Nedelja, 11.04.2010.

16:33

Tri gola Marka Pantelića

Fudbaleri Ajaksa pobedili su Venlo sa 7:0 u 31. kolu Eredivizije, a tri gola za ’kopljanike’ postigao je srpski reprezentativac Marko Pantelić.

Izvor: AG

Tri gola Marka Panteliæa IMAGE SOURCE
IMAGE DESCRIPTION

64 Komentari

Sortiraj po:

Hordak

pre 14 godina

Ok, ajd sad da oladimo sa forom ko je bolji, jer su na neki nacin i Pantelic i Keza smesni igraci u odnosu na svetske centarfore. Panta se stalno nesto previja ko da igra za bivsu jugu jbt, al ok solidan je sa loptom i zna da proigra, kad ne lezi na zemlji jel. A Keza ko da ima drvene noge, ne zna loptu da ustopuje, ok jeste on borben i pozrtvovan, zna nekad i da ga da, al realno brate smotaniji je sa loptom od Pipa. Uglavnom sa Pantom za sad ide ok, Kezina karijera je u opadanju a kazu da je dosta to zbog nekih njegovih ego sujevernih superstar tripova. Samo nek se nastavi ovako i lukavi Panta ce nam dobro doc na modijalu.

Shadow

pre 14 godina

Vi što opet veličate Kežmana i indirektno nagoveštavate da bi trebao da ide na SP,zaboravili ste jednu malecku sitnicu... Kako god Kežman igrao,bez Vidićeve "dozvole" nema ništa. ;)

Prosta matematika

pre 14 godina

E ne znam kako se došlo do Kežmana u celoj ovoj priči, pošto u suštini nije važno, ali Kežman je za Pantelića profesor fudbala, a i ti što ga pljuju nek saberu koliko je on golova dao za reprezentaciju i svako ko je ZAISTA pratio reprezentacije, i ovu i prethodnu zna kakav je Kežman fudbaler i koliko je golova i to VAŽNIH dao za reprezentaciju, i to čak i kad nije bio u ekstra formi u klubu za koji igra, i pravi je PATRIOTA, onaj koji daje sve od sebe kad reprezentuje svoju zemlju... Žao mi je što ga pojedini pljuju jer n emogu da prežale onaj gol u derbiju, znamo svi na koji mislim.

Mecklejn

pre 14 godina

(Nislija, 11. april 2010 21:32)
Auh,odakle da pocnem...prvo Nemacka je uvek bila i bice jaca liga od Holandske.Drugo,Psv jeste jaci tim od herte i samim tim,Kezmanu je bilo mnogo lakse da daje golove jer je imao jaku ekipu dok je Marko sam vukao ekipu i bio njen najbolji igrac (zvanicno po misljenju navijaca).Svi znamo kako je Kezman igrao protiv jacih ekipa (mislim na ligu sampiona) ,kada psv nikada (citaj) nikada nije prosao u drugi krug lige sampiona!Drugo,Pantelic je bio najbolji strelac nase lige 2 puta (sto je totalno nebitno,ali kada si vec pomenuo).Trece,kako i koliko je Kezman igrao u ostalim ligama i to smo videli!I kao slag na tortu Pantelic nikada nije izabran u promasaj godine tj najgoreg igraca lige sto se desilo Mateji Kezmanu(inace i Marko je igrao za psz kada je to bio stvarno najjaci klub u Francuskoj)!Ko je tata a ko mama,zna Radomir Antic!Hvala lepo,dovidjenja i prijatno!

pertar

pre 14 godina

sada mi je jasno kako je kezman davao tolko golova u holandiji.to je boranija liga.postoje samo ajax,psv,feenord i tvente,a svi ostali primaju od 5-7 golova na svakoj utakmici.pa tamo bi i moja baba dala 10 golova

SOSko

pre 14 godina

Kežman je možda nekada bio bolji igrač od Pante. Otkako je napustio PSV, pre 5-6 godina ako se ne varam, Kežman je svuda okarakterisan kao promašena investicija (osim možda u Feneru gde je kao nešto odigrao) Pritom je Kežman "reklamiran" u reprezentaciji od svoje 20. godine, dok je Pantelić šansu dobio tek u 27. Evo Herta ispada iz lige - nek ide Kežman tamo i nek na terenu u "smešnoj cvajti" dokaže da je fudbalski "bog" za Pantelića ... Sumnjam. Cenim Kežmana kao požrtvovanog borca i sportistu (ostao u PSG i pokušao da se nametne iako su mu rekli da se čisti, čak postigao neke golove ...) fudbalskim kvalitetima bi možda imao mesta u avionu za Afriku ... Ali suočimo se sa činjenicama - njegova priča je ispričana, forma mu je u konstantnom padu, nema više one eksplozivnosti i neuhvatljivosti koja ga je krasila kad je bio mlađi, a tehnika i znanje su mu oduvek bili skromni. On jednostavno ni za milion godina, ni u ludilu, ne bi bio u stanju da pruži na terenu ono što pruža Pantelić u reprezentaciji. To ne vide samo fudbalske neznalice i navijačkim hejtom zadojeni klinci, a takvi nikada neće ni skapirati i njima je džabe objašnjavati. U tom smislu ovaj komentar je unapred pucanj u prazno ali nije me mrzelo da pišem.

wlado

pre 14 godina

kod drugog gola se videlo kakva je liga u pitanju, pantelija 1 na 1 s'kosa, i zabija gol...da li ste gledali el klasiko kako se ni jedan igrac nije istakao 1 na 1....to je odbrana...englesku da ne pominjem....inace svaka cast na het triku...

DANNY BOY

pre 14 godina

Svaka cast srbine! Ne zelim ni malo da umanjim Pantin ucinak, ali ova 'narandzasta' liga mi je malo sumnjiva...ovo je vec ko zna koji put da je Ajax rasturio neku manju ekipu sa 5+ golova, to se cak manje desava u JSL...mislim da se trebaju spojiti Holandska i Belgijska liga :D

super_zebra

pre 14 godina

Ova holandska liga je "Џ" liga kad u evropskim okvirima prodecan Ajaks pobedjuje prvoligasa sa 7:0.
(g4, 11. april 2010 19:30)

A kad je Chelsea tukao Aston Vila-u pre par nedelja sa 7-1 onda je to sasvim OK? Sto onda nisi rekao kakva je ovo SH liga kad jedan tim primi 7 komada?

