Zalad: "Ne znam za Dišljenkovića"

Trener golmana reprezentacije Srbije Rade Zalad kaže da nije upoznat sa informacijom da Vladimir Dišljenković više neće braniti za reprezentaciju.

Izvor: B92, Večernje novosti
Pošaljite komentar
 1. disljenkovic kakav god da je bolji je od vladimira luj viton stojkovica...stojkovic je najslabija karika u odlicnoj reprezentaciji,svaki put kad lopta ide ka njemu oblije me hladan znoj jer imam osecaj da ce se nesto lose desiti...zamislite kako se osecaju vidic,ivanovic i oststak odbrane kad znaju da iako sve zatvore i odigraju odlicno,iza sebe imaju coveka koji je crna rupa i sahta i sve im je dzabe ako ta sahta odluci da skuplja lopte u mrezu...strah me je od svetskog prvenstva,jer su nasi golmani poznati po broju 6,a ovaj nije bolji od toga.
  (stefan, 22. februar 2010 11:37)

  # Link komentara

 2. Izgleda da ni Disljenkovic ne zna nista o tome.Najbitnije da su novinari tu da obaveste obojicu.
  (Timok, 21. februar 2010 23:48)

  # Link komentara

 3. Stvarno nije fer da on ne bude prvi golman reprezentacije. Chak i da Stojkovic redovno brani pa bi opet bilo pitanje ko bi trebalo da bude prvi golman. Dishlja je kompletniji golman iako mozda nece odbraniti neke nemoguce stvari koje bi Stojkovic verovatnije skinuo mislim da je bolje za ekipu da ima pouzdanog ali konstantnog golmana
  (vlada, 21. februar 2010 23:25)

  # Link komentara

 4. Disljenkovic nam treba i kraj!
  (caki, 21. februar 2010 23:20)

  # Link komentara

 5. Mislim da je ovo jedina greška Antića do sada . Ko god je gledao utakmicu protiv Litvanije u gostima zna o čemu pričam . Mislim da je Stojković bio naš najslabiji igrač u kvalifikacijama a to će tek da pokaže na SP .
  (Dobrica, 21. februar 2010 23:20)

  # Link komentara

 6. Zar zbog onog klovna koji je večita rezerva u trećerazrednim stranim timovima izgubimo ovakvu golmančinu?
  (vasa, 21. februar 2010 23:08)

  # Link komentara