Subota, 19.12.2009.

18:02

Debakl Junajteda na Krejven Kotidžu

Fudbaleri Fulama pobedili su Mančester junajted sa 3:0, u 18. kolu engleske Premijer lige.

Izvor: B92

Debakl Junajteda na Krejven Kotidžu IMAGE SOURCE
IMAGE DESCRIPTION

61 Komentari

Sortiraj po:

ivan

pre 14 godina

Inace, PREMIER LIGA nikada jaca, tek ce da se gube bodovi, tek ce da se desavaju cuda, ko zna mozda se i drugim favorimtima dese ovakve povrede kao manchesteru !
pozzzz

damir

pre 14 godina

Vidim,opet ista pjesma. Za onog - dragi Damire - za tebe je Džeko vjerovatno najbolji. Automatski misliš da sam Musliman. Ne,nego Hrvat. Što je apsolutno nebitno. Bilo da je riječ o Ivaniševiću,Đokoviću...veliki igrač je veliki igrač. Potpuno nevažno šta je. Riječ je bila o Vidiću i o nacionalnoj pristranosti. Đokovića razapinjete kad izgubi,kad dobije - kralj. Slično sa Jankovićkom i Ivanovićkom. Ne kažem ni da je kodHrvata - što sam i ja - situacija bolja. Ni trunke objektivnosti uz male izuzetke. Dok neko napiše suprotno od većine - neznalica. Ne mogu da shvatim kako neko može da stavlja Đokovića ispred Federera,Vidića proglašava najboljim defanzivcem,Srbija ide u polufinale SP-a u Južnoj Africi...Čast tome što svako navija za svoje - ali malo objektivnosti ne bi škodilo.

Delboj

pre 14 godina

Napokon pravi Mancester. Kad bi i ostale ekipe igrale bez straha protiv njih kao Fulam, Mancester bi se nashao tamo i gdje zasluzuje ove sezone - u sredini tabele.

Peconny

pre 14 godina

Your just to good to be true,
Can’t take my eyes off of of you,
You'll be like heaven to touch,
I want to hold you so much,
At long last love has arrived,
And i thank god I’m alive,
Your just to good to be true,
Cant take my eyes off of you,
Der der der der der derderder der der der der der der derderder der der der der der derderder der der der
I love you Fulham!
And if its quite alright,
I love you Fulham
To warm my lonley nights,
I love you Fulham!
Trust in me when I say!

sta bre pricas...

pre 14 godina

Sta pricas gluposti . Mancester ima 6 redovnih odbranbenih igraca a Arsenal i Chelsea vise , ili barem vise igraca jer bi igrao neko iz rezervnog tima . Pre bi Wenger zvao nekog iz rezervi nego stavio Fabregasa i Diabya
(Idi gledaj Real , bolje ti je ..., 20. decembar 2009 13:39)
pa znam da imaju rezervne igrace ali i oni su povredjeni zbog toga flecer i kerik igraju odbranu pa zbog toga kazem kako bi se snasli ostali timovi da su u situaciju kao i Manchester ,PRAKTICNO IGRAJU BEZ ODBRANE pa zato dajem primjere ostalih ekipa kako bi oni izgledali da nemaju kompletnu odbranu, ali ti imas problem to da svatis!!

ArsenaLfan

pre 14 godina

@cojba zamolio bih ovakve slicne ,,navijace" da se skinu sa b92 i da ne komentarisu vise ArseaL.Decko kakav je to pogodak bio dovodjenje Eduarda?? (jedino ako nisi hrvat)Kao drugo nikad ne treba da podcenjujes druge timove,pogotovu ne Mancester.Zato molim te ako imas pametnija posla idi radi nesto,a ne tu da se prosipas dzaba.Pozdrav za sve prave navijace ArsenaLa ;D

Posmatrac

pre 14 godina

Po kojoj logici je Aston Vila ispred Arsenala. Isao sam na sajt Premijer Lige i tamo lepo pise da je Arsenal na trecem mestu. I da Aresnal ima +24 gol razliku a Vila ima +15...

sz

pre 14 godina

ko ga bre j..e prodao je onog naduvanog za 100 miliona a kupio?nikog!nemoze se tako,pa naduvace ih kilavi Milan na prolece.Nemanja bezi odatle!

Idi gledaj Real , bolje ti je ...

pre 14 godina

Bas me interesuje kako bi prosao Celzi da su mu stoperi bili Lampard i Esjen ,ili da su Arsenalu stoperi bili Fabregas i Diaby,ili Man City da su stoperi Barry i Irlend ,Liverpol ne moram ni da pominjem oni su i u najacem sastavu izgubili 3-1 cini mi se !!! tako da me ovaj poraz ne cudi mnogo, inace navijam za real madrid ali pratim englensku ligu jer je najaca!!!
(sta bre pricate..., 20. decembar 2009 12:50)

Sta pricas gluposti . Mancester ima 6 redovnih odbranbenih igraca a Arsenal i Chelsea vise , ili barem vise igraca jer bi igrao neko iz rezervnog tima . Pre bi Wenger zvao nekog iz rezervi nego stavio Fabregasa i Diabya

Filip BEOGRAD

pre 14 godina

Nemojte da komentarisete ako niste gledali mec, Fulam je pobedio prakticno drugi tim Mancestera, a od odbrambenih je igrao samo Evra. Realno, Man. Junajted je i sada bolji od Celzija za nijansu, a kad je bio Ronaldo, onda za dve, a sadasnju razliku u kvalitetu ova dva kluba pokazuju i rezultati u poslednjim utakmicama svih takmicenja (Celzi ispao od Blekburna u kupu, protiv Apoela na Stamfort Bridzu 2-2, poraz od Man. Sitija, remi sa Evertonom takodje na Stamfort Bridzu..., a Celzi je na svim ovim utakmicama igrao u najjacem sastavu), dok je Man. Junajted oslabljen od poslednjih sedam utakmica PL pet dobio sa tri ili vise razlike. Bilo bi nezahvalno prognozirati ko ce biti sampion (ja navijam da to bude Junajted) s obzirom da nije jos ni polusezona PL, ali kako stvari stoje, ovo prvenstvo bi moglo biti najuzbudljivije prvenstvo decenije, a daleko od toga da su sanse Celzija i malo vece od toga da MJ osvoji prvenstvo, a kamoli da je Celzi apsolutni favorit! A navijace Celzija molim da ne spominju nekih +6 ili slicno dok se ne zavrsi utakmica protiv Vest Hema.

Djomla

pre 14 godina

Dragi Damirenavodno sto se prodajes ko osoba koja se razume u fudbal i naravno da nisi nacionalista. Ko prvo napravio si promasaj ili lapsuz kad si napomenio ni vi Srbi i hrvati , da nsi sto jesi nebi koristio tu definiciju narodnih pripadnosti , a ko drugo da se i malo razumes u fudbal znao bi o cemu pricas ili komentarises kao npr. Vidic je rupa verovatno je zatebe Dzeko najbolji igrac na SVETU ISTI TAJ STO JE IZJAVIO POSLE NJIHOVE UTAKMICE DA GA U ZIVOTU NIJE BOLJE CUVO NEKI ODBRAMENI IGRAC, a ko drugo taj isti Vidic koji trenutno nije u najboljoj formi samo prosle godine bio svrsta u od onih NESKOLOVANI novinara i trenera iz citave Evrope u idealan tim te sezone i drugi put kad resis da nekog igraca sa NASIH prostora da plujes molim te raspitaj se ili nesto procitaj o tome navodnom igracu i sto je najvaznije pocni da gledas fudbal a kroz prste nacionalizma i ustedi nama svima vreme da necitamo svakakve gluposti jer MI koji volimo i zivima za ovaj sport volimo da cujemo i vidimo da neko uspe u zivotu i u svojoj karijeri i da se na takav nacin procuje za ovu nasu napacenu zemlju.

sta bre pricate...

pre 14 godina

Bas me interesuje kako bi prosao Celzi da su mu stoperi bili Lampard i Esjen ,ili da su Arsenalu stoperi bili Fabregas i Diaby,ili Man City da su stoperi Barry i Irlend ,Liverpol ne moram ni da pominjem oni su i u najacem sastavu izgubili 3-1 cini mi se !!! tako da me ovaj poraz ne cudi mnogo, inace navijam za real madrid ali pratim englensku ligu jer je najaca!!!

sta bre pricate....

pre 14 godina

Bas me interesuje kako bi prosao Celzi da su im stoperi Lampard i Esjen ,ili Arsenal da su im stoperi Fabregas i Diaby ili Man City da su im stoperi Barry i Irlend ,Liverpol necu ni pominjati oni su i sa najacim sastavom izgubili 3-1 cini mi se !!! tako da ovaj poraz i nije neko cudo,inace navijam za real madrid ali pratim englensku ligu jer je trenutno najaca na svetu!!!

