Četvrtak, 15.04.2010.

19:51

Mrđa i Tadić odveli Vošu u finale

U drugoj polufinalnoj utakmici Lav kupa Srbije Vojvodina je u Beogradu pobedila Partizan sa 3:1 (1:1) i u finalu će se sastati sa Crvenom zvezdom 5. maja.

Izvor: Uroš Ž.

Mrða i Tadiæ odveli Vošu u finale IMAGE SOURCE
IMAGE DESCRIPTION

388 Komentari

Sortiraj po:

petar djordjevic

pre 14 godina

Skandiranjem grobara navijacima Vojvodine da su pola Madjari a pola ustase je najveca sramota koja se dogodila na utakmici a takvo navijanje se vec dogadjalo i ranije na utakmicama ova dva kluba! Momci kojima je to skandiranje namenjeno su vece Srbende od vecine navijaca Beogradkih klubova! Takvim navijanjem su vise uradili za autonomiju Vojvodine nego Canak za 20 godina bavljenja politikom! Perans

banat

pre 14 godina

Cestitke samo Radosavu Petrovicu koji redovnim golovima i asistenicjama tempira formu pred SP, a ostali igraci Partizana sramite se!
Mrdja i Brkic takodje obavezno na SP!

KUŠTA IZ AUTA!

pre 14 godina

prosle godine zvezda 3.,23 boda razlike,izgubila od javora,sevojna,sad od metalca.posto gani vec 20 godina pominju da su bili prvaci sveta,sad mi treba njih za sevojno,javor,metalac itd. da sprdamo 50 godina
(tacka, 16. april 2010 17:00)

Slažem se s tobom.
.

tacka

pre 14 godina

prosle godine zvezda 3.,23 boda razlike,izgubila od javora,sevojna,sad od metalca.posto gani vec 20 godina pominju da su bili prvaci sveta,sad mi treba njih za sevojno,javor,metalac itd. da sprdamo 50 godina

ne nervirajte se Grobari... ove godine se zna kako mora biti :-(

pre 14 godina

Vojvodina je odigrala cvrsto, lepo. I ako ovako bude igrala protiv Zvezde u finalu sigurno osvaja kup. Ne znam dal je Vosa odigrala dobro ili je Partizan popustio i pustio kao Ofk sto je morao. Zvezda se muci celu utakmicu, odbrana Ofk super i na kraju kao pogresi, i to da coveku loptu u noge. Ovo je bruka namestanja utakmica. Koliko god volela Partizan znala sam da ce izgubiti od Vose jer je to moralo tako da bude. Ni najmanje me nije pogodilo jer se zna da ove sezone Zvezda mora da osvoji titulu. Tako je to kod nas. Vosa ce sa pola snage odigrati finale da bi zvezda osvojila duplu krunu, jer ako ovako bude igrala kao sinoc nece im ni Zvezda primirisati. Ali dogovorice se oni vec nesto. Standardno. Zalosno. Partizan je puko sam, nije se ni trudio, Stevanovic daje otkaz, novi trener, ..... Kao Zvezda prosle god. Za dve opet mocan Partizan, Zvezda menja trenera i nece igraci da igraju i tako u krug. Volela bih da Vosa osvoji bar Kup. Zasluzuli su i oni posle toliko god. A ciganima jos da kazem, bolje i od ovakvog tima Vose da izgubimo nego od onakvog tima Sevojna kojeg ni nema u super ligi. :-)Sve u svemu fudbal nam je jada i beda. Dokle god se ne stane namestanjima nece nista ni biti od njega.

medicinar

pre 14 godina

(dex, 16. april 2010 13:52)

decko ne da si smesan...
da se ne secas mozda pre tri godine koliko nas je doslo? niko dosad nije u tolikom broju otisao na gostovanje!
zato razmisli malo...

dejan

pre 14 godina

Jedan je PARTIZAN bio bice i ostace, neka se slade cigani ali videcemo kad izadju u Evropu kako ce proci Lazetic i drugovi, a vec kakvu su akciju napravili u 87 minutu i postigli gol ono je bila akcija za udzbenike Lekic golgeter centarfor na svakih 10 utakmica ubode po jedan gol na sent, e SRPSKI fudbalu dokle si stigao kad su ti prvoligasi MLADI RADNIK i METALAC jadno zar ne, zato i prolazimo u EVROPI kako prolazimo, ali eto nek osvoji crvena zvezda ove godine duplu krunu na celu sa vladanom lukicem na celu posto kupuju sve utakmice ali DERBI SE NE KUPUJE.P.S.MNOGO SMO JAKI.

LoshMi

pre 14 godina

Lepa kvota na prolaz vose bese 3.2. Krivo mi sto ne odigrah cistu dvojku od 6.5
(dcz, 15. april 2010 23:59)

Ja sam odigrao X-2... kvota 17.5 Zamalo da mi padne tiket, zamalo da dodje iz dvojke :))

dex

pre 14 godina

@pedjafcv

Invazija? Svih 150 ima da vas dodje? U jeeeeeeeee... I euforija je jos u NS? Pa naravno, kup je mnogo bitna stvar, ali svejedno pocisticemo vas opet sa par komada, cisto da odradimo jos jednu duplu krunu.

Grobar do srzi

pre 14 godina

Ocigledno je da je ovo namestena tekma, Vojvodina je potrosila oko 5000000 evra za pojacanja i nista nije uradila u ligi pa je dogovor sa partizanom da Partizan pusti Vojvodinu u finale kako bi mogla da igra u evropi zbog toliko ulozenog novca , a sledece sezone vojvodina daje partizanu 6 boda

ultrasrbin

pre 14 godina

ja sam za to da plavi ostane. ipak je on kao iskusan tim menadzer procenio da mu djordjevic i gavrancic ne trebaju,a moreiru i dijaru koji su bili nosioci igre potpuno unazadio. sta bih dao da imam bogunovica levo,ilica( sale ili brana desno) moreira i petrovic(fejsa u sredini). ima mesta i za tomica na desnom beku,lomica na levom a u sredini djordjevic i krstajic. u spicu kleo i dijara( ili bogunovic,a levo vujovic).

vlado

pre 14 godina

Cele sezone pricata kako zvezda kupuje utakmice,a istovremeno pricte kako nemamo pare pa 'prosimo' !
Za mec u Jagodini krivite los teren ! ne kazem,jeste bio los!
Ali da je bio u idealnom stanju OGNJENOVIC BI DAO GOL U 70-OM !
Imali ste 2 suta u okvir gola za 90 min!
Za poraz od VOSE trazite alibi u Japanu !
u JAPANU su bili I TADIC,MRDJA,LEKIC,NINKOV,pa evo dosli ljudi i nastavljaju sa dobrim partijama!!!!!!!!!!!!
Fejsu ste 2 sezone proglasavali za promasenu investiciju,a sad ispade glavni igrac bez koga se ne moze.....!
SREDITE SE MALO , GROBARI !!!!

aj aj aj Zvezda

pre 14 godina

Nadam se da je neko iz partizanovog tabora zabelezio onu akciju vojvodine za treci gol ba i vi to mogli malo da vezbate na treninzima!!!
A nema veze ako nije ima na youtube-u.

zelja fcv

pre 14 godina

Vojvodina je pokazala kako se igra i ko ima najbolju ekipu u Srbiji. Samo da je prvenstvo malo regularnije, titula bi otisla u NS! Bravo!

as

pre 14 godina

Ja malo citah ove komentare ali kad videh da nema ni jednog naseg nego sve ciganski udarih po dugmetu 'back' da vidim da nisam promasio vest.
Kad ono jok. Nigde se ne pominje zvezda.

Ima neizlecivih bolesti.
Ova gospoda cigani boluju od jedne takve...
(STOVLA, 15. april 2010 23:33)

Ima na kraju
Vojvodina i Crvena zvezda će sastati u finalu Lav kupa 5. maja, a taj susret biće repriza prvog finala Kupa Srbije 2006/07. godine kada je Zvezda slavila sa 2:0.

Wllaxy

pre 14 godina

Pod br. 1 zeleo bih da cestitam ekipi Vojvodine na odlicno prikazanoj igri , stvarno su bili bolji... A sto se tice ***ana , sami sebe bacaju u go*na sa komentarima "mrdja delija" . jer videli ste i sami da decko na utakmici protiv zvezde nije hteo da postigne gol..Nadam se da ce Vojvodina u finalu pokazati zvezdi da je poraz u ligi bio slucajnost.Prema prikazanoj igri protiv ofke , zvezda nema sta da trazi protiv Vojvodine.
(...procenite sami, 16. april 2010 00:46)

Procenili smo sami i bas se pitam koju si ti to utakmicu gledao i kako si je uopste gledao? Jel' zatvorenih ociju i usiju?
Pa Zvezda je protiv OFK imala konstantnu inicijativu tokom citave utakmice, ponisten joj je apsolutno regularan gol, sudjeno je par sumnjivih ofsajda, imala je nekoliko stopostotnih sansi (Jevtic, Kadu x2, Perovic...), imala je precku itd i ti kazes da sa onakvom igom ona nema sta da trazi.
To je u rangu Duriciceve izjave na konferenciji za stampu kada kaze da je Vojvodina u prvenstvu vise napadala i bila bolja ali je ipak izgubila sa 3:0!
Strasno!

zombi

pre 14 godina

Stara sam garda zvezdinog severa,vatreni navijac,ali,pokusacu shodno svojim godinama da budem max realan.Sve ono sto se desava Partizanu,to se desavalo mojoj Zvezdi ovih prethodnih godina.Mi smo (na srecu) pocistili mafiju(iskreno se nadam)iz svojih redova,krenuli od nule sa anonimusima,igracima sumnjivog kvaliteta,ali sa postenim odnosom,max pozrtvovano i bez foliranja.Navijaci su to prepoznali,pruzaju podrsku,zvezdine utakmice nisu bez 10-15000 ljudi.Samim tim,dosli su i rezultati.
Partizan,po kvalitetu je morao da se proseta ove godine kroz ligu i kup,ali,kad mafija(i neznalice) uzmu stvari u svoje ruke i od onakvog Partizana sa Moreirom(koga bih rado video u Zvezdi)koji je bio SVE,i alfa i omega,coveka sklone,dovedu istrosenog Ilica(svaka cast,ali njegovo je proslo)i pokarabase celu ekipu i sistem igre,i ko je kriv,trener Plavi Stevanovic?!
Grobari ili su zaista toliko naivni ili su zaista glupi(bez uvrede).Plavi jeste kriv samo u toj meri sto je dozvolio da postane marioneta i nije podneo ostavku kad je trebalo.Bilo ko da dodje za trenera bice ista stvar.
Zasto ovo pricam,jer kao velikom zvezdasu,interes bi mi bio da grobari puknu,jel te!?A ja cu da kazem svima,nit ima dobre Zvezde bez dobrog Partizana,nit obratno.Treba pocistiti taj kancer iz klubova,sport vratiti sportistima,pa da vidis miline kao nekad,kad su se derbiji igrali pred 90000(marakana) ili 55000(jna) ljudi.To su bila vremena,ko se seca,zna o cemu pricam.Zato,deco moja,manje ostrascenosti,trenutno smo jadni i bedni,jedni i drugi!
Ako zelimo da pratimo voljene klubove po jevropi,da se radujemo pobedama protiv velikih klubova(a ne na vrucem terenu u G.Milanovcu-bez uvrede),PAMET U GLAVU

henry

pre 14 godina

Mada me ne interesuje sta se dogadja medju grobarima,iskreno sam se radovao kada je izabran Djuric umesto Milosevica. Pogledajte samo sta je uradio Lukic za kratko vreme a dok su bili Dan Tane,Miskovici i Spasojevici samo su gledali da ojade klub i da ga kupe za male pare. Ista prica je kod grobara zadnjih nekoliko godina. Dupla kruna je nasa,mada bi i grobare bili u finalu,ovako cemo samo da ih pobedimo na JNA

pedjafcv

pre 14 godina

ТИ СИ НАШАААААА, ПРВА ЉУБАВ,ВОЈВОДИНА АЛЕЕЕЕЕ,АЛЕЕЕЕЕЕЕ!...ЕУФОРИЈА У ГРАДУ ПРЕД ФИНАЛЕ КУПА...ИНВАЗИЈА НА БЕОГРАД! ДА ОСВОЈИМО ЈЕДНОМ ВЕЋ ВИШЕ И ТАЈ КУП!

NikolaS

pre 14 godina

A sto igraci vole da se skidaju u gacama kad slave?! Nikad mi to nije bilo jasno. A najbolje je bilo kako je Mrdja proslavio drugi gol: skinu covek dres, a ispod bela majca bez ikakve poruke?! Ne znam sta je hteo da nam kaze time, a znao je da ce da dobije zuti. Ne znam da li im je vruce ili im to skidanje povecava radost; Smesni su mi ovi nasi fudbaleri kad se raduju posle gola.

Ahahahahaha

pre 14 godina

očajna utakmica... prava slika Srpskog fudbala kao i ona juče...
(wukiw, 15. april 2010 20:27)

A ti onda gledaj Barnli i Sandrlend, kako vezu po terenu!

PFC UE

pre 14 godina

Pre svega cestitke Vosi na zasluzenom prolasku u finale. Mi vec odavno nemamo igru i trenera. Zalosno je sto smo puni para a igre nema nigde.
Apro po najsrbskijih Srba na svetu - vidim puna usta Partizana i sve vrca od inteligentnih doskocica i pesmica. Toliko o kompleksima.
Ipak moram istaci jedan komantar:
ugasiti fk partizan i kk zvezda
(resenje!, 15. april 2010 19:53)
najpametniji komentar ikad
(Vladimir, 15. april 2010 20:36)
Pa ga i ovaj Vladimir podrzava. Kada fkcz uzme 8 titula za redom i jos nekoliko kupova i kada tri puta uzastopno udje u top 8 EL i kada udje na f4 EL a da pri tom fk partizan zavrsava sezone sa 8 igraca ili da gubimo od tamisa e onda su gore navedeni komentari na mestu.
Uzgred mi zadnje dve godine uzimamo duple krune (sto nista ne znaci u evropskim okvirima) al eto cisto da se skrene paznja zasto ni u kom slucaju ne moze da se poredi FK Partizan i KKSS.

Brane

pre 14 godina

Ispade Barselona!!Jel dao Mesi koji veceras?? Vidis Wengeru kako to Mrdja radi!! Sta vas briga vi zatvarate stadione i imate Duleta Vujosevica.Kada vas budemo punili ko curane 8. maja zapjevajte onu vasu tuzbalicu i ne zaboravite podignuti salove!!!

NS u SRCU

pre 14 godina

CRVENO BELO FINALE, NEGO STA!!! jedva cekam. Najdrazi dan u godini da smo izbacili najomrazeniji nam klub. Puno srece protiv CZV kojoj cestitam prvenstvo i plasman u finale kupa. Zvezda Prvenstvo, VoSHA KUP, a GDE SU GROBARI??? Nas 550 juce glasnije od ostatka stadiona. ZA to se zivi. Njima redovno delimo lekcije iz navijanja, konacno lekcija i na terenu. POZDRAV SVIMA, VIDIMO SE U FINALU!!!

Ljubivoje I

pre 14 godina

Slušam ovog Partizanovog trenera i pitam se ko ga postavi na to radno measto. Koje skole je on pohadjao i jeli uopšte čuo za pedagpgiju, psiholpgiju i organizaciju. Šta se njemu tiče šta radi Fudbalski savez Srbije. Pa on je kuknjavom unapred dao alibi svojim igračima da loše igraju pošto su neispavani, gladni, žedni itd.
Zamislite pun avion 300 putnika i treba da leti preko Atlanika. Pilot se okliznuo u kupatilu i neko odredi drugog pilota i izadje pred te putnike i kaže im izvinite valjda će vas ovaj drugi pilot prevesti ali ako padnete u okean mi tu ništa ne možemo. Ili zakazana operacija i hirurg koji je odredjen je iz nekuh razloga onemogućen i opet uskoči drugi i onda se pre operacije izvinemo pacijentu i kažemo valjda ćeš preživeti.
Gospodine treneru Rartizana ugledaj se na Antića. On nije nikada rekao da sve zavisi od toga i toga. Uvek je govorio svi moji igrači su tim. Od svega čto treba da se radi u fudbalu vi kao i većina naših trenera a i novinara samo znate Levi spoljni, srednji vezni i ostale glupe fraze.
Pozdrav

dfsf

pre 14 godina

(pirke, 15. april 2010 22:12)

Pirke prijatelju Adebayor je odtrcao sa jednog kraja terena na drugi sa ociglednom nameroma da provocira. E sada ako se secas Anrijevog gola protiv nas i sta pokazivao.

MERAKLIJE1989Durlan

pre 14 godina

Konacno da NAJBOLJI i NAJKVALITETNIJI tim u zemlji odigra na visokom nivou.
Ajd' pa puno srece u finalu,uzmite blizancima trofej...

pedja ns

pre 14 godina

Da li je neko pomno pratio konferenciju za štampu dan pre utakmice. Meni je "zaparalo" uši sa koliko sigurnosti je trener Vojvodine (izvinjavam se čoveku ni ime mu ne znam) najavljivao pobedu svog tima, kao da igraju protiv nekog seoskog kluba..........

jimi

pre 14 godina

cim nema para neigraju MOREIRA I DIARA i ovi igraci su konacno shvatili da je i njihova liga mnogo jaca od ove srpske BETON LIGE . TERAJMO SPORTSKE TAJKUNE IZ SRPSKOG FUDBALA. ako budemo imali sto vise nasih (srpskih ) fudbalera onda se mozemo nadati i nekom boljem fudbalskom prvenstvu u SRBIJI.
(zmija, 15. april 2010 23:40) o kojim nasim igracima pricas covece,kakvi nasi igraci,reci jednog iz partizana da nesto valja...da nije bilo moreire i diare znas kad bi osvojili dve duple krune,nikad,pa ni tad...a to sto kazes kad nema para,oni nece da igraju,to je smesno...oni i kad su najgori oni su najborbeniji,pretrce vise nego cela ekipa...a naravno da im je muka da igraju kad npr moreira mora da gleda mrtvog sasu ilica u prvoj postavi,koji ne moze da dise...ne pricaj o necemu o cemu ne znas puno...sve u svemu,ja sam sinoc prvi put u zivotu navijao da partizan izgubi,i navijacu da ostane bez titule ako je to cena da ovaj,ne znam kako da ga nazovem,jer je neverovatna pojava,i nije mi jasno kako njega neko moze da nazove trenerom,coveka koji ne zna gde udara,ne zna kako se zove...bezi plavi bruko jedna,uzima nam zvezda duplu krunu sa najgorom ekipom u istoriji...a velike zasluge za sve ovo idu onom japiju tomicu,on je pravio ovu ekipu,on je dovodio raspale igrace,od kojih vecina ne moze srpsku ligu da igra...ono sinoc je bila bruka od fudbala,ono sto partizan igra,to je katastrofa,oni ne mogu da se sastave,ne znaju na kojim pozicijama igraju,davidov npr samo sto nije branio,stavlja lazevskog na desnog beka,onaj petrovic,sta je ono majko moja,on jedva ide,sada ce mnogi reci dao je gol,e svaka mu cast,ali je izgubio dve lopte i iz tih akcija smo primili dva gola...njega prvo treba nauciti na koju stranu njegova ekipa napada,posto on jedino zna da se okrene ka nasoj polovini,i da vraca loptu nazad pa da nasi stoperi imaju lpou 70% utakmice...bruke jedne,mrs iz kluba,svi od cistacica do predsednika!!!

Realko

pre 14 godina

Partizan i Zvezda su mafijaski klubovi sastavljeni od uprave i vodja navijaca koji saradjuju medjusobno u cilju da sto vise novca zbave. Uprava trazi talente po Srbiji i posle ih prodaje za nekoliko miliona, vodje navijaca loze klince da kupuju ulaznice dresove itd. I puni dzepovi za sve.

E moja braco Srbi, dolazite na stadion, dajete im pare a samo mafijasi "vodje navijaca" (koji vas loze i obmanjuju) dobijaju pare od uprave i besplatan put na utakmice u Evropi. Oni se raduju pobedi samo radi para. Kad bi dosao Arapin da kupi Zvezdu 100 miliona odbili bi jer bi to bio kraj mafiji. Ziveli bi od tih 100 miliona 3 godine i cao. Zato moja preporuka navijajte uz male ekrane ne dajte im ni dinara! neka ide RTSu oni makar prave onu kucu.

P. S. a ko salje sms na 2344 taj nije normalan, nek da sirotinji tih 100 dinara a ne mafiji.

mare

pre 14 godina

Pa ovaj uspeh Vojvodine nije iznenadjujuci... Koliko ja znam oni imaju najskuplji tim u Jelen SL!! Sramota je sto se ne nalaze na celu u prvenstvu... Ne znam zasto ali nesto im fali... Znam da su male sanse ali ukoliko bi zadrzali tim za sledecu sezonu 100% bi prekinuli dominaciju Zvezde i Partizana u prvenstvu sto bi stvarno bilo osvezenje za nas fudbal jer su ga ovi smorili za sve pare... Potrebna je decentralizacija i u fudbalu... Dokle vise ovako!!!

milos

pre 14 godina

pa "topalovici" red je da mecka zaigra i pred vasim vratima. pred nasim igra vec cetiri godine-vala dosta je...a podsmevali ste se i slavili nad nasim mukama....kolo srece se okrece

владимир где- миљковић

pre 14 godina

Ne idem na utakmice od kad je prestao da se koristi parfem na južnoj tribini . nije uvreda reći da su navijači na utakmicama ,kao i uprava , počeli ooooozbiljno da se bave politikom.kad god se lomi rezultat ,neverovatno,proziva se "sud" i novinarka.a trenerove izjave posle poraza liče na izjave posle izgubljenih izbora.dosta je bilo,stvarno..... p.s.dečaci dobro igraju uprkos svemu.

DELIJA >SEVER

pre 14 godina

mi se radujemo ali to nije za radovanje to je za plakanje bar smo mogli da dobijemo LAKSEG PROTIVNIKA xexexexexexexe ma nesekiraj te se grobari osveticemo vas KUP JE NAS.....NARAVNO......a i onako vama je i to mnogo polufinale kupa to vam je domet stim nema sta da se bunite glupo je

Vujadin Boskov

pre 14 godina

Ja malo citah ove komentare ali kad videh da nema ni jednog naseg nego sve ciganski udarih po dugmetu 'back' da vidim da nisam promasio vest.
Kad ono jok. Nigde se ne pominje zvezda.

Ima neizlecivih bolesti.
Ova gospoda cigani boluju od jedne takve...
(STOVLA, 15. april 2010 23:33)



Kada na vest da je Partizan izgubio vidis komentare Zvezdinih navijaca onda je to likovanje, a ne kompleks.
Kada na vest da je Zvezda pobedila vidis komentare Partizanovih navijaca onda je to...

Кошаркаш.

pre 14 godina

Волим када Звезда изгуби, али сам почео и да волим када Партизан изгуби. Сваке године све гори тим, о игри на терену и залагању и да не причам, а у Европи ко боси по трњу. Уосталом, не знам како оволики број људи има живце да гледа ове кретене? Звезда је много боља, млад и неискусан тим, не играју Бог зна како, али се барем труде и треба да освоје све и да уђу у Лигу Шампиона а не ово више сваке сезоне некаква супермација Партизановог тима, а оно све морон до морона. Тек тренер.. Не знам шта сте очекивали? Укините фудбал!

HAUBICA

pre 14 godina

Do kada ce fudbal komentarisati ljudi koji nisu u zivotu potrcali!? Ma dajte,za pojedine Milojko je institucija! Ama, ljudi, custe li vi ovog Stevanovica!? Pa da li je moguce!? Ipak cete vi uvek biti mali klub!

Boki

pre 14 godina

Zasluzeno nas dobi Vosa!Ali mene brine sto ne vidimo koliko smo slabi,i mi i Zvezda.Gledajmo sta rade na zadje dve utakmice:Diara ne moze da da gol ni da je ispred linije,S. Ilic kada potrci 10 metara onda 10 minuta ne moze do daha da dodje,Petrovic kao da su mu obecali 100 evra po svakom sutu sa vece daljine od 25 metara(da,danas mu se posrecilo,ali i u Jagodini i danas je sutirao kao pretplacen na suteve)... ima jos mnogo ovakvih primera.Evropa to ne trpi,pa zato svake godine ispadamo i gubimo od sve slabijih i slabijih ekipa.Ako ovako nastavimo uskoro mozemo ocekivati da nam sampiona drzave izbaci La Valeta ili Santa Koloma ili srasni Ril!Nesto se mora promeniti a naravno da je trener prvi na udaru,Plavi idi sam bolje je tako za sve a vi gospodo iz uprave vratite Djukica dok ne bude izgubljena i naredna sezona.

urkekv

pre 14 godina

Само ћу да вам кажем, да знам човека који ради као обезбеђење у једном локалу(куне се у све живо), да је ноћ пред Јагодину испратио мортус пијаног капитена(шта мислите кога). Само погледајте његове "БРАВУРЕ" на терену... а поготово вечерас... Нажалост, није он(капитен) једини у овој причи.....

...procenite sami

pre 14 godina

Pod br. 1 zeleo bih da cestitam ekipi Vojvodine na odlicno prikazanoj igri , stvarno su bili bolji... A sto se tice ***ana , sami sebe bacaju u go*na sa komentarima "mrdja delija" . jer videli ste i sami da decko na utakmici protiv zvezde nije hteo da postigne gol..Nadam se da ce Vojvodina u finalu pokazati zvezdi da je poraz u ligi bio slucajnost.Prema prikazanoj igri protiv ofke , zvezda nema sta da trazi protiv Vojvodine.

STOVLA

pre 14 godina

Ja malo citah ove komentare ali kad videh da nema ni jednog naseg nego sve ciganski udarih po dugmetu 'back' da vidim da nisam promasio vest.
Kad ono jok. Nigde se ne pominje zvezda.

Ima neizlecivih bolesti.
Ova gospoda cigani boluju od jedne takve...

shabkoni

pre 14 godina

na zahtev fk partizan otkazuje se svetsko prvenstvo u juznoj africi zarad bolje oripreme ekipe za naredni period.ovo je rezultat dugih i napornih pregovora uprave kluba i celnika saveza,a sve u cilju napretka srpskog fudbala.jos samo da zabrane gledaocima i novinarima dolazak na stadione i na konju su.

SuperPipo

pre 14 godina

Lale oprale noge u lavoru... Kazete da je Vojvodina nasa filijala,pa dobro... Zamislite sta cemo mi da vam uradimo,kad vas nas B tim ovako ponizi!? Mislite o tome...

Uliks

pre 14 godina

@milebn

Vojvodina je zadnji puta osvojila sampionat SFRJ 1988 godine kada ju je predvodio Ljupko Petrovic! Samo informacije radi zbog ovih trening utakmica na koje aludira doticni mile!

TIGER

pre 14 godina

Cestitke Vojvodini! Stvarno su nas nadigrali danas. Kada bi upola od ovog odigrali protiv komsinice, uzeli bi kup 100000 %
Svaka cast i srecno dalje.

P.S.

Drago mi je sto sam video da ima toliko navijaca, koji navijaju za Vojvodinu, koji su presli toliki put zbog svog kluba! Jos samo da vasi fudbaleri izbace neke stvari iz glave mozda vec naredne godine mogu i do titule...

Dejan

pre 14 godina

Hvala igračima Voše na večeras prikazanoj igri,dugo smo je čekali.Neodobravam valjanje po terenu, ali u Evropi to rade i mnogo skuplji igrači(samo su tamo sudije strožije).
Što se tiče Partizana Đordjevica nisu smeli da otpisu,pa čovek im je doneo titulu.Prošle sezone je dao par golova i donosio im pobedu od 1:0.
Grobari pamet u glavu, vaša šansa je 9.maj samo da igrači Voše odigraju još jednom ovako pa makar im na umu bilo da se u toj predstavi što bolje prodaju(Tadić,Brkić,Mrdja...)Ima u Novom sadu nekih novih klinaca koji će ih zameniti(Medojevic,Mitosevic,Novakovic)

zmija

pre 14 godina

cim nema para neigraju MOREIRA I DIARA i ovi igraci su konacno shvatili da je i njihova liga mnogo jaca od ove srpske BETON LIGE . TERAJMO SPORTSKE TAJKUNE IZ SRPSKOG FUDBALA. ako budemo imali sto vise nasih (srpskih ) fudbalera onda se mozemo nadati i nekom boljem fudbalskom prvenstvu u SRBIJI.

novosadjanin

pre 14 godina

Beograd.... FIRMIN GRAD!!!Bio sam na utakmici i 2 gola nisam video. STA RECI NEGO SAMO FENOMENALNO!!!! SA pola snage
1:3... mislite o tome

Иван-Ниш

pre 14 godina

Иако навијам за Партизан, драго ми је што су дерби обележили наши репрезентативци. Чисто да Антић има слатке муке. Мене одушевио Тадић. Човек показује да ће бити будућност нашег фудбала. Коначно неко ко зна да набаци корисне лопте у шеснестерац и дрибла са резоном.

PFC 4 ever

pre 14 godina

Pa ti Plavi kao da nisi normalan.Priznaj poraz kao muškarac,nemoj da uvek tražiš opradvadanja zato što si uništio ekipu.Kakav bre Japan, pa i iz Vojvodine je išao Mrdja pa nam dade 2 komada. Plavi,lupetaš gluposti.Jel neko obavestio Šnajdera i Alberta koji je rezultat? HOĆEMO MATEUSA

goran

pre 14 godina

Dajte ljudi da isteramo ove polupriučene stručnjake i njihove šegrte iz voljenog kluba.
Koliki kredit kod navijača ima ova uprava?
Pa dosta je,brate!

Black and white

pre 14 godina

Ode kup,zaostajemo za ciganima 4 boda pa je red da odu i Plavi i Šnajder.Ali,
polupaćemo cigane u derbiju, daćemo im 5 komada do poluvremena, čisto da vide da nismo zaboravili da igramo fudbal,nego je naš trener zaboravio da radi svoj posao, jer je i ono malo što je naučio od Petka zaboravio. Tačno je ono što Plavi kaže da nas ruše 8 meseci,još im na ruku ide i što je on trener,ma sve im se složilo. Samo me strah da ne dovedu opet Ješića.
PLAVI ODLAZI,ŠNAJDERU ODLAZI.

zvezdas iz Voljcinca

pre 14 godina

ma po cemu partizan ima bolju ekipu od zvezde ja stvarno ne vidim.jel Bozovic bolji od Stamenkovica,u cemu su to Ninkov,DJordjevic,Vilotic,Ignjatijevic slabiji od Knezevica,Jovanovica,Stankovica,Lomica,Krstajica[on nesto vredi]ili vezni red ili napad pazi Diara,Cleo,Vashington[smesan] bolji od Lekica,Jevtica,Perovica,ja nevidim snagu malog partizana.Mozda prevagu cine Mijic,Lazevski,Radosavljevic,Brana Ilic.Ma ZVEZDA sampion.Izvinjavam se svima kog sam zaboravio.

Willzykk

pre 14 godina

Navijam za Partizan, ali mogu da kažem da Zvezda igra lepši fudbbal od nas tokom cele sezone. Nije mi jasno kako jedna ekipa, koja je dve sezone za redom osvajala duplu krunu, mogla da odigra ovako lošu utakmicu i da ne stvori niti jednu jedinu šansu za gol. Igrači poput Ilića, Petrovića, Clea, Washingtona mi nisu jasni kako mogu da igraju fudbal, a da ne mogu da iskontrolišu jednu loptu. Niko od njih po meni ne zaslužuje da igra sledeće sezone. Cleo jeste dao 10 golova na 20-ak utakmica, ali je on tih 10 golova dao na 5-6 utakmica, jer je davao 2 gola na nekoliko utakmica, a na ostalih 15 je odigrao za čistu nulu! Ilić jeste dobar igrač, ali njegovo vreme je odavno prošlo. Washington - Zašto on uopšte igra fudbal? Petrovića koriste kao ofanzivnog igrača, a ima sve karakteristike za defanzivca. Ko se samnom slaže, neka preporuči, a ko se ne slaže, neka obeleži ono drugo.

.....

pre 14 godina

Vojvodina igracki ima najkvalitetniji tim u Srbiji! Neobjasnjivo je zbog cega ekipa pruza lose partije u domacem prvenstvu!? Da su igraci iz Vojodine clanovi CZ ili PAR bili bi prvaci drzave glat!
(kojot, 15. april 2010 22:06)

Pruza lose partije zato sto nema POBEDNICKI MENTALITET!

IONE Ciganin

pre 14 godina

Stevanovic svakom utakmicom dokazuje da ima "najkvalitetniju" ekipu u drzavi a on sam virtuozno trenersko umece.
P.S.Na konto Japana,Fejse i ostalih "junaka"...Mrdja je bio sa vama,to je onaj sto mece po dva.

sasa

pre 14 godina

Pa cim je nama zamenik kapitena Marko Jovanovic onda mi je sve jasno..o boze moj ja ne mogu da verujem da on dobije traku,decko ne zna da trci kako treba..a plavi nas veliki trener daje izjavu da je reprezentacija kriva za sve!! pa vojvodina je imala 4 reprezentativca isto kao i mi i eto danas su nas razbili kod nas u sred Beograda!!!

vlada M&M

pre 14 godina

Što se tiče rezultata poznato je da i ćorava koka ubode...
Ali što se tiče foliranja i izležavanja po terenu,zaslužuju duplu krunu.
Ne znam da li će i finalu pokazati svu svoju (ne)moć.
Nadam se da će ovo biti prekretnica za početak "sablje" u rukovodstvu.

Bojan

pre 14 godina

ne znam odakle Vam samo za pravo da napišete da je Brkić drugi golman reprezentacije ?? Po svemu viđenom do sad BRKIĆ JE PRVI GOLMAN REPREZENTACIJE!!!!

XXL

pre 14 godina

Svaka cast Vojvodini, stvarno. Ovo je bila prva ekipa koja je nas pobedila bez i jedne jedine zamerke. Ne da nas je pobedila, nego nas je dobila, da ne kazem razbila. Cestitam.

