Ponedeljak, 29.03.2010.

23:23

Tevez napunio gol Stojkovića

Fudbaleri Mančester sitija pobedili su sa ubedljivih 3:0 (0:0) ekipu Vigan Atletika u poslednjem meču 32. kola Premijer lige.

Izvor: A. Kovaèeviæ

Tevez napunio gol Stojkoviæa IMAGE SOURCE
IMAGE DESCRIPTION

88 Komentari

Sortiraj po:

Bubu

pre 13 godina

Drugi i treci gol su situacije u kojima golman posle kiksa odbrane realno ne moze mnogo, pogotovo kada je sa jedne strane lopte Tevez, a sa druge Stojkovic.

Prvi gol - skoro pa autogol Stojkovica. I nekako mi uz njegovu pojavu vise ide taj kiks, nego ona vanzemaljska odbrana iz prvog poluvremena.

A sta nas ceka na SP? Jeste da je Tevez klasa, ali nista manje nisu Gomez, Muntari ili Kjuel. Da se ne lozimo previse. Bar ce Stojkovic vezati tri utakmice na terenu.

Razocaran Srbin iz Beograda

pre 13 godina

Svi ste me pljuvali i vredjali kada sam komentarisao da ce Antic posle Juzne Afrike dobiti otkaz (zbog Stojkovica)...valda vidite da je on najveca rupa u Repki.Vadimo se na dobru odbranu,Ivanovic povredjen,Vidicu ne cvetaju ruze u KES (videliste protiv Bajerna...okrecu ga na pola dinara)a Stojkovic, bolje da ga i ne spominjem ali zato Tata Antic "sve zna" ali nezna da ce mu bas taj isti Stojkovic doci glave...zivi bili pa videli.Sa ovakvim golmanom i vrapci znaju da nema sta da trazimo u Juznoj Africi, treba biti realan.Nisam bas siguran da cemo uspesno prebroditi prvo grupno takmicenje mada su mnogi vec uknjizili 7 bodova.Volio bi da su svi u pravu osim mene ali malo je to verovatno...sacekajmo jos 11 ili 12 nedelja.

Hr Serbofan

pre 13 godina

Ajde tisina vise svi!!! Mislim da je Antic pokazao da zna znanje i ako on kaze da je Stojkovic nas najbolji golman, svi treba da cutite! Covek brani za reprezentaciju vec drugi kvalifikacioni ciklus a pre toga je branio za mladu reprezentaciju. Koliko se ja secam jedan jedini kiks napravio je sa Francuzima!! Misli da ima puuno bolji repreezentativni ucinak od mnogih, mnogo poznatijih golmanskih imena: setite se Bartheza sa kojim je fra osvojila sp ni ep, da ne pricamo o dejvidu simenu!! Stojkovic je najbolji reprezentativni golman u zadnjih 15 godina koliko pratim fudbal!! Zar treba sad da isprobavamo neke nove mlade momke pred sp, pa da se uplase pred tolikim navijacima pa naprave neke greske pa da ih svi popljujemo da nikad vise ne pozele da zaigraju. Mladi igraci se uvode postepeno na prijateljskim utakmicama a ne na sp!! Tisina svi muka mi je od vas

banat

pre 13 godina

@ Ne razumem sta ovi hoce kada spominju Jorganvecvica??Pamte ga kada je igrao u nashoj ligi i onda b92,"blic","novosti" napisali koju lepu rech za njega i onda Jorganchevich,Jorganchevic...
(Maratonac, 30. mart 2010 13:25)


Mozes pratiti belgijsku ligu i Bojana Jorgacevica(a ne Jorgancevica) na Sportklubu i Sportklubu+. Decko savrseno brani vec par sezona u Gentu koji se ove sezone bori za titulu a cak je i nekoliko puta bio kapiten. Ne znam o kakvom blicu i novostima pricas...

p.s. Djuricic proglasen za najboljeg golmana portugalske lige. (takodje ga mozes pratiti na Sportklubu i Sportklubu+, pa se onda vrati i podeli utiske sa nama)

cobanov odmor

pre 13 godina

SMaratonac, 'ajd' nauci kako se covek preziva - Jorgacevic.
Za Stojekta je Lav Jasin. Sto i nije tesko. Samo se plasim da cemo ga na SP-u praviti od blata.

cincilator

pre 13 godina

Stamenkovic na gol,Anticu veruj mi! Nemoj molim te da nam brani Stojkovic na SP,srece ti! Zaigra mi "cuka" kad on treba da istrci na loptu! Anticuuuuuu.....

Maratonac

pre 13 godina

Ne razumem sta ovi hoce kada spominju Jorganvecvica??Pamte ga kada je igrao u nashoj ligi i onda b92,"blic","novosti" napisali koju lepu rech za njega i onda Jorganchevich,Jorganchevic...

ww

pre 13 godina

Vecina njih ovde kazu da se plase da bi Stojkovic mogao da kiksne ovako i na SP, ali ja se bas za njega nebrinem. Tacno je da pravi greske kad igra za klub, ali ja znam samo koliko je puta spasao siguran gol za reprezentaciju kada su svi vec videli loptu u mrezi. I mislim da ce u Africi braniti odlicno.

les Lionceaux

pre 13 godina

@ Imay

e, ovo za vid bih se čak i složio bez obzira kako zvuči, ipak i liječnički treba proći.. ali kako drugačije objasniti to da početkom 2.pol. opet nije uhvatio jedan udarac sa 20-ak metara neko je samo primirio loptu za Adebajora na petercu koji je onda dao gol koji je poništen zbog ofsajda... s druge strane na početku utakmice je opet odbranio nemoguće, udarac Tevesa sa pet metara... a ne treba zanemariti i da je on fenomenalan kad su u pitanju centaršutevi.

uglavnom, u svakom slučaju hvala mu jer sam pogodio hendikep na Siti :)

fuksa

pre 13 godina

Cestitam Gradjanima na pobedi, ali sam navijao za Vigan. Samo da pitam, kako su napravili 4 izmene?
(Fiste, 29. mart 2010 23:40)

Ima covek pravo na 4 izmene pre nego sto utakmica pocne a posle samo 3.

Ivan

pre 13 godina

Svi kritikuju Stojkovica, a niko da spomene njegocu sjajnu odbranu posle suta Teveza u prvom poluvremenu kada su svi vec videli loptu u mrezi.

deep_blue

pre 13 godina

Kada imate katastrofalnu odbranu i E.T. da vam je na golu nema pomoći.
A, što se tiče Stojkovića on od kada je otišao iz Zvezde ne brani konstantno i plaća tome danak.
Čovek je za 4 godine promenio šest - sedam klubova. I lično mislim da nije sva krivica do njega.

milos

pre 13 godina

Niko i nije ocekivao da Stojkovic briljira...ali strasno koliko neznanje i pogresne procene pravi ovaj covek...do kraja sezone,pa onda opet put pod noge...

Che

pre 13 godina

Nije mi namera da branim Stojkovica, ali da li ste videli na snimku ispruzenu nogu (djon) Adebayora?? Shta je trebao da uradi Stojkovic? Da se baci na loptu i da mu icepa glavu Adebayor?? Uzas shta nije sankcionisano

M V Pm

pre 13 godina

samo ga pljujete i pljujete i pljujete. Pa sta ako je pogrijesio??? Koliko je samo jedan od najvecih golmana svijeta Oliver Kan primio glupih golova? Koliko je Leman primio glupih golova? Pa desi se i Ikeru Kasiljasu i Bufonu da prime pacerske golove pa nikom nista ali ovdje je u pitanju SRBIN i odmah SRBI pocinju pljuvati jer ko ce koga ako nece svoj svoga.

SRBI UMJESTO DA PODRZIMO OVE NASE MOMKE MI IH PLJUJEMO.

NEKA NAS JE SRAMOTA I KAKO DA OCEKUJEMO DA NAS DRUGI VOLE KAD MI NE VOLIMO SAMI SEBE.

