Subota, 17.04.2010.

17:09

JJ: Verujem u pobedu nad Slovačkom

Srpkinja Jelena Janković izjavila je da veruje u pobedu protiv Slovačke u meču za opstanak u Svetskoj A grupi Fed kupa koji se igra 24. i 25. aprila u Beogradu.

Izvor: AY

JJ: Verujem u pobedu nad Slovaèkom IMAGE SOURCE
IMAGE DESCRIPTION

20 Komentari

Sortiraj po:

pilot

pre 14 godina

Au,kako će sada JJ do Beograda kad je kompletan avio saobraćaj u Evropi obustavljen do utorka!Po meni jedina opcija bi bila da ide na Los Anđeles,zatim Azija te nekako do Turske ili Grčke pa onda vozom ili autobusom do Beograda.Ako misli ozbiljno treba da se već uputila!!!Pozdrav!

Nemoj više

pre 14 godina

Nadam se, verujem, očekujem... to ništa ne znači. Tek da se nešto kaže. Mislim da Slovačka ima daleko jači tim i da je favorit. Hantukova je odigrala fantastično protiv Stosur, vodila sa 5:2 u drugom setu, ali nije imala snage protiv "jednog atlete", a Samanta tako jako udara, da ne znam koga, kad joj krene, ne bi pobedila.

Lola

pre 14 godina

@Realno
Ti se baviš detaljima i to je tvoje pravo. Napisao sam da joj je svakako bio cilj da osvoji što više bodova i da je zaista neozbiljno pisati da je pustila Hantuhovu. Zašto bi je pustila? I glavno pitanje: zašto je uopšte išla na turnir, ako joj je bilo svejedno. O Dementijevoj: ona ima 29 godina i ne igra dobro u poslednje vreme. Zato sam napisao da je svaki bod koji Jeleni donosi šesto mesto važan, jer je učvršćuje korak napred, da bi kasnije mogla da ode i još neki korak dalje. Šta tu nije tačno, osim cifre 470. Zar je 350 toliko daleko od 470, da bi se ovde izvodio neki suvišni traktat? Ona mora da osvaja bodove na svakom turniru, jer su iza nje Kim, Žistin, Zvonareva, Stosur, Azarenka, Radvanska... teniserke koje će se do kraja sezone probiti napred. A onda će neko morati da ispadne iz prvih deset. To je suštinsko pitanje njene karijere.

BoB

pre 14 godina

J.J "alii većina aerodroma u Evropi je zatvorena zbog oblaka vulkanske prašine koji je nastao nakon erupcije vulkana na Islandu i sada je prekrio skoro celu Evropu, čime je paralisao avio saobraćaj."

Jedna je Jelena Jankovic!

realno

pre 14 godina

@Lola
Kao prvo Jelena nije mogla zaraditi tih 470 bodova koje pominjes. Ovo je bio neobavezni turnir i Jelena pre polufinala nije mogla dobiti nikakve bodove.
Ulaskom u polufinale bi na listi zaradila ukupno 80 bodova, ulaskom u finale 200, a sa titulom 350 bodova. Na sesto mesto je mogla doci samo da je osvojila titulu, pa i u tom slucaju bi imala svega 120 bodova vise od Dementieve. Dakle ni sa tom titulom ne bi osigurala to sesto mesto kao sto ti govoris, a do titule nije bas lako doci pa ni na ovim manjim turnirima.
Ozbiljni bodovi se zaradjuju u Rimu, Madridu i na gren slemovima, a ovi manji turniri teniserkama vise sluze za zagrevanje i trening.
Da li je Jelena imala neku povredu ili ne u to ne zalazim. Mozda jeste, a mozda i ne. Takodje nije tacno da Jelena nikad ne kaze da je protivnica bila bolja i da je to razlog njenog poraza. Ima Jelena i takvih izjava, ali verovatno redje od drugih teniserki. Uostalom takve izjave su mnogo vece pravdanje samog sebe, nego ove druge. Kad kazes da je protivnik bio bolji, samim tim ispada da ti nisi mogao bolje. Jelena je svesna da je mogla mnogo bolje i zbog toga i ovakve izjave. Da li zbog povrede ili loseg fokusiranja u samom mecu, u svakom slucaju Jelena je izgubila, a za taj poraz je ponajmanje zasluzna njena protivnica, koja nije pokazala nista narocito u tom mecu.

