Ponedeljak, 09.11.2009.

17:27

Kimani Frend na probi u Zvezdi

Kako B92 saznaje, centar Kimani Frend trenutno je na probi u Crvenoj zvezdi, a ako u narednih deset dana zadovolji očekivanja, postaće član "crveno-belih".

Izvor: B92

Kimani Frend na probi u Zvezdi IMAGE SOURCE
IMAGE DESCRIPTION

74 Komentari

Sortiraj po:

legolas

pre 14 godina

Q(stefan herceg-novi, 9. novembar 2009 22:24)


Pa ja vec dugo cekam da se pojavi neki egipcanin koji misli da je mnogo pametan i koji misli da mu je koeficijent inteligencije blizu Teslinoj.
Kao prvo uvek cu se pojavljivati na vasim vestima dokle god vasi komentari dolaze na nase.Nazovi ti to kompleksima,ali samim tim umalovazavas i svoje navijace,kojih je verovatno mnogo vise nego nasih.Pogledaj svaki put broj komentara kada Partizan negde izgubi,pa sam izvuci zakljucak.Za to ti momce ne treba velika inteligencija.
Voleo bih da mi objasnis sta te posebno iznerviralo u mom komentaru.Da li je zato sto vidim ono sto vi necete da priznate vec nekoliko godina.Svaki put pretite nekim titulama,ponizavanjima i svaki put udarite u bedem.Vadjenja su vecita preko sudija,uprava,politicara...svi su krivi samo ste vi u pravu. Okreni se,inteligentni covece,oko sebe ako uopste ides na Zvezdine utakmice pa ih prebroj.Verovatno ne posto si pretpostavljam iz Herceg Novog,ali postoje snimci sa utakmica.Mozda je za vas ok bojkotovati NLB ligu,ali vas bre nema ni na evropskim utakmicama.
I jos nesto.Obozavam vase komentare kada kazete da nema veze za NLB ligu posto ne donosi nista.E pa varate se.Jedino Partizan nema potrebu da se trudi oko nje,a vi itekako imate.Sta ce biti ako ne udjete medju prvih 6.To znaci ode evropa za sledecu sezonu,posto u Uleb kup ulazis samo preko NLB lige.To znaci da gubite potencijalne bodove za narednu EL,a samim tim i sponzore.Zar ja,ovako glup covek,treba tebi,pametnom coveku da otvorim oci...
Sad idem po casu cokoladnog mleka i da lepo spavam uz moj Partizan,a ti udji u tvoj kosmar posto za bolje i nisi !!!

p.s. jednom KKSS uvek KKSS

Nikola

pre 14 godina

Još jedan koji će biti u dijelu koji moraju imati platu, a ostali?Tadija bi se trebao ugledati na druge kapitene koji se bore za sve igrače a ne samo za sebe!

Marko

pre 14 godina

Kari dolazi i spasi što se spasiti može!
Inače će nas snaći propast!
Foleri su se okupili, mnogo ih je ali ti si za sve njih penicilin!

Dzoni Festina

pre 14 godina

Dusko Vujosevic bi ovako rekao:"Mi nemamo novca, kako sada plasirate ovakvu vest o pojacanju. To plasiraju odredjeni interesni centri koji zele da se stekne utisak da je normalno da Partizan svake godine osvaja titule..."

kosarkas

pre 14 godina

eee kakvi ste bre ljudi odmah osudjujete coveka ko zna mozda se promenio ili ce morati da se promeni ako zeli da igra u zvezdu a bolje bi mu bilo jer kako mi se cini njegovim dolaskom zvezda dobija na skoku i kosevima koji nam fale od centri jos da se razigraju i ostali visoki igraci i eto jake zvezde mada po meni treba i jedan jako dobar bek suter koji ce davati barem 15-ak koseva po utakmici..steta sto roberts nije ostao sa kimaniem bi bili sila..ali sta je tu je idemo do titule bez njega..pozz svima

Nesa Djordevic&Gavra&Krstajic

pre 14 godina

Kimani je odigrao proslu sezonu odlicno,bice OGROMNO pojacanje.Ima fantasticne fizicke predispozicije,extra je pozrtvovan,nije poseban kosgeter,takodje mu ni penali nisu bajni...
Sto se nocnih izlazaka tice,jel neko od vas zaboravio Freemena ili Micu Berica?Ko god zivi u Bg i ko god je posecivao splavove zna koliko su oni cesti bili tamo.Da ne bude zablude,Beric-Hua hua,Freemen-Underground.Sta je njima falilo kao igracima?Trudili su se i ostavili trag kakav ne ostavljaju oni sto lezu u 9,posle Mandine price za laku noc.
A za bracu grobare,sta da vam kazem braco osim da imate 11,slovima JEDANAEST,poraza za redom u ligi Evrope,malo li je?
Iskreno,ja se odusevim kad god trio fantastiko istrci na teren,mada tu prednjaci Nesa kapiten

