Nedelja, 25.04.2010.

16:19

FED kup: Srbija ispala iz A grupe

Teniska reprezentacija Srbije nije izborila je opstanak u Svetskoj A grupi Fed kupa, pošto je u Beogradu izgubila od selekcije Slovačke sa 3:2.

Izvor: B92

FED kup: Srbija ispala iz A grupe IMAGE SOURCE
IMAGE DESCRIPTION

93 Komentari

Sortiraj po:

Nerodjena(?!) Beogradjanka

pre 13 godina

Draga Ivanka, zar je biti "rodjena Beogradjanka" neki poseban ljudski kvalitet koji izdize Jelenu od Fahrete Jahic? Uostalom mnogo je rodjenih Beogradjana na prepunim koncertima Lepe Brene i nekad i sad, a ovog vikenda se videlo koliko je bilo istih u Areni da gleda vrhunsku svetsku teniserku. Ta kafanska pevacica je ipak uspela da nadje najbolje u sebi i izadje iz te degradirajuce sredine i ostane svoja.
A sto se tice diplomiranih ekonomista, mozda je bolje ne pricati o toj i takvoj diplomi u zemlji bez ekonomije.

Rade R.

pre 13 godina

@Ivanka
ti si Jelenina tetka ili neki rod?
Je l' tako?
Pa kazi tako, vidimo da si pristrasna i mnogo zagrizena da radis na imidzu Jelene Jankovic.

Ivanka

pre 13 godina

(Boško, 26. april 2010 19:43)

Decko, ja postujem i Anu i Jelenu, jer volim tenis i svoju zemlju - ali sramota je da oni koji su ostrasceni samo Anom ovako vredjaju Jelenu.
Ako ti imas obraza da jednu kafansku pevacicu Fahretu Jahic, uporedjujes sa Jelenom Jankovic, vrhunskom teniserkom, rodjenom Beogradjankom, ciji su roditelji i oba brata diplomirani ekonomisti, neka ti sluzi na cast.
To je ona sama pitala Jecu da je glumi u filmu, na sta je Jeca u svom stilu prasnula u smeh i otisla svojim putem.
Ne moze Jelena da spreci nekog da pita i prica sta hoce.

sasa jokic

pre 13 godina

Zao mi je ja sam samo uzasno realan. kada imas povredu, i zalis se na istu, onda ne prijavljujes Stutgart+igru u dublu?! Drugo, kako to da uvek pred vazne meceve Ona ima neku povredu, i trece imala je set loptu, i nije je iskoristila! Glava je problem, nista vise. Kada bude psihicki spremna dolazice na meceve bez ikakve fame. Po svoj prilici taj film necemo da gledamo. Sto neko rece ovo nije forum rodoljuba, nego ljubitelja tenisa!

Zukanović Sreten

pre 13 godina

To je to kad se karijera u najbitnijim trenucima ispusti iz kontrole.Zamislite sve velikane ženskog tenisa u toj situaciji pa to bi bila propast tenisa.

Sone

pre 13 godina

Uz duzno postovanje, ne znam o kakvoj senzaciji zvanoj Bojana Jovanovski se ovdje prica. Svaka njoj cast, ali je to djevojka koja je vec u 19. godini zivota sto za tenis i nije neka mladost. Drugo, dobila je tu Ribarikovu koja je bila ispod 50. mjesta na WTA listi prije ovog meca i standardna je rezerva u reprezentaciji, ali je igrala umjesto povrijedjene Cibulkove. Domaca publika, protivnica koja je malo ispred po kvalitetu ali bez velikog iskustva u ovakvim mecevima...dakle, sve u svemu, bas i nije neka senzacija. Ako do 20. godine napravi proboj u prvih 40 onda se o njoj moze i pricati. Do tada, hvala joj sto je donijela kratkotrajnu nadu, ali se srpski tenis nasao tamo gdje mu je u ovom trenutku i mjesto.

Boško

pre 13 godina

@Ivanka
Nije mi jasno zašto tako nukusno napadaš ljude? Jelena je sama izjavila da će posle tenisa ići u glumice i da će igrati na filmu (ne zna se još ime režisera) - Lepu Brenu, rodonačelnicu turbo folka.

Ivanka

pre 13 godina

Ma ljudi,sta se vi sekirate za Jecu.Ako ostavi tenis, ima sta da radi,moze da se baci na turbo folk,da otpeva "Bas je lepo biti JA".
(Bojan, 26. april 2010 16:38)

Upale u svetsku grupu i odmah ispale. Kao i u vrhunski svetski tenis. Ali nase su, pa ih volimo.
(zelena trava, 26. april 2010 16:08)


Ne, mi se sekiramo zbog toga sto vas dvojicu nesrecnika ni majka ne moze da voli.

Zlaja

pre 13 godina

Pokusavao sam sa ovoga mesta da objasnim pojedincima (na zalost-vecini) da je ovo SPORTSKI SAJT B92 te bi logicno bilo da i komentari budu tog karaktera,ali ne vredi!Srbija!
Ljudi,ako vam je stalo do patriotskih i nacionalistickih stavova idite sa komentarima na adekvatna mesta za to.Pisite o Tomi,Vucicu,Tadicu,Jeremicu,Kosovu isl.
Ostavite ovda nas ovo malo sto pisemo o SPORTU i u vezi sporta bez ostalih sranja!
Najbolji primer je nastup Jelene u Areni i Fama u vezi njene povrede(po ko zna koji put).Svi oni koji je brane i traze opravdanja nemaju pojma o sportu.Zapamtite jedno:
-ako si stvarno povredjen onda to objavis i NE IGRAS NI POD KAKVIM OKOLNOSTIMA ,jer ces sigurno izgubiti a mozda i pogorsati povredu!
-ako si malo povredjen onda CUTIS I IGRAS!Cutis da ti protivnik to ne sazna i iskoristi a i jer je to sportski!
NIJE SPORTSKI NI KOREKTNO VADITI SE NA POVREDU NI PRE A POGOTOVO POSLE PORAZA! I TACKA. KRAJ!
(Bavio sam se aktivno sportom i znam sta govorim)

Slobodan

pre 13 godina

Jelena je odigrala svoje mečeve do poslednjeg atoma snage i hvala joj što svim srcem igra za svoju, tj. našu Srbiju. Hvala Jeco, bila si i ostala srpska teniska heroina!!!

www.worldofbasketball.org

pre 13 godina

Steta da smo ispali. Mislim da ipak zasluzujemo da budemo u A grupi. Poseta u Areni smesna, ali je jos smesnije tu traziti opravdanje.

http://www.worldofbasketball.org

Iva

pre 13 godina

Bravo devojcice! Veliki poljubac! Uradile ste i borile se koliko ste mogle. Zvuci kao fraza, a i jesu istrosene ove reci, ali nemojmo pljuvati uvek po zenama. I da su dobile niko ne bi "upalio" auto i isao da slavi njihovu pobedu. Definitivno, muskici obozavaju kad pobede druge muskice, recimo hrvatske... Zene su im efermerne...

Bojan

pre 13 godina

Sportski komentatori su krivi sto neznalice stalno pominju neke povrede,dug put do Srbije i slicno kao razlog.Jelena je kao fol povredila zglob leve ruke ali nije nosila bandaz jer joj smeta??? I dugo je putovala.Hantukova je nosila flastere na desnom ramenu,to je ona ruko kojom igra i servira,pa je im,ala 8 asova protiv Jelene na sljaci.A Daniela je doputovala iz SAD sa istog turnira na kojem je igrala Jelena i rano ispala,verovatno na letecem cilimu,ona nije bila umorana.
P.S.
lepo je gledati Hantukovu,narocito sa ledja.

dejan

pre 13 godina

Umesto što kukaju na mali broj gledalaca, ovi iz teniskog saveza bi mogli da razmisle o tome da se neki meč igra u Novom Sadu, Nišu ili nekom drugom gradu u ovoj zemlji. Dvorana bi bila puna, navijanje bolje. Pogledajte kakvu podršku imaju rukometaši u Nišu i rukometašice u Zaječaru. Mislite o tome.

jovana

pre 13 godina

Pa sta ako ce Jelena igrati dubl. Igrace ga i Ana. Ali to je iskljucivo njihova stvar sta ce one i kako igrati na turnirima. Mozete samo ili da ih volite ili da ih mrzite i nista vise. A to da li Jelena folira ili ne moze samo da kaze onaj ko je gledao meceve i video koliko joj je natecen zglob

Nebojsa

pre 13 godina

Ovaj meč je bruka samo u jednom - zbog malog broja gledalaca.
Nisu stanju ni da odu do Arene da pokažu svoj patriotizam, a pljuju po teniserkama po forumima. Sram vas bilo!

dosta je i bilo

pre 13 godina

Večeras je valjda svima potpuno jasno šta je sport broj 1 u Srbiji. Teniseri bi mogli da utovare tu svoju šljaku i da oslobode Arenu za one za koje je i pravljena.

Arena nije teniska, već košarkaška dvorana, sad će lepo Đokoviči da naprave valjda tu akademiju i teniski centar u BG pa se tamo prebacujte do mile volje.

Fenserima se izgleda ne sviđaju ovi mečevi za opstanak pa je i poseta bila tragična. Što se igralo tenisa igralo se.

Ne zasmejavaj me

pre 13 godina

@V.J.
"Jelena Jankovic je promenila dva kontineta, tri vremenske zone, 4 aviona da bi sa oteklom rukom igrala za svoju zemlju Srbiju"

Kakvo patetisanje i preterivanje.
"Ozbiljno povredjena" carica ce vec za dva, tri dana igrati u Stutgartu

Partizanovac

pre 13 godina

Bojana je u "Partizanu", to je već neko ispravio onog zvezdaša, ali kako vi možete da podržavate neistinu? Nemate pojma ni ko je ni šta je. Pitajte je ko joj je teniski uzor, kazaće, i ponoviće - Ana Ivanović.

Nevo

pre 13 godina

Koja crna povreda!Folirantkinja Jankoviceva se cak prijavila da igra dubl sa Huberovom u Stutgartu.
E to je taj ljudski materijal o kojem je pisao neki patriJJota.

Оља

pre 13 godina

Браво девојке, биле сте сјајне!
А ви драги суграђани требало би да се стидите! Па побогу, није ово био неки ревијални меч. Опет смо показали да смо најачи у бусању и паметовању, а кад тамо...

Al

pre 13 godina

@branko
A naravna tvoja "carica" je ljudski materijal milja ispred onog Aninog.
Ko ne zna Jankovicevu skupo bi je platio.
Nego,nesto ti smeta sto Ana uziva tamo negde pored mora.

Radomir

pre 13 godina

Steta za ispadanje iz grupe A. Dubl nam nije uigran ali procitao sam da ce Jelena u Stutgartu igrati u dublu sa Lizom Huber jednom od najboljih dubl igracica danasnjice.

Igor

pre 13 godina

Svaka cast nasim teniserkama pre svega na borbrnosti,zao mi je sto su ispale iz svetske grupe,ali vracamo se tamo sigurno dogodine.A sto se tice onih linkova sto je postavio Goran stvarno su vrh,narocito mecevi Kim-Marija i Henin-Marija na AO 2008!!!!

Nemam reči!

pre 13 godina

@Zvezdaš
Kako ti lupaš! Jelena i Bojana - crveno-bele! Jelena je u "Gemaxu", a Bojana Jovanovski je teniserka "Partizana" i igrala je nedavno protiv "Zvezde" kad je bilo 5:0 za "Partizan. Kako možeš tako da pišeš?

