Utorak, 09.03.2010.

21:49

Završena Zvezdina evropriča

Košarkaši Crvene zvezde izgubili su od Gran Kanarije u gostima sa 81:58 i nisu uspeli da se plasiraju u Top8 fazu Evrokupa.

Izvor: B92

Završena Zvezdina evroprièa IMAGE SOURCE
IMAGE DESCRIPTION

212 Komentari

Sortiraj po:

nikola

pre 14 godina

(fabregas, 10. mart 2010 10:51)

Mozda ce ljudi zaboraviti dokle smo tacno dogurali prethodnih i ove godine, ali ce zapamtiti da je Partizan jako dobar tim,koji pobedjuje najbogatije timove Evrope i koji par puta bio na pragu F4 ili tako nesto.Ako cemo posteno ja zaboravim i ko je bio prvi ili drugi,treci na nekom prvenstvu ,ali zapamtim da je neki tim dobar,nebitno sto nisam siguran da li je osvojio nesto,ispao u polufinalu,cetvrtfinalu...

A sto se ovog drugog tice, kamo srece da Danilovic i Dule imaju takvu moc da sprece privatizaciju u drzavi Srbiji.Gde bi Partizanu bio kraj...
Jedino znam da se mnogi sportski funkcioneri (izmedju ostalog i u zvezdi) nisu slozili sa takvim modelom privatizacije, ali naravno da svi jedva cekaju da do privatizacije dodje.

Pedja

pre 14 godina

Ja sam Zvezdas ali je istina da je KK Crvena Zvezda obrukala slavno ime naseg sportskog drustva i Srbiju. Ova sezona nije losa nego je SRAMNA. Oterali smo Pesica pa smo zato i zasluzili ovo. Svi mrs iz Zvezde i privatizacija.

Nenad

pre 14 godina

Kakav strucnjak ovaj batko, "Bakic neophodan u rotaciji jer nemaju peticu"...komentar suvisan. Bakic igra dobru individualnu odbranu jer je prosao kroz partizanovu skolu, ali kod nas je bio najgori pa smo ga skartirali...a sto je kod vas najbolji, to ces ti batko odgonetnuti...kao strucnjak.

Miki

pre 14 godina

Alo grobari sta sete se okomili na Zvezdu.Gledajte u svoj tanjir.Zvezda ima svoje probleme koji se vas ne ticu.Losa selekcijaigraca ,igranje bez centra savakom je jasno da nista nije moglo da se ucini.Sto nekomentarisete hemofarm,FMP,Radnicki.Terajte vi vase 'Evropske" uspehe i budite osmi koji je "veliki evropski"uspeh.Da li vi znate daonaj koji je 4 na OI pada u zaborav i sada vec dve nedelje posle zavrsetka retko ko ili niko ne zna koj bio cetvrti naprimer u hokeju.Pustite nas da se borimo sa svojim problemima iz kojih cemo sigurno izaci, alikada Dule , Sasa odblokiraju svoje protivljenje o privatizaciji
(fabregas, 10. mart 2010 10:51)
Obozavam da citam postove ovog lika.
Iskidam se od smeha.
Covek je 100% nepismen.

Неша Србин

pre 14 godina

Па зар су Кикан, Стевић, Бјелица центри!? Ја мислим да кад би ево сад неко Звезди поклонио 10 мил. евра, неко ко нам селектује играче прво би довео плеја а праву високу петицу не би ни довео. Потрошио би све паре на неке глупости! И тако већ годинама! Ја мислим да ту нису чиста посла и да неко ко је врло моћан у клубу ради против интереса клуба и то већ годинама уназад!!!

eliot nos

pre 14 godina

Najgore mi je bilo kada sam citao kako navijaju za Fenerbahce a ja si mislim pa nemozes bre da navijas za Turke. Alo bre TURKE, gde ce ti dusa??? …
(Shvaba, 10. mart 2010 09:48)

Pa šta si drugo očekivao? Delije, u prevodu, znači ''turski konjanici''... Ko će kome ako ne svoj svome!!!

Omni

pre 14 godina

Da li iko shvata koliko je buducnost Zvezde neizvesna? Ispadanjem iz Evrokupa kao i losim rezultatima u guma ligi igranje evrope sledece godine se mozda moze "dohvatiti" samo kroz ovo sto danas igra FMP.
To znaci da ce i ovaj jedan, dva igraca koje sada imamo, a da nesto valjaju, otici, a sta mislite koji ce to kvalitetni igraci doci u tim koji ce mozda igrati Evrocelendz kup?
Valjda je sad pravo vreme da se napravi rez, uvedu klinci iz juniorskog tima i krene sa radom na duze staze bez euforicnih najava o "sledecoj sezoni".

Kao obican navijac, ne preterano strucan, mislim da je najveci krivac za sve sto se desava Zvezdi bivsi gen. menadzer gdin Opacic. Koliko sam razumeo, poslednjih godinu ipo dana, on je bio taj koji je dovodio igrace, trenere, rasporedjivao pare gdina Vucicevica (sebi 5000e mesecno) i jos pride uradio sto i jednu dobru stvar u interesu srpske kosarke. Doduse, da ne gresim dusu, kosarkaska carsija bruji vec dugo da je on samo izvrsilac gdina Radovica, cika Bore i jos ponekih.

I za kraj. Gdin Pesic je bio trener jedne sezone i uzeo 200 ili 400 (nebitno) hiljada evra i otisao kada para vise nije bilo. Gdin Maljkovic je nesto (priznajem da ne znam sta) u klubu ali mu ni na kraj pameti nije bilo da se prhvati struke.
Izgleda da u Zvezdi svi "vole" Zvezdu samo do poslednjeg drzavnog (telekom, nis, parking servis, banke...) i privatnog (Vucicevic, Drakulic...) dinara.

Batko

pre 14 godina

Pa Bakić i jeste ključni igrač jer u rotaciji bez klasične 5.ice, on je čovek koji vuče odbranu...ali šta to vredi pričati "stručnjacima" koji su koševe videli ispred zgrade, ubacili posle 10.og puta i na kraju postali "profesori" koji se razumeju u sve, pa svoje (ne)znanje prosipaju ovde na sajtu...e moj Nenade,nemaš ti blage vezez sa ovim sprotom, bolje pređi na boćanje

znaj da na ovome svetu ne postoji niko ko ce da spreci da sa juga se ori ,,Partizane volim te ja!,,

pre 14 godina

Košarkaši Crvene zvezde sa skorom 3-3 završavaju ovogodišnju epizodu u GLEDAJEvroligiGLEDAJ. Taj skor ima i češki Nimburk, ali zbog boljeg skora budući NLB ligaš ide dalje. Crveno-belima preostaje da se okrenu završnici regionalnog takmičenja i domaćoj ligi. Da nesreća bude veća, Majk Tejlor je prilikom jednog driblinga povredio koleno i "gruba" procena je da će odsustvovati bar mesec dana.

"Zaslužena pobede Gran Kanarije. Mi smo bili konkurentni samo u prvoj četvrtini, kada dobru odbranu nismo naplatili u napadu. Od povrede Tejlora i ulaska Mekdonalda situacija na terenu se promenila, izgubili smo pritisak na lopti koji smo do tada imali i energiju u odbrani. Moram da napomenem da je domaćin pogodio četiri trojke uz zvuk sirene i koš sa svoje polovine u poslednjoj sekundi prvog poluvremena, što je delimično uticalo na naše samopouzdanje", rekao je posle meča Aleksandar Trifunović.

Ekspedicija Crvene zvezde vraća se u Beograd u sredu, u kasnim večernjim satima.
Vi u evroligi???
Mozda sledece sezone

stormwatcher

pre 14 godina

Nisu mi jasni ovi "duboko moralni" navijači KKSS, kojima smetaju komentari Grobara. Pa vi ste PUTOVALI U ATINU da navijate protiv Partizana na utakmici na kojoj ne igra vaš tim, EJJ! Dno, nema dalje od toga. To je najsvežiji primer. I posle toga vi imate obraza da morališete?! Kakav nonsens.
Umesto da se uvučete u rupu vi se još, kao, brecate.
A u vezi sa porazom KKSS, ništa drugo se nije ni očekivalo.

sledeca sezona je nasa!

pre 14 godina

neko pobjedjuje barselonu, a neko sluzi kao kanta za punjenje nimburku, gran kanariji, sirokom...ah, kako je samo taj zivot okrutan!
bice bolje, zna se i kad. pogledati potpis

fabregas

pre 14 godina

Alo grobari sta sete se okomili na Zvezdu.Gledajte u svoj tanjir.Zvezda ima svoje probleme koji se vas ne ticu.Losa selekcijaigraca ,igranje bez centra savakom je jasno da nista nije moglo da se ucini.Sto nekomentarisete hemofarm,FMP,Radnicki.Terajte vi vase 'Evropske" uspehe i budite osmi koji je "veliki evropski"uspeh.Da li vi znate daonaj koji je 4 na OI pada u zaborav i sada vec dve nedelje posle zavrsetka retko ko ili niko ne zna koj bio cetvrti naprimer u hokeju.Pustite nas da se borimo sa svojim problemima iz kojih cemo sigurno izaci, alikada Dule , Sasa odblokiraju svoje protivljenje o privatizaciji

Jole

pre 14 godina

Katastrofa...vec 10 godina se nadam tituli ali ove godine nemam cemu da se nadam...cak i oni koji su imali iole novaca su otisli iz uprave a za predsednika smo doveli trenera koji je bez dinara u dzepu i koji nedelju dana posle dolaska izjavljuje da je za zvezdu u takmicarskom smislu sezona gotova...posle takve izjave samo se budala (Trifa i Stimac) mogla nadati pobedi protiv Gran Kanarije...UJEDINITE SE SA FMP-om molim vas...UPRAVA NAPOLJE...COVIC I GUROVIC DA SE UHVATE POSLA I POCISTE GO..A!!!!!

Nenad

pre 14 godina

Problem zvezde je uprava kluba, koja stvara haos i kao da to radi namerno, ne mogu da shvatim toliko suludih poteza. Dok je bio Petrovic i igralo se nesto, sa Trifom katastrofa, otisao je daleko najbolji igrac Tadija, kvaliteti Bejlija su bar za klasu visi od kvaliteta Tejlora...i jos kada Trifa kaze da mu je Bakic kljucni igrac svaki komentar je suvisan.

Mika NS

pre 14 godina

Nemaju kosarkasi Zvezde potrebno iskustvo ya Evrokup, kvalitet su pokayali da imaju,ali od 3-0 do'i do 3-3 na ovaj na;in je manjak iskustva.Tu Trifunovi' nije mogao puno da uradi...

lud & zbunjen

pre 14 godina

ponavljam predlog pa se vi i dalje cudite:
Da bi se spasao srpski sport podhitno drzava treba da zabrani rad 2 kluba i to:
FK Partizan i KK Crvena Zvezda!!!
Samo tako mogu da se naprave ozbiljni klubovi u ova dva sporta. U fudbalu bi se Zvezda mozda i vartila u Evropsku klasu a u kosarci bi Partizan bez frke igrao F4 svake godine!!! To bi bila prava promocija srpskog sporta a ne ovo brukanje svake godine!!! Lazno rivalstvo sluzi samo da se dokan svet zamajava, da se na ovakvim forumima lupetju gluposti i da se bande kriminalaca biju na stadionima i po halama. To nase rivalstvo je imalo smisla u onoj velikoj drzavi gde su postojali i drugi klubovi i centri sporta i moci a u ovoj sada maloj Srbijici nema vise nikakavog smisla. Dve bande se grabe oko plena a svi mali klubovi propadaju!!!

veseli kanarinac

pre 14 godina

Aj da se kladimo da ce vise grobara biti ovde nego na poslednju fudbalsku utakmicu partizana
(Koki, 9. mart 2010 22:01)

Lepi nasa srpska jeziko
(sekula, 9. mart 2010 23:22)

Iako Partizan dominira zadnjih desetak godina u nasoj kosarci,njihovi navijaci se mnogo vise raduju nasim neuspesima nego titulama svojeg kluba.
Meni je sa druge strane mnogo bitnije da u fudbalu mi dominiramo i da ih sto cesce pobedjujemo jer fudbal je sport broj jedan u svetu,a grobari hteli o da priznaju ili ne uvek ce biti iza Zvezde i delija,sto se tice kosarke sa ljudima koji su vodili klub zadnjih godina dobro je sto i dalje postojimo
(AcA, 10. mart 2010 01:55)

OOOO Srbijo medju sljivama... Da li mozete biti toliko nekriticni pa da kazete da dominirate srpskim fudbalom??? dominirate mozda fudbalskim savezom pa u ime toga imate 6 penala dosudjenih na prvenstvenim utakmicama... da sam na vasem mestu sakrio bi se u rupu i nebi se oglasavao narednih nekoliko godina

REALAN

pre 14 godina

kako su smešni ovi zvezdaši:
kao kako se mi(GROBARI)javljamo,a šta kad se vi javljate na PARTIZANOVE VESTI onda je sve OK.,a?

p.s.zvezdašice osvoje KUP a dELIJA OSTAVI KOMENTAR:"LJULJAJ JAVORE?????
i pitam se ko koga POZIVA????

Shvaba

pre 14 godina

(Milan, 10. mart 2010 04:30)

Postovani Milane, dok sam citao vas kometar sam klimao glavom i mislim sam da ste podpuno u pravu. Ali sada tu ipak postoji jedno veliko ALI.
Ja sam navijac Partizana, nazivam sebe Grobarom. A kao navijac Partizana sam 98 godine sa mojim prijateljima zvezdasima bio na Marakani i iz svom silom sam navijao za Zvezdu. Protiv Kijeva sam se tresao kao prut od nervoze i toliko mi je bilo krivo kada je Zvezda ispala. E ali kako su prolazile godine gubio se taj osecaj prema srpskim timovima. Ustvari ne prema srpskim timovima nego samo prema zvezdi. Uvek cu navijati za Vojvodinu, FMP, Hemofarm, Radnicki u svim sportovima ali nikada vise za Zvezdu. A za to su iskljucivo krivi navijaci tog najsrBskijeg Brenda.
Kako su godine prolazile sve cesce sam morao da citam komentare tih samoproklamovanih Velesrba kako navijaju protiv nas bez obzira protiv koga igrali. Shvabe, Hrvati, Grci....
Najgore mi je bilo kada sam citao kako navijaju za Fenerbahce a ja si mislim pa nemozes bre da navijas za Turke. Alo bre TURKE, gde ce ti dusa??? Ali dokazali su mi da im je mrznja prema Partizanu visestruko veca nego to Srpstvo u koje se uvek busaju. Ubedjen sam da navijali cak i za Pristinu ako bi se Partizan sastao sa njima na medjunarodnoj sceni.

Kako ja sada da navijam za nekoga a znam da me on mrzi?
I to ne samo navijaci nego i uprava. Kada pomislim da je cak jedan Dzaja jednom izjavio da uvek navija protiv Partizana pa cak i na medjunarodnim utakmicama jednostavno nemogu vise da im zelim uspeh.
Ne mogu i necu. Nikada vise!!!
I to ne zbog nekih kompleksa ili ljubomore kako neki vole da tvrde nego zato sto mi se njihovo ponasanje smucilo!

bane

pre 14 godina

neki navijaci nikada nece shvatiti,ili nikada nisu ni bili pravi navijaci.ta podbadanja i sale na racun komsija su uvek postojala i mislim uvek treba da postoje.to ja radim sa svojim prijateljima kada god omiljeni tim dozivi neuspeh pocinju peckanja zavitlavanja pa bogami i prepirke ali sve je to u granicama normale.da nema zvezde ne bi bilo ni partizana i obrnuto.vec 30 i kusur godina pratim sport volim partizan,nerviram se kada gubiradujem se kada pobedi,ali na kraju krajeva svi smo mi velike patriote koje vole svoju zemlju.

badzo

pre 14 godina

ako je ovaj tejlor da 30 poena niksima nda ja idem na draft sledece godine....alobre pa pogledajte samo navijace u grckoj jos gori su od nas u pepucavanju,toga ima svuda u svetu

čika velja

pre 14 godina

E MOJI LJUBITELJI KOŠARKE SA KOŠARKAŠKIH TERENA BEZ KOŠEVA, ima da vas prozivamo i kad vas ne bude!Pa šta ste očekivali,da vam aplaudiramo i da vas bodrimo da još brukate "košarkašku" Srbiju!? Nego, dozovite se pameti i manite se nas koji vas prozivamo. Imate vi mnogo većih problema, a oni vam se nalaze u upravi, shvatite to već jednom! ŽIVELI!

zorroo

pre 14 godina

Zvezda je bruka od Zvezde i treba da se ugasi . Zasto jedan ovako nizerazredni tim ta predstavlja Zvezdu u nekom sportu. Brukati nabolje navijace je vise postalo odvratno.KK Crvena Zvezda treba da se ugasi jer bruka sve Delije. Ovo pisem ,mada znam da vjerovatno ovi iz B92 ,poznavajuci njihovu politiku nece ni dati komentar jer dolazi iz Republike Srpske . Pozzz svim Zvezdasima

srbin

pre 14 godina

Poštovanje Milanu i ostalim koji misle kao on.Srbi pogledajte šta grci rade,panatenaikos igra protiv marusija bez najboljih PET igrača.Za svaki slučaj odabrali sudije u baseloni koi im odgovaraju.Da budu sigurni.Pao i marusi su protivnici u grčkom šapionatu,sada će pomoći jedni drugim,treba ju im bodovi.A mi?Mržnja,zloba,zavist radije bi pustili bilo koji strani klub nego naš.Bilo bi lepo da u evro kupovima u svim sportovima imamo sto više pretstavnika,zato moramo odtstraniti iz "uprae" u klubovima koji:vide zaveri protiv njih,koji mrze neki klub više nego što voli svoj!Odbacimo udbaško razmišljanje i ponašanje,SRBIJA na prvom mestu.

Janko

pre 14 godina

Od danas prestajem da čitam komentare o fudbalu i košarci. Iako sam "partizanovac", loše se osećam kakd vidim ovoliku mržnju prema "Zvezdi", koja je igrala sa Špancima, a još lošije mi je bilo (pored razočarenja), kad sam čitao sva ona iživljavanja posle poraza mog tima od bivšeg prvaka Evrope. Da, "Željko" će dobiti Marusi, tu nema šta da se priča, i "Partizan" ide dalje, ali ide i sve jača mržnja i zato sam duboko razočaran u mnoge ljude moje nacije, koji seju mržnju na svakom koraku. Ako to radi mladi, zapitajmo se kuda ide ova zemlja?

Svarce Neger

pre 14 godina

Valjda ce i nas jedanput sunce ogrejati, barem kad je u pitanju ova lepa igra pod obrucima. Kako god, kakva je takva je, ipak nasa je.
I zato. Samo Zvezdu volim ja!

mali radojica

pre 14 godina

Pustite komsinicu,ima ona svojih problema,ne mogu da se sastave,ne ynaju kako se yovu,yato ostavite komentarisanje njihovih utakmica,nema sta tu da se komentarise,oni ne znaju za uspeh zadnjih 100 god...a jedno pitanje za ove komsinice sto pricaju o kompleksima,sta vi radite sa komentarima kad igra partizan???jedva cekate da izgubimo i odma se svi gurate sa komentarima mada vas raumem,vi jedva cekate da partizan izgubi a to se retko desava a kad se desi eto vas da ostavljate komentare,a nama je ovo zezanje,jer dosadno bre vise da se komentarisu vasi porazi,ima ih i previse,ni vi ne znate koliko ste iod koga sve izgubili...prihvatite istinu,vi ste bivsi kosarkaski klub i nista vise.rezultati to govore ne ja...cekam vas u cetvrtak posle utakmice sa barsom koju cemo verovatno izgubiti i uprkos porazu plasirati se u 8 NAJBOLJIH EVROPSKIH EKIPA,cekam vase komentare

psiholog

pre 14 godina

Ja ne pratim KK Crvena Zvezda evo godinu dana i mogu reci da mi je zivot lepsi.Samo se sekiram i na kraju izgube posle vodjstva od 20 koseva razlike i slicno.Pratim fudbalere koji gotovo izvesno osvajaju titulu.
(FRATRIA, 9. mart 2010 22:13)

Vi ste stvarno za analizu, ali kompletno svi!
Čuj njega, ne prati košarku samo fudbal, a ostavio komentar u temi KOŠARKA!

Dule, ja bih na tvom mestu ovde stao, uništio si ih definitivno!

Crawley

pre 14 godina

Nevidjena kradja kako zapisnickog stola tako i sudija. Njihovi poeni izdaleka su racunati po 3 poena, a nasi sa linije za bacanja po jedan poen, a na sve to sudije uopste nisu reagovale. I povrh svega sudije nisu svirale 19 ociglednih namenih faulova i 12 tehnicke klupi domacina.Sve mi ovo lici na jednu veliku namestaljku.
(SJ_81, 9. mart 2010 23:23)

vi se vadite na sudije?! zar to nije duletova praksa? zar zbog toga ne prozivate nas?! 'oladite malo... meni je, zbog srpske kosharke, iskreno zhao shto ste ispali posle onakvog pochetka, ali neko je ovde napisao vec: bili ste puni sebe bez ikakvog pokrica. vidimo se sledece sezone...

Dojčilo

pre 14 godina

Samo vi tog lošeg Bjelicu pustite pa ćete vidjeti šta že njegovo veličanstvo akademik Sveti Đuško Vujošević napraviti od njega!!Kaže mi neki dan kolega s posla :"Lako je vama vi imate Vujoševića" Ne zna da Bog sve vidi. Pa Duleta treba zaslužiti od Boga!!

Nikopol

pre 14 godina

KO SE BRE SLADI VASHIM PORAZIMA?? Iznervirali su me prvo kad nisam nashao prenos. Onda dodjem s posla i imam shta da vidim.. zvezda ispada.
Nisam klinac pa da se smaram time da mrzim nekog/neshto. Prerastao sam to odavno. A ovo shto vam se deshava, nemam srca ni da podbodem nekog iz drushtva...

milos

pre 14 godina

lako je sada navijati za partizan kada je dobar i kada pobedjuje,kada je stanje u klubu stabilno sto se menadzmenta i scoutinga tice,a sta se desava kada gubi i kada ga gaze svi zivi??? Uprava napolje,zeko odlazi,bojkotovanje....To je nas problem,kada neko igra dobro sve je lepo i bajno a u suprotnom svi pljuju!!! treba biti veliki i u porazu!!! drago mi je sto ste dogurali daleko,jer pored rivaliteta na grobare i cigane ja navijam za SRBE i SRPSKU KOSARKU!!!!!

мали ПАРТИЗАН

pre 14 godina

"Мали" клуб Врачар је у спорту који зовемо ватерполо освојио ВИШЕ титула од малог клуба црвена звезда! А сада ТИ почни са њакањем: Женски ватерполо. Ња, ња, ња... Али, чињенице су чињенице и не могу се избрисати. КРАЈ

KLEO

pre 14 godina

od 121 komentara,120 su grobari napisali...kompleksi...shta ces(=pozdravio vas JAVOR!
(Veljko, 10. mart 2010 02:07)

Ja sam Vas licno pozdravio

Milan

pre 14 godina

Koliko smo mi jadan narod... STRAŠNO!!!
Mada redovno čitam sportske vesti na b92.net, nisam do sada ostavljao komentare na bilo koju sportsku temu. Pokušavao sam da se suzdržim, da prećutim to što mislim...
Da glupost nema meru, to je dokazano milion i vise puta, baš u komentarima na ovom sajtu. Zavist, nepoštovanje tuđih uspeha, radovanje tuđem neuspehu, potcenjivanje svega onog što oddudara od boje "MOG" tima...
Opet STRAŠNO...
Ja jesam navijač jednog našeg "velikog" tima, ali uvek, UVEK, navijam za jedan naš drugi "veliki" tim kada igra protiv nekog stranog tima. Protiv svakog tima u Srbiji mu želim poraz, ali protiv svakog drugog tima sam navijač kao da mi je taj klub na srcu.
Zato mislim da treba da smo svi takvi!!!
Daliko smo mi od najvećih evropskih liga u fudbalu, košarci ili nekom drugom sportu, mala smo mi država, zato, NAVIJAJMO za SRBIJU, navijajmo za naše timove!
SRBIJA na prvom mestu!!!
Zato BRAĆO SRBI i SESTRE SRPKINJE, "klub" u srcu, "SRBIJA" na prvom mestu!!!
UVEK i ZAUVEK!!!

zoki

pre 14 godina

I treba da nas grobari sad prozivaju,posle Javora ste navalili na njih ko da su pukli pet nula i to od nas,i nije mi jasno zasto se ponasamo tako...bilo bi lepo da mi njih pobedimo,pa u redu prozivka,ali da se radujemo njihovim porazima od Javora je jako nisko,pa cak i za 15-godisnjake...jer ne treba zaboraviti da su oni aktuelni prvaci i u fudbalu i u basketu,u tom istom fudbalu u kom se mnogo hvalimo smo izgubili od tih istih grobara sa igracem vise,i za to treba imati postovanje,a covek kad pogleda ove komentare mislio bi da smo u najmanju ruku sampioni sveta u svim sportovima.

Душан Делија

pre 14 godina

Читам ове коментаре и питам се... Па зар ови гробарчићи више прате Звездине кошаркашке утакмице од нас???
Стварно нисам знао да смо баш толико популарнији клуб.

dulepan

pre 14 godina

Navijac sam Partizana...Ali sta da se radi,zvezda je ispala,na zalost Srpske kosarke...Ali ovo je samo dokaz,sedim i citam komentare,toliko grobarskih,da je to strasno...Isto tako i kada je Partizan izgubio od PAO...Oni su bili tu i smejali se,ali ja nisam znao zbog cega??Partizanu koji je igra sa prvakom evrope..A zvezda igra sa nekima tamo i gubi...a oni nam se smeju...E to je smesno i zalosno..tuga...xaxaxaxaxaxaxa

milos

pre 14 godina

Ja sam jedan od onih Partizanovih "komleksasa",kako nas zovu navijaci zvezde,koji se javljaju posle svakog zvezdinog poraza ali ovoga puta mi je stvarno neprijatno da bilo sta kazem,...

