Četvrtak, 06.05.2010.

19:35

Kolubara ubedljiva protiv Zvezde

Rukometaši Kolubare savladali su Crvenu zvezdu u 23. kolu Superlige Srbije rezultatom 38:27 (21:14) i tako stigli na korak od osvajanja titule prvaka Srbije.

Izvor: LB

Kolubara ubedljiva protiv Zvezde IMAGE SOURCE
IMAGE DESCRIPTION

39 Komentari

Sortiraj po:

sapcanin delija

pre 13 godina

Zvezda je bas dobar primer kako neki koriste sneg da pokazu svoj trag.Jesenji odlicni rezultati Zvezde sa prilicno skromnim igrackim sastavom izgleda da su najvise smetali pojedincima u samoj Zvezdi.Ljubomora i zavist mnogo muce...kada nista sam ne doprinosis onda udri po drugima...

Duki

pre 13 godina

Ima nekih koji su jos u onom rukometu kada je jedna ekipa davala oko 15 golova po utakmici i ne mogu da shvate da je sada normalno dati izmedju 30 i 40 golova.Kolubara je jesenas Partizanu na Banjici dala 36 golova.

Vasa

pre 13 godina

A direktor zenske reprezentacije se opet nedolicno ponasa na utakmici Zajecar Knjaz Milos psujuci i vredjajuci publiku i novinare i svi cute sem zurnala. Sta nam to govori.

Zvezdas sa Avale

pre 13 godina

Kako je Zvezda jesenas "tempirala" formu,kako vole da kazu neki,kada je u celom jesenjem prvenstvu imala samo jedan poraz sa jednim golom razlike u Sapcu.Isti trener je u pitanju.Prosle jeseni igrao je tada najbolji igrac Zvezde Vujovic od cije igre u velikoj meri zavisi i igra ostalih igraca;igraci su tada redovno placani;onaj skandal u Novom Sadu nije se desio jesenas nego proletos;jesenas nisu igrali u tako zgusnutom programu kao sada itd.itd.Ovo su cinjenice koje imaju znacaj i nisu nikakav alibi.Klub,izgleda,ne funkcionise skladno jer otkud izjava N.Perunicica da se ponovljena utakmica u Novom Sadu ne bi igrala da se on pitao a Uprava Zvezde je bila za to da se igra i ako je i predsednik Glavonic vise puta izjavljivao da se nece igrati;pa zasto je onda igrana?

supervizor

pre 13 godina

Nisam primetio nijednu primedbu od bilo koga iz redova Zvezde na domacina utakmice ni na sudjenje.Svaka im cast,sportski su priznali poraz.Kada su ukazivali na haos i skandal u Novom Sadu mnogi im nisu verovali.A stvari su vrlo jednostavne-u Lazarevcu je sve bilo u najboljem redu a u Novom Sadu sve je bilo najgore.U Vojvodini "drmaju" Mandic i drustvo i sve nije imalo nikakve veze sa sportom.Posle Novog Sada pocinju Zvezdina stradanja "podrzana" Andricevim odlukama,sramnim i neodrzivim...

poznavalac

pre 13 godina

Ne tražiti alibi za katastrofalnu Zvezdinu igru u derbiju sezone u premoru i natrpanom rasporedu. Sve to može da utiče,a li kada se u jednoj utakmici odlučuje o tituli MORA se prikazati bolj i sadržajnija igra.
Kada jedan tim u derbiju primi 36 golova, ne znam kakav alibi je tu potreban.
Evidentno je da je Zvezda u velikom padu forme. i to se videlo tokom čitave polusezone, posebno u NIšu, Novom Sadu i sada u Lazarevcu. Ali to je više do trenerA Zvezde i njegovog tempiranja forme

Sumice

pre 13 godina

Anti-bald izgleda dobro poznaje situaciju u Zvezdi cim zna kada su treninzi,kada je takmicenje u plesu u Sumicama,da igraci ne primaju novac i sl.Kaze da je Zvezda pretrenirana i umorna...Zar Zvezda nije pobedila upravo u drugom poluvremenu i Radnicki i Metaoplastiku,znaci u fazi igre kada najvise fizicka sprema odlucuje.Zvezda nije tada igrala svaki 2-3 dan kao sto je to sada slucaj.Mnogo je "sveznalica".

sportista

pre 13 godina

Neubicajeno za rukomet da je sve proteklo u pravoj sportskoj atmosferi.Izvanredno medjusobno sportsko drzanje igraca,odlicno sudjenje,sportske cestitke pobedniku od strane porazenih,sportske izjave trenera i drugih aktera utakmice;sve,sve u superlativima kako dolikuje derbiju.Jesenas je pobedila Zvezda;sada jos ubedljivije Kolubara i to je sport...

