Četvrtak, 07.01.2010.

17:24

Kamberović i zvanično u Partizanu

Dosadašnji fudbaler Sevojna Radenko Kamberović potpisao je četvorogodišnji ugovor sa Partizanom.

Izvor: B92

Kamberoviæ i zvanièno u Partizanu IMAGE SOURCE
IMAGE DESCRIPTION

54 Komentari

Sortiraj po:

cole grobar

pre 14 godina

uprava kaze da se nema para a prosle godine smo prodali tosica za 7 miliona a do sada smo potrosili 2 miliona pa sad nemamo para da dovedemo radovica i sasu ilica.

Delija

pre 14 godina

Marko...ajde mi molim te posalji link gde si procitao da Maksimovic ide u Dinamo Kijev,posto su to glasine,a ja nigde to jos nisam video...

Marko Cvetkovic

pre 14 godina

ma to su gluposti, nekada su navijaci pevali lopovi, lopovi sede nam u upravi. mislim da je vreme da ponovo to zapevaju. dovode neke iz druge trece lige za male pare a prodaju najbolje za po nekoliko miliona a para nema pa nema.

Bane

pre 14 godina

Ja sam zvezdas, ali priznajem da je Partizan dobio veliko pojacanje dovodjenjem Kamberovica. Ali i Zvezda je odlicno prosla na toj poziciji dolaskom Mikica...

marko

pre 14 godina

Ljudi, dobar je ovaj Kamber gledao sam ga, ali mi nije jasno da nasa uprava ne dovede Maksimovica iz Sevojna, 18 godina, mlada reprezentacija. Decko je vanzemaljac, evo danas citam da verovatno ide u Dinamo Kijev, pa koji smo mi bre slepci uzimaju ga ispred nosa, a to je igrac za Celzi za 3 godine! Evo zivi bili pa videli, zapamtite Nikola Maksimovic!!! Otvori oci Djuricu!!!

Grobar 87

pre 14 godina

Jedan je Radenko Kamber...Decko je zasluzeno u Partizanu...Daj Boze da mu se ponovi gol protiv Zvezde!!! Kamber, sve Najbolje!!!

Geoff

pre 14 godina

sto se tice Kamberovica mislim da ce on biti pun pogodak.ovo s razlogom kazem jer sam vec dugo vremena upoznat sa kvalitetima ekipe Sevojna. u danima koji dolaze u fk Partizan treba doci ovaj bek iz Metalca. sto se tice golmana sigurno Partizan sigurno nece angazovati dejana Radica vec ce novi golman , biti Dejan maksic nekadasnji golman cukarickog. sve u svemu kad se pogleda mislim da partizan ima dovoljno jaku ekipu da uzme ovo nase prvenstvo ,sto se tice kupa mislim da partizanu kup ove sezone nije prioritet.nova uprava ma koliko bila osporavana deluje mi mnogo ozbiljnije nego neke prethodne uprave razlog za to nalazim u tome sto se sadasnja uprava ne okrece kupovini stranih neproverenih igraca,a to je u ovoj situaciji jako bitno. ma koliko se navijaci C Zvezde trudili da pohvale rezultate svog kluba mogu reci samo jedno a to je da su u 70%utakmica imali unapred kupljene bodove.Nikola Dzomba nije nista slagao kad je rekao da je zvezda mali klub u odnosu na Partizan.

Gagi

pre 14 godina

Ljaljica za 7 mil, kupimo Tadica za 2;
Dijaru za 2 mil, kupimo Kaludjerovica za 200000;
Petrovica za 3 mil; kupimo Medojevica za 1 mil; Moreiru za 500000, kupimo Sergey Krivets-a (Bate Borsisov) za iste pare. Golmane za po 200-300 hiljada, vratimo naseg Zivkovica. Prvom timu prikljuciti Brasanca, Krnetu.. Ostaje nam 7 miliona za plate, troskove, a imamo odlican mlad perspektivan tim... Da li je to toliko tesko?

Mix_PFC

pre 14 godina

@Milos-kg
Ma nije on star za zenidbu, breee!
Pa video si kako ga zvezdi zavuce, ma pravi mladozenja, he!
Jos nesto: nikad ne reci-nikad! Niko ne zna kako igrac moze da se iskaze, bilo je u fudbalu velikih iznenadjenja i bice. Sta da kazete vi kritizeri ako kamber zaigra tako da ode na SP!? Sve je moguce, ja mislim da su i Stankovic i Davidov i mihic pa i kamber ozbiljni igraci , i da mogu da budu vrlo pozitivna iznenadjenja! ja hocu da verujem u to a ako od njih cetvorice dvojica postanu standardnito je pun pogodak. A najvise ocekujem od onog Spartakovca-pa on je bas rodjen da uspesno zameni Crnu mambu! Vec se omeracio na rupicu, gruva dva puta odjedanput!
E, bas zato verujem u njih!

