Nedelja, 21.03.2010.

14:49

DV: "Želimo dva meča u Beogradu"

KK Partizan održao je konferenciju za štampu pred put u Izrael na utakmice sa Makabijem u Top 8 fazi Evrolige.

Izvor: B92

DV: "Želimo dva meèa u Beogradu" IMAGE SOURCE
IMAGE DESCRIPTION

70 Komentari

Sortiraj po:

Posmatrac

pre 14 godina

Neshvatljivo je diviti se toliko jednoj grupi dobro placenih stranaca-Amerikanaca,Ceha,Australijanaca i Crnogoraca sto su uspeli da udju medju 8 klubova u Evropi.I jos napadaju Srbiju i Beograd sto ih nedovoljno placaju!!!

pero panker

pre 14 godina

Treba ih napasti i iznenaditi u prvoj utakmici, jer svaku narednu u Telavivu bice ih puno teze pobijediti. O petoj ne treba ni razmisljati. Zato, odmah hrabro i eto F4!

Dejan

pre 14 godina

Naravno da navijam za Partizan, ali nisam Grobar.Doduse, nisam ni Delija.Ja jednostavno voli kada nasa kosarkaska ekipa igra dobro!Puno srece u Izraelu!

pero panker

pre 14 godina

Treba ih napasti i iznenaditi u prvoj utakmici, jer svaku narednu u Telavivu bice ih puno teze pobijediti. O petoj ne treba ni razmisljati. Zato, odmah hrabro i eto F4!

Dzas

pre 14 godina

Citam da da Makabi izjavljuje da ce biti katastrofa ako izgube od Partizana... Znaci dovoljno je da dobijemo jedno od dve kod njih, oni se pogube, uplase katastrofe, i eto nas u F4! Paris here i come

BMF

pre 14 godina

Mislim da je Dejan neobjektivni navijac Partizana. I ja bi voleo da ih mlatnemo sa 3:0. U slucaju da si navijac SD "petokraka" priznajem vam samo da ste bolji u slanju SMS poruka.

kad ja tamo, a ono međutim

pre 14 godina

Rezervisali 6000 karata čim su videli da su izvukli Partizan, a da li bi rezervisali JEDNU JEDINU kartu da im je zapala Barsa? Naravno, ne bi! Mnogo su nas potcenili i unapred otpisali...a biće "ne kome je rečeno već kome je suđeno":-)

Dejan

pre 14 godina

E, ja zelim jedan mec u Beogradu, a da li sam neobjektivni navijac Partizana, ili zlonamerni navijac Crvene Zvezde, ili ljubitelj srpske kosarke, zakljucite sami...

Filip i tata

pre 14 godina

Danilovic bi trebao na ime reciprociteta da ponudi Makabiju otkup tih 6000 karata za F4. Pre prve utakmice najniža jedinstvena ponuda bi,iz kulture, trebala da bude 100% od cene karata.Svaka sledeća utakmica 20% manje ,a "ponos Izraela" treba da sam donese odluku kada ce da ih proda.
Ne zaboravite da su jevreji najveći "civuti"(nikako u negativnom kontekstu).

Willzykk

pre 14 godina

1.Utakmica:
Maccabi Electra vs Partizan 75:77
2.Utakmica:
Maccabi Electra vs Partizan 86:72
3.Utakmica:
Partizan vs Maccabi Electra 76:74
4.Utakmica:
Partizan vs Maccabi Electra
72:68
Maccabi Electra vs Partizan 1:3

Sergio

pre 14 godina

Majstori, već ste uradili preko svih očekivanja.
Samo hrabro protiv Makabija, pa šta bude, volećemo vas bez obzira a rezultat!
Srećno!

Vojislav Matkovic

pre 14 godina

Drago mi je zbog Partizanovog uspeha, ali mislim da je ovaj uspeh beskoristan za nasu reprezentaciju,jer u ovom timu nema niti jednog srpskog igraca koji ima kvalitet za A tim, a bogami ni talenta u najavi. Mislim da, umesto da je DV brinuo o buducnosti srpske kosarke (a zasto bi?), de je pravio tim ispocetka,on ga je zakrpio americkim i cg igracima.Bas lepo sto je sprkpljen dobar tim,ali kako ovo koristi Srbiji?Cak je i CZ korisnija trenutno jer ima Bjelicu i Keselja koji rade sa dobrim trenerom
(filip, 21. mart 2010 15:53)

Brate mili, ti bi dobro trebao da se preispitas o cemu pricas??? Pa ko ovde spominje uspeh reprezentacije i Duleta Vujosevica u vezi sa tim??? Kakve koristi ima Barsa u fudbalu sa uspehom Spanije ili Mancester sa uspehom Engleske, kad su tamo vecina stranci? Ti mesas babe i zabe...

.

pre 14 godina

Mene samo interesuje kako je moguce da na utakmicu sa Sirokim u Pioniru,kada je trebalo najvise da nas bude i da im damo veliku podrsku pred Makabi, bude 700-800 ljudi?! Znaci strasno! Treba od sl. sezone udariti cenu sezonskih karata 200 evra,pa ce ih onda valjda kupovati samo oni koji planiraju da idu na vecinu utakmica u svim takmicenjima, a ne da Pionir bude poluprazan zato sto gospoda dolazi samo na Evroligu,a u prodaji pred utakmicu se pusti 1000 karata i na mnogim utakmicama se desavalo da ljudi ostanu bez karte,sve se prodaju, a Pionir bude poluprazan.

dule

pre 14 godina

nenad

Pokusao sam da prekopiram ono sto pise na sajtu ,ali mi nije objavljen komentar, tako da cu samo reci da imate mogucnost da posaljete poruku(napise se ime,prezime i grad) koja skida 100 dinara (tacnije 120 sa pdv i osnovna cena poruke) i udjete u klub prijatelja i tako pomognte klubu! Svaki 100. dobija neki privezak, svaki 1000. dres, a cela lista tih prijatelja je objavljena na sajtu i povecava se svakog dana. Prvih 600 i nekoliko koji su poslali poruke do pre neki dan imaju kao nagradu priliku da kupe kartu za Makabi,bez guranja, specijalno sacuvane za njih,a priznacete da bi svi mi ovde sve dali da imamo obezbedjenu kartu,ali ko je slao mogao je da dodje do nje.
Znaci 100 dinara, razmislite na sta sve trosite pare svakog dana.Kukali ste da se otvori racun,bili ste spremni da date i 1000 dinara, evo vam sada prilike. A ako ste spremni da date vise imate prenose uzivo,razne aukcije,utakmice iz arhive... Imate sve na sajtu.

partizanovac 067

pre 14 godina

Ja sam rezervisao karte za Pariz!
(...samo tebi verni, samo tebi odani..., 21. mart 2010 23:38)
Nisi trebao, biće uskoro u Tel Avivu karata u pola cene za kupiti!!!

Slav

pre 14 godina

Samo hrabro,rezultat nije bitan.Sta god da uradi Partizan tamo,treba napuniti arenu i napraviti nezaboravnu atmosferu,nek se trese arena od nase pesme.Svi znamo koliko smo jaki,uz punu arenu mozemo sve zajedno!!!

Partizan u srcu sve ostalo je negde drugo

pre 14 godina

Hvala ti Dule,hvala upravi i kosarkasima Partizana, na svemu uradjenom do sada...Za mene vi ste vec prvaci Evrope,sta god da uradite u utakmicama top8...imate moju podrsku i vernost do kraj ,jer mnogo smo veliki... Partizan je ustalio svoje mesto medju 8 najboljih tivoma Evrope ...Dela ostaju reci su tu prolazne ...

Milan Subotica

pre 14 godina

Svi mi zelimo da Partizan dodje sto dalje! Mozda cak i do F4!

