Petak, 05.02.2010.

02:57

EL: Jan Veseli u petorci kola

Jan Veseli, MVP u ekipi Partizana u <a href="http://www.b92.net/sport/kosarka/vesti.php?yyyy=2010&amp;mm=02&amp;dd=03&amp;nav_id=408747" class="text-link" target= "_blank">pobedi nad Barselonom, 67:66</a>, našao se u najboljoj petorci kola.

Izvor: B92

EL: Jan Veseli u petorci kola IMAGE SOURCE
IMAGE DESCRIPTION

42 Komentari

Sortiraj po:

juzna tribina PFC Chonoplja

pre 14 godina

Moram da kazem da me je ovj momak odusevio,ali ne zbog ove sezone to se realno i ocekivalo da bude EXTRA,nego kad je dosao u PARTIZAN,nova okolina,novi ljudi,na zna jezik a uklopio se veoma brzo i igrao za 10,SAMO NAPRED JANE MAJSTORE,svi smo uz tebe.

VULF

pre 14 godina

Sta da radimo kad neko od nas mora u petorku a meni je neopisivo drago sto je to Veseli. Sto je poceo da igra kako se ocekivalo a i bice jos bolji. Dobija sve vise slobode naviko se na to da mora da bude jedan od nosioca igre i to je to. Samo nek je on nama VESELI.
Iako nije mesto malo o sledecoj posto vidim da se mnogi pribojavaju marusija, pobedili Pao pa sta. Bice to dve velike pobede ne lagane sigurno vec kao i ove dve izgaranjem do kraja ali ipak dobijamo obe. A to sto su oni dobili Pao samo nam otvara prvo mesto u grupi jer pao mora da se vadi protiv barse a u pioniru mislim da ni oni ne veruju da mogu do pobede. Ko je ikada bio tamo zna zasto.
I kako je Dule lepo reko posle zreba pitajte sta misle u Atini i Barseloni o grupi. Moze ovaj tim puno jos kad se vrati Maric ni Pariz nije daleko a vize netrebaju
I za kraj jos jednom bravo Veseli i samo nam ostani ti veseli

Buca Krtalić

pre 14 godina

'Zamolio bih navijace ucesnika Kupa Marinka Rokvica da bolje razmisljaju o tome kako da i SLEDECE SEZONE igraju taj prestizni kup...'
Auuuu,brate ubio si me na mestu od smeha. Kup Marinka Rokvića! Najjači si. :-)

Nemanja

pre 14 godina

GROBARI SU SRECNI SAMO JE JAN VESELI!!!

Zamolio bih navijace ucesnika Kupa Marinka Rokvica da bolje razmisljaju o tome kako da i SLEDECE SEZONE igraju taj prestizni kup..


DOMINACIJA!!!

Weed

pre 14 godina

Bojim se da cemo uskoro ostati bez njega,jer decko igra NEVEROVATNU odbranu,dosta se popravio u napadu,a tek ce da ubija za 2-3 god...Drzavo jadna imaj jednom sluha,preduzmi nesto!!!

PARTIZAN

pre 14 godina

Bravo Vesely zasluzeno,igrao je vantasticno protiv Barse...nema sumnje da ce igrati jos bolje u buducnosti....Svu srecu zelim igracima protic Marusija..i da ih otkinemo..pozz svim GROBARIMA!!!NAPRED PARTIZAN!!!!

juzna tribina PFC Chonoplja

pre 14 godina

MA NEMOGUCE,ON IGRA U KLUBU KOJI DOBIJA NAMESTENE I POKRADENE MECEBE,gani jel vi bas nista ne izvlacite ili ucite iz ovakvih vesti,ma kakvi vi ste jos uvek prvaci evrope.

Antun Subotica

pre 14 godina

(pfc)

-jel ti druze neshvacas da "ajme" u svom komentaru ironicno se sprda sa grobarskim komentarima kako su oni ratnici,generali,epske bitke i sl?

marcos

pre 14 godina

Citam na forumu Crvene Zvezde "Bjelica za 5 klasa bolji od Veselog bla bla bla...."
Kada cete vise nauciti da je Eurolegue za 5 klasa jace takmicenje od Eurocup-a?
(mala skola, 5. februar 2010 09:58) za jednu klasu decko samo,to ti je kao kup uefa u fudbalu cisto da znas

Stoper

pre 14 godina

Pogledajte sta je komentar!
Ovo sve govori!
http://www.fibaeurope.com/coid_JYJaryS7I2-hZye8qo0LK0.articleMode_on.container_frontpage.html

ajme...

pre 14 godina

Ajmo Cibona,zaboravi na poraze i idemo uzdignute glave dalje!!
Perasovic general,12 kapetana i tisuce nas ratnika!!
Mi smo tvoji ratnici Cibono!!
bum-bum,dum-dum,ta-ta-ta-ra-ta-ta,mi smo ratnici!!!
Perasovicu generale regrupiraj svoju vojsku i povedi je u juris i u nove pobjede u cast kneza Domagoja,kralja Zvonimira,animiranog Baltazara i za majku Hrvatsku!!
Bili jednom Perasovic,Jordan,Ronaldo i bla,bla,bla.....da skratim pricu,Persovic im reko da ih nije nigdje slao..
Mi cibosi smo jaci i od sudbine,nama niko nista nemoze itd,itd,itd....



