Sreda, 21.04.2010.

21:28

Dostanić: "Nema predaje"

Trener fudbalera Crvene zvezde Ratko Dostanić izjavio je posle poraza od ivanjičkog Javora da se njegova ekipa ne predaje u borbi za titulu sa Partizanom.

Izvor: Uroš Ž.

Dostaniæ: "Nema predaje" IMAGE SOURCE
IMAGE DESCRIPTION

86 Komentari

Sortiraj po:

lelemene

pre 14 godina

Predlazem da se uvedu nacionalne penzije za navijace. Posto u svakom drugom komentaru neko napise da ne propusta utakmicu vec 5, 10, 15 godina, stvarno bi tim ljudima trebalo omoguciti da vode i sport i klubove i drzavu, sve oni treba da vode jer je to izgleda najsvetije zanimanje. To nisu ljudi, to su nasi superheroji. I kada se protivnickom navijacu odvali glav ciglom ili mu se ispreturaju bubrezi sipkom, odmah dodjeliti orden i novcanu nadoknadu za vitestvo. Kao privilegiju ovakvim navijacima treba uvesti neometano konzumiranje droge i alkohola na stadionima. I u ustavu Srbije u tacki 1. treba da stoji da je Srbija zemlja ovih navijaca, a da smo svi mi ostali ovdje samo u prolazu...

Ica

pre 14 godina

# Kako nije sramota ove sto navijaju za Zvezdu da je kritikuju, i trenera i predsednika. Lukic je uradio dosta za Zvezdu, finasijski smo stabilni, vratio je navijace na stadion (upropastila jedna budala sve)ekipa ima jos sanse za oba trofeja. Tacno je da Zvezda nije dala gol 180 minuta, ali tacno je i da je stvarala sanse.
I kako nije sramota navijace Partizana, da nam non stop prebacuju kako namestamo utakmice i kako sudije sviraju samo u nasu korist. Zbog jedne sudijske grske, pokrenuli su pravu hajku, pa nema clanka o Zvezdi a da oni nisu napomenuli da su Zvezdini mecevi namesteni. Mogu i ja da nabrijim puno slucajeva kada je sudija svirao u korist Partizana, a najdrasticniji primer je u polufinalu kupa pre dve godine, kada je sudija svojom namerno i svesnom greskom direkno uticao na rezultat utakmice i omogucio Partizanu osvajanje kupa (ponisten gol Milijasa kao zbog ofsajda).
(Miki delija, 22. april 2010 13:36)

Miki,decko,ako vec spominjes kup te godine,kako si mogo da zaboravis polufinale i ponisten gol Cukarickom.Cist kao suza.Da je neke pravde zvezda nije ni trebala da igra to finale.Realno.

Ivan

pre 14 godina

Stvarno je tuzno, mucno i ne znam koji termin bi bio adekvatan na sve sto je vidjeno i napisano.Kao zvezdas (necu reci veliki), koji petnaest godina nije propustio Zvezdinu utakmicu, hteo bih da zamolim ljude odgovorne za donosenje Zakona ili da donesu Zakon kojim ce jednom za sva vremena resiti problem nasilja i huligana.Ljude koji sede u Zvezdi,da se povuku i napuste svoje f-je, jer dovesti g-dina Dostanica za direktora, posle za trenera,je ravno samoubistvu (recite mi neki njegov uspeh, osim sto je bio dobar pomocnik Slavoljubu Muslinu). Bez obzira sta mislim o Pizonu,ako nisu imali bolje rjesenje (Dostanic to nije sigurno,ni kao strucnjak ni kao pojava),nisu trebali mijenjati trenera,makar Pizon izgubio sve utakmice posle Metalca.
Sve ovo mi lici na farsu,ako drzava nije u stanju da resi ove probleme, dajte vec jednom taj Zakon o sportu, privatizujte fudbalske klubove, zaustavite ovo propadanje i urusavanje necega sto je i dan danas ponos miliona Srba...
(Zvezdas, 22. april 2010 09:03)
Kada ce zvezda da resi probleme?Dok im navijaci samaraju igrace,demoliraju im kola,naredjuju predsedniku,traze neku svoku pravdu za Urosa,dok navijanje vode dileri droge i revolverasi,...Ukratko nikad.

Johnny Rebel

pre 14 godina

E... navijaci SD SLEDECA SEZONA...sta danas docekaste!Kad vidim ko danas lamentira nad vasom sudbinom i pruza vam ogromnu podrsku...ne znam da li da vam se smejem ili placem!!!-Nikada vas nisam simpatisao, ali sam vas uvek kao ljutog rivala postovao,a sada...

UZAS

pre 14 godina

Kad je Pizon bio letos kanditat da postane trener nadao sam se da ce postati trener. Zimus sam se nadao da ce otici, ali sada vidim da sam pogresio. Nije trebalo oterati Pizona posle jednog poraza. Sa njim smo bar pobedjivali sve redom, a sad...

Miki delija

pre 14 godina

Kako nije sramota ove sto navijaju za Zvezdu da je kritikuju, i trenera i predsednika. Lukic je uradio dosta za Zvezdu, finasijski smo stabilni, vratio je navijace na stadion (upropastila jedna budala sve)ekipa ima jos sanse za oba trofeja. Tacno je da Zvezda nije dala gol 180 minuta, ali tacno je i da je stvarala sanse.
I kako nije sramota navijace Partizana, da nam non stop prebacuju kako namestamo utakmice i kako sudije sviraju samo u nasu korist. Zbog jedne sudijske grske, pokrenuli su pravu hajku, pa nema clanka o Zvezdi a da oni nisu napomenuli da su Zvezdini mecevi namesteni. Mogu i ja da nabrijim puno slucajeva kada je sudija svirao u korist Partizana, a najdrasticniji primer je u polufinalu kupa pre dve godine, kada je sudija svojom namerno i svesnom greskom direkno uticao na rezultat utakmice i omogucio Partizanu osvajanje kupa (ponisten gol Milijasa kao zbog ofsajda).

Miki delija

pre 14 godina

I jos nesto za ove koje napadaju Dostanica. Jeste izgubi 4 boda prednosti, pa Murinjo je izgubio 12 boda prednosti pa sta onda.
Nije tragedija izgubiti, ima jos da se igra i ako sve bude posteno i Partizan mora na jos jedno mesto da kiksne, njegova igra nije ohrabrajuca za njegove navijace.

SRPSKI DINAMIT

pre 14 godina

•Dostanic je uspeo da upropasti sve predhodno ucinjeno za samo 4 kola? Ko je smenio Pizona neka odgovara za stanje na tabeli!!!!
(Car, 22. april 2010 12:39)

Ne lupaj bre!Ako si gledao bar 2 meča od ta 4 video bi da je ZVEZDA stvorila više šansi nego cela naša liga od početka sezone!E to što je Jevtić u ta 4 meča pogodio prečku i stativu,Perke takođe,i Lekić sinoć,je druga stvar,usput Lekić je poseban slučaj,jer bandera da je stajala na mestima odakle je on mašio,postigla bi hattrick! Sobzirom da se šanse ređaju kao na traci,moraće neka ekipa da plati za to,a nema bolje od partizana za punjenje!ZVEZDA ŠAMPION!

Aleksa

pre 14 godina

Vec sam slao ovaj komentar i ponovo cu kako bih jos jednom ukazao na cvrst stav ovog coveka. Svojevremno je uz veliku pompu napustio skopski Vardar zbog toga sto je Makedonija priznala Kosovo. Eto, nije mogo preko toga da predje. Veliki patriota je nekoliko meseci kasnije oberucke otisao u Levski iz Sofije, ali mu tada nije smetalo (ili mu niko nije kazao jadnicku) da je Bugarska jos pre Makedonija priznala to isto Kosovo. A, onda, posto su ga i oni najurili, malo sedi kuci, malo restoran, malo omladinska skola, eto ga opet na klupi prvog tima. Nisam progutao i necu da progutam objasnjenje da je ovaj covek bolji strucnjak od Pizona.

Mare

pre 14 godina

@delija

statistika je cudo... Voleo bih da vidim statistiku tacnih pasova juce, posebno Bogdanovicevih. Mislim da gosn Gumu posle ove utakmice treba prodati bilo kome za 0 dinara i bice korist. Voleo bih da vidim i statistiku upotrebljivih centarsuteva (koliko ih nije islo u gol-aut, pravo protivniku, ili nisko u noge iz kornera).

zombi

pre 14 godina

Partizan se toliko izglupirao ove godine,titulu nam dao na tacni,ali dzaba.Od g...a se pita ne pravi.Iskreno,krivo mi je sto to nismo znali da iskoristimo,ali,realno,s obzirom gde smo i kakvi smo i od cega smo krenuli prosle godine,drugo mesto je ipak uspeh.Verovatno cemo izgubiti na tacni nam datu titulu,jedina satisfakcija bi bila da uzmemo kup i dobijemo grobare na njihovom bunjistu,ali kakvi smo,mrka kapa.Steta za ovakvu priliku...

...

pre 14 godina

jedna je konstatacija da je ovo 5 koraka unazad i bojim se da se tu nece stati...taman se malo stalo na noge i odmah ponovo po starom...
Mozete da pricate za Pizona sta hocete,ali sa ovom ekipom je imao vrh rezultate iako je evidentno bilo da nije neki strucnjak,ali ima covek jedno,a to je da zna sta je Crvena Zvezda,kako se igra i kako se gine za njen dres.Znao je to da prenese na igrace i to je davalo rezultate.Takodje za ovaj kratak period ih je naucio da igraju na rezultat,a fudbal se igra zbog sto boljeg rezultata...
Tako da iako sam navijac Partizana zao mi je zbog svega ovoga,jer stvarno je mucenje gledati sta se radi sa dva najbolja srpska kluba...kako nam razni konobari i snajderi vode tako vazne institucije i svojom prepotentnoscu i bahatoscu vredjaju inteligenciju nas iole normalnih ljudi koji sve to vidimo a ne mozemo nista da promenimo....

trpaj zvezdu

pre 14 godina

Kako nije sramota Curcica, izvede postavu 5-5-0 i pobedi na marakani. Ali nije samo on kriv. Sudija nije svirao bar penal zvezdi, ili crveni karton igracima Javora, tako da je zvezda od starta bila hendikepirana. Veliki pozzz navijacima zvezde i ako moze jedan odgovor: DA LI SE NEKO SECA KAD JE ZVEZDA POSLEDNJI PUT DOBILA PARTIZANA, A DA PARTIZANU NIJE ISKLJUCEN IGRAC ILI DA ZVEZDI NIJE DOSUDJEN PENAL.
Tu vam lezi odgovor zasto vas nema ni blizu lige sampiona. Nije kriv Ratko koji svira kratko, vec cela situacija u klubu. Pa pogledajte samo ko vam igra. Mi imamo Moreiru,Klea i Dijaru pa smo smesni u Evropi. Da bar imate Duleta Vujosevica mozda biste bar u Srbiji uradili nesto. Dok vas Miskovic ne kupi bice ovako ... Mislite o tome

Niksicko pivo

pre 14 godina

Кошарка никада неће бити као фудбал, фудбал никада неће бити као ватерполо, ватерполо никад неће бити као кошарка, све у свему окрени-обрни, "велика" Звезда неће ни ове године узети трофеје у овим споротовима, а "мали" Партизан је у 2 од 3 ова спорта међу 4 најбоља у Европи.
(читам и пртаим само европска такмичења, 22. april 2010 03:03)

ti si vec upisao trofeje u fudbalu i kosarci? aha.. Nemoj da se rastuzis na kraju sezone. :(

Zvezdas

pre 14 godina

Stvarno je tuzno, mucno i ne znam koji termin bi bio adekvatan na sve sto je vidjeno i napisano.Kao zvezdas (necu reci veliki), koji petnaest godina nije propustio Zvezdinu utakmicu, hteo bih da zamolim ljude odgovorne za donosenje Zakona ili da donesu Zakon kojim ce jednom za sva vremena resiti problem nasilja i huligana.Ljude koji sede u Zvezdi,da se povuku i napuste svoje f-je, jer dovesti g-dina Dostanica za direktora, posle za trenera,je ravno samoubistvu (recite mi neki njegov uspeh, osim sto je bio dobar pomocnik Slavoljubu Muslinu). Bez obzira sta mislim o Pizonu,ako nisu imali bolje rjesenje (Dostanic to nije sigurno,ni kao strucnjak ni kao pojava),nisu trebali mijenjati trenera,makar Pizon izgubio sve utakmice posle Metalca.
Sve ovo mi lici na farsu,ako drzava nije u stanju da resi ove probleme, dajte vec jednom taj Zakon o sportu, privatizujte fudbalske klubove, zaustavite ovo propadanje i urusavanje necega sto je i dan danas ponos miliona Srba...