Aleksa

pre 14 godina

prvo: het-trik su 3 gola na jednoj utakmici i ne moraju da budu za redom, a ono sto neki nazivaju pravi het-trik su upravo 3 gola za redom.. svaka cast Pantelicu, samo da tako bude i na SP i osvojicemo ga!!!!!!!!! :)

Nislija

pre 14 godina

Vrlo ste neobjektivni po pitanju Kezmana,to je zato sto ste pristrasni svojim Zvezdasima...ja cu ipak baratati dokazima a ne subjektivnoscu.Kezmanov nadimak nije Miki Maus nego Batman(tako su ga prozvali navijaci PSV-a,igrao je sa Robenom pa je fora bila da su oni Betmen i Robin :) ).Keza je za repku dao 17 gola a Panta do sada samo 5,Kezman je dao 2 odlucijuca gola u proslim kvalifikacijama protiv Spanije i BiH a koje je bitne golove dao Panta?U PSV-u je za 3 godine dao 105 gola,a Panta za isti vremenski interval "samo" 45 u Herti...da ne pominjem koji klub ima vecu tradiciju i evopsko ime Herta ili PSV(osvojio Kup sampiona 1988.) ?!Sto se tice zarade Kezman je tu mnogo bolji,njegov ugovor u PSV-u osam,Celziju pet,Feneru blizu 10 miliona...PSZ-u cetiri...dok je verovali ili ne Herta dala za Pantu 250.000 Evra!Velika razlika u zaradi zar ne?Pozabavimo se trofejima i uspesima...Kezman 2 titule sa PSV-om,jedna sa Fenerom(Celzi ne pominjem),najbolji strelac nase lige 2000. a Holandske cak 3 puta.Cak je bio najbolji strelac Uefa lige 2004. Mislim da sam vam objasnio ko je tata,dovidjenja prijatno.

sablja

pre 14 godina

porediti pantu i kezmana je totalna besmislica,panta je maradona za kezu zvanog crveni karton,kezman jeste dao 105 golava za 4 sezone a pantelic bi dao 205 golova kada bi ostao toliko,drugo koliko je to minuta odigrao u feneru,atletiku i celsiju,trece kad je to miki maus(nadimak kezmana) odigrao neku znacaju utakmicu u reprezentaciji unosio je samo nemir a neki koji ne znaju vidic je bio na korak da zbog njega napusti reprezentaciju zauvek,panta je bio i ostao veliki covek koliko je samo reka viskija popijeno na splavovima o trosku pante,samo rako nastavi legendo objasni onom dabru iz urugvaja ko kosi a ko vodu nosi!

lazar/britanija

pre 14 godina

hattrick je kada isti igrac u jednoj utakmici da tri gola.
klasican hattrick je kada u jednom poluvremenu das tri gola.perfektan hattrick je kada das tri gola za redom u jednom poluvremenu.
prvi put se za hattrick culo kada je 1966 Geoff Hurst dao nemcima tri gola u finalu svetskog prvenstva.

iggy

pre 14 godina

@
Care ,Kezman je igracina za Pantu,igrao je u Celziju,Atletiku,Feneru a secas se sigurno kako je divljao u PSV-u ?!Imam dva pitanja,ko je dao vise golova u reprezentaciji i koliko je Keza dao gola u proslim kvalifikacijama za SP a koliko Panta u ovim zadnjim?
(Nislija, 11. april 2010 17:44)
Jedno pitanje i za tebe... Koliko je taj tvoj dobio crvenih kartona dok je igrao za reprezentaciju?
(Sergio, 11. april 2010 18:56)

I nakon koliko minuta ili sekundi provedenih na terenu je popio ne crvendace...na jednoj utakmici je cak postigao rekord evropskih sampionata po najbrze dobijenom crvenom kartonu. Cim je krocio na teren, nakon izmene, batica mu ga da po klizecem, odvali jednog lika i pravac tusiranje

pirke

pre 14 godina

Ne mogu da verujem da ljudi komentarisu fudbalske vesti, a ne znaju sta je het-trik!? Takodje je glupo komentarisati ko je bio igrac Zvezde ili Partizana, koji je bolji itd. Ljudi, oni vise u tim klubovima verovatno nece igrati na ovom nivou, zato manite se navijackog prepucavanja, Pantelic ce igrati za nasu Srbiju na SP, i to je dobro, sto je poceo da daje golove, nek ulazi u golgetersku formu na vreme. A sto se tice Kezmana, nadam se da ce i on u JA, mada nam ni ovako nije lose.

Dejan

pre 14 godina

Dok je igrao u zvezdi bio je legenda,dok je igrao u herti isto,sada to postaje u ajaksu.Dovoljno je pogledati njegove golove na youtub-u.To sto malo slabije igra u reprezentaciji to moze da se popravi,nije strasno.Stvarno je zahvalan igrac,timski sto je najbitnije...Ja stvarno ne razumem sta pominjete tog kezmana!? On je bio promasaj decenije za celzi,u atletiku nista nije pokazao,kao ni u feneru,svuda se zadrzao po sezonu,to govori o njegovom kvalitetu!Otisao je u taj psg i tamo dobio onu sjajnu nagradu za najgoreg igraca.Jedina svetla tacka mu je tas psv!Tisina molim

ekica_bapk0_is_back

pre 14 godina

alo bre sta ste navalili sa tim 3 uzastopna gola jeste vi bre normalni?het trik je kad fudbaler postigne tri gola pa nek ih je i dao i u 118minutu i posle trojice njegovih saigraca sta ste prsli i vi mi se razumete u fudbal razumete se u to samo da lajete.i sta pljujete coveka pustite ga da pokaze sta zna,makar nas on nece obrukati.

A

pre 14 godina

Alo Grobari mala sala. Vidim odma skacete za vaseg Mateju. Znam je da je Kezman najbolji napadac svih vremena i da mu Messi nije ravan. Opusteno bre. Kezman treba odavno da igra u mesto Pantelica u reprezentaciji ja stvarno ne razumem Antica.
Izvinite jos jednom.

Nikola

pre 14 godina

Het trik je kad da igrac 3 gola nebitno dal' su za redom,a ovi sto kritikuju stvarno se ne razumeju u fudbal!To panto kralju samo tako nastavi!!

