Utorak, 10.11.2009.

18:04

Crvena zvezda treća u oktobru

Internet portal goal.com objavio je listu od deset najuspešnjih klubova širom planete za mesec oktobar, a treće mesto na toj listi zauzela je Crvena zvezda.

Izvor: B92

Crvena zvezda treæa u oktobru IMAGE SOURCE
IMAGE DESCRIPTION

77 Komentari

Sortiraj po:

realno3

pre 14 godina

Mozda je za vas smjesno al bar nije zalosno kao vase "petarde" i to od "renomiranih evropskih klubova". Hronoloski... Kroacija Zagreb (Dinamo) vam je trebao dati pet komada jos u Beogradu al... Izvukli ste 1:0 golom 15 546 - te "partizanove nade" isailovica. U revansu ... BRUKA. Zatim Rapid Bec, do tada sam mislio da je Austrija velesila samo u skijanju i ski skokovima ali u fudbalu... e u to su me komsije uvjerile, BRUKA. I na kraju, vrh vrhova, ekipa svih ekipa, vrhunski klub... a ne ne nije real ili milan vec velicanstveni, nevjerovatni klub ... Makabi Petahtikva. Jos je partizan tada imao i srece jer im nije igrao najbolji igrac. Razlog? Gazda benziske pumpe na kojoj radi mu nije dao slobodan dan... mozete misliti. I tako partizan primi samo 5 komada. BRUKA... Treba li dalje... I vi se nekome smijete... Nevjerovatni ste.

Kokorayko

pre 14 godina

Nijedan naš fudbalski klub neće se kvalifikovati, za bilo koje Evropsko takmičenje sledeće godine. Zapamtite dobro, šta sam vam rekao.

Objektivni

pre 14 godina

Na sajtu lepo pise po kojim kriterijumima je sastavljana lista, malo guglanja nece vas ubiti. Dakle, na sajtu goal.com kaze:
"As the name suggests, here we rank the ten teams across the world making waves in the club world. The list is unashamedly discursive, but does operate under the assumption that winning teams deserve recognition. It's also true that, the bigger the stage, the higher the rewards - yet at the same time clubs who beat all put in front of them will have a day in the sun as a result."

Lepo kaže, da je lista sačinjena od 10 klubova širom sveta koji svojim pobedama zaslužuju paznju.
Sto je rang takmicenja viši, to više poena donosi. Nije isto ako tim naredja 10 pobeda u nekoj tamo beton ligi ili u prvoj ligi, ligi šampiona(kao Rubin) itd.
I po tim kriterijumima Zvezda je opravdano na 3 mestu.
E sad, to što je naša liga u rangu 3 lige Evrope, to je druga stvar.
Ovo je čisto neka statistika, i ne treba je uzimati kao dokaz kvaliteta.
Jer mi svi znamo šta je statistika...

nemanja

pre 14 godina

Drugari, da se ne biste vise lozili i bivali smesni, evo:

[link]

Ovo je lista, jedna, jedina, prava i merodavna, po kojoj se sve u Evropi radi, zreba i racuna. Smanjite dozivljaj, smesno je...
(marc, 11. novembar 2009 13:02)

Zaboravio si da oduzmes onu godinu u kojoj imate 11 bodova.Ovo ti je zastarela tabela.
I jos nesto promasio si temu.
Rec je o rezultatima iz ove sezone od avgusta.
Toliko o tome.

marc

pre 14 godina

Drugari, da se ne biste vise lozili i bivali smesni, evo:

http://www.xs4all.nl/~kassiesa/bert/uefa/data/method4/trank2009.html

Ovo je lista, jedna, jedina, prava i merodavna, po kojoj se sve u Evropi radi, zreba i racuna. Smanjite dozivljaj, smesno je...

pohang!! : d

pre 14 godina

Ja ovde vidim nekoliko zalutalih klubova u pitanju su treci,sedmi i deveti.
(Zemun, 10. novembar 2009 21:44)
pa taj "zalutali" deveti klub je osvajac ovogodisnje azijske lige sampiona i igrace na klupskom prvenstvu sveta!!zato bolje cuTi. vi vase (ne)znanje pokazujete vec 11 utakmica u evropi

zvezda u srcu

pre 14 godina

Au nisam znao da nasa liga 2 u Evropi. Ko sastavlja ove glupe liste mislim prva dva su timovi Premijersipa a 3 Jelen Super lige gde se protivnici sklanjaju da ima sjajni Lekic pretrci ceo teren.
(Svaka Cast, 10. novembar 2009 22:58)
ova lista se ne sastavlja po jacini liga, nego po uspesnosti klubova !! nebitno je iz kojih liga su klubovi. bolje komentarisi vase igrace, brzonogog djordjevica,stamenog krstajica,krivonogog bogunovica i ostale!!! ...P.S Lekica ne diraj

Komar

pre 14 godina

@
opa.
a tbilisi?
(nikopol, 11. novembar 2009 01:57)

Sta Tbilisi?jel si to bese oni sto su popili petardu na marakani?cekaj,sta se lozis pa mi smo njih prosli,zar ne?E sad ja tebi malo nabrajam evropske poraze...uffff,ustvari mrzi me,ima ih mnogo,11 za redom...ko ce to da broji...

freeze

pre 14 godina

@ svi topalovici koji su resili da prokomentarisu vest :
Evo jedan lep link za vas
http://soccerlens.com/all-time-club-rankings-according-to-iffhs/5125/

Obratite paznju na pozicije 64 i 189 , pa onda resite da li cete i dalje da komentarisete zvezdine vesti... i nemojte da se ljutite,ovo je cisto da znate gde ste ... :)

Mecklejn

pre 14 godina

ovo je glupost,bas kao i ona lista na koju je stavljen partizan kao 40 klub sveta (valjda je ta brojka u pitanju).S time sto mi delije kazemo da je to smesno,a topalovici su se hvalili kako stvarno jesu 40-i klub sveta!