ŠTA REČI

pre 13 godina

@ no, 6. maj 2010 23:09

DEČKO sigurno se šališ,a?

dođi malo do Banjice, pa češ videti i POZNATIJE osobe(glumce,pevače),a "tvoju" odbojku ogledaju ovo 20.gledalaca....

marko_vranje

pre 13 godina

Zvezdas sam, i sa pravom kazem da ovo vise nema smisla. Prosle godine samo kup u odbojci. Ove godine verovatno samo kup u fudbalu(daj Boze da gresim). Uglavnom prozivamo male glodare kako su kompleksasi, ali ljudi, stanimo malo i budimo iskreni, ja se stvarno ne secam kada smo zadnji put imali vise trofeja od njih u sezoni. I imaju pravo da nas prozivaju, i mi bi isto radili na njihovom mestu.
Aj pomozi Boze da nasa Zvezda ponovo stane na noge, ovo vise ne ide ovako, neko izgleda namerno i sistematski nas unistava.

P.S. Procitah jedan komentar u kome neki Zvezdas kaze kako mu je popularnija zenska odbojka, nego vaterpolo. Boze me sacuvaj! Molim vas, kad ulazite u raspravu sa protivnicima, nemojte pricati svasta, nego im argumentovano i kulturno odgovarajte. Budimo malo elokventniji. Hvala.

nikola

pre 13 godina

Ovo je Zvezdi cetvrta utakmica u zadnjih 10 dana.Igrali su sa Planinkom pa u proslu sredu sa Vojvodinom u Novom Sadu,zatim u subotu u Crvenki a danas u Lazarevcu.Slede za vikend utakmice u Kupu.Premnogo je to.To se videlo na danasnjoj utakmici.Ali tako je Andric hteo i smestio je bas u ove termine zaostale utakmice.Slucajno ili ne?To niko ne bi mogao izdrzati.A Zvezda uglavnom pobedjuje tempom i dobrom spremnoscu.
(stari trener, 6. maj 2010 23:31)

Ma opet je to neka zavera, opet je tu Tole umesao prste... Pa imali ste zaostalu utakmicu sa Vojvodinom, koju ste insistirali da igrate ponovo, a evo vec je kraj prvenstva, negde su morali da je ubace, nisu mogli da cekaju da se zavrsi prvenstvo pa da onda samo zvezda sa nekim igra tu poslednju utakmicu!
Pa KK Partizan je , ne mogu tacno da se setim,pred kraj NLB lige odigrao,koliko se secam, 5 utakmice u 7 dana,tako nesto (neka me neko ispravi),a bio je u situaciji da juri 1. mesto pred F4 (a ni ovaj 3. na tabeli mu nije bio mnogo daleko da ga stigne).Da li se neko bunio?

snyp

pre 13 godina

Прошле године смо изгубили титулу због Звезде, сада смо им вратили са каматом!!! Колубара, Колубара,...и прва титула на вратима! Доћи ће ваљда и она фудбалска, прволигашка?!:))

stari trener

pre 13 godina

Ovo je Zvezdi cetvrta utakmica u zadnjih 10 dana.Igrali su sa Planinkom pa u proslu sredu sa Vojvodinom u Novom Sadu,zatim u subotu u Crvenki a danas u Lazarevcu.Slede za vikend utakmice u Kupu.Premnogo je to.To se videlo na danasnjoj utakmici.Ali tako je Andric hteo i smestio je bas u ove termine zaostale utakmice.Slucajno ili ne?To niko ne bi mogao izdrzati.A Zvezda uglavnom pobedjuje tempom i dobrom spremnoscu.

Crvencanin

pre 13 godina

Zvezda nije imala svezinu i delovala je umorno.Pre par dana igrali su u Crvenki.Pobedili su Crvenku zadnjih 15 minuta snaznim tempom jer su fizicki odlicno pripremljeni ali to ih je kostalo u Lazarevcu i premor je odlucio zbog gustog rasporeda utakmica.

no

pre 13 godina

Samo me zanima po kom to kriterijumu je vaterpolo popularniji od ženske odbojke kada u Srbiji na ženskoj odbojci ima više gledalaca ? A tek van Srbije da ne pominjem...