Indijanac Dzons

pre 14 godina

Kezman je cepao kao mlad i svaka mu cast ali cim su ga stigle godine, smanjio se broj golova, utakmica i velicina kluba.Pantelic igra sa 31 u timu gde je Kezman cepao sa 22, 23.PSV je hteo da uzme pare a Ajaksu stvarno treba ovakav igrac.

Djoksa

pre 14 godina

Ma kakav Pantelic.Kezman je 2003 u toj ligi dao 35 golova,pa gde je sad?Pantelic je iz A2(Nemacka)evropske lige otisao u B(Holandija)evropsku ligu.Kezman i Pantelic su za mene isti tip igraca,prvo snaga pa onda znanje.Za ozbiljnije lige,nedovoljno...

etxeberria

pre 14 godina

@Znalci
To sto vi kazete da mora 3 gola zaredom to se zove nemacki het-trik, a postoji jos i perfektni ili zlatni, sto znaci da igrac mora postici golove levom i desnom nogom i glavom.
Po nekom pravilu golovi s bele tacke se ne racunaju, tako da Pantelinjo nosi tu loptu kuci :)

Panta

pre 14 godina

Za one koji pljuju Pantelica ovde samo da znate da Pantelic nije igrao za nas mi ne bi isli na SP.Njima bi igrao Kezman koji odavno nije u formi ili Mrdja?Smesno mozda bi i Kezman dao koji gol vise ali opet ne bi otisli na SP zato sto niko od nasih ostalih napadaca nije timski igrac kao Pantelic.

Covek je namestio vise od pola golova u kvalifikacijama za nas u skoro svakoj akciji je ucestvovao i jos ga neki ne cene zato sto broje samo golove kao da je to jedina statistika u fudbalu?Za njih ni nije da gledaju fudbal.

messsija

pre 14 godina

•A Kezman?
(A?, 11. april 2010 16:56)
2000–01 33 24
2001–02 27 15
2002–03 33 35
2003–04 29 31
Total 122 105
i jos 13 golova u evropskim takmicenjima...

Sergio

pre 14 godina

@
Care ,Kezman je igracina za Pantu,igrao je u Celziju,Atletiku,Feneru a secas se sigurno kako je divljao u PSV-u ?!Imam dva pitanja,ko je dao vise golova u reprezentaciji i koliko je Keza dao gola u proslim kvalifikacijama za SP a koliko Panta u ovim zadnjim?
(Nislija, 11. april 2010 17:44)
Jedno pitanje i za tebe... Koliko je taj tvoj dobio crvenih kartona dok je igrao za reprezentaciju?

hvala lepo molim lepo

pre 14 godina

Prvo Het-trik je kad igrac postigne tri gola jedan za drugim, dakle treci, sesti i sedmi to nisu... Svaka cast Pantelicu, ali cini mi se da je bolje da daje po jedan ali onda kada je to vazno a ne u utakmici u kojoj je ajax dao 7 golova (ili Srbija 5).

Miki

pre 14 godina

Je l' het-trik 3 uzastopna gola ili 3 gola? ja mislim 3 uzastopna, demantujte me...
Inace svaka cast Panteliji, nije mi bas omiljeni igrac, ali s obzirom kako igraju ostali napadaci, trebace nam u JA!

MojBratBane

pre 14 godina

svaka njemu cast i ne mislim nista lose ovim: ali jeste li provalili da on daje golove uvek kada ajakas pobedi sa 5 ili vise golova razlike? :)

Nislija

pre 14 godina

A Kezman?
(A?, 11. april 2010 16:56)

Care ,Kezman je igracina za Pantu,igrao je u Celziju,Atletiku,Feneru a secas se sigurno kako je divljao u PSV-u ?!Imam dva pitanja,ko je dao vise golova u reprezentaciji i koliko je Keza dao gola u proslim kvalifikacijama za SP a koliko Panta u ovim zadnjim?

koji pantelic

pre 14 godina

Pa kad vec pominjete Kezmana,taj
Keznam je najbolji strelac u istoriji holandske lige,ovaj smesni pantelic nece dati u sezoni ni 20% koliko je dao Kezman,i moze samo da mu pozavidi na karijeri za koje je klubove igrao,sve sto sam rekao je realno,da je pantelic dobar fudbaler nebi imao nista protiv njega,Zigica gotivim zna da da gol za reprezentaciju a ovaj mi nebi igrao za malu mostanicu.

Panta

pre 14 godina

Za one koji pljuju Pantelica ovde samo da znate da Pantelic nije igrao za nas mi ne bi isli na SP.Njima bi igrao Kezman koji odavno nije u formi ili Mrdja?Smesno mozda bi i Kezman dao koji gol vise ali opet ne bi otisli na SP zato sto niko od nasih ostalih napadaca nije timski igrac kao Pantelic.

Covek je namestio vise od pola golova u kvalifikacijama za nas u skoro svakoj akciji je ucestvovao i jos ga neki ne cene zato sto broje samo golove kao da je to jedina statistika u fudbalu?Za njih ni nije da gledaju fudbal.

Sergio

pre 14 godina

@
Care ,Kezman je igracina za Pantu,igrao je u Celziju,Atletiku,Feneru a secas se sigurno kako je divljao u PSV-u ?!Imam dva pitanja,ko je dao vise golova u reprezentaciji i koliko je Keza dao gola u proslim kvalifikacijama za SP a koliko Panta u ovim zadnjim?
(Nislija, 11. april 2010 17:44)
Jedno pitanje i za tebe... Koliko je taj tvoj dobio crvenih kartona dok je igrao za reprezentaciju?

Nislija

pre 14 godina

A Kezman?
(A?, 11. april 2010 16:56)

Care ,Kezman je igracina za Pantu,igrao je u Celziju,Atletiku,Feneru a secas se sigurno kako je divljao u PSV-u ?!Imam dva pitanja,ko je dao vise golova u reprezentaciji i koliko je Keza dao gola u proslim kvalifikacijama za SP a koliko Panta u ovim zadnjim?

