Utorak, 02.02.2010.

14:46

EL: Partizan - Barselona (20.45h)

Trener Partizana Duško Vujošević rekao je da je za njegove košarkaše najvažnije da se ne opterete pred duel sa Barselonom u Evroligi.

Izvor: B92

EL: Partizan - Barselona (20.45h) IMAGE SOURCE
IMAGE DESCRIPTION

177 Komentari

Sortiraj po:

vlada

pre 14 godina

jedini nacin da partizan slavi u ovom mecu je da pred utakmicu za trenera barselone bude postavljen zeljko obradovic...a svi mi znamo da se to nece desiti:)
(marko, 3. februar 2010 19:36)

JAVI SE MARKO!!!!! :)

djomla

pre 14 godina

@heh

Sta, da nije i ova namestena,a? Jeste gani, sve se namesta da Partizan osvoji EL, kaaako da ne... Alo breee, pa sta gledas ti, vidis li odbranu covece??? Ajmo sampioni!

dexapfc

pre 14 godina

Očekuje se u Pioniru smrzavanje od makar -20.Barsa vam ne duguje ništa.2HENDIKEP,ma koliki bio.Živi bili,pa videli!
(Kamenko Katić, 3. februar 2010 19:58)
polupani loncici serpe i poklopcici

heh

pre 14 godina

Zeleo sam Partizanu pobedu najiskrenije i gledajuci mec vec posle prve cetvrtine jasno mi je da ce Partizan i dobiti...
Navaro masi la bombu, pravi korake, Rubio masi dva suta uzastopce a Ndong iz reketa masi skoro celu konstrukciju a sa druge strane Kecman dva puta uzastopce sutira trojku sam i niko mu ne prilazi. Ovo nije Barselona. Ne moram da gledam dalje Partizan pobedjuje...

Indijanac Dzons

pre 14 godina

Zelim Partizanu i njegovim navijacima pobedu veceras ali iznad svega pravi spektakl(sjajnu podrsku i veliku borbu).Navijacu veceras za Partizan jer sam pre svega Srbina pa onda Delija.Napred Dule!

nele

pre 14 godina

Da li je neko mozda pokusawao da udje na proslogodisnju sezonsku?
odgowarajte,u frci sam...
(nemanja, 3. februar 2010 11:12)

kupi kartu, ovo vredi.Sta mozes dobiti bolje za te pare?

marko

pre 14 godina

jedini nacin da partizan slavi u ovom mecu je da pred utakmicu za trenera barselone bude postavljen zeljko obradovic...a svi mi znamo da se to nece desiti:)

svemirski brod "DULE 008"

pre 14 godina

ja kao i svi grobari verujem u pobedu veceras :)ivim momcima je samo nebo granica
(pazuzu, 3. februar 2010 17:47)

ma koje nebo, nebo je odavno ispod nas...ulazimo polako u drugu galaksiju xD

Samo primecujem

pre 14 godina

"Mislim da nema objektivnog čoveka u Evropi koji ima dilemu koji tim je najbolji u Evropi i ko igra najbolju košarku. Bilo bi veliko iznenađenje da Barselona ne osvoji Evroligu..
Pa ova Barsa najjaca u vecini sportova a da ne pominjem fudbal...uuuu...

grobar 4ever

pre 14 godina

Partizan-Barsa 1
Sevilja-Getafe 1
Tuluz-Marsej X
Blackpul-WBA X
Antalya-Galatasaraj 2

Kvota 106.23 * 3€
što bi rekli u "Kenguru" pravi porodični tiket :)))

DDUUUUUUUUUULLEEEEEEEE

pre 14 godina

pa ni mi nismo svesni koliko smo jaki i koliko cemo da zgazimo Barcu...ipak je samo Dule svestan toga, sto znaci da su svesni svi :)

djordje petrovic

pre 14 godina

Puno srece Partizanu vecerasjer ce nam stvarno trebati...pokazite i potvrdite jos jednom onu narodnu,da je "Kosarka kolektivni sport,u kojem Pera Bozic dize pehare"...Pozzzz

Aleksandar Nis

pre 14 godina

Od rodjenja mi je srce crveno belo ali vam to isto srce zeli da RASTURITE katalonske zvezde!!Uz jak Partizan sledi jaka Zvezda..Veceras ce po ko zna koji put Evropa videti kakva se snaga u Srbiji radja!!!!

Buca Krtalić

pre 14 godina

...pada,pada,pada,pada šta to pada?! Pada Barsa! Tu (Pionir) su mnoge pale časti pa ćeš i ti Barso pasti!!! pada,pada,pada,pada..... :-)

mil

pre 14 godina

zakasnio sam sa komentarom koji bi sigurno bio na vrhu top liste preporučenih.

Danas uzmite pare na kladionici.
Danas je će se smanjiti sponjno trgovinski deficit pošto će se sve pare iz stranih kladionica sliti u naše džepove.
Ojadićemo i domaće vlasnike kladionica.
Napred Partizan. Napred Srbija.

Koga bre briga da li je Barsa ili neko s Marsa?

pre 14 godina

Al' kako ja tebe volim, da ti samo to znaš...MA VOLIM TE PARTIZANE VIŠE I NEGO SEBE SAMOG...igraj večeras i pobedi..a i ako ne pobediš, opet ću te sutra voleti još više nego danas!

Al' znaš li ti Partizane koliko je nas takvih, istih tako "ludih" kao što sam ja?

MA BLAGO LI SE TEBI PARTIZANE JEDINI!

TOMZG

pre 14 godina

Iz većine komentara vidljivo je da ste vi iz Srbije pravi poznavaoci košarkaške igre.To se vidi i u nastavku kontinuiteta osvajanja medalja od 1995.-2002.Svaka čast.U finalima SP 1998. i 2002.nije igrao "dream team", ali svejedno treba dobiti tako važne utakmice.Ali ono što hoću reći ti vaši uspjesi upravo su i izašli od uspjeha starijih i ranijih generacija.Kao što su i uspjesi s kraja 80-tih i početka 90-tih do finala sa "dream teamom" bili uspjesi generacije iza njih.Samo jedan podatak.Do 1991.(kada je zadnji put igrala SFRJ repka na EP u Italiji)bivša država je osvojila više zlata,srebra i od SSSR-a od. 1969. - 1991.Dražen je već bio formirana zvijezda kada je 1987. Čosić kao trener repke uveo golobrade Divca,Paspalja,Kukoča,Rađu,
Danilovića, a zamislite takvim igračinama biti vođa na terenu.Po meni ovako stoje stvari.U 60-tim god. najbolji je bio R.Korać,u 70-tima Čosić,u 80-tima DRAŽEN, u 90- tima Kukoč,a s kraja 90-tih na ovamo Bodiroga i Peđa.Svi spomenuti igrači bili su bolji od svih, osim onih i to samo nekih u NBA ligi.Vama svaka čast za prošlogodišnje srebro.To je kao naše srebro u rukometu.

shomi

pre 14 godina

'Neustrasivi' Riki Rubio se vise ne plasi Pionira, pa vecheras ce da se usere :-) Ajmo grobari kao nikad do sada ako je to moguce :-) Da dozive potpuni pakao ;-)

Obican navijac

pre 14 godina

Duletu i igracima sve najbolje veceras.Da vam odbrana bude Kineski zid,da vam napad bude teska konjica koja nosi sve pred sobom,da sut bude precizan kao da je navodjen i da veceras trojkom u zadnjoj sekundi razbijete Barselonu.Od srca vam to zeli,obican navijac Crvene Zvezde!

marko cg

pre 14 godina

Samo hrabro momci, partizanovac sam i zelim da date maximum, a u to ne sumnjam, pa kakav god rezultat bio, vi ste za mene pobjednici!!!
Samo hrabro do pobjede i srecno momci!
A cestitam i komsinici na sinocnjem ubjedljivom trijumfu protiv Spanaca!!!!!

Sima

pre 14 godina

Delije iskulirajte malo nase vesti, koliki sete kompleksasi pokazali ste sinoc kada svoju pobedu nad onim kanarincima poredite sa utakmicom Partizan vs. Barselona! I da znate i ako Partizan veceras pobedi ili izgubi i sa 50 razlike Grobari ce uvek pevati za razliku od vas, narikace jedne!

Munze Konza

pre 14 godina

Čuda se uvek događaju. Posle ove utakmice, i naše pobede, nikome više ništa neće biti čudno. Ajd s pomoću Božijom, momci, pa šta bude. A ja verujem u čuda. Pariz je divan grad, naročito u maju.... Preko Milana, 1850 kilometara, preko Minhena 1880.... Dva dana puta, spavanje ili u Nirnbergu ili u Veroni. Ajd Bože pomozi!

Darkman

pre 14 godina

Momci srecno veceras!!! Uz krcati Pionir i 8000 hiljada Grobara rezultat nece izostati!!! Ovi iz Barse nece znati gde se nalaze, pitam se samo da li ce na kraju naci vrata od svalcionice? :))) AJMO CRNO BELI!

juzna tribina PFC Chonoplja

pre 14 godina

Evo 13=23,veceras tekma,a nije mi dobro vec 2,3 dana trema,zmarci.Mec protiv velikog protivnika,kazem opet jaki su kao beton,na nama je da uradimo sto je u nasoj moci da obradujemo svih 8000.navijaca sto ce biti prisutno na tribinama PIONIRA,niko nista NE SME da zameri ovim momcima,oni su i ovim ucinili VISE OD OCEKIVNOG.NAPRED PARTIZAN,NApred CRNO-BELI. TI SI JEDINI OD SVIH KLUBOVA NA SVETU CELOM,U MOM SRCU JEDINI KLUB SI KOJI POSTOJI JER JA VOLIM SAMO TEBE,MRZIM zvezdu,OFKU,RAD,OLIMPIJAJOS,JUVENTUS bas me briga za njih sve,jer ja zivim za TEBE PARTIZANE VOLIM TE...

juzna tribina PFC Chonoplja

pre 14 godina

ja sam rodjen da ZA NJEGA ZIVIM, DA GA BODRIM I DA MU SE DIVIM.
NAPRED PARTIZAN, SMRT fasizmu,
JA V O L I M PARTIZAN, PARTIZAN, PARTIZAN, PARTIZAN!

Nenad 1970

pre 14 godina

Ljudi moji,mozemo da ih pobedimo.Sto kaze Dule pa nisu oni vanzemaljci.Samo da ih ne resprektujemo previse i da se ne uplasimo.Lopta je u nasim rukama,oni dolaze kod nas.Pa i njima nije sve jedno,mislite da se oni ne plase?Mi nemamo sta da izgubimo oni imaju mnogo toga.SETITE SE DA SMO IH VEC JEDNOM SABILI U PIONIRU!!!Prema tome,samo srce na teren i sve od sebe.ZIVEO PARTIZAN

Nestasna ljubicica

pre 14 godina

@Ovaj komentar pisem samo da bi vam ga pokazao kada Partizan bude zadnji ili predzadnji u grupi i ne plasira se u Top16.

Tada ce mnogi koji sada prosipaju neki aposlutno nerealni optimizam bez pokrica imati "naknadnu pamet" pa nam objasniti kako se eto nije moglo prodati 3 reprezentativca i Lazme i igrati Evroliga.

E pa ja vam sada kazem:
Ovo je neozbiljno ! Iz kluba odu trojica reprezentativaca i Lazme a dovode se Sinovec i kompanije. Oni ce igrati Euroligu ? Ma odlicno. Znam, znam... ideja je da oni treniraju pod nazorom Duleta Vujosevica, igraju jake utakmice u Euroligi i tako ce za par sezona postati dobri igraci. I sta onda ? Kad budu postali dobri igraci, otici ce brze bolje u neki bogati klub gde mogu da unovce svoj kvalitet. I sta onda ? Gde je Partizan u celoj toj prici ? Ma znam, Partizan je tu da proizvodi vrhunske igrace za druge klubove i prodaje ih za fenomenalnih 500000 Eura po "komadu". To je grandiozan poduhvat.