E sada sto se tice ovih mojih/nasih ljubimaca. Mislim da bi svi trebali da se zapitaju kako i na koji nacin rade svoj posao. Izuzeo bih Petrovica, Bozovica, Klea i mozda jos nekog, ovo ostalo, SRAM VAS BILO.

Sada cu se vratiti na Fejsu, ne da bi pricao o tome da li je falio, pa taj i takav igrac bi falio i Intreu, nego bih ga uzeo kao model.
To je tip igraca koji mora i treba da nosi dres FK Partizana. Taj covek na svakoj utakmici daje maksimum, nema kompromisa, ne prica sa sudijom, ne protestvuje. Kada izgubi loptu uzima je i trci nazad, ne lomi noge protivniku, ne mase glavom, on CUTI I RADI. Takvi bi trebali i ostali da budu. E kada bi tako igrali, kada bi se svi trudili, izgarali, tada bi mi bili i u ligi sampiona i bili bi u finalu kupa, a kroz nase prvenstvo bi se prosetali, ali samo kada bi tako igrali. Ajde bre, manekeni, manekeni

Milan

pre 14 godina

Bravo za Vojvodinu konacno je dokazala da moze kada hoce,samo bi mi bilo draze da je ovaj rezultat 3:1 bio protiv Zvezde,al eto ostaje nada da ce i njih ovakvom igrom pobediti i osvojiti KUP. Cestitke jos jednom za prikazanu igru!!! zasluzno do finala!!!

николица

pre 14 godina

ма намештаљка! лукић премирао играче партизана да изгубе... због тога је на југу био транспарент СТОП КОРУПЦИЈИ!!!

Boki SU

pre 14 godina

Mrdja pravi Zvezdas vas je rasturio!!!A vec ste mislili na finale sa Zvezdom pucam od smeha :).Ovu istu Vojvodinu je Zvezda rasturila 3-0 bez problema pa vi vidite koliko ste slabi
(Dane, 15. april 2010 20:56)

Jesi jos tu ili si vec pukao?Ako ako momak ,smejaces se ti , ali KISELO 5.maja..ta ista Vojvodina se sklonila da im date 3 gola sto nece biti slucaj u finalu (nadam se) ..zivi bili pa videli a ti dotle nemoj da puknes !

Bojan

pre 14 godina

ne znam odakle Vam samo za pravo da napišete da je Brkić drugi golman reprezentacije ?? Po svemu viđenom do sad BRKIĆ JE PRVI GOLMAN REPREZENTACIJE!!!!

Stexns

pre 14 godina

Mislim da jos placamo cenu odlaska igraca u Japan na tekmu. Nemamo dovoljan broj kvalitetnih igraca koji bi mogli da nadomeste odsustvo prvotimaca. Nadam se da ce se sada okrenuti borbi za titulu.
(Dejan, 15. april 2010 20:12)

A Vojvodina poslala Mrdju i Tadic , Brkica i ovog mladog desnog beka ! PRIMITE PORAZ MUSKI , NE TRAZITE IZGOVORE !

SINIŠA

pre 14 godina

Ima ovde svašta da se vidi. I pametnih ali puno više glupih komentara. Partizan je još protiv Jagodine pokazao da nije za titulu a večeras protiv Voše da nije ni za osvajanje kupa. Ja sam Jagodinac i Zvezdaš - realno ni Zvezda sa jučerašnjom igrom protiv ofk-a neće bolje proći sa Lalama. Što se tiče komentatora utakmice-mogao je bar malo da se suzdrži i da ne pokazuje toliko svoju crno-belu pristrasnost jer je pred kraj bio "smešan ki crtani film". Zvezdi želim da osvoji kup-što će biti teško i prvenstvo-što će biti lako. Ne moram da objašnjavam razloge. Sve je jasno. I još da pozdravim čoveka koji je predložio da se ugase KK Crvena Zvezda i FK Partizan. Naravno i ona stoka koja teroriše sve živo na stadionima da se pozatvara pa da normalan svet može familijarno da dolazi na utakmice kad fudbaleri nauče i počnu da igraju pravu igru .

kojot

pre 14 godina

Vojvodina igracki ima najkvalitetniji tim u Srbiji! Neobjasnjivo je zbog cega ekipa pruza lose partije u domacem prvenstvu!? Da su igraci iz Vojodine clanovi CZ ili PAR bili bi prvaci drzave glat!

pirke

pre 14 godina

Mesecna kablovska pretplata - 850 din, kesa smokija 70 din, flasa kole 100 din, gledati Mrdju kako posle prvog gola ucutkuje jug - NEPROCENJIVO!!!
(nenadn22, 15. april 2010 20:01)

Da ima imalo zakona u ovoj drzavi, bio bi kaznjen (seti se samo Adebajora prema navijacima Arsenala).

Cestitam Vojvodini na zasluzenoj pobedi, zvezdi takodje, a ako ovako odigraju protiv njih i izgube nikad vise nas fudbal nece biti zdrav.

fabregas

pre 14 godina

Namestaljka. Nja NJa Nja. Crveno bela boja u modi. Grobari jeli vam je jasno da ove sezone duplo golo. Tako ce da bude i u sledecim utakmicama sa crveno belima.A igrali ste kao Barsa. Sasa Ilic da bog da uveg ga imali u timu.Cleo. Sada se vidi zasto smo ga sutnuli. Ona crna bandera New York ne zna glavom ni nogom a doveli ste ga da bude Zigic. Jedan je Nikola Zigic.Sadavam se vidi kraj

B

pre 14 godina

Jesu ovi u gacama ili se meni samo prividja... Prve dve minute sam bio siguran da citam o vaterpolu i cudio se niskom rezultatu i kvaliteti Vojvodine...

MIrkoPFC

pre 14 godina

Ruku na srce ljudi volim Partizan više nego sebe ali danas je celoj naciji koja je gledala utakmicu preko TV Vojvodina pokazala kako se igra fudbal ova ekipa ima veliku perspektivu i kazem vam ukoliko ih neko ukroji i nama i ciganima ce klecati kolena u buducnosti...imaju i para i uslove i izvarendne igrače sve u svemu SVAKA ČAST NOVOSAĐANI!!! Plavi odlazi...!!!

fixi

pre 14 godina

Bratski klub i ovoga puta je pokazao svoju odanost,takva fanaticna borbenost da bi se bratski klub spasao sigurnog poraza u finalu,kakkav je inace doziveo u proslom derbiju,jos nije vidjena.Mrdja je igrao sa 250% trener Vojvodine je trcao pored aut linije kao da se radi o finalu Svetkoog prvenstva,sudjenje mnogo gore nego kada je sudio Spasic.Da li je Tole Karadzic i dalje Predsednik FSS ili je to Lukic?

majstor

pre 14 godina

Sve je ovo "zasluga" Stevanovic. Sa trenerom tipa Duleta Vujosevica, Partizan bi mogao da bude i redovan ucesnik lige sampiona, da ne govorim o titulama i kupu

dusan

pre 14 godina

Oterali su Đorđevića, Gavrančića, Krstajić ne igra, na klupi Diara, Moreira, Brana....Doveli Ilića u prvi tim.Možda dovedu i Mijatovića.Trener Stevanović, koordinator Nađ.
Ovde je jedan i jedan dva.

Živeli!!

pre 14 godina

U prethodne dve sezone uverili smo se u istinitost tvrdnje da bez slabe Zvezde nema jakog Partizana. Ovih dana su stvari došle na svoje mesto!

TheGrobar

pre 14 godina

Bruka i sramota, ja ne znam kakvo je ono sramno ponasanje Lomica, znaci onako se ne ponasa najgori olos koji nema ni 3 razreda skole, u prvom poluvremenu kad ga je mrdja oborio a lomic ga sa zemlje namerno sutira. veceras je igra partizana bila ocajna ali ako je ovo ista ona vojvodina od pre desetak dana sto je pukla on zvezde ja sam onda don dzonson. vidi se da su igraci vojvodine pokupili neke fore od cigana, pri svakom startu leze i valjaju se po travi po 2-3 minuta, bruka i sramota. sudija sudijo ocajno, izgubio kontrolu nad utakmicom, pa onaj lomic za ono sto je sutnuo mrdju i cini mi se jovanovic kad je kao sirovina isoucao loptu u aut, kao iznerviran decko, pa za to se u normalnim ligama odmah dobija crveni. ovo je najgori skup igraca u istoriji partizana, trecina njih je za kazneno-popravni dom, ja ne znam jel postoji neka kontrola ko moze sve da igra kod nas, jel pitaju oni igrace jel ste makar zavrsili osnovnu skolu? gledao sam na tv-u jednom knezevica, pa on ne zna da sastavi prosto-prosirenu recenicu, klasicna splavarski tip, i takav da mi igra u partizanu? more bre treba vama da dodje jedan dan prof. dule i da vam izlupa samare i cuske, osilili ste se a ne mozete jagodinu da pobedite. vi razmisljate o ligi sampiona hahaha pa tamo se igra fudbal a ovo sto vi mucite i davite loptu je susta suprotnost od toga. na kraju, vise se decurlije i kompleksasa javilo veceras na porazu partizana nego juce na pobedi zvezde, ako ako, radujte se jos 5-6 dana jer ako ima neke pravde i zdravog razuma u ovoj zemlji zvezda nece evropu da vidi jos koju godinu a u sledecoj sezoni cete da se borite za opstanak u drugoj ligi. Pozdrav svim normalnim navijacima, a ne huliganima i kompleksasima.

GS

pre 14 godina

Bravo Stevanovicu opet si naterao protivnicke igrace da se valjaju po terenu. Hitno najuriti Djurica zajedno sa njegovim upravnim odborom koji ga je izglasao i velikog strucnjaka koga podrzava i namoliti Savu Milosevica da ipak dodje i preuzme stvar u svoje ruke. Ovo je katastrofa.

milebn

pre 14 godina

Pa naravno da je loše kad zadnjih 5 godina igramo samo trening utakmice!!!U kojoj je ono bivšoj nam državi Vojvodina zadnji put nešto osvojila,osim u odbojci naravno!?

Partizanovac

pre 14 godina

Pa dobro, bre, Stevanovicu, dokle to okrivljivanje drugih? Sto ne prihvatis da si krivi ovi metiljavi nabedjeni klinci na celu sa tobom?
Vi ne zasluzujete taj dres!

Zmaj

pre 14 godina

pantelic? Nemojte biti smesni! Mrdju odmah umesto njega u reprezentaciju dok je u ovakvoj formi. Covek je u prvoj dao 2 gola, a ovaj ukupno 4 u 30 utakmica za reprezentaciju...

KIgor

pre 14 godina

Poruka: Komsije,stop korupciji u srpskom fudbalu. Odgovor: FK C.zvezda se duboko izvinjava "komsijama" sto je platila FK Vojvodini da ih pobedi.

Shone

pre 14 godina

sramota sto ovi ''navijaci'' zvizde nasim fudbalerima posle poraza.Pa sta,i kada ne budes prvi ti,i kada se cuju zvizduci,i tada cu Partizane znaj da te volim ja!!!
(Darko, 15. april 2010 20:09)

Nesporno je da cu Partizan uvek voleti i kada gubi ali kada gubi chasno a ne kukavichki...smeshno svi sa Stevanovicem napolje...Voshi cestitke od srca odrzali su nam chas fudbala i sve najbolje u finalu sa komshnicom

sve tvoje drugove s tribine severne...

pre 14 godina

Plavi Stevanovic je uspeo skoro nemoguce.
Od jedne ekipe koja je imala igru (pricam o igri koja je bila dominantna u nasoj ligi) nastao je totalni haos na terenu.
Uprava je zajedno sa Plavim uspela da izsikanira Moreiru a sa njim i Diaru koji su nam realno, doneli dve duple krune. Njih dvojica se ne mogu prepoznati, deluju bezvoljno, utuceno...
Sa njima i bez njih, totalno dve razlicite price.
Mislim da veceras dva zalutala momka na fudbalski teren Stankovica i Lazevskog ne treba ni komentarisati.
Sve u svemu, raspad sistema.

Delija

pre 14 godina

Vidim neki Grobari se žale da su im igraci umorni od Japana. Nego kašte vi meni deco, jel i taj Mrdja išo u taj Japan ili je sedijo kuci i gledijo utakmicu? :))))

Zemun

pre 14 godina

Da li je neko video reakciju Tomica u zidu kod drugog gola Vojvodine prilikom centar suta?Covek se lepo sklonio da bi igrac vose centrirao.Cestitan Vojvodini na zasluzenoj pobedi ali upada u oci ono izlezavanje na terenu cim povedu,nije bilo potrebe za tim.

sasa

pre 14 godina

E moj Partizane sta se doziveo da te Vojvodina ponizi usred Beograda..Pa nije ni cudo,kada je nama glavni igrac odbrane vise nego smesni Jovanovic,decko jedino sto ima jesu tetovaze,strasnooo! ko je gurno Lazevskog da igra,TADIC ga je razneoooooooo.. sve u svemu tuzno!! RACO ODLAZI

Ivan

pre 14 godina

Odlazite svi i Plavi i Nadj i Djuric pogotovo, muka mi je vise od svih, i takodje ove babe iz tima koje nece da trce i da se bore!!!
Sramota je da igraci Vojvodine onako trce za njihov grb a svi znamo da realno 80% njihovih igraca ne navija za tim u kome igraju!!! Stidite se svi bre!!!
PS: Djumiju i igracima Vose od sveg srca zelim da osvoje kup!

al baš realno

pre 14 godina

Što se sramotite! Nema potrebe kad niste "petardu" primili . S obzirom kako igrate nije ni čudo da ste izgubili. Ni za turnira na ćirića zboru niste .....

dragan mrdja

pre 14 godina

cudi me da nema nekih grobarskih komentara tipa da je vladan lukic namestio i ovo! pa sta je sada, vise komentarisete zvezdine utakmice nego svoje! napred voso le!

milos

pre 14 godina

Odmah da kazem da je pobeda Vojvodine vise nego zasluzena i cista.Medutim motam da se osvrnem na drugu stvar a to je-
1.Pod hitno izvrsiti fuziju fmp i kkcz.
2.Pod hitno Mrdu i Durovskog vratiti u c.zvezdu.
Ovo uraditi zato da bi Partizan igrao protiv jednog jaceg protivnika,ali samo jednog,a ne ovako --oni izmedu sebe namestene laganica meceve,a protiv Partizana na krv i noz.
Veceras ne samo sto su nas nadigrali ,nego su nas i izmlatili i sreca da se niko nije povredio,a po terenu se valjali oni pola utakmice!!
Opasne se stvari rade u nasem fudbalu i bojim se da se sve ovo ne zavrsi lose,jer se stvaraju opasne tenzije kod navijaca.

Grobar25

pre 14 godina

Ovaj srpski fudbal je iz godine u godinu sve gori,kao i u regionu.Jedini spas za ovaj lopovski fudbal u regionu je Regionalana liga.Sad kad je najlaksi put do grupa u Ligi Sampiona,Srpski fudbal se raspada.Partizan je prodao sve sto je valjalo i doveo nekoliko staraca koje niko nije zelio(Krstajic,Gavrancic,Ilic i kompanija),jedino mi je zao sto ne proda Dijaru,da makar zarade od nesto para od njega,posto nikad nisam postovao tog igraca.Svi ga hvale kako je najbolji strijelac Srpske lige,ali u evropi se on ne vidi(kao sto se nisu vidjeli Odita i Boja).Normalno je da ce biti najbolji strijelac kad na svakoj utakmici ima po 5 ili 6 100% sansi,i jos je duplo brzi od svakog beka iz ove raspale lige.A sto se tice Mrdje i Djurovskog,njima ce biti najveci uspijeh u zivotu sto su dali gol Partizanu i prosli u finale kupa.U Srbiji zadnjih nekoliko godina osvajali su titule samo oni koji su imali wise sudija na svojoj strani.Po mom misljenju bolje je za Srpski fudbal da Partizan bude prvi i proba nesto u ligi sampiona(mada su i oni nikakvi),nego Zvezda koja ne znam sta misli u evropi sa onim njihovim "SUPERTALENTOVANIM" igracima.

Joja

pre 14 godina

Suvise sam ljuta i nemoj da se smesis
desice se zlo, desice se zlo
Golom bi jednim hteo sve da resis
ja ne zelim to, ja ne zelim to

Tri Gola hocu ja
necu jedan, necu dva
nista manje necu
jer tri su za srecu
tri Gola hocu ja

Ne gledaj me tako, ne zovi me plavi
lagao si sve, lagao si sve
s drugima si bio dok sam tvoja bila
saznala sam sve, saznala sam sve


Srce nije kamen, zato sme da place
al’ ja necu to, al’ ja necu to
Golovi od uvek lek za srce znace
sad upamti to, sad upamti to

Tri Gola hocu ja
necu jedan, necu dva
nista manje necu
jer tri su za srecu
tri Gola hocu ja

Grom

pre 14 godina

•Svaka cast Vojvodini. Potpuno su zasluzeno pobedili. Nadam se da ce osvojiti kup. Jos da je OFK Beograd juce imao normalno sudjenje (npr. iskljucenje bez ikakvog razloga), pa da je dobio Zvezdu gledali bismo posle ko zna koliko godina finale gde obe ekipe zasluzuju da budu. Smucili su mi se i Partizan i Zvezda koji stalno namestaju. Nadam se da cu do kraja zivota bar jednom doziveti da neko drugi osvoji titulu.
(Beogradjanin, 15. april 2010 20:19

A ponisten gol Zvezdi ne pominjes, a?

Ćićevac

pre 14 godina

Znao sam da će biti deja vu, čim se vratio Lomić. Nama opet bek gradi igru, i još je neurotičan. A tako je bilo pre tri godine. Treba biti veliki i u porazu, jeste, i mene su slaninari nervirali prenemaganjem, ali mi i onako nismo imali pojma. Loše igramo od utakmice sa Žilinom, sve posle je bio jad, i Zvezdu smo dobili jer ni oni nemaju pojma. Dijara ne želi da igra i mi ga tetošemo, molimo ga. Treba ga prebaciti u Teleoptik, da tamo bude rezerva. Tomića prodati, ako ga stvarno neko hoće, mada sumnjam. Saletu se zahvaliti, mnogo ga volim, ali ovako će nam samo pokvariti uspomene na njegove nekadašnje igre. I simptomatično je da smo sve važne mečeve izgubili bez Krstajića u timu.

bob

pre 14 godina

svaka cast vojvodini, zasluzeno su pobedili i odigrali mnogo bolje od partizana. jedina zamerka je sto bi portugalci i italiani mogli da angazuju igrace vojvodine da unaprede nepotrebno i nicim izazvano valjenje po travi, a svi zanmo koliko su portugalci i italiani dobri u tome

Danijel Aleksic

pre 14 godina

Dobro recite mi molim vas koji normalan trener ostavlja Moreiru i Dijaru na klupi....jedva cekam ponovo izjave Plavog kako ce se pravdati i reci da Partizan je najbolji klub i igra najlepsi fudbal

Lala

pre 14 godina

Ponosan sam sto navijam za moju Voshu...i ponosan sto sam Vojvodjanin....bez obzira na sve Vosho ti si za mene i bices uvek sampion.
Sa Voshom u grob.

Delija_Sever

pre 14 godina

Bravo Vosho, cestitam sto ste nekima pokazali gde im je mesto i koji se zale na nekakve penale.Vidimo se u Finalu, Zvezda je sampion.

Ralemvp

pre 14 godina

Ne razumem. U nasoj zemlji je ocajan fudbal. Jos gore. Partizan i Zvezda su samo manje ocajni od drugih ekipa. Iskreno,ko god da osvoji titulu ZNAMO SVI da 100 posto nece uci u LS. Zato ne pratim nas nesretni fudbal. Nece niko vise nikada uci u LS. Surova realnost.

Ivica_Negotin

pre 14 godina

Posle devet polufinala eto deseti put Vojvodina je prosla, Partizan igra slabo a i Zvezda nista posebno tako da mislim da Zvezda uopste nije tako blizu titule bice tesno!

Idite gledajte u sunce ili tako nešto

pre 14 godina

Realno Partizan je pokazao sve svoje slabosti. Ma kakva "barselona" kakvi najbolji pojedinci, pa da Vam se realno sudi i da nisu sudijske odluke u vašu korist (a bilo je dosta produžetaka, nepostojećih ofsajda....) Vi bi ste se borili za 3-4 mesto. I danas je Vojvodina bila oštećena od strane sudija ali nije bilo toliko strašno. Sada možete do mile volje da plačete i pričate o Zvezdinom nameštanju, mislim da ste i sami sebi jadni. Samo Vi sedite i zamišljajte kako imate najbolji tim i kako Zvezda namešta i krivite druge umesto da realno sagledate stvari. A to je da ste dosta slabiji nego što mislite i zamišljate. Niste imali ni šut ka golu u drugom poluvremenu. Nije mi jasno ni kako ste ostale ekipe pobeđivali (ah da sudije). Sada kažite da je prvenstvo neregularno i namešteno kad ni na gol ne možete da šutnete a hoćete da osvojite duplu krunu. Igra Vam nije ni za drugu ligu, totalno nepovezano, duge lopte na Woshingtona koji ne zna peške da ide.
To što su Vas zaludeli sa Evropom i unapred osvojenim titulama na početku prvenstva Vam se sveti na najgori način. Poverovali ste upravi da imate najbolji tim u ligi i sad Vam svaki poraz kao i pobeda Zvezde smeta i sve Vam je namešteno i svi su se okomili protiv Partizana.

A sad dragi Partizanovci pssstttt i gledajte u svoje dvorište a ne Zvezdine utakmice, ustvari gledajte, možda i vidite kako se igra za naše jadne uslove kvalitetan fudbal.
Ili još bolje...

Boki P.F.C.

pre 14 godina

Ajd sada lepo Đuricu pokupi ovog svog plavog i kao gospoda(iako to niste) se izgubite iz Partizana zauvek!!! Jer ovo je vise nego strašno! Sramota!
Cestitam Vojvodini na zasluženom prolasku u finale!

Lomica u zatvor

pre 14 godina

Da nije dresova, majke mi bih pomesao Barsu i Vas. Vas kojima se protivnicki igraci valjaju po livadi od grceva zbog tempa igre, kojima je samo jedan protivnicki igrac (slucajno) prisustvovao u kaznenom u proteklih 7 kola. Ali bitno je da ovaj vas Pep ima smisla za javni nastup!

madmax

pre 14 godina

Partizan ovako nemocno nije izgledao ni jesenas u Evropi.Ja stvarno ne razumem da ostavis ubedljivo najboljeg igraca na klupi a da ti igra Ilic koji je nekada bio solidan igrac ali koji fudbala nije video barem 3 godine.E sad ko se iznervirao Plavi ce mu svojom izjavom popraviti raspolozenje jer je mnogo duhovit covek.I na kraju nesta nisam sa juga cuo skandiranje uprava napolje.

Hmm

pre 14 godina

Hahaha, kako mi je drago a to samo zbog toga sto ste poleteli a pali ste ne u Budjanovce nego na sopstveni stadion. Jos kad vam mi dodjemo pa bice petarda hahaha.

Kika

pre 14 godina

Svaka cast Vosi na prikazanoj igri!! stvarno ne znam sta se desava to sa partizanom!! u stvari znam! bog vam se sveti za nenad djordjevica sto ste ga oterali kao najgoreg!!

Душан

pre 14 godina

@ Vecerasnji biseri komentatora...

Partizanima je neprobojan bedem Vojvodine.

Do 65. minuta Vojvodina je dva puta pogodila i zato vodi sa 3:1.

Ne znam zasto je Mario Djurovski dobio zuti karton (igrac sigurno minut u krupnom kadru bez majice)

Plech je veceras NEPREKOSNOVEN!

Zemljo otvori se,progutaj me kada ovakve neznalice prenose utakmice!
(Aleksandar, 15. april 2010 19:59)

заборавио си да напоменеш "латентне нападе Војводине" :))`

kiza

pre 14 godina

znaci ne verujem. Za 90 min ni jedna sansa. Ma tako nam treba kada nas vodi ovaj Stevanovic koji sve radi u dogovoru sa Djuricem, tacno ima imena igraca koje mora da gura. kada ti oteras iz tima glavnog odbrambenog igraca i kapitena, a na klupu preselis glavnog kreatora igre i prvog strelca ne mozes nista bolje ni da ocekujes. Pa sa ovim Sasom Ilicem mozemo da osvojimo duplu krunu samo u ispijanju alkoholnog pica. O ostalim pojacanjima necu ni da pricam,cast izuzecima tj Davidovu. Sve u svemu tuga, cemer i jad.

Milos

pre 14 godina

Vojvodina je vise pobedila zato sto je Partizan igrao lose,nego zato sto su oni igrali dobro.Pobedili su takodje na individualne kvalitete Mrdje,Tadica i Djurovskog,Brkica,a po malo i Adjurua.Konacno je pruzena sansa Djurovskom da kreira igru ali u BUNKERU!Pa Vojvodina se branila sa svih 10 igraca svo vreme i isla iskljucivo na individulane kvalitete maestralnog Tadica i Mrdje.Koju su formaciju oni to igrali 8-2-0?U ovoj formaciji su pobedili sada ocajni Partitzan i nikad vise.Merbasvili je trebao na levom krilu da igra od pocetka jer je zaista sjajan igrac i Vosa je morala da igra fudbal,da rasiri igru,da pregazi snuzdeni partizan i da ostavi takav utisak da sledeci put igraci Partizana dodju na stadion Vojvodine u Novom sada,da im klecaju kolena.Ovom pobedom su ostavili utisak kao da su pobedili ekipu bolju od sebe(sto nema veze sa istinom),a fudbaleri Partizana kada budu dosli zelece osvetu i ako Vosa nastavi ovoako da igra,verovatnoce je i dobiti.Vojvodina mora da nadje trenera koj ce da inspirise njene igraca i da disciplinuje redove tima da bi bio spreman da krene ka najvecim ciljevima.

nenadn22

pre 14 godina

Mesecna kablovska pretplata - 850 din, kesa smokija 70 din, flasa kole 100 din, gledati Mrdju kako posle prvog gola ucutkuje jug - NEPROCENJIVO!!!

Milan PFC

pre 14 godina

Apsolutno zasluzeno! Vosi svaka cast i puno srece u finalu, a Partizan bi vec sada trebao da krene u ozbiljne pripreme za sledecu sezonu. Dovesti pravog trenera koji ce da vidi sta vredi iz ove ekipe i da se dovedu adekvatna pojacanja...
I da Sasa Ilic treba da se penzionise, da se ne bruka.

gledalac

pre 14 godina

Plavi ,mi te volimo!

E bas mi zao sto nije prvenstvena .... es Kup.

Plavi pusti Grobare i njihovo skandiranje(Plavi odlazi) ne slusaj ih,nemaju oni pojma!

Слоба Гробар Сента

pre 14 godina

Као прво, честитке Воши на више него заслуженој победи. О томе толико.
Нико здрав није изненађен овим "сјајним" Партизановим пролећем. Јасно је било да након избора Ђурића за директора не постоји намера да се од Партизана направи озбиљан европски клуб, него перионица пара локалних ђилкоша.
Посебна прича су купљени ликови са југа који и након данашње бламаже на смеју скандирати :"Управа напоље"!
Ко плаћа, тај и наручује "музику".
БОЈКОТ!!!

tomislav djuric - plavi

pre 14 godina

Prodajem valjak,rashodovan ali dobro nasminkan,mnogo brekce i mnogo trosi,radi samo rikverc. Moze i zamena za paninijeve slicice fifa 2010.

Aleksa-Grobar

pre 14 godina

SRAMOTA! Ne zbog poraza već zbog neangažovanja i totalnog nedostatka želje za pobedom. Nezaslužujete da nostite dres Partizana. Onih par hiljada nesrećnika na Jugu što peva nono-stop tako da ne reaguju ni kad Partizan postigne gol su priča za sebe. Sva sreća što na košarku idu ljudi koji navijaju i gledaju utakmicu istovremeno. Igrači Partizana su danas zaslužili da im se zviždi od 15.og minuta. Svima otkaz do jednoga zajedno sa Stevanovićem.

Bubu

pre 14 godina

Navijam za Partizan , ali ipak igracima Vojvodine za vecerasnju partiju treba reci samo SVAKA CAST !!!
Druga stvar koju bi hteo jos reci, ovo prolece Partizan ne da je supalj , vec stvarno ... toliko o tome da je Djordjevic prekobrojan, napravljena velika greska. A sto se tice napada, onaj Washington ili kako vec, stvarno bi voleo da znam ko je njega doveo i ko je zaradio na tom transferu , decko ne zna loptu da primi a bio je kao "bomba" proslogodisnjeg zimskog prelaznog roka ...

tancredo

pre 14 godina

A bole vas, seckate slaninicu, zalivate jagodinskim, vi se više ne sekirate nizašta.
A što se nas tiče - slaninari,
Kup + Kadu za Tadića i evo ruka?

Sale_PANCEVO

pre 14 godina

Sramota me je sto sam grobar...i sramota me je sto predsednik kluba za koji navijam ceo zivot hoce da ostavi ovakvog trenera na klupi!

Koki

pre 14 godina

PApa PAPa Papartizan...5000 hiljade navijaca..au pa ovo vam rekord sezone...
i kad kisa pada i kad vetar fuci
partizanovi navijaci opet sedu kuci...buahahaha

rikukawa_akira

pre 14 godina

i ode "plavi"...i sa njim neprocenjivo znanje...pardon, neznanje...tesko mi pada ovaj odlazak,nece vise ko imati da me uveseljava posle utakmica svojim nonsensom...ali mi ga je i zao...pomislio je covek da je trener...
a ti mrdja,sad ces lepo imati priliku da se sapleces na loptu i namerno masis zicere protiv voljenog ti kluba...koja si ti bruka za fudbal!!!!
plavi,pozdravi djurica i pomozi mu da spakuje kofere!!!!
SAVO CEKAMO TE DA NAS SPASIS!!!!
P.S. POSTADOSMO ZAHVALJUJUCI DJURICU KAO ZLJEZDA U BASKETU...FK SLEDECA SEZONA...ON I PLAVI PRAVE PLAN ZA SLEDECU SEZONU....SMESNO...
ODLAZITE I VrATITE MI FUDBAL U HRAM!!!!

Dane

pre 14 godina

Mrdja pravi Zvezdas vas je rasturio!!!A vec ste mislili na finale sa Zvezdom pucam od smeha :).Ovu istu Vojvodinu je Zvezda rasturila 3-0 bez problema pa vi vidite koliko ste slabi

Deki

pre 14 godina

Fudbalska lopte 800 dinara, fudbalski dres 1000 dinara, gledati kako CRVENA ZVEZDA osvaja prvenstvo (kada vas pobjedimo) i kup na stadionu partizana - NEPROCENJIVO......

dule bg

pre 14 godina

ne mogu da se setim reci koje bi iskazale bes koji me celog obuzima. 99% nas je ovo predvidelo onda kada je snajder postao predsednik a plavi trener naseg kluba. to smo znali i sa jesicem, i sa reberom. kako je moguce da mi koji ne radimo u fudbalu toliko realnije procenjujemo nase mogucnosti od svih bivsih i sadasnjih rukovodioca. a sta kazu nase drage vodje? pevaj:"i kada ne budes prvi ti".. pa to se peva onda kada tvoj gubi od realno kvalitetnijeg tima, kada tvoji igraci ostave srce na terenu. a u sezoni kada tvoj klub objektivno ima duplo jaci tim od svih konkurenata i kada treba bez imalo muke da osvoji duplu krunu, on ostaje bez ijednog trofeja. pa ko je tu kriv, da ne kazem lud? eto istim tim vodjama nase bajno rukovodstvo za koje su glasali da bi najurili legendu kluba koja je ovom klubu zelela najbolje. evo im i "vernog grobara" nadja, koji se prodao za fotelju. i na kraju, evo im i najgori trener u istoriji pfc, koji ce im se posle svakog neuspeha uvlaciti u d..e kako su najbolji navijaci na svetu, najsvetlija tacka kluba. ali nazalost, brzo ce evropa, novi blamovi i samari, pa ce otici valjda sam ako ima obraz. mada, da ga ima, odavno bi otisao..

vdn novi sad FIRMA

pre 14 godina

pikaju loptu na treningu moreira i ilic i takmice se ko je bolji i onda se stvori tomic uzme im loptu i kaze brate ja sam za sve vas TADIC

Kupite naočare

pre 14 godina

Nije valjda da ste se nadali
?Sa ovakvim timom?I trenerom?Možda,jer jedino on i vi jadni navijači vidite kvalitet u ovom timu i kako dobro igrate,niko pametan to još ne vidi.Vi ste fenomeni,gledate to drugim očima,neposlušnim.

Super Mario

pre 14 godina

Odavno nisam video da je Vojvodina ovako dobro odigrala,ali baš celu utakmicu.Sa druge strane,Partizan i dalje tone...kada je Stevanović ubacio Vašingtona,svi na stadionu su znali da od preokreta nema ništa...

Janko

pre 14 godina

Vojvodina sutra dobija Partizan i odlazi u finale Kupa gde je ceka Zvezda da je razbije 5-0! U derbiju Zvezda dobija i proslavlja duplu krunu... U junu i julu dobijaju sve protivnike u Evropi sa po 3-0 i ulaze u Ligu Sampiona... a onda zazvoni sat i mali delija mora da ustane za skolicu...
(Milan90KL, 14. april 2010 22:11)

Prorocanstvo ti se ispunjava ;)

cuprija

pre 14 godina

svaka cast za vrhunskog trenera plavog stevanovica, sam je izjavio kako su to nasa dva najbolja kluba, a njegov tim sutnuo jednom na gol za 90 minuta. plavi ostani

tata

pre 14 godina

Stevanoviću odlazi,nećemo da gledamo ovakav Partizan,koji ne samo da nema igru već su i igrači frustrirani(Petrović je zaslužio 2 crvena jer je celu utakmicu namerno išao u igrače),Partizan po imenima je 2 koplja ispred svih ali kad nema ko to da poveže.Đuriću napolje i povedi Stevanovića (dobar igrač ali loš trener.

