Četvrtak, 25.03.2010.

20:53

Makabi izjednačio, sledi Arena

Košarkaši Partizana izgubili su od Makabija u Tel Avivu sa 98:78 u drugoj utakmici četvrtfinala Evrolige, pa je rezultat u seriji sada 1-1.

Izvor: B92

Makabi izjednaèio, sledi Arena IMAGE SOURCE
IMAGE DESCRIPTION

296 Komentari

Sortiraj po:

rik

pre 14 godina

toliko pakosti,drskosti, prljavstine i arogancije u onim malim mozgovima izraelskog tima da je to necuveno i nevidjeno!!!(osim lazmea)

Realist

pre 14 godina

Nemojte da podcenjujete Makabi,igraju ti igrači za novac tako da ih publika neće puno uplašiti.Jedino može dati motiv više našim igračima da odigraju utakmice života.Greška je što se ne igra u Pioniru ali šta je tu je,nek odigraju kako umeju pa onaj ko bolje odigra neka pobedi.Ako se bude igrala majsorica biće to verujem utakmica decenije.

Pjanovic

pre 14 godina

Lepo sam rekao da Dule je trebao da kaze igracima posle prve utakmice, da je Makabi i dalje favorit.
Za klasu su bolji od Partizana.
Bice cudo ako pobedite jednu utakmicu u Areni.

Delboj

pre 14 godina

Predlozio bih vodjama Grobara novi pristup-koreografiju navijanja u Areni u trecoj utakmici.
Neka i uvod i prvih 5 minuta utakmice bude "grobna" tisina.
A onda... iz sve snage iz svakog grla pocet pjesmu...

Da se malo poremete i iznenade Makabijevi igraci.

GROBARI LOZNICA

pre 14 godina

"Providan dogovor. Makabi je pustio Partizan u prvoj utakmici da bi oba kluba napunila hale i odigrali 2:2, a da peta utakmica bude regularna. Ne iskljucujem mogucnost i da ce se veliki novac maknuti i na kladionicama. Secate se sta je bilo sa utakmicama Partizan - Petah Tikva?!
(Bale, 25. mart 2010 23:17)".

Covek je 100% u pravu. Na kraju ce biti 3:2 za Izraelce. Klubovi puni k'o brod, a navijaci srecni i zadovoljni pevaju Duletu odu radosti!
(o tempora o mores!, 26. mart 2010 12:15)


Alo momci,burek je jeftiniji...Ne trabunjaj svasta...

Meeloye

pre 14 godina

Braco grobari dobijamo ih ovde obe i idemo na F4...! Dule je spustio loptu u drugoj utakmici,sto se videlo po minutazi rezervnih igraca,da bi ih ovde dokrajcio.... Kuci smo izgubili od Unikahe sto je bila prva utakmica,tek po formiranju tima i od PAO-a koji je odigrao utakmicu sezone a po kvalitetu je za finale... Tako da opusteno.. GRMECE Arena i ZGAZICEMO ih.... ALEeeee,PARTIZAN le ale GROBARI S TOBOM SVE DO POBEDE.......!!!!

dusan rasta

pre 14 godina

Nema veze,idemo dalje.Na mene je najveci utisak ostavio trenutak kad Roberts uskace da brani McCalebb-a posle nasrtaja Andersona na njega.Doci ce Anderrosn,Pnini i Perkins u Arenu.Videce oni svog boga.

2rock

pre 14 godina

Čitam u jučerašnjem dnevnom sportskom listu izjavu Danilovića posle pobede nad Makabijem u prvom meču da je cilj postignut..bla, bla,bla... i da će se u Beogradu igrati dve utakmice... Začudih se kako čoveče zna unapred, pa kad još nisu drugu utakmicu odigrali, a recimo pobede ih opet u Izraelu.
I onda gledajući sinoć utakmicu shvatih kakvu su taktiku odabrali "GENERALI" Partizana - NEKA SE BITKA MORA IZGUBITI, ALI SE RAT NA KRAJU MORA DOBITI...
Pritom u ovoj sinoćnoj bici, sačuvali igrače od prevelikog emotivnog trošenja, sagledali sa čime protivnik još raspolaže i kao najbitnije dali priliku Srbima (namerno ne kažem Grobarima, jer lud je bilo koji navijač Zvezde ili drugog tima koji neće za Partizan navijati), da dva puta odgledaju jedan istinski spektakl i pritom budu ispraćeni za Pariz od strane svojih navijača...naravno tu je i finansijska korist koja nije mala...
Svu sreću Partizanu želim i da ispraši onaj nadobudni Makabi!

P.S. Mislim da bi se moglo ponovo razmišljati o pokrivanju fudbalskog stadiona. Ako ga fudbaleri neće nikada napuniti, onda bi košarkaši u svakoj jačoj utakmici... Kakav bi to doživljaj bio!!!

Igo-crno-beli

pre 14 godina

Bratići,sada sledi šou u Areni,krcatoj,trebalo bi postaviti videobimove ispred Arene i na stadionu Partizana,ta ogromna energija će istopiti našeg protivnika!!!Arena da bude crno-beli kolorit,grlo i dlanovi na maksimumu,naši ljubimci samo hrabro i to je formula uspeha= Bersi-Pariz!!!

Dorcol brate, Srbija!

pre 14 godina

Vidi se da si dosao iz nekog sela. Zivis u strogom centru Beograda, a kazes SA Dorcola... Decko Dorcol nije planina niti brdo pa da neko bude SA Dorcola...

Svu srecu zelim Partizanu.
Zvezdas
(djole, 26. mart 2010 00:27)

Da li bi bio ljubazan da me naucis kako se kaze, ako se ne kaze SA Dorcola?
Ili ne znas kako se pravilno kaze, ali nekim cudom znas da se ne kaze onako kako sam ja rekao?
A to da sam dosao iz sela, jel to trebalo da bude uvreda ili?
Ja znam odakle sam, i time se ponosim. Pozdrav uz pesmu: Zanela me svetla velegrada...

... bice, bice, ITEKAKO ce biti!!!

pre 14 godina

... nama navijaci pevaju sat vremena posle poraza kod kuce i dva puta zovu igrace da se vrate na teren da ih pozdrave! Hm??? Da li je to ljubav ili je ovih dana samo kul biti navijac KK Partizan? Pa, rekao bih ono prvo, jer se na delu vidi ko je dovoljno velik i ponosan da navija za ove momke i NAS klub.. To je privilegija najboljih!!! A na zlokobne i podsmehom "obojene" komentare nekih drugih "navijaca" smejem se slatko, slatko, ah slatko... A moje crno-belo srce puca od srece sto ce PARTIZAN igrati na F4, jer onim prepotentnim coveculjcima iz Makabija nista osim dva poraza u Areni ne sleduje... Na svu onu grubost i provociranje od sinoc odgovoricemo 23000 puta snaznije, pa da vidimo ko je baja!!! Pobedite ih Grobari, da i "zvezdasi" imaju cime da se hvale (ako su skontali!?)...

Nestasna ljubicica

pre 14 godina

Ove prepotentne, bezobrazne, mentalno ogranicene, igracki limitirane (trci i pucaj) amerikance koji igraju za ponos Izraela, plus jedan ipo izraelski igrac u istom, Partizan ce u utorak da osuri po usima, a u cetvrtak ce da ih oduci od igranja kosarke.
Partizan se voli...

o tempora o mores!

pre 14 godina

"Providan dogovor. Makabi je pustio Partizan u prvoj utakmici da bi oba kluba napunila hale i odigrali 2:2, a da peta utakmica bude regularna. Ne iskljucujem mogucnost i da ce se veliki novac maknuti i na kladionicama. Secate se sta je bilo sa utakmicama Partizan - Petah Tikva?!
(Bale, 25. mart 2010 23:17)".

Covek je 100% u pravu. Na kraju ce biti 3:2 za Izraelce. Klubovi puni k'o brod, a navijaci srecni i zadovoljni pevaju Duletu odu radosti!

HB

pre 14 godina

Navijam za CZ od kada znam za sebe,ali nikada se nisam radovao porazu KK Partizana u Evropi...Odusevljen sam partijama koje pruzaju ove sezone(imajuci u vidu mali budzet i ogromnu reformaciju igrackog kadra,jer su im otisli Tepic,Velickovic,Tripkovic,Lasme itd)i iz sveg srca im zelim da prodju na Final 4 EL zbog dobrobiti nase kosarke!!! Cela nacija treba da se ujedi i da podrzi ove lavove u borbi za ogroman uspeh u Evropi...Samo kopleskasi se mogu maloumnici se mogu radovati porazu Partizana...Svi u Duletove pulene!!! :)

Vladimir

pre 14 godina

Dragi moji,

jeste da se nerviram svaki put kad vidim ono Pepa Prase jer navijam za Zvezdu, ali moram reci da ipak treba dati svaki respekt Partizanu. Sa punom Arenom mada mislim da je Pionir pravo mesto za naredne dve utakmice postoje sanse da Partizan ide dalje. Mislim da ce se u prvoj utakmici sve lomiti. Ko to dobije ide dalje. Plasim se da s ruke nestegnu pa da se promasuju svakojake lake pozicije, ali mislim da kljuc uspeha lezi u mirnoj glavi i taktici. Usmeravanje igraca Makabija u reket i na kontra stranu od ruke kojom vode loptu. Andersona u levo Eidson u desno, a onog Visnjevskog pustati na centra a zatvarati povratni pas na 6.25. Zagradjivati na skoku da ne dolaze sa posta na skok nego ih sto vise ugurati u reket. Veseli sto vise po osnovnoj liniji da ulazi unutra, dok Maric kad primi loptu u reketu neka ne razmislja o povratnoj nego neka ide do kraja. Ili kos ili faul treceg nema. Rasic sto vise sut sa strane, i isto tako mali crnac ulaz iz drugog plana na ulaz. Roberts na posta ili 6.25 ali nemora da sutira svaki put nego da siri odbranu i da otvara prostor Maricu za 1 na 1

Puno srece

vlada

pre 14 godina

A sto ce da se desi u "Areni"??
Citam komentare i samo ta rec kad dodju kod nas u arenu,jel ce Jevreji da prvi put vide halu?Oce njih da to ocara i da beze glavom bez obzira??Halo!Pa ti Jevreji su imali hale pune pre 40 godina,haloo bre spustite se na zemlju vise stom arenom.

Bogat Jevrej drzi celi svet!

Dominik

pre 14 godina

Bo McThunder...mali je pokazao da munja moze vise puta da pogodi u isto mesto!1!1! Tek ce da ih pokosi!!!
Glasajte za nase igrace (Partizan+internacionalci) na Euroleague.net!!!

Sarma

pre 14 godina

...Partizane, ti znas
da cu za tebe dati sve.
I ne boj se za nas,
uz tebe Jug tvoj ostace...

▓█ ♥ █ ♥ █ ♥ █ P A R T I Z A N █ ♥ █ ♥ █ ♥ █▓

Miloskg

pre 14 godina

Da sam bio na mestu Bo-a onom loptom bih zavuko u glavu Andersona.Gerson kaze 40 bacanja je bilo za Partizan,a oni su toliko bili ko da igraju ulicni basket u getu.Sad jedva cekam onog Adersona ovde,hjihova publika skoro losa ko u nasih **na.

rs

pre 14 godina

Samo poruka za ove delije koje mlate gluposti- Neko izgubi od Makabija u gostima i to tek u drugoj utakmici,a neko od Nimbruka na domacem terenu.

cibonausrcu

pre 14 godina

Iako sam Hrvat i navijač Cibone bilo bi mi veoma drago da bilo koji klub sa ovih prostora dođe do Pariza. Mnogo puta sam gledao Partizan ove godine i siguran sam da može proći, štoviše evo bacit ću kladu na vas susjedi. Nemojte me iznevjeriti , hrabro do F4 , a tamo onda sve kreće od nule i svašta se može desiti.

DBZ

pre 14 godina

Sestre i braco Grobai koji cete imati srecu da budete u Areni, NAJLEPSE vas molim - narocito one koji ce da sede iza koseva - da budete fini i kulturni dok se izvode bacanja. Ono majmunisanje publike u Nokia areni dok jedan Aleks Maric izvodi bacanja mi ne izlazi iz glave. Mislim stvarno?
Bice bolje, mora biti bolje u Areni. Hasta la victoria SIEMPRE, vidimo se u Bersiju!

...samo tebi verni, samo tebi odani...

pre 14 godina

Da se igra u Pioniru ne bih sumnjao u prolaz na F4,mislim da ce biti tesko da dobijemo oba meca u Areni, ali verujem u prolaz. Ajmo crno-beli ooooooo....

pirke

pre 14 godina

(Neutron, 25. mart 2010 22:40)

Koga bre lazes, pa nisi ti zvezdas, a na kraju sta ce nam oni u Areni, navedi mi 2 daobra razloga.

Jelena

pre 14 godina

Prvo sam htela da odgovorim ovim sitnim dusama sto slave nas poraz,ali nisu oni toga vredni....
zato cu da kazem samo ovo: hvala momcima na onoj pobedi, na brejku koji smo svi prizeljkivali...
a u areni zna se....da im vratimo sve!duplo!

HVALA TI CRNO-BELA LJUBAVI

Dragan genije

pre 14 godina

Dule je stari smeker, i zna sta radi, verujte mi...

Napao je prvu utakmicu potpuno, do maksimuma! Kada smo to dobili, nije realno ocekivati da ponovimo istu igru, ipak smo se ispraznili.

Dovoljno je videti minutazu igraca Partizana i Makabija u obe utakmice. Makabijeva potpuno ista, preslikani minuti skoro svim igracima. Nasima naravno da nisu, Dule je rotirao, skrivao karte i to se videlo. Razlika u minutama vise nego ocigledna.

Makabi nema neku drugu opciju u odbrani, to je ocigledno. Siguran sam da ce Dule naci kljuc za njihovu odbranu na Maricu.

Procenat suta makabija bio je neverovatan.
Da li neko misli da je realno da Blutental i Fiser pogadjaju sa distance u areni kao veceras, i to sve preko ruke iz trka? mislim sto je mnogo mnogo je...
Anderson je jedini koji ovde ima stofa za arenu, ostali ce se smrznuti, nece se videti, u to sam siguran...

Goran pfc

pre 14 godina

@ Mario
Bravo za ovog momka. Neka pogledaju sta su pisali posle nasih utakmica U Uleb kupu, pa utakmica u jadranskoj ligi,vise od 50% komentara bude vredjanje Zvezde. Tu se vidi ko ima komlekse. Na vest da Nimburg ulazi u jadransku ligu (vest o zvezdi nema veze) , vise 0d 70% komentara je bilo grobarskih u kontekstu vredjanja Zvezde. I sad kao ja treba da se sayaljevam na partizan. Suvise su oni mali za nas da bi se time opterecivao.
(Budimo ljudi, 25. mart 2010 23:52)

MOMCI,VI OCIGLEDNO IMATE NEKI PROBLEM?
POREDITE NASU UTAKMICU SA MAKABIJEM,I VASU SA BOSNOM ILI KAKO SE VEC ZOVE KLUB?
MI IGRAMO CETVRTFINALE EVRO LIGE,MISLIM DA SVAKO NORMALAN ZNA DA NIJE NIKAKAVA SRAMOTA IZGUBITI U GOSTIMA U CETVRTFINALU.
A VAS PORAZ OD BOSNE I JESTE ZA SPRDNJU,ROLANGAROSOVCI!

jojole

pre 14 godina

Partizan je uradio realno koliko je treba i mogao. Rezultat u seriji 1-1 je odlican. Sada je sve otvoreno. Nerealno je bilo da bude 0-2 a lako je moglo biti i 2-0. Svaka cast Duletu i momcima. NAPRED PARTIZAN!

pepeyac

pre 14 godina

Ne volim teorije zavere ali juce je Dule i pored nevoljnog igranja nasih igraca i pored ociglednih gresaka u odbrani bio prilicno smiren za jedan TOP 8.
Nazalost novac nam je preko potreban i dve sledece utakmice u Areni.
U Beogradu se sve zavrsava.

RADUJTE SE GROBARI OVO JE NASE VREME!!!

Sasa The Grobar

pre 14 godina

pa sta ako smo izgubili 20 razlike , pa sta ako nismo igrali dobro , Makabi nema sanse da dobije obe utakmice u Areni , kad ce vec neko da shvati da oni nemaju centra ...a vi pravi grobari gde ste sad da podrzite nas klub i kada gubi , a sad mu je to najpotrebnije
(nistanijegotovo!!!!, 25. mart 2010 22:34)

Druze, ne lupaj, pravi navijaci ne bodre svojh klub na forumu B92 (iako tu treba dati podrske, kad se stigne) vec u Areni !!!

Ja svoju kartu za 30.03 imam, a ti???

BLOK 45

pre 14 godina

Da nam je neko pre odlaska u Izrael ponudio 1-1 naravno da bi oberučke prihvatili.
Tako da nema potrebe da se razglaba o sinoćnjoj utakmici, jer je sad sve NA NAMA.
Znamo da će Duletovi momci dati 100% na parketu jer drugačije ni ne znaju, znamo i da naši momci neće oprostiti bezorazluk i tuču ovih "žutih" !!!
Samo MOLIM sve koji dođu u ARENU, dajte 100% sebe za naš PARTIZAN, nek niko ne štedi grlo i dlanove, nek se ove prepotentne curice zalede kad čuju huk 23.000 SRBA !
I još nešto, svi vi koji idete u ARENU jer je to "in" i "fensi" , molim vas ne dolazite!!
U utorak i četvrtak nam trebaju junaci i na tribinama i na parketu.

A to znači da kao

Krle

pre 14 godina

Da nam je neko ponudio 1-1 pre nego sto smo krenuli, svi bi se potpisali. Svi smo sanjali da ih dobijemo bar jednu tamo i dobili smo ih! Rekao sam juce da ce biti 3-1 za nas, tako mislim i posle ovog poraza. Sinoc su uspeli da nas dobiju samo na batine, dok nisu izazvali frku u drugoj cetvrtini utakmica je bila egal. Pikirali su Veselog i Boa koji su tada bili najraspolozeniji za igru, Dule je izveo igrace da se smire i tu su nam poremetili ritam. Trecu i cetvrtu cetvrtinu smo takodje igrali egal, bez obzira sto smo imali los sut sa linije bacanja i iz igre i sto su oni imali dosta lakih poena. To vam dovoljno sve govori, kad ih stisnemo u Beogradu kako na parketu, tako i sa tribina, nece znati sta ih je snaslo. Na pamet i na umece ne mogu da nas dobiju i da hoce. Evroliga se ne osvaja sa 6 sutera za 3 poena i 2 krila!!! U Beogradu su nasi, pre svega sto nece moci da dizu frku, jer ce samo jos vise da zapale 23000 Grobara, a onda su tek nasi. Pritom mislim da im mi tek spremamo iznenadjenje u taktickom smislu. Videlo se da se nasi ne trose da ih stignu i u ovoj utakmici, jer ne bi iskreno bilo realno da se dva puta vratimo sa tolike razlike, vise se cuvala energija za naredne utakmice. Ljudi ja sam veliki optimista po pitanju naseg prolaska dalje. To nisu sanjarenja nekog navijaca, stvarno sam uveren da imamo izuzetno lepe sanse da ih dobijemo obe u Beogradu.

mirko22

pre 14 godina

ne mogu da verujem da se javljaju neki likovi koji su zadovoljni porazom partizana!!!!!!
garant imaju 15 godina,jer ako imaju vise zalosno je!
ja ne navijam za partizan(u domacem prvenstvu) ali da navijam za neki makabi,olimpiakos,barselonu...nikad! a ne mogu da verujem da i najveci protivnici(u navijackom smislu) partizana mogu da navijaju za makabi posle one sramotne predstave sinoc,kukavicka igra,na buku i fizicki obracun sa klincima iz partizana! sramota,kukavicka igra! jedva cekam meceve u areni!

martin

pre 14 godina

Ovaj srbijanso-jevrejski maraton trajace 5 utakmica.Sada ce domaci u sledecoj u Areni pobediti goste ubedljivo, pa ce gosti u sledecoj u neizvesnoj zavrsnici pobediti sa pola kosa ili mozda cak u produzecima da bi se glavni okrsaj pponovo odigrao u Izraelu. TAda ce se igrati prava utakmica bez unapred odredjenog ishoda (mozda) Dotle ce se prodavati karte za utakmice, novinari ce usijati svoje kompjutere, komentatori ce objasnjavati kako saksija na dnu ima rupu, radice se biznis, kladionice ce se usijati. Nisam baba Vanga ali pogledajmo istini u oci i zamislimo neki drugi scenario!

bagi arapin

pre 14 godina

DULE GENIJE !!! Koliko mogu primetiti,spojićeš nespojivo,sjedinićeš nebo i zemlju,ujedinićeš u zemlji SRBIJI nešto što niko nije mogao zamisliti akamoli pokušati.Pobeđuješ nepobedive,zariš SRBIJU žešće nego proljećno sunce,elegantno i neprimetno poput čarobnjaka oboji sve ucrno belo.Daj da se to razlije i EVROPOM naravno PARIZOM!!! Kakva mi je čast biti PARTIZANOVAC ,HVALA ti D U L E genije.

Lepi Fika

pre 14 godina

Ako stvarno dodje 20 000 grobara u Arenu,to je skoro celokupna populacija navijaca partizana.
Znaci nece ostati niko van Arene,odziv 99%.

Bojanc

pre 14 godina

U Izrael smo otisli po jednu pobedu i trebalo bi da se vracamo zadovoljni. Jucerasnja utakmica je bila lose odigrana od strane Partizana, ali je ponasanje i odnos igraca Makabija za svaku osudu, ali cemo im sve to vratiti u Bg. jedino sada zalim sto necemo igrati u Hramu kosarke, gde ti 8000 ljudi visi nad glavom celu utakmicu, da vide prepotentni Amerikanci sa kim se kace...
Nmdv da se cigani i dalje javljaju na vesti o Partizanu...
toliko...

Milosh Strashni

pre 14 godina

Samo napred. Nista nije gotovo. A i da jeste, kao sto nije, opet bi mi bilo puno srce. Pitaju me neki Bugari juce da li su ti navijaci Grobari(pustao im snimke iz Arene i Pionira). Objasnjavam im da smo svi mi navijaci Partizana Grobari i da svi celim srcem volimo nas klub. I da je to poseban odnos kluba i navijaca koji retko gde, ako uopste igde i postoji. Bugari kazu da smo ludi kada su videli atmosferu iz Pionira i Arene. Kazem ponosno JESMO!! Takvi smo svi. Svi do jednog. I SVI DO JEDNOG ZA PARTIZAN.

Bambi

pre 14 godina

Pisem ovde prvi i poslednji put. Hocu da kazem sledece: Partizan ce pobediti u obe utakmice u Areni i otici na F4.Tacka.
(Marko Rancic, 26. mart 2010 01:33)

Ne pisem ovde prvi, niti poslednji put. Hocu da kazem sledece: Makabi ce razbiti grobare u obe utakmice u Areni i otici na F4.Tacka. Pardon, znak uzvika !

Farčić

pre 14 godina

Makabi je u ovoj utakmici nadigrao Partizana kao što je u 1.utakmici bio nadigran kada su posle 21 razlike pokazali neznanje misleći da se utakmica dobija sama od sebe.Inače govoriti o tome da je Makabi dobio na silu je totalna zaslepljenost kada se uzme u obzir da je kod prve namerne greške Veseli pokazao jedan unapred isplanirani nasrtaj što pokazzujee kakvim se sve nesportskim sredstvima služi Partizan da bi im Izraelac pri kraju utakmice vratio što je već moglo da bude i za direktno isključenje.

Perica

pre 14 godina

Što se utakmice tiče, nije bilo očekivano da ih opet dobijemo, ipak su "PONOS" Izraela.

Osvrnuo bih se samo na igrače i navijače. Ako ponašanje Andersona (SUMO RVANJE s kim stigne), Pninija (ULTIMAT FIGHT na parketu košarkaške dvorane), manekensko šetanje g-dina VLASNIKA Makabija po terenu ko po modnoj pisti, bez upozorenja i posledica, šetanje Geršona s kraja na kraj terena ko po Kalemegdanu i tuča publike s policijom u svojoj dvorani i državi predstavlja PONOS, ja menjam planetu! Možda reč ponos ima različito značenje kod nas i kod njih.
Sve to "naše" sudije ne sankcionišu, daju tehnički grešku i Robertsu, jer je mogao da ostane invalid, pa je čovek, normalno, odreagovao, Anderson ne dobija ni usmeno upozorenje za svoje ponašanje, u gužvama su bili ne samo nemi (kako i stoji u njihovom pravilniku), već i slepi (ne mogu reći posmatrači). Marić treba da ostane bez ruke ili sa dva polomljena rebra da bi dobio faul, a klizanje žutih i let u prazno predstavljaju faul Partizana.
Ipak, možda nisam u pravu, jer sigurno to bolje znaju oni koji na Marakani igraju košarku i izvode piruete u šesnaestercu, a ultimat fight van njega (i tu je, kao i u Nokia areni sve čisto). Zato deco, ostavite se ovih mudrovanja i radite domaći iz likovnog, ili tehničkog.

U Areni kako bude, pokazali su momci da su u vrhu, ako ne na vrhu Evropske košarke.

bbrs

pre 14 godina

grobari, ne generalizujte stvari sto se tice zvezdinih navijaca! ovi sto se raduju porazu partizana su verovatno oni internet navijaci i oni stadiona ni hale nisu ni videli! to su navijaci koji su uz zvezdu samo putem malih ekrana! a ja takve ne podnosim! pa kako neko moze da navija za izraelce protiv srba, ljudi da li ste vi normalni!? budimo srbi pre svega! a pobeda partizana u ovom cetvrtfinalu i odlazak partizana na final-four znaci mnogo i za srpsku kosarku i za zvezdu i za sve nase klubove, razmislite malo! svaka cast za duleta vujosevica i za momke, imaju srce kao cela srbija! ne vidja se svaki dan da ekipa ciji je budzet 2 miliona evra gazi i one ekipe ciji je budzet desetostruko veci! srecno grobari, a sutra svi na marakanu da protiv lala pomognemo nasoj zvezdi!

Ljubicica

pre 14 godina

Partizan je za 2 nedelje odigrao 6 utakmica....Pa znao je Dule sta radi, pogledajte minutazu Djekica i Mitrovica...I cak i sa tim Partizan je solidno igrao i dao 78 poena...A sad pakao u Areni i Pariz nas ceka...

dado

pre 14 godina

Kad gledam ove komentare shvatim da sve vise i vise zvezdasa s paznjom prati rezultate Partizana i pokusavaju da nadju satisfakciju u losim izdanjima Partizana. Kao vecina partizanovih navijaca nemam pojama o rezultatima Zvezede a tesko da bih se moga sjetiti njihova dva igraca.
Suma sumarum> Partizan, ponos Srbije, daje satisfakciju gradjanima Srbije.

BrB

pre 14 godina

Ako su mi jasni ovi '' Srbi'' sto im je milije tudje zlo nego svoje dobro ..........Samo napred Partizan ,a vi polako u seosku ligu ili sto vec igrate.......

Ištvan iz Subotice

pre 14 godina

Niti sam Grobar, niti Srbin, ali nikada mi ne bi palo na pamet da navijam protiv bilo kojeg tima, koji predstavlja moju domovinu. Ovaj put ni da sam jevrej po veri.
Ja sam optimista, pa hajde da se malo našalim: biće u pravu igrači Makabija, biće 3-1, za koga, već nije ni pitanje, kada se zna, da se skor domaćina piše prvi. Zato se i do juče pisalo 0-1, a domaćin je od danas Partizan.
Ako su ovi, koji pljuju po Partizanu zdravi, neka im je na čast, ako sa tim mogu i mirno spavati, ali ako su bolesni, poručujem im, da se mogu lečiti na račun iste države, protiv čijeg šampiona i predstavnika na međunarodnoj sceni navijaju.
Pozdrav svima.
NAPRED PARTIZAN I ŽIVELA SRBIJA !!!

solicitor

pre 14 godina

Nije ni strasno ni sramota izgubiti od bilo koga iz prvih 8 u Evropi. Mi smo vec uradili vise nego sto je po zakonima biologije, ekonomije i alhemije moguce. Svaka nasa sledeca pobeda u ovoj fazi ce biti jos jedno probijanje limita.

Nije vazno hocemo li proci u F4, vec smo uradili dovoljno, ali su nas DV i KKP uverili da mogu da pobede SVAKOGA, da mogu da dostignu bilo koju razliku i zato se s punim pravom nadamo da mozemo dalje.

Sta god da se desi, ponosni smo na nas klub!

P.S. Da svi dodju u Arenu sa crno-belim palestiskim maramama :)

susjed kosarkas

pre 14 godina

I dalje imate dobru sansu za F4,i zato glavu gore.Cak i da se ne plasiraju treba da ste ponosni na njih.Partizanu zelim sve najbolje i pozdrav svima!

UE_PFC

pre 14 godina

Kako se primaju pristalice kkss-a,nikada nisu ni osetili drazi top_8 pa sad likuju al to je dokaz njihove malodusnosti!Makabi tek da dodje u pakao arene!

Zhhika

pre 14 godina

@Procitao sam svih 115 komentara i od toga je 8 upuceno u negativnom kontekstu tj od navijaca Crvene Zvezde onda sam otvorio komentare na poraz Crvene Zvezde od Bosne (beznacajna utakmica za razliku od ove) i od 87 komentara 46 je napisano provokativnih od strane navijaca Partizana. Ne navijam ni za zvezdu ni za partizan jer sam hrvat ali me zainteresovalo posto stalno i jedni i drugu ovi drugi iskompleksirani i sl pa reko ajde da vidim kojih vise ima i bogami grobari daleko,daleko vas je vise. Ovo je zaista objektivan komentar ko misli da je subjektivan neka uradi isto sto i ja tj prebroji komentare..Malo ste ako tako kazete i jedni i drugi "iskompleksiraniji" od delija,jer delije vas klub ocigledno ne zanima jer od 115 nekih 8 komentara je stvarno jako jako zanemarljivo..Zapitajte se malo jesu li oni optereceni vama ili vi njima????? POZDRAV IZ VINKOVACA
(mario, 25. mart 2010 23:17)

A koliko li je tek iskompleksiran i opterećen neko ko udje na sajt na kome su vesti iz druge države i broji komentare da bi uporedio zastupljenost navijača jednog,odnosno drugog kluba...

A naravno da će više komentarisati navijači Partizana Zvezdine utakmice zato što Zvezda mnogo češće gubi.

ali bice kasno...

pre 14 godina

Ja sam lepo rekao da cete razljutiti Makabi a onda ce vas rasturiti 3-1!
51 poen ste primili na poluvremenu ??! I to najbolja odbrana?? Olimpiakos vodi, idemo crveno beli do 2-0
(Dejan Dorcol, 25. mart 2010 21:14)

Niste ni svesni kako cete preporucivati ovaj komentar za 2 nedelje kad se covek javi sa ovim istim komentarom!

martin

pre 14 godina

partizan je promasio 15 bacanja, makabi 5....
partizan je sutirao iz igre 50%
makabi 80%....

rece gerson juce da partizan ne moze da ponovi sutersko vece od utorka....
ponovio je... presudio je njihov sut za 2 (28 makabi 16 partizan)....

p.s.
sutirajte 80% u areni!!

mladen

pre 14 godina

zvezdas sam od kad znam za sebe i poslednjih 40 godina nisam pozeleo da podrzim partizan DO SADA.

imajuci da umu kako su nam se i zvezda i partizan sunovratili, gde nam je basket ovih dana, a narociti sta je vijosevic do sada cudesno odradio sa partizanom smatram da NIJEDAN zvezdas nema pravo da otvoreno bude protiv partizana koji stvarno pravi cuda! znaci, ako niste toliko savesni i patritski nastrojeni da navijate za partizan tj za svoju zamlju i cast basketa i sporta onda bar cutite.

pljuvati sada po partizanu bilo bi dno dna i prikladno samo onim najnepismenijim zvezdasima koji nemaji dve daske u glavi vec kao i neki tuzni partizanovci obitavaju u socijalnoj patologiji.


dakle, zivela zvezda, no NAPRED PARTIZAN!

vidimo se u areni, ako dodjemo do karata.

milos ali grobar

pre 14 godina

nasli navijaci KK Sledeca Sezona da likuju posle poraza Partizana! a to je bizarno, isto kao kad bi se npr. Clipersi (koji play-off nisu decenijama videli, dobijaju Lakerse svaku 10-u tekmu i sl.) rugali Lakersima nakon izgubljene utakmice u gostima u finalu konferencije! molim dileje, pardon delije da se drze svoje avlije!

zoran kosic

pre 14 godina

Moj sin se zove Dusan a on mi je sve na svijetu i ovo mi je jedina prilika da kazem onoj dvojici Dusana koliko mi znacite u zivotu.Hvala vam od srca na svim radostima do sada pre svega na tome da cu kad Dusan"mali" postane Dusan"veliki"moci reci pogledaj sine sta je ljubav,sta je srce,sta se ne kupuje nego nasledjuje.Jos jednom hvala za sve...i volim ga...

Dovla

pre 14 godina

Inace navijam za CZV da napomenem,Ne vidim razlog zasto bi se neko radovao vasem porazu u Evropi....Veliki sam Delija ali i Srbin tako da Grobari...srecno na domacem terenu!

Aca Nis

pre 14 godina

Ljudi,odavno nisam video odvratnije,prepotentnije i nekulturnije igrace,od ovih Makabijevih.Ali iza svega stoji veliki strah.Znaju Viznevski i Anderson vrlo dobro sta ih ceka u Beogradu.Nemojte zaboraviti da su mnogo bolje ekipe ispadale od Partizana,prvaci evrope.Makabi je domacinska ekipa,ali mi smo najdomacinskija ekipa u Evropi.Pred 20000 vernih grobara,Makabi nema teoretske sanse za pobedu.Onda ce da vide sta je pritisak kad parni valjak pocne da melje!Zajedno na F4! Spomenik Duletu za zivota!Napred PARTIZAN!!!!!

Nemanja

pre 14 godina

# Tako je Makabi, samo gazi!
Koliko sudije vuku za partizan pa to je neverovatno!
Ako Makabi bude imao sudjenje kao partizan veceras lagano dobija obe utakmice u BG.
(solfedjo, 25. mart 2010 21:10)

Navijam za Zvezdu, ali mi nisu jasni ljudi koji navijaju za neki izraelski, litvanski, španski ili neki drugi klub, a ne za srpski...

Sve u svemu, Partizan je ostvario veliki uspeh, tako što je pobedio Makabi u Izraelu i sada je u prednosti, ali se plašim utakmica u areni, pošto je jako teško dobiti istu ekipu dva puta u razmaku od dva dva dana.

Puno sreće Partizanu u nastavku evrolige.

Samo napred!

pre 14 godina

Nemam vremena da čitam ni tekst ni komentare, ali kao zvezdaš, želim da poručim partizanovcima da se ne uzbuđuju previše zbog ovog poraza.
Imate mini brejk!
Imate dve utakmice, svaku pred 25.000 ljudi!
To je bruto, oko 1 milion €!
Imate šansu da stvari rešite kod kuće, što Vam iskreno želim.
Šta više?

Rior

pre 14 godina

Sigurno da sam zadovoljan rezultatom 1:1 u prvoj seriji protiv velikog Makabija.Jeste li primetili da Stubovi Srpstva uglavnom navijaju za Makabi,Olimpijakos, Barsu,Mancester...Valjda je to dokaz velikog patriotizma.

Igoritza

pre 14 godina

ja razumem da je ovaj dule vujosevic majstor, i verovatno niko od mene ne zeli vishe da ovi momci dobiju makabi, ALI -

iz istorije znamo da ni Vujosevic ne moze da zanemari uticaj "odela", i mame i tate, i slichno (mislim na Vuleta Avdalovica), pa se onda i sad pitam - ko drzi ovog #$%^&* Vranjesha na terenu i u igri .. ? ako je visina - evo ja imam komshiju od 2.18cm koji bi mogao da uhvati loptu u ruke, kad mu se doda.

dodaje mu rasic iza ledja, fenomenalno, ja vec vidim ala stiv nesh asistenciju - a Drvo u reketu prati loptu ochima samo - jedva!

i, odigra taj vranjesh preko 30 minuta ...

ovoj ekipi partizana treba jedan momak visoki, koji ce bukvalno da olakshava Maricu posao, da smeta, i da primi kad njega utroje - poshto to redovno rade. i eto ga prvak svemira, a ne evrope. a nazalost - NIJE da ih nema, nego se ovde neko igra sa karijerama mladih ljudi, a vranjesh igra po nechijem nalogu, jer mi je prosto neverovatno da struchnjak poput vujoshevica ne vidi da bi jedan drveni stub sa tochkicima pruzao bolju partiju.

vlado

pre 14 godina

Znate kako kazu, ko visoko leti MAKABI PADA! Ko je malo pazljivije i malo dublje gledao ovaj mec imao je sta i da vidi. Mogao je da vidi da Partizan dobija 2 meca bez problema (ne mislim na pobjede od 20+ razlike mada je tako nesto vrlo moguce u 4. mecu ali garantujem dvije pobjede i put u Pariz). Sve sto su imali ispucali su u ova dva meca (mislim na taktiku Makabija) i vise nista novo od njih ne mozemo vidjeti, dok je Dule tako iskusno odradio prvi a pogotovo ovaj drugi mec! Zasto? Pa ako cemo iskreno glupo je napasti Makabi svim silama na njihovom terenu pogotovo poslije vodjstva od 1-0 i ocekivati 2-0! Niko ne moze ocekivati 2 pobjede protiv Makabija u 2 dana i to na njihovom terenu. Zna to Dule dobro i zato je svoje adute ostavio za Arenu! Jos jedna negativna stvar koja nikako ne ide u prilog Makabiju je ponasanje igraca na samoj utakmici jer time su sami sebi jos vecu stetu nanijeli. Poslije svega vidjenog veceras, mnogo sam sigurniji u prolaz Partizana nego poslije prve utakmice. Odgovorno tvrdim da uz podrsku sa tribina koja kao i do sada nece nedostajati i pravi pristup utakmici za koji ce se Dule pobrinuti navijaci Partizana (oni koji su u mogucnosti) pocnu da rezervisu karte za Pariz! Neko rece poslije prve utakmica "Dule stavio Nokiu na silent" a ja kazem "GROBARI i PARTIZAN upalili vibraciju u BEOGRADSKOJ ARENI" (znaju "Izraelci" da ce da im zvoni u glavi ali se na vibraciju nisu spremali). Pozdrav i vidimo se u Parizu!

Djavo_KG

pre 14 godina

Oduvek sam znao da su cigani i grobari isti i da nema razlike medju klubovima. Sad posle ovih komentara mozete da se fuzionisete u jedan Crveni partizan, u klub narodnog jedinstva.

Arena

pre 14 godina

POZDRAV IZ VINKOVACA
(mario, 25. mart 2010 23:17)

Pa najbolje jos da se oni ''sprdaju'' na nase ''neuspehe'' kao mi na njihove,.. ne brini ti za nas, ima nas na obe strane svakakvih, ali veruj da svaki normalan navijac ili obican ljubitelj sporta, zna da je malo bezveze prozivati suprotnu stranu, bili to mi ili oni, u porazu od Makabia na njihovom terenu u top8 EL, pa mi ti reci da li je to neki poseban razlog da nas delije peckaju

mare 025

pre 14 godina

Ponovo se javljam, ali ne da bih komentarisao skandalozno ponasanje igraca Makabija, vec nesto drugo. Moram da odreagujem - ljudi, pogledajte naslov na Indexu, oni stvarno ne znaju sta ce od mrznje i zavisti na sve sto dolazi iz Srbije. "Maccabi rastavio Partizan na proste faktore", da nije smesno bilo bi tuzno! Ukoliko bolje obratite paznju primeticete da su naslovi i komentari na Indexu vrlo cesto cinicni, drski, provokativni, na granici dobrog ukusa, a da malo imaju veze sa objektivnim novinarstvom.

MojBratBane

pre 14 godina

Fisheru dodji u PARTIZAN!!!

covece, onaj lasme se ziv nije video ove 2 tekme... ali mislim da je inace dobar ove sezone, mozda mu je partizan ostao drag pa mu se ne igra :)

realno, ni novica ni tepic ni tripkovic a ni lasme nisu napravi bum ove sezone u evropi... da je bilo samo malo kinte ove sezone ne sumnjam da bi osvajali evroligu... ma sta ja pricam, mi i ovako osvajamo evroligu!

Aki

pre 14 godina

Procitao sam svih 115 komentara i od toga je 8 upuceno u negativnom kontekstu tj od navijaca Crvene Zvezde onda sam otvorio komentare na poraz Crvene Zvezde od Bosne (beznacajna utakmica za razliku od ove) i od 87 komentara 46 je napisano provokativnih od strane navijaca Partizana. Ne navijam ni za zvezdu ni za partizan jer sam hrvat ali me zainteresovalo posto stalno i jedni i drugu ovi drugi iskompleksirani i sl pa reko ajde da vidim kojih vise ima i bogami grobari daleko,daleko vas je vise. Ovo je zaista objektivan komentar ko misli da je subjektivan neka uradi isto sto i ja tj prebroji komentare..Malo ste ako tako kazete i jedni i drugi "iskompleksiraniji" od delija,jer delije vas klub ocigledno ne zanima jer od 115 nekih 8 komentara je stvarno jako jako zanemarljivo..Zapitajte se malo jesu li oni optereceni vama ili vi njima????? POZDRAV IZ VINKOVACA
(mario, 25. mart 2010 23:17)



Provalio sam te samo zbog tvoje ekavice,Hrvati ne pisu ekavicu...A i ti znas da u basketu sluzite samo za zezanje,ipak Bosna nije zadnja to je za uspeh..Kad tako brojis komentare idi na utakmicu Orlean-PARTIZAN pa broj...A za ovu utakmicu ima manje vasih komentara jer su se neki od dozvali pameti jer je ovo TOP8 i Makabi...

Objektivni

pre 14 godina

Makabi je izuzetno dobra ekipa skup fenomenalnih pojedinaca koji kada ih krene melju sve pred sobom ,pored toga imaju ubedljivo najjacu publiku od BOGATIJIH ekipa u cijim halama uglavnom vlada pozorisna atmosfera ,stoga je pobeda Partizana u 1 utakmici VELIKA kao kuca ....
Ocekuju nas 2 utakmice u Areni pred 23 000 grobara ,ono sto znam je da u takvoj atmosferi sa takvom energijom mogu da padnu i mnogo veci timovi od Makabija ,a u to smo se uveravali prethodnih godina zar ne ?
Tako da Partizan itekako ima sansu Makabi u Tel Avivu i Makabi van Tel Aviva je potpuno drugacija ekipa pogotovo na ovakom gostovanju ....
Naravno nece publika sama dobiti mec vec ce igraci morati svojski da se potrude u njihovo pozrtvovanje i zalaganje u opste ne sumnjam ...Mislim da nam ove 2 utakmice u taktickom smislu najvise zavise od Marica ako on bude odigrao na visokom nivou Makabi nece imati sansu jer je on dominatan pod reketom protiv centara Makabija koji su vise 4 i dobro skacu ,ali im ponestaje snage u odnosu na Marica....
Pomozi boze.

lone wolf

pre 14 godina

Po meni, makabi se u ovoj utakmici poneo kao zaista mali klub. Ponasaju se prepotentno preko svake mere, vrse pritisak na sudije, igraju prljavo i kad vode 20 razlike, sutiraju trojku u zadnjoj sekundi i ako imaju obezbedjenu pobedu itd.Necu ni da pominjem obecanje njihovih igraca da ce pobediti obe utakmice u Areni. Sve je ovo razlog da napunimo arenu i postignemo novi rekord posecenosti u Evroligi i da tad pokazemo ko su UBEDLJIVO najbolji navijaci u celoj Evropi! Za sve ostalo ce se pobrinuti Dule i ekipa :)

Zovite me Dule

pre 14 godina

Poruka za grobare!

