Četvrtak, 29.04.2010.

23:17

LE: Atletiko i Fulam u finalu!

U finalu prvog izdanja Lige Evrope 12. maja u Hamburgu igraće dva tima koja niko tamo nije očekivao, Atletiko Madrid i Fulam.

Izvor: AK

LE: Atletiko i Fulam u finalu! IMAGE SOURCE
IMAGE DESCRIPTION

66 Komentari

Sortiraj po:

makelela

pre 13 godina

navijam za fulam i to samo i iz jednog razloga: prije nekoliko sedmica gledao sam na hrt emisiju gdje je gostovao cini mi se goran vlaovic i gdje je citavo vrijeme omalazavao fulam i govorio kako su oni 15 u engleskoj i kako su sve utakmice dobili na srecu i to samo iz jednog razloga jer nije mogao da podnese kako ovi razvaljuju njemce. znaci to je tako jadno da ne moze biti jadnije.

igor

pre 13 godina

Fulham je neverovatan ove sezone, svaka cast. Pre dve godine samo cudo su ostali u ligi i od tada ginu za svaku loptu, bore se kao lavovi...Voleo bih da se bajka nastavi i da osvoje ligu uefa. Come on Fulham !!!

Raka

pre 13 godina

Sad su skupe pare@ pa jel znas koliko je Milan platio Kaku ili Sevcenka ili Pata ili Barsa Ronaldinja Mesi je produkt skole kao sto su Gerrard i Carragher. vidis u tome je problem sto je Benites promasaj ne zna nista sto valja da dovede. Dzaba matori Tores kad je svaku drugu povredjen. Recimo da su Fowler i Owen izmislili fudbal za njega.

mama me hizo guapa, lista y antimadridista

pre 13 godina

bravo atlético! mada treba reci, od kvalifikacija za ligu sampiona do finala uefa lige atlético je pobedio samo dva puta (u 14 utakmica). stici do finala uefa lige sa samo dve pobede zvuci ludo, ali svako ko prati ovaj klub se navikne na to. kao u pesmi:

es difícil explicar porque somos del atleti

Ian rush

pre 13 godina

Meelojko brate uprawu si,ali bilo nam je sudjeno da ispadnemo...jedwa cekam kraj sezone,da se promeni wlasnik(ako moze neki bogati seik) i dowedu par extra igraca i da se prodaju promashaji(babel,el zhar,kiryiakos,degen) i titula ce doci posle mnogo godina na ENFILD.Zivi bili pa videli...

sima88

pre 13 godina

Znaci STRASNO kako je Steve G van forme.Lik je kapiten ali se ne ponasa tako.Nigde ga noje bilo trckarao je oko centra i bezao od lopte.Cekaj,pa u cemu je poenta kapitena onda?Da bezi od odgovornosti?Nadam se da ce Fulam osvojiti,ali ako Atletico osvoji onda da znam da stavim kucu na Bajern u finalu CL jer i jedni i drugi po mom misljenju nisu zasluzili finale.

www.worldofbasketball.org

pre 13 godina

Cestitke i Atletiku i Fulhamu. Bice dobro finale. Interesantni su bili i ovi uzvratni mecevi, sto neko rece zanimljivije i od ove zadnje polufinalne lige prvaka.

http://www.worldofbasketball.org

The Navijac

pre 13 godina

Kao navijac Liverpula mogu samo da ocajavam.
Iskreno se nadam da ce Mr. Benitez da ode.
Kao sto sam se i plasio jos proslog avgusta, pokazalo se da je kljucni igrac prosle godine bio Xavi Alonso, a ne Gerard ili Tores.
Xavi nije bio toliko upadljiv kao ova dvojica, ali je bio jednostavno genijalan.

Dux

pre 13 godina

do sad me bolelo uvo sta se dogadja i LE, ali sad cu da navijam za Fulam. Pa, ljudi, to je kao kad bi Cukaricki osvojio Evropski trofej:)))

od sinoc navijam za Fulham

pre 13 godina

Bravo fulham, pokazali ste kako se osvaja nemoguce, nedelju za nedeljom...Mali klub iz Londona sa velikim srcem i zeljum da pobedi. Zelim vam da pobedite u Hamburgu. A nase zvezde da gledaju i nauce kako se igra srcem

ISTINA

pre 13 godina

Cuj ove slepce! A Atletiko nije pokraden, malo sutra nije!
1.Sta je bilo protiv Valensije, pri rezultatu 0:0 ponsten cist gol Forlana, sudija svirao NEPOSTOJECI ofsajd!!!
2.U prvoj utakmici protiv luserfula pri rezultatu 1:0 za Atletiko Forlan izlazi sam samcat pred Rejnu sudija svira opet NEPOSTOJECI ofsajd!
A da tada ste svi zazmurili, e pa gospodo pravda i Atletiko pobedjuju zasluzeno, cisto kao suza! OTVORITE OCI!

