Ponedeljak, 08.03.2010.

12:50

Hrvatski mediji: Pobeđujemo Srbiju

Iako je do duela Hrvatske I Srbije u četvrtfinalu Dejvis kupa ostalo čak 4 meseca, mediji u Hrvatskoj već sada pridaju veliku pažnju ovom meču.

Izvor: B92

Hrvatski mediji: Pobeðujemo Srbiju IMAGE SOURCE
IMAGE DESCRIPTION

137 Komentari

Sortiraj po:

nogometaš

pre 14 godina

MILUTIN veli :Čilić i Karlović nisu nikad pobjedili Đokovića.Netočno.Karlović dva puta čak.Milutin je možda mislio na pikado.

Milutin

pre 14 godina

@rh: šta je bilo nekad a šta će biti u Julu su dva potpuno različita pojma. Ljubičić je izjavio da neće igrati, Ančić se još oporavlja, a obojica su DALEKO DALEKO od vrhunca svoje forme kad su bili 2 i 3 na listi.

Čilić napreduje, ali napreduju i Troicki i Tipsarević. Čilić i Karlović nikad u životu nisu pobedili Novaka, teško da će to baš sad da se desi.

Ako ćemo o uspesima, Djoković i Zimonjić medju sobom imaju 6 Grand Slemova i 50/60 ATP titula uključujući desetak Mastersa (mrzi me tačno da brojim), dok je Čiliću i Karloviću najveći uspeh... Šta? Polufinale AO?

4:1 za Srbiju, laganica...

Pindar

pre 14 godina

@Primitivni Balkanac iz Zadra
Pa da sam znao a ces se tako zapaliti, ne bih te ni pitao. A valjda zati nisi ni dao odgovor na pitanje - dobro nema veze, Zadranin si pa si pogodjen, iako ... ne bi morao biti, niko tebe direktno nije napao.
Kao sto si ovde sigurno video, Srbi umeju da budu veoma kriticni prema sami sebi (dobro, ne bas uvek!). Ocukujem da bi i Hrvati to mogli da budu.
A one bradate koje spominjes, da, bilo ih je, oni dolaze iz srpskih Zadara, i na njih svakako nismo ponosni.
(PS: Hvala na onih 12 godina!)

aster blistok

pre 14 godina

Odgovor dvanaestogodišnjaku koji stalno spominje Zadar:
Da, Zadrani su najveći primitivci na Balkanu, oni su 90 - 91 sjeli na tenkove JNA , pustili brade i navalili na Beograd,Niš i druge gradove u Srbiji. Zbog bradatih Zadrana su gradovi Beograd i Niš bili mjesecima bez struje i vode, potopljeni kišom granata.
Znam da si običan mulac i da nemaš pojma,ali eto ti odgovor, možda ga shvatiš.
Inačem moj prijatelj Žiža iz BG svako ljeto uredno ljetuje u Zadru. Hoćeš njegov broj telefona?
Isprik, Srbi, ali na neke se stvari doista mora reagirati.
Primitivni Balkanaciz Zadra.

max

pre 14 godina

Nole popravi servis i onda igraj sam protiv Čilića i Karlovića zajedno,sigurno ih dobijaš.Ovim sam slikovito pokazao koliko je Nole bolji od oba Hrvatska tenisera.Hrvati on sa svojim naj lošijim tenisom pobedi ova dva Amera koji su pak u zadnje vreme razvaljivali Rodika.Izvinjavam se ali ovi koji tvrde da Čilić dobija Noleta ili su šanse 50:50,su bezobrazno nerealni.Pa Čilke ima žestok kompleks od Noleta.Nemoj da vas Troicki brejkne jer onda "a sad adiooo",he he he!

nogometaš

pre 14 godina

@Bane Veli naš Bane:Srpski timovi su morali da trpe nacionalna vredjanja i pokliče ustaša iz 2. svjetskog rata.Kakav kralj ,ne kralj car si Bane.Majke mi.Oraspoloži me čovjek.Hrvatske timove u Srbiji su dočekivali sve redom ugledni akademici,pijanisti,mirotvorci,časne sestre i ostali fini i uglađeni građani i sve je odisalo jednom srdačnom i prijateljskom atmosverom.Dalje naš kralj Bane podiže letvicu i konstrukcijom ove rečenice diže publiku na noge:Hrvatska publika nema kulturu modernog sporta.Kakav car je ovaj naš Bane.Bane care.Moram pohvalit komentar od gospodina Kizza .Jednako razmišljamo.Mislim da smo ipak mi Hrvati u prednosti jer sad mi možemo gasit struju ako počmemo gubit .Pozdrav svima,ali Bane je car.

Stari znalac

pre 14 godina

@Davor

Vrlo selektivna lista. I mladi Ju su tukli vase mlade zvezde (Kranjcar, Modric, Corluka, Eduardo) i u Bg-u i u Hrvatskoj. A, sta bi u vaterpolu prosle godine - to je pojela maca...

Mislim, smesno je da se poredimi, ali ako si vec potegao brojke: seniorska vaterpolo reprezentacija Srbije je osvojila 26 medalja od 1995. naovamo.

Serbinhio

pre 14 godina

Samo sanjajte "decki", bice ovo najveci blam hrvata u zadnjih 10 godina. Vreme je da vas ponovo izmlatimo i ojacamo vas kompleks od Srbije od koga patite vec decenijama!

Suk

pre 14 godina

Eh, kad bi se pobede dobijale recima! Inace tacno je da Hrvati imaju dobre igrace koji svakoga mogu da pobede, ali isto se moze reci i za Srbiju.

obj.ljub.tenisa

pre 14 godina

Voleo bih da Srbija pobedi,ali,objektivno Hrvatska ima vise jacih igraca.To je realnost.Zalosno je da se sada od raznoraznih nacionalista sa obe strane sve prebacuje na nasu,da nasu srpsku i hrvatsku,omiljenu temu NACIONALIZAM.Kad cemo bre,da zivimo kao normalan svet? Razocarava me to,a verujem i mnoge druge objektivne ljude,jer je to, ipak,samo sport i treba da nas zblizava,a ne svadja!Eto,bio sam kod Mileta,Hrvata,u Omisu proslog leta i bilo nam je super,pojeli,popili,ispricali se ko ljudi...Pozdrav od Zorana iz Nürnberga Miletu i familiji!

Davor

pre 14 godina

Mislim da opet dolazi vrijeme da Srbija dobije bolni poraz. Prvo naravno Srbija i Crna Gora-Hrvatska 2-6(2000 godine mladi) pa prije nekoliko godina Dinamo Zagreb-Partizan 5-0, pa prosle godine Hrvatska mlada reprezentacija-Srbija 3-1, pa onda u vaterpolu polu finale Melbourne Hrvatska pobjeduje Srbiju i postaje svjetski prvak, da ne govorim sto Jug i Mladost vec godinama rade od Partizana.

O pojedinackim sportovima, da i ne govorimo. Samo pogledaj Olimpijske igre od Atlante 96 do Pekinga 2008, tko stalno vise medalja ima. O zimskim sportovima da i ne govorim, tamo Hrvatska ima 11 medalja, a Srbija 0 haha, mozes misliti 0!!!!!!!!!!!!!!!!!! pa tamo i Sjeverna Koreja ima makar 1 medalju. Srbi? Iako vas je 8 miljuna, ste daleko losiji od nas Hrvata a nas samo 4.5 miljuna. Pa vi od cijele svoje povijesti drzite DEBELE komplekse od Hrvata.

nogometaš

pre 14 godina

Hrvatska je već pobiedila .Srpski selektor je sviestan situacie i već je pronašao alibi za poraz.Nesportski potez.Kakva je atmosvera bila Ciboni na zadnjem finalu NLB lige .Šta su trebali možda otkazat nastup ili se povuć s terena nakon onakvih ispada od strane navijača Partizana.Ne odigrali su iako je čak Perasović dobio udarac u glavu.Ta utakmica i ona u Varaždinu kad su se hrvatski navijači iživljavali i vulgarno provocirali kao i još mnoge druge utakmice morale su biti prekinute.Meni kao navijaču Hrvatske nije bilo ugodno gledat šta rade kompleksaši u Beogradu ,kao i u Varaždinu.Ako ste sportaši i imate hrabrost igrajte u Splitu i ne izvlačite se unaprijed za eventualni poraz.Ako bude elemenata zbog kojih je potrebno prekinuti meč,neka se prekine i basta pa neka Hrvatska snosi posljedice.Nemojte samo kukat prije meča.Što se tiče samog meča prognoziram pobjede Čilića u oba meča i pobjedu Karlovića protiv slabijeg srpskog igrača,vjerovatno Troicki.Molim lijepo nemojte me brisati.Nit vrijeđam,nit provociram.Nema smisla.

dejan

pre 14 godina

@anton
Jedno je sigurno, ko god da pobedi, i Hrvati ce imati priliku da vide broja dva u svetu, Novaka Djokovica. Verujem da su zbog toga i ushiceni i uzbudjeni, dugo mnogi nece imati prilike da vide takvog igraca tamo na delu.
(dejan, 8. mart 2010 18:48)

Lega, zahvaljujući, između ostalog, i turnirima u Hrvatskoj (PBZ Indors i Umagu) Nole je tu gdje je! U Umag i Zagreb su ga zvali dok je bio nitko i ništa! A u srpnju će se održati samo meć Devis kupa i ništa više!
(Antun, 8. mart 2010 22:18)
Tada je Nole ipak bio tek tamo neki trideseti i ispod toga, u rangu igraca koji igraju u Umagu i drugim turnirima. Ovo je sada ipak jedinstvena prilika da vidite najveceg igraca u istoriji sa ovih "balkanskih" prostora. Zato razumem ovoliko uzbudjenje i ishicenje. Obecao je Nole i da ce dosta autograma da podeli, jel sad neko njegovog ranga gostuje tamo i ko zna kad ce ponovo, pa navalite.

Pujcek Puja

pre 14 godina

@Ex Srbin
ne vrede ti vapaji.
Majcek Maja tvrdi da smo mi najbolji na svetu (narocito njen Nokica), da je ona na to silno ponosna, i da ni pod kakvim uslovima nece da menja taj svoj stav.
I tu se gasi civilizacija (a pale se "ne preporucujem" svetiljke na ovaj komentar)

PimPong

pre 14 godina

Na papiru, Srbija je bolja, ali se tenis ne igra na papiru. Sve ce zavisiti, kao i dosta cesto, od toga kako se Djokovic psihicki pripremi, jer on moze da poklekne u uzavrelaoj atmosferi (a i zbog svakakvih glupih sitnica, cak i kad ne igramo protiv Hrvata).

dr.house

pre 14 godina

Hrvatska je favorit i tu nema dileme.Čilić i Karlović će bez ikakvih problema pobjediti Troickog ili Tipsarevića na brzoj podlozi, a sa Đokovićem će mečevi bit 50%-50%. Povratkom Ivana Ljubičića pobjeda bi bila gotovo sigurna jer je Ljubo odličan igrač parova. Vrlo lako se može dogoditi i 5-0 za Hrvatsku,a 3-2 je skoro pa sigurno.

Ex Srbin

pre 14 godina

Kakvi komentari!
"Hrvatska publika nema kulturu modernog sporta..."
Zato srpski 'akademici' na tribinama citaju knjige i sviraju violine!
Siroti ste svi vi koji uporno insistirate kako su "ovi drugi" losiji od "NAS"...
Sustina je tu pred nosom, za onog ko zeli da vidi: kao sto i kod "njih" i kod "NAS" ima normalnih i finih ljudi, tako na obe strane ima kretena koji ne nalaze veci smisao svojih zivota od toga da mrze "one druge"...
Zato se normalni sklanjaju odavde.
U krajnjoj liniji, eventualna pobeda jedne ekipe nad drugom, nece ni na koji nacin dokazati da je jedan narod bolji od drugog, ma koliko vi to zeleli (u slucaju nedajboze poraza, ta teorija odmah pada u vodu ili dobija dobru apologiju...)
Navijam za Noleta isto koliko i on za mene.

Pindar

pre 14 godina

Pitao sam, a niko mi jos nije odgovorio:
Sa nase (srpske) tacke gledista, Zadar je zaista centar i olicenje balkanskog primitivizma.
Zanima me da li i Hrvatima to tako izgleda.

Marko

pre 14 godina

Koliko vidimo ovde 80% komentara od zapadnih nam suseda i 20% svi ostali. Ne razumem cemu toliki kompleksi. Sve ce se videti na terenu. Jedna stavka za razmisljanje, pogledajte skor Djole vs hrvatski igraci, plus imamo Zikija, a i Janko kad se napali moze i Murrey-a da otrese, keo pre neku nedelju.
Pozdrav za sve i bez patetike i niskih prozivki, stvarno nema potrebe.

bane

pre 14 godina

U staroj Jugoslaviji sprski timovi su morali da trpe nacionalna vredjanja i pokliče ustaša iz II sv. rata. Sada to ne moraju i na bilo kakvu neregularnost a naročito na fašističke pozdrave i krvožedne parole što je specijalnost Hrvata, srpski tim bi morao da prekine susret.
Hrvatska publika nema kulturu modernog sporta i ne moramo mi da snosimo posledice toga. Ako želimo u EU ne smemo da tolerišemo i da prikrivamo hrvatski ustašluk pa neka reguju medjunarodne institucije. A taj Nikola Pilić ne mora ni da dolazi na srpsku klupu. Ispade da je on izborio prolaz a ne Novak Djoković.

Čilić, Karlović..? Pa to je ipak treća liga i nemaju šta da traže protiv nas.

Nikola

pre 14 godina

Realno,dosta je izjednaceno,hrvati imaju jako dobre igrace i igrace kod kuce.Medjutim,ukoliko Djokovic bude bio u formi to ce biti vec 2-0 za Srbiju gotovo sigurno a u Dublu imamo igrace za jos jedan bod... Bice tesko ali ukoliko se nasi spreme i budu odigrali kako umeju,tesko hrvatima pa i u njihovoj dvorani.Ne da Bog hrvatima da Djokovic bude zapazen,ne bi ih spasilo ni 50 000 njihovih navijaca...

hitro.hr

pre 14 godina

ovako su nas Grci (panathinaikos) zaj... 1995.Izlobirali su da se pretkolo Lige prvaka igra u Rijeci i nismo prošli zbog gola u gostima.Hrvatska nogometna reprezentacija nas zaobilazi još od zviždanja Tuđmanu pa Šukeru.Tenisači su imali vrhunsku atmosferu pa su nam opet 'pobigli' u neke poluprazne dvorane.Rukometaši polufinale i finale u ZG...
Ali,sad imamo Keruma !! Uzalud vam trud svirači,opet će Split postat centar svita !! Pozz

kale

pre 14 godina

Ko god pobedio ili pobjedio bice to sigurno jedan od naboljih Davis Cup meceva u istoriji! Dragi moji uzivajte u tenisu i sportu a ostavite se politike i rasprave kakve veze ima gde se igra ,pogledajte gde su dve bice YU drzave dogurale u sam vrh tenisa sto nikada nije bilo i budite ponosni sto je tako i jedni i drugi, i korektni fer , ovo je sport -nekada se gubi nekada pobeduje-Neka bolji pobedi a publika zasigurno ima da uziva u tenisu tih dana.

sasa jokic

pre 14 godina

Ne znam bas koliko su realne ocene o Cilicu koji jede malu decu, ali mislim da je na poslednjem ATP u Dubaiu propustio sansu da se najede u cetvrt finalu! A gle cuda Nole osvojio turnir?! Ne zaboravite momenat da protiv br.2 svi daju maksimum, i igraju bez opterecenja jer nemaju sta da izgube(sem meca, sto se obicno desi) i zato izgleda kao da se Nole muci. Medjutim ne zaboravite da je ovo tek pocetak sezone i da ce za 4 meseca nole da pokupi jos par titula, i doci ce u vrhuncu forme u Split, a onda....Sve u svemu smesi vam se 1:4. Nole dobija oba bez napora, u dublu vas cistimo sa nulom, i Troicki uzima jedan mec! Vasi ce se otseci od treme i zelje da se dokazu pred svojom publikom! Realno sanse su Vam u okviru statisticke greske! tako da pristedite sebi novce, i ostanete doma uz kavicu, ne?!

zoran

pre 14 godina

(and, 8. mart 2010 13:52)

Jako lepo napisano.

Ovim prostorima trebaju ljudi sa razumevanjem i shirinom a ne usijane nacionalistichke glave.
Kako reche Gandi:"Ako nastavimo za receptom - Oko za Oko - uskoro ce ceo svet biti slep."
No, ovde, na nasem Balkanu mentalitet se sporo menja te i ovakve manifestacije, kao sto je tenis, prvlache one vodjene najnizim instiktima.

Obradoviceva izjava je van svake pameti.

Sta ce se to desiti u Splitu, evo ja kao, Srbin, Beogradjanin pitam ?
Sta ce se desiti jednoj reprezentaciji u Splitu kada se vec kosharka uveliko igra izmedju sprskih i hrvatskih klubova..?

Moderna arena sa dobrim obezbedjenjem i prichi je kraj. Publika ce dobacivati kao i svaka druga u svetu, no to su profesionalci koji su navikli na takve ispadice.

Ne zbaoravite da su ti teniseri izmedju sebe odlicni prijatelji. Sam Novak je izjavio da je sa porodicom Maria Ancica njegova porodica u veoma prijateljskim odnosima. Da su porodicni prijatelji.
To treba da bude primer a ne sitno izivljavanje i ispoljavanje osobina koje nemaju nicega zajednickog sa svesnim humanim bicem.

Ponasanje Ancica,Cilica,Ljube (inace Novakov komshija u Monaku) i Karlovica moze biti primer za svakog sportistu.

rh

pre 14 godina

uzimajući u obzir domaći teren koji je jako bitan u davis cupu srbija ima vrlo male šanse. kad čuju huk s tribina prepast će se i djoković i troicki i tipsarević. realno djoković živi na staroj slavi i vrlo će teško dobit čilića na domaćem terenu koji je btw u uzlaznoj putanji. djoković nije ove godine pobijedio niti jednog ozbiljnog tenisača iz svjetskog vrha. karlović zna samo servirat, ali je vrlo težak protivnik ako mu ide prvi servis. uostalom hrvatska je zemlja bogate tradicije muškog tenisa, dok je srbija dala jednog jedinog vrhunskog tenisača koji igra ispod razine drugog tenisača svijeta. ljubičić je bio 3., ivanišević 2., ančić 7., čilić je zasad 9. s tendencijom rasta, karlović 14....kako se to srbija može mjeriti s hrvatskom kad je u pitanju međunarodni renome koji uživa hrvatski muški tenis? znate i sami da jedna lasta ne čini proljeće...i da...hrvatska je već osvojila davis cup. vi koji od jučer pratite tenis jer vam je to baš fora kad je djoković uspješan informirajte se malo da ne ispadate smiješni, djoković je klasa,ali on je jedan tenisač koji se mogao zalomit i nigerijcima...

ognjen

pre 14 godina

cilic je jako dobar igrac,,,,i pokazao je zavidnu igru u australiji,,,ali mora se reci da je nole izlazio uvek kao pobednik iz meceva protiv igraca kao sto je cilic,,,,to su ravni udarci,,i nema tu mnogo taktike,,,to je glavna mana cilicu,,,,ne zelim da se raspravljam,,,ali mogli ste da stavite porec,,kao prosle godine sa amerikancima,,,ovo se vidi da je namerno uradjeno,,,letnje je vreme i u porecu bi bila sjajna atmosfera....