Red Marquis

pre 14 godina

Realno, nama slaninarima kup više i znači, i zato ćemo da ga i osvojimo.
Razbili smo partizan danas...
Za finale, svako ko radi slobodan dan da uzme, za školarce se ne brinem, oni će svakako zbrisati iz škole...ne osvaja se kup prvi put svaki dan!
Konačno i nas sunce malo da obasja...

pfc4paok

pre 14 godina

Ovo se ne naziva fudbalom, niti lici an fudbal.. Kako moze neki amater da vodi klub koji nikad ranije nije bio trener nekom klubu. Pa on nije ni za beton ligu trener kamo li za nasu.. Sramota! Cestitam Vojvodini i Zvezdi na pobedama!

ocekuje vas tragedija u parizu

pre 14 godina

ja ipak mislim da je dug put do japana kriv. nedao bog da pustite nekoga u JA, necete od umora da se sastavite cele sezone. sva sreca pa smo vas se otarasili iz A-repke, tako da mozemo nesto da ocekujemo na SP... jos onaj lizovic sili tako nesto, sto zalutao u rusiji i to bi bilo to.

ok

pre 14 godina

Nisam gledao utakmicu ali ne mogu da verujem pa ovi nemaju poima, to se videlo i u Jagodini kad nisu mogli da predju centar protiv trećeligaške ekipe. Savet za sve grobare isterajte mafiju iz kluba kao Zvezda i ne terajte jadnog Toleta da se bori protiv Zvezde po forumima i novinama nego neka nešto radi za vaš klub. Verujte mi da sam sretan što sam navijač Zvezde jer sada fala bogu nema (onih) ljudi u KK Crvena Zvezda a nema ih ni u FK. Ne treba našem sportu niko od njih da se slika trebaju nam sportski radnici i zaljubljenici u sport. Pa onda kad se sastanu Zvezda i Partizan u bilo kom sportu praznik sporta za sve navijače(huligani napolje) oba kluba a ne tuča i pre i za vreme i posle utakmica, pa nam kriv ovaj ili onaj što nema publike. Što se tiče finansiranja tvrdim da će narod od svoje sirotinje izdvajati za članarinu i finansirati svoje klubove samo da oni ne zavise od kobajagi gazdi ili ti bolje rečeno onih koji nisu te pare zaradili već ne znam kako došli do njih, biće i ljudi koji će ulagati u reklamu preko naših klubova.

kikojeki

pre 14 godina

Ovo je samo problem socijalne nepravde i siromastva u narodu. Posto zvezdasa ima negde oko milion u Srbiji (lazu da ih ima vise) zamislite da moraju trpeti i osvajanje duple krune Partizana u fudbalu, pored dva @final four@ u kosarci i vatrepolu. Moraju se i oni necem radovati u ovom beznadju i besparici!

mirko22

pre 14 godina

TOOOOOOOOOOOOO VOSO!!
NAPRED DO PEHARA!!!
sumnjao sam u Tadica vec duze vreme,mislio sam da je protracen talenat ali decko pokazuje da nije zaboravio da igra fudbal! Mrdja moze u reprezentaciju kao rezervni spic!! NAPRED VOSA!

nord

pre 14 godina

Sve cestitke ekipi Vojvodine! Bas mi je drago da su konacno pokazali kvalitet koji poseduju, mada je pomalo kasno. No...kup uzeti nece jer im to Zvezda nece dozvoliti! Napred Zvezdo, dupla kruna nikad bliza!!!

djshilja

pre 14 godina

Mrđaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaa a vi kako te!! Realno trenutno dve najbolje ekipe u Srbiji igraju finale !!!

goran

pre 14 godina

jao ljudi bruka od fudbala.jad i beda.treba nam totalni remont.ovo nista ne valja.i mi cemo sa ovim timom da igramo u evropi.uzas.ima da nas dobijaju ermenci,azerbedjanci,estonci,kazahstanci.auuu,kolko je bilo loso.ja ove igrace ne bih zvao da igraju mali fudbal sa mnom.kakav ilic,kakav moreira,kleo,petrovic,diara.oni su osvojili 2 titule za redom,jer je zvezda bila na izdisaju,a mi smo to velicali kao da smo uradili bog zna sta.i jokan kao najbolji trener,a 90%utakmica kuci je dobijao sa 1:0.{ipak tvrdim da je zvezda danas slabija od nas}.od mrdje smo napravili heroj,a decko nije mogao par sezona da nadje angazman u trecim ligama u evropi.za njega je prosecan igrac-superlativ,a danas nam dao 2 golova.imali smo najslabijeg protivnika u kvalifikacijama za ligu sampiona i opet nista.pa nas fudbal je 50 godina iza francuskog,a da ne pricam o 5 najjacih liga u evropi.ne vidi se kraj tunela.

Ivke

pre 14 godina

..HITNO suspendovati Vojvodinu!! ..zabraniti Mrdji i Djurovskom igranje u ligi do daljeg!! Ovakvo nasilje nad partizanom je zaista NEDOPUSTIVO i ne sme proci NEKAZNJENO!!!

zzk

pre 14 godina

Svaka cast Vosi,bili su bolji realno,i nadam se da ce Mrdja igrati sa istim zarom u finalu,a ne kako obicno igra protiv Zvezde,a tek se veceras videlo koliko je Plavi unazadio Partizan sa Stankovicem,Lazevskim,Mijicem,Ilicem i Tomicem koji nema ni malo obraza,igra kao da je njegov klub...

pitanje

pre 14 godina

Auuu.....sta bi ? Red slanine,red sunke i tako 3 puta...A u medjuvremenu crna guja,spomenik washingtonu i naravno nervozni postar dr-mr-fr mo...c.c.c.c.c.c joj brukeee ,joj... hahahhahaha
nema veze,uzecete duplu krunu,kad dodjete na stadion Crvene Zvezde,u trofejnu salu!

vlada_mauzer

pre 14 godina

sad je Plavi video ko su dva naj kvalitetnija tima Crvena Zvezda i Vojvodina,ej al stvarno nesto moram da kazem igrate ko Barselona....xaxaxax

Grobar Ni

pre 14 godina

После ове срамоте коју су својим навијачима данас приредили тзв. фудбалери ФКП и игре која указује на сву беду фудбалског схватања „тим менаџера“ овог клуба, једино што се може рећи је то да се њему под хитно забрани било какав контакт са фудбалерима, јер је успео да им и оно што су некада знали, а то је, будимо реални, мизерно, сведе на ниво који је и испод овога. Срамота. Са њим треба да иде и председник Ђурић са његовим УО, а да на његово место дође легенда српског фудбала Саво Милошевић са својим тимом који једино може да спаси гигант српског фудбала од краха који се одавно већ назире.

Boda

pre 14 godina

Posle danasnje blamaze: SAVA MILOSEVIC,predsednik FK Partizan, Ljubisa Tubakovic,sportski direktor, Miroslav Djukic,sef strucnog staba. Reci hvala pre svih Vukadinovicu,Gruboru,Jovcicu i Ruzicu. Ovi vode FK Partizan u propast.

Beogradjanin

pre 14 godina

Svaka cast Vojvodini. Potpuno su zasluzeno pobedili. Nadam se da ce osvojiti kup. Jos da je OFK Beograd juce imao normalno sudjenje (npr. iskljucenje bez ikakvog razloga), pa da je dobio Zvezdu gledali bismo posle ko zna koliko godina finale gde obe ekipe zasluzuju da budu. Smucili su mi se i Partizan i Zvezda koji stalno namestaju. Nadam se da cu do kraja zivota bar jednom doziveti da neko drugi osvoji titulu.

Dejan

pre 14 godina

Nikada lakse nisam podneo poraz. Ovo je samo ocekivani slag na tortu Stevanoviceve kuhinje. Sramote je sta on radi od ovekve ekipe Partizana, koja je prethodnih godina dominirala u domacim okvirima pod vodstvom Jokanovica (nisam ni njegov simpatizer, ali iza njega su bar bili rezultati). Ovaj "Plavi" glumi neku trenercinu i izmislja fudbal. A stvar je vrlo prosta, trebaju da igraju najbolji i treba da igramo napadacki.
Nadam se da je ovaj rezultat prelio casu, da ce uprava kluba konacno progledati i uciniti jedino sto treba, a to je OTKAZ. Srecom nije sve izgubljeno, borba za titulu jos traje, ali promene su neophodne, pod hitno...

Galaktiko

pre 14 godina

PLAVI ODLAZI!!!
A Mrdja se valja po terenu dobrih 25 minuta u drugom poluvremenu.Partizan igra sramotno,i Plavi a sa njim i Djuric treba da hitno odu sa funkcija. Nasa igra se svodi na ,,ja tebi-ti meni,, al na nasoj polovini,Sale Ilic je ocigledno zaboravio da igra fudbal.Pa ljudi,onaj Vasington je vezara,pa taj ni u Surdulici ne bi mogao da igra. UPRAVA NAPOLJE.

GrobaR

pre 14 godina

Cestitam Vovjodini , zasluzeno su prosli u finale kupa. Sad uporedite ovakvu igru Vojvodine i igru protiv Zvezde samo slep ne vidi o cemu se radi , jos jedan dokaz namestanja u nasem fudbalu! Ja ne znam koliko godina ima nasa odbrana, za sva tri gola je kriv igrac, ne znam mu ni ime ,koji je cuvao Mrdju. Pa ne igra vam Djordjevic poslali ste ga u Rusiju ! Sve u svemu losa igra i bolje da ne budemo prvaci da nas u Evropi svi dobijaju sa po dva tri gola razlike, sad neka se zvezda bruka umesto nas!

Milutin

pre 14 godina

Bez pomoci sudija i "prijateljskih" klubova (Hajduk, Spartak, BSK Borca, Cukaricki) ovaj tim Partizana bi se smestio negde u sredinu Super lige.

Morava_index

pre 14 godina

Neka samo izgubili.....Trebamo još niže i niže da padnemo.....da napokon dobijemo normalnu upravu,normalnog trenera....Sram vas bilo šta ste napravili od Partizana.......Čestitke Voši...iskrene i jedan deo mog bića kaže im HVALA VAM...

Sale Grobar

pre 14 godina

Veliki sam partizanovac ali se iskreno nisam mnogo potresao...nas fudbal je poligon za amatere i to je stanje koje ce biti konstanta jer bez novca,kvalitetne uprave trenera i igraca se nemoze nista napraviti.Sada ce zvezdasi da likuju ali Sevojno se nije desilo prije 10 nego prije godinu dana,pa eto nek osvoje duplu krunu uradice nesto u Evropi!?I sami znaju da nece...

xxxxx

pre 14 godina

postneo smo izgubili i pruzili ruku boljem na ovoj utakmici zbog toga mi je drago ali zbog toga sto smo izgubili neko ce da odgovara opasno....

Milosssssss

pre 14 godina

Vojvodina je vise pobedila zato sto je Partizan igrao lose,nego zato sto su oni igrali dobro.Pobedili su takodje na individualne kvalitete Mrdje,Tadica i Djurovskog,Brkica,a po malo i Adjurua.Konacno je pruzena sansa Djurovskom da kreira igru ali u BUNKERU!Pa Vojvodina se branila sa svih 10 igraca svo vreme i isla iskljucivo na individulane kvalitete maestralnog Tadica i Mrdje.Koju su formaciju oni to igrali 8-2-0?U ovoj formaciji su pobedili sada ocajni Partitzan i nikad vise.Merbasvili je trebao na levom krilu da igra od pocetka jer je zaista sjajan igrac i Vosa je morala da igra fudbal,da rasiri igru,da pregazi snuzdeni partizan i da ostavi takav utisak da sledeci put igraci Partizana dodju na stadion Vojvodine u Novom sada,da im klecaju kolena.Ovom pobedom su ostavili utisak kao da su pobedili ekipu bolju od sebe(sto nema veze sa istinom),a fudbaleri Partizana kada budu dosli zelece osvetu i ako Vosa nastavi ovoako da igra,verovatnoce je i dobiti.Vojvodina mora da nadje trenera koj ce da inspirise njene igraca i da disciplinuje redove tima da bi bio spreman da krene ka najvecim ciljevima.

Bozji poslusnik i izvrsitelj -Trajan Krecu -Tigar

pre 14 godina

Kad je Stevanovic bio postavljen za trenera Partizana, nisam bio ni ZA njega, ni PROTIV njega, jer je covek preuzeo Partizan od Jokanovica , pa nismo imali sanse da vidimo.....kakav je trener ! Posle danasnjeg poraza od Vojvodine u kupu Srbije, definitivno.....MORA DA BUDE SMENJEN ! Sasa Ilic, Dijara, Moreira nisu dali nijedan gol celo prolece, igraci trce kao muve bez glave ! Jokanovic je bio gospodin za Stevanovica, navijaci ga nece, i Jokanovic je bio pocetnik, ali je naucio u hodu ! Iskusan trener , kao Tumbakovic, moze ako hoce da uzme Partizan i da sa njim odbrani titulu, jer radi u FSS , kao savetnik ! Definitivno, Dusko Vujosevic je primer trenera kako se izvadi maksimum iz igraca, a ne ...minimum ! Jedna bitka je izgubljena, ali rat jos traje i do kraja prvenstva ima jos 21 bod u opticaju i derbi na JNA ! Bog voli hrabre, verne i postene !

...kad si bio dete malo...

pre 14 godina

"komsije, stop korupciji u srpskom fudbalu"- da nije urnebesno smesno, bilo bi tuzno.
Prvi napad posle prvog gola Vose, Mrdja koristi gresku dva igraca Partizana, krece sam prema golu Partizana, stoper ga povlaci i rusi, sudija nista. Lomic tuce ono dete Novakovica, prvo udarac nogom u koleno pa lakat u grudi, potom sutira loptu u glavu Mrdje dok ovaj lezi na zemlji. Ali, nema veze, vi ste najposteniji klub i igrate najlepsi fudbal,familija i tako to.

gangula

pre 14 godina

Delije sad treba da budemo na oprezu!
Sad ce da krene kuhinja iz fss da bi se partizanu spasila sezona!
Realno, bolji smo za 2-3 gola od partizana u ovom trenutku, na derbiju samo hladne glave i srce na teren!
Sad ce da navlace za partizan vise nego ikad.
Samo hrabro zxvezdo, samo hrabro Lukicu, najbolji smo a to cemo i dokazati!
Tada nam ni sudije ni tole ni spasici ni mazici ne mogu nista!

lud@zbunjen

pre 14 godina

Jokane brate izvini!!! Jako mi je zao sto sam onomad od muke vikao sa ostalima Jokane odlazi!! Da sam malo pametniji vec tada bih shvatio da je snajder sa ekipom vec resio da se ova sezona zrtvuje radi viseg interesa a ti Jokane nisi sa ovim imao nikakave veze. Izvini jos jednom a sto se tice FK Partizana dokle god bude imao one placenike sto najpre vredjaju Savu Milosevica a sada nece da idu u Pariz nece imati podrsku nas matorih i pravih Grobara!!!

Darko

pre 14 godina

Sramota sto ovi ''navijaci'' zvizde nasim fudbalerima posle poraza.Pa sta,i kada ne budes prvi ti,i kada se cuju zvizduci,i tada cu Partizane znaj da te volim ja!!!

Dejan

pre 14 godina

Vosa je bila za klasu bolja na ovoj utakmici. Kao navijac Partizana cestitam im na zasluzenoj pobedi i zelim im puno uspeha u finalu. Mi smo tim bez igre. Mislim da jos placamo cenu odlaska igraca u Japan na tekmu. Nemamo dovoljan broj kvalitetnih igraca koji bi mogli da nadomeste odsustvo prvotimaca. Nadam se da ce se sada okrenuti borbi za titulu.

a sad adio...

pre 14 godina

Ha,ha,ha,ha,ha!Kako se našališe Mrđa,Đurovski i kompanija sa ovim jadnicima.Dajte da čujemo neku izjavu od Plavog i Đurića pa da nastavimo sa smehom.

bojanzrex

pre 14 godina

I naravno odmah je tu neki pametni delija da da svoj sud! A realno, fudbal je u Srbiji toliko jeziv da se ja više umorim dok ga gledam, nego oni na terenu dok igraju! Zato napred KK PARTIZAN I VK PARTIZAN!!!

Janko

pre 14 godina

Haha nije bilo ponistenog gola pa ste pukli?Ili ste se mozda uplasili Zvezde u finalu pa ste pustili Vosu?Partizan je ocajan i samo zahvaljujuci Karadzicu je osvojio titule prosle godine.To se i videlo i u Evropi.

Mosa :)

pre 14 godina

A od Vose - MOSAAAA :) Nabedjena ekipa Partizana izgubila je od prosecne ekipe Vojvodine koja je na Marakani ponizena (3-0. I napred ZVEZDO LEEE :)

Činjenice

pre 14 godina

1.Mrđina četvrta sreća
2.Plavi će i posle ovog meča tvrditi kako igraju najlepši fudbal iako su realno po igri u rangu Čukaričkog
3.Dijara još uvek nije posetio psihologa
4.Đurovski je dao najlepši gol
5.Firmaši su nadjačali jug
6.Čemu spominjanje da hoćete titulu,kad ne možete da je uzmete

zorz

pre 14 godina

Cestitke od iskrenog Grobara Vojvodini na apsolutno zasluzenoj pobedi.Kup kao kup ja licno nikada nisam nesto specijalno cenio ali u svakom slucaju sportsku je cestitati.Partizan je odigrao najslabiju utakmicu ove sezone a Vojvodina ja bar mislim najbolju.Da im pozelim srecu u finalu nema potrebe jer Vojvodina protiv Zvezde ne grize ni 20% kao veceras protiv Partizana.Mrdji cestitke na prelepim golovima ali znamo da protiv Zvezde u svakoj sansi loptu salje nebu pod oblake.Kad se setim u 1.mecu u Novom Sadu sta je promasio to je cudo :)Ono se jednostavno ne promasuje

Golub

pre 14 godina

"Plavi" mora da ode, ne pre sledece utakmice Partizana, vec pre sledeceg treninga! Kako je samo uspeo da sroza jedan solidan tim? A za njim slobodno nek krene i koordinator i krojac!

rango

pre 14 godina

sta reci,pa oni ne znaju osnove fudbala,a izgleda da i trener nema pojma!!!fudbal je samo igra a ne nauka (sta mesi zavrsio fax!!!,nego decko zna igra se)kao i preferans...moraju se postovati osnovni postulati igre:igrac koji ima loptu u tom trenutku je najmanje ,,vazan,,-svi ostali su bitniji,da svojom kretnjom omoguce istom istovrmeno vise razlicitih resenja u dodavanju lopte.lopta je brza od igraca uvek(glupo vuci loptu doci do igraca pa mu je dati!?. znaci igra bez lopte.kretanje non stop sa promenom ritma i smera brza cirkulacija lopte....igras bre...a ne vuku se ko prebijeni...a oni korneri...to se gadja penal..lopta mora da ima ,,efe,,(uvek i obavezno) da bezi od golmana...navalni igraci stoje na 20 metara od golmana..kad igrac koji izvodi korner dodirne loptu ,,oni trce ka penalu i skacu iz trka(mnogo jaci skok tako moze i glavo da ga das i sa 16 metara...ovako 200kornera i nista svi stati cni skacu iz mesta ceka se da golman pogresi mizerno je to!!!
zivi zid!!???ako si golman stani na sred gola i brani...ovako golman se pouzda u zivi zid isti se prebaci i golman nemoze to stici(zivi zid je smo dobar reper za sutera) sta kao dace mi gol sa 25 metara ako nema zivi zid?kako? da gadja ili da ,,zapne!!! a ja na sred gola!!! ada da me lobuje.ha.ha,ha,...ma bre mrzime da kucam vise i da nabrajam sve gluposti koje sam video u igri ,,fudbalera partizana!!! koja bre taktika bre !!! nije to rat bog te!!!...igraj bre lopte ako znas ako ne predji na remi!(kartaski mislim)..pozdrav svim ljubieljima fudbala!!!!

dominator PFC

pre 14 godina

strasno

na kraju sam navijao za vojvodinu, da nam daju jos dva komada, pa da uprava stavi prst na celo.

sta jos treba da se desi da se neke stvari promene?

pobede od 1:0 u nasem prvenstu za mene nisu pobede.

kako sa takvom igrom otici u evropu a ne obrukati se

Tomas

pre 14 godina

Miloševića za predsednika, vratiti Đukića za trenera, te polovici sadašnjih prvotimaca podeliti otkaze.To je jedino pravo rešenje.PARTIZAN FOREVER.

Krcun

pre 14 godina

Ćutite ljudi psst! Još uvek mogu da nam oduzmu bodove i eto Partizanu titule za dž. Samo mirno, još se igra! Doduše mi igramo a oni gube:-D

Најнижи тренутак

pre 14 godina

Постоји тренутак у животу једног навијача када не можеш више ни судију да оптужиш... и?

Ogi Bujanovac

pre 14 godina

Dakle, Djordjevic je mator, podmladjujemo ekipu. A sta je onda Sasa Ilic? Sta je pokazao od kako je dosao, pa Mijic bolje igra od njega!!
Nemoze se igrati kada ti tim sastavlja predsednik, a trener samo gleda, a i kad pokusa nesto to veze nema sa fudbalom!
Imamo 4 puta bolje pojedince nego Zvezda, a od igre NISTA!!!

Grobar

pre 14 godina

Stevanovic forsira Ilica koji najblaze receno nema pojma !!! U Salcburgu nije igrao godinu ipo , i kako je dosao odmah u prvi tim i to umesto Moreire za kojeg tvrdim da je najbolji igrac Partizana !!! Nemamo kreatora igre,a centar sutevi su poput Cirkovicevih....To moze da uradi samo imbecil od trenera !!! P:S: I Mijat je legenda Partizana,pa ne igra....

kenny

pre 14 godina

Verovatno najbolja domaca utakmica ove sezone. Ovakvim golovima mogu da pozavide i najjace lige Evrope. Vojvodina ako bude ovako igrala u kvalifikacijama za Ligu Evrope sledece godine, bice spasa za srpski fudbal.

...

pre 14 godina

a realno grobari, igrate najlepsi fudbal, nesto kao barsa… :)

moreira psuje sudiju i nista, reprezentativac petrovic napravio barem deset faulova i, opet, nista, neverovatno… vojvodina bolja za cetiri gola realno…

‘vi ste grobari, najjaci ste najjaci’ :)

Grobar

pre 14 godina

Stevanovic forsira Ilica koji najblaze receno nema pojma !!! U Salcburgu nije igrao godinu ipo , i kako je dosao odmah u prvi tim i to umesto Moreire za kojeg tvrdim da je najbolji igrac Partizana !!! Nemamo kreatora igre,a centar sutevi su poput Cirkovicevih....To moze da uradi samo imbecil od trenera !!! P:S: I Mijat je legenda Partizana,pa ne igra....

Aleksandar

pre 14 godina

Vecerasnji biseri komentatora...

Partizanima je neprobojan bedem Vojvodine.

Do 65. minuta Vojvodina je dva puta pogodila i zato vodi sa 3:1.

Ne znam zasto je Mario Djurovski dobio zuti karton (igrac sigurno minut u krupnom kadru bez majice)

Plech je veceras NEPREKOSNOVEN!

Zemljo otvori se,progutaj me kada ovakve neznalice prenose utakmice!

...

pre 14 godina

a realno grobari, igrate najlepsi fudbal, nesto kao barsa… :)

moreira psuje sudiju i nista, reprezentativac petrovic napravio barem deset faulova i, opet, nista, neverovatno… vojvodina bolja za cetiri gola realno…

‘vi ste grobari, najjaci ste najjaci’ :)

nenadn22

pre 14 godina

Mesecna kablovska pretplata - 850 din, kesa smokija 70 din, flasa kole 100 din, gledati Mrdju kako posle prvog gola ucutkuje jug - NEPROCENJIVO!!!

Ivke

pre 14 godina

..HITNO suspendovati Vojvodinu!! ..zabraniti Mrdji i Djurovskom igranje u ligi do daljeg!! Ovakvo nasilje nad partizanom je zaista NEDOPUSTIVO i ne sme proci NEKAZNJENO!!!

Aleksandar

pre 14 godina

Vecerasnji biseri komentatora...

Partizanima je neprobojan bedem Vojvodine.

Do 65. minuta Vojvodina je dva puta pogodila i zato vodi sa 3:1.

Ne znam zasto je Mario Djurovski dobio zuti karton (igrac sigurno minut u krupnom kadru bez majice)

Plech je veceras NEPREKOSNOVEN!

Zemljo otvori se,progutaj me kada ovakve neznalice prenose utakmice!

...kad si bio dete malo...

pre 14 godina

"komsije, stop korupciji u srpskom fudbalu"- da nije urnebesno smesno, bilo bi tuzno.
Prvi napad posle prvog gola Vose, Mrdja koristi gresku dva igraca Partizana, krece sam prema golu Partizana, stoper ga povlaci i rusi, sudija nista. Lomic tuce ono dete Novakovica, prvo udarac nogom u koleno pa lakat u grudi, potom sutira loptu u glavu Mrdje dok ovaj lezi na zemlji. Ali, nema veze, vi ste najposteniji klub i igrate najlepsi fudbal,familija i tako to.

kenny

pre 14 godina

Verovatno najbolja domaca utakmica ove sezone. Ovakvim golovima mogu da pozavide i najjace lige Evrope. Vojvodina ako bude ovako igrala u kvalifikacijama za Ligu Evrope sledece godine, bice spasa za srpski fudbal.

Činjenice

pre 14 godina

1.Mrđina četvrta sreća
2.Plavi će i posle ovog meča tvrditi kako igraju najlepši fudbal iako su realno po igri u rangu Čukaričkog
3.Dijara još uvek nije posetio psihologa
4.Đurovski je dao najlepši gol
5.Firmaši su nadjačali jug
6.Čemu spominjanje da hoćete titulu,kad ne možete da je uzmete

Најнижи тренутак

pre 14 godina

Постоји тренутак у животу једног навијача када не можеш више ни судију да оптужиш... и?

Delija

pre 14 godina

Vidim neki Grobari se žale da su im igraci umorni od Japana. Nego kašte vi meni deco, jel i taj Mrdja išo u taj Japan ili je sedijo kuci i gledijo utakmicu? :))))

pfc4paok

pre 14 godina

Ovo se ne naziva fudbalom, niti lici an fudbal.. Kako moze neki amater da vodi klub koji nikad ranije nije bio trener nekom klubu. Pa on nije ni za beton ligu trener kamo li za nasu.. Sramota! Cestitam Vojvodini i Zvezdi na pobedama!

shabkoni

pre 14 godina

na zahtev fk partizan otkazuje se svetsko prvenstvo u juznoj africi zarad bolje oripreme ekipe za naredni period.ovo je rezultat dugih i napornih pregovora uprave kluba i celnika saveza,a sve u cilju napretka srpskog fudbala.jos samo da zabrane gledaocima i novinarima dolazak na stadione i na konju su.

Иван-Ниш

pre 14 godina

Иако навијам за Партизан, драго ми је што су дерби обележили наши репрезентативци. Чисто да Антић има слатке муке. Мене одушевио Тадић. Човек показује да ће бити будућност нашег фудбала. Коначно неко ко зна да набаци корисне лопте у шеснестерац и дрибла са резоном.

Boda

pre 14 godina

Posle danasnje blamaze: SAVA MILOSEVIC,predsednik FK Partizan, Ljubisa Tubakovic,sportski direktor, Miroslav Djukic,sef strucnog staba. Reci hvala pre svih Vukadinovicu,Gruboru,Jovcicu i Ruzicu. Ovi vode FK Partizan u propast.

pitanje

pre 14 godina

Auuu.....sta bi ? Red slanine,red sunke i tako 3 puta...A u medjuvremenu crna guja,spomenik washingtonu i naravno nervozni postar dr-mr-fr mo...c.c.c.c.c.c joj brukeee ,joj... hahahhahaha
nema veze,uzecete duplu krunu,kad dodjete na stadion Crvene Zvezde,u trofejnu salu!

Grobar

pre 14 godina

Stevanovic forsira Ilica koji najblaze receno nema pojma !!! U Salcburgu nije igrao godinu ipo , i kako je dosao odmah u prvi tim i to umesto Moreire za kojeg tvrdim da je najbolji igrac Partizana !!! Nemamo kreatora igre,a centar sutevi su poput Cirkovicevih....To moze da uradi samo imbecil od trenera !!! P:S: I Mijat je legenda Partizana,pa ne igra....

mirko22

pre 14 godina

TOOOOOOOOOOOOO VOSO!!
NAPRED DO PEHARA!!!
sumnjao sam u Tadica vec duze vreme,mislio sam da je protracen talenat ali decko pokazuje da nije zaboravio da igra fudbal! Mrdja moze u reprezentaciju kao rezervni spic!! NAPRED VOSA!

Ogi Bujanovac

pre 14 godina

Dakle, Djordjevic je mator, podmladjujemo ekipu. A sta je onda Sasa Ilic? Sta je pokazao od kako je dosao, pa Mijic bolje igra od njega!!
Nemoze se igrati kada ti tim sastavlja predsednik, a trener samo gleda, a i kad pokusa nesto to veze nema sa fudbalom!
Imamo 4 puta bolje pojedince nego Zvezda, a od igre NISTA!!!

Janko

pre 14 godina

Vojvodina sutra dobija Partizan i odlazi u finale Kupa gde je ceka Zvezda da je razbije 5-0! U derbiju Zvezda dobija i proslavlja duplu krunu... U junu i julu dobijaju sve protivnike u Evropi sa po 3-0 i ulaze u Ligu Sampiona... a onda zazvoni sat i mali delija mora da ustane za skolicu...
(Milan90KL, 14. april 2010 22:11)

Prorocanstvo ti se ispunjava ;)

zvezdas iz Voljcinca

pre 14 godina

ma po cemu partizan ima bolju ekipu od zvezde ja stvarno ne vidim.jel Bozovic bolji od Stamenkovica,u cemu su to Ninkov,DJordjevic,Vilotic,Ignjatijevic slabiji od Knezevica,Jovanovica,Stankovica,Lomica,Krstajica[on nesto vredi]ili vezni red ili napad pazi Diara,Cleo,Vashington[smesan] bolji od Lekica,Jevtica,Perovica,ja nevidim snagu malog partizana.Mozda prevagu cine Mijic,Lazevski,Radosavljevic,Brana Ilic.Ma ZVEZDA sampion.Izvinjavam se svima kog sam zaboravio.

vlada_mauzer

pre 14 godina

sad je Plavi video ko su dva naj kvalitetnija tima Crvena Zvezda i Vojvodina,ej al stvarno nesto moram da kazem igrate ko Barselona....xaxaxax

Joja

pre 14 godina

Suvise sam ljuta i nemoj da se smesis
desice se zlo, desice se zlo
Golom bi jednim hteo sve da resis
ja ne zelim to, ja ne zelim to

Tri Gola hocu ja
necu jedan, necu dva
nista manje necu
jer tri su za srecu
tri Gola hocu ja

Ne gledaj me tako, ne zovi me plavi
lagao si sve, lagao si sve
s drugima si bio dok sam tvoja bila
saznala sam sve, saznala sam sve


Srce nije kamen, zato sme da place
al’ ja necu to, al’ ja necu to
Golovi od uvek lek za srce znace
sad upamti to, sad upamti to

Tri Gola hocu ja
necu jedan, necu dva
nista manje necu
jer tri su za srecu
tri Gola hocu ja

Beogradjanin

pre 14 godina

Svaka cast Vojvodini. Potpuno su zasluzeno pobedili. Nadam se da ce osvojiti kup. Jos da je OFK Beograd juce imao normalno sudjenje (npr. iskljucenje bez ikakvog razloga), pa da je dobio Zvezdu gledali bismo posle ko zna koliko godina finale gde obe ekipe zasluzuju da budu. Smucili su mi se i Partizan i Zvezda koji stalno namestaju. Nadam se da cu do kraja zivota bar jednom doziveti da neko drugi osvoji titulu.

Milutin

pre 14 godina

Bez pomoci sudija i "prijateljskih" klubova (Hajduk, Spartak, BSK Borca, Cukaricki) ovaj tim Partizana bi se smestio negde u sredinu Super lige.

Stexns

pre 14 godina

Mislim da jos placamo cenu odlaska igraca u Japan na tekmu. Nemamo dovoljan broj kvalitetnih igraca koji bi mogli da nadomeste odsustvo prvotimaca. Nadam se da ce se sada okrenuti borbi za titulu.
(Dejan, 15. april 2010 20:12)

A Vojvodina poslala Mrdju i Tadic , Brkica i ovog mladog desnog beka ! PRIMITE PORAZ MUSKI , NE TRAZITE IZGOVORE !

Grobar

pre 14 godina

Stevanovic forsira Ilica koji najblaze receno nema pojma !!! U Salcburgu nije igrao godinu ipo , i kako je dosao odmah u prvi tim i to umesto Moreire za kojeg tvrdim da je najbolji igrac Partizana !!! Nemamo kreatora igre,a centar sutevi su poput Cirkovicevih....To moze da uradi samo imbecil od trenera !!! P:S: I Mijat je legenda Partizana,pa ne igra....

novosadjanin

pre 14 godina

Beograd.... FIRMIN GRAD!!!Bio sam na utakmici i 2 gola nisam video. STA RECI NEGO SAMO FENOMENALNO!!!! SA pola snage
1:3... mislite o tome

Milan PFC

pre 14 godina

Apsolutno zasluzeno! Vosi svaka cast i puno srece u finalu, a Partizan bi vec sada trebao da krene u ozbiljne pripreme za sledecu sezonu. Dovesti pravog trenera koji ce da vidi sta vredi iz ove ekipe i da se dovedu adekvatna pojacanja...
I da Sasa Ilic treba da se penzionise, da se ne bruka.

Sale_PANCEVO

pre 14 godina

Sramota me je sto sam grobar...i sramota me je sto predsednik kluba za koji navijam ceo zivot hoce da ostavi ovakvog trenera na klupi!

tancredo

pre 14 godina

A bole vas, seckate slaninicu, zalivate jagodinskim, vi se više ne sekirate nizašta.
A što se nas tiče - slaninari,
Kup + Kadu za Tadića i evo ruka?

tomislav djuric - plavi

pre 14 godina

Prodajem valjak,rashodovan ali dobro nasminkan,mnogo brekce i mnogo trosi,radi samo rikverc. Moze i zamena za paninijeve slicice fifa 2010.