Evo pitam ih opet...Da li je moguce da ste 40-i na svetu?

...pa ovo je nesto najsmesnije sto sam cuo u proslom mesecu

pre 14 godina

ha,ha,ha,ha,ha,ha,ha,ha,ha,ha,ha,ha,ha,ha,ha,ha,ha,ha,ha,ha,ha,ha,ha,ha,ha,ha,ha,ha,ha,ha,ha,ha...

ko-ometator

pre 14 godina

Iako me nikakve liste ne zanimaju, niti bi nekog navijaca trebalo da zanima ista osim igre, trofeja i ophodjenju igraca i funkcionera prema klubu i dok ga predstavljaju, uzimajuci u obzir da je goal.com medju najcitanijim stranicama svoje vrste na internetu, ovo je svakako dobra vest.

A grobari se loze kao ulicari na kajmak... mi smo barem dobri u srbiji, a vi kako te? :)

Jovancha

pre 14 godina

svaka cast! nisam citao komentare pre ovog al verujem da grobari omalovazavaju ovu listu, al(kao u srpskoj ligi tako nesto i nije tesko postici...) al ako nije tesko postici zastop onda mi(i ja sam grobar) kaskamo za njima 4 boda i rasipamo bodove po ivanjici i subotici?!? zasto se sa juga vise od pola meca cuje pevanje o politici a ne o paritzanu?!? zasto...?!?
iskreni grobar...

sablja

pre 14 godina

kaze neki grobar zvezda primila 4 gola u dve utakmice od AMATERA IZ TBILISIJA vidis decko ti bi dao sve na svetu da imate jedan EVROPSKI trofej koji imaju ti amteri iz tbilisija KUP POBEDNIKA KUPOVA KOJI SU OSVOJILI 1981

Svaka Cast

pre 14 godina

Au nisam znao da nasa liga 2 u Evropi. Ko sastavlja ove glupe liste mislim prva dva su timovi Premijersipa a 3 Jelen Super lige gde se protivnici sklanjaju da ima sjajni Lekic pretrci ceo teren.

Afrikanac

pre 14 godina

Najbolje bi bilo da Partizan igra Africku ligu sampiona,pa da ukrsti koplja sa Mazembeom!Bila bi sjajna utakmica pred 100 000 usijanih glava u Kinsasi...Siguran sam da bi utakmica oborila sve gledanosti...Formen i Muhamed Ali bi im pozavideli...

PFC luzeri

pre 14 godina

Zvezda je igrala u istoj ligi gdje i vi... A gdje ste vi. Stalno nesto prigovarate kao da Partizan igra u Spanskoj primeri, najmanje, komentarisete sve sa cinizmom i podsmjehom a GDJE STE VI? Mozda u rubrici "petarde" (Dinamo Zagreb, Rapid, Makabi Petahtikva...) ili u rubrici kako "kako nepobjediti u Evropi" i slicno. Bolje da sutite. Sto ste vi znali srpski fudbal obrukati to niko nije znao.

RED TRIUMPH

pre 14 godina

Jeste ovo smešna lista..ali malo bolje kad razmisliš ni prvi ni drugi na listi nikad nisu bili prvaci Evrope a kamoli Sveta...I onda kad još malo jače razmisliš pa to nemaju:London,Pariz,Beč,Rim,Berlin,Atina,Moskva.....

ТВЦЗ

pre 14 godina

Liverpul Montevideo? A kako stoji Arsenal iz Tivta? I vi prenosite ove "vesti"? Zvezdu gledam od malena, a u četvrtoj sam deceniji, ali ovo je stvarno smejurija.
(schinter, 10. novembar 2009 19:57)

Е баш фино што се интересујеш. Арсенал се бори за улазак у 2. лигу. На овој листи је вјероватно близу Партизана.

Delije Surcin

pre 14 godina

Pa kako sad ovo? pa ja cuo od grobara da smo se ugasili 91 godine, pa kakva je ovo sad lista... grobari,popijte po jedan Lekic i smirite u vasem telu stresic... Zvezdo volim te!

napred Zvezdo

pre 14 godina

Mnogo bitnije od tog plasmana je njihova ocena Zvezde, a evo sta pise (nisam ovo ja pisao nego sam preneo tekst sa drugog sajta, a nadam se da nece sujeta da radi kod b92 pa ce ovo da objave):
U pasusu o crveno-belima, koji počinje pitanjem: "Da li se dobra vremena vraćaju na Marakanu?", navodi se i da je "Crvena zvezda vodeća na tabeli Superlige, posle dve sezone tokom kojih je gubila od najvećeg rivala Partizana".

U prilog visokom plasmanu, čak i ispred slavne Barselone, ide i statistički učinak Pižonovog tima od deset pobeda i jednog nerešenog rezultata u prvih 11 kola, a tokom oktobra Crvena zvezda ima stopostotan učinak i u prvenstvu i u Kupu.

Takođe, Goal.com apostrofira dvojicu fudbalera kao nosioce novog Zvezdinog talasa, a to su Vladimir Bogdanović i Slavko Perović, koji "predvode crveno-bele kao istinsku silu, kakva je uglavnom bila".

