Četvrtak, 04.03.2010.

12:42

"Zasluženo smo pobedili" (video)

Selektor fudbalske reprezentacije Srbije Radomir Antić rekao je posle pobede nad Alžirom da je zadovoljan što su igrači "ispoštovali sve što je tražio".

Izvor: B92

"Zasluženo smo pobedili" (video) IMAGE SOURCE
IMAGE DESCRIPTION

53 Komentari

Sortiraj po:

johny5

pre 14 godina

@davore...evo ja sam uz tebe...ja najvise volim hrvatsku nogometnu reprezentaciju...oni nikamo ne idu...oni su uvek kuci
:-DDDDDDD

Milentije

pre 14 godina

neznam sta se raspravljate sa nekim davorom iz hrvatske ko je bolji, cinjenica je da jedna reprezentacija ide na svetsko prvenstvo a druga ne.proma tome suvisno je pricati, uspeh se ne pravi rechima nego delima, a opet ko gubi ima pravo da se ljuti.

Izjave takvih kao sto je on potvrdjuju da smo sila.10ta reprezentacija na svetu po ceni , i to nesto govori zar ne.Pobedili smo francusku koja je 4ta po ceni.

a opet sa druge strane, pa mi smo veca zemlja i naravno da cemo uvek imati vise sportista nego hrvatska, tako da ko je veca sila , pokazace vreme.sretno svima!

bokelaaa

pre 14 godina

imam malo pitanje ali nemojte odma pluvati po meni..jeste utakmica dobro odigrana i sve lezi ,ali mi se cini da je kolarov isevan kao mali m. od onog alzirca..jeste primetili koliko su puta ubacili alzirci sa strane koju je cuvao kolarov ? nikakva zamerka za igru reprezentacije,nego sam samo primetio..

Lanejovanovic

pre 14 godina

@Davor

Vidic - Zvanicno najbolji igrac Premiershipa. 3 puta zaredom top 11 na svetu.
Subotic - vredi 20 miliona, trazi ga Arsenal, Chelsea... centrira ko Beckham
Ivanovic - Ove sezone verovatno najbolji igrac Chelseaja. To i ti dobro znas.
Stankovic - Ziva legenda. U Italiji jedan od najcenjenijih aktuelnih igraca. Lamparda metno u dzep onomad.
Krasic - Jedan od najboljih krila evrope trenutno. Trazi ga MU, RMD, CHE, ARS, MIL, LIV...
Jovanovic - Od juna igrac Liverpoola. U kvalifikacijama najbolji strelac jedne Srbije. To dovoljno govori o njemu...
Koga vi to imate u vasim Tottenhamovima, Sahtarima, Blackburnima??? Jel su to oni komicari sto primise 10 komata u 2 utakmice (ispravi me ako gresim)???

JAS

pre 14 godina

@Davor
Alo momcino sta je sa kompleksom?! eeej bre. Mozes ti do mile volje da osporavas nase momke-citaj fudbalere!-ni slucajno nogometase!, ali tako isto mozes da se pomiris sa CINJENICOM da ces na ovom SP morati da izabere tim za koji ces da navijas,jer lepa vasa na tvoju zalost nece biti tamo. Sta znam,mozda ostavis kompleks tamo negde po strani i navijacas za pravu reprezentaciju-citaj SRBIJU!

Davor

pre 14 godina

Cekam jos samo cinjenice Srba koji ce govoriti: ''ma Hrvati bolji smo mi i u zimskim sportovima'' onaj srpski mit opet. A mislim da ste jedina drzava koja niti medalje nema na olimpijskim igrama. Srbija 0 medalja, ok zimski sportovi vam nekako ne leze, ali 0 medalja? niti nama ne leze ali 11 medalja

E tolika je rezlika izmedu Hrvatske i Srbije u nogometu. Prvo nesto KONACNO napravite na nekom natjecanju(ako se jednom i u 10 godina plasirate) i onda mozete pricati.

Maratonac

pre 14 godina

@Davor-e poshto vidim da se "razumesh" u fudbal i da vi imate bolje igrache od nas reci mi jednog igracha posle Davora Shukera koji je igrau u top 10 evropskih timova???Ja chu ti rechi..NITI JEDAN!A kod nas Vidic,Ivanovic,Stankovic,ako rachunamo Jovanovica koji je potpisao predugovor sa Liverpulom...Jos jedno pitanje koja je reprezentacija poslednja uspela da nam uvali 4 komada na nashoj "Marakani" kao vama Englezi i pet komada na strani (ako se izuzme SP 2006 kada nam je reprezentacija bila u rasulu..)...Vi se ponosite onim osrednjim igrama Luke Modrica i onog Kranjchara koji je do proshle sezone bio u raspalom Portsmutu,a najbolji igrach vam je Brazilac EDUARDO.Smeshan si junache!

jole

pre 14 godina

sta li traze ovi hrvati na nasim sajtovima? sto bre ne promenite ovo u cirilicu,znate kad bi citali onda... gledam i cudim se pricaju o nasim napdacima kako nista nece napraviti na sp-u...pita lik zar nemamo boljeg napadaca,sta ces mi nemamo silvu.. (cudno ime za hrvata)haha nego ajde onda da vidimo sta ce vasi da urade..joj zamalo da zaboravim...pa vi ne igrate nego mi i slovenci...

Davor

pre 14 godina

Znalac? Mozda jednog dana? Covjece mi smo od 1996 propustili samo 2 natjecanja, 2000 godine(kad ste vi ono igrali kao SR Jugoslavija s vasom bracom Crno Gorcima) i evo ovo natjecanje. Znaci tko se jednom treba plasirati? Koliko vi ono EP imate? Samo 1!!! i to ste morali izabrati kao SR Jugoslavija, da ne govorim o bruki koju ste tamo izazvali s 6-1.

Gledali ste nas na toliko natjecanja, da je KOMPLEKS velik, i sad ti: ''mislim da se trebate jednom plasirati'' gdje ste bili OPET prosle godine u Austriji i Svicarskoj(tako blizu nas)? Onda se vas OPET nije culo(kao i uvijek) a sad se pravite vazni? Usporediti Hrvatsku s Srbijom je uvreda za Hrvatsku

Znalac

pre 14 godina

@ Davor
Davor pa de si ti? Mozda se sretnemo u JAR-u. Au da ja zamalo da zaboravim pa vi niste prosli ni kvalifikacije. Mozda jednog dana uspete da prodjete, jer se pali te na modrica i slepicku, srnu sve neka ime povreda, polnih organa i zivotinja, ali na jaru igraju samo najbolji . . .

Davor

pre 14 godina

Napred Orlovi?

Damn sto se tice gledanja na ekranima, mislim da ste vi Srbi uu tome top reprezentacije. Mislim da su KOMPLEKSI veliki, kad ste opet morali gledati nas na vasim omiljenim Njemackim ekranima, i srpskim cipsom i turskim bankstelom.

Prosle godine OPET, onda vas nigdje nije bilo i opet ste patili. A sad konacno ste se jednom plasirali i pravite se vazni ha ha. Kao fol: top reprezentacije. Kakvi kompleksasi, hoce da se sporede s Hrvatskom reprezentacijom, a rezultati ni duplo nisu tu kao nasi.

Dolaze masalno na HR portale, sve komentirati, znaju bolje nase nogometase nego mi ha ha ha

Davor

pre 14 godina

Kire kod Ljubise se kaze Holandija, ali kod Ivana se kaze Nizozemska.

Opet ste uzeli ime na stranom jeziku. Holland se kaze na Engleskom, a vi Holandija ha ha

Davor

pre 14 godina

Kum? Govorim ti samo cinjenice, kako ljudi tamo misle o Pantelicu, Lazovicu(koji je jos gori, sad su svi rekli amen da je otisao u Zenit) da ne govorim kakom pricaju o Sulejmaniju. Decko je najgore pojacanje Ajaxa u povijesti i misle da je Ajax totalno poludio kad je dao toliki novac za takvog igraca.

A Pantelic? Pa on misli da je i bolji od Suareza, ali kod svake akcije cijela Amsterdam Arena pada u smijeh, a gledatelji gase tv kad on igra, i popravlja kosu i misli da je neki top igrac. Kad ga vidis kako djeluje mislio bih ma kakav Davor Suker, a decko je katastrofa od katastrofe. Rekao sam ti kako govori Johan Cruijff o njemu, da ne kazem kako Youri Mulder, Marco van Basten, Rene van der Gijp, Johan Derksen(covjek s svojim listom Voetbal International) o njemu govore, i kakve su ocjene. A znas tko je jos gori? Danko Lazovic! Njega cijeli Feyenoord ismijava, s Danko Lazofiets(fiets je bicikl) i Danko Lazoniets(niets je nista) najgore pojacanje u povijesti, da ne govorim kako je PSV sad odahnuo da ga se rijesio.

Sto se tice reprezentacije? Daj ne govori u istu rijec Srbiju i Hrvatsku. Za vas smo bili i ostali Europski Brazil. Pogledaj samo rezultate, sudjelovanja na velikim natjecanjima, rezultate po fifinoj ljestvici, uspjehe i sve ce ti biti poznati. Jedino sto vi imate je 1 EP i tamo ste s bracom Crno Gorcima dobili 6-1 i 2 SP i tamo od jednog ste dobili 6-0. I to vam je jedino, a mislite da ste sila, a onaj jedan: ''Mislim da Srbija spada u top 5 reprezentacije svijeta''

Kakvog vi top nogometasa imate? Branislav Ivanovic? Taj igra samo sto Jose Bosingwa nije tu(a napadacki je vrlo los, gledam ga stalno i samo obrambeno nesto moze) Kolarov? Gdje je taj Udinese? Milijas? Wolverhampton? Pantelic? Ajax(gdje cisti kopace Suarezu) Zigic? Koji niti 5 golova ne moze zabiti za Valenciju, Lukovic? gdje je taj? Stojkovic? Nije valjda onaj vratar iz Vitesse(gdje je igrao) vas prvi vratar? Ajme mila majko, Kuzmanovic? gdje je taj? Stuttgart?

Ne jedini top nogometas koji je tu je Nemanja Vidic i to je to.

ivan

pre 14 godina

Nekoliko stvari...

Prvo, mislim da nije u redu da se vas toliko nalozi na udicu komshije koji bleji po nashim sajtovima... IGNORE bi postigao mnogo vishe od bilo koje reakcije...

Drugo, ne dopada mi se ta pljuvachina, koji god da je igrach u pitanju, nakon pobede od 3:0...

Trece, evo da se i ja malo bavim selektorstvom( inache, za Mistera samo najvece postovanje, i poverenje), ja bih stavio Jankovica da igra drugog spica, i igrao bi mi Kacar obavezno! Za pocetak nize, a onda ofanzivnog.

Eto... toliko od mene. :)

P.S.
Da ne smetnemo s` uma sushtinu -

NAPRED SRBIJA!!!

aca_USA

pre 14 godina

Mozete vi kritikovati koliko hocete Panteliju ali on u Anticevoj postavci igre vazan sraf. Njegova uloga u ovom timu i nije toliko da daje golove. Krasic, Pantelic i Jovanovic stalnim kretanjem bez lopte i svojom brzinom otvaraju prostor i odbrana nikada ne zna ko ce da iskoci. Uz to Zigic svojom visinom i kretanjem vezuje po dva igraca i predstavlja permanentnu opasnost. Nikad nismo imali toliko "trkaca" u timu i zato i imamo uspeha. Kad smo zadnji put pobedjivali timove koji idu na SP (Alzir i S. Afrika) na njihovim terenima sa po 3 gola? Nikad.
Mi smo mala zemlja i za nas je uspeh ici na SP. A velesila niko sa nasih prostora u fudbalu nikad bio nije.

bob

pre 14 godina

Anticu, zakuni se u Karadzica da nemas procenat ako se proda Petrovic...
(peca, 4. mart 2010 15:18)
pazi svasta je moguce al me je iznenadio kod treceg gola kako je lepo povukao kontru i jos pametnije odigrao pas (nisam imao prilike nesto mnogo da ga gledam a po komentarima mi se cini da ne zna ni da trci pa me zato iznenadio)

kira

pre 14 godina

Vidi ovog Pantelica, par zar vi nemate boljeg od njega? Decko je katastrofa od igraca. Da znas kako ga svi ismijavaju u Nizozemskoj. Strucnjaci prave fore nakon svake utakmice ovog Pantelica. I govore: ''Ajme ima Ajax mladih igraca i boljih vec sad od ovog katastrofalnog Pantelica'' A decko misli da je zvijeda, da mu niti Luis Suarez nista ne moze, kakva komedija.

Pantelic u vrhu napada Srbije s onim Zigicem? Nikog vi u Africi s njima ne mozete pobjediti
(Davor, 4. mart 2010 13:46)

kazhe se Holandija...