Poznavalac

pre 14 godina

Još jedan od onih koji ima dobrog menadžera,sa dobrim vezama u partizanu,sada u pfc i fkcz dolaze anonimusi koje proguraju menadžeri,da bi im u biografiji pisalo da su tu igrali,tako da bi se lakše prodali u inostranstvo(turska,poljska,kazakstan,moldavija...) i uzele solidne pare,tako lepo njima lepo menadžeru...Našem fudbalu nema spasa

Sexton Lions

pre 14 godina

Sjajne investicije,vrhunski vanserijski igraci,vise nego ocekivana pojacanja...
Jos jednom bih se zahvalio onim pravim i iskrenim "Grobarima" koji su u ime svih navijaca Partizana, za dobrobit istog, dali svoj glas za kandidaturu Djurica na mesto predsednika F.K. Partizan.
Dok je i jedan od vas na Jugu,tamo nas nece biti.

Grobar - od rodjenja do smrti!

pre 14 godina

Auuuu covece... Ko sve nece igrati za Partizan?!
Hvala Duletu Vujosevicu i celom KK PARTIZAN sto postoje, inace bih bio u dubokoj depresiji!

mars iz partizana

pre 14 godina

Evo vam ga djuric grobari!!! Uzmite ga i bezit iz patizana!!! Jos ostavljate komentare ovde a glasali ste za istog ovakvog kao ovaj,pravi maneken!!!

simke

pre 14 godina

Odlican igrac je u pitanju,izuzetno prodoran,brz,ume lepo da centrira,mislim da se moze nazvati pojacanjem.Vidim ljudi pricaju o igracima koji imaju po 26,27 godina kao o starcima?To je klasican kretenizam,da se imalo razumete u fudbal znali bi da su to najbolje godine za igraca.Pa drugi pricaju kao gde je on bio do sada,pa jel znate koliko fantasticnih igraca,reprezentativnog kvaliteta,ili tavori po nizim ligama ili su batalili fudbal jer iza njih niko ne stoji i niko ih ne gura?Sa druge strane guraju se razni prosecni i ispod proseka igraci od kojih preko noci naprave laznu zvezdu kako bi ga prodali za par miliona.To je klasican kriminal.Razni menadzeri,razne kombinacije,razna namestanja unistavaju nas fudbal godinama,pocev od najmladjih kategorija pa sve do prvih timova.Izlaz iz tog klupka se ne vidi,ali bi mozda privatizacija klubova i organizovanje regionalne lige malo poboljsali tu situaciju.

Raksi

pre 14 godina

Zao mi je sto nije otisao u neki veci klub.Za sve neinformisane,dolazi iz Sevojna,kluba protiv koga je Partizan morao da zatvori sudjenje u finalu kupa.

nino

pre 14 godina

Placen je 1oo.ooo eur Sevojnu. I plus njemu nesto. Dobar je decko, i korektan igrac, gledao sam ga bar 10 puta i uvek je igrao dobro, a cigane je otkinuo!!! Bice to dobro n brinite!!

lele

pre 14 godina

kadiz-salke 0-14

14' [0 - 1] K. Kuranyi

18' [0 - 2] J. Farfan

22' [0 - 3] Edu

31' [0 - 4] Edu

52' [0 - 5] V.M. Sanchez

55' [0 - 6] H. Altintop

59' [0 - 7] G. Asamoah

62' [0 - 8] H. Altintop

73' [0 - 9] G. Asamoah

79' [0 - 10] G. Asamoah

82' [0 - 11] G. Asamoah

84' [0 - 12] V.M. Sanchez

86' [0 - 13] H. Altintop

88' [0 - 14] G. Asamoah
NEMOGU DA VERUJEM

marko

pre 14 godina

auuuuuuu jedva cekam da pocne prvenstvo i stevanovica:

AJDE RADENKO NAPADAAAAAAAJ

JOOOOOOOOOOOOOOOOOJ NE RADIS STA SAM TI REKOOOOOOOOOO!!
RADENKOOOOOOO RADENKO BREEEEEEEEEE!!!!!!!!

