1. (roman empire, 9. maj 2010 01:19)

  Covece Inter je igrao Ls i tamo trosio energiju ... i dalje je igra i razmislja o finalu ... tesko se osvaja Italijansko prvenstvo u paketu sa Ls ... ili Englesko ... Bordo i Lion su bukvalno pustili Marseja zbog Ls ... A sta je Roma igrala , kup uefa ... ma daj ... i ne zasluzuje Roma titulu , Inter je pokazao da je bolji kad treba a to je prije neki dan ... Isto tako Celzi zasluzuje titulu oba puta je dobio Arsenala, Manchetera i Liverpoola ... Bracelona oba puta Reala ...
  (stex, 9. maj 2010 13:29)

  # Link komentara

 2. (roman empire, 9. maj 2010 01:19)

  Igrao je i Balotelli.
  (todoR!, 9. maj 2010 02:25)

  # Link komentara

 3. @ Mens sana in malvasia istriana 8.maj 2010 22:17

  Nda,Totti,Toni i ostali su poznati po tome da preferiraju taj kardioloski nacin placanja koji spominjes.Igrali bi oni za Romu i za dj.

  Pa taj Toni kojeg si spomenuo igra kao pozajmljeni fudbaler,znaci igra za dzabe isto kao i Burdisso koji je pozajmljen od Intera.A znas da vrednost ugovora nekih fudbalera koji su dolazili u vuchicu je bio u hiljadama a ne u milionima evra,npr.Taddei je iz Siene presao u Romu za 650 000 evra.Roma ima za oko 100 miliona evra manji budzet od Intera i treba joj se odati priznanje kako je sa toliko manjim budzetom parirala Interu ove sezone.Ne bi niko igrao za dzabe ali fudbaleri Rome svojom borbom i zalaganjem pa i srcem nadoknadjuju manji kvalitet.I josh jedna stvar fudbaleri vuchice imaju mnogo vishe vezanosti za svoj klub i grad nego fudbaleri Intera,jer su pored predsednice Sensi i trenera Ranieria i kapiten i zamenik kapitena Totti i De Rossi rodjeni u Rimu,a sta veze fudbalere iz Milana za Inter nista vec iskljucivo lova.U finalu kupa Roma-Inter za tim iz Milana je nastupio samo 1 Italijan Materazzi i to samo zato sto je Lucio bio povredjen.Inter je obicna legija stranaca koja nema veze ni sa Milanom ni sa Italijom.
  (roman empire, 9. maj 2010 01:19)

  # Link komentara

 4. Nda, Totti, Toni i ostali su poznati po tome da preferiraju taj kardiološki način plaćanja koji spominješ. Igrali bi oni za Romu i za đ.
  (Mens sana in malvasia istriana, 8. maj 2010 22:17)

  # Link komentara

 5. jadni mali klubovi sa juga italije...Forza internazionale
  (bojan, 8. maj 2010 22:06)

  # Link komentara

 6. Sta reci,Romo bori se do kraja,vashe srce je vece od novca klubova sa severa Italije.Pozdrav svim Romanistima FORZA ROMA SEI UNICA!!!
  (roman empire, 8. maj 2010 20:38)

  # Link komentara