Subota, 26.12.2009.

11:45

"Miror": Ferguson prodaje Tošića?

Menadžer Mančester Junajteda Ser Aleks Ferguson pokušaće u narednom prelaznom roku da proda reprezentativca Srbije Zorana Tošića.

Izvor: B92

"Miror": Ferguson prodaje Tošiæa? IMAGE SOURCE
IMAGE DESCRIPTION

67 Komentari

Sortiraj po:

Veliko JA

pre 14 godina

Jos jednom se pokazalo da netrebaju da idu u velike klubove bez obzira bio u Zvezdi ili Partizanu setite se Cirica i ostalih...

fergi lud

pre 14 godina

Ma sto ste ga onda kupili samo da bi ste se pokazali da ste u parama dobro sto lajic nije otisao bolje da partizan opet vrati tosica.....

Nanisha

pre 14 godina

SALMONE slazem se sa tobom . . za sve sto si rekao .. nema ni Nanija od kad mu se zamerio .. i on ce da ide .. a mogao je malo losiji da bude od krisitjana ronalda da je u formi kakvoj zna da bude..

Navijac OFK

pre 14 godina

@ delija

Najbolji igraci nase reprezentacije nikad nisu igrali za Zvezdu ili Partizan. Najbolji su, na vasu veliku zalost, Milos Krasic, Milan Jovanovic i Bane Ivanovic. Bas me briga ko je u Interu, Mancesteru ili Standardu, mene zanima kako igraju za Srbiju. A Bane je bolji i kompletniji igrac od Vidica, sto ce vremenom i pokazati. Najveca prednost Ivanovica je sto zna igrati nogama, za razliku od Nemanje koji samo gleda kako ih polomiti.

Ferguzon

pre 14 godina

"...Pogledajte Runija..pa covek veze sa fudbalom nema..gurne loptu ispred sebe i trci kao bik,tehnika nepostojeca..te i on kaze da ce ceo zivot igrat za M.U...svestan da na kontinentu bi izgledao smesan..."
(rade, 26. decembar 2009 14:18)

Ja bih uvek pre bikom nazvao napadače koji u izglednim prilikama umesto da gađaju, zapnu kao somovi (ili bikovi), što se nikad nije desilo jednom Anriju ili Van Bastenu (a ni Runiju), ali se već nekoliko puta desilo, recimo, jednom Ibrahimoviću.

salmon

pre 14 godina

Vidim mnogo zajedljivih strucnjaka sjedi ispred racunara i raduje se pomenutoj sudbini Bambija Tosica! Da ista znate o fudbalu napisali bi nije nista gori igrac od Valensije, Velbeka, Obertana i jos ponekog... Da li vi uopste vidite na sta lici igra Mancestera zadnje vrijeme, matori je totalno posenilio, pa oni sjutra tesko da mogu do bodova protiv Hala. Nego, vratice se Vidic pa nece primiti tri komada. Bambi je igrac koji ce tek pokazati svoj kvalitet!

nikola

pre 14 godina

Neka mi neko pojasni, svi kazu da je partizanova shkola druga u evropi, a Ajaxova prva... A , koja li je onda Barsina, pitam ja nashe obaveshtene novinare i strucnjake?
(U dilemi, 26. decembar 2009 16:43)

Kad si kod Barse i omladinskih skola, mogu samo da ti kazem da su pre cini mi se 2 godine nasi omladinci sa "petardom" razbili Barselonu i usli u finale nezvanicnog omladinskog prvenstva sveta. Inace osvajaju redovno skoro sve turnire po inostranstvu. Mozda se i po tome gleda koja je skola jaka i dobra.

south afrikano

pre 14 godina

Bambi nije pogrešio! Nije kvalitet za Mančester,nije igrao u 1. timu, ali fudbalska i fizička nadogradnja koju je tamo stekao je od neprocenjive vrednosti za dalju karijeru. Sada je mnogo bolji igrač i biće veliko pojačanje svakom klubu koji ga bude doveo.

realan

pre 14 godina

"jedan od najboljih u b-timu"? ako je najbolji,ne bi dobio tako lep naslov u novinama SERBIAN FLOP!Covek se nije pokazao i to je to,kraj price.novinari treba da su objektivni,vii pocinjete biti kao INDEX.
Oni dizu u nebesa Olica,Modrica,Srnu i Kranjcara a vi uzvracate sa Vidicem,Krasice,Lanetom,Bambijem...kad odigraju lose onda su prosecni a ako odigra prosecno vec je "bljilirao" i sam pobedio protivnike.
'ajte molim vas,manite me toga

Zoki

pre 14 godina

navijac sam Zvezde ali mislim da ovaj deda Fergi gresi po pitanju bambija jako je napredovao u poslednje vreme i mislim da mu treba dati sansu jer i gigs je skoro penzioner a on je mlad i perspektivan zalosno nema sta

Dejan

pre 14 godina

Zao mi je Tosica,veliki je talenat,steta sto je otisao u ManUtd gde nije dobio ni sansu.Moram medjutim da kazem i ovo,bice nepravda ako se isti nadje medju 22 putnika na mundijal a Rambo Petkovic najbolji igrac u zemlji fudbala ne dobije sansu da u isto vreme i debituje i oprosti se

Amsterdamac

pre 14 godina

Ma vidim vecinom pisu pogresno ja sam navijac crvene zvezde,, musliman sam ali sto da decko neuspe meni bi bilo drago da se dokaze pa da vidi ovaj trener,,, mislim pa sta ako je partizanovac pa uvek cu navijati za partizan dinamo hajdku sarajevo bilo koji tim iz ex yugde kad igra sa nekim iz evorepe nego da navijem za neke iz evrope

goran

pre 14 godina

sad ce da leti i budimir vujacic..uvalio dva igraca fergusonu..uposte mi nije bilo jasno kako je neko mogao da pomisli da ce njih dvoje sa takvom fizickom snagom moci da igraju u engleskoj...vidite modric i eduardo..dve utakmice pa pukne nesto...

U dilemi

pre 14 godina

Neka mi neko pojasni, svi kazu da je partizanova shkola druga u evropi, a Ajaxova prva... A , koja li je onda Barsina, pitam ja nashe obaveshtene novinare i strucnjake?

Vujke

pre 14 godina

Mislim da Tošić zasluzuje sansu u Mančesteru. Siguran sam da bi pokazao da vrijedi, jer on je dosta napredovao, najviše fizički, po dolasku u mančester i vjerujem da bi sa njim on igrao bolje. Ali i ako ode negdje, nek pokaze da Fergi gresi...

rAdd3

pre 14 godina

Ocigledno ga nerviraju grobari, pa je resio da od sad dovodi samo Zvezdase (Vidic,Cosic),shvatio covek o kakvim se (iskompleksiranim) ljudima radi .... :)))

TikTak

pre 14 godina

Evo ovi iz Humske imaju love .Prodaj ga Partizanu. Stvaraju tim da haraju Srbijon i Evropom a onda i klupsko prvenstvo sveta. I tada ce da zapuse usta Zvezdi. Bice tim veka

ForeverSRB

pre 14 godina

Shta hoce ovaj Ferguson vishe??Ko li ga je lozio da su Toshic i Ljajic vanserijske zvede???Hmm...Pa dobro, da li je moguce da zechevic ima svoje ljude i u skautingu Manchestera??? :)

PS...Bolje za Zorana da ode...Dok josh nije kasno...

samo da podsetim

pre 14 godina

Vidic,stankovic,milijas,pantelic,jankovic,lukovic,basta,bisevac,kovacevic a uskoro stojkovic i zigic,standardni u najacim ligama evrope.Protiv Francuza kad je biti il nebiti 7 iz NASEG TIMA a 0 iz onog drugog.A posle moze da igra i raca!!!treba se ogrebati za neki evric!!!