Nikola

pre 14 godina

Het trik je kad da igrac 3 gola nebitno dal' su za redom,a ovi sto kritikuju stvarno se ne razumeju u fudbal!To panto kralju samo tako nastavi!!

super_zebra

pre 14 godina

Ova holandska liga je "Џ" liga kad u evropskim okvirima prodecan Ajaks pobedjuje prvoligasa sa 7:0.
(g4, 11. april 2010 19:30)

A kad je Chelsea tukao Aston Vila-u pre par nedelja sa 7-1 onda je to sasvim OK? Sto onda nisi rekao kakva je ovo SH liga kad jedan tim primi 7 komada?

sablja

pre 14 godina

porediti pantu i kezmana je totalna besmislica,panta je maradona za kezu zvanog crveni karton,kezman jeste dao 105 golava za 4 sezone a pantelic bi dao 205 golova kada bi ostao toliko,drugo koliko je to minuta odigrao u feneru,atletiku i celsiju,trece kad je to miki maus(nadimak kezmana) odigrao neku znacaju utakmicu u reprezentaciji unosio je samo nemir a neki koji ne znaju vidic je bio na korak da zbog njega napusti reprezentaciju zauvek,panta je bio i ostao veliki covek koliko je samo reka viskija popijeno na splavovima o trosku pante,samo rako nastavi legendo objasni onom dabru iz urugvaja ko kosi a ko vodu nosi!

A

pre 14 godina

Alo Grobari mala sala. Vidim odma skacete za vaseg Mateju. Znam je da je Kezman najbolji napadac svih vremena i da mu Messi nije ravan. Opusteno bre. Kezman treba odavno da igra u mesto Pantelica u reprezentaciji ja stvarno ne razumem Antica.
Izvinite jos jednom.

Nislija

pre 14 godina

Vrlo ste neobjektivni po pitanju Kezmana,to je zato sto ste pristrasni svojim Zvezdasima...ja cu ipak baratati dokazima a ne subjektivnoscu.Kezmanov nadimak nije Miki Maus nego Batman(tako su ga prozvali navijaci PSV-a,igrao je sa Robenom pa je fora bila da su oni Betmen i Robin :) ).Keza je za repku dao 17 gola a Panta do sada samo 5,Kezman je dao 2 odlucijuca gola u proslim kvalifikacijama protiv Spanije i BiH a koje je bitne golove dao Panta?U PSV-u je za 3 godine dao 105 gola,a Panta za isti vremenski interval "samo" 45 u Herti...da ne pominjem koji klub ima vecu tradiciju i evopsko ime Herta ili PSV(osvojio Kup sampiona 1988.) ?!Sto se tice zarade Kezman je tu mnogo bolji,njegov ugovor u PSV-u osam,Celziju pet,Feneru blizu 10 miliona...PSZ-u cetiri...dok je verovali ili ne Herta dala za Pantu 250.000 Evra!Velika razlika u zaradi zar ne?Pozabavimo se trofejima i uspesima...Kezman 2 titule sa PSV-om,jedna sa Fenerom(Celzi ne pominjem),najbolji strelac nase lige 2000. a Holandske cak 3 puta.Cak je bio najbolji strelac Uefa lige 2004. Mislim da sam vam objasnio ko je tata,dovidjenja prijatno.

messsija

pre 14 godina

•A Kezman?
(A?, 11. april 2010 16:56)
2000–01 33 24
2001–02 27 15
2002–03 33 35
2003–04 29 31
Total 122 105
i jos 13 golova u evropskim takmicenjima...

iggy

pre 14 godina

@
Care ,Kezman je igracina za Pantu,igrao je u Celziju,Atletiku,Feneru a secas se sigurno kako je divljao u PSV-u ?!Imam dva pitanja,ko je dao vise golova u reprezentaciji i koliko je Keza dao gola u proslim kvalifikacijama za SP a koliko Panta u ovim zadnjim?
(Nislija, 11. april 2010 17:44)
Jedno pitanje i za tebe... Koliko je taj tvoj dobio crvenih kartona dok je igrao za reprezentaciju?
(Sergio, 11. april 2010 18:56)

I nakon koliko minuta ili sekundi provedenih na terenu je popio ne crvendace...na jednoj utakmici je cak postigao rekord evropskih sampionata po najbrze dobijenom crvenom kartonu. Cim je krocio na teren, nakon izmene, batica mu ga da po klizecem, odvali jednog lika i pravac tusiranje

koji pantelic

pre 14 godina

Pa kad vec pominjete Kezmana,taj
Keznam je najbolji strelac u istoriji holandske lige,ovaj smesni pantelic nece dati u sezoni ni 20% koliko je dao Kezman,i moze samo da mu pozavidi na karijeri za koje je klubove igrao,sve sto sam rekao je realno,da je pantelic dobar fudbaler nebi imao nista protiv njega,Zigica gotivim zna da da gol za reprezentaciju a ovaj mi nebi igrao za malu mostanicu.

Dejan

pre 14 godina

Dok je igrao u zvezdi bio je legenda,dok je igrao u herti isto,sada to postaje u ajaksu.Dovoljno je pogledati njegove golove na youtub-u.To sto malo slabije igra u reprezentaciji to moze da se popravi,nije strasno.Stvarno je zahvalan igrac,timski sto je najbitnije...Ja stvarno ne razumem sta pominjete tog kezmana!? On je bio promasaj decenije za celzi,u atletiku nista nije pokazao,kao ni u feneru,svuda se zadrzao po sezonu,to govori o njegovom kvalitetu!Otisao je u taj psg i tamo dobio onu sjajnu nagradu za najgoreg igraca.Jedina svetla tacka mu je tas psv!Tisina molim

MojBratBane

pre 14 godina

svaka njemu cast i ne mislim nista lose ovim: ali jeste li provalili da on daje golove uvek kada ajakas pobedi sa 5 ili vise golova razlike? :)

etxeberria

pre 14 godina

@Znalci
To sto vi kazete da mora 3 gola zaredom to se zove nemacki het-trik, a postoji jos i perfektni ili zlatni, sto znaci da igrac mora postici golove levom i desnom nogom i glavom.
Po nekom pravilu golovi s bele tacke se ne racunaju, tako da Pantelinjo nosi tu loptu kuci :)

Miki

pre 14 godina

Je l' het-trik 3 uzastopna gola ili 3 gola? ja mislim 3 uzastopna, demantujte me...
Inace svaka cast Panteliji, nije mi bas omiljeni igrac, ali s obzirom kako igraju ostali napadaci, trebace nam u JA!

lazar/britanija

pre 14 godina

hattrick je kada isti igrac u jednoj utakmici da tri gola.
klasican hattrick je kada u jednom poluvremenu das tri gola.perfektan hattrick je kada das tri gola za redom u jednom poluvremenu.
prvi put se za hattrick culo kada je 1966 Geoff Hurst dao nemcima tri gola u finalu svetskog prvenstva.

ekica_bapk0_is_back

pre 14 godina

alo bre sta ste navalili sa tim 3 uzastopna gola jeste vi bre normalni?het trik je kad fudbaler postigne tri gola pa nek ih je i dao i u 118minutu i posle trojice njegovih saigraca sta ste prsli i vi mi se razumete u fudbal razumete se u to samo da lajete.i sta pljujete coveka pustite ga da pokaze sta zna,makar nas on nece obrukati.