Alo,ljudi sta radite to? Mi smo zemlja kosarke,brukajte se ali ovoliko ne smete... Nije sto ste izgubili nego ne treba da vam se da da igrate bilo koje medjunarodno takmicenje ako cete tako da se zalazete.Pa i mi nemamo para ali igramo za ugled kluba,igraca,reprezentacije,zemlje,..CcC bruka!!
A zasto je bruka izgubiti od spanskog prvoligasa????
KOMPLEKSASU!!!!

ime

pre 14 godina

Aj da se kladimo da ce vise grobara biti ovde nego na poslednju fudbalsku utakmicu partizana
(Koki, 9. mart 2010 22:01)

Lepi nasa srpska jeziko
(sekula, 9. mart 2010 23:22)

Nije bitno kako je napisano, bitno je da je to tacno, a to je veoma zalosno.
Umesto da se radujete uspesima vaseg kluba, vi se sladite nasim neuspesima. Stvarno zalosno...

srkis13

pre 14 godina

Meni je brukanja bilo dosta, ove tri utakmice su mi ogadile košarku za sva vremena. Ne želim da gledam da nas ponižavaju i u domaćoj ligi zato bi stvarno bilo najbolje da se ova priča završi, bar za neko vreme. Ne ide brate a ne može na silu, niti ima para niti ima volje, brukamo se redom (jadranska, kup, EC) šta još treba da počnu da nas dobijaju i Metalac i Borac iz Čačka u domaćoj. Neka hvala, bolje častan katanac na vreme pa možda se nekad i obnovi rad kad se budu stekli uslovi. Žao mi Stevića samo ali sa onakvim srcem i zalaganjem lako će naći uhlebljenje, ostali bi mogli da razmisle i o promeni profesije. Moje najveće razočarenje dva reprezenatativca i perspektive Kešelj i Bjelica, bez komentara.

Tejloru iskreno želim sve najgore u nastavku karijere jer je indijanac najveći ali i nije on kriv već budala koja ga je kupila.

Trifo idi i ti čoveče, možda ti i znaš ali te ne kapiraju igrači a iskreno mi se čini i da ne znaš mnogo, ajde putuj i ti ne brukajte više ime i dres.

Laku noć, kraj priče
(Stanko NS, 9. mart 2010 22:21)




Pre svega kao veliki Grobar i ljubitelj kosarke.
Ovekle ljude najvise cenim u zivotu.
Iskrenost pre svega,mozda malo preterano za katanac ali mozda i ne.
Ima igrace koji mogu da iggraju ali nema ko da ih naporavi da budi takvi.
Pa da li mi stvarno mislite da je Trifunovic bolji trener od Pertovica.
Pa ne bi ga Duda sigurno slucajno zvao da mu bude pomocnik,a svi dobro znamo sta je Duda u svetu kosarke.
Opet ponavljam veliki Grobar ali volim kosarku najvise na svetu,ali utakmica protiv Nimurga je nesto najgore sto sam video u mome zovotu.
Veruj te mi da sam gledao prve 2/4 i da sam izasao iz sobe,jel tako nesto nisam mogao da gledam.
Ja mislim da su se ljudi pokupili na ulici da bi mnogo kvalitenija utakmica bila.


veliki pozdrav svim ljubiteljima prave kosarke,ne bitno za koga navijaju!

zzk

pre 14 godina

NE ! Necu prozivati zato sto situacija vise nije za zezanje cak sta vise,tuzna je!Zao mi je tih momaka zato sto je vecina korektna,nisu "kulturni" da pljuju sudije npr kao neki prethodnici u Zvezdi,Trifa isto korektan,uvek bio...Al me interesuje gde su sad SEKVOJA,LEPI FIKA,NJUSKA,NIKSICKO,STEFAN HN i ostali,koji ce pored svega doci u cetvrtak na vest(verovatno)o porazu Partizana i vredjati Duleta,igrace i navijace Partizana i pored svega sto je uradjeno??

znaj da na ovome svetu ne postoji niko ko ce da spreci da sa juga se ori ,,Partizane volim te ja!,,

pre 14 godina

Ljudi manite se djavolja posla...
Bolje da doniramo na 2344, da nam se ne raspadne musterija...
Telefon u ruke...
Valjda ce sledece sezone da se isplate dugovi...

Keyser Söze

pre 14 godina

Ovim isfrustriranim navijačima malog kluba sa malog kalemegdana koji prete kako će nas Barsa razbiti u četvrtak jedna poruka - od budućeg šampiona Evrope nije sramota izgubiti ali od Ninburga, Turk Telekoma i Gran Kanarije JESTE!!! Navijajte za Marusi u četvrtak, ionako će vam eventualno ispadanje Partizana iz evrolige biti ubedljivo najveći uspeh ove sezone!!!

grobar nis

pre 14 godina

Od 80 komentara 70 franjevackih a ostalih 10 isto samo kao potpisali se u ime navijaca C.Z.? a prizemljenje im stize vrlo brzo. To sto ce Barsa uskoro da uradi bice u domenu "ne preporucuje se ispod 18".
Zao mi je sto ce tako biti, to je poraz domace kosarke, ali za ove napaljene jedva cekam samo da se prizemlje.
(Vladan, 9. mart 2010 23:17)

Ma da li ti uporedjujes utakmice sa Barsom i one sa Gran Kanarijom i Nimrukom?? Pa da izgubimo 100 razlike manja ce bruka biti nego ova zadnja dva poraza.
Patizan je vec napravio ogroman uspeh, i da ispadnu niko im to nece zameriti.

Ne pobediti nije isto sto i izgubiti

pre 14 godina

Ja stvarno ne znam sta onaj Trifa radi na trenizima i utakmicama. Istina da neki igraci nisu u formi (Kikan, Stimac, Keselj, pa i Tejlor), ali ovo sto igra Zvezda poslednjih nedelja je totalno rasulo, igra bez ikakve koncepcije. Tejlor mu organizuje napad, a ima vise izgubljenih lopti nego asistencija po utakmici. Pa da je zasnovao igru na Videnovu, Stevicu, Bjelici, mozda Vuku i klincima sa klupe bolje bi bilo, kad ovako i laik vidi da ne ide. Ali ne, on uporno gura isti sistem koji proradi jednom u 6 utakmica, i to protiv autsajdera.
'Aj da nas je neko POBEDIO bilo bi jos OK, nego najgore je sto je Zvezda sve utakmice IZGUBILA.

zemunčanin

pre 14 godina

jel ovaj bjelica neće u Partizan (1 od 5 za 2 poena i 1 od 6 za tri poena). Neću ni ja (imam 53 godine i u osnovnoj skoli sam igrao za selekciju odeljenja)
(sasha, 9. mart 2010 22:21)

A jesi li još uvek u osnovnoj školi?

Neutron

pre 14 godina

Ma idi bre, ja sam zvezdas i jedino sto mogu da kazem je da je Zvezdin nastup u ovom kupu bio sramotan. Kao da sam gledao Jecu i Anu, eto, isto tako.Nema mi sta tu da se prepucavamo sa grobarima. Ispadnes glup, nebo-zemlja i to je to. Nego, smesna mi je ona Buducnost, svijetla Buducnost, zakucana tamo na dnu neke grupe ovog smesnog Evrocalendza. Joj koji su tek oni klosari. Jos im je to uspeh.

AcA

pre 14 godina

Aj da se kladimo da ce vise grobara biti ovde nego na poslednju fudbalsku utakmicu partizana
(Koki, 9. mart 2010 22:01)

Lepi nasa srpska jeziko
(sekula, 9. mart 2010 23:22)

Iako Partizan dominira zadnjih desetak godina u nasoj kosarci,njihovi navijaci se mnogo vise raduju nasim neuspesima nego titulama svojeg kluba.
Meni je sa druge strane mnogo bitnije da u fudbalu mi dominiramo i da ih sto cesce pobedjujemo jer fudbal je sport broj jedan u svetu,a grobari hteli o da priznaju ili ne uvek ce biti iza Zvezde i delija,sto se tice kosarke sa ljudima koji su vodili klub zadnjih godina dobro je sto i dalje postojimo

Nikopol

pre 14 godina

Zao mi je zvezde..
Ne znam shta se desilo. Neverovatan pad samopouzadnja, neshto drugo, ne razumem.. Kao da je KRK odmogao KKPu i KKSSi. Bez imalo sarkazma i provociranja, mogu samo da vam pozelim sve najbolje u Srpskoj Ligi(da budete iza nas u najboljem sluchaju) i u evro takmichenjima sledece sezone.

lvzifer

pre 14 godina

Nadam se da necu procitati slican naslov u vezi Partizana u cetvrtak.
I jedni i drugi smo imali prilicno "cistu situaciju" za prolaz,al' ne mozemo mi bez onog "naseg srpskog".
Nije fora da obezbedis prolaz dva kola pre kraja,nego da ga "juris" u poslednjoj utakmici i da po mogucnosti ispadnes.
Znam ja da je i postignuto uspeh ali i jedni i drugi su igrali kuci za prolaz dalje,i jedni i drugi protiv "vec otpisanih" protivnika,i jedni i drugi od gotovog veresija.
NEMA VEZE VAZNO JE DA SE NASLADJUJEMO DA JE KOMSIJI CRKLA KRAVA.
Tako se sve to lakse podnosi.
(Grobar-España)

Gde si rodjace nas'o to da uporedjujes .. pa ne branimo mi titulu prvaka da tako rutinski privodimo grupnu fazu kraju .. niko nije ni ocekivao da cemo posle 4i kola biti nadomak prolaza u TOP8 (a realno niko na pocetku ni u TOP16) .. ako ti je "zicer" da dobijes PAO u Pioniru ti si decko nerealan .. Uprkos svemu momci zasluzuju sve pohvale i podrsku do kraja a kako ce biti ne zavisi samo od nas .. Ali mislim da Zeljko nece da dozvoli da 2x izgubi od Marusija i time nam uskrati prolaz dalje .. EvroKup je nesto skroz drugo ima svega par ekipa koje vrede .. pa je tako Luka Pavicevic prosao sa jednom "prosecnom" Albom ..

Nikola

pre 14 godina

Koliko PARA,toliko MUZIKE..!!!!Treba samo pogledati statistiku i videti koliko se igraca uopste upisalo u strelce i sve ce biti jasno..a pre koliko vremena su tog istog protivnika deklasirali sa 30 razlike!!!Toliko o zelji za igranjem!!Jadikovanja sada ne pomazu.RESENJE - DOVEDITE LJUDE KOJI ZNAJU DA VODE KLUB NA DUZE STAZE I SELEKTIRAJTE KONACNO IGRACE SA SRCEM.

czbg

pre 14 godina

Ako je barsa tukla kanarince sa 723 razlike, a komsinica kanarince sa 956 razlike onda sledi da bi nimbgrguz tukao barsu sa 102000 razlike i to u pioniru pred 2000000 fanatika...
Navijači su ogledalo kluba...
Kakvi ste navijači takvi ste i na terenu...
PUNI SEBE BEZ IKAKVOG POKRIĆA...
(Neuporedivi, 9. mart 2010 22:55)

Grobari stvarno objašnjavaju sa navijanjem na fudbalu, rukometu, odbojci itd. U nedelju protiv Javora su umalo uspeli da obore spostveni rekord u poseti. Bilo vas je skoro, koliko i sada na ovoj vesti.
Čim počnete da završavate evroligu sa po 2 pobede u grupi, pioniri ima da zvrji prazan, isto onako kao što i armijski pašnjak zvrji...KAD NAM JE NAJTEŽE, NAS JE SVE VIŠE! DELIJE SU ZA VAS INSTITUCIJA!

niigor

pre 14 godina

iako sam navijac Partizana, zaista mi zao kad vidim kako Zvezda bruka Srbiju (mislim da je prava rec)... dok reprezentacija i Partizan prave podvige kojima se citava Evropa divi (a funkionisu u slicnim uslovima kao i Zezda!), oni su dotakli dno...
mislim da sada treba da se stide svi koji su ziveli u zabludi o kvalitetu da mogu da igraju Evroligu, i lobirali protiv interesa srpske kosarke u Evroligi i onih koji tu godinama ostvaruju neverovatne rezultete!

B@KL@V@

pre 14 godina

Aj da se kladimo da ce vise grobara biti ovde nego na poslednju fudbalsku utakmicu partizana
(Koki, 9. mart 2010 22:01)

a ko je za da ti ne idu padezi
(uragan013, 9. mart 2010 22:43)

JA SAM ZA!!!

milos

pre 14 godina

Mozda Koki , decko, ne zna padeze ali je totalno u pravu da ce ovde biti vise Grobara nego na fudbalskoj prvoligaskoj utakmici Partizana...
Zvezda ce se nekako izvuci... To sam pricao i za fudbal, pa ste se smejali...Samo treba sve iz korena da se sasece...
ALI JEDNO JE BITNO :KOMPLEKSI SU NEIZLECIVI!Sto dokazuje i broj vasih komentara ovde...

B@KL@V@

pre 14 godina

Zvezda ima bolju kos razliku od Niburka, i to za 13 poena!! U cemu je fora?!

fora je u tome jer si zvezdas i nikada neces da ukapiras! :p imate losiji medjusobni skor,tj. oni su vas pobedili sa vecom razlikom nego vi njih!!!

nikola bg

pre 14 godina

Od 80 komentara 70 franjevackih a ostalih 10 isto samo kao potpisali se u ime navijaca C.Z.? a prizemljenje im stize vrlo brzo. To sto ce Barsa uskoro da uradi bice u domenu "ne preporucuje se ispod 18".
Zao mi je sto ce tako biti, to je poraz domace kosarke, ali za ove napaljene jedva cekam samo da se prizemlje.
(Vladan, 9. mart 2010 23:17)

Za neke je SAN igrati protiv Barse...a za neke borba za prvo mesto i ulazak u TOP 8!!!
PARTIZAN JE VELIK !!!

Tony9

pre 14 godina

Ja sam jedan od onih Partizanovih "komleksasa",kako nas zovu navijaci zvezde,koji se javljaju posle svakog zvezdinog poraza ali ovoga puta mi je stvarno neprijatno da bilo sta kazem,...

Alo,ljudi sta radite to? Mi smo zemlja kosarke,brukajte se ali ovoliko ne smete... Nije sto ste izgubili nego ne treba da vam se da da igrate bilo koje medjunarodno takmicenje ako cete tako da se zalazete.Pa i mi nemamo para ali igramo za ugled kluba,igraca,reprezentacije,zemlje,..CcC bruka!!

GROBAR UZICE

pre 14 godina

Joj je li to mozda evropska Zvezda, koja tuga od tima od koga vi gubite bruke jedne, nije mi jasno sta igra onaj Tejlor deckoje operisan od kosarke, Bjelica ocajan dao nekom Heliosu 29 poena i sad svi vau kakva igracina, ne postaje se igrac protiv sabanskih ekipa nego protiv jakih klubova npr.Partizana, ali dobro Evrocelendz je tu sledece sezone, zasto ne biste i to probali da padnete jos nize, jer ne zaboravite zbog vas smo izgubili jos godinu igranja u Evroligi ali posto ce Partizan dobiti A licencu nema veze sve vam se vraca,dace bog da jos dugo ovako igrate!!!

kataklinger

pre 14 godina

Koki, 9. mart 2010 22:01)

Ocigledno da pored gramatike imas i nekih drugih problema
(Džontra Volta, 9. mart 2010 22:39)

Boli, a? K'o prstom u oko.

Goranpfc

pre 14 godina

Ja sam navijac Partizana,vec sam pisao o tome kako nas brukate,poredite Partizanov poraz protiv prvaka evrope sa vasim porazima od treceligaskih evropskih klubova ali to sad nema veze,nisam zbog toga ovde.
Meni nije jasno kako vi ne vidite jednu tako ociglednu stvar,nije sve u parama,makar kad se radi o nasoj kosarci.
Partizan realno nema para ali ima strucne ljude koji vode klub,partizan je postao ime,mozda najbolja odskocna daska u evropi,zbog toga igraci i dolaze u partizan a ne zbog para.
Nemamo pare ali radimo strucno i jedino gospodin Vujosevic odredjuje ko i kad igra,on je taj koji pravi ekipu.

A sad vi,kod vas je situacija obrnuta,vi ste realno gledano klub ispod proseka,verujte mi da nista nisam srecniji posle pobede protiv vas ili protiv masinca,vi zauzimate ne znam ni ja koje mesto deseto ili koje vec,vi ste klub u rasulu,svako ko dodje na pocetku sezone i donese 50.000e moze da odredjuje ko ce igrati utakmicu,moze da smenjuje trenera,clanove uprave,moze sta hoce.PRODAJETE SE ZA MALE PARE,ZATO VAM I JESTE TAKO KAKO JESTE,NIKAKO.

U Partizanu nema para ali makar razmisljamo svojim glavama.

new folder

pre 14 godina

Trenutno je u toku glasanje na sajtu euroleague.net za najboljeg igraca decenije. Glasajte, kolege internet navijaci, za nase kosarkase, jer su se Litvanci izgleda organizovali i ozbiljno ugrozavaju Bodirogi prvo mesto.
Glasanje se zavrsava, cini mi se u cetvrtak, tako da je svaki glas bitan.
Bila bi velika nepravda da Bodiroga ne bude prvi.

Boban80

pre 14 godina

Nerealno je bilo očekivati pobedu u poslednjem kolu. Nakon svega što se izdešavalo skor 3-3 za ovakvu Zvezdu je uspeh. Sada treba stati, staviti prst na čelo i razmisliti koliko dobrog donose priče "Osvojamo evrokup, prvenstvo, itd"...
Čestitke FMP-u, a moj Partizan se uskoro i ponovo pridružuje Osmorici! Pozdrav svima

ja

pre 14 godina

1. Nije Kanarija uopste toliko kvalitetna ekipa koliko se misli. Pa sta su sad oni neki strah i trepet u evropi sto imaju dobar skor kod kuce. Moguce da ih bas sad stane sut i da izgube. I ode 50 evrica zbog nicega.
Pa vec ko hoce da se kladi sigurnije je Barsa sa hendikepom recimo preko 18 ili cak mozda 20. Tu ce biti sigurno preko 20 i sto bi neko sad bezveze rizikovao sa Kanarijom.

Ovo je napisao covjek koji se potpisuje sa "realno". Za Vas je realni ova ekipa G.Canarie strah i trepet, cak ste i dobro prosli, a ti igraj na Barsu koliko god hoces cak i preko 30 razlike da dobiju a ja znam ko nece.

Next_season

pre 14 godina

Gran Canaria 2014 81-58 Sledeca Sezona!
E pa sad vidite Gran Canaria je pored imena kluba stavila godinu "te" sezone, mogli bi i vi tako.
npr. 22.2.2011. NLB liga: Nimburk 101-56 Crvena Zvezda 2048.

Vladan

pre 14 godina

Od 80 komentara 70 franjevackih a ostalih 10 isto samo kao potpisali se u ime navijaca C.Z.? a prizemljenje im stize vrlo brzo. To sto ce Barsa uskoro da uradi bice u domenu "ne preporucuje se ispod 18".
Zao mi je sto ce tako biti, to je poraz domace kosarke, ali za ove napaljene jedva cekam samo da se prizemlje.

ja

pre 14 godina

Aj da se kladimo da ce vise grobara biti ovde nego na poslednju fudbalsku utakmicu partizana
(Koki, 9. mart 2010 22:01)

Nisam bas siguran da cemo ostaviti vise od 5000 komentara jer nas je toliko bilo protiv Javora

Lilijana Ronketi

pre 14 godina

Kako ono bese? ,,Grand Kanarija dobila Barsu , Zvezda razbila Grand Kanariju ... ? Ja se izvinjavam koji je bese bio zakljucak? Zvezda bi dobila koga?

Pa vi niste ni za moj kup!!!!

DuleMiJeRekaoDaCemoDaPobedimoBarselonu

pre 14 godina

haahhahahaaha hahahaahah hahahhaahhahhahhaha.. dokle bre vise gani, dokle cete nas blamirati, jel ima kraja!?

pravi navijaci

pre 14 godina

Lako je sad biti pametan i pljuvati po igracima i treneru,a kad ste pobedjivali sa 30 razlike bilo vam lepo a sad vam oni nevaljaju.E moji vi treba biti pravi navijac pa biti uz klub i kad gubi,a ovi sto se kao zovu grobari i smeju se zvezdi nisu nikakvi navijaci.Valjda treba da se navija za nas klub kad se igra protiv stranih klubova a ne obrnuto.Zato nam je tako jer se radujemo kad komsiji crkne krava a ne kad se desi neki lep rezultat.Ovako ce isto biti i ako partizan ispadne iz evrolige. "PARTIZANOVAC"

shone

pre 14 godina

KO JE OCEKIVAO DA IH DOBIJEMO, NIJE PRI ZDRAVOJ PAMETI, JA SAM SE SAMO NADAO DA SE NE OBRUKAMO JAKO A ETO... E SAD ZAMOLIO LJUDE KOJI IMAJU VEZE SA KK CZ DA NE UCINE ONO STO SE DESAVALO PRETHODNIH 10 GODINA, MISLIM DA REMONT CELOG KLUBA, NEGO DA ZADRZE STO VISE I POKUSAJU NAREDNIH PAR GODINA DA STABILIZUJU KLUB. NAVIJACI IZ PIONIRA KOJI UZVIKUJU LALETU DA ODE NISU MI JASNI...PA COVEK NIJE NI DOSAO, STA OCEKUJETE DA ZA 2 NEDELJE POPRAVI ONO STO JE UNISTAVANO 10 GODINA...MA AJDE MOLIM VAS...TRIFA JE PERSPEKTIVAN TRENER I BILO BI DOBRO I NJEGA AKO BI MOGLI ZADRZATI UZ NARAVNO KOSTUR TIMA...PEACE

sekula

pre 14 godina

Aj da se kladimo da ce vise grobara biti ovde nego na poslednju fudbalsku utakmicu partizana
(Koki, 9. mart 2010 22:01)

Lepi nasa srpska jeziko

mire

pre 14 godina

Veliki zvezdasi se odricu KKCZ, Postoji jedna recenica koja mnogo toga otkriva ,a to je Partizan se Voli!!!E tu je razlika izmedju zvezdasa i partizanovaca,to je i razlog zasto kvantitet ne moze da dobije kvalitet!

SJ_81

pre 14 godina

Nevidjena kradja kako zapisnickog stola tako i sudija. Njihovi poeni izdaleka su racunati po 3 poena, a nasi sa linije za bacanja po jedan poen, a na sve to sudije uopste nisu reagovale. I povrh svega sudije nisu svirale 19 ociglednih namenih faulova i 12 tehnicke klupi domacina.Sve mi ovo lici na jednu veliku namestaljku.

avetinja

pre 14 godina

Nebitno je sad ko pishe,dal partizanowac il zvezdash...wala obrukali ste se iskreno..Igrali ste protiw nekih niskobudzetnih ekipa i opet niste proshli dalje.. I zato was molim delije,shta god partizan uradi prekosutra,pa makar izgubio sa 100 razlike bolje da tjutite... Al ipak mislim da tje partizan shampion protji u sledetji krug..

vlado

pre 14 godina

Dvocifrena razlika u oba meca. Ne govorim ja o nekim ogromnim uplatama ali 50 eura za dobitak od 170 nije lose.

Bravo, genije. Ti ponudi ljudima tih 50€, možda i uplate. Onaj ko ima da baci neka stavi. Onaj ko ima, neće ih sigurno uvećavati u kladionici. Kladionica treba da bude zabava, na 50-100 dinara napraviš eventualni dobitak od 2000-3000, pa ako dođe dobro dođe. Kad se krene sa tim ciljem da se od kladionice vraćaju dugovi, od toga nema ništa i može samo da se ode u još veći minus. Samo me zanima šta bi za tebe bilo ogromna uplata kad 50€ to nije? Pošto to za tebe nije velika uplata, bolje idi u Firencu, obiđi grad, pogledaj utakmicu i uživaj, batali kladionicu.
(Zlatko, 9. mart 2010 11:31)

Genije, kao sto rekoh dvocifrena razlika. Ti to zoves bacanjem para a ja to nazivam poklonom od strane kladionica koji treba iskoristiti. Ne znam ko je pominjao dugove, ja sigurno nisam a sto se tice odlaska u Firencu to ti "genije" putuj sa 50 eura u jedan od najskupljih gradova u Evropi. Ja se ne igram sa novcem bilo to 1 euro ili 50 eura a ti se samo igraj....

milos

pre 14 godina

Lijepo sam ja govorio 2 fixa

G. Canaria H1
PAO H1

Dok su drugi pametovali ja sam ovo odigrao a sad malo da se okrenem na stvari koje nemaju veze sa kladionicom. Da pomenem tu veliku igracinu od Nemanje Bjelice koji nece u Partizan nikako tj. ne moze mu biti da igra za Partizan. Lako je igrati protiv Heliosa i njima slicnim.Evo njegove statistike:
33:29 minuta u igri; za 1 2/2; za 2 1/5; za 3 1/6; skokovi 2+1; 2 ukradene i 5 izgubljenih lopti.... sve u svemu indeks korisnosti 0 (NULA). Da li je to taj veliki talenat i potencijal? Kako da ne, propade kao i mnogi veci talenti prije njega.
(vlado, 9. mart 2010 22:32)
Bas si pametan!
A sto ga je Duda vodio na EP i Calderon rekao da je to jedan od najperspektivnijih igraca danasnjice...
Ti si pametniji od objice..
Uhvario se pijan plota neke statistike na dve utakmice...
Moja boba o kosarci zna bolje od tebe...

Nikad teze

pre 14 godina

Posle ovoliko grobarskih komentara na ovu vest o stvarno tuznoj Zvezdi,iskreno se nadam da ce Grci namestiti,a Barsa dobiti sa pola kosa razlike

Loznica je cela crno bela

pre 14 godina

Pa zar ovo nije neka greska, kako "osvajac" Evro kupa moze da ispadne u Top16. Mogli ste da stavite neki prikladniji naslov nego zavrsena evro prica ja ne znam ni kad je pocela.

vlado

pre 14 godina

Lijepo sam ja govorio 2 fixa

G. Canaria H1
PAO H1

Dok su drugi pametovali ja sam ovo odigrao a sad malo da se okrenem na stvari koje nemaju veze sa kladionicom. Da pomenem tu veliku igracinu od Nemanje Bjelice koji nece u Partizan nikako tj. ne moze mu biti da igra za Partizan. Lako je igrati protiv Heliosa i njima slicnim.Evo njegove statistike:
33:29 minuta u igri; za 1 2/2; za 2 1/5; za 3 1/6; skokovi 2+1; 2 ukradene i 5 izgubljenih lopti.... sve u svemu indeks korisnosti 0 (NULA). Da li je to taj veliki talenat i potencijal? Kako da ne, propade kao i mnogi veci talenti prije njega.

kumaig

pre 14 godina

Na portalu sa desne strane u udarnoj vesti da je zvezda izgubila slika bebe a ispod slike tekst "i ja volim partizan" :) pozdrav za komsinicu

pirke

pre 14 godina

http://www.youtube.com/watch?v=TX3UqY8KZpU

Kako gotova evroprica, pa sad se okrecu Marusiju, Barseloni, i ostalim protivnicima Partizana.

sinisa

pre 14 godina

Stevic bio najbolji..pa onda nije tesko izgubiti od bilo koga..odricem se definitivno KK C.ZVEZDA...Dosta je gubljenja zivaca,,ma..ne znam sta napisati..

