Četvrtak, 12.11.2009.

19:14

EL: Debakl Partizana u Viljnusu

Košarkaši Partizana doživeli su težak poraz od Lijetuvos Ritasa 78:56 (26:22, 18:17, 22:7, 12:10) u četvrtom kolu u Grupi B Evrolige.

Izvor: B92

EL: Debakl Partizana u Viljnusu IMAGE SOURCE
IMAGE DESCRIPTION

148 Komentari

Sortiraj po:

dule

pre 14 godina

toliko o prici da bi se partizan prosetao uleb kupom kao sto godinama pricaju (a treba napomenuti da je ritas prodao svoja tri najbolja igraca,i da ima znatno slabiji tim od onog sa kojim je osvojio uleb kup) i ovo je potvrda da izmedju evrolige i uleb kupa nije tako velika razlika
(sablja, 12. novembar 2009 20:43)

Ja mislim da je upravo to dokaz koliko je Evroliga ispred Evrokupa, jer jedan L.Ritas ,koji manje-vise redovno igra Evroligu, kad god odigra Evro(Uleb) kup on ga i osvoji.
A drugo,jos drasticniji primer- Zenit ,kao osvajac Lige Uefa, pre 2 godine pobedio MU, osvajaca LS, u super kupu Evrope. Pa jel po tebi to potvrda da izmedju Lige Sampione i Kupa Uefa nije toliko velika razlika?!

dule

pre 14 godina

Napisa neko poraz kao i svaki drugi i drugi su gubili pa postali prvaci evrope ali to sigúrno necete biti vi a bas ste se ponadali nema sta kriva vam je Zvezda ko drugi
(Zoki, 13. novembar 2009 21:12)

Ko je rekao da cemo mi postati prvaci Evrope? Ja sam samo rekao da ako su takvi timovi sa tolikim budzetima gubili sa po 20 razlike i izasli iz toga kao da tog poraza nije ni bilo,zasto mi trebamo da se potrisemo oko togo i da kritikujemo sve zivo! I ne znam ko je pomenuo zvezdu...

Inace i proslogodisnji tim ste pljuvali posle svakog poraza, kritikovali konstantno Tepica i Tripkovica, pricali da nam je tadasnji tim slabiji nego prethodne godine (sa Pekovicem,Palasiom,Kecmanom), da nema nista od trofeja... i na kraju znate sta je bilo.

saharlo

pre 14 godina

milko bjelica je igrac za partizan....ubio je i marica i vranesa....maric je sve poene dao australijancu...to je prvi igrac pored kog je realno sjajni maric bio inferioran i mislim da bi njih dvojica u tandemu bili razarachi....

Zoki

pre 14 godina

Napisa neko poraz kao i svaki drugi i drugi su gubili pa postali prvaci evrope ali to sigúrno necete biti vi a bas ste se ponadali nema sta kriva vam je Zvezda ko drugi

Markoni

pre 14 godina

Imamo sve al sutera nemamo ni na vidiku...u zadnjih 10 godina nismo losije stojali sa igracima nasuterima.....al dace bog da nadjemo jednog pravog kosgetera. Samo strpljivo :))

Bojan

pre 14 godina

partizan ima skor 1-3 u uverljivo najlaksem rasporedu evrolige do sada: unikaha u problemima i bez pobede u svojoj ligi u Pioniru, prosecni efes u gostima, orlean i ritas koji je igrao evrokup.

dule

pre 14 godina

Opusteno grobari! Pa jedan Olimpijakos,sa svim silnim milionima i NBA igracima, je izgubio od Unikahe 20 razlike,a PAO je prosle godine gubio od Montepaskija i Barselone sa po 20 razlike pa je na kraju postao prvak Evrope! Oladite malo.Poraz kao i svaki drugi.

dragisa

pre 14 godina

partizan je ove sezone slika i prilika nase košarke.U timu imaju šest stranaca,trener stranac pa šta da očekuje srpska reprezentacija od takvog partizana??
(željko, 13. novembar 2009 06:53)

A koliko ima stranaca zvezda? I koliko ih je imala prosle sezone? I koliko ste vi reprezentativaca izbacili zadnjih 20 godina,a zadnjih 5-6 godina da ne pricam, a koliko ih je izbacio Partizan i koliko Partizanovih igraca ima trenutno u reprezentaciji?

Nestasna ljubicica

pre 14 godina

Jesu mnogi igraci odigrali izuzetno slabo, jeste i Dule imao taktickih gresaka, jeste i sudjenje bilo, blago receno, cudno... pa sta???

Sve utakmice do kraja EL da izgubimo,(sto necemo) nase prvenstvo i kup da ne osvojimo,(sto necemo) iz guma lige da ispadnemo (sto necemo) pa sta???

Opet igramo EL i naredne godine i tim se sprema za sezonu 2010/2011. Sve ovo je jedna velika skola za ove momke pa cemo videti za godinu dana koliko je uspesna bila.

A svi vi, dragi moji pljuvaci, udrite sada po ovim momcima i Duletu i nemojte da posustajete ni kada odvalimo musave u kvazi derbiju ni kada "slucajno" dobijemo Olimpijakos ili Unikahu u EL.

Sreca te ima nas navijaca koji volimo, bodrimo i dajemo punu podrsku klubu i kada ne ide a svi vi ostali lecite komplekse jos malo, ionako necete imati jos puno prilika (cak ni ove sezone).

milan_rausch@hotmail.com

pre 14 godina

Jedino što mene brine jeste ako izuzmemo Marića, Mekeleba i Robertsa i pogledamo samo ekipu od prošle godine zajedno su sinoc ubacili jedva 15 poena...strašno jadno

beli

pre 14 godina

NAPRED PARTIZAN!
(Timon, 12. novembar 2009 23:58)

Slažem se sa konstatacijom, da ne treba praviti dramu i pisati ovako bombastične naslove. Pa prošle godine je sve bilo drugačije. Pa šta ima veze, izgubili, novi su tim, biće bolje , treba podrške i od medija. Ipak je partizan pokazao da nešto znači u evropi.

Inače sam po vokaciji zvezdaš, i skrenuo bih pažnju da kada se radi o vestima vezanim za zvezdu više od 50% ima komentara sa strane navijača partizana. Razmisli malo o tome.

krstic

pre 14 godina

sinoc sam napiao komentar,ali ga niste pustili.Napisao sam svim pljuvacima Partizan da kad pocnu da pisu pljuvacki tekst da uzmu lek protiv pljuvanja,a to je CEDEVITA,mislim da ce uspeh biti dobar i efikasan,tj.pokrite se usima i cutite.

s t v

pre 14 godina

Od 104 komentara (momenat kada ovo pišem) barem je 99 stručnih koji objašnjavaju taktiku,pojedinačni učinak igrača,mere za poboljšanje igre,greške trenera i dr.
Srbija je zaista zemlja košarke i košarkaških "stručnjaka" koji su šutirali na koš samo na vašarima za gajbu piva.
ps
za neupućene,mlad tim je izraz za ekipu koja je odskoro zajedno.
Mladi igrači su drugi pojam.

дрпрокруст

pre 14 godina

Људи, Пионир мора да буде пун на свакој утакмици. Ако играчима понестане срца, да га буде у публици.
Баталимо коментаре и сви у халу!
ВОЛИМ ГА К'0 ОКА ДВА!

Pop

pre 14 godina

Napad Partizana je nesto najjalovije sto sam ikad video. Dugi napadi, komplikovani sa mnogo dodavanja (a samim tim i gresaka), nema kontre, stalno se igra 5 na 5. Ne znam cemu je sluzila turneja po Americi? Ovakvu kosarku tamo nisu mogli videti. Nije stvar u tome sto smo izgubili, jaka stvar, poraza je bilo i bice ali kosarka koju forsira Vujosevic je kriminalna. Ne mogu se oteti utisku da svi igraju slabije nego sto mogu. Pa, mi smo u trecoj cetvrtini protiv Bosne u Beogradu dali 8 poena?!!! Zar je cudno onda sto ne mozemo da damo 60 poena u EL? Prica o borbenosti je lepa ali treba malo i kvaliteta, maste, drskosti.

zivim za sever

pre 14 godina

nja nja, sudije krive, nja nja komsinice pa ti nikad neces igrati Evroligu, nja nja dusko care volimo te do smrti, nja nja roberts, nja nja cleo, nja nja samo kukate kao devojcice, dule nemoj jos da dajes ostavku, hocu jos jednom da ti kazem nesto kad budem video tu karikaturu na parketu
ps.valjda ce vas na derbiju biti 3 hiljade ili ce biti kao i dosad, dodjite da se nadmecemo u navijanju, konacno da i sami shvatite da vodju treba na mesam ili idol da odvedete

ivan kotor

pre 14 godina

brukali ste nas po americi, pa u turskoj, na balkanu tako i tako. sad ste poceli na istoku. ako tako nastavite vrlo brzo ce vas ceo svet upoznati kao luzere.

a sto je gore i sve nas kao srbe.
(cisto da se zna, 12. novembar 2009 20:21)

xaxaxaxaxa ovo je opet ganci---izvini ako ti kazees da se mi brukamo onda mozes zamisliti koliko se zvezda bruka------cekajuci azovmas kuci pijuci cedevitu xaxaxaxa i sto je gore sve nas kao srbe!!!sjedi jedan!

Mitrašin

pre 14 godina

Dajte nam bar jednom ovakve sudije i dobićemo bilo koga u Pioniru sa 30 razlike...Neverovatno,kao da smo trećerazredni klub koji igra protiv zvezda svetske košarke,e tako nam se sudi,sramota!!!
(AJZAKLIJA, 12. novembar 2009 21:15)

Šta napisati na jedan ovakav komentar???
Naravno da ste za Evropu trećerazredni klub, a sudije mi nemoj pominjati jer evo prođe 10 leta kako vam po Srbiji sude takve sudije i donose vajne titule.

jumper

pre 14 godina

terajte bre ovog rasica iy partizana,goreg igraca nisam video od njega,covek je imao sut iz igre 8-0,i to mu nije prvi put...kao i kecmana,koji da nema partizana,pitanje dal bi mogao negde drugo da igra

dragan

pre 14 godina

Ja mislim,ili sam siguran da dansnji Partizan je jedna od najslabijih ekipa u zadnje 6-7 godina.
Pa ljudi kad dadnes 19 poena za 20 minuta,nema sta u Evropi sa radis.

Marko

pre 14 godina

Lose, lose, lose...
Jedino su Maric i McCaleb uvek na zadatku. Mislim da nije trebalo otpustiti Rakocevica, Roberts je mnogo vise kostao, a za ovih nekoliko utakmica nije pokazao nista vise od Rakocevica.

željko

pre 14 godina

partizan je ove sezone slika i prilika nase košarke.U timu imaju šest stranaca,trener stranac pa šta da očekuje srpska reprezentacija od takvog partizana??

Barry Ferguson-Bellamy

pre 14 godina

(Plikuscht, 12. novembar 2009 23:56) SVAKA CAST ! Ma sve je receno. Mislim da se nacini na koji on gubi lopte kose sa stvarnosti. Jezivo !!

Zabrinuti

pre 14 godina

Nikakav komentar nije potreban!!! Sve bitno je napisao Plikusht u svom komentaru, od reci do reci se slazem. Kao i svi pravi navijaci KK Partizan. Oni koji bi pored ljubavi prema klubu i da gledaju malo kosarke. Samo bih dodao da Kecaman trosi poslednje kredite, ako ih u opste vise ima. Izvinite ali i mnogo veci igraci su odstupili kad su bili svesni da su pali ispod 50% svojih mogucnosti, a on je dobro ispod toga. Cak je osim one 4 trojke protiv Orleana, njegova igra ispod svakog nivoa cak i direktno protiv rezultata kluba.O "koristi" i pomoci mladjim igracima nema govora posle onih nebuloznih ulaza i izgubljenih lopti veceras. Treba biti posten i musko i reci " Ja ne mogu vise", kao Milojevic, a ne blamirati se i terati navijace da zaborave sta je sve uradio u crno belom dresu. Veceras mu je falila samo suknjica. A ostali ( Vranes, Rasic, Milosevic) a ako nastave ovako neefikasno i Roberts Sinovec, hvala lepo i dovidjenja. Ne treba te nam. Makar i bez zamena. Bolje i 15 poraza bez njih( i sa 8 igraca ako treba) nego 10 sa njima.To mozemo razumeti i isrpeti, a nesto ce Partizan i ustedeti. Ovi se vise ne mogu gledati....Rakocevic je otisao, budite Todoricu hrabri do kraja. Cekajuci sledecu sezonu

realnost

pre 14 godina

sve u svemu partizan je dobar tim. jedino ne razumemem sta jedan lorens roberts trazi u jednoj timskoj ekipi .On je jedan veliki sebicnjak. njegova igra se svodi na to da dobije loptu na "postu" nekoliko puta fintira i uputi nerezonski sut. jednu pogodi (tri omasi)loptu nema ko da uhvati je r je on centar odmah sledi kontra i laki poeni. a pored toga dule ga drzi u igri 35 minuta.jos se kaze kako je on dosao kao zamena za velickovica.sto se tice sudija reci cu samo da kad je bilo tesno sudili su za ritas a kad je bilo 20 razlike onda su to vracali.bou i maricu svaka cast ali da bi ekipa pobedjivala treba jos neko da se prikljuci(rasic kecman veseli)ipak verujem da cemo se provuci do top 16 a posle cemo videti sve je moguce.

nikola

pre 14 godina

Ovi Topalovici bas znaju da me zabave cetvrtkom, red fudbaleri, red ovi kosarkasi.Bar nece tamo zakaciti H1N1, jer se virus ne razvija na minus 22... A sledeceg cetvrtka VELIKI BRAT OLIMPIJAKOS, jedva cekam...
(nik, 12. novembar 2009 21:00)

A vi kad igrate Evropu, u bilo kom sportu?

peđa

pre 14 godina

Opet isto, 56 poena! Pa dokle ljudi ispod 60. Sa tom brojkom retko ko gubi osim nas, konstantno. prva četvrtina 22 poena, ponadah se da ćemo pregurati 70-75 poena, ali demanti stiže već u trećoj četvrtini. Kad se pogleda prosečan broj poena po četvrtinama ispade da jednu nismo ni igrali. Vežbajte šut, ne radite samo vežbe za snagu. Daj te malo efikasnije to, za jedno 20 poena više po utakmici.

Iulianus Salvinius

pre 14 godina

Ako je pohvala dobra stvar, zelim da ukazem citaoce foruma na komentare Plikuschta ( onog pravog,a ne onog koji "cemo" pise odvojeno) jer su objektivni,iskreni i sazeti. Pozdrav mojim grobarima. Bice bolje,nadam se.

pera

pre 14 godina

Besan sam kao ris,eto vam vas Dule,slabo vodi utakmicu,ne oseca ritam meca.
Sta reci za igrace,sve nule,a sta sam pricao za robertsa,uvalila nam Zvezda,kao za Klea.
Ove godine ce mo se tesko obrukati,a dule je najvece razocarenje,kada sam rekao da sam zadovoljan sa skorom 2-8,smejali ste se i optuzivali da nisam grodar,Deekic ,Rasic i Sinovec nisu za nas.
I na kraju molim onoga lika da mi ne krade nick,da mi nestaje na muku.
(Plikuscht, 12. novembar 2009 20:57)

Ja i svi drugi znamo da ti nisi grobar, jer ne postoji ni jedan grobar koji bi nesto mogao da zameri Duletu Vujosevicu, pogotovo kad se pogleda sta je on sve uradio sa Partizanom zadnjih 10 godina.
Vec se danima i nedeljama javljas i predstavljas kao grobar, a onda napises nesto za sta znas da ni jedan grobar nebi napisao.Jednom si pre nekoliko dana napisao da kao treba da promenimo Vujosevica posto nam slabo ide!? Znamo mi da je vama to jedini spas da nesto osvojite...

sinn

pre 14 godina

# Sporet na drva(smederevac) kada bi postavili da cuva Rasica,mogu da se kladim u sta god da bi dobro obavio posao....Sporet,a ne Rasic naravno...
(sinn, 12. novembar 2009 20:17)

# Link komentara
Preporučujem (+302)
Ne preporučujem (-21)
Šta je ovo
Da ne bude zabune-Grobar sam do kostane srzi...Ali,sto ne ide-ne ide....

lesa

pre 14 godina

Ovi Topalovici bas znaju da me zabave cetvrtkom, red fudbaleri, red ovi kosarkasi.Bar nece tamo zakaciti H1N1, jer se virus ne razvija na minus 22... A sledeceg cetvrtka VELIKI BRAT OLIMPIJAKOS, jedva cekam...
(nik, 12. novembar 2009 21:00)

ko ne igra utakmice preko nedelje navija protiv partizana. sreca, sreca radost. smesni ste gani

Partizan sampion,a ko bi drugi ?

pre 14 godina

Kako mozete da pljujete ove momke ? Pa toliko su nam radosti priredili da smo im bre duzni za ceo zivot i njima i Duletu pre svega ! I ova sezona ce biti dobra videcete to 100% ! Dajte im samo malo vremena.Mi i ovako i onako ne pucamo na titulu prvaka evrope,ali smo kod nas najjaci i to i ostajemo.Imamo dobrog trenera,mlade igrace,kontinuitet pre svega.Bice neshto i od ove generacije u to sam siguran.Manite se corava posla i prozivanja,nije ovo nizerazredni sport od pre 20,30 godina,ovo je novo vreme,novi svet,nova evropa u igri su pare kojih mi nazalost nemamo,ali mi se i bez njih borimo dostojansvetno.Ovo je bila samo jedna losha tekma i nishta vishe,pasce i taj Ritas i taj Olympiakos u Beogradu 100% i eto nas u TOP16,budite ubedjeni u to.Ako za ovoliko godina i ovoliko osvojenih trofeja nemozete da imate poverenja u ove momke,upravu i klub,onda niste dostojni navijanja za jedan ovakav sportski kolektiv.Idite pa navijajte za KKSS i blamirajte se protiv Radnickog iz Kragujevca,Avzomasha,Ostendea,gledajte neke jadne euro kupove i manite Partizan.Ja imam poverenja u ove momke i upravu i uvek cu je imati.

Partizan u srcu !

RECOBA

pre 14 godina

mislim sta reci.mnogo lose,bez ideje u napadu,odbrana busna kao nikad ranije.ove godine mnogo lose selektirana ekipa bez sutera.plej je okej maric okej ali ostali nula.veseli vidi se da se sprema na draft,nabacuje masu i sprema se na draft.kecman,rasic,milosevic.roberts izgubljeni u vremenu.partizan ce teskom mukom doci do bodova u kragujevcu u paklu hale jezero sa ovakvim timom.evro liga je ove godine gotova za nas.pozdrav iz kg.

realnost

pre 14 godina

partizan je sve u svemu dobar tim. jedino ne mogu da razumem sta u timskom timu kao sto je partizan trazi jedan lorens roberts.jedan veliki sebicnjak.njegov napad je da dobije loptu na postu fintira nekoliko puta sutne bez rezona jednu pogodi (tri omasi)loptu nema ko da uhvati jer je on centar i onda ide kontra ritasa i laki poeni. i dule ga pored svega toga drzi u igri 35 minuta.a povrh svega kaze se da je on zamena velickovicu. maricu svaka cast mekejleb nije los ali treba jos neko da sew prikljuci(kecman rasic veseli )i onda se stvara prica kako je partizan slab.

Plikuscht

pre 14 godina

@ (mojeime, 12. novembar 2009 22:33)
@ (nikola, 12. novembar 2009 21:59)

Momci,
Cenim pokusaj zastite lika i dela smetenog Rasica ... ali gresite.

Taj je decko na istom ovom mestu dozivljavao pohvale za svaku dobru partiju. Podjednako, za svaku losu ljudi to primecuju i konstatuju. A sta vi ocekujete!? Da odigra katastrofalno, a da ovde svi padnemo u sirce i podpisujemo da je bio jedan od najboljih!?
On je veceras imao 0/8 sut iz igre! I to i nije najveci problem (mislim na nula poena) koliko je lose odigrana uloga u timu. Spor je, kilav, uplasen, nesiguran, ne razigrava, ne probija ... potpuno, ali potpuno je van forme. Meni je jako drago sto je on prosle sezone zabo super jednu utakmicu protiv Reala ... ali kakve to ima veze sa ovim veceras!?
Niko ovde njega ne pljuje da je los covek, smrad, amater, niti ista slicno ... ali ljudi ocekuju vise od njega jer je stariji, zreliji, iskusniji ... igra jednu Euroleague! A igre su mu debelo ispod nivoa i takmicenja i tima u kojem igra.

Timon

pre 14 godina

Izgubili pa sta?! Igrali smo lose, tim nije u formi u kojoj treba da bude i tako je. Ne mislim da je ovo kraj sto se Evrolige tice ali i da jeste nista strasno!
Polako, vratice se sve!
Drago mi je sto jos postoje navijaci posrnule komsinice i imaju snage da nam upute neki zajedljivi komentar iako su i sami svesni da je to apsurd najgore vrste!
NAPRED PARTIZAN!

kao i prosle godine

pre 14 godina

vidim ja da cemo se opet klati s turcima :))

i sta pljujete veselog,kecmana,vranesa,rasica..

Prvo i osnovno: Nije bilo Pere KAPITENA!!!
2. Zaboravili ste skokove Veselog prosle godine protiv Unikahe,Rome,CSKA,Reala, PAO.
3. Rasic odlucio protiv Reala.
4. Vranesovu bananu Kuku!!! Kljucna tekma,tad smo nastavili seriju..

