Četvrtak, 26.11.2009.

22:59

Velika pobeda Partizana

Košarkaši Partizana napravili su veliki podvig pošto su u petom kolu Evrolige pobedili Olimpijakos u Pioniru rezultatom 86:80.

Izvor: B92

Velika pobeda Partizana IMAGE SOURCE
IMAGE DESCRIPTION

319 Komentari

Sortiraj po:

Delboj

pre 14 godina

Napokon, napokon Rasic da odigra kako zna. Samo da se ne pogubi sad nedje...
Mora jos Veseli da proradi pod hitno, onda bi to vec bila prica kao prosle godine. Jos kad bi Dule mogao nekako da udje u glavu Rakocevicu jer Roberts definitivno nije rjesenje.

MisterX

pre 14 godina

Partizan je pobedio Olimpijakos, Zvezda je pobedila Partizan i lako je zakljuciti da je ZVEZDA NAJBOLJA
(sava savke, 27. novembar 2009 10:22)

I Tako Zvezda za redom u zadnjih 25 godina hara Srbijom, NLB ligom i Evroligom...

veljko

pre 14 godina

Sad sam ustao i čitajući komentare o pobedi Partizana videh komentar -Nikšićko pivo. Pa dečko u svojoj gluposti ponekad preteruješ, ako nemaš sa kim da je podeliš onda je ne ostavljaj na forumu. Probaj Amstel biće ti bolje.P.S. Kasnim sa komentarom jer sam bio na putu

Miki

pre 14 godina

Pre svega svaka cast Partizanu na pobedi,iskreno nisam se nadao iako sam veliki postovalac KK Partizan i navijac takodje...Nisam stigao zbog nekih obaveza da odgledam u direktnom prenosu,gledao sam malopre snimak...Utakmica je bila odlicna,mislim da se Partizan polako budi i zahuktava...A sto se tice uslova,je l' pitao neko Hemofarm pre par sezona?Mislim u polufinalu ULEB cup-a kada je igrao protiv Grckog Makedonikosa u dvorani u Kozaniju cini mi se.Gde su tribine bile na 0,5 m od terena i bukvalno su trubili igracima na usi za vreme izvodjenje auta.To su redovne pojave u Grckoj ovakve atmosfere i mislim da je cak Oly naviknut na ovako ponasanje navijaca...Tako da,krivac za pobedu je DV i KK Partizan,naravno kao i uvek sjajni navijaci Partizana...Pozdrav svim istomisljenicima

Zenga

pre 14 godina

Drago mi je zbog Rasica koga ste ovde toliko prozivali da je to bilo strasno, slicno kao Zvezdini navijaci Acu Petrovica. Po meni je Rasic OK igrac, nije u formi ali ce sigurno igrati bolje i konstantnije, sto je najvaznije.
Valjda su napokon svi shvatili da su poeni u zadnjim sekundama iz okreta, sa 8 metara itd. ne samo plod srece vec i hrabrosti ekipe, a to se sinoc jasno videlo - da bi postigao onakve poene moras da ih zasluzis hrabroscu . Nebitno da li ih postiza Bjelica u derbiju ili Rasic sinoc, princip je isti, i ne bi trebalo da takve primere nekad karakterisemo kao slucajnost, a nekad ne, u zavisnosti od toga ko ih postize, to je ono sto mi smeta kod nasih navijaca generalno.
Poruke tipa "naceli smo ih sinoc, jos samo u subotu da pobedimo" mi nisu jasne, jer je derbi bio proslog cetvrtka, Zvezda je igrala u utorak protiv Dinama i pobedila, a ja se nikad nisam lozio na te bratske fore, imam klub za koji navijam, postujem druge, ali da Olimpijakosove poraze smatram za Zvezdine je stvarno nebulozno, pa da li vi smatrate Paokove poraze za svoje i da li vas neko zbog njih proziva ovde, stvarno...
Da ne zaboravim mnogi su posle derbija govorili da su "veciti" losi jer je igra bila puna gresaka i nervozna sto je normalno za takve meceve, uostalom bilo je puno gresaka i sinoc na obe strane pa je utakmica bila odlicna, tako da bi trebalo imati malo strpljenja, ipak su timovi ovde formirani prilicno kasno.

rale

pre 14 godina

Stvarno smo otisli u k.... kad ovakvi primitivci dolaze na basket,taj Teodosic je vrhunski i sportista i covek,koga je on i cime isprovocirao da ga tako docekaju???
Nekad sam isao na svaku tekmu Partizana a sad nema tih para za koje bih otisao.
Svaka cast momcima na pobedi!

Partizan

pre 14 godina

cesto citam , kako OLy nije bio kompletan , da ovo da ono...Ostavi te se toga , to je sport , a Partizanovi problemi su malo veci nego povredaPapalukasa, i ako je Oly toliko veliki i jak tim , onda bi oni ne smiju da se vade na povredu dvije.Pa Partizan ima vece probleme od Oly pa su pobjedili tako da cutite vise da omalozavate veliku i vaznu pobjedu nego cestitajte...ako cete tako , onda pricajte , da nije Partizana , i mi bismo mozda digli neki trofej

neobavesteni...

pre 14 godina

Moj predlog vasim navijacima je ; da li mislite da je normalno da se gadjaju igraci upaljacima i rolnama papira kada se lomi rezultat.
Zamisli sebe dok izvodis bacanja;prvo pogodis pa te onda pogodi predmet sa tribina
,da li se svakom normalnom coveku ne bi tresla ruka.

Ubedjen sam da ce vas kazniti
jer ste jos jednom pokazali
da ste navikli na silu da dobijate i ovaj tim Olimpijakosa koji na vasu srecu nije bio kompletan.

Sta mislite da li ce vas kazniti???…??
(fan, 27. novembar 2009 08:29)

e moj jarane na utakmici su bili i navijaci paoka koji ne razumeju sta spiker govori...a osim toga mislim da je ono bacanje rolni jos vise poremetilo olympiakos...

pedracini

pre 14 godina

Vredjali Teodosica?
Sta je tu cudno?
Pa on je sinoc igrao za protivnicki tim i za pare...ne za reprezentaciju Srbije
Veliki uspeh je ovo sinoc...BRAVO!!!

Nestasna ljubicica

pre 14 godina

@Partizan je pobedio Olimpijakos, Zvezda je pobedila Partizan i lako je zakljuciti da je ZVEZDA NAJBOLJA
(sava savke, 27. novembar 2009 10:22)

Ovaj savke je neki novi. Ocekivala sam ovakav komentar od zvezdasice, lepog fike, dekicara, niksickog piva... kad gle prijatnog iznenadjenja, jos jedan musavi intelektualac.

Dragi savke posto si nam objasnio da je Zvezda najbolja nadam se i da ces pokrenuti akciju sa Opacom i Radovicem da se obavezno ukljucite u igranje u Evroligi koliko od nove godine, u najgorem slucaju od SLEDECE SEZONE.

nikola

pre 14 godina

To je samo pola posla..sutra treba da dovršimo započeto, da pobedimo u večitom derbiju i to će već da bude veoma uspešna nedelja...

Šta će biti kada DV jednog dana ode?

pre 14 godina

Dosadile su mi te golijatskodavidske priče, koji podsticaju samo izražavanje kompleksa manje vrednosti, tipa "eto nismo mali, nego veliki" itd.; padao sam na njih dvadeset godina; voleo bih da KK Partizan već jednom postane klub koji će poslovati tako da ne mora da prodaje svake sezone najbolje igrače. Pitam se i ko od toga ima najviše koristi.

Munze Konza

pre 14 godina

Svake godine se dižemo iz pepela, svake godine nam dušmani licitiraju sa brojem pobeda (da li će biti dve ili tri, maksimalno), i svake godine oderemo par najboljih timova Evrope i uđemo u Top 16, a uskoro i na Fajnal For, ako Bog i junačka sreća daju.

Atmosfera - sjajna, grčka pesma - još bolja, skandiranje Teodosiću - pragmatično, pobeda - sasvim logična. Srdačan pozdrav, gavroi mounia!

Nikopol

pre 14 godina

P.S Priznajte da ste vise srecni sto je Olimpijakos izgubio nego sto je partizan pobijedio..?
(Niksicko pivo, 27. novembar 2009 12:11)
Oprosti mu Boze, ne zna shta pishe... Ja sam navijao za kkss protiv Dinama, chak sam ostao duze na poslu kako ne bih propustio ni trenutak. Ja volim svoj klub i teshko mi pada kad vidim ovakve komentare zaista. izvinite zbog spama, pozdrav svim ljubiteljima kosharke.

rayuman

pre 14 godina

Realno Grobari basket,Delije fudbal...I to je to Ludilo.........
(nikola, 27. novembar 2009 01:02) … Nesto mi tu nije realno,pojasni malo.Ako si mislio da Zvezda u fudbalu nesto znaci podseticu te da je za vas nemoguca misija proci kvalfikacije za LE
(Zemun, 27. novembar 2009 12:32)
misli na navijanje

aca

pre 14 godina

...i dok 'gremlini' nize rase pljuju po nama , mi lagano rastemo i dalje dokazujemo ko je ko na ovim prostorima...kaze dr. Dule - oni k'o Real , a mi k'o Partizan - jednom sam vec napisao a sad cu da ponovim : ' boj ne bije svijetlo oruzje , no boj bije srce u junaka ' - bravo majstori !!!
P.S. P A O K , ole , PARTIZAN

Io sono Interista

pre 14 godina

LUDNICA u Pioniru!!Ja jos nisam dosao sebi. .i dalje sam pod utiskom brutalne atmosfere!Sto se tice tekme,nemam sta da dodam,sto drugi vec nisu rekli.Svaka cast momcima,i to je ono sto zelimo od njih,da kidaju,da ginu pa neka rezultat bude kakav bude,ali sa ovakim pristupom,zeljom,i sa ovakvom podrskom,rezultati ne mogu da izostanu!

Samo tebi verni samo tebi odani. . .

Dopisnik

pre 14 godina

@Nikola,trenutno na privremenom radu u Emiratima
Grobari lecite kompelxe i spustite se na zemlju brzo,da ne moramo mi ponovo da vas spustamo

shilja

pre 14 godina

pitanje za 5 miliona- sta je Dule rekao Rasicu nakon prethodnih nekoliko tekmi? salu na stranu,iskreno,nisam nikad sumnjao u njegove kvalitete,ali decku jednostavno treba vise samopouzdanja,i nije konstantan sto se forme tice! Partizanu mozda i vise fali neka dvojka,sa sjajnim sutem (npr stojacic)...pa vidite sta biva kad se probudi neko sem Boa i Marica?! -Pada i Olimpijakos... Ipak,ono sto me najvise iznerviralo,a pisalo se pred tekmu na forumu,jeste pitanje nekih,predpostavljam navijaca zvezde> a sta je to Partizan uradio poslednjih 8 godina? e pa kao prvo,uradilo se to,da je Dule usadio u momke drskost,takodje i to da se ne boje nikog-pitam se sta bi se desilo,npr da u fudbalu Barsa dodje u goste partizanu il zvezdi? Nasi bi skinuli gace,i izgubili 10-0,eto to...ali kod KK PARTIZANA toga nema-dolazi nam prvak evrope-PA STA,dolaze jaki mocni klubovi sa najvisim ciljevima-PA STA- E PA OSTAVITI SRCE,ZNANJE PA I ZUBE (npr Velickovic) NA TERENU,I POBEDITI...ETO ZATO KK PARTIZAN JESTE NAS NAJBOLJI PREDSTAVNIK NA EVRO SCENI U BILO KOM EKIPNOM SPORTU!!! Svaka cast igracima i Duletu,samo napred

Bojanc

pre 14 godina

Ponosan sto sa grobar, ponosan sto zivim u vreme kada uprkos svima koji nam ubacuju klipove pod tockove pokazujemo za sta smo sve sposobni, pokazujemo Evropi da kod nas njihova 'milionska' pravila ne vaze, da su srce, inat i ljubav prema klubu koja izvire iz ociju svakog igraca i navijaca u Pioniru ono cime cemo uvek pobedjivati....
Kako je lepo ziveti u vreme pobeda......nikada se ni sa kim ne bi menjao....
hvala ti Partizane!!!!!!!!

djafeje

pre 14 godina

A vi kad ste vredjali Dudu Ivkovica posle derbija...sta je on, eskim?
(Nase ime)
Ha ha ha...
Dobro je Rasic ipak ziv; Materic vrlo dobar...

Zemun

pre 14 godina

Jedna konstatacija-postoje dve vrste navijaca Zvezde 1.Oni koji salju komentare pre utakmice Partizana u EL 2.Oni koji salju komentare posle utakmice Partizana u EL

Niksicko pivo

pre 14 godina

sto vam je bolje sto ste pobijedili olimpijakos? On ce biti na F4 a vi necete ni u top16.

P.S Priznajte da ste vise srecni sto je Olimpijakos izgubio nego sto je partizan pobijedio..?

Zemun

pre 14 godina

Realno Grobari basket,Delije fudbal...I to je to Ludilo.........
(nikola, 27. novembar 2009 01:02) Nesto mi tu nije realno,pojasni malo.Ako si mislio da Zvezda u fudbalu nesto znaci podseticu te da je za vas nemoguca misija proci kvalfikacije za LE

mikicons

pre 14 godina

Pre svega, cestitke igracima na najboljoj partiji ove sezone. Mislim da bi nam i eventualne dve pobede do kraja bile dovojlne za prolaz, a sa tri bi bili sigurni.
Ne mogu da verujem sta sve necu procitati na ovom forumu, toliko ostrascenosti i negativne energije od, predpostavljam klinaca, koji ni ne pamte kosarku ni KK Partizan pre TNT i Duleta. Tako onaj REALNO procenjuje da bi i Lejkersi pali u Pioniru, onaj drugi kaze "e ako smo ih gadjali, da znaju ko smo i sta smo, da sa nama nema sale", neki treci govore, pa sta ako smo psovali Teodosica, nije nikada igrao za Partizan. U redu je zvizdati mu i dekoncentrisati ga, ali skandirati PI..O ..GANSKA reprezentativcu svoje zemlje, koji pre samo dva meseca ubacio 32 poena u polufinalu EP, ako je i od nas Srba - mnogo je. I onda se jos brane "pa i Gani su to skandirali Bodirogi i Dudi" - pa jel oni treba da nam budu uzori ?!
Bacanje onoliko rolni papira dok utakmica traje je gratis, kao da prvi put vidimo evroligasku utakmicu. Pa Grobari bar treba da su iskusni Euroligasi, igramo je godinama, pa valjda smo do sada naucili kako da se ponasamo. Ali ne, e pa pokazali smo ULEBU "ko smo i sta smo", pa kada dobijemo da najvaznije dve utakmice protiv Efesa i Lietvosa igramo pred praznim Pionirom, videcemo da ni sa ULEBom "nema sale".
I za kraj, Rasic je i prosle sezone imao ovakvih bljeskova, pa ga onda mesecima nigde nema. Nadam se da se psiholoski stabilizovao i da ce konacno krenuti da bude ono zbog cega je i ostao u Partizanu i sto se od njega i ocekuje - a to je vodja ove generacije Partizana.
Pozdrav svim normalnim navijacima i ljubiteljima sporta i kosarke.

Molle

pre 14 godina

(Nikola,trenutno na privremenom radu u Emiratima, 27. novembar 2009 02:07)

Džoni, tebreks, vidi, ni meni cilj nije polemika, ali kao navijaču Zvezde (i samo nje) ne bi mi se omakao onakav tekst. Ne kažem da te ne razumem, i sam sam gledao Partizan, i to u Pioniru, godinama. Čak mi drugari grobari tutnu sezonsku u ruke, jer znaju da jako volim basket i razumem igru, igram i tako. To je išlo dotle da su me drugari Cigani prozivali. Nije sramota ići na tekmu Partizana, jer igraju i to godinama, najbolji basket u kraju, svakako zaslugom DV, koji je definitivno odličan trener, ali ga ne volim na isti način na koji ne volim recimo radikale, što će reći da mu ne sporim stručnost, već način na koji prezentuje samog sebe. Ne zaboravi da je Zvezda OVE sezone ipak uspela da skocka tim, da se malko kasno probudila, ali se probudila. Ekipa koja za manje od nedelje dana pobedi Partizan, Cibonu i Dinamo mora da se isprati. Sve ti najbolje želim u Emiratima.

Suki

pre 14 godina

Partizan je pobedio Olimpijakos, Zvezda je pobedila Partizan i lako je zakljuciti da je ZVEZDA NAJBOLJA
(sava savke, 27. novembar 2009 10:22)

bas smesno Partizan je uvek kovao zvezdu u kosarci i to sa vise od 20 razlike... Sledeci susret Partizan Zvezda ima da bude 40 razlike za Partizan naravno svaka cast grobarima sinoc na navijanju

Hogar

pre 14 godina

Pobedili sye .A da li razmisljate o kazni.Dva puta pogodjen igrac iz publike, bacanje traka u teren.Kaznice vas jednom utakmicom pred praznim gledalistem i tokadaje najvaznije protiv Efesa i novcano.A mozda i novcano.Od kojih para cete to da platite.Da nece mozda drzava i grad da zalegnu ili mozda Marfin banka.Niste vi igrali toliko dobro koliko je OLY igrao slabije.Na pocetku im se povredio Sofo i tu je bio kraj

srbin

pre 14 godina

ja sam vatreni partizanovac i mnogo sam sretan zbog sinocne pobede.takodje sam sretan i zbog zvezdine pobede.to je dobro za buducnost nase kosarke.srbija

sasa

pre 14 godina

TEO je sam kriv za uvrede od sinoc. Poslusao onog Gurovica, otisao na sever i okrenuo pola nacije protiv sebe (inace do tada je bio neutralan).

One trojke na SP su bili trenuci a gde je bio kad se teret nosio na TNT-u do finala? Da mu nije onog bacakanja i iznudjivanja faulova bio bi nula od igraca, kao pijanu balerinu da gledam.

Za Rasica, i trebao je da dozivi uvrede da bi se osvestio, sta mislite kako ga je jasio tek Dule od pocetka sezone? Tako se igra za sveti dres.

A onaj Halperin pa ne verujem da je tolika mrlja od igraca, kao udarilo ga nesto a pola metra od njega proslo. Da li bi to Novica tako isfolirao?

Mi volimo i bodrimo SAMO JEDAN KLUB NA SVETU CELOM...

Mali Srbin

pre 14 godina

Strasna utakmica. Odlican tempo sve vreme, korektno sudjenje, korektno ponasanje svih kosarkasa (setite se samo ranijih sudjenja i ponasanja drugih preplacenih zvezda koje dolazise u Beograd). Navijanje FENOMENALNO, sem onih neandertalaca kojima je sinonim za navijanje pravljenje sran*a pa misle da su jako veliki frajeri kad se sakriju iza mase i dokazuju da im niko ne moze nista (ne moze ti kad te ne vidi, a ako hoces da dokazes da si mu*o a ti udji dole pa posle budi spreman za resetke)...
Sada ce nas kazniti, i treba. Najbolje bi bilo da nas isprazne za neku narednu utakmicu (pa ce posle isti koji su do toga doveli da psuju strendzere i da vicu kako mrze nas Srbe).
Na snimku se jasno vidi da se baby Sheq sam povredio, koliko god to ganima bilo mrsko (momci sta da vam kazem).
Mislim da je pljuvanje Teodosica ruzno, utoliko sto ce licemerno biti skandiranje njemu kada bude bio u reprezentaciji(a skandirace mu skoro svi kada opet bude gadjao trojke). Mada ni ja ne bih odoleo da ga pljunem u usta ganska (pa i ja sam Srbin).
Srecan sto sam svedok ovako velikih podviga mozda najboljih selekcija Partizana u istoriji Naseg velikog kluba, da mogu unucima da prepricavam sta se sve moze uz pomoc stapa i kanapa.

legolas

pre 14 godina

Da li ste primetili nesto ?
Pa nema komentara od strane egipcana iako su naostrili tastaturu pre utakmice...

p.s. verovatno nas je i Janakis pustio kad moze i Obradovic xa xa xa

goofy

pre 14 godina

@Ipak smo mi na prvom mestu Srbi pa tek onda Grobari i Cigani..
(djapuPFC, 27. novembar 2009 00:55)

Ja sam brate, prvo grobar!
To sto sam Srbin mi je donelo samo los zivot, bombe, redove, sankcije...
A to sto sam grobar mi je mnooogoo puta donelo radost, ponos i srecu!!!

ACgromDC

pre 14 godina

@rivalitet
netacno je da Zvezda nije osvojila prvenstvo zadnjih osam godina... ne zaboravi Buducnost pre pocetka serije od osam titula! Zvezda i Oli: dvanaest godina par kupova... dzaba ste krecili :)
Pozdrav svima!

Ja

pre 14 godina

(Nikola,trenutno na privremenom radu u Emiratima, 27. novembar 2009 00:13)

A zvezdana je nekad igrala neku ulogu u Evropi? Osim sto je bila statista. :)

delia glingon

pre 14 godina

Nema sta Dule je Majstor. Od nista kuje snove i pred zavrsnicu ce biti tesko CZ osvojiti prvenstvo a NLB jos teze jer je to Jugoslovensko prvenstvo a Partizan Jugoslovenski klub pa ce imati podrsku od sudija. Ovom Duletu je samo ravan Bajramovic, jer Bajramovic producirao od junjiora i polusirovina prosecan tim i to rotaciono, a da je tim mogao obustaviti na 5 godina kao sto je to Vujosa radio i bili bi garant prvaci NLB. Svi igraci koji su kao poluproizvodi napustili ga i stagnirali su. Prema tome CZ treba jedan takav trener a ne da kupujemo polusirovine i ulazimo u dugove a Partizan i FMP gaze nas sjunjiorima.
Iako CZ bude sampion ove godine bice nemoguce odbraniti titulu sledece godine jer Partizan napreduje.

Plikuscht

pre 14 godina

Komsije, svaka cast! Rasic, bravo, nadam se da ovaj bljesak nije bio usmeren samo na adresu rivaliteta dva FMP-ovca(uzeli drug i ja kerove iz istog legla, grizu se da ne verujes). Maric jos samo jedan u nizu dokaza da barem za skaute ne morate da brinete. Bravo od mene, Zvezdasa. Velikog.
(Molle, 27. novembar 2009 00:19)

Hvala komsija. Uvek lepo naleteti na normalne ljude.

Skauti? U slucaju Marica, verovao ti ili ne, skaut je bio Vlado Scepanovic koji je igrao sa njim i preporucio ga.

:)

Nenad K.

pre 14 godina

Pa lepo sam napisao pre neki dan da smo favoriti i da moramo pobediti! SAMO HRABRO!!! Hvala ti Partizane za još jedno divno veče!!!

silversurfer

pre 14 godina

Ne verujem kakvi bolidi se javljaju (i cigani i grobari) i kritikju i cude se, kao "izvredjali su SRBINA Teodosica, on to nije zasluzio, igrao je dobro za repku,.."
Kakve to veze ima sa Partizanom ili Zvezdom?
Kad bi navodio sve igrace koji su bili izvizdani od strane Grobara (Pekovic, Gurovic, DJORDJEVIC, Tomasevic, ..) ili cigana (BODIROGA, selektor Ivkovic, Tomasevic, Vujanic, ..) zatrpao bi formu, nema smisla.
I to je tako bilo i tako ce biti uvek. U tih 40 minuta mi (i jedni i drugi) smo samo navijaci nasih klubova i najvise na svetu zelimo pobedu svog kluba. Ne motamo bas u glavi filmove ko je koje nacije, vere ili koliko je koseva dao za reprezentaciju.
Ali, ko to ne kapira on i nije navijac, vec samo ljubitelj ili gledalac kosarke, fudbala.

ShomiPfcKg

pre 14 godina

Partizane ti si najbolji u mom srcu jedini,sve sto imam to je boja ta CRNO BELA.Moracemo u NBA posto evroliga vise nije interesanta.Pozz za svu bracu Grobare.P.S.Ne obracajte paznju na ove gane,vidite da su kompleksasi.Mislim citajuci ove komentare pola njih gleda "EVROPSKI PARTIZAN"mislim reci su suvisne.Svi na derbi

Tvoja Devojka

pre 14 godina

Zvezda nam se izvukla proslog cetvrtka,ali zato njihova filijala nije...

p.s.ubuduce devojku moram uvek da povedem na nase utakmice posto je najveca talija na svetu !!!

Ja nisam bila na toj utakmici!

NUSKNP

pre 14 godina

GAVRI MUNJA, GAVRI MUNJA
GAMO TO VROMO PIREA,
KE TIN EPTA, KE TIN OKTO,
GAMO TON OLIMPIJAKO!!!

SINOC SMO POCELI, U SUBOTU DA IH DOKRAJCIMO!
Pozdrav za sve koji su sinoc bili u Pioniru. Ono je tesko prepricati,opisati recima. Neko ce reci, vec vidjeno. Moje skromno misljenje je da je sinocnja atmosfera jedna od 5 najboljih u skorijoj istoriji Partizana. Toliko nabijenih emocija...
Nadam se da su nasi fudbaleri gledali na tv-u, ako nisu prisustvovali tekmi, i da smo im dodatno podigli adrenalin i dali jos veci motiv.
28.11.2009.
13.kolo Jelen super lige
C.Zvezda-PFC
Mesto odigravanja-RUPA
Mesto okupljanja-JUZNA TRIBINA

Poneti:
Navijacki sal,dres,zastavu,nekoliko piva u stomaku,spremno grlo i dlanove,pesnice po potrebi.
NAPRED CRNO-BELI!!!

fan

pre 14 godina

Gospodo svaka cast na pobedi.
Ja sam veliki navijac zvezde.
Moj predlog vasim navijacima je ; da li mislite da je normalno da se gadjaju igraci upaljacima i rolnama papira kada se lomi rezultat.
Zamisli sebe dok izvodis bacanja;prvo pogodis pa te onda pogodi predmet sa tribina
,da li se svakom normalnom coveku ne bi tresla ruka.

Ubedjen sam da ce vas kazniti
jer ste jos jednom pokazali
da ste navikli na silu da dobijate i ovaj tim Olimpijakosa koji na vasu srecu nije bio kompletan.

Sta mislite da li ce vas kazniti????????????????

kornjaca

pre 14 godina

Velike cestitke igracima Partizana na pobedi i velikoj borbenosti ali navijaci zasluzuju cistu desetku. Navijam za Zvezdu i zalim sto ovi nazovi navijaci bojkotuju utakmice a zivot prolazi. Uzivala sam gledajuci prenos jer sam pre svega ljubitelj srpske kosarke

Ben

pre 14 godina

Prvo - nije se kacio na sipkama nego na sipke, a drugo PA STA I AKO NAVIJA ZA ZVEZDU? Da te podsetim da je Divac i igrao za Zvezdu! I kakve to veze ima???
Neka sam i internet navijac ja znam da vise volim Partizan od tebe kome je KAO Partizan na prvom mestu a otadzbina na ko zna kom!
VOLIM PARTIZAN

baston PG

pre 14 godina

Mislim šta reći poslije ovakve pobjede. Trio Rašić-MEKKEJLEB- Marić je odskakao, ali su svi na neki način dali doprinos veoma važnoj pobjedi. Roberts je igrao najbolju utakmicu za Partizan ove godine. Đekić je igrao malo , ali vrlo inteligentno u odbrani.Lično bih volio da i Veseli pokaže koliko zaista može. Dule kapa dolje za ovakvu pobjedu. Zaista ekipa Olimpijakosa na papiru izgleda strašno i bez Papalukasa i Skorcijanidisa. Puno sreće u nastavku i nadam se da ćemo dobiti samo novčanu kaznu.

Veran Sin Juga

pre 14 godina

Cime je Teodosic zasluzio onakvo vredjanje? primitivci... Decko je trenutno najbolji play u evropi i velika buducnost nase kosarke... pa ubacivanje onih traka na teran, ko da nikad nisu bili na utakmicu...
koliko sam srecan zbog pobede toliko su me navijaci iznervirali svojim ponasanjem...
(Michael Jackson, 26. novembar 2009 23:14)

Sta ocekivati od nekog sa ovakvim nicko-m "majkl đekson".... Teodosic je dobar momak,lepo vaspitan,dobar igrac,najbolji play u evropi,sinoc u pioniru sam bio jedan od 5000 ljudi koji mu je skandirao ali ne zato sto ga mrzim i imam nesto licno protiv njega vec da ga dekoncentrisem kako bi on sto losije odigrao,sto sam na kraju i uspeo.evo ja mu se sad izvinjavam od sveg srca za moje vredjanje.Sutra kad bude igrao za reprezentaciju od srca cu ga bodriti. nadam se da su ti sad jasnije neke stvari?!

DJ

pre 14 godina

Kao prvo velika je sramota onako prozivanje Miliša Teodosića , koji je realno sam doneo srebro to jest prvu medalju za Srbiji u našem najtrofejnijem sportu.Kao drugo gazda Olimipijakosa bolje da je ove silno bačene milione za dva ne tako dobra stranca koji igraju na mahove prosledio fudbalskom klubu koji je blizu prolaska u drugi krug.Kao treće očajna igra cele ekipe Olimpijakosa i jako loša igra u odhrani.Kao četvrto čemu ovo bacanje rolni na teren mislim da vam sad sledi jedan prazan Pionir, a mi Srbi kao narod ne znamo ništa da cenimo danas Teodosića sutra ko zna ne bi me čudlio da i Bodirogu,Djordjevića isprozivaju,moramo da se stidimo.
(moram da ponovim, 26. novembar 2009 23:33)
# Link komentara

Preporučujem (+141)Ne preporučujem (-159)Šta je ovo


PA DA LI JE MOGUCE DA NEKO NA OVAJ KOMENTAR STAVI "NE PREPORUCUJEM"?????

Pa ovo je strasno!!!!
U ovom komentaru je objasnjeno SVE realno!! Koliko ste samo nerealni!!

mungos

pre 14 godina

Ja ne mogu da verujem da Dule Vujošević (ali DULE VUJOŠEVIĆ) moli neke navijače Parizana (?) da prekinu sa ubacivanjem predmeta u teren a oni to i dalje rade. Neka se stide, ako znaju šta to znači.

Dejan

pre 14 godina

U kakvim uslovima je utakmica odigrana nije cudo sto je Partizan pobedio.Gadjanje rolnama i predmetima ne postoji kao element igre u kosarci.Odlicana igra Marica,Rasica i McCalebba.U regularnim uslovima pobedio bi Olimpijakos.Sta je tu je nadam se da cemo u derbiju dobiti Zvezdu pa da nedelja bude kompletno uspesna.

Šta više reći?

pre 14 godina

Navijač sam Crvene Zvezde, ali KK Partizanu i grobarima večeras sve čestitke!
Nisam gledao utakmicu, ali usudjujem se da kažem, "na nevidjeno", da je pobeda zaslužena iako krajnje neočekivana.
Bravo!

licanin

pre 14 godina

Opet onaj stari dobri osjecaj poslje Partizanove pobjede nad jakim evropskim klubom, poslje tekme od srece nemozes da zaspes, a ujutro lagan kao leptir ustajes na posao...

znali smo da mora kad-tad krenuti, sva sreca da se to desilo bas sinoc...
Cinjenica da su nam ove jeseni Maric i Mc Calebb najbolji igraci se potvrdila i veceras,Rasic se vraca-ocekujemo ovakve igre i dalje(samo je Dule mogao istrpiti sve njegove gluposti na pocetku sezone),Kecman-sve bolji i bolji,vesely- nije na nivou onoga sto ocekujemo,ali nema brige za njega,roberts-dosta zrelo ovaj put, nije divljao u napadu,9 skokova, jos sAMO DA NIJE PRAVIO ONE GLUPE FAULE ZA SLOBODNA BACANJA KLEIZEBozic se vratio-bice i on pravi uskoro,milosevic-vranes-SINOVEC-ZA SADA NULA,ĐEKIĆ-skuplja vazne minute na vaznim utakmicama,od njega ocekujem novog Novicu.

veliki problem su nam i dalje slobodna bacanja...

sve u svemu ovaj tim ce svakim danom sve bolje i bolje izgledati

pozdrav iz Like

pravnik

pre 14 godina

Ma sta ce olimpijakos kad su dosli u CRNO-BELI GRAD! Sta tu oni imaju da traze?
A ovij sto brane teodosica koji se verao po sipkama na severu, nek se malo zamisle sta su navijaci jednog malog kluba pevali jednom VELIKOM BODIROGI.

s.m.

pre 14 godina

i posle pricajte da je teojka sa 9 metara na derbiju sreca. toliko ste pljuvali rasica a on vam doneo pobedu i kapiram da je sad po vasim komentarima zreo za reprezentaciju.
Koji ste vi likovi strasno.
P.S. svaka cast na pobedi igracima

Radowan III

pre 14 godina

Ma ajde udjite...slobodno...MA SLOBODNO KAD VAM JA KAZEM...
Vidi ih sad...ne morate jedan po jedan sta ste se uplasi...ma vidi coveka ajde udjite, evo ja cu prvi...
Bog svama ljudi sta se plasite od jedne obicne hale??? Nije to minsko polje obican Pionir...

