1. Bojić je oteran zbog nesuglasica sa Ivkovićem a povod je NERAD! Sličanu neradničku funkciju ima i predsednik. Napolje!

  Pitanje: Gde se može kupiti dres reprezentacije?
  Odgovor: Nigde i nikoga nije briga!
  Cvetko
  (Cvetko, 6. decembar 2009 14:18)

  # Link komentara

 2. Nisam iz košarke, ali je pomno pratim, iz ugla mnogo boljeg nego običan navijač i zbog toga mogu reći da mi je žao što ide gospodin Bojić. Uverio sam se u direktnom kontaktu da je reč o poštenom, vrednom i sposobnom čoveku! Želi mu svu sreću, gde god ga put nosio. Neko spomenu i da je selektor Ivković jedan od incijatora odlaska Bojića što me vrlo žalosti, pošto verujem da je Bojić silno kumovao povratku selektora na tu poziciju... Srpska posla ili ne, ali gorak ukus ostaje. Verujem da će se, ko god da dodje na mesto sekretara uveriti da je Bojić radio jedan pretezak posao u danasnjim uslovima i da ga je tesko raditi na bolji nacin!
  (Srećno, 6. decembar 2009 13:44)

  # Link komentara

 3. Bravo Dudo!!!!
  (Milos, 5. decembar 2009 14:32)

  # Link komentara

 4. ne mogu da verujem, konacno da ovaj analfabeta kosarkaski ode, ali zamislite svojom inicijativom. tog je trebalo davnih dana najuriti
  (stecky, 5. decembar 2009 00:48)

  # Link komentara

 5. Pre nekoliko meseci istog tog Dusana Ivkovica,jedva je uspeo da nagovori da uzme reprezentaciju i ispuni mu sve kaprice,upravo G. Bojic! Nas narod sad velica G. Ivkovica,sto je i normalno,ali niko nece pohvaliti uspehe selekcija na svim nivoima ovih godina! Veliki udeo u svemu ovome,po mom misljenju ima covek-drzava (za sve sam strucan) Vlade Divac,ali videcemo sta ce sad biti u savezu i ko ce voditi savez! G. Bojic je intelektualac sa diplomom pravnog fakulteta i snacice se,u to sam sigaran! Ovim putem mu zelim puno uspeha i voleo bih da ostane u kosarkaskim vodama jer je odlican radnik i jos bolji covek!
  (Kulic Marko, 5. decembar 2009 00:30)

  # Link komentara

 6. U propadanju naše košarke u prethodnih 7-8 godina, direktne zasluge je imao i Bojić. Setite se samo pridržavanja vrata Vujoševića dok Danilović ćaska sa sudijama i ostalih svinjarija koje su se dešavale u tom periodu i presmešnih (ne)reakcija tog gospodina Bojića.
  (Kari iz Pirot, 5. decembar 2009 00:01)

  # Link komentara

 7. A da to nema veze sa dugovanjem Saveza, kreditima,...? Pobeze covek na vreme ili bar misli da je na vreme...
  (Mrkus, 4. decembar 2009 23:17)

  # Link komentara

 8. Bojic je trebao biti smenjen a ne sam da ode.
  (boco, 4. decembar 2009 22:43)

  # Link komentara

 9. Kapicic moze da predsedava bilo kojom NE-RADNOM grupom na svetu...
  (Kursula, 4. decembar 2009 22:22)

  # Link komentara

 10. Pa Bojić je doveo u savez i Kapidzića i Ivkovića. A oni ga sad menjaju.
  Sada im kao neodgovara statut. Verovatno hoće da naprave da se košarka igra samo u Beogradu. A o razvijanju centara u Srbiji niko više ne priča.
  (Vlada, 4. decembar 2009 22:20)

  # Link komentara

 11. Sada postavite OPACICA iz Zvezde pa ce u Evroligu igrati finalista nase lige,jer ce sve ekipe ispasti u drugu ligu a Zvezda ide direktno u finale i zamislite igra protiv Zvezde.Opacic nam kroji ligu i buducnost UZAS
  (matejasale, 4. decembar 2009 21:36)

  # Link komentara

 12. he he, random grupa! Upravo tako..
  (Beli, 4. decembar 2009 21:05)

  # Link komentara