Petak, 06.11.2009.

12:37

Antić objavio spisak

Selektor fudbalske reprezentacije Srbije Radomir Antić objavio je spisak igrača za prijateljske mečeve sa Severnom Irskom i Južnom Korejom.

Izvor: B92

Antiæ objavio spisak IMAGE SOURCE
IMAGE DESCRIPTION

231 Komentari

Sortiraj po:

jakovcina

pre 14 godina

Gastarbajteru,tebe ne moze ni svetionik da prosvetli,a ni Sveti Sava,jer ti si ocigledno sutnuo kamen na brdu na kojem si odrastao i to ti je jedini sut u zivotu,prema tome,dajem ti savet da ti pogledas utakmicu Metalac-Partizan i odmah nakon toga,prestanes sa gledanjem fudbala, jer valda ce ti tada neke stvari biti malo jasnije.

Gastarbajter

pre 14 godina

@ johane, molim te prosvetli me! svaka ti cast, ti se razumes u fudbal, a ja nemam pojma. a ako Raca ikada postane veliki igrac, ja vise ne gledam fudbal! bice kao Sasa Ilic, pa ce da zavrsi sa suspenzijom jer se kladio :D
inace, svaka cast Anticu za rezultate, stvarno se popravila igra otkako je on na celu selekcije, ali, kao sto sam rekao, veoma sam razocaran jer nije pozvao Ramba, coveka koji je isto kao Dejan Stankovic ili Nemanja Vidic, zasluzio poziv. To ne moze niko da negira.

Srbin

pre 14 godina

Zasto o Anticu svi pricaju kao o cudotvorcu?Budimo realni,pa kazimo-Francuzi,da su igrali kako znaju,dobili bi nas u oba meca visokim rezultatom(sjecamo se svi kakva je bila utakmica u Beogradu);Rumuni,koji imaju odlicne igrace,nijesu licili na sebe(promijenili 1000 i jednog trenera u kvalifikacijama).Antic je trener koji jeste doveo Atletiko do titule prvaka u Spaniji,ali ga je isto tako kasnije i izbacio iz lige;dva puta izbacio je Ovijedo iz lige,kao i jos jedan ili dva kluba u Spaniji.Ne zavaravajmo se-ne odmice ovaj mnogo od Petka,Santraca(i oni su nas vodili na Svjetska prvenstva)i slicnih!Zato nek vas ne cudi sto zove nesrecnog Petrovica,Rukavinu pa i Milijasa,koji se nije mogao nigdje prodati dok ga Antara nije poceo forsirati u prvih 11 reprezentacije(i gdje je otisao-u jadni Vulverhempton)!Dakle,sem par njih zaista dobrih,ostali dobijaju mjesto u reprezentaciji iz razloga sto imaju jaku logistiku od strane Boga ti pitaj kakvih krugova!Daj Boze da budemo svjetski prvaci!Puna podrska reprezentaciji!Ali skeptik jesam!

Skeptik

pre 14 godina

Ljudi,jeste li zapazili da Antic na pitanja novinara vezana za tehnicke mogucnosti pojedinih igraca,kao i na pitanja vezana za samu taktiku pred odredjenu utakmicu,gotovo uvijek odgovara na isti nacin:"Ovo je skup vaspitanih momaka...Nama sve ovo strasno prija...Svaka nova utakmica je prilika da se iznova dokazujemo...Najbitnije je da na terenu mi budemo MI...itd...."Jos od njega ne cuh neki strucan komentar!Dobro je jedan od prethodnika zapazio,a ja ponavljam-zasto se nas Antara na konferencijama ponasa malo neukusno,pa je sa svim novinarima na TI,iako mu svi oni persiraju i obracaju mu se sa postovanjem?

johan

pre 14 godina

Raca Petrovic je najbolji fudbaler koji se u Srbiji pojavio u zadnjih 10 godina.Mozete samo da ga mrzite i da se kaljuzate u svom neznanju.Takvom strucnjaku kao sto je Radomir Antic to nije moglo da promakne i zato svaka mu cast.Raca je srpski Vijera i za par godina bice igrac Barse,Intera ili Arsenala,a vi glodari ceo svoj zivot vodicete isprazne price o fudbalu iako sa tom igrom nemate nikakve veze.

ajgor

pre 14 godina

Vi pljuvaci antica, sto dolazite na stadion samo kad su tu Fr, Esp, Por, itd...

Covek ima rezultate, vi imate rupu u vugli.

Raca Petrovic, nja nja nja, rambo petkovic, nja nja nja,
Stamenkovic, nja nja nja
Ninkov, nja nja nja
Moja baba, nja nja nja
Moj pijanu ujak, nja nja nja
i naravno KEZMAN, nja nja nja

Sram te bilo anticu sto ih ne pozivas !!!

E stvarno treba da te bude sram

Mozda bi i ti trebalo da pocnes da slusas zamerke "vodja" navijaca.

kovac

pre 14 godina

Sva sreca pa je Antic imao rezultate dok se jos nije pokusalo guranje Petrovica. Samo se nadam da na SP necemo proci kao u Njemackoj. Razocaro sam se u Antica, mislio sam da bar on moze reci NE menadzerima i raznim moodima u savezu. Al i on je pokleknuo. Steta.

Alo bre svi vi

pre 14 godina

Muka mi je vishe vas prepametnih i sveznalica.pustite choveka na miru da radi,pa tek ce sada namerno nadalje da zove petrovica da ne bi ispalo da je popusto pod pritiskom..nije vam on neki ilija petkovic koji ce da vam se pravda i roni suze..napred Radomire i slushaj samo sebe...

Gastarbajter

pre 14 godina

ja sam stvarno jos jedanput zapanjen! kako je moguce da se na spisku selektora jos jedanput nadje Raca Petrovic...Pa ajde, ako se gledaju zasluge i uspesi pojedinaca, i ako se drzimo parole "neka igra najbolji", zasto na spisku nema Ramba Petkovica?? ako, neka ima 37 godina, ali je u Brazilu jedan od 5 najboljih fudbalera...svi znaju ko je Pet, svi brazilski strucnjaci kazu da je majstor i da bi igrao za Brazil da ima njihovo drzavljanstvo i da ga nasi nisu usr... sto su mu dopustili da igra samo 7 utakmica za Jugoslaviju, alo selektore, alo Srbi, zbog njega se na tribini Torcide(vatrenih navijaca Flamenga), na najpoznatijem stadionu na svetu MARAKANI, viori odromni Srpski barjak...neka mi neko objasni zasto on nema kvalitet i kapacitet da igra za "drim tim" Srbije??? po cemu smo to mi bolji i pametniji od Brazilaca, petostrukih svetskih sampiona i sinonima za fudbal???
a svi mi dobro znamo da je on, Rambo, mnogo dao nasem fudbalu i nasoj zemlji, ali izgleda da je on jos jedan u nizu zaboravljenih Srba, kome ce nasa zemlja ostati duzna
sta ces, takva smo zemlja, ali mi stvarno dodje krivo, velika nepravda!

Urkecar

pre 14 godina

ljudi,manite se poredjenja Ninkova i Petrovica,ne igraju na istoj poziciji,a i ovaj je mator vec...Rukavina je realno 10 puta bolji od njega...Antic nece da menja postavu,da iznenada zove neke BALVANE...manite se bre corava posla,jednom u zivotu uzivajte u rezultatima,a ne u igracima!!!

nenad

pre 14 godina

Ko se malo detaljnije razume u fudbal razumece zasto forsira Racu. Zbog konstitucije, stila i pozicije na kojoj igra. Pravi zadnjeg vezno za buducnost. Naravno za one koji drugacije zamisljaju igru je ovo neprihvatljivo.Antic forsira taj stil igre i to je uredu. Procitao sam sve komentare i iznenadio se koliko nas narod malo..skoro nimalo zna fudbal (a zovemo se fudbalskom nacijom - smesno). Po vasim komentarima dolazim do zakljucka da vi fudbal vidite kao neko tamo jurcanje za loptom. Fudbal je taktika u igri, postavka igraca prilikom prekida i jos stotine detalja koji moraju da se ispostuju da bi se dobila utakmica. Ubedjen sam da velika vecina nece da ukapira sta sam ovo ovde napisao.

Tony9

pre 14 godina

@Zelja NS

Rekao sam PRETEZNO Zvezdinih igraca,zato sam i naveo Ivanovica i Krasica posle Vidica iStankovica.
A i zasto se ti osecas prozvanim kad je ovaj komentar namenjen onima koji bi da reprezentacija izgleda:

Stamenkovic
Ninkov
Bisevac
Tomovic
Basta
Kovacevic
Milijas
Koroman
Lazetic
Lekic
Perovic

Zelja NS

pre 14 godina

@ : (Tony9, 7. novembar 2009 01:20)

Momak ti si zaboravio da je Krasic Vosino dete! A Stankovica i Vidica ce da zamene Kacar i Subotic nece sigurno niko iz partizana!

Dejan Tesic

pre 14 godina

uz svo postovanje sto imam prema gospodinu Anticu, ne mogu da verujem da su na spisku opet Petrovic i Rukavina a nema Ninkova, Lekica ili Jevtica!? jeste da sam zvezdas, ali ne kazem to zbog klubova, nego Petrovic nema mesta ni u partizanu a kamoli u reprezentaciji... a sa druge strane, Ninkov rastura. kao Lekic i Jevtic... nije mi jasno sta se to radi. ja bih iz ovog sadasnjeg partizana pozvao samo Ljajica. decko sa 18 godina daje gol na skoro svakoj utakmici.

Deki

pre 14 godina

@Bojan
Sta rece nije mogao ni drugi nemacku ligu da igra:) Pa nisam ja najaci nego ti.Evo da vidimo koje upravu:
http://www.youtube.com/watch?v=yVjia3amXUU
Evo ti i potezi iz bendeslige godinu kasnije:
http://www.youtube.com/watch?v=pSLtnCTSVZ4
Pa prvi go za Hapoel:
http://www.youtube.com/watch?v=1DKTJvzIe0U
Ja nekazem da on mora da igra za reprezentacija ali na poziciji plejmejkera mi nemamo boljeg igraca. Kuzmanovic neigra tu poziciju u svom klubu ...

novinar

pre 14 godina

molim vas da obratite paznju kako se "veliki gospodin" Antic, obraca novinarima na konferenciji za stampu... "slusaj da TI kazem", "vidi da TI kazem"... kao da smo mi novinari klosari s ulice

ko-ometator

pre 14 godina

Radosave crni radosave, ucrnices nam i Radomira! Hocemo Paju Ninkova, nemamo boljeg desnog beka... rukavina je truba i za standarde druge bundeslige! PUSTI RAMBA DA ODIGRA JEDNU UTAKMICU ZA SRBIJU, BUDI COVEK RADOMIRE!

gabrijel

pre 14 godina

Obozavam Racu Petrovica i uzasno mi tesko pada ova hajka na tog odlicnog mladog fudbalera.Pa kako vi mislite da ce to dete igrati posle svega ovoga.Da li ste svesni sta mu radite i zasto to cinite.Ja sve razumem,ali tolika opsednutost...Imam srecu da poznajem tog momka i znam da je to jedna divna osoba,vaspitana i cista kao sunce.Sve sto je u karijeri napravio,sam je postigao,radom i odricanjem.Gresna vam dusa.Pozivam sve postovaoce Race i njegovog fudbalskog umeca da se oglase i tako se suprotstavimo,ocigledno,organizovanoj hajci na tog sjajnog momka i fudbalera.Raco volimo te.Gospodine Anticu svaka cast.Po ko zna koji put dokazali ste da ste veliki mag svog posla.

Radowan III

pre 14 godina

NE DAJ BOZE DA SE SRBI SLOZE!!!
Odigrali smo fantasticno kfalifikacije, bilo je rotiranja, vecina iz stranih liga ili vi ljudi zaista ne shvatate jednu stvar...REPREZENTACIJA NIJE KLUB i u nju ne treba gledati kroz Zvezdu ili Partizan jer svi ali svi komentari bacaju akcenat na to da li je on igrao u Partizanu ili Zvezdi i tako to...
Umesto da malo uzivate u ovim vremenima jer su ti momci uspeli da urade veliku stvar vi i dalje polemisete...
Zvezda ima vise navijaca pa ostavlja utisak na to da jedan Petrovic nije potreban repki, zasto ? Zato sto je iz Partizana ?
Jedno pitanje zar niste svi poskakali i vristali od srece kada nas je Kezman sve obradovao i postigao odlucujuci gol pre 2 ii 3 godine, iako ste delije ?
Zar niste svi slavili golove Zigica i radovali se debaklu Rumuna i dobroj utakmici Pantelica iako ste Grobari?
To sto vi ili ja mislili uopste nije bitno za Antica, on ako zeli moze da pozove i onog suboticanina Tutorica umesto Vidica nase misljenje nece promeniti njegovu odluku ali ce uticati na igraca...
Grobar sam i daleko od toga mislim da Petrovic treba da igra za A selekciju, mora on jos dosta pasulja da pojede, nije da nema talenat ali nije to to!
Ali zasto pricati tako o igracu koji ce jednog dana biti odlican, zamrzece ga ljudi kada bude stasao u igracinu i nece se odazvati pozivu bas zbog takvih koji imaju takvo misljenje, ne bitno da li se radi o Petrovicu, Ljajicu, Ninkovu ili bilo kom drugom...
Samo Sloga Srbina Spasava ???
Mislite o tome...

Jaca

pre 14 godina

Veliki fudbalski strucnjaci,nije mi jasno zasto ste se toliko okomili na Racu,kada ste vec svi takvi znalci,da li uopste znate na kojoj poziciji momak igra i da li mozda imate neko bolje resenje na toj poziciji!?Mislim da treba da vas je sramota sve ,komentarisete,a imate pola utakmice odgledane u zivotu,bas ste kompententni da Anticu dajete savete.Decko ima 20 godina,a u Partizanu ne igra zato sto je G din Stevanovic izraziti mentol.

strucnjak

pre 14 godina

Ja bih pored Petrovica pozvao i Rnica, Malbasu, Cirkovica, Becanovica, Cakara, Troboka, Stojanovskog, Duljaja, Delibasica, Ilica, Ivica, Ilijeva itd... Jao da, pa to je skup ljudi koji je usao u LS.. Pa cekaj malo, oni i nisu tako losi onda.. Cekaj, cekaj, nesto tu smrdi. Pa da, oni su imali Mateusa za trenera. Jel to znaci da Antara moze isto da napravi od Petrovica??? hm??? Naravno da ne moze!!! Hoce to Antic, ali mladi talenat nece, odnosno ne moze!!!!

ja

pre 14 godina

Ja ne mogu da verujem da neki ljudi nikad nisu zadovoljni. Ne valja ni kada pobedjujemo ni kada gubimo..strasno.. ako je Antic odlucio da igra Raca neka igra, on je selektor a ne vi. Ovo sto vi sada pricate za Racu moglo se reci za pola reprezentacije pre dve godine tako da molim vas bar sada kada nam ide dobro cutite. Da ste vi tako dobri bili bi treneri Reala ili Intera a ne bi sada radili kao taxisti... zato tisina...

goran

pre 14 godina

najjai je ovaj car sto gura vucicevica kao da mu je brat rodjeni. daj bre, nije mogao da igra drugu bundes ligu, a ne nesto jace. dopingovao se tj. koristio preparat za rast kose... dajte ljudi malo ozbiljnosti pre nego sto lupite neku glupost. za racu se slazem, antic mu cini medvedju uslugu, jer ga je jos vise zakopao kod navijaca, samo se nadam da se nece ponoviti afera petkovic

Tony9

pre 14 godina

Petrovic je mlad i talentovan.Da je Jokanovic ostao u Partizanu Petrovic bi igrao u startnoj postavi ovako je gosn."Plavi" pod pritiskom javnosti morao da ga izbaci.
No,dobro decko igra za reprezentaciju a siguran sam da ce ga Antic i voditi u JA.
Antic nije Petkovic!!!

A sada za ove sa kompleksom
-Nemate reprezentativca,niti kvalitet za reprezentaciju.Zato PSSST!
Kakav bre Ninkov,covek ima 25 godina jos igra u Zvezdi,da je neki talenat vec sa 21,22 bi vec igrao u Italiji,Spaniji,..ovako moze samo u Japan,Kinu..

Budimo realni.

Ova reprezentacija se pretezno zasniva na ex Zvezdinim igracima ali pogledajmo reprezentaciju za 5-6 godina.Kada odu Vidic,Stankovic i kada prodje vreme i Ivanovica,Krasica,..
Ko ce voditi reprezentaciju?
Generacija 86,87,88,..A tu nema Zvezdinih igraca.

Borchanac

pre 14 godina

Antic je kralj,najvazniji covek u nasem fudbalu,dosta je ucinio za nas i zbog toga mu se nesme nista progovoriti...
Ako je naprawio takav spisak to znaci da je imao razloga,mada ne svidja mi se Petrovic kao igrac,i cudi me da nema Disljenkovica...

Veljko Mihajlovic

pre 14 godina

Ljudi,molim vas,imajte u vidu koliko smo napredovali,koliko lepse igramo,a ja mislim da ce tek da se pokaze sav potencijal ove reprezentacije.A vi se raspravljate o 23. igracu reprezentacije?Otkud vi znate da li je to mucka?Imate dokaz?Pustite coveka neka radi svoj posao.Naravno,sigurno bi neki drugi strucnjak zvao neke druge igrace,ali Antic gradi tim prema svom ukusu i svom razmisljanju o fudbalu i za sada ima rezultate,a i igra je na visokom nivou.Koliko ja pratim fudbal taj Radosav Petrovic je odusevio na prvih nekoliko bitnih utakmica za Partizan.Mozda sad nije u formi,ali ceo Partizan je slab.Mozda Antic bas zbog toga zeli pozivima da mu odrzi samopouzdanje,da ga poveca,to je neki ulog u buducnost.Moguce je da ulaze u pogresnog igraca,ali mi to sigurno slabije znamo od Antica.U svakom slucaju rasprava je bespotrebna i glupa.On je mlad momak,nije neki Dmitrovic,Spiro Grujic i slicno.

GrobaR

pre 14 godina

Da sam na mestu Antica AUTOMATSKI bi podneo ostavku, kakvih sve komentara ima, mnogo smo los narod, pa Raca ce biti poslednja izmena u 2 timu reprezentacije , pre njega ce igrati i Kuzmanovic i Kacar. Pa vi mislite da bi Duljaj i Kovacevic pristali da budu 3 izmena na svojoj poziciji. Pa Raca tu dodje kao " 3 golman" zna i on da ima boljih od njega i zato nece kvariti atmosferu . Koliko znam na toj poziciji u Zvezdi igra Isah, i jos neki Brazilac

A NINKOV , koju je on jaku utakmicu odigrao pa da kazete da je odlican igrac, najjaca utakmica mu je bila protiv Partizana a to znamo kako je zavrseno . Koliko god Rukavina bio los bolji je i iskusniji od Ninkova , igrao je na prvenstvu za mlade i jednu sezonu u nemackoj ligi, plus ima duplu krunu u nasoj ligi , ovaj ni to nema

Fali vama gani neki zvezdin "Dule Vujosevic " da vas nauci da cenite uspehe i koiko ih je tesko napraviti. Ako ste svojim bahatim izjavama i zahtevima unistili sd cz , ne damo vam da i reprezentaciju UPROPASTITE

Јел знаш шта вози Батистута?

pre 14 godina

бла бла бла бла Петровић, бла бла Нинков бла бла бла Стаменковић... Овде бре све селектор до селектора... Ало човек има резултате иза себе, пустите га да ради... Ни ја не би волео да видим ни Пантелића ни Петровића у репрезентацији али није битно шта ја мислим нити било ко... Јер ЈЕДАН ЈЕ РАДОМИР АНТИЋ...

Babin_zub

pre 14 godina

"Ko je za to da skupimo neki prilog(svako da koliko moze), pa da otkupimo tog racu, udomimo ga u inostranstvu negde za...(ma za dz!) samo da ga ne gledamo vishe!

(zvrk021, 6. novembar 2009 21:09)


Ma dzabe,opet ce se u nasim "vecitima" naci neka mukica koju treba uvaliti nekom naivnom klubu za koje milionche.
Ja zaista vise nemam snage da kucam o ovom Petrovicu.Zao mi je sto sam ga vec zamrzeo,a decko ni kriv ni duzan...cak i ako nekad bude fudbaler od njega,mislim da ce ga vecina mrzeti zbog ovakvog ulaska u repku.

Dalibor

pre 14 godina

neka je sramota svakog od vas koji pljuje Antica. On je nas najbolji trener, i uspeo je u svom poslu pre svega jer mu tim nisu sastavljali menadzeri i siroke narodne mase poznatije pod imenom selektori iz fotelje. Ako Antic zove Petrovica to je njegov izbor iza koga on stoji svojim integritetom i ne vidim sta je tu sporno. Pardon, znam ja sta je vama sporno. To sto je on igrac Partizana. Pa tako lepo recite. A to sto zove Pantelica koji veze nema, Zigica koji u valensiji ima minutazu ravnu nuli, Stojkovica koji nema klub to nikom nista. Citam gore komentar BOJKOT REPREZENTACIJE? Pa tebi ako se bojkotuje ti nadji neku reprezentaciju koja ti se svidja pa za nju navijaj. ZIVELA SRBIJA, BOG NEK CUVA ANTICA !

Kengur

pre 14 godina

Šta se bre bunite Raća, pa Raća,.... mora neko i kofere da nosi u Africi.... Ima sve potrebne kvalitete: visok, mlad,... može dosta torbi da povuče. Mego u ovoj reprezantaciji, potreban je i jedan da nas brani od lavova,tigrova,....

djole.r

pre 14 godina

Gospodine Anticu,bas pozivanjem Race Petrovica pokazali ste koliko ste veliki trener i covek.Svaka cast!Raca Petrovic je najtalentovaniji igrac u Srbiji i buduci vrhunski as.To mogu da uoce samo ljudi koji imaju sustinski osecaj za fudbal.A psihologija mase?Kakvo dobro i kome je rulja donela srecu?Raco,sine,divan si momak i sjajan fudbaler i nemoj,molim te,da te ovi bizmuti poremete.Na kraju samo jos ovo:kada bi ljudi pricali samo ono sto znaju,svetom bi zavladala jeziva tisina!

Milos

pre 14 godina

Tako je Radomire, potpuno te podrzavam u svakoj tvojoj odluci ;) tebi niko ne moze nista da pridikuje jer nema nijedne mrlje u tvom radu...sve je savrseno, tako da svi treba da se pomire sa tvojom vizijom tima i da se posvete igranju Football Manager-a, pa tamo mogu da ubace Ninkova, Stamenkovica, Vucicevica... ;)
(Batara, 6. novembar 2009 20:14)

Znaci ti mislis da Antic nikada ne gresi. Na primer kada na pocetku kvalifikacija Jovanovic nije bio ni na sirem spisku kod njega, to je bila prava odluka? Pokazalo se da nije. Sto se tice Ninkova i Stamenkovica mogu da se slozim sa tobom(zato sto igraju u nasoj ligi) ali ja mislim da ti neznas ni ko je Nemanja Vucicevic niti si ga ikada gledao... Momak je odlican veznjak i igra u jednoj ekipi koja zauzima prvo mesto u grupi sa Seltikom, Hamburgom i Rapidom iz Bukuresta(Liga Evrope)...

zvrk021

pre 14 godina

Ko je za to da skupimo neki prilog(svako da koliko moze), pa da otkupimo tog racu, udomimo ga u inostranstvu negde za...(ma za dz!) samo da ga ne gledamo vishe!

K'o shto je neko ranije napisao, nije pola Srbije glupo - a ako je i glupo, nije slepo.

Mozda dechko stvarno ima neki kvalitet, ali u OVOM momentu on nema ono shto je potrebno za reprezentaciju.

Samo me zanima kako se taj Radosav oseca u ovom momentu, bilo bi lepo chuti i njega, shta sve misli o ovome...

dosadni ste

pre 14 godina

ljudi bre, je l ne mozete za trenutak da uzivate u dobrom fudbalu koji ovi momci trenutno igraju? svakog iole pametnog ne zanima sto igra izvesni raca petrovic ili ne igra ninkov... jedino sto je bitno je da je Antic uspeo da napravi atmosferu i tim. postigao je rezultat i coveku se ne treba mesati u posao, a kad vidimo konacan rezultat onda mozemo da diskutujemo o pravim i pogresnim potezima koje je vukao. do tada pokusajte svoje misljenje da zadrzite za sebe i da ne stavljate dodatan pritisak na reprezentaciju i selektora, kako se stvarno ne bi ponovila farsa iz Nemacke

ciganDOgroba

pre 14 godina

Reprenzetacija nije ista bez Race Petrovica. Koga da salju po vodu,po markere,ko da pomera bove i nosi lopte ???
Atmosfera je najvaznija !

BrankoUlm

pre 14 godina

Radovanovic vec dobio svoj "fanclub" :-)
link : http://www.b92.net/info/vesti/index.php?yyyy=2009&mm=11&dd=06&nav_category=16&nav_id=391063

stefi

pre 14 godina

niko i nista nema pravo da komentarise koga je pozvao antic,posle svega sta je uradio sa reprezentacijom moze samo da mu zahvalite.bravo anticu i srecno

dusan

pre 14 godina

manje vise, sve je jasno. ovo je spisak ljudi koji idu na world cup, ako budemo imali srece obradovic ili jankovic ce da se vrate i izbace petrovica, mada imam utisak da ce Antic sad da se inati sa njim i da ga vodi. na kraju krajeva, i nece mu biti potrebno vise od 20 igraca. ali sad ce morati da istera svoje sa nesrecnim petrovicem.