Aleksa-Grobar

pre 14 godina

SRAMOTA! Ne zbog poraza već zbog neangažovanja i totalnog nedostatka želje za pobedom. Nezaslužujete da nostite dres Partizana. Onih par hiljada nesrećnika na Jugu što peva nono-stop tako da ne reaguju ni kad Partizan postigne gol su priča za sebe. Sva sreća što na košarku idu ljudi koji navijaju i gledaju utakmicu istovremeno. Igrači Partizana su danas zaslužili da im se zviždi od 15.og minuta. Svima otkaz do jednoga zajedno sa Stevanovićem.

MIrkoPFC

pre 14 godina

Ruku na srce ljudi volim Partizan više nego sebe ali danas je celoj naciji koja je gledala utakmicu preko TV Vojvodina pokazala kako se igra fudbal ova ekipa ima veliku perspektivu i kazem vam ukoliko ih neko ukroji i nama i ciganima ce klecati kolena u buducnosti...imaju i para i uslove i izvarendne igrače sve u svemu SVAKA ČAST NOVOSAĐANI!!! Plavi odlazi...!!!

IONE Ciganin

pre 14 godina

Stevanovic svakom utakmicom dokazuje da ima "najkvalitetniju" ekipu u drzavi a on sam virtuozno trenersko umece.
P.S.Na konto Japana,Fejse i ostalih "junaka"...Mrdja je bio sa vama,to je onaj sto mece po dva.

TIGER

pre 14 godina

Cestitke Vojvodini! Stvarno su nas nadigrali danas. Kada bi upola od ovog odigrali protiv komsinice, uzeli bi kup 100000 %
Svaka cast i srecno dalje.

P.S.

Drago mi je sto sam video da ima toliko navijaca, koji navijaju za Vojvodinu, koji su presli toliki put zbog svog kluba! Jos samo da vasi fudbaleri izbace neke stvari iz glave mozda vec naredne godine mogu i do titule...

Živeli!!

pre 14 godina

U prethodne dve sezone uverili smo se u istinitost tvrdnje da bez slabe Zvezde nema jakog Partizana. Ovih dana su stvari došle na svoje mesto!

ocekuje vas tragedija u parizu

pre 14 godina

ja ipak mislim da je dug put do japana kriv. nedao bog da pustite nekoga u JA, necete od umora da se sastavite cele sezone. sva sreca pa smo vas se otarasili iz A-repke, tako da mozemo nesto da ocekujemo na SP... jos onaj lizovic sili tako nesto, sto zalutao u rusiji i to bi bilo to.

Morava_index

pre 14 godina

Neka samo izgubili.....Trebamo još niže i niže da padnemo.....da napokon dobijemo normalnu upravu,normalnog trenera....Sram vas bilo šta ste napravili od Partizana.......Čestitke Voši...iskrene i jedan deo mog bića kaže im HVALA VAM...

Koki

pre 14 godina

PApa PAPa Papartizan...5000 hiljade navijaca..au pa ovo vam rekord sezone...
i kad kisa pada i kad vetar fuci
partizanovi navijaci opet sedu kuci...buahahaha

Lomica u zatvor

pre 14 godina

Da nije dresova, majke mi bih pomesao Barsu i Vas. Vas kojima se protivnicki igraci valjaju po livadi od grceva zbog tempa igre, kojima je samo jedan protivnicki igrac (slucajno) prisustvovao u kaznenom u proteklih 7 kola. Ali bitno je da ovaj vas Pep ima smisla za javni nastup!

tata

pre 14 godina

Stevanoviću odlazi,nećemo da gledamo ovakav Partizan,koji ne samo da nema igru već su i igrači frustrirani(Petrović je zaslužio 2 crvena jer je celu utakmicu namerno išao u igrače),Partizan po imenima je 2 koplja ispred svih ali kad nema ko to da poveže.Đuriću napolje i povedi Stevanovića (dobar igrač ali loš trener.

Слоба Гробар Сента

pre 14 godina

Као прво, честитке Воши на више него заслуженој победи. О томе толико.
Нико здрав није изненађен овим "сјајним" Партизановим пролећем. Јасно је било да након избора Ђурића за директора не постоји намера да се од Партизана направи озбиљан европски клуб, него перионица пара локалних ђилкоша.
Посебна прича су купљени ликови са југа који и након данашње бламаже на смеју скандирати :"Управа напоље"!
Ко плаћа, тај и наручује "музику".
БОЈКОТ!!!

.....

pre 14 godina

Vojvodina igracki ima najkvalitetniji tim u Srbiji! Neobjasnjivo je zbog cega ekipa pruza lose partije u domacem prvenstvu!? Da su igraci iz Vojodine clanovi CZ ili PAR bili bi prvaci drzave glat!
(kojot, 15. april 2010 22:06)

Pruza lose partije zato sto nema POBEDNICKI MENTALITET!

GrobaR

pre 14 godina

Cestitam Vovjodini , zasluzeno su prosli u finale kupa. Sad uporedite ovakvu igru Vojvodine i igru protiv Zvezde samo slep ne vidi o cemu se radi , jos jedan dokaz namestanja u nasem fudbalu! Ja ne znam koliko godina ima nasa odbrana, za sva tri gola je kriv igrac, ne znam mu ni ime ,koji je cuvao Mrdju. Pa ne igra vam Djordjevic poslali ste ga u Rusiju ! Sve u svemu losa igra i bolje da ne budemo prvaci da nas u Evropi svi dobijaju sa po dva tri gola razlike, sad neka se zvezda bruka umesto nas!

николица

pre 14 godina

ма намештаљка! лукић премирао играче партизана да изгубе... због тога је на југу био транспарент СТОП КОРУПЦИЈИ!!!

Willzykk

pre 14 godina

Navijam za Partizan, ali mogu da kažem da Zvezda igra lepši fudbbal od nas tokom cele sezone. Nije mi jasno kako jedna ekipa, koja je dve sezone za redom osvajala duplu krunu, mogla da odigra ovako lošu utakmicu i da ne stvori niti jednu jedinu šansu za gol. Igrači poput Ilića, Petrovića, Clea, Washingtona mi nisu jasni kako mogu da igraju fudbal, a da ne mogu da iskontrolišu jednu loptu. Niko od njih po meni ne zaslužuje da igra sledeće sezone. Cleo jeste dao 10 golova na 20-ak utakmica, ali je on tih 10 golova dao na 5-6 utakmica, jer je davao 2 gola na nekoliko utakmica, a na ostalih 15 je odigrao za čistu nulu! Ilić jeste dobar igrač, ali njegovo vreme je odavno prošlo. Washington - Zašto on uopšte igra fudbal? Petrovića koriste kao ofanzivnog igrača, a ima sve karakteristike za defanzivca. Ko se samnom slaže, neka preporuči, a ko se ne slaže, neka obeleži ono drugo.

Душан

pre 14 godina

@ Vecerasnji biseri komentatora...

Partizanima je neprobojan bedem Vojvodine.

Do 65. minuta Vojvodina je dva puta pogodila i zato vodi sa 3:1.

Ne znam zasto je Mario Djurovski dobio zuti karton (igrac sigurno minut u krupnom kadru bez majice)

Plech je veceras NEPREKOSNOVEN!

Zemljo otvori se,progutaj me kada ovakve neznalice prenose utakmice!
(Aleksandar, 15. april 2010 19:59)

заборавио си да напоменеш "латентне нападе Војводине" :))`

Grom

pre 14 godina

•Svaka cast Vojvodini. Potpuno su zasluzeno pobedili. Nadam se da ce osvojiti kup. Jos da je OFK Beograd juce imao normalno sudjenje (npr. iskljucenje bez ikakvog razloga), pa da je dobio Zvezdu gledali bismo posle ko zna koliko godina finale gde obe ekipe zasluzuju da budu. Smucili su mi se i Partizan i Zvezda koji stalno namestaju. Nadam se da cu do kraja zivota bar jednom doziveti da neko drugi osvoji titulu.
(Beogradjanin, 15. april 2010 20:19

A ponisten gol Zvezdi ne pominjes, a?

gledalac

pre 14 godina

Plavi ,mi te volimo!

E bas mi zao sto nije prvenstvena .... es Kup.

Plavi pusti Grobare i njihovo skandiranje(Plavi odlazi) ne slusaj ih,nemaju oni pojma!

Deki

pre 14 godina

Fudbalska lopte 800 dinara, fudbalski dres 1000 dinara, gledati kako CRVENA ZVEZDA osvaja prvenstvo (kada vas pobjedimo) i kup na stadionu partizana - NEPROCENJIVO......

PFC 4 ever

pre 14 godina

Pa ti Plavi kao da nisi normalan.Priznaj poraz kao muškarac,nemoj da uvek tražiš opradvadanja zato što si uništio ekipu.Kakav bre Japan, pa i iz Vojvodine je išao Mrdja pa nam dade 2 komada. Plavi,lupetaš gluposti.Jel neko obavestio Šnajdera i Alberta koji je rezultat? HOĆEMO MATEUSA

SINIŠA

pre 14 godina

Ima ovde svašta da se vidi. I pametnih ali puno više glupih komentara. Partizan je još protiv Jagodine pokazao da nije za titulu a večeras protiv Voše da nije ni za osvajanje kupa. Ja sam Jagodinac i Zvezdaš - realno ni Zvezda sa jučerašnjom igrom protiv ofk-a neće bolje proći sa Lalama. Što se tiče komentatora utakmice-mogao je bar malo da se suzdrži i da ne pokazuje toliko svoju crno-belu pristrasnost jer je pred kraj bio "smešan ki crtani film". Zvezdi želim da osvoji kup-što će biti teško i prvenstvo-što će biti lako. Ne moram da objašnjavam razloge. Sve je jasno. I još da pozdravim čoveka koji je predložio da se ugase KK Crvena Zvezda i FK Partizan. Naravno i ona stoka koja teroriše sve živo na stadionima da se pozatvara pa da normalan svet može familijarno da dolazi na utakmice kad fudbaleri nauče i počnu da igraju pravu igru .

zombi

pre 14 godina

Stara sam garda zvezdinog severa,vatreni navijac,ali,pokusacu shodno svojim godinama da budem max realan.Sve ono sto se desava Partizanu,to se desavalo mojoj Zvezdi ovih prethodnih godina.Mi smo (na srecu) pocistili mafiju(iskreno se nadam)iz svojih redova,krenuli od nule sa anonimusima,igracima sumnjivog kvaliteta,ali sa postenim odnosom,max pozrtvovano i bez foliranja.Navijaci su to prepoznali,pruzaju podrsku,zvezdine utakmice nisu bez 10-15000 ljudi.Samim tim,dosli su i rezultati.
Partizan,po kvalitetu je morao da se proseta ove godine kroz ligu i kup,ali,kad mafija(i neznalice) uzmu stvari u svoje ruke i od onakvog Partizana sa Moreirom(koga bih rado video u Zvezdi)koji je bio SVE,i alfa i omega,coveka sklone,dovedu istrosenog Ilica(svaka cast,ali njegovo je proslo)i pokarabase celu ekipu i sistem igre,i ko je kriv,trener Plavi Stevanovic?!
Grobari ili su zaista toliko naivni ili su zaista glupi(bez uvrede).Plavi jeste kriv samo u toj meri sto je dozvolio da postane marioneta i nije podneo ostavku kad je trebalo.Bilo ko da dodje za trenera bice ista stvar.
Zasto ovo pricam,jer kao velikom zvezdasu,interes bi mi bio da grobari puknu,jel te!?A ja cu da kazem svima,nit ima dobre Zvezde bez dobrog Partizana,nit obratno.Treba pocistiti taj kancer iz klubova,sport vratiti sportistima,pa da vidis miline kao nekad,kad su se derbiji igrali pred 90000(marakana) ili 55000(jna) ljudi.To su bila vremena,ko se seca,zna o cemu pricam.Zato,deco moja,manje ostrascenosti,trenutno smo jadni i bedni,jedni i drugi!
Ako zelimo da pratimo voljene klubove po jevropi,da se radujemo pobedama protiv velikih klubova(a ne na vrucem terenu u G.Milanovcu-bez uvrede),PAMET U GLAVU

KIgor

pre 14 godina

Poruka: Komsije,stop korupciji u srpskom fudbalu. Odgovor: FK C.zvezda se duboko izvinjava "komsijama" sto je platila FK Vojvodini da ih pobedi.

Ivan

pre 14 godina

Odlazite svi i Plavi i Nadj i Djuric pogotovo, muka mi je vise od svih, i takodje ove babe iz tima koje nece da trce i da se bore!!!
Sramota je da igraci Vojvodine onako trce za njihov grb a svi znamo da realno 80% njihovih igraca ne navija za tim u kome igraju!!! Stidite se svi bre!!!
PS: Djumiju i igracima Vose od sveg srca zelim da osvoje kup!

vdn novi sad FIRMA

pre 14 godina

pikaju loptu na treningu moreira i ilic i takmice se ko je bolji i onda se stvori tomic uzme im loptu i kaze brate ja sam za sve vas TADIC

djshilja

pre 14 godina

Mrđaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaa a vi kako te!! Realno trenutno dve najbolje ekipe u Srbiji igraju finale !!!

Dane

pre 14 godina

Mrdja pravi Zvezdas vas je rasturio!!!A vec ste mislili na finale sa Zvezdom pucam od smeha :).Ovu istu Vojvodinu je Zvezda rasturila 3-0 bez problema pa vi vidite koliko ste slabi

fabregas

pre 14 godina

Namestaljka. Nja NJa Nja. Crveno bela boja u modi. Grobari jeli vam je jasno da ove sezone duplo golo. Tako ce da bude i u sledecim utakmicama sa crveno belima.A igrali ste kao Barsa. Sasa Ilic da bog da uveg ga imali u timu.Cleo. Sada se vidi zasto smo ga sutnuli. Ona crna bandera New York ne zna glavom ni nogom a doveli ste ga da bude Zigic. Jedan je Nikola Zigic.Sadavam se vidi kraj

Hmm

pre 14 godina

Hahaha, kako mi je drago a to samo zbog toga sto ste poleteli a pali ste ne u Budjanovce nego na sopstveni stadion. Jos kad vam mi dodjemo pa bice petarda hahaha.

Dejan

pre 14 godina

Vosa je bila za klasu bolja na ovoj utakmici. Kao navijac Partizana cestitam im na zasluzenoj pobedi i zelim im puno uspeha u finalu. Mi smo tim bez igre. Mislim da jos placamo cenu odlaska igraca u Japan na tekmu. Nemamo dovoljan broj kvalitetnih igraca koji bi mogli da nadomeste odsustvo prvotimaca. Nadam se da ce se sada okrenuti borbi za titulu.

Idite gledajte u sunce ili tako nešto

pre 14 godina

Realno Partizan je pokazao sve svoje slabosti. Ma kakva "barselona" kakvi najbolji pojedinci, pa da Vam se realno sudi i da nisu sudijske odluke u vašu korist (a bilo je dosta produžetaka, nepostojećih ofsajda....) Vi bi ste se borili za 3-4 mesto. I danas je Vojvodina bila oštećena od strane sudija ali nije bilo toliko strašno. Sada možete do mile volje da plačete i pričate o Zvezdinom nameštanju, mislim da ste i sami sebi jadni. Samo Vi sedite i zamišljajte kako imate najbolji tim i kako Zvezda namešta i krivite druge umesto da realno sagledate stvari. A to je da ste dosta slabiji nego što mislite i zamišljate. Niste imali ni šut ka golu u drugom poluvremenu. Nije mi jasno ni kako ste ostale ekipe pobeđivali (ah da sudije). Sada kažite da je prvenstvo neregularno i namešteno kad ni na gol ne možete da šutnete a hoćete da osvojite duplu krunu. Igra Vam nije ni za drugu ligu, totalno nepovezano, duge lopte na Woshingtona koji ne zna peške da ide.
To što su Vas zaludeli sa Evropom i unapred osvojenim titulama na početku prvenstva Vam se sveti na najgori način. Poverovali ste upravi da imate najbolji tim u ligi i sad Vam svaki poraz kao i pobeda Zvezde smeta i sve Vam je namešteno i svi su se okomili protiv Partizana.

A sad dragi Partizanovci pssstttt i gledajte u svoje dvorište a ne Zvezdine utakmice, ustvari gledajte, možda i vidite kako se igra za naše jadne uslove kvalitetan fudbal.
Ili još bolje...

STOVLA

pre 14 godina

Ja malo citah ove komentare ali kad videh da nema ni jednog naseg nego sve ciganski udarih po dugmetu 'back' da vidim da nisam promasio vest.
Kad ono jok. Nigde se ne pominje zvezda.

Ima neizlecivih bolesti.
Ova gospoda cigani boluju od jedne takve...

Bojan

pre 14 godina

ne znam odakle Vam samo za pravo da napišete da je Brkić drugi golman reprezentacije ?? Po svemu viđenom do sad BRKIĆ JE PRVI GOLMAN REPREZENTACIJE!!!!

zzk

pre 14 godina

Svaka cast Vosi,bili su bolji realno,i nadam se da ce Mrdja igrati sa istim zarom u finalu,a ne kako obicno igra protiv Zvezde,a tek se veceras videlo koliko je Plavi unazadio Partizan sa Stankovicem,Lazevskim,Mijicem,Ilicem i Tomicem koji nema ni malo obraza,igra kao da je njegov klub...

goran

pre 14 godina

jao ljudi bruka od fudbala.jad i beda.treba nam totalni remont.ovo nista ne valja.i mi cemo sa ovim timom da igramo u evropi.uzas.ima da nas dobijaju ermenci,azerbedjanci,estonci,kazahstanci.auuu,kolko je bilo loso.ja ove igrace ne bih zvao da igraju mali fudbal sa mnom.kakav ilic,kakav moreira,kleo,petrovic,diara.oni su osvojili 2 titule za redom,jer je zvezda bila na izdisaju,a mi smo to velicali kao da smo uradili bog zna sta.i jokan kao najbolji trener,a 90%utakmica kuci je dobijao sa 1:0.{ipak tvrdim da je zvezda danas slabija od nas}.od mrdje smo napravili heroj,a decko nije mogao par sezona da nadje angazman u trecim ligama u evropi.za njega je prosecan igrac-superlativ,a danas nam dao 2 golova.imali smo najslabijeg protivnika u kvalifikacijama za ligu sampiona i opet nista.pa nas fudbal je 50 godina iza francuskog,a da ne pricam o 5 najjacih liga u evropi.ne vidi se kraj tunela.

kojot

pre 14 godina

Vojvodina igracki ima najkvalitetniji tim u Srbiji! Neobjasnjivo je zbog cega ekipa pruza lose partije u domacem prvenstvu!? Da su igraci iz Vojodine clanovi CZ ili PAR bili bi prvaci drzave glat!

Super Mario

pre 14 godina

Odavno nisam video da je Vojvodina ovako dobro odigrala,ali baš celu utakmicu.Sa druge strane,Partizan i dalje tone...kada je Stevanović ubacio Vašingtona,svi na stadionu su znali da od preokreta nema ništa...

sasa

pre 14 godina

Pa cim je nama zamenik kapitena Marko Jovanovic onda mi je sve jasno..o boze moj ja ne mogu da verujem da on dobije traku,decko ne zna da trci kako treba..a plavi nas veliki trener daje izjavu da je reprezentacija kriva za sve!! pa vojvodina je imala 4 reprezentativca isto kao i mi i eto danas su nas razbili kod nas u sred Beograda!!!

XXL

pre 14 godina

Svaka cast Vojvodini, stvarno. Ovo je bila prva ekipa koja je nas pobedila bez i jedne jedine zamerke. Ne da nas je pobedila, nego nas je dobila, da ne kazem razbila. Cestitam.

E sada sto se tice ovih mojih/nasih ljubimaca. Mislim da bi svi trebali da se zapitaju kako i na koji nacin rade svoj posao. Izuzeo bih Petrovica, Bozovica, Klea i mozda jos nekog, ovo ostalo, SRAM VAS BILO.

Sada cu se vratiti na Fejsu, ne da bi pricao o tome da li je falio, pa taj i takav igrac bi falio i Intreu, nego bih ga uzeo kao model.
To je tip igraca koji mora i treba da nosi dres FK Partizana. Taj covek na svakoj utakmici daje maksimum, nema kompromisa, ne prica sa sudijom, ne protestvuje. Kada izgubi loptu uzima je i trci nazad, ne lomi noge protivniku, ne mase glavom, on CUTI I RADI. Takvi bi trebali i ostali da budu. E kada bi tako igrali, kada bi se svi trudili, izgarali, tada bi mi bili i u ligi sampiona i bili bi u finalu kupa, a kroz nase prvenstvo bi se prosetali, ali samo kada bi tako igrali. Ajde bre, manekeni, manekeni

Red Marquis

pre 14 godina

Realno, nama slaninarima kup više i znači, i zato ćemo da ga i osvojimo.
Razbili smo partizan danas...
Za finale, svako ko radi slobodan dan da uzme, za školarce se ne brinem, oni će svakako zbrisati iz škole...ne osvaja se kup prvi put svaki dan!
Konačno i nas sunce malo da obasja...

SuperPipo

pre 14 godina

Lale oprale noge u lavoru... Kazete da je Vojvodina nasa filijala,pa dobro... Zamislite sta cemo mi da vam uradimo,kad vas nas B tim ovako ponizi!? Mislite o tome...

sasa

pre 14 godina

E moj Partizane sta se doziveo da te Vojvodina ponizi usred Beograda..Pa nije ni cudo,kada je nama glavni igrac odbrane vise nego smesni Jovanovic,decko jedino sto ima jesu tetovaze,strasnooo! ko je gurno Lazevskog da igra,TADIC ga je razneoooooooo.. sve u svemu tuzno!! RACO ODLAZI

Boki SU

pre 14 godina

Mrdja pravi Zvezdas vas je rasturio!!!A vec ste mislili na finale sa Zvezdom pucam od smeha :).Ovu istu Vojvodinu je Zvezda rasturila 3-0 bez problema pa vi vidite koliko ste slabi
(Dane, 15. april 2010 20:56)

Jesi jos tu ili si vec pukao?Ako ako momak ,smejaces se ti , ali KISELO 5.maja..ta ista Vojvodina se sklonila da im date 3 gola sto nece biti slucaj u finalu (nadam se) ..zivi bili pa videli a ti dotle nemoj da puknes !

gangula

pre 14 godina

Delije sad treba da budemo na oprezu!
Sad ce da krene kuhinja iz fss da bi se partizanu spasila sezona!
Realno, bolji smo za 2-3 gola od partizana u ovom trenutku, na derbiju samo hladne glave i srce na teren!
Sad ce da navlace za partizan vise nego ikad.
Samo hrabro zxvezdo, samo hrabro Lukicu, najbolji smo a to cemo i dokazati!
Tada nam ni sudije ni tole ni spasici ni mazici ne mogu nista!

dragan mrdja

pre 14 godina

cudi me da nema nekih grobarskih komentara tipa da je vladan lukic namestio i ovo! pa sta je sada, vise komentarisete zvezdine utakmice nego svoje! napred voso le!

vlado

pre 14 godina

Cele sezone pricata kako zvezda kupuje utakmice,a istovremeno pricte kako nemamo pare pa 'prosimo' !
Za mec u Jagodini krivite los teren ! ne kazem,jeste bio los!
Ali da je bio u idealnom stanju OGNJENOVIC BI DAO GOL U 70-OM !
Imali ste 2 suta u okvir gola za 90 min!
Za poraz od VOSE trazite alibi u Japanu !
u JAPANU su bili I TADIC,MRDJA,LEKIC,NINKOV,pa evo dosli ljudi i nastavljaju sa dobrim partijama!!!!!!!!!!!!
Fejsu ste 2 sezone proglasavali za promasenu investiciju,a sad ispade glavni igrac bez koga se ne moze.....!
SREDITE SE MALO , GROBARI !!!!

Lala

pre 14 godina

Ponosan sam sto navijam za moju Voshu...i ponosan sto sam Vojvodjanin....bez obzira na sve Vosho ti si za mene i bices uvek sampion.
Sa Voshom u grob.

Bojan

pre 14 godina

ne znam odakle Vam samo za pravo da napišete da je Brkić drugi golman reprezentacije ?? Po svemu viđenom do sad BRKIĆ JE PRVI GOLMAN REPREZENTACIJE!!!!

B

pre 14 godina

Jesu ovi u gacama ili se meni samo prividja... Prve dve minute sam bio siguran da citam o vaterpolu i cudio se niskom rezultatu i kvaliteti Vojvodine...

Wllaxy

pre 14 godina

Pod br. 1 zeleo bih da cestitam ekipi Vojvodine na odlicno prikazanoj igri , stvarno su bili bolji... A sto se tice ***ana , sami sebe bacaju u go*na sa komentarima "mrdja delija" . jer videli ste i sami da decko na utakmici protiv zvezde nije hteo da postigne gol..Nadam se da ce Vojvodina u finalu pokazati zvezdi da je poraz u ligi bio slucajnost.Prema prikazanoj igri protiv ofke , zvezda nema sta da trazi protiv Vojvodine.
(...procenite sami, 16. april 2010 00:46)

Procenili smo sami i bas se pitam koju si ti to utakmicu gledao i kako si je uopste gledao? Jel' zatvorenih ociju i usiju?
Pa Zvezda je protiv OFK imala konstantnu inicijativu tokom citave utakmice, ponisten joj je apsolutno regularan gol, sudjeno je par sumnjivih ofsajda, imala je nekoliko stopostotnih sansi (Jevtic, Kadu x2, Perovic...), imala je precku itd i ti kazes da sa onakvom igom ona nema sta da trazi.
To je u rangu Duriciceve izjave na konferenciji za stampu kada kaze da je Vojvodina u prvenstvu vise napadala i bila bolja ali je ipak izgubila sa 3:0!
Strasno!

Bozji poslusnik i izvrsitelj -Trajan Krecu -Tigar

pre 14 godina

Kad je Stevanovic bio postavljen za trenera Partizana, nisam bio ni ZA njega, ni PROTIV njega, jer je covek preuzeo Partizan od Jokanovica , pa nismo imali sanse da vidimo.....kakav je trener ! Posle danasnjeg poraza od Vojvodine u kupu Srbije, definitivno.....MORA DA BUDE SMENJEN ! Sasa Ilic, Dijara, Moreira nisu dali nijedan gol celo prolece, igraci trce kao muve bez glave ! Jokanovic je bio gospodin za Stevanovica, navijaci ga nece, i Jokanovic je bio pocetnik, ali je naucio u hodu ! Iskusan trener , kao Tumbakovic, moze ako hoce da uzme Partizan i da sa njim odbrani titulu, jer radi u FSS , kao savetnik ! Definitivno, Dusko Vujosevic je primer trenera kako se izvadi maksimum iz igraca, a ne ...minimum ! Jedna bitka je izgubljena, ali rat jos traje i do kraja prvenstva ima jos 21 bod u opticaju i derbi na JNA ! Bog voli hrabre, verne i postene !

a sad adio...

pre 14 godina

Ha,ha,ha,ha,ha!Kako se našališe Mrđa,Đurovski i kompanija sa ovim jadnicima.Dajte da čujemo neku izjavu od Plavog i Đurića pa da nastavimo sa smehom.

lud@zbunjen

pre 14 godina

Jokane brate izvini!!! Jako mi je zao sto sam onomad od muke vikao sa ostalima Jokane odlazi!! Da sam malo pametniji vec tada bih shvatio da je snajder sa ekipom vec resio da se ova sezona zrtvuje radi viseg interesa a ti Jokane nisi sa ovim imao nikakave veze. Izvini jos jednom a sto se tice FK Partizana dokle god bude imao one placenike sto najpre vredjaju Savu Milosevica a sada nece da idu u Pariz nece imati podrsku nas matorih i pravih Grobara!!!

Boki P.F.C.

pre 14 godina

Ajd sada lepo Đuricu pokupi ovog svog plavog i kao gospoda(iako to niste) se izgubite iz Partizana zauvek!!! Jer ovo je vise nego strašno! Sramota!
Cestitam Vojvodini na zasluženom prolasku u finale!

petar djordjevic

pre 14 godina

Skandiranjem grobara navijacima Vojvodine da su pola Madjari a pola ustase je najveca sramota koja se dogodila na utakmici a takvo navijanje se vec dogadjalo i ranije na utakmicama ova dva kluba! Momci kojima je to skandiranje namenjeno su vece Srbende od vecine navijaca Beogradkih klubova! Takvim navijanjem su vise uradili za autonomiju Vojvodine nego Canak za 20 godina bavljenja politikom! Perans

Janko

pre 14 godina

Haha nije bilo ponistenog gola pa ste pukli?Ili ste se mozda uplasili Zvezde u finalu pa ste pustili Vosu?Partizan je ocajan i samo zahvaljujuci Karadzicu je osvojio titule prosle godine.To se i videlo i u Evropi.

rango

pre 14 godina

sta reci,pa oni ne znaju osnove fudbala,a izgleda da i trener nema pojma!!!fudbal je samo igra a ne nauka (sta mesi zavrsio fax!!!,nego decko zna igra se)kao i preferans...moraju se postovati osnovni postulati igre:igrac koji ima loptu u tom trenutku je najmanje ,,vazan,,-svi ostali su bitniji,da svojom kretnjom omoguce istom istovrmeno vise razlicitih resenja u dodavanju lopte.lopta je brza od igraca uvek(glupo vuci loptu doci do igraca pa mu je dati!?. znaci igra bez lopte.kretanje non stop sa promenom ritma i smera brza cirkulacija lopte....igras bre...a ne vuku se ko prebijeni...a oni korneri...to se gadja penal..lopta mora da ima ,,efe,,(uvek i obavezno) da bezi od golmana...navalni igraci stoje na 20 metara od golmana..kad igrac koji izvodi korner dodirne loptu ,,oni trce ka penalu i skacu iz trka(mnogo jaci skok tako moze i glavo da ga das i sa 16 metara...ovako 200kornera i nista svi stati cni skacu iz mesta ceka se da golman pogresi mizerno je to!!!
zivi zid!!???ako si golman stani na sred gola i brani...ovako golman se pouzda u zivi zid isti se prebaci i golman nemoze to stici(zivi zid je smo dobar reper za sutera) sta kao dace mi gol sa 25 metara ako nema zivi zid?kako? da gadja ili da ,,zapne!!! a ja na sred gola!!! ada da me lobuje.ha.ha,ha,...ma bre mrzime da kucam vise i da nabrajam sve gluposti koje sam video u igri ,,fudbalera partizana!!! koja bre taktika bre !!! nije to rat bog te!!!...igraj bre lopte ako znas ako ne predji na remi!(kartaski mislim)..pozdrav svim ljubieljima fudbala!!!!

Milan

pre 14 godina

Bravo za Vojvodinu konacno je dokazala da moze kada hoce,samo bi mi bilo draze da je ovaj rezultat 3:1 bio protiv Zvezde,al eto ostaje nada da ce i njih ovakvom igrom pobediti i osvojiti KUP. Cestitke jos jednom za prikazanu igru!!! zasluzno do finala!!!

Grobar Ni

pre 14 godina

После ове срамоте коју су својим навијачима данас приредили тзв. фудбалери ФКП и игре која указује на сву беду фудбалског схватања „тим менаџера“ овог клуба, једино што се може рећи је то да се њему под хитно забрани било какав контакт са фудбалерима, јер је успео да им и оно што су некада знали, а то је, будимо реални, мизерно, сведе на ниво који је и испод овога. Срамота. Са њим треба да иде и председник Ђурић са његовим УО, а да на његово место дође легенда српског фудбала Саво Милошевић са својим тимом који једино може да спаси гигант српског фудбала од краха који се одавно већ назире.

Bubu

pre 14 godina

Navijam za Partizan , ali ipak igracima Vojvodine za vecerasnju partiju treba reci samo SVAKA CAST !!!
Druga stvar koju bi hteo jos reci, ovo prolece Partizan ne da je supalj , vec stvarno ... toliko o tome da je Djordjevic prekobrojan, napravljena velika greska. A sto se tice napada, onaj Washington ili kako vec, stvarno bi voleo da znam ko je njega doveo i ko je zaradio na tom transferu , decko ne zna loptu da primi a bio je kao "bomba" proslogodisnjeg zimskog prelaznog roka ...

Dejan

pre 14 godina

Hvala igračima Voše na večeras prikazanoj igri,dugo smo je čekali.Neodobravam valjanje po terenu, ali u Evropi to rade i mnogo skuplji igrači(samo su tamo sudije strožije).
Što se tiče Partizana Đordjevica nisu smeli da otpisu,pa čovek im je doneo titulu.Prošle sezone je dao par golova i donosio im pobedu od 1:0.
Grobari pamet u glavu, vaša šansa je 9.maj samo da igrači Voše odigraju još jednom ovako pa makar im na umu bilo da se u toj predstavi što bolje prodaju(Tadić,Brkić,Mrdja...)Ima u Novom sadu nekih novih klinaca koji će ih zameniti(Medojevic,Mitosevic,Novakovic)

as

pre 14 godina

Ja malo citah ove komentare ali kad videh da nema ni jednog naseg nego sve ciganski udarih po dugmetu 'back' da vidim da nisam promasio vest.
Kad ono jok. Nigde se ne pominje zvezda.

Ima neizlecivih bolesti.
Ova gospoda cigani boluju od jedne takve...
(STOVLA, 15. april 2010 23:33)

Ima na kraju
Vojvodina i Crvena zvezda će sastati u finalu Lav kupa 5. maja, a taj susret biće repriza prvog finala Kupa Srbije 2006/07. godine kada je Zvezda slavila sa 2:0.

Darko

pre 14 godina

Sramota sto ovi ''navijaci'' zvizde nasim fudbalerima posle poraza.Pa sta,i kada ne budes prvi ti,i kada se cuju zvizduci,i tada cu Partizane znaj da te volim ja!!!

dusan

pre 14 godina

Oterali su Đorđevića, Gavrančića, Krstajić ne igra, na klupi Diara, Moreira, Brana....Doveli Ilića u prvi tim.Možda dovedu i Mijatovića.Trener Stevanović, koordinator Nađ.
Ovde je jedan i jedan dva.

