Subota, 27.03.2010.

15:10

Pobeda Partizana, uspešni domaćini

Fudbaleri Partizana pobedili su BSK iz Borče na Karaburmi sa 2:1, u 21. kolu Jelen Superlige.

Izvor: AG

Pobeda Partizana, uspešni domaæini IMAGE SOURCE
IMAGE DESCRIPTION

161 Komentari

Sortiraj po:

nikola92

pre 13 godina

Maltene svako kolo u najjjačim evropskim ligama se desi da neka ekipa da gol u nadoknadi vremena, ali se nikada ne dešava da ekipa dobije penal tako što njen igrač igra rukom u protivničkom šesnaestercu i zatim se baci na zemlju.
(djape, 27. mart 2010 18:22)

Maltene skoro svaki put kada partizan ne vodi do 90 min. utakmica se produzava po 10-ak min. Jel se i to svuda desava?

Carapan

pre 13 godina

Pitanje za RTS, zbog cega nema prenosa utakmice C Zvezda-Vojvodina?
(Marko, 28. mart 2010 00:06)

Pa RTS zeli da vas postedi. Ne moraju svi da gledaju kako ce Vojvodina, vasa trula filijala da ladno prepusti bodove i, bey obyira na to, kako ce vam odsvirati jos neki penal, tek da se ostane u formi.

Dosta navijačkih gluposti

pre 13 godina

Ko jos namesta utakmice u 92 min. o se odradi u prvih 20 min i posle se igra na sredini terena. A ovi iskompleksirani poznavaoci zakulisnih radnji iz rediva gana ne bi trebalo da prate sport i ove komentare, čisto zbog zdravlja

Talog

pre 13 godina

Muka me hvata,evo cu da povracam od vasih "komentara" i sa jedne i sa druge strane! Nivo vam je na dnu,bas kaoi igre vasih "velikana",od kojih nema ni V! Jos bi se igralo da decko nije dao taj go i tako ostvario svoj san.Dabome san,naravno Borci dati go iz tako veeelikog tima je stvarno san,pogotovo sto su se VASI rukovodioci rasporedili u institucijama i klubovima pa "rade" za vas.Da i za Zvezdu i Partizan. Jedino je uzbudljivo cije ce mucke pobediti!

Sasa

pre 13 godina

Pogledajte snimak golova, i videcete da kod oba Partizanova gola , isti igraci Bsk-a koji kod prvog gola ne pokusavaju da zaustave Klea a kod drugog kod dodavanja Klea ka Jovanovicu, isti se sklanjaju od Jovanovica trceci ka sesnaestercu i ostavljaju Jovanovica samog koji da golman nije krenuo da " pokusa " da odbrani mrezu i slucajno ostavlja istu nebranjenu, nikada iz one situacije ne bi postigao pogodak.Sramota je kako se namestaju utakmice .

Niveu

pre 13 godina

Veliki uspeh nema sta!? Borca? Cuti od slicnih i izgubi,a i Partizan! Super! Fudbal na najvisem nivou.Hocemo u Champion ligu.Ma naravno,odma! Vidi Beograde sta napravi od fudbala svojim vrlim rukovodiocima,bas kao sto i drzavu "srediste"! Jao Srbijo juznije od Avale,jao tebi.

Neprocenjivo...

pre 13 godina

Srpska Jelen super liga:

1. Spartak 20 +9 33
2. OFK Beograd 20 +5 33
3. Vojvodina 20 +12 30
4. Metalac 20 -7 27
5. Javor 20 +0 26
6. Jagodina 20 -1 26
7. Smederevo 20 -3 26
8. Borac 20 -11 23
9. BSK Borca 20 -6 22
10. Mladi radnik 20 -9 21
11. Hajduk 20 -9 20
12. Rad 20 -7 19
13. Napredak 20 -8 18
14. Cukaricki 20 -21 15

Drzavni projekat:

Crvena zvezda 20 +26 52
Partizan 20 +30 50

gde da gledam jelen super ligu?

pre 13 godina

sta smo mi bogu zgresili da javni servis ne prenosi direktno NIJEDNU utakmicu ovog kola!!! zamisli da nema direktan prenos premijer lige na ostrvu, nego da englezi gledaju snimak celzi-liverpul!!!

kurotresina

pre 13 godina

Ta ja se ne jedim....Samo me zanima jel cemo ga sutra ptimiti u 96. ili iz tropenala u 102. minutu...
(aj se sigramo, 28. mart 2010 04:14)

Primicete 4 komada iz 6 penala,za razliku od vaseg funky Butorovica mi imamo upravu koja radi u nasu korist

Grobar sa iskustvom

pre 13 godina

Plavi greši u dve vrlo bitne stvari: prvo, formacija 4-2-3-1 sa samo Kleom u špicu nije dobra jer je ovih nekoliko odigranih kola jasno pokazalo da Partizan NEMA KRILA kao Miloš Krasić i Lane Jovanović. To je donekle Pika Davidov i niko više! Što pre se vratimo našoj staroj, dobroj, i provereno šampionskoj formaciji 4-4-2 u kojoj su Kleo i Dijara udarne igle a Moreira glavni arhitekta tim bolje po nas. Mi moramo da razigramo i vratimo u golgetersku formu „crnu mambu“ jer Kleo ne može i neće moći uvek sam da rešava. Drugo, za mene nije osnovno pitanje: mogu li Moreira i Sale Ilić da igraju zajedno, već...DA LI SALE ILIĆ UOPŠTE IMA MESTA MEĐU STARTERIMA u prvih 11? Neko će pitati, a kako može Krstajić a Sale ne može. Pa, jednostavno, Krle i Sale su po konstituciji, i po fizičkoj snazi i po mentalitetu, dva potpuno različita tipa. Krle je „Nemac“ u pravom smislu reči koji može i do svoje 40te da igra na zavidnom nivou, a Sale je tipičan Srba.
Da li je trener Salzburga „mrzeo“ Saleta pa ga zato nije stavljao u tim? Ne, braćo Grobari, koji trener na svetu ne želi igrača koji mu donosi prevagu!!! Ali Sale ne samo što ne donosi prevagu nego je, danas, samo SENKA, bolje reći, BLEDA SENKA nekadašnjeg Ilića-kapitena. Mi sa njim u startnoj postavi gubimo agresivnost na sredini, ne možemo u presing, padamo u ritmu, i povlačimo se u odbranu pred rivalom koji pokaže minimum želje da nas napadne. A njegovi čuveni završni pasovi prema USAMLJENOM Kleu ne daju rezultate jer Kleo traži visoku loptu, centaršut, a ne loptu u parter kao npr. Dijara. Glavni asistent Kleu se pokazao jedino Lomić i to prvenstveno u „vazdušnim napadima“. Kleu je dovoljan samo Lomić, dok Dijara ne može da igra bez Moreire (ili Saleta). Neka Plavi dobro razmisli o ovim ČINJENICAMA! Drag mi je čovek Plavi, ali VIŠE VOLIM PARTIZAN od bilo kog pojedinca.

goran

pre 13 godina

Не памтим када је Партизан последњи пут шутирао пенал на дербију, а имам 21 годину.
(Шумадинац, 27. mart 2010 18:37)
jos si mali, nista ti ne pamtis...

Srećko

pre 13 godina

Ćirko! Oću ja da kupim fudbalski grb. A što si mor'o da me vodis u Burmu da gledam tamo neke Partizane? Oću bre na Arkanu, u bip ložu, gde je meni uglednom srpskom političaru mesto...

Nenad

pre 14 godina

Cudi me kako se grobari ne sete da pricaju malo o regularnosti kada su u pitanju Partizanovi funkcioneri koji su i funkcioneri u drugim klubovima?

Јокић

pre 14 godina

Pitanje za RTS, zbog cega nema prenosa utakmice C Zvezda-Vojvodina?
(Marko, 28. mart 2010 00:06)

Ма каква звезда,ЦРНО БЕЛЕ кошаркашице играју финале купа!Мора се у овој земљи знати ко је институција!ПАРТИЗАН ЈЕДАН ЈЕДИНИ!!!

djole

pre 14 godina

Može Mazić da mazi do mile volje, može Spasić da spašava kako mu se hoće...

Ipak, postoji samo jedna INSTITUCIJA FUDBALA na Balkanu!

Da li treba da objašnjavam?

Uostalom, sve je već zapisano u službenim knjigama evropskog i svetskog timskog fudbala.
Zna se na koji tim prvo pomisle Englezi, Italijani, Španci, Francuzi, Holandjani... kad god se povede reč o srpskom klupskom fudbalu.

Hint: Nije BSK!
(Nije BSK!, 27. mart 2010 19:50)

Igram online igru u savezu igraca svih nacionalnosti (sa svih kontinenata)... Nekolicina su pravi fudbalski fanatici. Postojala je mogucnost da ugostim jednog Celtic-ovog navijaca da smo ih dobili u grupi ove godine u ligi uefa. Kada smo prvi put pricali ozbiljnije o fudbalu, cim sam rekao da sam iz Srbije znas sta su graknuli? Neeeee, ne zvezda... PARTIZAN! Lik mi posalje link sa slikom iz Newcastle-a kada smo usli u LIGU SAMPIONA. Na to se navijac Ville odusevi pa pocne da prica o Djaniju i Savi. Navijac Reala (isto clan saveza) mi posalje slike sa Barnabeu-a i utakmice REAL-PARTIZAN (u LS) i njegova slika sa Jokanom kad smo igrali prijateljsku isto u Madridu. Neka nemica koja igra aktivno fudbal mi ladno isprica o bambiju i Partizanu stvari da sam se zaprepastio koliko zna. Iz okoline Kelna je. Dalje, pricali smo o utakmicama koje igramo i prate ljudi grupe i desavanja u Evropi. Cak me italijan neki zvao da skoknem sad kad su gostovali u Udinama da budem gost kod njegovih, ali je bilo neizvodljivo. itd.

Znas zasto spomenu nas, a vas se slabije secaju? Zato sto mi IGRAMO ta takmicenja, a vi NE! Vi ste puni sebe i zivite u ubedjenju da ste centar nekog zbivanja, a ne bi bilo lose da se malo (za promenu) ukljucite u tokove. Mozda biste i vi neki bod srpskom fudbalu doneli... mozda bi i za vas znao neki navijac mladji od 40 godina. Zivite u jednom momentu koji vrtite vec 20 godina skoro. Mi igramo... pobedimo, izgubimo... budemo zadovoljni, razocarani, euforicni, besni... ali igramo, sa manje ili vise uspeha (kakva nam je liga nije ni cudo). Samo me zanima sta vam danas daje za pravo da govorite o nekoj velicini? Ta bahatost vas najvise i kosta... umisljene velicine imaju samo predispoziciju da isceznu ;)
(koga ubedjujete?, 28. mart 2010 00:13)

Ajde?????
Igrom slucaja meni Bekenbauer posalje mail greskom, ja mu odgovorim pogresili ste, a on meni jel to Zvezdan iz Srbije? A ja njemu kazem nije pogresili ste, ovde Djole, mozda zvezdas iz Srbije??? I kad je poceo da mi prica kako je bio na utakmici kad je bio klinac, bio na ekskurziji u Liverpulu kad je Zvezda gostovala, on voleo Liveprul, ali ga Zvezda odusevila zato sto je bila prvi evropski tim koji je pobedila Liverpul na njihovom stadionu...
i tako, shvatio si sta sam hteo da ti kazem ;)

I am from Tokyo

pre 14 godina

alo bre Topalovici pa dokle vise golovi u 98-om minutu. Ovo je necuveno kako vam sudije namestaju pobede. Nema penala jer i ne mozete da udjete u sesnaesterac ali zatose igra dok ne date gol.

sportBG

pre 14 godina

Fantasticni komentari . . .
Treba da se ugledamo na Turke??? I ja sam za to jer veoma cesto dolaze iz 2-1 (kvota 35) tako da doticni koji ce uloziti 1000000 bice veoma brzo multi milioner :-))) a ovima sto smeta da se GOL postize u 92 minuti pretpostavljam da ce omoguciti da se utakmice igraju samo 90 minuta izuzev utakmice Zvezde! Ipak Zvezda mora da krene sa jednim dosudjenim penalom + da svaki sudija ucestvuje u akciji POMOZI ZVEZDI i daj joj 3 boda!!!!!

Vlada Ruma

pre 14 godina

Ne razumem cigane koji komentarisu Partizanovu utakmicu posle proslog kola...Kazu Partizan namesta utakmice...Pa i da je tako,sa igracem manje izgubili su prosli derbi protiv Partizana a Partizan je igrao sa igracem manje...Ako Partizan namesta utakmice protiv drugih,utakmica protiv njih nije bila namestena sigurno sto implicira da su jadniji od svih drugih ekipa u nasem prvenstvu...

SHVATI TE

pre 14 godina

Stvarno mi nije jasno sto se Grobari i Delije prepucavaju oko naseg fudbala kada je cinjenica da svaki gol koji Partizan i Crvena zvezda prime iz peterca okarakterise kao ofsajd,kad im se sude penali za faul na 20m od gola,kad se utakmice produze dok ne daju gol,kad igranje rukom u protivnickom sesnaestercu sudi kao penal za njih,,,,,,nasa surova realnost ko god bio sampion nece stici dalje od drugog kola kfalifikacija za LS ljudi shvatite to......dosta je prepucavanja....ja sa samo jedan realni navijac Partizana ali muka mi je vise od svih prepucavanja jeste ofsajd ili ne,penal ili ne...........

mirko22

pre 14 godina

jel postoji nesto drugo u vasim zivotima osim smisljanja teorija zavere i medjusobnih optuzivanja ko je namestio a ko nije,i tako godinama... SMORILI STE NEVEROVATNO!! svi namestaju,svi kradu,svi su prevaranti,pa sta onda koji moj pratite ligu? gledajte engleze,valjda je tamo sve regularno

koga ubedjujete?

pre 14 godina

Može Mazić da mazi do mile volje, može Spasić da spašava kako mu se hoće...

Ipak, postoji samo jedna INSTITUCIJA FUDBALA na Balkanu!

Da li treba da objašnjavam?

Uostalom, sve je već zapisano u službenim knjigama evropskog i svetskog timskog fudbala.
Zna se na koji tim prvo pomisle Englezi, Italijani, Španci, Francuzi, Holandjani... kad god se povede reč o srpskom klupskom fudbalu.

Hint: Nije BSK!
(Nije BSK!, 27. mart 2010 19:50)

Igram online igru u savezu igraca svih nacionalnosti (sa svih kontinenata)... Nekolicina su pravi fudbalski fanatici. Postojala je mogucnost da ugostim jednog Celtic-ovog navijaca da smo ih dobili u grupi ove godine u ligi uefa. Kada smo prvi put pricali ozbiljnije o fudbalu, cim sam rekao da sam iz Srbije znas sta su graknuli? Neeeee, ne zvezda... PARTIZAN! Lik mi posalje link sa slikom iz Newcastle-a kada smo usli u LIGU SAMPIONA. Na to se navijac Ville odusevi pa pocne da prica o Djaniju i Savi. Navijac Reala (isto clan saveza) mi posalje slike sa Barnabeu-a i utakmice REAL-PARTIZAN (u LS) i njegova slika sa Jokanom kad smo igrali prijateljsku isto u Madridu. Neka nemica koja igra aktivno fudbal mi ladno isprica o bambiju i Partizanu stvari da sam se zaprepastio koliko zna. Iz okoline Kelna je. Dalje, pricali smo o utakmicama koje igramo i prate ljudi grupe i desavanja u Evropi. Cak me italijan neki zvao da skoknem sad kad su gostovali u Udinama da budem gost kod njegovih, ali je bilo neizvodljivo. itd.

Znas zasto spomenu nas, a vas se slabije secaju? Zato sto mi IGRAMO ta takmicenja, a vi NE! Vi ste puni sebe i zivite u ubedjenju da ste centar nekog zbivanja, a ne bi bilo lose da se malo (za promenu) ukljucite u tokove. Mozda biste i vi neki bod srpskom fudbalu doneli... mozda bi i za vas znao neki navijac mladji od 40 godina. Zivite u jednom momentu koji vrtite vec 20 godina skoro. Mi igramo... pobedimo, izgubimo... budemo zadovoljni, razocarani, euforicni, besni... ali igramo, sa manje ili vise uspeha (kakva nam je liga nije ni cudo). Samo me zanima sta vam danas daje za pravo da govorite o nekoj velicini? Ta bahatost vas najvise i kosta... umisljene velicine imaju samo predispoziciju da isceznu ;)

klik

pre 14 godina

Obicnom narodu i navijacima OFK,VOJ,,,itd je dojadilo da ucetvuju u vasoj ligi, ligi zvezde i partizana.i nije istina da liga nema kvalitet ona ga ima ali nema ljudi da navijaju za druge klubove posto VI od 1945 terorisete sve

Nikopol

pre 14 godina

Ko je video zna. Chim su izjednachili fudbaleri BSK-a su krenuli da se sunchaju. Lik stoji pored gol-aut linije i drzi se za glavu, kad ga je opomenuo sudija, ustao je i nastavio igru normalno. 3x su lezali po minut najmanje. Najgori je bio lik koji se previjao, izneshen na nosilima, pa se vratio kao bambi veselo skachuci + izmene dodjete na 5-6 minuta. Da dodam za @kristina ako se dobro secam.. Jug/sever sluzi za navijanje, ako se nekom gleda utakmica ima ostale tribine..

