Sreda, 03.02.2010.

10:31

Jovanović od juna u Liverpulu

Napadač Standarda i reprezentacije Srbije Milan Jovanović potpisao je predugovor sa Liverpulom po kome će u taj engleski klub preći na leto.

Izvor: B92

Jovanoviæ od juna u Liverpulu IMAGE SOURCE
IMAGE DESCRIPTION

71 Komentari

Sortiraj po:

mare postenjak

pre 14 godina

ova vest je potrvdjena i na livorpulovom sajtu... tako da je tacno da je predugovor potpisan... pozz a milanu puno srece

cojba-Freddy Ljungberg

pre 14 godina

Samo jos Milos Krasic da dodje u Arsenal i imamo Srbe u velikoj ctvorci....Milslim da bi bio red...Njemu odgovara takav stil igre...a bio bi i pravi potez Arsenala angazovati ga...Takav tip igraca im je potreban...

stefan,MKD

pre 14 godina

e hvala bogu napokon odlicna vest za nas navivace Liverpula...samo mi nije jasno zasto standard nije ga pustio sad ne bi mu placale plate a svakako korist od nega ne bi imale kad ide za "bez pare"...i jos cudnije je da ga je Benitez zeleo u timu a i sam Benitez zna da od juna leta za Torino ili Madrid pare tamo nisu problem cak bi Liverpul i zaradio na negov odlazak...bice gusto na Enfildu u juni ..uh jedva cekam:)

Nemanja

pre 14 godina

dobro je i ovo ali mogao si ti i u milan jer bi tamo igrao josh 10 godina u prvom timu a ovde ces max 2-3...nema veze milan ce te i tad cekati!
P.S. srecno!:D

pr3d4tor

pre 14 godina

Mogu i ja da potpišem predugovor s barcom al ugovor to neće ići...hheehhee...liverpool ćeš da vidiš ko turista il na razglednici,za tebe je belgija,ukrajina, rusija ....

cristiano

pre 14 godina

(Lanejovanovic, 3. februar 2010 15:51)
pa nije bas da nema Arsenal Srbina u redove :)
http://sport.blic.rs/Fudbal/172275/Mali-ti-si-igrac---za-Arsenal-

Djorgo

pre 14 godina

Bas mi je drago zbog ovog momka, bogami vec i zrelog igraca i coveka. Lepa vest, da malo popravi raspolozenje.
Nece mu biti lako u Premijer ligi i Liverpulu ... . Nadam se da je dobro sve ``izvagao``.
Zelim(o) mu sve najbolje!

reds

pre 14 godina

Istina,mozda je mogao da predje u neki manji klub,tipa Manchester,Arsenal,Chelsea,totenham,Ewerton,itd...Ipak je presao u najveci i najtrofejniji klub u Engleskoj...Ali,ako je i to uspjeo,onda Milane svaka cast...Vidjeces na jesen kada COP zagrmi tvoje ime,ima da zanijemis...Nie to Emirates,ili Old Traford...:P...(Stamford da ne spominjem)....Cao misevi...:)))

babangida

pre 14 godina

ovako isto se govorilo i za krasica da ce da predje u milan a ono umjesto njega presao mansini. tek kad ga vidim da igra za liverpul povjerovat cu a do tada prodajite ove lovacke price nekom drugom.

elvedin Np

pre 14 godina

watreni sam naviajc liverpula bravo Lane dolazis u najbolji klub na svetu svaka cast i do godine do titule,a sada liga evrope je nase.Poz iz Novog Pazar

CCCCrbin

pre 14 godina

za tebe d jeli tebi mozda krivo sto corlukica nikada nece preci u jaci klub? naravno mnogo hrvatski igraca su se nadigrali u velikim klubovima kao simunic u hoffenheminu,srca u schachtjoru,krizanac u zenitu itd.naravno sve su to klubovi svetske klase spram liverpoola,chelsea,manchester uniteda,inter milana itd.

Lanejovanovic

pre 14 godina

To Lane, kralju!!!
Jedva cekam da te ponovo gledam kako izvodis svoje majstorije... ovoga puta u najjacoj ligi. Sada jos samo Arsenal nema naseg igraca od ovih ozbiljnih Engleza.