Mosa :)

pre 14 godina

A od Vose - MOSAAAA :) Nabedjena ekipa Partizana izgubila je od prosecne ekipe Vojvodine koja je na Marakani ponizena (3-0. I napred ZVEZDO LEEE :)

dominator PFC

pre 14 godina

strasno

na kraju sam navijao za vojvodinu, da nam daju jos dva komada, pa da uprava stavi prst na celo.

sta jos treba da se desi da se neke stvari promene?

pobede od 1:0 u nasem prvenstu za mene nisu pobede.

kako sa takvom igrom otici u evropu a ne obrukati se

nord

pre 14 godina

Sve cestitke ekipi Vojvodine! Bas mi je drago da su konacno pokazali kvalitet koji poseduju, mada je pomalo kasno. No...kup uzeti nece jer im to Zvezda nece dozvoliti! Napred Zvezdo, dupla kruna nikad bliza!!!

Shone

pre 14 godina

sramota sto ovi ''navijaci'' zvizde nasim fudbalerima posle poraza.Pa sta,i kada ne budes prvi ti,i kada se cuju zvizduci,i tada cu Partizane znaj da te volim ja!!!
(Darko, 15. april 2010 20:09)

Nesporno je da cu Partizan uvek voleti i kada gubi ali kada gubi chasno a ne kukavichki...smeshno svi sa Stevanovicem napolje...Voshi cestitke od srca odrzali su nam chas fudbala i sve najbolje u finalu sa komshnicom

zmija

pre 14 godina

cim nema para neigraju MOREIRA I DIARA i ovi igraci su konacno shvatili da je i njihova liga mnogo jaca od ove srpske BETON LIGE . TERAJMO SPORTSKE TAJKUNE IZ SRPSKOG FUDBALA. ako budemo imali sto vise nasih (srpskih ) fudbalera onda se mozemo nadati i nekom boljem fudbalskom prvenstvu u SRBIJI.

pedjafcv

pre 14 godina

ТИ СИ НАШАААААА, ПРВА ЉУБАВ,ВОЈВОДИНА АЛЕЕЕЕЕ,АЛЕЕЕЕЕЕЕ!...ЕУФОРИЈА У ГРАДУ ПРЕД ФИНАЛЕ КУПА...ИНВАЗИЈА НА БЕОГРАД! ДА ОСВОЈИМО ЈЕДНОМ ВЕЋ ВИШЕ И ТАЈ КУП!

Kika

pre 14 godina

Svaka cast Vosi na prikazanoj igri!! stvarno ne znam sta se desava to sa partizanom!! u stvari znam! bog vam se sveti za nenad djordjevica sto ste ga oterali kao najgoreg!!

Delija_Sever

pre 14 godina

Bravo Vosho, cestitam sto ste nekima pokazali gde im je mesto i koji se zale na nekakve penale.Vidimo se u Finalu, Zvezda je sampion.

TheGrobar

pre 14 godina

Bruka i sramota, ja ne znam kakvo je ono sramno ponasanje Lomica, znaci onako se ne ponasa najgori olos koji nema ni 3 razreda skole, u prvom poluvremenu kad ga je mrdja oborio a lomic ga sa zemlje namerno sutira. veceras je igra partizana bila ocajna ali ako je ovo ista ona vojvodina od pre desetak dana sto je pukla on zvezde ja sam onda don dzonson. vidi se da su igraci vojvodine pokupili neke fore od cigana, pri svakom startu leze i valjaju se po travi po 2-3 minuta, bruka i sramota. sudija sudijo ocajno, izgubio kontrolu nad utakmicom, pa onaj lomic za ono sto je sutnuo mrdju i cini mi se jovanovic kad je kao sirovina isoucao loptu u aut, kao iznerviran decko, pa za to se u normalnim ligama odmah dobija crveni. ovo je najgori skup igraca u istoriji partizana, trecina njih je za kazneno-popravni dom, ja ne znam jel postoji neka kontrola ko moze sve da igra kod nas, jel pitaju oni igrace jel ste makar zavrsili osnovnu skolu? gledao sam na tv-u jednom knezevica, pa on ne zna da sastavi prosto-prosirenu recenicu, klasicna splavarski tip, i takav da mi igra u partizanu? more bre treba vama da dodje jedan dan prof. dule i da vam izlupa samare i cuske, osilili ste se a ne mozete jagodinu da pobedite. vi razmisljate o ligi sampiona hahaha pa tamo se igra fudbal a ovo sto vi mucite i davite loptu je susta suprotnost od toga. na kraju, vise se decurlije i kompleksasa javilo veceras na porazu partizana nego juce na pobedi zvezde, ako ako, radujte se jos 5-6 dana jer ako ima neke pravde i zdravog razuma u ovoj zemlji zvezda nece evropu da vidi jos koju godinu a u sledecoj sezoni cete da se borite za opstanak u drugoj ligi. Pozdrav svim normalnim navijacima, a ne huliganima i kompleksasima.

GS

pre 14 godina

Bravo Stevanovicu opet si naterao protivnicke igrace da se valjaju po terenu. Hitno najuriti Djurica zajedno sa njegovim upravnim odborom koji ga je izglasao i velikog strucnjaka koga podrzava i namoliti Savu Milosevica da ipak dodje i preuzme stvar u svoje ruke. Ovo je katastrofa.

Zmaj

pre 14 godina

pantelic? Nemojte biti smesni! Mrdju odmah umesto njega u reprezentaciju dok je u ovakvoj formi. Covek je u prvoj dao 2 gola, a ovaj ukupno 4 u 30 utakmica za reprezentaciju...

Ahahahahaha

pre 14 godina

očajna utakmica... prava slika Srpskog fudbala kao i ona juče...
(wukiw, 15. april 2010 20:27)

A ti onda gledaj Barnli i Sandrlend, kako vezu po terenu!

Sale Grobar

pre 14 godina

Veliki sam partizanovac ali se iskreno nisam mnogo potresao...nas fudbal je poligon za amatere i to je stanje koje ce biti konstanta jer bez novca,kvalitetne uprave trenera i igraca se nemoze nista napraviti.Sada ce zvezdasi da likuju ali Sevojno se nije desilo prije 10 nego prije godinu dana,pa eto nek osvoje duplu krunu uradice nesto u Evropi!?I sami znaju da nece...

pirke

pre 14 godina

Mesecna kablovska pretplata - 850 din, kesa smokija 70 din, flasa kole 100 din, gledati Mrdju kako posle prvog gola ucutkuje jug - NEPROCENJIVO!!!
(nenadn22, 15. april 2010 20:01)

Da ima imalo zakona u ovoj drzavi, bio bi kaznjen (seti se samo Adebajora prema navijacima Arsenala).

Cestitam Vojvodini na zasluzenoj pobedi, zvezdi takodje, a ako ovako odigraju protiv njih i izgube nikad vise nas fudbal nece biti zdrav.

Partizanovac

pre 14 godina

Pa dobro, bre, Stevanovicu, dokle to okrivljivanje drugih? Sto ne prihvatis da si krivi ovi metiljavi nabedjeni klinci na celu sa tobom?
Vi ne zasluzujete taj dres!

madmax

pre 14 godina

Partizan ovako nemocno nije izgledao ni jesenas u Evropi.Ja stvarno ne razumem da ostavis ubedljivo najboljeg igraca na klupi a da ti igra Ilic koji je nekada bio solidan igrac ali koji fudbala nije video barem 3 godine.E sad ko se iznervirao Plavi ce mu svojom izjavom popraviti raspolozenje jer je mnogo duhovit covek.I na kraju nesta nisam sa juga cuo skandiranje uprava napolje.

goran

pre 14 godina

Dajte ljudi da isteramo ove polupriučene stručnjake i njihove šegrte iz voljenog kluba.
Koliki kredit kod navijača ima ova uprava?
Pa dosta je,brate!

NS u SRCU

pre 14 godina

CRVENO BELO FINALE, NEGO STA!!! jedva cekam. Najdrazi dan u godini da smo izbacili najomrazeniji nam klub. Puno srece protiv CZV kojoj cestitam prvenstvo i plasman u finale kupa. Zvezda Prvenstvo, VoSHA KUP, a GDE SU GROBARI??? Nas 550 juce glasnije od ostatka stadiona. ZA to se zivi. Njima redovno delimo lekcije iz navijanja, konacno lekcija i na terenu. POZDRAV SVIMA, VIDIMO SE U FINALU!!!

Ćićevac

pre 14 godina

Znao sam da će biti deja vu, čim se vratio Lomić. Nama opet bek gradi igru, i još je neurotičan. A tako je bilo pre tri godine. Treba biti veliki i u porazu, jeste, i mene su slaninari nervirali prenemaganjem, ali mi i onako nismo imali pojma. Loše igramo od utakmice sa Žilinom, sve posle je bio jad, i Zvezdu smo dobili jer ni oni nemaju pojma. Dijara ne želi da igra i mi ga tetošemo, molimo ga. Treba ga prebaciti u Teleoptik, da tamo bude rezerva. Tomića prodati, ako ga stvarno neko hoće, mada sumnjam. Saletu se zahvaliti, mnogo ga volim, ali ovako će nam samo pokvariti uspomene na njegove nekadašnje igre. I simptomatično je da smo sve važne mečeve izgubili bez Krstajića u timu.

HAUBICA

pre 14 godina

Do kada ce fudbal komentarisati ljudi koji nisu u zivotu potrcali!? Ma dajte,za pojedine Milojko je institucija! Ama, ljudi, custe li vi ovog Stevanovica!? Pa da li je moguce!? Ipak cete vi uvek biti mali klub!

Kupite naočare

pre 14 godina

Nije valjda da ste se nadali
?Sa ovakvim timom?I trenerom?Možda,jer jedino on i vi jadni navijači vidite kvalitet u ovom timu i kako dobro igrate,niko pametan to još ne vidi.Vi ste fenomeni,gledate to drugim očima,neposlušnim.

cuprija

pre 14 godina

svaka cast za vrhunskog trenera plavog stevanovica, sam je izjavio kako su to nasa dva najbolja kluba, a njegov tim sutnuo jednom na gol za 90 minuta. plavi ostani

Krcun

pre 14 godina

Ćutite ljudi psst! Još uvek mogu da nam oduzmu bodove i eto Partizanu titule za dž. Samo mirno, još se igra! Doduše mi igramo a oni gube:-D

al baš realno

pre 14 godina

Što se sramotite! Nema potrebe kad niste "petardu" primili . S obzirom kako igrate nije ni čudo da ste izgubili. Ni za turnira na ćirića zboru niste .....

Black and white

pre 14 godina

Ode kup,zaostajemo za ciganima 4 boda pa je red da odu i Plavi i Šnajder.Ali,
polupaćemo cigane u derbiju, daćemo im 5 komada do poluvremena, čisto da vide da nismo zaboravili da igramo fudbal,nego je naš trener zaboravio da radi svoj posao, jer je i ono malo što je naučio od Petka zaboravio. Tačno je ono što Plavi kaže da nas ruše 8 meseci,još im na ruku ide i što je on trener,ma sve im se složilo. Samo me strah da ne dovedu opet Ješića.
PLAVI ODLAZI,ŠNAJDERU ODLAZI.

LoshMi

pre 14 godina

Lepa kvota na prolaz vose bese 3.2. Krivo mi sto ne odigrah cistu dvojku od 6.5
(dcz, 15. april 2010 23:59)

Ja sam odigrao X-2... kvota 17.5 Zamalo da mi padne tiket, zamalo da dodje iz dvojke :))

zorz

pre 14 godina

Cestitke od iskrenog Grobara Vojvodini na apsolutno zasluzenoj pobedi.Kup kao kup ja licno nikada nisam nesto specijalno cenio ali u svakom slucaju sportsku je cestitati.Partizan je odigrao najslabiju utakmicu ove sezone a Vojvodina ja bar mislim najbolju.Da im pozelim srecu u finalu nema potrebe jer Vojvodina protiv Zvezde ne grize ni 20% kao veceras protiv Partizana.Mrdji cestitke na prelepim golovima ali znamo da protiv Zvezde u svakoj sansi loptu salje nebu pod oblake.Kad se setim u 1.mecu u Novom Sadu sta je promasio to je cudo :)Ono se jednostavno ne promasuje

bob

pre 14 godina

svaka cast vojvodini, zasluzeno su pobedili i odigrali mnogo bolje od partizana. jedina zamerka je sto bi portugalci i italiani mogli da angazuju igrace vojvodine da unaprede nepotrebno i nicim izazvano valjenje po travi, a svi zanmo koliko su portugalci i italiani dobri u tome

zelja fcv

pre 14 godina

Vojvodina je pokazala kako se igra i ko ima najbolju ekipu u Srbiji. Samo da je prvenstvo malo regularnije, titula bi otisla u NS! Bravo!

Vujadin Boskov

pre 14 godina

Ja malo citah ove komentare ali kad videh da nema ni jednog naseg nego sve ciganski udarih po dugmetu 'back' da vidim da nisam promasio vest.
Kad ono jok. Nigde se ne pominje zvezda.

Ima neizlecivih bolesti.
Ova gospoda cigani boluju od jedne takve...
(STOVLA, 15. april 2010 23:33)



Kada na vest da je Partizan izgubio vidis komentare Zvezdinih navijaca onda je to likovanje, a ne kompleks.
Kada na vest da je Zvezda pobedila vidis komentare Partizanovih navijaca onda je to...

aj aj aj Zvezda

pre 14 godina

Nadam se da je neko iz partizanovog tabora zabelezio onu akciju vojvodine za treci gol ba i vi to mogli malo da vezbate na treninzima!!!
A nema veze ako nije ima na youtube-u.

Galaktiko

pre 14 godina

PLAVI ODLAZI!!!
A Mrdja se valja po terenu dobrih 25 minuta u drugom poluvremenu.Partizan igra sramotno,i Plavi a sa njim i Djuric treba da hitno odu sa funkcija. Nasa igra se svodi na ,,ja tebi-ti meni,, al na nasoj polovini,Sale Ilic je ocigledno zaboravio da igra fudbal.Pa ljudi,onaj Vasington je vezara,pa taj ni u Surdulici ne bi mogao da igra. UPRAVA NAPOLJE.

milos

pre 14 godina

Odmah da kazem da je pobeda Vojvodine vise nego zasluzena i cista.Medutim motam da se osvrnem na drugu stvar a to je-
1.Pod hitno izvrsiti fuziju fmp i kkcz.
2.Pod hitno Mrdu i Durovskog vratiti u c.zvezdu.
Ovo uraditi zato da bi Partizan igrao protiv jednog jaceg protivnika,ali samo jednog,a ne ovako --oni izmedu sebe namestene laganica meceve,a protiv Partizana na krv i noz.
Veceras ne samo sto su nas nadigrali ,nego su nas i izmlatili i sreca da se niko nije povredio,a po terenu se valjali oni pola utakmice!!
Opasne se stvari rade u nasem fudbalu i bojim se da se sve ovo ne zavrsi lose,jer se stvaraju opasne tenzije kod navijaca.

sve tvoje drugove s tribine severne...

pre 14 godina

Plavi Stevanovic je uspeo skoro nemoguce.
Od jedne ekipe koja je imala igru (pricam o igri koja je bila dominantna u nasoj ligi) nastao je totalni haos na terenu.
Uprava je zajedno sa Plavim uspela da izsikanira Moreiru a sa njim i Diaru koji su nam realno, doneli dve duple krune. Njih dvojica se ne mogu prepoznati, deluju bezvoljno, utuceno...
Sa njima i bez njih, totalno dve razlicite price.
Mislim da veceras dva zalutala momka na fudbalski teren Stankovica i Lazevskog ne treba ni komentarisati.
Sve u svemu, raspad sistema.

Danijel Aleksic

pre 14 godina

Dobro recite mi molim vas koji normalan trener ostavlja Moreiru i Dijaru na klupi....jedva cekam ponovo izjave Plavog kako ce se pravdati i reci da Partizan je najbolji klub i igra najlepsi fudbal

milos

pre 14 godina

pa "topalovici" red je da mecka zaigra i pred vasim vratima. pred nasim igra vec cetiri godine-vala dosta je...a podsmevali ste se i slavili nad nasim mukama....kolo srece se okrece

dule bg

pre 14 godina

ne mogu da se setim reci koje bi iskazale bes koji me celog obuzima. 99% nas je ovo predvidelo onda kada je snajder postao predsednik a plavi trener naseg kluba. to smo znali i sa jesicem, i sa reberom. kako je moguce da mi koji ne radimo u fudbalu toliko realnije procenjujemo nase mogucnosti od svih bivsih i sadasnjih rukovodioca. a sta kazu nase drage vodje? pevaj:"i kada ne budes prvi ti".. pa to se peva onda kada tvoj gubi od realno kvalitetnijeg tima, kada tvoji igraci ostave srce na terenu. a u sezoni kada tvoj klub objektivno ima duplo jaci tim od svih konkurenata i kada treba bez imalo muke da osvoji duplu krunu, on ostaje bez ijednog trofeja. pa ko je tu kriv, da ne kazem lud? eto istim tim vodjama nase bajno rukovodstvo za koje su glasali da bi najurili legendu kluba koja je ovom klubu zelela najbolje. evo im i "vernog grobara" nadja, koji se prodao za fotelju. i na kraju, evo im i najgori trener u istoriji pfc, koji ce im se posle svakog neuspeha uvlaciti u d..e kako su najbolji navijaci na svetu, najsvetlija tacka kluba. ali nazalost, brzo ce evropa, novi blamovi i samari, pa ce otici valjda sam ako ima obraz. mada, da ga ima, odavno bi otisao..

ok

pre 14 godina

Nisam gledao utakmicu ali ne mogu da verujem pa ovi nemaju poima, to se videlo i u Jagodini kad nisu mogli da predju centar protiv trećeligaške ekipe. Savet za sve grobare isterajte mafiju iz kluba kao Zvezda i ne terajte jadnog Toleta da se bori protiv Zvezde po forumima i novinama nego neka nešto radi za vaš klub. Verujte mi da sam sretan što sam navijač Zvezde jer sada fala bogu nema (onih) ljudi u KK Crvena Zvezda a nema ih ni u FK. Ne treba našem sportu niko od njih da se slika trebaju nam sportski radnici i zaljubljenici u sport. Pa onda kad se sastanu Zvezda i Partizan u bilo kom sportu praznik sporta za sve navijače(huligani napolje) oba kluba a ne tuča i pre i za vreme i posle utakmica, pa nam kriv ovaj ili onaj što nema publike. Što se tiče finansiranja tvrdim da će narod od svoje sirotinje izdvajati za članarinu i finansirati svoje klubove samo da oni ne zavise od kobajagi gazdi ili ti bolje rečeno onih koji nisu te pare zaradili već ne znam kako došli do njih, biće i ljudi koji će ulagati u reklamu preko naših klubova.

Uliks

pre 14 godina

@milebn

Vojvodina je zadnji puta osvojila sampionat SFRJ 1988 godine kada ju je predvodio Ljupko Petrovic! Samo informacije radi zbog ovih trening utakmica na koje aludira doticni mile!

MERAKLIJE1989Durlan

pre 14 godina

Konacno da NAJBOLJI i NAJKVALITETNIJI tim u zemlji odigra na visokom nivou.
Ajd' pa puno srece u finalu,uzmite blizancima trofej...

xxxxx

pre 14 godina

postneo smo izgubili i pruzili ruku boljem na ovoj utakmici zbog toga mi je drago ali zbog toga sto smo izgubili neko ce da odgovara opasno....

...procenite sami

pre 14 godina

Pod br. 1 zeleo bih da cestitam ekipi Vojvodine na odlicno prikazanoj igri , stvarno su bili bolji... A sto se tice ***ana , sami sebe bacaju u go*na sa komentarima "mrdja delija" . jer videli ste i sami da decko na utakmici protiv zvezde nije hteo da postigne gol..Nadam se da ce Vojvodina u finalu pokazati zvezdi da je poraz u ligi bio slucajnost.Prema prikazanoj igri protiv ofke , zvezda nema sta da trazi protiv Vojvodine.

pedja ns

pre 14 godina

Da li je neko pomno pratio konferenciju za štampu dan pre utakmice. Meni je "zaparalo" uši sa koliko sigurnosti je trener Vojvodine (izvinjavam se čoveku ni ime mu ne znam) najavljivao pobedu svog tima, kao da igraju protiv nekog seoskog kluba..........

mare

pre 14 godina

Pa ovaj uspeh Vojvodine nije iznenadjujuci... Koliko ja znam oni imaju najskuplji tim u Jelen SL!! Sramota je sto se ne nalaze na celu u prvenstvu... Ne znam zasto ali nesto im fali... Znam da su male sanse ali ukoliko bi zadrzali tim za sledecu sezonu 100% bi prekinuli dominaciju Zvezde i Partizana u prvenstvu sto bi stvarno bilo osvezenje za nas fudbal jer su ga ovi smorili za sve pare... Potrebna je decentralizacija i u fudbalu... Dokle vise ovako!!!

Realko

pre 14 godina

Partizan i Zvezda su mafijaski klubovi sastavljeni od uprave i vodja navijaca koji saradjuju medjusobno u cilju da sto vise novca zbave. Uprava trazi talente po Srbiji i posle ih prodaje za nekoliko miliona, vodje navijaca loze klince da kupuju ulaznice dresove itd. I puni dzepovi za sve.

E moja braco Srbi, dolazite na stadion, dajete im pare a samo mafijasi "vodje navijaca" (koji vas loze i obmanjuju) dobijaju pare od uprave i besplatan put na utakmice u Evropi. Oni se raduju pobedi samo radi para. Kad bi dosao Arapin da kupi Zvezdu 100 miliona odbili bi jer bi to bio kraj mafiji. Ziveli bi od tih 100 miliona 3 godine i cao. Zato moja preporuka navijajte uz male ekrane ne dajte im ni dinara! neka ide RTSu oni makar prave onu kucu.

P. S. a ko salje sms na 2344 taj nije normalan, nek da sirotinji tih 100 dinara a ne mafiji.

banat

pre 14 godina

Cestitke samo Radosavu Petrovicu koji redovnim golovima i asistenicjama tempira formu pred SP, a ostali igraci Partizana sramite se!
Mrdja i Brkic takodje obavezno na SP!

Ralemvp

pre 14 godina

Ne razumem. U nasoj zemlji je ocajan fudbal. Jos gore. Partizan i Zvezda su samo manje ocajni od drugih ekipa. Iskreno,ko god da osvoji titulu ZNAMO SVI da 100 posto nece uci u LS. Zato ne pratim nas nesretni fudbal. Nece niko vise nikada uci u LS. Surova realnost.

kiza

pre 14 godina

znaci ne verujem. Za 90 min ni jedna sansa. Ma tako nam treba kada nas vodi ovaj Stevanovic koji sve radi u dogovoru sa Djuricem, tacno ima imena igraca koje mora da gura. kada ti oteras iz tima glavnog odbrambenog igraca i kapitena, a na klupu preselis glavnog kreatora igre i prvog strelca ne mozes nista bolje ni da ocekujes. Pa sa ovim Sasom Ilicem mozemo da osvojimo duplu krunu samo u ispijanju alkoholnog pica. O ostalim pojacanjima necu ni da pricam,cast izuzecima tj Davidovu. Sve u svemu tuga, cemer i jad.

urkekv

pre 14 godina

Само ћу да вам кажем, да знам човека који ради као обезбеђење у једном локалу(куне се у све живо), да је ноћ пред Јагодину испратио мортус пијаног капитена(шта мислите кога). Само погледајте његове "БРАВУРЕ" на терену... а поготово вечерас... Нажалост, није он(капитен) једини у овој причи.....

Golub

pre 14 godina

"Plavi" mora da ode, ne pre sledece utakmice Partizana, vec pre sledeceg treninga! Kako je samo uspeo da sroza jedan solidan tim? A za njim slobodno nek krene i koordinator i krojac!

Ivica_Negotin

pre 14 godina

Posle devet polufinala eto deseti put Vojvodina je prosla, Partizan igra slabo a i Zvezda nista posebno tako da mislim da Zvezda uopste nije tako blizu titule bice tesno!

Grobar25

pre 14 godina

Ovaj srpski fudbal je iz godine u godinu sve gori,kao i u regionu.Jedini spas za ovaj lopovski fudbal u regionu je Regionalana liga.Sad kad je najlaksi put do grupa u Ligi Sampiona,Srpski fudbal se raspada.Partizan je prodao sve sto je valjalo i doveo nekoliko staraca koje niko nije zelio(Krstajic,Gavrancic,Ilic i kompanija),jedino mi je zao sto ne proda Dijaru,da makar zarade od nesto para od njega,posto nikad nisam postovao tog igraca.Svi ga hvale kako je najbolji strijelac Srpske lige,ali u evropi se on ne vidi(kao sto se nisu vidjeli Odita i Boja).Normalno je da ce biti najbolji strijelac kad na svakoj utakmici ima po 5 ili 6 100% sansi,i jos je duplo brzi od svakog beka iz ove raspale lige.A sto se tice Mrdje i Djurovskog,njima ce biti najveci uspijeh u zivotu sto su dali gol Partizanu i prosli u finale kupa.U Srbiji zadnjih nekoliko godina osvajali su titule samo oni koji su imali wise sudija na svojoj strani.Po mom misljenju bolje je za Srpski fudbal da Partizan bude prvi i proba nesto u ligi sampiona(mada su i oni nikakvi),nego Zvezda koja ne znam sta misli u evropi sa onim njihovim "SUPERTALENTOVANIM" igracima.

Brane

pre 14 godina

Ispade Barselona!!Jel dao Mesi koji veceras?? Vidis Wengeru kako to Mrdja radi!! Sta vas briga vi zatvarate stadione i imate Duleta Vujosevica.Kada vas budemo punili ko curane 8. maja zapjevajte onu vasu tuzbalicu i ne zaboravite podignuti salove!!!

Tomas

pre 14 godina

Miloševića za predsednika, vratiti Đukića za trenera, te polovici sadašnjih prvotimaca podeliti otkaze.To je jedino pravo rešenje.PARTIZAN FOREVER.

kikojeki

pre 14 godina

Ovo je samo problem socijalne nepravde i siromastva u narodu. Posto zvezdasa ima negde oko milion u Srbiji (lazu da ih ima vise) zamislite da moraju trpeti i osvajanje duple krune Partizana u fudbalu, pored dva @final four@ u kosarci i vatrepolu. Moraju se i oni necem radovati u ovom beznadju i besparici!

henry

pre 14 godina

Mada me ne interesuje sta se dogadja medju grobarima,iskreno sam se radovao kada je izabran Djuric umesto Milosevica. Pogledajte samo sta je uradio Lukic za kratko vreme a dok su bili Dan Tane,Miskovici i Spasojevici samo su gledali da ojade klub i da ga kupe za male pare. Ista prica je kod grobara zadnjih nekoliko godina. Dupla kruna je nasa,mada bi i grobare bili u finalu,ovako cemo samo da ih pobedimo na JNA

dex

pre 14 godina

@pedjafcv

Invazija? Svih 150 ima da vas dodje? U jeeeeeeeee... I euforija je jos u NS? Pa naravno, kup je mnogo bitna stvar, ali svejedno pocisticemo vas opet sa par komada, cisto da odradimo jos jednu duplu krunu.

bojanzrex

pre 14 godina

I naravno odmah je tu neki pametni delija da da svoj sud! A realno, fudbal je u Srbiji toliko jeziv da se ja više umorim dok ga gledam, nego oni na terenu dok igraju! Zato napred KK PARTIZAN I VK PARTIZAN!!!

Dejan

pre 14 godina

Nikada lakse nisam podneo poraz. Ovo je samo ocekivani slag na tortu Stevanoviceve kuhinje. Sramote je sta on radi od ovekve ekipe Partizana, koja je prethodnih godina dominirala u domacim okvirima pod vodstvom Jokanovica (nisam ni njegov simpatizer, ali iza njega su bar bili rezultati). Ovaj "Plavi" glumi neku trenercinu i izmislja fudbal. A stvar je vrlo prosta, trebaju da igraju najbolji i treba da igramo napadacki.
Nadam se da je ovaj rezultat prelio casu, da ce uprava kluba konacno progledati i uciniti jedino sto treba, a to je OTKAZ. Srecom nije sve izgubljeno, borba za titulu jos traje, ali promene su neophodne, pod hitno...

vlada M&M

pre 14 godina

Što se tiče rezultata poznato je da i ćorava koka ubode...
Ali što se tiče foliranja i izležavanja po terenu,zaslužuju duplu krunu.
Ne znam da li će i finalu pokazati svu svoju (ne)moć.
Nadam se da će ovo biti prekretnica za početak "sablje" u rukovodstvu.

Кошаркаш.

pre 14 godina

Волим када Звезда изгуби, али сам почео и да волим када Партизан изгуби. Сваке године све гори тим, о игри на терену и залагању и да не причам, а у Европи ко боси по трњу. Уосталом, не знам како оволики број људи има живце да гледа ове кретене? Звезда је много боља, млад и неискусан тим, не играју Бог зна како, али се барем труде и треба да освоје све и да уђу у Лигу Шампиона а не ово више сваке сезоне некаква супермација Партизановог тима, а оно све морон до морона. Тек тренер.. Не знам шта сте очекивали? Укините фудбал!

rikukawa_akira

pre 14 godina

i ode "plavi"...i sa njim neprocenjivo znanje...pardon, neznanje...tesko mi pada ovaj odlazak,nece vise ko imati da me uveseljava posle utakmica svojim nonsensom...ali mi ga je i zao...pomislio je covek da je trener...
a ti mrdja,sad ces lepo imati priliku da se sapleces na loptu i namerno masis zicere protiv voljenog ti kluba...koja si ti bruka za fudbal!!!!
plavi,pozdravi djurica i pomozi mu da spakuje kofere!!!!
SAVO CEKAMO TE DA NAS SPASIS!!!!
P.S. POSTADOSMO ZAHVALJUJUCI DJURICU KAO ZLJEZDA U BASKETU...FK SLEDECA SEZONA...ON I PLAVI PRAVE PLAN ZA SLEDECU SEZONU....SMESNO...
ODLAZITE I VrATITE MI FUDBAL U HRAM!!!!

Milosssssss

pre 14 godina

Vojvodina je vise pobedila zato sto je Partizan igrao lose,nego zato sto su oni igrali dobro.Pobedili su takodje na individualne kvalitete Mrdje,Tadica i Djurovskog,Brkica,a po malo i Adjurua.Konacno je pruzena sansa Djurovskom da kreira igru ali u BUNKERU!Pa Vojvodina se branila sa svih 10 igraca svo vreme i isla iskljucivo na individulane kvalitete maestralnog Tadica i Mrdje.Koju su formaciju oni to igrali 8-2-0?U ovoj formaciji su pobedili sada ocajni Partitzan i nikad vise.Merbasvili je trebao na levom krilu da igra od pocetka jer je zaista sjajan igrac i Vosa je morala da igra fudbal,da rasiri igru,da pregazi snuzdeni partizan i da ostavi takav utisak da sledeci put igraci Partizana dodju na stadion Vojvodine u Novom sada,da im klecaju kolena.Ovom pobedom su ostavili utisak kao da su pobedili ekipu bolju od sebe(sto nema veze sa istinom),a fudbaleri Partizana kada budu dosli zelece osvetu i ako Vosa nastavi ovoako da igra,verovatnoce je i dobiti.Vojvodina mora da nadje trenera koj ce da inspirise njene igraca i da disciplinuje redove tima da bi bio spreman da krene ka najvecim ciljevima.

Zemun

pre 14 godina

Da li je neko video reakciju Tomica u zidu kod drugog gola Vojvodine prilikom centar suta?Covek se lepo sklonio da bi igrac vose centrirao.Cestitan Vojvodini na zasluzenoj pobedi ali upada u oci ono izlezavanje na terenu cim povedu,nije bilo potrebe za tim.

fixi

pre 14 godina

Bratski klub i ovoga puta je pokazao svoju odanost,takva fanaticna borbenost da bi se bratski klub spasao sigurnog poraza u finalu,kakkav je inace doziveo u proslom derbiju,jos nije vidjena.Mrdja je igrao sa 250% trener Vojvodine je trcao pored aut linije kao da se radi o finalu Svetkoog prvenstva,sudjenje mnogo gore nego kada je sudio Spasic.Da li je Tole Karadzic i dalje Predsednik FSS ili je to Lukic?

Boki

pre 14 godina

Zasluzeno nas dobi Vosa!Ali mene brine sto ne vidimo koliko smo slabi,i mi i Zvezda.Gledajmo sta rade na zadje dve utakmice:Diara ne moze da da gol ni da je ispred linije,S. Ilic kada potrci 10 metara onda 10 minuta ne moze do daha da dodje,Petrovic kao da su mu obecali 100 evra po svakom sutu sa vece daljine od 25 metara(da,danas mu se posrecilo,ali i u Jagodini i danas je sutirao kao pretplacen na suteve)... ima jos mnogo ovakvih primera.Evropa to ne trpi,pa zato svake godine ispadamo i gubimo od sve slabijih i slabijih ekipa.Ako ovako nastavimo uskoro mozemo ocekivati da nam sampiona drzave izbaci La Valeta ili Santa Koloma ili srasni Ril!Nesto se mora promeniti a naravno da je trener prvi na udaru,Plavi idi sam bolje je tako za sve a vi gospodo iz uprave vratite Djukica dok ne bude izgubljena i naredna sezona.

ne nervirajte se Grobari... ove godine se zna kako mora biti :-(

pre 14 godina

Vojvodina je odigrala cvrsto, lepo. I ako ovako bude igrala protiv Zvezde u finalu sigurno osvaja kup. Ne znam dal je Vosa odigrala dobro ili je Partizan popustio i pustio kao Ofk sto je morao. Zvezda se muci celu utakmicu, odbrana Ofk super i na kraju kao pogresi, i to da coveku loptu u noge. Ovo je bruka namestanja utakmica. Koliko god volela Partizan znala sam da ce izgubiti od Vose jer je to moralo tako da bude. Ni najmanje me nije pogodilo jer se zna da ove sezone Zvezda mora da osvoji titulu. Tako je to kod nas. Vosa ce sa pola snage odigrati finale da bi zvezda osvojila duplu krunu, jer ako ovako bude igrala kao sinoc nece im ni Zvezda primirisati. Ali dogovorice se oni vec nesto. Standardno. Zalosno. Partizan je puko sam, nije se ni trudio, Stevanovic daje otkaz, novi trener, ..... Kao Zvezda prosle god. Za dve opet mocan Partizan, Zvezda menja trenera i nece igraci da igraju i tako u krug. Volela bih da Vosa osvoji bar Kup. Zasluzuli su i oni posle toliko god. A ciganima jos da kazem, bolje i od ovakvog tima Vose da izgubimo nego od onakvog tima Sevojna kojeg ni nema u super ligi. :-)Sve u svemu fudbal nam je jada i beda. Dokle god se ne stane namestanjima nece nista ni biti od njega.

