Nedelja, 10.01.2010.

19:23

Novi poraz Srbije od Francuza

Rukometna reprezentacija Srbije poražena je u Tulonu od Francuske rezultatom 27:24 (16:10) u pripremnoj utakmici za Evropsko prvenstvo u Austriji.

Izvor: B92

Novi poraz Srbije od Francuza IMAGE SOURCE
IMAGE DESCRIPTION

30 Komentari

Sortiraj po:

Tara

pre 14 godina

Moramo biti strpljivi,,ovo su samo pripremni mecevi,svako ce ja mislim imati svoju sansu,ne znam zasto imamo tu neku losu naviku da stalno kritikujemo druge,,,a ne prihvatamo kritike,budimo malo vise elasticni i ne dizimo buku bez veze,,ionako treba da se vratimo iz mrtvih u rukometu znaci svaki rezultat bolji od predhodnog je bonus a daj boze da budemo prvi,,,sportski pozdrav!!!

mile

pre 14 godina

limeni dete ,oces da ti dam link gde Hasan govori o Sesumu i gde kaze da ce on biti nas prvi srednji bek?!
Jesi li gledao poslednju akciju nase reprezentacije u Madjarskoj gde je Sesum bio nas najbolji igrac,a gde je do povrede Vujina igrao srednjeg beka?!
No nema veze.Ti kad kazes da je on levi bek,onda tako neka bude hehe
Pozdrav!!!

Sumadinac

pre 14 godina

Zna Hasanefendic svoj posao.Treba imati poverenje u one koje on odabere.Andjelkovic se pokazao kao najbolje resenje na srednjem beku.Za Nenadica se i ne zna na kojoj poziciji najbolje igra.I Djukic u Segedinu luta sa njim,stalno mu menjajuci ulogu ali ni u jednoj ne zadovoljava.To najbolje pokazuju igre u Ligi Sampiona gde uopste ni on ni njegov klub nemaju uspeha.Kod njega treba promeniti sto-sta da bi igrao kako on misli da vec igra ili kako misle njegove pristalice.

oo

pre 14 godina

ovde dosta ljudi lupeta mora te skontat da su ovo pripremne utakmice. tek na evropskom prvenstvu se vidi ko koliko vredi ovo ostalo su suplje price jel niko neigra punom snagom zato ovo sve sta kazete nepije vodu.

Limeni90

pre 14 godina

Pazi ovo kazes da je taj nenadic doneo titulu zvezdi,ako pratis rukomet bar nesto malo onda znas ko je doneo titulu pick szegedu nakon 15 godina vladavine veszprema,kao drugo sesum je levi bek,a ne srednji i on je suter..nikako nemoze igrati na poziciji organizatora igre..i kazes jos da v.stojanovic bolji od andjelkovica,pa covece jesi ti normalan taj stojanovic vladica nema veze...i sta si bre napao na andjelkovica..to nam je trenutno najjaci igrac na toj poziciji-kakav je takav je boljeg nemamo...

fudbaler

pre 14 godina

napred Srbija. ovo ep je i tako stanica na putu ka iducima gde cemo biti jos bolji i blizi velikima. vazno je samo da igraju posteno i primerno pa sta bude. sve u 12 na ep u rukometu je uspeh. p.s. svi znaju kad nesto rukometas komentarise koliko je pristrasan i lican. poznaje rukomet al realnosti nimalo samo porodicni cilj. Srbija je vaznija

rukometas_

pre 14 godina

@dragane
Sve sto si rekao je tacno.Rukomet je kolektivan sport,a Nenadic je taj tip igraca koji je zvezdi doneo titulu.No nije rec o tome vec ovde Hasan jedno prica,a drugo radi.Pa jel on govorio da hoce Nenadica da vrati u zivot?
Izjavio je da ce Sesum biti prvi srednji bek,a sad vidimo da je to Danijel Andjelkovic koji je dosta slabiji od njega,ali i od Nenadica.Ne razumem takav potez i nema opravdanja za tako nesto.Ako njemu treba vremena da proceni ko je tu bolji,a ko slabiji,onda je nula od trenera.
Apsolutno je bezvezna ta neka polusmena generacije koju on trenutno sprovodi.Ako se vec ide na smenu onda se to radi do kraja,jer mi imamo odlicne mladje igrace.Odrekao se Bojinovica i Nikolica i sta smo dobili? Novog starkelju od 32 godine koji nam kreira igru i koji ne moze nista da pogodi jer nema ni visinu ni snagu,a pri tome nema ni sut.Kad protivnik zaigra flastera na Ilicu,pitam Hasana ko po njegovim zamislima tada treba da postigne pogodak?!!!

++++

pre 14 godina

Sedmica ili startna postava ex-yu po izboru balkan-handball!