Medjutim koliko nas se potrudilo da pomogne Partizanu!

Secam se onih molbi da se otvori ziro racun!

A sada se zapitajte koliko vas je uplatilo prenos preko neta i na taj nacin pomoglo!?
(nenad, 21. mart 2010 15:56)

Evo ti mog odgovora!!!

http://i361.photobucket.com/albums/oo51/pantic000/zaduleta.jpg

nikola

pre 14 godina

(filip, 21. mart 2010 15:53)

Znaci ne mogu da veruhem... Ma dokle ce Partizan da brine za nasu reprezentaciju? Pa 20 godina,od kad ja pratim, Partizan je taj koji daje igrace za 80% reprezentacije, Partizan je taj koji daje svake godine po nekog ili nekoliko reprezentativaca, a Zvezda je ta koja je zadnjih 20 godina dala 2-3 igraca za reprezentaciju, i to one koji i nisu igrali mnogo znacajnu ulogu u njoj (Obradovic,Rakocevic,Bjelica)!Sta pricas za Duleta (kao zasto bi on brinuo o srpskoj reprezentaciji) kad je covek za ovih 10 godina izbacio vise igraca za nasu reprezentaciju nego vi u celoj vasoj istoriji kluba! I dokle ce Partizan da brine o nasoj reprezentaciji,a da se vi za to vreme zezate,upropascavate talente iz sezonu u sezonu i iz sezone u sezonu dovodite neke skupe igrace,amerikance,bugare... i jos vas nije sramota da ovako nesto kazete.Ovo je mozda prva sezona posle duzeg vremena u kojoj necemo dati nekog reprezentativca , ali Partizan nije fabrika igraca, ne moze tako brzo Dule da se stvori nove Novice,Tripka i Tepice, a i po cemu je Partizan da obavezan da brine ko ce nam igrati u reprezentaciji?? Mislis da evropski timovi mnogo brinu oko toga, pa imaju po 10 stranaca u ekipi? Zasto za promenu posle milion godina nebi vi stvorili nekog igraca za reprezentaciju? Znaci ne mogu da verujem da posle 20 godina stvaranja igraca svake godine se javi neki navijac kkss,koja za to vreme nije stvorila skoro nikog, i da kaze kako je ovaj uspeh KKP beskoistan za reprezentaciju.Ma mi uopste nismo ni duzni da brinemo o reprezentaciji, a opet svake godine izbacujemo reprezentativce.Sta sad, Dule na pr. nije trebao da dovede Veselog iz Slovana,iako je bio ogroman potencijal, zato sto to nije u interesu srpske kosarke ili mozda Marica zato sto opet nece moci da igra za repr.?? I jos rece da je DV trebao da pravi tim iz pocetka,a ne da krpi amerima zbog nase reprezentacije?! Znaci po tebi smo trebali da dovedemo neke klince,iako smo bili u situaciji da dovedemo neke proverene igrace, i da nas pucaju svi sa po 20-30 razlike,jer je to u interesu reprezentacije? Pa sta lupas ti? Pa svi timovi u Evroligi imaju po 10-tak stranaca i niko ne brine za reprezentaciju.I ne znam sta ti imas da pricas vezano za strance kad znas da u tvojoj zvezdici ima trenutno 5 stranaca,a prosle godine ste ih imali 6! Imate i vi crnogorca,imate i bosance,bugare i amere(ove sezone samo jednog,niste imali para za 2).I sta toliko sa tim crnogorcima, kad ih imamo u timu najvise 1 eventulno 2 u sezoni i kakve veze ima to da li su crnogorci ili bilo koje druge nacionalnosti ako ne mogu da igraju Srbiju,a vi po pravilu svake sezone imate vise stranaca od nas!
A ako tebi Djekic i Mitrovic nisu potencijal za reprezentaciju onda se ne razumes u kosarku.A u drugom timu imamo jos nekoliko mladih igraca koji ce se prikljuciti uskoro prvom timu (Vlahovic,Jaramaz,Riznic, Lucic,Balaban,Luka Basta...).
Znam da si vise pokusao da isprovociras ljude jer u dobar deo onoga sto si napisao ni sam ne verujes,pa ti cestitam jer si mene takodje uspeo da isprovociras.

milos

pre 14 godina

@filip
ja se donekle slazem sa tobom. steta je sto Maric ne moze da igra za Srbiju, i sto smo toliko ulozili u Veselog, koji ce na kraju zaigrati za Cesku. No, potpuno je netacno da Dule nije proizveo igrace sa reprezentaciju, jer trenutno pola igraca iz naseg nacionalog tima je iz Partizanove skole. Ove sezone nismo proizveli puno Srpskih talenata, ali siguran sam da cemo sledece sezone dobiti makar 3 igraca koji ce za par godina biti zreli za reprezentaciju.

Marko Pozega

pre 14 godina

Prvi mec ce dobiti Partizan! Makabi ce biti pod velikim pritiskom da dobije utakmicu na domacem terenu, a Dule ce to umeti da iskoristi! Drugi mec ce dobiti Makabi, kako bi Partizan igrao 2 meca u "Areni" i usput zaradio jos vise! Sve je to Dule isplanirao!
3:1!

draugenthaler

pre 14 godina

A u Makabiju igraju sve sami Izraelci?! Sta ovi isfrustrirani ljudi lupaju, pa to je strasno. KK Partizan je dao vise igraca za reprezentaciju nego svi klubovi u Srbiji. I jos nesto, svaki taj 'stranac' predstavlja Partizan, Beograd i Srbiju, jos kako. Nego, momci, zelim vam svu srecu i da napravimo jedan brejk tamo, pa da nemoguce ucinimo mogucim ;)

Smaram se ko delija u Pioniru

pre 14 godina

Drago mi je zbog Partizanovog uspeha, ali mislim da je ovaj uspeh beskoristan za nasu reprezentaciju,jer u ovom timu nema niti jednog srpskog igraca koji ima kvalitet za A tim, a bogami ni talenta u najavi. Mislim da, umesto da je DV brinuo o buducnosti srpske kosarke (a zasto bi?), de je pravio tim ispocetka,on ga je zakrpio americkim i cg igracima.Bas lepo sto je sprkpljen dobar tim,ali kako ovo koristi Srbiji?Cak je i CZ korisnija trenutno jer ima Bjelicu i Keselja koji rade sa dobrim trenerom
(filip, 21. mart 2010 15:53

A tebi odjednom stalo do Srbije a mogu se kladiti da bi volio da Partizan ispadne,kao i 80% navijaca KKSS(sve same Srbende).
Partizan nema para da dovede nekog dobrog domaceg igraca.Kada bi imali para pa lepo dovesti Macvana,Raduljicu,Markovica pa da igraju Evroligu,napredovali bi mnogo vise,pa cak i Bjelica da igra u Partizanu bio bi za klasu bolji nego sto je sad u propaloj zvezdi!Partizan je dao TNT i taj TNT je uzeo srebro tako da nemoj se javljati vise!Niko nam u drzavi nece da pomogne a ipak smo podarili toliko reprezentativaca,pa citava reprezentacija je sastavljena gotovo od igraca koji su igrali u Partizanu!A sad ako Bog da i Marica u reprezentaciju!

grobar kumanovo

pre 14 godina

nema tu sta da se lazemo sigurno im vracamo sa kamatom sto smo od njih izgubili 1989 god. u polufinalu i to ce im vratiti bas dule bice 3 1 za partizan pozdrav za sve grobare i 30 vidimo se u areni na spektaklu

grobar kumanovo

pre 14 godina

nema tu sta da se lazemo sigurno im vracamo sa kamatom sto smo od njih izgubili 1989 god. u polufinalu i to ce im vratiti bas dule bice 3 1 za partizan pozdrav za sve grobare i 30 vidimo se u areni na spektaklu

grobar kumanovo

pre 14 godina

nema tu sta da se lazemo sigurno im vracamo sa kamatom sto smo od njih izgubili 1989 god. u polufinalu i to ce im vratiti bas dule bice 3 1 za partizan pozdrav za sve grobare i 30 vidimo se u areni na spektaklu

miloshhh

pre 14 godina

Zvezdas sam i stvarno bih voleo da vidim kako partizan rastura makabi i prolazi u final four jer koliki god bio zvezdas, moram da priznam da je u kosarci partizan ponos Srbije...