Milos

pre 14 godina

Vojvodina je vise pobedila zato sto je Partizan igrao lose,nego zato sto su oni igrali dobro.Pobedili su takodje na individualne kvalitete Mrdje,Tadica i Djurovskog,Brkica,a po malo i Adjurua.Konacno je pruzena sansa Djurovskom da kreira igru ali u BUNKERU!Pa Vojvodina se branila sa svih 10 igraca svo vreme i isla iskljucivo na individulane kvalitete maestralnog Tadica i Mrdje.Koju su formaciju oni to igrali 8-2-0?U ovoj formaciji su pobedili sada ocajni Partitzan i nikad vise.Merbasvili je trebao na levom krilu da igra od pocetka jer je zaista sjajan igrac i Vosa je morala da igra fudbal,da rasiri igru,da pregazi snuzdeni partizan i da ostavi takav utisak da sledeci put igraci Partizana dodju na stadion Vojvodine u Novom sada,da im klecaju kolena.Ovom pobedom su ostavili utisak kao da su pobedili ekipu bolju od sebe(sto nema veze sa istinom),a fudbaleri Partizana kada budu dosli zelece osvetu i ako Vosa nastavi ovoako da igra,verovatnoce je i dobiti.Vojvodina mora da nadje trenera koj ce da inspirise njene igraca i da disciplinuje redove tima da bi bio spreman da krene ka najvecim ciljevima.

владимир где- миљковић

pre 14 godina

Ne idem na utakmice od kad je prestao da se koristi parfem na južnoj tribini . nije uvreda reći da su navijači na utakmicama ,kao i uprava , počeli ooooozbiljno da se bave politikom.kad god se lomi rezultat ,neverovatno,proziva se "sud" i novinarka.a trenerove izjave posle poraza liče na izjave posle izgubljenih izbora.dosta je bilo,stvarno..... p.s.dečaci dobro igraju uprkos svemu.

milebn

pre 14 godina

Pa naravno da je loše kad zadnjih 5 godina igramo samo trening utakmice!!!U kojoj je ono bivšoj nam državi Vojvodina zadnji put nešto osvojila,osim u odbojci naravno!?

majstor

pre 14 godina

Sve je ovo "zasluga" Stevanovic. Sa trenerom tipa Duleta Vujosevica, Partizan bi mogao da bude i redovan ucesnik lige sampiona, da ne govorim o titulama i kupu

DELIJA >SEVER

pre 14 godina

mi se radujemo ali to nije za radovanje to je za plakanje bar smo mogli da dobijemo LAKSEG PROTIVNIKA xexexexexexexe ma nesekiraj te se grobari osveticemo vas KUP JE NAS.....NARAVNO......a i onako vama je i to mnogo polufinale kupa to vam je domet stim nema sta da se bunite glupo je

jimi

pre 14 godina

cim nema para neigraju MOREIRA I DIARA i ovi igraci su konacno shvatili da je i njihova liga mnogo jaca od ove srpske BETON LIGE . TERAJMO SPORTSKE TAJKUNE IZ SRPSKOG FUDBALA. ako budemo imali sto vise nasih (srpskih ) fudbalera onda se mozemo nadati i nekom boljem fudbalskom prvenstvu u SRBIJI.
(zmija, 15. april 2010 23:40) o kojim nasim igracima pricas covece,kakvi nasi igraci,reci jednog iz partizana da nesto valja...da nije bilo moreire i diare znas kad bi osvojili dve duple krune,nikad,pa ni tad...a to sto kazes kad nema para,oni nece da igraju,to je smesno...oni i kad su najgori oni su najborbeniji,pretrce vise nego cela ekipa...a naravno da im je muka da igraju kad npr moreira mora da gleda mrtvog sasu ilica u prvoj postavi,koji ne moze da dise...ne pricaj o necemu o cemu ne znas puno...sve u svemu,ja sam sinoc prvi put u zivotu navijao da partizan izgubi,i navijacu da ostane bez titule ako je to cena da ovaj,ne znam kako da ga nazovem,jer je neverovatna pojava,i nije mi jasno kako njega neko moze da nazove trenerom,coveka koji ne zna gde udara,ne zna kako se zove...bezi plavi bruko jedna,uzima nam zvezda duplu krunu sa najgorom ekipom u istoriji...a velike zasluge za sve ovo idu onom japiju tomicu,on je pravio ovu ekipu,on je dovodio raspale igrace,od kojih vecina ne moze srpsku ligu da igra...ono sinoc je bila bruka od fudbala,ono sto partizan igra,to je katastrofa,oni ne mogu da se sastave,ne znaju na kojim pozicijama igraju,davidov npr samo sto nije branio,stavlja lazevskog na desnog beka,onaj petrovic,sta je ono majko moja,on jedva ide,sada ce mnogi reci dao je gol,e svaka mu cast,ali je izgubio dve lopte i iz tih akcija smo primili dva gola...njega prvo treba nauciti na koju stranu njegova ekipa napada,posto on jedino zna da se okrene ka nasoj polovini,i da vraca loptu nazad pa da nasi stoperi imaju lpou 70% utakmice...bruke jedne,mrs iz kluba,svi od cistacica do predsednika!!!

dejan

pre 14 godina

Jedan je PARTIZAN bio bice i ostace, neka se slade cigani ali videcemo kad izadju u Evropu kako ce proci Lazetic i drugovi, a vec kakvu su akciju napravili u 87 minutu i postigli gol ono je bila akcija za udzbenike Lekic golgeter centarfor na svakih 10 utakmica ubode po jedan gol na sent, e SRPSKI fudbalu dokle si stigao kad su ti prvoligasi MLADI RADNIK i METALAC jadno zar ne, zato i prolazimo u EVROPI kako prolazimo, ali eto nek osvoji crvena zvezda ove godine duplu krunu na celu sa vladanom lukicem na celu posto kupuju sve utakmice ali DERBI SE NE KUPUJE.P.S.MNOGO SMO JAKI.

medicinar

pre 14 godina

(dex, 16. april 2010 13:52)

decko ne da si smesan...
da se ne secas mozda pre tri godine koliko nas je doslo? niko dosad nije u tolikom broju otisao na gostovanje!
zato razmisli malo...

KUŠTA IZ AUTA!

pre 14 godina

prosle godine zvezda 3.,23 boda razlike,izgubila od javora,sevojna,sad od metalca.posto gani vec 20 godina pominju da su bili prvaci sveta,sad mi treba njih za sevojno,javor,metalac itd. da sprdamo 50 godina
(tacka, 16. april 2010 17:00)

Slažem se s tobom.
.

NikolaS

pre 14 godina

A sto igraci vole da se skidaju u gacama kad slave?! Nikad mi to nije bilo jasno. A najbolje je bilo kako je Mrdja proslavio drugi gol: skinu covek dres, a ispod bela majca bez ikakve poruke?! Ne znam sta je hteo da nam kaze time, a znao je da ce da dobije zuti. Ne znam da li im je vruce ili im to skidanje povecava radost; Smesni su mi ovi nasi fudbaleri kad se raduju posle gola.

Grobar do srzi

pre 14 godina

Ocigledno je da je ovo namestena tekma, Vojvodina je potrosila oko 5000000 evra za pojacanja i nista nije uradila u ligi pa je dogovor sa partizanom da Partizan pusti Vojvodinu u finale kako bi mogla da igra u evropi zbog toliko ulozenog novca , a sledece sezone vojvodina daje partizanu 6 boda

ultrasrbin

pre 14 godina

ja sam za to da plavi ostane. ipak je on kao iskusan tim menadzer procenio da mu djordjevic i gavrancic ne trebaju,a moreiru i dijaru koji su bili nosioci igre potpuno unazadio. sta bih dao da imam bogunovica levo,ilica( sale ili brana desno) moreira i petrovic(fejsa u sredini). ima mesta i za tomica na desnom beku,lomica na levom a u sredini djordjevic i krstajic. u spicu kleo i dijara( ili bogunovic,a levo vujovic).

Ljubivoje I

pre 14 godina

Slušam ovog Partizanovog trenera i pitam se ko ga postavi na to radno measto. Koje skole je on pohadjao i jeli uopšte čuo za pedagpgiju, psiholpgiju i organizaciju. Šta se njemu tiče šta radi Fudbalski savez Srbije. Pa on je kuknjavom unapred dao alibi svojim igračima da loše igraju pošto su neispavani, gladni, žedni itd.
Zamislite pun avion 300 putnika i treba da leti preko Atlanika. Pilot se okliznuo u kupatilu i neko odredi drugog pilota i izadje pred te putnike i kaže im izvinite valjda će vas ovaj drugi pilot prevesti ali ako padnete u okean mi tu ništa ne možemo. Ili zakazana operacija i hirurg koji je odredjen je iz nekuh razloga onemogućen i opet uskoči drugi i onda se pre operacije izvinemo pacijentu i kažemo valjda ćeš preživeti.
Gospodine treneru Rartizana ugledaj se na Antića. On nije nikada rekao da sve zavisi od toga i toga. Uvek je govorio svi moji igrači su tim. Od svega čto treba da se radi u fudbalu vi kao i većina naših trenera a i novinara samo znate Levi spoljni, srednji vezni i ostale glupe fraze.
Pozdrav

dfsf

pre 14 godina

(pirke, 15. april 2010 22:12)

Pirke prijatelju Adebayor je odtrcao sa jednog kraja terena na drugi sa ociglednom nameroma da provocira. E sada ako se secas Anrijevog gola protiv nas i sta pokazivao.

PFC UE

pre 14 godina

Pre svega cestitke Vosi na zasluzenom prolasku u finale. Mi vec odavno nemamo igru i trenera. Zalosno je sto smo puni para a igre nema nigde.
Apro po najsrbskijih Srba na svetu - vidim puna usta Partizana i sve vrca od inteligentnih doskocica i pesmica. Toliko o kompleksima.
Ipak moram istaci jedan komantar:
ugasiti fk partizan i kk zvezda
(resenje!, 15. april 2010 19:53)
najpametniji komentar ikad
(Vladimir, 15. april 2010 20:36)
Pa ga i ovaj Vladimir podrzava. Kada fkcz uzme 8 titula za redom i jos nekoliko kupova i kada tri puta uzastopno udje u top 8 EL i kada udje na f4 EL a da pri tom fk partizan zavrsava sezone sa 8 igraca ili da gubimo od tamisa e onda su gore navedeni komentari na mestu.
Uzgred mi zadnje dve godine uzimamo duple krune (sto nista ne znaci u evropskim okvirima) al eto cisto da se skrene paznja zasto ni u kom slucaju ne moze da se poredi FK Partizan i KKSS.

tacka

pre 14 godina

prosle godine zvezda 3.,23 boda razlike,izgubila od javora,sevojna,sad od metalca.posto gani vec 20 godina pominju da su bili prvaci sveta,sad mi treba njih za sevojno,javor,metalac itd. da sprdamo 50 godina

...

pre 14 godina

a realno grobari, igrate najlepsi fudbal, nesto kao barsa… :)

moreira psuje sudiju i nista, reprezentativac petrovic napravio barem deset faulova i, opet, nista, neverovatno… vojvodina bolja za cetiri gola realno…

‘vi ste grobari, najjaci ste najjaci’ :)

nenadn22

pre 14 godina

Mesecna kablovska pretplata - 850 din, kesa smokija 70 din, flasa kole 100 din, gledati Mrdju kako posle prvog gola ucutkuje jug - NEPROCENJIVO!!!

STOVLA

pre 14 godina

Ja malo citah ove komentare ali kad videh da nema ni jednog naseg nego sve ciganski udarih po dugmetu 'back' da vidim da nisam promasio vest.
Kad ono jok. Nigde se ne pominje zvezda.

Ima neizlecivih bolesti.
Ova gospoda cigani boluju od jedne takve...

GrobaR

pre 14 godina

Cestitam Vovjodini , zasluzeno su prosli u finale kupa. Sad uporedite ovakvu igru Vojvodine i igru protiv Zvezde samo slep ne vidi o cemu se radi , jos jedan dokaz namestanja u nasem fudbalu! Ja ne znam koliko godina ima nasa odbrana, za sva tri gola je kriv igrac, ne znam mu ni ime ,koji je cuvao Mrdju. Pa ne igra vam Djordjevic poslali ste ga u Rusiju ! Sve u svemu losa igra i bolje da ne budemo prvaci da nas u Evropi svi dobijaju sa po dva tri gola razlike, sad neka se zvezda bruka umesto nas!

Ivke

pre 14 godina

..HITNO suspendovati Vojvodinu!! ..zabraniti Mrdji i Djurovskom igranje u ligi do daljeg!! Ovakvo nasilje nad partizanom je zaista NEDOPUSTIVO i ne sme proci NEKAZNJENO!!!

Beogradjanin

pre 14 godina

Svaka cast Vojvodini. Potpuno su zasluzeno pobedili. Nadam se da ce osvojiti kup. Jos da je OFK Beograd juce imao normalno sudjenje (npr. iskljucenje bez ikakvog razloga), pa da je dobio Zvezdu gledali bismo posle ko zna koliko godina finale gde obe ekipe zasluzuju da budu. Smucili su mi se i Partizan i Zvezda koji stalno namestaju. Nadam se da cu do kraja zivota bar jednom doziveti da neko drugi osvoji titulu.

Darko

pre 14 godina

Sramota sto ovi ''navijaci'' zvizde nasim fudbalerima posle poraza.Pa sta,i kada ne budes prvi ti,i kada se cuju zvizduci,i tada cu Partizane znaj da te volim ja!!!

Black and white

pre 14 godina

Ode kup,zaostajemo za ciganima 4 boda pa je red da odu i Plavi i Šnajder.Ali,
polupaćemo cigane u derbiju, daćemo im 5 komada do poluvremena, čisto da vide da nismo zaboravili da igramo fudbal,nego je naš trener zaboravio da radi svoj posao, jer je i ono malo što je naučio od Petka zaboravio. Tačno je ono što Plavi kaže da nas ruše 8 meseci,još im na ruku ide i što je on trener,ma sve im se složilo. Samo me strah da ne dovedu opet Ješića.
PLAVI ODLAZI,ŠNAJDERU ODLAZI.

Grobar25

pre 14 godina

Ovaj srpski fudbal je iz godine u godinu sve gori,kao i u regionu.Jedini spas za ovaj lopovski fudbal u regionu je Regionalana liga.Sad kad je najlaksi put do grupa u Ligi Sampiona,Srpski fudbal se raspada.Partizan je prodao sve sto je valjalo i doveo nekoliko staraca koje niko nije zelio(Krstajic,Gavrancic,Ilic i kompanija),jedino mi je zao sto ne proda Dijaru,da makar zarade od nesto para od njega,posto nikad nisam postovao tog igraca.Svi ga hvale kako je najbolji strijelac Srpske lige,ali u evropi se on ne vidi(kao sto se nisu vidjeli Odita i Boja).Normalno je da ce biti najbolji strijelac kad na svakoj utakmici ima po 5 ili 6 100% sansi,i jos je duplo brzi od svakog beka iz ove raspale lige.A sto se tice Mrdje i Djurovskog,njima ce biti najveci uspijeh u zivotu sto su dali gol Partizanu i prosli u finale kupa.U Srbiji zadnjih nekoliko godina osvajali su titule samo oni koji su imali wise sudija na svojoj strani.Po mom misljenju bolje je za Srpski fudbal da Partizan bude prvi i proba nesto u ligi sampiona(mada su i oni nikakvi),nego Zvezda koja ne znam sta misli u evropi sa onim njihovim "SUPERTALENTOVANIM" igracima.

milos

pre 14 godina

Odmah da kazem da je pobeda Vojvodine vise nego zasluzena i cista.Medutim motam da se osvrnem na drugu stvar a to je-
1.Pod hitno izvrsiti fuziju fmp i kkcz.
2.Pod hitno Mrdu i Durovskog vratiti u c.zvezdu.
Ovo uraditi zato da bi Partizan igrao protiv jednog jaceg protivnika,ali samo jednog,a ne ovako --oni izmedu sebe namestene laganica meceve,a protiv Partizana na krv i noz.
Veceras ne samo sto su nas nadigrali ,nego su nas i izmlatili i sreca da se niko nije povredio,a po terenu se valjali oni pola utakmice!!
Opasne se stvari rade u nasem fudbalu i bojim se da se sve ovo ne zavrsi lose,jer se stvaraju opasne tenzije kod navijaca.

fixi

pre 14 godina

Bratski klub i ovoga puta je pokazao svoju odanost,takva fanaticna borbenost da bi se bratski klub spasao sigurnog poraza u finalu,kakkav je inace doziveo u proslom derbiju,jos nije vidjena.Mrdja je igrao sa 250% trener Vojvodine je trcao pored aut linije kao da se radi o finalu Svetkoog prvenstva,sudjenje mnogo gore nego kada je sudio Spasic.Da li je Tole Karadzic i dalje Predsednik FSS ili je to Lukic?

Bozji poslusnik i izvrsitelj -Trajan Krecu -Tigar

pre 14 godina

Kad je Stevanovic bio postavljen za trenera Partizana, nisam bio ni ZA njega, ni PROTIV njega, jer je covek preuzeo Partizan od Jokanovica , pa nismo imali sanse da vidimo.....kakav je trener ! Posle danasnjeg poraza od Vojvodine u kupu Srbije, definitivno.....MORA DA BUDE SMENJEN ! Sasa Ilic, Dijara, Moreira nisu dali nijedan gol celo prolece, igraci trce kao muve bez glave ! Jokanovic je bio gospodin za Stevanovica, navijaci ga nece, i Jokanovic je bio pocetnik, ali je naucio u hodu ! Iskusan trener , kao Tumbakovic, moze ako hoce da uzme Partizan i da sa njim odbrani titulu, jer radi u FSS , kao savetnik ! Definitivno, Dusko Vujosevic je primer trenera kako se izvadi maksimum iz igraca, a ne ...minimum ! Jedna bitka je izgubljena, ali rat jos traje i do kraja prvenstva ima jos 21 bod u opticaju i derbi na JNA ! Bog voli hrabre, verne i postene !

...kad si bio dete malo...

pre 14 godina

"komsije, stop korupciji u srpskom fudbalu"- da nije urnebesno smesno, bilo bi tuzno.
Prvi napad posle prvog gola Vose, Mrdja koristi gresku dva igraca Partizana, krece sam prema golu Partizana, stoper ga povlaci i rusi, sudija nista. Lomic tuce ono dete Novakovica, prvo udarac nogom u koleno pa lakat u grudi, potom sutira loptu u glavu Mrdje dok ovaj lezi na zemlji. Ali, nema veze, vi ste najposteniji klub i igrate najlepsi fudbal,familija i tako to.

TheGrobar

pre 14 godina

Bruka i sramota, ja ne znam kakvo je ono sramno ponasanje Lomica, znaci onako se ne ponasa najgori olos koji nema ni 3 razreda skole, u prvom poluvremenu kad ga je mrdja oborio a lomic ga sa zemlje namerno sutira. veceras je igra partizana bila ocajna ali ako je ovo ista ona vojvodina od pre desetak dana sto je pukla on zvezde ja sam onda don dzonson. vidi se da su igraci vojvodine pokupili neke fore od cigana, pri svakom startu leze i valjaju se po travi po 2-3 minuta, bruka i sramota. sudija sudijo ocajno, izgubio kontrolu nad utakmicom, pa onaj lomic za ono sto je sutnuo mrdju i cini mi se jovanovic kad je kao sirovina isoucao loptu u aut, kao iznerviran decko, pa za to se u normalnim ligama odmah dobija crveni. ovo je najgori skup igraca u istoriji partizana, trecina njih je za kazneno-popravni dom, ja ne znam jel postoji neka kontrola ko moze sve da igra kod nas, jel pitaju oni igrace jel ste makar zavrsili osnovnu skolu? gledao sam na tv-u jednom knezevica, pa on ne zna da sastavi prosto-prosirenu recenicu, klasicna splavarski tip, i takav da mi igra u partizanu? more bre treba vama da dodje jedan dan prof. dule i da vam izlupa samare i cuske, osilili ste se a ne mozete jagodinu da pobedite. vi razmisljate o ligi sampiona hahaha pa tamo se igra fudbal a ovo sto vi mucite i davite loptu je susta suprotnost od toga. na kraju, vise se decurlije i kompleksasa javilo veceras na porazu partizana nego juce na pobedi zvezde, ako ako, radujte se jos 5-6 dana jer ako ima neke pravde i zdravog razuma u ovoj zemlji zvezda nece evropu da vidi jos koju godinu a u sledecoj sezoni cete da se borite za opstanak u drugoj ligi. Pozdrav svim normalnim navijacima, a ne huliganima i kompleksasima.

Boki SU

pre 14 godina

Mrdja pravi Zvezdas vas je rasturio!!!A vec ste mislili na finale sa Zvezdom pucam od smeha :).Ovu istu Vojvodinu je Zvezda rasturila 3-0 bez problema pa vi vidite koliko ste slabi
(Dane, 15. april 2010 20:56)

Jesi jos tu ili si vec pukao?Ako ako momak ,smejaces se ti , ali KISELO 5.maja..ta ista Vojvodina se sklonila da im date 3 gola sto nece biti slucaj u finalu (nadam se) ..zivi bili pa videli a ti dotle nemoj da puknes !

Dejan

pre 14 godina

Vosa je bila za klasu bolja na ovoj utakmici. Kao navijac Partizana cestitam im na zasluzenoj pobedi i zelim im puno uspeha u finalu. Mi smo tim bez igre. Mislim da jos placamo cenu odlaska igraca u Japan na tekmu. Nemamo dovoljan broj kvalitetnih igraca koji bi mogli da nadomeste odsustvo prvotimaca. Nadam se da ce se sada okrenuti borbi za titulu.

Grobar do srzi

pre 14 godina

Ocigledno je da je ovo namestena tekma, Vojvodina je potrosila oko 5000000 evra za pojacanja i nista nije uradila u ligi pa je dogovor sa partizanom da Partizan pusti Vojvodinu u finale kako bi mogla da igra u evropi zbog toliko ulozenog novca , a sledece sezone vojvodina daje partizanu 6 boda

milebn

pre 14 godina

Pa naravno da je loše kad zadnjih 5 godina igramo samo trening utakmice!!!U kojoj je ono bivšoj nam državi Vojvodina zadnji put nešto osvojila,osim u odbojci naravno!?

kikojeki

pre 14 godina

Ovo je samo problem socijalne nepravde i siromastva u narodu. Posto zvezdasa ima negde oko milion u Srbiji (lazu da ih ima vise) zamislite da moraju trpeti i osvajanje duple krune Partizana u fudbalu, pored dva @final four@ u kosarci i vatrepolu. Moraju se i oni necem radovati u ovom beznadju i besparici!

pirke

pre 14 godina

Mesecna kablovska pretplata - 850 din, kesa smokija 70 din, flasa kole 100 din, gledati Mrdju kako posle prvog gola ucutkuje jug - NEPROCENJIVO!!!
(nenadn22, 15. april 2010 20:01)

Da ima imalo zakona u ovoj drzavi, bio bi kaznjen (seti se samo Adebajora prema navijacima Arsenala).

Cestitam Vojvodini na zasluzenoj pobedi, zvezdi takodje, a ako ovako odigraju protiv njih i izgube nikad vise nas fudbal nece biti zdrav.

bojanzrex

pre 14 godina

I naravno odmah je tu neki pametni delija da da svoj sud! A realno, fudbal je u Srbiji toliko jeziv da se ja više umorim dok ga gledam, nego oni na terenu dok igraju! Zato napred KK PARTIZAN I VK PARTIZAN!!!

majstor

pre 14 godina

Sve je ovo "zasluga" Stevanovic. Sa trenerom tipa Duleta Vujosevica, Partizan bi mogao da bude i redovan ucesnik lige sampiona, da ne govorim o titulama i kupu

Ogi Bujanovac

pre 14 godina

Dakle, Djordjevic je mator, podmladjujemo ekipu. A sta je onda Sasa Ilic? Sta je pokazao od kako je dosao, pa Mijic bolje igra od njega!!
Nemoze se igrati kada ti tim sastavlja predsednik, a trener samo gleda, a i kad pokusa nesto to veze nema sa fudbalom!
Imamo 4 puta bolje pojedince nego Zvezda, a od igre NISTA!!!

Aleksandar

pre 14 godina

Vecerasnji biseri komentatora...

Partizanima je neprobojan bedem Vojvodine.

Do 65. minuta Vojvodina je dva puta pogodila i zato vodi sa 3:1.

Ne znam zasto je Mario Djurovski dobio zuti karton (igrac sigurno minut u krupnom kadru bez majice)

Plech je veceras NEPREKOSNOVEN!

Zemljo otvori se,progutaj me kada ovakve neznalice prenose utakmice!

vlada M&M

pre 14 godina

Što se tiče rezultata poznato je da i ćorava koka ubode...
Ali što se tiče foliranja i izležavanja po terenu,zaslužuju duplu krunu.
Ne znam da li će i finalu pokazati svu svoju (ne)moć.
Nadam se da će ovo biti prekretnica za početak "sablje" u rukovodstvu.

Boda

pre 14 godina

Posle danasnje blamaze: SAVA MILOSEVIC,predsednik FK Partizan, Ljubisa Tubakovic,sportski direktor, Miroslav Djukic,sef strucnog staba. Reci hvala pre svih Vukadinovicu,Gruboru,Jovcicu i Ruzicu. Ovi vode FK Partizan u propast.

ocekuje vas tragedija u parizu

pre 14 godina

ja ipak mislim da je dug put do japana kriv. nedao bog da pustite nekoga u JA, necete od umora da se sastavite cele sezone. sva sreca pa smo vas se otarasili iz A-repke, tako da mozemo nesto da ocekujemo na SP... jos onaj lizovic sili tako nesto, sto zalutao u rusiji i to bi bilo to.

dejan

pre 14 godina

Jedan je PARTIZAN bio bice i ostace, neka se slade cigani ali videcemo kad izadju u Evropu kako ce proci Lazetic i drugovi, a vec kakvu su akciju napravili u 87 minutu i postigli gol ono je bila akcija za udzbenike Lekic golgeter centarfor na svakih 10 utakmica ubode po jedan gol na sent, e SRPSKI fudbalu dokle si stigao kad su ti prvoligasi MLADI RADNIK i METALAC jadno zar ne, zato i prolazimo u EVROPI kako prolazimo, ali eto nek osvoji crvena zvezda ove godine duplu krunu na celu sa vladanom lukicem na celu posto kupuju sve utakmice ali DERBI SE NE KUPUJE.P.S.MNOGO SMO JAKI.

Milos

pre 14 godina

Vojvodina je vise pobedila zato sto je Partizan igrao lose,nego zato sto su oni igrali dobro.Pobedili su takodje na individualne kvalitete Mrdje,Tadica i Djurovskog,Brkica,a po malo i Adjurua.Konacno je pruzena sansa Djurovskom da kreira igru ali u BUNKERU!Pa Vojvodina se branila sa svih 10 igraca svo vreme i isla iskljucivo na individulane kvalitete maestralnog Tadica i Mrdje.Koju su formaciju oni to igrali 8-2-0?U ovoj formaciji su pobedili sada ocajni Partitzan i nikad vise.Merbasvili je trebao na levom krilu da igra od pocetka jer je zaista sjajan igrac i Vosa je morala da igra fudbal,da rasiri igru,da pregazi snuzdeni partizan i da ostavi takav utisak da sledeci put igraci Partizana dodju na stadion Vojvodine u Novom sada,da im klecaju kolena.Ovom pobedom su ostavili utisak kao da su pobedili ekipu bolju od sebe(sto nema veze sa istinom),a fudbaleri Partizana kada budu dosli zelece osvetu i ako Vosa nastavi ovoako da igra,verovatnoce je i dobiti.Vojvodina mora da nadje trenera koj ce da inspirise njene igraca i da disciplinuje redove tima da bi bio spreman da krene ka najvecim ciljevima.

Ralemvp

pre 14 godina

Ne razumem. U nasoj zemlji je ocajan fudbal. Jos gore. Partizan i Zvezda su samo manje ocajni od drugih ekipa. Iskreno,ko god da osvoji titulu ZNAMO SVI da 100 posto nece uci u LS. Zato ne pratim nas nesretni fudbal. Nece niko vise nikada uci u LS. Surova realnost.

Zmaj

pre 14 godina

pantelic? Nemojte biti smesni! Mrdju odmah umesto njega u reprezentaciju dok je u ovakvoj formi. Covek je u prvoj dao 2 gola, a ovaj ukupno 4 u 30 utakmica za reprezentaciju...

zorz

pre 14 godina

Cestitke od iskrenog Grobara Vojvodini na apsolutno zasluzenoj pobedi.Kup kao kup ja licno nikada nisam nesto specijalno cenio ali u svakom slucaju sportsku je cestitati.Partizan je odigrao najslabiju utakmicu ove sezone a Vojvodina ja bar mislim najbolju.Da im pozelim srecu u finalu nema potrebe jer Vojvodina protiv Zvezde ne grize ni 20% kao veceras protiv Partizana.Mrdji cestitke na prelepim golovima ali znamo da protiv Zvezde u svakoj sansi loptu salje nebu pod oblake.Kad se setim u 1.mecu u Novom Sadu sta je promasio to je cudo :)Ono se jednostavno ne promasuje

Mosa :)

pre 14 godina

A od Vose - MOSAAAA :) Nabedjena ekipa Partizana izgubila je od prosecne ekipe Vojvodine koja je na Marakani ponizena (3-0. I napred ZVEZDO LEEE :)

Sale Grobar

pre 14 godina

Veliki sam partizanovac ali se iskreno nisam mnogo potresao...nas fudbal je poligon za amatere i to je stanje koje ce biti konstanta jer bez novca,kvalitetne uprave trenera i igraca se nemoze nista napraviti.Sada ce zvezdasi da likuju ali Sevojno se nije desilo prije 10 nego prije godinu dana,pa eto nek osvoje duplu krunu uradice nesto u Evropi!?I sami znaju da nece...

Grom

pre 14 godina

•Svaka cast Vojvodini. Potpuno su zasluzeno pobedili. Nadam se da ce osvojiti kup. Jos da je OFK Beograd juce imao normalno sudjenje (npr. iskljucenje bez ikakvog razloga), pa da je dobio Zvezdu gledali bismo posle ko zna koliko godina finale gde obe ekipe zasluzuju da budu. Smucili su mi se i Partizan i Zvezda koji stalno namestaju. Nadam se da cu do kraja zivota bar jednom doziveti da neko drugi osvoji titulu.
(Beogradjanin, 15. april 2010 20:19

A ponisten gol Zvezdi ne pominjes, a?

dex

pre 14 godina

@pedjafcv

Invazija? Svih 150 ima da vas dodje? U jeeeeeeeee... I euforija je jos u NS? Pa naravno, kup je mnogo bitna stvar, ali svejedno pocisticemo vas opet sa par komada, cisto da odradimo jos jednu duplu krunu.

Činjenice

pre 14 godina

1.Mrđina četvrta sreća
2.Plavi će i posle ovog meča tvrditi kako igraju najlepši fudbal iako su realno po igri u rangu Čukaričkog
3.Dijara još uvek nije posetio psihologa
4.Đurovski je dao najlepši gol
5.Firmaši su nadjačali jug
6.Čemu spominjanje da hoćete titulu,kad ne možete da je uzmete

pitanje

pre 14 godina

Auuu.....sta bi ? Red slanine,red sunke i tako 3 puta...A u medjuvremenu crna guja,spomenik washingtonu i naravno nervozni postar dr-mr-fr mo...c.c.c.c.c.c joj brukeee ,joj... hahahhahaha
nema veze,uzecete duplu krunu,kad dodjete na stadion Crvene Zvezde,u trofejnu salu!

Milosssssss

pre 14 godina

Vojvodina je vise pobedila zato sto je Partizan igrao lose,nego zato sto su oni igrali dobro.Pobedili su takodje na individualne kvalitete Mrdje,Tadica i Djurovskog,Brkica,a po malo i Adjurua.Konacno je pruzena sansa Djurovskom da kreira igru ali u BUNKERU!Pa Vojvodina se branila sa svih 10 igraca svo vreme i isla iskljucivo na individulane kvalitete maestralnog Tadica i Mrdje.Koju su formaciju oni to igrali 8-2-0?U ovoj formaciji su pobedili sada ocajni Partitzan i nikad vise.Merbasvili je trebao na levom krilu da igra od pocetka jer je zaista sjajan igrac i Vosa je morala da igra fudbal,da rasiri igru,da pregazi snuzdeni partizan i da ostavi takav utisak da sledeci put igraci Partizana dodju na stadion Vojvodine u Novom sada,da im klecaju kolena.Ovom pobedom su ostavili utisak kao da su pobedili ekipu bolju od sebe(sto nema veze sa istinom),a fudbaleri Partizana kada budu dosli zelece osvetu i ako Vosa nastavi ovoako da igra,verovatnoce je i dobiti.Vojvodina mora da nadje trenera koj ce da inspirise njene igraca i da disciplinuje redove tima da bi bio spreman da krene ka najvecim ciljevima.

nord

pre 14 godina

Sve cestitke ekipi Vojvodine! Bas mi je drago da su konacno pokazali kvalitet koji poseduju, mada je pomalo kasno. No...kup uzeti nece jer im to Zvezda nece dozvoliti! Napred Zvezdo, dupla kruna nikad bliza!!!