Joca

pre 14 godina

Hteo sam mnogo više da kritikujem trenera ali se plašim da ovi iz uprave ne dovedu opet nekog defanzivca što bi bilo katastrofa.Znači meni se Dostanić sviđa zato jer igra ofanzivni fudbal ali je sinoć u taktičkom smislu pokazao koliko vredi.Svaki fudbalski pacer koji je gledao neku utakmicu Javora protiv kvalitetnije ekipe video bi da toj ekipi ne možeš da daješ golove centaršutevima sa strane.Ako je ipak to želeo trebao je da barem u drugom poluvremenu pored Lekića stavi nekog dvometraša za centarfora, recimo Savića iako je on štoper pa onda ubacuj lopte sa strane a ne ovako. Od samog starta je trebao da forsira igru kroz sredinu i nisko.Znači Kadua i Jevtićai njima slične fudbalere. A on ubacuje Perovića koji je spor i nekonkretan u napadu, Jevtića koji po boku i nezna da igra šalje na bok a Kadua koji je uz Jevtića jedini probijao kroz sredinu šalje ponovo na krilo a pusta Blažića u sredinu o kome kometar nebih da dajem. Svi pričaju kako celu sezonu nemamo pleja a juče se videlo da Kadu to može odlično da odradi.Umesto Isaha koji je više defanzivan ne igra drugi brazilac koji je mnogo probojniji i.t.d i.t.d.Pored toga čuo sam od jednog bivšeg igrača da ima iscrpljujuće treninge.U utakmicama kada se igra sreda subota nikakvi treninzi nisu potrebni igračima nego samo utaknice kao u NBA Solidne trenere od vrhunskih nekad deli samo malo inventivnosti i domišljatosti.

gasha

pre 14 godina

Zvezda nece osvojiti titulu zbog svojih nsavijaca. Dugo sam razmisljao i dosao do sledecih zakljucaka. Tole jeste partizanov covek, ali ne ovog Partizana i ove uprave i interes je da Partizan ne odbrani titulu vec da se izvrsi pritisak nba upravu i dodje Savo. Ovakvo lobiranje za Zvezdu do proslog kola je u najmanju ruku drsko. Toliki broj penala za Zvezdu, dok za Partizan dosudjen jedan u celoj sezoni i to u kupu. Ono unosenje oruzja na stadion i ranjavanje je Zvezdi definitivno izgubilo titulu. Sve me to strasno podseca na ne odlazak Zvonimira Bobana SP u Italiji zbog sutiranja policajca u Maksimiru.

sasa

pre 14 godina

Morao sam da se javim.Naime ne mogu da verujem koliko su Patlidžani iskompleksirani!!pa oni više čitaju i prate vesti vezanu za Naš najtrofejniji fudbalski klub Crvenu Zvezdu nego svoj.Znam da kreštite ali džabe,košarka nikada neće biti isto što i fudbal!!Nikada!!!I vi to znate!Hahaha,džabe , džabe!!!!
(nečitamgrobarskevesti, 21. april 2010 22:38)
Molim odgovorne na B 92 da ne objavljuju ovakve komentare.Nalazim za shodno da objasnim doticnom gospodinu da NE postoje "Partizanove" i "Zvezdine" vesti, vest je vest, a moze biti vezana za Partizan ili Zvezdu. Svako od nas cita VEST.Naravno neko zeli i da je prokomentarise. To sto tebi ne odgovara da procitas negativne komentare na vesti koje se odnose na Zvezdu, to je vec tvoj problem. Isti problem imaju i ostrasceni navijaci suprotnog tabora, jer od zaslepljenosti mrznjom prema suprotnom taboru ne mogu razborito da razmisljaju pa piosu svakojake gluposti.
Mozda zelite da vama "Zvezdasima"(Partizanovcima), ekipa B 92 salje vesti vezane za Vas klub licno na "mail" adresu, koje ce te samo Vi citati. Mi po Vama ne treba da budemo informisani. Kakve budalastine.Decko, preozbiljno ste shvatili pripadnost jednoj ili drugoj "familiji". Sport treba da bude zabava, a za Vas postaje nocna mora.
"Dijagnosticar", Nis

Bojan

pre 14 godina

Poslu[ajte konferenciju od 2:45. Dostanić:"Kad igraju Isah i Savio, to je za mene defanzivna formacij, već kad igraju Bogdanović i Savio ili Savio i Isah, to nije". Je l' ovaj normalan?

читам и пртаим само европска такмичења

pre 14 godina

Morao sam da se javim.Naime ne mogu da verujem koliko su Patlidžani iskompleksirani!!pa oni više čitaju i prate vesti vezanu za Naš najtrofejniji fudbalski klub Crvenu Zvezdu nego svoj.Znam da kreštite ali džabe,košarka nikada neće biti isto što i fudbal!!Nikada!!!I vi to znate!Hahaha,džabe , džabe!!!!
(nečitamgrobarskevesti, 21. april 2010 22:38)

Кошарка никада неће бити као фудбал, фудбал никада неће бити као ватерполо, ватерполо никад неће бити као кошарка, све у свему окрени-обрни, "велика" Звезда неће ни ове године узети трофеје у овим споротовима, а "мали" Партизан је у 2 од 3 ова спорта међу 4 најбоља у Европи.

Sve sami fudbalski !!!

pre 14 godina

Jbt ne mogu da verujem kakvih ljudi ovde ima...
Sad kao nesto gde je Pizon, pravicemo Pizona od blata, a ti isti su ga pljuvali sto je igrao sa 3 zadnja vezna i pisali ovde na nema veze sa fudbalom.
Isti ste kao i grobari, prvo im nije valjao Djukic pa su ga oterali. Pa je onda dosao Jokanovic, pa im nije valjao, pa su onda plakali za Djukicem. Pa su onda oterali Jokanovica, pa su doveli Stevanovica. Pa im onda nije ni on valjao i onda su plakali za Jokanovicem i tako u krug...
strasno, strasno, strsno...

delija

pre 14 godina

Ne treba pljuvati sad Dostatica, nista on nije kriv. Kriva je KATASTROFALNA REALIZACIJA... Oni koji su gledali utakmicu veceras znaju o cemu pricam, da su pogodili samo 50% sansi pobedili bi bar 3:1, ali sta sad... Dovoljno govori podatak korneri: 18:0 za Zvezdu, posed lopte 60:40 za Zvazdu, sutevi u okvir gola, mislim da je bilo, 7:1 za Zvezdu...
Procitao sam komentare tipa Gde je Pizon, vratite Pizona... A kod istog tog Pizona Kadu je igrao 10 min po utakmici, a on je odlican igrac i najbolji tehnicar trenutno u Zvezdi i jedan od najboljih u ligi. Svaka akcija kretala je od njga, pravi plej mejker, delio je odlicne lopte ali opet kazem realizacija je bila katastrofa.
Setite se samo Pizonove taktike sa 3 zadnja vezna, tada smo pobedjivali zbog ciste srece, igre nije bilo nigde. Tako da ostavite Dostanica da radi svoj posao Zvazda mnogo bolje izgleda sa njim nego sa Pizonom.
Bice to sve na svom mestu na kraju, jos uvek sve zavisi od nas i nase igre, samo hrabro!
ZVEZDA SAMPION

dOstanic

pre 14 godina

strašno kakav je to fudbal bio na marakani,jadni smo mi navijači koji navijamo za ovakave timove i igrače...ovo je ništa od fudbala...pozivam sve da bojkotuju ovakav fudbal...koliko šansi a ni jedna da neudje u gol...neću više da navijam za ovaj tim...

Koliko ja znam vi ste suspendovani, tako da neznam na kakav si bojkot konkretno mislio!

Marko_bgd

pre 14 godina

jedini spas za klubski fudbal u ovom regionu je regionalna liga...ovo sto mi igramo ovde,je uzas..hrvati su na istom nivou,a makedoniju i crnu goru i sloveniju da ne pominjem...

Rocky Balboa

pre 14 godina

Ja ne volim da kritikujem svoj klub ali ovo je jako slabo !
Dostanicu ovo nista ne valja, motivisi ih covece ! Da li zelis da u istoriji kluba budes upamcen kao trener gubitnik, u 2 mandata bez ijedne titule ?
I sta pominjes finale kupa, ne trazi opravdanja i ne pravi alibije, kup je drugo takmicenje ! Alibi trener nam ne treba ! Titula se ne osvaja, titula se otima, ovo je bez arome, anemicno...

duda

pre 14 godina

Genijalan potez predsednika Crvene zvezde Vladana Lukica,smeniti trenera u trenutku kada ste na prvom mestu sa istim tim trenerom od pocetka sanpionata,i koji se prihvatio posla kada je bilo najteze i od prosecnog tima napravio tim za respekt koji puni stadione i jednog od najvecih legendi kluba!!! Nema sta GENIJALNO!!!

SMSMS

pre 14 godina

Pa šta vam je kriv ovaj Kratko Ostanić? Odigrali ste prvi put uzastopno dve poštene utakmice i uzeli 1 bod.Da ste igrali pošteno od počekta prvenstva sad bi sa Čukaričkim se borili za opstanak.A ovog Lekića ste dizali u zvezde,kako je bilo počelo ja sam mislio da će te njega izabrati za šestu zvezdinu zvezdu,a sad vam nema pojma.
Nije valjda Kratko Ostanić zabranio ,,vitamine,, pa ne mogu da trče? Moguće, čuo sam da se sprema kontrola krvi i urina.
Lazetiću,na tvoje pitanje da li zvezda sme da pobedi, odgovor je da sme,al nezna. Ali zna da izgubi.
LJULJAJ JAVORE!!!!!!!!!!