Verujmo u srpski tenis

pre 13 godina

Ko je nnasa nova nada Bojana Jovanovski:

Datum rođenja: 31.12.1991. Beograd
Prebivalište: Beograd
Igra desnom rukom
Trener: otac Zoran
Visina:177
Težina: 60
Profesionalac od 2007.
Titulu šampiona države u konkurenciji do 14 godina ponela je sa samo 12 godina i u isto vreme u uzrastu do 16 bila druga. Sa 13. godina, odigravši samo pet ETA turnira, osvojivši tri (Čačak, Pečuj, Novi Sad) našla se na poziciji 13. najboljih teniserki Starog kontinenta. Članica A tima Evrope, koji okuplja sedam najboljih mladih igračica na ETA listi, koje su zajedno putovale i odigrale pet najjačih ETA turnira prve kategorije u konkurenciji do 16 godina postaje 2006. godine.
Na prvom ITF turniru, koji je odigrala sa samo 14 godina stigla je do titule. Nastavila je da ređa trofeje, u 2007. je napravila pravi "bum" i sa začelja ITF liste gde je bila na početku sezone, na kraju godine stigla do 11. pozicije. Osvojila je Santa Kroče (pobedivsi u finali Misel de Brito), igrala finala u Bonfilju i Di Prati, igrala četvrtfinale Vimbldona, osvojila seniorsko dvoransko i letnje prvenstvo Srbije.
U 2008. Bojana je stigla do najboljeg ranga na ITF listi najboljih juniorki sveta - 5. mesta (7. april 2008). Odigrala je 42 meča i zabeležila 30 pobeda. Stigla je do četvrtfinala Australian Opena i Vimbldona, finala u Kopa Gerdau - Brazil, igrala je finale Bonfilja i četvrtfinale Evropskog juniorskog šampionata. U profi konkurenciji u 2008. odigrala je 29 mečeva i zabeležila 22 pobede. Osvojila je profi prvenac na turniru u Prokuplju (10.000 nagradni fond), drugu profi titulu uzela je u Vinkovcima, treću u Brčkom. Igrala je polufinala profi turnira nagradnog fonda 25.000 i 50.000 dolara u Indiji (Puna i Kolkata) i finale u Delhiju (Indija, 50.000 dolara), turniru koji je odigran na samom kraju takmičarske i kalendarske 2008. posle kojeg je stigla do 290. mesta na WTA listi. U 2008. osvojila je seniorsko dvoransko i letnje prvenstvo države.
Neprijatna povreda je na duze vreme odvojila od teniskog terena i zaustavila napredak.
Sada, sa 18 godina, krece u novi teeniski prodor.
Srecno, Bojana Jovanovski!

V.J.

pre 13 godina

@ Sasa Jokic, Arbiter, Nenad


Stidite se sramnih reci i uvreda na racun JJ!
Jelena Jankovic je promenila dva kontineta, tri vremenske zone, 4 aviona da bi sa oteklom rukom igrala za svoju zemlju Srbiju, koja na zalost nije i vasa zemlja - ali to nije naš problem, nego vas jugokomunista iz 1945g.
Jelenin sparing partner sad je naš teniser i bivši Davis Cup reprezentativac Darko Madjarovski, koji je s njom i doputovao iz Amerike, i jasno pred kamerama opisao koliko je ozbiljna njena povreda.
A najzalije je bilo RTS-u što je morao da prenosi mečeve koje igra Jelena; jer oni to nikad ne rade, šta njih briga za srpske vrhunske sportiste, ko su im oni?!
Jadno, žalosno i sramno nepoštovanje Jelene Janković i uvrede na račun Srbije.
Idite zato gde vam je bolje, šta vas sprečava?!

duci du

pre 13 godina

hvala bogu da su ispale...dojadile su svima...vidi se da ovde ljudi ne vole tenis i to njihovo mucenje na terenu...to je snobovski sport mi smo bre za kosarku, fudbal i ostale kolektivne sportove...

mare

pre 13 godina

Pa tek sada kada sam video kako Bojana igra mogu da kazem da je selektor glavni krivac za ispadanje iz A grupe, tacnije kriv je za poraz od ruskinja!!! Pa kako nije pustio da Bojana igra umesto Ane, protiv koje inace nemam nista, koja je vec tada pokazivala da pada u formi... A ne verujem da je Bojana tada bila u slbijoj formi od Ane!! Selektor je glavni krivac!

sampion

pre 13 godina

Jel ovo znaci da ni ove godine necemo osvojiti FED kup? Vranes govorio da je to cilj i nista manje. Imali smo i ogromnu prednost domaceg terena u poslednjim mecevima. Ja cekam osvajanje ovog takmicenja...

benakiba

pre 13 godina

evo raja se i dalje prima na patrijjotizam, ne zelim da budem zloban ali cinjenica je da je uvek imala problema sa povredama pred meceve reprezentacije ali je igrala turnire par dana nakon toga,sve to je ili potvrda njene Drama Queen reputacije,jeftini marketinski poeni ili je jednostavno narodski receno kljakava pa veci deo karijere igra pod blokadama slicno Stojakovicu sto naravno budi nazalost sumnju u to koliko ce jos dugo moci biti u vrhu

borko

pre 13 godina

Koliko je vazno dal je neki tim pobednickog ili gubitnickog mentaliteta. Fed kup reprezentacija Srbije je nazalost gubitnicka. Bore se one, dobiju i po koju bitku, ali ne i rat. Nasuprot njima Partizan i kad igra lose, zna se ko pobedjuje. Zato sam ja dosta malodusno, moram da priznam, gledao nase teniserke, a umalo glas izgubih navijajuci za Partizan protiv Cibone i kad je bilo najteze. Moze ovo nekom da se svidi ili ne, ali tako mislim. Inace nisam navijac Partizana.

Djoksa

pre 13 godina

Prakticno sve se urotilo protiv nase reprezentacije.Jelenina povreda,Anina losa forma,nadahnuta igra Hantuhove...Sramota neka je sve one koji su sumnjali u Jeleninu povredu.Otok na LEVOJ ruci se,nazalost,jasno video.Zivot ide dalje,bice bolje sl. godine.

branko

pre 13 godina

После пораза против Русије сви смо били незадоваљни јер смо се дефинитиво уверили да нисмо само изгубили меч него и једну некад врхунску играчицу. Сада, после пораза од Словачке верујем да је расположење другачије . јесмо изгубили меч али је сва прилика да смо добили још једну играчицу за коју се још не може рећи да је врхунска али има апсолутно све предиспозиције да то постане. Мислим да је данас и овај форум добио нову љубимицу. Браво за Бојану Јовановски. Слушао сам после меча изјеве селектора Вранеша и још једног човека који је ту око екипе, нисам му запамтио име. Говорећи о будућности нашег женског тениса ни један од њих ни у далеким назнакама није поменуо име Ане Ивановић. Нисам сигурана да ће јој то баш пореметити ужитак, тамо негде на мору где, јелте, подиже форму за наредне наступе. Могли смо се у прошлости спорити и упоређивати тениске квалитете Јелене и Ане, али што се тиче нетениских а по мени значајнијих фактора, ту је свако поређење депласирано. То су различити људски материјали.

branko

pre 13 godina

Не знам колики је значај тог FED купа у свету тениса, свакако већи за тениске савезе него за играчице. У оба овогодишња меча наше женске екипе правила се погрешна рачуница: размишљало се искључиво о сингл мечевима и о томе како добити 3 од 4 сингл меча, без обзира што су са друге стране биле Кузњецова, Клејбанова, Хантухова, па и ова Рибарикова. Дубл меч нико није ни спомињао. Ако се сећате меча против Русије, Јелена и Ана су цео први сет играле као да је то нека ревија, забава и као да тај меч нема такмичарски значај. Вечерас се не може рећи да су Јелена и Бојана играле неозбиљно али ја имам јак утисак да нико у нашем табору ни једног тренутка није ни очекивао ни веровао ни покушавао да нешто озбиљније учини да би се добио и тај меч. А показало се у оба сусрета да је баш дубл био одлучујући. Тако ће бити и у 80 % наредних мечева. Ту , како изгледа и како рече и селектор Вранееш , нема лека. Боже мој, али треба ту чињеницу уважавати и кад се износе прогнозе. Ни против Русије ни против Словачке, реално није било могуће очекивати више од онога што се постигло па је оптимизам пре мечева био потпуно нереалан.

neverovatno

pre 13 godina

Dosadni ste vise sa ovim tenisom.Ko vise ovo gleda,sad kad Partizan postize ovakve uspehe u kosarci.Ne mogu ni 2000 ljudi da dovedu u Arenu,a Partizan dovodi 20000.
(b, 25. april 2010 21:23)

a ko tebe tera da citas vesti o tenisu??? mozda nekoga smara partizan pa ne umanjuje njegove uspehe u kosarci...
BOJANA SVAKA CAST!!!

Filip_NP

pre 13 godina

Sram neka bude svakog ko kritikuje bilo koju od teniserki sto su igrale za nas ovog vikenda ili protiva Rusije!Sta nam daje za pravo?Ako umete bolje reket u ruke pa da vas vidimo.E onda cete da shvatite da jedini nacin na koji vi mozete da doprinesete napretku tenisa u Srbiji je da kupite kartu za mec i da NAVIJATE jer nije dovoljno samo doci i biti vidjen.Zapitajte se da li onakve tribine i ovakav vas pesimizam zasluzuju i 1b svetsku grupu?

GS, #1...

pre 13 godina

Bojana Jovanovski u decembru puni 19 godina.
Neka prvo odigra neki mec u glavnom zrebu nekog GS turnira, neka se probije u top 100, neka pobedi neku teniserku iz top 50....

b

pre 13 godina

Dosadni ste vise sa ovim tenisom.Ko vise ovo gleda,sad kad Partizan postize ovakve uspehe u kosarci.Ne mogu ni 2000 ljudi da dovedu u Arenu,a Partizan dovodi 20000.

igysa

pre 13 godina

Jelena je pravi vitez i borac, i niko normalan nema sta da joj zameri za danasnju igru i trud koji je ulozila.. komentator je rekao, nisam proveravao ovo, iz 22 zadnja meca - 20 pobeda za Srbiju... To je za postovanje ! malo li je dala ?!
Jelena je uspela danas u drugom setu da veze 5 servis gemova, sto nikad nije bila njena odlika, servis se popravio, a zna da udari i dobar forhend, sve u svemu igra agresivnije ove godine, i to je ono sto me raduje.. JA iskreno uzivam u njenoj inteligentnoj igri, makar i izgubila.
Bojan me je zaista odusevila u danasnjem singlu.. Devojka ima potencijal i zelim jojj sve najbolje.. Odigrala je neke sjajne udarce i poene, pregrst lepih poteza !!
Samo napred Jelena, oporavi se, i u nove pobede !!

Nev

pre 13 godina

Ajme majko,sta sve ovde mozes procitati:top ten,gren slem sampion,broj jedan itd.
Neki su ovde stvarno rekli zbogom realnosti.
A najbolji su oni kojima je i sada Ana kriva sto Srbija ispada a do juce su tvrdili da
treba da nikada vise igra za reprezentaciju.
I na kraju da pitam patriJJote,ko je sada kriv sto se izgubio odlucujuci mec protiv Hantuhove?Ana Ivanovic?

Budi jaca od svega, Bojance!

pre 13 godina

Jadna Bojana kakvi je napadi u Srbiji ocekuju kad stvarno napravi veliku karijeru. Zasad samo hvalospevi zato sto je jos uvek tek neko ko obecava. Kad potencijali prerastu u stvarnost... kuku i lele! Znaju to svi nasi teniseri... da ne idem dalje.

Black

pre 13 godina

Gorane hvala za linkove, a ovi sto ti lupaju minuse, da ih pitam nesto. Da li vas boli cinjenica da su sestre Wiliams ubedljivo najbolje u zadnjih 10 godina?, a možda vas i bole ovi snimci gde je Maša pokazala belgijankama lekciju iz tenisa..haha

zelena trava

pre 13 godina

Ako je sve ovo istina, zar ne bi Jelena trebala da se povuce sa turnira u Stuttgartu?
Istovremeno, sa odsustvom Clijsters i Henin ovo je fantasticna sansa za Anu.

nada

pre 13 godina

BRAVO BOJANA, svaka ti cast i na igri i na borbenosti! Nadam se da cete ti i Jelena imati dovoljno snage za predstojeci mec, jer lako nece biti siguno. U vasu botbenost i zelju za pobedom ne sumnjam, a NEKA VAS I SRECA PRATI!
PS: LIVESCORHUNTER je najavio prenos vasg meca (od 19:30), valjda ne lazu.