mile_

pre 14 godina

Pokazalo da smo mi koji smo govorili da on nema kvalitet da tamo uspe ipak bili u pravu.Gde su sad oni silni grobari sto su se utrkivali u preuvelicavanju kvaliteta Zorana Tosica kao igraca?
Da se razumemo on je sasvim solidan fudbaler,ali ne i odlican i nije za manchester.To bi valjda sada trebalo biti svima jasno.No nekima cak opet neke stvari nisu jasne te i dalje spominju da je on bolji igrac od Valensije i ostale gluposti.OK svako ima pravo na svoje misljenje ,ali ipak treba imati neku meru i objektivnost.

ko-ometator

pre 14 godina

... da se razumemo, cim je otisao rekao sam da ce se namuciti da dobije bilo kakvu minutazu jer je tada jos bio ronaldo tu a i nani je iskreno ljudi talentovaniji igrac, mozda ne mnogo ali jeste, i on je uvek bio prvi pik kao zamena, naravno dok mu nije dosadilo pa je onda javno kritikovao pa ce i on sada da leti verovatno. No, tosic se stvarno dosta popravio, mnogo je brzi i teze gubi ravnotezu u duelima, lucidniji je i konkretniji na terenu, uvek zna sta hoce. Dosta je napredovao u rezervama mancestera, ali ako ima imalo mozga otici ce sad u januaru pa makar to bilo i na pozajmicu u neki engleski drugoligas... najvaznije mu je da igra i da ga antic odvede na mondijal i tamo mu da sansu jer tu moze da se nametne ozbiljnim klubovima. Znaci mora da ide iz mancestera, ovo mu je najvazniji period u dosadasnjoj karijeri i odlucuje mu buducnost. Ukljuci mozak zorane! Jedino da ga dovede milan ali oni hoce laneta, no kad bi lane otiso u turksu sto bi mu takodjer bilo pametno jer dobija bogatstvo i igrace u ligi sampiona, milan bi onda imao mesta za tosketa i krasica pogotovo ako ronaldinjo ode u brazil kao sto se prica. Tosicu pamet u glavu

rade

pre 14 godina

U engleskoj ligi ako nisi kostolomac, nemas sta da trazis. Vidic je najbolji primer.
Za igrace tipa Zorana T. i Ljajica nema tu mesta.
Pa pogledajte Vidica kako startuje na Toresa kada ga ovaj salje po burek...na to se i Ronaldo,svojevremno, zalio. Tukli su ga kao neprijatelja.
Pogledajte Runija..pa covek veze sa fudbalom nema..gurne loptu ispred sebe i trci kao bik,tehnika nepostojeca..te i on kaze da ce ceo zivot igrat za M.U...svestan da na kontinentu bi izgledao smesan...

ar

pre 14 godina

Vise puta sam pisao da"DRUGA SKOLA U EVROPI"pravi fals robu kojoj prvo da kapitensku traku(smiljanic,rukavina,jovetic,obradovic...)dobro je izreklamira preko placenih novinara"kao trazi ih pola evrope",potom gurne preko svog lobija u fss u reprezentaciju i na kraju niko ama bas niko(osim nesto jovetica poslednje sezone)ne igra u bilo kom iole ozbiljnijem klubu u evropi(smiljanic,rukavina,gulan,braca marinkovic,veselinovic,sulejmani,babovic,tosic,povredjeni obradovic...isto ce bito sa "reprezentativcem'PETROVICEM).definitivno su to shvatili u evropi pa odustaju od ugovorenih transfera(ljajic).ZA NJIH JE KORAJA ,EVENTUALNO PREKO VEZE TURSKA I RUSIJA!!!

Vlada

pre 14 godina

Moje misljenje je da se Ferguson zaista mnogo ogresio o Tosica.Bukvakno mu nije ni dao pravu sansu.Mozda je mogao da pokusa sa njim i na levom beku(kao zamena za Evru),mislim da bi Tosic vrlo uspesno pokrio tu poziciju.Il da ga je probao po desnoj strani,kad vec ima 5 levih krila(Gigs,Nani,Park,Obertan,Tosic),a od toga samo Gigs i Tosic levaci,a sa druge strane,na desnom krilu,igra maltene samo Valensija.Isto tako(uz svo duzno postovanje prema legendi)ubedjen sam da bi Tosic po boku(sada)mogao da pokaze mimimum bar koliko i Gigs,a i vise,a koga Ferguson i dalje forsira,iako je uso u 37. godinu...Sve u svemu,opet da kazem,Fergi nije ispo fer prema Toletu. :-)

Clan idealnog tima godine

pre 14 godina

Tosic called up Sir Alex to tell him that he's ill, that he'll miss the training and asked the manager to buy him a bag of chips, when the training's finished.

Sir Alex went to the supermarket after the training and there he met new City boss, Roberto Mancini.

Mancini: "Hey, Sir Alex, what are you doing here?"

Sir Alex: "Oh, I've just dropped by to buy a bag of chips for Zoran Tosic".

Mancini: "A bag of chips for Zoran Tosic????? What a great deal, Sir Alex!!! Great deal!!!"

ninka_grobar

pre 14 godina

ma boje bi mu bilo da ode u neki tim tipa Portsmouth,West Ham ili Sunderland gdje bi igrao prvi tim,da se spremi za JAR.....naprijed Bambi Republika Srpska je uz tebe!!!

FERGI

pre 14 godina

Nisu mi jasni ljudi koji pisu da Tosic nema kvalitet za Mancester!Kada je on to igrao u PL pa znaju da nema kvalitet?Zalosno je to sto on ustvari nije ni dobio priliku!

lemi

pre 14 godina

Kao i uvek nasi mladi fudbaleri kada urade nesto u ovoj nasoj ligi i kada ih trazi neki veliki klub dobiju krila i odlete visoko , ne znajuci koliko boljih fudbalera ima u velikim klubovima i na kraju propadnu . Tipican primer je Preica Ognjenovic , sad i Tosic a moguce da ce tako da prodje i Ljajic..

modrinho

pre 14 godina

jel to taj nasljednik giggsa?? njega je fergi namjerno ostavio u rezervama i izostavio iz lš da bi ovaj shvatio kako mora otici iz kluba a ovaj to nikako da shvati,fergi jednostavno ne zeli priznati da je 15 mil bacio u vjetar umjesto da je za te pare kupio pravu igracinu recimo modrica!!

Balansero

pre 14 godina

Kakva li je to ujdurma da kupis dva igraca pa jednome cak i placas da igra na pozajmici a drugog "kalis" godinu dana u B timu i onda odustanes od obojice. I pri tome te to kosta desetak milki!?
A ruku na srce Bambi je igrac i po za onog Valensiju. Cudna neka posla.

