Nedelja, 20.12.2009.

11:02

Butorović: „Žreb nije regularan“

Predsednik FK Vojvodina Ratko Butorović tvrdi da je <a href="http://www.b92.net/sport/fudbal/vesti.php?yyyy=2009&amp;mm=12&amp;dd=17&amp;nav_id=398860" class="text-link" target= "_blank">izvlačenje parova za polufinale Lav Kupa Srbije</a> bilo neregularno, piše „Sportski žurnal“.

Izvor: B92

Butoroviæ: „Žreb nije regularan“ IMAGE SOURCE
IMAGE DESCRIPTION

86 Komentari

Sortiraj po:

NS

pre 14 godina

....ma bato ne gnjavi kad znas da je to uradjeno kako se ne bi ni zvjezda ni partizan pojavili u finalu i onda Vosa protiv ofk u fer i korektnom finalu lagano uzela trofej :{)

ljubo

pre 14 godina

Čovek je u pravu.Ovde se po ko zna koji pokazalo da se prvenstvo i kup u fudbalu organizuju samo zbog Partizana i CZ ,ostale ko šljivi.

djura

pre 14 godina

Ljudi sta galamite?? Zar vam je ovo nesto neobicno u ovoj drzavi?? Slika prilika u nasoj zemlji!!Sve preko veze i za vezu!!Ali Ofkovci, cekamo vas u finalu!!! Backi Odred!!FCV

zzzzz

pre 14 godina

Evo vam snimak: http://www.youtube.com/watch?v=27gSuaw1vUY . Jasno se vidi da je kriv glumac koji to nije odradio izvlacenje kako je trebalo, a nije u pitanju namestaljka. Zar stvarno mislite da se kod nas ovako namesta? Pa namesta se da se ne vidi, u tome smo makar izvezbani...

Stole

pre 14 godina

Misteriozno ne radi sajt fss-a, ali snimak se još uveknalazi na jutjubu (moja preporuka je, kao što je neko i tamo rekao - da smanjite ton dok gledate snimak pošto Boošković briljira)

Tunizanin

pre 14 godina

Pogledajte snimak ovde dok i njega nisu suspendovali!!!
...na ``demokratski nacin``...

http://www.youtube.com/watch?v=27gSuaw1vUY

beograd

pre 14 godina

Ofk je ostecen posto je izgubio sansu da igra kuci a to mu je jedini nacin da bicne vecite i vrati trofej od komunista otet jos pre 50 godina...zvezda i partizan sve diriguju a ti Buture ako se vec zalish uradi nesto a ne ko Dzomba samo prica,prica

mimout_czv

pre 14 godina

Ne znam sto se on zali, ako hoce da osvoji kup mora da pobedi i Zvezdu i Partizan, e sad koga dobijes u finalu, a koga u polufinalu to je manje bitno... U ovom slucaju je ostecen OFK-Beograd jer je trebalo da on bude domacin!!!

Sergio Tacchini

pre 14 godina

ma kakva namestaljka. Ovaj nesrecnik sto je izvlacio nije upucen sta sme a sta nesme ili je hteo da ispadne faca(obrati paznju na reakciju drugog koji objasnjava onoj devojci sta je onaj jadnik uradio).Moramo li uvek od komarca da pravimo magarca???

Drobnjak iz auta

pre 14 godina

Pa to je izvlačio onaj mali Pantićev...nije ni čudo što se kuglica nije otvorila kad je poznato da su Pantići baksuzi...

Вук ПФК

pre 14 godina

Шта се овај Бутуровић губи.Мења тренере сваку другу утакмицу и хоће нешто да постигне с том Војводином.Смета му што су Партизан и Звезда бољи и сад тражи баналне разлоге и још је он нашао да говори о поштењу!!!

goran

pre 14 godina

navijam za zvezdu i iskreno mi puca za kup. to je jedno beznacajno takmicenje i voleo bih da ga osvoji vojvodina ili ofk, ali realno ovo je stvarno skandal!

Jedan je crn, a drugi beo...

pre 14 godina

Sve sto je Buturovic rekao je istina!
To sto se neki odmah osecaju prozvanim to je njihova ciganska stvar!
Imali ste gospodo na sos da vidite o cemu covek prica!
Doticna kuglica nije mogla da se otvori sve dok nije saznala da treba da gostuje crvenoj zvezdi. Onda se odmah otvorila!
Mada u neku ruku ne razumem Buturovica zasto se covek zali. Mozda mu je krivo sto ce polu finale biti plafon njegovog tima u kupu, ali da se zreb namesta ,to nije od danas ili juce! To traje dugi niz godina! Kad pogledate da samo ove sezone zvezda je jedini tim (od polu finalista) koji je imala samo 1 gostovanje i to se jedva provukla!
Nisu ni oni musavi pa da im se dogodi Sevojno jos jedamput! Zato kuca, sudije i eto njih u finalu!!
Mada se trofej ne osvaja prolaskom u finale pa zato ni ne razumem komsiski tabor!
Dzaba bacate pare kada u finalu vam ni ta vasa (jer ce ,,kuglica,, odluciti da se tamo igra) rupa ,ni sudije nece pomoci!