Kum

pre 14 godina

BanjaLuka? Ja ti samo govorim kako ljudi o njemu pricaju u Nizozemskoj, i kakav je katastrofalan igrac ha ha ha, a on misli da je Davor Suker po kvaliteti. Johan Cruijff: ''Ajme gdje je Ajax nasao ovog Pantelica, pa Ajax u mladem pogonu ima makar 10 boljih'' Rene van der Gijp: ''Kad vidim kako Pantelic igra, dolazi mi ugasiti tv i ici kuhati ha ha''

A ti samo sanjaj da ce Srbijaj snjim nesto napraviti u Africi. Ali nema veze, s Pantelicem bez Pantelica nista vi ne mozete napraviti, jedino negdje 7-0(imate da oborite rekord)
(Davor, 4. mart 2010 14:55)

Posto ste vi tako bolji tim, iako vas nema nigde sad, i toliko bolje igrace imate, ajde ti onda sinko meni nabroj sve te igrace i timove za koje igraju i dali spadaju u sam svetski vrh, kao sto gomila srpskih igraca cine. Sama pomisao na to je smesna.

PS: Siguran sam da je Cruijff-u uzrecica "ajme"...

Giorgio

pre 14 godina

Ovaj ili onaj igrac, stvar ukusa, bitan je tim. Tim koji pobedjuje ne treba menjati, mozda po jednog igraca tu i tamo. Ko god da je u timu ne sme da mu bude mesto zagarantovano. Stankovic mora mnogo vise da pruza kao kapiten i vodja tima. Panteliceva rekacija kod prvog gola nije najbolja iako se desio gol. Svako ko je ikada igrao fudbal malo profesionalnije zna da se uvek ide ka lopti. Ono je bilo za sut glavom, trebao je ici napred levo. Sulejmani je isto zasluzio golovima i igrama da bude u konkurenciji za tim. Pozvati na pripreme u Austriju i 30 njih. Konkurenicija stvara cuda. Ne sme da ima rezervisanih mesta.

Cole

pre 14 godina

Uz sav respekt svim "selektorima" za tastaturom, valjda je i slepcu jasno koja jedanaestorica ce poceti SP i u koga Mister ima najvise poverenja. Dakle, protiv Gane (samo da Dragi Bog da srece da ne bude povreda) ce sigurno startovati:
Stojkovic
Ivanovic Vidic Lukovic Drago
Stankovic
Krasic Kacar Lane
Pantelic
Zigic

i na klupi:
Brkic (stamenkovic)
Subotic
Kolarov
Jankovic
Tosic
Milijas
Lazovic

a na tribinama:
Stamenkovic (Brkic)
Petrovic
Ninkovic
Lekic

Zivi bili pa videli.
I srecno nam bilo, o ovoj ce se nasoj reprezentaciji pricati posle SP jos dugo, dugo...

Bojko

pre 14 godina

Kolko je Pantelic kvalitetan najbolje se vidi po Hertinim igrama sa i bez njega.Trenutno su zadnji,tim sa najlosijim napadom a dok je on igrao prosle godine (pre nego sto ga je trener stavio u rezerve zbog svadje)borili su se za ligu sampiona pa cak i titulu.

Pantelic je prava igracina i pokazace to na svetskom prvenstvu gde idu samo najbolje reprezentacije.

Nikola

pre 14 godina

Stojkovic
Ivanovic Vidic Drago Kolarov
Stankovic Kacar
Krasic Kuzmanovic Tosic
Lazovic Jovanovic
(Oho, 4. mart 2010 15:37)


Formacija ti je ekstra....samo ima mali problem sto u fudbalu smes da imas samo 11 igraca na terenu....:))))))

aca ks

pre 14 godina

zelim da kazem da je jao antwi igrac napretka debitovao zaa prvi tim gane na prijateljskoj utakmici protiv bosne ,usao u igru u 75 min umesto muntarija ,hocu da kazem koliko je to dobar igrac za nase uslove,a doveli ga za 15 hiljada evra

Napred_Orlovi

pre 14 godina

Hehehe najjaci su mi ovi ostrasceni hrvati ....kompleksasi ste bili oduvek pa sto bi se menjali sad ....zato decko na leto zavali se u fotelju kupi semenke i gledaj kako se igra fudbal ...kao sto ce i tvoji Olic i ekipica da rade ...za razliku od Pante i ostalih koji ce da pikaju fudbalicu u Africi

Gaucho Ramon

pre 14 godina

Najveca je fora sto je "komšija" iz Hrvatske totalno u pravu. Pantelinjo je jedan nepotreban igrač naše repke.Može da postigne još 100 golava, ali njegovo znanje je manje od Inzigijevog. A golman nam je tek posebna priča, ali može da prodje trenutno jer nam je odbrana na veoma visokom nivou. Ima svasta da se kaže o našoj repki ali je jedna stvar istinita - i kad igramo loše, pobedjujemo.
(SlobaJovanovic, 4. mart 2010 15:26)


Ja mislim da je sramota da ovako prica jedan srpski navijac,stvarno. Ovoliko fudbalsko neznanje i ovakav antifudbalski rezon.

Neki navijaci stvarno ne zasluzuju ovakvu reprezentaciju.

Bilo je par komentara za PAntelica u Holandiji to je tacno ali samo na pocetku,podsetio bih da je on tek krajem avgusta potpisao za Ajax i da nije prosao pripreme. A i za Kezmana su svojevremeno pricali da je super-corak,zato sto nije davao golove u pocetku. Kezman je to objasnio da oni strasno cene svoj novac i da bezuslovno ocekuju kvalitet od stranaca. Meni je vrlo drago to sto su obojica zapusili usta holandskim kriticarima. Ali vidite ovaj tzv. srpski navijac kaze da ni 100 golova ne bi bilo dovoljno. Kritike su jedno,ljudska glupost je drugo.

A ako koza laze,ne laze link http://soccernet.espn.go.com/players/stats?id=85174&cc=5739

PimPong

pre 14 godina

Pogledao sam golove. Prodor Jovanovica kod prvog gola je bio fantastican, dok je akcija kod treceg gola bila fenomenalna.

Samo je golman alzirski proplivao kod prvog gola (a Pantelic je bio pribran da sprovede loptu u mrezu). To mi nije jasno sa africkim reprezentacijama - koliko god da su im dobri individualni igraci, dosta cesto imaju golmane koji prave kardinalne greske.

Giorgio

pre 14 godina

Rezultat dobar. Solidan igra i egezekucija. Imamo tim. I ove rezerve cesto zaigraju bolje od onih koji su poceli. Dobro je sto je i Antic poceo sa timom koji je pobedio Rumuniji (Vidic / Subotic jedino zbog povrede). Ali nekoliko igraca vec duze na pokazuju dovoljno (stankovic, pantelic) a neke rezerve su se iskazale (kuzmanovic, tosic, dragutinovic). Jos jednom Antic je selektor vise zna i njegov je posao. Ali par opaski. Dragutinovic mi ipak deluje najsigurnije kao stoper uz Vidica. Lukovic solidniji nego pre, Kolarov cini mi se bolji ofazivno. Pantelic-Zigic kombinacija sa dva krila mi deluje da otvara vise rupa na sredini i pozadi. Mozda treba pokusati varijantu sa jos jednim ofanizivnim srednjakom umesto ili Zigica ili Pantelica od njih (Kuzmanovic, Kacar, Tosic, Jankovic). Imamo tim koji imamo, koji moze da igra napred nazad (za razliku od onog iz 2006) i mislim da vise odgovara turnirskom sistemu na svetskom prvenstvu. Jos jednom bitnije od pojedinaca, je tim koje stvoren. Jedan igrac nedostaje ima dosta da uskoce. Ukusa ima raznih pa je ovo samo moj. Tim i trener imaju podrsku i zasluzili su je. Iskusenja tek predstoje.

antiDavor

pre 14 godina

@(Davor, 4. mart 2010 13:46)

hrvat da te priupitam nesto:
Kakva je razlika izmedju FUDBALERA i nogometasa????
E pa evo i da ti odgovorim posto ocigledno ne znas:
Pa FUDBALERI idu na SVETSKO PRVENSTVO, a nogometasu navijaju za FUDBALERE preko TV-a!!!!
Sad cuti i ne javljej se vise sa tako glupim komentarima!!!!

SlobaJovanovic

pre 14 godina

Najveca je fora sto je "komšija" iz Hrvatske totalno u pravu. Pantelinjo je jedan nepotreban igrač naše repke.Može da postigne još 100 golava, ali njegovo znanje je manje od Inzigijevog. A golman nam je tek posebna priča, ali može da prodje trenutno jer nam je odbrana na veoma visokom nivou. Ima svasta da se kaže o našoj repki ali je jedna stvar istinita - i kad igramo loše, pobedjujemo.

Krle

pre 14 godina

Svi koji misle da je onaj odbitak kada nije uhvatio loptu opet "katastrofalna" greska Stojketa, neka probaju da uhvate onakvu loptu. Pre svega bio je vrlo jak udarac, ta zabice ispred golmana je najgore moguce sto moze da vam se desi i to ne samo u fudbalu. Prvo lopta ako ima odredjeni efe moze cudno da odskoci. Drugo, posebno na onom terenu punom busenja kakav je bio sinoc, lopta moze da odskoci kako hoce. Trece, lopta takodje moze da propadne i da dobije ubrzanje, ako je npr teren nakvasen vodom. Bilo koji drugi golman da je stajo na golu ( Bufon, Ceh, Van Der Sar ), bi imao problema sa tom loptom. Decko se dobro pokazao sinoc u situacijama 1 na 1, a svi koji misle da je ono njegova neka katastrofalna greska grdno se varaju. Govorim iz licnog iskustva, posto branim od kada znam za sebe.

Mailman

pre 14 godina

Vidi ovog Pantelica, par zar vi nemate boljeg od njega? Decko je katastrofa od igraca. Da znas kako ga svi ismijavaju u Nizozemskoj. Strucnjaci prave fore nakon svake utakmice ovog Pantelica. I govore: ''Ajme ima Ajax mladih igraca i boljih vec sad od ovog katastrofalnog Pantelica'' A decko misli da je zvijeda, da mu niti Luis Suarez nista ne moze, kakva komedija.

Pantelic u vrhu napada Srbije s onim Zigicem? Nikog vi u Africi s njima ne mozete pobjediti
(Davor, 4. mart 2010 13:46)

A koga ce nogometasi da pobede u Africi?
Ajde decko gledaj svoja posla i ne zraci mnogo!

Gaucho Ramon

pre 14 godina

Vidi ovog Pantelica, par zar vi nemate boljeg od njega? Decko je katastrofa od igraca. Da znas kako ga svi ismijavaju u Nizozemskoj. Strucnjaci prave fore nakon svake utakmice ovog Pantelica. I govore: ''Ajme ima Ajax mladih igraca i boljih vec sad od ovog katastrofalnog Pantelica'' A decko misli da je zvijeda, da mu niti Luis Suarez nista ne moze, kakva komedija.

Pantelic u vrhu napada Srbije s onim Zigicem? Nikog vi u Africi s njima ne mozete pobjediti
(Davor, 4. mart 2010 13:46)

Ma vazi Davore,sve ti verujemo. Ko god je dao preko 40 golova u bundes-ligi vaistinu ne zna da igra fudbal.Uostalom evo linka za neznalicu http://soccernet.espn.go.com/players/stats?id=85174&cc=5739 ili http://www.soccerpie.com/bundesliga/hertha-fans-want-marko-back/ Samo nam ti reci. I kako smo se samo usudili da se direktno kvalifikujemo u Afriku...

I uzalud cekate neki nas debakl. Nece ga biti. Ne sa ovim trenerom i sa ovim igracima koje omalovazavas. I kad budemo ispali,ispascemo ko ljudi. Ali ipak cemo biti hit svetskog prvenstva. A zanima koje cete bisere onda da prosipate...

WladimirWB

pre 14 godina

Mozda nismo najbolji ali svakako jesmo najslozniji... Svaki igrac ima individualne kvalitete ali igra je zasnovana na timskom duhu i to je ono sto pleni u ovoj repki... Svi igraju za tim, Zigic i Pantelic su mnogo i zadnji vezni i samim tim ne mozete ocekivati da trpaju protivnike svaki mec, ali zato se pruza prostor Tosicu, Kuzmanovicu, Stankovicu, Jovanovicu...

Zasto posle svake tekme svi pljuju Pantelica? Ja sam grobar ali ne mrzim Pantelica i nije tacno da nam on ne treba u repki. Mozda nije vrhunski spic i mozda promasi neku gol sansu ali ima srca, ima zelju i svojom energijom vuce celu ekipu, bodri i navija na terenu i ruku na srce mnogo trci, mnogo duela i mnogo borbe...

Sa timskim duhom do konacne pobede u Africi, prolaza grupe i sto boljeg plasmana. NAPRED PLAVI, OVAJ CRVENI...