Zlatko Todorović

pre 13 godina

Svakom golmanu treba kontiunitet. I to je njegov problem. Po mom mišljenju, za njega bi bilo bolje da ode i u neki manji klub, neki bi rekli gde će manji od ovog gde je sad, i da tamo bude konstantan. On je golman koji ne može da brani ako je pod pritiskom, i to Antić zna. Zato je on standardno prvi golman, i zato su njegove odbrane mnogo kvalitetnije u reprezentaciji nego u klubovima gde igra. Možda je bilo pametnije da se vratio u Zvezdu, tu bi bio zaštićen ko beli medved, a i imao bi kontinuitet. Mislim da on meće biti slaba tačka naše reprezentacije, pošto je Antić stari vuk, i zna kako da ih psihički pripremi.

dms

pre 13 godina

Upravo sam video golove sa te utakmice i jos ne mogu da se nacudim na koju foru je primio prvi gol. Prvo je zakasnio da izadje, pa iako je imao dovoljno vremena da izboksuje loptu nekako se prepao duela...lopta mu prosla kroz usi tj negde ispod miske i zavrsila u golu. Najgore je od svega sto se posle zalio da je bio fauliran kada se iz aviona moglo videti da je gol cist ko suza.
Kod drugog gola je zaspao na prvoj stativi, ali tesko da je mogao tu vise nesto da ucini. Kod treceg se lose postavio tj branio blizi ugao i tako potpuno ostavio Tevesu priliku da olako poentira.
Nasuprot njega golman protvnickog tima je branio sve zivo i glavni je "krivac" sto Vigan nije dosao do ranog vodjstva.
Stojkovicev kiks kod prvog gola je samo demoralisao saigrace koji dugo nisu znali sta se zapravo desilo. Drugi gol je dosao odmah kao posledica soka od prvog...
Kako god ocigledno je da mu fali vise utakmica i iskustva jer ovi propusti svakako nisu slucajni

tesla

pre 13 godina

Ljudi moji, evo link ako niste vidjeli golove. Prvi gol je nešto što se ne vidi ni u onim smješnim klipovima na Eurosportu
http://www.manchelivarse.com/2010/03/video-manchester-city-vs-wigan.html

ijao

pre 13 godina

http://www.goalstube.com/226783/Man__City_vs_Wigan_highlights.html
katastrofa,prvi gol me podseca na Ivicu Kralja protiv Holandije (1:6).
bilo bi lepo da mu pruzi malo vise sanse,trebaju mu utakmice a mozda ce poceti bolje da brani

zultannn

pre 13 godina

ovo sto sam video je sramota. covek se uplasio kod prvog gola, kod drugog nije bio dobro postavljen ,a kod treceg nije znao gde se nalazi. JAO NAMA NA SP.

petra

pre 13 godina

Ajde onaj treci gol sto mu je lopta prosla kroz usi, nezna da brani, to mi je jasno.
Ali, ima li neko pametan da mi objasni sta je hteo da uradi kod prvog gola...(mada verujem da ni on sam nezna)

Dozovite se pameti

pre 13 godina

Lako vam je pricati kako je Stojke primio 3 komada kad City igra sa raspalim Wiganom. Tri gola u ovakvoj ekipi bi primio i mnogo kvalitetniji golman! Koliko bi primio da je branio za City danas?! :)

Radomireee!

pre 13 godina

OK, Zvezdaš sam, tako da je moguće da sam pristrasan. ALI, da li vi, ljudi, pratite Stamenkovića ove godine? Čovek je definicija pouzdanosti. Niti jedan kiks od počeka sezone, uz pregršt odbranjenih "zicera". Antić, naravno, zna najolje, ali u slučaju golmana, odn. Stojkovića, ne bi trebalo da se više igra vatrom! Vlada je preveliki rizik. Niti je fer da jedan igrač upropasti trud desetorice!

Bojan Jankovic

pre 13 godina

On nam je najslabija tacka u reprezentaciji. Bez dobrog golmana tesko mozemo da se nadamo dobrom rezultatu na SP. To je cinjenica.

Anabela Trapatoni

pre 13 godina

http://footyroom.com/manchester-city-3-0-wigan-athletic-2010-03/
Komentator sa utakmice za Stojkovica:
"What is he doing? Cant beleive that one goalkeeper can react like that!"
Zaista imamo veliki problem sa golmanom.

e kukala na majka

pre 13 godina

Tevez scored in the 72nd by tapping into an empty net after goalkeeper Vladimir Stojkovic missed Patrick Vieira’s high ball

highlander

pre 13 godina

Au, vlado... Prvi gol bruka! kod drugog mozda niste nije ni mogao, ali sta je trazio van gola?! Kod treceg opet lose postavljanje, Tevez mu ga je stavio kao na treningu! Samo da se ovakve stvari ne desavaju na svetskom!

http://www.golovi.net/226783/Man__Siti_vs_Vigan_izvestaj.html

nshy

pre 13 godina

Pogledajte samo sta sudija nije svirao,cist djon protivnickog igraca(ne Teveza vec onog drugog).Stojim iza toga da je Stojkovic nepouzdan ali mislim da je ovo bila velika greska sudije.

mikson

pre 13 godina

E moj Stojke, nije za tebe evropski fudbal.
Nasa jedina sansa na SP je da u njega udari neko cudo i da mu se privremeno vrati talenat koji je nekada pokazivao. Inace smo ga ugasili. Kada primi prvi kiks go kompletna odbrana ce postati nervozna.

Zlatko

pre 13 godina

To je sudbina golmana, svaka greška se vidi kroz gol za protivnika. Mali je procenat golmanskih grešaka koje nisu kažnjene golom ili crvenim kartonom. Kao bivši golman nekoliko puta sam puštao snimak pokušavajući da vidim šta je hteo ili pokušao da uradi. Lopta je bila relativno lagana i trebalo je da istrči i uhvati je. A pošto je već kasnio bolje da je ostao na liniji manji bi bio greh. Ovako pokretom rukometnog golmana na osnovu snimka stiče se utisak da nije ni video loptu. Ali sve je to posledica kontinuiteta u sedenju na klupi. Doduše, i Almunia brani pa je opet koštao Arsenal. Takav tip, kiks golmani, su Leman i Bartez. Stojković bi bio dosta pouzdan golman, samo kad bi imao minutažu tj kontinuitet. Možda je ipak letos trebalo da ode u Grčku.

ikar_87

pre 13 godina

Stojkovic je trenutno najbolji golman koga imamo bez konkurencije. Al nikako covek da si nadje klub po meri. A sto tice reprezentacije, tu kritike ne stoje posto je uvek ostavljao srce na trenu...

zlatan

pre 13 godina

E moj Stojkovicu, rupo jedna, sta si ti pokusao meni nije jasno... Pustio si coveka da da gol... Ko je nama prvi golman, njagovih kikseva se i najvise plasim na Svetskom...

Predo

pre 13 godina

Gledao sam drugo poluvrijeme. Mancesterovci su napadali kao ludi. Igrac Vigana je prestrogo iskljucen. Steta za Stojkovica. Bio je odlican 3/4 meca i onda jedna pogresna procjena, a mozda je bio i faul nad njim. U svakom slucaju cudna situacija. Tevez i jos jedan igrac su izleteli ispred njega, on je uletio u prazno i nakon toga je potpuno izgubio samopouzdanje. Tesko je igrati kada nemate pravo na gresku, kada ste pod pritiskom. On potpuno drugacije djeluje kada igra za reprezentaciju, jer ima dobru komunikaciju sa odbranom i osjeca se kao kod kuce. Ovdje djeluje ukoceno, uplaseno, stoji na liniji, kao na streljani. Bilo bi dobro kad bi dobio jos koju sansu, ali tesko.

sreten

pre 13 godina

Gledao sam utakmicu,zbog naseg
Stojkovica.On zaista veze nema.Kriv je za sva tri gola.
Anticu vodi racuna,hitno trazi drugog golmana.Pozdrav od Ere !