5. KECMAN... ocigledno niste gledali proslu tekmu u EL (Orlean) i sta je sve uradio prethodnih godina!

Ja stvarno ne znam sta vi hocete vise i za koga navijate!!!

veerghoen

pre 14 godina

Izvinjavam se administratorima i vama sto skrecem sa teme,ali sedim kuci,blejim u 4 zida i razmisljam kako je moguce da od toliko milijardera u Srbiji niko nije zainteresovan da ulozi makar deo svog novca u nesto sto vredi..Iako sam navijac Zvezde,zaista smatram da bi bilo korektno da neko finansijski isprati ove momke,pa ne samo njih,vec i fudbalere,vaterpoliste i sve sto nesto vredi u ovoj zemlji...Pa i kraj,krajeva,nek dodje vise taj zakon o privatizaciji pa nek dodju neki Arapi,Rusi,Litvanci,neko ko ne bi zalio sredstva da potstrakne rad sa mladim igracima.Evo,vidim pre neki dan mladi talentovani napadac Skuletic sedi na klupi u nekom prosecnom austrijskom ligasu a nisu ga igrali u partizanu....

Montenegrin

pre 14 godina

Ove sezone nista, Maric je jedino sjajno krenuo, Veseli je trebao da eksplodira i da nosi igru ove sezone a on i dalje igra na momente.
Fali jedan dobar bek suter.
Rakocevic je bolji od ovoga Robertsa pa da je u nikakvoj formi.
Jedino je Milosevic napredovao u odnosu na proslu sezonu.

Ovaj Kurtinaisis sjajan strucnjak, nikakav tim a igraju tako lagano u napadu a tako fanaticno u odbrani.

nikola pravi grobar

pre 14 godina

Bravo za sve vas sto dajete ovakve komentare....,zaboravljate sta je Partizan uradio zadnjih 10 godina za Srbiju.i zbog jedne utakmice ovako pljujete na igrace,sramota,to nisu pravi grobari..

off roberts

pre 14 godina

Alo bre nije ti ovo Zvezda! Ovo je svetinja!!! Mrs iz crno bele porodice!!!

Nadam se da nekad i Dule cita ove komentare, realno mene bi bas intresovalo da sam na njegovom mestu

nextb

pre 14 godina

Momci glavu gore.
Imate toliki kredit da i sve do kraja izgubite ponovo bih vas bodrio.Volim partizan
Dule legendo
Hvala za sve
Nedelja je svanula

mojeime

pre 14 godina

e,znas sta?muka mi je od vas svih koji pljujete po Rasicu,Kecmanu,Slavku....pisete kako nisu igraci dostojni EL,a zaboravljate proslu sezonu,kada je taj isti Rasic doneo pobedu u Turskoj,pa u svim novinama izadje kako je Rasic doneo pobedu protiv Reala,itd...da vas samo podsetim..ali,u vredjanju ste najjaci!!!koji vam je bre svima?hajde lepo vi na parket,pa igrajte!nisu primili ni jednu platu,trener ih jase kao mazge,a vi ih pljujete...sramota!!!

Novica_Velickovic

pre 14 godina

Ovo je najblaže rečeno katastrofa. Nisam siguran,ali čuo sam negde da je Marcus Kelati(proslogodišnji igrač i jedan od najboljih šutera Unikahe) sada free agent. Ako je to istina pod hitno ga dovesti pa makar i bankrotirali ali ovako se dalje ne može. Pa ovo je blamaža! Nigde igre nemamo. Niko se ne kreće,slabo se igra pik 'n' roll,slabo se preuzimaju igrači posle bloka...jednom rečju nula smo. Rašiću,Robertsu,Mitroviću i Sinovecu se zahvaliti na saradnji i ćao. Ti ljudi izgledan nisu svesni koji dres nose. Dule je totalno uništio klub! 2 utakmice smo do sada igrali kod kuće(Unikaha,Orlean)-u prvoj Pionir umesto da bude krcat nama zjapi 400-500 slobodnih mesta. Orlean-5000 gledalaca-tuga i bruka nas Grobara. Niko više to ne ceni. Sramota. Prošle godine u Arenu ne može da se uđe a ove...? Šta se to dogodilo sa nama?

Profesor geografije

pre 14 godina

Roberts klasicni basketas! Stoji na 6m i rve se sa igracem umesto kad vidi da igraju usku odbranu nad njim koristi vreme i prostor za neki blok. Inace Litvanija NIJE na istoku! Pozdrav svima

Dragan

pre 14 godina

Sramna partija Rasica! Skoro u nasem timu nije bilo igraca sa manje karaktera od njega....nije mi jasno kako je on uopste dobio priliku da igra u Partizanu...Mnogo je bolje dati sansu mladim i perspektivnim igracima nego trositi vreme i strpljenje navijaca na igrace kao sto je Rasic...totalna katastrofa!

Realan

pre 14 godina

Ne ulazeci u ostalo, zelim samo da naglasim da partizan nije mlad ti,za sve one koji to govore. Sem par pojedinaca koji manje vishe igraju (Veseli, Djekic, Mitrovic, Sinovec), nosioci su iskusni igraci (Kecman, Rasic, Roberts Mccaleb),koji su limitirani na zalost navijaca partizana .Maric je zadovoljio ove godine

dexa

pre 14 godina

Ljudi dosta vise sa tim neiskustvom,lik koji nam je dao 19 poena a nije mu prvi put da je ovako dobro igrao, je 88 godiste znaci 21 godina preziva se Gecevicius,znaci problem je nesto drugo.......inkognito.

Peta licna veseloga Jana

pre 14 godina

U utakmici u kojoj:

-Roberts ima 5 izgubljenih lopti
-Mekaleb ima 1 asistenciju za 32 minuta
-Rasic ima 0/8 sut iz igre za 25 minuta
-Kecman ima idex -4 za 25 minuta
-Veseli postigne 4 poena za 28 minuta

jasno je da nema mesta nekom filozofiranju nego jednostavno nismo imali igrace koji ce ODIGRATI ovu utakmicu!!!

Veliki problemi na pozicijama 1(2) i 4!

Istina, ovaj tim moze bar da duplira svoju snagu u narednom periodu...

Napred Partizan!

ssssss

pre 14 godina

1.ROBERTS...KRUT,IGRA U GRCHU.KAO DA JE MALO MENTALNO RETARDIRAN.
2KECMAN...ISTORSHENA SNAGA.
3.VESELI...STAGNIRA.
4.RASIC...URUCITI MU OTKAZ,ILI GA DATI NEGDE NA POZJAMICU,U FMP.
5.MARIC...ODLICHAN,PRAVO POJACANJE,JAK.SKOK DOBAR,SRCE.
6.MCCALEBB...ODLICHAN,PRAVO POJACANJE,PAS,SUT,PRODOR,ASISTENCIJA,OGROMNO SRCE.
7.MILOSEVIC...3 GODINE STAGNIRANJA,JEDINO STO JE NAUCHIO JE DA ODLICHNO BODRI EKPIU SA KLUPE.
8.VRANESH...NAPREDUJE POMALO...XA.XA.XA...
9 MISLIM DA SAM REALAN..

VOLIM PARTIZAN

pre 14 godina

brukali ste nas po americi, pa u turskoj, na balkanu tako i tako. sad ste poceli na istoku. ako tako nastavite vrlo brzo ce vas ceo svet upoznati kao luzere.

a sto je gore i sve nas kao srbe.
(cisto da se zna, 12. novembar 2009 20:21)

Ne mogu da verujem da nam vi pominjete neko brukanje! Vi koji gubite u Pioniru po 25 razlike od Azovmasa i Nirnburga, vi koji imate 1 pobedu NLB ligi i koji ne mozete da prodjete grupe u Evro kupu!

ljuso

pre 14 godina

Sest poena iz igre u drugom poluvremenu sta vise reci???
veseli
mckeleb
roberts
dule o cemu mi pricamo da su borovnjak,popovic i bjelica sigurno napredovali ... pa naravno da jesu vidi se po rezultatu.Te igrace smo i mi mogli da dovedemo samo kod nas ne bi napredovali.
Treba covek prvo da pogleda svoje dvoriste.

Plikuscht

pre 14 godina

Jedina dobra strana ovog veceras je da ceo tim i svi oni navijaci koji su najavljivali F4 ove godine vide i shvate gde smo. Dule to dobro zna.

Kecman nikako da se dozove pameti. On mora da shvati da je doveden da na sebe preuzme ODGOVORNOST, ne moze da igra sekundarnu rolu kao u PAO-u. Decko je retko inteligentan igrac, ali nista od ocekivanog ne pruza.
Rasic covek ne moze da se poveze. I to traje. I traje. I traje. I trajace. Ima on znanje, viziju, sevne poneka strasna asistencija ... ali nema herca ni malo. Veceras sut iz igre 0/8!? Plej/bek?
Roberts i dalje siluje i nikakve koristi od njega. Sada se tek vidi koliko nedostaje ideja sa Milojem kao 4. Potpuno je neverovatno da je covek u takvom kanalu. Dosao je direkt sa kampa Indijane, drugim recima - igrao je, trenirao, verovatno zapinjao kao nikad za ugovor ... ne stoji da je nepripremljen i da se nesto 'ceka'. Pogotovo jer zna gde je dosao i nema potrebe da se ceka da se aklimatizuje (na klimu, grad, ligu ...).
Vranes i dalje potpuno beskoristan u napadu, a pride i sve manje koristan u odbrani. Hoce on, zeli, trudi se ... ali jednostavno ne zna.
Milosevic ... cekajuci Godoa. Uzaludno, bice.

Ceo tim 'visi' od pocetka sezone na dva igraca - Maricu i MekKejlebu, a to je prilicno nedopustivo za tim koji zeli da igra neku ozbiljnu ulogu. Veceras su njih dvojica imali 38 indeksnih poena, a ceo ostatak tima (ostalih 9 igraca) 'citavih' 13!?

Centarska linija nam je slaba, jer sem Marica mi tu nemamo ozbiljnog igraca. Vranes sluzi da se Maric odmori, Djekic je jos mlad i zelen, Roberts igra divlje k'o lokalni basketas iz kraja.
Spoljna linija nam je katastrofalna (izuzev MekKejleba). Veceras su Rasic/Kecman/Milosevic sutirali 0/11 iz igre!
Koliko god mi defanzivno dobro odigramo (a uglavnom odigramo OK) toliko se sve 'prospe' u napadu. Tj. u nepostojanju istog. Sve se svodi na spusti loptu Maricu u reket i on ce vec da se snadje (i on to dobro radi dok ima snage da nosi po dva igraca na ledjima). Ali to je samo jedna ofanzivna opcija. Gde su ostale!? Zasto svaki pozicioni napad izgubimo 15 sekunda dok se lopta prevede, igraci se postave i krenu da se 'izvlace', i to kilavo!? Potpuno smo bezidejni, ali dodatno brine sto se ne vidi da se ista na treninzima vezba, uigrava, usavrsava. Ne vidi se uigrana akcija u kojoj bar 3-4 igraca kretnjom odigraju uigranu kretnju za neke lagane poene. I tu se jasno vidi Duletova sklonost da izvuce ono najbolje defanzivno u igracima, ali ne i ofanzivno. Kontranapadi, drugim recima - laki poeni ... sta to bese!?

Ako se nesto ne promeni, neki igraci ne trgnu i ne dozovu pameti, ovom timu sledi brz remont. Jednostavno, ne vidim ni Vranesa, ni Robertsa, ni Rasica u klubu ako je ovo najbolje sto oni mogu. Ako je vec Rakocevic hrabro precrtan ne vidim zasto se i sa drugima ne bi istim arsinima pristupilo.

Top 16 ove godine - tesko. Jako tesko. Nije realno ocekivati da tucemo Olimpijakos, pa ni Efes kuci ... u gostima da i ne spominjem. Za lokalna takmicenja - zavisi od dizanja forme i finalnog rostera. Mozda opet sva tri, mozda dva, mozda jedan ... sve je otvoreno.

Rior

pre 14 godina

Treba biti realan,bez euforije ali i bez pljuvanja.Setite se ovakvih utakmica je bilo iranije.Dulu i momcima je potrebno vreme . Budimo strpljivi.Napred PARTIZAN!

nz

pre 14 godina

Realno ove godine sanse za TOP 16 su minimalne. Ne moze cela igra da se bazira na Maricu i MekKejlebu. Jedine utakmice koje mozemo dobiti su Efes i Lijetvos kod kuce,barem bi trebalo.

Миле

pre 14 godina

Еви разлога губљења утакмице. У стилу - какав је то тим у коме играју тај и тај играч.

...Trener Partizana posebno se osvrnuo na ovdašnja omalovažavanja srpskih internacionalaca u dresu Lijetuvosa, za koja kaže da su neosnovana i da ih ne bi trebalo uzimati za ozbiljno.
- Primetio sam da se stvorila atmosfera da ekipa u kojoj igraju Bjelica i Borovnjak ne može da pobedi Partizan... Nije mi jasno odakle takvo mišljenje, kao da je njima bilo zabranjeno da napreduju od kada su napustili Srbiju. To su kvalitetni košarkaši, opasni protivnici i ne treba ih na taj način omalovažavati - upozorava šef struke crno-belih.

Rade Dzevi

pre 14 godina

Ama ljudi zasto tolika srdzba? Pa zar Dule nije rekao da je ovo eksperimentalni tim? Taj eksperiment je jos uvek u toku a tek je zavrseno prvo poluvreme i dotle Partizan igra dobro a drugo poluvreme je jos uvek u izgradnji pa zato molim za strpljenje. Bice bolje jednog lepog dana oko Sv. Jovana , a mozda i pre,jer to i nije tako daleko.A posle cemo videti cija Nana crnu vunu prede? Zato polako, NAPRED, PARTIZAN, jer tiha voda breg roni!

AJZAKLIJA

pre 14 godina

Dajte nam bar jednom ovakve sudije i dobićemo bilo koga u Pioniru sa 30 razlike...Neverovatno,kao da smo trećerazredni klub koji igra protiv zvezda svetske košarke,e tako nam se sudi,sramota!!!

nik

pre 14 godina

Ovi Topalovici bas znaju da me zabave cetvrtkom, red fudbaleri, red ovi kosarkasi.Bar nece tamo zakaciti H1N1, jer se virus ne razvija na minus 22... A sledeceg cetvrtka VELIKI BRAT OLIMPIJAKOS, jedva cekam...

nikola

pre 14 godina

Ajde da razumem za ostale igrace, ali mi nije zasto konstantno pljujete Kecmana? Covek na svakoj utakmici daje maksimum, uvek preuzima odgovornost kad treba i kad niko drugi nece(sto je bio slucaj i na ovo utakmici) , ima dobre ulaze, cak i dobar sut za razliku od prethodnih sezona ali on ne moze sam da pobedi protivnika. Ja ne vidim ni na ovoj ni na nekim prethodnim utakmicama gde je on toliko gresio pa da ga toliko pljujete. Isto vazi i za Rasica- jeste on jos i na turneji po Americi ostao poznat po tim izgubljenim loptama, ali je taj broj smanjen kasnije, a vi ste i dalje nastavili da ga prozivate zbog toga iako su drugi jos vise gresili. Jeste on lose odigrao veceras, ali vama on ne valja ni na jednoj utakmici, a gledao sam ih skoro sve i u NLB i u Evroligi i na mnogima nije uopste gresio (bar ne mnogo).
Od pocetka lige ste uspeli da napljujete skoro sve igrace.Bukvalno vam valjaju samo oni koji postizu po 15-20 poena po utakmici (Maric i Mekaleb), a svi ostali vam ne valjaju. Ajde smanjite malo dozivljaj. Da smo kojim slucajem pobedili, velicali bi sve igrace i najavljivali F4.

vlada

pre 14 godina

Partizan jeste zasluzeno izgubio.
Ali sudije su imale svoje vece, cela pozornica je bila samo njihova.
Iskreno, ne navijam za Partizan, ali sam se slatko nasmejao na nekoliko dosudjenih faulova u napadu partizanu i dva nedosudjena razbijanja laktom nad igracima partizana od strane Ritasa.
Ne znam samo kako bilo ko od nasih trenera, kada se ovakve stvari desavaju po evropskim kupovima, ne izvede ekipu sa terena i ne da im za pravo da to rade.
A i da sam na mestu ovih kojima se ovako sudi protiv Zvezde i Partizana, bilo bi me sramota.
Ali, njih nije.

budzet

pre 14 godina

Kad izgubis ovako (a bilo je sto razloga) onda stvarno nema smisla raspravljati o sudijama. Medjutim kad sam video Moniku i onu zensku znao sam da nam se lose pise. Evidentno je da se partizanovi igraci lose krecu , ali onoliki broj faulova u napadu ja ne pamtim da je nekome sudjen i to u vrlo osetljivim delovima utakmice. Oni su igrali rvacku odbranu gde se svira svaki peti faul itd. itd. a ono na kraju su bile beznacajne kompenzacije veoma karakteristicne za tendeciozne sudije.Mislim da Partizan od prosle godine ovde ne bi izvukao zivu glavu jer me je atmosfera neodoljivo podsetila na zadarsku. Drugo, ne zaboravite da su oni tukli i FMP i Hemofarm i ,evo sad, Partizan u vrlo vaznim evropskim utakmicama. Rekoh, ne vredi raspravljati o igri jer ce Partizan zbog nedostatka kvaliteta biti u velikim problemima ove godine, ali sudjenje u evroligi ce uvek zavisiti od love... i mislim da je debakl prejaka rec. To je ono sto je Cibona dozivela od Sijene. A kakav je igrac Popovic on je to dokazao u dresu reprezentacije.

boki

pre 14 godina

steta
trebalo je to mnogo bolje
mada nesto mnnogo onih faulova u napadu
to zna da iznervira, a litvanci se mnogo tuku

na ovu ekipu samo je trebalo dodati cvetkovica, hladnokrvan igrac koji ne grijesi mnogo.

krstic

pre 14 godina

Grublju igru odbrane nisam video,koja je prosla pored domacinskog sudjenja,a bilo je barem deset nadosudjeh guranja i hvatanja.Bilo je "simpaticno"videti sa koliko apetita i volje su igrali Popovic i Bjelica,ko ce koma,sto rece nas narod.Sto se tice pobede ona je zasluzena.Pozdrav igracima i navijacim. Partizana.

kinez

pre 14 godina

Izgubili smo u gostima od jedne veoma dobre suterske ekipe koja je veceras bila raspolozena za igru. Poraz sa ovolikom razlikom nije nista strasno, imali smo mi mnogo bolje igrace u nekim dalekim sezonama pa smo gubili i sa vecom razlikom. Iz utakmice u utakmicu se vidi da ovaj tim nije sposoban za neka velika dela ove godine.Jedan deo igraca definitivno nije kalibar da povede ove klince i da ih oslobodi treme u ovakvim utakmicama. No dobro, realnim navijacima je bilo jasno sta nas ceka posle Duletovih izjava da ova sezona sluzi da se neki novi klinci celice i da sticu neophodno iskustvo. Sve ce se to vratiti u buducnosti na nase veliko zadovoljstvo. Jos jedno zapazanje o vecerasnoj utakmici a to je po pitanju sudijskog kriterijuma. Kosarku pratim aktivno 30-tak godina i mogu bez razmisljanja da kazem da ovakvo sudjenje u zivotu nisam video. Mnogo bi vremena trebalo da se nabroje sve odluke sudija koji su otvoreno navijali za domacina. Svako ko je gledao utakmicu, svako ko se razume u kosarku i oni koji su realni znaju o cemu pricam. Kada bi sudije u domacim takmicenjima uradile samo trecinu gluposti (koje su veceras vidjene) u korist Partizana mislim da bi smo sledecih 100 godina bili na stubu srama. Gledajuci nase momke kako sa nevericom posmatraju spodobe sudijske hteo sam da iskocim iz koze od muke. Ej bre, izivlavaju se na deci od 18-19 godina! Nije ovo pravdanje za poraz ali stvarno nema smisla igrati ovakve utakmice.
Zamolio bih sve one koji godinama za svoje neuspehe krive nas odnosno "nase" sudije da pogledaju snimak utakmice i da, ako su realni, vise nikad ne pomenu rec kradja kao opravdanje.

pera

pre 14 godina

Sad bi Niksicko pivo verovatno rekao- Zvezda izgubila od Radnickog, a pobedila Spartak, a Partizan izgubio od L.Ritasa- znaci Zvezda bolja od Partizana :).

Jeste utakmica zavrsena sa velikom razlikom ali su po meni kljucni momenti bili: izgubljena lopta u poslednjem napadu 1. poluvremena kad smo mogli da smanjimo na poen razlike (i jos posle imamo pocetni napad u 2. poluvremenu), i izgubljena lopta u prvom napadu u 2. poluvremenu.
Isto su mi cudne onoliki faulovi u napadu. Pa ovi ljudi ceo zivot igraju kosarku, znaju i oni sta treba da rade da nebi pravili toliko faulova u napadu(sigurno ih je bilo preko 10). Mada, cim se Dule nije bunio mnogo...
Isto mi je neverovatna onolika losa igra u napadu u 2. poluvremenu, mada je verovatno bila stvar u njihovoj odlicnoj odbrani.
Sve u svemu sam iznenadjen ovakvom dobrom igrom Ritasa i ocigledno da cemo mi svoju sansu za prolaz izgleda morati da trazimo u losoj igri Efesa(pogotovo posto su nas dobili velikom razlikom pa ce verovatno biti u prednosti ako imamo isto bodova na kraju).
Glavu gore grobari, nema sta da im se zameri.Toliko su nas zaduzili prethodnih godina da sta god da urade ove sezone ne sme nista da im se prigovori.

ime

pre 14 godina

Znalo se i ranije da Pertizanu fali uigravanje jer ima dosta novih i neiskusnih igraca. Ipak mislim da iz ovog tima ne treba vise racunati na Milosevica. Decko je dosta obecavao pre par godina, ali do sada nista nije pokazao, a vise nije tako mlad. Treba mu se zahvaliti na saradnji i pozeleti uspeh u daljoj karijeri, a na mesto beka sutera dovesti Vasica. Ipak je sve na Vujosevicu, koji do sada nije gresio, pa sta god da uradi nadam se da nece ni u buduce. Napred PARTIZAN

DjAPE

pre 14 godina

Sponzor nase lige i saveza treba da bude KINDER!