Antun

pre 14 godina

Jedno je sigurno, ko god da pobedi, i Hrvati ce imati priliku da vide broja dva u svetu, Novaka Djokovica. Verujem da su zbog toga i ushiceni i uzbudjeni, dugo mnogi nece imati prilike da vide takvog igraca tamo na delu.
(dejan, 8. mart 2010 18:48)

Lega, zahvaljujući, između ostalog, i turnirima u Hrvatskoj (PBZ Indors i Umagu) Nole je tu gdje je! U Umag i Zagreb su ga zvali dok je bio nitko i ništa! A u srpnju će se održati samo meć Devis kupa i ništa više!

ognjen

pre 14 godina

prvo djokovic nije uopste lose igrao sa iznerom,,,nego ja kolko god da je izner dobar server,,,nikad ga nisam video u ovakvoj dobroj formi,,bez obzira sto je sljaka,,,,ne masi prvi servis,,,i sta da mu radis...on je djokovicu u tih 5 setova uzeo 1 ,,mozda 2 brejka,,,i to su mozda bili losiji gejmovi djokovica...

Sirko

pre 14 godina

Meni stvarno nisu jasni komentari tipa:"djokovicu je trebalo 5 setova sa Isnerom i 3 sa Juznijem,a Cilic da melje sve pred sobom"! alo ljudi ,covjek je bro 2 u svijetu,ima titula vise od Cilica ,odograo je milion vrhunskih meceva...gdje je sada Cilic?koji je na ATP rangu...pa sve se vidjelo protiv Ceske kad su ih Berdih i Stepanek razvalili u njihovom Splitu...a pogledajte polsednji mec Karlovica protiv Ajsnera...jedino bi nas dobili da imate Ljubicica i Ancica ali one od prije 5 godina...ovako ...mozete se vi nadati ali...TIPSA JE BOG...

Vanja

pre 14 godina

Jer to isto kao i vase teniserke kad su nas pobedile ? Hahahah.Malo sutra.Ma koliko god da bude 5 : 0 , 4 : 1 , 3 : 2 . Samo da vas pobediiiiiiiimooooooo ! :)

Dzinks

pre 14 godina

Najvise volim tu napaljenost i samouverenost kod protivnika, odsustvo svake realnosti, nipodastavanje jednog broja dva u singlu (citaj Novak), te i u dublu (citaj Zimonjic). Racunajuci nas "inat", a verujem i formu Zikija i Noleta, vi ste realno ugasili. Nista lepse nego utisati goste, ma gde god igrao.

olja

pre 14 godina

volio bi da pobjedi sport a sve drugo ostane van dvorane... hrvaska je nema dugo osvojila davis kup potom izgubila u finalu a srbija prvi puta igra za polufinale... doista neka pobijedi sport a šanse su fifti-fifti

pre 14 godina

Mene jedino zanima da idući omjer bude u našu korist i nakon Davisova kupa!

Karlović - Đoković 2:1!

Prvu je pobjedu Ivo ostvario na madridskim kvalifikacijama 2005. godine, ali ATP-ovi informatičari imaju čudan kriterij pri odabiru rezultata koji čine statistiku međusobnih susreta.

Evo što su mi odgovorili zašto nisu popravili stastističke podatke!

Thanks for your note and we've only been putting the qualifying results in our system going back to 2007.
It should be a great tie with Croatia-Serbia in July.

Best Regards!

makelele

pre 14 godina

djokovic tambura njihove igrace kad god stigne to su dva boda, a u parovima smo za klasu jaci. eto ta 3 boda, ovi ostali me i ne zanimaju iako isto i tipsarevic i troicki mogu pobjedit bilo koga ali i izgubit osto tako(sem prve trojice na atp listi).

Иван ПФК Смедерево

pre 14 godina

Што је баби мило, то јој се и снило... А Срби не морају ни да долазе у Сплит, јер су толико јаки да бившу браћу Хрвате могу и из Београда да "смечују".

hrvoje horvat hrvatin

pre 14 godina

de ajde ljudi smirite strasti.davis cup se ne osvaja s jednim igračem,a troicki i tipsa nisu ni blizu našem dvojcu.puno toga ovisi o formi nakon wimbledona a zasad je nole daleko ispod svoje "normalne"razine jer mu je trebalo 3 seta protiv južnija i 5 protiv isnera...dok čilić jede tenisače ko malu djecu.a ako nam se pridruži ančić koji je rodom iz splita,jao vama onda...neću još ništa prognozirati ali mislim da je domači teren veća prednost nego što vi svi mislite.usporedite malo sad:pogledajte kako je nole igrao loše protiv isnera pred svojom publikom,a kako će tek igrat pred splitskom publikom...mislim da neće izdržat.dko s druge strane čilić je odličan igrač pod pritiskom što je uostalom i dokazao u australiji došavši do polufinala...a dokle je ono novak došo u melbourneu??pečeni ste ljudi,shvatite

kizza

pre 14 godina

Pa dobro, sta je, bre, ovo? Nije nikakva tajna da su teniseri Srbije i Hrvatske vise nego dobri prijatelji, neki su i trenirali zajedno, nikada nikakvih ruznih reci medju njima. Naprotiv! A mi, boranija...strasno. Kakve veze ima gde se igra, ima da se igra gde to domacin odredi. Ova Obradoviceva izjava je nepromisljena, mozda je posledica pobede i neke euforije. Braco hrvati, eto nas u Splitu! A da ce biti lako, nece, jer ukupno gledano, sa kvalitetom igraca obe reprezentacije i podlogom koju biraju Hrvati, tesko je reci ko je favorit. Da ne pominjem da se svasta moze desiti za ova 4 meseca i niko ne moze da predvidi da li ce svi teniseri biti zdravi tada.

vlllll

pre 14 godina

A inace Split po atmosferi ne moze ni da se poredi sa Nishom...
(ja, 8. mart 2010 17:46)

xa xa xa xa ha hah ha ha ha ja ču poludit majke mi...Nishom...xa xa xa.da Nish je poznat sportski i teniski grad u svijetu..sa velikom tradicijom
(FeboZg, 8. mart 2010 19:16)
Feboooooo, sve mi diraj, Srbiju i Nis nemoj... Nemoj da se glupiras... Vidi ti se da imas od 0-13 godina i da nikad nisi bio u Nišu... Nemas pojma kakva je atmosfera na utakmicama i to je postalo uporiste srpske rukometne i odbojkaske reprezentacije... Auuu, pa ti verovatno nisi ni cuo za odbojku...Mislim od kad si ti rodjen Croati su 0 u odbojci, al dobro... Gledaj malo Srbiju pa ce nauciti. Ovo je malo van teme, sto se tice teniskog meca, mislim da ce biti dobar mec i sukobice se dve odlicne reprezentacije, ali mi smo ti koji imamo 2. igraca na svetu i nadam se da ce on doneti prevagu...

g4

pre 14 godina

"- Драма у београдској Арени. После пораза Ђоковића од Изнера, Србија - Америка 2:2. Одлучује меч Троицког и Кверија".

Ovo sam nasao na sajtu jedne televizije, jeli ovo moguce?

http://www.rts.rs/page/tv/ci/story/17/РТС+1/550621/Дневник+2.html

FeboZg

pre 14 godina

A inace Split po atmosferi ne moze ni da se poredi sa Nishom...
(ja, 8. mart 2010 17:46)

xa xa xa xa ha hah ha ha ha ja ču poludit majke mi...Nishom...xa xa xa.da Nish je poznat sportski i teniski grad u svijetu..sa velikom tradicijom

Keep it Real

pre 14 godina

Djokovic dobija oba meca u singlu a u dublu hrvati nemaju sanse sa bilo kim zimonjic da igra,a ostala dva singla,verujem da tipsarevic ili troicki mogu da 'iznenade' bar jedan,znaci 4-1 za Srbiju lagano...

acobl

pre 14 godina

Iako je do duela Hrvatske I Srbije u četvrtfinalu Dejvis kupa ostalo čak 4 meseca, mediji u Hrvatskoj već sada pridaju veliku pažnju ovom meču


Naravno da pridaju kad ih nece biti nigdje do krajem godine.....:DDD

boban,nis

pre 14 godina

U julu ove godine u cetvrtfinalu Davis kupa sastace se Hrvatska i Srbija.Pobednik ovog meca plasirace se u polufinale.To je to,cemu ovolika tenzija?

dejan

pre 14 godina

Jedno je sigurno, ko god da pobedi, i Hrvati ce imati priliku da vide broja dva u svetu, Novaka Djokovica. Verujem da su zbog toga i ushiceni i uzbudjeni, dugo mnogi nece imati prilike da vide takvog igraca tamo na delu.

maca

pre 14 godina

Gadim se komentara i sa jedne i sa druge strane.Većina komentara dolazi od ljudi koji ne vole svoje zemlje već su šovinisti i nacionalisti u najpogrdnijem smislu.Teniseri jedne i druge zemlje sigurno ne podržavaju rečnik koji se čita na sajtovima ,a vezan je za predstojeći susret.

genije

pre 14 godina

Gospodo Hrvati pobedicete Srbiju kad Cilic napuni 19 godina!!!A to da nam spremate docek koji cemo da pamtimo,to predpostavljamo jer vi ovog leta nemate nista drugo da radite,na fudbal sigurno necete trositi vreme,hehe...Ajoj kad vas dovate Ziki,Janko,Nole i Viktor Febo ce okrenuti kanal i gledati SP,lakse cemu pasti!

mare 025

pre 14 godina

Kakav je pacenik ovaj feboZg, tesko je imati komplekse celog zivota, manji su po teritoriji, malobrojniji, manje uspeha u sportovima, nepoznati u istoriji...Sto se tice meca, neka pobedi bolji, a verujem da je to Srbija!

ja

pre 14 godina

Odlicno ! Ja kao Srbin kazem - neka se igra u Splitu.

Igrali su i nasi mladi u fudbalu gde smo istrpeli vredjanje PA CE SE REVANS IGRATI KOD NAS

Sad neka se tenis igra u Splitu pa kad se opet sastanu ove 2 reprezentacije samo ovog puta da Srbija bude domacin, sve ce im biti vraceno sa kamatom

A inace Split po atmosferi ne moze ni da se poredi sa Nishom...

Djoksa

pre 14 godina

Koliko sam ja citao po hrvatskim medijima gradonacelnik Poreca ne stedi para da od svog mesta napravi turisticku Meku.Zato su Hrvati prosle godine i igrali u Porecu i zato se jedna lepa tradicija u Umagu zavrsila.Ako bude licitacije,bumo mi igrali u Porecu

Vlado

pre 14 godina

Čudi me da čovjek koji ima toliko iskustva u Davis Cupu još ne zna da gostujući sastav ne može određivati gdje će se igrati meč... Piliću, možeš se sramiti, praktički je rekao 'kako u njegovom gradu žive divljaci'. A zaboravio je da je grad Split donio Top ten igrača koliko ostatak Hrvatske i regije neće dati u sljedećih sto godina. Sad, za inat Piliću, taj bi meč postavio u Zadru. Pa čak neka se napravi presedan i neka se igra u Širokom Brijegu...

Srdjan

pre 14 godina

Da se igra na neutralnom terenu šanse bi bile 50:50.Ovako su 60:40 u korist Hrvata.
Činjenica je da je publika u Zagrebu kulturnija i civilizovanija pa je razumljivo da se naši plaše incidenata u Splitu,ali zamislite tek kako bi bilo da se igra u Zadru.
Objektivno biće vrlo teško sa preopterćenim Novakom i iscrpljenim posle Vimbldona.
Vemić se pod hitno mora upariti sa Zikijem jer nam je siguran bod iz dubla neophodan za trijumf.
Ni Hrvatima neće biti lako jer će biti razapeti ako nas ne pobede i tu se nadam da će Čilić najviše podbaciti jer je psihološki slab u odsudnim trenucima bitnih mečeva.

Nenad

pre 14 godina

Mislim da ce Srbiji i pjedincima biti veca motivacija da pobede Hrvate pred njihovom publikom , nego pred nasom publikom koja dovikuje kad treba i kad ne treba. I siguran sam da Novaku nece priustiti tisinu prilikom serviranja kado sto je bilo u Beogradu...

Mijo ZG

pre 14 godina

vidim da se nogomet umiješao u ovu temu...Ja sam ljubitelj tenisa preko dvadeset godina. Tenis nije nikad bio loš kao danas....Igraju tri-četri dobra igrača a prije 10-15 godina je bilo 50 vrhunskih igrača i svatko je mogao dobiti...I koliko je tenis slab i kod nas sve manje popularan opet ćemo dobiti..3:0...a s obzirom da ćete se buniti na suđenje i publiku napustit ćete turnir..i još replika svim fudbalerima...Ipak smo mi svjetska klasa za vas..a to što ne idemo u Afriku nije neka žalost..

TOMZG

pre 14 godina

Samo i dalje odbijajte doći u Split.Sjetite se kako je Australija prošla prije nekoliko sezona kada nije htjela doći u Indiju u Chennai,kada su možda i postojali uvjeti da se promjeni grad,pa su Australci izbačeni iz svjetske skupine na godinu -dvije.Pa probajte i vi biti izbačeni i ne doć u Split.Kakve to političke igre spominje Obradović. Jednostavno biti će kao što je pokojni Mladen Delić komentirao:Ljudi tresu se tribine ,šta je ovo ludnica, pa jeli to moguće? Sjetite se 1999 i nogometa kada ste usred naše dominacije na terenu i nepriznavanja Šukerovog gola ugasili reflektore.Huk sa tribina malo bolje će podnijeti Novak , ali ova dvojica će se "u... u Spaladiumu.

Beloved

pre 14 godina

Srpska ekipa je nekoliko milimetara bolja od hrvatske", zaključio je Pilić.

Lukavi Pilić..ne pljuje u tanjur iz kojega jede...xa xa xa plačenik..al nema veze..a zakaj se nebi igralo u SPlitu gospon srpki trener???Visoko rizični meč???Pa vi ste gospon ko Bt..samo neke uvjete postavljate..a tko ste vi da se vas pita gdje će se igrati meč???vi ste neki etablirani trener..neke etablirane repke???Čuj frajera..on će posla dopis da se ne igra u Splitu nego u Zagrebu...ko da će vas neko dočekat toplije u Zagrebu???Opet Alibi,Nato,PAPa,Njemci...cccc
(FeboZg, 8. mart 2010 14:57)

E Febo, Febo opet jutros nisi popio lek. Ali za tebe i tebi slicnima najveca kazna ce biti pobeda nasih momaka u sred Splita. Dodatni bonus vam saljemo iz Johanesburga. Da si ti nama ziv i zdrav i da nas jos dugo ovako zasmejavas !

Djalma

pre 14 godina

Komsije ovo govore vise iz nekog straha,nego li sto stvarno misle.I te kako su uplaseni,mada injihovi momci nisu losi.Bravo za Nikolu Pilica koji pomaze nasim teniserima svojim znanjem i iskustvom.

STOVLA

pre 14 godina

Split je vjerojatno i najbolji grad za odigravanje bilo kakve utakmice Hrvatska-Srbija (da ste bar igrali u u rukometu u Splitu, a ne u Poreču) jer će vas naši "gladni" navijači pojest, a to da ste za to da se igra u Zagrebu nemislim da je i to dobra opcija jer je u Zagrebu još veća dvorana, a ako dođemo mi (boysi).....mmmmmmmmm
(BBBdubrovnik, 8. mart 2010 13:19)

Bravo navijac!
Srba je bilo i na rukometu i na utakmicama Zapresic,Mostar...
A vas?
U Crnoj Gori ste 'dobro prosli' kad ste igrali Buducnost-Hajduk.

Dobro dosli na rukomet 2012:-)

Radio Ljubav

pre 14 godina

S' obzirom da Hrvatski teniseri ne prolaze vise od dva kola bilo kog turnira odmorno ce cekati naseg preveliko zaposlenog Noleta da napravi koju gresku. Znaci na samom pocetku Hrvati su u prednosti. Da ne govorim o provokaciji sto su se odlucili da se mec igra u Splitu. Valjda su se bojali da bi u Istri Srbija imala vise navijaca. Ali ovim Hrvatska samo pritiska sebe samu. Nedao im bog pred svetom da u Splitu ispadne neki incident.

anti trendseter

pre 14 godina

Šjor Niki je u pravu.... naša ekipa je bolja baš za ta dva milimetra ... on je prevaga na tasu...A to sto nece hteti da sedi na klupi u Splitu... pa realno .... ipak je on utemeljivač modernog tenisa u Hrvatskoj

ZokyNBGD

pre 14 godina

Pilić mi ne deluje baš normalno?!
care, ako si ti savetnik nekoj reprezentaciji, još si i plaćen za to koga bole ušesa da li će se igrati u gradu u kojem si rođen, i ja sam rođen u Splitu i baš zbog toga bi išao tamo da navijam.
Druga stvar, kako može da odvali da su Hrvati bolji za milimetar? Nole drugi singl igrač a Ziki takođe drugi dubl igrač, ne kontam Piliću čiji si ti savetnik?

Sirko

pre 14 godina

Treba realno ,zvati Vemica za dubl igru ,jer smo tada duplo jaci ,a Vemic je pravi partner Zimonjicu...treba riskirati i ili Troickog ili Tipsarevica ne zvati ,i tako rasteretiti Djokovica za dubl meceve...a Karlovica i Cilica Djokovic laganeze moze dobiti...

jakov mikic

pre 14 godina

evo najbolji dokaz da su dalmatinci najbolji navijači... di to ima da srbi žele ić u glavni grad hrvatske , a ne u split, jer je u splitu neprijateljska atmosfera...

nenad35

pre 14 godina

Nada umire poslednja,a kompleksi su veliki!Uvek smo najjaci kad je najteze,a njih cemo u slast gde god i kad se igrao mec!Imamo kvalitet i imamo grend slem sampiona za razliku od tamo nekih!IDEMO SRBIJO!!!

Aca

pre 14 godina

Smesno je porediti tim Srbija i Hrvatske
jer trenutno imamo mnogo bolje tenisere
i Srbija ce pobediti Hrvatsku mozda i rezultatom 4: 1

Jedva cekam taj mec, i sgiran sam da Srbija moze do finala
i da ce Djokovic ove godine odigrati sezonu karijere

Dragana

pre 14 godina

Ova izjava samo pokazuje koliko su jadni i koliko se ustvari plase Srbije.. Daj te molim vas pa ima jos 4. meseca do pocetka tih meceva a oni vec znaju da ce pobediti, ko zna sta ce biti sa teniserima za 4 meseca! Svasta.