I na kraju da ne veruje u tu pobedu protiv Slovacke, pa ne bi ni dolazila da igra. Nema ona nikakve obaveze prema reprezentaciji i nije luda da se maltretira i dolazi na mec koji je unapred izgubljen.
Zbog neigranja Ane Slovakinje su u blagoj prednosti. Sa druge strane mi igramo na domacem terenu, pa bi tu prednost mogli kompenzovati. U svakom slucaju mislim da su sanse izjednacene.

danica minic

pre 14 godina

Procitala sam da Henin i Klajsters igraju Fed cup.Divno ih je videti zajedno u reprezentaciji Belgije.za razliku od Ane koja divno trenira pred turnir u Stutgartu.Bravo Ana!Sta ce ti reprezentacija vazno je da si ti uzbudjena!!

Opinion

pre 14 godina

Kako su pojedini komentatori ovde jadni,necu da im pominjem nickove i tako im dam znacaj koji nemaju.Dugacak je ovaj zivot,mozda dodjete u situaciju da ste povredjeni ili bolesni a da vam niko ne veruje.Da li cete se setiti svojih zlobnih kom?Naravno da ne

milovan

pre 14 godina

Kako su ruzni ovi komentari.To ova devojka ne zasluzuje.Ja da sam na njenom mestu ne bih ni igrao FED.Zasto zbog izfrustriranih pojedinaca koji ne znaju sta ce sa sobom!Kome ona treba da se pravda za svoje povrede i poraze apsolutno nikome!Ona je zaradila dovoljno da moze da radi sta hoce svidelo se to nekome ili ne.Povredjena ili ne ona je uvek tu vec 10 godina ali ne znam gde su drugi...Jeco ,samo napred!

Tipolir

pre 14 godina

Vjerovanje je slobodno, i ništa ne košta, pa ljudi u svašta i vjeruju. Problem nastaje, kad se vjeruje u nemoguče. Vjerovao sam u male zelene, pa se gorko razočarao.

Imajte poštovanja!

pre 14 godina

@Jonas, Mila, Lola...

Ma šta kažete, mnogo vas nervira Jelena Jankovic?!
Mnogo me je to potreslo!
Onda prestanite da nas kinjite svojim patetičnim omalovažavanjima ove sjajne sportistkinje koja je vrednim i poštenim radom ušla u sportsku istoriju, za razliku od prevaranata i lopova.
To činite, kao i uvek, na osnovu novinarskih vesti izvučenih iz konteksta; ovog puta iz bloga, koji Jeca redovno piše lično nama, svojim navijačima, jer smo s njom u kontaktu.
A to što zlobnici odmah dočekaju na nož sve što je izašlo iz njenih usta, samo govori o njima ko su i šta su.
Treba da se stidite, a Jelena je napisala uobičajeno normalno javljanje iz baze na Floridi, čime je svojim navijačima izrazila poštovanje; pročitajte i sami:
http://www.jj-jelenajankovic.com/sr/blog.php

ZN

pre 14 godina

Uvek sam cenio Rafu kao coveka i sportistu. Nikad mi nije izgledalo da treba sumnjati u njegove izjave. Na jednoj konferenciji za stampu je rekao otprilike sledece:

"Tenis je jako naporan i zahtevan sport. Povrede su nesto sto nam se dogadja svakodnevno. Uvek nas nesto negde boli. Ovde, onde, tamo."

Karolina Voznjacki je danas predala mec zbog povrede. Plakala je zbog velikih bolova. Nije joj to prvi put. Secam se jednog meca koji je privela kraju placuci, isto zbog povrede.

Na b92 se cesto objavljuju vesti o povredama, operacijama, odsustvima tenisera zbog povreda.
Tomi Has operisan. Nalbandijan operisan. Mnogi preskacu turnire zbog povreda zaradjenih igranjem stalno i bez pauze na turnirima.
Medju njima je bio nedavno i Rafa.

Znaci svi mogu biti povredjeni nositi zavoje u toku meca zbog povrede, odsustvovati zbog povrede ili predavati meceve i svima mozemo verovati samo ne Jeleni Jankovic, Novaku Djokovicu i Ani Ivanovic!

Mila

pre 14 godina

Jonas uze mi rec iz usta. Citam vest i mislim - ista Serena (minus grand slamovi). Ne znam kako je vise nije sramota da se vadi na povrede. Nikad je jos nisam cula da je rekla kako je neko drugi igrao bolje od nje. Ako je stvarno stalno povredjena, mozda joj to sopstveno telo govori da prestane da juri od turnira do turnira po 2,3 boda i isto toliko dolara.