Ko poredi onu jazbinu sa Pionirom, ko poredi one divljake sa navijacima Partizana, neka se zamisli da (mozda) nije promasio tribinu!

Partizan je insitucija, grobari su institucija! Ako neko baci bilo sta na teren u Areni, on nije normalan i ne pripada grobarima i grobarstini! Neka se stidi i sebe i svog postupka! Pokazimo svu nasu ljubav prema Partizanu, to ce ih zbuniti jer oni nemaju pojma o cemu pricam!

Ti si moja sudbina ...

Nikola

pre 14 godina

Жао ми је што нисам могао да пошаљем коментар почетком друге четвртине када је утакмица одлучена у корист макабија.
Играчи Партизана једноставно нису могли да се врате у до тада изједначену утакмицу после провокација играча макабија. Жалосно је што су судије подлегле притиску и нису санкционисале онакво понашање. Лично мислим да Партизан није могао више али моја прогноза остаје иста 3-1 за Партизан и освајање Лиге Шампиона.

Никола-Ниш

П.С. Стварно ми није јасно ово укуцавање слова и бројева на крају да би ми прошао коментар.

Baki

pre 14 godina

Crno-beli bravo, bravo!

Samo kao do sad. Sve od sebe, a rezultat kakav bude - bude.

Mi Partizanovci smo divni ljudi, pruzamo i navijacima KK Olimpiakosa (od SLEDECE SEZONE iz Zeleznika) da se raduju. Mozda im Grci dozvole da SLEDECE SEZONE stave njihov GRB na dres. :-)

TIGER

pre 14 godina

tako je Gerson! samo napred, veceras mora biti +20 za Makabi,i bice ubedjen sam u to! Imate podrsku bar 60 % Srbije koja ce da navija za vas! Da se razumemo mi necemo da navijamo protiv partizana, vec zelimo da nama omiljeni klub posle Zvezde Olimpiakos igra sa Makabijem polufinale, navijamo za kosarku, a ne za antikosarku! To ce biti prava poslastica final 4 !
Svejedno finale ce biti Barsa - Olimpiakos i nadam se mnogo nas Delija u Parizu.
(NBGD, 25. mart 2010 14:23)

Jesam grobar ali ne mogu da verujem da je ovaj decko pogodio da ce biti bas 20 razlike!
Ajde reci kombinaciju za loto pa da budemo svi milioneri :)

Iznenadjen

pre 14 godina

Ovaj Makabi je jedna bezobrazna,siledžijska,i nadasve prepotentna ekipa. Malo je reći da mi nisu simpatični.Emocije(osvetoljubive) ne treba da ponesu Navijače i Igrače.Samo hladnokrvno do pobede. To je najbolji način da im vratimo....

djole

pre 14 godina

(Nikola, 25. mart 2010 22:22)
Bravo,slika govori vise od hiljade reci. Ovo je religija.

Realno tesko je dobiti dve makabi u tel avivu, ali tesko ce biti i u Beogradu...Sto ne znaci da mi treba da odustanemo ili prestanemo da podrzavamo PFC.

Jedino sto zameram Duletovoj ekipi jeste nedovoljna bezobraznost i cvrstoca. Ne samo u igri vec i u prekidima. Ocekujem od Duletove ekipe da u BGu maksimalno biju, udaraju na kvarno i pametno upotrebe pritisak koji ce imati sa tribina.

pozd.
(KG, 25. mart 2010 23:50)

Mislis da prestanemo da bodrimo PKK??? Kakav bre PFC, znas li ti sta je PFC?

Vojinovic

pre 14 godina

"Videli ste da je domaći teren posebna priča i da to nije dovoljno samo po sebi, kako u prvoj utakmici u Tel Avivu, tako i večeras u Barseloni. Ako mi u Beogradu budemo bolji za 20 poena još jednom, a njihovi navijači vrede 10 do 15 koševa, nadam se da će to biti dovoljno za naše slavlje. Nama tamo treba jedna pobeda i to od jednog poena razlike", zaključio je Geršon. Pitam se,sta li je sa ovim covekom i zna li on uopste sta ga ceka!!! Pojescemo ih!!!!!!

F4

pre 14 godina

Igraci Makabija su,i to ne blago,mentalno uzdrmani.To je ono sto je Vujosevic i zeleo posle 2 meca u Izraelu.Prepotentnost bez pokrica igraca Makabija.Pod kosem su,pokazalo se i veceras ,inferiorni.Partizan ce odigrati dve tvrde,takticke utakmice na centre uz punu kontrolu napada.Makabi,kada utakmica nije u ritmu trci-pucaj,ima znatno manje sanse za pobedu.Naravno,i navijaci treba da odrade svoj deo posla.

djole

pre 14 godina

@solfedjo, @Dejan Dorcol
Drago mi je sto nas pratite :)
Pozdrav tebi Dejane, i ostaloj trojici navijaca cz sa Dorcola.
Bice 3-1 naravno, ali za Partizan.
Nase snage jacaju, svakim novim danom...
(Dorcol brate, Srbija!, 25. mart 2010 22:13)

Vidi se da si dosao iz nekog sela. Zivis u strogom centru Beograda, a kazes SA Dorcola... Decko Dorcol nije planina niti brdo pa da neko bude SA Dorcola...

Svu srecu zelim Partizanu.
Zvezdas

dulepan

pre 14 godina

Ima jos da se igra...Nista jos nije gotovo...VErujem da Partizan moze u Pariz,ali ako budu igrali kao veceras,tesko...Maricu svaka cast,non stop mu je neki igrac na ledjima,Rasic jedna velika 0...Moze on to mnogo bolje,Veseli takodje moze bolje,Vranes takodje,Pera kapiten da namesti malo bolje ruku,Bo je dobar,Roberts solidan...Sve u svemu,pokazali su momci da mogu mnogo bolje i nadam se prolazu...

zzk

pre 14 godina

Procitao sam svih 115 komentara i od toga je 8 upuceno u negativnom kontekstu tj od navijaca Crvene Zvezde onda sam otvorio komentare na poraz Crvene Zvezde od Bosne (beznacajna utakmica za razliku od ove) i od 87 komentara 46 je napisano provokativnih od strane navijaca Partizana. Ne navijam ni za zvezdu ni za partizan jer sam hrvat ali me zainteresovalo posto stalno i jedni i drugu ovi drugi iskompleksirani i sl pa reko ajde da vidim kojih vise ima i bogami grobari daleko,daleko vas je vise. Ovo je zaista objektivan komentar ko misli da je subjektivan neka uradi isto sto i ja tj prebroji komentare..Malo ste ako tako kazete i jedni i drugi "iskompleksiraniji" od delija,jer delije vas klub ocigledno ne zanima jer od 115 nekih 8 komentara je stvarno jako jako zanemarljivo..Zapitajte se malo jesu li oni optereceni vama ili vi njima????? POZDRAV IZ VINKOVACA
(mario, 25. mart 2010 23:17)

Ako si ti Hrvat al aj...Oni su gubili od ekipa kao sto su Siroki,Radnicki,Turk Telekom,Nimbruk kuci 20 razlike i to je sramota i ja sam ih prvi zezao,al izgubiti od Makabija jednu utakmicu pri rezultatu 1-1 u gostima u borbi za F4 Evrolige nije sramota i zato su po meni nerealne njihove prozivke,a pored svega nisu nista uradili zadnjih 15 god tj uradili su prodali su grb,da je obrnuta situacija pojeo bi me blam ne bi uopste citao kom a tek komentarisao !

Arena

pre 14 godina

neverovatno kako neki ljudi mesaju babe i zabe ,.. pa jel moguce da se vi pozivate na neka nasa peckanja zbog vasih poraza, i to od ekipa kojima ni ime ne znam da napisem pravilno u nekom 2. takmicenju i nekim ranijim fazama ,. i da se ne podsecamo na nlb ligu, pa i sami ste bili ogorceni na igre i rezultate vaseg kluba, a sad to ovde neki hoce da poistovete sa Parizanom, .. pa rosjaci malo je nekulturno , zar ne

Civilizovan Srbin = Civilizovan navijac

pre 14 godina

Sta reci kakva publika takvi i igraci, ono nije bilo navijanje ono je bilo divljanje i cist idiotizam kako igraca Makabija tako I navijaca, znali su oni da bez pritiska ne mogu da dobiju Partizan. Ali za onakvo divljacko udaranje I ponasanje se ide u zatvor! Da dobro ste culi ono je bio malo pa pokusaj ubistva! A kako u Beogradu? Da li uzvratiti istom merom? Da li se trebamo sluziti onakvim divljackim ponasanjem i udaranjem pesnicama! NARAVNO DA NE! mi smo gospoda za razliku od njih I ne trebaju nam smicalice kojima se sluze mali klubovi! Zakucace ih Vesely u Beogradu pred 24 000 navijaca nece znati sta ih je snaslo, a onakvo ulicarsko ponasanje mogu da zaborave u Areni! A ako izgubimo 30 razlike oba meca? STA ONDA? Pa nista ostacemo da navijamo jos sat vremena nakon zavrsetka jer mi smo navijaci za razliku od zutih klovnova koji navijaju samo kada im tim vodi... VOLIM TE PARTIZANE! PS: svi na docek kosarkasa!
(Nikola, 25. mart 2010 22:16)

Evo najboljeg primera kako bi trebalo da razmisljaju i najzagrizeniji Grobari i Delije! Skidam kapu!

Pirke Kotor

pre 14 godina

bez obzira na ovoliki poraz mislim da smo i nocas pokazali da mozemo igrati sa makabijem i da nas prolaz u final 4 nebi bio iznenadjenje!Nadam se samo da igraci nece pasti posle ovakvog poraza nego samo nauciti na nekim greskama!Moje misljenje je da je realan ishod 1-1 u partijama ali i da su nas sudije nocas krale u kljucnim momentima !Ne sumnjam da ce im Dule utuviti u glavu da mogu do dvije pobjede za redom u Bgd-u!Ali ...i da se to ne desi uvijek cu te voljeti PARTIZANE !!!

stormwatcher

pre 14 godina

Uz onakvu kaubojštinu na terenu dobro da se niko nije povredio.

@ mnogobrojnim navijachima KKSS
Ne očekujemo mi da navijate za nas, daleko bilo...ima nas sasvim dovoljno:)
Problem je sledeći, vi za svoje komentare nemate ama baš nikakvo pokriće. U tome je razlika. Naši komentari su podsmevačke prirode i u tolikom su broju zbog vaše nerealnosti i busanja u grudi bez ikakvog osnova.
Ja, lično, da je KKSS toliko dominantna nad klubom za koji ja navijam, ne bih imao obraza da ostavljam komentar na vesti o njima.

no.14

pre 14 godina

Procitao sam svih 115 komentara i od toga je 8 upuceno u negativnom kontekstu tj od navijaca Crvene Zvezde onda sam otvorio komentare na poraz Crvene Zvezde od Bosne (beznacajna utakmica za razliku od ove) i od 87 komentara 46 je napisano provokativnih od strane navijaca Partizana. Ne navijam ni za zvezdu ni za partizan jer sam hrvat ali me zainteresovalo posto stalno i jedni i drugu ovi drugi iskompleksirani i sl pa reko ajde da vidim kojih vise ima i bogami grobari daleko,daleko vas je vise. Ovo je zaista objektivan komentar ko misli da je subjektivan neka uradi isto sto i ja tj prebroji komentare..Malo ste ako tako kazete i jedni i drugi "iskompleksiraniji" od delija,jer delije vas klub ocigledno ne zanima jer od 115 nekih 8 komentara je stvarno jako jako zanemarljivo..Zapitajte se malo jesu li oni optereceni vama ili vi njima????? POZDRAV IZ VINKOVACA
(mario, 25. mart 2010 23:17)


Ha ha ha ha . . . ja izbegavam da citam i ostavljam komentare ovde, ali ovome sam se stvarno morao nasmejati :)
Kompleksi sta ces ;)

Alek

pre 14 godina

Tražimo od RTS da nam pusti snimak utakmice 30 marta oko 16h ili barem one najgrublje i bozobzirne zahvate Andersona, Pninija i ostalih. Da bi smo se podsetili pre nego što nas 23000 krene u arenu.

dule

pre 14 godina

Kada su odlazili iz Beograda za Tel Aviv, jedna pobeda je bila velika kao oblakoder. Ostvarena je i sta cete bolje i vise. Veceras se videlo da je ekipi nedostajalo motiva. Jednostavno su bili zadovoljni onim sto su ispunili pre dva dana. Sta da radimo, takvi smo. Da je neko drugi bio na Partizanovom mestu, verovatno bi ih zgazio i u drugom mecu.
Ovako, ostaje nam da to uradimo kod kuce. Verujem da to ova ekipa moze, da ima dovoljno energije da pred 23000 gledalaca to i pokaze.

dmx-89

pre 14 godina

Nema tuge ,nema predaje....nema respekta...makabi jeste veliki klub...ali treba se casno boriti...idemo dalje....arena je pred nama....veliki poz za sve grobare....

Boske

pre 14 godina

Wiznevski nastavlja tradiciju, navikao covek da gazi partizan. Bravo Makabi!
(Atina Zapad, 25. mart 2010 22:03)


Vidim,puno je osvojio titula sa kkss,vasa najveca sreca je kad PARTIZAN izgubi...

Dr Mr

pre 14 godina

""Procitao sam svih 115 komentara i od toga je 8 upuceno u negativnom kontekstu tj od navijaca Crvene Zvezde onda sam otvorio komentare na poraz Crvene Zvezde od Bosne (beznacajna utakmica za razliku od ove) i od 87 komentara 46 je napisano provokativnih od strane navijaca Partizana. Ne navijam ni za zvezdu ni za partizan jer sam hrvat ali me zainteresovalo posto stalno i jedni i drugu ovi drugi iskompleksirani i sl pa reko ajde da vidim kojih vise ima i bogami grobari daleko,daleko vas je vise. Ovo je zaista objektivan komentar ko misli da je subjektivan neka uradi isto sto i ja tj prebroji komentare..Malo ste ako tako kazete i jedni i drugi "iskompleksiraniji" od delija,jer delije vas klub ocigledno ne zanima jer od 115 nekih 8 komentara je stvarno jako jako zanemarljivo..Zapitajte se malo jesu li oni optereceni vama ili vi njima????? POZDRAV IZ VINKOVACA
(mario, 25. mart 2010 23:17)""


Ajde ti decko "bez grba", nemoj da se pretvaras da si Hrvat, jer su oni po mnogo cemu korektniji od vas neobjektivnih delija

Grobar

pre 14 godina

Ja sam lepo rekao da cete razljutiti Makabi a onda ce vas rasturiti 3-1!
51 poen ste primili na poluvremenu ??! I to najbolja odbrana?? Olimpiakos vodi, idemo crveno beli do 2-0
(Dejan Dorcol, 25. mart 2010 21:14)
Tako je Makabi, samo gazi!
Koliko sudije vuku za partizan pa to je neverovatno!
Ako Makabi bude imao sudjenje kao partizan veceras lagano dobija obe utakmice u BG.
(solfedjo, 25. mart 2010 21:10)

Ha, eto, ovi misled a su smesni. Tesite se, momci, da je to samo sport,a da cemo onda zajedno da navijamo za repku.

Moj komentar je jasan - Grobari, sami smo krivi. Ovo je bilo (jedno) nase lice. Mozda se tim licem ponosim i vise nego onim od pre dva dana.

Elem, kao prvo. Svi grobari koji su na bilo koji nacin poredili Pionir sa onom golgotom, treba da se zapitaju da li su na pravom putu. Isto je kao kada se poredimo sa komsinicom. Kakve bre veze ima ONO sa Pionirom? Pera Lozac, onaj sto je gostovao u konzervama, pa onaj sto je provocirao Arenu prosle godine ...

Drugo, broj promasenih slobodnih bacanja pokazuje to drugo lice. Kada pocne raspinjanje tu mi prestajemo da igramo. Na 18 razlike oni su se jos uvek valjli po terenu i pesnicama isli na Robertsa - nema sale sa Partizanom!!! Prva utakmica je pokazala da nemas sanse ako igras kosarku sa grobarima!

Sto se mene licno tice, ja volim vise ovu utakmicu nego onu od pre dva dana. Tamo moze covek da se zanese da stvari i nisu tako lose. Ova je pokazala da je to smesno i da sam je smesan svako ko tako misli.

Bale

pre 14 godina

Providan dogovor. Makabi je pustio Partizan u prvoj utakmici da bi oba kluba napunila hale i odigrali 2:2, a da peta utakmica bude regularna. Ne iskljucujem mogucnost i da ce se veliki novac maknuti i na kladionicama. Secate se sta je bilo sa utakmicama Partizan - Petah Tikva?!

Arena

pre 14 godina

ovo je vasa REALNOST, prethodni mec-cista SLUCAJNOST
(milos, 25. mart 2010 22:08)

VLADISLAV LUČIĆ:
KAPA DOLE
''KAPA dole našem najvećem rivalu, koji je napravio ogroman uspeh s jednim potpuno promenjenim timom kojem niko nije davao šansu na početku sezone. Kada pobedite Panatinaikos i Barselonu, više se ne postavlja pitanje da li jeste ili niste veliki tim.
Još ništa nije gotovo, ali sve je moguće kada igrate dve utakmice u “Areni”.''

I on je zvezdas.. e jedino ako si ti veci od njega,.. mislim, veci strucnjak

mario

pre 14 godina

Procitao sam svih 115 komentara i od toga je 8 upuceno u negativnom kontekstu tj od navijaca Crvene Zvezde onda sam otvorio komentare na poraz Crvene Zvezde od Bosne (beznacajna utakmica za razliku od ove) i od 87 komentara 46 je napisano provokativnih od strane navijaca Partizana. Ne navijam ni za zvezdu ni za partizan jer sam hrvat ali me zainteresovalo posto stalno i jedni i drugu ovi drugi iskompleksirani i sl pa reko ajde da vidim kojih vise ima i bogami grobari daleko,daleko vas je vise. Ovo je zaista objektivan komentar ko misli da je subjektivan neka uradi isto sto i ja tj prebroji komentare..Malo ste ako tako kazete i jedni i drugi "iskompleksiraniji" od delija,jer delije vas klub ocigledno ne zanima jer od 115 nekih 8 komentara je stvarno jako jako zanemarljivo..Zapitajte se malo jesu li oni optereceni vama ili vi njima????? POZDRAV IZ VINKOVACA

Igor

pre 14 godina

Nema veze kraljevi vidi se da niste bili raspolozeni, ali ja verujem u vas da cete dati sve od sebe na sledece dve utakmice koje cemo nadam se dobiti. Takodje se nadam ne vidjenom navijanju u Areni os strane 20 000 navijaca. Cisto da pohvalim neke Zvezdase ovde sto podrzavaju Partizan kao srpski klub, tako ponasanje je odlicije zrelosti i hvala vam u svakom slucaju, jer mi smo rivali u Srbiji a u svetu smo braca Srbi. A ovi ostali...ma koga briga za njih.

Vlado Kv

pre 14 godina

drugari, malo smo poleteli.. Ja i dalje od ovih momaka samo ocekujem da brane boje kluba kako su to radili i u prethodnim utakmicama

Batko

pre 14 godina

(Neutron, 25. mart 2010 22:40)
ti STARI ZVEZDAŠ??????? hehehehehehehehe.... ma jesi , sigurno..hehehehe..
aj sad mali na spavajne, imas sutra kontrolni iz Biologije..
I bez ovakvih ispada ...oboriće te na popravni

Micko

pre 14 godina

@mario, 25. mart 2010 23:17

Sumnjam da bi neki hrvat potrosio toliko vremena da prvo mesecima prati prepucavanje grobara i cigana pa da onda broji ko je od njih koliko poslao poruka na vesti i porazima suprotne strane. Decko providan si ali mi je drago sto si gledao utakmicu Partizana.

boki_rs

pre 14 godina

ako je i postojalo sanse da preokrenemo u 4/4 na -15 razlike vranes fuli zicer i ide se na -17. Umjesto lijepo da je zakuca!?

Sad dobro da se odmore, pa kako bude u sledeca dva meca.

Neuporedivi

pre 14 godina

Kad veliki padnu, odmah izadju mali,nemocni i zli da se vesele , ograniceni svojom bedom, cini im se da su oni sada blize vrhu.
(Zoran sa Cubure, 31. mart 2009 23:27)

Genije ovo napisa pre godinu dana...
Isto važi i danas...
Gani su vanvremenski fenomeni...

KG

pre 14 godina

(Nikola, 25. mart 2010 22:22)
Bravo,slika govori vise od hiljade reci. Ovo je religija.

Realno tesko je dobiti dve makabi u tel avivu, ali tesko ce biti i u Beogradu...Sto ne znaci da mi treba da odustanemo ili prestanemo da podrzavamo PFC.

Jedino sto zameram Duletovoj ekipi jeste nedovoljna bezobraznost i cvrstoca. Ne samo u igri vec i u prekidima. Ocekujem od Duletove ekipe da u BGu maksimalno biju, udaraju na kvarno i pametno upotrebe pritisak koji ce imati sa tribina.

pozd.

Novica mkd

pre 14 godina

Dobro, idemo dalje. Neka su se zuti ispucali za ovu godinu. Mozda ce im pobeda velikom razlikom sada vratiti samopouzdanje, ali najvaznije je da im mi vratimo istom merom.
Pre svega mislim na iskoriscavanje svih mogucih resursa kako bi stigli do pobede. Pod tim podraumevam i prljavu igru kakvu su oni veceras demonstrirali, i revans za bokserski udarac Pninija nad Robertsom, a iznad svega pritiskom sa tribina koji bi bio nepodnosljiv za goste. Moramo pritiskom obezbediti domacinsko sudjenje kakvo su imali oni veceras (hvala Lamoniki na sudjenje protiv Barse i Lietuvosa u BG-u, ali veceras je podlegao pritisku domacina).
Mora se igrati do bola drsko u odbrani (98 poena ne pamtim da smo ikada primili od kako nam je Dule trener), ne smemo im dozvoliti da se raspucaju. Na zalost, bekovi, a posebno Rasic nikako da se raspucaju, pa cemo morati vise da igramo na centre. Njima (centrima) mora da se pridruzuju u napadu Veseli i Roberts, spustajuci se pod kosa i tu primati lopte. Uz bolje izvodjenje bacanja mozemo do podviga.
I normalno, moram ponoviti i ja - sta god uradimo bicemo ponosni na nase kosarkaske ljubimce i Duleta i Predraga. Znamo cime raspolazemo i nema ljutnje. Samo velika, najveca na svetu zelja, da odemo na F4!!!

sportikus

pre 14 godina

1:1 je savrsen skor. Svako ko iole poznaje kosarku, zna da su najvaznije utakmice u seriji 1. i 3. Verujem da i Dule to zna. Mnogo bi veci pritisak bio na Partizanu da je dobio 2. utakmicu. Sad ostaje, mobilizacija za utorak. Predlazem da se na platou ispred Arene postavi video bim! 25000 unutra, a jos toliko ispred = definicija PAKLA

Goksiv

pre 14 godina

Najjaci detalj na utakmici kada Vraneš kod onog koškanja staje ispred Makabijevih igrača i kaže:"Šta je".Ja bi još dodao miševi.Grobari zagrejmo glasne žice pa da im se sledi krv u žilama,a pogotovo andersonu i pniniju(namerno pišem mala slova,za male ljude).
Verujem da će igrači biti strašno motivisani,ako Dule uspe da ih rastereti Makabi pada u grotlu arene,a onda pravac Pariz po nova čuda.

vec vise od decenije...

pre 14 godina

Wiznevski nastavlja tradiciju, navikao covek da gazi partizan. Bravo Makabi!
(Atina Zapad, 25. mart 2010 22:03)

Iz tvojih usta u Bozije usi, nek nas Makabi zgazi kao sto nas zvezdana gazi...

Sale NS

pre 14 godina

Alo bre,pojedini navijaci komsinice,od....ladite vise bre,ne znam zasto se uopste javljate na temu koja se vas uopste ne tice.Gledajte u svoje dvoriste (ako ga uopste i imate)i nemojte vise da mucite muku kluba koji jedini dize nivo srpske kosarke u Evropi i svetu.
Svaka cast majstori i sta god da se desi SVAKA CAST,a u Areni ce onim zutacima da curi krv iz usiju kada dreknu Grobari,tako da su jadni peceni,a jos pojma nemaju.
NAPRED PARTIZAN.

Zbunjeni Sremac

pre 14 godina

Ja kad sam se rodio..komsija me je prekrio Zvezdinom zastavom...U sobi mi je Zvezdina zastava velicine 4 kvadrata... Ali ovo sto radi KK Partizan je za dubok naklon..Eh da se zna vlasnicka struktura kluba pa da dodje jedan pravi sponzor gde bi Vam kraj bio...Ovo je odraz pravog rada u klubu i skup ljudi kojima je da se ne lazemo licni interes na prvom mestu ali sa rezultatima...za razliku od KK CZ kojima je pre svega bitno da operu pare gurnu u svoj dzep i tutavela... I svaka cast DV na neiscrpnoj energiji koju poseduje da u ovakvoj drzavi ima volje da stvara kosarkase za reprezentaciju... Svaka cast na organizaciji kluba... jedino sto ne volim je prepucavanje ciji su navijaci bolji..Ok pravite atmosferu za naklon..ali to dolazi sa rezultatima...Jer pre par godina kada je KK P imao u evro ligi skor 2-8 ili vec... nije bilo ni pola hale... toliko... A 30 Marta i 1 Aprila da isprasite ove jevreje jer mi idu na zivce... POZDRAV svim ljubiteljima KOSARKE

batterss

pre 14 godina

I dalje tvrdim da su ovi iz makabija obicni indijanci. Trci i pucaj a o bezobrazluku da i ne pricam.

Ljudi zasto u vecem broju ne pristupite partizanovom klubu prijatelja. Samo 100din. Godinama pricamo da ocemo da pomognemo klubu, a sad kad imamo priliku slab odziv. Sve informacije na sajt kluba.

дрпрокруст

pre 14 godina

Људи, само полако,корак по корак.
Морамо да поправимо скок и бацања.
А Арена ће грмети, tо се подразумева.
Видимо се!
Волим га к'о ока два!

goxy

pre 14 godina

Anderson se nije ovako silio kada je izgubio u Areni NLB finale u dresu Cibone. CELA HALA DA MU ZVIŽDI ČIM PRIMI LOPTU. IZRAZITO NEKOREKTAN IGRAČ.

Budimo ljudi

pre 14 godina

@ Mario
Bravo za ovog momka. Neka pogledaju sta su pisali posle nasih utakmica U Uleb kupu, pa utakmica u jadranskoj ligi,vise od 50% komentara bude vredjanje Zvezde. Tu se vidi ko ima komlekse. Na vest da Nimburg ulazi u jadransku ligu (vest o zvezdi nema veze) , vise 0d 70% komentara je bilo grobarskih u kontekstu vredjanja Zvezde. I sad kao ja treba da se sayaljevam na partizan. Suvise su oni mali za nas da bi se time opterecivao.

жељко

pre 14 godina

Прави звездаши су вечерас сигурно навијали за Партизан,као што бих ја навијао за Звезду да је играла. Заиста не разумем оне који су желели да Партизан изгуби.

posteno

pre 14 godina

grobari citajte vase komentare posle zvezdinih utakmica u evropi i toliku dozu mrznje od strane vas... Pa sta ocekujete da navijamo za vas?

posteno

pre 14 godina

pogledajte komentare navijaca partizana posle svake Zvezdine utakmice, toliko mrznje i zavisti je u njima. I posle pobeda i poraza i bilo kakvih vesti vezanih za zvezdu svi se sjate da vredjaju. I sta sad ja treba da navijam za partizan? Sto su vam cudni sada komentari nas Zvezdasa? dobro se dobrim vraca a lose losim. Napred Makabi

mil

pre 14 godina

-arena će biti puna 24 ćasa prea početka utakmiće
- dule će pred kraj meča staviti kravatu!
- i Tadić će navijati za Partizan
- neće biti dočeka jer ćemo svi biti kod kuće
- naćemo ni ići na фајнал фор
-

alis

pre 14 godina

dal ste se nasladili vi sto jedva cekate da partizan izgubi!vi vise mrzite nas nego sto volite zvezdu i u tome je vas problem,gledajte u utorak kako se igra i navija srcem,i nemojte posle utakmice,kao zvezdas sam ali svaka cast partizanu...i da ispadnemo,posle 5 utakmica,ako ih naravno uopste bude,i ako ih ne pojedemo u areni,mi smo pobednici,sa ovakvim timom i budzetom,nasi rezultati su veci od nas i vas zajedno

komandant mark

pre 14 godina

Mozda zvuci smesno ,ali sam se posle prvog koskanja Veselog i Perkinsa, kod egal rezultata predkraj prve cetvrtine,setio filma Rocky.Muzika mi je odzvanjala u usima iz tog filma i samo sam sebi govorio ajmo sad stisnite zube, udjite s njima u bitku prsa u prsa ,i razbijajte ove prepotentne Amere !Kao na filmu sto je Rocky pokazao zube Apolu .Steta ,trenutno sam razocaran,al pokazacemo im mi pravo lice u Areni!

maksa grobar

pre 14 godina

e sad sledi arena hvala bogu da u ovako prljavoj igri indijanaca nasi nisu povredjeni napred partizan napred Dule VUJOSEVIC SER DULE

biljka

pre 14 godina

Alo, Dejane Dorcol, cekamo te u Areni da navijas za Makabi-dobices ulaznicu bedza! Mi smo nasu misiju ispunili! Momci samo hrabro! Mogu samo da vasmrze SITNE DUSE !!!!!

Grobar

pre 14 godina

Alo bre Blenderi, pa vi nešto znate o košarci.... pa šta ako nas je dobio Makabi kod kuće, da znate nesto o košarci znali bi ste i da je očekivano bilo 2:0 za njih. I nije sramota izgubiti u Tel Avivu, a kamoli vratiti se sa 1:1 ! Sramota je izgubiti u Beogradu od Čeha, i tamo nekih turskih poštara, a još više vaši zvižduci igračima na kraju utakmice. Kako god se završilo na kraju Partizan je i dalje u našem srcu, i nikad ali nikad nece čuti zvižduke makar i sa 30 razlike izgubio u areni! Mi smo Blenderi na 2 pobede od Final 4, a vi KAKO TE?

stawwross

pre 14 godina

Ja sam lepo rekao da cete razljutiti Makabi a onda ce vas rasturiti 3-1!
51 poen ste primili na poluvremenu ??! I to najbolja odbrana?? Olimpiakos vodi, idemo crveno beli do 2-0
(Dejan Dorcol, 25. mart 2010 21:14)

decko koliko si ti jadan kad navijas za grke umesto za srbe

ivi

pre 14 godina

bili smo stvarno losi,nista nas nije htelo ali ce ovde biti potpuno druga prica.Iskreno mislim da ovde mozemo da dobijemo obe utakmice i odemo u Pariz.
Samo napred

Grobar

pre 14 godina

Tako je Makabi, samo gazi!
Koliko sudije vuku za partizan pa to je neverovatno!
Ako Makabi bude imao sudjenje kao partizan veceras lagano dobija obe utakmice u BG.
(solfedjo, 25. mart 2010 21:10)

Prosto moram da ti objasnim neke stvari, mada mislim da je uzaludno jer si ti mali napaljeni klinja, koji verovatno i ne zna koja rec ide ispred Zvezda.


Makabi moze da nas dobije u BG oba meca sa +60 ako treba, ali to nece promeniti cinjenicu da smo u top8 vec koliko godina unazad, niti da smo sampioni svih domacih takmicenja koliko godina unazad.

Svi mi simpatisemo neke ino klupove ali ljubav prema nekom domacem klupu ne moze se meriti nekom naklonoscu prema ino klubu, tako da prica oko Olimpijakosa ne da nisu smesne nego su jadne kao i delije koje pisu ovakve gluposti.

O sudijama necu da pricam, jer od svih gluposti to je najveca.

Ponekad je bolje nista ne reci tj napisati

Milosh

pre 14 godina

E pa ovako.Realno gledano mozemo obe da dobijemo u Areni.Ako smo dobijali i jedan PAO u gostima zasto ne bismo i Maccabi kod kuce?Samo treba zastititi spoljnu liniju.Onaj Blutental i Eidson sutiraju ko ludi,Perkins kolko-tolko.Kad bi se zatvorila ta spoljna linija da nemaju lake suteve mislim da bi i ishod bio pozitivan.A i po meni dobra ideja bi bila da se stavi Veseli da igra centra.Ima prilicnu visinu i ogroman odraz.Mogao bi da izvuce centra i dobije ga na brzinu.Tako da imamo sanse da dobijemo obe ako se zaustavi sut spolja Maccabija.Pozz

Random

pre 14 godina

posle svih rezultata koje je ostvarila kk crvena zvezda ove sezone, podsecam 9 mesto u NLB ligi, ispadanje u cetvrtfinalu kupa Srbije i ispadanje u top 16 u grupi eurokupa, napominjem gazenje nimburka u pioniru itd, cigani se i dalje javljaju sa komentarima!?!? Pokrijte se usima!!!

sinisa Prijepolje

pre 14 godina

Nemogu vjerovati ali došao je i taj dan da sam navijao za Partizan i razočarao se u poraz...ali dobro imate sada priliku koja se pruža jednom u nekoliko godina a možda i u cijelom desetljeću...napunite arenu i sprašite te napuhanke jer gledao sam obje utakmice i ne djeluju mi kao ekipa koja može sa sigurnošću razbiti bilo koga...za mene je to jedino Barca...međutim da se vratim na ono što je bitno a to je da Partizan igra dobro i pokazao je da može znači sada sljedeću tekmu mora pokazati da li je sposoban za velike stvari...i dajte dobite to tako da bude veći gušt gledati kako gubite u Zagrebu Nlb finale...sretno u BG i nikada nemojte zaboraviti da je Cibona bila 2 puta prvak Europe a da je Partizan bio jednom...to moram napomenuti samo da se podsjetite da je Cibona najveći klub u Nlb-u i jedan od većih u Euroligi
(cib, 25. mart 2010 22:19)
Prijatelju,Jugoplastika iz Splita je tri puta bila prvak Evrope,tako da je Split najveci kosarkaski grad na ovim prostorima..pozdrav svima
sinisa

Иван-Ниш

pre 14 godina

До 15. минута игра веома допадљива, а онда 3-4 катастрофално изгубљене лопте (да не кажем нешто горе) и лаки поени за Макаби која им дају крила. Каснија игра Партизана је за сваку критику. Све се играло на Марића а бекови и ови клинци тотално без му.а (изузев МекКеба). Посебна прича су Вранеш и Божић. Први је изгледао изгубљен поред брзих центара и крилних центара. Божић ме посебно изненадио својом неозбиљношћу. Да није дао ону тројку могла би да се оцени његова игра као тотална катастрофа. Надам се да је ово само смишљено чување снаге за Арену, мада калкулације у спорту обично скупо коштају.

hehehe

pre 14 godina

Kad čitam sve ove negativne komentare (čast i veliko poštovanje izuzecima i normalnim navijačima), tek onda shvatam veličinu Duška Vujoševića, njegovih momaka i uspjeha koje godinama prave. Jadni, šta ćete ako Partizan ode na F4, pocrkaćete od muke. A uostalom, baš me boli briga! Partizan je najjači. Za mene je Partizan stalni evropski šampion. Samo naprijed momci, Grobari su uz vas, imate kredita za narednih 20 godina.

владо

pre 14 godina

Ајмо људи сада да покажемо да смо прави и у победи и у поразу, минимум 500 коментара подршке! Певајмо још јаче све до победе!!! Напред Партизан!

ratko radovanovic

pre 14 godina

Predlog Vujosevicu-kada vidi da mu sudi ovaj La Monika neka povede rukometase umesto kosarkasa jer je trokorak(maric),kidanje ligamenata(veseli) i ekstremno gruba igra ocigledno dozvoljeno Partizanu za koji on navija. I jos me interesuje zasto taj Italibjan ne sudi nasu ligu kada vec zadovoljava sve te vujoseviceve kriterijume odnosno Partizanove pardon??? Dobro bi doslo malo osvezenje od Sutulovica,Jovicica i ostale crno bele armije..A utakmicu ne vredi komentarisati antikosarka partizana sa napadom od minimum 20 sek guranje lopte na marica do iznemoglosti i cupanje i ubijanje u odrani pa ste se sudi sudi..Makabi-demonstracija moderne kosarke !!

dacha

pre 14 godina

Nagazio Makabi kao lud jer im je ovo poslednja pobeda u ovoj sezoni a i znaju sta ih ceka u Beogradu. Samo se ti Dule smeskaj, opusteno legendo, svi vec znamo sta smeras :)

Kada zaurla 25.000 grobara u Areni ... uh ... jedva cekam.

urošnindžaratnik

pre 14 godina

Ne mogu da verujem da momci koji navijaju za klub koji je prodao svoj grb,imaju onu stvar da šalju komentare.Sram vas bilo.

Да није комично, било би жалосно

pre 14 godina

ХА-ХА-ХА! Много су ми смешни ови љубоморни навијачи бившег кошаркашког клуба( онај што је 3. пут до сада угашен, али се поново оснива политичким одлукама).

"Толико о лажном "српском" клубу, чији се навијачи надају да ће Партизан испасти из најелитнијег такмичења.

НАПРЕД, НАПРЕД ПАРТИЗАН!!!
САМО НАПРЕД ПАРТИЗАН!!!

ПС: Дуле ставио "Нокиа Арену" на "Silent mode".

objektivno, odmereno, realno

pre 14 godina

Znam da ce sada da pljuste komentari kako smo ih namerno "pustili" da bi imali dva rasprodata domacinstva u Areni, jer ljudi nece da shvate da su iznenadjenja sastavni deo sporta, pa ako je mogla jedna Cedevita da nas iznenadi ranije ovog meseca, moglo je i velikom i odlicnom Makabiju da se posreci i ubedljivo (sasvim zasluzeno) pobedi protivnika jaceg od sebe.

Slav

pre 14 godina

Sto se ovih zalutalih kompleksaskih komentara tice,ok,razum ja to,mislim kad ti je jedino preostalo da navijas na utakmicama u Jelen super ligi,ok,moras malo da tesis sebe i ovako.

Sto se utakmice tice,pa mislim da su igraci Makabija svojim sportskim i finim ponasanjem zasluzili jednu lepu dobrodoslicu u areni,a i ovi njihovi navijaci,da vide da od njih "nema boljih".

Samo ce malo da im zadrhti rucica kada zagrmi nas 23 hiljade,a i verovatno ce da budu onako raspolozeni za tucu...al iz misije rupe

A Partizanu svaka cast,rezultat nije bitan,bitno je da svima pokazemo u utorak sta mogu igraci i navijaci zajedno!!!

Proper

pre 14 godina

Pa šta ako bude 3:1 za Makabi? To je veliki klub, višestruki prvak Evrope. Gde ste vi? Kažite gde vi igrate? Šta vi predstavljate danas? Jad i bedu. Lupate, jer ništa pametno u životu ne umete da kažete. Gde vam je grb, boranijo? Uskoro će vas zakatančiti. Lopovluk je uništio zemlju. Kraj je, nema više, država vas ne poznaje jer je i ona bez dinara, neće vas biti iduće godine.

Dorcol brate, Srbija!

pre 14 godina

@solfedjo, @Dejan Dorcol
Drago mi je sto nas pratite :)
Pozdrav tebi Dejane, i ostaloj trojici navijaca cz sa Dorcola.
Bice 3-1 naravno, ali za Partizan.
Nase snage jacaju, svakim novim danom...

kenny

pre 14 godina

ZASTO BOZIC? Covek im je dao tri kontre u ruke, promasio oba bacanja kod tehnicke (koja je to ideja da on izvodi to), promasio citav obruc kod prvog suta za tri poena (bio sam).. Zar se nije povredio u prvoj!?

hmm

pre 14 godina

hmm..idalje mislim da imamo lepe sanse, i da oni nisu jos svesni sta ih ocekuje.....
tesko i nerealno je bilo da partizan dobije i ovu danas...
odbrana je bila spora, sporo se vracala, postavljala, slabo se skakalo...
da ne ulazim u detalje za svakog igraca, al mislim generalno sporo, i pomalo umorno ili bezivotno....
ali isto tako misilim da je i to bio deo taktike...bez mnogo umiranja, cuvajmo snagu....
onaj zvezdin Viznevski, zatim
Pnini, Lasme...njih trojicu necemo da vidimo u areni....
Anderson i Blutental ce nesto da pokusavaju, al mislim da nemaju sanse......
Duletova mirnoca smiruje...

jane

pre 14 godina

slusam ove komentare,koliko su jadni,ovi zvezdasi,nama sude izraelu sudije,ma bre gledajte vas ,imate zensku odbojku,a i pljuvanje u dalj tu ste najaci

mare 025

pre 14 godina

Ovaj Eidson iz Makabija brat blizanac Viktora Troickog! Inace, ja sam okoreli zvezdas, ali zamolio bih grobare da ucine sve da se igraci Makabija u Areni osecaju gore nego u paklu! Ovoliko bezobrazluka, prljavstine, podsmeha, stalnog trazenja kavge od strane igraca Makabija davno nisam video. Sramota za klub takvog ugleda!

Juzna Tribina CHONOPLJA

pre 14 godina

NE MOGU da docekam ARENU I REKORD EVRO LIGE.SVI KPO JEDAM UZ CRNO-BELE MOMKE,sta god da bude bar se necemo zaliti bartolomeu.

Аца"Притисак!"П,Ф.Ц.

pre 14 godina

Нема везе.Битно је да нема повређених у овој тучи.А,сада,спектакл.Психичка и физичка припрема,па да грмимо,као никада у животу,а ако треба,на знам ни ја шта,али све за Партизан!

Milan

pre 14 godina

Pa mislim da je ovo ocekivana pobeda Makabija. Mislim da je Partizan napravio veliku gresku kada se opredelio da igra u Beogradskoj Areni i plasim se da to moze puno da ih kosta. Zna se koliko je zvucna izolacija i buka u Pioniru veca i mislim da bi u Pioniru Partizan imao realne sanse, ovako sve je otvoreno. Tesko da se mogu ocekivati dve pobede u Areni, i zato je potrebno ne da se navija nego da se navija na kub. Ja sam zvezdas vatreni ali zelim vam svu srecu, jer ce vam trebati.
Zasto ne Pionir. Velika ogromna greska.

Ivan

pre 14 godina

Prvi komentari odmah Zvezdini kompleksasi. Ocekivano. Arena ce da pojede ove crnce iz Makabija. Ne mogu da sutiraju kao veceras pred 23000 Grobara pa da se zemaljska kugla okrene naopacke.

bane

pre 14 godina

@tiger
Pa kada se covece Kecman video. Imao je svoje vece na prvoj utakmici i to je to. Partija koju je danas pruzio je standardna za njega.

Cane

pre 14 godina

Bravo Crno-Beli, nema veze, idemo dalje. Ovi Amerikanci zbog ovakvog ponasanja zasluzuju docek najgore vrste u Beogradu. Posebno Anderson,izmedju ostalog zbog one podle trojke 2 sekunde pre kraja, i Pnini zbog muckog udaranja Robertsa. Ja cu biti 3 sata pre pocetka ispred Arene!

