Četvrtak, 15.04.2010.

21:10

Stevanović: "Ruše Partizan..."

Fudbaleri Partizana poraženi su u 1/2f Lav kupa a trener Partizana Goran Stevanović izjavio je da je poraz od Vojvodine plod osmomesečnog rušenja Partizana.

Izvor: Uroš Ž.

Stevanoviæ: "Ruše Partizan..." IMAGE SOURCE
IMAGE DESCRIPTION

241 Komentari

Sortiraj po:

marko

pre 14 godina

Ko ruši Partizan? Savo? Đurić? Tole? Antić? Brankica? Lukić? Palma? UEFA? CIA? Vatikan? Vanzemaljci?
Ništa mi nije jasno. :)
(Vladimir, 15. april 2010 21:26)

zirafa jovanca se naljutio i resio da ukine partizan jer su otkinuli bod njegovom timu ;D

mamba di

pre 14 godina

Dosta je nama "plavih "i "zovite me crni",koji su svojim neznanjem doveli klub dovde uz jos par ljudi.
Nama je potreban novi "Lotar" da bi bili tamo gde smo bili u sezoni 2003/2004

budite bar malo džentlmen

pre 14 godina

A kako bi bilo da Vi gospodine, kao bivši profesionalni igrač, prihvatite činjenicu da je i poraz deo sporta?

Gole

pre 14 godina

A Ninkov nije u Japanu igrao rovit (povreda ramena) i Lekic skoro cijelu tekmu?! Vilotic inace u Japanu nije igrao, vratio se od tamo sa stomacnim oboljenjem i presjedio prvenstveni mec na tribinama... Kompleksi su neizlijecivi!

Marko

pre 14 godina

Ljudi, da nije Stevanovica ja bih umro u ne znanju. Pa Karadzic i Antic su zvezdasi! Au,sta ti je zavera! Sve vreme bili u Partizanu, a oni ustvari zvezdasi!

Cooltywattor

pre 14 godina

Ruše Partizan, istina, ali ne oni koje krivite gospodine Plavi. Srušili ste ga vi, i ne samo srušili, nego zakopali do guše. Ali niste Vi krivi, gospodine Plavi, kriv je onaj ko vas je, nestručnog, postavio za prvog stručnjaka još uvek aktuelnog šampiona države.

Marko

pre 14 godina

Ruse Partizan?!?!?!?!?Au Stevanovicu...Pa predsednik fubalskog saveza je bivsi predsednik Partizana. Da se razumemo, ovim ne aludiram da se pomaze Patizanu, ali gospodin Karadzic sigurno ne bi rusio Partizan. Stevanovicu, bolje ti opet u skolu za trenere, pa ovog puta mozda nesto i naucis.

zvezda-zivot

pre 14 godina

Pa ovo je neverovatno, slusajte vi ovog coveculjka iz Vojvodine... Al sam se napalio, bas sam se napalio... Pa dacemo vam mi odma trofej, posto ti vec sigurno znas da cete pobediti... sta se uvlacis Buturovicu ovim izjavama covece mali? kad izgubite tri razlike u kupu, necu da te vidim da se vise pojavljujes na tv-u i da dajes bilo kakve intervjiue MALI COVECE!!!!

sudija BL

pre 14 godina

Nemojte bas tako da NAS Olavi ne zna nista! Takticki je iznenadio kolegu iz Vojvodine,LAZEVSKI NA POZICIJI DESNOG BEKA!!!!!!!!! Protiv decka nemam nista,cak sta vise, dobro je mjenjao Obradovica kad se povrijedio ali na poziciji lijevog beka,jer je decko izraziti lijevak! Znaci toliko o tome da na svakoj poziciji imamo dva ili vise kvalitetnih igraca!. Otjerali su Djordjevica koji je superioran na svojoj poziciji u nasoj ligi! Povrijedi se Krstajic i mi nemamo zmjenu ali niti jednu!!! Ko je pogledao u svom zivotu dve utakmice moze zakljuciti o Stankovicu sve: pusti decka da primi lotu i napadniga da mora desnom nogom igrati,greska neminovna,a samim tim i kontra za pogodak. Lomic posebna prica,finte za djecu sa ulice i nakon toga pogled ka sudiji. Dva dobra centarsta i to je kao superioran igrac???
Djukica ne volim jer nas je napustio na pola seyone i ispao glup i naivan,ali kapa dole za igru i napadacki fudbal!
Ma mogao bih jos milion stvari navesti ali nemam zivaca trositi se!
Igacima Vojvodine cestitam na pobjedi ali nikad nece postati dobri igraci valjajuci se pola utakmice po terenu.
Bice bolje....VOLIM PARTIZAN

delije 1989

pre 14 godina

HAHAHA OVAJ LIK CE O JAPANU GOVORITI JOS 10 GOD IPAK JE TREBALO DA SE ODLOYI CELO PRVENSTVO ZA SLEDECU GODINU JER SU SE IGRACI PREMORILI!!!!XD

Analog

pre 14 godina

"Uopšte ne razmišljam o tome šta će biti ako ne uspemo, zato što ne bežim od odgovornosti, ne krijem se. MOJE SU ODLUKE, IMAM SVOJ STAV.
Mogu da me kritikuju, ali sve sam poteze povukao na osnovu učinjenog na pripremama, na osnovu rada. Nikad ništa nisam radio iz inata. Svi su imali priliku da se pokažu, tih prvih 11 se samo iskristalisalo po učinku u prethodnih mesec dana".

Ovo je izjava gospodina Plavog posle zimskih priprema.
Da nije tuzno bilo bi smesno.

Srdjan

pre 14 godina

Treba da te bude sramota!I pre Japana ti je ekipa igrala kao i sada,pregledaj snimke utakmica ako si zaboravan,dobijali ste utakmmice u zadnjim minutama,iz prekida,bez ideje i malo lepote u igri.Zaboravi na Saleta,Lomica i tice selice,da su vredeli nesto ostali bi gde su bili.Pruzite sansu novim KLINCIMA!!!

Eki

pre 14 godina

Izninite ako smetam ,cujem ovi iz partizana se zale da ne igraju dobro posto su sestoro njihovih momaka otisla u japan,ja bih sada da pitam g-dina Stwvanovica,jeli on normalan posle ovaklve utakmice da postavljas to pitanje.Stevanvicu da li je i Mrdja slucajno otisao u japan.....Jeste i dosao covek i ponowo nastavlja da wam pravi deco.....no ja mislim da bi Goran Stevanovic trebao da ostane u partizanu,jer od kada jer vidim da mu je bas dobro krenulo,,,,,PO DELIJE.....Ajlo delije.......PLAVI OSTAI,PLAVI OSTANI,PLAVI OSTANI,PLAVI OSTANI!!!!!!!!!!!

Krivi su Japanci vec duže vreme

pre 14 godina

Sta bre prica ovaj? " Odgovorno tvrdim da imamo najbolji tim". Pa imamo i najgoreg trenera, bez konkurencije. Ko je gledao utakmicu nece nasesti na ove price. Nema igre covece! "Nije krenuo sa dva napadaca zbog povreda i nije imao ko da izvrsi presing". Pa ti sa i jednim napadacem igras vec duze vreme. Protiv Jagodine je bilo ne znam zasto dva spica, Diara i Kleo. Ti si bre totalna dekadecuja kao covek. Sram te bilo da se krijes iza umora igraca i povreda. Pa ako ti igra zavisi od dva igraca kojih nema u ekipi (Fejsa, Krstajic) onda je to jasan znak za sve u klubu da treba da te oteraju motkom i to u.... Kad kola krenu nizbrdo odjednom Diara nije povređen, Wašington iznenada dobije šansu koju naravno ne može da iskoristi, jer kao prvo ne postoji igra tima, a kao drugo jer se čovek odrodio od lopte. Kako Diara da se vrati u formu kad čovek igra samo kada se juri rezultat i to po pravilu bezuspesno. I jos kazes da neces da das ostavku i cekas stav uprave. Pa oni su isti kao i ti, zato si i ti tu gde jesi. Svi napolje. Barabe.

djalle

pre 14 godina

cccc.....evo ga opet osrednji pomocni trener trazi razloge i opravdanja za svoje gluposti.Plavi spakuj se i odlazi,brukas i sebe i nas koji volimo Partizan.

Tacno se vidi da si bio pomocnik onom hajduku Petkovicu,kada ste zajedno pisali govore i majmunisali se sa reprzentacijom.

Idi kući

pre 14 godina

Ko je za da se snimi drugi deo filma "Balkanski spijun" i da se glavna uloga (Ilija Cvorovic) da gospodinu Stevanovicu neka preporuci. Ovakva paranoja se retko vidja.
(gavrilo princip, 15. april 2010 21:26)

Nije paranoja, čovek je bezobrazan. Zaj...va nas. Svi nas oni zaj...ju. Toliko je mali da ne sme da prihvati odgovornost za ovu katasrofu od igre koja vec duže traje, vec par godina ili vise. A titule smo osvojili ne zato sto smo mi bili bolji nego sto su oni bili gori. A Evropa je merilo kvaliteta. Kad izgubis od Apoela, od Makabija PT, od Djurgardena, da ne pominjem ove novije katastrofe od igre, ne o d rezultata, jer rezultat je u drugom planu, bitna je igra :))), a nema nin jednog ni drugog. Strašno.

Coco Bill

pre 14 godina

Jesam "grobar" ali Stevanoviću budi bar malo originalniji. Pa tu je mudrost samo pre par meseci "odvalio", čini mi se Lukić iz Zvezde !!.

stv

pre 14 godina

Da je Japan poremetio našu igru to stoji, ali ti nisi imao igru ni pre Japana!!!

Treba biti realan i reći da nemaš viziju igre, a što se tiče Vojvodine-počistila nas je.

sasa

pre 14 godina

Ti si Stevanovicu srusio samog sebe,kao igrac bio si vrh,napravio si ime,a sve si to srusio kao trener.Mozda bi i bilo nesto od tebe da nisi bio toliki poltron i da nisi zavisio od ljudi iz uprave.Hteli ste da rasturite ekipu koja je osvojila dve duple krune zaredom i uspeli ste u tome.To ste radili od Jula meseca i dan danas to traje.Sramota ste za klub,za navijace i za sve koji vole i poznaju ovu magicnu igru.E Jokane Jokane i tad sam rekao trazicemo te mi jos,ali si ti izgleda video sta se desava i nisi hteo da ucestvujes u tome.Tako se cuva obraz,isti koji ovi nemaju.
Pozdrav iz Gracanice

neske

pre 14 godina

Ono sto mene izludjuje kod igraca partizana je nevjerovatno nevaspitanje i bahatost.Da je ovo juce bila neka od utakmica u Evropi, najmanje trojica bi bili u konkurenciji za crveni..Lomic, Tomic, juce i Petrovic i Moreira pokazuju takve bezobrazluke da je to nevjerovatno...I ovi su im, doduse, pomagali u tome valjajuci se po terenu itd ali to nije opravdanje...

Pedja zr

pre 14 godina

Stvarno smo ovih godina imali prilike da u nasoj fudbalskoj ligi vidimo puno likova koji su se nazivali trenerima, ali biser i pojava bez premca je ovaj Stevanovic.
Nisam navijac nijednog kluba ali cudim se ovima iz Partizana kako su sebi mogli da dozvole takvu osobu za trenera i jos da se nadaju kao nekim trofejima taman i u ovakvoj propaloj ligi!

PLAVI

pre 14 godina

izvinjavam se svim navijacima ali srpska barsa je danas drakonski ostecena od vojvodine.zamislite dali su nam 3 gola a nas mesi(cleo)je imao gasove jer je lose rucao.Kriva je i zvezda jer su Mrdja i Djurovski namerno dobro igrali protiv nas jer su zvezdasi u dusi.Bce bolje dogodine u kupu.Vas trener Plavi cuperak Stevanovic

Grobar 70

pre 14 godina

Bravo Vojvodino! Zasluzeno ste pobedili.
Sram te bilo plavi! Nemoj da lupetas gluposti i krivis reprezentaciju. Krivi ste ti, tvoj predsednik, uprava i koordinator Nadj sto ste napravili idiotsku selekciju igraca i ovaj poraz uopste i ne cudi. Sreca je vasa sto nam je liga sastavljena od pajserskih timova koji igraju bunker sa 10 igraca u svom kaznenom pa Partizan nema vise poraza.

Gospod Bog

pre 14 godina

A lepo mu rekoh neki dan da mu ne mogu pomoci.Dzabe,njemu ne mozes dokazati neke stvari,kao da pricam na JAPANSKOM!
Gospod Bog.

Sasa

pre 14 godina

Nikad vecih gluposti od dva "strucnjaka".
Stevanovic odgovorno tvrdi da ruse Partizan osam mjeseci,a razloge ispadanja iz kupa navodi to sto su sestorica fudbalera (prije 10 dana) putovala u JPN.
G-din Djuricic poslije utakmice na Marakani,cestita,kaze zasluzeno su pobedili....itd...,a sad prica bajke...Da nije Bata Kan pripretio????
Mislim da je bilo dosta otimanja od C.Zvezde i nipodastavanja tog kluba. Prethodne dvije godine Partizan je uzeo duple krune ne zbog svojih rezultata,vec zbog Zvezdinih kikseva....

Kantona

pre 14 godina

Alo šefe, Moreira i Diara ti nisu bili u Japanu, a držiš ih na klupi, mozak igre i ubicu si ostavio na klupi!Ne možeš da uigraš PLEJA ekipe tri meseca, bolje nemoj ni trenirati i brukati se nego biti nečija marioneta...Ilić na klupu.

NIkola iz Bora

pre 14 godina

Stevanovicu srusena je tebi glava bolje idi dok nisi skroz upropastio Partizan,a ti sto te forsiraju oni ruse Partizan a ne FSS.STEVANOVIC NAPOLJE NAVIJACI REAGUJTE STA CEKATE!!!

Rutiner

pre 14 godina

Na Istoku nista novo. FK Partizan polako, ali sigurno, vraca se gde mu je uvek i bilo mesto - Zvezdi iza ledja. Podseticu sve verne navijace Partizana, koji se busaju u grudi kako je njihov klub gigant srpskog fudbala (sic!), da su oni drzali neslavan rekord gde od 1957-1989 nisu mogli da osvoje Kup SFRJ. Isto tako, u jednom trenutku je proslo skoro cetvrt stoleca a da nisu mogli da dobiju Zvezdu na njenom stadionu. Kuriozitet je i da je Partizan redovno gubio od Zvezde cak i kad su "Tumbine bebe" osvajale ona prvenstva pod pokroviteljstvom vecnog premijera Srbije. Jedino je Partizan osvojio titulu tako sto se igralo skoro 20 minuta duze - cuveni Bjekin gol pod Bezigradom u 106. minutu. FK Partizan je jedini klub sa ovih prostora koji ima dve titule uzastopno (cuveni dvojac Moca Vukotic i Golac), a da su im te titule date od strane Suda Udruzenog Rada!!! Nepunih godinu dana nakon titule Partizan postaje jedini tim koji biva kaznjen (simbolicno) za namestanje utakmica!!! Stvarni osvajaci prvenstva bili su Zvezda i Vardar... Inace, clan te "sampionske" ekipe je bio i sadasnji trener Partizana, poznatiji kao "Plavi". Mecevi sa Zvezdom mu nisu ostali u lepom secanju - drala ih je Zvezda redovno tih godina (mada, to nije bilo nista novo!).

Inace, odgledao sam ceo mec - Vojvodina je odigrala stvarno dobro, Partizan OK u terenu, ali napred nista. Gledano sa strane, nije to ni los fudbal, mada ja licno ne bih igrao sa ovim starcima i strancima. Dao bih sansu klincima - oni su gladni igre i vole svoje klubove. Ali, sta bi onda mufljuzi zaradjivali??? Zato je tako kako je...

Usput, gledao i Zvezdu i mislim da trenutno Zvezda igra najbolji fudbal u zemlji. Brzo, atraktivno i napadacki. Odbrana je malo slabija strana, ali to se moze nadomestiti agresivnoscu. Tako, dupla kruna je blizu. Samo bez opustanja. A, partizanovci, kao sto rekoh - na Istoku nista novo!

marko

pre 14 godina

Sram te bilo ,stvarno treba ukinuti fudbal u Srbiji ne treba ni reprezentacija da postoji .Gadite mi se , jeste da sam navijac Partizana ali ovo je van svake pameti.Sta se ovo desava sa nama...

Plavi,plavi...

pre 14 godina

Koliko ste slabi čak ni Tole sa svojim sudijama ne može da vam pomogne,kao prethodnih godina.A taman je odredio N.Spasića da sudi finale kupa,moraće da ga prebaci za derbi u prvenstvu.Za sve su krivi JAPANCI.

veliki strumf

pre 14 godina

Bile su ovo poslednje gluposti i nebuloze koje je Plavi izgovorio...
Upravo je dao ostavku, ili su mu uvalili otkaz svejedno!
E, bas ce mi nedostajati sve ove izjave. Kaze se da covek shvati sta je imao tek kad to izgubi. A mi evo izgubismo plavog a sa njim i zanimaciju citanja njegovih promisli. Nece vise biti nestrpljivog iscekivanja kakav ce to biser odvaliti posle neke utakmice. Sto jedan ovde napisa - nije bitan ni rezultat ni igra, svi smo kaona zeravici cekali sledecu izjavu i smejali joj se narednih 7 dana.
Kad samo slusam njega i Petka, najveca strucnjaka nase galaksije, zaista se vise ni malo ne cudim kako smo popasli 6 komada od Argentine.

rudjanin

pre 14 godina

pa slisaj ti Stevanovicu nisi ti jedni poslao igrace na prijateljsku utakmicu bilo je tu i igraca iz zvezde a pogotovu iz Vojvodine to kao prvo , a kao drugo ja jos nisam vido da neki tim tera pobedu sa jednim napadacem i da igraca koji je bio najbolji strelac super lige prosle sezone i prve polusezone ove godine drzis na klupi i ubijas mu moral. To je sramota a ovakve izjave daju samo amateri a i ini nadju bolji izgovor. Prosto receno NEMAS TI POIMA . sa ovim sto znas mozes da vodis nekog nizeligasa a i on ima balje trenere.

Stevanovicu sram te bilo i stidi se sebe samog.

zekaa

pre 14 godina

Slusaj ovog. Joj ,kako sam se slatko nasmejao. Svaki komentar je suvisan. Ovakvim ljudima ne treba dozvoliti da se pojavljuju, ne na tv nego na radiju. Tekma sa Japanom je dogovorena jos pocetkom godine,a on prica 8 meseci. Znaci haos. Ko ovima u Zvezdi sto je krivo sto u sami krivi jer ne rade nista na sprecavanju nasilja, a kada se nesto desi, za sta su sami krivi,ispadne neko sesnaesti kriv.

delija1972

pre 14 godina

Gospodine Stevanovic. Smesan si. Bez prekida tvrdis i hvalis da imas najbolje igrace. Od jednom jednog Lomica, koji nije mogo ni u Cvajite kod Koblenca da izbori mesto, trazi pola Evrope. Sto ne priznajes da nemate igru i to je to. Kakav Japan i tako dalje. Odlazi i pomozi da i Grobari mogu se ponovo obradovati. Zbogom.

Zrenjaninac

pre 14 godina

Ajde, "GROBARI" pljujte sada Partizan i upravu,niko od Vas koji sad ovo komentarise u negativnom kontekstu nije bio na stadionu,kao i sto napunite arenu protiv Maccabija,a protiv Tamisa Vas dodje 100,a ja potpisujem da je Partizan izgubio od pomenutog tima,da bi te "GROBARCINE" vec zaboravile sve predhodne uspehe!


a,sto se tice zvezdasa i vojvodjana,podseticu Vas da mi igramo 2 EVROPSKA F4,samo toliko.

chex

pre 14 godina

zna li ovaj zuti, da je i Mrdja putovao u japan al ga je ipak "izmoren" uvalio...

daaaj, maknite ovog stevanovica ili cu ja da dodjem iz Podgorice da ga maknem, licno!

Milko Djurovski

pre 14 godina

"A zasto ne Brana Ilic,a zasto ste oterali Bogunovica a ostavili Washingtona,zasto ne igra B.Jovanovic,kada je bolji i od Tomica i od Petrovica zajedno...Zar mora M.Jovanovic da igra,dokle da igramo sa jednim napadacem,..Sta je Djuricu Zekstra lose radi pa si resio da igraju ovi da uzmes koji dinar za kolekciju jesen-zima...Svaka cast tebi Stevanovicu,ali svaka cast...nisi ti kriv sto moras da trpis i dalje Bjeku,Zeku,Djutica i ekipu...Sve su ovo oni krivi i sve su ovo oni zakuvali..."

E moj druze navijacu. Zar ne vidis da ti je bagra sa juga um pomutila. Da je tu Bjeke i Zeke PARTIZAN ne bih pao organizaciono, finansijski i kadrovski pao na ovakve grane. Juzni kop neka navija i pusti se rukovodjenja klubom...

Miloš

pre 14 godina

Ruše Plavi,ruše...Ali rušite ga Vi,na čelu sa Đurom Šnajderom i Albertom-prodanom dusom-Nadjom. Tvoja uloga je nemerljiva... Zanima me da li neko ozbiljan tebe smatra za dobrog trenera?!

BojanKG

pre 14 godina

Dojadise vise i Bogu i narodu ovi titovi blizanci.
A to sto su ti namestili utakmice u Kuli, protiv Metalca, Spartaka? Time ne ruse partizan?

Zlatko

pre 14 godina

"Nismo zbog problema sa povredama mogli da počnemo sa dvojicom napadača, što je Vojvodina znala da iskoristi. Jednostavno, nismo imali nikoga ko bi igrao presing..."

Zar Brana Ilić nije špic igrač? Neko reče da treba da pogleda neku evropsku utakmicu. Ne samo on, nego svi naši treneri. Pa Ferguson nije imao odbrambene igrače, veznjake je stavio u poslednju liniju i pobedio u Volfsburgu 3:1. A ako mu napadači koje ima ne odgovaraju, zar nije mogao da stavi veznjaka i da mu da instrukcije "igraćeš ofanzivnije, vršićeš presing na njihovu poslednju liniju i neću da te vidim da si se vratio preko 35m od njihovog gola"? Kraj priče. Ili on to hoće reći da k'o u nižim ligama nije imao igrača na klupi pa je meč počeo sa 10 igrača?

zi

pre 14 godina

Zaskuzena pobeda Vose. Jesam partizanovac, ali su bili bolji od nas. Nije mi samo jasno kako su od zvezde izgubili 3:0 kad ocigledno imaju bolji tim

GrobaR

pre 14 godina

Neka mi neko objasni , cemu prijateljska utakmica u sred prvenstva i to u Japanu , pa koji je to mozak smislio, nije ni zvanicna utakmica A reprezentacije. Nije bitno ko je koliko igraca poslao , ali jednom mladom igracu je bukvalno karijera unistena , pa takva povreda ce se samo obnavljati tokom karijere! Ajde da je zvanicna utakmica pa da kazes izginuo je za Srbiju a ono neka nebitna utakmica ne znam sa kojim ciljem. Pa to su sve mladi reprezentativci imaju oni svoju mladu reprezentaciju i gde da pokazu svoje sposobnosti!

Samo nemojte da spominjete patriotizam, setite se oplimpijskih igara kada je Partizan bukvalno zrtvovao pola tima u ligi sampiona

KAN

pre 14 godina

Daj Stevanovicu prekini da se foliras...
Trazis opravdanje da ostanes na klupi Partizana.
Koga ruše? VAS?
Samo je Partizan slao igrace u Japan? Vosa, Zvezda...
Ti i ''predsednik'' Partizana ste bruka.
Nezaslužujete da budete ni ekonomi ovog kluba.
Pa Dijara, Moreira i Ilic su vam placeni više od
ostalih osam igraca.
Pa sta ne opravdaju te pare...
Mancester, Real, Barsa, Bordo, Siti, Arsenal
niko ne daje reprezentativce smo PARTIZAN.
Smesan si...
Rušiš ti sam sebe rezultatima i delima...

Wllaxy

pre 14 godina

Dobicete zvezdu kao i titulu sto cete dobiti...25 bod zaostatka i nije mnogo.....
(nscz, 15. april 2010 21:22)

Koji pa tvoj problem?Ne zaostajemo 25 boda vec 4 boda,a prvenstvo se jos igra.
Titule sa 25 boda prednosti osvaja Partizan,a ne cz.Zbunjen si malo izgleda.Malo vise.
(Makedonac, 15. april 2010 22:11)

Nije on zbunjen nego si ti zbunjen, posto je vise nego ocigledno da pomenuvsi tih 25 bodova prednosti misli na Vojvodinu i na poslednju izjavu njihovog trenera Djuricica u tekstu, a ne na partizan.
Ali posle sve ove voznje koju su vam priredili igraci Vojvodine veceras, nije ni cudo sto ti se malo zavrtelo u glavi pa ne znas ni sta drugi pise niti mozes da skontas sta zeli da kaze i na koga se tekst odnosi.

ZVEZDAS IZ VOLJCINCA

pre 14 godina

Sad sam uveo internet ne znam o cemu se radi,jel zna neko kad igraju partizan i vojvodina i jesu li se vratili ovi nasi igraci iz Japana.

grobar-zvornik

pre 14 godina

Alo bre Stevanovicu, jel' znas sta pricas covjece?? Pa do kad ce se kod nas provlaciti prica kako su nasi 'igraci' optereceni reprezentatvinim obavezama? I Mrdja je putovao u Japan pa sta?! Sta bi rekao za evropske klubove poput Milana, Intera, Mancestera, Barselone koji igraju 2 utakmice sedmicno tokom cijele godine?! JAKE UTAKMICE. I uvijek se ti isti igraci odazivaju reprezentativnim obavezama. Kako mogu to, zar nisu umorni? Samo kod nas "trener" Djoric jednom prilikom odvali kako nasi reprezentativci igraju jake evropske lige i umorni su kad dodje evropsko ili svjetsko prvenstvo. Pitam se, sta rade ostali igraci u tim jakim evropskim klubovima dok nasi veseljaci igraju?
Do kad ce trajati ova agonija srpskog fudbala i kad ce se poceti pricati o njemu na fudbalski nacin. O golovima, prilikama, titulama a ne ko koga rusi i koliko to traje.