LoshMi

pre 14 godina

strašno kakav je to fudbal bio na marakani,jadni smo mi navijači koji navijamo za ovakave timove i igrače...ovo je ništa od fudbala...pozivam sve da bojkotuju ovakav fudbal...koliko šansi a ni jedna da neudje u gol...neću više da navijam za ovaj tim...
(Dušan, 21. april 2010 23:46)

A kako ti to bojkotujes? Necesh vishe navijati preko neta?? Veruj mi, takvi Zvezdi i ne trebaju. Kladim se da nikada nisi ni bio na Marakani.

Zipo

pre 14 godina

Javor je dosao po bod ali je dobio sva 3 sto im je puna kapa i niko ne moze da se zali na njihovu igru...ali OPET, kako da se vrati vera u domaci fudbal ako jedna ekipa da gol iz 1 polu-polusanse koja se pretvori u penal a onda se zbiju u svoj sesnaesterac tako da im ni Bajern veceras ne bi dao gol

Kratko Ostanic

pre 14 godina

Za pocetak,da li moze neko da objasni zasto utakmica nije igrana u dnevnom terminu kao i sve ostale?Prazna marakana je nocu sablasna i nimalo prijatna za igru.Zvezda je imala snage za 24 kola,a prvenstvo traje 30.Lepa sansa je prokockana,sa ovakvim trenerom se nisam ni nadao boljem.Ipak je teren merilo svega,uz veliki naklon pravim navijacima i severu.Ocigledno cemo morati i u narednom derbiju da jurimo rezultat,a u prethodnom smo pokazali da to ne umemo,cak i sa igracem vise.Finale kupa je pod velikim znakom pitanja,jer se sastaju ekipe podjednakih kvaliteta,bez obzira na nedavnih 3:0.Dostanicu je alibi sto nije selektirao ekipu,a ove godine budzet nije ni dozvolio neku ozbiljniju kupovinu pojacanja.

Krajisnik

pre 14 godina

Ajme pa sta je ovo,kakav Dostanic,pa nama se vracaju samo treneri koji nisu osvajali titule.Neka gledaju malo engleze za koje smo mi "tehnicari" kako se prima lopta i igra bez faula u fazi odbrane,onaj Savic je bruka neka ga poklone nekom,Lekic u padu forme,podsjeca na Bendtnera,ali nada je ipak jos realna,Kulu prolazimo bar 2-0.Kakav Dzomba kakvi bakraci

Dušan

pre 14 godina

strašno kakav je to fudbal bio na marakani,jadni smo mi navijači koji navijamo za ovakave timove i igrače...ovo je ništa od fudbala...pozivam sve da bojkotuju ovakav fudbal...koliko šansi a ni jedna da neudje u gol...neću više da navijam za ovaj tim...

Zhhika

pre 14 godina

"Moja odgovornost je velika, a želim da zaštitim igrače koji su do pre sedam dana bili prvi na tabeli"???

Možda si hteo da kažeš "do pre sedam sati"?

za FSS diplome DIF-a ne vaze

pre 14 godina

E sada se jasno vidi zasto nam je fudbal stigao do dna.Zamislite, ovakvi treneri se kod nas postavljaju za direktore mladjih kategorija po fudbalskim klubovima.Vazno je da imaju "PROFI" licencu,a dobili su je jer su hteli da za nju plate 5000 e.Znanje iz fudbala, sta to bese ??? A "katedra za fudbal" na DIF-u spava li spava,ili mozda drzi i "ona" poneki cas na zlatiborsko-konobarskom kursu za ovakve trenere.Difovci osvestise i iscupajte iz kandzi neznanja ovaj fudbal.

Mitar

pre 14 godina

Ma mozemo mi da pricamo sta hocemo, ali meni se ovo svidja. Ne samo zbog toga sto Zvezda ovo ili sto Partizan ono. Ja stvarno mislim da kada bi manji klubovi, tacnije svi koji nisu ova dva, igrali sa mu.ima i hrabro, pametno, da ne kazem posteno, da bi za godinu dve, dobili novog sampiona i odlicno prvenstvo. Naravno, preduslov za takvo prvenstvo je da se od tzv terena=livada, naprave pravi tereni. moje misljenje

miroslav czv

pre 14 godina

Igramo jako dobro čak i bolje od partizana koji dobija na čistu sreću isto onako kako mi gubimo. Naravno da je teorema "lazetić izostaje jednako poraz" dokazana ali to sad nije bilo presudno za razliku od prvog derbija, delovali smo mnogo povezanije ali nedostaje nam pravi napadač. Grobari će negde kiksnuti to je sigurno, bitno je samo izdržati Kulu i džombe a za derbi ne brinem kao ni za Suboticu u zadnjem kolu. A onda Lekić NA-PO-LJE!

spasoje savic

pre 14 godina

Sram te bilo. Prisunjao si se kao puvanjak, preko omladinske skole (kakva finta!) da izguras coveka kome ni kopacke ne bi mogao da cistis. Sad brljaj i muljaj i smisljaj genijalne izjave, kad ne znas koji su ti kapaciteti i gde ti je mesto. To vazi i za predsednika koji te je tu doveo.

bbrs

pre 14 godina

Jos sve zavisi od nas...Dok je Pizon bio trener bili smo prvi...Od tebe se ocekuje da sezonu zavrsimo na mestu na kom smo bili kad si ti dosao.

p.s. Poraz od Javora na Marakani je stvarno katastrofa, ali treba sacekati sa tim ocenama do kraja sezone. U medjuvremenu treba objasniti igracima ciji dres nose!

Maki 75

pre 14 godina

Nista jos nije gotovo, tek ce sada da bude interesantno Zvezda ide u Kulu i u Suboticu,a Partizan u Smederevo i na Karaburmu,a naravno tu je i derbi pa ce da se vidi koje bolji ko pobedi taj i zasluzuje titulu.

zvezda zvezda

pre 14 godina

Nema predaje, pobedite sve do kraja i bicemo prvaci. AKo i ne budemo nije smak sveta. pre 12 meseci smo bili pred gasenjem, a sada smo u finalu Kupa i jos uvek SVE zavisi od nas. Ne daj se Zvezdo !

Dusan

pre 14 godina

Igramo za titulu i to radimo na ovakav nacin...smesno...To je toliko sporo da igramo protiv doma penzionera oni bi uspeli da stanu u blok i ne ispadnu ni jednom...Nema igre i tacka...a sa njom nema ni titula...Zbogom!!!!

nečitamgrobarskevesti

pre 14 godina

Morao sam da se javim.Naime ne mogu da verujem koliko su Patlidžani iskompleksirani!!pa oni više čitaju i prate vesti vezanu za Naš najtrofejniji fudbalski klub Crvenu Zvezdu nego svoj.Znam da kreštite ali džabe,košarka nikada neće biti isto što i fudbal!!Nikada!!!I vi to znate!Hahaha,džabe , džabe!!!!

Willzykk

pre 14 godina

Svaki put kada su pali u šesnaestercu, igrači Zvezde su tažili jedanaesterac i stvarno mi nije jasno kako ih nije sramota, jer ako ne mogu da daju gol ne moraju odmah da traže penal, jer ja mislim da su svoju kvotu ispunili za ovu sezonu. Poruka utakmice je - Ko se penala lati, od penala i gine!

Dragi

pre 14 godina

I cemu sad sve ovo.Nece se predavati posle 4 izgubljena boda prednosti.Sta ce da igra sad,bocanje do kraja prvenstva i da bude prvi.Taktika njegova svima poznata.Bolje da nije ni dolazio.

ucitelj fudbala vise zna od ovih

pre 14 godina

Na "strucnom" seminaru "VELIKI" strucnjaci za "profi" licencu iz FSS nisu obradili temu,kako sacuvati cetiri boda prednosti, ili je mozda doticni trener bio tada opravdano odsutan,u to vreme najverovatnije je u Backom Jarku ili Badnjevcu drzao seminar za "C" licencu??? A DIF neka zvrji prazan,a trenere neka nam skoluju konobari i kuvari...

Maki 75

pre 14 godina

Nista jos nije gotovo, tek ce sada da bude interesantno Zvezda ide u Kulu i u Suboticu,a Partizan u Smederevo i na Karaburmu,a naravno tu je i derbi pa ce da se vidi koje bolji ko pobedi taj i zasluzuje titulu.

ucitelj fudbala vise zna od ovih

pre 14 godina

Na "strucnom" seminaru "VELIKI" strucnjaci za "profi" licencu iz FSS nisu obradili temu,kako sacuvati cetiri boda prednosti, ili je mozda doticni trener bio tada opravdano odsutan,u to vreme najverovatnije je u Backom Jarku ili Badnjevcu drzao seminar za "C" licencu??? A DIF neka zvrji prazan,a trenere neka nam skoluju konobari i kuvari...

Willzykk

pre 14 godina

Svaki put kada su pali u šesnaestercu, igrači Zvezde su tažili jedanaesterac i stvarno mi nije jasno kako ih nije sramota, jer ako ne mogu da daju gol ne moraju odmah da traže penal, jer ja mislim da su svoju kvotu ispunili za ovu sezonu. Poruka utakmice je - Ko se penala lati, od penala i gine!

spasoje savic

pre 14 godina

Sram te bilo. Prisunjao si se kao puvanjak, preko omladinske skole (kakva finta!) da izguras coveka kome ni kopacke ne bi mogao da cistis. Sad brljaj i muljaj i smisljaj genijalne izjave, kad ne znas koji su ti kapaciteti i gde ti je mesto. To vazi i za predsednika koji te je tu doveo.

Zhhika

pre 14 godina

"Moja odgovornost je velika, a želim da zaštitim igrače koji su do pre sedam dana bili prvi na tabeli"???

Možda si hteo da kažeš "do pre sedam sati"?

za FSS diplome DIF-a ne vaze

pre 14 godina

E sada se jasno vidi zasto nam je fudbal stigao do dna.Zamislite, ovakvi treneri se kod nas postavljaju za direktore mladjih kategorija po fudbalskim klubovima.Vazno je da imaju "PROFI" licencu,a dobili su je jer su hteli da za nju plate 5000 e.Znanje iz fudbala, sta to bese ??? A "katedra za fudbal" na DIF-u spava li spava,ili mozda drzi i "ona" poneki cas na zlatiborsko-konobarskom kursu za ovakve trenere.Difovci osvestise i iscupajte iz kandzi neznanja ovaj fudbal.

Mitar

pre 14 godina

Ma mozemo mi da pricamo sta hocemo, ali meni se ovo svidja. Ne samo zbog toga sto Zvezda ovo ili sto Partizan ono. Ja stvarno mislim da kada bi manji klubovi, tacnije svi koji nisu ova dva, igrali sa mu.ima i hrabro, pametno, da ne kazem posteno, da bi za godinu dve, dobili novog sampiona i odlicno prvenstvo. Naravno, preduslov za takvo prvenstvo je da se od tzv terena=livada, naprave pravi tereni. moje misljenje

zvezda zvezda

pre 14 godina

Nema predaje, pobedite sve do kraja i bicemo prvaci. AKo i ne budemo nije smak sveta. pre 12 meseci smo bili pred gasenjem, a sada smo u finalu Kupa i jos uvek SVE zavisi od nas. Ne daj se Zvezdo !