Milan Kalinic

pre 14 godina

Iako je moj zivot zvezda, partizan u evro ligi gledam kao i reprezentaciju. I stao bi u odbranu nase reprezentacije i reko: da su ovi veceras bacili i ves masinu usla bi.

vasco

pre 14 godina

Kapa dole za pozrtvovanost Partizana. Sledi arena, uz ovakav tim i navijace, realno Makabi nema sta da trazi, iako oni to jos nisu svesni.

mirkobg

pre 14 godina

ovo je bilo vise nego ocigledno da dule igra sa pola gasa utakmicu. pola utakmice je forsirao klince i igrao lagano u odbrani. odmara ekipu za spektakl u areni. samo se nadam da ce obim nadobudnim crncima iz makabija pokazati u obe utakmice gde im je mesto!!!
pozdrav svim grobarima, pariz je blizi nego sto se cini! ;)

Skaramus

pre 14 godina

Bas se pitam da li ce onaj napaljeni Anderson moci i u Beogradu da se zalece na nase igrace? Momci vratite im sa kamatom. Pravac Pariz!

faust

pre 14 godina

Drugaciji scenario mogli su ocekivati samo nepopravljivi optimisti, ljudi liseni osecaja realnosati i nepoznavaoci evropskih kosarkaskih prilika. Partizan je jedini tim koji je uspeo pobediti Maccabi u play-offu otkako se on igra u evropskim ligama.
Pitanje je da li moze taj isti Partizan pobediti Maccabi dva puta za redom u Beogradu. ´Pred freneticnim Grobarima nijedna ekipa na svetu u Beogradu nije nepobediva. Ta cinjenica daje nam za pravo da verujemo u Partizan i njegov konacni trijumf u ovom dvoboju.

Aca

pre 14 godina

Ja sam lepo rekao da cete razljutiti Makabi a onda ce vas rasturiti 3-1!
51 poen ste primili na poluvremenu ??! I to najbolja odbrana?? Olimpiakos vodi, idemo crveno beli do 2-0
(Dejan Dorcol, 25. mart 2010 21:14)

Ae vidi pa se javi SLEDECE SEZONE! I da izgubimo, opet smo napravili OGROMAN uspeh, o kome vi mozete samo da sanjate! Kako rade kompleksi, jao jao...

cib

pre 14 godina

Nemogu vjerovati ali došao je i taj dan da sam navijao za Partizan i razočarao se u poraz...ali dobro imate sada priliku koja se pruža jednom u nekoliko godina a možda i u cijelom desetljeću...napunite arenu i sprašite te napuhanke jer gledao sam obje utakmice i ne djeluju mi kao ekipa koja može sa sigurnošću razbiti bilo koga...za mene je to jedino Barca...međutim da se vratim na ono što je bitno a to je da Partizan igra dobro i pokazao je da može znači sada sljedeću tekmu mora pokazati da li je sposoban za velike stvari...i dajte dobite to tako da bude veći gušt gledati kako gubite u Zagrebu Nlb finale...sretno u BG i nikada nemojte zaboraviti da je Cibona bila 2 puta prvak Europe a da je Partizan bio jednom...to moram napomenuti samo da se podsjetite da je Cibona najveći klub u Nlb-u i jedan od većih u Euroligi

Neuporedivi

pre 14 godina

Na SILU ste večeras dobili...
Na SILU ćete i ispasti...
Ostavite svaku nadu pre dolaska u Beograd...

A vi što uživate u našem porazu večeras, šta da vam kažem...
Radujte se tuđoj nesreći kad već ne možete svojoj sreći...
Zato smo mi i vi NEUPOREDIVI...

nz

pre 14 godina

Nisu smeli da se opuste ovako posle pobede u utorak. Sad treba svom snagom na makabi u Areni pa sta bude. Moramo dobiti obe u BG ako zelimo na F4. A to nije nemoguce. I ne znam odakle ovoliko Olimpijakosovih navijaca na ovoj vesti,nek komentarisu na 'njihovom' sajtu.

Branislav

pre 14 godina

Sve u svemu dobre utakmice dva stara državna projekta, ali je očigledno da su Partizanu potrebna značajnija politička ulaganja.
Uostalom, Dule je to već najavio.

Anony

pre 14 godina

Jednu utakmicu pobede drugu izgube 20 razlike.Ne znam jel to zbog kladionice ili stvarno ti klubovi protiv partizana imaju tolike razlike u kvalitetu.

nistanijegotovo!!!!

pre 14 godina

pa sta ako smo izgubili 20 razlike , pa sta ako nismo igrali dobro , Makabi nema sanse da dobije obe utakmice u Areni , kad ce vec neko da shvati da oni nemaju centra ...a vi pravi grobari gde ste sad da podrzite nas klub i kada gubi , a sad mu je to najpotrebnije

Jug-Bogdan

pre 14 godina

Drago mi je što sam odgledao ovu utakmicu, još draže nego onu prekjuče. Zbog toga što sam upoznao svoga protivnika bolje.Sada znam da oni nisu vredni ničega drugog osim nemilosrdnog poraza i to tačno još dva puta! To što su pokušali da nam slome duh večeras gore je nego da su đavolom tikve sadili.
TO je dokaz njihove slabosti i negacija košarke kao sporta i kolektivne igre.
Zato hrabro u borbu jer nisu zaslužili ništa više osim da ih se porazi!

energicni

pre 14 godina

po meni bilo je ocekivano da oni dobiju jer ovo im je bilo stani/pani utakmica. Ostaje da se nadaju da ce nesto ucinjet u grotlu beogradu . I dalje su favoriti ali kad cuju huk sa tribina,njihove noge ce se osjeci a ruke ce im zadrhtati. Pitace se ko su ovi i znace odgovor da smo STOKAAA SA TRIBINEEE JUZNEEEEEEE ALE ALEEEEE ALE ALEEEEEEE

Delija-Kosovo

pre 14 godina

Alo bre ljudi sta radite to,citam komentare i nemogu da verujem,odma da napomenem da sam okoreli Zvezdas,ali braco Delije ovo nema smisla navijati protiv SRPSKOG kluba,pa makar bio to i Partizan.Ostavite raspravu za Sever i Jug,da se grlom i dlanovima dokazujemo ko je bolji.Napred Partizan
I poz sa Kosova i Metohije

Daki

pre 14 godina

Samo bi da objasnim za Marica.Mnogi pitaju dal ce da igra za nas. Moze samo ako se kosarkaski savez Australije slozi.A ako uzmemo u obzir da smo u istoj grupi na svetskom prvenstvu = tesko

delia glingon

pre 14 godina

a sta ce sad mutiti majstor vujosevic. Da partrizan izbaci zidove je nekako nemoguce svatit, al se tom nesvatanju radujem mada mi je CZ u dusi.

Parni valjak

pre 14 godina

Makabijeva igra mnogo zavisi od šuta, pod košem su neubedljivi. U Areni svaki njihov napad mora biti propraćen stvaranjem maksimalne buke i zviždanjem, nikako pevanjem. U takvoj atmosferi pritiska, oni ne mogu pogoditi ni pola ovog što su večeras pogodili.

laku noc

pre 14 godina

glavu gore.nema veze.mislim da su odigrali prljavo,pravili su konstantno pritisak.da su izgubili,doslo bi do tuce.bice mirniji u beogradu.a ovi komentari od udbasa su bas simpaticni.docekase i oni da njihovi crveno-beli iz pireja pobede.ja im cestitam od srca.partizan ipak nosi crnu i belu boju,a ona je uvek u modi i nikad ne zastareva.

BUUUHAHAH

pre 14 godina

Ja sam lepo rekao da cete razljutiti Makabi a onda ce vas rasturiti 3-1!
51 poen ste primili na poluvremenu ??! I to najbolja odbrana?? Olimpiakos vodi, idemo crveno beli do 2-0
(Dejan Dorcol, 25. mart 2010 21:14)

Nemoj da se Dule naljuti...jer ako naljutite Duleta nece da ispuni ono obecanje, a to je da cete za 5-6 godina uzeti titulu...


HAHAHHAHHAHHHAHHHAHAHAHAHHHAHAHHAHAHHAHA

я

pre 14 godina

гледај ове несретнике који једва дочекали да пљују, па грб сте заложили и имате образа да се јављате овде на теме партизана, а поготово у кошарци..јујују

kom@

pre 14 godina

Dule je dosta rano odustao...
A što se zakuvavanja od strane igrača Makabija tiče, pravili su sebi medveđu uslugu, s'obzirom gde treba da dođu...

Zeljko

pre 14 godina

Tacno sam znao da u prva tri komentara barem dva moraju biti od navijaca tima bez grba... Ispravka, ovaj dorcolac presao da navija za grke...

Volim te Partizane

pre 14 godina

Mi volimo, mi bodrimo, samo jedan klub na svetu celom i pevamo svaki dan samo Napred Partizan!!!Nema veze, bice bolje u Areni!

Bane_Zemun

pre 14 godina

Nije realno bilo ocekivati da ih dobijemo 2x na njihovom terenu u razmaku od 2 dana. Odigrali smo losije nego u prvoj utakmici, a kad to kazem mislim pre svega na slobodna bacanja - cak 12 promasenih! Da ne kazem da su nas bukvalno prebili - par licnih koje su bile za zatvor (onaj Pnini je ozbiljno bolestan lik, pokusava pesnicom da udari Robertsa na +18 za njih...). U svakom slucaju, jedva cekam mec u Areni, da vidimo kako se oni snalaze pre vise od 22 hiljade ljudi. Ako dobijemo prvu utakmicu, mislim da imamo bar 60% sansi da prodjemo na final4 !

Ljubav prema klubu, ne moze da prestane...

Znaj da na ovome svetu ne postoji niko ko ce da spreci da sa juga se ori:,,PARTIZANE, VOLIM TE JA,,!!!

pre 14 godina

1. april.
Tuzni navijac Partizana dolazi kuci posle tekme, pitaju ga ortaci sto je tuzan?
-On im odgovara, Prosao Makabi na Final 4.
-Pa dobro to se i ocekivalo, kazu oni.
-A GROBAR:APRILILILILILILILILILILILI!!!!

Zlatko-Banja Luka

pre 14 godina

TREBA BITI VELIKI I U PORAZU1Bas da vidim koliko ce sada biti komentara,ako bude ispod 700,to ce biti velika sramota.Treba smanjiti tenziju i ne vrsiti pritisak a ovo pogotovo vazi za medije koji su skloni euforiji,sto ne sumnjam da ce Duki uspjeti.Zalim one Izraelce,oni ne znaju ili se prave,gdje dolaze,njima su jedina nada tetkice i strine koje misle da su Partizanove utakmice koncerti Balasevica.Jos nesto,poseban pozdrav za moderatore B92,pred njima je burna sedmica.Treba svakakve gluposti citati a posebno od onih KK Sledeca Sezona.

Nenad

pre 14 godina

Makabi nema visoke centre koji mogu da pariraju našima. Zato su bezobrazno gurali i grubo udarali naše centre a sudije nisu baš bile u tom aspektu na nivou i naši su prestalid a igraju igru pod košem gde su po visini igrača dominantni. Morali su da šire a onda je Makabi samo izašao i sprečavao otvorene šuteve za 3, pa smo morali da igramo neke neobične akcije i polušanse da tražimo.

U Beogradu izvršiti snažan pritisak na igru pod košem, i insistirati iz publike na suđenju faulova ako to jesu, i da vidimo onda kako će da se suprotstavi Makabi našim dominatnim centrima a ako se fokusira na njih, dobiće kišu trojki. Vidimo se u Areni.

yumir

pre 14 godina

Prgavi igraci Makabija su zasluzili da dozive dodatno ludilo u punoj Areni, konstantno zvizdanje i pritisak kad imaju loptu!!!
Da ne znaju sta ih snaslo!
Zato Grobari 30. nestedimo grla!!!

Neutron

pre 14 godina

Od starog Zvezdasa,
Svi ali svi u Arenu, bez obzira na rasu, nacijonalnost veru ili boju kluba, SVI DA PODRZIMO NAS SRPSKI PARTIZAN! NA KROV ARENE AKO TREBA I NAVIJANJE BEZ PRESTANKA, DO KRAJA. OVO MORA, ALI MORA DE SE DOBIJE! MORA DA SE NAPRAVI PAKAO KAKAV SE NIKADA NIJE NAPRAVIO! UZ PAKAO, OVE SJAJNE MLADICE, NEUPOREDIVE ATMOSFERE I DULETA U F4! OVO MORA, ALI MORA DA SE DOBIJE!

Maximus Desmus Moridius

pre 14 godina

Kada se motivisu za mec protiv tebe odmah nakon izgubljene utakmice,
Kada te sanjaju nocima,
Kada te udaraju pesnicama u ledja,
Kada kompleksasi navijaju protiv tebe,
Kada te NBA zove u goste,
Kada znas da si rasprodao Arenu pre pustanja karata u prodaju,
Kada se na vesti o tebi javljaju svi, i oni koji te mrze i oni koji te obozavaju,
Kada igaras i protiv vanzemaljaca, a mi verujemo u pobedu,
Kada izgubis, a mi te volimo jos vise i ne napustamo halu pre kraja utakmice, nego ostajemo i kada pogase svetla,
onda znas da si veliki, da si najveci i da ti je mesto na F4!

Buca Krtalić

pre 14 godina

Sve u svemu,solidna igra Partizana koji protiv 'napaljenog' makabija nije ni mogao više posle onako teške i jake utakmice pre 2 dana.A i realno,da nam je neko nudio jednu pobedu u Izraelu,svi bismo rekli: DAJ!
Ono što može da se konstatuje jeste da svi ovi njihovi trči/šutni trojku igrači,neće moći tako lako u Beogradu da se raspucavaju. Samim tim što su pretežno 'domaćinska' ekipa.
A pogotovu me žao onog malog gada Pninija,koji buljaški udara igrača sa leđa u nameri da ga povredi.... Njemu će naredne 2 utakmice u Areni da budu možda i najgore u karijeri! Mislim da će ga grobari zapamtiti od ovog sinoć...

LazniSjaj

pre 14 godina

partizan je dobio veeelike batine, primio 100 poena i potpuno je nadigran.. Mozda je to neka realnost, kad se objektivnije sagleda odnos snaga ovih timova.. Bilo kako bilo, ocekujem prolaz Makabija..

Nikola

pre 14 godina

Sta reci kakva publika takvi i igraci, ono nije bilo navijanje ono je bilo divljanje i cist idiotizam kako igraca Makabija tako I navijaca, znali su oni da bez pritiska ne mogu da dobiju Partizan. Ali za onakvo divljacko udaranje I ponasanje se ide u zatvor! Da dobro ste culi ono je bio malo pa pokusaj ubistva! A kako u Beogradu? Da li uzvratiti istom merom? Da li se trebamo sluziti onakvim divljackim ponasanjem i udaranjem pesnicama! NARAVNO DA NE! mi smo gospoda za razliku od njih I ne trebaju nam smicalice kojima se sluze mali klubovi! Zakucace ih Vesely u Beogradu pred 24 000 navijaca nece znati sta ih je snaslo, a onakvo ulicarsko ponasanje mogu da zaborave u Areni! A ako izgubimo 30 razlike oba meca? STA ONDA? Pa nista ostacemo da navijamo jos sat vremena nakon zavrsetka jer mi smo navijaci za razliku od zutih klovnova koji navijaju samo kada im tim vodi... VOLIM TE PARTIZANE! PS: svi na docek kosarkasa!

Goran pfc

pre 14 godina

Zamolio bih ove bez grba da se ne javljaju,posle one jucerasnje utakmice sa smederevom shvatio sam da nemaju ni obraz ni cast,brinite vase brige.

Tesko je dobiti bilo koga dvaput za redom u gostima/

NE SUMNJAM DA CE GOSIN DULE VUJOSEVIC NACI PUT DO MAKABIJEVOG KOSA,VIDIMO SE U ARENI.

MOMCI,GLAVU GORE,VEC STE NAPRAVILI CUDO

STA GROBARI RADE KADA NE IDE? PEVAJU SVE JACE SVE DO POBEDE !

pre 14 godina

Aj pustili smo vas jednu, trebaju nam 2 meca u Areni jer smo malo slabi sa kintom.

vrisak

pre 14 godina

Momcima svaka cast niko ne moze da kaze nista , slobodna bacanja i par glupih gresaka kostale nas bar 10 poena . Partizan je igrao celu tekmu sem 5 min druge cetvrtine , delovali su zbunjeno i bez ideje u tim momentima.

Da skratim pricu Makabi je domacinska ekipa i ovo je otprilike najbolje sto smo mogli da vidimo od njih . Sad je red za najdomacinskiju ekipu . Samo bi zamolio par stvari . Prvo Andersonu najvise zvizdati i urlati (ne stedite lepe reci zna on Srpsko-hrvatski), drugo Lazmiu samo aplauzi (vidi se da je u dusi ostao crno-beli) i trece neko je napisao da ne treba pevati dok mi izvodimo bacanja i mislim da je u pravu .

NAPRED MASINO CRNO BELE BOJE.

pharaoh

pre 14 godina

Nema veze, momci. SVAKA VAM ČAST. U Areni moramo pokušati na sve "čiste" (i one druge) načine otići na F4. Očigledno nam ne daju da tamo odemo, ali je sreća da sami odlučujemo o svojoj sudbini. Čeka ih PAKAO u Areni. Ali bukvalno.

Grobari, navijajmo kao da sutra ne postoji.

IDEMO NA F4.

Djuka

pre 14 godina

Sad vise nego ikad treba da podrzimo nase momke koji ginu na svakoj utakmici.Videli ste kako je Makabi igrao prljavo,kukavicki.Arena mora da grmi u obe utakmice,da vidimo da li ce tad da se sile.GROBARI S TOBOM SVE DO POBEDE...

dane

pre 14 godina

Ocekivano sasvim a sada sledi PAKAO! Da vidim da li ce uci njihov vlasnik na parket Arene?! Da vidim da li ce njihovi Ameri poskakivati kao da su najvece NBA zvezde?! I da vidim kako ce vas nabiti 23000 stoke i 12 igraca sa Duletom na kormilu! NAPRED PARTIZAN!!!

Shone

pre 14 godina

Nema veze...PONOS SRBIJE sada igra u svojoj dvorani pred svojim navijachima i odatle ide na F4...Samo hrabro momci pokazite im na terenu ko je gazda a mi na tribinama cemo pokazati kako gruva Beogradska arena i ko su najbolji navijachi u evropi...

Jel vaze i oni na kockice?

pre 14 godina

@Dejan Dorcol
Olimpiakos vodi :) Crveno beli :)
Bas si me slatko nasmejao.
Eno ga neki crveno-beli cetka led na Eurosportu. Trk, navijaj...

BALTY

pre 14 godina

Treba montirati jos tribina i u Subotu, pustiti u prodaju jos 5000 ulaznica ! Tako da ce Makabi da dobro oseti, kada preko 25000 Grobara, krenu da pevaju: OOOOOOO PARTIZANE, VOLI MO TE, SRCEM SVIM, GDE GOD TI DA IGRAS, TU SU, TVOJI GROBARI, SAMO TEBI VERNI SAMO TEBI ODANI ! P. S. DODJIMO U DRESOVIMA, SA SALOVIMA I ZASTAVAMA, NAPRAVIMO, SPEKTAKULARNU ATMOSFERU I U CETVRTAK UZ VATROMET SA ARENE DA PROSLAVOMO PUT U PARIZ ! ! !

Volim ga,ko oka dva

pre 14 godina

I pored poraza sve je na nasoj strani,mislim da imamo i snage i znanja za F4,uz usijanu atmosferu mozemo do istorijskog uspeha...
Potcenjivacke izjave Gersona i bezobrazno ponasanje Andersona,Fisera,Ganfera Wizneskog i ostalih ce samo dodatno da nas motivisu...
Idemo u Pariz!!!
ZAJEDNO SMO JACI!!!

TIGER

pre 14 godina

IGRAMO LOSE!
Kecman se ne vidi, Roberts los, ne lici mi na dobro. Sudjenje odlicno za sad. Tesko cemo dobiti ali nada uvek postoji. Trebalo je uci u mec sa vise srca!
(TIGER, 25. mart 2010 21:12)

Da se razumemo da ovo nije moj komentar! Dokle ce zavidne komsije da se sluze ovakvim stvarima?
Ja sam rekao jos pre prve utakmice. Sta god da urade momci u duelima sa Makabijem, oni su vec osvajaci ovog takmicenja!
Ajmo sad da ih docekamo na aerodromu kao sto dolikuje i da im se oduzimo za svce sto su uradili !!!
Javite samo kad stize avion sa nasim SAMPIONIMA...

Predo

pre 14 godina

NIsam navijac Partizana. To kazem da ne mislite da sam pristrasan, ali mi se cini da Partizan nije "grizao", kao u prosloj utakmici. Partizan je dosao u Tel Aviv po jednu pobjedu. Mozda je to greska, ali vidicemo. Osim toga, sve se vrti oko novca, a ovo je za Partizan velika prilika da dva puta napuni Arenu i svoju kasu. Ako jos usput prodje u F4, puna kapa.

coavuja

pre 14 godina

najgori su ovi grobari sto pisu kao kompleks komentare i predstavljaju se kao navijaci zvezde,i onda preporucuju :S


Svaki covek na svetu ce reci da pravite cudo sa ovim timom...za koga god da navija..

patriota

pre 14 godina

Ajmo crno bijeliiiiiiiiiiii, nije ovo ništa, vidi se da ste previše rasterećeno ušli u meč, i ovo je neka Duletova taktika garant, treba uzeti lovu u BG, dva puta napuniti dvoranu, 2x po 23000 ulaznica puta 25evra svaka... pa vi braco racunajte, dvije utakmice kompletan godisnji budžet Partizana. Momci ne mogu odigrati ovako loše u BG pred takvim navijačima, a ko bi mogao... idemo do 3:1. Vidjećemo hoće li Makabiju upadati sve kao i večeras kad zaurla 23000 ljudi u Areni hehe. Momci držim fige, samo naprijed :)

Слоба Гробар Сента

pre 14 godina

Заиста није тешко мрзети овај Макаби. Која доза ароганције и мржње, па то је невероватно!?
Најважније је да су сви наши момци изашли неповређени из ове израелске касапнице!!!
Реванш следи, улазнице купљене, па ће ови што мисле да својим поганим парама могу да купе цео свет, мало пући у Београду оба пута, и отићи на свој зид плача!!!
Тражимо само објективно суђење (ништа више), па ће да виде како СТОКА НАБИЈА!!!

Milan

pre 14 godina

Samo da obavestim postovane komsije da u ovoj fazi ovog takmicenja nije bitna kos razlika, broje se samo pobede. Ali kako bi vi to znali kad nikad ne dolazite do ove faze ovog takmicenja. Bolje pratite koja pojacanja dovodi Siroki Brijeg da pripremite adekvatnu taktiku za, naravno, sledecu sezonu.

Небојша

pre 14 godina

Опа видим и комшике се јављају.Немате комплексе а гледате ПАРТИЗАН.Изгледа да се плаше да не уђемо Ф4.Ако уђемо знаће да неће моћи да живе од зезања од стране Гробара.Следеће сезоне бићете шампиони.Сигурно!
Ако не прођемо даље,нећемо се љутити на Дулета и момке.Свака вам част!!Ви сте већ сада наши ШАМПИОНИ!!!

final 4

pre 14 godina

prva cetvrtina je bila sasvim solidna...al zato dalje...sut katastrofa,los skok...al dobro sad je 1-1..uf,kolko su se puta sukobili igraci,onaj anderson nije sasvim ok covjek...

p.s.moramomo ih dobiti u beogradu obe...hajde KK PARTIZAN..

aol

pre 14 godina

E pa gospodo sad vise nista ne zavisi od kosarkasa sad je sve na vama.

Oni ce svoje odraditi a na vama je da grmite, vristite, skacete, pjevate, lupate, dubite na glavi ako treba.

Poenta je da im ne dozvolite da disu tih 40 minuta. Ako to izvedete, za ostalo ce se pobrine gosn Dule ;-)

Coa

pre 14 godina

Bez obzira na sve, mi smo i dalje uz nas Partizan, nista nije gotovo, igraju se utakmice u Areni, neka malo osete kako grobari navijaju za svoj klub. IDEMO SVE DO POBEDE!!! OOOO PARTIZANE VOLIMO TE SRCEM SVIM!

A poruka svim iskompleksiranim navijacima kkss, gde ste vi u svoj ovoj prici ???

terza

pre 14 godina

nema veze...da je neko ponudio 1:1 posle prva dva meca, jel bi neko odbio? partizan je i dalje u prednosti i nadajmo se da ce sve biti gotovo u sl. 2 utakmice, naravno, nadam se pobedama crno-belih. pa nek ispadnu u pravu igraci makabija koji su predvideli jos 3 utakmice posle prve!

pashta

pre 14 godina

Kakvi smo ljudi..Partizan izgubio,i odmah se veseli...Zvezdas sam,ali to stvarno nema smisla...Napred i razbite Makabi u Beogradu,svima u inat...Nemogu da vise volim Makabi od Partizana,ipak je Partizan iz Srbije...Ko moze neka ide u Izrael da zivi...

Schnaps

pre 14 godina

Smatram da je ova utakmica izgubljena zbog Slavka Vranesa !!! Kada je on u petorci, u napadu imamo igraca manje, ne poentira, nema njegovih ofanzivnih skokova, medjutim ono sto je jos gore, u odbrani protiv ovako suterski selektirane ekipe Makabija, on je totalno NEUPOTREBLJIV ! Makabi je poceo sa Fisherovim sutom sa distance gde je na kraju imao 7/7 ! Ostali igraci su sutirali za dva poena sa bezbedne udaljenosti od Vranesa, na kraju 72% suta za dva poena ! Nisu se zaletali pod kos i smatram da ce tako igrati i u Beogradu. Dule bi morao da napravi sledeci takticki potez a to je da izostavi Vranesa u Areni i da njegovu minutazu podeli na Milosevica i Mitrovica. Milosevic bi vise cuvao Andersona i tako odmarao Kecmana za igru u napadu. Svaka petorka bez Vranesa bila bi brza i lakse pokrivala u odbrani a u skoku se nista ne bi osetilo. Nadam se da ce Dule reagovati na pravi nacin u vezi sa ulogom Vranesa u celoj ovoj seriji protiv Makabija.

les Lionceaux

pre 14 godina

dajte molim vas prođite ove... i vi komšije Grobari ih dočekajte onako kako su ponašanjem zaslužili, pogotovo ovog Andersona!! najdraže mi je bilo kada je on onako nafuran promašio ono kucanje u prvoj utakmici...

Kecman je odigrao onako jer je on ipak jedini igrač u četvrtfinalu koji brani prošlogodišnju titulu :)

Veseli će eksplodirati u Areni

Dex

pre 14 godina

Neraumem ove paljevine koje komentarisu Maccabi. Pa ljudi bre, Partizan mora da igra 2 tekme u Areni. 50000 ulaznica je fenomenalna stvar za klub koji ima ovogodisnji budzet od 1 mil€ i koji je na domak F4! NAPRED PARTIZAN!!!

vlada

pre 14 godina

kako su jadni ovi pojedini navijaci Zvezde,navijajte za svoj klub (ako uopste igra u Evropi),a ne za svaki koji igra protiv Partizana.Kompleksi su cudo.

ivanbg1

pre 14 godina

Nema veze cilj je ostvaren i brejk je napravljen...ovo je utakmica za zaborav verovatno fizicki i psihicki iscrpljeni nasi igraci nisu mogli bolje a njihovi sa druge strane silno motivisani i opet sa visokim procentom suta.
Pomalo zalim sto necemo igrati u Pioniru pa da im se gace tresu a kamoli ruka da zadrhti...a sa druge strane dve utakmice u Areni ce omoguciti jedno 500 000e za nas klub i omoguciti mu da lakse dise...(mi ne moramo kao komsinica da prosimo i saljemo sms ove da bi igraci imali za pljeskavicu.a ovo samo kazem zbog ljudi kao sto je ovaj dejan sa dorcola)
I povodom toga da pozdravim sve iskrene postovaoce sporta koji su nam prekljuce cestitali i uzivali u igri Partizana(cak je bilo od hrvata i slovenaca)
volite svoje ne mrzite tudje !
Napred Partizan :)))

TIGER

pre 14 godina

IGRAMO LOSE!
Kecman se ne vidi, Roberts los, ne lici mi na dobro. Sudjenje odlicno za sad. Tesko cemo dobiti ali nada uvek postoji. Trebalo je uci u mec sa vise srca!

dejan

pre 14 godina

Ja ne znam kako neciji neuspeh nekom predstavlja zadovoljstvo...Komsije pa vi ste 9ti u ligi koju mi osvajamo 9 godina uzastopno. Izgubili smo od makabija, al bolje i to nego od Grand Kanarije

Dejan Dorcol

pre 14 godina

Ja sam lepo rekao da cete razljutiti Makabi a onda ce vas rasturiti 3-1!
51 poen ste primili na poluvremenu ??! I to najbolja odbrana?? Olimpiakos vodi, idemo crveno beli do 2-0

solfedjo

pre 14 godina

Tako je Makabi, samo gazi!
Koliko sudije vuku za partizan pa to je neverovatno!
Ako Makabi bude imao sudjenje kao partizan veceras lagano dobija obe utakmice u BG.

Grobar

pre 14 godina

Zamolio bih ljude ciji se klub trenutno nalazi na 9. mestu regionalne lige da se uzdrzi komentara.. Pokazali ste koliko znate, odnosno ne znate, u Evropi ove godine..

Neutron

pre 14 godina

Od starog Zvezdasa,
Svi ali svi u Arenu, bez obzira na rasu, nacijonalnost veru ili boju kluba, SVI DA PODRZIMO NAS SRPSKI PARTIZAN! NA KROV ARENE AKO TREBA I NAVIJANJE BEZ PRESTANKA, DO KRAJA. OVO MORA, ALI MORA DE SE DOBIJE! MORA DA SE NAPRAVI PAKAO KAKAV SE NIKADA NIJE NAPRAVIO! UZ PAKAO, OVE SJAJNE MLADICE, NEUPOREDIVE ATMOSFERE I DULETA U F4! OVO MORA, ALI MORA DA SE DOBIJE!

Maximus Desmus Moridius

pre 14 godina

Kada se motivisu za mec protiv tebe odmah nakon izgubljene utakmice,
Kada te sanjaju nocima,
Kada te udaraju pesnicama u ledja,
Kada kompleksasi navijaju protiv tebe,
Kada te NBA zove u goste,
Kada znas da si rasprodao Arenu pre pustanja karata u prodaju,
Kada se na vesti o tebi javljaju svi, i oni koji te mrze i oni koji te obozavaju,
Kada igaras i protiv vanzemaljaca, a mi verujemo u pobedu,
Kada izgubis, a mi te volimo jos vise i ne napustamo halu pre kraja utakmice, nego ostajemo i kada pogase svetla,
onda znas da si veliki, da si najveci i da ti je mesto na F4!

Nikola

pre 14 godina

Sta reci kakva publika takvi i igraci, ono nije bilo navijanje ono je bilo divljanje i cist idiotizam kako igraca Makabija tako I navijaca, znali su oni da bez pritiska ne mogu da dobiju Partizan. Ali za onakvo divljacko udaranje I ponasanje se ide u zatvor! Da dobro ste culi ono je bio malo pa pokusaj ubistva! A kako u Beogradu? Da li uzvratiti istom merom? Da li se trebamo sluziti onakvim divljackim ponasanjem i udaranjem pesnicama! NARAVNO DA NE! mi smo gospoda za razliku od njih I ne trebaju nam smicalice kojima se sluze mali klubovi! Zakucace ih Vesely u Beogradu pred 24 000 navijaca nece znati sta ih je snaslo, a onakvo ulicarsko ponasanje mogu da zaborave u Areni! A ako izgubimo 30 razlike oba meca? STA ONDA? Pa nista ostacemo da navijamo jos sat vremena nakon zavrsetka jer mi smo navijaci za razliku od zutih klovnova koji navijaju samo kada im tim vodi... VOLIM TE PARTIZANE! PS: svi na docek kosarkasa!

mare 025

pre 14 godina

Ovaj Eidson iz Makabija brat blizanac Viktora Troickog! Inace, ja sam okoreli zvezdas, ali zamolio bih grobare da ucine sve da se igraci Makabija u Areni osecaju gore nego u paklu! Ovoliko bezobrazluka, prljavstine, podsmeha, stalnog trazenja kavge od strane igraca Makabija davno nisam video. Sramota za klub takvog ugleda!

Znaj da na ovome svetu ne postoji niko ko ce da spreci da sa juga se ori:,,PARTIZANE, VOLIM TE JA,,!!!

pre 14 godina

1. april.
Tuzni navijac Partizana dolazi kuci posle tekme, pitaju ga ortaci sto je tuzan?
-On im odgovara, Prosao Makabi na Final 4.
-Pa dobro to se i ocekivalo, kazu oni.
-A GROBAR:APRILILILILILILILILILILILI!!!!

Delija-Kosovo

pre 14 godina

Alo bre ljudi sta radite to,citam komentare i nemogu da verujem,odma da napomenem da sam okoreli Zvezdas,ali braco Delije ovo nema smisla navijati protiv SRPSKOG kluba,pa makar bio to i Partizan.Ostavite raspravu za Sever i Jug,da se grlom i dlanovima dokazujemo ko je bolji.Napred Partizan
I poz sa Kosova i Metohije

Слоба Гробар Сента

pre 14 godina

Заиста није тешко мрзети овај Макаби. Која доза ароганције и мржње, па то је невероватно!?
Најважније је да су сви наши момци изашли неповређени из ове израелске касапнице!!!
Реванш следи, улазнице купљене, па ће ови што мисле да својим поганим парама могу да купе цео свет, мало пући у Београду оба пута, и отићи на свој зид плача!!!
Тражимо само објективно суђење (ништа више), па ће да виде како СТОКА НАБИЈА!!!

Neuporedivi

pre 14 godina

Na SILU ste večeras dobili...
Na SILU ćete i ispasti...
Ostavite svaku nadu pre dolaska u Beograd...

A vi što uživate u našem porazu večeras, šta da vam kažem...
Radujte se tuđoj nesreći kad već ne možete svojoj sreći...
Zato smo mi i vi NEUPOREDIVI...

Grobar

pre 14 godina

Zamolio bih ljude ciji se klub trenutno nalazi na 9. mestu regionalne lige da se uzdrzi komentara.. Pokazali ste koliko znate, odnosno ne znate, u Evropi ove godine..

Buca Krtalić

pre 14 godina

Sve u svemu,solidna igra Partizana koji protiv 'napaljenog' makabija nije ni mogao više posle onako teške i jake utakmice pre 2 dana.A i realno,da nam je neko nudio jednu pobedu u Izraelu,svi bismo rekli: DAJ!
Ono što može da se konstatuje jeste da svi ovi njihovi trči/šutni trojku igrači,neće moći tako lako u Beogradu da se raspucavaju. Samim tim što su pretežno 'domaćinska' ekipa.
A pogotovu me žao onog malog gada Pninija,koji buljaški udara igrača sa leđa u nameri da ga povredi.... Njemu će naredne 2 utakmice u Areni da budu možda i najgore u karijeri! Mislim da će ga grobari zapamtiti od ovog sinoć...

mladen

pre 14 godina

zvezdas sam od kad znam za sebe i poslednjih 40 godina nisam pozeleo da podrzim partizan DO SADA.

imajuci da umu kako su nam se i zvezda i partizan sunovratili, gde nam je basket ovih dana, a narociti sta je vijosevic do sada cudesno odradio sa partizanom smatram da NIJEDAN zvezdas nema pravo da otvoreno bude protiv partizana koji stvarno pravi cuda! znaci, ako niste toliko savesni i patritski nastrojeni da navijate za partizan tj za svoju zamlju i cast basketa i sporta onda bar cutite.

pljuvati sada po partizanu bilo bi dno dna i prikladno samo onim najnepismenijim zvezdasima koji nemaji dve daske u glavi vec kao i neki tuzni partizanovci obitavaju u socijalnoj patologiji.


dakle, zivela zvezda, no NAPRED PARTIZAN!

vidimo se u areni, ako dodjemo do karata.

dacha

pre 14 godina

Nagazio Makabi kao lud jer im je ovo poslednja pobeda u ovoj sezoni a i znaju sta ih ceka u Beogradu. Samo se ti Dule smeskaj, opusteno legendo, svi vec znamo sta smeras :)

Kada zaurla 25.000 grobara u Areni ... uh ... jedva cekam.

Dorcol brate, Srbija!

pre 14 godina

@solfedjo, @Dejan Dorcol
Drago mi je sto nas pratite :)
Pozdrav tebi Dejane, i ostaloj trojici navijaca cz sa Dorcola.
Bice 3-1 naravno, ali za Partizan.
Nase snage jacaju, svakim novim danom...

pashta

pre 14 godina

Kakvi smo ljudi..Partizan izgubio,i odmah se veseli...Zvezdas sam,ali to stvarno nema smisla...Napred i razbite Makabi u Beogradu,svima u inat...Nemogu da vise volim Makabi od Partizana,ipak je Partizan iz Srbije...Ko moze neka ide u Izrael da zivi...

aol

pre 14 godina

E pa gospodo sad vise nista ne zavisi od kosarkasa sad je sve na vama.

Oni ce svoje odraditi a na vama je da grmite, vristite, skacete, pjevate, lupate, dubite na glavi ako treba.

Poenta je da im ne dozvolite da disu tih 40 minuta. Ako to izvedete, za ostalo ce se pobrine gosn Dule ;-)

les Lionceaux

pre 14 godina

dajte molim vas prođite ove... i vi komšije Grobari ih dočekajte onako kako su ponašanjem zaslužili, pogotovo ovog Andersona!! najdraže mi je bilo kada je on onako nafuran promašio ono kucanje u prvoj utakmici...

Kecman je odigrao onako jer je on ipak jedini igrač u četvrtfinalu koji brani prošlogodišnju titulu :)

Veseli će eksplodirati u Areni

Jel vaze i oni na kockice?

pre 14 godina

@Dejan Dorcol
Olimpiakos vodi :) Crveno beli :)
Bas si me slatko nasmejao.
Eno ga neki crveno-beli cetka led na Eurosportu. Trk, navijaj...

TIGER

pre 14 godina

IGRAMO LOSE!
Kecman se ne vidi, Roberts los, ne lici mi na dobro. Sudjenje odlicno za sad. Tesko cemo dobiti ali nada uvek postoji. Trebalo je uci u mec sa vise srca!

Proper

pre 14 godina

Pa šta ako bude 3:1 za Makabi? To je veliki klub, višestruki prvak Evrope. Gde ste vi? Kažite gde vi igrate? Šta vi predstavljate danas? Jad i bedu. Lupate, jer ništa pametno u životu ne umete da kažete. Gde vam je grb, boranijo? Uskoro će vas zakatančiti. Lopovluk je uništio zemlju. Kraj je, nema više, država vas ne poznaje jer je i ona bez dinara, neće vas biti iduće godine.

milos ali grobar

pre 14 godina

nasli navijaci KK Sledeca Sezona da likuju posle poraza Partizana! a to je bizarno, isto kao kad bi se npr. Clipersi (koji play-off nisu decenijama videli, dobijaju Lakerse svaku 10-u tekmu i sl.) rugali Lakersima nakon izgubljene utakmice u gostima u finalu konferencije! molim dileje, pardon delije da se drze svoje avlije!

vlada

pre 14 godina

kako su jadni ovi pojedini navijaci Zvezde,navijajte za svoj klub (ako uopste igra u Evropi),a ne za svaki koji igra protiv Partizana.Kompleksi su cudo.

Dex

pre 14 godina

Neraumem ove paljevine koje komentarisu Maccabi. Pa ljudi bre, Partizan mora da igra 2 tekme u Areni. 50000 ulaznica je fenomenalna stvar za klub koji ima ovogodisnji budzet od 1 mil€ i koji je na domak F4! NAPRED PARTIZAN!!!

Dejan Dorcol

pre 14 godina

Ja sam lepo rekao da cete razljutiti Makabi a onda ce vas rasturiti 3-1!
51 poen ste primili na poluvremenu ??! I to najbolja odbrana?? Olimpiakos vodi, idemo crveno beli do 2-0

Cane

pre 14 godina

Bravo Crno-Beli, nema veze, idemo dalje. Ovi Amerikanci zbog ovakvog ponasanja zasluzuju docek najgore vrste u Beogradu. Posebno Anderson,izmedju ostalog zbog one podle trojke 2 sekunde pre kraja, i Pnini zbog muckog udaranja Robertsa. Ja cu biti 3 sata pre pocetka ispred Arene!

Dovla

pre 14 godina

Inace navijam za CZV da napomenem,Ne vidim razlog zasto bi se neko radovao vasem porazu u Evropi....Veliki sam Delija ali i Srbin tako da Grobari...srecno na domacem terenu!

dejan

pre 14 godina

Ja ne znam kako neciji neuspeh nekom predstavlja zadovoljstvo...Komsije pa vi ste 9ti u ligi koju mi osvajamo 9 godina uzastopno. Izgubili smo od makabija, al bolje i to nego od Grand Kanarije

Небојша

pre 14 godina

Опа видим и комшике се јављају.Немате комплексе а гледате ПАРТИЗАН.Изгледа да се плаше да не уђемо Ф4.Ако уђемо знаће да неће моћи да живе од зезања од стране Гробара.Следеће сезоне бићете шампиони.Сигурно!
Ако не прођемо даље,нећемо се љутити на Дулета и момке.Свака вам част!!Ви сте већ сада наши ШАМПИОНИ!!!

ivanbg1

pre 14 godina

Nema veze cilj je ostvaren i brejk je napravljen...ovo je utakmica za zaborav verovatno fizicki i psihicki iscrpljeni nasi igraci nisu mogli bolje a njihovi sa druge strane silno motivisani i opet sa visokim procentom suta.
Pomalo zalim sto necemo igrati u Pioniru pa da im se gace tresu a kamoli ruka da zadrhti...a sa druge strane dve utakmice u Areni ce omoguciti jedno 500 000e za nas klub i omoguciti mu da lakse dise...(mi ne moramo kao komsinica da prosimo i saljemo sms ove da bi igraci imali za pljeskavicu.a ovo samo kazem zbog ljudi kao sto je ovaj dejan sa dorcola)
I povodom toga da pozdravim sve iskrene postovaoce sporta koji su nam prekljuce cestitali i uzivali u igri Partizana(cak je bilo od hrvata i slovenaca)
volite svoje ne mrzite tudje !
Napred Partizan :)))

Civilizovan Srbin = Civilizovan navijac

pre 14 godina

Sta reci kakva publika takvi i igraci, ono nije bilo navijanje ono je bilo divljanje i cist idiotizam kako igraca Makabija tako I navijaca, znali su oni da bez pritiska ne mogu da dobiju Partizan. Ali za onakvo divljacko udaranje I ponasanje se ide u zatvor! Da dobro ste culi ono je bio malo pa pokusaj ubistva! A kako u Beogradu? Da li uzvratiti istom merom? Da li se trebamo sluziti onakvim divljackim ponasanjem i udaranjem pesnicama! NARAVNO DA NE! mi smo gospoda za razliku od njih I ne trebaju nam smicalice kojima se sluze mali klubovi! Zakucace ih Vesely u Beogradu pred 24 000 navijaca nece znati sta ih je snaslo, a onakvo ulicarsko ponasanje mogu da zaborave u Areni! A ako izgubimo 30 razlike oba meca? STA ONDA? Pa nista ostacemo da navijamo jos sat vremena nakon zavrsetka jer mi smo navijaci za razliku od zutih klovnova koji navijaju samo kada im tim vodi... VOLIM TE PARTIZANE! PS: svi na docek kosarkasa!
(Nikola, 25. mart 2010 22:16)

Evo najboljeg primera kako bi trebalo da razmisljaju i najzagrizeniji Grobari i Delije! Skidam kapu!

solfedjo

pre 14 godina

Tako je Makabi, samo gazi!
Koliko sudije vuku za partizan pa to je neverovatno!
Ako Makabi bude imao sudjenje kao partizan veceras lagano dobija obe utakmice u BG.