Sta ste drugo ocekivali kad igramo sa decom!

Ako ovako nastavimo 2020. ce nam igrati deca od 15 a prodavacemo ih sa 18 uz pricu kako podmladjujemo tim.

Jos nesto Arena treba da se zove Kinder-garden dok ne rascistimo sportsu mafiju!

sasa

pre 14 godina

Nisam taj koji ce kritikovati jer su nas zaduzili prethodnih godina ali ne mozemo traziti opravdanja. L.R je takodje promenio kopmlet sastav i otisli su im glavni igraci, nemaju ni jednu zvezdu a pokidali su nas i to me boli. Ne moze se igrati ragbi, kakva je to kosarka bez suta, samo guranje, bez ikakve lepote, nema akcije, nema kretnje, nema kontre. Ne moze se traziti opravdanje u mladosti ekipe jer klinci su presedeli na klupi. Koja je sustina ovog, afirmisemo strance koji odlaze sledece godine? Bar da je pustio mlade sve vreme pa da razumemo i da nam ne bude krivo. Zao mi je sto je ovo nasa realnost, nema hemije u ekipi, nema atmosfere, nemamo sutera, nemamo pravog vodju, ne ostavlja se srce na terenu.

Roberts definitivno ne zasluzuje crno beli dres, NOVICE RECI MU TO JE SVETINJA, i da je neki igrac ne bi igrao kod komsinice. Milosevic ce ceo zivot ostati bambus. Djekic bez osnovnih kosarkaskih elemenata igre, toliko o tome koliko su dobri igraci koji dolaze iz FMP-a. Rasic neverovatno los, previse mu je sansi pruzeno, vreme je da nas napusti kao i Roberts. Kecman se trudi ali njegovo vreme je proslo. Dule oteraj sve to i sve klince u vatru bar da nam nije zao, zrtvuj sezonu, ovim nista ne dobijamo. Za svaku pohvalu su Bo i Maric, tako se igra za sveti dres!!!!

nacionalnost GROBAR

pre 14 godina

Samo cu reci da mi je drago sto smo ovako prosli samo da bi ovim nerealnim navijacima pokazali gde smo trenutno!Ok nadati se mozda nekoj pobedi,ali podceniti jednu ovakvu ekipu i na sav glas najavljivati laganu pobedu to mozemo samo mi srbi!Sad naravno sledi pljuvanje ono najgore po igracima...Ali takav smo narod.Naravno da sam i ja kao grobar ocekivao malo vise,ali pobedu ni pod razno!Drugo je to sto ako navijacki gledam i ja bih najavljivao laganu pobedu,ali realnost i sagledavanje iste je nesto skroz drugacije,bez navijacke strasti.Dakle realno skroz ocekivan poraz od odlicne ekipe Ritasa.Jer ljudi mi u gostima ne mozemo da pobedimo jedan Zadar?A oni tuku jedan Efes kuci 20 razlike!I zar se onda moglo ocekivati bilo sta sem postenog poraza?NIJE!Dakle stvari uvek treba sagledati i postaviti realno.Ako Dule kaze da je Ritas favorit,onda covek zna zasto to kaze!Drugo je to sto bi mi zeleli da uvek prica da smo mi apsolutni favoriti,ali ljudi sto pre prihvatimo da je ovo nasa trenutna realnost,to bolje po nas...Jer ruku na srce ova ekipa nema srce koje je imao Novica,nema sutera kakav je bio Uros,nema inteligenciju koju je imao Milenko...Ali dobro,toliko smo navikli da nas ovi momci cine ponosnima prethodnih par godina,da i pored ovako laganih,malodusnih i ubedljivih poraza MI GROBARI OSTAJEMO UZ NJIH!

Neven KGB

pre 14 godina

Moze li Maric,posto nije igrao za seniorsku reprezantaciju Australije,da igra za Srbiju,pod predpostavkom da je Dudi potreban takav igrac,a mislim da je Maric upravo ono sto nam nedostaje??Hvala na odgovoru.

brko

pre 14 godina

Jednostavno i realno , ovaj i ovakav tim Partizana nije konkurentan ove godine u Evroligi , koliko god se to nama ne svidjalo . . . Jednostavno , bez ulazenja u njihove ljudske kvalitete , Milosevic , Vranes , Roberts , Rasic , a bogami i Kecman nisu igraci kvaliteta koji je potreban za Evroligu !!! To je nazalost bolna ISTINA !!!

Phoenix

pre 14 godina

Otkaz Robertsu!
Basketasi nisu za Partizan. U drugoj cetvrtini Kecman pet sekundi mlatara rukama, a ovaj ne ume da se postavi. Pritom organizuju pozicioni napad. Nek nabija statistiku negde drugde.

SHOne

pre 14 godina

Надам се да грешим, али мислим да је овај Робертс огроман промашај.
Свака част Марићу и Лестеру, остали катастрофа. Ако се нешто не промени плашим се следеће текме, ал' бар ће да грми са трибина.

НАПРЕД ПАРТИЗАН !!!

sablja

pre 14 godina

toliko o prici da bi se partizan prosetao uleb kupom kao sto godinama pricaju (a treba napomenuti da je ritas prodao svoja tri najbolja igraca,i da ima znatno slabiji tim od onog sa kojim je osvojio uleb kup) i ovo je potvrda da izmedju evrolige i uleb kupa nije tako velika razlika

Plikuscht

pre 14 godina

Besan sam kao ris,eto vam vas Dule,slabo vodi utakmicu,ne oseca ritam meca.
Sta reci za igrace,sve nule,a sta sam pricao za robertsa,uvalila nam Zvezda,kao za Klea.
Ove godine ce mo se tesko obrukati,a dule je najvece razocarenje,kada sam rekao da sam zadovoljan sa skorom 2-8,smejali ste se i optuzivali da nisam grodar,Deekic ,Rasic i Sinovec nisu za nas.
I na kraju molim onoga lika da mi ne krade nick,da mi nestaje na muku.

mitke

pre 14 godina

Partizane jedini,
Mi za Tebe zivimo,
Samo Tebe volimo,
I Tebi se divimo
A kad dodju nevolje
I kad dodje tuga,
Uvek ce Te voleti –
Grobari sa Juga !

evilllama

pre 14 godina

ja ne znam kako vujosevic izdrzi sa rasicem kad ja odavde pochupa kosu zbog njega...

danas su mu bogami i kecman i roberts poprilicno pomogli...

vranes je bar konzistentan..:)

Marko

pre 14 godina

Ne moze sa dva igraca da se dobije ni Helios ili Bosna a ne tim koji igra EL. Mora jos neko da proradi. Rasic i Vesely moraju mnogo bolje da igraju, oni su trebali da budu nosioci igre ove sezone.
Mislim da bi bilo pametnije da Dule pruzi vecu minutazu Djekicu, Sinovecu, Mitrovicu... nego da ceka da prorade Kecman, Vranes, Rasic, Roberts...

nacionalnost GROBAR

pre 14 godina

I da se zna,ja sam svoj prvi komentar poceo da pisem na poluvremenu!Jer onoliko izgubljenih lopti i olako potrosen zadnji napad da mozda i izjednacimo i tako odemo psiholoski jaci na poluvreme,mi gubimo ko zna koju loptu na glupost i primamo lagani pikenrol u zadnjoj sekundi za minus 5 na poluvremenu.Sve u svemu jedino mi je krivo sto DEJAN MILOJEVIC nije u ovoj ekipi umesto ocajnog Robertsa jer to bi onda bila skroz druga ekipa siguran sam...I Dule se prelako i olako odrekao jednog Vitkovca i ostavio ocajnog i za tri godine ni malo unapredjenog Milosevica!Druga greska Roberts jer je to igrac bez rezona,bez karaktera...Ali dobro,bori se covek.I naravno jedna od najvecih (Duletovih) gresaka pored Bjelice i Paunica jeste,STEFAN STOJACIC!Sta bi takav suter bio za ovakvu ekipu...Srce Paunica i ofanzivni skok Bjelice...Ali nema veze,podrska Duletu i momcima UVEK!Sledeci su ortodoksna braca za nedelju dana i to moze biti psiholoska prekretnica sezone!SVI U PINIR,SADA SMO NAJPOTREBNIJI OVIM MOMCIMA!Uvek uz Duleta i Partizan!

cisto da se zna

pre 14 godina

brukali ste nas po americi, pa u turskoj, na balkanu tako i tako. sad ste poceli na istoku. ako tako nastavite vrlo brzo ce vas ceo svet upoznati kao luzere.

a sto je gore i sve nas kao srbe.

Nemanja

pre 14 godina

Ne zaboravi nikad da ceo zivot m i smo proveli s tobom i nasu vernost prema tebi dokazivali iz dana u dan
Znaj da na ovome svetu ne postoji nista sto ce da spreci da sa juga se ori PARTIZANE VOLIM TE JA!!!

Zhiks

pre 14 godina

"Primećujem da se stvorila atmosfera da ekipa u kojoj igraju Bjelica i Borovnjak ne može da pobedi Partizan."...i ne moze...
(Zhiks, 11. novembar 2009 11:50)
...da ponovim: I NE MOZE!

Srdjan

pre 14 godina

Partizan nema iskustva previse su mlad tim tako da mislim nemaju nikakvih izgleda da nastave takmicenje u evroligi...ako Zvezda ove godine ne osvoji titulu ja stvarno ne znam kada ce moci...Dusko Vujosevic bi trebao dobiti nagradu za zivotno djelo ili nesto slicno ubaciti ga u u kucu slavnih ako osvoji ove godine titulu

pepe

pre 14 godina

Realno sa samo jednim pravim igracem (Maricem)i par polu igraca (McCaleb, nekad Kecman) ne moze se mnogo vise od ovoga. POd hitno da se dovede jedan suter inace nam se crno pise.
Ima jedan tim, ceo sam zivot s njim....

mitko gjakovik

pre 14 godina

ovako prvo poluvreme za prolaznu ocenu,drugo poluvreme katastrofa,ako u jednoj cetvrtini protiv bednog tima luetvasa damo 7 kosa sta cemo protiv mnogo boljih.odbrana koja je krasila igra partizana u nekoliko prethodnih sezona ova uzas.greske su sastavni deo igre ali sto je previse previse je.veseli danas indisponiran,roberts nije igrac za partizan,ostali svi sem marica i boa dno dna.ako partizan ne popravi drasicno igru u odbrani crno nam se pise.nemoze se trcati po igracima kao muvu bez glavu bez koncepcije.muka mi je da to priznam ali ove godine crno nam se pise.bice veoma tesko da osvojimo i nlb ligu a kamoli za nesto vise u evropu.ednostavno mislim da ova ekipa nema onu borbenost od prosle sezone.rasic dobar zaulicni basket isto i roberts,nama treba pod itno beka sutera ali pod itno.ovaj vranjes boje da ide da bere tresnje bio bi vise korisan.nemogu da se smirim toliko sam isfrustriran od danasnje igre.vujosevic mora pod itno da preduzme nesto, znam da niko nije ocekivao nesto specijalno ove godine ali ovakva blamaza protiv tako slabe ekipe nije dozviljivo.pozdrav svim navijacima partizana sa verom da ce sve to da se sredi.

salekg

pre 14 godina

U sadašnjoj ekipi, crno-beli dres po kvalitetu zaslužuju samo MekKaleb, Veseli, Marić i možda Kecman. Tim je ove godine loše seletkovan, ali se nadam da će biti dovoljno za domaću i jadransku ligu.

sinn

pre 14 godina

Sporet na drva(smederevac) kada bi postavili da cuva Rasica,mogu da se kladim u sta god da bi dobro obavio posao....Sporet,a ne Rasic naravno...

užas

pre 14 godina

uz ovakvo sudjenje,teško da bi i lejkersi dobil sa kobi brajantom.ona žena je zalutala u košarku totalno,marić se bori za poziciju sa babrauskasom od 190 i ona sudi faul u napadu..jedno 15 puta je sudila faul u napadu.20 razlike za partizan u pioniru lagano....

SaLeKg

pre 14 godina

Ajde nemoj vise da pljujete po ovim igracima imaju i oni pravo na kiks, pa i ovako veliki. Sigurno je da cemo igrati u buduce mnogo bolje, jedino sto imamo veliki problem a to je nedostatak
sutera!

I KADA NE BUDES PRVI TI I KADA SE CUJU ZVIZDUCI...

GrobaR

pre 14 godina

Sad znam kako se gani osecaju evo vec 10 godina i uopste nije lep osecaj

Razocaran sam ali ne znam ni sta da ocekujem ove sezone svi timovi se pojacavaju jedino mi prodajemo igrace , bice jos ovakvih poraza, ne smem ni da pomislim sta ce biti na gostovanju protiv Olimpijakosa

dane

pre 14 godina

Dobro igramo samo sto sudije imaju drugaciji kriterijum al navikli smo na to!!
Roberts katastrofa ostali su super. Maric je zivotinja!!!!!
Samo hrabro do pobjede!!!!!!

t_bo

pre 14 godina

Kakvo domacinsko sudjenje, ovo je uzas.kosarkasi litvasa mogu slobodno poc kuci i doci na kraj utakmice da saznaju da su je dobili.dno!!!

pera

pre 14 godina

5 razlike na poluvremenu nije mnogo.Mogli smo da smanjimo na 1 poen ali je moglo da bude i vise od 5, ali mene zabrinjava onaj njihov sut za 3.Ljudi ne promasuju.Neodoljivo me ova utakmica,bar ono u 1. cetvrtini, podseca na EP u kosarci kad smo igrali sa Slovencima po grupama.

svetinja

pre 14 godina

ROBERTS NULA, definitivno ne zasluzuje crno beli dres! Sabane taj dres je svetinja. Rasic kompleksas. Kecman deda. Djekic ni osnovna znanja kosarkaske igre.

Maric i Bo svaka cast! tako se igra za crno beli dres!!!

sinn

pre 14 godina

Sporet na drva(smederevac) kada bi postavili da cuva Rasica,mogu da se kladim u sta god da bi dobro obavio posao....Sporet,a ne Rasic naravno...

mitke

pre 14 godina

Partizane jedini,
Mi za Tebe zivimo,
Samo Tebe volimo,
I Tebi se divimo
A kad dodju nevolje
I kad dodje tuga,
Uvek ce Te voleti –
Grobari sa Juga !

brko

pre 14 godina

Jednostavno i realno , ovaj i ovakav tim Partizana nije konkurentan ove godine u Evroligi , koliko god se to nama ne svidjalo . . . Jednostavno , bez ulazenja u njihove ljudske kvalitete , Milosevic , Vranes , Roberts , Rasic , a bogami i Kecman nisu igraci kvaliteta koji je potreban za Evroligu !!! To je nazalost bolna ISTINA !!!

pepe

pre 14 godina

Realno sa samo jednim pravim igracem (Maricem)i par polu igraca (McCaleb, nekad Kecman) ne moze se mnogo vise od ovoga. POd hitno da se dovede jedan suter inace nam se crno pise.
Ima jedan tim, ceo sam zivot s njim....

nacionalnost GROBAR

pre 14 godina

Samo cu reci da mi je drago sto smo ovako prosli samo da bi ovim nerealnim navijacima pokazali gde smo trenutno!Ok nadati se mozda nekoj pobedi,ali podceniti jednu ovakvu ekipu i na sav glas najavljivati laganu pobedu to mozemo samo mi srbi!Sad naravno sledi pljuvanje ono najgore po igracima...Ali takav smo narod.Naravno da sam i ja kao grobar ocekivao malo vise,ali pobedu ni pod razno!Drugo je to sto ako navijacki gledam i ja bih najavljivao laganu pobedu,ali realnost i sagledavanje iste je nesto skroz drugacije,bez navijacke strasti.Dakle realno skroz ocekivan poraz od odlicne ekipe Ritasa.Jer ljudi mi u gostima ne mozemo da pobedimo jedan Zadar?A oni tuku jedan Efes kuci 20 razlike!I zar se onda moglo ocekivati bilo sta sem postenog poraza?NIJE!Dakle stvari uvek treba sagledati i postaviti realno.Ako Dule kaze da je Ritas favorit,onda covek zna zasto to kaze!Drugo je to sto bi mi zeleli da uvek prica da smo mi apsolutni favoriti,ali ljudi sto pre prihvatimo da je ovo nasa trenutna realnost,to bolje po nas...Jer ruku na srce ova ekipa nema srce koje je imao Novica,nema sutera kakav je bio Uros,nema inteligenciju koju je imao Milenko...Ali dobro,toliko smo navikli da nas ovi momci cine ponosnima prethodnih par godina,da i pored ovako laganih,malodusnih i ubedljivih poraza MI GROBARI OSTAJEMO UZ NJIH!

evilllama

pre 14 godina

ja ne znam kako vujosevic izdrzi sa rasicem kad ja odavde pochupa kosu zbog njega...

danas su mu bogami i kecman i roberts poprilicno pomogli...

vranes je bar konzistentan..:)

Plikuscht

pre 14 godina

@ (mojeime, 12. novembar 2009 22:33)
@ (nikola, 12. novembar 2009 21:59)

Momci,
Cenim pokusaj zastite lika i dela smetenog Rasica ... ali gresite.

Taj je decko na istom ovom mestu dozivljavao pohvale za svaku dobru partiju. Podjednako, za svaku losu ljudi to primecuju i konstatuju. A sta vi ocekujete!? Da odigra katastrofalno, a da ovde svi padnemo u sirce i podpisujemo da je bio jedan od najboljih!?
On je veceras imao 0/8 sut iz igre! I to i nije najveci problem (mislim na nula poena) koliko je lose odigrana uloga u timu. Spor je, kilav, uplasen, nesiguran, ne razigrava, ne probija ... potpuno, ali potpuno je van forme. Meni je jako drago sto je on prosle sezone zabo super jednu utakmicu protiv Reala ... ali kakve to ima veze sa ovim veceras!?
Niko ovde njega ne pljuje da je los covek, smrad, amater, niti ista slicno ... ali ljudi ocekuju vise od njega jer je stariji, zreliji, iskusniji ... igra jednu Euroleague! A igre su mu debelo ispod nivoa i takmicenja i tima u kojem igra.

cisto da se zna

pre 14 godina

brukali ste nas po americi, pa u turskoj, na balkanu tako i tako. sad ste poceli na istoku. ako tako nastavite vrlo brzo ce vas ceo svet upoznati kao luzere.

a sto je gore i sve nas kao srbe.

Plikuscht

pre 14 godina

Jedina dobra strana ovog veceras je da ceo tim i svi oni navijaci koji su najavljivali F4 ove godine vide i shvate gde smo. Dule to dobro zna.

Kecman nikako da se dozove pameti. On mora da shvati da je doveden da na sebe preuzme ODGOVORNOST, ne moze da igra sekundarnu rolu kao u PAO-u. Decko je retko inteligentan igrac, ali nista od ocekivanog ne pruza.
Rasic covek ne moze da se poveze. I to traje. I traje. I traje. I trajace. Ima on znanje, viziju, sevne poneka strasna asistencija ... ali nema herca ni malo. Veceras sut iz igre 0/8!? Plej/bek?
Roberts i dalje siluje i nikakve koristi od njega. Sada se tek vidi koliko nedostaje ideja sa Milojem kao 4. Potpuno je neverovatno da je covek u takvom kanalu. Dosao je direkt sa kampa Indijane, drugim recima - igrao je, trenirao, verovatno zapinjao kao nikad za ugovor ... ne stoji da je nepripremljen i da se nesto 'ceka'. Pogotovo jer zna gde je dosao i nema potrebe da se ceka da se aklimatizuje (na klimu, grad, ligu ...).
Vranes i dalje potpuno beskoristan u napadu, a pride i sve manje koristan u odbrani. Hoce on, zeli, trudi se ... ali jednostavno ne zna.
Milosevic ... cekajuci Godoa. Uzaludno, bice.

Ceo tim 'visi' od pocetka sezone na dva igraca - Maricu i MekKejlebu, a to je prilicno nedopustivo za tim koji zeli da igra neku ozbiljnu ulogu. Veceras su njih dvojica imali 38 indeksnih poena, a ceo ostatak tima (ostalih 9 igraca) 'citavih' 13!?