Za kraj i poruka: "Obratite pažnju na njih kada se sledeće sezone vrate u Evropu".

ludz bunjen

pre 14 godina

STOP LOZENJU BREEEEE!!!
E ovako,nemoj da se lozite i lozimo na ovakve liste.Svi znamo kako je Zvezda prosla tj.od koga je zaustavljena u pohodu ka Evropi.Ovo je kao da objavljuju listu najjacih momcica po selima i gradovima.Zvezda je najjaca u svom selu,fudbalskoj selendri dok je Celzi najjaci mladic u svetskoj metropoli.Pa kad se ovaj nas najjaci seljanin zaputi ka gradu(Evropi)tu ga saceka bacuska iz slicne selendre,Gruzija,Rumunija ne secam se vec,pa ih nasamara i vrati tamo gde jedino mogu da budu najjjaci.Isto mislim i za Partizan s tim sto su oni dobili priliku da idu po metropolama i dobijaju "po njonji" sto bi i Zvezda dobila samo da je imala sansu.Zato STOP LOZENJU DELIJE I GROBARI,nismo ni medju 100 najboljih u Evropi.

Zvezda_U_srcy

pre 14 godina

TI SE BORI, SEVER CE DA GORIII.... a ovi su je opasno zajebali, nisu stavili glodare na listu... uppsss... a da, oni su prvi na onoj NJIHOVOJ LISTI :)) SVAKE NOCI SANJAM JA... MARAKANA PREPUNA!!!

ZVEZDASICA

pre 14 godina

Grobari,grobari,grobari......ccccccc Koji ste vi likovi!!! opustite se..pa to je samo jedna obicna lista,prosetajte malo,opustite vase rukice,sta ste navalili na ovu vest,cccccc!!! Tesko vama.....

pfc

pre 14 godina

Zvezda je do trece pozicije stigla zahvaljujuci odlicnim igrama u domacem sampionatu

Od amatera iz Tbilisija su u 2 utakmice primili 4 komada a u dumacem sampionatu za sada samo 2

Nema sta, stub srpstva igra posteno kao i uvek

Zeljko Stefanovic

pre 14 godina

Kako vas bre nije sramota? Govorim o medijima naravno... Kad smo mi dobijali sve redom bez pardona, ovakve liste niko nije ama ni pomisljao da spomene... ali vau, Zvezda je treca, koji carevi...

sablja

pre 14 godina

svuda grmi okolo nasa pesma ponovo sve je gotovo sve je pijano nasa zvezda prva ponovo..................zvezda je sampion sve je gotovo na severu slavlje sada je poceloooooooooooooooooo nananananananananananana

schinter

pre 14 godina

Liverpul Montevideo? A kako stoji Arsenal iz Tivta? I vi prenosite ove "vesti"? Zvezdu gledam od malena, a u četvrtoj sam deceniji, ali ovo je stvarno smejurija.

anti franjevac

pre 14 godina

Sta li ce sad da kazu oni inferiorni sto redovno prate ovakve (realno budalaste) rang liste i loze se na njih?

P.S.

Ipak, nije lose da se i ovo vidi.

dreadnot

pre 14 godina

Zanima me da li je prethodnih godina radjena ta mesecna anketa i koliko desetina puta je Partizan bio prvi na toj listi, ispred Celsija, Arsenala, Mancestera...
Budimo realni...ovde se porede babe i zabe.
Nas najbolji klub trpi poraze u Evropi, "Notingem Forest" ima deset pobeda i jedan remi, ali na kraju trke sampionski pehar ce ostati u istoj vitrini.

miki sineeee

pre 14 godina

pa naravno... a gde je supersonicni klub sa najvecim uspehom u istoriji ( ulaskom u ligu sampiona ) . . . pa tamo gde mu je i mesto... iza nas... po navici... CZV xD

Markan

pre 14 godina

E kad Patlidzan bude na nekoj listi treci tim sveta nek se javi :))))) I naravno da ne zaboravim,neka proba da bude i sampion sveta :))))


He he,ludnica,nisam ni znao da se ovako nesto proglasava!Naravno ne zanosimo se da nam je mesto i u prvih 50,pa mozda i 80,ali tezimo tome....Napreed Zvezdaleeeee,napred Zvezdaleeeeeeee!!!!

Milsim nemoj da se ljutite

pre 14 godina

Trece mesto nista ne znaci za jednog velikana kao sto je Zvezda, zato treba uciniti sve da se u mesecu novembru taj plasman popravi barem za jedno mesto.

severna armija uvek je uz vas!

pre 14 godina

Iako ovo ništa ne znači, lepo što se naše ime sve češće ponovo provlači u pozitivnom kontekstu.
Crvena Zvezdo pobeđuj za nas...!

severna armija uvek je uz vas!

pre 14 godina

Iako ovo ništa ne znači, lepo što se naše ime sve češće ponovo provlači u pozitivnom kontekstu.
Crvena Zvezdo pobeđuj za nas...!

anti franjevac

pre 14 godina

Sta li ce sad da kazu oni inferiorni sto redovno prate ovakve (realno budalaste) rang liste i loze se na njih?

P.S.

Ipak, nije lose da se i ovo vidi.

Milsim nemoj da se ljutite

pre 14 godina

Trece mesto nista ne znaci za jednog velikana kao sto je Zvezda, zato treba uciniti sve da se u mesecu novembru taj plasman popravi barem za jedno mesto.

Markan

pre 14 godina

E kad Patlidzan bude na nekoj listi treci tim sveta nek se javi :))))) I naravno da ne zaboravim,neka proba da bude i sampion sveta :))))


He he,ludnica,nisam ni znao da se ovako nesto proglasava!Naravno ne zanosimo se da nam je mesto i u prvih 50,pa mozda i 80,ali tezimo tome....Napreed Zvezdaleeeee,napred Zvezdaleeeeeeee!!!!