Jednostavno gospodine Stevanovicu, nisi dorastao poslu i klubu u kom se nalazis i vrijeme ti je da ides. Partizan je bar nekakvo ime i institucija, i mislim da zasluzuje mnogo vise od jednog nizerazrednog trenera. ODLAZI!!!!

maximus

pre 14 godina

Zadnja vest:ponistena utakmica polufinala kupa jer po zakonu fss i karadzica nije dozvoljeno davati partizanu golove glavom,sa 25 i vise metara nogom i pogotovo zabrana se odnosi na igrace koji su igrali nedavno u japanu..mrdji i tadicu !!!

Grobar

pre 14 godina

Ne daj se Plavi,kad dodje vreme slavicemo titulu!Igraci da se zapitaju,i stave prst na celo!Izdrzi do kraja,sve ce da se vrati!Ajmo crno beli!!!

Radovan Curcic

pre 14 godina

Kolega,kako te nije sramota da izjavis da je nastup u Japanu kriv za vase posrtanje?
Koliko vidim Lekicu,Mrdji i Tadicu nije smetalo putovanje u drugu vremensku zonu !
Glavom i bradom:

ma samo opusteno

pre 14 godina

Joj ovoga Stevanovica, sto on lupa ko maksim po diviziji...
Izvini ali ja sam video u Japanu i Mrdju, Tadica, Brkica i Vulicevica... pa su ti opet ocitali lekciju na vasem stadionu!!!
A zar Partizan nema dve podjednako dobre postave, po dva igraca na svakoj poziciji?
Zar to nisu najbolji igraci u drzavi?
Pa nekome bi bila cast da u reprezentaciji ima 6 fudbalera, ovi iz Vojvodine su ponosni na svoje reprezentativce!!!
A da, verovatno je dres reprezentacije bitan jedino kad su takmicarske utakmice u pitanju!
Verovatno ce se zaliti ako bar dva ili tri igraca ne budu igrali na Svetskom prvenstvu!!!

zvezdas iz Voljcinac

pre 14 godina

mi[zvezda]pobedili Vosu 3:0,oni partizan 3:0,znaci mi bedimo partizan 6:0 minus jedan go njihov teren, minus jedan go Vilotic dribla Clea,znaci cetiri razlike,pa onda jos jedan minus zbog toga sto smo cele nedelje slavili titulu pre derbija,pa plus jedan a to je penal da ih jos vise zaboli[naravno nepostojeci],zabrojah se.sutra cu da vam kazem konacni rezultat.

DekiJA

pre 14 godina

Plavi brate moj,
Rusis ti intelekt svih nas vernih grobara koji citamo ovo, pomucujes nam pamet svojim nebuloznim i krajnje sizofrenim izavama, opasno pretendujuci da nadmasis nenadmasne Miodraga Jesica i Anu Ivanovic... Zbog ovoga ce te se i potomci stideti...

Ziveli!!!

Snajder sve sa frizurom...

pre 14 godina

A zasto ne Brana Ilic,a zasto ste oterali Bogunovica a ostavili Washingtona,zasto ne igra B.Jovanovic,kada je bolji i od Tomica i od Petrovica zajedno...Zar mora M.Jovanovic da igra,dokle da igramo sa jednim napadacem,..Sta je Djuricu Zekstra lose radi pa si resio da igraju ovi da uzmes koji dinar za kolekciju jesen-zima...Svaka cast tebi Stevanovicu,ali svaka cast...nisi ti kriv sto moras da trpis i dalje Bjeku,Zeku,Djutica i ekipu...Sve su ovo oni krivi i sve su ovo oni zakuvali...
(Bojan, 15. april 2010 22:34)

decko pojma nemas, on samo hoce lepo da izgleda, sad mu treba prolece-leto, a ne jesen zima....
Voli snajder da je IN pa taman i na svoj racun...
KAKVA smeJURIJA od kluba...

MARKO NS

pre 14 godina

Sramotaaaa,pa covece o cemu ti pricas,kako ekipe koje igraju non stop sreda-subota igraju i ne zale se i nemaju pravo da se zale jer je to normalno u danasnjem fudbalu.Igraci su profesionalci i oni moraju da izdrze sve napore...Smesan si sa izjavama...RED STAR FOREVER

VOLIM PARTIZAN!!!!!

pre 14 godina

Ovo danas bilo je jedno od najlosijih izdanja Partizana u poslednjih 20 godina. Vojvodina nas je razbila na svim delovima terena. Partizan se nije sastao sa loptom. Jedina prava sansa bio je sut Klea na 2:1, ali ga je Brkic iz raslji iscupao. Ostalo jad i beda. Stevanovic se izgubio, uveo je onu banderu, ma ni ime ne mogu da mu izgovorim, u 60. minutu. Dobro da se nije vadio kao njegov prethodnik da smo rano poceli sa dugim loptama. O njemu toliko. A o placenim navijacima necu ni da govorim... Oni su pokazali da im snajder puni dupe novcem,da na njega nijedna ne sme da se kaze... UPRAVA NAPOLJE! A u upravu Mijat, Bata, Petric, Tomic, Jokan(ne za trenera), Ciric, Vukotic, pa da kao kosarkaski klub krenemo putem slave, a ne putem propadanja i konacnog stradanja. Ja i dalje VOLIM PARTIZAN,samo zelim promene!

Lud ili noge...

pre 14 godina

"Pobedićemo i Zvezdu. Protiv njih smo u prvenstvu izgubili, a imali smo više šuteva ka golu i veći posed lopte, a posle su oni pričali bajke da su odigrali vanserijski. Sada im kažem da ćemo i njih pobediti", rekao je trener Vojvodine.

Ovaj prica o tekmi na Marakani 3:0?!

Slobodan

pre 14 godina

Ajde bre, neki igraci odu odigraju utakmicu za repku, vrate se, odigraju Liga kup i posle par dana pobede u utakmici lige sampiona a ovom je problem neko prijateljsko gostovanje pre nedelju dana. Jednostavno Partizan ne igra dobro trenutno i Stevanovic je los trener. Budite ljudi i u porazu.

Cera

pre 14 godina

Ja jesam Partizanovac ali ovakvu tzv. igru ne pamtim,pa ovo je bruka i sramota i oni koji kažu da Partizan ima "igru", verovatno gledaju neku drugu utakmicu

robin hud

pre 14 godina

I ja kao zvezdas tvrdim da imate najbolje igrace u ligi ali i najgoreg trenera lige ! Dobio si odresene ruke da radis sta hoces i kad si otjerao par dobrih igraca sa ti kriva reprezentacija ! Kako te nije samo sramota ? Dok si ti bio u reprezentaciji i zvao 6-7 igraca iz Zvezde onda nije niko rusio Zvezdu a sad vjerovatno mislis na Zvezdu kad govoris o nekakvom rusenju !!! Jokan se nije nesto pokazao kao trener ali je on za tebe doktor nauka !

Milan

pre 14 godina

Stevanoviću, molim te ne pričaj. Ako si već toliko nesposoban trener i ne možeš u ovoj smešnoj ligi sa sasvim dobrim i iskusnim igračima da u najmanju ruku budeš prvak, onda te molim da ućutiš. Okani se teorija zavere, ostani trener do kraja i upropasti Partizan kao što si i počeo. Velika zahvalnost Đuriću, Nađu, Bjekoviću i ostalima u upravi što su "znaju" šta rade i samo tako nastavite. Sledeće sezone borba za četvrto mesto. Pozdravlja vas jedan od najvernijih navijača Partizana.

VLAdaR

pre 14 godina

Dragi nas "treneru",
nemas ti prijatelju dve blage veze sa fudbalom, prema tome sto pre se pokupis iz partizana, bolje ce nam biti. Kukali smo kako Jokanovic ne valja, ali on je za tebe bio akademik.
I kako mozes da lupas da NEKO tamo rusi partizan, kad nas je Vojvodina razbila ko zvecku, a njeni igraci su isto igrali u Japanu?!
A ne secam se da je Kleo bio u Japanu!
ZBOGOM!

Vladan

pre 14 godina

Setimo se da je Stevanovic bio pomoćni trener u reprezentaciji. Da li je takva osoba zrela za to? Teško.
Ja sam navijač Zvezde, ali se još na pripremama Partizana videlo da tu nešto ne štima. Forsirati Sašu Ilića i Mijića, a držati na klupi Moreiru (hajde da tu svrstam i Dijaru) je smešno. Mi navijači Zvezde smo uvek voleli da za Partizan igraju Ilić, Ćirić i slični igrači, koji ne mogu da dobace do gola sa 20 metara.

mik

pre 14 godina

"Rušili su Partizan osam meseci i večeras su to i uspeli. Odgovorno tvrdim da bi Partizan bio u finalu kupa i da bi u prvenstvu zaostajao samo dva boda da nam šestorica igrača nisu išla u Japan. Namerno izbegavam da pričam previše o utakmici, jer ono što se večeras desilo je samo rezultat svega toga".
a) Ilija Cvorovic,
b) Kalimero,
c) Slonce Cira ("Nikada se necu predati, NIKADA!!!")

018

pre 14 godina

pa ti nas rusis najvise! Citaju te svi ko od sale... znaju stav ces da igras.. igraci koje vodis su najbezobrazniji i najprljaviji u ligi ubedljivo, nemas autoritet, nemas kreaciju igru, nemas nista... lomic i sasa ilic su najveci promasaji od pojacanja a knezevic, tomic, petrovic ce jos malo macole da ti udaraju kad ustanes sa klupe jer se svojim bahatim ponasanjem sire na terenu... pa razmisli malo plavi kko koga rusi!

Bijeljina-DV

pre 14 godina

Kako te nije sramota,jednom u zivotu odigrate utakmicu u tri dana i ti si našao to kao razlog,pa zasto si ti bio pomoćni trener u Repki kad tako pričaš,nemoj da vadiš svoje dupe na račun Srbije,sikter !

Vanja

pre 14 godina

A i Mrdja je bio u Japanu i to vrlo aktivan pa je danas bio lakonog. A u Japanu nisu isli moreira,dijara,kleo,ilic... A tesko da poverujem da je fejsa bolji od mesija i da je partizanu sezona zavisila od njega, sto je sa gore navedenim "vedetama".. Sramne izjave iz malog partizana.

galis

pre 14 godina

I Mrdja je bio u Japanu pa mu to nije smetalo da nam zabije dva gola. Mislim da je krajnje vreme da napustis klub...i povedi jos neke sa sobom...

Nebojsa

pre 14 godina

Strashna je vishe ta kuknjava koju paralelno vode nasaha dva najveca kluba. Ta dva tima bi trebalo da razbijaju protivnike i sa devetoricom igraca. Treba da kukaju kada im direktori rasprodaju najbolje igrache.

GROBAR-S

pre 14 godina

Treba da odu Djura mutavi-snajder,Nadj,Plavi,deda Babic...Bjekovicu zabraniti prilaz stadionu na 500m.Pod hitno vanrednu skupstinu da se Savo Milosevic vrati na velika vrata zajedno sa Tomicem,Petricem,Mirkovicem,Jokanom,Mijatom...Cestitke Vojvodini na zasluzenoj pobedi.Svaka cast.

realni grobar

pre 14 godina

Japan,Japan,Japan???

Zavere,zavere...
E moj Plavi, oterao si Djordjevica, unistio Moreiru... O cemu bre ti pricas? I Mrdja je bio u Japanu pa nam je dao dva komada,i Brkic je bio pa mu nismo davali golove kako smo hteli.
I dokle vise guras onog washingtona, onaj ne zna po zemlji da hoda.Nije poenta biti visok 202 i zalepiti broj 25 na ledja. Oce covek da bude Nikola Zigic al mu ne ide. Djuric je lobirao da syo vise igraca ode u Japan kako bi se prodali a sad trazite izgovor u tome...
Bar 5 utakmica ove sezone smo odigrali ocajno a ti si posle svake pricao da smo lucidni, maestralni, da nismo imali dovoljno srece....
Idi,idi,idi iz Partizana i budi pomocnik negde jer nije trenerski posao za tebe.

Unistio si nas ove godine...
G

zenon

pre 14 godina

Bjekovicu i Zecevicu preuzmite Partizan i vratite ga na pravi put.Dosta je bilo ovih sto se obucavaju na partizanu.Sve cestitke igracima Vojvodine na prikazanoj borbenosti uz iskrenu zelju da osvoje kup.

Wllaxy

pre 14 godina

Stevanovicu kako te nije sramota da kazes ako nesto!!!
1. Stalno apostrofiras kako imas ubedljivo najbolje igrace u ligi, a uporno kukas zato sto su ti isti igraci branili boje reprezentacije.
2. Partizan od igre nema ni "i" sto se najbolje videlo na poslednje dve utaklmice koje je prenosila drzavna televizija. Kako te onda nije sramota da trazis izgovor u bilo cemu drugom osim u sebi i svojim igracima koji su posteno nadigrani.
3. I ostali klubovi su imali igrace u Japanu i niko od njih nije se zalio na to niti kukajuci trazio alibi za eventualne neuspehe. Stavise isti taj Mrdja je u Japanu igrao za reprezentaciju, dao tamo dva gola, bio najbolji igrac utakmice i to mu uopste nije smetalo da i na ovoj utakmici da dva gola! Kako to da njemu put u Japan nije nikako smetao a tvojim zvezdama i zvezdicama jeste?!

Zbog svega ovog najbolje bi bilo da bar neko vreme ne dajes nikakve izjave i ne blamiras se vise nego sto vec jesi!

Ivan M

pre 14 godina

Kakav komentar. Neverovatno. Covek izgubi 3-1 i krivi su mu drugi. E pa brale svaka ti cast - samo za ovo zasluzujes otkaz. Pa Sloba vam je svima isprao mozak i zbog toga svuda vidite zaveru, urotu i sta sve ne...

Vlada

pre 14 godina

Ne ne Mrdja, Tadic, Brkic niko od njih nije isao u Japan samo partizanovi igraci!!!
Daj covece budi posten pa priznaj da te je Djuricic takticki RASTURIO!!!

grobarmg

pre 14 godina

A da tebe i tebi slicnih nije bilo ne samo da bi igrali finale Kupa, nego ga i glatko osvojili.... A Zvezda bi bila bar 15 bodova iza nas....Suti , samo suti, suti moj decace Plavi...OSTAVKA JE NAJMANJE STO MOZES DA UCINIS!!!

Stankela

pre 14 godina

Daj Plavi kako te bre nije sramota da pricas ovakve gluposti i da se vadis na reprezentaciju.Opet neke price o zaveri protiv Partizana.Lepo priznaj bili da su bili bolji.I kakve veze ima to sto Partizan nije igrao sa dva spica sa reprezentacijom?Da nisu mozda Kleo,Dijara,Vasington,Brana Ilic igrali u Japanu?Sramota!!!!

mindbreaker

pre 14 godina

E dosta je vise i tebe, drzak je kao Murinjo samo sto nema rezultate kao on. Cinjenica je da je Vojvodina dala 3 gola suvise lako, ali Partizan danas nije imao igre ni ideje. Nek' se Sale Ilic vratio i neka je kapiten, nek' je Djordjevic protjeran a Mo grije klupu. Gorane Stevanovicu, to su odluke tebe i tvojih nadredjenih zbog nedavnih izbora u klubu, a Partizan ispasta zbog sacice nedostojnih grba i imena kluba. Svi ste vi jedno veliko "nista", demonstrirali ste silu prema pravim grobarima kao sto su Bata Mirkovic i Savo, a klub ide u sunovrat. Da se razumijemo, Vojvodina je danas zasluzeno pobijedila i svaka cast na zalaganju i zelji, ovo je samo revolt protiv suplje price koju slusamo iz dana u dan i zbog koje FK Partizan ispasta iz dana u dan.

L J U B O

pre 14 godina

1.stvar: Nisam znao da je samo Partizan slao igrače u Japan. Učinilo mi se da sam tamo video i MRĐU i još neke koji su vas anas razbili (ili ne vidim dobro).
2.stvar: Čak da si u Japan poslao i 68 (šesdesetosam) fudbalera to je tvoja patriotska obaveza jer SRBIJA je iznad svega. Nisu se u J.Afriku plasirali ni zvezda, ni partizan, ni čukarički NEGO SVI ZAJEDNO i ti si deo saveza i moraš biti patriota.
3.stvar: Jel treba da u reprezantaciju svi daju fudbalere osim Partizana da ne bi posle bilo da je reč o zaveri. A ako ih dajete, pa dajte ih najviše jer je vaš klub šampion i ima najbolje fudbalere? Jel tako? Šta to tu onda nije jasno.
4.stvar: A jel moguće da vi nekad izgubite utakmicu (u domaćem prventsvu) a da to nisu organizovali masoni, gremlini, tajkuni itd.? Jel može nekom (ne daj Bože) da se desi da igra dobro i pobedi vas, a vi da igrate loše i izgubite?
5.stvar: Pruži ljudima ruku i čestitaj.

milos

pre 14 godina

Uplasili se Gvardiola i SAF za sledecu sezonu. Kazu kad klub ima u timu fejsu, lomica, ilica, moreiru i super klea, ne vredi igrati protiv njih. Platini je zato resio da umesa prste a ako to nije dovoljno zvace i Blatera i sud u Strazburu... Kakva gomila gluposti iz usta '' strucnjaka''. Pa oni veeeeeeze sa fudbalom nemajuuuu!!! Aloooooo, tim je jos tri pa nula!!!!

Predo

pre 14 godina

Ja sam ovde neutralan i navijam za fudbal. Da li se ja dobro secam ili se varam, ali mi se cini da su u Japanu igrali ovaj Mrdja i Tadic i bili medju najboljim igracima, pa se ne zale nego igraju.

Bojan

pre 14 godina

A zasto ne Brana Ilic,a zasto ste oterali Bogunovica a ostavili Washingtona,zasto ne igra B.Jovanovic,kada je bolji i od Tomica i od Petrovica zajedno...Zar mora M.Jovanovic da igra,dokle da igramo sa jednim napadacem,..Sta je Djuricu Zekstra lose radi pa si resio da igraju ovi da uzmes koji dinar za kolekciju jesen-zima...Svaka cast tebi Stevanovicu,ali svaka cast...nisi ti kriv sto moras da trpis i dalje Bjeku,Zeku,Djutica i ekipu...Sve su ovo oni krivi i sve su ovo oni zakuvali...

Makedonac

pre 14 godina

Dobicete zvezdu kao i titulu sto cete dobiti...25 bod zaostatka i nije mnogo.....
(nscz, 15. april 2010 21:22)

Koji pa tvoj problem?Ne zaostajemo 25 boda vec 4 boda,a prvenstvo se jos igra.
Titule sa 25 boda prednosti osvaja Partizan,a ne cz.Zbunjen si malo izgleda.Malo vise.

Willzykk

pre 14 godina

Danas se defitniivno videla razlika između Partizanovih fudbalera i košarkaša. Košarkaški igraju za tim, dok fudbaleri igraju za pare. Košarkaši igraju svih 40 minuta, dok fudbaleri prestaju da igraju posle prvih 40 minuta. Košarkaši se međusobno odlično slažu, dok se fubdaleri svađaju oko raznih sitnica. Košarkaši imaju fantastičnog trenera koji uvek zna šta treba da uradi, koji zna da podigne ekipu, koji zna da daje savete, dok fudbaleri imaju trenera koji je aktivan samo na konferencijama posle utakmica, davajući bezvezne komentare. Ja mislim da je dovoljno.

VerniGrobar

pre 14 godina

Aloo PLavi bezi bre vise iz naseg kluba, jel vidis dokle smo dogurali s tobom (druga pozicija i bez kupa)...
- Ljudi (GROBARI) ajde da sastavimo neku peticiju s nasim potpisima i da isteramo iz naseg kluba sve bumbare koji ne znaju nista od sportu...

goran

pre 14 godina

Ma da,cijeli svijet je uključen u zavjeru koja se zove rušenje Partizana i Zvezde.Hoćemo li se otrijezniti već jednom?
Daj Plavi, bar budi čovjek kad već ne znaš da budeš trener...
Praviće Partizan Jokana od blata.

Plavi

pre 14 godina

Ovakva izjava trenera Partizana je za psihoanalizu! Šta ono reče - "osam meseci ruše Partizan"??? I to "odgovorno" tvrdi??? Da mi je samo znati, KOME on to "odgovara" za svoje tvrdnje???

KO to "ruši Partizan osam meseci"? Aman, Stevanoviću, da li si ti svestan šta pričaš, čoveče???

Prvo, šta to ima toliko vredno i značajno u današnjem JSD Partizan da bi neko uopšte pomislio da ga "ruši"?!
Drugo, ponovo pogledaj sastav srpske "reprezentacije" u utakmici protiv Japana. Da li primećuješ bilo koga osim svojih, tj. igrača Partizana? Da ti pomognem... Mrdja? Da li ti to prezime znači nešto? Da ti opet pomognem... dečko je putovao u Japan, igrao 90 minuta i postigao dva gola. I gle - evo ga opet, zdrav i oran, u domaćem prvenstvu i kupu! Štaviše, danas je opet postigao dva gola!
Ali, ti takve stvari NE PRIMEĆUJEŠ!?
Plavi, Plavi... mislim da ti je puko kompas. Načisto.

mesi

pre 14 godina

Neverovatno sta ovaj covek vise moze reci a pri tom ostati ziv!Kakva bruka evropskog partizana,covek igra sa jednim spicem i to kuci na svojem terenu,nijednu sansu niste stvorili a njbolji fudbal igrate....hahahahaaaaaaaaa.......plavi predlazem ti da smiris zivce,ukljuci tv sledeceg utorka u 21h igra Barsa!!!

Veteran PFC

pre 14 godina

Jokane, vrati seeeeee!

Eto, došlo je vreme i ovo da kažem, a u Jokana nisam imao poverenja.

Aman, bre, Plavi, dokle više da ti drugi budu krivi?! Jednom je teren neravan, drugi put protivnički igrači igraju bunker (otkud im pravo, zamisli?!), kad te ispraše u Evropi onda je to rezultat slabog fudbala u Srbiji, a sada si, kao vrhunac, umešao i jadne Japance!!!

Iz sedmice u sedmicu pričaš kak je igra dobra, zadovoljavaš se ufunjanim golovima u protivničkoj mreži na jednite jade. Nikada neću da zaboravim ljutnju Mateusa posle utakmice u Madridu protiv Relaa u LŠ. Mi samo što ne bijemo nogom u d... što smo izgubili sa "malenih" 1:0 od "vanzemaljaca", a on besan i govori u fazonu: "čime da budem zadovoljan. Izgubili smo utakmicu!" A ti, Plavi, zadovoljavaš se pobedom protiv BSK-a u nadoknadi vremena, a kad izgubiš dva boda protiv Mladog radnika kriv ti teren.

Da li gledaš nekada neku utakmicu u stranim prvenstvima, Ligi šampiona itd.? trebalo bi, profesionalac si. Da li vidiš da kod njih lopta stalno ide napred, nema pasa unazad, to se možda dogodi kada već dođu do protivničkog šesnaesterca, a tebi loptu u nogama najviše imaju halfovi i krilni igrači. Kad gledam moj Partizan, nažalost, ne mogu više da pohvatam ko je u zadnjoj liniji, ko vezni, ko napada. Jer ti bekovi grade igru, vezni ne mogu da se uvežu, a napadači primaju loptu na 40 metara od protivničkog gola i to okrenuti leđima. Stvarno se izvinjavam, ja sam laik, ali volim fudbal, gledam strane utakmice, pa mogu i ja da vidim nešto. Ustvari, vide svi. Samo ti, Plavi, zatvaraš oči ili džaba gledaš jer ne razumeš, i ulaziš polako u paranoju. Prestani da kriviš druge i razmisli malo o tome da li može da se desi da i ti grešiš...

Urke

pre 14 godina

Covece pa Tadic i Mrdja su takodje bili u Japanu i danas su nas ZGAZILI! Sta lupas bre, oduvali su nas u sred BG-a i kraj price.

PS. ko vam je kriv sto se odrekoste Djordjevica...
PSS. Mihajlovic bre sa Katanijom napravio boom, sve je zgazio, a ti sa najboljim timom u drzavi nemas igru. Bolje je da nadjes drugu zanimaciju...

The Navijac

pre 14 godina

Niko ne rusi, sam se urusava.

Nadobudnost bez pravog razloga, samoljublje do besvesti i objektivnost ravna Nato-ovoj su glavne odlike ovih ruiniranih.

Boris Janicijevic

pre 14 godina

Mislio sam da si bolji covek,nego trener,i da ces sam otici,ali sam se prevario,ti si nemoralan,sram te bilo za svu nervozu,i sekiraciju,koju si nam podario,stidi se...

Miki Srpski sin

pre 14 godina

Piksi je veliki majstor, on ne samo da daje groblju golove sa pola terena i kornera, već ih razbija iz Japana. Naime ugovorio je utakmicu sa Japanom, pa je napravio dogovor da idu samo igrači iz naše lige, znajući koliko su ovi grobari pohlepni da će poslati više od pola tima ne bi li ih nekome uvalili. Tako je destabilizovao srpsku Barselonu i ona je u tri dana izgubila već viđenu duplu krunu, jer od njih se ove godine očekivalo da igraju i ligu šampiona.
Ne znam što nije Japan smetao Mrđi, zabio je i japancima i vama po dva komada!!!

Pataren

pre 14 godina

Ako iko ruši Partizan, to ste Vi i trenutna uprava kluba, Stevanoviću. Malo časti i obraza da imate, pod hitno bi prepustili klub nekom ko će posao obavljati bolje od vas. Vi podnesite ostavku odmah. Sa ovakvom ekipom, sasvim solidnim pojedincima, vi ne pokazujete ništa. Idite dok još nije kasno.

Miodrag Jesic

pre 14 godina

Ja ovaj poraz ne priznajem, kao ni onaj od OFK-a u novembru 2006.!!! Vratite mene, ne zelim da me Stevanovic nadmasi u "lucidnim odgovorima" na konferencijama za stampu!