Alo bre!!!!!!

pre 14 godina

JE 65. RODJENDAN CRVENE ZVEZDE!!!! HOCETE LI OBJAVITI NEKU VEST O TOME ILI CEMO I DALJE CITATI O LJUBAVNIM AFERAMA U ENGLESKOJ, O NAMESTALJKAMA U BUGARSKOJ, O SVADJAMA U F1 I OSTALIM GLUPOSTIMA!!!!!!!Samo se prepucavate ko ce da ima bolji naslov a ono sto treba da se objavi to nema nigde!!!! Izvinite a jel znate mozda ko je prvi u 5. finskoj ligi ili kako su raspolozeni reprezentativci nemacke posle poraza od argentine!!!! Jadno srpsko novinarstvo!!!!!!

SOSko

pre 14 godina

Drago mi je da smo ovu utakmicu odigrali bez Vidića i voleo bih da odigramo što više pripremnih tekmi bez njega. Zašto? Pa iz prostog razloga da naučimo igrati dobru odbranu i bez njega. Setite se šta je bilo u Nemačkoj pre 4 godine - primili smo 10 golova u 3 tekme bez Nemanje! A u kvalifikacijama 1 ... Zato treba uigrati sve varijante. Čini mi se da fali još jedan konkretan desni bek - ako Bane ispadne ili pređe na štopera, ostaje samo vrlo bledi i neubedljivi Rukavina. Leva strana više nego dobro pokrivena sa Kolarovim, Lukovićem, Dragom i Obradovićem.
Dalje - nadam se da će Kuzmanović polako početi da dobija prednost u odnosu na Milijaša (još jedna korist pripremnih utakmica) Dečko je mlađi, pokretljiviji, brži, igra sa obe noge, bolji u duelu, defanzivi, skok igri i završnici. Jedino nema Nenadovu dugu loptu i prekid, a to ima ko da radi i bez Milijaša na terenu. Zdravko se pokazao tamo gde je najvažnije - na terenu. Svaku šansu je iskoristio, čini mi se da nije odigrao utakmicu bez postignutog gola ili konkretnog učinka.
Svakako raduje dobra i (već se može reći) konstanta forma Tošića. Jako je važno da imamo alternativu za Laneta i Krasu. Ne verujem da može da se desi toliki maler da baš ostanemo bez obojice, ali svakako se lakše diše kad su Bambi i Bole Janković na klupi. Iskoristiću priliku da Bošku poželim sretan povratak u reprezentativni dres i još bolje partije u budućnosti.
Žiga i Panta su juče odigrali više nego korektno. Oduševio me Pantelić kad je izdržao duel, otresao alžirskog beka i šutirao iz teške pozicije. Vidi se da je podigao formu otkako igra u Ajaksu. Svima koji ga preterano i neosnovano kritikuju preporučio bih samo da se zapitaju koji su qrac gledali fudbal tolike godine ako ništa nisu skapirali o igri. Žiga već igra standardno dobro i to mogu da ne vide samo zlonamerni. Toliki čovek da onako lucidno i dobro barata loptom na zemlji - gde ste to još videli? Ne bi mu škodilo malo eksplozivnosti, ali i takav kakav jeste, redovno je među najboljima na terenu. Da imamo bolje napadače koji negde rasturaju a ne dobijaju poziv za reprezentaciju, složio bih se sa svima koji kritikuju Pantu i Žigu (stvarno imaju sto i jednu falinku i realno su lošiji od Toresa, Anjelke, Etoa, Runija ...) Ovako ćutite i budite presrećni što imamo bolje od Lekića, Mrđe i ostalih "kobri" iz našeg prvenstva.
Čestitao bih Stojketu sjajnu utakmicu. Ponovo nas je podsetio zašto je jedinstven (kad ga hoće, nema tog Maradone koji mu može dati gole) Krivo mi je zbog incidenta sa Dišljenkovićem, jer bi nam svakako dobro došao proveren golman na klupi. Ipak, bolje ostati bez kvalitetnog rezervnog golmana, nego narušiti atmosferu. Ako bude baš stani-pani, tu je Avramov, koji je (ako ništa drugo) iskusan. Ne znam da li će isprobati nekog od ovih forumskih pikova (Jorgačević, Đuričić isl) samo ću ponoviti da nam u Africi treba svaki raspoloživi kvalitetan igrač. Nisam neki pristalica teorije da treba ispucavati mesta u ekipi na "talente od 24 godine" iz našeg prvenstva, od kojih neki ne mogu da se izbore za mesto ni u svom klubu.
Naravno, ovo su samo moja razmišljanja. Zna se ko je gazda i čija je poslednja - kapetana koji je doveo naš (prilično bušan) brod do Rta Dobre Nade. Alžir uopšte nije naivan protivnik da bi ga se tek tako lako ošurilo i ponizilo sa 0:3 u gostima. Ne bih smeo da se kladim da bi ih i sami Brazilci odrali 3:0. Ne tvrdim da smo bolji od Brazila, ali očigledno postoji momenat volje i inspiracije na našoj strani. Treba održati taj pozitivan vajb do juna i poneti ga u Afriku, da nas ponese barem u prvih osam ekipa (čime bih ja lično bio oduševljen) Za dve stvari treba da se molimo: da ne bude povreda do septembra i da ne bude svinjarija van terena koje bi pokvarile atmosferu. Sve ostalo je u rukama Antića i ovih sjajnih momaka, koji su danas zbilja ponos Srbije i svih Srba širom planete koji vole fudbal.

Davor

pre 14 godina

BanjaLuka? Ja ti samo govorim kako ljudi o njemu pricaju u Nizozemskoj, i kakav je katastrofalan igrac ha ha ha, a on misli da je Davor Suker po kvaliteti. Johan Cruijff: ''Ajme gdje je Ajax nasao ovog Pantelica, pa Ajax u mladem pogonu ima makar 10 boljih'' Rene van der Gijp: ''Kad vidim kako Pantelic igra, dolazi mi ugasiti tv i ici kuhati ha ha''

A ti samo sanjaj da ce Srbijaj snjim nesto napraviti u Africi. Ali nema veze, s Pantelicem bez Pantelica nista vi ne mozete napraviti, jedino negdje 7-0(imate da oborite rekord)

vampirko

pre 14 godina

nije tacno sta davor kaze za pantelica, ja zivim u holandiji samo su u pocetku imali kritike na pantelica u zadnje vreme su bas pozitivni.

nogometaši:)

pre 14 godina

Vidi ovog Pantelica, par zar vi nemate boljeg od njega? Decko je katastrofa od igraca. Da znas kako ga svi ismijavaju u Nizozemskoj. Strucnjaci prave fore nakon svake utakmice ovog Pantelica. I govore: ''Ajme ima Ajax mladih igraca i boljih vec sad od ovog katastrofalnog Pantelica'' A decko misli da je zvijeda, da mu niti Luis Suarez nista ne moze, kakva komedija.

Pantelic u vrhu napada Srbije s onim Zigicem? Nikog vi u Africi s njima ne mozete pobjediti
(Davor, 4. mart 2010 13:46)

... a koga ćete vi pobijedit u Africi Davorine ... ?

... ko da vam još igraju Šuker i Bokšić u napadu ... Olić, Kalinić, Petrić ... jaka m... :)))

u napadu ste eventualno jači za nijansu, ali ste u svim ostalim linijama duplo slabiji, te ćete stoga vaši igrači ovog leta da se druže sa daljincem umesto sa loptom :)))
a hrvatski ljubitelji nogometa imaće to zadovoljstvo da na ovom Mundijalu navijaju za reprezentaciju "po izboru"

hehehehe ;)

Datum i vreme rodjenja

pre 14 godina

Lepo je da ste nahvalili Stojketa jer je stvarno solidno branio. Ali setite se samo njegove reakcije posle one bombe izvan šesnaesterca...lopta se odbila o nega kao da je iz drveta. Takav poklon je već Henry iskoristio a takve lopte (ne daj bože) bi mogle da iskoriste neke kvalitetnije raprezentacije kao što je npr. Nemačka.

Tako da Antara staviti Kolarova, Stankovića, Ivanovića, Jankovića ispred Stojketa pa ga izrešetati bombama. E kad bude speo ukrotiti Kolarov šut onda će biti nešto od njega.

Moram i da primetim da Žigić trči mnogo bolje. Nekako elegantnije i sa stilom. Ne vuće se kao pre. Ipak ga je Španija promenila na bolje.

Davor

pre 14 godina

Vidi ovog Pantelica, par zar vi nemate boljeg od njega? Decko je katastrofa od igraca. Da znas kako ga svi ismijavaju u Nizozemskoj. Strucnjaci prave fore nakon svake utakmice ovog Pantelica. I govore: ''Ajme ima Ajax mladih igraca i boljih vec sad od ovog katastrofalnog Pantelica'' A decko misli da je zvijeda, da mu niti Luis Suarez nista ne moze, kakva komedija.

Pantelic u vrhu napada Srbije s onim Zigicem? Nikog vi u Africi s njima ne mozete pobjediti

Datum i vreme rodjenja

pre 14 godina

Lepo je da ste nahvalili Stojketa jer je stvarno solidno branio. Ali setite se samo njegove reakcije posle one bombe izvan šesnaesterca...lopta se odbila o nega kao da je iz drveta. Takav poklon je već Henry iskoristio a takve lopte (ne daj bože) bi mogle da iskoriste neke kvalitetnije raprezentacije kao što je npr. Nemačka.

Tako da Antara staviti Kolarova, Stankovića, Ivanovića, Jankovića ispred Stojketa pa ga izrešetati bombama. E kad bude speo ukrotiti Kolarov šut onda će biti nešto od njega.

Moram i da primetim da Žigić trči mnogo bolje. Nekako elegantnije i sa stilom. Ne vuće se kao pre. Ipak ga je Španija promenila na bolje.

SOSko

pre 14 godina

Drago mi je da smo ovu utakmicu odigrali bez Vidića i voleo bih da odigramo što više pripremnih tekmi bez njega. Zašto? Pa iz prostog razloga da naučimo igrati dobru odbranu i bez njega. Setite se šta je bilo u Nemačkoj pre 4 godine - primili smo 10 golova u 3 tekme bez Nemanje! A u kvalifikacijama 1 ... Zato treba uigrati sve varijante. Čini mi se da fali još jedan konkretan desni bek - ako Bane ispadne ili pređe na štopera, ostaje samo vrlo bledi i neubedljivi Rukavina. Leva strana više nego dobro pokrivena sa Kolarovim, Lukovićem, Dragom i Obradovićem.
Dalje - nadam se da će Kuzmanović polako početi da dobija prednost u odnosu na Milijaša (još jedna korist pripremnih utakmica) Dečko je mlađi, pokretljiviji, brži, igra sa obe noge, bolji u duelu, defanzivi, skok igri i završnici. Jedino nema Nenadovu dugu loptu i prekid, a to ima ko da radi i bez Milijaša na terenu. Zdravko se pokazao tamo gde je najvažnije - na terenu. Svaku šansu je iskoristio, čini mi se da nije odigrao utakmicu bez postignutog gola ili konkretnog učinka.
Svakako raduje dobra i (već se može reći) konstanta forma Tošića. Jako je važno da imamo alternativu za Laneta i Krasu. Ne verujem da može da se desi toliki maler da baš ostanemo bez obojice, ali svakako se lakše diše kad su Bambi i Bole Janković na klupi. Iskoristiću priliku da Bošku poželim sretan povratak u reprezentativni dres i još bolje partije u budućnosti.
Žiga i Panta su juče odigrali više nego korektno. Oduševio me Pantelić kad je izdržao duel, otresao alžirskog beka i šutirao iz teške pozicije. Vidi se da je podigao formu otkako igra u Ajaksu. Svima koji ga preterano i neosnovano kritikuju preporučio bih samo da se zapitaju koji su qrac gledali fudbal tolike godine ako ništa nisu skapirali o igri. Žiga već igra standardno dobro i to mogu da ne vide samo zlonamerni. Toliki čovek da onako lucidno i dobro barata loptom na zemlji - gde ste to još videli? Ne bi mu škodilo malo eksplozivnosti, ali i takav kakav jeste, redovno je među najboljima na terenu. Da imamo bolje napadače koji negde rasturaju a ne dobijaju poziv za reprezentaciju, složio bih se sa svima koji kritikuju Pantu i Žigu (stvarno imaju sto i jednu falinku i realno su lošiji od Toresa, Anjelke, Etoa, Runija ...) Ovako ćutite i budite presrećni što imamo bolje od Lekića, Mrđe i ostalih "kobri" iz našeg prvenstva.
Čestitao bih Stojketu sjajnu utakmicu. Ponovo nas je podsetio zašto je jedinstven (kad ga hoće, nema tog Maradone koji mu može dati gole) Krivo mi je zbog incidenta sa Dišljenkovićem, jer bi nam svakako dobro došao proveren golman na klupi. Ipak, bolje ostati bez kvalitetnog rezervnog golmana, nego narušiti atmosferu. Ako bude baš stani-pani, tu je Avramov, koji je (ako ništa drugo) iskusan. Ne znam da li će isprobati nekog od ovih forumskih pikova (Jorgačević, Đuričić isl) samo ću ponoviti da nam u Africi treba svaki raspoloživi kvalitetan igrač. Nisam neki pristalica teorije da treba ispucavati mesta u ekipi na "talente od 24 godine" iz našeg prvenstva, od kojih neki ne mogu da se izbore za mesto ni u svom klubu.
Naravno, ovo su samo moja razmišljanja. Zna se ko je gazda i čija je poslednja - kapetana koji je doveo naš (prilično bušan) brod do Rta Dobre Nade. Alžir uopšte nije naivan protivnik da bi ga se tek tako lako ošurilo i ponizilo sa 0:3 u gostima. Ne bih smeo da se kladim da bi ih i sami Brazilci odrali 3:0. Ne tvrdim da smo bolji od Brazila, ali očigledno postoji momenat volje i inspiracije na našoj strani. Treba održati taj pozitivan vajb do juna i poneti ga u Afriku, da nas ponese barem u prvih osam ekipa (čime bih ja lično bio oduševljen) Za dve stvari treba da se molimo: da ne bude povreda do septembra i da ne bude svinjarija van terena koje bi pokvarile atmosferu. Sve ostalo je u rukama Antića i ovih sjajnih momaka, koji su danas zbilja ponos Srbije i svih Srba širom planete koji vole fudbal.