Dušan

pre 14 godina

strašno kakav je to fudbal bio na marakani,jadni smo mi navijači koji navijamo za ovakave timove i igrače...ovo je ništa od fudbala...pozivam sve da bojkotuju ovakav fudbal...koliko šansi a ni jedna da neudje u gol...neću više da navijam za ovaj tim...

bbrs

pre 14 godina

Jos sve zavisi od nas...Dok je Pizon bio trener bili smo prvi...Od tebe se ocekuje da sezonu zavrsimo na mestu na kom smo bili kad si ti dosao.

p.s. Poraz od Javora na Marakani je stvarno katastrofa, ali treba sacekati sa tim ocenama do kraja sezone. U medjuvremenu treba objasniti igracima ciji dres nose!

Dusan

pre 14 godina

Igramo za titulu i to radimo na ovakav nacin...smesno...To je toliko sporo da igramo protiv doma penzionera oni bi uspeli da stanu u blok i ne ispadnu ni jednom...Nema igre i tacka...a sa njom nema ni titula...Zbogom!!!!

sasa

pre 14 godina

Morao sam da se javim.Naime ne mogu da verujem koliko su Patlidžani iskompleksirani!!pa oni više čitaju i prate vesti vezanu za Naš najtrofejniji fudbalski klub Crvenu Zvezdu nego svoj.Znam da kreštite ali džabe,košarka nikada neće biti isto što i fudbal!!Nikada!!!I vi to znate!Hahaha,džabe , džabe!!!!
(nečitamgrobarskevesti, 21. april 2010 22:38)
Molim odgovorne na B 92 da ne objavljuju ovakve komentare.Nalazim za shodno da objasnim doticnom gospodinu da NE postoje "Partizanove" i "Zvezdine" vesti, vest je vest, a moze biti vezana za Partizan ili Zvezdu. Svako od nas cita VEST.Naravno neko zeli i da je prokomentarise. To sto tebi ne odgovara da procitas negativne komentare na vesti koje se odnose na Zvezdu, to je vec tvoj problem. Isti problem imaju i ostrasceni navijaci suprotnog tabora, jer od zaslepljenosti mrznjom prema suprotnom taboru ne mogu razborito da razmisljaju pa piosu svakojake gluposti.
Mozda zelite da vama "Zvezdasima"(Partizanovcima), ekipa B 92 salje vesti vezane za Vas klub licno na "mail" adresu, koje ce te samo Vi citati. Mi po Vama ne treba da budemo informisani. Kakve budalastine.Decko, preozbiljno ste shvatili pripadnost jednoj ili drugoj "familiji". Sport treba da bude zabava, a za Vas postaje nocna mora.
"Dijagnosticar", Nis

Dragi

pre 14 godina

I cemu sad sve ovo.Nece se predavati posle 4 izgubljena boda prednosti.Sta ce da igra sad,bocanje do kraja prvenstva i da bude prvi.Taktika njegova svima poznata.Bolje da nije ni dolazio.

duda

pre 14 godina

Genijalan potez predsednika Crvene zvezde Vladana Lukica,smeniti trenera u trenutku kada ste na prvom mestu sa istim tim trenerom od pocetka sanpionata,i koji se prihvatio posla kada je bilo najteze i od prosecnog tima napravio tim za respekt koji puni stadione i jednog od najvecih legendi kluba!!! Nema sta GENIJALNO!!!

Bojan

pre 14 godina

Poslu[ajte konferenciju od 2:45. Dostanić:"Kad igraju Isah i Savio, to je za mene defanzivna formacij, već kad igraju Bogdanović i Savio ili Savio i Isah, to nije". Je l' ovaj normalan?

nečitamgrobarskevesti

pre 14 godina

Morao sam da se javim.Naime ne mogu da verujem koliko su Patlidžani iskompleksirani!!pa oni više čitaju i prate vesti vezanu za Naš najtrofejniji fudbalski klub Crvenu Zvezdu nego svoj.Znam da kreštite ali džabe,košarka nikada neće biti isto što i fudbal!!Nikada!!!I vi to znate!Hahaha,džabe , džabe!!!!

delija

pre 14 godina

Ne treba pljuvati sad Dostatica, nista on nije kriv. Kriva je KATASTROFALNA REALIZACIJA... Oni koji su gledali utakmicu veceras znaju o cemu pricam, da su pogodili samo 50% sansi pobedili bi bar 3:1, ali sta sad... Dovoljno govori podatak korneri: 18:0 za Zvezdu, posed lopte 60:40 za Zvazdu, sutevi u okvir gola, mislim da je bilo, 7:1 za Zvezdu...
Procitao sam komentare tipa Gde je Pizon, vratite Pizona... A kod istog tog Pizona Kadu je igrao 10 min po utakmici, a on je odlican igrac i najbolji tehnicar trenutno u Zvezdi i jedan od najboljih u ligi. Svaka akcija kretala je od njga, pravi plej mejker, delio je odlicne lopte ali opet kazem realizacija je bila katastrofa.
Setite se samo Pizonove taktike sa 3 zadnja vezna, tada smo pobedjivali zbog ciste srece, igre nije bilo nigde. Tako da ostavite Dostanica da radi svoj posao Zvazda mnogo bolje izgleda sa njim nego sa Pizonom.
Bice to sve na svom mestu na kraju, jos uvek sve zavisi od nas i nase igre, samo hrabro!
ZVEZDA SAMPION

trpaj zvezdu

pre 14 godina

Kako nije sramota Curcica, izvede postavu 5-5-0 i pobedi na marakani. Ali nije samo on kriv. Sudija nije svirao bar penal zvezdi, ili crveni karton igracima Javora, tako da je zvezda od starta bila hendikepirana. Veliki pozzz navijacima zvezde i ako moze jedan odgovor: DA LI SE NEKO SECA KAD JE ZVEZDA POSLEDNJI PUT DOBILA PARTIZANA, A DA PARTIZANU NIJE ISKLJUCEN IGRAC ILI DA ZVEZDI NIJE DOSUDJEN PENAL.
Tu vam lezi odgovor zasto vas nema ni blizu lige sampiona. Nije kriv Ratko koji svira kratko, vec cela situacija u klubu. Pa pogledajte samo ko vam igra. Mi imamo Moreiru,Klea i Dijaru pa smo smesni u Evropi. Da bar imate Duleta Vujosevica mozda biste bar u Srbiji uradili nesto. Dok vas Miskovic ne kupi bice ovako ... Mislite o tome

...

pre 14 godina

jedna je konstatacija da je ovo 5 koraka unazad i bojim se da se tu nece stati...taman se malo stalo na noge i odmah ponovo po starom...
Mozete da pricate za Pizona sta hocete,ali sa ovom ekipom je imao vrh rezultate iako je evidentno bilo da nije neki strucnjak,ali ima covek jedno,a to je da zna sta je Crvena Zvezda,kako se igra i kako se gine za njen dres.Znao je to da prenese na igrace i to je davalo rezultate.Takodje za ovaj kratak period ih je naucio da igraju na rezultat,a fudbal se igra zbog sto boljeg rezultata...
Tako da iako sam navijac Partizana zao mi je zbog svega ovoga,jer stvarno je mucenje gledati sta se radi sa dva najbolja srpska kluba...kako nam razni konobari i snajderi vode tako vazne institucije i svojom prepotentnoscu i bahatoscu vredjaju inteligenciju nas iole normalnih ljudi koji sve to vidimo a ne mozemo nista da promenimo....

Zvezdas

pre 14 godina

Stvarno je tuzno, mucno i ne znam koji termin bi bio adekvatan na sve sto je vidjeno i napisano.Kao zvezdas (necu reci veliki), koji petnaest godina nije propustio Zvezdinu utakmicu, hteo bih da zamolim ljude odgovorne za donosenje Zakona ili da donesu Zakon kojim ce jednom za sva vremena resiti problem nasilja i huligana.Ljude koji sede u Zvezdi,da se povuku i napuste svoje f-je, jer dovesti g-dina Dostanica za direktora, posle za trenera,je ravno samoubistvu (recite mi neki njegov uspeh, osim sto je bio dobar pomocnik Slavoljubu Muslinu). Bez obzira sta mislim o Pizonu,ako nisu imali bolje rjesenje (Dostanic to nije sigurno,ni kao strucnjak ni kao pojava),nisu trebali mijenjati trenera,makar Pizon izgubio sve utakmice posle Metalca.
Sve ovo mi lici na farsu,ako drzava nije u stanju da resi ove probleme, dajte vec jednom taj Zakon o sportu, privatizujte fudbalske klubove, zaustavite ovo propadanje i urusavanje necega sto je i dan danas ponos miliona Srba...

miroslav czv

pre 14 godina

Igramo jako dobro čak i bolje od partizana koji dobija na čistu sreću isto onako kako mi gubimo. Naravno da je teorema "lazetić izostaje jednako poraz" dokazana ali to sad nije bilo presudno za razliku od prvog derbija, delovali smo mnogo povezanije ali nedostaje nam pravi napadač. Grobari će negde kiksnuti to je sigurno, bitno je samo izdržati Kulu i džombe a za derbi ne brinem kao ni za Suboticu u zadnjem kolu. A onda Lekić NA-PO-LJE!

Aleksa

pre 14 godina

Vec sam slao ovaj komentar i ponovo cu kako bih jos jednom ukazao na cvrst stav ovog coveka. Svojevremno je uz veliku pompu napustio skopski Vardar zbog toga sto je Makedonija priznala Kosovo. Eto, nije mogo preko toga da predje. Veliki patriota je nekoliko meseci kasnije oberucke otisao u Levski iz Sofije, ali mu tada nije smetalo (ili mu niko nije kazao jadnicku) da je Bugarska jos pre Makedonija priznala to isto Kosovo. A, onda, posto su ga i oni najurili, malo sedi kuci, malo restoran, malo omladinska skola, eto ga opet na klupi prvog tima. Nisam progutao i necu da progutam objasnjenje da je ovaj covek bolji strucnjak od Pizona.

читам и пртаим само европска такмичења

pre 14 godina

Morao sam da se javim.Naime ne mogu da verujem koliko su Patlidžani iskompleksirani!!pa oni više čitaju i prate vesti vezanu za Naš najtrofejniji fudbalski klub Crvenu Zvezdu nego svoj.Znam da kreštite ali džabe,košarka nikada neće biti isto što i fudbal!!Nikada!!!I vi to znate!Hahaha,džabe , džabe!!!!
(nečitamgrobarskevesti, 21. april 2010 22:38)

Кошарка никада неће бити као фудбал, фудбал никада неће бити као ватерполо, ватерполо никад неће бити као кошарка, све у свему окрени-обрни, "велика" Звезда неће ни ове године узети трофеје у овим споротовима, а "мали" Партизан је у 2 од 3 ова спорта међу 4 најбоља у Европи.

SMSMS

pre 14 godina

Pa šta vam je kriv ovaj Kratko Ostanić? Odigrali ste prvi put uzastopno dve poštene utakmice i uzeli 1 bod.Da ste igrali pošteno od počekta prvenstva sad bi sa Čukaričkim se borili za opstanak.A ovog Lekića ste dizali u zvezde,kako je bilo počelo ja sam mislio da će te njega izabrati za šestu zvezdinu zvezdu,a sad vam nema pojma.
Nije valjda Kratko Ostanić zabranio ,,vitamine,, pa ne mogu da trče? Moguće, čuo sam da se sprema kontrola krvi i urina.
Lazetiću,na tvoje pitanje da li zvezda sme da pobedi, odgovor je da sme,al nezna. Ali zna da izgubi.
LJULJAJ JAVORE!!!!!!!!!!