Golman: Dejan Perić (Srbija - MKB Vesprem)
Levo krilo: Ivan Nikčević (Srbija - Rejno de Navara)
Levi bek: Momir Ilić (Srbija - THW Kiel)
Srednji bek: Ivano Balić (Hrvatska - C.O Zagreb)
Desni bek: Kiril Lazarov (Makedonija - C.O Zagreb)
Desno krilo: Vid Kavtičnik (Slovenija - Monpelje)
Pivotmen: Igor Vori (Hrvatska - HSV Hamburg)


zamene:
ENID TAHIROVIĆ
VUKAŠIN STOJANOVIĆ
PETAR METLIČIĆ
BLAŽENKO LACKOVIĆ
IVAN ČUPIĆ
MUHAMED TOROMANOVIĆ
DOMAGOJ DUVNJAK

Roko Sifredi

pre 14 godina

da li neko zna na kom kanalu mogu pogledati drugu utakmicu protiv francuza?hvala....
(milica, 11. januar 2010 14:19)


Prenos je sutra na satelitskom francuskom kanalu Sport+ u 20h. Nema ga u ponudi kablovskih operatera. Nalazi se na satelitu Astra, na 19,2E.

Verovatno ce biti i na netu.

Davor

pre 14 godina

Da su Francuzi igrali s isto zara kao i na pocetku, bili bi negdje 15 razlike.

Budimo realni. Jedini koji njima mogu parirati je Hrvatska, i to je to

ravaneli001

pre 14 godina

ma dajte molim vas kakvi su to komentari i usporedbe sa Francuzima ili Hrvatima,kao dobrismo najači smo iza Francuza Hrvati nemogu nikog pobijedit i takve gluposti,objektivno i bez ljutnje Srbija ima dobru ekipu ali niste ni u top 5 evropskih ekipa na svijetskoj razini od 8 do 12 mjesta to je vaša realnost,no uvjek možete nekog iznenaditi iz samog vrha ali jedna lasta ne čini prolječezato se spustite na zemlj i čekajte red.

Nemanja poslan po burek

pre 14 godina

Odigrali smo egal utakmicu, iako rezultat na poluvremenu to ne govori...Promashili smo dosta zicera...Vazno je da smo tu negde sa ubedljivo najjachom selekcijom na svetu...Imamo velike shanse za medalju...Mnogo vece nego bilo koja druga balkanska zemlja...
(ForeverSRB, 10. januar 2010 19:44)

šta reći na ovo a da se čovjek dobro ne nasmije. Svaka ti čast care baš si me do suza zasmijao ha ha!!!

dragan

pre 14 godina

@ rukometas
Pripremne utakmice i sluze da se probaju svi pozvani igraci, kako bi kada dodje EP imali resenje za sve. Nijedna ekipa nije ista pa prema tome ni taktika ne moze biti uvek ista.
Po tvojoj burnoj reakciji rekao bih da si veoma blizak sa Nenadicem, ali ipak bi trebao malo objektivnije da sagledas stvari.
Da se razumemo, treba da igra najbolji, onaj koji najvise moze da pomogne ekipi, jer rukomet ipak nije individualni sport.

luka

pre 14 godina

l,a Hrvati ne mogu da pobede ni Austriju.
(MUFC SABAC, 10. januar 2010 20:07)

ne kuzim koji vrag moras izmisljat,, pobedili smo i austriju i poljsku (koja je deset puta jaca od vas)

vi ste godinama iza nas i po igri i po rezultatima i po medaljama

rukometas_

pre 14 godina

Seade covece gde ti je Petar Nenadic? Zar si se odrekao Bojinovica da bi ti Petar sedeo na klupi ili tribinama? Izjavio si da zelis da ga vratis u zivot,pa kako? Jel time sto nece igrati uopste?!
Danijel Andjelkovic nam kreira igru i ako bude tako i dalje nema nista od medalje u Austriji.Slab,bezopasan po gol,ne znam cime zasluzuje poverenje.Vuckovic slicna prica.
Od covek koji je izjavio da su Ilic,Sesum i Vujin najbolji trio na svetu se ipak ocekuje bolja procena kvaliteta pojedinih igraca.
Ako vec ne zelis Nenadica da stavis na srednjeg onda ubaci bar Sesuma.Nemoj mi tu isprobavati Vuckovica ili jos gore Andjelkovica kad su oni losiji i od Mitrovica i Vladice Stojanovica koje nisi pozvao.Onda po toj logici ovima vise tu nije mesto.Konacan rezultat ne oslikava pravo stanje jer su nas oni unistili od prvog do zadnjeg minuta.Igrali su bas koliko im treba!!!

SambaDJ

pre 14 godina

Pa najači smo u Evropi posle Francuza realno. Npr. Hrvati gube u gostima kod njih i po 10 razlike. Očito je da smo im mi najbliži po kvalitetu.