Makedonac

pre 14 godina

Ti Stevanovicu i tvoja nesposobnost su srusili Partizan.Rusio si ga 8 meseca i uspeo si danas.
Ocajan trener si,ali ocajniji covek.Mars iz Partizana jos od nocas.

Patrik

pre 14 godina

Procitao sam komentar maloprije da bi trebalo kontrolisati igrace jesu li zavrsili osnovnu skolu i znaju li sastaviti prostoprosirenu recenicu. Ja predlazem da se provjere i treneri i funkcioneri klubova, pogotovo Zvezde i Partizana. I obavezno javno objaviti koliki im je IQ, da svi znamo sa kim imamo posla.

Mance55

pre 14 godina

Stani, ovo nisu istine, Tadić i Mrdja razvalili kao da su dosli Mesi i Ibra na JNA a ovaj priča bajke. Pa dokle više, treba pošteno čestitati Vojvodini i izvući pouke iz poraza.

mojeime

pre 14 godina

Strucnjace nebeski samo da te obavestim da je iz iste Vojvodine koja vas je oprala danas bilo 4 igraca u Japanu!
Od njih 3 su igrali svih 90min.

Dokle ovako da se izvalicte,jel imate obraza da kazete "da,nemamo pojma i nadigrani smo".

I jos nesto,da nemate i vi neki SMS broj da vam posaljemo po koju poruku 3 komada je bolno...

Filip_NP

pre 14 godina

Ruse brate kako da ne ruse.Ruse ga losa selekcija tima,nikakvo zalaganje prvotimaca,nekreativna i arhaicna igra.Ruse ga rane prodaje retkih talenata,amateri i lopovi iz uprave.Raspali bi se mi odavno,moj Plavi, da nije onih vernih 4-5 hiljada dusa koje pevaju i posle ove bruke protiv Vojvodine.

Parni valjak

pre 14 godina

Ko počne utakmicu sa jednim napadačem, završi je sa tri. Ali nije problem u tome: igra ti nema ni filozofiju ni fizionomiju, uništio si udarnu snagu Partizana, najboljim igračima si ubio moral i samopouzdanje, neke si i uvredio nekorektnim odnosom. U fudbalu se minutaža ne može daliti po pola, jednostavno najspremniji igraju, ostali se dokazuju. Ali džaba sve to, ispadni makar toliko korektan, batali tu priču o Japanu, podnesi ostavku i pretvori ovaj težak poraz u pobedu Partizana.

Ivan

pre 14 godina

Krajnje je vreme da se Plavi, Djura snajder, Nadj i ostali odu i da se vise nikad ne vrate!!! Plavi vise ti ni izjave nisu smesne...uprava napolje!!!...
PS: ja ne znam ko ce vise da ide na fudbal pored KOSARKE i VATERPOLA... dovidjenja prijatno!!!

majstor

pre 14 godina

O cemu bre ovaj prica??? Pa zar jedan Fejsa tolikooooo znaci ovom timu Partizana. Nesposobnost vodjenja tima je to brale, nista drugo. Diara bez zivota u sebi, Moreira totalno nezainteresovan, Vasington koji ne zna da spusti loptu glavom ... Trener je najvazniji u celom timu

vdn FIRMA bre

pre 14 godina

pa i mi smo imali cetvoricu u japanu brka branio i tamo i ovde fantasticno,vulicevic hapsio redom ,tadic prodavao finte svima,mrdja 2 japancima danas 2 pakistancima ako si dobar dobar si zao mi sto i meda nije isao u japan.pokazi zube svima voso

bosserb

pre 14 godina

ja sam očekicao komentar da je PARTIZAN odigrao maestralno, na evropskom nivou, držao loptu u nogama, a Voša se branila i dala 3 slučajna gola.
da i kako ćemo sigurno biti prvaci. nije mu jasno šta ljudi vide loše u Partizanu, kad je on prezadovoljan, svi se brane protiv nas imamo 6 pobeda i dva remija, pa to je super....
Kao da trenira Čukarički i ne shvata šta je ambicija PARTIZANA.

JA

pre 14 godina

Daj bre Stevanovicu sta pricas?!? Navijac sam Partizana ali ovakve izjave stvarno nemaju smisla. Ne znam samo sta igra onaj Mijic, a Moreira koji je Grobarcina i koji je milion puta rekao da voli Partizan on ti sedi na klupi, stvarno svaka cast. Tuga... :(((((((

gavrilo princip

pre 14 godina

Ko je za da se snimi drugi deo filma "Balkanski spijun" i da se glavna uloga (Ilija Cvorovic) da gospodinu Stevanovicu neka preporuci. Ovakva paranoja se retko vidja.

gluposti sve same gluposti

pre 14 godina

Kyev Ukraina
09.12. Dynamo Kyev-Barca 1:2
Barcelona
12.12. Barca-Espanol 1:0
Abu Dhabi
16.12. Atlante-Barca 3:0
Abu Dhabi
19.12. Estudiantes-Barca 1:2 (aet)
Kuwait city
21.12. Sporting-Barca 1:1

Stevanovic, trener Barce...
"odgovorno tvrdim da nismo igrali u prvenstvu, ligi sampiona i Superkupu...osvojili bi Copa del Rey",
Rece Stevanovic i dokaza da je glupost neunistiva.

Grobar od malena...

pre 14 godina

Plavi, hajde oladi malo. Jesi čuo možda za priču kada je Dule ostao bez cntra MVP-s Eurolige Aleksa Marića?
I nije kukao, okrivljivao nebo, zvezde, mesec, nego je objasnio Vranešu da je od tog momenta on PRVI centar...
Brate Plavi, smaraš i lupetaš u prazno, ostavi se trenerskog posla, vidiš da ti ne ide. Ostavi se sada, dok još postoji šansa za titulu!

DuKaS

pre 14 godina

Stvarno bre ne shvatam kako te nije sramota... Pa Mrdja i Tadic su nas ubili danas, sta li bi tek bilo da nisu otisli u Japan?
...bruka!

johny

pre 14 godina

druze plavi imam samo jedno pitanje za tebe, a to je kakve veze ima utakmica sa japanom i to sto ti nisi poceo sa dva spica, jer koliko znam ni kleo ni dijara nisu bili u japanu

dusan

pre 14 godina

djuricicu, jel to prelazis u partizan? imali ste veci posed lopte i vise suteva na gol? HAHAHA! pa to su grobarske izjave! U realnom svetu: izgubili ste sa 3-0 i opet cete 5.maja...

Grobar Ni

pre 14 godina

„Rušili su Partizan osam meseci i večeras su to i uspeli...“

Ако је неко рушио Партизан онда је то овај који бестидно даде овакву изјаву. Овакве несувисле изјаве наводних тренера ФКП само дају прилике навијачима клуба у распаду да се сладе и ишчикавају са нама. Зато под хитно Стевановићу оставка и одлазак из светиње. Свако одуговлачење са оставком биће продужетак њене агоније и наставак њеног „рушења“. Одлази. То је најбоље решење.

Djole Delija

pre 14 godina

to bre carevi!!svaka cast Djuricicu za pobedu,ali brate smiri se malo,znaci samlecemo vas u finalu!!!Ajde,igraj i bori se!ajde severom ori se,ajde u pobede sa nama ti!!!

Dragan 1010

pre 14 godina

Људи моји каква је ово изјава. Па против Јавора смо играли пре одласка репрезентације у Јапан.
Једноставно трега Стевановићу да одеш јер ниси ти за тај посао. Тренирај неку нижеразредну екипу можда ћеш тамо имати више успеха.

sablja

pre 14 godina

boze pa kako vas nije sramota pricate da ste ubedljivo najkvalitetnija ekipa u srbija a da ste izgubili zbog reprezentacije,pa i vojvodini su igrala 4 igraca od toga 3 celu utakmicu,pa zar vama kao "najkvalitetnijoj" ekipi nije lakse da podnestete baveze od npr vojvodine koja je "5-ti" tim a koja je skoro imala isto igraca u reprezentaciji ??????? stalno pricate mi smo naj,naj,naj,naj .....................a ja se pitam po cemu?! i dalje odgovorno tvrdim da je vojvodina najkvalitetniji tim u srbiji,naravno posle zvezde :-)

banjac

pre 14 godina

I Mrdja je bio u Japanu, pa je razbio Partizan... Tako je i Bjekovic ranije, kad Partizan pobedjuje sve je super a cim ga pobedjuju odma 100 teorija zavera...Ljudi ako ne znate voditi klub, ima onih koji znaju i koji ce stojati iza svojih dela...bili ona dobrta ili losa

DrizdB92

pre 14 godina

Suvise sam ljuta i nemoj da se smesis
desice se zlo, desice se zlo
Golom bi jednim hteo sve da resis
ja ne zelim to, ja ne zelim to

Tri Gola hocu ja
necu jedan, necu dva
nista manje necu
jer tri su za srecu
tri Gola hocu ja

Ne gledaj me tako, ne zovi me plavi
lagao si sve, lagao si sve
s drugima si bio dok sam tvoja bila
saznala sam sve, saznala sam sve


Srce nije kamen, zato sme da place
al’ ja necu to, al’ ja necu to
Golovi od uvek lek za srce znace
sad upamti to, sad upamti to

Tri Gola hocu ja
necu jedan, necu dva
nista manje necu
jer tri su za srecu
tri Gola hocu ja

vlada-ar

pre 14 godina

Stevanoviceve izjave necu ni komentarisati ali je zanimljiv ovaj Djuricic. Frajeru nisu oni pricali bajke, svi su videli ko god je gledao utakmicu (bio je direktan prenos) da su Vas razbili . ne zbog 3:0 (posle kojih niko normalan ne moze da kaze da je bio bolji) vec zbog igre i prilika koje su imali. Istina je samo da ste imali vise loptu u posedu ali covece pa gubili ste utakmicu , niste mogli i da cekate kontranapade!!!! Ovakve izjave mogu se govoriti samo u nasoj ligi, to ni Murinjo ne bi smeo da kaze a da ne kazu da je "odlepio" a kamoli trener u nasoj zemlji baz nekih vecih rezultata (jos uvek). Inace za samu utakmicu svaka cast. Takva Vojvodina treba srpskom fudbalu. Steta je samo sto nisu tako igrali sve utakmice u sezoni i uzeli duplu krunu jer je svima dosta "vecitih".

sasa

pre 14 godina

Kako te bre nije sramota da se vadis na nasu Reprezentaciju!!! ali ovo je bruka i sramota kako covek sme ovako nesto da izjavi!! VOJVODINA NAS je raznela danas !!! Jovanovic,lazevski,Mijic bruka !!

meki

pre 14 godina

Jeste, odlazak u Japan je kljuc neuspjeha!!
Kao da bi Mrdja dao dva gola danas da nema brata blizanca koji je umjesto njega putovao u Japan i davao golove ?
Sve podrzavam sto je trener rekao!Sve!!!

nex

pre 14 godina

A sada dame i gospodo, trenutak koji smo svi dugo cekali... pamparara(bubnjevi)

Dobitnik oskara u kategoriji za najbesmislenije izjave godine je... pamparara(bubnjevi)

Goran Plavi Stevanovic.

Rukometas

pre 14 godina

Ja se divim ovom "treneru" ima bolje recenice nego Okuka i Jesic zajedno....svaka cast. :)) za izgubljenu titulu bice izjava "praznik rada, prvi maj, nas je upropastio...otisli igraci na Kosamaj pa jeli peceno prase. jeli su malo vise nego sto treba pa nismo mogli da imamo agresivnost kao na pocetku sezone". a ja necu dam ostavku ja sam jeo samo pilece batake.

debeli ljudi su puni sebe

pre 14 godina

Ovaj ce svojim izjavama ugroziti "vanserijskog" strucnjeka koji verovatno i dalje ne priznaje poraz od OFK, naravno nekima je secanje potamnelo, ali neka ih...

boki

pre 14 godina

Beli necujem sta pricas,u tunelu sam.....ti bre "treneru" vise ne znas sta pricas,pa da ih nisu zvali u repku,ti bi se zalio da opet rade protiv partizana....ja jesam grobar..al ovo sto ti pricas to nema vise veze sa mozgom,sa moralom,sa obrazom....pa vama gospodo(djuric nadj stevanovic) su obrazi ko djon debeli...Svaka cast momcima iz Vose....bolja ekipa prolazi dalje... Pa ako su ti Tomic i Davidov bili u kini,sto onda Dr.Mo nije igrao....Volim Saleta,al nije vise ni senka onog igraca sto je bio....Zaista sramotna igra ..... Nadam dobrom finalu, dobroj utakmici....A sto se tice nas,nadam se nekom boljem sutra....

Dragan Jurić

pre 14 godina

Kada neki igrač nastupa za reprezentaciju skače mu cena na tržištu. I sam Stevanović kaže da su njegovi igrači najbolji. Pa valjda je onda logično da su igrali u Japanu. I Partizan će imati igrače koji će više vredeti kad ih bude prodavao. Da nisu išli bila bi povika da neko omalovažava Partizan i njegove igrače. U Japanu je bio i Mrđa! Dao tamo dva gola,dao i večeras dva. I ništa mu nije smetalo što je menjao kontinente i vremenske zone. I eto: svi ruše jadni Partizan! Zaista sramota što ih Vojvodina nije pustila!? Niko da shvati da je zabranjeno pobediti Partizan!? Beli,sram te bilo! Em što si kao trener analfabeta,em uvek uveseljavaš svojim komentarima posle neuspeha. Kao da te je Ana Ivanović školovala...

Vračar navija za Zvezdu!

pre 14 godina

Ovima je ovaj Japan savršeno legao ko alibi za ostatak sezone. Očekujem isti izgovor i za derbi. Pritom čista glupost. Svako ko je putovao te duže relacije zna da posle 10 dana ta priča više ne pije vodu. Ja sam se posle 30 sati letenja oporavio za 2 dana, a nisam imao čast da idem da igram za svoju zemlju (sa namerom da se prodam).
Muke apostolske, povredio se profesionalni sportista. Pa šta? Nama je bio povređen kapiten i najbitniji igrač pred derbi pa nismo kukali ko ovaj pećenik.
Jadno i bedno.

Kamikaza

pre 14 godina

Pa zar niste vi u svakom momentu, u svakom trenutku i za svaku utakmicu, konstantno pokriveni na svim pozicijama sa dva fenomenalna, fantasticna, vrsna, kvalitetna bla bla bla igraca gde sto mu dodje 22 svakomomentna vrsta, kvalitetna, odlicna bla bla igraca i nebitno je ko ce da igra, jer postoje na svakoj poziciji bar dva vrsna, kvalitetna, odlicna bla bla bla igraca? Izvinjavam se sto se petljam u vase dvoriste, istog sam misljenja i oko Zvezde kad kuka kako im nedostaje neki igrac(i),jer ova demagoska prica se proteze iz pripremnog u pripremni period, a cim se desi ovako nesto, eto ga alibi...izlizano, hocemo malo orginalnosti.
p.s. da se ne lazemo, sve dok vam je ovaj nesretnik trener, vas potencijal nece doci do izrazaja i zato se ne razbacujte sa, takodje, izlizanim forama oko Zvezdinih penala, namestanja i td...ako ikada u skorijoj buducnosti neki od ova dva tima bude osvoji tri titule zaredom, zovite me Hudini...a do tada, malo dostojanstva molim!

Zvezdo zgazi ih sve....

milan

pre 14 godina

Daj ne davite vise sa tom pricom da su vam sestorica fudbalera bila u Japan,pa i drugim klubovima si bili ali se niko ne zali,nego kada gubite ili igrate nereseno onda se vadite na tu pricu.Nego nego kao ljudi priznajte da su vas razbili i nadigrali.Sve pohvale za Vosu.

drazen

pre 14 godina

cestitam vojvodini na prolazu! grobar sam ali losa igra i losa selekcija nas je dovela tu gde jesmo ,treba izvuci pouke iz ove sezone!

rikukawa_akira

pre 14 godina

ti si genije!zao mi je sto ces posle ovoga nestati kao sto si i zasluzio,mislim kao trener...zao mi i djurica,morace da se vrati snajderaju!
i naposletku nece biti tvojih besmislenih konferencija i izjava za stampu....
odlazis zato sto ne znas,a ne zbog japana i ko zna cega...
NAPOLJE!!!!

sone

pre 14 godina

Srusio si ga TI jer si doveo Sasu Ilica.
Srusio si ga jer si oterao Djordjevica.
Srusio si ga jer si "podmladio" odbranu.
Ako se Fejsa povredio nije smak sveta,zamenio ga Raca kojeg si TI forsirao do skoro a Fejsu zapostavljao!Veca je briga sto se momci iz odbrane ponasaju kao drugoligaski igraci.Bilo je tuzno gledati danas svu cetvoricu.Samo im je Srdja falio!Mrdja im bre dva gola dao iz dva centarsuta!Pa bunarenje sa Vasingtonom od 65.minuta..(?)Ma ne mogu da se nerviram...Japan mu kriv...

Pedja J7

pre 14 godina

Plavi kaže da nije mogao da igra sa 2 napadača zbog utakmice sa Japanom??? Od kad su Dijara i kleo naši reprezentativci???

A trener Voše već posle 2 nedelje zaboravio DEMOLIRANJE na Marakani i 3:0 za Zvezdu....bili oni bolji...srećom bilo je TV prenosa!

ZVEZDA U SRCU!!!

Lala

pre 14 godina

Ovaj Plavi je neumoran.
Pa da su izgubili sa 5:0 opet bi nasao neki izgovor.Uvek se dobro nasmejem kad god nesto izjavi u novinama.
Ocigledno covek nema pojma o cemu prica.
Zasto je u stvari pustio igrace da idu u Japan.

mojeime

pre 14 godina

Strucnjace nebeski samo da te obavestim da je iz iste Vojvodine koja vas je oprala danas bilo 4 igraca u Japanu!
Od njih 3 su igrali svih 90min.

Dokle ovako da se izvalicte,jel imate obraza da kazete "da,nemamo pojma i nadigrani smo".

I jos nesto,da nemate i vi neki SMS broj da vam posaljemo po koju poruku 3 komada je bolno...

johny

pre 14 godina

druze plavi imam samo jedno pitanje za tebe, a to je kakve veze ima utakmica sa japanom i to sto ti nisi poceo sa dva spica, jer koliko znam ni kleo ni dijara nisu bili u japanu

sasa

pre 14 godina

Kako te bre nije sramota da se vadis na nasu Reprezentaciju!!! ali ovo je bruka i sramota kako covek sme ovako nesto da izjavi!! VOJVODINA NAS je raznela danas !!! Jovanovic,lazevski,Mijic bruka !!

gavrilo princip

pre 14 godina

Ko je za da se snimi drugi deo filma "Balkanski spijun" i da se glavna uloga (Ilija Cvorovic) da gospodinu Stevanovicu neka preporuci. Ovakva paranoja se retko vidja.

Ivan

pre 14 godina

Krajnje je vreme da se Plavi, Djura snajder, Nadj i ostali odu i da se vise nikad ne vrate!!! Plavi vise ti ni izjave nisu smesne...uprava napolje!!!...
PS: ja ne znam ko ce vise da ide na fudbal pored KOSARKE i VATERPOLA... dovidjenja prijatno!!!

nex

pre 14 godina

A sada dame i gospodo, trenutak koji smo svi dugo cekali... pamparara(bubnjevi)

Dobitnik oskara u kategoriji za najbesmislenije izjave godine je... pamparara(bubnjevi)

Goran Plavi Stevanovic.

sone

pre 14 godina

Srusio si ga TI jer si doveo Sasu Ilica.
Srusio si ga jer si oterao Djordjevica.
Srusio si ga jer si "podmladio" odbranu.
Ako se Fejsa povredio nije smak sveta,zamenio ga Raca kojeg si TI forsirao do skoro a Fejsu zapostavljao!Veca je briga sto se momci iz odbrane ponasaju kao drugoligaski igraci.Bilo je tuzno gledati danas svu cetvoricu.Samo im je Srdja falio!Mrdja im bre dva gola dao iz dva centarsuta!Pa bunarenje sa Vasingtonom od 65.minuta..(?)Ma ne mogu da se nerviram...Japan mu kriv...

meki

pre 14 godina

Jeste, odlazak u Japan je kljuc neuspjeha!!
Kao da bi Mrdja dao dva gola danas da nema brata blizanca koji je umjesto njega putovao u Japan i davao golove ?
Sve podrzavam sto je trener rekao!Sve!!!

L J U B O

pre 14 godina

1.stvar: Nisam znao da je samo Partizan slao igrače u Japan. Učinilo mi se da sam tamo video i MRĐU i još neke koji su vas anas razbili (ili ne vidim dobro).
2.stvar: Čak da si u Japan poslao i 68 (šesdesetosam) fudbalera to je tvoja patriotska obaveza jer SRBIJA je iznad svega. Nisu se u J.Afriku plasirali ni zvezda, ni partizan, ni čukarički NEGO SVI ZAJEDNO i ti si deo saveza i moraš biti patriota.
3.stvar: Jel treba da u reprezantaciju svi daju fudbalere osim Partizana da ne bi posle bilo da je reč o zaveri. A ako ih dajete, pa dajte ih najviše jer je vaš klub šampion i ima najbolje fudbalere? Jel tako? Šta to tu onda nije jasno.
4.stvar: A jel moguće da vi nekad izgubite utakmicu (u domaćem prventsvu) a da to nisu organizovali masoni, gremlini, tajkuni itd.? Jel može nekom (ne daj Bože) da se desi da igra dobro i pobedi vas, a vi da igrate loše i izgubite?
5.stvar: Pruži ljudima ruku i čestitaj.

Grobar od malena...

pre 14 godina

Plavi, hajde oladi malo. Jesi čuo možda za priču kada je Dule ostao bez cntra MVP-s Eurolige Aleksa Marića?
I nije kukao, okrivljivao nebo, zvezde, mesec, nego je objasnio Vranešu da je od tog momenta on PRVI centar...
Brate Plavi, smaraš i lupetaš u prazno, ostavi se trenerskog posla, vidiš da ti ne ide. Ostavi se sada, dok još postoji šansa za titulu!

Pedja J7

pre 14 godina

Plavi kaže da nije mogao da igra sa 2 napadača zbog utakmice sa Japanom??? Od kad su Dijara i kleo naši reprezentativci???

A trener Voše već posle 2 nedelje zaboravio DEMOLIRANJE na Marakani i 3:0 za Zvezdu....bili oni bolji...srećom bilo je TV prenosa!

ZVEZDA U SRCU!!!

Rukometas

pre 14 godina

Ja se divim ovom "treneru" ima bolje recenice nego Okuka i Jesic zajedno....svaka cast. :)) za izgubljenu titulu bice izjava "praznik rada, prvi maj, nas je upropastio...otisli igraci na Kosamaj pa jeli peceno prase. jeli su malo vise nego sto treba pa nismo mogli da imamo agresivnost kao na pocetku sezone". a ja necu dam ostavku ja sam jeo samo pilece batake.

Vračar navija za Zvezdu!

pre 14 godina

Ovima je ovaj Japan savršeno legao ko alibi za ostatak sezone. Očekujem isti izgovor i za derbi. Pritom čista glupost. Svako ko je putovao te duže relacije zna da posle 10 dana ta priča više ne pije vodu. Ja sam se posle 30 sati letenja oporavio za 2 dana, a nisam imao čast da idem da igram za svoju zemlju (sa namerom da se prodam).
Muke apostolske, povredio se profesionalni sportista. Pa šta? Nama je bio povređen kapiten i najbitniji igrač pred derbi pa nismo kukali ko ovaj pećenik.
Jadno i bedno.

DuKaS

pre 14 godina

Stvarno bre ne shvatam kako te nije sramota... Pa Mrdja i Tadic su nas ubili danas, sta li bi tek bilo da nisu otisli u Japan?
...bruka!

Radovan Curcic

pre 14 godina

Kolega,kako te nije sramota da izjavis da je nastup u Japanu kriv za vase posrtanje?
Koliko vidim Lekicu,Mrdji i Tadicu nije smetalo putovanje u drugu vremensku zonu !
Glavom i bradom:

ma samo opusteno

pre 14 godina

Joj ovoga Stevanovica, sto on lupa ko maksim po diviziji...
Izvini ali ja sam video u Japanu i Mrdju, Tadica, Brkica i Vulicevica... pa su ti opet ocitali lekciju na vasem stadionu!!!
A zar Partizan nema dve podjednako dobre postave, po dva igraca na svakoj poziciji?
Zar to nisu najbolji igraci u drzavi?
Pa nekome bi bila cast da u reprezentaciji ima 6 fudbalera, ovi iz Vojvodine su ponosni na svoje reprezentativce!!!
A da, verovatno je dres reprezentacije bitan jedino kad su takmicarske utakmice u pitanju!
Verovatno ce se zaliti ako bar dva ili tri igraca ne budu igrali na Svetskom prvenstvu!!!

vdn FIRMA bre

pre 14 godina

pa i mi smo imali cetvoricu u japanu brka branio i tamo i ovde fantasticno,vulicevic hapsio redom ,tadic prodavao finte svima,mrdja 2 japancima danas 2 pakistancima ako si dobar dobar si zao mi sto i meda nije isao u japan.pokazi zube svima voso

Miki Srpski sin

pre 14 godina

Piksi je veliki majstor, on ne samo da daje groblju golove sa pola terena i kornera, već ih razbija iz Japana. Naime ugovorio je utakmicu sa Japanom, pa je napravio dogovor da idu samo igrači iz naše lige, znajući koliko su ovi grobari pohlepni da će poslati više od pola tima ne bi li ih nekome uvalili. Tako je destabilizovao srpsku Barselonu i ona je u tri dana izgubila već viđenu duplu krunu, jer od njih se ove godine očekivalo da igraju i ligu šampiona.
Ne znam što nije Japan smetao Mrđi, zabio je i japancima i vama po dva komada!!!

maximus

pre 14 godina

Zadnja vest:ponistena utakmica polufinala kupa jer po zakonu fss i karadzica nije dozvoljeno davati partizanu golove glavom,sa 25 i vise metara nogom i pogotovo zabrana se odnosi na igrace koji su igrali nedavno u japanu..mrdji i tadicu !!!