Plikuscht

pre 14 godina

"Poziv beogradskog kluba došla je Frendu kao najbolja opcija."
Koje li su to gore opcije.
(PV, 9. novembar 2009 20:04)

Jel' garaziran? Hoce li ga Dana primiti na gajbu? Opaca ce gajbu da fakturise, pa dele kintu! Zvezda je cudo!
(Anonimus ti tata, 9. novembar 2009 21:58)



A-ha-ha-ha-ha ... kakvi ste kraljevi! :)))

Salu na stranu, jbt krajnje je vreme da vise dobijete centra. Lepo je sto imate Stimca, ali budimo realni ... niti on ima taj kvalitet, niti znanje, niti iskustvo, a i samo je jedan decko.

'Ajd pa srecno dalje.

Nesa_Krusevac..

pre 14 godina

Dolazi Kimani da vozi novog Dodza i da izlazi po beogradskim klubovima,samo pazite da nije kao onaj Dzons koji je zbog problema morao da se vrati..xaxaxaxaxa..SLEDECA SEZONA

nikola

pre 14 godina

frend do titule!!!!!!!!
(pera, 9. novembar 2009 18:41)

Vi ste stvarno nepopravljivi optimisti...
Da zaredjate jos 10 poraza sa po 30 razlike vi biste nam i dalje pretili i najavljivali titulu.

P.S. Nije mi bas jasno ako je imao odlicnu sezonu prosle godine (17 poena, 8 skokova) kako je moguce da on jos uvek nije nasao klub?

duki

pre 14 godina

Oni što na glaci od pameti imaju samo kapu nek se pokriju njome jer ih niko i ne pita šta njihove cenjene glave misle o onome u šta se ne razumeju ili nek pitaju Djoleta u Fk Partizanu gde je ovde levo on to još istražuje a za divno čudo čak je i kapiten velikog tima.

Неша србин

pre 14 godina

Још није касно да се тргнемо. Само, треба прво да пазаримо овог интересантног играча па онда на посао! Да се уиграмо, да нам се врате повређени, да унесемо концепцију у игру и да заиграмо много борбеније и амбициозније. Нада умире последња, лако је предати се летаргији и не искористити овај сјајни потенцијал од играча који већ играју или су повређени или овог новог потенц. играча. Ако задовољимо све наведене претпоставке можемо много ове сезоне, па чак и све да на крају преокренемо у своју корист. Напред Звездо!

Tie

pre 14 godina

Pfff.. pa da vredi nešto Bo bi ga preporučio Duletu, Dule ne bi propustio priliku... mada cenim da je bolji od onog propalog Robertsa... :P

dr. b

pre 14 godina

Ne mogu da verujem,da je ovaj,ova,...ne znam kako da se izrazim...satirao ovoliko nasih devojaka po Bgd-u? Ako je to istina,onda nam spasa nema,...ja bih svoju cerku (da sam,ne daj Boze,nesretni otac te Danice)licno namazao katranom i perjem i izbacio na ulicu !!!
A sto se tice basketa,oducice ga mr.Maric!!!

stefan herceg-novi

pre 14 godina

@legolas: ajde sada uzmi cokolino i mlijeko pa fino u krevet i sanjaj slatke snove o svom Partizanu.Neki ce se uvijek mjesati tamo gdje im nije mjesto,a najjace je sto ovdje mogu da ostavljaju komentare popaljena djeca ili odrasli kojima je koeficijent inteligencije manji od prosjecno pametnog 10-godisnjaka.Inace Kimani je ok igrac i treba nam podhitno,a ne da ga testiraju 10 dana i kazu da nije zadovoljio pa da dovedu centra oko nove godine.

Ja

pre 14 godina

Dobar igrac. Mnogo ce nam znaciti. Dok je igrao u Zelezniku bio je uvek na nivou, a sta/koga radi posle utakmice, ne treba nikoga da se tice.
(bre, 9. novembar 2009 18:36)

E to sto rade i kako se ponasaju posle utakmice i treninga je razlika izmedju NAS i VAS!

Volim ovaj show

pre 14 godina

Ma bre imamo da vas zgazimo, samo da se uigramo..
(Niksicko pivo 17.11.2009 pazi!, 9. novembar 2009 18:34)
Taman do sledece sezone...

boki

pre 14 godina

(којекуде, 9. novembar 2009 17:45)

a mozda ne treba zanemariti ni jednu ili dvijem jesecne plate, ipak je kriza
mozda je opaca mislio aj da vidimo jedno mjesec dva mozemo li sta sa ovim uradit pa da onda dovodimo ako treba (:

vasa

pre 14 godina

Sve bolji i bolji prosek... Tri puta je bolji od Ilica, a cak 12 puta od Dzonsa... Valjda nece pokvariti taj prosek pre nego sto pobegne...

legolas

pre 14 godina

@Stiže nam Kimani,
Neka drhte Partizani !
(Gz, 9. novembar 2009 18:15)