Rocky Balboa

pre 14 godina

Ja ne volim da kritikujem svoj klub ali ovo je jako slabo !
Dostanicu ovo nista ne valja, motivisi ih covece ! Da li zelis da u istoriji kluba budes upamcen kao trener gubitnik, u 2 mandata bez ijedne titule ?
I sta pominjes finale kupa, ne trazi opravdanja i ne pravi alibije, kup je drugo takmicenje ! Alibi trener nam ne treba ! Titula se ne osvaja, titula se otima, ovo je bez arome, anemicno...

zombi

pre 14 godina

Partizan se toliko izglupirao ove godine,titulu nam dao na tacni,ali dzaba.Od g...a se pita ne pravi.Iskreno,krivo mi je sto to nismo znali da iskoristimo,ali,realno,s obzirom gde smo i kakvi smo i od cega smo krenuli prosle godine,drugo mesto je ipak uspeh.Verovatno cemo izgubiti na tacni nam datu titulu,jedina satisfakcija bi bila da uzmemo kup i dobijemo grobare na njihovom bunjistu,ali kakvi smo,mrka kapa.Steta za ovakvu priliku...

Krajisnik

pre 14 godina

Ajme pa sta je ovo,kakav Dostanic,pa nama se vracaju samo treneri koji nisu osvajali titule.Neka gledaju malo engleze za koje smo mi "tehnicari" kako se prima lopta i igra bez faula u fazi odbrane,onaj Savic je bruka neka ga poklone nekom,Lekic u padu forme,podsjeca na Bendtnera,ali nada je ipak jos realna,Kulu prolazimo bar 2-0.Kakav Dzomba kakvi bakraci

gasha

pre 14 godina

Zvezda nece osvojiti titulu zbog svojih nsavijaca. Dugo sam razmisljao i dosao do sledecih zakljucaka. Tole jeste partizanov covek, ali ne ovog Partizana i ove uprave i interes je da Partizan ne odbrani titulu vec da se izvrsi pritisak nba upravu i dodje Savo. Ovakvo lobiranje za Zvezdu do proslog kola je u najmanju ruku drsko. Toliki broj penala za Zvezdu, dok za Partizan dosudjen jedan u celoj sezoni i to u kupu. Ono unosenje oruzja na stadion i ranjavanje je Zvezdi definitivno izgubilo titulu. Sve me to strasno podseca na ne odlazak Zvonimira Bobana SP u Italiji zbog sutiranja policajca u Maksimiru.

Mare

pre 14 godina

@delija

statistika je cudo... Voleo bih da vidim statistiku tacnih pasova juce, posebno Bogdanovicevih. Mislim da gosn Gumu posle ove utakmice treba prodati bilo kome za 0 dinara i bice korist. Voleo bih da vidim i statistiku upotrebljivih centarsuteva (koliko ih nije islo u gol-aut, pravo protivniku, ili nisko u noge iz kornera).

UZAS

pre 14 godina

Kad je Pizon bio letos kanditat da postane trener nadao sam se da ce postati trener. Zimus sam se nadao da ce otici, ali sada vidim da sam pogresio. Nije trebalo oterati Pizona posle jednog poraza. Sa njim smo bar pobedjivali sve redom, a sad...

Kratko Ostanic

pre 14 godina

Za pocetak,da li moze neko da objasni zasto utakmica nije igrana u dnevnom terminu kao i sve ostale?Prazna marakana je nocu sablasna i nimalo prijatna za igru.Zvezda je imala snage za 24 kola,a prvenstvo traje 30.Lepa sansa je prokockana,sa ovakvim trenerom se nisam ni nadao boljem.Ipak je teren merilo svega,uz veliki naklon pravim navijacima i severu.Ocigledno cemo morati i u narednom derbiju da jurimo rezultat,a u prethodnom smo pokazali da to ne umemo,cak i sa igracem vise.Finale kupa je pod velikim znakom pitanja,jer se sastaju ekipe podjednakih kvaliteta,bez obzira na nedavnih 3:0.Dostanicu je alibi sto nije selektirao ekipu,a ove godine budzet nije ni dozvolio neku ozbiljniju kupovinu pojacanja.

LoshMi

pre 14 godina

strašno kakav je to fudbal bio na marakani,jadni smo mi navijači koji navijamo za ovakave timove i igrače...ovo je ništa od fudbala...pozivam sve da bojkotuju ovakav fudbal...koliko šansi a ni jedna da neudje u gol...neću više da navijam za ovaj tim...
(Dušan, 21. april 2010 23:46)

A kako ti to bojkotujes? Necesh vishe navijati preko neta?? Veruj mi, takvi Zvezdi i ne trebaju. Kladim se da nikada nisi ni bio na Marakani.

Marko_bgd

pre 14 godina

jedini spas za klubski fudbal u ovom regionu je regionalna liga...ovo sto mi igramo ovde,je uzas..hrvati su na istom nivou,a makedoniju i crnu goru i sloveniju da ne pominjem...

Sve sami fudbalski !!!

pre 14 godina

Jbt ne mogu da verujem kakvih ljudi ovde ima...
Sad kao nesto gde je Pizon, pravicemo Pizona od blata, a ti isti su ga pljuvali sto je igrao sa 3 zadnja vezna i pisali ovde na nema veze sa fudbalom.
Isti ste kao i grobari, prvo im nije valjao Djukic pa su ga oterali. Pa je onda dosao Jokanovic, pa im nije valjao, pa su onda plakali za Djukicem. Pa su onda oterali Jokanovica, pa su doveli Stevanovica. Pa im onda nije ni on valjao i onda su plakali za Jokanovicem i tako u krug...
strasno, strasno, strsno...

Niksicko pivo

pre 14 godina

Кошарка никада неће бити као фудбал, фудбал никада неће бити као ватерполо, ватерполо никад неће бити као кошарка, све у свему окрени-обрни, "велика" Звезда неће ни ове године узети трофеје у овим споротовима, а "мали" Партизан је у 2 од 3 ова спорта међу 4 најбоља у Европи.
(читам и пртаим само европска такмичења, 22. april 2010 03:03)

ti si vec upisao trofeje u fudbalu i kosarci? aha.. Nemoj da se rastuzis na kraju sezone. :(

Zipo

pre 14 godina

Javor je dosao po bod ali je dobio sva 3 sto im je puna kapa i niko ne moze da se zali na njihovu igru...ali OPET, kako da se vrati vera u domaci fudbal ako jedna ekipa da gol iz 1 polu-polusanse koja se pretvori u penal a onda se zbiju u svoj sesnaesterac tako da im ni Bajern veceras ne bi dao gol

dOstanic

pre 14 godina

strašno kakav je to fudbal bio na marakani,jadni smo mi navijači koji navijamo za ovakave timove i igrače...ovo je ništa od fudbala...pozivam sve da bojkotuju ovakav fudbal...koliko šansi a ni jedna da neudje u gol...neću više da navijam za ovaj tim...

Koliko ja znam vi ste suspendovani, tako da neznam na kakav si bojkot konkretno mislio!

Joca

pre 14 godina

Hteo sam mnogo više da kritikujem trenera ali se plašim da ovi iz uprave ne dovedu opet nekog defanzivca što bi bilo katastrofa.Znači meni se Dostanić sviđa zato jer igra ofanzivni fudbal ali je sinoć u taktičkom smislu pokazao koliko vredi.Svaki fudbalski pacer koji je gledao neku utakmicu Javora protiv kvalitetnije ekipe video bi da toj ekipi ne možeš da daješ golove centaršutevima sa strane.Ako je ipak to želeo trebao je da barem u drugom poluvremenu pored Lekića stavi nekog dvometraša za centarfora, recimo Savića iako je on štoper pa onda ubacuj lopte sa strane a ne ovako. Od samog starta je trebao da forsira igru kroz sredinu i nisko.Znači Kadua i Jevtićai njima slične fudbalere. A on ubacuje Perovića koji je spor i nekonkretan u napadu, Jevtića koji po boku i nezna da igra šalje na bok a Kadua koji je uz Jevtića jedini probijao kroz sredinu šalje ponovo na krilo a pusta Blažića u sredinu o kome kometar nebih da dajem. Svi pričaju kako celu sezonu nemamo pleja a juče se videlo da Kadu to može odlično da odradi.Umesto Isaha koji je više defanzivan ne igra drugi brazilac koji je mnogo probojniji i.t.d i.t.d.Pored toga čuo sam od jednog bivšeg igrača da ima iscrpljujuće treninge.U utakmicama kada se igra sreda subota nikakvi treninzi nisu potrebni igračima nego samo utaknice kao u NBA Solidne trenere od vrhunskih nekad deli samo malo inventivnosti i domišljatosti.

Johnny Rebel

pre 14 godina

E... navijaci SD SLEDECA SEZONA...sta danas docekaste!Kad vidim ko danas lamentira nad vasom sudbinom i pruza vam ogromnu podrsku...ne znam da li da vam se smejem ili placem!!!-Nikada vas nisam simpatisao, ali sam vas uvek kao ljutog rivala postovao,a sada...

SRPSKI DINAMIT

pre 14 godina

•Dostanic je uspeo da upropasti sve predhodno ucinjeno za samo 4 kola? Ko je smenio Pizona neka odgovara za stanje na tabeli!!!!
(Car, 22. april 2010 12:39)

Ne lupaj bre!Ako si gledao bar 2 meča od ta 4 video bi da je ZVEZDA stvorila više šansi nego cela naša liga od početka sezone!E to što je Jevtić u ta 4 meča pogodio prečku i stativu,Perke takođe,i Lekić sinoć,je druga stvar,usput Lekić je poseban slučaj,jer bandera da je stajala na mestima odakle je on mašio,postigla bi hattrick! Sobzirom da se šanse ređaju kao na traci,moraće neka ekipa da plati za to,a nema bolje od partizana za punjenje!ZVEZDA ŠAMPION!

lelemene

pre 14 godina

Predlazem da se uvedu nacionalne penzije za navijace. Posto u svakom drugom komentaru neko napise da ne propusta utakmicu vec 5, 10, 15 godina, stvarno bi tim ljudima trebalo omoguciti da vode i sport i klubove i drzavu, sve oni treba da vode jer je to izgleda najsvetije zanimanje. To nisu ljudi, to su nasi superheroji. I kada se protivnickom navijacu odvali glav ciglom ili mu se ispreturaju bubrezi sipkom, odmah dodjeliti orden i novcanu nadoknadu za vitestvo. Kao privilegiju ovakvim navijacima treba uvesti neometano konzumiranje droge i alkohola na stadionima. I u ustavu Srbije u tacki 1. treba da stoji da je Srbija zemlja ovih navijaca, a da smo svi mi ostali ovdje samo u prolazu...