Dragan Jurić

pre 14 godina

Kada neki igrač nastupa za reprezentaciju skače mu cena na tržištu. I sam Stevanović kaže da su njegovi igrači najbolji. Pa valjda je onda logično da su igrali u Japanu. I Partizan će imati igrače koji će više vredeti kad ih bude prodavao. Da nisu išli bila bi povika da neko omalovažava Partizan i njegove igrače. U Japanu je bio i Mrđa! Dao tamo dva gola,dao i večeras dva. I ništa mu nije smetalo što je menjao kontinente i vremenske zone. I eto: svi ruše jadni Partizan! Zaista sramota što ih Vojvodina nije pustila!? Niko da shvati da je zabranjeno pobediti Partizan!? Beli,sram te bilo! Em što si kao trener analfabeta,em uvek uveseljavaš svojim komentarima posle neuspeha. Kao da te je Ana Ivanović školovala...

Plavi

pre 14 godina

Ovakva izjava trenera Partizana je za psihoanalizu! Šta ono reče - "osam meseci ruše Partizan"??? I to "odgovorno" tvrdi??? Da mi je samo znati, KOME on to "odgovara" za svoje tvrdnje???

KO to "ruši Partizan osam meseci"? Aman, Stevanoviću, da li si ti svestan šta pričaš, čoveče???

Prvo, šta to ima toliko vredno i značajno u današnjem JSD Partizan da bi neko uopšte pomislio da ga "ruši"?!
Drugo, ponovo pogledaj sastav srpske "reprezentacije" u utakmici protiv Japana. Da li primećuješ bilo koga osim svojih, tj. igrača Partizana? Da ti pomognem... Mrdja? Da li ti to prezime znači nešto? Da ti opet pomognem... dečko je putovao u Japan, igrao 90 minuta i postigao dva gola. I gle - evo ga opet, zdrav i oran, u domaćem prvenstvu i kupu! Štaviše, danas je opet postigao dva gola!
Ali, ti takve stvari NE PRIMEĆUJEŠ!?
Plavi, Plavi... mislim da ti je puko kompas. Načisto.

grobar-zvornik

pre 14 godina

Alo bre Stevanovicu, jel' znas sta pricas covjece?? Pa do kad ce se kod nas provlaciti prica kako su nasi 'igraci' optereceni reprezentatvinim obavezama? I Mrdja je putovao u Japan pa sta?! Sta bi rekao za evropske klubove poput Milana, Intera, Mancestera, Barselone koji igraju 2 utakmice sedmicno tokom cijele godine?! JAKE UTAKMICE. I uvijek se ti isti igraci odazivaju reprezentativnim obavezama. Kako mogu to, zar nisu umorni? Samo kod nas "trener" Djoric jednom prilikom odvali kako nasi reprezentativci igraju jake evropske lige i umorni su kad dodje evropsko ili svjetsko prvenstvo. Pitam se, sta rade ostali igraci u tim jakim evropskim klubovima dok nasi veseljaci igraju?
Do kad ce trajati ova agonija srpskog fudbala i kad ce se poceti pricati o njemu na fudbalski nacin. O golovima, prilikama, titulama a ne ko koga rusi i koliko to traje.

Jednostavno gospodine Stevanovicu, nisi dorastao poslu i klubu u kom se nalazis i vrijeme ti je da ides. Partizan je bar nekakvo ime i institucija, i mislim da zasluzuje mnogo vise od jednog nizerazrednog trenera. ODLAZI!!!!

Miodrag Jesic

pre 14 godina

Ja ovaj poraz ne priznajem, kao ni onaj od OFK-a u novembru 2006.!!! Vratite mene, ne zelim da me Stevanovic nadmasi u "lucidnim odgovorima" na konferencijama za stampu!

debeli ljudi su puni sebe

pre 14 godina

Ovaj ce svojim izjavama ugroziti "vanserijskog" strucnjeka koji verovatno i dalje ne priznaje poraz od OFK, naravno nekima je secanje potamnelo, ali neka ih...

dusan

pre 14 godina

djuricicu, jel to prelazis u partizan? imali ste veci posed lopte i vise suteva na gol? HAHAHA! pa to su grobarske izjave! U realnom svetu: izgubili ste sa 3-0 i opet cete 5.maja...

Wllaxy

pre 14 godina

Dobicete zvezdu kao i titulu sto cete dobiti...25 bod zaostatka i nije mnogo.....
(nscz, 15. april 2010 21:22)

Koji pa tvoj problem?Ne zaostajemo 25 boda vec 4 boda,a prvenstvo se jos igra.
Titule sa 25 boda prednosti osvaja Partizan,a ne cz.Zbunjen si malo izgleda.Malo vise.
(Makedonac, 15. april 2010 22:11)

Nije on zbunjen nego si ti zbunjen, posto je vise nego ocigledno da pomenuvsi tih 25 bodova prednosti misli na Vojvodinu i na poslednju izjavu njihovog trenera Djuricica u tekstu, a ne na partizan.
Ali posle sve ove voznje koju su vam priredili igraci Vojvodine veceras, nije ni cudo sto ti se malo zavrtelo u glavi pa ne znas ni sta drugi pise niti mozes da skontas sta zeli da kaze i na koga se tekst odnosi.

gluposti sve same gluposti

pre 14 godina

Kyev Ukraina
09.12. Dynamo Kyev-Barca 1:2
Barcelona
12.12. Barca-Espanol 1:0
Abu Dhabi
16.12. Atlante-Barca 3:0
Abu Dhabi
19.12. Estudiantes-Barca 1:2 (aet)
Kuwait city
21.12. Sporting-Barca 1:1

Stevanovic, trener Barce...
"odgovorno tvrdim da nismo igrali u prvenstvu, ligi sampiona i Superkupu...osvojili bi Copa del Rey",
Rece Stevanovic i dokaza da je glupost neunistiva.

ZVEZDAS IZ VOLJCINCA

pre 14 godina

Sad sam uveo internet ne znam o cemu se radi,jel zna neko kad igraju partizan i vojvodina i jesu li se vratili ovi nasi igraci iz Japana.

DrizdB92

pre 14 godina

Suvise sam ljuta i nemoj da se smesis
desice se zlo, desice se zlo
Golom bi jednim hteo sve da resis
ja ne zelim to, ja ne zelim to

Tri Gola hocu ja
necu jedan, necu dva
nista manje necu
jer tri su za srecu
tri Gola hocu ja

Ne gledaj me tako, ne zovi me plavi
lagao si sve, lagao si sve
s drugima si bio dok sam tvoja bila
saznala sam sve, saznala sam sve


Srce nije kamen, zato sme da place
al’ ja necu to, al’ ja necu to
Golovi od uvek lek za srce znace
sad upamti to, sad upamti to

Tri Gola hocu ja
necu jedan, necu dva
nista manje necu
jer tri su za srecu
tri Gola hocu ja

DekiJA

pre 14 godina

Plavi brate moj,
Rusis ti intelekt svih nas vernih grobara koji citamo ovo, pomucujes nam pamet svojim nebuloznim i krajnje sizofrenim izavama, opasno pretendujuci da nadmasis nenadmasne Miodraga Jesica i Anu Ivanovic... Zbog ovoga ce te se i potomci stideti...

Ziveli!!!

KAN

pre 14 godina

Daj Stevanovicu prekini da se foliras...
Trazis opravdanje da ostanes na klupi Partizana.
Koga ruše? VAS?
Samo je Partizan slao igrace u Japan? Vosa, Zvezda...
Ti i ''predsednik'' Partizana ste bruka.
Nezaslužujete da budete ni ekonomi ovog kluba.
Pa Dijara, Moreira i Ilic su vam placeni više od
ostalih osam igraca.
Pa sta ne opravdaju te pare...
Mancester, Real, Barsa, Bordo, Siti, Arsenal
niko ne daje reprezentativce smo PARTIZAN.
Smesan si...
Rušiš ti sam sebe rezultatima i delima...

Parni valjak

pre 14 godina

Ko počne utakmicu sa jednim napadačem, završi je sa tri. Ali nije problem u tome: igra ti nema ni filozofiju ni fizionomiju, uništio si udarnu snagu Partizana, najboljim igračima si ubio moral i samopouzdanje, neke si i uvredio nekorektnim odnosom. U fudbalu se minutaža ne može daliti po pola, jednostavno najspremniji igraju, ostali se dokazuju. Ali džaba sve to, ispadni makar toliko korektan, batali tu priču o Japanu, podnesi ostavku i pretvori ovaj težak poraz u pobedu Partizana.

vlada-ar

pre 14 godina

Stevanoviceve izjave necu ni komentarisati ali je zanimljiv ovaj Djuricic. Frajeru nisu oni pricali bajke, svi su videli ko god je gledao utakmicu (bio je direktan prenos) da su Vas razbili . ne zbog 3:0 (posle kojih niko normalan ne moze da kaze da je bio bolji) vec zbog igre i prilika koje su imali. Istina je samo da ste imali vise loptu u posedu ali covece pa gubili ste utakmicu , niste mogli i da cekate kontranapade!!!! Ovakve izjave mogu se govoriti samo u nasoj ligi, to ni Murinjo ne bi smeo da kaze a da ne kazu da je "odlepio" a kamoli trener u nasoj zemlji baz nekih vecih rezultata (jos uvek). Inace za samu utakmicu svaka cast. Takva Vojvodina treba srpskom fudbalu. Steta je samo sto nisu tako igrali sve utakmice u sezoni i uzeli duplu krunu jer je svima dosta "vecitih".

Mance55

pre 14 godina

Stani, ovo nisu istine, Tadić i Mrdja razvalili kao da su dosli Mesi i Ibra na JNA a ovaj priča bajke. Pa dokle više, treba pošteno čestitati Vojvodini i izvući pouke iz poraza.

Lala

pre 14 godina

Ovaj Plavi je neumoran.
Pa da su izgubili sa 5:0 opet bi nasao neki izgovor.Uvek se dobro nasmejem kad god nesto izjavi u novinama.
Ocigledno covek nema pojma o cemu prica.
Zasto je u stvari pustio igrace da idu u Japan.

Wllaxy

pre 14 godina

Stevanovicu kako te nije sramota da kazes ako nesto!!!
1. Stalno apostrofiras kako imas ubedljivo najbolje igrace u ligi, a uporno kukas zato sto su ti isti igraci branili boje reprezentacije.
2. Partizan od igre nema ni "i" sto se najbolje videlo na poslednje dve utaklmice koje je prenosila drzavna televizija. Kako te onda nije sramota da trazis izgovor u bilo cemu drugom osim u sebi i svojim igracima koji su posteno nadigrani.
3. I ostali klubovi su imali igrace u Japanu i niko od njih nije se zalio na to niti kukajuci trazio alibi za eventualne neuspehe. Stavise isti taj Mrdja je u Japanu igrao za reprezentaciju, dao tamo dva gola, bio najbolji igrac utakmice i to mu uopste nije smetalo da i na ovoj utakmici da dva gola! Kako to da njemu put u Japan nije nikako smetao a tvojim zvezdama i zvezdicama jeste?!

Zbog svega ovog najbolje bi bilo da bar neko vreme ne dajes nikakve izjave i ne blamiras se vise nego sto vec jesi!

Kamikaza

pre 14 godina

Pa zar niste vi u svakom momentu, u svakom trenutku i za svaku utakmicu, konstantno pokriveni na svim pozicijama sa dva fenomenalna, fantasticna, vrsna, kvalitetna bla bla bla igraca gde sto mu dodje 22 svakomomentna vrsta, kvalitetna, odlicna bla bla igraca i nebitno je ko ce da igra, jer postoje na svakoj poziciji bar dva vrsna, kvalitetna, odlicna bla bla bla igraca? Izvinjavam se sto se petljam u vase dvoriste, istog sam misljenja i oko Zvezde kad kuka kako im nedostaje neki igrac(i),jer ova demagoska prica se proteze iz pripremnog u pripremni period, a cim se desi ovako nesto, eto ga alibi...izlizano, hocemo malo orginalnosti.
p.s. da se ne lazemo, sve dok vam je ovaj nesretnik trener, vas potencijal nece doci do izrazaja i zato se ne razbacujte sa, takodje, izlizanim forama oko Zvezdinih penala, namestanja i td...ako ikada u skorijoj buducnosti neki od ova dva tima bude osvoji tri titule zaredom, zovite me Hudini...a do tada, malo dostojanstva molim!

Zvezdo zgazi ih sve....

MARKO NS

pre 14 godina

Sramotaaaa,pa covece o cemu ti pricas,kako ekipe koje igraju non stop sreda-subota igraju i ne zale se i nemaju pravo da se zale jer je to normalno u danasnjem fudbalu.Igraci su profesionalci i oni moraju da izdrze sve napore...Smesan si sa izjavama...RED STAR FOREVER

Lud ili noge...

pre 14 godina

"Pobedićemo i Zvezdu. Protiv njih smo u prvenstvu izgubili, a imali smo više šuteva ka golu i veći posed lopte, a posle su oni pričali bajke da su odigrali vanserijski. Sada im kažem da ćemo i njih pobediti", rekao je trener Vojvodine.

Ovaj prica o tekmi na Marakani 3:0?!

Vladan

pre 14 godina

Setimo se da je Stevanovic bio pomoćni trener u reprezentaciji. Da li je takva osoba zrela za to? Teško.
Ja sam navijač Zvezde, ali se još na pripremama Partizana videlo da tu nešto ne štima. Forsirati Sašu Ilića i Mijića, a držati na klupi Moreiru (hajde da tu svrstam i Dijaru) je smešno. Mi navijači Zvezde smo uvek voleli da za Partizan igraju Ilić, Ćirić i slični igrači, koji ne mogu da dobace do gola sa 20 metara.

Vlada

pre 14 godina

Ne ne Mrdja, Tadic, Brkic niko od njih nije isao u Japan samo partizanovi igraci!!!
Daj covece budi posten pa priznaj da te je Djuricic takticki RASTURIO!!!

mik

pre 14 godina

"Rušili su Partizan osam meseci i večeras su to i uspeli. Odgovorno tvrdim da bi Partizan bio u finalu kupa i da bi u prvenstvu zaostajao samo dva boda da nam šestorica igrača nisu išla u Japan. Namerno izbegavam da pričam previše o utakmici, jer ono što se večeras desilo je samo rezultat svega toga".
a) Ilija Cvorovic,
b) Kalimero,
c) Slonce Cira ("Nikada se necu predati, NIKADA!!!")

realni grobar

pre 14 godina

Japan,Japan,Japan???

Zavere,zavere...
E moj Plavi, oterao si Djordjevica, unistio Moreiru... O cemu bre ti pricas? I Mrdja je bio u Japanu pa nam je dao dva komada,i Brkic je bio pa mu nismo davali golove kako smo hteli.
I dokle vise guras onog washingtona, onaj ne zna po zemlji da hoda.Nije poenta biti visok 202 i zalepiti broj 25 na ledja. Oce covek da bude Nikola Zigic al mu ne ide. Djuric je lobirao da syo vise igraca ode u Japan kako bi se prodali a sad trazite izgovor u tome...
Bar 5 utakmica ove sezone smo odigrali ocajno a ti si posle svake pricao da smo lucidni, maestralni, da nismo imali dovoljno srece....
Idi,idi,idi iz Partizana i budi pomocnik negde jer nije trenerski posao za tebe.

Unistio si nas ove godine...
G

Grobar Ni

pre 14 godina

„Rušili su Partizan osam meseci i večeras su to i uspeli...“

Ако је неко рушио Партизан онда је то овај који бестидно даде овакву изјаву. Овакве несувисле изјаве наводних тренера ФКП само дају прилике навијачима клуба у распаду да се сладе и ишчикавају са нама. Зато под хитно Стевановићу оставка и одлазак из светиње. Свако одуговлачење са оставком биће продужетак њене агоније и наставак њеног „рушења“. Одлази. То је најбоље решење.

JA

pre 14 godina

Daj bre Stevanovicu sta pricas?!? Navijac sam Partizana ali ovakve izjave stvarno nemaju smisla. Ne znam samo sta igra onaj Mijic, a Moreira koji je Grobarcina i koji je milion puta rekao da voli Partizan on ti sedi na klupi, stvarno svaka cast. Tuga... :(((((((

robin hud

pre 14 godina

I ja kao zvezdas tvrdim da imate najbolje igrace u ligi ali i najgoreg trenera lige ! Dobio si odresene ruke da radis sta hoces i kad si otjerao par dobrih igraca sa ti kriva reprezentacija ! Kako te nije samo sramota ? Dok si ti bio u reprezentaciji i zvao 6-7 igraca iz Zvezde onda nije niko rusio Zvezdu a sad vjerovatno mislis na Zvezdu kad govoris o nekakvom rusenju !!! Jokan se nije nesto pokazao kao trener ali je on za tebe doktor nauka !

Urke

pre 14 godina

Covece pa Tadic i Mrdja su takodje bili u Japanu i danas su nas ZGAZILI! Sta lupas bre, oduvali su nas u sred BG-a i kraj price.

PS. ko vam je kriv sto se odrekoste Djordjevica...
PSS. Mihajlovic bre sa Katanijom napravio boom, sve je zgazio, a ti sa najboljim timom u drzavi nemas igru. Bolje je da nadjes drugu zanimaciju...

bosserb

pre 14 godina

ja sam očekicao komentar da je PARTIZAN odigrao maestralno, na evropskom nivou, držao loptu u nogama, a Voša se branila i dala 3 slučajna gola.
da i kako ćemo sigurno biti prvaci. nije mu jasno šta ljudi vide loše u Partizanu, kad je on prezadovoljan, svi se brane protiv nas imamo 6 pobeda i dva remija, pa to je super....
Kao da trenira Čukarički i ne shvata šta je ambicija PARTIZANA.

zvezdas iz Voljcinac

pre 14 godina

mi[zvezda]pobedili Vosu 3:0,oni partizan 3:0,znaci mi bedimo partizan 6:0 minus jedan go njihov teren, minus jedan go Vilotic dribla Clea,znaci cetiri razlike,pa onda jos jedan minus zbog toga sto smo cele nedelje slavili titulu pre derbija,pa plus jedan a to je penal da ih jos vise zaboli[naravno nepostojeci],zabrojah se.sutra cu da vam kazem konacni rezultat.

018

pre 14 godina

pa ti nas rusis najvise! Citaju te svi ko od sale... znaju stav ces da igras.. igraci koje vodis su najbezobrazniji i najprljaviji u ligi ubedljivo, nemas autoritet, nemas kreaciju igru, nemas nista... lomic i sasa ilic su najveci promasaji od pojacanja a knezevic, tomic, petrovic ce jos malo macole da ti udaraju kad ustanes sa klupe jer se svojim bahatim ponasanjem sire na terenu... pa razmisli malo plavi kko koga rusi!

milan

pre 14 godina

Daj ne davite vise sa tom pricom da su vam sestorica fudbalera bila u Japan,pa i drugim klubovima si bili ali se niko ne zali,nego kada gubite ili igrate nereseno onda se vadite na tu pricu.Nego nego kao ljudi priznajte da su vas razbili i nadigrali.Sve pohvale za Vosu.

Vanja

pre 14 godina

A i Mrdja je bio u Japanu i to vrlo aktivan pa je danas bio lakonog. A u Japanu nisu isli moreira,dijara,kleo,ilic... A tesko da poverujem da je fejsa bolji od mesija i da je partizanu sezona zavisila od njega, sto je sa gore navedenim "vedetama".. Sramne izjave iz malog partizana.

Boris Janicijevic

pre 14 godina

Mislio sam da si bolji covek,nego trener,i da ces sam otici,ali sam se prevario,ti si nemoralan,sram te bilo za svu nervozu,i sekiraciju,koju si nam podario,stidi se...

majstor

pre 14 godina

O cemu bre ovaj prica??? Pa zar jedan Fejsa tolikooooo znaci ovom timu Partizana. Nesposobnost vodjenja tima je to brale, nista drugo. Diara bez zivota u sebi, Moreira totalno nezainteresovan, Vasington koji ne zna da spusti loptu glavom ... Trener je najvazniji u celom timu

GROBAR-S

pre 14 godina

Treba da odu Djura mutavi-snajder,Nadj,Plavi,deda Babic...Bjekovicu zabraniti prilaz stadionu na 500m.Pod hitno vanrednu skupstinu da se Savo Milosevic vrati na velika vrata zajedno sa Tomicem,Petricem,Mirkovicem,Jokanom,Mijatom...Cestitke Vojvodini na zasluzenoj pobedi.Svaka cast.

The Navijac

pre 14 godina

Niko ne rusi, sam se urusava.

Nadobudnost bez pravog razloga, samoljublje do besvesti i objektivnost ravna Nato-ovoj su glavne odlike ovih ruiniranih.

milos

pre 14 godina

Uplasili se Gvardiola i SAF za sledecu sezonu. Kazu kad klub ima u timu fejsu, lomica, ilica, moreiru i super klea, ne vredi igrati protiv njih. Platini je zato resio da umesa prste a ako to nije dovoljno zvace i Blatera i sud u Strazburu... Kakva gomila gluposti iz usta '' strucnjaka''. Pa oni veeeeeeze sa fudbalom nemajuuuu!!! Aloooooo, tim je jos tri pa nula!!!!

Veteran PFC

pre 14 godina

Jokane, vrati seeeeee!

Eto, došlo je vreme i ovo da kažem, a u Jokana nisam imao poverenja.

Aman, bre, Plavi, dokle više da ti drugi budu krivi?! Jednom je teren neravan, drugi put protivnički igrači igraju bunker (otkud im pravo, zamisli?!), kad te ispraše u Evropi onda je to rezultat slabog fudbala u Srbiji, a sada si, kao vrhunac, umešao i jadne Japance!!!

Iz sedmice u sedmicu pričaš kak je igra dobra, zadovoljavaš se ufunjanim golovima u protivničkoj mreži na jednite jade. Nikada neću da zaboravim ljutnju Mateusa posle utakmice u Madridu protiv Relaa u LŠ. Mi samo što ne bijemo nogom u d... što smo izgubili sa "malenih" 1:0 od "vanzemaljaca", a on besan i govori u fazonu: "čime da budem zadovoljan. Izgubili smo utakmicu!" A ti, Plavi, zadovoljavaš se pobedom protiv BSK-a u nadoknadi vremena, a kad izgubiš dva boda protiv Mladog radnika kriv ti teren.

Da li gledaš nekada neku utakmicu u stranim prvenstvima, Ligi šampiona itd.? trebalo bi, profesionalac si. Da li vidiš da kod njih lopta stalno ide napred, nema pasa unazad, to se možda dogodi kada već dođu do protivničkog šesnaesterca, a tebi loptu u nogama najviše imaju halfovi i krilni igrači. Kad gledam moj Partizan, nažalost, ne mogu više da pohvatam ko je u zadnjoj liniji, ko vezni, ko napada. Jer ti bekovi grade igru, vezni ne mogu da se uvežu, a napadači primaju loptu na 40 metara od protivničkog gola i to okrenuti leđima. Stvarno se izvinjavam, ja sam laik, ali volim fudbal, gledam strane utakmice, pa mogu i ja da vidim nešto. Ustvari, vide svi. Samo ti, Plavi, zatvaraš oči ili džaba gledaš jer ne razumeš, i ulaziš polako u paranoju. Prestani da kriviš druge i razmisli malo o tome da li može da se desi da i ti grešiš...

Ivan M

pre 14 godina

Kakav komentar. Neverovatno. Covek izgubi 3-1 i krivi su mu drugi. E pa brale svaka ti cast - samo za ovo zasluzujes otkaz. Pa Sloba vam je svima isprao mozak i zbog toga svuda vidite zaveru, urotu i sta sve ne...

banjac

pre 14 godina

I Mrdja je bio u Japanu, pa je razbio Partizan... Tako je i Bjekovic ranije, kad Partizan pobedjuje sve je super a cim ga pobedjuju odma 100 teorija zavera...Ljudi ako ne znate voditi klub, ima onih koji znaju i koji ce stojati iza svojih dela...bili ona dobrta ili losa

Predo

pre 14 godina

Ja sam ovde neutralan i navijam za fudbal. Da li se ja dobro secam ili se varam, ali mi se cini da su u Japanu igrali ovaj Mrdja i Tadic i bili medju najboljim igracima, pa se ne zale nego igraju.

boki

pre 14 godina

Beli necujem sta pricas,u tunelu sam.....ti bre "treneru" vise ne znas sta pricas,pa da ih nisu zvali u repku,ti bi se zalio da opet rade protiv partizana....ja jesam grobar..al ovo sto ti pricas to nema vise veze sa mozgom,sa moralom,sa obrazom....pa vama gospodo(djuric nadj stevanovic) su obrazi ko djon debeli...Svaka cast momcima iz Vose....bolja ekipa prolazi dalje... Pa ako su ti Tomic i Davidov bili u kini,sto onda Dr.Mo nije igrao....Volim Saleta,al nije vise ni senka onog igraca sto je bio....Zaista sramotna igra ..... Nadam dobrom finalu, dobroj utakmici....A sto se tice nas,nadam se nekom boljem sutra....

Makedonac

pre 14 godina

Ti Stevanovicu i tvoja nesposobnost su srusili Partizan.Rusio si ga 8 meseca i uspeo si danas.
Ocajan trener si,ali ocajniji covek.Mars iz Partizana jos od nocas.

