Sreda, 04.11.2009.

15:27

GS: "Pravi trenutak za pobedu"

Fudbaleri Partizana u odličnom raspoloženju dočekuju odlučujući meč (za ozbiljnije evropske ambicije), protiv Briža.

Izvor: B92

GS: "Pravi trenutak za pobedu" IMAGE SOURCE
IMAGE DESCRIPTION

78 Komentari

Sortiraj po:

Babin_zub

pre 14 godina

"Posle Rila rekao sam da sigurno igramo u LS i da prolazimo minimum u osminu finala.Ocekivao sam da prezimimo u LS ali nismo imali srece namerili smo se na jake Kiprane.Sta da se radi.Samo zbog toga pocela je kriza.Ali ja verujem u ovaj tim.Ima da pobedimo sve tri preostale utakmice i prezimicemo u Ligi Evrope.Zivi bili pa videli.Im amo sjajan tim.U derbiju ce biti:C.Zvezda-Partizan 0:4.Uzimamo jesenju titulu i u maju bezimo katastrofalnoj Zvezdi bar 15 bodova.Od sutra krece da melje Parni Valjak.
(vladimir, 4. novembar 2009 19:46)"

Matori,daj i nama malo toga na cemu si.

Caki

pre 14 godina

Grobari, lepo je to što možete da gledate svoj tim u Ligi Evrope. I ja bih voleo da je Zvezda prošla, zbog toga sam izgubio glas protiv Slavije i Dinama.
Samo mi nije jasno zbog čega NE GLEDATE utakmice?
Protiv Žiline 14000, protiv Tuluza još manje.
Više gledalaca je bilo na tekmi Zvezda-Rad.
Da je Zvezda u Ligi bilo bi po 40-50000 ljudi.

MIRACLE...

pre 14 godina

Diarra 1-0 za Partizan izmedju 10 i 20min. Partizan igra brzo, borbeno, Briz se sabio u 16m... Briz 1-1 pred kraj prvog plouvremena iz kontre i jedine sanse ...Partizan masi nekoliko 100% sansi, ritam igre opada Briz preuzima kontrolu na utakmicom i stvara velike sanse ali je sreca na strani parnog valjka...a onda, zadnjim atomom snage i cuda sa neba...Washington 2-1 90+3 min. glavom posle centarsuta S.Stevanovica ... HUK SE CUJE CAK DO PIONIRA igraci Briza i navijaci zvezde u soku i neverici...

Igracima Tuluza klecaju slabasna koljena...Briz gubi nadu za dalji prolaz...igraci Sahtjora mole Boga da padne sneg pa da izvuku bod...

Иван ПФК Смедерево

pre 14 godina

Благо навијачима Звезде, пребринули све бриге о Европи у свим спортовима и вечерас лепо седе кући у топлом, док ми не знам где ћемо у Пионир или у фудбалски храм Драган Манце.

Milan

pre 14 godina

Ne verujem da Partizan moze vise od neresenog sa Brizom, a i to bi bilo mnogo. Bicu na stadionu ali ne ocekujem nista. A ovome sto pita s kim igra Fljamurtari hocu da kazem da je Fljamurtari u grupi Y sa Zvezdom. U kupu Lilijane Roketi.

riality

pre 14 godina

Dva osnovna uslova vas vode do jednog boda[o tri nema govora]1.da veceras imate vise od 1500 navijaca i oko2500 nemih posmatraca.2.Da neko-nekog podseti zasto je u sportskoj opremi izasao na teren i da pokaze na koju stranu treba da se "tera" lopta.Ajd sad grobarcici,u HRAM na moolitvu jer bez dragog nam GOSPODA ova dva uslova NE VREDE.

Sasa

pre 14 godina

Stevanovicu poslusaj me molim te. M.Bozovic, Stevanovic, Knezevic, Krstajic, Lomic, B. Jovanovic(Fejsa), Moreira, Ljajic, Bogunovic (Vujovic), Ilic (Vasington), Dijara
Ko je za igru sa jednim zadnjim veznim i sa dva spica neka potvrdi.

gunner

pre 14 godina

Cim najavljuju pobedu slobodno igrajte x2...
Jos nesto...neka nasim fudbalerima treneri pustaju utakmice Arsenala da vide kako se igra fudbal. Mada, to je ipak nesto vise od fudbala. To je magija!