Ivan Liverpool

pre 14 godina

@ Matt Le Tissier
Svaka rec koju si napisao pokazuje koliko trezveno razmisljas sto za mene iskreno receno nije ama bas nikakvo iznenadjenje ali jeste pravi svez vazduh u gomili komentara tipa jeste nije pogresio ili zna i nezna sta radi. A vec sam se upitao gde je to stari dobri Matt da se malo prepiremo. Salim se ali za jednu stvar si podpuno u pravu a to je mesto u timu. Nisam siguran da bi Lane u Milanu naprimer mogao da racuna na startnu poziciju ali da budem iskren malo sam skeptican i kada je Benitez u pitanju. Seti se samo sa koliko pompe je doveden Rajan Babel naprimer pa mucenik vise sedi na klupi nego mnogi drugi koji ni kopacke nisu sposobni da mu ociste. Nadam se da ce Lane imati bolji tretman kod pomenutog gospodina. Osim toga mislim da nema ni potrebe da pominjem koliko sam srecan zbog cinjenice da ce napokon jedan nas igrac zaigrati za Liverpool. Kada bi jos i Nikolu prebacili iz Spanije bogami bi rivali imali cega da se boje veruj mi. Od svega bi najlepse bilo da ova dva igraca dodju a da gospodin trener ustupi mesto naprimer Keni Dalglisu ili Filu Tompsonu u ciju bi se koncepciju igre oni vise nego uklopili pa da onda priupitam sve one sto nas ove godine sa pravom zezaju ko je izgubio bitku kod Aberdina? Pozdrav tebi i svima koji na fudbal gledaju kao na lepu ali i ozbiljnu stvar cija istorija ipak nije pocela pre pet ili deset godina.

d

pre 14 godina

nakon sjanih igara u dresu bayerna pa milana nema sumnje da ce isti takav biti i u liverpoolu
ps cuo sam i da je krasic rasturao u real u milanu

Cannavaro

pre 14 godina

Ako ćemo iskreno ovo je sjajno za Liverpool ali Benitez mora da dovede dobre igrače, kada kažem dobre ne mislim igrača tipa riere i ostalih, treba dovesti villu po mogućnosti i defanzivce koji mogu da igraju na najvišem nivou(Subotić), možda jesam pristrasan ali činjenica je da je on sjajan igrač. Nadam se da će LFC igrati mnogo bolje a da će se Rafa opametiti. Za Laneta puno sreće, žao mi je što ovo moram da kažem ali mu je ovo poslednja šansa jer je ipak u godinama. Kako god bilo Lane će sigurno pružiti sjajne utakmice i nadam se stajati rame uz rame sa najboljim igračima sveta. YNWA

DAKA

pre 14 godina

dobro je visok imati ce lep pregled igre sa klupe.Ma nema teorije da se on tamo naigra, on jeste dobar igrac ali za Redse nje pojacanje prije bih rekao zamena za Voronjina na klupi, pa taj Benitez ako ne izbori LP jos u maju ce da leti pa ti lane misli.

McCarragher

pre 14 godina

Ko je to bolji od Yossi Benayoun-a? O chemu prichate ljudi? Znate li da je to nash najbolji igrach zadnjih godinu do godinu i pol dana? Pobogu!

U vezi Milana, drago mi je svakako da konachno jedan nash chovjek dodje u LFC, mada se pomalo plashim Raffine strategije odnosno pozicije na kojoj bi Lane mogao da igra. Mozda je vrijeme da opet pokushamo sa 4-3-3 ili mozda 3-4-3 jer se iskreno nadam da ce za mjesec dana maksimalno da svi centralni defanzivci biti u bjesnoj formi!

Anyway, welcome to Anfield, son!

Stiwen

pre 14 godina

To Jovanovicu kralju...
Uz tebee smo
Stiwen-Najveci navijac Liverpoola na prostoru SRBIJE I BALKANA!!!!
BESTE SVI sl.godine osvaja LIVERPOOL TITULU posle 20-tak godina napokon!!!

Srbin iz Beograda

pre 14 godina

Pa s obzirom kakva sve cudna lica igraju za Liverpul,poput Lukasa,Insue,Benajuna,i ostalih, mislim da bi "lane" bio jedan od boljih igraca Liverpula sledece sezone! Samo napred Milane......

ja

pre 14 godina

Daj ne lupaj da mu Premijer liga ne odgovara.

Ako gledamo stil igre Lanetu je najbolje da ode u 1 od ova 3 kluba: Valensija, Aston Vila ili Liverpul

Izabrao je pravi klub...