Lola

pre 14 godina

@Jonas
Odavno nisam čitao nešto ovako besmisleno - Jelena pustila Hantuhovu, da zavara trag pred Fed?! Navodno, male pare i sitni bodovi!? Da je mogla da uzme 470 bodova, bila bi mirna na šestom mestu i mogla bi da ide dalje. Ovako, opasno joj se približavaju druge, koje osvajaju bodove (Kim, Žistin, Samanta, Radvanska, Azarenka...). Da li je zaista povređena? To zaista ne znam niti je to bitno, jer će Slovakinje protiv nje igrati najjače što mogu, ne razmišljajući o zavijenoj ruci u Čarlstonu. Moguće je da je to lažni zavoj, da bi se svojim navijačima opravdala zbog poraza, što je i uradila. Svi je znaju, ne može ona više da bude dobra glumica.

jonas

pre 14 godina

Apsolutno ništa novo.Uvijek je povređena kada izgubi.Ista Serena Vilijams.Nikad ne odaje priznanje protivnici i zato nije nimalo popularna u međunarodnim krugovima.Možda je povredu totalno izmislila,onako stavila zavoj da bi zavarala.Inače ona je vrsna glumica.Dobro neko reče da će turnirčiće igrati sa pola snage jer nema ni puno love pa samim tim i motivacije.I pred prošli Fed Cup je lansirala priču o povredi,ali je oba meča dobila.Tko će ga znati možda je u pitanju neka lukava taktika da bi se zbunile Slovakinje.Kuznjecova je prošli put rekla da je njena povreda samo dio taktike i ispostavilo se da je bila u pravu.Kako je u današnjem svijetu sve moguće možda je i namjerno izgubila od Hantuhove
da bi ponovo ispala neki junak i idol nacije.S obzirom na ovo sve mislim da je opet riječ o taktici koju vrsna glumica sjajno izvodi da bi obmanula Slovakinje!Živi bili pa vidjeli!

nenad

pre 14 godina

Ti si vazda povredjena.Vec dugo slusamo kako su povrede razlog skoro svakog tvog poraza.Ako te zaista boleo zglob ruke,kako onda onako glatko da dobijes prvi set 6:1? A i sada nakon poraza ne kazes da da cinis nesto kako bi sanirala povredu,vec se sekiras da nadjes avion za Beograd.Pa kako mislis nastupiti s tom ''povredom'' protiv Slovacke?

Mona

pre 14 godina

Ah, opet je povređena. Ali, i pored teške povrede daće sve od sebe za Srbiju, u Fedu. Uvek sam verovala u Jecino junačko srce i ljubav prema svojoj zemlji. Želim ti brz oporavak, ponosu Srbije.

Branko

pre 14 godina

Zaista veruješ? Ili sada, posle poraza, ideš na patrijotizam. Evo, ja verujem da ćeš ti dobiti oba meča, siguran sam u to, Bojana će izgubi oba meča, siguran sam i u to, a u dublu one su jače. Neuporedivo. Pusti Fed, gledaj sebe.

ZN

pre 14 godina

Uvek sam cenio Rafu kao coveka i sportistu. Nikad mi nije izgledalo da treba sumnjati u njegove izjave. Na jednoj konferenciji za stampu je rekao otprilike sledece:

"Tenis je jako naporan i zahtevan sport. Povrede su nesto sto nam se dogadja svakodnevno. Uvek nas nesto negde boli. Ovde, onde, tamo."

Karolina Voznjacki je danas predala mec zbog povrede. Plakala je zbog velikih bolova. Nije joj to prvi put. Secam se jednog meca koji je privela kraju placuci, isto zbog povrede.

Na b92 se cesto objavljuju vesti o povredama, operacijama, odsustvima tenisera zbog povreda.
Tomi Has operisan. Nalbandijan operisan. Mnogi preskacu turnire zbog povreda zaradjenih igranjem stalno i bez pauze na turnirima.
Medju njima je bio nedavno i Rafa.

Znaci svi mogu biti povredjeni nositi zavoje u toku meca zbog povrede, odsustvovati zbog povrede ili predavati meceve i svima mozemo verovati samo ne Jeleni Jankovic, Novaku Djokovicu i Ani Ivanovic!