Marko

pre 14 godina

I gde vam je sad Bjelica??? Pricate za njega kao dan je Bog, jos ste pricali kako Dule hoce njega u timu, xaxaxa! Stvarno smesno! Znate sta je Veseli za njega...? Smesni ste... " LIJTE KISE HLADNE VODE ZVEZDA ODE ZVEWZDA ODE..." xuxuxuxuxuxu

Boki

pre 14 godina

Meni sad nista nije jasno?! Zvezda pobedila Gran Kanariju sa 30 razlike, Gran Kanarija dobila Barselonu...Zvezda dobila Partizan koji je dobio Pao i Olympiakos....sad Zvezda pukla od Gran Kanarije a Partizan dobio Barselonu...a sa druge strane Pao dobio Olympiakos i Partizan?! E sad.....ako bi ovo citao navijac Zvezde koji je pre par nedelja objasnjavao kako se nametnulo koji je najbolji tim u Evropi ove godine, voleo bih da mi objasni ovo?
Unapred zahvalan

NAVIJAČ iz SLOVENIJE

pre 14 godina

Zvezda ima bolju kos razliku od Niburka, i to za 13 poena!! U cemu je fora?!
(Maajde, 9. mart 2010 22:21)
vi ste pobedili Čehe za 5.razlike a izgubili ste za -18. e tu je "fora" jer se gleda međusubni susreti

uragan013

pre 14 godina

Aj da se kladimo da ce vise grobara biti ovde nego na poslednju fudbalsku utakmicu partizana
(Koki, 9. mart 2010 22:01)

a ko je za da ti ne idu padezi

FRATRIA

pre 14 godina

Ja ne pratim KK Crvena Zvezda evo godinu dana i mogu reci da mi je zivot lepsi.Samo se sekiram i na kraju izgube posle vodjstva od 20 koseva razlike i slicno.Pratim fudbalere koji gotovo izvesno osvajaju titulu.

prof. dr No

pre 14 godina

Crnju tragediju od ovoga, ni Čehov ne bi umeo da napiše...
Klub je, jednostavno, zreo za gašenje. Dosta je bilo lažnih obećenja i iluzija!

kide kide

pre 14 godina

Ni Lucic, ni Covic, ni Ilic, ni Drakulic, ni Maljkovic, ni Opacic, ni ostali, vec samo ...Privatizacija, pricam to od 1990. dokle vise?

Neuporedivi

pre 14 godina

Ako je barsa tukla kanarince sa 723 razlike, a komsinica kanarince sa 956 razlike onda sledi da bi nimbgrguz tukao barsu sa 102000 razlike i to u pioniru pred 2000000 fanatika...
Navijači su ogledalo kluba...
Kakvi ste navijači takvi ste i na terenu...
PUNI SEBE BEZ IKAKVOG POKRIĆA...

djomla

pre 14 godina

E, sad sam se cuo sa Trifketom, kaze da ostaju u Spaniji, samo u Barseloni, idu da gledaju basket, pa mozda svi redom nesto nauce :)))
A Bjelice, cuti, ne lupaj po novinama, ne przi se covece...proci ces kao Tadija koji samo zbog svojih glupih izjava nije mogao u Partizan...mada...sa ovako fantasticnim igrama nisi ni za KK SS...
Komsinice, srecan 8. mart :)))

Grobar-España

pre 14 godina

Nadam se da necu procitati slican naslov u vezi Partizana u cetvrtak.
I jedni i drugi smo imali prilicno "cistu situaciju" za prolaz,al' ne mozemo mi bez onog "naseg srpskog".
Nije fora da obezbedis prolaz dva kola pre kraja,nego da ga "juris" u poslednjoj utakmici i da po mogucnosti ispadnes.
Znam ja da je i postignuto uspeh ali i jedni i drugi su igrali kuci za prolaz dalje,i jedni i drugi protiv "vec otpisanih" protivnika,i jedni i drugi od gotovog veresija.
NEMA VEZE VAZNO JE DA SE NASLADJUJEMO DA JE KOMSIJI CRKLA KRAVA.
Tako se sve to lakse podnosi.

ne sam SafeteV84

pre 14 godina

Zvezda ima bolju kos razliku od Niburka, i to za 13 poena!! U cemu je fora?!
(Maajde, 9. mart 2010 22:21)
U proslom kolu su nas dobili sa vecom razlikom nego mi njih, medjusobna kos-razlika se gleda,. u tome je fora

eusebio

pre 14 godina

“…šta još treba da počnu da nas dobijaju i Metalac i Borac iz Čačka u domaćoj. …”
Laku noć, kraj priče
(Stanko NS, 9. mart 2010 22:21)

Ne misliš valjda ozbiljno da je ovakva Zvezda bolja od čačanskog Borca?

djomla

pre 14 godina

I kakav vam je ovo naslov uostalom??? Kakva Evro prica - kup Lilijane Ronketi? Kakva bre EVRO prica, uozbiljite se...Hocete tako i sledece sezone, u Evrocelendz kupu da ih forsirate???

Tony9

pre 14 godina

Necu da budem ironican jer ce verovatno i Partizan da zadesi ista sudbina,Barsa ce da nas dobije a Marusi ce pobediti PAO ali Partizan je vec ostvario veliki uspeh tako da ni ispadanje nece to da umanji.Ali zvezda,....stvarno dno!!

Ne mogu da zamislim sta bi bilo da su izgurali onu pricu sa B.Stankovicem,Radovanovicem i Pesicem oko titule i ulaska u EL a malo im je falilo.. Zamislite njihovu utakmicu sa Barcom?!
P.S.Hvala ti Boze sto si me po rodjenju pravilno usmerio.

Nikola

pre 14 godina

ne vredi nista sve dok se u strucnom stabu svaka tri meseca menja samo trener a pozadinci ostaju isti godinama, decenijama.......
Zao mi je Zvezde.....pomalo.....

Milanche

pre 14 godina

Toooooo, puni boraniju. A uprava neka i dalje torsi pare samo na pojacanja za tekucu sezonu. A gde vam je skola sabani jedni. Nemate skoro ni jednod igraca iz podmladka. Pa naravno da nemate, vec 10 god niko o tome ne vodi racuna. Bitno je da je Opaca isao na odmor u inostranstvo, bitno je ste dovodili kojekakva pojacanja na dva - tri dana. Bitno je da je vec 15 god onaj Ilic u upravi. Da se razumemo, ja navijam za Zvezdu ali vi ste bruka i sramota ove nacije. Unistili ste jedan od dva najveca kluba. Navijaci vam ne idu na utakmice. Pa naravno da ne idu!! Koga da gledaju, Stimca koji umesto da trenira letos, on se provodi decko, slika se za novine ispred dobrih kola. Tadija, indisponirani decko koji uvek hoce da resi utakmicu trojkom sa 8 metara, koji ne ume da preuzme i pokrije igraca u rotaciji (mozda i ume ali NECE), Vuka, decka koji prevede loptu, stane na metar od trojke i tapka je dok ne istrosi napad. Onaj amer, pa onaj je samo cirkus dobar...... Ma nema tome kraja. I sta sad na kraju??? Toliko ste unistili Zvezdu da sledece godine nece da igra Evropske utakmice. Ali moze jos i gore od toga. Za dve sezone ovakvim tempom, Zvezda nece da igra ni gumarsku ligu, pa onda ni nasu domacu. Uozbiljite se vec jednom i pocnite da radite. Da i se akcija odradila savrseno potrebno je da je na treningu uradite 20000 puta. A koliko ste vi gospodo igraci radili akcije?? Bruka i sramota...... Toliko

dexter

pre 14 godina

ko ce kome ako nece svoj svome.....eto vam sad opravdani razlog sto nosite ime Delije....izdali ste Partizan za EL.sad vam se to vratilo.DUPLO

voja

pre 14 godina

a lepo sam rekao pre par dana da ce biti +30 za Gran Canariu...bio sam blizu...i hvala svima na 180tak nepreporuka :)...jos mnogo ce vremena proci dok se nas"pobednicki"mentalitet ne promeni, ljudi ovo je sport i trener ispred svih treba da je realan i da prizna da nesto nevalja, umesto toga izjave poput onih da zvezda ima sanse samo govore kakav je to trener i karakter, a ljudi koji nemogu pogledati istini u oci sad su razocarani, ja nisam nimalo, jer treba stati i pogledati cinjenice a to je da je i ovo dobar uspeh za nasu zvezdu.
Pozdrav svim navijacima, bice bolje, sve je ovo samo sport...utakmice se gube i dobijaju...idemo dalje

Jesus

pre 14 godina

Ma ajde...Znao sam!!!Sta da se nerviram bzvze.Mada ne kapiram kako su uspeli to da urade.Za to je potreban talenat, da razbijes prve 3 tekme a onda puknes sledece 3...Talenat!!!

Rubiroza

pre 14 godina

Realno, nemate tim za vece domete.Ko igra ima pravo da se nada.Iskreno, pa vi i ne igrate nesto.Bice bolje sledece sezone.Ili one tamo. Jedne. Nekad.

dalibor

pre 14 godina

... ma daj, stvarno ... ostaje vam da probate SLEDECE SEZONE. Glavu gore komsinice! Uostalom dolazi vam oni mocni cesi u NLB pa se lepo osvetite!

sasha

pre 14 godina

jel ovaj bjelica neće u Partizan (1 od 5 za 2 poena i 1 od 6 za tri poena). Neću ni ja (imam 53 godine i u osnovnoj skoli sam igrao za selekciju odeljenja)

aleksandar

pre 14 godina

cika dacin kup je veliki zalogaj ajde sad rasformiraj te se pa da vas nema da nepostoji te i gurovic zajedno sa klubom kk zvezda

roman empire

pre 14 godina

Pa zar je neka velika mudrost da se savremena kosarka zasniva na cvrstoj odbrani i rotaciji kosarkasa kako bi se odrzao visok ritam i tempo utakmice.U zvezdinoj igri nista ne shtima i velika je greska dosadasnjih trenera crveno-belih posle Karija sto nisu uspeli da stvore ni igru,ni pobednicki mentalitet kod kosarkasha sa Malog Kalemegdana.Nesto ne stima i sve se mora iz osnova menjati.Ovo je sezona za zaborav.

dule

pre 14 godina

Covece, uvek sam bio jedan od onih navijaca koji bodre sve domace klubove u evro-takmicenjima (dobro, Partizan ponajvise ;)). Ove godine me je Zvezda tako prijatno iznenadila kidajuci po Evrokupu, a onda... mrak.

Nije mi zao da kazem da je KK Crvena Zvezda najvece razocarenje dosadasnje 2010...

Srecno u buducnosti...

Малер Вишеград

pre 14 godina

Мајк Тејлор:“Само је небо граница“

Лале Лукић:“Звезда дотакла дно дна“

Као што каже наш народ:“Ко високо лети,ниско пада,а титулу осваја следеће сезоне“.

Ако пажљивије посматрамо КК Црвена Звезда у последњих рецимо 10 година, можемо да уочимо да се свака њихова сезона састоји од 6 фаза:
Прва фаза почиње у јулу причама о тешкој материјалној ситуацији и фузионисању са ФМП-ом, Хемофармом или неким другим клубом.
Друга фаза је фаза еуфорије. Почиње у августу довођењем нових политичких и финансијских моћника, новог тренера и читавог низа играча. У тој фази сваки потписани Американац је Јордан, а сваки нови млади играч аутоматски постаје најталентованији у Европи. Тад се обично дефинишу циљеви, а то су 3 домаћа трофеја и ФИБА или УЛЕБ куп у наступајућој сезони и наравно освајање Евролиге у сезони после ње. Ова фаза траје све до краја октобра, односно до првог дербија и шамара отрежњења.
Тада наступа трећа фаза и сазнање да је Хаус бољи од Ричардсона, да Авоџоби не може да заустави Милојевића ни фаулом, да је Камингс плеј а Буркс баскеташ и да Пековић може да убаци у кош и лопту и Мишановића и Кикановића, све у пакету. После дербија уследе порази од ФМП-а, Хемофарма, Олимпије и сличних, а после Домжала или Загреба кривица почне да се сваљује на тренера.
Четврта фаза почиње бекством неког играча за Нову Годину и карактерише се губљењем домаћег купа и променљивим играма у ФИБА или УЛЕБ купу, уз понеку победу над великаном од пре 20 година или тимом који има чувено име али у фудбалу.
Пета фаза се поклапа са елиминацијама из ФИБА или УЛЕБ купа и Јадранске лиге, уз довођење дуго чеканог појачања које треба да донесе превагу и спаси сезону. Једини је проблем што то појачање нико није хтео широм света.
Шесту фазу представља домаће првенство у мају и јуну. Тада се навијачи потпаљују причама о куповини судија, гепековању и намештеном првенству, а свака утакмица у плејофу је инцидент. Ипак крајњи резултат свега овога је чишћење у 3 максимално 4 утакмице, што представља и крај шесте фазе а и целе сезоне.

После пораза од Нимбурка и лаганог прелаза из четврте у пету фазу,Звезда коначно прелази у 5 фазу,веома драгу навијачима Партизана,комплексашима који се јављају да прозивају због пораза,што навијачи Звезде никад не чине,поготово не после пораза од првака Европе.

Велики поздрав свим људима добре воље,поготово за Вас у студију и режији.Поздравља Вас Малер из Црно-Белог Вишеграда.

gordan

pre 14 godina

potpuno u skladu sa ocekivanjima i kvalitetom, Zvezda je sramotno zavrsila svoju "evropsku avanturu" (koliko juce se pricalo kako ce osvojiti ovaj kup i tako u njemu ucestvovati i sledece godine, i pored toga sto se u Jadranskoj ligi bori za opstanak, koga se spasila samo zato sto se liga ne smanjuje). Sta da covek kaze na ovaj i sve rezultate u proteklih nekoliko meseci, a narocito od kada je dosao "najperspektivniji mladi trener u Evropi" Trifunovic (kome ni jedan klub u Evropi nije pozurio da da posao kada je ostao bez njega zbog raspada kluba u kome je do tada radio)? Mozda ovo i ne bi bilo lose kada bi sada neko mogao da otera SVE iz uprave, na celu sa Trifunovicem (za koga je i Aca Petrovic svetski trener), oba stranca, a narocito Tejlora, videti ko ostaje u timu i sledce godine i njima dati sansu da igraju do kraja, ne bi li bar nesto naucili, mada ni za kosarkaski klub ni za celo sportsko drustvo nema boljih dana dok god se ne nadju pare (kroz privatizaciju ili na neki drugi nacin). Uostalom, sportsko drustvo u kome je jedan (istina veoma simpatican decko) Bjelica najbolji sportista, a koji ima prosek od 6-7 koseva po utakmici, zaista ne moze bolje.

grobar bg

pre 14 godina

kuku majko koji ste vi klub. odreknite se igranja u evropi jer vi nikada niste ni bili evropski klub! vi ste samo kanta koju mi izlupamo kada nam fali malo samopouzdanja pred mec u euroleague. a sta kaze bjelica, nece covek u partizan?! ma i da hoces, ne mozes! mada u sebi sigurno o tome mastas. da te trenira najbolji trener u evropi, da igras najjace takmicenje u evropi, da igras ravnopravno sa svima i pobedjujes najjace evropske klubove, da igras pred najboljim navijacima na svetu, i konacno da igras u jednom od najvecih i najpoznatijih evropskih klubova- PARTIZANU! svi vi to zelite, samo ne smete da priznate!

srcem svim

pre 14 godina

Treba ovo i uspeti, u ovakvom takmicenju imati tri poraza. Ajde sad svi zvezdasi kod MC Donald(s)a na 24/7. Srecno u Kupu skupstine stanara.

poraz ko poraz nego mora li opet debakl?

pre 14 godina

Ma nema veze,osvojicete Evrokup i igracete Evroligu sl.godine...
Pa veci je uspeh osvojiti Evrokup nego biti u 16 (ili sto bi fabregas reko biti 16) u Evroligi.

I jel osvojiste Evrokup?

bice bolje sledece decenije

pre 14 godina

zvezdina evroprica nastavice se SLEDECE DECENIJE! Kazem decenije, posto sledece sezone ne moze jer cete igrati trecerazredno takmicenje eurochallenge cup. Opusteno, to vam je poklon za 8. mart sa zakasnjenjem.

Stanko NS

pre 14 godina

Meni je brukanja bilo dosta, ove tri utakmice su mi ogadile košarku za sva vremena. Ne želim da gledam da nas ponižavaju i u domaćoj ligi zato bi stvarno bilo najbolje da se ova priča završi, bar za neko vreme. Ne ide brate a ne može na silu, niti ima para niti ima volje, brukamo se redom (jadranska, kup, EC) šta još treba da počnu da nas dobijaju i Metalac i Borac iz Čačka u domaćoj. Neka hvala, bolje častan katanac na vreme pa možda se nekad i obnovi rad kad se budu stekli uslovi. Žao mi Stevića samo ali sa onakvim srcem i zalaganjem lako će naći uhlebljenje, ostali bi mogli da razmisle i o promeni profesije. Moje najveće razočarenje dva reprezenatativca i perspektive Kešelj i Bjelica, bez komentara.

Tejloru iskreno želim sve najgore u nastavku karijere jer je indijanac najveći ali i nije on kriv već budala koja ga je kupila.

Trifo idi i ti čoveče, možda ti i znaš ali te ne kapiraju igrači a iskreno mi se čini i da ne znaš mnogo, ajde putuj i ti ne brukajte više ime i dres.

Laku noć, kraj priče

~ S M K ~

pre 14 godina

Pa dobro,nije lose,niste pukli vise od 35 razlike. Bilo je samo 24 razlike za Kanariju. Znas kako se kaze za Vas slucaj - vise srece sledece sezone. I da,puko sam tiket zbog vas :). I da,sledece sezone ja mislim da cete stici do TOP8 u Evrocelendz kupu.

Paks

pre 14 godina

Zvezdini kosarkasi su bruka Srbije! Zvezdas sam od kolevke tj 26 godina al ono je bruka nevidjena i posle zovu da dodjemo i bodrimo ovaj cipiripi tim! Ma nikad! Lepo mi da zatvorimo taj KK CZ i da usmerimo snagu u fudbal i rukomet. Zvezda ce da uzme titulu u basketu za jedno 40 do 50 godina a mozda ni tada. Kako smo smesni ha ha ha ha koji smo mi cirkus! Lale Gator, Trifa, Tejlor, Opanak i ostali cirkuzanti! Bjelice jedini kosarkasu bezi daleko sto dalje od tog cirkusa dok jos mozes da napredujes. ha ha ha kakva sprdnja ne znam od muke sta da radim! Ugledajte se malo na KK Partizan, Hemofarm pa i FMP.

Малер Вишеград

pre 14 godina

Мајк Тејлор:“Само је небо граница“

Лале Лукић:“Звезда дотакла дно дна“

Као што каже наш народ:“Ко високо лети,ниско пада,а титулу осваја следеће сезоне“.

Ако пажљивије посматрамо КК Црвена Звезда у последњих рецимо 10 година, можемо да уочимо да се свака њихова сезона састоји од 6 фаза:
Прва фаза почиње у јулу причама о тешкој материјалној ситуацији и фузионисању са ФМП-ом, Хемофармом или неким другим клубом.
Друга фаза је фаза еуфорије. Почиње у августу довођењем нових политичких и финансијских моћника, новог тренера и читавог низа играча. У тој фази сваки потписани Американац је Јордан, а сваки нови млади играч аутоматски постаје најталентованији у Европи. Тад се обично дефинишу циљеви, а то су 3 домаћа трофеја и ФИБА или УЛЕБ куп у наступајућој сезони и наравно освајање Евролиге у сезони после ње. Ова фаза траје све до краја октобра, односно до првог дербија и шамара отрежњења.
Тада наступа трећа фаза и сазнање да је Хаус бољи од Ричардсона, да Авоџоби не може да заустави Милојевића ни фаулом, да је Камингс плеј а Буркс баскеташ и да Пековић може да убаци у кош и лопту и Мишановића и Кикановића, све у пакету. После дербија уследе порази од ФМП-а, Хемофарма, Олимпије и сличних, а после Домжала или Загреба кривица почне да се сваљује на тренера.
Четврта фаза почиње бекством неког играча за Нову Годину и карактерише се губљењем домаћег купа и променљивим играма у ФИБА или УЛЕБ купу, уз понеку победу над великаном од пре 20 година или тимом који има чувено име али у фудбалу.
Пета фаза се поклапа са елиминацијама из ФИБА или УЛЕБ купа и Јадранске лиге, уз довођење дуго чеканог појачања које треба да донесе превагу и спаси сезону. Једини је проблем што то појачање нико није хтео широм света.
Шесту фазу представља домаће првенство у мају и јуну. Тада се навијачи потпаљују причама о куповини судија, гепековању и намештеном првенству, а свака утакмица у плејофу је инцидент. Ипак крајњи резултат свега овога је чишћење у 3 максимално 4 утакмице, што представља и крај шесте фазе а и целе сезоне.

После пораза од Нимбурка и лаганог прелаза из четврте у пету фазу,Звезда коначно прелази у 5 фазу,веома драгу навијачима Партизана,комплексашима који се јављају да прозивају због пораза,што навијачи Звезде никад не чине,поготово не после пораза од првака Европе.

Велики поздрав свим људима добре воље,поготово за Вас у студију и режији.Поздравља Вас Малер из Црно-Белог Вишеграда.

uragan013

pre 14 godina

Aj da se kladimo da ce vise grobara biti ovde nego na poslednju fudbalsku utakmicu partizana
(Koki, 9. mart 2010 22:01)

a ko je za da ti ne idu padezi

sasha

pre 14 godina

jel ovaj bjelica neće u Partizan (1 od 5 za 2 poena i 1 od 6 za tri poena). Neću ni ja (imam 53 godine i u osnovnoj skoli sam igrao za selekciju odeljenja)

Stanko NS

pre 14 godina

Meni je brukanja bilo dosta, ove tri utakmice su mi ogadile košarku za sva vremena. Ne želim da gledam da nas ponižavaju i u domaćoj ligi zato bi stvarno bilo najbolje da se ova priča završi, bar za neko vreme. Ne ide brate a ne može na silu, niti ima para niti ima volje, brukamo se redom (jadranska, kup, EC) šta još treba da počnu da nas dobijaju i Metalac i Borac iz Čačka u domaćoj. Neka hvala, bolje častan katanac na vreme pa možda se nekad i obnovi rad kad se budu stekli uslovi. Žao mi Stevića samo ali sa onakvim srcem i zalaganjem lako će naći uhlebljenje, ostali bi mogli da razmisle i o promeni profesije. Moje najveće razočarenje dva reprezenatativca i perspektive Kešelj i Bjelica, bez komentara.

Tejloru iskreno želim sve najgore u nastavku karijere jer je indijanac najveći ali i nije on kriv već budala koja ga je kupila.

Trifo idi i ti čoveče, možda ti i znaš ali te ne kapiraju igrači a iskreno mi se čini i da ne znaš mnogo, ajde putuj i ti ne brukajte više ime i dres.

Laku noć, kraj priče

Grobar-España

pre 14 godina

Nadam se da necu procitati slican naslov u vezi Partizana u cetvrtak.
I jedni i drugi smo imali prilicno "cistu situaciju" za prolaz,al' ne mozemo mi bez onog "naseg srpskog".
Nije fora da obezbedis prolaz dva kola pre kraja,nego da ga "juris" u poslednjoj utakmici i da po mogucnosti ispadnes.
Znam ja da je i postignuto uspeh ali i jedni i drugi su igrali kuci za prolaz dalje,i jedni i drugi protiv "vec otpisanih" protivnika,i jedni i drugi od gotovog veresija.
NEMA VEZE VAZNO JE DA SE NASLADJUJEMO DA JE KOMSIJI CRKLA KRAVA.
Tako se sve to lakse podnosi.

Paks

pre 14 godina

Zvezdini kosarkasi su bruka Srbije! Zvezdas sam od kolevke tj 26 godina al ono je bruka nevidjena i posle zovu da dodjemo i bodrimo ovaj cipiripi tim! Ma nikad! Lepo mi da zatvorimo taj KK CZ i da usmerimo snagu u fudbal i rukomet. Zvezda ce da uzme titulu u basketu za jedno 40 do 50 godina a mozda ni tada. Kako smo smesni ha ha ha ha koji smo mi cirkus! Lale Gator, Trifa, Tejlor, Opanak i ostali cirkuzanti! Bjelice jedini kosarkasu bezi daleko sto dalje od tog cirkusa dok jos mozes da napredujes. ha ha ha kakva sprdnja ne znam od muke sta da radim! Ugledajte se malo na KK Partizan, Hemofarm pa i FMP.

Lilijana Ronketi

pre 14 godina

Kako ono bese? ,,Grand Kanarija dobila Barsu , Zvezda razbila Grand Kanariju ... ? Ja se izvinjavam koji je bese bio zakljucak? Zvezda bi dobila koga?

Pa vi niste ni za moj kup!!!!

srcem svim

pre 14 godina

Treba ovo i uspeti, u ovakvom takmicenju imati tri poraza. Ajde sad svi zvezdasi kod MC Donald(s)a na 24/7. Srecno u Kupu skupstine stanara.

Loznica je cela crno bela

pre 14 godina

Pa zar ovo nije neka greska, kako "osvajac" Evro kupa moze da ispadne u Top16. Mogli ste da stavite neki prikladniji naslov nego zavrsena evro prica ja ne znam ni kad je pocela.

Neuporedivi

pre 14 godina

Ako je barsa tukla kanarince sa 723 razlike, a komsinica kanarince sa 956 razlike onda sledi da bi nimbgrguz tukao barsu sa 102000 razlike i to u pioniru pred 2000000 fanatika...
Navijači su ogledalo kluba...
Kakvi ste navijači takvi ste i na terenu...
PUNI SEBE BEZ IKAKVOG POKRIĆA...

Milan

pre 14 godina

Koliko smo mi jadan narod... STRAŠNO!!!
Mada redovno čitam sportske vesti na b92.net, nisam do sada ostavljao komentare na bilo koju sportsku temu. Pokušavao sam da se suzdržim, da prećutim to što mislim...
Da glupost nema meru, to je dokazano milion i vise puta, baš u komentarima na ovom sajtu. Zavist, nepoštovanje tuđih uspeha, radovanje tuđem neuspehu, potcenjivanje svega onog što oddudara od boje "MOG" tima...
Opet STRAŠNO...
Ja jesam navijač jednog našeg "velikog" tima, ali uvek, UVEK, navijam za jedan naš drugi "veliki" tim kada igra protiv nekog stranog tima. Protiv svakog tima u Srbiji mu želim poraz, ali protiv svakog drugog tima sam navijač kao da mi je taj klub na srcu.
Zato mislim da treba da smo svi takvi!!!
Daliko smo mi od najvećih evropskih liga u fudbalu, košarci ili nekom drugom sportu, mala smo mi država, zato, NAVIJAJMO za SRBIJU, navijajmo za naše timove!
SRBIJA na prvom mestu!!!
Zato BRAĆO SRBI i SESTRE SRPKINJE, "klub" u srcu, "SRBIJA" na prvom mestu!!!
UVEK i ZAUVEK!!!

prof. dr No

pre 14 godina

Crnju tragediju od ovoga, ni Čehov ne bi umeo da napiše...
Klub je, jednostavno, zreo za gašenje. Dosta je bilo lažnih obećenja i iluzija!

eusebio

pre 14 godina

“…šta još treba da počnu da nas dobijaju i Metalac i Borac iz Čačka u domaćoj. …”
Laku noć, kraj priče
(Stanko NS, 9. mart 2010 22:21)

Ne misliš valjda ozbiljno da je ovakva Zvezda bolja od čačanskog Borca?

zoki

pre 14 godina

I treba da nas grobari sad prozivaju,posle Javora ste navalili na njih ko da su pukli pet nula i to od nas,i nije mi jasno zasto se ponasamo tako...bilo bi lepo da mi njih pobedimo,pa u redu prozivka,ali da se radujemo njihovim porazima od Javora je jako nisko,pa cak i za 15-godisnjake...jer ne treba zaboraviti da su oni aktuelni prvaci i u fudbalu i u basketu,u tom istom fudbalu u kom se mnogo hvalimo smo izgubili od tih istih grobara sa igracem vise,i za to treba imati postovanje,a covek kad pogleda ove komentare mislio bi da smo u najmanju ruku sampioni sveta u svim sportovima.