Zlaja

pre 13 godina

Od srca cestitam mladoj i neiskusnoj Bojani na pobedi ali i dalje tvrdim da ZENSKI TENIS TREBA UKINUTI KAO SPORT!

Pa sta drugo nakon 123 greske u 2 seta?

Sestra Simplicija

pre 13 godina

Što napadate Anu ? Ona nije trabalo da igra ni protiv Rusije, nego Jovanovska, kojoj svaka čast. A Ana da se odmori i sredi psihički. Niti je igranjem protiv Rusije Ana učinila uslugu reprezentacji, niti vi činite uslugu bilo kome što je prozivate. Pustite devojku da se sredi.

Djoksa

pre 13 godina

Ocaran sam igrom Bojane!Meni se cini da je uspela da ujedini Anin forhend i Jelenin bekhend.Svetla je buducnost pred njom ali morace da nadje jakog sponzora koji ce joj "izboksovati"vise vajld karti.Previse je naporno igrati stalno kvalif. za turnire.

B78

pre 13 godina

Samo me interesuju ovi sto brane Anu jel to rade zato sto mi misle da ne treba niko nju sada da spominje jer je tema Fed cup na kojem ona ne ucestvuje ( kliknite na da )ili zato sto misle da je ok sto ona ne igra ( kliknite na ne. Zaista me interesuje

Ђорђе

pre 13 godina

Браво Бојана! Идео до победе! Показала си како се игра када је најтеже! Јелена је одувек играла срцем за репку, зато тишина, без прозивања и пљувања!!!! Идемоооо!!!

iggy

pre 13 godina

Nije mi jasno zasto se za FED i Davis cup uporno forsira Beograd kao domacin. Da se mec igrao npr u Novom Sadu, Vrscu, Nisu, mislim da bi sve te hale bile ispunjene do poslednjeg mesta. Ovako cemo izgleda i dalje gledati tenis u sablasnoj Areni dok se neko konacno ne doseti da poput rukometa, odbojke reprezentativna desavanja konacno izmesti iz Beograda

Yessss!!! (Yes, za one koji nisu dobri sa engleskim)

pre 13 godina

To malena,
Samo cepaj.
Sorry, zurim na avion, ali stvarno, inace bi ti napisao poemu. Ma kavi poemu, sonet, sbirku pesama, roman, zbirku romana.
Samo nastavi mala da igras, da grizes. Nista nije nemoguce, svaki san se moze ostvariti. Navijam za Jelenu i tebe u sutrasnjem mecu.
Super si. Prava si.
Narped nase devojke!!1

Goran

pre 13 godina

Postavicu linkove, meceve za koje smatram da su najkvalitetniji u istoriji zenskog tenisa.
Serena vs Venus Wimbledon08
http://www.youtube.com/watch?v=VX3o8liyN0M
Maria vs Justine AO08
http://www.youtube.com/watch?v=AHiuylWHLhc
Maria vs Kim AO07
http://www.youtube.com/watch?v=ipglROLp06Q
Maria vs Justine Usa open06
http://www.youtube.com/watch?v=H095JQ61olc
Serena vs Venus Usa open08, neverovatan poen!
http://www.youtube.com/watch?v=Bktg4zioVQE

Uživajte, gledajući vrhunski ženski tenis!!! :)

Stefan

pre 13 godina

Belgijska teniserka Kim Klajsters odsustvovaće sa terena mesec i po dana, jer je u meču Fed kupa protiv Estonije pokidala mišić u levom stopalu.Uprkos povredi, Klajsters je juče odigrala do kraja meč protiv Maret Ani i pobedila sa 6:4, 6:2, ali joj nakon toga zbog bolova prebačena u bolnicu, gde je konstatovana teža povreda.

U medjuvremenu Ana je uganula trepavicu i tretira je u Spaniji. Pa NIKADA vise je ne bi zvao u reprezentaciju, ali NIKAD.

Real

pre 13 godina

Realitet je ono sto Srbima nedostaje!
Samolaganjem i samospevima se nece daleko stici!
Beogradski mentalitet,mi pa mi,naj,naj,naj,apsolutno preterivanje-vidi se gde vodi!
Ove napolje te "pesmice" uopste ne zanimaju,tu moras de se dokazes,a ne neki quasie patriotizam prosipas,tipa "umirem za Srbiju",a zivim u M.Carlo,Zürich itd.i tamo svoj porez "placam",a onda svi izgovori ovoga sveta kada
se izgubi!

M

pre 13 godina

Jeleni svaka cast sto je igrala povredjena, ali ne razumem one sto napadaju Anu zato sto ne igra. Devojka je, nazalost, u losoj formi i nema sanse da bi mogla da pobedi Hantuhovu (a mozda ni Ribarikovu). Mnogi su napadali Vranesa zato sto je igrala protiv ruskinja. A da je sedela na klupi verovatno bi bilo - zasto ona sedi a povredjena Jelena igra itd. itd.

Zlaja

pre 13 godina

Nakon ove "TUGE" u Areni i dalje stojim na stanovistu da ZENSKI TENIS TREBA UKINUTI KAO SPORT!!!
Bilo kakav komentar na ovu BRUKU od tenisa je nepotreban!(ljudi 111 gresaka u 2 seta?)
A najveci BISER celog dogadjaja je bio na kraju prenosa kad je komentatorka ,intervjuisuci nekog Darka,konstatovala :"DA SMO GLEDALI FENOMENALAN MEC"!?

bjørn

pre 13 godina

umesto da puste mlade da igraju i skupljaju iskustvo, Jelena i Enan igraju povredjene i gube.Koja je korist? To je kao da stavis golmana s polomljenom rukom da brani za reprezentaciju i velicas ga umesto da mu objasnis da moze samo da smeta :D Da ne bude zabune, nisam Anin fan :D

Arbiter

pre 13 godina

Jeleni svaka cast. Taktika povrede dace ponovo zeljene rezultate. Protiv Hantuhove je izgubila zbog povrede, a Ribarikovu je pobedila nadljudskim naporima zbog zemlje Srbije.
Jelenu u nastavne prograne skola.

sasa jokic

pre 13 godina

Nema Jelena glavu za pobede na ovakvim mecevima. Unapred je pripremila teren sa po nju cuvenim povredama. Pa ako izgubi, to je zbog povrede, a ako pobedi, heroj! Mislim da je vreme da promeni plocu, kao sto je Nole uradio, i svaka mu cast za to!

Graf,Seles,NAvratilova.Capriati...

pre 13 godina

Zenski tenis je u KATASTROFALNOM stanju.Nisam mogao da odgledam do kraja ovaj mec,zaista mi je bilo muka od tako loseg tenisa.Svaka cast Jeleni sto igra povredjena ali ono prebacivanje loptice je sve samo ne tenis!!! Ma koliko ne voleo sestre W,Henin i Klijsters ali one su miljama ispred svih ostalih teniserki i to je surova istina.

Djoksa

pre 13 godina

Tesko ce igrati nasa repka ako ima samo 1 vrhunsku igracicu u timu.Evo,sad je izgubila i Enen od"neke tamo"Kanepi.Jeste Enen povredjena ali je i nasa Jelena.Cinjenica je da sa ovako indisponiranom Anom nam je potrebna Bojana.Podrzimo Bojanu,cak iako izgubi

xxx

pre 13 godina

Ana je mogla barem da bude uz svoju reprezentaciju...Hantuhova i Jelena mogu da igraju za svoju zemlju sa povredama (u ovom slucaju ramenom i zglobom)dok npr.Ana nije mogla za Srbiju da igra na Olimpijskim igrama zbog palca a da ne zaboravim Enan u ovom trenutku dok vam ja iznosim svoje misljenje igra sa polomljenim prstom za svoju zemlju..Jelenin decko je uvek uz nju kad igra za Srbiju,dok Ana nije mogla da bude sa Adamom u BG-u i da bodri reprezentaciju...Bez obzira na Jelenin poraz pokazala je da i sa povredom moze da se pruzi otpor kvalitetnim teniserkama...Sto se tice Bojane odusevila me je juce i uopste se ne ljutim na poraz koji je dozivela dok bi mi za Anu bilo krivo jer bih znao unapred kakav bi rezultat bio i kakva bi izjava bila sa njenim iritirajucim glasicem!...PARTIZAN I SRBIJA 4EVER...

Stefan

pre 13 godina

Belgijska teniserka Kim Klajsters odsustvovaće sa terena mesec i po dana, jer je u meču Fed kupa protiv Estonije pokidala mišić u levom stopalu.Uprkos povredi, Klajsters je juče odigrala do kraja meč protiv Maret Ani i pobedila sa 6:4, 6:2, ali joj nakon toga zbog bolova prebačena u bolnicu, gde je konstatovana teža povreda.

U medjuvremenu Ana je uganula trepavicu i tretira je u Spaniji. Pa NIKADA vise je ne bi zvao u reprezentaciju, ali NIKAD.

xxx

pre 13 godina

Ana je mogla barem da bude uz svoju reprezentaciju...Hantuhova i Jelena mogu da igraju za svoju zemlju sa povredama (u ovom slucaju ramenom i zglobom)dok npr.Ana nije mogla za Srbiju da igra na Olimpijskim igrama zbog palca a da ne zaboravim Enan u ovom trenutku dok vam ja iznosim svoje misljenje igra sa polomljenim prstom za svoju zemlju..Jelenin decko je uvek uz nju kad igra za Srbiju,dok Ana nije mogla da bude sa Adamom u BG-u i da bodri reprezentaciju...Bez obzira na Jelenin poraz pokazala je da i sa povredom moze da se pruzi otpor kvalitetnim teniserkama...Sto se tice Bojane odusevila me je juce i uopste se ne ljutim na poraz koji je dozivela dok bi mi za Anu bilo krivo jer bih znao unapred kakav bi rezultat bio i kakva bi izjava bila sa njenim iritirajucim glasicem!...PARTIZAN I SRBIJA 4EVER...

Djoksa

pre 13 godina

Tesko ce igrati nasa repka ako ima samo 1 vrhunsku igracicu u timu.Evo,sad je izgubila i Enen od"neke tamo"Kanepi.Jeste Enen povredjena ali je i nasa Jelena.Cinjenica je da sa ovako indisponiranom Anom nam je potrebna Bojana.Podrzimo Bojanu,cak iako izgubi

Budi jaca od svega, Bojance!

pre 13 godina

Jadna Bojana kakvi je napadi u Srbiji ocekuju kad stvarno napravi veliku karijeru. Zasad samo hvalospevi zato sto je jos uvek tek neko ko obecava. Kad potencijali prerastu u stvarnost... kuku i lele! Znaju to svi nasi teniseri... da ne idem dalje.

M

pre 13 godina

Jeleni svaka cast sto je igrala povredjena, ali ne razumem one sto napadaju Anu zato sto ne igra. Devojka je, nazalost, u losoj formi i nema sanse da bi mogla da pobedi Hantuhovu (a mozda ni Ribarikovu). Mnogi su napadali Vranesa zato sto je igrala protiv ruskinja. A da je sedela na klupi verovatno bi bilo - zasto ona sedi a povredjena Jelena igra itd. itd.

Sestra Simplicija

pre 13 godina

Što napadate Anu ? Ona nije trabalo da igra ni protiv Rusije, nego Jovanovska, kojoj svaka čast. A Ana da se odmori i sredi psihički. Niti je igranjem protiv Rusije Ana učinila uslugu reprezentacji, niti vi činite uslugu bilo kome što je prozivate. Pustite devojku da se sredi.

Zlaja

pre 13 godina

Nakon ove "TUGE" u Areni i dalje stojim na stanovistu da ZENSKI TENIS TREBA UKINUTI KAO SPORT!!!
Bilo kakav komentar na ovu BRUKU od tenisa je nepotreban!(ljudi 111 gresaka u 2 seta?)
A najveci BISER celog dogadjaja je bio na kraju prenosa kad je komentatorka ,intervjuisuci nekog Darka,konstatovala :"DA SMO GLEDALI FENOMENALAN MEC"!?