OPTIMISTA

pre 14 godina

Dobro je,dobro je nije ovo uopste lose protiv Francuza koji su svetski i olimpijski sampioni...Mozemo mi i mnogo bolje nemoj mo samo da dizemo euforiju i da se nebi istopili...

X

pre 14 godina

Videlo se danas da nam treba jedan srednji bek koji "zna gde go stoji"! Nenadic izgleda nazalost nije to(cim neigra), a Andjelkovic nije dovoljno eksplozivan. Mitrovic bi bio odlicno resenje za ovu poziciju ali selektor valjda zna najbolje?
Bice zeznuto protiv Islanda posto drugi put za redom dobili Nemce u posljednjih nekoliko dana!! U svakom slucaju samo napred orlovi!!!

Roko Sifredi

pre 14 godina

Rezultat je po meni ok.
Ono sto nije dobro: Ilić 3/10, Šešum 0/5. Procenat im je nedopustiv.
Jos nesto lose je sto ocigledno nismo dali gol sa pozicije desnog krila,Tubić 0/2.

Samo napred, znanje,htenje i tek na kraju pozrtvovanost.

MUFC SABAC

pre 14 godina

Dobro je sto konacno igramo preko krila,posle nekoligo godina i ZIKICA MILOSAVLJEVICA I SUDJUMA.Tu smo bili najslabiji,a ovaj poraz nije veliki,kada izgubite od Svetskih prvaka.I da spomenem Danska je pobedila Sloveniju samo jedan gol,a Hrvati ne mogu da pobede ni Austriju.

ForeverSRB

pre 14 godina

Odigrali smo egal utakmicu, iako rezultat na poluvremenu to ne govori...Promashili smo dosta zicera...Vazno je da smo tu negde sa ubedljivo najjachom selekcijom na svetu...Imamo velike shanse za medalju...Mnogo vece nego bilo koja druga balkanska zemlja...

Milos

pre 14 godina

Nije sramota izgubiti od francuza, ali ako hocemo neki dobar rezultat na evropskom prvenstvu morace Momir Ilic vise da se angazuje. On mora da preuzme odgovornost u napadu, sto znaci da bude agresivniji i da sutira vise.
Takodje danas par puta nije ispratio francuske pivote u odbrani i na taj nacin su nam davali lagane golove sa linije. Steta sto se Vujin povredio jer on obozava da sutira i da preuzme odgovornost! Pravi golgeter i to nam u ovom trenutku najvise fali! Steta velika sto su nam se povredila cetira igraca pred same pripreme(Vujin, Prodanovic, V. Stojanovic) a sada i Aleksandar Stojanovic.
Napred orlovi !!!

arbeola

pre 14 godina

Gledao sam utakmicu, i sve mi se cini da Andjelkovic ne moze da se nosi sa snaznom odbranom Francuske, jesto on brz i spretan, ali nedostaje mu snaga,masa ili sta vec.. nekako nije "bezobrazan", previse igra mekano. Vuckovic bi mozda mogao umesto njega, ali ne znam zasto Sesum ne ide na srednjeg kad vec Nenadic sedi na klupi.. Sve u svemu, solidno izdanje nase reprezentacije, vidi se pomak u odnosu na Cvetkovicev sistem silovanja igre.. postoje akcije, krila daju golove, dobre kontre, jaca odbrana.. samo da se svi oporave i mislim da cemo daleko dogurati.. Hasan seckati dobro obavlja posao za sada, videcemo sta je spremio za prvenstvo, ovo je ipak samo pripremni period. Srecno!

arbeola

pre 14 godina

Gledao sam utakmicu, i sve mi se cini da Andjelkovic ne moze da se nosi sa snaznom odbranom Francuske, jesto on brz i spretan, ali nedostaje mu snaga,masa ili sta vec.. nekako nije "bezobrazan", previse igra mekano. Vuckovic bi mozda mogao umesto njega, ali ne znam zasto Sesum ne ide na srednjeg kad vec Nenadic sedi na klupi.. Sve u svemu, solidno izdanje nase reprezentacije, vidi se pomak u odnosu na Cvetkovicev sistem silovanja igre.. postoje akcije, krila daju golove, dobre kontre, jaca odbrana.. samo da se svi oporave i mislim da cemo daleko dogurati.. Hasan seckati dobro obavlja posao za sada, videcemo sta je spremio za prvenstvo, ovo je ipak samo pripremni period. Srecno!

Roko Sifredi

pre 14 godina

Rezultat je po meni ok.
Ono sto nije dobro: Ilić 3/10, Šešum 0/5. Procenat im je nedopustiv.
Jos nesto lose je sto ocigledno nismo dali gol sa pozicije desnog krila,Tubić 0/2.

Samo napred, znanje,htenje i tek na kraju pozrtvovanost.