Бањалука СРБ

pre 13 godina

ааааааааааааа.......Идеално би било да је Касиљас Србин, ал није.....шта пљујете више по човјеку...нек одради тих пар утакмица у Премијер лиги и биће то добро све...

marko

pre 13 godina

jedan od najjacih timova u ligi je igrao protiv jednog od najslabijih, i to sa igracem vise, i golman je verovatno kriv za sva 3 gola... da l ste bre normalni, a brkic nije imao kikseve, nije? A austrija? Pa ljudi Stojkovic je sa 22 bio najbolji mladi golman evrope, a sta su brkic i stamenkovic ? Solidni golmani u nasoj ligi... mozga bez ...

Pravi Djomla

pre 13 godina

Eeeeeeee kooo ce nama da brani u africi....auuuu tuga..bolje da pozove onog iz metalca da brani ili iz rada, bolje cemo proci..

gile bl

pre 13 godina

nek mi ovi kriticari nabroje samo dve grseke sto je napravio u kvalifikacijama,ne zanima me klub...momak brani odlicno za reprezentaciju a mi srbi smo blentav narod pa samo pamti ono najlosije pa tako i njemu ne mogu oprostiti kiks protiv francuza...

Saplet Srušić

pre 13 godina

Aman ljdi golove ne prima samo golman nego cela odbrane ako ne i ceo tim. Stojkovic je srecom ili nazalost nas najbolji golman i pomirite se sa tim napokon. U celim kvalifikacijama je imao samo jedan kiks gol protiv Francuske.

Ilke

pre 13 godina

Uvek sam branio Stojkovica kada su ga drugi napadali ali posle ovoga danas vise nemogu! Onaj prvi go je blago receno jedna uzasna intervencija!Takve intervencije se nikada nedesavaju vrhunskim golmanima! Vlada ce morati da brani na ovom svetskom prvenstvu jer jedino on ima iskustvo sa reprezentacijom ali posle toga mora neko drugi da brani. Moramo da probamo sve zive golmane i siguran sam da ce jedna valjati(Jorgacevic, Djuricic, Stamenkovic).

Imay

pre 13 godina

Reakcija Stojkovica kod prvog gola, je jako čudna. Rekao bih da on ima neki problem sa vidom, neku vrstu slepila! Bio je daleko najbliži lopti, trebalo je samo da je uhvati u naručje. Poznato je da nije kukavica, dakle nije se uplašio duela, ispružene noge Adebajora, koju je sa uhvaćenom loptom mogao i da izbegne. Baš čudna reakcija.

veliki strumf

pre 13 godina

Cestitam Gradjanima na pobedi, ali sam navijao za Vigan. Samo da pitam, kako su napravili 4 izmene?
(Fiste, 29. mart 2010 23:40)

Pazi kad je dopusteno da izmedju dva meca trener koji je nezadovoljan igrom pojedinaca u prethodnom susretu, izvrsi vise od tri izmene u svom timu! Ovo mora da je neko novo pravilo za tebe...

Da si cutao ostao bi pametan! Ovako...

mare

pre 13 godina

kakvi ste vi maloumnici! napravio kiks, pa sta? nije branio 2 meseca, pustite ga da uhvati ritam.. ko sta radi vi ga samo hvalite kada brani dobro, a pljujete kad napravi kiks. jeste bila malo cudna reakcija, mogao je da hvata loptu, ali pogledajte snimak, adebajor je ocigledno djonom isao na stojketa. golman je u sesnaestercu zasticen kao beli medved, sudija je glatko mogao da svira opasnu igru. drugi i treci gol nije mogao da brani, a u prvom poluvremenu je imao fantasticnu odbranu. jebo vas jogarcevic, ko je od vas ikada gledao tog golmana? i njega bi ste pljuvali posle prvog kiksa.. ili je mozda stameni pravo resenje? jel ste videli onaj kung fu kiks protiv smedereva? ne lupajte molim vas

marko

pre 13 godina

ljudi nama treba bojan jorgacevic, odlicno brani u gentu citave sezone.anticu molim te reaguj!!!! http://www.youtube.com/watch?v=Lc62nsrl_Ks

Zmaj

pre 13 godina

To je nas bajni golman reprezentacije! Sad mozete da vidite sta nas ceka na SP. Bice jos ovoga u sledecim nedeljama ako ga trener stavi medju stative. Mada on medju stativama ima sasvim drugo znacenje...

Gox

pre 13 godina

Stojkovic je KATASTROFA!!! Totalno nepouzdan na golu. Ponasanje i reakcije kojima uliva neprijatan osecaj saigracima ali i pristalicama Vigama i Rep. Srbije!

Mikicar

pre 13 godina

ljudi moji, ko ne vidi da je stojkovic vrlo ekscentrican golman taj se ne razume u fudbal! pa taj zna da odbrani neodbranjivo i da primi glupe golove. rizican je! sreca nasa pa imamo dobru odbranu te ne zavisi puno od njega. ima neki problem u glavi, treba malo da iskulira, napet je stalno. al opet kazem neka ga ajde, dobro je odradio kvalifikacije, pa nek putuje u afriku. za sledece kvalifikacije bih malo vise sansu ukazao recimo jogarcevicu koji je vrlo pouzdan golman.

dane

pre 13 godina

ako ne nadjemo nekog boljeg golmana (a nazalost mislim da to nije moguce) isto nam se pise i na SP. Ne mogu sve sami da rade Bane i Nemanja, moramo da imamo dobrog golmana koji konstantno brani u nekom timu.

Mikicar

pre 13 godina

ljudi moji, ko ne vidi da je stojkovic vrlo ekscentrican golman taj se ne razume u fudbal! pa taj zna da odbrani neodbranjivo i da primi glupe golove. rizican je! sreca nasa pa imamo dobru odbranu te ne zavisi puno od njega. ima neki problem u glavi, treba malo da iskulira, napet je stalno. al opet kazem neka ga ajde, dobro je odradio kvalifikacije, pa nek putuje u afriku. za sledece kvalifikacije bih malo vise sansu ukazao recimo jogarcevicu koji je vrlo pouzdan golman.

Gox

pre 13 godina

Stojkovic je KATASTROFA!!! Totalno nepouzdan na golu. Ponasanje i reakcije kojima uliva neprijatan osecaj saigracima ali i pristalicama Vigama i Rep. Srbije!

dane

pre 13 godina

ako ne nadjemo nekog boljeg golmana (a nazalost mislim da to nije moguce) isto nam se pise i na SP. Ne mogu sve sami da rade Bane i Nemanja, moramo da imamo dobrog golmana koji konstantno brani u nekom timu.

Zmaj

pre 13 godina

To je nas bajni golman reprezentacije! Sad mozete da vidite sta nas ceka na SP. Bice jos ovoga u sledecim nedeljama ako ga trener stavi medju stative. Mada on medju stativama ima sasvim drugo znacenje...

sreten

pre 13 godina

Gledao sam utakmicu,zbog naseg
Stojkovica.On zaista veze nema.Kriv je za sva tri gola.
Anticu vodi racuna,hitno trazi drugog golmana.Pozdrav od Ere !

Imay

pre 13 godina

Reakcija Stojkovica kod prvog gola, je jako čudna. Rekao bih da on ima neki problem sa vidom, neku vrstu slepila! Bio je daleko najbliži lopti, trebalo je samo da je uhvati u naručje. Poznato je da nije kukavica, dakle nije se uplašio duela, ispružene noge Adebajora, koju je sa uhvaćenom loptom mogao i da izbegne. Baš čudna reakcija.

fuksa

pre 13 godina

Cestitam Gradjanima na pobedi, ali sam navijao za Vigan. Samo da pitam, kako su napravili 4 izmene?
(Fiste, 29. mart 2010 23:40)

Ima covek pravo na 4 izmene pre nego sto utakmica pocne a posle samo 3.

milos

pre 13 godina

Niko i nije ocekivao da Stojkovic briljira...ali strasno koliko neznanje i pogresne procene pravi ovaj covek...do kraja sezone,pa onda opet put pod noge...