Kimi

pre 14 godina

Ma kakvo namestanje, svi koji su gledali izvlacenje parova mogli su jasno da vide da blenta koji je izvlacio prvu kuglicu nije mogao da je otvori, pa je vratio u ciniju ne znajuci da to ne sme da se radi.

addd

pre 14 godina

pa i nije niko bio izvucen pre toga pa da bude namesteno,mogli su isto tako opet da ispadnu isti parovi.kako odmah nasedate.i stvarno bata prica o nerelegularnostima

Mentalita Ultra'

pre 14 godina

Ja ne razumem navijace zvezde i partizana,oni imaju komplekse i u odnosu na Vojvodinu,80% komentara je njihovo...pa imate svoje titule skinite se vise sa malih klubova...inace ako vec namestaju nek to rade sa stilom a ne ovako prozirno...

Sale HH

pre 14 godina

Sta je tu cudno?
Ovaj Butorovic mora vec jednom da nauci da kod malo sta je regularno.A ne stalno da se buni kada.:-))
Salu na stranu,ako su pravila prekrsena,a ocigledno da jesu,ponoviti ga i gotova prica.Sada moraju mediji da krenu sa hajkom,ali koga jos boli za domaci fudbal.Ili?

slavoljub

pre 14 godina

Loptica ne moze da se otvori, jer ste je zalepili :-))
I nema videa, jer ste ga skinuli.
Kad ovaj Buturovic cvili o postenju, au, kakva ste vi bagra iz FSS-a?!?!?!

Alo pametnjakovici

pre 14 godina

Ja zaista nemogu da verujem nekim ovde komentarima. Kuglica je izvucena kao fol oni nemogu da je otvore pa je vrate u ciniju sa ostalim klubovima, kao pojeo vuk magaraca. Drugi put gle cuda sve 4 kuglice su otvarane bez problema. Znaci u prvom slucaju je Milan Tarot zacarao kuglicu pa se nije mogla otvoriti.

Sada zamislite da se ovo desi u okviru Uefiniog zrebanja bio bi skandal.

Kada se izvuce kuglica to je gotovo nemozes je vracati nazad kao da se nije nista desilo.

Zrebanje je neregularno i to stoji. Ozbiljno krsenje paravila ali to kad nas nije bitno vazno je da se inprovizuje.

Takodje bi par trebao da bude OFK Beograd- Crvena Zvezda a ne obrnuto ali kod nas nista nije logicno.
To su kod nas uvek desava ocajno je sve organizovano i ne cudime ovakve stvari.

M92

pre 14 godina

Alibi, alibi, neregularno...
Sto si cekao tri dana?
I sto su se SVI (znaci i tvoji) slozili sa tim da se vrati kuglica?
Inace mislim da ste postupili totalno nelogicno, trebalo je izvuci ostale parove (mesta) i onda ako treba razbiti prvu kuglicu. Ovako ko vas sisa, prihvaceno je i gotovo. Zalite se posle, ali ponovicu ovaj argument i tad - prihvatili ste (nelogican) potez vracanja kuglice, sad je tako - kako je.

wlado

pre 14 godina

ako je to istina onda je ovo prvorazredni skandal, majku mu dokle ce vise svi da cute kada vide neku nepravdu, sve ponoviti, sunce im korumpirano!

Lionac

pre 14 godina

Da da, moze moze:

HTTP Status 404 -

type Status report

message

description The requested resource () is not available.

Apache Tomcat/6.0.20

ISTINA

pre 14 godina

ajd...mogu da progutam da je zvezda izvukla najmanje jak tim ali veliki znak pitanja na to da li je to namerno ili ne stavlja cinjenica da zvezda igra kod kuce iako bi po svim pravilima trebala da igra na strani, a jos je cudnije to sto se ovi iz OFK-e ne bune pa je normalno misljenje da je zreb namesten i to U KORIST ZVEZDE...
Parizan osvaja kup kako god okrenete ali ovo vise nema smisla...

Radebe

pre 14 godina

Pričaš sa ste organizaciono, finansijski i igrački najjači klub u zemlji, i da ste ispred CZ i Partizana. Šta te onda briga za žreb?

slanina

pre 14 godina

Nije ovo prvi put da se desava, samo sto je sada ispalo previse amaterski :(.. Sve se ovo znalo i bez tog snimka, koji vise i NIJE DOSTUPAN na netu.

Ja

pre 14 godina

Jao, čime se sve oni bave...a mi smo svi naivni i glupi haha 'nije mogla da se otvori', pa mogli su je raseći nožem, ali ne, to je 'ona' loptica, nju moraš vratiti da se x i y ne sastanu...

najzad

pre 14 godina

Najzad neko da se oglasi po ovom pitanju, neverovatno je kakvi su propusti cinjeni ranije.
Jednom prilikom sam prisustvovao zrebu za prvo kolo kupa na sajmu fudbala , na bgd sajmu.
Princip je bio da se izvuku obe kuglice procitaju imena i onda vrate u cup da se izvuce domacin. Tada su kuglice izvlacili Obradovic i Milijas, Obradovic je izvukao za zvezdu , a Milijas za Partizan i zahvaljujuci ovom glupom pravilu, obojica su fakticki gledanjem, jer su znali koja je kuglica vecitog rivala poslali zvezdu u Nis i Partizan u Apatin (cini mi se).

U svim normalnim zemljama se izvuku dve ekipe i procitaju i uvek zreb odlucuje gde se igra,a ovo sa domacinstvom kod nas je samo poligon za manipulaciju.