anti bald

pre 13 godina

Katastrofalna utakmica Zvezde!Zvezdaš sam,ipak,za mene ovo nije neko iznanedjenje s obzirom da je Zvezda u evidentnom padu cak od utakmice sa Metaloplastikom koju su dobili,ni sami ne znaju kako...vidi se neki premor na njima,pretreniranost,umor...naravno,gospodin Butulija bi trebao znati i da igrače treba odmoriti da bi ih ponovo opteretio!Vidi se da se moimci raspadaju,ne moze se imati 2 treninga dnevno u razmaku od nekoliko sati(a to je neminovnost s obzirom na 'koske' termine za treninge),takodje u ozbiljnim sredinama i kod ljudi koji nisu sujetni postoji i 'izum' koji se naziva kondicioni trener,a ne da sve vodi 1 čovek jer je možda previše sujetan da bi nekome drugome bilo šta poverio...zato je i potpuno normalno to da ekipe koje takođe puno treniraju(Kolubara,Kragujevac,Metaloplastika),sada,u finišu sezone podižu formu...
Zato,gospodo,nije klub samo teren vec još puno toga pored!Ne možemo se 'igrati' velikog kluba,ne možeš juriti titulu,a izbace te iz Šumica kad je takmičenje u plesu,ne možeš trenirati u 5 različitih sala(kao prošle godine),ne možeš tretirati svoje igrače kao stoku i praviti problem kad traže svoje pare...mislim,možeš,al' onda prođeš ovako.Takođe,Zvezda nije poligon za obuku raznih 'legendi na terenu-u pokušaju da budu i legende kraj terena'

delija iz Macve

pre 13 godina

Nije to ona Zvezda od prosle jeseni.Onaj Crnogorac Vujovic bio je pola tima narocito u odbrani.Steta sto se povredio.Neki igraci su pomislili da su u medjuvremenu postali igracine pa su umislili da se i ne treba boriti kao pre.Da li je moguce da se besparica toliko odrazila na moral i volju tima.I onaj prokleti skandal u Novom Sadu ucinio je svoje.

beli

pre 13 godina

Bitno da polako u pojedinim sportovima partizan i zvezda vise nisu dominantni. Radnicki je prvak u odbojci, a Kolubara u rukometu. Doci ce vreme i na kosarku i fudbal.

Shadow

pre 13 godina

Opet samo grobarski komentari... Strašno koliko su opterećeni nama. Ali neka,uvek se zavidi boljem od sebe pa nekako dođe i normalno ovakvo njihovo ponašanje. :)

in derbi we trust

pre 13 godina

Uh baš je palo gaženje. Nekako sam se nadao da će se zlatni niz nastaviti od srede, preko četvrtka do subote, ali večeras nije bilo ni blizu.

Ako u subotu ne odeljemo grobare ovo će definitivno biti jedna od najgorih sezona za SD Crvena Zvezda.

Иван ПФК Смедерево

pre 13 godina

Утакмица ће бити поново одиграна, јер је један навијач Колубаре у публици све време пуцкетао прстима, те Игор Бутулија сматра да нису били регуларни услови за игру.

Grobar_Ni

pre 13 godina

Cestitke Kolubari na demonstraciji modernog rukometa Zvezdi.Ako dobro prate kolektivne sportove,njih 5,Zvezdasi ce doci do zakljucka da vec 2 sezone NEMA TITULA NI U JEDNOM EKIPNOM SPORTU!Tuzno,zar ne?Ali zaboravio sam,oni imaju Bari i Kup u fudbalu.Nema ni svrhe uporedjivati 2 nasa najpoznatija sportska drustva.

Zvezdas iz Macve

pre 13 godina

Zvezda ne lici na onaj tim od prosle jeseni.Mnogo im nedostaje jesenas najbolji igrac Vujovic a neki su umislili da su postali igracine pa ne moraju ni da se bore na terenu.Deluju otsutno i ravnodusno;da li je moguce da je materijalna nestasica toliko poremetila ovaj tim.Takodje i posle onog skandala u Novom Sadu sve deluje poremeceno.

mille grobar

pre 13 godina

Prosle godine Partizan sampion u gotovo svim sportovima,ove godine opet slican scenario a armiji navijaca zvezde Lukic uskratio da sinoc slave jedino sto su mogli proslaviti ove godine!?Emotivac sam i nekako mi dodje zao...

Иван ПФК Смедерево

pre 13 godina

Утакмица ће бити поново одиграна, јер је један навијач Колубаре у публици све време пуцкетао прстима, те Игор Бутулија сматра да нису били регуларни услови за игру.

Grobar_Ni

pre 13 godina

Cestitke Kolubari na demonstraciji modernog rukometa Zvezdi.Ako dobro prate kolektivne sportove,njih 5,Zvezdasi ce doci do zakljucka da vec 2 sezone NEMA TITULA NI U JEDNOM EKIPNOM SPORTU!Tuzno,zar ne?Ali zaboravio sam,oni imaju Bari i Kup u fudbalu.Nema ni svrhe uporedjivati 2 nasa najpoznatija sportska drustva.

mille grobar

pre 13 godina

Prosle godine Partizan sampion u gotovo svim sportovima,ove godine opet slican scenario a armiji navijaca zvezde Lukic uskratio da sinoc slave jedino sto su mogli proslaviti ove godine!?Emotivac sam i nekako mi dodje zao...