Eto hvala,nadam se da ce ovaj komentar pomoci Ciboni da pobjedi jos barem jednom ove sezone u Europi,a naredne idemo vjerovatno na F4..

Cestitke Partizanu i Veselom,najiskrenije zelim Partizanu da ih gledam u samoj zavrsnici Eurolige!!

samo napred Partizan!

pre 14 godina

bravo za Veselog, bravo za Partizan.
podsecanje na komentare kada je dolazio:)...
http://www.b92.net/sport/komentari.php?nav_id=297008

~ S M K ~

pre 14 godina

Kako smo jaki,pa to je strasno...pre sezone,kada je Dule rekao da pravimo tim za sledecu sezonu,DAJ BOZE da je pomislio kako ostavlja Djekica,Mitrovica i Veselog BAR jos jednu sezonu u Partizanu.Ako oni ostanu,dovedu se opet neki dobri Amerikanci i mladi talenti,idemo na tron.Daj boze da bar McCalebb ostane jos jednu sezonu u Partizanu.Nadam se i da ce Bozic ostati,ali se bojim da ce otici Roberts,Kecman,Rasic i Maric.Eto,to nam je skoro prva petorka,samo Bo fali.Tako smo isto i prosle sezone,od startnih pet (Tepic,Tripkovic,Velickovic,Lazmi i Vesely) mi prodali njih cetvoricu.Takodje,MOLIM SE BOGU DA OSTANE DULE VUJOSEVIC,JER BEZ NJEGA NE POSTOJI KK PARTIZAN!

Volim Partizan

Veseli grobar iz Praga

pre 14 godina

Fotka na ceskom sajtu govori sve. http://www.sport.cz/ostatni/micove-sporty/163748-basketbalista-vesely-i-v-zivotni-forme-se-musim-drzet-pri-zemi.html
VESELY BEOGRAD. BEOGRAD NIKAD VESELIJI. A TEK GROBARI...

Nenadović

pre 14 godina

Svaka čast momku. Mislim da je ovo velik uspeh za češku košarku, nisam dobro upoznat koliko je tamo košarka razvijena, ali čini mi se da je njegova priča zaista velika- Kao kad bi Srbija imala nekog hokejaša koji igra u Češkoj isto tako dobro kao što Vesely igra košarku u Srbiji.

uros

pre 14 godina

RTS je objavio da Barselona nece uloziti zalbu. Videli su valjda i oni da nema sanse da im prodje. Svaka cast Janu. Setimo se Duletovih reci "Partizan ce plodove turneje po Americi ubirati na kraju sezone!". E dosao je momenat za to! Jan tek sada dolazi u pravu formu i tek sada ce se videti koliko je dobrog donela ta turneja.

Aca

pre 14 godina

Svaka cast, mladom Veseliju!! Samo vozi, deckic, bices sila.

Moram da priznam da je ovaj Roberts nevidjen igrac. Verujem da se mnogi nece sloziti samnom ali ko malo dublje poznaje filozofiju kosarke vidi da je Roberts sila. Ja sam misljenja da je on najkorisinij igrac Partizana ( uz duzno postovanje Maricu). Roberts radi osnovne fundimentalne stvari perfektno, Dule ga je naucio da smanji vodjenje lopte ( posto to i ne treba da radi) i da u niskom bloku brani telom a ne rukama ( kao sto je imao americku naviku da pokusava centrima da izbije loptu kad ih brani). Decko skace kao nenormalan, pravi je garbageman i nekako radi sve one stvari koje i nekad ne vidimo i ne primecujemo ali timu zivot znace. I opusteno mogu da kazem, da od svih dosada igraca Partizana iako on sam nije centar , najbolje je cuvao Lorbeka..tu me je kupio za sva vremena.

Cane

pre 14 godina

evo za one koje možda detaljnije zanima Cibona:

http://www.sportnet.hr/vijesti/391188/kosarka-euroliga/tesko-je-prigovarati-vukovima

GROBAR-S

pre 14 godina

Volim Cesku zbog Jana Veselog.Jane majstore za godinu-dve bices ubedljivo najbolji kosarkas u Evropi.Samo napred grobari su uz tebe,a i svi iskreni ljubitelji kosarke u Srbiji i Ceskoj.

Dacha

pre 14 godina

Sjajan dečko, oduševio me talentom i angažovanošću u igri... kako samo emotivno proživljava svaki poen, svaki faul.... kako priča srpski... sjajno!!

Predo

pre 14 godina

Simpatican i veseo momak, ocigledno i inteligentan, cim je izabrao Partizan (Nisam navijac Partizana, ali jesam navijac nase kosarke) za svoj razvoj, a ne neki bogatiji klub, gdje bi sjedio na klupi. Namjerno sam gledao prenos meca na Ceskoj televiziji. Cijela Ceska navija za Partizan. Ovo me strasno podsjeca na vremena, kada je cijela Srbija navijala za Sakramento Kingse. KOmentator na Ceskoj televiziji je zavrsio prenos sa recenicom: Jan Veseli, kralj Partizana.