Deki

pre 14 godina

Fudbalska lopte 800 dinara, fudbalski dres 1000 dinara, gledati kako CRVENA ZVEZDA osvaja prvenstvo (kada vas pobjedimo) i kup na stadionu partizana - NEPROCENJIVO......

Ivica_Negotin

pre 14 godina

Posle devet polufinala eto deseti put Vojvodina je prosla, Partizan igra slabo a i Zvezda nista posebno tako da mislim da Zvezda uopste nije tako blizu titule bice tesno!

rikukawa_akira

pre 14 godina

i ode "plavi"...i sa njim neprocenjivo znanje...pardon, neznanje...tesko mi pada ovaj odlazak,nece vise ko imati da me uveseljava posle utakmica svojim nonsensom...ali mi ga je i zao...pomislio je covek da je trener...
a ti mrdja,sad ces lepo imati priliku da se sapleces na loptu i namerno masis zicere protiv voljenog ti kluba...koja si ti bruka za fudbal!!!!
plavi,pozdravi djurica i pomozi mu da spakuje kofere!!!!
SAVO CEKAMO TE DA NAS SPASIS!!!!
P.S. POSTADOSMO ZAHVALJUJUCI DJURICU KAO ZLJEZDA U BASKETU...FK SLEDECA SEZONA...ON I PLAVI PRAVE PLAN ZA SLEDECU SEZONU....SMESNO...
ODLAZITE I VrATITE MI FUDBAL U HRAM!!!!

zvezdas iz Voljcinca

pre 14 godina

ma po cemu partizan ima bolju ekipu od zvezde ja stvarno ne vidim.jel Bozovic bolji od Stamenkovica,u cemu su to Ninkov,DJordjevic,Vilotic,Ignjatijevic slabiji od Knezevica,Jovanovica,Stankovica,Lomica,Krstajica[on nesto vredi]ili vezni red ili napad pazi Diara,Cleo,Vashington[smesan] bolji od Lekica,Jevtica,Perovica,ja nevidim snagu malog partizana.Mozda prevagu cine Mijic,Lazevski,Radosavljevic,Brana Ilic.Ma ZVEZDA sampion.Izvinjavam se svima kog sam zaboravio.

novosadjanin

pre 14 godina

Beograd.... FIRMIN GRAD!!!Bio sam na utakmici i 2 gola nisam video. STA RECI NEGO SAMO FENOMENALNO!!!! SA pola snage
1:3... mislite o tome

tata

pre 14 godina

Stevanoviću odlazi,nećemo da gledamo ovakav Partizan,koji ne samo da nema igru već su i igrači frustrirani(Petrović je zaslužio 2 crvena jer je celu utakmicu namerno išao u igrače),Partizan po imenima je 2 koplja ispred svih ali kad nema ko to da poveže.Đuriću napolje i povedi Stevanovića (dobar igrač ali loš trener.

Grobar Ni

pre 14 godina

После ове срамоте коју су својим навијачима данас приредили тзв. фудбалери ФКП и игре која указује на сву беду фудбалског схватања „тим менаџера“ овог клуба, једино што се може рећи је то да се њему под хитно забрани било какав контакт са фудбалерима, јер је успео да им и оно што су некада знали, а то је, будимо реални, мизерно, сведе на ниво који је и испод овога. Срамота. Са њим треба да иде и председник Ђурић са његовим УО, а да на његово место дође легенда српског фудбала Саво Милошевић са својим тимом који једино може да спаси гигант српског фудбала од краха који се одавно већ назире.

tancredo

pre 14 godina

A bole vas, seckate slaninicu, zalivate jagodinskim, vi se više ne sekirate nizašta.
A što se nas tiče - slaninari,
Kup + Kadu za Tadića i evo ruka?

Bojan

pre 14 godina

ne znam odakle Vam samo za pravo da napišete da je Brkić drugi golman reprezentacije ?? Po svemu viđenom do sad BRKIĆ JE PRVI GOLMAN REPREZENTACIJE!!!!

Milutin

pre 14 godina

Bez pomoci sudija i "prijateljskih" klubova (Hajduk, Spartak, BSK Borca, Cukaricki) ovaj tim Partizana bi se smestio negde u sredinu Super lige.

Ivan

pre 14 godina

Odlazite svi i Plavi i Nadj i Djuric pogotovo, muka mi je vise od svih, i takodje ove babe iz tima koje nece da trce i da se bore!!!
Sramota je da igraci Vojvodine onako trce za njihov grb a svi znamo da realno 80% njihovih igraca ne navija za tim u kome igraju!!! Stidite se svi bre!!!
PS: Djumiju i igracima Vose od sveg srca zelim da osvoje kup!

mirko22

pre 14 godina

TOOOOOOOOOOOOO VOSO!!
NAPRED DO PEHARA!!!
sumnjao sam u Tadica vec duze vreme,mislio sam da je protracen talenat ali decko pokazuje da nije zaboravio da igra fudbal! Mrdja moze u reprezentaciju kao rezervni spic!! NAPRED VOSA!

Galaktiko

pre 14 godina

PLAVI ODLAZI!!!
A Mrdja se valja po terenu dobrih 25 minuta u drugom poluvremenu.Partizan igra sramotno,i Plavi a sa njim i Djuric treba da hitno odu sa funkcija. Nasa igra se svodi na ,,ja tebi-ti meni,, al na nasoj polovini,Sale Ilic je ocigledno zaboravio da igra fudbal.Pa ljudi,onaj Vasington je vezara,pa taj ni u Surdulici ne bi mogao da igra. UPRAVA NAPOLJE.

Milan

pre 14 godina

Bravo za Vojvodinu konacno je dokazala da moze kada hoce,samo bi mi bilo draze da je ovaj rezultat 3:1 bio protiv Zvezde,al eto ostaje nada da ce i njih ovakvom igrom pobediti i osvojiti KUP. Cestitke jos jednom za prikazanu igru!!! zasluzno do finala!!!

as

pre 14 godina

Ja malo citah ove komentare ali kad videh da nema ni jednog naseg nego sve ciganski udarih po dugmetu 'back' da vidim da nisam promasio vest.
Kad ono jok. Nigde se ne pominje zvezda.

Ima neizlecivih bolesti.
Ova gospoda cigani boluju od jedne takve...
(STOVLA, 15. april 2010 23:33)

Ima na kraju
Vojvodina i Crvena zvezda će sastati u finalu Lav kupa 5. maja, a taj susret biće repriza prvog finala Kupa Srbije 2006/07. godine kada je Zvezda slavila sa 2:0.

goran

pre 14 godina

jao ljudi bruka od fudbala.jad i beda.treba nam totalni remont.ovo nista ne valja.i mi cemo sa ovim timom da igramo u evropi.uzas.ima da nas dobijaju ermenci,azerbedjanci,estonci,kazahstanci.auuu,kolko je bilo loso.ja ove igrace ne bih zvao da igraju mali fudbal sa mnom.kakav ilic,kakav moreira,kleo,petrovic,diara.oni su osvojili 2 titule za redom,jer je zvezda bila na izdisaju,a mi smo to velicali kao da smo uradili bog zna sta.i jokan kao najbolji trener,a 90%utakmica kuci je dobijao sa 1:0.{ipak tvrdim da je zvezda danas slabija od nas}.od mrdje smo napravili heroj,a decko nije mogao par sezona da nadje angazman u trecim ligama u evropi.za njega je prosecan igrac-superlativ,a danas nam dao 2 golova.imali smo najslabijeg protivnika u kvalifikacijama za ligu sampiona i opet nista.pa nas fudbal je 50 godina iza francuskog,a da ne pricam o 5 najjacih liga u evropi.ne vidi se kraj tunela.

Bojan

pre 14 godina

ne znam odakle Vam samo za pravo da napišete da je Brkić drugi golman reprezentacije ?? Po svemu viđenom do sad BRKIĆ JE PRVI GOLMAN REPREZENTACIJE!!!!

TIGER

pre 14 godina

Cestitke Vojvodini! Stvarno su nas nadigrali danas. Kada bi upola od ovog odigrali protiv komsinice, uzeli bi kup 100000 %
Svaka cast i srecno dalje.

P.S.

Drago mi je sto sam video da ima toliko navijaca, koji navijaju za Vojvodinu, koji su presli toliki put zbog svog kluba! Jos samo da vasi fudbaleri izbace neke stvari iz glave mozda vec naredne godine mogu i do titule...

vlada_mauzer

pre 14 godina

sad je Plavi video ko su dva naj kvalitetnija tima Crvena Zvezda i Vojvodina,ej al stvarno nesto moram da kazem igrate ko Barselona....xaxaxax

Dane

pre 14 godina

Mrdja pravi Zvezdas vas je rasturio!!!A vec ste mislili na finale sa Zvezdom pucam od smeha :).Ovu istu Vojvodinu je Zvezda rasturila 3-0 bez problema pa vi vidite koliko ste slabi

kenny

pre 14 godina

Verovatno najbolja domaca utakmica ove sezone. Ovakvim golovima mogu da pozavide i najjace lige Evrope. Vojvodina ako bude ovako igrala u kvalifikacijama za Ligu Evrope sledece godine, bice spasa za srpski fudbal.

Hmm

pre 14 godina

Hahaha, kako mi je drago a to samo zbog toga sto ste poleteli a pali ste ne u Budjanovce nego na sopstveni stadion. Jos kad vam mi dodjemo pa bice petarda hahaha.

shabkoni

pre 14 godina

na zahtev fk partizan otkazuje se svetsko prvenstvo u juznoj africi zarad bolje oripreme ekipe za naredni period.ovo je rezultat dugih i napornih pregovora uprave kluba i celnika saveza,a sve u cilju napretka srpskog fudbala.jos samo da zabrane gledaocima i novinarima dolazak na stadione i na konju su.

tacka

pre 14 godina

prosle godine zvezda 3.,23 boda razlike,izgubila od javora,sevojna,sad od metalca.posto gani vec 20 godina pominju da su bili prvaci sveta,sad mi treba njih za sevojno,javor,metalac itd. da sprdamo 50 godina

KUŠTA IZ AUTA!

pre 14 godina

prosle godine zvezda 3.,23 boda razlike,izgubila od javora,sevojna,sad od metalca.posto gani vec 20 godina pominju da su bili prvaci sveta,sad mi treba njih za sevojno,javor,metalac itd. da sprdamo 50 godina
(tacka, 16. april 2010 17:00)

Slažem se s tobom.
.

Delija

pre 14 godina

Vidim neki Grobari se žale da su im igraci umorni od Japana. Nego kašte vi meni deco, jel i taj Mrdja išo u taj Japan ili je sedijo kuci i gledijo utakmicu? :))))

Willzykk

pre 14 godina

Navijam za Partizan, ali mogu da kažem da Zvezda igra lepši fudbbal od nas tokom cele sezone. Nije mi jasno kako jedna ekipa, koja je dve sezone za redom osvajala duplu krunu, mogla da odigra ovako lošu utakmicu i da ne stvori niti jednu jedinu šansu za gol. Igrači poput Ilića, Petrovića, Clea, Washingtona mi nisu jasni kako mogu da igraju fudbal, a da ne mogu da iskontrolišu jednu loptu. Niko od njih po meni ne zaslužuje da igra sledeće sezone. Cleo jeste dao 10 golova na 20-ak utakmica, ali je on tih 10 golova dao na 5-6 utakmica, jer je davao 2 gola na nekoliko utakmica, a na ostalih 15 je odigrao za čistu nulu! Ilić jeste dobar igrač, ali njegovo vreme je odavno prošlo. Washington - Zašto on uopšte igra fudbal? Petrovića koriste kao ofanzivnog igrača, a ima sve karakteristike za defanzivca. Ko se samnom slaže, neka preporuči, a ko se ne slaže, neka obeleži ono drugo.

SuperPipo

pre 14 godina

Lale oprale noge u lavoru... Kazete da je Vojvodina nasa filijala,pa dobro... Zamislite sta cemo mi da vam uradimo,kad vas nas B tim ovako ponizi!? Mislite o tome...

ne nervirajte se Grobari... ove godine se zna kako mora biti :-(

pre 14 godina

Vojvodina je odigrala cvrsto, lepo. I ako ovako bude igrala protiv Zvezde u finalu sigurno osvaja kup. Ne znam dal je Vosa odigrala dobro ili je Partizan popustio i pustio kao Ofk sto je morao. Zvezda se muci celu utakmicu, odbrana Ofk super i na kraju kao pogresi, i to da coveku loptu u noge. Ovo je bruka namestanja utakmica. Koliko god volela Partizan znala sam da ce izgubiti od Vose jer je to moralo tako da bude. Ni najmanje me nije pogodilo jer se zna da ove sezone Zvezda mora da osvoji titulu. Tako je to kod nas. Vosa ce sa pola snage odigrati finale da bi zvezda osvojila duplu krunu, jer ako ovako bude igrala kao sinoc nece im ni Zvezda primirisati. Ali dogovorice se oni vec nesto. Standardno. Zalosno. Partizan je puko sam, nije se ni trudio, Stevanovic daje otkaz, novi trener, ..... Kao Zvezda prosle god. Za dve opet mocan Partizan, Zvezda menja trenera i nece igraci da igraju i tako u krug. Volela bih da Vosa osvoji bar Kup. Zasluzuli su i oni posle toliko god. A ciganima jos da kazem, bolje i od ovakvog tima Vose da izgubimo nego od onakvog tima Sevojna kojeg ni nema u super ligi. :-)Sve u svemu fudbal nam je jada i beda. Dokle god se ne stane namestanjima nece nista ni biti od njega.

Tomas

pre 14 godina

Miloševića za predsednika, vratiti Đukića za trenera, te polovici sadašnjih prvotimaca podeliti otkaze.To je jedino pravo rešenje.PARTIZAN FOREVER.

Wllaxy

pre 14 godina

Pod br. 1 zeleo bih da cestitam ekipi Vojvodine na odlicno prikazanoj igri , stvarno su bili bolji... A sto se tice ***ana , sami sebe bacaju u go*na sa komentarima "mrdja delija" . jer videli ste i sami da decko na utakmici protiv zvezde nije hteo da postigne gol..Nadam se da ce Vojvodina u finalu pokazati zvezdi da je poraz u ligi bio slucajnost.Prema prikazanoj igri protiv ofke , zvezda nema sta da trazi protiv Vojvodine.
(...procenite sami, 16. april 2010 00:46)

Procenili smo sami i bas se pitam koju si ti to utakmicu gledao i kako si je uopste gledao? Jel' zatvorenih ociju i usiju?
Pa Zvezda je protiv OFK imala konstantnu inicijativu tokom citave utakmice, ponisten joj je apsolutno regularan gol, sudjeno je par sumnjivih ofsajda, imala je nekoliko stopostotnih sansi (Jevtic, Kadu x2, Perovic...), imala je precku itd i ti kazes da sa onakvom igom ona nema sta da trazi.
To je u rangu Duriciceve izjave na konferenciji za stampu kada kaze da je Vojvodina u prvenstvu vise napadala i bila bolja ali je ipak izgubila sa 3:0!
Strasno!

zzk

pre 14 godina

Svaka cast Vosi,bili su bolji realno,i nadam se da ce Mrdja igrati sa istim zarom u finalu,a ne kako obicno igra protiv Zvezde,a tek se veceras videlo koliko je Plavi unazadio Partizan sa Stankovicem,Lazevskim,Mijicem,Ilicem i Tomicem koji nema ni malo obraza,igra kao da je njegov klub...

Koki

pre 14 godina

PApa PAPa Papartizan...5000 hiljade navijaca..au pa ovo vam rekord sezone...
i kad kisa pada i kad vetar fuci
partizanovi navijaci opet sedu kuci...buahahaha

...procenite sami

pre 14 godina

Pod br. 1 zeleo bih da cestitam ekipi Vojvodine na odlicno prikazanoj igri , stvarno su bili bolji... A sto se tice ***ana , sami sebe bacaju u go*na sa komentarima "mrdja delija" . jer videli ste i sami da decko na utakmici protiv zvezde nije hteo da postigne gol..Nadam se da ce Vojvodina u finalu pokazati zvezdi da je poraz u ligi bio slucajnost.Prema prikazanoj igri protiv ofke , zvezda nema sta da trazi protiv Vojvodine.

Sale_PANCEVO

pre 14 godina

Sramota me je sto sam grobar...i sramota me je sto predsednik kluba za koji navijam ceo zivot hoce da ostavi ovakvog trenera na klupi!

Grobar

pre 14 godina

Stevanovic forsira Ilica koji najblaze receno nema pojma !!! U Salcburgu nije igrao godinu ipo , i kako je dosao odmah u prvi tim i to umesto Moreire za kojeg tvrdim da je najbolji igrac Partizana !!! Nemamo kreatora igre,a centar sutevi su poput Cirkovicevih....To moze da uradi samo imbecil od trenera !!! P:S: I Mijat je legenda Partizana,pa ne igra....

Red Marquis

pre 14 godina

Realno, nama slaninarima kup više i znači, i zato ćemo da ga i osvojimo.
Razbili smo partizan danas...
Za finale, svako ko radi slobodan dan da uzme, za školarce se ne brinem, oni će svakako zbrisati iz škole...ne osvaja se kup prvi put svaki dan!
Konačno i nas sunce malo da obasja...

Janko

pre 14 godina

Haha nije bilo ponistenog gola pa ste pukli?Ili ste se mozda uplasili Zvezde u finalu pa ste pustili Vosu?Partizan je ocajan i samo zahvaljujuci Karadzicu je osvojio titule prosle godine.To se i videlo i u Evropi.

kojot

pre 14 godina

Vojvodina igracki ima najkvalitetniji tim u Srbiji! Neobjasnjivo je zbog cega ekipa pruza lose partije u domacem prvenstvu!? Da su igraci iz Vojodine clanovi CZ ili PAR bili bi prvaci drzave glat!

zmija

pre 14 godina

cim nema para neigraju MOREIRA I DIARA i ovi igraci su konacno shvatili da je i njihova liga mnogo jaca od ove srpske BETON LIGE . TERAJMO SPORTSKE TAJKUNE IZ SRPSKOG FUDBALA. ako budemo imali sto vise nasih (srpskih ) fudbalera onda se mozemo nadati i nekom boljem fudbalskom prvenstvu u SRBIJI.

zelja fcv

pre 14 godina

Vojvodina je pokazala kako se igra i ko ima najbolju ekipu u Srbiji. Samo da je prvenstvo malo regularnije, titula bi otisla u NS! Bravo!

Janko

pre 14 godina

Vojvodina sutra dobija Partizan i odlazi u finale Kupa gde je ceka Zvezda da je razbije 5-0! U derbiju Zvezda dobija i proslavlja duplu krunu... U junu i julu dobijaju sve protivnike u Evropi sa po 3-0 i ulaze u Ligu Sampiona... a onda zazvoni sat i mali delija mora da ustane za skolicu...
(Milan90KL, 14. april 2010 22:11)

Prorocanstvo ti se ispunjava ;)

gangula

pre 14 godina

Delije sad treba da budemo na oprezu!
Sad ce da krene kuhinja iz fss da bi se partizanu spasila sezona!
Realno, bolji smo za 2-3 gola od partizana u ovom trenutku, na derbiju samo hladne glave i srce na teren!
Sad ce da navlace za partizan vise nego ikad.
Samo hrabro zxvezdo, samo hrabro Lukicu, najbolji smo a to cemo i dokazati!
Tada nam ni sudije ni tole ni spasici ni mazici ne mogu nista!

Zemun

pre 14 godina

Da li je neko video reakciju Tomica u zidu kod drugog gola Vojvodine prilikom centar suta?Covek se lepo sklonio da bi igrac vose centrirao.Cestitan Vojvodini na zasluzenoj pobedi ali upada u oci ono izlezavanje na terenu cim povedu,nije bilo potrebe za tim.

bob

pre 14 godina

svaka cast vojvodini, zasluzeno su pobedili i odigrali mnogo bolje od partizana. jedina zamerka je sto bi portugalci i italiani mogli da angazuju igrace vojvodine da unaprede nepotrebno i nicim izazvano valjenje po travi, a svi zanmo koliko su portugalci i italiani dobri u tome

XXL

pre 14 godina

Svaka cast Vojvodini, stvarno. Ovo je bila prva ekipa koja je nas pobedila bez i jedne jedine zamerke. Ne da nas je pobedila, nego nas je dobila, da ne kazem razbila. Cestitam.

E sada sto se tice ovih mojih/nasih ljubimaca. Mislim da bi svi trebali da se zapitaju kako i na koji nacin rade svoj posao. Izuzeo bih Petrovica, Bozovica, Klea i mozda jos nekog, ovo ostalo, SRAM VAS BILO.

Sada cu se vratiti na Fejsu, ne da bi pricao o tome da li je falio, pa taj i takav igrac bi falio i Intreu, nego bih ga uzeo kao model.
To je tip igraca koji mora i treba da nosi dres FK Partizana. Taj covek na svakoj utakmici daje maksimum, nema kompromisa, ne prica sa sudijom, ne protestvuje. Kada izgubi loptu uzima je i trci nazad, ne lomi noge protivniku, ne mase glavom, on CUTI I RADI. Takvi bi trebali i ostali da budu. E kada bi tako igrali, kada bi se svi trudili, izgarali, tada bi mi bili i u ligi sampiona i bili bi u finalu kupa, a kroz nase prvenstvo bi se prosetali, ali samo kada bi tako igrali. Ajde bre, manekeni, manekeni

Lala

pre 14 godina

Ponosan sam sto navijam za moju Voshu...i ponosan sto sam Vojvodjanin....bez obzira na sve Vosho ti si za mene i bices uvek sampion.
Sa Voshom u grob.

Idite gledajte u sunce ili tako nešto

pre 14 godina

Realno Partizan je pokazao sve svoje slabosti. Ma kakva "barselona" kakvi najbolji pojedinci, pa da Vam se realno sudi i da nisu sudijske odluke u vašu korist (a bilo je dosta produžetaka, nepostojećih ofsajda....) Vi bi ste se borili za 3-4 mesto. I danas je Vojvodina bila oštećena od strane sudija ali nije bilo toliko strašno. Sada možete do mile volje da plačete i pričate o Zvezdinom nameštanju, mislim da ste i sami sebi jadni. Samo Vi sedite i zamišljajte kako imate najbolji tim i kako Zvezda namešta i krivite druge umesto da realno sagledate stvari. A to je da ste dosta slabiji nego što mislite i zamišljate. Niste imali ni šut ka golu u drugom poluvremenu. Nije mi jasno ni kako ste ostale ekipe pobeđivali (ah da sudije). Sada kažite da je prvenstvo neregularno i namešteno kad ni na gol ne možete da šutnete a hoćete da osvojite duplu krunu. Igra Vam nije ni za drugu ligu, totalno nepovezano, duge lopte na Woshingtona koji ne zna peške da ide.
To što su Vas zaludeli sa Evropom i unapred osvojenim titulama na početku prvenstva Vam se sveti na najgori način. Poverovali ste upravi da imate najbolji tim u ligi i sad Vam svaki poraz kao i pobeda Zvezde smeta i sve Vam je namešteno i svi su se okomili protiv Partizana.

A sad dragi Partizanovci pssstttt i gledajte u svoje dvorište a ne Zvezdine utakmice, ustvari gledajte, možda i vidite kako se igra za naše jadne uslove kvalitetan fudbal.
Ili još bolje...

.....

pre 14 godina

Vojvodina igracki ima najkvalitetniji tim u Srbiji! Neobjasnjivo je zbog cega ekipa pruza lose partije u domacem prvenstvu!? Da su igraci iz Vojodine clanovi CZ ili PAR bili bi prvaci drzave glat!
(kojot, 15. april 2010 22:06)

Pruza lose partije zato sto nema POBEDNICKI MENTALITET!

Joja

pre 14 godina

Suvise sam ljuta i nemoj da se smesis
desice se zlo, desice se zlo
Golom bi jednim hteo sve da resis
ja ne zelim to, ja ne zelim to

Tri Gola hocu ja
necu jedan, necu dva
nista manje necu
jer tri su za srecu
tri Gola hocu ja

Ne gledaj me tako, ne zovi me plavi
lagao si sve, lagao si sve
s drugima si bio dok sam tvoja bila
saznala sam sve, saznala sam sve


Srce nije kamen, zato sme da place
al’ ja necu to, al’ ja necu to
Golovi od uvek lek za srce znace
sad upamti to, sad upamti to

Tri Gola hocu ja
necu jedan, necu dva
nista manje necu
jer tri su za srecu
tri Gola hocu ja

DELIJA >SEVER

pre 14 godina

mi se radujemo ali to nije za radovanje to je za plakanje bar smo mogli da dobijemo LAKSEG PROTIVNIKA xexexexexexexe ma nesekiraj te se grobari osveticemo vas KUP JE NAS.....NARAVNO......a i onako vama je i to mnogo polufinale kupa to vam je domet stim nema sta da se bunite glupo je

pedjafcv

pre 14 godina

ТИ СИ НАШАААААА, ПРВА ЉУБАВ,ВОЈВОДИНА АЛЕЕЕЕЕ,АЛЕЕЕЕЕЕЕ!...ЕУФОРИЈА У ГРАДУ ПРЕД ФИНАЛЕ КУПА...ИНВАЗИЈА НА БЕОГРАД! ДА ОСВОЈИМО ЈЕДНОМ ВЕЋ ВИШЕ И ТАЈ КУП!

Shone

pre 14 godina

sramota sto ovi ''navijaci'' zvizde nasim fudbalerima posle poraza.Pa sta,i kada ne budes prvi ti,i kada se cuju zvizduci,i tada cu Partizane znaj da te volim ja!!!
(Darko, 15. april 2010 20:09)

Nesporno je da cu Partizan uvek voleti i kada gubi ali kada gubi chasno a ne kukavichki...smeshno svi sa Stevanovicem napolje...Voshi cestitke od srca odrzali su nam chas fudbala i sve najbolje u finalu sa komshnicom

Delija_Sever

pre 14 godina

Bravo Vosho, cestitam sto ste nekima pokazali gde im je mesto i koji se zale na nekakve penale.Vidimo se u Finalu, Zvezda je sampion.

KIgor

pre 14 godina

Poruka: Komsije,stop korupciji u srpskom fudbalu. Odgovor: FK C.zvezda se duboko izvinjava "komsijama" sto je platila FK Vojvodini da ih pobedi.

NikolaS

pre 14 godina

A sto igraci vole da se skidaju u gacama kad slave?! Nikad mi to nije bilo jasno. A najbolje je bilo kako je Mrdja proslavio drugi gol: skinu covek dres, a ispod bela majca bez ikakve poruke?! Ne znam sta je hteo da nam kaze time, a znao je da ce da dobije zuti. Ne znam da li im je vruce ili im to skidanje povecava radost; Smesni su mi ovi nasi fudbaleri kad se raduju posle gola.

djshilja

pre 14 godina

Mrđaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaa a vi kako te!! Realno trenutno dve najbolje ekipe u Srbiji igraju finale !!!

sve tvoje drugove s tribine severne...

pre 14 godina

Plavi Stevanovic je uspeo skoro nemoguce.
Od jedne ekipe koja je imala igru (pricam o igri koja je bila dominantna u nasoj ligi) nastao je totalni haos na terenu.
Uprava je zajedno sa Plavim uspela da izsikanira Moreiru a sa njim i Diaru koji su nam realno, doneli dve duple krune. Njih dvojica se ne mogu prepoznati, deluju bezvoljno, utuceno...
Sa njima i bez njih, totalno dve razlicite price.
Mislim da veceras dva zalutala momka na fudbalski teren Stankovica i Lazevskog ne treba ni komentarisati.
Sve u svemu, raspad sistema.

fabregas

pre 14 godina

Namestaljka. Nja NJa Nja. Crveno bela boja u modi. Grobari jeli vam je jasno da ove sezone duplo golo. Tako ce da bude i u sledecim utakmicama sa crveno belima.A igrali ste kao Barsa. Sasa Ilic da bog da uveg ga imali u timu.Cleo. Sada se vidi zasto smo ga sutnuli. Ona crna bandera New York ne zna glavom ni nogom a doveli ste ga da bude Zigic. Jedan je Nikola Zigic.Sadavam se vidi kraj

SINIŠA

pre 14 godina

Ima ovde svašta da se vidi. I pametnih ali puno više glupih komentara. Partizan je još protiv Jagodine pokazao da nije za titulu a večeras protiv Voše da nije ni za osvajanje kupa. Ja sam Jagodinac i Zvezdaš - realno ni Zvezda sa jučerašnjom igrom protiv ofk-a neće bolje proći sa Lalama. Što se tiče komentatora utakmice-mogao je bar malo da se suzdrži i da ne pokazuje toliko svoju crno-belu pristrasnost jer je pred kraj bio "smešan ki crtani film". Zvezdi želim da osvoji kup-što će biti teško i prvenstvo-što će biti lako. Ne moram da objašnjavam razloge. Sve je jasno. I još da pozdravim čoveka koji je predložio da se ugase KK Crvena Zvezda i FK Partizan. Naravno i ona stoka koja teroriše sve živo na stadionima da se pozatvara pa da normalan svet može familijarno da dolazi na utakmice kad fudbaleri nauče i počnu da igraju pravu igru .

николица

pre 14 godina

ма намештаљка! лукић премирао играче партизана да изгубе... због тога је на југу био транспарент СТОП КОРУПЦИЈИ!!!

NS u SRCU

pre 14 godina

CRVENO BELO FINALE, NEGO STA!!! jedva cekam. Najdrazi dan u godini da smo izbacili najomrazeniji nam klub. Puno srece protiv CZV kojoj cestitam prvenstvo i plasman u finale kupa. Zvezda Prvenstvo, VoSHA KUP, a GDE SU GROBARI??? Nas 550 juce glasnije od ostatka stadiona. ZA to se zivi. Njima redovno delimo lekcije iz navijanja, konacno lekcija i na terenu. POZDRAV SVIMA, VIDIMO SE U FINALU!!!

PFC UE

pre 14 godina

Pre svega cestitke Vosi na zasluzenom prolasku u finale. Mi vec odavno nemamo igru i trenera. Zalosno je sto smo puni para a igre nema nigde.
Apro po najsrbskijih Srba na svetu - vidim puna usta Partizana i sve vrca od inteligentnih doskocica i pesmica. Toliko o kompleksima.
Ipak moram istaci jedan komantar:
ugasiti fk partizan i kk zvezda
(resenje!, 15. april 2010 19:53)
najpametniji komentar ikad
(Vladimir, 15. april 2010 20:36)
Pa ga i ovaj Vladimir podrzava. Kada fkcz uzme 8 titula za redom i jos nekoliko kupova i kada tri puta uzastopno udje u top 8 EL i kada udje na f4 EL a da pri tom fk partizan zavrsava sezone sa 8 igraca ili da gubimo od tamisa e onda su gore navedeni komentari na mestu.
Uzgred mi zadnje dve godine uzimamo duple krune (sto nista ne znaci u evropskim okvirima) al eto cisto da se skrene paznja zasto ni u kom slucaju ne moze da se poredi FK Partizan i KKSS.

vlado

pre 14 godina

Cele sezone pricata kako zvezda kupuje utakmice,a istovremeno pricte kako nemamo pare pa 'prosimo' !
Za mec u Jagodini krivite los teren ! ne kazem,jeste bio los!
Ali da je bio u idealnom stanju OGNJENOVIC BI DAO GOL U 70-OM !
Imali ste 2 suta u okvir gola za 90 min!
Za poraz od VOSE trazite alibi u Japanu !
u JAPANU su bili I TADIC,MRDJA,LEKIC,NINKOV,pa evo dosli ljudi i nastavljaju sa dobrim partijama!!!!!!!!!!!!
Fejsu ste 2 sezone proglasavali za promasenu investiciju,a sad ispade glavni igrac bez koga se ne moze.....!
SREDITE SE MALO , GROBARI !!!!

pfc4paok

pre 14 godina

Ovo se ne naziva fudbalom, niti lici an fudbal.. Kako moze neki amater da vodi klub koji nikad ranije nije bio trener nekom klubu. Pa on nije ni za beton ligu trener kamo li za nasu.. Sramota! Cestitam Vojvodini i Zvezdi na pobedama!

gledalac

pre 14 godina

Plavi ,mi te volimo!

E bas mi zao sto nije prvenstvena .... es Kup.

Plavi pusti Grobare i njihovo skandiranje(Plavi odlazi) ne slusaj ih,nemaju oni pojma!

Dejan

pre 14 godina

Nikada lakse nisam podneo poraz. Ovo je samo ocekivani slag na tortu Stevanoviceve kuhinje. Sramote je sta on radi od ovekve ekipe Partizana, koja je prethodnih godina dominirala u domacim okvirima pod vodstvom Jokanovica (nisam ni njegov simpatizer, ali iza njega su bar bili rezultati). Ovaj "Plavi" glumi neku trenercinu i izmislja fudbal. A stvar je vrlo prosta, trebaju da igraju najbolji i treba da igramo napadacki.
Nadam se da je ovaj rezultat prelio casu, da ce uprava kluba konacno progledati i uciniti jedino sto treba, a to je OTKAZ. Srecom nije sve izgubljeno, borba za titulu jos traje, ali promene su neophodne, pod hitno...

lud@zbunjen

pre 14 godina

Jokane brate izvini!!! Jako mi je zao sto sam onomad od muke vikao sa ostalima Jokane odlazi!! Da sam malo pametniji vec tada bih shvatio da je snajder sa ekipom vec resio da se ova sezona zrtvuje radi viseg interesa a ti Jokane nisi sa ovim imao nikakave veze. Izvini jos jednom a sto se tice FK Partizana dokle god bude imao one placenike sto najpre vredjaju Savu Milosevica a sada nece da idu u Pariz nece imati podrsku nas matorih i pravih Grobara!!!

Živeli!!

pre 14 godina

U prethodne dve sezone uverili smo se u istinitost tvrdnje da bez slabe Zvezde nema jakog Partizana. Ovih dana su stvari došle na svoje mesto!

sasa

pre 14 godina

E moj Partizane sta se doziveo da te Vojvodina ponizi usred Beograda..Pa nije ni cudo,kada je nama glavni igrac odbrane vise nego smesni Jovanovic,decko jedino sto ima jesu tetovaze,strasnooo! ko je gurno Lazevskog da igra,TADIC ga je razneoooooooo.. sve u svemu tuzno!! RACO ODLAZI

dragan mrdja

pre 14 godina

cudi me da nema nekih grobarskih komentara tipa da je vladan lukic namestio i ovo! pa sta je sada, vise komentarisete zvezdine utakmice nego svoje! napred voso le!