Djoksa

pre 14 godina

Perica Ognjenovic,Tosic ima li razlike...Nekako je on previse lagan i plasljivo ulazi u duele a to u Engleskoj ne prolazi.Oduvek je postojala razlika izmedju ostrvskog i kontinentalnog sudjenja.Za njega je Spanija ili mozda Nemacka.

xxx

pre 14 godina

meni ovo nije jasno,kupi covek igraca u januaru i za godinu dana mu ne pruzi sansu da igra i sad bi da ga proda,pa koja logika,ne razumem zasto ga je kupovao ako mu nije dao uopste sansu da igra i da se dokaze,smesno zaista

Brian

pre 14 godina

Iznenadjujuce neozbiljno od tako velikog kluba i velikog trenera.Ako nisu ni za minut igre u MUFC zasto su ih onda uopste dovodili.Igrati se na taj nacin sa sudbinama mladih fudbalera je najblaze receno neozbiljno.Mozda je Fergusonu ipak vreme za penziju.

nkica

pre 14 godina

Mi treba da prihvatimo cinjenicu,da dok nasa liga ne ojaca,ni nasi igraci nece biti zanimljivi nekim velikim klubovima(CElzi,Mancester,REal,Barsa..),ovo vazi samo za igrace iz nasih klubova!JEr,pokazalo se da nasi igraci koji predju u Holandiju,Rusiju,Francusku,Nemacku ili neki slabiji tim iz Italijanske,Spanske,Engleske,mogu vise da napreduju i samim tim predju u neki jaci tim!Takodje mislim da je Zoran Tosic,verovatno i poslednji primer ½velikog½ transfera iz nase lige...Jer koja budala,hoce nekog igraca iz ove nase sklj lige da kupi i da taj igrac igra,bez obzira koliko taj igrac bio talentovan,dobar! Jedini nacin je privatizacija,gledajte primer Rumunije,Bugarske,Rusije(toliko para nemamo,ali i oni su primer),bez para u domacem fudbalu,nist' od nasih ½velikih½transfera!

zeljko

pre 14 godina

Idi bambi i pokazi ovim delijama iz kog si kluba otisao. Da ne bude svi zvezdasi igraju u najboljim evropskim klubovima a ti bambi imas potencijal.

kale

pre 14 godina

Čak 0 minuta...gori je od Bole Topa...ovo je najgori transfer u premiership poslije Ševe
I tako propade najveći srpski nogometaš. Kalinić je za ovog avion

Legea, jos mi smesno, a i predsednikova frizura

pre 14 godina

Pa sta, ovaj je bar igrao u kupu i bio jedan od najboljih u rezervnom sastavu. A Ciric u Barseloni, zaboravismo ga brzo.. To je bre bruka bila ..;)
PS: Njihova omladinska skola je druga(prva Ajaxova) u Evropi

Mito

pre 14 godina

Kada ce nasi fudbaleri da shvate da za male pare (7 miliona) netreba da idu u elike klubove. Na njegovom mestu postoji igrac koji je skuplje placen i mora da igra, a nas nesretnik greje klupu i ceka da mu se direktan protivnik povredi pa da dobije sansu. I Vidic i Ivanovic odma nisu usli u sastva. Sreca i povrede suparnika su im otvorili vrata da pokayu svoj talenat. Zato deco nesrljajte.
S postovanjem.

milos

pre 14 godina

ja sam rekao i kada su ga kupili da je to veci promasaj i od onog Valesnsijinog kada je kupila Zigica, bambi u Mancesteru, zaista smesno,stvarno je Ferguson za penziju

ns

pre 14 godina

hahaahahah a secam se pre godinu dana koliko su se grobari palili za ove transfere... Dva igraca - 0 utakmica u premijer ligi. Nula/2 ipak je nula u matematici a u fudbalu...
Jedan je Nemanja Vidic kapiten ovde kapiten tamo.

Babin_zub

pre 14 godina

Mislim da je ovo novinarska patka.Ferguson je iskusan trener koji ne bi doveo tek tako igraca u klub,a da nije vec imao viziju za njega.Pored toga ne slazem se sa komentarima da je Tosicu bolje da ide,jer je za ovih godinu dana treniranja sa Mancesterom napredovao koliko i u citavoj dosadasnjoj karijeri,ako ne i vise.I zbog toga mislim da nije pogresio kada je otisao u Mancester,jer je u godinama kada se "uchi",a u Mancesteru ima od koga da nauci.
Za odlazak iz Mancestera nikad nije kasno.

pogrebnjak

pre 14 godina

Ako je tachno ovo je jako dobro za Tosica treba da nadje klub za koji ce da igra u prvom timu a ne za rezerve a Bambi to svojim kvalitetom svakako zasluzuje!Bilo bi jako doro kad bi ostao u nekom klubu u engleskoj jer mislim da se naviko na tamoshnje uslove i stil igre a i liga je najacha u evropi a ako ne bice sigurno mesta za njga u Italiji,Shpaniji,Nemachkoj,njemu sad treba shto vishe da igra da bi podigo formu za SP gde bi mogo da nam bude od velike koristi!Samo napred Bambi i pokazi onom izlapelom starcu koliko je pogreshio u vezi tebe!

vvvvkolkolkolvvv

pre 14 godina

Zao mi je decka, nije on los igrac uopste.
Izgleda da bi mogao da igra u bilo kom timu Premijer lige osim u velikoj 4-ci i onim placenicima Man City

Laki

pre 14 godina

Sad se vidi da je Partizan odlično prošao sa prodajom Tošića, jer su dobili velike pare, ali za Tošića je to bila velika greška. Ipak je od početka bilo jasno da Tošić nije za MU, više je za neki slabiji klub. Teško da će neko dati adekvatnu ponudu u rangu 7mil. za igrača koji nije odigrao minut u ligi i samo par minuta u kupu.

Radoslaw

pre 14 godina

Mogao bi Ferguson pre nego sto ga proda...da mu da barem i jednu sansu!Gledam onoga Obertana i Valensiju i mogu vam reci da upste nisu nesto preveliki kvalitet u odnosu na Tosica.

no fear

pre 14 godina

i bolje mu je da ide..
da nađe klub gdje će igrati..
jer taj dečko ima šta pokazati..
da mu i naredna godina ne prođe uludo,kao ova..

Swazilendjanin

pre 14 godina

Au bre Englezi sto ste vi blentav narod pa to je cudo.Cuj,pa kako moze da bude toliki flop sto bi vi rekli kad nije odigrao ni minut???
A i pogledajte samo tribine kad igraju Englezi,sve blento do blente,a misle da su popili svu pamet sveta...

no fear

pre 14 godina

i bolje mu je da ide..
da nađe klub gdje će igrati..
jer taj dečko ima šta pokazati..
da mu i naredna godina ne prođe uludo,kao ova..

Radoslaw

pre 14 godina

Mogao bi Ferguson pre nego sto ga proda...da mu da barem i jednu sansu!Gledam onoga Obertana i Valensiju i mogu vam reci da upste nisu nesto preveliki kvalitet u odnosu na Tosica.

Swazilendjanin

pre 14 godina

Au bre Englezi sto ste vi blentav narod pa to je cudo.Cuj,pa kako moze da bude toliki flop sto bi vi rekli kad nije odigrao ni minut???
A i pogledajte samo tribine kad igraju Englezi,sve blento do blente,a misle da su popili svu pamet sveta...

pogrebnjak

pre 14 godina

Ako je tachno ovo je jako dobro za Tosica treba da nadje klub za koji ce da igra u prvom timu a ne za rezerve a Bambi to svojim kvalitetom svakako zasluzuje!Bilo bi jako doro kad bi ostao u nekom klubu u engleskoj jer mislim da se naviko na tamoshnje uslove i stil igre a i liga je najacha u evropi a ako ne bice sigurno mesta za njga u Italiji,Shpaniji,Nemachkoj,njemu sad treba shto vishe da igra da bi podigo formu za SP gde bi mogo da nam bude od velike koristi!Samo napred Bambi i pokazi onom izlapelom starcu koliko je pogreshio u vezi tebe!

Clan idealnog tima godine

pre 14 godina

Tosic called up Sir Alex to tell him that he's ill, that he'll miss the training and asked the manager to buy him a bag of chips, when the training's finished.

Sir Alex went to the supermarket after the training and there he met new City boss, Roberto Mancini.

Mancini: "Hey, Sir Alex, what are you doing here?"

Sir Alex: "Oh, I've just dropped by to buy a bag of chips for Zoran Tosic".

Mancini: "A bag of chips for Zoran Tosic????? What a great deal, Sir Alex!!! Great deal!!!"

FERGI

pre 14 godina

Nisu mi jasni ljudi koji pisu da Tosic nema kvalitet za Mancester!Kada je on to igrao u PL pa znaju da nema kvalitet?Zalosno je to sto on ustvari nije ni dobio priliku!