Mecklejn

pre 14 godina

(Nislija, 11. april 2010 21:32)
Auh,odakle da pocnem...prvo Nemacka je uvek bila i bice jaca liga od Holandske.Drugo,Psv jeste jaci tim od herte i samim tim,Kezmanu je bilo mnogo lakse da daje golove jer je imao jaku ekipu dok je Marko sam vukao ekipu i bio njen najbolji igrac (zvanicno po misljenju navijaca).Svi znamo kako je Kezman igrao protiv jacih ekipa (mislim na ligu sampiona) ,kada psv nikada (citaj) nikada nije prosao u drugi krug lige sampiona!Drugo,Pantelic je bio najbolji strelac nase lige 2 puta (sto je totalno nebitno,ali kada si vec pomenuo).Trece,kako i koliko je Kezman igrao u ostalim ligama i to smo videli!I kao slag na tortu Pantelic nikada nije izabran u promasaj godine tj najgoreg igraca lige sto se desilo Mateji Kezmanu(inace i Marko je igrao za psz kada je to bio stvarno najjaci klub u Francuskoj)!Ko je tata a ko mama,zna Radomir Antic!Hvala lepo,dovidjenja i prijatno!

SOSko

pre 14 godina

Kežman je možda nekada bio bolji igrač od Pante. Otkako je napustio PSV, pre 5-6 godina ako se ne varam, Kežman je svuda okarakterisan kao promašena investicija (osim možda u Feneru gde je kao nešto odigrao) Pritom je Kežman "reklamiran" u reprezentaciji od svoje 20. godine, dok je Pantelić šansu dobio tek u 27. Evo Herta ispada iz lige - nek ide Kežman tamo i nek na terenu u "smešnoj cvajti" dokaže da je fudbalski "bog" za Pantelića ... Sumnjam. Cenim Kežmana kao požrtvovanog borca i sportistu (ostao u PSG i pokušao da se nametne iako su mu rekli da se čisti, čak postigao neke golove ...) fudbalskim kvalitetima bi možda imao mesta u avionu za Afriku ... Ali suočimo se sa činjenicama - njegova priča je ispričana, forma mu je u konstantnom padu, nema više one eksplozivnosti i neuhvatljivosti koja ga je krasila kad je bio mlađi, a tehnika i znanje su mu oduvek bili skromni. On jednostavno ni za milion godina, ni u ludilu, ne bi bio u stanju da pruži na terenu ono što pruža Pantelić u reprezentaciji. To ne vide samo fudbalske neznalice i navijačkim hejtom zadojeni klinci, a takvi nikada neće ni skapirati i njima je džabe objašnjavati. U tom smislu ovaj komentar je unapred pucanj u prazno ali nije me mrzelo da pišem.

Aleksa

pre 14 godina

prvo: het-trik su 3 gola na jednoj utakmici i ne moraju da budu za redom, a ono sto neki nazivaju pravi het-trik su upravo 3 gola za redom.. svaka cast Pantelicu, samo da tako bude i na SP i osvojicemo ga!!!!!!!!! :)

hvala lepo molim lepo

pre 14 godina

Prvo Het-trik je kad igrac postigne tri gola jedan za drugim, dakle treci, sesti i sedmi to nisu... Svaka cast Pantelicu, ali cini mi se da je bolje da daje po jedan ali onda kada je to vazno a ne u utakmici u kojoj je ajax dao 7 golova (ili Srbija 5).

Indijanac Dzons

pre 14 godina

Kezman je cepao kao mlad i svaka mu cast ali cim su ga stigle godine, smanjio se broj golova, utakmica i velicina kluba.Pantelic igra sa 31 u timu gde je Kezman cepao sa 22, 23.PSV je hteo da uzme pare a Ajaksu stvarno treba ovakav igrac.

Djoksa

pre 14 godina

Ma kakav Pantelic.Kezman je 2003 u toj ligi dao 35 golova,pa gde je sad?Pantelic je iz A2(Nemacka)evropske lige otisao u B(Holandija)evropsku ligu.Kezman i Pantelic su za mene isti tip igraca,prvo snaga pa onda znanje.Za ozbiljnije lige,nedovoljno...

Shadow

pre 14 godina

Vi što opet veličate Kežmana i indirektno nagoveštavate da bi trebao da ide na SP,zaboravili ste jednu malecku sitnicu... Kako god Kežman igrao,bez Vidićeve "dozvole" nema ništa. ;)

Hordak

pre 14 godina

Ok, ajd sad da oladimo sa forom ko je bolji, jer su na neki nacin i Pantelic i Keza smesni igraci u odnosu na svetske centarfore. Panta se stalno nesto previja ko da igra za bivsu jugu jbt, al ok solidan je sa loptom i zna da proigra, kad ne lezi na zemlji jel. A Keza ko da ima drvene noge, ne zna loptu da ustopuje, ok jeste on borben i pozrtvovan, zna nekad i da ga da, al realno brate smotaniji je sa loptom od Pipa. Uglavnom sa Pantom za sad ide ok, Kezina karijera je u opadanju a kazu da je dosta to zbog nekih njegovih ego sujevernih superstar tripova. Samo nek se nastavi ovako i lukavi Panta ce nam dobro doc na modijalu.