IsNoGood

pre 14 godina

Molio bih Vas sve da vise ne prebacujete Gosn. Anticu, Racu Petrovica, tj. njegov poziv u reprezentaciju. To ocigledno nije njegova odluka, vec njegovog sefa. Ono sto gosn. Anticu ja zameram je to sto nesme da se okurazi i kaze nam svima zasto Raca mora da bude u timu, i na taj nacin raskrinka bagru u FSS-u. Gosn. Anticu imate kredita kod naroda, slobodno se otvorite i bicete vecno postovani i cenjeni.

Batara

pre 14 godina

Tako je Radomire, potpuno te podrzavam u svakoj tvojoj odluci ;) tebi niko ne moze nista da pridikuje jer nema nijedne mrlje u tvom radu...sve je savrseno, tako da svi treba da se pomire sa tvojom vizijom tima i da se posvete igranju Football Manager-a, pa tamo mogu da ubace Ninkova, Stamenkovica, Vucicevica... ;)

dzos

pre 14 godina

OK. I meni je nelogicno sto poziva Petrovica, ali se secam kada su Zvezdini navijaci palili stative kada je Miljanic ubacio Kuleta Acimovica. Taj isti Kule je sa reprezentacijom bio drugi u Evropi, a sa Zvezdom zamalo u finalu Kupa sampiona.
Uostalom, bolje da imamo samo tu primedbu. Vazni su rezultati i igra.
A za to do sada Anticu kapa dole.

Nenad

pre 14 godina

Tužno mi je gledati kako će praktično možda samo jedan igrač iz domaće lige da zaigra, jer golmani neće, od ukupno 3 domaća igrača. Sve ostalo su igrači stranih liga :/

obratiti paznju

pre 14 godina

znam da nisam selektor, ali tip igraca kao zvonimir vukic bi se trebalo malo preispitati na nekoj prijateljskoj. jedan od kljucnih u kvalifikacijama za sp u nemackoj, steta sto se povredio tada. inace igra i vise neko dobro u fk moskvi.

Simovic

pre 14 godina

Ljudi ne brinite se za Petrovica... Samo je u Kadru, jer je Jankovic povredjen, a Matica, Ljajica, Aleksica, Sulejmanija ili Milinkovica nije mogao pozvati jer nastupaju za Mladu Selekciju.!! Znaci Petrovica nece biti na Svetskom Prvenstvu....

Sto se tice Disljenkovica, povredjen je...ali je ipak mogao Stamenkovic biti pozvan kao 3i Golman..po meni bolji od Isailovica...mada razumimo da su se i nasi Reprezentativci svi zajedno sprijateljili...pa zasto sad da kvarimo Raspolozenje sa novim Pozivima koji i onako nebi igrali!

Jedino sto bas zameravam je Poziv Rukavine! Rukavina igra u 2. Nemacku Ligu..i to samo solidno! Po meni nije nikako zasluzio da bude u Sastavu! Na njegovoj Poziciji imamo trenutno bar 3 Igraca koji su jaci od njega:

1.Pavle Ninkov (mozda trenutno i najbolji Igrac Zvezde)
2.Nenad Tomovic (sve cesce igra za Genovu, 22 god, u zadnje 3 utakmice bio u pocetnom sastavu)
i pod 3.Dusan Basta (verovali ili ne, Decko se vratio i izborio mesto u prvom timu Udinezea!Zamislite samo njega i Krasica na desnoj strani..barem bilo to i samo za zadnjih 15min!!)

rikola

pre 14 godina

ako vas sanima manager Radosava Petrovica je neki Jovica Radonjic kod njega su jos Nemanja Tomic
Partizan Belgrad Aleksandar Lazevski
FK Teleoptik Zemun Nenad Marinkovic
OFI Kreta Bogdan Stevic
FK Teleoptik Zemun Stevan Kovacevic
Naval 1º de Maio Nenad Adamovic
FK Teleoptik Zemun
skoro svi igarci su u nekoj vezi sa partizanom zato ako zelite da igrate u buducnost sa srbiju javite se Jovici Radonjicu

Mare

pre 14 godina

Stamenković bolji od Brkića?
Dajte ljudi,šta pišete,znam da ste navijački obojeni,ali budite barem jednom realni,pogotovo vi navijači Zvezde koji ste sada u oblacima.
Prvo,za vašu informaciju Brkić u prvenstvu na 6 utakmica nije primio nijedan gol!Dakle NIJEDAN!Na 4 utakmice 4 gola je primio Kesić,njegova rezerva.
Drugo,Brkić je i mlađi i bolji od Stamenkovića,branio je standardno za mladu reprezentaciju i traže ga već sada mnogi evropski klubovi.
Treće,kada Zvezda zaređa sa lošim rezultatima,videćete kakav će biti taj Stamenković.
Svašta ću još pročitati,Stamenković,ma dajte molim vas,evo smešno mi je.

Pajo CACAK

pre 14 godina

O BOZE ! Ja ne mogu poverovati koji "strucnjaci" daju sebi za pravo da komentarisu bilo ciju odluku! Kao prvo, ne znaju ni kako nam se zovu i gde igraju igraci reprezentacije, kao drugo, pozivaju u nacionalni tim neke amatere koji su jedva nasli utehu u nasoj jadnoj ligi. Antic je jasno izjavio da NE ZELI da menja tim koji dobija!!! Ziveo :)

Andrija

pre 14 godina

Da kojim slucajem ne daj Boze imamo loseg selektora i da se nismo plasirali na SP,ovaj post bi imao 1460 komentara,ovako svega 146.Predlazem B92 da napravi fantasy igru pod nazivom "Srbin selektor",gde ce se birati samo nasi igraci i beleziti rezultati kao u fantasy footbalu...
Samo napred Radomire!!!

REPUBLIKA SRPSKA

pre 14 godina

Jojj, kad neko kaze pustite Antica zna sta radi. Ma daj, cijenim sve sto je do sada uradio, ali samo se zapitajte kako je igracima koji nisu pozvani, a zasluzili su to svojim igrama da bi im mjesto zauzimao jedan Radosav.
SRAMOTA na 3

robi

pre 14 godina

cisto da se zna da subotica vec tri utakmice za redom gledaju prvi pomocnici arsen vengera i da je prvi na spisku zelja trenera arsenala. jedini problem je cena koja iznosi izmedju 15-18 miliona, i koja je zaista previsoka u ovom trenutku.

libelula

pre 14 godina

Sramota je da iz nase lige nisu na spisku Ninkov i Stamenkovic,vec Raca i golmani slabiji od Stamenkovica.Anticu svaka cast za plasman,ali...

Slager_pevac

pre 14 godina

Drago mi je sto se Zeljko Brkic ponovo nalazi na spisku.Decko je veliki potencijal i bez sumnje bice resenje na golu reprezentacije za duzi period!

Nepismen

pre 14 godina

Ma nijedan igrac iz nase lige nije zasluzio da bude blizo reprezentacije.

A ovi sta hvale Stamenkovica. U koju ligu je on to dobijo samo 2 gola?

Jer mozda u ENG, ESP, ITA, GER, FRA, RUS, UKR, NED, ROM, POR, TUR, GRE, SCO, BEL, SUI, DEN....?

Tek kad u ove lige sta sam naveo bude primio samo 2 gola eh onda je tek zasluzio da dobije poziv u reprezentaciju.

A Petrovic nadam se da ce se brzo prodati jer nemogu da ga vise gledam u Partizanu.

Kleo popi lekic!

pre 14 godina

(Goran, 6. novembar 2009 16:49)

Ma kakvi bolje da damo Kleu Srpsko drzavljanstvo ipak je on najbolji napadac u zadnjih 50 godina kojeg je ova liga imala!

Deki

pre 14 godina

Ovde niko jos nije primetio da mi imamo vrhunskog centralnog veznog igraca koji nikada nije bio pozivan u reprezentaciju. Njegovo ime je Nemanja Vucicevic i igra za Hapoel Tel Aviv koji rusi sve redom u ovom takmicenju. Ovaj momak ima tehnicke sposobnosti kakve ni Milijas ni Kuzmanovic nemaju. Pozdrav

Aleks.pfc

pre 14 godina

Dokle više Jovanović i Krasić??
(goran erikson, 6. novembar 2009 17:33)

e posteno sam se nasmejao sad,hahah,legenda si.stvarno nema smisla,ni meni nije jasno ko njih gura u reprezentaciji

Bale

pre 14 godina

Petko je sve upropastio kad je pozvao sina za finalni turnir u Nemackoj. Sad se i Antic malo "zaigrao". Da ta nadobudnost ne kosta isto tako skupo i njega i Srbiju?

radomir antic

pre 14 godina

ma iskomlpeksiran sam, dosadan, glup, ne razumem se u fudbal, ali sta radi Radosav Petrovic u REPREZENTACIJI SRBIJE?!? na pantelica sam oguglao, ali sad i ovaj talenat... to je vec previse.. majke mi moje od sramote ne bih smeo da izadjem na teren da imam malo mozga i da igram kao on..rekao bih pozivu -ne,hvala, jednostavno ne umem!!! bih svega mi...
(nikola, 6. novembar 2009 13:00)


...kako da ne bi. a i zbog svih pomenutih osobina ne bi ni dobio poziv u reprezentaciju...

KNIN

pre 14 godina

Naravno sve najbolje reprezentaciji,da pobedimo sve redom ali ne mogu da verujem da za NINKOVA nema mesta,selektore sta covek treba da uradi da bi igrao?Desnog beka boljeg nemamo od njega.

Nije Slobo kriv, mi smo ...

pre 14 godina

Interesuje me, kad bi se vratili Miljanic i Santrac, kako biste o Gospodinu Anticu onda pricali.
Pokazite malo razumevanja, i nadasve postovanja.

Andrya

pre 14 godina

Ajde da se kladimo da ce Petrovic da ide i na SP.Ljudi moji pa pre ce izbaciti Stankovica iz ekipe nego ovog Petrovica!!!!
Ovo samo u Srbiji ima!!!!!

Obice ti se sve ovo u glavu...

pre 14 godina

1) Radosav Petrovic ne igra u ovom i ovakvom jadnom Partizanu, a ti si ga zvao 10 puta

2) Prvi golman ti ne brani vec dve godine

3) Drugi golman brani u poslednjeplasiranom timu nase jadne Lige

4) Treci golman ne brani u Vojvodini, zato sto ima dijagnostifikovanu diskus herniju, povredu ,od koje ne trci, a kamoli brani, i zbog koje se prekida karijera

Bob Sent Kler

pre 14 godina

Mislim da je ovo bio pravi trenutak za probanje Mrdje i Ninkova. Steta, narocito za ovog prvog, po meni bolji spic i od Lazovica i od Pantelica, a drugaciji tip od Zigica.

Gazda

pre 14 godina

Jos ce mi ovaj Antic postati antipatican zbog svoje tvrdoglavosti, iako se vidi da ga glavni igraci u reprezentaciji vole i postuju. Bolje bi mu bilo da prodje grupu u JAR, i drugi su prolazili kvalifikacije pa su zbog ovakvih gluposti postajali najveci narodni neprijatelji

sasha_ivanovic@hotmail.com

pre 14 godina

Ko misli da u reprezentaciju trebaju da se vrate Kezman i Vukic neka preporuci! Voleo bi da Ilic odigra dobru polusezonu u patizanu pa da ide na SP, jer Milijas mi ne uliva toliko poverenje!

Goran

pre 14 godina

Ja bi izbacio sve ove igrace sto su obezbedili odlazak na svetsko prvenstvo jer nisu zasluzili da igraju za reprezentaciju. Zasluzili su Golmani: Stamenkovic, Pavlovic, Radivojevic Odbrana: Tutoric, S. Djordjevic, Vilotic, Savic, Ninkov, Cvetkovic, Ignjatijevic, Vasiljevic Sredina: Bogdanovic, Obric, Lazovic, Nikolic, Lazetic, Blazic, Savio, Kadu, Isah Napad: Lekic, Jevtic, Perovic Nadam se da ce Savio i Kadu odbiti Dungin poziv za Brazil i uzeti nas pasos.

prisilni pozivi

pre 14 godina

golman bez kluba, golmani cukarickog i vojvodine su sigurno bolji od golmana genta i spartaka iz nalcika.
jes, jes, kako da nou.
''drago'' mi je da to selektora i novinare ne brine iako smo na toj poziciji decenijama najslabiji.

dimitrije

pre 14 godina

disljenkovic je povredjen (uglavnom), zato ga nema. Brkic- ma daaaj...golman amater. Ninkov je bio u reprezentaciji i nije se zadrzao tako da nije da nije imao sansu

realno

pre 14 godina

Jos jednom je Antic pokazao da je odlican trener. Petrovic je uz Ljajica jedini dobar igrac u nasoj ligi i zato je i pozvan. Naravno o Ninkovu & co se i ne razmislja. Svaka cast Anticu.

Prepelica

pre 14 godina

Selektor je selektor i zato se ja nikad nisam bunio niti komentarisao ovde kada su svi bili protiv Pantelije,petkovog malog, ovog onog. ALI Radosav... Nemam reci.

minbraker

pre 14 godina

Ocekivao sam neka nova imena u reprezentaciji, da selektor pozove npr. Jorgacevica iz Genka, pa za desnog beka mozda Tomovica, Bastu ili Ninkova, Bisevac igra isto u solidnoj formi, ili nekog iz ruske lige (koja je sve jaca) gdje ima bas puno nasih, cisto da vidi cim raspolaze ako, ne daj Boze, dodje do nekih povreda. Ipak je SP jos daleko, imaju jos termini za prijateljske negdje u martu, pa neposredno pred SP i to mi je nekako za uigravanje, a ovaj termin za neke nove snage. A sto se tice R&R tandema, Rukavina i nekako, ali R. Petrovic, koji mozda jest potencijal, ali stvarno... Bilo bi ruzno da on ode na SP pored toliko boljih igraca na poziciji zadnjeg veznog. Mislim, zelim mu sve najbolje u karijeri, da zaigra i za Real ako moze, ali TRENUTNO NE ZASLUZUJE REPREZENTATIVNI DRES.

Mile

pre 14 godina

Bojan Jorgačević Gent
Andjelko Djuričić Leirija
Saša Stamenković Crvena zvezda

Dušan Basta Udineze
Pavle Ninkov Crvena zvezda
Milan Stepanov Malaga
Nenad Tomović Djenova
Nemanja Pejčinović Herta
Milan Biševac Valensijen
Nenad Džodić Monpelje
Milan Obradović Metalist

Nenad Kovačević Lens
Miloš Marić Gent
Ivan Ergić Bursa
Zvonimir Vukić Moskva
Goran Lovre Groningen
Dejan Petković Flamengo

Danijel Ljuboja Grenobl
Dejan Lekić Crvena zvezda
Mateja Kežman Zenit
Dragan Mrdja Vojvodina

Andrej

pre 14 godina

Dosta vise komentara;Zasto. Pustite covjeka da radi svoj posao.Pa mozda od petrovica i postane nesto.primitivni narod to smo mi i zato jesmo tu gdje jesmo.covjek ima rezultate i to je dovoljno

Komrad

pre 14 godina

Samo cu reci:

Stojkovic
Disljenkovic
Brkic

Vidic
Ivanovic
Kolarov
Lukovic
Obradovic
Dragutinovic
Subotic
Rukavina
Rajkovic

Stankovic
Milijas
Kacar
Krasic
Jankovic
Kuzmanovic
Tosic

Sulejmani
Zigic
Pantelic
Jovanovic
Lazovic

i u JAR po medalju

Pozdrav za sve Delije!

Turbonegro

pre 14 godina

Antic moze da zovne i Dzajica i Ivicu Kralja da igraju ako tako proceni, covek ima tu moc/slobodu, on je odgovoran za svoje posao,tj. rezultate. Mene kao navijaca moze samo da boli to sto moram da gledam neke likove koji igraju za nasu reprezentaciju, a kojima ne bih poverio ni da mi napumpaju loptu, a kamoli nesto da igraju fudbal. Rasoslav Petrovic je decko sirov i nekreativan, prototip jedne neznalice koja misli da je sa 20 godina i 3 odigrane utakmice u evro takmicenjima uradila nesto sto drugi nisu godinama. OK, da kazemo da razumemo to, verovatno je to za njega uspeh, okolina iz koje dolazi, gde zivi, njegov nivo i stanje svesti itd itd. Za 3-4 utakmice koliko igra na njegovoj poziciji u Partizanu, Branislav Jovanovic je pokazao 5x vise - i sigurnije igre, i preciznijih pasova, i vece pozrtvovanosti itd, a da ne pricam o Duljaju ili o sto da ne Smiljanicu. Kad uporedite njegovu igru i igru nekog velikog igraca na istoj poziciji (tipa Maskerano, Sisoko...) - pa valjda je svima jasno o kakvom igracu se radi, kakvog kvaliteta.

Jos jednom kazem, Antic nije mali, za reprezentaciju igraju igraci koje on (ili neko drugi) pozove i to je njegov odgovornost.

Kockica

pre 14 godina

Navijam za partizan, ali ne razumem zasto se u reprezentaciju ne pozove Ninkov. Decko je mlad i ima potencijala, nemora on da igra prvu postavu ali bi sigurno vise znacio Anticu na klupi nego Rukavina koji uopste ne igra u svom klubu.

Timon

pre 14 godina

A otkud vi znate kako igra Rukavina i u kakvoj je formi? Hocete da mi kazete da redovno pratite Minhen 1860, ne propustate ni jednu utakmicu pa onda ste jako dobro upuceni?! Gospodo, neko kaze igra neku tamo nemacku drugu ligu, pa shvatite da bi svaki nemacki drugoligas odvalio i Zvezdu i Partizan! Sto se Petrovica tice, ne volim ga, mislim da nije fudbaler koji ima potencijal, ali mi ne smeta sto ga Antic zove. Radomir Antic je SELEKTOR, napravio je reprezentaciju kakvu nismo imali decenijama, obezbedio je sa prvog mesta u grupi prolaz na SP i ima pravo da pozove i moju babu od 86 godina, ako hoce! A vase Ninkove, Perovice i ostale naduvane igrace koji igraju na jurku i trcanje ko muve bez glave ostavite za vase FIFE, menadzere i ostale slicne igrice! Zna se ko odlucuje! JEDAN JE RADOMIR ANTIC!

....

pre 14 godina

Isailovic i Brkic pored zivih i zdravih Disljenkovica i Stamenkovica??? juuuu...
Igrace Rukavina, nece Ninkov??? juuu....
Petrovica necu da komentarisem,nije zasluzio toliku paznju medija i nas samih....

Haha Ninkov haha

pre 14 godina

Koji bre Ninkov vi bre ne vidite dalje od prsta!Prekinite da se glupirate i postavljate komentare ko treba a ko ne,pa valjda taj Antic nije sluchajno napravio ovo shto jeste,ekipa je bitna a ne pojedinci a ovi momci fantastichno funkcionishu zajedno!Pruzite im podrshku i prestanite da licitirate,selektor zna bolje od svih nas!Najbolji igrachi nisu niti iz Partizana niti iz Zvezde pa prekinite da se prepucavate oko toga.

krle

pre 14 godina

Ako može da zove Stojkovića koji se ni sam ne seća kada je poslednji put branio za klub, može da zove i Petrovića, ma koliko on to objektivno ne zasluživao.

cukce

pre 14 godina

Nazalost trenutno ni jedan igrac iz domace lige ne zasluzije da ga pozve selektor, pa ni na prijeteljsku utakmicu. Ovo je jos jedan parametar (pored brukanja nasih klubova u evro takmicenjima) da je nas klubski fudbal pao na najnize moguce grane!

Davor

pre 14 godina

Dakle:
1) Nema Ninkova.
2) Tu je Petrović
3) Pod hitno državljanstva i poziv u reprezenatciju sledećim personama: Kleo, Diara, Moreira... izvinite ako sam nekog izostavio.
(eh, 6. novembar 2009 12:46)

Pa dakle da li to sto navijas za Partizan znaci da je malo nestalo i zdravog razuma?! Kleo u reprezentaciji, pa to bi bilo tragicnije nego sto je Raca Petrovic u njoj... A uprkos tome sto je doticni igrac ispod proseka, ja i dalje podrzavam svaku odluku Radomira Antica, jer covek je napravio reprezentaciju za respekt... Jos jednom da se nasmejem za Klea... Mozda bi trebalo i Washington-u dati drzavljanstvo, sta kazes na to? :-)

Ml_.

pre 14 godina

Dakle:
1) Nema Ninkova.
2) Tu je Petrović
3) Pod hitno državljanstva i poziv u reprezenatciju sledećim personama: Kleo, Diara, Moreira... izvinite ako sam nekog izostavio.
(eh, 6. novembar 2009 12:46)

Pa dakle da li to sto navijas za Partizan znaci da je malo nestalo i zdravog razuma?! Kleo u reprezentaciji, pa to bi bilo tragicnije nego sto je Raca Petrovic u njoj... A uprkos tome sto je doticni igrac ispod proseka, ja i dalje podrzavam svaku odluku Radomira Antica, jer covek je napravio reprezentaciju za respekt... Jos jednom da se nasmejem za Klea... Mozda bi trebalo i Washington-u dati drzavljanstvo, sta kazes na to? :-)
(Davor, 6. novembar 2009 14:11)


Davore, momak je bio IRONIČAN! Nevjerovatno kako neki ljudi sve shvataju bukvalno.

objektivni carapan

pre 14 godina

Anticu, svaka cast na rezultatima! Sjajno radi svoj posao, ali imam jedan predlog za razmisljanje! Sasa Stamenkovic! Mozda nije za prvog golmana, ali da ga nema u 3 i to kad je Disljenkovic povredjen je neverovatno!! A tu je Isailovic koji prima golove sa pola terena, kao na igricama, neverovatno! Stameni u reprezentaciju!!!

milemen

pre 14 godina

Jeste da se i ja ne slazem sa Anticem oko ovog petrovica,ali pustite covek da radi svoj posao!Kad se vrati Jankovic nece vise biti mesta za njega.A na toj poziciji vec imamo Stankovica,Kuzmanovica,Kacara,Ninkovica tako da nema razloga za birgu!!!

vlada

pre 14 godina

Skupo ce nas kostati taj Petrovic,bez obzira sto navijam za Partizan,ne mogu da prihvatim,takvu neznalicu,koja nema kvalitet ni za domacu ligu,a kamoli za reprezenatciju.Svi smo jedinstveni u tome.Ocigledno da je u pitanju neka mnogo jaka veza,posebno pratim Petrovica,gledam,ne shvatam,sta je to tako posebno,kod njega,da zasluzi poziv u rep.Setimo se sp u Nemackoj,slucaja Petkovic,ne bih voleo da se ponovi ista prica

pogled u ogledalo

pre 14 godina

Hocemo li jednom zacepiti nasa zenska usta. Antic je pozvao Radoslava Petrovica opet?! Neka je, iako se ne slazem, sigurno je zasluzio! Antic General! Kraj price!

SRBIJA

pre 14 godina

Kolko ste vi smesni mi smo na Svetskom prvenstvu,igramo odlicno a vi samo trazite zamerke neke,ne brinite se vi za Petrovica zna Antic sta radi videce te i sami ima vremena!!!

marko

pre 14 godina

Mogu li samo nesto da pitam???

Zar ne moze selektoru koji je svima nama ispunio zelju i san, a to je plasman na mondijal, da se desi da mozda iz nekog (nama nepoznatog) razloga zavoli i zagotivi nekog igraca???
Zar nije covjek zasluzio da ispuni svoju neku zelju, da pruzi sansu tom momku (koji se meni iskoreno svidja kako igra), zato sto covjek ipak vidi nekakav potencijal i zna sto mi ne, zato sto pruza jednom mladicu sansu koji je ako nista perspektivan srpski igrac...

Zar to ne mozemo selekotru da oprostimo posle svega?
Zar smo takav narod????
Pitam ja vas.....

ribar

pre 14 godina

Sta je sa Disljenkovicem, da nije povredjen?
Garant je bolji golman od onog Stojkovica(ako nista drugo, manji je kikser), a od ove dvojice iz Jadno-Smesne Lige i da ne govorim. Oni cak ni u toj nasoj ligi nisu bolji od Stamenkovica i mozda Bozovica.
A jos imamo i onog Jorgacevica iz Belgije, standardan covek vec godinama, pa onda ako bas mora tu je i Djordje Pantic, jeste da ga buse, ali je bar u Ligi Sampiona :)
Ziv je i Vlada Avramov, ali dugo vec ne brani u prvoj postavi, i mislim da ne zasluzuje mesto u repki.
Sto se ostatka tima tice, sve je u redu osim naravno Race Ronalda, ali posto on nece odigrati ukupno vise od 10 minuta ne moze bas toliko da nam smeta.
Subotic je redovno gresio na zadnje tri-cetiri utakmice Borusije koje sam gledao, ali boljeg stopera nazalost nemamo.
Mozda jos samo Ninkov umesto Draga, ali samo mozda...