Иван-Ниш

pre 14 godina

Иако навијам за Партизан, драго ми је што су дерби обележили наши репрезентативци. Чисто да Антић има слатке муке. Мене одушевио Тадић. Човек показује да ће бити будућност нашег фудбала. Коначно неко ко зна да набаци корисне лопте у шеснестерац и дрибла са резоном.

zombi

pre 14 godina

Stara sam garda zvezdinog severa,vatreni navijac,ali,pokusacu shodno svojim godinama da budem max realan.Sve ono sto se desava Partizanu,to se desavalo mojoj Zvezdi ovih prethodnih godina.Mi smo (na srecu) pocistili mafiju(iskreno se nadam)iz svojih redova,krenuli od nule sa anonimusima,igracima sumnjivog kvaliteta,ali sa postenim odnosom,max pozrtvovano i bez foliranja.Navijaci su to prepoznali,pruzaju podrsku,zvezdine utakmice nisu bez 10-15000 ljudi.Samim tim,dosli su i rezultati.
Partizan,po kvalitetu je morao da se proseta ove godine kroz ligu i kup,ali,kad mafija(i neznalice) uzmu stvari u svoje ruke i od onakvog Partizana sa Moreirom(koga bih rado video u Zvezdi)koji je bio SVE,i alfa i omega,coveka sklone,dovedu istrosenog Ilica(svaka cast,ali njegovo je proslo)i pokarabase celu ekipu i sistem igre,i ko je kriv,trener Plavi Stevanovic?!
Grobari ili su zaista toliko naivni ili su zaista glupi(bez uvrede).Plavi jeste kriv samo u toj meri sto je dozvolio da postane marioneta i nije podneo ostavku kad je trebalo.Bilo ko da dodje za trenera bice ista stvar.
Zasto ovo pricam,jer kao velikom zvezdasu,interes bi mi bio da grobari puknu,jel te!?A ja cu da kazem svima,nit ima dobre Zvezde bez dobrog Partizana,nit obratno.Treba pocistiti taj kancer iz klubova,sport vratiti sportistima,pa da vidis miline kao nekad,kad su se derbiji igrali pred 90000(marakana) ili 55000(jna) ljudi.To su bila vremena,ko se seca,zna o cemu pricam.Zato,deco moja,manje ostrascenosti,trenutno smo jadni i bedni,jedni i drugi!
Ako zelimo da pratimo voljene klubove po jevropi,da se radujemo pobedama protiv velikih klubova(a ne na vrucem terenu u G.Milanovcu-bez uvrede),PAMET U GLAVU

ultrasrbin

pre 14 godina

ja sam za to da plavi ostane. ipak je on kao iskusan tim menadzer procenio da mu djordjevic i gavrancic ne trebaju,a moreiru i dijaru koji su bili nosioci igre potpuno unazadio. sta bih dao da imam bogunovica levo,ilica( sale ili brana desno) moreira i petrovic(fejsa u sredini). ima mesta i za tomica na desnom beku,lomica na levom a u sredini djordjevic i krstajic. u spicu kleo i dijara( ili bogunovic,a levo vujovic).

Grobar

pre 14 godina

Stevanovic forsira Ilica koji najblaze receno nema pojma !!! U Salcburgu nije igrao godinu ipo , i kako je dosao odmah u prvi tim i to umesto Moreire za kojeg tvrdim da je najbolji igrac Partizana !!! Nemamo kreatora igre,a centar sutevi su poput Cirkovicevih....To moze da uradi samo imbecil od trenera !!! P:S: I Mijat je legenda Partizana,pa ne igra....

xxxxx

pre 14 godina

postneo smo izgubili i pruzili ruku boljem na ovoj utakmici zbog toga mi je drago ali zbog toga sto smo izgubili neko ce da odgovara opasno....

Lomica u zatvor

pre 14 godina

Da nije dresova, majke mi bih pomesao Barsu i Vas. Vas kojima se protivnicki igraci valjaju po livadi od grceva zbog tempa igre, kojima je samo jedan protivnicki igrac (slucajno) prisustvovao u kaznenom u proteklih 7 kola. Ali bitno je da ovaj vas Pep ima smisla za javni nastup!

Dejan

pre 14 godina

Hvala igračima Voše na večeras prikazanoj igri,dugo smo je čekali.Neodobravam valjanje po terenu, ali u Evropi to rade i mnogo skuplji igrači(samo su tamo sudije strožije).
Što se tiče Partizana Đordjevica nisu smeli da otpisu,pa čovek im je doneo titulu.Prošle sezone je dao par golova i donosio im pobedu od 1:0.
Grobari pamet u glavu, vaša šansa je 9.maj samo da igrači Voše odigraju još jednom ovako pa makar im na umu bilo da se u toj predstavi što bolje prodaju(Tadić,Brkić,Mrdja...)Ima u Novom sadu nekih novih klinaca koji će ih zameniti(Medojevic,Mitosevic,Novakovic)

ok

pre 14 godina

Nisam gledao utakmicu ali ne mogu da verujem pa ovi nemaju poima, to se videlo i u Jagodini kad nisu mogli da predju centar protiv trećeligaške ekipe. Savet za sve grobare isterajte mafiju iz kluba kao Zvezda i ne terajte jadnog Toleta da se bori protiv Zvezde po forumima i novinama nego neka nešto radi za vaš klub. Verujte mi da sam sretan što sam navijač Zvezde jer sada fala bogu nema (onih) ljudi u KK Crvena Zvezda a nema ih ni u FK. Ne treba našem sportu niko od njih da se slika trebaju nam sportski radnici i zaljubljenici u sport. Pa onda kad se sastanu Zvezda i Partizan u bilo kom sportu praznik sporta za sve navijače(huligani napolje) oba kluba a ne tuča i pre i za vreme i posle utakmica, pa nam kriv ovaj ili onaj što nema publike. Što se tiče finansiranja tvrdim da će narod od svoje sirotinje izdvajati za članarinu i finansirati svoje klubove samo da oni ne zavise od kobajagi gazdi ili ti bolje rečeno onih koji nisu te pare zaradili već ne znam kako došli do njih, biće i ljudi koji će ulagati u reklamu preko naših klubova.

vdn novi sad FIRMA

pre 14 godina

pikaju loptu na treningu moreira i ilic i takmice se ko je bolji i onda se stvori tomic uzme im loptu i kaze brate ja sam za sve vas TADIC

IONE Ciganin

pre 14 godina

Stevanovic svakom utakmicom dokazuje da ima "najkvalitetniju" ekipu u drzavi a on sam virtuozno trenersko umece.
P.S.Na konto Japana,Fejse i ostalih "junaka"...Mrdja je bio sa vama,to je onaj sto mece po dva.

pedja ns

pre 14 godina

Da li je neko pomno pratio konferenciju za štampu dan pre utakmice. Meni je "zaparalo" uši sa koliko sigurnosti je trener Vojvodine (izvinjavam se čoveku ni ime mu ne znam) najavljivao pobedu svog tima, kao da igraju protiv nekog seoskog kluba..........

aj aj aj Zvezda

pre 14 godina

Nadam se da je neko iz partizanovog tabora zabelezio onu akciju vojvodine za treci gol ba i vi to mogli malo da vezbate na treninzima!!!
A nema veze ako nije ima na youtube-u.

Morava_index

pre 14 godina

Neka samo izgubili.....Trebamo još niže i niže da padnemo.....da napokon dobijemo normalnu upravu,normalnog trenera....Sram vas bilo šta ste napravili od Partizana.......Čestitke Voši...iskrene i jedan deo mog bića kaže im HVALA VAM...

Најнижи тренутак

pre 14 godina

Постоји тренутак у животу једног навијача када не можеш више ни судију да оптужиш... и?

Milan PFC

pre 14 godina

Apsolutno zasluzeno! Vosi svaka cast i puno srece u finalu, a Partizan bi vec sada trebao da krene u ozbiljne pripreme za sledecu sezonu. Dovesti pravog trenera koji ce da vidi sta vredi iz ove ekipe i da se dovedu adekvatna pojacanja...
I da Sasa Ilic treba da se penzionise, da se ne bruka.

tomislav djuric - plavi

pre 14 godina

Prodajem valjak,rashodovan ali dobro nasminkan,mnogo brekce i mnogo trosi,radi samo rikverc. Moze i zamena za paninijeve slicice fifa 2010.

Kupite naočare

pre 14 godina

Nije valjda da ste se nadali
?Sa ovakvim timom?I trenerom?Možda,jer jedino on i vi jadni navijači vidite kvalitet u ovom timu i kako dobro igrate,niko pametan to još ne vidi.Vi ste fenomeni,gledate to drugim očima,neposlušnim.

kiza

pre 14 godina

znaci ne verujem. Za 90 min ni jedna sansa. Ma tako nam treba kada nas vodi ovaj Stevanovic koji sve radi u dogovoru sa Djuricem, tacno ima imena igraca koje mora da gura. kada ti oteras iz tima glavnog odbrambenog igraca i kapitena, a na klupu preselis glavnog kreatora igre i prvog strelca ne mozes nista bolje ni da ocekujes. Pa sa ovim Sasom Ilicem mozemo da osvojimo duplu krunu samo u ispijanju alkoholnog pica. O ostalim pojacanjima necu ni da pricam,cast izuzecima tj Davidovu. Sve u svemu tuga, cemer i jad.

Krcun

pre 14 godina

Ćutite ljudi psst! Još uvek mogu da nam oduzmu bodove i eto Partizanu titule za dž. Samo mirno, još se igra! Doduše mi igramo a oni gube:-D

dusan

pre 14 godina

Oterali su Đorđevića, Gavrančića, Krstajić ne igra, na klupi Diara, Moreira, Brana....Doveli Ilića u prvi tim.Možda dovedu i Mijatovića.Trener Stevanović, koordinator Nađ.
Ovde je jedan i jedan dva.

Danijel Aleksic

pre 14 godina

Dobro recite mi molim vas koji normalan trener ostavlja Moreiru i Dijaru na klupi....jedva cekam ponovo izjave Plavog kako ce se pravdati i reci da Partizan je najbolji klub i igra najlepsi fudbal

Stexns

pre 14 godina

Mislim da jos placamo cenu odlaska igraca u Japan na tekmu. Nemamo dovoljan broj kvalitetnih igraca koji bi mogli da nadomeste odsustvo prvotimaca. Nadam se da ce se sada okrenuti borbi za titulu.
(Dejan, 15. april 2010 20:12)

A Vojvodina poslala Mrdju i Tadic , Brkica i ovog mladog desnog beka ! PRIMITE PORAZ MUSKI , NE TRAZITE IZGOVORE !

Realko

pre 14 godina

Partizan i Zvezda su mafijaski klubovi sastavljeni od uprave i vodja navijaca koji saradjuju medjusobno u cilju da sto vise novca zbave. Uprava trazi talente po Srbiji i posle ih prodaje za nekoliko miliona, vodje navijaca loze klince da kupuju ulaznice dresove itd. I puni dzepovi za sve.

E moja braco Srbi, dolazite na stadion, dajete im pare a samo mafijasi "vodje navijaca" (koji vas loze i obmanjuju) dobijaju pare od uprave i besplatan put na utakmice u Evropi. Oni se raduju pobedi samo radi para. Kad bi dosao Arapin da kupi Zvezdu 100 miliona odbili bi jer bi to bio kraj mafiji. Ziveli bi od tih 100 miliona 3 godine i cao. Zato moja preporuka navijajte uz male ekrane ne dajte im ni dinara! neka ide RTSu oni makar prave onu kucu.

P. S. a ko salje sms na 2344 taj nije normalan, nek da sirotinji tih 100 dinara a ne mafiji.

LoshMi

pre 14 godina

Lepa kvota na prolaz vose bese 3.2. Krivo mi sto ne odigrah cistu dvojku od 6.5
(dcz, 15. april 2010 23:59)

Ja sam odigrao X-2... kvota 17.5 Zamalo da mi padne tiket, zamalo da dodje iz dvojke :))

dominator PFC

pre 14 godina

strasno

na kraju sam navijao za vojvodinu, da nam daju jos dva komada, pa da uprava stavi prst na celo.

sta jos treba da se desi da se neke stvari promene?

pobede od 1:0 u nasem prvenstu za mene nisu pobede.

kako sa takvom igrom otici u evropu a ne obrukati se

dule bg

pre 14 godina

ne mogu da se setim reci koje bi iskazale bes koji me celog obuzima. 99% nas je ovo predvidelo onda kada je snajder postao predsednik a plavi trener naseg kluba. to smo znali i sa jesicem, i sa reberom. kako je moguce da mi koji ne radimo u fudbalu toliko realnije procenjujemo nase mogucnosti od svih bivsih i sadasnjih rukovodioca. a sta kazu nase drage vodje? pevaj:"i kada ne budes prvi ti".. pa to se peva onda kada tvoj gubi od realno kvalitetnijeg tima, kada tvoji igraci ostave srce na terenu. a u sezoni kada tvoj klub objektivno ima duplo jaci tim od svih konkurenata i kada treba bez imalo muke da osvoji duplu krunu, on ostaje bez ijednog trofeja. pa ko je tu kriv, da ne kazem lud? eto istim tim vodjama nase bajno rukovodstvo za koje su glasali da bi najurili legendu kluba koja je ovom klubu zelela najbolje. evo im i "vernog grobara" nadja, koji se prodao za fotelju. i na kraju, evo im i najgori trener u istoriji pfc, koji ce im se posle svakog neuspeha uvlaciti u d..e kako su najbolji navijaci na svetu, najsvetlija tacka kluba. ali nazalost, brzo ce evropa, novi blamovi i samari, pa ce otici valjda sam ako ima obraz. mada, da ga ima, odavno bi otisao..

a sad adio...

pre 14 godina

Ha,ha,ha,ha,ha!Kako se našališe Mrđa,Đurovski i kompanija sa ovim jadnicima.Dajte da čujemo neku izjavu od Plavog i Đurića pa da nastavimo sa smehom.

Boki P.F.C.

pre 14 godina

Ajd sada lepo Đuricu pokupi ovog svog plavog i kao gospoda(iako to niste) se izgubite iz Partizana zauvek!!! Jer ovo je vise nego strašno! Sramota!
Cestitam Vojvodini na zasluženom prolasku u finale!

Partizanovac

pre 14 godina

Pa dobro, bre, Stevanovicu, dokle to okrivljivanje drugih? Sto ne prihvatis da si krivi ovi metiljavi nabedjeni klinci na celu sa tobom?
Vi ne zasluzujete taj dres!

madmax

pre 14 godina

Partizan ovako nemocno nije izgledao ni jesenas u Evropi.Ja stvarno ne razumem da ostavis ubedljivo najboljeg igraca na klupi a da ti igra Ilic koji je nekada bio solidan igrac ali koji fudbala nije video barem 3 godine.E sad ko se iznervirao Plavi ce mu svojom izjavom popraviti raspolozenje jer je mnogo duhovit covek.I na kraju nesta nisam sa juga cuo skandiranje uprava napolje.

MIrkoPFC

pre 14 godina

Ruku na srce ljudi volim Partizan više nego sebe ali danas je celoj naciji koja je gledala utakmicu preko TV Vojvodina pokazala kako se igra fudbal ova ekipa ima veliku perspektivu i kazem vam ukoliko ih neko ukroji i nama i ciganima ce klecati kolena u buducnosti...imaju i para i uslove i izvarendne igrače sve u svemu SVAKA ČAST NOVOSAĐANI!!! Plavi odlazi...!!!

PFC 4 ever

pre 14 godina

Pa ti Plavi kao da nisi normalan.Priznaj poraz kao muškarac,nemoj da uvek tražiš opradvadanja zato što si uništio ekipu.Kakav bre Japan, pa i iz Vojvodine je išao Mrdja pa nam dade 2 komada. Plavi,lupetaš gluposti.Jel neko obavestio Šnajdera i Alberta koji je rezultat? HOĆEMO MATEUSA

Uliks

pre 14 godina

@milebn

Vojvodina je zadnji puta osvojila sampionat SFRJ 1988 godine kada ju je predvodio Ljupko Petrovic! Samo informacije radi zbog ovih trening utakmica na koje aludira doticni mile!

goran

pre 14 godina

Dajte ljudi da isteramo ove polupriučene stručnjake i njihove šegrte iz voljenog kluba.
Koliki kredit kod navijača ima ova uprava?
Pa dosta je,brate!

владимир где- миљковић

pre 14 godina

Ne idem na utakmice od kad je prestao da se koristi parfem na južnoj tribini . nije uvreda reći da su navijači na utakmicama ,kao i uprava , počeli ooooozbiljno da se bave politikom.kad god se lomi rezultat ,neverovatno,proziva se "sud" i novinarka.a trenerove izjave posle poraza liče na izjave posle izgubljenih izbora.dosta je bilo,stvarno..... p.s.dečaci dobro igraju uprkos svemu.

Brane

pre 14 godina

Ispade Barselona!!Jel dao Mesi koji veceras?? Vidis Wengeru kako to Mrdja radi!! Sta vas briga vi zatvarate stadione i imate Duleta Vujosevica.Kada vas budemo punili ko curane 8. maja zapjevajte onu vasu tuzbalicu i ne zaboravite podignuti salove!!!

henry

pre 14 godina

Mada me ne interesuje sta se dogadja medju grobarima,iskreno sam se radovao kada je izabran Djuric umesto Milosevica. Pogledajte samo sta je uradio Lukic za kratko vreme a dok su bili Dan Tane,Miskovici i Spasojevici samo su gledali da ojade klub i da ga kupe za male pare. Ista prica je kod grobara zadnjih nekoliko godina. Dupla kruna je nasa,mada bi i grobare bili u finalu,ovako cemo samo da ih pobedimo na JNA

Aleksa-Grobar

pre 14 godina

SRAMOTA! Ne zbog poraza već zbog neangažovanja i totalnog nedostatka želje za pobedom. Nezaslužujete da nostite dres Partizana. Onih par hiljada nesrećnika na Jugu što peva nono-stop tako da ne reaguju ni kad Partizan postigne gol su priča za sebe. Sva sreća što na košarku idu ljudi koji navijaju i gledaju utakmicu istovremeno. Igrači Partizana su danas zaslužili da im se zviždi od 15.og minuta. Svima otkaz do jednoga zajedno sa Stevanovićem.

Super Mario

pre 14 godina

Odavno nisam video da je Vojvodina ovako dobro odigrala,ali baš celu utakmicu.Sa druge strane,Partizan i dalje tone...kada je Stevanović ubacio Vašingtona,svi na stadionu su znali da od preokreta nema ništa...

Kika

pre 14 godina

Svaka cast Vosi na prikazanoj igri!! stvarno ne znam sta se desava to sa partizanom!! u stvari znam! bog vam se sveti za nenad djordjevica sto ste ga oterali kao najgoreg!!

Слоба Гробар Сента

pre 14 godina

Као прво, честитке Воши на више него заслуженој победи. О томе толико.
Нико здрав није изненађен овим "сјајним" Партизановим пролећем. Јасно је било да након избора Ђурића за директора не постоји намера да се од Партизана направи озбиљан европски клуб, него перионица пара локалних ђилкоша.
Посебна прича су купљени ликови са југа који и након данашње бламаже на смеју скандирати :"Управа напоље"!
Ко плаћа, тај и наручује "музику".
БОЈКОТ!!!

rango

pre 14 godina

sta reci,pa oni ne znaju osnove fudbala,a izgleda da i trener nema pojma!!!fudbal je samo igra a ne nauka (sta mesi zavrsio fax!!!,nego decko zna igra se)kao i preferans...moraju se postovati osnovni postulati igre:igrac koji ima loptu u tom trenutku je najmanje ,,vazan,,-svi ostali su bitniji,da svojom kretnjom omoguce istom istovrmeno vise razlicitih resenja u dodavanju lopte.lopta je brza od igraca uvek(glupo vuci loptu doci do igraca pa mu je dati!?. znaci igra bez lopte.kretanje non stop sa promenom ritma i smera brza cirkulacija lopte....igras bre...a ne vuku se ko prebijeni...a oni korneri...to se gadja penal..lopta mora da ima ,,efe,,(uvek i obavezno) da bezi od golmana...navalni igraci stoje na 20 metara od golmana..kad igrac koji izvodi korner dodirne loptu ,,oni trce ka penalu i skacu iz trka(mnogo jaci skok tako moze i glavo da ga das i sa 16 metara...ovako 200kornera i nista svi stati cni skacu iz mesta ceka se da golman pogresi mizerno je to!!!
zivi zid!!???ako si golman stani na sred gola i brani...ovako golman se pouzda u zivi zid isti se prebaci i golman nemoze to stici(zivi zid je smo dobar reper za sutera) sta kao dace mi gol sa 25 metara ako nema zivi zid?kako? da gadja ili da ,,zapne!!! a ja na sred gola!!! ada da me lobuje.ha.ha,ha,...ma bre mrzime da kucam vise i da nabrajam sve gluposti koje sam video u igri ,,fudbalera partizana!!! koja bre taktika bre !!! nije to rat bog te!!!...igraj bre lopte ako znas ako ne predji na remi!(kartaski mislim)..pozdrav svim ljubieljima fudbala!!!!

Bubu

pre 14 godina

Navijam za Partizan , ali ipak igracima Vojvodine za vecerasnju partiju treba reci samo SVAKA CAST !!!
Druga stvar koju bi hteo jos reci, ovo prolece Partizan ne da je supalj , vec stvarno ... toliko o tome da je Djordjevic prekobrojan, napravljena velika greska. A sto se tice napada, onaj Washington ili kako vec, stvarno bi voleo da znam ko je njega doveo i ko je zaradio na tom transferu , decko ne zna loptu da primi a bio je kao "bomba" proslogodisnjeg zimskog prelaznog roka ...

Ćićevac

pre 14 godina

Znao sam da će biti deja vu, čim se vratio Lomić. Nama opet bek gradi igru, i još je neurotičan. A tako je bilo pre tri godine. Treba biti veliki i u porazu, jeste, i mene su slaninari nervirali prenemaganjem, ali mi i onako nismo imali pojma. Loše igramo od utakmice sa Žilinom, sve posle je bio jad, i Zvezdu smo dobili jer ni oni nemaju pojma. Dijara ne želi da igra i mi ga tetošemo, molimo ga. Treba ga prebaciti u Teleoptik, da tamo bude rezerva. Tomića prodati, ako ga stvarno neko hoće, mada sumnjam. Saletu se zahvaliti, mnogo ga volim, ali ovako će nam samo pokvariti uspomene na njegove nekadašnje igre. I simptomatično je da smo sve važne mečeve izgubili bez Krstajića u timu.

GS

pre 14 godina

Bravo Stevanovicu opet si naterao protivnicke igrace da se valjaju po terenu. Hitno najuriti Djurica zajedno sa njegovim upravnim odborom koji ga je izglasao i velikog strucnjaka koga podrzava i namoliti Savu Milosevica da ipak dodje i preuzme stvar u svoje ruke. Ovo je katastrofa.

B

pre 14 godina

Jesu ovi u gacama ili se meni samo prividja... Prve dve minute sam bio siguran da citam o vaterpolu i cudio se niskom rezultatu i kvaliteti Vojvodine...

mare

pre 14 godina

Pa ovaj uspeh Vojvodine nije iznenadjujuci... Koliko ja znam oni imaju najskuplji tim u Jelen SL!! Sramota je sto se ne nalaze na celu u prvenstvu... Ne znam zasto ali nesto im fali... Znam da su male sanse ali ukoliko bi zadrzali tim za sledecu sezonu 100% bi prekinuli dominaciju Zvezde i Partizana u prvenstvu sto bi stvarno bilo osvezenje za nas fudbal jer su ga ovi smorili za sve pare... Potrebna je decentralizacija i u fudbalu... Dokle vise ovako!!!

MERAKLIJE1989Durlan

pre 14 godina

Konacno da NAJBOLJI i NAJKVALITETNIJI tim u zemlji odigra na visokom nivou.
Ajd' pa puno srece u finalu,uzmite blizancima trofej...

banat

pre 14 godina

Cestitke samo Radosavu Petrovicu koji redovnim golovima i asistenicjama tempira formu pred SP, a ostali igraci Partizana sramite se!
Mrdja i Brkic takodje obavezno na SP!

petar djordjevic

pre 14 godina

Skandiranjem grobara navijacima Vojvodine da su pola Madjari a pola ustase je najveca sramota koja se dogodila na utakmici a takvo navijanje se vec dogadjalo i ranije na utakmicama ova dva kluba! Momci kojima je to skandiranje namenjeno su vece Srbende od vecine navijaca Beogradkih klubova! Takvim navijanjem su vise uradili za autonomiju Vojvodine nego Canak za 20 godina bavljenja politikom! Perans

al baš realno

pre 14 godina

Što se sramotite! Nema potrebe kad niste "petardu" primili . S obzirom kako igrate nije ni čudo da ste izgubili. Ni za turnira na ćirića zboru niste .....

Vujadin Boskov

pre 14 godina

Ja malo citah ove komentare ali kad videh da nema ni jednog naseg nego sve ciganski udarih po dugmetu 'back' da vidim da nisam promasio vest.
Kad ono jok. Nigde se ne pominje zvezda.

Ima neizlecivih bolesti.
Ova gospoda cigani boluju od jedne takve...
(STOVLA, 15. april 2010 23:33)



Kada na vest da je Partizan izgubio vidis komentare Zvezdinih navijaca onda je to likovanje, a ne kompleks.
Kada na vest da je Zvezda pobedila vidis komentare Partizanovih navijaca onda je to...

milos

pre 14 godina

pa "topalovici" red je da mecka zaigra i pred vasim vratima. pred nasim igra vec cetiri godine-vala dosta je...a podsmevali ste se i slavili nad nasim mukama....kolo srece se okrece

Golub

pre 14 godina

"Plavi" mora da ode, ne pre sledece utakmice Partizana, vec pre sledeceg treninga! Kako je samo uspeo da sroza jedan solidan tim? A za njim slobodno nek krene i koordinator i krojac!

cuprija

pre 14 godina

svaka cast za vrhunskog trenera plavog stevanovica, sam je izjavio kako su to nasa dva najbolja kluba, a njegov tim sutnuo jednom na gol za 90 minuta. plavi ostani

Душан

pre 14 godina

@ Vecerasnji biseri komentatora...

Partizanima je neprobojan bedem Vojvodine.

Do 65. minuta Vojvodina je dva puta pogodila i zato vodi sa 3:1.

Ne znam zasto je Mario Djurovski dobio zuti karton (igrac sigurno minut u krupnom kadru bez majice)

Plech je veceras NEPREKOSNOVEN!

Zemljo otvori se,progutaj me kada ovakve neznalice prenose utakmice!
(Aleksandar, 15. april 2010 19:59)

заборавио си да напоменеш "латентне нападе Војводине" :))`

sasa

pre 14 godina

Pa cim je nama zamenik kapitena Marko Jovanovic onda mi je sve jasno..o boze moj ja ne mogu da verujem da on dobije traku,decko ne zna da trci kako treba..a plavi nas veliki trener daje izjavu da je reprezentacija kriva za sve!! pa vojvodina je imala 4 reprezentativca isto kao i mi i eto danas su nas razbili kod nas u sred Beograda!!!

Boki

pre 14 godina

Zasluzeno nas dobi Vosa!Ali mene brine sto ne vidimo koliko smo slabi,i mi i Zvezda.Gledajmo sta rade na zadje dve utakmice:Diara ne moze da da gol ni da je ispred linije,S. Ilic kada potrci 10 metara onda 10 minuta ne moze do daha da dodje,Petrovic kao da su mu obecali 100 evra po svakom sutu sa vece daljine od 25 metara(da,danas mu se posrecilo,ali i u Jagodini i danas je sutirao kao pretplacen na suteve)... ima jos mnogo ovakvih primera.Evropa to ne trpi,pa zato svake godine ispadamo i gubimo od sve slabijih i slabijih ekipa.Ako ovako nastavimo uskoro mozemo ocekivati da nam sampiona drzave izbaci La Valeta ili Santa Koloma ili srasni Ril!Nesto se mora promeniti a naravno da je trener prvi na udaru,Plavi idi sam bolje je tako za sve a vi gospodo iz uprave vratite Djukica dok ne bude izgubljena i naredna sezona.

HAUBICA

pre 14 godina

Do kada ce fudbal komentarisati ljudi koji nisu u zivotu potrcali!? Ma dajte,za pojedine Milojko je institucija! Ama, ljudi, custe li vi ovog Stevanovica!? Pa da li je moguce!? Ipak cete vi uvek biti mali klub!

urkekv

pre 14 godina

Само ћу да вам кажем, да знам човека који ради као обезбеђење у једном локалу(куне се у све живо), да је ноћ пред Јагодину испратио мортус пијаног капитена(шта мислите кога). Само погледајте његове "БРАВУРЕ" на терену... а поготово вечерас... Нажалост, није он(капитен) једини у овој причи.....

Кошаркаш.

pre 14 godina

Волим када Звезда изгуби, али сам почео и да волим када Партизан изгуби. Сваке године све гори тим, о игри на терену и залагању и да не причам, а у Европи ко боси по трњу. Уосталом, не знам како оволики број људи има живце да гледа ове кретене? Звезда је много боља, млад и неискусан тим, не играју Бог зна како, али се барем труде и треба да освоје све и да уђу у Лигу Шампиона а не ово више сваке сезоне некаква супермација Партизановог тима, а оно све морон до морона. Тек тренер.. Не знам шта сте очекивали? Укините фудбал!

jimi

pre 14 godina

cim nema para neigraju MOREIRA I DIARA i ovi igraci su konacno shvatili da je i njihova liga mnogo jaca od ove srpske BETON LIGE . TERAJMO SPORTSKE TAJKUNE IZ SRPSKOG FUDBALA. ako budemo imali sto vise nasih (srpskih ) fudbalera onda se mozemo nadati i nekom boljem fudbalskom prvenstvu u SRBIJI.
(zmija, 15. april 2010 23:40) o kojim nasim igracima pricas covece,kakvi nasi igraci,reci jednog iz partizana da nesto valja...da nije bilo moreire i diare znas kad bi osvojili dve duple krune,nikad,pa ni tad...a to sto kazes kad nema para,oni nece da igraju,to je smesno...oni i kad su najgori oni su najborbeniji,pretrce vise nego cela ekipa...a naravno da im je muka da igraju kad npr moreira mora da gleda mrtvog sasu ilica u prvoj postavi,koji ne moze da dise...ne pricaj o necemu o cemu ne znas puno...sve u svemu,ja sam sinoc prvi put u zivotu navijao da partizan izgubi,i navijacu da ostane bez titule ako je to cena da ovaj,ne znam kako da ga nazovem,jer je neverovatna pojava,i nije mi jasno kako njega neko moze da nazove trenerom,coveka koji ne zna gde udara,ne zna kako se zove...bezi plavi bruko jedna,uzima nam zvezda duplu krunu sa najgorom ekipom u istoriji...a velike zasluge za sve ovo idu onom japiju tomicu,on je pravio ovu ekipu,on je dovodio raspale igrace,od kojih vecina ne moze srpsku ligu da igra...ono sinoc je bila bruka od fudbala,ono sto partizan igra,to je katastrofa,oni ne mogu da se sastave,ne znaju na kojim pozicijama igraju,davidov npr samo sto nije branio,stavlja lazevskog na desnog beka,onaj petrovic,sta je ono majko moja,on jedva ide,sada ce mnogi reci dao je gol,e svaka mu cast,ali je izgubio dve lopte i iz tih akcija smo primili dva gola...njega prvo treba nauciti na koju stranu njegova ekipa napada,posto on jedino zna da se okrene ka nasoj polovini,i da vraca loptu nazad pa da nasi stoperi imaju lpou 70% utakmice...bruke jedne,mrs iz kluba,svi od cistacica do predsednika!!!

Ljubivoje I

pre 14 godina

Slušam ovog Partizanovog trenera i pitam se ko ga postavi na to radno measto. Koje skole je on pohadjao i jeli uopšte čuo za pedagpgiju, psiholpgiju i organizaciju. Šta se njemu tiče šta radi Fudbalski savez Srbije. Pa on je kuknjavom unapred dao alibi svojim igračima da loše igraju pošto su neispavani, gladni, žedni itd.
Zamislite pun avion 300 putnika i treba da leti preko Atlanika. Pilot se okliznuo u kupatilu i neko odredi drugog pilota i izadje pred te putnike i kaže im izvinite valjda će vas ovaj drugi pilot prevesti ali ako padnete u okean mi tu ništa ne možemo. Ili zakazana operacija i hirurg koji je odredjen je iz nekuh razloga onemogućen i opet uskoči drugi i onda se pre operacije izvinemo pacijentu i kažemo valjda ćeš preživeti.
Gospodine treneru Rartizana ugledaj se na Antića. On nije nikada rekao da sve zavisi od toga i toga. Uvek je govorio svi moji igrači su tim. Od svega čto treba da se radi u fudbalu vi kao i većina naših trenera a i novinara samo znate Levi spoljni, srednji vezni i ostale glupe fraze.
Pozdrav

dfsf

pre 14 godina

(pirke, 15. april 2010 22:12)

Pirke prijatelju Adebayor je odtrcao sa jednog kraja terena na drugi sa ociglednom nameroma da provocira. E sada ako se secas Anrijevog gola protiv nas i sta pokazivao.

Ahahahahaha

pre 14 godina

očajna utakmica... prava slika Srpskog fudbala kao i ona juče...
(wukiw, 15. april 2010 20:27)

A ti onda gledaj Barnli i Sandrlend, kako vezu po terenu!

medicinar

pre 14 godina

(dex, 16. april 2010 13:52)

decko ne da si smesan...
da se ne secas mozda pre tri godine koliko nas je doslo? niko dosad nije u tolikom broju otisao na gostovanje!
zato razmisli malo...