Xa xa xa...pa vi ste zaista nepopravljivi...evo ja vec drhtim,prosto ne znam gde cu od straha...o boze kakvi ste vi pacijenti !!!


p.s. jednom KKSS uvek KKSS

bre

pre 14 godina

Dobar igrac. Mnogo ce nam znaciti. Dok je igrao u Zelezniku bio je uvek na nivou, a sta/koga radi posle utakmice, ne treba nikoga da se tice.

urbanBG-PDX

pre 14 godina

Je l' se seca neko onog divljaka sto je igrao za Zvezdu u vreme kada je Kimani Friend igrao za FMP?
Onaj ldak sto je na deRbiju stajao u reketu i nije hteo da izadje sa parketa jer je bio nezadovoljan sto je dobio petu licnu...

milos

pre 14 godina

Pa to ce biti 5-i stranac u Zvezdi.Ili ce otpustiti nekoga ili ce im KSS dozvoliti kao i proslih godina da igraju sa vise stranaca od dozvoljenog broja.
Bilo kako bilo opet ce sve biti po starom!

Paparazzo(i)

pre 14 godina

Za ovakav tim Zvezde Kimani bi mogao da bude odlicno pojacanje, ali da on na trzistu stvarno dosta vredi svakako se ne bi vracao u Beograd "zbog porodice". Beogradske devojke, cuvajte se :-)! Taj covek je krajem 2003. i pocetkom 2004. imao vise Bgd. devojaka nego sto je bio broj treninga na koje je odlazio - cini mi se da se tu bolje pokazao nego na kosarkaskom terenu :-). U Lava-baru je bio redovan a u redu su cekale mlade sponzoruse da se "upoznaju" sa njim. Vlada Djurovic je na kraju izgubio strpljenje zbog Kimanijvih "interesantnih razloga" zbog kojih kasni na treninge ili dolazi umoran - ah, konzervativni Djurovic nije hteo da tolerise Kimanijevo "extra vezbanje u nocnim i jutarnjim satima :-) i Kimani je zavrsio karijeru u FMP-u, dosta devojaka iz BG je zeznuo ali Danica ga je "primirila". Uzgred, ne verujem da ce opet ici u Teatro (ex-Dramu, ex-XL) jer je tamo (i pored fantasticnih fizickih predispozicija) prosli put (pre godinu dana) lose prosao u "razgovoru" sa obezbedjenjem (uzgred, zbirni koeficijent inteligencije obezbedjenja je oko 120).

nebojsha

pre 14 godina

samo polako...
ne zurite!
sacekajte 3 kola prije kraja pa onda napravite ekipu!
Prodje voz ljudi,uozbiljite se aman!!!
lakse sa izjavama i ne letite visoko!

somi

pre 14 godina

Ako ce to biti za dobro Zvezde onda neka dodje ali nemoj da bude kao nekadasnja Zvezdina pojacanja koja su prosla neslavno nadam se da ce se dobro pokazati idemo Zvezdo trgni se iz ovog sna

којекуде

pre 14 godina

Па овог момка су могли да доведу још пре месец дана.... И како после да на пљујемо по људима који тренутно руководе клубом? Како?!? Да је било бар макло памети код њих, Кимани би већ требало да има неколико утакмица у континуитету, а сигуран сам да би избегли најмање 2 пораза од ових 5 колико имамо. Све у свему, потврђује се прича да је КК ЦЗ заиста без икакве концепције и система рада. То је оно што ме, као великог Звездаша, највише боли. А трагичније је што се то дешава из године у годину...

Paparazzo(i)

pre 14 godina

Za ovakav tim Zvezde Kimani bi mogao da bude odlicno pojacanje, ali da on na trzistu stvarno dosta vredi svakako se ne bi vracao u Beograd "zbog porodice". Beogradske devojke, cuvajte se :-)! Taj covek je krajem 2003. i pocetkom 2004. imao vise Bgd. devojaka nego sto je bio broj treninga na koje je odlazio - cini mi se da se tu bolje pokazao nego na kosarkaskom terenu :-). U Lava-baru je bio redovan a u redu su cekale mlade sponzoruse da se "upoznaju" sa njim. Vlada Djurovic je na kraju izgubio strpljenje zbog Kimanijvih "interesantnih razloga" zbog kojih kasni na treninge ili dolazi umoran - ah, konzervativni Djurovic nije hteo da tolerise Kimanijevo "extra vezbanje u nocnim i jutarnjim satima :-) i Kimani je zavrsio karijeru u FMP-u, dosta devojaka iz BG je zeznuo ali Danica ga je "primirila". Uzgred, ne verujem da ce opet ici u Teatro (ex-Dramu, ex-XL) jer je tamo (i pored fantasticnih fizickih predispozicija) prosli put (pre godinu dana) lose prosao u "razgovoru" sa obezbedjenjem (uzgred, zbirni koeficijent inteligencije obezbedjenja je oko 120).