Filip_NP

pre 14 godina

Ruse brate kako da ne ruse.Ruse ga losa selekcija tima,nikakvo zalaganje prvotimaca,nekreativna i arhaicna igra.Ruse ga rane prodaje retkih talenata,amateri i lopovi iz uprave.Raspali bi se mi odavno,moj Plavi, da nije onih vernih 4-5 hiljada dusa koje pevaju i posle ove bruke protiv Vojvodine.

galis

pre 14 godina

I Mrdja je bio u Japanu pa mu to nije smetalo da nam zabije dva gola. Mislim da je krajnje vreme da napustis klub...i povedi jos neke sa sobom...

mindbreaker

pre 14 godina

E dosta je vise i tebe, drzak je kao Murinjo samo sto nema rezultate kao on. Cinjenica je da je Vojvodina dala 3 gola suvise lako, ali Partizan danas nije imao igre ni ideje. Nek' se Sale Ilic vratio i neka je kapiten, nek' je Djordjevic protjeran a Mo grije klupu. Gorane Stevanovicu, to su odluke tebe i tvojih nadredjenih zbog nedavnih izbora u klubu, a Partizan ispasta zbog sacice nedostojnih grba i imena kluba. Svi ste vi jedno veliko "nista", demonstrirali ste silu prema pravim grobarima kao sto su Bata Mirkovic i Savo, a klub ide u sunovrat. Da se razumijemo, Vojvodina je danas zasluzeno pobijedila i svaka cast na zalaganju i zelji, ovo je samo revolt protiv suplje price koju slusamo iz dana u dan i zbog koje FK Partizan ispasta iz dana u dan.

sablja

pre 14 godina

boze pa kako vas nije sramota pricate da ste ubedljivo najkvalitetnija ekipa u srbija a da ste izgubili zbog reprezentacije,pa i vojvodini su igrala 4 igraca od toga 3 celu utakmicu,pa zar vama kao "najkvalitetnijoj" ekipi nije lakse da podnestete baveze od npr vojvodine koja je "5-ti" tim a koja je skoro imala isto igraca u reprezentaciji ??????? stalno pricate mi smo naj,naj,naj,naj .....................a ja se pitam po cemu?! i dalje odgovorno tvrdim da je vojvodina najkvalitetniji tim u srbiji,naravno posle zvezde :-)

goran

pre 14 godina

Ma da,cijeli svijet je uključen u zavjeru koja se zove rušenje Partizana i Zvezde.Hoćemo li se otrijezniti već jednom?
Daj Plavi, bar budi čovjek kad već ne znaš da budeš trener...
Praviće Partizan Jokana od blata.

Willzykk

pre 14 godina

Danas se defitniivno videla razlika između Partizanovih fudbalera i košarkaša. Košarkaški igraju za tim, dok fudbaleri igraju za pare. Košarkaši igraju svih 40 minuta, dok fudbaleri prestaju da igraju posle prvih 40 minuta. Košarkaši se međusobno odlično slažu, dok se fubdaleri svađaju oko raznih sitnica. Košarkaši imaju fantastičnog trenera koji uvek zna šta treba da uradi, koji zna da podigne ekipu, koji zna da daje savete, dok fudbaleri imaju trenera koji je aktivan samo na konferencijama posle utakmica, davajući bezvezne komentare. Ja mislim da je dovoljno.

mesi

pre 14 godina

Neverovatno sta ovaj covek vise moze reci a pri tom ostati ziv!Kakva bruka evropskog partizana,covek igra sa jednim spicem i to kuci na svojem terenu,nijednu sansu niste stvorili a njbolji fudbal igrate....hahahahaaaaaaaaa.......plavi predlazem ti da smiris zivce,ukljuci tv sledeceg utorka u 21h igra Barsa!!!

Slobodan

pre 14 godina

Ajde bre, neki igraci odu odigraju utakmicu za repku, vrate se, odigraju Liga kup i posle par dana pobede u utakmici lige sampiona a ovom je problem neko prijateljsko gostovanje pre nedelju dana. Jednostavno Partizan ne igra dobro trenutno i Stevanovic je los trener. Budite ljudi i u porazu.

Makedonac

pre 14 godina

Dobicete zvezdu kao i titulu sto cete dobiti...25 bod zaostatka i nije mnogo.....
(nscz, 15. april 2010 21:22)

Koji pa tvoj problem?Ne zaostajemo 25 boda vec 4 boda,a prvenstvo se jos igra.
Titule sa 25 boda prednosti osvaja Partizan,a ne cz.Zbunjen si malo izgleda.Malo vise.

Djole Delija

pre 14 godina

to bre carevi!!svaka cast Djuricicu za pobedu,ali brate smiri se malo,znaci samlecemo vas u finalu!!!Ajde,igraj i bori se!ajde severom ori se,ajde u pobede sa nama ti!!!

Nebojsa

pre 14 godina

Strashna je vishe ta kuknjava koju paralelno vode nasaha dva najveca kluba. Ta dva tima bi trebalo da razbijaju protivnike i sa devetoricom igraca. Treba da kukaju kada im direktori rasprodaju najbolje igrache.

drazen

pre 14 godina

cestitam vojvodini na prolazu! grobar sam ali losa igra i losa selekcija nas je dovela tu gde jesmo ,treba izvuci pouke iz ove sezone!

Patrik

pre 14 godina

Procitao sam komentar maloprije da bi trebalo kontrolisati igrace jesu li zavrsili osnovnu skolu i znaju li sastaviti prostoprosirenu recenicu. Ja predlazem da se provjere i treneri i funkcioneri klubova, pogotovo Zvezde i Partizana. I obavezno javno objaviti koliki im je IQ, da svi znamo sa kim imamo posla.

Dragan 1010

pre 14 godina

Људи моји каква је ово изјава. Па против Јавора смо играли пре одласка репрезентације у Јапан.
Једноставно трега Стевановићу да одеш јер ниси ти за тај посао. Тренирај неку нижеразредну екипу можда ћеш тамо имати више успеха.

Milan

pre 14 godina

Stevanoviću, molim te ne pričaj. Ako si već toliko nesposoban trener i ne možeš u ovoj smešnoj ligi sa sasvim dobrim i iskusnim igračima da u najmanju ruku budeš prvak, onda te molim da ućutiš. Okani se teorija zavere, ostani trener do kraja i upropasti Partizan kao što si i počeo. Velika zahvalnost Đuriću, Nađu, Bjekoviću i ostalima u upravi što su "znaju" šta rade i samo tako nastavite. Sledeće sezone borba za četvrto mesto. Pozdravlja vas jedan od najvernijih navijača Partizana.

grobarmg

pre 14 godina

A da tebe i tebi slicnih nije bilo ne samo da bi igrali finale Kupa, nego ga i glatko osvojili.... A Zvezda bi bila bar 15 bodova iza nas....Suti , samo suti, suti moj decace Plavi...OSTAVKA JE NAJMANJE STO MOZES DA UCINIS!!!

rikukawa_akira

pre 14 godina

ti si genije!zao mi je sto ces posle ovoga nestati kao sto si i zasluzio,mislim kao trener...zao mi i djurica,morace da se vrati snajderaju!
i naposletku nece biti tvojih besmislenih konferencija i izjava za stampu....
odlazis zato sto ne znas,a ne zbog japana i ko zna cega...
NAPOLJE!!!!

VLAdaR

pre 14 godina

Dragi nas "treneru",
nemas ti prijatelju dve blage veze sa fudbalom, prema tome sto pre se pokupis iz partizana, bolje ce nam biti. Kukali smo kako Jokanovic ne valja, ali on je za tebe bio akademik.
I kako mozes da lupas da NEKO tamo rusi partizan, kad nas je Vojvodina razbila ko zvecku, a njeni igraci su isto igrali u Japanu?!
A ne secam se da je Kleo bio u Japanu!
ZBOGOM!

Stankela

pre 14 godina

Daj Plavi kako te bre nije sramota da pricas ovakve gluposti i da se vadis na reprezentaciju.Opet neke price o zaveri protiv Partizana.Lepo priznaj bili da su bili bolji.I kakve veze ima to sto Partizan nije igrao sa dva spica sa reprezentacijom?Da nisu mozda Kleo,Dijara,Vasington,Brana Ilic igrali u Japanu?Sramota!!!!

Bijeljina-DV

pre 14 godina

Kako te nije sramota,jednom u zivotu odigrate utakmicu u tri dana i ti si našao to kao razlog,pa zasto si ti bio pomoćni trener u Repki kad tako pričaš,nemoj da vadiš svoje dupe na račun Srbije,sikter !

Grobar

pre 14 godina

Ne daj se Plavi,kad dodje vreme slavicemo titulu!Igraci da se zapitaju,i stave prst na celo!Izdrzi do kraja,sve ce da se vrati!Ajmo crno beli!!!

Cera

pre 14 godina

Ja jesam Partizanovac ali ovakvu tzv. igru ne pamtim,pa ovo je bruka i sramota i oni koji kažu da Partizan ima "igru", verovatno gledaju neku drugu utakmicu

Bojan

pre 14 godina

A zasto ne Brana Ilic,a zasto ste oterali Bogunovica a ostavili Washingtona,zasto ne igra B.Jovanovic,kada je bolji i od Tomica i od Petrovica zajedno...Zar mora M.Jovanovic da igra,dokle da igramo sa jednim napadacem,..Sta je Djuricu Zekstra lose radi pa si resio da igraju ovi da uzmes koji dinar za kolekciju jesen-zima...Svaka cast tebi Stevanovicu,ali svaka cast...nisi ti kriv sto moras da trpis i dalje Bjeku,Zeku,Djutica i ekipu...Sve su ovo oni krivi i sve su ovo oni zakuvali...

Marko

pre 14 godina

Ljudi, da nije Stevanovica ja bih umro u ne znanju. Pa Karadzic i Antic su zvezdasi! Au,sta ti je zavera! Sve vreme bili u Partizanu, a oni ustvari zvezdasi!

Pataren

pre 14 godina

Ako iko ruši Partizan, to ste Vi i trenutna uprava kluba, Stevanoviću. Malo časti i obraza da imate, pod hitno bi prepustili klub nekom ko će posao obavljati bolje od vas. Vi podnesite ostavku odmah. Sa ovakvom ekipom, sasvim solidnim pojedincima, vi ne pokazujete ništa. Idite dok još nije kasno.

Eki

pre 14 godina

Izninite ako smetam ,cujem ovi iz partizana se zale da ne igraju dobro posto su sestoro njihovih momaka otisla u japan,ja bih sada da pitam g-dina Stwvanovica,jeli on normalan posle ovaklve utakmice da postavljas to pitanje.Stevanvicu da li je i Mrdja slucajno otisao u japan.....Jeste i dosao covek i ponowo nastavlja da wam pravi deco.....no ja mislim da bi Goran Stevanovic trebao da ostane u partizanu,jer od kada jer vidim da mu je bas dobro krenulo,,,,,PO DELIJE.....Ajlo delije.......PLAVI OSTAI,PLAVI OSTANI,PLAVI OSTANI,PLAVI OSTANI!!!!!!!!!!!

delije 1989

pre 14 godina

HAHAHA OVAJ LIK CE O JAPANU GOVORITI JOS 10 GOD IPAK JE TREBALO DA SE ODLOYI CELO PRVENSTVO ZA SLEDECU GODINU JER SU SE IGRACI PREMORILI!!!!XD

zenon

pre 14 godina

Bjekovicu i Zecevicu preuzmite Partizan i vratite ga na pravi put.Dosta je bilo ovih sto se obucavaju na partizanu.Sve cestitke igracima Vojvodine na prikazanoj borbenosti uz iskrenu zelju da osvoje kup.

Marko

pre 14 godina

Ruse Partizan?!?!?!?!?Au Stevanovicu...Pa predsednik fubalskog saveza je bivsi predsednik Partizana. Da se razumemo, ovim ne aludiram da se pomaze Patizanu, ali gospodin Karadzic sigurno ne bi rusio Partizan. Stevanovicu, bolje ti opet u skolu za trenere, pa ovog puta mozda nesto i naucis.

Rutiner

pre 14 godina

Na Istoku nista novo. FK Partizan polako, ali sigurno, vraca se gde mu je uvek i bilo mesto - Zvezdi iza ledja. Podseticu sve verne navijace Partizana, koji se busaju u grudi kako je njihov klub gigant srpskog fudbala (sic!), da su oni drzali neslavan rekord gde od 1957-1989 nisu mogli da osvoje Kup SFRJ. Isto tako, u jednom trenutku je proslo skoro cetvrt stoleca a da nisu mogli da dobiju Zvezdu na njenom stadionu. Kuriozitet je i da je Partizan redovno gubio od Zvezde cak i kad su "Tumbine bebe" osvajale ona prvenstva pod pokroviteljstvom vecnog premijera Srbije. Jedino je Partizan osvojio titulu tako sto se igralo skoro 20 minuta duze - cuveni Bjekin gol pod Bezigradom u 106. minutu. FK Partizan je jedini klub sa ovih prostora koji ima dve titule uzastopno (cuveni dvojac Moca Vukotic i Golac), a da su im te titule date od strane Suda Udruzenog Rada!!! Nepunih godinu dana nakon titule Partizan postaje jedini tim koji biva kaznjen (simbolicno) za namestanje utakmica!!! Stvarni osvajaci prvenstva bili su Zvezda i Vardar... Inace, clan te "sampionske" ekipe je bio i sadasnji trener Partizana, poznatiji kao "Plavi". Mecevi sa Zvezdom mu nisu ostali u lepom secanju - drala ih je Zvezda redovno tih godina (mada, to nije bilo nista novo!).

Inace, odgledao sam ceo mec - Vojvodina je odigrala stvarno dobro, Partizan OK u terenu, ali napred nista. Gledano sa strane, nije to ni los fudbal, mada ja licno ne bih igrao sa ovim starcima i strancima. Dao bih sansu klincima - oni su gladni igre i vole svoje klubove. Ali, sta bi onda mufljuzi zaradjivali??? Zato je tako kako je...

Usput, gledao i Zvezdu i mislim da trenutno Zvezda igra najbolji fudbal u zemlji. Brzo, atraktivno i napadacki. Odbrana je malo slabija strana, ali to se moze nadomestiti agresivnoscu. Tako, dupla kruna je blizu. Samo bez opustanja. A, partizanovci, kao sto rekoh - na Istoku nista novo!

veliki strumf

pre 14 godina

Bile su ovo poslednje gluposti i nebuloze koje je Plavi izgovorio...
Upravo je dao ostavku, ili su mu uvalili otkaz svejedno!
E, bas ce mi nedostajati sve ove izjave. Kaze se da covek shvati sta je imao tek kad to izgubi. A mi evo izgubismo plavog a sa njim i zanimaciju citanja njegovih promisli. Nece vise biti nestrpljivog iscekivanja kakav ce to biser odvaliti posle neke utakmice. Sto jedan ovde napisa - nije bitan ni rezultat ni igra, svi smo kaona zeravici cekali sledecu izjavu i smejali joj se narednih 7 dana.
Kad samo slusam njega i Petka, najveca strucnjaka nase galaksije, zaista se vise ni malo ne cudim kako smo popasli 6 komada od Argentine.

zvezda-zivot

pre 14 godina

Pa ovo je neverovatno, slusajte vi ovog coveculjka iz Vojvodine... Al sam se napalio, bas sam se napalio... Pa dacemo vam mi odma trofej, posto ti vec sigurno znas da cete pobediti... sta se uvlacis Buturovicu ovim izjavama covece mali? kad izgubite tri razlike u kupu, necu da te vidim da se vise pojavljujes na tv-u i da dajes bilo kakve intervjiue MALI COVECE!!!!

Cooltywattor

pre 14 godina

Ruše Partizan, istina, ali ne oni koje krivite gospodine Plavi. Srušili ste ga vi, i ne samo srušili, nego zakopali do guše. Ali niste Vi krivi, gospodine Plavi, kriv je onaj ko vas je, nestručnog, postavio za prvog stručnjaka još uvek aktuelnog šampiona države.

VerniGrobar

pre 14 godina

Aloo PLavi bezi bre vise iz naseg kluba, jel vidis dokle smo dogurali s tobom (druga pozicija i bez kupa)...
- Ljudi (GROBARI) ajde da sastavimo neku peticiju s nasim potpisima i da isteramo iz naseg kluba sve bumbare koji ne znaju nista od sportu...

Miloš

pre 14 godina

Ruše Plavi,ruše...Ali rušite ga Vi,na čelu sa Đurom Šnajderom i Albertom-prodanom dusom-Nadjom. Tvoja uloga je nemerljiva... Zanima me da li neko ozbiljan tebe smatra za dobrog trenera?!

zi

pre 14 godina

Zaskuzena pobeda Vose. Jesam partizanovac, ali su bili bolji od nas. Nije mi samo jasno kako su od zvezde izgubili 3:0 kad ocigledno imaju bolji tim

Srdjan

pre 14 godina

Treba da te bude sramota!I pre Japana ti je ekipa igrala kao i sada,pregledaj snimke utakmica ako si zaboravan,dobijali ste utakmmice u zadnjim minutama,iz prekida,bez ideje i malo lepote u igri.Zaboravi na Saleta,Lomica i tice selice,da su vredeli nesto ostali bi gde su bili.Pruzite sansu novim KLINCIMA!!!

Idi kući

pre 14 godina

Ko je za da se snimi drugi deo filma "Balkanski spijun" i da se glavna uloga (Ilija Cvorovic) da gospodinu Stevanovicu neka preporuci. Ovakva paranoja se retko vidja.
(gavrilo princip, 15. april 2010 21:26)

Nije paranoja, čovek je bezobrazan. Zaj...va nas. Svi nas oni zaj...ju. Toliko je mali da ne sme da prihvati odgovornost za ovu katasrofu od igre koja vec duže traje, vec par godina ili vise. A titule smo osvojili ne zato sto smo mi bili bolji nego sto su oni bili gori. A Evropa je merilo kvaliteta. Kad izgubis od Apoela, od Makabija PT, od Djurgardena, da ne pominjem ove novije katastrofe od igre, ne o d rezultata, jer rezultat je u drugom planu, bitna je igra :))), a nema nin jednog ni drugog. Strašno.

chex

pre 14 godina

zna li ovaj zuti, da je i Mrdja putovao u japan al ga je ipak "izmoren" uvalio...

daaaj, maknite ovog stevanovica ili cu ja da dodjem iz Podgorice da ga maknem, licno!

PLAVI

pre 14 godina

izvinjavam se svim navijacima ali srpska barsa je danas drakonski ostecena od vojvodine.zamislite dali su nam 3 gola a nas mesi(cleo)je imao gasove jer je lose rucao.Kriva je i zvezda jer su Mrdja i Djurovski namerno dobro igrali protiv nas jer su zvezdasi u dusi.Bce bolje dogodine u kupu.Vas trener Plavi cuperak Stevanovic

Gole

pre 14 godina

A Ninkov nije u Japanu igrao rovit (povreda ramena) i Lekic skoro cijelu tekmu?! Vilotic inace u Japanu nije igrao, vratio se od tamo sa stomacnim oboljenjem i presjedio prvenstveni mec na tribinama... Kompleksi su neizlijecivi!

Analog

pre 14 godina

"Uopšte ne razmišljam o tome šta će biti ako ne uspemo, zato što ne bežim od odgovornosti, ne krijem se. MOJE SU ODLUKE, IMAM SVOJ STAV.
Mogu da me kritikuju, ali sve sam poteze povukao na osnovu učinjenog na pripremama, na osnovu rada. Nikad ništa nisam radio iz inata. Svi su imali priliku da se pokažu, tih prvih 11 se samo iskristalisalo po učinku u prethodnih mesec dana".

Ovo je izjava gospodina Plavog posle zimskih priprema.
Da nije tuzno bilo bi smesno.

marko

pre 14 godina

Ko ruši Partizan? Savo? Đurić? Tole? Antić? Brankica? Lukić? Palma? UEFA? CIA? Vatikan? Vanzemaljci?
Ništa mi nije jasno. :)
(Vladimir, 15. april 2010 21:26)

zirafa jovanca se naljutio i resio da ukine partizan jer su otkinuli bod njegovom timu ;D

djalle

pre 14 godina

cccc.....evo ga opet osrednji pomocni trener trazi razloge i opravdanja za svoje gluposti.Plavi spakuj se i odlazi,brukas i sebe i nas koji volimo Partizan.

Tacno se vidi da si bio pomocnik onom hajduku Petkovicu,kada ste zajedno pisali govore i majmunisali se sa reprzentacijom.

Coco Bill

pre 14 godina

Jesam "grobar" ali Stevanoviću budi bar malo originalniji. Pa tu je mudrost samo pre par meseci "odvalio", čini mi se Lukić iz Zvezde !!.

budite bar malo džentlmen

pre 14 godina

A kako bi bilo da Vi gospodine, kao bivši profesionalni igrač, prihvatite činjenicu da je i poraz deo sporta?

mamba di

pre 14 godina

Dosta je nama "plavih "i "zovite me crni",koji su svojim neznanjem doveli klub dovde uz jos par ljudi.
Nama je potreban novi "Lotar" da bi bili tamo gde smo bili u sezoni 2003/2004

Zlatko

pre 14 godina

"Nismo zbog problema sa povredama mogli da počnemo sa dvojicom napadača, što je Vojvodina znala da iskoristi. Jednostavno, nismo imali nikoga ko bi igrao presing..."

Zar Brana Ilić nije špic igrač? Neko reče da treba da pogleda neku evropsku utakmicu. Ne samo on, nego svi naši treneri. Pa Ferguson nije imao odbrambene igrače, veznjake je stavio u poslednju liniju i pobedio u Volfsburgu 3:1. A ako mu napadači koje ima ne odgovaraju, zar nije mogao da stavi veznjaka i da mu da instrukcije "igraćeš ofanzivnije, vršićeš presing na njihovu poslednju liniju i neću da te vidim da si se vratio preko 35m od njihovog gola"? Kraj priče. Ili on to hoće reći da k'o u nižim ligama nije imao igrača na klupi pa je meč počeo sa 10 igrača?

Grobar 70

pre 14 godina

Bravo Vojvodino! Zasluzeno ste pobedili.
Sram te bilo plavi! Nemoj da lupetas gluposti i krivis reprezentaciju. Krivi ste ti, tvoj predsednik, uprava i koordinator Nadj sto ste napravili idiotsku selekciju igraca i ovaj poraz uopste i ne cudi. Sreca je vasa sto nam je liga sastavljena od pajserskih timova koji igraju bunker sa 10 igraca u svom kaznenom pa Partizan nema vise poraza.

sudija BL

pre 14 godina

Nemojte bas tako da NAS Olavi ne zna nista! Takticki je iznenadio kolegu iz Vojvodine,LAZEVSKI NA POZICIJI DESNOG BEKA!!!!!!!!! Protiv decka nemam nista,cak sta vise, dobro je mjenjao Obradovica kad se povrijedio ali na poziciji lijevog beka,jer je decko izraziti lijevak! Znaci toliko o tome da na svakoj poziciji imamo dva ili vise kvalitetnih igraca!. Otjerali su Djordjevica koji je superioran na svojoj poziciji u nasoj ligi! Povrijedi se Krstajic i mi nemamo zmjenu ali niti jednu!!! Ko je pogledao u svom zivotu dve utakmice moze zakljuciti o Stankovicu sve: pusti decka da primi lotu i napadniga da mora desnom nogom igrati,greska neminovna,a samim tim i kontra za pogodak. Lomic posebna prica,finte za djecu sa ulice i nakon toga pogled ka sudiji. Dva dobra centarsta i to je kao superioran igrac???
Djukica ne volim jer nas je napustio na pola seyone i ispao glup i naivan,ali kapa dole za igru i napadacki fudbal!
Ma mogao bih jos milion stvari navesti ali nemam zivaca trositi se!
Igacima Vojvodine cestitam na pobjedi ali nikad nece postati dobri igraci valjajuci se pola utakmice po terenu.
Bice bolje....VOLIM PARTIZAN

Gospod Bog

pre 14 godina

A lepo mu rekoh neki dan da mu ne mogu pomoci.Dzabe,njemu ne mozes dokazati neke stvari,kao da pricam na JAPANSKOM!
Gospod Bog.

Krivi su Japanci vec duže vreme

pre 14 godina

Sta bre prica ovaj? " Odgovorno tvrdim da imamo najbolji tim". Pa imamo i najgoreg trenera, bez konkurencije. Ko je gledao utakmicu nece nasesti na ove price. Nema igre covece! "Nije krenuo sa dva napadaca zbog povreda i nije imao ko da izvrsi presing". Pa ti sa i jednim napadacem igras vec duze vreme. Protiv Jagodine je bilo ne znam zasto dva spica, Diara i Kleo. Ti si bre totalna dekadecuja kao covek. Sram te bilo da se krijes iza umora igraca i povreda. Pa ako ti igra zavisi od dva igraca kojih nema u ekipi (Fejsa, Krstajic) onda je to jasan znak za sve u klubu da treba da te oteraju motkom i to u.... Kad kola krenu nizbrdo odjednom Diara nije povređen, Wašington iznenada dobije šansu koju naravno ne može da iskoristi, jer kao prvo ne postoji igra tima, a kao drugo jer se čovek odrodio od lopte. Kako Diara da se vrati u formu kad čovek igra samo kada se juri rezultat i to po pravilu bezuspesno. I jos kazes da neces da das ostavku i cekas stav uprave. Pa oni su isti kao i ti, zato si i ti tu gde jesi. Svi napolje. Barabe.

delija1972

pre 14 godina

Gospodine Stevanovic. Smesan si. Bez prekida tvrdis i hvalis da imas najbolje igrace. Od jednom jednog Lomica, koji nije mogo ni u Cvajite kod Koblenca da izbori mesto, trazi pola Evrope. Sto ne priznajes da nemate igru i to je to. Kakav Japan i tako dalje. Odlazi i pomozi da i Grobari mogu se ponovo obradovati. Zbogom.

rudjanin

pre 14 godina

pa slisaj ti Stevanovicu nisi ti jedni poslao igrace na prijateljsku utakmicu bilo je tu i igraca iz zvezde a pogotovu iz Vojvodine to kao prvo , a kao drugo ja jos nisam vido da neki tim tera pobedu sa jednim napadacem i da igraca koji je bio najbolji strelac super lige prosle sezone i prve polusezone ove godine drzis na klupi i ubijas mu moral. To je sramota a ovakve izjave daju samo amateri a i ini nadju bolji izgovor. Prosto receno NEMAS TI POIMA . sa ovim sto znas mozes da vodis nekog nizeligasa a i on ima balje trenere.

