Četvrtak, 25.03.2010.

22:41

DV: "Malo raspoloženih igrača"

Trener Partizana Duško Vujošević čestitao je Makabiju na zasluženo dobijenoj drugoj utakmici četvrtfinala Evrolige i dodao:

Izvor: B92

DV: "Malo raspoloženih igraèa" IMAGE SOURCE
IMAGE DESCRIPTION

34 Komentari

Sortiraj po:

gandalf

pre 14 godina

Iako sam zvezdaš, u ekipi Partizana bi voleo da vidim Mladena Jeremića....dečko je fantastičan bek,šuter,sjajno igra jedan na jedan....i što je još važnije tek je na nekih 60% od svojih mogućnosti!!! Takav igrač je preko potreban Partizanu, to su uostalom pokazale prošle utakmice, a uz Duleta i evroligu dečko će da postane nezamenljiv član reprezentacije kojoj je takav igrač fali!!!
Tako da manite se dovođenja centra za sledeću sezonu....potrebniji je bek šuter a ja bi to voleo da bude MLADEN JEREMIĆ !!!

Pini G

pre 14 godina

Nedopustivo je da im onako uzimaju lopte na zonski presing, McCalebb moze svaki put driblingom da im razbije zonski presing, Maric previse energije trosi na borbu za poziciju, potrebno prosiriti spektar uglova dodavanja za njega,odseci Blutentala u napadu i dozvoliti samo jednom igracu da se razigra,Rasic bi mogao da bude Duletov kec iz rukava, na prve dve utakmice nije imao neku minutazu...Srecno

Ma nemoj

pre 14 godina

"Razumem moje Delije sa komentarima. Pogledajte navijaci partizana vase komentare posle svake Zvezdine utakmice u evropi, prelistajte malo i pogledajte tu dozu mrznje u vama prema Zvezdi. Od 200 komentara bude 150 vasih na vest o zvezdi. Naravno da se isto vraca i vama.
(realnost, 25. mart 2010 23:30)

Zvezdine utakmice u Evropi ? Kada ? Gde ? u kojem sportu ? Daj reci, da ne moram prelistati sve novine od prošle godine.....

Uzgred rečeno ne samo Zvezda, nego i Partizan i Evropa se pišu sa velikim početnim slovima.

Arhangel

pre 14 godina

Na kraju će ispasti, da su Makabijevi igrači najbolji prognozeri i biće 3-1.
Za koga, nema dileme, jer se skor domaćina piše napred. Setimo se samo utorka: "Makabi-Partizan 0-1". A od danas, domaćini su crno-beli.

jedan od 25000

pre 14 godina

Gerson se vec pomirio sa 2 poraza u Areni:)
Rece juce:
" Domaći teren je posebna priča. Videli smo da to nije dovoljno samo po sebi, kako u prvoj utakmici u Tel Avivu, tako i večeras u Barseloni. Ako mi u Beogradu budemo bolji za 20 poena još jednom, a njihovi navijači vrede 10 do 15 koševa, nadam se da će to biti dovoljno za naše slavlje. Nama tamo treba jedna pobeda i to od jednog poena razlike" rece Gerson.
Malo Vam je slaba matematika gospodine Gerson ....
-15 poena TO JE KAD IGRATE U PIONIRU PRED 10.000 GRAOBARA STO ZNACI -38 PRED 25.000 GROBARA.
Uostalom uvericete se uskoro !!

Schnaps

pre 14 godina

Šut Fishera za dva poena u prve dve utakmice 12 od 13 !!!
Šut Lazmea za dva, 5 od 6. Obojica su gotovo sve suteve uputili sa distance uglavnom preko Vranesa !!! Mislimo o tome !

realno

pre 14 godina

ubedjen sam da ce se igrati 5 utakmica. Partizan ne moze da pobedi timove kao Makabi, PAO, ili Barsu 2 puta za 3 dana. Jednom sigurno da moze (vec je dokazano 100x), ali 2 puta? Ukoliko dodje do majstorice (a nadam se da nece), Partizan opet ima dobre sanse da pobedi u 5oj utakmici, zato sto igra najbolje kad je najteze.