Mislim da bi idealno bilo da od pocetka nema ni pravila domacinstva ni nosilaca, na taj nacin se daje identicna sansa svakom timu, sto i jeste cilj ovog takmicenja.

roman empire

pre 14 godina

Brate kako je nama fudbalsko takmicenje smesno i tuzno.Trebalo bi da se hitno donese zakon o privatizaciji u sportu,rigorozno kontrolise i kaznjava korupcija u sportu,da se suzbiju huligani i nasilje u sportu, pa tek onda mozemo da pricamo o normalnom i fer takmicenju ovako sve je ovo lakrdija,svako tera po svom,zalosno i tuzno.

boki

pre 14 godina

hehe garant je u toj kuglici bila zvezda
a svi znaju da bi im se tu putovanje u kupu zavrsilo na isti nacin kao u derbiju u rupi.
I posle kazu tole namjesta
(:

Milos

pre 14 godina

Ratko Butorović se zali na regularnost necega?! Pa ovo je da covek eksplodira od jeda i besa, zasto ovaj gospodin nije jos uvek u zatvoru? Cemu ono spektakularno hapsenje?

Sad sam se setio, pa ja i dalje zivim u Srbiji.....

Dushan

pre 14 godina

Pa šta ? Da je bilo regularno, bili bi parovi OFK-Voša i Zvezda-Partizan i opet bi se sastala Voša sa Partizanom i bila eliminisana, ali u finalu

Velibor Džarovski

pre 14 godina

Nije mi jasno,kako kuglica ne može da se otvori?! Pa,ko je pravio kuglice?Da nije firma "Potisje" iz Kanjiže ili "Toza Marković" iz Kikinde?

Zika

pre 14 godina

Stvarno velika sramota! 100% neregularno. Ako su vec hteli da Zvezda i Partizan igraju u finalu, mogli su to malo bolje da organizuju, a ne ovako...

milos

pre 14 godina

konacno neko da progovori
sve ste sje*ali uspeli ste,onakav rezultat reprezentacije koji je malo podigao ugled srpskog fudbala da zamaskirate novim skandalom...Samo napred vitezi srpskog fudbala,od vase alavosti i nesloge igrace mo mi uskoro u srbiji samo stoni fudbal...Ko je organizovao zrebanje zasto se kuglica vratila,zar je moguce da niko nije mogao da je otvori,zasto je niste ostavili na stranu pa izvukli ostale tri...lopovi,lopovi,lopovi

Tasmanijski djavo

pre 14 godina

Ajde Bato Kan Kan ne lupetaj. Ti si bio vidovit pa si znao koji je tim u toj kuglici.Tek na kraju si ustanovio da je to OFK.I da je OFK sledeci izvucen je vOjvodina i OFK bi bio domacin jer je gostovao predhodno kolo. Da li mislis da bi prosli OFK.Ha Ha Ha

zijo

pre 14 godina

U ovoj zemlji Bato Kan-Kan odredjuje sta je regularnost ? Sta je sa slucajem Tanovic? Kako je kupio hotel u NS?
Specijalni sud i tuzilastvo, da se izjasne o regularnosti svih rabota doticnog gospodina?

germinal beerschot

pre 14 godina

pored sveg namestanja svih ovih godina(decenija), sada je problem oko zreba..izgubili bi i od ofk-e, vama je bar svejedno..

Kakav kiks

pre 14 godina

„Vojvodina će, bez ozbira na sve, sigurno igrati polufinalnu utakmicu sa Partizanom. To je jedinstven stav našeg Upravnog odbora“, naglasio je Butorović.

Pa što si se onda bunio za žreb???
Da bi glumio nekog pravednika, ili šta???

Smucile su mi se vise ovakve vesti

pre 14 godina

Ajde ne smaraj! Ako hocete da osvojite kup svejedno cete morati da pobedite Partizan ili Zvezdu, zato bolje spremajte igrace nego sto opet pokusavate neke afere da izmislite!!!

SRB-IN

pre 14 godina

Sta lupeta ovaj Betoven, zasto bi neko vracao u posudu prvu kuglicu...ajde da je prva bila npr. Partizan a druga Zvezdina(obelezili ih tako da ih raspoznaju) pa onda vrate tu drugu jer nece derbi u polufinalu, ali ovako nista nema smisla.

Velibor Džarovski

pre 14 godina

Nije mi jasno,kako kuglica ne može da se otvori?! Pa,ko je pravio kuglice?Da nije firma "Potisje" iz Kanjiže ili "Toza Marković" iz Kikinde?

zijo

pre 14 godina

U ovoj zemlji Bato Kan-Kan odredjuje sta je regularnost ? Sta je sa slucajem Tanovic? Kako je kupio hotel u NS?
Specijalni sud i tuzilastvo, da se izjasne o regularnosti svih rabota doticnog gospodina?

milos

pre 14 godina

konacno neko da progovori
sve ste sje*ali uspeli ste,onakav rezultat reprezentacije koji je malo podigao ugled srpskog fudbala da zamaskirate novim skandalom...Samo napred vitezi srpskog fudbala,od vase alavosti i nesloge igrace mo mi uskoro u srbiji samo stoni fudbal...Ko je organizovao zrebanje zasto se kuglica vratila,zar je moguce da niko nije mogao da je otvori,zasto je niste ostavili na stranu pa izvukli ostale tri...lopovi,lopovi,lopovi

Zika

pre 14 godina

Stvarno velika sramota! 100% neregularno. Ako su vec hteli da Zvezda i Partizan igraju u finalu, mogli su to malo bolje da organizuju, a ne ovako...