X

pre 14 godina

Videlo se danas da nam treba jedan srednji bek koji "zna gde go stoji"! Nenadic izgleda nazalost nije to(cim neigra), a Andjelkovic nije dovoljno eksplozivan. Mitrovic bi bio odlicno resenje za ovu poziciju ali selektor valjda zna najbolje?
Bice zeznuto protiv Islanda posto drugi put za redom dobili Nemce u posljednjih nekoliko dana!! U svakom slucaju samo napred orlovi!!!

Milos

pre 14 godina

Nije sramota izgubiti od francuza, ali ako hocemo neki dobar rezultat na evropskom prvenstvu morace Momir Ilic vise da se angazuje. On mora da preuzme odgovornost u napadu, sto znaci da bude agresivniji i da sutira vise.
Takodje danas par puta nije ispratio francuske pivote u odbrani i na taj nacin su nam davali lagane golove sa linije. Steta sto se Vujin povredio jer on obozava da sutira i da preuzme odgovornost! Pravi golgeter i to nam u ovom trenutku najvise fali! Steta velika sto su nam se povredila cetira igraca pred same pripreme(Vujin, Prodanovic, V. Stojanovic) a sada i Aleksandar Stojanovic.
Napred orlovi !!!

luka

pre 14 godina

l,a Hrvati ne mogu da pobede ni Austriju.
(MUFC SABAC, 10. januar 2010 20:07)

ne kuzim koji vrag moras izmisljat,, pobedili smo i austriju i poljsku (koja je deset puta jaca od vas)

vi ste godinama iza nas i po igri i po rezultatima i po medaljama

MUFC SABAC

pre 14 godina

Dobro je sto konacno igramo preko krila,posle nekoligo godina i ZIKICA MILOSAVLJEVICA I SUDJUMA.Tu smo bili najslabiji,a ovaj poraz nije veliki,kada izgubite od Svetskih prvaka.I da spomenem Danska je pobedila Sloveniju samo jedan gol,a Hrvati ne mogu da pobede ni Austriju.

ForeverSRB

pre 14 godina

Odigrali smo egal utakmicu, iako rezultat na poluvremenu to ne govori...Promashili smo dosta zicera...Vazno je da smo tu negde sa ubedljivo najjachom selekcijom na svetu...Imamo velike shanse za medalju...Mnogo vece nego bilo koja druga balkanska zemlja...

OPTIMISTA

pre 14 godina

Dobro je,dobro je nije ovo uopste lose protiv Francuza koji su svetski i olimpijski sampioni...Mozemo mi i mnogo bolje nemoj mo samo da dizemo euforiju i da se nebi istopili...

SambaDJ

pre 14 godina

Pa najači smo u Evropi posle Francuza realno. Npr. Hrvati gube u gostima kod njih i po 10 razlike. Očito je da smo im mi najbliži po kvalitetu.

rukometas_

pre 14 godina

Seade covece gde ti je Petar Nenadic? Zar si se odrekao Bojinovica da bi ti Petar sedeo na klupi ili tribinama? Izjavio si da zelis da ga vratis u zivot,pa kako? Jel time sto nece igrati uopste?!
Danijel Andjelkovic nam kreira igru i ako bude tako i dalje nema nista od medalje u Austriji.Slab,bezopasan po gol,ne znam cime zasluzuje poverenje.Vuckovic slicna prica.
Od covek koji je izjavio da su Ilic,Sesum i Vujin najbolji trio na svetu se ipak ocekuje bolja procena kvaliteta pojedinih igraca.
Ako vec ne zelis Nenadica da stavis na srednjeg onda ubaci bar Sesuma.Nemoj mi tu isprobavati Vuckovica ili jos gore Andjelkovica kad su oni losiji i od Mitrovica i Vladice Stojanovica koje nisi pozvao.Onda po toj logici ovima vise tu nije mesto.Konacan rezultat ne oslikava pravo stanje jer su nas oni unistili od prvog do zadnjeg minuta.Igrali su bas koliko im treba!!!

Davor

pre 14 godina

Da su Francuzi igrali s isto zara kao i na pocetku, bili bi negdje 15 razlike.

Budimo realni. Jedini koji njima mogu parirati je Hrvatska, i to je to

ravaneli001

pre 14 godina

ma dajte molim vas kakvi su to komentari i usporedbe sa Francuzima ili Hrvatima,kao dobrismo najači smo iza Francuza Hrvati nemogu nikog pobijedit i takve gluposti,objektivno i bez ljutnje Srbija ima dobru ekipu ali niste ni u top 5 evropskih ekipa na svijetskoj razini od 8 do 12 mjesta to je vaša realnost,no uvjek možete nekog iznenaditi iz samog vrha ali jedna lasta ne čini prolječezato se spustite na zemlj i čekajte red.