Miki delija

pre 14 godina

Kako nije sramota ove sto navijaju za Zvezdu da je kritikuju, i trenera i predsednika. Lukic je uradio dosta za Zvezdu, finasijski smo stabilni, vratio je navijace na stadion (upropastila jedna budala sve)ekipa ima jos sanse za oba trofeja. Tacno je da Zvezda nije dala gol 180 minuta, ali tacno je i da je stvarala sanse.
I kako nije sramota navijace Partizana, da nam non stop prebacuju kako namestamo utakmice i kako sudije sviraju samo u nasu korist. Zbog jedne sudijske grske, pokrenuli su pravu hajku, pa nema clanka o Zvezdi a da oni nisu napomenuli da su Zvezdini mecevi namesteni. Mogu i ja da nabrijim puno slucajeva kada je sudija svirao u korist Partizana, a najdrasticniji primer je u polufinalu kupa pre dve godine, kada je sudija svojom namerno i svesnom greskom direkno uticao na rezultat utakmice i omogucio Partizanu osvajanje kupa (ponisten gol Milijasa kao zbog ofsajda).

Miki delija

pre 14 godina

I jos nesto za ove koje napadaju Dostanica. Jeste izgubi 4 boda prednosti, pa Murinjo je izgubio 12 boda prednosti pa sta onda.
Nije tragedija izgubiti, ima jos da se igra i ako sve bude posteno i Partizan mora na jos jedno mesto da kiksne, njegova igra nije ohrabrajuca za njegove navijace.

Ica

pre 14 godina

# Kako nije sramota ove sto navijaju za Zvezdu da je kritikuju, i trenera i predsednika. Lukic je uradio dosta za Zvezdu, finasijski smo stabilni, vratio je navijace na stadion (upropastila jedna budala sve)ekipa ima jos sanse za oba trofeja. Tacno je da Zvezda nije dala gol 180 minuta, ali tacno je i da je stvarala sanse.
I kako nije sramota navijace Partizana, da nam non stop prebacuju kako namestamo utakmice i kako sudije sviraju samo u nasu korist. Zbog jedne sudijske grske, pokrenuli su pravu hajku, pa nema clanka o Zvezdi a da oni nisu napomenuli da su Zvezdini mecevi namesteni. Mogu i ja da nabrijim puno slucajeva kada je sudija svirao u korist Partizana, a najdrasticniji primer je u polufinalu kupa pre dve godine, kada je sudija svojom namerno i svesnom greskom direkno uticao na rezultat utakmice i omogucio Partizanu osvajanje kupa (ponisten gol Milijasa kao zbog ofsajda).
(Miki delija, 22. april 2010 13:36)

Miki,decko,ako vec spominjes kup te godine,kako si mogo da zaboravis polufinale i ponisten gol Cukarickom.Cist kao suza.Da je neke pravde zvezda nije ni trebala da igra to finale.Realno.

Ivan

pre 14 godina

Stvarno je tuzno, mucno i ne znam koji termin bi bio adekvatan na sve sto je vidjeno i napisano.Kao zvezdas (necu reci veliki), koji petnaest godina nije propustio Zvezdinu utakmicu, hteo bih da zamolim ljude odgovorne za donosenje Zakona ili da donesu Zakon kojim ce jednom za sva vremena resiti problem nasilja i huligana.Ljude koji sede u Zvezdi,da se povuku i napuste svoje f-je, jer dovesti g-dina Dostanica za direktora, posle za trenera,je ravno samoubistvu (recite mi neki njegov uspeh, osim sto je bio dobar pomocnik Slavoljubu Muslinu). Bez obzira sta mislim o Pizonu,ako nisu imali bolje rjesenje (Dostanic to nije sigurno,ni kao strucnjak ni kao pojava),nisu trebali mijenjati trenera,makar Pizon izgubio sve utakmice posle Metalca.
Sve ovo mi lici na farsu,ako drzava nije u stanju da resi ove probleme, dajte vec jednom taj Zakon o sportu, privatizujte fudbalske klubove, zaustavite ovo propadanje i urusavanje necega sto je i dan danas ponos miliona Srba...
(Zvezdas, 22. april 2010 09:03)
Kada ce zvezda da resi probleme?Dok im navijaci samaraju igrace,demoliraju im kola,naredjuju predsedniku,traze neku svoku pravdu za Urosa,dok navijanje vode dileri droge i revolverasi,...Ukratko nikad.

nečitamgrobarskevesti

pre 14 godina

Morao sam da se javim.Naime ne mogu da verujem koliko su Patlidžani iskompleksirani!!pa oni više čitaju i prate vesti vezanu za Naš najtrofejniji fudbalski klub Crvenu Zvezdu nego svoj.Znam da kreštite ali džabe,košarka nikada neće biti isto što i fudbal!!Nikada!!!I vi to znate!Hahaha,džabe , džabe!!!!

zvezda zvezda

pre 14 godina

Nema predaje, pobedite sve do kraja i bicemo prvaci. AKo i ne budemo nije smak sveta. pre 12 meseci smo bili pred gasenjem, a sada smo u finalu Kupa i jos uvek SVE zavisi od nas. Ne daj se Zvezdo !

miroslav czv

pre 14 godina

Igramo jako dobro čak i bolje od partizana koji dobija na čistu sreću isto onako kako mi gubimo. Naravno da je teorema "lazetić izostaje jednako poraz" dokazana ali to sad nije bilo presudno za razliku od prvog derbija, delovali smo mnogo povezanije ali nedostaje nam pravi napadač. Grobari će negde kiksnuti to je sigurno, bitno je samo izdržati Kulu i džombe a za derbi ne brinem kao ni za Suboticu u zadnjem kolu. A onda Lekić NA-PO-LJE!

Dušan

pre 14 godina

strašno kakav je to fudbal bio na marakani,jadni smo mi navijači koji navijamo za ovakave timove i igrače...ovo je ništa od fudbala...pozivam sve da bojkotuju ovakav fudbal...koliko šansi a ni jedna da neudje u gol...neću više da navijam za ovaj tim...

bbrs

pre 14 godina

Jos sve zavisi od nas...Dok je Pizon bio trener bili smo prvi...Od tebe se ocekuje da sezonu zavrsimo na mestu na kom smo bili kad si ti dosao.

p.s. Poraz od Javora na Marakani je stvarno katastrofa, ali treba sacekati sa tim ocenama do kraja sezone. U medjuvremenu treba objasniti igracima ciji dres nose!

Niksicko pivo

pre 14 godina

Кошарка никада неће бити као фудбал, фудбал никада неће бити као ватерполо, ватерполо никад неће бити као кошарка, све у свему окрени-обрни, "велика" Звезда неће ни ове године узети трофеје у овим споротовима, а "мали" Партизан је у 2 од 3 ова спорта међу 4 најбоља у Европи.
(читам и пртаим само европска такмичења, 22. april 2010 03:03)

ti si vec upisao trofeje u fudbalu i kosarci? aha.. Nemoj da se rastuzis na kraju sezone. :(

Willzykk

pre 14 godina

Svaki put kada su pali u šesnaestercu, igrači Zvezde su tažili jedanaesterac i stvarno mi nije jasno kako ih nije sramota, jer ako ne mogu da daju gol ne moraju odmah da traže penal, jer ja mislim da su svoju kvotu ispunili za ovu sezonu. Poruka utakmice je - Ko se penala lati, od penala i gine!

trpaj zvezdu

pre 14 godina

Kako nije sramota Curcica, izvede postavu 5-5-0 i pobedi na marakani. Ali nije samo on kriv. Sudija nije svirao bar penal zvezdi, ili crveni karton igracima Javora, tako da je zvezda od starta bila hendikepirana. Veliki pozzz navijacima zvezde i ako moze jedan odgovor: DA LI SE NEKO SECA KAD JE ZVEZDA POSLEDNJI PUT DOBILA PARTIZANA, A DA PARTIZANU NIJE ISKLJUCEN IGRAC ILI DA ZVEZDI NIJE DOSUDJEN PENAL.
Tu vam lezi odgovor zasto vas nema ni blizu lige sampiona. Nije kriv Ratko koji svira kratko, vec cela situacija u klubu. Pa pogledajte samo ko vam igra. Mi imamo Moreiru,Klea i Dijaru pa smo smesni u Evropi. Da bar imate Duleta Vujosevica mozda biste bar u Srbiji uradili nesto. Dok vas Miskovic ne kupi bice ovako ... Mislite o tome

Maki 75

pre 14 godina

Nista jos nije gotovo, tek ce sada da bude interesantno Zvezda ide u Kulu i u Suboticu,a Partizan u Smederevo i na Karaburmu,a naravno tu je i derbi pa ce da se vidi koje bolji ko pobedi taj i zasluzuje titulu.

SMSMS

pre 14 godina

Pa šta vam je kriv ovaj Kratko Ostanić? Odigrali ste prvi put uzastopno dve poštene utakmice i uzeli 1 bod.Da ste igrali pošteno od počekta prvenstva sad bi sa Čukaričkim se borili za opstanak.A ovog Lekića ste dizali u zvezde,kako je bilo počelo ja sam mislio da će te njega izabrati za šestu zvezdinu zvezdu,a sad vam nema pojma.
Nije valjda Kratko Ostanić zabranio ,,vitamine,, pa ne mogu da trče? Moguće, čuo sam da se sprema kontrola krvi i urina.
Lazetiću,na tvoje pitanje da li zvezda sme da pobedi, odgovor je da sme,al nezna. Ali zna da izgubi.
LJULJAJ JAVORE!!!!!!!!!!

spasoje savic

pre 14 godina

Sram te bilo. Prisunjao si se kao puvanjak, preko omladinske skole (kakva finta!) da izguras coveka kome ni kopacke ne bi mogao da cistis. Sad brljaj i muljaj i smisljaj genijalne izjave, kad ne znas koji su ti kapaciteti i gde ti je mesto. To vazi i za predsednika koji te je tu doveo.

ucitelj fudbala vise zna od ovih

pre 14 godina

Na "strucnom" seminaru "VELIKI" strucnjaci za "profi" licencu iz FSS nisu obradili temu,kako sacuvati cetiri boda prednosti, ili je mozda doticni trener bio tada opravdano odsutan,u to vreme najverovatnije je u Backom Jarku ili Badnjevcu drzao seminar za "C" licencu??? A DIF neka zvrji prazan,a trenere neka nam skoluju konobari i kuvari...

dOstanic

pre 14 godina

strašno kakav je to fudbal bio na marakani,jadni smo mi navijači koji navijamo za ovakave timove i igrače...ovo je ništa od fudbala...pozivam sve da bojkotuju ovakav fudbal...koliko šansi a ni jedna da neudje u gol...neću više da navijam za ovaj tim...