mateja

pre 14 godina

Svaka cast za Jana,Robertsa i citav tim Partizana zajedno sa Danilovicem i Duletom.Sinoc u dosada po meni izuzetnoj emisiji Zona Pres,koju vodi covek kojeg sam rado gledao,ali nemogu da verujem koliko je samo puta negativno se izrazio prema TV B92.Niko ga do sada sa te TV nije dirao a on se dodvorava tzv vodjama-mafijasima,pa prica kao u pozitivnom sta je pisalo na onim odvratnim transparentima pre utakmice,pa kao mi na SOSu nismo kao oni sa B92 pa da se hapse neistomisljenici i tako bar 3 puta u emisiji.Pa on je urednik a ovi "ispod"njega vode manja po znacenju takmicenja.Pa to nije fer ni prema kolegama i gledaocima,a on kao novinar nebi trebao tako da prica na TV(ako je uopste i zavrsio skolu za novinare,mislim da nije,a kucno vaspitanje nema to je bar sigurno).Covek moze da radi na SOSu i jedino jos u Kuriru i Pravdi i nigde vise.Sramota i za SOS i za novinarstvo a on sigurno to nije

I want to believe

pre 14 godina

valjda se kaze "u petorci"?!

Jednom su neki ljudi imali dilemu. Dule Vujosevic je prisao stolu i upitao: "Momci, u cemu je problem"

mala skola

pre 14 godina

Citam na forumu Crvene Zvezde "Bjelica za 5 klasa bolji od Veselog bla bla bla...."
Kada cete vise nauciti da je Eurolegue za 5 klasa jace takmicenje od Eurocup-a?

Iz Praga

pre 14 godina

Honza je cudo. Cesi direktno prenose sve utakmice Partizana a posle jos sledi i snimak. Bilo mi je zanimljivije pratiti na ceskoj televiziji. Bez reklama, bez Dende ili Sarenca i slusati samo hvalospeve na racun Partizana i naravno Honze.(Honza je miloske od Jana prim.aut.) Komentatori su bili odusevljeni preko tv-a atmosferom u Beogradu. Nikad ranije nista slicno nisu videli. Zahvaljujuci Veselom, Partizanu i grobarima, u Ceskoj kosarka pocinje da bude zanimljiva.

Dragan Nis

pre 14 godina

Drzavo Srbijo,
pomogni ovim momcima da nam i dalje unose radost u nase domove jer kad gledamo Partizan,Hemofarm,FMP,pa i Crvenu Zvezdu,iako sam grobar drago mi je kad pobede u Evro takmicenjima,zaboravimo na trenutak na silne probleme koje ima svaki gradjanin ove nase lepe drzave. Ti momci postaju Velikani i oni treba po okoncanju karijere da zive od plodova koje treba da uberu a nemaju odakle. Ponosan sam na ovu zemlju kosarke,ali pomoc je neophodna i hitna!!!

mozzart

pre 14 godina

e, a secam se kad je dolazio, mnoge su komsije /ali i nasi/ bili u fazonu "koji je sad pa ovaj". a znamo svi da se kod duleta vujosevica u ekipu ne dolazi slucajno i dzabe. i cim je zaigrao s vecom minutazom, odmah me je kupio, takve igrace cenim...
jeste da nije u pocetku igrao bas nesto extra, bio je mnogo nesiguran, ali pobogu, nerealno je ocekivati od juniora /setite se s koliko godina je dosao/ da odmah krene da igra maximalno. srecom, dule je znao kako da istrpi u pocetku, a onda lepo krenuse sve bolje i bolje partije i sve ludji i ludji potezi i naravno srce na terenu, koji osvajaju publiku.
ogromna je vrednost partizanova u mladom veselom, samo me plasi to da ce sledece sezone /ili one tamo, zavisi kad se odluci da ode iz partizana/ otici u NBA i upropastiti se...
a voleo bih da u partizanu ostane jos jendo 3-4 sezone, ipak ga je partizan afirmisao, skoro kao da je potpuno nas igrac /od svih mladjih selekcija pa do prvog tima/, toliko mi je drag...

Darkness

pre 14 godina

Veseli izrasta u sjajnog igrača, a kako i ne bi pored velikog talenta,sjajnih saigrača, fantastičnih navijača i najboljeg trenera!!

Predo

pre 14 godina

Simpatican i veseo momak, ocigledno i inteligentan, cim je izabrao Partizan (Nisam navijac Partizana, ali jesam navijac nase kosarke) za svoj razvoj, a ne neki bogatiji klub, gdje bi sjedio na klupi. Namjerno sam gledao prenos meca na Ceskoj televiziji. Cijela Ceska navija za Partizan. Ovo me strasno podsjeca na vremena, kada je cijela Srbija navijala za Sakramento Kingse. KOmentator na Ceskoj televiziji je zavrsio prenos sa recenicom: Jan Veseli, kralj Partizana.

Iz Praga

pre 14 godina

Honza je cudo. Cesi direktno prenose sve utakmice Partizana a posle jos sledi i snimak. Bilo mi je zanimljivije pratiti na ceskoj televiziji. Bez reklama, bez Dende ili Sarenca i slusati samo hvalospeve na racun Partizana i naravno Honze.(Honza je miloske od Jana prim.aut.) Komentatori su bili odusevljeni preko tv-a atmosferom u Beogradu. Nikad ranije nista slicno nisu videli. Zahvaljujuci Veselom, Partizanu i grobarima, u Ceskoj kosarka pocinje da bude zanimljiva.

Aca

pre 14 godina

Svaka cast, mladom Veseliju!! Samo vozi, deckic, bices sila.