Goran

pre 14 godina

Cestitam na pobedi srpskom klubu. Drago mi zbog pobjede jer sam Srbin i jer sam preziveo rat u Bosni i jer sam krsten 1980-te godine,kad je to bilo nepojmljivo. Navijam za Zvezdu od 6-te godine,ali kada god neki nas klub napravi dobar rezultat ja sam najsrecniji covjek na svijetu! Iskreno drago mi je da postoje i Zvezda i Partizan i Hemofarm i FMP...jer samo tako mozemo napraviti nesto veliko za Srbiju. Partizan to pravi vec godinama,sto respektujem,mada mislim da je vrijeme da se i drugi nasi klubovi ugledaju na Partizan i da pocnu da igraju srcem. I nisu mi jasne prozivke navijaca ni Zvezdinih ni Partizanovih..jer kad to citam pomislim da nas ima 100 miliona Srba. Ljudi nema nas toliko i zato vas molim da budete normalni i da cijenite bilo koji evropski i svijetski uspijeh, jer malo imamo Nadja Higl i Milorada Cavica i Novaka i Jelena i Ana i vaterpolista i kosarkasa... To nam je Bog dao i to treba da cuvamo. Zivjeli i Partizan i Zvezda i da Bog da uvijek padali i Olimpijakos i Dinamo,i svi ostali nazovi veliki. Zivjela Srbija!!!

srdjan

pre 14 godina

Vau, pobedili ekipu kojoj je 50% igrača na bolovanju od svinjskog gripa.
(h1n1, 26. novembar 2009 23:27)

Ja koliko znam nije igrao samo Papalukas...

dax

pre 14 godina

volim partizana,zato sto igra najbolju kosarku,zato sto ima duleta,zato sto ima najbolje navijace na svetu,zato sto cini nemoguce,zato sto cela ekipa kosta kao trecina cildersa,zato sto imamo slabiju ekipu nego prosle sezone a dobijemo jedan olimpijakos,zato sto smo evropski giganti,zato sto nas se svako plasi,zato sto zvezda prosle godine gubi u pioniru 28 razlike od azovmasa,a partizan na tom istm parketu pobedjuje panatinaikos,zato sto ce opet da uzme titulu,zato sto san pobedjuju trenutno u jadranskoj ligi a samo mi je osvajamo

nikola

pre 14 godina

NADAM SE DA JE OVO TA POBEDA KOJA CE PREOKRENUTI SEZONU I O KOJOJ SU SVI PRICALI!

Rasic najzad proradio (dobro igrao i protiv Zagreba), Robert je sve bolji i pocinje da lici na timskog igraca ali od njega ocekijem jos vise.Jos Veseli da proradi i bice ovo jos jedna itekako uspesna sezona. Odusevljava me Veseli kako covek dize atmosferu i raduje se kod svakog dobrog poteza.Podseca me na Ubicu iz prosle sezone.

Timon

pre 14 godina

Nakon poraza od Zvezde sam napisao da razumem navijace Zvezde sto su docekali los start Partizana nakon 8 godina, ali da ne razumem Grobare koji daju sebi za pravo da "izbacuju" neke igrace iz Partizana! Takodje sam napisao da smanjite pljuvanje jer cete doci u situaciju da ih dizete u nebesa! Ovaj tim dobija svoj oblik, prepoznatljiv godinama unazad. Nije lako promeniti celu prvu postavu i za tako kratko vreme uigrati novu, posebno ako se zna da vecina tih igraca nema nijednu superligasku utakmicu, a kamoli evroligasku! Dule jeste carobnjak, ali i carobnjaku treba vremena da napravi caroliju! Ubedjen sam da ce Partizan krenuti da igra sve bolje iako treba ocekivati jos padova! Ovo je velika pobeda i verujte mi nije vazno da li cemo uci u top 16, vazno je da se stvara novi mocan tim!
Duletu i momcima od srca hvala za ovo sto su mi priredili veceras!
NAPRED PARTIZAN!

crno-beli nis

pre 14 godina

ma pola tima im je bilo povredjeno,jos nisu u formi...?!a i parket je bio verovatno tvrdji nego obicno?
i nevijanje je bilo i suvise glasno?
e gani,jedna lasta ne cini prolece,kada osetite slast Evrolige probajte da komentarisete o ovakvim mecevima.Cak i da se desi ta smesno nerealna stvar,vi cete opet biti pocetnici,jer za nas je Evroliga takmicenje koje pokusavamo da osvojimo!

Je l igrao Roberts?

pre 14 godina

Cim komsije ne pitaju je l igrao Roberts, znaci da su gledali utakmicu!Ah pa da ovo im je bese sestrica...?
Bez sve sale, koliko li je vama tesko, kada ste svesni da vi nikada necete igrati i pobedjivati najvece evropske klubove! Nije da vas veceras
nema zato sto nemate komplekse i ne ostavljate komentare na vesti o partizanu, nego zato sto od muke ne znate sta da napisete!

pera

pre 14 godina

ALEKSANDAR RASIC!! Bio sam jedan od retkih koji ga nije kritikovao kad je slabo igrao.Jednostavno vidi se da covek ima sve: neverovatno dobra tehnika i vodjenje lopte, odlican ulaz i probijanje, odlican sut,odlicne asistencije posle ulaza... jednostavno samo mu fali ta psihologija i samopuozdanje da bi nam bio glavni igrac u ovoj sezoni.
Aleksandar Maric- mislim da ne treba vise komentarisati njegove igre jer nam je on glavni igrac od pocetka sezone.
Mekaleb-opet odlican, odlican sut (koji ne znam iz kojih razloga mnogi uporno spore, samo zato sto je malo cudan), odlican ulaz i neverovatni neki kosevi iz tih ulaza.
Roberts- vidim da niko nije primetio, ali najzad utakmica u kojoj je igrao za tim i u kojoj nije silovao, svaki sut mu je usao, skokovi, borba pod kosem...ogroman pomak, a odigrao je dobro i protiv Zagreba.
Bozic- neverovatno koliko taj covek znaci ovom timu i kakvu odbarnu igra.Jeste promasio neke suteve, ali koga god je on cuvao u odbrani(u nekoliko navrata Cildresa) taj nije mogao nista da uradi u napadu.
Kecman- iako neki od njega ocekuju da daje po 20 koseva na svakoj utakmici (neki su ga kritikovali zbog toga, mada ja sam zadovoljan njegovim partijama od pocetka sezone), i on je igrac koji neverovatno znaci timu, uvek zna sta ce sa loptom, i uvek preuzima odgovornost kad treba.Shvatite da on nikad nije bio izraziti strelac, ali i pored toga ima odlican sut i ulaz i mozemo uvek da od njega ocekujemo dosta poena.
Ono sto me najvise raduje je borba i bacanje po parketu za svaku loptu sto nas je krasilo prethodnih sezone.
Strah me je samo da ne bude praznih tribina zbog eventualne kazne zbog onih papira. Nije mi smetalo ono uporno bacanje traka, kada nije mogla da se nastavi utakmica, cak mi je i bilo smesno.Ali nije smelo da se dogodi da se gadjaju igraci koji izvode slobdna bacanje. Zbog takvi par pojedinaca mozemo u mozda i najbitnijoj utakmici protiv Efesa da igramo pred praznim tribinama, sto ce biti ogroman hendikep jer je ovim igracima prekopotrebna onakva atmosfer da bi se dobijali ovakvi skupi timovi.

IVAN STANKOVIC NISH!!!

pre 14 godina

Ae ovi gani ... ali GROBARI kada cete shvatiti da nijednog nasheg igraca ne treba "pljuvati"?! SAMO PODRSKA I STRPLJENJE nisu oni dzaba tu gde jesu !!
CEO SVOJ ZIVOT MENE KK PARTIZAN ODUSEVLJAVA I BILO KO DA DODJE U PARTIZAN NIJE SLUCAJNO TU JER SMO MI PREVELIKI !!! NIJE UZALUDNO CEKATI !!!

VOLIM PARTIZAN !!!!!!

Xomep182

pre 14 godina

Mnogo je ovo primljenih koševa!!! Da smo igrali protiv neke ozbiljnije ekipe svašta bi bilo!
(Informator, 26. novembar 2009 23:18)

Brate, gde ces ozbiljnije od ovoga???

Molle

pre 14 godina

(Nikola,trenutno na privremenom radu u Emiratima, 27. novembar 2009 00:13)

Da si Emiracanin ili kako se vec to kaze ne bi mogao da pijes alkohol i baljezgas, ti ne mozes biti Zvezdas zbog svega sto si napisao. I ja sam Srbin i ispratim kako odigraju jer igraju dobro, ali to je to, cemu glorifikovanje, amigo? Ne valja ti to. Nisi pravi.

lotus

pre 14 godina

Kake veze ima Olimpijakos sa reprezentacijom totalno razumem navijace oni samo mrze zvezdu i olimpijaokos pa ko god za njih igra dozivece ovo isto
Bravo momci cestitam pobedu!!
AJMO o5 u Final 8!!!!!!!!

Ben

pre 14 godina

http://www.b92.net/sport/komentari.php?nav_id=394950#k3517524
Da li si TI normalan??? Teodosic je zaduzio celu Srbiju i nije zasluzio da mu bilo ko u Srbiji kaze bilo sta ruzno!
Pa sta ako nije nikad igrao u Partizanu i sto nikad nece igrati u Partizanu? Jel Bodiroga igrao u Partizanu? Teodosic nije zasluzio takvo ponasanje NAZOVI NAVIJACA. Pravi Grobari nisu skandirali, vec huligancici koji su hrabri samo u grupi... To nisu navijaci Partizana!
Ja sam redom
1. Covek
2. Srbin
3. Grobar
...
Ako je kod tebe taj redosled drugaciji, onda bi ti decko trebalo da se obratis nekome za pomoc.
PARTIZAN ZAUVEK
Pravi Grobar - Srbin!!!

Dzontra Volta

pre 14 godina

Komsinice priznaj da si se ponadala,a nadali ste se i da cete titulu da uzmete posle tesne pobede protiv nas,cemu li se sada nadate.
Nikako da naucite da je kosarka kolektivni sport u kome Pera Bozic dize pehare

Molle

pre 14 godina

(Nikola,trenutno na privremenom radu u Emiratima, 27. novembar 2009 00:13)

Definitivno si pokidan, i to razumem, jer i sam sam bio na nekim "radovima", ali malo zapadnije, znam sta je nostalgija, Problem je u tome sto nema tog alkohola "ander eni sirkumstensis" da me napravi da ne vidim da se "baby Shaq" nije apsolutno sam povredio.

Partizan u srcu sve ostalo je negde drugo

pre 14 godina

jel.. ova Atina toliko mala ili beograd ima toliko veliki klub...mi se sa vama shalimo shalimo:)...Dule Vujosevic shalaala...Dule Vujosevic shaalallala....

Fredy House

pre 14 godina

Dule hoće u Lajkovac na prugu, šta će mu to kad mu na noge stiže OLIMPIJAKOS EXPRES! Ćihu, ćihu, ćihuhuuuuuu!
(Saša, 26. novembar 2009 21:12)

Gde ces vozicem na TGV?!!!

Dule Vujosevic,salalalallalala....
SAMO NAPRED PARTIZANE!!!!!

tony PARTIZAN

pre 14 godina

Samo za internet "navijace": Taj isti TEO se "kacio" na sipkama na severu kada je bio derbi..
P.S. Naravno kada igra za repku navijamo svim srcem za njega, nismo mi klubasi kao neki..

StefanGrobar

pre 14 godina

Moramo biti ponosni na ove momke,samo jos malo da se uigraju..Odlicna ekipa..Roberts polako ulazi u formu..Mekejlebu se nista ne moze zameriti,ovakvog pleja nikada nismo imali..Centar je odlican,Rasic fantastican,Keman na nivou,mnogo koristan igrac..gani obratite paznju na ovo sto cu sad napistati..PARTIZAN INSTITUCIJA..;))

Nase ime

pre 14 godina

Nevjerovatni su ovi grobari,umjesto da se raduju oni opet prozivaju Zvezdu od koje su uzgred izgubili pre 7 dana.A skandiranje Teodosicu je bilo sramotno.Pa on je SRBIN pobogu ljudi,donio nam je srebro!
(komplexi, 26. novembar 2009 23:47)
A vi kad ste vredjali Dudu Ivkovica posle derbija...sta je on, eskim?

Gaja

pre 14 godina

Velika pobeda, svak cast momci!Ne mogu da analiziram mece, pre pola sata sam stigao kuci sa tekme ali sjajno su odigrali svi!Rasic konacno proradio!Presrecan sam!Nemam reci!

kale

pre 14 godina

SVAKA CAST MAJSTORI...!!!!NAPRED PARTIZAN...!!! atmosvera u pioniru me je pozitivno iznenadila svaka cast za navijace bili su mocni...

Čubrilo

pre 14 godina

Sjajno veče, prelepa košarka, pobeda najdražeg nam Partizana!

Ljudi moji, pa Josh Childress ima ugovor 3 puta veći od godišnjeg budžeta naše svetinje. A gde je još plaćeniji Kleiza? Utoliko je naša večerašnja pobeda još slađa! Neke stvari se jednostavno ne mogu novcem kupiti, to bi trebalo da shvati grčki KKSS i njihovi vlasnici, brodograditelji-multimilioneri.
Rašić je večeras bio BOG na parketu, sve mu je oprošteno!
Ne budimo euforični i ne očekujmo da dečko u svakoj utakmici ubacuje po 25 poena...ja ću biti prezadovoljan i sa polovinom koševa. Najjvažnije je da je Raša pokazao srce i ogromnu borbenost! Marić - imperator, joj, šta im je radio...McCalebb isto, onakvi ulazi se ne zaboravljaju, i ova utakmica se NE ZABORAVLJA! Mi navijači ne smemo da padamo, trešteo je Pionir, mora treštati i ubuduće, da se čujemo na celom Starom kontinentu, da nam i dalje svi zavide...
Večno će ostati urezana u našim sećanjima ova utakmica, večno. Trenutak kada naš jedan jedini dr.Dule uzima mikrofon sa zapisničkog stola i kaže: ''Ne bacajte ništa u teren, pa da ih pobedimo'' - NEMA CENU!

Volim ga k'o oka dva...

Nikola,trenutno na privremenom radu u Emiratima

pre 14 godina

U stvari,ipak mislim da bi titulu MVP-a ovog meca i igraca nedelje trebao da ponese Slavko Vranes sa potezom utakmice-pomoci pri povredi baby Shaq-a :))))

Preko vode do slobode

pre 14 godina

Čestitke svim igračima i Duletu na pobjedi.Pokazali ste da fanatičnom borbenošću možete pobediti svakoga pa i Olimpijakos.Sljedeća je komšinica, a potom i Olimpija u NLB ligi. Pozdrav za sve grobarke i grobare ma gdje bili od grupe navijača PARTIZANA iz Zagreba. PARTIZAN FOREVER.

djapuPFC

pre 14 godina

Evo ja malopre dosao sa tekme,bilo je ludilo znaci ne secam se kad je bilo bolje navijanje :D sto se tice Tea,ja mu nisam nista skandirao al jbg ipak se on penjao na sipku kod komsinicinih navijaca... jbg ja ga zbog toga ne volim ali nisam mogao da mu to vicem posle svega sto je uradio za reprezentaciju... Ipak smo mi na prvom mestu Srbi pa tek onda Grobari i Cigani..

TNT

pre 14 godina

Cestitke Duletu i momcima samo tako nastavite BOG je uz nas.Slazem se da nije ok skandiranje Teodosicu,ali ljudi decko nije igrao nikad u Partizanu i igrao je protiv nas pa brat rodjeni da mi igra protiv Partizana svasta bi mu radio samo da Partizan dobije.Shvati te svaka cast Teodosicu pred njim je buducnost lepa ali on nije Djorjdevic ili Danilovic pa da ga mazimo bar mi Grobari.Svako voli svoj klub najvise.VOLIM PARTIZAN

xxx

pre 14 godina

SVAKA CAST MOMCIMA, BORILI SU SE KAO STO SMO TO NAVIKLI OD IGRACA PARTIZANA!I OVO JE STVARNO VELIKA POBEDA!ALI SAM BESNA NA SVE ONE KVAZI NAVIJACE KOJI SU UBACIVALI SVE I SVASTA U TEREN IAKO IH JE DULE PREKLINJAO DA TO NE RADE!POBOGU, PA KAKVI STE TO LJUDI!?STA JE BIO CILJ?DA SLEDECU UTAKMICU IGRAMO U PRAZNOM PIONIRU, DA NE MOZEMO DA IH PODRZIMO KAD JE NAJBITNIJE!?STRASNO!POZDRAV SVIM PRAVIM NAVIJACIMA PARTIZANA!

Molle

pre 14 godina

Komsije, svaka cast! Rasic, bravo, nadam se da ovaj bljesak nije bio usmeren samo na adresu rivaliteta dva FMP-ovca(uzeli drug i ja kerove iz istog legla, grizu se da ne verujes). Maric jos samo jedan u nizu dokaza da barem za skaute ne morate da brinete. Bravo od mene, Zvezdasa. Velikog.

Gost

pre 14 godina

Ne znam ko je smislio one rolne ali mogu reci da je to resilo utakmicu. Pogledaj te jos jednom kraj i sudjenje. Sudije su vise bile okrenute misli da se utakmica zavrsi nego da razmisljaju da navlace na stranu Crvenih. Jeste da ce biti kazna ali protiv lopova se ne moze drugacije.

kss

pre 14 godina

daj ne lozite se... sada ce da vas oderu zbog gadjanja (pogadjanja) protivnickih kosarkaska min 2 tekme bez prisustva publike, plus ce te morati da platite novcanu kaznu... i to bi bilo to, sto se tice gledanja evropske kosarke u Pioniru za ovu sezonu...

Ajmo Milivoje

pre 14 godina

Vau, pobedili ekipu kojoj je 50% igrača na bolovanju od svinjskog gripa.
(h1n1, 26. novembar 2009 23:27

Vau vi NIKAD necete igrai EUROLEAGUE!!!!

nemanja

pre 14 godina

"Jedan od najskupljih timova Evrope, Olimpijakos, po imenima kadar da se nosi sa NBA konkurencijom, poslednji je u nizu velikana koji je doživeo poraz na najomraženijem mestu za učesnike Evrolige - Dvorani "Pionir"."

dragan genije

pre 14 godina

Necemo imati ulogu favorite, niko nista ne ocekuje trenutno od nas, a to nam potpuno odgovara u ovoj situaciji... Olimpijakos je tip ekipe koja nam potpuno odgovara, pos stilu igre, rosteru, po svemu. Ne znam kako razmisljaju drugi grobari, ali ja iskreno verujem u pobedu. Oni su ekipa koja ima ogroman budzet godinama vec, ali jednostavno ne umeju da trose te pare i to je cinjenica. Barsa PAO i Real su trenutno za 3 klase bolje ekipe od njih, a budzeti su im tu negde svima. Zna Dule sve ovo sto i ja vama ovde kazem :) i zato cemo ih dobiti u cetvrtak...
(dragan genije, 24. novembar 2009 11:33)

Hvala

RichiPFC

pre 14 godina

Da podsetim ove koji pamte na kratko da su Grobari zvizdali i Aleksandru Djordjevicu koji je onom neverovartom trojkom doneo ono o cemu ovi crveni samo mogu da sanjaju, nevidim razlog zbog cega bi podrzali Teodosica ( svaka cast za igru u dresu Srbije } nije igrao za Partizan a neverujem da ce ikada zaigrati!!!!

nemanja

pre 14 godina

Kada pobedis najvece grcke klubove Panatinaikos i Olimpiakos, kada pobedis sve najvece spanske klubove Real Madrid, Barselonu, Huventud, Unikahu, Taukeramiku, kada pobedis najvece italijanske klubove Montepaski, Armani, Romu, kada pobedis veliki izraelski Makabi, kada pobedis rusku masineriju CSKA, kada pobedis dva najveca turska kluba Efes Pilsen i Fenerbahce Ulker onda si istinska INSTITUCIJA!!!

ljuki

pre 14 godina

jednom sampion uvek sampion dobili smo naj jaceg protivnika,favorita za osvajanje evro lige sad mozemo sve izgubiti do kraja.DULE MAJSTOREEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEE

Dzontra Volta

pre 14 godina

As always, Partizan’s legions of loyal fans never gave up faith in their team and cheered them on non-stop for the full 40 minutes. Their heroes reciprocated with individuals stepping up to make the difference at each critical juncture of the contest.

Sa zvanicnog sajta Eurolige,pozdrav najboljim navijacima

svetskimegacar

pre 14 godina

DV tek uci decu kako se prebacuje u drugu, i nocas kad su skontali frku sa kvacilom,odma jurnuse..i prodjose kroz crveno.. D(ule)EVOTION

SaLeKg

pre 14 godina

Pa vi ste Gani jos i dobri jel ste culi sarenca ovi vasi bradrsi 12 godina nisu osvojili nista osim nekog kupa kao i vi pre neku godinu. Ne kaze se dzabe krv nije voda!

BOYS ARE BACK

pre 14 godina

Ne znam da li je negde u svetu izmesljena recenica kojom mogu opisati koliko volim PARTIZAN i sve njegove igrace nebitno da li su oni mladi stari losi neiskusni i tako dalje ulepsali ste mi vece po ko zna koji put do sad volim vas vise od sebe nemam reci odusevljen sam Rasicu sta si ceko do sad Maric zver Mccaleb decko bez minimum petnaest poena ne zavrsava utakmicu najbolji stranac ikada po meni koji je igrao na ovim prostorima uz duzno postovanje HAUSU KAMINGS PALASIJU PA CAK I SKUNI PENU VOLIM VAS BREEEEEEEEEEEEEEEEE PARTIZANNNNNNNNNNNNNNNNNNNNNNNNNNNNN!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!

grobar

pre 14 godina

braco ajmo svi da pomognemo partizanu minimalnim uplatama
ZASLUZILI SU ZA RADOST KOJU NAM DAJU
otvorili su internet utakmice na svom sajtu http://www.kkpartizan.rs idete na LIVE prenosi
http://www.kkpartizan.rs/online/online.php

Nikola,trenutno na privremenom radu u Emiratima

pre 14 godina

Da pojasnim prvo.Navijam za Zvezdu od rodjenja,deda i cale su navijali ,pa se to prenelo i na mene.Iskljucivo pratim kosarku i fudbal me ne interesuje.Cak nisam siguran ni ko je bio prvak prosle sezone i nemam pojma ko je sad prvi na tabeli.
Tako da cu poredjenje praviti iskljucivo samo na relaciji kosarkaskih klubova.
Moram da kazem da je sramota to sto niko ne prepoznaje rezultate Partizana u poslednjih par godina i to sta ovaj covek Dusko Vujosevic uspeva da uradi iz sezone u sezonu.Steta je to ne samo za Partizan ,vec i za srpsku kosarku uopste,jer kada bi oni napravili nesto vece u evropi,mozda bi jos neki srpski tim dobio priliku da zaigra euro league.
To sto Zvezda radi poslednjih 10 godina je skandalozno.Isto kao sto sam navijao za nju pre 10-12 godina u evropi,kada su u njoj igrali neku ulogu i kada su igrali Bolic,Topalovic,Topic i ekipa sada tako isto navijam za Partizan.Navijam kao SRBIN,kome je reprezentacija iznad svega,a ne kao navijac kluba.Secam se finala 98/99 kada smo poslednji put bili prvaci(bio sam na maturskoj ekskurziji osnovne skole u Niskoj banji).
To je poslednji put da je Zvezda imala TIM.Posle toga krece sunovrat,dovode se rupe od igraca,razni Fišbekovi,Morisi,Ovensi,bivsi bokseri itd.
Onda dolazi mag Zmago,za koga licno smatram da je kriv za ovu situaciju kakva je danas.
Menjaju se kompletne postave iz sezone u sezonu.Dovode se igraci u januaru,martu,placa im se basloslovno puno novca,sve nesto na silu,na brzinu i naravno rezultati izostaju.Setite se Hendersona,Kebu Stjuarta i Frimena,svi dosli kao pojacanje u aprilu,pred play-off.Pa ne pravi se tim instant,za 2 nedelje.
Da ne pominjem ove sto odu posle 3 treninga.Pa zar se tako radi skauting???
Sta god da bar malo vredi pobegne cim ugrabi priliku.Losa selekcija igraca.Ej,pa da jedan Mirko Kovac i Cvetkovic igraju u klubu kakav je Crvena Zvezda i to po 2-3 sezone!
Te pred gasenjem je,te nije.Sapunicu sa Pesicem da i ne pominjem
Eto sad opet slicna prica,na silu doveden stranac, 3 meseca kasnije nego sto bi trebalo od pitaj Boga kojih para.Dobili par utakmica i svaka cast,jer svaka od njih je bila derbi,ali setite se samo predprosle sezone sa Omarom Kukom,Zvezda je krenula sa 8-0 u pobedama u NLB,euforija skocila,odmah titula,prvaci,a svi znamo sta je na kraju bilo.
Bojim se da sada ponovo ne bude tako.Sto se tice trenera,vidim da mu mnogi nalaze mane,ali treba imati na umu da je i on dosao nedelju dana pred pocetak sezone i zatekao 6 igraca iz seniorskog pogona.Treba vremena da se kockice sklope.Nije njega Pesic vodio 2002 na svetsko zato sto dobro prica viceve.
Da se vratim na vecerasnju utakmicu i pobedu Partizana.Odlicna predstava,prvenstveno mog šapčanina Rašića.Sad se tek vidi koliko je Partizan bio blizu pobeda protiv Efesa i Unikahe.
Mada,smatram sa su i oni napravili par gresaka ove sezone,a jedna od njih je sigurno dovodjenje Robertsa.Izgleda tako nezainteresovano za igru kao da igraju protiv KK Vizura,a na noge im je dosao jedan od najboljih timova evrope.Sad ce me mozda neki napasti,jer kad mu se pogleda statistika na kraju meca,jos to dobro i izgleda,ali setite se kad je vec napravio 4 licne.Sporo se vraca i u odbranu i nezainteresovano krece u napad.Mislim da je to jedna od retkih gresaka Dula Vujosevica u Partizanu.Mislim da bi Zarko Rakocevic to mesto mnogo bolje popunio,a za sigurno manje para.Plus bio je sa ekipom i prosle sezone,pa nema privikavanja na saigrace,jezicke barijere...Partizan bi imao bar jednu pobedu vise u sezoni da je Zarko ostao umesto Robertsa.Ali hajde da vidimo sta ce biti i on je ipak nov.Mc Calleb je pun pogodak,mislim da je bolji i od Palacia i od Vontiga Kamingsa,plus dosta je mladji od njih.Bice on jos bolji,ovo mu je prva sezona u evropi.I,da,UBEDJEN sam u to da je Partizan imao Omara Kuka prosle sezone da bi se sigurno plasirao na F4,a onda ko zna sta bi bilo.

Eto,to su neka moja vidjenja,koja nikako da se nakanim da napisem vec neko vreme.I tako sedim ovde u pečalbi i jurim i trazim linkove svakog cetvrtka kao najokoreliji navijac Partizana,a to nisam.Samo postujem i volim kada se neko posveti ovoj igri.Mada,Bogami,od ove nedelje poceo sam da trazim linkove i utorkom :)
Pozdrav svima!

Sasa The Grobar

pre 14 godina

Nemojte se paliti samo molim vas, tamo ce biti 20 razlike minimum...
(Zambrota, 26. novembar 2009 23:21)

Ovaj...aha... Nego, kako se zove ovo takmicenje u kojem mi pucamo tamo??? Mala pomoc: rimuje se sa "niste ga igrali vise od 10 godina"

Dule Vujosevic

pre 14 godina

pa dobro...ima tu jos da se igra...ima nade za ostale da nam uzmu prvo mesto u grupi a svakako cemo se potruditi da budemo prvi...

Nemanja 91

pre 14 godina

Rasica sam kritikovao,ali ga nisam pljuvao kao neki...Veceras nam je vratio za sve!Sjajna partija i njega i ostalih,velika pobeda,nadam se prekretnica sezone!
Loodilo tekma!
Bravo crno-beli!
NAPRED PARTIZAN!!!

RichiPFC

pre 14 godina

Volim Partizan ali TEO nije zasluzio onakvo skandiranje.Mene je doveo do ludila protiv Slovenaca i kupio me je za sva vremena.Svaka cast na velikoj pobedi,ali pitam se odakle su sisli ovi nazovi "navijaci"??!
(Arvidas Sabonis, 26. novembar 2009 23:51)

Tebi i svim ostalim nazovi navijacima Partizana predstavlja problem to sto su mu skandirali Grobari a covek niti je igrao za Partizan niti ce , a predstavljs se kao Sabonis. Veliki igrc koji nije mogao da podnese poraz ( Marculjonis, Gurovic ( prosecan igrac )) napustili parket Atinske dvorane 1995 god, a drugi pomenuti nije mogao da prihvati da je Partizan za dve klase bio bolji kao i sada ( dokazacekada to bude bilo potrebno )!!!!

Grobar

pre 14 godina

Rece Dule: "Da pobedimo Olimpijakos, to bi bilo kao da fudbaleri Partizana pobede Real Madrid."
Kosarkasi Partizana su pobedili Olimijakos, a fudbaleri...

Za ove momente treba ziveti, svaka cast momci!

Koga ste vi to pljuvali grobari, Rasica ? Nemojte da se to ponovi.

Partizane, bravo, bravo !!!

unuk

pre 14 godina

svaka cast svima koj su verovali, a svi vi koji ste kritikovali duleta i ekipu, nadjite drugi klub. moja sreca je neopisiva, verovao sam u ovaj tim. sram bilo sve one koji su pole poraza od zvezde pokusali da budu strucnjaci i da predvide losu sezonu. oni koji su bacali predmete na teren posle duletove molbe pod hitno kod psihijatra.
hvala dule i ekipo!!!!!!!!!!!!!!!!
VOLIM PARTIZAN!!!!!!!!!!!!!!!

darinjo

pre 14 godina

To sto su zvizdali Teodosicu,to je u redu,jer se tako podrzava svoj klub,ali to sto su ga na kraju utakmice gadjali raznim predmetima i to verovatno isti oni koji su se u njega kleli pre par meseci,e to nije u redu!!! Svaka cast na pobedi!

kakav rivalitet

pre 14 godina

Bratski klubovi KK Oly i KK CZ zajedno - 20 godina posta, 2 decenije bez trofeja (Zvezda 8 i Grci 12).

Bratski klubovi Pao i Partizan zajedno titula,..., izvinjavam se pokvario mi se digitron a na prste računam samo do 50!!!

ivanbg

pre 14 godina

Strasna utakmica,moze se reci da smo imali malo srece ne igranje Papalukasa i povreda Seka na pocetku, ali i takav tim crvenih je bio jak...Imamo dva igraca Maric-car i Bo,ostalo su polutke(bar da nam je pola ovog Rasica svaki put lakse bi bilo)Svaka pobeda je cist profit i od ovih momaka se ne treba ocekivati cudo,ali malo vise srcanosti ne bi skodilo.Fauliranje Kleize bezveze,sve poene covek dade sa bacanja(nije prvi put da se desava) bolje pustiti takvog igraca da sutira nesto ce i promasiti...
Bravo Dule,ne sumnjam da ces jos uigrati ovaj tim, u svakom slucaju je uvek zadovoljstvo gledati Partizan!
na kraju sam se zabrinuo da ce Todoric morati na parket zbog 5 licnih nasih igraca :)

Paspalj

pre 14 godina

Jako sam srecan zbog svega, ali kada vidim Dejana Bodirogu na Partizanovim utakmicama, choveka za koga je jedan Stiv Nesh legenda NBA-a rekao da je kosarkashki GENIJE, meni srce da pukne od srece.

Sve ste videli, jedan je Partizan.

hijena1

pre 14 godina

Sjajna utakmica, podsetila nas je na prosle sezone i najavila nove pobede na svim frontovima. Konacno neko da pomogne poenima Maricu i Bo-u i jakom odbranom bez nepotrebnih faulova i izgubljenih lopti u napadu dolazi i rezultat. Sto rece Bodiroga na kraju, da dobijemo Efes i Litvos kuci i Orlean u gostima i idemo dalje. I naravno valjda nam nece biti kaznjen teren i da moramo da igramo bez publike. I na kraju poruka za gane, mi nismo kk prosla sezona, vec kk dinastija...
Ziveo Dule Vujosevic!

nacionalnost GROBAR

pre 14 godina

Jos jednom ponavljam ono sto sam juce rekao...
MI SMO INSTITUCIJA PARTIZAN,A KO STE VI???
Olimpijakos zauvek grcka SLEDECA SEZONA!!!

igor v:)

pre 14 godina

svaka cast momci, dobili ste unapred izgubljenu utakmicu... moram priznati da vecina nas to nije ocekivala, ali... svaka cast na borbenosti i novoj pobedi.. :)

Nelle_pb

pre 14 godina

Velika pobeda!!!Svaka cast igracima Partizana i naravno Duletu.Ova nas pobeda vraca u zivot,i za top16 a i za bolje dau u NLB ligi.Velickovic je ponovo bio najbolji za Real 25min 21poenSVAKA CAST!!!!!!!!!!!