A da, a tek kad nam se vrati prekaljeni as Miloje... Partizan u njegovim najboljim danima nije mogao da prodje provi krug i nakantavali su nas po 30 razlike a sada ce kao da bude neko "pojacanje".

Ma samo veselo i optimisticno, udri brigu na veselje.
(Expert, 8. jul 2009 16:19)

Evo ovo je pisao "Expert" prosle godine. Dragi moj posto nam ga nisi pokazao do sada, ja kao revnosna sakupljacica raznoraznih expertskih bisera, pruzam ga na uvid svim neekspertima koji ce veceras (kao i uvek) bodriti nase momke u takmicenju, gde se po tebi, nismo ni plasirali.

Veliki Fjodor Dostojevski je napisao: "Kada idiot shvati da je idiot onda vise nije idiot".

Мотиватионал спеецх

pre 14 godina

Јунаци!
Видите ли Барселону према нама? Они важе као најбоља екипа у Европи.
А да шта ће се тек о вама каѕати, када их победите?

zarko

pre 14 godina

i da izgubite 50 razlike zvizduk sa tribina cuti necete. samo OPUSTENO. cika sa naocarima sedi na klupi i nnemate cega da se plasite. SRECNO. Dule milion puta hvala sto si jos u Srbiji, takav primer ne postoji kao sto si Ti ili Vi.

dulepan

pre 14 godina

E ovo se ceni i praznuje...Kada svaki Srbim,pa i zvezdas,navija za Partizan sutra i svoju zemlju...Sto da pobede Spanci,kada mogu Srbi...Srecno

boris

pre 14 godina

uh, ne mogu a da ne kazem nesto...bice dobro sta god da se desi, jel toliko srece u nekom sportu nisam jos doziveo. ne volim tu zonu i nadam se da je necu puno ni gledati...napred i samo napred.

Major Vujosevic

pre 14 godina

Grobari, tačno u 20.45 časova neprijatelja treba razbiti vašim silnim jurišem,
razneti vašim trojkama i zakucavanjima. Obraz Beograda, naše prestonice, mora da bude svetao. Grobari! Junaci! Evroliga izbrisala je naš tim iz brojnog stanja. Naš tim ce biti žrtvovan za čast Beograda i Srbije. Vi nemate dakle, da se brinete za živote vaše, oni više ne postoje. Zato napred, u slavu! Za kralja i Otadžbinu! Živeo Partizan, živeo Beograd! AJDEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEE

ma idi...

pre 14 godina

Razgovaraju Federer,T.Vuds,Anri i Dule Vujosevic.
Federer kaze:Mene je Bog poslao da budem najbolji teniser sveta.
T,Vuds kaze:mene je Bog poslao da budem najbolji golfer sveta.
Anri kaze:Mene je Bog poslao da budem najbolji fudbaler sveta.
Dule ih pogleda i rece: "POSLAO SAM I MARICA DA BUDE NAJBOLJI KOSARKAS..."

Niskee

pre 14 godina

Ljudi....idemo na pobedu!!!
Ukoliko niste primetili,nasa igra se zasniva vecinom na Slavka Vrsnesa...mislim da je decko pokazao napredak,stavio je u obruc Pekovica svojim blokadama...Ako je uspeo najboljeg sto nebi mogao i centre barselone! Mislim da je jedina prednost barselone u navaru i rubiu,ali Dule ce naci i za njih lek u to ne sumnjam...Zato pobeda je po meni realnost....
Rasic ce biti kljucni igrac pobede.....
Vesely,Kecman,Roberts,Mccaleb,Milosevic,Djekic
HRABRO DO POBEDE!!!!!!!!!!

Mitar

pre 14 godina

Veliki klub,
velika porodica,
veliki navijaci.
Svaka cast za CRNO BELU FAMILIJU, pogledajte link http://www.kkpartizan.rs/sr/vest.php?id=445

juzna tribina PFC Chonoplja

pre 14 godina

LJudi moji Barsa je sampion Spanije koja je prvak Evrope,tako da bi svakakva pobeda bila zlata vredna,mada Barsa je jaka kao beton,a nama ostaje da odigramo MUSKI pred krcatim tribinama.SVE U SVEMU BICE JEZIVO,Evropa ce ponovo biti svedok istinskog spektakla. ...SAMO TEBI VERNI,SAMO TEBI ODANI...

juzna tribina PFC Chonoplja

pre 14 godina

ne brinite vi musavi o NAMA,kad budete igrali u EL,onda cete imati pravo glasa a dotad tisina i uzivajte u u trupu,dok ne dodje otreznenje.

Dule te tuzi Dule ti sudi...

pre 14 godina

sto su mi nekako poznate ove reci Duleta..zadnji put je nesto slicno rekao protiv Panathinaikosa xD

KAKAV CE SAMO SAMAR DA DOBIJU SPANCI KAD ZAURLA PIONIR !!!

bobota

pre 14 godina

Zasto svi pricaju o nekoj realnosti?U zivotu pa tako i u sportu realnost nije stabilna kategorija.Da nije tako,svi bi dobijali na kladionicama,a utakmice se nebi trebale ni igrati.A koliko je ta Barsa jaka-videcemo sutra , jer znamo (ili mozda ne)koliko smo mi jaki.

Banjac

pre 14 godina

E,Barsi niste nikog prodali,i nema pštanja kao kod Grka.Prodate Pekovića,oni vas puste,Prodate Tepića,opet kompenzuju porazom,a velika kvota.Mislite o ovome.

alekssandar

pre 14 godina

Igraci su nas castili pobedom u Atini, hajde da mi njih castimo navijanjem koje ce se pamtiti...bez obzira na rezultat! Hajde da bude najbolje navijanje ikada!!! Hajde da pomerimo granice i postavimo nove standarde navijanja! Vidimo se sutra u Pioniru!

Dudulence

pre 14 godina

Treba da spustimo loptu na zemlju, razmisljamo 40 minuta u toku igre, i nije nemoguce dobiti ih.
Ali, ako pogledate stvari realno, nama sutrasnji mec uopste nije presudan!
Naime, ukoliko izgubimo od Barse 2 puta i Marusija jednom, a dobijemo Marusi i PAO u Pioniru, imacemo skor 3-3, PAO u tom slucaju moze da dobije Marusi 2 puta, Barsu kuci, i takodje ce imati 3-3 skor, ali losiji medjusobni duel sa nama!
Ona pobeda u Grckoj je mnogo bila bitna.
Najbitnija nam je dakle utakmica sa PAO-om u Bg, kao i sa Marusijem naravno koji nikako ne sme da se potceni.

draugenthaler

pre 14 godina

Nabavili karte, stizemo iz RS-a, hvala svima koji su nam pomogli, a posebno 'Malom princu' iz Foce gdje ce nam ljubazno osoblje na celu sa gazdom spremiti prekrasne sendvice za put, ostalu logistiku kupujemo usput, pozdrav crno-beloj braci

MilosGrobarKg

pre 14 godina

nikako da prezalim sto necu biti u Pioniru,ali to ne znaci da necu biti uz Partizan svim srcem.Napred GROBARI....Dule Vujosevic bi sa Partizanom osvojio i NBA,samo nece.Partizan-Barcelona 78-73

Balansero

pre 14 godina

Citam na sajtu EL poredjenje dva tima pred sutrasnju utakmicu. I stvarno da se najezis koliko je Barsa prejaka na svakoj poziciji.

Jedino sto nisu pomenuli mozda i najvazniju poziciju, trenera.
"Ceta magaraca predvodjena lavom je jaca od cete lavova predvodjene magarcem".

Svakoj seriji jednom dodje kraj. Mozda je sutra vreme za kraj Barsine serije u EL.

mirkica_kokos

pre 14 godina

sedite malo iskulirajte :) salu na stranu, nadam se da ih nece barsa razvalit (ne zato sto je partizan uslovno receno slab, nego sto je barsa monstruozna)

Moja kuća je "Pionir"

pre 14 godina

Samo da znate, ovi novinari su hteli da ispadnu pristojni pa su napisali da je mag rekao "dodirnućemo ih". Ne, on je rekao PIPNUĆEMO IH! Šeret jedan "namazani"...Tačno znam da ćemo ih PIPNUTI tako da ih baš zaboli! POBEDIĆEMO!

moietencoremoi

pre 14 godina

Vazno je da se ne uplase igraci kao sto je bio slucaj malo s igracima Marusija...i naravno vazno je da se mi ne uplasimo, mislim na publiku! ta zajednicka enegija nam daje pravo da verujemo u pobedu i ako stvarno verujemo POBEDICEMO !!!

мики ЦАР

pre 14 godina

Коначно да и Барса изгуби, предпрошле сезоне је изгубила а и ово ће памтити доживотно. Сваки кад чују за Партизан и Пионир пролазиће их језа.

Comi

pre 14 godina

Da li je neko primetio da u 50% slucajeva na Euroleague sajtu na naslovnoj strani ili kad je neki MVP u pitanju stoji slika na kojoj su igraci partizana. Isto tako i u nedeljnim pregledima i na spicama. Il zakucavamo ili nas zakucavaju,ali uvek nas ima :D

Postavih ovo slucajno na vest sa Hirosimom..

KK INSTITUCIJA

pre 14 godina

Momci, samo hrabro i budite spremni i orni za "tuču" jer nam je to jedina šansa da dobijemo. Nije realno da dobijemo, ali kako ono reče veliki mag košarke Dule Vujošević...REALNOST NIJE NEŠTO NA ŠTA SE MI OBAZIREMO!
Napred Partizane naš jedini, uz huk prepunog "Pionira", uz pesmu iz 8.000 grla i podršku iz 8.000 srca! Goreće "Pionir" sutra uveče!

vule

pre 14 godina

@ •A za koga vi ljudi navijate??

Mislim logicno je da vam je Partizan drag u ovim lokalnim okvirima,ali mislim ovako od velikih europskih klubova??

Makabi??Real?Ili mozda Pao?Cibona??CSKA?
(ajme..., 2. februar 2010 15:01)

Pa da, za Partizan... u svemirskim okvirima!!!