Petar Srdanovic

pre 14 godina

Obzirom da je Todoric izjavio da bi za Makabi malo bilo i 35.000 mesta, evo predloga. Kako vi momci iz FK igrate, preselite se lepo u Zemunelo, pa da se pokrije stadion, pa da oborimo svetski rekord u poseti kosarkaskoj utakmici.

ofk

pre 14 godina

Bravo plavo-beli mladici sa Karaburme evro golom do trojke u Smederevu..igraju dobro leprsavo i napadacki ..dodjite ljudi na Karaburmi videcete dobar fudbal naseg Beogradskog kluba

Jackson

pre 14 godina

Svaka utakmica se produzi za najmanje 3 minuta, a Partizan je dao gol u 92.min. i ne vidim tu nista sporno. Pa i Vama je u Kragujevcu sudija produzio 5- 6 minuta ne bi li spakovali gol za pobedu, ali Vas zavrnuo onaj lik iz Metalca i to Vam je sto Vam je...

Slav

pre 14 godina

Ma opusteno,ako i sutra ne namestite utakmicu,Vosa ce da vas pocisti,pa OFK,a onda ce te nekako da se vucete i na kraju zavrsni udarac vam mi zadajemo,onaj najsladji i onda ce i vasa zadnja titula da postane daleka proslost i odoste vi u istoriju,ali ne zaboravite,vi imate Bari, a mi komplekse i punu arenu.

mikibg

pre 14 godina

Ko je gledao konferenciju za stampu BSK-a u petak sve mu je jasno! Toliko sam bio siguran da ce partizan pobediti da sam mogao 100000 eura da stavim na dvojku. Ovo je stvarno vise lakrdija od naseg fudbala, stvari moraju da pocnu da se resavaju kao u turskoj inace cemo tonuti sve dublje. Ali ne samo da se hapse zvezdasi, citaj Dzaja ve i ostali partizanovci koji su do guse umesani u korupciju i namestanje utakmica. Navijac sam Zvezde ali svaka cast izjavi Bate Buturovica! Ili daj da se ugase ostali klubovi pa da zvezda i partizan stalno budu prvaci...

patetika

pre 14 godina

Tole, Tole...
Svi igraci koji su nekad igrali u zvezdi a sad u reprezentaciji trebali bi da se zahvale i da ne igraju na SP kako bi pokazali solidarnost svom klubu koji si sikanira na svaki moguci nacin.
Cestitam Partizanu na tituli, posle ove utakmice sve je jasno.
(Pao mrak sudija..., 27. mart 2010 17:48)

Pateticno!

Sta je jasno?

To sto je utakmica produzena 6 min? Nisam bio pa ne znam mozda je trebalo, namesteno sto je dat gol iz kornera? Mozda lopta nije presla liniju pa nije bio korner, ili je bio faul u skoku ili sta?

Utakmica se ne namesta tako sto sudija produzi utakmicu 6 min. Utakmica se namesta tako sto sudija svira penale i tako sto osteceni klub napuni zutim kartonima, zar nije sudiji bilo lakse da svira penal u recimo 80om minutu i toliko?

Prvo razmisli pre nego sto lupis

Bleki

pre 14 godina

gledam Bayern-Stutgart, sve prsti od fudbala, Bayern gubi pred 80000 svojih navijaca i sudija produzi 2 minuta.... nista, samo toliko...
(mne, 27. mart 2010 18:06)
Pa i mi smo dali gol u 92., znači malo si se za...ao!

Niksha

pre 14 godina

Ako je ovo namesteno,onda ste i vi namestili prosle subote u Kragujevcu kad ste primili gol u 94-tom ili je to bilo zato sto ste ove sezone ocajni kao nikada do sada?

silvaner

pre 14 godina

Kakav lopovluk. Bio sam na utakmici i odgovorno tvrdim da nije bilo razloga da sudija produzi igru 6 minuta. Ma igralo bi se do mraka da je trebalo.
Da li ce sada neko da odgovara za ovo? Naravno da nece dok je Tole Karadzić predsednik FSS!!!
Ko se još nada u regularno prvenstvo kada savez vodi prethodni predsednik Partizana.
(milorad, 27. mart 2010 17:30)
Eeeee,partizan dao gol u 95 minutu,sudija umesto 3 nadoknadio 6 minuta????ajde da vidim da li ce grobari imati obraza da pricaju o namestanju zvezde posle ove ocigledne namestaljke...sram vas bre bilo!!!ali neka,samo vi namestajte,protiv nas necete moci da namestite!!!sta da vam radim,ovako moramo u derbiju da vas pobedimo,pa ce vise da vas boli!!!LOPOVI!!!
(Komar, 27. mart 2010 16:58)

Kakva crna namestaljka!!Ako BSK bude ovako igrao i protiv zvezde svaka im cast.Nije tu bilo nekog lepog fudbala i sansi jer na onako ocajno grbavom terenu i po jakom vetru nije ni bilo moguce.Jos kad je pala kisica tu loptu je bilo zaista tesko kontrolisati.Na mene je ostavila utisak cinjenica da je Moreira igrao zadnjeg coveka nekoliko zadnjh minuta jer su svi visoki igraci iz odbrane pridruzili Kleu i na kraju posle nekoliko pokusaja uspeli loptu da ubace u mrezu.A ti sto si bio navodno na utakmici ako si uopste bio, video bi da je fizioterapeut ulazio 4 puta na teren plus 6 izmena pa izracunaj sam koliko je utakmica trebala biti produzena.Problem je sto si zlonameran kao i ovaj tvoj pajtas Komar koji pise gluposti kao i ti.

brb..

pre 14 godina

Не памтим када је Партизан последњи пут шутирао пенал на дербију, а имам 21 годину.
(Шумадинац, 27. mart 2010 18:37)

Шта ће вама пенали, ви то решавате тако што поставите др, мр. Толета

Tuga prolecna

pre 14 godina

Ne znam kako vi, ali je ne mogu da se radujem pobednnickom golu protiv BSK iz Borce (do pre 8 meseci nisam znao da taj klub postoji!) u 92. minutu.
Jadno je bre da onako igramo. Dve sanse nismo imali.

Lotar Mateus

pre 14 godina

Ne razumem grobare zasto vode raspravu sa navijacima kluba koji javno prosjaci, ciji se predsednik i "legenda" hapsi zbog kradje, kluba koji je zalozio svoj grb, kluba koji se gasi na svim poljima. Gledajmo svoja posla. Nase je da slavimo pobede i kritikujemo eventualne lose igre Partizana kao i to, da na kraju prvenstva, proslavimo osvajanje nove duple krune.

ForeverSRB

pre 14 godina

Ima li sladje dati gol za pobedu u 92-3 minutu.
(Branko, 27. mart 2010 16:53)

Ima...Pobediti 5 utekmica za redom sa 1-0... :D

Tako cemo i sutra, naravno...

Ko o cemu,zvezda o postenju

pre 14 godina

Može Mazić da mazi do mile volje, može Spasić da spašava kako mu se hoće...

Ipak, postoji samo jedna INSTITUCIJA FUDBALA na Balkanu!

Da li treba da objašnjavam?

Uostalom, sve je već zapisano u službenim knjigama evropskog i svetskog timskog fudbala.
Zna se na koji tim prvo pomisle Englezi, Italijani, Španci, Francuzi, Holandjani... kad god se povede reč o srpskom klupskom fudbalu.

PFFFFF...cccccc...ihhihoho....Mazi tebe cika Grobar...Ma kavog svetskog..galaktickog fudbala...buahahahah
E moja gospodo severinci vremeplovci...vi i vase cuveno postenje,vi i vasi Jeknici,Sipke,Bababarogici,Delevici i sve otsale sudijske postenjacine...i naravno sve zasluzene titule kroz decenije ...HOW YES NO..Ko o cemu zvezda crvena o postenju

Radowan III PFC

pre 14 godina

KK Partizan tuce makabi i ide u Pariz, FK Partizan osvaja duplu krunu ( ponovo ) VK Partizan osvaja ligu sampiona i jos + Spartak ide u Evropu...

Kristina

pre 14 godina

Ne pratim domaci fudbal, valjda zato sto osim tog imena nipocemu drugome ne podseca na tu igru. A ne idem ni na utakmice jer tamo ne mozes da odes kao obican gledalac koji voli fudbal i da ga tako gledas, i da te prosto nije briga ko zapravo igra.
Izmedju ostalog, drago mi je da vidim da je sve manje beogradskih klubova u prvoj ligi i nadam se da ce ih posle ove sezone biti josh manje. A o ovima sto se zovu veciti, mogu samo da kazem da su me smorili, umislili su da su nesto a u stvari su smesni. Pogledajte kako se Englezi ponasaju na stadionima ili recimo Holandjani, prosto je uzivanje biti na tribinama i slusati publiku. Uhvatili su se te zvezde i tog partizana ko pijani plota, kao da u ovoj zemlji ne postoji neki drugi klub. Treba ih ostaviti samima sebi jer jedino su tako dobri.
Da ne zaboravim, smorili su i svi novinari koji se tim vecitima uvlace u d..., dajuci im vaznost kakvu ne zasluzuju. Cemu sve to?
Do tada odoh da gledam englesku ligu.
Pozdrav
Kristina

Anony

pre 14 godina

ovi sto prozivaju sudije su smesni.Sad iz nekog razloga svi digli frku oko tog sudjenja kao da ne prate fudbal u svetu.Secam se samo koliko se Kolina brukao sa odlukama nakon sto su ga progasili za najboljeg, i to najoblji sudija na svetu.Pa na svakoj utakmici se desi neka greska u svakoj ligi,ali samo kod nas sudija dobija pretnje iz saveza nakon sudjenja.A ovo sto se tice favorivoanja klubova to standard svuda u svetu.Kad je to za MU,Barselona,Real... vazio isti kriterijum kao i za ostale,nikad!Pa kad mancity ne moze da dobije isto sudjenje kao i MU u duelu,i to se radi o milionerskom klubu,sta se onda ovi nasi blatnjavi klubovi bune.

Unknown19G70

pre 14 godina

sta je sporno?! gol nije pao u 102min vec u 92min, kod delija ako sudija produzi protiv Partizana 3min odmah smrdi na namestaljku, kod njih i 90min sumljiv.. al opet ce se pevati na Jugi TITULAAA.... nastavite delije siguran sam da znate, ipak ste imali 2god da naucite

Ivan

pre 14 godina

Važno da je derbi trajao 85 minuta!!! Pored svih nereda na južnoj tribini i 5-6 izmena. Tada je trebalo da se zbrza, a sada da se malo produži.
Smešna je ova naša partizanska liga... Smešna!
Karadžiću gubi se iz fudbala!!!

extra time for pfc

pre 14 godina

Ponovo partizan igrao extra vreme,to neko novo pravilo uveo fss,a ono glasi>dok toletovi momci ne daju gol ima da se igra do ujutru ako treba,pa sto samo 6 minuta trebali ste odmah 15 minuta i gotovo i vi nesto prigovarate zvezdi,ja ne kazem da se ne sudi za zvezdu ali brate ako cemo posteno i za vas se sudi i to mnogo.

Aki

pre 14 godina

Molio bih ljude koji nisu bili na utakmici da ne komentarisu. Gol Partizana je pao na pocetku nadoknade, posle gola igralo se jos 5 minuta.

Nije BSK!

pre 14 godina

Može Mazić da mazi do mile volje, može Spasić da spašava kako mu se hoće...

Ipak, postoji samo jedna INSTITUCIJA FUDBALA na Balkanu!

Da li treba da objašnjavam?

Uostalom, sve je već zapisano u službenim knjigama evropskog i svetskog timskog fudbala.
Zna se na koji tim prvo pomisle Englezi, Italijani, Španci, Francuzi, Holandjani... kad god se povede reč o srpskom klupskom fudbalu.

Hint: Nije BSK!

radenkovic milos

pre 14 godina

Daj,ostavite Partizan na miru vise...gledajte malo svoja posla...gledaj te svoje uspehe,upsss izvinite zaboravio sam da ih nemate...

m85

pre 14 godina

Dr.mr mislim da mnogo vise boli kad mi dobijemo iz nepostojeceg jedanaesterca.Dabogda dobijali do kraja tako,a mi penalima.Pa da vidimo do kraja koga ce vise da boli.

Шумадинац

pre 14 godina

Не памтим када је Партизан последњи пут шутирао пенал на дербију, а имам 21 годину.

Толе све наместио

pre 14 godina

Како волим када победимо на крају утакмице,само због ових навијача ФК Петокрака("стуб српства")!
Напред Партизан!

poena

pre 14 godina

Партизанов 12 играч није данас поништио гол у 95 минуту него га је данас дао у 95 минуту!!!!!!

djape

pre 14 godina

Maltene svako kolo u najjjačim evropskim ligama se desi da neka ekipa da gol u nadoknadi vremena, ali se nikada ne dešava da ekipa dobije penal tako što njen igrač igra rukom u protivničkom šesnaestercu i zatim se baci na zemlju.

!!

pre 14 godina

Jel vas MNOGO boli to sto ce PARTIZAN treci put uzastopno da osvoji DUPLU KRUNU??
Kako vas nije sramota da uporedjujete vase nepostojece penale sa nasim regularnim golom u 92. minutu. Sta vam nije jasno, korner u 92.-om, centarsut i gol..A vas igrac igra rukom i dobijete poklon penal jer ste samo tako sposobni da date go ..Ali to vam nista ne vredi, videcete na derbiju..

KO OKA DVA

pre 14 godina

Jos jedno novo pravilo....sudija svira kraj onog trenutka kad Partizan postigne vodeci gol.....sram vas bilo!!!! Ali titulu osvaja Zvezda!!!!!!!
(Marko, 27. mart 2010 17:23)



AHAHHAHHAHA
Kako da ne postenjacine obraza bre nemate pogledaj izvestaj sa utakmice pa se javi.....Nego da vam nije sviran koji penal ovih dana????

nja nja

pre 14 godina

svi pisete neke kretenske komentare a niko da objasni KATASTROFALNU IGRU PARTIZANA, 4 ste trebali da primite
onaj lik kaze navijanje, neprocenjivo, e decko nisi ti bio na severu marakane nikad

Bojann

pre 14 godina

Strasno,kako smo se svi razocarali na utakmici kada je Partizan u produzetku meca dao gol,realno BSK je bolje igrao,vise prilika imao...``Nemoj sreco,nemoj danas``
I da gubis 10-0 ista bi se pesma cula-BORCO volim te,Borco VOLIM TE !!!

gravedigger

pre 14 godina

realni posmatrach, 27. mart 2010 17:07) ti samo mislis da si realan, prvo kad se postigne 1 gol u 20 utakmica u nadoknadi nije isto kao kada se sviraju penali na svakoj utakmici i od toga daj boze da su bila dva penala< nemoze da bude isto!!!

zzk

pre 14 godina

Da smo dali gol iz penala u 96 min onda bi ste mogli da kazete da i mi namestamo pored vas,ovako zar je greh sto smo dali gol u 92 min,to ne sme,sta?A igraci BSK-a se izlezavaju foliraju brane kao da vode...

andrija

pre 14 godina

nama se produzuju utakmice 2 minuta vise nego sto bi trebalo da bi dali gol, a vam sviraju penali jer ne mozete sami da date gol ni da se igra ceo dan

DS 1989

pre 14 godina

Ju DELIJE kakve ce ludnica biti u nedelju! Bice krcat sever, cuo sam da ce spominje cifra vise od 25000...;) Tako je delije, nismo mi grobari da nas ima maks 4000...A za grobare jedna poruka, SAMO SE SETITE KAKO STE VI PROSLE I PREDPROSLE GODINE OSVOJILI TITULU... Penali vam padali u 90 minutu... Pa koliko puta je nAS VAS SUDIJA SPASIC ILI MAZIC POKRAO...STVARNO, kompleksi su neizlecivi...pozzz delije, svi na marakanu...! Ima da grmi ponovo...! DELIJE- SAMPIONI!!! JER TI SI SAMO MALI PARTIZAAAAN...!

Ringwraight

pre 14 godina

Uhhhh nama Borčancima Grobarima teška utakmica, ali ja sam reko da prvo poluvreme navijam za BSK a drugo poluvreme za Partizan. Na kraju ispade najbolje ipak :) na tiketu 1-2 ... ma nema veze

Branko

pre 14 godina

1. Fudbal se igra dok sudija ne svira kraj,isto je dati gol u 2 ili 92 min
2. Gol je dat u 92 min
3. Gol je apsolutno REGULARAN
I sta je tu sumnjivo?!

nebitno

pre 14 godina

"Utakmica se produzuje dok Partizan ne da gol"
Smesno! Pa nije Partizan dao golu 96. nego u 92 minut!! Hocete da kazete da nije trebao da produzi ni ta 2 minuta??!
SVOJE DVORISTE! (Znate ono? U kaznenom prostoru? Ono vase dvoriste na 11 m, odakle vezbate suteve svaku utakmicu, znate bre ono?)