Nikola

pre 14 godina

Stojkovic
Ivanovic Vidic Drago Kolarov
Stankovic Kacar
Krasic Kuzmanovic Tosic
Lazovic Jovanovic
(Oho, 4. mart 2010 15:37)


Formacija ti je ekstra....samo ima mali problem sto u fudbalu smes da imas samo 11 igraca na terenu....:))))))

Mailman

pre 14 godina

Vidi ovog Pantelica, par zar vi nemate boljeg od njega? Decko je katastrofa od igraca. Da znas kako ga svi ismijavaju u Nizozemskoj. Strucnjaci prave fore nakon svake utakmice ovog Pantelica. I govore: ''Ajme ima Ajax mladih igraca i boljih vec sad od ovog katastrofalnog Pantelica'' A decko misli da je zvijeda, da mu niti Luis Suarez nista ne moze, kakva komedija.

Pantelic u vrhu napada Srbije s onim Zigicem? Nikog vi u Africi s njima ne mozete pobjediti
(Davor, 4. mart 2010 13:46)

A koga ce nogometasi da pobede u Africi?
Ajde decko gledaj svoja posla i ne zraci mnogo!

nogometaši:)

pre 14 godina

Vidi ovog Pantelica, par zar vi nemate boljeg od njega? Decko je katastrofa od igraca. Da znas kako ga svi ismijavaju u Nizozemskoj. Strucnjaci prave fore nakon svake utakmice ovog Pantelica. I govore: ''Ajme ima Ajax mladih igraca i boljih vec sad od ovog katastrofalnog Pantelica'' A decko misli da je zvijeda, da mu niti Luis Suarez nista ne moze, kakva komedija.

Pantelic u vrhu napada Srbije s onim Zigicem? Nikog vi u Africi s njima ne mozete pobjediti
(Davor, 4. mart 2010 13:46)

... a koga ćete vi pobijedit u Africi Davorine ... ?

... ko da vam još igraju Šuker i Bokšić u napadu ... Olić, Kalinić, Petrić ... jaka m... :)))

u napadu ste eventualno jači za nijansu, ali ste u svim ostalim linijama duplo slabiji, te ćete stoga vaši igrači ovog leta da se druže sa daljincem umesto sa loptom :)))
a hrvatski ljubitelji nogometa imaće to zadovoljstvo da na ovom Mundijalu navijaju za reprezentaciju "po izboru"

hehehehe ;)

vampirko

pre 14 godina

nije tacno sta davor kaze za pantelica, ja zivim u holandiji samo su u pocetku imali kritike na pantelica u zadnje vreme su bas pozitivni.

Gaucho Ramon

pre 14 godina

Vidi ovog Pantelica, par zar vi nemate boljeg od njega? Decko je katastrofa od igraca. Da znas kako ga svi ismijavaju u Nizozemskoj. Strucnjaci prave fore nakon svake utakmice ovog Pantelica. I govore: ''Ajme ima Ajax mladih igraca i boljih vec sad od ovog katastrofalnog Pantelica'' A decko misli da je zvijeda, da mu niti Luis Suarez nista ne moze, kakva komedija.

Pantelic u vrhu napada Srbije s onim Zigicem? Nikog vi u Africi s njima ne mozete pobjediti
(Davor, 4. mart 2010 13:46)

Ma vazi Davore,sve ti verujemo. Ko god je dao preko 40 golova u bundes-ligi vaistinu ne zna da igra fudbal.Uostalom evo linka za neznalicu http://soccernet.espn.go.com/players/stats?id=85174&cc=5739 ili http://www.soccerpie.com/bundesliga/hertha-fans-want-marko-back/ Samo nam ti reci. I kako smo se samo usudili da se direktno kvalifikujemo u Afriku...

I uzalud cekate neki nas debakl. Nece ga biti. Ne sa ovim trenerom i sa ovim igracima koje omalovazavas. I kad budemo ispali,ispascemo ko ljudi. Ali ipak cemo biti hit svetskog prvenstva. A zanima koje cete bisere onda da prosipate...

antiDavor

pre 14 godina

@(Davor, 4. mart 2010 13:46)

hrvat da te priupitam nesto:
Kakva je razlika izmedju FUDBALERA i nogometasa????
E pa evo i da ti odgovorim posto ocigledno ne znas:
Pa FUDBALERI idu na SVETSKO PRVENSTVO, a nogometasu navijaju za FUDBALERE preko TV-a!!!!
Sad cuti i ne javljej se vise sa tako glupim komentarima!!!!

Krle

pre 14 godina

Svi koji misle da je onaj odbitak kada nije uhvatio loptu opet "katastrofalna" greska Stojketa, neka probaju da uhvate onakvu loptu. Pre svega bio je vrlo jak udarac, ta zabice ispred golmana je najgore moguce sto moze da vam se desi i to ne samo u fudbalu. Prvo lopta ako ima odredjeni efe moze cudno da odskoci. Drugo, posebno na onom terenu punom busenja kakav je bio sinoc, lopta moze da odskoci kako hoce. Trece, lopta takodje moze da propadne i da dobije ubrzanje, ako je npr teren nakvasen vodom. Bilo koji drugi golman da je stajo na golu ( Bufon, Ceh, Van Der Sar ), bi imao problema sa tom loptom. Decko se dobro pokazao sinoc u situacijama 1 na 1, a svi koji misle da je ono njegova neka katastrofalna greska grdno se varaju. Govorim iz licnog iskustva, posto branim od kada znam za sebe.

WladimirWB

pre 14 godina

Mozda nismo najbolji ali svakako jesmo najslozniji... Svaki igrac ima individualne kvalitete ali igra je zasnovana na timskom duhu i to je ono sto pleni u ovoj repki... Svi igraju za tim, Zigic i Pantelic su mnogo i zadnji vezni i samim tim ne mozete ocekivati da trpaju protivnike svaki mec, ali zato se pruza prostor Tosicu, Kuzmanovicu, Stankovicu, Jovanovicu...

Zasto posle svake tekme svi pljuju Pantelica? Ja sam grobar ali ne mrzim Pantelica i nije tacno da nam on ne treba u repki. Mozda nije vrhunski spic i mozda promasi neku gol sansu ali ima srca, ima zelju i svojom energijom vuce celu ekipu, bodri i navija na terenu i ruku na srce mnogo trci, mnogo duela i mnogo borbe...

Sa timskim duhom do konacne pobede u Africi, prolaza grupe i sto boljeg plasmana. NAPRED PLAVI, OVAJ CRVENI...

Bojko

pre 14 godina

Kolko je Pantelic kvalitetan najbolje se vidi po Hertinim igrama sa i bez njega.Trenutno su zadnji,tim sa najlosijim napadom a dok je on igrao prosle godine (pre nego sto ga je trener stavio u rezerve zbog svadje)borili su se za ligu sampiona pa cak i titulu.

Pantelic je prava igracina i pokazace to na svetskom prvenstvu gde idu samo najbolje reprezentacije.

Gaucho Ramon

pre 14 godina

Najveca je fora sto je "komšija" iz Hrvatske totalno u pravu. Pantelinjo je jedan nepotreban igrač naše repke.Može da postigne još 100 golava, ali njegovo znanje je manje od Inzigijevog. A golman nam je tek posebna priča, ali može da prodje trenutno jer nam je odbrana na veoma visokom nivou. Ima svasta da se kaže o našoj repki ali je jedna stvar istinita - i kad igramo loše, pobedjujemo.
(SlobaJovanovic, 4. mart 2010 15:26)


Ja mislim da je sramota da ovako prica jedan srpski navijac,stvarno. Ovoliko fudbalsko neznanje i ovakav antifudbalski rezon.

Neki navijaci stvarno ne zasluzuju ovakvu reprezentaciju.

Bilo je par komentara za PAntelica u Holandiji to je tacno ali samo na pocetku,podsetio bih da je on tek krajem avgusta potpisao za Ajax i da nije prosao pripreme. A i za Kezmana su svojevremeno pricali da je super-corak,zato sto nije davao golove u pocetku. Kezman je to objasnio da oni strasno cene svoj novac i da bezuslovno ocekuju kvalitet od stranaca. Meni je vrlo drago to sto su obojica zapusili usta holandskim kriticarima. Ali vidite ovaj tzv. srpski navijac kaze da ni 100 golova ne bi bilo dovoljno. Kritike su jedno,ljudska glupost je drugo.

A ako koza laze,ne laze link http://soccernet.espn.go.com/players/stats?id=85174&cc=5739

Napred_Orlovi

pre 14 godina

Hehehe najjaci su mi ovi ostrasceni hrvati ....kompleksasi ste bili oduvek pa sto bi se menjali sad ....zato decko na leto zavali se u fotelju kupi semenke i gledaj kako se igra fudbal ...kao sto ce i tvoji Olic i ekipica da rade ...za razliku od Pante i ostalih koji ce da pikaju fudbalicu u Africi

Alo bre!!!!!!

pre 14 godina

JE 65. RODJENDAN CRVENE ZVEZDE!!!! HOCETE LI OBJAVITI NEKU VEST O TOME ILI CEMO I DALJE CITATI O LJUBAVNIM AFERAMA U ENGLESKOJ, O NAMESTALJKAMA U BUGARSKOJ, O SVADJAMA U F1 I OSTALIM GLUPOSTIMA!!!!!!!Samo se prepucavate ko ce da ima bolji naslov a ono sto treba da se objavi to nema nigde!!!! Izvinite a jel znate mozda ko je prvi u 5. finskoj ligi ili kako su raspolozeni reprezentativci nemacke posle poraza od argentine!!!! Jadno srpsko novinarstvo!!!!!!

kira

pre 14 godina

Vidi ovog Pantelica, par zar vi nemate boljeg od njega? Decko je katastrofa od igraca. Da znas kako ga svi ismijavaju u Nizozemskoj. Strucnjaci prave fore nakon svake utakmice ovog Pantelica. I govore: ''Ajme ima Ajax mladih igraca i boljih vec sad od ovog katastrofalnog Pantelica'' A decko misli da je zvijeda, da mu niti Luis Suarez nista ne moze, kakva komedija.

Pantelic u vrhu napada Srbije s onim Zigicem? Nikog vi u Africi s njima ne mozete pobjediti
(Davor, 4. mart 2010 13:46)

kazhe se Holandija...

PimPong

pre 14 godina

Pogledao sam golove. Prodor Jovanovica kod prvog gola je bio fantastican, dok je akcija kod treceg gola bila fenomenalna.

Samo je golman alzirski proplivao kod prvog gola (a Pantelic je bio pribran da sprovede loptu u mrezu). To mi nije jasno sa africkim reprezentacijama - koliko god da su im dobri individualni igraci, dosta cesto imaju golmane koji prave kardinalne greske.

Giorgio

pre 14 godina

Rezultat dobar. Solidan igra i egezekucija. Imamo tim. I ove rezerve cesto zaigraju bolje od onih koji su poceli. Dobro je sto je i Antic poceo sa timom koji je pobedio Rumuniji (Vidic / Subotic jedino zbog povrede). Ali nekoliko igraca vec duze na pokazuju dovoljno (stankovic, pantelic) a neke rezerve su se iskazale (kuzmanovic, tosic, dragutinovic). Jos jednom Antic je selektor vise zna i njegov je posao. Ali par opaski. Dragutinovic mi ipak deluje najsigurnije kao stoper uz Vidica. Lukovic solidniji nego pre, Kolarov cini mi se bolji ofazivno. Pantelic-Zigic kombinacija sa dva krila mi deluje da otvara vise rupa na sredini i pozadi. Mozda treba pokusati varijantu sa jos jednim ofanizivnim srednjakom umesto ili Zigica ili Pantelica od njih (Kuzmanovic, Kacar, Tosic, Jankovic). Imamo tim koji imamo, koji moze da igra napred nazad (za razliku od onog iz 2006) i mislim da vise odgovara turnirskom sistemu na svetskom prvenstvu. Jos jednom bitnije od pojedinaca, je tim koje stvoren. Jedan igrac nedostaje ima dosta da uskoce. Ukusa ima raznih pa je ovo samo moj. Tim i trener imaju podrsku i zasluzili su je. Iskusenja tek predstoje.