Unknown19G70

pre 14 godina

samo motka i po dzepu pa cu da igraju.. ovu da odigramo kako valja da ne budemo na O-li, i da se okrenemo prvenstvu i zvezdi mnogo je digla nos i mi smo krivi jer smo joj to dopustili..

Jovan

pre 14 godina

@Samo jedna informacija mi je potrebna:s kim sutra igra Zvezda kada je nema u ponudi kladonice?...
E kad toliko bas navaljujes..je cu da ti kazem. NE IGRA ZVEZDA OVE GODINE U EVROPI! I sta sad? Za sto ste vi bolji od nas? Zato sto vi igrate? sluzite bre kao topovsko meso svima..sluzite za poprabljanje gol razlike..brukate sprsku fudbal. A znas zasto nema Zvezde? Nema zato sto je Zvezdu ZAMALO izbacila ekipa koja je vama u jesen 2002. dala 5 (pet) KOMADA!!! Da ne pominjem jos koliko ste puta obrukali Srbiju svojim petrdama..pogotovu u Zagrebu. I da jos nesto.. sa kim igra Flamurtati (iii tako nesto)

Hogar

pre 14 godina

@Milosh

samo se vi nadajte pobedi u Tuluzu.kada vas tamo docekaju na noz.Drugo odakle si siguran da ce shaktar dadobije Tuluz .Moze i nereseno da izvuce i opet visite posto nemate sansi ni bod da izvucete ovde od Shaktara.samose vi nadajte. Prezimite u Evropi i onda napravite cudo sa sasom ilicem i ostalim penzosima.Nemojte dakvarite prosek nula bodova za dve sezone.sansa vam je barem negde da udjete u istoriju

divac

pre 14 godina

gospodine PLAVI, ne pobedis li veceras a pre svega ne pokaze li ekipa napredak u igri slobodno, ali slobodno kupi stvari i sa Petkom pravo u Kinu... nema bre vise zajebancije

Peca BGD

pre 14 godina

(vladimir, 4. novembar 2009 19:46)

Zaboravio si da kazes da sledece godine silaze vanzemaljci na Zemlju, osnivaju fudbalski klub, vi ih dobijate 6:0 i postajete intergalakticki planetarni svevasionski prvaci univerzuma!

psihijatar

pre 14 godina

Bice sve po starom: Stevanovic izvodi sastav za 0:0 (jer i sam kaze da mu je bod uspeh), medjutim Partizan opet prima 3-4 gola, a naravno, ne daje ni jedan. Iz 1 u 3 (mislim, Partizan u 1. poluvremenu prima 1 gol, u drugom jos 2). Tuga...

Dragan 1975

pre 14 godina

Pa sta je ovo. Obratite paznju na prvu recenicu teksta. Prvo, zar su "fudbaleri Parizana.." pravi fudbaleri?
"...u odlicnom raspolozenju.."- kontam da su ipak dovoljno glupi da mogu biti raspolozeni u situaciji u kakvoj se nalaze:-)
"...odlucujuci mec..."- ovo je jos najbolje:-) Odlucujuci mec za sta? U nastavku u zagradi stoji- "... za OZBILJNIJE EVROPSKE ambicije..."
O ovom zadnjem sami razmislite:-)
Pozdrav za sve Grobare koji uskoro, ako imaju imalo samopostovanja, treba da prestanu da idu na utakmice:-) Ili bar da se ubiju:-)

Denilson

pre 14 godina

Kvota na Briz 2,60, jos bolja gosti daju dva gola 2,80. Idealno, brza lova. Stevanovic kralj kakvog nema, 100 defanzivaca i jedan zadnji vezni, hahahahahaha. A predvodi ih Gavrancic, hahahahaha.