Jesus

pre 14 godina

Ma ajde...Znao sam!!!Sta da se nerviram bzvze.Mada ne kapiram kako su uspeli to da urade.Za to je potreban talenat, da razbijes prve 3 tekme a onda puknes sledece 3...Talenat!!!

dule

pre 14 godina

Covece, uvek sam bio jedan od onih navijaca koji bodre sve domace klubove u evro-takmicenjima (dobro, Partizan ponajvise ;)). Ove godine me je Zvezda tako prijatno iznenadila kidajuci po Evrokupu, a onda... mrak.

Nije mi zao da kazem da je KK Crvena Zvezda najvece razocarenje dosadasnje 2010...

Srecno u buducnosti...

dexter

pre 14 godina

ko ce kome ako nece svoj svome.....eto vam sad opravdani razlog sto nosite ime Delije....izdali ste Partizan za EL.sad vam se to vratilo.DUPLO

sekula

pre 14 godina

Aj da se kladimo da ce vise grobara biti ovde nego na poslednju fudbalsku utakmicu partizana
(Koki, 9. mart 2010 22:01)

Lepi nasa srpska jeziko

Boki

pre 14 godina

Meni sad nista nije jasno?! Zvezda pobedila Gran Kanariju sa 30 razlike, Gran Kanarija dobila Barselonu...Zvezda dobila Partizan koji je dobio Pao i Olympiakos....sad Zvezda pukla od Gran Kanarije a Partizan dobio Barselonu...a sa druge strane Pao dobio Olympiakos i Partizan?! E sad.....ako bi ovo citao navijac Zvezde koji je pre par nedelja objasnjavao kako se nametnulo koji je najbolji tim u Evropi ove godine, voleo bih da mi objasni ovo?
Unapred zahvalan

vlado

pre 14 godina

Lijepo sam ja govorio 2 fixa

G. Canaria H1
PAO H1

Dok su drugi pametovali ja sam ovo odigrao a sad malo da se okrenem na stvari koje nemaju veze sa kladionicom. Da pomenem tu veliku igracinu od Nemanje Bjelice koji nece u Partizan nikako tj. ne moze mu biti da igra za Partizan. Lako je igrati protiv Heliosa i njima slicnim.Evo njegove statistike:
33:29 minuta u igri; za 1 2/2; za 2 1/5; za 3 1/6; skokovi 2+1; 2 ukradene i 5 izgubljenih lopti.... sve u svemu indeks korisnosti 0 (NULA). Da li je to taj veliki talenat i potencijal? Kako da ne, propade kao i mnogi veci talenti prije njega.

gordan

pre 14 godina

potpuno u skladu sa ocekivanjima i kvalitetom, Zvezda je sramotno zavrsila svoju "evropsku avanturu" (koliko juce se pricalo kako ce osvojiti ovaj kup i tako u njemu ucestvovati i sledece godine, i pored toga sto se u Jadranskoj ligi bori za opstanak, koga se spasila samo zato sto se liga ne smanjuje). Sta da covek kaze na ovaj i sve rezultate u proteklih nekoliko meseci, a narocito od kada je dosao "najperspektivniji mladi trener u Evropi" Trifunovic (kome ni jedan klub u Evropi nije pozurio da da posao kada je ostao bez njega zbog raspada kluba u kome je do tada radio)? Mozda ovo i ne bi bilo lose kada bi sada neko mogao da otera SVE iz uprave, na celu sa Trifunovicem (za koga je i Aca Petrovic svetski trener), oba stranca, a narocito Tejlora, videti ko ostaje u timu i sledce godine i njima dati sansu da igraju do kraja, ne bi li bar nesto naucili, mada ni za kosarkaski klub ni za celo sportsko drustvo nema boljih dana dok god se ne nadju pare (kroz privatizaciju ili na neki drugi nacin). Uostalom, sportsko drustvo u kome je jedan (istina veoma simpatican decko) Bjelica najbolji sportista, a koji ima prosek od 6-7 koseva po utakmici, zaista ne moze bolje.

poraz ko poraz nego mora li opet debakl?

pre 14 godina

Ma nema veze,osvojicete Evrokup i igracete Evroligu sl.godine...
Pa veci je uspeh osvojiti Evrokup nego biti u 16 (ili sto bi fabregas reko biti 16) u Evroligi.

I jel osvojiste Evrokup?

SJ_81

pre 14 godina

Nevidjena kradja kako zapisnickog stola tako i sudija. Njihovi poeni izdaleka su racunati po 3 poena, a nasi sa linije za bacanja po jedan poen, a na sve to sudije uopste nisu reagovale. I povrh svega sudije nisu svirale 19 ociglednih namenih faulova i 12 tehnicke klupi domacina.Sve mi ovo lici na jednu veliku namestaljku.

dulepan

pre 14 godina

Navijac sam Partizana...Ali sta da se radi,zvezda je ispala,na zalost Srpske kosarke...Ali ovo je samo dokaz,sedim i citam komentare,toliko grobarskih,da je to strasno...Isto tako i kada je Partizan izgubio od PAO...Oni su bili tu i smejali se,ali ja nisam znao zbog cega??Partizanu koji je igra sa prvakom evrope..A zvezda igra sa nekima tamo i gubi...a oni nam se smeju...E to je smesno i zalosno..tuga...xaxaxaxaxaxaxa

NAVIJAČ iz SLOVENIJE

pre 14 godina

Zvezda ima bolju kos razliku od Niburka, i to za 13 poena!! U cemu je fora?!
(Maajde, 9. mart 2010 22:21)
vi ste pobedili Čehe za 5.razlike a izgubili ste za -18. e tu je "fora" jer se gleda međusubni susreti

pirke

pre 14 godina

http://www.youtube.com/watch?v=TX3UqY8KZpU

Kako gotova evroprica, pa sad se okrecu Marusiju, Barseloni, i ostalim protivnicima Partizana.

bice bolje sledece decenije

pre 14 godina

zvezdina evroprica nastavice se SLEDECE DECENIJE! Kazem decenije, posto sledece sezone ne moze jer cete igrati trecerazredno takmicenje eurochallenge cup. Opusteno, to vam je poklon za 8. mart sa zakasnjenjem.

sinisa

pre 14 godina

Stevic bio najbolji..pa onda nije tesko izgubiti od bilo koga..odricem se definitivno KK C.ZVEZDA...Dosta je gubljenja zivaca,,ma..ne znam sta napisati..

FRATRIA

pre 14 godina

Ja ne pratim KK Crvena Zvezda evo godinu dana i mogu reci da mi je zivot lepsi.Samo se sekiram i na kraju izgube posle vodjstva od 20 koseva razlike i slicno.Pratim fudbalere koji gotovo izvesno osvajaju titulu.

dalibor

pre 14 godina

... ma daj, stvarno ... ostaje vam da probate SLEDECE SEZONE. Glavu gore komsinice! Uostalom dolazi vam oni mocni cesi u NLB pa se lepo osvetite!

Boban80

pre 14 godina

Nerealno je bilo očekivati pobedu u poslednjem kolu. Nakon svega što se izdešavalo skor 3-3 za ovakvu Zvezdu je uspeh. Sada treba stati, staviti prst na čelo i razmisliti koliko dobrog donose priče "Osvojamo evrokup, prvenstvo, itd"...
Čestitke FMP-u, a moj Partizan se uskoro i ponovo pridružuje Osmorici! Pozdrav svima

~ S M K ~

pre 14 godina

Pa dobro,nije lose,niste pukli vise od 35 razlike. Bilo je samo 24 razlike za Kanariju. Znas kako se kaze za Vas slucaj - vise srece sledece sezone. I da,puko sam tiket zbog vas :). I da,sledece sezone ja mislim da cete stici do TOP8 u Evrocelendz kupu.

djomla

pre 14 godina

E, sad sam se cuo sa Trifketom, kaze da ostaju u Spaniji, samo u Barseloni, idu da gledaju basket, pa mozda svi redom nesto nauce :)))
A Bjelice, cuti, ne lupaj po novinama, ne przi se covece...proci ces kao Tadija koji samo zbog svojih glupih izjava nije mogao u Partizan...mada...sa ovako fantasticnim igrama nisi ni za KK SS...
Komsinice, srecan 8. mart :)))

ne sam SafeteV84

pre 14 godina

Zvezda ima bolju kos razliku od Niburka, i to za 13 poena!! U cemu je fora?!
(Maajde, 9. mart 2010 22:21)
U proslom kolu su nas dobili sa vecom razlikom nego mi njih, medjusobna kos-razlika se gleda,. u tome je fora

grobar nis

pre 14 godina

Od 80 komentara 70 franjevackih a ostalih 10 isto samo kao potpisali se u ime navijaca C.Z.? a prizemljenje im stize vrlo brzo. To sto ce Barsa uskoro da uradi bice u domenu "ne preporucuje se ispod 18".
Zao mi je sto ce tako biti, to je poraz domace kosarke, ali za ove napaljene jedva cekam samo da se prizemlje.
(Vladan, 9. mart 2010 23:17)

Ma da li ti uporedjujes utakmice sa Barsom i one sa Gran Kanarijom i Nimrukom?? Pa da izgubimo 100 razlike manja ce bruka biti nego ova zadnja dva poraza.
Patizan je vec napravio ogroman uspeh, i da ispadnu niko im to nece zameriti.

Tony9

pre 14 godina

Necu da budem ironican jer ce verovatno i Partizan da zadesi ista sudbina,Barsa ce da nas dobije a Marusi ce pobediti PAO ali Partizan je vec ostvario veliki uspeh tako da ni ispadanje nece to da umanji.Ali zvezda,....stvarno dno!!

Ne mogu da zamislim sta bi bilo da su izgurali onu pricu sa B.Stankovicem,Radovanovicem i Pesicem oko titule i ulaska u EL a malo im je falilo.. Zamislite njihovu utakmicu sa Barcom?!
P.S.Hvala ti Boze sto si me po rodjenju pravilno usmerio.

srkis13

pre 14 godina

Meni je brukanja bilo dosta, ove tri utakmice su mi ogadile košarku za sva vremena. Ne želim da gledam da nas ponižavaju i u domaćoj ligi zato bi stvarno bilo najbolje da se ova priča završi, bar za neko vreme. Ne ide brate a ne može na silu, niti ima para niti ima volje, brukamo se redom (jadranska, kup, EC) šta još treba da počnu da nas dobijaju i Metalac i Borac iz Čačka u domaćoj. Neka hvala, bolje častan katanac na vreme pa možda se nekad i obnovi rad kad se budu stekli uslovi. Žao mi Stevića samo ali sa onakvim srcem i zalaganjem lako će naći uhlebljenje, ostali bi mogli da razmisle i o promeni profesije. Moje najveće razočarenje dva reprezenatativca i perspektive Kešelj i Bjelica, bez komentara.

Tejloru iskreno želim sve najgore u nastavku karijere jer je indijanac najveći ali i nije on kriv već budala koja ga je kupila.

Trifo idi i ti čoveče, možda ti i znaš ali te ne kapiraju igrači a iskreno mi se čini i da ne znaš mnogo, ajde putuj i ti ne brukajte više ime i dres.

Laku noć, kraj priče
(Stanko NS, 9. mart 2010 22:21)




Pre svega kao veliki Grobar i ljubitelj kosarke.
Ovekle ljude najvise cenim u zivotu.
Iskrenost pre svega,mozda malo preterano za katanac ali mozda i ne.
Ima igrace koji mogu da iggraju ali nema ko da ih naporavi da budi takvi.
Pa da li mi stvarno mislite da je Trifunovic bolji trener od Pertovica.
Pa ne bi ga Duda sigurno slucajno zvao da mu bude pomocnik,a svi dobro znamo sta je Duda u svetu kosarke.
Opet ponavljam veliki Grobar ali volim kosarku najvise na svetu,ali utakmica protiv Nimurga je nesto najgore sto sam video u mome zovotu.
Veruj te mi da sam gledao prve 2/4 i da sam izasao iz sobe,jel tako nesto nisam mogao da gledam.
Ja mislim da su se ljudi pokupili na ulici da bi mnogo kvalitenija utakmica bila.


veliki pozdrav svim ljubiteljima prave kosarke,ne bitno za koga navijaju!

djomla

pre 14 godina

I kakav vam je ovo naslov uostalom??? Kakva Evro prica - kup Lilijane Ronketi? Kakva bre EVRO prica, uozbiljite se...Hocete tako i sledece sezone, u Evrocelendz kupu da ih forsirate???

Keyser Söze

pre 14 godina

Ovim isfrustriranim navijačima malog kluba sa malog kalemegdana koji prete kako će nas Barsa razbiti u četvrtak jedna poruka - od budućeg šampiona Evrope nije sramota izgubiti ali od Ninburga, Turk Telekoma i Gran Kanarije JESTE!!! Navijajte za Marusi u četvrtak, ionako će vam eventualno ispadanje Partizana iz evrolige biti ubedljivo najveći uspeh ove sezone!!!

aleksandar

pre 14 godina

cika dacin kup je veliki zalogaj ajde sad rasformiraj te se pa da vas nema da nepostoji te i gurovic zajedno sa klubom kk zvezda

Marko

pre 14 godina

I gde vam je sad Bjelica??? Pricate za njega kao dan je Bog, jos ste pricali kako Dule hoce njega u timu, xaxaxa! Stvarno smesno! Znate sta je Veseli za njega...? Smesni ste... " LIJTE KISE HLADNE VODE ZVEZDA ODE ZVEWZDA ODE..." xuxuxuxuxuxu

milos

pre 14 godina

Ja sam jedan od onih Partizanovih "komleksasa",kako nas zovu navijaci zvezde,koji se javljaju posle svakog zvezdinog poraza ali ovoga puta mi je stvarno neprijatno da bilo sta kazem,...

Alo,ljudi sta radite to? Mi smo zemlja kosarke,brukajte se ali ovoliko ne smete... Nije sto ste izgubili nego ne treba da vam se da da igrate bilo koje medjunarodno takmicenje ako cete tako da se zalazete.Pa i mi nemamo para ali igramo za ugled kluba,igraca,reprezentacije,zemlje,..CcC bruka!!
A zasto je bruka izgubiti od spanskog prvoligasa????
KOMPLEKSASU!!!!

mire

pre 14 godina

Veliki zvezdasi se odricu KKCZ, Postoji jedna recenica koja mnogo toga otkriva ,a to je Partizan se Voli!!!E tu je razlika izmedju zvezdasa i partizanovaca,to je i razlog zasto kvantitet ne moze da dobije kvalitet!

Rubiroza

pre 14 godina

Realno, nemate tim za vece domete.Ko igra ima pravo da se nada.Iskreno, pa vi i ne igrate nesto.Bice bolje sledece sezone.Ili one tamo. Jedne. Nekad.

shone

pre 14 godina

KO JE OCEKIVAO DA IH DOBIJEMO, NIJE PRI ZDRAVOJ PAMETI, JA SAM SE SAMO NADAO DA SE NE OBRUKAMO JAKO A ETO... E SAD ZAMOLIO LJUDE KOJI IMAJU VEZE SA KK CZ DA NE UCINE ONO STO SE DESAVALO PRETHODNIH 10 GODINA, MISLIM DA REMONT CELOG KLUBA, NEGO DA ZADRZE STO VISE I POKUSAJU NAREDNIH PAR GODINA DA STABILIZUJU KLUB. NAVIJACI IZ PIONIRA KOJI UZVIKUJU LALETU DA ODE NISU MI JASNI...PA COVEK NIJE NI DOSAO, STA OCEKUJETE DA ZA 2 NEDELJE POPRAVI ONO STO JE UNISTAVANO 10 GODINA...MA AJDE MOLIM VAS...TRIFA JE PERSPEKTIVAN TRENER I BILO BI DOBRO I NJEGA AKO BI MOGLI ZADRZATI UZ NARAVNO KOSTUR TIMA...PEACE

Goranpfc

pre 14 godina

Ja sam navijac Partizana,vec sam pisao o tome kako nas brukate,poredite Partizanov poraz protiv prvaka evrope sa vasim porazima od treceligaskih evropskih klubova ali to sad nema veze,nisam zbog toga ovde.
Meni nije jasno kako vi ne vidite jednu tako ociglednu stvar,nije sve u parama,makar kad se radi o nasoj kosarci.
Partizan realno nema para ali ima strucne ljude koji vode klub,partizan je postao ime,mozda najbolja odskocna daska u evropi,zbog toga igraci i dolaze u partizan a ne zbog para.
Nemamo pare ali radimo strucno i jedino gospodin Vujosevic odredjuje ko i kad igra,on je taj koji pravi ekipu.

A sad vi,kod vas je situacija obrnuta,vi ste realno gledano klub ispod proseka,verujte mi da nista nisam srecniji posle pobede protiv vas ili protiv masinca,vi zauzimate ne znam ni ja koje mesto deseto ili koje vec,vi ste klub u rasulu,svako ko dodje na pocetku sezone i donese 50.000e moze da odredjuje ko ce igrati utakmicu,moze da smenjuje trenera,clanove uprave,moze sta hoce.PRODAJETE SE ZA MALE PARE,ZATO VAM I JESTE TAKO KAKO JESTE,NIKAKO.

U Partizanu nema para ali makar razmisljamo svojim glavama.

Vladan

pre 14 godina

Od 80 komentara 70 franjevackih a ostalih 10 isto samo kao potpisali se u ime navijaca C.Z.? a prizemljenje im stize vrlo brzo. To sto ce Barsa uskoro da uradi bice u domenu "ne preporucuje se ispod 18".
Zao mi je sto ce tako biti, to je poraz domace kosarke, ali za ove napaljene jedva cekam samo da se prizemlje.

B@KL@V@

pre 14 godina

Zvezda ima bolju kos razliku od Niburka, i to za 13 poena!! U cemu je fora?!

fora je u tome jer si zvezdas i nikada neces da ukapiras! :p imate losiji medjusobni skor,tj. oni su vas pobedili sa vecom razlikom nego vi njih!!!

ja

pre 14 godina

Aj da se kladimo da ce vise grobara biti ovde nego na poslednju fudbalsku utakmicu partizana
(Koki, 9. mart 2010 22:01)

Nisam bas siguran da cemo ostaviti vise od 5000 komentara jer nas je toliko bilo protiv Javora

nikola bg

pre 14 godina

Od 80 komentara 70 franjevackih a ostalih 10 isto samo kao potpisali se u ime navijaca C.Z.? a prizemljenje im stize vrlo brzo. To sto ce Barsa uskoro da uradi bice u domenu "ne preporucuje se ispod 18".
Zao mi je sto ce tako biti, to je poraz domace kosarke, ali za ove napaljene jedva cekam samo da se prizemlje.
(Vladan, 9. mart 2010 23:17)

Za neke je SAN igrati protiv Barse...a za neke borba za prvo mesto i ulazak u TOP 8!!!
PARTIZAN JE VELIK !!!

Nikola

pre 14 godina

ne vredi nista sve dok se u strucnom stabu svaka tri meseca menja samo trener a pozadinci ostaju isti godinama, decenijama.......
Zao mi je Zvezde.....pomalo.....

B@KL@V@

pre 14 godina

Aj da se kladimo da ce vise grobara biti ovde nego na poslednju fudbalsku utakmicu partizana
(Koki, 9. mart 2010 22:01)

a ko je za da ti ne idu padezi
(uragan013, 9. mart 2010 22:43)

JA SAM ZA!!!

new folder

pre 14 godina

Trenutno je u toku glasanje na sajtu euroleague.net za najboljeg igraca decenije. Glasajte, kolege internet navijaci, za nase kosarkase, jer su se Litvanci izgleda organizovali i ozbiljno ugrozavaju Bodirogi prvo mesto.
Glasanje se zavrsava, cini mi se u cetvrtak, tako da je svaki glas bitan.
Bila bi velika nepravda da Bodiroga ne bude prvi.

KLEO

pre 14 godina

od 121 komentara,120 su grobari napisali...kompleksi...shta ces(=pozdravio vas JAVOR!
(Veljko, 10. mart 2010 02:07)

Ja sam Vas licno pozdravio

niigor

pre 14 godina

iako sam navijac Partizana, zaista mi zao kad vidim kako Zvezda bruka Srbiju (mislim da je prava rec)... dok reprezentacija i Partizan prave podvige kojima se citava Evropa divi (a funkionisu u slicnim uslovima kao i Zezda!), oni su dotakli dno...
mislim da sada treba da se stide svi koji su ziveli u zabludi o kvalitetu da mogu da igraju Evroligu, i lobirali protiv interesa srpske kosarke u Evroligi i onih koji tu godinama ostvaruju neverovatne rezultete!

roman empire

pre 14 godina

Pa zar je neka velika mudrost da se savremena kosarka zasniva na cvrstoj odbrani i rotaciji kosarkasa kako bi se odrzao visok ritam i tempo utakmice.U zvezdinoj igri nista ne shtima i velika je greska dosadasnjih trenera crveno-belih posle Karija sto nisu uspeli da stvore ni igru,ni pobednicki mentalitet kod kosarkasha sa Malog Kalemegdana.Nesto ne stima i sve se mora iz osnova menjati.Ovo je sezona za zaborav.

voja

pre 14 godina

a lepo sam rekao pre par dana da ce biti +30 za Gran Canariu...bio sam blizu...i hvala svima na 180tak nepreporuka :)...jos mnogo ce vremena proci dok se nas"pobednicki"mentalitet ne promeni, ljudi ovo je sport i trener ispred svih treba da je realan i da prizna da nesto nevalja, umesto toga izjave poput onih da zvezda ima sanse samo govore kakav je to trener i karakter, a ljudi koji nemogu pogledati istini u oci sad su razocarani, ja nisam nimalo, jer treba stati i pogledati cinjenice a to je da je i ovo dobar uspeh za nasu zvezdu.
Pozdrav svim navijacima, bice bolje, sve je ovo samo sport...utakmice se gube i dobijaju...idemo dalje

Shvaba

pre 14 godina

(Milan, 10. mart 2010 04:30)

Postovani Milane, dok sam citao vas kometar sam klimao glavom i mislim sam da ste podpuno u pravu. Ali sada tu ipak postoji jedno veliko ALI.
Ja sam navijac Partizana, nazivam sebe Grobarom. A kao navijac Partizana sam 98 godine sa mojim prijateljima zvezdasima bio na Marakani i iz svom silom sam navijao za Zvezdu. Protiv Kijeva sam se tresao kao prut od nervoze i toliko mi je bilo krivo kada je Zvezda ispala. E ali kako su prolazile godine gubio se taj osecaj prema srpskim timovima. Ustvari ne prema srpskim timovima nego samo prema zvezdi. Uvek cu navijati za Vojvodinu, FMP, Hemofarm, Radnicki u svim sportovima ali nikada vise za Zvezdu. A za to su iskljucivo krivi navijaci tog najsrBskijeg Brenda.
Kako su godine prolazile sve cesce sam morao da citam komentare tih samoproklamovanih Velesrba kako navijaju protiv nas bez obzira protiv koga igrali. Shvabe, Hrvati, Grci....
Najgore mi je bilo kada sam citao kako navijaju za Fenerbahce a ja si mislim pa nemozes bre da navijas za Turke. Alo bre TURKE, gde ce ti dusa??? Ali dokazali su mi da im je mrznja prema Partizanu visestruko veca nego to Srpstvo u koje se uvek busaju. Ubedjen sam da navijali cak i za Pristinu ako bi se Partizan sastao sa njima na medjunarodnoj sceni.

Kako ja sada da navijam za nekoga a znam da me on mrzi?
I to ne samo navijaci nego i uprava. Kada pomislim da je cak jedan Dzaja jednom izjavio da uvek navija protiv Partizana pa cak i na medjunarodnim utakmicama jednostavno nemogu vise da im zelim uspeh.
Ne mogu i necu. Nikada vise!!!
I to ne zbog nekih kompleksa ili ljubomore kako neki vole da tvrde nego zato sto mi se njihovo ponasanje smucilo!

zzk

pre 14 godina

NE ! Necu prozivati zato sto situacija vise nije za zezanje cak sta vise,tuzna je!Zao mi je tih momaka zato sto je vecina korektna,nisu "kulturni" da pljuju sudije npr kao neki prethodnici u Zvezdi,Trifa isto korektan,uvek bio...Al me interesuje gde su sad SEKVOJA,LEPI FIKA,NJUSKA,NIKSICKO,STEFAN HN i ostali,koji ce pored svega doci u cetvrtak na vest(verovatno)o porazu Partizana i vredjati Duleta,igrace i navijace Partizana i pored svega sto je uradjeno??

veseli kanarinac

pre 14 godina

Aj da se kladimo da ce vise grobara biti ovde nego na poslednju fudbalsku utakmicu partizana
(Koki, 9. mart 2010 22:01)

Lepi nasa srpska jeziko
(sekula, 9. mart 2010 23:22)

Iako Partizan dominira zadnjih desetak godina u nasoj kosarci,njihovi navijaci se mnogo vise raduju nasim neuspesima nego titulama svojeg kluba.
Meni je sa druge strane mnogo bitnije da u fudbalu mi dominiramo i da ih sto cesce pobedjujemo jer fudbal je sport broj jedan u svetu,a grobari hteli o da priznaju ili ne uvek ce biti iza Zvezde i delija,sto se tice kosarke sa ljudima koji su vodili klub zadnjih godina dobro je sto i dalje postojimo
(AcA, 10. mart 2010 01:55)

OOOO Srbijo medju sljivama... Da li mozete biti toliko nekriticni pa da kazete da dominirate srpskim fudbalom??? dominirate mozda fudbalskim savezom pa u ime toga imate 6 penala dosudjenih na prvenstvenim utakmicama... da sam na vasem mestu sakrio bi se u rupu i nebi se oglasavao narednih nekoliko godina

DuleMiJeRekaoDaCemoDaPobedimoBarselonu

pre 14 godina

haahhahahaaha hahahaahah hahahhaahhahhahhaha.. dokle bre vise gani, dokle cete nas blamirati, jel ima kraja!?