El grande DIEGO FORLAN KUN AGUERO...

stefan,Liverpool fan

pre 13 godina

Ja jos uvek nemogu svatiti pravilo da se jednu ekipu daje mogucnost da da gol 120 minuta i da tako se provlaci u finale....pitam se dal ce pravilo vaziti i na SP kad ce se u polufinale ili finale igrati duele i da ce neka selekcija biti "nesrecna" samo zato sto je bila "domacin" i primiti gol u "goste" ili je sve ovo izmu pametnjakovici UEFEe...realno kad saberes Liverpul je imao 90 a Atletiko 120 minuta da da gol u gosti i da tako prodze sto je favoriziranje jednu stranu ...ne vidim nikakvu prednost za domacina kad utakmica ide u produzetci to je samo vise vremena za goste da daju gol vise sa strane...logika kao nauka kolko god bila kompleksna tu je sasvim prosta i jasna a ko nesvaca taj...

ima boga

pre 13 godina

atletiko je morao da prodje liverpul, bozja volja.. prosle godine u grupi ls, liverpulu je sviran toliko sraman penal u nadoknadi protiv atletika a dzerard napravio faul u napadu. 'dimo se rafa, nemas spica, al zato imas 8 zadnjih veznih

ysk!

pre 13 godina

Navijam za Fulam u finalu... Kraljevi, prosto nemam reci... Izbacili Juve, HSV, Wolfsburg, Sahtjor! Gera i Zamora daju golove u finalu za 2-0 i trofej...

Atlet1c0m

pre 13 godina

Ajmo Madridjani, do Lige Evropa i do Kupa Kralja pa da spasete sezonu! Fulam je pokazao da je jako nezgodan i nepredvidiv, ali na gostujucem terenu ni jedna ekipa od ove dve nije briljirala tako da prednost dajem naravno Atletiku jer ovde nema domaceg terena, a kvalitet igraca mislim da je svakako na Atletikovoj strani...

kolconeros

pre 13 godina

Bravo Atletiko!! Ponovo strijelac DIego Forlan nije se vidio cijeli mec i onda postize odlucujuci pogodak i postaje heroj,to je odlika velikih igraca !! El GRANDE Diego vodi atletiko do prvog evropskog trofeja poslije 45 godina svaka cast!!

VanjaLFC

pre 13 godina

Sta dobijes za 20 miliona Evra?
Desnog beka koji je umislio da je neko i nesto. Onako pustiti Rayes-a da primi loptu kod Atletikovog gola umesto da je izbija...
E moj Rafa....doveo si nas u situaciju da uz jednu do dve povrede na klupi imamo neke omladince...
Cestitke Atletiku

coki38

pre 13 godina

Da li je moguce da je samo jedna osoba posvetila komentar Fulamu... Pa jedna tako hrabra, a opet mala ekipa sigurno vise zasluzuje od komentarisanja Liverpula... Na kraju ce oni i podici trofej... makar se nadam

crnivlada

pre 13 godina

Fulam FC:U timu nema niti jedne 'zvezde',igraci individualno mnogo slabiji od protivnika,ali koji igraju sa velikim zarom,pozrtvovanjem i energijom koja pleni!Bas su zestoki!Zelim im da osvoje LE!

Nebojsa

pre 13 godina

Znaci ovaj Benites stvarno nije normalan covek, igra kuci, ima 1-0 i umesto da od 75-og do 80-og minuta napravi 2 izmene napred, da ih stisne i resi to, on svesno ide na produzetke...
Ima tu i zasluge pojedinih igraca koji nemaju kvalitet za dres Liverpula, ali je Rafina kukavicja taktika presudila...

Robbie

pre 13 godina

Liverpul i Atletiko su odigrali vrhunsku evropsku utakmicu. Zao mi je svih ostrascenih koji su zaboravili da uzivaju u pravom fudbalu. Istina je da jeLiverpul ostecen u prvoj utakmici zbog ponistenog regularnog gola, ali je Atletiko zasluzio finale jer je veceras bio sjajan protivnik boljem, ali manje srecnom timu. Svakako hit veceri je Fulam koji je u pravom engleskom stilu vratio draz utakmica sa preokretima i vaskrsnucima autsajdera. Siguran sam da ce to biti sjajno finale. Nadam se da to nece pokvariti nikad ocajnije sudije u evropskim takmicenjima.

Milan Delija

pre 13 godina

Neka malo ! Fino je videti da i malo "slabiji" klubovi ,zalaganjem i trudom prvenstveno mogu doci ovako daleko u nekom od elitnih evropskih takmicenja.Svaka cast !

domaci ekspert

pre 13 godina

Sasvim ocekivano, osim sto se ocekivalo da ce umesto Atletika u finalu igrati Liverpul, a umesto Fulama nemacki Hamburg.

Inace, ko god da izgubi ovo finale, imace lepu priliku da se revansira protivniku mozda vec ovoga leta - u Intertoto kupu!

daks

pre 13 godina

Sjecam se kao da je juce bilo kada su ovde neki navijaci liverpula (zavidni navijaci) slavili nezasluzeni prolaz Bjerna protiv manchestera utd. ,e pa ja nocas necu slaviti nezasluzeni prolaz atletika ali se nadam da ce te sacuvati dostojanstvo i odigrati kako treba protiv celzija!!!!!

realno

pre 13 godina

Liverpul je pokazao da ne ume da se snadje kada ih neki tim nada. Samo secekalo da AM veze dva napada i da crveni prime gol. Benitez mora da ide inace sledece sezone ni sesto mesto nije dostizno

strelicamirko@gmail.com

pre 13 godina

Jadni su ovi sa komentarima koji napadaju Beniteza covjek je nesporno veliki strucnjak da nije tako ne bi toliko godina drzao liverpool u vrhu evropskog i engleskog fudbala.Svakome se desi da ima lose momente u karijeri ali ko je pratio Lierpool ove godine jasno moze reci da je njihov neusjeh ove sezone izricito i samo cisti nedostatak sportske srece.Zivio Rafa Benitez fudbalski Dule Vujosevic :)

sad su skupe pare

pre 13 godina

pa ne bi kupovao benitez ngogove, babele, degene, maxije.. da mu one lopurde od amerikanaca daju neki evro, i on bi teo mesija, ronalda, snajdera, riberija, runija, al nema bajo...