GrobarBA

pre 14 godina

Ipak je lijepo:kada ja putujem i razmišljam na koju ću "evropsku" utakmicu da idem,kada znam da će svi mediji da pišu o utakmicama koje igra moj voljeni klub,kada idem na sajt b92 i znam da su tamo udarne vijesti o mom klubu,kada iskompleksirani komšije,nemajući o čemu drugom pišu komentare o Partizanu.Zato Grobari: Ko u Pionir,ko u hram,pokažimo im ko je mali a ko igra u Evropi a oni neka uz čips i pivo ugase kanale na kojima su direktni prenosi i prebace na SOS,tamo mogu da gledaju "SEĆANJA" i neka žale što su imali 3,5,7 ili 12 godina kada je njihov mali klub nešto predstavljao u fudbalu ili osvojio zadnju titulu u košarci.

bezbrižni sanjar

pre 14 godina

partizan ima ogromne šanse da prođe dalje samo treba da pokaže svoju igru i dobiće sve do kraja što je i više nego dovoljno...ali opet neće da prezimi u evropi jer će uefa da izbaci iz takmičenja zbog čuvene tekme sa makabijem kad se otvore najavljena otkrivena nameštanja
al šta sad da se radi....

Drazo

pre 14 godina

@Vladimir

Brate sto kaze covek ispod mene na cemu si ti??? Vidis i sam da sluzite u Evropi da drugim ekipama dignete samopouzdanje i gol razliku!

BonaFides

pre 14 godina

Kad ce vec jednom da odu i Moriera i Diara. Pustite klince da igraju, stvarajte tim vec jednom. Prodaju nase klince, a dovode i placaju polovne i istrosene igrace. Moriera uzdanica!? Covjek usporava igru. Taj fudbal se ne igra vec 30 godina. Diara sa svojih 35 kila uopste ne lici na spica ili napadaca. Pozadi imamo tri polovna odbrambrena igraca koji nisu ni zainteresovani za fudbal. Pravi igraci, Tomic, Fejsa, Knezevic, Bogunovic, Petrovic i drugi potisnuti su u drugi plan. Mocu Vukotica za trenera!!!

boki

pre 14 godina

(Tito, 4. novembar 2009 23:52)

samo ti vjeruje novostima
oni su prvi objavili kako ćemo biti izbačeni zbog onog francuza

na njihovu žalost senzacija se pretvorila u veliku sramotu za te novine koje ja više ne uzimam u ruke.

Nadam se da ćemo imati malo sreće večeras da konačno pobjedimo.

deki

pre 14 godina

a jel neko čuo stevanovića da spominje navijače, da kaže da ima i košarkaški meč
ja sam čuo ko jeste
čovjek koji voli Partizan i koji bukvalno brine o KK
a ne ovi epizodisti što su došli tu da se isprobaju i onda pobjegnu u inostrasntvo.

Delija 88

pre 14 godina

Za sve grobare http://www.youtube.com/watch?v=s93nbULBZAM
:))))) sanjajte ligu sampiona ligu uefa nasu ligu a i kup,kao i pobedu veceras

Razocaran navijac

pre 14 godina

Vise mi je muka da gledam ove nase kako se blamiraju po evropi. Sutra bi bilo bolje da se i ne pojavljuju na terenu. Imam neki los predosecaj kao kada su igrali protiv Sahtjora....Trener NAPOLJE !!!!!!!

Bozji poslusnik i izvrsitelj - Trajan Krecu - Tigar

pre 14 godina

Daleko sam od Beograda, jedno 7000 km , ali ce mi srce biti uz Partizan i u '' Hramu fudbala '' , i u ....Pioniru ! Vreme je da nas obraduju i fudbaleri , i kosarkasi ! Kvalitet imaju i jedni i drugi , samo da daju .....sve od sebe, i imat cemo 2 pobede u cetvrtak navece ! Navijajte i podrzavate ih , sad im je najteze , ako ne mogu ja , onda moci cete.....vi - pravi partizanovci ! Bog voli hrabre , verne i postene !

Nisam upucen

pre 14 godina

Jel neko uopste gleda domacu ligu ili jos gore placa da bih gledao?
p.s.
Cuvajte se gripa, od njega se umire a od ovih se ne zivi.