Zvezdas iz Macve

pre 13 godina

Zvezda ne lici na onaj tim od prosle jeseni.Mnogo im nedostaje jesenas najbolji igrac Vujovic a neki su umislili da su postali igracine pa ne moraju ni da se bore na terenu.Deluju otsutno i ravnodusno;da li je moguce da je materijalna nestasica toliko poremetila ovaj tim.Takodje i posle onog skandala u Novom Sadu sve deluje poremeceno.

beli

pre 13 godina

Bitno da polako u pojedinim sportovima partizan i zvezda vise nisu dominantni. Radnicki je prvak u odbojci, a Kolubara u rukometu. Doci ce vreme i na kosarku i fudbal.

sportista

pre 13 godina

Neubicajeno za rukomet da je sve proteklo u pravoj sportskoj atmosferi.Izvanredno medjusobno sportsko drzanje igraca,odlicno sudjenje,sportske cestitke pobedniku od strane porazenih,sportske izjave trenera i drugih aktera utakmice;sve,sve u superlativima kako dolikuje derbiju.Jesenas je pobedila Zvezda;sada jos ubedljivije Kolubara i to je sport...

delija iz Macve

pre 13 godina

Nije to ona Zvezda od prosle jeseni.Onaj Crnogorac Vujovic bio je pola tima narocito u odbrani.Steta sto se povredio.Neki igraci su pomislili da su u medjuvremenu postali igracine pa su umislili da se i ne treba boriti kao pre.Da li je moguce da se besparica toliko odrazila na moral i volju tima.I onaj prokleti skandal u Novom Sadu ucinio je svoje.

Shadow

pre 13 godina

Opet samo grobarski komentari... Strašno koliko su opterećeni nama. Ali neka,uvek se zavidi boljem od sebe pa nekako dođe i normalno ovakvo njihovo ponašanje. :)

Crvencanin

pre 13 godina

Zvezda nije imala svezinu i delovala je umorno.Pre par dana igrali su u Crvenki.Pobedili su Crvenku zadnjih 15 minuta snaznim tempom jer su fizicki odlicno pripremljeni ali to ih je kostalo u Lazarevcu i premor je odlucio zbog gustog rasporeda utakmica.

stari trener

pre 13 godina

Ovo je Zvezdi cetvrta utakmica u zadnjih 10 dana.Igrali su sa Planinkom pa u proslu sredu sa Vojvodinom u Novom Sadu,zatim u subotu u Crvenki a danas u Lazarevcu.Slede za vikend utakmice u Kupu.Premnogo je to.To se videlo na danasnjoj utakmici.Ali tako je Andric hteo i smestio je bas u ove termine zaostale utakmice.Slucajno ili ne?To niko ne bi mogao izdrzati.A Zvezda uglavnom pobedjuje tempom i dobrom spremnoscu.

Duki

pre 13 godina

Ima nekih koji su jos u onom rukometu kada je jedna ekipa davala oko 15 golova po utakmici i ne mogu da shvate da je sada normalno dati izmedju 30 i 40 golova.Kolubara je jesenas Partizanu na Banjici dala 36 golova.

Sumice

pre 13 godina

Anti-bald izgleda dobro poznaje situaciju u Zvezdi cim zna kada su treninzi,kada je takmicenje u plesu u Sumicama,da igraci ne primaju novac i sl.Kaze da je Zvezda pretrenirana i umorna...Zar Zvezda nije pobedila upravo u drugom poluvremenu i Radnicki i Metaoplastiku,znaci u fazi igre kada najvise fizicka sprema odlucuje.Zvezda nije tada igrala svaki 2-3 dan kao sto je to sada slucaj.Mnogo je "sveznalica".

in derbi we trust

pre 13 godina

Uh baš je palo gaženje. Nekako sam se nadao da će se zlatni niz nastaviti od srede, preko četvrtka do subote, ali večeras nije bilo ni blizu.

Ako u subotu ne odeljemo grobare ovo će definitivno biti jedna od najgorih sezona za SD Crvena Zvezda.

anti bald

pre 13 godina

Katastrofalna utakmica Zvezde!Zvezdaš sam,ipak,za mene ovo nije neko iznanedjenje s obzirom da je Zvezda u evidentnom padu cak od utakmice sa Metaloplastikom koju su dobili,ni sami ne znaju kako...vidi se neki premor na njima,pretreniranost,umor...naravno,gospodin Butulija bi trebao znati i da igrače treba odmoriti da bi ih ponovo opteretio!Vidi se da se moimci raspadaju,ne moze se imati 2 treninga dnevno u razmaku od nekoliko sati(a to je neminovnost s obzirom na 'koske' termine za treninge),takodje u ozbiljnim sredinama i kod ljudi koji nisu sujetni postoji i 'izum' koji se naziva kondicioni trener,a ne da sve vodi 1 čovek jer je možda previše sujetan da bi nekome drugome bilo šta poverio...zato je i potpuno normalno to da ekipe koje takođe puno treniraju(Kolubara,Kragujevac,Metaloplastika),sada,u finišu sezone podižu formu...
Zato,gospodo,nije klub samo teren vec još puno toga pored!Ne možemo se 'igrati' velikog kluba,ne možeš juriti titulu,a izbace te iz Šumica kad je takmičenje u plesu,ne možeš trenirati u 5 različitih sala(kao prošle godine),ne možeš tretirati svoje igrače kao stoku i praviti problem kad traže svoje pare...mislim,možeš,al' onda prođeš ovako.Takođe,Zvezda nije poligon za obuku raznih 'legendi na terenu-u pokušaju da budu i legende kraj terena'