Ivan

pre 13 godina

Svi kritikuju Stojkovica, a niko da spomene njegocu sjajnu odbranu posle suta Teveza u prvom poluvremenu kada su svi vec videli loptu u mrezi.

Anabela Trapatoni

pre 13 godina

http://footyroom.com/manchester-city-3-0-wigan-athletic-2010-03/
Komentator sa utakmice za Stojkovica:
"What is he doing? Cant beleive that one goalkeeper can react like that!"
Zaista imamo veliki problem sa golmanom.

veliki strumf

pre 13 godina

Cestitam Gradjanima na pobedi, ali sam navijao za Vigan. Samo da pitam, kako su napravili 4 izmene?
(Fiste, 29. mart 2010 23:40)

Pazi kad je dopusteno da izmedju dva meca trener koji je nezadovoljan igrom pojedinaca u prethodnom susretu, izvrsi vise od tri izmene u svom timu! Ovo mora da je neko novo pravilo za tebe...

Da si cutao ostao bi pametan! Ovako...

M V Pm

pre 13 godina

samo ga pljujete i pljujete i pljujete. Pa sta ako je pogrijesio??? Koliko je samo jedan od najvecih golmana svijeta Oliver Kan primio glupih golova? Koliko je Leman primio glupih golova? Pa desi se i Ikeru Kasiljasu i Bufonu da prime pacerske golove pa nikom nista ali ovdje je u pitanju SRBIN i odmah SRBI pocinju pljuvati jer ko ce koga ako nece svoj svoga.

SRBI UMJESTO DA PODRZIMO OVE NASE MOMKE MI IH PLJUJEMO.

NEKA NAS JE SRAMOTA I KAKO DA OCEKUJEMO DA NAS DRUGI VOLE KAD MI NE VOLIMO SAMI SEBE.

ww

pre 13 godina

Vecina njih ovde kazu da se plase da bi Stojkovic mogao da kiksne ovako i na SP, ali ja se bas za njega nebrinem. Tacno je da pravi greske kad igra za klub, ali ja znam samo koliko je puta spasao siguran gol za reprezentaciju kada su svi vec videli loptu u mrezi. I mislim da ce u Africi braniti odlicno.

ikar_87

pre 13 godina

Stojkovic je trenutno najbolji golman koga imamo bez konkurencije. Al nikako covek da si nadje klub po meri. A sto tice reprezentacije, tu kritike ne stoje posto je uvek ostavljao srce na trenu...

Бањалука СРБ

pre 13 godina

ааааааааааааа.......Идеално би било да је Касиљас Србин, ал није.....шта пљујете више по човјеку...нек одради тих пар утакмица у Премијер лиги и биће то добро све...

zlatan

pre 13 godina

E moj Stojkovicu, rupo jedna, sta si ti pokusao meni nije jasno... Pustio si coveka da da gol... Ko je nama prvi golman, njagovih kikseva se i najvise plasim na Svetskom...

Ilke

pre 13 godina

Uvek sam branio Stojkovica kada su ga drugi napadali ali posle ovoga danas vise nemogu! Onaj prvi go je blago receno jedna uzasna intervencija!Takve intervencije se nikada nedesavaju vrhunskim golmanima! Vlada ce morati da brani na ovom svetskom prvenstvu jer jedino on ima iskustvo sa reprezentacijom ali posle toga mora neko drugi da brani. Moramo da probamo sve zive golmane i siguran sam da ce jedna valjati(Jorgacevic, Djuricic, Stamenkovic).

ijao

pre 13 godina

http://www.goalstube.com/226783/Man__City_vs_Wigan_highlights.html
katastrofa,prvi gol me podseca na Ivicu Kralja protiv Holandije (1:6).
bilo bi lepo da mu pruzi malo vise sanse,trebaju mu utakmice a mozda ce poceti bolje da brani

marko

pre 13 godina

jedan od najjacih timova u ligi je igrao protiv jednog od najslabijih, i to sa igracem vise, i golman je verovatno kriv za sva 3 gola... da l ste bre normalni, a brkic nije imao kikseve, nije? A austrija? Pa ljudi Stojkovic je sa 22 bio najbolji mladi golman evrope, a sta su brkic i stamenkovic ? Solidni golmani u nasoj ligi... mozga bez ...

gile bl

pre 13 godina

nek mi ovi kriticari nabroje samo dve grseke sto je napravio u kvalifikacijama,ne zanima me klub...momak brani odlicno za reprezentaciju a mi srbi smo blentav narod pa samo pamti ono najlosije pa tako i njemu ne mogu oprostiti kiks protiv francuza...

Zlatko

pre 13 godina

To je sudbina golmana, svaka greška se vidi kroz gol za protivnika. Mali je procenat golmanskih grešaka koje nisu kažnjene golom ili crvenim kartonom. Kao bivši golman nekoliko puta sam puštao snimak pokušavajući da vidim šta je hteo ili pokušao da uradi. Lopta je bila relativno lagana i trebalo je da istrči i uhvati je. A pošto je već kasnio bolje da je ostao na liniji manji bi bio greh. Ovako pokretom rukometnog golmana na osnovu snimka stiče se utisak da nije ni video loptu. Ali sve je to posledica kontinuiteta u sedenju na klupi. Doduše, i Almunia brani pa je opet koštao Arsenal. Takav tip, kiks golmani, su Leman i Bartez. Stojković bi bio dosta pouzdan golman, samo kad bi imao minutažu tj kontinuitet. Možda je ipak letos trebalo da ode u Grčku.

petra

pre 13 godina

Ajde onaj treci gol sto mu je lopta prosla kroz usi, nezna da brani, to mi je jasno.
Ali, ima li neko pametan da mi objasni sta je hteo da uradi kod prvog gola...(mada verujem da ni on sam nezna)

cobanov odmor

pre 13 godina

SMaratonac, 'ajd' nauci kako se covek preziva - Jorgacevic.
Za Stojekta je Lav Jasin. Sto i nije tesko. Samo se plasim da cemo ga na SP-u praviti od blata.

marko

pre 13 godina

ljudi nama treba bojan jorgacevic, odlicno brani u gentu citave sezone.anticu molim te reaguj!!!! http://www.youtube.com/watch?v=Lc62nsrl_Ks

Bojan Jankovic

pre 13 godina

On nam je najslabija tacka u reprezentaciji. Bez dobrog golmana tesko mozemo da se nadamo dobrom rezultatu na SP. To je cinjenica.

dms

pre 13 godina

Upravo sam video golove sa te utakmice i jos ne mogu da se nacudim na koju foru je primio prvi gol. Prvo je zakasnio da izadje, pa iako je imao dovoljno vremena da izboksuje loptu nekako se prepao duela...lopta mu prosla kroz usi tj negde ispod miske i zavrsila u golu. Najgore je od svega sto se posle zalio da je bio fauliran kada se iz aviona moglo videti da je gol cist ko suza.
Kod drugog gola je zaspao na prvoj stativi, ali tesko da je mogao tu vise nesto da ucini. Kod treceg se lose postavio tj branio blizi ugao i tako potpuno ostavio Tevesu priliku da olako poentira.
Nasuprot njega golman protvnickog tima je branio sve zivo i glavni je "krivac" sto Vigan nije dosao do ranog vodjstva.
Stojkovicev kiks kod prvog gola je samo demoralisao saigrace koji dugo nisu znali sta se zapravo desilo. Drugi gol je dosao odmah kao posledica soka od prvog...
Kako god ocigledno je da mu fali vise utakmica i iskustva jer ovi propusti svakako nisu slucajni

tesla

pre 13 godina

Ljudi moji, evo link ako niste vidjeli golove. Prvi gol je nešto što se ne vidi ni u onim smješnim klipovima na Eurosportu
http://www.manchelivarse.com/2010/03/video-manchester-city-vs-wigan.html

Radomireee!

pre 13 godina

OK, Zvezdaš sam, tako da je moguće da sam pristrasan. ALI, da li vi, ljudi, pratite Stamenkovića ove godine? Čovek je definicija pouzdanosti. Niti jedan kiks od počeka sezone, uz pregršt odbranjenih "zicera". Antić, naravno, zna najolje, ali u slučaju golmana, odn. Stojkovića, ne bi trebalo da se više igra vatrom! Vlada je preveliki rizik. Niti je fer da jedan igrač upropasti trud desetorice!