Ана

pre 13 godina

Moze neko da mi objasni kako je Atletko Madrid otisao u finale,a nije Liverpul,jer ja ne znam kako to ide,a bilo je 2:1 za Liverpul,nije jasno...
Inace,ne pratim fudbal,tj.pocela sam od skoro,gledala sam kad je Mancester pobedio Bayern i opet ispao iz daljeg takmicenja,to mi nije jasno...
Pa bih molila ako moze neko da mi objasni,ako mu nije problem...
Hvala unapred...
Nisam znala za koga da navijam,jer ne znam kakvi su klubovi,ali mi se svidja kako su igrali igraci u crvenom(mislim da je Liverpul u pitanju,ne zamerite mi)
Hvala unapred..:)

Red Veteran

pre 13 godina

I tako (rece Radasin...) Liverpul ostade bez trofeja i ove godine.
Pita jedan Liverpulov navijac sta je Ferguson osvojio prvih pet godina u Man Utd-u (aludirajuci na Benitesove rane uspehe u Liverulu. Nije nista, moj odgovor, ali je zato osvojio sve moguce u narednih 20.
Sto se tice Rafe debelog konobara Benitesa, on s konja na magarca...od vrha do dna u 5-6 godina na kormilu tima s malog stadiona zvanog Anfield.
Al' ste se ponadali luzerpulovci...priznajte.

MILOS DP

pre 13 godina

Ljudi stavite platu na liverpul 1 i fulam 1 kvota ukupna 3.2(MILOS DP, 29. april 2010 16:19) Pitajte me ljudi drugi pu za savet,nisam bas platu stavio ali bice za patike i koju majcu...

Peconny

pre 13 godina

"Come on Fulham!
Come on Fulham!
Come on Fulham!
Come on Fulham!
Come on Fulham!
Come on Fulham!
Come on Fulham!
Come on Fulham!
Come on Fulham!
Come on Fulham!
Come on Fulham!
Come on Fulham!
Come on Fulham!
Come on Fulham!
Come on Fulham!
Come on Fulham!"

JP

pre 13 godina

Dakle Diego!!! Ne može se bez njega. Kakav igrač!!!

Ne navijam ni za jedne ni za druge ali je bila dobra utakmica, uživao sam večeras.

Svaka čast za igru celih 120min.

Raka

pre 13 godina

Jadan ovaj Liverpul sa ovim nesretnikom Benitesom na mestu trenera. Dobro je da Liverpul nije otisao u finale jer bi ga i osvojio i ovaj bi ostao jos 5 god. I drago mi je da je Liverpul odrobijao onaj penal iz 2008. Volim da gledam Liverpul i nadam se da ce Benites napustiti klupu i uzeti novu igracku koja se zove Juventus pa tamo neka kupuje razne lukase babele degene ngogove zaharove insue maksije to Liverpul jednostavno ne moze da dozvoli sebi da ovakvi igraci nose dres "crvenih". Ostaje da se vidi ko je sledeci trener pa da se gradi neki ozbiljan tim ne moraju da budu zvucna imena samo da imaju igru i da se zna ko sta radi.

Meelojko

pre 13 godina

Strasno pa ovi padavicari ni Valensiju nisu smeli da prodju i na kraju eto ih u finalu. Na zalost presudio je ponisten cist gol Benajuna u prvoj utakmici.

rasko

pre 13 godina

Svaka čast Fulamu! Želim im da podignu trofej u Hamburgu! Igraju muški, i do kraja ginu bez foliranja i valjanja kao neki "veliki" igrači.

Djomla

pre 13 godina

Kao i mnogim velikim klubovima, i liverpulu treba doooobra cista na leto i rekonstrukcija..sta reci, ispalili su se ove sezone samo tako.. Atletiko je favorit, mada cim je Fulam dogurao do finala, nije ni on za bacanje..sve je moguce!!

rasko

pre 13 godina

Svaka čast Fulamu! Želim im da podignu trofej u Hamburgu! Igraju muški, i do kraja ginu bez foliranja i valjanja kao neki "veliki" igrači.

Raka

pre 13 godina

Jadan ovaj Liverpul sa ovim nesretnikom Benitesom na mestu trenera. Dobro je da Liverpul nije otisao u finale jer bi ga i osvojio i ovaj bi ostao jos 5 god. I drago mi je da je Liverpul odrobijao onaj penal iz 2008. Volim da gledam Liverpul i nadam se da ce Benites napustiti klupu i uzeti novu igracku koja se zove Juventus pa tamo neka kupuje razne lukase babele degene ngogove zaharove insue maksije to Liverpul jednostavno ne moze da dozvoli sebi da ovakvi igraci nose dres "crvenih". Ostaje da se vidi ko je sledeci trener pa da se gradi neki ozbiljan tim ne moraju da budu zvucna imena samo da imaju igru i da se zna ko sta radi.

Djomla

pre 13 godina

Kao i mnogim velikim klubovima, i liverpulu treba doooobra cista na leto i rekonstrukcija..sta reci, ispalili su se ove sezone samo tako.. Atletiko je favorit, mada cim je Fulam dogurao do finala, nije ni on za bacanje..sve je moguce!!