Centarska linija nam je slaba, jer sem Marica mi tu nemamo ozbiljnog igraca. Vranes sluzi da se Maric odmori, Djekic je jos mlad i zelen, Roberts igra divlje k'o lokalni basketas iz kraja.
Spoljna linija nam je katastrofalna (izuzev MekKejleba). Veceras su Rasic/Kecman/Milosevic sutirali 0/11 iz igre!
Koliko god mi defanzivno dobro odigramo (a uglavnom odigramo OK) toliko se sve 'prospe' u napadu. Tj. u nepostojanju istog. Sve se svodi na spusti loptu Maricu u reket i on ce vec da se snadje (i on to dobro radi dok ima snage da nosi po dva igraca na ledjima). Ali to je samo jedna ofanzivna opcija. Gde su ostale!? Zasto svaki pozicioni napad izgubimo 15 sekunda dok se lopta prevede, igraci se postave i krenu da se 'izvlace', i to kilavo!? Potpuno smo bezidejni, ali dodatno brine sto se ne vidi da se ista na treninzima vezba, uigrava, usavrsava. Ne vidi se uigrana akcija u kojoj bar 3-4 igraca kretnjom odigraju uigranu kretnju za neke lagane poene. I tu se jasno vidi Duletova sklonost da izvuce ono najbolje defanzivno u igracima, ali ne i ofanzivno. Kontranapadi, drugim recima - laki poeni ... sta to bese!?

Ako se nesto ne promeni, neki igraci ne trgnu i ne dozovu pameti, ovom timu sledi brz remont. Jednostavno, ne vidim ni Vranesa, ni Robertsa, ni Rasica u klubu ako je ovo najbolje sto oni mogu. Ako je vec Rakocevic hrabro precrtan ne vidim zasto se i sa drugima ne bi istim arsinima pristupilo.

Top 16 ove godine - tesko. Jako tesko. Nije realno ocekivati da tucemo Olimpijakos, pa ni Efes kuci ... u gostima da i ne spominjem. Za lokalna takmicenja - zavisi od dizanja forme i finalnog rostera. Mozda opet sva tri, mozda dva, mozda jedan ... sve je otvoreno.

sasa

pre 14 godina

Nisam taj koji ce kritikovati jer su nas zaduzili prethodnih godina ali ne mozemo traziti opravdanja. L.R je takodje promenio kopmlet sastav i otisli su im glavni igraci, nemaju ni jednu zvezdu a pokidali su nas i to me boli. Ne moze se igrati ragbi, kakva je to kosarka bez suta, samo guranje, bez ikakve lepote, nema akcije, nema kretnje, nema kontre. Ne moze se traziti opravdanje u mladosti ekipe jer klinci su presedeli na klupi. Koja je sustina ovog, afirmisemo strance koji odlaze sledece godine? Bar da je pustio mlade sve vreme pa da razumemo i da nam ne bude krivo. Zao mi je sto je ovo nasa realnost, nema hemije u ekipi, nema atmosfere, nemamo sutera, nemamo pravog vodju, ne ostavlja se srce na terenu.

Roberts definitivno ne zasluzuje crno beli dres, NOVICE RECI MU TO JE SVETINJA, i da je neki igrac ne bi igrao kod komsinice. Milosevic ce ceo zivot ostati bambus. Djekic bez osnovnih kosarkaskih elemenata igre, toliko o tome koliko su dobri igraci koji dolaze iz FMP-a. Rasic neverovatno los, previse mu je sansi pruzeno, vreme je da nas napusti kao i Roberts. Kecman se trudi ali njegovo vreme je proslo. Dule oteraj sve to i sve klince u vatru bar da nam nije zao, zrtvuj sezonu, ovim nista ne dobijamo. Za svaku pohvalu su Bo i Maric, tako se igra za sveti dres!!!!

dane

pre 14 godina

Dobro igramo samo sto sudije imaju drugaciji kriterijum al navikli smo na to!!
Roberts katastrofa ostali su super. Maric je zivotinja!!!!!
Samo hrabro do pobjede!!!!!!

užas

pre 14 godina

uz ovakvo sudjenje,teško da bi i lejkersi dobil sa kobi brajantom.ona žena je zalutala u košarku totalno,marić se bori za poziciju sa babrauskasom od 190 i ona sudi faul u napadu..jedno 15 puta je sudila faul u napadu.20 razlike za partizan u pioniru lagano....

Neven KGB

pre 14 godina

Moze li Maric,posto nije igrao za seniorsku reprezantaciju Australije,da igra za Srbiju,pod predpostavkom da je Dudi potreban takav igrac,a mislim da je Maric upravo ono sto nam nedostaje??Hvala na odgovoru.

svetinja

pre 14 godina

ROBERTS NULA, definitivno ne zasluzuje crno beli dres! Sabane taj dres je svetinja. Rasic kompleksas. Kecman deda. Djekic ni osnovna znanja kosarkaske igre.

Maric i Bo svaka cast! tako se igra za crno beli dres!!!

nacionalnost GROBAR

pre 14 godina

I da se zna,ja sam svoj prvi komentar poceo da pisem na poluvremenu!Jer onoliko izgubljenih lopti i olako potrosen zadnji napad da mozda i izjednacimo i tako odemo psiholoski jaci na poluvreme,mi gubimo ko zna koju loptu na glupost i primamo lagani pikenrol u zadnjoj sekundi za minus 5 na poluvremenu.Sve u svemu jedino mi je krivo sto DEJAN MILOJEVIC nije u ovoj ekipi umesto ocajnog Robertsa jer to bi onda bila skroz druga ekipa siguran sam...I Dule se prelako i olako odrekao jednog Vitkovca i ostavio ocajnog i za tri godine ni malo unapredjenog Milosevica!Druga greska Roberts jer je to igrac bez rezona,bez karaktera...Ali dobro,bori se covek.I naravno jedna od najvecih (Duletovih) gresaka pored Bjelice i Paunica jeste,STEFAN STOJACIC!Sta bi takav suter bio za ovakvu ekipu...Srce Paunica i ofanzivni skok Bjelice...Ali nema veze,podrska Duletu i momcima UVEK!Sledeci su ortodoksna braca za nedelju dana i to moze biti psiholoska prekretnica sezone!SVI U PINIR,SADA SMO NAJPOTREBNIJI OVIM MOMCIMA!Uvek uz Duleta i Partizan!

SHOne

pre 14 godina

Надам се да грешим, али мислим да је овај Робертс огроман промашај.
Свака част Марићу и Лестеру, остали катастрофа. Ако се нешто не промени плашим се следеће текме, ал' бар ће да грми са трибина.

НАПРЕД ПАРТИЗАН !!!

ssssss

pre 14 godina

1.ROBERTS...KRUT,IGRA U GRCHU.KAO DA JE MALO MENTALNO RETARDIRAN.
2KECMAN...ISTORSHENA SNAGA.
3.VESELI...STAGNIRA.
4.RASIC...URUCITI MU OTKAZ,ILI GA DATI NEGDE NA POZJAMICU,U FMP.
5.MARIC...ODLICHAN,PRAVO POJACANJE,JAK.SKOK DOBAR,SRCE.
6.MCCALEBB...ODLICHAN,PRAVO POJACANJE,PAS,SUT,PRODOR,ASISTENCIJA,OGROMNO SRCE.
7.MILOSEVIC...3 GODINE STAGNIRANJA,JEDINO STO JE NAUCHIO JE DA ODLICHNO BODRI EKPIU SA KLUPE.
8.VRANESH...NAPREDUJE POMALO...XA.XA.XA...
9 MISLIM DA SAM REALAN..

mojeime

pre 14 godina

e,znas sta?muka mi je od vas svih koji pljujete po Rasicu,Kecmanu,Slavku....pisete kako nisu igraci dostojni EL,a zaboravljate proslu sezonu,kada je taj isti Rasic doneo pobedu u Turskoj,pa u svim novinama izadje kako je Rasic doneo pobedu protiv Reala,itd...da vas samo podsetim..ali,u vredjanju ste najjaci!!!koji vam je bre svima?hajde lepo vi na parket,pa igrajte!nisu primili ni jednu platu,trener ih jase kao mazge,a vi ih pljujete...sramota!!!

SaLeKg

pre 14 godina

Ajde nemoj vise da pljujete po ovim igracima imaju i oni pravo na kiks, pa i ovako veliki. Sigurno je da cemo igrati u buduce mnogo bolje, jedino sto imamo veliki problem a to je nedostatak
sutera!

I KADA NE BUDES PRVI TI I KADA SE CUJU ZVIZDUCI...

Srdjan

pre 14 godina

Partizan nema iskustva previse su mlad tim tako da mislim nemaju nikakvih izgleda da nastave takmicenje u evroligi...ako Zvezda ove godine ne osvoji titulu ja stvarno ne znam kada ce moci...Dusko Vujosevic bi trebao dobiti nagradu za zivotno djelo ili nesto slicno ubaciti ga u u kucu slavnih ako osvoji ove godine titulu

Phoenix

pre 14 godina

Otkaz Robertsu!
Basketasi nisu za Partizan. U drugoj cetvrtini Kecman pet sekundi mlatara rukama, a ovaj ne ume da se postavi. Pritom organizuju pozicioni napad. Nek nabija statistiku negde drugde.

Nemanja

pre 14 godina

Ne zaboravi nikad da ceo zivot m i smo proveli s tobom i nasu vernost prema tebi dokazivali iz dana u dan
Znaj da na ovome svetu ne postoji nista sto ce da spreci da sa juga se ori PARTIZANE VOLIM TE JA!!!

veerghoen

pre 14 godina

Izvinjavam se administratorima i vama sto skrecem sa teme,ali sedim kuci,blejim u 4 zida i razmisljam kako je moguce da od toliko milijardera u Srbiji niko nije zainteresovan da ulozi makar deo svog novca u nesto sto vredi..Iako sam navijac Zvezde,zaista smatram da bi bilo korektno da neko finansijski isprati ove momke,pa ne samo njih,vec i fudbalere,vaterpoliste i sve sto nesto vredi u ovoj zemlji...Pa i kraj,krajeva,nek dodje vise taj zakon o privatizaciji pa nek dodju neki Arapi,Rusi,Litvanci,neko ko ne bi zalio sredstva da potstrakne rad sa mladim igracima.Evo,vidim pre neki dan mladi talentovani napadac Skuletic sedi na klupi u nekom prosecnom austrijskom ligasu a nisu ga igrali u partizanu....

Zhiks

pre 14 godina

"Primećujem da se stvorila atmosfera da ekipa u kojoj igraju Bjelica i Borovnjak ne može da pobedi Partizan."...i ne moze...
(Zhiks, 11. novembar 2009 11:50)
...da ponovim: I NE MOZE!

kao i prosle godine

pre 14 godina

vidim ja da cemo se opet klati s turcima :))

i sta pljujete veselog,kecmana,vranesa,rasica..

Prvo i osnovno: Nije bilo Pere KAPITENA!!!
2. Zaboravili ste skokove Veselog prosle godine protiv Unikahe,Rome,CSKA,Reala, PAO.
3. Rasic odlucio protiv Reala.
4. Vranesovu bananu Kuku!!! Kljucna tekma,tad smo nastavili seriju..

5. KECMAN... ocigledno niste gledali proslu tekmu u EL (Orlean) i sta je sve uradio prethodnih godina!

Ja stvarno ne znam sta vi hocete vise i za koga navijate!!!

kinez

pre 14 godina

Izgubili smo u gostima od jedne veoma dobre suterske ekipe koja je veceras bila raspolozena za igru. Poraz sa ovolikom razlikom nije nista strasno, imali smo mi mnogo bolje igrace u nekim dalekim sezonama pa smo gubili i sa vecom razlikom. Iz utakmice u utakmicu se vidi da ovaj tim nije sposoban za neka velika dela ove godine.Jedan deo igraca definitivno nije kalibar da povede ove klince i da ih oslobodi treme u ovakvim utakmicama. No dobro, realnim navijacima je bilo jasno sta nas ceka posle Duletovih izjava da ova sezona sluzi da se neki novi klinci celice i da sticu neophodno iskustvo. Sve ce se to vratiti u buducnosti na nase veliko zadovoljstvo. Jos jedno zapazanje o vecerasnoj utakmici a to je po pitanju sudijskog kriterijuma. Kosarku pratim aktivno 30-tak godina i mogu bez razmisljanja da kazem da ovakvo sudjenje u zivotu nisam video. Mnogo bi vremena trebalo da se nabroje sve odluke sudija koji su otvoreno navijali za domacina. Svako ko je gledao utakmicu, svako ko se razume u kosarku i oni koji su realni znaju o cemu pricam. Kada bi sudije u domacim takmicenjima uradile samo trecinu gluposti (koje su veceras vidjene) u korist Partizana mislim da bi smo sledecih 100 godina bili na stubu srama. Gledajuci nase momke kako sa nevericom posmatraju spodobe sudijske hteo sam da iskocim iz koze od muke. Ej bre, izivlavaju se na deci od 18-19 godina! Nije ovo pravdanje za poraz ali stvarno nema smisla igrati ovakve utakmice.
Zamolio bih sve one koji godinama za svoje neuspehe krive nas odnosno "nase" sudije da pogledaju snimak utakmice i da, ako su realni, vise nikad ne pomenu rec kradja kao opravdanje.

VOLIM PARTIZAN

pre 14 godina

brukali ste nas po americi, pa u turskoj, na balkanu tako i tako. sad ste poceli na istoku. ako tako nastavite vrlo brzo ce vas ceo svet upoznati kao luzere.

a sto je gore i sve nas kao srbe.
(cisto da se zna, 12. novembar 2009 20:21)

Ne mogu da verujem da nam vi pominjete neko brukanje! Vi koji gubite u Pioniru po 25 razlike od Azovmasa i Nirnburga, vi koji imate 1 pobedu NLB ligi i koji ne mozete da prodjete grupe u Evro kupu!

sablja

pre 14 godina

toliko o prici da bi se partizan prosetao uleb kupom kao sto godinama pricaju (a treba napomenuti da je ritas prodao svoja tri najbolja igraca,i da ima znatno slabiji tim od onog sa kojim je osvojio uleb kup) i ovo je potvrda da izmedju evrolige i uleb kupa nije tako velika razlika

GrobaR

pre 14 godina

Sad znam kako se gani osecaju evo vec 10 godina i uopste nije lep osecaj

Razocaran sam ali ne znam ni sta da ocekujem ove sezone svi timovi se pojacavaju jedino mi prodajemo igrace , bice jos ovakvih poraza, ne smem ni da pomislim sta ce biti na gostovanju protiv Olimpijakosa

t_bo

pre 14 godina

Kakvo domacinsko sudjenje, ovo je uzas.kosarkasi litvasa mogu slobodno poc kuci i doci na kraj utakmice da saznaju da su je dobili.dno!!!

Timon

pre 14 godina

Izgubili pa sta?! Igrali smo lose, tim nije u formi u kojoj treba da bude i tako je. Ne mislim da je ovo kraj sto se Evrolige tice ali i da jeste nista strasno!
Polako, vratice se sve!
Drago mi je sto jos postoje navijaci posrnule komsinice i imaju snage da nam upute neki zajedljivi komentar iako su i sami svesni da je to apsurd najgore vrste!
NAPRED PARTIZAN!

Marko

pre 14 godina

Ne moze sa dva igraca da se dobije ni Helios ili Bosna a ne tim koji igra EL. Mora jos neko da proradi. Rasic i Vesely moraju mnogo bolje da igraju, oni su trebali da budu nosioci igre ove sezone.
Mislim da bi bilo pametnije da Dule pruzi vecu minutazu Djekicu, Sinovecu, Mitrovicu... nego da ceka da prorade Kecman, Vranes, Rasic, Roberts...

Plikuscht

pre 14 godina

Besan sam kao ris,eto vam vas Dule,slabo vodi utakmicu,ne oseca ritam meca.
Sta reci za igrace,sve nule,a sta sam pricao za robertsa,uvalila nam Zvezda,kao za Klea.
Ove godine ce mo se tesko obrukati,a dule je najvece razocarenje,kada sam rekao da sam zadovoljan sa skorom 2-8,smejali ste se i optuzivali da nisam grodar,Deekic ,Rasic i Sinovec nisu za nas.
I na kraju molim onoga lika da mi ne krade nick,da mi nestaje na muku.

nik

pre 14 godina

Ovi Topalovici bas znaju da me zabave cetvrtkom, red fudbaleri, red ovi kosarkasi.Bar nece tamo zakaciti H1N1, jer se virus ne razvija na minus 22... A sledeceg cetvrtka VELIKI BRAT OLIMPIJAKOS, jedva cekam...

nikola

pre 14 godina

Ajde da razumem za ostale igrace, ali mi nije zasto konstantno pljujete Kecmana? Covek na svakoj utakmici daje maksimum, uvek preuzima odgovornost kad treba i kad niko drugi nece(sto je bio slucaj i na ovo utakmici) , ima dobre ulaze, cak i dobar sut za razliku od prethodnih sezona ali on ne moze sam da pobedi protivnika. Ja ne vidim ni na ovoj ni na nekim prethodnim utakmicama gde je on toliko gresio pa da ga toliko pljujete. Isto vazi i za Rasica- jeste on jos i na turneji po Americi ostao poznat po tim izgubljenim loptama, ali je taj broj smanjen kasnije, a vi ste i dalje nastavili da ga prozivate zbog toga iako su drugi jos vise gresili. Jeste on lose odigrao veceras, ali vama on ne valja ni na jednoj utakmici, a gledao sam ih skoro sve i u NLB i u Evroligi i na mnogima nije uopste gresio (bar ne mnogo).
Od pocetka lige ste uspeli da napljujete skoro sve igrace.Bukvalno vam valjaju samo oni koji postizu po 15-20 poena po utakmici (Maric i Mekaleb), a svi ostali vam ne valjaju. Ajde smanjite malo dozivljaj. Da smo kojim slucajem pobedili, velicali bi sve igrace i najavljivali F4.

dexa

pre 14 godina

Ljudi dosta vise sa tim neiskustvom,lik koji nam je dao 19 poena a nije mu prvi put da je ovako dobro igrao, je 88 godiste znaci 21 godina preziva se Gecevicius,znaci problem je nesto drugo.......inkognito.

nikola pravi grobar

pre 14 godina

Bravo za sve vas sto dajete ovakve komentare....,zaboravljate sta je Partizan uradio zadnjih 10 godina za Srbiju.i zbog jedne utakmice ovako pljujete na igrace,sramota,to nisu pravi grobari..

nextb

pre 14 godina

Momci glavu gore.
Imate toliki kredit da i sve do kraja izgubite ponovo bih vas bodrio.Volim partizan
Dule legendo
Hvala za sve
Nedelja je svanula

Nestasna ljubicica

pre 14 godina

Jesu mnogi igraci odigrali izuzetno slabo, jeste i Dule imao taktickih gresaka, jeste i sudjenje bilo, blago receno, cudno... pa sta???

Sve utakmice do kraja EL da izgubimo,(sto necemo) nase prvenstvo i kup da ne osvojimo,(sto necemo) iz guma lige da ispadnemo (sto necemo) pa sta???

Opet igramo EL i naredne godine i tim se sprema za sezonu 2010/2011. Sve ovo je jedna velika skola za ove momke pa cemo videti za godinu dana koliko je uspesna bila.

A svi vi, dragi moji pljuvaci, udrite sada po ovim momcima i Duletu i nemojte da posustajete ni kada odvalimo musave u kvazi derbiju ni kada "slucajno" dobijemo Olimpijakos ili Unikahu u EL.

Sreca te ima nas navijaca koji volimo, bodrimo i dajemo punu podrsku klubu i kada ne ide a svi vi ostali lecite komplekse jos malo, ionako necete imati jos puno prilika (cak ni ove sezone).

pera

pre 14 godina

5 razlike na poluvremenu nije mnogo.Mogli smo da smanjimo na 1 poen ali je moglo da bude i vise od 5, ali mene zabrinjava onaj njihov sut za 3.Ljudi ne promasuju.Neodoljivo me ova utakmica,bar ono u 1. cetvrtini, podseca na EP u kosarci kad smo igrali sa Slovencima po grupama.

Peta licna veseloga Jana

pre 14 godina

U utakmici u kojoj:

-Roberts ima 5 izgubljenih lopti
-Mekaleb ima 1 asistenciju za 32 minuta
-Rasic ima 0/8 sut iz igre za 25 minuta
-Kecman ima idex -4 za 25 minuta
-Veseli postigne 4 poena za 28 minuta

jasno je da nema mesta nekom filozofiranju nego jednostavno nismo imali igrace koji ce ODIGRATI ovu utakmicu!!!

Veliki problemi na pozicijama 1(2) i 4!

Istina, ovaj tim moze bar da duplira svoju snagu u narednom periodu...

Napred Partizan!

salekg

pre 14 godina

U sadašnjoj ekipi, crno-beli dres po kvalitetu zaslužuju samo MekKaleb, Veseli, Marić i možda Kecman. Tim je ove godine loše seletkovan, ali se nadam da će biti dovoljno za domaću i jadransku ligu.

krstic

pre 14 godina

Grublju igru odbrane nisam video,koja je prosla pored domacinskog sudjenja,a bilo je barem deset nadosudjeh guranja i hvatanja.Bilo je "simpaticno"videti sa koliko apetita i volje su igrali Popovic i Bjelica,ko ce koma,sto rece nas narod.Sto se tice pobede ona je zasluzena.Pozdrav igracima i navijacim. Partizana.

budzet

pre 14 godina

Kad izgubis ovako (a bilo je sto razloga) onda stvarno nema smisla raspravljati o sudijama. Medjutim kad sam video Moniku i onu zensku znao sam da nam se lose pise. Evidentno je da se partizanovi igraci lose krecu , ali onoliki broj faulova u napadu ja ne pamtim da je nekome sudjen i to u vrlo osetljivim delovima utakmice. Oni su igrali rvacku odbranu gde se svira svaki peti faul itd. itd. a ono na kraju su bile beznacajne kompenzacije veoma karakteristicne za tendeciozne sudije.Mislim da Partizan od prosle godine ovde ne bi izvukao zivu glavu jer me je atmosfera neodoljivo podsetila na zadarsku. Drugo, ne zaboravite da su oni tukli i FMP i Hemofarm i ,evo sad, Partizan u vrlo vaznim evropskim utakmicama. Rekoh, ne vredi raspravljati o igri jer ce Partizan zbog nedostatka kvaliteta biti u velikim problemima ove godine, ali sudjenje u evroligi ce uvek zavisiti od love... i mislim da je debakl prejaka rec. To je ono sto je Cibona dozivela od Sijene. A kakav je igrac Popovic on je to dokazao u dresu reprezentacije.