Mc

pre 14 godina

Ne mogu da verujem da neki i u repku gledaju samo to, koliko igraca ima iz rw/bw timova! Pustite Antica da radi svoj posao! A kad dodje sledeca utakmica u nasem prvenstvu onda nastavite da se svadjate ako vec nemate pametnijih poslova.

PSG

pre 14 godina

Kakav smo mi narod , strasno... ko bi reko pre godinu-dve da cemo se plasirati na mondijalu ispred francuske u grupi ?! Selektor Antic je napravio cudo do sada, ostvario je cilj a to je bilo da se kvalifikujemo za juznu afriku. Sada nekome zulja jedan nevazan igrac na spisku (petrovic) i odmah pljuvanje. Pa pustite coveka da radi svoj posao umesto da mu nabijate neki pritisak. Antic je selektor i tacka !

i

pre 14 godina

Auuuuuuu, pa ovaj Petrovic ne igra ni u Partizanu, a igra u reprezentaciji. Zasto je odstupio od svog stava da ne zove oni koji ne igraju u svojim klubovima?

neko iz mase

pre 14 godina

Svaki put kad pročitam spisak naježim se kad vidim Radosava.Mislim da su igrači Partizana sinoć pokazali koliko vrijede i koliko mogu.Jedino Ljajić(zbog godina) ,Ninkov i možda Stamenković zaslužuju poziv iz domaće lige.Nemojte da se igrači prodaju preko nacionalnog tima,ako se to bude radilo,ponovoćemo gledati akcioni film "Njemačka 2006"

B

pre 14 godina

Ajde ostavite coveka na miru..koga god da pozove treba da budete zahvalni jer nas je odveo u Afriku..nek stavi i Slavka Vranesa na gol to je njegova stvar a mi treba da ga podrzimo a ne da se pravimo pametni..

Немања

pre 14 godina

Срам те бре било, Антићу! Где су Павле Нинков и Саша Стаменковић, из Звезде?! Поново си позвао ону незналицу Петровића и голмана Исаиловића, иако је било простора за двојицу тренутно најбољих играча лиге... Срам те било!!!

MarkoSkywalker

pre 14 godina

Selektore skidam kapu, ali mi nije jasan Radosav Petrovic. Ne znam ko lobira za decka, ali verujem da nije u pitanju fudbalski talenat. Na toj poziciji igraju Nenad Kovacevic, Igor Duljaj, pa i Ljubomir Fejsa koji malo strci u ovom sivilu Partizana. Navijac sam Zvezde i zao mi je sto nema Ninkova i Stamenkovica, ali rezulatati stoje iza selektora i to treba postovati. Zato ne kazem da treba da igraju pomenuta dvojica, ali smatram da ovaj Petrovic ne zasluzuje dres. U najmanju ruku, ZBUNJEN sam!

Mourihno

pre 14 godina

Malo uspeha ,malo slave i nasi ljudi vec pokazuju veliku dozu bahatosti . Ovo nije Reprezentacija Srbije ,vec privatna selekcija Radomira Antica. Da li je Bojan Isailovic najbolji golman u nasoj SJL? Da li je Radosav Petrovic najbolji zadnji vezni igrac u Partizanu ? Ponavlja se ista prica ,kao i sa Petkovicem.Umesto da pozove i proveri neke nove igrace ,kao sto Jorgacevic ,koji sa uspehom brani u Belgiji , Bisevca ,Ninkova , Stamenkovica ...... ,selektor insistira na svojim zabludama i nikome ,za to ,ne polaze racune. Da li je Rukavina trenutno bolji od Ninkova ?To je trebalo proveriti . Puno krivice snose i novinari ,od kojih se pola ne razume u fubal ,a polovina svojim udvorickim ponasanjem prema selektoru ocekuje beneficije i odlazak u Juznu Afriku.Konferencije za medije su izgubile svaki smisao . Selektor sarmira ,a novinari nemusti i nezainteresovani, jedva cekaju "trece poluvreme"5. A krajem leta ce cela nacija traziti razloge neuspeha u Juznoj Africi . Nazalost, vec vidjeno ......

Darko

pre 14 godina

Opet Raca omg.Nema Obradovica taman da se svi uvjere da je Kolarov bolji od njega mada nemam nista protiv momka.Na sp umjesto Isailovica Disljenkovic i umjesto Race Bole Jankovic i mozda Sulejmani i idemo ka zlatu.Kad pozdravljate pozdravite i nas u CG jer i u CG ima Srba i to dosta.Samo da vas napomenem.Pozz.

Milan

pre 14 godina

Bice da nisam u toku, ali sta je sa Drsljenkovicem, da nije povredjen? O pozivu R. Petrovicu necu ni da trosim reci samo se nadam da ga necmo gledati na SP.

Falco #16

pre 14 godina

Neka ga Petrovic, ionako kad se vrati Bosko Jankovic za njega nece biti mesta. A imam samo jedno pitanje za gospodina Antica i FSS: Da li dolaze Brazilci na Marakanu? :)

Dejan

pre 14 godina

Dokle vise Radosav Petrovic,dokle? Svaka ti cast za sve sto si uradio ali ovo pocinje da me iritira a i sve koje prate reprezentaciju,siguran sam...

Ipak_je_Stameni_primio_previse_za_repr

pre 14 godina

Antara, pa ćemu Brkić kad imaš svog Radosavljevića na raspolaganju? Šta se dešava sa tobom? Pa zato je Božović i sklonjen da bi ti mogao da nas sve njegovim pozivom uveris da definitivno nista ne znamo o fudbalu, kao sto nas sve edukujes sa tvojim Petrovićem. Samo napred, pljuj po sebi i svom rezultatu!

peko

pre 14 godina

Veliki uspeh selektora Antića i reprezentacije je sam odlazak na prvenstvo.Ova ekipa ima najlošije golmane i napadače od svih selekcija koje su se kvalifikovale a i vezni red je za diskusiju.Biću zadovoljan samo da damo maksimum i da časno predstavljamo svoju Zemlju,drugi krug je veličanstven podvig.

badi

pre 14 godina

bivsi igraci zvezde koji su sada nosioci igre reprezentacije srbije trebaju da bojkotuju ovaj poziv pa nek se zamisle onda karadzic i antic sta dalje uraditi.pa kako je moguce da na spisku nije stamenkovic a jedn golam vojvodine dobio poziv kad svi znamo da taj isti stamenkovic primio samo 2 gola u 10 meceva jedan koji je primio od napretka bio nebranjen taj gol iz slobodnog udarca kojeg je primio ne bi mogli i 2 golmana da odbrane.i drugo kako moze jedna rezerva u partizanu da dobije poziv a nas najbolji igrac lige ne misli se na Ninkova.znaci ovde nesto nije u redu pa BOJKOT ZVEZDASI.

bb

pre 14 godina

Mogao je bolje igrace pozvati....umesto Rukavine recimo Ninkov ili Basta;a N.Kovacevica umesto Petrovica,pa onda Avramova makar da bude 2. ili 3. golman!

Barry Ferguson-Bellamy

pre 14 godina

Stvarno nemam nista protiv Petrovica,ali ljudi su u pravu kada se ljute sto se on poziva. Pa toliko boljih igraca od njega imamo! Eto nama srece da se on razvije u odlicnog fudbalera,ali do tada...

Phoenix

pre 14 godina

Raco, Raco...
Ako se stvarno ispostavi na kraju da je Antic bio u pravu i Petrovic postane dobar igrac svi mi treba da ispisemo po deset komentara izvinjenja Anticu.
Ako ne, pa rezultati stoje iza njega. Oprosticemo mu!

genije

pre 14 godina

Dokle bre vise Radosav Petrovic?Zasto je Anticu potrebno da posle sjajnih rezultata,atmosfere i vere koju svi imamo u njega u tim zove igraca protiv koga je apsolutno cela nacija?O cemu se ovde radi?ZASTO BRE ON!!!

milos

pre 14 godina

Stvarno je mogao bar na prijateljskoj da isproba neke igrace poput Stamenkovica i Ninkova. Ni Brkic ni Isailovic nisu bolji golmani od Stamenog a i Ivanovic je jedini dobar desni bek u timu i nije lose imati dobru rezervu a Ninkov je sigurno bolje alternativa od Rukavine. Mislim da i od Petrovica imamo boljih igraca na toj poziciji ali oni su na dujkovicem spisku gde su i potrebniji tako da tu bar zasad nemam primedbe

Mirko

pre 14 godina

Mozda probati nekog od dvojice golmana iz Italije, napad OK! Odbrana Rukavina napolje. Rasa the Best Petrovic ne treba trositi reci, Ninkovic takodje....
Probati neke od "Francuza" za sredinu i mozda nekog od mladjih Sulejmani, Rajkovic....

bruce lee

pre 14 godina

A Stamenkovic? verovatno bi trebalo da potpise menadzerski ugovor sa Antarinim sinom! i da ne primi nijedan gol , ipak su dva gola mnogo

Kol

pre 14 godina

Ha ha opet radosav petrovic pa ovo je za Riplijevu rubriku "Verovali ili ne" zaista neverovatno dokle ce vise on da se poziva u reprezentaciju!!! I na kraju ako neko znam broj petrovicevog menadzera neka prosledi posto covek je neverovatan, bolji je i od onoga koje je uspeo da anderlehtu uvali rnica!

Jovan

pre 14 godina

Ocekivano..ekipu koja dobija ne treba menjati... Znam da ce sad mnogi da skoce i da pitaju "A gde je Ninkov" i "Zasto je P. Petrovic i dalje na spisku kada ni u onako jadnom Partizanu nije sarter" .. I ja se sam cudim ali cu da cutim.. I neka Antare naka radi svoj posao onako kako misli da treba, ko smo mi da kritijujemo coveka koji nam je reprezentaciju iz blata podigao posle silnih blamaza. Tako da SAMO NAPRED ANTICU, SAMO NAPRED SRBIJO!!!

tromix

pre 14 godina

Svaka cast selektoru Anticu na postignutom uspehu,na sjajnoj atmosferi itd itd.... I uvek ce biti kriticara, to je jasno, ali DOKLE???? Raca Petrovic!!!! Pa cime taj momak zasluzuje poziv u reprezentaciju? Da sedi na klupi Partizana, ovakvog jadnog Partizana moze bilo ko... A da Srbija nema boljeg zadnjeg veznog od njega to je smesno....

Sasha

pre 14 godina

...da li može neko da mi objasni zbog čega su pozvani Petrović i Rukavina?!?
...Basta i Nonkov su za dve klase bolji od Rukavine, a Petrovića stvarno nema nikakve potrebe komentarisati!

Milan

pre 14 godina

Da ne bude zablude, Antic je najveca legenda koja je vodila reprezentaciju, ali ovo pozivanje Radosava Petrovica protiv volje javnosti moze nazalost izazvati nemir i nesklad pred svetsko prvenstvo kao sto je bio slucaj 2006.

m

pre 14 godina

u srbiji 9 miliona selektora mada licno mislim da Avramov ic fiorentine MORA da bude PRVI nas golman. trenutno ova 3 sa spiska nemogu ni da mu prismrde...

jvstaljin

pre 14 godina

Dobro. O Petrovicu vise i ne treba trositi reci ali to sto Disljenkovica posle one partije u Litvaniji nema na spisku moze da se opravda jedino nekom povredom. Nadam se da nije nesto drugo u pitanju (mislim na staru boljku reprezentacije - igrace koji MORAJU da igraju bez obzira na formu, dal' igraju u klubu uopste i sl. Petrovic, Stojkovic...).

ljubi ga majka nadobudnog

pre 14 godina

ok, nismo svi selektori i on zna posao, ali isto tako nije ni pola Srbije glupo.. ok, ako je glupo ono bar nije slepo..otvaramo temu- radosav petrovic, od blata do zvezda- covek za velike meceve..

daco

pre 14 godina

rukavina i petrovic ....zar treba kom!?ovaj ponekad igra za minh. koji se bori za opstanak u 2 ligu a raso vise ni u partizan ne igra...nekad je trebalo da si najbolji u svoj klub makar domaci da bi igrao u rep. a sad...pa ovog raso grije klupu u domace prvenstvo al bio je najbolji igrac sahtjora onu utakmicu pa mozda zato

Zlatko Todorović

pre 14 godina

Pametno, ne eksperimentiše mnogo, jer je pripremna utakmica za svetsko prvenstvo. Antara, samo furaj, uigravaj ekipu koja daje rezultate. Daj bože i zdrave pameti, da ga ne pritiskaju mnogo kojekakvi menadžeri pred svetsko prvenstvo. Tu bi trebalo da ga zaštite svi koji imaju bilo kakav uticaj u sportu i oko sporta.

Antipetrovic

pre 14 godina

Ako ovaj Petrovic bude ishao na SP ja ga necu gledati pa makar dobili u finalu Brazil 6-0.Mislim covek ne igra u Partizanu koji je najgori tim Liga Uefa,a standardan u reprezentaciji.STRASNO!!!!

ILIJA

pre 14 godina

u Srbiji nista novo.....:(...dokle Raca Petrovic,za koga je i trener kao sto je Goran Stevanovic skapirao da decko nije ni za Partizan,a kamoli za reprezentaciju...!
Rukavina...pre...Ninkova? ne bi rek'o.!!!!!!
ali mi tu sad ne mozemo apsolutno nista......tako je kako mora izgleda da bude..!

nikola

pre 14 godina

ma iskomlpeksiran sam, dosadan, glup, ne razumem se u fudbal, ali sta radi Radosav Petrovic u REPREZENTACIJI SRBIJE?!? na pantelica sam oguglao, ali sad i ovaj talenat... to je vec previse.. majke mi moje od sramote ne bih smeo da izadjem na teren da imam malo mozga i da igram kao on..rekao bih pozivu -ne,hvala, jednostavno ne umem!!! bih svega mi...

shurda

pre 14 godina

dal je owo vise normalno sa owim petrovicem pa mislim stvarno,a o ne pozivanju nekih zvezdinih igraca suvisno je govoriti pre svega mislim na perovica koji je jedini srpski napadac koji ima neku tehniku i ninkova koji je sigurno bolji od onog rukavine koji (ne)igra drugu nemacku ligu...SRAMOTA...do sada sam mislio da niko ne gura tog petrovica ali sad...ovo je vec sramota

BD

pre 14 godina

Antiću, činiš medveđu uslugu Radosavu Petroviću. Za sada ga zbog tvog stavljanja na spisak ne voli pola Srbije, a ako nastavljaš da ga stavljaš zamrzeće ga cela Srbija.

Igor

pre 14 godina

Radosav Petrovic???
zasto on? Bojim se da nije tu zbog svojih fudbalskih kvaliteta.
svasta...
U svakom slucaju podrzavam Antica i nase momke u reprezentaciji.

Лазар

pre 14 godina

Један је Петровић Раћа! :)))) Свака част Антићу, али ће докле овај високо талентовани играч Партизана добијати позиве :/

Djordjevic Marko, Nis

pre 14 godina

Pa sto nije zvao Disljenkovica..?!! A o Radosavu ne vredi komentarisati..Zasto jasno i glasno ne kaze ko gura tog malog koji nema veze sa fudbalom..?Naravno da zelim sve najbolje neasoj reprezentracijii nadam se dsa cemo daleko dogurati na SPu, ali ne smem nbi da zamisim sta bi bilo da, recimo, puknemo sve 3 u grupi, a da vodi ovo Radosava..izgubio bi sav kredibilitet..I jos nesto..I dalje cekam da vidim kad cemo dobiti neku reprezentaciju iz top10..Vec 19 godina, od Italije i Piksijevih majstorija protiv Spanije..Dok to ne uradimo, necemo biti velika rep..A budimo iskreni, Francuzi su nas u Bgu posteno nadigrali...

gorance

pre 14 godina

Pa dokle vise taj petrovic, sramota...vise ni u smesnom partizanu za njega nema mesta...

Zasto opet podele, kontriranje sve me podseca na 2006 i Iliju Petkovica koji je poveo svog sina na mondijal ( gde je ta fudbalercina od sina danas ? )....

DejanPetkovic

pre 14 godina

Petrovicu, crni Petrovicu......
koliko li placas ovog coveka da te pozove u repku.....
Anticu,Anticu ....pa zar je on ispred mnogih drugih koji su bolji od njega.....

jbg

pre 14 godina

opet petrovic. pa cime je to zasluzio. pogledajte nemanju vucicevica iz hapoela kako igra u evropskoj ligi i uporedite sa petrovicem.
ili je previse zvezdinih bivsih igraca u reprezentaciji, pa se mora neko i iz partizana pozvati?

red trijumf

pre 14 godina

Smesno,pa ovaj Petrovic nije rezerva ni u slabasnom grobarskom timu.Antic lako moze da prodje kao Petko sa sinom Dusanom.Srpska tvrdoglavost zaista nema granica.

eh

pre 14 godina

Dakle:
1) Nema Ninkova.
2) Tu je Petrović
3) Pod hitno državljanstva i poziv u reprezenatciju sledećim personama: Kleo, Diara, Moreira... izvinite ako sam nekog izostavio.

Linko

pre 14 godina

Sram te bilo Anticu!!!
Pa jer mora Raca koji ne igra u Partizanu da bude standardan clan reprezentacije!!???
Nema mesta ni za Ninkova bar na ovim prijateljskim utakmicama...SRAM TE BILO ANTICU!!!

ljubi ga majka nadobudnog

pre 14 godina

ok, nismo svi selektori i on zna posao, ali isto tako nije ni pola Srbije glupo.. ok, ako je glupo ono bar nije slepo..otvaramo temu- radosav petrovic, od blata do zvezda- covek za velike meceve..

BD

pre 14 godina

Antiću, činiš medveđu uslugu Radosavu Petroviću. Za sada ga zbog tvog stavljanja na spisak ne voli pola Srbije, a ako nastavljaš da ga stavljaš zamrzeće ga cela Srbija.

nikola

pre 14 godina

ma iskomlpeksiran sam, dosadan, glup, ne razumem se u fudbal, ali sta radi Radosav Petrovic u REPREZENTACIJI SRBIJE?!? na pantelica sam oguglao, ali sad i ovaj talenat... to je vec previse.. majke mi moje od sramote ne bih smeo da izadjem na teren da imam malo mozga i da igram kao on..rekao bih pozivu -ne,hvala, jednostavno ne umem!!! bih svega mi...

neko iz mase

pre 14 godina

Svaki put kad pročitam spisak naježim se kad vidim Radosava.Mislim da su igrači Partizana sinoć pokazali koliko vrijede i koliko mogu.Jedino Ljajić(zbog godina) ,Ninkov i možda Stamenković zaslužuju poziv iz domaće lige.Nemojte da se igrači prodaju preko nacionalnog tima,ako se to bude radilo,ponovoćemo gledati akcioni film "Njemačka 2006"

Ml_.

pre 14 godina

Dakle:
1) Nema Ninkova.
2) Tu je Petrović
3) Pod hitno državljanstva i poziv u reprezenatciju sledećim personama: Kleo, Diara, Moreira... izvinite ako sam nekog izostavio.
(eh, 6. novembar 2009 12:46)

Pa dakle da li to sto navijas za Partizan znaci da je malo nestalo i zdravog razuma?! Kleo u reprezentaciji, pa to bi bilo tragicnije nego sto je Raca Petrovic u njoj... A uprkos tome sto je doticni igrac ispod proseka, ja i dalje podrzavam svaku odluku Radomira Antica, jer covek je napravio reprezentaciju za respekt... Jos jednom da se nasmejem za Klea... Mozda bi trebalo i Washington-u dati drzavljanstvo, sta kazes na to? :-)
(Davor, 6. novembar 2009 14:11)


Davore, momak je bio IRONIČAN! Nevjerovatno kako neki ljudi sve shvataju bukvalno.

Linko

pre 14 godina

Sram te bilo Anticu!!!
Pa jer mora Raca koji ne igra u Partizanu da bude standardan clan reprezentacije!!???
Nema mesta ni za Ninkova bar na ovim prijateljskim utakmicama...SRAM TE BILO ANTICU!!!

Antipetrovic

pre 14 godina

Ako ovaj Petrovic bude ishao na SP ja ga necu gledati pa makar dobili u finalu Brazil 6-0.Mislim covek ne igra u Partizanu koji je najgori tim Liga Uefa,a standardan u reprezentaciji.STRASNO!!!!

Timon

pre 14 godina

A otkud vi znate kako igra Rukavina i u kakvoj je formi? Hocete da mi kazete da redovno pratite Minhen 1860, ne propustate ni jednu utakmicu pa onda ste jako dobro upuceni?! Gospodo, neko kaze igra neku tamo nemacku drugu ligu, pa shvatite da bi svaki nemacki drugoligas odvalio i Zvezdu i Partizan! Sto se Petrovica tice, ne volim ga, mislim da nije fudbaler koji ima potencijal, ali mi ne smeta sto ga Antic zove. Radomir Antic je SELEKTOR, napravio je reprezentaciju kakvu nismo imali decenijama, obezbedio je sa prvog mesta u grupi prolaz na SP i ima pravo da pozove i moju babu od 86 godina, ako hoce! A vase Ninkove, Perovice i ostale naduvane igrace koji igraju na jurku i trcanje ko muve bez glave ostavite za vase FIFE, menadzere i ostale slicne igrice! Zna se ko odlucuje! JEDAN JE RADOMIR ANTIC!

red trijumf

pre 14 godina

Smesno,pa ovaj Petrovic nije rezerva ni u slabasnom grobarskom timu.Antic lako moze da prodje kao Petko sa sinom Dusanom.Srpska tvrdoglavost zaista nema granica.

eh

pre 14 godina

Dakle:
1) Nema Ninkova.
2) Tu je Petrović
3) Pod hitno državljanstva i poziv u reprezenatciju sledećim personama: Kleo, Diara, Moreira... izvinite ako sam nekog izostavio.

....

pre 14 godina

Isailovic i Brkic pored zivih i zdravih Disljenkovica i Stamenkovica??? juuuu...
Igrace Rukavina, nece Ninkov??? juuu....
Petrovica necu da komentarisem,nije zasluzio toliku paznju medija i nas samih....

Лазар

pre 14 godina

Један је Петровић Раћа! :)))) Свака част Антићу, али ће докле овај високо талентовани играч Партизана добијати позиве :/

Phoenix

pre 14 godina

Raco, Raco...
Ako se stvarno ispostavi na kraju da je Antic bio u pravu i Petrovic postane dobar igrac svi mi treba da ispisemo po deset komentara izvinjenja Anticu.
Ako ne, pa rezultati stoje iza njega. Oprosticemo mu!

Kol

pre 14 godina

Ha ha opet radosav petrovic pa ovo je za Riplijevu rubriku "Verovali ili ne" zaista neverovatno dokle ce vise on da se poziva u reprezentaciju!!! I na kraju ako neko znam broj petrovicevog menadzera neka prosledi posto covek je neverovatan, bolji je i od onoga koje je uspeo da anderlehtu uvali rnica!

Goran

pre 14 godina

Ja bi izbacio sve ove igrace sto su obezbedili odlazak na svetsko prvenstvo jer nisu zasluzili da igraju za reprezentaciju. Zasluzili su Golmani: Stamenkovic, Pavlovic, Radivojevic Odbrana: Tutoric, S. Djordjevic, Vilotic, Savic, Ninkov, Cvetkovic, Ignjatijevic, Vasiljevic Sredina: Bogdanovic, Obric, Lazovic, Nikolic, Lazetic, Blazic, Savio, Kadu, Isah Napad: Lekic, Jevtic, Perovic Nadam se da ce Savio i Kadu odbiti Dungin poziv za Brazil i uzeti nas pasos.

Aleks.pfc

pre 14 godina

Dokle više Jovanović i Krasić??
(goran erikson, 6. novembar 2009 17:33)

e posteno sam se nasmejao sad,hahah,legenda si.stvarno nema smisla,ni meni nije jasno ko njih gura u reprezentaciji

gorance

pre 14 godina

Pa dokle vise taj petrovic, sramota...vise ni u smesnom partizanu za njega nema mesta...

Zasto opet podele, kontriranje sve me podseca na 2006 i Iliju Petkovica koji je poveo svog sina na mondijal ( gde je ta fudbalercina od sina danas ? )....

PSG

pre 14 godina

Kakav smo mi narod , strasno... ko bi reko pre godinu-dve da cemo se plasirati na mondijalu ispred francuske u grupi ?! Selektor Antic je napravio cudo do sada, ostvario je cilj a to je bilo da se kvalifikujemo za juznu afriku. Sada nekome zulja jedan nevazan igrac na spisku (petrovic) i odmah pljuvanje. Pa pustite coveka da radi svoj posao umesto da mu nabijate neki pritisak. Antic je selektor i tacka !

vlada

pre 14 godina

Skupo ce nas kostati taj Petrovic,bez obzira sto navijam za Partizan,ne mogu da prihvatim,takvu neznalicu,koja nema kvalitet ni za domacu ligu,a kamoli za reprezenatciju.Svi smo jedinstveni u tome.Ocigledno da je u pitanju neka mnogo jaka veza,posebno pratim Petrovica,gledam,ne shvatam,sta je to tako posebno,kod njega,da zasluzi poziv u rep.Setimo se sp u Nemackoj,slucaja Petkovic,ne bih voleo da se ponovi ista prica

bruce lee

pre 14 godina

A Stamenkovic? verovatno bi trebalo da potpise menadzerski ugovor sa Antarinim sinom! i da ne primi nijedan gol , ipak su dva gola mnogo

Jovan

pre 14 godina

Ocekivano..ekipu koja dobija ne treba menjati... Znam da ce sad mnogi da skoce i da pitaju "A gde je Ninkov" i "Zasto je P. Petrovic i dalje na spisku kada ni u onako jadnom Partizanu nije sarter" .. I ja se sam cudim ali cu da cutim.. I neka Antare naka radi svoj posao onako kako misli da treba, ko smo mi da kritijujemo coveka koji nam je reprezentaciju iz blata podigao posle silnih blamaza. Tako da SAMO NAPRED ANTICU, SAMO NAPRED SRBIJO!!!