Provaljen si !

pre 14 godina

•Sta se gubite? Ovo je najvece pojacanje Partizana u ovom prelaznom roku! Pratim ovog igraca par godina i cudi me kako ne igra u nekom jakom evropskom klubu... Svaka cast upravi za ovo pojacanje! A Djuric je najzasluzniji za odbranu duple krune, kao i za to sto je Partizan redovni ucesnik Uefinih takmichenja
(Glas razuma, 7. januar 2010 19:11)

Zeko, ti li si?

.

КАТАНАЦ

pre 14 godina

Ако и има неке недостатке, има кад и од кога да научи. Дошао је у здраву средину где се брзо напредује. Млад је, перспективан, жељан да научи и вероватно му се остварио дечачки сан.

nikola

pre 14 godina

Stvarno ja ne razumem ovu politiku Partizana,dovode se prosecni igraci sa 27 godina da igraju i da posle budu prodati za milionce,a mladi igraci npr,Stevanovic se salju na pozajmicu umesto da se oni afirmisu u Partizanu i da se posle prodaju za vece pare.A Dijara ce da bude prodat za dva miliona,covek koji je na svakom derbiju dao gol,i uz Kezmana jedini napadac koji je vredeo u poslednjih 30 godina.Umesto Moreire dolazi veliki kapiten Sasa Ilic koji protiv Zvezde ne znam dal ima i jednu pobedu,sem onu u kupu.

Glas razuma

pre 14 godina

Sta se gubite? Ovo je najvece pojacanje Partizana u ovom prelaznom roku! Pratim ovog igraca par godina i cudi me kako ne igra u nekom jakom evropskom klubu... Svaka cast upravi za ovo pojacanje! A Djuric je najzasluzniji za odbranu duple krune, kao i za to sto je Partizan redovni ucesnik Uefinih takmichenja

mar

pre 14 godina

pa ja stvarno neznam ko će njega da kupi kad bude imao 30,mislim nije on star ali koji će klub da za njega za koju godinu da koji milion.

Pfc rules

pre 14 godina

Prodas Dijaru,dovedes Mijica!!?
Prodas Moreiru,dovedes Ilica!!!?
Prodas Petrovica,ne dovedes nikoga!!
Prodas Bogunovica,ne dovedes nikog!!!
Prodas Djordevica,dovedes Stankovica!!?
Prodas Ljajica,dovedes Davidova!!!?
Prodas Stevanovica,dovedes Kamberovica!!?
Prodas Brezancica,dovedes Nenadovica!!!?
PRODAS OBRAZ,DOVEDES DJURICA!

faust

pre 14 godina

Ima li jos koji isluzeni fudbaler iz seoskih sredina da nije na meti vrhunskih menadzera Partizana koji rasprodaju sve ono sto iolo vrijedi a kupuju jeftinu robu tek da popune brojno stanje. Uz ovak´vu uspjesnu prodaju, fanstasticnu kupovinu i vanserijskog trenera, cini se, opstanak u ligi je zagarantovan.

BOND

pre 14 godina

Dobro je vidi se da zna i levom nogom da gurne loptu bice nesto od njega.Jos se secam kako je izvozao zvezdinu odbranu u kupu i uvalio im gol haha.Hajde sada i kod nas tako da igras.

Marko i Misa

pre 14 godina

Kad ce vise reci koliko je ko placen i koliko ce dobijati godisnje, pa da se vidi koja je uprava koliko pokrala.
PS. Dovedite neko pojacanje a da nije iz nase 2. lige. . .

Pfc rules

pre 14 godina

Prodas Dijaru,dovedes Mijica!!?
Prodas Moreiru,dovedes Ilica!!!?
Prodas Petrovica,ne dovedes nikoga!!
Prodas Bogunovica,ne dovedes nikog!!!
Prodas Djordevica,dovedes Stankovica!!?
Prodas Ljajica,dovedes Davidova!!!?
Prodas Stevanovica,dovedes Kamberovica!!?
Prodas Brezancica,dovedes Nenadovica!!!?
PRODAS OBRAZ,DOVEDES DJURICA!

Provaljen si !

pre 14 godina

•Sta se gubite? Ovo je najvece pojacanje Partizana u ovom prelaznom roku! Pratim ovog igraca par godina i cudi me kako ne igra u nekom jakom evropskom klubu... Svaka cast upravi za ovo pojacanje! A Djuric je najzasluzniji za odbranu duple krune, kao i za to sto je Partizan redovni ucesnik Uefinih takmichenja
(Glas razuma, 7. januar 2010 19:11)

Zeko, ti li si?

.