Zeljko

pre 14 godina

Po meni mislim da bi se bolje istakao u nekom manjem engleskom klubu poput EVERTONA,ASTON VILE....
Samo da ne prodje kao Kezman u Celziju :(

wlado

pre 14 godina

i ja mislim da nista od posla, ako ga i dovedu za 0 dinara, mislim da se nece naigrati, a usput ce se posvadjati sa svim zivima i mrrrtvima

Lukica

pre 14 godina

Liverpool uzima više-manje flop igrače. Sjetimo se samo Voronina,Keana i drugih.Kolko će izdržati tamo ? Sve mislim da će nakon Engleske otiću u Nizozemsku. Ali to je samo moje mišljenje,ne mora znaćiti da će tako i biti :D

Matt Le Tissier

pre 14 godina

Milan Jovanović će, bez sumnje, biti vrhunsko pojačanje za Liverpool i mislim da je Benitez obavio strašan posao njegovim angažovanjem!
Pogotovo, uzme li se u obzir da Lane stiže kao slobodan igrač, a njegova tržišna vrednost sigurno nije manja od 10 miliona funti, i što će bez problema, od starta biti "vedeta" tima.
Extra bonus za Laneta je što praktično neće ni imati ozbiljnu konkurenciju za mesto u startnih 11, jer je neuporedivo bolji od igrača kakvi su Riera, Benayoun ili Babel na krilnim pozicijama, ili Ngog, Kuyt ili Voronin od špiceva.
Dakle sve najbolje majstore u nastavku karijere, želim ti mnogo individualnih priznanja i mnogo uspeha na reprezentativnom planu, a što se tiče klupskog nivoa... pa želim ti da dogodine sa LFC-om osvojiš Evropa ligu!

AljicLoody

pre 14 godina

Mnooogo mi je drago sto je doslo do ovog transfera, mada je bilo bolje da je odmah realizovan jer Liverpul trenutno kuburi sa napadacima. Mislim da ce se Lane dobro uklopiti u engleski stil igre i da ce ciniti dobar tandem sa Toresom, jos ako dodje Samak, odlicno! Lane zelim ti puno srece, i dobrodosao u sveti engleski klub.

Chupakabra

pre 14 godina

Au, ovo je dobra vest, sad jos kad bi Milos Krasic otisao u Englesku, po mogucstvu u Mancester Junajted, a dobro bi bilo kad bi i Subotic, Kacar i Kuzmanovic krenuli "na put, ka Engleskoj", naravno u neki od klubova "velike cetvorke", i da udju u dobru formu Stojkovic i Milijas... ZIVELA SRBIJA!

Lemi

pre 14 godina

pa gde pozuri lane!?

nisam siguran da si dovoljno razmislio, trebao si jos malo sacekati i dobro sve sagledati, a pritom sve svoje dileme deliti sa medijima ...

redstar knele

pre 14 godina

Jovanovic je dobar igrac,ali nisam siguran koliko ce uspeti u Premijer ligi.Mislim da bi mu vise odgovarala spanska ili italijanska.U svakom slucaju srecno Milane!

superiorni

pre 14 godina

Auu bre, pa nije valjda da nećeš da igraš Ligu Šampiona do godine Milane?! Ako ništa drugo bar im uzmi dobru kintu jer je imaju, evo ja im npr. jednom nedeljno ostavljam 60 dindži za onaj žilet sa dva nožića. A kol'ko ih je ko ja... :)))

The Clash

pre 14 godina

Najzad jedan nash covek u voljenom klubu....Pamet u glavu, obaviti s njim razgovore na temu ponasanje na terenu i van njega...Sad je ovo sasvim druga prica od Lokomotive, Vojvodine i Standarda...Izgaraj a mi cemo biti uz tebe i klub...

mojeime

pre 14 godina

Srecno Lane!
Sve najbolje,steta sto nisi imao srece sa povredama,davno bi te gledali u jacoj ligi a ne tek sada u 28 mada nikad nije kasno.
Nadam se samo da necemo kroz par sati dobiti negaciju ove vesti...

Chupakabra

pre 14 godina

Au, ovo je dobra vest, sad jos kad bi Milos Krasic otisao u Englesku, po mogucstvu u Mancester Junajted, a dobro bi bilo kad bi i Subotic, Kacar i Kuzmanovic krenuli "na put, ka Engleskoj", naravno u neki od klubova "velike cetvorke", i da udju u dobru formu Stojkovic i Milijas... ZIVELA SRBIJA!

redstar knele

pre 14 godina

Jovanovic je dobar igrac,ali nisam siguran koliko ce uspeti u Premijer ligi.Mislim da bi mu vise odgovarala spanska ili italijanska.U svakom slucaju srecno Milane!

superiorni

pre 14 godina

Auu bre, pa nije valjda da nećeš da igraš Ligu Šampiona do godine Milane?! Ako ništa drugo bar im uzmi dobru kintu jer je imaju, evo ja im npr. jednom nedeljno ostavljam 60 dindži za onaj žilet sa dva nožića. A kol'ko ih je ko ja... :)))