Dozovite se pameti

pre 13 godina

Lako vam je pricati kako je Stojke primio 3 komada kad City igra sa raspalim Wiganom. Tri gola u ovakvoj ekipi bi primio i mnogo kvalitetniji golman! Koliko bi primio da je branio za City danas?! :)

Che

pre 13 godina

Nije mi namera da branim Stojkovica, ali da li ste videli na snimku ispruzenu nogu (djon) Adebayora?? Shta je trebao da uradi Stojkovic? Da se baci na loptu i da mu icepa glavu Adebayor?? Uzas shta nije sankcionisano

Predo

pre 13 godina

Gledao sam drugo poluvrijeme. Mancesterovci su napadali kao ludi. Igrac Vigana je prestrogo iskljucen. Steta za Stojkovica. Bio je odlican 3/4 meca i onda jedna pogresna procjena, a mozda je bio i faul nad njim. U svakom slucaju cudna situacija. Tevez i jos jedan igrac su izleteli ispred njega, on je uletio u prazno i nakon toga je potpuno izgubio samopouzdanje. Tesko je igrati kada nemate pravo na gresku, kada ste pod pritiskom. On potpuno drugacije djeluje kada igra za reprezentaciju, jer ima dobru komunikaciju sa odbranom i osjeca se kao kod kuce. Ovdje djeluje ukoceno, uplaseno, stoji na liniji, kao na streljani. Bilo bi dobro kad bi dobio jos koju sansu, ali tesko.

e kukala na majka

pre 13 godina

Tevez scored in the 72nd by tapping into an empty net after goalkeeper Vladimir Stojkovic missed Patrick Vieira’s high ball

zultannn

pre 13 godina

ovo sto sam video je sramota. covek se uplasio kod prvog gola, kod drugog nije bio dobro postavljen ,a kod treceg nije znao gde se nalazi. JAO NAMA NA SP.

deep_blue

pre 13 godina

Kada imate katastrofalnu odbranu i E.T. da vam je na golu nema pomoći.
A, što se tiče Stojkovića on od kada je otišao iz Zvezde ne brani konstantno i plaća tome danak.
Čovek je za 4 godine promenio šest - sedam klubova. I lično mislim da nije sva krivica do njega.

Pravi Djomla

pre 13 godina

Eeeeeeee kooo ce nama da brani u africi....auuuu tuga..bolje da pozove onog iz metalca da brani ili iz rada, bolje cemo proci..

mare

pre 13 godina

kakvi ste vi maloumnici! napravio kiks, pa sta? nije branio 2 meseca, pustite ga da uhvati ritam.. ko sta radi vi ga samo hvalite kada brani dobro, a pljujete kad napravi kiks. jeste bila malo cudna reakcija, mogao je da hvata loptu, ali pogledajte snimak, adebajor je ocigledno djonom isao na stojketa. golman je u sesnaestercu zasticen kao beli medved, sudija je glatko mogao da svira opasnu igru. drugi i treci gol nije mogao da brani, a u prvom poluvremenu je imao fantasticnu odbranu. jebo vas jogarcevic, ko je od vas ikada gledao tog golmana? i njega bi ste pljuvali posle prvog kiksa.. ili je mozda stameni pravo resenje? jel ste videli onaj kung fu kiks protiv smedereva? ne lupajte molim vas

Saplet Srušić

pre 13 godina

Aman ljdi golove ne prima samo golman nego cela odbrane ako ne i ceo tim. Stojkovic je srecom ili nazalost nas najbolji golman i pomirite se sa tim napokon. U celim kvalifikacijama je imao samo jedan kiks gol protiv Francuske.

highlander

pre 13 godina

Au, vlado... Prvi gol bruka! kod drugog mozda niste nije ni mogao, ali sta je trazio van gola?! Kod treceg opet lose postavljanje, Tevez mu ga je stavio kao na treningu! Samo da se ovakve stvari ne desavaju na svetskom!

http://www.golovi.net/226783/Man__Siti_vs_Vigan_izvestaj.html

cincilator

pre 13 godina

Stamenkovic na gol,Anticu veruj mi! Nemoj molim te da nam brani Stojkovic na SP,srece ti! Zaigra mi "cuka" kad on treba da istrci na loptu! Anticuuuuuu.....

nshy

pre 13 godina

Pogledajte samo sta sudija nije svirao,cist djon protivnickog igraca(ne Teveza vec onog drugog).Stojim iza toga da je Stojkovic nepouzdan ali mislim da je ovo bila velika greska sudije.

Maratonac

pre 13 godina

Ne razumem sta ovi hoce kada spominju Jorganvecvica??Pamte ga kada je igrao u nashoj ligi i onda b92,"blic","novosti" napisali koju lepu rech za njega i onda Jorganchevich,Jorganchevic...

banat

pre 13 godina

@ Ne razumem sta ovi hoce kada spominju Jorganvecvica??Pamte ga kada je igrao u nashoj ligi i onda b92,"blic","novosti" napisali koju lepu rech za njega i onda Jorganchevich,Jorganchevic...
(Maratonac, 30. mart 2010 13:25)


Mozes pratiti belgijsku ligu i Bojana Jorgacevica(a ne Jorgancevica) na Sportklubu i Sportklubu+. Decko savrseno brani vec par sezona u Gentu koji se ove sezone bori za titulu a cak je i nekoliko puta bio kapiten. Ne znam o kakvom blicu i novostima pricas...

p.s. Djuricic proglasen za najboljeg golmana portugalske lige. (takodje ga mozes pratiti na Sportklubu i Sportklubu+, pa se onda vrati i podeli utiske sa nama)

les Lionceaux

pre 13 godina

@ Imay

e, ovo za vid bih se čak i složio bez obzira kako zvuči, ipak i liječnički treba proći.. ali kako drugačije objasniti to da početkom 2.pol. opet nije uhvatio jedan udarac sa 20-ak metara neko je samo primirio loptu za Adebajora na petercu koji je onda dao gol koji je poništen zbog ofsajda... s druge strane na početku utakmice je opet odbranio nemoguće, udarac Tevesa sa pet metara... a ne treba zanemariti i da je on fenomenalan kad su u pitanju centaršutevi.

uglavnom, u svakom slučaju hvala mu jer sam pogodio hendikep na Siti :)

Razocaran Srbin iz Beograda

pre 13 godina

Svi ste me pljuvali i vredjali kada sam komentarisao da ce Antic posle Juzne Afrike dobiti otkaz (zbog Stojkovica)...valda vidite da je on najveca rupa u Repki.Vadimo se na dobru odbranu,Ivanovic povredjen,Vidicu ne cvetaju ruze u KES (videliste protiv Bajerna...okrecu ga na pola dinara)a Stojkovic, bolje da ga i ne spominjem ali zato Tata Antic "sve zna" ali nezna da ce mu bas taj isti Stojkovic doci glave...zivi bili pa videli.Sa ovakvim golmanom i vrapci znaju da nema sta da trazimo u Juznoj Africi, treba biti realan.Nisam bas siguran da cemo uspesno prebroditi prvo grupno takmicenje mada su mnogi vec uknjizili 7 bodova.Volio bi da su svi u pravu osim mene ali malo je to verovatno...sacekajmo jos 11 ili 12 nedelja.