Миле

pre 14 godina

Еви разлога губљења утакмице. У стилу - какав је то тим у коме играју тај и тај играч.

...Trener Partizana posebno se osvrnuo na ovdašnja omalovažavanja srpskih internacionalaca u dresu Lijetuvosa, za koja kaže da su neosnovana i da ih ne bi trebalo uzimati za ozbiljno.
- Primetio sam da se stvorila atmosfera da ekipa u kojoj igraju Bjelica i Borovnjak ne može da pobedi Partizan... Nije mi jasno odakle takvo mišljenje, kao da je njima bilo zabranjeno da napreduju od kada su napustili Srbiju. To su kvalitetni košarkaši, opasni protivnici i ne treba ih na taj način omalovažavati - upozorava šef struke crno-belih.

pera

pre 14 godina

Sad bi Niksicko pivo verovatno rekao- Zvezda izgubila od Radnickog, a pobedila Spartak, a Partizan izgubio od L.Ritasa- znaci Zvezda bolja od Partizana :).

Jeste utakmica zavrsena sa velikom razlikom ali su po meni kljucni momenti bili: izgubljena lopta u poslednjem napadu 1. poluvremena kad smo mogli da smanjimo na poen razlike (i jos posle imamo pocetni napad u 2. poluvremenu), i izgubljena lopta u prvom napadu u 2. poluvremenu.
Isto su mi cudne onoliki faulovi u napadu. Pa ovi ljudi ceo zivot igraju kosarku, znaju i oni sta treba da rade da nebi pravili toliko faulova u napadu(sigurno ih je bilo preko 10). Mada, cim se Dule nije bunio mnogo...
Isto mi je neverovatna onolika losa igra u napadu u 2. poluvremenu, mada je verovatno bila stvar u njihovoj odlicnoj odbrani.
Sve u svemu sam iznenadjen ovakvom dobrom igrom Ritasa i ocigledno da cemo mi svoju sansu za prolaz izgleda morati da trazimo u losoj igri Efesa(pogotovo posto su nas dobili velikom razlikom pa ce verovatno biti u prednosti ako imamo isto bodova na kraju).
Glavu gore grobari, nema sta da im se zameri.Toliko su nas zaduzili prethodnih godina da sta god da urade ove sezone ne sme nista da im se prigovori.

AJZAKLIJA

pre 14 godina

Dajte nam bar jednom ovakve sudije i dobićemo bilo koga u Pioniru sa 30 razlike...Neverovatno,kao da smo trećerazredni klub koji igra protiv zvezda svetske košarke,e tako nam se sudi,sramota!!!

vlada

pre 14 godina

Partizan jeste zasluzeno izgubio.
Ali sudije su imale svoje vece, cela pozornica je bila samo njihova.
Iskreno, ne navijam za Partizan, ali sam se slatko nasmejao na nekoliko dosudjenih faulova u napadu partizanu i dva nedosudjena razbijanja laktom nad igracima partizana od strane Ritasa.
Ne znam samo kako bilo ko od nasih trenera, kada se ovakve stvari desavaju po evropskim kupovima, ne izvede ekipu sa terena i ne da im za pravo da to rade.
A i da sam na mestu ovih kojima se ovako sudi protiv Zvezde i Partizana, bilo bi me sramota.
Ali, njih nije.

Dragan

pre 14 godina

Sramna partija Rasica! Skoro u nasem timu nije bilo igraca sa manje karaktera od njega....nije mi jasno kako je on uopste dobio priliku da igra u Partizanu...Mnogo je bolje dati sansu mladim i perspektivnim igracima nego trositi vreme i strpljenje navijaca na igrace kao sto je Rasic...totalna katastrofa!

nz

pre 14 godina

Realno ove godine sanse za TOP 16 su minimalne. Ne moze cela igra da se bazira na Maricu i MekKejlebu. Jedine utakmice koje mozemo dobiti su Efes i Lijetvos kod kuce,barem bi trebalo.

Novica_Velickovic

pre 14 godina

Ovo je najblaže rečeno katastrofa. Nisam siguran,ali čuo sam negde da je Marcus Kelati(proslogodišnji igrač i jedan od najboljih šutera Unikahe) sada free agent. Ako je to istina pod hitno ga dovesti pa makar i bankrotirali ali ovako se dalje ne može. Pa ovo je blamaža! Nigde igre nemamo. Niko se ne kreće,slabo se igra pik 'n' roll,slabo se preuzimaju igrači posle bloka...jednom rečju nula smo. Rašiću,Robertsu,Mitroviću i Sinovecu se zahvaliti na saradnji i ćao. Ti ljudi izgledan nisu svesni koji dres nose. Dule je totalno uništio klub! 2 utakmice smo do sada igrali kod kuće(Unikaha,Orlean)-u prvoj Pionir umesto da bude krcat nama zjapi 400-500 slobodnih mesta. Orlean-5000 gledalaca-tuga i bruka nas Grobara. Niko više to ne ceni. Sramota. Prošle godine u Arenu ne može da se uđe a ove...? Šta se to dogodilo sa nama?

Profesor geografije

pre 14 godina

Roberts klasicni basketas! Stoji na 6m i rve se sa igracem umesto kad vidi da igraju usku odbranu nad njim koristi vreme i prostor za neki blok. Inace Litvanija NIJE na istoku! Pozdrav svima

DjAPE

pre 14 godina

Sponzor nase lige i saveza treba da bude KINDER!

Sta ste drugo ocekivali kad igramo sa decom!

Ako ovako nastavimo 2020. ce nam igrati deca od 15 a prodavacemo ih sa 18 uz pricu kako podmladjujemo tim.

Jos nesto Arena treba da se zove Kinder-garden dok ne rascistimo sportsu mafiju!

Realan

pre 14 godina

Ne ulazeci u ostalo, zelim samo da naglasim da partizan nije mlad ti,za sve one koji to govore. Sem par pojedinaca koji manje vishe igraju (Veseli, Djekic, Mitrovic, Sinovec), nosioci su iskusni igraci (Kecman, Rasic, Roberts Mccaleb),koji su limitirani na zalost navijaca partizana .Maric je zadovoljio ove godine

Rade Dzevi

pre 14 godina

Ama ljudi zasto tolika srdzba? Pa zar Dule nije rekao da je ovo eksperimentalni tim? Taj eksperiment je jos uvek u toku a tek je zavrseno prvo poluvreme i dotle Partizan igra dobro a drugo poluvreme je jos uvek u izgradnji pa zato molim za strpljenje. Bice bolje jednog lepog dana oko Sv. Jovana , a mozda i pre,jer to i nije tako daleko.A posle cemo videti cija Nana crnu vunu prede? Zato polako, NAPRED, PARTIZAN, jer tiha voda breg roni!

off roberts

pre 14 godina

Alo bre nije ti ovo Zvezda! Ovo je svetinja!!! Mrs iz crno bele porodice!!!

Nadam se da nekad i Dule cita ove komentare, realno mene bi bas intresovalo da sam na njegovom mestu

Rior

pre 14 godina

Treba biti realan,bez euforije ali i bez pljuvanja.Setite se ovakvih utakmica je bilo iranije.Dulu i momcima je potrebno vreme . Budimo strpljivi.Napred PARTIZAN!

ime

pre 14 godina

Znalo se i ranije da Pertizanu fali uigravanje jer ima dosta novih i neiskusnih igraca. Ipak mislim da iz ovog tima ne treba vise racunati na Milosevica. Decko je dosta obecavao pre par godina, ali do sada nista nije pokazao, a vise nije tako mlad. Treba mu se zahvaliti na saradnji i pozeleti uspeh u daljoj karijeri, a na mesto beka sutera dovesti Vasica. Ipak je sve na Vujosevicu, koji do sada nije gresio, pa sta god da uradi nadam se da nece ni u buduce. Napred PARTIZAN

ljuso

pre 14 godina

Sest poena iz igre u drugom poluvremenu sta vise reci???
veseli
mckeleb
roberts
dule o cemu mi pricamo da su borovnjak,popovic i bjelica sigurno napredovali ... pa naravno da jesu vidi se po rezultatu.Te igrace smo i mi mogli da dovedemo samo kod nas ne bi napredovali.
Treba covek prvo da pogleda svoje dvoriste.

mitko gjakovik

pre 14 godina

ovako prvo poluvreme za prolaznu ocenu,drugo poluvreme katastrofa,ako u jednoj cetvrtini protiv bednog tima luetvasa damo 7 kosa sta cemo protiv mnogo boljih.odbrana koja je krasila igra partizana u nekoliko prethodnih sezona ova uzas.greske su sastavni deo igre ali sto je previse previse je.veseli danas indisponiran,roberts nije igrac za partizan,ostali svi sem marica i boa dno dna.ako partizan ne popravi drasicno igru u odbrani crno nam se pise.nemoze se trcati po igracima kao muvu bez glavu bez koncepcije.muka mi je da to priznam ali ove godine crno nam se pise.bice veoma tesko da osvojimo i nlb ligu a kamoli za nesto vise u evropu.ednostavno mislim da ova ekipa nema onu borbenost od prosle sezone.rasic dobar zaulicni basket isto i roberts,nama treba pod itno beka sutera ali pod itno.ovaj vranjes boje da ide da bere tresnje bio bi vise korisan.nemogu da se smirim toliko sam isfrustriran od danasnje igre.vujosevic mora pod itno da preduzme nesto, znam da niko nije ocekivao nesto specijalno ove godine ali ovakva blamaza protiv tako slabe ekipe nije dozviljivo.pozdrav svim navijacima partizana sa verom da ce sve to da se sredi.

milan_rausch@hotmail.com

pre 14 godina

Jedino što mene brine jeste ako izuzmemo Marića, Mekeleba i Robertsa i pogledamo samo ekipu od prošle godine zajedno su sinoc ubacili jedva 15 poena...strašno jadno

dragisa

pre 14 godina

partizan je ove sezone slika i prilika nase košarke.U timu imaju šest stranaca,trener stranac pa šta da očekuje srpska reprezentacija od takvog partizana??
(željko, 13. novembar 2009 06:53)

A koliko ima stranaca zvezda? I koliko ih je imala prosle sezone? I koliko ste vi reprezentativaca izbacili zadnjih 20 godina,a zadnjih 5-6 godina da ne pricam, a koliko ih je izbacio Partizan i koliko Partizanovih igraca ima trenutno u reprezentaciji?

Montenegrin

pre 14 godina

Ove sezone nista, Maric je jedino sjajno krenuo, Veseli je trebao da eksplodira i da nosi igru ove sezone a on i dalje igra na momente.
Fali jedan dobar bek suter.
Rakocevic je bolji od ovoga Robertsa pa da je u nikakvoj formi.
Jedino je Milosevic napredovao u odnosu na proslu sezonu.

Ovaj Kurtinaisis sjajan strucnjak, nikakav tim a igraju tako lagano u napadu a tako fanaticno u odbrani.

s t v

pre 14 godina

Od 104 komentara (momenat kada ovo pišem) barem je 99 stručnih koji objašnjavaju taktiku,pojedinačni učinak igrača,mere za poboljšanje igre,greške trenera i dr.
Srbija je zaista zemlja košarke i košarkaških "stručnjaka" koji su šutirali na koš samo na vašarima za gajbu piva.
ps
za neupućene,mlad tim je izraz za ekipu koja je odskoro zajedno.
Mladi igrači su drugi pojam.

pera

pre 14 godina

Besan sam kao ris,eto vam vas Dule,slabo vodi utakmicu,ne oseca ritam meca.
Sta reci za igrace,sve nule,a sta sam pricao za robertsa,uvalila nam Zvezda,kao za Klea.
Ove godine ce mo se tesko obrukati,a dule je najvece razocarenje,kada sam rekao da sam zadovoljan sa skorom 2-8,smejali ste se i optuzivali da nisam grodar,Deekic ,Rasic i Sinovec nisu za nas.
I na kraju molim onoga lika da mi ne krade nick,da mi nestaje na muku.
(Plikuscht, 12. novembar 2009 20:57)

Ja i svi drugi znamo da ti nisi grobar, jer ne postoji ni jedan grobar koji bi nesto mogao da zameri Duletu Vujosevicu, pogotovo kad se pogleda sta je on sve uradio sa Partizanom zadnjih 10 godina.
Vec se danima i nedeljama javljas i predstavljas kao grobar, a onda napises nesto za sta znas da ni jedan grobar nebi napisao.Jednom si pre nekoliko dana napisao da kao treba da promenimo Vujosevica posto nam slabo ide!? Znamo mi da je vama to jedini spas da nesto osvojite...

ivan kotor

pre 14 godina

brukali ste nas po americi, pa u turskoj, na balkanu tako i tako. sad ste poceli na istoku. ako tako nastavite vrlo brzo ce vas ceo svet upoznati kao luzere.

a sto je gore i sve nas kao srbe.
(cisto da se zna, 12. novembar 2009 20:21)

xaxaxaxaxa ovo je opet ganci---izvini ako ti kazees da se mi brukamo onda mozes zamisliti koliko se zvezda bruka------cekajuci azovmas kuci pijuci cedevitu xaxaxaxa i sto je gore sve nas kao srbe!!!sjedi jedan!

dule

pre 14 godina

Opusteno grobari! Pa jedan Olimpijakos,sa svim silnim milionima i NBA igracima, je izgubio od Unikahe 20 razlike,a PAO je prosle godine gubio od Montepaskija i Barselone sa po 20 razlike pa je na kraju postao prvak Evrope! Oladite malo.Poraz kao i svaki drugi.

Marko

pre 14 godina

Lose, lose, lose...
Jedino su Maric i McCaleb uvek na zadatku. Mislim da nije trebalo otpustiti Rakocevica, Roberts je mnogo vise kostao, a za ovih nekoliko utakmica nije pokazao nista vise od Rakocevica.

Iulianus Salvinius

pre 14 godina

Ako je pohvala dobra stvar, zelim da ukazem citaoce foruma na komentare Plikuschta ( onog pravog,a ne onog koji "cemo" pise odvojeno) jer su objektivni,iskreni i sazeti. Pozdrav mojim grobarima. Bice bolje,nadam se.

дрпрокруст

pre 14 godina

Људи, Пионир мора да буде пун на свакој утакмици. Ако играчима понестане срца, да га буде у публици.
Баталимо коментаре и сви у халу!
ВОЛИМ ГА К'0 ОКА ДВА!

nikola

pre 14 godina

Ovi Topalovici bas znaju da me zabave cetvrtkom, red fudbaleri, red ovi kosarkasi.Bar nece tamo zakaciti H1N1, jer se virus ne razvija na minus 22... A sledeceg cetvrtka VELIKI BRAT OLIMPIJAKOS, jedva cekam...
(nik, 12. novembar 2009 21:00)

A vi kad igrate Evropu, u bilo kom sportu?

krstic

pre 14 godina

sinoc sam napiao komentar,ali ga niste pustili.Napisao sam svim pljuvacima Partizan da kad pocnu da pisu pljuvacki tekst da uzmu lek protiv pljuvanja,a to je CEDEVITA,mislim da ce uspeh biti dobar i efikasan,tj.pokrite se usima i cutite.

lesa

pre 14 godina

Ovi Topalovici bas znaju da me zabave cetvrtkom, red fudbaleri, red ovi kosarkasi.Bar nece tamo zakaciti H1N1, jer se virus ne razvija na minus 22... A sledeceg cetvrtka VELIKI BRAT OLIMPIJAKOS, jedva cekam...
(nik, 12. novembar 2009 21:00)

ko ne igra utakmice preko nedelje navija protiv partizana. sreca, sreca radost. smesni ste gani

realnost

pre 14 godina

sve u svemu partizan je dobar tim. jedino ne razumemem sta jedan lorens roberts trazi u jednoj timskoj ekipi .On je jedan veliki sebicnjak. njegova igra se svodi na to da dobije loptu na "postu" nekoliko puta fintira i uputi nerezonski sut. jednu pogodi (tri omasi)loptu nema ko da uhvati je r je on centar odmah sledi kontra i laki poeni. a pored toga dule ga drzi u igri 35 minuta.jos se kaze kako je on dosao kao zamena za velickovica.sto se tice sudija reci cu samo da kad je bilo tesno sudili su za ritas a kad je bilo 20 razlike onda su to vracali.bou i maricu svaka cast ali da bi ekipa pobedjivala treba jos neko da se prikljuci(rasic kecman veseli)ipak verujem da cemo se provuci do top 16 a posle cemo videti sve je moguce.

Zabrinuti

pre 14 godina

Nikakav komentar nije potreban!!! Sve bitno je napisao Plikusht u svom komentaru, od reci do reci se slazem. Kao i svi pravi navijaci KK Partizan. Oni koji bi pored ljubavi prema klubu i da gledaju malo kosarke. Samo bih dodao da Kecaman trosi poslednje kredite, ako ih u opste vise ima. Izvinite ali i mnogo veci igraci su odstupili kad su bili svesni da su pali ispod 50% svojih mogucnosti, a on je dobro ispod toga. Cak je osim one 4 trojke protiv Orleana, njegova igra ispod svakog nivoa cak i direktno protiv rezultata kluba.O "koristi" i pomoci mladjim igracima nema govora posle onih nebuloznih ulaza i izgubljenih lopti veceras. Treba biti posten i musko i reci " Ja ne mogu vise", kao Milojevic, a ne blamirati se i terati navijace da zaborave sta je sve uradio u crno belom dresu. Veceras mu je falila samo suknjica. A ostali ( Vranes, Rasic, Milosevic) a ako nastave ovako neefikasno i Roberts Sinovec, hvala lepo i dovidjenja. Ne treba te nam. Makar i bez zamena. Bolje i 15 poraza bez njih( i sa 8 igraca ako treba) nego 10 sa njima.To mozemo razumeti i isrpeti, a nesto ce Partizan i ustedeti. Ovi se vise ne mogu gledati....Rakocevic je otisao, budite Todoricu hrabri do kraja. Cekajuci sledecu sezonu

Pop

pre 14 godina

Napad Partizana je nesto najjalovije sto sam ikad video. Dugi napadi, komplikovani sa mnogo dodavanja (a samim tim i gresaka), nema kontre, stalno se igra 5 na 5. Ne znam cemu je sluzila turneja po Americi? Ovakvu kosarku tamo nisu mogli videti. Nije stvar u tome sto smo izgubili, jaka stvar, poraza je bilo i bice ali kosarka koju forsira Vujosevic je kriminalna. Ne mogu se oteti utisku da svi igraju slabije nego sto mogu. Pa, mi smo u trecoj cetvrtini protiv Bosne u Beogradu dali 8 poena?!!! Zar je cudno onda sto ne mozemo da damo 60 poena u EL? Prica o borbenosti je lepa ali treba malo i kvaliteta, maste, drskosti.

boki

pre 14 godina

steta
trebalo je to mnogo bolje
mada nesto mnnogo onih faulova u napadu
to zna da iznervira, a litvanci se mnogo tuku

na ovu ekipu samo je trebalo dodati cvetkovica, hladnokrvan igrac koji ne grijesi mnogo.

Partizan sampion,a ko bi drugi ?

pre 14 godina

Kako mozete da pljujete ove momke ? Pa toliko su nam radosti priredili da smo im bre duzni za ceo zivot i njima i Duletu pre svega ! I ova sezona ce biti dobra videcete to 100% ! Dajte im samo malo vremena.Mi i ovako i onako ne pucamo na titulu prvaka evrope,ali smo kod nas najjaci i to i ostajemo.Imamo dobrog trenera,mlade igrace,kontinuitet pre svega.Bice neshto i od ove generacije u to sam siguran.Manite se corava posla i prozivanja,nije ovo nizerazredni sport od pre 20,30 godina,ovo je novo vreme,novi svet,nova evropa u igri su pare kojih mi nazalost nemamo,ali mi se i bez njih borimo dostojansvetno.Ovo je bila samo jedna losha tekma i nishta vishe,pasce i taj Ritas i taj Olympiakos u Beogradu 100% i eto nas u TOP16,budite ubedjeni u to.Ako za ovoliko godina i ovoliko osvojenih trofeja nemozete da imate poverenja u ove momke,upravu i klub,onda niste dostojni navijanja za jedan ovakav sportski kolektiv.Idite pa navijajte za KKSS i blamirajte se protiv Radnickog iz Kragujevca,Avzomasha,Ostendea,gledajte neke jadne euro kupove i manite Partizan.Ja imam poverenja u ove momke i upravu i uvek cu je imati.

Partizan u srcu !

sinn

pre 14 godina

# Sporet na drva(smederevac) kada bi postavili da cuva Rasica,mogu da se kladim u sta god da bi dobro obavio posao....Sporet,a ne Rasic naravno...
(sinn, 12. novembar 2009 20:17)

# Link komentara
Preporučujem (+302)
Ne preporučujem (-21)
Šta je ovo
Da ne bude zabune-Grobar sam do kostane srzi...Ali,sto ne ide-ne ide....