Napred partizane!!!

miloshhh

pre 14 godina

Zvezdas sam i stvarno bih voleo da vidim kako makabi i prolazi u final four jer koliki god bio zvezdas, moram da priznam da je u kosarci partizan ponos Srbije...

Napred partizane!!!

mali Grobar

pre 14 godina

Treća sreća! ;)
Ove godine idemo na f4 :D takav nam horoskop
A vi tamo dok se budu drali njihovi navijaci, pevusite u sebi, Partizan oleee, idemo s tobom sve do pobede! :)
Pa ćemo mi da nastavimo, gde vi budete stali
Srećno momci!

aca_bg

pre 14 godina

Nema potrebe da Dule objašnjava grobarima ove stvari. Šta imaju da kažu na ovu temu grobari su rekli posle utakmice sa PAOm pesmom. A što se tiče pristalica KK Sledeća sezona... Pa njima to ne treba pričati. Njihovi najveći uspesi u poslednjih 9 godina su porazi Partizana tako da će oni biti razočarani ako Partizan pobedi makar i jednu jedinu utakmicu. Majstori... Napravili ste podvig i sada odigrajte za čast i ponos. Niko od vas niti traži niti očekuje čuda.Dali ste nam srce i više od toga ne tražimo. Hvala vam za sve što ste uradili.

1987

pre 14 godina

Kao i 100 puta do sada... "Boj ne bije svijetlo oruzje, vec boj bije srce u junaka". A oni nemaju ni junaka, a kamo li srce.

Mislim da nam je prva utakmica najbolja sansa da ih pobedimo! Jedva cekam utakmicu!

MG

pre 14 godina

@Bice jedan mec u BG.
Makabi ce demonstrirati silu i dobiti 3-0 u seriji!
U padu smo forme, nece se igrati u pioniru, igraci Makabija su fizicki jaci i boljih predispozicija, treba biti realan i reci da su nam sanse nikakve
(GROBAR UZICE, 21. mart 2010 15:18)
TI GROBAR SIGURNO NISI!!!!!!
Volim ga ko oka dva :))

nenad

pre 14 godina

Svi mi zelimo da Partizan dodje sto dalje! Mozda cak i do F4!

Medjutim koliko nas se potrudilo da pomogne Partizanu!

Secam se onih molbi da se otvori ziro racun!

A sada se zapitajte koliko vas je uplatilo prenos preko neta i na taj nacin pomoglo!?

karta

pre 14 godina

Dosta vise sa informacijama o rezervaciji 6000 mesta od na-
vijaca Makabija.NEMA mogucno-
sti rezervacije,vec samo kupo-
vine karata za dva dana po
ceni 150-1000€.

Batke

pre 14 godina

Igrajte bez pardona, napadnite ih od prvog minuta..borite se, pa ako i izgubite nece biti tragedija...A NECETE izgubiti !!! Igrajte maksimalno bezobrazno a u granicama sportskog duha !
Ne precenjujte protivnika i nikako se nemojte uplasiti !

evilllama - cetvrtu bar revijalnu

pre 14 godina

"Bio bi veliki uspeh Beogradu priredili dve utakmice, dva spektakla sa Makabijem. To ne mogu da obećam.."

...jer je vrlo moguce da cemo u prve tri imati tri pobede i nece biti potrebe za drugom u beogradu...

filip

pre 14 godina

Drago mi je zbog Partizanovog uspeha, ali mislim da je ovaj uspeh beskoristan za nasu reprezentaciju,jer u ovom timu nema niti jednog srpskog igraca koji ima kvalitet za A tim, a bogami ni talenta u najavi. Mislim da, umesto da je DV brinuo o buducnosti srpske kosarke (a zasto bi?), de je pravio tim ispocetka,on ga je zakrpio americkim i cg igracima.Bas lepo sto je sprkpljen dobar tim,ali kako ovo koristi Srbiji?Cak je i CZ korisnija trenutno jer ima Bjelicu i Keselja koji rade sa dobrim trenerom

bane

pre 14 godina

dule mnogo te cenim i postujem,mislim da si uz zeljka najbolji trener evrope,ali sada si pogresio!dve ce se igrati tamo,jedna ovde i onda nasi momci pakuju kofere za pariz!jos da imam para da vam se pridruzim!?

GROBAR UZICE

pre 14 godina

Bice jedan mec u BG.
Makabi ce demonstrirati silu i dobiti 3-0 u seriji!
U padu smo forme, nece se igrati u pioniru, igraci Makabija su fizicki jaci i boljih predispozicija, treba biti realan i reci da su nam sanse nikakve

Novica_Velickovic

pre 14 godina

Samo da zaustavimo Andersona i pola posla smo obavili. Crno-beli majstori,vi ste ponos Srbije bas kao sto je Makabi ponos izraela. Priredite jos jedno cudo! Oni imaju budzet od 18 a mi od 2 miliona. Sve najbolje vam zelim. Napred Partizan

evilllama - cetvrtu bar revijalnu

pre 14 godina

"Bio bi veliki uspeh Beogradu priredili dve utakmice, dva spektakla sa Makabijem. To ne mogu da obećam.."

...jer je vrlo moguce da cemo u prve tri imati tri pobede i nece biti potrebe za drugom u beogradu...

miloshhh

pre 14 godina

Zvezdas sam i stvarno bih voleo da vidim kako partizan rastura makabi i prolazi u final four jer koliki god bio zvezdas, moram da priznam da je u kosarci partizan ponos Srbije...

Napred partizane!!!

MG

pre 14 godina

@Bice jedan mec u BG.
Makabi ce demonstrirati silu i dobiti 3-0 u seriji!
U padu smo forme, nece se igrati u pioniru, igraci Makabija su fizicki jaci i boljih predispozicija, treba biti realan i reci da su nam sanse nikakve
(GROBAR UZICE, 21. mart 2010 15:18)
TI GROBAR SIGURNO NISI!!!!!!
Volim ga ko oka dva :))

Smaram se ko delija u Pioniru

pre 14 godina

Drago mi je zbog Partizanovog uspeha, ali mislim da je ovaj uspeh beskoristan za nasu reprezentaciju,jer u ovom timu nema niti jednog srpskog igraca koji ima kvalitet za A tim, a bogami ni talenta u najavi. Mislim da, umesto da je DV brinuo o buducnosti srpske kosarke (a zasto bi?), de je pravio tim ispocetka,on ga je zakrpio americkim i cg igracima.Bas lepo sto je sprkpljen dobar tim,ali kako ovo koristi Srbiji?Cak je i CZ korisnija trenutno jer ima Bjelicu i Keselja koji rade sa dobrim trenerom
(filip, 21. mart 2010 15:53

A tebi odjednom stalo do Srbije a mogu se kladiti da bi volio da Partizan ispadne,kao i 80% navijaca KKSS(sve same Srbende).
Partizan nema para da dovede nekog dobrog domaceg igraca.Kada bi imali para pa lepo dovesti Macvana,Raduljicu,Markovica pa da igraju Evroligu,napredovali bi mnogo vise,pa cak i Bjelica da igra u Partizanu bio bi za klasu bolji nego sto je sad u propaloj zvezdi!Partizan je dao TNT i taj TNT je uzeo srebro tako da nemoj se javljati vise!Niko nam u drzavi nece da pomogne a ipak smo podarili toliko reprezentativaca,pa citava reprezentacija je sastavljena gotovo od igraca koji su igrali u Partizanu!A sad ako Bog da i Marica u reprezentaciju!

bane

pre 14 godina

dule mnogo te cenim i postujem,mislim da si uz zeljka najbolji trener evrope,ali sada si pogresio!dve ce se igrati tamo,jedna ovde i onda nasi momci pakuju kofere za pariz!jos da imam para da vam se pridruzim!?