niw

pre 14 godina

Ferguson je u ManUtdu vec skoro cetvrt veka. Za to vreme je uzeo sve sto se moze uzeti, gomilu titula, kupova i 2x Ligu sampiona.
Kako BILO KO od vas ovde ima ikakvo PRAVO da mu prigovori na taktiku ili tim? Ako covek odluci da umesto prve ekipe uvede orkestar majmuna iz lokanog cirkusa - verovatno je za to imao DOBAR razlog.

kakav vidic kakvi bakraci

pre 14 godina

ma ko kaze da im je falio vidic,bobby zamora bi pojeo vidica za dorucak,da je igrao samo bi se osramotio kao cijele ove sezone!!!

cojba

pre 14 godina

Ma bre ne moze niko da prismrdi Arsnalu....Igraju najlepsi fudbal...Kakav Mancester, kakav Liverpool....Celsi je jak ali bez Drogbe i oni su nista....On ih vuce napred....Da nije njega bar na dve utakmice do sada ne bih uzeli sva tri boda....Ni Barselona nema nikakvu igru u zadnje vreme...Pogledajte samo cinjenicu da su protiv Estudijantesa jedva odigrali 2:1....Real jeste pobedio Saragosu 6:0 ali red je bio sa onakvim timom....da nije preso 5 bilo bi sramota....Ali u Engleskoj jedini timovi koji su po meni vredni svakog boda jesu Aston Villa i Arsenal....I nadam se da ce so oni boriti za titulu....Samo da se vrate Van Persi i kompanija bice zlo gledati Arsenal....Dijabi me je odusevi, po nacinu igre je isti Patrik Vijera...Da nije bilo povredjenih igraca...Vec sad bi Arsenal bio na celu sa 6-7 poena ispred Celsija....Cuo sam pricu da Arsenal planira da dovede Zigu u januaru...Dace bog...Mislim da bi bio odlicno resenje u napadu dok se ne vrate Van Persi i Bendner...A prica se i Baloteli....Videcemo....Samo da bude pun pogodak kao sto su bili Arshavin i Eduardo....

string

pre 14 godina

Evo ovako, vidim, mnogi se igrate Trenera i Menadzera. A to vam nikako ne ide od ruke. Zasto? Zato sto pokazujete, da znate samo da cjenite trenutno stanje. Da partite Manchester, kao sto ne pratite, znali bi sljedece. A to je, da Manchester svake, ali svake godine ima pad forme, sto im se upravo i sada dogadja. Bilo je sezonea, gdje je MANCHESTER, stizao i vecu bodovnu prednost ekipa, kojima je gledao u "ledja". Objektivno, ovaj tim je losiji od proslogodisnjeg, ali ne iskljucivo, zato sto je Ronaldo otisao, nego iz razloga, sto Manchester ima velikih problema sa povredjenim igracima.
Za kraj, pricajte sta hocete, Manchester ce uvijek biti VELIKI, makar dok je Ferguson tu. Poslije 4 vezane titule, neminovno je, da dodje do pada.
Pitam se samo, kako imate obraza, da uopste provlacite jednoga Alexa Fergusona kroz usta. Navedite mi uspjesnijeg trenera od njega....
Odgovor je jednostavan, NEMA GA!
Do vidjenja!
(Dovla, 19. decembar 2009 21:15)

Sve sto si rekao je tacno...samo , za Ronalda nije...jer, evidentno je da on fali...i tek kroz igre u Real Madridu vidimo kakav je igrac...i povrz toga sto ga nije bilo 2 meseca, na 11 utakmica dao je 12 golova...da biste se orijentisali oko cifre, dovoljno je reci da je Messi na 20 utakmica dao 11, dakle, neosporno je da Manchesteru nedostaje Ronaldo, jer bi on po zesoni u proseku poztizao od 25-30 golova, imao bi 10-15 asistenija, dakle, icestvovao bi sto posredno ,sto neposredno u 50-ak golova za United i titula bi ponovo bila u njihovim rukama...ne kazem ja da je on nezamenljiv...ali se Ferguson nije ni potrudio da nadje zamenu..osim ako ne misli da je to Valencia, koji je iskljucivo dobar igrac kada i ostalima ide dobro...ali kao sto kaze nas narod "na muci se poznaju junaci", a trenutno , United nema "junaka"...oni su prosto morali da dovedu Riberya ili Silvu...ali, kao st si ti rekao, ljudi ocenjuju samo trenutno stanje, a sutra, kad Manchester pobedi, ti isti ce da uzdizu u nebesa Fergusona i hvaliti njegov trenerski genije...polako, duga je sezona...ko zna sta se sve moze desiti i koliko se stvari moze okrenuti u korist Uniteda, mozda i protiv njega...sacekajmo kraj pa komentarisimo...

damir

pre 14 godina

Znam da niste potrčni da objavljujete ono što vam se ne sviđa,ali nema veze,ipak ću poslati. Koliko pristranosti u komentarima,to je čudo. I u nogometu,tenisu,košarci...Vidić,Vidić...najbolji defanzivac...dajte uozbiljite se. Kad je svojim greškama ukopavao United,gdje ste onda? Igrao je otprilike kao danas Scholes - iz greške u grešku. Ferdinand ništa bolji. Ne kažem ni da je truba,ali najbolji na svijetu...ni blizu. Jedan Carvalho je deset puta pouzdaniji od Manchesterovih stopera,koji su preplaćeni i izvikani. Ili Makelele,od tih igrača koji nisu u žiži,a vrijede mnogo više od "zvijezda". Istog Ferdinanda koji je megazvijezda,je Keane pred par godina lijepo popljuvao i pokazao gdje mu je mjesto. Slično je neko trebao i sa Vidićem kad je imao onu seriju loših utakmica. Stvarno ste naporni - za vas Srbin,za Hrvate njihov - najbolji je pa kakav god je. Pratite sport,a ne nacionalnost. Mada se to vama ne sviđa.

danny boy

pre 14 godina

Benitez je car!rezultati očajni,igra također i on ostaje trener!ZA ANTOLOGIJU!premiership je totalno nepredvidljiv ove sezone,Man utd je osakaćen ozljedama i ovaj poraz me ne iznenađuje...jedva čekam da Fulham razbije Tottenham slijedeći vikend,a Arsenal Villa-e to će biti ludo!

andrej

pre 14 godina

man utd ne moze nista bez vidica, ferdinanda i brauna. steta sto fergi nije stavio u tim obertana. igra ko ronaldo kad je dosao iz sprtinga, samo jos malo da se navikne na premier ligu i da vezba na preciznosti i bice bolji od mesija. man utd sampion.

Dejan

pre 14 godina

Mancester je odigrao lose, ali ako uzmemo u obzir da je dosta igraca povredjeno (Flecer igrao u odbrani) ali i da su gostovanja u Londonu vise nego zaje..na, onda ovo i neji toliko iznenadjenje. Liga je toliko jaka da svako svakom moze uzeti bodove, sto se videlo i u proslom kolu kada je barnli otkinuo 2 boda Arsenalu, tj. u ovom kolu kada je Portsmaunt porazio Liverpul.

Danas sam gledao samo mec Arsenal Hull i pored loseg sudjenja, primetio sam veoma lepu i efiksnu igru tobdzija. Dijabi Song i Denilson su odigrali kao da su prekaljeni igraci. Arsavin je bio inspirisan kao i Nasri u prvom poluvremenu.

Ovaj tim igra bez dosta povredjenih igraca, menju kojima su i nosioci igre Fabregas i van Persi, i idalje su u samom vrhu i ispred mnogih "skupljih" timova.

Bice veoma interesantan duel sledece nedelje izmenju tobdzija i Aston Vile timova koji imaju isto bodova (Arsenal ima bolju gol razliku i utakmicu manje protiv Boltona).

Dovla

pre 14 godina

Evo ovako, vidim, mnogi se igrate Trenera i Menadzera. A to vam nikako ne ide od ruke. Zasto? Zato sto pokazujete, da znate samo da cjenite trenutno stanje. Da partite Manchester, kao sto ne pratite, znali bi sljedece. A to je, da Manchester svake, ali svake godine ima pad forme, sto im se upravo i sada dogadja. Bilo je sezonea, gdje je MANCHESTER, stizao i vecu bodovnu prednost ekipa, kojima je gledao u "ledja". Objektivno, ovaj tim je losiji od proslogodisnjeg, ali ne iskljucivo, zato sto je Ronaldo otisao, nego iz razloga, sto Manchester ima velikih problema sa povredjenim igracima.
Za kraj, pricajte sta hocete, Manchester ce uvijek biti VELIKI, makar dok je Ferguson tu. Poslije 4 vezane titule, neminovno je, da dodje do pada.
Pitam se samo, kako imate obraza, da uopste provlacite jednoga Alexa Fergusona kroz usta. Navedite mi uspjesnijeg trenera od njega....
Odgovor je jednostavan, NEMA GA!
Do vidjenja!