Bojanc

pre 14 godina

pobedili smo u prethodnih nekoliko sezona svaku iole jacu ekipu u evropi, pa je logicno da ce nam Barcelona biti sledeci zadatak...
Sve sto je ove godine vec ucinjeno je prevazislo ocekivanja sa pocetka sezone, ali kao i do sada, kada se vidi da ekipa igra sve bolje i bolje-apetiti rastu. Ljubav prema klubu koja je ista i kod navijaca i kod igraca me tera da verujem u pobedu i da se ne plasim da kazem da je ocekujem...
Hrabro, mirno i sa odbranom koja se granici sa fanatizmom-to je kljuc pobede, uz naravno-halu punu najboljih navijaca na svetu...
Pokazimo Navaru, Rubiu i Morisu da nisu svesni sta ih ocekuje u Bg....ostatak ekipe vec zna, jer je igrao sa drugim klubovima ovde....

mickey

pre 14 godina

Navijam za zvezdu i moram da kazem da mi je drago zbog partizanovih uspeha u Evropi. Ako smo vec u klupskom fudbalu dno, kako zvezda tako i partizan i pobedjuju nas tamo neki Gruzijci, Kiprani, Slovaci, bar nek u kosarci imamo jedan veliki klub koji reprezentuje zemlju koja je ipak simbol kosarke u evropskim okvirima proteklih 30, 40 godina. Barsa jeste favorit, ali sa "ludim" Duletom sve je moguce, a bar drugo mesto u grupi, po meni sasvim izvodljiv cilj

Novica_Velickovic

pre 14 godina

Svetinja KK Partizana iz Madrida porucio svojim drugovima:NE PLASITE SE BARSE!SAMO HRABRO!Sad sam gledao nesto na sajtu Evrolige-znate li ko nam sudi??? Luidji LaMonica!

boki

pre 14 godina

Realno bice jako tesko.Ali sada stvarno dolazi najtezi protivnik.Sanse uvek postoje ali bez Marica stvarno tesko.Mnogo faktora ce uticati na utakmicu.Kao svaki Partizanovac prizeljkujem pobedu ali jako tesko.

mare

pre 14 godina

@ajme
Naleteo sam negde na ovaj link: http://www.euroleague.net/features/blog/2009-2010/flavio-tranquillo/i/66243/4278/no-upsets-yet-in-this-top-16
i kad sam procitao sve ono sto covek govori o Ciboni, pokolebao sam se malo. Nisam vise siguran da navijam za pravu ekipu...

Grobokopach

pre 14 godina

@ferdinand
care,nemam nikakav problem sa Maricevim navijackim sklonostima ranije..cinjenica je da je tako nesto izjavio neko ko stvari posmatra iz daleka..kada se priblizio jarkoj svetlosti Partizanove velicine i nedostiznosti,shvatio je neke zivotne istine i svoje zablude...Naravno,sada je srecan jer igra u najvecem i najtrofejnijem KK i pred najludjum navijacima na svetu Grobarima.Niko nije toliko savrsen da mu nije dozvoljena bar jedna greska u zivotu,a akleks je svoju davno vec ispravio...cestitamo mu na tome

Lazarus

pre 14 godina

@Фердинанд, 2. februar 2010 15:02
Alo Rio, i ti nas kao sada nešto ložiš, kao Alex sada navija za vas/njih!!??
Prijatelju, on GINE za Partizan i to je jedino što je važno!
Vrati se ti slušalicama i DJ zanatu...

Brat Grobar

pre 14 godina

@ajme
hahahahahahahah,care,a ti ocigledno navijas za najveceg- Partizan,i u lokalnim i u globalnim i u kosmickim okvirima.jel tako?Priznaj!Samo reci,nemoj da se stidis.Ja te potpuno shvatam.Ko bi normalan pored jednog Partizana navijao za timove koje himki,Sijena,Asvel,fenerbahce,zalgiris dobijaju lagano,a ponekad bogami i prelagano,sa recimo 50 razlike i to u gostima.Uzivaj zajedno sa nama u nasem i tvom Partizanu!Ziveo!

jel nisam u pravu

pre 14 godina

Pogledajmo stvari ovako
Mi nemamo sta da izgubimo, a Braselona gubi sansu za top 8.
Smejete se...
Ajd sad
Ako BArselona kojim slucajem izgubi sutra (dodirnucemo ih) gubi i svaku sansu za top 8.
Da se ne lazemo, koliko god dobro igrali, Pao ce ih dobiti u dve utakmice.
A to znaci da ce sutra igrati itekako pod pritiskom.
Samo tu lezi nasa sansa
A pritisak sa tribina...
Potrebno je veoma malo da se utakmica prevali na nasu stranu... Dominacija u skoku i prostor za otvoren sut..
Ajd cao

stefan

pre 14 godina

u paklu pionira su padale i vece ekipe od barselone...ostra i bezobrazna odbrana na malom rubiu resava utakmicu,od njega sve pocinje i zavrsava se...dule kaze da je dobra atmosfera u njihovoj ekipi,to nije tacno,navaro i ostatak nabedjenih zvezda ne mogu ocima da vide tinejdzera koji zaradjuje u prvoj sezoni u barseloni vise od njih,zbog toga se cesto desava da ga iskljuce iz igre,tada obicno akcije zavrsava navaro koji je najsebicniji igrac u evropi,on mora ispucati svojih 15-20 suteva na utakmici...ocekujem raspad njihovog sistema u pioniru i ispadanje iz trke za cetvrtfinale,za ostalo ce se pobrinuti zeljko obradovic koji ce ih pobediti i u atini i u blaugrani.

kako starim sve te vise volim

pre 14 godina

Pa mora i ta Barselona jednom da pukne u gostima,ja sam igrao keca u cemu je problem??? :)
(Lazar, 2. februar 2010 15:01)

a ja cu pored Partizana da igram i na "ISTWIC" ;D
srecno momcima, pada Barsa ako bog da prvi put...

Фердинанд

pre 14 godina

http://www.dodaj.rs/f/1C/8C/4YC1swtm/maric.jpg

Напрегните се и прочитајте текст у црвеном правоугаонику. 8)

ajme...

pre 14 godina

A za koga vi ljudi navijate??

Mislim logicno je da vam je Partizan drag u ovim lokalnim okvirima,ali mislim ovako od velikih europskih klubova??

Makabi??Real?Ili mozda Pao?Cibona??CSKA?

tmac

pre 14 godina

Ovaj covek je zivi primer majstora za motivaciju ekipe. Nijedom do sad nije izasao u javnost sa nekim pogresnim stavom vec sve u cilju da sto bolje mentalno spremi igrace za utakmicu. Do sada je to pokazalo veoma uspesne rezultate. Ne sumnjam ni da ce sutra vece, samo jos malo srece tj njihove nesrece da nas posluzi i imamo sanse!

Ne moze mi niko uzeti snove

pre 14 godina

Bice zanimljivo sledece kolo kada ce u direktnom dvoboju izmedju Barse i Pao-a biti odlucen drugoplasirani u grupi :D A ovo u pioniru se zna BAJKA SE NASTAVLJA

Marko

pre 14 godina

Da Maric nije povredjen imali bi neke sanse da pobedimo, ne samo da nam je bio najbolji igrac, nego Vranes ne moze sam odigrati svih 40 minuta, a sumnjam da se ovaj novi centar uklopio.
Ali zato nece biti opterecenja i ocekivanja pobede, pa se mozda i desi cudo.

Sam Neko

pre 14 godina

Samo napred, Dule i gardo, dobijamo Barsu, a Dule vec pocinje tipicno bez opterecenja i tako to. Dule, bre, provaljen si ti odavno, jeste da ne znamo tvoje trikove, ali nam je drago kad pred nama padaju najjaci... Dominiraj!

dragan genije

pre 14 godina

"Oni su odlično vodjena ekipa, moj mladi kolega je jako TALENTOVANOG za trenera. Svi igrači su sjajno uklopljeni, igraju sa radošću. Svi, medjutim, imaju SLABOSTI. Nećemo se uplašiti ni ustuknuti. Nisu vanzemaljci, DODIRNUCEMO IH", rekao je Vujošević.

E ovako se govori izmedju redova, nahvalis ih, nahvalis, zamazes oci, a onda pospremis premazanu istinu:)

- talentovan trener - meni ni do kolena
- slabosti tima - video sam ih, naravno
- dodirnucemo ih - pobedicemo

Dule Dule, stari prevarantu:)

brufen

pre 14 godina

Prevod ovakve Duletove izjave bi bio:"Oni su trenutno neporazeni tim u Evropi,ali nisu do sada gostovali u Pioniru.Svako ima svoje slabosti,a ja znam njihove.Najvaznije je da igramo bez opterecenja i pobjeda od 6 razlike je tu.Garantujem dobru atmosferu,lijepu kosarku i naravno iznenadjenje("Mozete misliti koliko bi bilo da Barselona ne pobijedi sjutra").E Dule,Dule:)))

sasa

pre 14 godina

Samo jedan tim samo jedan grad samo Beograd samo PARTIZAN.
Mislim da zvezdini navijaci hoce da svisnu od muke , i uopste ih nerazumem sta oni komentarisu.Pa zar neshvataju da je Parizan iz Srbije.

dragan genije

pre 14 godina

"Oni su odlično vodjena ekipa, moj mladi kolega je jako TALENTOVANOG za trenera. Svi igrači su sjajno uklopljeni, igraju sa radošću. Svi, medjutim, imaju SLABOSTI. Nećemo se uplašiti ni ustuknuti. Nisu vanzemaljci, DODIRNUCEMO IH", rekao je Vujošević.

E ovako se govori izmedju redova, nahvalis ih, nahvalis, zamazes oci, a onda pospremis premazanu istinu:)

- talentovan trener - meni ni do kolena
- slabosti tima - video sam ih, naravno
- dodirnucemo ih - pobedicemo

Dule Dule, stari prevarantu:)

Grobokopach

pre 14 godina

@ferdinand
care,nemam nikakav problem sa Maricevim navijackim sklonostima ranije..cinjenica je da je tako nesto izjavio neko ko stvari posmatra iz daleka..kada se priblizio jarkoj svetlosti Partizanove velicine i nedostiznosti,shvatio je neke zivotne istine i svoje zablude...Naravno,sada je srecan jer igra u najvecem i najtrofejnijem KK i pred najludjum navijacima na svetu Grobarima.Niko nije toliko savrsen da mu nije dozvoljena bar jedna greska u zivotu,a akleks je svoju davno vec ispravio...cestitamo mu na tome

mickey

pre 14 godina

Navijam za zvezdu i moram da kazem da mi je drago zbog partizanovih uspeha u Evropi. Ako smo vec u klupskom fudbalu dno, kako zvezda tako i partizan i pobedjuju nas tamo neki Gruzijci, Kiprani, Slovaci, bar nek u kosarci imamo jedan veliki klub koji reprezentuje zemlju koja je ipak simbol kosarke u evropskim okvirima proteklih 30, 40 godina. Barsa jeste favorit, ali sa "ludim" Duletom sve je moguce, a bar drugo mesto u grupi, po meni sasvim izvodljiv cilj

vule

pre 14 godina

@ •A za koga vi ljudi navijate??

Mislim logicno je da vam je Partizan drag u ovim lokalnim okvirima,ali mislim ovako od velikih europskih klubova??

Makabi??Real?Ili mozda Pao?Cibona??CSKA?
(ajme..., 2. februar 2010 15:01)

Pa da, za Partizan... u svemirskim okvirima!!!

jel nisam u pravu

pre 14 godina

Pogledajmo stvari ovako
Mi nemamo sta da izgubimo, a Braselona gubi sansu za top 8.
Smejete se...
Ajd sad
Ako BArselona kojim slucajem izgubi sutra (dodirnucemo ih) gubi i svaku sansu za top 8.
Da se ne lazemo, koliko god dobro igrali, Pao ce ih dobiti u dve utakmice.
A to znaci da ce sutra igrati itekako pod pritiskom.
Samo tu lezi nasa sansa
A pritisak sa tribina...
Potrebno je veoma malo da se utakmica prevali na nasu stranu... Dominacija u skoku i prostor za otvoren sut..
Ajd cao

Balansero

pre 14 godina

Citam na sajtu EL poredjenje dva tima pred sutrasnju utakmicu. I stvarno da se najezis koliko je Barsa prejaka na svakoj poziciji.

Jedino sto nisu pomenuli mozda i najvazniju poziciju, trenera.
"Ceta magaraca predvodjena lavom je jaca od cete lavova predvodjene magarcem".