Batke

pre 14 godina

Igrajte bez pardona, napadnite ih od prvog minuta..borite se, pa ako i izgubite nece biti tragedija...A NECETE izgubiti !!! Igrajte maksimalno bezobrazno a u granicama sportskog duha !
Ne precenjujte protivnika i nikako se nemojte uplasiti !

aca_bg

pre 14 godina

Nema potrebe da Dule objašnjava grobarima ove stvari. Šta imaju da kažu na ovu temu grobari su rekli posle utakmice sa PAOm pesmom. A što se tiče pristalica KK Sledeća sezona... Pa njima to ne treba pričati. Njihovi najveći uspesi u poslednjih 9 godina su porazi Partizana tako da će oni biti razočarani ako Partizan pobedi makar i jednu jedinu utakmicu. Majstori... Napravili ste podvig i sada odigrajte za čast i ponos. Niko od vas niti traži niti očekuje čuda.Dali ste nam srce i više od toga ne tražimo. Hvala vam za sve što ste uradili.

nenad

pre 14 godina

Svi mi zelimo da Partizan dodje sto dalje! Mozda cak i do F4!

Medjutim koliko nas se potrudilo da pomogne Partizanu!

Secam se onih molbi da se otvori ziro racun!

A sada se zapitajte koliko vas je uplatilo prenos preko neta i na taj nacin pomoglo!?

miloshhh

pre 14 godina

Zvezdas sam i stvarno bih voleo da vidim kako makabi i prolazi u final four jer koliki god bio zvezdas, moram da priznam da je u kosarci partizan ponos Srbije...

Napred partizane!!!

1987

pre 14 godina

Kao i 100 puta do sada... "Boj ne bije svijetlo oruzje, vec boj bije srce u junaka". A oni nemaju ni junaka, a kamo li srce.

Mislim da nam je prva utakmica najbolja sansa da ih pobedimo! Jedva cekam utakmicu!

mali Grobar

pre 14 godina

Treća sreća! ;)
Ove godine idemo na f4 :D takav nam horoskop
A vi tamo dok se budu drali njihovi navijaci, pevusite u sebi, Partizan oleee, idemo s tobom sve do pobede! :)
Pa ćemo mi da nastavimo, gde vi budete stali
Srećno momci!

Novica_Velickovic

pre 14 godina

Samo da zaustavimo Andersona i pola posla smo obavili. Crno-beli majstori,vi ste ponos Srbije bas kao sto je Makabi ponos izraela. Priredite jos jedno cudo! Oni imaju budzet od 18 a mi od 2 miliona. Sve najbolje vam zelim. Napred Partizan

draugenthaler

pre 14 godina

A u Makabiju igraju sve sami Izraelci?! Sta ovi isfrustrirani ljudi lupaju, pa to je strasno. KK Partizan je dao vise igraca za reprezentaciju nego svi klubovi u Srbiji. I jos nesto, svaki taj 'stranac' predstavlja Partizan, Beograd i Srbiju, jos kako. Nego, momci, zelim vam svu srecu i da napravimo jedan brejk tamo, pa da nemoguce ucinimo mogucim ;)

grobar kumanovo

pre 14 godina

nema tu sta da se lazemo sigurno im vracamo sa kamatom sto smo od njih izgubili 1989 god. u polufinalu i to ce im vratiti bas dule bice 3 1 za partizan pozdrav za sve grobare i 30 vidimo se u areni na spektaklu

nikola

pre 14 godina

(filip, 21. mart 2010 15:53)

Znaci ne mogu da veruhem... Ma dokle ce Partizan da brine za nasu reprezentaciju? Pa 20 godina,od kad ja pratim, Partizan je taj koji daje igrace za 80% reprezentacije, Partizan je taj koji daje svake godine po nekog ili nekoliko reprezentativaca, a Zvezda je ta koja je zadnjih 20 godina dala 2-3 igraca za reprezentaciju, i to one koji i nisu igrali mnogo znacajnu ulogu u njoj (Obradovic,Rakocevic,Bjelica)!Sta pricas za Duleta (kao zasto bi on brinuo o srpskoj reprezentaciji) kad je covek za ovih 10 godina izbacio vise igraca za nasu reprezentaciju nego vi u celoj vasoj istoriji kluba! I dokle ce Partizan da brine o nasoj reprezentaciji,a da se vi za to vreme zezate,upropascavate talente iz sezonu u sezonu i iz sezone u sezonu dovodite neke skupe igrace,amerikance,bugare... i jos vas nije sramota da ovako nesto kazete.Ovo je mozda prva sezona posle duzeg vremena u kojoj necemo dati nekog reprezentativca , ali Partizan nije fabrika igraca, ne moze tako brzo Dule da se stvori nove Novice,Tripka i Tepice, a i po cemu je Partizan da obavezan da brine ko ce nam igrati u reprezentaciji?? Mislis da evropski timovi mnogo brinu oko toga, pa imaju po 10 stranaca u ekipi? Zasto za promenu posle milion godina nebi vi stvorili nekog igraca za reprezentaciju? Znaci ne mogu da verujem da posle 20 godina stvaranja igraca svake godine se javi neki navijac kkss,koja za to vreme nije stvorila skoro nikog, i da kaze kako je ovaj uspeh KKP beskoistan za reprezentaciju.Ma mi uopste nismo ni duzni da brinemo o reprezentaciji, a opet svake godine izbacujemo reprezentativce.Sta sad, Dule na pr. nije trebao da dovede Veselog iz Slovana,iako je bio ogroman potencijal, zato sto to nije u interesu srpske kosarke ili mozda Marica zato sto opet nece moci da igra za repr.?? I jos rece da je DV trebao da pravi tim iz pocetka,a ne da krpi amerima zbog nase reprezentacije?! Znaci po tebi smo trebali da dovedemo neke klince,iako smo bili u situaciji da dovedemo neke proverene igrace, i da nas pucaju svi sa po 20-30 razlike,jer je to u interesu reprezentacije? Pa sta lupas ti? Pa svi timovi u Evroligi imaju po 10-tak stranaca i niko ne brine za reprezentaciju.I ne znam sta ti imas da pricas vezano za strance kad znas da u tvojoj zvezdici ima trenutno 5 stranaca,a prosle godine ste ih imali 6! Imate i vi crnogorca,imate i bosance,bugare i amere(ove sezone samo jednog,niste imali para za 2).I sta toliko sa tim crnogorcima, kad ih imamo u timu najvise 1 eventulno 2 u sezoni i kakve veze ima to da li su crnogorci ili bilo koje druge nacionalnosti ako ne mogu da igraju Srbiju,a vi po pravilu svake sezone imate vise stranaca od nas!
A ako tebi Djekic i Mitrovic nisu potencijal za reprezentaciju onda se ne razumes u kosarku.A u drugom timu imamo jos nekoliko mladih igraca koji ce se prikljuciti uskoro prvom timu (Vlahovic,Jaramaz,Riznic, Lucic,Balaban,Luka Basta...).
Znam da si vise pokusao da isprovociras ljude jer u dobar deo onoga sto si napisao ni sam ne verujes,pa ti cestitam jer si mene takodje uspeo da isprovociras.