supervizor

pre 13 godina

Nisam primetio nijednu primedbu od bilo koga iz redova Zvezde na domacina utakmice ni na sudjenje.Svaka im cast,sportski su priznali poraz.Kada su ukazivali na haos i skandal u Novom Sadu mnogi im nisu verovali.A stvari su vrlo jednostavne-u Lazarevcu je sve bilo u najboljem redu a u Novom Sadu sve je bilo najgore.U Vojvodini "drmaju" Mandic i drustvo i sve nije imalo nikakve veze sa sportom.Posle Novog Sada pocinju Zvezdina stradanja "podrzana" Andricevim odlukama,sramnim i neodrzivim...

Zvezdas sa Avale

pre 13 godina

Kako je Zvezda jesenas "tempirala" formu,kako vole da kazu neki,kada je u celom jesenjem prvenstvu imala samo jedan poraz sa jednim golom razlike u Sapcu.Isti trener je u pitanju.Prosle jeseni igrao je tada najbolji igrac Zvezde Vujovic od cije igre u velikoj meri zavisi i igra ostalih igraca;igraci su tada redovno placani;onaj skandal u Novom Sadu nije se desio jesenas nego proletos;jesenas nisu igrali u tako zgusnutom programu kao sada itd.itd.Ovo su cinjenice koje imaju znacaj i nisu nikakav alibi.Klub,izgleda,ne funkcionise skladno jer otkud izjava N.Perunicica da se ponovljena utakmica u Novom Sadu ne bi igrala da se on pitao a Uprava Zvezde je bila za to da se igra i ako je i predsednik Glavonic vise puta izjavljivao da se nece igrati;pa zasto je onda igrana?

marko_vranje

pre 13 godina

Zvezdas sam, i sa pravom kazem da ovo vise nema smisla. Prosle godine samo kup u odbojci. Ove godine verovatno samo kup u fudbalu(daj Boze da gresim). Uglavnom prozivamo male glodare kako su kompleksasi, ali ljudi, stanimo malo i budimo iskreni, ja se stvarno ne secam kada smo zadnji put imali vise trofeja od njih u sezoni. I imaju pravo da nas prozivaju, i mi bi isto radili na njihovom mestu.
Aj pomozi Boze da nasa Zvezda ponovo stane na noge, ovo vise ne ide ovako, neko izgleda namerno i sistematski nas unistava.

P.S. Procitah jedan komentar u kome neki Zvezdas kaze kako mu je popularnija zenska odbojka, nego vaterpolo. Boze me sacuvaj! Molim vas, kad ulazite u raspravu sa protivnicima, nemojte pricati svasta, nego im argumentovano i kulturno odgovarajte. Budimo malo elokventniji. Hvala.

no

pre 13 godina

Samo me zanima po kom to kriterijumu je vaterpolo popularniji od ženske odbojke kada u Srbiji na ženskoj odbojci ima više gledalaca ? A tek van Srbije da ne pominjem...

poznavalac

pre 13 godina

Ne tražiti alibi za katastrofalnu Zvezdinu igru u derbiju sezone u premoru i natrpanom rasporedu. Sve to može da utiče,a li kada se u jednoj utakmici odlučuje o tituli MORA se prikazati bolj i sadržajnija igra.
Kada jedan tim u derbiju primi 36 golova, ne znam kakav alibi je tu potreban.
Evidentno je da je Zvezda u velikom padu forme. i to se videlo tokom čitave polusezone, posebno u NIšu, Novom Sadu i sada u Lazarevcu. Ali to je više do trenerA Zvezde i njegovog tempiranja forme

snyp

pre 13 godina

Прошле године смо изгубили титулу због Звезде, сада смо им вратили са каматом!!! Колубара, Колубара,...и прва титула на вратима! Доћи ће ваљда и она фудбалска, прволигашка?!:))

sapcanin delija

pre 13 godina

Zvezda je bas dobar primer kako neki koriste sneg da pokazu svoj trag.Jesenji odlicni rezultati Zvezde sa prilicno skromnim igrackim sastavom izgleda da su najvise smetali pojedincima u samoj Zvezdi.Ljubomora i zavist mnogo muce...kada nista sam ne doprinosis onda udri po drugima...