Vlada

pre 14 godina

Moje misljenje je da se Ferguson zaista mnogo ogresio o Tosica.Bukvakno mu nije ni dao pravu sansu.Mozda je mogao da pokusa sa njim i na levom beku(kao zamena za Evru),mislim da bi Tosic vrlo uspesno pokrio tu poziciju.Il da ga je probao po desnoj strani,kad vec ima 5 levih krila(Gigs,Nani,Park,Obertan,Tosic),a od toga samo Gigs i Tosic levaci,a sa druge strane,na desnom krilu,igra maltene samo Valensija.Isto tako(uz svo duzno postovanje prema legendi)ubedjen sam da bi Tosic po boku(sada)mogao da pokaze mimimum bar koliko i Gigs,a i vise,a koga Ferguson i dalje forsira,iako je uso u 37. godinu...Sve u svemu,opet da kazem,Fergi nije ispo fer prema Toletu. :-)

vvvvkolkolkolvvv

pre 14 godina

Zao mi je decka, nije on los igrac uopste.
Izgleda da bi mogao da igra u bilo kom timu Premijer lige osim u velikoj 4-ci i onim placenicima Man City

Balansero

pre 14 godina

Kakva li je to ujdurma da kupis dva igraca pa jednome cak i placas da igra na pozajmici a drugog "kalis" godinu dana u B timu i onda odustanes od obojice. I pri tome te to kosta desetak milki!?
A ruku na srce Bambi je igrac i po za onog Valensiju. Cudna neka posla.

Laki

pre 14 godina

Sad se vidi da je Partizan odlično prošao sa prodajom Tošića, jer su dobili velike pare, ali za Tošića je to bila velika greška. Ipak je od početka bilo jasno da Tošić nije za MU, više je za neki slabiji klub. Teško da će neko dati adekvatnu ponudu u rangu 7mil. za igrača koji nije odigrao minut u ligi i samo par minuta u kupu.

ar

pre 14 godina

Vise puta sam pisao da"DRUGA SKOLA U EVROPI"pravi fals robu kojoj prvo da kapitensku traku(smiljanic,rukavina,jovetic,obradovic...)dobro je izreklamira preko placenih novinara"kao trazi ih pola evrope",potom gurne preko svog lobija u fss u reprezentaciju i na kraju niko ama bas niko(osim nesto jovetica poslednje sezone)ne igra u bilo kom iole ozbiljnijem klubu u evropi(smiljanic,rukavina,gulan,braca marinkovic,veselinovic,sulejmani,babovic,tosic,povredjeni obradovic...isto ce bito sa "reprezentativcem'PETROVICEM).definitivno su to shvatili u evropi pa odustaju od ugovorenih transfera(ljajic).ZA NJIH JE KORAJA ,EVENTUALNO PREKO VEZE TURSKA I RUSIJA!!!

Amsterdamac

pre 14 godina

Ma vidim vecinom pisu pogresno ja sam navijac crvene zvezde,, musliman sam ali sto da decko neuspe meni bi bilo drago da se dokaze pa da vidi ovaj trener,,, mislim pa sta ako je partizanovac pa uvek cu navijati za partizan dinamo hajdku sarajevo bilo koji tim iz ex yugde kad igra sa nekim iz evorepe nego da navijem za neke iz evrope

Babin_zub

pre 14 godina

Mislim da je ovo novinarska patka.Ferguson je iskusan trener koji ne bi doveo tek tako igraca u klub,a da nije vec imao viziju za njega.Pored toga ne slazem se sa komentarima da je Tosicu bolje da ide,jer je za ovih godinu dana treniranja sa Mancesterom napredovao koliko i u citavoj dosadasnjoj karijeri,ako ne i vise.I zbog toga mislim da nije pogresio kada je otisao u Mancester,jer je u godinama kada se "uchi",a u Mancesteru ima od koga da nauci.
Za odlazak iz Mancestera nikad nije kasno.

Brian

pre 14 godina

Iznenadjujuce neozbiljno od tako velikog kluba i velikog trenera.Ako nisu ni za minut igre u MUFC zasto su ih onda uopste dovodili.Igrati se na taj nacin sa sudbinama mladih fudbalera je najblaze receno neozbiljno.Mozda je Fergusonu ipak vreme za penziju.

rAdd3

pre 14 godina

Ocigledno ga nerviraju grobari, pa je resio da od sad dovodi samo Zvezdase (Vidic,Cosic),shvatio covek o kakvim se (iskompleksiranim) ljudima radi .... :)))

ns

pre 14 godina

hahaahahah a secam se pre godinu dana koliko su se grobari palili za ove transfere... Dva igraca - 0 utakmica u premijer ligi. Nula/2 ipak je nula u matematici a u fudbalu...
Jedan je Nemanja Vidic kapiten ovde kapiten tamo.

goran

pre 14 godina

sad ce da leti i budimir vujacic..uvalio dva igraca fergusonu..uposte mi nije bilo jasno kako je neko mogao da pomisli da ce njih dvoje sa takvom fizickom snagom moci da igraju u engleskoj...vidite modric i eduardo..dve utakmice pa pukne nesto...

Zoki

pre 14 godina

navijac sam Zvezde ali mislim da ovaj deda Fergi gresi po pitanju bambija jako je napredovao u poslednje vreme i mislim da mu treba dati sansu jer i gigs je skoro penzioner a on je mlad i perspektivan zalosno nema sta

ninka_grobar

pre 14 godina

ma boje bi mu bilo da ode u neki tim tipa Portsmouth,West Ham ili Sunderland gdje bi igrao prvi tim,da se spremi za JAR.....naprijed Bambi Republika Srpska je uz tebe!!!

Mito

pre 14 godina

Kada ce nasi fudbaleri da shvate da za male pare (7 miliona) netreba da idu u elike klubove. Na njegovom mestu postoji igrac koji je skuplje placen i mora da igra, a nas nesretnik greje klupu i ceka da mu se direktan protivnik povredi pa da dobije sansu. I Vidic i Ivanovic odma nisu usli u sastva. Sreca i povrede suparnika su im otvorili vrata da pokayu svoj talenat. Zato deco nesrljajte.
S postovanjem.

U dilemi

pre 14 godina

Neka mi neko pojasni, svi kazu da je partizanova shkola druga u evropi, a Ajaxova prva... A , koja li je onda Barsina, pitam ja nashe obaveshtene novinare i strucnjake?

xxx

pre 14 godina

meni ovo nije jasno,kupi covek igraca u januaru i za godinu dana mu ne pruzi sansu da igra i sad bi da ga proda,pa koja logika,ne razumem zasto ga je kupovao ako mu nije dao uopste sansu da igra i da se dokaze,smesno zaista

south afrikano

pre 14 godina

Bambi nije pogrešio! Nije kvalitet za Mančester,nije igrao u 1. timu, ali fudbalska i fizička nadogradnja koju je tamo stekao je od neprocenjive vrednosti za dalju karijeru. Sada je mnogo bolji igrač i biće veliko pojačanje svakom klubu koji ga bude doveo.

Djoksa

pre 14 godina

Perica Ognjenovic,Tosic ima li razlike...Nekako je on previse lagan i plasljivo ulazi u duele a to u Engleskoj ne prolazi.Oduvek je postojala razlika izmedju ostrvskog i kontinentalnog sudjenja.Za njega je Spanija ili mozda Nemacka.

samo da podsetim

pre 14 godina

Vidic,stankovic,milijas,pantelic,jankovic,lukovic,basta,bisevac,kovacevic a uskoro stojkovic i zigic,standardni u najacim ligama evrope.Protiv Francuza kad je biti il nebiti 7 iz NASEG TIMA a 0 iz onog drugog.A posle moze da igra i raca!!!treba se ogrebati za neki evric!!!