Schnaps

pre 14 godina

Partizan je primio 98 poena sto je ubedljivo najvise ove sezone u Evroligi. Uzrok najslabije igre u odrani ove sezone lezi u nepostojanju koncepcije za ulogu Slavka Vranesa u celoj seriji protiv Makabija. Dule je izgleda, to uocio sudeci prema izjavi na zvanicnom sajtu Evrolige, gde je rekao da je igra Fishera koji je sutirao kao na treningu, bila presudna. Samo u drugoj utakmici Fisher je sutirao 7/7 ! Pogledajte ukupnan sut za dva poena Fishera i Lazmea u obe utakmice ! Dule mora da se odrekne Vranesa u naredne dve utakmice sto se nece odaziti na nas skok , petorka ce biti pokretljivija, a u odbrani Fisher i Lasme bili bi pokriveni. Takodje, igraci Makabija su sutirali za dva poena 72 % i to sa bezbedne daljine u odnosu na Vranesa, dakle nisu se srljali pod kosem. Dulence je dovoljno inteligentan da je shvatio da je to uzrok naseg porasa a koliko ce biti hrabar kad je u pitanju smanjivanje minutaze Vranesu ili njegovo potpuno izostavljanje, videcemo u Areni. Pozdrav svim grobarima i ostalim zaljubljenicima u kosarku.

paul "the truth" pierce

pre 14 godina

Dule je gresio u ovoj utakmici insistirajuci na igri sa teskim centrom sve vreme. Morao je malo i da se prilagodjava igri protivnika, pogotovu kada je Fiser u igri na mesti petice u Makabiju. Kada je Vranes bio u igri Fiser je sipao i sipao svaki put jer Vranes ne uspeva da mu izadje na sut, a sa njim su odigrali i onaj alley-oop. Kada je Maric u igri Partizan tada ima bar prednost u napadu, ali ovako ne. Dule je mogao komotno da stavi Robertsa na Fisera, Veselog ili Djekica na cetvorku i da Makabiju odgovori sa pokretnijom petorkom. Ovako je Makabi u tim situacijama lagano postizao koseve, a to ne bi smelo da se desava ako zelimo da dobijemo jos dve.

LF

pre 14 godina

Tako ste "pretili" i Batistu,pa vas on ni krive ni duzne "odvede" dalje.
Sigurno ovi iz Makabija drhte kada zapeva 20 000 "fensica" koji su upravo poceli da simpatisu kkp jer je to kul.

trre

pre 14 godina

Meni je jadno da se za evro titulu borimo sa ekipom iz drzave koja nije ni prismrdela Evropi! Muka mi je vise od njih i njihovog lobija...

MONTE

pre 14 godina

Mislim da će Dule uzvratiti recipročno. Koliko karata, toliko i "faulova". Žao mi je što Novica nije tu... No, imaće ko Andersona da spusti u "horizontalu" kad zasluži?!

gogolina

pre 14 godina

Ljudi, evo copy/paste komentar sa jedne od vesti, pricalo se o maloj "zaveri" nas Grobara kad Makabi dodje u Arenu. Pa ako se slazete preporucite, cisto da vidimo gde smo.

@ja i @dd

Vasi komentari su mi dali ideju da odemo i korak dalje, evo predloga:
kad nasi bacaju slobodna da za trenutak zacutimo da se skoncentrisu, a kad oni bacaju da opet zacutimo (totalni MUK, jezzzzivo), ali kad krene izbacaj lopte da ZAGRMIMO iz sve snage, to bi ih sigurno izbacilo iz ravnoteze. Mogli bi da probamo, mozda upali.
Pozdrav svima!

jedan od 23000 vernih navijaca

pre 14 godina

Iskusni trener otkrio je i o čemu se još pričalo u svlačionici: "Serija još traje. Igračima sam u svlačionici rekao da su pred nama još četiri utakmice u seriji, a oni su mi odgovorili da će se igrati još samo tri“

P.S. Ostaju jos dve u Areni...Dobijamo obe i idemo na F4!

pato

pre 14 godina

Da se igra u pioniru rekao bi da je pratizan siguran u parizu ali ovako u areni neko moje misljenje je da ce biti i peti mec a tu sve zavisi od dosta faktora tako da ne bih da prognoziram

Serbian Arrow

pre 14 godina

Malo me cudi Duletova ravnodusnost,nadam se da je to samo trik starog lisca i da ce u Areni znati da motivise igrace i pritisne malo sudije.Posebno me nervira sto na njihove provokacije padamo u igrackom a samim tim i rezultatskom skoru.To se u punoj Areni ne sme desiti,doduse bicu tamo i dati svoj skroman doprinos.Ajmo grobari,napravimo ludnicu i pomognimo jos jednom ovim momcima,zasluzili su...VOLIM GA KO OKA DVA...

Lu

pre 14 godina

Pnini,Pnini,nemaš pojma šta si sebi napravio!Dolaziš ubrzo tamo gde se prividja,a tu nema pesničenja,tu gaće same spadaju,tu navijači ne jedu kokice i ne trube u trubice,tu se krv ledi u zilama,tu pare ništa ne vrede,bezobrazni Pnini,sramoto košarke!