Marko Pozega

pre 14 godina

Prvi mec ce dobiti Partizan! Makabi ce biti pod velikim pritiskom da dobije utakmicu na domacem terenu, a Dule ce to umeti da iskoristi! Drugi mec ce dobiti Makabi, kako bi Partizan igrao 2 meca u "Areni" i usput zaradio jos vise! Sve je to Dule isplanirao!
3:1!

Willzykk

pre 14 godina

1.Utakmica:
Maccabi Electra vs Partizan 75:77
2.Utakmica:
Maccabi Electra vs Partizan 86:72
3.Utakmica:
Partizan vs Maccabi Electra 76:74
4.Utakmica:
Partizan vs Maccabi Electra
72:68
Maccabi Electra vs Partizan 1:3

grobar kumanovo

pre 14 godina

nema tu sta da se lazemo sigurno im vracamo sa kamatom sto smo od njih izgubili 1989 god. u polufinalu i to ce im vratiti bas dule bice 3 1 za partizan pozdrav za sve grobare i 30 vidimo se u areni na spektaklu

grobar kumanovo

pre 14 godina

nema tu sta da se lazemo sigurno im vracamo sa kamatom sto smo od njih izgubili 1989 god. u polufinalu i to ce im vratiti bas dule bice 3 1 za partizan pozdrav za sve grobare i 30 vidimo se u areni na spektaklu

karta

pre 14 godina

Dosta vise sa informacijama o rezervaciji 6000 mesta od na-
vijaca Makabija.NEMA mogucno-
sti rezervacije,vec samo kupo-
vine karata za dva dana po
ceni 150-1000€.

Milan Subotica

pre 14 godina

Svi mi zelimo da Partizan dodje sto dalje! Mozda cak i do F4!

Medjutim koliko nas se potrudilo da pomogne Partizanu!

Secam se onih molbi da se otvori ziro racun!

A sada se zapitajte koliko vas je uplatilo prenos preko neta i na taj nacin pomoglo!?
(nenad, 21. mart 2010 15:56)

Evo ti mog odgovora!!!

http://i361.photobucket.com/albums/oo51/pantic000/zaduleta.jpg

milos

pre 14 godina

@filip
ja se donekle slazem sa tobom. steta je sto Maric ne moze da igra za Srbiju, i sto smo toliko ulozili u Veselog, koji ce na kraju zaigrati za Cesku. No, potpuno je netacno da Dule nije proizveo igrace sa reprezentaciju, jer trenutno pola igraca iz naseg nacionalog tima je iz Partizanove skole. Ove sezone nismo proizveli puno Srpskih talenata, ali siguran sam da cemo sledece sezone dobiti makar 3 igraca koji ce za par godina biti zreli za reprezentaciju.

partizanovac 067

pre 14 godina

Ja sam rezervisao karte za Pariz!
(...samo tebi verni, samo tebi odani..., 21. mart 2010 23:38)
Nisi trebao, biće uskoro u Tel Avivu karata u pola cene za kupiti!!!

kad ja tamo, a ono međutim

pre 14 godina

Rezervisali 6000 karata čim su videli da su izvukli Partizan, a da li bi rezervisali JEDNU JEDINU kartu da im je zapala Barsa? Naravno, ne bi! Mnogo su nas potcenili i unapred otpisali...a biće "ne kome je rečeno već kome je suđeno":-)

Vojislav Matkovic

pre 14 godina

Drago mi je zbog Partizanovog uspeha, ali mislim da je ovaj uspeh beskoristan za nasu reprezentaciju,jer u ovom timu nema niti jednog srpskog igraca koji ima kvalitet za A tim, a bogami ni talenta u najavi. Mislim da, umesto da je DV brinuo o buducnosti srpske kosarke (a zasto bi?), de je pravio tim ispocetka,on ga je zakrpio americkim i cg igracima.Bas lepo sto je sprkpljen dobar tim,ali kako ovo koristi Srbiji?Cak je i CZ korisnija trenutno jer ima Bjelicu i Keselja koji rade sa dobrim trenerom
(filip, 21. mart 2010 15:53)

Brate mili, ti bi dobro trebao da se preispitas o cemu pricas??? Pa ko ovde spominje uspeh reprezentacije i Duleta Vujosevica u vezi sa tim??? Kakve koristi ima Barsa u fudbalu sa uspehom Spanije ili Mancester sa uspehom Engleske, kad su tamo vecina stranci? Ti mesas babe i zabe...

Sergio

pre 14 godina

Majstori, već ste uradili preko svih očekivanja.
Samo hrabro protiv Makabija, pa šta bude, volećemo vas bez obzira a rezultat!
Srećno!

Partizan u srcu sve ostalo je negde drugo

pre 14 godina

Hvala ti Dule,hvala upravi i kosarkasima Partizana, na svemu uradjenom do sada...Za mene vi ste vec prvaci Evrope,sta god da uradite u utakmicama top8...imate moju podrsku i vernost do kraj ,jer mnogo smo veliki... Partizan je ustalio svoje mesto medju 8 najboljih tivoma Evrope ...Dela ostaju reci su tu prolazne ...

dule

pre 14 godina

nenad

Pokusao sam da prekopiram ono sto pise na sajtu ,ali mi nije objavljen komentar, tako da cu samo reci da imate mogucnost da posaljete poruku(napise se ime,prezime i grad) koja skida 100 dinara (tacnije 120 sa pdv i osnovna cena poruke) i udjete u klub prijatelja i tako pomognte klubu! Svaki 100. dobija neki privezak, svaki 1000. dres, a cela lista tih prijatelja je objavljena na sajtu i povecava se svakog dana. Prvih 600 i nekoliko koji su poslali poruke do pre neki dan imaju kao nagradu priliku da kupe kartu za Makabi,bez guranja, specijalno sacuvane za njih,a priznacete da bi svi mi ovde sve dali da imamo obezbedjenu kartu,ali ko je slao mogao je da dodje do nje.
Znaci 100 dinara, razmislite na sta sve trosite pare svakog dana.Kukali ste da se otvori racun,bili ste spremni da date i 1000 dinara, evo vam sada prilike. A ako ste spremni da date vise imate prenose uzivo,razne aukcije,utakmice iz arhive... Imate sve na sajtu.

.

pre 14 godina

Mene samo interesuje kako je moguce da na utakmicu sa Sirokim u Pioniru,kada je trebalo najvise da nas bude i da im damo veliku podrsku pred Makabi, bude 700-800 ljudi?! Znaci strasno! Treba od sl. sezone udariti cenu sezonskih karata 200 evra,pa ce ih onda valjda kupovati samo oni koji planiraju da idu na vecinu utakmica u svim takmicenjima, a ne da Pionir bude poluprazan zato sto gospoda dolazi samo na Evroligu,a u prodaji pred utakmicu se pusti 1000 karata i na mnogim utakmicama se desavalo da ljudi ostanu bez karte,sve se prodaju, a Pionir bude poluprazan.

GROBAR UZICE

pre 14 godina

Bice jedan mec u BG.
Makabi ce demonstrirati silu i dobiti 3-0 u seriji!
U padu smo forme, nece se igrati u pioniru, igraci Makabija su fizicki jaci i boljih predispozicija, treba biti realan i reci da su nam sanse nikakve

Filip i tata

pre 14 godina

Danilovic bi trebao na ime reciprociteta da ponudi Makabiju otkup tih 6000 karata za F4. Pre prve utakmice najniža jedinstvena ponuda bi,iz kulture, trebala da bude 100% od cene karata.Svaka sledeća utakmica 20% manje ,a "ponos Izraela" treba da sam donese odluku kada ce da ih proda.
Ne zaboravite da su jevreji najveći "civuti"(nikako u negativnom kontekstu).