Milan

pre 14 godina

Samo da obavestim postovane komsije da u ovoj fazi ovog takmicenja nije bitna kos razlika, broje se samo pobede. Ali kako bi vi to znali kad nikad ne dolazite do ove faze ovog takmicenja. Bolje pratite koja pojacanja dovodi Siroki Brijeg da pripremite adekvatnu taktiku za, naravno, sledecu sezonu.

lone wolf

pre 14 godina

Po meni, makabi se u ovoj utakmici poneo kao zaista mali klub. Ponasaju se prepotentno preko svake mere, vrse pritisak na sudije, igraju prljavo i kad vode 20 razlike, sutiraju trojku u zadnjoj sekundi i ako imaju obezbedjenu pobedu itd.Necu ni da pominjem obecanje njihovih igraca da ce pobediti obe utakmice u Areni. Sve je ovo razlog da napunimo arenu i postignemo novi rekord posecenosti u Evroligi i da tad pokazemo ko su UBEDLJIVO najbolji navijaci u celoj Evropi! Za sve ostalo ce se pobrinuti Dule i ekipa :)

Djuka

pre 14 godina

Sad vise nego ikad treba da podrzimo nase momke koji ginu na svakoj utakmici.Videli ste kako je Makabi igrao prljavo,kukavicki.Arena mora da grmi u obe utakmice,da vidimo da li ce tad da se sile.GROBARI S TOBOM SVE DO POBEDE...

vec vise od decenije...

pre 14 godina

Wiznevski nastavlja tradiciju, navikao covek da gazi partizan. Bravo Makabi!
(Atina Zapad, 25. mart 2010 22:03)

Iz tvojih usta u Bozije usi, nek nas Makabi zgazi kao sto nas zvezdana gazi...

faust

pre 14 godina

Drugaciji scenario mogli su ocekivati samo nepopravljivi optimisti, ljudi liseni osecaja realnosati i nepoznavaoci evropskih kosarkaskih prilika. Partizan je jedini tim koji je uspeo pobediti Maccabi u play-offu otkako se on igra u evropskim ligama.
Pitanje je da li moze taj isti Partizan pobediti Maccabi dva puta za redom u Beogradu. ´Pred freneticnim Grobarima nijedna ekipa na svetu u Beogradu nije nepobediva. Ta cinjenica daje nam za pravo da verujemo u Partizan i njegov konacni trijumf u ovom dvoboju.

я

pre 14 godina

гледај ове несретнике који једва дочекали да пљују, па грб сте заложили и имате образа да се јављате овде на теме партизана, а поготово у кошарци..јујују

yumir

pre 14 godina

Prgavi igraci Makabija su zasluzili da dozive dodatno ludilo u punoj Areni, konstantno zvizdanje i pritisak kad imaju loptu!!!
Da ne znaju sta ih snaslo!
Zato Grobari 30. nestedimo grla!!!

Zbunjeni Sremac

pre 14 godina

Ja kad sam se rodio..komsija me je prekrio Zvezdinom zastavom...U sobi mi je Zvezdina zastava velicine 4 kvadrata... Ali ovo sto radi KK Partizan je za dubok naklon..Eh da se zna vlasnicka struktura kluba pa da dodje jedan pravi sponzor gde bi Vam kraj bio...Ovo je odraz pravog rada u klubu i skup ljudi kojima je da se ne lazemo licni interes na prvom mestu ali sa rezultatima...za razliku od KK CZ kojima je pre svega bitno da operu pare gurnu u svoj dzep i tutavela... I svaka cast DV na neiscrpnoj energiji koju poseduje da u ovakvoj drzavi ima volje da stvara kosarkase za reprezentaciju... Svaka cast na organizaciji kluba... jedino sto ne volim je prepucavanje ciji su navijaci bolji..Ok pravite atmosferu za naklon..ali to dolazi sa rezultatima...Jer pre par godina kada je KK P imao u evro ligi skor 2-8 ili vec... nije bilo ni pola hale... toliko... A 30 Marta i 1 Aprila da isprasite ove jevreje jer mi idu na zivce... POZDRAV svim ljubiteljima KOSARKE

dane

pre 14 godina

Ocekivano sasvim a sada sledi PAKAO! Da vidim da li ce uci njihov vlasnik na parket Arene?! Da vidim da li ce njihovi Ameri poskakivati kao da su najvece NBA zvezde?! I da vidim kako ce vas nabiti 23000 stoke i 12 igraca sa Duletom na kormilu! NAPRED PARTIZAN!!!

Grobar

pre 14 godina

Alo bre Blenderi, pa vi nešto znate o košarci.... pa šta ako nas je dobio Makabi kod kuće, da znate nesto o košarci znali bi ste i da je očekivano bilo 2:0 za njih. I nije sramota izgubiti u Tel Avivu, a kamoli vratiti se sa 1:1 ! Sramota je izgubiti u Beogradu od Čeha, i tamo nekih turskih poštara, a još više vaši zvižduci igračima na kraju utakmice. Kako god se završilo na kraju Partizan je i dalje u našem srcu, i nikad ali nikad nece čuti zvižduke makar i sa 30 razlike izgubio u areni! Mi smo Blenderi na 2 pobede od Final 4, a vi KAKO TE?

goxy

pre 14 godina

Anderson se nije ovako silio kada je izgubio u Areni NLB finale u dresu Cibone. CELA HALA DA MU ZVIŽDI ČIM PRIMI LOPTU. IZRAZITO NEKOREKTAN IGRAČ.

Skaramus

pre 14 godina

Bas se pitam da li ce onaj napaljeni Anderson moci i u Beogradu da se zalece na nase igrace? Momci vratite im sa kamatom. Pravac Pariz!

Neuporedivi

pre 14 godina

Kad veliki padnu, odmah izadju mali,nemocni i zli da se vesele , ograniceni svojom bedom, cini im se da su oni sada blize vrhu.
(Zoran sa Cubure, 31. mart 2009 23:27)

Genije ovo napisa pre godinu dana...
Isto važi i danas...
Gani su vanvremenski fenomeni...

Arena

pre 14 godina

ovo je vasa REALNOST, prethodni mec-cista SLUCAJNOST
(milos, 25. mart 2010 22:08)

VLADISLAV LUČIĆ:
KAPA DOLE
''KAPA dole našem najvećem rivalu, koji je napravio ogroman uspeh s jednim potpuno promenjenim timom kojem niko nije davao šansu na početku sezone. Kada pobedite Panatinaikos i Barselonu, više se ne postavlja pitanje da li jeste ili niste veliki tim.
Još ništa nije gotovo, ali sve je moguće kada igrate dve utakmice u “Areni”.''

I on je zvezdas.. e jedino ako si ti veci od njega,.. mislim, veci strucnjak

BALTY

pre 14 godina

Treba montirati jos tribina i u Subotu, pustiti u prodaju jos 5000 ulaznica ! Tako da ce Makabi da dobro oseti, kada preko 25000 Grobara, krenu da pevaju: OOOOOOO PARTIZANE, VOLI MO TE, SRCEM SVIM, GDE GOD TI DA IGRAS, TU SU, TVOJI GROBARI, SAMO TEBI VERNI SAMO TEBI ODANI ! P. S. DODJIMO U DRESOVIMA, SA SALOVIMA I ZASTAVAMA, NAPRAVIMO, SPEKTAKULARNU ATMOSFERU I U CETVRTAK UZ VATROMET SA ARENE DA PROSLAVOMO PUT U PARIZ ! ! !

Jug-Bogdan

pre 14 godina

Drago mi je što sam odgledao ovu utakmicu, još draže nego onu prekjuče. Zbog toga što sam upoznao svoga protivnika bolje.Sada znam da oni nisu vredni ničega drugog osim nemilosrdnog poraza i to tačno još dva puta! To što su pokušali da nam slome duh večeras gore je nego da su đavolom tikve sadili.
TO je dokaz njihove slabosti i negacija košarke kao sporta i kolektivne igre.
Zato hrabro u borbu jer nisu zaslužili ništa više osim da ih se porazi!

mirkobg

pre 14 godina

ovo je bilo vise nego ocigledno da dule igra sa pola gasa utakmicu. pola utakmice je forsirao klince i igrao lagano u odbrani. odmara ekipu za spektakl u areni. samo se nadam da ce obim nadobudnim crncima iz makabija pokazati u obe utakmice gde im je mesto!!!
pozdrav svim grobarima, pariz je blizi nego sto se cini! ;)

martin

pre 14 godina

partizan je promasio 15 bacanja, makabi 5....
partizan je sutirao iz igre 50%
makabi 80%....

rece gerson juce da partizan ne moze da ponovi sutersko vece od utorka....
ponovio je... presudio je njihov sut za 2 (28 makabi 16 partizan)....

p.s.
sutirajte 80% u areni!!

zoran kosic

pre 14 godina

Moj sin se zove Dusan a on mi je sve na svijetu i ovo mi je jedina prilika da kazem onoj dvojici Dusana koliko mi znacite u zivotu.Hvala vam od srca na svim radostima do sada pre svega na tome da cu kad Dusan"mali" postane Dusan"veliki"moci reci pogledaj sine sta je ljubav,sta je srce,sta se ne kupuje nego nasledjuje.Jos jednom hvala za sve...i volim ga...

stawwross

pre 14 godina

Ja sam lepo rekao da cete razljutiti Makabi a onda ce vas rasturiti 3-1!
51 poen ste primili na poluvremenu ??! I to najbolja odbrana?? Olimpiakos vodi, idemo crveno beli do 2-0
(Dejan Dorcol, 25. mart 2010 21:14)

decko koliko si ti jadan kad navijas za grke umesto za srbe

kom@

pre 14 godina

Dule je dosta rano odustao...
A što se zakuvavanja od strane igrača Makabija tiče, pravili su sebi medveđu uslugu, s'obzirom gde treba da dođu...

Grobar

pre 14 godina

Tako je Makabi, samo gazi!
Koliko sudije vuku za partizan pa to je neverovatno!
Ako Makabi bude imao sudjenje kao partizan veceras lagano dobija obe utakmice u BG.
(solfedjo, 25. mart 2010 21:10)

Prosto moram da ti objasnim neke stvari, mada mislim da je uzaludno jer si ti mali napaljeni klinja, koji verovatno i ne zna koja rec ide ispred Zvezda.


Makabi moze da nas dobije u BG oba meca sa +60 ako treba, ali to nece promeniti cinjenicu da smo u top8 vec koliko godina unazad, niti da smo sampioni svih domacih takmicenja koliko godina unazad.

Svi mi simpatisemo neke ino klupove ali ljubav prema nekom domacem klupu ne moze se meriti nekom naklonoscu prema ino klubu, tako da prica oko Olimpijakosa ne da nisu smesne nego su jadne kao i delije koje pisu ovakve gluposti.

O sudijama necu da pricam, jer od svih gluposti to je najveca.

Ponekad je bolje nista ne reci tj napisati

жељко

pre 14 godina

Прави звездаши су вечерас сигурно навијали за Партизан,као што бих ја навијао за Звезду да је играла. Заиста не разумем оне који су желели да Партизан изгуби.

sportikus

pre 14 godina

1:1 je savrsen skor. Svako ko iole poznaje kosarku, zna da su najvaznije utakmice u seriji 1. i 3. Verujem da i Dule to zna. Mnogo bi veci pritisak bio na Partizanu da je dobio 2. utakmicu. Sad ostaje, mobilizacija za utorak. Predlazem da se na platou ispred Arene postavi video bim! 25000 unutra, a jos toliko ispred = definicija PAKLA

Nenad

pre 14 godina

Makabi nema visoke centre koji mogu da pariraju našima. Zato su bezobrazno gurali i grubo udarali naše centre a sudije nisu baš bile u tom aspektu na nivou i naši su prestalid a igraju igru pod košem gde su po visini igrača dominantni. Morali su da šire a onda je Makabi samo izašao i sprečavao otvorene šuteve za 3, pa smo morali da igramo neke neobične akcije i polušanse da tražimo.

U Beogradu izvršiti snažan pritisak na igru pod košem, i insistirati iz publike na suđenju faulova ako to jesu, i da vidimo onda kako će da se suprotstavi Makabi našim dominatnim centrima a ako se fokusira na njih, dobiće kišu trojki. Vidimo se u Areni.

Nemanja

pre 14 godina

# Tako je Makabi, samo gazi!
Koliko sudije vuku za partizan pa to je neverovatno!
Ako Makabi bude imao sudjenje kao partizan veceras lagano dobija obe utakmice u BG.
(solfedjo, 25. mart 2010 21:10)

Navijam za Zvezdu, ali mi nisu jasni ljudi koji navijaju za neki izraelski, litvanski, španski ili neki drugi klub, a ne za srpski...

Sve u svemu, Partizan je ostvario veliki uspeh, tako što je pobedio Makabi u Izraelu i sada je u prednosti, ali se plašim utakmica u areni, pošto je jako teško dobiti istu ekipu dva puta u razmaku od dva dva dana.

Puno sreće Partizanu u nastavku evrolige.

Igor

pre 14 godina

Nema veze kraljevi vidi se da niste bili raspolozeni, ali ja verujem u vas da cete dati sve od sebe na sledece dve utakmice koje cemo nadam se dobiti. Takodje se nadam ne vidjenom navijanju u Areni os strane 20 000 navijaca. Cisto da pohvalim neke Zvezdase ovde sto podrzavaju Partizan kao srpski klub, tako ponasanje je odlicije zrelosti i hvala vam u svakom slucaju, jer mi smo rivali u Srbiji a u svetu smo braca Srbi. A ovi ostali...ma koga briga za njih.

Milan Kalinic

pre 14 godina

Iako je moj zivot zvezda, partizan u evro ligi gledam kao i reprezentaciju. I stao bi u odbranu nase reprezentacije i reko: da su ovi veceras bacili i ves masinu usla bi.

Zeljko

pre 14 godina

Tacno sam znao da u prva tri komentara barem dva moraju biti od navijaca tima bez grba... Ispravka, ovaj dorcolac presao da navija za grke...

Alek

pre 14 godina

Tražimo od RTS da nam pusti snimak utakmice 30 marta oko 16h ili barem one najgrublje i bozobzirne zahvate Andersona, Pninija i ostalih. Da bi smo se podsetili pre nego što nas 23000 krene u arenu.

pharaoh

pre 14 godina

Nema veze, momci. SVAKA VAM ČAST. U Areni moramo pokušati na sve "čiste" (i one druge) načine otići na F4. Očigledno nam ne daju da tamo odemo, ali je sreća da sami odlučujemo o svojoj sudbini. Čeka ih PAKAO u Areni. Ali bukvalno.

Grobari, navijajmo kao da sutra ne postoji.

IDEMO NA F4.

jane

pre 14 godina

slusam ove komentare,koliko su jadni,ovi zvezdasi,nama sude izraelu sudije,ma bre gledajte vas ,imate zensku odbojku,a i pljuvanje u dalj tu ste najaci

Aca

pre 14 godina

Ja sam lepo rekao da cete razljutiti Makabi a onda ce vas rasturiti 3-1!
51 poen ste primili na poluvremenu ??! I to najbolja odbrana?? Olimpiakos vodi, idemo crveno beli do 2-0
(Dejan Dorcol, 25. mart 2010 21:14)

Ae vidi pa se javi SLEDECE SEZONE! I da izgubimo, opet smo napravili OGROMAN uspeh, o kome vi mozete samo da sanjate! Kako rade kompleksi, jao jao...

nistanijegotovo!!!!

pre 14 godina

pa sta ako smo izgubili 20 razlike , pa sta ako nismo igrali dobro , Makabi nema sanse da dobije obe utakmice u Areni , kad ce vec neko da shvati da oni nemaju centra ...a vi pravi grobari gde ste sad da podrzite nas klub i kada gubi , a sad mu je to najpotrebnije

Micko

pre 14 godina

@mario, 25. mart 2010 23:17

Sumnjam da bi neki hrvat potrosio toliko vremena da prvo mesecima prati prepucavanje grobara i cigana pa da onda broji ko je od njih koliko poslao poruka na vesti i porazima suprotne strane. Decko providan si ali mi je drago sto si gledao utakmicu Partizana.

Volim ga,ko oka dva

pre 14 godina

I pored poraza sve je na nasoj strani,mislim da imamo i snage i znanja za F4,uz usijanu atmosferu mozemo do istorijskog uspeha...
Potcenjivacke izjave Gersona i bezobrazno ponasanje Andersona,Fisera,Ganfera Wizneskog i ostalih ce samo dodatno da nas motivisu...
Idemo u Pariz!!!
ZAJEDNO SMO JACI!!!

batterss

pre 14 godina

I dalje tvrdim da su ovi iz makabija obicni indijanci. Trci i pucaj a o bezobrazluku da i ne pricam.

Ljudi zasto u vecem broju ne pristupite partizanovom klubu prijatelja. Samo 100din. Godinama pricamo da ocemo da pomognemo klubu, a sad kad imamo priliku slab odziv. Sve informacije na sajt kluba.

final 4

pre 14 godina

prva cetvrtina je bila sasvim solidna...al zato dalje...sut katastrofa,los skok...al dobro sad je 1-1..uf,kolko su se puta sukobili igraci,onaj anderson nije sasvim ok covjek...

p.s.moramomo ih dobiti u beogradu obe...hajde KK PARTIZAN..

energicni

pre 14 godina

po meni bilo je ocekivano da oni dobiju jer ovo im je bilo stani/pani utakmica. Ostaje da se nadaju da ce nesto ucinjet u grotlu beogradu . I dalje su favoriti ali kad cuju huk sa tribina,njihove noge ce se osjeci a ruke ce im zadrhtati. Pitace se ko su ovi i znace odgovor da smo STOKAAA SA TRIBINEEE JUZNEEEEEEE ALE ALEEEEE ALE ALEEEEEEE

BUUUHAHAH

pre 14 godina

Ja sam lepo rekao da cete razljutiti Makabi a onda ce vas rasturiti 3-1!
51 poen ste primili na poluvremenu ??! I to najbolja odbrana?? Olimpiakos vodi, idemo crveno beli do 2-0
(Dejan Dorcol, 25. mart 2010 21:14)

Nemoj da se Dule naljuti...jer ako naljutite Duleta nece da ispuni ono obecanje, a to je da cete za 5-6 godina uzeti titulu...


HAHAHHAHHAHHHAHHHAHAHAHAHHHAHAHHAHAHHAHA

hmm

pre 14 godina

hmm..idalje mislim da imamo lepe sanse, i da oni nisu jos svesni sta ih ocekuje.....
tesko i nerealno je bilo da partizan dobije i ovu danas...
odbrana je bila spora, sporo se vracala, postavljala, slabo se skakalo...
da ne ulazim u detalje za svakog igraca, al mislim generalno sporo, i pomalo umorno ili bezivotno....
ali isto tako misilim da je i to bio deo taktike...bez mnogo umiranja, cuvajmo snagu....
onaj zvezdin Viznevski, zatim
Pnini, Lasme...njih trojicu necemo da vidimo u areni....
Anderson i Blutental ce nesto da pokusavaju, al mislim da nemaju sanse......
Duletova mirnoca smiruje...

Goran pfc

pre 14 godina

Zamolio bih ove bez grba da se ne javljaju,posle one jucerasnje utakmice sa smederevom shvatio sam da nemaju ni obraz ni cast,brinite vase brige.

Tesko je dobiti bilo koga dvaput za redom u gostima/

NE SUMNJAM DA CE GOSIN DULE VUJOSEVIC NACI PUT DO MAKABIJEVOG KOSA,VIDIMO SE U ARENI.

MOMCI,GLAVU GORE,VEC STE NAPRAVILI CUDO

Slav

pre 14 godina

Sto se ovih zalutalih kompleksaskih komentara tice,ok,razum ja to,mislim kad ti je jedino preostalo da navijas na utakmicama u Jelen super ligi,ok,moras malo da tesis sebe i ovako.

Sto se utakmice tice,pa mislim da su igraci Makabija svojim sportskim i finim ponasanjem zasluzili jednu lepu dobrodoslicu u areni,a i ovi njihovi navijaci,da vide da od njih "nema boljih".

Samo ce malo da im zadrhti rucica kada zagrmi nas 23 hiljade,a i verovatno ce da budu onako raspolozeni za tucu...al iz misije rupe

A Partizanu svaka cast,rezultat nije bitan,bitno je da svima pokazemo u utorak sta mogu igraci i navijaci zajedno!!!

objektivno, odmereno, realno

pre 14 godina

Znam da ce sada da pljuste komentari kako smo ih namerno "pustili" da bi imali dva rasprodata domacinstva u Areni, jer ljudi nece da shvate da su iznenadjenja sastavni deo sporta, pa ako je mogla jedna Cedevita da nas iznenadi ranije ovog meseca, moglo je i velikom i odlicnom Makabiju da se posreci i ubedljivo (sasvim zasluzeno) pobedi protivnika jaceg od sebe.

cibonausrcu

pre 14 godina

Iako sam Hrvat i navijač Cibone bilo bi mi veoma drago da bilo koji klub sa ovih prostora dođe do Pariza. Mnogo puta sam gledao Partizan ove godine i siguran sam da može proći, štoviše evo bacit ću kladu na vas susjedi. Nemojte me iznevjeriti , hrabro do F4 , a tamo onda sve kreće od nule i svašta se može desiti.

patriota

pre 14 godina

Ajmo crno bijeliiiiiiiiiiii, nije ovo ništa, vidi se da ste previše rasterećeno ušli u meč, i ovo je neka Duletova taktika garant, treba uzeti lovu u BG, dva puta napuniti dvoranu, 2x po 23000 ulaznica puta 25evra svaka... pa vi braco racunajte, dvije utakmice kompletan godisnji budžet Partizana. Momci ne mogu odigrati ovako loše u BG pred takvim navijačima, a ko bi mogao... idemo do 3:1. Vidjećemo hoće li Makabiju upadati sve kao i večeras kad zaurla 23000 ljudi u Areni hehe. Momci držim fige, samo naprijed :)

Boske

pre 14 godina

Wiznevski nastavlja tradiciju, navikao covek da gazi partizan. Bravo Makabi!
(Atina Zapad, 25. mart 2010 22:03)


Vidim,puno je osvojio titula sa kkss,vasa najveca sreca je kad PARTIZAN izgubi...

Goksiv

pre 14 godina

Najjaci detalj na utakmici kada Vraneš kod onog koškanja staje ispred Makabijevih igrača i kaže:"Šta je".Ja bi još dodao miševi.Grobari zagrejmo glasne žice pa da im se sledi krv u žilama,a pogotovo andersonu i pniniju(namerno pišem mala slova,za male ljude).
Verujem da će igrači biti strašno motivisani,ako Dule uspe da ih rastereti Makabi pada u grotlu arene,a onda pravac Pariz po nova čuda.

vlado

pre 14 godina

Znate kako kazu, ko visoko leti MAKABI PADA! Ko je malo pazljivije i malo dublje gledao ovaj mec imao je sta i da vidi. Mogao je da vidi da Partizan dobija 2 meca bez problema (ne mislim na pobjede od 20+ razlike mada je tako nesto vrlo moguce u 4. mecu ali garantujem dvije pobjede i put u Pariz). Sve sto su imali ispucali su u ova dva meca (mislim na taktiku Makabija) i vise nista novo od njih ne mozemo vidjeti, dok je Dule tako iskusno odradio prvi a pogotovo ovaj drugi mec! Zasto? Pa ako cemo iskreno glupo je napasti Makabi svim silama na njihovom terenu pogotovo poslije vodjstva od 1-0 i ocekivati 2-0! Niko ne moze ocekivati 2 pobjede protiv Makabija u 2 dana i to na njihovom terenu. Zna to Dule dobro i zato je svoje adute ostavio za Arenu! Jos jedna negativna stvar koja nikako ne ide u prilog Makabiju je ponasanje igraca na samoj utakmici jer time su sami sebi jos vecu stetu nanijeli. Poslije svega vidjenog veceras, mnogo sam sigurniji u prolaz Partizana nego poslije prve utakmice. Odgovorno tvrdim da uz podrsku sa tribina koja kao i do sada nece nedostajati i pravi pristup utakmici za koji ce se Dule pobrinuti navijaci Partizana (oni koji su u mogucnosti) pocnu da rezervisu karte za Pariz! Neko rece poslije prve utakmica "Dule stavio Nokiu na silent" a ja kazem "GROBARI i PARTIZAN upalili vibraciju u BEOGRADSKOJ ARENI" (znaju "Izraelci" da ce da im zvoni u glavi ali se na vibraciju nisu spremali). Pozdrav i vidimo se u Parizu!

Samo napred!

pre 14 godina

Nemam vremena da čitam ni tekst ni komentare, ali kao zvezdaš, želim da poručim partizanovcima da se ne uzbuđuju previše zbog ovog poraza.
Imate mini brejk!
Imate dve utakmice, svaku pred 25.000 ljudi!
To je bruto, oko 1 milion €!
Imate šansu da stvari rešite kod kuće, što Vam iskreno želim.
Šta više?

Ištvan iz Subotice

pre 14 godina

Niti sam Grobar, niti Srbin, ali nikada mi ne bi palo na pamet da navijam protiv bilo kojeg tima, koji predstavlja moju domovinu. Ovaj put ni da sam jevrej po veri.
Ja sam optimista, pa hajde da se malo našalim: biće u pravu igrači Makabija, biće 3-1, za koga, već nije ni pitanje, kada se zna, da se skor domaćina piše prvi. Zato se i do juče pisalo 0-1, a domaćin je od danas Partizan.
Ako su ovi, koji pljuju po Partizanu zdravi, neka im je na čast, ako sa tim mogu i mirno spavati, ali ako su bolesni, poručujem im, da se mogu lečiti na račun iste države, protiv čijeg šampiona i predstavnika na međunarodnoj sceni navijaju.
Pozdrav svima.
NAPRED PARTIZAN I ŽIVELA SRBIJA !!!

coavuja

pre 14 godina

najgori su ovi grobari sto pisu kao kompleks komentare i predstavljaju se kao navijaci zvezde,i onda preporucuju :S


Svaki covek na svetu ce reci da pravite cudo sa ovim timom...za koga god da navija..

Dr Mr

pre 14 godina

""Procitao sam svih 115 komentara i od toga je 8 upuceno u negativnom kontekstu tj od navijaca Crvene Zvezde onda sam otvorio komentare na poraz Crvene Zvezde od Bosne (beznacajna utakmica za razliku od ove) i od 87 komentara 46 je napisano provokativnih od strane navijaca Partizana. Ne navijam ni za zvezdu ni za partizan jer sam hrvat ali me zainteresovalo posto stalno i jedni i drugu ovi drugi iskompleksirani i sl pa reko ajde da vidim kojih vise ima i bogami grobari daleko,daleko vas je vise. Ovo je zaista objektivan komentar ko misli da je subjektivan neka uradi isto sto i ja tj prebroji komentare..Malo ste ako tako kazete i jedni i drugi "iskompleksiraniji" od delija,jer delije vas klub ocigledno ne zanima jer od 115 nekih 8 komentara je stvarno jako jako zanemarljivo..Zapitajte se malo jesu li oni optereceni vama ili vi njima????? POZDRAV IZ VINKOVACA
(mario, 25. mart 2010 23:17)""


Ajde ti decko "bez grba", nemoj da se pretvaras da si Hrvat, jer su oni po mnogo cemu korektniji od vas neobjektivnih delija

Parni valjak

pre 14 godina

Makabijeva igra mnogo zavisi od šuta, pod košem su neubedljivi. U Areni svaki njihov napad mora biti propraćen stvaranjem maksimalne buke i zviždanjem, nikako pevanjem. U takvoj atmosferi pritiska, oni ne mogu pogoditi ni pola ovog što su večeras pogodili.

hehehe

pre 14 godina

Kad čitam sve ove negativne komentare (čast i veliko poštovanje izuzecima i normalnim navijačima), tek onda shvatam veličinu Duška Vujoševića, njegovih momaka i uspjeha koje godinama prave. Jadni, šta ćete ako Partizan ode na F4, pocrkaćete od muke. A uostalom, baš me boli briga! Partizan je najjači. Za mene je Partizan stalni evropski šampion. Samo naprijed momci, Grobari su uz vas, imate kredita za narednih 20 godina.

Shone

pre 14 godina

Nema veze...PONOS SRBIJE sada igra u svojoj dvorani pred svojim navijachima i odatle ide na F4...Samo hrabro momci pokazite im na terenu ko je gazda a mi na tribinama cemo pokazati kako gruva Beogradska arena i ko su najbolji navijachi u evropi...

Novica mkd

pre 14 godina

Dobro, idemo dalje. Neka su se zuti ispucali za ovu godinu. Mozda ce im pobeda velikom razlikom sada vratiti samopouzdanje, ali najvaznije je da im mi vratimo istom merom.
Pre svega mislim na iskoriscavanje svih mogucih resursa kako bi stigli do pobede. Pod tim podraumevam i prljavu igru kakvu su oni veceras demonstrirali, i revans za bokserski udarac Pninija nad Robertsom, a iznad svega pritiskom sa tribina koji bi bio nepodnosljiv za goste. Moramo pritiskom obezbediti domacinsko sudjenje kakvo su imali oni veceras (hvala Lamoniki na sudjenje protiv Barse i Lietuvosa u BG-u, ali veceras je podlegao pritisku domacina).
Mora se igrati do bola drsko u odbrani (98 poena ne pamtim da smo ikada primili od kako nam je Dule trener), ne smemo im dozvoliti da se raspucaju. Na zalost, bekovi, a posebno Rasic nikako da se raspucaju, pa cemo morati vise da igramo na centre. Njima (centrima) mora da se pridruzuju u napadu Veseli i Roberts, spustajuci se pod kosa i tu primati lopte. Uz bolje izvodjenje bacanja mozemo do podviga.
I normalno, moram ponoviti i ja - sta god uradimo bicemo ponosni na nase kosarkaske ljubimce i Duleta i Predraga. Znamo cime raspolazemo i nema ljutnje. Samo velika, najveca na svetu zelja, da odemo na F4!!!

Predo

pre 14 godina

NIsam navijac Partizana. To kazem da ne mislite da sam pristrasan, ali mi se cini da Partizan nije "grizao", kao u prosloj utakmici. Partizan je dosao u Tel Aviv po jednu pobjedu. Mozda je to greska, ali vidicemo. Osim toga, sve se vrti oko novca, a ovo je za Partizan velika prilika da dva puta napuni Arenu i svoju kasu. Ako jos usput prodje u F4, puna kapa.

TIGER

pre 14 godina

IGRAMO LOSE!
Kecman se ne vidi, Roberts los, ne lici mi na dobro. Sudjenje odlicno za sad. Tesko cemo dobiti ali nada uvek postoji. Trebalo je uci u mec sa vise srca!
(TIGER, 25. mart 2010 21:12)

Da se razumemo da ovo nije moj komentar! Dokle ce zavidne komsije da se sluze ovakvim stvarima?
Ja sam rekao jos pre prve utakmice. Sta god da urade momci u duelima sa Makabijem, oni su vec osvajaci ovog takmicenja!
Ajmo sad da ih docekamo na aerodromu kao sto dolikuje i da im se oduzimo za svce sto su uradili !!!
Javite samo kad stize avion sa nasim SAMPIONIMA...

Zovite me Dule

pre 14 godina

Poruka za grobare!

Ko poredi onu jazbinu sa Pionirom, ko poredi one divljake sa navijacima Partizana, neka se zamisli da (mozda) nije promasio tribinu!

Partizan je insitucija, grobari su institucija! Ako neko baci bilo sta na teren u Areni, on nije normalan i ne pripada grobarima i grobarstini! Neka se stidi i sebe i svog postupka! Pokazimo svu nasu ljubav prema Partizanu, to ce ih zbuniti jer oni nemaju pojma o cemu pricam!

Ti si moja sudbina ...

Volim te Partizane

pre 14 godina

Mi volimo, mi bodrimo, samo jedan klub na svetu celom i pevamo svaki dan samo Napred Partizan!!!Nema veze, bice bolje u Areni!

Random

pre 14 godina

posle svih rezultata koje je ostvarila kk crvena zvezda ove sezone, podsecam 9 mesto u NLB ligi, ispadanje u cetvrtfinalu kupa Srbije i ispadanje u top 16 u grupi eurokupa, napominjem gazenje nimburka u pioniru itd, cigani se i dalje javljaju sa komentarima!?!? Pokrijte se usima!!!

mare 025

pre 14 godina

Ponovo se javljam, ali ne da bih komentarisao skandalozno ponasanje igraca Makabija, vec nesto drugo. Moram da odreagujem - ljudi, pogledajte naslov na Indexu, oni stvarno ne znaju sta ce od mrznje i zavisti na sve sto dolazi iz Srbije. "Maccabi rastavio Partizan na proste faktore", da nije smesno bilo bi tuzno! Ukoliko bolje obratite paznju primeticete da su naslovi i komentari na Indexu vrlo cesto cinicni, drski, provokativni, na granici dobrog ukusa, a da malo imaju veze sa objektivnim novinarstvom.

dule

pre 14 godina

Kada su odlazili iz Beograda za Tel Aviv, jedna pobeda je bila velika kao oblakoder. Ostvarena je i sta cete bolje i vise. Veceras se videlo da je ekipi nedostajalo motiva. Jednostavno su bili zadovoljni onim sto su ispunili pre dva dana. Sta da radimo, takvi smo. Da je neko drugi bio na Partizanovom mestu, verovatno bi ih zgazio i u drugom mecu.
Ovako, ostaje nam da to uradimo kod kuce. Verujem da to ova ekipa moze, da ima dovoljno energije da pred 23000 gledalaca to i pokaze.

vasco

pre 14 godina

Kapa dole za pozrtvovanost Partizana. Sledi arena, uz ovakav tim i navijace, realno Makabi nema sta da trazi, iako oni to jos nisu svesni.

mario

pre 14 godina

Procitao sam svih 115 komentara i od toga je 8 upuceno u negativnom kontekstu tj od navijaca Crvene Zvezde onda sam otvorio komentare na poraz Crvene Zvezde od Bosne (beznacajna utakmica za razliku od ove) i od 87 komentara 46 je napisano provokativnih od strane navijaca Partizana. Ne navijam ni za zvezdu ni za partizan jer sam hrvat ali me zainteresovalo posto stalno i jedni i drugu ovi drugi iskompleksirani i sl pa reko ajde da vidim kojih vise ima i bogami grobari daleko,daleko vas je vise. Ovo je zaista objektivan komentar ko misli da je subjektivan neka uradi isto sto i ja tj prebroji komentare..Malo ste ako tako kazete i jedni i drugi "iskompleksiraniji" od delija,jer delije vas klub ocigledno ne zanima jer od 115 nekih 8 komentara je stvarno jako jako zanemarljivo..Zapitajte se malo jesu li oni optereceni vama ili vi njima????? POZDRAV IZ VINKOVACA

komandant mark

pre 14 godina

Mozda zvuci smesno ,ali sam se posle prvog koskanja Veselog i Perkinsa, kod egal rezultata predkraj prve cetvrtine,setio filma Rocky.Muzika mi je odzvanjala u usima iz tog filma i samo sam sebi govorio ajmo sad stisnite zube, udjite s njima u bitku prsa u prsa ,i razbijajte ove prepotentne Amere !Kao na filmu sto je Rocky pokazao zube Apolu .Steta ,trenutno sam razocaran,al pokazacemo im mi pravo lice u Areni!

Zlatko-Banja Luka

pre 14 godina

TREBA BITI VELIKI I U PORAZU1Bas da vidim koliko ce sada biti komentara,ako bude ispod 700,to ce biti velika sramota.Treba smanjiti tenziju i ne vrsiti pritisak a ovo pogotovo vazi za medije koji su skloni euforiji,sto ne sumnjam da ce Duki uspjeti.Zalim one Izraelce,oni ne znaju ili se prave,gdje dolaze,njima su jedina nada tetkice i strine koje misle da su Partizanove utakmice koncerti Balasevica.Jos nesto,poseban pozdrav za moderatore B92,pred njima je burna sedmica.Treba svakakve gluposti citati a posebno od onih KK Sledeca Sezona.

Juzna Tribina CHONOPLJA

pre 14 godina

NE MOGU da docekam ARENU I REKORD EVRO LIGE.SVI KPO JEDAM UZ CRNO-BELE MOMKE,sta god da bude bar se necemo zaliti bartolomeu.

urošnindžaratnik

pre 14 godina

Ne mogu da verujem da momci koji navijaju za klub koji je prodao svoj grb,imaju onu stvar da šalju komentare.Sram vas bilo.

Goran pfc

pre 14 godina

@ Mario
Bravo za ovog momka. Neka pogledaju sta su pisali posle nasih utakmica U Uleb kupu, pa utakmica u jadranskoj ligi,vise od 50% komentara bude vredjanje Zvezde. Tu se vidi ko ima komlekse. Na vest da Nimburg ulazi u jadransku ligu (vest o zvezdi nema veze) , vise 0d 70% komentara je bilo grobarskih u kontekstu vredjanja Zvezde. I sad kao ja treba da se sayaljevam na partizan. Suvise su oni mali za nas da bi se time opterecivao.
(Budimo ljudi, 25. mart 2010 23:52)

MOMCI,VI OCIGLEDNO IMATE NEKI PROBLEM?
POREDITE NASU UTAKMICU SA MAKABIJEM,I VASU SA BOSNOM ILI KAKO SE VEC ZOVE KLUB?
MI IGRAMO CETVRTFINALE EVRO LIGE,MISLIM DA SVAKO NORMALAN ZNA DA NIJE NIKAKAVA SRAMOTA IZGUBITI U GOSTIMA U CETVRTFINALU.
A VAS PORAZ OD BOSNE I JESTE ZA SPRDNJU,ROLANGAROSOVCI!

Nestasna ljubicica

pre 14 godina

Ove prepotentne, bezobrazne, mentalno ogranicene, igracki limitirane (trci i pucaj) amerikance koji igraju za ponos Izraela, plus jedan ipo izraelski igrac u istom, Partizan ce u utorak da osuri po usima, a u cetvrtak ce da ih oduci od igranja kosarke.
Partizan se voli...

Aki

pre 14 godina

Procitao sam svih 115 komentara i od toga je 8 upuceno u negativnom kontekstu tj od navijaca Crvene Zvezde onda sam otvorio komentare na poraz Crvene Zvezde od Bosne (beznacajna utakmica za razliku od ove) i od 87 komentara 46 je napisano provokativnih od strane navijaca Partizana. Ne navijam ni za zvezdu ni za partizan jer sam hrvat ali me zainteresovalo posto stalno i jedni i drugu ovi drugi iskompleksirani i sl pa reko ajde da vidim kojih vise ima i bogami grobari daleko,daleko vas je vise. Ovo je zaista objektivan komentar ko misli da je subjektivan neka uradi isto sto i ja tj prebroji komentare..Malo ste ako tako kazete i jedni i drugi "iskompleksiraniji" od delija,jer delije vas klub ocigledno ne zanima jer od 115 nekih 8 komentara je stvarno jako jako zanemarljivo..Zapitajte se malo jesu li oni optereceni vama ili vi njima????? POZDRAV IZ VINKOVACA
(mario, 25. mart 2010 23:17)



Provalio sam te samo zbog tvoje ekavice,Hrvati ne pisu ekavicu...A i ti znas da u basketu sluzite samo za zezanje,ipak Bosna nije zadnja to je za uspeh..Kad tako brojis komentare idi na utakmicu Orlean-PARTIZAN pa broj...A za ovu utakmicu ima manje vasih komentara jer su se neki od dozvali pameti jer je ovo TOP8 i Makabi...

ratko radovanovic

pre 14 godina

Predlog Vujosevicu-kada vidi da mu sudi ovaj La Monika neka povede rukometase umesto kosarkasa jer je trokorak(maric),kidanje ligamenata(veseli) i ekstremno gruba igra ocigledno dozvoljeno Partizanu za koji on navija. I jos me interesuje zasto taj Italibjan ne sudi nasu ligu kada vec zadovoljava sve te vujoseviceve kriterijume odnosno Partizanove pardon??? Dobro bi doslo malo osvezenje od Sutulovica,Jovicica i ostale crno bele armije..A utakmicu ne vredi komentarisati antikosarka partizana sa napadom od minimum 20 sek guranje lopte na marica do iznemoglosti i cupanje i ubijanje u odrani pa ste se sudi sudi..Makabi-demonstracija moderne kosarke !!

владо

pre 14 godina

Ајмо људи сада да покажемо да смо прави и у победи и у поразу, минимум 500 коментара подршке! Певајмо још јаче све до победе!!! Напред Партизан!

Milosh

pre 14 godina

E pa ovako.Realno gledano mozemo obe da dobijemo u Areni.Ako smo dobijali i jedan PAO u gostima zasto ne bismo i Maccabi kod kuce?Samo treba zastititi spoljnu liniju.Onaj Blutental i Eidson sutiraju ko ludi,Perkins kolko-tolko.Kad bi se zatvorila ta spoljna linija da nemaju lake suteve mislim da bi i ishod bio pozitivan.A i po meni dobra ideja bi bila da se stavi Veseli da igra centra.Ima prilicnu visinu i ogroman odraz.Mogao bi da izvuce centra i dobije ga na brzinu.Tako da imamo sanse da dobijemo obe ako se zaustavi sut spolja Maccabija.Pozz

zzk

pre 14 godina

Procitao sam svih 115 komentara i od toga je 8 upuceno u negativnom kontekstu tj od navijaca Crvene Zvezde onda sam otvorio komentare na poraz Crvene Zvezde od Bosne (beznacajna utakmica za razliku od ove) i od 87 komentara 46 je napisano provokativnih od strane navijaca Partizana. Ne navijam ni za zvezdu ni za partizan jer sam hrvat ali me zainteresovalo posto stalno i jedni i drugu ovi drugi iskompleksirani i sl pa reko ajde da vidim kojih vise ima i bogami grobari daleko,daleko vas je vise. Ovo je zaista objektivan komentar ko misli da je subjektivan neka uradi isto sto i ja tj prebroji komentare..Malo ste ako tako kazete i jedni i drugi "iskompleksiraniji" od delija,jer delije vas klub ocigledno ne zanima jer od 115 nekih 8 komentara je stvarno jako jako zanemarljivo..Zapitajte se malo jesu li oni optereceni vama ili vi njima????? POZDRAV IZ VINKOVACA
(mario, 25. mart 2010 23:17)

Ako si ti Hrvat al aj...Oni su gubili od ekipa kao sto su Siroki,Radnicki,Turk Telekom,Nimbruk kuci 20 razlike i to je sramota i ja sam ih prvi zezao,al izgubiti od Makabija jednu utakmicu pri rezultatu 1-1 u gostima u borbi za F4 Evrolige nije sramota i zato su po meni nerealne njihove prozivke,a pored svega nisu nista uradili zadnjih 15 god tj uradili su prodali su grb,da je obrnuta situacija pojeo bi me blam ne bi uopste citao kom a tek komentarisao !