Tito

pre 14 godina

Vidim u Novostima je vec ispisan sastav Partizana sa Lomicem na krilu.Dakle bice opet sa 5 stopera i Lomicem na krilu, ja stvarno ne vidim kako mozemo da dobijemo.Sutra ko god da ima pare nek stavi na Briz jer lepa je kvota i siguran dobitak,iako sam Grobar sa ovim amaterom od trenera ne mozemo nikog da dobijemo jedva cekam decembar i ledja da vidim ovom Palvom Stevanovicu i mars iz Partizana k..u jedan.Joj kako sam nervozan kad vidim da igramo ovako kukavicki sa 5 stopera.Tumbo vrati se ko boga te molim sve ti je oprosteno.

miracle...

pre 14 godina

Diarra 1-0 za Partizan izmedju 10 i 20min. ... Briz 1-1 pred kraj prvog plouvremena ... a onda... washington 2-1 90+3 min. glavom posle centarsuta S.Stevanovica ... HUK SE CUJE CAK DO PIONIRA igraci Briza i navijaci zvezde u soku i neverici...

Igracima Tuluza klecaju slabasna koljena...Briz gubi nadu za dalji prolaz...igraci Sahtjor mole Boga da padne sneg pa da izvucu bod...

PFCzauvek

pre 14 godina

Sa "strucnjakom" kakav je Stevanovic, mozemo samo da prekinemo da se takmicimo u Evropi, koja crna serija, samo nam ljudi pokazuju gde smo mi a gde oni...sto se fudbala tice.
Trazis smenu jednog GOREG, oni ti dovedu JOS GOREG...kao kad smo smakli Milosketa, a zamisli doso' nam Staljin...huh!

Zorz Vea

pre 14 godina

Ajd neka nam je sa srecom i dajte ljudi malo igre,jer nije ovo samo posao!!!Sto kazu Montenigersi:"90% pos'a,10% show,nema ljubavi bate,e to ti je to!!!" Svi u napad...

Zivela Srbija i napred Partizan

PFC Dejan RS

pre 14 godina

LJudi znam ko hoce da gleda pfc u humskoj neka ide tamo potreban je!!Ko hoce da ide u pionir i tamo je potreban!!!!Ja licno idem u pionir!!Bice atmosfera do j....POzz od brace iz REPUBLIKE SRPSKE

vladimir

pre 14 godina

Posle Rila rekao sam da sigurno igramo u LS i da prolazimo minimum u osminu finala.Ocekivao sam da prezimimo u LS ali nismo imali srece namerili smo se na jake Kiprane.Sta da se radi.Samo zbog toga pocela je kriza.Ali ja verujem u ovaj tim.Ima da pobedimo sve tri preostale utakmice i prezimicemo u Ligi Evrope.Zivi bili pa videli.Im amo sjajan tim.U derbiju ce biti:C.Zvezda-Partizan 0:4.Uzimamo jesenju titulu i u maju bezimo katastrofalnoj Zvezdi bar 15 bodova.Od sutra krece da melje Parni Valjak.

Zemun

pre 14 godina

Volim Partizan,zelim da dodjem sutra na jug da podrzim crno bele sada kada je kriza i kad ce biti malo ljudi na stadionu ali procitah Lomicevu izjavu u novinama,kaze covek da bi bio zadovoljan neresenim ishodom.Sta reci na ovo i ne zaplakati?

Vule

pre 14 godina

Hajde jednom odigrajte muski sa trcanjem svih 90 min i brzom igrom sa malo dodira. Dosta manekenisanja! Dosta mi je da slusam o crnoj seriji! Hocemo pobedu! Grobari s tobom sve do pobede!!!!!

DJONE

pre 14 godina

Nadam se da gresim ali ne vidim kako Partizan moze da pobedi,mada se u fudbalu nikad ne zna,ali obicno se to desava da ekipa koja nema kvalitet igra na kartu borbenosti i srcanosti i onda se dese iznenadjenja ali kad vidim kako su nase babe beskrvne i bez one stvari a uz to imamo potpunog amatera na klupi onda stvarno ne vidim kako mozemo da pobedimo i na cemu se zasniva optimizam i cemu da se nadamo

Borbeno!!!

pre 14 godina

Samo vi ostavite srce na terenu i za promenu nemojte da igrate ko kukavice i umisljenje zvezde i ja sam zadovoljan! A rezultat ce sam doci, pre ili kasnije...

optimista

pre 14 godina

Dobijamo Briz, a Sahtjor ce da pobedi Tuluz...i onda je sve opet otvoreno!!! Zivi bili pa videli...tako da je bolje da Grobari idu na fudbal!