Davor

pre 14 godina

Dakle:
1) Nema Ninkova.
2) Tu je Petrović
3) Pod hitno državljanstva i poziv u reprezenatciju sledećim personama: Kleo, Diara, Moreira... izvinite ako sam nekog izostavio.
(eh, 6. novembar 2009 12:46)

Pa dakle da li to sto navijas za Partizan znaci da je malo nestalo i zdravog razuma?! Kleo u reprezentaciji, pa to bi bilo tragicnije nego sto je Raca Petrovic u njoj... A uprkos tome sto je doticni igrac ispod proseka, ja i dalje podrzavam svaku odluku Radomira Antica, jer covek je napravio reprezentaciju za respekt... Jos jednom da se nasmejem za Klea... Mozda bi trebalo i Washington-u dati drzavljanstvo, sta kazes na to? :-)

Mile

pre 14 godina

Bojan Jorgačević Gent
Andjelko Djuričić Leirija
Saša Stamenković Crvena zvezda

Dušan Basta Udineze
Pavle Ninkov Crvena zvezda
Milan Stepanov Malaga
Nenad Tomović Djenova
Nemanja Pejčinović Herta
Milan Biševac Valensijen
Nenad Džodić Monpelje
Milan Obradović Metalist

Nenad Kovačević Lens
Miloš Marić Gent
Ivan Ergić Bursa
Zvonimir Vukić Moskva
Goran Lovre Groningen
Dejan Petković Flamengo

Danijel Ljuboja Grenobl
Dejan Lekić Crvena zvezda
Mateja Kežman Zenit
Dragan Mrdja Vojvodina

ILIJA

pre 14 godina

u Srbiji nista novo.....:(...dokle Raca Petrovic,za koga je i trener kao sto je Goran Stevanovic skapirao da decko nije ni za Partizan,a kamoli za reprezentaciju...!
Rukavina...pre...Ninkova? ne bi rek'o.!!!!!!
ali mi tu sad ne mozemo apsolutno nista......tako je kako mora izgleda da bude..!

shurda

pre 14 godina

dal je owo vise normalno sa owim petrovicem pa mislim stvarno,a o ne pozivanju nekih zvezdinih igraca suvisno je govoriti pre svega mislim na perovica koji je jedini srpski napadac koji ima neku tehniku i ninkova koji je sigurno bolji od onog rukavine koji (ne)igra drugu nemacku ligu...SRAMOTA...do sada sam mislio da niko ne gura tog petrovica ali sad...ovo je vec sramota

Obice ti se sve ovo u glavu...

pre 14 godina

1) Radosav Petrovic ne igra u ovom i ovakvom jadnom Partizanu, a ti si ga zvao 10 puta

2) Prvi golman ti ne brani vec dve godine

3) Drugi golman brani u poslednjeplasiranom timu nase jadne Lige

4) Treci golman ne brani u Vojvodini, zato sto ima dijagnostifikovanu diskus herniju, povredu ,od koje ne trci, a kamoli brani, i zbog koje se prekida karijera

pogled u ogledalo

pre 14 godina

Hocemo li jednom zacepiti nasa zenska usta. Antic je pozvao Radoslava Petrovica opet?! Neka je, iako se ne slazem, sigurno je zasluzio! Antic General! Kraj price!

MarkoSkywalker

pre 14 godina

Selektore skidam kapu, ali mi nije jasan Radosav Petrovic. Ne znam ko lobira za decka, ali verujem da nije u pitanju fudbalski talenat. Na toj poziciji igraju Nenad Kovacevic, Igor Duljaj, pa i Ljubomir Fejsa koji malo strci u ovom sivilu Partizana. Navijac sam Zvezde i zao mi je sto nema Ninkova i Stamenkovica, ali rezulatati stoje iza selektora i to treba postovati. Zato ne kazem da treba da igraju pomenuta dvojica, ali smatram da ovaj Petrovic ne zasluzuje dres. U najmanju ruku, ZBUNJEN sam!

Mourihno

pre 14 godina

Malo uspeha ,malo slave i nasi ljudi vec pokazuju veliku dozu bahatosti . Ovo nije Reprezentacija Srbije ,vec privatna selekcija Radomira Antica. Da li je Bojan Isailovic najbolji golman u nasoj SJL? Da li je Radosav Petrovic najbolji zadnji vezni igrac u Partizanu ? Ponavlja se ista prica ,kao i sa Petkovicem.Umesto da pozove i proveri neke nove igrace ,kao sto Jorgacevic ,koji sa uspehom brani u Belgiji , Bisevca ,Ninkova , Stamenkovica ...... ,selektor insistira na svojim zabludama i nikome ,za to ,ne polaze racune. Da li je Rukavina trenutno bolji od Ninkova ?To je trebalo proveriti . Puno krivice snose i novinari ,od kojih se pola ne razume u fubal ,a polovina svojim udvorickim ponasanjem prema selektoru ocekuje beneficije i odlazak u Juznu Afriku.Konferencije za medije su izgubile svaki smisao . Selektor sarmira ,a novinari nemusti i nezainteresovani, jedva cekaju "trece poluvreme"5. A krajem leta ce cela nacija traziti razloge neuspeha u Juznoj Africi . Nazalost, vec vidjeno ......

Haha Ninkov haha

pre 14 godina

Koji bre Ninkov vi bre ne vidite dalje od prsta!Prekinite da se glupirate i postavljate komentare ko treba a ko ne,pa valjda taj Antic nije sluchajno napravio ovo shto jeste,ekipa je bitna a ne pojedinci a ovi momci fantastichno funkcionishu zajedno!Pruzite im podrshku i prestanite da licitirate,selektor zna bolje od svih nas!Najbolji igrachi nisu niti iz Partizana niti iz Zvezde pa prekinite da se prepucavate oko toga.

Turbonegro

pre 14 godina

Antic moze da zovne i Dzajica i Ivicu Kralja da igraju ako tako proceni, covek ima tu moc/slobodu, on je odgovoran za svoje posao,tj. rezultate. Mene kao navijaca moze samo da boli to sto moram da gledam neke likove koji igraju za nasu reprezentaciju, a kojima ne bih poverio ni da mi napumpaju loptu, a kamoli nesto da igraju fudbal. Rasoslav Petrovic je decko sirov i nekreativan, prototip jedne neznalice koja misli da je sa 20 godina i 3 odigrane utakmice u evro takmicenjima uradila nesto sto drugi nisu godinama. OK, da kazemo da razumemo to, verovatno je to za njega uspeh, okolina iz koje dolazi, gde zivi, njegov nivo i stanje svesti itd itd. Za 3-4 utakmice koliko igra na njegovoj poziciji u Partizanu, Branislav Jovanovic je pokazao 5x vise - i sigurnije igre, i preciznijih pasova, i vece pozrtvovanosti itd, a da ne pricam o Duljaju ili o sto da ne Smiljanicu. Kad uporedite njegovu igru i igru nekog velikog igraca na istoj poziciji (tipa Maskerano, Sisoko...) - pa valjda je svima jasno o kakvom igracu se radi, kakvog kvaliteta.

Jos jednom kazem, Antic nije mali, za reprezentaciju igraju igraci koje on (ili neko drugi) pozove i to je njegov odgovornost.

marko

pre 14 godina

Mogu li samo nesto da pitam???

Zar ne moze selektoru koji je svima nama ispunio zelju i san, a to je plasman na mondijal, da se desi da mozda iz nekog (nama nepoznatog) razloga zavoli i zagotivi nekog igraca???
Zar nije covjek zasluzio da ispuni svoju neku zelju, da pruzi sansu tom momku (koji se meni iskoreno svidja kako igra), zato sto covjek ipak vidi nekakav potencijal i zna sto mi ne, zato sto pruza jednom mladicu sansu koji je ako nista perspektivan srpski igrac...

Zar to ne mozemo selekotru da oprostimo posle svega?
Zar smo takav narod????
Pitam ja vas.....

Немања

pre 14 godina

Срам те бре било, Антићу! Где су Павле Нинков и Саша Стаменковић, из Звезде?! Поново си позвао ону незналицу Петровића и голмана Исаиловића, иако је било простора за двојицу тренутно најбољих играча лиге... Срам те било!!!

milemen

pre 14 godina

Jeste da se i ja ne slazem sa Anticem oko ovog petrovica,ali pustite covek da radi svoj posao!Kad se vrati Jankovic nece vise biti mesta za njega.A na toj poziciji vec imamo Stankovica,Kuzmanovica,Kacara,Ninkovica tako da nema razloga za birgu!!!

Milan

pre 14 godina

Da ne bude zablude, Antic je najveca legenda koja je vodila reprezentaciju, ali ovo pozivanje Radosava Petrovica protiv volje javnosti moze nazalost izazvati nemir i nesklad pred svetsko prvenstvo kao sto je bio slucaj 2006.

daco

pre 14 godina

rukavina i petrovic ....zar treba kom!?ovaj ponekad igra za minh. koji se bori za opstanak u 2 ligu a raso vise ni u partizan ne igra...nekad je trebalo da si najbolji u svoj klub makar domaci da bi igrao u rep. a sad...pa ovog raso grije klupu u domace prvenstvo al bio je najbolji igrac sahtjora onu utakmicu pa mozda zato

Komrad

pre 14 godina

Samo cu reci:

Stojkovic
Disljenkovic
Brkic

Vidic
Ivanovic
Kolarov
Lukovic
Obradovic
Dragutinovic
Subotic
Rukavina
Rajkovic

Stankovic
Milijas
Kacar
Krasic
Jankovic
Kuzmanovic
Tosic

Sulejmani
Zigic
Pantelic
Jovanovic
Lazovic

i u JAR po medalju

Pozdrav za sve Delije!

Kockica

pre 14 godina

Navijam za partizan, ali ne razumem zasto se u reprezentaciju ne pozove Ninkov. Decko je mlad i ima potencijala, nemora on da igra prvu postavu ali bi sigurno vise znacio Anticu na klupi nego Rukavina koji uopste ne igra u svom klubu.

minbraker

pre 14 godina

Ocekivao sam neka nova imena u reprezentaciji, da selektor pozove npr. Jorgacevica iz Genka, pa za desnog beka mozda Tomovica, Bastu ili Ninkova, Bisevac igra isto u solidnoj formi, ili nekog iz ruske lige (koja je sve jaca) gdje ima bas puno nasih, cisto da vidi cim raspolaze ako, ne daj Boze, dodje do nekih povreda. Ipak je SP jos daleko, imaju jos termini za prijateljske negdje u martu, pa neposredno pred SP i to mi je nekako za uigravanje, a ovaj termin za neke nove snage. A sto se tice R&R tandema, Rukavina i nekako, ali R. Petrovic, koji mozda jest potencijal, ali stvarno... Bilo bi ruzno da on ode na SP pored toliko boljih igraca na poziciji zadnjeg veznog. Mislim, zelim mu sve najbolje u karijeri, da zaigra i za Real ako moze, ali TRENUTNO NE ZASLUZUJE REPREZENTATIVNI DRES.

Igor

pre 14 godina

Radosav Petrovic???
zasto on? Bojim se da nije tu zbog svojih fudbalskih kvaliteta.
svasta...
U svakom slucaju podrzavam Antica i nase momke u reprezentaciji.

Kengur

pre 14 godina

Šta se bre bunite Raća, pa Raća,.... mora neko i kofere da nosi u Africi.... Ima sve potrebne kvalitete: visok, mlad,... može dosta torbi da povuče. Mego u ovoj reprezantaciji, potreban je i jedan da nas brani od lavova,tigrova,....

Mc

pre 14 godina

Ne mogu da verujem da neki i u repku gledaju samo to, koliko igraca ima iz rw/bw timova! Pustite Antica da radi svoj posao! A kad dodje sledeca utakmica u nasem prvenstvu onda nastavite da se svadjate ako vec nemate pametnijih poslova.

i

pre 14 godina

Auuuuuuu, pa ovaj Petrovic ne igra ni u Partizanu, a igra u reprezentaciji. Zasto je odstupio od svog stava da ne zove oni koji ne igraju u svojim klubovima?

Djordjevic Marko, Nis

pre 14 godina

Pa sto nije zvao Disljenkovica..?!! A o Radosavu ne vredi komentarisati..Zasto jasno i glasno ne kaze ko gura tog malog koji nema veze sa fudbalom..?Naravno da zelim sve najbolje neasoj reprezentracijii nadam se dsa cemo daleko dogurati na SPu, ali ne smem nbi da zamisim sta bi bilo da, recimo, puknemo sve 3 u grupi, a da vodi ovo Radosava..izgubio bi sav kredibilitet..I jos nesto..I dalje cekam da vidim kad cemo dobiti neku reprezentaciju iz top10..Vec 19 godina, od Italije i Piksijevih majstorija protiv Spanije..Dok to ne uradimo, necemo biti velika rep..A budimo iskreni, Francuzi su nas u Bgu posteno nadigrali...

Darko

pre 14 godina

Opet Raca omg.Nema Obradovica taman da se svi uvjere da je Kolarov bolji od njega mada nemam nista protiv momka.Na sp umjesto Isailovica Disljenkovic i umjesto Race Bole Jankovic i mozda Sulejmani i idemo ka zlatu.Kad pozdravljate pozdravite i nas u CG jer i u CG ima Srba i to dosta.Samo da vas napomenem.Pozz.

Ipak_je_Stameni_primio_previse_za_repr

pre 14 godina

Antara, pa ćemu Brkić kad imaš svog Radosavljevića na raspolaganju? Šta se dešava sa tobom? Pa zato je Božović i sklonjen da bi ti mogao da nas sve njegovim pozivom uveris da definitivno nista ne znamo o fudbalu, kao sto nas sve edukujes sa tvojim Petrovićem. Samo napred, pljuj po sebi i svom rezultatu!

sasha_ivanovic@hotmail.com

pre 14 godina

Ko misli da u reprezentaciju trebaju da se vrate Kezman i Vukic neka preporuci! Voleo bi da Ilic odigra dobru polusezonu u patizanu pa da ide na SP, jer Milijas mi ne uliva toliko poverenje!

Simovic

pre 14 godina

Ljudi ne brinite se za Petrovica... Samo je u Kadru, jer je Jankovic povredjen, a Matica, Ljajica, Aleksica, Sulejmanija ili Milinkovica nije mogao pozvati jer nastupaju za Mladu Selekciju.!! Znaci Petrovica nece biti na Svetskom Prvenstvu....

Sto se tice Disljenkovica, povredjen je...ali je ipak mogao Stamenkovic biti pozvan kao 3i Golman..po meni bolji od Isailovica...mada razumimo da su se i nasi Reprezentativci svi zajedno sprijateljili...pa zasto sad da kvarimo Raspolozenje sa novim Pozivima koji i onako nebi igrali!

Jedino sto bas zameravam je Poziv Rukavine! Rukavina igra u 2. Nemacku Ligu..i to samo solidno! Po meni nije nikako zasluzio da bude u Sastavu! Na njegovoj Poziciji imamo trenutno bar 3 Igraca koji su jaci od njega:

1.Pavle Ninkov (mozda trenutno i najbolji Igrac Zvezde)
2.Nenad Tomovic (sve cesce igra za Genovu, 22 god, u zadnje 3 utakmice bio u pocetnom sastavu)
i pod 3.Dusan Basta (verovali ili ne, Decko se vratio i izborio mesto u prvom timu Udinezea!Zamislite samo njega i Krasica na desnoj strani..barem bilo to i samo za zadnjih 15min!!)

DejanPetkovic

pre 14 godina

Petrovicu, crni Petrovicu......
koliko li placas ovog coveka da te pozove u repku.....
Anticu,Anticu ....pa zar je on ispred mnogih drugih koji su bolji od njega.....

objektivni carapan

pre 14 godina

Anticu, svaka cast na rezultatima! Sjajno radi svoj posao, ali imam jedan predlog za razmisljanje! Sasa Stamenkovic! Mozda nije za prvog golmana, ali da ga nema u 3 i to kad je Disljenkovic povredjen je neverovatno!! A tu je Isailovic koji prima golove sa pola terena, kao na igricama, neverovatno! Stameni u reprezentaciju!!!

Sasha

pre 14 godina

...da li može neko da mi objasni zbog čega su pozvani Petrović i Rukavina?!?
...Basta i Nonkov su za dve klase bolji od Rukavine, a Petrovića stvarno nema nikakve potrebe komentarisati!

Barry Ferguson-Bellamy

pre 14 godina

Stvarno nemam nista protiv Petrovica,ali ljudi su u pravu kada se ljute sto se on poziva. Pa toliko boljih igraca od njega imamo! Eto nama srece da se on razvije u odlicnog fudbalera,ali do tada...

Falco #16

pre 14 godina

Neka ga Petrovic, ionako kad se vrati Bosko Jankovic za njega nece biti mesta. A imam samo jedno pitanje za gospodina Antica i FSS: Da li dolaze Brazilci na Marakanu? :)

badi

pre 14 godina

bivsi igraci zvezde koji su sada nosioci igre reprezentacije srbije trebaju da bojkotuju ovaj poziv pa nek se zamisle onda karadzic i antic sta dalje uraditi.pa kako je moguce da na spisku nije stamenkovic a jedn golam vojvodine dobio poziv kad svi znamo da taj isti stamenkovic primio samo 2 gola u 10 meceva jedan koji je primio od napretka bio nebranjen taj gol iz slobodnog udarca kojeg je primio ne bi mogli i 2 golmana da odbrane.i drugo kako moze jedna rezerva u partizanu da dobije poziv a nas najbolji igrac lige ne misli se na Ninkova.znaci ovde nesto nije u redu pa BOJKOT ZVEZDASI.

SRBIJA

pre 14 godina

Kolko ste vi smesni mi smo na Svetskom prvenstvu,igramo odlicno a vi samo trazite zamerke neke,ne brinite se vi za Petrovica zna Antic sta radi videce te i sami ima vremena!!!

jbg

pre 14 godina

opet petrovic. pa cime je to zasluzio. pogledajte nemanju vucicevica iz hapoela kako igra u evropskoj ligi i uporedite sa petrovicem.
ili je previse zvezdinih bivsih igraca u reprezentaciji, pa se mora neko i iz partizana pozvati?

Dejan

pre 14 godina

Dokle vise Radosav Petrovic,dokle? Svaka ti cast za sve sto si uradio ali ovo pocinje da me iritira a i sve koje prate reprezentaciju,siguran sam...

krle

pre 14 godina

Ako može da zove Stojkovića koji se ni sam ne seća kada je poslednji put branio za klub, može da zove i Petrovića, ma koliko on to objektivno ne zasluživao.

djole.r

pre 14 godina

Gospodine Anticu,bas pozivanjem Race Petrovica pokazali ste koliko ste veliki trener i covek.Svaka cast!Raca Petrovic je najtalentovaniji igrac u Srbiji i buduci vrhunski as.To mogu da uoce samo ljudi koji imaju sustinski osecaj za fudbal.A psihologija mase?Kakvo dobro i kome je rulja donela srecu?Raco,sine,divan si momak i sjajan fudbaler i nemoj,molim te,da te ovi bizmuti poremete.Na kraju samo jos ovo:kada bi ljudi pricali samo ono sto znaju,svetom bi zavladala jeziva tisina!

Prepelica

pre 14 godina

Selektor je selektor i zato se ja nikad nisam bunio niti komentarisao ovde kada su svi bili protiv Pantelije,petkovog malog, ovog onog. ALI Radosav... Nemam reci.

Babin_zub

pre 14 godina

"Ko je za to da skupimo neki prilog(svako da koliko moze), pa da otkupimo tog racu, udomimo ga u inostranstvu negde za...(ma za dz!) samo da ga ne gledamo vishe!

(zvrk021, 6. novembar 2009 21:09)


Ma dzabe,opet ce se u nasim "vecitima" naci neka mukica koju treba uvaliti nekom naivnom klubu za koje milionche.
Ja zaista vise nemam snage da kucam o ovom Petrovicu.Zao mi je sto sam ga vec zamrzeo,a decko ni kriv ni duzan...cak i ako nekad bude fudbaler od njega,mislim da ce ga vecina mrzeti zbog ovakvog ulaska u repku.

genije

pre 14 godina

Dokle bre vise Radosav Petrovic?Zasto je Anticu potrebno da posle sjajnih rezultata,atmosfere i vere koju svi imamo u njega u tim zove igraca protiv koga je apsolutno cela nacija?O cemu se ovde radi?ZASTO BRE ON!!!

Milan

pre 14 godina

Bice da nisam u toku, ali sta je sa Drsljenkovicem, da nije povredjen? O pozivu R. Petrovicu necu ni da trosim reci samo se nadam da ga necmo gledati na SP.

Andrej

pre 14 godina

Dosta vise komentara;Zasto. Pustite covjeka da radi svoj posao.Pa mozda od petrovica i postane nesto.primitivni narod to smo mi i zato jesmo tu gdje jesmo.covjek ima rezultate i to je dovoljno

Јел знаш шта вози Батистута?

pre 14 godina

бла бла бла бла Петровић, бла бла Нинков бла бла бла Стаменковић... Овде бре све селектор до селектора... Ало човек има резултате иза себе, пустите га да ради... Ни ја не би волео да видим ни Пантелића ни Петровића у репрезентацији али није битно шта ја мислим нити било ко... Јер ЈЕДАН ЈЕ РАДОМИР АНТИЋ...

tromix

pre 14 godina

Svaka cast selektoru Anticu na postignutom uspehu,na sjajnoj atmosferi itd itd.... I uvek ce biti kriticara, to je jasno, ali DOKLE???? Raca Petrovic!!!! Pa cime taj momak zasluzuje poziv u reprezentaciju? Da sedi na klupi Partizana, ovakvog jadnog Partizana moze bilo ko... A da Srbija nema boljeg zadnjeg veznog od njega to je smesno....

cukce

pre 14 godina

Nazalost trenutno ni jedan igrac iz domace lige ne zasluzije da ga pozve selektor, pa ni na prijeteljsku utakmicu. Ovo je jos jedan parametar (pored brukanja nasih klubova u evro takmicenjima) da je nas klubski fudbal pao na najnize moguce grane!

stefi

pre 14 godina

niko i nista nema pravo da komentarise koga je pozvao antic,posle svega sta je uradio sa reprezentacijom moze samo da mu zahvalite.bravo anticu i srecno

Gastarbajter

pre 14 godina

ja sam stvarno jos jedanput zapanjen! kako je moguce da se na spisku selektora jos jedanput nadje Raca Petrovic...Pa ajde, ako se gledaju zasluge i uspesi pojedinaca, i ako se drzimo parole "neka igra najbolji", zasto na spisku nema Ramba Petkovica?? ako, neka ima 37 godina, ali je u Brazilu jedan od 5 najboljih fudbalera...svi znaju ko je Pet, svi brazilski strucnjaci kazu da je majstor i da bi igrao za Brazil da ima njihovo drzavljanstvo i da ga nasi nisu usr... sto su mu dopustili da igra samo 7 utakmica za Jugoslaviju, alo selektore, alo Srbi, zbog njega se na tribini Torcide(vatrenih navijaca Flamenga), na najpoznatijem stadionu na svetu MARAKANI, viori odromni Srpski barjak...neka mi neko objasni zasto on nema kvalitet i kapacitet da igra za "drim tim" Srbije??? po cemu smo to mi bolji i pametniji od Brazilaca, petostrukih svetskih sampiona i sinonima za fudbal???
a svi mi dobro znamo da je on, Rambo, mnogo dao nasem fudbalu i nasoj zemlji, ali izgleda da je on jos jedan u nizu zaboravljenih Srba, kome ce nasa zemlja ostati duzna
sta ces, takva smo zemlja, ali mi stvarno dodje krivo, velika nepravda!

prisilni pozivi

pre 14 godina

golman bez kluba, golmani cukarickog i vojvodine su sigurno bolji od golmana genta i spartaka iz nalcika.
jes, jes, kako da nou.
''drago'' mi je da to selektora i novinare ne brine iako smo na toj poziciji decenijama najslabiji.

B

pre 14 godina

Ajde ostavite coveka na miru..koga god da pozove treba da budete zahvalni jer nas je odveo u Afriku..nek stavi i Slavka Vranesa na gol to je njegova stvar a mi treba da ga podrzimo a ne da se pravimo pametni..

ko-ometator

pre 14 godina

Radosave crni radosave, ucrnices nam i Radomira! Hocemo Paju Ninkova, nemamo boljeg desnog beka... rukavina je truba i za standarde druge bundeslige! PUSTI RAMBA DA ODIGRA JEDNU UTAKMICU ZA SRBIJU, BUDI COVEK RADOMIRE!