Matt Le Tissier

pre 14 godina

Milan Jovanović će, bez sumnje, biti vrhunsko pojačanje za Liverpool i mislim da je Benitez obavio strašan posao njegovim angažovanjem!
Pogotovo, uzme li se u obzir da Lane stiže kao slobodan igrač, a njegova tržišna vrednost sigurno nije manja od 10 miliona funti, i što će bez problema, od starta biti "vedeta" tima.
Extra bonus za Laneta je što praktično neće ni imati ozbiljnu konkurenciju za mesto u startnih 11, jer je neuporedivo bolji od igrača kakvi su Riera, Benayoun ili Babel na krilnim pozicijama, ili Ngog, Kuyt ili Voronin od špiceva.
Dakle sve najbolje majstore u nastavku karijere, želim ti mnogo individualnih priznanja i mnogo uspeha na reprezentativnom planu, a što se tiče klupskog nivoa... pa želim ti da dogodine sa LFC-om osvojiš Evropa ligu!

mojeime

pre 14 godina

Srecno Lane!
Sve najbolje,steta sto nisi imao srece sa povredama,davno bi te gledali u jacoj ligi a ne tek sada u 28 mada nikad nije kasno.
Nadam se samo da necemo kroz par sati dobiti negaciju ove vesti...

ja

pre 14 godina

Daj ne lupaj da mu Premijer liga ne odgovara.

Ako gledamo stil igre Lanetu je najbolje da ode u 1 od ova 3 kluba: Valensija, Aston Vila ili Liverpul

Izabrao je pravi klub...

The Clash

pre 14 godina

Najzad jedan nash covek u voljenom klubu....Pamet u glavu, obaviti s njim razgovore na temu ponasanje na terenu i van njega...Sad je ovo sasvim druga prica od Lokomotive, Vojvodine i Standarda...Izgaraj a mi cemo biti uz tebe i klub...

Ivan Liverpool

pre 14 godina

@ Matt Le Tissier
Svaka rec koju si napisao pokazuje koliko trezveno razmisljas sto za mene iskreno receno nije ama bas nikakvo iznenadjenje ali jeste pravi svez vazduh u gomili komentara tipa jeste nije pogresio ili zna i nezna sta radi. A vec sam se upitao gde je to stari dobri Matt da se malo prepiremo. Salim se ali za jednu stvar si podpuno u pravu a to je mesto u timu. Nisam siguran da bi Lane u Milanu naprimer mogao da racuna na startnu poziciju ali da budem iskren malo sam skeptican i kada je Benitez u pitanju. Seti se samo sa koliko pompe je doveden Rajan Babel naprimer pa mucenik vise sedi na klupi nego mnogi drugi koji ni kopacke nisu sposobni da mu ociste. Nadam se da ce Lane imati bolji tretman kod pomenutog gospodina. Osim toga mislim da nema ni potrebe da pominjem koliko sam srecan zbog cinjenice da ce napokon jedan nas igrac zaigrati za Liverpool. Kada bi jos i Nikolu prebacili iz Spanije bogami bi rivali imali cega da se boje veruj mi. Od svega bi najlepse bilo da ova dva igraca dodju a da gospodin trener ustupi mesto naprimer Keni Dalglisu ili Filu Tompsonu u ciju bi se koncepciju igre oni vise nego uklopili pa da onda priupitam sve one sto nas ove godine sa pravom zezaju ko je izgubio bitku kod Aberdina? Pozdrav tebi i svima koji na fudbal gledaju kao na lepu ali i ozbiljnu stvar cija istorija ipak nije pocela pre pet ili deset godina.

CCCCrbin

pre 14 godina

za tebe d jeli tebi mozda krivo sto corlukica nikada nece preci u jaci klub? naravno mnogo hrvatski igraca su se nadigrali u velikim klubovima kao simunic u hoffenheminu,srca u schachtjoru,krizanac u zenitu itd.naravno sve su to klubovi svetske klase spram liverpoola,chelsea,manchester uniteda,inter milana itd.

elvedin Np

pre 14 godina

watreni sam naviajc liverpula bravo Lane dolazis u najbolji klub na svetu svaka cast i do godine do titule,a sada liga evrope je nase.Poz iz Novog Pazar

Lemi

pre 14 godina

pa gde pozuri lane!?

nisam siguran da si dovoljno razmislio, trebao si jos malo sacekati i dobro sve sagledati, a pritom sve svoje dileme deliti sa medijima ...

Lanejovanovic

pre 14 godina

To Lane, kralju!!!
Jedva cekam da te ponovo gledam kako izvodis svoje majstorije... ovoga puta u najjacoj ligi. Sada jos samo Arsenal nema naseg igraca od ovih ozbiljnih Engleza.

AljicLoody

pre 14 godina

Mnooogo mi je drago sto je doslo do ovog transfera, mada je bilo bolje da je odmah realizovan jer Liverpul trenutno kuburi sa napadacima. Mislim da ce se Lane dobro uklopiti u engleski stil igre i da ce ciniti dobar tandem sa Toresom, jos ako dodje Samak, odlicno! Lane zelim ti puno srece, i dobrodosao u sveti engleski klub.