Barry Ferguson-Bellamy

pre 14 godina

(Plikuscht, 12. novembar 2009 23:56) SVAKA CAST ! Ma sve je receno. Mislim da se nacini na koji on gubi lopte kose sa stvarnosti. Jezivo !!

Mitrašin

pre 14 godina

Dajte nam bar jednom ovakve sudije i dobićemo bilo koga u Pioniru sa 30 razlike...Neverovatno,kao da smo trećerazredni klub koji igra protiv zvezda svetske košarke,e tako nam se sudi,sramota!!!
(AJZAKLIJA, 12. novembar 2009 21:15)

Šta napisati na jedan ovakav komentar???
Naravno da ste za Evropu trećerazredni klub, a sudije mi nemoj pominjati jer evo prođe 10 leta kako vam po Srbiji sude takve sudije i donose vajne titule.

peđa

pre 14 godina

Opet isto, 56 poena! Pa dokle ljudi ispod 60. Sa tom brojkom retko ko gubi osim nas, konstantno. prva četvrtina 22 poena, ponadah se da ćemo pregurati 70-75 poena, ali demanti stiže već u trećoj četvrtini. Kad se pogleda prosečan broj poena po četvrtinama ispade da jednu nismo ni igrali. Vežbajte šut, ne radite samo vežbe za snagu. Daj te malo efikasnije to, za jedno 20 poena više po utakmici.

dragan

pre 14 godina

Ja mislim,ili sam siguran da dansnji Partizan je jedna od najslabijih ekipa u zadnje 6-7 godina.
Pa ljudi kad dadnes 19 poena za 20 minuta,nema sta u Evropi sa radis.

zivim za sever

pre 14 godina

nja nja, sudije krive, nja nja komsinice pa ti nikad neces igrati Evroligu, nja nja dusko care volimo te do smrti, nja nja roberts, nja nja cleo, nja nja samo kukate kao devojcice, dule nemoj jos da dajes ostavku, hocu jos jednom da ti kazem nesto kad budem video tu karikaturu na parketu
ps.valjda ce vas na derbiju biti 3 hiljade ili ce biti kao i dosad, dodjite da se nadmecemo u navijanju, konacno da i sami shvatite da vodju treba na mesam ili idol da odvedete

beli

pre 14 godina

NAPRED PARTIZAN!
(Timon, 12. novembar 2009 23:58)

Slažem se sa konstatacijom, da ne treba praviti dramu i pisati ovako bombastične naslove. Pa prošle godine je sve bilo drugačije. Pa šta ima veze, izgubili, novi su tim, biće bolje , treba podrške i od medija. Ipak je partizan pokazao da nešto znači u evropi.

Inače sam po vokaciji zvezdaš, i skrenuo bih pažnju da kada se radi o vestima vezanim za zvezdu više od 50% ima komentara sa strane navijača partizana. Razmisli malo o tome.

jumper

pre 14 godina

terajte bre ovog rasica iy partizana,goreg igraca nisam video od njega,covek je imao sut iz igre 8-0,i to mu nije prvi put...kao i kecmana,koji da nema partizana,pitanje dal bi mogao negde drugo da igra

željko

pre 14 godina

partizan je ove sezone slika i prilika nase košarke.U timu imaju šest stranaca,trener stranac pa šta da očekuje srpska reprezentacija od takvog partizana??

dule

pre 14 godina

Napisa neko poraz kao i svaki drugi i drugi su gubili pa postali prvaci evrope ali to sigúrno necete biti vi a bas ste se ponadali nema sta kriva vam je Zvezda ko drugi
(Zoki, 13. novembar 2009 21:12)

Ko je rekao da cemo mi postati prvaci Evrope? Ja sam samo rekao da ako su takvi timovi sa tolikim budzetima gubili sa po 20 razlike i izasli iz toga kao da tog poraza nije ni bilo,zasto mi trebamo da se potrisemo oko togo i da kritikujemo sve zivo! I ne znam ko je pomenuo zvezdu...

Inace i proslogodisnji tim ste pljuvali posle svakog poraza, kritikovali konstantno Tepica i Tripkovica, pricali da nam je tadasnji tim slabiji nego prethodne godine (sa Pekovicem,Palasiom,Kecmanom), da nema nista od trofeja... i na kraju znate sta je bilo.

dule

pre 14 godina

toliko o prici da bi se partizan prosetao uleb kupom kao sto godinama pricaju (a treba napomenuti da je ritas prodao svoja tri najbolja igraca,i da ima znatno slabiji tim od onog sa kojim je osvojio uleb kup) i ovo je potvrda da izmedju evrolige i uleb kupa nije tako velika razlika
(sablja, 12. novembar 2009 20:43)

Ja mislim da je upravo to dokaz koliko je Evroliga ispred Evrokupa, jer jedan L.Ritas ,koji manje-vise redovno igra Evroligu, kad god odigra Evro(Uleb) kup on ga i osvoji.
A drugo,jos drasticniji primer- Zenit ,kao osvajac Lige Uefa, pre 2 godine pobedio MU, osvajaca LS, u super kupu Evrope. Pa jel po tebi to potvrda da izmedju Lige Sampione i Kupa Uefa nije toliko velika razlika?!

realnost

pre 14 godina

partizan je sve u svemu dobar tim. jedino ne mogu da razumem sta u timskom timu kao sto je partizan trazi jedan lorens roberts.jedan veliki sebicnjak.njegov napad je da dobije loptu na postu fintira nekoliko puta sutne bez rezona jednu pogodi (tri omasi)loptu nema ko da uhvati jer je on centar i onda ide kontra ritasa i laki poeni. i dule ga pored svega toga drzi u igri 35 minuta.a povrh svega kaze se da je on zamena velickovicu. maricu svaka cast mekejleb nije los ali treba jos neko da sew prikljuci(kecman rasic veseli )i onda se stvara prica kako je partizan slab.

Markoni

pre 14 godina

Imamo sve al sutera nemamo ni na vidiku...u zadnjih 10 godina nismo losije stojali sa igracima nasuterima.....al dace bog da nadjemo jednog pravog kosgetera. Samo strpljivo :))

saharlo

pre 14 godina

milko bjelica je igrac za partizan....ubio je i marica i vranesa....maric je sve poene dao australijancu...to je prvi igrac pored kog je realno sjajni maric bio inferioran i mislim da bi njih dvojica u tandemu bili razarachi....

RECOBA

pre 14 godina

mislim sta reci.mnogo lose,bez ideje u napadu,odbrana busna kao nikad ranije.ove godine mnogo lose selektirana ekipa bez sutera.plej je okej maric okej ali ostali nula.veseli vidi se da se sprema na draft,nabacuje masu i sprema se na draft.kecman,rasic,milosevic.roberts izgubljeni u vremenu.partizan ce teskom mukom doci do bodova u kragujevcu u paklu hale jezero sa ovakvim timom.evro liga je ove godine gotova za nas.pozdrav iz kg.

Bojan

pre 14 godina

partizan ima skor 1-3 u uverljivo najlaksem rasporedu evrolige do sada: unikaha u problemima i bez pobede u svojoj ligi u Pioniru, prosecni efes u gostima, orlean i ritas koji je igrao evrokup.

Zoki

pre 14 godina

Napisa neko poraz kao i svaki drugi i drugi su gubili pa postali prvaci evrope ali to sigúrno necete biti vi a bas ste se ponadali nema sta kriva vam je Zvezda ko drugi

cisto da se zna

pre 14 godina

brukali ste nas po americi, pa u turskoj, na balkanu tako i tako. sad ste poceli na istoku. ako tako nastavite vrlo brzo ce vas ceo svet upoznati kao luzere.

a sto je gore i sve nas kao srbe.

mitke

pre 14 godina

Partizane jedini,
Mi za Tebe zivimo,
Samo Tebe volimo,
I Tebi se divimo
A kad dodju nevolje
I kad dodje tuga,
Uvek ce Te voleti –
Grobari sa Juga !

Plikuscht

pre 14 godina

Besan sam kao ris,eto vam vas Dule,slabo vodi utakmicu,ne oseca ritam meca.
Sta reci za igrace,sve nule,a sta sam pricao za robertsa,uvalila nam Zvezda,kao za Klea.
Ove godine ce mo se tesko obrukati,a dule je najvece razocarenje,kada sam rekao da sam zadovoljan sa skorom 2-8,smejali ste se i optuzivali da nisam grodar,Deekic ,Rasic i Sinovec nisu za nas.
I na kraju molim onoga lika da mi ne krade nick,da mi nestaje na muku.

sablja

pre 14 godina

toliko o prici da bi se partizan prosetao uleb kupom kao sto godinama pricaju (a treba napomenuti da je ritas prodao svoja tri najbolja igraca,i da ima znatno slabiji tim od onog sa kojim je osvojio uleb kup) i ovo je potvrda da izmedju evrolige i uleb kupa nije tako velika razlika

Novica_Velickovic

pre 14 godina

Ovo je najblaže rečeno katastrofa. Nisam siguran,ali čuo sam negde da je Marcus Kelati(proslogodišnji igrač i jedan od najboljih šutera Unikahe) sada free agent. Ako je to istina pod hitno ga dovesti pa makar i bankrotirali ali ovako se dalje ne može. Pa ovo je blamaža! Nigde igre nemamo. Niko se ne kreće,slabo se igra pik 'n' roll,slabo se preuzimaju igrači posle bloka...jednom rečju nula smo. Rašiću,Robertsu,Mitroviću i Sinovecu se zahvaliti na saradnji i ćao. Ti ljudi izgledan nisu svesni koji dres nose. Dule je totalno uništio klub! 2 utakmice smo do sada igrali kod kuće(Unikaha,Orlean)-u prvoj Pionir umesto da bude krcat nama zjapi 400-500 slobodnih mesta. Orlean-5000 gledalaca-tuga i bruka nas Grobara. Niko više to ne ceni. Sramota. Prošle godine u Arenu ne može da se uđe a ove...? Šta se to dogodilo sa nama?

dane

pre 14 godina

Dobro igramo samo sto sudije imaju drugaciji kriterijum al navikli smo na to!!
Roberts katastrofa ostali su super. Maric je zivotinja!!!!!
Samo hrabro do pobjede!!!!!!

t_bo

pre 14 godina

Kakvo domacinsko sudjenje, ovo je uzas.kosarkasi litvasa mogu slobodno poc kuci i doci na kraj utakmice da saznaju da su je dobili.dno!!!

Zhiks

pre 14 godina

"Primećujem da se stvorila atmosfera da ekipa u kojoj igraju Bjelica i Borovnjak ne može da pobedi Partizan."...i ne moze...
(Zhiks, 11. novembar 2009 11:50)
...da ponovim: I NE MOZE!

sasa

pre 14 godina

Nisam taj koji ce kritikovati jer su nas zaduzili prethodnih godina ali ne mozemo traziti opravdanja. L.R je takodje promenio kopmlet sastav i otisli su im glavni igraci, nemaju ni jednu zvezdu a pokidali su nas i to me boli. Ne moze se igrati ragbi, kakva je to kosarka bez suta, samo guranje, bez ikakve lepote, nema akcije, nema kretnje, nema kontre. Ne moze se traziti opravdanje u mladosti ekipe jer klinci su presedeli na klupi. Koja je sustina ovog, afirmisemo strance koji odlaze sledece godine? Bar da je pustio mlade sve vreme pa da razumemo i da nam ne bude krivo. Zao mi je sto je ovo nasa realnost, nema hemije u ekipi, nema atmosfere, nemamo sutera, nemamo pravog vodju, ne ostavlja se srce na terenu.

Roberts definitivno ne zasluzuje crno beli dres, NOVICE RECI MU TO JE SVETINJA, i da je neki igrac ne bi igrao kod komsinice. Milosevic ce ceo zivot ostati bambus. Djekic bez osnovnih kosarkaskih elemenata igre, toliko o tome koliko su dobri igraci koji dolaze iz FMP-a. Rasic neverovatno los, previse mu je sansi pruzeno, vreme je da nas napusti kao i Roberts. Kecman se trudi ali njegovo vreme je proslo. Dule oteraj sve to i sve klince u vatru bar da nam nije zao, zrtvuj sezonu, ovim nista ne dobijamo. Za svaku pohvalu su Bo i Maric, tako se igra za sveti dres!!!!

užas

pre 14 godina

uz ovakvo sudjenje,teško da bi i lejkersi dobil sa kobi brajantom.ona žena je zalutala u košarku totalno,marić se bori za poziciju sa babrauskasom od 190 i ona sudi faul u napadu..jedno 15 puta je sudila faul u napadu.20 razlike za partizan u pioniru lagano....

svetinja

pre 14 godina

ROBERTS NULA, definitivno ne zasluzuje crno beli dres! Sabane taj dres je svetinja. Rasic kompleksas. Kecman deda. Djekic ni osnovna znanja kosarkaske igre.

Maric i Bo svaka cast! tako se igra za crno beli dres!!!

nik

pre 14 godina

Ovi Topalovici bas znaju da me zabave cetvrtkom, red fudbaleri, red ovi kosarkasi.Bar nece tamo zakaciti H1N1, jer se virus ne razvija na minus 22... A sledeceg cetvrtka VELIKI BRAT OLIMPIJAKOS, jedva cekam...

brko

pre 14 godina

Jednostavno i realno , ovaj i ovakav tim Partizana nije konkurentan ove godine u Evroligi , koliko god se to nama ne svidjalo . . . Jednostavno , bez ulazenja u njihove ljudske kvalitete , Milosevic , Vranes , Roberts , Rasic , a bogami i Kecman nisu igraci kvaliteta koji je potreban za Evroligu !!! To je nazalost bolna ISTINA !!!

off roberts

pre 14 godina

Alo bre nije ti ovo Zvezda! Ovo je svetinja!!! Mrs iz crno bele porodice!!!

Nadam se da nekad i Dule cita ove komentare, realno mene bi bas intresovalo da sam na njegovom mestu

nacionalnost GROBAR

pre 14 godina

Samo cu reci da mi je drago sto smo ovako prosli samo da bi ovim nerealnim navijacima pokazali gde smo trenutno!Ok nadati se mozda nekoj pobedi,ali podceniti jednu ovakvu ekipu i na sav glas najavljivati laganu pobedu to mozemo samo mi srbi!Sad naravno sledi pljuvanje ono najgore po igracima...Ali takav smo narod.Naravno da sam i ja kao grobar ocekivao malo vise,ali pobedu ni pod razno!Drugo je to sto ako navijacki gledam i ja bih najavljivao laganu pobedu,ali realnost i sagledavanje iste je nesto skroz drugacije,bez navijacke strasti.Dakle realno skroz ocekivan poraz od odlicne ekipe Ritasa.Jer ljudi mi u gostima ne mozemo da pobedimo jedan Zadar?A oni tuku jedan Efes kuci 20 razlike!I zar se onda moglo ocekivati bilo sta sem postenog poraza?NIJE!Dakle stvari uvek treba sagledati i postaviti realno.Ako Dule kaze da je Ritas favorit,onda covek zna zasto to kaze!Drugo je to sto bi mi zeleli da uvek prica da smo mi apsolutni favoriti,ali ljudi sto pre prihvatimo da je ovo nasa trenutna realnost,to bolje po nas...Jer ruku na srce ova ekipa nema srce koje je imao Novica,nema sutera kakav je bio Uros,nema inteligenciju koju je imao Milenko...Ali dobro,toliko smo navikli da nas ovi momci cine ponosnima prethodnih par godina,da i pored ovako laganih,malodusnih i ubedljivih poraza MI GROBARI OSTAJEMO UZ NJIH!

pepe

pre 14 godina

Realno sa samo jednim pravim igracem (Maricem)i par polu igraca (McCaleb, nekad Kecman) ne moze se mnogo vise od ovoga. POd hitno da se dovede jedan suter inace nam se crno pise.
Ima jedan tim, ceo sam zivot s njim....

sinn

pre 14 godina

Sporet na drva(smederevac) kada bi postavili da cuva Rasica,mogu da se kladim u sta god da bi dobro obavio posao....Sporet,a ne Rasic naravno...

Mitrašin

pre 14 godina

Dajte nam bar jednom ovakve sudije i dobićemo bilo koga u Pioniru sa 30 razlike...Neverovatno,kao da smo trećerazredni klub koji igra protiv zvezda svetske košarke,e tako nam se sudi,sramota!!!
(AJZAKLIJA, 12. novembar 2009 21:15)

Šta napisati na jedan ovakav komentar???
Naravno da ste za Evropu trećerazredni klub, a sudije mi nemoj pominjati jer evo prođe 10 leta kako vam po Srbiji sude takve sudije i donose vajne titule.

Montenegrin

pre 14 godina

Ove sezone nista, Maric je jedino sjajno krenuo, Veseli je trebao da eksplodira i da nosi igru ove sezone a on i dalje igra na momente.
Fali jedan dobar bek suter.
Rakocevic je bolji od ovoga Robertsa pa da je u nikakvoj formi.
Jedino je Milosevic napredovao u odnosu na proslu sezonu.

Ovaj Kurtinaisis sjajan strucnjak, nikakav tim a igraju tako lagano u napadu a tako fanaticno u odbrani.

Neven KGB

pre 14 godina

Moze li Maric,posto nije igrao za seniorsku reprezantaciju Australije,da igra za Srbiju,pod predpostavkom da je Dudi potreban takav igrac,a mislim da je Maric upravo ono sto nam nedostaje??Hvala na odgovoru.

Srdjan

pre 14 godina

Partizan nema iskustva previse su mlad tim tako da mislim nemaju nikakvih izgleda da nastave takmicenje u evroligi...ako Zvezda ove godine ne osvoji titulu ja stvarno ne znam kada ce moci...Dusko Vujosevic bi trebao dobiti nagradu za zivotno djelo ili nesto slicno ubaciti ga u u kucu slavnih ako osvoji ove godine titulu

VOLIM PARTIZAN

pre 14 godina

brukali ste nas po americi, pa u turskoj, na balkanu tako i tako. sad ste poceli na istoku. ako tako nastavite vrlo brzo ce vas ceo svet upoznati kao luzere.

a sto je gore i sve nas kao srbe.
(cisto da se zna, 12. novembar 2009 20:21)

Ne mogu da verujem da nam vi pominjete neko brukanje! Vi koji gubite u Pioniru po 25 razlike od Azovmasa i Nirnburga, vi koji imate 1 pobedu NLB ligi i koji ne mozete da prodjete grupe u Evro kupu!

mojeime

pre 14 godina

e,znas sta?muka mi je od vas svih koji pljujete po Rasicu,Kecmanu,Slavku....pisete kako nisu igraci dostojni EL,a zaboravljate proslu sezonu,kada je taj isti Rasic doneo pobedu u Turskoj,pa u svim novinama izadje kako je Rasic doneo pobedu protiv Reala,itd...da vas samo podsetim..ali,u vredjanju ste najjaci!!!koji vam je bre svima?hajde lepo vi na parket,pa igrajte!nisu primili ni jednu platu,trener ih jase kao mazge,a vi ih pljujete...sramota!!!

GrobaR

pre 14 godina

Sad znam kako se gani osecaju evo vec 10 godina i uopste nije lep osecaj

Razocaran sam ali ne znam ni sta da ocekujem ove sezone svi timovi se pojacavaju jedino mi prodajemo igrace , bice jos ovakvih poraza, ne smem ni da pomislim sta ce biti na gostovanju protiv Olimpijakosa

pera

pre 14 godina

5 razlike na poluvremenu nije mnogo.Mogli smo da smanjimo na 1 poen ali je moglo da bude i vise od 5, ali mene zabrinjava onaj njihov sut za 3.Ljudi ne promasuju.Neodoljivo me ova utakmica,bar ono u 1. cetvrtini, podseca na EP u kosarci kad smo igrali sa Slovencima po grupama.

salekg

pre 14 godina

U sadašnjoj ekipi, crno-beli dres po kvalitetu zaslužuju samo MekKaleb, Veseli, Marić i možda Kecman. Tim je ove godine loše seletkovan, ali se nadam da će biti dovoljno za domaću i jadransku ligu.

ljuso

pre 14 godina

Sest poena iz igre u drugom poluvremenu sta vise reci???
veseli
mckeleb
roberts
dule o cemu mi pricamo da su borovnjak,popovic i bjelica sigurno napredovali ... pa naravno da jesu vidi se po rezultatu.Te igrace smo i mi mogli da dovedemo samo kod nas ne bi napredovali.
Treba covek prvo da pogleda svoje dvoriste.

nacionalnost GROBAR

pre 14 godina

I da se zna,ja sam svoj prvi komentar poceo da pisem na poluvremenu!Jer onoliko izgubljenih lopti i olako potrosen zadnji napad da mozda i izjednacimo i tako odemo psiholoski jaci na poluvreme,mi gubimo ko zna koju loptu na glupost i primamo lagani pikenrol u zadnjoj sekundi za minus 5 na poluvremenu.Sve u svemu jedino mi je krivo sto DEJAN MILOJEVIC nije u ovoj ekipi umesto ocajnog Robertsa jer to bi onda bila skroz druga ekipa siguran sam...I Dule se prelako i olako odrekao jednog Vitkovca i ostavio ocajnog i za tri godine ni malo unapredjenog Milosevica!Druga greska Roberts jer je to igrac bez rezona,bez karaktera...Ali dobro,bori se covek.I naravno jedna od najvecih (Duletovih) gresaka pored Bjelice i Paunica jeste,STEFAN STOJACIC!Sta bi takav suter bio za ovakvu ekipu...Srce Paunica i ofanzivni skok Bjelice...Ali nema veze,podrska Duletu i momcima UVEK!Sledeci su ortodoksna braca za nedelju dana i to moze biti psiholoska prekretnica sezone!SVI U PINIR,SADA SMO NAJPOTREBNIJI OVIM MOMCIMA!Uvek uz Duleta i Partizan!

nikola

pre 14 godina

Ajde da razumem za ostale igrace, ali mi nije zasto konstantno pljujete Kecmana? Covek na svakoj utakmici daje maksimum, uvek preuzima odgovornost kad treba i kad niko drugi nece(sto je bio slucaj i na ovo utakmici) , ima dobre ulaze, cak i dobar sut za razliku od prethodnih sezona ali on ne moze sam da pobedi protivnika. Ja ne vidim ni na ovoj ni na nekim prethodnim utakmicama gde je on toliko gresio pa da ga toliko pljujete. Isto vazi i za Rasica- jeste on jos i na turneji po Americi ostao poznat po tim izgubljenim loptama, ali je taj broj smanjen kasnije, a vi ste i dalje nastavili da ga prozivate zbog toga iako su drugi jos vise gresili. Jeste on lose odigrao veceras, ali vama on ne valja ni na jednoj utakmici, a gledao sam ih skoro sve i u NLB i u Evroligi i na mnogima nije uopste gresio (bar ne mnogo).
Od pocetka lige ste uspeli da napljujete skoro sve igrace.Bukvalno vam valjaju samo oni koji postizu po 15-20 poena po utakmici (Maric i Mekaleb), a svi ostali vam ne valjaju. Ajde smanjite malo dozivljaj. Da smo kojim slucajem pobedili, velicali bi sve igrace i najavljivali F4.