ZVEZDASICA

pre 14 godina

Grobari,grobari,grobari......ccccccc Koji ste vi likovi!!! opustite se..pa to je samo jedna obicna lista,prosetajte malo,opustite vase rukice,sta ste navalili na ovu vest,cccccc!!! Tesko vama.....

miki sineeee

pre 14 godina

pa naravno... a gde je supersonicni klub sa najvecim uspehom u istoriji ( ulaskom u ligu sampiona ) . . . pa tamo gde mu je i mesto... iza nas... po navici... CZV xD

PFC luzeri

pre 14 godina

Zvezda je igrala u istoj ligi gdje i vi... A gdje ste vi. Stalno nesto prigovarate kao da Partizan igra u Spanskoj primeri, najmanje, komentarisete sve sa cinizmom i podsmjehom a GDJE STE VI? Mozda u rubrici "petarde" (Dinamo Zagreb, Rapid, Makabi Petahtikva...) ili u rubrici kako "kako nepobjediti u Evropi" i slicno. Bolje da sutite. Sto ste vi znali srpski fudbal obrukati to niko nije znao.

dreadnot

pre 14 godina

Zanima me da li je prethodnih godina radjena ta mesecna anketa i koliko desetina puta je Partizan bio prvi na toj listi, ispred Celsija, Arsenala, Mancestera...
Budimo realni...ovde se porede babe i zabe.
Nas najbolji klub trpi poraze u Evropi, "Notingem Forest" ima deset pobeda i jedan remi, ali na kraju trke sampionski pehar ce ostati u istoj vitrini.

sablja

pre 14 godina

kaze neki grobar zvezda primila 4 gola u dve utakmice od AMATERA IZ TBILISIJA vidis decko ti bi dao sve na svetu da imate jedan EVROPSKI trofej koji imaju ti amteri iz tbilisija KUP POBEDNIKA KUPOVA KOJI SU OSVOJILI 1981

napred Zvezdo

pre 14 godina

Mnogo bitnije od tog plasmana je njihova ocena Zvezde, a evo sta pise (nisam ovo ja pisao nego sam preneo tekst sa drugog sajta, a nadam se da nece sujeta da radi kod b92 pa ce ovo da objave):
U pasusu o crveno-belima, koji počinje pitanjem: "Da li se dobra vremena vraćaju na Marakanu?", navodi se i da je "Crvena zvezda vodeća na tabeli Superlige, posle dve sezone tokom kojih je gubila od najvećeg rivala Partizana".

U prilog visokom plasmanu, čak i ispred slavne Barselone, ide i statistički učinak Pižonovog tima od deset pobeda i jednog nerešenog rezultata u prvih 11 kola, a tokom oktobra Crvena zvezda ima stopostotan učinak i u prvenstvu i u Kupu.

Takođe, Goal.com apostrofira dvojicu fudbalera kao nosioce novog Zvezdinog talasa, a to su Vladimir Bogdanović i Slavko Perović, koji "predvode crveno-bele kao istinsku silu, kakva je uglavnom bila".

Za kraj i poruka: "Obratite pažnju na njih kada se sledeće sezone vrate u Evropu".

Delije Surcin

pre 14 godina

Pa kako sad ovo? pa ja cuo od grobara da smo se ugasili 91 godine, pa kakva je ovo sad lista... grobari,popijte po jedan Lekic i smirite u vasem telu stresic... Zvezdo volim te!

ТВЦЗ

pre 14 godina

Liverpul Montevideo? A kako stoji Arsenal iz Tivta? I vi prenosite ove "vesti"? Zvezdu gledam od malena, a u četvrtoj sam deceniji, ali ovo je stvarno smejurija.
(schinter, 10. novembar 2009 19:57)

Е баш фино што се интересујеш. Арсенал се бори за улазак у 2. лигу. На овој листи је вјероватно близу Партизана.

RED TRIUMPH

pre 14 godina

Jeste ovo smešna lista..ali malo bolje kad razmisliš ni prvi ni drugi na listi nikad nisu bili prvaci Evrope a kamoli Sveta...I onda kad još malo jače razmisliš pa to nemaju:London,Pariz,Beč,Rim,Berlin,Atina,Moskva.....

Afrikanac

pre 14 godina

Najbolje bi bilo da Partizan igra Africku ligu sampiona,pa da ukrsti koplja sa Mazembeom!Bila bi sjajna utakmica pred 100 000 usijanih glava u Kinsasi...Siguran sam da bi utakmica oborila sve gledanosti...Formen i Muhamed Ali bi im pozavideli...

Jovancha

pre 14 godina

svaka cast! nisam citao komentare pre ovog al verujem da grobari omalovazavaju ovu listu, al(kao u srpskoj ligi tako nesto i nije tesko postici...) al ako nije tesko postici zastop onda mi(i ja sam grobar) kaskamo za njima 4 boda i rasipamo bodove po ivanjici i subotici?!? zasto se sa juga vise od pola meca cuje pevanje o politici a ne o paritzanu?!? zasto...?!?
iskreni grobar...

schinter

pre 14 godina

Liverpul Montevideo? A kako stoji Arsenal iz Tivta? I vi prenosite ove "vesti"? Zvezdu gledam od malena, a u četvrtoj sam deceniji, ali ovo je stvarno smejurija.

pfc

pre 14 godina

Zvezda je do trece pozicije stigla zahvaljujuci odlicnim igrama u domacem sampionatu

Od amatera iz Tbilisija su u 2 utakmice primili 4 komada a u dumacem sampionatu za sada samo 2

Nema sta, stub srpstva igra posteno kao i uvek

sablja

pre 14 godina

svuda grmi okolo nasa pesma ponovo sve je gotovo sve je pijano nasa zvezda prva ponovo..................zvezda je sampion sve je gotovo na severu slavlje sada je poceloooooooooooooooooo nananananananananananana

Zvezda_U_srcy

pre 14 godina

TI SE BORI, SEVER CE DA GORIII.... a ovi su je opasno zajebali, nisu stavili glodare na listu... uppsss... a da, oni su prvi na onoj NJIHOVOJ LISTI :)) SVAKE NOCI SANJAM JA... MARAKANA PREPUNA!!!