Dux

pre 13 godina

do sad me bolelo uvo sta se dogadja i LE, ali sad cu da navijam za Fulam. Pa, ljudi, to je kao kad bi Cukaricki osvojio Evropski trofej:)))

ysk!

pre 13 godina

Navijam za Fulam u finalu... Kraljevi, prosto nemam reci... Izbacili Juve, HSV, Wolfsburg, Sahtjor! Gera i Zamora daju golove u finalu za 2-0 i trofej...

coki38

pre 13 godina

Da li je moguce da je samo jedna osoba posvetila komentar Fulamu... Pa jedna tako hrabra, a opet mala ekipa sigurno vise zasluzuje od komentarisanja Liverpula... Na kraju ce oni i podici trofej... makar se nadam

crnivlada

pre 13 godina

Fulam FC:U timu nema niti jedne 'zvezde',igraci individualno mnogo slabiji od protivnika,ali koji igraju sa velikim zarom,pozrtvovanjem i energijom koja pleni!Bas su zestoki!Zelim im da osvoje LE!

Peconny

pre 13 godina

"Come on Fulham!
Come on Fulham!
Come on Fulham!
Come on Fulham!
Come on Fulham!
Come on Fulham!
Come on Fulham!
Come on Fulham!
Come on Fulham!
Come on Fulham!
Come on Fulham!
Come on Fulham!
Come on Fulham!
Come on Fulham!
Come on Fulham!
Come on Fulham!"

od sinoc navijam za Fulham

pre 13 godina

Bravo fulham, pokazali ste kako se osvaja nemoguce, nedelju za nedeljom...Mali klub iz Londona sa velikim srcem i zeljum da pobedi. Zelim vam da pobedite u Hamburgu. A nase zvezde da gledaju i nauce kako se igra srcem

ISTINA

pre 13 godina

Cuj ove slepce! A Atletiko nije pokraden, malo sutra nije!
1.Sta je bilo protiv Valensije, pri rezultatu 0:0 ponsten cist gol Forlana, sudija svirao NEPOSTOJECI ofsajd!!!
2.U prvoj utakmici protiv luserfula pri rezultatu 1:0 za Atletiko Forlan izlazi sam samcat pred Rejnu sudija svira opet NEPOSTOJECI ofsajd!
A da tada ste svi zazmurili, e pa gospodo pravda i Atletiko pobedjuju zasluzeno, cisto kao suza! OTVORITE OCI!

El grande DIEGO FORLAN KUN AGUERO...

Meelojko

pre 13 godina

Strasno pa ovi padavicari ni Valensiju nisu smeli da prodju i na kraju eto ih u finalu. Na zalost presudio je ponisten cist gol Benajuna u prvoj utakmici.

MILOS DP

pre 13 godina

Ljudi stavite platu na liverpul 1 i fulam 1 kvota ukupna 3.2(MILOS DP, 29. april 2010 16:19) Pitajte me ljudi drugi pu za savet,nisam bas platu stavio ali bice za patike i koju majcu...

mama me hizo guapa, lista y antimadridista

pre 13 godina

bravo atlético! mada treba reci, od kvalifikacija za ligu sampiona do finala uefa lige atlético je pobedio samo dva puta (u 14 utakmica). stici do finala uefa lige sa samo dve pobede zvuci ludo, ali svako ko prati ovaj klub se navikne na to. kao u pesmi:

es difícil explicar porque somos del atleti

Robbie

pre 13 godina

Liverpul i Atletiko su odigrali vrhunsku evropsku utakmicu. Zao mi je svih ostrascenih koji su zaboravili da uzivaju u pravom fudbalu. Istina je da jeLiverpul ostecen u prvoj utakmici zbog ponistenog regularnog gola, ali je Atletiko zasluzio finale jer je veceras bio sjajan protivnik boljem, ali manje srecnom timu. Svakako hit veceri je Fulam koji je u pravom engleskom stilu vratio draz utakmica sa preokretima i vaskrsnucima autsajdera. Siguran sam da ce to biti sjajno finale. Nadam se da to nece pokvariti nikad ocajnije sudije u evropskim takmicenjima.

ima boga

pre 13 godina

atletiko je morao da prodje liverpul, bozja volja.. prosle godine u grupi ls, liverpulu je sviran toliko sraman penal u nadoknadi protiv atletika a dzerard napravio faul u napadu. 'dimo se rafa, nemas spica, al zato imas 8 zadnjih veznih

Milan Delija

pre 13 godina

Neka malo ! Fino je videti da i malo "slabiji" klubovi ,zalaganjem i trudom prvenstveno mogu doci ovako daleko u nekom od elitnih evropskih takmicenja.Svaka cast !

VanjaLFC

pre 13 godina

Sta dobijes za 20 miliona Evra?
Desnog beka koji je umislio da je neko i nesto. Onako pustiti Rayes-a da primi loptu kod Atletikovog gola umesto da je izbija...
E moj Rafa....doveo si nas u situaciju da uz jednu do dve povrede na klupi imamo neke omladince...
Cestitke Atletiku

kolconeros

pre 13 godina

Bravo Atletiko!! Ponovo strijelac DIego Forlan nije se vidio cijeli mec i onda postize odlucujuci pogodak i postaje heroj,to je odlika velikih igraca !! El GRANDE Diego vodi atletiko do prvog evropskog trofeja poslije 45 godina svaka cast!!

www.worldofbasketball.org

pre 13 godina

Cestitke i Atletiku i Fulhamu. Bice dobro finale. Interesantni su bili i ovi uzvratni mecevi, sto neko rece zanimljivije i od ove zadnje polufinalne lige prvaka.

http://www.worldofbasketball.org

makelela

pre 13 godina

navijam za fulam i to samo i iz jednog razloga: prije nekoliko sedmica gledao sam na hrt emisiju gdje je gostovao cini mi se goran vlaovic i gdje je citavo vrijeme omalazavao fulam i govorio kako su oni 15 u engleskoj i kako su sve utakmice dobili na srecu i to samo iz jednog razloga jer nije mogao da podnese kako ovi razvaljuju njemce. znaci to je tako jadno da ne moze biti jadnije.