Moram da priznam da je ovaj Roberts nevidjen igrac. Verujem da se mnogi nece sloziti samnom ali ko malo dublje poznaje filozofiju kosarke vidi da je Roberts sila. Ja sam misljenja da je on najkorisinij igrac Partizana ( uz duzno postovanje Maricu). Roberts radi osnovne fundimentalne stvari perfektno, Dule ga je naucio da smanji vodjenje lopte ( posto to i ne treba da radi) i da u niskom bloku brani telom a ne rukama ( kao sto je imao americku naviku da pokusava centrima da izbije loptu kad ih brani). Decko skace kao nenormalan, pravi je garbageman i nekako radi sve one stvari koje i nekad ne vidimo i ne primecujemo ali timu zivot znace. I opusteno mogu da kazem, da od svih dosada igraca Partizana iako on sam nije centar , najbolje je cuvao Lorbeka..tu me je kupio za sva vremena.

Dragan Nis

pre 14 godina

Drzavo Srbijo,
pomogni ovim momcima da nam i dalje unose radost u nase domove jer kad gledamo Partizan,Hemofarm,FMP,pa i Crvenu Zvezdu,iako sam grobar drago mi je kad pobede u Evro takmicenjima,zaboravimo na trenutak na silne probleme koje ima svaki gradjanin ove nase lepe drzave. Ti momci postaju Velikani i oni treba po okoncanju karijere da zive od plodova koje treba da uberu a nemaju odakle. Ponosan sam na ovu zemlju kosarke,ali pomoc je neophodna i hitna!!!

mozzart

pre 14 godina

e, a secam se kad je dolazio, mnoge su komsije /ali i nasi/ bili u fazonu "koji je sad pa ovaj". a znamo svi da se kod duleta vujosevica u ekipu ne dolazi slucajno i dzabe. i cim je zaigrao s vecom minutazom, odmah me je kupio, takve igrace cenim...
jeste da nije u pocetku igrao bas nesto extra, bio je mnogo nesiguran, ali pobogu, nerealno je ocekivati od juniora /setite se s koliko godina je dosao/ da odmah krene da igra maximalno. srecom, dule je znao kako da istrpi u pocetku, a onda lepo krenuse sve bolje i bolje partije i sve ludji i ludji potezi i naravno srce na terenu, koji osvajaju publiku.
ogromna je vrednost partizanova u mladom veselom, samo me plasi to da ce sledece sezone /ili one tamo, zavisi kad se odluci da ode iz partizana/ otici u NBA i upropastiti se...
a voleo bih da u partizanu ostane jos jendo 3-4 sezone, ipak ga je partizan afirmisao, skoro kao da je potpuno nas igrac /od svih mladjih selekcija pa do prvog tima/, toliko mi je drag...

Darkness

pre 14 godina

Veseli izrasta u sjajnog igrača, a kako i ne bi pored velikog talenta,sjajnih saigrača, fantastičnih navijača i najboljeg trenera!!

mala skola

pre 14 godina

Citam na forumu Crvene Zvezde "Bjelica za 5 klasa bolji od Veselog bla bla bla...."
Kada cete vise nauciti da je Eurolegue za 5 klasa jace takmicenje od Eurocup-a?

Dacha

pre 14 godina

Sjajan dečko, oduševio me talentom i angažovanošću u igri... kako samo emotivno proživljava svaki poen, svaki faul.... kako priča srpski... sjajno!!

GROBAR-S

pre 14 godina

Volim Cesku zbog Jana Veselog.Jane majstore za godinu-dve bices ubedljivo najbolji kosarkas u Evropi.Samo napred grobari su uz tebe,a i svi iskreni ljubitelji kosarke u Srbiji i Ceskoj.

uros

pre 14 godina

RTS je objavio da Barselona nece uloziti zalbu. Videli su valjda i oni da nema sanse da im prodje. Svaka cast Janu. Setimo se Duletovih reci "Partizan ce plodove turneje po Americi ubirati na kraju sezone!". E dosao je momenat za to! Jan tek sada dolazi u pravu formu i tek sada ce se videti koliko je dobrog donela ta turneja.

Nenadović

pre 14 godina

Svaka čast momku. Mislim da je ovo velik uspeh za češku košarku, nisam dobro upoznat koliko je tamo košarka razvijena, ali čini mi se da je njegova priča zaista velika- Kao kad bi Srbija imala nekog hokejaša koji igra u Češkoj isto tako dobro kao što Vesely igra košarku u Srbiji.

Stoper

pre 14 godina

Pogledajte sta je komentar!
Ovo sve govori!
http://www.fibaeurope.com/coid_JYJaryS7I2-hZye8qo0LK0.articleMode_on.container_frontpage.html

~ S M K ~

pre 14 godina

Kako smo jaki,pa to je strasno...pre sezone,kada je Dule rekao da pravimo tim za sledecu sezonu,DAJ BOZE da je pomislio kako ostavlja Djekica,Mitrovica i Veselog BAR jos jednu sezonu u Partizanu.Ako oni ostanu,dovedu se opet neki dobri Amerikanci i mladi talenti,idemo na tron.Daj boze da bar McCalebb ostane jos jednu sezonu u Partizanu.Nadam se i da ce Bozic ostati,ali se bojim da ce otici Roberts,Kecman,Rasic i Maric.Eto,to nam je skoro prva petorka,samo Bo fali.Tako smo isto i prosle sezone,od startnih pet (Tepic,Tripkovic,Velickovic,Lazmi i Vesely) mi prodali njih cetvoricu.Takodje,MOLIM SE BOGU DA OSTANE DULE VUJOSEVIC,JER BEZ NJEGA NE POSTOJI KK PARTIZAN!