Legea, jos mi smesno, a i predsednikova frizura

pre 14 godina

Pa sta, ovaj je bar igrao u kupu i bio jedan od najboljih u rezervnom sastavu. A Ciric u Barseloni, zaboravismo ga brzo.. To je bre bruka bila ..;)
PS: Njihova omladinska skola je druga(prva Ajaxova) u Evropi

rade

pre 14 godina

U engleskoj ligi ako nisi kostolomac, nemas sta da trazis. Vidic je najbolji primer.
Za igrace tipa Zorana T. i Ljajica nema tu mesta.
Pa pogledajte Vidica kako startuje na Toresa kada ga ovaj salje po burek...na to se i Ronaldo,svojevremno, zalio. Tukli su ga kao neprijatelja.
Pogledajte Runija..pa covek veze sa fudbalom nema..gurne loptu ispred sebe i trci kao bik,tehnika nepostojeca..te i on kaze da ce ceo zivot igrat za M.U...svestan da na kontinentu bi izgledao smesan...

Dejan

pre 14 godina

Zao mi je Tosica,veliki je talenat,steta sto je otisao u ManUtd gde nije dobio ni sansu.Moram medjutim da kazem i ovo,bice nepravda ako se isti nadje medju 22 putnika na mundijal a Rambo Petkovic najbolji igrac u zemlji fudbala ne dobije sansu da u isto vreme i debituje i oprosti se

nkica

pre 14 godina

Mi treba da prihvatimo cinjenicu,da dok nasa liga ne ojaca,ni nasi igraci nece biti zanimljivi nekim velikim klubovima(CElzi,Mancester,REal,Barsa..),ovo vazi samo za igrace iz nasih klubova!JEr,pokazalo se da nasi igraci koji predju u Holandiju,Rusiju,Francusku,Nemacku ili neki slabiji tim iz Italijanske,Spanske,Engleske,mogu vise da napreduju i samim tim predju u neki jaci tim!Takodje mislim da je Zoran Tosic,verovatno i poslednji primer ½velikog½ transfera iz nase lige...Jer koja budala,hoce nekog igraca iz ove nase sklj lige da kupi i da taj igrac igra,bez obzira koliko taj igrac bio talentovan,dobar! Jedini nacin je privatizacija,gledajte primer Rumunije,Bugarske,Rusije(toliko para nemamo,ali i oni su primer),bez para u domacem fudbalu,nist' od nasih ½velikih½transfera!

ForeverSRB

pre 14 godina

Shta hoce ovaj Ferguson vishe??Ko li ga je lozio da su Toshic i Ljajic vanserijske zvede???Hmm...Pa dobro, da li je moguce da zechevic ima svoje ljude i u skautingu Manchestera??? :)

PS...Bolje za Zorana da ode...Dok josh nije kasno...

mile_

pre 14 godina

Pokazalo da smo mi koji smo govorili da on nema kvalitet da tamo uspe ipak bili u pravu.Gde su sad oni silni grobari sto su se utrkivali u preuvelicavanju kvaliteta Zorana Tosica kao igraca?
Da se razumemo on je sasvim solidan fudbaler,ali ne i odlican i nije za manchester.To bi valjda sada trebalo biti svima jasno.No nekima cak opet neke stvari nisu jasne te i dalje spominju da je on bolji igrac od Valensije i ostale gluposti.OK svako ima pravo na svoje misljenje ,ali ipak treba imati neku meru i objektivnost.

TikTak

pre 14 godina

Evo ovi iz Humske imaju love .Prodaj ga Partizanu. Stvaraju tim da haraju Srbijon i Evropom a onda i klupsko prvenstvo sveta. I tada ce da zapuse usta Zvezdi. Bice tim veka

ko-ometator

pre 14 godina

... da se razumemo, cim je otisao rekao sam da ce se namuciti da dobije bilo kakvu minutazu jer je tada jos bio ronaldo tu a i nani je iskreno ljudi talentovaniji igrac, mozda ne mnogo ali jeste, i on je uvek bio prvi pik kao zamena, naravno dok mu nije dosadilo pa je onda javno kritikovao pa ce i on sada da leti verovatno. No, tosic se stvarno dosta popravio, mnogo je brzi i teze gubi ravnotezu u duelima, lucidniji je i konkretniji na terenu, uvek zna sta hoce. Dosta je napredovao u rezervama mancestera, ali ako ima imalo mozga otici ce sad u januaru pa makar to bilo i na pozajmicu u neki engleski drugoligas... najvaznije mu je da igra i da ga antic odvede na mondijal i tamo mu da sansu jer tu moze da se nametne ozbiljnim klubovima. Znaci mora da ide iz mancestera, ovo mu je najvazniji period u dosadasnjoj karijeri i odlucuje mu buducnost. Ukljuci mozak zorane! Jedino da ga dovede milan ali oni hoce laneta, no kad bi lane otiso u turksu sto bi mu takodjer bilo pametno jer dobija bogatstvo i igrace u ligi sampiona, milan bi onda imao mesta za tosketa i krasica pogotovo ako ronaldinjo ode u brazil kao sto se prica. Tosicu pamet u glavu

realan

pre 14 godina

"jedan od najboljih u b-timu"? ako je najbolji,ne bi dobio tako lep naslov u novinama SERBIAN FLOP!Covek se nije pokazao i to je to,kraj price.novinari treba da su objektivni,vii pocinjete biti kao INDEX.
Oni dizu u nebesa Olica,Modrica,Srnu i Kranjcara a vi uzvracate sa Vidicem,Krasice,Lanetom,Bambijem...kad odigraju lose onda su prosecni a ako odigra prosecno vec je "bljilirao" i sam pobedio protivnike.
'ajte molim vas,manite me toga

Vujke

pre 14 godina

Mislim da Tošić zasluzuje sansu u Mančesteru. Siguran sam da bi pokazao da vrijedi, jer on je dosta napredovao, najviše fizički, po dolasku u mančester i vjerujem da bi sa njim on igrao bolje. Ali i ako ode negdje, nek pokaze da Fergi gresi...

lemi

pre 14 godina

Kao i uvek nasi mladi fudbaleri kada urade nesto u ovoj nasoj ligi i kada ih trazi neki veliki klub dobiju krila i odlete visoko , ne znajuci koliko boljih fudbalera ima u velikim klubovima i na kraju propadnu . Tipican primer je Preica Ognjenovic , sad i Tosic a moguce da ce tako da prodje i Ljajic..

modrinho

pre 14 godina

jel to taj nasljednik giggsa?? njega je fergi namjerno ostavio u rezervama i izostavio iz lš da bi ovaj shvatio kako mora otici iz kluba a ovaj to nikako da shvati,fergi jednostavno ne zeli priznati da je 15 mil bacio u vjetar umjesto da je za te pare kupio pravu igracinu recimo modrica!!

kale

pre 14 godina

Čak 0 minuta...gori je od Bole Topa...ovo je najgori transfer u premiership poslije Ševe
I tako propade najveći srpski nogometaš. Kalinić je za ovog avion

Navijac OFK

pre 14 godina

@ delija

Najbolji igraci nase reprezentacije nikad nisu igrali za Zvezdu ili Partizan. Najbolji su, na vasu veliku zalost, Milos Krasic, Milan Jovanovic i Bane Ivanovic. Bas me briga ko je u Interu, Mancesteru ili Standardu, mene zanima kako igraju za Srbiju. A Bane je bolji i kompletniji igrac od Vidica, sto ce vremenom i pokazati. Najveca prednost Ivanovica je sto zna igrati nogama, za razliku od Nemanje koji samo gleda kako ih polomiti.

zeljko

pre 14 godina

Idi bambi i pokazi ovim delijama iz kog si kluba otisao. Da ne bude svi zvezdasi igraju u najboljim evropskim klubovima a ti bambi imas potencijal.