Djoksa

pre 13 godina

Prakticno sve se urotilo protiv nase reprezentacije.Jelenina povreda,Anina losa forma,nadahnuta igra Hantuhove...Sramota neka je sve one koji su sumnjali u Jeleninu povredu.Otok na LEVOJ ruci se,nazalost,jasno video.Zivot ide dalje,bice bolje sl. godine.

Djoksa

pre 13 godina

Ocaran sam igrom Bojane!Meni se cini da je uspela da ujedini Anin forhend i Jelenin bekhend.Svetla je buducnost pred njom ali morace da nadje jakog sponzora koji ce joj "izboksovati"vise vajld karti.Previse je naporno igrati stalno kvalif. za turnire.

iggy

pre 13 godina

Nije mi jasno zasto se za FED i Davis cup uporno forsira Beograd kao domacin. Da se mec igrao npr u Novom Sadu, Vrscu, Nisu, mislim da bi sve te hale bile ispunjene do poslednjeg mesta. Ovako cemo izgleda i dalje gledati tenis u sablasnoj Areni dok se neko konacno ne doseti da poput rukometa, odbojke reprezentativna desavanja konacno izmesti iz Beograda

Arbiter

pre 13 godina

Jeleni svaka cast. Taktika povrede dace ponovo zeljene rezultate. Protiv Hantuhove je izgubila zbog povrede, a Ribarikovu je pobedila nadljudskim naporima zbog zemlje Srbije.
Jelenu u nastavne prograne skola.

sasa jokic

pre 13 godina

Nema Jelena glavu za pobede na ovakvim mecevima. Unapred je pripremila teren sa po nju cuvenim povredama. Pa ako izgubi, to je zbog povrede, a ako pobedi, heroj! Mislim da je vreme da promeni plocu, kao sto je Nole uradio, i svaka mu cast za to!

Verujmo u srpski tenis

pre 13 godina

Ko je nnasa nova nada Bojana Jovanovski:

Datum rođenja: 31.12.1991. Beograd
Prebivalište: Beograd
Igra desnom rukom
Trener: otac Zoran
Visina:177
Težina: 60
Profesionalac od 2007.
Titulu šampiona države u konkurenciji do 14 godina ponela je sa samo 12 godina i u isto vreme u uzrastu do 16 bila druga. Sa 13. godina, odigravši samo pet ETA turnira, osvojivši tri (Čačak, Pečuj, Novi Sad) našla se na poziciji 13. najboljih teniserki Starog kontinenta. Članica A tima Evrope, koji okuplja sedam najboljih mladih igračica na ETA listi, koje su zajedno putovale i odigrale pet najjačih ETA turnira prve kategorije u konkurenciji do 16 godina postaje 2006. godine.
Na prvom ITF turniru, koji je odigrala sa samo 14 godina stigla je do titule. Nastavila je da ređa trofeje, u 2007. je napravila pravi "bum" i sa začelja ITF liste gde je bila na početku sezone, na kraju godine stigla do 11. pozicije. Osvojila je Santa Kroče (pobedivsi u finali Misel de Brito), igrala finala u Bonfilju i Di Prati, igrala četvrtfinale Vimbldona, osvojila seniorsko dvoransko i letnje prvenstvo Srbije.
U 2008. Bojana je stigla do najboljeg ranga na ITF listi najboljih juniorki sveta - 5. mesta (7. april 2008). Odigrala je 42 meča i zabeležila 30 pobeda. Stigla je do četvrtfinala Australian Opena i Vimbldona, finala u Kopa Gerdau - Brazil, igrala je finale Bonfilja i četvrtfinale Evropskog juniorskog šampionata. U profi konkurenciji u 2008. odigrala je 29 mečeva i zabeležila 22 pobede. Osvojila je profi prvenac na turniru u Prokuplju (10.000 nagradni fond), drugu profi titulu uzela je u Vinkovcima, treću u Brčkom. Igrala je polufinala profi turnira nagradnog fonda 25.000 i 50.000 dolara u Indiji (Puna i Kolkata) i finale u Delhiju (Indija, 50.000 dolara), turniru koji je odigran na samom kraju takmičarske i kalendarske 2008. posle kojeg je stigla do 290. mesta na WTA listi. U 2008. osvojila je seniorsko dvoransko i letnje prvenstvo države.
Neprijatna povreda je na duze vreme odvojila od teniskog terena i zaustavila napredak.
Sada, sa 18 godina, krece u novi teeniski prodor.
Srecno, Bojana Jovanovski!

Nevo

pre 13 godina

Koja crna povreda!Folirantkinja Jankoviceva se cak prijavila da igra dubl sa Huberovom u Stutgartu.
E to je taj ljudski materijal o kojem je pisao neki patriJJota.

Ne zasmejavaj me

pre 13 godina

@V.J.
"Jelena Jankovic je promenila dva kontineta, tri vremenske zone, 4 aviona da bi sa oteklom rukom igrala za svoju zemlju Srbiju"

Kakvo patetisanje i preterivanje.
"Ozbiljno povredjena" carica ce vec za dva, tri dana igrati u Stutgartu

Ђорђе

pre 13 godina

Браво Бојана! Идео до победе! Показала си како се игра када је најтеже! Јелена је одувек играла срцем за репку, зато тишина, без прозивања и пљувања!!!! Идемоооо!!!

neverovatno

pre 13 godina

Dosadni ste vise sa ovim tenisom.Ko vise ovo gleda,sad kad Partizan postize ovakve uspehe u kosarci.Ne mogu ni 2000 ljudi da dovedu u Arenu,a Partizan dovodi 20000.
(b, 25. april 2010 21:23)

a ko tebe tera da citas vesti o tenisu??? mozda nekoga smara partizan pa ne umanjuje njegove uspehe u kosarci...
BOJANA SVAKA CAST!!!

Nev

pre 13 godina

Ajme majko,sta sve ovde mozes procitati:top ten,gren slem sampion,broj jedan itd.
Neki su ovde stvarno rekli zbogom realnosti.
A najbolji su oni kojima je i sada Ana kriva sto Srbija ispada a do juce su tvrdili da
treba da nikada vise igra za reprezentaciju.
I na kraju da pitam patriJJote,ko je sada kriv sto se izgubio odlucujuci mec protiv Hantuhove?Ana Ivanovic?

bjørn

pre 13 godina

umesto da puste mlade da igraju i skupljaju iskustvo, Jelena i Enan igraju povredjene i gube.Koja je korist? To je kao da stavis golmana s polomljenom rukom da brani za reprezentaciju i velicas ga umesto da mu objasnis da moze samo da smeta :D Da ne bude zabune, nisam Anin fan :D

Graf,Seles,NAvratilova.Capriati...

pre 13 godina

Zenski tenis je u KATASTROFALNOM stanju.Nisam mogao da odgledam do kraja ovaj mec,zaista mi je bilo muka od tako loseg tenisa.Svaka cast Jeleni sto igra povredjena ali ono prebacivanje loptice je sve samo ne tenis!!! Ma koliko ne voleo sestre W,Henin i Klijsters ali one su miljama ispred svih ostalih teniserki i to je surova istina.

b

pre 13 godina

Dosadni ste vise sa ovim tenisom.Ko vise ovo gleda,sad kad Partizan postize ovakve uspehe u kosarci.Ne mogu ni 2000 ljudi da dovedu u Arenu,a Partizan dovodi 20000.

mare

pre 13 godina

Pa tek sada kada sam video kako Bojana igra mogu da kazem da je selektor glavni krivac za ispadanje iz A grupe, tacnije kriv je za poraz od ruskinja!!! Pa kako nije pustio da Bojana igra umesto Ane, protiv koje inace nemam nista, koja je vec tada pokazivala da pada u formi... A ne verujem da je Bojana tada bila u slbijoj formi od Ane!! Selektor je glavni krivac!

Al

pre 13 godina

@branko
A naravna tvoja "carica" je ljudski materijal milja ispred onog Aninog.
Ko ne zna Jankovicevu skupo bi je platio.
Nego,nesto ti smeta sto Ana uziva tamo negde pored mora.

Nebojsa

pre 13 godina

Ovaj meč je bruka samo u jednom - zbog malog broja gledalaca.
Nisu stanju ni da odu do Arene da pokažu svoj patriotizam, a pljuju po teniserkama po forumima. Sram vas bilo!

Оља

pre 13 godina

Браво девојке, биле сте сјајне!
А ви драги суграђани требало би да се стидите! Па побогу, није ово био неки ревијални меч. Опет смо показали да смо најачи у бусању и паметовању, а кад тамо...

benakiba

pre 13 godina

evo raja se i dalje prima na patrijjotizam, ne zelim da budem zloban ali cinjenica je da je uvek imala problema sa povredama pred meceve reprezentacije ali je igrala turnire par dana nakon toga,sve to je ili potvrda njene Drama Queen reputacije,jeftini marketinski poeni ili je jednostavno narodski receno kljakava pa veci deo karijere igra pod blokadama slicno Stojakovicu sto naravno budi nazalost sumnju u to koliko ce jos dugo moci biti u vrhu

Yessss!!! (Yes, za one koji nisu dobri sa engleskim)

pre 13 godina

To malena,
Samo cepaj.
Sorry, zurim na avion, ali stvarno, inace bi ti napisao poemu. Ma kavi poemu, sonet, sbirku pesama, roman, zbirku romana.
Samo nastavi mala da igras, da grizes. Nista nije nemoguce, svaki san se moze ostvariti. Navijam za Jelenu i tebe u sutrasnjem mecu.
Super si. Prava si.
Narped nase devojke!!1

V.J.

pre 13 godina

@ Sasa Jokic, Arbiter, Nenad


Stidite se sramnih reci i uvreda na racun JJ!
Jelena Jankovic je promenila dva kontineta, tri vremenske zone, 4 aviona da bi sa oteklom rukom igrala za svoju zemlju Srbiju, koja na zalost nije i vasa zemlja - ali to nije naš problem, nego vas jugokomunista iz 1945g.
Jelenin sparing partner sad je naš teniser i bivši Davis Cup reprezentativac Darko Madjarovski, koji je s njom i doputovao iz Amerike, i jasno pred kamerama opisao koliko je ozbiljna njena povreda.
A najzalije je bilo RTS-u što je morao da prenosi mečeve koje igra Jelena; jer oni to nikad ne rade, šta njih briga za srpske vrhunske sportiste, ko su im oni?!
Jadno, žalosno i sramno nepoštovanje Jelene Janković i uvrede na račun Srbije.
Idite zato gde vam je bolje, šta vas sprečava?!

Real

pre 13 godina

Realitet je ono sto Srbima nedostaje!
Samolaganjem i samospevima se nece daleko stici!
Beogradski mentalitet,mi pa mi,naj,naj,naj,apsolutno preterivanje-vidi se gde vodi!
Ove napolje te "pesmice" uopste ne zanimaju,tu moras de se dokazes,a ne neki quasie patriotizam prosipas,tipa "umirem za Srbiju",a zivim u M.Carlo,Zürich itd.i tamo svoj porez "placam",a onda svi izgovori ovoga sveta kada
se izgubi!

Goran

pre 13 godina

Postavicu linkove, meceve za koje smatram da su najkvalitetniji u istoriji zenskog tenisa.
Serena vs Venus Wimbledon08
http://www.youtube.com/watch?v=VX3o8liyN0M
Maria vs Justine AO08
http://www.youtube.com/watch?v=AHiuylWHLhc
Maria vs Kim AO07
http://www.youtube.com/watch?v=ipglROLp06Q
Maria vs Justine Usa open06
http://www.youtube.com/watch?v=H095JQ61olc
Serena vs Venus Usa open08, neverovatan poen!
http://www.youtube.com/watch?v=Bktg4zioVQE

Uživajte, gledajući vrhunski ženski tenis!!! :)

zelena trava

pre 13 godina

Ako je sve ovo istina, zar ne bi Jelena trebala da se povuce sa turnira u Stuttgartu?
Istovremeno, sa odsustvom Clijsters i Henin ovo je fantasticna sansa za Anu.

nada

pre 13 godina

BRAVO BOJANA, svaka ti cast i na igri i na borbenosti! Nadam se da cete ti i Jelena imati dovoljno snage za predstojeci mec, jer lako nece biti siguno. U vasu botbenost i zelju za pobedom ne sumnjam, a NEKA VAS I SRECA PRATI!
PS: LIVESCORHUNTER je najavio prenos vasg meca (od 19:30), valjda ne lazu.