Ана

pre 13 godina

Moze neko da mi objasni kako je Atletko Madrid otisao u finale,a nije Liverpul,jer ja ne znam kako to ide,a bilo je 2:1 za Liverpul,nije jasno...
Inace,ne pratim fudbal,tj.pocela sam od skoro,gledala sam kad je Mancester pobedio Bayern i opet ispao iz daljeg takmicenja,to mi nije jasno...
Pa bih molila ako moze neko da mi objasni,ako mu nije problem...
Hvala unapred...
Nisam znala za koga da navijam,jer ne znam kakvi su klubovi,ali mi se svidja kako su igrali igraci u crvenom(mislim da je Liverpul u pitanju,ne zamerite mi)
Hvala unapred..:)

stefan,Liverpool fan

pre 13 godina

Ja jos uvek nemogu svatiti pravilo da se jednu ekipu daje mogucnost da da gol 120 minuta i da tako se provlaci u finale....pitam se dal ce pravilo vaziti i na SP kad ce se u polufinale ili finale igrati duele i da ce neka selekcija biti "nesrecna" samo zato sto je bila "domacin" i primiti gol u "goste" ili je sve ovo izmu pametnjakovici UEFEe...realno kad saberes Liverpul je imao 90 a Atletiko 120 minuta da da gol u gosti i da tako prodze sto je favoriziranje jednu stranu ...ne vidim nikakvu prednost za domacina kad utakmica ide u produzetci to je samo vise vremena za goste da daju gol vise sa strane...logika kao nauka kolko god bila kompleksna tu je sasvim prosta i jasna a ko nesvaca taj...

The Navijac

pre 13 godina

Kao navijac Liverpula mogu samo da ocajavam.
Iskreno se nadam da ce Mr. Benitez da ode.
Kao sto sam se i plasio jos proslog avgusta, pokazalo se da je kljucni igrac prosle godine bio Xavi Alonso, a ne Gerard ili Tores.
Xavi nije bio toliko upadljiv kao ova dvojica, ali je bio jednostavno genijalan.

igor

pre 13 godina

Fulham je neverovatan ove sezone, svaka cast. Pre dve godine samo cudo su ostali u ligi i od tada ginu za svaku loptu, bore se kao lavovi...Voleo bih da se bajka nastavi i da osvoje ligu uefa. Come on Fulham !!!

Nebojsa

pre 13 godina

Znaci ovaj Benites stvarno nije normalan covek, igra kuci, ima 1-0 i umesto da od 75-og do 80-og minuta napravi 2 izmene napred, da ih stisne i resi to, on svesno ide na produzetke...
Ima tu i zasluge pojedinih igraca koji nemaju kvalitet za dres Liverpula, ali je Rafina kukavicja taktika presudila...

Atlet1c0m

pre 13 godina

Ajmo Madridjani, do Lige Evropa i do Kupa Kralja pa da spasete sezonu! Fulam je pokazao da je jako nezgodan i nepredvidiv, ali na gostujucem terenu ni jedna ekipa od ove dve nije briljirala tako da prednost dajem naravno Atletiku jer ovde nema domaceg terena, a kvalitet igraca mislim da je svakako na Atletikovoj strani...

JP

pre 13 godina

Dakle Diego!!! Ne može se bez njega. Kakav igrač!!!

Ne navijam ni za jedne ni za druge ali je bila dobra utakmica, uživao sam večeras.

Svaka čast za igru celih 120min.

domaci ekspert

pre 13 godina

Sasvim ocekivano, osim sto se ocekivalo da ce umesto Atletika u finalu igrati Liverpul, a umesto Fulama nemacki Hamburg.

Inace, ko god da izgubi ovo finale, imace lepu priliku da se revansira protivniku mozda vec ovoga leta - u Intertoto kupu!

Red Veteran

pre 13 godina

I tako (rece Radasin...) Liverpul ostade bez trofeja i ove godine.
Pita jedan Liverpulov navijac sta je Ferguson osvojio prvih pet godina u Man Utd-u (aludirajuci na Benitesove rane uspehe u Liverulu. Nije nista, moj odgovor, ali je zato osvojio sve moguce u narednih 20.
Sto se tice Rafe debelog konobara Benitesa, on s konja na magarca...od vrha do dna u 5-6 godina na kormilu tima s malog stadiona zvanog Anfield.
Al' ste se ponadali luzerpulovci...priznajte.

daks

pre 13 godina

Sjecam se kao da je juce bilo kada su ovde neki navijaci liverpula (zavidni navijaci) slavili nezasluzeni prolaz Bjerna protiv manchestera utd. ,e pa ja nocas necu slaviti nezasluzeni prolaz atletika ali se nadam da ce te sacuvati dostojanstvo i odigrati kako treba protiv celzija!!!!!