Milanche

pre 14 godina

Toooooo, puni boraniju. A uprava neka i dalje torsi pare samo na pojacanja za tekucu sezonu. A gde vam je skola sabani jedni. Nemate skoro ni jednod igraca iz podmladka. Pa naravno da nemate, vec 10 god niko o tome ne vodi racuna. Bitno je da je Opaca isao na odmor u inostranstvo, bitno je ste dovodili kojekakva pojacanja na dva - tri dana. Bitno je da je vec 15 god onaj Ilic u upravi. Da se razumemo, ja navijam za Zvezdu ali vi ste bruka i sramota ove nacije. Unistili ste jedan od dva najveca kluba. Navijaci vam ne idu na utakmice. Pa naravno da ne idu!! Koga da gledaju, Stimca koji umesto da trenira letos, on se provodi decko, slika se za novine ispred dobrih kola. Tadija, indisponirani decko koji uvek hoce da resi utakmicu trojkom sa 8 metara, koji ne ume da preuzme i pokrije igraca u rotaciji (mozda i ume ali NECE), Vuka, decka koji prevede loptu, stane na metar od trojke i tapka je dok ne istrosi napad. Onaj amer, pa onaj je samo cirkus dobar...... Ma nema tome kraja. I sta sad na kraju??? Toliko ste unistili Zvezdu da sledece godine nece da igra Evropske utakmice. Ali moze jos i gore od toga. Za dve sezone ovakvim tempom, Zvezda nece da igra ni gumarsku ligu, pa onda ni nasu domacu. Uozbiljite se vec jednom i pocnite da radite. Da i se akcija odradila savrseno potrebno je da je na treningu uradite 20000 puta. A koliko ste vi gospodo igraci radili akcije?? Bruka i sramota...... Toliko

znaj da na ovome svetu ne postoji niko ko ce da spreci da sa juga se ori ,,Partizane volim te ja!,,

pre 14 godina

Ljudi manite se djavolja posla...
Bolje da doniramo na 2344, da nam se ne raspadne musterija...
Telefon u ruke...
Valjda ce sledece sezone da se isplate dugovi...

stormwatcher

pre 14 godina

Nisu mi jasni ovi "duboko moralni" navijači KKSS, kojima smetaju komentari Grobara. Pa vi ste PUTOVALI U ATINU da navijate protiv Partizana na utakmici na kojoj ne igra vaš tim, EJJ! Dno, nema dalje od toga. To je najsvežiji primer. I posle toga vi imate obraza da morališete?! Kakav nonsens.
Umesto da se uvučete u rupu vi se još, kao, brecate.
A u vezi sa porazom KKSS, ništa drugo se nije ni očekivalo.

kide kide

pre 14 godina

Ni Lucic, ni Covic, ni Ilic, ni Drakulic, ni Maljkovic, ni Opacic, ni ostali, vec samo ...Privatizacija, pricam to od 1990. dokle vise?

Miki

pre 14 godina

Alo grobari sta sete se okomili na Zvezdu.Gledajte u svoj tanjir.Zvezda ima svoje probleme koji se vas ne ticu.Losa selekcijaigraca ,igranje bez centra savakom je jasno da nista nije moglo da se ucini.Sto nekomentarisete hemofarm,FMP,Radnicki.Terajte vi vase 'Evropske" uspehe i budite osmi koji je "veliki evropski"uspeh.Da li vi znate daonaj koji je 4 na OI pada u zaborav i sada vec dve nedelje posle zavrsetka retko ko ili niko ne zna koj bio cetvrti naprimer u hokeju.Pustite nas da se borimo sa svojim problemima iz kojih cemo sigurno izaci, alikada Dule , Sasa odblokiraju svoje protivljenje o privatizaciji
(fabregas, 10. mart 2010 10:51)
Obozavam da citam postove ovog lika.
Iskidam se od smeha.
Covek je 100% nepismen.

Tony9

pre 14 godina

Ja sam jedan od onih Partizanovih "komleksasa",kako nas zovu navijaci zvezde,koji se javljaju posle svakog zvezdinog poraza ali ovoga puta mi je stvarno neprijatno da bilo sta kazem,...

Alo,ljudi sta radite to? Mi smo zemlja kosarke,brukajte se ali ovoliko ne smete... Nije sto ste izgubili nego ne treba da vam se da da igrate bilo koje medjunarodno takmicenje ako cete tako da se zalazete.Pa i mi nemamo para ali igramo za ugled kluba,igraca,reprezentacije,zemlje,..CcC bruka!!

grobar bg

pre 14 godina

kuku majko koji ste vi klub. odreknite se igranja u evropi jer vi nikada niste ni bili evropski klub! vi ste samo kanta koju mi izlupamo kada nam fali malo samopouzdanja pred mec u euroleague. a sta kaze bjelica, nece covek u partizan?! ma i da hoces, ne mozes! mada u sebi sigurno o tome mastas. da te trenira najbolji trener u evropi, da igras najjace takmicenje u evropi, da igras ravnopravno sa svima i pobedjujes najjace evropske klubove, da igras pred najboljim navijacima na svetu, i konacno da igras u jednom od najvecih i najpoznatijih evropskih klubova- PARTIZANU! svi vi to zelite, samo ne smete da priznate!

GROBAR UZICE

pre 14 godina

Joj je li to mozda evropska Zvezda, koja tuga od tima od koga vi gubite bruke jedne, nije mi jasno sta igra onaj Tejlor deckoje operisan od kosarke, Bjelica ocajan dao nekom Heliosu 29 poena i sad svi vau kakva igracina, ne postaje se igrac protiv sabanskih ekipa nego protiv jakih klubova npr.Partizana, ali dobro Evrocelendz je tu sledece sezone, zasto ne biste i to probali da padnete jos nize, jer ne zaboravite zbog vas smo izgubili jos godinu igranja u Evroligi ali posto ce Partizan dobiti A licencu nema veze sve vam se vraca,dace bog da jos dugo ovako igrate!!!

Neutron

pre 14 godina

Ma idi bre, ja sam zvezdas i jedino sto mogu da kazem je da je Zvezdin nastup u ovom kupu bio sramotan. Kao da sam gledao Jecu i Anu, eto, isto tako.Nema mi sta tu da se prepucavamo sa grobarima. Ispadnes glup, nebo-zemlja i to je to. Nego, smesna mi je ona Buducnost, svijetla Buducnost, zakucana tamo na dnu neke grupe ovog smesnog Evrocalendza. Joj koji su tek oni klosari. Jos im je to uspeh.

sledeca sezona je nasa!

pre 14 godina

neko pobjedjuje barselonu, a neko sluzi kao kanta za punjenje nimburku, gran kanariji, sirokom...ah, kako je samo taj zivot okrutan!
bice bolje, zna se i kad. pogledati potpis

Omni

pre 14 godina

Da li iko shvata koliko je buducnost Zvezde neizvesna? Ispadanjem iz Evrokupa kao i losim rezultatima u guma ligi igranje evrope sledece godine se mozda moze "dohvatiti" samo kroz ovo sto danas igra FMP.
To znaci da ce i ovaj jedan, dva igraca koje sada imamo, a da nesto valjaju, otici, a sta mislite koji ce to kvalitetni igraci doci u tim koji ce mozda igrati Evrocelendz kup?
Valjda je sad pravo vreme da se napravi rez, uvedu klinci iz juniorskog tima i krene sa radom na duze staze bez euforicnih najava o "sledecoj sezoni".

Kao obican navijac, ne preterano strucan, mislim da je najveci krivac za sve sto se desava Zvezdi bivsi gen. menadzer gdin Opacic. Koliko sam razumeo, poslednjih godinu ipo dana, on je bio taj koji je dovodio igrace, trenere, rasporedjivao pare gdina Vucicevica (sebi 5000e mesecno) i jos pride uradio sto i jednu dobru stvar u interesu srpske kosarke. Doduse, da ne gresim dusu, kosarkaska carsija bruji vec dugo da je on samo izvrsilac gdina Radovica, cika Bore i jos ponekih.

I za kraj. Gdin Pesic je bio trener jedne sezone i uzeo 200 ili 400 (nebitno) hiljada evra i otisao kada para vise nije bilo. Gdin Maljkovic je nesto (priznajem da ne znam sta) u klubu ali mu ni na kraj pameti nije bilo da se prhvati struke.
Izgleda da u Zvezdi svi "vole" Zvezdu samo do poslednjeg drzavnog (telekom, nis, parking servis, banke...) i privatnog (Vucicevic, Drakulic...) dinara.

eliot nos

pre 14 godina

Najgore mi je bilo kada sam citao kako navijaju za Fenerbahce a ja si mislim pa nemozes bre da navijas za Turke. Alo bre TURKE, gde ce ti dusa??? …
(Shvaba, 10. mart 2010 09:48)

Pa šta si drugo očekivao? Delije, u prevodu, znači ''turski konjanici''... Ko će kome ako ne svoj svome!!!

avetinja

pre 14 godina

Nebitno je sad ko pishe,dal partizanowac il zvezdash...wala obrukali ste se iskreno..Igrali ste protiw nekih niskobudzetnih ekipa i opet niste proshli dalje.. I zato was molim delije,shta god partizan uradi prekosutra,pa makar izgubio sa 100 razlike bolje da tjutite... Al ipak mislim da tje partizan shampion protji u sledetji krug..

zemunčanin

pre 14 godina

jel ovaj bjelica neće u Partizan (1 od 5 za 2 poena i 1 od 6 za tri poena). Neću ni ja (imam 53 godine i u osnovnoj skoli sam igrao za selekciju odeljenja)
(sasha, 9. mart 2010 22:21)

A jesi li još uvek u osnovnoj školi?

ja

pre 14 godina

1. Nije Kanarija uopste toliko kvalitetna ekipa koliko se misli. Pa sta su sad oni neki strah i trepet u evropi sto imaju dobar skor kod kuce. Moguce da ih bas sad stane sut i da izgube. I ode 50 evrica zbog nicega.
Pa vec ko hoce da se kladi sigurnije je Barsa sa hendikepom recimo preko 18 ili cak mozda 20. Tu ce biti sigurno preko 20 i sto bi neko sad bezveze rizikovao sa Kanarijom.

Ovo je napisao covjek koji se potpisuje sa "realno". Za Vas je realni ova ekipa G.Canarie strah i trepet, cak ste i dobro prosli, a ti igraj na Barsu koliko god hoces cak i preko 30 razlike da dobiju a ja znam ko nece.

kumaig

pre 14 godina

Na portalu sa desne strane u udarnoj vesti da je zvezda izgubila slika bebe a ispod slike tekst "i ja volim partizan" :) pozdrav za komsinicu

Next_season

pre 14 godina

Gran Canaria 2014 81-58 Sledeca Sezona!
E pa sad vidite Gran Canaria je pored imena kluba stavila godinu "te" sezone, mogli bi i vi tako.
npr. 22.2.2011. NLB liga: Nimburk 101-56 Crvena Zvezda 2048.

czbg

pre 14 godina

Ako je barsa tukla kanarince sa 723 razlike, a komsinica kanarince sa 956 razlike onda sledi da bi nimbgrguz tukao barsu sa 102000 razlike i to u pioniru pred 2000000 fanatika...
Navijači su ogledalo kluba...
Kakvi ste navijači takvi ste i na terenu...
PUNI SEBE BEZ IKAKVOG POKRIĆA...
(Neuporedivi, 9. mart 2010 22:55)

Grobari stvarno objašnjavaju sa navijanjem na fudbalu, rukometu, odbojci itd. U nedelju protiv Javora su umalo uspeli da obore spostveni rekord u poseti. Bilo vas je skoro, koliko i sada na ovoj vesti.
Čim počnete da završavate evroligu sa po 2 pobede u grupi, pioniri ima da zvrji prazan, isto onako kao što i armijski pašnjak zvrji...KAD NAM JE NAJTEŽE, NAS JE SVE VIŠE! DELIJE SU ZA VAS INSTITUCIJA!

Душан Делија

pre 14 godina

Читам ове коментаре и питам се... Па зар ови гробарчићи више прате Звездине кошаркашке утакмице од нас???
Стварно нисам знао да смо баш толико популарнији клуб.

Nenad

pre 14 godina

Problem zvezde je uprava kluba, koja stvara haos i kao da to radi namerno, ne mogu da shvatim toliko suludih poteza. Dok je bio Petrovic i igralo se nesto, sa Trifom katastrofa, otisao je daleko najbolji igrac Tadija, kvaliteti Bejlija su bar za klasu visi od kvaliteta Tejlora...i jos kada Trifa kaze da mu je Bakic kljucni igrac svaki komentar je suvisan.

lvzifer

pre 14 godina

Nadam se da necu procitati slican naslov u vezi Partizana u cetvrtak.
I jedni i drugi smo imali prilicno "cistu situaciju" za prolaz,al' ne mozemo mi bez onog "naseg srpskog".
Nije fora da obezbedis prolaz dva kola pre kraja,nego da ga "juris" u poslednjoj utakmici i da po mogucnosti ispadnes.
Znam ja da je i postignuto uspeh ali i jedni i drugi su igrali kuci za prolaz dalje,i jedni i drugi protiv "vec otpisanih" protivnika,i jedni i drugi od gotovog veresija.
NEMA VEZE VAZNO JE DA SE NASLADJUJEMO DA JE KOMSIJI CRKLA KRAVA.
Tako se sve to lakse podnosi.
(Grobar-España)

Gde si rodjace nas'o to da uporedjujes .. pa ne branimo mi titulu prvaka da tako rutinski privodimo grupnu fazu kraju .. niko nije ni ocekivao da cemo posle 4i kola biti nadomak prolaza u TOP8 (a realno niko na pocetku ni u TOP16) .. ako ti je "zicer" da dobijes PAO u Pioniru ti si decko nerealan .. Uprkos svemu momci zasluzuju sve pohvale i podrsku do kraja a kako ce biti ne zavisi samo od nas .. Ali mislim da Zeljko nece da dozvoli da 2x izgubi od Marusija i time nam uskrati prolaz dalje .. EvroKup je nesto skroz drugo ima svega par ekipa koje vrede .. pa je tako Luka Pavicevic prosao sa jednom "prosecnom" Albom ..

milos

pre 14 godina

Mozda Koki , decko, ne zna padeze ali je totalno u pravu da ce ovde biti vise Grobara nego na fudbalskoj prvoligaskoj utakmici Partizana...
Zvezda ce se nekako izvuci... To sam pricao i za fudbal, pa ste se smejali...Samo treba sve iz korena da se sasece...
ALI JEDNO JE BITNO :KOMPLEKSI SU NEIZLECIVI!Sto dokazuje i broj vasih komentara ovde...

čika velja

pre 14 godina

E MOJI LJUBITELJI KOŠARKE SA KOŠARKAŠKIH TERENA BEZ KOŠEVA, ima da vas prozivamo i kad vas ne bude!Pa šta ste očekivali,da vam aplaudiramo i da vas bodrimo da još brukate "košarkašku" Srbiju!? Nego, dozovite se pameti i manite se nas koji vas prozivamo. Imate vi mnogo većih problema, a oni vam se nalaze u upravi, shvatite to već jednom! ŽIVELI!

Dojčilo

pre 14 godina

Samo vi tog lošeg Bjelicu pustite pa ćete vidjeti šta že njegovo veličanstvo akademik Sveti Đuško Vujošević napraviti od njega!!Kaže mi neki dan kolega s posla :"Lako je vama vi imate Vujoševića" Ne zna da Bog sve vidi. Pa Duleta treba zaslužiti od Boga!!

psiholog

pre 14 godina

Ja ne pratim KK Crvena Zvezda evo godinu dana i mogu reci da mi je zivot lepsi.Samo se sekiram i na kraju izgube posle vodjstva od 20 koseva razlike i slicno.Pratim fudbalere koji gotovo izvesno osvajaju titulu.
(FRATRIA, 9. mart 2010 22:13)

Vi ste stvarno za analizu, ali kompletno svi!
Čuj njega, ne prati košarku samo fudbal, a ostavio komentar u temi KOŠARKA!

Dule, ja bih na tvom mestu ovde stao, uništio si ih definitivno!

REALAN

pre 14 godina

kako su smešni ovi zvezdaši:
kao kako se mi(GROBARI)javljamo,a šta kad se vi javljate na PARTIZANOVE VESTI onda je sve OK.,a?

p.s.zvezdašice osvoje KUP a dELIJA OSTAVI KOMENTAR:"LJULJAJ JAVORE?????
i pitam se ko koga POZIVA????

kataklinger

pre 14 godina

Koki, 9. mart 2010 22:01)

Ocigledno da pored gramatike imas i nekih drugih problema
(Džontra Volta, 9. mart 2010 22:39)

Boli, a? K'o prstom u oko.

pravi navijaci

pre 14 godina

Lako je sad biti pametan i pljuvati po igracima i treneru,a kad ste pobedjivali sa 30 razlike bilo vam lepo a sad vam oni nevaljaju.E moji vi treba biti pravi navijac pa biti uz klub i kad gubi,a ovi sto se kao zovu grobari i smeju se zvezdi nisu nikakvi navijaci.Valjda treba da se navija za nas klub kad se igra protiv stranih klubova a ne obrnuto.Zato nam je tako jer se radujemo kad komsiji crkne krava a ne kad se desi neki lep rezultat.Ovako ce isto biti i ako partizan ispadne iz evrolige. "PARTIZANOVAC"

Nikad teze

pre 14 godina

Posle ovoliko grobarskih komentara na ovu vest o stvarno tuznoj Zvezdi,iskreno se nadam da ce Grci namestiti,a Barsa dobiti sa pola kosa razlike

Nikola

pre 14 godina

Koliko PARA,toliko MUZIKE..!!!!Treba samo pogledati statistiku i videti koliko se igraca uopste upisalo u strelce i sve ce biti jasno..a pre koliko vremena su tog istog protivnika deklasirali sa 30 razlike!!!Toliko o zelji za igranjem!!Jadikovanja sada ne pomazu.RESENJE - DOVEDITE LJUDE KOJI ZNAJU DA VODE KLUB NA DUZE STAZE I SELEKTIRAJTE KONACNO IGRACE SA SRCEM.

Ne pobediti nije isto sto i izgubiti

pre 14 godina

Ja stvarno ne znam sta onaj Trifa radi na trenizima i utakmicama. Istina da neki igraci nisu u formi (Kikan, Stimac, Keselj, pa i Tejlor), ali ovo sto igra Zvezda poslednjih nedelja je totalno rasulo, igra bez ikakve koncepcije. Tejlor mu organizuje napad, a ima vise izgubljenih lopti nego asistencija po utakmici. Pa da je zasnovao igru na Videnovu, Stevicu, Bjelici, mozda Vuku i klincima sa klupe bolje bi bilo, kad ovako i laik vidi da ne ide. Ali ne, on uporno gura isti sistem koji proradi jednom u 6 utakmica, i to protiv autsajdera.
'Aj da nas je neko POBEDIO bilo bi jos OK, nego najgore je sto je Zvezda sve utakmice IZGUBILA.

мали ПАРТИЗАН

pre 14 godina

"Мали" клуб Врачар је у спорту који зовемо ватерполо освојио ВИШЕ титула од малог клуба црвена звезда! А сада ТИ почни са њакањем: Женски ватерполо. Ња, ња, ња... Али, чињенице су чињенице и не могу се избрисати. КРАЈ

vlado

pre 14 godina

Dvocifrena razlika u oba meca. Ne govorim ja o nekim ogromnim uplatama ali 50 eura za dobitak od 170 nije lose.

Bravo, genije. Ti ponudi ljudima tih 50€, možda i uplate. Onaj ko ima da baci neka stavi. Onaj ko ima, neće ih sigurno uvećavati u kladionici. Kladionica treba da bude zabava, na 50-100 dinara napraviš eventualni dobitak od 2000-3000, pa ako dođe dobro dođe. Kad se krene sa tim ciljem da se od kladionice vraćaju dugovi, od toga nema ništa i može samo da se ode u još veći minus. Samo me zanima šta bi za tebe bilo ogromna uplata kad 50€ to nije? Pošto to za tebe nije velika uplata, bolje idi u Firencu, obiđi grad, pogledaj utakmicu i uživaj, batali kladionicu.
(Zlatko, 9. mart 2010 11:31)

Genije, kao sto rekoh dvocifrena razlika. Ti to zoves bacanjem para a ja to nazivam poklonom od strane kladionica koji treba iskoristiti. Ne znam ko je pominjao dugove, ja sigurno nisam a sto se tice odlaska u Firencu to ti "genije" putuj sa 50 eura u jedan od najskupljih gradova u Evropi. Ja se ne igram sa novcem bilo to 1 euro ili 50 eura a ti se samo igraj....

ime

pre 14 godina

Aj da se kladimo da ce vise grobara biti ovde nego na poslednju fudbalsku utakmicu partizana
(Koki, 9. mart 2010 22:01)

Lepi nasa srpska jeziko
(sekula, 9. mart 2010 23:22)

Nije bitno kako je napisano, bitno je da je to tacno, a to je veoma zalosno.
Umesto da se radujete uspesima vaseg kluba, vi se sladite nasim neuspesima. Stvarno zalosno...

badzo

pre 14 godina

ako je ovaj tejlor da 30 poena niksima nda ja idem na draft sledece godine....alobre pa pogledajte samo navijace u grckoj jos gori su od nas u pepucavanju,toga ima svuda u svetu

fabregas

pre 14 godina

Alo grobari sta sete se okomili na Zvezdu.Gledajte u svoj tanjir.Zvezda ima svoje probleme koji se vas ne ticu.Losa selekcijaigraca ,igranje bez centra savakom je jasno da nista nije moglo da se ucini.Sto nekomentarisete hemofarm,FMP,Radnicki.Terajte vi vase 'Evropske" uspehe i budite osmi koji je "veliki evropski"uspeh.Da li vi znate daonaj koji je 4 na OI pada u zaborav i sada vec dve nedelje posle zavrsetka retko ko ili niko ne zna koj bio cetvrti naprimer u hokeju.Pustite nas da se borimo sa svojim problemima iz kojih cemo sigurno izaci, alikada Dule , Sasa odblokiraju svoje protivljenje o privatizaciji

lud & zbunjen

pre 14 godina

ponavljam predlog pa se vi i dalje cudite:
Da bi se spasao srpski sport podhitno drzava treba da zabrani rad 2 kluba i to:
FK Partizan i KK Crvena Zvezda!!!
Samo tako mogu da se naprave ozbiljni klubovi u ova dva sporta. U fudbalu bi se Zvezda mozda i vartila u Evropsku klasu a u kosarci bi Partizan bez frke igrao F4 svake godine!!! To bi bila prava promocija srpskog sporta a ne ovo brukanje svake godine!!! Lazno rivalstvo sluzi samo da se dokan svet zamajava, da se na ovakvim forumima lupetju gluposti i da se bande kriminalaca biju na stadionima i po halama. To nase rivalstvo je imalo smisla u onoj velikoj drzavi gde su postojali i drugi klubovi i centri sporta i moci a u ovoj sada maloj Srbijici nema vise nikakavog smisla. Dve bande se grabe oko plena a svi mali klubovi propadaju!!!

Nenad

pre 14 godina

Kakav strucnjak ovaj batko, "Bakic neophodan u rotaciji jer nemaju peticu"...komentar suvisan. Bakic igra dobru individualnu odbranu jer je prosao kroz partizanovu skolu, ali kod nas je bio najgori pa smo ga skartirali...a sto je kod vas najbolji, to ces ti batko odgonetnuti...kao strucnjak.

Nikopol

pre 14 godina

Zao mi je zvezde..
Ne znam shta se desilo. Neverovatan pad samopouzadnja, neshto drugo, ne razumem.. Kao da je KRK odmogao KKPu i KKSSi. Bez imalo sarkazma i provociranja, mogu samo da vam pozelim sve najbolje u Srpskoj Ligi(da budete iza nas u najboljem sluchaju) i u evro takmichenjima sledece sezone.

Nikopol

pre 14 godina

KO SE BRE SLADI VASHIM PORAZIMA?? Iznervirali su me prvo kad nisam nashao prenos. Onda dodjem s posla i imam shta da vidim.. zvezda ispada.
Nisam klinac pa da se smaram time da mrzim nekog/neshto. Prerastao sam to odavno. A ovo shto vam se deshava, nemam srca ni da podbodem nekog iz drushtva...

AcA

pre 14 godina

Aj da se kladimo da ce vise grobara biti ovde nego na poslednju fudbalsku utakmicu partizana
(Koki, 9. mart 2010 22:01)

Lepi nasa srpska jeziko
(sekula, 9. mart 2010 23:22)

Iako Partizan dominira zadnjih desetak godina u nasoj kosarci,njihovi navijaci se mnogo vise raduju nasim neuspesima nego titulama svojeg kluba.
Meni je sa druge strane mnogo bitnije da u fudbalu mi dominiramo i da ih sto cesce pobedjujemo jer fudbal je sport broj jedan u svetu,a grobari hteli o da priznaju ili ne uvek ce biti iza Zvezde i delija,sto se tice kosarke sa ljudima koji su vodili klub zadnjih godina dobro je sto i dalje postojimo

srbin

pre 14 godina

Poštovanje Milanu i ostalim koji misle kao on.Srbi pogledajte šta grci rade,panatenaikos igra protiv marusija bez najboljih PET igrača.Za svaki slučaj odabrali sudije u baseloni koi im odgovaraju.Da budu sigurni.Pao i marusi su protivnici u grčkom šapionatu,sada će pomoći jedni drugim,treba ju im bodovi.A mi?Mržnja,zloba,zavist radije bi pustili bilo koji strani klub nego naš.Bilo bi lepo da u evro kupovima u svim sportovima imamo sto više pretstavnika,zato moramo odtstraniti iz "uprae" u klubovima koji:vide zaveri protiv njih,koji mrze neki klub više nego što voli svoj!Odbacimo udbaško razmišljanje i ponašanje,SRBIJA na prvom mestu.

Batko

pre 14 godina

Pa Bakić i jeste ključni igrač jer u rotaciji bez klasične 5.ice, on je čovek koji vuče odbranu...ali šta to vredi pričati "stručnjacima" koji su koševe videli ispred zgrade, ubacili posle 10.og puta i na kraju postali "profesori" koji se razumeju u sve, pa svoje (ne)znanje prosipaju ovde na sajtu...e moj Nenade,nemaš ti blage vezez sa ovim sprotom, bolje pređi na boćanje

znaj da na ovome svetu ne postoji niko ko ce da spreci da sa juga se ori ,,Partizane volim te ja!,,

pre 14 godina

Košarkaši Crvene zvezde sa skorom 3-3 završavaju ovogodišnju epizodu u GLEDAJEvroligiGLEDAJ. Taj skor ima i češki Nimburk, ali zbog boljeg skora budući NLB ligaš ide dalje. Crveno-belima preostaje da se okrenu završnici regionalnog takmičenja i domaćoj ligi. Da nesreća bude veća, Majk Tejlor je prilikom jednog driblinga povredio koleno i "gruba" procena je da će odsustvovati bar mesec dana.