BOND

pre 14 godina

Dobro je vidi se da zna i levom nogom da gurne loptu bice nesto od njega.Jos se secam kako je izvozao zvezdinu odbranu u kupu i uvalio im gol haha.Hajde sada i kod nas tako da igras.

lele

pre 14 godina

kadiz-salke 0-14

14' [0 - 1] K. Kuranyi

18' [0 - 2] J. Farfan

22' [0 - 3] Edu

31' [0 - 4] Edu

52' [0 - 5] V.M. Sanchez

55' [0 - 6] H. Altintop

59' [0 - 7] G. Asamoah

62' [0 - 8] H. Altintop

73' [0 - 9] G. Asamoah

79' [0 - 10] G. Asamoah

82' [0 - 11] G. Asamoah

84' [0 - 12] V.M. Sanchez

86' [0 - 13] H. Altintop

88' [0 - 14] G. Asamoah
NEMOGU DA VERUJEM

faust

pre 14 godina

Ima li jos koji isluzeni fudbaler iz seoskih sredina da nije na meti vrhunskih menadzera Partizana koji rasprodaju sve ono sto iolo vrijedi a kupuju jeftinu robu tek da popune brojno stanje. Uz ovak´vu uspjesnu prodaju, fanstasticnu kupovinu i vanserijskog trenera, cini se, opstanak u ligi je zagarantovan.

simke

pre 14 godina

Odlican igrac je u pitanju,izuzetno prodoran,brz,ume lepo da centrira,mislim da se moze nazvati pojacanjem.Vidim ljudi pricaju o igracima koji imaju po 26,27 godina kao o starcima?To je klasican kretenizam,da se imalo razumete u fudbal znali bi da su to najbolje godine za igraca.Pa drugi pricaju kao gde je on bio do sada,pa jel znate koliko fantasticnih igraca,reprezentativnog kvaliteta,ili tavori po nizim ligama ili su batalili fudbal jer iza njih niko ne stoji i niko ih ne gura?Sa druge strane guraju se razni prosecni i ispod proseka igraci od kojih preko noci naprave laznu zvezdu kako bi ga prodali za par miliona.To je klasican kriminal.Razni menadzeri,razne kombinacije,razna namestanja unistavaju nas fudbal godinama,pocev od najmladjih kategorija pa sve do prvih timova.Izlaz iz tog klupka se ne vidi,ali bi mozda privatizacija klubova i organizovanje regionalne lige malo poboljsali tu situaciju.

КАТАНАЦ

pre 14 godina

Ако и има неке недостатке, има кад и од кога да научи. Дошао је у здраву средину где се брзо напредује. Млад је, перспективан, жељан да научи и вероватно му се остварио дечачки сан.

Marko i Misa

pre 14 godina

Kad ce vise reci koliko je ko placen i koliko ce dobijati godisnje, pa da se vidi koja je uprava koliko pokrala.
PS. Dovedite neko pojacanje a da nije iz nase 2. lige. . .

marko

pre 14 godina

auuuuuuu jedva cekam da pocne prvenstvo i stevanovica:

AJDE RADENKO NAPADAAAAAAAJ

JOOOOOOOOOOOOOOOOOJ NE RADIS STA SAM TI REKOOOOOOOOOO!!
RADENKOOOOOOO RADENKO BREEEEEEEEEE!!!!!!!!

nikola

pre 14 godina

Stvarno ja ne razumem ovu politiku Partizana,dovode se prosecni igraci sa 27 godina da igraju i da posle budu prodati za milionce,a mladi igraci npr,Stevanovic se salju na pozajmicu umesto da se oni afirmisu u Partizanu i da se posle prodaju za vece pare.A Dijara ce da bude prodat za dva miliona,covek koji je na svakom derbiju dao gol,i uz Kezmana jedini napadac koji je vredeo u poslednjih 30 godina.Umesto Moreire dolazi veliki kapiten Sasa Ilic koji protiv Zvezde ne znam dal ima i jednu pobedu,sem onu u kupu.

Sexton Lions

pre 14 godina

Sjajne investicije,vrhunski vanserijski igraci,vise nego ocekivana pojacanja...
Jos jednom bih se zahvalio onim pravim i iskrenim "Grobarima" koji su u ime svih navijaca Partizana, za dobrobit istog, dali svoj glas za kandidaturu Djurica na mesto predsednika F.K. Partizan.
Dok je i jedan od vas na Jugu,tamo nas nece biti.

mar

pre 14 godina

pa ja stvarno neznam ko će njega da kupi kad bude imao 30,mislim nije on star ali koji će klub da za njega za koju godinu da koji milion.