Pokojni Toza

pre 14 godina

Ja gledao prenos na netu, kaze komentator na cistom engleskom: "Ako ste mislili da je ovo glasno navijanje, sacekajte sledecu utakmicu u Areni u Beogradu" :) Doduse rekao je u Pionir Areni, ali nema veze, sustina je bitna :)

Baki

pre 14 godina

@realnost

Evo, ja se ne ljutim sto Zvezdasi i Hrvati prozivaju posle naseg poraza. Da nije medjusobnih prozivki ne bi to bilo to. I jos nesto, mozda ce me vise pogadjati kada u pitanju budu prozivke zbog poraza od Nimburgera, Azovmasne i slicnih "skoro pa NBA" ekipa. Dok su to prozivke zbog 1-1 sa Makabijem u sred Tel Aviva, bice mi puno srce.

pharaoh

pre 14 godina

Pametan je Dule. Neće još on da podgreva atmosferu. Gde on ne bi pomenuo ono Pninijevo udaranje Robertsa? A, i realno se nije nešto iznervirao. Odigrali smo večeras sa pola gasa, a u Areni ih čeka... PAKAO. Imamo pobedu iz TA, ovde ih deremo obe, i ćao "đaci".

laki

pre 14 godina

Za mene su svi igrači i stručni štab Partizana već junaci i ne treba očajavati poslije večerašnje utakmice. Moram dodati da me Roberts kupio za sva vremena kad ide na Pninija poslije onog prljavog faula i to usred njihove Arene. Ajd nek neko proba onakav faul napraviti u BEO areni.
Pozdrav svim poštovaocima Partizana i naprijed u nove dvije važne pobjede.

Willzykk

pre 14 godina

Teško je bilo za očekivati da Partizan može da dobije u Tel Avivu za tri dana dva puta Makabi. Bitno je da smo uzeli jednu pobedu, koja nam je zlata vredna, tako da sad imamo dovoljno vremena za odmor i dovoljno vremena da se pripremimo za sledeći meč. Pred 20000 i kusur navijača uz sjajnu atmoseru, Parzizan ima dobre šanse za F4. Srećno Crno-beli!!!

Luka Laban

pre 14 godina

Kao sto je trebalo zaboraviti prvu utakmicu,tako treba i drugu...Serija se nastavlja...Na muci se poznaju junaci....svasta ce biti.....

realnost

pre 14 godina

Razumem moje Delije sa komentarima. Pogledajte navijaci partizana vase komentare posle svake Zvezdine utakmice u evropi, prelistajte malo i pogledajte tu dozu mrznje u vama prema Zvezdi. Od 200 komentara bude 150 vasih na vest o zvezdi. Naravno da se isto vraca i vama.

ja

pre 14 godina

E sad tek dolazi ono pravo. Radovali su se kosarkasi Makabija, provocirali na sve strane e sad gospodo da vas vidimo dal cete smeti da pisnete ! Ima da vam se tresu gace samo kada udjete u dvoranu dan pre utakmice i kada vidite koliko ljudi ce vas docekati na noz.

A sad poruka za iskompleksirane navijace zvezde i cibone:

zvezda + cibona

ja

pre 14 godina

E sad tek dolazi ono pravo. Radovali su se kosarkasi Makabija, provocirali na sve strane e sad gospodo da vas vidimo dal cete smeti da pisnete ! Ima da vam se tresu gace samo kada udjete u dvoranu dan pre utakmice i kada vidite koliko ljudi ce vas docekati na noz.

A sad poruka za iskompleksirane navijace zvezde i cibone:

zvezda + cibona

Lu

pre 14 godina

Pnini,Pnini,nemaš pojma šta si sebi napravio!Dolaziš ubrzo tamo gde se prividja,a tu nema pesničenja,tu gaće same spadaju,tu navijači ne jedu kokice i ne trube u trubice,tu se krv ledi u zilama,tu pare ništa ne vrede,bezobrazni Pnini,sramoto košarke!