wlado

pre 14 godina

ako je to istina onda je ovo prvorazredni skandal, majku mu dokle ce vise svi da cute kada vide neku nepravdu, sve ponoviti, sunce im korumpirano!

slanina

pre 14 godina

Nije ovo prvi put da se desava, samo sto je sada ispalo previse amaterski :(.. Sve se ovo znalo i bez tog snimka, koji vise i NIJE DOSTUPAN na netu.

goran

pre 14 godina

navijam za zvezdu i iskreno mi puca za kup. to je jedno beznacajno takmicenje i voleo bih da ga osvoji vojvodina ili ofk, ali realno ovo je stvarno skandal!

slavoljub

pre 14 godina

Loptica ne moze da se otvori, jer ste je zalepili :-))
I nema videa, jer ste ga skinuli.
Kad ovaj Buturovic cvili o postenju, au, kakva ste vi bagra iz FSS-a?!?!?!

ISTINA

pre 14 godina

ajd...mogu da progutam da je zvezda izvukla najmanje jak tim ali veliki znak pitanja na to da li je to namerno ili ne stavlja cinjenica da zvezda igra kod kuce iako bi po svim pravilima trebala da igra na strani, a jos je cudnije to sto se ovi iz OFK-e ne bune pa je normalno misljenje da je zreb namesten i to U KORIST ZVEZDE...
Parizan osvaja kup kako god okrenete ali ovo vise nema smisla...

Lionac

pre 14 godina

Da da, moze moze:

HTTP Status 404 -

type Status report

message

description The requested resource () is not available.

Apache Tomcat/6.0.20

Alo pametnjakovici

pre 14 godina

Ja zaista nemogu da verujem nekim ovde komentarima. Kuglica je izvucena kao fol oni nemogu da je otvore pa je vrate u ciniju sa ostalim klubovima, kao pojeo vuk magaraca. Drugi put gle cuda sve 4 kuglice su otvarane bez problema. Znaci u prvom slucaju je Milan Tarot zacarao kuglicu pa se nije mogla otvoriti.

Sada zamislite da se ovo desi u okviru Uefiniog zrebanja bio bi skandal.

Kada se izvuce kuglica to je gotovo nemozes je vracati nazad kao da se nije nista desilo.

Zrebanje je neregularno i to stoji. Ozbiljno krsenje paravila ali to kad nas nije bitno vazno je da se inprovizuje.

Takodje bi par trebao da bude OFK Beograd- Crvena Zvezda a ne obrnuto ali kod nas nista nije logicno.
To su kod nas uvek desava ocajno je sve organizovano i ne cudime ovakve stvari.

boki

pre 14 godina

hehe garant je u toj kuglici bila zvezda
a svi znaju da bi im se tu putovanje u kupu zavrsilo na isti nacin kao u derbiju u rupi.
I posle kazu tole namjesta
(:

najzad

pre 14 godina

Najzad neko da se oglasi po ovom pitanju, neverovatno je kakvi su propusti cinjeni ranije.
Jednom prilikom sam prisustvovao zrebu za prvo kolo kupa na sajmu fudbala , na bgd sajmu.
Princip je bio da se izvuku obe kuglice procitaju imena i onda vrate u cup da se izvuce domacin. Tada su kuglice izvlacili Obradovic i Milijas, Obradovic je izvukao za zvezdu , a Milijas za Partizan i zahvaljujuci ovom glupom pravilu, obojica su fakticki gledanjem, jer su znali koja je kuglica vecitog rivala poslali zvezdu u Nis i Partizan u Apatin (cini mi se).

U svim normalnim zemljama se izvuku dve ekipe i procitaju i uvek zreb odlucuje gde se igra,a ovo sa domacinstvom kod nas je samo poligon za manipulaciju.

Mislim da bi idealno bilo da od pocetka nema ni pravila domacinstva ni nosilaca, na taj nacin se daje identicna sansa svakom timu, sto i jeste cilj ovog takmicenja.

Dushan

pre 14 godina

Pa šta ? Da je bilo regularno, bili bi parovi OFK-Voša i Zvezda-Partizan i opet bi se sastala Voša sa Partizanom i bila eliminisana, ali u finalu

Ja

pre 14 godina

Jao, čime se sve oni bave...a mi smo svi naivni i glupi haha 'nije mogla da se otvori', pa mogli su je raseći nožem, ali ne, to je 'ona' loptica, nju moraš vratiti da se x i y ne sastanu...

Smucile su mi se vise ovakve vesti

pre 14 godina

Ajde ne smaraj! Ako hocete da osvojite kup svejedno cete morati da pobedite Partizan ili Zvezdu, zato bolje spremajte igrace nego sto opet pokusavate neke afere da izmislite!!!

Mentalita Ultra'

pre 14 godina

Ja ne razumem navijace zvezde i partizana,oni imaju komplekse i u odnosu na Vojvodinu,80% komentara je njihovo...pa imate svoje titule skinite se vise sa malih klubova...inace ako vec namestaju nek to rade sa stilom a ne ovako prozirno...

Kimi

pre 14 godina

Ma kakvo namestanje, svi koji su gledali izvlacenje parova mogli su jasno da vide da blenta koji je izvlacio prvu kuglicu nije mogao da je otvori, pa je vratio u ciniju ne znajuci da to ne sme da se radi.