Nemanja poslan po burek

pre 14 godina

Odigrali smo egal utakmicu, iako rezultat na poluvremenu to ne govori...Promashili smo dosta zicera...Vazno je da smo tu negde sa ubedljivo najjachom selekcijom na svetu...Imamo velike shanse za medalju...Mnogo vece nego bilo koja druga balkanska zemlja...
(ForeverSRB, 10. januar 2010 19:44)

šta reći na ovo a da se čovjek dobro ne nasmije. Svaka ti čast care baš si me do suza zasmijao ha ha!!!

++++

pre 14 godina

Sedmica ili startna postava ex-yu po izboru balkan-handball!

Golman: Dejan Perić (Srbija - MKB Vesprem)
Levo krilo: Ivan Nikčević (Srbija - Rejno de Navara)
Levi bek: Momir Ilić (Srbija - THW Kiel)
Srednji bek: Ivano Balić (Hrvatska - C.O Zagreb)
Desni bek: Kiril Lazarov (Makedonija - C.O Zagreb)
Desno krilo: Vid Kavtičnik (Slovenija - Monpelje)
Pivotmen: Igor Vori (Hrvatska - HSV Hamburg)


zamene:
ENID TAHIROVIĆ
VUKAŠIN STOJANOVIĆ
PETAR METLIČIĆ
BLAŽENKO LACKOVIĆ
IVAN ČUPIĆ
MUHAMED TOROMANOVIĆ
DOMAGOJ DUVNJAK

dragan

pre 14 godina

@ rukometas
Pripremne utakmice i sluze da se probaju svi pozvani igraci, kako bi kada dodje EP imali resenje za sve. Nijedna ekipa nije ista pa prema tome ni taktika ne moze biti uvek ista.
Po tvojoj burnoj reakciji rekao bih da si veoma blizak sa Nenadicem, ali ipak bi trebao malo objektivnije da sagledas stvari.
Da se razumemo, treba da igra najbolji, onaj koji najvise moze da pomogne ekipi, jer rukomet ipak nije individualni sport.

fudbaler

pre 14 godina

napred Srbija. ovo ep je i tako stanica na putu ka iducima gde cemo biti jos bolji i blizi velikima. vazno je samo da igraju posteno i primerno pa sta bude. sve u 12 na ep u rukometu je uspeh. p.s. svi znaju kad nesto rukometas komentarise koliko je pristrasan i lican. poznaje rukomet al realnosti nimalo samo porodicni cilj. Srbija je vaznija

Sumadinac

pre 14 godina

Zna Hasanefendic svoj posao.Treba imati poverenje u one koje on odabere.Andjelkovic se pokazao kao najbolje resenje na srednjem beku.Za Nenadica se i ne zna na kojoj poziciji najbolje igra.I Djukic u Segedinu luta sa njim,stalno mu menjajuci ulogu ali ni u jednoj ne zadovoljava.To najbolje pokazuju igre u Ligi Sampiona gde uopste ni on ni njegov klub nemaju uspeha.Kod njega treba promeniti sto-sta da bi igrao kako on misli da vec igra ili kako misle njegove pristalice.

rukometas_

pre 14 godina

@dragane
Sve sto si rekao je tacno.Rukomet je kolektivan sport,a Nenadic je taj tip igraca koji je zvezdi doneo titulu.No nije rec o tome vec ovde Hasan jedno prica,a drugo radi.Pa jel on govorio da hoce Nenadica da vrati u zivot?
Izjavio je da ce Sesum biti prvi srednji bek,a sad vidimo da je to Danijel Andjelkovic koji je dosta slabiji od njega,ali i od Nenadica.Ne razumem takav potez i nema opravdanja za tako nesto.Ako njemu treba vremena da proceni ko je tu bolji,a ko slabiji,onda je nula od trenera.
Apsolutno je bezvezna ta neka polusmena generacije koju on trenutno sprovodi.Ako se vec ide na smenu onda se to radi do kraja,jer mi imamo odlicne mladje igrace.Odrekao se Bojinovica i Nikolica i sta smo dobili? Novog starkelju od 32 godine koji nam kreira igru i koji ne moze nista da pogodi jer nema ni visinu ni snagu,a pri tome nema ni sut.Kad protivnik zaigra flastera na Ilicu,pitam Hasana ko po njegovim zamislima tada treba da postigne pogodak?!!!

Roko Sifredi

pre 14 godina

da li neko zna na kom kanalu mogu pogledati drugu utakmicu protiv francuza?hvala....
(milica, 11. januar 2010 14:19)


Prenos je sutra na satelitskom francuskom kanalu Sport+ u 20h. Nema ga u ponudi kablovskih operatera. Nalazi se na satelitu Astra, na 19,2E.