IsNoGood

pre 14 godina

Molio bih Vas sve da vise ne prebacujete Gosn. Anticu, Racu Petrovica, tj. njegov poziv u reprezentaciju. To ocigledno nije njegova odluka, vec njegovog sefa. Ono sto gosn. Anticu ja zameram je to sto nesme da se okurazi i kaze nam svima zasto Raca mora da bude u timu, i na taj nacin raskrinka bagru u FSS-u. Gosn. Anticu imate kredita kod naroda, slobodno se otvorite i bicete vecno postovani i cenjeni.

realno

pre 14 godina

Jos jednom je Antic pokazao da je odlican trener. Petrovic je uz Ljajica jedini dobar igrac u nasoj ligi i zato je i pozvan. Naravno o Ninkovu & co se i ne razmislja. Svaka cast Anticu.

bb

pre 14 godina

Mogao je bolje igrace pozvati....umesto Rukavine recimo Ninkov ili Basta;a N.Kovacevica umesto Petrovica,pa onda Avramova makar da bude 2. ili 3. golman!

ribar

pre 14 godina

Sta je sa Disljenkovicem, da nije povredjen?
Garant je bolji golman od onog Stojkovica(ako nista drugo, manji je kikser), a od ove dvojice iz Jadno-Smesne Lige i da ne govorim. Oni cak ni u toj nasoj ligi nisu bolji od Stamenkovica i mozda Bozovica.
A jos imamo i onog Jorgacevica iz Belgije, standardan covek vec godinama, pa onda ako bas mora tu je i Djordje Pantic, jeste da ga buse, ali je bar u Ligi Sampiona :)
Ziv je i Vlada Avramov, ali dugo vec ne brani u prvoj postavi, i mislim da ne zasluzuje mesto u repki.
Sto se ostatka tima tice, sve je u redu osim naravno Race Ronalda, ali posto on nece odigrati ukupno vise od 10 minuta ne moze bas toliko da nam smeta.
Subotic je redovno gresio na zadnje tri-cetiri utakmice Borusije koje sam gledao, ali boljeg stopera nazalost nemamo.
Mozda jos samo Ninkov umesto Draga, ali samo mozda...

Andrya

pre 14 godina

Ajde da se kladimo da ce Petrovic da ide i na SP.Ljudi moji pa pre ce izbaciti Stankovica iz ekipe nego ovog Petrovica!!!!
Ovo samo u Srbiji ima!!!!!

Dalibor

pre 14 godina

neka je sramota svakog od vas koji pljuje Antica. On je nas najbolji trener, i uspeo je u svom poslu pre svega jer mu tim nisu sastavljali menadzeri i siroke narodne mase poznatije pod imenom selektori iz fotelje. Ako Antic zove Petrovica to je njegov izbor iza koga on stoji svojim integritetom i ne vidim sta je tu sporno. Pardon, znam ja sta je vama sporno. To sto je on igrac Partizana. Pa tako lepo recite. A to sto zove Pantelica koji veze nema, Zigica koji u valensiji ima minutazu ravnu nuli, Stojkovica koji nema klub to nikom nista. Citam gore komentar BOJKOT REPREZENTACIJE? Pa tebi ako se bojkotuje ti nadji neku reprezentaciju koja ti se svidja pa za nju navijaj. ZIVELA SRBIJA, BOG NEK CUVA ANTICA !

ciganDOgroba

pre 14 godina

Reprenzetacija nije ista bez Race Petrovica. Koga da salju po vodu,po markere,ko da pomera bove i nosi lopte ???
Atmosfera je najvaznija !

gabrijel

pre 14 godina

Obozavam Racu Petrovica i uzasno mi tesko pada ova hajka na tog odlicnog mladog fudbalera.Pa kako vi mislite da ce to dete igrati posle svega ovoga.Da li ste svesni sta mu radite i zasto to cinite.Ja sve razumem,ali tolika opsednutost...Imam srecu da poznajem tog momka i znam da je to jedna divna osoba,vaspitana i cista kao sunce.Sve sto je u karijeri napravio,sam je postigao,radom i odricanjem.Gresna vam dusa.Pozivam sve postovaoce Race i njegovog fudbalskog umeca da se oglase i tako se suprotstavimo,ocigledno,organizovanoj hajci na tog sjajnog momka i fudbalera.Raco volimo te.Gospodine Anticu svaka cast.Po ko zna koji put dokazali ste da ste veliki mag svog posla.

Deki

pre 14 godina

Ovde niko jos nije primetio da mi imamo vrhunskog centralnog veznog igraca koji nikada nije bio pozivan u reprezentaciju. Njegovo ime je Nemanja Vucicevic i igra za Hapoel Tel Aviv koji rusi sve redom u ovom takmicenju. Ovaj momak ima tehnicke sposobnosti kakve ni Milijas ni Kuzmanovic nemaju. Pozdrav

dosadni ste

pre 14 godina

ljudi bre, je l ne mozete za trenutak da uzivate u dobrom fudbalu koji ovi momci trenutno igraju? svakog iole pametnog ne zanima sto igra izvesni raca petrovic ili ne igra ninkov... jedino sto je bitno je da je Antic uspeo da napravi atmosferu i tim. postigao je rezultat i coveku se ne treba mesati u posao, a kad vidimo konacan rezultat onda mozemo da diskutujemo o pravim i pogresnim potezima koje je vukao. do tada pokusajte svoje misljenje da zadrzite za sebe i da ne stavljate dodatan pritisak na reprezentaciju i selektora, kako se stvarno ne bi ponovila farsa iz Nemacke

jvstaljin

pre 14 godina

Dobro. O Petrovicu vise i ne treba trositi reci ali to sto Disljenkovica posle one partije u Litvaniji nema na spisku moze da se opravda jedino nekom povredom. Nadam se da nije nesto drugo u pitanju (mislim na staru boljku reprezentacije - igrace koji MORAJU da igraju bez obzira na formu, dal' igraju u klubu uopste i sl. Petrovic, Stojkovic...).

Andrija

pre 14 godina

Da kojim slucajem ne daj Boze imamo loseg selektora i da se nismo plasirali na SP,ovaj post bi imao 1460 komentara,ovako svega 146.Predlazem B92 da napravi fantasy igru pod nazivom "Srbin selektor",gde ce se birati samo nasi igraci i beleziti rezultati kao u fantasy footbalu...
Samo napred Radomire!!!

rikola

pre 14 godina

ako vas sanima manager Radosava Petrovica je neki Jovica Radonjic kod njega su jos Nemanja Tomic
Partizan Belgrad Aleksandar Lazevski
FK Teleoptik Zemun Nenad Marinkovic
OFI Kreta Bogdan Stevic
FK Teleoptik Zemun Stevan Kovacevic
Naval 1º de Maio Nenad Adamovic
FK Teleoptik Zemun
skoro svi igarci su u nekoj vezi sa partizanom zato ako zelite da igrate u buducnost sa srbiju javite se Jovici Radonjicu

Zlatko Todorović

pre 14 godina

Pametno, ne eksperimentiše mnogo, jer je pripremna utakmica za svetsko prvenstvo. Antara, samo furaj, uigravaj ekipu koja daje rezultate. Daj bože i zdrave pameti, da ga ne pritiskaju mnogo kojekakvi menadžeri pred svetsko prvenstvo. Tu bi trebalo da ga zaštite svi koji imaju bilo kakav uticaj u sportu i oko sporta.

peko

pre 14 godina

Veliki uspeh selektora Antića i reprezentacije je sam odlazak na prvenstvo.Ova ekipa ima najlošije golmane i napadače od svih selekcija koje su se kvalifikovale a i vezni red je za diskusiju.Biću zadovoljan samo da damo maksimum i da časno predstavljamo svoju Zemlju,drugi krug je veličanstven podvig.

Nije Slobo kriv, mi smo ...

pre 14 godina

Interesuje me, kad bi se vratili Miljanic i Santrac, kako biste o Gospodinu Anticu onda pricali.
Pokazite malo razumevanja, i nadasve postovanja.

Radowan III

pre 14 godina

NE DAJ BOZE DA SE SRBI SLOZE!!!
Odigrali smo fantasticno kfalifikacije, bilo je rotiranja, vecina iz stranih liga ili vi ljudi zaista ne shvatate jednu stvar...REPREZENTACIJA NIJE KLUB i u nju ne treba gledati kroz Zvezdu ili Partizan jer svi ali svi komentari bacaju akcenat na to da li je on igrao u Partizanu ili Zvezdi i tako to...
Umesto da malo uzivate u ovim vremenima jer su ti momci uspeli da urade veliku stvar vi i dalje polemisete...
Zvezda ima vise navijaca pa ostavlja utisak na to da jedan Petrovic nije potreban repki, zasto ? Zato sto je iz Partizana ?
Jedno pitanje zar niste svi poskakali i vristali od srece kada nas je Kezman sve obradovao i postigao odlucujuci gol pre 2 ii 3 godine, iako ste delije ?
Zar niste svi slavili golove Zigica i radovali se debaklu Rumuna i dobroj utakmici Pantelica iako ste Grobari?
To sto vi ili ja mislili uopste nije bitno za Antica, on ako zeli moze da pozove i onog suboticanina Tutorica umesto Vidica nase misljenje nece promeniti njegovu odluku ali ce uticati na igraca...
Grobar sam i daleko od toga mislim da Petrovic treba da igra za A selekciju, mora on jos dosta pasulja da pojede, nije da nema talenat ali nije to to!
Ali zasto pricati tako o igracu koji ce jednog dana biti odlican, zamrzece ga ljudi kada bude stasao u igracinu i nece se odazvati pozivu bas zbog takvih koji imaju takvo misljenje, ne bitno da li se radi o Petrovicu, Ljajicu, Ninkovu ili bilo kom drugom...
Samo Sloga Srbina Spasava ???
Mislite o tome...

GrobaR

pre 14 godina

Da sam na mestu Antica AUTOMATSKI bi podneo ostavku, kakvih sve komentara ima, mnogo smo los narod, pa Raca ce biti poslednja izmena u 2 timu reprezentacije , pre njega ce igrati i Kuzmanovic i Kacar. Pa vi mislite da bi Duljaj i Kovacevic pristali da budu 3 izmena na svojoj poziciji. Pa Raca tu dodje kao " 3 golman" zna i on da ima boljih od njega i zato nece kvariti atmosferu . Koliko znam na toj poziciji u Zvezdi igra Isah, i jos neki Brazilac

A NINKOV , koju je on jaku utakmicu odigrao pa da kazete da je odlican igrac, najjaca utakmica mu je bila protiv Partizana a to znamo kako je zavrseno . Koliko god Rukavina bio los bolji je i iskusniji od Ninkova , igrao je na prvenstvu za mlade i jednu sezonu u nemackoj ligi, plus ima duplu krunu u nasoj ligi , ovaj ni to nema

Fali vama gani neki zvezdin "Dule Vujosevic " da vas nauci da cenite uspehe i koiko ih je tesko napraviti. Ako ste svojim bahatim izjavama i zahtevima unistili sd cz , ne damo vam da i reprezentaciju UPROPASTITE

Gazda

pre 14 godina

Jos ce mi ovaj Antic postati antipatican zbog svoje tvrdoglavosti, iako se vidi da ga glavni igraci u reprezentaciji vole i postuju. Bolje bi mu bilo da prodje grupu u JAR, i drugi su prolazili kvalifikacije pa su zbog ovakvih gluposti postajali najveci narodni neprijatelji

dimitrije

pre 14 godina

disljenkovic je povredjen (uglavnom), zato ga nema. Brkic- ma daaaj...golman amater. Ninkov je bio u reprezentaciji i nije se zadrzao tako da nije da nije imao sansu

libelula

pre 14 godina

Sramota je da iz nase lige nisu na spisku Ninkov i Stamenkovic,vec Raca i golmani slabiji od Stamenkovica.Anticu svaka cast za plasman,ali...

Mare

pre 14 godina

Stamenković bolji od Brkića?
Dajte ljudi,šta pišete,znam da ste navijački obojeni,ali budite barem jednom realni,pogotovo vi navijači Zvezde koji ste sada u oblacima.
Prvo,za vašu informaciju Brkić u prvenstvu na 6 utakmica nije primio nijedan gol!Dakle NIJEDAN!Na 4 utakmice 4 gola je primio Kesić,njegova rezerva.
Drugo,Brkić je i mlađi i bolji od Stamenkovića,branio je standardno za mladu reprezentaciju i traže ga već sada mnogi evropski klubovi.
Treće,kada Zvezda zaređa sa lošim rezultatima,videćete kakav će biti taj Stamenković.
Svašta ću još pročitati,Stamenković,ma dajte molim vas,evo smešno mi je.

Nepismen

pre 14 godina

Ma nijedan igrac iz nase lige nije zasluzio da bude blizo reprezentacije.

A ovi sta hvale Stamenkovica. U koju ligu je on to dobijo samo 2 gola?

Jer mozda u ENG, ESP, ITA, GER, FRA, RUS, UKR, NED, ROM, POR, TUR, GRE, SCO, BEL, SUI, DEN....?

Tek kad u ove lige sta sam naveo bude primio samo 2 gola eh onda je tek zasluzio da dobije poziv u reprezentaciju.

A Petrovic nadam se da ce se brzo prodati jer nemogu da ga vise gledam u Partizanu.

REPUBLIKA SRPSKA

pre 14 godina

Jojj, kad neko kaze pustite Antica zna sta radi. Ma daj, cijenim sve sto je do sada uradio, ali samo se zapitajte kako je igracima koji nisu pozvani, a zasluzili su to svojim igrama da bi im mjesto zauzimao jedan Radosav.
SRAMOTA na 3

novinar

pre 14 godina

molim vas da obratite paznju kako se "veliki gospodin" Antic, obraca novinarima na konferenciji za stampu... "slusaj da TI kazem", "vidi da TI kazem"... kao da smo mi novinari klosari s ulice

Milos

pre 14 godina

Tako je Radomire, potpuno te podrzavam u svakoj tvojoj odluci ;) tebi niko ne moze nista da pridikuje jer nema nijedne mrlje u tvom radu...sve je savrseno, tako da svi treba da se pomire sa tvojom vizijom tima i da se posvete igranju Football Manager-a, pa tamo mogu da ubace Ninkova, Stamenkovica, Vucicevica... ;)
(Batara, 6. novembar 2009 20:14)

Znaci ti mislis da Antic nikada ne gresi. Na primer kada na pocetku kvalifikacija Jovanovic nije bio ni na sirem spisku kod njega, to je bila prava odluka? Pokazalo se da nije. Sto se tice Ninkova i Stamenkovica mogu da se slozim sa tobom(zato sto igraju u nasoj ligi) ali ja mislim da ti neznas ni ko je Nemanja Vucicevic niti si ga ikada gledao... Momak je odlican veznjak i igra u jednoj ekipi koja zauzima prvo mesto u grupi sa Seltikom, Hamburgom i Rapidom iz Bukuresta(Liga Evrope)...

Tony9

pre 14 godina

Petrovic je mlad i talentovan.Da je Jokanovic ostao u Partizanu Petrovic bi igrao u startnoj postavi ovako je gosn."Plavi" pod pritiskom javnosti morao da ga izbaci.
No,dobro decko igra za reprezentaciju a siguran sam da ce ga Antic i voditi u JA.
Antic nije Petkovic!!!

A sada za ove sa kompleksom
-Nemate reprezentativca,niti kvalitet za reprezentaciju.Zato PSSST!
Kakav bre Ninkov,covek ima 25 godina jos igra u Zvezdi,da je neki talenat vec sa 21,22 bi vec igrao u Italiji,Spaniji,..ovako moze samo u Japan,Kinu..

Budimo realni.

Ova reprezentacija se pretezno zasniva na ex Zvezdinim igracima ali pogledajmo reprezentaciju za 5-6 godina.Kada odu Vidic,Stankovic i kada prodje vreme i Ivanovica,Krasica,..
Ko ce voditi reprezentaciju?
Generacija 86,87,88,..A tu nema Zvezdinih igraca.

m

pre 14 godina

u srbiji 9 miliona selektora mada licno mislim da Avramov ic fiorentine MORA da bude PRVI nas golman. trenutno ova 3 sa spiska nemogu ni da mu prismrde...

obratiti paznju

pre 14 godina

znam da nisam selektor, ali tip igraca kao zvonimir vukic bi se trebalo malo preispitati na nekoj prijateljskoj. jedan od kljucnih u kvalifikacijama za sp u nemackoj, steta sto se povredio tada. inace igra i vise neko dobro u fk moskvi.

Batara

pre 14 godina

Tako je Radomire, potpuno te podrzavam u svakoj tvojoj odluci ;) tebi niko ne moze nista da pridikuje jer nema nijedne mrlje u tvom radu...sve je savrseno, tako da svi treba da se pomire sa tvojom vizijom tima i da se posvete igranju Football Manager-a, pa tamo mogu da ubace Ninkova, Stamenkovica, Vucicevica... ;)

Mirko

pre 14 godina

Mozda probati nekog od dvojice golmana iz Italije, napad OK! Odbrana Rukavina napolje. Rasa the Best Petrovic ne treba trositi reci, Ninkovic takodje....
Probati neke od "Francuza" za sredinu i mozda nekog od mladjih Sulejmani, Rajkovic....

milos

pre 14 godina

Stvarno je mogao bar na prijateljskoj da isproba neke igrace poput Stamenkovica i Ninkova. Ni Brkic ni Isailovic nisu bolji golmani od Stamenog a i Ivanovic je jedini dobar desni bek u timu i nije lose imati dobru rezervu a Ninkov je sigurno bolje alternativa od Rukavine. Mislim da i od Petrovica imamo boljih igraca na toj poziciji ali oni su na dujkovicem spisku gde su i potrebniji tako da tu bar zasad nemam primedbe

Slager_pevac

pre 14 godina

Drago mi je sto se Zeljko Brkic ponovo nalazi na spisku.Decko je veliki potencijal i bez sumnje bice resenje na golu reprezentacije za duzi period!

nenad

pre 14 godina

Ko se malo detaljnije razume u fudbal razumece zasto forsira Racu. Zbog konstitucije, stila i pozicije na kojoj igra. Pravi zadnjeg vezno za buducnost. Naravno za one koji drugacije zamisljaju igru je ovo neprihvatljivo.Antic forsira taj stil igre i to je uredu. Procitao sam sve komentare i iznenadio se koliko nas narod malo..skoro nimalo zna fudbal (a zovemo se fudbalskom nacijom - smesno). Po vasim komentarima dolazim do zakljucka da vi fudbal vidite kao neko tamo jurcanje za loptom. Fudbal je taktika u igri, postavka igraca prilikom prekida i jos stotine detalja koji moraju da se ispostuju da bi se dobila utakmica. Ubedjen sam da velika vecina nece da ukapira sta sam ovo ovde napisao.

Bale

pre 14 godina

Petko je sve upropastio kad je pozvao sina za finalni turnir u Nemackoj. Sad se i Antic malo "zaigrao". Da ta nadobudnost ne kosta isto tako skupo i njega i Srbiju?

Kleo popi lekic!

pre 14 godina

(Goran, 6. novembar 2009 16:49)

Ma kakvi bolje da damo Kleu Srpsko drzavljanstvo ipak je on najbolji napadac u zadnjih 50 godina kojeg je ova liga imala!

dzos

pre 14 godina

OK. I meni je nelogicno sto poziva Petrovica, ali se secam kada su Zvezdini navijaci palili stative kada je Miljanic ubacio Kuleta Acimovica. Taj isti Kule je sa reprezentacijom bio drugi u Evropi, a sa Zvezdom zamalo u finalu Kupa sampiona.
Uostalom, bolje da imamo samo tu primedbu. Vazni su rezultati i igra.
A za to do sada Anticu kapa dole.

zvrk021

pre 14 godina

Ko je za to da skupimo neki prilog(svako da koliko moze), pa da otkupimo tog racu, udomimo ga u inostranstvu negde za...(ma za dz!) samo da ga ne gledamo vishe!

K'o shto je neko ranije napisao, nije pola Srbije glupo - a ako je i glupo, nije slepo.

Mozda dechko stvarno ima neki kvalitet, ali u OVOM momentu on nema ono shto je potrebno za reprezentaciju.

Samo me zanima kako se taj Radosav oseca u ovom momentu, bilo bi lepo chuti i njega, shta sve misli o ovome...

ja

pre 14 godina

Ja ne mogu da verujem da neki ljudi nikad nisu zadovoljni. Ne valja ni kada pobedjujemo ni kada gubimo..strasno.. ako je Antic odlucio da igra Raca neka igra, on je selektor a ne vi. Ovo sto vi sada pricate za Racu moglo se reci za pola reprezentacije pre dve godine tako da molim vas bar sada kada nam ide dobro cutite. Da ste vi tako dobri bili bi treneri Reala ili Intera a ne bi sada radili kao taxisti... zato tisina...

Bob Sent Kler

pre 14 godina

Mislim da je ovo bio pravi trenutak za probanje Mrdje i Ninkova. Steta, narocito za ovog prvog, po meni bolji spic i od Lazovica i od Pantelica, a drugaciji tip od Zigica.

Pajo CACAK

pre 14 godina

O BOZE ! Ja ne mogu poverovati koji "strucnjaci" daju sebi za pravo da komentarisu bilo ciju odluku! Kao prvo, ne znaju ni kako nam se zovu i gde igraju igraci reprezentacije, kao drugo, pozivaju u nacionalni tim neke amatere koji su jedva nasli utehu u nasoj jadnoj ligi. Antic je jasno izjavio da NE ZELI da menja tim koji dobija!!! Ziveo :)

robi

pre 14 godina

cisto da se zna da subotica vec tri utakmice za redom gledaju prvi pomocnici arsen vengera i da je prvi na spisku zelja trenera arsenala. jedini problem je cena koja iznosi izmedju 15-18 miliona, i koja je zaista previsoka u ovom trenutku.

Alo bre svi vi

pre 14 godina

Muka mi je vishe vas prepametnih i sveznalica.pustite choveka na miru da radi,pa tek ce sada namerno nadalje da zove petrovica da ne bi ispalo da je popusto pod pritiskom..nije vam on neki ilija petkovic koji ce da vam se pravda i roni suze..napred Radomire i slushaj samo sebe...

kovac

pre 14 godina

Sva sreca pa je Antic imao rezultate dok se jos nije pokusalo guranje Petrovica. Samo se nadam da na SP necemo proci kao u Njemackoj. Razocaro sam se u Antica, mislio sam da bar on moze reci NE menadzerima i raznim moodima u savezu. Al i on je pokleknuo. Steta.

dusan

pre 14 godina

manje vise, sve je jasno. ovo je spisak ljudi koji idu na world cup, ako budemo imali srece obradovic ili jankovic ce da se vrate i izbace petrovica, mada imam utisak da ce Antic sad da se inati sa njim i da ga vodi. na kraju krajeva, i nece mu biti potrebno vise od 20 igraca. ali sad ce morati da istera svoje sa nesrecnim petrovicem.

Veljko Mihajlovic

pre 14 godina

Ljudi,molim vas,imajte u vidu koliko smo napredovali,koliko lepse igramo,a ja mislim da ce tek da se pokaze sav potencijal ove reprezentacije.A vi se raspravljate o 23. igracu reprezentacije?Otkud vi znate da li je to mucka?Imate dokaz?Pustite coveka neka radi svoj posao.Naravno,sigurno bi neki drugi strucnjak zvao neke druge igrace,ali Antic gradi tim prema svom ukusu i svom razmisljanju o fudbalu i za sada ima rezultate,a i igra je na visokom nivou.Koliko ja pratim fudbal taj Radosav Petrovic je odusevio na prvih nekoliko bitnih utakmica za Partizan.Mozda sad nije u formi,ali ceo Partizan je slab.Mozda Antic bas zbog toga zeli pozivima da mu odrzi samopouzdanje,da ga poveca,to je neki ulog u buducnost.Moguce je da ulaze u pogresnog igraca,ali mi to sigurno slabije znamo od Antica.U svakom slucaju rasprava je bespotrebna i glupa.On je mlad momak,nije neki Dmitrovic,Spiro Grujic i slicno.

strucnjak

pre 14 godina

Ja bih pored Petrovica pozvao i Rnica, Malbasu, Cirkovica, Becanovica, Cakara, Troboka, Stojanovskog, Duljaja, Delibasica, Ilica, Ivica, Ilijeva itd... Jao da, pa to je skup ljudi koji je usao u LS.. Pa cekaj malo, oni i nisu tako losi onda.. Cekaj, cekaj, nesto tu smrdi. Pa da, oni su imali Mateusa za trenera. Jel to znaci da Antara moze isto da napravi od Petrovica??? hm??? Naravno da ne moze!!! Hoce to Antic, ali mladi talenat nece, odnosno ne moze!!!!

Dejan Tesic

pre 14 godina

uz svo postovanje sto imam prema gospodinu Anticu, ne mogu da verujem da su na spisku opet Petrovic i Rukavina a nema Ninkova, Lekica ili Jevtica!? jeste da sam zvezdas, ali ne kazem to zbog klubova, nego Petrovic nema mesta ni u partizanu a kamoli u reprezentaciji... a sa druge strane, Ninkov rastura. kao Lekic i Jevtic... nije mi jasno sta se to radi. ja bih iz ovog sadasnjeg partizana pozvao samo Ljajica. decko sa 18 godina daje gol na skoro svakoj utakmici.

radomir antic

pre 14 godina

ma iskomlpeksiran sam, dosadan, glup, ne razumem se u fudbal, ali sta radi Radosav Petrovic u REPREZENTACIJI SRBIJE?!? na pantelica sam oguglao, ali sad i ovaj talenat... to je vec previse.. majke mi moje od sramote ne bih smeo da izadjem na teren da imam malo mozga i da igram kao on..rekao bih pozivu -ne,hvala, jednostavno ne umem!!! bih svega mi...
(nikola, 6. novembar 2009 13:00)


...kako da ne bi. a i zbog svih pomenutih osobina ne bi ni dobio poziv u reprezentaciju...