"Zaslužena pobede Gran Kanarije. Mi smo bili konkurentni samo u prvoj četvrtini, kada dobru odbranu nismo naplatili u napadu. Od povrede Tejlora i ulaska Mekdonalda situacija na terenu se promenila, izgubili smo pritisak na lopti koji smo do tada imali i energiju u odbrani. Moram da napomenem da je domaćin pogodio četiri trojke uz zvuk sirene i koš sa svoje polovine u poslednjoj sekundi prvog poluvremena, što je delimično uticalo na naše samopouzdanje", rekao je posle meča Aleksandar Trifunović.

Ekspedicija Crvene zvezde vraća se u Beograd u sredu, u kasnim večernjim satima.
Vi u evroligi???
Mozda sledece sezone

milos

pre 14 godina

lako je sada navijati za partizan kada je dobar i kada pobedjuje,kada je stanje u klubu stabilno sto se menadzmenta i scoutinga tice,a sta se desava kada gubi i kada ga gaze svi zivi??? Uprava napolje,zeko odlazi,bojkotovanje....To je nas problem,kada neko igra dobro sve je lepo i bajno a u suprotnom svi pljuju!!! treba biti veliki i u porazu!!! drago mi je sto ste dogurali daleko,jer pored rivaliteta na grobare i cigane ja navijam za SRBE i SRPSKU KOSARKU!!!!!

Crawley

pre 14 godina

Nevidjena kradja kako zapisnickog stola tako i sudija. Njihovi poeni izdaleka su racunati po 3 poena, a nasi sa linije za bacanja po jedan poen, a na sve to sudije uopste nisu reagovale. I povrh svega sudije nisu svirale 19 ociglednih namenih faulova i 12 tehnicke klupi domacina.Sve mi ovo lici na jednu veliku namestaljku.
(SJ_81, 9. mart 2010 23:23)

vi se vadite na sudije?! zar to nije duletova praksa? zar zbog toga ne prozivate nas?! 'oladite malo... meni je, zbog srpske kosharke, iskreno zhao shto ste ispali posle onakvog pochetka, ali neko je ovde napisao vec: bili ste puni sebe bez ikakvog pokrica. vidimo se sledece sezone...

Jole

pre 14 godina

Katastrofa...vec 10 godina se nadam tituli ali ove godine nemam cemu da se nadam...cak i oni koji su imali iole novaca su otisli iz uprave a za predsednika smo doveli trenera koji je bez dinara u dzepu i koji nedelju dana posle dolaska izjavljuje da je za zvezdu u takmicarskom smislu sezona gotova...posle takve izjave samo se budala (Trifa i Stimac) mogla nadati pobedi protiv Gran Kanarije...UJEDINITE SE SA FMP-om molim vas...UPRAVA NAPOLJE...COVIC I GUROVIC DA SE UHVATE POSLA I POCISTE GO..A!!!!!

mali radojica

pre 14 godina

Pustite komsinicu,ima ona svojih problema,ne mogu da se sastave,ne ynaju kako se yovu,yato ostavite komentarisanje njihovih utakmica,nema sta tu da se komentarise,oni ne znaju za uspeh zadnjih 100 god...a jedno pitanje za ove komsinice sto pricaju o kompleksima,sta vi radite sa komentarima kad igra partizan???jedva cekate da izgubimo i odma se svi gurate sa komentarima mada vas raumem,vi jedva cekate da partizan izgubi a to se retko desava a kad se desi eto vas da ostavljate komentare,a nama je ovo zezanje,jer dosadno bre vise da se komentarisu vasi porazi,ima ih i previse,ni vi ne znate koliko ste iod koga sve izgubili...prihvatite istinu,vi ste bivsi kosarkaski klub i nista vise.rezultati to govore ne ja...cekam vas u cetvrtak posle utakmice sa barsom koju cemo verovatno izgubiti i uprkos porazu plasirati se u 8 NAJBOLJIH EVROPSKIH EKIPA,cekam vase komentare

zorroo

pre 14 godina

Zvezda je bruka od Zvezde i treba da se ugasi . Zasto jedan ovako nizerazredni tim ta predstavlja Zvezdu u nekom sportu. Brukati nabolje navijace je vise postalo odvratno.KK Crvena Zvezda treba da se ugasi jer bruka sve Delije. Ovo pisem ,mada znam da vjerovatno ovi iz B92 ,poznavajuci njihovu politiku nece ni dati komentar jer dolazi iz Republike Srpske . Pozzz svim Zvezdasima

Неша Србин

pre 14 godina

Па зар су Кикан, Стевић, Бјелица центри!? Ја мислим да кад би ево сад неко Звезди поклонио 10 мил. евра, неко ко нам селектује играче прво би довео плеја а праву високу петицу не би ни довео. Потрошио би све паре на неке глупости! И тако већ годинама! Ја мислим да ту нису чиста посла и да неко ко је врло моћан у клубу ради против интереса клуба и то већ годинама уназад!!!

milos

pre 14 godina

Lijepo sam ja govorio 2 fixa

G. Canaria H1
PAO H1

Dok su drugi pametovali ja sam ovo odigrao a sad malo da se okrenem na stvari koje nemaju veze sa kladionicom. Da pomenem tu veliku igracinu od Nemanje Bjelice koji nece u Partizan nikako tj. ne moze mu biti da igra za Partizan. Lako je igrati protiv Heliosa i njima slicnim.Evo njegove statistike:
33:29 minuta u igri; za 1 2/2; za 2 1/5; za 3 1/6; skokovi 2+1; 2 ukradene i 5 izgubljenih lopti.... sve u svemu indeks korisnosti 0 (NULA). Da li je to taj veliki talenat i potencijal? Kako da ne, propade kao i mnogi veci talenti prije njega.
(vlado, 9. mart 2010 22:32)
Bas si pametan!
A sto ga je Duda vodio na EP i Calderon rekao da je to jedan od najperspektivnijih igraca danasnjice...
Ti si pametniji od objice..
Uhvario se pijan plota neke statistike na dve utakmice...
Moja boba o kosarci zna bolje od tebe...

Janko

pre 14 godina

Od danas prestajem da čitam komentare o fudbalu i košarci. Iako sam "partizanovac", loše se osećam kakd vidim ovoliku mržnju prema "Zvezdi", koja je igrala sa Špancima, a još lošije mi je bilo (pored razočarenja), kad sam čitao sva ona iživljavanja posle poraza mog tima od bivšeg prvaka Evrope. Da, "Željko" će dobiti Marusi, tu nema šta da se priča, i "Partizan" ide dalje, ali ide i sve jača mržnja i zato sam duboko razočaran u mnoge ljude moje nacije, koji seju mržnju na svakom koraku. Ako to radi mladi, zapitajmo se kuda ide ova zemlja?

Svarce Neger

pre 14 godina

Valjda ce i nas jedanput sunce ogrejati, barem kad je u pitanju ova lepa igra pod obrucima. Kako god, kakva je takva je, ipak nasa je.
I zato. Samo Zvezdu volim ja!

Mika NS

pre 14 godina

Nemaju kosarkasi Zvezde potrebno iskustvo ya Evrokup, kvalitet su pokayali da imaju,ali od 3-0 do'i do 3-3 na ovaj na;in je manjak iskustva.Tu Trifunovi' nije mogao puno da uradi...

bane

pre 14 godina

neki navijaci nikada nece shvatiti,ili nikada nisu ni bili pravi navijaci.ta podbadanja i sale na racun komsija su uvek postojala i mislim uvek treba da postoje.to ja radim sa svojim prijateljima kada god omiljeni tim dozivi neuspeh pocinju peckanja zavitlavanja pa bogami i prepirke ali sve je to u granicama normale.da nema zvezde ne bi bilo ni partizana i obrnuto.vec 30 i kusur godina pratim sport volim partizan,nerviram se kada gubiradujem se kada pobedi,ali na kraju krajeva svi smo mi velike patriote koje vole svoju zemlju.

Pedja

pre 14 godina

Ja sam Zvezdas ali je istina da je KK Crvena Zvezda obrukala slavno ime naseg sportskog drustva i Srbiju. Ova sezona nije losa nego je SRAMNA. Oterali smo Pesica pa smo zato i zasluzili ovo. Svi mrs iz Zvezde i privatizacija.

nikola

pre 14 godina

(fabregas, 10. mart 2010 10:51)

Mozda ce ljudi zaboraviti dokle smo tacno dogurali prethodnih i ove godine, ali ce zapamtiti da je Partizan jako dobar tim,koji pobedjuje najbogatije timove Evrope i koji par puta bio na pragu F4 ili tako nesto.Ako cemo posteno ja zaboravim i ko je bio prvi ili drugi,treci na nekom prvenstvu ,ali zapamtim da je neki tim dobar,nebitno sto nisam siguran da li je osvojio nesto,ispao u polufinalu,cetvrtfinalu...

A sto se ovog drugog tice, kamo srece da Danilovic i Dule imaju takvu moc da sprece privatizaciju u drzavi Srbiji.Gde bi Partizanu bio kraj...
Jedino znam da se mnogi sportski funkcioneri (izmedju ostalog i u zvezdi) nisu slozili sa takvim modelom privatizacije, ali naravno da svi jedva cekaju da do privatizacije dodje.

Vladan

pre 14 godina

Od 80 komentara 70 franjevackih a ostalih 10 isto samo kao potpisali se u ime navijaca C.Z.? a prizemljenje im stize vrlo brzo. To sto ce Barsa uskoro da uradi bice u domenu "ne preporucuje se ispod 18".
Zao mi je sto ce tako biti, to je poraz domace kosarke, ali za ove napaljene jedva cekam samo da se prizemlje.

Малер Вишеград

pre 14 godina

Мајк Тејлор:“Само је небо граница“

Лале Лукић:“Звезда дотакла дно дна“

Као што каже наш народ:“Ко високо лети,ниско пада,а титулу осваја следеће сезоне“.

Ако пажљивије посматрамо КК Црвена Звезда у последњих рецимо 10 година, можемо да уочимо да се свака њихова сезона састоји од 6 фаза:
Прва фаза почиње у јулу причама о тешкој материјалној ситуацији и фузионисању са ФМП-ом, Хемофармом или неким другим клубом.
Друга фаза је фаза еуфорије. Почиње у августу довођењем нових политичких и финансијских моћника, новог тренера и читавог низа играча. У тој фази сваки потписани Американац је Јордан, а сваки нови млади играч аутоматски постаје најталентованији у Европи. Тад се обично дефинишу циљеви, а то су 3 домаћа трофеја и ФИБА или УЛЕБ куп у наступајућој сезони и наравно освајање Евролиге у сезони после ње. Ова фаза траје све до краја октобра, односно до првог дербија и шамара отрежњења.
Тада наступа трећа фаза и сазнање да је Хаус бољи од Ричардсона, да Авоџоби не може да заустави Милојевића ни фаулом, да је Камингс плеј а Буркс баскеташ и да Пековић може да убаци у кош и лопту и Мишановића и Кикановића, све у пакету. После дербија уследе порази од ФМП-а, Хемофарма, Олимпије и сличних, а после Домжала или Загреба кривица почне да се сваљује на тренера.
Четврта фаза почиње бекством неког играча за Нову Годину и карактерише се губљењем домаћег купа и променљивим играма у ФИБА или УЛЕБ купу, уз понеку победу над великаном од пре 20 година или тимом који има чувено име али у фудбалу.
Пета фаза се поклапа са елиминацијама из ФИБА или УЛЕБ купа и Јадранске лиге, уз довођење дуго чеканог појачања које треба да донесе превагу и спаси сезону. Једини је проблем што то појачање нико није хтео широм света.
Шесту фазу представља домаће првенство у мају и јуну. Тада се навијачи потпаљују причама о куповини судија, гепековању и намештеном првенству, а свака утакмица у плејофу је инцидент. Ипак крајњи резултат свега овога је чишћење у 3 максимално 4 утакмице, што представља и крај шесте фазе а и целе сезоне.

После пораза од Нимбурка и лаганог прелаза из четврте у пету фазу,Звезда коначно прелази у 5 фазу,веома драгу навијачима Партизана,комплексашима који се јављају да прозивају због пораза,што навијачи Звезде никад не чине,поготово не после пораза од првака Европе.

Велики поздрав свим људима добре воље,поготово за Вас у студију и режији.Поздравља Вас Малер из Црно-Белог Вишеграда.

FRATRIA

pre 14 godina

Ja ne pratim KK Crvena Zvezda evo godinu dana i mogu reci da mi je zivot lepsi.Samo se sekiram i na kraju izgube posle vodjstva od 20 koseva razlike i slicno.Pratim fudbalere koji gotovo izvesno osvajaju titulu.

Milan

pre 14 godina

Koliko smo mi jadan narod... STRAŠNO!!!
Mada redovno čitam sportske vesti na b92.net, nisam do sada ostavljao komentare na bilo koju sportsku temu. Pokušavao sam da se suzdržim, da prećutim to što mislim...
Da glupost nema meru, to je dokazano milion i vise puta, baš u komentarima na ovom sajtu. Zavist, nepoštovanje tuđih uspeha, radovanje tuđem neuspehu, potcenjivanje svega onog što oddudara od boje "MOG" tima...
Opet STRAŠNO...
Ja jesam navijač jednog našeg "velikog" tima, ali uvek, UVEK, navijam za jedan naš drugi "veliki" tim kada igra protiv nekog stranog tima. Protiv svakog tima u Srbiji mu želim poraz, ali protiv svakog drugog tima sam navijač kao da mi je taj klub na srcu.
Zato mislim da treba da smo svi takvi!!!
Daliko smo mi od najvećih evropskih liga u fudbalu, košarci ili nekom drugom sportu, mala smo mi država, zato, NAVIJAJMO za SRBIJU, navijajmo za naše timove!
SRBIJA na prvom mestu!!!
Zato BRAĆO SRBI i SESTRE SRPKINJE, "klub" u srcu, "SRBIJA" na prvom mestu!!!
UVEK i ZAUVEK!!!

Душан Делија

pre 14 godina

Читам ове коментаре и питам се... Па зар ови гробарчићи више прате Звездине кошаркашке утакмице од нас???
Стварно нисам знао да смо баш толико популарнији клуб.

czbg

pre 14 godina

Ako je barsa tukla kanarince sa 723 razlike, a komsinica kanarince sa 956 razlike onda sledi da bi nimbgrguz tukao barsu sa 102000 razlike i to u pioniru pred 2000000 fanatika...
Navijači su ogledalo kluba...
Kakvi ste navijači takvi ste i na terenu...
PUNI SEBE BEZ IKAKVOG POKRIĆA...
(Neuporedivi, 9. mart 2010 22:55)

Grobari stvarno objašnjavaju sa navijanjem na fudbalu, rukometu, odbojci itd. U nedelju protiv Javora su umalo uspeli da obore spostveni rekord u poseti. Bilo vas je skoro, koliko i sada na ovoj vesti.
Čim počnete da završavate evroligu sa po 2 pobede u grupi, pioniri ima da zvrji prazan, isto onako kao što i armijski pašnjak zvrji...KAD NAM JE NAJTEŽE, NAS JE SVE VIŠE! DELIJE SU ZA VAS INSTITUCIJA!

Nikad teze

pre 14 godina

Posle ovoliko grobarskih komentara na ovu vest o stvarno tuznoj Zvezdi,iskreno se nadam da ce Grci namestiti,a Barsa dobiti sa pola kosa razlike

AcA

pre 14 godina

Aj da se kladimo da ce vise grobara biti ovde nego na poslednju fudbalsku utakmicu partizana
(Koki, 9. mart 2010 22:01)

Lepi nasa srpska jeziko
(sekula, 9. mart 2010 23:22)

Iako Partizan dominira zadnjih desetak godina u nasoj kosarci,njihovi navijaci se mnogo vise raduju nasim neuspesima nego titulama svojeg kluba.
Meni je sa druge strane mnogo bitnije da u fudbalu mi dominiramo i da ih sto cesce pobedjujemo jer fudbal je sport broj jedan u svetu,a grobari hteli o da priznaju ili ne uvek ce biti iza Zvezde i delija,sto se tice kosarke sa ljudima koji su vodili klub zadnjih godina dobro je sto i dalje postojimo

Grobar-España

pre 14 godina

Nadam se da necu procitati slican naslov u vezi Partizana u cetvrtak.
I jedni i drugi smo imali prilicno "cistu situaciju" za prolaz,al' ne mozemo mi bez onog "naseg srpskog".
Nije fora da obezbedis prolaz dva kola pre kraja,nego da ga "juris" u poslednjoj utakmici i da po mogucnosti ispadnes.
Znam ja da je i postignuto uspeh ali i jedni i drugi su igrali kuci za prolaz dalje,i jedni i drugi protiv "vec otpisanih" protivnika,i jedni i drugi od gotovog veresija.
NEMA VEZE VAZNO JE DA SE NASLADJUJEMO DA JE KOMSIJI CRKLA KRAVA.
Tako se sve to lakse podnosi.

fabregas

pre 14 godina

Alo grobari sta sete se okomili na Zvezdu.Gledajte u svoj tanjir.Zvezda ima svoje probleme koji se vas ne ticu.Losa selekcijaigraca ,igranje bez centra savakom je jasno da nista nije moglo da se ucini.Sto nekomentarisete hemofarm,FMP,Radnicki.Terajte vi vase 'Evropske" uspehe i budite osmi koji je "veliki evropski"uspeh.Da li vi znate daonaj koji je 4 na OI pada u zaborav i sada vec dve nedelje posle zavrsetka retko ko ili niko ne zna koj bio cetvrti naprimer u hokeju.Pustite nas da se borimo sa svojim problemima iz kojih cemo sigurno izaci, alikada Dule , Sasa odblokiraju svoje protivljenje o privatizaciji

sasha

pre 14 godina

jel ovaj bjelica neće u Partizan (1 od 5 za 2 poena i 1 od 6 za tri poena). Neću ni ja (imam 53 godine i u osnovnoj skoli sam igrao za selekciju odeljenja)

Stanko NS

pre 14 godina

Meni je brukanja bilo dosta, ove tri utakmice su mi ogadile košarku za sva vremena. Ne želim da gledam da nas ponižavaju i u domaćoj ligi zato bi stvarno bilo najbolje da se ova priča završi, bar za neko vreme. Ne ide brate a ne može na silu, niti ima para niti ima volje, brukamo se redom (jadranska, kup, EC) šta još treba da počnu da nas dobijaju i Metalac i Borac iz Čačka u domaćoj. Neka hvala, bolje častan katanac na vreme pa možda se nekad i obnovi rad kad se budu stekli uslovi. Žao mi Stevića samo ali sa onakvim srcem i zalaganjem lako će naći uhlebljenje, ostali bi mogli da razmisle i o promeni profesije. Moje najveće razočarenje dva reprezenatativca i perspektive Kešelj i Bjelica, bez komentara.

Tejloru iskreno želim sve najgore u nastavku karijere jer je indijanac najveći ali i nije on kriv već budala koja ga je kupila.

Trifo idi i ti čoveče, možda ti i znaš ali te ne kapiraju igrači a iskreno mi se čini i da ne znaš mnogo, ajde putuj i ti ne brukajte više ime i dres.

Laku noć, kraj priče

Tony9

pre 14 godina

Necu da budem ironican jer ce verovatno i Partizan da zadesi ista sudbina,Barsa ce da nas dobije a Marusi ce pobediti PAO ali Partizan je vec ostvario veliki uspeh tako da ni ispadanje nece to da umanji.Ali zvezda,....stvarno dno!!

Ne mogu da zamislim sta bi bilo da su izgurali onu pricu sa B.Stankovicem,Radovanovicem i Pesicem oko titule i ulaska u EL a malo im je falilo.. Zamislite njihovu utakmicu sa Barcom?!
P.S.Hvala ti Boze sto si me po rodjenju pravilno usmerio.

uragan013

pre 14 godina

Aj da se kladimo da ce vise grobara biti ovde nego na poslednju fudbalsku utakmicu partizana
(Koki, 9. mart 2010 22:01)

a ko je za da ti ne idu padezi

Paks

pre 14 godina

Zvezdini kosarkasi su bruka Srbije! Zvezdas sam od kolevke tj 26 godina al ono je bruka nevidjena i posle zovu da dodjemo i bodrimo ovaj cipiripi tim! Ma nikad! Lepo mi da zatvorimo taj KK CZ i da usmerimo snagu u fudbal i rukomet. Zvezda ce da uzme titulu u basketu za jedno 40 do 50 godina a mozda ni tada. Kako smo smesni ha ha ha ha koji smo mi cirkus! Lale Gator, Trifa, Tejlor, Opanak i ostali cirkuzanti! Bjelice jedini kosarkasu bezi daleko sto dalje od tog cirkusa dok jos mozes da napredujes. ha ha ha kakva sprdnja ne znam od muke sta da radim! Ugledajte se malo na KK Partizan, Hemofarm pa i FMP.

milos

pre 14 godina

Lijepo sam ja govorio 2 fixa

G. Canaria H1
PAO H1

Dok su drugi pametovali ja sam ovo odigrao a sad malo da se okrenem na stvari koje nemaju veze sa kladionicom. Da pomenem tu veliku igracinu od Nemanje Bjelice koji nece u Partizan nikako tj. ne moze mu biti da igra za Partizan. Lako je igrati protiv Heliosa i njima slicnim.Evo njegove statistike:
33:29 minuta u igri; za 1 2/2; za 2 1/5; za 3 1/6; skokovi 2+1; 2 ukradene i 5 izgubljenih lopti.... sve u svemu indeks korisnosti 0 (NULA). Da li je to taj veliki talenat i potencijal? Kako da ne, propade kao i mnogi veci talenti prije njega.
(vlado, 9. mart 2010 22:32)
Bas si pametan!
A sto ga je Duda vodio na EP i Calderon rekao da je to jedan od najperspektivnijih igraca danasnjice...
Ti si pametniji od objice..
Uhvario se pijan plota neke statistike na dve utakmice...
Moja boba o kosarci zna bolje od tebe...

milos

pre 14 godina

Mozda Koki , decko, ne zna padeze ali je totalno u pravu da ce ovde biti vise Grobara nego na fudbalskoj prvoligaskoj utakmici Partizana...
Zvezda ce se nekako izvuci... To sam pricao i za fudbal, pa ste se smejali...Samo treba sve iz korena da se sasece...
ALI JEDNO JE BITNO :KOMPLEKSI SU NEIZLECIVI!Sto dokazuje i broj vasih komentara ovde...

ime

pre 14 godina

Aj da se kladimo da ce vise grobara biti ovde nego na poslednju fudbalsku utakmicu partizana
(Koki, 9. mart 2010 22:01)

Lepi nasa srpska jeziko
(sekula, 9. mart 2010 23:22)

Nije bitno kako je napisano, bitno je da je to tacno, a to je veoma zalosno.
Umesto da se radujete uspesima vaseg kluba, vi se sladite nasim neuspesima. Stvarno zalosno...

Loznica je cela crno bela

pre 14 godina

Pa zar ovo nije neka greska, kako "osvajac" Evro kupa moze da ispadne u Top16. Mogli ste da stavite neki prikladniji naslov nego zavrsena evro prica ja ne znam ni kad je pocela.

SJ_81

pre 14 godina

Nevidjena kradja kako zapisnickog stola tako i sudija. Njihovi poeni izdaleka su racunati po 3 poena, a nasi sa linije za bacanja po jedan poen, a na sve to sudije uopste nisu reagovale. I povrh svega sudije nisu svirale 19 ociglednih namenih faulova i 12 tehnicke klupi domacina.Sve mi ovo lici na jednu veliku namestaljku.

vlado

pre 14 godina

Dvocifrena razlika u oba meca. Ne govorim ja o nekim ogromnim uplatama ali 50 eura za dobitak od 170 nije lose.

Bravo, genije. Ti ponudi ljudima tih 50€, možda i uplate. Onaj ko ima da baci neka stavi. Onaj ko ima, neće ih sigurno uvećavati u kladionici. Kladionica treba da bude zabava, na 50-100 dinara napraviš eventualni dobitak od 2000-3000, pa ako dođe dobro dođe. Kad se krene sa tim ciljem da se od kladionice vraćaju dugovi, od toga nema ništa i može samo da se ode u još veći minus. Samo me zanima šta bi za tebe bilo ogromna uplata kad 50€ to nije? Pošto to za tebe nije velika uplata, bolje idi u Firencu, obiđi grad, pogledaj utakmicu i uživaj, batali kladionicu.
(Zlatko, 9. mart 2010 11:31)

Genije, kao sto rekoh dvocifrena razlika. Ti to zoves bacanjem para a ja to nazivam poklonom od strane kladionica koji treba iskoristiti. Ne znam ko je pominjao dugove, ja sigurno nisam a sto se tice odlaska u Firencu to ti "genije" putuj sa 50 eura u jedan od najskupljih gradova u Evropi. Ja se ne igram sa novcem bilo to 1 euro ili 50 eura a ti se samo igraj....

~ S M K ~

pre 14 godina

Pa dobro,nije lose,niste pukli vise od 35 razlike. Bilo je samo 24 razlike za Kanariju. Znas kako se kaze za Vas slucaj - vise srece sledece sezone. I da,puko sam tiket zbog vas :). I da,sledece sezone ja mislim da cete stici do TOP8 u Evrocelendz kupu.

mire

pre 14 godina

Veliki zvezdasi se odricu KKCZ, Postoji jedna recenica koja mnogo toga otkriva ,a to je Partizan se Voli!!!E tu je razlika izmedju zvezdasa i partizanovaca,to je i razlog zasto kvantitet ne moze da dobije kvalitet!

lud & zbunjen

pre 14 godina

ponavljam predlog pa se vi i dalje cudite:
Da bi se spasao srpski sport podhitno drzava treba da zabrani rad 2 kluba i to:
FK Partizan i KK Crvena Zvezda!!!
Samo tako mogu da se naprave ozbiljni klubovi u ova dva sporta. U fudbalu bi se Zvezda mozda i vartila u Evropsku klasu a u kosarci bi Partizan bez frke igrao F4 svake godine!!! To bi bila prava promocija srpskog sporta a ne ovo brukanje svake godine!!! Lazno rivalstvo sluzi samo da se dokan svet zamajava, da se na ovakvim forumima lupetju gluposti i da se bande kriminalaca biju na stadionima i po halama. To nase rivalstvo je imalo smisla u onoj velikoj drzavi gde su postojali i drugi klubovi i centri sporta i moci a u ovoj sada maloj Srbijici nema vise nikakavog smisla. Dve bande se grabe oko plena a svi mali klubovi propadaju!!!

Lilijana Ronketi

pre 14 godina

Kako ono bese? ,,Grand Kanarija dobila Barsu , Zvezda razbila Grand Kanariju ... ? Ja se izvinjavam koji je bese bio zakljucak? Zvezda bi dobila koga?