Kum

pre 14 godina

BanjaLuka? Ja ti samo govorim kako ljudi o njemu pricaju u Nizozemskoj, i kakav je katastrofalan igrac ha ha ha, a on misli da je Davor Suker po kvaliteti. Johan Cruijff: ''Ajme gdje je Ajax nasao ovog Pantelica, pa Ajax u mladem pogonu ima makar 10 boljih'' Rene van der Gijp: ''Kad vidim kako Pantelic igra, dolazi mi ugasiti tv i ici kuhati ha ha''

A ti samo sanjaj da ce Srbijaj snjim nesto napraviti u Africi. Ali nema veze, s Pantelicem bez Pantelica nista vi ne mozete napraviti, jedino negdje 7-0(imate da oborite rekord)
(Davor, 4. mart 2010 14:55)

Posto ste vi tako bolji tim, iako vas nema nigde sad, i toliko bolje igrace imate, ajde ti onda sinko meni nabroj sve te igrace i timove za koje igraju i dali spadaju u sam svetski vrh, kao sto gomila srpskih igraca cine. Sama pomisao na to je smesna.

PS: Siguran sam da je Cruijff-u uzrecica "ajme"...

aca ks

pre 14 godina

zelim da kazem da je jao antwi igrac napretka debitovao zaa prvi tim gane na prijateljskoj utakmici protiv bosne ,usao u igru u 75 min umesto muntarija ,hocu da kazem koliko je to dobar igrac za nase uslove,a doveli ga za 15 hiljada evra

Davor

pre 14 godina

Vidi ovog Pantelica, par zar vi nemate boljeg od njega? Decko je katastrofa od igraca. Da znas kako ga svi ismijavaju u Nizozemskoj. Strucnjaci prave fore nakon svake utakmice ovog Pantelica. I govore: ''Ajme ima Ajax mladih igraca i boljih vec sad od ovog katastrofalnog Pantelica'' A decko misli da je zvijeda, da mu niti Luis Suarez nista ne moze, kakva komedija.

Pantelic u vrhu napada Srbije s onim Zigicem? Nikog vi u Africi s njima ne mozete pobjediti

Giorgio

pre 14 godina

Ovaj ili onaj igrac, stvar ukusa, bitan je tim. Tim koji pobedjuje ne treba menjati, mozda po jednog igraca tu i tamo. Ko god da je u timu ne sme da mu bude mesto zagarantovano. Stankovic mora mnogo vise da pruza kao kapiten i vodja tima. Panteliceva rekacija kod prvog gola nije najbolja iako se desio gol. Svako ko je ikada igrao fudbal malo profesionalnije zna da se uvek ide ka lopti. Ono je bilo za sut glavom, trebao je ici napred levo. Sulejmani je isto zasluzio golovima i igrama da bude u konkurenciji za tim. Pozvati na pripreme u Austriju i 30 njih. Konkurenicija stvara cuda. Ne sme da ima rezervisanih mesta.

Znalac

pre 14 godina

@ Davor
Davor pa de si ti? Mozda se sretnemo u JAR-u. Au da ja zamalo da zaboravim pa vi niste prosli ni kvalifikacije. Mozda jednog dana uspete da prodjete, jer se pali te na modrica i slepicku, srnu sve neka ime povreda, polnih organa i zivotinja, ali na jaru igraju samo najbolji . . .

Maratonac

pre 14 godina

@Davor-e poshto vidim da se "razumesh" u fudbal i da vi imate bolje igrache od nas reci mi jednog igracha posle Davora Shukera koji je igrau u top 10 evropskih timova???Ja chu ti rechi..NITI JEDAN!A kod nas Vidic,Ivanovic,Stankovic,ako rachunamo Jovanovica koji je potpisao predugovor sa Liverpulom...Jos jedno pitanje koja je reprezentacija poslednja uspela da nam uvali 4 komada na nashoj "Marakani" kao vama Englezi i pet komada na strani (ako se izuzme SP 2006 kada nam je reprezentacija bila u rasulu..)...Vi se ponosite onim osrednjim igrama Luke Modrica i onog Kranjchara koji je do proshle sezone bio u raspalom Portsmutu,a najbolji igrach vam je Brazilac EDUARDO.Smeshan si junache!

Cole

pre 14 godina

Uz sav respekt svim "selektorima" za tastaturom, valjda je i slepcu jasno koja jedanaestorica ce poceti SP i u koga Mister ima najvise poverenja. Dakle, protiv Gane (samo da Dragi Bog da srece da ne bude povreda) ce sigurno startovati:
Stojkovic
Ivanovic Vidic Lukovic Drago
Stankovic
Krasic Kacar Lane
Pantelic
Zigic

i na klupi:
Brkic (stamenkovic)
Subotic
Kolarov
Jankovic
Tosic
Milijas
Lazovic

a na tribinama:
Stamenkovic (Brkic)
Petrovic
Ninkovic
Lekic

Zivi bili pa videli.
I srecno nam bilo, o ovoj ce se nasoj reprezentaciji pricati posle SP jos dugo, dugo...

SlobaJovanovic

pre 14 godina

Najveca je fora sto je "komšija" iz Hrvatske totalno u pravu. Pantelinjo je jedan nepotreban igrač naše repke.Može da postigne još 100 golava, ali njegovo znanje je manje od Inzigijevog. A golman nam je tek posebna priča, ali može da prodje trenutno jer nam je odbrana na veoma visokom nivou. Ima svasta da se kaže o našoj repki ali je jedna stvar istinita - i kad igramo loše, pobedjujemo.

aca_USA

pre 14 godina

Mozete vi kritikovati koliko hocete Panteliju ali on u Anticevoj postavci igre vazan sraf. Njegova uloga u ovom timu i nije toliko da daje golove. Krasic, Pantelic i Jovanovic stalnim kretanjem bez lopte i svojom brzinom otvaraju prostor i odbrana nikada ne zna ko ce da iskoci. Uz to Zigic svojom visinom i kretanjem vezuje po dva igraca i predstavlja permanentnu opasnost. Nikad nismo imali toliko "trkaca" u timu i zato i imamo uspeha. Kad smo zadnji put pobedjivali timove koji idu na SP (Alzir i S. Afrika) na njihovim terenima sa po 3 gola? Nikad.
Mi smo mala zemlja i za nas je uspeh ici na SP. A velesila niko sa nasih prostora u fudbalu nikad bio nije.

ivan

pre 14 godina

Nekoliko stvari...

Prvo, mislim da nije u redu da se vas toliko nalozi na udicu komshije koji bleji po nashim sajtovima... IGNORE bi postigao mnogo vishe od bilo koje reakcije...

Drugo, ne dopada mi se ta pljuvachina, koji god da je igrach u pitanju, nakon pobede od 3:0...

Trece, evo da se i ja malo bavim selektorstvom( inache, za Mistera samo najvece postovanje, i poverenje), ja bih stavio Jankovica da igra drugog spica, i igrao bi mi Kacar obavezno! Za pocetak nize, a onda ofanzivnog.

Eto... toliko od mene. :)

P.S.
Da ne smetnemo s` uma sushtinu -

NAPRED SRBIJA!!!

jole

pre 14 godina

sta li traze ovi hrvati na nasim sajtovima? sto bre ne promenite ovo u cirilicu,znate kad bi citali onda... gledam i cudim se pricaju o nasim napdacima kako nista nece napraviti na sp-u...pita lik zar nemamo boljeg napadaca,sta ces mi nemamo silvu.. (cudno ime za hrvata)haha nego ajde onda da vidimo sta ce vasi da urade..joj zamalo da zaboravim...pa vi ne igrate nego mi i slovenci...

JAS

pre 14 godina

@Davor
Alo momcino sta je sa kompleksom?! eeej bre. Mozes ti do mile volje da osporavas nase momke-citaj fudbalere!-ni slucajno nogometase!, ali tako isto mozes da se pomiris sa CINJENICOM da ces na ovom SP morati da izabere tim za koji ces da navijas,jer lepa vasa na tvoju zalost nece biti tamo. Sta znam,mozda ostavis kompleks tamo negde po strani i navijacas za pravu reprezentaciju-citaj SRBIJU!

Lanejovanovic

pre 14 godina

@Davor

Vidic - Zvanicno najbolji igrac Premiershipa. 3 puta zaredom top 11 na svetu.
Subotic - vredi 20 miliona, trazi ga Arsenal, Chelsea... centrira ko Beckham
Ivanovic - Ove sezone verovatno najbolji igrac Chelseaja. To i ti dobro znas.
Stankovic - Ziva legenda. U Italiji jedan od najcenjenijih aktuelnih igraca. Lamparda metno u dzep onomad.
Krasic - Jedan od najboljih krila evrope trenutno. Trazi ga MU, RMD, CHE, ARS, MIL, LIV...
Jovanovic - Od juna igrac Liverpoola. U kvalifikacijama najbolji strelac jedne Srbije. To dovoljno govori o njemu...
Koga vi to imate u vasim Tottenhamovima, Sahtarima, Blackburnima??? Jel su to oni komicari sto primise 10 komata u 2 utakmice (ispravi me ako gresim)???

bob

pre 14 godina

Anticu, zakuni se u Karadzica da nemas procenat ako se proda Petrovic...
(peca, 4. mart 2010 15:18)
pazi svasta je moguce al me je iznenadio kod treceg gola kako je lepo povukao kontru i jos pametnije odigrao pas (nisam imao prilike nesto mnogo da ga gledam a po komentarima mi se cini da ne zna ni da trci pa me zato iznenadio)

Milentije

pre 14 godina

neznam sta se raspravljate sa nekim davorom iz hrvatske ko je bolji, cinjenica je da jedna reprezentacija ide na svetsko prvenstvo a druga ne.proma tome suvisno je pricati, uspeh se ne pravi rechima nego delima, a opet ko gubi ima pravo da se ljuti.

Izjave takvih kao sto je on potvrdjuju da smo sila.10ta reprezentacija na svetu po ceni , i to nesto govori zar ne.Pobedili smo francusku koja je 4ta po ceni.

a opet sa druge strane, pa mi smo veca zemlja i naravno da cemo uvek imati vise sportista nego hrvatska, tako da ko je veca sila , pokazace vreme.sretno svima!

bokelaaa

pre 14 godina

imam malo pitanje ali nemojte odma pluvati po meni..jeste utakmica dobro odigrana i sve lezi ,ali mi se cini da je kolarov isevan kao mali m. od onog alzirca..jeste primetili koliko su puta ubacili alzirci sa strane koju je cuvao kolarov ? nikakva zamerka za igru reprezentacije,nego sam samo primetio..

Davor

pre 14 godina

Kum? Govorim ti samo cinjenice, kako ljudi tamo misle o Pantelicu, Lazovicu(koji je jos gori, sad su svi rekli amen da je otisao u Zenit) da ne govorim kakom pricaju o Sulejmaniju. Decko je najgore pojacanje Ajaxa u povijesti i misle da je Ajax totalno poludio kad je dao toliki novac za takvog igraca.

A Pantelic? Pa on misli da je i bolji od Suareza, ali kod svake akcije cijela Amsterdam Arena pada u smijeh, a gledatelji gase tv kad on igra, i popravlja kosu i misli da je neki top igrac. Kad ga vidis kako djeluje mislio bih ma kakav Davor Suker, a decko je katastrofa od katastrofe. Rekao sam ti kako govori Johan Cruijff o njemu, da ne kazem kako Youri Mulder, Marco van Basten, Rene van der Gijp, Johan Derksen(covjek s svojim listom Voetbal International) o njemu govore, i kakve su ocjene. A znas tko je jos gori? Danko Lazovic! Njega cijeli Feyenoord ismijava, s Danko Lazofiets(fiets je bicikl) i Danko Lazoniets(niets je nista) najgore pojacanje u povijesti, da ne govorim kako je PSV sad odahnuo da ga se rijesio.