Tony9

pre 14 godina

Bio sam na utakmici i nisu nam svirali cist penal pri kraju utakmice,...ali dobro "Bog gleda".BSK je imao jednu polu-sansu i iz nje dali gol,...
"NA VREME MARKO NA KOSOVO STIZE"!!!

Marko

pre 14 godina

Jos jedno novo pravilo....sudija svira kraj onog trenutka kad Partizan postigne vodeci gol.....sram vas bilo!!!! Ali titulu osvaja Zvezda!!!!!!!

pogrebnjak

pre 14 godina

kada vi date gol u 92 minutu onda nije nishta a kada mi damo iz penala odma nameshtena tekma...ajde bre nemoj da ste smeshni svi znaju za tole & co kompaniju
(realni posmatrach, 27. mart 2010 17:07)Kakve veze ima shto je u 92.minutu vazno da je gol regularan za razliku od vashih penala!Jel po tebi golovi u zaustavnom vremenu ne bi trebalo da se vaze, samo mi to objasni!?Mozesh samo da puknesh od muke!

milorad

pre 14 godina

Kakav lopovluk. Bio sam na utakmici i odgovorno tvrdim da nije bilo razloga da sudija produzi igru 6 minuta. Ma igralo bi se do mraka da je trebalo.
Da li ce sada neko da odgovara za ovo? Naravno da nece dok je Tole Karadzić predsednik FSS!!!
Ko se još nada u regularno prvenstvo kada savez vodi prethodni predsednik Partizana.

Lars

pre 14 godina

Imali smo mnogo srece a utakmica sama nije vredna pomena.Losiju utakmicu Partizana odavno nisam video.Nakon ovakvog izdanja trebalo bi citav tim papreno kazniti.Mozda ima i simbolike u ovom mecu.Nakon stvarno vise nego srecne pobede siguran sam da ce Partizan osvojiti titulu jer normalno mi smo trebali danas biti kaznjeni za do sad nevidjenu slabu igru.

licemeri mali

pre 14 godina

Eeeee,partizan dao gol u 95 minutu,sudija umesto 3 nadoknadio 6 minuta????ajde da vidim da li ce grobari imati obraza da pricaju o namestanju zvezde posle ove ocigledne namestaljke...sram vas bre bilo!!!ali neka,samo vi namestajte,protiv nas necete moci da namestite!!!sta da vam radim,ovako moramo u derbiju da vas pobedimo,pa ce vise da vas boli!!!LOPOVI!!!
(Komar, 27. mart 2010 16:58)

Gol je postignut u 92. minutu prema tome u startu si se pokopao. Da ne nabrajam sve prekide zbog povreda u drugom... onaj nokautira Dijaru i dobije zuti?!? Ahahahaha... i jos obraza imaju da pricaju kako mi namestamo?! A sta smo namestili? Vreme za nadoknadu? Vec objasnjeno i nista sporno, uostalom nije svirao kraj cim smo dali gol kako nas ovi ne bi uglozili... kao sto to vama sviraju! Penal? A da, pa penala nije ni bio. Gol? A znaci mi ne smemo da damo gol? Ili mozda ne smemo GLAVOM? Ma u redu je... znamo da biste sada da puknete od muke, ali to je samo vas problem! Nama sladje da vas gledamo ;)

nenad

pre 14 godina

Ne razumem ove komentare, pa Jovanovic je dao "regularan" go u drugom minutu nadoknade. Sta, jel trebao kraj da se svira posle 90 odmah. Aj navedite mi jednu utakmicu rezukltatski bitnu koja je produzena manje od 2 minuta.
Svasta bre, ko da su dali go u 100 minuti.

Realno

pre 14 godina

ja bi da se Kleu da nas pasos i da covjek igra na svjetskom prvenstvu, ionako nemamo nijednog krstenog napadaca. a krasic tosic jovanovic ce imati koga da traze u 16m.
(boki, 27. mart 2010 15:58)
Ne laprdaj.U nasoj reprezentaciji ima da igraju Srbi,pa makar bili najgori.

pogrebnjak

pre 14 godina

Cleo se raspucao, chovek razbija! Shto vec neko reche treba dati choveku srpski pasosh na SP bi nam dobro doshao jedan takav shpic jer smo na toj poziciji najtanji sa Pantelicem koji svaku 50. utakmicu da gol i sa neverovatnim golgeterom iz komshiluka Lekicem!

Иван ПФК Смедерево

pre 14 godina

Мислим шта рећи, нећу да се хвалим али Јовановић је у мом идеалном тиму у игри Lav Fantasy. А и Мрђа је такође.

realni posmatrach

pre 14 godina

kada vi date gol u 92 minutu onda nije nishta a kada mi damo iz penala odma nameshtena tekma...ajde bre nemoj da ste smeshni svi znaju za tole & co kompaniju

комплекс

pre 14 godina

6 минута надокнаде?! Ма није могуће, ипак је Звезда све затворила а препоштени птаризан све утакмице добија 110% регуларно.

milos ncz

pre 14 godina

I vratio se na scenu krunisani kralj prevare i namestanja! Druga zaredom koja se resava u 90 i nekom minutu ali pre mraka jer naravno reflektora nema. Setimo se sedamdesetih i osamdesetih kad su utakmice trajale i preko 100 minuta da bi neko postao sampion. Ali ce zato sutra vecito drugi da kukaju od jutra da je vosa pokradena. Ajde ljudi uzmite se u pamet i ne pokazujte javno koliko ste jadni... Sutra svi na Maru da bodrimo sampione!!! HAJDE, IGRAJ I BORI SE...

Genije

pre 14 godina

Od sezone u kojoj je Obilic došao do titule naša liga je neregularna, a s obzirom i na kvalitet fudbala koji se u njoj prikazuje, predlazem da se tereni preoru i na njima zasadi kukuruz!

pfc

pre 14 godina

@Komar
Mi barem svoje golove dajemo sami, ne cekamo da nam sudije sviraju nepostojece penale u svakom kolu. Zvezda- najveci lopovi u galaksiji!!!

Boske

pre 14 godina

Cuj ove kako izmisljaju da smo dali gol u 95 minutu,LEPO PISE u 92!!!!A ovi sto pricaju da nam se svira penal i da se utakmice produzuju po 7 minuta,samo se setite utakmice protiv Metalca kad dajete gol u 90 iz penala i sudija produzuje utakmicu jos 5 minuta....Ali dzaba!!!

Pao mrak sudija...

pre 14 godina

Tole, Tole...
Svi igraci koji su nekad igrali u zvezdi a sad u reprezentaciji trebali bi da se zahvale i da ne igraju na SP kako bi pokazali solidarnost svom klubu koji si sikanira na svaki moguci nacin.
Cestitam Partizanu na tituli, posle ove utakmice sve je jasno.

bora djordjevic

pre 14 godina

Kriticar pesnika javno vredja,
samoubica se ubio s ledja,
u Africi opet drzavni udar,
umorni Turcin izazv'o sudar.
Gole su lutke s naslovnih strana,
jos jedna pobeda partizana...

Grobari nasi idoli,njihove koreografije nasi su snovi!

pre 14 godina

@ bora djordjevic
Ima nastavak te pesme u kojoj Bora,veliki Delija naravno,kaze veliki uporno zezaju male! Pametan covek razume,nadam se i ti da si razumeo taj stih!

duga iznad karaburme

pre 14 godina

Bio sam na utakmici i opravdano je produzeno 6 minuta jer su igraci BSK sramno lezali po travi, a 2 min je izgubljeno i dok se ukazivala pomoc Marku Jovanovicu koji se bio povredio u 85.min. Gol je dat u 92.om a posle toga Dijara je imao sjajnu sansu da krene ka praznom golu ali ga je igrac BSK umalo ubio laktom u glavu. Sve u svemu nista nije bilo sporno a ni domaci nisu imali nikakav prigovor

djole

pre 14 godina

Ljudi moji, znam da ce ovde biti 1000000 komentara mojih zvezdasa tipa namestanje itd... Apsolutno i ja mislim da jeste, jer 6 minuta na 4 izmene i jedno izlezavanje je mnogo. Ali nasa Zvezda nikada nije vodjena na ovaj nacin, nikada se nije ociglednije namestalo... Fudbal nam je pao na najnize grane, Zvezda i Partizan su nekada ove nizerazredne klubove tipa BSK, Javor, Hajduk, Mladi Radnik dobijala minimum sa 5 golova razlike i to samo kad jednom u sto godina nadju u kupu. Jer takvi klubovi nikada nisu igrali nasu najjacu ligu... Danas te utakmice Zvezda i Partizan dobijaju utakmice za zelenim stolom, i samo nerealan covek ce reci da to nije tako. Ne znam za vas ostale, ali najiskrenije vise bih voleo da gledam Zvezdu koja se bori za opstanak nego da dobija na ovako sraman nacin. Kazem za Zvezdu jer navijam za nju, ali identicna situacija je i na drugoj strani autokomande.

Mislim da je stvarno suvisno da ovde citamo po 500 komentara kad Parizan dobije na neku foru, Zvezdinih "navijaca" i obrnuto... A svi znamo da ti koji prozivaju uglavnom stadio vide kada dodju Real, Milan, Roma itd...

Fudbal nam je u...

sektor

pre 14 godina

Zasto Partizan ne igra u formaciji 3-1-4-2???
U napadu bi igrali Kleo i Dia, u veznom Sale i Mo i svi bi bili srecni. Pa nasa liga im dozvoljava tu formaciju...

Grobar Mkd

pre 14 godina

Smrzo sam se... Jovanovicu kralju... hvala ti!
dokaz vise da Partizan mora da da i drugi gol, kako bi se osigurao,a,ne ovako vracati protivnika iz "mrtvih"...imali smo srece ovaj put.
Partizan Sampion !!!

smšni ste

pre 14 godina

grobari, popravile su vam se ove filijale. prošle godine ste morali u 97om minuta iz panela da da se vadite... mislim da je najviše sudiji laknulo.
jao bože, kada ćemo prestati da se takmičimo u "ko je manje jadan" ligi....

Komar

pre 14 godina

Eeeee,partizan dao gol u 95 minutu,sudija umesto 3 nadoknadio 6 minuta????ajde da vidim da li ce grobari imati obraza da pricaju o namestanju zvezde posle ove ocigledne namestaljke...sram vas bre bilo!!!ali neka,samo vi namestajte,protiv nas necete moci da namestite!!!sta da vam radim,ovako moramo u derbiju da vas pobedimo,pa ce vise da vas boli!!!LOPOVI!!!

M033APT

pre 14 godina

http://euroleaguequiz.euroleague.net/voting10/all_eteam_10_results.php?action=vote&entrada=58DS
OBJASHNJAVAMO!!! IDEMO DA SRUSHIMO AJFELOV TORANJ!!! :D

navijac partizana

pre 14 godina

Molim sve da primete kako partizan vec PETU utakmicu zaredom u gostima, postize gol u uvodnih par minuta.... kako to izvodis plavi!?

boki

pre 14 godina

ja bi da se Kleu da nas pasos i da covjek igra na svjetskom prvenstvu, ionako nemamo nijednog krstenog napadaca. a krasic tosic jovanovic ce imati koga da traze u 16m.

bora djordjevic

pre 14 godina

Kriticar pesnika javno vredja,
samoubica se ubio s ledja,
u Africi opet drzavni udar,
umorni Turcin izazv'o sudar.
Gole su lutke s naslovnih strana,
jos jedna pobeda partizana...

djole

pre 14 godina

Ljudi moji, znam da ce ovde biti 1000000 komentara mojih zvezdasa tipa namestanje itd... Apsolutno i ja mislim da jeste, jer 6 minuta na 4 izmene i jedno izlezavanje je mnogo. Ali nasa Zvezda nikada nije vodjena na ovaj nacin, nikada se nije ociglednije namestalo... Fudbal nam je pao na najnize grane, Zvezda i Partizan su nekada ove nizerazredne klubove tipa BSK, Javor, Hajduk, Mladi Radnik dobijala minimum sa 5 golova razlike i to samo kad jednom u sto godina nadju u kupu. Jer takvi klubovi nikada nisu igrali nasu najjacu ligu... Danas te utakmice Zvezda i Partizan dobijaju utakmice za zelenim stolom, i samo nerealan covek ce reci da to nije tako. Ne znam za vas ostale, ali najiskrenije vise bih voleo da gledam Zvezdu koja se bori za opstanak nego da dobija na ovako sraman nacin. Kazem za Zvezdu jer navijam za nju, ali identicna situacija je i na drugoj strani autokomande.

Mislim da je stvarno suvisno da ovde citamo po 500 komentara kad Parizan dobije na neku foru, Zvezdinih "navijaca" i obrnuto... A svi znamo da ti koji prozivaju uglavnom stadio vide kada dodju Real, Milan, Roma itd...

Fudbal nam je u...

boki

pre 14 godina

ja bi da se Kleu da nas pasos i da covjek igra na svjetskom prvenstvu, ionako nemamo nijednog krstenog napadaca. a krasic tosic jovanovic ce imati koga da traze u 16m.

Branko

pre 14 godina

1. Fudbal se igra dok sudija ne svira kraj,isto je dati gol u 2 ili 92 min
2. Gol je dat u 92 min
3. Gol je apsolutno REGULARAN
I sta je tu sumnjivo?!

navijac partizana

pre 14 godina

Molim sve da primete kako partizan vec PETU utakmicu zaredom u gostima, postize gol u uvodnih par minuta.... kako to izvodis plavi!?

Шумадинац

pre 14 godina

Не памтим када је Партизан последњи пут шутирао пенал на дербију, а имам 21 годину.

Tony9

pre 14 godina

Bio sam na utakmici i nisu nam svirali cist penal pri kraju utakmice,...ali dobro "Bog gleda".BSK je imao jednu polu-sansu i iz nje dali gol,...
"NA VREME MARKO NA KOSOVO STIZE"!!!

djape

pre 14 godina

Maltene svako kolo u najjjačim evropskim ligama se desi da neka ekipa da gol u nadoknadi vremena, ali se nikada ne dešava da ekipa dobije penal tako što njen igrač igra rukom u protivničkom šesnaestercu i zatim se baci na zemlju.

!!

pre 14 godina

Jel vas MNOGO boli to sto ce PARTIZAN treci put uzastopno da osvoji DUPLU KRUNU??
Kako vas nije sramota da uporedjujete vase nepostojece penale sa nasim regularnim golom u 92. minutu. Sta vam nije jasno, korner u 92.-om, centarsut i gol..A vas igrac igra rukom i dobijete poklon penal jer ste samo tako sposobni da date go ..Ali to vam nista ne vredi, videcete na derbiju..

licemeri mali

pre 14 godina

Eeeee,partizan dao gol u 95 minutu,sudija umesto 3 nadoknadio 6 minuta????ajde da vidim da li ce grobari imati obraza da pricaju o namestanju zvezde posle ove ocigledne namestaljke...sram vas bre bilo!!!ali neka,samo vi namestajte,protiv nas necete moci da namestite!!!sta da vam radim,ovako moramo u derbiju da vas pobedimo,pa ce vise da vas boli!!!LOPOVI!!!
(Komar, 27. mart 2010 16:58)

Gol je postignut u 92. minutu prema tome u startu si se pokopao. Da ne nabrajam sve prekide zbog povreda u drugom... onaj nokautira Dijaru i dobije zuti?!? Ahahahaha... i jos obraza imaju da pricaju kako mi namestamo?! A sta smo namestili? Vreme za nadoknadu? Vec objasnjeno i nista sporno, uostalom nije svirao kraj cim smo dali gol kako nas ovi ne bi uglozili... kao sto to vama sviraju! Penal? A da, pa penala nije ni bio. Gol? A znaci mi ne smemo da damo gol? Ili mozda ne smemo GLAVOM? Ma u redu je... znamo da biste sada da puknete od muke, ali to je samo vas problem! Nama sladje da vas gledamo ;)

Grobar Mkd

pre 14 godina

Smrzo sam se... Jovanovicu kralju... hvala ti!
dokaz vise da Partizan mora da da i drugi gol, kako bi se osigurao,a,ne ovako vracati protivnika iz "mrtvih"...imali smo srece ovaj put.
Partizan Sampion !!!

Lotar Mateus

pre 14 godina

Ne razumem grobare zasto vode raspravu sa navijacima kluba koji javno prosjaci, ciji se predsednik i "legenda" hapsi zbog kradje, kluba koji je zalozio svoj grb, kluba koji se gasi na svim poljima. Gledajmo svoja posla. Nase je da slavimo pobede i kritikujemo eventualne lose igre Partizana kao i to, da na kraju prvenstva, proslavimo osvajanje nove duple krune.