Willzykk

pre 14 godina

Teško je bilo za očekivati da Partizan može da dobije u Tel Avivu za tri dana dva puta Makabi. Bitno je da smo uzeli jednu pobedu, koja nam je zlata vredna, tako da sad imamo dovoljno vremena za odmor i dovoljno vremena da se pripremimo za sledeći meč. Pred 20000 i kusur navijača uz sjajnu atmoseru, Parzizan ima dobre šanse za F4. Srećno Crno-beli!!!

laki

pre 14 godina

Za mene su svi igrači i stručni štab Partizana već junaci i ne treba očajavati poslije večerašnje utakmice. Moram dodati da me Roberts kupio za sva vremena kad ide na Pninija poslije onog prljavog faula i to usred njihove Arene. Ajd nek neko proba onakav faul napraviti u BEO areni.
Pozdrav svim poštovaocima Partizana i naprijed u nove dvije važne pobjede.

Luka Laban

pre 14 godina

Kao sto je trebalo zaboraviti prvu utakmicu,tako treba i drugu...Serija se nastavlja...Na muci se poznaju junaci....svasta ce biti.....

gogolina

pre 14 godina

Ljudi, evo copy/paste komentar sa jedne od vesti, pricalo se o maloj "zaveri" nas Grobara kad Makabi dodje u Arenu. Pa ako se slazete preporucite, cisto da vidimo gde smo.

@ja i @dd

Vasi komentari su mi dali ideju da odemo i korak dalje, evo predloga:
kad nasi bacaju slobodna da za trenutak zacutimo da se skoncentrisu, a kad oni bacaju da opet zacutimo (totalni MUK, jezzzzivo), ali kad krene izbacaj lopte da ZAGRMIMO iz sve snage, to bi ih sigurno izbacilo iz ravnoteze. Mogli bi da probamo, mozda upali.
Pozdrav svima!

jedan od 23000 vernih navijaca

pre 14 godina

Iskusni trener otkrio je i o čemu se još pričalo u svlačionici: "Serija još traje. Igračima sam u svlačionici rekao da su pred nama još četiri utakmice u seriji, a oni su mi odgovorili da će se igrati još samo tri“

P.S. Ostaju jos dve u Areni...Dobijamo obe i idemo na F4!

Pokojni Toza

pre 14 godina

Ja gledao prenos na netu, kaze komentator na cistom engleskom: "Ako ste mislili da je ovo glasno navijanje, sacekajte sledecu utakmicu u Areni u Beogradu" :) Doduse rekao je u Pionir Areni, ali nema veze, sustina je bitna :)

Baki

pre 14 godina

@realnost

Evo, ja se ne ljutim sto Zvezdasi i Hrvati prozivaju posle naseg poraza. Da nije medjusobnih prozivki ne bi to bilo to. I jos nesto, mozda ce me vise pogadjati kada u pitanju budu prozivke zbog poraza od Nimburgera, Azovmasne i slicnih "skoro pa NBA" ekipa. Dok su to prozivke zbog 1-1 sa Makabijem u sred Tel Aviva, bice mi puno srce.

pharaoh

pre 14 godina

Pametan je Dule. Neće još on da podgreva atmosferu. Gde on ne bi pomenuo ono Pninijevo udaranje Robertsa? A, i realno se nije nešto iznervirao. Odigrali smo večeras sa pola gasa, a u Areni ih čeka... PAKAO. Imamo pobedu iz TA, ovde ih deremo obe, i ćao "đaci".

MONTE

pre 14 godina

Mislim da će Dule uzvratiti recipročno. Koliko karata, toliko i "faulova". Žao mi je što Novica nije tu... No, imaće ko Andersona da spusti u "horizontalu" kad zasluži?!

Serbian Arrow

pre 14 godina

Malo me cudi Duletova ravnodusnost,nadam se da je to samo trik starog lisca i da ce u Areni znati da motivise igrace i pritisne malo sudije.Posebno me nervira sto na njihove provokacije padamo u igrackom a samim tim i rezultatskom skoru.To se u punoj Areni ne sme desiti,doduse bicu tamo i dati svoj skroman doprinos.Ajmo grobari,napravimo ludnicu i pomognimo jos jednom ovim momcima,zasluzili su...VOLIM GA KO OKA DVA...

trre

pre 14 godina

Meni je jadno da se za evro titulu borimo sa ekipom iz drzave koja nije ni prismrdela Evropi! Muka mi je vise od njih i njihovog lobija...

realnost

pre 14 godina

Razumem moje Delije sa komentarima. Pogledajte navijaci partizana vase komentare posle svake Zvezdine utakmice u evropi, prelistajte malo i pogledajte tu dozu mrznje u vama prema Zvezdi. Od 200 komentara bude 150 vasih na vest o zvezdi. Naravno da se isto vraca i vama.