$@$@

pre 14 godina

Citam sada ove komentare i ne mogu da se naci=udim.Pa svako drugi ko je komentarisao napisao je da je odbrana Man Utd-a nista bez Vidica.Alo bre ljudi na ovom mecu za Man Utd je igrao samo jedan odbrambeni igrac i to Evra.Glory glory Man Utd

That boy Giggsey,he's won it 11 times!

pre 14 godina

Tako je i 2002/2003 bilo,pa od nove godine nije izgubljena nijedna tekma(uzeta titula),polako....Da se vrate Ryan,Nemanja,Rio i Edwin pa cemo da vidimo kako smo losa ekipa! Kupovina Benzeme bi bila prava stvar jer Berba je realno solidna izmena a ne starter,a Rooney ne moze sve sam,Antonio jos malo da se uigra i to je to....

Vanja LFC

pre 14 godina

Utd-u se polako vraca sto su poslednjih dve tri godine povrede dolazile u martu-aprilu i to uglavnom lagane....sad je malo drukacije.
Jos Ronaldo je zapalio na kontinent a Tevez na drugu stranu grada. Liverpool je izduvao za Ligu Sampiona sledece godine, mada se i Sljamcesteru dobro ne pise. Villa, Totnem i City su vrlo blizu...

messi

pre 14 godina

hahahahaha sto mi drago ne verujem,znam da ce sad mnogi da pricaju kako igrali bez odbrane ali im to nikako ne moze biti opravdanje za ovakav debakl!!! :)

ZZZzzz

pre 14 godina

IDEMO!! tako je Alexe , ne zato sto je nas ali bez Vidica i Ferdinanda MU ima razbijacku odbranu,jos samo da otkaci Vidica i da dovede onog naseg is Rusije ili tamo nekog mladog perspektivnog i sve ces da osvojis , W.Brown i Evans nikad bolje od toga.

paja

pre 14 godina

mancester je igrao bez cele odbrane,izuzev evre,a ovo sedenje na klupi bambija mi polako lici na pocetak njegove igre u prvoj postavi,pogotovo sto su tako poceli i ovaj de laet,gibson,rafael,velbek,a sto je jos vise optimisticnije nanija nije bilo ni na klupi,a najverovatnij mi se cini da ce i otici sad u zimu iz kluba.

Branko S.

pre 14 godina

Sta je Fergi mislio da ce i dalje da se izvlaci?Nekako je krpio odbranu dok je mogao,ali bez Ria,O'Sea,Evansa,Rafaela, kako-tako,ali bez Vidica - nikako.Sad ce morati da odresi kesu za nekog odbrambenog igraca,sto je trebao da ucini jos letos kad je prodao Ronalda.Za titulu ce morati da se oznoji ili oprosti,uostalom Celzi i Arsenal(jedini u trci) nece ispustiti priliku za ova dva vezana poraza.Liverpula mi je po malo vec zao,toplo-ladno,daleko su zasad i od prve cetvorke,pogotovo sto Aston Vila gazi sve redom.
Danas smo uziveli u jednoj utakmici,pogadjate Man.Siti i Sanderlend su odigrali utakmicu za Bogove.Sta reci za ostale lige izuzev da Van Galu sada Bekanbauer i Henes duguju izvinjenje.

djole

pre 14 godina

Gledao sam utakmicu ManUtd-a preko stream-a i umalo nisam zaplakao koliko su "djavoli" bili nemocni. Centralni odbrambeni par su igrali igraci koji inace igraju centralni par sredine terena( Flecer - Kerik), a ona strvina Zamora je znao to dobro da iskoristi. Od 8 odbrambenih igraca, jedino je Evra zdrav, a bojim se da se i on ne povredi, jer je Fergi primoran da ga forsira u nedostatku zdravih igraca. Sada se lomi sezona za Mancester, jos par ovakvih kiskeva i Chelsea ce vec biti u ogromnoj prednosti koju iskusni Anceloti tesko moze da ispusti. Samo se nadam da se Vida sto pre oporavi, jer ce bez njega u odbrani, Mancester strahovati i protiv ekipa kao sto su Hal, Stouk, Barnli i ostale boranije.

TUGA!

pre 14 godina

cuscak-solidan nije kriv
evra-dobar jedini clan odbrane
kerik i flecer-nisu krivi,sta ce u odbani!
valensija-licno ga mrzim,nije za manc
anderson-rovit,nije u formi
skols-dobri stari pol,on ima kredita
oven-nema od njega nista
gibson,de let,welbek...i ostala bagra,bolje da ne igraju
runi-jedini sposoban,ali nije svemoguc
berba-zajebava se,nikada nece biti golgeter
Nadati se da ce Vidic,Rio,Rajan...i ostali oporaviti,jer ovako se vise ne moze!

realno provereno

pre 14 godina

raspad sistema. iako moramo da imamo u vidu i povrede prva 3 centralna beka, čemu može da se nada ekipa koja proda igrača za 100 miliona i ne dovede skoro nikog, kojoj su 36ogodišnjaci stub ekipe, u kojoj u napadu igra bugarin koji sa loptom zna sve, ali zna i onaj u cirkusu sve sa loptom pa ne igra u mančesteru.

crni redstar

pre 14 godina

kako drma kriza djavole!!!!!! mislim da nije samo zbog ronalda,vec zbog lose forme bugarina,ovena, lose sredine i ocajnog ferninanda i mladog evansa...vidicu pakuj se i idi a runi neka krene sa tobom. runi is the best !!!

diavolinho

pre 14 godina

Od Man UTDa jedino sam Bayern prizeljkivao vise.. Za sve koje ne znaju, Milan je uvek dolazio do finala kada je imao za protivnika Man UTD i FC Bayern..

Branko S.

pre 14 godina

Sta je Fergi mislio da ce i dalje da se izvlaci?Nekako je krpio odbranu dok je mogao,ali bez Ria,O'Sea,Evansa,Rafaela, kako-tako,ali bez Vidica - nikako.Sad ce morati da odresi kesu za nekog odbrambenog igraca,sto je trebao da ucini jos letos kad je prodao Ronalda.Za titulu ce morati da se oznoji ili oprosti,uostalom Celzi i Arsenal(jedini u trci) nece ispustiti priliku za ova dva vezana poraza.Liverpula mi je po malo vec zao,toplo-ladno,daleko su zasad i od prve cetvorke,pogotovo sto Aston Vila gazi sve redom.
Danas smo uziveli u jednoj utakmici,pogadjate Man.Siti i Sanderlend su odigrali utakmicu za Bogove.Sta reci za ostale lige izuzev da Van Galu sada Bekanbauer i Henes duguju izvinjenje.

realno provereno

pre 14 godina

raspad sistema. iako moramo da imamo u vidu i povrede prva 3 centralna beka, čemu može da se nada ekipa koja proda igrača za 100 miliona i ne dovede skoro nikog, kojoj su 36ogodišnjaci stub ekipe, u kojoj u napadu igra bugarin koji sa loptom zna sve, ali zna i onaj u cirkusu sve sa loptom pa ne igra u mančesteru.

Dovla

pre 14 godina

Evo ovako, vidim, mnogi se igrate Trenera i Menadzera. A to vam nikako ne ide od ruke. Zasto? Zato sto pokazujete, da znate samo da cjenite trenutno stanje. Da partite Manchester, kao sto ne pratite, znali bi sljedece. A to je, da Manchester svake, ali svake godine ima pad forme, sto im se upravo i sada dogadja. Bilo je sezonea, gdje je MANCHESTER, stizao i vecu bodovnu prednost ekipa, kojima je gledao u "ledja". Objektivno, ovaj tim je losiji od proslogodisnjeg, ali ne iskljucivo, zato sto je Ronaldo otisao, nego iz razloga, sto Manchester ima velikih problema sa povredjenim igracima.
Za kraj, pricajte sta hocete, Manchester ce uvijek biti VELIKI, makar dok je Ferguson tu. Poslije 4 vezane titule, neminovno je, da dodje do pada.
Pitam se samo, kako imate obraza, da uopste provlacite jednoga Alexa Fergusona kroz usta. Navedite mi uspjesnijeg trenera od njega....
Odgovor je jednostavan, NEMA GA!
Do vidjenja!