Bojan

pre 13 godina

Sportski komentatori su krivi sto neznalice stalno pominju neke povrede,dug put do Srbije i slicno kao razlog.Jelena je kao fol povredila zglob leve ruke ali nije nosila bandaz jer joj smeta??? I dugo je putovala.Hantukova je nosila flastere na desnom ramenu,to je ona ruko kojom igra i servira,pa je im,ala 8 asova protiv Jelene na sljaci.A Daniela je doputovala iz SAD sa istog turnira na kojem je igrala Jelena i rano ispala,verovatno na letecem cilimu,ona nije bila umorana.
P.S.
lepo je gledati Hantukovu,narocito sa ledja.

Zlaja

pre 13 godina

Od srca cestitam mladoj i neiskusnoj Bojani na pobedi ali i dalje tvrdim da ZENSKI TENIS TREBA UKINUTI KAO SPORT!

Pa sta drugo nakon 123 greske u 2 seta?

Filip_NP

pre 13 godina

Sram neka bude svakog ko kritikuje bilo koju od teniserki sto su igrale za nas ovog vikenda ili protiva Rusije!Sta nam daje za pravo?Ako umete bolje reket u ruke pa da vas vidimo.E onda cete da shvatite da jedini nacin na koji vi mozete da doprinesete napretku tenisa u Srbiji je da kupite kartu za mec i da NAVIJATE jer nije dovoljno samo doci i biti vidjen.Zapitajte se da li onakve tribine i ovakav vas pesimizam zasluzuju i 1b svetsku grupu?

igysa

pre 13 godina

Jelena je pravi vitez i borac, i niko normalan nema sta da joj zameri za danasnju igru i trud koji je ulozila.. komentator je rekao, nisam proveravao ovo, iz 22 zadnja meca - 20 pobeda za Srbiju... To je za postovanje ! malo li je dala ?!
Jelena je uspela danas u drugom setu da veze 5 servis gemova, sto nikad nije bila njena odlika, servis se popravio, a zna da udari i dobar forhend, sve u svemu igra agresivnije ove godine, i to je ono sto me raduje.. JA iskreno uzivam u njenoj inteligentnoj igri, makar i izgubila.
Bojan me je zaista odusevila u danasnjem singlu.. Devojka ima potencijal i zelim jojj sve najbolje.. Odigrala je neke sjajne udarce i poene, pregrst lepih poteza !!
Samo napred Jelena, oporavi se, i u nove pobede !!

B78

pre 13 godina

Samo me interesuju ovi sto brane Anu jel to rade zato sto mi misle da ne treba niko nju sada da spominje jer je tema Fed cup na kojem ona ne ucestvuje ( kliknite na da )ili zato sto misle da je ok sto ona ne igra ( kliknite na ne. Zaista me interesuje

duci du

pre 13 godina

hvala bogu da su ispale...dojadile su svima...vidi se da ovde ljudi ne vole tenis i to njihovo mucenje na terenu...to je snobovski sport mi smo bre za kosarku, fudbal i ostale kolektivne sportove...

Black

pre 13 godina

Gorane hvala za linkove, a ovi sto ti lupaju minuse, da ih pitam nesto. Da li vas boli cinjenica da su sestre Wiliams ubedljivo najbolje u zadnjih 10 godina?, a možda vas i bole ovi snimci gde je Maša pokazala belgijankama lekciju iz tenisa..haha

dejan

pre 13 godina

Umesto što kukaju na mali broj gledalaca, ovi iz teniskog saveza bi mogli da razmisle o tome da se neki meč igra u Novom Sadu, Nišu ili nekom drugom gradu u ovoj zemlji. Dvorana bi bila puna, navijanje bolje. Pogledajte kakvu podršku imaju rukometaši u Nišu i rukometašice u Zaječaru. Mislite o tome.

Zlaja

pre 13 godina

Pokusavao sam sa ovoga mesta da objasnim pojedincima (na zalost-vecini) da je ovo SPORTSKI SAJT B92 te bi logicno bilo da i komentari budu tog karaktera,ali ne vredi!Srbija!
Ljudi,ako vam je stalo do patriotskih i nacionalistickih stavova idite sa komentarima na adekvatna mesta za to.Pisite o Tomi,Vucicu,Tadicu,Jeremicu,Kosovu isl.
Ostavite ovda nas ovo malo sto pisemo o SPORTU i u vezi sporta bez ostalih sranja!
Najbolji primer je nastup Jelene u Areni i Fama u vezi njene povrede(po ko zna koji put).Svi oni koji je brane i traze opravdanja nemaju pojma o sportu.Zapamtite jedno:
-ako si stvarno povredjen onda to objavis i NE IGRAS NI POD KAKVIM OKOLNOSTIMA ,jer ces sigurno izgubiti a mozda i pogorsati povredu!
-ako si malo povredjen onda CUTIS I IGRAS!Cutis da ti protivnik to ne sazna i iskoristi a i jer je to sportski!
NIJE SPORTSKI NI KOREKTNO VADITI SE NA POVREDU NI PRE A POGOTOVO POSLE PORAZA! I TACKA. KRAJ!
(Bavio sam se aktivno sportom i znam sta govorim)

Nemam reči!

pre 13 godina

@Zvezdaš
Kako ti lupaš! Jelena i Bojana - crveno-bele! Jelena je u "Gemaxu", a Bojana Jovanovski je teniserka "Partizana" i igrala je nedavno protiv "Zvezde" kad je bilo 5:0 za "Partizan. Kako možeš tako da pišeš?

Radomir

pre 13 godina

Steta za ispadanje iz grupe A. Dubl nam nije uigran ali procitao sam da ce Jelena u Stutgartu igrati u dublu sa Lizom Huber jednom od najboljih dubl igracica danasnjice.

branko

pre 13 godina

Не знам колики је значај тог FED купа у свету тениса, свакако већи за тениске савезе него за играчице. У оба овогодишња меча наше женске екипе правила се погрешна рачуница: размишљало се искључиво о сингл мечевима и о томе како добити 3 од 4 сингл меча, без обзира што су са друге стране биле Кузњецова, Клејбанова, Хантухова, па и ова Рибарикова. Дубл меч нико није ни спомињао. Ако се сећате меча против Русије, Јелена и Ана су цео први сет играле као да је то нека ревија, забава и као да тај меч нема такмичарски значај. Вечерас се не може рећи да су Јелена и Бојана играле неозбиљно али ја имам јак утисак да нико у нашем табору ни једног тренутка није ни очекивао ни веровао ни покушавао да нешто озбиљније учини да би се добио и тај меч. А показало се у оба сусрета да је баш дубл био одлучујући. Тако ће бити и у 80 % наредних мечева. Ту , како изгледа и како рече и селектор Вранееш , нема лека. Боже мој, али треба ту чињеницу уважавати и кад се износе прогнозе. Ни против Русије ни против Словачке, реално није било могуће очекивати више од онога што се постигло па је оптимизам пре мечева био потпуно нереалан.

branko

pre 13 godina

После пораза против Русије сви смо били незадоваљни јер смо се дефинитиво уверили да нисмо само изгубили меч него и једну некад врхунску играчицу. Сада, после пораза од Словачке верујем да је расположење другачије . јесмо изгубили меч али је сва прилика да смо добили још једну играчицу за коју се још не може рећи да је врхунска али има апсолутно све предиспозиције да то постане. Мислим да је данас и овај форум добио нову љубимицу. Браво за Бојану Јовановски. Слушао сам после меча изјеве селектора Вранеша и још једног човека који је ту око екипе, нисам му запамтио име. Говорећи о будућности нашег женског тениса ни један од њих ни у далеким назнакама није поменуо име Ане Ивановић. Нисам сигурана да ће јој то баш пореметити ужитак, тамо негде на мору где, јелте, подиже форму за наредне наступе. Могли смо се у прошлости спорити и упоређивати тениске квалитете Јелене и Ане, али што се тиче нетениских а по мени значајнијих фактора, ту је свако поређење депласирано. То су различити људски материјали.

dosta je i bilo

pre 13 godina

Večeras je valjda svima potpuno jasno šta je sport broj 1 u Srbiji. Teniseri bi mogli da utovare tu svoju šljaku i da oslobode Arenu za one za koje je i pravljena.

Arena nije teniska, već košarkaška dvorana, sad će lepo Đokoviči da naprave valjda tu akademiju i teniski centar u BG pa se tamo prebacujte do mile volje.

Fenserima se izgleda ne sviđaju ovi mečevi za opstanak pa je i poseta bila tragična. Što se igralo tenisa igralo se.

Igor

pre 13 godina

Svaka cast nasim teniserkama pre svega na borbrnosti,zao mi je sto su ispale iz svetske grupe,ali vracamo se tamo sigurno dogodine.A sto se tice onih linkova sto je postavio Goran stvarno su vrh,narocito mecevi Kim-Marija i Henin-Marija na AO 2008!!!!

Partizanovac

pre 13 godina

Bojana je u "Partizanu", to je već neko ispravio onog zvezdaša, ali kako vi možete da podržavate neistinu? Nemate pojma ni ko je ni šta je. Pitajte je ko joj je teniski uzor, kazaće, i ponoviće - Ana Ivanović.

GS, #1...

pre 13 godina

Bojana Jovanovski u decembru puni 19 godina.
Neka prvo odigra neki mec u glavnom zrebu nekog GS turnira, neka se probije u top 100, neka pobedi neku teniserku iz top 50....

Sone

pre 13 godina

Uz duzno postovanje, ne znam o kakvoj senzaciji zvanoj Bojana Jovanovski se ovdje prica. Svaka njoj cast, ali je to djevojka koja je vec u 19. godini zivota sto za tenis i nije neka mladost. Drugo, dobila je tu Ribarikovu koja je bila ispod 50. mjesta na WTA listi prije ovog meca i standardna je rezerva u reprezentaciji, ali je igrala umjesto povrijedjene Cibulkove. Domaca publika, protivnica koja je malo ispred po kvalitetu ali bez velikog iskustva u ovakvim mecevima...dakle, sve u svemu, bas i nije neka senzacija. Ako do 20. godine napravi proboj u prvih 40 onda se o njoj moze i pricati. Do tada, hvala joj sto je donijela kratkotrajnu nadu, ali se srpski tenis nasao tamo gdje mu je u ovom trenutku i mjesto.

sampion

pre 13 godina

Jel ovo znaci da ni ove godine necemo osvojiti FED kup? Vranes govorio da je to cilj i nista manje. Imali smo i ogromnu prednost domaceg terena u poslednjim mecevima. Ja cekam osvajanje ovog takmicenja...

jovana

pre 13 godina

Pa sta ako ce Jelena igrati dubl. Igrace ga i Ana. Ali to je iskljucivo njihova stvar sta ce one i kako igrati na turnirima. Mozete samo ili da ih volite ili da ih mrzite i nista vise. A to da li Jelena folira ili ne moze samo da kaze onaj ko je gledao meceve i video koliko joj je natecen zglob

Slobodan

pre 13 godina

Jelena je odigrala svoje mečeve do poslednjeg atoma snage i hvala joj što svim srcem igra za svoju, tj. našu Srbiju. Hvala Jeco, bila si i ostala srpska teniska heroina!!!

sasa jokic

pre 13 godina

Zao mi je ja sam samo uzasno realan. kada imas povredu, i zalis se na istu, onda ne prijavljujes Stutgart+igru u dublu?! Drugo, kako to da uvek pred vazne meceve Ona ima neku povredu, i trece imala je set loptu, i nije je iskoristila! Glava je problem, nista vise. Kada bude psihicki spremna dolazice na meceve bez ikakve fame. Po svoj prilici taj film necemo da gledamo. Sto neko rece ovo nije forum rodoljuba, nego ljubitelja tenisa!