Grobar - od rodjenja do smrti!

pre 14 godina

Auuuu covece... Ko sve nece igrati za Partizan?!
Hvala Duletu Vujosevicu i celom KK PARTIZAN sto postoje, inace bih bio u dubokoj depresiji!

mars iz partizana

pre 14 godina

Evo vam ga djuric grobari!!! Uzmite ga i bezit iz patizana!!! Jos ostavljate komentare ovde a glasali ste za istog ovakvog kao ovaj,pravi maneken!!!

nino

pre 14 godina

Placen je 1oo.ooo eur Sevojnu. I plus njemu nesto. Dobar je decko, i korektan igrac, gledao sam ga bar 10 puta i uvek je igrao dobro, a cigane je otkinuo!!! Bice to dobro n brinite!!

Glas razuma

pre 14 godina

Sta se gubite? Ovo je najvece pojacanje Partizana u ovom prelaznom roku! Pratim ovog igraca par godina i cudi me kako ne igra u nekom jakom evropskom klubu... Svaka cast upravi za ovo pojacanje! A Djuric je najzasluzniji za odbranu duple krune, kao i za to sto je Partizan redovni ucesnik Uefinih takmichenja

Gagi

pre 14 godina

Ljaljica za 7 mil, kupimo Tadica za 2;
Dijaru za 2 mil, kupimo Kaludjerovica za 200000;
Petrovica za 3 mil; kupimo Medojevica za 1 mil; Moreiru za 500000, kupimo Sergey Krivets-a (Bate Borsisov) za iste pare. Golmane za po 200-300 hiljada, vratimo naseg Zivkovica. Prvom timu prikljuciti Brasanca, Krnetu.. Ostaje nam 7 miliona za plate, troskove, a imamo odlican mlad perspektivan tim... Da li je to toliko tesko?

Raksi

pre 14 godina

Zao mi je sto nije otisao u neki veci klub.Za sve neinformisane,dolazi iz Sevojna,kluba protiv koga je Partizan morao da zatvori sudjenje u finalu kupa.

Geoff

pre 14 godina

sto se tice Kamberovica mislim da ce on biti pun pogodak.ovo s razlogom kazem jer sam vec dugo vremena upoznat sa kvalitetima ekipe Sevojna. u danima koji dolaze u fk Partizan treba doci ovaj bek iz Metalca. sto se tice golmana sigurno Partizan sigurno nece angazovati dejana Radica vec ce novi golman , biti Dejan maksic nekadasnji golman cukarickog. sve u svemu kad se pogleda mislim da partizan ima dovoljno jaku ekipu da uzme ovo nase prvenstvo ,sto se tice kupa mislim da partizanu kup ove sezone nije prioritet.nova uprava ma koliko bila osporavana deluje mi mnogo ozbiljnije nego neke prethodne uprave razlog za to nalazim u tome sto se sadasnja uprava ne okrece kupovini stranih neproverenih igraca,a to je u ovoj situaciji jako bitno. ma koliko se navijaci C Zvezde trudili da pohvale rezultate svog kluba mogu reci samo jedno a to je da su u 70%utakmica imali unapred kupljene bodove.Nikola Dzomba nije nista slagao kad je rekao da je zvezda mali klub u odnosu na Partizan.

Poznavalac

pre 14 godina

Još jedan od onih koji ima dobrog menadžera,sa dobrim vezama u partizanu,sada u pfc i fkcz dolaze anonimusi koje proguraju menadžeri,da bi im u biografiji pisalo da su tu igrali,tako da bi se lakše prodali u inostranstvo(turska,poljska,kazakstan,moldavija...) i uzele solidne pare,tako lepo njima lepo menadžeru...Našem fudbalu nema spasa

marko

pre 14 godina

Ljudi, dobar je ovaj Kamber gledao sam ga, ali mi nije jasno da nasa uprava ne dovede Maksimovica iz Sevojna, 18 godina, mlada reprezentacija. Decko je vanzemaljac, evo danas citam da verovatno ide u Dinamo Kijev, pa koji smo mi bre slepci uzimaju ga ispred nosa, a to je igrac za Celzi za 3 godine! Evo zivi bili pa videli, zapamtite Nikola Maksimovic!!! Otvori oci Djuricu!!!