Jedan je crn, a drugi beo...

pre 14 godina

Sve sto je Buturovic rekao je istina!
To sto se neki odmah osecaju prozvanim to je njihova ciganska stvar!
Imali ste gospodo na sos da vidite o cemu covek prica!
Doticna kuglica nije mogla da se otvori sve dok nije saznala da treba da gostuje crvenoj zvezdi. Onda se odmah otvorila!
Mada u neku ruku ne razumem Buturovica zasto se covek zali. Mozda mu je krivo sto ce polu finale biti plafon njegovog tima u kupu, ali da se zreb namesta ,to nije od danas ili juce! To traje dugi niz godina! Kad pogledate da samo ove sezone zvezda je jedini tim (od polu finalista) koji je imala samo 1 gostovanje i to se jedva provukla!
Nisu ni oni musavi pa da im se dogodi Sevojno jos jedamput! Zato kuca, sudije i eto njih u finalu!!
Mada se trofej ne osvaja prolaskom u finale pa zato ni ne razumem komsiski tabor!
Dzaba bacate pare kada u finalu vam ni ta vasa (jer ce ,,kuglica,, odluciti da se tamo igra) rupa ,ni sudije nece pomoci!

beograd

pre 14 godina

Ofk je ostecen posto je izgubio sansu da igra kuci a to mu je jedini nacin da bicne vecite i vrati trofej od komunista otet jos pre 50 godina...zvezda i partizan sve diriguju a ti Buture ako se vec zalish uradi nesto a ne ko Dzomba samo prica,prica

Stole

pre 14 godina

Misteriozno ne radi sajt fss-a, ali snimak se još uveknalazi na jutjubu (moja preporuka je, kao što je neko i tamo rekao - da smanjite ton dok gledate snimak pošto Boošković briljira)

Drobnjak iz auta

pre 14 godina

Pa to je izvlačio onaj mali Pantićev...nije ni čudo što se kuglica nije otvorila kad je poznato da su Pantići baksuzi...

Вук ПФК

pre 14 godina

Шта се овај Бутуровић губи.Мења тренере сваку другу утакмицу и хоће нешто да постигне с том Војводином.Смета му што су Партизан и Звезда бољи и сад тражи баналне разлоге и још је он нашао да говори о поштењу!!!

mimout_czv

pre 14 godina

Ne znam sto se on zali, ako hoce da osvoji kup mora da pobedi i Zvezdu i Partizan, e sad koga dobijes u finalu, a koga u polufinalu to je manje bitno... U ovom slucaju je ostecen OFK-Beograd jer je trebalo da on bude domacin!!!

Kakav kiks

pre 14 godina

„Vojvodina će, bez ozbira na sve, sigurno igrati polufinalnu utakmicu sa Partizanom. To je jedinstven stav našeg Upravnog odbora“, naglasio je Butorović.

Pa što si se onda bunio za žreb???
Da bi glumio nekog pravednika, ili šta???

Radebe

pre 14 godina

Pričaš sa ste organizaciono, finansijski i igrački najjači klub u zemlji, i da ste ispred CZ i Partizana. Šta te onda briga za žreb?

M92

pre 14 godina

Alibi, alibi, neregularno...
Sto si cekao tri dana?
I sto su se SVI (znaci i tvoji) slozili sa tim da se vrati kuglica?
Inace mislim da ste postupili totalno nelogicno, trebalo je izvuci ostale parove (mesta) i onda ako treba razbiti prvu kuglicu. Ovako ko vas sisa, prihvaceno je i gotovo. Zalite se posle, ali ponovicu ovaj argument i tad - prihvatili ste (nelogican) potez vracanja kuglice, sad je tako - kako je.

zzzzz

pre 14 godina

Evo vam snimak: http://www.youtube.com/watch?v=27gSuaw1vUY . Jasno se vidi da je kriv glumac koji to nije odradio izvlacenje kako je trebalo, a nije u pitanju namestaljka. Zar stvarno mislite da se kod nas ovako namesta? Pa namesta se da se ne vidi, u tome smo makar izvezbani...

Sergio Tacchini

pre 14 godina

ma kakva namestaljka. Ovaj nesrecnik sto je izvlacio nije upucen sta sme a sta nesme ili je hteo da ispadne faca(obrati paznju na reakciju drugog koji objasnjava onoj devojci sta je onaj jadnik uradio).Moramo li uvek od komarca da pravimo magarca???

Sale HH

pre 14 godina

Sta je tu cudno?
Ovaj Butorovic mora vec jednom da nauci da kod malo sta je regularno.A ne stalno da se buni kada.:-))
Salu na stranu,ako su pravila prekrsena,a ocigledno da jesu,ponoviti ga i gotova prica.Sada moraju mediji da krenu sa hajkom,ali koga jos boli za domaci fudbal.Ili?

Milos

pre 14 godina

Ratko Butorović se zali na regularnost necega?! Pa ovo je da covek eksplodira od jeda i besa, zasto ovaj gospodin nije jos uvek u zatvoru? Cemu ono spektakularno hapsenje?

Sad sam se setio, pa ja i dalje zivim u Srbiji.....

SRB-IN

pre 14 godina

Sta lupeta ovaj Betoven, zasto bi neko vracao u posudu prvu kuglicu...ajde da je prva bila npr. Partizan a druga Zvezdina(obelezili ih tako da ih raspoznaju) pa onda vrate tu drugu jer nece derbi u polufinalu, ali ovako nista nema smisla.