Boško

pre 13 godina

@Ivanka
Nije mi jasno zašto tako nukusno napadaš ljude? Jelena je sama izjavila da će posle tenisa ići u glumice i da će igrati na filmu (ne zna se još ime režisera) - Lepu Brenu, rodonačelnicu turbo folka.

borko

pre 13 godina

Koliko je vazno dal je neki tim pobednickog ili gubitnickog mentaliteta. Fed kup reprezentacija Srbije je nazalost gubitnicka. Bore se one, dobiju i po koju bitku, ali ne i rat. Nasuprot njima Partizan i kad igra lose, zna se ko pobedjuje. Zato sam ja dosta malodusno, moram da priznam, gledao nase teniserke, a umalo glas izgubih navijajuci za Partizan protiv Cibone i kad je bilo najteze. Moze ovo nekom da se svidi ili ne, ali tako mislim. Inace nisam navijac Partizana.

Ivanka

pre 13 godina

Ma ljudi,sta se vi sekirate za Jecu.Ako ostavi tenis, ima sta da radi,moze da se baci na turbo folk,da otpeva "Bas je lepo biti JA".
(Bojan, 26. april 2010 16:38)

Upale u svetsku grupu i odmah ispale. Kao i u vrhunski svetski tenis. Ali nase su, pa ih volimo.
(zelena trava, 26. april 2010 16:08)


Ne, mi se sekiramo zbog toga sto vas dvojicu nesrecnika ni majka ne moze da voli.

Ivanka

pre 13 godina

(Boško, 26. april 2010 19:43)

Decko, ja postujem i Anu i Jelenu, jer volim tenis i svoju zemlju - ali sramota je da oni koji su ostrasceni samo Anom ovako vredjaju Jelenu.
Ako ti imas obraza da jednu kafansku pevacicu Fahretu Jahic, uporedjujes sa Jelenom Jankovic, vrhunskom teniserkom, rodjenom Beogradjankom, ciji su roditelji i oba brata diplomirani ekonomisti, neka ti sluzi na cast.
To je ona sama pitala Jecu da je glumi u filmu, na sta je Jeca u svom stilu prasnula u smeh i otisla svojim putem.
Ne moze Jelena da spreci nekog da pita i prica sta hoce.

Iva

pre 13 godina

Bravo devojcice! Veliki poljubac! Uradile ste i borile se koliko ste mogle. Zvuci kao fraza, a i jesu istrosene ove reci, ali nemojmo pljuvati uvek po zenama. I da su dobile niko ne bi "upalio" auto i isao da slavi njihovu pobedu. Definitivno, muskici obozavaju kad pobede druge muskice, recimo hrvatske... Zene su im efermerne...

Rade R.

pre 13 godina

@Ivanka
ti si Jelenina tetka ili neki rod?
Je l' tako?
Pa kazi tako, vidimo da si pristrasna i mnogo zagrizena da radis na imidzu Jelene Jankovic.

Nerodjena(?!) Beogradjanka

pre 13 godina

Draga Ivanka, zar je biti "rodjena Beogradjanka" neki poseban ljudski kvalitet koji izdize Jelenu od Fahrete Jahic? Uostalom mnogo je rodjenih Beogradjana na prepunim koncertima Lepe Brene i nekad i sad, a ovog vikenda se videlo koliko je bilo istih u Areni da gleda vrhunsku svetsku teniserku. Ta kafanska pevacica je ipak uspela da nadje najbolje u sebi i izadje iz te degradirajuce sredine i ostane svoja.
A sto se tice diplomiranih ekonomista, mozda je bolje ne pricati o toj i takvoj diplomi u zemlji bez ekonomije.

www.worldofbasketball.org

pre 13 godina

Steta da smo ispali. Mislim da ipak zasluzujemo da budemo u A grupi. Poseta u Areni smesna, ali je jos smesnije tu traziti opravdanje.

http://www.worldofbasketball.org

Zukanović Sreten

pre 13 godina

To je to kad se karijera u najbitnijim trenucima ispusti iz kontrole.Zamislite sve velikane ženskog tenisa u toj situaciji pa to bi bila propast tenisa.

Zlaja

pre 13 godina

Nakon ove "TUGE" u Areni i dalje stojim na stanovistu da ZENSKI TENIS TREBA UKINUTI KAO SPORT!!!
Bilo kakav komentar na ovu BRUKU od tenisa je nepotreban!(ljudi 111 gresaka u 2 seta?)
A najveci BISER celog dogadjaja je bio na kraju prenosa kad je komentatorka ,intervjuisuci nekog Darka,konstatovala :"DA SMO GLEDALI FENOMENALAN MEC"!?

xxx

pre 13 godina

Ana je mogla barem da bude uz svoju reprezentaciju...Hantuhova i Jelena mogu da igraju za svoju zemlju sa povredama (u ovom slucaju ramenom i zglobom)dok npr.Ana nije mogla za Srbiju da igra na Olimpijskim igrama zbog palca a da ne zaboravim Enan u ovom trenutku dok vam ja iznosim svoje misljenje igra sa polomljenim prstom za svoju zemlju..Jelenin decko je uvek uz nju kad igra za Srbiju,dok Ana nije mogla da bude sa Adamom u BG-u i da bodri reprezentaciju...Bez obzira na Jelenin poraz pokazala je da i sa povredom moze da se pruzi otpor kvalitetnim teniserkama...Sto se tice Bojane odusevila me je juce i uopste se ne ljutim na poraz koji je dozivela dok bi mi za Anu bilo krivo jer bih znao unapred kakav bi rezultat bio i kakva bi izjava bila sa njenim iritirajucim glasicem!...PARTIZAN I SRBIJA 4EVER...

b

pre 13 godina

Dosadni ste vise sa ovim tenisom.Ko vise ovo gleda,sad kad Partizan postize ovakve uspehe u kosarci.Ne mogu ni 2000 ljudi da dovedu u Arenu,a Partizan dovodi 20000.

Stefan

pre 13 godina

Belgijska teniserka Kim Klajsters odsustvovaće sa terena mesec i po dana, jer je u meču Fed kupa protiv Estonije pokidala mišić u levom stopalu.Uprkos povredi, Klajsters je juče odigrala do kraja meč protiv Maret Ani i pobedila sa 6:4, 6:2, ali joj nakon toga zbog bolova prebačena u bolnicu, gde je konstatovana teža povreda.

U medjuvremenu Ana je uganula trepavicu i tretira je u Spaniji. Pa NIKADA vise je ne bi zvao u reprezentaciju, ali NIKAD.

sasa jokic

pre 13 godina

Nema Jelena glavu za pobede na ovakvim mecevima. Unapred je pripremila teren sa po nju cuvenim povredama. Pa ako izgubi, to je zbog povrede, a ako pobedi, heroj! Mislim da je vreme da promeni plocu, kao sto je Nole uradio, i svaka mu cast za to!

Goran

pre 13 godina

Postavicu linkove, meceve za koje smatram da su najkvalitetniji u istoriji zenskog tenisa.
Serena vs Venus Wimbledon08
http://www.youtube.com/watch?v=VX3o8liyN0M
Maria vs Justine AO08
http://www.youtube.com/watch?v=AHiuylWHLhc
Maria vs Kim AO07
http://www.youtube.com/watch?v=ipglROLp06Q
Maria vs Justine Usa open06
http://www.youtube.com/watch?v=H095JQ61olc
Serena vs Venus Usa open08, neverovatan poen!
http://www.youtube.com/watch?v=Bktg4zioVQE

Uživajte, gledajući vrhunski ženski tenis!!! :)

Nev

pre 13 godina

Ajme majko,sta sve ovde mozes procitati:top ten,gren slem sampion,broj jedan itd.
Neki su ovde stvarno rekli zbogom realnosti.
A najbolji su oni kojima je i sada Ana kriva sto Srbija ispada a do juce su tvrdili da
treba da nikada vise igra za reprezentaciju.
I na kraju da pitam patriJJote,ko je sada kriv sto se izgubio odlucujuci mec protiv Hantuhove?Ana Ivanovic?

Zlaja

pre 13 godina

Od srca cestitam mladoj i neiskusnoj Bojani na pobedi ali i dalje tvrdim da ZENSKI TENIS TREBA UKINUTI KAO SPORT!

Pa sta drugo nakon 123 greske u 2 seta?

Ne zasmejavaj me

pre 13 godina

@V.J.
"Jelena Jankovic je promenila dva kontineta, tri vremenske zone, 4 aviona da bi sa oteklom rukom igrala za svoju zemlju Srbiju"

Kakvo patetisanje i preterivanje.
"Ozbiljno povredjena" carica ce vec za dva, tri dana igrati u Stutgartu

duci du

pre 13 godina

hvala bogu da su ispale...dojadile su svima...vidi se da ovde ljudi ne vole tenis i to njihovo mucenje na terenu...to je snobovski sport mi smo bre za kosarku, fudbal i ostale kolektivne sportove...

Arbiter

pre 13 godina

Jeleni svaka cast. Taktika povrede dace ponovo zeljene rezultate. Protiv Hantuhove je izgubila zbog povrede, a Ribarikovu je pobedila nadljudskim naporima zbog zemlje Srbije.
Jelenu u nastavne prograne skola.

B78

pre 13 godina

Samo me interesuju ovi sto brane Anu jel to rade zato sto mi misle da ne treba niko nju sada da spominje jer je tema Fed cup na kojem ona ne ucestvuje ( kliknite na da )ili zato sto misle da je ok sto ona ne igra ( kliknite na ne. Zaista me interesuje

Nevo

pre 13 godina

Koja crna povreda!Folirantkinja Jankoviceva se cak prijavila da igra dubl sa Huberovom u Stutgartu.
E to je taj ljudski materijal o kojem je pisao neki patriJJota.

Graf,Seles,NAvratilova.Capriati...

pre 13 godina

Zenski tenis je u KATASTROFALNOM stanju.Nisam mogao da odgledam do kraja ovaj mec,zaista mi je bilo muka od tako loseg tenisa.Svaka cast Jeleni sto igra povredjena ali ono prebacivanje loptice je sve samo ne tenis!!! Ma koliko ne voleo sestre W,Henin i Klijsters ali one su miljama ispred svih ostalih teniserki i to je surova istina.

Real

pre 13 godina

Realitet je ono sto Srbima nedostaje!
Samolaganjem i samospevima se nece daleko stici!
Beogradski mentalitet,mi pa mi,naj,naj,naj,apsolutno preterivanje-vidi se gde vodi!
Ove napolje te "pesmice" uopste ne zanimaju,tu moras de se dokazes,a ne neki quasie patriotizam prosipas,tipa "umirem za Srbiju",a zivim u M.Carlo,Zürich itd.i tamo svoj porez "placam",a onda svi izgovori ovoga sveta kada
se izgubi!

Black

pre 13 godina

Gorane hvala za linkove, a ovi sto ti lupaju minuse, da ih pitam nesto. Da li vas boli cinjenica da su sestre Wiliams ubedljivo najbolje u zadnjih 10 godina?, a možda vas i bole ovi snimci gde je Maša pokazala belgijankama lekciju iz tenisa..haha

bjørn

pre 13 godina

umesto da puste mlade da igraju i skupljaju iskustvo, Jelena i Enan igraju povredjene i gube.Koja je korist? To je kao da stavis golmana s polomljenom rukom da brani za reprezentaciju i velicas ga umesto da mu objasnis da moze samo da smeta :D Da ne bude zabune, nisam Anin fan :D

Al

pre 13 godina

@branko
A naravna tvoja "carica" je ljudski materijal milja ispred onog Aninog.
Ko ne zna Jankovicevu skupo bi je platio.
Nego,nesto ti smeta sto Ana uziva tamo negde pored mora.