pato

pre 14 godina

Da se igra u pioniru rekao bi da je pratizan siguran u parizu ali ovako u areni neko moje misljenje je da ce biti i peti mec a tu sve zavisi od dosta faktora tako da ne bih da prognoziram

jedan od 25000

pre 14 godina

Gerson se vec pomirio sa 2 poraza u Areni:)
Rece juce:
" Domaći teren je posebna priča. Videli smo da to nije dovoljno samo po sebi, kako u prvoj utakmici u Tel Avivu, tako i večeras u Barseloni. Ako mi u Beogradu budemo bolji za 20 poena još jednom, a njihovi navijači vrede 10 do 15 koševa, nadam se da će to biti dovoljno za naše slavlje. Nama tamo treba jedna pobeda i to od jednog poena razlike" rece Gerson.
Malo Vam je slaba matematika gospodine Gerson ....
-15 poena TO JE KAD IGRATE U PIONIRU PRED 10.000 GRAOBARA STO ZNACI -38 PRED 25.000 GROBARA.
Uostalom uvericete se uskoro !!

Schnaps

pre 14 godina

Partizan je primio 98 poena sto je ubedljivo najvise ove sezone u Evroligi. Uzrok najslabije igre u odrani ove sezone lezi u nepostojanju koncepcije za ulogu Slavka Vranesa u celoj seriji protiv Makabija. Dule je izgleda, to uocio sudeci prema izjavi na zvanicnom sajtu Evrolige, gde je rekao da je igra Fishera koji je sutirao kao na treningu, bila presudna. Samo u drugoj utakmici Fisher je sutirao 7/7 ! Pogledajte ukupnan sut za dva poena Fishera i Lazmea u obe utakmice ! Dule mora da se odrekne Vranesa u naredne dve utakmice sto se nece odaziti na nas skok , petorka ce biti pokretljivija, a u odbrani Fisher i Lasme bili bi pokriveni. Takodje, igraci Makabija su sutirali za dva poena 72 % i to sa bezbedne daljine u odnosu na Vranesa, dakle nisu se srljali pod kosem. Dulence je dovoljno inteligentan da je shvatio da je to uzrok naseg porasa a koliko ce biti hrabar kad je u pitanju smanjivanje minutaze Vranesu ili njegovo potpuno izostavljanje, videcemo u Areni. Pozdrav svim grobarima i ostalim zaljubljenicima u kosarku.

realno

pre 14 godina

ubedjen sam da ce se igrati 5 utakmica. Partizan ne moze da pobedi timove kao Makabi, PAO, ili Barsu 2 puta za 3 dana. Jednom sigurno da moze (vec je dokazano 100x), ali 2 puta? Ukoliko dodje do majstorice (a nadam se da nece), Partizan opet ima dobre sanse da pobedi u 5oj utakmici, zato sto igra najbolje kad je najteze.

Schnaps

pre 14 godina

Šut Fishera za dva poena u prve dve utakmice 12 od 13 !!!
Šut Lazmea za dva, 5 od 6. Obojica su gotovo sve suteve uputili sa distance uglavnom preko Vranesa !!! Mislimo o tome !

Arhangel

pre 14 godina

Na kraju će ispasti, da su Makabijevi igrači najbolji prognozeri i biće 3-1.
Za koga, nema dileme, jer se skor domaćina piše napred. Setimo se samo utorka: "Makabi-Partizan 0-1". A od danas, domaćini su crno-beli.

Ma nemoj

pre 14 godina

"Razumem moje Delije sa komentarima. Pogledajte navijaci partizana vase komentare posle svake Zvezdine utakmice u evropi, prelistajte malo i pogledajte tu dozu mrznje u vama prema Zvezdi. Od 200 komentara bude 150 vasih na vest o zvezdi. Naravno da se isto vraca i vama.
(realnost, 25. mart 2010 23:30)

Zvezdine utakmice u Evropi ? Kada ? Gde ? u kojem sportu ? Daj reci, da ne moram prelistati sve novine od prošle godine.....

Uzgred rečeno ne samo Zvezda, nego i Partizan i Evropa se pišu sa velikim početnim slovima.

paul "the truth" pierce

pre 14 godina

Dule je gresio u ovoj utakmici insistirajuci na igri sa teskim centrom sve vreme. Morao je malo i da se prilagodjava igri protivnika, pogotovu kada je Fiser u igri na mesti petice u Makabiju. Kada je Vranes bio u igri Fiser je sipao i sipao svaki put jer Vranes ne uspeva da mu izadje na sut, a sa njim su odigrali i onaj alley-oop. Kada je Maric u igri Partizan tada ima bar prednost u napadu, ali ovako ne. Dule je mogao komotno da stavi Robertsa na Fisera, Veselog ili Djekica na cetvorku i da Makabiju odgovori sa pokretnijom petorkom. Ovako je Makabi u tim situacijama lagano postizao koseve, a to ne bi smelo da se desava ako zelimo da dobijemo jos dve.