Verovatno ce biti i na netu.

mile

pre 14 godina

limeni dete ,oces da ti dam link gde Hasan govori o Sesumu i gde kaze da ce on biti nas prvi srednji bek?!
Jesi li gledao poslednju akciju nase reprezentacije u Madjarskoj gde je Sesum bio nas najbolji igrac,a gde je do povrede Vujina igrao srednjeg beka?!
No nema veze.Ti kad kazes da je on levi bek,onda tako neka bude hehe
Pozdrav!!!

Limeni90

pre 14 godina

Pazi ovo kazes da je taj nenadic doneo titulu zvezdi,ako pratis rukomet bar nesto malo onda znas ko je doneo titulu pick szegedu nakon 15 godina vladavine veszprema,kao drugo sesum je levi bek,a ne srednji i on je suter..nikako nemoze igrati na poziciji organizatora igre..i kazes jos da v.stojanovic bolji od andjelkovica,pa covece jesi ti normalan taj stojanovic vladica nema veze...i sta si bre napao na andjelkovica..to nam je trenutno najjaci igrac na toj poziciji-kakav je takav je boljeg nemamo...

oo

pre 14 godina

ovde dosta ljudi lupeta mora te skontat da su ovo pripremne utakmice. tek na evropskom prvenstvu se vidi ko koliko vredi ovo ostalo su suplje price jel niko neigra punom snagom zato ovo sve sta kazete nepije vodu.

Tara

pre 14 godina

Moramo biti strpljivi,,ovo su samo pripremni mecevi,svako ce ja mislim imati svoju sansu,ne znam zasto imamo tu neku losu naviku da stalno kritikujemo druge,,,a ne prihvatamo kritike,budimo malo vise elasticni i ne dizimo buku bez veze,,ionako treba da se vratimo iz mrtvih u rukometu znaci svaki rezultat bolji od predhodnog je bonus a daj boze da budemo prvi,,,sportski pozdrav!!!

luka

pre 14 godina

l,a Hrvati ne mogu da pobede ni Austriju.
(MUFC SABAC, 10. januar 2010 20:07)

ne kuzim koji vrag moras izmisljat,, pobedili smo i austriju i poljsku (koja je deset puta jaca od vas)

vi ste godinama iza nas i po igri i po rezultatima i po medaljama

SambaDJ

pre 14 godina

Pa najači smo u Evropi posle Francuza realno. Npr. Hrvati gube u gostima kod njih i po 10 razlike. Očito je da smo im mi najbliži po kvalitetu.

rukometas_

pre 14 godina

Seade covece gde ti je Petar Nenadic? Zar si se odrekao Bojinovica da bi ti Petar sedeo na klupi ili tribinama? Izjavio si da zelis da ga vratis u zivot,pa kako? Jel time sto nece igrati uopste?!
Danijel Andjelkovic nam kreira igru i ako bude tako i dalje nema nista od medalje u Austriji.Slab,bezopasan po gol,ne znam cime zasluzuje poverenje.Vuckovic slicna prica.
Od covek koji je izjavio da su Ilic,Sesum i Vujin najbolji trio na svetu se ipak ocekuje bolja procena kvaliteta pojedinih igraca.
Ako vec ne zelis Nenadica da stavis na srednjeg onda ubaci bar Sesuma.Nemoj mi tu isprobavati Vuckovica ili jos gore Andjelkovica kad su oni losiji i od Mitrovica i Vladice Stojanovica koje nisi pozvao.Onda po toj logici ovima vise tu nije mesto.Konacan rezultat ne oslikava pravo stanje jer su nas oni unistili od prvog do zadnjeg minuta.Igrali su bas koliko im treba!!!

Davor

pre 14 godina

Da su Francuzi igrali s isto zara kao i na pocetku, bili bi negdje 15 razlike.

Budimo realni. Jedini koji njima mogu parirati je Hrvatska, i to je to

MUFC SABAC

pre 14 godina

Dobro je sto konacno igramo preko krila,posle nekoligo godina i ZIKICA MILOSAVLJEVICA I SUDJUMA.Tu smo bili najslabiji,a ovaj poraz nije veliki,kada izgubite od Svetskih prvaka.I da spomenem Danska je pobedila Sloveniju samo jedan gol,a Hrvati ne mogu da pobede ni Austriju.

ravaneli001

pre 14 godina

ma dajte molim vas kakvi su to komentari i usporedbe sa Francuzima ili Hrvatima,kao dobrismo najači smo iza Francuza Hrvati nemogu nikog pobijedit i takve gluposti,objektivno i bez ljutnje Srbija ima dobru ekipu ali niste ni u top 5 evropskih ekipa na svijetskoj razini od 8 do 12 mjesta to je vaša realnost,no uvjek možete nekog iznenaditi iz samog vrha ali jedna lasta ne čini prolječezato se spustite na zemlj i čekajte red.