Batko

pre 14 godina

(Neutron, 25. mart 2010 22:40)
ti STARI ZVEZDAŠ??????? hehehehehehehehe.... ma jesi , sigurno..hehehehe..
aj sad mali na spavajne, imas sutra kontrolni iz Biologije..
I bez ovakvih ispada ...oboriće te na popravni

Aca Nis

pre 14 godina

Ljudi,odavno nisam video odvratnije,prepotentnije i nekulturnije igrace,od ovih Makabijevih.Ali iza svega stoji veliki strah.Znaju Viznevski i Anderson vrlo dobro sta ih ceka u Beogradu.Nemojte zaboraviti da su mnogo bolje ekipe ispadale od Partizana,prvaci evrope.Makabi je domacinska ekipa,ali mi smo najdomacinskija ekipa u Evropi.Pred 20000 vernih grobara,Makabi nema teoretske sanse za pobedu.Onda ce da vide sta je pritisak kad parni valjak pocne da melje!Zajedno na F4! Spomenik Duletu za zivota!Napred PARTIZAN!!!!!

Vojinovic

pre 14 godina

"Videli ste da je domaći teren posebna priča i da to nije dovoljno samo po sebi, kako u prvoj utakmici u Tel Avivu, tako i večeras u Barseloni. Ako mi u Beogradu budemo bolji za 20 poena još jednom, a njihovi navijači vrede 10 do 15 koševa, nadam se da će to biti dovoljno za naše slavlje. Nama tamo treba jedna pobeda i to od jednog poena razlike", zaključio je Geršon. Pitam se,sta li je sa ovim covekom i zna li on uopste sta ga ceka!!! Pojescemo ih!!!!!!

Schnaps

pre 14 godina

Smatram da je ova utakmica izgubljena zbog Slavka Vranesa !!! Kada je on u petorci, u napadu imamo igraca manje, ne poentira, nema njegovih ofanzivnih skokova, medjutim ono sto je jos gore, u odbrani protiv ovako suterski selektirane ekipe Makabija, on je totalno NEUPOTREBLJIV ! Makabi je poceo sa Fisherovim sutom sa distance gde je na kraju imao 7/7 ! Ostali igraci su sutirali za dva poena sa bezbedne udaljenosti od Vranesa, na kraju 72% suta za dva poena ! Nisu se zaletali pod kos i smatram da ce tako igrati i u Beogradu. Dule bi morao da napravi sledeci takticki potez a to je da izostavi Vranesa u Areni i da njegovu minutazu podeli na Milosevica i Mitrovica. Milosevic bi vise cuvao Andersona i tako odmarao Kecmana za igru u napadu. Svaka petorka bez Vranesa bila bi brza i lakse pokrivala u odbrani a u skoku se nista ne bi osetilo. Nadam se da ce Dule reagovati na pravi nacin u vezi sa ulogom Vranesa u celoj ovoj seriji protiv Makabija.

stormwatcher

pre 14 godina

Uz onakvu kaubojštinu na terenu dobro da se niko nije povredio.

@ mnogobrojnim navijachima KKSS
Ne očekujemo mi da navijate za nas, daleko bilo...ima nas sasvim dovoljno:)
Problem je sledeći, vi za svoje komentare nemate ama baš nikakvo pokriće. U tome je razlika. Naši komentari su podsmevačke prirode i u tolikom su broju zbog vaše nerealnosti i busanja u grudi bez ikakvog osnova.
Ja, lično, da je KKSS toliko dominantna nad klubom za koji ja navijam, ne bih imao obraza da ostavljam komentar na vesti o njima.

Milan

pre 14 godina

Pa mislim da je ovo ocekivana pobeda Makabija. Mislim da je Partizan napravio veliku gresku kada se opredelio da igra u Beogradskoj Areni i plasim se da to moze puno da ih kosta. Zna se koliko je zvucna izolacija i buka u Pioniru veca i mislim da bi u Pioniru Partizan imao realne sanse, ovako sve je otvoreno. Tesko da se mogu ocekivati dve pobede u Areni, i zato je potrebno ne da se navija nego da se navija na kub. Ja sam zvezdas vatreni ali zelim vam svu srecu, jer ce vam trebati.
Zasto ne Pionir. Velika ogromna greska.

Coa

pre 14 godina

Bez obzira na sve, mi smo i dalje uz nas Partizan, nista nije gotovo, igraju se utakmice u Areni, neka malo osete kako grobari navijaju za svoj klub. IDEMO SVE DO POBEDE!!! OOOO PARTIZANE VOLIMO TE SRCEM SVIM!

A poruka svim iskompleksiranim navijacima kkss, gde ste vi u svoj ovoj prici ???

terza

pre 14 godina

nema veze...da je neko ponudio 1:1 posle prva dva meca, jel bi neko odbio? partizan je i dalje u prednosti i nadajmo se da ce sve biti gotovo u sl. 2 utakmice, naravno, nadam se pobedama crno-belih. pa nek ispadnu u pravu igraci makabija koji su predvideli jos 3 utakmice posle prve!

Аца"Притисак!"П,Ф.Ц.

pre 14 godina

Нема везе.Битно је да нема повређених у овој тучи.А,сада,спектакл.Психичка и физичка припрема,па да грмимо,као никада у животу,а ако треба,на знам ни ја шта,али све за Партизан!

vrisak

pre 14 godina

Momcima svaka cast niko ne moze da kaze nista , slobodna bacanja i par glupih gresaka kostale nas bar 10 poena . Partizan je igrao celu tekmu sem 5 min druge cetvrtine , delovali su zbunjeno i bez ideje u tim momentima.

Da skratim pricu Makabi je domacinska ekipa i ovo je otprilike najbolje sto smo mogli da vidimo od njih . Sad je red za najdomacinskiju ekipu . Samo bi zamolio par stvari . Prvo Andersonu najvise zvizdati i urlati (ne stedite lepe reci zna on Srpsko-hrvatski), drugo Lazmiu samo aplauzi (vidi se da je u dusi ostao crno-beli) i trece neko je napisao da ne treba pevati dok mi izvodimo bacanja i mislim da je u pravu .

NAPRED MASINO CRNO BELE BOJE.

laku noc

pre 14 godina

glavu gore.nema veze.mislim da su odigrali prljavo,pravili su konstantno pritisak.da su izgubili,doslo bi do tuce.bice mirniji u beogradu.a ovi komentari od udbasa su bas simpaticni.docekase i oni da njihovi crveno-beli iz pireja pobede.ja im cestitam od srca.partizan ipak nosi crnu i belu boju,a ona je uvek u modi i nikad ne zastareva.

Baki

pre 14 godina

Crno-beli bravo, bravo!

Samo kao do sad. Sve od sebe, a rezultat kakav bude - bude.

Mi Partizanovci smo divni ljudi, pruzamo i navijacima KK Olimpiakosa (od SLEDECE SEZONE iz Zeleznika) da se raduju. Mozda im Grci dozvole da SLEDECE SEZONE stave njihov GRB na dres. :-)

Да није комично, било би жалосно

pre 14 godina

ХА-ХА-ХА! Много су ми смешни ови љубоморни навијачи бившег кошаркашког клуба( онај што је 3. пут до сада угашен, али се поново оснива политичким одлукама).

"Толико о лажном "српском" клубу, чији се навијачи надају да ће Партизан испасти из најелитнијег такмичења.

НАПРЕД, НАПРЕД ПАРТИЗАН!!!
САМО НАПРЕД ПАРТИЗАН!!!

ПС: Дуле ставио "Нокиа Арену" на "Silent mode".

Rior

pre 14 godina

Sigurno da sam zadovoljan rezultatom 1:1 u prvoj seriji protiv velikog Makabija.Jeste li primetili da Stubovi Srpstva uglavnom navijaju za Makabi,Olimpijakos, Barsu,Mancester...Valjda je to dokaz velikog patriotizma.

ali bice kasno...

pre 14 godina

Ja sam lepo rekao da cete razljutiti Makabi a onda ce vas rasturiti 3-1!
51 poen ste primili na poluvremenu ??! I to najbolja odbrana?? Olimpiakos vodi, idemo crveno beli do 2-0
(Dejan Dorcol, 25. mart 2010 21:14)

Niste ni svesni kako cete preporucivati ovaj komentar za 2 nedelje kad se covek javi sa ovim istim komentarom!

nz

pre 14 godina

Nisu smeli da se opuste ovako posle pobede u utorak. Sad treba svom snagom na makabi u Areni pa sta bude. Moramo dobiti obe u BG ako zelimo na F4. A to nije nemoguce. I ne znam odakle ovoliko Olimpijakosovih navijaca na ovoj vesti,nek komentarisu na 'njihovom' sajtu.

STA GROBARI RADE KADA NE IDE? PEVAJU SVE JACE SVE DO POBEDE !

pre 14 godina

Aj pustili smo vas jednu, trebaju nam 2 meca u Areni jer smo malo slabi sa kintom.

maksa grobar

pre 14 godina

e sad sledi arena hvala bogu da u ovako prljavoj igri indijanaca nasi nisu povredjeni napred partizan napred Dule VUJOSEVIC SER DULE

posteno

pre 14 godina

pogledajte komentare navijaca partizana posle svake Zvezdine utakmice, toliko mrznje i zavisti je u njima. I posle pobeda i poraza i bilo kakvih vesti vezanih za zvezdu svi se sjate da vredjaju. I sta sad ja treba da navijam za partizan? Sto su vam cudni sada komentari nas Zvezdasa? dobro se dobrim vraca a lose losim. Napred Makabi

Budimo ljudi

pre 14 godina

@ Mario
Bravo za ovog momka. Neka pogledaju sta su pisali posle nasih utakmica U Uleb kupu, pa utakmica u jadranskoj ligi,vise od 50% komentara bude vredjanje Zvezde. Tu se vidi ko ima komlekse. Na vest da Nimburg ulazi u jadransku ligu (vest o zvezdi nema veze) , vise 0d 70% komentara je bilo grobarskih u kontekstu vredjanja Zvezde. I sad kao ja treba da se sayaljevam na partizan. Suvise su oni mali za nas da bi se time opterecivao.

dulepan

pre 14 godina

Ima jos da se igra...Nista jos nije gotovo...VErujem da Partizan moze u Pariz,ali ako budu igrali kao veceras,tesko...Maricu svaka cast,non stop mu je neki igrac na ledjima,Rasic jedna velika 0...Moze on to mnogo bolje,Veseli takodje moze bolje,Vranes takodje,Pera kapiten da namesti malo bolje ruku,Bo je dobar,Roberts solidan...Sve u svemu,pokazali su momci da mogu mnogo bolje i nadam se prolazu...

Bane_Zemun

pre 14 godina

Nije realno bilo ocekivati da ih dobijemo 2x na njihovom terenu u razmaku od 2 dana. Odigrali smo losije nego u prvoj utakmici, a kad to kazem mislim pre svega na slobodna bacanja - cak 12 promasenih! Da ne kazem da su nas bukvalno prebili - par licnih koje su bile za zatvor (onaj Pnini je ozbiljno bolestan lik, pokusava pesnicom da udari Robertsa na +18 za njih...). U svakom slucaju, jedva cekam mec u Areni, da vidimo kako se oni snalaze pre vise od 22 hiljade ljudi. Ako dobijemo prvu utakmicu, mislim da imamo bar 60% sansi da prodjemo na final4 !

Ljubav prema klubu, ne moze da prestane...

GROBARI LOZNICA

pre 14 godina

"Providan dogovor. Makabi je pustio Partizan u prvoj utakmici da bi oba kluba napunila hale i odigrali 2:2, a da peta utakmica bude regularna. Ne iskljucujem mogucnost i da ce se veliki novac maknuti i na kladionicama. Secate se sta je bilo sa utakmicama Partizan - Petah Tikva?!
(Bale, 25. mart 2010 23:17)".

Covek je 100% u pravu. Na kraju ce biti 3:2 za Izraelce. Klubovi puni k'o brod, a navijaci srecni i zadovoljni pevaju Duletu odu radosti!
(o tempora o mores!, 26. mart 2010 12:15)


Alo momci,burek je jeftiniji...Ne trabunjaj svasta...

Ivan

pre 14 godina

Prvi komentari odmah Zvezdini kompleksasi. Ocekivano. Arena ce da pojede ove crnce iz Makabija. Ne mogu da sutiraju kao veceras pred 23000 Grobara pa da se zemaljska kugla okrene naopacke.

boki_rs

pre 14 godina

ako je i postojalo sanse da preokrenemo u 4/4 na -15 razlike vranes fuli zicer i ide se na -17. Umjesto lijepo da je zakuca!?

Sad dobro da se odmore, pa kako bude u sledeca dva meca.

Nikola

pre 14 godina

Жао ми је што нисам могао да пошаљем коментар почетком друге четвртине када је утакмица одлучена у корист макабија.
Играчи Партизана једноставно нису могли да се врате у до тада изједначену утакмицу после провокација играча макабија. Жалосно је што су судије подлегле притиску и нису санкционисале онакво понашање. Лично мислим да Партизан није могао више али моја прогноза остаје иста 3-1 за Партизан и освајање Лиге Шампиона.

Никола-Ниш

П.С. Стварно ми није јасно ово укуцавање слова и бројева на крају да би ми прошао коментар.

biljka

pre 14 godina

Alo, Dejane Dorcol, cekamo te u Areni da navijas za Makabi-dobices ulaznicu bedza! Mi smo nasu misiju ispunili! Momci samo hrabro! Mogu samo da vasmrze SITNE DUSE !!!!!

Vlado Kv

pre 14 godina

drugari, malo smo poleteli.. Ja i dalje od ovih momaka samo ocekujem da brane boje kluba kako su to radili i u prethodnim utakmicama

sinisa Prijepolje

pre 14 godina

Nemogu vjerovati ali došao je i taj dan da sam navijao za Partizan i razočarao se u poraz...ali dobro imate sada priliku koja se pruža jednom u nekoliko godina a možda i u cijelom desetljeću...napunite arenu i sprašite te napuhanke jer gledao sam obje utakmice i ne djeluju mi kao ekipa koja može sa sigurnošću razbiti bilo koga...za mene je to jedino Barca...međutim da se vratim na ono što je bitno a to je da Partizan igra dobro i pokazao je da može znači sada sljedeću tekmu mora pokazati da li je sposoban za velike stvari...i dajte dobite to tako da bude veći gušt gledati kako gubite u Zagrebu Nlb finale...sretno u BG i nikada nemojte zaboraviti da je Cibona bila 2 puta prvak Europe a da je Partizan bio jednom...to moram napomenuti samo da se podsjetite da je Cibona najveći klub u Nlb-u i jedan od većih u Euroligi
(cib, 25. mart 2010 22:19)
Prijatelju,Jugoplastika iz Splita je tri puta bila prvak Evrope,tako da je Split najveci kosarkaski grad na ovim prostorima..pozdrav svima
sinisa

no.14

pre 14 godina

Procitao sam svih 115 komentara i od toga je 8 upuceno u negativnom kontekstu tj od navijaca Crvene Zvezde onda sam otvorio komentare na poraz Crvene Zvezde od Bosne (beznacajna utakmica za razliku od ove) i od 87 komentara 46 je napisano provokativnih od strane navijaca Partizana. Ne navijam ni za zvezdu ni za partizan jer sam hrvat ali me zainteresovalo posto stalno i jedni i drugu ovi drugi iskompleksirani i sl pa reko ajde da vidim kojih vise ima i bogami grobari daleko,daleko vas je vise. Ovo je zaista objektivan komentar ko misli da je subjektivan neka uradi isto sto i ja tj prebroji komentare..Malo ste ako tako kazete i jedni i drugi "iskompleksiraniji" od delija,jer delije vas klub ocigledno ne zanima jer od 115 nekih 8 komentara je stvarno jako jako zanemarljivo..Zapitajte se malo jesu li oni optereceni vama ili vi njima????? POZDRAV IZ VINKOVACA
(mario, 25. mart 2010 23:17)


Ha ha ha ha . . . ja izbegavam da citam i ostavljam komentare ovde, ali ovome sam se stvarno morao nasmejati :)
Kompleksi sta ces ;)

LazniSjaj

pre 14 godina

partizan je dobio veeelike batine, primio 100 poena i potpuno je nadigran.. Mozda je to neka realnost, kad se objektivnije sagleda odnos snaga ovih timova.. Bilo kako bilo, ocekujem prolaz Makabija..

Iznenadjen

pre 14 godina

Ovaj Makabi je jedna bezobrazna,siledžijska,i nadasve prepotentna ekipa. Malo je reći da mi nisu simpatični.Emocije(osvetoljubive) ne treba da ponesu Navijače i Igrače.Samo hladnokrvno do pobede. To je najbolji način da im vratimo....

Igoritza

pre 14 godina

ja razumem da je ovaj dule vujosevic majstor, i verovatno niko od mene ne zeli vishe da ovi momci dobiju makabi, ALI -

iz istorije znamo da ni Vujosevic ne moze da zanemari uticaj "odela", i mame i tate, i slichno (mislim na Vuleta Avdalovica), pa se onda i sad pitam - ko drzi ovog #$%^&* Vranjesha na terenu i u igri .. ? ako je visina - evo ja imam komshiju od 2.18cm koji bi mogao da uhvati loptu u ruke, kad mu se doda.

dodaje mu rasic iza ledja, fenomenalno, ja vec vidim ala stiv nesh asistenciju - a Drvo u reketu prati loptu ochima samo - jedva!

i, odigra taj vranjesh preko 30 minuta ...

ovoj ekipi partizana treba jedan momak visoki, koji ce bukvalno da olakshava Maricu posao, da smeta, i da primi kad njega utroje - poshto to redovno rade. i eto ga prvak svemira, a ne evrope. a nazalost - NIJE da ih nema, nego se ovde neko igra sa karijerama mladih ljudi, a vranjesh igra po nechijem nalogu, jer mi je prosto neverovatno da struchnjak poput vujoshevica ne vidi da bi jedan drveni stub sa tochkicima pruzao bolju partiju.

Daki

pre 14 godina

Samo bi da objasnim za Marica.Mnogi pitaju dal ce da igra za nas. Moze samo ako se kosarkaski savez Australije slozi.A ako uzmemo u obzir da smo u istoj grupi na svetskom prvenstvu = tesko

alis

pre 14 godina

dal ste se nasladili vi sto jedva cekate da partizan izgubi!vi vise mrzite nas nego sto volite zvezdu i u tome je vas problem,gledajte u utorak kako se igra i navija srcem,i nemojte posle utakmice,kao zvezdas sam ali svaka cast partizanu...i da ispadnemo,posle 5 utakmica,ako ih naravno uopste bude,i ako ih ne pojedemo u areni,mi smo pobednici,sa ovakvim timom i budzetom,nasi rezultati su veci od nas i vas zajedno

дрпрокруст

pre 14 godina

Људи, само полако,корак по корак.
Морамо да поправимо скок и бацања.
А Арена ће грмети, tо се подразумева.
Видимо се!
Волим га к'о ока два!

MojBratBane

pre 14 godina

Fisheru dodji u PARTIZAN!!!

covece, onaj lasme se ziv nije video ove 2 tekme... ali mislim da je inace dobar ove sezone, mozda mu je partizan ostao drag pa mu se ne igra :)

realno, ni novica ni tepic ni tripkovic a ni lasme nisu napravi bum ove sezone u evropi... da je bilo samo malo kinte ove sezone ne sumnjam da bi osvajali evroligu... ma sta ja pricam, mi i ovako osvajamo evroligu!

Branislav

pre 14 godina

Sve u svemu dobre utakmice dva stara državna projekta, ali je očigledno da su Partizanu potrebna značajnija politička ulaganja.
Uostalom, Dule je to već najavio.

Sale NS

pre 14 godina

Alo bre,pojedini navijaci komsinice,od....ladite vise bre,ne znam zasto se uopste javljate na temu koja se vas uopste ne tice.Gledajte u svoje dvoriste (ako ga uopste i imate)i nemojte vise da mucite muku kluba koji jedini dize nivo srpske kosarke u Evropi i svetu.
Svaka cast majstori i sta god da se desi SVAKA CAST,a u Areni ce onim zutacima da curi krv iz usiju kada dreknu Grobari,tako da su jadni peceni,a jos pojma nemaju.
NAPRED PARTIZAN.

mirko22

pre 14 godina

ne mogu da verujem da se javljaju neki likovi koji su zadovoljni porazom partizana!!!!!!
garant imaju 15 godina,jer ako imaju vise zalosno je!
ja ne navijam za partizan(u domacem prvenstvu) ali da navijam za neki makabi,olimpiakos,barselonu...nikad! a ne mogu da verujem da i najveci protivnici(u navijackom smislu) partizana mogu da navijaju za makabi posle one sramotne predstave sinoc,kukavicka igra,na buku i fizicki obracun sa klincima iz partizana! sramota,kukavicka igra! jedva cekam meceve u areni!

Arena

pre 14 godina

neverovatno kako neki ljudi mesaju babe i zabe ,.. pa jel moguce da se vi pozivate na neka nasa peckanja zbog vasih poraza, i to od ekipa kojima ni ime ne znam da napisem pravilno u nekom 2. takmicenju i nekim ranijim fazama ,. i da se ne podsecamo na nlb ligu, pa i sami ste bili ogorceni na igre i rezultate vaseg kluba, a sad to ovde neki hoce da poistovete sa Parizanom, .. pa rosjaci malo je nekulturno , zar ne

KG

pre 14 godina

(Nikola, 25. mart 2010 22:22)
Bravo,slika govori vise od hiljade reci. Ovo je religija.

Realno tesko je dobiti dve makabi u tel avivu, ali tesko ce biti i u Beogradu...Sto ne znaci da mi treba da odustanemo ili prestanemo da podrzavamo PFC.

Jedino sto zameram Duletovoj ekipi jeste nedovoljna bezobraznost i cvrstoca. Ne samo u igri vec i u prekidima. Ocekujem od Duletove ekipe da u BGu maksimalno biju, udaraju na kvarno i pametno upotrebe pritisak koji ce imati sa tribina.

pozd.

Objektivni

pre 14 godina

Makabi je izuzetno dobra ekipa skup fenomenalnih pojedinaca koji kada ih krene melju sve pred sobom ,pored toga imaju ubedljivo najjacu publiku od BOGATIJIH ekipa u cijim halama uglavnom vlada pozorisna atmosfera ,stoga je pobeda Partizana u 1 utakmici VELIKA kao kuca ....
Ocekuju nas 2 utakmice u Areni pred 23 000 grobara ,ono sto znam je da u takvoj atmosferi sa takvom energijom mogu da padnu i mnogo veci timovi od Makabija ,a u to smo se uveravali prethodnih godina zar ne ?
Tako da Partizan itekako ima sansu Makabi u Tel Avivu i Makabi van Tel Aviva je potpuno drugacija ekipa pogotovo na ovakom gostovanju ....
Naravno nece publika sama dobiti mec vec ce igraci morati svojski da se potrude u njihovo pozrtvovanje i zalaganje u opste ne sumnjam ...Mislim da nam ove 2 utakmice u taktickom smislu najvise zavise od Marica ako on bude odigrao na visokom nivou Makabi nece imati sansu jer je on dominatan pod reketom protiv centara Makabija koji su vise 4 i dobro skacu ,ali im ponestaje snage u odnosu na Marica....
Pomozi boze.

Zhhika

pre 14 godina

@Procitao sam svih 115 komentara i od toga je 8 upuceno u negativnom kontekstu tj od navijaca Crvene Zvezde onda sam otvorio komentare na poraz Crvene Zvezde od Bosne (beznacajna utakmica za razliku od ove) i od 87 komentara 46 je napisano provokativnih od strane navijaca Partizana. Ne navijam ni za zvezdu ni za partizan jer sam hrvat ali me zainteresovalo posto stalno i jedni i drugu ovi drugi iskompleksirani i sl pa reko ajde da vidim kojih vise ima i bogami grobari daleko,daleko vas je vise. Ovo je zaista objektivan komentar ko misli da je subjektivan neka uradi isto sto i ja tj prebroji komentare..Malo ste ako tako kazete i jedni i drugi "iskompleksiraniji" od delija,jer delije vas klub ocigledno ne zanima jer od 115 nekih 8 komentara je stvarno jako jako zanemarljivo..Zapitajte se malo jesu li oni optereceni vama ili vi njima????? POZDRAV IZ VINKOVACA
(mario, 25. mart 2010 23:17)

A koliko li je tek iskompleksiran i opterećen neko ko udje na sajt na kome su vesti iz druge države i broji komentare da bi uporedio zastupljenost navijača jednog,odnosno drugog kluba...

A naravno da će više komentarisati navijači Partizana Zvezdine utakmice zato što Zvezda mnogo češće gubi.

Perica

pre 14 godina

Što se utakmice tiče, nije bilo očekivano da ih opet dobijemo, ipak su "PONOS" Izraela.

Osvrnuo bih se samo na igrače i navijače. Ako ponašanje Andersona (SUMO RVANJE s kim stigne), Pninija (ULTIMAT FIGHT na parketu košarkaške dvorane), manekensko šetanje g-dina VLASNIKA Makabija po terenu ko po modnoj pisti, bez upozorenja i posledica, šetanje Geršona s kraja na kraj terena ko po Kalemegdanu i tuča publike s policijom u svojoj dvorani i državi predstavlja PONOS, ja menjam planetu! Možda reč ponos ima različito značenje kod nas i kod njih.
Sve to "naše" sudije ne sankcionišu, daju tehnički grešku i Robertsu, jer je mogao da ostane invalid, pa je čovek, normalno, odreagovao, Anderson ne dobija ni usmeno upozorenje za svoje ponašanje, u gužvama su bili ne samo nemi (kako i stoji u njihovom pravilniku), već i slepi (ne mogu reći posmatrači). Marić treba da ostane bez ruke ili sa dva polomljena rebra da bi dobio faul, a klizanje žutih i let u prazno predstavljaju faul Partizana.
Ipak, možda nisam u pravu, jer sigurno to bolje znaju oni koji na Marakani igraju košarku i izvode piruete u šesnaestercu, a ultimat fight van njega (i tu je, kao i u Nokia areni sve čisto). Zato deco, ostavite se ovih mudrovanja i radite domaći iz likovnog, ili tehničkog.

U Areni kako bude, pokazali su momci da su u vrhu, ako ne na vrhu Evropske košarke.

F4

pre 14 godina

Igraci Makabija su,i to ne blago,mentalno uzdrmani.To je ono sto je Vujosevic i zeleo posle 2 meca u Izraelu.Prepotentnost bez pokrica igraca Makabija.Pod kosem su,pokazalo se i veceras ,inferiorni.Partizan ce odigrati dve tvrde,takticke utakmice na centre uz punu kontrolu napada.Makabi,kada utakmica nije u ritmu trci-pucaj,ima znatno manje sanse za pobedu.Naravno,i navijaci treba da odrade svoj deo posla.

Krle

pre 14 godina

Da nam je neko ponudio 1-1 pre nego sto smo krenuli, svi bi se potpisali. Svi smo sanjali da ih dobijemo bar jednu tamo i dobili smo ih! Rekao sam juce da ce biti 3-1 za nas, tako mislim i posle ovog poraza. Sinoc su uspeli da nas dobiju samo na batine, dok nisu izazvali frku u drugoj cetvrtini utakmica je bila egal. Pikirali su Veselog i Boa koji su tada bili najraspolozeniji za igru, Dule je izveo igrace da se smire i tu su nam poremetili ritam. Trecu i cetvrtu cetvrtinu smo takodje igrali egal, bez obzira sto smo imali los sut sa linije bacanja i iz igre i sto su oni imali dosta lakih poena. To vam dovoljno sve govori, kad ih stisnemo u Beogradu kako na parketu, tako i sa tribina, nece znati sta ih je snaslo. Na pamet i na umece ne mogu da nas dobiju i da hoce. Evroliga se ne osvaja sa 6 sutera za 3 poena i 2 krila!!! U Beogradu su nasi, pre svega sto nece moci da dizu frku, jer ce samo jos vise da zapale 23000 Grobara, a onda su tek nasi. Pritom mislim da im mi tek spremamo iznenadjenje u taktickom smislu. Videlo se da se nasi ne trose da ih stignu i u ovoj utakmici, jer ne bi iskreno bilo realno da se dva puta vratimo sa tolike razlike, vise se cuvala energija za naredne utakmice. Ljudi ja sam veliki optimista po pitanju naseg prolaska dalje. To nisu sanjarenja nekog navijaca, stvarno sam uveren da imamo izuzetno lepe sanse da ih dobijemo obe u Beogradu.

dusan rasta

pre 14 godina

Nema veze,idemo dalje.Na mene je najveci utisak ostavio trenutak kad Roberts uskace da brani McCalebb-a posle nasrtaja Andersona na njega.Doci ce Anderrosn,Pnini i Perkins u Arenu.Videce oni svog boga.

Bale

pre 14 godina

Providan dogovor. Makabi je pustio Partizan u prvoj utakmici da bi oba kluba napunila hale i odigrali 2:2, a da peta utakmica bude regularna. Ne iskljucujem mogucnost i da ce se veliki novac maknuti i na kladionicama. Secate se sta je bilo sa utakmicama Partizan - Petah Tikva?!

ivi

pre 14 godina

bili smo stvarno losi,nista nas nije htelo ali ce ovde biti potpuno druga prica.Iskreno mislim da ovde mozemo da dobijemo obe utakmice i odemo u Pariz.
Samo napred

djole

pre 14 godina

(Nikola, 25. mart 2010 22:22)
Bravo,slika govori vise od hiljade reci. Ovo je religija.

Realno tesko je dobiti dve makabi u tel avivu, ali tesko ce biti i u Beogradu...Sto ne znaci da mi treba da odustanemo ili prestanemo da podrzavamo PFC.

Jedino sto zameram Duletovoj ekipi jeste nedovoljna bezobraznost i cvrstoca. Ne samo u igri vec i u prekidima. Ocekujem od Duletove ekipe da u BGu maksimalno biju, udaraju na kvarno i pametno upotrebe pritisak koji ce imati sa tribina.

pozd.
(KG, 25. mart 2010 23:50)

Mislis da prestanemo da bodrimo PKK??? Kakav bre PFC, znas li ti sta je PFC?

BLOK 45

pre 14 godina

Da nam je neko pre odlaska u Izrael ponudio 1-1 naravno da bi oberučke prihvatili.
Tako da nema potrebe da se razglaba o sinoćnjoj utakmici, jer je sad sve NA NAMA.
Znamo da će Duletovi momci dati 100% na parketu jer drugačije ni ne znaju, znamo i da naši momci neće oprostiti bezorazluk i tuču ovih "žutih" !!!
Samo MOLIM sve koji dođu u ARENU, dajte 100% sebe za naš PARTIZAN, nek niko ne štedi grlo i dlanove, nek se ove prepotentne curice zalede kad čuju huk 23.000 SRBA !
I još nešto, svi vi koji idete u ARENU jer je to "in" i "fensi" , molim vas ne dolazite!!
U utorak i četvrtak nam trebaju junaci i na tribinama i na parketu.

A to znači da kao

HB

pre 14 godina

Navijam za CZ od kada znam za sebe,ali nikada se nisam radovao porazu KK Partizana u Evropi...Odusevljen sam partijama koje pruzaju ove sezone(imajuci u vidu mali budzet i ogromnu reformaciju igrackog kadra,jer su im otisli Tepic,Velickovic,Tripkovic,Lasme itd)i iz sveg srca im zelim da prodju na Final 4 EL zbog dobrobiti nase kosarke!!! Cela nacija treba da se ujedi i da podrzi ove lavove u borbi za ogroman uspeh u Evropi...Samo kopleskasi se mogu maloumnici se mogu radovati porazu Partizana...Svi u Duletove pulene!!! :)

cib

pre 14 godina

Nemogu vjerovati ali došao je i taj dan da sam navijao za Partizan i razočarao se u poraz...ali dobro imate sada priliku koja se pruža jednom u nekoliko godina a možda i u cijelom desetljeću...napunite arenu i sprašite te napuhanke jer gledao sam obje utakmice i ne djeluju mi kao ekipa koja može sa sigurnošću razbiti bilo koga...za mene je to jedino Barca...međutim da se vratim na ono što je bitno a to je da Partizan igra dobro i pokazao je da može znači sada sljedeću tekmu mora pokazati da li je sposoban za velike stvari...i dajte dobite to tako da bude veći gušt gledati kako gubite u Zagrebu Nlb finale...sretno u BG i nikada nemojte zaboraviti da je Cibona bila 2 puta prvak Europe a da je Partizan bio jednom...to moram napomenuti samo da se podsjetite da je Cibona najveći klub u Nlb-u i jedan od većih u Euroligi

bbrs

pre 14 godina

grobari, ne generalizujte stvari sto se tice zvezdinih navijaca! ovi sto se raduju porazu partizana su verovatno oni internet navijaci i oni stadiona ni hale nisu ni videli! to su navijaci koji su uz zvezdu samo putem malih ekrana! a ja takve ne podnosim! pa kako neko moze da navija za izraelce protiv srba, ljudi da li ste vi normalni!? budimo srbi pre svega! a pobeda partizana u ovom cetvrtfinalu i odlazak partizana na final-four znaci mnogo i za srpsku kosarku i za zvezdu i za sve nase klubove, razmislite malo! svaka cast za duleta vujosevica i za momke, imaju srce kao cela srbija! ne vidja se svaki dan da ekipa ciji je budzet 2 miliona evra gazi i one ekipe ciji je budzet desetostruko veci! srecno grobari, a sutra svi na marakanu da protiv lala pomognemo nasoj zvezdi!

Djavo_KG

pre 14 godina

Oduvek sam znao da su cigani i grobari isti i da nema razlike medju klubovima. Sad posle ovih komentara mozete da se fuzionisete u jedan Crveni partizan, u klub narodnog jedinstva.

solicitor

pre 14 godina

Nije ni strasno ni sramota izgubiti od bilo koga iz prvih 8 u Evropi. Mi smo vec uradili vise nego sto je po zakonima biologije, ekonomije i alhemije moguce. Svaka nasa sledeca pobeda u ovoj fazi ce biti jos jedno probijanje limita.

Nije vazno hocemo li proci u F4, vec smo uradili dovoljno, ali su nas DV i KKP uverili da mogu da pobede SVAKOGA, da mogu da dostignu bilo koju razliku i zato se s punim pravom nadamo da mozemo dalje.

Sta god da se desi, ponosni smo na nas klub!

P.S. Da svi dodju u Arenu sa crno-belim palestiskim maramama :)

Sasa The Grobar

pre 14 godina

pa sta ako smo izgubili 20 razlike , pa sta ako nismo igrali dobro , Makabi nema sanse da dobije obe utakmice u Areni , kad ce vec neko da shvati da oni nemaju centra ...a vi pravi grobari gde ste sad da podrzite nas klub i kada gubi , a sad mu je to najpotrebnije
(nistanijegotovo!!!!, 25. mart 2010 22:34)

Druze, ne lupaj, pravi navijaci ne bodre svojh klub na forumu B92 (iako tu treba dati podrske, kad se stigne) vec u Areni !!!

Ja svoju kartu za 30.03 imam, a ti???

posteno

pre 14 godina

grobari citajte vase komentare posle zvezdinih utakmica u evropi i toliku dozu mrznje od strane vas... Pa sta ocekujete da navijamo za vas?

dmx-89

pre 14 godina

Nema tuge ,nema predaje....nema respekta...makabi jeste veliki klub...ali treba se casno boriti...idemo dalje....arena je pred nama....veliki poz za sve grobare....

djole

pre 14 godina

@solfedjo, @Dejan Dorcol
Drago mi je sto nas pratite :)
Pozdrav tebi Dejane, i ostaloj trojici navijaca cz sa Dorcola.
Bice 3-1 naravno, ali za Partizan.
Nase snage jacaju, svakim novim danom...
(Dorcol brate, Srbija!, 25. mart 2010 22:13)

Vidi se da si dosao iz nekog sela. Zivis u strogom centru Beograda, a kazes SA Dorcola... Decko Dorcol nije planina niti brdo pa da neko bude SA Dorcola...

Svu srecu zelim Partizanu.
Zvezdas

Pirke Kotor

pre 14 godina

bez obzira na ovoliki poraz mislim da smo i nocas pokazali da mozemo igrati sa makabijem i da nas prolaz u final 4 nebi bio iznenadjenje!Nadam se samo da igraci nece pasti posle ovakvog poraza nego samo nauciti na nekim greskama!Moje misljenje je da je realan ishod 1-1 u partijama ali i da su nas sudije nocas krale u kljucnim momentima !Ne sumnjam da ce im Dule utuviti u glavu da mogu do dvije pobjede za redom u Bgd-u!Ali ...i da se to ne desi uvijek cu te voljeti PARTIZANE !!!

TIGER

pre 14 godina

tako je Gerson! samo napred, veceras mora biti +20 za Makabi,i bice ubedjen sam u to! Imate podrsku bar 60 % Srbije koja ce da navija za vas! Da se razumemo mi necemo da navijamo protiv partizana, vec zelimo da nama omiljeni klub posle Zvezde Olimpiakos igra sa Makabijem polufinale, navijamo za kosarku, a ne za antikosarku! To ce biti prava poslastica final 4 !
Svejedno finale ce biti Barsa - Olimpiakos i nadam se mnogo nas Delija u Parizu.
(NBGD, 25. mart 2010 14:23)

Jesam grobar ali ne mogu da verujem da je ovaj decko pogodio da ce biti bas 20 razlike!
Ajde reci kombinaciju za loto pa da budemo svi milioneri :)

Milosh Strashni

pre 14 godina

Samo napred. Nista nije gotovo. A i da jeste, kao sto nije, opet bi mi bilo puno srce. Pitaju me neki Bugari juce da li su ti navijaci Grobari(pustao im snimke iz Arene i Pionira). Objasnjavam im da smo svi mi navijaci Partizana Grobari i da svi celim srcem volimo nas klub. I da je to poseban odnos kluba i navijaca koji retko gde, ako uopste igde i postoji. Bugari kazu da smo ludi kada su videli atmosferu iz Pionira i Arene. Kazem ponosno JESMO!! Takvi smo svi. Svi do jednog. I SVI DO JEDNOG ZA PARTIZAN.

rs

pre 14 godina

Samo poruka za ove delije koje mlate gluposti- Neko izgubi od Makabija u gostima i to tek u drugoj utakmici,a neko od Nimbruka na domacem terenu.

Dominik

pre 14 godina

Bo McThunder...mali je pokazao da munja moze vise puta da pogodi u isto mesto!1!1! Tek ce da ih pokosi!!!
Glasajte za nase igrace (Partizan+internacionalci) na Euroleague.net!!!

Vladimir

pre 14 godina

Dragi moji,

jeste da se nerviram svaki put kad vidim ono Pepa Prase jer navijam za Zvezdu, ali moram reci da ipak treba dati svaki respekt Partizanu. Sa punom Arenom mada mislim da je Pionir pravo mesto za naredne dve utakmice postoje sanse da Partizan ide dalje. Mislim da ce se u prvoj utakmici sve lomiti. Ko to dobije ide dalje. Plasim se da s ruke nestegnu pa da se promasuju svakojake lake pozicije, ali mislim da kljuc uspeha lezi u mirnoj glavi i taktici. Usmeravanje igraca Makabija u reket i na kontra stranu od ruke kojom vode loptu. Andersona u levo Eidson u desno, a onog Visnjevskog pustati na centra a zatvarati povratni pas na 6.25. Zagradjivati na skoku da ne dolaze sa posta na skok nego ih sto vise ugurati u reket. Veseli sto vise po osnovnoj liniji da ulazi unutra, dok Maric kad primi loptu u reketu neka ne razmislja o povratnoj nego neka ide do kraja. Ili kos ili faul treceg nema. Rasic sto vise sut sa strane, i isto tako mali crnac ulaz iz drugog plana na ulaz. Roberts na posta ili 6.25 ali nemora da sutira svaki put nego da siri odbranu i da otvara prostor Maricu za 1 na 1

Puno srece

kenny

pre 14 godina

ZASTO BOZIC? Covek im je dao tri kontre u ruke, promasio oba bacanja kod tehnicke (koja je to ideja da on izvodi to), promasio citav obruc kod prvog suta za tri poena (bio sam).. Zar se nije povredio u prvoj!?

bane

pre 14 godina

@tiger
Pa kada se covece Kecman video. Imao je svoje vece na prvoj utakmici i to je to. Partija koju je danas pruzio je standardna za njega.

mil

pre 14 godina

-arena će biti puna 24 ćasa prea početka utakmiće
- dule će pred kraj meča staviti kravatu!
- i Tadić će navijati za Partizan
- neće biti dočeka jer ćemo svi biti kod kuće
- naćemo ni ići na фајнал фор
-

bagi arapin

pre 14 godina

DULE GENIJE !!! Koliko mogu primetiti,spojićeš nespojivo,sjedinićeš nebo i zemlju,ujedinićeš u zemlji SRBIJI nešto što niko nije mogao zamisliti akamoli pokušati.Pobeđuješ nepobedive,zariš SRBIJU žešće nego proljećno sunce,elegantno i neprimetno poput čarobnjaka oboji sve ucrno belo.Daj da se to razlije i EVROPOM naravno PARIZOM!!! Kakva mi je čast biti PARTIZANOVAC ,HVALA ti D U L E genije.

Miloskg

pre 14 godina

Da sam bio na mestu Bo-a onom loptom bih zavuko u glavu Andersona.Gerson kaze 40 bacanja je bilo za Partizan,a oni su toliko bili ko da igraju ulicni basket u getu.Sad jedva cekam onog Adersona ovde,hjihova publika skoro losa ko u nasih **na.

Dorcol brate, Srbija!

pre 14 godina

Vidi se da si dosao iz nekog sela. Zivis u strogom centru Beograda, a kazes SA Dorcola... Decko Dorcol nije planina niti brdo pa da neko bude SA Dorcola...

Svu srecu zelim Partizanu.
Zvezdas
(djole, 26. mart 2010 00:27)

Da li bi bio ljubazan da me naucis kako se kaze, ako se ne kaze SA Dorcola?
Ili ne znas kako se pravilno kaze, ali nekim cudom znas da se ne kaze onako kako sam ja rekao?
A to da sam dosao iz sela, jel to trebalo da bude uvreda ili?
Ja znam odakle sam, i time se ponosim. Pozdrav uz pesmu: Zanela me svetla velegrada...

Ljubicica

pre 14 godina

Partizan je za 2 nedelje odigrao 6 utakmica....Pa znao je Dule sta radi, pogledajte minutazu Djekica i Mitrovica...I cak i sa tim Partizan je solidno igrao i dao 78 poena...A sad pakao u Areni i Pariz nas ceka...

Bojanc

pre 14 godina

U Izrael smo otisli po jednu pobedu i trebalo bi da se vracamo zadovoljni. Jucerasnja utakmica je bila lose odigrana od strane Partizana, ali je ponasanje i odnos igraca Makabija za svaku osudu, ali cemo im sve to vratiti u Bg. jedino sada zalim sto necemo igrati u Hramu kosarke, gde ti 8000 ljudi visi nad glavom celu utakmicu, da vide prepotentni Amerikanci sa kim se kace...
Nmdv da se cigani i dalje javljaju na vesti o Partizanu...
toliko...

Jelena

pre 14 godina

Prvo sam htela da odgovorim ovim sitnim dusama sto slave nas poraz,ali nisu oni toga vredni....
zato cu da kazem samo ovo: hvala momcima na onoj pobedi, na brejku koji smo svi prizeljkivali...
a u areni zna se....da im vratimo sve!duplo!

HVALA TI CRNO-BELA LJUBAVI

Dragan genije

pre 14 godina

Dule je stari smeker, i zna sta radi, verujte mi...

Napao je prvu utakmicu potpuno, do maksimuma! Kada smo to dobili, nije realno ocekivati da ponovimo istu igru, ipak smo se ispraznili.

Dovoljno je videti minutazu igraca Partizana i Makabija u obe utakmice. Makabijeva potpuno ista, preslikani minuti skoro svim igracima. Nasima naravno da nisu, Dule je rotirao, skrivao karte i to se videlo. Razlika u minutama vise nego ocigledna.