Zorz Vea

pre 14 godina

Zaboravih...U Evropi postoje samo dve vrste kosarkasa:oni koji igraju za KK Partizan i oni koji bi voleli da igraju za KK Partizan!!!Jaoooooj nama je najbolje...

Zivela Srbija

P.F.C.

pre 14 godina

Ueeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeee! Forza Partizan!!!!!!!!!!!!!!!!!!

komplexi

pre 14 godina

Nevjerovatni su ovi grobari,umjesto da se raduju oni opet prozivaju Zvezdu od koje su uzgred izgubili pre 7 dana.A skandiranje Teodosicu je bilo sramotno.Pa on je SRBIN pobogu ljudi,donio nam je srebro!

dule v. 23

pre 14 godina

Slusaj ti gospodine "moram da ponovim" taj vas TEO kako ga zovete, do polu-finala nije ubacio nista u kos. A kroz ceo turnir ekipu su vodili TNT, KSTIC, PEROVIC i BJELICA, da bi on uradio, sta je uradio u polu-finalu i finalu i na tome mu cestitam. Ovo sto su ovi momci uradili to je nemerljivo, neko je trebao da dovede ekipu do polu-finala, a to svakako nije bio ON.

Sergio

pre 14 godina

Niko Olimpijakosu nije rekao da ne igra u crveno belim dresovima....
Grobari kada vide to polude i obavezno dobijaju!
Napred PAOK, živeo PARTIZAN !!!

Michael Jackson

pre 14 godina

Cime je Teodosic zasluzio onakvo vredjanje? primitivci... Decko je trenutno najbolji play u evropi i velika buducnost nase kosarke... pa ubacivanje onih traka na teran, ko da nikad nisu bili na utakmicu...
koliko sam srecan zbog pobede toliko su me navijaci iznervirali svojim ponasanjem...

gogolina

pre 14 godina

Nemoj da mi neko dir'o Rasica!
Svi ste ga pljuvali, niste imali strpljenja, trazili ste da ode. Hvala Bogu te imamo nekog kao sto je Dule, koji zna da je "strpljen-spasen".
Hvala Ti Dule!

Skaramus

pre 14 godina

Svaka cast momci, tako se bori za boje svoga kluba. Mislim da ono sa ubacivanjem rolni papira nije korektno prema klubu. Svi znamo koliko nas vole u ULEB-u pa se bojim ostre kazne.

Nemanja_PFC

pre 14 godina

Rasic je ovim mecom verovatno zatvorio usta vecini,pa i meni...Samo nam nisu trebale one trake,ali dobro,nadam se da nece pasti neka veca kazna...Ako nastavimo ovako borbenom igrom,ne gine nam Top 16...Pada i Unicaja u Maligi!!!

4444

pre 14 godina

Od pocetka sezone (a nijednu utakmicu kod kuce nisam propustio) bodrim Rasica iz sveg grla, ljudi oko mene me gledaju kao da nisam normalan, psuju ga i vredjaju. Mnogo mi je drago da je ceo Partizan (a i Rasa) pokazao svoje pravo lice i da ce ovo biti prekretnica sezone. Neka nam bude za nauk hrabra igra i neka znamo da sa ovakvom borbenoscu naseg tima nema ekipe koja je favorit protiv nas, pogotovo u Pioniru.

Svaka cast sjajnim GROBARIMA, ponovo smo postavili standard za to kako se bodri svoj tim.

Samo napred momci, uvek verujemo u vas i uvek cemo biti tu!!!

Mi volimo i bodrimo SAMO JEDAN KLUB NA SVETU CELOM...

KOSTA1703

pre 14 godina

Mogu slobodno da kazem da Teodosic predstavlja buducnost nase kosarke.Ako bude pametan to ce biti veoma svetla buducnost.
Ali, taj Teodosic mora jos mnogo znoja da prolije, i jos mnogo `leba da pojede, da bi zasluzio respekt od navijaca Partizana.
I da,mora jos mnogo da radi na sportskom bontonu.

Vidoviti

pre 14 godina

Partizan dobija Olimpijakosa!!!
(Vidoviti, 22. novembar 2009 21:21)

Partizan je porodica, a u porodici vlada harmonija. Posle VELIKE pobede danas, sledi još jedna za dva dana!

bosingva

pre 14 godina

Ma Tole je kriv za sve! :)

Sve cestitke momcima,zasluzili su pobedu. Ako Rasic bude ovako igrao cele sezone nema za nas zime.
Sto se grka tice,ne znam sta oni ocekuju godinama kad su 3 klase ispod Panatinaikosa,sve je nepovezano i kad protivnik pravi seriju,odma su tu ishitreni sutevi,izgubljene lopte… Ipak se ne moze sve kupiti parama...:)

Pozdrav za sve ljubitelje kosarke

Pop

pre 14 godina

Ovo je dokaz da nam napad dobija meceve. Sa 56 poena kao u Viljnusu ne moze se dobiti niko a kamo li evroligaska ekipa. Nek im prosek bude blizu 80 poena i bicu zadovoljan.

gaga pfc

pre 14 godina

Bravo Dule,bravo momci! Nevidjena atmosvera,grobari su najaci.Sad svi na derbi da pokazemo ciganima kako se navija.VOLIM PARTIZAN

Stovla

pre 14 godina

Kakvo vece! Hvala ti crno-bela ljubavi! Zao mi je mojih prijatelja zvezdasa koji nemaju prilike da dozive u nijednom sportu ovo sto nama priredjuju nasi kosarkasi iz sezone u sezonu. Pozdrav za Cofija.

gremlin

pre 14 godina

Osecaj posle pobede tima sa srcem,protiv tima od 120 mil evta,NEOPISIVO!!!Hvala ti crno bela ljubavi...p.s.koji su kreteni bacali trake u teren?

Nenad,Bgd.

pre 14 godina

Svaka cast,momci.Odlicna utakmica,Aleks i Bo sjajni,ali Rasic-fenomenalan.Skocentrisan,pametan,precizan,to smo cekali i vredelo je.Sad vi koji ste ga pljuvali i terali iz "Partizana",prepoznacete se,psssssssst.Necu da vas cujem.Ako vam se ne svidja tim,i idu vam na nervepojedini igraci...imate komsinicu,navijajte za nju.

Arvidas Sabonis

pre 14 godina

Volim Partizan ali TEO nije zasluzio onakvo skandiranje.Mene je doveo do ludila protiv Slovenaca i kupio me je za sva vremena.Svaka cast na velikoj pobedi,ali pitam se odakle su sisli ovi nazovi "navijaci"??!

Kursula

pre 14 godina

Ovo leci sidu!!! De ste pljuvaci? DULE VUJOSEVIC, shalalalalala! Bravo za Rasica, konacno se probudio posle 5. meca u finalu prosle sezone!

pharaoh

pre 14 godina

Sve što se desilo večeras Olimpijakosu samo je vraćanje duga od pre tri godine, kada su nas izbacili iz F8 izbacivanjem lopte iz koša (čini mi se Sofoklis Schortsanitis). E, tako je i prošao odmah na početku.

dusan rasta

pre 14 godina

Svaka cast igracima! Posebno McCalebbu.Cini mi se da stvari polako dolaze na svoje mesto.Da li se meni ucinilo da su navijaci pred kraj pevali pesmu McCalebbu?

Dragoljub

pre 14 godina

Nista neobicno,pa oni su nase musterije.PARTIZAN JE UVEK SAMPION!!! Stubovi ovakvog PARTIZANA SA NAVIJACIMA su postavljeni 1975/1976 i trajace vecno.....

Spaky

pre 14 godina

AAA kako je lepo biti navijac partizana!!!Kakva igra,plakao sam bre od srece kad sam video kako se maric bodri posle kosa kad je dobio dodatno bacanje,kad vidis da se neko tako bori tu pobeda ne dolazi u pitanje...veceras nisu pobedu doneli samo maric,rasic i bo...ceo tim partizana je dobio utakmicu,na celu sa trenerom i sa svina nama koji su zeleli ovu pobedu...HVALA TI CRNO BELA LJUBAVI

Statističar

pre 14 godina

Svaka čast momcima! Sledeće kolo overimo Unikahu i velikim kezom nam se smeši top16 :D

Jedna stvar: među Grobarima ima veeeelikih i nepremašivih debila i plitkoumnika kojima nije mesto u hramu košarke. Ko se slaže nek preporuči. Ko se prepozna među gora pomenutom grupacijom nek klikne na 'Ne preporučujem'. E onda ćemo videti statistiku kojih ima više.

Aj uzdravlje!

P I O N I R H E L L

pre 14 godina

Znaju li ovi gde su dosli?U ovakvoj atmosferi ali bez preterivanja i sa Lejkersima bi bilo egal,a ne olimpijakos...PIONIR=HRAM,PARTIZAN=INSTITUCIJA

paja

pre 14 godina

svaka cast igracima Partizana i sve cestitke njima...ipak moram se osvrnuti na navijece koji su pljuvali Teodosica,iako je on pre neki dan govorio sve najbolje o Partizanu i D.V-u.A koliko nam je tek radosti doneo u mecu sa Slovencima.Sramota!

Zmaj od Bosne

pre 14 godina

Fantasticno ! Jos jedan skalp velikog rivala.Bravo crno beli junaci.Stvarno ste fenomenalni.Mnogo srece u narednim mecevima.Pozdrav iz Bavarske.

mirq

pre 14 godina

Ja sam zvezdas, ali ovo je stvarno sjajna pobeda partizana. Olimpijakos u kosarci je ko real u fudbalu, svaka cas. Osvetlali ste obraz nase nacije !!!!

Montoya

pre 14 godina

Cccccccc mi vas u cetvrtak prosli malo utisamo.Vi se sad razgalamite kao kvocke.Moracu da sacekam subotu pa da opet bude lepo na ovom sajtu!

legolas

pre 14 godina

Zvezda nam se izvukla proslog cetvrtka,ali zato njihova filijala nije...


p.s.ubuduce devojku moram uvek da povedem na nase utakmice posto je najveca talija na svetu !!!

Rema

pre 14 godina

Kao prvo velika je sramota onako prozivanje Miliša Teodosića , koji je realno sam doneo srebro to jest prvu medalju za Srbiji u našem najtrofejnijem sportu.Kao drugo gazda Olimipijakosa bolje da je ove silno bačene milione za dva ne tako dobra stranca koji igraju na mahove prosledio fudbalskom klubu koji je blizu prolaska u drugi krug.Kao treće očajna igra cele ekipe Olimpijakosa i jako loša igra u odhrani.Kao četvrto čemu ovo bacanje rolni na teren mislim da vam sad sledi jedan prazan Pionir, a mi Srbi kao narod ne znamo ništa da cenimo danas Teodosića sutra ko zna ne bi me čudlio da i Bodirogu,Djordjevića isprozivaju,moramo da se stidimo.

Zemunko

pre 14 godina

pa realno dobijali smo i bolje...
olimpijakos u euroligi isti kao inter u ligi shampiona, uvek kao neki favoriti a nikad nishta ozbiljno nece uraditi!!! dzabe sve pare...

Ja

pre 14 godina

Vau, pobedili ekipu kojoj je 50% igrača na bolovanju od svinjskog gripa.
(h1n1, 26. novembar 2009 23:27)

Ali vi necete igrati u tom drustvu ni za sto godina!

moram da ponovim

pre 14 godina

Kao prvo velika je sramota onako prozivanje Miliša Teodosića , koji je realno sam doneo srebro to jest prvu medalju za Srbiji u našem najtrofejnijem sportu.Kao drugo gazda Olimipijakosa bolje da je ove silno bačene milione za dva ne tako dobra stranca koji igraju na mahove prosledio fudbalskom klubu koji je blizu prolaska u drugi krug.Kao treće očajna igra cele ekipe Olimpijakosa i jako loša igra u odhrani.Kao četvrto čemu ovo bacanje rolni na teren mislim da vam sad sledi jedan prazan Pionir, a mi Srbi kao narod ne znamo ništa da cenimo danas Teodosića sutra ko zna ne bi me čudlio da i Bodirogu,Djordjevića isprozivaju,moramo da se stidimo.

waverunner

pre 14 godina

sitno,sitno,kad je bitno!!!Rasicu kralju!!!EROLIGA;svake dine,vec deceniju redovno u bgd,zahvaljuci uvek novoj deci kk Partizana.neko sa olimpijakosm a neko sa cedevitom.

Valjak

pre 14 godina

Ako Rašić ovako nastavi, imaćemo sasvim dovoljno nosilaca igre za sve ovogodišnje ciljeve. Marić jeste odličan, ali ne može sam da igra.

pero panker

pre 14 godina

Sto ste se ucutali?! Ma; i treba da cutite!!! Javio se samo onaj sto pita sta ce biti tamo-neka bude sta bude jer vi nikad necete biti "tamo".

Nemanja, BG

pre 14 godina

Cim je Dule dan pred mec izjavio da je nerealno ocekivati da pobedimo Olimpijakos i da bi to bilo pravo cudo,znao sta se Grcima sprema.Ipak je to Dulence!

miki

pre 14 godina

Auuuuuu ljudi pa ovo je neverovatno! Najveće dosadašnje iznenađenje u EL! Pa nije valjda da se dominacija nastavlja! Al će to da zaboli državni projekat!

Podgoricanin

pre 14 godina

E po ko zna koji put smo pokazali ko smo i sta smo....
Dule je ziva legenda... Pozdrav iz Podgorice i vidimo se na sledecim utakmicama u Pioniru... Grobari s tobom sve do pobede....
Podgorica uvijek uz vas

Soweto

pre 14 godina

E ovo već liči na Partizan. Borbeno, požrtvovano, hrabro. Biće još dosta oscilacija u igri ovog tima, ali ne sumnjam da Dule zna šta radi. Ako ponove 70 posto od večerašnje igre dobijaju u Malagi. Vidi se da je tim još daleko od uigranog, ali fanatizam se večeras isplatio. I još da dodam da su oni koji su bacali trake u teren za vreme igre i na igrače Olimpijakosa osramotili klub i Beograd. To nam ne treba. Kazniće nas. Sigurno.

Igor-Slep za boje

pre 14 godina

Sada se još jednom poklonite velikom Partizanu i velikom sanjaru i Čoveku Duletu Vujoševiću, vi neverni.........Nema zavere, nema izgovora, to ponovo pobeđuje jedno i jedinstveno ogromno grobarsko srce...Hvala ti, crno bela ljubavi.....

branko

pre 14 godina

Da se nadovezem na naslov, mislim da je osim "Velike pobede Partizana" istovremeno i veliki poraz onih koji su se naostrili da odmah posle utakmice salju komentare o pobedi "bratskog kluba"! Inace, ljudi poslednjih deceniju imaju mnogo slobodnog vremena a malo uspeha svog kluba, pa su im utakmice Partizana jedini pravi "izlaz u Evropu".
Sta da im kazem, sem da cekaju do sledece utakmice :)))) Izvinite :)

UZICANIN

pre 14 godina

Pa ovo je neverovatno pao je veliki Olimoijakos u paklu Pionira, tim koji godisnje ulaze milione dolara,ali sta vredi, kad ne znaju i nije cudo sto 12 godina nisu nista osvojili, bruka!!! Neverovatno je kako Maric igra, pa covek je drugi Pekovic a i bice mnogo bolji od njega,a hvala bogu te je Rasic konacno proradio.

uvek prvi,uvek najbolji...

pre 14 godina

Odusevljen sam igrom najveceg kluba na ovim prostorima.Mislim da je ova utakmica pokazala pravi potencijal ekipe i da je nebo granica za nas voljeni klub.

mille grobar

pre 14 godina

AAAAAAAA!LJUDI,PA OVO STO SRBIJA IMA,SVET NEMA!!!ZATO JE OVO ZEMLJA KOSARKE,ZATO NAM JE REPREZENTACIJA EVROPSKA NOCNA MORA-BILA I BICE,ZATO NAVIJAM ZA PARTIZAN I TO PONOSNO KAZEM SVIMA!!!

samo ti

pre 14 godina

Igra kao nekada kada je harao TNT. Stvarno momci svaka cast samo ovako nastavite i nema zime za nas. Pade i taj Olimpijakos, a ovakvom igrom i bolji ce padati u grotlu Pionira! volim Partizan :)))))))))

delija

pre 14 godina

Sreca da ovi iz fk nisu trazili i ovde doping kontrolu, rasic bi pao sigurno. Konacno i on dobro da odigra.
U svakom slucaju svaka cast

boki

pre 14 godina

samo da se borimo i to je to
nista vise
nadam se da nas nece kazniti zbog onih prekida (nisu mi jasni ovi sto gadjaju) prosipaju neciji silan trud!
napred Partizan

bata

pre 14 godina

Cudna utakmica, mnogo promasenih slobodnih bacanja, barem 15 glupih faulova i Partizan ipak pobeduje. To govori da je odbrana vrlo vazna a i da je Olimpijakos losiji nego sto smo mislili, narocito trener. Odlicno je, ali ne zanosimo se, mora mnogo bolje!

DULE009

pre 14 godina

Eto DULE kad ne eksperimentises sa milion izmena mozemo lako do pobede,KONACNO Rasic

mi da imamo budzet ko oni 30 milki,ma dosta je i 6 a ne 3,ne bi osvojili evroleague ,,samo,, '92 nego 2009,10,11,12,itd.

ako kazne zbog onog ispada utakmicom bez publike u pioniru igracemo u ARENI!!!!

SHALIM SE NARAVNO

VLADA 19G70

pre 14 godina

Ljudi svaka vam cast za ovu pobedu,za ove meceve se zivi,
kakve sengen vize,kakvi bakraci,kakva evropa...
Gde su vam sada vasi milioni?
Gde vam je sada gate7 ?
Gde su vam ganci?

Sto smo vredjali Teodosica?
Pa eto da bi neko pametan pitao...Sto su svojevremeno neki drugi vredjali Bodirogu i Ivkovica?

vLADIMIR

pre 14 godina

Sta vredi sto je velika pobeda,kad ne mogu ni jednu utakmicu na strani da dobiju,sve je to slabo jer olimpijakos nije bio kompletan,a videcete sta ce biti u Grckoj!

Zorz Vea

pre 14 godina

Volim ga ko oka dva!!!!!

Pa ovo je neverovatno,nestvarno,ocaravajuce,opcinjavajuce...Najneverovatniji sportski kolektiv na ovim prostorima.Biti Grobar,navijac,simpatizer,ljubitelj,postovalac i sl. KKP je najveca privilegija u poslednjih 20 godina u Srbiji.Pobediti jednog od favorita za titulu prvaka Evrope ove sezone u onakvoj atmosferi,i ne zalim zbog provokacija publike bacanjem papira na teren jer je to poruka ULEB-u da sa nama nema sale,da mi nismo saka zobi koju bi pokljucala svaka vrana koja naleti iz "krema"(citaj najbogatijih klubova Evrope) evropske kosarke,da nismo svileni jastuk iz Turske,da KKP zna za nesto skuplje od smesnog pojacanja Olimpijakosa iz NBA lige.Ovo sav kapital ovog Sveta ne moze da kupi,ovo je dokaz da smo pustili sve tri prethodne utakmice samo da bi ova imala takvu velicinu,da i najveci lajavci i ovde na sajtu i preko svih oblika medija i stampe ostanu bez teksta,i da shvate da je KKP toliko veliki da ga je golim okom nemoguce sagledati.Ex uzaludno cekajuci Rasica!!!

I na kraju smo mi samo "mali" Partizan,mi brukamo Srbiju...I da se zna da ce svaka ekipa u Pioniru koja pokusa da nam uzme ono sto je nase,a to je pobeda i slava,biti brzinom misli pobedjena...

Svako dobro Vam zelim i sva Vas volim

Zivela Srbija i njena predivna kosarka na celu sa KK Partizanom

ps Prva utakmica na kojoj se pojavila reklama za prodaju karata za fajnal for u Parizu je ova veceras,u Pioniru,u Beogradu,u Srbiji...Slucajno???Kod DV i KKP nema slucajnosti!!!JooooooJ

VOLIM GA, KO OKA DVA!!!

pre 14 godina

Bravo momci, tako se bori za svoj klub, opet smo pokazali da milioni ne igraju kosarku! Svaka cast svima, Rasicu dobrodosao nazad. Ajmo sad i Olimpiju da gazimo, mora biti puna hala i u nedelju kao nagrada za ove momke!

Stefan

pre 14 godina

Svaka čast na pobedi! Ali, nije u tome ono najbitnije,već to da je jedan nas klub pokazao da se i sa malim ´malim parama´ može pobediti i mnogo skuplji timovi (a to Partizan,Zvezda,Hemofarm rade već duže vreme). I ponavlja, BRAVO momci!

GROBARRRRR

pre 14 godina

Dule rece "nije realno ocekivati pobedu" a ovi mu poverovali pa mislili lako cemo...hahahah...dok god bude Dule u partizanu za njega nece biti zime!PARTIZAN SAMPION!!!

Љубо

pre 14 godina

Дуле Вујошевић шалалалала Дуле Вујошевић шалалалала Дуле Вујошевић шалалалала...

Nemanja Radojevic

pre 14 godina

Za sve one koji nisu ocekivali pobedu protiv Olimpijakosa reci cu: Ocekuj neocekivano!

Za sve one koji nisu ocekivali da ce Rasic biti najbolji strelac Partizana, reci cu: Ocekuj neocekivano.

Za sve one koji nisu ocekivali da Dule Vujosevic ne napravi tehnicku, reci cu: Ocekuj neocekivano!

Za sve one koji ne ocekuju da ce Partizan opet biti sampion, reci cu: Ocekuj neocekivano!

...
a za nas, koji su uvek uz vas, reci cu: Veruj, bodri, voli, budi uz njega, a on ce i tebe uciniti da ocekujes neocekivano, da ocekujes novi Istanbul, nove klince, nove pobede, i nova nadanja kk "sledeca sezona"

Neprocenjivo!

Partizan Sampion!
Dominiraj!

Partizan Sampion!

Statističar

pre 14 godina

Svaka čast momcima! Sledeće kolo overimo Unikahu i velikim kezom nam se smeši top16 :D

Jedna stvar: među Grobarima ima veeeelikih i nepremašivih debila i plitkoumnika kojima nije mesto u hramu košarke. Ko se slaže nek preporuči. Ko se prepozna među gora pomenutom grupacijom nek klikne na 'Ne preporučujem'. E onda ćemo videti statistiku kojih ima više.

Aj uzdravlje!

Nemanja Radojevic

pre 14 godina

Za sve one koji nisu ocekivali pobedu protiv Olimpijakosa reci cu: Ocekuj neocekivano!

Za sve one koji nisu ocekivali da ce Rasic biti najbolji strelac Partizana, reci cu: Ocekuj neocekivano.

Za sve one koji nisu ocekivali da Dule Vujosevic ne napravi tehnicku, reci cu: Ocekuj neocekivano!

Za sve one koji ne ocekuju da ce Partizan opet biti sampion, reci cu: Ocekuj neocekivano!

...
a za nas, koji su uvek uz vas, reci cu: Veruj, bodri, voli, budi uz njega, a on ce i tebe uciniti da ocekujes neocekivano, da ocekujes novi Istanbul, nove klince, nove pobede, i nova nadanja kk "sledeca sezona"

Neprocenjivo!

Partizan Sampion!
Dominiraj!

Partizan Sampion!

VOLIM GA, KO OKA DVA!!!

pre 14 godina

Bravo momci, tako se bori za svoj klub, opet smo pokazali da milioni ne igraju kosarku! Svaka cast svima, Rasicu dobrodosao nazad. Ajmo sad i Olimpiju da gazimo, mora biti puna hala i u nedelju kao nagrada za ove momke!

nemanja

pre 14 godina

Kada pobedis najvece grcke klubove Panatinaikos i Olimpiakos, kada pobedis sve najvece spanske klubove Real Madrid, Barselonu, Huventud, Unikahu, Taukeramiku, kada pobedis najvece italijanske klubove Montepaski, Armani, Romu, kada pobedis veliki izraelski Makabi, kada pobedis rusku masineriju CSKA, kada pobedis dva najveca turska kluba Efes Pilsen i Fenerbahce Ulker onda si istinska INSTITUCIJA!!!

darinjo

pre 14 godina

To sto su zvizdali Teodosicu,to je u redu,jer se tako podrzava svoj klub,ali to sto su ga na kraju utakmice gadjali raznim predmetima i to verovatno isti oni koji su se u njega kleli pre par meseci,e to nije u redu!!! Svaka cast na pobedi!

bosingva

pre 14 godina

Ma Tole je kriv za sve! :)

Sve cestitke momcima,zasluzili su pobedu. Ako Rasic bude ovako igrao cele sezone nema za nas zime.
Sto se grka tice,ne znam sta oni ocekuju godinama kad su 3 klase ispod Panatinaikosa,sve je nepovezano i kad protivnik pravi seriju,odma su tu ishitreni sutevi,izgubljene lopte… Ipak se ne moze sve kupiti parama...:)

Pozdrav za sve ljubitelje kosarke

Michael Jackson

pre 14 godina

Cime je Teodosic zasluzio onakvo vredjanje? primitivci... Decko je trenutno najbolji play u evropi i velika buducnost nase kosarke... pa ubacivanje onih traka na teran, ko da nikad nisu bili na utakmicu...
koliko sam srecan zbog pobede toliko su me navijaci iznervirali svojim ponasanjem...

Sergio

pre 14 godina

Niko Olimpijakosu nije rekao da ne igra u crveno belim dresovima....
Grobari kada vide to polude i obavezno dobijaju!
Napred PAOK, živeo PARTIZAN !!!

Zorz Vea

pre 14 godina

Zaboravih...U Evropi postoje samo dve vrste kosarkasa:oni koji igraju za KK Partizan i oni koji bi voleli da igraju za KK Partizan!!!Jaoooooj nama je najbolje...

Zivela Srbija

pharaoh

pre 14 godina

Sve što se desilo večeras Olimpijakosu samo je vraćanje duga od pre tri godine, kada su nas izbacili iz F8 izbacivanjem lopte iz koša (čini mi se Sofoklis Schortsanitis). E, tako je i prošao odmah na početku.

tony PARTIZAN

pre 14 godina

Samo za internet "navijace": Taj isti TEO se "kacio" na sipkama na severu kada je bio derbi..
P.S. Naravno kada igra za repku navijamo svim srcem za njega, nismo mi klubasi kao neki..

mille grobar

pre 14 godina

AAAAAAAA!LJUDI,PA OVO STO SRBIJA IMA,SVET NEMA!!!ZATO JE OVO ZEMLJA KOSARKE,ZATO NAM JE REPREZENTACIJA EVROPSKA NOCNA MORA-BILA I BICE,ZATO NAVIJAM ZA PARTIZAN I TO PONOSNO KAZEM SVIMA!!!

Nase ime

pre 14 godina

Nevjerovatni su ovi grobari,umjesto da se raduju oni opet prozivaju Zvezdu od koje su uzgred izgubili pre 7 dana.A skandiranje Teodosicu je bilo sramotno.Pa on je SRBIN pobogu ljudi,donio nam je srebro!
(komplexi, 26. novembar 2009 23:47)
A vi kad ste vredjali Dudu Ivkovica posle derbija...sta je on, eskim?

Ajmo Milivoje

pre 14 godina

Vau, pobedili ekipu kojoj je 50% igrača na bolovanju od svinjskog gripa.
(h1n1, 26. novembar 2009 23:27

Vau vi NIKAD necete igrai EUROLEAGUE!!!!

Љубо

pre 14 godina

Дуле Вујошевић шалалалала Дуле Вујошевић шалалалала Дуле Вујошевић шалалалала...

mirq

pre 14 godina

Ja sam zvezdas, ali ovo je stvarno sjajna pobeda partizana. Olimpijakos u kosarci je ko real u fudbalu, svaka cas. Osvetlali ste obraz nase nacije !!!!

kakav rivalitet

pre 14 godina

Bratski klubovi KK Oly i KK CZ zajedno - 20 godina posta, 2 decenije bez trofeja (Zvezda 8 i Grci 12).

Bratski klubovi Pao i Partizan zajedno titula,..., izvinjavam se pokvario mi se digitron a na prste računam samo do 50!!!

paja

pre 14 godina

svaka cast igracima Partizana i sve cestitke njima...ipak moram se osvrnuti na navijece koji su pljuvali Teodosica,iako je on pre neki dan govorio sve najbolje o Partizanu i D.V-u.A koliko nam je tek radosti doneo u mecu sa Slovencima.Sramota!

Nikola,trenutno na privremenom radu u Emiratima

pre 14 godina

Da pojasnim prvo.Navijam za Zvezdu od rodjenja,deda i cale su navijali ,pa se to prenelo i na mene.Iskljucivo pratim kosarku i fudbal me ne interesuje.Cak nisam siguran ni ko je bio prvak prosle sezone i nemam pojma ko je sad prvi na tabeli.
Tako da cu poredjenje praviti iskljucivo samo na relaciji kosarkaskih klubova.
Moram da kazem da je sramota to sto niko ne prepoznaje rezultate Partizana u poslednjih par godina i to sta ovaj covek Dusko Vujosevic uspeva da uradi iz sezone u sezonu.Steta je to ne samo za Partizan ,vec i za srpsku kosarku uopste,jer kada bi oni napravili nesto vece u evropi,mozda bi jos neki srpski tim dobio priliku da zaigra euro league.
To sto Zvezda radi poslednjih 10 godina je skandalozno.Isto kao sto sam navijao za nju pre 10-12 godina u evropi,kada su u njoj igrali neku ulogu i kada su igrali Bolic,Topalovic,Topic i ekipa sada tako isto navijam za Partizan.Navijam kao SRBIN,kome je reprezentacija iznad svega,a ne kao navijac kluba.Secam se finala 98/99 kada smo poslednji put bili prvaci(bio sam na maturskoj ekskurziji osnovne skole u Niskoj banji).
To je poslednji put da je Zvezda imala TIM.Posle toga krece sunovrat,dovode se rupe od igraca,razni Fišbekovi,Morisi,Ovensi,bivsi bokseri itd.
Onda dolazi mag Zmago,za koga licno smatram da je kriv za ovu situaciju kakva je danas.
Menjaju se kompletne postave iz sezone u sezonu.Dovode se igraci u januaru,martu,placa im se basloslovno puno novca,sve nesto na silu,na brzinu i naravno rezultati izostaju.Setite se Hendersona,Kebu Stjuarta i Frimena,svi dosli kao pojacanje u aprilu,pred play-off.Pa ne pravi se tim instant,za 2 nedelje.
Da ne pominjem ove sto odu posle 3 treninga.Pa zar se tako radi skauting???
Sta god da bar malo vredi pobegne cim ugrabi priliku.Losa selekcija igraca.Ej,pa da jedan Mirko Kovac i Cvetkovic igraju u klubu kakav je Crvena Zvezda i to po 2-3 sezone!
Te pred gasenjem je,te nije.Sapunicu sa Pesicem da i ne pominjem
Eto sad opet slicna prica,na silu doveden stranac, 3 meseca kasnije nego sto bi trebalo od pitaj Boga kojih para.Dobili par utakmica i svaka cast,jer svaka od njih je bila derbi,ali setite se samo predprosle sezone sa Omarom Kukom,Zvezda je krenula sa 8-0 u pobedama u NLB,euforija skocila,odmah titula,prvaci,a svi znamo sta je na kraju bilo.
Bojim se da sada ponovo ne bude tako.Sto se tice trenera,vidim da mu mnogi nalaze mane,ali treba imati na umu da je i on dosao nedelju dana pred pocetak sezone i zatekao 6 igraca iz seniorskog pogona.Treba vremena da se kockice sklope.Nije njega Pesic vodio 2002 na svetsko zato sto dobro prica viceve.
Da se vratim na vecerasnju utakmicu i pobedu Partizana.Odlicna predstava,prvenstveno mog šapčanina Rašića.Sad se tek vidi koliko je Partizan bio blizu pobeda protiv Efesa i Unikahe.
Mada,smatram sa su i oni napravili par gresaka ove sezone,a jedna od njih je sigurno dovodjenje Robertsa.Izgleda tako nezainteresovano za igru kao da igraju protiv KK Vizura,a na noge im je dosao jedan od najboljih timova evrope.Sad ce me mozda neki napasti,jer kad mu se pogleda statistika na kraju meca,jos to dobro i izgleda,ali setite se kad je vec napravio 4 licne.Sporo se vraca i u odbranu i nezainteresovano krece u napad.Mislim da je to jedna od retkih gresaka Dula Vujosevica u Partizanu.Mislim da bi Zarko Rakocevic to mesto mnogo bolje popunio,a za sigurno manje para.Plus bio je sa ekipom i prosle sezone,pa nema privikavanja na saigrace,jezicke barijere...Partizan bi imao bar jednu pobedu vise u sezoni da je Zarko ostao umesto Robertsa.Ali hajde da vidimo sta ce biti i on je ipak nov.Mc Calleb je pun pogodak,mislim da je bolji i od Palacia i od Vontiga Kamingsa,plus dosta je mladji od njih.Bice on jos bolji,ovo mu je prva sezona u evropi.I,da,UBEDJEN sam u to da je Partizan imao Omara Kuka prosle sezone da bi se sigurno plasirao na F4,a onda ko zna sta bi bilo.