Slav

pre 14 godina

Samo hrabro,rezultat nije bitan.Sta god da uradi Partizan tamo,treba napuniti arenu i napraviti nezaboravnu atmosferu,nek se trese arena od nase pesme.Svi znamo koliko smo jaki,uz punu arenu mozemo sve zajedno!!!

Dejan

pre 14 godina

Naravno da navijam za Partizan, ali nisam Grobar.Doduse, nisam ni Delija.Ja jednostavno voli kada nasa kosarkaska ekipa igra dobro!Puno srece u Izraelu!

filip

pre 14 godina

Drago mi je zbog Partizanovog uspeha, ali mislim da je ovaj uspeh beskoristan za nasu reprezentaciju,jer u ovom timu nema niti jednog srpskog igraca koji ima kvalitet za A tim, a bogami ni talenta u najavi. Mislim da, umesto da je DV brinuo o buducnosti srpske kosarke (a zasto bi?), de je pravio tim ispocetka,on ga je zakrpio americkim i cg igracima.Bas lepo sto je sprkpljen dobar tim,ali kako ovo koristi Srbiji?Cak je i CZ korisnija trenutno jer ima Bjelicu i Keselja koji rade sa dobrim trenerom

Dzas

pre 14 godina

Citam da da Makabi izjavljuje da ce biti katastrofa ako izgube od Partizana... Znaci dovoljno je da dobijemo jedno od dve kod njih, oni se pogube, uplase katastrofe, i eto nas u F4! Paris here i come

BMF

pre 14 godina

Mislim da je Dejan neobjektivni navijac Partizana. I ja bi voleo da ih mlatnemo sa 3:0. U slucaju da si navijac SD "petokraka" priznajem vam samo da ste bolji u slanju SMS poruka.

Dejan

pre 14 godina

E, ja zelim jedan mec u Beogradu, a da li sam neobjektivni navijac Partizana, ili zlonamerni navijac Crvene Zvezde, ili ljubitelj srpske kosarke, zakljucite sami...

pero panker

pre 14 godina

Treba ih napasti i iznenaditi u prvoj utakmici, jer svaku narednu u Telavivu bice ih puno teze pobijediti. O petoj ne treba ni razmisljati. Zato, odmah hrabro i eto F4!

pero panker

pre 14 godina

Treba ih napasti i iznenaditi u prvoj utakmici, jer svaku narednu u Telavivu bice ih puno teze pobijediti. O petoj ne treba ni razmisljati. Zato, odmah hrabro i eto F4!

Posmatrac

pre 14 godina

Neshvatljivo je diviti se toliko jednoj grupi dobro placenih stranaca-Amerikanaca,Ceha,Australijanaca i Crnogoraca sto su uspeli da udju medju 8 klubova u Evropi.I jos napadaju Srbiju i Beograd sto ih nedovoljno placaju!!!

GROBAR UZICE

pre 14 godina

Bice jedan mec u BG.
Makabi ce demonstrirati silu i dobiti 3-0 u seriji!
U padu smo forme, nece se igrati u pioniru, igraci Makabija su fizicki jaci i boljih predispozicija, treba biti realan i reci da su nam sanse nikakve

filip

pre 14 godina

Drago mi je zbog Partizanovog uspeha, ali mislim da je ovaj uspeh beskoristan za nasu reprezentaciju,jer u ovom timu nema niti jednog srpskog igraca koji ima kvalitet za A tim, a bogami ni talenta u najavi. Mislim da, umesto da je DV brinuo o buducnosti srpske kosarke (a zasto bi?), de je pravio tim ispocetka,on ga je zakrpio americkim i cg igracima.Bas lepo sto je sprkpljen dobar tim,ali kako ovo koristi Srbiji?Cak je i CZ korisnija trenutno jer ima Bjelicu i Keselja koji rade sa dobrim trenerom

Dejan

pre 14 godina

E, ja zelim jedan mec u Beogradu, a da li sam neobjektivni navijac Partizana, ili zlonamerni navijac Crvene Zvezde, ili ljubitelj srpske kosarke, zakljucite sami...

karta

pre 14 godina

Dosta vise sa informacijama o rezervaciji 6000 mesta od na-
vijaca Makabija.NEMA mogucno-
sti rezervacije,vec samo kupo-
vine karata za dva dana po
ceni 150-1000€.

miloshhh

pre 14 godina

Zvezdas sam i stvarno bih voleo da vidim kako makabi i prolazi u final four jer koliki god bio zvezdas, moram da priznam da je u kosarci partizan ponos Srbije...

Napred partizane!!!

Posmatrac

pre 14 godina

Neshvatljivo je diviti se toliko jednoj grupi dobro placenih stranaca-Amerikanaca,Ceha,Australijanaca i Crnogoraca sto su uspeli da udju medju 8 klubova u Evropi.I jos napadaju Srbiju i Beograd sto ih nedovoljno placaju!!!

MG

pre 14 godina

@Bice jedan mec u BG.
Makabi ce demonstrirati silu i dobiti 3-0 u seriji!
U padu smo forme, nece se igrati u pioniru, igraci Makabija su fizicki jaci i boljih predispozicija, treba biti realan i reci da su nam sanse nikakve
(GROBAR UZICE, 21. mart 2010 15:18)
TI GROBAR SIGURNO NISI!!!!!!
Volim ga ko oka dva :))

evilllama - cetvrtu bar revijalnu

pre 14 godina

"Bio bi veliki uspeh Beogradu priredili dve utakmice, dva spektakla sa Makabijem. To ne mogu da obećam.."

...jer je vrlo moguce da cemo u prve tri imati tri pobede i nece biti potrebe za drugom u beogradu...

Smaram se ko delija u Pioniru

pre 14 godina

Drago mi je zbog Partizanovog uspeha, ali mislim da je ovaj uspeh beskoristan za nasu reprezentaciju,jer u ovom timu nema niti jednog srpskog igraca koji ima kvalitet za A tim, a bogami ni talenta u najavi. Mislim da, umesto da je DV brinuo o buducnosti srpske kosarke (a zasto bi?), de je pravio tim ispocetka,on ga je zakrpio americkim i cg igracima.Bas lepo sto je sprkpljen dobar tim,ali kako ovo koristi Srbiji?Cak je i CZ korisnija trenutno jer ima Bjelicu i Keselja koji rade sa dobrim trenerom
(filip, 21. mart 2010 15:53

A tebi odjednom stalo do Srbije a mogu se kladiti da bi volio da Partizan ispadne,kao i 80% navijaca KKSS(sve same Srbende).
Partizan nema para da dovede nekog dobrog domaceg igraca.Kada bi imali para pa lepo dovesti Macvana,Raduljicu,Markovica pa da igraju Evroligu,napredovali bi mnogo vise,pa cak i Bjelica da igra u Partizanu bio bi za klasu bolji nego sto je sad u propaloj zvezdi!Partizan je dao TNT i taj TNT je uzeo srebro tako da nemoj se javljati vise!Niko nam u drzavi nece da pomogne a ipak smo podarili toliko reprezentativaca,pa citava reprezentacija je sastavljena gotovo od igraca koji su igrali u Partizanu!A sad ako Bog da i Marica u reprezentaciju!

nenad

pre 14 godina

Svi mi zelimo da Partizan dodje sto dalje! Mozda cak i do F4!

Medjutim koliko nas se potrudilo da pomogne Partizanu!

Secam se onih molbi da se otvori ziro racun!

A sada se zapitajte koliko vas je uplatilo prenos preko neta i na taj nacin pomoglo!?

bane

pre 14 godina

dule mnogo te cenim i postujem,mislim da si uz zeljka najbolji trener evrope,ali sada si pogresio!dve ce se igrati tamo,jedna ovde i onda nasi momci pakuju kofere za pariz!jos da imam para da vam se pridruzim!?