Zlatko Todorović

pre 13 godina

Svakom golmanu treba kontiunitet. I to je njegov problem. Po mom mišljenju, za njega bi bilo bolje da ode i u neki manji klub, neki bi rekli gde će manji od ovog gde je sad, i da tamo bude konstantan. On je golman koji ne može da brani ako je pod pritiskom, i to Antić zna. Zato je on standardno prvi golman, i zato su njegove odbrane mnogo kvalitetnije u reprezentaciji nego u klubovima gde igra. Možda je bilo pametnije da se vratio u Zvezdu, tu bi bio zaštićen ko beli medved, a i imao bi kontinuitet. Mislim da on meće biti slaba tačka naše reprezentacije, pošto je Antić stari vuk, i zna kako da ih psihički pripremi.

Hr Serbofan

pre 13 godina

Ajde tisina vise svi!!! Mislim da je Antic pokazao da zna znanje i ako on kaze da je Stojkovic nas najbolji golman, svi treba da cutite! Covek brani za reprezentaciju vec drugi kvalifikacioni ciklus a pre toga je branio za mladu reprezentaciju. Koliko se ja secam jedan jedini kiks napravio je sa Francuzima!! Misli da ima puuno bolji repreezentativni ucinak od mnogih, mnogo poznatijih golmanskih imena: setite se Bartheza sa kojim je fra osvojila sp ni ep, da ne pricamo o dejvidu simenu!! Stojkovic je najbolji reprezentativni golman u zadnjih 15 godina koliko pratim fudbal!! Zar treba sad da isprobavamo neke nove mlade momke pred sp, pa da se uplase pred tolikim navijacima pa naprave neke greske pa da ih svi popljujemo da nikad vise ne pozele da zaigraju. Mladi igraci se uvode postepeno na prijateljskim utakmicama a ne na sp!! Tisina svi muka mi je od vas

mikson

pre 13 godina

E moj Stojke, nije za tebe evropski fudbal.
Nasa jedina sansa na SP je da u njega udari neko cudo i da mu se privremeno vrati talenat koji je nekada pokazivao. Inace smo ga ugasili. Kada primi prvi kiks go kompletna odbrana ce postati nervozna.

Bubu

pre 13 godina

Drugi i treci gol su situacije u kojima golman posle kiksa odbrane realno ne moze mnogo, pogotovo kada je sa jedne strane lopte Tevez, a sa druge Stojkovic.

Prvi gol - skoro pa autogol Stojkovica. I nekako mi uz njegovu pojavu vise ide taj kiks, nego ona vanzemaljska odbrana iz prvog poluvremena.

A sta nas ceka na SP? Jeste da je Tevez klasa, ali nista manje nisu Gomez, Muntari ili Kjuel. Da se ne lozimo previse. Bar ce Stojkovic vezati tri utakmice na terenu.

Gox

pre 13 godina

Stojkovic je KATASTROFA!!! Totalno nepouzdan na golu. Ponasanje i reakcije kojima uliva neprijatan osecaj saigracima ali i pristalicama Vigama i Rep. Srbije!

Zmaj

pre 13 godina

To je nas bajni golman reprezentacije! Sad mozete da vidite sta nas ceka na SP. Bice jos ovoga u sledecim nedeljama ako ga trener stavi medju stative. Mada on medju stativama ima sasvim drugo znacenje...

dane

pre 13 godina

ako ne nadjemo nekog boljeg golmana (a nazalost mislim da to nije moguce) isto nam se pise i na SP. Ne mogu sve sami da rade Bane i Nemanja, moramo da imamo dobrog golmana koji konstantno brani u nekom timu.

ikar_87

pre 13 godina

Stojkovic je trenutno najbolji golman koga imamo bez konkurencije. Al nikako covek da si nadje klub po meri. A sto tice reprezentacije, tu kritike ne stoje posto je uvek ostavljao srce na trenu...

ww

pre 13 godina

Vecina njih ovde kazu da se plase da bi Stojkovic mogao da kiksne ovako i na SP, ali ja se bas za njega nebrinem. Tacno je da pravi greske kad igra za klub, ali ja znam samo koliko je puta spasao siguran gol za reprezentaciju kada su svi vec videli loptu u mrezi. I mislim da ce u Africi braniti odlicno.

cincilator

pre 13 godina

Stamenkovic na gol,Anticu veruj mi! Nemoj molim te da nam brani Stojkovic na SP,srece ti! Zaigra mi "cuka" kad on treba da istrci na loptu! Anticuuuuuu.....

marko

pre 13 godina

jedan od najjacih timova u ligi je igrao protiv jednog od najslabijih, i to sa igracem vise, i golman je verovatno kriv za sva 3 gola... da l ste bre normalni, a brkic nije imao kikseve, nije? A austrija? Pa ljudi Stojkovic je sa 22 bio najbolji mladi golman evrope, a sta su brkic i stamenkovic ? Solidni golmani u nasoj ligi... mozga bez ...

gile bl

pre 13 godina

nek mi ovi kriticari nabroje samo dve grseke sto je napravio u kvalifikacijama,ne zanima me klub...momak brani odlicno za reprezentaciju a mi srbi smo blentav narod pa samo pamti ono najlosije pa tako i njemu ne mogu oprostiti kiks protiv francuza...

Mikicar

pre 13 godina

ljudi moji, ko ne vidi da je stojkovic vrlo ekscentrican golman taj se ne razume u fudbal! pa taj zna da odbrani neodbranjivo i da primi glupe golove. rizican je! sreca nasa pa imamo dobru odbranu te ne zavisi puno od njega. ima neki problem u glavi, treba malo da iskulira, napet je stalno. al opet kazem neka ga ajde, dobro je odradio kvalifikacije, pa nek putuje u afriku. za sledece kvalifikacije bih malo vise sansu ukazao recimo jogarcevicu koji je vrlo pouzdan golman.

Ivan

pre 13 godina

Svi kritikuju Stojkovica, a niko da spomene njegocu sjajnu odbranu posle suta Teveza u prvom poluvremenu kada su svi vec videli loptu u mrezi.

M V Pm

pre 13 godina

samo ga pljujete i pljujete i pljujete. Pa sta ako je pogrijesio??? Koliko je samo jedan od najvecih golmana svijeta Oliver Kan primio glupih golova? Koliko je Leman primio glupih golova? Pa desi se i Ikeru Kasiljasu i Bufonu da prime pacerske golove pa nikom nista ali ovdje je u pitanju SRBIN i odmah SRBI pocinju pljuvati jer ko ce koga ako nece svoj svoga.

SRBI UMJESTO DA PODRZIMO OVE NASE MOMKE MI IH PLJUJEMO.

NEKA NAS JE SRAMOTA I KAKO DA OCEKUJEMO DA NAS DRUGI VOLE KAD MI NE VOLIMO SAMI SEBE.

Saplet Srušić

pre 13 godina

Aman ljdi golove ne prima samo golman nego cela odbrane ako ne i ceo tim. Stojkovic je srecom ili nazalost nas najbolji golman i pomirite se sa tim napokon. U celim kvalifikacijama je imao samo jedan kiks gol protiv Francuske.

cobanov odmor

pre 13 godina

SMaratonac, 'ajd' nauci kako se covek preziva - Jorgacevic.
Za Stojekta je Lav Jasin. Sto i nije tesko. Samo se plasim da cemo ga na SP-u praviti od blata.

Pravi Djomla

pre 13 godina

Eeeeeeee kooo ce nama da brani u africi....auuuu tuga..bolje da pozove onog iz metalca da brani ili iz rada, bolje cemo proci..

zultannn

pre 13 godina

ovo sto sam video je sramota. covek se uplasio kod prvog gola, kod drugog nije bio dobro postavljen ,a kod treceg nije znao gde se nalazi. JAO NAMA NA SP.

nshy

pre 13 godina

Pogledajte samo sta sudija nije svirao,cist djon protivnickog igraca(ne Teveza vec onog drugog).Stojim iza toga da je Stojkovic nepouzdan ali mislim da je ovo bila velika greska sudije.