Eto,to su neka moja vidjenja,koja nikako da se nakanim da napisem vec neko vreme.I tako sedim ovde u pečalbi i jurim i trazim linkove svakog cetvrtka kao najokoreliji navijac Partizana,a to nisam.Samo postujem i volim kada se neko posveti ovoj igri.Mada,Bogami,od ove nedelje poceo sam da trazim linkove i utorkom :)
Pozdrav svima!

Arvidas Sabonis

pre 14 godina

Volim Partizan ali TEO nije zasluzio onakvo skandiranje.Mene je doveo do ludila protiv Slovenaca i kupio me je za sva vremena.Svaka cast na velikoj pobedi,ali pitam se odakle su sisli ovi nazovi "navijaci"??!

branko

pre 14 godina

Da se nadovezem na naslov, mislim da je osim "Velike pobede Partizana" istovremeno i veliki poraz onih koji su se naostrili da odmah posle utakmice salju komentare o pobedi "bratskog kluba"! Inace, ljudi poslednjih deceniju imaju mnogo slobodnog vremena a malo uspeha svog kluba, pa su im utakmice Partizana jedini pravi "izlaz u Evropu".
Sta da im kazem, sem da cekaju do sledece utakmice :)))) Izvinite :)

legolas

pre 14 godina

Zvezda nam se izvukla proslog cetvrtka,ali zato njihova filijala nije...


p.s.ubuduce devojku moram uvek da povedem na nase utakmice posto je najveca talija na svetu !!!

boki

pre 14 godina

samo da se borimo i to je to
nista vise
nadam se da nas nece kazniti zbog onih prekida (nisu mi jasni ovi sto gadjaju) prosipaju neciji silan trud!
napred Partizan

SaLeKg

pre 14 godina

Pa vi ste Gani jos i dobri jel ste culi sarenca ovi vasi bradrsi 12 godina nisu osvojili nista osim nekog kupa kao i vi pre neku godinu. Ne kaze se dzabe krv nije voda!

gremlin

pre 14 godina

Osecaj posle pobede tima sa srcem,protiv tima od 120 mil evta,NEOPISIVO!!!Hvala ti crno bela ljubavi...p.s.koji su kreteni bacali trake u teren?

Stovla

pre 14 godina

Kakvo vece! Hvala ti crno-bela ljubavi! Zao mi je mojih prijatelja zvezdasa koji nemaju prilike da dozive u nijednom sportu ovo sto nama priredjuju nasi kosarkasi iz sezone u sezonu. Pozdrav za Cofija.

Zorz Vea

pre 14 godina

Volim ga ko oka dva!!!!!

Pa ovo je neverovatno,nestvarno,ocaravajuce,opcinjavajuce...Najneverovatniji sportski kolektiv na ovim prostorima.Biti Grobar,navijac,simpatizer,ljubitelj,postovalac i sl. KKP je najveca privilegija u poslednjih 20 godina u Srbiji.Pobediti jednog od favorita za titulu prvaka Evrope ove sezone u onakvoj atmosferi,i ne zalim zbog provokacija publike bacanjem papira na teren jer je to poruka ULEB-u da sa nama nema sale,da mi nismo saka zobi koju bi pokljucala svaka vrana koja naleti iz "krema"(citaj najbogatijih klubova Evrope) evropske kosarke,da nismo svileni jastuk iz Turske,da KKP zna za nesto skuplje od smesnog pojacanja Olimpijakosa iz NBA lige.Ovo sav kapital ovog Sveta ne moze da kupi,ovo je dokaz da smo pustili sve tri prethodne utakmice samo da bi ova imala takvu velicinu,da i najveci lajavci i ovde na sajtu i preko svih oblika medija i stampe ostanu bez teksta,i da shvate da je KKP toliko veliki da ga je golim okom nemoguce sagledati.Ex uzaludno cekajuci Rasica!!!

I na kraju smo mi samo "mali" Partizan,mi brukamo Srbiju...I da se zna da ce svaka ekipa u Pioniru koja pokusa da nam uzme ono sto je nase,a to je pobeda i slava,biti brzinom misli pobedjena...

Svako dobro Vam zelim i sva Vas volim

Zivela Srbija i njena predivna kosarka na celu sa KK Partizanom

ps Prva utakmica na kojoj se pojavila reklama za prodaju karata za fajnal for u Parizu je ova veceras,u Pioniru,u Beogradu,u Srbiji...Slucajno???Kod DV i KKP nema slucajnosti!!!JooooooJ

VLADA 19G70

pre 14 godina

Ljudi svaka vam cast za ovu pobedu,za ove meceve se zivi,
kakve sengen vize,kakvi bakraci,kakva evropa...
Gde su vam sada vasi milioni?
Gde vam je sada gate7 ?
Gde su vam ganci?

Sto smo vredjali Teodosica?
Pa eto da bi neko pametan pitao...Sto su svojevremeno neki drugi vredjali Bodirogu i Ivkovica?

Čubrilo

pre 14 godina

Sjajno veče, prelepa košarka, pobeda najdražeg nam Partizana!

Ljudi moji, pa Josh Childress ima ugovor 3 puta veći od godišnjeg budžeta naše svetinje. A gde je još plaćeniji Kleiza? Utoliko je naša večerašnja pobeda još slađa! Neke stvari se jednostavno ne mogu novcem kupiti, to bi trebalo da shvati grčki KKSS i njihovi vlasnici, brodograditelji-multimilioneri.
Rašić je večeras bio BOG na parketu, sve mu je oprošteno!
Ne budimo euforični i ne očekujmo da dečko u svakoj utakmici ubacuje po 25 poena...ja ću biti prezadovoljan i sa polovinom koševa. Najjvažnije je da je Raša pokazao srce i ogromnu borbenost! Marić - imperator, joj, šta im je radio...McCalebb isto, onakvi ulazi se ne zaboravljaju, i ova utakmica se NE ZABORAVLJA! Mi navijači ne smemo da padamo, trešteo je Pionir, mora treštati i ubuduće, da se čujemo na celom Starom kontinentu, da nam i dalje svi zavide...
Večno će ostati urezana u našim sećanjima ova utakmica, večno. Trenutak kada naš jedan jedini dr.Dule uzima mikrofon sa zapisničkog stola i kaže: ''Ne bacajte ništa u teren, pa da ih pobedimo'' - NEMA CENU!

Volim ga k'o oka dva...

Sasa The Grobar

pre 14 godina

Nemojte se paliti samo molim vas, tamo ce biti 20 razlike minimum...
(Zambrota, 26. novembar 2009 23:21)

Ovaj...aha... Nego, kako se zove ovo takmicenje u kojem mi pucamo tamo??? Mala pomoc: rimuje se sa "niste ga igrali vise od 10 godina"

nemanja

pre 14 godina

"Jedan od najskupljih timova Evrope, Olimpijakos, po imenima kadar da se nosi sa NBA konkurencijom, poslednji je u nizu velikana koji je doživeo poraz na najomraženijem mestu za učesnike Evrolige - Dvorani "Pionir"."

Dzontra Volta

pre 14 godina

Komsinice priznaj da si se ponadala,a nadali ste se i da cete titulu da uzmete posle tesne pobede protiv nas,cemu li se sada nadate.
Nikako da naucite da je kosarka kolektivni sport u kome Pera Bozic dize pehare

Vidoviti

pre 14 godina

Partizan dobija Olimpijakosa!!!
(Vidoviti, 22. novembar 2009 21:21)

Partizan je porodica, a u porodici vlada harmonija. Posle VELIKE pobede danas, sledi još jedna za dva dana!

Paspalj

pre 14 godina

Jako sam srecan zbog svega, ali kada vidim Dejana Bodirogu na Partizanovim utakmicama, choveka za koga je jedan Stiv Nesh legenda NBA-a rekao da je kosarkashki GENIJE, meni srce da pukne od srece.

Sve ste videli, jedan je Partizan.

P I O N I R H E L L

pre 14 godina

Znaju li ovi gde su dosli?U ovakvoj atmosferi ali bez preterivanja i sa Lejkersima bi bilo egal,a ne olimpijakos...PIONIR=HRAM,PARTIZAN=INSTITUCIJA

moram da ponovim

pre 14 godina

Kao prvo velika je sramota onako prozivanje Miliša Teodosića , koji je realno sam doneo srebro to jest prvu medalju za Srbiji u našem najtrofejnijem sportu.Kao drugo gazda Olimipijakosa bolje da je ove silno bačene milione za dva ne tako dobra stranca koji igraju na mahove prosledio fudbalskom klubu koji je blizu prolaska u drugi krug.Kao treće očajna igra cele ekipe Olimpijakosa i jako loša igra u odhrani.Kao četvrto čemu ovo bacanje rolni na teren mislim da vam sad sledi jedan prazan Pionir, a mi Srbi kao narod ne znamo ništa da cenimo danas Teodosića sutra ko zna ne bi me čudlio da i Bodirogu,Djordjevića isprozivaju,moramo da se stidimo.

Nemanja, BG

pre 14 godina

Cim je Dule dan pred mec izjavio da je nerealno ocekivati da pobedimo Olimpijakos i da bi to bilo pravo cudo,znao sta se Grcima sprema.Ipak je to Dulence!

gogolina

pre 14 godina

Nemoj da mi neko dir'o Rasica!
Svi ste ga pljuvali, niste imali strpljenja, trazili ste da ode. Hvala Bogu te imamo nekog kao sto je Dule, koji zna da je "strpljen-spasen".
Hvala Ti Dule!

uvek prvi,uvek najbolji...

pre 14 godina

Odusevljen sam igrom najveceg kluba na ovim prostorima.Mislim da je ova utakmica pokazala pravi potencijal ekipe i da je nebo granica za nas voljeni klub.

Dzontra Volta

pre 14 godina

As always, Partizan’s legions of loyal fans never gave up faith in their team and cheered them on non-stop for the full 40 minutes. Their heroes reciprocated with individuals stepping up to make the difference at each critical juncture of the contest.

Sa zvanicnog sajta Eurolige,pozdrav najboljim navijacima

DULE009

pre 14 godina

Eto DULE kad ne eksperimentises sa milion izmena mozemo lako do pobede,KONACNO Rasic

mi da imamo budzet ko oni 30 milki,ma dosta je i 6 a ne 3,ne bi osvojili evroleague ,,samo,, '92 nego 2009,10,11,12,itd.

ako kazne zbog onog ispada utakmicom bez publike u pioniru igracemo u ARENI!!!!

SHALIM SE NARAVNO

Zemunko

pre 14 godina

pa realno dobijali smo i bolje...
olimpijakos u euroligi isti kao inter u ligi shampiona, uvek kao neki favoriti a nikad nishta ozbiljno nece uraditi!!! dzabe sve pare...

Dragoljub

pre 14 godina

Nista neobicno,pa oni su nase musterije.PARTIZAN JE UVEK SAMPION!!! Stubovi ovakvog PARTIZANA SA NAVIJACIMA su postavljeni 1975/1976 i trajace vecno.....

KOSTA1703

pre 14 godina

Mogu slobodno da kazem da Teodosic predstavlja buducnost nase kosarke.Ako bude pametan to ce biti veoma svetla buducnost.
Ali, taj Teodosic mora jos mnogo znoja da prolije, i jos mnogo `leba da pojede, da bi zasluzio respekt od navijaca Partizana.
I da,mora jos mnogo da radi na sportskom bontonu.

Fredy House

pre 14 godina

Dule hoće u Lajkovac na prugu, šta će mu to kad mu na noge stiže OLIMPIJAKOS EXPRES! Ćihu, ćihu, ćihuhuuuuuu!
(Saša, 26. novembar 2009 21:12)

Gde ces vozicem na TGV?!!!

Dule Vujosevic,salalalallalala....
SAMO NAPRED PARTIZANE!!!!!

nacionalnost GROBAR

pre 14 godina

Jos jednom ponavljam ono sto sam juce rekao...
MI SMO INSTITUCIJA PARTIZAN,A KO STE VI???
Olimpijakos zauvek grcka SLEDECA SEZONA!!!

Grobar

pre 14 godina

Rece Dule: "Da pobedimo Olimpijakos, to bi bilo kao da fudbaleri Partizana pobede Real Madrid."
Kosarkasi Partizana su pobedili Olimijakos, a fudbaleri...

Za ove momente treba ziveti, svaka cast momci!

Koga ste vi to pljuvali grobari, Rasica ? Nemojte da se to ponovi.

Partizane, bravo, bravo !!!

Nestasna ljubicica

pre 14 godina

@Partizan je pobedio Olimpijakos, Zvezda je pobedila Partizan i lako je zakljuciti da je ZVEZDA NAJBOLJA
(sava savke, 27. novembar 2009 10:22)

Ovaj savke je neki novi. Ocekivala sam ovakav komentar od zvezdasice, lepog fike, dekicara, niksickog piva... kad gle prijatnog iznenadjenja, jos jedan musavi intelektualac.

Dragi savke posto si nam objasnio da je Zvezda najbolja nadam se i da ces pokrenuti akciju sa Opacom i Radovicem da se obavezno ukljucite u igranje u Evroligi koliko od nove godine, u najgorem slucaju od SLEDECE SEZONE.

Kursula

pre 14 godina

Ovo leci sidu!!! De ste pljuvaci? DULE VUJOSEVIC, shalalalalala! Bravo za Rasica, konacno se probudio posle 5. meca u finalu prosle sezone!

StefanGrobar

pre 14 godina

Moramo biti ponosni na ove momke,samo jos malo da se uigraju..Odlicna ekipa..Roberts polako ulazi u formu..Mekejlebu se nista ne moze zameriti,ovakvog pleja nikada nismo imali..Centar je odlican,Rasic fantastican,Keman na nivou,mnogo koristan igrac..gani obratite paznju na ovo sto cu sad napistati..PARTIZAN INSTITUCIJA..;))

Partizan u srcu sve ostalo je negde drugo

pre 14 godina

jel.. ova Atina toliko mala ili beograd ima toliko veliki klub...mi se sa vama shalimo shalimo:)...Dule Vujosevic shalaala...Dule Vujosevic shaalallala....

goofy

pre 14 godina

@Ipak smo mi na prvom mestu Srbi pa tek onda Grobari i Cigani..
(djapuPFC, 27. novembar 2009 00:55)

Ja sam brate, prvo grobar!
To sto sam Srbin mi je donelo samo los zivot, bombe, redove, sankcije...
A to sto sam grobar mi je mnooogoo puta donelo radost, ponos i srecu!!!

ivanbg

pre 14 godina

Strasna utakmica,moze se reci da smo imali malo srece ne igranje Papalukasa i povreda Seka na pocetku, ali i takav tim crvenih je bio jak...Imamo dva igraca Maric-car i Bo,ostalo su polutke(bar da nam je pola ovog Rasica svaki put lakse bi bilo)Svaka pobeda je cist profit i od ovih momaka se ne treba ocekivati cudo,ali malo vise srcanosti ne bi skodilo.Fauliranje Kleize bezveze,sve poene covek dade sa bacanja(nije prvi put da se desava) bolje pustiti takvog igraca da sutira nesto ce i promasiti...
Bravo Dule,ne sumnjam da ces jos uigrati ovaj tim, u svakom slucaju je uvek zadovoljstvo gledati Partizan!
na kraju sam se zabrinuo da ce Todoric morati na parket zbog 5 licnih nasih igraca :)

Soweto

pre 14 godina

E ovo već liči na Partizan. Borbeno, požrtvovano, hrabro. Biće još dosta oscilacija u igri ovog tima, ali ne sumnjam da Dule zna šta radi. Ako ponove 70 posto od večerašnje igre dobijaju u Malagi. Vidi se da je tim još daleko od uigranog, ali fanatizam se večeras isplatio. I još da dodam da su oni koji su bacali trake u teren za vreme igre i na igrače Olimpijakosa osramotili klub i Beograd. To nam ne treba. Kazniće nas. Sigurno.

Nelle_pb

pre 14 godina

Velika pobeda!!!Svaka cast igracima Partizana i naravno Duletu.Ova nas pobeda vraca u zivot,i za top16 a i za bolje dau u NLB ligi.Velickovic je ponovo bio najbolji za Real 25min 21poenSVAKA CAST!!!!!!!!!!!

hijena1

pre 14 godina

Sjajna utakmica, podsetila nas je na prosle sezone i najavila nove pobede na svim frontovima. Konacno neko da pomogne poenima Maricu i Bo-u i jakom odbranom bez nepotrebnih faulova i izgubljenih lopti u napadu dolazi i rezultat. Sto rece Bodiroga na kraju, da dobijemo Efes i Litvos kuci i Orlean u gostima i idemo dalje. I naravno valjda nam nece biti kaznjen teren i da moramo da igramo bez publike. I na kraju poruka za gane, mi nismo kk prosla sezona, vec kk dinastija...
Ziveo Dule Vujosevic!

igor v:)

pre 14 godina

svaka cast momci, dobili ste unapred izgubljenu utakmicu... moram priznati da vecina nas to nije ocekivala, ali... svaka cast na borbenosti i novoj pobedi.. :)

dragan genije

pre 14 godina

Necemo imati ulogu favorite, niko nista ne ocekuje trenutno od nas, a to nam potpuno odgovara u ovoj situaciji... Olimpijakos je tip ekipe koja nam potpuno odgovara, pos stilu igre, rosteru, po svemu. Ne znam kako razmisljaju drugi grobari, ali ja iskreno verujem u pobedu. Oni su ekipa koja ima ogroman budzet godinama vec, ali jednostavno ne umeju da trose te pare i to je cinjenica. Barsa PAO i Real su trenutno za 3 klase bolje ekipe od njih, a budzeti su im tu negde svima. Zna Dule sve ovo sto i ja vama ovde kazem :) i zato cemo ih dobiti u cetvrtak...
(dragan genije, 24. novembar 2009 11:33)

Hvala

lotus

pre 14 godina

Kake veze ima Olimpijakos sa reprezentacijom totalno razumem navijace oni samo mrze zvezdu i olimpijaokos pa ko god za njih igra dozivece ovo isto
Bravo momci cestitam pobedu!!
AJMO o5 u Final 8!!!!!!!!

4444

pre 14 godina

Od pocetka sezone (a nijednu utakmicu kod kuce nisam propustio) bodrim Rasica iz sveg grla, ljudi oko mene me gledaju kao da nisam normalan, psuju ga i vredjaju. Mnogo mi je drago da je ceo Partizan (a i Rasa) pokazao svoje pravo lice i da ce ovo biti prekretnica sezone. Neka nam bude za nauk hrabra igra i neka znamo da sa ovakvom borbenoscu naseg tima nema ekipe koja je favorit protiv nas, pogotovo u Pioniru.

Svaka cast sjajnim GROBARIMA, ponovo smo postavili standard za to kako se bodri svoj tim.

Samo napred momci, uvek verujemo u vas i uvek cemo biti tu!!!

Mi volimo i bodrimo SAMO JEDAN KLUB NA SVETU CELOM...

Ja

pre 14 godina

Vau, pobedili ekipu kojoj je 50% igrača na bolovanju od svinjskog gripa.
(h1n1, 26. novembar 2009 23:27)

Ali vi necete igrati u tom drustvu ni za sto godina!

legolas

pre 14 godina

Da li ste primetili nesto ?
Pa nema komentara od strane egipcana iako su naostrili tastaturu pre utakmice...

p.s. verovatno nas je i Janakis pustio kad moze i Obradovic xa xa xa

Plikuscht

pre 14 godina

Komsije, svaka cast! Rasic, bravo, nadam se da ovaj bljesak nije bio usmeren samo na adresu rivaliteta dva FMP-ovca(uzeli drug i ja kerove iz istog legla, grizu se da ne verujes). Maric jos samo jedan u nizu dokaza da barem za skaute ne morate da brinete. Bravo od mene, Zvezdasa. Velikog.
(Molle, 27. novembar 2009 00:19)

Hvala komsija. Uvek lepo naleteti na normalne ljude.

Skauti? U slucaju Marica, verovao ti ili ne, skaut je bio Vlado Scepanovic koji je igrao sa njim i preporucio ga.

:)

Veran Sin Juga

pre 14 godina

Cime je Teodosic zasluzio onakvo vredjanje? primitivci... Decko je trenutno najbolji play u evropi i velika buducnost nase kosarke... pa ubacivanje onih traka na teran, ko da nikad nisu bili na utakmicu...
koliko sam srecan zbog pobede toliko su me navijaci iznervirali svojim ponasanjem...
(Michael Jackson, 26. novembar 2009 23:14)

Sta ocekivati od nekog sa ovakvim nicko-m "majkl đekson".... Teodosic je dobar momak,lepo vaspitan,dobar igrac,najbolji play u evropi,sinoc u pioniru sam bio jedan od 5000 ljudi koji mu je skandirao ali ne zato sto ga mrzim i imam nesto licno protiv njega vec da ga dekoncentrisem kako bi on sto losije odigrao,sto sam na kraju i uspeo.evo ja mu se sad izvinjavam od sveg srca za moje vredjanje.Sutra kad bude igrao za reprezentaciju od srca cu ga bodriti. nadam se da su ti sad jasnije neke stvari?!

Ben

pre 14 godina

http://www.b92.net/sport/komentari.php?nav_id=394950#k3517524
Da li si TI normalan??? Teodosic je zaduzio celu Srbiju i nije zasluzio da mu bilo ko u Srbiji kaze bilo sta ruzno!
Pa sta ako nije nikad igrao u Partizanu i sto nikad nece igrati u Partizanu? Jel Bodiroga igrao u Partizanu? Teodosic nije zasluzio takvo ponasanje NAZOVI NAVIJACA. Pravi Grobari nisu skandirali, vec huligancici koji su hrabri samo u grupi... To nisu navijaci Partizana!
Ja sam redom
1. Covek
2. Srbin
3. Grobar
...
Ako je kod tebe taj redosled drugaciji, onda bi ti decko trebalo da se obratis nekome za pomoc.
PARTIZAN ZAUVEK
Pravi Grobar - Srbin!!!

Molle

pre 14 godina

Komsije, svaka cast! Rasic, bravo, nadam se da ovaj bljesak nije bio usmeren samo na adresu rivaliteta dva FMP-ovca(uzeli drug i ja kerove iz istog legla, grizu se da ne verujes). Maric jos samo jedan u nizu dokaza da barem za skaute ne morate da brinete. Bravo od mene, Zvezdasa. Velikog.

djapuPFC

pre 14 godina

Evo ja malopre dosao sa tekme,bilo je ludilo znaci ne secam se kad je bilo bolje navijanje :D sto se tice Tea,ja mu nisam nista skandirao al jbg ipak se on penjao na sipku kod komsinicinih navijaca... jbg ja ga zbog toga ne volim ali nisam mogao da mu to vicem posle svega sto je uradio za reprezentaciju... Ipak smo mi na prvom mestu Srbi pa tek onda Grobari i Cigani..

IVAN STANKOVIC NISH!!!

pre 14 godina

Ae ovi gani ... ali GROBARI kada cete shvatiti da nijednog nasheg igraca ne treba "pljuvati"?! SAMO PODRSKA I STRPLJENJE nisu oni dzaba tu gde jesu !!
CEO SVOJ ZIVOT MENE KK PARTIZAN ODUSEVLJAVA I BILO KO DA DODJE U PARTIZAN NIJE SLUCAJNO TU JER SMO MI PREVELIKI !!! NIJE UZALUDNO CEKATI !!!

VOLIM PARTIZAN !!!!!!

TNT

pre 14 godina

Cestitke Duletu i momcima samo tako nastavite BOG je uz nas.Slazem se da nije ok skandiranje Teodosicu,ali ljudi decko nije igrao nikad u Partizanu i igrao je protiv nas pa brat rodjeni da mi igra protiv Partizana svasta bi mu radio samo da Partizan dobije.Shvati te svaka cast Teodosicu pred njim je buducnost lepa ali on nije Djorjdevic ili Danilovic pa da ga mazimo bar mi Grobari.Svako voli svoj klub najvise.VOLIM PARTIZAN

Gost

pre 14 godina

Ne znam ko je smislio one rolne ali mogu reci da je to resilo utakmicu. Pogledaj te jos jednom kraj i sudjenje. Sudije su vise bile okrenute misli da se utakmica zavrsi nego da razmisljaju da navlace na stranu Crvenih. Jeste da ce biti kazna ali protiv lopova se ne moze drugacije.

mikicons

pre 14 godina

Pre svega, cestitke igracima na najboljoj partiji ove sezone. Mislim da bi nam i eventualne dve pobede do kraja bile dovojlne za prolaz, a sa tri bi bili sigurni.
Ne mogu da verujem sta sve necu procitati na ovom forumu, toliko ostrascenosti i negativne energije od, predpostavljam klinaca, koji ni ne pamte kosarku ni KK Partizan pre TNT i Duleta. Tako onaj REALNO procenjuje da bi i Lejkersi pali u Pioniru, onaj drugi kaze "e ako smo ih gadjali, da znaju ko smo i sta smo, da sa nama nema sale", neki treci govore, pa sta ako smo psovali Teodosica, nije nikada igrao za Partizan. U redu je zvizdati mu i dekoncentrisati ga, ali skandirati PI..O ..GANSKA reprezentativcu svoje zemlje, koji pre samo dva meseca ubacio 32 poena u polufinalu EP, ako je i od nas Srba - mnogo je. I onda se jos brane "pa i Gani su to skandirali Bodirogi i Dudi" - pa jel oni treba da nam budu uzori ?!
Bacanje onoliko rolni papira dok utakmica traje je gratis, kao da prvi put vidimo evroligasku utakmicu. Pa Grobari bar treba da su iskusni Euroligasi, igramo je godinama, pa valjda smo do sada naucili kako da se ponasamo. Ali ne, e pa pokazali smo ULEBU "ko smo i sta smo", pa kada dobijemo da najvaznije dve utakmice protiv Efesa i Lietvosa igramo pred praznim Pionirom, videcemo da ni sa ULEBom "nema sale".
I za kraj, Rasic je i prosle sezone imao ovakvih bljeskova, pa ga onda mesecima nigde nema. Nadam se da se psiholoski stabilizovao i da ce konacno krenuti da bude ono zbog cega je i ostao u Partizanu i sto se od njega i ocekuje - a to je vodja ove generacije Partizana.
Pozdrav svim normalnim navijacima i ljubiteljima sporta i kosarke.

samo ti

pre 14 godina

Igra kao nekada kada je harao TNT. Stvarno momci svaka cast samo ovako nastavite i nema zime za nas. Pade i taj Olimpijakos, a ovakvom igrom i bolji ce padati u grotlu Pionira! volim Partizan :)))))))))

dule v. 23

pre 14 godina

Slusaj ti gospodine "moram da ponovim" taj vas TEO kako ga zovete, do polu-finala nije ubacio nista u kos. A kroz ceo turnir ekipu su vodili TNT, KSTIC, PEROVIC i BJELICA, da bi on uradio, sta je uradio u polu-finalu i finalu i na tome mu cestitam. Ovo sto su ovi momci uradili to je nemerljivo, neko je trebao da dovede ekipu do polu-finala, a to svakako nije bio ON.

svetskimegacar

pre 14 godina

DV tek uci decu kako se prebacuje u drugu, i nocas kad su skontali frku sa kvacilom,odma jurnuse..i prodjose kroz crveno.. D(ule)EVOTION

Zemun

pre 14 godina

Jedna konstatacija-postoje dve vrste navijaca Zvezde 1.Oni koji salju komentare pre utakmice Partizana u EL 2.Oni koji salju komentare posle utakmice Partizana u EL

unuk

pre 14 godina

svaka cast svima koj su verovali, a svi vi koji ste kritikovali duleta i ekipu, nadjite drugi klub. moja sreca je neopisiva, verovao sam u ovaj tim. sram bilo sve one koji su pole poraza od zvezde pokusali da budu strucnjaci i da predvide losu sezonu. oni koji su bacali predmete na teren posle duletove molbe pod hitno kod psihijatra.
hvala dule i ekipo!!!!!!!!!!!!!!!!
VOLIM PARTIZAN!!!!!!!!!!!!!!!

RichiPFC

pre 14 godina

Volim Partizan ali TEO nije zasluzio onakvo skandiranje.Mene je doveo do ludila protiv Slovenaca i kupio me je za sva vremena.Svaka cast na velikoj pobedi,ali pitam se odakle su sisli ovi nazovi "navijaci"??!
(Arvidas Sabonis, 26. novembar 2009 23:51)

Tebi i svim ostalim nazovi navijacima Partizana predstavlja problem to sto su mu skandirali Grobari a covek niti je igrao za Partizan niti ce , a predstavljs se kao Sabonis. Veliki igrc koji nije mogao da podnese poraz ( Marculjonis, Gurovic ( prosecan igrac )) napustili parket Atinske dvorane 1995 god, a drugi pomenuti nije mogao da prihvati da je Partizan za dve klase bio bolji kao i sada ( dokazacekada to bude bilo potrebno )!!!!

Podgoricanin

pre 14 godina

E po ko zna koji put smo pokazali ko smo i sta smo....
Dule je ziva legenda... Pozdrav iz Podgorice i vidimo se na sledecim utakmicama u Pioniru... Grobari s tobom sve do pobede....
Podgorica uvijek uz vas

sasa

pre 14 godina

TEO je sam kriv za uvrede od sinoc. Poslusao onog Gurovica, otisao na sever i okrenuo pola nacije protiv sebe (inace do tada je bio neutralan).

One trojke na SP su bili trenuci a gde je bio kad se teret nosio na TNT-u do finala? Da mu nije onog bacakanja i iznudjivanja faulova bio bi nula od igraca, kao pijanu balerinu da gledam.

Za Rasica, i trebao je da dozivi uvrede da bi se osvestio, sta mislite kako ga je jasio tek Dule od pocetka sezone? Tako se igra za sveti dres.

A onaj Halperin pa ne verujem da je tolika mrlja od igraca, kao udarilo ga nesto a pola metra od njega proslo. Da li bi to Novica tako isfolirao?

Mi volimo i bodrimo SAMO JEDAN KLUB NA SVETU CELOM...

Nemanja_PFC

pre 14 godina

Rasic je ovim mecom verovatno zatvorio usta vecini,pa i meni...Samo nam nisu trebale one trake,ali dobro,nadam se da nece pasti neka veca kazna...Ako nastavimo ovako borbenom igrom,ne gine nam Top 16...Pada i Unicaja u Maligi!!!

NUSKNP

pre 14 godina

GAVRI MUNJA, GAVRI MUNJA
GAMO TO VROMO PIREA,
KE TIN EPTA, KE TIN OKTO,
GAMO TON OLIMPIJAKO!!!

SINOC SMO POCELI, U SUBOTU DA IH DOKRAJCIMO!
Pozdrav za sve koji su sinoc bili u Pioniru. Ono je tesko prepricati,opisati recima. Neko ce reci, vec vidjeno. Moje skromno misljenje je da je sinocnja atmosfera jedna od 5 najboljih u skorijoj istoriji Partizana. Toliko nabijenih emocija...
Nadam se da su nasi fudbaleri gledali na tv-u, ako nisu prisustvovali tekmi, i da smo im dodatno podigli adrenalin i dali jos veci motiv.
28.11.2009.
13.kolo Jelen super lige
C.Zvezda-PFC
Mesto odigravanja-RUPA
Mesto okupljanja-JUZNA TRIBINA

Poneti:
Navijacki sal,dres,zastavu,nekoliko piva u stomaku,spremno grlo i dlanove,pesnice po potrebi.
NAPRED CRNO-BELI!!!

Spaky

pre 14 godina

AAA kako je lepo biti navijac partizana!!!Kakva igra,plakao sam bre od srece kad sam video kako se maric bodri posle kosa kad je dobio dodatno bacanje,kad vidis da se neko tako bori tu pobeda ne dolazi u pitanje...veceras nisu pobedu doneli samo maric,rasic i bo...ceo tim partizana je dobio utakmicu,na celu sa trenerom i sa svina nama koji su zeleli ovu pobedu...HVALA TI CRNO BELA LJUBAVI

Preko vode do slobode

pre 14 godina

Čestitke svim igračima i Duletu na pobjedi.Pokazali ste da fanatičnom borbenošću možete pobediti svakoga pa i Olimpijakos.Sljedeća je komšinica, a potom i Olimpija u NLB ligi. Pozdrav za sve grobarke i grobare ma gdje bili od grupe navijača PARTIZANA iz Zagreba. PARTIZAN FOREVER.

delija

pre 14 godina

Sreca da ovi iz fk nisu trazili i ovde doping kontrolu, rasic bi pao sigurno. Konacno i on dobro da odigra.
U svakom slucaju svaka cast

GROBARRRRR

pre 14 godina

Dule rece "nije realno ocekivati pobedu" a ovi mu poverovali pa mislili lako cemo...hahahah...dok god bude Dule u partizanu za njega nece biti zime!PARTIZAN SAMPION!!!