TUGA!

pre 14 godina

cuscak-solidan nije kriv
evra-dobar jedini clan odbrane
kerik i flecer-nisu krivi,sta ce u odbani!
valensija-licno ga mrzim,nije za manc
anderson-rovit,nije u formi
skols-dobri stari pol,on ima kredita
oven-nema od njega nista
gibson,de let,welbek...i ostala bagra,bolje da ne igraju
runi-jedini sposoban,ali nije svemoguc
berba-zajebava se,nikada nece biti golgeter
Nadati se da ce Vidic,Rio,Rajan...i ostali oporaviti,jer ovako se vise ne moze!

djole

pre 14 godina

Gledao sam utakmicu ManUtd-a preko stream-a i umalo nisam zaplakao koliko su "djavoli" bili nemocni. Centralni odbrambeni par su igrali igraci koji inace igraju centralni par sredine terena( Flecer - Kerik), a ona strvina Zamora je znao to dobro da iskoristi. Od 8 odbrambenih igraca, jedino je Evra zdrav, a bojim se da se i on ne povredi, jer je Fergi primoran da ga forsira u nedostatku zdravih igraca. Sada se lomi sezona za Mancester, jos par ovakvih kiskeva i Chelsea ce vec biti u ogromnoj prednosti koju iskusni Anceloti tesko moze da ispusti. Samo se nadam da se Vida sto pre oporavi, jer ce bez njega u odbrani, Mancester strahovati i protiv ekipa kao sto su Hal, Stouk, Barnli i ostale boranije.

paja

pre 14 godina

mancester je igrao bez cele odbrane,izuzev evre,a ovo sedenje na klupi bambija mi polako lici na pocetak njegove igre u prvoj postavi,pogotovo sto su tako poceli i ovaj de laet,gibson,rafael,velbek,a sto je jos vise optimisticnije nanija nije bilo ni na klupi,a najverovatnij mi se cini da ce i otici sad u zimu iz kluba.

diavolinho

pre 14 godina

Od Man UTDa jedino sam Bayern prizeljkivao vise.. Za sve koje ne znaju, Milan je uvek dolazio do finala kada je imao za protivnika Man UTD i FC Bayern..

Vanja LFC

pre 14 godina

Utd-u se polako vraca sto su poslednjih dve tri godine povrede dolazile u martu-aprilu i to uglavnom lagane....sad je malo drukacije.
Jos Ronaldo je zapalio na kontinent a Tevez na drugu stranu grada. Liverpool je izduvao za Ligu Sampiona sledece godine, mada se i Sljamcesteru dobro ne pise. Villa, Totnem i City su vrlo blizu...

Dejan

pre 14 godina

Mancester je odigrao lose, ali ako uzmemo u obzir da je dosta igraca povredjeno (Flecer igrao u odbrani) ali i da su gostovanja u Londonu vise nego zaje..na, onda ovo i neji toliko iznenadjenje. Liga je toliko jaka da svako svakom moze uzeti bodove, sto se videlo i u proslom kolu kada je barnli otkinuo 2 boda Arsenalu, tj. u ovom kolu kada je Portsmaunt porazio Liverpul.

Danas sam gledao samo mec Arsenal Hull i pored loseg sudjenja, primetio sam veoma lepu i efiksnu igru tobdzija. Dijabi Song i Denilson su odigrali kao da su prekaljeni igraci. Arsavin je bio inspirisan kao i Nasri u prvom poluvremenu.

Ovaj tim igra bez dosta povredjenih igraca, menju kojima su i nosioci igre Fabregas i van Persi, i idalje su u samom vrhu i ispred mnogih "skupljih" timova.

Bice veoma interesantan duel sledece nedelje izmenju tobdzija i Aston Vile timova koji imaju isto bodova (Arsenal ima bolju gol razliku i utakmicu manje protiv Boltona).

messi

pre 14 godina

hahahahaha sto mi drago ne verujem,znam da ce sad mnogi da pricaju kako igrali bez odbrane ali im to nikako ne moze biti opravdanje za ovakav debakl!!! :)

crni redstar

pre 14 godina

kako drma kriza djavole!!!!!! mislim da nije samo zbog ronalda,vec zbog lose forme bugarina,ovena, lose sredine i ocajnog ferninanda i mladog evansa...vidicu pakuj se i idi a runi neka krene sa tobom. runi is the best !!!

$@$@

pre 14 godina

Citam sada ove komentare i ne mogu da se naci=udim.Pa svako drugi ko je komentarisao napisao je da je odbrana Man Utd-a nista bez Vidica.Alo bre ljudi na ovom mecu za Man Utd je igrao samo jedan odbrambeni igrac i to Evra.Glory glory Man Utd

niw

pre 14 godina

Ferguson je u ManUtdu vec skoro cetvrt veka. Za to vreme je uzeo sve sto se moze uzeti, gomilu titula, kupova i 2x Ligu sampiona.
Kako BILO KO od vas ovde ima ikakvo PRAVO da mu prigovori na taktiku ili tim? Ako covek odluci da umesto prve ekipe uvede orkestar majmuna iz lokanog cirkusa - verovatno je za to imao DOBAR razlog.

Djomla

pre 14 godina

Dragi Damirenavodno sto se prodajes ko osoba koja se razume u fudbal i naravno da nisi nacionalista. Ko prvo napravio si promasaj ili lapsuz kad si napomenio ni vi Srbi i hrvati , da nsi sto jesi nebi koristio tu definiciju narodnih pripadnosti , a ko drugo da se i malo razumes u fudbal znao bi o cemu pricas ili komentarises kao npr. Vidic je rupa verovatno je zatebe Dzeko najbolji igrac na SVETU ISTI TAJ STO JE IZJAVIO POSLE NJIHOVE UTAKMICE DA GA U ZIVOTU NIJE BOLJE CUVO NEKI ODBRAMENI IGRAC, a ko drugo taj isti Vidic koji trenutno nije u najboljoj formi samo prosle godine bio svrsta u od onih NESKOLOVANI novinara i trenera iz citave Evrope u idealan tim te sezone i drugi put kad resis da nekog igraca sa NASIH prostora da plujes molim te raspitaj se ili nesto procitaj o tome navodnom igracu i sto je najvaznije pocni da gledas fudbal a kroz prste nacionalizma i ustedi nama svima vreme da necitamo svakakve gluposti jer MI koji volimo i zivima za ovaj sport volimo da cujemo i vidimo da neko uspe u zivotu i u svojoj karijeri i da se na takav nacin procuje za ovu nasu napacenu zemlju.

andrej

pre 14 godina

man utd ne moze nista bez vidica, ferdinanda i brauna. steta sto fergi nije stavio u tim obertana. igra ko ronaldo kad je dosao iz sprtinga, samo jos malo da se navikne na premier ligu i da vezba na preciznosti i bice bolji od mesija. man utd sampion.

That boy Giggsey,he's won it 11 times!

pre 14 godina

Tako je i 2002/2003 bilo,pa od nove godine nije izgubljena nijedna tekma(uzeta titula),polako....Da se vrate Ryan,Nemanja,Rio i Edwin pa cemo da vidimo kako smo losa ekipa! Kupovina Benzeme bi bila prava stvar jer Berba je realno solidna izmena a ne starter,a Rooney ne moze sve sam,Antonio jos malo da se uigra i to je to....

ArsenaLfan

pre 14 godina

@cojba zamolio bih ovakve slicne ,,navijace" da se skinu sa b92 i da ne komentarisu vise ArseaL.Decko kakav je to pogodak bio dovodjenje Eduarda?? (jedino ako nisi hrvat)Kao drugo nikad ne treba da podcenjujes druge timove,pogotovu ne Mancester.Zato molim te ako imas pametnija posla idi radi nesto,a ne tu da se prosipas dzaba.Pozdrav za sve prave navijace ArsenaLa ;D

string

pre 14 godina

Evo ovako, vidim, mnogi se igrate Trenera i Menadzera. A to vam nikako ne ide od ruke. Zasto? Zato sto pokazujete, da znate samo da cjenite trenutno stanje. Da partite Manchester, kao sto ne pratite, znali bi sljedece. A to je, da Manchester svake, ali svake godine ima pad forme, sto im se upravo i sada dogadja. Bilo je sezonea, gdje je MANCHESTER, stizao i vecu bodovnu prednost ekipa, kojima je gledao u "ledja". Objektivno, ovaj tim je losiji od proslogodisnjeg, ali ne iskljucivo, zato sto je Ronaldo otisao, nego iz razloga, sto Manchester ima velikih problema sa povredjenim igracima.
Za kraj, pricajte sta hocete, Manchester ce uvijek biti VELIKI, makar dok je Ferguson tu. Poslije 4 vezane titule, neminovno je, da dodje do pada.
Pitam se samo, kako imate obraza, da uopste provlacite jednoga Alexa Fergusona kroz usta. Navedite mi uspjesnijeg trenera od njega....
Odgovor je jednostavan, NEMA GA!
Do vidjenja!
(Dovla, 19. decembar 2009 21:15)