FeboZg

pre 14 godina

Srpska ekipa je nekoliko milimetara bolja od hrvatske", zaključio je Pilić.

Lukavi Pilić..ne pljuje u tanjur iz kojega jede...xa xa xa plačenik..al nema veze..a zakaj se nebi igralo u SPlitu gospon srpki trener???Visoko rizični meč???Pa vi ste gospon ko Bt..samo neke uvjete postavljate..a tko ste vi da se vas pita gdje će se igrati meč???vi ste neki etablirani trener..neke etablirane repke???Čuj frajera..on će posla dopis da se ne igra u Splitu nego u Zagrebu...ko da će vas neko dočekat toplije u Zagrebu???Opet Alibi,Nato,PAPa,Njemci...cccc

dukizemunac

pre 14 godina

taj meč igra se posle pariza i wimbledona , ako nole ili čilić stignu daleko na tim turnirima , na meč će doći kao krpe, bez snage i volje .zato su hrvati favoriti jer se oni uvek više nabriju protiv nas , nego mi protiv njih. pobediće onaj , čiji prvi reket stigne svežiji na meč.hrvati bi , da su pametni stavili da se igra na otvorenom ,na 35 stepeni(to je otprilike isto i u stupnjevima) zbog noleta koji će dobiti sunčanicu već u drugom setu.mislim da je čilić žilaviji od noleta i to će presuditi. a što se tiče publike , veći će pritisak napraviti svojima nego našima. ove dve ekipe će se još godinama sretati u završnicama dejvis kupa, sledeći meč biće u srbiji , i ako u splitu bude nekih scena , skandala ili incidenata , to će se upamtiti pa kad dođu kod nas na sledeći meč , biće puno gore nego ovog puta u splitu.poštovanje svim ljubiteljima tenisa u hrvatskoj . duki.

miky-zg

pre 14 godina

svaka čast onome ko je odabro naslov!U nijednim hrvatski novinama a kamoli portalim nije napisano da hrvatska dobija srbiju,tvrdi se samo da imamo šanse i da ce puno ovisiti o trenutnoj spremi pojedinog igraca,puno je do 7 mjeseca i moze doci do ozljeda i pada forme sto uvelike moze utjecati na konacno rezultat!nekontam sta sa ovakvim naslovima pokusavate dobiti, mec je sam po sebo spektakl i mislim da nema potrebe za ovakim glupim naslovima!pozz

Mickey

pre 14 godina

Svaka cast Piliću. Zaista ne znam kako bih se poneo na njegovom mestu, da imam ulogu u reprezentaciji Hrvatske, kakvu on ima u reprezentaciji Srbije, i da se mec igr u Beogradu. Sta god da odluci, treba postovati, u pitanju je veliki strucnjak, koji je uradio veliku stvar za Srbiju.
Sto se tice prolaska dalje, Srbija je cinjenicno favorit, imamo osetnu, ne bas za milimetar, bolju reprezentaciju, ali posto se igra u Hrvatskoj, ipak ce atmosfera u publici biti najvazniji faktor. Nece biti lako... Momci ako ovo prodjete, salatara je vasa...

ja

pre 14 godina

A sada se spremite da prvi put u istoriji teniskih mecheva slusate na tribinama rechi kao sto su - UBI, OBESI i jos mnogo slicnih iz bogatog repertoara hrvatskih navijaca

Mijo ZG

pre 14 godina

javljam se iz Zagreba i cijelo jutro pratim usijane forume i komentare iz Srbije i Hrvatske. Siguran sam da do istih ne bi došlo da nije usijane atmosfere i izjave trenera Obradovića. Drago mi je da je Srbija prošla u četvrtfinale i da će se susret igrati u Splitu bez obzira na glupe izjave g.Obradovića. Jedino logično mjesto održavanja je Split jer je ljetni termin i u mečevima mogu uživati i turisti kojih će biti nadam se i iz Srbije. Nije mi jasno da i Pilić diže tenzije jer sjedio on na klupi u Splitu ili Beogradu je isto..činjenica je da je na vašoj klupi i da će navijati za Srbiju. Isto tako u Hrvatskoj tenis nije popularan kao u vrijeme Gorana Ivanišević a u Srbiji je na vrhuncu popularnosti. Mislim da u Zagrebu ne bi popunili Arenu ali zato će u Splitu biti dupkom puna sva tri dana. U ZG se gleda hokej i rukomet i dvorane su rasprodane još u kvalifikacijama. Lijep pozdrav svim dobronamjernim navijačima ma gdje bili.

ivan25

pre 14 godina

Sta su hrvatski medije rekli? Da se sprema velika festa u splitu. To da svi medije kazu da cemo pobjediti to ste vi malo izmislili hehe

and

pre 14 godina

Već je počelo a prošao je tek jedan dan...tipično za Balkan...uvijek se primitivizam izdigne iznad profesionalnosti...mislim naravno na Pilića...ne vidim uopće razlog zašto nebi sjedio na klupi Srba kad je već njihov savjetnik...baš bi to bio pravi pokazatelj kako preko nekih stvari treba preći i kako ne treba miješati sport sa nacionalnom pripadnošću...evo tipičan primjer...zamislite da Capello bude u finalu SP-a sa Italijom i kaže neću sjediti na klupi Engleske...mislim smiješno...mjesto da Pilić bude spona povezivanju dvije napaćene zemlje i po mnogo čemu nazadne u kontekstu europskog načina razmišljanja on još dodaje ulje na vatru i vraća nas koracima unazad ističući praktički kako bi za njega bilo ispod časti sjediti na klupi Srbije...jako nezrelo...a mi Hrvati ako želimo biti trunčicu objektivni trebamo reći da smo ipak slabiji...možda ne puno ali ipak jesmo...Đoković je vanserijski igrač i on bez nekih većih problema može dobiti Karlovića a možda malo teže Čilića...jedino što u tim Davis kup mečevima veliku ulogu igra i publika ali naravno do određene granice a svi znamo da se za granice navijanja u tom susretu neće previše mariti što će također ukazati po neznam koji put na zaostalost ovog dijela svijeta u kulturnom pogledu za zapadnim...već su neke greške urađene i sada se nemože natrag ali može se barem pokušati ublažiti ova bespotrebno podignuta tenzija...mislim iz razloga jer je tenis kulturan sport i on definitivno zahtijeva kulturnu publiku a ne da na kraju još doživimo i kakva neugodna skandiranja na račun Srbije što bi stvarno bilo poražavajuće i za sport i za manifestaciju takvog tipa...još jednom pozivam sve normalne ljude i u prvom redu sportaše da se ostave tih primitivnih prepucavanja i emocionalno nezrelih izjava i da se ovaj događaj svede u okvire koji mu i priliče a a to je jedan lijepi nadasve sportski susret dvije jake reprezentacije...i da se mene pita ovo bi se trebali igrati u nekom tolerantnijem dijelu Hrvatske jer Split svakako taj atribut ne zaslužuje...pogotovo nakon nekih izjava njihovog prvog čovjeka Keruma...pozdrav svim ljubiteljima sporta i ajmo se za promjenu početi ponašati kao zreli ljudi...i jedni i drugi...molim vas da objavite ovaj komentar...hvala puno

Croat from Belgrade

pre 14 godina

Dobrodošli...
Neka pobijedi bolji, i neka sve prođe u sportskoj atmosferi! http://www.youtube.com/watch?v=l-9O3_ZEGpU

split

pre 14 godina

Osim zbog Pilića nije mi jasno zašto je Split sporan ? Hrvatska teniska repka igra Davis cup po gradovima cijele države (Poreč,Zadar,Osijek,Varaždin,Split,Zagreb ..)i tako popularizira tenis. Jučer u Varaždinu je deset najboljih kadeta iz te regije imalo prilike sat vremena smečirati Čiliću i društvu. To je za njih doživljaj. Split je grad jakog teniskog kluba Firule (Pilić,Franulović,Ostoja,Ivanišević,Ančić,Kostanić ..) i par stotina mladih "tenisača" iz Dalmacije uz besplatne karte zašlužuju cijeli happening. U Zadru je atmosfera bila sjajna a bit će i u Splitu.

realnost

pre 14 godina

hahahahahahahahahahahahahahahahaa samo se vi nadajte ;) ako bog da do jula imacemo 1. tenisera na svetu i jos uz Viktora i Janka koji mogu da pobede bilo koga,pogotovo kad je u pitanju Davis Cup,a naravno tu je i Ziki za koga su reci suvisne...bolje pazite sta izjavljujete...ko visoko leti nisko pada!

Josip

pre 14 godina

Normalno da je Srbija bolja,pa sam Novak je osvojio vise masters 1000 titula i proveo vise godina u top 3 nego svi hrvatskski igraci zajedno nedelja,ukljucujuci Franulovica,Ivanisevica,Prpica,Ancica,Karlovica,Cilica .A jos i + Zimonjic. Samo me zanima koju ce podlogu izabrati,valjda najbrzu sto postoji.

Ksenija

pre 14 godina

:):):):) Bujna masta cini svasta !!! E komsije,pa vasim teniserima treba zabraniti da drze reket u ruci ! Jednodimenzionalni igraci koji celokupnu karijeru zasnivaju na dobrom servisu, i nicemu vise ! Vidimo se u Splitu !

ivan

pre 14 godina

najviše prostora u medijima kod nas (hrv) posvečeno je vašem lobiranju za promjenom grada domačina, iako on i nije službeno izabaran. dajete si puno za pravo, možda zbog velikh očiju u strahu, al nemate i niste u pravu jer ne možete vi birati grad, niste domačin.kao što i mi to ne bi kod vas mogli.

da

pre 14 godina

Licno mislim da meceve treba igrati u Zagrebu.Ipak je Split zatrovan mrznjom prema Srbima i sve sto je Srpsko mnogo vise nego gore spomenuti grad.
Zasto rizikovati ???

realan

pre 14 godina

Realno, nismo favoriti. Djokovic je na jedvite jade dobio onog lika koji ima samo servis i forhend, i to na zemlji. Pa da to tako ide da je servis dovoljan za pobedu, Ivanisevic bi imao 20 osvojenih GS titula, od toga bar 5 u Parizu.
Djokovic moze ladno da izgubi od Cilica, a Troicki nema sta da trazi protiv istoga. Dubl nam nije bas svetska klasa, prema tome, 3:2, pitanje je samo za koga.

boki zagreb

pre 14 godina

A ne, kaj bi trebalo pisati, gubimo od Srbije. Bit će neizvjesno,ali na kraju pobjeda nama, domaći teren je domaći teren i to je jako bitan faktor u sudaru naše dvije repke!

mile

pre 14 godina

Singl igraci Hrvatske su jaci od US Iiz prethodnog meca) ali dubl je slabiji. Hrvati mogu da pojacaju dubl, a i da naprave pritsak na Noleta sa duzinom oba singl meca. Karlovic i Cilic dobro serviraju tako ako Noletu nekrene servis morace da igra duge meceve. Nole je jedva izgurao 2 meca, dok je Izner igrao i dubl i umalo nije dobio Noleta. Ako mislimo da pobedimo Tipsarevic ili Troicki moraju da uzmi bar jedan bod u singlu a ne samo da navijaju i umaraju protivnicke igrace.

fabregas-4-

pre 14 godina

hahahhahahahahahahhahahhahhhha ahahahahahaahhahaahhahahahahahahah aahahahahahahahahahhaahhaahhahahahahahah ahahahahahahahahahahahahahahahahahahahahahahah ahahahahahaahhahahahahahahahaha

dusan silni

pre 14 godina

novak ce sam da ih dobije
sa zimonjicem u dublu

znaci kompleksi ce da im rade, i uplasice se od nasih tako da... mozda ljubicic ako se vrati i karlovic u dublu.. ali.. slabi ste za novaka.

pozz svim srbima sveta

BBBdubrovnik

pre 14 godina

Split je vjerojatno i najbolji grad za odigravanje bilo kakve utakmice Hrvatska-Srbija (da ste bar igrali u u rukometu u Splitu, a ne u Poreču) jer će vas naši "gladni" navijači pojest, a to da ste za to da se igra u Zagrebu nemislim da je i to dobra opcija jer je u Zagrebu još veća dvorana, a ako dođemo mi (boysi).....mmmmmmmmm

Из руралног дела

pre 14 godina

Репрезентација Србије ће имати већу подршку и у Сплиту него што је има у Београду. Он тзв. навијање у петак је било катастрофа. Ни једна државна селекција ни у ком спорту не треба да игра у "престоници".

cukce

pre 14 godina

bice to veliki okrsaj! medjutim komsije dizu atmosferu jer njima je to letos najveci sportski dogadjaj za nas jeste veliki sportski dogadjaj ima i euforije, ali u to vreme je sp u fudbalu... tako neki ce gledati tenis, a neki ce gledati fudbal i uz to pratiti tenis u svakom slucaju bicemo i uz fudbalere i uz tenisere NAPRED SRBIJA!!!!

ja

pre 14 godina

A sada se spremite da prvi put u istoriji teniskih mecheva slusate na tribinama rechi kao sto su - UBI, OBESI i jos mnogo slicnih iz bogatog repertoara hrvatskih navijaca

and

pre 14 godina

Već je počelo a prošao je tek jedan dan...tipično za Balkan...uvijek se primitivizam izdigne iznad profesionalnosti...mislim naravno na Pilića...ne vidim uopće razlog zašto nebi sjedio na klupi Srba kad je već njihov savjetnik...baš bi to bio pravi pokazatelj kako preko nekih stvari treba preći i kako ne treba miješati sport sa nacionalnom pripadnošću...evo tipičan primjer...zamislite da Capello bude u finalu SP-a sa Italijom i kaže neću sjediti na klupi Engleske...mislim smiješno...mjesto da Pilić bude spona povezivanju dvije napaćene zemlje i po mnogo čemu nazadne u kontekstu europskog načina razmišljanja on još dodaje ulje na vatru i vraća nas koracima unazad ističući praktički kako bi za njega bilo ispod časti sjediti na klupi Srbije...jako nezrelo...a mi Hrvati ako želimo biti trunčicu objektivni trebamo reći da smo ipak slabiji...možda ne puno ali ipak jesmo...Đoković je vanserijski igrač i on bez nekih većih problema može dobiti Karlovića a možda malo teže Čilića...jedino što u tim Davis kup mečevima veliku ulogu igra i publika ali naravno do određene granice a svi znamo da se za granice navijanja u tom susretu neće previše mariti što će također ukazati po neznam koji put na zaostalost ovog dijela svijeta u kulturnom pogledu za zapadnim...već su neke greške urađene i sada se nemože natrag ali može se barem pokušati ublažiti ova bespotrebno podignuta tenzija...mislim iz razloga jer je tenis kulturan sport i on definitivno zahtijeva kulturnu publiku a ne da na kraju još doživimo i kakva neugodna skandiranja na račun Srbije što bi stvarno bilo poražavajuće i za sport i za manifestaciju takvog tipa...još jednom pozivam sve normalne ljude i u prvom redu sportaše da se ostave tih primitivnih prepucavanja i emocionalno nezrelih izjava i da se ovaj događaj svede u okvire koji mu i priliče a a to je jedan lijepi nadasve sportski susret dvije jake reprezentacije...i da se mene pita ovo bi se trebali igrati u nekom tolerantnijem dijelu Hrvatske jer Split svakako taj atribut ne zaslužuje...pogotovo nakon nekih izjava njihovog prvog čovjeka Keruma...pozdrav svim ljubiteljima sporta i ajmo se za promjenu početi ponašati kao zreli ljudi...i jedni i drugi...molim vas da objavite ovaj komentar...hvala puno

Mijo ZG

pre 14 godina

javljam se iz Zagreba i cijelo jutro pratim usijane forume i komentare iz Srbije i Hrvatske. Siguran sam da do istih ne bi došlo da nije usijane atmosfere i izjave trenera Obradovića. Drago mi je da je Srbija prošla u četvrtfinale i da će se susret igrati u Splitu bez obzira na glupe izjave g.Obradovića. Jedino logično mjesto održavanja je Split jer je ljetni termin i u mečevima mogu uživati i turisti kojih će biti nadam se i iz Srbije. Nije mi jasno da i Pilić diže tenzije jer sjedio on na klupi u Splitu ili Beogradu je isto..činjenica je da je na vašoj klupi i da će navijati za Srbiju. Isto tako u Hrvatskoj tenis nije popularan kao u vrijeme Gorana Ivanišević a u Srbiji je na vrhuncu popularnosti. Mislim da u Zagrebu ne bi popunili Arenu ali zato će u Splitu biti dupkom puna sva tri dana. U ZG se gleda hokej i rukomet i dvorane su rasprodane još u kvalifikacijama. Lijep pozdrav svim dobronamjernim navijačima ma gdje bili.

Beloved

pre 14 godina

Srpska ekipa je nekoliko milimetara bolja od hrvatske", zaključio je Pilić.

Lukavi Pilić..ne pljuje u tanjur iz kojega jede...xa xa xa plačenik..al nema veze..a zakaj se nebi igralo u SPlitu gospon srpki trener???Visoko rizični meč???Pa vi ste gospon ko Bt..samo neke uvjete postavljate..a tko ste vi da se vas pita gdje će se igrati meč???vi ste neki etablirani trener..neke etablirane repke???Čuj frajera..on će posla dopis da se ne igra u Splitu nego u Zagrebu...ko da će vas neko dočekat toplije u Zagrebu???Opet Alibi,Nato,PAPa,Njemci...cccc
(FeboZg, 8. mart 2010 14:57)

E Febo, Febo opet jutros nisi popio lek. Ali za tebe i tebi slicnima najveca kazna ce biti pobeda nasih momaka u sred Splita. Dodatni bonus vam saljemo iz Johanesburga. Da si ti nama ziv i zdrav i da nas jos dugo ovako zasmejavas !