Sto se tice reprezentacije? Daj ne govori u istu rijec Srbiju i Hrvatsku. Za vas smo bili i ostali Europski Brazil. Pogledaj samo rezultate, sudjelovanja na velikim natjecanjima, rezultate po fifinoj ljestvici, uspjehe i sve ce ti biti poznati. Jedino sto vi imate je 1 EP i tamo ste s bracom Crno Gorcima dobili 6-1 i 2 SP i tamo od jednog ste dobili 6-0. I to vam je jedino, a mislite da ste sila, a onaj jedan: ''Mislim da Srbija spada u top 5 reprezentacije svijeta''

Kakvog vi top nogometasa imate? Branislav Ivanovic? Taj igra samo sto Jose Bosingwa nije tu(a napadacki je vrlo los, gledam ga stalno i samo obrambeno nesto moze) Kolarov? Gdje je taj Udinese? Milijas? Wolverhampton? Pantelic? Ajax(gdje cisti kopace Suarezu) Zigic? Koji niti 5 golova ne moze zabiti za Valenciju, Lukovic? gdje je taj? Stojkovic? Nije valjda onaj vratar iz Vitesse(gdje je igrao) vas prvi vratar? Ajme mila majko, Kuzmanovic? gdje je taj? Stuttgart?

Ne jedini top nogometas koji je tu je Nemanja Vidic i to je to.

Davor

pre 14 godina

Napred Orlovi?

Damn sto se tice gledanja na ekranima, mislim da ste vi Srbi uu tome top reprezentacije. Mislim da su KOMPLEKSI veliki, kad ste opet morali gledati nas na vasim omiljenim Njemackim ekranima, i srpskim cipsom i turskim bankstelom.

Prosle godine OPET, onda vas nigdje nije bilo i opet ste patili. A sad konacno ste se jednom plasirali i pravite se vazni ha ha. Kao fol: top reprezentacije. Kakvi kompleksasi, hoce da se sporede s Hrvatskom reprezentacijom, a rezultati ni duplo nisu tu kao nasi.

Dolaze masalno na HR portale, sve komentirati, znaju bolje nase nogometase nego mi ha ha ha

Davor

pre 14 godina

BanjaLuka? Ja ti samo govorim kako ljudi o njemu pricaju u Nizozemskoj, i kakav je katastrofalan igrac ha ha ha, a on misli da je Davor Suker po kvaliteti. Johan Cruijff: ''Ajme gdje je Ajax nasao ovog Pantelica, pa Ajax u mladem pogonu ima makar 10 boljih'' Rene van der Gijp: ''Kad vidim kako Pantelic igra, dolazi mi ugasiti tv i ici kuhati ha ha''

A ti samo sanjaj da ce Srbijaj snjim nesto napraviti u Africi. Ali nema veze, s Pantelicem bez Pantelica nista vi ne mozete napraviti, jedino negdje 7-0(imate da oborite rekord)

Davor

pre 14 godina

Kire kod Ljubise se kaze Holandija, ali kod Ivana se kaze Nizozemska.

Opet ste uzeli ime na stranom jeziku. Holland se kaze na Engleskom, a vi Holandija ha ha

Davor

pre 14 godina

Znalac? Mozda jednog dana? Covjece mi smo od 1996 propustili samo 2 natjecanja, 2000 godine(kad ste vi ono igrali kao SR Jugoslavija s vasom bracom Crno Gorcima) i evo ovo natjecanje. Znaci tko se jednom treba plasirati? Koliko vi ono EP imate? Samo 1!!! i to ste morali izabrati kao SR Jugoslavija, da ne govorim o bruki koju ste tamo izazvali s 6-1.

Gledali ste nas na toliko natjecanja, da je KOMPLEKS velik, i sad ti: ''mislim da se trebate jednom plasirati'' gdje ste bili OPET prosle godine u Austriji i Svicarskoj(tako blizu nas)? Onda se vas OPET nije culo(kao i uvijek) a sad se pravite vazni? Usporediti Hrvatsku s Srbijom je uvreda za Hrvatsku

Davor

pre 14 godina

Cekam jos samo cinjenice Srba koji ce govoriti: ''ma Hrvati bolji smo mi i u zimskim sportovima'' onaj srpski mit opet. A mislim da ste jedina drzava koja niti medalje nema na olimpijskim igrama. Srbija 0 medalja, ok zimski sportovi vam nekako ne leze, ali 0 medalja? niti nama ne leze ali 11 medalja

E tolika je rezlika izmedu Hrvatske i Srbije u nogometu. Prvo nesto KONACNO napravite na nekom natjecanju(ako se jednom i u 10 godina plasirate) i onda mozete pricati.

johny5

pre 14 godina

@davore...evo ja sam uz tebe...ja najvise volim hrvatsku nogometnu reprezentaciju...oni nikamo ne idu...oni su uvek kuci
:-DDDDDDD

Davor

pre 14 godina

Vidi ovog Pantelica, par zar vi nemate boljeg od njega? Decko je katastrofa od igraca. Da znas kako ga svi ismijavaju u Nizozemskoj. Strucnjaci prave fore nakon svake utakmice ovog Pantelica. I govore: ''Ajme ima Ajax mladih igraca i boljih vec sad od ovog katastrofalnog Pantelica'' A decko misli da je zvijeda, da mu niti Luis Suarez nista ne moze, kakva komedija.

Pantelic u vrhu napada Srbije s onim Zigicem? Nikog vi u Africi s njima ne mozete pobjediti

Davor

pre 14 godina

BanjaLuka? Ja ti samo govorim kako ljudi o njemu pricaju u Nizozemskoj, i kakav je katastrofalan igrac ha ha ha, a on misli da je Davor Suker po kvaliteti. Johan Cruijff: ''Ajme gdje je Ajax nasao ovog Pantelica, pa Ajax u mladem pogonu ima makar 10 boljih'' Rene van der Gijp: ''Kad vidim kako Pantelic igra, dolazi mi ugasiti tv i ici kuhati ha ha''

A ti samo sanjaj da ce Srbijaj snjim nesto napraviti u Africi. Ali nema veze, s Pantelicem bez Pantelica nista vi ne mozete napraviti, jedino negdje 7-0(imate da oborite rekord)

SlobaJovanovic

pre 14 godina

Najveca je fora sto je "komšija" iz Hrvatske totalno u pravu. Pantelinjo je jedan nepotreban igrač naše repke.Može da postigne još 100 golava, ali njegovo znanje je manje od Inzigijevog. A golman nam je tek posebna priča, ali može da prodje trenutno jer nam je odbrana na veoma visokom nivou. Ima svasta da se kaže o našoj repki ali je jedna stvar istinita - i kad igramo loše, pobedjujemo.

Alo bre!!!!!!

pre 14 godina

JE 65. RODJENDAN CRVENE ZVEZDE!!!! HOCETE LI OBJAVITI NEKU VEST O TOME ILI CEMO I DALJE CITATI O LJUBAVNIM AFERAMA U ENGLESKOJ, O NAMESTALJKAMA U BUGARSKOJ, O SVADJAMA U F1 I OSTALIM GLUPOSTIMA!!!!!!!Samo se prepucavate ko ce da ima bolji naslov a ono sto treba da se objavi to nema nigde!!!! Izvinite a jel znate mozda ko je prvi u 5. finskoj ligi ili kako su raspolozeni reprezentativci nemacke posle poraza od argentine!!!! Jadno srpsko novinarstvo!!!!!!

Davor

pre 14 godina

Kum? Govorim ti samo cinjenice, kako ljudi tamo misle o Pantelicu, Lazovicu(koji je jos gori, sad su svi rekli amen da je otisao u Zenit) da ne govorim kakom pricaju o Sulejmaniju. Decko je najgore pojacanje Ajaxa u povijesti i misle da je Ajax totalno poludio kad je dao toliki novac za takvog igraca.

A Pantelic? Pa on misli da je i bolji od Suareza, ali kod svake akcije cijela Amsterdam Arena pada u smijeh, a gledatelji gase tv kad on igra, i popravlja kosu i misli da je neki top igrac. Kad ga vidis kako djeluje mislio bih ma kakav Davor Suker, a decko je katastrofa od katastrofe. Rekao sam ti kako govori Johan Cruijff o njemu, da ne kazem kako Youri Mulder, Marco van Basten, Rene van der Gijp, Johan Derksen(covjek s svojim listom Voetbal International) o njemu govore, i kakve su ocjene. A znas tko je jos gori? Danko Lazovic! Njega cijeli Feyenoord ismijava, s Danko Lazofiets(fiets je bicikl) i Danko Lazoniets(niets je nista) najgore pojacanje u povijesti, da ne govorim kako je PSV sad odahnuo da ga se rijesio.

Sto se tice reprezentacije? Daj ne govori u istu rijec Srbiju i Hrvatsku. Za vas smo bili i ostali Europski Brazil. Pogledaj samo rezultate, sudjelovanja na velikim natjecanjima, rezultate po fifinoj ljestvici, uspjehe i sve ce ti biti poznati. Jedino sto vi imate je 1 EP i tamo ste s bracom Crno Gorcima dobili 6-1 i 2 SP i tamo od jednog ste dobili 6-0. I to vam je jedino, a mislite da ste sila, a onaj jedan: ''Mislim da Srbija spada u top 5 reprezentacije svijeta''

Kakvog vi top nogometasa imate? Branislav Ivanovic? Taj igra samo sto Jose Bosingwa nije tu(a napadacki je vrlo los, gledam ga stalno i samo obrambeno nesto moze) Kolarov? Gdje je taj Udinese? Milijas? Wolverhampton? Pantelic? Ajax(gdje cisti kopace Suarezu) Zigic? Koji niti 5 golova ne moze zabiti za Valenciju, Lukovic? gdje je taj? Stojkovic? Nije valjda onaj vratar iz Vitesse(gdje je igrao) vas prvi vratar? Ajme mila majko, Kuzmanovic? gdje je taj? Stuttgart?

Ne jedini top nogometas koji je tu je Nemanja Vidic i to je to.

Datum i vreme rodjenja

pre 14 godina

Lepo je da ste nahvalili Stojketa jer je stvarno solidno branio. Ali setite se samo njegove reakcije posle one bombe izvan šesnaesterca...lopta se odbila o nega kao da je iz drveta. Takav poklon je već Henry iskoristio a takve lopte (ne daj bože) bi mogle da iskoriste neke kvalitetnije raprezentacije kao što je npr. Nemačka.

Tako da Antara staviti Kolarova, Stankovića, Ivanovića, Jankovića ispred Stojketa pa ga izrešetati bombama. E kad bude speo ukrotiti Kolarov šut onda će biti nešto od njega.

Moram i da primetim da Žigić trči mnogo bolje. Nekako elegantnije i sa stilom. Ne vuće se kao pre. Ipak ga je Španija promenila na bolje.

Davor

pre 14 godina

Napred Orlovi?

Damn sto se tice gledanja na ekranima, mislim da ste vi Srbi uu tome top reprezentacije. Mislim da su KOMPLEKSI veliki, kad ste opet morali gledati nas na vasim omiljenim Njemackim ekranima, i srpskim cipsom i turskim bankstelom.

Prosle godine OPET, onda vas nigdje nije bilo i opet ste patili. A sad konacno ste se jednom plasirali i pravite se vazni ha ha. Kao fol: top reprezentacije. Kakvi kompleksasi, hoce da se sporede s Hrvatskom reprezentacijom, a rezultati ni duplo nisu tu kao nasi.

Dolaze masalno na HR portale, sve komentirati, znaju bolje nase nogometase nego mi ha ha ha

Davor

pre 14 godina

Cekam jos samo cinjenice Srba koji ce govoriti: ''ma Hrvati bolji smo mi i u zimskim sportovima'' onaj srpski mit opet. A mislim da ste jedina drzava koja niti medalje nema na olimpijskim igrama. Srbija 0 medalja, ok zimski sportovi vam nekako ne leze, ali 0 medalja? niti nama ne leze ali 11 medalja

E tolika je rezlika izmedu Hrvatske i Srbije u nogometu. Prvo nesto KONACNO napravite na nekom natjecanju(ako se jednom i u 10 godina plasirate) i onda mozete pricati.

Davor

pre 14 godina

Znalac? Mozda jednog dana? Covjece mi smo od 1996 propustili samo 2 natjecanja, 2000 godine(kad ste vi ono igrali kao SR Jugoslavija s vasom bracom Crno Gorcima) i evo ovo natjecanje. Znaci tko se jednom treba plasirati? Koliko vi ono EP imate? Samo 1!!! i to ste morali izabrati kao SR Jugoslavija, da ne govorim o bruki koju ste tamo izazvali s 6-1.