Sve sto si rekao je tacno...samo , za Ronalda nije...jer, evidentno je da on fali...i tek kroz igre u Real Madridu vidimo kakav je igrac...i povrz toga sto ga nije bilo 2 meseca, na 11 utakmica dao je 12 golova...da biste se orijentisali oko cifre, dovoljno je reci da je Messi na 20 utakmica dao 11, dakle, neosporno je da Manchesteru nedostaje Ronaldo, jer bi on po zesoni u proseku poztizao od 25-30 golova, imao bi 10-15 asistenija, dakle, icestvovao bi sto posredno ,sto neposredno u 50-ak golova za United i titula bi ponovo bila u njihovim rukama...ne kazem ja da je on nezamenljiv...ali se Ferguson nije ni potrudio da nadje zamenu..osim ako ne misli da je to Valencia, koji je iskljucivo dobar igrac kada i ostalima ide dobro...ali kao sto kaze nas narod "na muci se poznaju junaci", a trenutno , United nema "junaka"...oni su prosto morali da dovedu Riberya ili Silvu...ali, kao st si ti rekao, ljudi ocenjuju samo trenutno stanje, a sutra, kad Manchester pobedi, ti isti ce da uzdizu u nebesa Fergusona i hvaliti njegov trenerski genije...polako, duga je sezona...ko zna sta se sve moze desiti i koliko se stvari moze okrenuti u korist Uniteda, mozda i protiv njega...sacekajmo kraj pa komentarisimo...

cojba

pre 14 godina

Ma bre ne moze niko da prismrdi Arsnalu....Igraju najlepsi fudbal...Kakav Mancester, kakav Liverpool....Celsi je jak ali bez Drogbe i oni su nista....On ih vuce napred....Da nije njega bar na dve utakmice do sada ne bih uzeli sva tri boda....Ni Barselona nema nikakvu igru u zadnje vreme...Pogledajte samo cinjenicu da su protiv Estudijantesa jedva odigrali 2:1....Real jeste pobedio Saragosu 6:0 ali red je bio sa onakvim timom....da nije preso 5 bilo bi sramota....Ali u Engleskoj jedini timovi koji su po meni vredni svakog boda jesu Aston Villa i Arsenal....I nadam se da ce so oni boriti za titulu....Samo da se vrate Van Persi i kompanija bice zlo gledati Arsenal....Dijabi me je odusevi, po nacinu igre je isti Patrik Vijera...Da nije bilo povredjenih igraca...Vec sad bi Arsenal bio na celu sa 6-7 poena ispred Celsija....Cuo sam pricu da Arsenal planira da dovede Zigu u januaru...Dace bog...Mislim da bi bio odlicno resenje u napadu dok se ne vrate Van Persi i Bendner...A prica se i Baloteli....Videcemo....Samo da bude pun pogodak kao sto su bili Arshavin i Eduardo....

damir

pre 14 godina

Znam da niste potrčni da objavljujete ono što vam se ne sviđa,ali nema veze,ipak ću poslati. Koliko pristranosti u komentarima,to je čudo. I u nogometu,tenisu,košarci...Vidić,Vidić...najbolji defanzivac...dajte uozbiljite se. Kad je svojim greškama ukopavao United,gdje ste onda? Igrao je otprilike kao danas Scholes - iz greške u grešku. Ferdinand ništa bolji. Ne kažem ni da je truba,ali najbolji na svijetu...ni blizu. Jedan Carvalho je deset puta pouzdaniji od Manchesterovih stopera,koji su preplaćeni i izvikani. Ili Makelele,od tih igrača koji nisu u žiži,a vrijede mnogo više od "zvijezda". Istog Ferdinanda koji je megazvijezda,je Keane pred par godina lijepo popljuvao i pokazao gdje mu je mjesto. Slično je neko trebao i sa Vidićem kad je imao onu seriju loših utakmica. Stvarno ste naporni - za vas Srbin,za Hrvate njihov - najbolji je pa kakav god je. Pratite sport,a ne nacionalnost. Mada se to vama ne sviđa.

Posmatrac

pre 14 godina

Po kojoj logici je Aston Vila ispred Arsenala. Isao sam na sajt Premijer Lige i tamo lepo pise da je Arsenal na trecem mestu. I da Aresnal ima +24 gol razliku a Vila ima +15...

Idi gledaj Real , bolje ti je ...

pre 14 godina

Bas me interesuje kako bi prosao Celzi da su mu stoperi bili Lampard i Esjen ,ili da su Arsenalu stoperi bili Fabregas i Diaby,ili Man City da su stoperi Barry i Irlend ,Liverpol ne moram ni da pominjem oni su i u najacem sastavu izgubili 3-1 cini mi se !!! tako da me ovaj poraz ne cudi mnogo, inace navijam za real madrid ali pratim englensku ligu jer je najaca!!!
(sta bre pricate..., 20. decembar 2009 12:50)

Sta pricas gluposti . Mancester ima 6 redovnih odbranbenih igraca a Arsenal i Chelsea vise , ili barem vise igraca jer bi igrao neko iz rezervnog tima . Pre bi Wenger zvao nekog iz rezervi nego stavio Fabregasa i Diabya

sta bre pricate...

pre 14 godina

Bas me interesuje kako bi prosao Celzi da su mu stoperi bili Lampard i Esjen ,ili da su Arsenalu stoperi bili Fabregas i Diaby,ili Man City da su stoperi Barry i Irlend ,Liverpol ne moram ni da pominjem oni su i u najacem sastavu izgubili 3-1 cini mi se !!! tako da me ovaj poraz ne cudi mnogo, inace navijam za real madrid ali pratim englensku ligu jer je najaca!!!

Filip BEOGRAD

pre 14 godina

Nemojte da komentarisete ako niste gledali mec, Fulam je pobedio prakticno drugi tim Mancestera, a od odbrambenih je igrao samo Evra. Realno, Man. Junajted je i sada bolji od Celzija za nijansu, a kad je bio Ronaldo, onda za dve, a sadasnju razliku u kvalitetu ova dva kluba pokazuju i rezultati u poslednjim utakmicama svih takmicenja (Celzi ispao od Blekburna u kupu, protiv Apoela na Stamfort Bridzu 2-2, poraz od Man. Sitija, remi sa Evertonom takodje na Stamfort Bridzu..., a Celzi je na svim ovim utakmicama igrao u najjacem sastavu), dok je Man. Junajted oslabljen od poslednjih sedam utakmica PL pet dobio sa tri ili vise razlike. Bilo bi nezahvalno prognozirati ko ce biti sampion (ja navijam da to bude Junajted) s obzirom da nije jos ni polusezona PL, ali kako stvari stoje, ovo prvenstvo bi moglo biti najuzbudljivije prvenstvo decenije, a daleko od toga da su sanse Celzija i malo vece od toga da MJ osvoji prvenstvo, a kamoli da je Celzi apsolutni favorit! A navijace Celzija molim da ne spominju nekih +6 ili slicno dok se ne zavrsi utakmica protiv Vest Hema.

danny boy

pre 14 godina

Benitez je car!rezultati očajni,igra također i on ostaje trener!ZA ANTOLOGIJU!premiership je totalno nepredvidljiv ove sezone,Man utd je osakaćen ozljedama i ovaj poraz me ne iznenađuje...jedva čekam da Fulham razbije Tottenham slijedeći vikend,a Arsenal Villa-e to će biti ludo!

sta bre pricate....

pre 14 godina

Bas me interesuje kako bi prosao Celzi da su im stoperi Lampard i Esjen ,ili Arsenal da su im stoperi Fabregas i Diaby ili Man City da su im stoperi Barry i Irlend ,Liverpol necu ni pominjati oni su i sa najacim sastavom izgubili 3-1 cini mi se !!! tako da ovaj poraz i nije neko cudo,inace navijam za real madrid ali pratim englensku ligu jer je trenutno najaca na svetu!!!

kakav vidic kakvi bakraci

pre 14 godina

ma ko kaze da im je falio vidic,bobby zamora bi pojeo vidica za dorucak,da je igrao samo bi se osramotio kao cijele ove sezone!!!

ZZZzzz

pre 14 godina

IDEMO!! tako je Alexe , ne zato sto je nas ali bez Vidica i Ferdinanda MU ima razbijacku odbranu,jos samo da otkaci Vidica i da dovede onog naseg is Rusije ili tamo nekog mladog perspektivnog i sve ces da osvojis , W.Brown i Evans nikad bolje od toga.