Josip

pre 14 godina

Normalno da je Srbija bolja,pa sam Novak je osvojio vise masters 1000 titula i proveo vise godina u top 3 nego svi hrvatskski igraci zajedno nedelja,ukljucujuci Franulovica,Ivanisevica,Prpica,Ancica,Karlovica,Cilica .A jos i + Zimonjic. Samo me zanima koju ce podlogu izabrati,valjda najbrzu sto postoji.

fabregas-4-

pre 14 godina

hahahhahahahahahahhahahhahhhha ahahahahahaahhahaahhahahahahahahah aahahahahahahahahahhaahhaahhahahahahahah ahahahahahahahahahahahahahahahahahahahahahahah ahahahahahaahhahahahahahahahaha

realnost

pre 14 godina

hahahahahahahahahahahahahahahahaa samo se vi nadajte ;) ako bog da do jula imacemo 1. tenisera na svetu i jos uz Viktora i Janka koji mogu da pobede bilo koga,pogotovo kad je u pitanju Davis Cup,a naravno tu je i Ziki za koga su reci suvisne...bolje pazite sta izjavljujete...ko visoko leti nisko pada!

mile

pre 14 godina

Singl igraci Hrvatske su jaci od US Iiz prethodnog meca) ali dubl je slabiji. Hrvati mogu da pojacaju dubl, a i da naprave pritsak na Noleta sa duzinom oba singl meca. Karlovic i Cilic dobro serviraju tako ako Noletu nekrene servis morace da igra duge meceve. Nole je jedva izgurao 2 meca, dok je Izner igrao i dubl i umalo nije dobio Noleta. Ako mislimo da pobedimo Tipsarevic ili Troicki moraju da uzmi bar jedan bod u singlu a ne samo da navijaju i umaraju protivnicke igrace.

dukizemunac

pre 14 godina

taj meč igra se posle pariza i wimbledona , ako nole ili čilić stignu daleko na tim turnirima , na meč će doći kao krpe, bez snage i volje .zato su hrvati favoriti jer se oni uvek više nabriju protiv nas , nego mi protiv njih. pobediće onaj , čiji prvi reket stigne svežiji na meč.hrvati bi , da su pametni stavili da se igra na otvorenom ,na 35 stepeni(to je otprilike isto i u stupnjevima) zbog noleta koji će dobiti sunčanicu već u drugom setu.mislim da je čilić žilaviji od noleta i to će presuditi. a što se tiče publike , veći će pritisak napraviti svojima nego našima. ove dve ekipe će se još godinama sretati u završnicama dejvis kupa, sledeći meč biće u srbiji , i ako u splitu bude nekih scena , skandala ili incidenata , to će se upamtiti pa kad dođu kod nas na sledeći meč , biće puno gore nego ovog puta u splitu.poštovanje svim ljubiteljima tenisa u hrvatskoj . duki.

Croat from Belgrade

pre 14 godina

Dobrodošli...
Neka pobijedi bolji, i neka sve prođe u sportskoj atmosferi! http://www.youtube.com/watch?v=l-9O3_ZEGpU

Ksenija

pre 14 godina

:):):):) Bujna masta cini svasta !!! E komsije,pa vasim teniserima treba zabraniti da drze reket u ruci ! Jednodimenzionalni igraci koji celokupnu karijeru zasnivaju na dobrom servisu, i nicemu vise ! Vidimo se u Splitu !

Aca

pre 14 godina

Smesno je porediti tim Srbija i Hrvatske
jer trenutno imamo mnogo bolje tenisere
i Srbija ce pobediti Hrvatsku mozda i rezultatom 4: 1

Jedva cekam taj mec, i sgiran sam da Srbija moze do finala
i da ce Djokovic ove godine odigrati sezonu karijere

Radio Ljubav

pre 14 godina

S' obzirom da Hrvatski teniseri ne prolaze vise od dva kola bilo kog turnira odmorno ce cekati naseg preveliko zaposlenog Noleta da napravi koju gresku. Znaci na samom pocetku Hrvati su u prednosti. Da ne govorim o provokaciji sto su se odlucili da se mec igra u Splitu. Valjda su se bojali da bi u Istri Srbija imala vise navijaca. Ali ovim Hrvatska samo pritiska sebe samu. Nedao im bog pred svetom da u Splitu ispadne neki incident.

cukce

pre 14 godina

bice to veliki okrsaj! medjutim komsije dizu atmosferu jer njima je to letos najveci sportski dogadjaj za nas jeste veliki sportski dogadjaj ima i euforije, ali u to vreme je sp u fudbalu... tako neki ce gledati tenis, a neki ce gledati fudbal i uz to pratiti tenis u svakom slucaju bicemo i uz fudbalere i uz tenisere NAPRED SRBIJA!!!!

Dragana

pre 14 godina

Ova izjava samo pokazuje koliko su jadni i koliko se ustvari plase Srbije.. Daj te molim vas pa ima jos 4. meseca do pocetka tih meceva a oni vec znaju da ce pobediti, ko zna sta ce biti sa teniserima za 4 meseca! Svasta.

boban,nis

pre 14 godina

U julu ove godine u cetvrtfinalu Davis kupa sastace se Hrvatska i Srbija.Pobednik ovog meca plasirace se u polufinale.To je to,cemu ovolika tenzija?

genije

pre 14 godina

Gospodo Hrvati pobedicete Srbiju kad Cilic napuni 19 godina!!!A to da nam spremate docek koji cemo da pamtimo,to predpostavljamo jer vi ovog leta nemate nista drugo da radite,na fudbal sigurno necete trositi vreme,hehe...Ajoj kad vas dovate Ziki,Janko,Nole i Viktor Febo ce okrenuti kanal i gledati SP,lakse cemu pasti!

acobl

pre 14 godina

Iako je do duela Hrvatske I Srbije u četvrtfinalu Dejvis kupa ostalo čak 4 meseca, mediji u Hrvatskoj već sada pridaju veliku pažnju ovom meču


Naravno da pridaju kad ih nece biti nigdje do krajem godine.....:DDD

nenad35

pre 14 godina

Nada umire poslednja,a kompleksi su veliki!Uvek smo najjaci kad je najteze,a njih cemo u slast gde god i kad se igrao mec!Imamo kvalitet i imamo grend slem sampiona za razliku od tamo nekih!IDEMO SRBIJO!!!

da

pre 14 godina

Licno mislim da meceve treba igrati u Zagrebu.Ipak je Split zatrovan mrznjom prema Srbima i sve sto je Srpsko mnogo vise nego gore spomenuti grad.
Zasto rizikovati ???

zoran

pre 14 godina

(and, 8. mart 2010 13:52)

Jako lepo napisano.

Ovim prostorima trebaju ljudi sa razumevanjem i shirinom a ne usijane nacionalistichke glave.
Kako reche Gandi:"Ako nastavimo za receptom - Oko za Oko - uskoro ce ceo svet biti slep."
No, ovde, na nasem Balkanu mentalitet se sporo menja te i ovakve manifestacije, kao sto je tenis, prvlache one vodjene najnizim instiktima.

Obradoviceva izjava je van svake pameti.

Sta ce se to desiti u Splitu, evo ja kao, Srbin, Beogradjanin pitam ?
Sta ce se desiti jednoj reprezentaciji u Splitu kada se vec kosharka uveliko igra izmedju sprskih i hrvatskih klubova..?

Moderna arena sa dobrim obezbedjenjem i prichi je kraj. Publika ce dobacivati kao i svaka druga u svetu, no to su profesionalci koji su navikli na takve ispadice.

Ne zbaoravite da su ti teniseri izmedju sebe odlicni prijatelji. Sam Novak je izjavio da je sa porodicom Maria Ancica njegova porodica u veoma prijateljskim odnosima. Da su porodicni prijatelji.
To treba da bude primer a ne sitno izivljavanje i ispoljavanje osobina koje nemaju nicega zajednickog sa svesnim humanim bicem.

Ponasanje Ancica,Cilica,Ljube (inace Novakov komshija u Monaku) i Karlovica moze biti primer za svakog sportistu.

dusan silni

pre 14 godina

novak ce sam da ih dobije
sa zimonjicem u dublu

znaci kompleksi ce da im rade, i uplasice se od nasih tako da... mozda ljubicic ako se vrati i karlovic u dublu.. ali.. slabi ste za novaka.

pozz svim srbima sveta

Sirko

pre 14 godina

Treba realno ,zvati Vemica za dubl igru ,jer smo tada duplo jaci ,a Vemic je pravi partner Zimonjicu...treba riskirati i ili Troickog ili Tipsarevica ne zvati ,i tako rasteretiti Djokovica za dubl meceve...a Karlovica i Cilica Djokovic laganeze moze dobiti...

mare 025

pre 14 godina

Kakav je pacenik ovaj feboZg, tesko je imati komplekse celog zivota, manji su po teritoriji, malobrojniji, manje uspeha u sportovima, nepoznati u istoriji...Sto se tice meca, neka pobedi bolji, a verujem da je to Srbija!

miky-zg

pre 14 godina

svaka čast onome ko je odabro naslov!U nijednim hrvatski novinama a kamoli portalim nije napisano da hrvatska dobija srbiju,tvrdi se samo da imamo šanse i da ce puno ovisiti o trenutnoj spremi pojedinog igraca,puno je do 7 mjeseca i moze doci do ozljeda i pada forme sto uvelike moze utjecati na konacno rezultat!nekontam sta sa ovakvim naslovima pokusavate dobiti, mec je sam po sebo spektakl i mislim da nema potrebe za ovakim glupim naslovima!pozz

kizza

pre 14 godina

Pa dobro, sta je, bre, ovo? Nije nikakva tajna da su teniseri Srbije i Hrvatske vise nego dobri prijatelji, neki su i trenirali zajedno, nikada nikakvih ruznih reci medju njima. Naprotiv! A mi, boranija...strasno. Kakve veze ima gde se igra, ima da se igra gde to domacin odredi. Ova Obradoviceva izjava je nepromisljena, mozda je posledica pobede i neke euforije. Braco hrvati, eto nas u Splitu! A da ce biti lako, nece, jer ukupno gledano, sa kvalitetom igraca obe reprezentacije i podlogom koju biraju Hrvati, tesko je reci ko je favorit. Da ne pominjem da se svasta moze desiti za ova 4 meseca i niko ne moze da predvidi da li ce svi teniseri biti zdravi tada.

dejan

pre 14 godina

Jedno je sigurno, ko god da pobedi, i Hrvati ce imati priliku da vide broja dva u svetu, Novaka Djokovica. Verujem da su zbog toga i ushiceni i uzbudjeni, dugo mnogi nece imati prilike da vide takvog igraca tamo na delu.

Sirko

pre 14 godina

Meni stvarno nisu jasni komentari tipa:"djokovicu je trebalo 5 setova sa Isnerom i 3 sa Juznijem,a Cilic da melje sve pred sobom"! alo ljudi ,covjek je bro 2 u svijetu,ima titula vise od Cilica ,odograo je milion vrhunskih meceva...gdje je sada Cilic?koji je na ATP rangu...pa sve se vidjelo protiv Ceske kad su ih Berdih i Stepanek razvalili u njihovom Splitu...a pogledajte polsednji mec Karlovica protiv Ajsnera...jedino bi nas dobili da imate Ljubicica i Ancica ali one od prije 5 godina...ovako ...mozete se vi nadati ali...TIPSA JE BOG...

kale

pre 14 godina

Ko god pobedio ili pobjedio bice to sigurno jedan od naboljih Davis Cup meceva u istoriji! Dragi moji uzivajte u tenisu i sportu a ostavite se politike i rasprave kakve veze ima gde se igra ,pogledajte gde su dve bice YU drzave dogurale u sam vrh tenisa sto nikada nije bilo i budite ponosni sto je tako i jedni i drugi, i korektni fer , ovo je sport -nekada se gubi nekada pobeduje-Neka bolji pobedi a publika zasigurno ima da uziva u tenisu tih dana.

realan

pre 14 godina

Realno, nismo favoriti. Djokovic je na jedvite jade dobio onog lika koji ima samo servis i forhend, i to na zemlji. Pa da to tako ide da je servis dovoljan za pobedu, Ivanisevic bi imao 20 osvojenih GS titula, od toga bar 5 u Parizu.
Djokovic moze ladno da izgubi od Cilica, a Troicki nema sta da trazi protiv istoga. Dubl nam nije bas svetska klasa, prema tome, 3:2, pitanje je samo za koga.

vlllll

pre 14 godina

A inace Split po atmosferi ne moze ni da se poredi sa Nishom...
(ja, 8. mart 2010 17:46)

xa xa xa xa ha hah ha ha ha ja ču poludit majke mi...Nishom...xa xa xa.da Nish je poznat sportski i teniski grad u svijetu..sa velikom tradicijom
(FeboZg, 8. mart 2010 19:16)
Feboooooo, sve mi diraj, Srbiju i Nis nemoj... Nemoj da se glupiras... Vidi ti se da imas od 0-13 godina i da nikad nisi bio u Nišu... Nemas pojma kakva je atmosfera na utakmicama i to je postalo uporiste srpske rukometne i odbojkaske reprezentacije... Auuu, pa ti verovatno nisi ni cuo za odbojku...Mislim od kad si ti rodjen Croati su 0 u odbojci, al dobro... Gledaj malo Srbiju pa ce nauciti. Ovo je malo van teme, sto se tice teniskog meca, mislim da ce biti dobar mec i sukobice se dve odlicne reprezentacije, ali mi smo ti koji imamo 2. igraca na svetu i nadam se da ce on doneti prevagu...

split

pre 14 godina

Osim zbog Pilića nije mi jasno zašto je Split sporan ? Hrvatska teniska repka igra Davis cup po gradovima cijele države (Poreč,Zadar,Osijek,Varaždin,Split,Zagreb ..)i tako popularizira tenis. Jučer u Varaždinu je deset najboljih kadeta iz te regije imalo prilike sat vremena smečirati Čiliću i društvu. To je za njih doživljaj. Split je grad jakog teniskog kluba Firule (Pilić,Franulović,Ostoja,Ivanišević,Ančić,Kostanić ..) i par stotina mladih "tenisača" iz Dalmacije uz besplatne karte zašlužuju cijeli happening. U Zadru je atmosfera bila sjajna a bit će i u Splitu.

Srdjan

pre 14 godina

Da se igra na neutralnom terenu šanse bi bile 50:50.Ovako su 60:40 u korist Hrvata.
Činjenica je da je publika u Zagrebu kulturnija i civilizovanija pa je razumljivo da se naši plaše incidenata u Splitu,ali zamislite tek kako bi bilo da se igra u Zadru.
Objektivno biće vrlo teško sa preopterćenim Novakom i iscrpljenim posle Vimbldona.
Vemić se pod hitno mora upariti sa Zikijem jer nam je siguran bod iz dubla neophodan za trijumf.
Ni Hrvatima neće biti lako jer će biti razapeti ako nas ne pobede i tu se nadam da će Čilić najviše podbaciti jer je psihološki slab u odsudnim trenucima bitnih mečeva.

ja

pre 14 godina

Odlicno ! Ja kao Srbin kazem - neka se igra u Splitu.

Igrali su i nasi mladi u fudbalu gde smo istrpeli vredjanje PA CE SE REVANS IGRATI KOD NAS

Sad neka se tenis igra u Splitu pa kad se opet sastanu ove 2 reprezentacije samo ovog puta da Srbija bude domacin, sve ce im biti vraceno sa kamatom

A inace Split po atmosferi ne moze ni da se poredi sa Nishom...

boki zagreb

pre 14 godina

A ne, kaj bi trebalo pisati, gubimo od Srbije. Bit će neizvjesno,ali na kraju pobjeda nama, domaći teren je domaći teren i to je jako bitan faktor u sudaru naše dvije repke!

ognjen

pre 14 godina

prvo djokovic nije uopste lose igrao sa iznerom,,,nego ja kolko god da je izner dobar server,,,nikad ga nisam video u ovakvoj dobroj formi,,bez obzira sto je sljaka,,,,ne masi prvi servis,,,i sta da mu radis...on je djokovicu u tih 5 setova uzeo 1 ,,mozda 2 brejka,,,i to su mozda bili losiji gejmovi djokovica...

Djalma

pre 14 godina

Komsije ovo govore vise iz nekog straha,nego li sto stvarno misle.I te kako su uplaseni,mada injihovi momci nisu losi.Bravo za Nikolu Pilica koji pomaze nasim teniserima svojim znanjem i iskustvom.

STOVLA

pre 14 godina

Split je vjerojatno i najbolji grad za odigravanje bilo kakve utakmice Hrvatska-Srbija (da ste bar igrali u u rukometu u Splitu, a ne u Poreču) jer će vas naši "gladni" navijači pojest, a to da ste za to da se igra u Zagrebu nemislim da je i to dobra opcija jer je u Zagrebu još veća dvorana, a ako dođemo mi (boysi).....mmmmmmmmm
(BBBdubrovnik, 8. mart 2010 13:19)

Bravo navijac!
Srba je bilo i na rukometu i na utakmicama Zapresic,Mostar...
A vas?
U Crnoj Gori ste 'dobro prosli' kad ste igrali Buducnost-Hajduk.

Dobro dosli na rukomet 2012:-)

TOMZG

pre 14 godina

Samo i dalje odbijajte doći u Split.Sjetite se kako je Australija prošla prije nekoliko sezona kada nije htjela doći u Indiju u Chennai,kada su možda i postojali uvjeti da se promjeni grad,pa su Australci izbačeni iz svjetske skupine na godinu -dvije.Pa probajte i vi biti izbačeni i ne doć u Split.Kakve to političke igre spominje Obradović. Jednostavno biti će kao što je pokojni Mladen Delić komentirao:Ljudi tresu se tribine ,šta je ovo ludnica, pa jeli to moguće? Sjetite se 1999 i nogometa kada ste usred naše dominacije na terenu i nepriznavanja Šukerovog gola ugasili reflektore.Huk sa tribina malo bolje će podnijeti Novak , ali ova dvojica će se "u... u Spaladiumu.

maca

pre 14 godina

Gadim se komentara i sa jedne i sa druge strane.Većina komentara dolazi od ljudi koji ne vole svoje zemlje već su šovinisti i nacionalisti u najpogrdnijem smislu.Teniseri jedne i druge zemlje sigurno ne podržavaju rečnik koji se čita na sajtovima ,a vezan je za predstojeći susret.

Ex Srbin

pre 14 godina

Kakvi komentari!
"Hrvatska publika nema kulturu modernog sporta..."
Zato srpski 'akademici' na tribinama citaju knjige i sviraju violine!
Siroti ste svi vi koji uporno insistirate kako su "ovi drugi" losiji od "NAS"...
Sustina je tu pred nosom, za onog ko zeli da vidi: kao sto i kod "njih" i kod "NAS" ima normalnih i finih ljudi, tako na obe strane ima kretena koji ne nalaze veci smisao svojih zivota od toga da mrze "one druge"...
Zato se normalni sklanjaju odavde.
U krajnjoj liniji, eventualna pobeda jedne ekipe nad drugom, nece ni na koji nacin dokazati da je jedan narod bolji od drugog, ma koliko vi to zeleli (u slucaju nedajboze poraza, ta teorija odmah pada u vodu ili dobija dobru apologiju...)
Navijam za Noleta isto koliko i on za mene.