Koliko ja znam vi ste suspendovani, tako da neznam na kakav si bojkot konkretno mislio!

sasa

pre 14 godina

Morao sam da se javim.Naime ne mogu da verujem koliko su Patlidžani iskompleksirani!!pa oni više čitaju i prate vesti vezanu za Naš najtrofejniji fudbalski klub Crvenu Zvezdu nego svoj.Znam da kreštite ali džabe,košarka nikada neće biti isto što i fudbal!!Nikada!!!I vi to znate!Hahaha,džabe , džabe!!!!
(nečitamgrobarskevesti, 21. april 2010 22:38)
Molim odgovorne na B 92 da ne objavljuju ovakve komentare.Nalazim za shodno da objasnim doticnom gospodinu da NE postoje "Partizanove" i "Zvezdine" vesti, vest je vest, a moze biti vezana za Partizan ili Zvezdu. Svako od nas cita VEST.Naravno neko zeli i da je prokomentarise. To sto tebi ne odgovara da procitas negativne komentare na vesti koje se odnose na Zvezdu, to je vec tvoj problem. Isti problem imaju i ostrasceni navijaci suprotnog tabora, jer od zaslepljenosti mrznjom prema suprotnom taboru ne mogu razborito da razmisljaju pa piosu svakojake gluposti.
Mozda zelite da vama "Zvezdasima"(Partizanovcima), ekipa B 92 salje vesti vezane za Vas klub licno na "mail" adresu, koje ce te samo Vi citati. Mi po Vama ne treba da budemo informisani. Kakve budalastine.Decko, preozbiljno ste shvatili pripadnost jednoj ili drugoj "familiji". Sport treba da bude zabava, a za Vas postaje nocna mora.
"Dijagnosticar", Nis

Miki delija

pre 14 godina

Kako nije sramota ove sto navijaju za Zvezdu da je kritikuju, i trenera i predsednika. Lukic je uradio dosta za Zvezdu, finasijski smo stabilni, vratio je navijace na stadion (upropastila jedna budala sve)ekipa ima jos sanse za oba trofeja. Tacno je da Zvezda nije dala gol 180 minuta, ali tacno je i da je stvarala sanse.
I kako nije sramota navijace Partizana, da nam non stop prebacuju kako namestamo utakmice i kako sudije sviraju samo u nasu korist. Zbog jedne sudijske grske, pokrenuli su pravu hajku, pa nema clanka o Zvezdi a da oni nisu napomenuli da su Zvezdini mecevi namesteni. Mogu i ja da nabrijim puno slucajeva kada je sudija svirao u korist Partizana, a najdrasticniji primer je u polufinalu kupa pre dve godine, kada je sudija svojom namerno i svesnom greskom direkno uticao na rezultat utakmice i omogucio Partizanu osvajanje kupa (ponisten gol Milijasa kao zbog ofsajda).

Marko_bgd

pre 14 godina

jedini spas za klubski fudbal u ovom regionu je regionalna liga...ovo sto mi igramo ovde,je uzas..hrvati su na istom nivou,a makedoniju i crnu goru i sloveniju da ne pominjem...

Miki delija

pre 14 godina

I jos nesto za ove koje napadaju Dostanica. Jeste izgubi 4 boda prednosti, pa Murinjo je izgubio 12 boda prednosti pa sta onda.
Nije tragedija izgubiti, ima jos da se igra i ako sve bude posteno i Partizan mora na jos jedno mesto da kiksne, njegova igra nije ohrabrajuca za njegove navijace.

SRPSKI DINAMIT

pre 14 godina

•Dostanic je uspeo da upropasti sve predhodno ucinjeno za samo 4 kola? Ko je smenio Pizona neka odgovara za stanje na tabeli!!!!
(Car, 22. april 2010 12:39)

Ne lupaj bre!Ako si gledao bar 2 meča od ta 4 video bi da je ZVEZDA stvorila više šansi nego cela naša liga od početka sezone!E to što je Jevtić u ta 4 meča pogodio prečku i stativu,Perke takođe,i Lekić sinoć,je druga stvar,usput Lekić je poseban slučaj,jer bandera da je stajala na mestima odakle je on mašio,postigla bi hattrick! Sobzirom da se šanse ređaju kao na traci,moraće neka ekipa da plati za to,a nema bolje od partizana za punjenje!ZVEZDA ŠAMPION!

читам и пртаим само европска такмичења

pre 14 godina

Morao sam da se javim.Naime ne mogu da verujem koliko su Patlidžani iskompleksirani!!pa oni više čitaju i prate vesti vezanu za Naš najtrofejniji fudbalski klub Crvenu Zvezdu nego svoj.Znam da kreštite ali džabe,košarka nikada neće biti isto što i fudbal!!Nikada!!!I vi to znate!Hahaha,džabe , džabe!!!!
(nečitamgrobarskevesti, 21. april 2010 22:38)

Кошарка никада неће бити као фудбал, фудбал никада неће бити као ватерполо, ватерполо никад неће бити као кошарка, све у свему окрени-обрни, "велика" Звезда неће ни ове године узети трофеје у овим споротовима, а "мали" Партизан је у 2 од 3 ова спорта међу 4 најбоља у Европи.

delija

pre 14 godina

Ne treba pljuvati sad Dostatica, nista on nije kriv. Kriva je KATASTROFALNA REALIZACIJA... Oni koji su gledali utakmicu veceras znaju o cemu pricam, da su pogodili samo 50% sansi pobedili bi bar 3:1, ali sta sad... Dovoljno govori podatak korneri: 18:0 za Zvezdu, posed lopte 60:40 za Zvazdu, sutevi u okvir gola, mislim da je bilo, 7:1 za Zvezdu...
Procitao sam komentare tipa Gde je Pizon, vratite Pizona... A kod istog tog Pizona Kadu je igrao 10 min po utakmici, a on je odlican igrac i najbolji tehnicar trenutno u Zvezdi i jedan od najboljih u ligi. Svaka akcija kretala je od njga, pravi plej mejker, delio je odlicne lopte ali opet kazem realizacija je bila katastrofa.
Setite se samo Pizonove taktike sa 3 zadnja vezna, tada smo pobedjivali zbog ciste srece, igre nije bilo nigde. Tako da ostavite Dostanica da radi svoj posao Zvazda mnogo bolje izgleda sa njim nego sa Pizonom.
Bice to sve na svom mestu na kraju, jos uvek sve zavisi od nas i nase igre, samo hrabro!
ZVEZDA SAMPION

Dragi

pre 14 godina

I cemu sad sve ovo.Nece se predavati posle 4 izgubljena boda prednosti.Sta ce da igra sad,bocanje do kraja prvenstva i da bude prvi.Taktika njegova svima poznata.Bolje da nije ni dolazio.

Dusan

pre 14 godina

Igramo za titulu i to radimo na ovakav nacin...smesno...To je toliko sporo da igramo protiv doma penzionera oni bi uspeli da stanu u blok i ne ispadnu ni jednom...Nema igre i tacka...a sa njom nema ni titula...Zbogom!!!!

Krajisnik

pre 14 godina

Ajme pa sta je ovo,kakav Dostanic,pa nama se vracaju samo treneri koji nisu osvajali titule.Neka gledaju malo engleze za koje smo mi "tehnicari" kako se prima lopta i igra bez faula u fazi odbrane,onaj Savic je bruka neka ga poklone nekom,Lekic u padu forme,podsjeca na Bendtnera,ali nada je ipak jos realna,Kulu prolazimo bar 2-0.Kakav Dzomba kakvi bakraci

Zvezdas

pre 14 godina

Stvarno je tuzno, mucno i ne znam koji termin bi bio adekvatan na sve sto je vidjeno i napisano.Kao zvezdas (necu reci veliki), koji petnaest godina nije propustio Zvezdinu utakmicu, hteo bih da zamolim ljude odgovorne za donosenje Zakona ili da donesu Zakon kojim ce jednom za sva vremena resiti problem nasilja i huligana.Ljude koji sede u Zvezdi,da se povuku i napuste svoje f-je, jer dovesti g-dina Dostanica za direktora, posle za trenera,je ravno samoubistvu (recite mi neki njegov uspeh, osim sto je bio dobar pomocnik Slavoljubu Muslinu). Bez obzira sta mislim o Pizonu,ako nisu imali bolje rjesenje (Dostanic to nije sigurno,ni kao strucnjak ni kao pojava),nisu trebali mijenjati trenera,makar Pizon izgubio sve utakmice posle Metalca.
Sve ovo mi lici na farsu,ako drzava nije u stanju da resi ove probleme, dajte vec jednom taj Zakon o sportu, privatizujte fudbalske klubove, zaustavite ovo propadanje i urusavanje necega sto je i dan danas ponos miliona Srba...

Sve sami fudbalski !!!

pre 14 godina

Jbt ne mogu da verujem kakvih ljudi ovde ima...
Sad kao nesto gde je Pizon, pravicemo Pizona od blata, a ti isti su ga pljuvali sto je igrao sa 3 zadnja vezna i pisali ovde na nema veze sa fudbalom.
Isti ste kao i grobari, prvo im nije valjao Djukic pa su ga oterali. Pa je onda dosao Jokanovic, pa im nije valjao, pa su onda plakali za Djukicem. Pa su onda oterali Jokanovica, pa su doveli Stevanovica. Pa im onda nije ni on valjao i onda su plakali za Jokanovicem i tako u krug...
strasno, strasno, strsno...

gasha

pre 14 godina

Zvezda nece osvojiti titulu zbog svojih nsavijaca. Dugo sam razmisljao i dosao do sledecih zakljucaka. Tole jeste partizanov covek, ali ne ovog Partizana i ove uprave i interes je da Partizan ne odbrani titulu vec da se izvrsi pritisak nba upravu i dodje Savo. Ovakvo lobiranje za Zvezdu do proslog kola je u najmanju ruku drsko. Toliki broj penala za Zvezdu, dok za Partizan dosudjen jedan u celoj sezoni i to u kupu. Ono unosenje oruzja na stadion i ranjavanje je Zvezdi definitivno izgubilo titulu. Sve me to strasno podseca na ne odlazak Zvonimira Bobana SP u Italiji zbog sutiranja policajca u Maksimiru.

Mare

pre 14 godina

@delija

statistika je cudo... Voleo bih da vidim statistiku tacnih pasova juce, posebno Bogdanovicevih. Mislim da gosn Gumu posle ove utakmice treba prodati bilo kome za 0 dinara i bice korist. Voleo bih da vidim i statistiku upotrebljivih centarsuteva (koliko ih nije islo u gol-aut, pravo protivniku, ili nisko u noge iz kornera).

Johnny Rebel

pre 14 godina

E... navijaci SD SLEDECA SEZONA...sta danas docekaste!Kad vidim ko danas lamentira nad vasom sudbinom i pruza vam ogromnu podrsku...ne znam da li da vam se smejem ili placem!!!-Nikada vas nisam simpatisao, ali sam vas uvek kao ljutog rivala postovao,a sada...

Zhhika

pre 14 godina

"Moja odgovornost je velika, a želim da zaštitim igrače koji su do pre sedam dana bili prvi na tabeli"???

Možda si hteo da kažeš "do pre sedam sati"?

LoshMi

pre 14 godina

strašno kakav je to fudbal bio na marakani,jadni smo mi navijači koji navijamo za ovakave timove i igrače...ovo je ništa od fudbala...pozivam sve da bojkotuju ovakav fudbal...koliko šansi a ni jedna da neudje u gol...neću više da navijam za ovaj tim...
(Dušan, 21. april 2010 23:46)

A kako ti to bojkotujes? Necesh vishe navijati preko neta?? Veruj mi, takvi Zvezdi i ne trebaju. Kladim se da nikada nisi ni bio na Marakani.

Zipo

pre 14 godina

Javor je dosao po bod ali je dobio sva 3 sto im je puna kapa i niko ne moze da se zali na njihovu igru...ali OPET, kako da se vrati vera u domaci fudbal ako jedna ekipa da gol iz 1 polu-polusanse koja se pretvori u penal a onda se zbiju u svoj sesnaesterac tako da im ni Bajern veceras ne bi dao gol

Rocky Balboa

pre 14 godina

Ja ne volim da kritikujem svoj klub ali ovo je jako slabo !
Dostanicu ovo nista ne valja, motivisi ih covece ! Da li zelis da u istoriji kluba budes upamcen kao trener gubitnik, u 2 mandata bez ijedne titule ?
I sta pominjes finale kupa, ne trazi opravdanja i ne pravi alibije, kup je drugo takmicenje ! Alibi trener nam ne treba ! Titula se ne osvaja, titula se otima, ovo je bez arome, anemicno...