nikola

pre 13 godina

Ovo je Zvezdi cetvrta utakmica u zadnjih 10 dana.Igrali su sa Planinkom pa u proslu sredu sa Vojvodinom u Novom Sadu,zatim u subotu u Crvenki a danas u Lazarevcu.Slede za vikend utakmice u Kupu.Premnogo je to.To se videlo na danasnjoj utakmici.Ali tako je Andric hteo i smestio je bas u ove termine zaostale utakmice.Slucajno ili ne?To niko ne bi mogao izdrzati.A Zvezda uglavnom pobedjuje tempom i dobrom spremnoscu.
(stari trener, 6. maj 2010 23:31)

Ma opet je to neka zavera, opet je tu Tole umesao prste... Pa imali ste zaostalu utakmicu sa Vojvodinom, koju ste insistirali da igrate ponovo, a evo vec je kraj prvenstva, negde su morali da je ubace, nisu mogli da cekaju da se zavrsi prvenstvo pa da onda samo zvezda sa nekim igra tu poslednju utakmicu!
Pa KK Partizan je , ne mogu tacno da se setim,pred kraj NLB lige odigrao,koliko se secam, 5 utakmice u 7 dana,tako nesto (neka me neko ispravi),a bio je u situaciji da juri 1. mesto pred F4 (a ni ovaj 3. na tabeli mu nije bio mnogo daleko da ga stigne).Da li se neko bunio?

ŠTA REČI

pre 13 godina

@ no, 6. maj 2010 23:09

DEČKO sigurno se šališ,a?

dođi malo do Banjice, pa češ videti i POZNATIJE osobe(glumce,pevače),a "tvoju" odbojku ogledaju ovo 20.gledalaca....

Vasa

pre 13 godina

A direktor zenske reprezentacije se opet nedolicno ponasa na utakmici Zajecar Knjaz Milos psujuci i vredjajuci publiku i novinare i svi cute sem zurnala. Sta nam to govori.

Иван ПФК Смедерево

pre 13 godina

Утакмица ће бити поново одиграна, јер је један навијач Колубаре у публици све време пуцкетао прстима, те Игор Бутулија сматра да нису били регуларни услови за игру.

Grobar_Ni

pre 13 godina

Cestitke Kolubari na demonstraciji modernog rukometa Zvezdi.Ako dobro prate kolektivne sportove,njih 5,Zvezdasi ce doci do zakljucka da vec 2 sezone NEMA TITULA NI U JEDNOM EKIPNOM SPORTU!Tuzno,zar ne?Ali zaboravio sam,oni imaju Bari i Kup u fudbalu.Nema ni svrhe uporedjivati 2 nasa najpoznatija sportska drustva.

Shadow

pre 13 godina

Opet samo grobarski komentari... Strašno koliko su opterećeni nama. Ali neka,uvek se zavidi boljem od sebe pa nekako dođe i normalno ovakvo njihovo ponašanje. :)

mille grobar

pre 13 godina

Prosle godine Partizan sampion u gotovo svim sportovima,ove godine opet slican scenario a armiji navijaca zvezde Lukic uskratio da sinoc slave jedino sto su mogli proslaviti ove godine!?Emotivac sam i nekako mi dodje zao...

no

pre 13 godina

Samo me zanima po kom to kriterijumu je vaterpolo popularniji od ženske odbojke kada u Srbiji na ženskoj odbojci ima više gledalaca ? A tek van Srbije da ne pominjem...

anti bald

pre 13 godina

Katastrofalna utakmica Zvezde!Zvezdaš sam,ipak,za mene ovo nije neko iznanedjenje s obzirom da je Zvezda u evidentnom padu cak od utakmice sa Metaloplastikom koju su dobili,ni sami ne znaju kako...vidi se neki premor na njima,pretreniranost,umor...naravno,gospodin Butulija bi trebao znati i da igrače treba odmoriti da bi ih ponovo opteretio!Vidi se da se moimci raspadaju,ne moze se imati 2 treninga dnevno u razmaku od nekoliko sati(a to je neminovnost s obzirom na 'koske' termine za treninge),takodje u ozbiljnim sredinama i kod ljudi koji nisu sujetni postoji i 'izum' koji se naziva kondicioni trener,a ne da sve vodi 1 čovek jer je možda previše sujetan da bi nekome drugome bilo šta poverio...zato je i potpuno normalno to da ekipe koje takođe puno treniraju(Kolubara,Kragujevac,Metaloplastika),sada,u finišu sezone podižu formu...
Zato,gospodo,nije klub samo teren vec još puno toga pored!Ne možemo se 'igrati' velikog kluba,ne možeš juriti titulu,a izbace te iz Šumica kad je takmičenje u plesu,ne možeš trenirati u 5 različitih sala(kao prošle godine),ne možeš tretirati svoje igrače kao stoku i praviti problem kad traže svoje pare...mislim,možeš,al' onda prođeš ovako.Takođe,Zvezda nije poligon za obuku raznih 'legendi na terenu-u pokušaju da budu i legende kraj terena'

nikola

pre 13 godina

Ovo je Zvezdi cetvrta utakmica u zadnjih 10 dana.Igrali su sa Planinkom pa u proslu sredu sa Vojvodinom u Novom Sadu,zatim u subotu u Crvenki a danas u Lazarevcu.Slede za vikend utakmice u Kupu.Premnogo je to.To se videlo na danasnjoj utakmici.Ali tako je Andric hteo i smestio je bas u ove termine zaostale utakmice.Slucajno ili ne?To niko ne bi mogao izdrzati.A Zvezda uglavnom pobedjuje tempom i dobrom spremnoscu.
(stari trener, 6. maj 2010 23:31)