Mix_PFC

pre 14 godina

@Milos-kg
Ma nije on star za zenidbu, breee!
Pa video si kako ga zvezdi zavuce, ma pravi mladozenja, he!
Jos nesto: nikad ne reci-nikad! Niko ne zna kako igrac moze da se iskaze, bilo je u fudbalu velikih iznenadjenja i bice. Sta da kazete vi kritizeri ako kamber zaigra tako da ode na SP!? Sve je moguce, ja mislim da su i Stankovic i Davidov i mihic pa i kamber ozbiljni igraci , i da mogu da budu vrlo pozitivna iznenadjenja! ja hocu da verujem u to a ako od njih cetvorice dvojica postanu standardnito je pun pogodak. A najvise ocekujem od onog Spartakovca-pa on je bas rodjen da uspesno zameni Crnu mambu! Vec se omeracio na rupicu, gruva dva puta odjedanput!
E, bas zato verujem u njih!

Grobar 87

pre 14 godina

Jedan je Radenko Kamber...Decko je zasluzeno u Partizanu...Daj Boze da mu se ponovi gol protiv Zvezde!!! Kamber, sve Najbolje!!!

Marko Cvetkovic

pre 14 godina

ma to su gluposti, nekada su navijaci pevali lopovi, lopovi sede nam u upravi. mislim da je vreme da ponovo to zapevaju. dovode neke iz druge trece lige za male pare a prodaju najbolje za po nekoliko miliona a para nema pa nema.

Bane

pre 14 godina

Ja sam zvezdas, ali priznajem da je Partizan dobio veliko pojacanje dovodjenjem Kamberovica. Ali i Zvezda je odlicno prosla na toj poziciji dolaskom Mikica...

cole grobar

pre 14 godina

uprava kaze da se nema para a prosle godine smo prodali tosica za 7 miliona a do sada smo potrosili 2 miliona pa sad nemamo para da dovedemo radovica i sasu ilica.

Delija

pre 14 godina

Marko...ajde mi molim te posalji link gde si procitao da Maksimovic ide u Dinamo Kijev,posto su to glasine,a ja nigde to jos nisam video...

BOND

pre 14 godina

Dobro je vidi se da zna i levom nogom da gurne loptu bice nesto od njega.Jos se secam kako je izvozao zvezdinu odbranu u kupu i uvalio im gol haha.Hajde sada i kod nas tako da igras.

Glas razuma

pre 14 godina

Sta se gubite? Ovo je najvece pojacanje Partizana u ovom prelaznom roku! Pratim ovog igraca par godina i cudi me kako ne igra u nekom jakom evropskom klubu... Svaka cast upravi za ovo pojacanje! A Djuric je najzasluzniji za odbranu duple krune, kao i za to sto je Partizan redovni ucesnik Uefinih takmichenja

Raksi

pre 14 godina

Zao mi je sto nije otisao u neki veci klub.Za sve neinformisane,dolazi iz Sevojna,kluba protiv koga je Partizan morao da zatvori sudjenje u finalu kupa.

Geoff

pre 14 godina

sto se tice Kamberovica mislim da ce on biti pun pogodak.ovo s razlogom kazem jer sam vec dugo vremena upoznat sa kvalitetima ekipe Sevojna. u danima koji dolaze u fk Partizan treba doci ovaj bek iz Metalca. sto se tice golmana sigurno Partizan sigurno nece angazovati dejana Radica vec ce novi golman , biti Dejan maksic nekadasnji golman cukarickog. sve u svemu kad se pogleda mislim da partizan ima dovoljno jaku ekipu da uzme ovo nase prvenstvo ,sto se tice kupa mislim da partizanu kup ove sezone nije prioritet.nova uprava ma koliko bila osporavana deluje mi mnogo ozbiljnije nego neke prethodne uprave razlog za to nalazim u tome sto se sadasnja uprava ne okrece kupovini stranih neproverenih igraca,a to je u ovoj situaciji jako bitno. ma koliko se navijaci C Zvezde trudili da pohvale rezultate svog kluba mogu reci samo jedno a to je da su u 70%utakmica imali unapred kupljene bodove.Nikola Dzomba nije nista slagao kad je rekao da je zvezda mali klub u odnosu na Partizan.

nino

pre 14 godina

Placen je 1oo.ooo eur Sevojnu. I plus njemu nesto. Dobar je decko, i korektan igrac, gledao sam ga bar 10 puta i uvek je igrao dobro, a cigane je otkinuo!!! Bice to dobro n brinite!!

Pfc rules

pre 14 godina

Prodas Dijaru,dovedes Mijica!!?
Prodas Moreiru,dovedes Ilica!!!?
Prodas Petrovica,ne dovedes nikoga!!
Prodas Bogunovica,ne dovedes nikog!!!
Prodas Djordevica,dovedes Stankovica!!?
Prodas Ljajica,dovedes Davidova!!!?
Prodas Stevanovica,dovedes Kamberovica!!?
Prodas Brezancica,dovedes Nenadovica!!!?
PRODAS OBRAZ,DOVEDES DJURICA!