gandalf

pre 14 godina

Iako sam zvezdaš, u ekipi Partizana bi voleo da vidim Mladena Jeremića....dečko je fantastičan bek,šuter,sjajno igra jedan na jedan....i što je još važnije tek je na nekih 60% od svojih mogućnosti!!! Takav igrač je preko potreban Partizanu, to su uostalom pokazale prošle utakmice, a uz Duleta i evroligu dečko će da postane nezamenljiv član reprezentacije kojoj je takav igrač fali!!!
Tako da manite se dovođenja centra za sledeću sezonu....potrebniji je bek šuter a ja bi to voleo da bude MLADEN JEREMIĆ !!!

LF

pre 14 godina

Tako ste "pretili" i Batistu,pa vas on ni krive ni duzne "odvede" dalje.
Sigurno ovi iz Makabija drhte kada zapeva 20 000 "fensica" koji su upravo poceli da simpatisu kkp jer je to kul.

Pini G

pre 14 godina

Nedopustivo je da im onako uzimaju lopte na zonski presing, McCalebb moze svaki put driblingom da im razbije zonski presing, Maric previse energije trosi na borbu za poziciju, potrebno prosiriti spektar uglova dodavanja za njega,odseci Blutentala u napadu i dozvoliti samo jednom igracu da se razigra,Rasic bi mogao da bude Duletov kec iz rukava, na prve dve utakmice nije imao neku minutazu...Srecno

realnost

pre 14 godina

Razumem moje Delije sa komentarima. Pogledajte navijaci partizana vase komentare posle svake Zvezdine utakmice u evropi, prelistajte malo i pogledajte tu dozu mrznje u vama prema Zvezdi. Od 200 komentara bude 150 vasih na vest o zvezdi. Naravno da se isto vraca i vama.

LF

pre 14 godina

Tako ste "pretili" i Batistu,pa vas on ni krive ni duzne "odvede" dalje.
Sigurno ovi iz Makabija drhte kada zapeva 20 000 "fensica" koji su upravo poceli da simpatisu kkp jer je to kul.

ja

pre 14 godina

E sad tek dolazi ono pravo. Radovali su se kosarkasi Makabija, provocirali na sve strane e sad gospodo da vas vidimo dal cete smeti da pisnete ! Ima da vam se tresu gace samo kada udjete u dvoranu dan pre utakmice i kada vidite koliko ljudi ce vas docekati na noz.

A sad poruka za iskompleksirane navijace zvezde i cibone:

zvezda + cibona

gogolina

pre 14 godina

Ljudi, evo copy/paste komentar sa jedne od vesti, pricalo se o maloj "zaveri" nas Grobara kad Makabi dodje u Arenu. Pa ako se slazete preporucite, cisto da vidimo gde smo.

@ja i @dd

Vasi komentari su mi dali ideju da odemo i korak dalje, evo predloga:
kad nasi bacaju slobodna da za trenutak zacutimo da se skoncentrisu, a kad oni bacaju da opet zacutimo (totalni MUK, jezzzzivo), ali kad krene izbacaj lopte da ZAGRMIMO iz sve snage, to bi ih sigurno izbacilo iz ravnoteze. Mogli bi da probamo, mozda upali.
Pozdrav svima!

pato

pre 14 godina

Da se igra u pioniru rekao bi da je pratizan siguran u parizu ali ovako u areni neko moje misljenje je da ce biti i peti mec a tu sve zavisi od dosta faktora tako da ne bih da prognoziram

trre

pre 14 godina

Meni je jadno da se za evro titulu borimo sa ekipom iz drzave koja nije ni prismrdela Evropi! Muka mi je vise od njih i njihovog lobija...

Lu

pre 14 godina

Pnini,Pnini,nemaš pojma šta si sebi napravio!Dolaziš ubrzo tamo gde se prividja,a tu nema pesničenja,tu gaće same spadaju,tu navijači ne jedu kokice i ne trube u trubice,tu se krv ledi u zilama,tu pare ništa ne vrede,bezobrazni Pnini,sramoto košarke!

pharaoh

pre 14 godina

Pametan je Dule. Neće još on da podgreva atmosferu. Gde on ne bi pomenuo ono Pninijevo udaranje Robertsa? A, i realno se nije nešto iznervirao. Odigrali smo večeras sa pola gasa, a u Areni ih čeka... PAKAO. Imamo pobedu iz TA, ovde ih deremo obe, i ćao "đaci".