Zeljko

pre 14 godina

Po meni mislim da bi se bolje istakao u nekom manjem engleskom klubu poput EVERTONA,ASTON VILE....
Samo da ne prodje kao Kezman u Celziju :(

Srbin iz Beograda

pre 14 godina

Pa s obzirom kakva sve cudna lica igraju za Liverpul,poput Lukasa,Insue,Benajuna,i ostalih, mislim da bi "lane" bio jedan od boljih igraca Liverpula sledece sezone! Samo napred Milane......

Cannavaro

pre 14 godina

Ako ćemo iskreno ovo je sjajno za Liverpool ali Benitez mora da dovede dobre igrače, kada kažem dobre ne mislim igrača tipa riere i ostalih, treba dovesti villu po mogućnosti i defanzivce koji mogu da igraju na najvišem nivou(Subotić), možda jesam pristrasan ali činjenica je da je on sjajan igrač. Nadam se da će LFC igrati mnogo bolje a da će se Rafa opametiti. Za Laneta puno sreće, žao mi je što ovo moram da kažem ali mu je ovo poslednja šansa jer je ipak u godinama. Kako god bilo Lane će sigurno pružiti sjajne utakmice i nadam se stajati rame uz rame sa najboljim igračima sveta. YNWA

McCarragher

pre 14 godina

Ko je to bolji od Yossi Benayoun-a? O chemu prichate ljudi? Znate li da je to nash najbolji igrach zadnjih godinu do godinu i pol dana? Pobogu!

U vezi Milana, drago mi je svakako da konachno jedan nash chovjek dodje u LFC, mada se pomalo plashim Raffine strategije odnosno pozicije na kojoj bi Lane mogao da igra. Mozda je vrijeme da opet pokushamo sa 4-3-3 ili mozda 3-4-3 jer se iskreno nadam da ce za mjesec dana maksimalno da svi centralni defanzivci biti u bjesnoj formi!

Anyway, welcome to Anfield, son!

Stiwen

pre 14 godina

To Jovanovicu kralju...
Uz tebee smo
Stiwen-Najveci navijac Liverpoola na prostoru SRBIJE I BALKANA!!!!
BESTE SVI sl.godine osvaja LIVERPOOL TITULU posle 20-tak godina napokon!!!

reds

pre 14 godina

Istina,mozda je mogao da predje u neki manji klub,tipa Manchester,Arsenal,Chelsea,totenham,Ewerton,itd...Ipak je presao u najveci i najtrofejniji klub u Engleskoj...Ali,ako je i to uspjeo,onda Milane svaka cast...Vidjeces na jesen kada COP zagrmi tvoje ime,ima da zanijemis...Nie to Emirates,ili Old Traford...:P...(Stamford da ne spominjem)....Cao misevi...:)))

Djorgo

pre 14 godina

Bas mi je drago zbog ovog momka, bogami vec i zrelog igraca i coveka. Lepa vest, da malo popravi raspolozenje.
Nece mu biti lako u Premijer ligi i Liverpulu ... . Nadam se da je dobro sve ``izvagao``.
Zelim(o) mu sve najbolje!

wlado

pre 14 godina

i ja mislim da nista od posla, ako ga i dovedu za 0 dinara, mislim da se nece naigrati, a usput ce se posvadjati sa svim zivima i mrrrtvima

cojba-Freddy Ljungberg

pre 14 godina

Samo jos Milos Krasic da dodje u Arsenal i imamo Srbe u velikoj ctvorci....Milslim da bi bio red...Njemu odgovara takav stil igre...a bio bi i pravi potez Arsenala angazovati ga...Takav tip igraca im je potreban...

babangida

pre 14 godina

ovako isto se govorilo i za krasica da ce da predje u milan a ono umjesto njega presao mansini. tek kad ga vidim da igra za liverpul povjerovat cu a do tada prodajite ove lovacke price nekom drugom.