Pa vi niste ni za moj kup!!!!

sinisa

pre 14 godina

Stevic bio najbolji..pa onda nije tesko izgubiti od bilo koga..odricem se definitivno KK C.ZVEZDA...Dosta je gubljenja zivaca,,ma..ne znam sta napisati..

srcem svim

pre 14 godina

Treba ovo i uspeti, u ovakvom takmicenju imati tri poraza. Ajde sad svi zvezdasi kod MC Donald(s)a na 24/7. Srecno u Kupu skupstine stanara.

gordan

pre 14 godina

potpuno u skladu sa ocekivanjima i kvalitetom, Zvezda je sramotno zavrsila svoju "evropsku avanturu" (koliko juce se pricalo kako ce osvojiti ovaj kup i tako u njemu ucestvovati i sledece godine, i pored toga sto se u Jadranskoj ligi bori za opstanak, koga se spasila samo zato sto se liga ne smanjuje). Sta da covek kaze na ovaj i sve rezultate u proteklih nekoliko meseci, a narocito od kada je dosao "najperspektivniji mladi trener u Evropi" Trifunovic (kome ni jedan klub u Evropi nije pozurio da da posao kada je ostao bez njega zbog raspada kluba u kome je do tada radio)? Mozda ovo i ne bi bilo lose kada bi sada neko mogao da otera SVE iz uprave, na celu sa Trifunovicem (za koga je i Aca Petrovic svetski trener), oba stranca, a narocito Tejlora, videti ko ostaje u timu i sledce godine i njima dati sansu da igraju do kraja, ne bi li bar nesto naucili, mada ni za kosarkaski klub ni za celo sportsko drustvo nema boljih dana dok god se ne nadju pare (kroz privatizaciju ili na neki drugi nacin). Uostalom, sportsko drustvo u kome je jedan (istina veoma simpatican decko) Bjelica najbolji sportista, a koji ima prosek od 6-7 koseva po utakmici, zaista ne moze bolje.

djomla

pre 14 godina

E, sad sam se cuo sa Trifketom, kaze da ostaju u Spaniji, samo u Barseloni, idu da gledaju basket, pa mozda svi redom nesto nauce :)))
A Bjelice, cuti, ne lupaj po novinama, ne przi se covece...proci ces kao Tadija koji samo zbog svojih glupih izjava nije mogao u Partizan...mada...sa ovako fantasticnim igrama nisi ni za KK SS...
Komsinice, srecan 8. mart :)))

avetinja

pre 14 godina

Nebitno je sad ko pishe,dal partizanowac il zvezdash...wala obrukali ste se iskreno..Igrali ste protiw nekih niskobudzetnih ekipa i opet niste proshli dalje.. I zato was molim delije,shta god partizan uradi prekosutra,pa makar izgubio sa 100 razlike bolje da tjutite... Al ipak mislim da tje partizan shampion protji u sledetji krug..

zemunčanin

pre 14 godina

jel ovaj bjelica neće u Partizan (1 od 5 za 2 poena i 1 od 6 za tri poena). Neću ni ja (imam 53 godine i u osnovnoj skoli sam igrao za selekciju odeljenja)
(sasha, 9. mart 2010 22:21)

A jesi li još uvek u osnovnoj školi?

vlado

pre 14 godina

Lijepo sam ja govorio 2 fixa

G. Canaria H1
PAO H1

Dok su drugi pametovali ja sam ovo odigrao a sad malo da se okrenem na stvari koje nemaju veze sa kladionicom. Da pomenem tu veliku igracinu od Nemanje Bjelice koji nece u Partizan nikako tj. ne moze mu biti da igra za Partizan. Lako je igrati protiv Heliosa i njima slicnim.Evo njegove statistike:
33:29 minuta u igri; za 1 2/2; za 2 1/5; za 3 1/6; skokovi 2+1; 2 ukradene i 5 izgubljenih lopti.... sve u svemu indeks korisnosti 0 (NULA). Da li je to taj veliki talenat i potencijal? Kako da ne, propade kao i mnogi veci talenti prije njega.

djomla

pre 14 godina

I kakav vam je ovo naslov uostalom??? Kakva Evro prica - kup Lilijane Ronketi? Kakva bre EVRO prica, uozbiljite se...Hocete tako i sledece sezone, u Evrocelendz kupu da ih forsirate???

zoki

pre 14 godina

I treba da nas grobari sad prozivaju,posle Javora ste navalili na njih ko da su pukli pet nula i to od nas,i nije mi jasno zasto se ponasamo tako...bilo bi lepo da mi njih pobedimo,pa u redu prozivka,ali da se radujemo njihovim porazima od Javora je jako nisko,pa cak i za 15-godisnjake...jer ne treba zaboraviti da su oni aktuelni prvaci i u fudbalu i u basketu,u tom istom fudbalu u kom se mnogo hvalimo smo izgubili od tih istih grobara sa igracem vise,i za to treba imati postovanje,a covek kad pogleda ove komentare mislio bi da smo u najmanju ruku sampioni sveta u svim sportovima.

dexter

pre 14 godina

ko ce kome ako nece svoj svome.....eto vam sad opravdani razlog sto nosite ime Delije....izdali ste Partizan za EL.sad vam se to vratilo.DUPLO

kide kide

pre 14 godina

Ni Lucic, ni Covic, ni Ilic, ni Drakulic, ni Maljkovic, ni Opacic, ni ostali, vec samo ...Privatizacija, pricam to od 1990. dokle vise?

Marko

pre 14 godina

I gde vam je sad Bjelica??? Pricate za njega kao dan je Bog, jos ste pricali kako Dule hoce njega u timu, xaxaxa! Stvarno smesno! Znate sta je Veseli za njega...? Smesni ste... " LIJTE KISE HLADNE VODE ZVEZDA ODE ZVEWZDA ODE..." xuxuxuxuxuxu

DuleMiJeRekaoDaCemoDaPobedimoBarselonu

pre 14 godina

haahhahahaaha hahahaahah hahahhaahhahhahhaha.. dokle bre vise gani, dokle cete nas blamirati, jel ima kraja!?

prof. dr No

pre 14 godina

Crnju tragediju od ovoga, ni Čehov ne bi umeo da napiše...
Klub je, jednostavno, zreo za gašenje. Dosta je bilo lažnih obećenja i iluzija!

Neuporedivi

pre 14 godina

Ako je barsa tukla kanarince sa 723 razlike, a komsinica kanarince sa 956 razlike onda sledi da bi nimbgrguz tukao barsu sa 102000 razlike i to u pioniru pred 2000000 fanatika...
Navijači su ogledalo kluba...
Kakvi ste navijači takvi ste i na terenu...
PUNI SEBE BEZ IKAKVOG POKRIĆA...

poraz ko poraz nego mora li opet debakl?

pre 14 godina

Ma nema veze,osvojicete Evrokup i igracete Evroligu sl.godine...
Pa veci je uspeh osvojiti Evrokup nego biti u 16 (ili sto bi fabregas reko biti 16) u Evroligi.

I jel osvojiste Evrokup?

Crawley

pre 14 godina

Nevidjena kradja kako zapisnickog stola tako i sudija. Njihovi poeni izdaleka su racunati po 3 poena, a nasi sa linije za bacanja po jedan poen, a na sve to sudije uopste nisu reagovale. I povrh svega sudije nisu svirale 19 ociglednih namenih faulova i 12 tehnicke klupi domacina.Sve mi ovo lici na jednu veliku namestaljku.
(SJ_81, 9. mart 2010 23:23)

vi se vadite na sudije?! zar to nije duletova praksa? zar zbog toga ne prozivate nas?! 'oladite malo... meni je, zbog srpske kosharke, iskreno zhao shto ste ispali posle onakvog pochetka, ali neko je ovde napisao vec: bili ste puni sebe bez ikakvog pokrica. vidimo se sledece sezone...

dalibor

pre 14 godina

... ma daj, stvarno ... ostaje vam da probate SLEDECE SEZONE. Glavu gore komsinice! Uostalom dolazi vam oni mocni cesi u NLB pa se lepo osvetite!

grobar bg

pre 14 godina

kuku majko koji ste vi klub. odreknite se igranja u evropi jer vi nikada niste ni bili evropski klub! vi ste samo kanta koju mi izlupamo kada nam fali malo samopouzdanja pred mec u euroleague. a sta kaze bjelica, nece covek u partizan?! ma i da hoces, ne mozes! mada u sebi sigurno o tome mastas. da te trenira najbolji trener u evropi, da igras najjace takmicenje u evropi, da igras ravnopravno sa svima i pobedjujes najjace evropske klubove, da igras pred najboljim navijacima na svetu, i konacno da igras u jednom od najvecih i najpoznatijih evropskih klubova- PARTIZANU! svi vi to zelite, samo ne smete da priznate!

eusebio

pre 14 godina

“…šta još treba da počnu da nas dobijaju i Metalac i Borac iz Čačka u domaćoj. …”
Laku noć, kraj priče
(Stanko NS, 9. mart 2010 22:21)

Ne misliš valjda ozbiljno da je ovakva Zvezda bolja od čačanskog Borca?

Keyser Söze

pre 14 godina

Ovim isfrustriranim navijačima malog kluba sa malog kalemegdana koji prete kako će nas Barsa razbiti u četvrtak jedna poruka - od budućeg šampiona Evrope nije sramota izgubiti ali od Ninburga, Turk Telekoma i Gran Kanarije JESTE!!! Navijajte za Marusi u četvrtak, ionako će vam eventualno ispadanje Partizana iz evrolige biti ubedljivo najveći uspeh ove sezone!!!

bice bolje sledece decenije

pre 14 godina

zvezdina evroprica nastavice se SLEDECE DECENIJE! Kazem decenije, posto sledece sezone ne moze jer cete igrati trecerazredno takmicenje eurochallenge cup. Opusteno, to vam je poklon za 8. mart sa zakasnjenjem.

ja

pre 14 godina

Aj da se kladimo da ce vise grobara biti ovde nego na poslednju fudbalsku utakmicu partizana
(Koki, 9. mart 2010 22:01)

Nisam bas siguran da cemo ostaviti vise od 5000 komentara jer nas je toliko bilo protiv Javora

kataklinger

pre 14 godina

Koki, 9. mart 2010 22:01)

Ocigledno da pored gramatike imas i nekih drugih problema
(Džontra Volta, 9. mart 2010 22:39)

Boli, a? K'o prstom u oko.

lvzifer

pre 14 godina

Nadam se da necu procitati slican naslov u vezi Partizana u cetvrtak.
I jedni i drugi smo imali prilicno "cistu situaciju" za prolaz,al' ne mozemo mi bez onog "naseg srpskog".
Nije fora da obezbedis prolaz dva kola pre kraja,nego da ga "juris" u poslednjoj utakmici i da po mogucnosti ispadnes.
Znam ja da je i postignuto uspeh ali i jedni i drugi su igrali kuci za prolaz dalje,i jedni i drugi protiv "vec otpisanih" protivnika,i jedni i drugi od gotovog veresija.
NEMA VEZE VAZNO JE DA SE NASLADJUJEMO DA JE KOMSIJI CRKLA KRAVA.
Tako se sve to lakse podnosi.
(Grobar-España)

Gde si rodjace nas'o to da uporedjujes .. pa ne branimo mi titulu prvaka da tako rutinski privodimo grupnu fazu kraju .. niko nije ni ocekivao da cemo posle 4i kola biti nadomak prolaza u TOP8 (a realno niko na pocetku ni u TOP16) .. ako ti je "zicer" da dobijes PAO u Pioniru ti si decko nerealan .. Uprkos svemu momci zasluzuju sve pohvale i podrsku do kraja a kako ce biti ne zavisi samo od nas .. Ali mislim da Zeljko nece da dozvoli da 2x izgubi od Marusija i time nam uskrati prolaz dalje .. EvroKup je nesto skroz drugo ima svega par ekipa koje vrede .. pa je tako Luka Pavicevic prosao sa jednom "prosecnom" Albom ..

Jole

pre 14 godina

Katastrofa...vec 10 godina se nadam tituli ali ove godine nemam cemu da se nadam...cak i oni koji su imali iole novaca su otisli iz uprave a za predsednika smo doveli trenera koji je bez dinara u dzepu i koji nedelju dana posle dolaska izjavljuje da je za zvezdu u takmicarskom smislu sezona gotova...posle takve izjave samo se budala (Trifa i Stimac) mogla nadati pobedi protiv Gran Kanarije...UJEDINITE SE SA FMP-om molim vas...UPRAVA NAPOLJE...COVIC I GUROVIC DA SE UHVATE POSLA I POCISTE GO..A!!!!!

Jesus

pre 14 godina

Ma ajde...Znao sam!!!Sta da se nerviram bzvze.Mada ne kapiram kako su uspeli to da urade.Za to je potreban talenat, da razbijes prve 3 tekme a onda puknes sledece 3...Talenat!!!

dule

pre 14 godina

Covece, uvek sam bio jedan od onih navijaca koji bodre sve domace klubove u evro-takmicenjima (dobro, Partizan ponajvise ;)). Ove godine me je Zvezda tako prijatno iznenadila kidajuci po Evrokupu, a onda... mrak.

Nije mi zao da kazem da je KK Crvena Zvezda najvece razocarenje dosadasnje 2010...

Srecno u buducnosti...

Nikola

pre 14 godina

ne vredi nista sve dok se u strucnom stabu svaka tri meseca menja samo trener a pozadinci ostaju isti godinama, decenijama.......
Zao mi je Zvezde.....pomalo.....

aleksandar

pre 14 godina

cika dacin kup je veliki zalogaj ajde sad rasformiraj te se pa da vas nema da nepostoji te i gurovic zajedno sa klubom kk zvezda

Tony9

pre 14 godina

Ja sam jedan od onih Partizanovih "komleksasa",kako nas zovu navijaci zvezde,koji se javljaju posle svakog zvezdinog poraza ali ovoga puta mi je stvarno neprijatno da bilo sta kazem,...

Alo,ljudi sta radite to? Mi smo zemlja kosarke,brukajte se ali ovoliko ne smete... Nije sto ste izgubili nego ne treba da vam se da da igrate bilo koje medjunarodno takmicenje ako cete tako da se zalazete.Pa i mi nemamo para ali igramo za ugled kluba,igraca,reprezentacije,zemlje,..CcC bruka!!

GROBAR UZICE

pre 14 godina

Joj je li to mozda evropska Zvezda, koja tuga od tima od koga vi gubite bruke jedne, nije mi jasno sta igra onaj Tejlor deckoje operisan od kosarke, Bjelica ocajan dao nekom Heliosu 29 poena i sad svi vau kakva igracina, ne postaje se igrac protiv sabanskih ekipa nego protiv jakih klubova npr.Partizana, ali dobro Evrocelendz je tu sledece sezone, zasto ne biste i to probali da padnete jos nize, jer ne zaboravite zbog vas smo izgubili jos godinu igranja u Evroligi ali posto ce Partizan dobiti A licencu nema veze sve vam se vraca,dace bog da jos dugo ovako igrate!!!

Next_season

pre 14 godina

Gran Canaria 2014 81-58 Sledeca Sezona!
E pa sad vidite Gran Canaria je pored imena kluba stavila godinu "te" sezone, mogli bi i vi tako.
npr. 22.2.2011. NLB liga: Nimburk 101-56 Crvena Zvezda 2048.

Goranpfc

pre 14 godina

Ja sam navijac Partizana,vec sam pisao o tome kako nas brukate,poredite Partizanov poraz protiv prvaka evrope sa vasim porazima od treceligaskih evropskih klubova ali to sad nema veze,nisam zbog toga ovde.
Meni nije jasno kako vi ne vidite jednu tako ociglednu stvar,nije sve u parama,makar kad se radi o nasoj kosarci.
Partizan realno nema para ali ima strucne ljude koji vode klub,partizan je postao ime,mozda najbolja odskocna daska u evropi,zbog toga igraci i dolaze u partizan a ne zbog para.
Nemamo pare ali radimo strucno i jedino gospodin Vujosevic odredjuje ko i kad igra,on je taj koji pravi ekipu.

A sad vi,kod vas je situacija obrnuta,vi ste realno gledano klub ispod proseka,verujte mi da nista nisam srecniji posle pobede protiv vas ili protiv masinca,vi zauzimate ne znam ni ja koje mesto deseto ili koje vec,vi ste klub u rasulu,svako ko dodje na pocetku sezone i donese 50.000e moze da odredjuje ko ce igrati utakmicu,moze da smenjuje trenera,clanove uprave,moze sta hoce.PRODAJETE SE ZA MALE PARE,ZATO VAM I JESTE TAKO KAKO JESTE,NIKAKO.

U Partizanu nema para ali makar razmisljamo svojim glavama.

veseli kanarinac

pre 14 godina

Aj da se kladimo da ce vise grobara biti ovde nego na poslednju fudbalsku utakmicu partizana
(Koki, 9. mart 2010 22:01)

Lepi nasa srpska jeziko
(sekula, 9. mart 2010 23:22)

Iako Partizan dominira zadnjih desetak godina u nasoj kosarci,njihovi navijaci se mnogo vise raduju nasim neuspesima nego titulama svojeg kluba.
Meni je sa druge strane mnogo bitnije da u fudbalu mi dominiramo i da ih sto cesce pobedjujemo jer fudbal je sport broj jedan u svetu,a grobari hteli o da priznaju ili ne uvek ce biti iza Zvezde i delija,sto se tice kosarke sa ljudima koji su vodili klub zadnjih godina dobro je sto i dalje postojimo
(AcA, 10. mart 2010 01:55)

OOOO Srbijo medju sljivama... Da li mozete biti toliko nekriticni pa da kazete da dominirate srpskim fudbalom??? dominirate mozda fudbalskim savezom pa u ime toga imate 6 penala dosudjenih na prvenstvenim utakmicama... da sam na vasem mestu sakrio bi se u rupu i nebi se oglasavao narednih nekoliko godina

pirke

pre 14 godina

http://www.youtube.com/watch?v=TX3UqY8KZpU

Kako gotova evroprica, pa sad se okrecu Marusiju, Barseloni, i ostalim protivnicima Partizana.

B@KL@V@

pre 14 godina

Zvezda ima bolju kos razliku od Niburka, i to za 13 poena!! U cemu je fora?!

fora je u tome jer si zvezdas i nikada neces da ukapiras! :p imate losiji medjusobni skor,tj. oni su vas pobedili sa vecom razlikom nego vi njih!!!

grobar nis

pre 14 godina

Od 80 komentara 70 franjevackih a ostalih 10 isto samo kao potpisali se u ime navijaca C.Z.? a prizemljenje im stize vrlo brzo. To sto ce Barsa uskoro da uradi bice u domenu "ne preporucuje se ispod 18".
Zao mi je sto ce tako biti, to je poraz domace kosarke, ali za ove napaljene jedva cekam samo da se prizemlje.
(Vladan, 9. mart 2010 23:17)

Ma da li ti uporedjujes utakmice sa Barsom i one sa Gran Kanarijom i Nimrukom?? Pa da izgubimo 100 razlike manja ce bruka biti nego ova zadnja dva poraza.
Patizan je vec napravio ogroman uspeh, i da ispadnu niko im to nece zameriti.

milos

pre 14 godina

Ja sam jedan od onih Partizanovih "komleksasa",kako nas zovu navijaci zvezde,koji se javljaju posle svakog zvezdinog poraza ali ovoga puta mi je stvarno neprijatno da bilo sta kazem,...

Alo,ljudi sta radite to? Mi smo zemlja kosarke,brukajte se ali ovoliko ne smete... Nije sto ste izgubili nego ne treba da vam se da da igrate bilo koje medjunarodno takmicenje ako cete tako da se zalazete.Pa i mi nemamo para ali igramo za ugled kluba,igraca,reprezentacije,zemlje,..CcC bruka!!
A zasto je bruka izgubiti od spanskog prvoligasa????
KOMPLEKSASU!!!!

Неша Србин

pre 14 godina

Па зар су Кикан, Стевић, Бјелица центри!? Ја мислим да кад би ево сад неко Звезди поклонио 10 мил. евра, неко ко нам селектује играче прво би довео плеја а праву високу петицу не би ни довео. Потрошио би све паре на неке глупости! И тако већ годинама! Ја мислим да ту нису чиста посла и да неко ко је врло моћан у клубу ради против интереса клуба и то већ годинама уназад!!!

voja

pre 14 godina

a lepo sam rekao pre par dana da ce biti +30 za Gran Canariu...bio sam blizu...i hvala svima na 180tak nepreporuka :)...jos mnogo ce vremena proci dok se nas"pobednicki"mentalitet ne promeni, ljudi ovo je sport i trener ispred svih treba da je realan i da prizna da nesto nevalja, umesto toga izjave poput onih da zvezda ima sanse samo govore kakav je to trener i karakter, a ljudi koji nemogu pogledati istini u oci sad su razocarani, ja nisam nimalo, jer treba stati i pogledati cinjenice a to je da je i ovo dobar uspeh za nasu zvezdu.
Pozdrav svim navijacima, bice bolje, sve je ovo samo sport...utakmice se gube i dobijaju...idemo dalje

Boki

pre 14 godina

Meni sad nista nije jasno?! Zvezda pobedila Gran Kanariju sa 30 razlike, Gran Kanarija dobila Barselonu...Zvezda dobila Partizan koji je dobio Pao i Olympiakos....sad Zvezda pukla od Gran Kanarije a Partizan dobio Barselonu...a sa druge strane Pao dobio Olympiakos i Partizan?! E sad.....ako bi ovo citao navijac Zvezde koji je pre par nedelja objasnjavao kako se nametnulo koji je najbolji tim u Evropi ove godine, voleo bih da mi objasni ovo?
Unapred zahvalan

shone

pre 14 godina

KO JE OCEKIVAO DA IH DOBIJEMO, NIJE PRI ZDRAVOJ PAMETI, JA SAM SE SAMO NADAO DA SE NE OBRUKAMO JAKO A ETO... E SAD ZAMOLIO LJUDE KOJI IMAJU VEZE SA KK CZ DA NE UCINE ONO STO SE DESAVALO PRETHODNIH 10 GODINA, MISLIM DA REMONT CELOG KLUBA, NEGO DA ZADRZE STO VISE I POKUSAJU NAREDNIH PAR GODINA DA STABILIZUJU KLUB. NAVIJACI IZ PIONIRA KOJI UZVIKUJU LALETU DA ODE NISU MI JASNI...PA COVEK NIJE NI DOSAO, STA OCEKUJETE DA ZA 2 NEDELJE POPRAVI ONO STO JE UNISTAVANO 10 GODINA...MA AJDE MOLIM VAS...TRIFA JE PERSPEKTIVAN TRENER I BILO BI DOBRO I NJEGA AKO BI MOGLI ZADRZATI UZ NARAVNO KOSTUR TIMA...PEACE

nikola bg

pre 14 godina

Od 80 komentara 70 franjevackih a ostalih 10 isto samo kao potpisali se u ime navijaca C.Z.? a prizemljenje im stize vrlo brzo. To sto ce Barsa uskoro da uradi bice u domenu "ne preporucuje se ispod 18".
Zao mi je sto ce tako biti, to je poraz domace kosarke, ali za ove napaljene jedva cekam samo da se prizemlje.
(Vladan, 9. mart 2010 23:17)

Za neke je SAN igrati protiv Barse...a za neke borba za prvo mesto i ulazak u TOP 8!!!
PARTIZAN JE VELIK !!!

dulepan

pre 14 godina

Navijac sam Partizana...Ali sta da se radi,zvezda je ispala,na zalost Srpske kosarke...Ali ovo je samo dokaz,sedim i citam komentare,toliko grobarskih,da je to strasno...Isto tako i kada je Partizan izgubio od PAO...Oni su bili tu i smejali se,ali ja nisam znao zbog cega??Partizanu koji je igra sa prvakom evrope..A zvezda igra sa nekima tamo i gubi...a oni nam se smeju...E to je smesno i zalosno..tuga...xaxaxaxaxaxaxa

Svarce Neger

pre 14 godina

Valjda ce i nas jedanput sunce ogrejati, barem kad je u pitanju ova lepa igra pod obrucima. Kako god, kakva je takva je, ipak nasa je.
I zato. Samo Zvezdu volim ja!

Shvaba

pre 14 godina

(Milan, 10. mart 2010 04:30)

Postovani Milane, dok sam citao vas kometar sam klimao glavom i mislim sam da ste podpuno u pravu. Ali sada tu ipak postoji jedno veliko ALI.
Ja sam navijac Partizana, nazivam sebe Grobarom. A kao navijac Partizana sam 98 godine sa mojim prijateljima zvezdasima bio na Marakani i iz svom silom sam navijao za Zvezdu. Protiv Kijeva sam se tresao kao prut od nervoze i toliko mi je bilo krivo kada je Zvezda ispala. E ali kako su prolazile godine gubio se taj osecaj prema srpskim timovima. Ustvari ne prema srpskim timovima nego samo prema zvezdi. Uvek cu navijati za Vojvodinu, FMP, Hemofarm, Radnicki u svim sportovima ali nikada vise za Zvezdu. A za to su iskljucivo krivi navijaci tog najsrBskijeg Brenda.
Kako su godine prolazile sve cesce sam morao da citam komentare tih samoproklamovanih Velesrba kako navijaju protiv nas bez obzira protiv koga igrali. Shvabe, Hrvati, Grci....
Najgore mi je bilo kada sam citao kako navijaju za Fenerbahce a ja si mislim pa nemozes bre da navijas za Turke. Alo bre TURKE, gde ce ti dusa??? Ali dokazali su mi da im je mrznja prema Partizanu visestruko veca nego to Srpstvo u koje se uvek busaju. Ubedjen sam da navijali cak i za Pristinu ako bi se Partizan sastao sa njima na medjunarodnoj sceni.

Kako ja sada da navijam za nekoga a znam da me on mrzi?
I to ne samo navijaci nego i uprava. Kada pomislim da je cak jedan Dzaja jednom izjavio da uvek navija protiv Partizana pa cak i na medjunarodnim utakmicama jednostavno nemogu vise da im zelim uspeh.
Ne mogu i necu. Nikada vise!!!
I to ne zbog nekih kompleksa ili ljubomore kako neki vole da tvrde nego zato sto mi se njihovo ponasanje smucilo!

znaj da na ovome svetu ne postoji niko ko ce da spreci da sa juga se ori ,,Partizane volim te ja!,,

pre 14 godina

Košarkaši Crvene zvezde sa skorom 3-3 završavaju ovogodišnju epizodu u GLEDAJEvroligiGLEDAJ. Taj skor ima i češki Nimburk, ali zbog boljeg skora budući NLB ligaš ide dalje. Crveno-belima preostaje da se okrenu završnici regionalnog takmičenja i domaćoj ligi. Da nesreća bude veća, Majk Tejlor je prilikom jednog driblinga povredio koleno i "gruba" procena je da će odsustvovati bar mesec dana.