Makabi nema neku drugu opciju u odbrani, to je ocigledno. Siguran sam da ce Dule naci kljuc za njihovu odbranu na Maricu.

Procenat suta makabija bio je neverovatan.
Da li neko misli da je realno da Blutental i Fiser pogadjaju sa distance u areni kao veceras, i to sve preko ruke iz trka? mislim sto je mnogo mnogo je...
Anderson je jedini koji ovde ima stofa za arenu, ostali ce se smrznuti, nece se videti, u to sam siguran...

2rock

pre 14 godina

Čitam u jučerašnjem dnevnom sportskom listu izjavu Danilovića posle pobede nad Makabijem u prvom meču da je cilj postignut..bla, bla,bla... i da će se u Beogradu igrati dve utakmice... Začudih se kako čoveče zna unapred, pa kad još nisu drugu utakmicu odigrali, a recimo pobede ih opet u Izraelu.
I onda gledajući sinoć utakmicu shvatih kakvu su taktiku odabrali "GENERALI" Partizana - NEKA SE BITKA MORA IZGUBITI, ALI SE RAT NA KRAJU MORA DOBITI...
Pritom u ovoj sinoćnoj bici, sačuvali igrače od prevelikog emotivnog trošenja, sagledali sa čime protivnik još raspolaže i kao najbitnije dali priliku Srbima (namerno ne kažem Grobarima, jer lud je bilo koji navijač Zvezde ili drugog tima koji neće za Partizan navijati), da dva puta odgledaju jedan istinski spektakl i pritom budu ispraćeni za Pariz od strane svojih navijača...naravno tu je i finansijska korist koja nije mala...
Svu sreću Partizanu želim i da ispraši onaj nadobudni Makabi!

P.S. Mislim da bi se moglo ponovo razmišljati o pokrivanju fudbalskog stadiona. Ako ga fudbaleri neće nikada napuniti, onda bi košarkaši u svakoj jačoj utakmici... Kakav bi to doživljaj bio!!!

susjed kosarkas

pre 14 godina

I dalje imate dobru sansu za F4,i zato glavu gore.Cak i da se ne plasiraju treba da ste ponosni na njih.Partizanu zelim sve najbolje i pozdrav svima!

BrB

pre 14 godina

Ako su mi jasni ovi '' Srbi'' sto im je milije tudje zlo nego svoje dobro ..........Samo napred Partizan ,a vi polako u seosku ligu ili sto vec igrate.......

dado

pre 14 godina

Kad gledam ove komentare shvatim da sve vise i vise zvezdasa s paznjom prati rezultate Partizana i pokusavaju da nadju satisfakciju u losim izdanjima Partizana. Kao vecina partizanovih navijaca nemam pojama o rezultatima Zvezede a tesko da bih se moga sjetiti njihova dva igraca.
Suma sumarum> Partizan, ponos Srbije, daje satisfakciju gradjanima Srbije.

pepeyac

pre 14 godina

Ne volim teorije zavere ali juce je Dule i pored nevoljnog igranja nasih igraca i pored ociglednih gresaka u odbrani bio prilicno smiren za jedan TOP 8.
Nazalost novac nam je preko potreban i dve sledece utakmice u Areni.
U Beogradu se sve zavrsava.

RADUJTE SE GROBARI OVO JE NASE VREME!!!

vlada

pre 14 godina

A sto ce da se desi u "Areni"??
Citam komentare i samo ta rec kad dodju kod nas u arenu,jel ce Jevreji da prvi put vide halu?Oce njih da to ocara i da beze glavom bez obzira??Halo!Pa ti Jevreji su imali hale pune pre 40 godina,haloo bre spustite se na zemlju vise stom arenom.

Bogat Jevrej drzi celi svet!

UE_PFC

pre 14 godina

Kako se primaju pristalice kkss-a,nikada nisu ni osetili drazi top_8 pa sad likuju al to je dokaz njihove malodusnosti!Makabi tek da dodje u pakao arene!

jojole

pre 14 godina

Partizan je uradio realno koliko je treba i mogao. Rezultat u seriji 1-1 je odlican. Sada je sve otvoreno. Nerealno je bilo da bude 0-2 a lako je moglo biti i 2-0. Svaka cast Duletu i momcima. NAPRED PARTIZAN!

Igo-crno-beli

pre 14 godina

Bratići,sada sledi šou u Areni,krcatoj,trebalo bi postaviti videobimove ispred Arene i na stadionu Partizana,ta ogromna energija će istopiti našeg protivnika!!!Arena da bude crno-beli kolorit,grlo i dlanovi na maksimumu,naši ljubimci samo hrabro i to je formula uspeha= Bersi-Pariz!!!

Arena

pre 14 godina

POZDRAV IZ VINKOVACA
(mario, 25. mart 2010 23:17)

Pa najbolje jos da se oni ''sprdaju'' na nase ''neuspehe'' kao mi na njihove,.. ne brini ti za nas, ima nas na obe strane svakakvih, ali veruj da svaki normalan navijac ili obican ljubitelj sporta, zna da je malo bezveze prozivati suprotnu stranu, bili to mi ili oni, u porazu od Makabia na njihovom terenu u top8 EL, pa mi ti reci da li je to neki poseban razlog da nas delije peckaju

Lepi Fika

pre 14 godina

Ako stvarno dodje 20 000 grobara u Arenu,to je skoro celokupna populacija navijaca partizana.
Znaci nece ostati niko van Arene,odziv 99%.

DBZ

pre 14 godina

Sestre i braco Grobai koji cete imati srecu da budete u Areni, NAJLEPSE vas molim - narocito one koji ce da sede iza koseva - da budete fini i kulturni dok se izvode bacanja. Ono majmunisanje publike u Nokia areni dok jedan Aleks Maric izvodi bacanja mi ne izlazi iz glave. Mislim stvarno?
Bice bolje, mora biti bolje u Areni. Hasta la victoria SIEMPRE, vidimo se u Bersiju!

...samo tebi verni, samo tebi odani...

pre 14 godina

Da se igra u Pioniru ne bih sumnjao u prolaz na F4,mislim da ce biti tesko da dobijemo oba meca u Areni, ali verujem u prolaz. Ajmo crno-beli ooooooo....

delia glingon

pre 14 godina

a sta ce sad mutiti majstor vujosevic. Da partrizan izbaci zidove je nekako nemoguce svatit, al se tom nesvatanju radujem mada mi je CZ u dusi.

Sarma

pre 14 godina

...Partizane, ti znas
da cu za tebe dati sve.
I ne boj se za nas,
uz tebe Jug tvoj ostace...

▓█ ♥ █ ♥ █ ♥ █ P A R T I Z A N █ ♥ █ ♥ █ ♥ █▓

rik

pre 14 godina

toliko pakosti,drskosti, prljavstine i arogancije u onim malim mozgovima izraelskog tima da je to necuveno i nevidjeno!!!(osim lazmea)

o tempora o mores!

pre 14 godina

"Providan dogovor. Makabi je pustio Partizan u prvoj utakmici da bi oba kluba napunila hale i odigrali 2:2, a da peta utakmica bude regularna. Ne iskljucujem mogucnost i da ce se veliki novac maknuti i na kladionicama. Secate se sta je bilo sa utakmicama Partizan - Petah Tikva?!
(Bale, 25. mart 2010 23:17)".

Covek je 100% u pravu. Na kraju ce biti 3:2 za Izraelce. Klubovi puni k'o brod, a navijaci srecni i zadovoljni pevaju Duletu odu radosti!

Grobar

pre 14 godina

Ja sam lepo rekao da cete razljutiti Makabi a onda ce vas rasturiti 3-1!
51 poen ste primili na poluvremenu ??! I to najbolja odbrana?? Olimpiakos vodi, idemo crveno beli do 2-0
(Dejan Dorcol, 25. mart 2010 21:14)
Tako je Makabi, samo gazi!
Koliko sudije vuku za partizan pa to je neverovatno!
Ako Makabi bude imao sudjenje kao partizan veceras lagano dobija obe utakmice u BG.
(solfedjo, 25. mart 2010 21:10)

Ha, eto, ovi misled a su smesni. Tesite se, momci, da je to samo sport,a da cemo onda zajedno da navijamo za repku.

Moj komentar je jasan - Grobari, sami smo krivi. Ovo je bilo (jedno) nase lice. Mozda se tim licem ponosim i vise nego onim od pre dva dana.

Elem, kao prvo. Svi grobari koji su na bilo koji nacin poredili Pionir sa onom golgotom, treba da se zapitaju da li su na pravom putu. Isto je kao kada se poredimo sa komsinicom. Kakve bre veze ima ONO sa Pionirom? Pera Lozac, onaj sto je gostovao u konzervama, pa onaj sto je provocirao Arenu prosle godine ...

Drugo, broj promasenih slobodnih bacanja pokazuje to drugo lice. Kada pocne raspinjanje tu mi prestajemo da igramo. Na 18 razlike oni su se jos uvek valjli po terenu i pesnicama isli na Robertsa - nema sale sa Partizanom!!! Prva utakmica je pokazala da nemas sanse ako igras kosarku sa grobarima!

Sto se mene licno tice, ja volim vise ovu utakmicu nego onu od pre dva dana. Tamo moze covek da se zanese da stvari i nisu tako lose. Ova je pokazala da je to smesno i da sam je smesan svako ko tako misli.

Bambi

pre 14 godina

Pisem ovde prvi i poslednji put. Hocu da kazem sledece: Partizan ce pobediti u obe utakmice u Areni i otici na F4.Tacka.
(Marko Rancic, 26. mart 2010 01:33)

Ne pisem ovde prvi, niti poslednji put. Hocu da kazem sledece: Makabi ce razbiti grobare u obe utakmice u Areni i otici na F4.Tacka. Pardon, znak uzvika !

Meeloye

pre 14 godina

Braco grobari dobijamo ih ovde obe i idemo na F4...! Dule je spustio loptu u drugoj utakmici,sto se videlo po minutazi rezervnih igraca,da bi ih ovde dokrajcio.... Kuci smo izgubili od Unikahe sto je bila prva utakmica,tek po formiranju tima i od PAO-a koji je odigrao utakmicu sezone a po kvalitetu je za finale... Tako da opusteno.. GRMECE Arena i ZGAZICEMO ih.... ALEeeee,PARTIZAN le ale GROBARI S TOBOM SVE DO POBEDE.......!!!!

Иван-Ниш

pre 14 godina

До 15. минута игра веома допадљива, а онда 3-4 катастрофално изгубљене лопте (да не кажем нешто горе) и лаки поени за Макаби која им дају крила. Каснија игра Партизана је за сваку критику. Све се играло на Марића а бекови и ови клинци тотално без му.а (изузев МекКеба). Посебна прича су Вранеш и Божић. Први је изгледао изгубљен поред брзих центара и крилних центара. Божић ме посебно изненадио својом неозбиљношћу. Да није дао ону тројку могла би да се оцени његова игра као тотална катастрофа. Надам се да је ово само смишљено чување снаге за Арену, мада калкулације у спорту обично скупо коштају.

Anony

pre 14 godina

Jednu utakmicu pobede drugu izgube 20 razlike.Ne znam jel to zbog kladionice ili stvarno ti klubovi protiv partizana imaju tolike razlike u kvalitetu.

pirke

pre 14 godina

(Neutron, 25. mart 2010 22:40)

Koga bre lazes, pa nisi ti zvezdas, a na kraju sta ce nam oni u Areni, navedi mi 2 daobra razloga.

... bice, bice, ITEKAKO ce biti!!!

pre 14 godina

... nama navijaci pevaju sat vremena posle poraza kod kuce i dva puta zovu igrace da se vrate na teren da ih pozdrave! Hm??? Da li je to ljubav ili je ovih dana samo kul biti navijac KK Partizan? Pa, rekao bih ono prvo, jer se na delu vidi ko je dovoljno velik i ponosan da navija za ove momke i NAS klub.. To je privilegija najboljih!!! A na zlokobne i podsmehom "obojene" komentare nekih drugih "navijaca" smejem se slatko, slatko, ah slatko... A moje crno-belo srce puca od srece sto ce PARTIZAN igrati na F4, jer onim prepotentnim coveculjcima iz Makabija nista osim dva poraza u Areni ne sleduje... Na svu onu grubost i provociranje od sinoc odgovoricemo 23000 puta snaznije, pa da vidimo ko je baja!!! Pobedite ih Grobari, da i "zvezdasi" imaju cime da se hvale (ako su skontali!?)...

martin

pre 14 godina

Ovaj srbijanso-jevrejski maraton trajace 5 utakmica.Sada ce domaci u sledecoj u Areni pobediti goste ubedljivo, pa ce gosti u sledecoj u neizvesnoj zavrsnici pobediti sa pola kosa ili mozda cak u produzecima da bi se glavni okrsaj pponovo odigrao u Izraelu. TAda ce se igrati prava utakmica bez unapred odredjenog ishoda (mozda) Dotle ce se prodavati karte za utakmice, novinari ce usijati svoje kompjutere, komentatori ce objasnjavati kako saksija na dnu ima rupu, radice se biznis, kladionice ce se usijati. Nisam baba Vanga ali pogledajmo istini u oci i zamislimo neki drugi scenario!

Pjanovic

pre 14 godina

Lepo sam rekao da Dule je trebao da kaze igracima posle prve utakmice, da je Makabi i dalje favorit.
Za klasu su bolji od Partizana.
Bice cudo ako pobedite jednu utakmicu u Areni.

Farčić

pre 14 godina

Makabi je u ovoj utakmici nadigrao Partizana kao što je u 1.utakmici bio nadigran kada su posle 21 razlike pokazali neznanje misleći da se utakmica dobija sama od sebe.Inače govoriti o tome da je Makabi dobio na silu je totalna zaslepljenost kada se uzme u obzir da je kod prve namerne greške Veseli pokazao jedan unapred isplanirani nasrtaj što pokazzujee kakvim se sve nesportskim sredstvima služi Partizan da bi im Izraelac pri kraju utakmice vratio što je već moglo da bude i za direktno isključenje.

Delboj

pre 14 godina

Predlozio bih vodjama Grobara novi pristup-koreografiju navijanja u Areni u trecoj utakmici.
Neka i uvod i prvih 5 minuta utakmice bude "grobna" tisina.
A onda... iz sve snage iz svakog grla pocet pjesmu...

Da se malo poremete i iznenade Makabijevi igraci.

Realist

pre 14 godina

Nemojte da podcenjujete Makabi,igraju ti igrači za novac tako da ih publika neće puno uplašiti.Jedino može dati motiv više našim igračima da odigraju utakmice života.Greška je što se ne igra u Pioniru ali šta je tu je,nek odigraju kako umeju pa onaj ko bolje odigra neka pobedi.Ako se bude igrala majsorica biće to verujem utakmica decenije.

Dejan Dorcol

pre 14 godina

Ja sam lepo rekao da cete razljutiti Makabi a onda ce vas rasturiti 3-1!
51 poen ste primili na poluvremenu ??! I to najbolja odbrana?? Olimpiakos vodi, idemo crveno beli do 2-0

solfedjo

pre 14 godina

Tako je Makabi, samo gazi!
Koliko sudije vuku za partizan pa to je neverovatno!
Ako Makabi bude imao sudjenje kao partizan veceras lagano dobija obe utakmice u BG.

TIGER

pre 14 godina

IGRAMO LOSE!
Kecman se ne vidi, Roberts los, ne lici mi na dobro. Sudjenje odlicno za sad. Tesko cemo dobiti ali nada uvek postoji. Trebalo je uci u mec sa vise srca!

ratko radovanovic

pre 14 godina

Predlog Vujosevicu-kada vidi da mu sudi ovaj La Monika neka povede rukometase umesto kosarkasa jer je trokorak(maric),kidanje ligamenata(veseli) i ekstremno gruba igra ocigledno dozvoljeno Partizanu za koji on navija. I jos me interesuje zasto taj Italibjan ne sudi nasu ligu kada vec zadovoljava sve te vujoseviceve kriterijume odnosno Partizanove pardon??? Dobro bi doslo malo osvezenje od Sutulovica,Jovicica i ostale crno bele armije..A utakmicu ne vredi komentarisati antikosarka partizana sa napadom od minimum 20 sek guranje lopte na marica do iznemoglosti i cupanje i ubijanje u odrani pa ste se sudi sudi..Makabi-demonstracija moderne kosarke !!

ali bice kasno...

pre 14 godina

Ja sam lepo rekao da cete razljutiti Makabi a onda ce vas rasturiti 3-1!
51 poen ste primili na poluvremenu ??! I to najbolja odbrana?? Olimpiakos vodi, idemo crveno beli do 2-0
(Dejan Dorcol, 25. mart 2010 21:14)

Niste ni svesni kako cete preporucivati ovaj komentar za 2 nedelje kad se covek javi sa ovim istim komentarom!

LazniSjaj

pre 14 godina

partizan je dobio veeelike batine, primio 100 poena i potpuno je nadigran.. Mozda je to neka realnost, kad se objektivnije sagleda odnos snaga ovih timova.. Bilo kako bilo, ocekujem prolaz Makabija..

Bale

pre 14 godina

Providan dogovor. Makabi je pustio Partizan u prvoj utakmici da bi oba kluba napunila hale i odigrali 2:2, a da peta utakmica bude regularna. Ne iskljucujem mogucnost i da ce se veliki novac maknuti i na kladionicama. Secate se sta je bilo sa utakmicama Partizan - Petah Tikva?!

posteno

pre 14 godina

pogledajte komentare navijaca partizana posle svake Zvezdine utakmice, toliko mrznje i zavisti je u njima. I posle pobeda i poraza i bilo kakvih vesti vezanih za zvezdu svi se sjate da vredjaju. I sta sad ja treba da navijam za partizan? Sto su vam cudni sada komentari nas Zvezdasa? dobro se dobrim vraca a lose losim. Napred Makabi

Neutron

pre 14 godina

Od starog Zvezdasa,
Svi ali svi u Arenu, bez obzira na rasu, nacijonalnost veru ili boju kluba, SVI DA PODRZIMO NAS SRPSKI PARTIZAN! NA KROV ARENE AKO TREBA I NAVIJANJE BEZ PRESTANKA, DO KRAJA. OVO MORA, ALI MORA DE SE DOBIJE! MORA DA SE NAPRAVI PAKAO KAKAV SE NIKADA NIJE NAPRAVIO! UZ PAKAO, OVE SJAJNE MLADICE, NEUPOREDIVE ATMOSFERE I DULETA U F4! OVO MORA, ALI MORA DA SE DOBIJE!

Budimo ljudi

pre 14 godina

@ Mario
Bravo za ovog momka. Neka pogledaju sta su pisali posle nasih utakmica U Uleb kupu, pa utakmica u jadranskoj ligi,vise od 50% komentara bude vredjanje Zvezde. Tu se vidi ko ima komlekse. Na vest da Nimburg ulazi u jadransku ligu (vest o zvezdi nema veze) , vise 0d 70% komentara je bilo grobarskih u kontekstu vredjanja Zvezde. I sad kao ja treba da se sayaljevam na partizan. Suvise su oni mali za nas da bi se time opterecivao.

mario

pre 14 godina

Procitao sam svih 115 komentara i od toga je 8 upuceno u negativnom kontekstu tj od navijaca Crvene Zvezde onda sam otvorio komentare na poraz Crvene Zvezde od Bosne (beznacajna utakmica za razliku od ove) i od 87 komentara 46 je napisano provokativnih od strane navijaca Partizana. Ne navijam ni za zvezdu ni za partizan jer sam hrvat ali me zainteresovalo posto stalno i jedni i drugu ovi drugi iskompleksirani i sl pa reko ajde da vidim kojih vise ima i bogami grobari daleko,daleko vas je vise. Ovo je zaista objektivan komentar ko misli da je subjektivan neka uradi isto sto i ja tj prebroji komentare..Malo ste ako tako kazete i jedni i drugi "iskompleksiraniji" od delija,jer delije vas klub ocigledno ne zanima jer od 115 nekih 8 komentara je stvarno jako jako zanemarljivo..Zapitajte se malo jesu li oni optereceni vama ili vi njima????? POZDRAV IZ VINKOVACA

cib

pre 14 godina

Nemogu vjerovati ali došao je i taj dan da sam navijao za Partizan i razočarao se u poraz...ali dobro imate sada priliku koja se pruža jednom u nekoliko godina a možda i u cijelom desetljeću...napunite arenu i sprašite te napuhanke jer gledao sam obje utakmice i ne djeluju mi kao ekipa koja može sa sigurnošću razbiti bilo koga...za mene je to jedino Barca...međutim da se vratim na ono što je bitno a to je da Partizan igra dobro i pokazao je da može znači sada sljedeću tekmu mora pokazati da li je sposoban za velike stvari...i dajte dobite to tako da bude veći gušt gledati kako gubite u Zagrebu Nlb finale...sretno u BG i nikada nemojte zaboraviti da je Cibona bila 2 puta prvak Europe a da je Partizan bio jednom...to moram napomenuti samo da se podsjetite da je Cibona najveći klub u Nlb-u i jedan od većih u Euroligi

posteno

pre 14 godina

grobari citajte vase komentare posle zvezdinih utakmica u evropi i toliku dozu mrznje od strane vas... Pa sta ocekujete da navijamo za vas?

Anony

pre 14 godina

Jednu utakmicu pobede drugu izgube 20 razlike.Ne znam jel to zbog kladionice ili stvarno ti klubovi protiv partizana imaju tolike razlike u kvalitetu.

Lepi Fika

pre 14 godina

Ako stvarno dodje 20 000 grobara u Arenu,to je skoro celokupna populacija navijaca partizana.
Znaci nece ostati niko van Arene,odziv 99%.

Djavo_KG

pre 14 godina

Oduvek sam znao da su cigani i grobari isti i da nema razlike medju klubovima. Sad posle ovih komentara mozete da se fuzionisete u jedan Crveni partizan, u klub narodnog jedinstva.

vlada

pre 14 godina

A sto ce da se desi u "Areni"??
Citam komentare i samo ta rec kad dodju kod nas u arenu,jel ce Jevreji da prvi put vide halu?Oce njih da to ocara i da beze glavom bez obzira??Halo!Pa ti Jevreji su imali hale pune pre 40 godina,haloo bre spustite se na zemlju vise stom arenom.

Bogat Jevrej drzi celi svet!

Maximus Desmus Moridius

pre 14 godina

Kada se motivisu za mec protiv tebe odmah nakon izgubljene utakmice,
Kada te sanjaju nocima,
Kada te udaraju pesnicama u ledja,
Kada kompleksasi navijaju protiv tebe,
Kada te NBA zove u goste,
Kada znas da si rasprodao Arenu pre pustanja karata u prodaju,
Kada se na vesti o tebi javljaju svi, i oni koji te mrze i oni koji te obozavaju,
Kada igaras i protiv vanzemaljaca, a mi verujemo u pobedu,
Kada izgubis, a mi te volimo jos vise i ne napustamo halu pre kraja utakmice, nego ostajemo i kada pogase svetla,
onda znas da si veliki, da si najveci i da ti je mesto na F4!

Igoritza

pre 14 godina

ja razumem da je ovaj dule vujosevic majstor, i verovatno niko od mene ne zeli vishe da ovi momci dobiju makabi, ALI -

iz istorije znamo da ni Vujosevic ne moze da zanemari uticaj "odela", i mame i tate, i slichno (mislim na Vuleta Avdalovica), pa se onda i sad pitam - ko drzi ovog #$%^&* Vranjesha na terenu i u igri .. ? ako je visina - evo ja imam komshiju od 2.18cm koji bi mogao da uhvati loptu u ruke, kad mu se doda.

dodaje mu rasic iza ledja, fenomenalno, ja vec vidim ala stiv nesh asistenciju - a Drvo u reketu prati loptu ochima samo - jedva!

i, odigra taj vranjesh preko 30 minuta ...

ovoj ekipi partizana treba jedan momak visoki, koji ce bukvalno da olakshava Maricu posao, da smeta, i da primi kad njega utroje - poshto to redovno rade. i eto ga prvak svemira, a ne evrope. a nazalost - NIJE da ih nema, nego se ovde neko igra sa karijerama mladih ljudi, a vranjesh igra po nechijem nalogu, jer mi je prosto neverovatno da struchnjak poput vujoshevica ne vidi da bi jedan drveni stub sa tochkicima pruzao bolju partiju.

mil

pre 14 godina

-arena će biti puna 24 ćasa prea početka utakmiće
- dule će pred kraj meča staviti kravatu!
- i Tadić će navijati za Partizan
- neće biti dočeka jer ćemo svi biti kod kuće
- naćemo ni ići na фајнал фор
-

TIGER

pre 14 godina

tako je Gerson! samo napred, veceras mora biti +20 za Makabi,i bice ubedjen sam u to! Imate podrsku bar 60 % Srbije koja ce da navija za vas! Da se razumemo mi necemo da navijamo protiv partizana, vec zelimo da nama omiljeni klub posle Zvezde Olimpiakos igra sa Makabijem polufinale, navijamo za kosarku, a ne za antikosarku! To ce biti prava poslastica final 4 !
Svejedno finale ce biti Barsa - Olimpiakos i nadam se mnogo nas Delija u Parizu.
(NBGD, 25. mart 2010 14:23)

Jesam grobar ali ne mogu da verujem da je ovaj decko pogodio da ce biti bas 20 razlike!
Ajde reci kombinaciju za loto pa da budemo svi milioneri :)

bane

pre 14 godina

@tiger
Pa kada se covece Kecman video. Imao je svoje vece na prvoj utakmici i to je to. Partija koju je danas pruzio je standardna za njega.

Grobar

pre 14 godina

Ja sam lepo rekao da cete razljutiti Makabi a onda ce vas rasturiti 3-1!
51 poen ste primili na poluvremenu ??! I to najbolja odbrana?? Olimpiakos vodi, idemo crveno beli do 2-0
(Dejan Dorcol, 25. mart 2010 21:14)
Tako je Makabi, samo gazi!
Koliko sudije vuku za partizan pa to je neverovatno!
Ako Makabi bude imao sudjenje kao partizan veceras lagano dobija obe utakmice u BG.
(solfedjo, 25. mart 2010 21:10)

Ha, eto, ovi misled a su smesni. Tesite se, momci, da je to samo sport,a da cemo onda zajedno da navijamo za repku.

Moj komentar je jasan - Grobari, sami smo krivi. Ovo je bilo (jedno) nase lice. Mozda se tim licem ponosim i vise nego onim od pre dva dana.

Elem, kao prvo. Svi grobari koji su na bilo koji nacin poredili Pionir sa onom golgotom, treba da se zapitaju da li su na pravom putu. Isto je kao kada se poredimo sa komsinicom. Kakve bre veze ima ONO sa Pionirom? Pera Lozac, onaj sto je gostovao u konzervama, pa onaj sto je provocirao Arenu prosle godine ...

Drugo, broj promasenih slobodnih bacanja pokazuje to drugo lice. Kada pocne raspinjanje tu mi prestajemo da igramo. Na 18 razlike oni su se jos uvek valjli po terenu i pesnicama isli na Robertsa - nema sale sa Partizanom!!! Prva utakmica je pokazala da nemas sanse ako igras kosarku sa grobarima!

Sto se mene licno tice, ja volim vise ovu utakmicu nego onu od pre dva dana. Tamo moze covek da se zanese da stvari i nisu tako lose. Ova je pokazala da je to smesno i da sam je smesan svako ko tako misli.

Bambi

pre 14 godina

Pisem ovde prvi i poslednji put. Hocu da kazem sledece: Partizan ce pobediti u obe utakmice u Areni i otici na F4.Tacka.
(Marko Rancic, 26. mart 2010 01:33)

Ne pisem ovde prvi, niti poslednji put. Hocu da kazem sledece: Makabi ce razbiti grobare u obe utakmice u Areni i otici na F4.Tacka. Pardon, znak uzvika !

kenny

pre 14 godina

ZASTO BOZIC? Covek im je dao tri kontre u ruke, promasio oba bacanja kod tehnicke (koja je to ideja da on izvodi to), promasio citav obruc kod prvog suta za tri poena (bio sam).. Zar se nije povredio u prvoj!?

o tempora o mores!

pre 14 godina

"Providan dogovor. Makabi je pustio Partizan u prvoj utakmici da bi oba kluba napunila hale i odigrali 2:2, a da peta utakmica bude regularna. Ne iskljucujem mogucnost i da ce se veliki novac maknuti i na kladionicama. Secate se sta je bilo sa utakmicama Partizan - Petah Tikva?!
(Bale, 25. mart 2010 23:17)".

Covek je 100% u pravu. Na kraju ce biti 3:2 za Izraelce. Klubovi puni k'o brod, a navijaci srecni i zadovoljni pevaju Duletu odu radosti!

djole

pre 14 godina

@solfedjo, @Dejan Dorcol
Drago mi je sto nas pratite :)
Pozdrav tebi Dejane, i ostaloj trojici navijaca cz sa Dorcola.
Bice 3-1 naravno, ali za Partizan.
Nase snage jacaju, svakim novim danom...
(Dorcol brate, Srbija!, 25. mart 2010 22:13)

Vidi se da si dosao iz nekog sela. Zivis u strogom centru Beograda, a kazes SA Dorcola... Decko Dorcol nije planina niti brdo pa da neko bude SA Dorcola...

Svu srecu zelim Partizanu.
Zvezdas

Farčić

pre 14 godina

Makabi je u ovoj utakmici nadigrao Partizana kao što je u 1.utakmici bio nadigran kada su posle 21 razlike pokazali neznanje misleći da se utakmica dobija sama od sebe.Inače govoriti o tome da je Makabi dobio na silu je totalna zaslepljenost kada se uzme u obzir da je kod prve namerne greške Veseli pokazao jedan unapred isplanirani nasrtaj što pokazzujee kakvim se sve nesportskim sredstvima služi Partizan da bi im Izraelac pri kraju utakmice vratio što je već moglo da bude i za direktno isključenje.

Znaj da na ovome svetu ne postoji niko ko ce da spreci da sa juga se ori:,,PARTIZANE, VOLIM TE JA,,!!!

pre 14 godina

1. april.
Tuzni navijac Partizana dolazi kuci posle tekme, pitaju ga ortaci sto je tuzan?
-On im odgovara, Prosao Makabi na Final 4.
-Pa dobro to se i ocekivalo, kazu oni.
-A GROBAR:APRILILILILILILILILILILILI!!!!

Milan

pre 14 godina

Pa mislim da je ovo ocekivana pobeda Makabija. Mislim da je Partizan napravio veliku gresku kada se opredelio da igra u Beogradskoj Areni i plasim se da to moze puno da ih kosta. Zna se koliko je zvucna izolacija i buka u Pioniru veca i mislim da bi u Pioniru Partizan imao realne sanse, ovako sve je otvoreno. Tesko da se mogu ocekivati dve pobede u Areni, i zato je potrebno ne da se navija nego da se navija na kub. Ja sam zvezdas vatreni ali zelim vam svu srecu, jer ce vam trebati.
Zasto ne Pionir. Velika ogromna greska.

zoran kosic

pre 14 godina

Moj sin se zove Dusan a on mi je sve na svijetu i ovo mi je jedina prilika da kazem onoj dvojici Dusana koliko mi znacite u zivotu.Hvala vam od srca na svim radostima do sada pre svega na tome da cu kad Dusan"mali" postane Dusan"veliki"moci reci pogledaj sine sta je ljubav,sta je srce,sta se ne kupuje nego nasledjuje.Jos jednom hvala za sve...i volim ga...

vlada

pre 14 godina

kako su jadni ovi pojedini navijaci Zvezde,navijajte za svoj klub (ako uopste igra u Evropi),a ne za svaki koji igra protiv Partizana.Kompleksi su cudo.

Grobar

pre 14 godina

Zamolio bih ljude ciji se klub trenutno nalazi na 9. mestu regionalne lige da se uzdrzi komentara.. Pokazali ste koliko znate, odnosno ne znate, u Evropi ove godine..

Proper

pre 14 godina

Pa šta ako bude 3:1 za Makabi? To je veliki klub, višestruki prvak Evrope. Gde ste vi? Kažite gde vi igrate? Šta vi predstavljate danas? Jad i bedu. Lupate, jer ništa pametno u životu ne umete da kažete. Gde vam je grb, boranijo? Uskoro će vas zakatančiti. Lopovluk je uništio zemlju. Kraj je, nema više, država vas ne poznaje jer je i ona bez dinara, neće vas biti iduće godine.

Neuporedivi

pre 14 godina

Na SILU ste večeras dobili...
Na SILU ćete i ispasti...
Ostavite svaku nadu pre dolaska u Beograd...

A vi što uživate u našem porazu večeras, šta da vam kažem...
Radujte se tuđoj nesreći kad već ne možete svojoj sreći...
Zato smo mi i vi NEUPOREDIVI...

Delija-Kosovo

pre 14 godina

Alo bre ljudi sta radite to,citam komentare i nemogu da verujem,odma da napomenem da sam okoreli Zvezdas,ali braco Delije ovo nema smisla navijati protiv SRPSKOG kluba,pa makar bio to i Partizan.Ostavite raspravu za Sever i Jug,da se grlom i dlanovima dokazujemo ko je bolji.Napred Partizan
I poz sa Kosova i Metohije

Nikola

pre 14 godina

Sta reci kakva publika takvi i igraci, ono nije bilo navijanje ono je bilo divljanje i cist idiotizam kako igraca Makabija tako I navijaca, znali su oni da bez pritiska ne mogu da dobiju Partizan. Ali za onakvo divljacko udaranje I ponasanje se ide u zatvor! Da dobro ste culi ono je bio malo pa pokusaj ubistva! A kako u Beogradu? Da li uzvratiti istom merom? Da li se trebamo sluziti onakvim divljackim ponasanjem i udaranjem pesnicama! NARAVNO DA NE! mi smo gospoda za razliku od njih I ne trebaju nam smicalice kojima se sluze mali klubovi! Zakucace ih Vesely u Beogradu pred 24 000 navijaca nece znati sta ih je snaslo, a onakvo ulicarsko ponasanje mogu da zaborave u Areni! A ako izgubimo 30 razlike oba meca? STA ONDA? Pa nista ostacemo da navijamo jos sat vremena nakon zavrsetka jer mi smo navijaci za razliku od zutih klovnova koji navijaju samo kada im tim vodi... VOLIM TE PARTIZANE! PS: svi na docek kosarkasa!

delia glingon

pre 14 godina

a sta ce sad mutiti majstor vujosevic. Da partrizan izbaci zidove je nekako nemoguce svatit, al se tom nesvatanju radujem mada mi je CZ u dusi.

martin

pre 14 godina

Ovaj srbijanso-jevrejski maraton trajace 5 utakmica.Sada ce domaci u sledecoj u Areni pobediti goste ubedljivo, pa ce gosti u sledecoj u neizvesnoj zavrsnici pobediti sa pola kosa ili mozda cak u produzecima da bi se glavni okrsaj pponovo odigrao u Izraelu. TAda ce se igrati prava utakmica bez unapred odredjenog ishoda (mozda) Dotle ce se prodavati karte za utakmice, novinari ce usijati svoje kompjutere, komentatori ce objasnjavati kako saksija na dnu ima rupu, radice se biznis, kladionice ce se usijati. Nisam baba Vanga ali pogledajmo istini u oci i zamislimo neki drugi scenario!

milos ali grobar

pre 14 godina

nasli navijaci KK Sledeca Sezona da likuju posle poraza Partizana! a to je bizarno, isto kao kad bi se npr. Clipersi (koji play-off nisu decenijama videli, dobijaju Lakerse svaku 10-u tekmu i sl.) rugali Lakersima nakon izgubljene utakmice u gostima u finalu konferencije! molim dileje, pardon delije da se drze svoje avlije!

Pjanovic

pre 14 godina

Lepo sam rekao da Dule je trebao da kaze igracima posle prve utakmice, da je Makabi i dalje favorit.
Za klasu su bolji od Partizana.
Bice cudo ako pobedite jednu utakmicu u Areni.

dejan

pre 14 godina

Ja ne znam kako neciji neuspeh nekom predstavlja zadovoljstvo...Komsije pa vi ste 9ti u ligi koju mi osvajamo 9 godina uzastopno. Izgubili smo od makabija, al bolje i to nego od Grand Kanarije

Небојша

pre 14 godina

Опа видим и комшике се јављају.Немате комплексе а гледате ПАРТИЗАН.Изгледа да се плаше да не уђемо Ф4.Ако уђемо знаће да неће моћи да живе од зезања од стране Гробара.Следеће сезоне бићете шампиони.Сигурно!
Ако не прођемо даље,нећемо се љутити на Дулета и момке.Свака вам част!!Ви сте већ сада наши ШАМПИОНИ!!!

Иван-Ниш

pre 14 godina

До 15. минута игра веома допадљива, а онда 3-4 катастрофално изгубљене лопте (да не кажем нешто горе) и лаки поени за Макаби која им дају крила. Каснија игра Партизана је за сваку критику. Све се играло на Марића а бекови и ови клинци тотално без му.а (изузев МекКеба). Посебна прича су Вранеш и Божић. Први је изгледао изгубљен поред брзих центара и крилних центара. Божић ме посебно изненадио својом неозбиљношћу. Да није дао ону тројку могла би да се оцени његова игра као тотална катастрофа. Надам се да је ово само смишљено чување снаге за Арену, мада калкулације у спорту обично скупо коштају.

mare 025

pre 14 godina

Ovaj Eidson iz Makabija brat blizanac Viktora Troickog! Inace, ja sam okoreli zvezdas, ali zamolio bih grobare da ucine sve da se igraci Makabija u Areni osecaju gore nego u paklu! Ovoliko bezobrazluka, prljavstine, podsmeha, stalnog trazenja kavge od strane igraca Makabija davno nisam video. Sramota za klub takvog ugleda!

Aca

pre 14 godina

Ja sam lepo rekao da cete razljutiti Makabi a onda ce vas rasturiti 3-1!
51 poen ste primili na poluvremenu ??! I to najbolja odbrana?? Olimpiakos vodi, idemo crveno beli do 2-0
(Dejan Dorcol, 25. mart 2010 21:14)

Ae vidi pa se javi SLEDECE SEZONE! I da izgubimo, opet smo napravili OGROMAN uspeh, o kome vi mozete samo da sanjate! Kako rade kompleksi, jao jao...

jane

pre 14 godina

slusam ove komentare,koliko su jadni,ovi zvezdasi,nama sude izraelu sudije,ma bre gledajte vas ,imate zensku odbojku,a i pljuvanje u dalj tu ste najaci

Schnaps

pre 14 godina

Smatram da je ova utakmica izgubljena zbog Slavka Vranesa !!! Kada je on u petorci, u napadu imamo igraca manje, ne poentira, nema njegovih ofanzivnih skokova, medjutim ono sto je jos gore, u odbrani protiv ovako suterski selektirane ekipe Makabija, on je totalno NEUPOTREBLJIV ! Makabi je poceo sa Fisherovim sutom sa distance gde je na kraju imao 7/7 ! Ostali igraci su sutirali za dva poena sa bezbedne udaljenosti od Vranesa, na kraju 72% suta za dva poena ! Nisu se zaletali pod kos i smatram da ce tako igrati i u Beogradu. Dule bi morao da napravi sledeci takticki potez a to je da izostavi Vranesa u Areni i da njegovu minutazu podeli na Milosevica i Mitrovica. Milosevic bi vise cuvao Andersona i tako odmarao Kecmana za igru u napadu. Svaka petorka bez Vranesa bila bi brza i lakse pokrivala u odbrani a u skoku se nista ne bi osetilo. Nadam se da ce Dule reagovati na pravi nacin u vezi sa ulogom Vranesa u celoj ovoj seriji protiv Makabija.

DBZ

pre 14 godina

Sestre i braco Grobai koji cete imati srecu da budete u Areni, NAJLEPSE vas molim - narocito one koji ce da sede iza koseva - da budete fini i kulturni dok se izvode bacanja. Ono majmunisanje publike u Nokia areni dok jedan Aleks Maric izvodi bacanja mi ne izlazi iz glave. Mislim stvarno?
Bice bolje, mora biti bolje u Areni. Hasta la victoria SIEMPRE, vidimo se u Bersiju!

Dovla

pre 14 godina

Inace navijam za CZV da napomenem,Ne vidim razlog zasto bi se neko radovao vasem porazu u Evropi....Veliki sam Delija ali i Srbin tako da Grobari...srecno na domacem terenu!

Слоба Гробар Сента

pre 14 godina

Заиста није тешко мрзети овај Макаби. Која доза ароганције и мржње, па то је невероватно!?
Најважније је да су сви наши момци изашли неповређени из ове израелске касапнице!!!
Реванш следи, улазнице купљене, па ће ови што мисле да својим поганим парама могу да купе цео свет, мало пући у Београду оба пута, и отићи на свој зид плача!!!
Тражимо само објективно суђење (ништа више), па ће да виде како СТОКА НАБИЈА!!!

Dr Mr

pre 14 godina

""Procitao sam svih 115 komentara i od toga je 8 upuceno u negativnom kontekstu tj od navijaca Crvene Zvezde onda sam otvorio komentare na poraz Crvene Zvezde od Bosne (beznacajna utakmica za razliku od ove) i od 87 komentara 46 je napisano provokativnih od strane navijaca Partizana. Ne navijam ni za zvezdu ni za partizan jer sam hrvat ali me zainteresovalo posto stalno i jedni i drugu ovi drugi iskompleksirani i sl pa reko ajde da vidim kojih vise ima i bogami grobari daleko,daleko vas je vise. Ovo je zaista objektivan komentar ko misli da je subjektivan neka uradi isto sto i ja tj prebroji komentare..Malo ste ako tako kazete i jedni i drugi "iskompleksiraniji" od delija,jer delije vas klub ocigledno ne zanima jer od 115 nekih 8 komentara je stvarno jako jako zanemarljivo..Zapitajte se malo jesu li oni optereceni vama ili vi njima????? POZDRAV IZ VINKOVACA
(mario, 25. mart 2010 23:17)""


Ajde ti decko "bez grba", nemoj da se pretvaras da si Hrvat, jer su oni po mnogo cemu korektniji od vas neobjektivnih delija

Aki

pre 14 godina

Procitao sam svih 115 komentara i od toga je 8 upuceno u negativnom kontekstu tj od navijaca Crvene Zvezde onda sam otvorio komentare na poraz Crvene Zvezde od Bosne (beznacajna utakmica za razliku od ove) i od 87 komentara 46 je napisano provokativnih od strane navijaca Partizana. Ne navijam ni za zvezdu ni za partizan jer sam hrvat ali me zainteresovalo posto stalno i jedni i drugu ovi drugi iskompleksirani i sl pa reko ajde da vidim kojih vise ima i bogami grobari daleko,daleko vas je vise. Ovo je zaista objektivan komentar ko misli da je subjektivan neka uradi isto sto i ja tj prebroji komentare..Malo ste ako tako kazete i jedni i drugi "iskompleksiraniji" od delija,jer delije vas klub ocigledno ne zanima jer od 115 nekih 8 komentara je stvarno jako jako zanemarljivo..Zapitajte se malo jesu li oni optereceni vama ili vi njima????? POZDRAV IZ VINKOVACA
(mario, 25. mart 2010 23:17)



Provalio sam te samo zbog tvoje ekavice,Hrvati ne pisu ekavicu...A i ti znas da u basketu sluzite samo za zezanje,ipak Bosna nije zadnja to je za uspeh..Kad tako brojis komentare idi na utakmicu Orlean-PARTIZAN pa broj...A za ovu utakmicu ima manje vasih komentara jer su se neki od dozvali pameti jer je ovo TOP8 i Makabi...

sinisa Prijepolje

pre 14 godina

Nemogu vjerovati ali došao je i taj dan da sam navijao za Partizan i razočarao se u poraz...ali dobro imate sada priliku koja se pruža jednom u nekoliko godina a možda i u cijelom desetljeću...napunite arenu i sprašite te napuhanke jer gledao sam obje utakmice i ne djeluju mi kao ekipa koja može sa sigurnošću razbiti bilo koga...za mene je to jedino Barca...međutim da se vratim na ono što je bitno a to je da Partizan igra dobro i pokazao je da može znači sada sljedeću tekmu mora pokazati da li je sposoban za velike stvari...i dajte dobite to tako da bude veći gušt gledati kako gubite u Zagrebu Nlb finale...sretno u BG i nikada nemojte zaboraviti da je Cibona bila 2 puta prvak Europe a da je Partizan bio jednom...to moram napomenuti samo da se podsjetite da je Cibona najveći klub u Nlb-u i jedan od većih u Euroligi
(cib, 25. mart 2010 22:19)
Prijatelju,Jugoplastika iz Splita je tri puta bila prvak Evrope,tako da je Split najveci kosarkaski grad na ovim prostorima..pozdrav svima
sinisa

vec vise od decenije...

pre 14 godina

Wiznevski nastavlja tradiciju, navikao covek da gazi partizan. Bravo Makabi!
(Atina Zapad, 25. mart 2010 22:03)

Iz tvojih usta u Bozije usi, nek nas Makabi zgazi kao sto nas zvezdana gazi...

pashta

pre 14 godina

Kakvi smo ljudi..Partizan izgubio,i odmah se veseli...Zvezdas sam,ali to stvarno nema smisla...Napred i razbite Makabi u Beogradu,svima u inat...Nemogu da vise volim Makabi od Partizana,ipak je Partizan iz Srbije...Ko moze neka ide u Izrael da zivi...