Komar

pre 14 godina

Eeeee,partizan dao gol u 95 minutu,sudija umesto 3 nadoknadio 6 minuta????ajde da vidim da li ce grobari imati obraza da pricaju o namestanju zvezde posle ove ocigledne namestaljke...sram vas bre bilo!!!ali neka,samo vi namestajte,protiv nas necete moci da namestite!!!sta da vam radim,ovako moramo u derbiju da vas pobedimo,pa ce vise da vas boli!!!LOPOVI!!!

M033APT

pre 14 godina

http://euroleaguequiz.euroleague.net/voting10/all_eteam_10_results.php?action=vote&entrada=58DS
OBJASHNJAVAMO!!! IDEMO DA SRUSHIMO AJFELOV TORANJ!!! :D

Толе све наместио

pre 14 godina

Како волим када победимо на крају утакмице,само због ових навијача ФК Петокрака("стуб српства")!
Напред Партизан!

nebitno

pre 14 godina

"Utakmica se produzuje dok Partizan ne da gol"
Smesno! Pa nije Partizan dao golu 96. nego u 92 minut!! Hocete da kazete da nije trebao da produzi ni ta 2 minuta??!
SVOJE DVORISTE! (Znate ono? U kaznenom prostoru? Ono vase dvoriste na 11 m, odakle vezbate suteve svaku utakmicu, znate bre ono?)

nenad

pre 14 godina

Ne razumem ove komentare, pa Jovanovic je dao "regularan" go u drugom minutu nadoknade. Sta, jel trebao kraj da se svira posle 90 odmah. Aj navedite mi jednu utakmicu rezukltatski bitnu koja je produzena manje od 2 minuta.
Svasta bre, ko da su dali go u 100 minuti.

pogrebnjak

pre 14 godina

kada vi date gol u 92 minutu onda nije nishta a kada mi damo iz penala odma nameshtena tekma...ajde bre nemoj da ste smeshni svi znaju za tole & co kompaniju
(realni posmatrach, 27. mart 2010 17:07)Kakve veze ima shto je u 92.minutu vazno da je gol regularan za razliku od vashih penala!Jel po tebi golovi u zaustavnom vremenu ne bi trebalo da se vaze, samo mi to objasni!?Mozesh samo da puknesh od muke!

silvaner

pre 14 godina

Kakav lopovluk. Bio sam na utakmici i odgovorno tvrdim da nije bilo razloga da sudija produzi igru 6 minuta. Ma igralo bi se do mraka da je trebalo.
Da li ce sada neko da odgovara za ovo? Naravno da nece dok je Tole Karadzić predsednik FSS!!!
Ko se još nada u regularno prvenstvo kada savez vodi prethodni predsednik Partizana.
(milorad, 27. mart 2010 17:30)
Eeeee,partizan dao gol u 95 minutu,sudija umesto 3 nadoknadio 6 minuta????ajde da vidim da li ce grobari imati obraza da pricaju o namestanju zvezde posle ove ocigledne namestaljke...sram vas bre bilo!!!ali neka,samo vi namestajte,protiv nas necete moci da namestite!!!sta da vam radim,ovako moramo u derbiju da vas pobedimo,pa ce vise da vas boli!!!LOPOVI!!!
(Komar, 27. mart 2010 16:58)

Kakva crna namestaljka!!Ako BSK bude ovako igrao i protiv zvezde svaka im cast.Nije tu bilo nekog lepog fudbala i sansi jer na onako ocajno grbavom terenu i po jakom vetru nije ni bilo moguce.Jos kad je pala kisica tu loptu je bilo zaista tesko kontrolisati.Na mene je ostavila utisak cinjenica da je Moreira igrao zadnjeg coveka nekoliko zadnjh minuta jer su svi visoki igraci iz odbrane pridruzili Kleu i na kraju posle nekoliko pokusaja uspeli loptu da ubace u mrezu.A ti sto si bio navodno na utakmici ako si uopste bio, video bi da je fizioterapeut ulazio 4 puta na teren plus 6 izmena pa izracunaj sam koliko je utakmica trebala biti produzena.Problem je sto si zlonameran kao i ovaj tvoj pajtas Komar koji pise gluposti kao i ti.

pfc

pre 14 godina

@Komar
Mi barem svoje golove dajemo sami, ne cekamo da nam sudije sviraju nepostojece penale u svakom kolu. Zvezda- najveci lopovi u galaksiji!!!

KO OKA DVA

pre 14 godina

Jos jedno novo pravilo....sudija svira kraj onog trenutka kad Partizan postigne vodeci gol.....sram vas bilo!!!! Ali titulu osvaja Zvezda!!!!!!!
(Marko, 27. mart 2010 17:23)



AHAHHAHHAHA
Kako da ne postenjacine obraza bre nemate pogledaj izvestaj sa utakmice pa se javi.....Nego da vam nije sviran koji penal ovih dana????

Ko o cemu,zvezda o postenju

pre 14 godina

Može Mazić da mazi do mile volje, može Spasić da spašava kako mu se hoće...

Ipak, postoji samo jedna INSTITUCIJA FUDBALA na Balkanu!

Da li treba da objašnjavam?

Uostalom, sve je već zapisano u službenim knjigama evropskog i svetskog timskog fudbala.
Zna se na koji tim prvo pomisle Englezi, Italijani, Španci, Francuzi, Holandjani... kad god se povede reč o srpskom klupskom fudbalu.

PFFFFF...cccccc...ihhihoho....Mazi tebe cika Grobar...Ma kavog svetskog..galaktickog fudbala...buahahahah
E moja gospodo severinci vremeplovci...vi i vase cuveno postenje,vi i vasi Jeknici,Sipke,Bababarogici,Delevici i sve otsale sudijske postenjacine...i naravno sve zasluzene titule kroz decenije ...HOW YES NO..Ko o cemu zvezda crvena o postenju

duga iznad karaburme

pre 14 godina

Bio sam na utakmici i opravdano je produzeno 6 minuta jer su igraci BSK sramno lezali po travi, a 2 min je izgubljeno i dok se ukazivala pomoc Marku Jovanovicu koji se bio povredio u 85.min. Gol je dat u 92.om a posle toga Dijara je imao sjajnu sansu da krene ka praznom golu ali ga je igrac BSK umalo ubio laktom u glavu. Sve u svemu nista nije bilo sporno a ni domaci nisu imali nikakav prigovor

Bleki

pre 14 godina

gledam Bayern-Stutgart, sve prsti od fudbala, Bayern gubi pred 80000 svojih navijaca i sudija produzi 2 minuta.... nista, samo toliko...
(mne, 27. mart 2010 18:06)
Pa i mi smo dali gol u 92., znači malo si se za...ao!

realni posmatrach

pre 14 godina

kada vi date gol u 92 minutu onda nije nishta a kada mi damo iz penala odma nameshtena tekma...ajde bre nemoj da ste smeshni svi znaju za tole & co kompaniju

gravedigger

pre 14 godina

realni posmatrach, 27. mart 2010 17:07) ti samo mislis da si realan, prvo kad se postigne 1 gol u 20 utakmica u nadoknadi nije isto kao kada se sviraju penali na svakoj utakmici i od toga daj boze da su bila dva penala< nemoze da bude isto!!!

koga ubedjujete?

pre 14 godina

Može Mazić da mazi do mile volje, može Spasić da spašava kako mu se hoće...

Ipak, postoji samo jedna INSTITUCIJA FUDBALA na Balkanu!

Da li treba da objašnjavam?

Uostalom, sve je već zapisano u službenim knjigama evropskog i svetskog timskog fudbala.
Zna se na koji tim prvo pomisle Englezi, Italijani, Španci, Francuzi, Holandjani... kad god se povede reč o srpskom klupskom fudbalu.

Hint: Nije BSK!
(Nije BSK!, 27. mart 2010 19:50)

Igram online igru u savezu igraca svih nacionalnosti (sa svih kontinenata)... Nekolicina su pravi fudbalski fanatici. Postojala je mogucnost da ugostim jednog Celtic-ovog navijaca da smo ih dobili u grupi ove godine u ligi uefa. Kada smo prvi put pricali ozbiljnije o fudbalu, cim sam rekao da sam iz Srbije znas sta su graknuli? Neeeee, ne zvezda... PARTIZAN! Lik mi posalje link sa slikom iz Newcastle-a kada smo usli u LIGU SAMPIONA. Na to se navijac Ville odusevi pa pocne da prica o Djaniju i Savi. Navijac Reala (isto clan saveza) mi posalje slike sa Barnabeu-a i utakmice REAL-PARTIZAN (u LS) i njegova slika sa Jokanom kad smo igrali prijateljsku isto u Madridu. Neka nemica koja igra aktivno fudbal mi ladno isprica o bambiju i Partizanu stvari da sam se zaprepastio koliko zna. Iz okoline Kelna je. Dalje, pricali smo o utakmicama koje igramo i prate ljudi grupe i desavanja u Evropi. Cak me italijan neki zvao da skoknem sad kad su gostovali u Udinama da budem gost kod njegovih, ali je bilo neizvodljivo. itd.

Znas zasto spomenu nas, a vas se slabije secaju? Zato sto mi IGRAMO ta takmicenja, a vi NE! Vi ste puni sebe i zivite u ubedjenju da ste centar nekog zbivanja, a ne bi bilo lose da se malo (za promenu) ukljucite u tokove. Mozda biste i vi neki bod srpskom fudbalu doneli... mozda bi i za vas znao neki navijac mladji od 40 godina. Zivite u jednom momentu koji vrtite vec 20 godina skoro. Mi igramo... pobedimo, izgubimo... budemo zadovoljni, razocarani, euforicni, besni... ali igramo, sa manje ili vise uspeha (kakva nam je liga nije ni cudo). Samo me zanima sta vam danas daje za pravo da govorite o nekoj velicini? Ta bahatost vas najvise i kosta... umisljene velicine imaju samo predispoziciju da isceznu ;)

patetika

pre 14 godina

Tole, Tole...
Svi igraci koji su nekad igrali u zvezdi a sad u reprezentaciji trebali bi da se zahvale i da ne igraju na SP kako bi pokazali solidarnost svom klubu koji si sikanira na svaki moguci nacin.
Cestitam Partizanu na tituli, posle ove utakmice sve je jasno.
(Pao mrak sudija..., 27. mart 2010 17:48)

Pateticno!

Sta je jasno?

To sto je utakmica produzena 6 min? Nisam bio pa ne znam mozda je trebalo, namesteno sto je dat gol iz kornera? Mozda lopta nije presla liniju pa nije bio korner, ili je bio faul u skoku ili sta?

Utakmica se ne namesta tako sto sudija produzi utakmicu 6 min. Utakmica se namesta tako sto sudija svira penale i tako sto osteceni klub napuni zutim kartonima, zar nije sudiji bilo lakse da svira penal u recimo 80om minutu i toliko?

Prvo razmisli pre nego sto lupis

Boske

pre 14 godina

Cuj ove kako izmisljaju da smo dali gol u 95 minutu,LEPO PISE u 92!!!!A ovi sto pricaju da nam se svira penal i da se utakmice produzuju po 7 minuta,samo se setite utakmice protiv Metalca kad dajete gol u 90 iz penala i sudija produzuje utakmicu jos 5 minuta....Ali dzaba!!!

pogrebnjak

pre 14 godina

Cleo se raspucao, chovek razbija! Shto vec neko reche treba dati choveku srpski pasosh na SP bi nam dobro doshao jedan takav shpic jer smo na toj poziciji najtanji sa Pantelicem koji svaku 50. utakmicu da gol i sa neverovatnim golgeterom iz komshiluka Lekicem!

Aki

pre 14 godina

Molio bih ljude koji nisu bili na utakmici da ne komentarisu. Gol Partizana je pao na pocetku nadoknade, posle gola igralo se jos 5 minuta.

Jackson

pre 14 godina

Svaka utakmica se produzi za najmanje 3 minuta, a Partizan je dao gol u 92.min. i ne vidim tu nista sporno. Pa i Vama je u Kragujevcu sudija produzio 5- 6 minuta ne bi li spakovali gol za pobedu, ali Vas zavrnuo onaj lik iz Metalca i to Vam je sto Vam je...

Niksha

pre 14 godina

Ako je ovo namesteno,onda ste i vi namestili prosle subote u Kragujevcu kad ste primili gol u 94-tom ili je to bilo zato sto ste ove sezone ocajni kao nikada do sada?

Slav

pre 14 godina

Ma opusteno,ako i sutra ne namestite utakmicu,Vosa ce da vas pocisti,pa OFK,a onda ce te nekako da se vucete i na kraju zavrsni udarac vam mi zadajemo,onaj najsladji i onda ce i vasa zadnja titula da postane daleka proslost i odoste vi u istoriju,ali ne zaboravite,vi imate Bari, a mi komplekse i punu arenu.

smšni ste

pre 14 godina

grobari, popravile su vam se ove filijale. prošle godine ste morali u 97om minuta iz panela da da se vadite... mislim da je najviše sudiji laknulo.
jao bože, kada ćemo prestati da se takmičimo u "ko je manje jadan" ligi....

andrija

pre 14 godina

nama se produzuju utakmice 2 minuta vise nego sto bi trebalo da bi dali gol, a vam sviraju penali jer ne mozete sami da date gol ni da se igra ceo dan

zzk

pre 14 godina

Da smo dali gol iz penala u 96 min onda bi ste mogli da kazete da i mi namestamo pored vas,ovako zar je greh sto smo dali gol u 92 min,to ne sme,sta?A igraci BSK-a se izlezavaju foliraju brane kao da vode...

Unknown19G70

pre 14 godina

sta je sporno?! gol nije pao u 102min vec u 92min, kod delija ako sudija produzi protiv Partizana 3min odmah smrdi na namestaljku, kod njih i 90min sumljiv.. al opet ce se pevati na Jugi TITULAAA.... nastavite delije siguran sam da znate, ipak ste imali 2god da naucite

Radowan III PFC

pre 14 godina

KK Partizan tuce makabi i ide u Pariz, FK Partizan osvaja duplu krunu ( ponovo ) VK Partizan osvaja ligu sampiona i jos + Spartak ide u Evropu...

radenkovic milos

pre 14 godina

Daj,ostavite Partizan na miru vise...gledajte malo svoja posla...gledaj te svoje uspehe,upsss izvinite zaboravio sam da ih nemate...

sektor

pre 14 godina

Zasto Partizan ne igra u formaciji 3-1-4-2???
U napadu bi igrali Kleo i Dia, u veznom Sale i Mo i svi bi bili srecni. Pa nasa liga im dozvoljava tu formaciju...

Tuga prolecna

pre 14 godina

Ne znam kako vi, ali je ne mogu da se radujem pobednnickom golu protiv BSK iz Borce (do pre 8 meseci nisam znao da taj klub postoji!) u 92. minutu.
Jadno je bre da onako igramo. Dve sanse nismo imali.

sportBG

pre 14 godina

Fantasticni komentari . . .
Treba da se ugledamo na Turke??? I ja sam za to jer veoma cesto dolaze iz 2-1 (kvota 35) tako da doticni koji ce uloziti 1000000 bice veoma brzo multi milioner :-))) a ovima sto smeta da se GOL postize u 92 minuti pretpostavljam da ce omoguciti da se utakmice igraju samo 90 minuta izuzev utakmice Zvezde! Ipak Zvezda mora da krene sa jednim dosudjenim penalom + da svaki sudija ucestvuje u akciji POMOZI ZVEZDI i daj joj 3 boda!!!!!

Иван ПФК Смедерево

pre 14 godina

Мислим шта рећи, нећу да се хвалим али Јовановић је у мом идеалном тиму у игри Lav Fantasy. А и Мрђа је такође.

Realno

pre 14 godina

ja bi da se Kleu da nas pasos i da covjek igra na svjetskom prvenstvu, ionako nemamo nijednog krstenog napadaca. a krasic tosic jovanovic ce imati koga da traze u 16m.
(boki, 27. mart 2010 15:58)
Ne laprdaj.U nasoj reprezentaciji ima da igraju Srbi,pa makar bili najgori.

Јокић

pre 14 godina

Pitanje za RTS, zbog cega nema prenosa utakmice C Zvezda-Vojvodina?
(Marko, 28. mart 2010 00:06)

Ма каква звезда,ЦРНО БЕЛЕ кошаркашице играју финале купа!Мора се у овој земљи знати ко је институција!ПАРТИЗАН ЈЕДАН ЈЕДИНИ!!!