Schnaps

pre 14 godina

Šut Fishera za dva poena u prve dve utakmice 12 od 13 !!!
Šut Lazmea za dva, 5 od 6. Obojica su gotovo sve suteve uputili sa distance uglavnom preko Vranesa !!! Mislimo o tome !

paul "the truth" pierce

pre 14 godina

Dule je gresio u ovoj utakmici insistirajuci na igri sa teskim centrom sve vreme. Morao je malo i da se prilagodjava igri protivnika, pogotovu kada je Fiser u igri na mesti petice u Makabiju. Kada je Vranes bio u igri Fiser je sipao i sipao svaki put jer Vranes ne uspeva da mu izadje na sut, a sa njim su odigrali i onaj alley-oop. Kada je Maric u igri Partizan tada ima bar prednost u napadu, ali ovako ne. Dule je mogao komotno da stavi Robertsa na Fisera, Veselog ili Djekica na cetvorku i da Makabiju odgovori sa pokretnijom petorkom. Ovako je Makabi u tim situacijama lagano postizao koseve, a to ne bi smelo da se desava ako zelimo da dobijemo jos dve.

Luka Laban

pre 14 godina

Kao sto je trebalo zaboraviti prvu utakmicu,tako treba i drugu...Serija se nastavlja...Na muci se poznaju junaci....svasta ce biti.....

jedan od 23000 vernih navijaca

pre 14 godina

Iskusni trener otkrio je i o čemu se još pričalo u svlačionici: "Serija još traje. Igračima sam u svlačionici rekao da su pred nama još četiri utakmice u seriji, a oni su mi odgovorili da će se igrati još samo tri“

P.S. Ostaju jos dve u Areni...Dobijamo obe i idemo na F4!

jedan od 25000

pre 14 godina

Gerson se vec pomirio sa 2 poraza u Areni:)
Rece juce:
" Domaći teren je posebna priča. Videli smo da to nije dovoljno samo po sebi, kako u prvoj utakmici u Tel Avivu, tako i večeras u Barseloni. Ako mi u Beogradu budemo bolji za 20 poena još jednom, a njihovi navijači vrede 10 do 15 koševa, nadam se da će to biti dovoljno za naše slavlje. Nama tamo treba jedna pobeda i to od jednog poena razlike" rece Gerson.
Malo Vam je slaba matematika gospodine Gerson ....
-15 poena TO JE KAD IGRATE U PIONIRU PRED 10.000 GRAOBARA STO ZNACI -38 PRED 25.000 GROBARA.
Uostalom uvericete se uskoro !!

laki

pre 14 godina

Za mene su svi igrači i stručni štab Partizana već junaci i ne treba očajavati poslije večerašnje utakmice. Moram dodati da me Roberts kupio za sva vremena kad ide na Pninija poslije onog prljavog faula i to usred njihove Arene. Ajd nek neko proba onakav faul napraviti u BEO areni.
Pozdrav svim poštovaocima Partizana i naprijed u nove dvije važne pobjede.

Baki

pre 14 godina

@realnost

Evo, ja se ne ljutim sto Zvezdasi i Hrvati prozivaju posle naseg poraza. Da nije medjusobnih prozivki ne bi to bilo to. I jos nesto, mozda ce me vise pogadjati kada u pitanju budu prozivke zbog poraza od Nimburgera, Azovmasne i slicnih "skoro pa NBA" ekipa. Dok su to prozivke zbog 1-1 sa Makabijem u sred Tel Aviva, bice mi puno srce.

realno

pre 14 godina

ubedjen sam da ce se igrati 5 utakmica. Partizan ne moze da pobedi timove kao Makabi, PAO, ili Barsu 2 puta za 3 dana. Jednom sigurno da moze (vec je dokazano 100x), ali 2 puta? Ukoliko dodje do majstorice (a nadam se da nece), Partizan opet ima dobre sanse da pobedi u 5oj utakmici, zato sto igra najbolje kad je najteze.

Pini G

pre 14 godina

Nedopustivo je da im onako uzimaju lopte na zonski presing, McCalebb moze svaki put driblingom da im razbije zonski presing, Maric previse energije trosi na borbu za poziciju, potrebno prosiriti spektar uglova dodavanja za njega,odseci Blutentala u napadu i dozvoliti samo jednom igracu da se razigra,Rasic bi mogao da bude Duletov kec iz rukava, na prve dve utakmice nije imao neku minutazu...Srecno

Willzykk

pre 14 godina

Teško je bilo za očekivati da Partizan može da dobije u Tel Avivu za tri dana dva puta Makabi. Bitno je da smo uzeli jednu pobedu, koja nam je zlata vredna, tako da sad imamo dovoljno vremena za odmor i dovoljno vremena da se pripremimo za sledeći meč. Pred 20000 i kusur navijača uz sjajnu atmoseru, Parzizan ima dobre šanse za F4. Srećno Crno-beli!!!