Tunizanin

pre 14 godina

Pogledajte snimak ovde dok i njega nisu suspendovali!!!
...na ``demokratski nacin``...

http://www.youtube.com/watch?v=27gSuaw1vUY

roman empire

pre 14 godina

Brate kako je nama fudbalsko takmicenje smesno i tuzno.Trebalo bi da se hitno donese zakon o privatizaciji u sportu,rigorozno kontrolise i kaznjava korupcija u sportu,da se suzbiju huligani i nasilje u sportu, pa tek onda mozemo da pricamo o normalnom i fer takmicenju ovako sve je ovo lakrdija,svako tera po svom,zalosno i tuzno.

addd

pre 14 godina

pa i nije niko bio izvucen pre toga pa da bude namesteno,mogli su isto tako opet da ispadnu isti parovi.kako odmah nasedate.i stvarno bata prica o nerelegularnostima

germinal beerschot

pre 14 godina

pored sveg namestanja svih ovih godina(decenija), sada je problem oko zreba..izgubili bi i od ofk-e, vama je bar svejedno..

Tasmanijski djavo

pre 14 godina

Ajde Bato Kan Kan ne lupetaj. Ti si bio vidovit pa si znao koji je tim u toj kuglici.Tek na kraju si ustanovio da je to OFK.I da je OFK sledeci izvucen je vOjvodina i OFK bi bio domacin jer je gostovao predhodno kolo. Da li mislis da bi prosli OFK.Ha Ha Ha

djura

pre 14 godina

Ljudi sta galamite?? Zar vam je ovo nesto neobicno u ovoj drzavi?? Slika prilika u nasoj zemlji!!Sve preko veze i za vezu!!Ali Ofkovci, cekamo vas u finalu!!! Backi Odred!!FCV

ljubo

pre 14 godina

Čovek je u pravu.Ovde se po ko zna koji pokazalo da se prvenstvo i kup u fudbalu organizuju samo zbog Partizana i CZ ,ostale ko šljivi.

NS

pre 14 godina

....ma bato ne gnjavi kad znas da je to uradjeno kako se ne bi ni zvjezda ni partizan pojavili u finalu i onda Vosa protiv ofk u fer i korektnom finalu lagano uzela trofej :{)

SRB-IN

pre 14 godina

Sta lupeta ovaj Betoven, zasto bi neko vracao u posudu prvu kuglicu...ajde da je prva bila npr. Partizan a druga Zvezdina(obelezili ih tako da ih raspoznaju) pa onda vrate tu drugu jer nece derbi u polufinalu, ali ovako nista nema smisla.

Kakav kiks

pre 14 godina

„Vojvodina će, bez ozbira na sve, sigurno igrati polufinalnu utakmicu sa Partizanom. To je jedinstven stav našeg Upravnog odbora“, naglasio je Butorović.

Pa što si se onda bunio za žreb???
Da bi glumio nekog pravednika, ili šta???

Dushan

pre 14 godina

Pa šta ? Da je bilo regularno, bili bi parovi OFK-Voša i Zvezda-Partizan i opet bi se sastala Voša sa Partizanom i bila eliminisana, ali u finalu

boki

pre 14 godina

hehe garant je u toj kuglici bila zvezda
a svi znaju da bi im se tu putovanje u kupu zavrsilo na isti nacin kao u derbiju u rupi.
I posle kazu tole namjesta
(:

Tasmanijski djavo

pre 14 godina

Ajde Bato Kan Kan ne lupetaj. Ti si bio vidovit pa si znao koji je tim u toj kuglici.Tek na kraju si ustanovio da je to OFK.I da je OFK sledeci izvucen je vOjvodina i OFK bi bio domacin jer je gostovao predhodno kolo. Da li mislis da bi prosli OFK.Ha Ha Ha

germinal beerschot

pre 14 godina

pored sveg namestanja svih ovih godina(decenija), sada je problem oko zreba..izgubili bi i od ofk-e, vama je bar svejedno..

ISTINA

pre 14 godina

ajd...mogu da progutam da je zvezda izvukla najmanje jak tim ali veliki znak pitanja na to da li je to namerno ili ne stavlja cinjenica da zvezda igra kod kuce iako bi po svim pravilima trebala da igra na strani, a jos je cudnije to sto se ovi iz OFK-e ne bune pa je normalno misljenje da je zreb namesten i to U KORIST ZVEZDE...
Parizan osvaja kup kako god okrenete ali ovo vise nema smisla...

Jedan je crn, a drugi beo...

pre 14 godina

Sve sto je Buturovic rekao je istina!
To sto se neki odmah osecaju prozvanim to je njihova ciganska stvar!
Imali ste gospodo na sos da vidite o cemu covek prica!
Doticna kuglica nije mogla da se otvori sve dok nije saznala da treba da gostuje crvenoj zvezdi. Onda se odmah otvorila!
Mada u neku ruku ne razumem Buturovica zasto se covek zali. Mozda mu je krivo sto ce polu finale biti plafon njegovog tima u kupu, ali da se zreb namesta ,to nije od danas ili juce! To traje dugi niz godina! Kad pogledate da samo ove sezone zvezda je jedini tim (od polu finalista) koji je imala samo 1 gostovanje i to se jedva provukla!
Nisu ni oni musavi pa da im se dogodi Sevojno jos jedamput! Zato kuca, sudije i eto njih u finalu!!
Mada se trofej ne osvaja prolaskom u finale pa zato ni ne razumem komsiski tabor!
Dzaba bacate pare kada u finalu vam ni ta vasa (jer ce ,,kuglica,, odluciti da se tamo igra) rupa ,ni sudije nece pomoci!