Prosta matematika

pre 14 godina

E ne znam kako se došlo do Kežmana u celoj ovoj priči, pošto u suštini nije važno, ali Kežman je za Pantelića profesor fudbala, a i ti što ga pljuju nek saberu koliko je on golova dao za reprezentaciju i svako ko je ZAISTA pratio reprezentacije, i ovu i prethodnu zna kakav je Kežman fudbaler i koliko je golova i to VAŽNIH dao za reprezentaciju, i to čak i kad nije bio u ekstra formi u klubu za koji igra, i pravi je PATRIOTA, onaj koji daje sve od sebe kad reprezentuje svoju zemlju... Žao mi je što ga pojedini pljuju jer n emogu da prežale onaj gol u derbiju, znamo svi na koji mislim.

pirke

pre 14 godina

Ne mogu da verujem da ljudi komentarisu fudbalske vesti, a ne znaju sta je het-trik!? Takodje je glupo komentarisati ko je bio igrac Zvezde ili Partizana, koji je bolji itd. Ljudi, oni vise u tim klubovima verovatno nece igrati na ovom nivou, zato manite se navijackog prepucavanja, Pantelic ce igrati za nasu Srbiju na SP, i to je dobro, sto je poceo da daje golove, nek ulazi u golgetersku formu na vreme. A sto se tice Kezmana, nadam se da ce i on u JA, mada nam ni ovako nije lose.

pertar

pre 14 godina

sada mi je jasno kako je kezman davao tolko golova u holandiji.to je boranija liga.postoje samo ajax,psv,feenord i tvente,a svi ostali primaju od 5-7 golova na svakoj utakmici.pa tamo bi i moja baba dala 10 golova

DANNY BOY

pre 14 godina

Svaka cast srbine! Ne zelim ni malo da umanjim Pantin ucinak, ali ova 'narandzasta' liga mi je malo sumnjiva...ovo je vec ko zna koji put da je Ajax rasturio neku manju ekipu sa 5+ golova, to se cak manje desava u JSL...mislim da se trebaju spojiti Holandska i Belgijska liga :D

wlado

pre 14 godina

kod drugog gola se videlo kakva je liga u pitanju, pantelija 1 na 1 s'kosa, i zabija gol...da li ste gledali el klasiko kako se ni jedan igrac nije istakao 1 na 1....to je odbrana...englesku da ne pominjem....inace svaka cast na het triku...

Nislija

pre 14 godina

A Kezman?
(A?, 11. april 2010 16:56)

Care ,Kezman je igracina za Pantu,igrao je u Celziju,Atletiku,Feneru a secas se sigurno kako je divljao u PSV-u ?!Imam dva pitanja,ko je dao vise golova u reprezentaciji i koliko je Keza dao gola u proslim kvalifikacijama za SP a koliko Panta u ovim zadnjim?

hvala lepo molim lepo

pre 14 godina

Prvo Het-trik je kad igrac postigne tri gola jedan za drugim, dakle treci, sesti i sedmi to nisu... Svaka cast Pantelicu, ali cini mi se da je bolje da daje po jedan ali onda kada je to vazno a ne u utakmici u kojoj je ajax dao 7 golova (ili Srbija 5).

koji pantelic

pre 14 godina

Pa kad vec pominjete Kezmana,taj
Keznam je najbolji strelac u istoriji holandske lige,ovaj smesni pantelic nece dati u sezoni ni 20% koliko je dao Kezman,i moze samo da mu pozavidi na karijeri za koje je klubove igrao,sve sto sam rekao je realno,da je pantelic dobar fudbaler nebi imao nista protiv njega,Zigica gotivim zna da da gol za reprezentaciju a ovaj mi nebi igrao za malu mostanicu.

Miki

pre 14 godina

Je l' het-trik 3 uzastopna gola ili 3 gola? ja mislim 3 uzastopna, demantujte me...
Inace svaka cast Panteliji, nije mi bas omiljeni igrac, ali s obzirom kako igraju ostali napadaci, trebace nam u JA!

Nislija

pre 14 godina

Vrlo ste neobjektivni po pitanju Kezmana,to je zato sto ste pristrasni svojim Zvezdasima...ja cu ipak baratati dokazima a ne subjektivnoscu.Kezmanov nadimak nije Miki Maus nego Batman(tako su ga prozvali navijaci PSV-a,igrao je sa Robenom pa je fora bila da su oni Betmen i Robin :) ).Keza je za repku dao 17 gola a Panta do sada samo 5,Kezman je dao 2 odlucijuca gola u proslim kvalifikacijama protiv Spanije i BiH a koje je bitne golove dao Panta?U PSV-u je za 3 godine dao 105 gola,a Panta za isti vremenski interval "samo" 45 u Herti...da ne pominjem koji klub ima vecu tradiciju i evopsko ime Herta ili PSV(osvojio Kup sampiona 1988.) ?!Sto se tice zarade Kezman je tu mnogo bolji,njegov ugovor u PSV-u osam,Celziju pet,Feneru blizu 10 miliona...PSZ-u cetiri...dok je verovali ili ne Herta dala za Pantu 250.000 Evra!Velika razlika u zaradi zar ne?Pozabavimo se trofejima i uspesima...Kezman 2 titule sa PSV-om,jedna sa Fenerom(Celzi ne pominjem),najbolji strelac nase lige 2000. a Holandske cak 3 puta.Cak je bio najbolji strelac Uefa lige 2004. Mislim da sam vam objasnio ko je tata,dovidjenja prijatno.

MojBratBane

pre 14 godina

svaka njemu cast i ne mislim nista lose ovim: ali jeste li provalili da on daje golove uvek kada ajakas pobedi sa 5 ili vise golova razlike? :)

messsija

pre 14 godina

•A Kezman?
(A?, 11. april 2010 16:56)
2000–01 33 24
2001–02 27 15
2002–03 33 35
2003–04 29 31
Total 122 105
i jos 13 golova u evropskim takmicenjima...

Sergio

pre 14 godina

@
Care ,Kezman je igracina za Pantu,igrao je u Celziju,Atletiku,Feneru a secas se sigurno kako je divljao u PSV-u ?!Imam dva pitanja,ko je dao vise golova u reprezentaciji i koliko je Keza dao gola u proslim kvalifikacijama za SP a koliko Panta u ovim zadnjim?
(Nislija, 11. april 2010 17:44)
Jedno pitanje i za tebe... Koliko je taj tvoj dobio crvenih kartona dok je igrao za reprezentaciju?