realno

pre 13 godina

Liverpul je pokazao da ne ume da se snadje kada ih neki tim nada. Samo secekalo da AM veze dva napada i da crveni prime gol. Benitez mora da ide inace sledece sezone ni sesto mesto nije dostizno

strelicamirko@gmail.com

pre 13 godina

Jadni su ovi sa komentarima koji napadaju Beniteza covjek je nesporno veliki strucnjak da nije tako ne bi toliko godina drzao liverpool u vrhu evropskog i engleskog fudbala.Svakome se desi da ima lose momente u karijeri ali ko je pratio Lierpool ove godine jasno moze reci da je njihov neusjeh ove sezone izricito i samo cisti nedostatak sportske srece.Zivio Rafa Benitez fudbalski Dule Vujosevic :)

sad su skupe pare

pre 13 godina

pa ne bi kupovao benitez ngogove, babele, degene, maxije.. da mu one lopurde od amerikanaca daju neki evro, i on bi teo mesija, ronalda, snajdera, riberija, runija, al nema bajo...

sima88

pre 13 godina

Znaci STRASNO kako je Steve G van forme.Lik je kapiten ali se ne ponasa tako.Nigde ga noje bilo trckarao je oko centra i bezao od lopte.Cekaj,pa u cemu je poenta kapitena onda?Da bezi od odgovornosti?Nadam se da ce Fulam osvojiti,ali ako Atletico osvoji onda da znam da stavim kucu na Bajern u finalu CL jer i jedni i drugi po mom misljenju nisu zasluzili finale.

Raka

pre 13 godina

Sad su skupe pare@ pa jel znas koliko je Milan platio Kaku ili Sevcenka ili Pata ili Barsa Ronaldinja Mesi je produkt skole kao sto su Gerrard i Carragher. vidis u tome je problem sto je Benites promasaj ne zna nista sto valja da dovede. Dzaba matori Tores kad je svaku drugu povredjen. Recimo da su Fowler i Owen izmislili fudbal za njega.

Ian rush

pre 13 godina

Meelojko brate uprawu si,ali bilo nam je sudjeno da ispadnemo...jedwa cekam kraj sezone,da se promeni wlasnik(ako moze neki bogati seik) i dowedu par extra igraca i da se prodaju promashaji(babel,el zhar,kiryiakos,degen) i titula ce doci posle mnogo godina na ENFILD.Zivi bili pa videli...

Meelojko

pre 13 godina

Strasno pa ovi padavicari ni Valensiju nisu smeli da prodju i na kraju eto ih u finalu. Na zalost presudio je ponisten cist gol Benajuna u prvoj utakmici.

stefan,Liverpool fan

pre 13 godina

Ja jos uvek nemogu svatiti pravilo da se jednu ekipu daje mogucnost da da gol 120 minuta i da tako se provlaci u finale....pitam se dal ce pravilo vaziti i na SP kad ce se u polufinale ili finale igrati duele i da ce neka selekcija biti "nesrecna" samo zato sto je bila "domacin" i primiti gol u "goste" ili je sve ovo izmu pametnjakovici UEFEe...realno kad saberes Liverpul je imao 90 a Atletiko 120 minuta da da gol u gosti i da tako prodze sto je favoriziranje jednu stranu ...ne vidim nikakvu prednost za domacina kad utakmica ide u produzetci to je samo vise vremena za goste da daju gol vise sa strane...logika kao nauka kolko god bila kompleksna tu je sasvim prosta i jasna a ko nesvaca taj...

Raka

pre 13 godina

Jadan ovaj Liverpul sa ovim nesretnikom Benitesom na mestu trenera. Dobro je da Liverpul nije otisao u finale jer bi ga i osvojio i ovaj bi ostao jos 5 god. I drago mi je da je Liverpul odrobijao onaj penal iz 2008. Volim da gledam Liverpul i nadam se da ce Benites napustiti klupu i uzeti novu igracku koja se zove Juventus pa tamo neka kupuje razne lukase babele degene ngogove zaharove insue maksije to Liverpul jednostavno ne moze da dozvoli sebi da ovakvi igraci nose dres "crvenih". Ostaje da se vidi ko je sledeci trener pa da se gradi neki ozbiljan tim ne moraju da budu zvucna imena samo da imaju igru i da se zna ko sta radi.

strelicamirko@gmail.com

pre 13 godina

Jadni su ovi sa komentarima koji napadaju Beniteza covjek je nesporno veliki strucnjak da nije tako ne bi toliko godina drzao liverpool u vrhu evropskog i engleskog fudbala.Svakome se desi da ima lose momente u karijeri ali ko je pratio Lierpool ove godine jasno moze reci da je njihov neusjeh ove sezone izricito i samo cisti nedostatak sportske srece.Zivio Rafa Benitez fudbalski Dule Vujosevic :)

sima88

pre 13 godina

Znaci STRASNO kako je Steve G van forme.Lik je kapiten ali se ne ponasa tako.Nigde ga noje bilo trckarao je oko centra i bezao od lopte.Cekaj,pa u cemu je poenta kapitena onda?Da bezi od odgovornosti?Nadam se da ce Fulam osvojiti,ali ako Atletico osvoji onda da znam da stavim kucu na Bajern u finalu CL jer i jedni i drugi po mom misljenju nisu zasluzili finale.