ZokyNBGD

pre 14 godina

Pilić mi ne deluje baš normalno?!
care, ako si ti savetnik nekoj reprezentaciji, još si i plaćen za to koga bole ušesa da li će se igrati u gradu u kojem si rođen, i ja sam rođen u Splitu i baš zbog toga bi išao tamo da navijam.
Druga stvar, kako može da odvali da su Hrvati bolji za milimetar? Nole drugi singl igrač a Ziki takođe drugi dubl igrač, ne kontam Piliću čiji si ti savetnik?

sasa jokic

pre 14 godina

Ne znam bas koliko su realne ocene o Cilicu koji jede malu decu, ali mislim da je na poslednjem ATP u Dubaiu propustio sansu da se najede u cetvrt finalu! A gle cuda Nole osvojio turnir?! Ne zaboravite momenat da protiv br.2 svi daju maksimum, i igraju bez opterecenja jer nemaju sta da izgube(sem meca, sto se obicno desi) i zato izgleda kao da se Nole muci. Medjutim ne zaboravite da je ovo tek pocetak sezone i da ce za 4 meseca nole da pokupi jos par titula, i doci ce u vrhuncu forme u Split, a onda....Sve u svemu smesi vam se 1:4. Nole dobija oba bez napora, u dublu vas cistimo sa nulom, i Troicki uzima jedan mec! Vasi ce se otseci od treme i zelje da se dokazu pred svojom publikom! Realno sanse su Vam u okviru statisticke greske! tako da pristedite sebi novce, i ostanete doma uz kavicu, ne?!

ivan25

pre 14 godina

Sta su hrvatski medije rekli? Da se sprema velika festa u splitu. To da svi medije kazu da cemo pobjediti to ste vi malo izmislili hehe

Mickey

pre 14 godina

Svaka cast Piliću. Zaista ne znam kako bih se poneo na njegovom mestu, da imam ulogu u reprezentaciji Hrvatske, kakvu on ima u reprezentaciji Srbije, i da se mec igr u Beogradu. Sta god da odluci, treba postovati, u pitanju je veliki strucnjak, koji je uradio veliku stvar za Srbiju.
Sto se tice prolaska dalje, Srbija je cinjenicno favorit, imamo osetnu, ne bas za milimetar, bolju reprezentaciju, ali posto se igra u Hrvatskoj, ipak ce atmosfera u publici biti najvazniji faktor. Nece biti lako... Momci ako ovo prodjete, salatara je vasa...

ivan

pre 14 godina

najviše prostora u medijima kod nas (hrv) posvečeno je vašem lobiranju za promjenom grada domačina, iako on i nije službeno izabaran. dajete si puno za pravo, možda zbog velikh očiju u strahu, al nemate i niste u pravu jer ne možete vi birati grad, niste domačin.kao što i mi to ne bi kod vas mogli.

bane

pre 14 godina

U staroj Jugoslaviji sprski timovi su morali da trpe nacionalna vredjanja i pokliče ustaša iz II sv. rata. Sada to ne moraju i na bilo kakvu neregularnost a naročito na fašističke pozdrave i krvožedne parole što je specijalnost Hrvata, srpski tim bi morao da prekine susret.
Hrvatska publika nema kulturu modernog sporta i ne moramo mi da snosimo posledice toga. Ako želimo u EU ne smemo da tolerišemo i da prikrivamo hrvatski ustašluk pa neka reguju medjunarodne institucije. A taj Nikola Pilić ne mora ni da dolazi na srpsku klupu. Ispade da je on izborio prolaz a ne Novak Djoković.

Čilić, Karlović..? Pa to je ipak treća liga i nemaju šta da traže protiv nas.

Dzinks

pre 14 godina

Najvise volim tu napaljenost i samouverenost kod protivnika, odsustvo svake realnosti, nipodastavanje jednog broja dva u singlu (citaj Novak), te i u dublu (citaj Zimonjic). Racunajuci nas "inat", a verujem i formu Zikija i Noleta, vi ste realno ugasili. Nista lepse nego utisati goste, ma gde god igrao.

Antun

pre 14 godina

Jedno je sigurno, ko god da pobedi, i Hrvati ce imati priliku da vide broja dva u svetu, Novaka Djokovica. Verujem da su zbog toga i ushiceni i uzbudjeni, dugo mnogi nece imati prilike da vide takvog igraca tamo na delu.
(dejan, 8. mart 2010 18:48)

Lega, zahvaljujući, između ostalog, i turnirima u Hrvatskoj (PBZ Indors i Umagu) Nole je tu gdje je! U Umag i Zagreb su ga zvali dok je bio nitko i ništa! A u srpnju će se održati samo meć Devis kupa i ništa više!

rh

pre 14 godina

uzimajući u obzir domaći teren koji je jako bitan u davis cupu srbija ima vrlo male šanse. kad čuju huk s tribina prepast će se i djoković i troicki i tipsarević. realno djoković živi na staroj slavi i vrlo će teško dobit čilića na domaćem terenu koji je btw u uzlaznoj putanji. djoković nije ove godine pobijedio niti jednog ozbiljnog tenisača iz svjetskog vrha. karlović zna samo servirat, ali je vrlo težak protivnik ako mu ide prvi servis. uostalom hrvatska je zemlja bogate tradicije muškog tenisa, dok je srbija dala jednog jedinog vrhunskog tenisača koji igra ispod razine drugog tenisača svijeta. ljubičić je bio 3., ivanišević 2., ančić 7., čilić je zasad 9. s tendencijom rasta, karlović 14....kako se to srbija može mjeriti s hrvatskom kad je u pitanju međunarodni renome koji uživa hrvatski muški tenis? znate i sami da jedna lasta ne čini proljeće...i da...hrvatska je već osvojila davis cup. vi koji od jučer pratite tenis jer vam je to baš fora kad je djoković uspješan informirajte se malo da ne ispadate smiješni, djoković je klasa,ali on je jedan tenisač koji se mogao zalomit i nigerijcima...

Vanja

pre 14 godina

Jer to isto kao i vase teniserke kad su nas pobedile ? Hahahah.Malo sutra.Ma koliko god da bude 5 : 0 , 4 : 1 , 3 : 2 . Samo da vas pobediiiiiiiimooooooo ! :)

Marko

pre 14 godina

Koliko vidimo ovde 80% komentara od zapadnih nam suseda i 20% svi ostali. Ne razumem cemu toliki kompleksi. Sve ce se videti na terenu. Jedna stavka za razmisljanje, pogledajte skor Djole vs hrvatski igraci, plus imamo Zikija, a i Janko kad se napali moze i Murrey-a da otrese, keo pre neku nedelju.
Pozdrav za sve i bez patetike i niskih prozivki, stvarno nema potrebe.

anti trendseter

pre 14 godina

Šjor Niki je u pravu.... naša ekipa je bolja baš za ta dva milimetra ... on je prevaga na tasu...A to sto nece hteti da sedi na klupi u Splitu... pa realno .... ipak je on utemeljivač modernog tenisa u Hrvatskoj

Keep it Real

pre 14 godina

Djokovic dobija oba meca u singlu a u dublu hrvati nemaju sanse sa bilo kim zimonjic da igra,a ostala dva singla,verujem da tipsarevic ili troicki mogu da 'iznenade' bar jedan,znaci 4-1 za Srbiju lagano...

olja

pre 14 godina

volio bi da pobjedi sport a sve drugo ostane van dvorane... hrvaska je nema dugo osvojila davis kup potom izgubila u finalu a srbija prvi puta igra za polufinale... doista neka pobijedi sport a šanse su fifti-fifti

makelele

pre 14 godina

djokovic tambura njihove igrace kad god stigne to su dva boda, a u parovima smo za klasu jaci. eto ta 3 boda, ovi ostali me i ne zanimaju iako isto i tipsarevic i troicki mogu pobjedit bilo koga ali i izgubit osto tako(sem prve trojice na atp listi).

Pindar

pre 14 godina

Pitao sam, a niko mi jos nije odgovorio:
Sa nase (srpske) tacke gledista, Zadar je zaista centar i olicenje balkanskog primitivizma.
Zanima me da li i Hrvatima to tako izgleda.

Djoksa

pre 14 godina

Koliko sam ja citao po hrvatskim medijima gradonacelnik Poreca ne stedi para da od svog mesta napravi turisticku Meku.Zato su Hrvati prosle godine i igrali u Porecu i zato se jedna lepa tradicija u Umagu zavrsila.Ako bude licitacije,bumo mi igrali u Porecu

Иван ПФК Смедерево

pre 14 godina

Што је баби мило, то јој се и снило... А Срби не морају ни да долазе у Сплит, јер су толико јаки да бившу браћу Хрвате могу и из Београда да "смечују".

jakov mikic

pre 14 godina

evo najbolji dokaz da su dalmatinci najbolji navijači... di to ima da srbi žele ić u glavni grad hrvatske , a ne u split, jer je u splitu neprijateljska atmosfera...

Nenad

pre 14 godina

Mislim da ce Srbiji i pjedincima biti veca motivacija da pobede Hrvate pred njihovom publikom , nego pred nasom publikom koja dovikuje kad treba i kad ne treba. I siguran sam da Novaku nece priustiti tisinu prilikom serviranja kado sto je bilo u Beogradu...

Из руралног дела

pre 14 godina

Репрезентација Србије ће имати већу подршку и у Сплиту него што је има у Београду. Он тзв. навијање у петак је било катастрофа. Ни једна државна селекција ни у ком спорту не треба да игра у "престоници".

FeboZg

pre 14 godina

Srpska ekipa je nekoliko milimetara bolja od hrvatske", zaključio je Pilić.

Lukavi Pilić..ne pljuje u tanjur iz kojega jede...xa xa xa plačenik..al nema veze..a zakaj se nebi igralo u SPlitu gospon srpki trener???Visoko rizični meč???Pa vi ste gospon ko Bt..samo neke uvjete postavljate..a tko ste vi da se vas pita gdje će se igrati meč???vi ste neki etablirani trener..neke etablirane repke???Čuj frajera..on će posla dopis da se ne igra u Splitu nego u Zagrebu...ko da će vas neko dočekat toplije u Zagrebu???Opet Alibi,Nato,PAPa,Njemci...cccc

ognjen

pre 14 godina

cilic je jako dobar igrac,,,,i pokazao je zavidnu igru u australiji,,,ali mora se reci da je nole izlazio uvek kao pobednik iz meceva protiv igraca kao sto je cilic,,,,to su ravni udarci,,i nema tu mnogo taktike,,,to je glavna mana cilicu,,,,ne zelim da se raspravljam,,,ali mogli ste da stavite porec,,kao prosle godine sa amerikancima,,,ovo se vidi da je namerno uradjeno,,,letnje je vreme i u porecu bi bila sjajna atmosfera....

hrvoje horvat hrvatin

pre 14 godina

de ajde ljudi smirite strasti.davis cup se ne osvaja s jednim igračem,a troicki i tipsa nisu ni blizu našem dvojcu.puno toga ovisi o formi nakon wimbledona a zasad je nole daleko ispod svoje "normalne"razine jer mu je trebalo 3 seta protiv južnija i 5 protiv isnera...dok čilić jede tenisače ko malu djecu.a ako nam se pridruži ančić koji je rodom iz splita,jao vama onda...neću još ništa prognozirati ali mislim da je domači teren veća prednost nego što vi svi mislite.usporedite malo sad:pogledajte kako je nole igrao loše protiv isnera pred svojom publikom,a kako će tek igrat pred splitskom publikom...mislim da neće izdržat.dko s druge strane čilić je odličan igrač pod pritiskom što je uostalom i dokazao u australiji došavši do polufinala...a dokle je ono novak došo u melbourneu??pečeni ste ljudi,shvatite

nogometaš

pre 14 godina

Hrvatska je već pobiedila .Srpski selektor je sviestan situacie i već je pronašao alibi za poraz.Nesportski potez.Kakva je atmosvera bila Ciboni na zadnjem finalu NLB lige .Šta su trebali možda otkazat nastup ili se povuć s terena nakon onakvih ispada od strane navijača Partizana.Ne odigrali su iako je čak Perasović dobio udarac u glavu.Ta utakmica i ona u Varaždinu kad su se hrvatski navijači iživljavali i vulgarno provocirali kao i još mnoge druge utakmice morale su biti prekinute.Meni kao navijaču Hrvatske nije bilo ugodno gledat šta rade kompleksaši u Beogradu ,kao i u Varaždinu.Ako ste sportaši i imate hrabrost igrajte u Splitu i ne izvlačite se unaprijed za eventualni poraz.Ako bude elemenata zbog kojih je potrebno prekinuti meč,neka se prekine i basta pa neka Hrvatska snosi posljedice.Nemojte samo kukat prije meča.Što se tiče samog meča prognoziram pobjede Čilića u oba meča i pobjedu Karlovića protiv slabijeg srpskog igrača,vjerovatno Troicki.Molim lijepo nemojte me brisati.Nit vrijeđam,nit provociram.Nema smisla.

FeboZg

pre 14 godina

A inace Split po atmosferi ne moze ni da se poredi sa Nishom...
(ja, 8. mart 2010 17:46)

xa xa xa xa ha hah ha ha ha ja ču poludit majke mi...Nishom...xa xa xa.da Nish je poznat sportski i teniski grad u svijetu..sa velikom tradicijom

Mijo ZG

pre 14 godina

vidim da se nogomet umiješao u ovu temu...Ja sam ljubitelj tenisa preko dvadeset godina. Tenis nije nikad bio loš kao danas....Igraju tri-četri dobra igrača a prije 10-15 godina je bilo 50 vrhunskih igrača i svatko je mogao dobiti...I koliko je tenis slab i kod nas sve manje popularan opet ćemo dobiti..3:0...a s obzirom da ćete se buniti na suđenje i publiku napustit ćete turnir..i još replika svim fudbalerima...Ipak smo mi svjetska klasa za vas..a to što ne idemo u Afriku nije neka žalost..

BBBdubrovnik

pre 14 godina

Split je vjerojatno i najbolji grad za odigravanje bilo kakve utakmice Hrvatska-Srbija (da ste bar igrali u u rukometu u Splitu, a ne u Poreču) jer će vas naši "gladni" navijači pojest, a to da ste za to da se igra u Zagrebu nemislim da je i to dobra opcija jer je u Zagrebu još veća dvorana, a ako dođemo mi (boysi).....mmmmmmmmm

Vlado

pre 14 godina

Čudi me da čovjek koji ima toliko iskustva u Davis Cupu još ne zna da gostujući sastav ne može određivati gdje će se igrati meč... Piliću, možeš se sramiti, praktički je rekao 'kako u njegovom gradu žive divljaci'. A zaboravio je da je grad Split donio Top ten igrača koliko ostatak Hrvatske i regije neće dati u sljedećih sto godina. Sad, za inat Piliću, taj bi meč postavio u Zadru. Pa čak neka se napravi presedan i neka se igra u Širokom Brijegu...

dr.house

pre 14 godina

Hrvatska je favorit i tu nema dileme.Čilić i Karlović će bez ikakvih problema pobjediti Troickog ili Tipsarevića na brzoj podlozi, a sa Đokovićem će mečevi bit 50%-50%. Povratkom Ivana Ljubičića pobjeda bi bila gotovo sigurna jer je Ljubo odličan igrač parova. Vrlo lako se može dogoditi i 5-0 za Hrvatsku,a 3-2 je skoro pa sigurno.

Pujcek Puja

pre 14 godina

@Ex Srbin
ne vrede ti vapaji.
Majcek Maja tvrdi da smo mi najbolji na svetu (narocito njen Nokica), da je ona na to silno ponosna, i da ni pod kakvim uslovima nece da menja taj svoj stav.
I tu se gasi civilizacija (a pale se "ne preporucujem" svetiljke na ovaj komentar)

g4

pre 14 godina

"- Драма у београдској Арени. После пораза Ђоковића од Изнера, Србија - Америка 2:2. Одлучује меч Троицког и Кверија".

Ovo sam nasao na sajtu jedne televizije, jeli ovo moguce?

http://www.rts.rs/page/tv/ci/story/17/РТС+1/550621/Дневник+2.html

Nikola

pre 14 godina

Realno,dosta je izjednaceno,hrvati imaju jako dobre igrace i igrace kod kuce.Medjutim,ukoliko Djokovic bude bio u formi to ce biti vec 2-0 za Srbiju gotovo sigurno a u Dublu imamo igrace za jos jedan bod... Bice tesko ali ukoliko se nasi spreme i budu odigrali kako umeju,tesko hrvatima pa i u njihovoj dvorani.Ne da Bog hrvatima da Djokovic bude zapazen,ne bi ih spasilo ni 50 000 njihovih navijaca...

hitro.hr

pre 14 godina

ovako su nas Grci (panathinaikos) zaj... 1995.Izlobirali su da se pretkolo Lige prvaka igra u Rijeci i nismo prošli zbog gola u gostima.Hrvatska nogometna reprezentacija nas zaobilazi još od zviždanja Tuđmanu pa Šukeru.Tenisači su imali vrhunsku atmosferu pa su nam opet 'pobigli' u neke poluprazne dvorane.Rukometaši polufinale i finale u ZG...
Ali,sad imamo Keruma !! Uzalud vam trud svirači,opet će Split postat centar svita !! Pozz

Davor

pre 14 godina

Mislim da opet dolazi vrijeme da Srbija dobije bolni poraz. Prvo naravno Srbija i Crna Gora-Hrvatska 2-6(2000 godine mladi) pa prije nekoliko godina Dinamo Zagreb-Partizan 5-0, pa prosle godine Hrvatska mlada reprezentacija-Srbija 3-1, pa onda u vaterpolu polu finale Melbourne Hrvatska pobjeduje Srbiju i postaje svjetski prvak, da ne govorim sto Jug i Mladost vec godinama rade od Partizana.

O pojedinackim sportovima, da i ne govorimo. Samo pogledaj Olimpijske igre od Atlante 96 do Pekinga 2008, tko stalno vise medalja ima. O zimskim sportovima da i ne govorim, tamo Hrvatska ima 11 medalja, a Srbija 0 haha, mozes misliti 0!!!!!!!!!!!!!!!!!! pa tamo i Sjeverna Koreja ima makar 1 medalju. Srbi? Iako vas je 8 miljuna, ste daleko losiji od nas Hrvata a nas samo 4.5 miljuna. Pa vi od cijele svoje povijesti drzite DEBELE komplekse od Hrvata.

obj.ljub.tenisa

pre 14 godina

Voleo bih da Srbija pobedi,ali,objektivno Hrvatska ima vise jacih igraca.To je realnost.Zalosno je da se sada od raznoraznih nacionalista sa obe strane sve prebacuje na nasu,da nasu srpsku i hrvatsku,omiljenu temu NACIONALIZAM.Kad cemo bre,da zivimo kao normalan svet? Razocarava me to,a verujem i mnoge druge objektivne ljude,jer je to, ipak,samo sport i treba da nas zblizava,a ne svadja!Eto,bio sam kod Mileta,Hrvata,u Omisu proslog leta i bilo nam je super,pojeli,popili,ispricali se ko ljudi...Pozdrav od Zorana iz Nürnberga Miletu i familiji!

pre 14 godina

Mene jedino zanima da idući omjer bude u našu korist i nakon Davisova kupa!

Karlović - Đoković 2:1!

Prvu je pobjedu Ivo ostvario na madridskim kvalifikacijama 2005. godine, ali ATP-ovi informatičari imaju čudan kriterij pri odabiru rezultata koji čine statistiku međusobnih susreta.

Evo što su mi odgovorili zašto nisu popravili stastističke podatke!

Thanks for your note and we've only been putting the qualifying results in our system going back to 2007.
It should be a great tie with Croatia-Serbia in July.