Kristina

pre 14 godina

Ne pratim domaci fudbal, valjda zato sto osim tog imena nipocemu drugome ne podseca na tu igru. A ne idem ni na utakmice jer tamo ne mozes da odes kao obican gledalac koji voli fudbal i da ga tako gledas, i da te prosto nije briga ko zapravo igra.
Izmedju ostalog, drago mi je da vidim da je sve manje beogradskih klubova u prvoj ligi i nadam se da ce ih posle ove sezone biti josh manje. A o ovima sto se zovu veciti, mogu samo da kazem da su me smorili, umislili su da su nesto a u stvari su smesni. Pogledajte kako se Englezi ponasaju na stadionima ili recimo Holandjani, prosto je uzivanje biti na tribinama i slusati publiku. Uhvatili su se te zvezde i tog partizana ko pijani plota, kao da u ovoj zemlji ne postoji neki drugi klub. Treba ih ostaviti samima sebi jer jedino su tako dobri.
Da ne zaboravim, smorili su i svi novinari koji se tim vecitima uvlace u d..., dajuci im vaznost kakvu ne zasluzuju. Cemu sve to?
Do tada odoh da gledam englesku ligu.
Pozdrav
Kristina

Petar Srdanovic

pre 14 godina

Obzirom da je Todoric izjavio da bi za Makabi malo bilo i 35.000 mesta, evo predloga. Kako vi momci iz FK igrate, preselite se lepo u Zemunelo, pa da se pokrije stadion, pa da oborimo svetski rekord u poseti kosarkaskoj utakmici.

Grobar sa iskustvom

pre 13 godina

Plavi greši u dve vrlo bitne stvari: prvo, formacija 4-2-3-1 sa samo Kleom u špicu nije dobra jer je ovih nekoliko odigranih kola jasno pokazalo da Partizan NEMA KRILA kao Miloš Krasić i Lane Jovanović. To je donekle Pika Davidov i niko više! Što pre se vratimo našoj staroj, dobroj, i provereno šampionskoj formaciji 4-4-2 u kojoj su Kleo i Dijara udarne igle a Moreira glavni arhitekta tim bolje po nas. Mi moramo da razigramo i vratimo u golgetersku formu „crnu mambu“ jer Kleo ne može i neće moći uvek sam da rešava. Drugo, za mene nije osnovno pitanje: mogu li Moreira i Sale Ilić da igraju zajedno, već...DA LI SALE ILIĆ UOPŠTE IMA MESTA MEĐU STARTERIMA u prvih 11? Neko će pitati, a kako može Krstajić a Sale ne može. Pa, jednostavno, Krle i Sale su po konstituciji, i po fizičkoj snazi i po mentalitetu, dva potpuno različita tipa. Krle je „Nemac“ u pravom smislu reči koji može i do svoje 40te da igra na zavidnom nivou, a Sale je tipičan Srba.
Da li je trener Salzburga „mrzeo“ Saleta pa ga zato nije stavljao u tim? Ne, braćo Grobari, koji trener na svetu ne želi igrača koji mu donosi prevagu!!! Ali Sale ne samo što ne donosi prevagu nego je, danas, samo SENKA, bolje reći, BLEDA SENKA nekadašnjeg Ilića-kapitena. Mi sa njim u startnoj postavi gubimo agresivnost na sredini, ne možemo u presing, padamo u ritmu, i povlačimo se u odbranu pred rivalom koji pokaže minimum želje da nas napadne. A njegovi čuveni završni pasovi prema USAMLJENOM Kleu ne daju rezultate jer Kleo traži visoku loptu, centaršut, a ne loptu u parter kao npr. Dijara. Glavni asistent Kleu se pokazao jedino Lomić i to prvenstveno u „vazdušnim napadima“. Kleu je dovoljan samo Lomić, dok Dijara ne može da igra bez Moreire (ili Saleta). Neka Plavi dobro razmisli o ovim ČINJENICAMA! Drag mi je čovek Plavi, ali VIŠE VOLIM PARTIZAN od bilo kog pojedinca.

Grobari nasi idoli,njihove koreografije nasi su snovi!

pre 14 godina

@ bora djordjevic
Ima nastavak te pesme u kojoj Bora,veliki Delija naravno,kaze veliki uporno zezaju male! Pametan covek razume,nadam se i ti da si razumeo taj stih!

Lars

pre 14 godina

Imali smo mnogo srece a utakmica sama nije vredna pomena.Losiju utakmicu Partizana odavno nisam video.Nakon ovakvog izdanja trebalo bi citav tim papreno kazniti.Mozda ima i simbolike u ovom mecu.Nakon stvarno vise nego srecne pobede siguran sam da ce Partizan osvojiti titulu jer normalno mi smo trebali danas biti kaznjeni za do sad nevidjenu slabu igru.

Ivan

pre 14 godina

Važno da je derbi trajao 85 minuta!!! Pored svih nereda na južnoj tribini i 5-6 izmena. Tada je trebalo da se zbrza, a sada da se malo produži.
Smešna je ova naša partizanska liga... Smešna!
Karadžiću gubi se iz fudbala!!!

brb..

pre 14 godina

Не памтим када је Партизан последњи пут шутирао пенал на дербију, а имам 21 годину.
(Шумадинац, 27. mart 2010 18:37)

Шта ће вама пенали, ви то решавате тако што поставите др, мр. Толета

Bojann

pre 14 godina

Strasno,kako smo se svi razocarali na utakmici kada je Partizan u produzetku meca dao gol,realno BSK je bolje igrao,vise prilika imao...``Nemoj sreco,nemoj danas``
I da gubis 10-0 ista bi se pesma cula-BORCO volim te,Borco VOLIM TE !!!

DS 1989

pre 14 godina

Ju DELIJE kakve ce ludnica biti u nedelju! Bice krcat sever, cuo sam da ce spominje cifra vise od 25000...;) Tako je delije, nismo mi grobari da nas ima maks 4000...A za grobare jedna poruka, SAMO SE SETITE KAKO STE VI PROSLE I PREDPROSLE GODINE OSVOJILI TITULU... Penali vam padali u 90 minutu... Pa koliko puta je nAS VAS SUDIJA SPASIC ILI MAZIC POKRAO...STVARNO, kompleksi su neizlecivi...pozzz delije, svi na marakanu...! Ima da grmi ponovo...! DELIJE- SAMPIONI!!! JER TI SI SAMO MALI PARTIZAAAAN...!

poena

pre 14 godina

Партизанов 12 играч није данас поништио гол у 95 минуту него га је данас дао у 95 минуту!!!!!!

mirko22

pre 14 godina

jel postoji nesto drugo u vasim zivotima osim smisljanja teorija zavere i medjusobnih optuzivanja ko je namestio a ko nije,i tako godinama... SMORILI STE NEVEROVATNO!! svi namestaju,svi kradu,svi su prevaranti,pa sta onda koji moj pratite ligu? gledajte engleze,valjda je tamo sve regularno

ForeverSRB

pre 14 godina

Ima li sladje dati gol za pobedu u 92-3 minutu.
(Branko, 27. mart 2010 16:53)

Ima...Pobediti 5 utekmica za redom sa 1-0... :D

Tako cemo i sutra, naravno...

mikibg

pre 14 godina

Ko je gledao konferenciju za stampu BSK-a u petak sve mu je jasno! Toliko sam bio siguran da ce partizan pobediti da sam mogao 100000 eura da stavim na dvojku. Ovo je stvarno vise lakrdija od naseg fudbala, stvari moraju da pocnu da se resavaju kao u turskoj inace cemo tonuti sve dublje. Ali ne samo da se hapse zvezdasi, citaj Dzaja ve i ostali partizanovci koji su do guse umesani u korupciju i namestanje utakmica. Navijac sam Zvezde ali svaka cast izjavi Bate Buturovica! Ili daj da se ugase ostali klubovi pa da zvezda i partizan stalno budu prvaci...

milos ncz

pre 14 godina

I vratio se na scenu krunisani kralj prevare i namestanja! Druga zaredom koja se resava u 90 i nekom minutu ali pre mraka jer naravno reflektora nema. Setimo se sedamdesetih i osamdesetih kad su utakmice trajale i preko 100 minuta da bi neko postao sampion. Ali ce zato sutra vecito drugi da kukaju od jutra da je vosa pokradena. Ajde ljudi uzmite se u pamet i ne pokazujte javno koliko ste jadni... Sutra svi na Maru da bodrimo sampione!!! HAJDE, IGRAJ I BORI SE...

Genije

pre 14 godina

Od sezone u kojoj je Obilic došao do titule naša liga je neregularna, a s obzirom i na kvalitet fudbala koji se u njoj prikazuje, predlazem da se tereni preoru i na njima zasadi kukuruz!

Ringwraight

pre 14 godina

Uhhhh nama Borčancima Grobarima teška utakmica, ali ja sam reko da prvo poluvreme navijam za BSK a drugo poluvreme za Partizan. Na kraju ispade najbolje ipak :) na tiketu 1-2 ... ma nema veze

SHVATI TE

pre 14 godina

Stvarno mi nije jasno sto se Grobari i Delije prepucavaju oko naseg fudbala kada je cinjenica da svaki gol koji Partizan i Crvena zvezda prime iz peterca okarakterise kao ofsajd,kad im se sude penali za faul na 20m od gola,kad se utakmice produze dok ne daju gol,kad igranje rukom u protivnickom sesnaestercu sudi kao penal za njih,,,,,,nasa surova realnost ko god bio sampion nece stici dalje od drugog kola kfalifikacija za LS ljudi shvatite to......dosta je prepucavanja....ja sa samo jedan realni navijac Partizana ali muka mi je vise od svih prepucavanja jeste ofsajd ili ne,penal ili ne...........

Nikopol

pre 14 godina

Ko je video zna. Chim su izjednachili fudbaleri BSK-a su krenuli da se sunchaju. Lik stoji pored gol-aut linije i drzi se za glavu, kad ga je opomenuo sudija, ustao je i nastavio igru normalno. 3x su lezali po minut najmanje. Najgori je bio lik koji se previjao, izneshen na nosilima, pa se vratio kao bambi veselo skachuci + izmene dodjete na 5-6 minuta. Da dodam za @kristina ako se dobro secam.. Jug/sever sluzi za navijanje, ako se nekom gleda utakmica ima ostale tribine..

milorad

pre 14 godina

Kakav lopovluk. Bio sam na utakmici i odgovorno tvrdim da nije bilo razloga da sudija produzi igru 6 minuta. Ma igralo bi se do mraka da je trebalo.
Da li ce sada neko da odgovara za ovo? Naravno da nece dok je Tole Karadzić predsednik FSS!!!
Ko se još nada u regularno prvenstvo kada savez vodi prethodni predsednik Partizana.

nja nja

pre 14 godina

svi pisete neke kretenske komentare a niko da objasni KATASTROFALNU IGRU PARTIZANA, 4 ste trebali da primite
onaj lik kaze navijanje, neprocenjivo, e decko nisi ti bio na severu marakane nikad

комплекс

pre 14 godina

6 минута надокнаде?! Ма није могуће, ипак је Звезда све затворила а препоштени птаризан све утакмице добија 110% регуларно.

Nije BSK!

pre 14 godina

Može Mazić da mazi do mile volje, može Spasić da spašava kako mu se hoće...

Ipak, postoji samo jedna INSTITUCIJA FUDBALA na Balkanu!

Da li treba da objašnjavam?

Uostalom, sve je već zapisano u službenim knjigama evropskog i svetskog timskog fudbala.
Zna se na koji tim prvo pomisle Englezi, Italijani, Španci, Francuzi, Holandjani... kad god se povede reč o srpskom klupskom fudbalu.

Hint: Nije BSK!

klik

pre 14 godina

Obicnom narodu i navijacima OFK,VOJ,,,itd je dojadilo da ucetvuju u vasoj ligi, ligi zvezde i partizana.i nije istina da liga nema kvalitet ona ga ima ali nema ljudi da navijaju za druge klubove posto VI od 1945 terorisete sve

extra time for pfc

pre 14 godina

Ponovo partizan igrao extra vreme,to neko novo pravilo uveo fss,a ono glasi>dok toletovi momci ne daju gol ima da se igra do ujutru ako treba,pa sto samo 6 minuta trebali ste odmah 15 minuta i gotovo i vi nesto prigovarate zvezdi,ja ne kazem da se ne sudi za zvezdu ali brate ako cemo posteno i za vas se sudi i to mnogo.

Marko

pre 14 godina

Jos jedno novo pravilo....sudija svira kraj onog trenutka kad Partizan postigne vodeci gol.....sram vas bilo!!!! Ali titulu osvaja Zvezda!!!!!!!

Srećko

pre 13 godina

Ćirko! Oću ja da kupim fudbalski grb. A što si mor'o da me vodis u Burmu da gledam tamo neke Partizane? Oću bre na Arkanu, u bip ložu, gde je meni uglednom srpskom političaru mesto...

ofk

pre 14 godina

Bravo plavo-beli mladici sa Karaburme evro golom do trojke u Smederevu..igraju dobro leprsavo i napadacki ..dodjite ljudi na Karaburmi videcete dobar fudbal naseg Beogradskog kluba

Vlada Ruma

pre 14 godina

Ne razumem cigane koji komentarisu Partizanovu utakmicu posle proslog kola...Kazu Partizan namesta utakmice...Pa i da je tako,sa igracem manje izgubili su prosli derbi protiv Partizana a Partizan je igrao sa igracem manje...Ako Partizan namesta utakmice protiv drugih,utakmica protiv njih nije bila namestena sigurno sto implicira da su jadniji od svih drugih ekipa u nasem prvenstvu...

Nenad

pre 14 godina

Cudi me kako se grobari ne sete da pricaju malo o regularnosti kada su u pitanju Partizanovi funkcioneri koji su i funkcioneri u drugim klubovima?

djole

pre 14 godina

Može Mazić da mazi do mile volje, može Spasić da spašava kako mu se hoće...

Ipak, postoji samo jedna INSTITUCIJA FUDBALA na Balkanu!

Da li treba da objašnjavam?

Uostalom, sve je već zapisano u službenim knjigama evropskog i svetskog timskog fudbala.
Zna se na koji tim prvo pomisle Englezi, Italijani, Španci, Francuzi, Holandjani... kad god se povede reč o srpskom klupskom fudbalu.

Hint: Nije BSK!
(Nije BSK!, 27. mart 2010 19:50)

Igram online igru u savezu igraca svih nacionalnosti (sa svih kontinenata)... Nekolicina su pravi fudbalski fanatici. Postojala je mogucnost da ugostim jednog Celtic-ovog navijaca da smo ih dobili u grupi ove godine u ligi uefa. Kada smo prvi put pricali ozbiljnije o fudbalu, cim sam rekao da sam iz Srbije znas sta su graknuli? Neeeee, ne zvezda... PARTIZAN! Lik mi posalje link sa slikom iz Newcastle-a kada smo usli u LIGU SAMPIONA. Na to se navijac Ville odusevi pa pocne da prica o Djaniju i Savi. Navijac Reala (isto clan saveza) mi posalje slike sa Barnabeu-a i utakmice REAL-PARTIZAN (u LS) i njegova slika sa Jokanom kad smo igrali prijateljsku isto u Madridu. Neka nemica koja igra aktivno fudbal mi ladno isprica o bambiju i Partizanu stvari da sam se zaprepastio koliko zna. Iz okoline Kelna je. Dalje, pricali smo o utakmicama koje igramo i prate ljudi grupe i desavanja u Evropi. Cak me italijan neki zvao da skoknem sad kad su gostovali u Udinama da budem gost kod njegovih, ali je bilo neizvodljivo. itd.

Znas zasto spomenu nas, a vas se slabije secaju? Zato sto mi IGRAMO ta takmicenja, a vi NE! Vi ste puni sebe i zivite u ubedjenju da ste centar nekog zbivanja, a ne bi bilo lose da se malo (za promenu) ukljucite u tokove. Mozda biste i vi neki bod srpskom fudbalu doneli... mozda bi i za vas znao neki navijac mladji od 40 godina. Zivite u jednom momentu koji vrtite vec 20 godina skoro. Mi igramo... pobedimo, izgubimo... budemo zadovoljni, razocarani, euforicni, besni... ali igramo, sa manje ili vise uspeha (kakva nam je liga nije ni cudo). Samo me zanima sta vam danas daje za pravo da govorite o nekoj velicini? Ta bahatost vas najvise i kosta... umisljene velicine imaju samo predispoziciju da isceznu ;)
(koga ubedjujete?, 28. mart 2010 00:13)

Ajde?????
Igrom slucaja meni Bekenbauer posalje mail greskom, ja mu odgovorim pogresili ste, a on meni jel to Zvezdan iz Srbije? A ja njemu kazem nije pogresili ste, ovde Djole, mozda zvezdas iz Srbije??? I kad je poceo da mi prica kako je bio na utakmici kad je bio klinac, bio na ekskurziji u Liverpulu kad je Zvezda gostovala, on voleo Liveprul, ali ga Zvezda odusevila zato sto je bila prvi evropski tim koji je pobedila Liverpul na njihovom stadionu...
i tako, shvatio si sta sam hteo da ti kazem ;)

Pao mrak sudija...

pre 14 godina

Tole, Tole...
Svi igraci koji su nekad igrali u zvezdi a sad u reprezentaciji trebali bi da se zahvale i da ne igraju na SP kako bi pokazali solidarnost svom klubu koji si sikanira na svaki moguci nacin.
Cestitam Partizanu na tituli, posle ove utakmice sve je jasno.

m85

pre 14 godina

Dr.mr mislim da mnogo vise boli kad mi dobijemo iz nepostojeceg jedanaesterca.Dabogda dobijali do kraja tako,a mi penalima.Pa da vidimo do kraja koga ce vise da boli.