Delboj

pre 14 godina

Napokon pravi Mancester. Kad bi i ostale ekipe igrale bez straha protiv njih kao Fulam, Mancester bi se nashao tamo i gdje zasluzuje ove sezone - u sredini tabele.

damir

pre 14 godina

Vidim,opet ista pjesma. Za onog - dragi Damire - za tebe je Džeko vjerovatno najbolji. Automatski misliš da sam Musliman. Ne,nego Hrvat. Što je apsolutno nebitno. Bilo da je riječ o Ivaniševiću,Đokoviću...veliki igrač je veliki igrač. Potpuno nevažno šta je. Riječ je bila o Vidiću i o nacionalnoj pristranosti. Đokovića razapinjete kad izgubi,kad dobije - kralj. Slično sa Jankovićkom i Ivanovićkom. Ne kažem ni da je kodHrvata - što sam i ja - situacija bolja. Ni trunke objektivnosti uz male izuzetke. Dok neko napiše suprotno od većine - neznalica. Ne mogu da shvatim kako neko može da stavlja Đokovića ispred Federera,Vidića proglašava najboljim defanzivcem,Srbija ide u polufinale SP-a u Južnoj Africi...Čast tome što svako navija za svoje - ali malo objektivnosti ne bi škodilo.

sz

pre 14 godina

ko ga bre j..e prodao je onog naduvanog za 100 miliona a kupio?nikog!nemoze se tako,pa naduvace ih kilavi Milan na prolece.Nemanja bezi odatle!

Peconny

pre 14 godina

Your just to good to be true,
Can’t take my eyes off of of you,
You'll be like heaven to touch,
I want to hold you so much,
At long last love has arrived,
And i thank god I’m alive,
Your just to good to be true,
Cant take my eyes off of you,
Der der der der der derderder der der der der der der derderder der der der der der derderder der der der
I love you Fulham!
And if its quite alright,
I love you Fulham
To warm my lonley nights,
I love you Fulham!
Trust in me when I say!

sta bre pricas...

pre 14 godina

Sta pricas gluposti . Mancester ima 6 redovnih odbranbenih igraca a Arsenal i Chelsea vise , ili barem vise igraca jer bi igrao neko iz rezervnog tima . Pre bi Wenger zvao nekog iz rezervi nego stavio Fabregasa i Diabya
(Idi gledaj Real , bolje ti je ..., 20. decembar 2009 13:39)
pa znam da imaju rezervne igrace ali i oni su povredjeni zbog toga flecer i kerik igraju odbranu pa zbog toga kazem kako bi se snasli ostali timovi da su u situaciju kao i Manchester ,PRAKTICNO IGRAJU BEZ ODBRANE pa zato dajem primjere ostalih ekipa kako bi oni izgledali da nemaju kompletnu odbranu, ali ti imas problem to da svatis!!

ivan

pre 14 godina

Inace, PREMIER LIGA nikada jaca, tek ce da se gube bodovi, tek ce da se desavaju cuda, ko zna mozda se i drugim favorimtima dese ovakve povrede kao manchesteru !
pozzzz

$@$@

pre 14 godina

Citam sada ove komentare i ne mogu da se naci=udim.Pa svako drugi ko je komentarisao napisao je da je odbrana Man Utd-a nista bez Vidica.Alo bre ljudi na ovom mecu za Man Utd je igrao samo jedan odbrambeni igrac i to Evra.Glory glory Man Utd

andrej

pre 14 godina

man utd ne moze nista bez vidica, ferdinanda i brauna. steta sto fergi nije stavio u tim obertana. igra ko ronaldo kad je dosao iz sprtinga, samo jos malo da se navikne na premier ligu i da vezba na preciznosti i bice bolji od mesija. man utd sampion.

damir

pre 14 godina

Znam da niste potrčni da objavljujete ono što vam se ne sviđa,ali nema veze,ipak ću poslati. Koliko pristranosti u komentarima,to je čudo. I u nogometu,tenisu,košarci...Vidić,Vidić...najbolji defanzivac...dajte uozbiljite se. Kad je svojim greškama ukopavao United,gdje ste onda? Igrao je otprilike kao danas Scholes - iz greške u grešku. Ferdinand ništa bolji. Ne kažem ni da je truba,ali najbolji na svijetu...ni blizu. Jedan Carvalho je deset puta pouzdaniji od Manchesterovih stopera,koji su preplaćeni i izvikani. Ili Makelele,od tih igrača koji nisu u žiži,a vrijede mnogo više od "zvijezda". Istog Ferdinanda koji je megazvijezda,je Keane pred par godina lijepo popljuvao i pokazao gdje mu je mjesto. Slično je neko trebao i sa Vidićem kad je imao onu seriju loših utakmica. Stvarno ste naporni - za vas Srbin,za Hrvate njihov - najbolji je pa kakav god je. Pratite sport,a ne nacionalnost. Mada se to vama ne sviđa.

Dovla

pre 14 godina

Evo ovako, vidim, mnogi se igrate Trenera i Menadzera. A to vam nikako ne ide od ruke. Zasto? Zato sto pokazujete, da znate samo da cjenite trenutno stanje. Da partite Manchester, kao sto ne pratite, znali bi sljedece. A to je, da Manchester svake, ali svake godine ima pad forme, sto im se upravo i sada dogadja. Bilo je sezonea, gdje je MANCHESTER, stizao i vecu bodovnu prednost ekipa, kojima je gledao u "ledja". Objektivno, ovaj tim je losiji od proslogodisnjeg, ali ne iskljucivo, zato sto je Ronaldo otisao, nego iz razloga, sto Manchester ima velikih problema sa povredjenim igracima.
Za kraj, pricajte sta hocete, Manchester ce uvijek biti VELIKI, makar dok je Ferguson tu. Poslije 4 vezane titule, neminovno je, da dodje do pada.
Pitam se samo, kako imate obraza, da uopste provlacite jednoga Alexa Fergusona kroz usta. Navedite mi uspjesnijeg trenera od njega....
Odgovor je jednostavan, NEMA GA!
Do vidjenja!

ZZZzzz

pre 14 godina

IDEMO!! tako je Alexe , ne zato sto je nas ali bez Vidica i Ferdinanda MU ima razbijacku odbranu,jos samo da otkaci Vidica i da dovede onog naseg is Rusije ili tamo nekog mladog perspektivnog i sve ces da osvojis , W.Brown i Evans nikad bolje od toga.

crni redstar

pre 14 godina

kako drma kriza djavole!!!!!! mislim da nije samo zbog ronalda,vec zbog lose forme bugarina,ovena, lose sredine i ocajnog ferninanda i mladog evansa...vidicu pakuj se i idi a runi neka krene sa tobom. runi is the best !!!

Vanja LFC

pre 14 godina

Utd-u se polako vraca sto su poslednjih dve tri godine povrede dolazile u martu-aprilu i to uglavnom lagane....sad je malo drukacije.
Jos Ronaldo je zapalio na kontinent a Tevez na drugu stranu grada. Liverpool je izduvao za Ligu Sampiona sledece godine, mada se i Sljamcesteru dobro ne pise. Villa, Totnem i City su vrlo blizu...

diavolinho

pre 14 godina

Od Man UTDa jedino sam Bayern prizeljkivao vise.. Za sve koje ne znaju, Milan je uvek dolazio do finala kada je imao za protivnika Man UTD i FC Bayern..

kakav vidic kakvi bakraci

pre 14 godina

ma ko kaze da im je falio vidic,bobby zamora bi pojeo vidica za dorucak,da je igrao samo bi se osramotio kao cijele ove sezone!!!

That boy Giggsey,he's won it 11 times!

pre 14 godina

Tako je i 2002/2003 bilo,pa od nove godine nije izgubljena nijedna tekma(uzeta titula),polako....Da se vrate Ryan,Nemanja,Rio i Edwin pa cemo da vidimo kako smo losa ekipa! Kupovina Benzeme bi bila prava stvar jer Berba je realno solidna izmena a ne starter,a Rooney ne moze sve sam,Antonio jos malo da se uigra i to je to....