Mona

pre 14 godina

Ah, opet je povređena. Ali, i pored teške povrede daće sve od sebe za Srbiju, u Fedu. Uvek sam verovala u Jecino junačko srce i ljubav prema svojoj zemlji. Želim ti brz oporavak, ponosu Srbije.

nenad

pre 14 godina

Ti si vazda povredjena.Vec dugo slusamo kako su povrede razlog skoro svakog tvog poraza.Ako te zaista boleo zglob ruke,kako onda onako glatko da dobijes prvi set 6:1? A i sada nakon poraza ne kazes da da cinis nesto kako bi sanirala povredu,vec se sekiras da nadjes avion za Beograd.Pa kako mislis nastupiti s tom ''povredom'' protiv Slovacke?

Opinion

pre 14 godina

Kako su pojedini komentatori ovde jadni,necu da im pominjem nickove i tako im dam znacaj koji nemaju.Dugacak je ovaj zivot,mozda dodjete u situaciju da ste povredjeni ili bolesni a da vam niko ne veruje.Da li cete se setiti svojih zlobnih kom?Naravno da ne

Branko

pre 14 godina

Zaista veruješ? Ili sada, posle poraza, ideš na patrijotizam. Evo, ja verujem da ćeš ti dobiti oba meča, siguran sam u to, Bojana će izgubi oba meča, siguran sam i u to, a u dublu one su jače. Neuporedivo. Pusti Fed, gledaj sebe.

milovan

pre 14 godina

Kako su ruzni ovi komentari.To ova devojka ne zasluzuje.Ja da sam na njenom mestu ne bih ni igrao FED.Zasto zbog izfrustriranih pojedinaca koji ne znaju sta ce sa sobom!Kome ona treba da se pravda za svoje povrede i poraze apsolutno nikome!Ona je zaradila dovoljno da moze da radi sta hoce svidelo se to nekome ili ne.Povredjena ili ne ona je uvek tu vec 10 godina ali ne znam gde su drugi...Jeco ,samo napred!

Imajte poštovanja!

pre 14 godina

@Jonas, Mila, Lola...

Ma šta kažete, mnogo vas nervira Jelena Jankovic?!
Mnogo me je to potreslo!
Onda prestanite da nas kinjite svojim patetičnim omalovažavanjima ove sjajne sportistkinje koja je vrednim i poštenim radom ušla u sportsku istoriju, za razliku od prevaranata i lopova.
To činite, kao i uvek, na osnovu novinarskih vesti izvučenih iz konteksta; ovog puta iz bloga, koji Jeca redovno piše lično nama, svojim navijačima, jer smo s njom u kontaktu.
A to što zlobnici odmah dočekaju na nož sve što je izašlo iz njenih usta, samo govori o njima ko su i šta su.
Treba da se stidite, a Jelena je napisala uobičajeno normalno javljanje iz baze na Floridi, čime je svojim navijačima izrazila poštovanje; pročitajte i sami:
http://www.jj-jelenajankovic.com/sr/blog.php

jonas

pre 14 godina

Apsolutno ništa novo.Uvijek je povređena kada izgubi.Ista Serena Vilijams.Nikad ne odaje priznanje protivnici i zato nije nimalo popularna u međunarodnim krugovima.Možda je povredu totalno izmislila,onako stavila zavoj da bi zavarala.Inače ona je vrsna glumica.Dobro neko reče da će turnirčiće igrati sa pola snage jer nema ni puno love pa samim tim i motivacije.I pred prošli Fed Cup je lansirala priču o povredi,ali je oba meča dobila.Tko će ga znati možda je u pitanju neka lukava taktika da bi se zbunile Slovakinje.Kuznjecova je prošli put rekla da je njena povreda samo dio taktike i ispostavilo se da je bila u pravu.Kako je u današnjem svijetu sve moguće možda je i namjerno izgubila od Hantuhove
da bi ponovo ispala neki junak i idol nacije.S obzirom na ovo sve mislim da je opet riječ o taktici koju vrsna glumica sjajno izvodi da bi obmanula Slovakinje!Živi bili pa vidjeli!