Sasa

pre 13 godina

Pogledajte snimak golova, i videcete da kod oba Partizanova gola , isti igraci Bsk-a koji kod prvog gola ne pokusavaju da zaustave Klea a kod drugog kod dodavanja Klea ka Jovanovicu, isti se sklanjaju od Jovanovica trceci ka sesnaestercu i ostavljaju Jovanovica samog koji da golman nije krenuo da " pokusa " da odbrani mrezu i slucajno ostavlja istu nebranjenu, nikada iz one situacije ne bi postigao pogodak.Sramota je kako se namestaju utakmice .

goran

pre 13 godina

Не памтим када је Партизан последњи пут шутирао пенал на дербију, а имам 21 годину.
(Шумадинац, 27. mart 2010 18:37)
jos si mali, nista ti ne pamtis...

Anony

pre 14 godina

ovi sto prozivaju sudije su smesni.Sad iz nekog razloga svi digli frku oko tog sudjenja kao da ne prate fudbal u svetu.Secam se samo koliko se Kolina brukao sa odlukama nakon sto su ga progasili za najboljeg, i to najoblji sudija na svetu.Pa na svakoj utakmici se desi neka greska u svakoj ligi,ali samo kod nas sudija dobija pretnje iz saveza nakon sudjenja.A ovo sto se tice favorivoanja klubova to standard svuda u svetu.Kad je to za MU,Barselona,Real... vazio isti kriterijum kao i za ostale,nikad!Pa kad mancity ne moze da dobije isto sudjenje kao i MU u duelu,i to se radi o milionerskom klubu,sta se onda ovi nasi blatnjavi klubovi bune.

nikola92

pre 13 godina

Maltene svako kolo u najjjačim evropskim ligama se desi da neka ekipa da gol u nadoknadi vremena, ali se nikada ne dešava da ekipa dobije penal tako što njen igrač igra rukom u protivničkom šesnaestercu i zatim se baci na zemlju.
(djape, 27. mart 2010 18:22)

Maltene skoro svaki put kada partizan ne vodi do 90 min. utakmica se produzava po 10-ak min. Jel se i to svuda desava?

gde da gledam jelen super ligu?

pre 13 godina

sta smo mi bogu zgresili da javni servis ne prenosi direktno NIJEDNU utakmicu ovog kola!!! zamisli da nema direktan prenos premijer lige na ostrvu, nego da englezi gledaju snimak celzi-liverpul!!!

Dosta navijačkih gluposti

pre 13 godina

Ko jos namesta utakmice u 92 min. o se odradi u prvih 20 min i posle se igra na sredini terena. A ovi iskompleksirani poznavaoci zakulisnih radnji iz rediva gana ne bi trebalo da prate sport i ove komentare, čisto zbog zdravlja

kurotresina

pre 13 godina

Ta ja se ne jedim....Samo me zanima jel cemo ga sutra ptimiti u 96. ili iz tropenala u 102. minutu...
(aj se sigramo, 28. mart 2010 04:14)

Primicete 4 komada iz 6 penala,za razliku od vaseg funky Butorovica mi imamo upravu koja radi u nasu korist

Niveu

pre 13 godina

Veliki uspeh nema sta!? Borca? Cuti od slicnih i izgubi,a i Partizan! Super! Fudbal na najvisem nivou.Hocemo u Champion ligu.Ma naravno,odma! Vidi Beograde sta napravi od fudbala svojim vrlim rukovodiocima,bas kao sto i drzavu "srediste"! Jao Srbijo juznije od Avale,jao tebi.

Neprocenjivo...

pre 13 godina

Srpska Jelen super liga:

1. Spartak 20 +9 33
2. OFK Beograd 20 +5 33
3. Vojvodina 20 +12 30
4. Metalac 20 -7 27
5. Javor 20 +0 26
6. Jagodina 20 -1 26
7. Smederevo 20 -3 26
8. Borac 20 -11 23
9. BSK Borca 20 -6 22
10. Mladi radnik 20 -9 21
11. Hajduk 20 -9 20
12. Rad 20 -7 19
13. Napredak 20 -8 18
14. Cukaricki 20 -21 15

Drzavni projekat:

Crvena zvezda 20 +26 52
Partizan 20 +30 50

Talog

pre 13 godina

Muka me hvata,evo cu da povracam od vasih "komentara" i sa jedne i sa druge strane! Nivo vam je na dnu,bas kaoi igre vasih "velikana",od kojih nema ni V! Jos bi se igralo da decko nije dao taj go i tako ostvario svoj san.Dabome san,naravno Borci dati go iz tako veeelikog tima je stvarno san,pogotovo sto su se VASI rukovodioci rasporedili u institucijama i klubovima pa "rade" za vas.Da i za Zvezdu i Partizan. Jedino je uzbudljivo cije ce mucke pobediti!

Carapan

pre 13 godina

Pitanje za RTS, zbog cega nema prenosa utakmice C Zvezda-Vojvodina?
(Marko, 28. mart 2010 00:06)

Pa RTS zeli da vas postedi. Ne moraju svi da gledaju kako ce Vojvodina, vasa trula filijala da ladno prepusti bodove i, bey obyira na to, kako ce vam odsvirati jos neki penal, tek da se ostane u formi.

I am from Tokyo

pre 14 godina

alo bre Topalovici pa dokle vise golovi u 98-om minutu. Ovo je necuveno kako vam sudije namestaju pobede. Nema penala jer i ne mozete da udjete u sesnaesterac ali zatose igra dok ne date gol.

Komar

pre 14 godina

Eeeee,partizan dao gol u 95 minutu,sudija umesto 3 nadoknadio 6 minuta????ajde da vidim da li ce grobari imati obraza da pricaju o namestanju zvezde posle ove ocigledne namestaljke...sram vas bre bilo!!!ali neka,samo vi namestajte,protiv nas necete moci da namestite!!!sta da vam radim,ovako moramo u derbiju da vas pobedimo,pa ce vise da vas boli!!!LOPOVI!!!

boki

pre 14 godina

ja bi da se Kleu da nas pasos i da covjek igra na svjetskom prvenstvu, ionako nemamo nijednog krstenog napadaca. a krasic tosic jovanovic ce imati koga da traze u 16m.

realni posmatrach

pre 14 godina

kada vi date gol u 92 minutu onda nije nishta a kada mi damo iz penala odma nameshtena tekma...ajde bre nemoj da ste smeshni svi znaju za tole & co kompaniju

smšni ste

pre 14 godina

grobari, popravile su vam se ove filijale. prošle godine ste morali u 97om minuta iz panela da da se vadite... mislim da je najviše sudiji laknulo.
jao bože, kada ćemo prestati da se takmičimo u "ko je manje jadan" ligi....

DS 1989

pre 14 godina

Ju DELIJE kakve ce ludnica biti u nedelju! Bice krcat sever, cuo sam da ce spominje cifra vise od 25000...;) Tako je delije, nismo mi grobari da nas ima maks 4000...A za grobare jedna poruka, SAMO SE SETITE KAKO STE VI PROSLE I PREDPROSLE GODINE OSVOJILI TITULU... Penali vam padali u 90 minutu... Pa koliko puta je nAS VAS SUDIJA SPASIC ILI MAZIC POKRAO...STVARNO, kompleksi su neizlecivi...pozzz delije, svi na marakanu...! Ima da grmi ponovo...! DELIJE- SAMPIONI!!! JER TI SI SAMO MALI PARTIZAAAAN...!

Ivan

pre 14 godina

Važno da je derbi trajao 85 minuta!!! Pored svih nereda na južnoj tribini i 5-6 izmena. Tada je trebalo da se zbrza, a sada da se malo produži.
Smešna je ova naša partizanska liga... Smešna!
Karadžiću gubi se iz fudbala!!!

milos ncz

pre 14 godina

I vratio se na scenu krunisani kralj prevare i namestanja! Druga zaredom koja se resava u 90 i nekom minutu ali pre mraka jer naravno reflektora nema. Setimo se sedamdesetih i osamdesetih kad su utakmice trajale i preko 100 minuta da bi neko postao sampion. Ali ce zato sutra vecito drugi da kukaju od jutra da je vosa pokradena. Ajde ljudi uzmite se u pamet i ne pokazujte javno koliko ste jadni... Sutra svi na Maru da bodrimo sampione!!! HAJDE, IGRAJ I BORI SE...

milorad

pre 14 godina

Kakav lopovluk. Bio sam na utakmici i odgovorno tvrdim da nije bilo razloga da sudija produzi igru 6 minuta. Ma igralo bi se do mraka da je trebalo.
Da li ce sada neko da odgovara za ovo? Naravno da nece dok je Tole Karadzić predsednik FSS!!!
Ko se još nada u regularno prvenstvo kada savez vodi prethodni predsednik Partizana.

bora djordjevic

pre 14 godina

Kriticar pesnika javno vredja,
samoubica se ubio s ledja,
u Africi opet drzavni udar,
umorni Turcin izazv'o sudar.
Gole su lutke s naslovnih strana,
jos jedna pobeda partizana...

nja nja

pre 14 godina

svi pisete neke kretenske komentare a niko da objasni KATASTROFALNU IGRU PARTIZANA, 4 ste trebali da primite
onaj lik kaze navijanje, neprocenjivo, e decko nisi ti bio na severu marakane nikad

brb..

pre 14 godina

Не памтим када је Партизан последњи пут шутирао пенал на дербију, а имам 21 годину.
(Шумадинац, 27. mart 2010 18:37)

Шта ће вама пенали, ви то решавате тако што поставите др, мр. Толета

Marko

pre 14 godina

Jos jedno novo pravilo....sudija svira kraj onog trenutka kad Partizan postigne vodeci gol.....sram vas bilo!!!! Ali titulu osvaja Zvezda!!!!!!!

Pao mrak sudija...

pre 14 godina

Tole, Tole...
Svi igraci koji su nekad igrali u zvezdi a sad u reprezentaciji trebali bi da se zahvale i da ne igraju na SP kako bi pokazali solidarnost svom klubu koji si sikanira na svaki moguci nacin.
Cestitam Partizanu na tituli, posle ove utakmice sve je jasno.

poena

pre 14 godina

Партизанов 12 играч није данас поништио гол у 95 минуту него га је данас дао у 95 минуту!!!!!!

extra time for pfc

pre 14 godina

Ponovo partizan igrao extra vreme,to neko novo pravilo uveo fss,a ono glasi>dok toletovi momci ne daju gol ima da se igra do ujutru ako treba,pa sto samo 6 minuta trebali ste odmah 15 minuta i gotovo i vi nesto prigovarate zvezdi,ja ne kazem da se ne sudi za zvezdu ali brate ako cemo posteno i za vas se sudi i to mnogo.

Realno

pre 14 godina

ja bi da se Kleu da nas pasos i da covjek igra na svjetskom prvenstvu, ionako nemamo nijednog krstenog napadaca. a krasic tosic jovanovic ce imati koga da traze u 16m.
(boki, 27. mart 2010 15:58)
Ne laprdaj.U nasoj reprezentaciji ima da igraju Srbi,pa makar bili najgori.

Branko

pre 14 godina

1. Fudbal se igra dok sudija ne svira kraj,isto je dati gol u 2 ili 92 min
2. Gol je dat u 92 min
3. Gol je apsolutno REGULARAN
I sta je tu sumnjivo?!

mikibg

pre 14 godina

Ko je gledao konferenciju za stampu BSK-a u petak sve mu je jasno! Toliko sam bio siguran da ce partizan pobediti da sam mogao 100000 eura da stavim na dvojku. Ovo je stvarno vise lakrdija od naseg fudbala, stvari moraju da pocnu da se resavaju kao u turskoj inace cemo tonuti sve dublje. Ali ne samo da se hapse zvezdasi, citaj Dzaja ve i ostali partizanovci koji su do guse umesani u korupciju i namestanje utakmica. Navijac sam Zvezde ali svaka cast izjavi Bate Buturovica! Ili daj da se ugase ostali klubovi pa da zvezda i partizan stalno budu prvaci...

Grobari nasi idoli,njihove koreografije nasi su snovi!

pre 14 godina

@ bora djordjevic
Ima nastavak te pesme u kojoj Bora,veliki Delija naravno,kaze veliki uporno zezaju male! Pametan covek razume,nadam se i ti da si razumeo taj stih!

Nije BSK!

pre 14 godina

Može Mazić da mazi do mile volje, može Spasić da spašava kako mu se hoće...

Ipak, postoji samo jedna INSTITUCIJA FUDBALA na Balkanu!

Da li treba da objašnjavam?

Uostalom, sve je već zapisano u službenim knjigama evropskog i svetskog timskog fudbala.
Zna se na koji tim prvo pomisle Englezi, Italijani, Španci, Francuzi, Holandjani... kad god se povede reč o srpskom klupskom fudbalu.

Hint: Nije BSK!

ForeverSRB

pre 14 godina

Ima li sladje dati gol za pobedu u 92-3 minutu.
(Branko, 27. mart 2010 16:53)

Ima...Pobediti 5 utekmica za redom sa 1-0... :D

Tako cemo i sutra, naravno...

комплекс

pre 14 godina

6 минута надокнаде?! Ма није могуће, ипак је Звезда све затворила а препоштени птаризан све утакмице добија 110% регуларно.

djole

pre 14 godina

Može Mazić da mazi do mile volje, može Spasić da spašava kako mu se hoće...

Ipak, postoji samo jedna INSTITUCIJA FUDBALA na Balkanu!

Da li treba da objašnjavam?

Uostalom, sve je već zapisano u službenim knjigama evropskog i svetskog timskog fudbala.
Zna se na koji tim prvo pomisle Englezi, Italijani, Španci, Francuzi, Holandjani... kad god se povede reč o srpskom klupskom fudbalu.

Hint: Nije BSK!
(Nije BSK!, 27. mart 2010 19:50)

Igram online igru u savezu igraca svih nacionalnosti (sa svih kontinenata)... Nekolicina su pravi fudbalski fanatici. Postojala je mogucnost da ugostim jednog Celtic-ovog navijaca da smo ih dobili u grupi ove godine u ligi uefa. Kada smo prvi put pricali ozbiljnije o fudbalu, cim sam rekao da sam iz Srbije znas sta su graknuli? Neeeee, ne zvezda... PARTIZAN! Lik mi posalje link sa slikom iz Newcastle-a kada smo usli u LIGU SAMPIONA. Na to se navijac Ville odusevi pa pocne da prica o Djaniju i Savi. Navijac Reala (isto clan saveza) mi posalje slike sa Barnabeu-a i utakmice REAL-PARTIZAN (u LS) i njegova slika sa Jokanom kad smo igrali prijateljsku isto u Madridu. Neka nemica koja igra aktivno fudbal mi ladno isprica o bambiju i Partizanu stvari da sam se zaprepastio koliko zna. Iz okoline Kelna je. Dalje, pricali smo o utakmicama koje igramo i prate ljudi grupe i desavanja u Evropi. Cak me italijan neki zvao da skoknem sad kad su gostovali u Udinama da budem gost kod njegovih, ali je bilo neizvodljivo. itd.