Ана

pre 13 godina

Moze neko da mi objasni kako je Atletko Madrid otisao u finale,a nije Liverpul,jer ja ne znam kako to ide,a bilo je 2:1 za Liverpul,nije jasno...
Inace,ne pratim fudbal,tj.pocela sam od skoro,gledala sam kad je Mancester pobedio Bayern i opet ispao iz daljeg takmicenja,to mi nije jasno...
Pa bih molila ako moze neko da mi objasni,ako mu nije problem...
Hvala unapred...
Nisam znala za koga da navijam,jer ne znam kakvi su klubovi,ali mi se svidja kako su igrali igraci u crvenom(mislim da je Liverpul u pitanju,ne zamerite mi)
Hvala unapred..:)

ISTINA

pre 13 godina

Cuj ove slepce! A Atletiko nije pokraden, malo sutra nije!
1.Sta je bilo protiv Valensije, pri rezultatu 0:0 ponsten cist gol Forlana, sudija svirao NEPOSTOJECI ofsajd!!!
2.U prvoj utakmici protiv luserfula pri rezultatu 1:0 za Atletiko Forlan izlazi sam samcat pred Rejnu sudija svira opet NEPOSTOJECI ofsajd!
A da tada ste svi zazmurili, e pa gospodo pravda i Atletiko pobedjuju zasluzeno, cisto kao suza! OTVORITE OCI!

El grande DIEGO FORLAN KUN AGUERO...

Ian rush

pre 13 godina

Meelojko brate uprawu si,ali bilo nam je sudjeno da ispadnemo...jedwa cekam kraj sezone,da se promeni wlasnik(ako moze neki bogati seik) i dowedu par extra igraca i da se prodaju promashaji(babel,el zhar,kiryiakos,degen) i titula ce doci posle mnogo godina na ENFILD.Zivi bili pa videli...

rasko

pre 13 godina

Svaka čast Fulamu! Želim im da podignu trofej u Hamburgu! Igraju muški, i do kraja ginu bez foliranja i valjanja kao neki "veliki" igrači.

sad su skupe pare

pre 13 godina

pa ne bi kupovao benitez ngogove, babele, degene, maxije.. da mu one lopurde od amerikanaca daju neki evro, i on bi teo mesija, ronalda, snajdera, riberija, runija, al nema bajo...

domaci ekspert

pre 13 godina

Sasvim ocekivano, osim sto se ocekivalo da ce umesto Atletika u finalu igrati Liverpul, a umesto Fulama nemacki Hamburg.

Inace, ko god da izgubi ovo finale, imace lepu priliku da se revansira protivniku mozda vec ovoga leta - u Intertoto kupu!

Dux

pre 13 godina

do sad me bolelo uvo sta se dogadja i LE, ali sad cu da navijam za Fulam. Pa, ljudi, to je kao kad bi Cukaricki osvojio Evropski trofej:)))

Atlet1c0m

pre 13 godina

Ajmo Madridjani, do Lige Evropa i do Kupa Kralja pa da spasete sezonu! Fulam je pokazao da je jako nezgodan i nepredvidiv, ali na gostujucem terenu ni jedna ekipa od ove dve nije briljirala tako da prednost dajem naravno Atletiku jer ovde nema domaceg terena, a kvalitet igraca mislim da je svakako na Atletikovoj strani...

Raka

pre 13 godina

Sad su skupe pare@ pa jel znas koliko je Milan platio Kaku ili Sevcenka ili Pata ili Barsa Ronaldinja Mesi je produkt skole kao sto su Gerrard i Carragher. vidis u tome je problem sto je Benites promasaj ne zna nista sto valja da dovede. Dzaba matori Tores kad je svaku drugu povredjen. Recimo da su Fowler i Owen izmislili fudbal za njega.

daks

pre 13 godina

Sjecam se kao da je juce bilo kada su ovde neki navijaci liverpula (zavidni navijaci) slavili nezasluzeni prolaz Bjerna protiv manchestera utd. ,e pa ja nocas necu slaviti nezasluzeni prolaz atletika ali se nadam da ce te sacuvati dostojanstvo i odigrati kako treba protiv celzija!!!!!

Red Veteran

pre 13 godina

I tako (rece Radasin...) Liverpul ostade bez trofeja i ove godine.
Pita jedan Liverpulov navijac sta je Ferguson osvojio prvih pet godina u Man Utd-u (aludirajuci na Benitesove rane uspehe u Liverulu. Nije nista, moj odgovor, ali je zato osvojio sve moguce u narednih 20.
Sto se tice Rafe debelog konobara Benitesa, on s konja na magarca...od vrha do dna u 5-6 godina na kormilu tima s malog stadiona zvanog Anfield.
Al' ste se ponadali luzerpulovci...priznajte.

mama me hizo guapa, lista y antimadridista

pre 13 godina

bravo atlético! mada treba reci, od kvalifikacija za ligu sampiona do finala uefa lige atlético je pobedio samo dva puta (u 14 utakmica). stici do finala uefa lige sa samo dve pobede zvuci ludo, ali svako ko prati ovaj klub se navikne na to. kao u pesmi:

es difícil explicar porque somos del atleti

Peconny

pre 13 godina

"Come on Fulham!
Come on Fulham!
Come on Fulham!
Come on Fulham!
Come on Fulham!
Come on Fulham!
Come on Fulham!
Come on Fulham!
Come on Fulham!
Come on Fulham!
Come on Fulham!
Come on Fulham!
Come on Fulham!
Come on Fulham!
Come on Fulham!
Come on Fulham!"

ima boga

pre 13 godina

atletiko je morao da prodje liverpul, bozja volja.. prosle godine u grupi ls, liverpulu je sviran toliko sraman penal u nadoknadi protiv atletika a dzerard napravio faul u napadu. 'dimo se rafa, nemas spica, al zato imas 8 zadnjih veznih

kolconeros

pre 13 godina

Bravo Atletiko!! Ponovo strijelac DIego Forlan nije se vidio cijeli mec i onda postize odlucujuci pogodak i postaje heroj,to je odlika velikih igraca !! El GRANDE Diego vodi atletiko do prvog evropskog trofeja poslije 45 godina svaka cast!!

makelela

pre 13 godina

navijam za fulam i to samo i iz jednog razloga: prije nekoliko sedmica gledao sam na hrt emisiju gdje je gostovao cini mi se goran vlaovic i gdje je citavo vrijeme omalazavao fulam i govorio kako su oni 15 u engleskoj i kako su sve utakmice dobili na srecu i to samo iz jednog razloga jer nije mogao da podnese kako ovi razvaljuju njemce. znaci to je tako jadno da ne moze biti jadnije.