MONTE

pre 14 godina

Mislim da će Dule uzvratiti recipročno. Koliko karata, toliko i "faulova". Žao mi je što Novica nije tu... No, imaće ko Andersona da spusti u "horizontalu" kad zasluži?!

Schnaps

pre 14 godina

Partizan je primio 98 poena sto je ubedljivo najvise ove sezone u Evroligi. Uzrok najslabije igre u odrani ove sezone lezi u nepostojanju koncepcije za ulogu Slavka Vranesa u celoj seriji protiv Makabija. Dule je izgleda, to uocio sudeci prema izjavi na zvanicnom sajtu Evrolige, gde je rekao da je igra Fishera koji je sutirao kao na treningu, bila presudna. Samo u drugoj utakmici Fisher je sutirao 7/7 ! Pogledajte ukupnan sut za dva poena Fishera i Lazmea u obe utakmice ! Dule mora da se odrekne Vranesa u naredne dve utakmice sto se nece odaziti na nas skok , petorka ce biti pokretljivija, a u odbrani Fisher i Lasme bili bi pokriveni. Takodje, igraci Makabija su sutirali za dva poena 72 % i to sa bezbedne daljine u odnosu na Vranesa, dakle nisu se srljali pod kosem. Dulence je dovoljno inteligentan da je shvatio da je to uzrok naseg porasa a koliko ce biti hrabar kad je u pitanju smanjivanje minutaze Vranesu ili njegovo potpuno izostavljanje, videcemo u Areni. Pozdrav svim grobarima i ostalim zaljubljenicima u kosarku.

Ma nemoj

pre 14 godina

"Razumem moje Delije sa komentarima. Pogledajte navijaci partizana vase komentare posle svake Zvezdine utakmice u evropi, prelistajte malo i pogledajte tu dozu mrznje u vama prema Zvezdi. Od 200 komentara bude 150 vasih na vest o zvezdi. Naravno da se isto vraca i vama.
(realnost, 25. mart 2010 23:30)

Zvezdine utakmice u Evropi ? Kada ? Gde ? u kojem sportu ? Daj reci, da ne moram prelistati sve novine od prošle godine.....

Uzgred rečeno ne samo Zvezda, nego i Partizan i Evropa se pišu sa velikim početnim slovima.

Pokojni Toza

pre 14 godina

Ja gledao prenos na netu, kaze komentator na cistom engleskom: "Ako ste mislili da je ovo glasno navijanje, sacekajte sledecu utakmicu u Areni u Beogradu" :) Doduse rekao je u Pionir Areni, ali nema veze, sustina je bitna :)

Serbian Arrow

pre 14 godina

Malo me cudi Duletova ravnodusnost,nadam se da je to samo trik starog lisca i da ce u Areni znati da motivise igrace i pritisne malo sudije.Posebno me nervira sto na njihove provokacije padamo u igrackom a samim tim i rezultatskom skoru.To se u punoj Areni ne sme desiti,doduse bicu tamo i dati svoj skroman doprinos.Ajmo grobari,napravimo ludnicu i pomognimo jos jednom ovim momcima,zasluzili su...VOLIM GA KO OKA DVA...

Arhangel

pre 14 godina

Na kraju će ispasti, da su Makabijevi igrači najbolji prognozeri i biće 3-1.
Za koga, nema dileme, jer se skor domaćina piše napred. Setimo se samo utorka: "Makabi-Partizan 0-1". A od danas, domaćini su crno-beli.

gandalf

pre 14 godina

Iako sam zvezdaš, u ekipi Partizana bi voleo da vidim Mladena Jeremića....dečko je fantastičan bek,šuter,sjajno igra jedan na jedan....i što je još važnije tek je na nekih 60% od svojih mogućnosti!!! Takav igrač je preko potreban Partizanu, to su uostalom pokazale prošle utakmice, a uz Duleta i evroligu dečko će da postane nezamenljiv član reprezentacije kojoj je takav igrač fali!!!
Tako da manite se dovođenja centra za sledeću sezonu....potrebniji je bek šuter a ja bi to voleo da bude MLADEN JEREMIĆ !!!