Volim Partizan

I want to believe

pre 14 godina

valjda se kaze "u petorci"?!

Jednom su neki ljudi imali dilemu. Dule Vujosevic je prisao stolu i upitao: "Momci, u cemu je problem"

mateja

pre 14 godina

Svaka cast za Jana,Robertsa i citav tim Partizana zajedno sa Danilovicem i Duletom.Sinoc u dosada po meni izuzetnoj emisiji Zona Pres,koju vodi covek kojeg sam rado gledao,ali nemogu da verujem koliko je samo puta negativno se izrazio prema TV B92.Niko ga do sada sa te TV nije dirao a on se dodvorava tzv vodjama-mafijasima,pa prica kao u pozitivnom sta je pisalo na onim odvratnim transparentima pre utakmice,pa kao mi na SOSu nismo kao oni sa B92 pa da se hapse neistomisljenici i tako bar 3 puta u emisiji.Pa on je urednik a ovi "ispod"njega vode manja po znacenju takmicenja.Pa to nije fer ni prema kolegama i gledaocima,a on kao novinar nebi trebao tako da prica na TV(ako je uopste i zavrsio skolu za novinare,mislim da nije,a kucno vaspitanje nema to je bar sigurno).Covek moze da radi na SOSu i jedino jos u Kuriru i Pravdi i nigde vise.Sramota i za SOS i za novinarstvo a on sigurno to nije

samo napred Partizan!

pre 14 godina

bravo za Veselog, bravo za Partizan.
podsecanje na komentare kada je dolazio:)...
http://www.b92.net/sport/komentari.php?nav_id=297008

Veseli grobar iz Praga

pre 14 godina

Fotka na ceskom sajtu govori sve. http://www.sport.cz/ostatni/micove-sporty/163748-basketbalista-vesely-i-v-zivotni-forme-se-musim-drzet-pri-zemi.html
VESELY BEOGRAD. BEOGRAD NIKAD VESELIJI. A TEK GROBARI...

Buca Krtalić

pre 14 godina

'Zamolio bih navijace ucesnika Kupa Marinka Rokvica da bolje razmisljaju o tome kako da i SLEDECE SEZONE igraju taj prestizni kup...'
Auuuu,brate ubio si me na mestu od smeha. Kup Marinka Rokvića! Najjači si. :-)

ajme...

pre 14 godina

Ajmo Cibona,zaboravi na poraze i idemo uzdignute glave dalje!!
Perasovic general,12 kapetana i tisuce nas ratnika!!
Mi smo tvoji ratnici Cibono!!
bum-bum,dum-dum,ta-ta-ta-ra-ta-ta,mi smo ratnici!!!
Perasovicu generale regrupiraj svoju vojsku i povedi je u juris i u nove pobjede u cast kneza Domagoja,kralja Zvonimira,animiranog Baltazara i za majku Hrvatsku!!
Bili jednom Perasovic,Jordan,Ronaldo i bla,bla,bla.....da skratim pricu,Persovic im reko da ih nije nigdje slao..
Mi cibosi smo jaci i od sudbine,nama niko nista nemoze itd,itd,itd....



Eto hvala,nadam se da ce ovaj komentar pomoci Ciboni da pobjedi jos barem jednom ove sezone u Europi,a naredne idemo vjerovatno na F4..

Cestitke Partizanu i Veselom,najiskrenije zelim Partizanu da ih gledam u samoj zavrsnici Eurolige!!

Nemanja

pre 14 godina

GROBARI SU SRECNI SAMO JE JAN VESELI!!!

Zamolio bih navijace ucesnika Kupa Marinka Rokvica da bolje razmisljaju o tome kako da i SLEDECE SEZONE igraju taj prestizni kup..


DOMINACIJA!!!

Weed

pre 14 godina

Bojim se da cemo uskoro ostati bez njega,jer decko igra NEVEROVATNU odbranu,dosta se popravio u napadu,a tek ce da ubija za 2-3 god...Drzavo jadna imaj jednom sluha,preduzmi nesto!!!

juzna tribina PFC Chonoplja

pre 14 godina

MA NEMOGUCE,ON IGRA U KLUBU KOJI DOBIJA NAMESTENE I POKRADENE MECEBE,gani jel vi bas nista ne izvlacite ili ucite iz ovakvih vesti,ma kakvi vi ste jos uvek prvaci evrope.

PARTIZAN

pre 14 godina

Bravo Vesely zasluzeno,igrao je vantasticno protiv Barse...nema sumnje da ce igrati jos bolje u buducnosti....Svu srecu zelim igracima protic Marusija..i da ih otkinemo..pozz svim GROBARIMA!!!NAPRED PARTIZAN!!!!