којекуде

pre 14 godina

Па овог момка су могли да доведу још пре месец дана.... И како после да на пљујемо по људима који тренутно руководе клубом? Како?!? Да је било бар макло памети код њих, Кимани би већ требало да има неколико утакмица у континуитету, а сигуран сам да би избегли најмање 2 пораза од ових 5 колико имамо. Све у свему, потврђује се прича да је КК ЦЗ заиста без икакве концепције и система рада. То је оно што ме, као великог Звездаша, највише боли. А трагичније је што се то дешава из године у годину...

nebojsha

pre 14 godina

samo polako...
ne zurite!
sacekajte 3 kola prije kraja pa onda napravite ekipu!
Prodje voz ljudi,uozbiljite se aman!!!
lakse sa izjavama i ne letite visoko!

legolas

pre 14 godina

@Stiže nam Kimani,
Neka drhte Partizani !
(Gz, 9. novembar 2009 18:15)


Xa xa xa...pa vi ste zaista nepopravljivi...evo ja vec drhtim,prosto ne znam gde cu od straha...o boze kakvi ste vi pacijenti !!!


p.s. jednom KKSS uvek KKSS

Volim ovaj show

pre 14 godina

Ma bre imamo da vas zgazimo, samo da se uigramo..
(Niksicko pivo 17.11.2009 pazi!, 9. novembar 2009 18:34)
Taman do sledece sezone...

Ja

pre 14 godina

Dobar igrac. Mnogo ce nam znaciti. Dok je igrao u Zelezniku bio je uvek na nivou, a sta/koga radi posle utakmice, ne treba nikoga da se tice.
(bre, 9. novembar 2009 18:36)

E to sto rade i kako se ponasaju posle utakmice i treninga je razlika izmedju NAS i VAS!

somi

pre 14 godina

Ako ce to biti za dobro Zvezde onda neka dodje ali nemoj da bude kao nekadasnja Zvezdina pojacanja koja su prosla neslavno nadam se da ce se dobro pokazati idemo Zvezdo trgni se iz ovog sna

vasa

pre 14 godina

Sve bolji i bolji prosek... Tri puta je bolji od Ilica, a cak 12 puta od Dzonsa... Valjda nece pokvariti taj prosek pre nego sto pobegne...

nikola

pre 14 godina

frend do titule!!!!!!!!
(pera, 9. novembar 2009 18:41)

Vi ste stvarno nepopravljivi optimisti...
Da zaredjate jos 10 poraza sa po 30 razlike vi biste nam i dalje pretili i najavljivali titulu.

P.S. Nije mi bas jasno ako je imao odlicnu sezonu prosle godine (17 poena, 8 skokova) kako je moguce da on jos uvek nije nasao klub?

dr. b

pre 14 godina

Ne mogu da verujem,da je ovaj,ova,...ne znam kako da se izrazim...satirao ovoliko nasih devojaka po Bgd-u? Ako je to istina,onda nam spasa nema,...ja bih svoju cerku (da sam,ne daj Boze,nesretni otac te Danice)licno namazao katranom i perjem i izbacio na ulicu !!!
A sto se tice basketa,oducice ga mr.Maric!!!

urbanBG-PDX

pre 14 godina

Je l' se seca neko onog divljaka sto je igrao za Zvezdu u vreme kada je Kimani Friend igrao za FMP?
Onaj ldak sto je na deRbiju stajao u reketu i nije hteo da izadje sa parketa jer je bio nezadovoljan sto je dobio petu licnu...

milos

pre 14 godina

Pa to ce biti 5-i stranac u Zvezdi.Ili ce otpustiti nekoga ili ce im KSS dozvoliti kao i proslih godina da igraju sa vise stranaca od dozvoljenog broja.
Bilo kako bilo opet ce sve biti po starom!

Nesa_Krusevac..

pre 14 godina

Dolazi Kimani da vozi novog Dodza i da izlazi po beogradskim klubovima,samo pazite da nije kao onaj Dzons koji je zbog problema morao da se vrati..xaxaxaxaxa..SLEDECA SEZONA

bre

pre 14 godina

Dobar igrac. Mnogo ce nam znaciti. Dok je igrao u Zelezniku bio je uvek na nivou, a sta/koga radi posle utakmice, ne treba nikoga da se tice.

Plikuscht

pre 14 godina

"Poziv beogradskog kluba došla je Frendu kao najbolja opcija."
Koje li su to gore opcije.
(PV, 9. novembar 2009 20:04)

Jel' garaziran? Hoce li ga Dana primiti na gajbu? Opaca ce gajbu da fakturise, pa dele kintu! Zvezda je cudo!
(Anonimus ti tata, 9. novembar 2009 21:58)



A-ha-ha-ha-ha ... kakvi ste kraljevi! :)))

Salu na stranu, jbt krajnje je vreme da vise dobijete centra. Lepo je sto imate Stimca, ali budimo realni ... niti on ima taj kvalitet, niti znanje, niti iskustvo, a i samo je jedan decko.