Valjak

pre 14 godina

Ako Rašić ovako nastavi, imaćemo sasvim dovoljno nosilaca igre za sve ovogodišnje ciljeve. Marić jeste odličan, ali ne može sam da igra.

gaga pfc

pre 14 godina

Bravo Dule,bravo momci! Nevidjena atmosvera,grobari su najaci.Sad svi na derbi da pokazemo ciganima kako se navija.VOLIM PARTIZAN

silversurfer

pre 14 godina

Ne verujem kakvi bolidi se javljaju (i cigani i grobari) i kritikju i cude se, kao "izvredjali su SRBINA Teodosica, on to nije zasluzio, igrao je dobro za repku,.."
Kakve to veze ima sa Partizanom ili Zvezdom?
Kad bi navodio sve igrace koji su bili izvizdani od strane Grobara (Pekovic, Gurovic, DJORDJEVIC, Tomasevic, ..) ili cigana (BODIROGA, selektor Ivkovic, Tomasevic, Vujanic, ..) zatrpao bi formu, nema smisla.
I to je tako bilo i tako ce biti uvek. U tih 40 minuta mi (i jedni i drugi) smo samo navijaci nasih klubova i najvise na svetu zelimo pobedu svog kluba. Ne motamo bas u glavi filmove ko je koje nacije, vere ili koliko je koseva dao za reprezentaciju.
Ali, ko to ne kapira on i nije navijac, vec samo ljubitelj ili gledalac kosarke, fudbala.

UZICANIN

pre 14 godina

Pa ovo je neverovatno pao je veliki Olimoijakos u paklu Pionira, tim koji godisnje ulaze milione dolara,ali sta vredi, kad ne znaju i nije cudo sto 12 godina nisu nista osvojili, bruka!!! Neverovatno je kako Maric igra, pa covek je drugi Pekovic a i bice mnogo bolji od njega,a hvala bogu te je Rasic konacno proradio.

miki

pre 14 godina

Auuuuuu ljudi pa ovo je neverovatno! Najveće dosadašnje iznenađenje u EL! Pa nije valjda da se dominacija nastavlja! Al će to da zaboli državni projekat!

xxx

pre 14 godina

SVAKA CAST MOMCIMA, BORILI SU SE KAO STO SMO TO NAVIKLI OD IGRACA PARTIZANA!I OVO JE STVARNO VELIKA POBEDA!ALI SAM BESNA NA SVE ONE KVAZI NAVIJACE KOJI SU UBACIVALI SVE I SVASTA U TEREN IAKO IH JE DULE PREKLINJAO DA TO NE RADE!POBOGU, PA KAKVI STE TO LJUDI!?STA JE BIO CILJ?DA SLEDECU UTAKMICU IGRAMO U PRAZNOM PIONIRU, DA NE MOZEMO DA IH PODRZIMO KAD JE NAJBITNIJE!?STRASNO!POZDRAV SVIM PRAVIM NAVIJACIMA PARTIZANA!

vLADIMIR

pre 14 godina

Sta vredi sto je velika pobeda,kad ne mogu ni jednu utakmicu na strani da dobiju,sve je to slabo jer olimpijakos nije bio kompletan,a videcete sta ce biti u Grckoj!

RichiPFC

pre 14 godina

Da podsetim ove koji pamte na kratko da su Grobari zvizdali i Aleksandru Djordjevicu koji je onom neverovartom trojkom doneo ono o cemu ovi crveni samo mogu da sanjaju, nevidim razlog zbog cega bi podrzali Teodosica ( svaka cast za igru u dresu Srbije } nije igrao za Partizan a neverujem da ce ikada zaigrati!!!!

pedracini

pre 14 godina

Vredjali Teodosica?
Sta je tu cudno?
Pa on je sinoc igrao za protivnicki tim i za pare...ne za reprezentaciju Srbije
Veliki uspeh je ovo sinoc...BRAVO!!!

Zmaj od Bosne

pre 14 godina

Fantasticno ! Jos jedan skalp velikog rivala.Bravo crno beli junaci.Stvarno ste fenomenalni.Mnogo srece u narednim mecevima.Pozdrav iz Bavarske.

BOYS ARE BACK

pre 14 godina

Ne znam da li je negde u svetu izmesljena recenica kojom mogu opisati koliko volim PARTIZAN i sve njegove igrace nebitno da li su oni mladi stari losi neiskusni i tako dalje ulepsali ste mi vece po ko zna koji put do sad volim vas vise od sebe nemam reci odusevljen sam Rasicu sta si ceko do sad Maric zver Mccaleb decko bez minimum petnaest poena ne zavrsava utakmicu najbolji stranac ikada po meni koji je igrao na ovim prostorima uz duzno postovanje HAUSU KAMINGS PALASIJU PA CAK I SKUNI PENU VOLIM VAS BREEEEEEEEEEEEEEEEE PARTIZANNNNNNNNNNNNNNNNNNNNNNNNNNNNN!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!

mungos

pre 14 godina

Ja ne mogu da verujem da Dule Vujošević (ali DULE VUJOŠEVIĆ) moli neke navijače Parizana (?) da prekinu sa ubacivanjem predmeta u teren a oni to i dalje rade. Neka se stide, ako znaju šta to znači.

Igor-Slep za boje

pre 14 godina

Sada se još jednom poklonite velikom Partizanu i velikom sanjaru i Čoveku Duletu Vujoševiću, vi neverni.........Nema zavere, nema izgovora, to ponovo pobeđuje jedno i jedinstveno ogromno grobarsko srce...Hvala ti, crno bela ljubavi.....

dusan rasta

pre 14 godina

Svaka cast igracima! Posebno McCalebbu.Cini mi se da stvari polako dolaze na svoje mesto.Da li se meni ucinilo da su navijaci pred kraj pevali pesmu McCalebbu?

srdjan

pre 14 godina

Vau, pobedili ekipu kojoj je 50% igrača na bolovanju od svinjskog gripa.
(h1n1, 26. novembar 2009 23:27)

Ja koliko znam nije igrao samo Papalukas...

Mali Srbin

pre 14 godina

Strasna utakmica. Odlican tempo sve vreme, korektno sudjenje, korektno ponasanje svih kosarkasa (setite se samo ranijih sudjenja i ponasanja drugih preplacenih zvezda koje dolazise u Beograd). Navijanje FENOMENALNO, sem onih neandertalaca kojima je sinonim za navijanje pravljenje sran*a pa misle da su jako veliki frajeri kad se sakriju iza mase i dokazuju da im niko ne moze nista (ne moze ti kad te ne vidi, a ako hoces da dokazes da si mu*o a ti udji dole pa posle budi spreman za resetke)...
Sada ce nas kazniti, i treba. Najbolje bi bilo da nas isprazne za neku narednu utakmicu (pa ce posle isti koji su do toga doveli da psuju strendzere i da vicu kako mrze nas Srbe).
Na snimku se jasno vidi da se baby Sheq sam povredio, koliko god to ganima bilo mrsko (momci sta da vam kazem).
Mislim da je pljuvanje Teodosica ruzno, utoliko sto ce licemerno biti skandiranje njemu kada bude bio u reprezentaciji(a skandirace mu skoro svi kada opet bude gadjao trojke). Mada ni ja ne bih odoleo da ga pljunem u usta ganska (pa i ja sam Srbin).
Srecan sto sam svedok ovako velikih podviga mozda najboljih selekcija Partizana u istoriji Naseg velikog kluba, da mogu unucima da prepricavam sta se sve moze uz pomoc stapa i kanapa.

Rema

pre 14 godina

Kao prvo velika je sramota onako prozivanje Miliša Teodosića , koji je realno sam doneo srebro to jest prvu medalju za Srbiji u našem najtrofejnijem sportu.Kao drugo gazda Olimipijakosa bolje da je ove silno bačene milione za dva ne tako dobra stranca koji igraju na mahove prosledio fudbalskom klubu koji je blizu prolaska u drugi krug.Kao treće očajna igra cele ekipe Olimpijakosa i jako loša igra u odhrani.Kao četvrto čemu ovo bacanje rolni na teren mislim da vam sad sledi jedan prazan Pionir, a mi Srbi kao narod ne znamo ništa da cenimo danas Teodosića sutra ko zna ne bi me čudlio da i Bodirogu,Djordjevića isprozivaju,moramo da se stidimo.

Radowan III

pre 14 godina

Ma ajde udjite...slobodno...MA SLOBODNO KAD VAM JA KAZEM...
Vidi ih sad...ne morate jedan po jedan sta ste se uplasi...ma vidi coveka ajde udjite, evo ja cu prvi...
Bog svama ljudi sta se plasite od jedne obicne hale??? Nije to minsko polje obican Pionir...

Stefan

pre 14 godina

Svaka čast na pobedi! Ali, nije u tome ono najbitnije,već to da je jedan nas klub pokazao da se i sa malim ´malim parama´ može pobediti i mnogo skuplji timovi (a to Partizan,Zvezda,Hemofarm rade već duže vreme). I ponavlja, BRAVO momci!

komplexi

pre 14 godina

Nevjerovatni su ovi grobari,umjesto da se raduju oni opet prozivaju Zvezdu od koje su uzgred izgubili pre 7 dana.A skandiranje Teodosicu je bilo sramotno.Pa on je SRBIN pobogu ljudi,donio nam je srebro!

pero panker

pre 14 godina

Sto ste se ucutali?! Ma; i treba da cutite!!! Javio se samo onaj sto pita sta ce biti tamo-neka bude sta bude jer vi nikad necete biti "tamo".

Nemanja 91

pre 14 godina

Rasica sam kritikovao,ali ga nisam pljuvao kao neki...Veceras nam je vratio za sve!Sjajna partija i njega i ostalih,velika pobeda,nadam se prekretnica sezone!
Loodilo tekma!
Bravo crno-beli!
NAPRED PARTIZAN!!!

Je l igrao Roberts?

pre 14 godina

Cim komsije ne pitaju je l igrao Roberts, znaci da su gledali utakmicu!Ah pa da ovo im je bese sestrica...?
Bez sve sale, koliko li je vama tesko, kada ste svesni da vi nikada necete igrati i pobedjivati najvece evropske klubove! Nije da vas veceras
nema zato sto nemate komplekse i ne ostavljate komentare na vesti o partizanu, nego zato sto od muke ne znate sta da napisete!

Zemun

pre 14 godina

Realno Grobari basket,Delije fudbal...I to je to Ludilo.........
(nikola, 27. novembar 2009 01:02) Nesto mi tu nije realno,pojasni malo.Ako si mislio da Zvezda u fudbalu nesto znaci podseticu te da je za vas nemoguca misija proci kvalfikacije za LE

P.F.C.

pre 14 godina

Ueeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeee! Forza Partizan!!!!!!!!!!!!!!!!!!

Montoya

pre 14 godina

Cccccccc mi vas u cetvrtak prosli malo utisamo.Vi se sad razgalamite kao kvocke.Moracu da sacekam subotu pa da opet bude lepo na ovom sajtu!

waverunner

pre 14 godina

sitno,sitno,kad je bitno!!!Rasicu kralju!!!EROLIGA;svake dine,vec deceniju redovno u bgd,zahvaljuci uvek novoj deci kk Partizana.neko sa olimpijakosm a neko sa cedevitom.

Goran

pre 14 godina

Cestitam na pobedi srpskom klubu. Drago mi zbog pobjede jer sam Srbin i jer sam preziveo rat u Bosni i jer sam krsten 1980-te godine,kad je to bilo nepojmljivo. Navijam za Zvezdu od 6-te godine,ali kada god neki nas klub napravi dobar rezultat ja sam najsrecniji covjek na svijetu! Iskreno drago mi je da postoje i Zvezda i Partizan i Hemofarm i FMP...jer samo tako mozemo napraviti nesto veliko za Srbiju. Partizan to pravi vec godinama,sto respektujem,mada mislim da je vrijeme da se i drugi nasi klubovi ugledaju na Partizan i da pocnu da igraju srcem. I nisu mi jasne prozivke navijaca ni Zvezdinih ni Partizanovih..jer kad to citam pomislim da nas ima 100 miliona Srba. Ljudi nema nas toliko i zato vas molim da budete normalni i da cijenite bilo koji evropski i svijetski uspijeh, jer malo imamo Nadja Higl i Milorada Cavica i Novaka i Jelena i Ana i vaterpolista i kosarkasa... To nam je Bog dao i to treba da cuvamo. Zivjeli i Partizan i Zvezda i da Bog da uvijek padali i Olimpijakos i Dinamo,i svi ostali nazovi veliki. Zivjela Srbija!!!

Nenad,Bgd.

pre 14 godina

Svaka cast,momci.Odlicna utakmica,Aleks i Bo sjajni,ali Rasic-fenomenalan.Skocentrisan,pametan,precizan,to smo cekali i vredelo je.Sad vi koji ste ga pljuvali i terali iz "Partizana",prepoznacete se,psssssssst.Necu da vas cujem.Ako vam se ne svidja tim,i idu vam na nervepojedini igraci...imate komsinicu,navijajte za nju.

pravnik

pre 14 godina

Ma sta ce olimpijakos kad su dosli u CRNO-BELI GRAD! Sta tu oni imaju da traze?
A ovij sto brane teodosica koji se verao po sipkama na severu, nek se malo zamisle sta su navijaci jednog malog kluba pevali jednom VELIKOM BODIROGI.

bata

pre 14 godina

Cudna utakmica, mnogo promasenih slobodnih bacanja, barem 15 glupih faulova i Partizan ipak pobeduje. To govori da je odbrana vrlo vazna a i da je Olimpijakos losiji nego sto smo mislili, narocito trener. Odlicno je, ali ne zanosimo se, mora mnogo bolje!

dax

pre 14 godina

volim partizana,zato sto igra najbolju kosarku,zato sto ima duleta,zato sto ima najbolje navijace na svetu,zato sto cini nemoguce,zato sto cela ekipa kosta kao trecina cildersa,zato sto imamo slabiju ekipu nego prosle sezone a dobijemo jedan olimpijakos,zato sto smo evropski giganti,zato sto nas se svako plasi,zato sto zvezda prosle godine gubi u pioniru 28 razlike od azovmasa,a partizan na tom istm parketu pobedjuje panatinaikos,zato sto ce opet da uzme titulu,zato sto san pobedjuju trenutno u jadranskoj ligi a samo mi je osvajamo

kornjaca

pre 14 godina

Velike cestitke igracima Partizana na pobedi i velikoj borbenosti ali navijaci zasluzuju cistu desetku. Navijam za Zvezdu i zalim sto ovi nazovi navijaci bojkotuju utakmice a zivot prolazi. Uzivala sam gledajuci prenos jer sam pre svega ljubitelj srpske kosarke

Gaja

pre 14 godina

Velika pobeda, svak cast momci!Ne mogu da analiziram mece, pre pola sata sam stigao kuci sa tekme ali sjajno su odigrali svi!Rasic konacno proradio!Presrecan sam!Nemam reci!

Dule Vujosevic

pre 14 godina

pa dobro...ima tu jos da se igra...ima nade za ostale da nam uzmu prvo mesto u grupi a svakako cemo se potruditi da budemo prvi...

ljuki

pre 14 godina

jednom sampion uvek sampion dobili smo naj jaceg protivnika,favorita za osvajanje evro lige sad mozemo sve izgubiti do kraja.DULE MAJSTOREEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEE

Tvoja Devojka

pre 14 godina

Zvezda nam se izvukla proslog cetvrtka,ali zato njihova filijala nije...

p.s.ubuduce devojku moram uvek da povedem na nase utakmice posto je najveca talija na svetu !!!

Ja nisam bila na toj utakmici!

Pop

pre 14 godina

Ovo je dokaz da nam napad dobija meceve. Sa 56 poena kao u Viljnusu ne moze se dobiti niko a kamo li evroligaska ekipa. Nek im prosek bude blizu 80 poena i bicu zadovoljan.

kale

pre 14 godina

SVAKA CAST MAJSTORI...!!!!NAPRED PARTIZAN...!!! atmosvera u pioniru me je pozitivno iznenadila svaka cast za navijace bili su mocni...

licanin

pre 14 godina

Opet onaj stari dobri osjecaj poslje Partizanove pobjede nad jakim evropskim klubom, poslje tekme od srece nemozes da zaspes, a ujutro lagan kao leptir ustajes na posao...

znali smo da mora kad-tad krenuti, sva sreca da se to desilo bas sinoc...
Cinjenica da su nam ove jeseni Maric i Mc Calebb najbolji igraci se potvrdila i veceras,Rasic se vraca-ocekujemo ovakve igre i dalje(samo je Dule mogao istrpiti sve njegove gluposti na pocetku sezone),Kecman-sve bolji i bolji,vesely- nije na nivou onoga sto ocekujemo,ali nema brige za njega,roberts-dosta zrelo ovaj put, nije divljao u napadu,9 skokova, jos sAMO DA NIJE PRAVIO ONE GLUPE FAULE ZA SLOBODNA BACANJA KLEIZEBozic se vratio-bice i on pravi uskoro,milosevic-vranes-SINOVEC-ZA SADA NULA,ĐEKIĆ-skuplja vazne minute na vaznim utakmicama,od njega ocekujem novog Novicu.

veliki problem su nam i dalje slobodna bacanja...

sve u svemu ovaj tim ce svakim danom sve bolje i bolje izgledati

pozdrav iz Like

grobar

pre 14 godina

braco ajmo svi da pomognemo partizanu minimalnim uplatama
ZASLUZILI SU ZA RADOST KOJU NAM DAJU
otvorili su internet utakmice na svom sajtu http://www.kkpartizan.rs idete na LIVE prenosi
http://www.kkpartizan.rs/online/online.php

Timon

pre 14 godina

Nakon poraza od Zvezde sam napisao da razumem navijace Zvezde sto su docekali los start Partizana nakon 8 godina, ali da ne razumem Grobare koji daju sebi za pravo da "izbacuju" neke igrace iz Partizana! Takodje sam napisao da smanjite pljuvanje jer cete doci u situaciju da ih dizete u nebesa! Ovaj tim dobija svoj oblik, prepoznatljiv godinama unazad. Nije lako promeniti celu prvu postavu i za tako kratko vreme uigrati novu, posebno ako se zna da vecina tih igraca nema nijednu superligasku utakmicu, a kamoli evroligasku! Dule jeste carobnjak, ali i carobnjaku treba vremena da napravi caroliju! Ubedjen sam da ce Partizan krenuti da igra sve bolje iako treba ocekivati jos padova! Ovo je velika pobeda i verujte mi nije vazno da li cemo uci u top 16, vazno je da se stvara novi mocan tim!
Duletu i momcima od srca hvala za ovo sto su mi priredili veceras!
NAPRED PARTIZAN!

ACgromDC

pre 14 godina

@rivalitet
netacno je da Zvezda nije osvojila prvenstvo zadnjih osam godina... ne zaboravi Buducnost pre pocetka serije od osam titula! Zvezda i Oli: dvanaest godina par kupova... dzaba ste krecili :)
Pozdrav svima!

Nikola,trenutno na privremenom radu u Emiratima

pre 14 godina

U stvari,ipak mislim da bi titulu MVP-a ovog meca i igraca nedelje trebao da ponese Slavko Vranes sa potezom utakmice-pomoci pri povredi baby Shaq-a :))))

Skaramus

pre 14 godina

Svaka cast momci, tako se bori za boje svoga kluba. Mislim da ono sa ubacivanjem rolni papira nije korektno prema klubu. Svi znamo koliko nas vole u ULEB-u pa se bojim ostre kazne.

Suki

pre 14 godina

Partizan je pobedio Olimpijakos, Zvezda je pobedila Partizan i lako je zakljuciti da je ZVEZDA NAJBOLJA
(sava savke, 27. novembar 2009 10:22)

bas smesno Partizan je uvek kovao zvezdu u kosarci i to sa vise od 20 razlike... Sledeci susret Partizan Zvezda ima da bude 40 razlike za Partizan naravno svaka cast grobarima sinoc na navijanju

Ja

pre 14 godina

(Nikola,trenutno na privremenom radu u Emiratima, 27. novembar 2009 00:13)

A zvezdana je nekad igrala neku ulogu u Evropi? Osim sto je bila statista. :)

Xomep182

pre 14 godina

Mnogo je ovo primljenih koševa!!! Da smo igrali protiv neke ozbiljnije ekipe svašta bi bilo!
(Informator, 26. novembar 2009 23:18)

Brate, gde ces ozbiljnije od ovoga???

crno-beli nis

pre 14 godina

ma pola tima im je bilo povredjeno,jos nisu u formi...?!a i parket je bio verovatno tvrdji nego obicno?
i nevijanje je bilo i suvise glasno?
e gani,jedna lasta ne cini prolece,kada osetite slast Evrolige probajte da komentarisete o ovakvim mecevima.Cak i da se desi ta smesno nerealna stvar,vi cete opet biti pocetnici,jer za nas je Evroliga takmicenje koje pokusavamo da osvojimo!

Šta više reći?

pre 14 godina

Navijač sam Crvene Zvezde, ali KK Partizanu i grobarima večeras sve čestitke!
Nisam gledao utakmicu, ali usudjujem se da kažem, "na nevidjeno", da je pobeda zaslužena iako krajnje neočekivana.
Bravo!

baston PG

pre 14 godina

Mislim šta reći poslije ovakve pobjede. Trio Rašić-MEKKEJLEB- Marić je odskakao, ali su svi na neki način dali doprinos veoma važnoj pobjedi. Roberts je igrao najbolju utakmicu za Partizan ove godine. Đekić je igrao malo , ali vrlo inteligentno u odbrani.Lično bih volio da i Veseli pokaže koliko zaista može. Dule kapa dolje za ovakvu pobjedu. Zaista ekipa Olimpijakosa na papiru izgleda strašno i bez Papalukasa i Skorcijanidisa. Puno sreće u nastavku i nadam se da ćemo dobiti samo novčanu kaznu.

Nikopol

pre 14 godina

P.S Priznajte da ste vise srecni sto je Olimpijakos izgubio nego sto je partizan pobijedio..?
(Niksicko pivo, 27. novembar 2009 12:11)
Oprosti mu Boze, ne zna shta pishe... Ja sam navijao za kkss protiv Dinama, chak sam ostao duze na poslu kako ne bih propustio ni trenutak. Ja volim svoj klub i teshko mi pada kad vidim ovakve komentare zaista. izvinite zbog spama, pozdrav svim ljubiteljima kosharke.

pera

pre 14 godina

ALEKSANDAR RASIC!! Bio sam jedan od retkih koji ga nije kritikovao kad je slabo igrao.Jednostavno vidi se da covek ima sve: neverovatno dobra tehnika i vodjenje lopte, odlican ulaz i probijanje, odlican sut,odlicne asistencije posle ulaza... jednostavno samo mu fali ta psihologija i samopuozdanje da bi nam bio glavni igrac u ovoj sezoni.
Aleksandar Maric- mislim da ne treba vise komentarisati njegove igre jer nam je on glavni igrac od pocetka sezone.
Mekaleb-opet odlican, odlican sut (koji ne znam iz kojih razloga mnogi uporno spore, samo zato sto je malo cudan), odlican ulaz i neverovatni neki kosevi iz tih ulaza.
Roberts- vidim da niko nije primetio, ali najzad utakmica u kojoj je igrao za tim i u kojoj nije silovao, svaki sut mu je usao, skokovi, borba pod kosem...ogroman pomak, a odigrao je dobro i protiv Zagreba.
Bozic- neverovatno koliko taj covek znaci ovom timu i kakvu odbarnu igra.Jeste promasio neke suteve, ali koga god je on cuvao u odbrani(u nekoliko navrata Cildresa) taj nije mogao nista da uradi u napadu.
Kecman- iako neki od njega ocekuju da daje po 20 koseva na svakoj utakmici (neki su ga kritikovali zbog toga, mada ja sam zadovoljan njegovim partijama od pocetka sezone), i on je igrac koji neverovatno znaci timu, uvek zna sta ce sa loptom, i uvek preuzima odgovornost kad treba.Shvatite da on nikad nije bio izraziti strelac, ali i pored toga ima odlican sut i ulaz i mozemo uvek da od njega ocekujemo dosta poena.
Ono sto me najvise raduje je borba i bacanje po parketu za svaku loptu sto nas je krasilo prethodnih sezone.
Strah me je samo da ne bude praznih tribina zbog eventualne kazne zbog onih papira. Nije mi smetalo ono uporno bacanje traka, kada nije mogla da se nastavi utakmica, cak mi je i bilo smesno.Ali nije smelo da se dogodi da se gadjaju igraci koji izvode slobdna bacanje. Zbog takvi par pojedinaca mozemo u mozda i najbitnijoj utakmici protiv Efesa da igramo pred praznim tribinama, sto ce biti ogroman hendikep jer je ovim igracima prekopotrebna onakva atmosfer da bi se dobijali ovakvi skupi timovi.

Nenad K.

pre 14 godina

Pa lepo sam napisao pre neki dan da smo favoriti i da moramo pobediti! SAMO HRABRO!!! Hvala ti Partizane za još jedno divno veče!!!

ShomiPfcKg

pre 14 godina

Partizane ti si najbolji u mom srcu jedini,sve sto imam to je boja ta CRNO BELA.Moracemo u NBA posto evroliga vise nije interesanta.Pozz za svu bracu Grobare.P.S.Ne obracajte paznju na ove gane,vidite da su kompleksasi.Mislim citajuci ove komentare pola njih gleda "EVROPSKI PARTIZAN"mislim reci su suvisne.Svi na derbi

neobavesteni...

pre 14 godina

Moj predlog vasim navijacima je ; da li mislite da je normalno da se gadjaju igraci upaljacima i rolnama papira kada se lomi rezultat.
Zamisli sebe dok izvodis bacanja;prvo pogodis pa te onda pogodi predmet sa tribina
,da li se svakom normalnom coveku ne bi tresla ruka.

Ubedjen sam da ce vas kazniti
jer ste jos jednom pokazali
da ste navikli na silu da dobijate i ovaj tim Olimpijakosa koji na vasu srecu nije bio kompletan.

Sta mislite da li ce vas kazniti???…??
(fan, 27. novembar 2009 08:29)

e moj jarane na utakmici su bili i navijaci paoka koji ne razumeju sta spiker govori...a osim toga mislim da je ono bacanje rolni jos vise poremetilo olympiakos...

aca

pre 14 godina

...i dok 'gremlini' nize rase pljuju po nama , mi lagano rastemo i dalje dokazujemo ko je ko na ovim prostorima...kaze dr. Dule - oni k'o Real , a mi k'o Partizan - jednom sam vec napisao a sad cu da ponovim : ' boj ne bije svijetlo oruzje , no boj bije srce u junaka ' - bravo majstori !!!
P.S. P A O K , ole , PARTIZAN

srbin

pre 14 godina

ja sam vatreni partizanovac i mnogo sam sretan zbog sinocne pobede.takodje sam sretan i zbog zvezdine pobede.to je dobro za buducnost nase kosarke.srbija

nikola

pre 14 godina

To je samo pola posla..sutra treba da dovršimo započeto, da pobedimo u večitom derbiju i to će već da bude veoma uspešna nedelja...

nikola

pre 14 godina

NADAM SE DA JE OVO TA POBEDA KOJA CE PREOKRENUTI SEZONU I O KOJOJ SU SVI PRICALI!

Rasic najzad proradio (dobro igrao i protiv Zagreba), Robert je sve bolji i pocinje da lici na timskog igraca ali od njega ocekijem jos vise.Jos Veseli da proradi i bice ovo jos jedna itekako uspesna sezona. Odusevljava me Veseli kako covek dize atmosferu i raduje se kod svakog dobrog poteza.Podseca me na Ubicu iz prosle sezone.

Bojanc

pre 14 godina

Ponosan sto sa grobar, ponosan sto zivim u vreme kada uprkos svima koji nam ubacuju klipove pod tockove pokazujemo za sta smo sve sposobni, pokazujemo Evropi da kod nas njihova 'milionska' pravila ne vaze, da su srce, inat i ljubav prema klubu koja izvire iz ociju svakog igraca i navijaca u Pioniru ono cime cemo uvek pobedjivati....
Kako je lepo ziveti u vreme pobeda......nikada se ni sa kim ne bi menjao....
hvala ti Partizane!!!!!!!!

Molle

pre 14 godina

(Nikola,trenutno na privremenom radu u Emiratima, 27. novembar 2009 00:13)

Definitivno si pokidan, i to razumem, jer i sam sam bio na nekim "radovima", ali malo zapadnije, znam sta je nostalgija, Problem je u tome sto nema tog alkohola "ander eni sirkumstensis" da me napravi da ne vidim da se "baby Shaq" nije apsolutno sam povredio.

Molle

pre 14 godina

(Nikola,trenutno na privremenom radu u Emiratima, 27. novembar 2009 02:07)

Džoni, tebreks, vidi, ni meni cilj nije polemika, ali kao navijaču Zvezde (i samo nje) ne bi mi se omakao onakav tekst. Ne kažem da te ne razumem, i sam sam gledao Partizan, i to u Pioniru, godinama. Čak mi drugari grobari tutnu sezonsku u ruke, jer znaju da jako volim basket i razumem igru, igram i tako. To je išlo dotle da su me drugari Cigani prozivali. Nije sramota ići na tekmu Partizana, jer igraju i to godinama, najbolji basket u kraju, svakako zaslugom DV, koji je definitivno odličan trener, ali ga ne volim na isti način na koji ne volim recimo radikale, što će reći da mu ne sporim stručnost, već način na koji prezentuje samog sebe. Ne zaboravi da je Zvezda OVE sezone ipak uspela da skocka tim, da se malko kasno probudila, ali se probudila. Ekipa koja za manje od nedelje dana pobedi Partizan, Cibonu i Dinamo mora da se isprati. Sve ti najbolje želim u Emiratima.

Munze Konza

pre 14 godina

Svake godine se dižemo iz pepela, svake godine nam dušmani licitiraju sa brojem pobeda (da li će biti dve ili tri, maksimalno), i svake godine oderemo par najboljih timova Evrope i uđemo u Top 16, a uskoro i na Fajnal For, ako Bog i junačka sreća daju.

Atmosfera - sjajna, grčka pesma - još bolja, skandiranje Teodosiću - pragmatično, pobeda - sasvim logična. Srdačan pozdrav, gavroi mounia!

MisterX

pre 14 godina

Partizan je pobedio Olimpijakos, Zvezda je pobedila Partizan i lako je zakljuciti da je ZVEZDA NAJBOLJA
(sava savke, 27. novembar 2009 10:22)

I Tako Zvezda za redom u zadnjih 25 godina hara Srbijom, NLB ligom i Evroligom...

shilja

pre 14 godina

pitanje za 5 miliona- sta je Dule rekao Rasicu nakon prethodnih nekoliko tekmi? salu na stranu,iskreno,nisam nikad sumnjao u njegove kvalitete,ali decku jednostavno treba vise samopouzdanja,i nije konstantan sto se forme tice! Partizanu mozda i vise fali neka dvojka,sa sjajnim sutem (npr stojacic)...pa vidite sta biva kad se probudi neko sem Boa i Marica?! -Pada i Olimpijakos... Ipak,ono sto me najvise iznerviralo,a pisalo se pred tekmu na forumu,jeste pitanje nekih,predpostavljam navijaca zvezde> a sta je to Partizan uradio poslednjih 8 godina? e pa kao prvo,uradilo se to,da je Dule usadio u momke drskost,takodje i to da se ne boje nikog-pitam se sta bi se desilo,npr da u fudbalu Barsa dodje u goste partizanu il zvezdi? Nasi bi skinuli gace,i izgubili 10-0,eto to...ali kod KK PARTIZANA toga nema-dolazi nam prvak evrope-PA STA,dolaze jaki mocni klubovi sa najvisim ciljevima-PA STA- E PA OSTAVITI SRCE,ZNANJE PA I ZUBE (npr Velickovic) NA TERENU,I POBEDITI...ETO ZATO KK PARTIZAN JESTE NAS NAJBOLJI PREDSTAVNIK NA EVRO SCENI U BILO KOM EKIPNOM SPORTU!!! Svaka cast igracima i Duletu,samo napred

kss

pre 14 godina

daj ne lozite se... sada ce da vas oderu zbog gadjanja (pogadjanja) protivnickih kosarkaska min 2 tekme bez prisustva publike, plus ce te morati da platite novcanu kaznu... i to bi bilo to, sto se tice gledanja evropske kosarke u Pioniru za ovu sezonu...

djafeje

pre 14 godina

A vi kad ste vredjali Dudu Ivkovica posle derbija...sta je on, eskim?
(Nase ime)
Ha ha ha...
Dobro je Rasic ipak ziv; Materic vrlo dobar...

delia glingon

pre 14 godina

Nema sta Dule je Majstor. Od nista kuje snove i pred zavrsnicu ce biti tesko CZ osvojiti prvenstvo a NLB jos teze jer je to Jugoslovensko prvenstvo a Partizan Jugoslovenski klub pa ce imati podrsku od sudija. Ovom Duletu je samo ravan Bajramovic, jer Bajramovic producirao od junjiora i polusirovina prosecan tim i to rotaciono, a da je tim mogao obustaviti na 5 godina kao sto je to Vujosa radio i bili bi garant prvaci NLB. Svi igraci koji su kao poluproizvodi napustili ga i stagnirali su. Prema tome CZ treba jedan takav trener a ne da kupujemo polusirovine i ulazimo u dugove a Partizan i FMP gaze nas sjunjiorima.
Iako CZ bude sampion ove godine bice nemoguce odbraniti titulu sledece godine jer Partizan napreduje.