Znas zasto spomenu nas, a vas se slabije secaju? Zato sto mi IGRAMO ta takmicenja, a vi NE! Vi ste puni sebe i zivite u ubedjenju da ste centar nekog zbivanja, a ne bi bilo lose da se malo (za promenu) ukljucite u tokove. Mozda biste i vi neki bod srpskom fudbalu doneli... mozda bi i za vas znao neki navijac mladji od 40 godina. Zivite u jednom momentu koji vrtite vec 20 godina skoro. Mi igramo... pobedimo, izgubimo... budemo zadovoljni, razocarani, euforicni, besni... ali igramo, sa manje ili vise uspeha (kakva nam je liga nije ni cudo). Samo me zanima sta vam danas daje za pravo da govorite o nekoj velicini? Ta bahatost vas najvise i kosta... umisljene velicine imaju samo predispoziciju da isceznu ;)
(koga ubedjujete?, 28. mart 2010 00:13)

Ajde?????
Igrom slucaja meni Bekenbauer posalje mail greskom, ja mu odgovorim pogresili ste, a on meni jel to Zvezdan iz Srbije? A ja njemu kazem nije pogresili ste, ovde Djole, mozda zvezdas iz Srbije??? I kad je poceo da mi prica kako je bio na utakmici kad je bio klinac, bio na ekskurziji u Liverpulu kad je Zvezda gostovala, on voleo Liveprul, ali ga Zvezda odusevila zato sto je bila prvi evropski tim koji je pobedila Liverpul na njihovom stadionu...
i tako, shvatio si sta sam hteo da ti kazem ;)

m85

pre 14 godina

Dr.mr mislim da mnogo vise boli kad mi dobijemo iz nepostojeceg jedanaesterca.Dabogda dobijali do kraja tako,a mi penalima.Pa da vidimo do kraja koga ce vise da boli.

navijac partizana

pre 14 godina

Molim sve da primete kako partizan vec PETU utakmicu zaredom u gostima, postize gol u uvodnih par minuta.... kako to izvodis plavi!?

djole

pre 14 godina

Ljudi moji, znam da ce ovde biti 1000000 komentara mojih zvezdasa tipa namestanje itd... Apsolutno i ja mislim da jeste, jer 6 minuta na 4 izmene i jedno izlezavanje je mnogo. Ali nasa Zvezda nikada nije vodjena na ovaj nacin, nikada se nije ociglednije namestalo... Fudbal nam je pao na najnize grane, Zvezda i Partizan su nekada ove nizerazredne klubove tipa BSK, Javor, Hajduk, Mladi Radnik dobijala minimum sa 5 golova razlike i to samo kad jednom u sto godina nadju u kupu. Jer takvi klubovi nikada nisu igrali nasu najjacu ligu... Danas te utakmice Zvezda i Partizan dobijaju utakmice za zelenim stolom, i samo nerealan covek ce reci da to nije tako. Ne znam za vas ostale, ali najiskrenije vise bih voleo da gledam Zvezdu koja se bori za opstanak nego da dobija na ovako sraman nacin. Kazem za Zvezdu jer navijam za nju, ali identicna situacija je i na drugoj strani autokomande.

Mislim da je stvarno suvisno da ovde citamo po 500 komentara kad Parizan dobije na neku foru, Zvezdinih "navijaca" i obrnuto... A svi znamo da ti koji prozivaju uglavnom stadio vide kada dodju Real, Milan, Roma itd...

Fudbal nam je u...

Tony9

pre 14 godina

Bio sam na utakmici i nisu nam svirali cist penal pri kraju utakmice,...ali dobro "Bog gleda".BSK je imao jednu polu-sansu i iz nje dali gol,...
"NA VREME MARKO NA KOSOVO STIZE"!!!

Kristina

pre 14 godina

Ne pratim domaci fudbal, valjda zato sto osim tog imena nipocemu drugome ne podseca na tu igru. A ne idem ni na utakmice jer tamo ne mozes da odes kao obican gledalac koji voli fudbal i da ga tako gledas, i da te prosto nije briga ko zapravo igra.
Izmedju ostalog, drago mi je da vidim da je sve manje beogradskih klubova u prvoj ligi i nadam se da ce ih posle ove sezone biti josh manje. A o ovima sto se zovu veciti, mogu samo da kazem da su me smorili, umislili su da su nesto a u stvari su smesni. Pogledajte kako se Englezi ponasaju na stadionima ili recimo Holandjani, prosto je uzivanje biti na tribinama i slusati publiku. Uhvatili su se te zvezde i tog partizana ko pijani plota, kao da u ovoj zemlji ne postoji neki drugi klub. Treba ih ostaviti samima sebi jer jedino su tako dobri.
Da ne zaboravim, smorili su i svi novinari koji se tim vecitima uvlace u d..., dajuci im vaznost kakvu ne zasluzuju. Cemu sve to?
Do tada odoh da gledam englesku ligu.
Pozdrav
Kristina

M033APT

pre 14 godina

http://euroleaguequiz.euroleague.net/voting10/all_eteam_10_results.php?action=vote&entrada=58DS
OBJASHNJAVAMO!!! IDEMO DA SRUSHIMO AJFELOV TORANJ!!! :D

Шумадинац

pre 14 godina

Не памтим када је Партизан последњи пут шутирао пенал на дербију, а имам 21 годину.

pogrebnjak

pre 14 godina

Cleo se raspucao, chovek razbija! Shto vec neko reche treba dati choveku srpski pasosh na SP bi nam dobro doshao jedan takav shpic jer smo na toj poziciji najtanji sa Pantelicem koji svaku 50. utakmicu da gol i sa neverovatnim golgeterom iz komshiluka Lekicem!

Толе све наместио

pre 14 godina

Како волим када победимо на крају утакмице,само због ових навијача ФК Петокрака("стуб српства")!
Напред Партизан!

!!

pre 14 godina

Jel vas MNOGO boli to sto ce PARTIZAN treci put uzastopno da osvoji DUPLU KRUNU??
Kako vas nije sramota da uporedjujete vase nepostojece penale sa nasim regularnim golom u 92. minutu. Sta vam nije jasno, korner u 92.-om, centarsut i gol..A vas igrac igra rukom i dobijete poklon penal jer ste samo tako sposobni da date go ..Ali to vam nista ne vredi, videcete na derbiju..

Sasa

pre 13 godina

Pogledajte snimak golova, i videcete da kod oba Partizanova gola , isti igraci Bsk-a koji kod prvog gola ne pokusavaju da zaustave Klea a kod drugog kod dodavanja Klea ka Jovanovicu, isti se sklanjaju od Jovanovica trceci ka sesnaestercu i ostavljaju Jovanovica samog koji da golman nije krenuo da " pokusa " da odbrani mrezu i slucajno ostavlja istu nebranjenu, nikada iz one situacije ne bi postigao pogodak.Sramota je kako se namestaju utakmice .

Nenad

pre 14 godina

Cudi me kako se grobari ne sete da pricaju malo o regularnosti kada su u pitanju Partizanovi funkcioneri koji su i funkcioneri u drugim klubovima?

Grobar Mkd

pre 14 godina

Smrzo sam se... Jovanovicu kralju... hvala ti!
dokaz vise da Partizan mora da da i drugi gol, kako bi se osigurao,a,ne ovako vracati protivnika iz "mrtvih"...imali smo srece ovaj put.
Partizan Sampion !!!

Slav

pre 14 godina

Ma opusteno,ako i sutra ne namestite utakmicu,Vosa ce da vas pocisti,pa OFK,a onda ce te nekako da se vucete i na kraju zavrsni udarac vam mi zadajemo,onaj najsladji i onda ce i vasa zadnja titula da postane daleka proslost i odoste vi u istoriju,ali ne zaboravite,vi imate Bari, a mi komplekse i punu arenu.

Јокић

pre 14 godina

Pitanje za RTS, zbog cega nema prenosa utakmice C Zvezda-Vojvodina?
(Marko, 28. mart 2010 00:06)

Ма каква звезда,ЦРНО БЕЛЕ кошаркашице играју финале купа!Мора се у овој земљи знати ко је институција!ПАРТИЗАН ЈЕДАН ЈЕДИНИ!!!

Radowan III PFC

pre 14 godina

KK Partizan tuce makabi i ide u Pariz, FK Partizan osvaja duplu krunu ( ponovo ) VK Partizan osvaja ligu sampiona i jos + Spartak ide u Evropu...

goran

pre 13 godina

Не памтим када је Партизан последњи пут шутирао пенал на дербију, а имам 21 годину.
(Шумадинац, 27. mart 2010 18:37)
jos si mali, nista ti ne pamtis...

Lotar Mateus

pre 14 godina

Ne razumem grobare zasto vode raspravu sa navijacima kluba koji javno prosjaci, ciji se predsednik i "legenda" hapsi zbog kradje, kluba koji je zalozio svoj grb, kluba koji se gasi na svim poljima. Gledajmo svoja posla. Nase je da slavimo pobede i kritikujemo eventualne lose igre Partizana kao i to, da na kraju prvenstva, proslavimo osvajanje nove duple krune.

Ko o cemu,zvezda o postenju

pre 14 godina

Može Mazić da mazi do mile volje, može Spasić da spašava kako mu se hoće...

Ipak, postoji samo jedna INSTITUCIJA FUDBALA na Balkanu!

Da li treba da objašnjavam?

Uostalom, sve je već zapisano u službenim knjigama evropskog i svetskog timskog fudbala.
Zna se na koji tim prvo pomisle Englezi, Italijani, Španci, Francuzi, Holandjani... kad god se povede reč o srpskom klupskom fudbalu.

PFFFFF...cccccc...ihhihoho....Mazi tebe cika Grobar...Ma kavog svetskog..galaktickog fudbala...buahahahah
E moja gospodo severinci vremeplovci...vi i vase cuveno postenje,vi i vasi Jeknici,Sipke,Bababarogici,Delevici i sve otsale sudijske postenjacine...i naravno sve zasluzene titule kroz decenije ...HOW YES NO..Ko o cemu zvezda crvena o postenju

djape

pre 14 godina

Maltene svako kolo u najjjačim evropskim ligama se desi da neka ekipa da gol u nadoknadi vremena, ali se nikada ne dešava da ekipa dobije penal tako što njen igrač igra rukom u protivničkom šesnaestercu i zatim se baci na zemlju.

pfc

pre 14 godina

@Komar
Mi barem svoje golove dajemo sami, ne cekamo da nam sudije sviraju nepostojece penale u svakom kolu. Zvezda- najveci lopovi u galaksiji!!!

klik

pre 14 godina

Obicnom narodu i navijacima OFK,VOJ,,,itd je dojadilo da ucetvuju u vasoj ligi, ligi zvezde i partizana.i nije istina da liga nema kvalitet ona ga ima ali nema ljudi da navijaju za druge klubove posto VI od 1945 terorisete sve

nebitno

pre 14 godina

"Utakmica se produzuje dok Partizan ne da gol"
Smesno! Pa nije Partizan dao golu 96. nego u 92 minut!! Hocete da kazete da nije trebao da produzi ni ta 2 minuta??!
SVOJE DVORISTE! (Znate ono? U kaznenom prostoru? Ono vase dvoriste na 11 m, odakle vezbate suteve svaku utakmicu, znate bre ono?)

Bleki

pre 14 godina

gledam Bayern-Stutgart, sve prsti od fudbala, Bayern gubi pred 80000 svojih navijaca i sudija produzi 2 minuta.... nista, samo toliko...
(mne, 27. mart 2010 18:06)
Pa i mi smo dali gol u 92., znači malo si se za...ao!

KO OKA DVA

pre 14 godina

Jos jedno novo pravilo....sudija svira kraj onog trenutka kad Partizan postigne vodeci gol.....sram vas bilo!!!! Ali titulu osvaja Zvezda!!!!!!!
(Marko, 27. mart 2010 17:23)



AHAHHAHHAHA
Kako da ne postenjacine obraza bre nemate pogledaj izvestaj sa utakmice pa se javi.....Nego da vam nije sviran koji penal ovih dana????

Tuga prolecna

pre 14 godina

Ne znam kako vi, ali je ne mogu da se radujem pobednnickom golu protiv BSK iz Borce (do pre 8 meseci nisam znao da taj klub postoji!) u 92. minutu.
Jadno je bre da onako igramo. Dve sanse nismo imali.

Иван ПФК Смедерево

pre 14 godina

Мислим шта рећи, нећу да се хвалим али Јовановић је у мом идеалном тиму у игри Lav Fantasy. А и Мрђа је такође.

silvaner

pre 14 godina

Kakav lopovluk. Bio sam na utakmici i odgovorno tvrdim da nije bilo razloga da sudija produzi igru 6 minuta. Ma igralo bi se do mraka da je trebalo.
Da li ce sada neko da odgovara za ovo? Naravno da nece dok je Tole Karadzić predsednik FSS!!!
Ko se još nada u regularno prvenstvo kada savez vodi prethodni predsednik Partizana.
(milorad, 27. mart 2010 17:30)
Eeeee,partizan dao gol u 95 minutu,sudija umesto 3 nadoknadio 6 minuta????ajde da vidim da li ce grobari imati obraza da pricaju o namestanju zvezde posle ove ocigledne namestaljke...sram vas bre bilo!!!ali neka,samo vi namestajte,protiv nas necete moci da namestite!!!sta da vam radim,ovako moramo u derbiju da vas pobedimo,pa ce vise da vas boli!!!LOPOVI!!!
(Komar, 27. mart 2010 16:58)

Kakva crna namestaljka!!Ako BSK bude ovako igrao i protiv zvezde svaka im cast.Nije tu bilo nekog lepog fudbala i sansi jer na onako ocajno grbavom terenu i po jakom vetru nije ni bilo moguce.Jos kad je pala kisica tu loptu je bilo zaista tesko kontrolisati.Na mene je ostavila utisak cinjenica da je Moreira igrao zadnjeg coveka nekoliko zadnjh minuta jer su svi visoki igraci iz odbrane pridruzili Kleu i na kraju posle nekoliko pokusaja uspeli loptu da ubace u mrezu.A ti sto si bio navodno na utakmici ako si uopste bio, video bi da je fizioterapeut ulazio 4 puta na teren plus 6 izmena pa izracunaj sam koliko je utakmica trebala biti produzena.Problem je sto si zlonameran kao i ovaj tvoj pajtas Komar koji pise gluposti kao i ti.

Unknown19G70

pre 14 godina

sta je sporno?! gol nije pao u 102min vec u 92min, kod delija ako sudija produzi protiv Partizana 3min odmah smrdi na namestaljku, kod njih i 90min sumljiv.. al opet ce se pevati na Jugi TITULAAA.... nastavite delije siguran sam da znate, ipak ste imali 2god da naucite

pogrebnjak

pre 14 godina

kada vi date gol u 92 minutu onda nije nishta a kada mi damo iz penala odma nameshtena tekma...ajde bre nemoj da ste smeshni svi znaju za tole & co kompaniju
(realni posmatrach, 27. mart 2010 17:07)Kakve veze ima shto je u 92.minutu vazno da je gol regularan za razliku od vashih penala!Jel po tebi golovi u zaustavnom vremenu ne bi trebalo da se vaze, samo mi to objasni!?Mozesh samo da puknesh od muke!

Genije

pre 14 godina

Od sezone u kojoj je Obilic došao do titule naša liga je neregularna, a s obzirom i na kvalitet fudbala koji se u njoj prikazuje, predlazem da se tereni preoru i na njima zasadi kukuruz!

licemeri mali

pre 14 godina

Eeeee,partizan dao gol u 95 minutu,sudija umesto 3 nadoknadio 6 minuta????ajde da vidim da li ce grobari imati obraza da pricaju o namestanju zvezde posle ove ocigledne namestaljke...sram vas bre bilo!!!ali neka,samo vi namestajte,protiv nas necete moci da namestite!!!sta da vam radim,ovako moramo u derbiju da vas pobedimo,pa ce vise da vas boli!!!LOPOVI!!!
(Komar, 27. mart 2010 16:58)

Gol je postignut u 92. minutu prema tome u startu si se pokopao. Da ne nabrajam sve prekide zbog povreda u drugom... onaj nokautira Dijaru i dobije zuti?!? Ahahahaha... i jos obraza imaju da pricaju kako mi namestamo?! A sta smo namestili? Vreme za nadoknadu? Vec objasnjeno i nista sporno, uostalom nije svirao kraj cim smo dali gol kako nas ovi ne bi uglozili... kao sto to vama sviraju! Penal? A da, pa penala nije ni bio. Gol? A znaci mi ne smemo da damo gol? Ili mozda ne smemo GLAVOM? Ma u redu je... znamo da biste sada da puknete od muke, ali to je samo vas problem! Nama sladje da vas gledamo ;)

radenkovic milos

pre 14 godina

Daj,ostavite Partizan na miru vise...gledajte malo svoja posla...gledaj te svoje uspehe,upsss izvinite zaboravio sam da ih nemate...

Bojann

pre 14 godina

Strasno,kako smo se svi razocarali na utakmici kada je Partizan u produzetku meca dao gol,realno BSK je bolje igrao,vise prilika imao...``Nemoj sreco,nemoj danas``
I da gubis 10-0 ista bi se pesma cula-BORCO volim te,Borco VOLIM TE !!!

koga ubedjujete?

pre 14 godina

Može Mazić da mazi do mile volje, može Spasić da spašava kako mu se hoće...

Ipak, postoji samo jedna INSTITUCIJA FUDBALA na Balkanu!

Da li treba da objašnjavam?

Uostalom, sve je već zapisano u službenim knjigama evropskog i svetskog timskog fudbala.
Zna se na koji tim prvo pomisle Englezi, Italijani, Španci, Francuzi, Holandjani... kad god se povede reč o srpskom klupskom fudbalu.

Hint: Nije BSK!
(Nije BSK!, 27. mart 2010 19:50)

Igram online igru u savezu igraca svih nacionalnosti (sa svih kontinenata)... Nekolicina su pravi fudbalski fanatici. Postojala je mogucnost da ugostim jednog Celtic-ovog navijaca da smo ih dobili u grupi ove godine u ligi uefa. Kada smo prvi put pricali ozbiljnije o fudbalu, cim sam rekao da sam iz Srbije znas sta su graknuli? Neeeee, ne zvezda... PARTIZAN! Lik mi posalje link sa slikom iz Newcastle-a kada smo usli u LIGU SAMPIONA. Na to se navijac Ville odusevi pa pocne da prica o Djaniju i Savi. Navijac Reala (isto clan saveza) mi posalje slike sa Barnabeu-a i utakmice REAL-PARTIZAN (u LS) i njegova slika sa Jokanom kad smo igrali prijateljsku isto u Madridu. Neka nemica koja igra aktivno fudbal mi ladno isprica o bambiju i Partizanu stvari da sam se zaprepastio koliko zna. Iz okoline Kelna je. Dalje, pricali smo o utakmicama koje igramo i prate ljudi grupe i desavanja u Evropi. Cak me italijan neki zvao da skoknem sad kad su gostovali u Udinama da budem gost kod njegovih, ali je bilo neizvodljivo. itd.