'Ajd pa srecno dalje.

boki

pre 14 godina

(којекуде, 9. novembar 2009 17:45)

a mozda ne treba zanemariti ni jednu ili dvijem jesecne plate, ipak je kriza
mozda je opaca mislio aj da vidimo jedno mjesec dva mozemo li sta sa ovim uradit pa da onda dovodimo ako treba (:

Неша србин

pre 14 godina

Још није касно да се тргнемо. Само, треба прво да пазаримо овог интересантног играча па онда на посао! Да се уиграмо, да нам се врате повређени, да унесемо концепцију у игру и да заиграмо много борбеније и амбициозније. Нада умире последња, лако је предати се летаргији и не искористити овај сјајни потенцијал од играча који већ играју или су повређени или овог новог потенц. играча. Ако задовољимо све наведене претпоставке можемо много ове сезоне, па чак и све да на крају преокренемо у своју корист. Напред Звездо!

stefan herceg-novi

pre 14 godina

@legolas: ajde sada uzmi cokolino i mlijeko pa fino u krevet i sanjaj slatke snove o svom Partizanu.Neki ce se uvijek mjesati tamo gdje im nije mjesto,a najjace je sto ovdje mogu da ostavljaju komentare popaljena djeca ili odrasli kojima je koeficijent inteligencije manji od prosjecno pametnog 10-godisnjaka.Inace Kimani je ok igrac i treba nam podhitno,a ne da ga testiraju 10 dana i kazu da nije zadovoljio pa da dovedu centra oko nove godine.

Nesa Djordevic&Gavra&Krstajic

pre 14 godina

Kimani je odigrao proslu sezonu odlicno,bice OGROMNO pojacanje.Ima fantasticne fizicke predispozicije,extra je pozrtvovan,nije poseban kosgeter,takodje mu ni penali nisu bajni...
Sto se nocnih izlazaka tice,jel neko od vas zaboravio Freemena ili Micu Berica?Ko god zivi u Bg i ko god je posecivao splavove zna koliko su oni cesti bili tamo.Da ne bude zablude,Beric-Hua hua,Freemen-Underground.Sta je njima falilo kao igracima?Trudili su se i ostavili trag kakav ne ostavljaju oni sto lezu u 9,posle Mandine price za laku noc.
A za bracu grobare,sta da vam kazem braco osim da imate 11,slovima JEDANAEST,poraza za redom u ligi Evrope,malo li je?
Iskreno,ja se odusevim kad god trio fantastiko istrci na teren,mada tu prednjaci Nesa kapiten

Tie

pre 14 godina

Pfff.. pa da vredi nešto Bo bi ga preporučio Duletu, Dule ne bi propustio priliku... mada cenim da je bolji od onog propalog Robertsa... :P

duki

pre 14 godina

Oni što na glaci od pameti imaju samo kapu nek se pokriju njome jer ih niko i ne pita šta njihove cenjene glave misle o onome u šta se ne razumeju ili nek pitaju Djoleta u Fk Partizanu gde je ovde levo on to još istražuje a za divno čudo čak je i kapiten velikog tima.

legolas

pre 14 godina

Q(stefan herceg-novi, 9. novembar 2009 22:24)


Pa ja vec dugo cekam da se pojavi neki egipcanin koji misli da je mnogo pametan i koji misli da mu je koeficijent inteligencije blizu Teslinoj.
Kao prvo uvek cu se pojavljivati na vasim vestima dokle god vasi komentari dolaze na nase.Nazovi ti to kompleksima,ali samim tim umalovazavas i svoje navijace,kojih je verovatno mnogo vise nego nasih.Pogledaj svaki put broj komentara kada Partizan negde izgubi,pa sam izvuci zakljucak.Za to ti momce ne treba velika inteligencija.
Voleo bih da mi objasnis sta te posebno iznerviralo u mom komentaru.Da li je zato sto vidim ono sto vi necete da priznate vec nekoliko godina.Svaki put pretite nekim titulama,ponizavanjima i svaki put udarite u bedem.Vadjenja su vecita preko sudija,uprava,politicara...svi su krivi samo ste vi u pravu. Okreni se,inteligentni covece,oko sebe ako uopste ides na Zvezdine utakmice pa ih prebroj.Verovatno ne posto si pretpostavljam iz Herceg Novog,ali postoje snimci sa utakmica.Mozda je za vas ok bojkotovati NLB ligu,ali vas bre nema ni na evropskim utakmicama.
I jos nesto.Obozavam vase komentare kada kazete da nema veze za NLB ligu posto ne donosi nista.E pa varate se.Jedino Partizan nema potrebu da se trudi oko nje,a vi itekako imate.Sta ce biti ako ne udjete medju prvih 6.To znaci ode evropa za sledecu sezonu,posto u Uleb kup ulazis samo preko NLB lige.To znaci da gubite potencijalne bodove za narednu EL,a samim tim i sponzore.Zar ja,ovako glup covek,treba tebi,pametnom coveku da otvorim oci...
Sad idem po casu cokoladnog mleka i da lepo spavam uz moj Partizan,a ti udji u tvoj kosmar posto za bolje i nisi !!!