Svakoj seriji jednom dodje kraj. Mozda je sutra vreme za kraj Barsine serije u EL.

alekssandar

pre 14 godina

Igraci su nas castili pobedom u Atini, hajde da mi njih castimo navijanjem koje ce se pamtiti...bez obzira na rezultat! Hajde da bude najbolje navijanje ikada!!! Hajde da pomerimo granice i postavimo nove standarde navijanja! Vidimo se sutra u Pioniru!

ma idi...

pre 14 godina

Razgovaraju Federer,T.Vuds,Anri i Dule Vujosevic.
Federer kaze:Mene je Bog poslao da budem najbolji teniser sveta.
T,Vuds kaze:mene je Bog poslao da budem najbolji golfer sveta.
Anri kaze:Mene je Bog poslao da budem najbolji fudbaler sveta.
Dule ih pogleda i rece: "POSLAO SAM I MARICA DA BUDE NAJBOLJI KOSARKAS..."

Sam Neko

pre 14 godina

Samo napred, Dule i gardo, dobijamo Barsu, a Dule vec pocinje tipicno bez opterecenja i tako to. Dule, bre, provaljen si ti odavno, jeste da ne znamo tvoje trikove, ali nam je drago kad pred nama padaju najjaci... Dominiraj!

draugenthaler

pre 14 godina

Nabavili karte, stizemo iz RS-a, hvala svima koji su nam pomogli, a posebno 'Malom princu' iz Foce gdje ce nam ljubazno osoblje na celu sa gazdom spremiti prekrasne sendvice za put, ostalu logistiku kupujemo usput, pozdrav crno-beloj braci

Lazarus

pre 14 godina

@Фердинанд, 2. februar 2010 15:02
Alo Rio, i ti nas kao sada nešto ložiš, kao Alex sada navija za vas/njih!!??
Prijatelju, on GINE za Partizan i to je jedino što je važno!
Vrati se ti slušalicama i DJ zanatu...

Marko

pre 14 godina

Da Maric nije povredjen imali bi neke sanse da pobedimo, ne samo da nam je bio najbolji igrac, nego Vranes ne moze sam odigrati svih 40 minuta, a sumnjam da se ovaj novi centar uklopio.
Ali zato nece biti opterecenja i ocekivanja pobede, pa se mozda i desi cudo.

Comi

pre 14 godina

Da li je neko primetio da u 50% slucajeva na Euroleague sajtu na naslovnoj strani ili kad je neki MVP u pitanju stoji slika na kojoj su igraci partizana. Isto tako i u nedeljnim pregledima i na spicama. Il zakucavamo ili nas zakucavaju,ali uvek nas ima :D

Postavih ovo slucajno na vest sa Hirosimom..

Nestasna ljubicica

pre 14 godina

@Ovaj komentar pisem samo da bi vam ga pokazao kada Partizan bude zadnji ili predzadnji u grupi i ne plasira se u Top16.

Tada ce mnogi koji sada prosipaju neki aposlutno nerealni optimizam bez pokrica imati "naknadnu pamet" pa nam objasniti kako se eto nije moglo prodati 3 reprezentativca i Lazme i igrati Evroliga.

E pa ja vam sada kazem:
Ovo je neozbiljno ! Iz kluba odu trojica reprezentativaca i Lazme a dovode se Sinovec i kompanije. Oni ce igrati Euroligu ? Ma odlicno. Znam, znam... ideja je da oni treniraju pod nazorom Duleta Vujosevica, igraju jake utakmice u Euroligi i tako ce za par sezona postati dobri igraci. I sta onda ? Kad budu postali dobri igraci, otici ce brze bolje u neki bogati klub gde mogu da unovce svoj kvalitet. I sta onda ? Gde je Partizan u celoj toj prici ? Ma znam, Partizan je tu da proizvodi vrhunske igrace za druge klubove i prodaje ih za fenomenalnih 500000 Eura po "komadu". To je grandiozan poduhvat.

A da, a tek kad nam se vrati prekaljeni as Miloje... Partizan u njegovim najboljim danima nije mogao da prodje provi krug i nakantavali su nas po 30 razlike a sada ce kao da bude neko "pojacanje".

Ma samo veselo i optimisticno, udri brigu na veselje.
(Expert, 8. jul 2009 16:19)

Evo ovo je pisao "Expert" prosle godine. Dragi moj posto nam ga nisi pokazao do sada, ja kao revnosna sakupljacica raznoraznih expertskih bisera, pruzam ga na uvid svim neekspertima koji ce veceras (kao i uvek) bodriti nase momke u takmicenju, gde se po tebi, nismo ni plasirali.

Veliki Fjodor Dostojevski je napisao: "Kada idiot shvati da je idiot onda vise nije idiot".

Brat Grobar

pre 14 godina

@ajme
hahahahahahahah,care,a ti ocigledno navijas za najveceg- Partizan,i u lokalnim i u globalnim i u kosmickim okvirima.jel tako?Priznaj!Samo reci,nemoj da se stidis.Ja te potpuno shvatam.Ko bi normalan pored jednog Partizana navijao za timove koje himki,Sijena,Asvel,fenerbahce,zalgiris dobijaju lagano,a ponekad bogami i prelagano,sa recimo 50 razlike i to u gostima.Uzivaj zajedno sa nama u nasem i tvom Partizanu!Ziveo!

Dudulence

pre 14 godina

Treba da spustimo loptu na zemlju, razmisljamo 40 minuta u toku igre, i nije nemoguce dobiti ih.
Ali, ako pogledate stvari realno, nama sutrasnji mec uopste nije presudan!
Naime, ukoliko izgubimo od Barse 2 puta i Marusija jednom, a dobijemo Marusi i PAO u Pioniru, imacemo skor 3-3, PAO u tom slucaju moze da dobije Marusi 2 puta, Barsu kuci, i takodje ce imati 3-3 skor, ali losiji medjusobni duel sa nama!
Ona pobeda u Grckoj je mnogo bila bitna.
Najbitnija nam je dakle utakmica sa PAO-om u Bg, kao i sa Marusijem naravno koji nikako ne sme da se potceni.

Dule te tuzi Dule ti sudi...

pre 14 godina

sto su mi nekako poznate ove reci Duleta..zadnji put je nesto slicno rekao protiv Panathinaikosa xD

KAKAV CE SAMO SAMAR DA DOBIJU SPANCI KAD ZAURLA PIONIR !!!

KK INSTITUCIJA

pre 14 godina

Momci, samo hrabro i budite spremni i orni za "tuču" jer nam je to jedina šansa da dobijemo. Nije realno da dobijemo, ali kako ono reče veliki mag košarke Dule Vujošević...REALNOST NIJE NEŠTO NA ŠTA SE MI OBAZIREMO!
Napred Partizane naš jedini, uz huk prepunog "Pionira", uz pesmu iz 8.000 grla i podršku iz 8.000 srca! Goreće "Pionir" sutra uveče!

мики ЦАР

pre 14 godina

Коначно да и Барса изгуби, предпрошле сезоне је изгубила а и ово ће памтити доживотно. Сваки кад чују за Партизан и Пионир пролазиће их језа.

MilosGrobarKg

pre 14 godina

nikako da prezalim sto necu biti u Pioniru,ali to ne znaci da necu biti uz Partizan svim srcem.Napred GROBARI....Dule Vujosevic bi sa Partizanom osvojio i NBA,samo nece.Partizan-Barcelona 78-73

juzna tribina PFC Chonoplja

pre 14 godina

LJudi moji Barsa je sampion Spanije koja je prvak Evrope,tako da bi svakakva pobeda bila zlata vredna,mada Barsa je jaka kao beton,a nama ostaje da odigramo MUSKI pred krcatim tribinama.SVE U SVEMU BICE JEZIVO,Evropa ce ponovo biti svedok istinskog spektakla. ...SAMO TEBI VERNI,SAMO TEBI ODANI...

stefan

pre 14 godina

u paklu pionira su padale i vece ekipe od barselone...ostra i bezobrazna odbrana na malom rubiu resava utakmicu,od njega sve pocinje i zavrsava se...dule kaze da je dobra atmosfera u njihovoj ekipi,to nije tacno,navaro i ostatak nabedjenih zvezda ne mogu ocima da vide tinejdzera koji zaradjuje u prvoj sezoni u barseloni vise od njih,zbog toga se cesto desava da ga iskljuce iz igre,tada obicno akcije zavrsava navaro koji je najsebicniji igrac u evropi,on mora ispucati svojih 15-20 suteva na utakmici...ocekujem raspad njihovog sistema u pioniru i ispadanje iz trke za cetvrtfinale,za ostalo ce se pobrinuti zeljko obradovic koji ce ih pobediti i u atini i u blaugrani.

Moja kuća je "Pionir"

pre 14 godina

Samo da znate, ovi novinari su hteli da ispadnu pristojni pa su napisali da je mag rekao "dodirnućemo ih". Ne, on je rekao PIPNUĆEMO IH! Šeret jedan "namazani"...Tačno znam da ćemo ih PIPNUTI tako da ih baš zaboli! POBEDIĆEMO!

brufen

pre 14 godina

Prevod ovakve Duletove izjave bi bio:"Oni su trenutno neporazeni tim u Evropi,ali nisu do sada gostovali u Pioniru.Svako ima svoje slabosti,a ja znam njihove.Najvaznije je da igramo bez opterecenja i pobjeda od 6 razlike je tu.Garantujem dobru atmosferu,lijepu kosarku i naravno iznenadjenje("Mozete misliti koliko bi bilo da Barselona ne pobijedi sjutra").E Dule,Dule:)))

Novica_Velickovic

pre 14 godina

Svetinja KK Partizana iz Madrida porucio svojim drugovima:NE PLASITE SE BARSE!SAMO HRABRO!Sad sam gledao nesto na sajtu Evrolige-znate li ko nam sudi??? Luidji LaMonica!

Ne moze mi niko uzeti snove

pre 14 godina

Bice zanimljivo sledece kolo kada ce u direktnom dvoboju izmedju Barse i Pao-a biti odlucen drugoplasirani u grupi :D A ovo u pioniru se zna BAJKA SE NASTAVLJA

kako starim sve te vise volim

pre 14 godina

Pa mora i ta Barselona jednom da pukne u gostima,ja sam igrao keca u cemu je problem??? :)
(Lazar, 2. februar 2010 15:01)

a ja cu pored Partizana da igram i na "ISTWIC" ;D
srecno momcima, pada Barsa ako bog da prvi put...

Mitar

pre 14 godina

Veliki klub,
velika porodica,
veliki navijaci.
Svaka cast za CRNO BELU FAMILIJU, pogledajte link http://www.kkpartizan.rs/sr/vest.php?id=445

TOMZG

pre 14 godina

Iz većine komentara vidljivo je da ste vi iz Srbije pravi poznavaoci košarkaške igre.To se vidi i u nastavku kontinuiteta osvajanja medalja od 1995.-2002.Svaka čast.U finalima SP 1998. i 2002.nije igrao "dream team", ali svejedno treba dobiti tako važne utakmice.Ali ono što hoću reći ti vaši uspjesi upravo su i izašli od uspjeha starijih i ranijih generacija.Kao što su i uspjesi s kraja 80-tih i početka 90-tih do finala sa "dream teamom" bili uspjesi generacije iza njih.Samo jedan podatak.Do 1991.(kada je zadnji put igrala SFRJ repka na EP u Italiji)bivša država je osvojila više zlata,srebra i od SSSR-a od. 1969. - 1991.Dražen je već bio formirana zvijezda kada je 1987. Čosić kao trener repke uveo golobrade Divca,Paspalja,Kukoča,Rađu,
Danilovića, a zamislite takvim igračinama biti vođa na terenu.Po meni ovako stoje stvari.U 60-tim god. najbolji je bio R.Korać,u 70-tima Čosić,u 80-tima DRAŽEN, u 90- tima Kukoč,a s kraja 90-tih na ovamo Bodiroga i Peđa.Svi spomenuti igrači bili su bolji od svih, osim onih i to samo nekih u NBA ligi.Vama svaka čast za prošlogodišnje srebro.To je kao naše srebro u rukometu.

mare

pre 14 godina

@ajme
Naleteo sam negde na ovaj link: http://www.euroleague.net/features/blog/2009-2010/flavio-tranquillo/i/66243/4278/no-upsets-yet-in-this-top-16
i kad sam procitao sve ono sto covek govori o Ciboni, pokolebao sam se malo. Nisam vise siguran da navijam za pravu ekipu...