TUGA!

pre 14 godina

cuscak-solidan nije kriv
evra-dobar jedini clan odbrane
kerik i flecer-nisu krivi,sta ce u odbani!
valensija-licno ga mrzim,nije za manc
anderson-rovit,nije u formi
skols-dobri stari pol,on ima kredita
oven-nema od njega nista
gibson,de let,welbek...i ostala bagra,bolje da ne igraju
runi-jedini sposoban,ali nije svemoguc
berba-zajebava se,nikada nece biti golgeter
Nadati se da ce Vidic,Rio,Rajan...i ostali oporaviti,jer ovako se vise ne moze!

sta bre pricate...

pre 14 godina

Bas me interesuje kako bi prosao Celzi da su mu stoperi bili Lampard i Esjen ,ili da su Arsenalu stoperi bili Fabregas i Diaby,ili Man City da su stoperi Barry i Irlend ,Liverpol ne moram ni da pominjem oni su i u najacem sastavu izgubili 3-1 cini mi se !!! tako da me ovaj poraz ne cudi mnogo, inace navijam za real madrid ali pratim englensku ligu jer je najaca!!!

cojba

pre 14 godina

Ma bre ne moze niko da prismrdi Arsnalu....Igraju najlepsi fudbal...Kakav Mancester, kakav Liverpool....Celsi je jak ali bez Drogbe i oni su nista....On ih vuce napred....Da nije njega bar na dve utakmice do sada ne bih uzeli sva tri boda....Ni Barselona nema nikakvu igru u zadnje vreme...Pogledajte samo cinjenicu da su protiv Estudijantesa jedva odigrali 2:1....Real jeste pobedio Saragosu 6:0 ali red je bio sa onakvim timom....da nije preso 5 bilo bi sramota....Ali u Engleskoj jedini timovi koji su po meni vredni svakog boda jesu Aston Villa i Arsenal....I nadam se da ce so oni boriti za titulu....Samo da se vrate Van Persi i kompanija bice zlo gledati Arsenal....Dijabi me je odusevi, po nacinu igre je isti Patrik Vijera...Da nije bilo povredjenih igraca...Vec sad bi Arsenal bio na celu sa 6-7 poena ispred Celsija....Cuo sam pricu da Arsenal planira da dovede Zigu u januaru...Dace bog...Mislim da bi bio odlicno resenje u napadu dok se ne vrate Van Persi i Bendner...A prica se i Baloteli....Videcemo....Samo da bude pun pogodak kao sto su bili Arshavin i Eduardo....

messi

pre 14 godina

hahahahaha sto mi drago ne verujem,znam da ce sad mnogi da pricaju kako igrali bez odbrane ali im to nikako ne moze biti opravdanje za ovakav debakl!!! :)

Filip BEOGRAD

pre 14 godina

Nemojte da komentarisete ako niste gledali mec, Fulam je pobedio prakticno drugi tim Mancestera, a od odbrambenih je igrao samo Evra. Realno, Man. Junajted je i sada bolji od Celzija za nijansu, a kad je bio Ronaldo, onda za dve, a sadasnju razliku u kvalitetu ova dva kluba pokazuju i rezultati u poslednjim utakmicama svih takmicenja (Celzi ispao od Blekburna u kupu, protiv Apoela na Stamfort Bridzu 2-2, poraz od Man. Sitija, remi sa Evertonom takodje na Stamfort Bridzu..., a Celzi je na svim ovim utakmicama igrao u najjacem sastavu), dok je Man. Junajted oslabljen od poslednjih sedam utakmica PL pet dobio sa tri ili vise razlike. Bilo bi nezahvalno prognozirati ko ce biti sampion (ja navijam da to bude Junajted) s obzirom da nije jos ni polusezona PL, ali kako stvari stoje, ovo prvenstvo bi moglo biti najuzbudljivije prvenstvo decenije, a daleko od toga da su sanse Celzija i malo vece od toga da MJ osvoji prvenstvo, a kamoli da je Celzi apsolutni favorit! A navijace Celzija molim da ne spominju nekih +6 ili slicno dok se ne zavrsi utakmica protiv Vest Hema.

Branko S.

pre 14 godina

Sta je Fergi mislio da ce i dalje da se izvlaci?Nekako je krpio odbranu dok je mogao,ali bez Ria,O'Sea,Evansa,Rafaela, kako-tako,ali bez Vidica - nikako.Sad ce morati da odresi kesu za nekog odbrambenog igraca,sto je trebao da ucini jos letos kad je prodao Ronalda.Za titulu ce morati da se oznoji ili oprosti,uostalom Celzi i Arsenal(jedini u trci) nece ispustiti priliku za ova dva vezana poraza.Liverpula mi je po malo vec zao,toplo-ladno,daleko su zasad i od prve cetvorke,pogotovo sto Aston Vila gazi sve redom.
Danas smo uziveli u jednoj utakmici,pogadjate Man.Siti i Sanderlend su odigrali utakmicu za Bogove.Sta reci za ostale lige izuzev da Van Galu sada Bekanbauer i Henes duguju izvinjenje.

sta bre pricate....

pre 14 godina

Bas me interesuje kako bi prosao Celzi da su im stoperi Lampard i Esjen ,ili Arsenal da su im stoperi Fabregas i Diaby ili Man City da su im stoperi Barry i Irlend ,Liverpol necu ni pominjati oni su i sa najacim sastavom izgubili 3-1 cini mi se !!! tako da ovaj poraz i nije neko cudo,inace navijam za real madrid ali pratim englensku ligu jer je trenutno najaca na svetu!!!

realno provereno

pre 14 godina

raspad sistema. iako moramo da imamo u vidu i povrede prva 3 centralna beka, čemu može da se nada ekipa koja proda igrača za 100 miliona i ne dovede skoro nikog, kojoj su 36ogodišnjaci stub ekipe, u kojoj u napadu igra bugarin koji sa loptom zna sve, ali zna i onaj u cirkusu sve sa loptom pa ne igra u mančesteru.

sz

pre 14 godina

ko ga bre j..e prodao je onog naduvanog za 100 miliona a kupio?nikog!nemoze se tako,pa naduvace ih kilavi Milan na prolece.Nemanja bezi odatle!

Delboj

pre 14 godina

Napokon pravi Mancester. Kad bi i ostale ekipe igrale bez straha protiv njih kao Fulam, Mancester bi se nashao tamo i gdje zasluzuje ove sezone - u sredini tabele.

djole

pre 14 godina

Gledao sam utakmicu ManUtd-a preko stream-a i umalo nisam zaplakao koliko su "djavoli" bili nemocni. Centralni odbrambeni par su igrali igraci koji inace igraju centralni par sredine terena( Flecer - Kerik), a ona strvina Zamora je znao to dobro da iskoristi. Od 8 odbrambenih igraca, jedino je Evra zdrav, a bojim se da se i on ne povredi, jer je Fergi primoran da ga forsira u nedostatku zdravih igraca. Sada se lomi sezona za Mancester, jos par ovakvih kiskeva i Chelsea ce vec biti u ogromnoj prednosti koju iskusni Anceloti tesko moze da ispusti. Samo se nadam da se Vida sto pre oporavi, jer ce bez njega u odbrani, Mancester strahovati i protiv ekipa kao sto su Hal, Stouk, Barnli i ostale boranije.

ArsenaLfan

pre 14 godina

@cojba zamolio bih ovakve slicne ,,navijace" da se skinu sa b92 i da ne komentarisu vise ArseaL.Decko kakav je to pogodak bio dovodjenje Eduarda?? (jedino ako nisi hrvat)Kao drugo nikad ne treba da podcenjujes druge timove,pogotovu ne Mancester.Zato molim te ako imas pametnija posla idi radi nesto,a ne tu da se prosipas dzaba.Pozdrav za sve prave navijace ArsenaLa ;D

damir

pre 14 godina

Vidim,opet ista pjesma. Za onog - dragi Damire - za tebe je Džeko vjerovatno najbolji. Automatski misliš da sam Musliman. Ne,nego Hrvat. Što je apsolutno nebitno. Bilo da je riječ o Ivaniševiću,Đokoviću...veliki igrač je veliki igrač. Potpuno nevažno šta je. Riječ je bila o Vidiću i o nacionalnoj pristranosti. Đokovića razapinjete kad izgubi,kad dobije - kralj. Slično sa Jankovićkom i Ivanovićkom. Ne kažem ni da je kodHrvata - što sam i ja - situacija bolja. Ni trunke objektivnosti uz male izuzetke. Dok neko napiše suprotno od većine - neznalica. Ne mogu da shvatim kako neko može da stavlja Đokovića ispred Federera,Vidića proglašava najboljim defanzivcem,Srbija ide u polufinale SP-a u Južnoj Africi...Čast tome što svako navija za svoje - ali malo objektivnosti ne bi škodilo.

paja

pre 14 godina

mancester je igrao bez cele odbrane,izuzev evre,a ovo sedenje na klupi bambija mi polako lici na pocetak njegove igre u prvoj postavi,pogotovo sto su tako poceli i ovaj de laet,gibson,rafael,velbek,a sto je jos vise optimisticnije nanija nije bilo ni na klupi,a najverovatnij mi se cini da ce i otici sad u zimu iz kluba.

sta bre pricas...

pre 14 godina

Sta pricas gluposti . Mancester ima 6 redovnih odbranbenih igraca a Arsenal i Chelsea vise , ili barem vise igraca jer bi igrao neko iz rezervnog tima . Pre bi Wenger zvao nekog iz rezervi nego stavio Fabregasa i Diabya
(Idi gledaj Real , bolje ti je ..., 20. decembar 2009 13:39)
pa znam da imaju rezervne igrace ali i oni su povredjeni zbog toga flecer i kerik igraju odbranu pa zbog toga kazem kako bi se snasli ostali timovi da su u situaciju kao i Manchester ,PRAKTICNO IGRAJU BEZ ODBRANE pa zato dajem primjere ostalih ekipa kako bi oni izgledali da nemaju kompletnu odbranu, ali ti imas problem to da svatis!!