1987

pre 14 godina

Kao i 100 puta do sada... "Boj ne bije svijetlo oruzje, vec boj bije srce u junaka". A oni nemaju ni junaka, a kamo li srce.

Mislim da nam je prva utakmica najbolja sansa da ih pobedimo! Jedva cekam utakmicu!

miloshhh

pre 14 godina

Zvezdas sam i stvarno bih voleo da vidim kako partizan rastura makabi i prolazi u final four jer koliki god bio zvezdas, moram da priznam da je u kosarci partizan ponos Srbije...

Napred partizane!!!

Vojislav Matkovic

pre 14 godina

Drago mi je zbog Partizanovog uspeha, ali mislim da je ovaj uspeh beskoristan za nasu reprezentaciju,jer u ovom timu nema niti jednog srpskog igraca koji ima kvalitet za A tim, a bogami ni talenta u najavi. Mislim da, umesto da je DV brinuo o buducnosti srpske kosarke (a zasto bi?), de je pravio tim ispocetka,on ga je zakrpio americkim i cg igracima.Bas lepo sto je sprkpljen dobar tim,ali kako ovo koristi Srbiji?Cak je i CZ korisnija trenutno jer ima Bjelicu i Keselja koji rade sa dobrim trenerom
(filip, 21. mart 2010 15:53)

Brate mili, ti bi dobro trebao da se preispitas o cemu pricas??? Pa ko ovde spominje uspeh reprezentacije i Duleta Vujosevica u vezi sa tim??? Kakve koristi ima Barsa u fudbalu sa uspehom Spanije ili Mancester sa uspehom Engleske, kad su tamo vecina stranci? Ti mesas babe i zabe...

aca_bg

pre 14 godina

Nema potrebe da Dule objašnjava grobarima ove stvari. Šta imaju da kažu na ovu temu grobari su rekli posle utakmice sa PAOm pesmom. A što se tiče pristalica KK Sledeća sezona... Pa njima to ne treba pričati. Njihovi najveći uspesi u poslednjih 9 godina su porazi Partizana tako da će oni biti razočarani ako Partizan pobedi makar i jednu jedinu utakmicu. Majstori... Napravili ste podvig i sada odigrajte za čast i ponos. Niko od vas niti traži niti očekuje čuda.Dali ste nam srce i više od toga ne tražimo. Hvala vam za sve što ste uradili.

Marko Pozega

pre 14 godina

Prvi mec ce dobiti Partizan! Makabi ce biti pod velikim pritiskom da dobije utakmicu na domacem terenu, a Dule ce to umeti da iskoristi! Drugi mec ce dobiti Makabi, kako bi Partizan igrao 2 meca u "Areni" i usput zaradio jos vise! Sve je to Dule isplanirao!
3:1!

Batke

pre 14 godina

Igrajte bez pardona, napadnite ih od prvog minuta..borite se, pa ako i izgubite nece biti tragedija...A NECETE izgubiti !!! Igrajte maksimalno bezobrazno a u granicama sportskog duha !
Ne precenjujte protivnika i nikako se nemojte uplasiti !

Novica_Velickovic

pre 14 godina

Samo da zaustavimo Andersona i pola posla smo obavili. Crno-beli majstori,vi ste ponos Srbije bas kao sto je Makabi ponos izraela. Priredite jos jedno cudo! Oni imaju budzet od 18 a mi od 2 miliona. Sve najbolje vam zelim. Napred Partizan

Willzykk

pre 14 godina

1.Utakmica:
Maccabi Electra vs Partizan 75:77
2.Utakmica:
Maccabi Electra vs Partizan 86:72
3.Utakmica:
Partizan vs Maccabi Electra 76:74
4.Utakmica:
Partizan vs Maccabi Electra
72:68
Maccabi Electra vs Partizan 1:3

mali Grobar

pre 14 godina

Treća sreća! ;)
Ove godine idemo na f4 :D takav nam horoskop
A vi tamo dok se budu drali njihovi navijaci, pevusite u sebi, Partizan oleee, idemo s tobom sve do pobede! :)
Pa ćemo mi da nastavimo, gde vi budete stali
Srećno momci!

grobar kumanovo

pre 14 godina

nema tu sta da se lazemo sigurno im vracamo sa kamatom sto smo od njih izgubili 1989 god. u polufinalu i to ce im vratiti bas dule bice 3 1 za partizan pozdrav za sve grobare i 30 vidimo se u areni na spektaklu

grobar kumanovo

pre 14 godina

nema tu sta da se lazemo sigurno im vracamo sa kamatom sto smo od njih izgubili 1989 god. u polufinalu i to ce im vratiti bas dule bice 3 1 za partizan pozdrav za sve grobare i 30 vidimo se u areni na spektaklu

grobar kumanovo

pre 14 godina

nema tu sta da se lazemo sigurno im vracamo sa kamatom sto smo od njih izgubili 1989 god. u polufinalu i to ce im vratiti bas dule bice 3 1 za partizan pozdrav za sve grobare i 30 vidimo se u areni na spektaklu

nikola

pre 14 godina

(filip, 21. mart 2010 15:53)

Znaci ne mogu da veruhem... Ma dokle ce Partizan da brine za nasu reprezentaciju? Pa 20 godina,od kad ja pratim, Partizan je taj koji daje igrace za 80% reprezentacije, Partizan je taj koji daje svake godine po nekog ili nekoliko reprezentativaca, a Zvezda je ta koja je zadnjih 20 godina dala 2-3 igraca za reprezentaciju, i to one koji i nisu igrali mnogo znacajnu ulogu u njoj (Obradovic,Rakocevic,Bjelica)!Sta pricas za Duleta (kao zasto bi on brinuo o srpskoj reprezentaciji) kad je covek za ovih 10 godina izbacio vise igraca za nasu reprezentaciju nego vi u celoj vasoj istoriji kluba! I dokle ce Partizan da brine o nasoj reprezentaciji,a da se vi za to vreme zezate,upropascavate talente iz sezonu u sezonu i iz sezone u sezonu dovodite neke skupe igrace,amerikance,bugare... i jos vas nije sramota da ovako nesto kazete.Ovo je mozda prva sezona posle duzeg vremena u kojoj necemo dati nekog reprezentativca , ali Partizan nije fabrika igraca, ne moze tako brzo Dule da se stvori nove Novice,Tripka i Tepice, a i po cemu je Partizan da obavezan da brine ko ce nam igrati u reprezentaciji?? Mislis da evropski timovi mnogo brinu oko toga, pa imaju po 10 stranaca u ekipi? Zasto za promenu posle milion godina nebi vi stvorili nekog igraca za reprezentaciju? Znaci ne mogu da verujem da posle 20 godina stvaranja igraca svake godine se javi neki navijac kkss,koja za to vreme nije stvorila skoro nikog, i da kaze kako je ovaj uspeh KKP beskoistan za reprezentaciju.Ma mi uopste nismo ni duzni da brinemo o reprezentaciji, a opet svake godine izbacujemo reprezentativce.Sta sad, Dule na pr. nije trebao da dovede Veselog iz Slovana,iako je bio ogroman potencijal, zato sto to nije u interesu srpske kosarke ili mozda Marica zato sto opet nece moci da igra za repr.?? I jos rece da je DV trebao da pravi tim iz pocetka,a ne da krpi amerima zbog nase reprezentacije?! Znaci po tebi smo trebali da dovedemo neke klince,iako smo bili u situaciji da dovedemo neke proverene igrace, i da nas pucaju svi sa po 20-30 razlike,jer je to u interesu reprezentacije? Pa sta lupas ti? Pa svi timovi u Evroligi imaju po 10-tak stranaca i niko ne brine za reprezentaciju.I ne znam sta ti imas da pricas vezano za strance kad znas da u tvojoj zvezdici ima trenutno 5 stranaca,a prosle godine ste ih imali 6! Imate i vi crnogorca,imate i bosance,bugare i amere(ove sezone samo jednog,niste imali para za 2).I sta toliko sa tim crnogorcima, kad ih imamo u timu najvise 1 eventulno 2 u sezoni i kakve veze ima to da li su crnogorci ili bilo koje druge nacionalnosti ako ne mogu da igraju Srbiju,a vi po pravilu svake sezone imate vise stranaca od nas!
A ako tebi Djekic i Mitrovic nisu potencijal za reprezentaciju onda se ne razumes u kosarku.A u drugom timu imamo jos nekoliko mladih igraca koji ce se prikljuciti uskoro prvom timu (Vlahovic,Jaramaz,Riznic, Lucic,Balaban,Luka Basta...).
Znam da si vise pokusao da isprovociras ljude jer u dobar deo onoga sto si napisao ni sam ne verujes,pa ti cestitam jer si mene takodje uspeo da isprovociras.