Borchanac

pre 14 godina

Antic je kralj,najvazniji covek u nasem fudbalu,dosta je ucinio za nas i zbog toga mu se nesme nista progovoriti...
Ako je naprawio takav spisak to znaci da je imao razloga,mada ne svidja mi se Petrovic kao igrac,i cudi me da nema Disljenkovica...

Tony9

pre 14 godina

@Zelja NS

Rekao sam PRETEZNO Zvezdinih igraca,zato sam i naveo Ivanovica i Krasica posle Vidica iStankovica.
A i zasto se ti osecas prozvanim kad je ovaj komentar namenjen onima koji bi da reprezentacija izgleda:

Stamenkovic
Ninkov
Bisevac
Tomovic
Basta
Kovacevic
Milijas
Koroman
Lazetic
Lekic
Perovic

KNIN

pre 14 godina

Naravno sve najbolje reprezentaciji,da pobedimo sve redom ali ne mogu da verujem da za NINKOVA nema mesta,selektore sta covek treba da uradi da bi igrao?Desnog beka boljeg nemamo od njega.

Jaca

pre 14 godina

Veliki fudbalski strucnjaci,nije mi jasno zasto ste se toliko okomili na Racu,kada ste vec svi takvi znalci,da li uopste znate na kojoj poziciji momak igra i da li mozda imate neko bolje resenje na toj poziciji!?Mislim da treba da vas je sramota sve ,komentarisete,a imate pola utakmice odgledane u zivotu,bas ste kompententni da Anticu dajete savete.Decko ima 20 godina,a u Partizanu ne igra zato sto je G din Stevanovic izraziti mentol.

Nenad

pre 14 godina

Tužno mi je gledati kako će praktično možda samo jedan igrač iz domaće lige da zaigra, jer golmani neće, od ukupno 3 domaća igrača. Sve ostalo su igrači stranih liga :/

Skeptik

pre 14 godina

Ljudi,jeste li zapazili da Antic na pitanja novinara vezana za tehnicke mogucnosti pojedinih igraca,kao i na pitanja vezana za samu taktiku pred odredjenu utakmicu,gotovo uvijek odgovara na isti nacin:"Ovo je skup vaspitanih momaka...Nama sve ovo strasno prija...Svaka nova utakmica je prilika da se iznova dokazujemo...Najbitnije je da na terenu mi budemo MI...itd...."Jos od njega ne cuh neki strucan komentar!Dobro je jedan od prethodnika zapazio,a ja ponavljam-zasto se nas Antara na konferencijama ponasa malo neukusno,pa je sa svim novinarima na TI,iako mu svi oni persiraju i obracaju mu se sa postovanjem?

Zelja NS

pre 14 godina

@ : (Tony9, 7. novembar 2009 01:20)

Momak ti si zaboravio da je Krasic Vosino dete! A Stankovica i Vidica ce da zamene Kacar i Subotic nece sigurno niko iz partizana!

Urkecar

pre 14 godina

ljudi,manite se poredjenja Ninkova i Petrovica,ne igraju na istoj poziciji,a i ovaj je mator vec...Rukavina je realno 10 puta bolji od njega...Antic nece da menja postavu,da iznenada zove neke BALVANE...manite se bre corava posla,jednom u zivotu uzivajte u rezultatima,a ne u igracima!!!

Deki

pre 14 godina

@Bojan
Sta rece nije mogao ni drugi nemacku ligu da igra:) Pa nisam ja najaci nego ti.Evo da vidimo koje upravu:
http://www.youtube.com/watch?v=yVjia3amXUU
Evo ti i potezi iz bendeslige godinu kasnije:
http://www.youtube.com/watch?v=pSLtnCTSVZ4
Pa prvi go za Hapoel:
http://www.youtube.com/watch?v=1DKTJvzIe0U
Ja nekazem da on mora da igra za reprezentacija ali na poziciji plejmejkera mi nemamo boljeg igraca. Kuzmanovic neigra tu poziciju u svom klubu ...

goran

pre 14 godina

najjai je ovaj car sto gura vucicevica kao da mu je brat rodjeni. daj bre, nije mogao da igra drugu bundes ligu, a ne nesto jace. dopingovao se tj. koristio preparat za rast kose... dajte ljudi malo ozbiljnosti pre nego sto lupite neku glupost. za racu se slazem, antic mu cini medvedju uslugu, jer ga je jos vise zakopao kod navijaca, samo se nadam da se nece ponoviti afera petkovic

ajgor

pre 14 godina

Vi pljuvaci antica, sto dolazite na stadion samo kad su tu Fr, Esp, Por, itd...

Covek ima rezultate, vi imate rupu u vugli.

Raca Petrovic, nja nja nja, rambo petkovic, nja nja nja,
Stamenkovic, nja nja nja
Ninkov, nja nja nja
Moja baba, nja nja nja
Moj pijanu ujak, nja nja nja
i naravno KEZMAN, nja nja nja

Sram te bilo anticu sto ih ne pozivas !!!

E stvarno treba da te bude sram

Mozda bi i ti trebalo da pocnes da slusas zamerke "vodja" navijaca.

Srbin

pre 14 godina

Zasto o Anticu svi pricaju kao o cudotvorcu?Budimo realni,pa kazimo-Francuzi,da su igrali kako znaju,dobili bi nas u oba meca visokim rezultatom(sjecamo se svi kakva je bila utakmica u Beogradu);Rumuni,koji imaju odlicne igrace,nijesu licili na sebe(promijenili 1000 i jednog trenera u kvalifikacijama).Antic je trener koji jeste doveo Atletiko do titule prvaka u Spaniji,ali ga je isto tako kasnije i izbacio iz lige;dva puta izbacio je Ovijedo iz lige,kao i jos jedan ili dva kluba u Spaniji.Ne zavaravajmo se-ne odmice ovaj mnogo od Petka,Santraca(i oni su nas vodili na Svjetska prvenstva)i slicnih!Zato nek vas ne cudi sto zove nesrecnog Petrovica,Rukavinu pa i Milijasa,koji se nije mogao nigdje prodati dok ga Antara nije poceo forsirati u prvih 11 reprezentacije(i gdje je otisao-u jadni Vulverhempton)!Dakle,sem par njih zaista dobrih,ostali dobijaju mjesto u reprezentaciji iz razloga sto imaju jaku logistiku od strane Boga ti pitaj kakvih krugova!Daj Boze da budemo svjetski prvaci!Puna podrska reprezentaciji!Ali skeptik jesam!

Gastarbajter

pre 14 godina

@ johane, molim te prosvetli me! svaka ti cast, ti se razumes u fudbal, a ja nemam pojma. a ako Raca ikada postane veliki igrac, ja vise ne gledam fudbal! bice kao Sasa Ilic, pa ce da zavrsi sa suspenzijom jer se kladio :D
inace, svaka cast Anticu za rezultate, stvarno se popravila igra otkako je on na celu selekcije, ali, kao sto sam rekao, veoma sam razocaran jer nije pozvao Ramba, coveka koji je isto kao Dejan Stankovic ili Nemanja Vidic, zasluzio poziv. To ne moze niko da negira.

BrankoUlm

pre 14 godina

Radovanovic vec dobio svoj "fanclub" :-)
link : http://www.b92.net/info/vesti/index.php?yyyy=2009&mm=11&dd=06&nav_category=16&nav_id=391063

johan

pre 14 godina

Raca Petrovic je najbolji fudbaler koji se u Srbiji pojavio u zadnjih 10 godina.Mozete samo da ga mrzite i da se kaljuzate u svom neznanju.Takvom strucnjaku kao sto je Radomir Antic to nije moglo da promakne i zato svaka mu cast.Raca je srpski Vijera i za par godina bice igrac Barse,Intera ili Arsenala,a vi glodari ceo svoj zivot vodicete isprazne price o fudbalu iako sa tom igrom nemate nikakve veze.

jakovcina

pre 14 godina

Gastarbajteru,tebe ne moze ni svetionik da prosvetli,a ni Sveti Sava,jer ti si ocigledno sutnuo kamen na brdu na kojem si odrastao i to ti je jedini sut u zivotu,prema tome,dajem ti savet da ti pogledas utakmicu Metalac-Partizan i odmah nakon toga,prestanes sa gledanjem fudbala, jer valda ce ti tada neke stvari biti malo jasnije.

eh

pre 14 godina

Dakle:
1) Nema Ninkova.
2) Tu je Petrović
3) Pod hitno državljanstva i poziv u reprezenatciju sledećim personama: Kleo, Diara, Moreira... izvinite ako sam nekog izostavio.

sasha_ivanovic@hotmail.com

pre 14 godina

Ko misli da u reprezentaciju trebaju da se vrate Kezman i Vukic neka preporuci! Voleo bi da Ilic odigra dobru polusezonu u patizanu pa da ide na SP, jer Milijas mi ne uliva toliko poverenje!

Linko

pre 14 godina

Sram te bilo Anticu!!!
Pa jer mora Raca koji ne igra u Partizanu da bude standardan clan reprezentacije!!???
Nema mesta ni za Ninkova bar na ovim prijateljskim utakmicama...SRAM TE BILO ANTICU!!!

Davor

pre 14 godina

Dakle:
1) Nema Ninkova.
2) Tu je Petrović
3) Pod hitno državljanstva i poziv u reprezenatciju sledećim personama: Kleo, Diara, Moreira... izvinite ako sam nekog izostavio.
(eh, 6. novembar 2009 12:46)

Pa dakle da li to sto navijas za Partizan znaci da je malo nestalo i zdravog razuma?! Kleo u reprezentaciji, pa to bi bilo tragicnije nego sto je Raca Petrovic u njoj... A uprkos tome sto je doticni igrac ispod proseka, ja i dalje podrzavam svaku odluku Radomira Antica, jer covek je napravio reprezentaciju za respekt... Jos jednom da se nasmejem za Klea... Mozda bi trebalo i Washington-u dati drzavljanstvo, sta kazes na to? :-)

Goran

pre 14 godina

Ja bi izbacio sve ove igrace sto su obezbedili odlazak na svetsko prvenstvo jer nisu zasluzili da igraju za reprezentaciju. Zasluzili su Golmani: Stamenkovic, Pavlovic, Radivojevic Odbrana: Tutoric, S. Djordjevic, Vilotic, Savic, Ninkov, Cvetkovic, Ignjatijevic, Vasiljevic Sredina: Bogdanovic, Obric, Lazovic, Nikolic, Lazetic, Blazic, Savio, Kadu, Isah Napad: Lekic, Jevtic, Perovic Nadam se da ce Savio i Kadu odbiti Dungin poziv za Brazil i uzeti nas pasos.

Haha Ninkov haha

pre 14 godina

Koji bre Ninkov vi bre ne vidite dalje od prsta!Prekinite da se glupirate i postavljate komentare ko treba a ko ne,pa valjda taj Antic nije sluchajno napravio ovo shto jeste,ekipa je bitna a ne pojedinci a ovi momci fantastichno funkcionishu zajedno!Pruzite im podrshku i prestanite da licitirate,selektor zna bolje od svih nas!Najbolji igrachi nisu niti iz Partizana niti iz Zvezde pa prekinite da se prepucavate oko toga.

....

pre 14 godina

Isailovic i Brkic pored zivih i zdravih Disljenkovica i Stamenkovica??? juuuu...
Igrace Rukavina, nece Ninkov??? juuu....
Petrovica necu da komentarisem,nije zasluzio toliku paznju medija i nas samih....

Antipetrovic

pre 14 godina

Ako ovaj Petrovic bude ishao na SP ja ga necu gledati pa makar dobili u finalu Brazil 6-0.Mislim covek ne igra u Partizanu koji je najgori tim Liga Uefa,a standardan u reprezentaciji.STRASNO!!!!

ljubi ga majka nadobudnog

pre 14 godina

ok, nismo svi selektori i on zna posao, ali isto tako nije ni pola Srbije glupo.. ok, ako je glupo ono bar nije slepo..otvaramo temu- radosav petrovic, od blata do zvezda- covek za velike meceve..

realno

pre 14 godina

Jos jednom je Antic pokazao da je odlican trener. Petrovic je uz Ljajica jedini dobar igrac u nasoj ligi i zato je i pozvan. Naravno o Ninkovu & co se i ne razmislja. Svaka cast Anticu.

Timon

pre 14 godina

A otkud vi znate kako igra Rukavina i u kakvoj je formi? Hocete da mi kazete da redovno pratite Minhen 1860, ne propustate ni jednu utakmicu pa onda ste jako dobro upuceni?! Gospodo, neko kaze igra neku tamo nemacku drugu ligu, pa shvatite da bi svaki nemacki drugoligas odvalio i Zvezdu i Partizan! Sto se Petrovica tice, ne volim ga, mislim da nije fudbaler koji ima potencijal, ali mi ne smeta sto ga Antic zove. Radomir Antic je SELEKTOR, napravio je reprezentaciju kakvu nismo imali decenijama, obezbedio je sa prvog mesta u grupi prolaz na SP i ima pravo da pozove i moju babu od 86 godina, ako hoce! A vase Ninkove, Perovice i ostale naduvane igrace koji igraju na jurku i trcanje ko muve bez glave ostavite za vase FIFE, menadzere i ostale slicne igrice! Zna se ko odlucuje! JEDAN JE RADOMIR ANTIC!

Mile

pre 14 godina

Bojan Jorgačević Gent
Andjelko Djuričić Leirija
Saša Stamenković Crvena zvezda

Dušan Basta Udineze
Pavle Ninkov Crvena zvezda
Milan Stepanov Malaga
Nenad Tomović Djenova
Nemanja Pejčinović Herta
Milan Biševac Valensijen
Nenad Džodić Monpelje
Milan Obradović Metalist

Nenad Kovačević Lens
Miloš Marić Gent
Ivan Ergić Bursa
Zvonimir Vukić Moskva
Goran Lovre Groningen
Dejan Petković Flamengo

Danijel Ljuboja Grenobl
Dejan Lekić Crvena zvezda
Mateja Kežman Zenit
Dragan Mrdja Vojvodina

badi

pre 14 godina

bivsi igraci zvezde koji su sada nosioci igre reprezentacije srbije trebaju da bojkotuju ovaj poziv pa nek se zamisle onda karadzic i antic sta dalje uraditi.pa kako je moguce da na spisku nije stamenkovic a jedn golam vojvodine dobio poziv kad svi znamo da taj isti stamenkovic primio samo 2 gola u 10 meceva jedan koji je primio od napretka bio nebranjen taj gol iz slobodnog udarca kojeg je primio ne bi mogli i 2 golmana da odbrane.i drugo kako moze jedna rezerva u partizanu da dobije poziv a nas najbolji igrac lige ne misli se na Ninkova.znaci ovde nesto nije u redu pa BOJKOT ZVEZDASI.

BD

pre 14 godina

Antiću, činiš medveđu uslugu Radosavu Petroviću. Za sada ga zbog tvog stavljanja na spisak ne voli pola Srbije, a ako nastavljaš da ga stavljaš zamrzeće ga cela Srbija.

nikola

pre 14 godina

ma iskomlpeksiran sam, dosadan, glup, ne razumem se u fudbal, ali sta radi Radosav Petrovic u REPREZENTACIJI SRBIJE?!? na pantelica sam oguglao, ali sad i ovaj talenat... to je vec previse.. majke mi moje od sramote ne bih smeo da izadjem na teren da imam malo mozga i da igram kao on..rekao bih pozivu -ne,hvala, jednostavno ne umem!!! bih svega mi...

red trijumf

pre 14 godina

Smesno,pa ovaj Petrovic nije rezerva ni u slabasnom grobarskom timu.Antic lako moze da prodje kao Petko sa sinom Dusanom.Srpska tvrdoglavost zaista nema granica.

Немања

pre 14 godina

Срам те бре било, Антићу! Где су Павле Нинков и Саша Стаменковић, из Звезде?! Поново си позвао ону незналицу Петровића и голмана Исаиловића, иако је било простора за двојицу тренутно најбољих играча лиге... Срам те било!!!

pogled u ogledalo

pre 14 godina

Hocemo li jednom zacepiti nasa zenska usta. Antic je pozvao Radoslava Petrovica opet?! Neka je, iako se ne slazem, sigurno je zasluzio! Antic General! Kraj price!

gabrijel

pre 14 godina

Obozavam Racu Petrovica i uzasno mi tesko pada ova hajka na tog odlicnog mladog fudbalera.Pa kako vi mislite da ce to dete igrati posle svega ovoga.Da li ste svesni sta mu radite i zasto to cinite.Ja sve razumem,ali tolika opsednutost...Imam srecu da poznajem tog momka i znam da je to jedna divna osoba,vaspitana i cista kao sunce.Sve sto je u karijeri napravio,sam je postigao,radom i odricanjem.Gresna vam dusa.Pozivam sve postovaoce Race i njegovog fudbalskog umeca da se oglase i tako se suprotstavimo,ocigledno,organizovanoj hajci na tog sjajnog momka i fudbalera.Raco volimo te.Gospodine Anticu svaka cast.Po ko zna koji put dokazali ste da ste veliki mag svog posla.

djole.r

pre 14 godina

Gospodine Anticu,bas pozivanjem Race Petrovica pokazali ste koliko ste veliki trener i covek.Svaka cast!Raca Petrovic je najtalentovaniji igrac u Srbiji i buduci vrhunski as.To mogu da uoce samo ljudi koji imaju sustinski osecaj za fudbal.A psihologija mase?Kakvo dobro i kome je rulja donela srecu?Raco,sine,divan si momak i sjajan fudbaler i nemoj,molim te,da te ovi bizmuti poremete.Na kraju samo jos ovo:kada bi ljudi pricali samo ono sto znaju,svetom bi zavladala jeziva tisina!

neko iz mase

pre 14 godina

Svaki put kad pročitam spisak naježim se kad vidim Radosava.Mislim da su igrači Partizana sinoć pokazali koliko vrijede i koliko mogu.Jedino Ljajić(zbog godina) ,Ninkov i možda Stamenković zaslužuju poziv iz domaće lige.Nemojte da se igrači prodaju preko nacionalnog tima,ako se to bude radilo,ponovoćemo gledati akcioni film "Njemačka 2006"

marko

pre 14 godina

Mogu li samo nesto da pitam???

Zar ne moze selektoru koji je svima nama ispunio zelju i san, a to je plasman na mondijal, da se desi da mozda iz nekog (nama nepoznatog) razloga zavoli i zagotivi nekog igraca???
Zar nije covjek zasluzio da ispuni svoju neku zelju, da pruzi sansu tom momku (koji se meni iskoreno svidja kako igra), zato sto covjek ipak vidi nekakav potencijal i zna sto mi ne, zato sto pruza jednom mladicu sansu koji je ako nista perspektivan srpski igrac...

Zar to ne mozemo selekotru da oprostimo posle svega?
Zar smo takav narod????
Pitam ja vas.....

bruce lee

pre 14 godina

A Stamenkovic? verovatno bi trebalo da potpise menadzerski ugovor sa Antarinim sinom! i da ne primi nijedan gol , ipak su dva gola mnogo

PSG

pre 14 godina

Kakav smo mi narod , strasno... ko bi reko pre godinu-dve da cemo se plasirati na mondijalu ispred francuske u grupi ?! Selektor Antic je napravio cudo do sada, ostvario je cilj a to je bilo da se kvalifikujemo za juznu afriku. Sada nekome zulja jedan nevazan igrac na spisku (petrovic) i odmah pljuvanje. Pa pustite coveka da radi svoj posao umesto da mu nabijate neki pritisak. Antic je selektor i tacka !

Mourihno

pre 14 godina

Malo uspeha ,malo slave i nasi ljudi vec pokazuju veliku dozu bahatosti . Ovo nije Reprezentacija Srbije ,vec privatna selekcija Radomira Antica. Da li je Bojan Isailovic najbolji golman u nasoj SJL? Da li je Radosav Petrovic najbolji zadnji vezni igrac u Partizanu ? Ponavlja se ista prica ,kao i sa Petkovicem.Umesto da pozove i proveri neke nove igrace ,kao sto Jorgacevic ,koji sa uspehom brani u Belgiji , Bisevca ,Ninkova , Stamenkovica ...... ,selektor insistira na svojim zabludama i nikome ,za to ,ne polaze racune. Da li je Rukavina trenutno bolji od Ninkova ?To je trebalo proveriti . Puno krivice snose i novinari ,od kojih se pola ne razume u fubal ,a polovina svojim udvorickim ponasanjem prema selektoru ocekuje beneficije i odlazak u Juznu Afriku.Konferencije za medije su izgubile svaki smisao . Selektor sarmira ,a novinari nemusti i nezainteresovani, jedva cekaju "trece poluvreme"5. A krajem leta ce cela nacija traziti razloge neuspeha u Juznoj Africi . Nazalost, vec vidjeno ......

ILIJA

pre 14 godina

u Srbiji nista novo.....:(...dokle Raca Petrovic,za koga je i trener kao sto je Goran Stevanovic skapirao da decko nije ni za Partizan,a kamoli za reprezentaciju...!
Rukavina...pre...Ninkova? ne bi rek'o.!!!!!!
ali mi tu sad ne mozemo apsolutno nista......tako je kako mora izgleda da bude..!

Dalibor

pre 14 godina

neka je sramota svakog od vas koji pljuje Antica. On je nas najbolji trener, i uspeo je u svom poslu pre svega jer mu tim nisu sastavljali menadzeri i siroke narodne mase poznatije pod imenom selektori iz fotelje. Ako Antic zove Petrovica to je njegov izbor iza koga on stoji svojim integritetom i ne vidim sta je tu sporno. Pardon, znam ja sta je vama sporno. To sto je on igrac Partizana. Pa tako lepo recite. A to sto zove Pantelica koji veze nema, Zigica koji u valensiji ima minutazu ravnu nuli, Stojkovica koji nema klub to nikom nista. Citam gore komentar BOJKOT REPREZENTACIJE? Pa tebi ako se bojkotuje ti nadji neku reprezentaciju koja ti se svidja pa za nju navijaj. ZIVELA SRBIJA, BOG NEK CUVA ANTICA !

shurda

pre 14 godina

dal je owo vise normalno sa owim petrovicem pa mislim stvarno,a o ne pozivanju nekih zvezdinih igraca suvisno je govoriti pre svega mislim na perovica koji je jedini srpski napadac koji ima neku tehniku i ninkova koji je sigurno bolji od onog rukavine koji (ne)igra drugu nemacku ligu...SRAMOTA...do sada sam mislio da niko ne gura tog petrovica ali sad...ovo je vec sramota

gorance

pre 14 godina

Pa dokle vise taj petrovic, sramota...vise ni u smesnom partizanu za njega nema mesta...

Zasto opet podele, kontriranje sve me podseca na 2006 i Iliju Petkovica koji je poveo svog sina na mondijal ( gde je ta fudbalercina od sina danas ? )....

Komrad

pre 14 godina

Samo cu reci:

Stojkovic
Disljenkovic
Brkic

Vidic
Ivanovic
Kolarov
Lukovic
Obradovic
Dragutinovic
Subotic
Rukavina
Rajkovic

Stankovic
Milijas
Kacar
Krasic
Jankovic
Kuzmanovic
Tosic

Sulejmani
Zigic
Pantelic
Jovanovic
Lazovic

i u JAR po medalju

Pozdrav za sve Delije!

Gazda

pre 14 godina

Jos ce mi ovaj Antic postati antipatican zbog svoje tvrdoglavosti, iako se vidi da ga glavni igraci u reprezentaciji vole i postuju. Bolje bi mu bilo da prodje grupu u JAR, i drugi su prolazili kvalifikacije pa su zbog ovakvih gluposti postajali najveci narodni neprijatelji

Mare

pre 14 godina

Stamenković bolji od Brkića?
Dajte ljudi,šta pišete,znam da ste navijački obojeni,ali budite barem jednom realni,pogotovo vi navijači Zvezde koji ste sada u oblacima.
Prvo,za vašu informaciju Brkić u prvenstvu na 6 utakmica nije primio nijedan gol!Dakle NIJEDAN!Na 4 utakmice 4 gola je primio Kesić,njegova rezerva.
Drugo,Brkić je i mlađi i bolji od Stamenkovića,branio je standardno za mladu reprezentaciju i traže ga već sada mnogi evropski klubovi.
Treće,kada Zvezda zaređa sa lošim rezultatima,videćete kakav će biti taj Stamenković.
Svašta ću još pročitati,Stamenković,ma dajte molim vas,evo smešno mi je.

Tony9

pre 14 godina

Petrovic je mlad i talentovan.Da je Jokanovic ostao u Partizanu Petrovic bi igrao u startnoj postavi ovako je gosn."Plavi" pod pritiskom javnosti morao da ga izbaci.
No,dobro decko igra za reprezentaciju a siguran sam da ce ga Antic i voditi u JA.
Antic nije Petkovic!!!