Nemanja

pre 14 godina

dobro je i ovo ali mogao si ti i u milan jer bi tamo igrao josh 10 godina u prvom timu a ovde ces max 2-3...nema veze milan ce te i tad cekati!
P.S. srecno!:D

Lukica

pre 14 godina

Liverpool uzima više-manje flop igrače. Sjetimo se samo Voronina,Keana i drugih.Kolko će izdržati tamo ? Sve mislim da će nakon Engleske otiću u Nizozemsku. Ali to je samo moje mišljenje,ne mora znaćiti da će tako i biti :D

DAKA

pre 14 godina

dobro je visok imati ce lep pregled igre sa klupe.Ma nema teorije da se on tamo naigra, on jeste dobar igrac ali za Redse nje pojacanje prije bih rekao zamena za Voronjina na klupi, pa taj Benitez ako ne izbori LP jos u maju ce da leti pa ti lane misli.

d

pre 14 godina

nakon sjanih igara u dresu bayerna pa milana nema sumnje da ce isti takav biti i u liverpoolu
ps cuo sam i da je krasic rasturao u real u milanu

pr3d4tor

pre 14 godina

Mogu i ja da potpišem predugovor s barcom al ugovor to neće ići...hheehhee...liverpool ćeš da vidiš ko turista il na razglednici,za tebe je belgija,ukrajina, rusija ....

cristiano

pre 14 godina

(Lanejovanovic, 3. februar 2010 15:51)
pa nije bas da nema Arsenal Srbina u redove :)
http://sport.blic.rs/Fudbal/172275/Mali-ti-si-igrac---za-Arsenal-

mare postenjak

pre 14 godina

ova vest je potrvdjena i na livorpulovom sajtu... tako da je tacno da je predugovor potpisan... pozz a milanu puno srece

stefan,MKD

pre 14 godina

e hvala bogu napokon odlicna vest za nas navivace Liverpula...samo mi nije jasno zasto standard nije ga pustio sad ne bi mu placale plate a svakako korist od nega ne bi imale kad ide za "bez pare"...i jos cudnije je da ga je Benitez zeleo u timu a i sam Benitez zna da od juna leta za Torino ili Madrid pare tamo nisu problem cak bi Liverpul i zaradio na negov odlazak...bice gusto na Enfildu u juni ..uh jedva cekam:)

d

pre 14 godina

nakon sjanih igara u dresu bayerna pa milana nema sumnje da ce isti takav biti i u liverpoolu
ps cuo sam i da je krasic rasturao u real u milanu

pr3d4tor

pre 14 godina

Mogu i ja da potpišem predugovor s barcom al ugovor to neće ići...hheehhee...liverpool ćeš da vidiš ko turista il na razglednici,za tebe je belgija,ukrajina, rusija ....

Lemi

pre 14 godina

pa gde pozuri lane!?

nisam siguran da si dovoljno razmislio, trebao si jos malo sacekati i dobro sve sagledati, a pritom sve svoje dileme deliti sa medijima ...

DAKA

pre 14 godina

dobro je visok imati ce lep pregled igre sa klupe.Ma nema teorije da se on tamo naigra, on jeste dobar igrac ali za Redse nje pojacanje prije bih rekao zamena za Voronjina na klupi, pa taj Benitez ako ne izbori LP jos u maju ce da leti pa ti lane misli.

redstar knele

pre 14 godina

Jovanovic je dobar igrac,ali nisam siguran koliko ce uspeti u Premijer ligi.Mislim da bi mu vise odgovarala spanska ili italijanska.U svakom slucaju srecno Milane!

Lukica

pre 14 godina

Liverpool uzima više-manje flop igrače. Sjetimo se samo Voronina,Keana i drugih.Kolko će izdržati tamo ? Sve mislim da će nakon Engleske otiću u Nizozemsku. Ali to je samo moje mišljenje,ne mora znaćiti da će tako i biti :D

wlado

pre 14 godina

i ja mislim da nista od posla, ako ga i dovedu za 0 dinara, mislim da se nece naigrati, a usput ce se posvadjati sa svim zivima i mrrrtvima

superiorni

pre 14 godina

Auu bre, pa nije valjda da nećeš da igraš Ligu Šampiona do godine Milane?! Ako ništa drugo bar im uzmi dobru kintu jer je imaju, evo ja im npr. jednom nedeljno ostavljam 60 dindži za onaj žilet sa dva nožića. A kol'ko ih je ko ja... :)))

reds

pre 14 godina

Istina,mozda je mogao da predje u neki manji klub,tipa Manchester,Arsenal,Chelsea,totenham,Ewerton,itd...Ipak je presao u najveci i najtrofejniji klub u Engleskoj...Ali,ako je i to uspjeo,onda Milane svaka cast...Vidjeces na jesen kada COP zagrmi tvoje ime,ima da zanijemis...Nie to Emirates,ili Old Traford...:P...(Stamford da ne spominjem)....Cao misevi...:)))

Zeljko

pre 14 godina

Po meni mislim da bi se bolje istakao u nekom manjem engleskom klubu poput EVERTONA,ASTON VILE....
Samo da ne prodje kao Kezman u Celziju :(

Stiwen

pre 14 godina

To Jovanovicu kralju...
Uz tebee smo
Stiwen-Najveci navijac Liverpoola na prostoru SRBIJE I BALKANA!!!!
BESTE SVI sl.godine osvaja LIVERPOOL TITULU posle 20-tak godina napokon!!!

babangida

pre 14 godina

ovako isto se govorilo i za krasica da ce da predje u milan a ono umjesto njega presao mansini. tek kad ga vidim da igra za liverpul povjerovat cu a do tada prodajite ove lovacke price nekom drugom.