Maratonac

pre 13 godina

Ne razumem sta ovi hoce kada spominju Jorganvecvica??Pamte ga kada je igrao u nashoj ligi i onda b92,"blic","novosti" napisali koju lepu rech za njega i onda Jorganchevich,Jorganchevic...

tesla

pre 13 godina

Ljudi moji, evo link ako niste vidjeli golove. Prvi gol je nešto što se ne vidi ni u onim smješnim klipovima na Eurosportu
http://www.manchelivarse.com/2010/03/video-manchester-city-vs-wigan.html

deep_blue

pre 13 godina

Kada imate katastrofalnu odbranu i E.T. da vam je na golu nema pomoći.
A, što se tiče Stojkovića on od kada je otišao iz Zvezde ne brani konstantno i plaća tome danak.
Čovek je za 4 godine promenio šest - sedam klubova. I lično mislim da nije sva krivica do njega.

zlatan

pre 13 godina

E moj Stojkovicu, rupo jedna, sta si ti pokusao meni nije jasno... Pustio si coveka da da gol... Ko je nama prvi golman, njagovih kikseva se i najvise plasim na Svetskom...

Bojan Jankovic

pre 13 godina

On nam je najslabija tacka u reprezentaciji. Bez dobrog golmana tesko mozemo da se nadamo dobrom rezultatu na SP. To je cinjenica.

Dozovite se pameti

pre 13 godina

Lako vam je pricati kako je Stojke primio 3 komada kad City igra sa raspalim Wiganom. Tri gola u ovakvoj ekipi bi primio i mnogo kvalitetniji golman! Koliko bi primio da je branio za City danas?! :)

Che

pre 13 godina

Nije mi namera da branim Stojkovica, ali da li ste videli na snimku ispruzenu nogu (djon) Adebayora?? Shta je trebao da uradi Stojkovic? Da se baci na loptu i da mu icepa glavu Adebayor?? Uzas shta nije sankcionisano

Zlatko

pre 13 godina

To je sudbina golmana, svaka greška se vidi kroz gol za protivnika. Mali je procenat golmanskih grešaka koje nisu kažnjene golom ili crvenim kartonom. Kao bivši golman nekoliko puta sam puštao snimak pokušavajući da vidim šta je hteo ili pokušao da uradi. Lopta je bila relativno lagana i trebalo je da istrči i uhvati je. A pošto je već kasnio bolje da je ostao na liniji manji bi bio greh. Ovako pokretom rukometnog golmana na osnovu snimka stiče se utisak da nije ni video loptu. Ali sve je to posledica kontinuiteta u sedenju na klupi. Doduše, i Almunia brani pa je opet koštao Arsenal. Takav tip, kiks golmani, su Leman i Bartez. Stojković bi bio dosta pouzdan golman, samo kad bi imao minutažu tj kontinuitet. Možda je ipak letos trebalo da ode u Grčku.

petra

pre 13 godina

Ajde onaj treci gol sto mu je lopta prosla kroz usi, nezna da brani, to mi je jasno.
Ali, ima li neko pametan da mi objasni sta je hteo da uradi kod prvog gola...(mada verujem da ni on sam nezna)

Ilke

pre 13 godina

Uvek sam branio Stojkovica kada su ga drugi napadali ali posle ovoga danas vise nemogu! Onaj prvi go je blago receno jedna uzasna intervencija!Takve intervencije se nikada nedesavaju vrhunskim golmanima! Vlada ce morati da brani na ovom svetskom prvenstvu jer jedino on ima iskustvo sa reprezentacijom ali posle toga mora neko drugi da brani. Moramo da probamo sve zive golmane i siguran sam da ce jedna valjati(Jorgacevic, Djuricic, Stamenkovic).

Imay

pre 13 godina

Reakcija Stojkovica kod prvog gola, je jako čudna. Rekao bih da on ima neki problem sa vidom, neku vrstu slepila! Bio je daleko najbliži lopti, trebalo je samo da je uhvati u naručje. Poznato je da nije kukavica, dakle nije se uplašio duela, ispružene noge Adebajora, koju je sa uhvaćenom loptom mogao i da izbegne. Baš čudna reakcija.

marko

pre 13 godina

ljudi nama treba bojan jorgacevic, odlicno brani u gentu citave sezone.anticu molim te reaguj!!!! http://www.youtube.com/watch?v=Lc62nsrl_Ks

mare

pre 13 godina

kakvi ste vi maloumnici! napravio kiks, pa sta? nije branio 2 meseca, pustite ga da uhvati ritam.. ko sta radi vi ga samo hvalite kada brani dobro, a pljujete kad napravi kiks. jeste bila malo cudna reakcija, mogao je da hvata loptu, ali pogledajte snimak, adebajor je ocigledno djonom isao na stojketa. golman je u sesnaestercu zasticen kao beli medved, sudija je glatko mogao da svira opasnu igru. drugi i treci gol nije mogao da brani, a u prvom poluvremenu je imao fantasticnu odbranu. jebo vas jogarcevic, ko je od vas ikada gledao tog golmana? i njega bi ste pljuvali posle prvog kiksa.. ili je mozda stameni pravo resenje? jel ste videli onaj kung fu kiks protiv smedereva? ne lupajte molim vas

Бањалука СРБ

pre 13 godina

ааааааааааааа.......Идеално би било да је Касиљас Србин, ал није.....шта пљујете више по човјеку...нек одради тих пар утакмица у Премијер лиги и биће то добро све...

Anabela Trapatoni

pre 13 godina

http://footyroom.com/manchester-city-3-0-wigan-athletic-2010-03/
Komentator sa utakmice za Stojkovica:
"What is he doing? Cant beleive that one goalkeeper can react like that!"
Zaista imamo veliki problem sa golmanom.

Radomireee!

pre 13 godina

OK, Zvezdaš sam, tako da je moguće da sam pristrasan. ALI, da li vi, ljudi, pratite Stamenkovića ove godine? Čovek je definicija pouzdanosti. Niti jedan kiks od počeka sezone, uz pregršt odbranjenih "zicera". Antić, naravno, zna najolje, ali u slučaju golmana, odn. Stojkovića, ne bi trebalo da se više igra vatrom! Vlada je preveliki rizik. Niti je fer da jedan igrač upropasti trud desetorice!

Zlatko Todorović

pre 13 godina

Svakom golmanu treba kontiunitet. I to je njegov problem. Po mom mišljenju, za njega bi bilo bolje da ode i u neki manji klub, neki bi rekli gde će manji od ovog gde je sad, i da tamo bude konstantan. On je golman koji ne može da brani ako je pod pritiskom, i to Antić zna. Zato je on standardno prvi golman, i zato su njegove odbrane mnogo kvalitetnije u reprezentaciji nego u klubovima gde igra. Možda je bilo pametnije da se vratio u Zvezdu, tu bi bio zaštićen ko beli medved, a i imao bi kontinuitet. Mislim da on meće biti slaba tačka naše reprezentacije, pošto je Antić stari vuk, i zna kako da ih psihički pripremi.

les Lionceaux

pre 13 godina

@ Imay

e, ovo za vid bih se čak i složio bez obzira kako zvuči, ipak i liječnički treba proći.. ali kako drugačije objasniti to da početkom 2.pol. opet nije uhvatio jedan udarac sa 20-ak metara neko je samo primirio loptu za Adebajora na petercu koji je onda dao gol koji je poništen zbog ofsajda... s druge strane na početku utakmice je opet odbranio nemoguće, udarac Tevesa sa pet metara... a ne treba zanemariti i da je on fenomenalan kad su u pitanju centaršutevi.

uglavnom, u svakom slučaju hvala mu jer sam pogodio hendikep na Siti :)

sreten

pre 13 godina

Gledao sam utakmicu,zbog naseg
Stojkovica.On zaista veze nema.Kriv je za sva tri gola.
Anticu vodi racuna,hitno trazi drugog golmana.Pozdrav od Ere !