Djomla

pre 13 godina

Kao i mnogim velikim klubovima, i liverpulu treba doooobra cista na leto i rekonstrukcija..sta reci, ispalili su se ove sezone samo tako.. Atletiko je favorit, mada cim je Fulam dogurao do finala, nije ni on za bacanje..sve je moguce!!

www.worldofbasketball.org

pre 13 godina

Cestitke i Atletiku i Fulhamu. Bice dobro finale. Interesantni su bili i ovi uzvratni mecevi, sto neko rece zanimljivije i od ove zadnje polufinalne lige prvaka.

http://www.worldofbasketball.org

The Navijac

pre 13 godina

Kao navijac Liverpula mogu samo da ocajavam.
Iskreno se nadam da ce Mr. Benitez da ode.
Kao sto sam se i plasio jos proslog avgusta, pokazalo se da je kljucni igrac prosle godine bio Xavi Alonso, a ne Gerard ili Tores.
Xavi nije bio toliko upadljiv kao ova dvojica, ali je bio jednostavno genijalan.

Milan Delija

pre 13 godina

Neka malo ! Fino je videti da i malo "slabiji" klubovi ,zalaganjem i trudom prvenstveno mogu doci ovako daleko u nekom od elitnih evropskih takmicenja.Svaka cast !

JP

pre 13 godina

Dakle Diego!!! Ne može se bez njega. Kakav igrač!!!

Ne navijam ni za jedne ni za druge ali je bila dobra utakmica, uživao sam večeras.

Svaka čast za igru celih 120min.

MILOS DP

pre 13 godina

Ljudi stavite platu na liverpul 1 i fulam 1 kvota ukupna 3.2(MILOS DP, 29. april 2010 16:19) Pitajte me ljudi drugi pu za savet,nisam bas platu stavio ali bice za patike i koju majcu...

VanjaLFC

pre 13 godina

Sta dobijes za 20 miliona Evra?
Desnog beka koji je umislio da je neko i nesto. Onako pustiti Rayes-a da primi loptu kod Atletikovog gola umesto da je izbija...
E moj Rafa....doveo si nas u situaciju da uz jednu do dve povrede na klupi imamo neke omladince...
Cestitke Atletiku

ysk!

pre 13 godina

Navijam za Fulam u finalu... Kraljevi, prosto nemam reci... Izbacili Juve, HSV, Wolfsburg, Sahtjor! Gera i Zamora daju golove u finalu za 2-0 i trofej...

igor

pre 13 godina

Fulham je neverovatan ove sezone, svaka cast. Pre dve godine samo cudo su ostali u ligi i od tada ginu za svaku loptu, bore se kao lavovi...Voleo bih da se bajka nastavi i da osvoje ligu uefa. Come on Fulham !!!

coki38

pre 13 godina

Da li je moguce da je samo jedna osoba posvetila komentar Fulamu... Pa jedna tako hrabra, a opet mala ekipa sigurno vise zasluzuje od komentarisanja Liverpula... Na kraju ce oni i podici trofej... makar se nadam

crnivlada

pre 13 godina

Fulam FC:U timu nema niti jedne 'zvezde',igraci individualno mnogo slabiji od protivnika,ali koji igraju sa velikim zarom,pozrtvovanjem i energijom koja pleni!Bas su zestoki!Zelim im da osvoje LE!

Nebojsa

pre 13 godina

Znaci ovaj Benites stvarno nije normalan covek, igra kuci, ima 1-0 i umesto da od 75-og do 80-og minuta napravi 2 izmene napred, da ih stisne i resi to, on svesno ide na produzetke...
Ima tu i zasluge pojedinih igraca koji nemaju kvalitet za dres Liverpula, ali je Rafina kukavicja taktika presudila...

Robbie

pre 13 godina

Liverpul i Atletiko su odigrali vrhunsku evropsku utakmicu. Zao mi je svih ostrascenih koji su zaboravili da uzivaju u pravom fudbalu. Istina je da jeLiverpul ostecen u prvoj utakmici zbog ponistenog regularnog gola, ali je Atletiko zasluzio finale jer je veceras bio sjajan protivnik boljem, ali manje srecnom timu. Svakako hit veceri je Fulam koji je u pravom engleskom stilu vratio draz utakmica sa preokretima i vaskrsnucima autsajdera. Siguran sam da ce to biti sjajno finale. Nadam se da to nece pokvariti nikad ocajnije sudije u evropskim takmicenjima.

od sinoc navijam za Fulham

pre 13 godina

Bravo fulham, pokazali ste kako se osvaja nemoguce, nedelju za nedeljom...Mali klub iz Londona sa velikim srcem i zeljum da pobedi. Zelim vam da pobedite u Hamburgu. A nase zvezde da gledaju i nauce kako se igra srcem

realno

pre 13 godina

Liverpul je pokazao da ne ume da se snadje kada ih neki tim nada. Samo secekalo da AM veze dva napada i da crveni prime gol. Benitez mora da ide inace sledece sezone ni sesto mesto nije dostizno