Ferguzon

pre 14 godina

"...Pogledajte Runija..pa covek veze sa fudbalom nema..gurne loptu ispred sebe i trci kao bik,tehnika nepostojeca..te i on kaze da ce ceo zivot igrat za M.U...svestan da na kontinentu bi izgledao smesan..."
(rade, 26. decembar 2009 14:18)

Ja bih uvek pre bikom nazvao napadače koji u izglednim prilikama umesto da gađaju, zapnu kao somovi (ili bikovi), što se nikad nije desilo jednom Anriju ili Van Bastenu (a ni Runiju), ali se već nekoliko puta desilo, recimo, jednom Ibrahimoviću.

milos

pre 14 godina

ja sam rekao i kada su ga kupili da je to veci promasaj i od onog Valesnsijinog kada je kupila Zigica, bambi u Mancesteru, zaista smesno,stvarno je Ferguson za penziju

nikola

pre 14 godina

Neka mi neko pojasni, svi kazu da je partizanova shkola druga u evropi, a Ajaxova prva... A , koja li je onda Barsina, pitam ja nashe obaveshtene novinare i strucnjake?
(U dilemi, 26. decembar 2009 16:43)

Kad si kod Barse i omladinskih skola, mogu samo da ti kazem da su pre cini mi se 2 godine nasi omladinci sa "petardom" razbili Barselonu i usli u finale nezvanicnog omladinskog prvenstva sveta. Inace osvajaju redovno skoro sve turnire po inostranstvu. Mozda se i po tome gleda koja je skola jaka i dobra.

salmon

pre 14 godina

Vidim mnogo zajedljivih strucnjaka sjedi ispred racunara i raduje se pomenutoj sudbini Bambija Tosica! Da ista znate o fudbalu napisali bi nije nista gori igrac od Valensije, Velbeka, Obertana i jos ponekog... Da li vi uopste vidite na sta lici igra Mancestera zadnje vrijeme, matori je totalno posenilio, pa oni sjutra tesko da mogu do bodova protiv Hala. Nego, vratice se Vidic pa nece primiti tri komada. Bambi je igrac koji ce tek pokazati svoj kvalitet!

Nanisha

pre 14 godina

SALMONE slazem se sa tobom . . za sve sto si rekao .. nema ni Nanija od kad mu se zamerio .. i on ce da ide .. a mogao je malo losiji da bude od krisitjana ronalda da je u formi kakvoj zna da bude..

fergi lud

pre 14 godina

Ma sto ste ga onda kupili samo da bi ste se pokazali da ste u parama dobro sto lajic nije otisao bolje da partizan opet vrati tosica.....

Veliko JA

pre 14 godina

Jos jednom se pokazalo da netrebaju da idu u velike klubove bez obzira bio u Zvezdi ili Partizanu setite se Cirica i ostalih...

modrinho

pre 14 godina

jel to taj nasljednik giggsa?? njega je fergi namjerno ostavio u rezervama i izostavio iz lš da bi ovaj shvatio kako mora otici iz kluba a ovaj to nikako da shvati,fergi jednostavno ne zeli priznati da je 15 mil bacio u vjetar umjesto da je za te pare kupio pravu igracinu recimo modrica!!

kale

pre 14 godina

Čak 0 minuta...gori je od Bole Topa...ovo je najgori transfer u premiership poslije Ševe
I tako propade najveći srpski nogometaš. Kalinić je za ovog avion

Clan idealnog tima godine

pre 14 godina

Tosic called up Sir Alex to tell him that he's ill, that he'll miss the training and asked the manager to buy him a bag of chips, when the training's finished.

Sir Alex went to the supermarket after the training and there he met new City boss, Roberto Mancini.

Mancini: "Hey, Sir Alex, what are you doing here?"

Sir Alex: "Oh, I've just dropped by to buy a bag of chips for Zoran Tosic".

Mancini: "A bag of chips for Zoran Tosic????? What a great deal, Sir Alex!!! Great deal!!!"

rade

pre 14 godina

U engleskoj ligi ako nisi kostolomac, nemas sta da trazis. Vidic je najbolji primer.
Za igrace tipa Zorana T. i Ljajica nema tu mesta.
Pa pogledajte Vidica kako startuje na Toresa kada ga ovaj salje po burek...na to se i Ronaldo,svojevremno, zalio. Tukli su ga kao neprijatelja.
Pogledajte Runija..pa covek veze sa fudbalom nema..gurne loptu ispred sebe i trci kao bik,tehnika nepostojeca..te i on kaze da ce ceo zivot igrat za M.U...svestan da na kontinentu bi izgledao smesan...

ns

pre 14 godina

hahaahahah a secam se pre godinu dana koliko su se grobari palili za ove transfere... Dva igraca - 0 utakmica u premijer ligi. Nula/2 ipak je nula u matematici a u fudbalu...
Jedan je Nemanja Vidic kapiten ovde kapiten tamo.

rAdd3

pre 14 godina

Ocigledno ga nerviraju grobari, pa je resio da od sad dovodi samo Zvezdase (Vidic,Cosic),shvatio covek o kakvim se (iskompleksiranim) ljudima radi .... :)))

Radoslaw

pre 14 godina

Mogao bi Ferguson pre nego sto ga proda...da mu da barem i jednu sansu!Gledam onoga Obertana i Valensiju i mogu vam reci da upste nisu nesto preveliki kvalitet u odnosu na Tosica.

TikTak

pre 14 godina

Evo ovi iz Humske imaju love .Prodaj ga Partizanu. Stvaraju tim da haraju Srbijon i Evropom a onda i klupsko prvenstvo sveta. I tada ce da zapuse usta Zvezdi. Bice tim veka

samo da podsetim

pre 14 godina

Vidic,stankovic,milijas,pantelic,jankovic,lukovic,basta,bisevac,kovacevic a uskoro stojkovic i zigic,standardni u najacim ligama evrope.Protiv Francuza kad je biti il nebiti 7 iz NASEG TIMA a 0 iz onog drugog.A posle moze da igra i raca!!!treba se ogrebati za neki evric!!!

Dejan

pre 14 godina

Zao mi je Tosica,veliki je talenat,steta sto je otisao u ManUtd gde nije dobio ni sansu.Moram medjutim da kazem i ovo,bice nepravda ako se isti nadje medju 22 putnika na mundijal a Rambo Petkovic najbolji igrac u zemlji fudbala ne dobije sansu da u isto vreme i debituje i oprosti se

ar

pre 14 godina

Vise puta sam pisao da"DRUGA SKOLA U EVROPI"pravi fals robu kojoj prvo da kapitensku traku(smiljanic,rukavina,jovetic,obradovic...)dobro je izreklamira preko placenih novinara"kao trazi ih pola evrope",potom gurne preko svog lobija u fss u reprezentaciju i na kraju niko ama bas niko(osim nesto jovetica poslednje sezone)ne igra u bilo kom iole ozbiljnijem klubu u evropi(smiljanic,rukavina,gulan,braca marinkovic,veselinovic,sulejmani,babovic,tosic,povredjeni obradovic...isto ce bito sa "reprezentativcem'PETROVICEM).definitivno su to shvatili u evropi pa odustaju od ugovorenih transfera(ljajic).ZA NJIH JE KORAJA ,EVENTUALNO PREKO VEZE TURSKA I RUSIJA!!!

milos

pre 14 godina

ja sam rekao i kada su ga kupili da je to veci promasaj i od onog Valesnsijinog kada je kupila Zigica, bambi u Mancesteru, zaista smesno,stvarno je Ferguson za penziju

Swazilendjanin

pre 14 godina

Au bre Englezi sto ste vi blentav narod pa to je cudo.Cuj,pa kako moze da bude toliki flop sto bi vi rekli kad nije odigrao ni minut???
A i pogledajte samo tribine kad igraju Englezi,sve blento do blente,a misle da su popili svu pamet sveta...

zeljko

pre 14 godina

Idi bambi i pokazi ovim delijama iz kog si kluba otisao. Da ne bude svi zvezdasi igraju u najboljim evropskim klubovima a ti bambi imas potencijal.