V.J.

pre 13 godina

@ Sasa Jokic, Arbiter, Nenad


Stidite se sramnih reci i uvreda na racun JJ!
Jelena Jankovic je promenila dva kontineta, tri vremenske zone, 4 aviona da bi sa oteklom rukom igrala za svoju zemlju Srbiju, koja na zalost nije i vasa zemlja - ali to nije naš problem, nego vas jugokomunista iz 1945g.
Jelenin sparing partner sad je naš teniser i bivši Davis Cup reprezentativac Darko Madjarovski, koji je s njom i doputovao iz Amerike, i jasno pred kamerama opisao koliko je ozbiljna njena povreda.
A najzalije je bilo RTS-u što je morao da prenosi mečeve koje igra Jelena; jer oni to nikad ne rade, šta njih briga za srpske vrhunske sportiste, ko su im oni?!
Jadno, žalosno i sramno nepoštovanje Jelene Janković i uvrede na račun Srbije.
Idite zato gde vam je bolje, šta vas sprečava?!

benakiba

pre 13 godina

evo raja se i dalje prima na patrijjotizam, ne zelim da budem zloban ali cinjenica je da je uvek imala problema sa povredama pred meceve reprezentacije ali je igrala turnire par dana nakon toga,sve to je ili potvrda njene Drama Queen reputacije,jeftini marketinski poeni ili je jednostavno narodski receno kljakava pa veci deo karijere igra pod blokadama slicno Stojakovicu sto naravno budi nazalost sumnju u to koliko ce jos dugo moci biti u vrhu

borko

pre 13 godina

Koliko je vazno dal je neki tim pobednickog ili gubitnickog mentaliteta. Fed kup reprezentacija Srbije je nazalost gubitnicka. Bore se one, dobiju i po koju bitku, ali ne i rat. Nasuprot njima Partizan i kad igra lose, zna se ko pobedjuje. Zato sam ja dosta malodusno, moram da priznam, gledao nase teniserke, a umalo glas izgubih navijajuci za Partizan protiv Cibone i kad je bilo najteze. Moze ovo nekom da se svidi ili ne, ali tako mislim. Inace nisam navijac Partizana.

zelena trava

pre 13 godina

Ako je sve ovo istina, zar ne bi Jelena trebala da se povuce sa turnira u Stuttgartu?
Istovremeno, sa odsustvom Clijsters i Henin ovo je fantasticna sansa za Anu.

branko

pre 13 godina

После пораза против Русије сви смо били незадоваљни јер смо се дефинитиво уверили да нисмо само изгубили меч него и једну некад врхунску играчицу. Сада, после пораза од Словачке верујем да је расположење другачије . јесмо изгубили меч али је сва прилика да смо добили још једну играчицу за коју се још не може рећи да је врхунска али има апсолутно све предиспозиције да то постане. Мислим да је данас и овај форум добио нову љубимицу. Браво за Бојану Јовановски. Слушао сам после меча изјеве селектора Вранеша и још једног човека који је ту око екипе, нисам му запамтио име. Говорећи о будућности нашег женског тениса ни један од њих ни у далеким назнакама није поменуо име Ане Ивановић. Нисам сигурана да ће јој то баш пореметити ужитак, тамо негде на мору где, јелте, подиже форму за наредне наступе. Могли смо се у прошлости спорити и упоређивати тениске квалитете Јелене и Ане, али што се тиче нетениских а по мени значајнијих фактора, ту је свако поређење депласирано. То су различити људски материјали.

GS, #1...

pre 13 godina

Bojana Jovanovski u decembru puni 19 godina.
Neka prvo odigra neki mec u glavnom zrebu nekog GS turnira, neka se probije u top 100, neka pobedi neku teniserku iz top 50....

Yessss!!! (Yes, za one koji nisu dobri sa engleskim)

pre 13 godina

To malena,
Samo cepaj.
Sorry, zurim na avion, ali stvarno, inace bi ti napisao poemu. Ma kavi poemu, sonet, sbirku pesama, roman, zbirku romana.
Samo nastavi mala da igras, da grizes. Nista nije nemoguce, svaki san se moze ostvariti. Navijam za Jelenu i tebe u sutrasnjem mecu.
Super si. Prava si.
Narped nase devojke!!1

Djoksa

pre 13 godina

Tesko ce igrati nasa repka ako ima samo 1 vrhunsku igracicu u timu.Evo,sad je izgubila i Enen od"neke tamo"Kanepi.Jeste Enen povredjena ali je i nasa Jelena.Cinjenica je da sa ovako indisponiranom Anom nam je potrebna Bojana.Podrzimo Bojanu,cak iako izgubi

dosta je i bilo

pre 13 godina

Večeras je valjda svima potpuno jasno šta je sport broj 1 u Srbiji. Teniseri bi mogli da utovare tu svoju šljaku i da oslobode Arenu za one za koje je i pravljena.

Arena nije teniska, već košarkaška dvorana, sad će lepo Đokoviči da naprave valjda tu akademiju i teniski centar u BG pa se tamo prebacujte do mile volje.

Fenserima se izgleda ne sviđaju ovi mečevi za opstanak pa je i poseta bila tragična. Što se igralo tenisa igralo se.

Slobodan

pre 13 godina

Jelena je odigrala svoje mečeve do poslednjeg atoma snage i hvala joj što svim srcem igra za svoju, tj. našu Srbiju. Hvala Jeco, bila si i ostala srpska teniska heroina!!!

iggy

pre 13 godina

Nije mi jasno zasto se za FED i Davis cup uporno forsira Beograd kao domacin. Da se mec igrao npr u Novom Sadu, Vrscu, Nisu, mislim da bi sve te hale bile ispunjene do poslednjeg mesta. Ovako cemo izgleda i dalje gledati tenis u sablasnoj Areni dok se neko konacno ne doseti da poput rukometa, odbojke reprezentativna desavanja konacno izmesti iz Beograda

M

pre 13 godina

Jeleni svaka cast sto je igrala povredjena, ali ne razumem one sto napadaju Anu zato sto ne igra. Devojka je, nazalost, u losoj formi i nema sanse da bi mogla da pobedi Hantuhovu (a mozda ni Ribarikovu). Mnogi su napadali Vranesa zato sto je igrala protiv ruskinja. A da je sedela na klupi verovatno bi bilo - zasto ona sedi a povredjena Jelena igra itd. itd.

Bojan

pre 13 godina

Sportski komentatori su krivi sto neznalice stalno pominju neke povrede,dug put do Srbije i slicno kao razlog.Jelena je kao fol povredila zglob leve ruke ali nije nosila bandaz jer joj smeta??? I dugo je putovala.Hantukova je nosila flastere na desnom ramenu,to je ona ruko kojom igra i servira,pa je im,ala 8 asova protiv Jelene na sljaci.A Daniela je doputovala iz SAD sa istog turnira na kojem je igrala Jelena i rano ispala,verovatno na letecem cilimu,ona nije bila umorana.
P.S.
lepo je gledati Hantukovu,narocito sa ledja.

Djoksa

pre 13 godina

Prakticno sve se urotilo protiv nase reprezentacije.Jelenina povreda,Anina losa forma,nadahnuta igra Hantuhove...Sramota neka je sve one koji su sumnjali u Jeleninu povredu.Otok na LEVOJ ruci se,nazalost,jasno video.Zivot ide dalje,bice bolje sl. godine.

igysa

pre 13 godina

Jelena je pravi vitez i borac, i niko normalan nema sta da joj zameri za danasnju igru i trud koji je ulozila.. komentator je rekao, nisam proveravao ovo, iz 22 zadnja meca - 20 pobeda za Srbiju... To je za postovanje ! malo li je dala ?!
Jelena je uspela danas u drugom setu da veze 5 servis gemova, sto nikad nije bila njena odlika, servis se popravio, a zna da udari i dobar forhend, sve u svemu igra agresivnije ove godine, i to je ono sto me raduje.. JA iskreno uzivam u njenoj inteligentnoj igri, makar i izgubila.
Bojan me je zaista odusevila u danasnjem singlu.. Devojka ima potencijal i zelim jojj sve najbolje.. Odigrala je neke sjajne udarce i poene, pregrst lepih poteza !!
Samo napred Jelena, oporavi se, i u nove pobede !!

Zlaja

pre 13 godina

Pokusavao sam sa ovoga mesta da objasnim pojedincima (na zalost-vecini) da je ovo SPORTSKI SAJT B92 te bi logicno bilo da i komentari budu tog karaktera,ali ne vredi!Srbija!
Ljudi,ako vam je stalo do patriotskih i nacionalistickih stavova idite sa komentarima na adekvatna mesta za to.Pisite o Tomi,Vucicu,Tadicu,Jeremicu,Kosovu isl.
Ostavite ovda nas ovo malo sto pisemo o SPORTU i u vezi sporta bez ostalih sranja!
Najbolji primer je nastup Jelene u Areni i Fama u vezi njene povrede(po ko zna koji put).Svi oni koji je brane i traze opravdanja nemaju pojma o sportu.Zapamtite jedno:
-ako si stvarno povredjen onda to objavis i NE IGRAS NI POD KAKVIM OKOLNOSTIMA ,jer ces sigurno izgubiti a mozda i pogorsati povredu!
-ako si malo povredjen onda CUTIS I IGRAS!Cutis da ti protivnik to ne sazna i iskoristi a i jer je to sportski!
NIJE SPORTSKI NI KOREKTNO VADITI SE NA POVREDU NI PRE A POGOTOVO POSLE PORAZA! I TACKA. KRAJ!
(Bavio sam se aktivno sportom i znam sta govorim)

Sestra Simplicija

pre 13 godina

Što napadate Anu ? Ona nije trabalo da igra ni protiv Rusije, nego Jovanovska, kojoj svaka čast. A Ana da se odmori i sredi psihički. Niti je igranjem protiv Rusije Ana učinila uslugu reprezentacji, niti vi činite uslugu bilo kome što je prozivate. Pustite devojku da se sredi.

mare

pre 13 godina

Pa tek sada kada sam video kako Bojana igra mogu da kazem da je selektor glavni krivac za ispadanje iz A grupe, tacnije kriv je za poraz od ruskinja!!! Pa kako nije pustio da Bojana igra umesto Ane, protiv koje inace nemam nista, koja je vec tada pokazivala da pada u formi... A ne verujem da je Bojana tada bila u slbijoj formi od Ane!! Selektor je glavni krivac!

Boško

pre 13 godina

@Ivanka
Nije mi jasno zašto tako nukusno napadaš ljude? Jelena je sama izjavila da će posle tenisa ići u glumice i da će igrati na filmu (ne zna se još ime režisera) - Lepu Brenu, rodonačelnicu turbo folka.

neverovatno

pre 13 godina

Dosadni ste vise sa ovim tenisom.Ko vise ovo gleda,sad kad Partizan postize ovakve uspehe u kosarci.Ne mogu ni 2000 ljudi da dovedu u Arenu,a Partizan dovodi 20000.
(b, 25. april 2010 21:23)

a ko tebe tera da citas vesti o tenisu??? mozda nekoga smara partizan pa ne umanjuje njegove uspehe u kosarci...
BOJANA SVAKA CAST!!!

jovana

pre 13 godina

Pa sta ako ce Jelena igrati dubl. Igrace ga i Ana. Ali to je iskljucivo njihova stvar sta ce one i kako igrati na turnirima. Mozete samo ili da ih volite ili da ih mrzite i nista vise. A to da li Jelena folira ili ne moze samo da kaze onaj ko je gledao meceve i video koliko joj je natecen zglob

sampion

pre 13 godina

Jel ovo znaci da ni ove godine necemo osvojiti FED kup? Vranes govorio da je to cilj i nista manje. Imali smo i ogromnu prednost domaceg terena u poslednjim mecevima. Ja cekam osvajanje ovog takmicenja...

Partizanovac

pre 13 godina

Bojana je u "Partizanu", to je već neko ispravio onog zvezdaša, ali kako vi možete da podržavate neistinu? Nemate pojma ni ko je ni šta je. Pitajte je ko joj je teniski uzor, kazaće, i ponoviće - Ana Ivanović.

Ђорђе

pre 13 godina

Браво Бојана! Идео до победе! Показала си како се игра када је најтеже! Јелена је одувек играла срцем за репку, зато тишина, без прозивања и пљувања!!!! Идемоооо!!!