Best Regards!

aster blistok

pre 14 godina

Odgovor dvanaestogodišnjaku koji stalno spominje Zadar:
Da, Zadrani su najveći primitivci na Balkanu, oni su 90 - 91 sjeli na tenkove JNA , pustili brade i navalili na Beograd,Niš i druge gradove u Srbiji. Zbog bradatih Zadrana su gradovi Beograd i Niš bili mjesecima bez struje i vode, potopljeni kišom granata.
Znam da si običan mulac i da nemaš pojma,ali eto ti odgovor, možda ga shvatiš.
Inačem moj prijatelj Žiža iz BG svako ljeto uredno ljetuje u Zadru. Hoćeš njegov broj telefona?
Isprik, Srbi, ali na neke se stvari doista mora reagirati.
Primitivni Balkanaciz Zadra.

Serbinhio

pre 14 godina

Samo sanjajte "decki", bice ovo najveci blam hrvata u zadnjih 10 godina. Vreme je da vas ponovo izmlatimo i ojacamo vas kompleks od Srbije od koga patite vec decenijama!

PimPong

pre 14 godina

Na papiru, Srbija je bolja, ali se tenis ne igra na papiru. Sve ce zavisiti, kao i dosta cesto, od toga kako se Djokovic psihicki pripremi, jer on moze da poklekne u uzavrelaoj atmosferi (a i zbog svakakvih glupih sitnica, cak i kad ne igramo protiv Hrvata).

dejan

pre 14 godina

@anton
Jedno je sigurno, ko god da pobedi, i Hrvati ce imati priliku da vide broja dva u svetu, Novaka Djokovica. Verujem da su zbog toga i ushiceni i uzbudjeni, dugo mnogi nece imati prilike da vide takvog igraca tamo na delu.
(dejan, 8. mart 2010 18:48)

Lega, zahvaljujući, između ostalog, i turnirima u Hrvatskoj (PBZ Indors i Umagu) Nole je tu gdje je! U Umag i Zagreb su ga zvali dok je bio nitko i ništa! A u srpnju će se održati samo meć Devis kupa i ništa više!
(Antun, 8. mart 2010 22:18)
Tada je Nole ipak bio tek tamo neki trideseti i ispod toga, u rangu igraca koji igraju u Umagu i drugim turnirima. Ovo je sada ipak jedinstvena prilika da vidite najveceg igraca u istoriji sa ovih "balkanskih" prostora. Zato razumem ovoliko uzbudjenje i ishicenje. Obecao je Nole i da ce dosta autograma da podeli, jel sad neko njegovog ranga gostuje tamo i ko zna kad ce ponovo, pa navalite.

Suk

pre 14 godina

Eh, kad bi se pobede dobijale recima! Inace tacno je da Hrvati imaju dobre igrace koji svakoga mogu da pobede, ali isto se moze reci i za Srbiju.

nogometaš

pre 14 godina

@Bane Veli naš Bane:Srpski timovi su morali da trpe nacionalna vredjanja i pokliče ustaša iz 2. svjetskog rata.Kakav kralj ,ne kralj car si Bane.Majke mi.Oraspoloži me čovjek.Hrvatske timove u Srbiji su dočekivali sve redom ugledni akademici,pijanisti,mirotvorci,časne sestre i ostali fini i uglađeni građani i sve je odisalo jednom srdačnom i prijateljskom atmosverom.Dalje naš kralj Bane podiže letvicu i konstrukcijom ove rečenice diže publiku na noge:Hrvatska publika nema kulturu modernog sporta.Kakav car je ovaj naš Bane.Bane care.Moram pohvalit komentar od gospodina Kizza .Jednako razmišljamo.Mislim da smo ipak mi Hrvati u prednosti jer sad mi možemo gasit struju ako počmemo gubit .Pozdrav svima,ali Bane je car.

max

pre 14 godina

Nole popravi servis i onda igraj sam protiv Čilića i Karlovića zajedno,sigurno ih dobijaš.Ovim sam slikovito pokazao koliko je Nole bolji od oba Hrvatska tenisera.Hrvati on sa svojim naj lošijim tenisom pobedi ova dva Amera koji su pak u zadnje vreme razvaljivali Rodika.Izvinjavam se ali ovi koji tvrde da Čilić dobija Noleta ili su šanse 50:50,su bezobrazno nerealni.Pa Čilke ima žestok kompleks od Noleta.Nemoj da vas Troicki brejkne jer onda "a sad adiooo",he he he!

Pindar

pre 14 godina

@Primitivni Balkanac iz Zadra
Pa da sam znao a ces se tako zapaliti, ne bih te ni pitao. A valjda zati nisi ni dao odgovor na pitanje - dobro nema veze, Zadranin si pa si pogodjen, iako ... ne bi morao biti, niko tebe direktno nije napao.
Kao sto si ovde sigurno video, Srbi umeju da budu veoma kriticni prema sami sebi (dobro, ne bas uvek!). Ocukujem da bi i Hrvati to mogli da budu.
A one bradate koje spominjes, da, bilo ih je, oni dolaze iz srpskih Zadara, i na njih svakako nismo ponosni.
(PS: Hvala na onih 12 godina!)

Milutin

pre 14 godina

@rh: šta je bilo nekad a šta će biti u Julu su dva potpuno različita pojma. Ljubičić je izjavio da neće igrati, Ančić se još oporavlja, a obojica su DALEKO DALEKO od vrhunca svoje forme kad su bili 2 i 3 na listi.

Čilić napreduje, ali napreduju i Troicki i Tipsarević. Čilić i Karlović nikad u životu nisu pobedili Novaka, teško da će to baš sad da se desi.

Ako ćemo o uspesima, Djoković i Zimonjić medju sobom imaju 6 Grand Slemova i 50/60 ATP titula uključujući desetak Mastersa (mrzi me tačno da brojim), dok je Čiliću i Karloviću najveći uspeh... Šta? Polufinale AO?

4:1 za Srbiju, laganica...

Stari znalac

pre 14 godina

@Davor

Vrlo selektivna lista. I mladi Ju su tukli vase mlade zvezde (Kranjcar, Modric, Corluka, Eduardo) i u Bg-u i u Hrvatskoj. A, sta bi u vaterpolu prosle godine - to je pojela maca...

Mislim, smesno je da se poredimi, ali ako si vec potegao brojke: seniorska vaterpolo reprezentacija Srbije je osvojila 26 medalja od 1995. naovamo.

nogometaš

pre 14 godina

MILUTIN veli :Čilić i Karlović nisu nikad pobjedili Đokovića.Netočno.Karlović dva puta čak.Milutin je možda mislio na pikado.

FeboZg

pre 14 godina

Srpska ekipa je nekoliko milimetara bolja od hrvatske", zaključio je Pilić.

Lukavi Pilić..ne pljuje u tanjur iz kojega jede...xa xa xa plačenik..al nema veze..a zakaj se nebi igralo u SPlitu gospon srpki trener???Visoko rizični meč???Pa vi ste gospon ko Bt..samo neke uvjete postavljate..a tko ste vi da se vas pita gdje će se igrati meč???vi ste neki etablirani trener..neke etablirane repke???Čuj frajera..on će posla dopis da se ne igra u Splitu nego u Zagrebu...ko da će vas neko dočekat toplije u Zagrebu???Opet Alibi,Nato,PAPa,Njemci...cccc

BBBdubrovnik

pre 14 godina

Split je vjerojatno i najbolji grad za odigravanje bilo kakve utakmice Hrvatska-Srbija (da ste bar igrali u u rukometu u Splitu, a ne u Poreču) jer će vas naši "gladni" navijači pojest, a to da ste za to da se igra u Zagrebu nemislim da je i to dobra opcija jer je u Zagrebu još veća dvorana, a ako dođemo mi (boysi).....mmmmmmmmm

TOMZG

pre 14 godina

Samo i dalje odbijajte doći u Split.Sjetite se kako je Australija prošla prije nekoliko sezona kada nije htjela doći u Indiju u Chennai,kada su možda i postojali uvjeti da se promjeni grad,pa su Australci izbačeni iz svjetske skupine na godinu -dvije.Pa probajte i vi biti izbačeni i ne doć u Split.Kakve to političke igre spominje Obradović. Jednostavno biti će kao što je pokojni Mladen Delić komentirao:Ljudi tresu se tribine ,šta je ovo ludnica, pa jeli to moguće? Sjetite se 1999 i nogometa kada ste usred naše dominacije na terenu i nepriznavanja Šukerovog gola ugasili reflektore.Huk sa tribina malo bolje će podnijeti Novak , ali ova dvojica će se "u... u Spaladiumu.

boki zagreb

pre 14 godina

A ne, kaj bi trebalo pisati, gubimo od Srbije. Bit će neizvjesno,ali na kraju pobjeda nama, domaći teren je domaći teren i to je jako bitan faktor u sudaru naše dvije repke!

Mijo ZG

pre 14 godina

vidim da se nogomet umiješao u ovu temu...Ja sam ljubitelj tenisa preko dvadeset godina. Tenis nije nikad bio loš kao danas....Igraju tri-četri dobra igrača a prije 10-15 godina je bilo 50 vrhunskih igrača i svatko je mogao dobiti...I koliko je tenis slab i kod nas sve manje popularan opet ćemo dobiti..3:0...a s obzirom da ćete se buniti na suđenje i publiku napustit ćete turnir..i još replika svim fudbalerima...Ipak smo mi svjetska klasa za vas..a to što ne idemo u Afriku nije neka žalost..

FeboZg

pre 14 godina

A inace Split po atmosferi ne moze ni da se poredi sa Nishom...
(ja, 8. mart 2010 17:46)

xa xa xa xa ha hah ha ha ha ja ču poludit majke mi...Nishom...xa xa xa.da Nish je poznat sportski i teniski grad u svijetu..sa velikom tradicijom

hrvoje horvat hrvatin

pre 14 godina

de ajde ljudi smirite strasti.davis cup se ne osvaja s jednim igračem,a troicki i tipsa nisu ni blizu našem dvojcu.puno toga ovisi o formi nakon wimbledona a zasad je nole daleko ispod svoje "normalne"razine jer mu je trebalo 3 seta protiv južnija i 5 protiv isnera...dok čilić jede tenisače ko malu djecu.a ako nam se pridruži ančić koji je rodom iz splita,jao vama onda...neću još ništa prognozirati ali mislim da je domači teren veća prednost nego što vi svi mislite.usporedite malo sad:pogledajte kako je nole igrao loše protiv isnera pred svojom publikom,a kako će tek igrat pred splitskom publikom...mislim da neće izdržat.dko s druge strane čilić je odličan igrač pod pritiskom što je uostalom i dokazao u australiji došavši do polufinala...a dokle je ono novak došo u melbourneu??pečeni ste ljudi,shvatite

rh

pre 14 godina

uzimajući u obzir domaći teren koji je jako bitan u davis cupu srbija ima vrlo male šanse. kad čuju huk s tribina prepast će se i djoković i troicki i tipsarević. realno djoković živi na staroj slavi i vrlo će teško dobit čilića na domaćem terenu koji je btw u uzlaznoj putanji. djoković nije ove godine pobijedio niti jednog ozbiljnog tenisača iz svjetskog vrha. karlović zna samo servirat, ali je vrlo težak protivnik ako mu ide prvi servis. uostalom hrvatska je zemlja bogate tradicije muškog tenisa, dok je srbija dala jednog jedinog vrhunskog tenisača koji igra ispod razine drugog tenisača svijeta. ljubičić je bio 3., ivanišević 2., ančić 7., čilić je zasad 9. s tendencijom rasta, karlović 14....kako se to srbija može mjeriti s hrvatskom kad je u pitanju međunarodni renome koji uživa hrvatski muški tenis? znate i sami da jedna lasta ne čini proljeće...i da...hrvatska je već osvojila davis cup. vi koji od jučer pratite tenis jer vam je to baš fora kad je djoković uspješan informirajte se malo da ne ispadate smiješni, djoković je klasa,ali on je jedan tenisač koji se mogao zalomit i nigerijcima...

realan

pre 14 godina

Realno, nismo favoriti. Djokovic je na jedvite jade dobio onog lika koji ima samo servis i forhend, i to na zemlji. Pa da to tako ide da je servis dovoljan za pobedu, Ivanisevic bi imao 20 osvojenih GS titula, od toga bar 5 u Parizu.
Djokovic moze ladno da izgubi od Cilica, a Troicki nema sta da trazi protiv istoga. Dubl nam nije bas svetska klasa, prema tome, 3:2, pitanje je samo za koga.

bane

pre 14 godina

U staroj Jugoslaviji sprski timovi su morali da trpe nacionalna vredjanja i pokliče ustaša iz II sv. rata. Sada to ne moraju i na bilo kakvu neregularnost a naročito na fašističke pozdrave i krvožedne parole što je specijalnost Hrvata, srpski tim bi morao da prekine susret.
Hrvatska publika nema kulturu modernog sporta i ne moramo mi da snosimo posledice toga. Ako želimo u EU ne smemo da tolerišemo i da prikrivamo hrvatski ustašluk pa neka reguju medjunarodne institucije. A taj Nikola Pilić ne mora ni da dolazi na srpsku klupu. Ispade da je on izborio prolaz a ne Novak Djoković.

Čilić, Karlović..? Pa to je ipak treća liga i nemaju šta da traže protiv nas.

ZokyNBGD

pre 14 godina

Pilić mi ne deluje baš normalno?!
care, ako si ti savetnik nekoj reprezentaciji, još si i plaćen za to koga bole ušesa da li će se igrati u gradu u kojem si rođen, i ja sam rođen u Splitu i baš zbog toga bi išao tamo da navijam.
Druga stvar, kako može da odvali da su Hrvati bolji za milimetar? Nole drugi singl igrač a Ziki takođe drugi dubl igrač, ne kontam Piliću čiji si ti savetnik?

ivan

pre 14 godina

najviše prostora u medijima kod nas (hrv) posvečeno je vašem lobiranju za promjenom grada domačina, iako on i nije službeno izabaran. dajete si puno za pravo, možda zbog velikh očiju u strahu, al nemate i niste u pravu jer ne možete vi birati grad, niste domačin.kao što i mi to ne bi kod vas mogli.

Josip

pre 14 godina

Normalno da je Srbija bolja,pa sam Novak je osvojio vise masters 1000 titula i proveo vise godina u top 3 nego svi hrvatskski igraci zajedno nedelja,ukljucujuci Franulovica,Ivanisevica,Prpica,Ancica,Karlovica,Cilica .A jos i + Zimonjic. Samo me zanima koju ce podlogu izabrati,valjda najbrzu sto postoji.

Vlado

pre 14 godina

Čudi me da čovjek koji ima toliko iskustva u Davis Cupu još ne zna da gostujući sastav ne može određivati gdje će se igrati meč... Piliću, možeš se sramiti, praktički je rekao 'kako u njegovom gradu žive divljaci'. A zaboravio je da je grad Split donio Top ten igrača koliko ostatak Hrvatske i regije neće dati u sljedećih sto godina. Sad, za inat Piliću, taj bi meč postavio u Zadru. Pa čak neka se napravi presedan i neka se igra u Širokom Brijegu...

Из руралног дела

pre 14 godina

Репрезентација Србије ће имати већу подршку и у Сплиту него што је има у Београду. Он тзв. навијање у петак је било катастрофа. Ни једна државна селекција ни у ком спорту не треба да игра у "престоници".

jakov mikic

pre 14 godina

evo najbolji dokaz da su dalmatinci najbolji navijači... di to ima da srbi žele ić u glavni grad hrvatske , a ne u split, jer je u splitu neprijateljska atmosfera...

hitro.hr

pre 14 godina

ovako su nas Grci (panathinaikos) zaj... 1995.Izlobirali su da se pretkolo Lige prvaka igra u Rijeci i nismo prošli zbog gola u gostima.Hrvatska nogometna reprezentacija nas zaobilazi još od zviždanja Tuđmanu pa Šukeru.Tenisači su imali vrhunsku atmosferu pa su nam opet 'pobigli' u neke poluprazne dvorane.Rukometaši polufinale i finale u ZG...
Ali,sad imamo Keruma !! Uzalud vam trud svirači,opet će Split postat centar svita !! Pozz

ja

pre 14 godina

A sada se spremite da prvi put u istoriji teniskih mecheva slusate na tribinama rechi kao sto su - UBI, OBESI i jos mnogo slicnih iz bogatog repertoara hrvatskih navijaca

nogometaš

pre 14 godina

Hrvatska je već pobiedila .Srpski selektor je sviestan situacie i već je pronašao alibi za poraz.Nesportski potez.Kakva je atmosvera bila Ciboni na zadnjem finalu NLB lige .Šta su trebali možda otkazat nastup ili se povuć s terena nakon onakvih ispada od strane navijača Partizana.Ne odigrali su iako je čak Perasović dobio udarac u glavu.Ta utakmica i ona u Varaždinu kad su se hrvatski navijači iživljavali i vulgarno provocirali kao i još mnoge druge utakmice morale su biti prekinute.Meni kao navijaču Hrvatske nije bilo ugodno gledat šta rade kompleksaši u Beogradu ,kao i u Varaždinu.Ako ste sportaši i imate hrabrost igrajte u Splitu i ne izvlačite se unaprijed za eventualni poraz.Ako bude elemenata zbog kojih je potrebno prekinuti meč,neka se prekine i basta pa neka Hrvatska snosi posljedice.Nemojte samo kukat prije meča.Što se tiče samog meča prognoziram pobjede Čilića u oba meča i pobjedu Karlovića protiv slabijeg srpskog igrača,vjerovatno Troicki.Molim lijepo nemojte me brisati.Nit vrijeđam,nit provociram.Nema smisla.

Ksenija

pre 14 godina

:):):):) Bujna masta cini svasta !!! E komsije,pa vasim teniserima treba zabraniti da drze reket u ruci ! Jednodimenzionalni igraci koji celokupnu karijeru zasnivaju na dobrom servisu, i nicemu vise ! Vidimo se u Splitu !

Aca

pre 14 godina

Smesno je porediti tim Srbija i Hrvatske
jer trenutno imamo mnogo bolje tenisere
i Srbija ce pobediti Hrvatsku mozda i rezultatom 4: 1

Jedva cekam taj mec, i sgiran sam da Srbija moze do finala
i da ce Djokovic ove godine odigrati sezonu karijere

mare 025

pre 14 godina

Kakav je pacenik ovaj feboZg, tesko je imati komplekse celog zivota, manji su po teritoriji, malobrojniji, manje uspeha u sportovima, nepoznati u istoriji...Sto se tice meca, neka pobedi bolji, a verujem da je to Srbija!

pre 14 godina

Mene jedino zanima da idući omjer bude u našu korist i nakon Davisova kupa!

Karlović - Đoković 2:1!

Prvu je pobjedu Ivo ostvario na madridskim kvalifikacijama 2005. godine, ali ATP-ovi informatičari imaju čudan kriterij pri odabiru rezultata koji čine statistiku međusobnih susreta.