Legea, jos mi smesno, a i predsednikova frizura

pre 14 godina

Pa sta, ovaj je bar igrao u kupu i bio jedan od najboljih u rezervnom sastavu. A Ciric u Barseloni, zaboravismo ga brzo.. To je bre bruka bila ..;)
PS: Njihova omladinska skola je druga(prva Ajaxova) u Evropi

Navijac OFK

pre 14 godina

@ delija

Najbolji igraci nase reprezentacije nikad nisu igrali za Zvezdu ili Partizan. Najbolji su, na vasu veliku zalost, Milos Krasic, Milan Jovanovic i Bane Ivanovic. Bas me briga ko je u Interu, Mancesteru ili Standardu, mene zanima kako igraju za Srbiju. A Bane je bolji i kompletniji igrac od Vidica, sto ce vremenom i pokazati. Najveca prednost Ivanovica je sto zna igrati nogama, za razliku od Nemanje koji samo gleda kako ih polomiti.

Brian

pre 14 godina

Iznenadjujuce neozbiljno od tako velikog kluba i velikog trenera.Ako nisu ni za minut igre u MUFC zasto su ih onda uopste dovodili.Igrati se na taj nacin sa sudbinama mladih fudbalera je najblaze receno neozbiljno.Mozda je Fergusonu ipak vreme za penziju.

mile_

pre 14 godina

Pokazalo da smo mi koji smo govorili da on nema kvalitet da tamo uspe ipak bili u pravu.Gde su sad oni silni grobari sto su se utrkivali u preuvelicavanju kvaliteta Zorana Tosica kao igraca?
Da se razumemo on je sasvim solidan fudbaler,ali ne i odlican i nije za manchester.To bi valjda sada trebalo biti svima jasno.No nekima cak opet neke stvari nisu jasne te i dalje spominju da je on bolji igrac od Valensije i ostale gluposti.OK svako ima pravo na svoje misljenje ,ali ipak treba imati neku meru i objektivnost.

FERGI

pre 14 godina

Nisu mi jasni ljudi koji pisu da Tosic nema kvalitet za Mancester!Kada je on to igrao u PL pa znaju da nema kvalitet?Zalosno je to sto on ustvari nije ni dobio priliku!

Vlada

pre 14 godina

Moje misljenje je da se Ferguson zaista mnogo ogresio o Tosica.Bukvakno mu nije ni dao pravu sansu.Mozda je mogao da pokusa sa njim i na levom beku(kao zamena za Evru),mislim da bi Tosic vrlo uspesno pokrio tu poziciju.Il da ga je probao po desnoj strani,kad vec ima 5 levih krila(Gigs,Nani,Park,Obertan,Tosic),a od toga samo Gigs i Tosic levaci,a sa druge strane,na desnom krilu,igra maltene samo Valensija.Isto tako(uz svo duzno postovanje prema legendi)ubedjen sam da bi Tosic po boku(sada)mogao da pokaze mimimum bar koliko i Gigs,a i vise,a koga Ferguson i dalje forsira,iako je uso u 37. godinu...Sve u svemu,opet da kazem,Fergi nije ispo fer prema Toletu. :-)

Laki

pre 14 godina

Sad se vidi da je Partizan odlično prošao sa prodajom Tošića, jer su dobili velike pare, ali za Tošića je to bila velika greška. Ipak je od početka bilo jasno da Tošić nije za MU, više je za neki slabiji klub. Teško da će neko dati adekvatnu ponudu u rangu 7mil. za igrača koji nije odigrao minut u ligi i samo par minuta u kupu.

U dilemi

pre 14 godina

Neka mi neko pojasni, svi kazu da je partizanova shkola druga u evropi, a Ajaxova prva... A , koja li je onda Barsina, pitam ja nashe obaveshtene novinare i strucnjake?

Amsterdamac

pre 14 godina

Ma vidim vecinom pisu pogresno ja sam navijac crvene zvezde,, musliman sam ali sto da decko neuspe meni bi bilo drago da se dokaze pa da vidi ovaj trener,,, mislim pa sta ako je partizanovac pa uvek cu navijati za partizan dinamo hajdku sarajevo bilo koji tim iz ex yugde kad igra sa nekim iz evorepe nego da navijem za neke iz evrope

realan

pre 14 godina

"jedan od najboljih u b-timu"? ako je najbolji,ne bi dobio tako lep naslov u novinama SERBIAN FLOP!Covek se nije pokazao i to je to,kraj price.novinari treba da su objektivni,vii pocinjete biti kao INDEX.
Oni dizu u nebesa Olica,Modrica,Srnu i Kranjcara a vi uzvracate sa Vidicem,Krasice,Lanetom,Bambijem...kad odigraju lose onda su prosecni a ako odigra prosecno vec je "bljilirao" i sam pobedio protivnike.
'ajte molim vas,manite me toga

ForeverSRB

pre 14 godina

Shta hoce ovaj Ferguson vishe??Ko li ga je lozio da su Toshic i Ljajic vanserijske zvede???Hmm...Pa dobro, da li je moguce da zechevic ima svoje ljude i u skautingu Manchestera??? :)

PS...Bolje za Zorana da ode...Dok josh nije kasno...

Zoki

pre 14 godina

navijac sam Zvezde ali mislim da ovaj deda Fergi gresi po pitanju bambija jako je napredovao u poslednje vreme i mislim da mu treba dati sansu jer i gigs je skoro penzioner a on je mlad i perspektivan zalosno nema sta

vvvvkolkolkolvvv

pre 14 godina

Zao mi je decka, nije on los igrac uopste.
Izgleda da bi mogao da igra u bilo kom timu Premijer lige osim u velikoj 4-ci i onim placenicima Man City

ninka_grobar

pre 14 godina

ma boje bi mu bilo da ode u neki tim tipa Portsmouth,West Ham ili Sunderland gdje bi igrao prvi tim,da se spremi za JAR.....naprijed Bambi Republika Srpska je uz tebe!!!

pogrebnjak

pre 14 godina

Ako je tachno ovo je jako dobro za Tosica treba da nadje klub za koji ce da igra u prvom timu a ne za rezerve a Bambi to svojim kvalitetom svakako zasluzuje!Bilo bi jako doro kad bi ostao u nekom klubu u engleskoj jer mislim da se naviko na tamoshnje uslove i stil igre a i liga je najacha u evropi a ako ne bice sigurno mesta za njga u Italiji,Shpaniji,Nemachkoj,njemu sad treba shto vishe da igra da bi podigo formu za SP gde bi mogo da nam bude od velike koristi!Samo napred Bambi i pokazi onom izlapelom starcu koliko je pogreshio u vezi tebe!

no fear

pre 14 godina

i bolje mu je da ide..
da nađe klub gdje će igrati..
jer taj dečko ima šta pokazati..
da mu i naredna godina ne prođe uludo,kao ova..

Djoksa

pre 14 godina

Perica Ognjenovic,Tosic ima li razlike...Nekako je on previse lagan i plasljivo ulazi u duele a to u Engleskoj ne prolazi.Oduvek je postojala razlika izmedju ostrvskog i kontinentalnog sudjenja.Za njega je Spanija ili mozda Nemacka.