ludz bunjen

pre 14 godina

STOP LOZENJU BREEEEE!!!
E ovako,nemoj da se lozite i lozimo na ovakve liste.Svi znamo kako je Zvezda prosla tj.od koga je zaustavljena u pohodu ka Evropi.Ovo je kao da objavljuju listu najjacih momcica po selima i gradovima.Zvezda je najjaca u svom selu,fudbalskoj selendri dok je Celzi najjaci mladic u svetskoj metropoli.Pa kad se ovaj nas najjaci seljanin zaputi ka gradu(Evropi)tu ga saceka bacuska iz slicne selendre,Gruzija,Rumunija ne secam se vec,pa ih nasamara i vrati tamo gde jedino mogu da budu najjjaci.Isto mislim i za Partizan s tim sto su oni dobili priliku da idu po metropolama i dobijaju "po njonji" sto bi i Zvezda dobila samo da je imala sansu.Zato STOP LOZENJU DELIJE I GROBARI,nismo ni medju 100 najboljih u Evropi.

Svaka Cast

pre 14 godina

Au nisam znao da nasa liga 2 u Evropi. Ko sastavlja ove glupe liste mislim prva dva su timovi Premijersipa a 3 Jelen Super lige gde se protivnici sklanjaju da ima sjajni Lekic pretrci ceo teren.

ko-ometator

pre 14 godina

Iako me nikakve liste ne zanimaju, niti bi nekog navijaca trebalo da zanima ista osim igre, trofeja i ophodjenju igraca i funkcionera prema klubu i dok ga predstavljaju, uzimajuci u obzir da je goal.com medju najcitanijim stranicama svoje vrste na internetu, ovo je svakako dobra vest.

A grobari se loze kao ulicari na kajmak... mi smo barem dobri u srbiji, a vi kako te? :)

Zeljko Stefanovic

pre 14 godina

Kako vas bre nije sramota? Govorim o medijima naravno... Kad smo mi dobijali sve redom bez pardona, ovakve liste niko nije ama ni pomisljao da spomene... ali vau, Zvezda je treca, koji carevi...

pohang!! : d

pre 14 godina

Ja ovde vidim nekoliko zalutalih klubova u pitanju su treci,sedmi i deveti.
(Zemun, 10. novembar 2009 21:44)
pa taj "zalutali" deveti klub je osvajac ovogodisnje azijske lige sampiona i igrace na klupskom prvenstvu sveta!!zato bolje cuTi. vi vase (ne)znanje pokazujete vec 11 utakmica u evropi

zvezda u srcu

pre 14 godina

Au nisam znao da nasa liga 2 u Evropi. Ko sastavlja ove glupe liste mislim prva dva su timovi Premijersipa a 3 Jelen Super lige gde se protivnici sklanjaju da ima sjajni Lekic pretrci ceo teren.
(Svaka Cast, 10. novembar 2009 22:58)
ova lista se ne sastavlja po jacini liga, nego po uspesnosti klubova !! nebitno je iz kojih liga su klubovi. bolje komentarisi vase igrace, brzonogog djordjevica,stamenog krstajica,krivonogog bogunovica i ostale!!! ...P.S Lekica ne diraj

Mecklejn

pre 14 godina

ovo je glupost,bas kao i ona lista na koju je stavljen partizan kao 40 klub sveta (valjda je ta brojka u pitanju).S time sto mi delije kazemo da je to smesno,a topalovici su se hvalili kako stvarno jesu 40-i klub sveta!

Evo pitam ih opet...Da li je moguce da ste 40-i na svetu?

freeze

pre 14 godina

@ svi topalovici koji su resili da prokomentarisu vest :
Evo jedan lep link za vas
http://soccerlens.com/all-time-club-rankings-according-to-iffhs/5125/

Obratite paznju na pozicije 64 i 189 , pa onda resite da li cete i dalje da komentarisete zvezdine vesti... i nemojte da se ljutite,ovo je cisto da znate gde ste ... :)

Komar

pre 14 godina

@
opa.
a tbilisi?
(nikopol, 11. novembar 2009 01:57)

Sta Tbilisi?jel si to bese oni sto su popili petardu na marakani?cekaj,sta se lozis pa mi smo njih prosli,zar ne?E sad ja tebi malo nabrajam evropske poraze...uffff,ustvari mrzi me,ima ih mnogo,11 za redom...ko ce to da broji...

nemanja

pre 14 godina

Drugari, da se ne biste vise lozili i bivali smesni, evo:

[link]

Ovo je lista, jedna, jedina, prava i merodavna, po kojoj se sve u Evropi radi, zreba i racuna. Smanjite dozivljaj, smesno je...
(marc, 11. novembar 2009 13:02)

Zaboravio si da oduzmes onu godinu u kojoj imate 11 bodova.Ovo ti je zastarela tabela.
I jos nesto promasio si temu.
Rec je o rezultatima iz ove sezone od avgusta.
Toliko o tome.

Objektivni

pre 14 godina

Na sajtu lepo pise po kojim kriterijumima je sastavljana lista, malo guglanja nece vas ubiti. Dakle, na sajtu goal.com kaze:
"As the name suggests, here we rank the ten teams across the world making waves in the club world. The list is unashamedly discursive, but does operate under the assumption that winning teams deserve recognition. It's also true that, the bigger the stage, the higher the rewards - yet at the same time clubs who beat all put in front of them will have a day in the sun as a result."

Lepo kaže, da je lista sačinjena od 10 klubova širom sveta koji svojim pobedama zaslužuju paznju.
Sto je rang takmicenja viši, to više poena donosi. Nije isto ako tim naredja 10 pobeda u nekoj tamo beton ligi ili u prvoj ligi, ligi šampiona(kao Rubin) itd.
I po tim kriterijumima Zvezda je opravdano na 3 mestu.
E sad, to što je naša liga u rangu 3 lige Evrope, to je druga stvar.
Ovo je čisto neka statistika, i ne treba je uzimati kao dokaz kvaliteta.
Jer mi svi znamo šta je statistika...