p.s. jednom KKSS uvek KKSS

kosarkas

pre 14 godina

eee kakvi ste bre ljudi odmah osudjujete coveka ko zna mozda se promenio ili ce morati da se promeni ako zeli da igra u zvezdu a bolje bi mu bilo jer kako mi se cini njegovim dolaskom zvezda dobija na skoku i kosevima koji nam fale od centri jos da se razigraju i ostali visoki igraci i eto jake zvezde mada po meni treba i jedan jako dobar bek suter koji ce davati barem 15-ak koseva po utakmici..steta sto roberts nije ostao sa kimaniem bi bili sila..ali sta je tu je idemo do titule bez njega..pozz svima

Dzoni Festina

pre 14 godina

Dusko Vujosevic bi ovako rekao:"Mi nemamo novca, kako sada plasirate ovakvu vest o pojacanju. To plasiraju odredjeni interesni centri koji zele da se stekne utisak da je normalno da Partizan svake godine osvaja titule..."

Nikola

pre 14 godina

Još jedan koji će biti u dijelu koji moraju imati platu, a ostali?Tadija bi se trebao ugledati na druge kapitene koji se bore za sve igrače a ne samo za sebe!

Marko

pre 14 godina

Kari dolazi i spasi što se spasiti može!
Inače će nas snaći propast!
Foleri su se okupili, mnogo ih je ali ti si za sve njih penicilin!

legolas

pre 14 godina

@Stiže nam Kimani,
Neka drhte Partizani !
(Gz, 9. novembar 2009 18:15)


Xa xa xa...pa vi ste zaista nepopravljivi...evo ja vec drhtim,prosto ne znam gde cu od straha...o boze kakvi ste vi pacijenti !!!


p.s. jednom KKSS uvek KKSS

stefan herceg-novi

pre 14 godina

@legolas: ajde sada uzmi cokolino i mlijeko pa fino u krevet i sanjaj slatke snove o svom Partizanu.Neki ce se uvijek mjesati tamo gdje im nije mjesto,a najjace je sto ovdje mogu da ostavljaju komentare popaljena djeca ili odrasli kojima je koeficijent inteligencije manji od prosjecno pametnog 10-godisnjaka.Inace Kimani je ok igrac i treba nam podhitno,a ne da ga testiraju 10 dana i kazu da nije zadovoljio pa da dovedu centra oko nove godine.

milos

pre 14 godina

Pa to ce biti 5-i stranac u Zvezdi.Ili ce otpustiti nekoga ili ce im KSS dozvoliti kao i proslih godina da igraju sa vise stranaca od dozvoljenog broja.
Bilo kako bilo opet ce sve biti po starom!

urbanBG-PDX

pre 14 godina

Je l' se seca neko onog divljaka sto je igrao za Zvezdu u vreme kada je Kimani Friend igrao za FMP?
Onaj ldak sto je na deRbiju stajao u reketu i nije hteo da izadje sa parketa jer je bio nezadovoljan sto je dobio petu licnu...

Неша србин

pre 14 godina

Још није касно да се тргнемо. Само, треба прво да пазаримо овог интересантног играча па онда на посао! Да се уиграмо, да нам се врате повређени, да унесемо концепцију у игру и да заиграмо много борбеније и амбициозније. Нада умире последња, лако је предати се летаргији и не искористити овај сјајни потенцијал од играча који већ играју или су повређени или овог новог потенц. играча. Ако задовољимо све наведене претпоставке можемо много ове сезоне, па чак и све да на крају преокренемо у своју корист. Напред Звездо!

bre

pre 14 godina

Dobar igrac. Mnogo ce nam znaciti. Dok je igrao u Zelezniku bio je uvek na nivou, a sta/koga radi posle utakmice, ne treba nikoga da se tice.

dr. b

pre 14 godina

Ne mogu da verujem,da je ovaj,ova,...ne znam kako da se izrazim...satirao ovoliko nasih devojaka po Bgd-u? Ako je to istina,onda nam spasa nema,...ja bih svoju cerku (da sam,ne daj Boze,nesretni otac te Danice)licno namazao katranom i perjem i izbacio na ulicu !!!
A sto se tice basketa,oducice ga mr.Maric!!!

којекуде

pre 14 godina

Па овог момка су могли да доведу још пре месец дана.... И како после да на пљујемо по људима који тренутно руководе клубом? Како?!? Да је било бар макло памети код њих, Кимани би већ требало да има неколико утакмица у континуитету, а сигуран сам да би избегли најмање 2 пораза од ових 5 колико имамо. Све у свему, потврђује се прича да је КК ЦЗ заиста без икакве концепције и система рада. То је оно што ме, као великог Звездаша, највише боли. А трагичније је што се то дешава из године у годину...