Obican navijac

pre 14 godina

Duletu i igracima sve najbolje veceras.Da vam odbrana bude Kineski zid,da vam napad bude teska konjica koja nosi sve pred sobom,da sut bude precizan kao da je navodjen i da veceras trojkom u zadnjoj sekundi razbijete Barselonu.Od srca vam to zeli,obican navijac Crvene Zvezde!

boki

pre 14 godina

Realno bice jako tesko.Ali sada stvarno dolazi najtezi protivnik.Sanse uvek postoje ali bez Marica stvarno tesko.Mnogo faktora ce uticati na utakmicu.Kao svaki Partizanovac prizeljkujem pobedu ali jako tesko.

Bojanc

pre 14 godina

pobedili smo u prethodnih nekoliko sezona svaku iole jacu ekipu u evropi, pa je logicno da ce nam Barcelona biti sledeci zadatak...
Sve sto je ove godine vec ucinjeno je prevazislo ocekivanja sa pocetka sezone, ali kao i do sada, kada se vidi da ekipa igra sve bolje i bolje-apetiti rastu. Ljubav prema klubu koja je ista i kod navijaca i kod igraca me tera da verujem u pobedu i da se ne plasim da kazem da je ocekujem...
Hrabro, mirno i sa odbranom koja se granici sa fanatizmom-to je kljuc pobede, uz naravno-halu punu najboljih navijaca na svetu...
Pokazimo Navaru, Rubiu i Morisu da nisu svesni sta ih ocekuje u Bg....ostatak ekipe vec zna, jer je igrao sa drugim klubovima ovde....

moietencoremoi

pre 14 godina

Vazno je da se ne uplase igraci kao sto je bio slucaj malo s igracima Marusija...i naravno vazno je da se mi ne uplasimo, mislim na publiku! ta zajednicka enegija nam daje pravo da verujemo u pobedu i ako stvarno verujemo POBEDICEMO !!!

juzna tribina PFC Chonoplja

pre 14 godina

ne brinite vi musavi o NAMA,kad budete igrali u EL,onda cete imati pravo glasa a dotad tisina i uzivajte u u trupu,dok ne dodje otreznenje.

bobota

pre 14 godina

Zasto svi pricaju o nekoj realnosti?U zivotu pa tako i u sportu realnost nije stabilna kategorija.Da nije tako,svi bi dobijali na kladionicama,a utakmice se nebi trebale ni igrati.A koliko je ta Barsa jaka-videcemo sutra , jer znamo (ili mozda ne)koliko smo mi jaki.

tmac

pre 14 godina

Ovaj covek je zivi primer majstora za motivaciju ekipe. Nijedom do sad nije izasao u javnost sa nekim pogresnim stavom vec sve u cilju da sto bolje mentalno spremi igrace za utakmicu. Do sada je to pokazalo veoma uspesne rezultate. Ne sumnjam ni da ce sutra vece, samo jos malo srece tj njihove nesrece da nas posluzi i imamo sanse!

Munze Konza

pre 14 godina

Čuda se uvek događaju. Posle ove utakmice, i naše pobede, nikome više ništa neće biti čudno. Ajd s pomoću Božijom, momci, pa šta bude. A ja verujem u čuda. Pariz je divan grad, naročito u maju.... Preko Milana, 1850 kilometara, preko Minhena 1880.... Dva dana puta, spavanje ili u Nirnbergu ili u Veroni. Ajd Bože pomozi!

Major Vujosevic

pre 14 godina

Grobari, tačno u 20.45 časova neprijatelja treba razbiti vašim silnim jurišem,
razneti vašim trojkama i zakucavanjima. Obraz Beograda, naše prestonice, mora da bude svetao. Grobari! Junaci! Evroliga izbrisala je naš tim iz brojnog stanja. Naš tim ce biti žrtvovan za čast Beograda i Srbije. Vi nemate dakle, da se brinete za živote vaše, oni više ne postoje. Zato napred, u slavu! Za kralja i Otadžbinu! Živeo Partizan, živeo Beograd! AJDEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEE

zarko

pre 14 godina

i da izgubite 50 razlike zvizduk sa tribina cuti necete. samo OPUSTENO. cika sa naocarima sedi na klupi i nnemate cega da se plasite. SRECNO. Dule milion puta hvala sto si jos u Srbiji, takav primer ne postoji kao sto si Ti ili Vi.

Фердинанд

pre 14 godina

http://www.dodaj.rs/f/1C/8C/4YC1swtm/maric.jpg

Напрегните се и прочитајте текст у црвеном правоугаонику. 8)

sasa

pre 14 godina

Samo jedan tim samo jedan grad samo Beograd samo PARTIZAN.
Mislim da zvezdini navijaci hoce da svisnu od muke , i uopste ih nerazumem sta oni komentarisu.Pa zar neshvataju da je Parizan iz Srbije.

Мотиватионал спеецх

pre 14 godina

Јунаци!
Видите ли Барселону према нама? Они важе као најбоља екипа у Европи.
А да шта ће се тек о вама каѕати, када их победите?

Buca Krtalić

pre 14 godina

...pada,pada,pada,pada šta to pada?! Pada Barsa! Tu (Pionir) su mnoge pale časti pa ćeš i ti Barso pasti!!! pada,pada,pada,pada..... :-)

Sima

pre 14 godina

Delije iskulirajte malo nase vesti, koliki sete kompleksasi pokazali ste sinoc kada svoju pobedu nad onim kanarincima poredite sa utakmicom Partizan vs. Barselona! I da znate i ako Partizan veceras pobedi ili izgubi i sa 50 razlike Grobari ce uvek pevati za razliku od vas, narikace jedne!

shomi

pre 14 godina

'Neustrasivi' Riki Rubio se vise ne plasi Pionira, pa vecheras ce da se usere :-) Ajmo grobari kao nikad do sada ako je to moguce :-) Da dozive potpuni pakao ;-)

dulepan

pre 14 godina

E ovo se ceni i praznuje...Kada svaki Srbim,pa i zvezdas,navija za Partizan sutra i svoju zemlju...Sto da pobede Spanci,kada mogu Srbi...Srecno

marko cg

pre 14 godina

Samo hrabro momci, partizanovac sam i zelim da date maximum, a u to ne sumnjam, pa kakav god rezultat bio, vi ste za mene pobjednici!!!
Samo hrabro do pobjede i srecno momci!
A cestitam i komsinici na sinocnjem ubjedljivom trijumfu protiv Spanaca!!!!!

Koga bre briga da li je Barsa ili neko s Marsa?

pre 14 godina

Al' kako ja tebe volim, da ti samo to znaš...MA VOLIM TE PARTIZANE VIŠE I NEGO SEBE SAMOG...igraj večeras i pobedi..a i ako ne pobediš, opet ću te sutra voleti još više nego danas!

Al' znaš li ti Partizane koliko je nas takvih, istih tako "ludih" kao što sam ja?

MA BLAGO LI SE TEBI PARTIZANE JEDINI!

Nenad 1970

pre 14 godina

Ljudi moji,mozemo da ih pobedimo.Sto kaze Dule pa nisu oni vanzemaljci.Samo da ih ne resprektujemo previse i da se ne uplasimo.Lopta je u nasim rukama,oni dolaze kod nas.Pa i njima nije sve jedno,mislite da se oni ne plase?Mi nemamo sta da izgubimo oni imaju mnogo toga.SETITE SE DA SMO IH VEC JEDNOM SABILI U PIONIRU!!!Prema tome,samo srce na teren i sve od sebe.ZIVEO PARTIZAN

Darkman

pre 14 godina

Momci srecno veceras!!! Uz krcati Pionir i 8000 hiljada Grobara rezultat nece izostati!!! Ovi iz Barse nece znati gde se nalaze, pitam se samo da li ce na kraju naci vrata od svalcionice? :))) AJMO CRNO BELI!

mil

pre 14 godina

zakasnio sam sa komentarom koji bi sigurno bio na vrhu top liste preporučenih.

Danas uzmite pare na kladionici.
Danas je će se smanjiti sponjno trgovinski deficit pošto će se sve pare iz stranih kladionica sliti u naše džepove.
Ojadićemo i domaće vlasnike kladionica.
Napred Partizan. Napred Srbija.

boris

pre 14 godina

uh, ne mogu a da ne kazem nesto...bice dobro sta god da se desi, jel toliko srece u nekom sportu nisam jos doziveo. ne volim tu zonu i nadam se da je necu puno ni gledati...napred i samo napred.

Aleksandar Nis

pre 14 godina

Od rodjenja mi je srce crveno belo ali vam to isto srce zeli da RASTURITE katalonske zvezde!!Uz jak Partizan sledi jaka Zvezda..Veceras ce po ko zna koji put Evropa videti kakva se snaga u Srbiji radja!!!!

Niskee

pre 14 godina

Ljudi....idemo na pobedu!!!
Ukoliko niste primetili,nasa igra se zasniva vecinom na Slavka Vrsnesa...mislim da je decko pokazao napredak,stavio je u obruc Pekovica svojim blokadama...Ako je uspeo najboljeg sto nebi mogao i centre barselone! Mislim da je jedina prednost barselone u navaru i rubiu,ali Dule ce naci i za njih lek u to ne sumnjam...Zato pobeda je po meni realnost....
Rasic ce biti kljucni igrac pobede.....
Vesely,Kecman,Roberts,Mccaleb,Milosevic,Djekic
HRABRO DO POBEDE!!!!!!!!!!

juzna tribina PFC Chonoplja

pre 14 godina

ja sam rodjen da ZA NJEGA ZIVIM, DA GA BODRIM I DA MU SE DIVIM.
NAPRED PARTIZAN, SMRT fasizmu,
JA V O L I M PARTIZAN, PARTIZAN, PARTIZAN, PARTIZAN!

Indijanac Dzons

pre 14 godina

Zelim Partizanu i njegovim navijacima pobedu veceras ali iznad svega pravi spektakl(sjajnu podrsku i veliku borbu).Navijacu veceras za Partizan jer sam pre svega Srbina pa onda Delija.Napred Dule!

grobar 4ever

pre 14 godina

Partizan-Barsa 1
Sevilja-Getafe 1
Tuluz-Marsej X
Blackpul-WBA X
Antalya-Galatasaraj 2

Kvota 106.23 * 3€
što bi rekli u "Kenguru" pravi porodični tiket :)))

juzna tribina PFC Chonoplja

pre 14 godina

Evo 13=23,veceras tekma,a nije mi dobro vec 2,3 dana trema,zmarci.Mec protiv velikog protivnika,kazem opet jaki su kao beton,na nama je da uradimo sto je u nasoj moci da obradujemo svih 8000.navijaca sto ce biti prisutno na tribinama PIONIRA,niko nista NE SME da zameri ovim momcima,oni su i ovim ucinili VISE OD OCEKIVNOG.NAPRED PARTIZAN,NApred CRNO-BELI. TI SI JEDINI OD SVIH KLUBOVA NA SVETU CELOM,U MOM SRCU JEDINI KLUB SI KOJI POSTOJI JER JA VOLIM SAMO TEBE,MRZIM zvezdu,OFKU,RAD,OLIMPIJAJOS,JUVENTUS bas me briga za njih sve,jer ja zivim za TEBE PARTIZANE VOLIM TE...