VULF

pre 14 godina

Sta da radimo kad neko od nas mora u petorku a meni je neopisivo drago sto je to Veseli. Sto je poceo da igra kako se ocekivalo a i bice jos bolji. Dobija sve vise slobode naviko se na to da mora da bude jedan od nosioca igre i to je to. Samo nek je on nama VESELI.
Iako nije mesto malo o sledecoj posto vidim da se mnogi pribojavaju marusija, pobedili Pao pa sta. Bice to dve velike pobede ne lagane sigurno vec kao i ove dve izgaranjem do kraja ali ipak dobijamo obe. A to sto su oni dobili Pao samo nam otvara prvo mesto u grupi jer pao mora da se vadi protiv barse a u pioniru mislim da ni oni ne veruju da mogu do pobede. Ko je ikada bio tamo zna zasto.
I kako je Dule lepo reko posle zreba pitajte sta misle u Atini i Barseloni o grupi. Moze ovaj tim puno jos kad se vrati Maric ni Pariz nije daleko a vize netrebaju
I za kraj jos jednom bravo Veseli i samo nam ostani ti veseli

Antun Subotica

pre 14 godina

(pfc)

-jel ti druze neshvacas da "ajme" u svom komentaru ironicno se sprda sa grobarskim komentarima kako su oni ratnici,generali,epske bitke i sl?

Cane

pre 14 godina

evo za one koje možda detaljnije zanima Cibona:

http://www.sportnet.hr/vijesti/391188/kosarka-euroliga/tesko-je-prigovarati-vukovima

marcos

pre 14 godina

Citam na forumu Crvene Zvezde "Bjelica za 5 klasa bolji od Veselog bla bla bla...."
Kada cete vise nauciti da je Eurolegue za 5 klasa jace takmicenje od Eurocup-a?
(mala skola, 5. februar 2010 09:58) za jednu klasu decko samo,to ti je kao kup uefa u fudbalu cisto da znas

juzna tribina PFC Chonoplja

pre 14 godina

Moram da kazem da me je ovj momak odusevio,ali ne zbog ove sezone to se realno i ocekivalo da bude EXTRA,nego kad je dosao u PARTIZAN,nova okolina,novi ljudi,na zna jezik a uklopio se veoma brzo i igrao za 10,SAMO NAPRED JANE MAJSTORE,svi smo uz tebe.

mateja

pre 14 godina

Svaka cast za Jana,Robertsa i citav tim Partizana zajedno sa Danilovicem i Duletom.Sinoc u dosada po meni izuzetnoj emisiji Zona Pres,koju vodi covek kojeg sam rado gledao,ali nemogu da verujem koliko je samo puta negativno se izrazio prema TV B92.Niko ga do sada sa te TV nije dirao a on se dodvorava tzv vodjama-mafijasima,pa prica kao u pozitivnom sta je pisalo na onim odvratnim transparentima pre utakmice,pa kao mi na SOSu nismo kao oni sa B92 pa da se hapse neistomisljenici i tako bar 3 puta u emisiji.Pa on je urednik a ovi "ispod"njega vode manja po znacenju takmicenja.Pa to nije fer ni prema kolegama i gledaocima,a on kao novinar nebi trebao tako da prica na TV(ako je uopste i zavrsio skolu za novinare,mislim da nije,a kucno vaspitanje nema to je bar sigurno).Covek moze da radi na SOSu i jedino jos u Kuriru i Pravdi i nigde vise.Sramota i za SOS i za novinarstvo a on sigurno to nije

ajme...

pre 14 godina

Ajmo Cibona,zaboravi na poraze i idemo uzdignute glave dalje!!
Perasovic general,12 kapetana i tisuce nas ratnika!!
Mi smo tvoji ratnici Cibono!!
bum-bum,dum-dum,ta-ta-ta-ra-ta-ta,mi smo ratnici!!!
Perasovicu generale regrupiraj svoju vojsku i povedi je u juris i u nove pobjede u cast kneza Domagoja,kralja Zvonimira,animiranog Baltazara i za majku Hrvatsku!!
Bili jednom Perasovic,Jordan,Ronaldo i bla,bla,bla.....da skratim pricu,Persovic im reko da ih nije nigdje slao..
Mi cibosi smo jaci i od sudbine,nama niko nista nemoze itd,itd,itd....



Eto hvala,nadam se da ce ovaj komentar pomoci Ciboni da pobjedi jos barem jednom ove sezone u Europi,a naredne idemo vjerovatno na F4..

Cestitke Partizanu i Veselom,najiskrenije zelim Partizanu da ih gledam u samoj zavrsnici Eurolige!!

Cane

pre 14 godina

evo za one koje možda detaljnije zanima Cibona:

http://www.sportnet.hr/vijesti/391188/kosarka-euroliga/tesko-je-prigovarati-vukovima

marcos

pre 14 godina

Citam na forumu Crvene Zvezde "Bjelica za 5 klasa bolji od Veselog bla bla bla...."
Kada cete vise nauciti da je Eurolegue za 5 klasa jace takmicenje od Eurocup-a?
(mala skola, 5. februar 2010 09:58) za jednu klasu decko samo,to ti je kao kup uefa u fudbalu cisto da znas

mala skola

pre 14 godina

Citam na forumu Crvene Zvezde "Bjelica za 5 klasa bolji od Veselog bla bla bla...."
Kada cete vise nauciti da je Eurolegue za 5 klasa jace takmicenje od Eurocup-a?