Provaljen si !

pre 14 godina

•Sta se gubite? Ovo je najvece pojacanje Partizana u ovom prelaznom roku! Pratim ovog igraca par godina i cudi me kako ne igra u nekom jakom evropskom klubu... Svaka cast upravi za ovo pojacanje! A Djuric je najzasluzniji za odbranu duple krune, kao i za to sto je Partizan redovni ucesnik Uefinih takmichenja
(Glas razuma, 7. januar 2010 19:11)

Zeko, ti li si?

.

КАТАНАЦ

pre 14 godina

Ако и има неке недостатке, има кад и од кога да научи. Дошао је у здраву средину где се брзо напредује. Млад је, перспективан, жељан да научи и вероватно му се остварио дечачки сан.

Mix_PFC

pre 14 godina

@Milos-kg
Ma nije on star za zenidbu, breee!
Pa video si kako ga zvezdi zavuce, ma pravi mladozenja, he!
Jos nesto: nikad ne reci-nikad! Niko ne zna kako igrac moze da se iskaze, bilo je u fudbalu velikih iznenadjenja i bice. Sta da kazete vi kritizeri ako kamber zaigra tako da ode na SP!? Sve je moguce, ja mislim da su i Stankovic i Davidov i mihic pa i kamber ozbiljni igraci , i da mogu da budu vrlo pozitivna iznenadjenja! ja hocu da verujem u to a ako od njih cetvorice dvojica postanu standardnito je pun pogodak. A najvise ocekujem od onog Spartakovca-pa on je bas rodjen da uspesno zameni Crnu mambu! Vec se omeracio na rupicu, gruva dva puta odjedanput!
E, bas zato verujem u njih!

lele

pre 14 godina

kadiz-salke 0-14

14' [0 - 1] K. Kuranyi

18' [0 - 2] J. Farfan

22' [0 - 3] Edu

31' [0 - 4] Edu

52' [0 - 5] V.M. Sanchez

55' [0 - 6] H. Altintop

59' [0 - 7] G. Asamoah

62' [0 - 8] H. Altintop

73' [0 - 9] G. Asamoah

79' [0 - 10] G. Asamoah

82' [0 - 11] G. Asamoah

84' [0 - 12] V.M. Sanchez

86' [0 - 13] H. Altintop

88' [0 - 14] G. Asamoah
NEMOGU DA VERUJEM

simke

pre 14 godina

Odlican igrac je u pitanju,izuzetno prodoran,brz,ume lepo da centrira,mislim da se moze nazvati pojacanjem.Vidim ljudi pricaju o igracima koji imaju po 26,27 godina kao o starcima?To je klasican kretenizam,da se imalo razumete u fudbal znali bi da su to najbolje godine za igraca.Pa drugi pricaju kao gde je on bio do sada,pa jel znate koliko fantasticnih igraca,reprezentativnog kvaliteta,ili tavori po nizim ligama ili su batalili fudbal jer iza njih niko ne stoji i niko ih ne gura?Sa druge strane guraju se razni prosecni i ispod proseka igraci od kojih preko noci naprave laznu zvezdu kako bi ga prodali za par miliona.To je klasican kriminal.Razni menadzeri,razne kombinacije,razna namestanja unistavaju nas fudbal godinama,pocev od najmladjih kategorija pa sve do prvih timova.Izlaz iz tog klupka se ne vidi,ali bi mozda privatizacija klubova i organizovanje regionalne lige malo poboljsali tu situaciju.

Grobar - od rodjenja do smrti!

pre 14 godina

Auuuu covece... Ko sve nece igrati za Partizan?!
Hvala Duletu Vujosevicu i celom KK PARTIZAN sto postoje, inace bih bio u dubokoj depresiji!

Gagi

pre 14 godina

Ljaljica za 7 mil, kupimo Tadica za 2;
Dijaru za 2 mil, kupimo Kaludjerovica za 200000;
Petrovica za 3 mil; kupimo Medojevica za 1 mil; Moreiru za 500000, kupimo Sergey Krivets-a (Bate Borsisov) za iste pare. Golmane za po 200-300 hiljada, vratimo naseg Zivkovica. Prvom timu prikljuciti Brasanca, Krnetu.. Ostaje nam 7 miliona za plate, troskove, a imamo odlican mlad perspektivan tim... Da li je to toliko tesko?

nikola

pre 14 godina

Stvarno ja ne razumem ovu politiku Partizana,dovode se prosecni igraci sa 27 godina da igraju i da posle budu prodati za milionce,a mladi igraci npr,Stevanovic se salju na pozajmicu umesto da se oni afirmisu u Partizanu i da se posle prodaju za vece pare.A Dijara ce da bude prodat za dva miliona,covek koji je na svakom derbiju dao gol,i uz Kezmana jedini napadac koji je vredeo u poslednjih 30 godina.Umesto Moreire dolazi veliki kapiten Sasa Ilic koji protiv Zvezde ne znam dal ima i jednu pobedu,sem onu u kupu.