Banjac

pre 14 godina

E,Barsi niste nikog prodali,i nema pštanja kao kod Grka.Prodate Pekovića,oni vas puste,Prodate Tepića,opet kompenzuju porazom,a velika kvota.Mislite o ovome.

vlada

pre 14 godina

jedini nacin da partizan slavi u ovom mecu je da pred utakmicu za trenera barselone bude postavljen zeljko obradovic...a svi mi znamo da se to nece desiti:)
(marko, 3. februar 2010 19:36)

JAVI SE MARKO!!!!! :)

nele

pre 14 godina

Da li je neko mozda pokusawao da udje na proslogodisnju sezonsku?
odgowarajte,u frci sam...
(nemanja, 3. februar 2010 11:12)

kupi kartu, ovo vredi.Sta mozes dobiti bolje za te pare?

mirkica_kokos

pre 14 godina

sedite malo iskulirajte :) salu na stranu, nadam se da ih nece barsa razvalit (ne zato sto je partizan uslovno receno slab, nego sto je barsa monstruozna)

ajme...

pre 14 godina

A za koga vi ljudi navijate??

Mislim logicno je da vam je Partizan drag u ovim lokalnim okvirima,ali mislim ovako od velikih europskih klubova??

Makabi??Real?Ili mozda Pao?Cibona??CSKA?

DDUUUUUUUUUULLEEEEEEEE

pre 14 godina

pa ni mi nismo svesni koliko smo jaki i koliko cemo da zgazimo Barcu...ipak je samo Dule svestan toga, sto znaci da su svesni svi :)

djomla

pre 14 godina

@heh

Sta, da nije i ova namestena,a? Jeste gani, sve se namesta da Partizan osvoji EL, kaaako da ne... Alo breee, pa sta gledas ti, vidis li odbranu covece??? Ajmo sampioni!

djordje petrovic

pre 14 godina

Puno srece Partizanu vecerasjer ce nam stvarno trebati...pokazite i potvrdite jos jednom onu narodnu,da je "Kosarka kolektivni sport,u kojem Pera Bozic dize pehare"...Pozzzz

svemirski brod "DULE 008"

pre 14 godina

ja kao i svi grobari verujem u pobedu veceras :)ivim momcima je samo nebo granica
(pazuzu, 3. februar 2010 17:47)

ma koje nebo, nebo je odavno ispod nas...ulazimo polako u drugu galaksiju xD

dexapfc

pre 14 godina

Očekuje se u Pioniru smrzavanje od makar -20.Barsa vam ne duguje ništa.2HENDIKEP,ma koliki bio.Živi bili,pa videli!
(Kamenko Katić, 3. februar 2010 19:58)
polupani loncici serpe i poklopcici

heh

pre 14 godina

Zeleo sam Partizanu pobedu najiskrenije i gledajuci mec vec posle prve cetvrtine jasno mi je da ce Partizan i dobiti...
Navaro masi la bombu, pravi korake, Rubio masi dva suta uzastopce a Ndong iz reketa masi skoro celu konstrukciju a sa druge strane Kecman dva puta uzastopce sutira trojku sam i niko mu ne prilazi. Ovo nije Barselona. Ne moram da gledam dalje Partizan pobedjuje...

Samo primecujem

pre 14 godina

"Mislim da nema objektivnog čoveka u Evropi koji ima dilemu koji tim je najbolji u Evropi i ko igra najbolju košarku. Bilo bi veliko iznenađenje da Barselona ne osvoji Evroligu..
Pa ova Barsa najjaca u vecini sportova a da ne pominjem fudbal...uuuu...

marko

pre 14 godina

jedini nacin da partizan slavi u ovom mecu je da pred utakmicu za trenera barselone bude postavljen zeljko obradovic...a svi mi znamo da se to nece desiti:)

ajme...

pre 14 godina

A za koga vi ljudi navijate??

Mislim logicno je da vam je Partizan drag u ovim lokalnim okvirima,ali mislim ovako od velikih europskih klubova??

Makabi??Real?Ili mozda Pao?Cibona??CSKA?

Фердинанд

pre 14 godina

http://www.dodaj.rs/f/1C/8C/4YC1swtm/maric.jpg

Напрегните се и прочитајте текст у црвеном правоугаонику. 8)

Banjac

pre 14 godina

E,Barsi niste nikog prodali,i nema pštanja kao kod Grka.Prodate Pekovića,oni vas puste,Prodate Tepića,opet kompenzuju porazom,a velika kvota.Mislite o ovome.

mirkica_kokos

pre 14 godina

sedite malo iskulirajte :) salu na stranu, nadam se da ih nece barsa razvalit (ne zato sto je partizan uslovno receno slab, nego sto je barsa monstruozna)

marko

pre 14 godina

jedini nacin da partizan slavi u ovom mecu je da pred utakmicu za trenera barselone bude postavljen zeljko obradovic...a svi mi znamo da se to nece desiti:)

jel nisam u pravu

pre 14 godina

Pogledajmo stvari ovako
Mi nemamo sta da izgubimo, a Braselona gubi sansu za top 8.
Smejete se...
Ajd sad
Ako BArselona kojim slucajem izgubi sutra (dodirnucemo ih) gubi i svaku sansu za top 8.
Da se ne lazemo, koliko god dobro igrali, Pao ce ih dobiti u dve utakmice.
A to znaci da ce sutra igrati itekako pod pritiskom.
Samo tu lezi nasa sansa
A pritisak sa tribina...
Potrebno je veoma malo da se utakmica prevali na nasu stranu... Dominacija u skoku i prostor za otvoren sut..
Ajd cao

juzna tribina PFC Chonoplja

pre 14 godina

ne brinite vi musavi o NAMA,kad budete igrali u EL,onda cete imati pravo glasa a dotad tisina i uzivajte u u trupu,dok ne dodje otreznenje.

ma idi...

pre 14 godina

Razgovaraju Federer,T.Vuds,Anri i Dule Vujosevic.
Federer kaze:Mene je Bog poslao da budem najbolji teniser sveta.
T,Vuds kaze:mene je Bog poslao da budem najbolji golfer sveta.
Anri kaze:Mene je Bog poslao da budem najbolji fudbaler sveta.
Dule ih pogleda i rece: "POSLAO SAM I MARICA DA BUDE NAJBOLJI KOSARKAS..."

dragan genije

pre 14 godina

"Oni su odlično vodjena ekipa, moj mladi kolega je jako TALENTOVANOG za trenera. Svi igrači su sjajno uklopljeni, igraju sa radošću. Svi, medjutim, imaju SLABOSTI. Nećemo se uplašiti ni ustuknuti. Nisu vanzemaljci, DODIRNUCEMO IH", rekao je Vujošević.

E ovako se govori izmedju redova, nahvalis ih, nahvalis, zamazes oci, a onda pospremis premazanu istinu:)

- talentovan trener - meni ni do kolena
- slabosti tima - video sam ih, naravno
- dodirnucemo ih - pobedicemo

Dule Dule, stari prevarantu:)

heh

pre 14 godina

Zeleo sam Partizanu pobedu najiskrenije i gledajuci mec vec posle prve cetvrtine jasno mi je da ce Partizan i dobiti...
Navaro masi la bombu, pravi korake, Rubio masi dva suta uzastopce a Ndong iz reketa masi skoro celu konstrukciju a sa druge strane Kecman dva puta uzastopce sutira trojku sam i niko mu ne prilazi. Ovo nije Barselona. Ne moram da gledam dalje Partizan pobedjuje...

Samo primecujem

pre 14 godina

"Mislim da nema objektivnog čoveka u Evropi koji ima dilemu koji tim je najbolji u Evropi i ko igra najbolju košarku. Bilo bi veliko iznenađenje da Barselona ne osvoji Evroligu..
Pa ova Barsa najjaca u vecini sportova a da ne pominjem fudbal...uuuu...

juzna tribina PFC Chonoplja

pre 14 godina

Evo 13=23,veceras tekma,a nije mi dobro vec 2,3 dana trema,zmarci.Mec protiv velikog protivnika,kazem opet jaki su kao beton,na nama je da uradimo sto je u nasoj moci da obradujemo svih 8000.navijaca sto ce biti prisutno na tribinama PIONIRA,niko nista NE SME da zameri ovim momcima,oni su i ovim ucinili VISE OD OCEKIVNOG.NAPRED PARTIZAN,NApred CRNO-BELI. TI SI JEDINI OD SVIH KLUBOVA NA SVETU CELOM,U MOM SRCU JEDINI KLUB SI KOJI POSTOJI JER JA VOLIM SAMO TEBE,MRZIM zvezdu,OFKU,RAD,OLIMPIJAJOS,JUVENTUS bas me briga za njih sve,jer ja zivim za TEBE PARTIZANE VOLIM TE...

Major Vujosevic

pre 14 godina

Grobari, tačno u 20.45 časova neprijatelja treba razbiti vašim silnim jurišem,
razneti vašim trojkama i zakucavanjima. Obraz Beograda, naše prestonice, mora da bude svetao. Grobari! Junaci! Evroliga izbrisala je naš tim iz brojnog stanja. Naš tim ce biti žrtvovan za čast Beograda i Srbije. Vi nemate dakle, da se brinete za živote vaše, oni više ne postoje. Zato napred, u slavu! Za kralja i Otadžbinu! Živeo Partizan, živeo Beograd! AJDEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEE

Marko

pre 14 godina

Da Maric nije povredjen imali bi neke sanse da pobedimo, ne samo da nam je bio najbolji igrac, nego Vranes ne moze sam odigrati svih 40 minuta, a sumnjam da se ovaj novi centar uklopio.
Ali zato nece biti opterecenja i ocekivanja pobede, pa se mozda i desi cudo.

Sima

pre 14 godina

Delije iskulirajte malo nase vesti, koliki sete kompleksasi pokazali ste sinoc kada svoju pobedu nad onim kanarincima poredite sa utakmicom Partizan vs. Barselona! I da znate i ako Partizan veceras pobedi ili izgubi i sa 50 razlike Grobari ce uvek pevati za razliku od vas, narikace jedne!

Moja kuća je "Pionir"

pre 14 godina

Samo da znate, ovi novinari su hteli da ispadnu pristojni pa su napisali da je mag rekao "dodirnućemo ih". Ne, on je rekao PIPNUĆEMO IH! Šeret jedan "namazani"...Tačno znam da ćemo ih PIPNUTI tako da ih baš zaboli! POBEDIĆEMO!

Dudulence

pre 14 godina

Treba da spustimo loptu na zemlju, razmisljamo 40 minuta u toku igre, i nije nemoguce dobiti ih.
Ali, ako pogledate stvari realno, nama sutrasnji mec uopste nije presudan!
Naime, ukoliko izgubimo od Barse 2 puta i Marusija jednom, a dobijemo Marusi i PAO u Pioniru, imacemo skor 3-3, PAO u tom slucaju moze da dobije Marusi 2 puta, Barsu kuci, i takodje ce imati 3-3 skor, ali losiji medjusobni duel sa nama!
Ona pobeda u Grckoj je mnogo bila bitna.
Najbitnija nam je dakle utakmica sa PAO-om u Bg, kao i sa Marusijem naravno koji nikako ne sme da se potceni.