...pa ovo je nesto najsmesnije sto sam cuo u proslom mesecu

pre 14 godina

ha,ha,ha,ha,ha,ha,ha,ha,ha,ha,ha,ha,ha,ha,ha,ha,ha,ha,ha,ha,ha,ha,ha,ha,ha,ha,ha,ha,ha,ha,ha,ha...

realno3

pre 14 godina

Mozda je za vas smjesno al bar nije zalosno kao vase "petarde" i to od "renomiranih evropskih klubova". Hronoloski... Kroacija Zagreb (Dinamo) vam je trebao dati pet komada jos u Beogradu al... Izvukli ste 1:0 golom 15 546 - te "partizanove nade" isailovica. U revansu ... BRUKA. Zatim Rapid Bec, do tada sam mislio da je Austrija velesila samo u skijanju i ski skokovima ali u fudbalu... e u to su me komsije uvjerile, BRUKA. I na kraju, vrh vrhova, ekipa svih ekipa, vrhunski klub... a ne ne nije real ili milan vec velicanstveni, nevjerovatni klub ... Makabi Petahtikva. Jos je partizan tada imao i srece jer im nije igrao najbolji igrac. Razlog? Gazda benziske pumpe na kojoj radi mu nije dao slobodan dan... mozete misliti. I tako partizan primi samo 5 komada. BRUKA... Treba li dalje... I vi se nekome smijete... Nevjerovatni ste.

Kokorayko

pre 14 godina

Nijedan naš fudbalski klub neće se kvalifikovati, za bilo koje Evropsko takmičenje sledeće godine. Zapamtite dobro, šta sam vam rekao.

marc

pre 14 godina

Drugari, da se ne biste vise lozili i bivali smesni, evo:

http://www.xs4all.nl/~kassiesa/bert/uefa/data/method4/trank2009.html

Ovo je lista, jedna, jedina, prava i merodavna, po kojoj se sve u Evropi radi, zreba i racuna. Smanjite dozivljaj, smesno je...

dreadnot

pre 14 godina

Zanima me da li je prethodnih godina radjena ta mesecna anketa i koliko desetina puta je Partizan bio prvi na toj listi, ispred Celsija, Arsenala, Mancestera...
Budimo realni...ovde se porede babe i zabe.
Nas najbolji klub trpi poraze u Evropi, "Notingem Forest" ima deset pobeda i jedan remi, ali na kraju trke sampionski pehar ce ostati u istoj vitrini.

pfc

pre 14 godina

Zvezda je do trece pozicije stigla zahvaljujuci odlicnim igrama u domacem sampionatu

Od amatera iz Tbilisija su u 2 utakmice primili 4 komada a u dumacem sampionatu za sada samo 2

Nema sta, stub srpstva igra posteno kao i uvek

Zeljko Stefanovic

pre 14 godina

Kako vas bre nije sramota? Govorim o medijima naravno... Kad smo mi dobijali sve redom bez pardona, ovakve liste niko nije ama ni pomisljao da spomene... ali vau, Zvezda je treca, koji carevi...

Svaka Cast

pre 14 godina

Au nisam znao da nasa liga 2 u Evropi. Ko sastavlja ove glupe liste mislim prva dva su timovi Premijersipa a 3 Jelen Super lige gde se protivnici sklanjaju da ima sjajni Lekic pretrci ceo teren.

severna armija uvek je uz vas!

pre 14 godina

Iako ovo ništa ne znači, lepo što se naše ime sve češće ponovo provlači u pozitivnom kontekstu.
Crvena Zvezdo pobeđuj za nas...!

anti franjevac

pre 14 godina

Sta li ce sad da kazu oni inferiorni sto redovno prate ovakve (realno budalaste) rang liste i loze se na njih?

P.S.

Ipak, nije lose da se i ovo vidi.

schinter

pre 14 godina

Liverpul Montevideo? A kako stoji Arsenal iz Tivta? I vi prenosite ove "vesti"? Zvezdu gledam od malena, a u četvrtoj sam deceniji, ali ovo je stvarno smejurija.

Markan

pre 14 godina

E kad Patlidzan bude na nekoj listi treci tim sveta nek se javi :))))) I naravno da ne zaboravim,neka proba da bude i sampion sveta :))))


He he,ludnica,nisam ni znao da se ovako nesto proglasava!Naravno ne zanosimo se da nam je mesto i u prvih 50,pa mozda i 80,ali tezimo tome....Napreed Zvezdaleeeee,napred Zvezdaleeeeeeee!!!!

miki sineeee

pre 14 godina

pa naravno... a gde je supersonicni klub sa najvecim uspehom u istoriji ( ulaskom u ligu sampiona ) . . . pa tamo gde mu je i mesto... iza nas... po navici... CZV xD

Milsim nemoj da se ljutite

pre 14 godina

Trece mesto nista ne znaci za jednog velikana kao sto je Zvezda, zato treba uciniti sve da se u mesecu novembru taj plasman popravi barem za jedno mesto.

sablja

pre 14 godina

svuda grmi okolo nasa pesma ponovo sve je gotovo sve je pijano nasa zvezda prva ponovo..................zvezda je sampion sve je gotovo na severu slavlje sada je poceloooooooooooooooooo nananananananananananana

PFC luzeri

pre 14 godina

Zvezda je igrala u istoj ligi gdje i vi... A gdje ste vi. Stalno nesto prigovarate kao da Partizan igra u Spanskoj primeri, najmanje, komentarisete sve sa cinizmom i podsmjehom a GDJE STE VI? Mozda u rubrici "petarde" (Dinamo Zagreb, Rapid, Makabi Petahtikva...) ili u rubrici kako "kako nepobjediti u Evropi" i slicno. Bolje da sutite. Sto ste vi znali srpski fudbal obrukati to niko nije znao.