Mila

pre 14 godina

Jonas uze mi rec iz usta. Citam vest i mislim - ista Serena (minus grand slamovi). Ne znam kako je vise nije sramota da se vadi na povrede. Nikad je jos nisam cula da je rekla kako je neko drugi igrao bolje od nje. Ako je stvarno stalno povredjena, mozda joj to sopstveno telo govori da prestane da juri od turnira do turnira po 2,3 boda i isto toliko dolara.

Lola

pre 14 godina

@Jonas
Odavno nisam čitao nešto ovako besmisleno - Jelena pustila Hantuhovu, da zavara trag pred Fed?! Navodno, male pare i sitni bodovi!? Da je mogla da uzme 470 bodova, bila bi mirna na šestom mestu i mogla bi da ide dalje. Ovako, opasno joj se približavaju druge, koje osvajaju bodove (Kim, Žistin, Samanta, Radvanska, Azarenka...). Da li je zaista povređena? To zaista ne znam niti je to bitno, jer će Slovakinje protiv nje igrati najjače što mogu, ne razmišljajući o zavijenoj ruci u Čarlstonu. Moguće je da je to lažni zavoj, da bi se svojim navijačima opravdala zbog poraza, što je i uradila. Svi je znaju, ne može ona više da bude dobra glumica.

danica minic

pre 14 godina

Procitala sam da Henin i Klajsters igraju Fed cup.Divno ih je videti zajedno u reprezentaciji Belgije.za razliku od Ane koja divno trenira pred turnir u Stutgartu.Bravo Ana!Sta ce ti reprezentacija vazno je da si ti uzbudjena!!

Tipolir

pre 14 godina

Vjerovanje je slobodno, i ništa ne košta, pa ljudi u svašta i vjeruju. Problem nastaje, kad se vjeruje u nemoguče. Vjerovao sam u male zelene, pa se gorko razočarao.

BoB

pre 14 godina

J.J "alii većina aerodroma u Evropi je zatvorena zbog oblaka vulkanske prašine koji je nastao nakon erupcije vulkana na Islandu i sada je prekrio skoro celu Evropu, čime je paralisao avio saobraćaj."

Jedna je Jelena Jankovic!

Lola

pre 14 godina

@Realno
Ti se baviš detaljima i to je tvoje pravo. Napisao sam da joj je svakako bio cilj da osvoji što više bodova i da je zaista neozbiljno pisati da je pustila Hantuhovu. Zašto bi je pustila? I glavno pitanje: zašto je uopšte išla na turnir, ako joj je bilo svejedno. O Dementijevoj: ona ima 29 godina i ne igra dobro u poslednje vreme. Zato sam napisao da je svaki bod koji Jeleni donosi šesto mesto važan, jer je učvršćuje korak napred, da bi kasnije mogla da ode i još neki korak dalje. Šta tu nije tačno, osim cifre 470. Zar je 350 toliko daleko od 470, da bi se ovde izvodio neki suvišni traktat? Ona mora da osvaja bodove na svakom turniru, jer su iza nje Kim, Žistin, Zvonareva, Stosur, Azarenka, Radvanska... teniserke koje će se do kraja sezone probiti napred. A onda će neko morati da ispadne iz prvih deset. To je suštinsko pitanje njene karijere.

realno

pre 14 godina

@Lola
Kao prvo Jelena nije mogla zaraditi tih 470 bodova koje pominjes. Ovo je bio neobavezni turnir i Jelena pre polufinala nije mogla dobiti nikakve bodove.
Ulaskom u polufinale bi na listi zaradila ukupno 80 bodova, ulaskom u finale 200, a sa titulom 350 bodova. Na sesto mesto je mogla doci samo da je osvojila titulu, pa i u tom slucaju bi imala svega 120 bodova vise od Dementieve. Dakle ni sa tom titulom ne bi osigurala to sesto mesto kao sto ti govoris, a do titule nije bas lako doci pa ni na ovim manjim turnirima.
Ozbiljni bodovi se zaradjuju u Rimu, Madridu i na gren slemovima, a ovi manji turniri teniserkama vise sluze za zagrevanje i trening.
Da li je Jelena imala neku povredu ili ne u to ne zalazim. Mozda jeste, a mozda i ne. Takodje nije tacno da Jelena nikad ne kaze da je protivnica bila bolja i da je to razlog njenog poraza. Ima Jelena i takvih izjava, ali verovatno redje od drugih teniserki. Uostalom takve izjave su mnogo vece pravdanje samog sebe, nego ove druge. Kad kazes da je protivnik bio bolji, samim tim ispada da ti nisi mogao bolje. Jelena je svesna da je mogla mnogo bolje i zbog toga i ovakve izjave. Da li zbog povrede ili loseg fokusiranja u samom mecu, u svakom slucaju Jelena je izgubila, a za taj poraz je ponajmanje zasluzna njena protivnica, koja nije pokazala nista narocito u tom mecu.