Nemanja

pre 14 godina

Ne zaboravi nikad da ceo zivot m i smo proveli s tobom i nasu vernost prema tebi dokazivali iz dana u dan
Znaj da na ovome svetu ne postoji nista sto ce da spreci da sa juga se ori PARTIZANE VOLIM TE JA!!!

kinez

pre 14 godina

Izgubili smo u gostima od jedne veoma dobre suterske ekipe koja je veceras bila raspolozena za igru. Poraz sa ovolikom razlikom nije nista strasno, imali smo mi mnogo bolje igrace u nekim dalekim sezonama pa smo gubili i sa vecom razlikom. Iz utakmice u utakmicu se vidi da ovaj tim nije sposoban za neka velika dela ove godine.Jedan deo igraca definitivno nije kalibar da povede ove klince i da ih oslobodi treme u ovakvim utakmicama. No dobro, realnim navijacima je bilo jasno sta nas ceka posle Duletovih izjava da ova sezona sluzi da se neki novi klinci celice i da sticu neophodno iskustvo. Sve ce se to vratiti u buducnosti na nase veliko zadovoljstvo. Jos jedno zapazanje o vecerasnoj utakmici a to je po pitanju sudijskog kriterijuma. Kosarku pratim aktivno 30-tak godina i mogu bez razmisljanja da kazem da ovakvo sudjenje u zivotu nisam video. Mnogo bi vremena trebalo da se nabroje sve odluke sudija koji su otvoreno navijali za domacina. Svako ko je gledao utakmicu, svako ko se razume u kosarku i oni koji su realni znaju o cemu pricam. Kada bi sudije u domacim takmicenjima uradile samo trecinu gluposti (koje su veceras vidjene) u korist Partizana mislim da bi smo sledecih 100 godina bili na stubu srama. Gledajuci nase momke kako sa nevericom posmatraju spodobe sudijske hteo sam da iskocim iz koze od muke. Ej bre, izivlavaju se na deci od 18-19 godina! Nije ovo pravdanje za poraz ali stvarno nema smisla igrati ovakve utakmice.
Zamolio bih sve one koji godinama za svoje neuspehe krive nas odnosno "nase" sudije da pogledaju snimak utakmice i da, ako su realni, vise nikad ne pomenu rec kradja kao opravdanje.

mitko gjakovik

pre 14 godina

ovako prvo poluvreme za prolaznu ocenu,drugo poluvreme katastrofa,ako u jednoj cetvrtini protiv bednog tima luetvasa damo 7 kosa sta cemo protiv mnogo boljih.odbrana koja je krasila igra partizana u nekoliko prethodnih sezona ova uzas.greske su sastavni deo igre ali sto je previse previse je.veseli danas indisponiran,roberts nije igrac za partizan,ostali svi sem marica i boa dno dna.ako partizan ne popravi drasicno igru u odbrani crno nam se pise.nemoze se trcati po igracima kao muvu bez glavu bez koncepcije.muka mi je da to priznam ali ove godine crno nam se pise.bice veoma tesko da osvojimo i nlb ligu a kamoli za nesto vise u evropu.ednostavno mislim da ova ekipa nema onu borbenost od prosle sezone.rasic dobar zaulicni basket isto i roberts,nama treba pod itno beka sutera ali pod itno.ovaj vranjes boje da ide da bere tresnje bio bi vise korisan.nemogu da se smirim toliko sam isfrustriran od danasnje igre.vujosevic mora pod itno da preduzme nesto, znam da niko nije ocekivao nesto specijalno ove godine ali ovakva blamaza protiv tako slabe ekipe nije dozviljivo.pozdrav svim navijacima partizana sa verom da ce sve to da se sredi.

SHOne

pre 14 godina

Надам се да грешим, али мислим да је овај Робертс огроман промашај.
Свака част Марићу и Лестеру, остали катастрофа. Ако се нешто не промени плашим се следеће текме, ал' бар ће да грми са трибина.

НАПРЕД ПАРТИЗАН !!!

ssssss

pre 14 godina

1.ROBERTS...KRUT,IGRA U GRCHU.KAO DA JE MALO MENTALNO RETARDIRAN.
2KECMAN...ISTORSHENA SNAGA.
3.VESELI...STAGNIRA.
4.RASIC...URUCITI MU OTKAZ,ILI GA DATI NEGDE NA POZJAMICU,U FMP.
5.MARIC...ODLICHAN,PRAVO POJACANJE,JAK.SKOK DOBAR,SRCE.
6.MCCALEBB...ODLICHAN,PRAVO POJACANJE,PAS,SUT,PRODOR,ASISTENCIJA,OGROMNO SRCE.
7.MILOSEVIC...3 GODINE STAGNIRANJA,JEDINO STO JE NAUCHIO JE DA ODLICHNO BODRI EKPIU SA KLUPE.
8.VRANESH...NAPREDUJE POMALO...XA.XA.XA...
9 MISLIM DA SAM REALAN..

SaLeKg

pre 14 godina

Ajde nemoj vise da pljujete po ovim igracima imaju i oni pravo na kiks, pa i ovako veliki. Sigurno je da cemo igrati u buduce mnogo bolje, jedino sto imamo veliki problem a to je nedostatak
sutera!

I KADA NE BUDES PRVI TI I KADA SE CUJU ZVIZDUCI...

željko

pre 14 godina

partizan je ove sezone slika i prilika nase košarke.U timu imaju šest stranaca,trener stranac pa šta da očekuje srpska reprezentacija od takvog partizana??

zivim za sever

pre 14 godina

nja nja, sudije krive, nja nja komsinice pa ti nikad neces igrati Evroligu, nja nja dusko care volimo te do smrti, nja nja roberts, nja nja cleo, nja nja samo kukate kao devojcice, dule nemoj jos da dajes ostavku, hocu jos jednom da ti kazem nesto kad budem video tu karikaturu na parketu
ps.valjda ce vas na derbiju biti 3 hiljade ili ce biti kao i dosad, dodjite da se nadmecemo u navijanju, konacno da i sami shvatite da vodju treba na mesam ili idol da odvedete

nikola pravi grobar

pre 14 godina

Bravo za sve vas sto dajete ovakve komentare....,zaboravljate sta je Partizan uradio zadnjih 10 godina za Srbiju.i zbog jedne utakmice ovako pljujete na igrace,sramota,to nisu pravi grobari..

Plikuscht

pre 14 godina

Jedina dobra strana ovog veceras je da ceo tim i svi oni navijaci koji su najavljivali F4 ove godine vide i shvate gde smo. Dule to dobro zna.

Kecman nikako da se dozove pameti. On mora da shvati da je doveden da na sebe preuzme ODGOVORNOST, ne moze da igra sekundarnu rolu kao u PAO-u. Decko je retko inteligentan igrac, ali nista od ocekivanog ne pruza.
Rasic covek ne moze da se poveze. I to traje. I traje. I traje. I trajace. Ima on znanje, viziju, sevne poneka strasna asistencija ... ali nema herca ni malo. Veceras sut iz igre 0/8!? Plej/bek?
Roberts i dalje siluje i nikakve koristi od njega. Sada se tek vidi koliko nedostaje ideja sa Milojem kao 4. Potpuno je neverovatno da je covek u takvom kanalu. Dosao je direkt sa kampa Indijane, drugim recima - igrao je, trenirao, verovatno zapinjao kao nikad za ugovor ... ne stoji da je nepripremljen i da se nesto 'ceka'. Pogotovo jer zna gde je dosao i nema potrebe da se ceka da se aklimatizuje (na klimu, grad, ligu ...).
Vranes i dalje potpuno beskoristan u napadu, a pride i sve manje koristan u odbrani. Hoce on, zeli, trudi se ... ali jednostavno ne zna.
Milosevic ... cekajuci Godoa. Uzaludno, bice.

Ceo tim 'visi' od pocetka sezone na dva igraca - Maricu i MekKejlebu, a to je prilicno nedopustivo za tim koji zeli da igra neku ozbiljnu ulogu. Veceras su njih dvojica imali 38 indeksnih poena, a ceo ostatak tima (ostalih 9 igraca) 'citavih' 13!?

Centarska linija nam je slaba, jer sem Marica mi tu nemamo ozbiljnog igraca. Vranes sluzi da se Maric odmori, Djekic je jos mlad i zelen, Roberts igra divlje k'o lokalni basketas iz kraja.
Spoljna linija nam je katastrofalna (izuzev MekKejleba). Veceras su Rasic/Kecman/Milosevic sutirali 0/11 iz igre!
Koliko god mi defanzivno dobro odigramo (a uglavnom odigramo OK) toliko se sve 'prospe' u napadu. Tj. u nepostojanju istog. Sve se svodi na spusti loptu Maricu u reket i on ce vec da se snadje (i on to dobro radi dok ima snage da nosi po dva igraca na ledjima). Ali to je samo jedna ofanzivna opcija. Gde su ostale!? Zasto svaki pozicioni napad izgubimo 15 sekunda dok se lopta prevede, igraci se postave i krenu da se 'izvlace', i to kilavo!? Potpuno smo bezidejni, ali dodatno brine sto se ne vidi da se ista na treninzima vezba, uigrava, usavrsava. Ne vidi se uigrana akcija u kojoj bar 3-4 igraca kretnjom odigraju uigranu kretnju za neke lagane poene. I tu se jasno vidi Duletova sklonost da izvuce ono najbolje defanzivno u igracima, ali ne i ofanzivno. Kontranapadi, drugim recima - laki poeni ... sta to bese!?

Ako se nesto ne promeni, neki igraci ne trgnu i ne dozovu pameti, ovom timu sledi brz remont. Jednostavno, ne vidim ni Vranesa, ni Robertsa, ni Rasica u klubu ako je ovo najbolje sto oni mogu. Ako je vec Rakocevic hrabro precrtan ne vidim zasto se i sa drugima ne bi istim arsinima pristupilo.

Top 16 ove godine - tesko. Jako tesko. Nije realno ocekivati da tucemo Olimpijakos, pa ni Efes kuci ... u gostima da i ne spominjem. Za lokalna takmicenja - zavisi od dizanja forme i finalnog rostera. Mozda opet sva tri, mozda dva, mozda jedan ... sve je otvoreno.

Plikuscht

pre 14 godina

@ (mojeime, 12. novembar 2009 22:33)
@ (nikola, 12. novembar 2009 21:59)

Momci,
Cenim pokusaj zastite lika i dela smetenog Rasica ... ali gresite.

Taj je decko na istom ovom mestu dozivljavao pohvale za svaku dobru partiju. Podjednako, za svaku losu ljudi to primecuju i konstatuju. A sta vi ocekujete!? Da odigra katastrofalno, a da ovde svi padnemo u sirce i podpisujemo da je bio jedan od najboljih!?
On je veceras imao 0/8 sut iz igre! I to i nije najveci problem (mislim na nula poena) koliko je lose odigrana uloga u timu. Spor je, kilav, uplasen, nesiguran, ne razigrava, ne probija ... potpuno, ali potpuno je van forme. Meni je jako drago sto je on prosle sezone zabo super jednu utakmicu protiv Reala ... ali kakve to ima veze sa ovim veceras!?
Niko ovde njega ne pljuje da je los covek, smrad, amater, niti ista slicno ... ali ljudi ocekuju vise od njega jer je stariji, zreliji, iskusniji ... igra jednu Euroleague! A igre su mu debelo ispod nivoa i takmicenja i tima u kojem igra.

dragan

pre 14 godina

Ja mislim,ili sam siguran da dansnji Partizan je jedna od najslabijih ekipa u zadnje 6-7 godina.
Pa ljudi kad dadnes 19 poena za 20 minuta,nema sta u Evropi sa radis.

nz

pre 14 godina

Realno ove godine sanse za TOP 16 su minimalne. Ne moze cela igra da se bazira na Maricu i MekKejlebu. Jedine utakmice koje mozemo dobiti su Efes i Lijetvos kod kuce,barem bi trebalo.

kao i prosle godine

pre 14 godina

vidim ja da cemo se opet klati s turcima :))

i sta pljujete veselog,kecmana,vranesa,rasica..

Prvo i osnovno: Nije bilo Pere KAPITENA!!!
2. Zaboravili ste skokove Veselog prosle godine protiv Unikahe,Rome,CSKA,Reala, PAO.
3. Rasic odlucio protiv Reala.
4. Vranesovu bananu Kuku!!! Kljucna tekma,tad smo nastavili seriju..

5. KECMAN... ocigledno niste gledali proslu tekmu u EL (Orlean) i sta je sve uradio prethodnih godina!

Ja stvarno ne znam sta vi hocete vise i za koga navijate!!!

jumper

pre 14 godina

terajte bre ovog rasica iy partizana,goreg igraca nisam video od njega,covek je imao sut iz igre 8-0,i to mu nije prvi put...kao i kecmana,koji da nema partizana,pitanje dal bi mogao negde drugo da igra

Bojan

pre 14 godina

partizan ima skor 1-3 u uverljivo najlaksem rasporedu evrolige do sada: unikaha u problemima i bez pobede u svojoj ligi u Pioniru, prosecni efes u gostima, orlean i ritas koji je igrao evrokup.

nextb

pre 14 godina

Momci glavu gore.
Imate toliki kredit da i sve do kraja izgubite ponovo bih vas bodrio.Volim partizan
Dule legendo
Hvala za sve
Nedelja je svanula

Realan

pre 14 godina

Ne ulazeci u ostalo, zelim samo da naglasim da partizan nije mlad ti,za sve one koji to govore. Sem par pojedinaca koji manje vishe igraju (Veseli, Djekic, Mitrovic, Sinovec), nosioci su iskusni igraci (Kecman, Rasic, Roberts Mccaleb),koji su limitirani na zalost navijaca partizana .Maric je zadovoljio ove godine

Nestasna ljubicica

pre 14 godina

Jesu mnogi igraci odigrali izuzetno slabo, jeste i Dule imao taktickih gresaka, jeste i sudjenje bilo, blago receno, cudno... pa sta???

Sve utakmice do kraja EL da izgubimo,(sto necemo) nase prvenstvo i kup da ne osvojimo,(sto necemo) iz guma lige da ispadnemo (sto necemo) pa sta???

Opet igramo EL i naredne godine i tim se sprema za sezonu 2010/2011. Sve ovo je jedna velika skola za ove momke pa cemo videti za godinu dana koliko je uspesna bila.

A svi vi, dragi moji pljuvaci, udrite sada po ovim momcima i Duletu i nemojte da posustajete ni kada odvalimo musave u kvazi derbiju ni kada "slucajno" dobijemo Olimpijakos ili Unikahu u EL.

Sreca te ima nas navijaca koji volimo, bodrimo i dajemo punu podrsku klubu i kada ne ide a svi vi ostali lecite komplekse jos malo, ionako necete imati jos puno prilika (cak ni ove sezone).

Phoenix

pre 14 godina

Otkaz Robertsu!
Basketasi nisu za Partizan. U drugoj cetvrtini Kecman pet sekundi mlatara rukama, a ovaj ne ume da se postavi. Pritom organizuju pozicioni napad. Nek nabija statistiku negde drugde.

Timon

pre 14 godina

Izgubili pa sta?! Igrali smo lose, tim nije u formi u kojoj treba da bude i tako je. Ne mislim da je ovo kraj sto se Evrolige tice ali i da jeste nista strasno!
Polako, vratice se sve!
Drago mi je sto jos postoje navijaci posrnule komsinice i imaju snage da nam upute neki zajedljivi komentar iako su i sami svesni da je to apsurd najgore vrste!
NAPRED PARTIZAN!

Zabrinuti

pre 14 godina

Nikakav komentar nije potreban!!! Sve bitno je napisao Plikusht u svom komentaru, od reci do reci se slazem. Kao i svi pravi navijaci KK Partizan. Oni koji bi pored ljubavi prema klubu i da gledaju malo kosarke. Samo bih dodao da Kecaman trosi poslednje kredite, ako ih u opste vise ima. Izvinite ali i mnogo veci igraci su odstupili kad su bili svesni da su pali ispod 50% svojih mogucnosti, a on je dobro ispod toga. Cak je osim one 4 trojke protiv Orleana, njegova igra ispod svakog nivoa cak i direktno protiv rezultata kluba.O "koristi" i pomoci mladjim igracima nema govora posle onih nebuloznih ulaza i izgubljenih lopti veceras. Treba biti posten i musko i reci " Ja ne mogu vise", kao Milojevic, a ne blamirati se i terati navijace da zaborave sta je sve uradio u crno belom dresu. Veceras mu je falila samo suknjica. A ostali ( Vranes, Rasic, Milosevic) a ako nastave ovako neefikasno i Roberts Sinovec, hvala lepo i dovidjenja. Ne treba te nam. Makar i bez zamena. Bolje i 15 poraza bez njih( i sa 8 igraca ako treba) nego 10 sa njima.To mozemo razumeti i isrpeti, a nesto ce Partizan i ustedeti. Ovi se vise ne mogu gledati....Rakocevic je otisao, budite Todoricu hrabri do kraja. Cekajuci sledecu sezonu

AJZAKLIJA

pre 14 godina

Dajte nam bar jednom ovakve sudije i dobićemo bilo koga u Pioniru sa 30 razlike...Neverovatno,kao da smo trećerazredni klub koji igra protiv zvezda svetske košarke,e tako nam se sudi,sramota!!!

Dragan

pre 14 godina

Sramna partija Rasica! Skoro u nasem timu nije bilo igraca sa manje karaktera od njega....nije mi jasno kako je on uopste dobio priliku da igra u Partizanu...Mnogo je bolje dati sansu mladim i perspektivnim igracima nego trositi vreme i strpljenje navijaca na igrace kao sto je Rasic...totalna katastrofa!

veerghoen

pre 14 godina

Izvinjavam se administratorima i vama sto skrecem sa teme,ali sedim kuci,blejim u 4 zida i razmisljam kako je moguce da od toliko milijardera u Srbiji niko nije zainteresovan da ulozi makar deo svog novca u nesto sto vredi..Iako sam navijac Zvezde,zaista smatram da bi bilo korektno da neko finansijski isprati ove momke,pa ne samo njih,vec i fudbalere,vaterpoliste i sve sto nesto vredi u ovoj zemlji...Pa i kraj,krajeva,nek dodje vise taj zakon o privatizaciji pa nek dodju neki Arapi,Rusi,Litvanci,neko ko ne bi zalio sredstva da potstrakne rad sa mladim igracima.Evo,vidim pre neki dan mladi talentovani napadac Skuletic sedi na klupi u nekom prosecnom austrijskom ligasu a nisu ga igrali u partizanu....

Rior

pre 14 godina

Treba biti realan,bez euforije ali i bez pljuvanja.Setite se ovakvih utakmica je bilo iranije.Dulu i momcima je potrebno vreme . Budimo strpljivi.Napred PARTIZAN!

Rade Dzevi

pre 14 godina

Ama ljudi zasto tolika srdzba? Pa zar Dule nije rekao da je ovo eksperimentalni tim? Taj eksperiment je jos uvek u toku a tek je zavrseno prvo poluvreme i dotle Partizan igra dobro a drugo poluvreme je jos uvek u izgradnji pa zato molim za strpljenje. Bice bolje jednog lepog dana oko Sv. Jovana , a mozda i pre,jer to i nije tako daleko.A posle cemo videti cija Nana crnu vunu prede? Zato polako, NAPRED, PARTIZAN, jer tiha voda breg roni!