mozzart

pre 14 godina

e, a secam se kad je dolazio, mnoge su komsije /ali i nasi/ bili u fazonu "koji je sad pa ovaj". a znamo svi da se kod duleta vujosevica u ekipu ne dolazi slucajno i dzabe. i cim je zaigrao s vecom minutazom, odmah me je kupio, takve igrace cenim...
jeste da nije u pocetku igrao bas nesto extra, bio je mnogo nesiguran, ali pobogu, nerealno je ocekivati od juniora /setite se s koliko godina je dosao/ da odmah krene da igra maximalno. srecom, dule je znao kako da istrpi u pocetku, a onda lepo krenuse sve bolje i bolje partije i sve ludji i ludji potezi i naravno srce na terenu, koji osvajaju publiku.
ogromna je vrednost partizanova u mladom veselom, samo me plasi to da ce sledece sezone /ili one tamo, zavisi kad se odluci da ode iz partizana/ otici u NBA i upropastiti se...
a voleo bih da u partizanu ostane jos jendo 3-4 sezone, ipak ga je partizan afirmisao, skoro kao da je potpuno nas igrac /od svih mladjih selekcija pa do prvog tima/, toliko mi je drag...

Antun Subotica

pre 14 godina

(pfc)

-jel ti druze neshvacas da "ajme" u svom komentaru ironicno se sprda sa grobarskim komentarima kako su oni ratnici,generali,epske bitke i sl?

uros

pre 14 godina

RTS je objavio da Barselona nece uloziti zalbu. Videli su valjda i oni da nema sanse da im prodje. Svaka cast Janu. Setimo se Duletovih reci "Partizan ce plodove turneje po Americi ubirati na kraju sezone!". E dosao je momenat za to! Jan tek sada dolazi u pravu formu i tek sada ce se videti koliko je dobrog donela ta turneja.

~ S M K ~

pre 14 godina

Kako smo jaki,pa to je strasno...pre sezone,kada je Dule rekao da pravimo tim za sledecu sezonu,DAJ BOZE da je pomislio kako ostavlja Djekica,Mitrovica i Veselog BAR jos jednu sezonu u Partizanu.Ako oni ostanu,dovedu se opet neki dobri Amerikanci i mladi talenti,idemo na tron.Daj boze da bar McCalebb ostane jos jednu sezonu u Partizanu.Nadam se i da ce Bozic ostati,ali se bojim da ce otici Roberts,Kecman,Rasic i Maric.Eto,to nam je skoro prva petorka,samo Bo fali.Tako smo isto i prosle sezone,od startnih pet (Tepic,Tripkovic,Velickovic,Lazmi i Vesely) mi prodali njih cetvoricu.Takodje,MOLIM SE BOGU DA OSTANE DULE VUJOSEVIC,JER BEZ NJEGA NE POSTOJI KK PARTIZAN!

Volim Partizan

samo napred Partizan!

pre 14 godina

bravo za Veselog, bravo za Partizan.
podsecanje na komentare kada je dolazio:)...
http://www.b92.net/sport/komentari.php?nav_id=297008

Dragan Nis

pre 14 godina

Drzavo Srbijo,
pomogni ovim momcima da nam i dalje unose radost u nase domove jer kad gledamo Partizan,Hemofarm,FMP,pa i Crvenu Zvezdu,iako sam grobar drago mi je kad pobede u Evro takmicenjima,zaboravimo na trenutak na silne probleme koje ima svaki gradjanin ove nase lepe drzave. Ti momci postaju Velikani i oni treba po okoncanju karijere da zive od plodova koje treba da uberu a nemaju odakle. Ponosan sam na ovu zemlju kosarke,ali pomoc je neophodna i hitna!!!

Predo

pre 14 godina

Simpatican i veseo momak, ocigledno i inteligentan, cim je izabrao Partizan (Nisam navijac Partizana, ali jesam navijac nase kosarke) za svoj razvoj, a ne neki bogatiji klub, gdje bi sjedio na klupi. Namjerno sam gledao prenos meca na Ceskoj televiziji. Cijela Ceska navija za Partizan. Ovo me strasno podsjeca na vremena, kada je cijela Srbija navijala za Sakramento Kingse. KOmentator na Ceskoj televiziji je zavrsio prenos sa recenicom: Jan Veseli, kralj Partizana.

Aca

pre 14 godina

Svaka cast, mladom Veseliju!! Samo vozi, deckic, bices sila.

Moram da priznam da je ovaj Roberts nevidjen igrac. Verujem da se mnogi nece sloziti samnom ali ko malo dublje poznaje filozofiju kosarke vidi da je Roberts sila. Ja sam misljenja da je on najkorisinij igrac Partizana ( uz duzno postovanje Maricu). Roberts radi osnovne fundimentalne stvari perfektno, Dule ga je naucio da smanji vodjenje lopte ( posto to i ne treba da radi) i da u niskom bloku brani telom a ne rukama ( kao sto je imao americku naviku da pokusava centrima da izbije loptu kad ih brani). Decko skace kao nenormalan, pravi je garbageman i nekako radi sve one stvari koje i nekad ne vidimo i ne primecujemo ali timu zivot znace. I opusteno mogu da kazem, da od svih dosada igraca Partizana iako on sam nije centar , najbolje je cuvao Lorbeka..tu me je kupio za sva vremena.

Stoper

pre 14 godina

Pogledajte sta je komentar!
Ovo sve govori!
http://www.fibaeurope.com/coid_JYJaryS7I2-hZye8qo0LK0.articleMode_on.container_frontpage.html

Weed

pre 14 godina

Bojim se da cemo uskoro ostati bez njega,jer decko igra NEVEROVATNU odbranu,dosta se popravio u napadu,a tek ce da ubija za 2-3 god...Drzavo jadna imaj jednom sluha,preduzmi nesto!!!