dms

pre 13 godina

Upravo sam video golove sa te utakmice i jos ne mogu da se nacudim na koju foru je primio prvi gol. Prvo je zakasnio da izadje, pa iako je imao dovoljno vremena da izboksuje loptu nekako se prepao duela...lopta mu prosla kroz usi tj negde ispod miske i zavrsila u golu. Najgore je od svega sto se posle zalio da je bio fauliran kada se iz aviona moglo videti da je gol cist ko suza.
Kod drugog gola je zaspao na prvoj stativi, ali tesko da je mogao tu vise nesto da ucini. Kod treceg se lose postavio tj branio blizi ugao i tako potpuno ostavio Tevesu priliku da olako poentira.
Nasuprot njega golman protvnickog tima je branio sve zivo i glavni je "krivac" sto Vigan nije dosao do ranog vodjstva.
Stojkovicev kiks kod prvog gola je samo demoralisao saigrace koji dugo nisu znali sta se zapravo desilo. Drugi gol je dosao odmah kao posledica soka od prvog...
Kako god ocigledno je da mu fali vise utakmica i iskustva jer ovi propusti svakako nisu slucajni

ijao

pre 13 godina

http://www.goalstube.com/226783/Man__City_vs_Wigan_highlights.html
katastrofa,prvi gol me podseca na Ivicu Kralja protiv Holandije (1:6).
bilo bi lepo da mu pruzi malo vise sanse,trebaju mu utakmice a mozda ce poceti bolje da brani

milos

pre 13 godina

Niko i nije ocekivao da Stojkovic briljira...ali strasno koliko neznanje i pogresne procene pravi ovaj covek...do kraja sezone,pa onda opet put pod noge...

fuksa

pre 13 godina

Cestitam Gradjanima na pobedi, ali sam navijao za Vigan. Samo da pitam, kako su napravili 4 izmene?
(Fiste, 29. mart 2010 23:40)

Ima covek pravo na 4 izmene pre nego sto utakmica pocne a posle samo 3.

Hr Serbofan

pre 13 godina

Ajde tisina vise svi!!! Mislim da je Antic pokazao da zna znanje i ako on kaze da je Stojkovic nas najbolji golman, svi treba da cutite! Covek brani za reprezentaciju vec drugi kvalifikacioni ciklus a pre toga je branio za mladu reprezentaciju. Koliko se ja secam jedan jedini kiks napravio je sa Francuzima!! Misli da ima puuno bolji repreezentativni ucinak od mnogih, mnogo poznatijih golmanskih imena: setite se Bartheza sa kojim je fra osvojila sp ni ep, da ne pricamo o dejvidu simenu!! Stojkovic je najbolji reprezentativni golman u zadnjih 15 godina koliko pratim fudbal!! Zar treba sad da isprobavamo neke nove mlade momke pred sp, pa da se uplase pred tolikim navijacima pa naprave neke greske pa da ih svi popljujemo da nikad vise ne pozele da zaigraju. Mladi igraci se uvode postepeno na prijateljskim utakmicama a ne na sp!! Tisina svi muka mi je od vas

Razocaran Srbin iz Beograda

pre 13 godina

Svi ste me pljuvali i vredjali kada sam komentarisao da ce Antic posle Juzne Afrike dobiti otkaz (zbog Stojkovica)...valda vidite da je on najveca rupa u Repki.Vadimo se na dobru odbranu,Ivanovic povredjen,Vidicu ne cvetaju ruze u KES (videliste protiv Bajerna...okrecu ga na pola dinara)a Stojkovic, bolje da ga i ne spominjem ali zato Tata Antic "sve zna" ali nezna da ce mu bas taj isti Stojkovic doci glave...zivi bili pa videli.Sa ovakvim golmanom i vrapci znaju da nema sta da trazimo u Juznoj Africi, treba biti realan.Nisam bas siguran da cemo uspesno prebroditi prvo grupno takmicenje mada su mnogi vec uknjizili 7 bodova.Volio bi da su svi u pravu osim mene ali malo je to verovatno...sacekajmo jos 11 ili 12 nedelja.

Predo

pre 13 godina

Gledao sam drugo poluvrijeme. Mancesterovci su napadali kao ludi. Igrac Vigana je prestrogo iskljucen. Steta za Stojkovica. Bio je odlican 3/4 meca i onda jedna pogresna procjena, a mozda je bio i faul nad njim. U svakom slucaju cudna situacija. Tevez i jos jedan igrac su izleteli ispred njega, on je uletio u prazno i nakon toga je potpuno izgubio samopouzdanje. Tesko je igrati kada nemate pravo na gresku, kada ste pod pritiskom. On potpuno drugacije djeluje kada igra za reprezentaciju, jer ima dobru komunikaciju sa odbranom i osjeca se kao kod kuce. Ovdje djeluje ukoceno, uplaseno, stoji na liniji, kao na streljani. Bilo bi dobro kad bi dobio jos koju sansu, ali tesko.

veliki strumf

pre 13 godina

Cestitam Gradjanima na pobedi, ali sam navijao za Vigan. Samo da pitam, kako su napravili 4 izmene?
(Fiste, 29. mart 2010 23:40)

Pazi kad je dopusteno da izmedju dva meca trener koji je nezadovoljan igrom pojedinaca u prethodnom susretu, izvrsi vise od tri izmene u svom timu! Ovo mora da je neko novo pravilo za tebe...

Da si cutao ostao bi pametan! Ovako...

mikson

pre 13 godina

E moj Stojke, nije za tebe evropski fudbal.
Nasa jedina sansa na SP je da u njega udari neko cudo i da mu se privremeno vrati talenat koji je nekada pokazivao. Inace smo ga ugasili. Kada primi prvi kiks go kompletna odbrana ce postati nervozna.

e kukala na majka

pre 13 godina

Tevez scored in the 72nd by tapping into an empty net after goalkeeper Vladimir Stojkovic missed Patrick Vieira’s high ball

highlander

pre 13 godina

Au, vlado... Prvi gol bruka! kod drugog mozda niste nije ni mogao, ali sta je trazio van gola?! Kod treceg opet lose postavljanje, Tevez mu ga je stavio kao na treningu! Samo da se ovakve stvari ne desavaju na svetskom!

http://www.golovi.net/226783/Man__Siti_vs_Vigan_izvestaj.html

banat

pre 13 godina

@ Ne razumem sta ovi hoce kada spominju Jorganvecvica??Pamte ga kada je igrao u nashoj ligi i onda b92,"blic","novosti" napisali koju lepu rech za njega i onda Jorganchevich,Jorganchevic...
(Maratonac, 30. mart 2010 13:25)


Mozes pratiti belgijsku ligu i Bojana Jorgacevica(a ne Jorgancevica) na Sportklubu i Sportklubu+. Decko savrseno brani vec par sezona u Gentu koji se ove sezone bori za titulu a cak je i nekoliko puta bio kapiten. Ne znam o kakvom blicu i novostima pricas...

p.s. Djuricic proglasen za najboljeg golmana portugalske lige. (takodje ga mozes pratiti na Sportklubu i Sportklubu+, pa se onda vrati i podeli utiske sa nama)

Bubu

pre 13 godina

Drugi i treci gol su situacije u kojima golman posle kiksa odbrane realno ne moze mnogo, pogotovo kada je sa jedne strane lopte Tevez, a sa druge Stojkovic.

Prvi gol - skoro pa autogol Stojkovica. I nekako mi uz njegovu pojavu vise ide taj kiks, nego ona vanzemaljska odbrana iz prvog poluvremena.

A sta nas ceka na SP? Jeste da je Tevez klasa, ali nista manje nisu Gomez, Muntari ili Kjuel. Da se ne lozimo previse. Bar ce Stojkovic vezati tri utakmice na terenu.