Partizan

pre 14 godina

cesto citam , kako OLy nije bio kompletan , da ovo da ono...Ostavi te se toga , to je sport , a Partizanovi problemi su malo veci nego povredaPapalukasa, i ako je Oly toliko veliki i jak tim , onda bi oni ne smiju da se vade na povredu dvije.Pa Partizan ima vece probleme od Oly pa su pobjedili tako da cutite vise da omalozavate veliku i vaznu pobjedu nego cestitajte...ako cete tako , onda pricajte , da nije Partizana , i mi bismo mozda digli neki trofej

Molle

pre 14 godina

(Nikola,trenutno na privremenom radu u Emiratima, 27. novembar 2009 00:13)

Da si Emiracanin ili kako se vec to kaze ne bi mogao da pijes alkohol i baljezgas, ti ne mozes biti Zvezdas zbog svega sto si napisao. I ja sam Srbin i ispratim kako odigraju jer igraju dobro, ali to je to, cemu glorifikovanje, amigo? Ne valja ti to. Nisi pravi.

Šta će biti kada DV jednog dana ode?

pre 14 godina

Dosadile su mi te golijatskodavidske priče, koji podsticaju samo izražavanje kompleksa manje vrednosti, tipa "eto nismo mali, nego veliki" itd.; padao sam na njih dvadeset godina; voleo bih da KK Partizan već jednom postane klub koji će poslovati tako da ne mora da prodaje svake sezone najbolje igrače. Pitam se i ko od toga ima najviše koristi.

Io sono Interista

pre 14 godina

LUDNICA u Pioniru!!Ja jos nisam dosao sebi. .i dalje sam pod utiskom brutalne atmosfere!Sto se tice tekme,nemam sta da dodam,sto drugi vec nisu rekli.Svaka cast momcima,i to je ono sto zelimo od njih,da kidaju,da ginu pa neka rezultat bude kakav bude,ali sa ovakim pristupom,zeljom,i sa ovakvom podrskom,rezultati ne mogu da izostanu!

Samo tebi verni samo tebi odani. . .

DJ

pre 14 godina

Kao prvo velika je sramota onako prozivanje Miliša Teodosića , koji je realno sam doneo srebro to jest prvu medalju za Srbiji u našem najtrofejnijem sportu.Kao drugo gazda Olimipijakosa bolje da je ove silno bačene milione za dva ne tako dobra stranca koji igraju na mahove prosledio fudbalskom klubu koji je blizu prolaska u drugi krug.Kao treće očajna igra cele ekipe Olimpijakosa i jako loša igra u odhrani.Kao četvrto čemu ovo bacanje rolni na teren mislim da vam sad sledi jedan prazan Pionir, a mi Srbi kao narod ne znamo ništa da cenimo danas Teodosića sutra ko zna ne bi me čudlio da i Bodirogu,Djordjevića isprozivaju,moramo da se stidimo.
(moram da ponovim, 26. novembar 2009 23:33)
# Link komentara

Preporučujem (+141)Ne preporučujem (-159)Šta je ovo


PA DA LI JE MOGUCE DA NEKO NA OVAJ KOMENTAR STAVI "NE PREPORUCUJEM"?????

Pa ovo je strasno!!!!
U ovom komentaru je objasnjeno SVE realno!! Koliko ste samo nerealni!!

Niksicko pivo

pre 14 godina

sto vam je bolje sto ste pobijedili olimpijakos? On ce biti na F4 a vi necete ni u top16.

P.S Priznajte da ste vise srecni sto je Olimpijakos izgubio nego sto je partizan pobijedio..?

fan

pre 14 godina

Gospodo svaka cast na pobedi.
Ja sam veliki navijac zvezde.
Moj predlog vasim navijacima je ; da li mislite da je normalno da se gadjaju igraci upaljacima i rolnama papira kada se lomi rezultat.
Zamisli sebe dok izvodis bacanja;prvo pogodis pa te onda pogodi predmet sa tribina
,da li se svakom normalnom coveku ne bi tresla ruka.

Ubedjen sam da ce vas kazniti
jer ste jos jednom pokazali
da ste navikli na silu da dobijate i ovaj tim Olimpijakosa koji na vasu srecu nije bio kompletan.

Sta mislite da li ce vas kazniti????????????????

rale

pre 14 godina

Stvarno smo otisli u k.... kad ovakvi primitivci dolaze na basket,taj Teodosic je vrhunski i sportista i covek,koga je on i cime isprovocirao da ga tako docekaju???
Nekad sam isao na svaku tekmu Partizana a sad nema tih para za koje bih otisao.
Svaka cast momcima na pobedi!

Miki

pre 14 godina

Pre svega svaka cast Partizanu na pobedi,iskreno nisam se nadao iako sam veliki postovalac KK Partizan i navijac takodje...Nisam stigao zbog nekih obaveza da odgledam u direktnom prenosu,gledao sam malopre snimak...Utakmica je bila odlicna,mislim da se Partizan polako budi i zahuktava...A sto se tice uslova,je l' pitao neko Hemofarm pre par sezona?Mislim u polufinalu ULEB cup-a kada je igrao protiv Grckog Makedonikosa u dvorani u Kozaniju cini mi se.Gde su tribine bile na 0,5 m od terena i bukvalno su trubili igracima na usi za vreme izvodjenje auta.To su redovne pojave u Grckoj ovakve atmosfere i mislim da je cak Oly naviknut na ovako ponasanje navijaca...Tako da,krivac za pobedu je DV i KK Partizan,naravno kao i uvek sjajni navijaci Partizana...Pozdrav svim istomisljenicima

Dejan

pre 14 godina

U kakvim uslovima je utakmica odigrana nije cudo sto je Partizan pobedio.Gadjanje rolnama i predmetima ne postoji kao element igre u kosarci.Odlicana igra Marica,Rasica i McCalebba.U regularnim uslovima pobedio bi Olimpijakos.Sta je tu je nadam se da cemo u derbiju dobiti Zvezdu pa da nedelja bude kompletno uspesna.

rayuman

pre 14 godina

Realno Grobari basket,Delije fudbal...I to je to Ludilo.........
(nikola, 27. novembar 2009 01:02) … Nesto mi tu nije realno,pojasni malo.Ako si mislio da Zvezda u fudbalu nesto znaci podseticu te da je za vas nemoguca misija proci kvalfikacije za LE
(Zemun, 27. novembar 2009 12:32)
misli na navijanje

veljko

pre 14 godina

Sad sam ustao i čitajući komentare o pobedi Partizana videh komentar -Nikšićko pivo. Pa dečko u svojoj gluposti ponekad preteruješ, ako nemaš sa kim da je podeliš onda je ne ostavljaj na forumu. Probaj Amstel biće ti bolje.P.S. Kasnim sa komentarom jer sam bio na putu

Hogar

pre 14 godina

Pobedili sye .A da li razmisljate o kazni.Dva puta pogodjen igrac iz publike, bacanje traka u teren.Kaznice vas jednom utakmicom pred praznim gledalistem i tokadaje najvaznije protiv Efesa i novcano.A mozda i novcano.Od kojih para cete to da platite.Da nece mozda drzava i grad da zalegnu ili mozda Marfin banka.Niste vi igrali toliko dobro koliko je OLY igrao slabije.Na pocetku im se povredio Sofo i tu je bio kraj

Dopisnik

pre 14 godina

@Nikola,trenutno na privremenom radu u Emiratima
Grobari lecite kompelxe i spustite se na zemlju brzo,da ne moramo mi ponovo da vas spustamo

Ben

pre 14 godina

Prvo - nije se kacio na sipkama nego na sipke, a drugo PA STA I AKO NAVIJA ZA ZVEZDU? Da te podsetim da je Divac i igrao za Zvezdu! I kakve to veze ima???
Neka sam i internet navijac ja znam da vise volim Partizan od tebe kome je KAO Partizan na prvom mestu a otadzbina na ko zna kom!
VOLIM PARTIZAN

s.m.

pre 14 godina

i posle pricajte da je teojka sa 9 metara na derbiju sreca. toliko ste pljuvali rasica a on vam doneo pobedu i kapiram da je sad po vasim komentarima zreo za reprezentaciju.
Koji ste vi likovi strasno.
P.S. svaka cast na pobedi igracima

Zenga

pre 14 godina

Drago mi je zbog Rasica koga ste ovde toliko prozivali da je to bilo strasno, slicno kao Zvezdini navijaci Acu Petrovica. Po meni je Rasic OK igrac, nije u formi ali ce sigurno igrati bolje i konstantnije, sto je najvaznije.
Valjda su napokon svi shvatili da su poeni u zadnjim sekundama iz okreta, sa 8 metara itd. ne samo plod srece vec i hrabrosti ekipe, a to se sinoc jasno videlo - da bi postigao onakve poene moras da ih zasluzis hrabroscu . Nebitno da li ih postiza Bjelica u derbiju ili Rasic sinoc, princip je isti, i ne bi trebalo da takve primere nekad karakterisemo kao slucajnost, a nekad ne, u zavisnosti od toga ko ih postize, to je ono sto mi smeta kod nasih navijaca generalno.
Poruke tipa "naceli smo ih sinoc, jos samo u subotu da pobedimo" mi nisu jasne, jer je derbi bio proslog cetvrtka, Zvezda je igrala u utorak protiv Dinama i pobedila, a ja se nikad nisam lozio na te bratske fore, imam klub za koji navijam, postujem druge, ali da Olimpijakosove poraze smatram za Zvezdine je stvarno nebulozno, pa da li vi smatrate Paokove poraze za svoje i da li vas neko zbog njih proziva ovde, stvarno...
Da ne zaboravim mnogi su posle derbija govorili da su "veciti" losi jer je igra bila puna gresaka i nervozna sto je normalno za takve meceve, uostalom bilo je puno gresaka i sinoc na obe strane pa je utakmica bila odlicna, tako da bi trebalo imati malo strpljenja, ipak su timovi ovde formirani prilicno kasno.

Delboj

pre 14 godina

Napokon, napokon Rasic da odigra kako zna. Samo da se ne pogubi sad nedje...
Mora jos Veseli da proradi pod hitno, onda bi to vec bila prica kao prosle godine. Jos kad bi Dule mogao nekako da udje u glavu Rakocevicu jer Roberts definitivno nije rjesenje.

vLADIMIR

pre 14 godina

Sta vredi sto je velika pobeda,kad ne mogu ni jednu utakmicu na strani da dobiju,sve je to slabo jer olimpijakos nije bio kompletan,a videcete sta ce biti u Grckoj!

Montoya

pre 14 godina

Cccccccc mi vas u cetvrtak prosli malo utisamo.Vi se sad razgalamite kao kvocke.Moracu da sacekam subotu pa da opet bude lepo na ovom sajtu!

Michael Jackson

pre 14 godina

Cime je Teodosic zasluzio onakvo vredjanje? primitivci... Decko je trenutno najbolji play u evropi i velika buducnost nase kosarke... pa ubacivanje onih traka na teran, ko da nikad nisu bili na utakmicu...
koliko sam srecan zbog pobede toliko su me navijaci iznervirali svojim ponasanjem...

moram da ponovim

pre 14 godina

Kao prvo velika je sramota onako prozivanje Miliša Teodosića , koji je realno sam doneo srebro to jest prvu medalju za Srbiji u našem najtrofejnijem sportu.Kao drugo gazda Olimipijakosa bolje da je ove silno bačene milione za dva ne tako dobra stranca koji igraju na mahove prosledio fudbalskom klubu koji je blizu prolaska u drugi krug.Kao treće očajna igra cele ekipe Olimpijakosa i jako loša igra u odhrani.Kao četvrto čemu ovo bacanje rolni na teren mislim da vam sad sledi jedan prazan Pionir, a mi Srbi kao narod ne znamo ništa da cenimo danas Teodosića sutra ko zna ne bi me čudlio da i Bodirogu,Djordjevića isprozivaju,moramo da se stidimo.

Rema

pre 14 godina

Kao prvo velika je sramota onako prozivanje Miliša Teodosića , koji je realno sam doneo srebro to jest prvu medalju za Srbiji u našem najtrofejnijem sportu.Kao drugo gazda Olimipijakosa bolje da je ove silno bačene milione za dva ne tako dobra stranca koji igraju na mahove prosledio fudbalskom klubu koji je blizu prolaska u drugi krug.Kao treće očajna igra cele ekipe Olimpijakosa i jako loša igra u odhrani.Kao četvrto čemu ovo bacanje rolni na teren mislim da vam sad sledi jedan prazan Pionir, a mi Srbi kao narod ne znamo ništa da cenimo danas Teodosića sutra ko zna ne bi me čudlio da i Bodirogu,Djordjevića isprozivaju,moramo da se stidimo.

komplexi

pre 14 godina

Nevjerovatni su ovi grobari,umjesto da se raduju oni opet prozivaju Zvezdu od koje su uzgred izgubili pre 7 dana.A skandiranje Teodosicu je bilo sramotno.Pa on je SRBIN pobogu ljudi,donio nam je srebro!

kss

pre 14 godina

daj ne lozite se... sada ce da vas oderu zbog gadjanja (pogadjanja) protivnickih kosarkaska min 2 tekme bez prisustva publike, plus ce te morati da platite novcanu kaznu... i to bi bilo to, sto se tice gledanja evropske kosarke u Pioniru za ovu sezonu...

Arvidas Sabonis

pre 14 godina

Volim Partizan ali TEO nije zasluzio onakvo skandiranje.Mene je doveo do ludila protiv Slovenaca i kupio me je za sva vremena.Svaka cast na velikoj pobedi,ali pitam se odakle su sisli ovi nazovi "navijaci"??!

Niksicko pivo

pre 14 godina

sto vam je bolje sto ste pobijedili olimpijakos? On ce biti na F4 a vi necete ni u top16.

P.S Priznajte da ste vise srecni sto je Olimpijakos izgubio nego sto je partizan pobijedio..?

DJ

pre 14 godina

Kao prvo velika je sramota onako prozivanje Miliša Teodosića , koji je realno sam doneo srebro to jest prvu medalju za Srbiji u našem najtrofejnijem sportu.Kao drugo gazda Olimipijakosa bolje da je ove silno bačene milione za dva ne tako dobra stranca koji igraju na mahove prosledio fudbalskom klubu koji je blizu prolaska u drugi krug.Kao treće očajna igra cele ekipe Olimpijakosa i jako loša igra u odhrani.Kao četvrto čemu ovo bacanje rolni na teren mislim da vam sad sledi jedan prazan Pionir, a mi Srbi kao narod ne znamo ništa da cenimo danas Teodosića sutra ko zna ne bi me čudlio da i Bodirogu,Djordjevića isprozivaju,moramo da se stidimo.
(moram da ponovim, 26. novembar 2009 23:33)
# Link komentara

Preporučujem (+141)Ne preporučujem (-159)Šta je ovo


PA DA LI JE MOGUCE DA NEKO NA OVAJ KOMENTAR STAVI "NE PREPORUCUJEM"?????

Pa ovo je strasno!!!!
U ovom komentaru je objasnjeno SVE realno!! Koliko ste samo nerealni!!

fan

pre 14 godina

Gospodo svaka cast na pobedi.
Ja sam veliki navijac zvezde.
Moj predlog vasim navijacima je ; da li mislite da je normalno da se gadjaju igraci upaljacima i rolnama papira kada se lomi rezultat.
Zamisli sebe dok izvodis bacanja;prvo pogodis pa te onda pogodi predmet sa tribina
,da li se svakom normalnom coveku ne bi tresla ruka.

Ubedjen sam da ce vas kazniti
jer ste jos jednom pokazali
da ste navikli na silu da dobijate i ovaj tim Olimpijakosa koji na vasu srecu nije bio kompletan.

Sta mislite da li ce vas kazniti????????????????

paja

pre 14 godina

svaka cast igracima Partizana i sve cestitke njima...ipak moram se osvrnuti na navijece koji su pljuvali Teodosica,iako je on pre neki dan govorio sve najbolje o Partizanu i D.V-u.A koliko nam je tek radosti doneo u mecu sa Slovencima.Sramota!

Nemanja Radojevic

pre 14 godina

Za sve one koji nisu ocekivali pobedu protiv Olimpijakosa reci cu: Ocekuj neocekivano!

Za sve one koji nisu ocekivali da ce Rasic biti najbolji strelac Partizana, reci cu: Ocekuj neocekivano.

Za sve one koji nisu ocekivali da Dule Vujosevic ne napravi tehnicku, reci cu: Ocekuj neocekivano!

Za sve one koji ne ocekuju da ce Partizan opet biti sampion, reci cu: Ocekuj neocekivano!

...
a za nas, koji su uvek uz vas, reci cu: Veruj, bodri, voli, budi uz njega, a on ce i tebe uciniti da ocekujes neocekivano, da ocekujes novi Istanbul, nove klince, nove pobede, i nova nadanja kk "sledeca sezona"

Neprocenjivo!

Partizan Sampion!
Dominiraj!

Partizan Sampion!

Statističar

pre 14 godina

Svaka čast momcima! Sledeće kolo overimo Unikahu i velikim kezom nam se smeši top16 :D

Jedna stvar: među Grobarima ima veeeelikih i nepremašivih debila i plitkoumnika kojima nije mesto u hramu košarke. Ko se slaže nek preporuči. Ko se prepozna među gora pomenutom grupacijom nek klikne na 'Ne preporučujem'. E onda ćemo videti statistiku kojih ima više.

Aj uzdravlje!

Ben

pre 14 godina

http://www.b92.net/sport/komentari.php?nav_id=394950#k3517524
Da li si TI normalan??? Teodosic je zaduzio celu Srbiju i nije zasluzio da mu bilo ko u Srbiji kaze bilo sta ruzno!
Pa sta ako nije nikad igrao u Partizanu i sto nikad nece igrati u Partizanu? Jel Bodiroga igrao u Partizanu? Teodosic nije zasluzio takvo ponasanje NAZOVI NAVIJACA. Pravi Grobari nisu skandirali, vec huligancici koji su hrabri samo u grupi... To nisu navijaci Partizana!
Ja sam redom
1. Covek
2. Srbin
3. Grobar
...
Ako je kod tebe taj redosled drugaciji, onda bi ti decko trebalo da se obratis nekome za pomoc.
PARTIZAN ZAUVEK
Pravi Grobar - Srbin!!!

sasa

pre 14 godina

TEO je sam kriv za uvrede od sinoc. Poslusao onog Gurovica, otisao na sever i okrenuo pola nacije protiv sebe (inace do tada je bio neutralan).

One trojke na SP su bili trenuci a gde je bio kad se teret nosio na TNT-u do finala? Da mu nije onog bacakanja i iznudjivanja faulova bio bi nula od igraca, kao pijanu balerinu da gledam.

Za Rasica, i trebao je da dozivi uvrede da bi se osvestio, sta mislite kako ga je jasio tek Dule od pocetka sezone? Tako se igra za sveti dres.

A onaj Halperin pa ne verujem da je tolika mrlja od igraca, kao udarilo ga nesto a pola metra od njega proslo. Da li bi to Novica tako isfolirao?

Mi volimo i bodrimo SAMO JEDAN KLUB NA SVETU CELOM...

Dejan

pre 14 godina

U kakvim uslovima je utakmica odigrana nije cudo sto je Partizan pobedio.Gadjanje rolnama i predmetima ne postoji kao element igre u kosarci.Odlicana igra Marica,Rasica i McCalebba.U regularnim uslovima pobedio bi Olimpijakos.Sta je tu je nadam se da cemo u derbiju dobiti Zvezdu pa da nedelja bude kompletno uspesna.

Hogar

pre 14 godina

Pobedili sye .A da li razmisljate o kazni.Dva puta pogodjen igrac iz publike, bacanje traka u teren.Kaznice vas jednom utakmicom pred praznim gledalistem i tokadaje najvaznije protiv Efesa i novcano.A mozda i novcano.Od kojih para cete to da platite.Da nece mozda drzava i grad da zalegnu ili mozda Marfin banka.Niste vi igrali toliko dobro koliko je OLY igrao slabije.Na pocetku im se povredio Sofo i tu je bio kraj

darinjo

pre 14 godina

To sto su zvizdali Teodosicu,to je u redu,jer se tako podrzava svoj klub,ali to sto su ga na kraju utakmice gadjali raznim predmetima i to verovatno isti oni koji su se u njega kleli pre par meseci,e to nije u redu!!! Svaka cast na pobedi!

delija

pre 14 godina

Sreca da ovi iz fk nisu trazili i ovde doping kontrolu, rasic bi pao sigurno. Konacno i on dobro da odigra.
U svakom slucaju svaka cast

Molle

pre 14 godina

(Nikola,trenutno na privremenom radu u Emiratima, 27. novembar 2009 00:13)

Da si Emiracanin ili kako se vec to kaze ne bi mogao da pijes alkohol i baljezgas, ti ne mozes biti Zvezdas zbog svega sto si napisao. I ja sam Srbin i ispratim kako odigraju jer igraju dobro, ali to je to, cemu glorifikovanje, amigo? Ne valja ti to. Nisi pravi.

Dopisnik

pre 14 godina

@Nikola,trenutno na privremenom radu u Emiratima
Grobari lecite kompelxe i spustite se na zemlju brzo,da ne moramo mi ponovo da vas spustamo

Molle

pre 14 godina

(Nikola,trenutno na privremenom radu u Emiratima, 27. novembar 2009 00:13)

Definitivno si pokidan, i to razumem, jer i sam sam bio na nekim "radovima", ali malo zapadnije, znam sta je nostalgija, Problem je u tome sto nema tog alkohola "ander eni sirkumstensis" da me napravi da ne vidim da se "baby Shaq" nije apsolutno sam povredio.

Ben

pre 14 godina

Prvo - nije se kacio na sipkama nego na sipke, a drugo PA STA I AKO NAVIJA ZA ZVEZDU? Da te podsetim da je Divac i igrao za Zvezdu! I kakve to veze ima???
Neka sam i internet navijac ja znam da vise volim Partizan od tebe kome je KAO Partizan na prvom mestu a otadzbina na ko zna kom!
VOLIM PARTIZAN

Nikola,trenutno na privremenom radu u Emiratima

pre 14 godina

U stvari,ipak mislim da bi titulu MVP-a ovog meca i igraca nedelje trebao da ponese Slavko Vranes sa potezom utakmice-pomoci pri povredi baby Shaq-a :))))

KOSTA1703

pre 14 godina

Mogu slobodno da kazem da Teodosic predstavlja buducnost nase kosarke.Ako bude pametan to ce biti veoma svetla buducnost.
Ali, taj Teodosic mora jos mnogo znoja da prolije, i jos mnogo `leba da pojede, da bi zasluzio respekt od navijaca Partizana.
I da,mora jos mnogo da radi na sportskom bontonu.

goofy

pre 14 godina

@Ipak smo mi na prvom mestu Srbi pa tek onda Grobari i Cigani..
(djapuPFC, 27. novembar 2009 00:55)

Ja sam brate, prvo grobar!
To sto sam Srbin mi je donelo samo los zivot, bombe, redove, sankcije...
A to sto sam grobar mi je mnooogoo puta donelo radost, ponos i srecu!!!

Sergio

pre 14 godina

Niko Olimpijakosu nije rekao da ne igra u crveno belim dresovima....
Grobari kada vide to polude i obavezno dobijaju!
Napred PAOK, živeo PARTIZAN !!!

s.m.

pre 14 godina

i posle pricajte da je teojka sa 9 metara na derbiju sreca. toliko ste pljuvali rasica a on vam doneo pobedu i kapiram da je sad po vasim komentarima zreo za reprezentaciju.
Koji ste vi likovi strasno.
P.S. svaka cast na pobedi igracima

tony PARTIZAN

pre 14 godina

Samo za internet "navijace": Taj isti TEO se "kacio" na sipkama na severu kada je bio derbi..
P.S. Naravno kada igra za repku navijamo svim srcem za njega, nismo mi klubasi kao neki..

rale

pre 14 godina

Stvarno smo otisli u k.... kad ovakvi primitivci dolaze na basket,taj Teodosic je vrhunski i sportista i covek,koga je on i cime isprovocirao da ga tako docekaju???
Nekad sam isao na svaku tekmu Partizana a sad nema tih para za koje bih otisao.
Svaka cast momcima na pobedi!

VOLIM GA, KO OKA DVA!!!

pre 14 godina

Bravo momci, tako se bori za svoj klub, opet smo pokazali da milioni ne igraju kosarku! Svaka cast svima, Rasicu dobrodosao nazad. Ajmo sad i Olimpiju da gazimo, mora biti puna hala i u nedelju kao nagrada za ove momke!

mille grobar

pre 14 godina

AAAAAAAA!LJUDI,PA OVO STO SRBIJA IMA,SVET NEMA!!!ZATO JE OVO ZEMLJA KOSARKE,ZATO NAM JE REPREZENTACIJA EVROPSKA NOCNA MORA-BILA I BICE,ZATO NAVIJAM ZA PARTIZAN I TO PONOSNO KAZEM SVIMA!!!

Zorz Vea

pre 14 godina

Zaboravih...U Evropi postoje samo dve vrste kosarkasa:oni koji igraju za KK Partizan i oni koji bi voleli da igraju za KK Partizan!!!Jaoooooj nama je najbolje...

Zivela Srbija

Nase ime

pre 14 godina

Nevjerovatni su ovi grobari,umjesto da se raduju oni opet prozivaju Zvezdu od koje su uzgred izgubili pre 7 dana.A skandiranje Teodosicu je bilo sramotno.Pa on je SRBIN pobogu ljudi,donio nam je srebro!
(komplexi, 26. novembar 2009 23:47)
A vi kad ste vredjali Dudu Ivkovica posle derbija...sta je on, eskim?

Ajmo Milivoje

pre 14 godina

Vau, pobedili ekipu kojoj je 50% igrača na bolovanju od svinjskog gripa.
(h1n1, 26. novembar 2009 23:27

Vau vi NIKAD necete igrai EUROLEAGUE!!!!

delia glingon

pre 14 godina

Nema sta Dule je Majstor. Od nista kuje snove i pred zavrsnicu ce biti tesko CZ osvojiti prvenstvo a NLB jos teze jer je to Jugoslovensko prvenstvo a Partizan Jugoslovenski klub pa ce imati podrsku od sudija. Ovom Duletu je samo ravan Bajramovic, jer Bajramovic producirao od junjiora i polusirovina prosecan tim i to rotaciono, a da je tim mogao obustaviti na 5 godina kao sto je to Vujosa radio i bili bi garant prvaci NLB. Svi igraci koji su kao poluproizvodi napustili ga i stagnirali su. Prema tome CZ treba jedan takav trener a ne da kupujemo polusirovine i ulazimo u dugove a Partizan i FMP gaze nas sjunjiorima.
Iako CZ bude sampion ove godine bice nemoguce odbraniti titulu sledece godine jer Partizan napreduje.

VLADA 19G70

pre 14 godina

Ljudi svaka vam cast za ovu pobedu,za ove meceve se zivi,
kakve sengen vize,kakvi bakraci,kakva evropa...
Gde su vam sada vasi milioni?
Gde vam je sada gate7 ?
Gde su vam ganci?

Sto smo vredjali Teodosica?
Pa eto da bi neko pametan pitao...Sto su svojevremeno neki drugi vredjali Bodirogu i Ivkovica?

RichiPFC

pre 14 godina

Volim Partizan ali TEO nije zasluzio onakvo skandiranje.Mene je doveo do ludila protiv Slovenaca i kupio me je za sva vremena.Svaka cast na velikoj pobedi,ali pitam se odakle su sisli ovi nazovi "navijaci"??!
(Arvidas Sabonis, 26. novembar 2009 23:51)

Tebi i svim ostalim nazovi navijacima Partizana predstavlja problem to sto su mu skandirali Grobari a covek niti je igrao za Partizan niti ce , a predstavljs se kao Sabonis. Veliki igrc koji nije mogao da podnese poraz ( Marculjonis, Gurovic ( prosecan igrac )) napustili parket Atinske dvorane 1995 god, a drugi pomenuti nije mogao da prihvati da je Partizan za dve klase bio bolji kao i sada ( dokazacekada to bude bilo potrebno )!!!!

rayuman

pre 14 godina

Realno Grobari basket,Delije fudbal...I to je to Ludilo.........
(nikola, 27. novembar 2009 01:02) … Nesto mi tu nije realno,pojasni malo.Ako si mislio da Zvezda u fudbalu nesto znaci podseticu te da je za vas nemoguca misija proci kvalfikacije za LE
(Zemun, 27. novembar 2009 12:32)
misli na navijanje

ivanbg

pre 14 godina

Strasna utakmica,moze se reci da smo imali malo srece ne igranje Papalukasa i povreda Seka na pocetku, ali i takav tim crvenih je bio jak...Imamo dva igraca Maric-car i Bo,ostalo su polutke(bar da nam je pola ovog Rasica svaki put lakse bi bilo)Svaka pobeda je cist profit i od ovih momaka se ne treba ocekivati cudo,ali malo vise srcanosti ne bi skodilo.Fauliranje Kleize bezveze,sve poene covek dade sa bacanja(nije prvi put da se desava) bolje pustiti takvog igraca da sutira nesto ce i promasiti...
Bravo Dule,ne sumnjam da ces jos uigrati ovaj tim, u svakom slucaju je uvek zadovoljstvo gledati Partizan!
na kraju sam se zabrinuo da ce Todoric morati na parket zbog 5 licnih nasih igraca :)

Dzontra Volta

pre 14 godina

Komsinice priznaj da si se ponadala,a nadali ste se i da cete titulu da uzmete posle tesne pobede protiv nas,cemu li se sada nadate.
Nikako da naucite da je kosarka kolektivni sport u kome Pera Bozic dize pehare

Molle

pre 14 godina

(Nikola,trenutno na privremenom radu u Emiratima, 27. novembar 2009 02:07)

Džoni, tebreks, vidi, ni meni cilj nije polemika, ali kao navijaču Zvezde (i samo nje) ne bi mi se omakao onakav tekst. Ne kažem da te ne razumem, i sam sam gledao Partizan, i to u Pioniru, godinama. Čak mi drugari grobari tutnu sezonsku u ruke, jer znaju da jako volim basket i razumem igru, igram i tako. To je išlo dotle da su me drugari Cigani prozivali. Nije sramota ići na tekmu Partizana, jer igraju i to godinama, najbolji basket u kraju, svakako zaslugom DV, koji je definitivno odličan trener, ali ga ne volim na isti način na koji ne volim recimo radikale, što će reći da mu ne sporim stručnost, već način na koji prezentuje samog sebe. Ne zaboravi da je Zvezda OVE sezone ipak uspela da skocka tim, da se malko kasno probudila, ali se probudila. Ekipa koja za manje od nedelje dana pobedi Partizan, Cibonu i Dinamo mora da se isprati. Sve ti najbolje želim u Emiratima.

Љубо

pre 14 godina

Дуле Вујошевић шалалалала Дуле Вујошевић шалалалала Дуле Вујошевић шалалалала...

dule v. 23

pre 14 godina

Slusaj ti gospodine "moram da ponovim" taj vas TEO kako ga zovete, do polu-finala nije ubacio nista u kos. A kroz ceo turnir ekipu su vodili TNT, KSTIC, PEROVIC i BJELICA, da bi on uradio, sta je uradio u polu-finalu i finalu i na tome mu cestitam. Ovo sto su ovi momci uradili to je nemerljivo, neko je trebao da dovede ekipu do polu-finala, a to svakako nije bio ON.