Darkness

pre 14 godina

Veseli izrasta u sjajnog igrača, a kako i ne bi pored velikog talenta,sjajnih saigrača, fantastičnih navijača i najboljeg trenera!!

Iz Praga

pre 14 godina

Honza je cudo. Cesi direktno prenose sve utakmice Partizana a posle jos sledi i snimak. Bilo mi je zanimljivije pratiti na ceskoj televiziji. Bez reklama, bez Dende ili Sarenca i slusati samo hvalospeve na racun Partizana i naravno Honze.(Honza je miloske od Jana prim.aut.) Komentatori su bili odusevljeni preko tv-a atmosferom u Beogradu. Nikad ranije nista slicno nisu videli. Zahvaljujuci Veselom, Partizanu i grobarima, u Ceskoj kosarka pocinje da bude zanimljiva.

I want to believe

pre 14 godina

valjda se kaze "u petorci"?!

Jednom su neki ljudi imali dilemu. Dule Vujosevic je prisao stolu i upitao: "Momci, u cemu je problem"

GROBAR-S

pre 14 godina

Volim Cesku zbog Jana Veselog.Jane majstore za godinu-dve bices ubedljivo najbolji kosarkas u Evropi.Samo napred grobari su uz tebe,a i svi iskreni ljubitelji kosarke u Srbiji i Ceskoj.

Dacha

pre 14 godina

Sjajan dečko, oduševio me talentom i angažovanošću u igri... kako samo emotivno proživljava svaki poen, svaki faul.... kako priča srpski... sjajno!!

Nenadović

pre 14 godina

Svaka čast momku. Mislim da je ovo velik uspeh za češku košarku, nisam dobro upoznat koliko je tamo košarka razvijena, ali čini mi se da je njegova priča zaista velika- Kao kad bi Srbija imala nekog hokejaša koji igra u Češkoj isto tako dobro kao što Vesely igra košarku u Srbiji.

Veseli grobar iz Praga

pre 14 godina

Fotka na ceskom sajtu govori sve. http://www.sport.cz/ostatni/micove-sporty/163748-basketbalista-vesely-i-v-zivotni-forme-se-musim-drzet-pri-zemi.html
VESELY BEOGRAD. BEOGRAD NIKAD VESELIJI. A TEK GROBARI...

PARTIZAN

pre 14 godina

Bravo Vesely zasluzeno,igrao je vantasticno protiv Barse...nema sumnje da ce igrati jos bolje u buducnosti....Svu srecu zelim igracima protic Marusija..i da ih otkinemo..pozz svim GROBARIMA!!!NAPRED PARTIZAN!!!!

juzna tribina PFC Chonoplja

pre 14 godina

MA NEMOGUCE,ON IGRA U KLUBU KOJI DOBIJA NAMESTENE I POKRADENE MECEBE,gani jel vi bas nista ne izvlacite ili ucite iz ovakvih vesti,ma kakvi vi ste jos uvek prvaci evrope.

Nemanja

pre 14 godina

GROBARI SU SRECNI SAMO JE JAN VESELI!!!

Zamolio bih navijace ucesnika Kupa Marinka Rokvica da bolje razmisljaju o tome kako da i SLEDECE SEZONE igraju taj prestizni kup..


DOMINACIJA!!!

VULF

pre 14 godina

Sta da radimo kad neko od nas mora u petorku a meni je neopisivo drago sto je to Veseli. Sto je poceo da igra kako se ocekivalo a i bice jos bolji. Dobija sve vise slobode naviko se na to da mora da bude jedan od nosioca igre i to je to. Samo nek je on nama VESELI.
Iako nije mesto malo o sledecoj posto vidim da se mnogi pribojavaju marusija, pobedili Pao pa sta. Bice to dve velike pobede ne lagane sigurno vec kao i ove dve izgaranjem do kraja ali ipak dobijamo obe. A to sto su oni dobili Pao samo nam otvara prvo mesto u grupi jer pao mora da se vadi protiv barse a u pioniru mislim da ni oni ne veruju da mogu do pobede. Ko je ikada bio tamo zna zasto.
I kako je Dule lepo reko posle zreba pitajte sta misle u Atini i Barseloni o grupi. Moze ovaj tim puno jos kad se vrati Maric ni Pariz nije daleko a vize netrebaju
I za kraj jos jednom bravo Veseli i samo nam ostani ti veseli

Buca Krtalić

pre 14 godina

'Zamolio bih navijace ucesnika Kupa Marinka Rokvica da bolje razmisljaju o tome kako da i SLEDECE SEZONE igraju taj prestizni kup...'
Auuuu,brate ubio si me na mestu od smeha. Kup Marinka Rokvića! Najjači si. :-)

juzna tribina PFC Chonoplja

pre 14 godina

Moram da kazem da me je ovj momak odusevio,ali ne zbog ove sezone to se realno i ocekivalo da bude EXTRA,nego kad je dosao u PARTIZAN,nova okolina,novi ljudi,na zna jezik a uklopio se veoma brzo i igrao za 10,SAMO NAPRED JANE MAJSTORE,svi smo uz tebe.