Volim ovaj show

pre 14 godina

Ma bre imamo da vas zgazimo, samo da se uigramo..
(Niksicko pivo 17.11.2009 pazi!, 9. novembar 2009 18:34)
Taman do sledece sezone...

duki

pre 14 godina

Oni što na glaci od pameti imaju samo kapu nek se pokriju njome jer ih niko i ne pita šta njihove cenjene glave misle o onome u šta se ne razumeju ili nek pitaju Djoleta u Fk Partizanu gde je ovde levo on to još istražuje a za divno čudo čak je i kapiten velikog tima.

Nesa Djordevic&Gavra&Krstajic

pre 14 godina

Kimani je odigrao proslu sezonu odlicno,bice OGROMNO pojacanje.Ima fantasticne fizicke predispozicije,extra je pozrtvovan,nije poseban kosgeter,takodje mu ni penali nisu bajni...
Sto se nocnih izlazaka tice,jel neko od vas zaboravio Freemena ili Micu Berica?Ko god zivi u Bg i ko god je posecivao splavove zna koliko su oni cesti bili tamo.Da ne bude zablude,Beric-Hua hua,Freemen-Underground.Sta je njima falilo kao igracima?Trudili su se i ostavili trag kakav ne ostavljaju oni sto lezu u 9,posle Mandine price za laku noc.
A za bracu grobare,sta da vam kazem braco osim da imate 11,slovima JEDANAEST,poraza za redom u ligi Evrope,malo li je?
Iskreno,ja se odusevim kad god trio fantastiko istrci na teren,mada tu prednjaci Nesa kapiten

nebojsha

pre 14 godina

samo polako...
ne zurite!
sacekajte 3 kola prije kraja pa onda napravite ekipu!
Prodje voz ljudi,uozbiljite se aman!!!
lakse sa izjavama i ne letite visoko!

somi

pre 14 godina

Ako ce to biti za dobro Zvezde onda neka dodje ali nemoj da bude kao nekadasnja Zvezdina pojacanja koja su prosla neslavno nadam se da ce se dobro pokazati idemo Zvezdo trgni se iz ovog sna

Tie

pre 14 godina

Pfff.. pa da vredi nešto Bo bi ga preporučio Duletu, Dule ne bi propustio priliku... mada cenim da je bolji od onog propalog Robertsa... :P

Ja

pre 14 godina

Dobar igrac. Mnogo ce nam znaciti. Dok je igrao u Zelezniku bio je uvek na nivou, a sta/koga radi posle utakmice, ne treba nikoga da se tice.
(bre, 9. novembar 2009 18:36)

E to sto rade i kako se ponasaju posle utakmice i treninga je razlika izmedju NAS i VAS!

Nesa_Krusevac..

pre 14 godina

Dolazi Kimani da vozi novog Dodza i da izlazi po beogradskim klubovima,samo pazite da nije kao onaj Dzons koji je zbog problema morao da se vrati..xaxaxaxaxa..SLEDECA SEZONA

Paparazzo(i)

pre 14 godina

Za ovakav tim Zvezde Kimani bi mogao da bude odlicno pojacanje, ali da on na trzistu stvarno dosta vredi svakako se ne bi vracao u Beograd "zbog porodice". Beogradske devojke, cuvajte se :-)! Taj covek je krajem 2003. i pocetkom 2004. imao vise Bgd. devojaka nego sto je bio broj treninga na koje je odlazio - cini mi se da se tu bolje pokazao nego na kosarkaskom terenu :-). U Lava-baru je bio redovan a u redu su cekale mlade sponzoruse da se "upoznaju" sa njim. Vlada Djurovic je na kraju izgubio strpljenje zbog Kimanijvih "interesantnih razloga" zbog kojih kasni na treninge ili dolazi umoran - ah, konzervativni Djurovic nije hteo da tolerise Kimanijevo "extra vezbanje u nocnim i jutarnjim satima :-) i Kimani je zavrsio karijeru u FMP-u, dosta devojaka iz BG je zeznuo ali Danica ga je "primirila". Uzgred, ne verujem da ce opet ici u Teatro (ex-Dramu, ex-XL) jer je tamo (i pored fantasticnih fizickih predispozicija) prosli put (pre godinu dana) lose prosao u "razgovoru" sa obezbedjenjem (uzgred, zbirni koeficijent inteligencije obezbedjenja je oko 120).

boki

pre 14 godina

(којекуде, 9. novembar 2009 17:45)

a mozda ne treba zanemariti ni jednu ili dvijem jesecne plate, ipak je kriza
mozda je opaca mislio aj da vidimo jedno mjesec dva mozemo li sta sa ovim uradit pa da onda dovodimo ako treba (:

nikola

pre 14 godina

frend do titule!!!!!!!!
(pera, 9. novembar 2009 18:41)

Vi ste stvarno nepopravljivi optimisti...
Da zaredjate jos 10 poraza sa po 30 razlike vi biste nam i dalje pretili i najavljivali titulu.