Djoksa

pre 14 godina

Ma kakav Pantelic.Kezman je 2003 u toj ligi dao 35 golova,pa gde je sad?Pantelic je iz A2(Nemacka)evropske lige otisao u B(Holandija)evropsku ligu.Kezman i Pantelic su za mene isti tip igraca,prvo snaga pa onda znanje.Za ozbiljnije lige,nedovoljno...

sablja

pre 14 godina

porediti pantu i kezmana je totalna besmislica,panta je maradona za kezu zvanog crveni karton,kezman jeste dao 105 golava za 4 sezone a pantelic bi dao 205 golova kada bi ostao toliko,drugo koliko je to minuta odigrao u feneru,atletiku i celsiju,trece kad je to miki maus(nadimak kezmana) odigrao neku znacaju utakmicu u reprezentaciji unosio je samo nemir a neki koji ne znaju vidic je bio na korak da zbog njega napusti reprezentaciju zauvek,panta je bio i ostao veliki covek koliko je samo reka viskija popijeno na splavovima o trosku pante,samo rako nastavi legendo objasni onom dabru iz urugvaja ko kosi a ko vodu nosi!

Prosta matematika

pre 14 godina

E ne znam kako se došlo do Kežmana u celoj ovoj priči, pošto u suštini nije važno, ali Kežman je za Pantelića profesor fudbala, a i ti što ga pljuju nek saberu koliko je on golova dao za reprezentaciju i svako ko je ZAISTA pratio reprezentacije, i ovu i prethodnu zna kakav je Kežman fudbaler i koliko je golova i to VAŽNIH dao za reprezentaciju, i to čak i kad nije bio u ekstra formi u klubu za koji igra, i pravi je PATRIOTA, onaj koji daje sve od sebe kad reprezentuje svoju zemlju... Žao mi je što ga pojedini pljuju jer n emogu da prežale onaj gol u derbiju, znamo svi na koji mislim.

pertar

pre 14 godina

sada mi je jasno kako je kezman davao tolko golova u holandiji.to je boranija liga.postoje samo ajax,psv,feenord i tvente,a svi ostali primaju od 5-7 golova na svakoj utakmici.pa tamo bi i moja baba dala 10 golova

Mecklejn

pre 14 godina

(Nislija, 11. april 2010 21:32)
Auh,odakle da pocnem...prvo Nemacka je uvek bila i bice jaca liga od Holandske.Drugo,Psv jeste jaci tim od herte i samim tim,Kezmanu je bilo mnogo lakse da daje golove jer je imao jaku ekipu dok je Marko sam vukao ekipu i bio njen najbolji igrac (zvanicno po misljenju navijaca).Svi znamo kako je Kezman igrao protiv jacih ekipa (mislim na ligu sampiona) ,kada psv nikada (citaj) nikada nije prosao u drugi krug lige sampiona!Drugo,Pantelic je bio najbolji strelac nase lige 2 puta (sto je totalno nebitno,ali kada si vec pomenuo).Trece,kako i koliko je Kezman igrao u ostalim ligama i to smo videli!I kao slag na tortu Pantelic nikada nije izabran u promasaj godine tj najgoreg igraca lige sto se desilo Mateji Kezmanu(inace i Marko je igrao za psz kada je to bio stvarno najjaci klub u Francuskoj)!Ko je tata a ko mama,zna Radomir Antic!Hvala lepo,dovidjenja i prijatno!

Panta

pre 14 godina

Za one koji pljuju Pantelica ovde samo da znate da Pantelic nije igrao za nas mi ne bi isli na SP.Njima bi igrao Kezman koji odavno nije u formi ili Mrdja?Smesno mozda bi i Kezman dao koji gol vise ali opet ne bi otisli na SP zato sto niko od nasih ostalih napadaca nije timski igrac kao Pantelic.

Covek je namestio vise od pola golova u kvalifikacijama za nas u skoro svakoj akciji je ucestvovao i jos ga neki ne cene zato sto broje samo golove kao da je to jedina statistika u fudbalu?Za njih ni nije da gledaju fudbal.

pirke

pre 14 godina

Ne mogu da verujem da ljudi komentarisu fudbalske vesti, a ne znaju sta je het-trik!? Takodje je glupo komentarisati ko je bio igrac Zvezde ili Partizana, koji je bolji itd. Ljudi, oni vise u tim klubovima verovatno nece igrati na ovom nivou, zato manite se navijackog prepucavanja, Pantelic ce igrati za nasu Srbiju na SP, i to je dobro, sto je poceo da daje golove, nek ulazi u golgetersku formu na vreme. A sto se tice Kezmana, nadam se da ce i on u JA, mada nam ni ovako nije lose.

super_zebra

pre 14 godina

Ova holandska liga je "Џ" liga kad u evropskim okvirima prodecan Ajaks pobedjuje prvoligasa sa 7:0.
(g4, 11. april 2010 19:30)

A kad je Chelsea tukao Aston Vila-u pre par nedelja sa 7-1 onda je to sasvim OK? Sto onda nisi rekao kakva je ovo SH liga kad jedan tim primi 7 komada?

A

pre 14 godina

Alo Grobari mala sala. Vidim odma skacete za vaseg Mateju. Znam je da je Kezman najbolji napadac svih vremena i da mu Messi nije ravan. Opusteno bre. Kezman treba odavno da igra u mesto Pantelica u reprezentaciji ja stvarno ne razumem Antica.
Izvinite jos jednom.

SOSko

pre 14 godina

Kežman je možda nekada bio bolji igrač od Pante. Otkako je napustio PSV, pre 5-6 godina ako se ne varam, Kežman je svuda okarakterisan kao promašena investicija (osim možda u Feneru gde je kao nešto odigrao) Pritom je Kežman "reklamiran" u reprezentaciji od svoje 20. godine, dok je Pantelić šansu dobio tek u 27. Evo Herta ispada iz lige - nek ide Kežman tamo i nek na terenu u "smešnoj cvajti" dokaže da je fudbalski "bog" za Pantelića ... Sumnjam. Cenim Kežmana kao požrtvovanog borca i sportistu (ostao u PSG i pokušao da se nametne iako su mu rekli da se čisti, čak postigao neke golove ...) fudbalskim kvalitetima bi možda imao mesta u avionu za Afriku ... Ali suočimo se sa činjenicama - njegova priča je ispričana, forma mu je u konstantnom padu, nema više one eksplozivnosti i neuhvatljivosti koja ga je krasila kad je bio mlađi, a tehnika i znanje su mu oduvek bili skromni. On jednostavno ni za milion godina, ni u ludilu, ne bi bio u stanju da pruži na terenu ono što pruža Pantelić u reprezentaciji. To ne vide samo fudbalske neznalice i navijačkim hejtom zadojeni klinci, a takvi nikada neće ni skapirati i njima je džabe objašnjavati. U tom smislu ovaj komentar je unapred pucanj u prazno ali nije me mrzelo da pišem.