Nemanja

pre 14 godina

# Tako je Makabi, samo gazi!
Koliko sudije vuku za partizan pa to je neverovatno!
Ako Makabi bude imao sudjenje kao partizan veceras lagano dobija obe utakmice u BG.
(solfedjo, 25. mart 2010 21:10)

Navijam za Zvezdu, ali mi nisu jasni ljudi koji navijaju za neki izraelski, litvanski, španski ili neki drugi klub, a ne za srpski...

Sve u svemu, Partizan je ostvario veliki uspeh, tako što je pobedio Makabi u Izraelu i sada je u prednosti, ali se plašim utakmica u areni, pošto je jako teško dobiti istu ekipu dva puta u razmaku od dva dva dana.

Puno sreće Partizanu u nastavku evrolige.

mladen

pre 14 godina

zvezdas sam od kad znam za sebe i poslednjih 40 godina nisam pozeleo da podrzim partizan DO SADA.

imajuci da umu kako su nam se i zvezda i partizan sunovratili, gde nam je basket ovih dana, a narociti sta je vijosevic do sada cudesno odradio sa partizanom smatram da NIJEDAN zvezdas nema pravo da otvoreno bude protiv partizana koji stvarno pravi cuda! znaci, ako niste toliko savesni i patritski nastrojeni da navijate za partizan tj za svoju zamlju i cast basketa i sporta onda bar cutite.

pljuvati sada po partizanu bilo bi dno dna i prikladno samo onim najnepismenijim zvezdasima koji nemaji dve daske u glavi vec kao i neki tuzni partizanovci obitavaju u socijalnoj patologiji.


dakle, zivela zvezda, no NAPRED PARTIZAN!

vidimo se u areni, ako dodjemo do karata.

я

pre 14 godina

гледај ове несретнике који једва дочекали да пљују, па грб сте заложили и имате образа да се јављате овде на теме партизана, а поготово у кошарци..јујују

Batko

pre 14 godina

(Neutron, 25. mart 2010 22:40)
ti STARI ZVEZDAŠ??????? hehehehehehehehe.... ma jesi , sigurno..hehehehe..
aj sad mali na spavajne, imas sutra kontrolni iz Biologije..
I bez ovakvih ispada ...oboriće te na popravni

Delboj

pre 14 godina

Predlozio bih vodjama Grobara novi pristup-koreografiju navijanja u Areni u trecoj utakmici.
Neka i uvod i prvih 5 minuta utakmice bude "grobna" tisina.
A onda... iz sve snage iz svakog grla pocet pjesmu...

Da se malo poremete i iznenade Makabijevi igraci.

Branislav

pre 14 godina

Sve u svemu dobre utakmice dva stara državna projekta, ali je očigledno da su Partizanu potrebna značajnija politička ulaganja.
Uostalom, Dule je to već najavio.

Micko

pre 14 godina

@mario, 25. mart 2010 23:17

Sumnjam da bi neki hrvat potrosio toliko vremena da prvo mesecima prati prepucavanje grobara i cigana pa da onda broji ko je od njih koliko poslao poruka na vesti i porazima suprotne strane. Decko providan si ali mi je drago sto si gledao utakmicu Partizana.

Dorcol brate, Srbija!

pre 14 godina

@solfedjo, @Dejan Dorcol
Drago mi je sto nas pratite :)
Pozdrav tebi Dejane, i ostaloj trojici navijaca cz sa Dorcola.
Bice 3-1 naravno, ali za Partizan.
Nase snage jacaju, svakim novim danom...

patriota

pre 14 godina

Ajmo crno bijeliiiiiiiiiiii, nije ovo ništa, vidi se da ste previše rasterećeno ušli u meč, i ovo je neka Duletova taktika garant, treba uzeti lovu u BG, dva puta napuniti dvoranu, 2x po 23000 ulaznica puta 25evra svaka... pa vi braco racunajte, dvije utakmice kompletan godisnji budžet Partizana. Momci ne mogu odigrati ovako loše u BG pred takvim navijačima, a ko bi mogao... idemo do 3:1. Vidjećemo hoće li Makabiju upadati sve kao i večeras kad zaurla 23000 ljudi u Areni hehe. Momci držim fige, samo naprijed :)

stawwross

pre 14 godina

Ja sam lepo rekao da cete razljutiti Makabi a onda ce vas rasturiti 3-1!
51 poen ste primili na poluvremenu ??! I to najbolja odbrana?? Olimpiakos vodi, idemo crveno beli do 2-0
(Dejan Dorcol, 25. mart 2010 21:14)

decko koliko si ti jadan kad navijas za grke umesto za srbe

Neuporedivi

pre 14 godina

Kad veliki padnu, odmah izadju mali,nemocni i zli da se vesele , ograniceni svojom bedom, cini im se da su oni sada blize vrhu.
(Zoran sa Cubure, 31. mart 2009 23:27)

Genije ovo napisa pre godinu dana...
Isto važi i danas...
Gani su vanvremenski fenomeni...

жељко

pre 14 godina

Прави звездаши су вечерас сигурно навијали за Партизан,као што бих ја навијао за Звезду да је играла. Заиста не разумем оне који су желели да Партизан изгуби.

Civilizovan Srbin = Civilizovan navijac

pre 14 godina

Sta reci kakva publika takvi i igraci, ono nije bilo navijanje ono je bilo divljanje i cist idiotizam kako igraca Makabija tako I navijaca, znali su oni da bez pritiska ne mogu da dobiju Partizan. Ali za onakvo divljacko udaranje I ponasanje se ide u zatvor! Da dobro ste culi ono je bio malo pa pokusaj ubistva! A kako u Beogradu? Da li uzvratiti istom merom? Da li se trebamo sluziti onakvim divljackim ponasanjem i udaranjem pesnicama! NARAVNO DA NE! mi smo gospoda za razliku od njih I ne trebaju nam smicalice kojima se sluze mali klubovi! Zakucace ih Vesely u Beogradu pred 24 000 navijaca nece znati sta ih je snaslo, a onakvo ulicarsko ponasanje mogu da zaborave u Areni! A ako izgubimo 30 razlike oba meca? STA ONDA? Pa nista ostacemo da navijamo jos sat vremena nakon zavrsetka jer mi smo navijaci za razliku od zutih klovnova koji navijaju samo kada im tim vodi... VOLIM TE PARTIZANE! PS: svi na docek kosarkasa!
(Nikola, 25. mart 2010 22:16)

Evo najboljeg primera kako bi trebalo da razmisljaju i najzagrizeniji Grobari i Delije! Skidam kapu!

BrB

pre 14 godina

Ako su mi jasni ovi '' Srbi'' sto im je milije tudje zlo nego svoje dobro ..........Samo napred Partizan ,a vi polako u seosku ligu ili sto vec igrate.......

bbrs

pre 14 godina

grobari, ne generalizujte stvari sto se tice zvezdinih navijaca! ovi sto se raduju porazu partizana su verovatno oni internet navijaci i oni stadiona ni hale nisu ni videli! to su navijaci koji su uz zvezdu samo putem malih ekrana! a ja takve ne podnosim! pa kako neko moze da navija za izraelce protiv srba, ljudi da li ste vi normalni!? budimo srbi pre svega! a pobeda partizana u ovom cetvrtfinalu i odlazak partizana na final-four znaci mnogo i za srpsku kosarku i za zvezdu i za sve nase klubove, razmislite malo! svaka cast za duleta vujosevica i za momke, imaju srce kao cela srbija! ne vidja se svaki dan da ekipa ciji je budzet 2 miliona evra gazi i one ekipe ciji je budzet desetostruko veci! srecno grobari, a sutra svi na marakanu da protiv lala pomognemo nasoj zvezdi!

bagi arapin

pre 14 godina

DULE GENIJE !!! Koliko mogu primetiti,spojićeš nespojivo,sjedinićeš nebo i zemlju,ujedinićeš u zemlji SRBIJI nešto što niko nije mogao zamisliti akamoli pokušati.Pobeđuješ nepobedive,zariš SRBIJU žešće nego proljećno sunce,elegantno i neprimetno poput čarobnjaka oboji sve ucrno belo.Daj da se to razlije i EVROPOM naravno PARIZOM!!! Kakva mi je čast biti PARTIZANOVAC ,HVALA ti D U L E genije.

Goran pfc

pre 14 godina

@ Mario
Bravo za ovog momka. Neka pogledaju sta su pisali posle nasih utakmica U Uleb kupu, pa utakmica u jadranskoj ligi,vise od 50% komentara bude vredjanje Zvezde. Tu se vidi ko ima komlekse. Na vest da Nimburg ulazi u jadransku ligu (vest o zvezdi nema veze) , vise 0d 70% komentara je bilo grobarskih u kontekstu vredjanja Zvezde. I sad kao ja treba da se sayaljevam na partizan. Suvise su oni mali za nas da bi se time opterecivao.
(Budimo ljudi, 25. mart 2010 23:52)

MOMCI,VI OCIGLEDNO IMATE NEKI PROBLEM?
POREDITE NASU UTAKMICU SA MAKABIJEM,I VASU SA BOSNOM ILI KAKO SE VEC ZOVE KLUB?
MI IGRAMO CETVRTFINALE EVRO LIGE,MISLIM DA SVAKO NORMALAN ZNA DA NIJE NIKAKAVA SRAMOTA IZGUBITI U GOSTIMA U CETVRTFINALU.
A VAS PORAZ OD BOSNE I JESTE ZA SPRDNJU,ROLANGAROSOVCI!

cibonausrcu

pre 14 godina

Iako sam Hrvat i navijač Cibone bilo bi mi veoma drago da bilo koji klub sa ovih prostora dođe do Pariza. Mnogo puta sam gledao Partizan ove godine i siguran sam da može proći, štoviše evo bacit ću kladu na vas susjedi. Nemojte me iznevjeriti , hrabro do F4 , a tamo onda sve kreće od nule i svašta se može desiti.

Dex

pre 14 godina

Neraumem ove paljevine koje komentarisu Maccabi. Pa ljudi bre, Partizan mora da igra 2 tekme u Areni. 50000 ulaznica je fenomenalna stvar za klub koji ima ovogodisnji budzet od 1 mil€ i koji je na domak F4! NAPRED PARTIZAN!!!

ivanbg1

pre 14 godina

Nema veze cilj je ostvaren i brejk je napravljen...ovo je utakmica za zaborav verovatno fizicki i psihicki iscrpljeni nasi igraci nisu mogli bolje a njihovi sa druge strane silno motivisani i opet sa visokim procentom suta.
Pomalo zalim sto necemo igrati u Pioniru pa da im se gace tresu a kamoli ruka da zadrhti...a sa druge strane dve utakmice u Areni ce omoguciti jedno 500 000e za nas klub i omoguciti mu da lakse dise...(mi ne moramo kao komsinica da prosimo i saljemo sms ove da bi igraci imali za pljeskavicu.a ovo samo kazem zbog ljudi kao sto je ovaj dejan sa dorcola)
I povodom toga da pozdravim sve iskrene postovaoce sporta koji su nam prekljuce cestitali i uzivali u igri Partizana(cak je bilo od hrvata i slovenaca)
volite svoje ne mrzite tudje !
Napred Partizan :)))

Milan Kalinic

pre 14 godina

Iako je moj zivot zvezda, partizan u evro ligi gledam kao i reprezentaciju. I stao bi u odbranu nase reprezentacije i reko: da su ovi veceras bacili i ves masinu usla bi.

Zlatko-Banja Luka

pre 14 godina

TREBA BITI VELIKI I U PORAZU1Bas da vidim koliko ce sada biti komentara,ako bude ispod 700,to ce biti velika sramota.Treba smanjiti tenziju i ne vrsiti pritisak a ovo pogotovo vazi za medije koji su skloni euforiji,sto ne sumnjam da ce Duki uspjeti.Zalim one Izraelce,oni ne znaju ili se prave,gdje dolaze,njima su jedina nada tetkice i strine koje misle da su Partizanove utakmice koncerti Balasevica.Jos nesto,poseban pozdrav za moderatore B92,pred njima je burna sedmica.Treba svakakve gluposti citati a posebno od onih KK Sledeca Sezona.

nistanijegotovo!!!!

pre 14 godina

pa sta ako smo izgubili 20 razlike , pa sta ako nismo igrali dobro , Makabi nema sanse da dobije obe utakmice u Areni , kad ce vec neko da shvati da oni nemaju centra ...a vi pravi grobari gde ste sad da podrzite nas klub i kada gubi , a sad mu je to najpotrebnije

Djuka

pre 14 godina

Sad vise nego ikad treba da podrzimo nase momke koji ginu na svakoj utakmici.Videli ste kako je Makabi igrao prljavo,kukavicki.Arena mora da grmi u obe utakmice,da vidimo da li ce tad da se sile.GROBARI S TOBOM SVE DO POBEDE...

Sale NS

pre 14 godina

Alo bre,pojedini navijaci komsinice,od....ladite vise bre,ne znam zasto se uopste javljate na temu koja se vas uopste ne tice.Gledajte u svoje dvoriste (ako ga uopste i imate)i nemojte vise da mucite muku kluba koji jedini dize nivo srpske kosarke u Evropi i svetu.
Svaka cast majstori i sta god da se desi SVAKA CAST,a u Areni ce onim zutacima da curi krv iz usiju kada dreknu Grobari,tako da su jadni peceni,a jos pojma nemaju.
NAPRED PARTIZAN.

Baki

pre 14 godina

Crno-beli bravo, bravo!

Samo kao do sad. Sve od sebe, a rezultat kakav bude - bude.

Mi Partizanovci smo divni ljudi, pruzamo i navijacima KK Olimpiakosa (od SLEDECE SEZONE iz Zeleznika) da se raduju. Mozda im Grci dozvole da SLEDECE SEZONE stave njihov GRB na dres. :-)

MojBratBane

pre 14 godina

Fisheru dodji u PARTIZAN!!!

covece, onaj lasme se ziv nije video ove 2 tekme... ali mislim da je inace dobar ove sezone, mozda mu je partizan ostao drag pa mu se ne igra :)

realno, ni novica ni tepic ni tripkovic a ni lasme nisu napravi bum ove sezone u evropi... da je bilo samo malo kinte ove sezone ne sumnjam da bi osvajali evroligu... ma sta ja pricam, mi i ovako osvajamo evroligu!

Dorcol brate, Srbija!

pre 14 godina

Vidi se da si dosao iz nekog sela. Zivis u strogom centru Beograda, a kazes SA Dorcola... Decko Dorcol nije planina niti brdo pa da neko bude SA Dorcola...

Svu srecu zelim Partizanu.
Zvezdas
(djole, 26. mart 2010 00:27)

Da li bi bio ljubazan da me naucis kako se kaze, ako se ne kaze SA Dorcola?
Ili ne znas kako se pravilno kaze, ali nekim cudom znas da se ne kaze onako kako sam ja rekao?
A to da sam dosao iz sela, jel to trebalo da bude uvreda ili?
Ja znam odakle sam, i time se ponosim. Pozdrav uz pesmu: Zanela me svetla velegrada...

Goran pfc

pre 14 godina

Zamolio bih ove bez grba da se ne javljaju,posle one jucerasnje utakmice sa smederevom shvatio sam da nemaju ni obraz ni cast,brinite vase brige.

Tesko je dobiti bilo koga dvaput za redom u gostima/

NE SUMNJAM DA CE GOSIN DULE VUJOSEVIC NACI PUT DO MAKABIJEVOG KOSA,VIDIMO SE U ARENI.

MOMCI,GLAVU GORE,VEC STE NAPRAVILI CUDO

yumir

pre 14 godina

Prgavi igraci Makabija su zasluzili da dozive dodatno ludilo u punoj Areni, konstantno zvizdanje i pritisak kad imaju loptu!!!
Da ne znaju sta ih snaslo!
Zato Grobari 30. nestedimo grla!!!

Zeljko

pre 14 godina

Tacno sam znao da u prva tri komentara barem dva moraju biti od navijaca tima bez grba... Ispravka, ovaj dorcolac presao da navija za grke...

Grobar

pre 14 godina

Alo bre Blenderi, pa vi nešto znate o košarci.... pa šta ako nas je dobio Makabi kod kuće, da znate nesto o košarci znali bi ste i da je očekivano bilo 2:0 za njih. I nije sramota izgubiti u Tel Avivu, a kamoli vratiti se sa 1:1 ! Sramota je izgubiti u Beogradu od Čeha, i tamo nekih turskih poštara, a još više vaši zvižduci igračima na kraju utakmice. Kako god se završilo na kraju Partizan je i dalje u našem srcu, i nikad ali nikad nece čuti zvižduke makar i sa 30 razlike izgubio u areni! Mi smo Blenderi na 2 pobede od Final 4, a vi KAKO TE?

Zbunjeni Sremac

pre 14 godina

Ja kad sam se rodio..komsija me je prekrio Zvezdinom zastavom...U sobi mi je Zvezdina zastava velicine 4 kvadrata... Ali ovo sto radi KK Partizan je za dubok naklon..Eh da se zna vlasnicka struktura kluba pa da dodje jedan pravi sponzor gde bi Vam kraj bio...Ovo je odraz pravog rada u klubu i skup ljudi kojima je da se ne lazemo licni interes na prvom mestu ali sa rezultatima...za razliku od KK CZ kojima je pre svega bitno da operu pare gurnu u svoj dzep i tutavela... I svaka cast DV na neiscrpnoj energiji koju poseduje da u ovakvoj drzavi ima volje da stvara kosarkase za reprezentaciju... Svaka cast na organizaciji kluba... jedino sto ne volim je prepucavanje ciji su navijaci bolji..Ok pravite atmosferu za naklon..ali to dolazi sa rezultatima...Jer pre par godina kada je KK P imao u evro ligi skor 2-8 ili vec... nije bilo ni pola hale... toliko... A 30 Marta i 1 Aprila da isprasite ove jevreje jer mi idu na zivce... POZDRAV svim ljubiteljima KOSARKE

sportikus

pre 14 godina

1:1 je savrsen skor. Svako ko iole poznaje kosarku, zna da su najvaznije utakmice u seriji 1. i 3. Verujem da i Dule to zna. Mnogo bi veci pritisak bio na Partizanu da je dobio 2. utakmicu. Sad ostaje, mobilizacija za utorak. Predlazem da se na platou ispred Arene postavi video bim! 25000 unutra, a jos toliko ispred = definicija PAKLA

stormwatcher

pre 14 godina

Uz onakvu kaubojštinu na terenu dobro da se niko nije povredio.

@ mnogobrojnim navijachima KKSS
Ne očekujemo mi da navijate za nas, daleko bilo...ima nas sasvim dovoljno:)
Problem je sledeći, vi za svoje komentare nemate ama baš nikakvo pokriće. U tome je razlika. Naši komentari su podsmevačke prirode i u tolikom su broju zbog vaše nerealnosti i busanja u grudi bez ikakvog osnova.
Ja, lično, da je KKSS toliko dominantna nad klubom za koji ja navijam, ne bih imao obraza da ostavljam komentar na vesti o njima.

Zhhika

pre 14 godina

@Procitao sam svih 115 komentara i od toga je 8 upuceno u negativnom kontekstu tj od navijaca Crvene Zvezde onda sam otvorio komentare na poraz Crvene Zvezde od Bosne (beznacajna utakmica za razliku od ove) i od 87 komentara 46 je napisano provokativnih od strane navijaca Partizana. Ne navijam ni za zvezdu ni za partizan jer sam hrvat ali me zainteresovalo posto stalno i jedni i drugu ovi drugi iskompleksirani i sl pa reko ajde da vidim kojih vise ima i bogami grobari daleko,daleko vas je vise. Ovo je zaista objektivan komentar ko misli da je subjektivan neka uradi isto sto i ja tj prebroji komentare..Malo ste ako tako kazete i jedni i drugi "iskompleksiraniji" od delija,jer delije vas klub ocigledno ne zanima jer od 115 nekih 8 komentara je stvarno jako jako zanemarljivo..Zapitajte se malo jesu li oni optereceni vama ili vi njima????? POZDRAV IZ VINKOVACA
(mario, 25. mart 2010 23:17)

A koliko li je tek iskompleksiran i opterećen neko ko udje na sajt na kome su vesti iz druge države i broji komentare da bi uporedio zastupljenost navijača jednog,odnosno drugog kluba...

A naravno da će više komentarisati navijači Partizana Zvezdine utakmice zato što Zvezda mnogo češće gubi.

Ištvan iz Subotice

pre 14 godina

Niti sam Grobar, niti Srbin, ali nikada mi ne bi palo na pamet da navijam protiv bilo kojeg tima, koji predstavlja moju domovinu. Ovaj put ni da sam jevrej po veri.
Ja sam optimista, pa hajde da se malo našalim: biće u pravu igrači Makabija, biće 3-1, za koga, već nije ni pitanje, kada se zna, da se skor domaćina piše prvi. Zato se i do juče pisalo 0-1, a domaćin je od danas Partizan.
Ako su ovi, koji pljuju po Partizanu zdravi, neka im je na čast, ako sa tim mogu i mirno spavati, ali ako su bolesni, poručujem im, da se mogu lečiti na račun iste države, protiv čijeg šampiona i predstavnika na međunarodnoj sceni navijaju.
Pozdrav svima.
NAPRED PARTIZAN I ŽIVELA SRBIJA !!!

Vladimir

pre 14 godina

Dragi moji,

jeste da se nerviram svaki put kad vidim ono Pepa Prase jer navijam za Zvezdu, ali moram reci da ipak treba dati svaki respekt Partizanu. Sa punom Arenom mada mislim da je Pionir pravo mesto za naredne dve utakmice postoje sanse da Partizan ide dalje. Mislim da ce se u prvoj utakmici sve lomiti. Ko to dobije ide dalje. Plasim se da s ruke nestegnu pa da se promasuju svakojake lake pozicije, ali mislim da kljuc uspeha lezi u mirnoj glavi i taktici. Usmeravanje igraca Makabija u reket i na kontra stranu od ruke kojom vode loptu. Andersona u levo Eidson u desno, a onog Visnjevskog pustati na centra a zatvarati povratni pas na 6.25. Zagradjivati na skoku da ne dolaze sa posta na skok nego ih sto vise ugurati u reket. Veseli sto vise po osnovnoj liniji da ulazi unutra, dok Maric kad primi loptu u reketu neka ne razmislja o povratnoj nego neka ide do kraja. Ili kos ili faul treceg nema. Rasic sto vise sut sa strane, i isto tako mali crnac ulaz iz drugog plana na ulaz. Roberts na posta ili 6.25 ali nemora da sutira svaki put nego da siri odbranu i da otvara prostor Maricu za 1 na 1

Puno srece

Nestasna ljubicica

pre 14 godina

Ove prepotentne, bezobrazne, mentalno ogranicene, igracki limitirane (trci i pucaj) amerikance koji igraju za ponos Izraela, plus jedan ipo izraelski igrac u istom, Partizan ce u utorak da osuri po usima, a u cetvrtak ce da ih oduci od igranja kosarke.
Partizan se voli...

BALTY

pre 14 godina

Treba montirati jos tribina i u Subotu, pustiti u prodaju jos 5000 ulaznica ! Tako da ce Makabi da dobro oseti, kada preko 25000 Grobara, krenu da pevaju: OOOOOOO PARTIZANE, VOLI MO TE, SRCEM SVIM, GDE GOD TI DA IGRAS, TU SU, TVOJI GROBARI, SAMO TEBI VERNI SAMO TEBI ODANI ! P. S. DODJIMO U DRESOVIMA, SA SALOVIMA I ZASTAVAMA, NAPRAVIMO, SPEKTAKULARNU ATMOSFERU I U CETVRTAK UZ VATROMET SA ARENE DA PROSLAVOMO PUT U PARIZ ! ! !

dacha

pre 14 godina

Nagazio Makabi kao lud jer im je ovo poslednja pobeda u ovoj sezoni a i znaju sta ih ceka u Beogradu. Samo se ti Dule smeskaj, opusteno legendo, svi vec znamo sta smeras :)

Kada zaurla 25.000 grobara u Areni ... uh ... jedva cekam.

Milan

pre 14 godina

Samo da obavestim postovane komsije da u ovoj fazi ovog takmicenja nije bitna kos razlika, broje se samo pobede. Ali kako bi vi to znali kad nikad ne dolazite do ove faze ovog takmicenja. Bolje pratite koja pojacanja dovodi Siroki Brijeg da pripremite adekvatnu taktiku za, naravno, sledecu sezonu.

BUUUHAHAH

pre 14 godina

Ja sam lepo rekao da cete razljutiti Makabi a onda ce vas rasturiti 3-1!
51 poen ste primili na poluvremenu ??! I to najbolja odbrana?? Olimpiakos vodi, idemo crveno beli do 2-0
(Dejan Dorcol, 25. mart 2010 21:14)

Nemoj da se Dule naljuti...jer ako naljutite Duleta nece da ispuni ono obecanje, a to je da cete za 5-6 godina uzeti titulu...


HAHAHHAHHAHHHAHHHAHAHAHAHHHAHAHHAHAHHAHA

Random

pre 14 godina

posle svih rezultata koje je ostvarila kk crvena zvezda ove sezone, podsecam 9 mesto u NLB ligi, ispadanje u cetvrtfinalu kupa Srbije i ispadanje u top 16 u grupi eurokupa, napominjem gazenje nimburka u pioniru itd, cigani se i dalje javljaju sa komentarima!?!? Pokrijte se usima!!!

hehehe

pre 14 godina

Kad čitam sve ove negativne komentare (čast i veliko poštovanje izuzecima i normalnim navijačima), tek onda shvatam veličinu Duška Vujoševića, njegovih momaka i uspjeha koje godinama prave. Jadni, šta ćete ako Partizan ode na F4, pocrkaćete od muke. A uostalom, baš me boli briga! Partizan je najjači. Za mene je Partizan stalni evropski šampion. Samo naprijed momci, Grobari su uz vas, imate kredita za narednih 20 godina.

Milosh

pre 14 godina

E pa ovako.Realno gledano mozemo obe da dobijemo u Areni.Ako smo dobijali i jedan PAO u gostima zasto ne bismo i Maccabi kod kuce?Samo treba zastititi spoljnu liniju.Onaj Blutental i Eidson sutiraju ko ludi,Perkins kolko-tolko.Kad bi se zatvorila ta spoljna linija da nemaju lake suteve mislim da bi i ishod bio pozitivan.A i po meni dobra ideja bi bila da se stavi Veseli da igra centra.Ima prilicnu visinu i ogroman odraz.Mogao bi da izvuce centra i dobije ga na brzinu.Tako da imamo sanse da dobijemo obe ako se zaustavi sut spolja Maccabija.Pozz

Zovite me Dule

pre 14 godina

Poruka za grobare!

Ko poredi onu jazbinu sa Pionirom, ko poredi one divljake sa navijacima Partizana, neka se zamisli da (mozda) nije promasio tribinu!

Partizan je insitucija, grobari su institucija! Ako neko baci bilo sta na teren u Areni, on nije normalan i ne pripada grobarima i grobarstini! Neka se stidi i sebe i svog postupka! Pokazimo svu nasu ljubav prema Partizanu, to ce ih zbuniti jer oni nemaju pojma o cemu pricam!

Ti si moja sudbina ...

dulepan

pre 14 godina

Ima jos da se igra...Nista jos nije gotovo...VErujem da Partizan moze u Pariz,ali ako budu igrali kao veceras,tesko...Maricu svaka cast,non stop mu je neki igrac na ledjima,Rasic jedna velika 0...Moze on to mnogo bolje,Veseli takodje moze bolje,Vranes takodje,Pera kapiten da namesti malo bolje ruku,Bo je dobar,Roberts solidan...Sve u svemu,pokazali su momci da mogu mnogo bolje i nadam se prolazu...

Sasa The Grobar

pre 14 godina

pa sta ako smo izgubili 20 razlike , pa sta ako nismo igrali dobro , Makabi nema sanse da dobije obe utakmice u Areni , kad ce vec neko da shvati da oni nemaju centra ...a vi pravi grobari gde ste sad da podrzite nas klub i kada gubi , a sad mu je to najpotrebnije
(nistanijegotovo!!!!, 25. mart 2010 22:34)

Druze, ne lupaj, pravi navijaci ne bodre svojh klub na forumu B92 (iako tu treba dati podrske, kad se stigne) vec u Areni !!!

Ja svoju kartu za 30.03 imam, a ti???

Dragan genije

pre 14 godina

Dule je stari smeker, i zna sta radi, verujte mi...

Napao je prvu utakmicu potpuno, do maksimuma! Kada smo to dobili, nije realno ocekivati da ponovimo istu igru, ipak smo se ispraznili.

Dovoljno je videti minutazu igraca Partizana i Makabija u obe utakmice. Makabijeva potpuno ista, preslikani minuti skoro svim igracima. Nasima naravno da nisu, Dule je rotirao, skrivao karte i to se videlo. Razlika u minutama vise nego ocigledna.

Makabi nema neku drugu opciju u odbrani, to je ocigledno. Siguran sam da ce Dule naci kljuc za njihovu odbranu na Maricu.

Procenat suta makabija bio je neverovatan.
Da li neko misli da je realno da Blutental i Fiser pogadjaju sa distance u areni kao veceras, i to sve preko ruke iz trka? mislim sto je mnogo mnogo je...
Anderson je jedini koji ovde ima stofa za arenu, ostali ce se smrznuti, nece se videti, u to sam siguran...

Sarma

pre 14 godina

...Partizane, ti znas
da cu za tebe dati sve.
I ne boj se za nas,
uz tebe Jug tvoj ostace...

▓█ ♥ █ ♥ █ ♥ █ P A R T I Z A N █ ♥ █ ♥ █ ♥ █▓

mirkobg

pre 14 godina

ovo je bilo vise nego ocigledno da dule igra sa pola gasa utakmicu. pola utakmice je forsirao klince i igrao lagano u odbrani. odmara ekipu za spektakl u areni. samo se nadam da ce obim nadobudnim crncima iz makabija pokazati u obe utakmice gde im je mesto!!!
pozdrav svim grobarima, pariz je blizi nego sto se cini! ;)

hmm

pre 14 godina

hmm..idalje mislim da imamo lepe sanse, i da oni nisu jos svesni sta ih ocekuje.....
tesko i nerealno je bilo da partizan dobije i ovu danas...
odbrana je bila spora, sporo se vracala, postavljala, slabo se skakalo...
da ne ulazim u detalje za svakog igraca, al mislim generalno sporo, i pomalo umorno ili bezivotno....
ali isto tako misilim da je i to bio deo taktike...bez mnogo umiranja, cuvajmo snagu....
onaj zvezdin Viznevski, zatim
Pnini, Lasme...njih trojicu necemo da vidimo u areni....
Anderson i Blutental ce nesto da pokusavaju, al mislim da nemaju sanse......
Duletova mirnoca smiruje...

objektivno, odmereno, realno

pre 14 godina

Znam da ce sada da pljuste komentari kako smo ih namerno "pustili" da bi imali dva rasprodata domacinstva u Areni, jer ljudi nece da shvate da su iznenadjenja sastavni deo sporta, pa ako je mogla jedna Cedevita da nas iznenadi ranije ovog meseca, moglo je i velikom i odlicnom Makabiju da se posreci i ubedljivo (sasvim zasluzeno) pobedi protivnika jaceg od sebe.

Slav

pre 14 godina

Sto se ovih zalutalih kompleksaskih komentara tice,ok,razum ja to,mislim kad ti je jedino preostalo da navijas na utakmicama u Jelen super ligi,ok,moras malo da tesis sebe i ovako.

Sto se utakmice tice,pa mislim da su igraci Makabija svojim sportskim i finim ponasanjem zasluzili jednu lepu dobrodoslicu u areni,a i ovi njihovi navijaci,da vide da od njih "nema boljih".

Samo ce malo da im zadrhti rucica kada zagrmi nas 23 hiljade,a i verovatno ce da budu onako raspolozeni za tucu...al iz misije rupe

A Partizanu svaka cast,rezultat nije bitan,bitno je da svima pokazemo u utorak sta mogu igraci i navijaci zajedno!!!

Predo

pre 14 godina

NIsam navijac Partizana. To kazem da ne mislite da sam pristrasan, ali mi se cini da Partizan nije "grizao", kao u prosloj utakmici. Partizan je dosao u Tel Aviv po jednu pobjedu. Mozda je to greska, ali vidicemo. Osim toga, sve se vrti oko novca, a ovo je za Partizan velika prilika da dva puta napuni Arenu i svoju kasu. Ako jos usput prodje u F4, puna kapa.

dane

pre 14 godina

Ocekivano sasvim a sada sledi PAKAO! Da vidim da li ce uci njihov vlasnik na parket Arene?! Da vidim da li ce njihovi Ameri poskakivati kao da su najvece NBA zvezde?! I da vidim kako ce vas nabiti 23000 stoke i 12 igraca sa Duletom na kormilu! NAPRED PARTIZAN!!!

faust

pre 14 godina

Drugaciji scenario mogli su ocekivati samo nepopravljivi optimisti, ljudi liseni osecaja realnosati i nepoznavaoci evropskih kosarkaskih prilika. Partizan je jedini tim koji je uspeo pobediti Maccabi u play-offu otkako se on igra u evropskim ligama.
Pitanje je da li moze taj isti Partizan pobediti Maccabi dva puta za redom u Beogradu. ´Pred freneticnim Grobarima nijedna ekipa na svetu u Beogradu nije nepobediva. Ta cinjenica daje nam za pravo da verujemo u Partizan i njegov konacni trijumf u ovom dvoboju.

Juzna Tribina CHONOPLJA

pre 14 godina

NE MOGU da docekam ARENU I REKORD EVRO LIGE.SVI KPO JEDAM UZ CRNO-BELE MOMKE,sta god da bude bar se necemo zaliti bartolomeu.

Grobar

pre 14 godina

Tako je Makabi, samo gazi!
Koliko sudije vuku za partizan pa to je neverovatno!
Ako Makabi bude imao sudjenje kao partizan veceras lagano dobija obe utakmice u BG.
(solfedjo, 25. mart 2010 21:10)

Prosto moram da ti objasnim neke stvari, mada mislim da je uzaludno jer si ti mali napaljeni klinja, koji verovatno i ne zna koja rec ide ispred Zvezda.


Makabi moze da nas dobije u BG oba meca sa +60 ako treba, ali to nece promeniti cinjenicu da smo u top8 vec koliko godina unazad, niti da smo sampioni svih domacih takmicenja koliko godina unazad.

Svi mi simpatisemo neke ino klupove ali ljubav prema nekom domacem klupu ne moze se meriti nekom naklonoscu prema ino klubu, tako da prica oko Olimpijakosa ne da nisu smesne nego su jadne kao i delije koje pisu ovakve gluposti.

O sudijama necu da pricam, jer od svih gluposti to je najveca.

Ponekad je bolje nista ne reci tj napisati

no.14

pre 14 godina

Procitao sam svih 115 komentara i od toga je 8 upuceno u negativnom kontekstu tj od navijaca Crvene Zvezde onda sam otvorio komentare na poraz Crvene Zvezde od Bosne (beznacajna utakmica za razliku od ove) i od 87 komentara 46 je napisano provokativnih od strane navijaca Partizana. Ne navijam ni za zvezdu ni za partizan jer sam hrvat ali me zainteresovalo posto stalno i jedni i drugu ovi drugi iskompleksirani i sl pa reko ajde da vidim kojih vise ima i bogami grobari daleko,daleko vas je vise. Ovo je zaista objektivan komentar ko misli da je subjektivan neka uradi isto sto i ja tj prebroji komentare..Malo ste ako tako kazete i jedni i drugi "iskompleksiraniji" od delija,jer delije vas klub ocigledno ne zanima jer od 115 nekih 8 komentara je stvarno jako jako zanemarljivo..Zapitajte se malo jesu li oni optereceni vama ili vi njima????? POZDRAV IZ VINKOVACA
(mario, 25. mart 2010 23:17)


Ha ha ha ha . . . ja izbegavam da citam i ostavljam komentare ovde, ali ovome sam se stvarno morao nasmejati :)
Kompleksi sta ces ;)

zzk

pre 14 godina

Procitao sam svih 115 komentara i od toga je 8 upuceno u negativnom kontekstu tj od navijaca Crvene Zvezde onda sam otvorio komentare na poraz Crvene Zvezde od Bosne (beznacajna utakmica za razliku od ove) i od 87 komentara 46 je napisano provokativnih od strane navijaca Partizana. Ne navijam ni za zvezdu ni za partizan jer sam hrvat ali me zainteresovalo posto stalno i jedni i drugu ovi drugi iskompleksirani i sl pa reko ajde da vidim kojih vise ima i bogami grobari daleko,daleko vas je vise. Ovo je zaista objektivan komentar ko misli da je subjektivan neka uradi isto sto i ja tj prebroji komentare..Malo ste ako tako kazete i jedni i drugi "iskompleksiraniji" od delija,jer delije vas klub ocigledno ne zanima jer od 115 nekih 8 komentara je stvarno jako jako zanemarljivo..Zapitajte se malo jesu li oni optereceni vama ili vi njima????? POZDRAV IZ VINKOVACA
(mario, 25. mart 2010 23:17)

Ako si ti Hrvat al aj...Oni su gubili od ekipa kao sto su Siroki,Radnicki,Turk Telekom,Nimbruk kuci 20 razlike i to je sramota i ja sam ih prvi zezao,al izgubiti od Makabija jednu utakmicu pri rezultatu 1-1 u gostima u borbi za F4 Evrolige nije sramota i zato su po meni nerealne njihove prozivke,a pored svega nisu nista uradili zadnjih 15 god tj uradili su prodali su grb,da je obrnuta situacija pojeo bi me blam ne bi uopste citao kom a tek komentarisao !

Alek

pre 14 godina

Tražimo od RTS da nam pusti snimak utakmice 30 marta oko 16h ili barem one najgrublje i bozobzirne zahvate Andersona, Pninija i ostalih. Da bi smo se podsetili pre nego što nas 23000 krene u arenu.

Nikola

pre 14 godina

Жао ми је што нисам могао да пошаљем коментар почетком друге четвртине када је утакмица одлучена у корист макабија.
Играчи Партизана једноставно нису могли да се врате у до тада изједначену утакмицу после провокација играча макабија. Жалосно је што су судије подлегле притиску и нису санкционисале онакво понашање. Лично мислим да Партизан није могао више али моја прогноза остаје иста 3-1 за Партизан и освајање Лиге Шампиона.

Никола-Ниш

П.С. Стварно ми није јасно ово укуцавање слова и бројева на крају да би ми прошао коментар.

pepeyac

pre 14 godina

Ne volim teorije zavere ali juce je Dule i pored nevoljnog igranja nasih igraca i pored ociglednih gresaka u odbrani bio prilicno smiren za jedan TOP 8.
Nazalost novac nam je preko potreban i dve sledece utakmice u Areni.
U Beogradu se sve zavrsava.

RADUJTE SE GROBARI OVO JE NASE VREME!!!

Miloskg

pre 14 godina

Da sam bio na mestu Bo-a onom loptom bih zavuko u glavu Andersona.Gerson kaze 40 bacanja je bilo za Partizan,a oni su toliko bili ko da igraju ulicni basket u getu.Sad jedva cekam onog Adersona ovde,hjihova publika skoro losa ko u nasih **na.

rs

pre 14 godina

Samo poruka za ove delije koje mlate gluposti- Neko izgubi od Makabija u gostima i to tek u drugoj utakmici,a neko od Nimbruka na domacem terenu.

Cane

pre 14 godina

Bravo Crno-Beli, nema veze, idemo dalje. Ovi Amerikanci zbog ovakvog ponasanja zasluzuju docek najgore vrste u Beogradu. Posebno Anderson,izmedju ostalog zbog one podle trojke 2 sekunde pre kraja, i Pnini zbog muckog udaranja Robertsa. Ja cu biti 3 sata pre pocetka ispred Arene!

aol

pre 14 godina

E pa gospodo sad vise nista ne zavisi od kosarkasa sad je sve na vama.

Oni ce svoje odraditi a na vama je da grmite, vristite, skacete, pjevate, lupate, dubite na glavi ako treba.

Poenta je da im ne dozvolite da disu tih 40 minuta. Ako to izvedete, za ostalo ce se pobrine gosn Dule ;-)

Shone

pre 14 godina

Nema veze...PONOS SRBIJE sada igra u svojoj dvorani pred svojim navijachima i odatle ide na F4...Samo hrabro momci pokazite im na terenu ko je gazda a mi na tribinama cemo pokazati kako gruva Beogradska arena i ko su najbolji navijachi u evropi...

Coa

pre 14 godina

Bez obzira na sve, mi smo i dalje uz nas Partizan, nista nije gotovo, igraju se utakmice u Areni, neka malo osete kako grobari navijaju za svoj klub. IDEMO SVE DO POBEDE!!! OOOO PARTIZANE VOLIMO TE SRCEM SVIM!

A poruka svim iskompleksiranim navijacima kkss, gde ste vi u svoj ovoj prici ???