P.S. Nije mi bas jasno ako je imao odlicnu sezonu prosle godine (17 poena, 8 skokova) kako je moguce da on jos uvek nije nasao klub?

vasa

pre 14 godina

Sve bolji i bolji prosek... Tri puta je bolji od Ilica, a cak 12 puta od Dzonsa... Valjda nece pokvariti taj prosek pre nego sto pobegne...

Plikuscht

pre 14 godina

"Poziv beogradskog kluba došla je Frendu kao najbolja opcija."
Koje li su to gore opcije.
(PV, 9. novembar 2009 20:04)

Jel' garaziran? Hoce li ga Dana primiti na gajbu? Opaca ce gajbu da fakturise, pa dele kintu! Zvezda je cudo!
(Anonimus ti tata, 9. novembar 2009 21:58)



A-ha-ha-ha-ha ... kakvi ste kraljevi! :)))

Salu na stranu, jbt krajnje je vreme da vise dobijete centra. Lepo je sto imate Stimca, ali budimo realni ... niti on ima taj kvalitet, niti znanje, niti iskustvo, a i samo je jedan decko.

'Ajd pa srecno dalje.

kosarkas

pre 14 godina

eee kakvi ste bre ljudi odmah osudjujete coveka ko zna mozda se promenio ili ce morati da se promeni ako zeli da igra u zvezdu a bolje bi mu bilo jer kako mi se cini njegovim dolaskom zvezda dobija na skoku i kosevima koji nam fale od centri jos da se razigraju i ostali visoki igraci i eto jake zvezde mada po meni treba i jedan jako dobar bek suter koji ce davati barem 15-ak koseva po utakmici..steta sto roberts nije ostao sa kimaniem bi bili sila..ali sta je tu je idemo do titule bez njega..pozz svima

Marko

pre 14 godina

Kari dolazi i spasi što se spasiti može!
Inače će nas snaći propast!
Foleri su se okupili, mnogo ih je ali ti si za sve njih penicilin!

Dzoni Festina

pre 14 godina

Dusko Vujosevic bi ovako rekao:"Mi nemamo novca, kako sada plasirate ovakvu vest o pojacanju. To plasiraju odredjeni interesni centri koji zele da se stekne utisak da je normalno da Partizan svake godine osvaja titule..."

Nikola

pre 14 godina

Još jedan koji će biti u dijelu koji moraju imati platu, a ostali?Tadija bi se trebao ugledati na druge kapitene koji se bore za sve igrače a ne samo za sebe!

legolas

pre 14 godina

Q(stefan herceg-novi, 9. novembar 2009 22:24)


Pa ja vec dugo cekam da se pojavi neki egipcanin koji misli da je mnogo pametan i koji misli da mu je koeficijent inteligencije blizu Teslinoj.
Kao prvo uvek cu se pojavljivati na vasim vestima dokle god vasi komentari dolaze na nase.Nazovi ti to kompleksima,ali samim tim umalovazavas i svoje navijace,kojih je verovatno mnogo vise nego nasih.Pogledaj svaki put broj komentara kada Partizan negde izgubi,pa sam izvuci zakljucak.Za to ti momce ne treba velika inteligencija.
Voleo bih da mi objasnis sta te posebno iznerviralo u mom komentaru.Da li je zato sto vidim ono sto vi necete da priznate vec nekoliko godina.Svaki put pretite nekim titulama,ponizavanjima i svaki put udarite u bedem.Vadjenja su vecita preko sudija,uprava,politicara...svi su krivi samo ste vi u pravu. Okreni se,inteligentni covece,oko sebe ako uopste ides na Zvezdine utakmice pa ih prebroj.Verovatno ne posto si pretpostavljam iz Herceg Novog,ali postoje snimci sa utakmica.Mozda je za vas ok bojkotovati NLB ligu,ali vas bre nema ni na evropskim utakmicama.
I jos nesto.Obozavam vase komentare kada kazete da nema veze za NLB ligu posto ne donosi nista.E pa varate se.Jedino Partizan nema potrebu da se trudi oko nje,a vi itekako imate.Sta ce biti ako ne udjete medju prvih 6.To znaci ode evropa za sledecu sezonu,posto u Uleb kup ulazis samo preko NLB lige.To znaci da gubite potencijalne bodove za narednu EL,a samim tim i sponzore.Zar ja,ovako glup covek,treba tebi,pametnom coveku da otvorim oci...
Sad idem po casu cokoladnog mleka i da lepo spavam uz moj Partizan,a ti udji u tvoj kosmar posto za bolje i nisi !!!

p.s. jednom KKSS uvek KKSS