Nikola,trenutno na privremenom radu u Emiratima

pre 14 godina

Da pojasnim prvo.Navijam za Zvezdu od rodjenja,deda i cale su navijali ,pa se to prenelo i na mene.Iskljucivo pratim kosarku i fudbal me ne interesuje.Cak nisam siguran ni ko je bio prvak prosle sezone i nemam pojma ko je sad prvi na tabeli.
Tako da cu poredjenje praviti iskljucivo samo na relaciji kosarkaskih klubova.
Moram da kazem da je sramota to sto niko ne prepoznaje rezultate Partizana u poslednjih par godina i to sta ovaj covek Dusko Vujosevic uspeva da uradi iz sezone u sezonu.Steta je to ne samo za Partizan ,vec i za srpsku kosarku uopste,jer kada bi oni napravili nesto vece u evropi,mozda bi jos neki srpski tim dobio priliku da zaigra euro league.
To sto Zvezda radi poslednjih 10 godina je skandalozno.Isto kao sto sam navijao za nju pre 10-12 godina u evropi,kada su u njoj igrali neku ulogu i kada su igrali Bolic,Topalovic,Topic i ekipa sada tako isto navijam za Partizan.Navijam kao SRBIN,kome je reprezentacija iznad svega,a ne kao navijac kluba.Secam se finala 98/99 kada smo poslednji put bili prvaci(bio sam na maturskoj ekskurziji osnovne skole u Niskoj banji).
To je poslednji put da je Zvezda imala TIM.Posle toga krece sunovrat,dovode se rupe od igraca,razni Fišbekovi,Morisi,Ovensi,bivsi bokseri itd.
Onda dolazi mag Zmago,za koga licno smatram da je kriv za ovu situaciju kakva je danas.
Menjaju se kompletne postave iz sezone u sezonu.Dovode se igraci u januaru,martu,placa im se basloslovno puno novca,sve nesto na silu,na brzinu i naravno rezultati izostaju.Setite se Hendersona,Kebu Stjuarta i Frimena,svi dosli kao pojacanje u aprilu,pred play-off.Pa ne pravi se tim instant,za 2 nedelje.
Da ne pominjem ove sto odu posle 3 treninga.Pa zar se tako radi skauting???
Sta god da bar malo vredi pobegne cim ugrabi priliku.Losa selekcija igraca.Ej,pa da jedan Mirko Kovac i Cvetkovic igraju u klubu kakav je Crvena Zvezda i to po 2-3 sezone!
Te pred gasenjem je,te nije.Sapunicu sa Pesicem da i ne pominjem
Eto sad opet slicna prica,na silu doveden stranac, 3 meseca kasnije nego sto bi trebalo od pitaj Boga kojih para.Dobili par utakmica i svaka cast,jer svaka od njih je bila derbi,ali setite se samo predprosle sezone sa Omarom Kukom,Zvezda je krenula sa 8-0 u pobedama u NLB,euforija skocila,odmah titula,prvaci,a svi znamo sta je na kraju bilo.
Bojim se da sada ponovo ne bude tako.Sto se tice trenera,vidim da mu mnogi nalaze mane,ali treba imati na umu da je i on dosao nedelju dana pred pocetak sezone i zatekao 6 igraca iz seniorskog pogona.Treba vremena da se kockice sklope.Nije njega Pesic vodio 2002 na svetsko zato sto dobro prica viceve.
Da se vratim na vecerasnju utakmicu i pobedu Partizana.Odlicna predstava,prvenstveno mog šapčanina Rašića.Sad se tek vidi koliko je Partizan bio blizu pobeda protiv Efesa i Unikahe.
Mada,smatram sa su i oni napravili par gresaka ove sezone,a jedna od njih je sigurno dovodjenje Robertsa.Izgleda tako nezainteresovano za igru kao da igraju protiv KK Vizura,a na noge im je dosao jedan od najboljih timova evrope.Sad ce me mozda neki napasti,jer kad mu se pogleda statistika na kraju meca,jos to dobro i izgleda,ali setite se kad je vec napravio 4 licne.Sporo se vraca i u odbranu i nezainteresovano krece u napad.Mislim da je to jedna od retkih gresaka Dula Vujosevica u Partizanu.Mislim da bi Zarko Rakocevic to mesto mnogo bolje popunio,a za sigurno manje para.Plus bio je sa ekipom i prosle sezone,pa nema privikavanja na saigrace,jezicke barijere...Partizan bi imao bar jednu pobedu vise u sezoni da je Zarko ostao umesto Robertsa.Ali hajde da vidimo sta ce biti i on je ipak nov.Mc Calleb je pun pogodak,mislim da je bolji i od Palacia i od Vontiga Kamingsa,plus dosta je mladji od njih.Bice on jos bolji,ovo mu je prva sezona u evropi.I,da,UBEDJEN sam u to da je Partizan imao Omara Kuka prosle sezone da bi se sigurno plasirao na F4,a onda ko zna sta bi bilo.

Eto,to su neka moja vidjenja,koja nikako da se nakanim da napisem vec neko vreme.I tako sedim ovde u pečalbi i jurim i trazim linkove svakog cetvrtka kao najokoreliji navijac Partizana,a to nisam.Samo postujem i volim kada se neko posveti ovoj igri.Mada,Bogami,od ove nedelje poceo sam da trazim linkove i utorkom :)
Pozdrav svima!

srbin

pre 14 godina

ja sam vatreni partizanovac i mnogo sam sretan zbog sinocne pobede.takodje sam sretan i zbog zvezdine pobede.to je dobro za buducnost nase kosarke.srbija

bosingva

pre 14 godina

Ma Tole je kriv za sve! :)

Sve cestitke momcima,zasluzili su pobedu. Ako Rasic bude ovako igrao cele sezone nema za nas zime.
Sto se grka tice,ne znam sta oni ocekuju godinama kad su 3 klase ispod Panatinaikosa,sve je nepovezano i kad protivnik pravi seriju,odma su tu ishitreni sutevi,izgubljene lopte… Ipak se ne moze sve kupiti parama...:)

Pozdrav za sve ljubitelje kosarke

legolas

pre 14 godina

Zvezda nam se izvukla proslog cetvrtka,ali zato njihova filijala nije...


p.s.ubuduce devojku moram uvek da povedem na nase utakmice posto je najveca talija na svetu !!!

Zorz Vea

pre 14 godina

Volim ga ko oka dva!!!!!

Pa ovo je neverovatno,nestvarno,ocaravajuce,opcinjavajuce...Najneverovatniji sportski kolektiv na ovim prostorima.Biti Grobar,navijac,simpatizer,ljubitelj,postovalac i sl. KKP je najveca privilegija u poslednjih 20 godina u Srbiji.Pobediti jednog od favorita za titulu prvaka Evrope ove sezone u onakvoj atmosferi,i ne zalim zbog provokacija publike bacanjem papira na teren jer je to poruka ULEB-u da sa nama nema sale,da mi nismo saka zobi koju bi pokljucala svaka vrana koja naleti iz "krema"(citaj najbogatijih klubova Evrope) evropske kosarke,da nismo svileni jastuk iz Turske,da KKP zna za nesto skuplje od smesnog pojacanja Olimpijakosa iz NBA lige.Ovo sav kapital ovog Sveta ne moze da kupi,ovo je dokaz da smo pustili sve tri prethodne utakmice samo da bi ova imala takvu velicinu,da i najveci lajavci i ovde na sajtu i preko svih oblika medija i stampe ostanu bez teksta,i da shvate da je KKP toliko veliki da ga je golim okom nemoguce sagledati.Ex uzaludno cekajuci Rasica!!!

I na kraju smo mi samo "mali" Partizan,mi brukamo Srbiju...I da se zna da ce svaka ekipa u Pioniru koja pokusa da nam uzme ono sto je nase,a to je pobeda i slava,biti brzinom misli pobedjena...

Svako dobro Vam zelim i sva Vas volim

Zivela Srbija i njena predivna kosarka na celu sa KK Partizanom

ps Prva utakmica na kojoj se pojavila reklama za prodaju karata za fajnal for u Parizu je ova veceras,u Pioniru,u Beogradu,u Srbiji...Slucajno???Kod DV i KKP nema slucajnosti!!!JooooooJ

pharaoh

pre 14 godina

Sve što se desilo večeras Olimpijakosu samo je vraćanje duga od pre tri godine, kada su nas izbacili iz F8 izbacivanjem lopte iz koša (čini mi se Sofoklis Schortsanitis). E, tako je i prošao odmah na početku.

P I O N I R H E L L

pre 14 godina

Znaju li ovi gde su dosli?U ovakvoj atmosferi ali bez preterivanja i sa Lejkersima bi bilo egal,a ne olimpijakos...PIONIR=HRAM,PARTIZAN=INSTITUCIJA

bata

pre 14 godina

Cudna utakmica, mnogo promasenih slobodnih bacanja, barem 15 glupih faulova i Partizan ipak pobeduje. To govori da je odbrana vrlo vazna a i da je Olimpijakos losiji nego sto smo mislili, narocito trener. Odlicno je, ali ne zanosimo se, mora mnogo bolje!

mirq

pre 14 godina

Ja sam zvezdas, ali ovo je stvarno sjajna pobeda partizana. Olimpijakos u kosarci je ko real u fudbalu, svaka cas. Osvetlali ste obraz nase nacije !!!!

Partizan u srcu sve ostalo je negde drugo

pre 14 godina

jel.. ova Atina toliko mala ili beograd ima toliko veliki klub...mi se sa vama shalimo shalimo:)...Dule Vujosevic shalaala...Dule Vujosevic shaalallala....

branko

pre 14 godina

Da se nadovezem na naslov, mislim da je osim "Velike pobede Partizana" istovremeno i veliki poraz onih koji su se naostrili da odmah posle utakmice salju komentare o pobedi "bratskog kluba"! Inace, ljudi poslednjih deceniju imaju mnogo slobodnog vremena a malo uspeha svog kluba, pa su im utakmice Partizana jedini pravi "izlaz u Evropu".
Sta da im kazem, sem da cekaju do sledece utakmice :)))) Izvinite :)

kakav rivalitet

pre 14 godina

Bratski klubovi KK Oly i KK CZ zajedno - 20 godina posta, 2 decenije bez trofeja (Zvezda 8 i Grci 12).

Bratski klubovi Pao i Partizan zajedno titula,..., izvinjavam se pokvario mi se digitron a na prste računam samo do 50!!!

RichiPFC

pre 14 godina

Da podsetim ove koji pamte na kratko da su Grobari zvizdali i Aleksandru Djordjevicu koji je onom neverovartom trojkom doneo ono o cemu ovi crveni samo mogu da sanjaju, nevidim razlog zbog cega bi podrzali Teodosica ( svaka cast za igru u dresu Srbije } nije igrao za Partizan a neverujem da ce ikada zaigrati!!!!

Pop

pre 14 godina

Ovo je dokaz da nam napad dobija meceve. Sa 56 poena kao u Viljnusu ne moze se dobiti niko a kamo li evroligaska ekipa. Nek im prosek bude blizu 80 poena i bicu zadovoljan.

nemanja

pre 14 godina

Kada pobedis najvece grcke klubove Panatinaikos i Olimpiakos, kada pobedis sve najvece spanske klubove Real Madrid, Barselonu, Huventud, Unikahu, Taukeramiku, kada pobedis najvece italijanske klubove Montepaski, Armani, Romu, kada pobedis veliki izraelski Makabi, kada pobedis rusku masineriju CSKA, kada pobedis dva najveca turska kluba Efes Pilsen i Fenerbahce Ulker onda si istinska INSTITUCIJA!!!

IVAN STANKOVIC NISH!!!

pre 14 godina

Ae ovi gani ... ali GROBARI kada cete shvatiti da nijednog nasheg igraca ne treba "pljuvati"?! SAMO PODRSKA I STRPLJENJE nisu oni dzaba tu gde jesu !!
CEO SVOJ ZIVOT MENE KK PARTIZAN ODUSEVLJAVA I BILO KO DA DODJE U PARTIZAN NIJE SLUCAJNO TU JER SMO MI PREVELIKI !!! NIJE UZALUDNO CEKATI !!!

VOLIM PARTIZAN !!!!!!

Suki

pre 14 godina

Partizan je pobedio Olimpijakos, Zvezda je pobedila Partizan i lako je zakljuciti da je ZVEZDA NAJBOLJA
(sava savke, 27. novembar 2009 10:22)

bas smesno Partizan je uvek kovao zvezdu u kosarci i to sa vise od 20 razlike... Sledeci susret Partizan Zvezda ima da bude 40 razlike za Partizan naravno svaka cast grobarima sinoc na navijanju

Stovla

pre 14 godina

Kakvo vece! Hvala ti crno-bela ljubavi! Zao mi je mojih prijatelja zvezdasa koji nemaju prilike da dozive u nijednom sportu ovo sto nama priredjuju nasi kosarkasi iz sezone u sezonu. Pozdrav za Cofija.

DULE009

pre 14 godina

Eto DULE kad ne eksperimentises sa milion izmena mozemo lako do pobede,KONACNO Rasic

mi da imamo budzet ko oni 30 milki,ma dosta je i 6 a ne 3,ne bi osvojili evroleague ,,samo,, '92 nego 2009,10,11,12,itd.

ako kazne zbog onog ispada utakmicom bez publike u pioniru igracemo u ARENI!!!!

SHALIM SE NARAVNO

djapuPFC

pre 14 godina

Evo ja malopre dosao sa tekme,bilo je ludilo znaci ne secam se kad je bilo bolje navijanje :D sto se tice Tea,ja mu nisam nista skandirao al jbg ipak se on penjao na sipku kod komsinicinih navijaca... jbg ja ga zbog toga ne volim ali nisam mogao da mu to vicem posle svega sto je uradio za reprezentaciju... Ipak smo mi na prvom mestu Srbi pa tek onda Grobari i Cigani..

StefanGrobar

pre 14 godina

Moramo biti ponosni na ove momke,samo jos malo da se uigraju..Odlicna ekipa..Roberts polako ulazi u formu..Mekejlebu se nista ne moze zameriti,ovakvog pleja nikada nismo imali..Centar je odlican,Rasic fantastican,Keman na nivou,mnogo koristan igrac..gani obratite paznju na ovo sto cu sad napistati..PARTIZAN INSTITUCIJA..;))

Tvoja Devojka

pre 14 godina

Zvezda nam se izvukla proslog cetvrtka,ali zato njihova filijala nije...

p.s.ubuduce devojku moram uvek da povedem na nase utakmice posto je najveca talija na svetu !!!

Ja nisam bila na toj utakmici!

silversurfer

pre 14 godina

Ne verujem kakvi bolidi se javljaju (i cigani i grobari) i kritikju i cude se, kao "izvredjali su SRBINA Teodosica, on to nije zasluzio, igrao je dobro za repku,.."
Kakve to veze ima sa Partizanom ili Zvezdom?
Kad bi navodio sve igrace koji su bili izvizdani od strane Grobara (Pekovic, Gurovic, DJORDJEVIC, Tomasevic, ..) ili cigana (BODIROGA, selektor Ivkovic, Tomasevic, Vujanic, ..) zatrpao bi formu, nema smisla.
I to je tako bilo i tako ce biti uvek. U tih 40 minuta mi (i jedni i drugi) smo samo navijaci nasih klubova i najvise na svetu zelimo pobedu svog kluba. Ne motamo bas u glavi filmove ko je koje nacije, vere ili koliko je koseva dao za reprezentaciju.
Ali, ko to ne kapira on i nije navijac, vec samo ljubitelj ili gledalac kosarke, fudbala.

miki

pre 14 godina

Auuuuuu ljudi pa ovo je neverovatno! Najveće dosadašnje iznenađenje u EL! Pa nije valjda da se dominacija nastavlja! Al će to da zaboli državni projekat!

Paspalj

pre 14 godina

Jako sam srecan zbog svega, ali kada vidim Dejana Bodirogu na Partizanovim utakmicama, choveka za koga je jedan Stiv Nesh legenda NBA-a rekao da je kosarkashki GENIJE, meni srce da pukne od srece.

Sve ste videli, jedan je Partizan.

Vidoviti

pre 14 godina

Partizan dobija Olimpijakosa!!!
(Vidoviti, 22. novembar 2009 21:21)

Partizan je porodica, a u porodici vlada harmonija. Posle VELIKE pobede danas, sledi još jedna za dva dana!

hijena1

pre 14 godina

Sjajna utakmica, podsetila nas je na prosle sezone i najavila nove pobede na svim frontovima. Konacno neko da pomogne poenima Maricu i Bo-u i jakom odbranom bez nepotrebnih faulova i izgubljenih lopti u napadu dolazi i rezultat. Sto rece Bodiroga na kraju, da dobijemo Efes i Litvos kuci i Orlean u gostima i idemo dalje. I naravno valjda nam nece biti kaznjen teren i da moramo da igramo bez publike. I na kraju poruka za gane, mi nismo kk prosla sezona, vec kk dinastija...
Ziveo Dule Vujosevic!

Mali Srbin

pre 14 godina

Strasna utakmica. Odlican tempo sve vreme, korektno sudjenje, korektno ponasanje svih kosarkasa (setite se samo ranijih sudjenja i ponasanja drugih preplacenih zvezda koje dolazise u Beograd). Navijanje FENOMENALNO, sem onih neandertalaca kojima je sinonim za navijanje pravljenje sran*a pa misle da su jako veliki frajeri kad se sakriju iza mase i dokazuju da im niko ne moze nista (ne moze ti kad te ne vidi, a ako hoces da dokazes da si mu*o a ti udji dole pa posle budi spreman za resetke)...
Sada ce nas kazniti, i treba. Najbolje bi bilo da nas isprazne za neku narednu utakmicu (pa ce posle isti koji su do toga doveli da psuju strendzere i da vicu kako mrze nas Srbe).
Na snimku se jasno vidi da se baby Sheq sam povredio, koliko god to ganima bilo mrsko (momci sta da vam kazem).
Mislim da je pljuvanje Teodosica ruzno, utoliko sto ce licemerno biti skandiranje njemu kada bude bio u reprezentaciji(a skandirace mu skoro svi kada opet bude gadjao trojke). Mada ni ja ne bih odoleo da ga pljunem u usta ganska (pa i ja sam Srbin).
Srecan sto sam svedok ovako velikih podviga mozda najboljih selekcija Partizana u istoriji Naseg velikog kluba, da mogu unucima da prepricavam sta se sve moze uz pomoc stapa i kanapa.

pedracini

pre 14 godina

Vredjali Teodosica?
Sta je tu cudno?
Pa on je sinoc igrao za protivnicki tim i za pare...ne za reprezentaciju Srbije
Veliki uspeh je ovo sinoc...BRAVO!!!

gogolina

pre 14 godina

Nemoj da mi neko dir'o Rasica!
Svi ste ga pljuvali, niste imali strpljenja, trazili ste da ode. Hvala Bogu te imamo nekog kao sto je Dule, koji zna da je "strpljen-spasen".
Hvala Ti Dule!

gaga pfc

pre 14 godina

Bravo Dule,bravo momci! Nevidjena atmosvera,grobari su najaci.Sad svi na derbi da pokazemo ciganima kako se navija.VOLIM PARTIZAN

TNT

pre 14 godina

Cestitke Duletu i momcima samo tako nastavite BOG je uz nas.Slazem se da nije ok skandiranje Teodosicu,ali ljudi decko nije igrao nikad u Partizanu i igrao je protiv nas pa brat rodjeni da mi igra protiv Partizana svasta bi mu radio samo da Partizan dobije.Shvati te svaka cast Teodosicu pred njim je buducnost lepa ali on nije Djorjdevic ili Danilovic pa da ga mazimo bar mi Grobari.Svako voli svoj klub najvise.VOLIM PARTIZAN

NUSKNP

pre 14 godina

GAVRI MUNJA, GAVRI MUNJA
GAMO TO VROMO PIREA,
KE TIN EPTA, KE TIN OKTO,
GAMO TON OLIMPIJAKO!!!

SINOC SMO POCELI, U SUBOTU DA IH DOKRAJCIMO!
Pozdrav za sve koji su sinoc bili u Pioniru. Ono je tesko prepricati,opisati recima. Neko ce reci, vec vidjeno. Moje skromno misljenje je da je sinocnja atmosfera jedna od 5 najboljih u skorijoj istoriji Partizana. Toliko nabijenih emocija...
Nadam se da su nasi fudbaleri gledali na tv-u, ako nisu prisustvovali tekmi, i da smo im dodatno podigli adrenalin i dali jos veci motiv.
28.11.2009.
13.kolo Jelen super lige
C.Zvezda-PFC
Mesto odigravanja-RUPA
Mesto okupljanja-JUZNA TRIBINA

Poneti:
Navijacki sal,dres,zastavu,nekoliko piva u stomaku,spremno grlo i dlanove,pesnice po potrebi.
NAPRED CRNO-BELI!!!

mikicons

pre 14 godina

Pre svega, cestitke igracima na najboljoj partiji ove sezone. Mislim da bi nam i eventualne dve pobede do kraja bile dovojlne za prolaz, a sa tri bi bili sigurni.
Ne mogu da verujem sta sve necu procitati na ovom forumu, toliko ostrascenosti i negativne energije od, predpostavljam klinaca, koji ni ne pamte kosarku ni KK Partizan pre TNT i Duleta. Tako onaj REALNO procenjuje da bi i Lejkersi pali u Pioniru, onaj drugi kaze "e ako smo ih gadjali, da znaju ko smo i sta smo, da sa nama nema sale", neki treci govore, pa sta ako smo psovali Teodosica, nije nikada igrao za Partizan. U redu je zvizdati mu i dekoncentrisati ga, ali skandirati PI..O ..GANSKA reprezentativcu svoje zemlje, koji pre samo dva meseca ubacio 32 poena u polufinalu EP, ako je i od nas Srba - mnogo je. I onda se jos brane "pa i Gani su to skandirali Bodirogi i Dudi" - pa jel oni treba da nam budu uzori ?!
Bacanje onoliko rolni papira dok utakmica traje je gratis, kao da prvi put vidimo evroligasku utakmicu. Pa Grobari bar treba da su iskusni Euroligasi, igramo je godinama, pa valjda smo do sada naucili kako da se ponasamo. Ali ne, e pa pokazali smo ULEBU "ko smo i sta smo", pa kada dobijemo da najvaznije dve utakmice protiv Efesa i Lietvosa igramo pred praznim Pionirom, videcemo da ni sa ULEBom "nema sale".
I za kraj, Rasic je i prosle sezone imao ovakvih bljeskova, pa ga onda mesecima nigde nema. Nadam se da se psiholoski stabilizovao i da ce konacno krenuti da bude ono zbog cega je i ostao u Partizanu i sto se od njega i ocekuje - a to je vodja ove generacije Partizana.
Pozdrav svim normalnim navijacima i ljubiteljima sporta i kosarke.

boki

pre 14 godina

samo da se borimo i to je to
nista vise
nadam se da nas nece kazniti zbog onih prekida (nisu mi jasni ovi sto gadjaju) prosipaju neciji silan trud!
napred Partizan

Dragoljub

pre 14 godina

Nista neobicno,pa oni su nase musterije.PARTIZAN JE UVEK SAMPION!!! Stubovi ovakvog PARTIZANA SA NAVIJACIMA su postavljeni 1975/1976 i trajace vecno.....

Valjak

pre 14 godina

Ako Rašić ovako nastavi, imaćemo sasvim dovoljno nosilaca igre za sve ovogodišnje ciljeve. Marić jeste odličan, ali ne može sam da igra.

Gost

pre 14 godina

Ne znam ko je smislio one rolne ali mogu reci da je to resilo utakmicu. Pogledaj te jos jednom kraj i sudjenje. Sudije su vise bile okrenute misli da se utakmica zavrsi nego da razmisljaju da navlace na stranu Crvenih. Jeste da ce biti kazna ali protiv lopova se ne moze drugacije.

Goran

pre 14 godina

Cestitam na pobedi srpskom klubu. Drago mi zbog pobjede jer sam Srbin i jer sam preziveo rat u Bosni i jer sam krsten 1980-te godine,kad je to bilo nepojmljivo. Navijam za Zvezdu od 6-te godine,ali kada god neki nas klub napravi dobar rezultat ja sam najsrecniji covjek na svijetu! Iskreno drago mi je da postoje i Zvezda i Partizan i Hemofarm i FMP...jer samo tako mozemo napraviti nesto veliko za Srbiju. Partizan to pravi vec godinama,sto respektujem,mada mislim da je vrijeme da se i drugi nasi klubovi ugledaju na Partizan i da pocnu da igraju srcem. I nisu mi jasne prozivke navijaca ni Zvezdinih ni Partizanovih..jer kad to citam pomislim da nas ima 100 miliona Srba. Ljudi nema nas toliko i zato vas molim da budete normalni i da cijenite bilo koji evropski i svijetski uspijeh, jer malo imamo Nadja Higl i Milorada Cavica i Novaka i Jelena i Ana i vaterpolista i kosarkasa... To nam je Bog dao i to treba da cuvamo. Zivjeli i Partizan i Zvezda i da Bog da uvijek padali i Olimpijakos i Dinamo,i svi ostali nazovi veliki. Zivjela Srbija!!!

Šta više reći?

pre 14 godina

Navijač sam Crvene Zvezde, ali KK Partizanu i grobarima večeras sve čestitke!
Nisam gledao utakmicu, ali usudjujem se da kažem, "na nevidjeno", da je pobeda zaslužena iako krajnje neočekivana.
Bravo!

Veran Sin Juga

pre 14 godina

Cime je Teodosic zasluzio onakvo vredjanje? primitivci... Decko je trenutno najbolji play u evropi i velika buducnost nase kosarke... pa ubacivanje onih traka na teran, ko da nikad nisu bili na utakmicu...
koliko sam srecan zbog pobede toliko su me navijaci iznervirali svojim ponasanjem...
(Michael Jackson, 26. novembar 2009 23:14)

Sta ocekivati od nekog sa ovakvim nicko-m "majkl đekson".... Teodosic je dobar momak,lepo vaspitan,dobar igrac,najbolji play u evropi,sinoc u pioniru sam bio jedan od 5000 ljudi koji mu je skandirao ali ne zato sto ga mrzim i imam nesto licno protiv njega vec da ga dekoncentrisem kako bi on sto losije odigrao,sto sam na kraju i uspeo.evo ja mu se sad izvinjavam od sveg srca za moje vredjanje.Sutra kad bude igrao za reprezentaciju od srca cu ga bodriti. nadam se da su ti sad jasnije neke stvari?!

Ja

pre 14 godina

(Nikola,trenutno na privremenom radu u Emiratima, 27. novembar 2009 00:13)

A zvezdana je nekad igrala neku ulogu u Evropi? Osim sto je bila statista. :)

Zemun

pre 14 godina

Realno Grobari basket,Delije fudbal...I to je to Ludilo.........
(nikola, 27. novembar 2009 01:02) Nesto mi tu nije realno,pojasni malo.Ako si mislio da Zvezda u fudbalu nesto znaci podseticu te da je za vas nemoguca misija proci kvalfikacije za LE

Nestasna ljubicica

pre 14 godina

@Partizan je pobedio Olimpijakos, Zvezda je pobedila Partizan i lako je zakljuciti da je ZVEZDA NAJBOLJA
(sava savke, 27. novembar 2009 10:22)

Ovaj savke je neki novi. Ocekivala sam ovakav komentar od zvezdasice, lepog fike, dekicara, niksickog piva... kad gle prijatnog iznenadjenja, jos jedan musavi intelektualac.

Dragi savke posto si nam objasnio da je Zvezda najbolja nadam se i da ces pokrenuti akciju sa Opacom i Radovicem da se obavezno ukljucite u igranje u Evroligi koliko od nove godine, u najgorem slucaju od SLEDECE SEZONE.

igor v:)

pre 14 godina

svaka cast momci, dobili ste unapred izgubljenu utakmicu... moram priznati da vecina nas to nije ocekivala, ali... svaka cast na borbenosti i novoj pobedi.. :)

uvek prvi,uvek najbolji...

pre 14 godina

Odusevljen sam igrom najveceg kluba na ovim prostorima.Mislim da je ova utakmica pokazala pravi potencijal ekipe i da je nebo granica za nas voljeni klub.

Grobar

pre 14 godina

Rece Dule: "Da pobedimo Olimpijakos, to bi bilo kao da fudbaleri Partizana pobede Real Madrid."
Kosarkasi Partizana su pobedili Olimijakos, a fudbaleri...

Za ove momente treba ziveti, svaka cast momci!

Koga ste vi to pljuvali grobari, Rasica ? Nemojte da se to ponovi.

Partizane, bravo, bravo !!!

unuk

pre 14 godina

svaka cast svima koj su verovali, a svi vi koji ste kritikovali duleta i ekipu, nadjite drugi klub. moja sreca je neopisiva, verovao sam u ovaj tim. sram bilo sve one koji su pole poraza od zvezde pokusali da budu strucnjaci i da predvide losu sezonu. oni koji su bacali predmete na teren posle duletove molbe pod hitno kod psihijatra.
hvala dule i ekipo!!!!!!!!!!!!!!!!
VOLIM PARTIZAN!!!!!!!!!!!!!!!

SaLeKg

pre 14 godina

Pa vi ste Gani jos i dobri jel ste culi sarenca ovi vasi bradrsi 12 godina nisu osvojili nista osim nekog kupa kao i vi pre neku godinu. Ne kaze se dzabe krv nije voda!

Fredy House

pre 14 godina

Dule hoće u Lajkovac na prugu, šta će mu to kad mu na noge stiže OLIMPIJAKOS EXPRES! Ćihu, ćihu, ćihuhuuuuuu!
(Saša, 26. novembar 2009 21:12)

Gde ces vozicem na TGV?!!!

Dule Vujosevic,salalalallalala....
SAMO NAPRED PARTIZANE!!!!!

Zemun

pre 14 godina

Jedna konstatacija-postoje dve vrste navijaca Zvezde 1.Oni koji salju komentare pre utakmice Partizana u EL 2.Oni koji salju komentare posle utakmice Partizana u EL

aca

pre 14 godina

...i dok 'gremlini' nize rase pljuju po nama , mi lagano rastemo i dalje dokazujemo ko je ko na ovim prostorima...kaze dr. Dule - oni k'o Real , a mi k'o Partizan - jednom sam vec napisao a sad cu da ponovim : ' boj ne bije svijetlo oruzje , no boj bije srce u junaka ' - bravo majstori !!!
P.S. P A O K , ole , PARTIZAN

UZICANIN

pre 14 godina

Pa ovo je neverovatno pao je veliki Olimoijakos u paklu Pionira, tim koji godisnje ulaze milione dolara,ali sta vredi, kad ne znaju i nije cudo sto 12 godina nisu nista osvojili, bruka!!! Neverovatno je kako Maric igra, pa covek je drugi Pekovic a i bice mnogo bolji od njega,a hvala bogu te je Rasic konacno proradio.

Kursula

pre 14 godina

Ovo leci sidu!!! De ste pljuvaci? DULE VUJOSEVIC, shalalalalala! Bravo za Rasica, konacno se probudio posle 5. meca u finalu prosle sezone!

Igor-Slep za boje

pre 14 godina

Sada se još jednom poklonite velikom Partizanu i velikom sanjaru i Čoveku Duletu Vujoševiću, vi neverni.........Nema zavere, nema izgovora, to ponovo pobeđuje jedno i jedinstveno ogromno grobarsko srce...Hvala ti, crno bela ljubavi.....

Nenad,Bgd.

pre 14 godina

Svaka cast,momci.Odlicna utakmica,Aleks i Bo sjajni,ali Rasic-fenomenalan.Skocentrisan,pametan,precizan,to smo cekali i vredelo je.Sad vi koji ste ga pljuvali i terali iz "Partizana",prepoznacete se,psssssssst.Necu da vas cujem.Ako vam se ne svidja tim,i idu vam na nervepojedini igraci...imate komsinicu,navijajte za nju.

dusan rasta

pre 14 godina

Svaka cast igracima! Posebno McCalebbu.Cini mi se da stvari polako dolaze na svoje mesto.Da li se meni ucinilo da su navijaci pred kraj pevali pesmu McCalebbu?

Nemanja, BG

pre 14 godina

Cim je Dule dan pred mec izjavio da je nerealno ocekivati da pobedimo Olimpijakos i da bi to bilo pravo cudo,znao sta se Grcima sprema.Ipak je to Dulence!

Zemunko

pre 14 godina

pa realno dobijali smo i bolje...
olimpijakos u euroligi isti kao inter u ligi shampiona, uvek kao neki favoriti a nikad nishta ozbiljno nece uraditi!!! dzabe sve pare...

nacionalnost GROBAR

pre 14 godina

Jos jednom ponavljam ono sto sam juce rekao...
MI SMO INSTITUCIJA PARTIZAN,A KO STE VI???
Olimpijakos zauvek grcka SLEDECA SEZONA!!!

Soweto

pre 14 godina

E ovo već liči na Partizan. Borbeno, požrtvovano, hrabro. Biće još dosta oscilacija u igri ovog tima, ali ne sumnjam da Dule zna šta radi. Ako ponove 70 posto od večerašnje igre dobijaju u Malagi. Vidi se da je tim još daleko od uigranog, ali fanatizam se večeras isplatio. I još da dodam da su oni koji su bacali trake u teren za vreme igre i na igrače Olimpijakosa osramotili klub i Beograd. To nam ne treba. Kazniće nas. Sigurno.