Stevanovicu sram te bilo i stidi se sebe samog.

neske

pre 14 godina

Ono sto mene izludjuje kod igraca partizana je nevjerovatno nevaspitanje i bahatost.Da je ovo juce bila neka od utakmica u Evropi, najmanje trojica bi bili u konkurenciji za crveni..Lomic, Tomic, juce i Petrovic i Moreira pokazuju takve bezobrazluke da je to nevjerovatno...I ovi su im, doduse, pomagali u tome valjajuci se po terenu itd ali to nije opravdanje...

BojanKG

pre 14 godina

Dojadise vise i Bogu i narodu ovi titovi blizanci.
A to sto su ti namestili utakmice u Kuli, protiv Metalca, Spartaka? Time ne ruse partizan?

Kantona

pre 14 godina

Alo šefe, Moreira i Diara ti nisu bili u Japanu, a držiš ih na klupi, mozak igre i ubicu si ostavio na klupi!Ne možeš da uigraš PLEJA ekipe tri meseca, bolje nemoj ni trenirati i brukati se nego biti nečija marioneta...Ilić na klupu.

GrobaR

pre 14 godina

Neka mi neko objasni , cemu prijateljska utakmica u sred prvenstva i to u Japanu , pa koji je to mozak smislio, nije ni zvanicna utakmica A reprezentacije. Nije bitno ko je koliko igraca poslao , ali jednom mladom igracu je bukvalno karijera unistena , pa takva povreda ce se samo obnavljati tokom karijere! Ajde da je zvanicna utakmica pa da kazes izginuo je za Srbiju a ono neka nebitna utakmica ne znam sa kojim ciljem. Pa to su sve mladi reprezentativci imaju oni svoju mladu reprezentaciju i gde da pokazu svoje sposobnosti!

Samo nemojte da spominjete patriotizam, setite se oplimpijskih igara kada je Partizan bukvalno zrtvovao pola tima u ligi sampiona

Zrenjaninac

pre 14 godina

Ajde, "GROBARI" pljujte sada Partizan i upravu,niko od Vas koji sad ovo komentarise u negativnom kontekstu nije bio na stadionu,kao i sto napunite arenu protiv Maccabija,a protiv Tamisa Vas dodje 100,a ja potpisujem da je Partizan izgubio od pomenutog tima,da bi te "GROBARCINE" vec zaboravile sve predhodne uspehe!


a,sto se tice zvezdasa i vojvodjana,podseticu Vas da mi igramo 2 EVROPSKA F4,samo toliko.

stv

pre 14 godina

Da je Japan poremetio našu igru to stoji, ali ti nisi imao igru ni pre Japana!!!

Treba biti realan i reći da nemaš viziju igre, a što se tiče Vojvodine-počistila nas je.

Pedja zr

pre 14 godina

Stvarno smo ovih godina imali prilike da u nasoj fudbalskoj ligi vidimo puno likova koji su se nazivali trenerima, ali biser i pojava bez premca je ovaj Stevanovic.
Nisam navijac nijednog kluba ali cudim se ovima iz Partizana kako su sebi mogli da dozvole takvu osobu za trenera i jos da se nadaju kao nekim trofejima taman i u ovakvoj propaloj ligi!

marko

pre 14 godina

Sram te bilo ,stvarno treba ukinuti fudbal u Srbiji ne treba ni reprezentacija da postoji .Gadite mi se , jeste da sam navijac Partizana ali ovo je van svake pameti.Sta se ovo desava sa nama...

Plavi,plavi...

pre 14 godina

Koliko ste slabi čak ni Tole sa svojim sudijama ne može da vam pomogne,kao prethodnih godina.A taman je odredio N.Spasića da sudi finale kupa,moraće da ga prebaci za derbi u prvenstvu.Za sve su krivi JAPANCI.

Sasa

pre 14 godina

Nikad vecih gluposti od dva "strucnjaka".
Stevanovic odgovorno tvrdi da ruse Partizan osam mjeseci,a razloge ispadanja iz kupa navodi to sto su sestorica fudbalera (prije 10 dana) putovala u JPN.
G-din Djuricic poslije utakmice na Marakani,cestita,kaze zasluzeno su pobedili....itd...,a sad prica bajke...Da nije Bata Kan pripretio????
Mislim da je bilo dosta otimanja od C.Zvezde i nipodastavanja tog kluba. Prethodne dvije godine Partizan je uzeo duple krune ne zbog svojih rezultata,vec zbog Zvezdinih kikseva....

VOLIM PARTIZAN!!!!!

pre 14 godina

Ovo danas bilo je jedno od najlosijih izdanja Partizana u poslednjih 20 godina. Vojvodina nas je razbila na svim delovima terena. Partizan se nije sastao sa loptom. Jedina prava sansa bio je sut Klea na 2:1, ali ga je Brkic iz raslji iscupao. Ostalo jad i beda. Stevanovic se izgubio, uveo je onu banderu, ma ni ime ne mogu da mu izgovorim, u 60. minutu. Dobro da se nije vadio kao njegov prethodnik da smo rano poceli sa dugim loptama. O njemu toliko. A o placenim navijacima necu ni da govorim... Oni su pokazali da im snajder puni dupe novcem,da na njega nijedna ne sme da se kaze... UPRAVA NAPOLJE! A u upravu Mijat, Bata, Petric, Tomic, Jokan(ne za trenera), Ciric, Vukotic, pa da kao kosarkaski klub krenemo putem slave, a ne putem propadanja i konacnog stradanja. Ja i dalje VOLIM PARTIZAN,samo zelim promene!

Milko Djurovski

pre 14 godina

"A zasto ne Brana Ilic,a zasto ste oterali Bogunovica a ostavili Washingtona,zasto ne igra B.Jovanovic,kada je bolji i od Tomica i od Petrovica zajedno...Zar mora M.Jovanovic da igra,dokle da igramo sa jednim napadacem,..Sta je Djuricu Zekstra lose radi pa si resio da igraju ovi da uzmes koji dinar za kolekciju jesen-zima...Svaka cast tebi Stevanovicu,ali svaka cast...nisi ti kriv sto moras da trpis i dalje Bjeku,Zeku,Djutica i ekipu...Sve su ovo oni krivi i sve su ovo oni zakuvali..."

E moj druze navijacu. Zar ne vidis da ti je bagra sa juga um pomutila. Da je tu Bjeke i Zeke PARTIZAN ne bih pao organizaciono, finansijski i kadrovski pao na ovakve grane. Juzni kop neka navija i pusti se rukovodjenja klubom...

zekaa

pre 14 godina

Slusaj ovog. Joj ,kako sam se slatko nasmejao. Svaki komentar je suvisan. Ovakvim ljudima ne treba dozvoliti da se pojavljuju, ne na tv nego na radiju. Tekma sa Japanom je dogovorena jos pocetkom godine,a on prica 8 meseci. Znaci haos. Ko ovima u Zvezdi sto je krivo sto u sami krivi jer ne rade nista na sprecavanju nasilja, a kada se nesto desi, za sta su sami krivi,ispadne neko sesnaesti kriv.

NIkola iz Bora

pre 14 godina

Stevanovicu srusena je tebi glava bolje idi dok nisi skroz upropastio Partizan,a ti sto te forsiraju oni ruse Partizan a ne FSS.STEVANOVIC NAPOLJE NAVIJACI REAGUJTE STA CEKATE!!!

sasa

pre 14 godina

Ti si Stevanovicu srusio samog sebe,kao igrac bio si vrh,napravio si ime,a sve si to srusio kao trener.Mozda bi i bilo nesto od tebe da nisi bio toliki poltron i da nisi zavisio od ljudi iz uprave.Hteli ste da rasturite ekipu koja je osvojila dve duple krune zaredom i uspeli ste u tome.To ste radili od Jula meseca i dan danas to traje.Sramota ste za klub,za navijace i za sve koji vole i poznaju ovu magicnu igru.E Jokane Jokane i tad sam rekao trazicemo te mi jos,ali si ti izgleda video sta se desava i nisi hteo da ucestvujes u tome.Tako se cuva obraz,isti koji ovi nemaju.
Pozdrav iz Gracanice

Snajder sve sa frizurom...

pre 14 godina

A zasto ne Brana Ilic,a zasto ste oterali Bogunovica a ostavili Washingtona,zasto ne igra B.Jovanovic,kada je bolji i od Tomica i od Petrovica zajedno...Zar mora M.Jovanovic da igra,dokle da igramo sa jednim napadacem,..Sta je Djuricu Zekstra lose radi pa si resio da igraju ovi da uzmes koji dinar za kolekciju jesen-zima...Svaka cast tebi Stevanovicu,ali svaka cast...nisi ti kriv sto moras da trpis i dalje Bjeku,Zeku,Djutica i ekipu...Sve su ovo oni krivi i sve su ovo oni zakuvali...
(Bojan, 15. april 2010 22:34)

decko pojma nemas, on samo hoce lepo da izgleda, sad mu treba prolece-leto, a ne jesen zima....
Voli snajder da je IN pa taman i na svoj racun...
KAKVA smeJURIJA od kluba...

Makedonac

pre 14 godina

Dobicete zvezdu kao i titulu sto cete dobiti...25 bod zaostatka i nije mnogo.....
(nscz, 15. april 2010 21:22)

Koji pa tvoj problem?Ne zaostajemo 25 boda vec 4 boda,a prvenstvo se jos igra.
Titule sa 25 boda prednosti osvaja Partizan,a ne cz.Zbunjen si malo izgleda.Malo vise.

Grobar

pre 14 godina

Ne daj se Plavi,kad dodje vreme slavicemo titulu!Igraci da se zapitaju,i stave prst na celo!Izdrzi do kraja,sve ce da se vrati!Ajmo crno beli!!!

mojeime

pre 14 godina

Strucnjace nebeski samo da te obavestim da je iz iste Vojvodine koja vas je oprala danas bilo 4 igraca u Japanu!
Od njih 3 su igrali svih 90min.

Dokle ovako da se izvalicte,jel imate obraza da kazete "da,nemamo pojma i nadigrani smo".

I jos nesto,da nemate i vi neki SMS broj da vam posaljemo po koju poruku 3 komada je bolno...

zvezdas iz Voljcinac

pre 14 godina

mi[zvezda]pobedili Vosu 3:0,oni partizan 3:0,znaci mi bedimo partizan 6:0 minus jedan go njihov teren, minus jedan go Vilotic dribla Clea,znaci cetiri razlike,pa onda jos jedan minus zbog toga sto smo cele nedelje slavili titulu pre derbija,pa plus jedan a to je penal da ih jos vise zaboli[naravno nepostojeci],zabrojah se.sutra cu da vam kazem konacni rezultat.

Pedja J7

pre 14 godina

Plavi kaže da nije mogao da igra sa 2 napadača zbog utakmice sa Japanom??? Od kad su Dijara i kleo naši reprezentativci???

A trener Voše već posle 2 nedelje zaboravio DEMOLIRANJE na Marakani i 3:0 za Zvezdu....bili oni bolji...srećom bilo je TV prenosa!

ZVEZDA U SRCU!!!

Ivan

pre 14 godina

Krajnje je vreme da se Plavi, Djura snajder, Nadj i ostali odu i da se vise nikad ne vrate!!! Plavi vise ti ni izjave nisu smesne...uprava napolje!!!...
PS: ja ne znam ko ce vise da ide na fudbal pored KOSARKE i VATERPOLA... dovidjenja prijatno!!!

DrizdB92

pre 14 godina

Suvise sam ljuta i nemoj da se smesis
desice se zlo, desice se zlo
Golom bi jednim hteo sve da resis
ja ne zelim to, ja ne zelim to

Tri Gola hocu ja
necu jedan, necu dva
nista manje necu
jer tri su za srecu
tri Gola hocu ja

Ne gledaj me tako, ne zovi me plavi
lagao si sve, lagao si sve
s drugima si bio dok sam tvoja bila
saznala sam sve, saznala sam sve


Srce nije kamen, zato sme da place
al’ ja necu to, al’ ja necu to
Golovi od uvek lek za srce znace
sad upamti to, sad upamti to

Tri Gola hocu ja
necu jedan, necu dva
nista manje necu
jer tri su za srecu
tri Gola hocu ja

dusan

pre 14 godina

djuricicu, jel to prelazis u partizan? imali ste veci posed lopte i vise suteva na gol? HAHAHA! pa to su grobarske izjave! U realnom svetu: izgubili ste sa 3-0 i opet cete 5.maja...

maximus

pre 14 godina

Zadnja vest:ponistena utakmica polufinala kupa jer po zakonu fss i karadzica nije dozvoljeno davati partizanu golove glavom,sa 25 i vise metara nogom i pogotovo zabrana se odnosi na igrace koji su igrali nedavno u japanu..mrdji i tadicu !!!

Djole Delija

pre 14 godina

to bre carevi!!svaka cast Djuricicu za pobedu,ali brate smiri se malo,znaci samlecemo vas u finalu!!!Ajde,igraj i bori se!ajde severom ori se,ajde u pobede sa nama ti!!!

zenon

pre 14 godina

Bjekovicu i Zecevicu preuzmite Partizan i vratite ga na pravi put.Dosta je bilo ovih sto se obucavaju na partizanu.Sve cestitke igracima Vojvodine na prikazanoj borbenosti uz iskrenu zelju da osvoje kup.

MARKO NS

pre 14 godina

Sramotaaaa,pa covece o cemu ti pricas,kako ekipe koje igraju non stop sreda-subota igraju i ne zale se i nemaju pravo da se zale jer je to normalno u danasnjem fudbalu.Igraci su profesionalci i oni moraju da izdrze sve napore...Smesan si sa izjavama...RED STAR FOREVER

Zrenjaninac

pre 14 godina

Ajde, "GROBARI" pljujte sada Partizan i upravu,niko od Vas koji sad ovo komentarise u negativnom kontekstu nije bio na stadionu,kao i sto napunite arenu protiv Maccabija,a protiv Tamisa Vas dodje 100,a ja potpisujem da je Partizan izgubio od pomenutog tima,da bi te "GROBARCINE" vec zaboravile sve predhodne uspehe!


a,sto se tice zvezdasa i vojvodjana,podseticu Vas da mi igramo 2 EVROPSKA F4,samo toliko.

ZVEZDAS IZ VOLJCINCA

pre 14 godina

Sad sam uveo internet ne znam o cemu se radi,jel zna neko kad igraju partizan i vojvodina i jesu li se vratili ovi nasi igraci iz Japana.

GrobaR

pre 14 godina

Neka mi neko objasni , cemu prijateljska utakmica u sred prvenstva i to u Japanu , pa koji je to mozak smislio, nije ni zvanicna utakmica A reprezentacije. Nije bitno ko je koliko igraca poslao , ali jednom mladom igracu je bukvalno karijera unistena , pa takva povreda ce se samo obnavljati tokom karijere! Ajde da je zvanicna utakmica pa da kazes izginuo je za Srbiju a ono neka nebitna utakmica ne znam sa kojim ciljem. Pa to su sve mladi reprezentativci imaju oni svoju mladu reprezentaciju i gde da pokazu svoje sposobnosti!

Samo nemojte da spominjete patriotizam, setite se oplimpijskih igara kada je Partizan bukvalno zrtvovao pola tima u ligi sampiona

Kamikaza

pre 14 godina

Pa zar niste vi u svakom momentu, u svakom trenutku i za svaku utakmicu, konstantno pokriveni na svim pozicijama sa dva fenomenalna, fantasticna, vrsna, kvalitetna bla bla bla igraca gde sto mu dodje 22 svakomomentna vrsta, kvalitetna, odlicna bla bla igraca i nebitno je ko ce da igra, jer postoje na svakoj poziciji bar dva vrsna, kvalitetna, odlicna bla bla bla igraca? Izvinjavam se sto se petljam u vase dvoriste, istog sam misljenja i oko Zvezde kad kuka kako im nedostaje neki igrac(i),jer ova demagoska prica se proteze iz pripremnog u pripremni period, a cim se desi ovako nesto, eto ga alibi...izlizano, hocemo malo orginalnosti.
p.s. da se ne lazemo, sve dok vam je ovaj nesretnik trener, vas potencijal nece doci do izrazaja i zato se ne razbacujte sa, takodje, izlizanim forama oko Zvezdinih penala, namestanja i td...ako ikada u skorijoj buducnosti neki od ova dva tima bude osvoji tri titule zaredom, zovite me Hudini...a do tada, malo dostojanstva molim!

Zvezdo zgazi ih sve....

gavrilo princip

pre 14 godina

Ko je za da se snimi drugi deo filma "Balkanski spijun" i da se glavna uloga (Ilija Cvorovic) da gospodinu Stevanovicu neka preporuci. Ovakva paranoja se retko vidja.

Wllaxy

pre 14 godina

Dobicete zvezdu kao i titulu sto cete dobiti...25 bod zaostatka i nije mnogo.....
(nscz, 15. april 2010 21:22)

Koji pa tvoj problem?Ne zaostajemo 25 boda vec 4 boda,a prvenstvo se jos igra.
Titule sa 25 boda prednosti osvaja Partizan,a ne cz.Zbunjen si malo izgleda.Malo vise.
(Makedonac, 15. april 2010 22:11)

Nije on zbunjen nego si ti zbunjen, posto je vise nego ocigledno da pomenuvsi tih 25 bodova prednosti misli na Vojvodinu i na poslednju izjavu njihovog trenera Djuricica u tekstu, a ne na partizan.
Ali posle sve ove voznje koju su vam priredili igraci Vojvodine veceras, nije ni cudo sto ti se malo zavrtelo u glavi pa ne znas ni sta drugi pise niti mozes da skontas sta zeli da kaze i na koga se tekst odnosi.

Radovan Curcic

pre 14 godina

Kolega,kako te nije sramota da izjavis da je nastup u Japanu kriv za vase posrtanje?
Koliko vidim Lekicu,Mrdji i Tadicu nije smetalo putovanje u drugu vremensku zonu !
Glavom i bradom:

Lud ili noge...

pre 14 godina

"Pobedićemo i Zvezdu. Protiv njih smo u prvenstvu izgubili, a imali smo više šuteva ka golu i veći posed lopte, a posle su oni pričali bajke da su odigrali vanserijski. Sada im kažem da ćemo i njih pobediti", rekao je trener Vojvodine.

Ovaj prica o tekmi na Marakani 3:0?!

sasa

pre 14 godina

Kako te bre nije sramota da se vadis na nasu Reprezentaciju!!! ali ovo je bruka i sramota kako covek sme ovako nesto da izjavi!! VOJVODINA NAS je raznela danas !!! Jovanovic,lazevski,Mijic bruka !!

zvezda-zivot

pre 14 godina

Pa ovo je neverovatno, slusajte vi ovog coveculjka iz Vojvodine... Al sam se napalio, bas sam se napalio... Pa dacemo vam mi odma trofej, posto ti vec sigurno znas da cete pobediti... sta se uvlacis Buturovicu ovim izjavama covece mali? kad izgubite tri razlike u kupu, necu da te vidim da se vise pojavljujes na tv-u i da dajes bilo kakve intervjiue MALI COVECE!!!!

Vračar navija za Zvezdu!

pre 14 godina

Ovima je ovaj Japan savršeno legao ko alibi za ostatak sezone. Očekujem isti izgovor i za derbi. Pritom čista glupost. Svako ko je putovao te duže relacije zna da posle 10 dana ta priča više ne pije vodu. Ja sam se posle 30 sati letenja oporavio za 2 dana, a nisam imao čast da idem da igram za svoju zemlju (sa namerom da se prodam).
Muke apostolske, povredio se profesionalni sportista. Pa šta? Nama je bio povređen kapiten i najbitniji igrač pred derbi pa nismo kukali ko ovaj pećenik.
Jadno i bedno.

vlada-ar

pre 14 godina

Stevanoviceve izjave necu ni komentarisati ali je zanimljiv ovaj Djuricic. Frajeru nisu oni pricali bajke, svi su videli ko god je gledao utakmicu (bio je direktan prenos) da su Vas razbili . ne zbog 3:0 (posle kojih niko normalan ne moze da kaze da je bio bolji) vec zbog igre i prilika koje su imali. Istina je samo da ste imali vise loptu u posedu ali covece pa gubili ste utakmicu , niste mogli i da cekate kontranapade!!!! Ovakve izjave mogu se govoriti samo u nasoj ligi, to ni Murinjo ne bi smeo da kaze a da ne kazu da je "odlepio" a kamoli trener u nasoj zemlji baz nekih vecih rezultata (jos uvek). Inace za samu utakmicu svaka cast. Takva Vojvodina treba srpskom fudbalu. Steta je samo sto nisu tako igrali sve utakmice u sezoni i uzeli duplu krunu jer je svima dosta "vecitih".

Grobar od malena...

pre 14 godina

Plavi, hajde oladi malo. Jesi čuo možda za priču kada je Dule ostao bez cntra MVP-s Eurolige Aleksa Marića?
I nije kukao, okrivljivao nebo, zvezde, mesec, nego je objasnio Vranešu da je od tog momenta on PRVI centar...
Brate Plavi, smaraš i lupetaš u prazno, ostavi se trenerskog posla, vidiš da ti ne ide. Ostavi se sada, dok još postoji šansa za titulu!

Filip_NP

pre 14 godina

Ruse brate kako da ne ruse.Ruse ga losa selekcija tima,nikakvo zalaganje prvotimaca,nekreativna i arhaicna igra.Ruse ga rane prodaje retkih talenata,amateri i lopovi iz uprave.Raspali bi se mi odavno,moj Plavi, da nije onih vernih 4-5 hiljada dusa koje pevaju i posle ove bruke protiv Vojvodine.

vdn FIRMA bre

pre 14 godina

pa i mi smo imali cetvoricu u japanu brka branio i tamo i ovde fantasticno,vulicevic hapsio redom ,tadic prodavao finte svima,mrdja 2 japancima danas 2 pakistancima ako si dobar dobar si zao mi sto i meda nije isao u japan.pokazi zube svima voso

grobar-zvornik

pre 14 godina

Alo bre Stevanovicu, jel' znas sta pricas covjece?? Pa do kad ce se kod nas provlaciti prica kako su nasi 'igraci' optereceni reprezentatvinim obavezama? I Mrdja je putovao u Japan pa sta?! Sta bi rekao za evropske klubove poput Milana, Intera, Mancestera, Barselone koji igraju 2 utakmice sedmicno tokom cijele godine?! JAKE UTAKMICE. I uvijek se ti isti igraci odazivaju reprezentativnim obavezama. Kako mogu to, zar nisu umorni? Samo kod nas "trener" Djoric jednom prilikom odvali kako nasi reprezentativci igraju jake evropske lige i umorni su kad dodje evropsko ili svjetsko prvenstvo. Pitam se, sta rade ostali igraci u tim jakim evropskim klubovima dok nasi veseljaci igraju?
Do kad ce trajati ova agonija srpskog fudbala i kad ce se poceti pricati o njemu na fudbalski nacin. O golovima, prilikama, titulama a ne ko koga rusi i koliko to traje.

Jednostavno gospodine Stevanovicu, nisi dorastao poslu i klubu u kom se nalazis i vrijeme ti je da ides. Partizan je bar nekakvo ime i institucija, i mislim da zasluzuje mnogo vise od jednog nizerazrednog trenera. ODLAZI!!!!

johny

pre 14 godina

druze plavi imam samo jedno pitanje za tebe, a to je kakve veze ima utakmica sa japanom i to sto ti nisi poceo sa dva spica, jer koliko znam ni kleo ni dijara nisu bili u japanu

drazen

pre 14 godina

cestitam vojvodini na prolazu! grobar sam ali losa igra i losa selekcija nas je dovela tu gde jesmo ,treba izvuci pouke iz ove sezone!

Parni valjak

pre 14 godina

Ko počne utakmicu sa jednim napadačem, završi je sa tri. Ali nije problem u tome: igra ti nema ni filozofiju ni fizionomiju, uništio si udarnu snagu Partizana, najboljim igračima si ubio moral i samopouzdanje, neke si i uvredio nekorektnim odnosom. U fudbalu se minutaža ne može daliti po pola, jednostavno najspremniji igraju, ostali se dokazuju. Ali džaba sve to, ispadni makar toliko korektan, batali tu priču o Japanu, podnesi ostavku i pretvori ovaj težak poraz u pobedu Partizana.

VerniGrobar

pre 14 godina

Aloo PLavi bezi bre vise iz naseg kluba, jel vidis dokle smo dogurali s tobom (druga pozicija i bez kupa)...
- Ljudi (GROBARI) ajde da sastavimo neku peticiju s nasim potpisima i da isteramo iz naseg kluba sve bumbare koji ne znaju nista od sportu...

zi

pre 14 godina

Zaskuzena pobeda Vose. Jesam partizanovac, ali su bili bolji od nas. Nije mi samo jasno kako su od zvezde izgubili 3:0 kad ocigledno imaju bolji tim

Coco Bill

pre 14 godina

Jesam "grobar" ali Stevanoviću budi bar malo originalniji. Pa tu je mudrost samo pre par meseci "odvalio", čini mi se Lukić iz Zvezde !!.

Grobar Ni

pre 14 godina

„Rušili su Partizan osam meseci i večeras su to i uspeli...“

Ако је неко рушио Партизан онда је то овај који бестидно даде овакву изјаву. Овакве несувисле изјаве наводних тренера ФКП само дају прилике навијачима клуба у распаду да се сладе и ишчикавају са нама. Зато под хитно Стевановићу оставка и одлазак из светиње. Свако одуговлачење са оставком биће продужетак њене агоније и наставак њеног „рушења“. Одлази. То је најбоље решење.

Dragan Jurić

pre 14 godina

Kada neki igrač nastupa za reprezentaciju skače mu cena na tržištu. I sam Stevanović kaže da su njegovi igrači najbolji. Pa valjda je onda logično da su igrali u Japanu. I Partizan će imati igrače koji će više vredeti kad ih bude prodavao. Da nisu išli bila bi povika da neko omalovažava Partizan i njegove igrače. U Japanu je bio i Mrđa! Dao tamo dva gola,dao i večeras dva. I ništa mu nije smetalo što je menjao kontinente i vremenske zone. I eto: svi ruše jadni Partizan! Zaista sramota što ih Vojvodina nije pustila!? Niko da shvati da je zabranjeno pobediti Partizan!? Beli,sram te bilo! Em što si kao trener analfabeta,em uvek uveseljavaš svojim komentarima posle neuspeha. Kao da te je Ana Ivanović školovala...