Ma opet je to neka zavera, opet je tu Tole umesao prste... Pa imali ste zaostalu utakmicu sa Vojvodinom, koju ste insistirali da igrate ponovo, a evo vec je kraj prvenstva, negde su morali da je ubace, nisu mogli da cekaju da se zavrsi prvenstvo pa da onda samo zvezda sa nekim igra tu poslednju utakmicu!
Pa KK Partizan je , ne mogu tacno da se setim,pred kraj NLB lige odigrao,koliko se secam, 5 utakmice u 7 dana,tako nesto (neka me neko ispravi),a bio je u situaciji da juri 1. mesto pred F4 (a ni ovaj 3. na tabeli mu nije bio mnogo daleko da ga stigne).Da li se neko bunio?

snyp

pre 13 godina

Прошле године смо изгубили титулу због Звезде, сада смо им вратили са каматом!!! Колубара, Колубара,...и прва титула на вратима! Доћи ће ваљда и она фудбалска, прволигашка?!:))

stari trener

pre 13 godina

Ovo je Zvezdi cetvrta utakmica u zadnjih 10 dana.Igrali su sa Planinkom pa u proslu sredu sa Vojvodinom u Novom Sadu,zatim u subotu u Crvenki a danas u Lazarevcu.Slede za vikend utakmice u Kupu.Premnogo je to.To se videlo na danasnjoj utakmici.Ali tako je Andric hteo i smestio je bas u ove termine zaostale utakmice.Slucajno ili ne?To niko ne bi mogao izdrzati.A Zvezda uglavnom pobedjuje tempom i dobrom spremnoscu.

poznavalac

pre 13 godina

Ne tražiti alibi za katastrofalnu Zvezdinu igru u derbiju sezone u premoru i natrpanom rasporedu. Sve to može da utiče,a li kada se u jednoj utakmici odlučuje o tituli MORA se prikazati bolj i sadržajnija igra.
Kada jedan tim u derbiju primi 36 golova, ne znam kakav alibi je tu potreban.
Evidentno je da je Zvezda u velikom padu forme. i to se videlo tokom čitave polusezone, posebno u NIšu, Novom Sadu i sada u Lazarevcu. Ali to je više do trenerA Zvezde i njegovog tempiranja forme

Vasa

pre 13 godina

A direktor zenske reprezentacije se opet nedolicno ponasa na utakmici Zajecar Knjaz Milos psujuci i vredjajuci publiku i novinare i svi cute sem zurnala. Sta nam to govori.

beli

pre 13 godina

Bitno da polako u pojedinim sportovima partizan i zvezda vise nisu dominantni. Radnicki je prvak u odbojci, a Kolubara u rukometu. Doci ce vreme i na kosarku i fudbal.

Crvencanin

pre 13 godina

Zvezda nije imala svezinu i delovala je umorno.Pre par dana igrali su u Crvenki.Pobedili su Crvenku zadnjih 15 minuta snaznim tempom jer su fizicki odlicno pripremljeni ali to ih je kostalo u Lazarevcu i premor je odlucio zbog gustog rasporeda utakmica.

supervizor

pre 13 godina

Nisam primetio nijednu primedbu od bilo koga iz redova Zvezde na domacina utakmice ni na sudjenje.Svaka im cast,sportski su priznali poraz.Kada su ukazivali na haos i skandal u Novom Sadu mnogi im nisu verovali.A stvari su vrlo jednostavne-u Lazarevcu je sve bilo u najboljem redu a u Novom Sadu sve je bilo najgore.U Vojvodini "drmaju" Mandic i drustvo i sve nije imalo nikakve veze sa sportom.Posle Novog Sada pocinju Zvezdina stradanja "podrzana" Andricevim odlukama,sramnim i neodrzivim...

delija iz Macve

pre 13 godina

Nije to ona Zvezda od prosle jeseni.Onaj Crnogorac Vujovic bio je pola tima narocito u odbrani.Steta sto se povredio.Neki igraci su pomislili da su u medjuvremenu postali igracine pa su umislili da se i ne treba boriti kao pre.Da li je moguce da se besparica toliko odrazila na moral i volju tima.I onaj prokleti skandal u Novom Sadu ucinio je svoje.