ForeverSRB

pre 14 godina

Odigrali smo egal utakmicu, iako rezultat na poluvremenu to ne govori...Promashili smo dosta zicera...Vazno je da smo tu negde sa ubedljivo najjachom selekcijom na svetu...Imamo velike shanse za medalju...Mnogo vece nego bilo koja druga balkanska zemlja...

rukometas_

pre 14 godina

@dragane
Sve sto si rekao je tacno.Rukomet je kolektivan sport,a Nenadic je taj tip igraca koji je zvezdi doneo titulu.No nije rec o tome vec ovde Hasan jedno prica,a drugo radi.Pa jel on govorio da hoce Nenadica da vrati u zivot?
Izjavio je da ce Sesum biti prvi srednji bek,a sad vidimo da je to Danijel Andjelkovic koji je dosta slabiji od njega,ali i od Nenadica.Ne razumem takav potez i nema opravdanja za tako nesto.Ako njemu treba vremena da proceni ko je tu bolji,a ko slabiji,onda je nula od trenera.
Apsolutno je bezvezna ta neka polusmena generacije koju on trenutno sprovodi.Ako se vec ide na smenu onda se to radi do kraja,jer mi imamo odlicne mladje igrace.Odrekao se Bojinovica i Nikolica i sta smo dobili? Novog starkelju od 32 godine koji nam kreira igru i koji ne moze nista da pogodi jer nema ni visinu ni snagu,a pri tome nema ni sut.Kad protivnik zaigra flastera na Ilicu,pitam Hasana ko po njegovim zamislima tada treba da postigne pogodak?!!!

++++

pre 14 godina

Sedmica ili startna postava ex-yu po izboru balkan-handball!

Golman: Dejan Perić (Srbija - MKB Vesprem)
Levo krilo: Ivan Nikčević (Srbija - Rejno de Navara)
Levi bek: Momir Ilić (Srbija - THW Kiel)
Srednji bek: Ivano Balić (Hrvatska - C.O Zagreb)
Desni bek: Kiril Lazarov (Makedonija - C.O Zagreb)
Desno krilo: Vid Kavtičnik (Slovenija - Monpelje)
Pivotmen: Igor Vori (Hrvatska - HSV Hamburg)


zamene:
ENID TAHIROVIĆ
VUKAŠIN STOJANOVIĆ
PETAR METLIČIĆ
BLAŽENKO LACKOVIĆ
IVAN ČUPIĆ
MUHAMED TOROMANOVIĆ
DOMAGOJ DUVNJAK

Nemanja poslan po burek

pre 14 godina

Odigrali smo egal utakmicu, iako rezultat na poluvremenu to ne govori...Promashili smo dosta zicera...Vazno je da smo tu negde sa ubedljivo najjachom selekcijom na svetu...Imamo velike shanse za medalju...Mnogo vece nego bilo koja druga balkanska zemlja...
(ForeverSRB, 10. januar 2010 19:44)

šta reći na ovo a da se čovjek dobro ne nasmije. Svaka ti čast care baš si me do suza zasmijao ha ha!!!

OPTIMISTA

pre 14 godina

Dobro je,dobro je nije ovo uopste lose protiv Francuza koji su svetski i olimpijski sampioni...Mozemo mi i mnogo bolje nemoj mo samo da dizemo euforiju i da se nebi istopili...

arbeola

pre 14 godina

Gledao sam utakmicu, i sve mi se cini da Andjelkovic ne moze da se nosi sa snaznom odbranom Francuske, jesto on brz i spretan, ali nedostaje mu snaga,masa ili sta vec.. nekako nije "bezobrazan", previse igra mekano. Vuckovic bi mozda mogao umesto njega, ali ne znam zasto Sesum ne ide na srednjeg kad vec Nenadic sedi na klupi.. Sve u svemu, solidno izdanje nase reprezentacije, vidi se pomak u odnosu na Cvetkovicev sistem silovanja igre.. postoje akcije, krila daju golove, dobre kontre, jaca odbrana.. samo da se svi oporave i mislim da cemo daleko dogurati.. Hasan seckati dobro obavlja posao za sada, videcemo sta je spremio za prvenstvo, ovo je ipak samo pripremni period. Srecno!

Milos

pre 14 godina

Nije sramota izgubiti od francuza, ali ako hocemo neki dobar rezultat na evropskom prvenstvu morace Momir Ilic vise da se angazuje. On mora da preuzme odgovornost u napadu, sto znaci da bude agresivniji i da sutira vise.
Takodje danas par puta nije ispratio francuske pivote u odbrani i na taj nacin su nam davali lagane golove sa linije. Steta sto se Vujin povredio jer on obozava da sutira i da preuzme odgovornost! Pravi golgeter i to nam u ovom trenutku najvise fali! Steta velika sto su nam se povredila cetira igraca pred same pripreme(Vujin, Prodanovic, V. Stojanovic) a sada i Aleksandar Stojanovic.
Napred orlovi !!!