Вук ПФК

pre 14 godina

Шта се овај Бутуровић губи.Мења тренере сваку другу утакмицу и хоће нешто да постигне с том Војводином.Смета му што су Партизан и Звезда бољи и сад тражи баналне разлоге и још је он нашао да говори о поштењу!!!

Smucile su mi se vise ovakve vesti

pre 14 godina

Ajde ne smaraj! Ako hocete da osvojite kup svejedno cete morati da pobedite Partizan ili Zvezdu, zato bolje spremajte igrace nego sto opet pokusavate neke afere da izmislite!!!

Mentalita Ultra'

pre 14 godina

Ja ne razumem navijace zvezde i partizana,oni imaju komplekse i u odnosu na Vojvodinu,80% komentara je njihovo...pa imate svoje titule skinite se vise sa malih klubova...inace ako vec namestaju nek to rade sa stilom a ne ovako prozirno...

zijo

pre 14 godina

U ovoj zemlji Bato Kan-Kan odredjuje sta je regularnost ? Sta je sa slucajem Tanovic? Kako je kupio hotel u NS?
Specijalni sud i tuzilastvo, da se izjasne o regularnosti svih rabota doticnog gospodina?

addd

pre 14 godina

pa i nije niko bio izvucen pre toga pa da bude namesteno,mogli su isto tako opet da ispadnu isti parovi.kako odmah nasedate.i stvarno bata prica o nerelegularnostima

djura

pre 14 godina

Ljudi sta galamite?? Zar vam je ovo nesto neobicno u ovoj drzavi?? Slika prilika u nasoj zemlji!!Sve preko veze i za vezu!!Ali Ofkovci, cekamo vas u finalu!!! Backi Odred!!FCV

Radebe

pre 14 godina

Pričaš sa ste organizaciono, finansijski i igrački najjači klub u zemlji, i da ste ispred CZ i Partizana. Šta te onda briga za žreb?

Sergio Tacchini

pre 14 godina

ma kakva namestaljka. Ovaj nesrecnik sto je izvlacio nije upucen sta sme a sta nesme ili je hteo da ispadne faca(obrati paznju na reakciju drugog koji objasnjava onoj devojci sta je onaj jadnik uradio).Moramo li uvek od komarca da pravimo magarca???

Milos

pre 14 godina

Ratko Butorović se zali na regularnost necega?! Pa ovo je da covek eksplodira od jeda i besa, zasto ovaj gospodin nije jos uvek u zatvoru? Cemu ono spektakularno hapsenje?

Sad sam se setio, pa ja i dalje zivim u Srbiji.....

beograd

pre 14 godina

Ofk je ostecen posto je izgubio sansu da igra kuci a to mu je jedini nacin da bicne vecite i vrati trofej od komunista otet jos pre 50 godina...zvezda i partizan sve diriguju a ti Buture ako se vec zalish uradi nesto a ne ko Dzomba samo prica,prica

M92

pre 14 godina

Alibi, alibi, neregularno...
Sto si cekao tri dana?
I sto su se SVI (znaci i tvoji) slozili sa tim da se vrati kuglica?
Inace mislim da ste postupili totalno nelogicno, trebalo je izvuci ostale parove (mesta) i onda ako treba razbiti prvu kuglicu. Ovako ko vas sisa, prihvaceno je i gotovo. Zalite se posle, ali ponovicu ovaj argument i tad - prihvatili ste (nelogican) potez vracanja kuglice, sad je tako - kako je.

Zika

pre 14 godina

Stvarno velika sramota! 100% neregularno. Ako su vec hteli da Zvezda i Partizan igraju u finalu, mogli su to malo bolje da organizuju, a ne ovako...

goran

pre 14 godina

navijam za zvezdu i iskreno mi puca za kup. to je jedno beznacajno takmicenje i voleo bih da ga osvoji vojvodina ili ofk, ali realno ovo je stvarno skandal!

Kimi

pre 14 godina

Ma kakvo namestanje, svi koji su gledali izvlacenje parova mogli su jasno da vide da blenta koji je izvlacio prvu kuglicu nije mogao da je otvori, pa je vratio u ciniju ne znajuci da to ne sme da se radi.

milos

pre 14 godina

konacno neko da progovori
sve ste sje*ali uspeli ste,onakav rezultat reprezentacije koji je malo podigao ugled srpskog fudbala da zamaskirate novim skandalom...Samo napred vitezi srpskog fudbala,od vase alavosti i nesloge igrace mo mi uskoro u srbiji samo stoni fudbal...Ko je organizovao zrebanje zasto se kuglica vratila,zar je moguce da niko nije mogao da je otvori,zasto je niste ostavili na stranu pa izvukli ostale tri...lopovi,lopovi,lopovi

slavoljub

pre 14 godina

Loptica ne moze da se otvori, jer ste je zalepili :-))
I nema videa, jer ste ga skinuli.
Kad ovaj Buturovic cvili o postenju, au, kakva ste vi bagra iz FSS-a?!?!?!

mimout_czv

pre 14 godina

Ne znam sto se on zali, ako hoce da osvoji kup mora da pobedi i Zvezdu i Partizan, e sad koga dobijes u finalu, a koga u polufinalu to je manje bitno... U ovom slucaju je ostecen OFK-Beograd jer je trebalo da on bude domacin!!!

roman empire

pre 14 godina

Brate kako je nama fudbalsko takmicenje smesno i tuzno.Trebalo bi da se hitno donese zakon o privatizaciji u sportu,rigorozno kontrolise i kaznjava korupcija u sportu,da se suzbiju huligani i nasilje u sportu, pa tek onda mozemo da pricamo o normalnom i fer takmicenju ovako sve je ovo lakrdija,svako tera po svom,zalosno i tuzno.