Poznavalac

pre 14 godina

Još jedan od onih koji ima dobrog menadžera,sa dobrim vezama u partizanu,sada u pfc i fkcz dolaze anonimusi koje proguraju menadžeri,da bi im u biografiji pisalo da su tu igrali,tako da bi se lakše prodali u inostranstvo(turska,poljska,kazakstan,moldavija...) i uzele solidne pare,tako lepo njima lepo menadžeru...Našem fudbalu nema spasa

Grobar 87

pre 14 godina

Jedan je Radenko Kamber...Decko je zasluzeno u Partizanu...Daj Boze da mu se ponovi gol protiv Zvezde!!! Kamber, sve Najbolje!!!

Bane

pre 14 godina

Ja sam zvezdas, ali priznajem da je Partizan dobio veliko pojacanje dovodjenjem Kamberovica. Ali i Zvezda je odlicno prosla na toj poziciji dolaskom Mikica...

marko

pre 14 godina

auuuuuuu jedva cekam da pocne prvenstvo i stevanovica:

AJDE RADENKO NAPADAAAAAAAJ

JOOOOOOOOOOOOOOOOOJ NE RADIS STA SAM TI REKOOOOOOOOOO!!
RADENKOOOOOOO RADENKO BREEEEEEEEEE!!!!!!!!

Marko i Misa

pre 14 godina

Kad ce vise reci koliko je ko placen i koliko ce dobijati godisnje, pa da se vidi koja je uprava koliko pokrala.
PS. Dovedite neko pojacanje a da nije iz nase 2. lige. . .

faust

pre 14 godina

Ima li jos koji isluzeni fudbaler iz seoskih sredina da nije na meti vrhunskih menadzera Partizana koji rasprodaju sve ono sto iolo vrijedi a kupuju jeftinu robu tek da popune brojno stanje. Uz ovak´vu uspjesnu prodaju, fanstasticnu kupovinu i vanserijskog trenera, cini se, opstanak u ligi je zagarantovan.

mar

pre 14 godina

pa ja stvarno neznam ko će njega da kupi kad bude imao 30,mislim nije on star ali koji će klub da za njega za koju godinu da koji milion.

mars iz partizana

pre 14 godina

Evo vam ga djuric grobari!!! Uzmite ga i bezit iz patizana!!! Jos ostavljate komentare ovde a glasali ste za istog ovakvog kao ovaj,pravi maneken!!!

marko

pre 14 godina

Ljudi, dobar je ovaj Kamber gledao sam ga, ali mi nije jasno da nasa uprava ne dovede Maksimovica iz Sevojna, 18 godina, mlada reprezentacija. Decko je vanzemaljac, evo danas citam da verovatno ide u Dinamo Kijev, pa koji smo mi bre slepci uzimaju ga ispred nosa, a to je igrac za Celzi za 3 godine! Evo zivi bili pa videli, zapamtite Nikola Maksimovic!!! Otvori oci Djuricu!!!

Sexton Lions

pre 14 godina

Sjajne investicije,vrhunski vanserijski igraci,vise nego ocekivana pojacanja...
Jos jednom bih se zahvalio onim pravim i iskrenim "Grobarima" koji su u ime svih navijaca Partizana, za dobrobit istog, dali svoj glas za kandidaturu Djurica na mesto predsednika F.K. Partizan.
Dok je i jedan od vas na Jugu,tamo nas nece biti.

Marko Cvetkovic

pre 14 godina

ma to su gluposti, nekada su navijaci pevali lopovi, lopovi sede nam u upravi. mislim da je vreme da ponovo to zapevaju. dovode neke iz druge trece lige za male pare a prodaju najbolje za po nekoliko miliona a para nema pa nema.

Delija

pre 14 godina

Marko...ajde mi molim te posalji link gde si procitao da Maksimovic ide u Dinamo Kijev,posto su to glasine,a ja nigde to jos nisam video...

cole grobar

pre 14 godina

uprava kaze da se nema para a prosle godine smo prodali tosica za 7 miliona a do sada smo potrosili 2 miliona pa sad nemamo para da dovedemo radovica i sasu ilica.