Chupakabra

pre 14 godina

Au, ovo je dobra vest, sad jos kad bi Milos Krasic otisao u Englesku, po mogucstvu u Mancester Junajted, a dobro bi bilo kad bi i Subotic, Kacar i Kuzmanovic krenuli "na put, ka Engleskoj", naravno u neki od klubova "velike cetvorke", i da udju u dobru formu Stojkovic i Milijas... ZIVELA SRBIJA!

Matt Le Tissier

pre 14 godina

Milan Jovanović će, bez sumnje, biti vrhunsko pojačanje za Liverpool i mislim da je Benitez obavio strašan posao njegovim angažovanjem!
Pogotovo, uzme li se u obzir da Lane stiže kao slobodan igrač, a njegova tržišna vrednost sigurno nije manja od 10 miliona funti, i što će bez problema, od starta biti "vedeta" tima.
Extra bonus za Laneta je što praktično neće ni imati ozbiljnu konkurenciju za mesto u startnih 11, jer je neuporedivo bolji od igrača kakvi su Riera, Benayoun ili Babel na krilnim pozicijama, ili Ngog, Kuyt ili Voronin od špiceva.
Dakle sve najbolje majstore u nastavku karijere, želim ti mnogo individualnih priznanja i mnogo uspeha na reprezentativnom planu, a što se tiče klupskog nivoa... pa želim ti da dogodine sa LFC-om osvojiš Evropa ligu!

McCarragher

pre 14 godina

Ko je to bolji od Yossi Benayoun-a? O chemu prichate ljudi? Znate li da je to nash najbolji igrach zadnjih godinu do godinu i pol dana? Pobogu!

U vezi Milana, drago mi je svakako da konachno jedan nash chovjek dodje u LFC, mada se pomalo plashim Raffine strategije odnosno pozicije na kojoj bi Lane mogao da igra. Mozda je vrijeme da opet pokushamo sa 4-3-3 ili mozda 3-4-3 jer se iskreno nadam da ce za mjesec dana maksimalno da svi centralni defanzivci biti u bjesnoj formi!

Anyway, welcome to Anfield, son!

cristiano

pre 14 godina

(Lanejovanovic, 3. februar 2010 15:51)
pa nije bas da nema Arsenal Srbina u redove :)
http://sport.blic.rs/Fudbal/172275/Mali-ti-si-igrac---za-Arsenal-

Srbin iz Beograda

pre 14 godina

Pa s obzirom kakva sve cudna lica igraju za Liverpul,poput Lukasa,Insue,Benajuna,i ostalih, mislim da bi "lane" bio jedan od boljih igraca Liverpula sledece sezone! Samo napred Milane......

cojba-Freddy Ljungberg

pre 14 godina

Samo jos Milos Krasic da dodje u Arsenal i imamo Srbe u velikoj ctvorci....Milslim da bi bio red...Njemu odgovara takav stil igre...a bio bi i pravi potez Arsenala angazovati ga...Takav tip igraca im je potreban...

elvedin Np

pre 14 godina

watreni sam naviajc liverpula bravo Lane dolazis u najbolji klub na svetu svaka cast i do godine do titule,a sada liga evrope je nase.Poz iz Novog Pazar

CCCCrbin

pre 14 godina

za tebe d jeli tebi mozda krivo sto corlukica nikada nece preci u jaci klub? naravno mnogo hrvatski igraca su se nadigrali u velikim klubovima kao simunic u hoffenheminu,srca u schachtjoru,krizanac u zenitu itd.naravno sve su to klubovi svetske klase spram liverpoola,chelsea,manchester uniteda,inter milana itd.

The Clash

pre 14 godina

Najzad jedan nash covek u voljenom klubu....Pamet u glavu, obaviti s njim razgovore na temu ponasanje na terenu i van njega...Sad je ovo sasvim druga prica od Lokomotive, Vojvodine i Standarda...Izgaraj a mi cemo biti uz tebe i klub...