Shadow

pre 14 godina

Vi što opet veličate Kežmana i indirektno nagoveštavate da bi trebao da ide na SP,zaboravili ste jednu malecku sitnicu... Kako god Kežman igrao,bez Vidićeve "dozvole" nema ništa. ;)

Dejan

pre 14 godina

Dok je igrao u zvezdi bio je legenda,dok je igrao u herti isto,sada to postaje u ajaksu.Dovoljno je pogledati njegove golove na youtub-u.To sto malo slabije igra u reprezentaciji to moze da se popravi,nije strasno.Stvarno je zahvalan igrac,timski sto je najbitnije...Ja stvarno ne razumem sta pominjete tog kezmana!? On je bio promasaj decenije za celzi,u atletiku nista nije pokazao,kao ni u feneru,svuda se zadrzao po sezonu,to govori o njegovom kvalitetu!Otisao je u taj psg i tamo dobio onu sjajnu nagradu za najgoreg igraca.Jedina svetla tacka mu je tas psv!Tisina molim

iggy

pre 14 godina

@
Care ,Kezman je igracina za Pantu,igrao je u Celziju,Atletiku,Feneru a secas se sigurno kako je divljao u PSV-u ?!Imam dva pitanja,ko je dao vise golova u reprezentaciji i koliko je Keza dao gola u proslim kvalifikacijama za SP a koliko Panta u ovim zadnjim?
(Nislija, 11. april 2010 17:44)
Jedno pitanje i za tebe... Koliko je taj tvoj dobio crvenih kartona dok je igrao za reprezentaciju?
(Sergio, 11. april 2010 18:56)

I nakon koliko minuta ili sekundi provedenih na terenu je popio ne crvendace...na jednoj utakmici je cak postigao rekord evropskih sampionata po najbrze dobijenom crvenom kartonu. Cim je krocio na teren, nakon izmene, batica mu ga da po klizecem, odvali jednog lika i pravac tusiranje

wlado

pre 14 godina

kod drugog gola se videlo kakva je liga u pitanju, pantelija 1 na 1 s'kosa, i zabija gol...da li ste gledali el klasiko kako se ni jedan igrac nije istakao 1 na 1....to je odbrana...englesku da ne pominjem....inace svaka cast na het triku...

Nikola

pre 14 godina

Het trik je kad da igrac 3 gola nebitno dal' su za redom,a ovi sto kritikuju stvarno se ne razumeju u fudbal!To panto kralju samo tako nastavi!!

lazar/britanija

pre 14 godina

hattrick je kada isti igrac u jednoj utakmici da tri gola.
klasican hattrick je kada u jednom poluvremenu das tri gola.perfektan hattrick je kada das tri gola za redom u jednom poluvremenu.
prvi put se za hattrick culo kada je 1966 Geoff Hurst dao nemcima tri gola u finalu svetskog prvenstva.

Indijanac Dzons

pre 14 godina

Kezman je cepao kao mlad i svaka mu cast ali cim su ga stigle godine, smanjio se broj golova, utakmica i velicina kluba.Pantelic igra sa 31 u timu gde je Kezman cepao sa 22, 23.PSV je hteo da uzme pare a Ajaksu stvarno treba ovakav igrac.

etxeberria

pre 14 godina

@Znalci
To sto vi kazete da mora 3 gola zaredom to se zove nemacki het-trik, a postoji jos i perfektni ili zlatni, sto znaci da igrac mora postici golove levom i desnom nogom i glavom.
Po nekom pravilu golovi s bele tacke se ne racunaju, tako da Pantelinjo nosi tu loptu kuci :)

ekica_bapk0_is_back

pre 14 godina

alo bre sta ste navalili sa tim 3 uzastopna gola jeste vi bre normalni?het trik je kad fudbaler postigne tri gola pa nek ih je i dao i u 118minutu i posle trojice njegovih saigraca sta ste prsli i vi mi se razumete u fudbal razumete se u to samo da lajete.i sta pljujete coveka pustite ga da pokaze sta zna,makar nas on nece obrukati.

Hordak

pre 14 godina

Ok, ajd sad da oladimo sa forom ko je bolji, jer su na neki nacin i Pantelic i Keza smesni igraci u odnosu na svetske centarfore. Panta se stalno nesto previja ko da igra za bivsu jugu jbt, al ok solidan je sa loptom i zna da proigra, kad ne lezi na zemlji jel. A Keza ko da ima drvene noge, ne zna loptu da ustopuje, ok jeste on borben i pozrtvovan, zna nekad i da ga da, al realno brate smotaniji je sa loptom od Pipa. Uglavnom sa Pantom za sad ide ok, Kezina karijera je u opadanju a kazu da je dosta to zbog nekih njegovih ego sujevernih superstar tripova. Samo nek se nastavi ovako i lukavi Panta ce nam dobro doc na modijalu.

Aleksa

pre 14 godina

prvo: het-trik su 3 gola na jednoj utakmici i ne moraju da budu za redom, a ono sto neki nazivaju pravi het-trik su upravo 3 gola za redom.. svaka cast Pantelicu, samo da tako bude i na SP i osvojicemo ga!!!!!!!!! :)

DANNY BOY

pre 14 godina

Svaka cast srbine! Ne zelim ni malo da umanjim Pantin ucinak, ali ova 'narandzasta' liga mi je malo sumnjiva...ovo je vec ko zna koji put da je Ajax rasturio neku manju ekipu sa 5+ golova, to se cak manje desava u JSL...mislim da se trebaju spojiti Holandska i Belgijska liga :D