ludz bunjen

pre 14 godina

STOP LOZENJU BREEEEE!!!
E ovako,nemoj da se lozite i lozimo na ovakve liste.Svi znamo kako je Zvezda prosla tj.od koga je zaustavljena u pohodu ka Evropi.Ovo je kao da objavljuju listu najjacih momcica po selima i gradovima.Zvezda je najjaca u svom selu,fudbalskoj selendri dok je Celzi najjaci mladic u svetskoj metropoli.Pa kad se ovaj nas najjaci seljanin zaputi ka gradu(Evropi)tu ga saceka bacuska iz slicne selendre,Gruzija,Rumunija ne secam se vec,pa ih nasamara i vrati tamo gde jedino mogu da budu najjjaci.Isto mislim i za Partizan s tim sto su oni dobili priliku da idu po metropolama i dobijaju "po njonji" sto bi i Zvezda dobila samo da je imala sansu.Zato STOP LOZENJU DELIJE I GROBARI,nismo ni medju 100 najboljih u Evropi.

...pa ovo je nesto najsmesnije sto sam cuo u proslom mesecu

pre 14 godina

ha,ha,ha,ha,ha,ha,ha,ha,ha,ha,ha,ha,ha,ha,ha,ha,ha,ha,ha,ha,ha,ha,ha,ha,ha,ha,ha,ha,ha,ha,ha,ha...

ZVEZDASICA

pre 14 godina

Grobari,grobari,grobari......ccccccc Koji ste vi likovi!!! opustite se..pa to je samo jedna obicna lista,prosetajte malo,opustite vase rukice,sta ste navalili na ovu vest,cccccc!!! Tesko vama.....

sablja

pre 14 godina

kaze neki grobar zvezda primila 4 gola u dve utakmice od AMATERA IZ TBILISIJA vidis decko ti bi dao sve na svetu da imate jedan EVROPSKI trofej koji imaju ti amteri iz tbilisija KUP POBEDNIKA KUPOVA KOJI SU OSVOJILI 1981

marc

pre 14 godina

Drugari, da se ne biste vise lozili i bivali smesni, evo:

http://www.xs4all.nl/~kassiesa/bert/uefa/data/method4/trank2009.html

Ovo je lista, jedna, jedina, prava i merodavna, po kojoj se sve u Evropi radi, zreba i racuna. Smanjite dozivljaj, smesno je...

Delije Surcin

pre 14 godina

Pa kako sad ovo? pa ja cuo od grobara da smo se ugasili 91 godine, pa kakva je ovo sad lista... grobari,popijte po jedan Lekic i smirite u vasem telu stresic... Zvezdo volim te!

RED TRIUMPH

pre 14 godina

Jeste ovo smešna lista..ali malo bolje kad razmisliš ni prvi ni drugi na listi nikad nisu bili prvaci Evrope a kamoli Sveta...I onda kad još malo jače razmisliš pa to nemaju:London,Pariz,Beč,Rim,Berlin,Atina,Moskva.....

ТВЦЗ

pre 14 godina

Liverpul Montevideo? A kako stoji Arsenal iz Tivta? I vi prenosite ove "vesti"? Zvezdu gledam od malena, a u četvrtoj sam deceniji, ali ovo je stvarno smejurija.
(schinter, 10. novembar 2009 19:57)

Е баш фино што се интересујеш. Арсенал се бори за улазак у 2. лигу. На овој листи је вјероватно близу Партизана.

Afrikanac

pre 14 godina

Najbolje bi bilo da Partizan igra Africku ligu sampiona,pa da ukrsti koplja sa Mazembeom!Bila bi sjajna utakmica pred 100 000 usijanih glava u Kinsasi...Siguran sam da bi utakmica oborila sve gledanosti...Formen i Muhamed Ali bi im pozavideli...

Jovancha

pre 14 godina

svaka cast! nisam citao komentare pre ovog al verujem da grobari omalovazavaju ovu listu, al(kao u srpskoj ligi tako nesto i nije tesko postici...) al ako nije tesko postici zastop onda mi(i ja sam grobar) kaskamo za njima 4 boda i rasipamo bodove po ivanjici i subotici?!? zasto se sa juga vise od pola meca cuje pevanje o politici a ne o paritzanu?!? zasto...?!?
iskreni grobar...

Zvezda_U_srcy

pre 14 godina

TI SE BORI, SEVER CE DA GORIII.... a ovi su je opasno zajebali, nisu stavili glodare na listu... uppsss... a da, oni su prvi na onoj NJIHOVOJ LISTI :)) SVAKE NOCI SANJAM JA... MARAKANA PREPUNA!!!

Kokorayko

pre 14 godina

Nijedan naš fudbalski klub neće se kvalifikovati, za bilo koje Evropsko takmičenje sledeće godine. Zapamtite dobro, šta sam vam rekao.

napred Zvezdo

pre 14 godina

Mnogo bitnije od tog plasmana je njihova ocena Zvezde, a evo sta pise (nisam ovo ja pisao nego sam preneo tekst sa drugog sajta, a nadam se da nece sujeta da radi kod b92 pa ce ovo da objave):
U pasusu o crveno-belima, koji počinje pitanjem: "Da li se dobra vremena vraćaju na Marakanu?", navodi se i da je "Crvena zvezda vodeća na tabeli Superlige, posle dve sezone tokom kojih je gubila od najvećeg rivala Partizana".

U prilog visokom plasmanu, čak i ispred slavne Barselone, ide i statistički učinak Pižonovog tima od deset pobeda i jednog nerešenog rezultata u prvih 11 kola, a tokom oktobra Crvena zvezda ima stopostotan učinak i u prvenstvu i u Kupu.