draugenthaler

pre 14 godina

A u Makabiju igraju sve sami Izraelci?! Sta ovi isfrustrirani ljudi lupaju, pa to je strasno. KK Partizan je dao vise igraca za reprezentaciju nego svi klubovi u Srbiji. I jos nesto, svaki taj 'stranac' predstavlja Partizan, Beograd i Srbiju, jos kako. Nego, momci, zelim vam svu srecu i da napravimo jedan brejk tamo, pa da nemoguce ucinimo mogucim ;)

Milan Subotica

pre 14 godina

Svi mi zelimo da Partizan dodje sto dalje! Mozda cak i do F4!

Medjutim koliko nas se potrudilo da pomogne Partizanu!

Secam se onih molbi da se otvori ziro racun!

A sada se zapitajte koliko vas je uplatilo prenos preko neta i na taj nacin pomoglo!?
(nenad, 21. mart 2010 15:56)

Evo ti mog odgovora!!!

http://i361.photobucket.com/albums/oo51/pantic000/zaduleta.jpg

partizanovac 067

pre 14 godina

Ja sam rezervisao karte za Pariz!
(...samo tebi verni, samo tebi odani..., 21. mart 2010 23:38)
Nisi trebao, biće uskoro u Tel Avivu karata u pola cene za kupiti!!!

.

pre 14 godina

Mene samo interesuje kako je moguce da na utakmicu sa Sirokim u Pioniru,kada je trebalo najvise da nas bude i da im damo veliku podrsku pred Makabi, bude 700-800 ljudi?! Znaci strasno! Treba od sl. sezone udariti cenu sezonskih karata 200 evra,pa ce ih onda valjda kupovati samo oni koji planiraju da idu na vecinu utakmica u svim takmicenjima, a ne da Pionir bude poluprazan zato sto gospoda dolazi samo na Evroligu,a u prodaji pred utakmicu se pusti 1000 karata i na mnogim utakmicama se desavalo da ljudi ostanu bez karte,sve se prodaju, a Pionir bude poluprazan.

kad ja tamo, a ono međutim

pre 14 godina

Rezervisali 6000 karata čim su videli da su izvukli Partizan, a da li bi rezervisali JEDNU JEDINU kartu da im je zapala Barsa? Naravno, ne bi! Mnogo su nas potcenili i unapred otpisali...a biće "ne kome je rečeno već kome je suđeno":-)

milos

pre 14 godina

@filip
ja se donekle slazem sa tobom. steta je sto Maric ne moze da igra za Srbiju, i sto smo toliko ulozili u Veselog, koji ce na kraju zaigrati za Cesku. No, potpuno je netacno da Dule nije proizveo igrace sa reprezentaciju, jer trenutno pola igraca iz naseg nacionalog tima je iz Partizanove skole. Ove sezone nismo proizveli puno Srpskih talenata, ali siguran sam da cemo sledece sezone dobiti makar 3 igraca koji ce za par godina biti zreli za reprezentaciju.

Filip i tata

pre 14 godina

Danilovic bi trebao na ime reciprociteta da ponudi Makabiju otkup tih 6000 karata za F4. Pre prve utakmice najniža jedinstvena ponuda bi,iz kulture, trebala da bude 100% od cene karata.Svaka sledeća utakmica 20% manje ,a "ponos Izraela" treba da sam donese odluku kada ce da ih proda.
Ne zaboravite da su jevreji najveći "civuti"(nikako u negativnom kontekstu).

Partizan u srcu sve ostalo je negde drugo

pre 14 godina

Hvala ti Dule,hvala upravi i kosarkasima Partizana, na svemu uradjenom do sada...Za mene vi ste vec prvaci Evrope,sta god da uradite u utakmicama top8...imate moju podrsku i vernost do kraj ,jer mnogo smo veliki... Partizan je ustalio svoje mesto medju 8 najboljih tivoma Evrope ...Dela ostaju reci su tu prolazne ...

Slav

pre 14 godina

Samo hrabro,rezultat nije bitan.Sta god da uradi Partizan tamo,treba napuniti arenu i napraviti nezaboravnu atmosferu,nek se trese arena od nase pesme.Svi znamo koliko smo jaki,uz punu arenu mozemo sve zajedno!!!

dule

pre 14 godina

nenad

Pokusao sam da prekopiram ono sto pise na sajtu ,ali mi nije objavljen komentar, tako da cu samo reci da imate mogucnost da posaljete poruku(napise se ime,prezime i grad) koja skida 100 dinara (tacnije 120 sa pdv i osnovna cena poruke) i udjete u klub prijatelja i tako pomognte klubu! Svaki 100. dobija neki privezak, svaki 1000. dres, a cela lista tih prijatelja je objavljena na sajtu i povecava se svakog dana. Prvih 600 i nekoliko koji su poslali poruke do pre neki dan imaju kao nagradu priliku da kupe kartu za Makabi,bez guranja, specijalno sacuvane za njih,a priznacete da bi svi mi ovde sve dali da imamo obezbedjenu kartu,ali ko je slao mogao je da dodje do nje.
Znaci 100 dinara, razmislite na sta sve trosite pare svakog dana.Kukali ste da se otvori racun,bili ste spremni da date i 1000 dinara, evo vam sada prilike. A ako ste spremni da date vise imate prenose uzivo,razne aukcije,utakmice iz arhive... Imate sve na sajtu.

Sergio

pre 14 godina

Majstori, već ste uradili preko svih očekivanja.
Samo hrabro protiv Makabija, pa šta bude, volećemo vas bez obzira a rezultat!
Srećno!

Dzas

pre 14 godina

Citam da da Makabi izjavljuje da ce biti katastrofa ako izgube od Partizana... Znaci dovoljno je da dobijemo jedno od dve kod njih, oni se pogube, uplase katastrofe, i eto nas u F4! Paris here i come

BMF

pre 14 godina

Mislim da je Dejan neobjektivni navijac Partizana. I ja bi voleo da ih mlatnemo sa 3:0. U slucaju da si navijac SD "petokraka" priznajem vam samo da ste bolji u slanju SMS poruka.

pero panker

pre 14 godina

Treba ih napasti i iznenaditi u prvoj utakmici, jer svaku narednu u Telavivu bice ih puno teze pobijediti. O petoj ne treba ni razmisljati. Zato, odmah hrabro i eto F4!

pero panker

pre 14 godina

Treba ih napasti i iznenaditi u prvoj utakmici, jer svaku narednu u Telavivu bice ih puno teze pobijediti. O petoj ne treba ni razmisljati. Zato, odmah hrabro i eto F4!

Dejan

pre 14 godina

Naravno da navijam za Partizan, ali nisam Grobar.Doduse, nisam ni Delija.Ja jednostavno voli kada nasa kosarkaska ekipa igra dobro!Puno srece u Izraelu!