Gledali ste nas na toliko natjecanja, da je KOMPLEKS velik, i sad ti: ''mislim da se trebate jednom plasirati'' gdje ste bili OPET prosle godine u Austriji i Svicarskoj(tako blizu nas)? Onda se vas OPET nije culo(kao i uvijek) a sad se pravite vazni? Usporediti Hrvatsku s Srbijom je uvreda za Hrvatsku

Cole

pre 14 godina

Uz sav respekt svim "selektorima" za tastaturom, valjda je i slepcu jasno koja jedanaestorica ce poceti SP i u koga Mister ima najvise poverenja. Dakle, protiv Gane (samo da Dragi Bog da srece da ne bude povreda) ce sigurno startovati:
Stojkovic
Ivanovic Vidic Lukovic Drago
Stankovic
Krasic Kacar Lane
Pantelic
Zigic

i na klupi:
Brkic (stamenkovic)
Subotic
Kolarov
Jankovic
Tosic
Milijas
Lazovic

a na tribinama:
Stamenkovic (Brkic)
Petrovic
Ninkovic
Lekic

Zivi bili pa videli.
I srecno nam bilo, o ovoj ce se nasoj reprezentaciji pricati posle SP jos dugo, dugo...

Mailman

pre 14 godina

Vidi ovog Pantelica, par zar vi nemate boljeg od njega? Decko je katastrofa od igraca. Da znas kako ga svi ismijavaju u Nizozemskoj. Strucnjaci prave fore nakon svake utakmice ovog Pantelica. I govore: ''Ajme ima Ajax mladih igraca i boljih vec sad od ovog katastrofalnog Pantelica'' A decko misli da je zvijeda, da mu niti Luis Suarez nista ne moze, kakva komedija.

Pantelic u vrhu napada Srbije s onim Zigicem? Nikog vi u Africi s njima ne mozete pobjediti
(Davor, 4. mart 2010 13:46)

A koga ce nogometasi da pobede u Africi?
Ajde decko gledaj svoja posla i ne zraci mnogo!

antiDavor

pre 14 godina

@(Davor, 4. mart 2010 13:46)

hrvat da te priupitam nesto:
Kakva je razlika izmedju FUDBALERA i nogometasa????
E pa evo i da ti odgovorim posto ocigledno ne znas:
Pa FUDBALERI idu na SVETSKO PRVENSTVO, a nogometasu navijaju za FUDBALERE preko TV-a!!!!
Sad cuti i ne javljej se vise sa tako glupim komentarima!!!!

Krle

pre 14 godina

Svi koji misle da je onaj odbitak kada nije uhvatio loptu opet "katastrofalna" greska Stojketa, neka probaju da uhvate onakvu loptu. Pre svega bio je vrlo jak udarac, ta zabice ispred golmana je najgore moguce sto moze da vam se desi i to ne samo u fudbalu. Prvo lopta ako ima odredjeni efe moze cudno da odskoci. Drugo, posebno na onom terenu punom busenja kakav je bio sinoc, lopta moze da odskoci kako hoce. Trece, lopta takodje moze da propadne i da dobije ubrzanje, ako je npr teren nakvasen vodom. Bilo koji drugi golman da je stajo na golu ( Bufon, Ceh, Van Der Sar ), bi imao problema sa tom loptom. Decko se dobro pokazao sinoc u situacijama 1 na 1, a svi koji misle da je ono njegova neka katastrofalna greska grdno se varaju. Govorim iz licnog iskustva, posto branim od kada znam za sebe.

Davor

pre 14 godina

Kire kod Ljubise se kaze Holandija, ali kod Ivana se kaze Nizozemska.

Opet ste uzeli ime na stranom jeziku. Holland se kaze na Engleskom, a vi Holandija ha ha

Bojko

pre 14 godina

Kolko je Pantelic kvalitetan najbolje se vidi po Hertinim igrama sa i bez njega.Trenutno su zadnji,tim sa najlosijim napadom a dok je on igrao prosle godine (pre nego sto ga je trener stavio u rezerve zbog svadje)borili su se za ligu sampiona pa cak i titulu.

Pantelic je prava igracina i pokazace to na svetskom prvenstvu gde idu samo najbolje reprezentacije.

Nikola

pre 14 godina

Stojkovic
Ivanovic Vidic Drago Kolarov
Stankovic Kacar
Krasic Kuzmanovic Tosic
Lazovic Jovanovic
(Oho, 4. mart 2010 15:37)


Formacija ti je ekstra....samo ima mali problem sto u fudbalu smes da imas samo 11 igraca na terenu....:))))))

kira

pre 14 godina

Vidi ovog Pantelica, par zar vi nemate boljeg od njega? Decko je katastrofa od igraca. Da znas kako ga svi ismijavaju u Nizozemskoj. Strucnjaci prave fore nakon svake utakmice ovog Pantelica. I govore: ''Ajme ima Ajax mladih igraca i boljih vec sad od ovog katastrofalnog Pantelica'' A decko misli da je zvijeda, da mu niti Luis Suarez nista ne moze, kakva komedija.

Pantelic u vrhu napada Srbije s onim Zigicem? Nikog vi u Africi s njima ne mozete pobjediti
(Davor, 4. mart 2010 13:46)

kazhe se Holandija...

Gaucho Ramon

pre 14 godina

Najveca je fora sto je "komšija" iz Hrvatske totalno u pravu. Pantelinjo je jedan nepotreban igrač naše repke.Može da postigne još 100 golava, ali njegovo znanje je manje od Inzigijevog. A golman nam je tek posebna priča, ali može da prodje trenutno jer nam je odbrana na veoma visokom nivou. Ima svasta da se kaže o našoj repki ali je jedna stvar istinita - i kad igramo loše, pobedjujemo.
(SlobaJovanovic, 4. mart 2010 15:26)


Ja mislim da je sramota da ovako prica jedan srpski navijac,stvarno. Ovoliko fudbalsko neznanje i ovakav antifudbalski rezon.

Neki navijaci stvarno ne zasluzuju ovakvu reprezentaciju.

Bilo je par komentara za PAntelica u Holandiji to je tacno ali samo na pocetku,podsetio bih da je on tek krajem avgusta potpisao za Ajax i da nije prosao pripreme. A i za Kezmana su svojevremeno pricali da je super-corak,zato sto nije davao golove u pocetku. Kezman je to objasnio da oni strasno cene svoj novac i da bezuslovno ocekuju kvalitet od stranaca. Meni je vrlo drago to sto su obojica zapusili usta holandskim kriticarima. Ali vidite ovaj tzv. srpski navijac kaze da ni 100 golova ne bi bilo dovoljno. Kritike su jedno,ljudska glupost je drugo.

A ako koza laze,ne laze link http://soccernet.espn.go.com/players/stats?id=85174&cc=5739

SOSko

pre 14 godina

Drago mi je da smo ovu utakmicu odigrali bez Vidića i voleo bih da odigramo što više pripremnih tekmi bez njega. Zašto? Pa iz prostog razloga da naučimo igrati dobru odbranu i bez njega. Setite se šta je bilo u Nemačkoj pre 4 godine - primili smo 10 golova u 3 tekme bez Nemanje! A u kvalifikacijama 1 ... Zato treba uigrati sve varijante. Čini mi se da fali još jedan konkretan desni bek - ako Bane ispadne ili pređe na štopera, ostaje samo vrlo bledi i neubedljivi Rukavina. Leva strana više nego dobro pokrivena sa Kolarovim, Lukovićem, Dragom i Obradovićem.
Dalje - nadam se da će Kuzmanović polako početi da dobija prednost u odnosu na Milijaša (još jedna korist pripremnih utakmica) Dečko je mlađi, pokretljiviji, brži, igra sa obe noge, bolji u duelu, defanzivi, skok igri i završnici. Jedino nema Nenadovu dugu loptu i prekid, a to ima ko da radi i bez Milijaša na terenu. Zdravko se pokazao tamo gde je najvažnije - na terenu. Svaku šansu je iskoristio, čini mi se da nije odigrao utakmicu bez postignutog gola ili konkretnog učinka.
Svakako raduje dobra i (već se može reći) konstanta forma Tošića. Jako je važno da imamo alternativu za Laneta i Krasu. Ne verujem da može da se desi toliki maler da baš ostanemo bez obojice, ali svakako se lakše diše kad su Bambi i Bole Janković na klupi. Iskoristiću priliku da Bošku poželim sretan povratak u reprezentativni dres i još bolje partije u budućnosti.
Žiga i Panta su juče odigrali više nego korektno. Oduševio me Pantelić kad je izdržao duel, otresao alžirskog beka i šutirao iz teške pozicije. Vidi se da je podigao formu otkako igra u Ajaksu. Svima koji ga preterano i neosnovano kritikuju preporučio bih samo da se zapitaju koji su qrac gledali fudbal tolike godine ako ništa nisu skapirali o igri. Žiga već igra standardno dobro i to mogu da ne vide samo zlonamerni. Toliki čovek da onako lucidno i dobro barata loptom na zemlji - gde ste to još videli? Ne bi mu škodilo malo eksplozivnosti, ali i takav kakav jeste, redovno je među najboljima na terenu. Da imamo bolje napadače koji negde rasturaju a ne dobijaju poziv za reprezentaciju, složio bih se sa svima koji kritikuju Pantu i Žigu (stvarno imaju sto i jednu falinku i realno su lošiji od Toresa, Anjelke, Etoa, Runija ...) Ovako ćutite i budite presrećni što imamo bolje od Lekića, Mrđe i ostalih "kobri" iz našeg prvenstva.
Čestitao bih Stojketu sjajnu utakmicu. Ponovo nas je podsetio zašto je jedinstven (kad ga hoće, nema tog Maradone koji mu može dati gole) Krivo mi je zbog incidenta sa Dišljenkovićem, jer bi nam svakako dobro došao proveren golman na klupi. Ipak, bolje ostati bez kvalitetnog rezervnog golmana, nego narušiti atmosferu. Ako bude baš stani-pani, tu je Avramov, koji je (ako ništa drugo) iskusan. Ne znam da li će isprobati nekog od ovih forumskih pikova (Jorgačević, Đuričić isl) samo ću ponoviti da nam u Africi treba svaki raspoloživi kvalitetan igrač. Nisam neki pristalica teorije da treba ispucavati mesta u ekipi na "talente od 24 godine" iz našeg prvenstva, od kojih neki ne mogu da se izbore za mesto ni u svom klubu.
Naravno, ovo su samo moja razmišljanja. Zna se ko je gazda i čija je poslednja - kapetana koji je doveo naš (prilično bušan) brod do Rta Dobre Nade. Alžir uopšte nije naivan protivnik da bi ga se tek tako lako ošurilo i ponizilo sa 0:3 u gostima. Ne bih smeo da se kladim da bi ih i sami Brazilci odrali 3:0. Ne tvrdim da smo bolji od Brazila, ali očigledno postoji momenat volje i inspiracije na našoj strani. Treba održati taj pozitivan vajb do juna i poneti ga u Afriku, da nas ponese barem u prvih osam ekipa (čime bih ja lično bio oduševljen) Za dve stvari treba da se molimo: da ne bude povreda do septembra i da ne bude svinjarija van terena koje bi pokvarile atmosferu. Sve ostalo je u rukama Antića i ovih sjajnih momaka, koji su danas zbilja ponos Srbije i svih Srba širom planete koji vole fudbal.

Giorgio

pre 14 godina

Rezultat dobar. Solidan igra i egezekucija. Imamo tim. I ove rezerve cesto zaigraju bolje od onih koji su poceli. Dobro je sto je i Antic poceo sa timom koji je pobedio Rumuniji (Vidic / Subotic jedino zbog povrede). Ali nekoliko igraca vec duze na pokazuju dovoljno (stankovic, pantelic) a neke rezerve su se iskazale (kuzmanovic, tosic, dragutinovic). Jos jednom Antic je selektor vise zna i njegov je posao. Ali par opaski. Dragutinovic mi ipak deluje najsigurnije kao stoper uz Vidica. Lukovic solidniji nego pre, Kolarov cini mi se bolji ofazivno. Pantelic-Zigic kombinacija sa dva krila mi deluje da otvara vise rupa na sredini i pozadi. Mozda treba pokusati varijantu sa jos jednim ofanizivnim srednjakom umesto ili Zigica ili Pantelica od njih (Kuzmanovic, Kacar, Tosic, Jankovic). Imamo tim koji imamo, koji moze da igra napred nazad (za razliku od onog iz 2006) i mislim da vise odgovara turnirskom sistemu na svetskom prvenstvu. Jos jednom bitnije od pojedinaca, je tim koje stvoren. Jedan igrac nedostaje ima dosta da uskoce. Ukusa ima raznih pa je ovo samo moj. Tim i trener imaju podrsku i zasluzili su je. Iskusenja tek predstoje.

bob

pre 14 godina

Anticu, zakuni se u Karadzica da nemas procenat ako se proda Petrovic...
(peca, 4. mart 2010 15:18)
pazi svasta je moguce al me je iznenadio kod treceg gola kako je lepo povukao kontru i jos pametnije odigrao pas (nisam imao prilike nesto mnogo da ga gledam a po komentarima mi se cini da ne zna ni da trci pa me zato iznenadio)

Milentije

pre 14 godina

neznam sta se raspravljate sa nekim davorom iz hrvatske ko je bolji, cinjenica je da jedna reprezentacija ide na svetsko prvenstvo a druga ne.proma tome suvisno je pricati, uspeh se ne pravi rechima nego delima, a opet ko gubi ima pravo da se ljuti.