I na kraju da ne veruje u tu pobedu protiv Slovacke, pa ne bi ni dolazila da igra. Nema ona nikakve obaveze prema reprezentaciji i nije luda da se maltretira i dolazi na mec koji je unapred izgubljen.
Zbog neigranja Ane Slovakinje su u blagoj prednosti. Sa druge strane mi igramo na domacem terenu, pa bi tu prednost mogli kompenzovati. U svakom slucaju mislim da su sanse izjednacene.

Nemoj više

pre 14 godina

Nadam se, verujem, očekujem... to ništa ne znači. Tek da se nešto kaže. Mislim da Slovačka ima daleko jači tim i da je favorit. Hantukova je odigrala fantastično protiv Stosur, vodila sa 5:2 u drugom setu, ali nije imala snage protiv "jednog atlete", a Samanta tako jako udara, da ne znam koga, kad joj krene, ne bi pobedila.

pilot

pre 14 godina

Au,kako će sada JJ do Beograda kad je kompletan avio saobraćaj u Evropi obustavljen do utorka!Po meni jedina opcija bi bila da ide na Los Anđeles,zatim Azija te nekako do Turske ili Grčke pa onda vozom ili autobusom do Beograda.Ako misli ozbiljno treba da se već uputila!!!Pozdrav!

jonas

pre 14 godina

Apsolutno ništa novo.Uvijek je povređena kada izgubi.Ista Serena Vilijams.Nikad ne odaje priznanje protivnici i zato nije nimalo popularna u međunarodnim krugovima.Možda je povredu totalno izmislila,onako stavila zavoj da bi zavarala.Inače ona je vrsna glumica.Dobro neko reče da će turnirčiće igrati sa pola snage jer nema ni puno love pa samim tim i motivacije.I pred prošli Fed Cup je lansirala priču o povredi,ali je oba meča dobila.Tko će ga znati možda je u pitanju neka lukava taktika da bi se zbunile Slovakinje.Kuznjecova je prošli put rekla da je njena povreda samo dio taktike i ispostavilo se da je bila u pravu.Kako je u današnjem svijetu sve moguće možda je i namjerno izgubila od Hantuhove
da bi ponovo ispala neki junak i idol nacije.S obzirom na ovo sve mislim da je opet riječ o taktici koju vrsna glumica sjajno izvodi da bi obmanula Slovakinje!Živi bili pa vidjeli!

nenad

pre 14 godina

Ti si vazda povredjena.Vec dugo slusamo kako su povrede razlog skoro svakog tvog poraza.Ako te zaista boleo zglob ruke,kako onda onako glatko da dobijes prvi set 6:1? A i sada nakon poraza ne kazes da da cinis nesto kako bi sanirala povredu,vec se sekiras da nadjes avion za Beograd.Pa kako mislis nastupiti s tom ''povredom'' protiv Slovacke?

Branko

pre 14 godina

Zaista veruješ? Ili sada, posle poraza, ideš na patrijotizam. Evo, ja verujem da ćeš ti dobiti oba meča, siguran sam u to, Bojana će izgubi oba meča, siguran sam i u to, a u dublu one su jače. Neuporedivo. Pusti Fed, gledaj sebe.

Mila

pre 14 godina

Jonas uze mi rec iz usta. Citam vest i mislim - ista Serena (minus grand slamovi). Ne znam kako je vise nije sramota da se vadi na povrede. Nikad je jos nisam cula da je rekla kako je neko drugi igrao bolje od nje. Ako je stvarno stalno povredjena, mozda joj to sopstveno telo govori da prestane da juri od turnira do turnira po 2,3 boda i isto toliko dolara.

Mona

pre 14 godina

Ah, opet je povređena. Ali, i pored teške povrede daće sve od sebe za Srbiju, u Fedu. Uvek sam verovala u Jecino junačko srce i ljubav prema svojoj zemlji. Želim ti brz oporavak, ponosu Srbije.