Balansero

pre 14 godina

Kakva li je to ujdurma da kupis dva igraca pa jednome cak i placas da igra na pozajmici a drugog "kalis" godinu dana u B timu i onda odustanes od obojice. I pri tome te to kosta desetak milki!?
A ruku na srce Bambi je igrac i po za onog Valensiju. Cudna neka posla.

ko-ometator

pre 14 godina

... da se razumemo, cim je otisao rekao sam da ce se namuciti da dobije bilo kakvu minutazu jer je tada jos bio ronaldo tu a i nani je iskreno ljudi talentovaniji igrac, mozda ne mnogo ali jeste, i on je uvek bio prvi pik kao zamena, naravno dok mu nije dosadilo pa je onda javno kritikovao pa ce i on sada da leti verovatno. No, tosic se stvarno dosta popravio, mnogo je brzi i teze gubi ravnotezu u duelima, lucidniji je i konkretniji na terenu, uvek zna sta hoce. Dosta je napredovao u rezervama mancestera, ali ako ima imalo mozga otici ce sad u januaru pa makar to bilo i na pozajmicu u neki engleski drugoligas... najvaznije mu je da igra i da ga antic odvede na mondijal i tamo mu da sansu jer tu moze da se nametne ozbiljnim klubovima. Znaci mora da ide iz mancestera, ovo mu je najvazniji period u dosadasnjoj karijeri i odlucuje mu buducnost. Ukljuci mozak zorane! Jedino da ga dovede milan ali oni hoce laneta, no kad bi lane otiso u turksu sto bi mu takodjer bilo pametno jer dobija bogatstvo i igrace u ligi sampiona, milan bi onda imao mesta za tosketa i krasica pogotovo ako ronaldinjo ode u brazil kao sto se prica. Tosicu pamet u glavu

Babin_zub

pre 14 godina

Mislim da je ovo novinarska patka.Ferguson je iskusan trener koji ne bi doveo tek tako igraca u klub,a da nije vec imao viziju za njega.Pored toga ne slazem se sa komentarima da je Tosicu bolje da ide,jer je za ovih godinu dana treniranja sa Mancesterom napredovao koliko i u citavoj dosadasnjoj karijeri,ako ne i vise.I zbog toga mislim da nije pogresio kada je otisao u Mancester,jer je u godinama kada se "uchi",a u Mancesteru ima od koga da nauci.
Za odlazak iz Mancestera nikad nije kasno.

Ferguzon

pre 14 godina

"...Pogledajte Runija..pa covek veze sa fudbalom nema..gurne loptu ispred sebe i trci kao bik,tehnika nepostojeca..te i on kaze da ce ceo zivot igrat za M.U...svestan da na kontinentu bi izgledao smesan..."
(rade, 26. decembar 2009 14:18)

Ja bih uvek pre bikom nazvao napadače koji u izglednim prilikama umesto da gađaju, zapnu kao somovi (ili bikovi), što se nikad nije desilo jednom Anriju ili Van Bastenu (a ni Runiju), ali se već nekoliko puta desilo, recimo, jednom Ibrahimoviću.

lemi

pre 14 godina

Kao i uvek nasi mladi fudbaleri kada urade nesto u ovoj nasoj ligi i kada ih trazi neki veliki klub dobiju krila i odlete visoko , ne znajuci koliko boljih fudbalera ima u velikim klubovima i na kraju propadnu . Tipican primer je Preica Ognjenovic , sad i Tosic a moguce da ce tako da prodje i Ljajic..

Vujke

pre 14 godina

Mislim da Tošić zasluzuje sansu u Mančesteru. Siguran sam da bi pokazao da vrijedi, jer on je dosta napredovao, najviše fizički, po dolasku u mančester i vjerujem da bi sa njim on igrao bolje. Ali i ako ode negdje, nek pokaze da Fergi gresi...

Mito

pre 14 godina

Kada ce nasi fudbaleri da shvate da za male pare (7 miliona) netreba da idu u elike klubove. Na njegovom mestu postoji igrac koji je skuplje placen i mora da igra, a nas nesretnik greje klupu i ceka da mu se direktan protivnik povredi pa da dobije sansu. I Vidic i Ivanovic odma nisu usli u sastva. Sreca i povrede suparnika su im otvorili vrata da pokayu svoj talenat. Zato deco nesrljajte.
S postovanjem.

xxx

pre 14 godina

meni ovo nije jasno,kupi covek igraca u januaru i za godinu dana mu ne pruzi sansu da igra i sad bi da ga proda,pa koja logika,ne razumem zasto ga je kupovao ako mu nije dao uopste sansu da igra i da se dokaze,smesno zaista

goran

pre 14 godina

sad ce da leti i budimir vujacic..uvalio dva igraca fergusonu..uposte mi nije bilo jasno kako je neko mogao da pomisli da ce njih dvoje sa takvom fizickom snagom moci da igraju u engleskoj...vidite modric i eduardo..dve utakmice pa pukne nesto...

nkica

pre 14 godina

Mi treba da prihvatimo cinjenicu,da dok nasa liga ne ojaca,ni nasi igraci nece biti zanimljivi nekim velikim klubovima(CElzi,Mancester,REal,Barsa..),ovo vazi samo za igrace iz nasih klubova!JEr,pokazalo se da nasi igraci koji predju u Holandiju,Rusiju,Francusku,Nemacku ili neki slabiji tim iz Italijanske,Spanske,Engleske,mogu vise da napreduju i samim tim predju u neki jaci tim!Takodje mislim da je Zoran Tosic,verovatno i poslednji primer ½velikog½ transfera iz nase lige...Jer koja budala,hoce nekog igraca iz ove nase sklj lige da kupi i da taj igrac igra,bez obzira koliko taj igrac bio talentovan,dobar! Jedini nacin je privatizacija,gledajte primer Rumunije,Bugarske,Rusije(toliko para nemamo,ali i oni su primer),bez para u domacem fudbalu,nist' od nasih ½velikih½transfera!

salmon

pre 14 godina

Vidim mnogo zajedljivih strucnjaka sjedi ispred racunara i raduje se pomenutoj sudbini Bambija Tosica! Da ista znate o fudbalu napisali bi nije nista gori igrac od Valensije, Velbeka, Obertana i jos ponekog... Da li vi uopste vidite na sta lici igra Mancestera zadnje vrijeme, matori je totalno posenilio, pa oni sjutra tesko da mogu do bodova protiv Hala. Nego, vratice se Vidic pa nece primiti tri komada. Bambi je igrac koji ce tek pokazati svoj kvalitet!

nikola

pre 14 godina

Neka mi neko pojasni, svi kazu da je partizanova shkola druga u evropi, a Ajaxova prva... A , koja li je onda Barsina, pitam ja nashe obaveshtene novinare i strucnjake?
(U dilemi, 26. decembar 2009 16:43)

Kad si kod Barse i omladinskih skola, mogu samo da ti kazem da su pre cini mi se 2 godine nasi omladinci sa "petardom" razbili Barselonu i usli u finale nezvanicnog omladinskog prvenstva sveta. Inace osvajaju redovno skoro sve turnire po inostranstvu. Mozda se i po tome gleda koja je skola jaka i dobra.

south afrikano

pre 14 godina

Bambi nije pogrešio! Nije kvalitet za Mančester,nije igrao u 1. timu, ali fudbalska i fizička nadogradnja koju je tamo stekao je od neprocenjive vrednosti za dalju karijeru. Sada je mnogo bolji igrač i biće veliko pojačanje svakom klubu koji ga bude doveo.

Nanisha

pre 14 godina

SALMONE slazem se sa tobom . . za sve sto si rekao .. nema ni Nanija od kad mu se zamerio .. i on ce da ide .. a mogao je malo losiji da bude od krisitjana ronalda da je u formi kakvoj zna da bude..

fergi lud

pre 14 godina

Ma sto ste ga onda kupili samo da bi ste se pokazali da ste u parama dobro sto lajic nije otisao bolje da partizan opet vrati tosica.....

Veliko JA

pre 14 godina

Jos jednom se pokazalo da netrebaju da idu u velike klubove bez obzira bio u Zvezdi ili Partizanu setite se Cirica i ostalih...