A sada za ove sa kompleksom
-Nemate reprezentativca,niti kvalitet za reprezentaciju.Zato PSSST!
Kakav bre Ninkov,covek ima 25 godina jos igra u Zvezdi,da je neki talenat vec sa 21,22 bi vec igrao u Italiji,Spaniji,..ovako moze samo u Japan,Kinu..

Budimo realni.

Ova reprezentacija se pretezno zasniva na ex Zvezdinim igracima ali pogledajmo reprezentaciju za 5-6 godina.Kada odu Vidic,Stankovic i kada prodje vreme i Ivanovica,Krasica,..
Ko ce voditi reprezentaciju?
Generacija 86,87,88,..A tu nema Zvezdinih igraca.

Лазар

pre 14 godina

Један је Петровић Раћа! :)))) Свака част Антићу, али ће докле овај високо талентовани играч Партизана добијати позиве :/

Kol

pre 14 godina

Ha ha opet radosav petrovic pa ovo je za Riplijevu rubriku "Verovali ili ne" zaista neverovatno dokle ce vise on da se poziva u reprezentaciju!!! I na kraju ako neko znam broj petrovicevog menadzera neka prosledi posto covek je neverovatan, bolji je i od onoga koje je uspeo da anderlehtu uvali rnica!

daco

pre 14 godina

rukavina i petrovic ....zar treba kom!?ovaj ponekad igra za minh. koji se bori za opstanak u 2 ligu a raso vise ni u partizan ne igra...nekad je trebalo da si najbolji u svoj klub makar domaci da bi igrao u rep. a sad...pa ovog raso grije klupu u domace prvenstvo al bio je najbolji igrac sahtjora onu utakmicu pa mozda zato

Falco #16

pre 14 godina

Neka ga Petrovic, ionako kad se vrati Bosko Jankovic za njega nece biti mesta. A imam samo jedno pitanje za gospodina Antica i FSS: Da li dolaze Brazilci na Marakanu? :)

m

pre 14 godina

u srbiji 9 miliona selektora mada licno mislim da Avramov ic fiorentine MORA da bude PRVI nas golman. trenutno ova 3 sa spiska nemogu ni da mu prismrde...

objektivni carapan

pre 14 godina

Anticu, svaka cast na rezultatima! Sjajno radi svoj posao, ali imam jedan predlog za razmisljanje! Sasa Stamenkovic! Mozda nije za prvog golmana, ali da ga nema u 3 i to kad je Disljenkovic povredjen je neverovatno!! A tu je Isailovic koji prima golove sa pola terena, kao na igricama, neverovatno! Stameni u reprezentaciju!!!

nenad

pre 14 godina

Ko se malo detaljnije razume u fudbal razumece zasto forsira Racu. Zbog konstitucije, stila i pozicije na kojoj igra. Pravi zadnjeg vezno za buducnost. Naravno za one koji drugacije zamisljaju igru je ovo neprihvatljivo.Antic forsira taj stil igre i to je uredu. Procitao sam sve komentare i iznenadio se koliko nas narod malo..skoro nimalo zna fudbal (a zovemo se fudbalskom nacijom - smesno). Po vasim komentarima dolazim do zakljucka da vi fudbal vidite kao neko tamo jurcanje za loptom. Fudbal je taktika u igri, postavka igraca prilikom prekida i jos stotine detalja koji moraju da se ispostuju da bi se dobila utakmica. Ubedjen sam da velika vecina nece da ukapira sta sam ovo ovde napisao.

B

pre 14 godina

Ajde ostavite coveka na miru..koga god da pozove treba da budete zahvalni jer nas je odveo u Afriku..nek stavi i Slavka Vranesa na gol to je njegova stvar a mi treba da ga podrzimo a ne da se pravimo pametni..

strucnjak

pre 14 godina

Ja bih pored Petrovica pozvao i Rnica, Malbasu, Cirkovica, Becanovica, Cakara, Troboka, Stojanovskog, Duljaja, Delibasica, Ilica, Ivica, Ilijeva itd... Jao da, pa to je skup ljudi koji je usao u LS.. Pa cekaj malo, oni i nisu tako losi onda.. Cekaj, cekaj, nesto tu smrdi. Pa da, oni su imali Mateusa za trenera. Jel to znaci da Antara moze isto da napravi od Petrovica??? hm??? Naravno da ne moze!!! Hoce to Antic, ali mladi talenat nece, odnosno ne moze!!!!

novinar

pre 14 godina

molim vas da obratite paznju kako se "veliki gospodin" Antic, obraca novinarima na konferenciji za stampu... "slusaj da TI kazem", "vidi da TI kazem"... kao da smo mi novinari klosari s ulice

Sasha

pre 14 godina

...da li može neko da mi objasni zbog čega su pozvani Petrović i Rukavina?!?
...Basta i Nonkov su za dve klase bolji od Rukavine, a Petrovića stvarno nema nikakve potrebe komentarisati!

SRBIJA

pre 14 godina

Kolko ste vi smesni mi smo na Svetskom prvenstvu,igramo odlicno a vi samo trazite zamerke neke,ne brinite se vi za Petrovica zna Antic sta radi videce te i sami ima vremena!!!

bb

pre 14 godina

Mogao je bolje igrace pozvati....umesto Rukavine recimo Ninkov ili Basta;a N.Kovacevica umesto Petrovica,pa onda Avramova makar da bude 2. ili 3. golman!

Jovan

pre 14 godina

Ocekivano..ekipu koja dobija ne treba menjati... Znam da ce sad mnogi da skoce i da pitaju "A gde je Ninkov" i "Zasto je P. Petrovic i dalje na spisku kada ni u onako jadnom Partizanu nije sarter" .. I ja se sam cudim ali cu da cutim.. I neka Antare naka radi svoj posao onako kako misli da treba, ko smo mi da kritijujemo coveka koji nam je reprezentaciju iz blata podigao posle silnih blamaza. Tako da SAMO NAPRED ANTICU, SAMO NAPRED SRBIJO!!!

Simovic

pre 14 godina

Ljudi ne brinite se za Petrovica... Samo je u Kadru, jer je Jankovic povredjen, a Matica, Ljajica, Aleksica, Sulejmanija ili Milinkovica nije mogao pozvati jer nastupaju za Mladu Selekciju.!! Znaci Petrovica nece biti na Svetskom Prvenstvu....

Sto se tice Disljenkovica, povredjen je...ali je ipak mogao Stamenkovic biti pozvan kao 3i Golman..po meni bolji od Isailovica...mada razumimo da su se i nasi Reprezentativci svi zajedno sprijateljili...pa zasto sad da kvarimo Raspolozenje sa novim Pozivima koji i onako nebi igrali!

Jedino sto bas zameravam je Poziv Rukavine! Rukavina igra u 2. Nemacku Ligu..i to samo solidno! Po meni nije nikako zasluzio da bude u Sastavu! Na njegovoj Poziciji imamo trenutno bar 3 Igraca koji su jaci od njega:

1.Pavle Ninkov (mozda trenutno i najbolji Igrac Zvezde)
2.Nenad Tomovic (sve cesce igra za Genovu, 22 god, u zadnje 3 utakmice bio u pocetnom sastavu)
i pod 3.Dusan Basta (verovali ili ne, Decko se vratio i izborio mesto u prvom timu Udinezea!Zamislite samo njega i Krasica na desnoj strani..barem bilo to i samo za zadnjih 15min!!)

Mirko

pre 14 godina

Mozda probati nekog od dvojice golmana iz Italije, napad OK! Odbrana Rukavina napolje. Rasa the Best Petrovic ne treba trositi reci, Ninkovic takodje....
Probati neke od "Francuza" za sredinu i mozda nekog od mladjih Sulejmani, Rajkovic....

Nepismen

pre 14 godina

Ma nijedan igrac iz nase lige nije zasluzio da bude blizo reprezentacije.

A ovi sta hvale Stamenkovica. U koju ligu je on to dobijo samo 2 gola?

Jer mozda u ENG, ESP, ITA, GER, FRA, RUS, UKR, NED, ROM, POR, TUR, GRE, SCO, BEL, SUI, DEN....?

Tek kad u ove lige sta sam naveo bude primio samo 2 gola eh onda je tek zasluzio da dobije poziv u reprezentaciju.

A Petrovic nadam se da ce se brzo prodati jer nemogu da ga vise gledam u Partizanu.

Phoenix

pre 14 godina

Raco, Raco...
Ako se stvarno ispostavi na kraju da je Antic bio u pravu i Petrovic postane dobar igrac svi mi treba da ispisemo po deset komentara izvinjenja Anticu.
Ako ne, pa rezultati stoje iza njega. Oprosticemo mu!

Kockica

pre 14 godina

Navijam za partizan, ali ne razumem zasto se u reprezentaciju ne pozove Ninkov. Decko je mlad i ima potencijala, nemora on da igra prvu postavu ali bi sigurno vise znacio Anticu na klupi nego Rukavina koji uopste ne igra u svom klubu.

Slager_pevac

pre 14 godina

Drago mi je sto se Zeljko Brkic ponovo nalazi na spisku.Decko je veliki potencijal i bez sumnje bice resenje na golu reprezentacije za duzi period!

Jaca

pre 14 godina

Veliki fudbalski strucnjaci,nije mi jasno zasto ste se toliko okomili na Racu,kada ste vec svi takvi znalci,da li uopste znate na kojoj poziciji momak igra i da li mozda imate neko bolje resenje na toj poziciji!?Mislim da treba da vas je sramota sve ,komentarisete,a imate pola utakmice odgledane u zivotu,bas ste kompententni da Anticu dajete savete.Decko ima 20 godina,a u Partizanu ne igra zato sto je G din Stevanovic izraziti mentol.

Mc

pre 14 godina

Ne mogu da verujem da neki i u repku gledaju samo to, koliko igraca ima iz rw/bw timova! Pustite Antica da radi svoj posao! A kad dodje sledeca utakmica u nasem prvenstvu onda nastavite da se svadjate ako vec nemate pametnijih poslova.

ribar

pre 14 godina

Sta je sa Disljenkovicem, da nije povredjen?
Garant je bolji golman od onog Stojkovica(ako nista drugo, manji je kikser), a od ove dvojice iz Jadno-Smesne Lige i da ne govorim. Oni cak ni u toj nasoj ligi nisu bolji od Stamenkovica i mozda Bozovica.
A jos imamo i onog Jorgacevica iz Belgije, standardan covek vec godinama, pa onda ako bas mora tu je i Djordje Pantic, jeste da ga buse, ali je bar u Ligi Sampiona :)
Ziv je i Vlada Avramov, ali dugo vec ne brani u prvoj postavi, i mislim da ne zasluzuje mesto u repki.
Sto se ostatka tima tice, sve je u redu osim naravno Race Ronalda, ali posto on nece odigrati ukupno vise od 10 minuta ne moze bas toliko da nam smeta.
Subotic je redovno gresio na zadnje tri-cetiri utakmice Borusije koje sam gledao, ali boljeg stopera nazalost nemamo.
Mozda jos samo Ninkov umesto Draga, ali samo mozda...

Babin_zub

pre 14 godina

"Ko je za to da skupimo neki prilog(svako da koliko moze), pa da otkupimo tog racu, udomimo ga u inostranstvu negde za...(ma za dz!) samo da ga ne gledamo vishe!

(zvrk021, 6. novembar 2009 21:09)


Ma dzabe,opet ce se u nasim "vecitima" naci neka mukica koju treba uvaliti nekom naivnom klubu za koje milionche.
Ja zaista vise nemam snage da kucam o ovom Petrovicu.Zao mi je sto sam ga vec zamrzeo,a decko ni kriv ni duzan...cak i ako nekad bude fudbaler od njega,mislim da ce ga vecina mrzeti zbog ovakvog ulaska u repku.

Ipak_je_Stameni_primio_previse_za_repr

pre 14 godina

Antara, pa ćemu Brkić kad imaš svog Radosavljevića na raspolaganju? Šta se dešava sa tobom? Pa zato je Božović i sklonjen da bi ti mogao da nas sve njegovim pozivom uveris da definitivno nista ne znamo o fudbalu, kao sto nas sve edukujes sa tvojim Petrovićem. Samo napred, pljuj po sebi i svom rezultatu!

Urkecar

pre 14 godina

ljudi,manite se poredjenja Ninkova i Petrovica,ne igraju na istoj poziciji,a i ovaj je mator vec...Rukavina je realno 10 puta bolji od njega...Antic nece da menja postavu,da iznenada zove neke BALVANE...manite se bre corava posla,jednom u zivotu uzivajte u rezultatima,a ne u igracima!!!

Darko

pre 14 godina

Opet Raca omg.Nema Obradovica taman da se svi uvjere da je Kolarov bolji od njega mada nemam nista protiv momka.Na sp umjesto Isailovica Disljenkovic i umjesto Race Bole Jankovic i mozda Sulejmani i idemo ka zlatu.Kad pozdravljate pozdravite i nas u CG jer i u CG ima Srba i to dosta.Samo da vas napomenem.Pozz.

milos

pre 14 godina

Stvarno je mogao bar na prijateljskoj da isproba neke igrace poput Stamenkovica i Ninkova. Ni Brkic ni Isailovic nisu bolji golmani od Stamenog a i Ivanovic je jedini dobar desni bek u timu i nije lose imati dobru rezervu a Ninkov je sigurno bolje alternativa od Rukavine. Mislim da i od Petrovica imamo boljih igraca na toj poziciji ali oni su na dujkovicem spisku gde su i potrebniji tako da tu bar zasad nemam primedbe

Bob Sent Kler

pre 14 godina

Mislim da je ovo bio pravi trenutak za probanje Mrdje i Ninkova. Steta, narocito za ovog prvog, po meni bolji spic i od Lazovica i od Pantelica, a drugaciji tip od Zigica.

Andrya

pre 14 godina

Ajde da se kladimo da ce Petrovic da ide i na SP.Ljudi moji pa pre ce izbaciti Stankovica iz ekipe nego ovog Petrovica!!!!
Ovo samo u Srbiji ima!!!!!

ko-ometator

pre 14 godina

Radosave crni radosave, ucrnices nam i Radomira! Hocemo Paju Ninkova, nemamo boljeg desnog beka... rukavina je truba i za standarde druge bundeslige! PUSTI RAMBA DA ODIGRA JEDNU UTAKMICU ZA SRBIJU, BUDI COVEK RADOMIRE!

DejanPetkovic

pre 14 godina

Petrovicu, crni Petrovicu......
koliko li placas ovog coveka da te pozove u repku.....
Anticu,Anticu ....pa zar je on ispred mnogih drugih koji su bolji od njega.....

genije

pre 14 godina

Dokle bre vise Radosav Petrovic?Zasto je Anticu potrebno da posle sjajnih rezultata,atmosfere i vere koju svi imamo u njega u tim zove igraca protiv koga je apsolutno cela nacija?O cemu se ovde radi?ZASTO BRE ON!!!

krle

pre 14 godina

Ako može da zove Stojkovića koji se ni sam ne seća kada je poslednji put branio za klub, može da zove i Petrovića, ma koliko on to objektivno ne zasluživao.

dimitrije

pre 14 godina

disljenkovic je povredjen (uglavnom), zato ga nema. Brkic- ma daaaj...golman amater. Ninkov je bio u reprezentaciji i nije se zadrzao tako da nije da nije imao sansu

libelula

pre 14 godina

Sramota je da iz nase lige nisu na spisku Ninkov i Stamenkovic,vec Raca i golmani slabiji od Stamenkovica.Anticu svaka cast za plasman,ali...

Tony9

pre 14 godina

@Zelja NS

Rekao sam PRETEZNO Zvezdinih igraca,zato sam i naveo Ivanovica i Krasica posle Vidica iStankovica.
A i zasto se ti osecas prozvanim kad je ovaj komentar namenjen onima koji bi da reprezentacija izgleda:

Stamenkovic
Ninkov
Bisevac
Tomovic
Basta
Kovacevic
Milijas
Koroman
Lazetic
Lekic
Perovic

peko

pre 14 godina

Veliki uspeh selektora Antića i reprezentacije je sam odlazak na prvenstvo.Ova ekipa ima najlošije golmane i napadače od svih selekcija koje su se kvalifikovale a i vezni red je za diskusiju.Biću zadovoljan samo da damo maksimum i da časno predstavljamo svoju Zemlju,drugi krug je veličanstven podvig.

rikola

pre 14 godina

ako vas sanima manager Radosava Petrovica je neki Jovica Radonjic kod njega su jos Nemanja Tomic
Partizan Belgrad Aleksandar Lazevski
FK Teleoptik Zemun Nenad Marinkovic
OFI Kreta Bogdan Stevic
FK Teleoptik Zemun Stevan Kovacevic
Naval 1º de Maio Nenad Adamovic
FK Teleoptik Zemun
skoro svi igarci su u nekoj vezi sa partizanom zato ako zelite da igrate u buducnost sa srbiju javite se Jovici Radonjicu

zvrk021

pre 14 godina

Ko je za to da skupimo neki prilog(svako da koliko moze), pa da otkupimo tog racu, udomimo ga u inostranstvu negde za...(ma za dz!) samo da ga ne gledamo vishe!

K'o shto je neko ranije napisao, nije pola Srbije glupo - a ako je i glupo, nije slepo.

Mozda dechko stvarno ima neki kvalitet, ali u OVOM momentu on nema ono shto je potrebno za reprezentaciju.

Samo me zanima kako se taj Radosav oseca u ovom momentu, bilo bi lepo chuti i njega, shta sve misli o ovome...

Igor

pre 14 godina

Radosav Petrovic???
zasto on? Bojim se da nije tu zbog svojih fudbalskih kvaliteta.
svasta...
U svakom slucaju podrzavam Antica i nase momke u reprezentaciji.

Dejan Tesic

pre 14 godina

uz svo postovanje sto imam prema gospodinu Anticu, ne mogu da verujem da su na spisku opet Petrovic i Rukavina a nema Ninkova, Lekica ili Jevtica!? jeste da sam zvezdas, ali ne kazem to zbog klubova, nego Petrovic nema mesta ni u partizanu a kamoli u reprezentaciji... a sa druge strane, Ninkov rastura. kao Lekic i Jevtic... nije mi jasno sta se to radi. ja bih iz ovog sadasnjeg partizana pozvao samo Ljajica. decko sa 18 godina daje gol na skoro svakoj utakmici.

johan

pre 14 godina

Raca Petrovic je najbolji fudbaler koji se u Srbiji pojavio u zadnjih 10 godina.Mozete samo da ga mrzite i da se kaljuzate u svom neznanju.Takvom strucnjaku kao sto je Radomir Antic to nije moglo da promakne i zato svaka mu cast.Raca je srpski Vijera i za par godina bice igrac Barse,Intera ili Arsenala,a vi glodari ceo svoj zivot vodicete isprazne price o fudbalu iako sa tom igrom nemate nikakve veze.

Barry Ferguson-Bellamy

pre 14 godina

Stvarno nemam nista protiv Petrovica,ali ljudi su u pravu kada se ljute sto se on poziva. Pa toliko boljih igraca od njega imamo! Eto nama srece da se on razvije u odlicnog fudbalera,ali do tada...

jbg

pre 14 godina

opet petrovic. pa cime je to zasluzio. pogledajte nemanju vucicevica iz hapoela kako igra u evropskoj ligi i uporedite sa petrovicem.
ili je previse zvezdinih bivsih igraca u reprezentaciji, pa se mora neko i iz partizana pozvati?

radomir antic

pre 14 godina

ma iskomlpeksiran sam, dosadan, glup, ne razumem se u fudbal, ali sta radi Radosav Petrovic u REPREZENTACIJI SRBIJE?!? na pantelica sam oguglao, ali sad i ovaj talenat... to je vec previse.. majke mi moje od sramote ne bih smeo da izadjem na teren da imam malo mozga i da igram kao on..rekao bih pozivu -ne,hvala, jednostavno ne umem!!! bih svega mi...
(nikola, 6. novembar 2009 13:00)


...kako da ne bi. a i zbog svih pomenutih osobina ne bi ni dobio poziv u reprezentaciju...

KNIN

pre 14 godina

Naravno sve najbolje reprezentaciji,da pobedimo sve redom ali ne mogu da verujem da za NINKOVA nema mesta,selektore sta covek treba da uradi da bi igrao?Desnog beka boljeg nemamo od njega.

Batara

pre 14 godina

Tako je Radomire, potpuno te podrzavam u svakoj tvojoj odluci ;) tebi niko ne moze nista da pridikuje jer nema nijedne mrlje u tvom radu...sve je savrseno, tako da svi treba da se pomire sa tvojom vizijom tima i da se posvete igranju Football Manager-a, pa tamo mogu da ubace Ninkova, Stamenkovica, Vucicevica... ;)

GrobaR

pre 14 godina

Da sam na mestu Antica AUTOMATSKI bi podneo ostavku, kakvih sve komentara ima, mnogo smo los narod, pa Raca ce biti poslednja izmena u 2 timu reprezentacije , pre njega ce igrati i Kuzmanovic i Kacar. Pa vi mislite da bi Duljaj i Kovacevic pristali da budu 3 izmena na svojoj poziciji. Pa Raca tu dodje kao " 3 golman" zna i on da ima boljih od njega i zato nece kvariti atmosferu . Koliko znam na toj poziciji u Zvezdi igra Isah, i jos neki Brazilac

A NINKOV , koju je on jaku utakmicu odigrao pa da kazete da je odlican igrac, najjaca utakmica mu je bila protiv Partizana a to znamo kako je zavrseno . Koliko god Rukavina bio los bolji je i iskusniji od Ninkova , igrao je na prvenstvu za mlade i jednu sezonu u nemackoj ligi, plus ima duplu krunu u nasoj ligi , ovaj ni to nema

Fali vama gani neki zvezdin "Dule Vujosevic " da vas nauci da cenite uspehe i koiko ih je tesko napraviti. Ako ste svojim bahatim izjavama i zahtevima unistili sd cz , ne damo vam da i reprezentaciju UPROPASTITE

Dejan

pre 14 godina

Dokle vise Radosav Petrovic,dokle? Svaka ti cast za sve sto si uradio ali ovo pocinje da me iritira a i sve koje prate reprezentaciju,siguran sam...

milemen

pre 14 godina

Jeste da se i ja ne slazem sa Anticem oko ovog petrovica,ali pustite covek da radi svoj posao!Kad se vrati Jankovic nece vise biti mesta za njega.A na toj poziciji vec imamo Stankovica,Kuzmanovica,Kacara,Ninkovica tako da nema razloga za birgu!!!

Prepelica

pre 14 godina

Selektor je selektor i zato se ja nikad nisam bunio niti komentarisao ovde kada su svi bili protiv Pantelije,petkovog malog, ovog onog. ALI Radosav... Nemam reci.

Kleo popi lekic!

pre 14 godina

(Goran, 6. novembar 2009 16:49)

Ma kakvi bolje da damo Kleu Srpsko drzavljanstvo ipak je on najbolji napadac u zadnjih 50 godina kojeg je ova liga imala!

ja

pre 14 godina

Ja ne mogu da verujem da neki ljudi nikad nisu zadovoljni. Ne valja ni kada pobedjujemo ni kada gubimo..strasno.. ako je Antic odlucio da igra Raca neka igra, on je selektor a ne vi. Ovo sto vi sada pricate za Racu moglo se reci za pola reprezentacije pre dve godine tako da molim vas bar sada kada nam ide dobro cutite. Da ste vi tako dobri bili bi treneri Reala ili Intera a ne bi sada radili kao taxisti... zato tisina...

Andrej

pre 14 godina

Dosta vise komentara;Zasto. Pustite covjeka da radi svoj posao.Pa mozda od petrovica i postane nesto.primitivni narod to smo mi i zato jesmo tu gdje jesmo.covjek ima rezultate i to je dovoljno

Bale

pre 14 godina

Petko je sve upropastio kad je pozvao sina za finalni turnir u Nemackoj. Sad se i Antic malo "zaigrao". Da ta nadobudnost ne kosta isto tako skupo i njega i Srbiju?

IsNoGood

pre 14 godina

Molio bih Vas sve da vise ne prebacujete Gosn. Anticu, Racu Petrovica, tj. njegov poziv u reprezentaciju. To ocigledno nije njegova odluka, vec njegovog sefa. Ono sto gosn. Anticu ja zameram je to sto nesme da se okurazi i kaze nam svima zasto Raca mora da bude u timu, i na taj nacin raskrinka bagru u FSS-u. Gosn. Anticu imate kredita kod naroda, slobodno se otvorite i bicete vecno postovani i cenjeni.

Radowan III

pre 14 godina

NE DAJ BOZE DA SE SRBI SLOZE!!!
Odigrali smo fantasticno kfalifikacije, bilo je rotiranja, vecina iz stranih liga ili vi ljudi zaista ne shvatate jednu stvar...REPREZENTACIJA NIJE KLUB i u nju ne treba gledati kroz Zvezdu ili Partizan jer svi ali svi komentari bacaju akcenat na to da li je on igrao u Partizanu ili Zvezdi i tako to...
Umesto da malo uzivate u ovim vremenima jer su ti momci uspeli da urade veliku stvar vi i dalje polemisete...
Zvezda ima vise navijaca pa ostavlja utisak na to da jedan Petrovic nije potreban repki, zasto ? Zato sto je iz Partizana ?
Jedno pitanje zar niste svi poskakali i vristali od srece kada nas je Kezman sve obradovao i postigao odlucujuci gol pre 2 ii 3 godine, iako ste delije ?
Zar niste svi slavili golove Zigica i radovali se debaklu Rumuna i dobroj utakmici Pantelica iako ste Grobari?
To sto vi ili ja mislili uopste nije bitno za Antica, on ako zeli moze da pozove i onog suboticanina Tutorica umesto Vidica nase misljenje nece promeniti njegovu odluku ali ce uticati na igraca...
Grobar sam i daleko od toga mislim da Petrovic treba da igra za A selekciju, mora on jos dosta pasulja da pojede, nije da nema talenat ali nije to to!
Ali zasto pricati tako o igracu koji ce jednog dana biti odlican, zamrzece ga ljudi kada bude stasao u igracinu i nece se odazvati pozivu bas zbog takvih koji imaju takvo misljenje, ne bitno da li se radi o Petrovicu, Ljajicu, Ninkovu ili bilo kom drugom...
Samo Sloga Srbina Spasava ???
Mislite o tome...