Ivan Liverpool

pre 14 godina

@ Matt Le Tissier
Svaka rec koju si napisao pokazuje koliko trezveno razmisljas sto za mene iskreno receno nije ama bas nikakvo iznenadjenje ali jeste pravi svez vazduh u gomili komentara tipa jeste nije pogresio ili zna i nezna sta radi. A vec sam se upitao gde je to stari dobri Matt da se malo prepiremo. Salim se ali za jednu stvar si podpuno u pravu a to je mesto u timu. Nisam siguran da bi Lane u Milanu naprimer mogao da racuna na startnu poziciju ali da budem iskren malo sam skeptican i kada je Benitez u pitanju. Seti se samo sa koliko pompe je doveden Rajan Babel naprimer pa mucenik vise sedi na klupi nego mnogi drugi koji ni kopacke nisu sposobni da mu ociste. Nadam se da ce Lane imati bolji tretman kod pomenutog gospodina. Osim toga mislim da nema ni potrebe da pominjem koliko sam srecan zbog cinjenice da ce napokon jedan nas igrac zaigrati za Liverpool. Kada bi jos i Nikolu prebacili iz Spanije bogami bi rivali imali cega da se boje veruj mi. Od svega bi najlepse bilo da ova dva igraca dodju a da gospodin trener ustupi mesto naprimer Keni Dalglisu ili Filu Tompsonu u ciju bi se koncepciju igre oni vise nego uklopili pa da onda priupitam sve one sto nas ove godine sa pravom zezaju ko je izgubio bitku kod Aberdina? Pozdrav tebi i svima koji na fudbal gledaju kao na lepu ali i ozbiljnu stvar cija istorija ipak nije pocela pre pet ili deset godina.

Cannavaro

pre 14 godina

Ako ćemo iskreno ovo je sjajno za Liverpool ali Benitez mora da dovede dobre igrače, kada kažem dobre ne mislim igrača tipa riere i ostalih, treba dovesti villu po mogućnosti i defanzivce koji mogu da igraju na najvišem nivou(Subotić), možda jesam pristrasan ali činjenica je da je on sjajan igrač. Nadam se da će LFC igrati mnogo bolje a da će se Rafa opametiti. Za Laneta puno sreće, žao mi je što ovo moram da kažem ali mu je ovo poslednja šansa jer je ipak u godinama. Kako god bilo Lane će sigurno pružiti sjajne utakmice i nadam se stajati rame uz rame sa najboljim igračima sveta. YNWA

ja

pre 14 godina

Daj ne lupaj da mu Premijer liga ne odgovara.

Ako gledamo stil igre Lanetu je najbolje da ode u 1 od ova 3 kluba: Valensija, Aston Vila ili Liverpul

Izabrao je pravi klub...

AljicLoody

pre 14 godina

Mnooogo mi je drago sto je doslo do ovog transfera, mada je bilo bolje da je odmah realizovan jer Liverpul trenutno kuburi sa napadacima. Mislim da ce se Lane dobro uklopiti u engleski stil igre i da ce ciniti dobar tandem sa Toresom, jos ako dodje Samak, odlicno! Lane zelim ti puno srece, i dobrodosao u sveti engleski klub.

stefan,MKD

pre 14 godina

e hvala bogu napokon odlicna vest za nas navivace Liverpula...samo mi nije jasno zasto standard nije ga pustio sad ne bi mu placale plate a svakako korist od nega ne bi imale kad ide za "bez pare"...i jos cudnije je da ga je Benitez zeleo u timu a i sam Benitez zna da od juna leta za Torino ili Madrid pare tamo nisu problem cak bi Liverpul i zaradio na negov odlazak...bice gusto na Enfildu u juni ..uh jedva cekam:)

Lanejovanovic

pre 14 godina

To Lane, kralju!!!
Jedva cekam da te ponovo gledam kako izvodis svoje majstorije... ovoga puta u najjacoj ligi. Sada jos samo Arsenal nema naseg igraca od ovih ozbiljnih Engleza.

mojeime

pre 14 godina

Srecno Lane!
Sve najbolje,steta sto nisi imao srece sa povredama,davno bi te gledali u jacoj ligi a ne tek sada u 28 mada nikad nije kasno.
Nadam se samo da necemo kroz par sati dobiti negaciju ove vesti...

Djorgo

pre 14 godina

Bas mi je drago zbog ovog momka, bogami vec i zrelog igraca i coveka. Lepa vest, da malo popravi raspolozenje.
Nece mu biti lako u Premijer ligi i Liverpulu ... . Nadam se da je dobro sve ``izvagao``.
Zelim(o) mu sve najbolje!

Nemanja

pre 14 godina

dobro je i ovo ali mogao si ti i u milan jer bi tamo igrao josh 10 godina u prvom timu a ovde ces max 2-3...nema veze milan ce te i tad cekati!
P.S. srecno!:D

mare postenjak

pre 14 godina

ova vest je potrvdjena i na livorpulovom sajtu... tako da je tacno da je predugovor potpisan... pozz a milanu puno srece