Limeni90

pre 14 godina

Pazi ovo kazes da je taj nenadic doneo titulu zvezdi,ako pratis rukomet bar nesto malo onda znas ko je doneo titulu pick szegedu nakon 15 godina vladavine veszprema,kao drugo sesum je levi bek,a ne srednji i on je suter..nikako nemoze igrati na poziciji organizatora igre..i kazes jos da v.stojanovic bolji od andjelkovica,pa covece jesi ti normalan taj stojanovic vladica nema veze...i sta si bre napao na andjelkovica..to nam je trenutno najjaci igrac na toj poziciji-kakav je takav je boljeg nemamo...

oo

pre 14 godina

ovde dosta ljudi lupeta mora te skontat da su ovo pripremne utakmice. tek na evropskom prvenstvu se vidi ko koliko vredi ovo ostalo su suplje price jel niko neigra punom snagom zato ovo sve sta kazete nepije vodu.

X

pre 14 godina

Videlo se danas da nam treba jedan srednji bek koji "zna gde go stoji"! Nenadic izgleda nazalost nije to(cim neigra), a Andjelkovic nije dovoljno eksplozivan. Mitrovic bi bio odlicno resenje za ovu poziciju ali selektor valjda zna najbolje?
Bice zeznuto protiv Islanda posto drugi put za redom dobili Nemce u posljednjih nekoliko dana!! U svakom slucaju samo napred orlovi!!!

Roko Sifredi

pre 14 godina

Rezultat je po meni ok.
Ono sto nije dobro: Ilić 3/10, Šešum 0/5. Procenat im je nedopustiv.
Jos nesto lose je sto ocigledno nismo dali gol sa pozicije desnog krila,Tubić 0/2.

Samo napred, znanje,htenje i tek na kraju pozrtvovanost.

dragan

pre 14 godina

@ rukometas
Pripremne utakmice i sluze da se probaju svi pozvani igraci, kako bi kada dodje EP imali resenje za sve. Nijedna ekipa nije ista pa prema tome ni taktika ne moze biti uvek ista.
Po tvojoj burnoj reakciji rekao bih da si veoma blizak sa Nenadicem, ali ipak bi trebao malo objektivnije da sagledas stvari.
Da se razumemo, treba da igra najbolji, onaj koji najvise moze da pomogne ekipi, jer rukomet ipak nije individualni sport.

Roko Sifredi

pre 14 godina

da li neko zna na kom kanalu mogu pogledati drugu utakmicu protiv francuza?hvala....
(milica, 11. januar 2010 14:19)


Prenos je sutra na satelitskom francuskom kanalu Sport+ u 20h. Nema ga u ponudi kablovskih operatera. Nalazi se na satelitu Astra, na 19,2E.

Verovatno ce biti i na netu.

fudbaler

pre 14 godina

napred Srbija. ovo ep je i tako stanica na putu ka iducima gde cemo biti jos bolji i blizi velikima. vazno je samo da igraju posteno i primerno pa sta bude. sve u 12 na ep u rukometu je uspeh. p.s. svi znaju kad nesto rukometas komentarise koliko je pristrasan i lican. poznaje rukomet al realnosti nimalo samo porodicni cilj. Srbija je vaznija

Sumadinac

pre 14 godina

Zna Hasanefendic svoj posao.Treba imati poverenje u one koje on odabere.Andjelkovic se pokazao kao najbolje resenje na srednjem beku.Za Nenadica se i ne zna na kojoj poziciji najbolje igra.I Djukic u Segedinu luta sa njim,stalno mu menjajuci ulogu ali ni u jednoj ne zadovoljava.To najbolje pokazuju igre u Ligi Sampiona gde uopste ni on ni njegov klub nemaju uspeha.Kod njega treba promeniti sto-sta da bi igrao kako on misli da vec igra ili kako misle njegove pristalice.

mile

pre 14 godina

limeni dete ,oces da ti dam link gde Hasan govori o Sesumu i gde kaze da ce on biti nas prvi srednji bek?!
Jesi li gledao poslednju akciju nase reprezentacije u Madjarskoj gde je Sesum bio nas najbolji igrac,a gde je do povrede Vujina igrao srednjeg beka?!
No nema veze.Ti kad kazes da je on levi bek,onda tako neka bude hehe
Pozdrav!!!

Tara

pre 14 godina

Moramo biti strpljivi,,ovo su samo pripremni mecevi,svako ce ja mislim imati svoju sansu,ne znam zasto imamo tu neku losu naviku da stalno kritikujemo druge,,,a ne prihvatamo kritike,budimo malo vise elasticni i ne dizimo buku bez veze,,ionako treba da se vratimo iz mrtvih u rukometu znaci svaki rezultat bolji od predhodnog je bonus a daj boze da budemo prvi,,,sportski pozdrav!!!