Takođe, Goal.com apostrofira dvojicu fudbalera kao nosioce novog Zvezdinog talasa, a to su Vladimir Bogdanović i Slavko Perović, koji "predvode crveno-bele kao istinsku silu, kakva je uglavnom bila".

Za kraj i poruka: "Obratite pažnju na njih kada se sledeće sezone vrate u Evropu".

ko-ometator

pre 14 godina

Iako me nikakve liste ne zanimaju, niti bi nekog navijaca trebalo da zanima ista osim igre, trofeja i ophodjenju igraca i funkcionera prema klubu i dok ga predstavljaju, uzimajuci u obzir da je goal.com medju najcitanijim stranicama svoje vrste na internetu, ovo je svakako dobra vest.

A grobari se loze kao ulicari na kajmak... mi smo barem dobri u srbiji, a vi kako te? :)

nemanja

pre 14 godina

Drugari, da se ne biste vise lozili i bivali smesni, evo:

[link]

Ovo je lista, jedna, jedina, prava i merodavna, po kojoj se sve u Evropi radi, zreba i racuna. Smanjite dozivljaj, smesno je...
(marc, 11. novembar 2009 13:02)

Zaboravio si da oduzmes onu godinu u kojoj imate 11 bodova.Ovo ti je zastarela tabela.
I jos nesto promasio si temu.
Rec je o rezultatima iz ove sezone od avgusta.
Toliko o tome.

Mecklejn

pre 14 godina

ovo je glupost,bas kao i ona lista na koju je stavljen partizan kao 40 klub sveta (valjda je ta brojka u pitanju).S time sto mi delije kazemo da je to smesno,a topalovici su se hvalili kako stvarno jesu 40-i klub sveta!

Evo pitam ih opet...Da li je moguce da ste 40-i na svetu?

freeze

pre 14 godina

@ svi topalovici koji su resili da prokomentarisu vest :
Evo jedan lep link za vas
http://soccerlens.com/all-time-club-rankings-according-to-iffhs/5125/

Obratite paznju na pozicije 64 i 189 , pa onda resite da li cete i dalje da komentarisete zvezdine vesti... i nemojte da se ljutite,ovo je cisto da znate gde ste ... :)

realno3

pre 14 godina

Mozda je za vas smjesno al bar nije zalosno kao vase "petarde" i to od "renomiranih evropskih klubova". Hronoloski... Kroacija Zagreb (Dinamo) vam je trebao dati pet komada jos u Beogradu al... Izvukli ste 1:0 golom 15 546 - te "partizanove nade" isailovica. U revansu ... BRUKA. Zatim Rapid Bec, do tada sam mislio da je Austrija velesila samo u skijanju i ski skokovima ali u fudbalu... e u to su me komsije uvjerile, BRUKA. I na kraju, vrh vrhova, ekipa svih ekipa, vrhunski klub... a ne ne nije real ili milan vec velicanstveni, nevjerovatni klub ... Makabi Petahtikva. Jos je partizan tada imao i srece jer im nije igrao najbolji igrac. Razlog? Gazda benziske pumpe na kojoj radi mu nije dao slobodan dan... mozete misliti. I tako partizan primi samo 5 komada. BRUKA... Treba li dalje... I vi se nekome smijete... Nevjerovatni ste.

Komar

pre 14 godina

@
opa.
a tbilisi?
(nikopol, 11. novembar 2009 01:57)

Sta Tbilisi?jel si to bese oni sto su popili petardu na marakani?cekaj,sta se lozis pa mi smo njih prosli,zar ne?E sad ja tebi malo nabrajam evropske poraze...uffff,ustvari mrzi me,ima ih mnogo,11 za redom...ko ce to da broji...

zvezda u srcu

pre 14 godina

Au nisam znao da nasa liga 2 u Evropi. Ko sastavlja ove glupe liste mislim prva dva su timovi Premijersipa a 3 Jelen Super lige gde se protivnici sklanjaju da ima sjajni Lekic pretrci ceo teren.
(Svaka Cast, 10. novembar 2009 22:58)
ova lista se ne sastavlja po jacini liga, nego po uspesnosti klubova !! nebitno je iz kojih liga su klubovi. bolje komentarisi vase igrace, brzonogog djordjevica,stamenog krstajica,krivonogog bogunovica i ostale!!! ...P.S Lekica ne diraj

pohang!! : d

pre 14 godina

Ja ovde vidim nekoliko zalutalih klubova u pitanju su treci,sedmi i deveti.
(Zemun, 10. novembar 2009 21:44)
pa taj "zalutali" deveti klub je osvajac ovogodisnje azijske lige sampiona i igrace na klupskom prvenstvu sveta!!zato bolje cuTi. vi vase (ne)znanje pokazujete vec 11 utakmica u evropi

Objektivni

pre 14 godina

Na sajtu lepo pise po kojim kriterijumima je sastavljana lista, malo guglanja nece vas ubiti. Dakle, na sajtu goal.com kaze:
"As the name suggests, here we rank the ten teams across the world making waves in the club world. The list is unashamedly discursive, but does operate under the assumption that winning teams deserve recognition. It's also true that, the bigger the stage, the higher the rewards - yet at the same time clubs who beat all put in front of them will have a day in the sun as a result."

Lepo kaže, da je lista sačinjena od 10 klubova širom sveta koji svojim pobedama zaslužuju paznju.
Sto je rang takmicenja viši, to više poena donosi. Nije isto ako tim naredja 10 pobeda u nekoj tamo beton ligi ili u prvoj ligi, ligi šampiona(kao Rubin) itd.
I po tim kriterijumima Zvezda je opravdano na 3 mestu.
E sad, to što je naša liga u rangu 3 lige Evrope, to je druga stvar.
Ovo je čisto neka statistika, i ne treba je uzimati kao dokaz kvaliteta.
Jer mi svi znamo šta je statistika...