REPUBLIKA SRPSKA

pre 14 godina

Jojj, kad neko kaze pustite Antica zna sta radi. Ma daj, cijenim sve sto je do sada uradio, ali samo se zapitajte kako je igracima koji nisu pozvani, a zasluzili su to svojim igrama da bi im mjesto zauzimao jedan Radosav.
SRAMOTA na 3

Zlatko Todorović

pre 14 godina

Pametno, ne eksperimentiše mnogo, jer je pripremna utakmica za svetsko prvenstvo. Antara, samo furaj, uigravaj ekipu koja daje rezultate. Daj bože i zdrave pameti, da ga ne pritiskaju mnogo kojekakvi menadžeri pred svetsko prvenstvo. Tu bi trebalo da ga zaštite svi koji imaju bilo kakav uticaj u sportu i oko sporta.

Djordjevic Marko, Nis

pre 14 godina

Pa sto nije zvao Disljenkovica..?!! A o Radosavu ne vredi komentarisati..Zasto jasno i glasno ne kaze ko gura tog malog koji nema veze sa fudbalom..?Naravno da zelim sve najbolje neasoj reprezentracijii nadam se dsa cemo daleko dogurati na SPu, ali ne smem nbi da zamisim sta bi bilo da, recimo, puknemo sve 3 u grupi, a da vodi ovo Radosava..izgubio bi sav kredibilitet..I jos nesto..I dalje cekam da vidim kad cemo dobiti neku reprezentaciju iz top10..Vec 19 godina, od Italije i Piksijevih majstorija protiv Spanije..Dok to ne uradimo, necemo biti velika rep..A budimo iskreni, Francuzi su nas u Bgu posteno nadigrali...

tromix

pre 14 godina

Svaka cast selektoru Anticu na postignutom uspehu,na sjajnoj atmosferi itd itd.... I uvek ce biti kriticara, to je jasno, ali DOKLE???? Raca Petrovic!!!! Pa cime taj momak zasluzuje poziv u reprezentaciju? Da sedi na klupi Partizana, ovakvog jadnog Partizana moze bilo ko... A da Srbija nema boljeg zadnjeg veznog od njega to je smesno....

Obice ti se sve ovo u glavu...

pre 14 godina

1) Radosav Petrovic ne igra u ovom i ovakvom jadnom Partizanu, a ti si ga zvao 10 puta

2) Prvi golman ti ne brani vec dve godine

3) Drugi golman brani u poslednjeplasiranom timu nase jadne Lige

4) Treci golman ne brani u Vojvodini, zato sto ima dijagnostifikovanu diskus herniju, povredu ,od koje ne trci, a kamoli brani, i zbog koje se prekida karijera

Veljko Mihajlovic

pre 14 godina

Ljudi,molim vas,imajte u vidu koliko smo napredovali,koliko lepse igramo,a ja mislim da ce tek da se pokaze sav potencijal ove reprezentacije.A vi se raspravljate o 23. igracu reprezentacije?Otkud vi znate da li je to mucka?Imate dokaz?Pustite coveka neka radi svoj posao.Naravno,sigurno bi neki drugi strucnjak zvao neke druge igrace,ali Antic gradi tim prema svom ukusu i svom razmisljanju o fudbalu i za sada ima rezultate,a i igra je na visokom nivou.Koliko ja pratim fudbal taj Radosav Petrovic je odusevio na prvih nekoliko bitnih utakmica za Partizan.Mozda sad nije u formi,ali ceo Partizan je slab.Mozda Antic bas zbog toga zeli pozivima da mu odrzi samopouzdanje,da ga poveca,to je neki ulog u buducnost.Moguce je da ulaze u pogresnog igraca,ali mi to sigurno slabije znamo od Antica.U svakom slucaju rasprava je bespotrebna i glupa.On je mlad momak,nije neki Dmitrovic,Spiro Grujic i slicno.

Alo bre svi vi

pre 14 godina

Muka mi je vishe vas prepametnih i sveznalica.pustite choveka na miru da radi,pa tek ce sada namerno nadalje da zove petrovica da ne bi ispalo da je popusto pod pritiskom..nije vam on neki ilija petkovic koji ce da vam se pravda i roni suze..napred Radomire i slushaj samo sebe...

MarkoSkywalker

pre 14 godina

Selektore skidam kapu, ali mi nije jasan Radosav Petrovic. Ne znam ko lobira za decka, ali verujem da nije u pitanju fudbalski talenat. Na toj poziciji igraju Nenad Kovacevic, Igor Duljaj, pa i Ljubomir Fejsa koji malo strci u ovom sivilu Partizana. Navijac sam Zvezde i zao mi je sto nema Ninkova i Stamenkovica, ali rezulatati stoje iza selektora i to treba postovati. Zato ne kazem da treba da igraju pomenuta dvojica, ali smatram da ovaj Petrovic ne zasluzuje dres. U najmanju ruku, ZBUNJEN sam!

prisilni pozivi

pre 14 godina

golman bez kluba, golmani cukarickog i vojvodine su sigurno bolji od golmana genta i spartaka iz nalcika.
jes, jes, kako da nou.
''drago'' mi je da to selektora i novinare ne brine iako smo na toj poziciji decenijama najslabiji.

Deki

pre 14 godina

Ovde niko jos nije primetio da mi imamo vrhunskog centralnog veznog igraca koji nikada nije bio pozivan u reprezentaciju. Njegovo ime je Nemanja Vucicevic i igra za Hapoel Tel Aviv koji rusi sve redom u ovom takmicenju. Ovaj momak ima tehnicke sposobnosti kakve ni Milijas ni Kuzmanovic nemaju. Pozdrav

Јел знаш шта вози Батистута?

pre 14 godina

бла бла бла бла Петровић, бла бла Нинков бла бла бла Стаменковић... Овде бре све селектор до селектора... Ало човек има резултате иза себе, пустите га да ради... Ни ја не би волео да видим ни Пантелића ни Петровића у репрезентацији али није битно шта ја мислим нити било ко... Јер ЈЕДАН ЈЕ РАДОМИР АНТИЋ...

vlada

pre 14 godina

Skupo ce nas kostati taj Petrovic,bez obzira sto navijam za Partizan,ne mogu da prihvatim,takvu neznalicu,koja nema kvalitet ni za domacu ligu,a kamoli za reprezenatciju.Svi smo jedinstveni u tome.Ocigledno da je u pitanju neka mnogo jaka veza,posebno pratim Petrovica,gledam,ne shvatam,sta je to tako posebno,kod njega,da zasluzi poziv u rep.Setimo se sp u Nemackoj,slucaja Petkovic,ne bih voleo da se ponovi ista prica

i

pre 14 godina

Auuuuuuu, pa ovaj Petrovic ne igra ni u Partizanu, a igra u reprezentaciji. Zasto je odstupio od svog stava da ne zove oni koji ne igraju u svojim klubovima?

Pajo CACAK

pre 14 godina

O BOZE ! Ja ne mogu poverovati koji "strucnjaci" daju sebi za pravo da komentarisu bilo ciju odluku! Kao prvo, ne znaju ni kako nam se zovu i gde igraju igraci reprezentacije, kao drugo, pozivaju u nacionalni tim neke amatere koji su jedva nasli utehu u nasoj jadnoj ligi. Antic je jasno izjavio da NE ZELI da menja tim koji dobija!!! Ziveo :)

dosadni ste

pre 14 godina

ljudi bre, je l ne mozete za trenutak da uzivate u dobrom fudbalu koji ovi momci trenutno igraju? svakog iole pametnog ne zanima sto igra izvesni raca petrovic ili ne igra ninkov... jedino sto je bitno je da je Antic uspeo da napravi atmosferu i tim. postigao je rezultat i coveku se ne treba mesati u posao, a kad vidimo konacan rezultat onda mozemo da diskutujemo o pravim i pogresnim potezima koje je vukao. do tada pokusajte svoje misljenje da zadrzite za sebe i da ne stavljate dodatan pritisak na reprezentaciju i selektora, kako se stvarno ne bi ponovila farsa iz Nemacke

Milan

pre 14 godina

Da ne bude zablude, Antic je najveca legenda koja je vodila reprezentaciju, ali ovo pozivanje Radosava Petrovica protiv volje javnosti moze nazalost izazvati nemir i nesklad pred svetsko prvenstvo kao sto je bio slucaj 2006.

stefi

pre 14 godina

niko i nista nema pravo da komentarise koga je pozvao antic,posle svega sta je uradio sa reprezentacijom moze samo da mu zahvalite.bravo anticu i srecno

Milos

pre 14 godina

Tako je Radomire, potpuno te podrzavam u svakoj tvojoj odluci ;) tebi niko ne moze nista da pridikuje jer nema nijedne mrlje u tvom radu...sve je savrseno, tako da svi treba da se pomire sa tvojom vizijom tima i da se posvete igranju Football Manager-a, pa tamo mogu da ubace Ninkova, Stamenkovica, Vucicevica... ;)
(Batara, 6. novembar 2009 20:14)

Znaci ti mislis da Antic nikada ne gresi. Na primer kada na pocetku kvalifikacija Jovanovic nije bio ni na sirem spisku kod njega, to je bila prava odluka? Pokazalo se da nije. Sto se tice Ninkova i Stamenkovica mogu da se slozim sa tobom(zato sto igraju u nasoj ligi) ali ja mislim da ti neznas ni ko je Nemanja Vucicevic niti si ga ikada gledao... Momak je odlican veznjak i igra u jednoj ekipi koja zauzima prvo mesto u grupi sa Seltikom, Hamburgom i Rapidom iz Bukuresta(Liga Evrope)...

Kengur

pre 14 godina

Šta se bre bunite Raća, pa Raća,.... mora neko i kofere da nosi u Africi.... Ima sve potrebne kvalitete: visok, mlad,... može dosta torbi da povuče. Mego u ovoj reprezantaciji, potreban je i jedan da nas brani od lavova,tigrova,....

Deki

pre 14 godina

@Bojan
Sta rece nije mogao ni drugi nemacku ligu da igra:) Pa nisam ja najaci nego ti.Evo da vidimo koje upravu:
http://www.youtube.com/watch?v=yVjia3amXUU
Evo ti i potezi iz bendeslige godinu kasnije:
http://www.youtube.com/watch?v=pSLtnCTSVZ4
Pa prvi go za Hapoel:
http://www.youtube.com/watch?v=1DKTJvzIe0U
Ja nekazem da on mora da igra za reprezentacija ali na poziciji plejmejkera mi nemamo boljeg igraca. Kuzmanovic neigra tu poziciju u svom klubu ...

Gastarbajter

pre 14 godina

ja sam stvarno jos jedanput zapanjen! kako je moguce da se na spisku selektora jos jedanput nadje Raca Petrovic...Pa ajde, ako se gledaju zasluge i uspesi pojedinaca, i ako se drzimo parole "neka igra najbolji", zasto na spisku nema Ramba Petkovica?? ako, neka ima 37 godina, ali je u Brazilu jedan od 5 najboljih fudbalera...svi znaju ko je Pet, svi brazilski strucnjaci kazu da je majstor i da bi igrao za Brazil da ima njihovo drzavljanstvo i da ga nasi nisu usr... sto su mu dopustili da igra samo 7 utakmica za Jugoslaviju, alo selektore, alo Srbi, zbog njega se na tribini Torcide(vatrenih navijaca Flamenga), na najpoznatijem stadionu na svetu MARAKANI, viori odromni Srpski barjak...neka mi neko objasni zasto on nema kvalitet i kapacitet da igra za "drim tim" Srbije??? po cemu smo to mi bolji i pametniji od Brazilaca, petostrukih svetskih sampiona i sinonima za fudbal???
a svi mi dobro znamo da je on, Rambo, mnogo dao nasem fudbalu i nasoj zemlji, ali izgleda da je on jos jedan u nizu zaboravljenih Srba, kome ce nasa zemlja ostati duzna
sta ces, takva smo zemlja, ali mi stvarno dodje krivo, velika nepravda!

jvstaljin

pre 14 godina

Dobro. O Petrovicu vise i ne treba trositi reci ali to sto Disljenkovica posle one partije u Litvaniji nema na spisku moze da se opravda jedino nekom povredom. Nadam se da nije nesto drugo u pitanju (mislim na staru boljku reprezentacije - igrace koji MORAJU da igraju bez obzira na formu, dal' igraju u klubu uopste i sl. Petrovic, Stojkovic...).

Turbonegro

pre 14 godina

Antic moze da zovne i Dzajica i Ivicu Kralja da igraju ako tako proceni, covek ima tu moc/slobodu, on je odgovoran za svoje posao,tj. rezultate. Mene kao navijaca moze samo da boli to sto moram da gledam neke likove koji igraju za nasu reprezentaciju, a kojima ne bih poverio ni da mi napumpaju loptu, a kamoli nesto da igraju fudbal. Rasoslav Petrovic je decko sirov i nekreativan, prototip jedne neznalice koja misli da je sa 20 godina i 3 odigrane utakmice u evro takmicenjima uradila nesto sto drugi nisu godinama. OK, da kazemo da razumemo to, verovatno je to za njega uspeh, okolina iz koje dolazi, gde zivi, njegov nivo i stanje svesti itd itd. Za 3-4 utakmice koliko igra na njegovoj poziciji u Partizanu, Branislav Jovanovic je pokazao 5x vise - i sigurnije igre, i preciznijih pasova, i vece pozrtvovanosti itd, a da ne pricam o Duljaju ili o sto da ne Smiljanicu. Kad uporedite njegovu igru i igru nekog velikog igraca na istoj poziciji (tipa Maskerano, Sisoko...) - pa valjda je svima jasno o kakvom igracu se radi, kakvog kvaliteta.

Jos jednom kazem, Antic nije mali, za reprezentaciju igraju igraci koje on (ili neko drugi) pozove i to je njegov odgovornost.

Zelja NS

pre 14 godina

@ : (Tony9, 7. novembar 2009 01:20)

Momak ti si zaboravio da je Krasic Vosino dete! A Stankovica i Vidica ce da zamene Kacar i Subotic nece sigurno niko iz partizana!

ajgor

pre 14 godina

Vi pljuvaci antica, sto dolazite na stadion samo kad su tu Fr, Esp, Por, itd...

Covek ima rezultate, vi imate rupu u vugli.

Raca Petrovic, nja nja nja, rambo petkovic, nja nja nja,
Stamenkovic, nja nja nja
Ninkov, nja nja nja
Moja baba, nja nja nja
Moj pijanu ujak, nja nja nja
i naravno KEZMAN, nja nja nja

Sram te bilo anticu sto ih ne pozivas !!!

E stvarno treba da te bude sram

Mozda bi i ti trebalo da pocnes da slusas zamerke "vodja" navijaca.

Ml_.

pre 14 godina

Dakle:
1) Nema Ninkova.
2) Tu je Petrović
3) Pod hitno državljanstva i poziv u reprezenatciju sledećim personama: Kleo, Diara, Moreira... izvinite ako sam nekog izostavio.
(eh, 6. novembar 2009 12:46)

Pa dakle da li to sto navijas za Partizan znaci da je malo nestalo i zdravog razuma?! Kleo u reprezentaciji, pa to bi bilo tragicnije nego sto je Raca Petrovic u njoj... A uprkos tome sto je doticni igrac ispod proseka, ja i dalje podrzavam svaku odluku Radomira Antica, jer covek je napravio reprezentaciju za respekt... Jos jednom da se nasmejem za Klea... Mozda bi trebalo i Washington-u dati drzavljanstvo, sta kazes na to? :-)
(Davor, 6. novembar 2009 14:11)


Davore, momak je bio IRONIČAN! Nevjerovatno kako neki ljudi sve shvataju bukvalno.

dzos

pre 14 godina

OK. I meni je nelogicno sto poziva Petrovica, ali se secam kada su Zvezdini navijaci palili stative kada je Miljanic ubacio Kuleta Acimovica. Taj isti Kule je sa reprezentacijom bio drugi u Evropi, a sa Zvezdom zamalo u finalu Kupa sampiona.
Uostalom, bolje da imamo samo tu primedbu. Vazni su rezultati i igra.
A za to do sada Anticu kapa dole.

ciganDOgroba

pre 14 godina

Reprenzetacija nije ista bez Race Petrovica. Koga da salju po vodu,po markere,ko da pomera bove i nosi lopte ???
Atmosfera je najvaznija !

goran

pre 14 godina

najjai je ovaj car sto gura vucicevica kao da mu je brat rodjeni. daj bre, nije mogao da igra drugu bundes ligu, a ne nesto jace. dopingovao se tj. koristio preparat za rast kose... dajte ljudi malo ozbiljnosti pre nego sto lupite neku glupost. za racu se slazem, antic mu cini medvedju uslugu, jer ga je jos vise zakopao kod navijaca, samo se nadam da se nece ponoviti afera petkovic

Milan

pre 14 godina

Bice da nisam u toku, ali sta je sa Drsljenkovicem, da nije povredjen? O pozivu R. Petrovicu necu ni da trosim reci samo se nadam da ga necmo gledati na SP.

cukce

pre 14 godina

Nazalost trenutno ni jedan igrac iz domace lige ne zasluzije da ga pozve selektor, pa ni na prijeteljsku utakmicu. Ovo je jos jedan parametar (pored brukanja nasih klubova u evro takmicenjima) da je nas klubski fudbal pao na najnize moguce grane!

minbraker

pre 14 godina

Ocekivao sam neka nova imena u reprezentaciji, da selektor pozove npr. Jorgacevica iz Genka, pa za desnog beka mozda Tomovica, Bastu ili Ninkova, Bisevac igra isto u solidnoj formi, ili nekog iz ruske lige (koja je sve jaca) gdje ima bas puno nasih, cisto da vidi cim raspolaze ako, ne daj Boze, dodje do nekih povreda. Ipak je SP jos daleko, imaju jos termini za prijateljske negdje u martu, pa neposredno pred SP i to mi je nekako za uigravanje, a ovaj termin za neke nove snage. A sto se tice R&R tandema, Rukavina i nekako, ali R. Petrovic, koji mozda jest potencijal, ali stvarno... Bilo bi ruzno da on ode na SP pored toliko boljih igraca na poziciji zadnjeg veznog. Mislim, zelim mu sve najbolje u karijeri, da zaigra i za Real ako moze, ali TRENUTNO NE ZASLUZUJE REPREZENTATIVNI DRES.

Nije Slobo kriv, mi smo ...

pre 14 godina

Interesuje me, kad bi se vratili Miljanic i Santrac, kako biste o Gospodinu Anticu onda pricali.
Pokazite malo razumevanja, i nadasve postovanja.

obratiti paznju

pre 14 godina

znam da nisam selektor, ali tip igraca kao zvonimir vukic bi se trebalo malo preispitati na nekoj prijateljskoj. jedan od kljucnih u kvalifikacijama za sp u nemackoj, steta sto se povredio tada. inace igra i vise neko dobro u fk moskvi.

Srbin

pre 14 godina

Zasto o Anticu svi pricaju kao o cudotvorcu?Budimo realni,pa kazimo-Francuzi,da su igrali kako znaju,dobili bi nas u oba meca visokim rezultatom(sjecamo se svi kakva je bila utakmica u Beogradu);Rumuni,koji imaju odlicne igrace,nijesu licili na sebe(promijenili 1000 i jednog trenera u kvalifikacijama).Antic je trener koji jeste doveo Atletiko do titule prvaka u Spaniji,ali ga je isto tako kasnije i izbacio iz lige;dva puta izbacio je Ovijedo iz lige,kao i jos jedan ili dva kluba u Spaniji.Ne zavaravajmo se-ne odmice ovaj mnogo od Petka,Santraca(i oni su nas vodili na Svjetska prvenstva)i slicnih!Zato nek vas ne cudi sto zove nesrecnog Petrovica,Rukavinu pa i Milijasa,koji se nije mogao nigdje prodati dok ga Antara nije poceo forsirati u prvih 11 reprezentacije(i gdje je otisao-u jadni Vulverhempton)!Dakle,sem par njih zaista dobrih,ostali dobijaju mjesto u reprezentaciji iz razloga sto imaju jaku logistiku od strane Boga ti pitaj kakvih krugova!Daj Boze da budemo svjetski prvaci!Puna podrska reprezentaciji!Ali skeptik jesam!

kovac

pre 14 godina

Sva sreca pa je Antic imao rezultate dok se jos nije pokusalo guranje Petrovica. Samo se nadam da na SP necemo proci kao u Njemackoj. Razocaro sam se u Antica, mislio sam da bar on moze reci NE menadzerima i raznim moodima u savezu. Al i on je pokleknuo. Steta.

Borchanac

pre 14 godina

Antic je kralj,najvazniji covek u nasem fudbalu,dosta je ucinio za nas i zbog toga mu se nesme nista progovoriti...
Ako je naprawio takav spisak to znaci da je imao razloga,mada ne svidja mi se Petrovic kao igrac,i cudi me da nema Disljenkovica...

Andrija

pre 14 godina

Da kojim slucajem ne daj Boze imamo loseg selektora i da se nismo plasirali na SP,ovaj post bi imao 1460 komentara,ovako svega 146.Predlazem B92 da napravi fantasy igru pod nazivom "Srbin selektor",gde ce se birati samo nasi igraci i beleziti rezultati kao u fantasy footbalu...
Samo napred Radomire!!!

dusan

pre 14 godina

manje vise, sve je jasno. ovo je spisak ljudi koji idu na world cup, ako budemo imali srece obradovic ili jankovic ce da se vrate i izbace petrovica, mada imam utisak da ce Antic sad da se inati sa njim i da ga vodi. na kraju krajeva, i nece mu biti potrebno vise od 20 igraca. ali sad ce morati da istera svoje sa nesrecnim petrovicem.

Gastarbajter

pre 14 godina

@ johane, molim te prosvetli me! svaka ti cast, ti se razumes u fudbal, a ja nemam pojma. a ako Raca ikada postane veliki igrac, ja vise ne gledam fudbal! bice kao Sasa Ilic, pa ce da zavrsi sa suspenzijom jer se kladio :D
inace, svaka cast Anticu za rezultate, stvarno se popravila igra otkako je on na celu selekcije, ali, kao sto sam rekao, veoma sam razocaran jer nije pozvao Ramba, coveka koji je isto kao Dejan Stankovic ili Nemanja Vidic, zasluzio poziv. To ne moze niko da negira.

robi

pre 14 godina

cisto da se zna da subotica vec tri utakmice za redom gledaju prvi pomocnici arsen vengera i da je prvi na spisku zelja trenera arsenala. jedini problem je cena koja iznosi izmedju 15-18 miliona, i koja je zaista previsoka u ovom trenutku.

Aleks.pfc

pre 14 godina

Dokle više Jovanović i Krasić??
(goran erikson, 6. novembar 2009 17:33)

e posteno sam se nasmejao sad,hahah,legenda si.stvarno nema smisla,ni meni nije jasno ko njih gura u reprezentaciji

BrankoUlm

pre 14 godina

Radovanovic vec dobio svoj "fanclub" :-)
link : http://www.b92.net/info/vesti/index.php?yyyy=2009&mm=11&dd=06&nav_category=16&nav_id=391063

Skeptik

pre 14 godina

Ljudi,jeste li zapazili da Antic na pitanja novinara vezana za tehnicke mogucnosti pojedinih igraca,kao i na pitanja vezana za samu taktiku pred odredjenu utakmicu,gotovo uvijek odgovara na isti nacin:"Ovo je skup vaspitanih momaka...Nama sve ovo strasno prija...Svaka nova utakmica je prilika da se iznova dokazujemo...Najbitnije je da na terenu mi budemo MI...itd...."Jos od njega ne cuh neki strucan komentar!Dobro je jedan od prethodnika zapazio,a ja ponavljam-zasto se nas Antara na konferencijama ponasa malo neukusno,pa je sa svim novinarima na TI,iako mu svi oni persiraju i obracaju mu se sa postovanjem?

Nenad

pre 14 godina

Tužno mi je gledati kako će praktično možda samo jedan igrač iz domaće lige da zaigra, jer golmani neće, od ukupno 3 domaća igrača. Sve ostalo su igrači stranih liga :/

jakovcina

pre 14 godina

Gastarbajteru,tebe ne moze ni svetionik da prosvetli,a ni Sveti Sava,jer ti si ocigledno sutnuo kamen na brdu na kojem si odrastao i to ti je jedini sut u zivotu,prema tome,dajem ti savet da ti pogledas utakmicu Metalac-Partizan i odmah nakon toga,prestanes sa gledanjem fudbala, jer valda ce ti tada neke stvari biti malo jasnije.