Sone

pre 13 godina

Uz duzno postovanje, ne znam o kakvoj senzaciji zvanoj Bojana Jovanovski se ovdje prica. Svaka njoj cast, ali je to djevojka koja je vec u 19. godini zivota sto za tenis i nije neka mladost. Drugo, dobila je tu Ribarikovu koja je bila ispod 50. mjesta na WTA listi prije ovog meca i standardna je rezerva u reprezentaciji, ali je igrala umjesto povrijedjene Cibulkove. Domaca publika, protivnica koja je malo ispred po kvalitetu ali bez velikog iskustva u ovakvim mecevima...dakle, sve u svemu, bas i nije neka senzacija. Ako do 20. godine napravi proboj u prvih 40 onda se o njoj moze i pricati. Do tada, hvala joj sto je donijela kratkotrajnu nadu, ali se srpski tenis nasao tamo gdje mu je u ovom trenutku i mjesto.

Nemam reči!

pre 13 godina

@Zvezdaš
Kako ti lupaš! Jelena i Bojana - crveno-bele! Jelena je u "Gemaxu", a Bojana Jovanovski je teniserka "Partizana" i igrala je nedavno protiv "Zvezde" kad je bilo 5:0 za "Partizan. Kako možeš tako da pišeš?

Оља

pre 13 godina

Браво девојке, биле сте сјајне!
А ви драги суграђани требало би да се стидите! Па побогу, није ово био неки ревијални меч. Опет смо показали да смо најачи у бусању и паметовању, а кад тамо...

Ivanka

pre 13 godina

Ma ljudi,sta se vi sekirate za Jecu.Ako ostavi tenis, ima sta da radi,moze da se baci na turbo folk,da otpeva "Bas je lepo biti JA".
(Bojan, 26. april 2010 16:38)

Upale u svetsku grupu i odmah ispale. Kao i u vrhunski svetski tenis. Ali nase su, pa ih volimo.
(zelena trava, 26. april 2010 16:08)


Ne, mi se sekiramo zbog toga sto vas dvojicu nesrecnika ni majka ne moze da voli.

Filip_NP

pre 13 godina

Sram neka bude svakog ko kritikuje bilo koju od teniserki sto su igrale za nas ovog vikenda ili protiva Rusije!Sta nam daje za pravo?Ako umete bolje reket u ruke pa da vas vidimo.E onda cete da shvatite da jedini nacin na koji vi mozete da doprinesete napretku tenisa u Srbiji je da kupite kartu za mec i da NAVIJATE jer nije dovoljno samo doci i biti vidjen.Zapitajte se da li onakve tribine i ovakav vas pesimizam zasluzuju i 1b svetsku grupu?

Djoksa

pre 13 godina

Ocaran sam igrom Bojane!Meni se cini da je uspela da ujedini Anin forhend i Jelenin bekhend.Svetla je buducnost pred njom ali morace da nadje jakog sponzora koji ce joj "izboksovati"vise vajld karti.Previse je naporno igrati stalno kvalif. za turnire.

Igor

pre 13 godina

Svaka cast nasim teniserkama pre svega na borbrnosti,zao mi je sto su ispale iz svetske grupe,ali vracamo se tamo sigurno dogodine.A sto se tice onih linkova sto je postavio Goran stvarno su vrh,narocito mecevi Kim-Marija i Henin-Marija na AO 2008!!!!

Nebojsa

pre 13 godina

Ovaj meč je bruka samo u jednom - zbog malog broja gledalaca.
Nisu stanju ni da odu do Arene da pokažu svoj patriotizam, a pljuju po teniserkama po forumima. Sram vas bilo!

sasa jokic

pre 13 godina

Zao mi je ja sam samo uzasno realan. kada imas povredu, i zalis se na istu, onda ne prijavljujes Stutgart+igru u dublu?! Drugo, kako to da uvek pred vazne meceve Ona ima neku povredu, i trece imala je set loptu, i nije je iskoristila! Glava je problem, nista vise. Kada bude psihicki spremna dolazice na meceve bez ikakve fame. Po svoj prilici taj film necemo da gledamo. Sto neko rece ovo nije forum rodoljuba, nego ljubitelja tenisa!

Iva

pre 13 godina

Bravo devojcice! Veliki poljubac! Uradile ste i borile se koliko ste mogle. Zvuci kao fraza, a i jesu istrosene ove reci, ali nemojmo pljuvati uvek po zenama. I da su dobile niko ne bi "upalio" auto i isao da slavi njihovu pobedu. Definitivno, muskici obozavaju kad pobede druge muskice, recimo hrvatske... Zene su im efermerne...

Budi jaca od svega, Bojance!

pre 13 godina

Jadna Bojana kakvi je napadi u Srbiji ocekuju kad stvarno napravi veliku karijeru. Zasad samo hvalospevi zato sto je jos uvek tek neko ko obecava. Kad potencijali prerastu u stvarnost... kuku i lele! Znaju to svi nasi teniseri... da ne idem dalje.

Rade R.

pre 13 godina

@Ivanka
ti si Jelenina tetka ili neki rod?
Je l' tako?
Pa kazi tako, vidimo da si pristrasna i mnogo zagrizena da radis na imidzu Jelene Jankovic.

Verujmo u srpski tenis

pre 13 godina

Ko je nnasa nova nada Bojana Jovanovski:

Datum rođenja: 31.12.1991. Beograd
Prebivalište: Beograd
Igra desnom rukom
Trener: otac Zoran
Visina:177
Težina: 60
Profesionalac od 2007.
Titulu šampiona države u konkurenciji do 14 godina ponela je sa samo 12 godina i u isto vreme u uzrastu do 16 bila druga. Sa 13. godina, odigravši samo pet ETA turnira, osvojivši tri (Čačak, Pečuj, Novi Sad) našla se na poziciji 13. najboljih teniserki Starog kontinenta. Članica A tima Evrope, koji okuplja sedam najboljih mladih igračica na ETA listi, koje su zajedno putovale i odigrale pet najjačih ETA turnira prve kategorije u konkurenciji do 16 godina postaje 2006. godine.
Na prvom ITF turniru, koji je odigrala sa samo 14 godina stigla je do titule. Nastavila je da ređa trofeje, u 2007. je napravila pravi "bum" i sa začelja ITF liste gde je bila na početku sezone, na kraju godine stigla do 11. pozicije. Osvojila je Santa Kroče (pobedivsi u finali Misel de Brito), igrala finala u Bonfilju i Di Prati, igrala četvrtfinale Vimbldona, osvojila seniorsko dvoransko i letnje prvenstvo Srbije.
U 2008. Bojana je stigla do najboljeg ranga na ITF listi najboljih juniorki sveta - 5. mesta (7. april 2008). Odigrala je 42 meča i zabeležila 30 pobeda. Stigla je do četvrtfinala Australian Opena i Vimbldona, finala u Kopa Gerdau - Brazil, igrala je finale Bonfilja i četvrtfinale Evropskog juniorskog šampionata. U profi konkurenciji u 2008. odigrala je 29 mečeva i zabeležila 22 pobede. Osvojila je profi prvenac na turniru u Prokuplju (10.000 nagradni fond), drugu profi titulu uzela je u Vinkovcima, treću u Brčkom. Igrala je polufinala profi turnira nagradnog fonda 25.000 i 50.000 dolara u Indiji (Puna i Kolkata) i finale u Delhiju (Indija, 50.000 dolara), turniru koji je odigran na samom kraju takmičarske i kalendarske 2008. posle kojeg je stigla do 290. mesta na WTA listi. U 2008. osvojila je seniorsko dvoransko i letnje prvenstvo države.
Neprijatna povreda je na duze vreme odvojila od teniskog terena i zaustavila napredak.
Sada, sa 18 godina, krece u novi teeniski prodor.
Srecno, Bojana Jovanovski!

dejan

pre 13 godina

Umesto što kukaju na mali broj gledalaca, ovi iz teniskog saveza bi mogli da razmisle o tome da se neki meč igra u Novom Sadu, Nišu ili nekom drugom gradu u ovoj zemlji. Dvorana bi bila puna, navijanje bolje. Pogledajte kakvu podršku imaju rukometaši u Nišu i rukometašice u Zaječaru. Mislite o tome.

Nerodjena(?!) Beogradjanka

pre 13 godina

Draga Ivanka, zar je biti "rodjena Beogradjanka" neki poseban ljudski kvalitet koji izdize Jelenu od Fahrete Jahic? Uostalom mnogo je rodjenih Beogradjana na prepunim koncertima Lepe Brene i nekad i sad, a ovog vikenda se videlo koliko je bilo istih u Areni da gleda vrhunsku svetsku teniserku. Ta kafanska pevacica je ipak uspela da nadje najbolje u sebi i izadje iz te degradirajuce sredine i ostane svoja.
A sto se tice diplomiranih ekonomista, mozda je bolje ne pricati o toj i takvoj diplomi u zemlji bez ekonomije.

nada

pre 13 godina

BRAVO BOJANA, svaka ti cast i na igri i na borbenosti! Nadam se da cete ti i Jelena imati dovoljno snage za predstojeci mec, jer lako nece biti siguno. U vasu botbenost i zelju za pobedom ne sumnjam, a NEKA VAS I SRECA PRATI!
PS: LIVESCORHUNTER je najavio prenos vasg meca (od 19:30), valjda ne lazu.

Radomir

pre 13 godina

Steta za ispadanje iz grupe A. Dubl nam nije uigran ali procitao sam da ce Jelena u Stutgartu igrati u dublu sa Lizom Huber jednom od najboljih dubl igracica danasnjice.

Ivanka

pre 13 godina

(Boško, 26. april 2010 19:43)

Decko, ja postujem i Anu i Jelenu, jer volim tenis i svoju zemlju - ali sramota je da oni koji su ostrasceni samo Anom ovako vredjaju Jelenu.
Ako ti imas obraza da jednu kafansku pevacicu Fahretu Jahic, uporedjujes sa Jelenom Jankovic, vrhunskom teniserkom, rodjenom Beogradjankom, ciji su roditelji i oba brata diplomirani ekonomisti, neka ti sluzi na cast.
To je ona sama pitala Jecu da je glumi u filmu, na sta je Jeca u svom stilu prasnula u smeh i otisla svojim putem.
Ne moze Jelena da spreci nekog da pita i prica sta hoce.

branko

pre 13 godina

Не знам колики је значај тог FED купа у свету тениса, свакако већи за тениске савезе него за играчице. У оба овогодишња меча наше женске екипе правила се погрешна рачуница: размишљало се искључиво о сингл мечевима и о томе како добити 3 од 4 сингл меча, без обзира што су са друге стране биле Кузњецова, Клејбанова, Хантухова, па и ова Рибарикова. Дубл меч нико није ни спомињао. Ако се сећате меча против Русије, Јелена и Ана су цео први сет играле као да је то нека ревија, забава и као да тај меч нема такмичарски значај. Вечерас се не може рећи да су Јелена и Бојана играле неозбиљно али ја имам јак утисак да нико у нашем табору ни једног тренутка није ни очекивао ни веровао ни покушавао да нешто озбиљније учини да би се добио и тај меч. А показало се у оба сусрета да је баш дубл био одлучујући. Тако ће бити и у 80 % наредних мечева. Ту , како изгледа и како рече и селектор Вранееш , нема лека. Боже мој, али треба ту чињеницу уважавати и кад се износе прогнозе. Ни против Русије ни против Словачке, реално није било могуће очекивати више од онога што се постигло па је оптимизам пре мечева био потпуно нереалан.

www.worldofbasketball.org

pre 13 godina

Steta da smo ispali. Mislim da ipak zasluzujemo da budemo u A grupi. Poseta u Areni smesna, ali je jos smesnije tu traziti opravdanje.

http://www.worldofbasketball.org

Zukanović Sreten

pre 13 godina

To je to kad se karijera u najbitnijim trenucima ispusti iz kontrole.Zamislite sve velikane ženskog tenisa u toj situaciji pa to bi bila propast tenisa.