1. Slazem se da je Cvetkoviceva igra bila bez odbrane a odbrana je najvaznija za pobedjivanje. Gledajte Francusku koja ima najjacu odbranu kako igra, samo zbog nje su najbolji na svetu. Cvetkovic je jedino poboljsao igru brzog centra i nista vise, igru u napadu je bazirao na bekovima sto je bio obicaj i ranijih godina a taj trend se nastavlja i sada, dal zbog nedostatka dobrih krila ili cega vec. Nadam se da ce Sead makar poboljsati igru u odbrani jer ekipa koja prima po 30-35 i vise golova po mecu nije vredna osvajanja medalje.
  (Ivan, 15. januar 2010 13:05)

  # Link komentara

 2. Lapcevic je odlican igrac za svaki kolektiv.Ne treba zamerati Cvetkovicu sto ga nije pozivao u reprezentaciju jer Cvetkovicevo shvatanje rukometa je bilo igra bez odbrane.Da tako kvalitetna reprezentacija kao nasa, primi toliko veliki broj golova dok je vodio Cvetkovic,to jos nije zapamceno u svetskom rukometu.Dvojac Cvetkovic Ivic je bio promoter rukometa protiv rukometa.
  (banjica, 15. januar 2010 11:58)

  # Link komentara

 3. Cika Rale, sta vi mislite o svemu. Vazno je misljenje rukometnog proroka!Sano da nas ne ureknete. Dace bog da necete, samo nikad se ne zna vasa magija je jaka. NAPRED SRBIJA! IKIJA za trenera juniora. Pozdrav od DELIJA SA MIRIJEVA!
  (mandibu, 15. januar 2010 00:15)

  # Link komentara

 4. Samo da opet ne krenu price: uzecemo zlato, najjaci smo i te stvari. Momci sta god da napravite svi cemo biti ponosni na vas, jer znamo da nas necete obrukati


  NAPRED SRBIJA
  (boris zaric, 14. januar 2010 18:44)

  # Link komentara

 5. @zazo,

  Vidi se da rukomet ne pratis ni malo, samo ponesto cujes.. Nikolic je pivot, Lapcevic se vodi kao desni bek, a u reprenzetaciju je pozvan da bi igrao u defanzivi.. Lapac je u Veszpremu stub odbrane, pa ce to i kod nas biti. I nema razloga da te covek nervira, zasluzio je da bude na spisku, dok Nikolic nije, ta prica je odavno zavrsena. Sad ostaje da bodrimo momke, subota pola 9, hala Sumice- Srbija-Egipat. vidimo se!
  (arbeola, 14. januar 2010 15:36)

  # Link komentara

 6. Sto mene ovaj Lapcevic nervira, gde on udje u tim, a ne Nikolic
  (Zaza, 14. januar 2010 14:40)

  # Link komentara