Peconny

pre 14 godina

Your just to good to be true,
Can’t take my eyes off of of you,
You'll be like heaven to touch,
I want to hold you so much,
At long last love has arrived,
And i thank god I’m alive,
Your just to good to be true,
Cant take my eyes off of you,
Der der der der der derderder der der der der der der derderder der der der der der derderder der der der
I love you Fulham!
And if its quite alright,
I love you Fulham
To warm my lonley nights,
I love you Fulham!
Trust in me when I say!

Idi gledaj Real , bolje ti je ...

pre 14 godina

Bas me interesuje kako bi prosao Celzi da su mu stoperi bili Lampard i Esjen ,ili da su Arsenalu stoperi bili Fabregas i Diaby,ili Man City da su stoperi Barry i Irlend ,Liverpol ne moram ni da pominjem oni su i u najacem sastavu izgubili 3-1 cini mi se !!! tako da me ovaj poraz ne cudi mnogo, inace navijam za real madrid ali pratim englensku ligu jer je najaca!!!
(sta bre pricate..., 20. decembar 2009 12:50)

Sta pricas gluposti . Mancester ima 6 redovnih odbranbenih igraca a Arsenal i Chelsea vise , ili barem vise igraca jer bi igrao neko iz rezervnog tima . Pre bi Wenger zvao nekog iz rezervi nego stavio Fabregasa i Diabya

danny boy

pre 14 godina

Benitez je car!rezultati očajni,igra također i on ostaje trener!ZA ANTOLOGIJU!premiership je totalno nepredvidljiv ove sezone,Man utd je osakaćen ozljedama i ovaj poraz me ne iznenađuje...jedva čekam da Fulham razbije Tottenham slijedeći vikend,a Arsenal Villa-e to će biti ludo!

niw

pre 14 godina

Ferguson je u ManUtdu vec skoro cetvrt veka. Za to vreme je uzeo sve sto se moze uzeti, gomilu titula, kupova i 2x Ligu sampiona.
Kako BILO KO od vas ovde ima ikakvo PRAVO da mu prigovori na taktiku ili tim? Ako covek odluci da umesto prve ekipe uvede orkestar majmuna iz lokanog cirkusa - verovatno je za to imao DOBAR razlog.

Dejan

pre 14 godina

Mancester je odigrao lose, ali ako uzmemo u obzir da je dosta igraca povredjeno (Flecer igrao u odbrani) ali i da su gostovanja u Londonu vise nego zaje..na, onda ovo i neji toliko iznenadjenje. Liga je toliko jaka da svako svakom moze uzeti bodove, sto se videlo i u proslom kolu kada je barnli otkinuo 2 boda Arsenalu, tj. u ovom kolu kada je Portsmaunt porazio Liverpul.

Danas sam gledao samo mec Arsenal Hull i pored loseg sudjenja, primetio sam veoma lepu i efiksnu igru tobdzija. Dijabi Song i Denilson su odigrali kao da su prekaljeni igraci. Arsavin je bio inspirisan kao i Nasri u prvom poluvremenu.

Ovaj tim igra bez dosta povredjenih igraca, menju kojima su i nosioci igre Fabregas i van Persi, i idalje su u samom vrhu i ispred mnogih "skupljih" timova.

Bice veoma interesantan duel sledece nedelje izmenju tobdzija i Aston Vile timova koji imaju isto bodova (Arsenal ima bolju gol razliku i utakmicu manje protiv Boltona).

Djomla

pre 14 godina

Dragi Damirenavodno sto se prodajes ko osoba koja se razume u fudbal i naravno da nisi nacionalista. Ko prvo napravio si promasaj ili lapsuz kad si napomenio ni vi Srbi i hrvati , da nsi sto jesi nebi koristio tu definiciju narodnih pripadnosti , a ko drugo da se i malo razumes u fudbal znao bi o cemu pricas ili komentarises kao npr. Vidic je rupa verovatno je zatebe Dzeko najbolji igrac na SVETU ISTI TAJ STO JE IZJAVIO POSLE NJIHOVE UTAKMICE DA GA U ZIVOTU NIJE BOLJE CUVO NEKI ODBRAMENI IGRAC, a ko drugo taj isti Vidic koji trenutno nije u najboljoj formi samo prosle godine bio svrsta u od onih NESKOLOVANI novinara i trenera iz citave Evrope u idealan tim te sezone i drugi put kad resis da nekog igraca sa NASIH prostora da plujes molim te raspitaj se ili nesto procitaj o tome navodnom igracu i sto je najvaznije pocni da gledas fudbal a kroz prste nacionalizma i ustedi nama svima vreme da necitamo svakakve gluposti jer MI koji volimo i zivima za ovaj sport volimo da cujemo i vidimo da neko uspe u zivotu i u svojoj karijeri i da se na takav nacin procuje za ovu nasu napacenu zemlju.

Posmatrac

pre 14 godina

Po kojoj logici je Aston Vila ispred Arsenala. Isao sam na sajt Premijer Lige i tamo lepo pise da je Arsenal na trecem mestu. I da Aresnal ima +24 gol razliku a Vila ima +15...

ivan

pre 14 godina

Inace, PREMIER LIGA nikada jaca, tek ce da se gube bodovi, tek ce da se desavaju cuda, ko zna mozda se i drugim favorimtima dese ovakve povrede kao manchesteru !
pozzzz

string

pre 14 godina

Evo ovako, vidim, mnogi se igrate Trenera i Menadzera. A to vam nikako ne ide od ruke. Zasto? Zato sto pokazujete, da znate samo da cjenite trenutno stanje. Da partite Manchester, kao sto ne pratite, znali bi sljedece. A to je, da Manchester svake, ali svake godine ima pad forme, sto im se upravo i sada dogadja. Bilo je sezonea, gdje je MANCHESTER, stizao i vecu bodovnu prednost ekipa, kojima je gledao u "ledja". Objektivno, ovaj tim je losiji od proslogodisnjeg, ali ne iskljucivo, zato sto je Ronaldo otisao, nego iz razloga, sto Manchester ima velikih problema sa povredjenim igracima.
Za kraj, pricajte sta hocete, Manchester ce uvijek biti VELIKI, makar dok je Ferguson tu. Poslije 4 vezane titule, neminovno je, da dodje do pada.
Pitam se samo, kako imate obraza, da uopste provlacite jednoga Alexa Fergusona kroz usta. Navedite mi uspjesnijeg trenera od njega....
Odgovor je jednostavan, NEMA GA!
Do vidjenja!
(Dovla, 19. decembar 2009 21:15)

Sve sto si rekao je tacno...samo , za Ronalda nije...jer, evidentno je da on fali...i tek kroz igre u Real Madridu vidimo kakav je igrac...i povrz toga sto ga nije bilo 2 meseca, na 11 utakmica dao je 12 golova...da biste se orijentisali oko cifre, dovoljno je reci da je Messi na 20 utakmica dao 11, dakle, neosporno je da Manchesteru nedostaje Ronaldo, jer bi on po zesoni u proseku poztizao od 25-30 golova, imao bi 10-15 asistenija, dakle, icestvovao bi sto posredno ,sto neposredno u 50-ak golova za United i titula bi ponovo bila u njihovim rukama...ne kazem ja da je on nezamenljiv...ali se Ferguson nije ni potrudio da nadje zamenu..osim ako ne misli da je to Valencia, koji je iskljucivo dobar igrac kada i ostalima ide dobro...ali kao sto kaze nas narod "na muci se poznaju junaci", a trenutno , United nema "junaka"...oni su prosto morali da dovedu Riberya ili Silvu...ali, kao st si ti rekao, ljudi ocenjuju samo trenutno stanje, a sutra, kad Manchester pobedi, ti isti ce da uzdizu u nebesa Fergusona i hvaliti njegov trenerski genije...polako, duga je sezona...ko zna sta se sve moze desiti i koliko se stvari moze okrenuti u korist Uniteda, mozda i protiv njega...sacekajmo kraj pa komentarisimo...