Patrik

pre 14 godina

Procitao sam komentar maloprije da bi trebalo kontrolisati igrace jesu li zavrsili osnovnu skolu i znaju li sastaviti prostoprosirenu recenicu. Ja predlazem da se provjere i treneri i funkcioneri klubova, pogotovo Zvezde i Partizana. I obavezno javno objaviti koliki im je IQ, da svi znamo sa kim imamo posla.

ma samo opusteno

pre 14 godina

Joj ovoga Stevanovica, sto on lupa ko maksim po diviziji...
Izvini ali ja sam video u Japanu i Mrdju, Tadica, Brkica i Vulicevica... pa su ti opet ocitali lekciju na vasem stadionu!!!
A zar Partizan nema dve podjednako dobre postave, po dva igraca na svakoj poziciji?
Zar to nisu najbolji igraci u drzavi?
Pa nekome bi bila cast da u reprezentaciji ima 6 fudbalera, ovi iz Vojvodine su ponosni na svoje reprezentativce!!!
A da, verovatno je dres reprezentacije bitan jedino kad su takmicarske utakmice u pitanju!
Verovatno ce se zaliti ako bar dva ili tri igraca ne budu igrali na Svetskom prvenstvu!!!

banjac

pre 14 godina

I Mrdja je bio u Japanu, pa je razbio Partizan... Tako je i Bjekovic ranije, kad Partizan pobedjuje sve je super a cim ga pobedjuju odma 100 teorija zavera...Ljudi ako ne znate voditi klub, ima onih koji znaju i koji ce stojati iza svojih dela...bili ona dobrta ili losa

sone

pre 14 godina

Srusio si ga TI jer si doveo Sasu Ilica.
Srusio si ga jer si oterao Djordjevica.
Srusio si ga jer si "podmladio" odbranu.
Ako se Fejsa povredio nije smak sveta,zamenio ga Raca kojeg si TI forsirao do skoro a Fejsu zapostavljao!Veca je briga sto se momci iz odbrane ponasaju kao drugoligaski igraci.Bilo je tuzno gledati danas svu cetvoricu.Samo im je Srdja falio!Mrdja im bre dva gola dao iz dva centarsuta!Pa bunarenje sa Vasingtonom od 65.minuta..(?)Ma ne mogu da se nerviram...Japan mu kriv...

grobarmg

pre 14 godina

A da tebe i tebi slicnih nije bilo ne samo da bi igrali finale Kupa, nego ga i glatko osvojili.... A Zvezda bi bila bar 15 bodova iza nas....Suti , samo suti, suti moj decace Plavi...OSTAVKA JE NAJMANJE STO MOZES DA UCINIS!!!

Milko Djurovski

pre 14 godina

"A zasto ne Brana Ilic,a zasto ste oterali Bogunovica a ostavili Washingtona,zasto ne igra B.Jovanovic,kada je bolji i od Tomica i od Petrovica zajedno...Zar mora M.Jovanovic da igra,dokle da igramo sa jednim napadacem,..Sta je Djuricu Zekstra lose radi pa si resio da igraju ovi da uzmes koji dinar za kolekciju jesen-zima...Svaka cast tebi Stevanovicu,ali svaka cast...nisi ti kriv sto moras da trpis i dalje Bjeku,Zeku,Djutica i ekipu...Sve su ovo oni krivi i sve su ovo oni zakuvali..."

E moj druze navijacu. Zar ne vidis da ti je bagra sa juga um pomutila. Da je tu Bjeke i Zeke PARTIZAN ne bih pao organizaciono, finansijski i kadrovski pao na ovakve grane. Juzni kop neka navija i pusti se rukovodjenja klubom...

JA

pre 14 godina

Daj bre Stevanovicu sta pricas?!? Navijac sam Partizana ali ovakve izjave stvarno nemaju smisla. Ne znam samo sta igra onaj Mijic, a Moreira koji je Grobarcina i koji je milion puta rekao da voli Partizan on ti sedi na klupi, stvarno svaka cast. Tuga... :(((((((

Veteran PFC

pre 14 godina

Jokane, vrati seeeeee!

Eto, došlo je vreme i ovo da kažem, a u Jokana nisam imao poverenja.

Aman, bre, Plavi, dokle više da ti drugi budu krivi?! Jednom je teren neravan, drugi put protivnički igrači igraju bunker (otkud im pravo, zamisli?!), kad te ispraše u Evropi onda je to rezultat slabog fudbala u Srbiji, a sada si, kao vrhunac, umešao i jadne Japance!!!

Iz sedmice u sedmicu pričaš kak je igra dobra, zadovoljavaš se ufunjanim golovima u protivničkoj mreži na jednite jade. Nikada neću da zaboravim ljutnju Mateusa posle utakmice u Madridu protiv Relaa u LŠ. Mi samo što ne bijemo nogom u d... što smo izgubili sa "malenih" 1:0 od "vanzemaljaca", a on besan i govori u fazonu: "čime da budem zadovoljan. Izgubili smo utakmicu!" A ti, Plavi, zadovoljavaš se pobedom protiv BSK-a u nadoknadi vremena, a kad izgubiš dva boda protiv Mladog radnika kriv ti teren.

Da li gledaš nekada neku utakmicu u stranim prvenstvima, Ligi šampiona itd.? trebalo bi, profesionalac si. Da li vidiš da kod njih lopta stalno ide napred, nema pasa unazad, to se možda dogodi kada već dođu do protivničkog šesnaesterca, a tebi loptu u nogama najviše imaju halfovi i krilni igrači. Kad gledam moj Partizan, nažalost, ne mogu više da pohvatam ko je u zadnjoj liniji, ko vezni, ko napada. Jer ti bekovi grade igru, vezni ne mogu da se uvežu, a napadači primaju loptu na 40 metara od protivničkog gola i to okrenuti leđima. Stvarno se izvinjavam, ja sam laik, ali volim fudbal, gledam strane utakmice, pa mogu i ja da vidim nešto. Ustvari, vide svi. Samo ti, Plavi, zatvaraš oči ili džaba gledaš jer ne razumeš, i ulaziš polako u paranoju. Prestani da kriviš druge i razmisli malo o tome da li može da se desi da i ti grešiš...

Miki Srpski sin

pre 14 godina

Piksi je veliki majstor, on ne samo da daje groblju golove sa pola terena i kornera, već ih razbija iz Japana. Naime ugovorio je utakmicu sa Japanom, pa je napravio dogovor da idu samo igrači iz naše lige, znajući koliko su ovi grobari pohlepni da će poslati više od pola tima ne bi li ih nekome uvalili. Tako je destabilizovao srpsku Barselonu i ona je u tri dana izgubila već viđenu duplu krunu, jer od njih se ove godine očekivalo da igraju i ligu šampiona.
Ne znam što nije Japan smetao Mrđi, zabio je i japancima i vama po dva komada!!!

Plavi

pre 14 godina

Ovakva izjava trenera Partizana je za psihoanalizu! Šta ono reče - "osam meseci ruše Partizan"??? I to "odgovorno" tvrdi??? Da mi je samo znati, KOME on to "odgovara" za svoje tvrdnje???

KO to "ruši Partizan osam meseci"? Aman, Stevanoviću, da li si ti svestan šta pričaš, čoveče???

Prvo, šta to ima toliko vredno i značajno u današnjem JSD Partizan da bi neko uopšte pomislio da ga "ruši"?!
Drugo, ponovo pogledaj sastav srpske "reprezentacije" u utakmici protiv Japana. Da li primećuješ bilo koga osim svojih, tj. igrača Partizana? Da ti pomognem... Mrdja? Da li ti to prezime znači nešto? Da ti opet pomognem... dečko je putovao u Japan, igrao 90 minuta i postigao dva gola. I gle - evo ga opet, zdrav i oran, u domaćem prvenstvu i kupu! Štaviše, danas je opet postigao dva gola!
Ali, ti takve stvari NE PRIMEĆUJEŠ!?
Plavi, Plavi... mislim da ti je puko kompas. Načisto.

GROBAR-S

pre 14 godina

Treba da odu Djura mutavi-snajder,Nadj,Plavi,deda Babic...Bjekovicu zabraniti prilaz stadionu na 500m.Pod hitno vanrednu skupstinu da se Savo Milosevic vrati na velika vrata zajedno sa Tomicem,Petricem,Mirkovicem,Jokanom,Mijatom...Cestitke Vojvodini na zasluzenoj pobedi.Svaka cast.

Bojan

pre 14 godina

A zasto ne Brana Ilic,a zasto ste oterali Bogunovica a ostavili Washingtona,zasto ne igra B.Jovanovic,kada je bolji i od Tomica i od Petrovica zajedno...Zar mora M.Jovanovic da igra,dokle da igramo sa jednim napadacem,..Sta je Djuricu Zekstra lose radi pa si resio da igraju ovi da uzmes koji dinar za kolekciju jesen-zima...Svaka cast tebi Stevanovicu,ali svaka cast...nisi ti kriv sto moras da trpis i dalje Bjeku,Zeku,Djutica i ekipu...Sve su ovo oni krivi i sve su ovo oni zakuvali...

zekaa

pre 14 godina

Slusaj ovog. Joj ,kako sam se slatko nasmejao. Svaki komentar je suvisan. Ovakvim ljudima ne treba dozvoliti da se pojavljuju, ne na tv nego na radiju. Tekma sa Japanom je dogovorena jos pocetkom godine,a on prica 8 meseci. Znaci haos. Ko ovima u Zvezdi sto je krivo sto u sami krivi jer ne rade nista na sprecavanju nasilja, a kada se nesto desi, za sta su sami krivi,ispadne neko sesnaesti kriv.

marko

pre 14 godina

Sram te bilo ,stvarno treba ukinuti fudbal u Srbiji ne treba ni reprezentacija da postoji .Gadite mi se , jeste da sam navijac Partizana ali ovo je van svake pameti.Sta se ovo desava sa nama...

Eki

pre 14 godina

Izninite ako smetam ,cujem ovi iz partizana se zale da ne igraju dobro posto su sestoro njihovih momaka otisla u japan,ja bih sada da pitam g-dina Stwvanovica,jeli on normalan posle ovaklve utakmice da postavljas to pitanje.Stevanvicu da li je i Mrdja slucajno otisao u japan.....Jeste i dosao covek i ponowo nastavlja da wam pravi deco.....no ja mislim da bi Goran Stevanovic trebao da ostane u partizanu,jer od kada jer vidim da mu je bas dobro krenulo,,,,,PO DELIJE.....Ajlo delije.......PLAVI OSTAI,PLAVI OSTANI,PLAVI OSTANI,PLAVI OSTANI!!!!!!!!!!!

sablja

pre 14 godina

boze pa kako vas nije sramota pricate da ste ubedljivo najkvalitetnija ekipa u srbija a da ste izgubili zbog reprezentacije,pa i vojvodini su igrala 4 igraca od toga 3 celu utakmicu,pa zar vama kao "najkvalitetnijoj" ekipi nije lakse da podnestete baveze od npr vojvodine koja je "5-ti" tim a koja je skoro imala isto igraca u reprezentaciji ??????? stalno pricate mi smo naj,naj,naj,naj .....................a ja se pitam po cemu?! i dalje odgovorno tvrdim da je vojvodina najkvalitetniji tim u srbiji,naravno posle zvezde :-)

Nebojsa

pre 14 godina

Strashna je vishe ta kuknjava koju paralelno vode nasaha dva najveca kluba. Ta dva tima bi trebalo da razbijaju protivnike i sa devetoricom igraca. Treba da kukaju kada im direktori rasprodaju najbolje igrache.

mindbreaker

pre 14 godina

E dosta je vise i tebe, drzak je kao Murinjo samo sto nema rezultate kao on. Cinjenica je da je Vojvodina dala 3 gola suvise lako, ali Partizan danas nije imao igre ni ideje. Nek' se Sale Ilic vratio i neka je kapiten, nek' je Djordjevic protjeran a Mo grije klupu. Gorane Stevanovicu, to su odluke tebe i tvojih nadredjenih zbog nedavnih izbora u klubu, a Partizan ispasta zbog sacice nedostojnih grba i imena kluba. Svi ste vi jedno veliko "nista", demonstrirali ste silu prema pravim grobarima kao sto su Bata Mirkovic i Savo, a klub ide u sunovrat. Da se razumijemo, Vojvodina je danas zasluzeno pobijedila i svaka cast na zalaganju i zelji, ovo je samo revolt protiv suplje price koju slusamo iz dana u dan i zbog koje FK Partizan ispasta iz dana u dan.

mesi

pre 14 godina

Neverovatno sta ovaj covek vise moze reci a pri tom ostati ziv!Kakva bruka evropskog partizana,covek igra sa jednim spicem i to kuci na svojem terenu,nijednu sansu niste stvorili a njbolji fudbal igrate....hahahahaaaaaaaaa.......plavi predlazem ti da smiris zivce,ukljuci tv sledeceg utorka u 21h igra Barsa!!!

milos

pre 14 godina

Uplasili se Gvardiola i SAF za sledecu sezonu. Kazu kad klub ima u timu fejsu, lomica, ilica, moreiru i super klea, ne vredi igrati protiv njih. Platini je zato resio da umesa prste a ako to nije dovoljno zvace i Blatera i sud u Strazburu... Kakva gomila gluposti iz usta '' strucnjaka''. Pa oni veeeeeeze sa fudbalom nemajuuuu!!! Aloooooo, tim je jos tri pa nula!!!!

Willzykk

pre 14 godina

Danas se defitniivno videla razlika između Partizanovih fudbalera i košarkaša. Košarkaški igraju za tim, dok fudbaleri igraju za pare. Košarkaši igraju svih 40 minuta, dok fudbaleri prestaju da igraju posle prvih 40 minuta. Košarkaši se međusobno odlično slažu, dok se fubdaleri svađaju oko raznih sitnica. Košarkaši imaju fantastičnog trenera koji uvek zna šta treba da uradi, koji zna da podigne ekipu, koji zna da daje savete, dok fudbaleri imaju trenera koji je aktivan samo na konferencijama posle utakmica, davajući bezvezne komentare. Ja mislim da je dovoljno.

Boris Janicijevic

pre 14 godina

Mislio sam da si bolji covek,nego trener,i da ces sam otici,ali sam se prevario,ti si nemoralan,sram te bilo za svu nervozu,i sekiraciju,koju si nam podario,stidi se...

L J U B O

pre 14 godina

1.stvar: Nisam znao da je samo Partizan slao igrače u Japan. Učinilo mi se da sam tamo video i MRĐU i još neke koji su vas anas razbili (ili ne vidim dobro).
2.stvar: Čak da si u Japan poslao i 68 (šesdesetosam) fudbalera to je tvoja patriotska obaveza jer SRBIJA je iznad svega. Nisu se u J.Afriku plasirali ni zvezda, ni partizan, ni čukarički NEGO SVI ZAJEDNO i ti si deo saveza i moraš biti patriota.
3.stvar: Jel treba da u reprezantaciju svi daju fudbalere osim Partizana da ne bi posle bilo da je reč o zaveri. A ako ih dajete, pa dajte ih najviše jer je vaš klub šampion i ima najbolje fudbalere? Jel tako? Šta to tu onda nije jasno.
4.stvar: A jel moguće da vi nekad izgubite utakmicu (u domaćem prventsvu) a da to nisu organizovali masoni, gremlini, tajkuni itd.? Jel može nekom (ne daj Bože) da se desi da igra dobro i pobedi vas, a vi da igrate loše i izgubite?
5.stvar: Pruži ljudima ruku i čestitaj.

DekiJA

pre 14 godina

Plavi brate moj,
Rusis ti intelekt svih nas vernih grobara koji citamo ovo, pomucujes nam pamet svojim nebuloznim i krajnje sizofrenim izavama, opasno pretendujuci da nadmasis nenadmasne Miodraga Jesica i Anu Ivanovic... Zbog ovoga ce te se i potomci stideti...

Ziveli!!!

Rutiner

pre 14 godina

Na Istoku nista novo. FK Partizan polako, ali sigurno, vraca se gde mu je uvek i bilo mesto - Zvezdi iza ledja. Podseticu sve verne navijace Partizana, koji se busaju u grudi kako je njihov klub gigant srpskog fudbala (sic!), da su oni drzali neslavan rekord gde od 1957-1989 nisu mogli da osvoje Kup SFRJ. Isto tako, u jednom trenutku je proslo skoro cetvrt stoleca a da nisu mogli da dobiju Zvezdu na njenom stadionu. Kuriozitet je i da je Partizan redovno gubio od Zvezde cak i kad su "Tumbine bebe" osvajale ona prvenstva pod pokroviteljstvom vecnog premijera Srbije. Jedino je Partizan osvojio titulu tako sto se igralo skoro 20 minuta duze - cuveni Bjekin gol pod Bezigradom u 106. minutu. FK Partizan je jedini klub sa ovih prostora koji ima dve titule uzastopno (cuveni dvojac Moca Vukotic i Golac), a da su im te titule date od strane Suda Udruzenog Rada!!! Nepunih godinu dana nakon titule Partizan postaje jedini tim koji biva kaznjen (simbolicno) za namestanje utakmica!!! Stvarni osvajaci prvenstva bili su Zvezda i Vardar... Inace, clan te "sampionske" ekipe je bio i sadasnji trener Partizana, poznatiji kao "Plavi". Mecevi sa Zvezdom mu nisu ostali u lepom secanju - drala ih je Zvezda redovno tih godina (mada, to nije bilo nista novo!).

Inace, odgledao sam ceo mec - Vojvodina je odigrala stvarno dobro, Partizan OK u terenu, ali napred nista. Gledano sa strane, nije to ni los fudbal, mada ja licno ne bih igrao sa ovim starcima i strancima. Dao bih sansu klincima - oni su gladni igre i vole svoje klubove. Ali, sta bi onda mufljuzi zaradjivali??? Zato je tako kako je...

Usput, gledao i Zvezdu i mislim da trenutno Zvezda igra najbolji fudbal u zemlji. Brzo, atraktivno i napadacki. Odbrana je malo slabija strana, ali to se moze nadomestiti agresivnoscu. Tako, dupla kruna je blizu. Samo bez opustanja. A, partizanovci, kao sto rekoh - na Istoku nista novo!

debeli ljudi su puni sebe

pre 14 godina

Ovaj ce svojim izjavama ugroziti "vanserijskog" strucnjeka koji verovatno i dalje ne priznaje poraz od OFK, naravno nekima je secanje potamnelo, ali neka ih...

nex

pre 14 godina

A sada dame i gospodo, trenutak koji smo svi dugo cekali... pamparara(bubnjevi)

Dobitnik oskara u kategoriji za najbesmislenije izjave godine je... pamparara(bubnjevi)

Goran Plavi Stevanovic.

Makedonac

pre 14 godina

Ti Stevanovicu i tvoja nesposobnost su srusili Partizan.Rusio si ga 8 meseca i uspeo si danas.
Ocajan trener si,ali ocajniji covek.Mars iz Partizana jos od nocas.

Miodrag Jesic

pre 14 godina

Ja ovaj poraz ne priznajem, kao ni onaj od OFK-a u novembru 2006.!!! Vratite mene, ne zelim da me Stevanovic nadmasi u "lucidnim odgovorima" na konferencijama za stampu!

goran

pre 14 godina

Ma da,cijeli svijet je uključen u zavjeru koja se zove rušenje Partizana i Zvezde.Hoćemo li se otrijezniti već jednom?
Daj Plavi, bar budi čovjek kad već ne znaš da budeš trener...
Praviće Partizan Jokana od blata.

KAN

pre 14 godina

Daj Stevanovicu prekini da se foliras...
Trazis opravdanje da ostanes na klupi Partizana.
Koga ruše? VAS?
Samo je Partizan slao igrace u Japan? Vosa, Zvezda...
Ti i ''predsednik'' Partizana ste bruka.
Nezaslužujete da budete ni ekonomi ovog kluba.
Pa Dijara, Moreira i Ilic su vam placeni više od
ostalih osam igraca.
Pa sta ne opravdaju te pare...
Mancester, Real, Barsa, Bordo, Siti, Arsenal
niko ne daje reprezentativce smo PARTIZAN.
Smesan si...
Rušiš ti sam sebe rezultatima i delima...

VOLIM PARTIZAN!!!!!

pre 14 godina

Ovo danas bilo je jedno od najlosijih izdanja Partizana u poslednjih 20 godina. Vojvodina nas je razbila na svim delovima terena. Partizan se nije sastao sa loptom. Jedina prava sansa bio je sut Klea na 2:1, ali ga je Brkic iz raslji iscupao. Ostalo jad i beda. Stevanovic se izgubio, uveo je onu banderu, ma ni ime ne mogu da mu izgovorim, u 60. minutu. Dobro da se nije vadio kao njegov prethodnik da smo rano poceli sa dugim loptama. O njemu toliko. A o placenim navijacima necu ni da govorim... Oni su pokazali da im snajder puni dupe novcem,da na njega nijedna ne sme da se kaze... UPRAVA NAPOLJE! A u upravu Mijat, Bata, Petric, Tomic, Jokan(ne za trenera), Ciric, Vukotic, pa da kao kosarkaski klub krenemo putem slave, a ne putem propadanja i konacnog stradanja. Ja i dalje VOLIM PARTIZAN,samo zelim promene!

Snajder sve sa frizurom...

pre 14 godina

A zasto ne Brana Ilic,a zasto ste oterali Bogunovica a ostavili Washingtona,zasto ne igra B.Jovanovic,kada je bolji i od Tomica i od Petrovica zajedno...Zar mora M.Jovanovic da igra,dokle da igramo sa jednim napadacem,..Sta je Djuricu Zekstra lose radi pa si resio da igraju ovi da uzmes koji dinar za kolekciju jesen-zima...Svaka cast tebi Stevanovicu,ali svaka cast...nisi ti kriv sto moras da trpis i dalje Bjeku,Zeku,Djutica i ekipu...Sve su ovo oni krivi i sve su ovo oni zakuvali...
(Bojan, 15. april 2010 22:34)

decko pojma nemas, on samo hoce lepo da izgleda, sad mu treba prolece-leto, a ne jesen zima....
Voli snajder da je IN pa taman i na svoj racun...
KAKVA smeJURIJA od kluba...

NIkola iz Bora

pre 14 godina

Stevanovicu srusena je tebi glava bolje idi dok nisi skroz upropastio Partizan,a ti sto te forsiraju oni ruse Partizan a ne FSS.STEVANOVIC NAPOLJE NAVIJACI REAGUJTE STA CEKATE!!!

neske

pre 14 godina

Ono sto mene izludjuje kod igraca partizana je nevjerovatno nevaspitanje i bahatost.Da je ovo juce bila neka od utakmica u Evropi, najmanje trojica bi bili u konkurenciji za crveni..Lomic, Tomic, juce i Petrovic i Moreira pokazuju takve bezobrazluke da je to nevjerovatno...I ovi su im, doduse, pomagali u tome valjajuci se po terenu itd ali to nije opravdanje...

sasa

pre 14 godina

Ti si Stevanovicu srusio samog sebe,kao igrac bio si vrh,napravio si ime,a sve si to srusio kao trener.Mozda bi i bilo nesto od tebe da nisi bio toliki poltron i da nisi zavisio od ljudi iz uprave.Hteli ste da rasturite ekipu koja je osvojila dve duple krune zaredom i uspeli ste u tome.To ste radili od Jula meseca i dan danas to traje.Sramota ste za klub,za navijace i za sve koji vole i poznaju ovu magicnu igru.E Jokane Jokane i tad sam rekao trazicemo te mi jos,ali si ti izgleda video sta se desava i nisi hteo da ucestvujes u tome.Tako se cuva obraz,isti koji ovi nemaju.
Pozdrav iz Gracanice

Marko

pre 14 godina

Ruse Partizan?!?!?!?!?Au Stevanovicu...Pa predsednik fubalskog saveza je bivsi predsednik Partizana. Da se razumemo, ovim ne aludiram da se pomaze Patizanu, ali gospodin Karadzic sigurno ne bi rusio Partizan. Stevanovicu, bolje ti opet u skolu za trenere, pa ovog puta mozda nesto i naucis.

Gole

pre 14 godina

A Ninkov nije u Japanu igrao rovit (povreda ramena) i Lekic skoro cijelu tekmu?! Vilotic inace u Japanu nije igrao, vratio se od tamo sa stomacnim oboljenjem i presjedio prvenstveni mec na tribinama... Kompleksi su neizlijecivi!

marko

pre 14 godina

Ko ruši Partizan? Savo? Đurić? Tole? Antić? Brankica? Lukić? Palma? UEFA? CIA? Vatikan? Vanzemaljci?
Ništa mi nije jasno. :)
(Vladimir, 15. april 2010 21:26)

zirafa jovanca se naljutio i resio da ukine partizan jer su otkinuli bod njegovom timu ;D

meki

pre 14 godina

Jeste, odlazak u Japan je kljuc neuspjeha!!
Kao da bi Mrdja dao dva gola danas da nema brata blizanca koji je umjesto njega putovao u Japan i davao golove ?
Sve podrzavam sto je trener rekao!Sve!!!

boki

pre 14 godina

Beli necujem sta pricas,u tunelu sam.....ti bre "treneru" vise ne znas sta pricas,pa da ih nisu zvali u repku,ti bi se zalio da opet rade protiv partizana....ja jesam grobar..al ovo sto ti pricas to nema vise veze sa mozgom,sa moralom,sa obrazom....pa vama gospodo(djuric nadj stevanovic) su obrazi ko djon debeli...Svaka cast momcima iz Vose....bolja ekipa prolazi dalje... Pa ako su ti Tomic i Davidov bili u kini,sto onda Dr.Mo nije igrao....Volim Saleta,al nije vise ni senka onog igraca sto je bio....Zaista sramotna igra ..... Nadam dobrom finalu, dobroj utakmici....A sto se tice nas,nadam se nekom boljem sutra....

gluposti sve same gluposti

pre 14 godina

Kyev Ukraina
09.12. Dynamo Kyev-Barca 1:2
Barcelona
12.12. Barca-Espanol 1:0
Abu Dhabi
16.12. Atlante-Barca 3:0
Abu Dhabi
19.12. Estudiantes-Barca 1:2 (aet)
Kuwait city
21.12. Sporting-Barca 1:1

Stevanovic, trener Barce...
"odgovorno tvrdim da nismo igrali u prvenstvu, ligi sampiona i Superkupu...osvojili bi Copa del Rey",
Rece Stevanovic i dokaza da je glupost neunistiva.

majstor

pre 14 godina

O cemu bre ovaj prica??? Pa zar jedan Fejsa tolikooooo znaci ovom timu Partizana. Nesposobnost vodjenja tima je to brale, nista drugo. Diara bez zivota u sebi, Moreira totalno nezainteresovan, Vasington koji ne zna da spusti loptu glavom ... Trener je najvazniji u celom timu

milan

pre 14 godina

Daj ne davite vise sa tom pricom da su vam sestorica fudbalera bila u Japan,pa i drugim klubovima si bili ali se niko ne zali,nego kada gubite ili igrate nereseno onda se vadite na tu pricu.Nego nego kao ljudi priznajte da su vas razbili i nadigrali.Sve pohvale za Vosu.