BOYS ARE BACK

pre 14 godina

Ne znam da li je negde u svetu izmesljena recenica kojom mogu opisati koliko volim PARTIZAN i sve njegove igrace nebitno da li su oni mladi stari losi neiskusni i tako dalje ulepsali ste mi vece po ko zna koji put do sad volim vas vise od sebe nemam reci odusevljen sam Rasicu sta si ceko do sad Maric zver Mccaleb decko bez minimum petnaest poena ne zavrsava utakmicu najbolji stranac ikada po meni koji je igrao na ovim prostorima uz duzno postovanje HAUSU KAMINGS PALASIJU PA CAK I SKUNI PENU VOLIM VAS BREEEEEEEEEEEEEEEEE PARTIZANNNNNNNNNNNNNNNNNNNNNNNNNNNNN!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!

Sasa The Grobar

pre 14 godina

Nemojte se paliti samo molim vas, tamo ce biti 20 razlike minimum...
(Zambrota, 26. novembar 2009 23:21)

Ovaj...aha... Nego, kako se zove ovo takmicenje u kojem mi pucamo tamo??? Mala pomoc: rimuje se sa "niste ga igrali vise od 10 godina"

neobavesteni...

pre 14 godina

Moj predlog vasim navijacima je ; da li mislite da je normalno da se gadjaju igraci upaljacima i rolnama papira kada se lomi rezultat.
Zamisli sebe dok izvodis bacanja;prvo pogodis pa te onda pogodi predmet sa tribina
,da li se svakom normalnom coveku ne bi tresla ruka.

Ubedjen sam da ce vas kazniti
jer ste jos jednom pokazali
da ste navikli na silu da dobijate i ovaj tim Olimpijakosa koji na vasu srecu nije bio kompletan.

Sta mislite da li ce vas kazniti???…??
(fan, 27. novembar 2009 08:29)

e moj jarane na utakmici su bili i navijaci paoka koji ne razumeju sta spiker govori...a osim toga mislim da je ono bacanje rolni jos vise poremetilo olympiakos...

Skaramus

pre 14 godina

Svaka cast momci, tako se bori za boje svoga kluba. Mislim da ono sa ubacivanjem rolni papira nije korektno prema klubu. Svi znamo koliko nas vole u ULEB-u pa se bojim ostre kazne.

waverunner

pre 14 godina

sitno,sitno,kad je bitno!!!Rasicu kralju!!!EROLIGA;svake dine,vec deceniju redovno u bgd,zahvaljuci uvek novoj deci kk Partizana.neko sa olimpijakosm a neko sa cedevitom.

Spaky

pre 14 godina

AAA kako je lepo biti navijac partizana!!!Kakva igra,plakao sam bre od srece kad sam video kako se maric bodri posle kosa kad je dobio dodatno bacanje,kad vidis da se neko tako bori tu pobeda ne dolazi u pitanje...veceras nisu pobedu doneli samo maric,rasic i bo...ceo tim partizana je dobio utakmicu,na celu sa trenerom i sa svina nama koji su zeleli ovu pobedu...HVALA TI CRNO BELA LJUBAVI

P.F.C.

pre 14 godina

Ueeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeee! Forza Partizan!!!!!!!!!!!!!!!!!!

Podgoricanin

pre 14 godina

E po ko zna koji put smo pokazali ko smo i sta smo....
Dule je ziva legenda... Pozdrav iz Podgorice i vidimo se na sledecim utakmicama u Pioniru... Grobari s tobom sve do pobede....
Podgorica uvijek uz vas

4444

pre 14 godina

Od pocetka sezone (a nijednu utakmicu kod kuce nisam propustio) bodrim Rasica iz sveg grla, ljudi oko mene me gledaju kao da nisam normalan, psuju ga i vredjaju. Mnogo mi je drago da je ceo Partizan (a i Rasa) pokazao svoje pravo lice i da ce ovo biti prekretnica sezone. Neka nam bude za nauk hrabra igra i neka znamo da sa ovakvom borbenoscu naseg tima nema ekipe koja je favorit protiv nas, pogotovo u Pioniru.

Svaka cast sjajnim GROBARIMA, ponovo smo postavili standard za to kako se bodri svoj tim.

Samo napred momci, uvek verujemo u vas i uvek cemo biti tu!!!

Mi volimo i bodrimo SAMO JEDAN KLUB NA SVETU CELOM...

Stefan

pre 14 godina

Svaka čast na pobedi! Ali, nije u tome ono najbitnije,već to da je jedan nas klub pokazao da se i sa malim ´malim parama´ može pobediti i mnogo skuplji timovi (a to Partizan,Zvezda,Hemofarm rade već duže vreme). I ponavlja, BRAVO momci!

pero panker

pre 14 godina

Sto ste se ucutali?! Ma; i treba da cutite!!! Javio se samo onaj sto pita sta ce biti tamo-neka bude sta bude jer vi nikad necete biti "tamo".

xxx

pre 14 godina

SVAKA CAST MOMCIMA, BORILI SU SE KAO STO SMO TO NAVIKLI OD IGRACA PARTIZANA!I OVO JE STVARNO VELIKA POBEDA!ALI SAM BESNA NA SVE ONE KVAZI NAVIJACE KOJI SU UBACIVALI SVE I SVASTA U TEREN IAKO IH JE DULE PREKLINJAO DA TO NE RADE!POBOGU, PA KAKVI STE TO LJUDI!?STA JE BIO CILJ?DA SLEDECU UTAKMICU IGRAMO U PRAZNOM PIONIRU, DA NE MOZEMO DA IH PODRZIMO KAD JE NAJBITNIJE!?STRASNO!POZDRAV SVIM PRAVIM NAVIJACIMA PARTIZANA!

ljuki

pre 14 godina

jednom sampion uvek sampion dobili smo naj jaceg protivnika,favorita za osvajanje evro lige sad mozemo sve izgubiti do kraja.DULE MAJSTOREEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEE

Čubrilo

pre 14 godina

Sjajno veče, prelepa košarka, pobeda najdražeg nam Partizana!

Ljudi moji, pa Josh Childress ima ugovor 3 puta veći od godišnjeg budžeta naše svetinje. A gde je još plaćeniji Kleiza? Utoliko je naša večerašnja pobeda još slađa! Neke stvari se jednostavno ne mogu novcem kupiti, to bi trebalo da shvati grčki KKSS i njihovi vlasnici, brodograditelji-multimilioneri.
Rašić je večeras bio BOG na parketu, sve mu je oprošteno!
Ne budimo euforični i ne očekujmo da dečko u svakoj utakmici ubacuje po 25 poena...ja ću biti prezadovoljan i sa polovinom koševa. Najjvažnije je da je Raša pokazao srce i ogromnu borbenost! Marić - imperator, joj, šta im je radio...McCalebb isto, onakvi ulazi se ne zaboravljaju, i ova utakmica se NE ZABORAVLJA! Mi navijači ne smemo da padamo, trešteo je Pionir, mora treštati i ubuduće, da se čujemo na celom Starom kontinentu, da nam i dalje svi zavide...
Večno će ostati urezana u našim sećanjima ova utakmica, večno. Trenutak kada naš jedan jedini dr.Dule uzima mikrofon sa zapisničkog stola i kaže: ''Ne bacajte ništa u teren, pa da ih pobedimo'' - NEMA CENU!

Volim ga k'o oka dva...

pera

pre 14 godina

ALEKSANDAR RASIC!! Bio sam jedan od retkih koji ga nije kritikovao kad je slabo igrao.Jednostavno vidi se da covek ima sve: neverovatno dobra tehnika i vodjenje lopte, odlican ulaz i probijanje, odlican sut,odlicne asistencije posle ulaza... jednostavno samo mu fali ta psihologija i samopuozdanje da bi nam bio glavni igrac u ovoj sezoni.
Aleksandar Maric- mislim da ne treba vise komentarisati njegove igre jer nam je on glavni igrac od pocetka sezone.
Mekaleb-opet odlican, odlican sut (koji ne znam iz kojih razloga mnogi uporno spore, samo zato sto je malo cudan), odlican ulaz i neverovatni neki kosevi iz tih ulaza.
Roberts- vidim da niko nije primetio, ali najzad utakmica u kojoj je igrao za tim i u kojoj nije silovao, svaki sut mu je usao, skokovi, borba pod kosem...ogroman pomak, a odigrao je dobro i protiv Zagreba.
Bozic- neverovatno koliko taj covek znaci ovom timu i kakvu odbarnu igra.Jeste promasio neke suteve, ali koga god je on cuvao u odbrani(u nekoliko navrata Cildresa) taj nije mogao nista da uradi u napadu.
Kecman- iako neki od njega ocekuju da daje po 20 koseva na svakoj utakmici (neki su ga kritikovali zbog toga, mada ja sam zadovoljan njegovim partijama od pocetka sezone), i on je igrac koji neverovatno znaci timu, uvek zna sta ce sa loptom, i uvek preuzima odgovornost kad treba.Shvatite da on nikad nije bio izraziti strelac, ali i pored toga ima odlican sut i ulaz i mozemo uvek da od njega ocekujemo dosta poena.
Ono sto me najvise raduje je borba i bacanje po parketu za svaku loptu sto nas je krasilo prethodnih sezone.
Strah me je samo da ne bude praznih tribina zbog eventualne kazne zbog onih papira. Nije mi smetalo ono uporno bacanje traka, kada nije mogla da se nastavi utakmica, cak mi je i bilo smesno.Ali nije smelo da se dogodi da se gadjaju igraci koji izvode slobdna bacanje. Zbog takvi par pojedinaca mozemo u mozda i najbitnijoj utakmici protiv Efesa da igramo pred praznim tribinama, sto ce biti ogroman hendikep jer je ovim igracima prekopotrebna onakva atmosfer da bi se dobijali ovakvi skupi timovi.

srdjan

pre 14 godina

Vau, pobedili ekipu kojoj je 50% igrača na bolovanju od svinjskog gripa.
(h1n1, 26. novembar 2009 23:27)

Ja koliko znam nije igrao samo Papalukas...

baston PG

pre 14 godina

Mislim šta reći poslije ovakve pobjede. Trio Rašić-MEKKEJLEB- Marić je odskakao, ali su svi na neki način dali doprinos veoma važnoj pobjedi. Roberts je igrao najbolju utakmicu za Partizan ove godine. Đekić je igrao malo , ali vrlo inteligentno u odbrani.Lično bih volio da i Veseli pokaže koliko zaista može. Dule kapa dolje za ovakvu pobjedu. Zaista ekipa Olimpijakosa na papiru izgleda strašno i bez Papalukasa i Skorcijanidisa. Puno sreće u nastavku i nadam se da ćemo dobiti samo novčanu kaznu.

mungos

pre 14 godina

Ja ne mogu da verujem da Dule Vujošević (ali DULE VUJOŠEVIĆ) moli neke navijače Parizana (?) da prekinu sa ubacivanjem predmeta u teren a oni to i dalje rade. Neka se stide, ako znaju šta to znači.

ACgromDC

pre 14 godina

@rivalitet
netacno je da Zvezda nije osvojila prvenstvo zadnjih osam godina... ne zaboravi Buducnost pre pocetka serije od osam titula! Zvezda i Oli: dvanaest godina par kupova... dzaba ste krecili :)
Pozdrav svima!

ShomiPfcKg

pre 14 godina

Partizane ti si najbolji u mom srcu jedini,sve sto imam to je boja ta CRNO BELA.Moracemo u NBA posto evroliga vise nije interesanta.Pozz za svu bracu Grobare.P.S.Ne obracajte paznju na ove gane,vidite da su kompleksasi.Mislim citajuci ove komentare pola njih gleda "EVROPSKI PARTIZAN"mislim reci su suvisne.Svi na derbi

Nikopol

pre 14 godina

P.S Priznajte da ste vise srecni sto je Olimpijakos izgubio nego sto je partizan pobijedio..?
(Niksicko pivo, 27. novembar 2009 12:11)
Oprosti mu Boze, ne zna shta pishe... Ja sam navijao za kkss protiv Dinama, chak sam ostao duze na poslu kako ne bih propustio ni trenutak. Ja volim svoj klub i teshko mi pada kad vidim ovakve komentare zaista. izvinite zbog spama, pozdrav svim ljubiteljima kosharke.

Zenga

pre 14 godina

Drago mi je zbog Rasica koga ste ovde toliko prozivali da je to bilo strasno, slicno kao Zvezdini navijaci Acu Petrovica. Po meni je Rasic OK igrac, nije u formi ali ce sigurno igrati bolje i konstantnije, sto je najvaznije.
Valjda su napokon svi shvatili da su poeni u zadnjim sekundama iz okreta, sa 8 metara itd. ne samo plod srece vec i hrabrosti ekipe, a to se sinoc jasno videlo - da bi postigao onakve poene moras da ih zasluzis hrabroscu . Nebitno da li ih postiza Bjelica u derbiju ili Rasic sinoc, princip je isti, i ne bi trebalo da takve primere nekad karakterisemo kao slucajnost, a nekad ne, u zavisnosti od toga ko ih postize, to je ono sto mi smeta kod nasih navijaca generalno.
Poruke tipa "naceli smo ih sinoc, jos samo u subotu da pobedimo" mi nisu jasne, jer je derbi bio proslog cetvrtka, Zvezda je igrala u utorak protiv Dinama i pobedila, a ja se nikad nisam lozio na te bratske fore, imam klub za koji navijam, postujem druge, ali da Olimpijakosove poraze smatram za Zvezdine je stvarno nebulozno, pa da li vi smatrate Paokove poraze za svoje i da li vas neko zbog njih proziva ovde, stvarno...
Da ne zaboravim mnogi su posle derbija govorili da su "veciti" losi jer je igra bila puna gresaka i nervozna sto je normalno za takve meceve, uostalom bilo je puno gresaka i sinoc na obe strane pa je utakmica bila odlicna, tako da bi trebalo imati malo strpljenja, ipak su timovi ovde formirani prilicno kasno.

MisterX

pre 14 godina

Partizan je pobedio Olimpijakos, Zvezda je pobedila Partizan i lako je zakljuciti da je ZVEZDA NAJBOLJA
(sava savke, 27. novembar 2009 10:22)

I Tako Zvezda za redom u zadnjih 25 godina hara Srbijom, NLB ligom i Evroligom...

Nemanja_PFC

pre 14 godina

Rasic je ovim mecom verovatno zatvorio usta vecini,pa i meni...Samo nam nisu trebale one trake,ali dobro,nadam se da nece pasti neka veca kazna...Ako nastavimo ovako borbenom igrom,ne gine nam Top 16...Pada i Unicaja u Maligi!!!

samo ti

pre 14 godina

Igra kao nekada kada je harao TNT. Stvarno momci svaka cast samo ovako nastavite i nema zime za nas. Pade i taj Olimpijakos, a ovakvom igrom i bolji ce padati u grotlu Pionira! volim Partizan :)))))))))

GROBARRRRR

pre 14 godina

Dule rece "nije realno ocekivati pobedu" a ovi mu poverovali pa mislili lako cemo...hahahah...dok god bude Dule u partizanu za njega nece biti zime!PARTIZAN SAMPION!!!

kale

pre 14 godina

SVAKA CAST MAJSTORI...!!!!NAPRED PARTIZAN...!!! atmosvera u pioniru me je pozitivno iznenadila svaka cast za navijace bili su mocni...

nemanja

pre 14 godina

"Jedan od najskupljih timova Evrope, Olimpijakos, po imenima kadar da se nosi sa NBA konkurencijom, poslednji je u nizu velikana koji je doživeo poraz na najomraženijem mestu za učesnike Evrolige - Dvorani "Pionir"."

Xomep182

pre 14 godina

Mnogo je ovo primljenih koševa!!! Da smo igrali protiv neke ozbiljnije ekipe svašta bi bilo!
(Informator, 26. novembar 2009 23:18)

Brate, gde ces ozbiljnije od ovoga???

Timon

pre 14 godina

Nakon poraza od Zvezde sam napisao da razumem navijace Zvezde sto su docekali los start Partizana nakon 8 godina, ali da ne razumem Grobare koji daju sebi za pravo da "izbacuju" neke igrace iz Partizana! Takodje sam napisao da smanjite pljuvanje jer cete doci u situaciju da ih dizete u nebesa! Ovaj tim dobija svoj oblik, prepoznatljiv godinama unazad. Nije lako promeniti celu prvu postavu i za tako kratko vreme uigrati novu, posebno ako se zna da vecina tih igraca nema nijednu superligasku utakmicu, a kamoli evroligasku! Dule jeste carobnjak, ali i carobnjaku treba vremena da napravi caroliju! Ubedjen sam da ce Partizan krenuti da igra sve bolje iako treba ocekivati jos padova! Ovo je velika pobeda i verujte mi nije vazno da li cemo uci u top 16, vazno je da se stvara novi mocan tim!
Duletu i momcima od srca hvala za ovo sto su mi priredili veceras!
NAPRED PARTIZAN!

Šta će biti kada DV jednog dana ode?

pre 14 godina

Dosadile su mi te golijatskodavidske priče, koji podsticaju samo izražavanje kompleksa manje vrednosti, tipa "eto nismo mali, nego veliki" itd.; padao sam na njih dvadeset godina; voleo bih da KK Partizan već jednom postane klub koji će poslovati tako da ne mora da prodaje svake sezone najbolje igrače. Pitam se i ko od toga ima najviše koristi.

Delboj

pre 14 godina

Napokon, napokon Rasic da odigra kako zna. Samo da se ne pogubi sad nedje...
Mora jos Veseli da proradi pod hitno, onda bi to vec bila prica kao prosle godine. Jos kad bi Dule mogao nekako da udje u glavu Rakocevicu jer Roberts definitivno nije rjesenje.

gremlin

pre 14 godina

Osecaj posle pobede tima sa srcem,protiv tima od 120 mil evta,NEOPISIVO!!!Hvala ti crno bela ljubavi...p.s.koji su kreteni bacali trake u teren?

Nelle_pb

pre 14 godina

Velika pobeda!!!Svaka cast igracima Partizana i naravno Duletu.Ova nas pobeda vraca u zivot,i za top16 a i za bolje dau u NLB ligi.Velickovic je ponovo bio najbolji za Real 25min 21poenSVAKA CAST!!!!!!!!!!!

Ja

pre 14 godina

Vau, pobedili ekipu kojoj je 50% igrača na bolovanju od svinjskog gripa.
(h1n1, 26. novembar 2009 23:27)

Ali vi necete igrati u tom drustvu ni za sto godina!

Zmaj od Bosne

pre 14 godina

Fantasticno ! Jos jedan skalp velikog rivala.Bravo crno beli junaci.Stvarno ste fenomenalni.Mnogo srece u narednim mecevima.Pozdrav iz Bavarske.

Preko vode do slobode

pre 14 godina

Čestitke svim igračima i Duletu na pobjedi.Pokazali ste da fanatičnom borbenošću možete pobediti svakoga pa i Olimpijakos.Sljedeća je komšinica, a potom i Olimpija u NLB ligi. Pozdrav za sve grobarke i grobare ma gdje bili od grupe navijača PARTIZANA iz Zagreba. PARTIZAN FOREVER.

Dzontra Volta

pre 14 godina

As always, Partizan’s legions of loyal fans never gave up faith in their team and cheered them on non-stop for the full 40 minutes. Their heroes reciprocated with individuals stepping up to make the difference at each critical juncture of the contest.

Sa zvanicnog sajta Eurolige,pozdrav najboljim navijacima

svetskimegacar

pre 14 godina

DV tek uci decu kako se prebacuje u drugu, i nocas kad su skontali frku sa kvacilom,odma jurnuse..i prodjose kroz crveno.. D(ule)EVOTION

grobar

pre 14 godina

braco ajmo svi da pomognemo partizanu minimalnim uplatama
ZASLUZILI SU ZA RADOST KOJU NAM DAJU
otvorili su internet utakmice na svom sajtu http://www.kkpartizan.rs idete na LIVE prenosi
http://www.kkpartizan.rs/online/online.php

dragan genije

pre 14 godina

Necemo imati ulogu favorite, niko nista ne ocekuje trenutno od nas, a to nam potpuno odgovara u ovoj situaciji... Olimpijakos je tip ekipe koja nam potpuno odgovara, pos stilu igre, rosteru, po svemu. Ne znam kako razmisljaju drugi grobari, ali ja iskreno verujem u pobedu. Oni su ekipa koja ima ogroman budzet godinama vec, ali jednostavno ne umeju da trose te pare i to je cinjenica. Barsa PAO i Real su trenutno za 3 klase bolje ekipe od njih, a budzeti su im tu negde svima. Zna Dule sve ovo sto i ja vama ovde kazem :) i zato cemo ih dobiti u cetvrtak...
(dragan genije, 24. novembar 2009 11:33)

Hvala

Molle

pre 14 godina

Komsije, svaka cast! Rasic, bravo, nadam se da ovaj bljesak nije bio usmeren samo na adresu rivaliteta dva FMP-ovca(uzeli drug i ja kerove iz istog legla, grizu se da ne verujes). Maric jos samo jedan u nizu dokaza da barem za skaute ne morate da brinete. Bravo od mene, Zvezdasa. Velikog.

Gaja

pre 14 godina

Velika pobeda, svak cast momci!Ne mogu da analiziram mece, pre pola sata sam stigao kuci sa tekme ali sjajno su odigrali svi!Rasic konacno proradio!Presrecan sam!Nemam reci!

Nemanja 91

pre 14 godina

Rasica sam kritikovao,ali ga nisam pljuvao kao neki...Veceras nam je vratio za sve!Sjajna partija i njega i ostalih,velika pobeda,nadam se prekretnica sezone!
Loodilo tekma!
Bravo crno-beli!
NAPRED PARTIZAN!!!

Dule Vujosevic

pre 14 godina

pa dobro...ima tu jos da se igra...ima nade za ostale da nam uzmu prvo mesto u grupi a svakako cemo se potruditi da budemo prvi...

lotus

pre 14 godina

Kake veze ima Olimpijakos sa reprezentacijom totalno razumem navijace oni samo mrze zvezdu i olimpijaokos pa ko god za njih igra dozivece ovo isto
Bravo momci cestitam pobedu!!
AJMO o5 u Final 8!!!!!!!!

crno-beli nis

pre 14 godina

ma pola tima im je bilo povredjeno,jos nisu u formi...?!a i parket je bio verovatno tvrdji nego obicno?
i nevijanje je bilo i suvise glasno?
e gani,jedna lasta ne cini prolece,kada osetite slast Evrolige probajte da komentarisete o ovakvim mecevima.Cak i da se desi ta smesno nerealna stvar,vi cete opet biti pocetnici,jer za nas je Evroliga takmicenje koje pokusavamo da osvojimo!

Je l igrao Roberts?

pre 14 godina

Cim komsije ne pitaju je l igrao Roberts, znaci da su gledali utakmicu!Ah pa da ovo im je bese sestrica...?
Bez sve sale, koliko li je vama tesko, kada ste svesni da vi nikada necete igrati i pobedjivati najvece evropske klubove! Nije da vas veceras
nema zato sto nemate komplekse i ne ostavljate komentare na vesti o partizanu, nego zato sto od muke ne znate sta da napisete!

dax

pre 14 godina

volim partizana,zato sto igra najbolju kosarku,zato sto ima duleta,zato sto ima najbolje navijace na svetu,zato sto cini nemoguce,zato sto cela ekipa kosta kao trecina cildersa,zato sto imamo slabiju ekipu nego prosle sezone a dobijemo jedan olimpijakos,zato sto smo evropski giganti,zato sto nas se svako plasi,zato sto zvezda prosle godine gubi u pioniru 28 razlike od azovmasa,a partizan na tom istm parketu pobedjuje panatinaikos,zato sto ce opet da uzme titulu,zato sto san pobedjuju trenutno u jadranskoj ligi a samo mi je osvajamo

nikola

pre 14 godina

NADAM SE DA JE OVO TA POBEDA KOJA CE PREOKRENUTI SEZONU I O KOJOJ SU SVI PRICALI!

Rasic najzad proradio (dobro igrao i protiv Zagreba), Robert je sve bolji i pocinje da lici na timskog igraca ali od njega ocekijem jos vise.Jos Veseli da proradi i bice ovo jos jedna itekako uspesna sezona. Odusevljava me Veseli kako covek dize atmosferu i raduje se kod svakog dobrog poteza.Podseca me na Ubicu iz prosle sezone.

Radowan III

pre 14 godina

Ma ajde udjite...slobodno...MA SLOBODNO KAD VAM JA KAZEM...
Vidi ih sad...ne morate jedan po jedan sta ste se uplasi...ma vidi coveka ajde udjite, evo ja cu prvi...
Bog svama ljudi sta se plasite od jedne obicne hale??? Nije to minsko polje obican Pionir...

pravnik

pre 14 godina

Ma sta ce olimpijakos kad su dosli u CRNO-BELI GRAD! Sta tu oni imaju da traze?
A ovij sto brane teodosica koji se verao po sipkama na severu, nek se malo zamisle sta su navijaci jednog malog kluba pevali jednom VELIKOM BODIROGI.

licanin

pre 14 godina

Opet onaj stari dobri osjecaj poslje Partizanove pobjede nad jakim evropskim klubom, poslje tekme od srece nemozes da zaspes, a ujutro lagan kao leptir ustajes na posao...

znali smo da mora kad-tad krenuti, sva sreca da se to desilo bas sinoc...
Cinjenica da su nam ove jeseni Maric i Mc Calebb najbolji igraci se potvrdila i veceras,Rasic se vraca-ocekujemo ovakve igre i dalje(samo je Dule mogao istrpiti sve njegove gluposti na pocetku sezone),Kecman-sve bolji i bolji,vesely- nije na nivou onoga sto ocekujemo,ali nema brige za njega,roberts-dosta zrelo ovaj put, nije divljao u napadu,9 skokova, jos sAMO DA NIJE PRAVIO ONE GLUPE FAULE ZA SLOBODNA BACANJA KLEIZEBozic se vratio-bice i on pravi uskoro,milosevic-vranes-SINOVEC-ZA SADA NULA,ĐEKIĆ-skuplja vazne minute na vaznim utakmicama,od njega ocekujem novog Novicu.

veliki problem su nam i dalje slobodna bacanja...

sve u svemu ovaj tim ce svakim danom sve bolje i bolje izgledati

pozdrav iz Like

kornjaca

pre 14 godina

Velike cestitke igracima Partizana na pobedi i velikoj borbenosti ali navijaci zasluzuju cistu desetku. Navijam za Zvezdu i zalim sto ovi nazovi navijaci bojkotuju utakmice a zivot prolazi. Uzivala sam gledajuci prenos jer sam pre svega ljubitelj srpske kosarke

Nenad K.

pre 14 godina

Pa lepo sam napisao pre neki dan da smo favoriti i da moramo pobediti! SAMO HRABRO!!! Hvala ti Partizane za još jedno divno veče!!!

legolas

pre 14 godina

Da li ste primetili nesto ?
Pa nema komentara od strane egipcana iako su naostrili tastaturu pre utakmice...

p.s. verovatno nas je i Janakis pustio kad moze i Obradovic xa xa xa

Plikuscht

pre 14 godina

Komsije, svaka cast! Rasic, bravo, nadam se da ovaj bljesak nije bio usmeren samo na adresu rivaliteta dva FMP-ovca(uzeli drug i ja kerove iz istog legla, grizu se da ne verujes). Maric jos samo jedan u nizu dokaza da barem za skaute ne morate da brinete. Bravo od mene, Zvezdasa. Velikog.
(Molle, 27. novembar 2009 00:19)

Hvala komsija. Uvek lepo naleteti na normalne ljude.

Skauti? U slucaju Marica, verovao ti ili ne, skaut je bio Vlado Scepanovic koji je igrao sa njim i preporucio ga.

:)

Io sono Interista

pre 14 godina

LUDNICA u Pioniru!!Ja jos nisam dosao sebi. .i dalje sam pod utiskom brutalne atmosfere!Sto se tice tekme,nemam sta da dodam,sto drugi vec nisu rekli.Svaka cast momcima,i to je ono sto zelimo od njih,da kidaju,da ginu pa neka rezultat bude kakav bude,ali sa ovakim pristupom,zeljom,i sa ovakvom podrskom,rezultati ne mogu da izostanu!

Samo tebi verni samo tebi odani. . .

shilja

pre 14 godina

pitanje za 5 miliona- sta je Dule rekao Rasicu nakon prethodnih nekoliko tekmi? salu na stranu,iskreno,nisam nikad sumnjao u njegove kvalitete,ali decku jednostavno treba vise samopouzdanja,i nije konstantan sto se forme tice! Partizanu mozda i vise fali neka dvojka,sa sjajnim sutem (npr stojacic)...pa vidite sta biva kad se probudi neko sem Boa i Marica?! -Pada i Olimpijakos... Ipak,ono sto me najvise iznerviralo,a pisalo se pred tekmu na forumu,jeste pitanje nekih,predpostavljam navijaca zvezde> a sta je to Partizan uradio poslednjih 8 godina? e pa kao prvo,uradilo se to,da je Dule usadio u momke drskost,takodje i to da se ne boje nikog-pitam se sta bi se desilo,npr da u fudbalu Barsa dodje u goste partizanu il zvezdi? Nasi bi skinuli gace,i izgubili 10-0,eto to...ali kod KK PARTIZANA toga nema-dolazi nam prvak evrope-PA STA,dolaze jaki mocni klubovi sa najvisim ciljevima-PA STA- E PA OSTAVITI SRCE,ZNANJE PA I ZUBE (npr Velickovic) NA TERENU,I POBEDITI...ETO ZATO KK PARTIZAN JESTE NAS NAJBOLJI PREDSTAVNIK NA EVRO SCENI U BILO KOM EKIPNOM SPORTU!!! Svaka cast igracima i Duletu,samo napred

Bojanc

pre 14 godina

Ponosan sto sa grobar, ponosan sto zivim u vreme kada uprkos svima koji nam ubacuju klipove pod tockove pokazujemo za sta smo sve sposobni, pokazujemo Evropi da kod nas njihova 'milionska' pravila ne vaze, da su srce, inat i ljubav prema klubu koja izvire iz ociju svakog igraca i navijaca u Pioniru ono cime cemo uvek pobedjivati....
Kako je lepo ziveti u vreme pobeda......nikada se ni sa kim ne bi menjao....
hvala ti Partizane!!!!!!!!

djafeje

pre 14 godina

A vi kad ste vredjali Dudu Ivkovica posle derbija...sta je on, eskim?
(Nase ime)
Ha ha ha...
Dobro je Rasic ipak ziv; Materic vrlo dobar...

Munze Konza

pre 14 godina

Svake godine se dižemo iz pepela, svake godine nam dušmani licitiraju sa brojem pobeda (da li će biti dve ili tri, maksimalno), i svake godine oderemo par najboljih timova Evrope i uđemo u Top 16, a uskoro i na Fajnal For, ako Bog i junačka sreća daju.

Atmosfera - sjajna, grčka pesma - još bolja, skandiranje Teodosiću - pragmatično, pobeda - sasvim logična. Srdačan pozdrav, gavroi mounia!

nikola

pre 14 godina

To je samo pola posla..sutra treba da dovršimo započeto, da pobedimo u večitom derbiju i to će već da bude veoma uspešna nedelja...

Partizan

pre 14 godina

cesto citam , kako OLy nije bio kompletan , da ovo da ono...Ostavi te se toga , to je sport , a Partizanovi problemi su malo veci nego povredaPapalukasa, i ako je Oly toliko veliki i jak tim , onda bi oni ne smiju da se vade na povredu dvije.Pa Partizan ima vece probleme od Oly pa su pobjedili tako da cutite vise da omalozavate veliku i vaznu pobjedu nego cestitajte...ako cete tako , onda pricajte , da nije Partizana , i mi bismo mozda digli neki trofej

Miki

pre 14 godina

Pre svega svaka cast Partizanu na pobedi,iskreno nisam se nadao iako sam veliki postovalac KK Partizan i navijac takodje...Nisam stigao zbog nekih obaveza da odgledam u direktnom prenosu,gledao sam malopre snimak...Utakmica je bila odlicna,mislim da se Partizan polako budi i zahuktava...A sto se tice uslova,je l' pitao neko Hemofarm pre par sezona?Mislim u polufinalu ULEB cup-a kada je igrao protiv Grckog Makedonikosa u dvorani u Kozaniju cini mi se.Gde su tribine bile na 0,5 m od terena i bukvalno su trubili igracima na usi za vreme izvodjenje auta.To su redovne pojave u Grckoj ovakve atmosfere i mislim da je cak Oly naviknut na ovako ponasanje navijaca...Tako da,krivac za pobedu je DV i KK Partizan,naravno kao i uvek sjajni navijaci Partizana...Pozdrav svim istomisljenicima

veljko

pre 14 godina

Sad sam ustao i čitajući komentare o pobedi Partizana videh komentar -Nikšićko pivo. Pa dečko u svojoj gluposti ponekad preteruješ, ako nemaš sa kim da je podeliš onda je ne ostavljaj na forumu. Probaj Amstel biće ti bolje.P.S. Kasnim sa komentarom jer sam bio na putu