Joca

pre 14 godina

Hteo sam mnogo više da kritikujem trenera ali se plašim da ovi iz uprave ne dovedu opet nekog defanzivca što bi bilo katastrofa.Znači meni se Dostanić sviđa zato jer igra ofanzivni fudbal ali je sinoć u taktičkom smislu pokazao koliko vredi.Svaki fudbalski pacer koji je gledao neku utakmicu Javora protiv kvalitetnije ekipe video bi da toj ekipi ne možeš da daješ golove centaršutevima sa strane.Ako je ipak to želeo trebao je da barem u drugom poluvremenu pored Lekića stavi nekog dvometraša za centarfora, recimo Savića iako je on štoper pa onda ubacuj lopte sa strane a ne ovako. Od samog starta je trebao da forsira igru kroz sredinu i nisko.Znači Kadua i Jevtićai njima slične fudbalere. A on ubacuje Perovića koji je spor i nekonkretan u napadu, Jevtića koji po boku i nezna da igra šalje na bok a Kadua koji je uz Jevtića jedini probijao kroz sredinu šalje ponovo na krilo a pusta Blažića u sredinu o kome kometar nebih da dajem. Svi pričaju kako celu sezonu nemamo pleja a juče se videlo da Kadu to može odlično da odradi.Umesto Isaha koji je više defanzivan ne igra drugi brazilac koji je mnogo probojniji i.t.d i.t.d.Pored toga čuo sam od jednog bivšeg igrača da ima iscrpljujuće treninge.U utakmicama kada se igra sreda subota nikakvi treninzi nisu potrebni igračima nego samo utaknice kao u NBA Solidne trenere od vrhunskih nekad deli samo malo inventivnosti i domišljatosti.

zombi

pre 14 godina

Partizan se toliko izglupirao ove godine,titulu nam dao na tacni,ali dzaba.Od g...a se pita ne pravi.Iskreno,krivo mi je sto to nismo znali da iskoristimo,ali,realno,s obzirom gde smo i kakvi smo i od cega smo krenuli prosle godine,drugo mesto je ipak uspeh.Verovatno cemo izgubiti na tacni nam datu titulu,jedina satisfakcija bi bila da uzmemo kup i dobijemo grobare na njihovom bunjistu,ali kakvi smo,mrka kapa.Steta za ovakvu priliku...

Mitar

pre 14 godina

Ma mozemo mi da pricamo sta hocemo, ali meni se ovo svidja. Ne samo zbog toga sto Zvezda ovo ili sto Partizan ono. Ja stvarno mislim da kada bi manji klubovi, tacnije svi koji nisu ova dva, igrali sa mu.ima i hrabro, pametno, da ne kazem posteno, da bi za godinu dve, dobili novog sampiona i odlicno prvenstvo. Naravno, preduslov za takvo prvenstvo je da se od tzv terena=livada, naprave pravi tereni. moje misljenje

za FSS diplome DIF-a ne vaze

pre 14 godina

E sada se jasno vidi zasto nam je fudbal stigao do dna.Zamislite, ovakvi treneri se kod nas postavljaju za direktore mladjih kategorija po fudbalskim klubovima.Vazno je da imaju "PROFI" licencu,a dobili su je jer su hteli da za nju plate 5000 e.Znanje iz fudbala, sta to bese ??? A "katedra za fudbal" na DIF-u spava li spava,ili mozda drzi i "ona" poneki cas na zlatiborsko-konobarskom kursu za ovakve trenere.Difovci osvestise i iscupajte iz kandzi neznanja ovaj fudbal.

Kratko Ostanic

pre 14 godina

Za pocetak,da li moze neko da objasni zasto utakmica nije igrana u dnevnom terminu kao i sve ostale?Prazna marakana je nocu sablasna i nimalo prijatna za igru.Zvezda je imala snage za 24 kola,a prvenstvo traje 30.Lepa sansa je prokockana,sa ovakvim trenerom se nisam ni nadao boljem.Ipak je teren merilo svega,uz veliki naklon pravim navijacima i severu.Ocigledno cemo morati i u narednom derbiju da jurimo rezultat,a u prethodnom smo pokazali da to ne umemo,cak i sa igracem vise.Finale kupa je pod velikim znakom pitanja,jer se sastaju ekipe podjednakih kvaliteta,bez obzira na nedavnih 3:0.Dostanicu je alibi sto nije selektirao ekipu,a ove godine budzet nije ni dozvolio neku ozbiljniju kupovinu pojacanja.

duda

pre 14 godina

Genijalan potez predsednika Crvene zvezde Vladana Lukica,smeniti trenera u trenutku kada ste na prvom mestu sa istim tim trenerom od pocetka sanpionata,i koji se prihvatio posla kada je bilo najteze i od prosecnog tima napravio tim za respekt koji puni stadione i jednog od najvecih legendi kluba!!! Nema sta GENIJALNO!!!

Bojan

pre 14 godina

Poslu[ajte konferenciju od 2:45. Dostanić:"Kad igraju Isah i Savio, to je za mene defanzivna formacij, već kad igraju Bogdanović i Savio ili Savio i Isah, to nije". Je l' ovaj normalan?

...

pre 14 godina

jedna je konstatacija da je ovo 5 koraka unazad i bojim se da se tu nece stati...taman se malo stalo na noge i odmah ponovo po starom...
Mozete da pricate za Pizona sta hocete,ali sa ovom ekipom je imao vrh rezultate iako je evidentno bilo da nije neki strucnjak,ali ima covek jedno,a to je da zna sta je Crvena Zvezda,kako se igra i kako se gine za njen dres.Znao je to da prenese na igrace i to je davalo rezultate.Takodje za ovaj kratak period ih je naucio da igraju na rezultat,a fudbal se igra zbog sto boljeg rezultata...
Tako da iako sam navijac Partizana zao mi je zbog svega ovoga,jer stvarno je mucenje gledati sta se radi sa dva najbolja srpska kluba...kako nam razni konobari i snajderi vode tako vazne institucije i svojom prepotentnoscu i bahatoscu vredjaju inteligenciju nas iole normalnih ljudi koji sve to vidimo a ne mozemo nista da promenimo....

Aleksa

pre 14 godina

Vec sam slao ovaj komentar i ponovo cu kako bih jos jednom ukazao na cvrst stav ovog coveka. Svojevremno je uz veliku pompu napustio skopski Vardar zbog toga sto je Makedonija priznala Kosovo. Eto, nije mogo preko toga da predje. Veliki patriota je nekoliko meseci kasnije oberucke otisao u Levski iz Sofije, ali mu tada nije smetalo (ili mu niko nije kazao jadnicku) da je Bugarska jos pre Makedonija priznala to isto Kosovo. A, onda, posto su ga i oni najurili, malo sedi kuci, malo restoran, malo omladinska skola, eto ga opet na klupi prvog tima. Nisam progutao i necu da progutam objasnjenje da je ovaj covek bolji strucnjak od Pizona.

UZAS

pre 14 godina

Kad je Pizon bio letos kanditat da postane trener nadao sam se da ce postati trener. Zimus sam se nadao da ce otici, ali sada vidim da sam pogresio. Nije trebalo oterati Pizona posle jednog poraza. Sa njim smo bar pobedjivali sve redom, a sad...

Ica

pre 14 godina

# Kako nije sramota ove sto navijaju za Zvezdu da je kritikuju, i trenera i predsednika. Lukic je uradio dosta za Zvezdu, finasijski smo stabilni, vratio je navijace na stadion (upropastila jedna budala sve)ekipa ima jos sanse za oba trofeja. Tacno je da Zvezda nije dala gol 180 minuta, ali tacno je i da je stvarala sanse.
I kako nije sramota navijace Partizana, da nam non stop prebacuju kako namestamo utakmice i kako sudije sviraju samo u nasu korist. Zbog jedne sudijske grske, pokrenuli su pravu hajku, pa nema clanka o Zvezdi a da oni nisu napomenuli da su Zvezdini mecevi namesteni. Mogu i ja da nabrijim puno slucajeva kada je sudija svirao u korist Partizana, a najdrasticniji primer je u polufinalu kupa pre dve godine, kada je sudija svojom namerno i svesnom greskom direkno uticao na rezultat utakmice i omogucio Partizanu osvajanje kupa (ponisten gol Milijasa kao zbog ofsajda).
(Miki delija, 22. april 2010 13:36)

Miki,decko,ako vec spominjes kup te godine,kako si mogo da zaboravis polufinale i ponisten gol Cukarickom.Cist kao suza.Da je neke pravde zvezda nije ni trebala da igra to finale.Realno.

Ivan

pre 14 godina

Stvarno je tuzno, mucno i ne znam koji termin bi bio adekvatan na sve sto je vidjeno i napisano.Kao zvezdas (necu reci veliki), koji petnaest godina nije propustio Zvezdinu utakmicu, hteo bih da zamolim ljude odgovorne za donosenje Zakona ili da donesu Zakon kojim ce jednom za sva vremena resiti problem nasilja i huligana.Ljude koji sede u Zvezdi,da se povuku i napuste svoje f-je, jer dovesti g-dina Dostanica za direktora, posle za trenera,je ravno samoubistvu (recite mi neki njegov uspeh, osim sto je bio dobar pomocnik Slavoljubu Muslinu). Bez obzira sta mislim o Pizonu,ako nisu imali bolje rjesenje (Dostanic to nije sigurno,ni kao strucnjak ni kao pojava),nisu trebali mijenjati trenera,makar Pizon izgubio sve utakmice posle Metalca.
Sve ovo mi lici na farsu,ako drzava nije u stanju da resi ove probleme, dajte vec jednom taj Zakon o sportu, privatizujte fudbalske klubove, zaustavite ovo propadanje i urusavanje necega sto je i dan danas ponos miliona Srba...
(Zvezdas, 22. april 2010 09:03)
Kada ce zvezda da resi probleme?Dok im navijaci samaraju igrace,demoliraju im kola,naredjuju predsedniku,traze neku svoku pravdu za Urosa,dok navijanje vode dileri droge i revolverasi,...Ukratko nikad.

lelemene

pre 14 godina

Predlazem da se uvedu nacionalne penzije za navijace. Posto u svakom drugom komentaru neko napise da ne propusta utakmicu vec 5, 10, 15 godina, stvarno bi tim ljudima trebalo omoguciti da vode i sport i klubove i drzavu, sve oni treba da vode jer je to izgleda najsvetije zanimanje. To nisu ljudi, to su nasi superheroji. I kada se protivnickom navijacu odvali glav ciglom ili mu se ispreturaju bubrezi sipkom, odmah dodjeliti orden i novcanu nadoknadu za vitestvo. Kao privilegiju ovakvim navijacima treba uvesti neometano konzumiranje droge i alkohola na stadionima. I u ustavu Srbije u tacki 1. treba da stoji da je Srbija zemlja ovih navijaca, a da smo svi mi ostali ovdje samo u prolazu...