Buca Krtalić

pre 14 godina

Sve u svemu,solidna igra Partizana koji protiv 'napaljenog' makabija nije ni mogao više posle onako teške i jake utakmice pre 2 dana.A i realno,da nam je neko nudio jednu pobedu u Izraelu,svi bismo rekli: DAJ!
Ono što može da se konstatuje jeste da svi ovi njihovi trči/šutni trojku igrači,neće moći tako lako u Beogradu da se raspucavaju. Samim tim što su pretežno 'domaćinska' ekipa.
A pogotovu me žao onog malog gada Pninija,koji buljaški udara igrača sa leđa u nameri da ga povredi.... Njemu će naredne 2 utakmice u Areni da budu možda i najgore u karijeri! Mislim da će ga grobari zapamtiti od ovog sinoć...

energicni

pre 14 godina

po meni bilo je ocekivano da oni dobiju jer ovo im je bilo stani/pani utakmica. Ostaje da se nadaju da ce nesto ucinjet u grotlu beogradu . I dalje su favoriti ali kad cuju huk sa tribina,njihove noge ce se osjeci a ruke ce im zadrhtati. Pitace se ko su ovi i znace odgovor da smo STOKAAA SA TRIBINEEE JUZNEEEEEEE ALE ALEEEEE ALE ALEEEEEEE

laku noc

pre 14 godina

glavu gore.nema veze.mislim da su odigrali prljavo,pravili su konstantno pritisak.da su izgubili,doslo bi do tuce.bice mirniji u beogradu.a ovi komentari od udbasa su bas simpaticni.docekase i oni da njihovi crveno-beli iz pireja pobede.ja im cestitam od srca.partizan ipak nosi crnu i belu boju,a ona je uvek u modi i nikad ne zastareva.

biljka

pre 14 godina

Alo, Dejane Dorcol, cekamo te u Areni da navijas za Makabi-dobices ulaznicu bedza! Mi smo nasu misiju ispunili! Momci samo hrabro! Mogu samo da vasmrze SITNE DUSE !!!!!

Vlado Kv

pre 14 godina

drugari, malo smo poleteli.. Ja i dalje od ovih momaka samo ocekujem da brane boje kluba kako su to radili i u prethodnim utakmicama

дрпрокруст

pre 14 godina

Људи, само полако,корак по корак.
Морамо да поправимо скок и бацања.
А Арена ће грмети, tо се подразумева.
Видимо се!
Волим га к'о ока два!

владо

pre 14 godina

Ајмо људи сада да покажемо да смо прави и у победи и у поразу, минимум 500 коментара подршке! Певајмо још јаче све до победе!!! Напред Партизан!

batterss

pre 14 godina

I dalje tvrdim da su ovi iz makabija obicni indijanci. Trci i pucaj a o bezobrazluku da i ne pricam.

Ljudi zasto u vecem broju ne pristupite partizanovom klubu prijatelja. Samo 100din. Godinama pricamo da ocemo da pomognemo klubu, a sad kad imamo priliku slab odziv. Sve informacije na sajt kluba.

Igor

pre 14 godina

Nema veze kraljevi vidi se da niste bili raspolozeni, ali ja verujem u vas da cete dati sve od sebe na sledece dve utakmice koje cemo nadam se dobiti. Takodje se nadam ne vidjenom navijanju u Areni os strane 20 000 navijaca. Cisto da pohvalim neke Zvezdase ovde sto podrzavaju Partizan kao srpski klub, tako ponasanje je odlicije zrelosti i hvala vam u svakom slucaju, jer mi smo rivali u Srbiji a u svetu smo braca Srbi. A ovi ostali...ma koga briga za njih.

Arena

pre 14 godina

POZDRAV IZ VINKOVACA
(mario, 25. mart 2010 23:17)

Pa najbolje jos da se oni ''sprdaju'' na nase ''neuspehe'' kao mi na njihove,.. ne brini ti za nas, ima nas na obe strane svakakvih, ali veruj da svaki normalan navijac ili obican ljubitelj sporta, zna da je malo bezveze prozivati suprotnu stranu, bili to mi ili oni, u porazu od Makabia na njihovom terenu u top8 EL, pa mi ti reci da li je to neki poseban razlog da nas delije peckaju

Boske

pre 14 godina

Wiznevski nastavlja tradiciju, navikao covek da gazi partizan. Bravo Makabi!
(Atina Zapad, 25. mart 2010 22:03)


Vidim,puno je osvojio titula sa kkss,vasa najveca sreca je kad PARTIZAN izgubi...

Samo napred!

pre 14 godina

Nemam vremena da čitam ni tekst ni komentare, ali kao zvezdaš, želim da poručim partizanovcima da se ne uzbuđuju previše zbog ovog poraza.
Imate mini brejk!
Imate dve utakmice, svaku pred 25.000 ljudi!
To je bruto, oko 1 milion €!
Imate šansu da stvari rešite kod kuće, što Vam iskreno želim.
Šta više?

Perica

pre 14 godina

Što se utakmice tiče, nije bilo očekivano da ih opet dobijemo, ipak su "PONOS" Izraela.

Osvrnuo bih se samo na igrače i navijače. Ako ponašanje Andersona (SUMO RVANJE s kim stigne), Pninija (ULTIMAT FIGHT na parketu košarkaške dvorane), manekensko šetanje g-dina VLASNIKA Makabija po terenu ko po modnoj pisti, bez upozorenja i posledica, šetanje Geršona s kraja na kraj terena ko po Kalemegdanu i tuča publike s policijom u svojoj dvorani i državi predstavlja PONOS, ja menjam planetu! Možda reč ponos ima različito značenje kod nas i kod njih.
Sve to "naše" sudije ne sankcionišu, daju tehnički grešku i Robertsu, jer je mogao da ostane invalid, pa je čovek, normalno, odreagovao, Anderson ne dobija ni usmeno upozorenje za svoje ponašanje, u gužvama su bili ne samo nemi (kako i stoji u njihovom pravilniku), već i slepi (ne mogu reći posmatrači). Marić treba da ostane bez ruke ili sa dva polomljena rebra da bi dobio faul, a klizanje žutih i let u prazno predstavljaju faul Partizana.
Ipak, možda nisam u pravu, jer sigurno to bolje znaju oni koji na Marakani igraju košarku i izvode piruete u šesnaestercu, a ultimat fight van njega (i tu je, kao i u Nokia areni sve čisto). Zato deco, ostavite se ovih mudrovanja i radite domaći iz likovnog, ili tehničkog.

U Areni kako bude, pokazali su momci da su u vrhu, ako ne na vrhu Evropske košarke.

GROBARI LOZNICA

pre 14 godina

"Providan dogovor. Makabi je pustio Partizan u prvoj utakmici da bi oba kluba napunila hale i odigrali 2:2, a da peta utakmica bude regularna. Ne iskljucujem mogucnost i da ce se veliki novac maknuti i na kladionicama. Secate se sta je bilo sa utakmicama Partizan - Petah Tikva?!
(Bale, 25. mart 2010 23:17)".

Covek je 100% u pravu. Na kraju ce biti 3:2 za Izraelce. Klubovi puni k'o brod, a navijaci srecni i zadovoljni pevaju Duletu odu radosti!
(o tempora o mores!, 26. mart 2010 12:15)


Alo momci,burek je jeftiniji...Ne trabunjaj svasta...

Volim ga,ko oka dva

pre 14 godina

I pored poraza sve je na nasoj strani,mislim da imamo i snage i znanja za F4,uz usijanu atmosferu mozemo do istorijskog uspeha...
Potcenjivacke izjave Gersona i bezobrazno ponasanje Andersona,Fisera,Ganfera Wizneskog i ostalih ce samo dodatno da nas motivisu...
Idemo u Pariz!!!
ZAJEDNO SMO JACI!!!

Jug-Bogdan

pre 14 godina

Drago mi je što sam odgledao ovu utakmicu, još draže nego onu prekjuče. Zbog toga što sam upoznao svoga protivnika bolje.Sada znam da oni nisu vredni ničega drugog osim nemilosrdnog poraza i to tačno još dva puta! To što su pokušali da nam slome duh večeras gore je nego da su đavolom tikve sadili.
TO je dokaz njihove slabosti i negacija košarke kao sporta i kolektivne igre.
Zato hrabro u borbu jer nisu zaslužili ništa više osim da ih se porazi!

Daki

pre 14 godina

Samo bi da objasnim za Marica.Mnogi pitaju dal ce da igra za nas. Moze samo ako se kosarkaski savez Australije slozi.A ako uzmemo u obzir da smo u istoj grupi na svetskom prvenstvu = tesko

vasco

pre 14 godina

Kapa dole za pozrtvovanost Partizana. Sledi arena, uz ovakav tim i navijace, realno Makabi nema sta da trazi, iako oni to jos nisu svesni.

Jel vaze i oni na kockice?

pre 14 godina

@Dejan Dorcol
Olimpiakos vodi :) Crveno beli :)
Bas si me slatko nasmejao.
Eno ga neki crveno-beli cetka led na Eurosportu. Trk, navijaj...

Arena

pre 14 godina

ovo je vasa REALNOST, prethodni mec-cista SLUCAJNOST
(milos, 25. mart 2010 22:08)

VLADISLAV LUČIĆ:
KAPA DOLE
''KAPA dole našem najvećem rivalu, koji je napravio ogroman uspeh s jednim potpuno promenjenim timom kojem niko nije davao šansu na početku sezone. Kada pobedite Panatinaikos i Barselonu, više se ne postavlja pitanje da li jeste ili niste veliki tim.
Još ništa nije gotovo, ali sve je moguće kada igrate dve utakmice u “Areni”.''

I on je zvezdas.. e jedino ako si ti veci od njega,.. mislim, veci strucnjak

goxy

pre 14 godina

Anderson se nije ovako silio kada je izgubio u Areni NLB finale u dresu Cibone. CELA HALA DA MU ZVIŽDI ČIM PRIMI LOPTU. IZRAZITO NEKOREKTAN IGRAČ.

vlado

pre 14 godina

Znate kako kazu, ko visoko leti MAKABI PADA! Ko je malo pazljivije i malo dublje gledao ovaj mec imao je sta i da vidi. Mogao je da vidi da Partizan dobija 2 meca bez problema (ne mislim na pobjede od 20+ razlike mada je tako nesto vrlo moguce u 4. mecu ali garantujem dvije pobjede i put u Pariz). Sve sto su imali ispucali su u ova dva meca (mislim na taktiku Makabija) i vise nista novo od njih ne mozemo vidjeti, dok je Dule tako iskusno odradio prvi a pogotovo ovaj drugi mec! Zasto? Pa ako cemo iskreno glupo je napasti Makabi svim silama na njihovom terenu pogotovo poslije vodjstva od 1-0 i ocekivati 2-0! Niko ne moze ocekivati 2 pobjede protiv Makabija u 2 dana i to na njihovom terenu. Zna to Dule dobro i zato je svoje adute ostavio za Arenu! Jos jedna negativna stvar koja nikako ne ide u prilog Makabiju je ponasanje igraca na samoj utakmici jer time su sami sebi jos vecu stetu nanijeli. Poslije svega vidjenog veceras, mnogo sam sigurniji u prolaz Partizana nego poslije prve utakmice. Odgovorno tvrdim da uz podrsku sa tribina koja kao i do sada nece nedostajati i pravi pristup utakmici za koji ce se Dule pobrinuti navijaci Partizana (oni koji su u mogucnosti) pocnu da rezervisu karte za Pariz! Neko rece poslije prve utakmica "Dule stavio Nokiu na silent" a ja kazem "GROBARI i PARTIZAN upalili vibraciju u BEOGRADSKOJ ARENI" (znaju "Izraelci" da ce da im zvoni u glavi ali se na vibraciju nisu spremali). Pozdrav i vidimo se u Parizu!

djole

pre 14 godina

(Nikola, 25. mart 2010 22:22)
Bravo,slika govori vise od hiljade reci. Ovo je religija.

Realno tesko je dobiti dve makabi u tel avivu, ali tesko ce biti i u Beogradu...Sto ne znaci da mi treba da odustanemo ili prestanemo da podrzavamo PFC.

Jedino sto zameram Duletovoj ekipi jeste nedovoljna bezobraznost i cvrstoca. Ne samo u igri vec i u prekidima. Ocekujem od Duletove ekipe da u BGu maksimalno biju, udaraju na kvarno i pametno upotrebe pritisak koji ce imati sa tribina.

pozd.
(KG, 25. mart 2010 23:50)

Mislis da prestanemo da bodrimo PKK??? Kakav bre PFC, znas li ti sta je PFC?

martin

pre 14 godina

partizan je promasio 15 bacanja, makabi 5....
partizan je sutirao iz igre 50%
makabi 80%....

rece gerson juce da partizan ne moze da ponovi sutersko vece od utorka....
ponovio je... presudio je njihov sut za 2 (28 makabi 16 partizan)....

p.s.
sutirajte 80% u areni!!

UE_PFC

pre 14 godina

Kako se primaju pristalice kkss-a,nikada nisu ni osetili drazi top_8 pa sad likuju al to je dokaz njihove malodusnosti!Makabi tek da dodje u pakao arene!

solicitor

pre 14 godina

Nije ni strasno ni sramota izgubiti od bilo koga iz prvih 8 u Evropi. Mi smo vec uradili vise nego sto je po zakonima biologije, ekonomije i alhemije moguce. Svaka nasa sledeca pobeda u ovoj fazi ce biti jos jedno probijanje limita.

Nije vazno hocemo li proci u F4, vec smo uradili dovoljno, ali su nas DV i KKP uverili da mogu da pobede SVAKOGA, da mogu da dostignu bilo koju razliku i zato se s punim pravom nadamo da mozemo dalje.

Sta god da se desi, ponosni smo na nas klub!

P.S. Da svi dodju u Arenu sa crno-belim palestiskim maramama :)

dado

pre 14 godina

Kad gledam ove komentare shvatim da sve vise i vise zvezdasa s paznjom prati rezultate Partizana i pokusavaju da nadju satisfakciju u losim izdanjima Partizana. Kao vecina partizanovih navijaca nemam pojama o rezultatima Zvezede a tesko da bih se moga sjetiti njihova dva igraca.
Suma sumarum> Partizan, ponos Srbije, daje satisfakciju gradjanima Srbije.

Ljubicica

pre 14 godina

Partizan je za 2 nedelje odigrao 6 utakmica....Pa znao je Dule sta radi, pogledajte minutazu Djekica i Mitrovica...I cak i sa tim Partizan je solidno igrao i dao 78 poena...A sad pakao u Areni i Pariz nas ceka...

Jelena

pre 14 godina

Prvo sam htela da odgovorim ovim sitnim dusama sto slave nas poraz,ali nisu oni toga vredni....
zato cu da kazem samo ovo: hvala momcima na onoj pobedi, na brejku koji smo svi prizeljkivali...
a u areni zna se....da im vratimo sve!duplo!

HVALA TI CRNO-BELA LJUBAVI

les Lionceaux

pre 14 godina

dajte molim vas prođite ove... i vi komšije Grobari ih dočekajte onako kako su ponašanjem zaslužili, pogotovo ovog Andersona!! najdraže mi je bilo kada je on onako nafuran promašio ono kucanje u prvoj utakmici...

Kecman je odigrao onako jer je on ipak jedini igrač u četvrtfinalu koji brani prošlogodišnju titulu :)

Veseli će eksplodirati u Areni

Nenad

pre 14 godina

Makabi nema visoke centre koji mogu da pariraju našima. Zato su bezobrazno gurali i grubo udarali naše centre a sudije nisu baš bile u tom aspektu na nivou i naši su prestalid a igraju igru pod košem gde su po visini igrača dominantni. Morali su da šire a onda je Makabi samo izašao i sprečavao otvorene šuteve za 3, pa smo morali da igramo neke neobične akcije i polušanse da tražimo.

U Beogradu izvršiti snažan pritisak na igru pod košem, i insistirati iz publike na suđenju faulova ako to jesu, i da vidimo onda kako će da se suprotstavi Makabi našim dominatnim centrima a ako se fokusira na njih, dobiće kišu trojki. Vidimo se u Areni.

STA GROBARI RADE KADA NE IDE? PEVAJU SVE JACE SVE DO POBEDE !

pre 14 godina

Aj pustili smo vas jednu, trebaju nam 2 meca u Areni jer smo malo slabi sa kintom.

Skaramus

pre 14 godina

Bas se pitam da li ce onaj napaljeni Anderson moci i u Beogradu da se zalece na nase igrace? Momci vratite im sa kamatom. Pravac Pariz!

kom@

pre 14 godina

Dule je dosta rano odustao...
A što se zakuvavanja od strane igrača Makabija tiče, pravili su sebi medveđu uslugu, s'obzirom gde treba da dođu...

pharaoh

pre 14 godina

Nema veze, momci. SVAKA VAM ČAST. U Areni moramo pokušati na sve "čiste" (i one druge) načine otići na F4. Očigledno nam ne daju da tamo odemo, ali je sreća da sami odlučujemo o svojoj sudbini. Čeka ih PAKAO u Areni. Ali bukvalno.

Grobari, navijajmo kao da sutra ne postoji.

IDEMO NA F4.

terza

pre 14 godina

nema veze...da je neko ponudio 1:1 posle prva dva meca, jel bi neko odbio? partizan je i dalje u prednosti i nadajmo se da ce sve biti gotovo u sl. 2 utakmice, naravno, nadam se pobedama crno-belih. pa nek ispadnu u pravu igraci makabija koji su predvideli jos 3 utakmice posle prve!

urošnindžaratnik

pre 14 godina

Ne mogu da verujem da momci koji navijaju za klub koji je prodao svoj grb,imaju onu stvar da šalju komentare.Sram vas bilo.

alis

pre 14 godina

dal ste se nasladili vi sto jedva cekate da partizan izgubi!vi vise mrzite nas nego sto volite zvezdu i u tome je vas problem,gledajte u utorak kako se igra i navija srcem,i nemojte posle utakmice,kao zvezdas sam ali svaka cast partizanu...i da ispadnemo,posle 5 utakmica,ako ih naravno uopste bude,i ako ih ne pojedemo u areni,mi smo pobednici,sa ovakvim timom i budzetom,nasi rezultati su veci od nas i vas zajedno

komandant mark

pre 14 godina

Mozda zvuci smesno ,ali sam se posle prvog koskanja Veselog i Perkinsa, kod egal rezultata predkraj prve cetvrtine,setio filma Rocky.Muzika mi je odzvanjala u usima iz tog filma i samo sam sebi govorio ajmo sad stisnite zube, udjite s njima u bitku prsa u prsa ,i razbijajte ove prepotentne Amere !Kao na filmu sto je Rocky pokazao zube Apolu .Steta ,trenutno sam razocaran,al pokazacemo im mi pravo lice u Areni!

Arena

pre 14 godina

neverovatno kako neki ljudi mesaju babe i zabe ,.. pa jel moguce da se vi pozivate na neka nasa peckanja zbog vasih poraza, i to od ekipa kojima ni ime ne znam da napisem pravilno u nekom 2. takmicenju i nekim ranijim fazama ,. i da se ne podsecamo na nlb ligu, pa i sami ste bili ogorceni na igre i rezultate vaseg kluba, a sad to ovde neki hoce da poistovete sa Parizanom, .. pa rosjaci malo je nekulturno , zar ne

Aca Nis

pre 14 godina

Ljudi,odavno nisam video odvratnije,prepotentnije i nekulturnije igrace,od ovih Makabijevih.Ali iza svega stoji veliki strah.Znaju Viznevski i Anderson vrlo dobro sta ih ceka u Beogradu.Nemojte zaboraviti da su mnogo bolje ekipe ispadale od Partizana,prvaci evrope.Makabi je domacinska ekipa,ali mi smo najdomacinskija ekipa u Evropi.Pred 20000 vernih grobara,Makabi nema teoretske sanse za pobedu.Onda ce da vide sta je pritisak kad parni valjak pocne da melje!Zajedno na F4! Spomenik Duletu za zivota!Napred PARTIZAN!!!!!

dule

pre 14 godina

Kada su odlazili iz Beograda za Tel Aviv, jedna pobeda je bila velika kao oblakoder. Ostvarena je i sta cete bolje i vise. Veceras se videlo da je ekipi nedostajalo motiva. Jednostavno su bili zadovoljni onim sto su ispunili pre dva dana. Sta da radimo, takvi smo. Da je neko drugi bio na Partizanovom mestu, verovatno bi ih zgazio i u drugom mecu.
Ovako, ostaje nam da to uradimo kod kuce. Verujem da to ova ekipa moze, da ima dovoljno energije da pred 23000 gledalaca to i pokaze.

susjed kosarkas

pre 14 godina

I dalje imate dobru sansu za F4,i zato glavu gore.Cak i da se ne plasiraju treba da ste ponosni na njih.Partizanu zelim sve najbolje i pozdrav svima!

Bojanc

pre 14 godina

U Izrael smo otisli po jednu pobedu i trebalo bi da se vracamo zadovoljni. Jucerasnja utakmica je bila lose odigrana od strane Partizana, ali je ponasanje i odnos igraca Makabija za svaku osudu, ali cemo im sve to vratiti u Bg. jedino sada zalim sto necemo igrati u Hramu kosarke, gde ti 8000 ljudi visi nad glavom celu utakmicu, da vide prepotentni Amerikanci sa kim se kace...
Nmdv da se cigani i dalje javljaju na vesti o Partizanu...
toliko...

mirko22

pre 14 godina

ne mogu da verujem da se javljaju neki likovi koji su zadovoljni porazom partizana!!!!!!
garant imaju 15 godina,jer ako imaju vise zalosno je!
ja ne navijam za partizan(u domacem prvenstvu) ali da navijam za neki makabi,olimpiakos,barselonu...nikad! a ne mogu da verujem da i najveci protivnici(u navijackom smislu) partizana mogu da navijaju za makabi posle one sramotne predstave sinoc,kukavicka igra,na buku i fizicki obracun sa klincima iz partizana! sramota,kukavicka igra! jedva cekam meceve u areni!

...samo tebi verni, samo tebi odani...

pre 14 godina

Da se igra u Pioniru ne bih sumnjao u prolaz na F4,mislim da ce biti tesko da dobijemo oba meca u Areni, ali verujem u prolaz. Ajmo crno-beli ooooooo....

HB

pre 14 godina

Navijam za CZ od kada znam za sebe,ali nikada se nisam radovao porazu KK Partizana u Evropi...Odusevljen sam partijama koje pruzaju ove sezone(imajuci u vidu mali budzet i ogromnu reformaciju igrackog kadra,jer su im otisli Tepic,Velickovic,Tripkovic,Lasme itd)i iz sveg srca im zelim da prodju na Final 4 EL zbog dobrobiti nase kosarke!!! Cela nacija treba da se ujedi i da podrzi ove lavove u borbi za ogroman uspeh u Evropi...Samo kopleskasi se mogu maloumnici se mogu radovati porazu Partizana...Svi u Duletove pulene!!! :)

... bice, bice, ITEKAKO ce biti!!!

pre 14 godina

... nama navijaci pevaju sat vremena posle poraza kod kuce i dva puta zovu igrace da se vrate na teren da ih pozdrave! Hm??? Da li je to ljubav ili je ovih dana samo kul biti navijac KK Partizan? Pa, rekao bih ono prvo, jer se na delu vidi ko je dovoljno velik i ponosan da navija za ove momke i NAS klub.. To je privilegija najboljih!!! A na zlokobne i podsmehom "obojene" komentare nekih drugih "navijaca" smejem se slatko, slatko, ah slatko... A moje crno-belo srce puca od srece sto ce PARTIZAN igrati na F4, jer onim prepotentnim coveculjcima iz Makabija nista osim dva poraza u Areni ne sleduje... Na svu onu grubost i provociranje od sinoc odgovoricemo 23000 puta snaznije, pa da vidimo ko je baja!!! Pobedite ih Grobari, da i "zvezdasi" imaju cime da se hvale (ako su skontali!?)...

rik

pre 14 godina

toliko pakosti,drskosti, prljavstine i arogancije u onim malim mozgovima izraelskog tima da je to necuveno i nevidjeno!!!(osim lazmea)

final 4

pre 14 godina

prva cetvrtina je bila sasvim solidna...al zato dalje...sut katastrofa,los skok...al dobro sad je 1-1..uf,kolko su se puta sukobili igraci,onaj anderson nije sasvim ok covjek...

p.s.moramomo ih dobiti u beogradu obe...hajde KK PARTIZAN..

coavuja

pre 14 godina

najgori su ovi grobari sto pisu kao kompleks komentare i predstavljaju se kao navijaci zvezde,i onda preporucuju :S


Svaki covek na svetu ce reci da pravite cudo sa ovim timom...za koga god da navija..

TIGER

pre 14 godina

IGRAMO LOSE!
Kecman se ne vidi, Roberts los, ne lici mi na dobro. Sudjenje odlicno za sad. Tesko cemo dobiti ali nada uvek postoji. Trebalo je uci u mec sa vise srca!
(TIGER, 25. mart 2010 21:12)

Da se razumemo da ovo nije moj komentar! Dokle ce zavidne komsije da se sluze ovakvim stvarima?
Ja sam rekao jos pre prve utakmice. Sta god da urade momci u duelima sa Makabijem, oni su vec osvajaci ovog takmicenja!
Ajmo sad da ih docekamo na aerodromu kao sto dolikuje i da im se oduzimo za svce sto su uradili !!!
Javite samo kad stize avion sa nasim SAMPIONIMA...

Да није комично, било би жалосно

pre 14 godina

ХА-ХА-ХА! Много су ми смешни ови љубоморни навијачи бившег кошаркашког клуба( онај што је 3. пут до сада угашен, али се поново оснива политичким одлукама).

"Толико о лажном "српском" клубу, чији се навијачи надају да ће Партизан испасти из најелитнијег такмичења.

НАПРЕД, НАПРЕД ПАРТИЗАН!!!
САМО НАПРЕД ПАРТИЗАН!!!

ПС: Дуле ставио "Нокиа Арену" на "Silent mode".

Ivan

pre 14 godina

Prvi komentari odmah Zvezdini kompleksasi. Ocekivano. Arena ce da pojede ove crnce iz Makabija. Ne mogu da sutiraju kao veceras pred 23000 Grobara pa da se zemaljska kugla okrene naopacke.

vrisak

pre 14 godina

Momcima svaka cast niko ne moze da kaze nista , slobodna bacanja i par glupih gresaka kostale nas bar 10 poena . Partizan je igrao celu tekmu sem 5 min druge cetvrtine , delovali su zbunjeno i bez ideje u tim momentima.

Da skratim pricu Makabi je domacinska ekipa i ovo je otprilike najbolje sto smo mogli da vidimo od njih . Sad je red za najdomacinskiju ekipu . Samo bi zamolio par stvari . Prvo Andersonu najvise zvizdati i urlati (ne stedite lepe reci zna on Srpsko-hrvatski), drugo Lazmiu samo aplauzi (vidi se da je u dusi ostao crno-beli) i trece neko je napisao da ne treba pevati dok mi izvodimo bacanja i mislim da je u pravu .

NAPRED MASINO CRNO BELE BOJE.

Novica mkd

pre 14 godina

Dobro, idemo dalje. Neka su se zuti ispucali za ovu godinu. Mozda ce im pobeda velikom razlikom sada vratiti samopouzdanje, ali najvaznije je da im mi vratimo istom merom.
Pre svega mislim na iskoriscavanje svih mogucih resursa kako bi stigli do pobede. Pod tim podraumevam i prljavu igru kakvu su oni veceras demonstrirali, i revans za bokserski udarac Pninija nad Robertsom, a iznad svega pritiskom sa tribina koji bi bio nepodnosljiv za goste. Moramo pritiskom obezbediti domacinsko sudjenje kakvo su imali oni veceras (hvala Lamoniki na sudjenje protiv Barse i Lietuvosa u BG-u, ali veceras je podlegao pritisku domacina).
Mora se igrati do bola drsko u odbrani (98 poena ne pamtim da smo ikada primili od kako nam je Dule trener), ne smemo im dozvoliti da se raspucaju. Na zalost, bekovi, a posebno Rasic nikako da se raspucaju, pa cemo morati vise da igramo na centre. Njima (centrima) mora da se pridruzuju u napadu Veseli i Roberts, spustajuci se pod kosa i tu primati lopte. Uz bolje izvodjenje bacanja mozemo do podviga.
I normalno, moram ponoviti i ja - sta god uradimo bicemo ponosni na nase kosarkaske ljubimce i Duleta i Predraga. Znamo cime raspolazemo i nema ljutnje. Samo velika, najveca na svetu zelja, da odemo na F4!!!

boki_rs

pre 14 godina

ako je i postojalo sanse da preokrenemo u 4/4 na -15 razlike vranes fuli zicer i ide se na -17. Umjesto lijepo da je zakuca!?

Sad dobro da se odmore, pa kako bude u sledeca dva meca.

Goksiv

pre 14 godina

Najjaci detalj na utakmici kada Vraneš kod onog koškanja staje ispred Makabijevih igrača i kaže:"Šta je".Ja bi još dodao miševi.Grobari zagrejmo glasne žice pa da im se sledi krv u žilama,a pogotovo andersonu i pniniju(namerno pišem mala slova,za male ljude).
Verujem da će igrači biti strašno motivisani,ako Dule uspe da ih rastereti Makabi pada u grotlu arene,a onda pravac Pariz po nova čuda.

KG

pre 14 godina

(Nikola, 25. mart 2010 22:22)
Bravo,slika govori vise od hiljade reci. Ovo je religija.

Realno tesko je dobiti dve makabi u tel avivu, ali tesko ce biti i u Beogradu...Sto ne znaci da mi treba da odustanemo ili prestanemo da podrzavamo PFC.

Jedino sto zameram Duletovoj ekipi jeste nedovoljna bezobraznost i cvrstoca. Ne samo u igri vec i u prekidima. Ocekujem od Duletove ekipe da u BGu maksimalno biju, udaraju na kvarno i pametno upotrebe pritisak koji ce imati sa tribina.

pozd.

maksa grobar

pre 14 godina

e sad sledi arena hvala bogu da u ovako prljavoj igri indijanaca nasi nisu povredjeni napred partizan napred Dule VUJOSEVIC SER DULE

mare 025

pre 14 godina

Ponovo se javljam, ali ne da bih komentarisao skandalozno ponasanje igraca Makabija, vec nesto drugo. Moram da odreagujem - ljudi, pogledajte naslov na Indexu, oni stvarno ne znaju sta ce od mrznje i zavisti na sve sto dolazi iz Srbije. "Maccabi rastavio Partizan na proste faktore", da nije smesno bilo bi tuzno! Ukoliko bolje obratite paznju primeticete da su naslovi i komentari na Indexu vrlo cesto cinicni, drski, provokativni, na granici dobrog ukusa, a da malo imaju veze sa objektivnim novinarstvom.

lone wolf

pre 14 godina

Po meni, makabi se u ovoj utakmici poneo kao zaista mali klub. Ponasaju se prepotentno preko svake mere, vrse pritisak na sudije, igraju prljavo i kad vode 20 razlike, sutiraju trojku u zadnjoj sekundi i ako imaju obezbedjenu pobedu itd.Necu ni da pominjem obecanje njihovih igraca da ce pobediti obe utakmice u Areni. Sve je ovo razlog da napunimo arenu i postignemo novi rekord posecenosti u Evroligi i da tad pokazemo ko su UBEDLJIVO najbolji navijaci u celoj Evropi! Za sve ostalo ce se pobrinuti Dule i ekipa :)

BLOK 45

pre 14 godina

Da nam je neko pre odlaska u Izrael ponudio 1-1 naravno da bi oberučke prihvatili.
Tako da nema potrebe da se razglaba o sinoćnjoj utakmici, jer je sad sve NA NAMA.
Znamo da će Duletovi momci dati 100% na parketu jer drugačije ni ne znaju, znamo i da naši momci neće oprostiti bezorazluk i tuču ovih "žutih" !!!
Samo MOLIM sve koji dođu u ARENU, dajte 100% sebe za naš PARTIZAN, nek niko ne štedi grlo i dlanove, nek se ove prepotentne curice zalede kad čuju huk 23.000 SRBA !
I još nešto, svi vi koji idete u ARENU jer je to "in" i "fensi" , molim vas ne dolazite!!
U utorak i četvrtak nam trebaju junaci i na tribinama i na parketu.

A to znači da kao

Krle

pre 14 godina

Da nam je neko ponudio 1-1 pre nego sto smo krenuli, svi bi se potpisali. Svi smo sanjali da ih dobijemo bar jednu tamo i dobili smo ih! Rekao sam juce da ce biti 3-1 za nas, tako mislim i posle ovog poraza. Sinoc su uspeli da nas dobiju samo na batine, dok nisu izazvali frku u drugoj cetvrtini utakmica je bila egal. Pikirali su Veselog i Boa koji su tada bili najraspolozeniji za igru, Dule je izveo igrace da se smire i tu su nam poremetili ritam. Trecu i cetvrtu cetvrtinu smo takodje igrali egal, bez obzira sto smo imali los sut sa linije bacanja i iz igre i sto su oni imali dosta lakih poena. To vam dovoljno sve govori, kad ih stisnemo u Beogradu kako na parketu, tako i sa tribina, nece znati sta ih je snaslo. Na pamet i na umece ne mogu da nas dobiju i da hoce. Evroliga se ne osvaja sa 6 sutera za 3 poena i 2 krila!!! U Beogradu su nasi, pre svega sto nece moci da dizu frku, jer ce samo jos vise da zapale 23000 Grobara, a onda su tek nasi. Pritom mislim da im mi tek spremamo iznenadjenje u taktickom smislu. Videlo se da se nasi ne trose da ih stignu i u ovoj utakmici, jer ne bi iskreno bilo realno da se dva puta vratimo sa tolike razlike, vise se cuvala energija za naredne utakmice. Ljudi ja sam veliki optimista po pitanju naseg prolaska dalje. To nisu sanjarenja nekog navijaca, stvarno sam uveren da imamo izuzetno lepe sanse da ih dobijemo obe u Beogradu.

Milosh Strashni

pre 14 godina

Samo napred. Nista nije gotovo. A i da jeste, kao sto nije, opet bi mi bilo puno srce. Pitaju me neki Bugari juce da li su ti navijaci Grobari(pustao im snimke iz Arene i Pionira). Objasnjavam im da smo svi mi navijaci Partizana Grobari i da svi celim srcem volimo nas klub. I da je to poseban odnos kluba i navijaca koji retko gde, ako uopste igde i postoji. Bugari kazu da smo ludi kada su videli atmosferu iz Pionira i Arene. Kazem ponosno JESMO!! Takvi smo svi. Svi do jednog. I SVI DO JEDNOG ZA PARTIZAN.

jojole

pre 14 godina

Partizan je uradio realno koliko je treba i mogao. Rezultat u seriji 1-1 je odlican. Sada je sve otvoreno. Nerealno je bilo da bude 0-2 a lako je moglo biti i 2-0. Svaka cast Duletu i momcima. NAPRED PARTIZAN!

Igo-crno-beli

pre 14 godina

Bratići,sada sledi šou u Areni,krcatoj,trebalo bi postaviti videobimove ispred Arene i na stadionu Partizana,ta ogromna energija će istopiti našeg protivnika!!!Arena da bude crno-beli kolorit,grlo i dlanovi na maksimumu,naši ljubimci samo hrabro i to je formula uspeha= Bersi-Pariz!!!

Volim te Partizane

pre 14 godina

Mi volimo, mi bodrimo, samo jedan klub na svetu celom i pevamo svaki dan samo Napred Partizan!!!Nema veze, bice bolje u Areni!

nz

pre 14 godina

Nisu smeli da se opuste ovako posle pobede u utorak. Sad treba svom snagom na makabi u Areni pa sta bude. Moramo dobiti obe u BG ako zelimo na F4. A to nije nemoguce. I ne znam odakle ovoliko Olimpijakosovih navijaca na ovoj vesti,nek komentarisu na 'njihovom' sajtu.

Parni valjak

pre 14 godina

Makabijeva igra mnogo zavisi od šuta, pod košem su neubedljivi. U Areni svaki njihov napad mora biti propraćen stvaranjem maksimalne buke i zviždanjem, nikako pevanjem. U takvoj atmosferi pritiska, oni ne mogu pogoditi ni pola ovog što su večeras pogodili.

Bane_Zemun

pre 14 godina

Nije realno bilo ocekivati da ih dobijemo 2x na njihovom terenu u razmaku od 2 dana. Odigrali smo losije nego u prvoj utakmici, a kad to kazem mislim pre svega na slobodna bacanja - cak 12 promasenih! Da ne kazem da su nas bukvalno prebili - par licnih koje su bile za zatvor (onaj Pnini je ozbiljno bolestan lik, pokusava pesnicom da udari Robertsa na +18 za njih...). U svakom slucaju, jedva cekam mec u Areni, da vidimo kako se oni snalaze pre vise od 22 hiljade ljudi. Ako dobijemo prvu utakmicu, mislim da imamo bar 60% sansi da prodjemo na final4 !

Ljubav prema klubu, ne moze da prestane...

Iznenadjen

pre 14 godina

Ovaj Makabi je jedna bezobrazna,siledžijska,i nadasve prepotentna ekipa. Malo je reći da mi nisu simpatični.Emocije(osvetoljubive) ne treba da ponesu Navijače i Igrače.Samo hladnokrvno do pobede. To je najbolji način da im vratimo....

Vojinovic

pre 14 godina

"Videli ste da je domaći teren posebna priča i da to nije dovoljno samo po sebi, kako u prvoj utakmici u Tel Avivu, tako i večeras u Barseloni. Ako mi u Beogradu budemo bolji za 20 poena još jednom, a njihovi navijači vrede 10 do 15 koševa, nadam se da će to biti dovoljno za naše slavlje. Nama tamo treba jedna pobeda i to od jednog poena razlike", zaključio je Geršon. Pitam se,sta li je sa ovim covekom i zna li on uopste sta ga ceka!!! Pojescemo ih!!!!!!

pirke

pre 14 godina

(Neutron, 25. mart 2010 22:40)

Koga bre lazes, pa nisi ti zvezdas, a na kraju sta ce nam oni u Areni, navedi mi 2 daobra razloga.

Dominik

pre 14 godina

Bo McThunder...mali je pokazao da munja moze vise puta da pogodi u isto mesto!1!1! Tek ce da ih pokosi!!!
Glasajte za nase igrace (Partizan+internacionalci) na Euroleague.net!!!

2rock

pre 14 godina

Čitam u jučerašnjem dnevnom sportskom listu izjavu Danilovića posle pobede nad Makabijem u prvom meču da je cilj postignut..bla, bla,bla... i da će se u Beogradu igrati dve utakmice... Začudih se kako čoveče zna unapred, pa kad još nisu drugu utakmicu odigrali, a recimo pobede ih opet u Izraelu.
I onda gledajući sinoć utakmicu shvatih kakvu su taktiku odabrali "GENERALI" Partizana - NEKA SE BITKA MORA IZGUBITI, ALI SE RAT NA KRAJU MORA DOBITI...
Pritom u ovoj sinoćnoj bici, sačuvali igrače od prevelikog emotivnog trošenja, sagledali sa čime protivnik još raspolaže i kao najbitnije dali priliku Srbima (namerno ne kažem Grobarima, jer lud je bilo koji navijač Zvezde ili drugog tima koji neće za Partizan navijati), da dva puta odgledaju jedan istinski spektakl i pritom budu ispraćeni za Pariz od strane svojih navijača...naravno tu je i finansijska korist koja nije mala...
Svu sreću Partizanu želim i da ispraši onaj nadobudni Makabi!

P.S. Mislim da bi se moglo ponovo razmišljati o pokrivanju fudbalskog stadiona. Ako ga fudbaleri neće nikada napuniti, onda bi košarkaši u svakoj jačoj utakmici... Kakav bi to doživljaj bio!!!

Meeloye

pre 14 godina

Braco grobari dobijamo ih ovde obe i idemo na F4...! Dule je spustio loptu u drugoj utakmici,sto se videlo po minutazi rezervnih igraca,da bi ih ovde dokrajcio.... Kuci smo izgubili od Unikahe sto je bila prva utakmica,tek po formiranju tima i od PAO-a koji je odigrao utakmicu sezone a po kvalitetu je za finale... Tako da opusteno.. GRMECE Arena i ZGAZICEMO ih.... ALEeeee,PARTIZAN le ale GROBARI S TOBOM SVE DO POBEDE.......!!!!

dusan rasta

pre 14 godina

Nema veze,idemo dalje.Na mene je najveci utisak ostavio trenutak kad Roberts uskace da brani McCalebb-a posle nasrtaja Andersona na njega.Doci ce Anderrosn,Pnini i Perkins u Arenu.Videce oni svog boga.

Аца"Притисак!"П,Ф.Ц.

pre 14 godina

Нема везе.Битно је да нема повређених у овој тучи.А,сада,спектакл.Психичка и физичка припрема,па да грмимо,као никада у животу,а ако треба,на знам ни ја шта,али све за Партизан!

ivi

pre 14 godina

bili smo stvarno losi,nista nas nije htelo ali ce ovde biti potpuno druga prica.Iskreno mislim da ovde mozemo da dobijemo obe utakmice i odemo u Pariz.
Samo napred

F4

pre 14 godina

Igraci Makabija su,i to ne blago,mentalno uzdrmani.To je ono sto je Vujosevic i zeleo posle 2 meca u Izraelu.Prepotentnost bez pokrica igraca Makabija.Pod kosem su,pokazalo se i veceras ,inferiorni.Partizan ce odigrati dve tvrde,takticke utakmice na centre uz punu kontrolu napada.Makabi,kada utakmica nije u ritmu trci-pucaj,ima znatno manje sanse za pobedu.Naravno,i navijaci treba da odrade svoj deo posla.

Objektivni

pre 14 godina

Makabi je izuzetno dobra ekipa skup fenomenalnih pojedinaca koji kada ih krene melju sve pred sobom ,pored toga imaju ubedljivo najjacu publiku od BOGATIJIH ekipa u cijim halama uglavnom vlada pozorisna atmosfera ,stoga je pobeda Partizana u 1 utakmici VELIKA kao kuca ....
Ocekuju nas 2 utakmice u Areni pred 23 000 grobara ,ono sto znam je da u takvoj atmosferi sa takvom energijom mogu da padnu i mnogo veci timovi od Makabija ,a u to smo se uveravali prethodnih godina zar ne ?
Tako da Partizan itekako ima sansu Makabi u Tel Avivu i Makabi van Tel Aviva je potpuno drugacija ekipa pogotovo na ovakom gostovanju ....
Naravno nece publika sama dobiti mec vec ce igraci morati svojski da se potrude u njihovo pozrtvovanje i zalaganje u opste ne sumnjam ...Mislim da nam ove 2 utakmice u taktickom smislu najvise zavise od Marica ako on bude odigrao na visokom nivou Makabi nece imati sansu jer je on dominatan pod reketom protiv centara Makabija koji su vise 4 i dobro skacu ,ali im ponestaje snage u odnosu na Marica....
Pomozi boze.

Rior

pre 14 godina

Sigurno da sam zadovoljan rezultatom 1:1 u prvoj seriji protiv velikog Makabija.Jeste li primetili da Stubovi Srpstva uglavnom navijaju za Makabi,Olimpijakos, Barsu,Mancester...Valjda je to dokaz velikog patriotizma.

dmx-89

pre 14 godina

Nema tuge ,nema predaje....nema respekta...makabi jeste veliki klub...ali treba se casno boriti...idemo dalje....arena je pred nama....veliki poz za sve grobare....

Pirke Kotor

pre 14 godina

bez obzira na ovoliki poraz mislim da smo i nocas pokazali da mozemo igrati sa makabijem i da nas prolaz u final 4 nebi bio iznenadjenje!Nadam se samo da igraci nece pasti posle ovakvog poraza nego samo nauciti na nekim greskama!Moje misljenje je da je realan ishod 1-1 u partijama ali i da su nas sudije nocas krale u kljucnim momentima !Ne sumnjam da ce im Dule utuviti u glavu da mogu do dvije pobjede za redom u Bgd-u!Ali ...i da se to ne desi uvijek cu te voljeti PARTIZANE !!!

Realist

pre 14 godina

Nemojte da podcenjujete Makabi,igraju ti igrači za novac tako da ih publika neće puno uplašiti.Jedino može dati motiv više našim igračima da odigraju utakmice života.Greška je što se ne igra u Pioniru ali šta je tu je,nek odigraju kako umeju pa onaj ko bolje odigra neka pobedi.Ako se bude igrala majsorica biće to verujem utakmica decenije.