Znas zasto spomenu nas, a vas se slabije secaju? Zato sto mi IGRAMO ta takmicenja, a vi NE! Vi ste puni sebe i zivite u ubedjenju da ste centar nekog zbivanja, a ne bi bilo lose da se malo (za promenu) ukljucite u tokove. Mozda biste i vi neki bod srpskom fudbalu doneli... mozda bi i za vas znao neki navijac mladji od 40 godina. Zivite u jednom momentu koji vrtite vec 20 godina skoro. Mi igramo... pobedimo, izgubimo... budemo zadovoljni, razocarani, euforicni, besni... ali igramo, sa manje ili vise uspeha (kakva nam je liga nije ni cudo). Samo me zanima sta vam danas daje za pravo da govorite o nekoj velicini? Ta bahatost vas najvise i kosta... umisljene velicine imaju samo predispoziciju da isceznu ;)

sektor

pre 14 godina

Zasto Partizan ne igra u formaciji 3-1-4-2???
U napadu bi igrali Kleo i Dia, u veznom Sale i Mo i svi bi bili srecni. Pa nasa liga im dozvoljava tu formaciju...

Petar Srdanovic

pre 14 godina

Obzirom da je Todoric izjavio da bi za Makabi malo bilo i 35.000 mesta, evo predloga. Kako vi momci iz FK igrate, preselite se lepo u Zemunelo, pa da se pokrije stadion, pa da oborimo svetski rekord u poseti kosarkaskoj utakmici.

Neprocenjivo...

pre 13 godina

Srpska Jelen super liga:

1. Spartak 20 +9 33
2. OFK Beograd 20 +5 33
3. Vojvodina 20 +12 30
4. Metalac 20 -7 27
5. Javor 20 +0 26
6. Jagodina 20 -1 26
7. Smederevo 20 -3 26
8. Borac 20 -11 23
9. BSK Borca 20 -6 22
10. Mladi radnik 20 -9 21
11. Hajduk 20 -9 20
12. Rad 20 -7 19
13. Napredak 20 -8 18
14. Cukaricki 20 -21 15

Drzavni projekat:

Crvena zvezda 20 +26 52
Partizan 20 +30 50

sportBG

pre 14 godina

Fantasticni komentari . . .
Treba da se ugledamo na Turke??? I ja sam za to jer veoma cesto dolaze iz 2-1 (kvota 35) tako da doticni koji ce uloziti 1000000 bice veoma brzo multi milioner :-))) a ovima sto smeta da se GOL postize u 92 minuti pretpostavljam da ce omoguciti da se utakmice igraju samo 90 minuta izuzev utakmice Zvezde! Ipak Zvezda mora da krene sa jednim dosudjenim penalom + da svaki sudija ucestvuje u akciji POMOZI ZVEZDI i daj joj 3 boda!!!!!

Boske

pre 14 godina

Cuj ove kako izmisljaju da smo dali gol u 95 minutu,LEPO PISE u 92!!!!A ovi sto pricaju da nam se svira penal i da se utakmice produzuju po 7 minuta,samo se setite utakmice protiv Metalca kad dajete gol u 90 iz penala i sudija produzuje utakmicu jos 5 minuta....Ali dzaba!!!

nenad

pre 14 godina

Ne razumem ove komentare, pa Jovanovic je dao "regularan" go u drugom minutu nadoknade. Sta, jel trebao kraj da se svira posle 90 odmah. Aj navedite mi jednu utakmicu rezukltatski bitnu koja je produzena manje od 2 minuta.
Svasta bre, ko da su dali go u 100 minuti.

andrija

pre 14 godina

nama se produzuju utakmice 2 minuta vise nego sto bi trebalo da bi dali gol, a vam sviraju penali jer ne mozete sami da date gol ni da se igra ceo dan

ofk

pre 14 godina

Bravo plavo-beli mladici sa Karaburme evro golom do trojke u Smederevu..igraju dobro leprsavo i napadacki ..dodjite ljudi na Karaburmi videcete dobar fudbal naseg Beogradskog kluba

patetika

pre 14 godina

Tole, Tole...
Svi igraci koji su nekad igrali u zvezdi a sad u reprezentaciji trebali bi da se zahvale i da ne igraju na SP kako bi pokazali solidarnost svom klubu koji si sikanira na svaki moguci nacin.
Cestitam Partizanu na tituli, posle ove utakmice sve je jasno.
(Pao mrak sudija..., 27. mart 2010 17:48)

Pateticno!

Sta je jasno?

To sto je utakmica produzena 6 min? Nisam bio pa ne znam mozda je trebalo, namesteno sto je dat gol iz kornera? Mozda lopta nije presla liniju pa nije bio korner, ili je bio faul u skoku ili sta?

Utakmica se ne namesta tako sto sudija produzi utakmicu 6 min. Utakmica se namesta tako sto sudija svira penale i tako sto osteceni klub napuni zutim kartonima, zar nije sudiji bilo lakse da svira penal u recimo 80om minutu i toliko?

Prvo razmisli pre nego sto lupis

SHVATI TE

pre 14 godina

Stvarno mi nije jasno sto se Grobari i Delije prepucavaju oko naseg fudbala kada je cinjenica da svaki gol koji Partizan i Crvena zvezda prime iz peterca okarakterise kao ofsajd,kad im se sude penali za faul na 20m od gola,kad se utakmice produze dok ne daju gol,kad igranje rukom u protivnickom sesnaestercu sudi kao penal za njih,,,,,,nasa surova realnost ko god bio sampion nece stici dalje od drugog kola kfalifikacija za LS ljudi shvatite to......dosta je prepucavanja....ja sa samo jedan realni navijac Partizana ali muka mi je vise od svih prepucavanja jeste ofsajd ili ne,penal ili ne...........

zzk

pre 14 godina

Da smo dali gol iz penala u 96 min onda bi ste mogli da kazete da i mi namestamo pored vas,ovako zar je greh sto smo dali gol u 92 min,to ne sme,sta?A igraci BSK-a se izlezavaju foliraju brane kao da vode...

Anony

pre 14 godina

ovi sto prozivaju sudije su smesni.Sad iz nekog razloga svi digli frku oko tog sudjenja kao da ne prate fudbal u svetu.Secam se samo koliko se Kolina brukao sa odlukama nakon sto su ga progasili za najboljeg, i to najoblji sudija na svetu.Pa na svakoj utakmici se desi neka greska u svakoj ligi,ali samo kod nas sudija dobija pretnje iz saveza nakon sudjenja.A ovo sto se tice favorivoanja klubova to standard svuda u svetu.Kad je to za MU,Barselona,Real... vazio isti kriterijum kao i za ostale,nikad!Pa kad mancity ne moze da dobije isto sudjenje kao i MU u duelu,i to se radi o milionerskom klubu,sta se onda ovi nasi blatnjavi klubovi bune.

Niksha

pre 14 godina

Ako je ovo namesteno,onda ste i vi namestili prosle subote u Kragujevcu kad ste primili gol u 94-tom ili je to bilo zato sto ste ove sezone ocajni kao nikada do sada?

duga iznad karaburme

pre 14 godina

Bio sam na utakmici i opravdano je produzeno 6 minuta jer su igraci BSK sramno lezali po travi, a 2 min je izgubljeno i dok se ukazivala pomoc Marku Jovanovicu koji se bio povredio u 85.min. Gol je dat u 92.om a posle toga Dijara je imao sjajnu sansu da krene ka praznom golu ali ga je igrac BSK umalo ubio laktom u glavu. Sve u svemu nista nije bilo sporno a ni domaci nisu imali nikakav prigovor

Vlada Ruma

pre 14 godina

Ne razumem cigane koji komentarisu Partizanovu utakmicu posle proslog kola...Kazu Partizan namesta utakmice...Pa i da je tako,sa igracem manje izgubili su prosli derbi protiv Partizana a Partizan je igrao sa igracem manje...Ako Partizan namesta utakmice protiv drugih,utakmica protiv njih nije bila namestena sigurno sto implicira da su jadniji od svih drugih ekipa u nasem prvenstvu...

Talog

pre 13 godina

Muka me hvata,evo cu da povracam od vasih "komentara" i sa jedne i sa druge strane! Nivo vam je na dnu,bas kaoi igre vasih "velikana",od kojih nema ni V! Jos bi se igralo da decko nije dao taj go i tako ostvario svoj san.Dabome san,naravno Borci dati go iz tako veeelikog tima je stvarno san,pogotovo sto su se VASI rukovodioci rasporedili u institucijama i klubovima pa "rade" za vas.Da i za Zvezdu i Partizan. Jedino je uzbudljivo cije ce mucke pobediti!

Aki

pre 14 godina

Molio bih ljude koji nisu bili na utakmici da ne komentarisu. Gol Partizana je pao na pocetku nadoknade, posle gola igralo se jos 5 minuta.

Srećko

pre 13 godina

Ćirko! Oću ja da kupim fudbalski grb. A što si mor'o da me vodis u Burmu da gledam tamo neke Partizane? Oću bre na Arkanu, u bip ložu, gde je meni uglednom srpskom političaru mesto...

Lars

pre 14 godina

Imali smo mnogo srece a utakmica sama nije vredna pomena.Losiju utakmicu Partizana odavno nisam video.Nakon ovakvog izdanja trebalo bi citav tim papreno kazniti.Mozda ima i simbolike u ovom mecu.Nakon stvarno vise nego srecne pobede siguran sam da ce Partizan osvojiti titulu jer normalno mi smo trebali danas biti kaznjeni za do sad nevidjenu slabu igru.

kurotresina

pre 13 godina

Ta ja se ne jedim....Samo me zanima jel cemo ga sutra ptimiti u 96. ili iz tropenala u 102. minutu...
(aj se sigramo, 28. mart 2010 04:14)

Primicete 4 komada iz 6 penala,za razliku od vaseg funky Butorovica mi imamo upravu koja radi u nasu korist

Ringwraight

pre 14 godina

Uhhhh nama Borčancima Grobarima teška utakmica, ali ja sam reko da prvo poluvreme navijam za BSK a drugo poluvreme za Partizan. Na kraju ispade najbolje ipak :) na tiketu 1-2 ... ma nema veze

Nikopol

pre 14 godina

Ko je video zna. Chim su izjednachili fudbaleri BSK-a su krenuli da se sunchaju. Lik stoji pored gol-aut linije i drzi se za glavu, kad ga je opomenuo sudija, ustao je i nastavio igru normalno. 3x su lezali po minut najmanje. Najgori je bio lik koji se previjao, izneshen na nosilima, pa se vratio kao bambi veselo skachuci + izmene dodjete na 5-6 minuta. Da dodam za @kristina ako se dobro secam.. Jug/sever sluzi za navijanje, ako se nekom gleda utakmica ima ostale tribine..

gravedigger

pre 14 godina

realni posmatrach, 27. mart 2010 17:07) ti samo mislis da si realan, prvo kad se postigne 1 gol u 20 utakmica u nadoknadi nije isto kao kada se sviraju penali na svakoj utakmici i od toga daj boze da su bila dva penala< nemoze da bude isto!!!

Jackson

pre 14 godina

Svaka utakmica se produzi za najmanje 3 minuta, a Partizan je dao gol u 92.min. i ne vidim tu nista sporno. Pa i Vama je u Kragujevcu sudija produzio 5- 6 minuta ne bi li spakovali gol za pobedu, ali Vas zavrnuo onaj lik iz Metalca i to Vam je sto Vam je...

Niveu

pre 13 godina

Veliki uspeh nema sta!? Borca? Cuti od slicnih i izgubi,a i Partizan! Super! Fudbal na najvisem nivou.Hocemo u Champion ligu.Ma naravno,odma! Vidi Beograde sta napravi od fudbala svojim vrlim rukovodiocima,bas kao sto i drzavu "srediste"! Jao Srbijo juznije od Avale,jao tebi.

Dosta navijačkih gluposti

pre 13 godina

Ko jos namesta utakmice u 92 min. o se odradi u prvih 20 min i posle se igra na sredini terena. A ovi iskompleksirani poznavaoci zakulisnih radnji iz rediva gana ne bi trebalo da prate sport i ove komentare, čisto zbog zdravlja

Carapan

pre 13 godina

Pitanje za RTS, zbog cega nema prenosa utakmice C Zvezda-Vojvodina?
(Marko, 28. mart 2010 00:06)

Pa RTS zeli da vas postedi. Ne moraju svi da gledaju kako ce Vojvodina, vasa trula filijala da ladno prepusti bodove i, bey obyira na to, kako ce vam odsvirati jos neki penal, tek da se ostane u formi.

Grobar sa iskustvom

pre 13 godina

Plavi greši u dve vrlo bitne stvari: prvo, formacija 4-2-3-1 sa samo Kleom u špicu nije dobra jer je ovih nekoliko odigranih kola jasno pokazalo da Partizan NEMA KRILA kao Miloš Krasić i Lane Jovanović. To je donekle Pika Davidov i niko više! Što pre se vratimo našoj staroj, dobroj, i provereno šampionskoj formaciji 4-4-2 u kojoj su Kleo i Dijara udarne igle a Moreira glavni arhitekta tim bolje po nas. Mi moramo da razigramo i vratimo u golgetersku formu „crnu mambu“ jer Kleo ne može i neće moći uvek sam da rešava. Drugo, za mene nije osnovno pitanje: mogu li Moreira i Sale Ilić da igraju zajedno, već...DA LI SALE ILIĆ UOPŠTE IMA MESTA MEĐU STARTERIMA u prvih 11? Neko će pitati, a kako može Krstajić a Sale ne može. Pa, jednostavno, Krle i Sale su po konstituciji, i po fizičkoj snazi i po mentalitetu, dva potpuno različita tipa. Krle je „Nemac“ u pravom smislu reči koji može i do svoje 40te da igra na zavidnom nivou, a Sale je tipičan Srba.
Da li je trener Salzburga „mrzeo“ Saleta pa ga zato nije stavljao u tim? Ne, braćo Grobari, koji trener na svetu ne želi igrača koji mu donosi prevagu!!! Ali Sale ne samo što ne donosi prevagu nego je, danas, samo SENKA, bolje reći, BLEDA SENKA nekadašnjeg Ilića-kapitena. Mi sa njim u startnoj postavi gubimo agresivnost na sredini, ne možemo u presing, padamo u ritmu, i povlačimo se u odbranu pred rivalom koji pokaže minimum želje da nas napadne. A njegovi čuveni završni pasovi prema USAMLJENOM Kleu ne daju rezultate jer Kleo traži visoku loptu, centaršut, a ne loptu u parter kao npr. Dijara. Glavni asistent Kleu se pokazao jedino Lomić i to prvenstveno u „vazdušnim napadima“. Kleu je dovoljan samo Lomić, dok Dijara ne može da igra bez Moreire (ili Saleta). Neka Plavi dobro razmisli o ovim ČINJENICAMA! Drag mi je čovek Plavi, ali VIŠE VOLIM PARTIZAN od bilo kog pojedinca.

nikola92

pre 13 godina

Maltene svako kolo u najjjačim evropskim ligama se desi da neka ekipa da gol u nadoknadi vremena, ali se nikada ne dešava da ekipa dobije penal tako što njen igrač igra rukom u protivničkom šesnaestercu i zatim se baci na zemlju.
(djape, 27. mart 2010 18:22)

Maltene skoro svaki put kada partizan ne vodi do 90 min. utakmica se produzava po 10-ak min. Jel se i to svuda desava?

mirko22

pre 14 godina

jel postoji nesto drugo u vasim zivotima osim smisljanja teorija zavere i medjusobnih optuzivanja ko je namestio a ko nije,i tako godinama... SMORILI STE NEVEROVATNO!! svi namestaju,svi kradu,svi su prevaranti,pa sta onda koji moj pratite ligu? gledajte engleze,valjda je tamo sve regularno

I am from Tokyo

pre 14 godina

alo bre Topalovici pa dokle vise golovi u 98-om minutu. Ovo je necuveno kako vam sudije namestaju pobede. Nema penala jer i ne mozete da udjete u sesnaesterac ali zatose igra dok ne date gol.

gde da gledam jelen super ligu?

pre 13 godina

sta smo mi bogu zgresili da javni servis ne prenosi direktno NIJEDNU utakmicu ovog kola!!! zamisli da nema direktan prenos premijer lige na ostrvu, nego da englezi gledaju snimak celzi-liverpul!!!