Zvezdas iz Macve

pre 13 godina

Zvezda ne lici na onaj tim od prosle jeseni.Mnogo im nedostaje jesenas najbolji igrac Vujovic a neki su umislili da su postali igracine pa ne moraju ni da se bore na terenu.Deluju otsutno i ravnodusno;da li je moguce da je materijalna nestasica toliko poremetila ovaj tim.Takodje i posle onog skandala u Novom Sadu sve deluje poremeceno.

in derbi we trust

pre 13 godina

Uh baš je palo gaženje. Nekako sam se nadao da će se zlatni niz nastaviti od srede, preko četvrtka do subote, ali večeras nije bilo ni blizu.

Ako u subotu ne odeljemo grobare ovo će definitivno biti jedna od najgorih sezona za SD Crvena Zvezda.

ŠTA REČI

pre 13 godina

@ no, 6. maj 2010 23:09

DEČKO sigurno se šališ,a?

dođi malo do Banjice, pa češ videti i POZNATIJE osobe(glumce,pevače),a "tvoju" odbojku ogledaju ovo 20.gledalaca....

Sumice

pre 13 godina

Anti-bald izgleda dobro poznaje situaciju u Zvezdi cim zna kada su treninzi,kada je takmicenje u plesu u Sumicama,da igraci ne primaju novac i sl.Kaze da je Zvezda pretrenirana i umorna...Zar Zvezda nije pobedila upravo u drugom poluvremenu i Radnicki i Metaoplastiku,znaci u fazi igre kada najvise fizicka sprema odlucuje.Zvezda nije tada igrala svaki 2-3 dan kao sto je to sada slucaj.Mnogo je "sveznalica".

Zvezdas sa Avale

pre 13 godina

Kako je Zvezda jesenas "tempirala" formu,kako vole da kazu neki,kada je u celom jesenjem prvenstvu imala samo jedan poraz sa jednim golom razlike u Sapcu.Isti trener je u pitanju.Prosle jeseni igrao je tada najbolji igrac Zvezde Vujovic od cije igre u velikoj meri zavisi i igra ostalih igraca;igraci su tada redovno placani;onaj skandal u Novom Sadu nije se desio jesenas nego proletos;jesenas nisu igrali u tako zgusnutom programu kao sada itd.itd.Ovo su cinjenice koje imaju znacaj i nisu nikakav alibi.Klub,izgleda,ne funkcionise skladno jer otkud izjava N.Perunicica da se ponovljena utakmica u Novom Sadu ne bi igrala da se on pitao a Uprava Zvezde je bila za to da se igra i ako je i predsednik Glavonic vise puta izjavljivao da se nece igrati;pa zasto je onda igrana?

marko_vranje

pre 13 godina

Zvezdas sam, i sa pravom kazem da ovo vise nema smisla. Prosle godine samo kup u odbojci. Ove godine verovatno samo kup u fudbalu(daj Boze da gresim). Uglavnom prozivamo male glodare kako su kompleksasi, ali ljudi, stanimo malo i budimo iskreni, ja se stvarno ne secam kada smo zadnji put imali vise trofeja od njih u sezoni. I imaju pravo da nas prozivaju, i mi bi isto radili na njihovom mestu.
Aj pomozi Boze da nasa Zvezda ponovo stane na noge, ovo vise ne ide ovako, neko izgleda namerno i sistematski nas unistava.

P.S. Procitah jedan komentar u kome neki Zvezdas kaze kako mu je popularnija zenska odbojka, nego vaterpolo. Boze me sacuvaj! Molim vas, kad ulazite u raspravu sa protivnicima, nemojte pricati svasta, nego im argumentovano i kulturno odgovarajte. Budimo malo elokventniji. Hvala.

Duki

pre 13 godina

Ima nekih koji su jos u onom rukometu kada je jedna ekipa davala oko 15 golova po utakmici i ne mogu da shvate da je sada normalno dati izmedju 30 i 40 golova.Kolubara je jesenas Partizanu na Banjici dala 36 golova.

sportista

pre 13 godina

Neubicajeno za rukomet da je sve proteklo u pravoj sportskoj atmosferi.Izvanredno medjusobno sportsko drzanje igraca,odlicno sudjenje,sportske cestitke pobedniku od strane porazenih,sportske izjave trenera i drugih aktera utakmice;sve,sve u superlativima kako dolikuje derbiju.Jesenas je pobedila Zvezda;sada jos ubedljivije Kolubara i to je sport...

sapcanin delija

pre 13 godina

Zvezda je bas dobar primer kako neki koriste sneg da pokazu svoj trag.Jesenji odlicni rezultati Zvezde sa prilicno skromnim igrackim sastavom izgleda da su najvise smetali pojedincima u samoj Zvezdi.Ljubomora i zavist mnogo muce...kada nista sam ne doprinosis onda udri po drugima...