TOMZG

pre 14 godina

Iz većine komentara vidljivo je da ste vi iz Srbije pravi poznavaoci košarkaške igre.To se vidi i u nastavku kontinuiteta osvajanja medalja od 1995.-2002.Svaka čast.U finalima SP 1998. i 2002.nije igrao "dream team", ali svejedno treba dobiti tako važne utakmice.Ali ono što hoću reći ti vaši uspjesi upravo su i izašli od uspjeha starijih i ranijih generacija.Kao što su i uspjesi s kraja 80-tih i početka 90-tih do finala sa "dream teamom" bili uspjesi generacije iza njih.Samo jedan podatak.Do 1991.(kada je zadnji put igrala SFRJ repka na EP u Italiji)bivša država je osvojila više zlata,srebra i od SSSR-a od. 1969. - 1991.Dražen je već bio formirana zvijezda kada je 1987. Čosić kao trener repke uveo golobrade Divca,Paspalja,Kukoča,Rađu,
Danilovića, a zamislite takvim igračinama biti vođa na terenu.Po meni ovako stoje stvari.U 60-tim god. najbolji je bio R.Korać,u 70-tima Čosić,u 80-tima DRAŽEN, u 90- tima Kukoč,a s kraja 90-tih na ovamo Bodiroga i Peđa.Svi spomenuti igrači bili su bolji od svih, osim onih i to samo nekih u NBA ligi.Vama svaka čast za prošlogodišnje srebro.To je kao naše srebro u rukometu.

Sam Neko

pre 14 godina

Samo napred, Dule i gardo, dobijamo Barsu, a Dule vec pocinje tipicno bez opterecenja i tako to. Dule, bre, provaljen si ti odavno, jeste da ne znamo tvoje trikove, ali nam je drago kad pred nama padaju najjaci... Dominiraj!

mickey

pre 14 godina

Navijam za zvezdu i moram da kazem da mi je drago zbog partizanovih uspeha u Evropi. Ako smo vec u klupskom fudbalu dno, kako zvezda tako i partizan i pobedjuju nas tamo neki Gruzijci, Kiprani, Slovaci, bar nek u kosarci imamo jedan veliki klub koji reprezentuje zemlju koja je ipak simbol kosarke u evropskim okvirima proteklih 30, 40 godina. Barsa jeste favorit, ali sa "ludim" Duletom sve je moguce, a bar drugo mesto u grupi, po meni sasvim izvodljiv cilj

juzna tribina PFC Chonoplja

pre 14 godina

ja sam rodjen da ZA NJEGA ZIVIM, DA GA BODRIM I DA MU SE DIVIM.
NAPRED PARTIZAN, SMRT fasizmu,
JA V O L I M PARTIZAN, PARTIZAN, PARTIZAN, PARTIZAN!

vlada

pre 14 godina

jedini nacin da partizan slavi u ovom mecu je da pred utakmicu za trenera barselone bude postavljen zeljko obradovic...a svi mi znamo da se to nece desiti:)
(marko, 3. februar 2010 19:36)

JAVI SE MARKO!!!!! :)

stefan

pre 14 godina

u paklu pionira su padale i vece ekipe od barselone...ostra i bezobrazna odbrana na malom rubiu resava utakmicu,od njega sve pocinje i zavrsava se...dule kaze da je dobra atmosfera u njihovoj ekipi,to nije tacno,navaro i ostatak nabedjenih zvezda ne mogu ocima da vide tinejdzera koji zaradjuje u prvoj sezoni u barseloni vise od njih,zbog toga se cesto desava da ga iskljuce iz igre,tada obicno akcije zavrsava navaro koji je najsebicniji igrac u evropi,on mora ispucati svojih 15-20 suteva na utakmici...ocekujem raspad njihovog sistema u pioniru i ispadanje iz trke za cetvrtfinale,za ostalo ce se pobrinuti zeljko obradovic koji ce ih pobediti i u atini i u blaugrani.

Grobokopach

pre 14 godina

@ferdinand
care,nemam nikakav problem sa Maricevim navijackim sklonostima ranije..cinjenica je da je tako nesto izjavio neko ko stvari posmatra iz daleka..kada se priblizio jarkoj svetlosti Partizanove velicine i nedostiznosti,shvatio je neke zivotne istine i svoje zablude...Naravno,sada je srecan jer igra u najvecem i najtrofejnijem KK i pred najludjum navijacima na svetu Grobarima.Niko nije toliko savrsen da mu nije dozvoljena bar jedna greska u zivotu,a akleks je svoju davno vec ispravio...cestitamo mu na tome

boki

pre 14 godina

Realno bice jako tesko.Ali sada stvarno dolazi najtezi protivnik.Sanse uvek postoje ali bez Marica stvarno tesko.Mnogo faktora ce uticati na utakmicu.Kao svaki Partizanovac prizeljkujem pobedu ali jako tesko.

Nestasna ljubicica

pre 14 godina

@Ovaj komentar pisem samo da bi vam ga pokazao kada Partizan bude zadnji ili predzadnji u grupi i ne plasira se u Top16.

Tada ce mnogi koji sada prosipaju neki aposlutno nerealni optimizam bez pokrica imati "naknadnu pamet" pa nam objasniti kako se eto nije moglo prodati 3 reprezentativca i Lazme i igrati Evroliga.

E pa ja vam sada kazem:
Ovo je neozbiljno ! Iz kluba odu trojica reprezentativaca i Lazme a dovode se Sinovec i kompanije. Oni ce igrati Euroligu ? Ma odlicno. Znam, znam... ideja je da oni treniraju pod nazorom Duleta Vujosevica, igraju jake utakmice u Euroligi i tako ce za par sezona postati dobri igraci. I sta onda ? Kad budu postali dobri igraci, otici ce brze bolje u neki bogati klub gde mogu da unovce svoj kvalitet. I sta onda ? Gde je Partizan u celoj toj prici ? Ma znam, Partizan je tu da proizvodi vrhunske igrace za druge klubove i prodaje ih za fenomenalnih 500000 Eura po "komadu". To je grandiozan poduhvat.

A da, a tek kad nam se vrati prekaljeni as Miloje... Partizan u njegovim najboljim danima nije mogao da prodje provi krug i nakantavali su nas po 30 razlike a sada ce kao da bude neko "pojacanje".

Ma samo veselo i optimisticno, udri brigu na veselje.
(Expert, 8. jul 2009 16:19)

Evo ovo je pisao "Expert" prosle godine. Dragi moj posto nam ga nisi pokazao do sada, ja kao revnosna sakupljacica raznoraznih expertskih bisera, pruzam ga na uvid svim neekspertima koji ce veceras (kao i uvek) bodriti nase momke u takmicenju, gde se po tebi, nismo ni plasirali.

Veliki Fjodor Dostojevski je napisao: "Kada idiot shvati da je idiot onda vise nije idiot".

shomi

pre 14 godina

'Neustrasivi' Riki Rubio se vise ne plasi Pionira, pa vecheras ce da se usere :-) Ajmo grobari kao nikad do sada ako je to moguce :-) Da dozive potpuni pakao ;-)

mil

pre 14 godina

zakasnio sam sa komentarom koji bi sigurno bio na vrhu top liste preporučenih.

Danas uzmite pare na kladionici.
Danas je će se smanjiti sponjno trgovinski deficit pošto će se sve pare iz stranih kladionica sliti u naše džepove.
Ojadićemo i domaće vlasnike kladionica.
Napred Partizan. Napred Srbija.

dexapfc

pre 14 godina

Očekuje se u Pioniru smrzavanje od makar -20.Barsa vam ne duguje ništa.2HENDIKEP,ma koliki bio.Živi bili,pa videli!
(Kamenko Katić, 3. februar 2010 19:58)
polupani loncici serpe i poklopcici

juzna tribina PFC Chonoplja

pre 14 godina

LJudi moji Barsa je sampion Spanije koja je prvak Evrope,tako da bi svakakva pobeda bila zlata vredna,mada Barsa je jaka kao beton,a nama ostaje da odigramo MUSKI pred krcatim tribinama.SVE U SVEMU BICE JEZIVO,Evropa ce ponovo biti svedok istinskog spektakla. ...SAMO TEBI VERNI,SAMO TEBI ODANI...

sasa

pre 14 godina

Samo jedan tim samo jedan grad samo Beograd samo PARTIZAN.
Mislim da zvezdini navijaci hoce da svisnu od muke , i uopste ih nerazumem sta oni komentarisu.Pa zar neshvataju da je Parizan iz Srbije.

mare

pre 14 godina

@ajme
Naleteo sam negde na ovaj link: http://www.euroleague.net/features/blog/2009-2010/flavio-tranquillo/i/66243/4278/no-upsets-yet-in-this-top-16
i kad sam procitao sve ono sto covek govori o Ciboni, pokolebao sam se malo. Nisam vise siguran da navijam za pravu ekipu...

vule

pre 14 godina

@ •A za koga vi ljudi navijate??

Mislim logicno je da vam je Partizan drag u ovim lokalnim okvirima,ali mislim ovako od velikih europskih klubova??

Makabi??Real?Ili mozda Pao?Cibona??CSKA?
(ajme..., 2. februar 2010 15:01)

Pa da, za Partizan... u svemirskim okvirima!!!

Comi

pre 14 godina

Da li je neko primetio da u 50% slucajeva na Euroleague sajtu na naslovnoj strani ili kad je neki MVP u pitanju stoji slika na kojoj su igraci partizana. Isto tako i u nedeljnim pregledima i na spicama. Il zakucavamo ili nas zakucavaju,ali uvek nas ima :D

Postavih ovo slucajno na vest sa Hirosimom..

Koga bre briga da li je Barsa ili neko s Marsa?

pre 14 godina

Al' kako ja tebe volim, da ti samo to znaš...MA VOLIM TE PARTIZANE VIŠE I NEGO SEBE SAMOG...igraj večeras i pobedi..a i ako ne pobediš, opet ću te sutra voleti još više nego danas!

Al' znaš li ti Partizane koliko je nas takvih, istih tako "ludih" kao što sam ja?

MA BLAGO LI SE TEBI PARTIZANE JEDINI!

Brat Grobar

pre 14 godina

@ajme
hahahahahahahah,care,a ti ocigledno navijas za najveceg- Partizan,i u lokalnim i u globalnim i u kosmickim okvirima.jel tako?Priznaj!Samo reci,nemoj da se stidis.Ja te potpuno shvatam.Ko bi normalan pored jednog Partizana navijao za timove koje himki,Sijena,Asvel,fenerbahce,zalgiris dobijaju lagano,a ponekad bogami i prelagano,sa recimo 50 razlike i to u gostima.Uzivaj zajedno sa nama u nasem i tvom Partizanu!Ziveo!

мики ЦАР

pre 14 godina

Коначно да и Барса изгуби, предпрошле сезоне је изгубила а и ово ће памтити доживотно. Сваки кад чују за Партизан и Пионир пролазиће их језа.

alekssandar

pre 14 godina

Igraci su nas castili pobedom u Atini, hajde da mi njih castimo navijanjem koje ce se pamtiti...bez obzira na rezultat! Hajde da bude najbolje navijanje ikada!!! Hajde da pomerimo granice i postavimo nove standarde navijanja! Vidimo se sutra u Pioniru!

Dule te tuzi Dule ti sudi...

pre 14 godina

sto su mi nekako poznate ove reci Duleta..zadnji put je nesto slicno rekao protiv Panathinaikosa xD

KAKAV CE SAMO SAMAR DA DOBIJU SPANCI KAD ZAURLA PIONIR !!!