Evo što su mi odgovorili zašto nisu popravili stastističke podatke!

Thanks for your note and we've only been putting the qualifying results in our system going back to 2007.
It should be a great tie with Croatia-Serbia in July.

Best Regards!

split

pre 14 godina

Osim zbog Pilića nije mi jasno zašto je Split sporan ? Hrvatska teniska repka igra Davis cup po gradovima cijele države (Poreč,Zadar,Osijek,Varaždin,Split,Zagreb ..)i tako popularizira tenis. Jučer u Varaždinu je deset najboljih kadeta iz te regije imalo prilike sat vremena smečirati Čiliću i društvu. To je za njih doživljaj. Split je grad jakog teniskog kluba Firule (Pilić,Franulović,Ostoja,Ivanišević,Ančić,Kostanić ..) i par stotina mladih "tenisača" iz Dalmacije uz besplatne karte zašlužuju cijeli happening. U Zadru je atmosfera bila sjajna a bit će i u Splitu.

Radio Ljubav

pre 14 godina

S' obzirom da Hrvatski teniseri ne prolaze vise od dva kola bilo kog turnira odmorno ce cekati naseg preveliko zaposlenog Noleta da napravi koju gresku. Znaci na samom pocetku Hrvati su u prednosti. Da ne govorim o provokaciji sto su se odlucili da se mec igra u Splitu. Valjda su se bojali da bi u Istri Srbija imala vise navijaca. Ali ovim Hrvatska samo pritiska sebe samu. Nedao im bog pred svetom da u Splitu ispadne neki incident.

Ex Srbin

pre 14 godina

Kakvi komentari!
"Hrvatska publika nema kulturu modernog sporta..."
Zato srpski 'akademici' na tribinama citaju knjige i sviraju violine!
Siroti ste svi vi koji uporno insistirate kako su "ovi drugi" losiji od "NAS"...
Sustina je tu pred nosom, za onog ko zeli da vidi: kao sto i kod "njih" i kod "NAS" ima normalnih i finih ljudi, tako na obe strane ima kretena koji ne nalaze veci smisao svojih zivota od toga da mrze "one druge"...
Zato se normalni sklanjaju odavde.
U krajnjoj liniji, eventualna pobeda jedne ekipe nad drugom, nece ni na koji nacin dokazati da je jedan narod bolji od drugog, ma koliko vi to zeleli (u slucaju nedajboze poraza, ta teorija odmah pada u vodu ili dobija dobru apologiju...)
Navijam za Noleta isto koliko i on za mene.

Mijo ZG

pre 14 godina

javljam se iz Zagreba i cijelo jutro pratim usijane forume i komentare iz Srbije i Hrvatske. Siguran sam da do istih ne bi došlo da nije usijane atmosfere i izjave trenera Obradovića. Drago mi je da je Srbija prošla u četvrtfinale i da će se susret igrati u Splitu bez obzira na glupe izjave g.Obradovića. Jedino logično mjesto održavanja je Split jer je ljetni termin i u mečevima mogu uživati i turisti kojih će biti nadam se i iz Srbije. Nije mi jasno da i Pilić diže tenzije jer sjedio on na klupi u Splitu ili Beogradu je isto..činjenica je da je na vašoj klupi i da će navijati za Srbiju. Isto tako u Hrvatskoj tenis nije popularan kao u vrijeme Gorana Ivanišević a u Srbiji je na vrhuncu popularnosti. Mislim da u Zagrebu ne bi popunili Arenu ali zato će u Splitu biti dupkom puna sva tri dana. U ZG se gleda hokej i rukomet i dvorane su rasprodane još u kvalifikacijama. Lijep pozdrav svim dobronamjernim navijačima ma gdje bili.

Dragana

pre 14 godina

Ova izjava samo pokazuje koliko su jadni i koliko se ustvari plase Srbije.. Daj te molim vas pa ima jos 4. meseca do pocetka tih meceva a oni vec znaju da ce pobediti, ko zna sta ce biti sa teniserima za 4 meseca! Svasta.

Davor

pre 14 godina

Mislim da opet dolazi vrijeme da Srbija dobije bolni poraz. Prvo naravno Srbija i Crna Gora-Hrvatska 2-6(2000 godine mladi) pa prije nekoliko godina Dinamo Zagreb-Partizan 5-0, pa prosle godine Hrvatska mlada reprezentacija-Srbija 3-1, pa onda u vaterpolu polu finale Melbourne Hrvatska pobjeduje Srbiju i postaje svjetski prvak, da ne govorim sto Jug i Mladost vec godinama rade od Partizana.

O pojedinackim sportovima, da i ne govorimo. Samo pogledaj Olimpijske igre od Atlante 96 do Pekinga 2008, tko stalno vise medalja ima. O zimskim sportovima da i ne govorim, tamo Hrvatska ima 11 medalja, a Srbija 0 haha, mozes misliti 0!!!!!!!!!!!!!!!!!! pa tamo i Sjeverna Koreja ima makar 1 medalju. Srbi? Iako vas je 8 miljuna, ste daleko losiji od nas Hrvata a nas samo 4.5 miljuna. Pa vi od cijele svoje povijesti drzite DEBELE komplekse od Hrvata.

Beloved

pre 14 godina

Srpska ekipa je nekoliko milimetara bolja od hrvatske", zaključio je Pilić.

Lukavi Pilić..ne pljuje u tanjur iz kojega jede...xa xa xa plačenik..al nema veze..a zakaj se nebi igralo u SPlitu gospon srpki trener???Visoko rizični meč???Pa vi ste gospon ko Bt..samo neke uvjete postavljate..a tko ste vi da se vas pita gdje će se igrati meč???vi ste neki etablirani trener..neke etablirane repke???Čuj frajera..on će posla dopis da se ne igra u Splitu nego u Zagrebu...ko da će vas neko dočekat toplije u Zagrebu???Opet Alibi,Nato,PAPa,Njemci...cccc
(FeboZg, 8. mart 2010 14:57)

E Febo, Febo opet jutros nisi popio lek. Ali za tebe i tebi slicnima najveca kazna ce biti pobeda nasih momaka u sred Splita. Dodatni bonus vam saljemo iz Johanesburga. Da si ti nama ziv i zdrav i da nas jos dugo ovako zasmejavas !

realnost

pre 14 godina

hahahahahahahahahahahahahahahahaa samo se vi nadajte ;) ako bog da do jula imacemo 1. tenisera na svetu i jos uz Viktora i Janka koji mogu da pobede bilo koga,pogotovo kad je u pitanju Davis Cup,a naravno tu je i Ziki za koga su reci suvisne...bolje pazite sta izjavljujete...ko visoko leti nisko pada!

da

pre 14 godina

Licno mislim da meceve treba igrati u Zagrebu.Ipak je Split zatrovan mrznjom prema Srbima i sve sto je Srpsko mnogo vise nego gore spomenuti grad.
Zasto rizikovati ???

nenad35

pre 14 godina

Nada umire poslednja,a kompleksi su veliki!Uvek smo najjaci kad je najteze,a njih cemo u slast gde god i kad se igrao mec!Imamo kvalitet i imamo grend slem sampiona za razliku od tamo nekih!IDEMO SRBIJO!!!

ja

pre 14 godina

Odlicno ! Ja kao Srbin kazem - neka se igra u Splitu.

Igrali su i nasi mladi u fudbalu gde smo istrpeli vredjanje PA CE SE REVANS IGRATI KOD NAS

Sad neka se tenis igra u Splitu pa kad se opet sastanu ove 2 reprezentacije samo ovog puta da Srbija bude domacin, sve ce im biti vraceno sa kamatom

A inace Split po atmosferi ne moze ni da se poredi sa Nishom...

Serbinhio

pre 14 godina

Samo sanjajte "decki", bice ovo najveci blam hrvata u zadnjih 10 godina. Vreme je da vas ponovo izmlatimo i ojacamo vas kompleks od Srbije od koga patite vec decenijama!

fabregas-4-

pre 14 godina

hahahhahahahahahahhahahhahhhha ahahahahahaahhahaahhahahahahahahah aahahahahahahahahahhaahhaahhahahahahahah ahahahahahahahahahahahahahahahahahahahahahahah ahahahahahaahhahahahahahahahaha

and

pre 14 godina

Već je počelo a prošao je tek jedan dan...tipično za Balkan...uvijek se primitivizam izdigne iznad profesionalnosti...mislim naravno na Pilića...ne vidim uopće razlog zašto nebi sjedio na klupi Srba kad je već njihov savjetnik...baš bi to bio pravi pokazatelj kako preko nekih stvari treba preći i kako ne treba miješati sport sa nacionalnom pripadnošću...evo tipičan primjer...zamislite da Capello bude u finalu SP-a sa Italijom i kaže neću sjediti na klupi Engleske...mislim smiješno...mjesto da Pilić bude spona povezivanju dvije napaćene zemlje i po mnogo čemu nazadne u kontekstu europskog načina razmišljanja on još dodaje ulje na vatru i vraća nas koracima unazad ističući praktički kako bi za njega bilo ispod časti sjediti na klupi Srbije...jako nezrelo...a mi Hrvati ako želimo biti trunčicu objektivni trebamo reći da smo ipak slabiji...možda ne puno ali ipak jesmo...Đoković je vanserijski igrač i on bez nekih većih problema može dobiti Karlovića a možda malo teže Čilića...jedino što u tim Davis kup mečevima veliku ulogu igra i publika ali naravno do određene granice a svi znamo da se za granice navijanja u tom susretu neće previše mariti što će također ukazati po neznam koji put na zaostalost ovog dijela svijeta u kulturnom pogledu za zapadnim...već su neke greške urađene i sada se nemože natrag ali može se barem pokušati ublažiti ova bespotrebno podignuta tenzija...mislim iz razloga jer je tenis kulturan sport i on definitivno zahtijeva kulturnu publiku a ne da na kraju još doživimo i kakva neugodna skandiranja na račun Srbije što bi stvarno bilo poražavajuće i za sport i za manifestaciju takvog tipa...još jednom pozivam sve normalne ljude i u prvom redu sportaše da se ostave tih primitivnih prepucavanja i emocionalno nezrelih izjava i da se ovaj događaj svede u okvire koji mu i priliče a a to je jedan lijepi nadasve sportski susret dvije jake reprezentacije...i da se mene pita ovo bi se trebali igrati u nekom tolerantnijem dijelu Hrvatske jer Split svakako taj atribut ne zaslužuje...pogotovo nakon nekih izjava njihovog prvog čovjeka Keruma...pozdrav svim ljubiteljima sporta i ajmo se za promjenu početi ponašati kao zreli ljudi...i jedni i drugi...molim vas da objavite ovaj komentar...hvala puno

makelele

pre 14 godina

djokovic tambura njihove igrace kad god stigne to su dva boda, a u parovima smo za klasu jaci. eto ta 3 boda, ovi ostali me i ne zanimaju iako isto i tipsarevic i troicki mogu pobjedit bilo koga ali i izgubit osto tako(sem prve trojice na atp listi).

dusan silni

pre 14 godina

novak ce sam da ih dobije
sa zimonjicem u dublu

znaci kompleksi ce da im rade, i uplasice se od nasih tako da... mozda ljubicic ako se vrati i karlovic u dublu.. ali.. slabi ste za novaka.

pozz svim srbima sveta

dr.house

pre 14 godina

Hrvatska je favorit i tu nema dileme.Čilić i Karlović će bez ikakvih problema pobjediti Troickog ili Tipsarevića na brzoj podlozi, a sa Đokovićem će mečevi bit 50%-50%. Povratkom Ivana Ljubičića pobjeda bi bila gotovo sigurna jer je Ljubo odličan igrač parova. Vrlo lako se može dogoditi i 5-0 za Hrvatsku,a 3-2 je skoro pa sigurno.

Pujcek Puja

pre 14 godina

@Ex Srbin
ne vrede ti vapaji.
Majcek Maja tvrdi da smo mi najbolji na svetu (narocito njen Nokica), da je ona na to silno ponosna, i da ni pod kakvim uslovima nece da menja taj svoj stav.
I tu se gasi civilizacija (a pale se "ne preporucujem" svetiljke na ovaj komentar)

Sirko

pre 14 godina

Treba realno ,zvati Vemica za dubl igru ,jer smo tada duplo jaci ,a Vemic je pravi partner Zimonjicu...treba riskirati i ili Troickog ili Tipsarevica ne zvati ,i tako rasteretiti Djokovica za dubl meceve...a Karlovica i Cilica Djokovic laganeze moze dobiti...

maca

pre 14 godina

Gadim se komentara i sa jedne i sa druge strane.Većina komentara dolazi od ljudi koji ne vole svoje zemlje već su šovinisti i nacionalisti u najpogrdnijem smislu.Teniseri jedne i druge zemlje sigurno ne podržavaju rečnik koji se čita na sajtovima ,a vezan je za predstojeći susret.

dejan

pre 14 godina

@anton
Jedno je sigurno, ko god da pobedi, i Hrvati ce imati priliku da vide broja dva u svetu, Novaka Djokovica. Verujem da su zbog toga i ushiceni i uzbudjeni, dugo mnogi nece imati prilike da vide takvog igraca tamo na delu.
(dejan, 8. mart 2010 18:48)

Lega, zahvaljujući, između ostalog, i turnirima u Hrvatskoj (PBZ Indors i Umagu) Nole je tu gdje je! U Umag i Zagreb su ga zvali dok je bio nitko i ništa! A u srpnju će se održati samo meć Devis kupa i ništa više!
(Antun, 8. mart 2010 22:18)
Tada je Nole ipak bio tek tamo neki trideseti i ispod toga, u rangu igraca koji igraju u Umagu i drugim turnirima. Ovo je sada ipak jedinstvena prilika da vidite najveceg igraca u istoriji sa ovih "balkanskih" prostora. Zato razumem ovoliko uzbudjenje i ishicenje. Obecao je Nole i da ce dosta autograma da podeli, jel sad neko njegovog ranga gostuje tamo i ko zna kad ce ponovo, pa navalite.

Sirko

pre 14 godina

Meni stvarno nisu jasni komentari tipa:"djokovicu je trebalo 5 setova sa Isnerom i 3 sa Juznijem,a Cilic da melje sve pred sobom"! alo ljudi ,covjek je bro 2 u svijetu,ima titula vise od Cilica ,odograo je milion vrhunskih meceva...gdje je sada Cilic?koji je na ATP rangu...pa sve se vidjelo protiv Ceske kad su ih Berdih i Stepanek razvalili u njihovom Splitu...a pogledajte polsednji mec Karlovica protiv Ajsnera...jedino bi nas dobili da imate Ljubicica i Ancica ali one od prije 5 godina...ovako ...mozete se vi nadati ali...TIPSA JE BOG...

cukce

pre 14 godina

bice to veliki okrsaj! medjutim komsije dizu atmosferu jer njima je to letos najveci sportski dogadjaj za nas jeste veliki sportski dogadjaj ima i euforije, ali u to vreme je sp u fudbalu... tako neki ce gledati tenis, a neki ce gledati fudbal i uz to pratiti tenis u svakom slucaju bicemo i uz fudbalere i uz tenisere NAPRED SRBIJA!!!!

Srdjan

pre 14 godina

Da se igra na neutralnom terenu šanse bi bile 50:50.Ovako su 60:40 u korist Hrvata.
Činjenica je da je publika u Zagrebu kulturnija i civilizovanija pa je razumljivo da se naši plaše incidenata u Splitu,ali zamislite tek kako bi bilo da se igra u Zadru.
Objektivno biće vrlo teško sa preopterćenim Novakom i iscrpljenim posle Vimbldona.
Vemić se pod hitno mora upariti sa Zikijem jer nam je siguran bod iz dubla neophodan za trijumf.
Ni Hrvatima neće biti lako jer će biti razapeti ako nas ne pobede i tu se nadam da će Čilić najviše podbaciti jer je psihološki slab u odsudnim trenucima bitnih mečeva.

genije

pre 14 godina

Gospodo Hrvati pobedicete Srbiju kad Cilic napuni 19 godina!!!A to da nam spremate docek koji cemo da pamtimo,to predpostavljamo jer vi ovog leta nemate nista drugo da radite,na fudbal sigurno necete trositi vreme,hehe...Ajoj kad vas dovate Ziki,Janko,Nole i Viktor Febo ce okrenuti kanal i gledati SP,lakse cemu pasti!

Dzinks

pre 14 godina

Najvise volim tu napaljenost i samouverenost kod protivnika, odsustvo svake realnosti, nipodastavanje jednog broja dva u singlu (citaj Novak), te i u dublu (citaj Zimonjic). Racunajuci nas "inat", a verujem i formu Zikija i Noleta, vi ste realno ugasili. Nista lepse nego utisati goste, ma gde god igrao.

Pindar

pre 14 godina

Pitao sam, a niko mi jos nije odgovorio:
Sa nase (srpske) tacke gledista, Zadar je zaista centar i olicenje balkanskog primitivizma.
Zanima me da li i Hrvatima to tako izgleda.

anti trendseter

pre 14 godina

Šjor Niki je u pravu.... naša ekipa je bolja baš za ta dva milimetra ... on je prevaga na tasu...A to sto nece hteti da sedi na klupi u Splitu... pa realno .... ipak je on utemeljivač modernog tenisa u Hrvatskoj

dejan

pre 14 godina

Jedno je sigurno, ko god da pobedi, i Hrvati ce imati priliku da vide broja dva u svetu, Novaka Djokovica. Verujem da su zbog toga i ushiceni i uzbudjeni, dugo mnogi nece imati prilike da vide takvog igraca tamo na delu.

Vanja

pre 14 godina

Jer to isto kao i vase teniserke kad su nas pobedile ? Hahahah.Malo sutra.Ma koliko god da bude 5 : 0 , 4 : 1 , 3 : 2 . Samo da vas pobediiiiiiiimooooooo ! :)

sasa jokic

pre 14 godina

Ne znam bas koliko su realne ocene o Cilicu koji jede malu decu, ali mislim da je na poslednjem ATP u Dubaiu propustio sansu da se najede u cetvrt finalu! A gle cuda Nole osvojio turnir?! Ne zaboravite momenat da protiv br.2 svi daju maksimum, i igraju bez opterecenja jer nemaju sta da izgube(sem meca, sto se obicno desi) i zato izgleda kao da se Nole muci. Medjutim ne zaboravite da je ovo tek pocetak sezone i da ce za 4 meseca nole da pokupi jos par titula, i doci ce u vrhuncu forme u Split, a onda....Sve u svemu smesi vam se 1:4. Nole dobija oba bez napora, u dublu vas cistimo sa nulom, i Troicki uzima jedan mec! Vasi ce se otseci od treme i zelje da se dokazu pred svojom publikom! Realno sanse su Vam u okviru statisticke greske! tako da pristedite sebi novce, i ostanete doma uz kavicu, ne?!