Izjave takvih kao sto je on potvrdjuju da smo sila.10ta reprezentacija na svetu po ceni , i to nesto govori zar ne.Pobedili smo francusku koja je 4ta po ceni.

a opet sa druge strane, pa mi smo veca zemlja i naravno da cemo uvek imati vise sportista nego hrvatska, tako da ko je veca sila , pokazace vreme.sretno svima!

nogometaši:)

pre 14 godina

Vidi ovog Pantelica, par zar vi nemate boljeg od njega? Decko je katastrofa od igraca. Da znas kako ga svi ismijavaju u Nizozemskoj. Strucnjaci prave fore nakon svake utakmice ovog Pantelica. I govore: ''Ajme ima Ajax mladih igraca i boljih vec sad od ovog katastrofalnog Pantelica'' A decko misli da je zvijeda, da mu niti Luis Suarez nista ne moze, kakva komedija.

Pantelic u vrhu napada Srbije s onim Zigicem? Nikog vi u Africi s njima ne mozete pobjediti
(Davor, 4. mart 2010 13:46)

... a koga ćete vi pobijedit u Africi Davorine ... ?

... ko da vam još igraju Šuker i Bokšić u napadu ... Olić, Kalinić, Petrić ... jaka m... :)))

u napadu ste eventualno jači za nijansu, ali ste u svim ostalim linijama duplo slabiji, te ćete stoga vaši igrači ovog leta da se druže sa daljincem umesto sa loptom :)))
a hrvatski ljubitelji nogometa imaće to zadovoljstvo da na ovom Mundijalu navijaju za reprezentaciju "po izboru"

hehehehe ;)

vampirko

pre 14 godina

nije tacno sta davor kaze za pantelica, ja zivim u holandiji samo su u pocetku imali kritike na pantelica u zadnje vreme su bas pozitivni.

Napred_Orlovi

pre 14 godina

Hehehe najjaci su mi ovi ostrasceni hrvati ....kompleksasi ste bili oduvek pa sto bi se menjali sad ....zato decko na leto zavali se u fotelju kupi semenke i gledaj kako se igra fudbal ...kao sto ce i tvoji Olic i ekipica da rade ...za razliku od Pante i ostalih koji ce da pikaju fudbalicu u Africi

Giorgio

pre 14 godina

Ovaj ili onaj igrac, stvar ukusa, bitan je tim. Tim koji pobedjuje ne treba menjati, mozda po jednog igraca tu i tamo. Ko god da je u timu ne sme da mu bude mesto zagarantovano. Stankovic mora mnogo vise da pruza kao kapiten i vodja tima. Panteliceva rekacija kod prvog gola nije najbolja iako se desio gol. Svako ko je ikada igrao fudbal malo profesionalnije zna da se uvek ide ka lopti. Ono je bilo za sut glavom, trebao je ici napred levo. Sulejmani je isto zasluzio golovima i igrama da bude u konkurenciji za tim. Pozvati na pripreme u Austriju i 30 njih. Konkurenicija stvara cuda. Ne sme da ima rezervisanih mesta.

Kum

pre 14 godina

BanjaLuka? Ja ti samo govorim kako ljudi o njemu pricaju u Nizozemskoj, i kakav je katastrofalan igrac ha ha ha, a on misli da je Davor Suker po kvaliteti. Johan Cruijff: ''Ajme gdje je Ajax nasao ovog Pantelica, pa Ajax u mladem pogonu ima makar 10 boljih'' Rene van der Gijp: ''Kad vidim kako Pantelic igra, dolazi mi ugasiti tv i ici kuhati ha ha''

A ti samo sanjaj da ce Srbijaj snjim nesto napraviti u Africi. Ali nema veze, s Pantelicem bez Pantelica nista vi ne mozete napraviti, jedino negdje 7-0(imate da oborite rekord)
(Davor, 4. mart 2010 14:55)

Posto ste vi tako bolji tim, iako vas nema nigde sad, i toliko bolje igrace imate, ajde ti onda sinko meni nabroj sve te igrace i timove za koje igraju i dali spadaju u sam svetski vrh, kao sto gomila srpskih igraca cine. Sama pomisao na to je smesna.

PS: Siguran sam da je Cruijff-u uzrecica "ajme"...

ivan

pre 14 godina

Nekoliko stvari...

Prvo, mislim da nije u redu da se vas toliko nalozi na udicu komshije koji bleji po nashim sajtovima... IGNORE bi postigao mnogo vishe od bilo koje reakcije...

Drugo, ne dopada mi se ta pljuvachina, koji god da je igrach u pitanju, nakon pobede od 3:0...

Trece, evo da se i ja malo bavim selektorstvom( inache, za Mistera samo najvece postovanje, i poverenje), ja bih stavio Jankovica da igra drugog spica, i igrao bi mi Kacar obavezno! Za pocetak nize, a onda ofanzivnog.

Eto... toliko od mene. :)

P.S.
Da ne smetnemo s` uma sushtinu -

NAPRED SRBIJA!!!

Znalac

pre 14 godina

@ Davor
Davor pa de si ti? Mozda se sretnemo u JAR-u. Au da ja zamalo da zaboravim pa vi niste prosli ni kvalifikacije. Mozda jednog dana uspete da prodjete, jer se pali te na modrica i slepicku, srnu sve neka ime povreda, polnih organa i zivotinja, ali na jaru igraju samo najbolji . . .

jole

pre 14 godina

sta li traze ovi hrvati na nasim sajtovima? sto bre ne promenite ovo u cirilicu,znate kad bi citali onda... gledam i cudim se pricaju o nasim napdacima kako nista nece napraviti na sp-u...pita lik zar nemamo boljeg napadaca,sta ces mi nemamo silvu.. (cudno ime za hrvata)haha nego ajde onda da vidimo sta ce vasi da urade..joj zamalo da zaboravim...pa vi ne igrate nego mi i slovenci...

Maratonac

pre 14 godina

@Davor-e poshto vidim da se "razumesh" u fudbal i da vi imate bolje igrache od nas reci mi jednog igracha posle Davora Shukera koji je igrau u top 10 evropskih timova???Ja chu ti rechi..NITI JEDAN!A kod nas Vidic,Ivanovic,Stankovic,ako rachunamo Jovanovica koji je potpisao predugovor sa Liverpulom...Jos jedno pitanje koja je reprezentacija poslednja uspela da nam uvali 4 komada na nashoj "Marakani" kao vama Englezi i pet komada na strani (ako se izuzme SP 2006 kada nam je reprezentacija bila u rasulu..)...Vi se ponosite onim osrednjim igrama Luke Modrica i onog Kranjchara koji je do proshle sezone bio u raspalom Portsmutu,a najbolji igrach vam je Brazilac EDUARDO.Smeshan si junache!

JAS

pre 14 godina

@Davor
Alo momcino sta je sa kompleksom?! eeej bre. Mozes ti do mile volje da osporavas nase momke-citaj fudbalere!-ni slucajno nogometase!, ali tako isto mozes da se pomiris sa CINJENICOM da ces na ovom SP morati da izabere tim za koji ces da navijas,jer lepa vasa na tvoju zalost nece biti tamo. Sta znam,mozda ostavis kompleks tamo negde po strani i navijacas za pravu reprezentaciju-citaj SRBIJU!

Gaucho Ramon

pre 14 godina

Vidi ovog Pantelica, par zar vi nemate boljeg od njega? Decko je katastrofa od igraca. Da znas kako ga svi ismijavaju u Nizozemskoj. Strucnjaci prave fore nakon svake utakmice ovog Pantelica. I govore: ''Ajme ima Ajax mladih igraca i boljih vec sad od ovog katastrofalnog Pantelica'' A decko misli da je zvijeda, da mu niti Luis Suarez nista ne moze, kakva komedija.

Pantelic u vrhu napada Srbije s onim Zigicem? Nikog vi u Africi s njima ne mozete pobjediti
(Davor, 4. mart 2010 13:46)

Ma vazi Davore,sve ti verujemo. Ko god je dao preko 40 golova u bundes-ligi vaistinu ne zna da igra fudbal.Uostalom evo linka za neznalicu http://soccernet.espn.go.com/players/stats?id=85174&cc=5739 ili http://www.soccerpie.com/bundesliga/hertha-fans-want-marko-back/ Samo nam ti reci. I kako smo se samo usudili da se direktno kvalifikujemo u Afriku...

I uzalud cekate neki nas debakl. Nece ga biti. Ne sa ovim trenerom i sa ovim igracima koje omalovazavas. I kad budemo ispali,ispascemo ko ljudi. Ali ipak cemo biti hit svetskog prvenstva. A zanima koje cete bisere onda da prosipate...

WladimirWB

pre 14 godina

Mozda nismo najbolji ali svakako jesmo najslozniji... Svaki igrac ima individualne kvalitete ali igra je zasnovana na timskom duhu i to je ono sto pleni u ovoj repki... Svi igraju za tim, Zigic i Pantelic su mnogo i zadnji vezni i samim tim ne mozete ocekivati da trpaju protivnike svaki mec, ali zato se pruza prostor Tosicu, Kuzmanovicu, Stankovicu, Jovanovicu...

Zasto posle svake tekme svi pljuju Pantelica? Ja sam grobar ali ne mrzim Pantelica i nije tacno da nam on ne treba u repki. Mozda nije vrhunski spic i mozda promasi neku gol sansu ali ima srca, ima zelju i svojom energijom vuce celu ekipu, bodri i navija na terenu i ruku na srce mnogo trci, mnogo duela i mnogo borbe...

Sa timskim duhom do konacne pobede u Africi, prolaza grupe i sto boljeg plasmana. NAPRED PLAVI, OVAJ CRVENI...

Lanejovanovic

pre 14 godina

@Davor

Vidic - Zvanicno najbolji igrac Premiershipa. 3 puta zaredom top 11 na svetu.
Subotic - vredi 20 miliona, trazi ga Arsenal, Chelsea... centrira ko Beckham
Ivanovic - Ove sezone verovatno najbolji igrac Chelseaja. To i ti dobro znas.
Stankovic - Ziva legenda. U Italiji jedan od najcenjenijih aktuelnih igraca. Lamparda metno u dzep onomad.
Krasic - Jedan od najboljih krila evrope trenutno. Trazi ga MU, RMD, CHE, ARS, MIL, LIV...
Jovanovic - Od juna igrac Liverpoola. U kvalifikacijama najbolji strelac jedne Srbije. To dovoljno govori o njemu...
Koga vi to imate u vasim Tottenhamovima, Sahtarima, Blackburnima??? Jel su to oni komicari sto primise 10 komata u 2 utakmice (ispravi me ako gresim)???

bokelaaa

pre 14 godina

imam malo pitanje ali nemojte odma pluvati po meni..jeste utakmica dobro odigrana i sve lezi ,ali mi se cini da je kolarov isevan kao mali m. od onog alzirca..jeste primetili koliko su puta ubacili alzirci sa strane koju je cuvao kolarov ? nikakva zamerka za igru reprezentacije,nego sam samo primetio..

PimPong

pre 14 godina

Pogledao sam golove. Prodor Jovanovica kod prvog gola je bio fantastican, dok je akcija kod treceg gola bila fenomenalna.

Samo je golman alzirski proplivao kod prvog gola (a Pantelic je bio pribran da sprovede loptu u mrezu). To mi nije jasno sa africkim reprezentacijama - koliko god da su im dobri individualni igraci, dosta cesto imaju golmane koji prave kardinalne greske.

aca ks

pre 14 godina

zelim da kazem da je jao antwi igrac napretka debitovao zaa prvi tim gane na prijateljskoj utakmici protiv bosne ,usao u igru u 75 min umesto muntarija ,hocu da kazem koliko je to dobar igrac za nase uslove,a doveli ga za 15 hiljada evra

aca_USA

pre 14 godina

Mozete vi kritikovati koliko hocete Panteliju ali on u Anticevoj postavci igre vazan sraf. Njegova uloga u ovom timu i nije toliko da daje golove. Krasic, Pantelic i Jovanovic stalnim kretanjem bez lopte i svojom brzinom otvaraju prostor i odbrana nikada ne zna ko ce da iskoci. Uz to Zigic svojom visinom i kretanjem vezuje po dva igraca i predstavlja permanentnu opasnost. Nikad nismo imali toliko "trkaca" u timu i zato i imamo uspeha. Kad smo zadnji put pobedjivali timove koji idu na SP (Alzir i S. Afrika) na njihovim terenima sa po 3 gola? Nikad.
Mi smo mala zemlja i za nas je uspeh ici na SP. A velesila niko sa nasih prostora u fudbalu nikad bio nije.

johny5

pre 14 godina

@davore...evo ja sam uz tebe...ja najvise volim hrvatsku nogometnu reprezentaciju...oni nikamo ne idu...oni su uvek kuci
:-DDDDDDD