Mitar

pre 14 godina

Veliki klub,
velika porodica,
veliki navijaci.
Svaka cast za CRNO BELU FAMILIJU, pogledajte link http://www.kkpartizan.rs/sr/vest.php?id=445

Niskee

pre 14 godina

Ljudi....idemo na pobedu!!!
Ukoliko niste primetili,nasa igra se zasniva vecinom na Slavka Vrsnesa...mislim da je decko pokazao napredak,stavio je u obruc Pekovica svojim blokadama...Ako je uspeo najboljeg sto nebi mogao i centre barselone! Mislim da je jedina prednost barselone u navaru i rubiu,ali Dule ce naci i za njih lek u to ne sumnjam...Zato pobeda je po meni realnost....
Rasic ce biti kljucni igrac pobede.....
Vesely,Kecman,Roberts,Mccaleb,Milosevic,Djekic
HRABRO DO POBEDE!!!!!!!!!!

dulepan

pre 14 godina

E ovo se ceni i praznuje...Kada svaki Srbim,pa i zvezdas,navija za Partizan sutra i svoju zemlju...Sto da pobede Spanci,kada mogu Srbi...Srecno

Мотиватионал спеецх

pre 14 godina

Јунаци!
Видите ли Барселону према нама? Они важе као најбоља екипа у Европи.
А да шта ће се тек о вама каѕати, када их победите?

Nenad 1970

pre 14 godina

Ljudi moji,mozemo da ih pobedimo.Sto kaze Dule pa nisu oni vanzemaljci.Samo da ih ne resprektujemo previse i da se ne uplasimo.Lopta je u nasim rukama,oni dolaze kod nas.Pa i njima nije sve jedno,mislite da se oni ne plase?Mi nemamo sta da izgubimo oni imaju mnogo toga.SETITE SE DA SMO IH VEC JEDNOM SABILI U PIONIRU!!!Prema tome,samo srce na teren i sve od sebe.ZIVEO PARTIZAN

Buca Krtalić

pre 14 godina

...pada,pada,pada,pada šta to pada?! Pada Barsa! Tu (Pionir) su mnoge pale časti pa ćeš i ti Barso pasti!!! pada,pada,pada,pada..... :-)

Novica_Velickovic

pre 14 godina

Svetinja KK Partizana iz Madrida porucio svojim drugovima:NE PLASITE SE BARSE!SAMO HRABRO!Sad sam gledao nesto na sajtu Evrolige-znate li ko nam sudi??? Luidji LaMonica!

Bojanc

pre 14 godina

pobedili smo u prethodnih nekoliko sezona svaku iole jacu ekipu u evropi, pa je logicno da ce nam Barcelona biti sledeci zadatak...
Sve sto je ove godine vec ucinjeno je prevazislo ocekivanja sa pocetka sezone, ali kao i do sada, kada se vidi da ekipa igra sve bolje i bolje-apetiti rastu. Ljubav prema klubu koja je ista i kod navijaca i kod igraca me tera da verujem u pobedu i da se ne plasim da kazem da je ocekujem...
Hrabro, mirno i sa odbranom koja se granici sa fanatizmom-to je kljuc pobede, uz naravno-halu punu najboljih navijaca na svetu...
Pokazimo Navaru, Rubiu i Morisu da nisu svesni sta ih ocekuje u Bg....ostatak ekipe vec zna, jer je igrao sa drugim klubovima ovde....

Balansero

pre 14 godina

Citam na sajtu EL poredjenje dva tima pred sutrasnju utakmicu. I stvarno da se najezis koliko je Barsa prejaka na svakoj poziciji.

Jedino sto nisu pomenuli mozda i najvazniju poziciju, trenera.
"Ceta magaraca predvodjena lavom je jaca od cete lavova predvodjene magarcem".

Svakoj seriji jednom dodje kraj. Mozda je sutra vreme za kraj Barsine serije u EL.

draugenthaler

pre 14 godina

Nabavili karte, stizemo iz RS-a, hvala svima koji su nam pomogli, a posebno 'Malom princu' iz Foce gdje ce nam ljubazno osoblje na celu sa gazdom spremiti prekrasne sendvice za put, ostalu logistiku kupujemo usput, pozdrav crno-beloj braci

zarko

pre 14 godina

i da izgubite 50 razlike zvizduk sa tribina cuti necete. samo OPUSTENO. cika sa naocarima sedi na klupi i nnemate cega da se plasite. SRECNO. Dule milion puta hvala sto si jos u Srbiji, takav primer ne postoji kao sto si Ti ili Vi.

Obican navijac

pre 14 godina

Duletu i igracima sve najbolje veceras.Da vam odbrana bude Kineski zid,da vam napad bude teska konjica koja nosi sve pred sobom,da sut bude precizan kao da je navodjen i da veceras trojkom u zadnjoj sekundi razbijete Barselonu.Od srca vam to zeli,obican navijac Crvene Zvezde!

Aleksandar Nis

pre 14 godina

Od rodjenja mi je srce crveno belo ali vam to isto srce zeli da RASTURITE katalonske zvezde!!Uz jak Partizan sledi jaka Zvezda..Veceras ce po ko zna koji put Evropa videti kakva se snaga u Srbiji radja!!!!

Indijanac Dzons

pre 14 godina

Zelim Partizanu i njegovim navijacima pobedu veceras ali iznad svega pravi spektakl(sjajnu podrsku i veliku borbu).Navijacu veceras za Partizan jer sam pre svega Srbina pa onda Delija.Napred Dule!

tmac

pre 14 godina

Ovaj covek je zivi primer majstora za motivaciju ekipe. Nijedom do sad nije izasao u javnost sa nekim pogresnim stavom vec sve u cilju da sto bolje mentalno spremi igrace za utakmicu. Do sada je to pokazalo veoma uspesne rezultate. Ne sumnjam ni da ce sutra vece, samo jos malo srece tj njihove nesrece da nas posluzi i imamo sanse!

brufen

pre 14 godina

Prevod ovakve Duletove izjave bi bio:"Oni su trenutno neporazeni tim u Evropi,ali nisu do sada gostovali u Pioniru.Svako ima svoje slabosti,a ja znam njihove.Najvaznije je da igramo bez opterecenja i pobjeda od 6 razlike je tu.Garantujem dobru atmosferu,lijepu kosarku i naravno iznenadjenje("Mozete misliti koliko bi bilo da Barselona ne pobijedi sjutra").E Dule,Dule:)))

kako starim sve te vise volim

pre 14 godina

Pa mora i ta Barselona jednom da pukne u gostima,ja sam igrao keca u cemu je problem??? :)
(Lazar, 2. februar 2010 15:01)

a ja cu pored Partizana da igram i na "ISTWIC" ;D
srecno momcima, pada Barsa ako bog da prvi put...

Lazarus

pre 14 godina

@Фердинанд, 2. februar 2010 15:02
Alo Rio, i ti nas kao sada nešto ložiš, kao Alex sada navija za vas/njih!!??
Prijatelju, on GINE za Partizan i to je jedino što je važno!
Vrati se ti slušalicama i DJ zanatu...

KK INSTITUCIJA

pre 14 godina

Momci, samo hrabro i budite spremni i orni za "tuču" jer nam je to jedina šansa da dobijemo. Nije realno da dobijemo, ali kako ono reče veliki mag košarke Dule Vujošević...REALNOST NIJE NEŠTO NA ŠTA SE MI OBAZIREMO!
Napred Partizane naš jedini, uz huk prepunog "Pionira", uz pesmu iz 8.000 grla i podršku iz 8.000 srca! Goreće "Pionir" sutra uveče!

MilosGrobarKg

pre 14 godina

nikako da prezalim sto necu biti u Pioniru,ali to ne znaci da necu biti uz Partizan svim srcem.Napred GROBARI....Dule Vujosevic bi sa Partizanom osvojio i NBA,samo nece.Partizan-Barcelona 78-73

Munze Konza

pre 14 godina

Čuda se uvek događaju. Posle ove utakmice, i naše pobede, nikome više ništa neće biti čudno. Ajd s pomoću Božijom, momci, pa šta bude. A ja verujem u čuda. Pariz je divan grad, naročito u maju.... Preko Milana, 1850 kilometara, preko Minhena 1880.... Dva dana puta, spavanje ili u Nirnbergu ili u Veroni. Ajd Bože pomozi!

grobar 4ever

pre 14 godina

Partizan-Barsa 1
Sevilja-Getafe 1
Tuluz-Marsej X
Blackpul-WBA X
Antalya-Galatasaraj 2

Kvota 106.23 * 3€
što bi rekli u "Kenguru" pravi porodični tiket :)))

nele

pre 14 godina

Da li je neko mozda pokusawao da udje na proslogodisnju sezonsku?
odgowarajte,u frci sam...
(nemanja, 3. februar 2010 11:12)

kupi kartu, ovo vredi.Sta mozes dobiti bolje za te pare?

Ne moze mi niko uzeti snove

pre 14 godina

Bice zanimljivo sledece kolo kada ce u direktnom dvoboju izmedju Barse i Pao-a biti odlucen drugoplasirani u grupi :D A ovo u pioniru se zna BAJKA SE NASTAVLJA

moietencoremoi

pre 14 godina

Vazno je da se ne uplase igraci kao sto je bio slucaj malo s igracima Marusija...i naravno vazno je da se mi ne uplasimo, mislim na publiku! ta zajednicka enegija nam daje pravo da verujemo u pobedu i ako stvarno verujemo POBEDICEMO !!!

bobota

pre 14 godina

Zasto svi pricaju o nekoj realnosti?U zivotu pa tako i u sportu realnost nije stabilna kategorija.Da nije tako,svi bi dobijali na kladionicama,a utakmice se nebi trebale ni igrati.A koliko je ta Barsa jaka-videcemo sutra , jer znamo (ili mozda ne)koliko smo mi jaki.

Darkman

pre 14 godina

Momci srecno veceras!!! Uz krcati Pionir i 8000 hiljada Grobara rezultat nece izostati!!! Ovi iz Barse nece znati gde se nalaze, pitam se samo da li ce na kraju naci vrata od svalcionice? :))) AJMO CRNO BELI!

DDUUUUUUUUUULLEEEEEEEE

pre 14 godina

pa ni mi nismo svesni koliko smo jaki i koliko cemo da zgazimo Barcu...ipak je samo Dule svestan toga, sto znaci da su svesni svi :)

svemirski brod "DULE 008"

pre 14 godina

ja kao i svi grobari verujem u pobedu veceras :)ivim momcima je samo nebo granica
(pazuzu, 3. februar 2010 17:47)

ma koje nebo, nebo je odavno ispod nas...ulazimo polako u drugu galaksiju xD

boris

pre 14 godina

uh, ne mogu a da ne kazem nesto...bice dobro sta god da se desi, jel toliko srece u nekom sportu nisam jos doziveo. ne volim tu zonu i nadam se da je necu puno ni gledati...napred i samo napred.

marko cg

pre 14 godina

Samo hrabro momci, partizanovac sam i zelim da date maximum, a u to ne sumnjam, pa kakav god rezultat bio, vi ste za mene pobjednici!!!
Samo hrabro do pobjede i srecno momci!
A cestitam i komsinici na sinocnjem ubjedljivom trijumfu protiv Spanaca!!!!!

djordje petrovic

pre 14 godina

Puno srece Partizanu vecerasjer ce nam stvarno trebati...pokazite i potvrdite jos jednom onu narodnu,da je "Kosarka kolektivni sport,u kojem Pera Bozic dize pehare"...Pozzzz

djomla

pre 14 godina

@heh

Sta, da nije i ova namestena,a? Jeste gani, sve se namesta da Partizan osvoji EL, kaaako da ne... Alo breee, pa sta gledas ti, vidis li odbranu covece??? Ajmo sampioni!