"Zaslužena pobede Gran Kanarije. Mi smo bili konkurentni samo u prvoj četvrtini, kada dobru odbranu nismo naplatili u napadu. Od povrede Tejlora i ulaska Mekdonalda situacija na terenu se promenila, izgubili smo pritisak na lopti koji smo do tada imali i energiju u odbrani. Moram da napomenem da je domaćin pogodio četiri trojke uz zvuk sirene i koš sa svoje polovine u poslednjoj sekundi prvog poluvremena, što je delimično uticalo na naše samopouzdanje", rekao je posle meča Aleksandar Trifunović.

Ekspedicija Crvene zvezde vraća se u Beograd u sredu, u kasnim večernjim satima.
Vi u evroligi???
Mozda sledece sezone

Milanche

pre 14 godina

Toooooo, puni boraniju. A uprava neka i dalje torsi pare samo na pojacanja za tekucu sezonu. A gde vam je skola sabani jedni. Nemate skoro ni jednod igraca iz podmladka. Pa naravno da nemate, vec 10 god niko o tome ne vodi racuna. Bitno je da je Opaca isao na odmor u inostranstvo, bitno je ste dovodili kojekakva pojacanja na dva - tri dana. Bitno je da je vec 15 god onaj Ilic u upravi. Da se razumemo, ja navijam za Zvezdu ali vi ste bruka i sramota ove nacije. Unistili ste jedan od dva najveca kluba. Navijaci vam ne idu na utakmice. Pa naravno da ne idu!! Koga da gledaju, Stimca koji umesto da trenira letos, on se provodi decko, slika se za novine ispred dobrih kola. Tadija, indisponirani decko koji uvek hoce da resi utakmicu trojkom sa 8 metara, koji ne ume da preuzme i pokrije igraca u rotaciji (mozda i ume ali NECE), Vuka, decka koji prevede loptu, stane na metar od trojke i tapka je dok ne istrosi napad. Onaj amer, pa onaj je samo cirkus dobar...... Ma nema tome kraja. I sta sad na kraju??? Toliko ste unistili Zvezdu da sledece godine nece da igra Evropske utakmice. Ali moze jos i gore od toga. Za dve sezone ovakvim tempom, Zvezda nece da igra ni gumarsku ligu, pa onda ni nasu domacu. Uozbiljite se vec jednom i pocnite da radite. Da i se akcija odradila savrseno potrebno je da je na treningu uradite 20000 puta. A koliko ste vi gospodo igraci radili akcije?? Bruka i sramota...... Toliko

znaj da na ovome svetu ne postoji niko ko ce da spreci da sa juga se ori ,,Partizane volim te ja!,,

pre 14 godina

Ljudi manite se djavolja posla...
Bolje da doniramo na 2344, da nam se ne raspadne musterija...
Telefon u ruke...
Valjda ce sledece sezone da se isplate dugovi...

sledeca sezona je nasa!

pre 14 godina

neko pobjedjuje barselonu, a neko sluzi kao kanta za punjenje nimburku, gran kanariji, sirokom...ah, kako je samo taj zivot okrutan!
bice bolje, zna se i kad. pogledati potpis

Rubiroza

pre 14 godina

Realno, nemate tim za vece domete.Ko igra ima pravo da se nada.Iskreno, pa vi i ne igrate nesto.Bice bolje sledece sezone.Ili one tamo. Jedne. Nekad.

kumaig

pre 14 godina

Na portalu sa desne strane u udarnoj vesti da je zvezda izgubila slika bebe a ispod slike tekst "i ja volim partizan" :) pozdrav za komsinicu

pravi navijaci

pre 14 godina

Lako je sad biti pametan i pljuvati po igracima i treneru,a kad ste pobedjivali sa 30 razlike bilo vam lepo a sad vam oni nevaljaju.E moji vi treba biti pravi navijac pa biti uz klub i kad gubi,a ovi sto se kao zovu grobari i smeju se zvezdi nisu nikakvi navijaci.Valjda treba da se navija za nas klub kad se igra protiv stranih klubova a ne obrnuto.Zato nam je tako jer se radujemo kad komsiji crkne krava a ne kad se desi neki lep rezultat.Ovako ce isto biti i ako partizan ispadne iz evrolige. "PARTIZANOVAC"

Nikopol

pre 14 godina

Zao mi je zvezde..
Ne znam shta se desilo. Neverovatan pad samopouzadnja, neshto drugo, ne razumem.. Kao da je KRK odmogao KKPu i KKSSi. Bez imalo sarkazma i provociranja, mogu samo da vam pozelim sve najbolje u Srpskoj Ligi(da budete iza nas u najboljem sluchaju) i u evro takmichenjima sledece sezone.

KLEO

pre 14 godina

od 121 komentara,120 su grobari napisali...kompleksi...shta ces(=pozdravio vas JAVOR!
(Veljko, 10. mart 2010 02:07)

Ja sam Vas licno pozdravio

мали ПАРТИЗАН

pre 14 godina

"Мали" клуб Врачар је у спорту који зовемо ватерполо освојио ВИШЕ титула од малог клуба црвена звезда! А сада ТИ почни са њакањем: Женски ватерполо. Ња, ња, ња... Али, чињенице су чињенице и не могу се избрисати. КРАЈ

psiholog

pre 14 godina

Ja ne pratim KK Crvena Zvezda evo godinu dana i mogu reci da mi je zivot lepsi.Samo se sekiram i na kraju izgube posle vodjstva od 20 koseva razlike i slicno.Pratim fudbalere koji gotovo izvesno osvajaju titulu.
(FRATRIA, 9. mart 2010 22:13)

Vi ste stvarno za analizu, ali kompletno svi!
Čuj njega, ne prati košarku samo fudbal, a ostavio komentar u temi KOŠARKA!

Dule, ja bih na tvom mestu ovde stao, uništio si ih definitivno!

Janko

pre 14 godina

Od danas prestajem da čitam komentare o fudbalu i košarci. Iako sam "partizanovac", loše se osećam kakd vidim ovoliku mržnju prema "Zvezdi", koja je igrala sa Špancima, a još lošije mi je bilo (pored razočarenja), kad sam čitao sva ona iživljavanja posle poraza mog tima od bivšeg prvaka Evrope. Da, "Željko" će dobiti Marusi, tu nema šta da se priča, i "Partizan" ide dalje, ali ide i sve jača mržnja i zato sam duboko razočaran u mnoge ljude moje nacije, koji seju mržnju na svakom koraku. Ako to radi mladi, zapitajmo se kuda ide ova zemlja?

srbin

pre 14 godina

Poštovanje Milanu i ostalim koji misle kao on.Srbi pogledajte šta grci rade,panatenaikos igra protiv marusija bez najboljih PET igrača.Za svaki slučaj odabrali sudije u baseloni koi im odgovaraju.Da budu sigurni.Pao i marusi su protivnici u grčkom šapionatu,sada će pomoći jedni drugim,treba ju im bodovi.A mi?Mržnja,zloba,zavist radije bi pustili bilo koji strani klub nego naš.Bilo bi lepo da u evro kupovima u svim sportovima imamo sto više pretstavnika,zato moramo odtstraniti iz "uprae" u klubovima koji:vide zaveri protiv njih,koji mrze neki klub više nego što voli svoj!Odbacimo udbaško razmišljanje i ponašanje,SRBIJA na prvom mestu.

REALAN

pre 14 godina

kako su smešni ovi zvezdaši:
kao kako se mi(GROBARI)javljamo,a šta kad se vi javljate na PARTIZANOVE VESTI onda je sve OK.,a?

p.s.zvezdašice osvoje KUP a dELIJA OSTAVI KOMENTAR:"LJULJAJ JAVORE?????
i pitam se ko koga POZIVA????

zorroo

pre 14 godina

Zvezda je bruka od Zvezde i treba da se ugasi . Zasto jedan ovako nizerazredni tim ta predstavlja Zvezdu u nekom sportu. Brukati nabolje navijace je vise postalo odvratno.KK Crvena Zvezda treba da se ugasi jer bruka sve Delije. Ovo pisem ,mada znam da vjerovatno ovi iz B92 ,poznavajuci njihovu politiku nece ni dati komentar jer dolazi iz Republike Srpske . Pozzz svim Zvezdasima

bane

pre 14 godina

neki navijaci nikada nece shvatiti,ili nikada nisu ni bili pravi navijaci.ta podbadanja i sale na racun komsija su uvek postojala i mislim uvek treba da postoje.to ja radim sa svojim prijateljima kada god omiljeni tim dozivi neuspeh pocinju peckanja zavitlavanja pa bogami i prepirke ali sve je to u granicama normale.da nema zvezde ne bi bilo ni partizana i obrnuto.vec 30 i kusur godina pratim sport volim partizan,nerviram se kada gubiradujem se kada pobedi,ali na kraju krajeva svi smo mi velike patriote koje vole svoju zemlju.

stormwatcher

pre 14 godina

Nisu mi jasni ovi "duboko moralni" navijači KKSS, kojima smetaju komentari Grobara. Pa vi ste PUTOVALI U ATINU da navijate protiv Partizana na utakmici na kojoj ne igra vaš tim, EJJ! Dno, nema dalje od toga. To je najsvežiji primer. I posle toga vi imate obraza da morališete?! Kakav nonsens.
Umesto da se uvučete u rupu vi se još, kao, brecate.
A u vezi sa porazom KKSS, ništa drugo se nije ni očekivalo.

ne sam SafeteV84

pre 14 godina

Zvezda ima bolju kos razliku od Niburka, i to za 13 poena!! U cemu je fora?!
(Maajde, 9. mart 2010 22:21)
U proslom kolu su nas dobili sa vecom razlikom nego mi njih, medjusobna kos-razlika se gleda,. u tome je fora

new folder

pre 14 godina

Trenutno je u toku glasanje na sajtu euroleague.net za najboljeg igraca decenije. Glasajte, kolege internet navijaci, za nase kosarkase, jer su se Litvanci izgleda organizovali i ozbiljno ugrozavaju Bodirogi prvo mesto.
Glasanje se zavrsava, cini mi se u cetvrtak, tako da je svaki glas bitan.
Bila bi velika nepravda da Bodiroga ne bude prvi.

B@KL@V@

pre 14 godina

Aj da se kladimo da ce vise grobara biti ovde nego na poslednju fudbalsku utakmicu partizana
(Koki, 9. mart 2010 22:01)

a ko je za da ti ne idu padezi
(uragan013, 9. mart 2010 22:43)

JA SAM ZA!!!

niigor

pre 14 godina

iako sam navijac Partizana, zaista mi zao kad vidim kako Zvezda bruka Srbiju (mislim da je prava rec)... dok reprezentacija i Partizan prave podvige kojima se citava Evropa divi (a funkionisu u slicnim uslovima kao i Zezda!), oni su dotakli dno...
mislim da sada treba da se stide svi koji su ziveli u zabludi o kvalitetu da mogu da igraju Evroligu, i lobirali protiv interesa srpske kosarke u Evroligi i onih koji tu godinama ostvaruju neverovatne rezultete!

milos

pre 14 godina

lako je sada navijati za partizan kada je dobar i kada pobedjuje,kada je stanje u klubu stabilno sto se menadzmenta i scoutinga tice,a sta se desava kada gubi i kada ga gaze svi zivi??? Uprava napolje,zeko odlazi,bojkotovanje....To je nas problem,kada neko igra dobro sve je lepo i bajno a u suprotnom svi pljuju!!! treba biti veliki i u porazu!!! drago mi je sto ste dogurali daleko,jer pored rivaliteta na grobare i cigane ja navijam za SRBE i SRPSKU KOSARKU!!!!!

Mika NS

pre 14 godina

Nemaju kosarkasi Zvezde potrebno iskustvo ya Evrokup, kvalitet su pokayali da imaju,ali od 3-0 do'i do 3-3 na ovaj na;in je manjak iskustva.Tu Trifunovi' nije mogao puno da uradi...

Nenad

pre 14 godina

Problem zvezde je uprava kluba, koja stvara haos i kao da to radi namerno, ne mogu da shvatim toliko suludih poteza. Dok je bio Petrovic i igralo se nesto, sa Trifom katastrofa, otisao je daleko najbolji igrac Tadija, kvaliteti Bejlija su bar za klasu visi od kvaliteta Tejlora...i jos kada Trifa kaze da mu je Bakic kljucni igrac svaki komentar je suvisan.

eliot nos

pre 14 godina

Najgore mi je bilo kada sam citao kako navijaju za Fenerbahce a ja si mislim pa nemozes bre da navijas za Turke. Alo bre TURKE, gde ce ti dusa??? …
(Shvaba, 10. mart 2010 09:48)

Pa šta si drugo očekivao? Delije, u prevodu, znači ''turski konjanici''... Ko će kome ako ne svoj svome!!!

roman empire

pre 14 godina

Pa zar je neka velika mudrost da se savremena kosarka zasniva na cvrstoj odbrani i rotaciji kosarkasa kako bi se odrzao visok ritam i tempo utakmice.U zvezdinoj igri nista ne shtima i velika je greska dosadasnjih trenera crveno-belih posle Karija sto nisu uspeli da stvore ni igru,ni pobednicki mentalitet kod kosarkasha sa Malog Kalemegdana.Nesto ne stima i sve se mora iz osnova menjati.Ovo je sezona za zaborav.

Boban80

pre 14 godina

Nerealno je bilo očekivati pobedu u poslednjem kolu. Nakon svega što se izdešavalo skor 3-3 za ovakvu Zvezdu je uspeh. Sada treba stati, staviti prst na čelo i razmisliti koliko dobrog donose priče "Osvojamo evrokup, prvenstvo, itd"...
Čestitke FMP-u, a moj Partizan se uskoro i ponovo pridružuje Osmorici! Pozdrav svima

zzk

pre 14 godina

NE ! Necu prozivati zato sto situacija vise nije za zezanje cak sta vise,tuzna je!Zao mi je tih momaka zato sto je vecina korektna,nisu "kulturni" da pljuju sudije npr kao neki prethodnici u Zvezdi,Trifa isto korektan,uvek bio...Al me interesuje gde su sad SEKVOJA,LEPI FIKA,NJUSKA,NIKSICKO,STEFAN HN i ostali,koji ce pored svega doci u cetvrtak na vest(verovatno)o porazu Partizana i vredjati Duleta,igrace i navijace Partizana i pored svega sto je uradjeno??

Dojčilo

pre 14 godina

Samo vi tog lošeg Bjelicu pustite pa ćete vidjeti šta že njegovo veličanstvo akademik Sveti Đuško Vujošević napraviti od njega!!Kaže mi neki dan kolega s posla :"Lako je vama vi imate Vujoševića" Ne zna da Bog sve vidi. Pa Duleta treba zaslužiti od Boga!!

čika velja

pre 14 godina

E MOJI LJUBITELJI KOŠARKE SA KOŠARKAŠKIH TERENA BEZ KOŠEVA, ima da vas prozivamo i kad vas ne bude!Pa šta ste očekivali,da vam aplaudiramo i da vas bodrimo da još brukate "košarkašku" Srbiju!? Nego, dozovite se pameti i manite se nas koji vas prozivamo. Imate vi mnogo većih problema, a oni vam se nalaze u upravi, shvatite to već jednom! ŽIVELI!

Batko

pre 14 godina

Pa Bakić i jeste ključni igrač jer u rotaciji bez klasične 5.ice, on je čovek koji vuče odbranu...ali šta to vredi pričati "stručnjacima" koji su koševe videli ispred zgrade, ubacili posle 10.og puta i na kraju postali "profesori" koji se razumeju u sve, pa svoje (ne)znanje prosipaju ovde na sajtu...e moj Nenade,nemaš ti blage vezez sa ovim sprotom, bolje pređi na boćanje

Miki

pre 14 godina

Alo grobari sta sete se okomili na Zvezdu.Gledajte u svoj tanjir.Zvezda ima svoje probleme koji se vas ne ticu.Losa selekcijaigraca ,igranje bez centra savakom je jasno da nista nije moglo da se ucini.Sto nekomentarisete hemofarm,FMP,Radnicki.Terajte vi vase 'Evropske" uspehe i budite osmi koji je "veliki evropski"uspeh.Da li vi znate daonaj koji je 4 na OI pada u zaborav i sada vec dve nedelje posle zavrsetka retko ko ili niko ne zna koj bio cetvrti naprimer u hokeju.Pustite nas da se borimo sa svojim problemima iz kojih cemo sigurno izaci, alikada Dule , Sasa odblokiraju svoje protivljenje o privatizaciji
(fabregas, 10. mart 2010 10:51)
Obozavam da citam postove ovog lika.
Iskidam se od smeha.
Covek je 100% nepismen.

NAVIJAČ iz SLOVENIJE

pre 14 godina

Zvezda ima bolju kos razliku od Niburka, i to za 13 poena!! U cemu je fora?!
(Maajde, 9. mart 2010 22:21)
vi ste pobedili Čehe za 5.razlike a izgubili ste za -18. e tu je "fora" jer se gleda međusubni susreti

ja

pre 14 godina

1. Nije Kanarija uopste toliko kvalitetna ekipa koliko se misli. Pa sta su sad oni neki strah i trepet u evropi sto imaju dobar skor kod kuce. Moguce da ih bas sad stane sut i da izgube. I ode 50 evrica zbog nicega.
Pa vec ko hoce da se kladi sigurnije je Barsa sa hendikepom recimo preko 18 ili cak mozda 20. Tu ce biti sigurno preko 20 i sto bi neko sad bezveze rizikovao sa Kanarijom.

Ovo je napisao covjek koji se potpisuje sa "realno". Za Vas je realni ova ekipa G.Canarie strah i trepet, cak ste i dobro prosli, a ti igraj na Barsu koliko god hoces cak i preko 30 razlike da dobiju a ja znam ko nece.

Nikopol

pre 14 godina

KO SE BRE SLADI VASHIM PORAZIMA?? Iznervirali su me prvo kad nisam nashao prenos. Onda dodjem s posla i imam shta da vidim.. zvezda ispada.
Nisam klinac pa da se smaram time da mrzim nekog/neshto. Prerastao sam to odavno. A ovo shto vam se deshava, nemam srca ni da podbodem nekog iz drushtva...

badzo

pre 14 godina

ako je ovaj tejlor da 30 poena niksima nda ja idem na draft sledece godine....alobre pa pogledajte samo navijace u grckoj jos gori su od nas u pepucavanju,toga ima svuda u svetu

Pedja

pre 14 godina

Ja sam Zvezdas ali je istina da je KK Crvena Zvezda obrukala slavno ime naseg sportskog drustva i Srbiju. Ova sezona nije losa nego je SRAMNA. Oterali smo Pesica pa smo zato i zasluzili ovo. Svi mrs iz Zvezde i privatizacija.

sekula

pre 14 godina

Aj da se kladimo da ce vise grobara biti ovde nego na poslednju fudbalsku utakmicu partizana
(Koki, 9. mart 2010 22:01)

Lepi nasa srpska jeziko

Nikola

pre 14 godina

Koliko PARA,toliko MUZIKE..!!!!Treba samo pogledati statistiku i videti koliko se igraca uopste upisalo u strelce i sve ce biti jasno..a pre koliko vremena su tog istog protivnika deklasirali sa 30 razlike!!!Toliko o zelji za igranjem!!Jadikovanja sada ne pomazu.RESENJE - DOVEDITE LJUDE KOJI ZNAJU DA VODE KLUB NA DUZE STAZE I SELEKTIRAJTE KONACNO IGRACE SA SRCEM.

Ne pobediti nije isto sto i izgubiti

pre 14 godina

Ja stvarno ne znam sta onaj Trifa radi na trenizima i utakmicama. Istina da neki igraci nisu u formi (Kikan, Stimac, Keselj, pa i Tejlor), ali ovo sto igra Zvezda poslednjih nedelja je totalno rasulo, igra bez ikakve koncepcije. Tejlor mu organizuje napad, a ima vise izgubljenih lopti nego asistencija po utakmici. Pa da je zasnovao igru na Videnovu, Stevicu, Bjelici, mozda Vuku i klincima sa klupe bolje bi bilo, kad ovako i laik vidi da ne ide. Ali ne, on uporno gura isti sistem koji proradi jednom u 6 utakmica, i to protiv autsajdera.
'Aj da nas je neko POBEDIO bilo bi jos OK, nego najgore je sto je Zvezda sve utakmice IZGUBILA.

Neutron

pre 14 godina

Ma idi bre, ja sam zvezdas i jedino sto mogu da kazem je da je Zvezdin nastup u ovom kupu bio sramotan. Kao da sam gledao Jecu i Anu, eto, isto tako.Nema mi sta tu da se prepucavamo sa grobarima. Ispadnes glup, nebo-zemlja i to je to. Nego, smesna mi je ona Buducnost, svijetla Buducnost, zakucana tamo na dnu neke grupe ovog smesnog Evrocalendza. Joj koji su tek oni klosari. Jos im je to uspeh.

srkis13

pre 14 godina

Meni je brukanja bilo dosta, ove tri utakmice su mi ogadile košarku za sva vremena. Ne želim da gledam da nas ponižavaju i u domaćoj ligi zato bi stvarno bilo najbolje da se ova priča završi, bar za neko vreme. Ne ide brate a ne može na silu, niti ima para niti ima volje, brukamo se redom (jadranska, kup, EC) šta još treba da počnu da nas dobijaju i Metalac i Borac iz Čačka u domaćoj. Neka hvala, bolje častan katanac na vreme pa možda se nekad i obnovi rad kad se budu stekli uslovi. Žao mi Stevića samo ali sa onakvim srcem i zalaganjem lako će naći uhlebljenje, ostali bi mogli da razmisle i o promeni profesije. Moje najveće razočarenje dva reprezenatativca i perspektive Kešelj i Bjelica, bez komentara.

Tejloru iskreno želim sve najgore u nastavku karijere jer je indijanac najveći ali i nije on kriv već budala koja ga je kupila.

Trifo idi i ti čoveče, možda ti i znaš ali te ne kapiraju igrači a iskreno mi se čini i da ne znaš mnogo, ajde putuj i ti ne brukajte više ime i dres.

Laku noć, kraj priče
(Stanko NS, 9. mart 2010 22:21)




Pre svega kao veliki Grobar i ljubitelj kosarke.
Ovekle ljude najvise cenim u zivotu.
Iskrenost pre svega,mozda malo preterano za katanac ali mozda i ne.
Ima igrace koji mogu da iggraju ali nema ko da ih naporavi da budi takvi.
Pa da li mi stvarno mislite da je Trifunovic bolji trener od Pertovica.
Pa ne bi ga Duda sigurno slucajno zvao da mu bude pomocnik,a svi dobro znamo sta je Duda u svetu kosarke.
Opet ponavljam veliki Grobar ali volim kosarku najvise na svetu,ali utakmica protiv Nimurga je nesto najgore sto sam video u mome zovotu.
Veruj te mi da sam gledao prve 2/4 i da sam izasao iz sobe,jel tako nesto nisam mogao da gledam.
Ja mislim da su se ljudi pokupili na ulici da bi mnogo kvalitenija utakmica bila.


veliki pozdrav svim ljubiteljima prave kosarke,ne bitno za koga navijaju!

mali radojica

pre 14 godina

Pustite komsinicu,ima ona svojih problema,ne mogu da se sastave,ne ynaju kako se yovu,yato ostavite komentarisanje njihovih utakmica,nema sta tu da se komentarise,oni ne znaju za uspeh zadnjih 100 god...a jedno pitanje za ove komsinice sto pricaju o kompleksima,sta vi radite sa komentarima kad igra partizan???jedva cekate da izgubimo i odma se svi gurate sa komentarima mada vas raumem,vi jedva cekate da partizan izgubi a to se retko desava a kad se desi eto vas da ostavljate komentare,a nama je ovo zezanje,jer dosadno bre vise da se komentarisu vasi porazi,ima ih i previse,ni vi ne znate koliko ste iod koga sve izgubili...prihvatite istinu,vi ste bivsi kosarkaski klub i nista vise.rezultati to govore ne ja...cekam vas u cetvrtak posle utakmice sa barsom koju cemo verovatno izgubiti i uprkos porazu plasirati se u 8 NAJBOLJIH EVROPSKIH EKIPA,cekam vase komentare

Omni

pre 14 godina

Da li iko shvata koliko je buducnost Zvezde neizvesna? Ispadanjem iz Evrokupa kao i losim rezultatima u guma ligi igranje evrope sledece godine se mozda moze "dohvatiti" samo kroz ovo sto danas igra FMP.
To znaci da ce i ovaj jedan, dva igraca koje sada imamo, a da nesto valjaju, otici, a sta mislite koji ce to kvalitetni igraci doci u tim koji ce mozda igrati Evrocelendz kup?
Valjda je sad pravo vreme da se napravi rez, uvedu klinci iz juniorskog tima i krene sa radom na duze staze bez euforicnih najava o "sledecoj sezoni".

Kao obican navijac, ne preterano strucan, mislim da je najveci krivac za sve sto se desava Zvezdi bivsi gen. menadzer gdin Opacic. Koliko sam razumeo, poslednjih godinu ipo dana, on je bio taj koji je dovodio igrace, trenere, rasporedjivao pare gdina Vucicevica (sebi 5000e mesecno) i jos pride uradio sto i jednu dobru stvar u interesu srpske kosarke. Doduse, da ne gresim dusu, kosarkaska carsija bruji vec dugo da je on samo izvrsilac gdina Radovica, cika Bore i jos ponekih.

I za kraj. Gdin Pesic je bio trener jedne sezone i uzeo 200 ili 400 (nebitno) hiljada evra i otisao kada para vise nije bilo. Gdin Maljkovic je nesto (priznajem da ne znam sta) u klubu ali mu ni na kraj pameti nije bilo da se prhvati struke.
Izgleda da u Zvezdi svi "vole" Zvezdu samo do poslednjeg drzavnog (telekom, nis, parking servis, banke...) i privatnog (Vucicevic, Drakulic...) dinara.

Nenad

pre 14 godina

Kakav strucnjak ovaj batko, "Bakic neophodan u rotaciji jer nemaju peticu"...komentar suvisan. Bakic igra dobru individualnu odbranu jer je prosao kroz partizanovu skolu, ali kod nas je bio najgori pa smo ga skartirali...a sto je kod vas najbolji, to ces ti batko odgonetnuti...kao strucnjak.

nikola

pre 14 godina

(fabregas, 10. mart 2010 10:51)

Mozda ce ljudi zaboraviti dokle smo tacno dogurali prethodnih i ove godine, ali ce zapamtiti da je Partizan jako dobar tim,koji pobedjuje najbogatije timove Evrope i koji par puta bio na pragu F4 ili tako nesto.Ako cemo posteno ja zaboravim i ko je bio prvi ili drugi,treci na nekom prvenstvu ,ali zapamtim da je neki tim dobar,nebitno sto nisam siguran da li je osvojio nesto,ispao u polufinalu,cetvrtfinalu...

A sto se ovog drugog tice, kamo srece da Danilovic i Dule imaju takvu moc da sprece privatizaciju u drzavi Srbiji.Gde bi Partizanu bio kraj...
Jedino znam da se mnogi sportski funkcioneri (izmedju ostalog i u zvezdi) nisu slozili sa takvim modelom privatizacije, ali naravno da svi jedva cekaju da do privatizacije dodje.