Croat from Belgrade

pre 14 godina

Dobrodošli...
Neka pobijedi bolji, i neka sve prođe u sportskoj atmosferi! http://www.youtube.com/watch?v=l-9O3_ZEGpU

acobl

pre 14 godina

Iako je do duela Hrvatske I Srbije u četvrtfinalu Dejvis kupa ostalo čak 4 meseca, mediji u Hrvatskoj već sada pridaju veliku pažnju ovom meču


Naravno da pridaju kad ih nece biti nigdje do krajem godine.....:DDD

Keep it Real

pre 14 godina

Djokovic dobija oba meca u singlu a u dublu hrvati nemaju sanse sa bilo kim zimonjic da igra,a ostala dva singla,verujem da tipsarevic ili troicki mogu da 'iznenade' bar jedan,znaci 4-1 za Srbiju lagano...

Marko

pre 14 godina

Koliko vidimo ovde 80% komentara od zapadnih nam suseda i 20% svi ostali. Ne razumem cemu toliki kompleksi. Sve ce se videti na terenu. Jedna stavka za razmisljanje, pogledajte skor Djole vs hrvatski igraci, plus imamo Zikija, a i Janko kad se napali moze i Murrey-a da otrese, keo pre neku nedelju.
Pozdrav za sve i bez patetike i niskih prozivki, stvarno nema potrebe.

Иван ПФК Смедерево

pre 14 godina

Што је баби мило, то јој се и снило... А Срби не морају ни да долазе у Сплит, јер су толико јаки да бившу браћу Хрвате могу и из Београда да "смечују".

miky-zg

pre 14 godina

svaka čast onome ko je odabro naslov!U nijednim hrvatski novinama a kamoli portalim nije napisano da hrvatska dobija srbiju,tvrdi se samo da imamo šanse i da ce puno ovisiti o trenutnoj spremi pojedinog igraca,puno je do 7 mjeseca i moze doci do ozljeda i pada forme sto uvelike moze utjecati na konacno rezultat!nekontam sta sa ovakvim naslovima pokusavate dobiti, mec je sam po sebo spektakl i mislim da nema potrebe za ovakim glupim naslovima!pozz

dukizemunac

pre 14 godina

taj meč igra se posle pariza i wimbledona , ako nole ili čilić stignu daleko na tim turnirima , na meč će doći kao krpe, bez snage i volje .zato su hrvati favoriti jer se oni uvek više nabriju protiv nas , nego mi protiv njih. pobediće onaj , čiji prvi reket stigne svežiji na meč.hrvati bi , da su pametni stavili da se igra na otvorenom ,na 35 stepeni(to je otprilike isto i u stupnjevima) zbog noleta koji će dobiti sunčanicu već u drugom setu.mislim da je čilić žilaviji od noleta i to će presuditi. a što se tiče publike , veći će pritisak napraviti svojima nego našima. ove dve ekipe će se još godinama sretati u završnicama dejvis kupa, sledeći meč biće u srbiji , i ako u splitu bude nekih scena , skandala ili incidenata , to će se upamtiti pa kad dođu kod nas na sledeći meč , biće puno gore nego ovog puta u splitu.poštovanje svim ljubiteljima tenisa u hrvatskoj . duki.

STOVLA

pre 14 godina

Split je vjerojatno i najbolji grad za odigravanje bilo kakve utakmice Hrvatska-Srbija (da ste bar igrali u u rukometu u Splitu, a ne u Poreču) jer će vas naši "gladni" navijači pojest, a to da ste za to da se igra u Zagrebu nemislim da je i to dobra opcija jer je u Zagrebu još veća dvorana, a ako dođemo mi (boysi).....mmmmmmmmm
(BBBdubrovnik, 8. mart 2010 13:19)

Bravo navijac!
Srba je bilo i na rukometu i na utakmicama Zapresic,Mostar...
A vas?
U Crnoj Gori ste 'dobro prosli' kad ste igrali Buducnost-Hajduk.

Dobro dosli na rukomet 2012:-)

ivan25

pre 14 godina

Sta su hrvatski medije rekli? Da se sprema velika festa u splitu. To da svi medije kazu da cemo pobjediti to ste vi malo izmislili hehe

Djalma

pre 14 godina

Komsije ovo govore vise iz nekog straha,nego li sto stvarno misle.I te kako su uplaseni,mada injihovi momci nisu losi.Bravo za Nikolu Pilica koji pomaze nasim teniserima svojim znanjem i iskustvom.

vlllll

pre 14 godina

A inace Split po atmosferi ne moze ni da se poredi sa Nishom...
(ja, 8. mart 2010 17:46)

xa xa xa xa ha hah ha ha ha ja ču poludit majke mi...Nishom...xa xa xa.da Nish je poznat sportski i teniski grad u svijetu..sa velikom tradicijom
(FeboZg, 8. mart 2010 19:16)
Feboooooo, sve mi diraj, Srbiju i Nis nemoj... Nemoj da se glupiras... Vidi ti se da imas od 0-13 godina i da nikad nisi bio u Nišu... Nemas pojma kakva je atmosfera na utakmicama i to je postalo uporiste srpske rukometne i odbojkaske reprezentacije... Auuu, pa ti verovatno nisi ni cuo za odbojku...Mislim od kad si ti rodjen Croati su 0 u odbojci, al dobro... Gledaj malo Srbiju pa ce nauciti. Ovo je malo van teme, sto se tice teniskog meca, mislim da ce biti dobar mec i sukobice se dve odlicne reprezentacije, ali mi smo ti koji imamo 2. igraca na svetu i nadam se da ce on doneti prevagu...

ognjen

pre 14 godina

cilic je jako dobar igrac,,,,i pokazao je zavidnu igru u australiji,,,ali mora se reci da je nole izlazio uvek kao pobednik iz meceva protiv igraca kao sto je cilic,,,,to su ravni udarci,,i nema tu mnogo taktike,,,to je glavna mana cilicu,,,,ne zelim da se raspravljam,,,ali mogli ste da stavite porec,,kao prosle godine sa amerikancima,,,ovo se vidi da je namerno uradjeno,,,letnje je vreme i u porecu bi bila sjajna atmosfera....

max

pre 14 godina

Nole popravi servis i onda igraj sam protiv Čilića i Karlovića zajedno,sigurno ih dobijaš.Ovim sam slikovito pokazao koliko je Nole bolji od oba Hrvatska tenisera.Hrvati on sa svojim naj lošijim tenisom pobedi ova dva Amera koji su pak u zadnje vreme razvaljivali Rodika.Izvinjavam se ali ovi koji tvrde da Čilić dobija Noleta ili su šanse 50:50,su bezobrazno nerealni.Pa Čilke ima žestok kompleks od Noleta.Nemoj da vas Troicki brejkne jer onda "a sad adiooo",he he he!

Nikola

pre 14 godina

Realno,dosta je izjednaceno,hrvati imaju jako dobre igrace i igrace kod kuce.Medjutim,ukoliko Djokovic bude bio u formi to ce biti vec 2-0 za Srbiju gotovo sigurno a u Dublu imamo igrace za jos jedan bod... Bice tesko ali ukoliko se nasi spreme i budu odigrali kako umeju,tesko hrvatima pa i u njihovoj dvorani.Ne da Bog hrvatima da Djokovic bude zapazen,ne bi ih spasilo ni 50 000 njihovih navijaca...

PimPong

pre 14 godina

Na papiru, Srbija je bolja, ali se tenis ne igra na papiru. Sve ce zavisiti, kao i dosta cesto, od toga kako se Djokovic psihicki pripremi, jer on moze da poklekne u uzavrelaoj atmosferi (a i zbog svakakvih glupih sitnica, cak i kad ne igramo protiv Hrvata).

Mickey

pre 14 godina

Svaka cast Piliću. Zaista ne znam kako bih se poneo na njegovom mestu, da imam ulogu u reprezentaciji Hrvatske, kakvu on ima u reprezentaciji Srbije, i da se mec igr u Beogradu. Sta god da odluci, treba postovati, u pitanju je veliki strucnjak, koji je uradio veliku stvar za Srbiju.
Sto se tice prolaska dalje, Srbija je cinjenicno favorit, imamo osetnu, ne bas za milimetar, bolju reprezentaciju, ali posto se igra u Hrvatskoj, ipak ce atmosfera u publici biti najvazniji faktor. Nece biti lako... Momci ako ovo prodjete, salatara je vasa...

kizza

pre 14 godina

Pa dobro, sta je, bre, ovo? Nije nikakva tajna da su teniseri Srbije i Hrvatske vise nego dobri prijatelji, neki su i trenirali zajedno, nikada nikakvih ruznih reci medju njima. Naprotiv! A mi, boranija...strasno. Kakve veze ima gde se igra, ima da se igra gde to domacin odredi. Ova Obradoviceva izjava je nepromisljena, mozda je posledica pobede i neke euforije. Braco hrvati, eto nas u Splitu! A da ce biti lako, nece, jer ukupno gledano, sa kvalitetom igraca obe reprezentacije i podlogom koju biraju Hrvati, tesko je reci ko je favorit. Da ne pominjem da se svasta moze desiti za ova 4 meseca i niko ne moze da predvidi da li ce svi teniseri biti zdravi tada.

obj.ljub.tenisa

pre 14 godina

Voleo bih da Srbija pobedi,ali,objektivno Hrvatska ima vise jacih igraca.To je realnost.Zalosno je da se sada od raznoraznih nacionalista sa obe strane sve prebacuje na nasu,da nasu srpsku i hrvatsku,omiljenu temu NACIONALIZAM.Kad cemo bre,da zivimo kao normalan svet? Razocarava me to,a verujem i mnoge druge objektivne ljude,jer je to, ipak,samo sport i treba da nas zblizava,a ne svadja!Eto,bio sam kod Mileta,Hrvata,u Omisu proslog leta i bilo nam je super,pojeli,popili,ispricali se ko ljudi...Pozdrav od Zorana iz Nürnberga Miletu i familiji!

Nenad

pre 14 godina

Mislim da ce Srbiji i pjedincima biti veca motivacija da pobede Hrvate pred njihovom publikom , nego pred nasom publikom koja dovikuje kad treba i kad ne treba. I siguran sam da Novaku nece priustiti tisinu prilikom serviranja kado sto je bilo u Beogradu...

Djoksa

pre 14 godina

Koliko sam ja citao po hrvatskim medijima gradonacelnik Poreca ne stedi para da od svog mesta napravi turisticku Meku.Zato su Hrvati prosle godine i igrali u Porecu i zato se jedna lepa tradicija u Umagu zavrsila.Ako bude licitacije,bumo mi igrali u Porecu

g4

pre 14 godina

"- Драма у београдској Арени. После пораза Ђоковића од Изнера, Србија - Америка 2:2. Одлучује меч Троицког и Кверија".

Ovo sam nasao na sajtu jedne televizije, jeli ovo moguce?

http://www.rts.rs/page/tv/ci/story/17/РТС+1/550621/Дневник+2.html

zoran

pre 14 godina

(and, 8. mart 2010 13:52)

Jako lepo napisano.

Ovim prostorima trebaju ljudi sa razumevanjem i shirinom a ne usijane nacionalistichke glave.
Kako reche Gandi:"Ako nastavimo za receptom - Oko za Oko - uskoro ce ceo svet biti slep."
No, ovde, na nasem Balkanu mentalitet se sporo menja te i ovakve manifestacije, kao sto je tenis, prvlache one vodjene najnizim instiktima.

Obradoviceva izjava je van svake pameti.

Sta ce se to desiti u Splitu, evo ja kao, Srbin, Beogradjanin pitam ?
Sta ce se desiti jednoj reprezentaciji u Splitu kada se vec kosharka uveliko igra izmedju sprskih i hrvatskih klubova..?

Moderna arena sa dobrim obezbedjenjem i prichi je kraj. Publika ce dobacivati kao i svaka druga u svetu, no to su profesionalci koji su navikli na takve ispadice.

Ne zbaoravite da su ti teniseri izmedju sebe odlicni prijatelji. Sam Novak je izjavio da je sa porodicom Maria Ancica njegova porodica u veoma prijateljskim odnosima. Da su porodicni prijatelji.
To treba da bude primer a ne sitno izivljavanje i ispoljavanje osobina koje nemaju nicega zajednickog sa svesnim humanim bicem.

Ponasanje Ancica,Cilica,Ljube (inace Novakov komshija u Monaku) i Karlovica moze biti primer za svakog sportistu.

nogometaš

pre 14 godina

@Bane Veli naš Bane:Srpski timovi su morali da trpe nacionalna vredjanja i pokliče ustaša iz 2. svjetskog rata.Kakav kralj ,ne kralj car si Bane.Majke mi.Oraspoloži me čovjek.Hrvatske timove u Srbiji su dočekivali sve redom ugledni akademici,pijanisti,mirotvorci,časne sestre i ostali fini i uglađeni građani i sve je odisalo jednom srdačnom i prijateljskom atmosverom.Dalje naš kralj Bane podiže letvicu i konstrukcijom ove rečenice diže publiku na noge:Hrvatska publika nema kulturu modernog sporta.Kakav car je ovaj naš Bane.Bane care.Moram pohvalit komentar od gospodina Kizza .Jednako razmišljamo.Mislim da smo ipak mi Hrvati u prednosti jer sad mi možemo gasit struju ako počmemo gubit .Pozdrav svima,ali Bane je car.

Stari znalac

pre 14 godina

@Davor

Vrlo selektivna lista. I mladi Ju su tukli vase mlade zvezde (Kranjcar, Modric, Corluka, Eduardo) i u Bg-u i u Hrvatskoj. A, sta bi u vaterpolu prosle godine - to je pojela maca...

Mislim, smesno je da se poredimi, ali ako si vec potegao brojke: seniorska vaterpolo reprezentacija Srbije je osvojila 26 medalja od 1995. naovamo.

mile

pre 14 godina

Singl igraci Hrvatske su jaci od US Iiz prethodnog meca) ali dubl je slabiji. Hrvati mogu da pojacaju dubl, a i da naprave pritsak na Noleta sa duzinom oba singl meca. Karlovic i Cilic dobro serviraju tako ako Noletu nekrene servis morace da igra duge meceve. Nole je jedva izgurao 2 meca, dok je Izner igrao i dubl i umalo nije dobio Noleta. Ako mislimo da pobedimo Tipsarevic ili Troicki moraju da uzmi bar jedan bod u singlu a ne samo da navijaju i umaraju protivnicke igrace.

boban,nis

pre 14 godina

U julu ove godine u cetvrtfinalu Davis kupa sastace se Hrvatska i Srbija.Pobednik ovog meca plasirace se u polufinale.To je to,cemu ovolika tenzija?

Antun

pre 14 godina

Jedno je sigurno, ko god da pobedi, i Hrvati ce imati priliku da vide broja dva u svetu, Novaka Djokovica. Verujem da su zbog toga i ushiceni i uzbudjeni, dugo mnogi nece imati prilike da vide takvog igraca tamo na delu.
(dejan, 8. mart 2010 18:48)

Lega, zahvaljujući, između ostalog, i turnirima u Hrvatskoj (PBZ Indors i Umagu) Nole je tu gdje je! U Umag i Zagreb su ga zvali dok je bio nitko i ništa! A u srpnju će se održati samo meć Devis kupa i ništa više!

kale

pre 14 godina

Ko god pobedio ili pobjedio bice to sigurno jedan od naboljih Davis Cup meceva u istoriji! Dragi moji uzivajte u tenisu i sportu a ostavite se politike i rasprave kakve veze ima gde se igra ,pogledajte gde su dve bice YU drzave dogurale u sam vrh tenisa sto nikada nije bilo i budite ponosni sto je tako i jedni i drugi, i korektni fer , ovo je sport -nekada se gubi nekada pobeduje-Neka bolji pobedi a publika zasigurno ima da uziva u tenisu tih dana.

aster blistok

pre 14 godina

Odgovor dvanaestogodišnjaku koji stalno spominje Zadar:
Da, Zadrani su najveći primitivci na Balkanu, oni su 90 - 91 sjeli na tenkove JNA , pustili brade i navalili na Beograd,Niš i druge gradove u Srbiji. Zbog bradatih Zadrana su gradovi Beograd i Niš bili mjesecima bez struje i vode, potopljeni kišom granata.
Znam da si običan mulac i da nemaš pojma,ali eto ti odgovor, možda ga shvatiš.
Inačem moj prijatelj Žiža iz BG svako ljeto uredno ljetuje u Zadru. Hoćeš njegov broj telefona?
Isprik, Srbi, ali na neke se stvari doista mora reagirati.
Primitivni Balkanaciz Zadra.

olja

pre 14 godina

volio bi da pobjedi sport a sve drugo ostane van dvorane... hrvaska je nema dugo osvojila davis kup potom izgubila u finalu a srbija prvi puta igra za polufinale... doista neka pobijedi sport a šanse su fifti-fifti

ognjen

pre 14 godina

prvo djokovic nije uopste lose igrao sa iznerom,,,nego ja kolko god da je izner dobar server,,,nikad ga nisam video u ovakvoj dobroj formi,,bez obzira sto je sljaka,,,,ne masi prvi servis,,,i sta da mu radis...on je djokovicu u tih 5 setova uzeo 1 ,,mozda 2 brejka,,,i to su mozda bili losiji gejmovi djokovica...

Suk

pre 14 godina

Eh, kad bi se pobede dobijale recima! Inace tacno je da Hrvati imaju dobre igrace koji svakoga mogu da pobede, ali isto se moze reci i za Srbiju.

Pindar

pre 14 godina

@Primitivni Balkanac iz Zadra
Pa da sam znao a ces se tako zapaliti, ne bih te ni pitao. A valjda zati nisi ni dao odgovor na pitanje - dobro nema veze, Zadranin si pa si pogodjen, iako ... ne bi morao biti, niko tebe direktno nije napao.
Kao sto si ovde sigurno video, Srbi umeju da budu veoma kriticni prema sami sebi (dobro, ne bas uvek!). Ocukujem da bi i Hrvati to mogli da budu.
A one bradate koje spominjes, da, bilo ih je, oni dolaze iz srpskih Zadara, i na njih svakako nismo ponosni.
(PS: Hvala na onih 12 godina!)

Milutin

pre 14 godina

@rh: šta je bilo nekad a šta će biti u Julu su dva potpuno različita pojma. Ljubičić je izjavio da neće igrati, Ančić se još oporavlja, a obojica su DALEKO DALEKO od vrhunca svoje forme kad su bili 2 i 3 na listi.

Čilić napreduje, ali napreduju i Troicki i Tipsarević. Čilić i Karlović nikad u životu nisu pobedili Novaka, teško da će to baš sad da se desi.

Ako ćemo o uspesima, Djoković i Zimonjić medju sobom imaju 6 Grand Slemova i 50/60 ATP titula uključujući desetak Mastersa (mrzi me tačno da brojim), dok je Čiliću i Karloviću najveći uspeh... Šta? Polufinale AO?

4:1 za Srbiju, laganica...

nogometaš

pre 14 godina

MILUTIN veli :Čilić i Karlović nisu nikad pobjedili Đokovića.Netočno.Karlović dva puta čak.Milutin je možda mislio na pikado.