Profesor geografije

pre 14 godina

Roberts klasicni basketas! Stoji na 6m i rve se sa igracem umesto kad vidi da igraju usku odbranu nad njim koristi vreme i prostor za neki blok. Inace Litvanija NIJE na istoku! Pozdrav svima

Pop

pre 14 godina

Napad Partizana je nesto najjalovije sto sam ikad video. Dugi napadi, komplikovani sa mnogo dodavanja (a samim tim i gresaka), nema kontre, stalno se igra 5 na 5. Ne znam cemu je sluzila turneja po Americi? Ovakvu kosarku tamo nisu mogli videti. Nije stvar u tome sto smo izgubili, jaka stvar, poraza je bilo i bice ali kosarka koju forsira Vujosevic je kriminalna. Ne mogu se oteti utisku da svi igraju slabije nego sto mogu. Pa, mi smo u trecoj cetvrtini protiv Bosne u Beogradu dali 8 poena?!!! Zar je cudno onda sto ne mozemo da damo 60 poena u EL? Prica o borbenosti je lepa ali treba malo i kvaliteta, maste, drskosti.

krstic

pre 14 godina

sinoc sam napiao komentar,ali ga niste pustili.Napisao sam svim pljuvacima Partizan da kad pocnu da pisu pljuvacki tekst da uzmu lek protiv pljuvanja,a to je CEDEVITA,mislim da ce uspeh biti dobar i efikasan,tj.pokrite se usima i cutite.

s t v

pre 14 godina

Od 104 komentara (momenat kada ovo pišem) barem je 99 stručnih koji objašnjavaju taktiku,pojedinačni učinak igrača,mere za poboljšanje igre,greške trenera i dr.
Srbija je zaista zemlja košarke i košarkaških "stručnjaka" koji su šutirali na koš samo na vašarima za gajbu piva.
ps
za neupućene,mlad tim je izraz za ekipu koja je odskoro zajedno.
Mladi igrači su drugi pojam.

saharlo

pre 14 godina

milko bjelica je igrac za partizan....ubio je i marica i vranesa....maric je sve poene dao australijancu...to je prvi igrac pored kog je realno sjajni maric bio inferioran i mislim da bi njih dvojica u tandemu bili razarachi....

krstic

pre 14 godina

Grublju igru odbrane nisam video,koja je prosla pored domacinskog sudjenja,a bilo je barem deset nadosudjeh guranja i hvatanja.Bilo je "simpaticno"videti sa koliko apetita i volje su igrali Popovic i Bjelica,ko ce koma,sto rece nas narod.Sto se tice pobede ona je zasluzena.Pozdrav igracima i navijacim. Partizana.

Peta licna veseloga Jana

pre 14 godina

U utakmici u kojoj:

-Roberts ima 5 izgubljenih lopti
-Mekaleb ima 1 asistenciju za 32 minuta
-Rasic ima 0/8 sut iz igre za 25 minuta
-Kecman ima idex -4 za 25 minuta
-Veseli postigne 4 poena za 28 minuta

jasno je da nema mesta nekom filozofiranju nego jednostavno nismo imali igrace koji ce ODIGRATI ovu utakmicu!!!

Veliki problemi na pozicijama 1(2) i 4!

Istina, ovaj tim moze bar da duplira svoju snagu u narednom periodu...

Napred Partizan!

RECOBA

pre 14 godina

mislim sta reci.mnogo lose,bez ideje u napadu,odbrana busna kao nikad ranije.ove godine mnogo lose selektirana ekipa bez sutera.plej je okej maric okej ali ostali nula.veseli vidi se da se sprema na draft,nabacuje masu i sprema se na draft.kecman,rasic,milosevic.roberts izgubljeni u vremenu.partizan ce teskom mukom doci do bodova u kragujevcu u paklu hale jezero sa ovakvim timom.evro liga je ove godine gotova za nas.pozdrav iz kg.

pera

pre 14 godina

Besan sam kao ris,eto vam vas Dule,slabo vodi utakmicu,ne oseca ritam meca.
Sta reci za igrace,sve nule,a sta sam pricao za robertsa,uvalila nam Zvezda,kao za Klea.
Ove godine ce mo se tesko obrukati,a dule je najvece razocarenje,kada sam rekao da sam zadovoljan sa skorom 2-8,smejali ste se i optuzivali da nisam grodar,Deekic ,Rasic i Sinovec nisu za nas.
I na kraju molim onoga lika da mi ne krade nick,da mi nestaje na muku.
(Plikuscht, 12. novembar 2009 20:57)

Ja i svi drugi znamo da ti nisi grobar, jer ne postoji ni jedan grobar koji bi nesto mogao da zameri Duletu Vujosevicu, pogotovo kad se pogleda sta je on sve uradio sa Partizanom zadnjih 10 godina.
Vec se danima i nedeljama javljas i predstavljas kao grobar, a onda napises nesto za sta znas da ni jedan grobar nebi napisao.Jednom si pre nekoliko dana napisao da kao treba da promenimo Vujosevica posto nam slabo ide!? Znamo mi da je vama to jedini spas da nesto osvojite...

evilllama

pre 14 godina

ja ne znam kako vujosevic izdrzi sa rasicem kad ja odavde pochupa kosu zbog njega...

danas su mu bogami i kecman i roberts poprilicno pomogli...

vranes je bar konzistentan..:)

budzet

pre 14 godina

Kad izgubis ovako (a bilo je sto razloga) onda stvarno nema smisla raspravljati o sudijama. Medjutim kad sam video Moniku i onu zensku znao sam da nam se lose pise. Evidentno je da se partizanovi igraci lose krecu , ali onoliki broj faulova u napadu ja ne pamtim da je nekome sudjen i to u vrlo osetljivim delovima utakmice. Oni su igrali rvacku odbranu gde se svira svaki peti faul itd. itd. a ono na kraju su bile beznacajne kompenzacije veoma karakteristicne za tendeciozne sudije.Mislim da Partizan od prosle godine ovde ne bi izvukao zivu glavu jer me je atmosfera neodoljivo podsetila na zadarsku. Drugo, ne zaboravite da su oni tukli i FMP i Hemofarm i ,evo sad, Partizan u vrlo vaznim evropskim utakmicama. Rekoh, ne vredi raspravljati o igri jer ce Partizan zbog nedostatka kvaliteta biti u velikim problemima ove godine, ali sudjenje u evroligi ce uvek zavisiti od love... i mislim da je debakl prejaka rec. To je ono sto je Cibona dozivela od Sijene. A kakav je igrac Popovic on je to dokazao u dresu reprezentacije.

Partizan sampion,a ko bi drugi ?

pre 14 godina

Kako mozete da pljujete ove momke ? Pa toliko su nam radosti priredili da smo im bre duzni za ceo zivot i njima i Duletu pre svega ! I ova sezona ce biti dobra videcete to 100% ! Dajte im samo malo vremena.Mi i ovako i onako ne pucamo na titulu prvaka evrope,ali smo kod nas najjaci i to i ostajemo.Imamo dobrog trenera,mlade igrace,kontinuitet pre svega.Bice neshto i od ove generacije u to sam siguran.Manite se corava posla i prozivanja,nije ovo nizerazredni sport od pre 20,30 godina,ovo je novo vreme,novi svet,nova evropa u igri su pare kojih mi nazalost nemamo,ali mi se i bez njih borimo dostojansvetno.Ovo je bila samo jedna losha tekma i nishta vishe,pasce i taj Ritas i taj Olympiakos u Beogradu 100% i eto nas u TOP16,budite ubedjeni u to.Ako za ovoliko godina i ovoliko osvojenih trofeja nemozete da imate poverenja u ove momke,upravu i klub,onda niste dostojni navijanja za jedan ovakav sportski kolektiv.Idite pa navijajte za KKSS i blamirajte se protiv Radnickog iz Kragujevca,Avzomasha,Ostendea,gledajte neke jadne euro kupove i manite Partizan.Ja imam poverenja u ove momke i upravu i uvek cu je imati.

Partizan u srcu !

Barry Ferguson-Bellamy

pre 14 godina

(Plikuscht, 12. novembar 2009 23:56) SVAKA CAST ! Ma sve je receno. Mislim da se nacini na koji on gubi lopte kose sa stvarnosti. Jezivo !!

ivan kotor

pre 14 godina

brukali ste nas po americi, pa u turskoj, na balkanu tako i tako. sad ste poceli na istoku. ako tako nastavite vrlo brzo ce vas ceo svet upoznati kao luzere.

a sto je gore i sve nas kao srbe.
(cisto da se zna, 12. novembar 2009 20:21)

xaxaxaxaxa ovo je opet ganci---izvini ako ti kazees da se mi brukamo onda mozes zamisliti koliko se zvezda bruka------cekajuci azovmas kuci pijuci cedevitu xaxaxaxa i sto je gore sve nas kao srbe!!!sjedi jedan!

дрпрокруст

pre 14 godina

Људи, Пионир мора да буде пун на свакој утакмици. Ако играчима понестане срца, да га буде у публици.
Баталимо коментаре и сви у халу!
ВОЛИМ ГА К'0 ОКА ДВА!

Zoki

pre 14 godina

Napisa neko poraz kao i svaki drugi i drugi su gubili pa postali prvaci evrope ali to sigúrno necete biti vi a bas ste se ponadali nema sta kriva vam je Zvezda ko drugi

Marko

pre 14 godina

Ne moze sa dva igraca da se dobije ni Helios ili Bosna a ne tim koji igra EL. Mora jos neko da proradi. Rasic i Vesely moraju mnogo bolje da igraju, oni su trebali da budu nosioci igre ove sezone.
Mislim da bi bilo pametnije da Dule pruzi vecu minutazu Djekicu, Sinovecu, Mitrovicu... nego da ceka da prorade Kecman, Vranes, Rasic, Roberts...

vlada

pre 14 godina

Partizan jeste zasluzeno izgubio.
Ali sudije su imale svoje vece, cela pozornica je bila samo njihova.
Iskreno, ne navijam za Partizan, ali sam se slatko nasmejao na nekoliko dosudjenih faulova u napadu partizanu i dva nedosudjena razbijanja laktom nad igracima partizana od strane Ritasa.
Ne znam samo kako bilo ko od nasih trenera, kada se ovakve stvari desavaju po evropskim kupovima, ne izvede ekipu sa terena i ne da im za pravo da to rade.
A i da sam na mestu ovih kojima se ovako sudi protiv Zvezde i Partizana, bilo bi me sramota.
Ali, njih nije.

DjAPE

pre 14 godina

Sponzor nase lige i saveza treba da bude KINDER!

Sta ste drugo ocekivali kad igramo sa decom!

Ako ovako nastavimo 2020. ce nam igrati deca od 15 a prodavacemo ih sa 18 uz pricu kako podmladjujemo tim.

Jos nesto Arena treba da se zove Kinder-garden dok ne rascistimo sportsu mafiju!

dexa

pre 14 godina

Ljudi dosta vise sa tim neiskustvom,lik koji nam je dao 19 poena a nije mu prvi put da je ovako dobro igrao, je 88 godiste znaci 21 godina preziva se Gecevicius,znaci problem je nesto drugo.......inkognito.

realnost

pre 14 godina

sve u svemu partizan je dobar tim. jedino ne razumemem sta jedan lorens roberts trazi u jednoj timskoj ekipi .On je jedan veliki sebicnjak. njegova igra se svodi na to da dobije loptu na "postu" nekoliko puta fintira i uputi nerezonski sut. jednu pogodi (tri omasi)loptu nema ko da uhvati je r je on centar odmah sledi kontra i laki poeni. a pored toga dule ga drzi u igri 35 minuta.jos se kaze kako je on dosao kao zamena za velickovica.sto se tice sudija reci cu samo da kad je bilo tesno sudili su za ritas a kad je bilo 20 razlike onda su to vracali.bou i maricu svaka cast ali da bi ekipa pobedjivala treba jos neko da se prikljuci(rasic kecman veseli)ipak verujem da cemo se provuci do top 16 a posle cemo videti sve je moguce.

nikola

pre 14 godina

Ovi Topalovici bas znaju da me zabave cetvrtkom, red fudbaleri, red ovi kosarkasi.Bar nece tamo zakaciti H1N1, jer se virus ne razvija na minus 22... A sledeceg cetvrtka VELIKI BRAT OLIMPIJAKOS, jedva cekam...
(nik, 12. novembar 2009 21:00)

A vi kad igrate Evropu, u bilo kom sportu?

dule

pre 14 godina

Opusteno grobari! Pa jedan Olimpijakos,sa svim silnim milionima i NBA igracima, je izgubio od Unikahe 20 razlike,a PAO je prosle godine gubio od Montepaskija i Barselone sa po 20 razlike pa je na kraju postao prvak Evrope! Oladite malo.Poraz kao i svaki drugi.

ime

pre 14 godina

Znalo se i ranije da Pertizanu fali uigravanje jer ima dosta novih i neiskusnih igraca. Ipak mislim da iz ovog tima ne treba vise racunati na Milosevica. Decko je dosta obecavao pre par godina, ali do sada nista nije pokazao, a vise nije tako mlad. Treba mu se zahvaliti na saradnji i pozeleti uspeh u daljoj karijeri, a na mesto beka sutera dovesti Vasica. Ipak je sve na Vujosevicu, koji do sada nije gresio, pa sta god da uradi nadam se da nece ni u buduce. Napred PARTIZAN

dragisa

pre 14 godina

partizan je ove sezone slika i prilika nase košarke.U timu imaju šest stranaca,trener stranac pa šta da očekuje srpska reprezentacija od takvog partizana??
(željko, 13. novembar 2009 06:53)

A koliko ima stranaca zvezda? I koliko ih je imala prosle sezone? I koliko ste vi reprezentativaca izbacili zadnjih 20 godina,a zadnjih 5-6 godina da ne pricam, a koliko ih je izbacio Partizan i koliko Partizanovih igraca ima trenutno u reprezentaciji?

lesa

pre 14 godina

Ovi Topalovici bas znaju da me zabave cetvrtkom, red fudbaleri, red ovi kosarkasi.Bar nece tamo zakaciti H1N1, jer se virus ne razvija na minus 22... A sledeceg cetvrtka VELIKI BRAT OLIMPIJAKOS, jedva cekam...
(nik, 12. novembar 2009 21:00)

ko ne igra utakmice preko nedelje navija protiv partizana. sreca, sreca radost. smesni ste gani

realnost

pre 14 godina

partizan je sve u svemu dobar tim. jedino ne mogu da razumem sta u timskom timu kao sto je partizan trazi jedan lorens roberts.jedan veliki sebicnjak.njegov napad je da dobije loptu na postu fintira nekoliko puta sutne bez rezona jednu pogodi (tri omasi)loptu nema ko da uhvati jer je on centar i onda ide kontra ritasa i laki poeni. i dule ga pored svega toga drzi u igri 35 minuta.a povrh svega kaze se da je on zamena velickovicu. maricu svaka cast mekejleb nije los ali treba jos neko da sew prikljuci(kecman rasic veseli )i onda se stvara prica kako je partizan slab.

Marko

pre 14 godina

Lose, lose, lose...
Jedino su Maric i McCaleb uvek na zadatku. Mislim da nije trebalo otpustiti Rakocevica, Roberts je mnogo vise kostao, a za ovih nekoliko utakmica nije pokazao nista vise od Rakocevica.

pera

pre 14 godina

Sad bi Niksicko pivo verovatno rekao- Zvezda izgubila od Radnickog, a pobedila Spartak, a Partizan izgubio od L.Ritasa- znaci Zvezda bolja od Partizana :).

Jeste utakmica zavrsena sa velikom razlikom ali su po meni kljucni momenti bili: izgubljena lopta u poslednjem napadu 1. poluvremena kad smo mogli da smanjimo na poen razlike (i jos posle imamo pocetni napad u 2. poluvremenu), i izgubljena lopta u prvom napadu u 2. poluvremenu.
Isto su mi cudne onoliki faulovi u napadu. Pa ovi ljudi ceo zivot igraju kosarku, znaju i oni sta treba da rade da nebi pravili toliko faulova u napadu(sigurno ih je bilo preko 10). Mada, cim se Dule nije bunio mnogo...
Isto mi je neverovatna onolika losa igra u napadu u 2. poluvremenu, mada je verovatno bila stvar u njihovoj odlicnoj odbrani.
Sve u svemu sam iznenadjen ovakvom dobrom igrom Ritasa i ocigledno da cemo mi svoju sansu za prolaz izgleda morati da trazimo u losoj igri Efesa(pogotovo posto su nas dobili velikom razlikom pa ce verovatno biti u prednosti ako imamo isto bodova na kraju).
Glavu gore grobari, nema sta da im se zameri.Toliko su nas zaduzili prethodnih godina da sta god da urade ove sezone ne sme nista da im se prigovori.

Миле

pre 14 godina

Еви разлога губљења утакмице. У стилу - какав је то тим у коме играју тај и тај играч.

...Trener Partizana posebno se osvrnuo na ovdašnja omalovažavanja srpskih internacionalaca u dresu Lijetuvosa, za koja kaže da su neosnovana i da ih ne bi trebalo uzimati za ozbiljno.
- Primetio sam da se stvorila atmosfera da ekipa u kojoj igraju Bjelica i Borovnjak ne može da pobedi Partizan... Nije mi jasno odakle takvo mišljenje, kao da je njima bilo zabranjeno da napreduju od kada su napustili Srbiju. To su kvalitetni košarkaši, opasni protivnici i ne treba ih na taj način omalovažavati - upozorava šef struke crno-belih.

boki

pre 14 godina

steta
trebalo je to mnogo bolje
mada nesto mnnogo onih faulova u napadu
to zna da iznervira, a litvanci se mnogo tuku

na ovu ekipu samo je trebalo dodati cvetkovica, hladnokrvan igrac koji ne grijesi mnogo.

peđa

pre 14 godina

Opet isto, 56 poena! Pa dokle ljudi ispod 60. Sa tom brojkom retko ko gubi osim nas, konstantno. prva četvrtina 22 poena, ponadah se da ćemo pregurati 70-75 poena, ali demanti stiže već u trećoj četvrtini. Kad se pogleda prosečan broj poena po četvrtinama ispade da jednu nismo ni igrali. Vežbajte šut, ne radite samo vežbe za snagu. Daj te malo efikasnije to, za jedno 20 poena više po utakmici.

beli

pre 14 godina

NAPRED PARTIZAN!
(Timon, 12. novembar 2009 23:58)

Slažem se sa konstatacijom, da ne treba praviti dramu i pisati ovako bombastične naslove. Pa prošle godine je sve bilo drugačije. Pa šta ima veze, izgubili, novi su tim, biće bolje , treba podrške i od medija. Ipak je partizan pokazao da nešto znači u evropi.

Inače sam po vokaciji zvezdaš, i skrenuo bih pažnju da kada se radi o vestima vezanim za zvezdu više od 50% ima komentara sa strane navijača partizana. Razmisli malo o tome.

milan_rausch@hotmail.com

pre 14 godina

Jedino što mene brine jeste ako izuzmemo Marića, Mekeleba i Robertsa i pogledamo samo ekipu od prošle godine zajedno su sinoc ubacili jedva 15 poena...strašno jadno

sinn

pre 14 godina

# Sporet na drva(smederevac) kada bi postavili da cuva Rasica,mogu da se kladim u sta god da bi dobro obavio posao....Sporet,a ne Rasic naravno...
(sinn, 12. novembar 2009 20:17)

# Link komentara
Preporučujem (+302)
Ne preporučujem (-21)
Šta je ovo
Da ne bude zabune-Grobar sam do kostane srzi...Ali,sto ne ide-ne ide....

Iulianus Salvinius

pre 14 godina

Ako je pohvala dobra stvar, zelim da ukazem citaoce foruma na komentare Plikuschta ( onog pravog,a ne onog koji "cemo" pise odvojeno) jer su objektivni,iskreni i sazeti. Pozdrav mojim grobarima. Bice bolje,nadam se.

Markoni

pre 14 godina

Imamo sve al sutera nemamo ni na vidiku...u zadnjih 10 godina nismo losije stojali sa igracima nasuterima.....al dace bog da nadjemo jednog pravog kosgetera. Samo strpljivo :))

dule

pre 14 godina

Napisa neko poraz kao i svaki drugi i drugi su gubili pa postali prvaci evrope ali to sigúrno necete biti vi a bas ste se ponadali nema sta kriva vam je Zvezda ko drugi
(Zoki, 13. novembar 2009 21:12)

Ko je rekao da cemo mi postati prvaci Evrope? Ja sam samo rekao da ako su takvi timovi sa tolikim budzetima gubili sa po 20 razlike i izasli iz toga kao da tog poraza nije ni bilo,zasto mi trebamo da se potrisemo oko togo i da kritikujemo sve zivo! I ne znam ko je pomenuo zvezdu...

Inace i proslogodisnji tim ste pljuvali posle svakog poraza, kritikovali konstantno Tepica i Tripkovica, pricali da nam je tadasnji tim slabiji nego prethodne godine (sa Pekovicem,Palasiom,Kecmanom), da nema nista od trofeja... i na kraju znate sta je bilo.

dule

pre 14 godina

toliko o prici da bi se partizan prosetao uleb kupom kao sto godinama pricaju (a treba napomenuti da je ritas prodao svoja tri najbolja igraca,i da ima znatno slabiji tim od onog sa kojim je osvojio uleb kup) i ovo je potvrda da izmedju evrolige i uleb kupa nije tako velika razlika
(sablja, 12. novembar 2009 20:43)

Ja mislim da je upravo to dokaz koliko je Evroliga ispred Evrokupa, jer jedan L.Ritas ,koji manje-vise redovno igra Evroligu, kad god odigra Evro(Uleb) kup on ga i osvoji.
A drugo,jos drasticniji primer- Zenit ,kao osvajac Lige Uefa, pre 2 godine pobedio MU, osvajaca LS, u super kupu Evrope. Pa jel po tebi to potvrda da izmedju Lige Sampione i Kupa Uefa nije toliko velika razlika?!