Lola

pre 14 godina

@Jonas
Odavno nisam čitao nešto ovako besmisleno - Jelena pustila Hantuhovu, da zavara trag pred Fed?! Navodno, male pare i sitni bodovi!? Da je mogla da uzme 470 bodova, bila bi mirna na šestom mestu i mogla bi da ide dalje. Ovako, opasno joj se približavaju druge, koje osvajaju bodove (Kim, Žistin, Samanta, Radvanska, Azarenka...). Da li je zaista povređena? To zaista ne znam niti je to bitno, jer će Slovakinje protiv nje igrati najjače što mogu, ne razmišljajući o zavijenoj ruci u Čarlstonu. Moguće je da je to lažni zavoj, da bi se svojim navijačima opravdala zbog poraza, što je i uradila. Svi je znaju, ne može ona više da bude dobra glumica.

danica minic

pre 14 godina

Procitala sam da Henin i Klajsters igraju Fed cup.Divno ih je videti zajedno u reprezentaciji Belgije.za razliku od Ane koja divno trenira pred turnir u Stutgartu.Bravo Ana!Sta ce ti reprezentacija vazno je da si ti uzbudjena!!

Imajte poštovanja!

pre 14 godina

@Jonas, Mila, Lola...

Ma šta kažete, mnogo vas nervira Jelena Jankovic?!
Mnogo me je to potreslo!
Onda prestanite da nas kinjite svojim patetičnim omalovažavanjima ove sjajne sportistkinje koja je vrednim i poštenim radom ušla u sportsku istoriju, za razliku od prevaranata i lopova.
To činite, kao i uvek, na osnovu novinarskih vesti izvučenih iz konteksta; ovog puta iz bloga, koji Jeca redovno piše lično nama, svojim navijačima, jer smo s njom u kontaktu.
A to što zlobnici odmah dočekaju na nož sve što je izašlo iz njenih usta, samo govori o njima ko su i šta su.
Treba da se stidite, a Jelena je napisala uobičajeno normalno javljanje iz baze na Floridi, čime je svojim navijačima izrazila poštovanje; pročitajte i sami:
http://www.jj-jelenajankovic.com/sr/blog.php

ZN

pre 14 godina

Uvek sam cenio Rafu kao coveka i sportistu. Nikad mi nije izgledalo da treba sumnjati u njegove izjave. Na jednoj konferenciji za stampu je rekao otprilike sledece:

"Tenis je jako naporan i zahtevan sport. Povrede su nesto sto nam se dogadja svakodnevno. Uvek nas nesto negde boli. Ovde, onde, tamo."

Karolina Voznjacki je danas predala mec zbog povrede. Plakala je zbog velikih bolova. Nije joj to prvi put. Secam se jednog meca koji je privela kraju placuci, isto zbog povrede.

Na b92 se cesto objavljuju vesti o povredama, operacijama, odsustvima tenisera zbog povreda.
Tomi Has operisan. Nalbandijan operisan. Mnogi preskacu turnire zbog povreda zaradjenih igranjem stalno i bez pauze na turnirima.
Medju njima je bio nedavno i Rafa.

Znaci svi mogu biti povredjeni nositi zavoje u toku meca zbog povrede, odsustvovati zbog povrede ili predavati meceve i svima mozemo verovati samo ne Jeleni Jankovic, Novaku Djokovicu i Ani Ivanovic!

milovan

pre 14 godina

Kako su ruzni ovi komentari.To ova devojka ne zasluzuje.Ja da sam na njenom mestu ne bih ni igrao FED.Zasto zbog izfrustriranih pojedinaca koji ne znaju sta ce sa sobom!Kome ona treba da se pravda za svoje povrede i poraze apsolutno nikome!Ona je zaradila dovoljno da moze da radi sta hoce svidelo se to nekome ili ne.Povredjena ili ne ona je uvek tu vec 10 godina ali ne znam gde su drugi...Jeco ,samo napred!