Sale HH

pre 14 godina

Sta je tu cudno?
Ovaj Butorovic mora vec jednom da nauci da kod malo sta je regularno.A ne stalno da se buni kada.:-))
Salu na stranu,ako su pravila prekrsena,a ocigledno da jesu,ponoviti ga i gotova prica.Sada moraju mediji da krenu sa hajkom,ali koga jos boli za domaci fudbal.Ili?

Alo pametnjakovici

pre 14 godina

Ja zaista nemogu da verujem nekim ovde komentarima. Kuglica je izvucena kao fol oni nemogu da je otvore pa je vrate u ciniju sa ostalim klubovima, kao pojeo vuk magaraca. Drugi put gle cuda sve 4 kuglice su otvarane bez problema. Znaci u prvom slucaju je Milan Tarot zacarao kuglicu pa se nije mogla otvoriti.

Sada zamislite da se ovo desi u okviru Uefiniog zrebanja bio bi skandal.

Kada se izvuce kuglica to je gotovo nemozes je vracati nazad kao da se nije nista desilo.

Zrebanje je neregularno i to stoji. Ozbiljno krsenje paravila ali to kad nas nije bitno vazno je da se inprovizuje.

Takodje bi par trebao da bude OFK Beograd- Crvena Zvezda a ne obrnuto ali kod nas nista nije logicno.
To su kod nas uvek desava ocajno je sve organizovano i ne cudime ovakve stvari.

Ja

pre 14 godina

Jao, čime se sve oni bave...a mi smo svi naivni i glupi haha 'nije mogla da se otvori', pa mogli su je raseći nožem, ali ne, to je 'ona' loptica, nju moraš vratiti da se x i y ne sastanu...

zzzzz

pre 14 godina

Evo vam snimak: http://www.youtube.com/watch?v=27gSuaw1vUY . Jasno se vidi da je kriv glumac koji to nije odradio izvlacenje kako je trebalo, a nije u pitanju namestaljka. Zar stvarno mislite da se kod nas ovako namesta? Pa namesta se da se ne vidi, u tome smo makar izvezbani...

Velibor Džarovski

pre 14 godina

Nije mi jasno,kako kuglica ne može da se otvori?! Pa,ko je pravio kuglice?Da nije firma "Potisje" iz Kanjiže ili "Toza Marković" iz Kikinde?

najzad

pre 14 godina

Najzad neko da se oglasi po ovom pitanju, neverovatno je kakvi su propusti cinjeni ranije.
Jednom prilikom sam prisustvovao zrebu za prvo kolo kupa na sajmu fudbala , na bgd sajmu.
Princip je bio da se izvuku obe kuglice procitaju imena i onda vrate u cup da se izvuce domacin. Tada su kuglice izvlacili Obradovic i Milijas, Obradovic je izvukao za zvezdu , a Milijas za Partizan i zahvaljujuci ovom glupom pravilu, obojica su fakticki gledanjem, jer su znali koja je kuglica vecitog rivala poslali zvezdu u Nis i Partizan u Apatin (cini mi se).

U svim normalnim zemljama se izvuku dve ekipe i procitaju i uvek zreb odlucuje gde se igra,a ovo sa domacinstvom kod nas je samo poligon za manipulaciju.

Mislim da bi idealno bilo da od pocetka nema ni pravila domacinstva ni nosilaca, na taj nacin se daje identicna sansa svakom timu, sto i jeste cilj ovog takmicenja.

Lionac

pre 14 godina

Da da, moze moze:

HTTP Status 404 -

type Status report

message

description The requested resource () is not available.

Apache Tomcat/6.0.20

ljubo

pre 14 godina

Čovek je u pravu.Ovde se po ko zna koji pokazalo da se prvenstvo i kup u fudbalu organizuju samo zbog Partizana i CZ ,ostale ko šljivi.

slanina

pre 14 godina

Nije ovo prvi put da se desava, samo sto je sada ispalo previse amaterski :(.. Sve se ovo znalo i bez tog snimka, koji vise i NIJE DOSTUPAN na netu.

Tunizanin

pre 14 godina

Pogledajte snimak ovde dok i njega nisu suspendovali!!!
...na ``demokratski nacin``...

http://www.youtube.com/watch?v=27gSuaw1vUY

wlado

pre 14 godina

ako je to istina onda je ovo prvorazredni skandal, majku mu dokle ce vise svi da cute kada vide neku nepravdu, sve ponoviti, sunce im korumpirano!

Drobnjak iz auta

pre 14 godina

Pa to je izvlačio onaj mali Pantićev...nije ni čudo što se kuglica nije otvorila kad je poznato da su Pantići baksuzi...

Stole

pre 14 godina

Misteriozno ne radi sajt fss-a, ali snimak se još uveknalazi na jutjubu (moja preporuka je, kao što je neko i tamo rekao - da smanjite ton dok gledate snimak pošto Boošković briljira)

NS

pre 14 godina

....ma bato ne gnjavi kad znas da je to uradjeno kako se ne bi ni zvjezda ni partizan pojavili u finalu i onda Vosa protiv ofk u fer i korektnom finalu lagano uzela trofej :{)