Dragan 1010

pre 14 godina

Људи моји каква је ово изјава. Па против Јавора смо играли пре одласка репрезентације у Јапан.
Једноставно трега Стевановићу да одеш јер ниси ти за тај посао. Тренирај неку нижеразредну екипу можда ћеш тамо имати више успеха.

VLAdaR

pre 14 godina

Dragi nas "treneru",
nemas ti prijatelju dve blage veze sa fudbalom, prema tome sto pre se pokupis iz partizana, bolje ce nam biti. Kukali smo kako Jokanovic ne valja, ali on je za tebe bio akademik.
I kako mozes da lupas da NEKO tamo rusi partizan, kad nas je Vojvodina razbila ko zvecku, a njeni igraci su isto igrali u Japanu?!
A ne secam se da je Kleo bio u Japanu!
ZBOGOM!

Cera

pre 14 godina

Ja jesam Partizanovac ali ovakvu tzv. igru ne pamtim,pa ovo je bruka i sramota i oni koji kažu da Partizan ima "igru", verovatno gledaju neku drugu utakmicu

Slobodan

pre 14 godina

Ajde bre, neki igraci odu odigraju utakmicu za repku, vrate se, odigraju Liga kup i posle par dana pobede u utakmici lige sampiona a ovom je problem neko prijateljsko gostovanje pre nedelju dana. Jednostavno Partizan ne igra dobro trenutno i Stevanovic je los trener. Budite ljudi i u porazu.

Predo

pre 14 godina

Ja sam ovde neutralan i navijam za fudbal. Da li se ja dobro secam ili se varam, ali mi se cini da su u Japanu igrali ovaj Mrdja i Tadic i bili medju najboljim igracima, pa se ne zale nego igraju.

Vanja

pre 14 godina

A i Mrdja je bio u Japanu i to vrlo aktivan pa je danas bio lakonog. A u Japanu nisu isli moreira,dijara,kleo,ilic... A tesko da poverujem da je fejsa bolji od mesija i da je partizanu sezona zavisila od njega, sto je sa gore navedenim "vedetama".. Sramne izjave iz malog partizana.

mik

pre 14 godina

"Rušili su Partizan osam meseci i večeras su to i uspeli. Odgovorno tvrdim da bi Partizan bio u finalu kupa i da bi u prvenstvu zaostajao samo dva boda da nam šestorica igrača nisu išla u Japan. Namerno izbegavam da pričam previše o utakmici, jer ono što se večeras desilo je samo rezultat svega toga".
a) Ilija Cvorovic,
b) Kalimero,
c) Slonce Cira ("Nikada se necu predati, NIKADA!!!")

Pataren

pre 14 godina

Ako iko ruši Partizan, to ste Vi i trenutna uprava kluba, Stevanoviću. Malo časti i obraza da imate, pod hitno bi prepustili klub nekom ko će posao obavljati bolje od vas. Vi podnesite ostavku odmah. Sa ovakvom ekipom, sasvim solidnim pojedincima, vi ne pokazujete ništa. Idite dok još nije kasno.

Milan

pre 14 godina

Stevanoviću, molim te ne pričaj. Ako si već toliko nesposoban trener i ne možeš u ovoj smešnoj ligi sa sasvim dobrim i iskusnim igračima da u najmanju ruku budeš prvak, onda te molim da ućutiš. Okani se teorija zavere, ostani trener do kraja i upropasti Partizan kao što si i počeo. Velika zahvalnost Đuriću, Nađu, Bjekoviću i ostalima u upravi što su "znaju" šta rade i samo tako nastavite. Sledeće sezone borba za četvrto mesto. Pozdravlja vas jedan od najvernijih navijača Partizana.

Urke

pre 14 godina

Covece pa Tadic i Mrdja su takodje bili u Japanu i danas su nas ZGAZILI! Sta lupas bre, oduvali su nas u sred BG-a i kraj price.

PS. ko vam je kriv sto se odrekoste Djordjevica...
PSS. Mihajlovic bre sa Katanijom napravio boom, sve je zgazio, a ti sa najboljim timom u drzavi nemas igru. Bolje je da nadjes drugu zanimaciju...

Ivan M

pre 14 godina

Kakav komentar. Neverovatno. Covek izgubi 3-1 i krivi su mu drugi. E pa brale svaka ti cast - samo za ovo zasluzujes otkaz. Pa Sloba vam je svima isprao mozak i zbog toga svuda vidite zaveru, urotu i sta sve ne...

Vladan

pre 14 godina

Setimo se da je Stevanovic bio pomoćni trener u reprezentaciji. Da li je takva osoba zrela za to? Teško.
Ja sam navijač Zvezde, ali se još na pripremama Partizana videlo da tu nešto ne štima. Forsirati Sašu Ilića i Mijića, a držati na klupi Moreiru (hajde da tu svrstam i Dijaru) je smešno. Mi navijači Zvezde smo uvek voleli da za Partizan igraju Ilić, Ćirić i slični igrači, koji ne mogu da dobace do gola sa 20 metara.

Vlada

pre 14 godina

Ne ne Mrdja, Tadic, Brkic niko od njih nije isao u Japan samo partizanovi igraci!!!
Daj covece budi posten pa priznaj da te je Djuricic takticki RASTURIO!!!

realni grobar

pre 14 godina

Japan,Japan,Japan???

Zavere,zavere...
E moj Plavi, oterao si Djordjevica, unistio Moreiru... O cemu bre ti pricas? I Mrdja je bio u Japanu pa nam je dao dva komada,i Brkic je bio pa mu nismo davali golove kako smo hteli.
I dokle vise guras onog washingtona, onaj ne zna po zemlji da hoda.Nije poenta biti visok 202 i zalepiti broj 25 na ledja. Oce covek da bude Nikola Zigic al mu ne ide. Djuric je lobirao da syo vise igraca ode u Japan kako bi se prodali a sad trazite izgovor u tome...
Bar 5 utakmica ove sezone smo odigrali ocajno a ti si posle svake pricao da smo lucidni, maestralni, da nismo imali dovoljno srece....
Idi,idi,idi iz Partizana i budi pomocnik negde jer nije trenerski posao za tebe.

Unistio si nas ove godine...
G

chex

pre 14 godina

zna li ovaj zuti, da je i Mrdja putovao u japan al ga je ipak "izmoren" uvalio...

daaaj, maknite ovog stevanovica ili cu ja da dodjem iz Podgorice da ga maknem, licno!

Sasa

pre 14 godina

Nikad vecih gluposti od dva "strucnjaka".
Stevanovic odgovorno tvrdi da ruse Partizan osam mjeseci,a razloge ispadanja iz kupa navodi to sto su sestorica fudbalera (prije 10 dana) putovala u JPN.
G-din Djuricic poslije utakmice na Marakani,cestita,kaze zasluzeno su pobedili....itd...,a sad prica bajke...Da nije Bata Kan pripretio????
Mislim da je bilo dosta otimanja od C.Zvezde i nipodastavanja tog kluba. Prethodne dvije godine Partizan je uzeo duple krune ne zbog svojih rezultata,vec zbog Zvezdinih kikseva....

DuKaS

pre 14 godina

Stvarno bre ne shvatam kako te nije sramota... Pa Mrdja i Tadic su nas ubili danas, sta li bi tek bilo da nisu otisli u Japan?
...bruka!

bosserb

pre 14 godina

ja sam očekicao komentar da je PARTIZAN odigrao maestralno, na evropskom nivou, držao loptu u nogama, a Voša se branila i dala 3 slučajna gola.
da i kako ćemo sigurno biti prvaci. nije mu jasno šta ljudi vide loše u Partizanu, kad je on prezadovoljan, svi se brane protiv nas imamo 6 pobeda i dva remija, pa to je super....
Kao da trenira Čukarički i ne shvata šta je ambicija PARTIZANA.

Lala

pre 14 godina

Ovaj Plavi je neumoran.
Pa da su izgubili sa 5:0 opet bi nasao neki izgovor.Uvek se dobro nasmejem kad god nesto izjavi u novinama.
Ocigledno covek nema pojma o cemu prica.
Zasto je u stvari pustio igrace da idu u Japan.

rikukawa_akira

pre 14 godina

ti si genije!zao mi je sto ces posle ovoga nestati kao sto si i zasluzio,mislim kao trener...zao mi i djurica,morace da se vrati snajderaju!
i naposletku nece biti tvojih besmislenih konferencija i izjava za stampu....
odlazis zato sto ne znas,a ne zbog japana i ko zna cega...
NAPOLJE!!!!

Rukometas

pre 14 godina

Ja se divim ovom "treneru" ima bolje recenice nego Okuka i Jesic zajedno....svaka cast. :)) za izgubljenu titulu bice izjava "praznik rada, prvi maj, nas je upropastio...otisli igraci na Kosamaj pa jeli peceno prase. jeli su malo vise nego sto treba pa nismo mogli da imamo agresivnost kao na pocetku sezone". a ja necu dam ostavku ja sam jeo samo pilece batake.

Mance55

pre 14 godina

Stani, ovo nisu istine, Tadić i Mrdja razvalili kao da su dosli Mesi i Ibra na JNA a ovaj priča bajke. Pa dokle više, treba pošteno čestitati Vojvodini i izvući pouke iz poraza.

Stankela

pre 14 godina

Daj Plavi kako te bre nije sramota da pricas ovakve gluposti i da se vadis na reprezentaciju.Opet neke price o zaveri protiv Partizana.Lepo priznaj bili da su bili bolji.I kakve veze ima to sto Partizan nije igrao sa dva spica sa reprezentacijom?Da nisu mozda Kleo,Dijara,Vasington,Brana Ilic igrali u Japanu?Sramota!!!!

galis

pre 14 godina

I Mrdja je bio u Japanu pa mu to nije smetalo da nam zabije dva gola. Mislim da je krajnje vreme da napustis klub...i povedi jos neke sa sobom...

Bijeljina-DV

pre 14 godina

Kako te nije sramota,jednom u zivotu odigrate utakmicu u tri dana i ti si našao to kao razlog,pa zasto si ti bio pomoćni trener u Repki kad tako pričaš,nemoj da vadiš svoje dupe na račun Srbije,sikter !

robin hud

pre 14 godina

I ja kao zvezdas tvrdim da imate najbolje igrace u ligi ali i najgoreg trenera lige ! Dobio si odresene ruke da radis sta hoces i kad si otjerao par dobrih igraca sa ti kriva reprezentacija ! Kako te nije samo sramota ? Dok si ti bio u reprezentaciji i zvao 6-7 igraca iz Zvezde onda nije niko rusio Zvezdu a sad vjerovatno mislis na Zvezdu kad govoris o nekakvom rusenju !!! Jokan se nije nesto pokazao kao trener ali je on za tebe doktor nauka !

The Navijac

pre 14 godina

Niko ne rusi, sam se urusava.

Nadobudnost bez pravog razloga, samoljublje do besvesti i objektivnost ravna Nato-ovoj su glavne odlike ovih ruiniranih.

018

pre 14 godina

pa ti nas rusis najvise! Citaju te svi ko od sale... znaju stav ces da igras.. igraci koje vodis su najbezobrazniji i najprljaviji u ligi ubedljivo, nemas autoritet, nemas kreaciju igru, nemas nista... lomic i sasa ilic su najveci promasaji od pojacanja a knezevic, tomic, petrovic ce jos malo macole da ti udaraju kad ustanes sa klupe jer se svojim bahatim ponasanjem sire na terenu... pa razmisli malo plavi kko koga rusi!

Wllaxy

pre 14 godina

Stevanovicu kako te nije sramota da kazes ako nesto!!!
1. Stalno apostrofiras kako imas ubedljivo najbolje igrace u ligi, a uporno kukas zato sto su ti isti igraci branili boje reprezentacije.
2. Partizan od igre nema ni "i" sto se najbolje videlo na poslednje dve utaklmice koje je prenosila drzavna televizija. Kako te onda nije sramota da trazis izgovor u bilo cemu drugom osim u sebi i svojim igracima koji su posteno nadigrani.
3. I ostali klubovi su imali igrace u Japanu i niko od njih nije se zalio na to niti kukajuci trazio alibi za eventualne neuspehe. Stavise isti taj Mrdja je u Japanu igrao za reprezentaciju, dao tamo dva gola, bio najbolji igrac utakmice i to mu uopste nije smetalo da i na ovoj utakmici da dva gola! Kako to da njemu put u Japan nije nikako smetao a tvojim zvezdama i zvezdicama jeste?!

Zbog svega ovog najbolje bi bilo da bar neko vreme ne dajes nikakve izjave i ne blamiras se vise nego sto vec jesi!

delija1972

pre 14 godina

Gospodine Stevanovic. Smesan si. Bez prekida tvrdis i hvalis da imas najbolje igrace. Od jednom jednog Lomica, koji nije mogo ni u Cvajite kod Koblenca da izbori mesto, trazi pola Evrope. Sto ne priznajes da nemate igru i to je to. Kakav Japan i tako dalje. Odlazi i pomozi da i Grobari mogu se ponovo obradovati. Zbogom.

Miloš

pre 14 godina

Ruše Plavi,ruše...Ali rušite ga Vi,na čelu sa Đurom Šnajderom i Albertom-prodanom dusom-Nadjom. Tvoja uloga je nemerljiva... Zanima me da li neko ozbiljan tebe smatra za dobrog trenera?!

Zlatko

pre 14 godina

"Nismo zbog problema sa povredama mogli da počnemo sa dvojicom napadača, što je Vojvodina znala da iskoristi. Jednostavno, nismo imali nikoga ko bi igrao presing..."

Zar Brana Ilić nije špic igrač? Neko reče da treba da pogleda neku evropsku utakmicu. Ne samo on, nego svi naši treneri. Pa Ferguson nije imao odbrambene igrače, veznjake je stavio u poslednju liniju i pobedio u Volfsburgu 3:1. A ako mu napadači koje ima ne odgovaraju, zar nije mogao da stavi veznjaka i da mu da instrukcije "igraćeš ofanzivnije, vršićeš presing na njihovu poslednju liniju i neću da te vidim da si se vratio preko 35m od njihovog gola"? Kraj priče. Ili on to hoće reći da k'o u nižim ligama nije imao igrača na klupi pa je meč počeo sa 10 igrača?

BojanKG

pre 14 godina

Dojadise vise i Bogu i narodu ovi titovi blizanci.
A to sto su ti namestili utakmice u Kuli, protiv Metalca, Spartaka? Time ne ruse partizan?

rudjanin

pre 14 godina

pa slisaj ti Stevanovicu nisi ti jedni poslao igrace na prijateljsku utakmicu bilo je tu i igraca iz zvezde a pogotovu iz Vojvodine to kao prvo , a kao drugo ja jos nisam vido da neki tim tera pobedu sa jednim napadacem i da igraca koji je bio najbolji strelac super lige prosle sezone i prve polusezone ove godine drzis na klupi i ubijas mu moral. To je sramota a ovakve izjave daju samo amateri a i ini nadju bolji izgovor. Prosto receno NEMAS TI POIMA . sa ovim sto znas mozes da vodis nekog nizeligasa a i on ima balje trenere.

Stevanovicu sram te bilo i stidi se sebe samog.

veliki strumf

pre 14 godina

Bile su ovo poslednje gluposti i nebuloze koje je Plavi izgovorio...
Upravo je dao ostavku, ili su mu uvalili otkaz svejedno!
E, bas ce mi nedostajati sve ove izjave. Kaze se da covek shvati sta je imao tek kad to izgubi. A mi evo izgubismo plavog a sa njim i zanimaciju citanja njegovih promisli. Nece vise biti nestrpljivog iscekivanja kakav ce to biser odvaliti posle neke utakmice. Sto jedan ovde napisa - nije bitan ni rezultat ni igra, svi smo kaona zeravici cekali sledecu izjavu i smejali joj se narednih 7 dana.
Kad samo slusam njega i Petka, najveca strucnjaka nase galaksije, zaista se vise ni malo ne cudim kako smo popasli 6 komada od Argentine.

Plavi,plavi...

pre 14 godina

Koliko ste slabi čak ni Tole sa svojim sudijama ne može da vam pomogne,kao prethodnih godina.A taman je odredio N.Spasića da sudi finale kupa,moraće da ga prebaci za derbi u prvenstvu.Za sve su krivi JAPANCI.

Kantona

pre 14 godina

Alo šefe, Moreira i Diara ti nisu bili u Japanu, a držiš ih na klupi, mozak igre i ubicu si ostavio na klupi!Ne možeš da uigraš PLEJA ekipe tri meseca, bolje nemoj ni trenirati i brukati se nego biti nečija marioneta...Ilić na klupu.

stv

pre 14 godina

Da je Japan poremetio našu igru to stoji, ali ti nisi imao igru ni pre Japana!!!

Treba biti realan i reći da nemaš viziju igre, a što se tiče Vojvodine-počistila nas je.

Grobar 70

pre 14 godina

Bravo Vojvodino! Zasluzeno ste pobedili.
Sram te bilo plavi! Nemoj da lupetas gluposti i krivis reprezentaciju. Krivi ste ti, tvoj predsednik, uprava i koordinator Nadj sto ste napravili idiotsku selekciju igraca i ovaj poraz uopste i ne cudi. Sreca je vasa sto nam je liga sastavljena od pajserskih timova koji igraju bunker sa 10 igraca u svom kaznenom pa Partizan nema vise poraza.

Gospod Bog

pre 14 godina

A lepo mu rekoh neki dan da mu ne mogu pomoci.Dzabe,njemu ne mozes dokazati neke stvari,kao da pricam na JAPANSKOM!
Gospod Bog.

Pedja zr

pre 14 godina

Stvarno smo ovih godina imali prilike da u nasoj fudbalskoj ligi vidimo puno likova koji su se nazivali trenerima, ali biser i pojava bez premca je ovaj Stevanovic.
Nisam navijac nijednog kluba ali cudim se ovima iz Partizana kako su sebi mogli da dozvole takvu osobu za trenera i jos da se nadaju kao nekim trofejima taman i u ovakvoj propaloj ligi!

PLAVI

pre 14 godina

izvinjavam se svim navijacima ali srpska barsa je danas drakonski ostecena od vojvodine.zamislite dali su nam 3 gola a nas mesi(cleo)je imao gasove jer je lose rucao.Kriva je i zvezda jer su Mrdja i Djurovski namerno dobro igrali protiv nas jer su zvezdasi u dusi.Bce bolje dogodine u kupu.Vas trener Plavi cuperak Stevanovic

Krivi su Japanci vec duže vreme

pre 14 godina

Sta bre prica ovaj? " Odgovorno tvrdim da imamo najbolji tim". Pa imamo i najgoreg trenera, bez konkurencije. Ko je gledao utakmicu nece nasesti na ove price. Nema igre covece! "Nije krenuo sa dva napadaca zbog povreda i nije imao ko da izvrsi presing". Pa ti sa i jednim napadacem igras vec duze vreme. Protiv Jagodine je bilo ne znam zasto dva spica, Diara i Kleo. Ti si bre totalna dekadecuja kao covek. Sram te bilo da se krijes iza umora igraca i povreda. Pa ako ti igra zavisi od dva igraca kojih nema u ekipi (Fejsa, Krstajic) onda je to jasan znak za sve u klubu da treba da te oteraju motkom i to u.... Kad kola krenu nizbrdo odjednom Diara nije povređen, Wašington iznenada dobije šansu koju naravno ne može da iskoristi, jer kao prvo ne postoji igra tima, a kao drugo jer se čovek odrodio od lopte. Kako Diara da se vrati u formu kad čovek igra samo kada se juri rezultat i to po pravilu bezuspesno. I jos kazes da neces da das ostavku i cekas stav uprave. Pa oni su isti kao i ti, zato si i ti tu gde jesi. Svi napolje. Barabe.

Idi kući

pre 14 godina

Ko je za da se snimi drugi deo filma "Balkanski spijun" i da se glavna uloga (Ilija Cvorovic) da gospodinu Stevanovicu neka preporuci. Ovakva paranoja se retko vidja.
(gavrilo princip, 15. april 2010 21:26)

Nije paranoja, čovek je bezobrazan. Zaj...va nas. Svi nas oni zaj...ju. Toliko je mali da ne sme da prihvati odgovornost za ovu katasrofu od igre koja vec duže traje, vec par godina ili vise. A titule smo osvojili ne zato sto smo mi bili bolji nego sto su oni bili gori. A Evropa je merilo kvaliteta. Kad izgubis od Apoela, od Makabija PT, od Djurgardena, da ne pominjem ove novije katastrofe od igre, ne o d rezultata, jer rezultat je u drugom planu, bitna je igra :))), a nema nin jednog ni drugog. Strašno.

djalle

pre 14 godina

cccc.....evo ga opet osrednji pomocni trener trazi razloge i opravdanja za svoje gluposti.Plavi spakuj se i odlazi,brukas i sebe i nas koji volimo Partizan.

Tacno se vidi da si bio pomocnik onom hajduku Petkovicu,kada ste zajedno pisali govore i majmunisali se sa reprzentacijom.

Analog

pre 14 godina

"Uopšte ne razmišljam o tome šta će biti ako ne uspemo, zato što ne bežim od odgovornosti, ne krijem se. MOJE SU ODLUKE, IMAM SVOJ STAV.
Mogu da me kritikuju, ali sve sam poteze povukao na osnovu učinjenog na pripremama, na osnovu rada. Nikad ništa nisam radio iz inata. Svi su imali priliku da se pokažu, tih prvih 11 se samo iskristalisalo po učinku u prethodnih mesec dana".

Ovo je izjava gospodina Plavog posle zimskih priprema.
Da nije tuzno bilo bi smesno.

Srdjan

pre 14 godina

Treba da te bude sramota!I pre Japana ti je ekipa igrala kao i sada,pregledaj snimke utakmica ako si zaboravan,dobijali ste utakmmice u zadnjim minutama,iz prekida,bez ideje i malo lepote u igri.Zaboravi na Saleta,Lomica i tice selice,da su vredeli nesto ostali bi gde su bili.Pruzite sansu novim KLINCIMA!!!

delije 1989

pre 14 godina

HAHAHA OVAJ LIK CE O JAPANU GOVORITI JOS 10 GOD IPAK JE TREBALO DA SE ODLOYI CELO PRVENSTVO ZA SLEDECU GODINU JER SU SE IGRACI PREMORILI!!!!XD

sudija BL

pre 14 godina

Nemojte bas tako da NAS Olavi ne zna nista! Takticki je iznenadio kolegu iz Vojvodine,LAZEVSKI NA POZICIJI DESNOG BEKA!!!!!!!!! Protiv decka nemam nista,cak sta vise, dobro je mjenjao Obradovica kad se povrijedio ali na poziciji lijevog beka,jer je decko izraziti lijevak! Znaci toliko o tome da na svakoj poziciji imamo dva ili vise kvalitetnih igraca!. Otjerali su Djordjevica koji je superioran na svojoj poziciji u nasoj ligi! Povrijedi se Krstajic i mi nemamo zmjenu ali niti jednu!!! Ko je pogledao u svom zivotu dve utakmice moze zakljuciti o Stankovicu sve: pusti decka da primi lotu i napadniga da mora desnom nogom igrati,greska neminovna,a samim tim i kontra za pogodak. Lomic posebna prica,finte za djecu sa ulice i nakon toga pogled ka sudiji. Dva dobra centarsta i to je kao superioran igrac???
Djukica ne volim jer nas je napustio na pola seyone i ispao glup i naivan,ali kapa dole za igru i napadacki fudbal!
Ma mogao bih jos milion stvari navesti ali nemam zivaca trositi se!
Igacima Vojvodine cestitam na pobjedi ali nikad nece postati dobri igraci valjajuci se pola utakmice po terenu.
Bice bolje....VOLIM PARTIZAN

Cooltywattor

pre 14 godina

Ruše Partizan, istina, ali ne oni koje krivite gospodine Plavi. Srušili ste ga vi, i ne samo srušili, nego zakopali do guše. Ali niste Vi krivi, gospodine Plavi, kriv je onaj ko vas je, nestručnog, postavio za prvog stručnjaka još uvek aktuelnog šampiona države.

Marko

pre 14 godina

Ljudi, da nije Stevanovica ja bih umro u ne znanju. Pa Karadzic i Antic su zvezdasi! Au,sta ti je zavera! Sve vreme bili u Partizanu, a oni ustvari zvezdasi!

budite bar malo džentlmen

pre 14 godina

A kako bi bilo da Vi gospodine, kao bivši profesionalni igrač, prihvatite činjenicu da je i poraz deo sporta?

mamba di

pre 14 godina

Dosta je nama "plavih "i "zovite me crni",koji su svojim neznanjem doveli klub dovde uz jos par ljudi.
Nama je potreban novi "Lotar" da bi bili tamo gde smo bili u sezoni 2003/2004