Opinion

pre 14 godina

Kako su pojedini komentatori ovde jadni,necu da im pominjem nickove i tako im dam znacaj koji nemaju.Dugacak je ovaj zivot,mozda dodjete u situaciju da ste povredjeni ili bolesni a da vam niko ne veruje.Da li cete se setiti svojih zlobnih kom?Naravno da ne

Nemoj više

pre 14 godina

Nadam se, verujem, očekujem... to ništa ne znači. Tek da se nešto kaže. Mislim da Slovačka ima daleko jači tim i da je favorit. Hantukova je odigrala fantastično protiv Stosur, vodila sa 5:2 u drugom setu, ali nije imala snage protiv "jednog atlete", a Samanta tako jako udara, da ne znam koga, kad joj krene, ne bi pobedila.

realno

pre 14 godina

@Lola
Kao prvo Jelena nije mogla zaraditi tih 470 bodova koje pominjes. Ovo je bio neobavezni turnir i Jelena pre polufinala nije mogla dobiti nikakve bodove.
Ulaskom u polufinale bi na listi zaradila ukupno 80 bodova, ulaskom u finale 200, a sa titulom 350 bodova. Na sesto mesto je mogla doci samo da je osvojila titulu, pa i u tom slucaju bi imala svega 120 bodova vise od Dementieve. Dakle ni sa tom titulom ne bi osigurala to sesto mesto kao sto ti govoris, a do titule nije bas lako doci pa ni na ovim manjim turnirima.
Ozbiljni bodovi se zaradjuju u Rimu, Madridu i na gren slemovima, a ovi manji turniri teniserkama vise sluze za zagrevanje i trening.
Da li je Jelena imala neku povredu ili ne u to ne zalazim. Mozda jeste, a mozda i ne. Takodje nije tacno da Jelena nikad ne kaze da je protivnica bila bolja i da je to razlog njenog poraza. Ima Jelena i takvih izjava, ali verovatno redje od drugih teniserki. Uostalom takve izjave su mnogo vece pravdanje samog sebe, nego ove druge. Kad kazes da je protivnik bio bolji, samim tim ispada da ti nisi mogao bolje. Jelena je svesna da je mogla mnogo bolje i zbog toga i ovakve izjave. Da li zbog povrede ili loseg fokusiranja u samom mecu, u svakom slucaju Jelena je izgubila, a za taj poraz je ponajmanje zasluzna njena protivnica, koja nije pokazala nista narocito u tom mecu.

I na kraju da ne veruje u tu pobedu protiv Slovacke, pa ne bi ni dolazila da igra. Nema ona nikakve obaveze prema reprezentaciji i nije luda da se maltretira i dolazi na mec koji je unapred izgubljen.
Zbog neigranja Ane Slovakinje su u blagoj prednosti. Sa druge strane mi igramo na domacem terenu, pa bi tu prednost mogli kompenzovati. U svakom slucaju mislim da su sanse izjednacene.

BoB

pre 14 godina

J.J "alii većina aerodroma u Evropi je zatvorena zbog oblaka vulkanske prašine koji je nastao nakon erupcije vulkana na Islandu i sada je prekrio skoro celu Evropu, čime je paralisao avio saobraćaj."

Jedna je Jelena Jankovic!

pilot

pre 14 godina

Au,kako će sada JJ do Beograda kad je kompletan avio saobraćaj u Evropi obustavljen do utorka!Po meni jedina opcija bi bila da ide na Los Anđeles,zatim Azija te nekako do Turske ili Grčke pa onda vozom ili autobusom do Beograda.Ako misli ozbiljno treba da se već uputila!!!Pozdrav!

Tipolir

pre 14 godina

Vjerovanje je slobodno, i ništa ne košta, pa ljudi u svašta i vjeruju. Problem nastaje, kad se vjeruje u nemoguče. Vjerovao sam u male zelene, pa se gorko razočarao.

Lola

pre 14 godina

@Realno
Ti se baviš detaljima i to je tvoje pravo. Napisao sam da joj je svakako bio cilj da osvoji što više bodova i da je zaista neozbiljno pisati da je pustila Hantuhovu. Zašto bi je pustila? I glavno pitanje: zašto je uopšte išla na turnir, ako joj je bilo svejedno. O Dementijevoj: ona ima 29 godina i ne igra dobro u poslednje vreme. Zato sam napisao da je svaki bod koji Jeleni donosi šesto mesto važan, jer je učvršćuje korak napred, da bi kasnije mogla da ode i još neki korak dalje. Šta tu nije tačno, osim cifre 470. Zar je 350 toliko daleko od 470, da bi se ovde izvodio neki suvišni traktat? Ona mora da osvaja bodove na svakom turniru, jer su iza nje Kim, Žistin, Zvonareva, Stosur, Azarenka, Radvanska... teniserke koje će se do kraja sezone probiti napred. A onda će neko morati da ispadne iz prvih deset. To je suštinsko pitanje njene karijere.