Borbeno!!!

pre 14 godina

Samo vi ostavite srce na terenu i za promenu nemojte da igrate ko kukavice i umisljenje zvezde i ja sam zadovoljan! A rezultat ce sam doci, pre ili kasnije...

vladimir

pre 14 godina

Posle Rila rekao sam da sigurno igramo u LS i da prolazimo minimum u osminu finala.Ocekivao sam da prezimimo u LS ali nismo imali srece namerili smo se na jake Kiprane.Sta da se radi.Samo zbog toga pocela je kriza.Ali ja verujem u ovaj tim.Ima da pobedimo sve tri preostale utakmice i prezimicemo u Ligi Evrope.Zivi bili pa videli.Im amo sjajan tim.U derbiju ce biti:C.Zvezda-Partizan 0:4.Uzimamo jesenju titulu i u maju bezimo katastrofalnoj Zvezdi bar 15 bodova.Od sutra krece da melje Parni Valjak.

Zemun

pre 14 godina

Volim Partizan,zelim da dodjem sutra na jug da podrzim crno bele sada kada je kriza i kad ce biti malo ljudi na stadionu ali procitah Lomicevu izjavu u novinama,kaze covek da bi bio zadovoljan neresenim ishodom.Sta reci na ovo i ne zaplakati?

Sasa

pre 14 godina

Stevanovicu poslusaj me molim te. M.Bozovic, Stevanovic, Knezevic, Krstajic, Lomic, B. Jovanovic(Fejsa), Moreira, Ljajic, Bogunovic (Vujovic), Ilic (Vasington), Dijara
Ko je za igru sa jednim zadnjim veznim i sa dva spica neka potvrdi.

Milan

pre 14 godina

Ne verujem da Partizan moze vise od neresenog sa Brizom, a i to bi bilo mnogo. Bicu na stadionu ali ne ocekujem nista. A ovome sto pita s kim igra Fljamurtari hocu da kazem da je Fljamurtari u grupi Y sa Zvezdom. U kupu Lilijane Roketi.

Vule

pre 14 godina

Hajde jednom odigrajte muski sa trcanjem svih 90 min i brzom igrom sa malo dodira. Dosta manekenisanja! Dosta mi je da slusam o crnoj seriji! Hocemo pobedu! Grobari s tobom sve do pobede!!!!!

GrobarBA

pre 14 godina

Ipak je lijepo:kada ja putujem i razmišljam na koju ću "evropsku" utakmicu da idem,kada znam da će svi mediji da pišu o utakmicama koje igra moj voljeni klub,kada idem na sajt b92 i znam da su tamo udarne vijesti o mom klubu,kada iskompleksirani komšije,nemajući o čemu drugom pišu komentare o Partizanu.Zato Grobari: Ko u Pionir,ko u hram,pokažimo im ko je mali a ko igra u Evropi a oni neka uz čips i pivo ugase kanale na kojima su direktni prenosi i prebace na SOS,tamo mogu da gledaju "SEĆANJA" i neka žale što su imali 3,5,7 ili 12 godina kada je njihov mali klub nešto predstavljao u fudbalu ili osvojio zadnju titulu u košarci.

gunner

pre 14 godina

Cim najavljuju pobedu slobodno igrajte x2...
Jos nesto...neka nasim fudbalerima treneri pustaju utakmice Arsenala da vide kako se igra fudbal. Mada, to je ipak nesto vise od fudbala. To je magija!

optimista

pre 14 godina

Dobijamo Briz, a Sahtjor ce da pobedi Tuluz...i onda je sve opet otvoreno!!! Zivi bili pa videli...tako da je bolje da Grobari idu na fudbal!

DJONE

pre 14 godina

Nadam se da gresim ali ne vidim kako Partizan moze da pobedi,mada se u fudbalu nikad ne zna,ali obicno se to desava da ekipa koja nema kvalitet igra na kartu borbenosti i srcanosti i onda se dese iznenadjenja ali kad vidim kako su nase babe beskrvne i bez one stvari a uz to imamo potpunog amatera na klupi onda stvarno ne vidim kako mozemo da pobedimo i na cemu se zasniva optimizam i cemu da se nadamo

PFC Dejan RS

pre 14 godina

LJudi znam ko hoce da gleda pfc u humskoj neka ide tamo potreban je!!Ko hoce da ide u pionir i tamo je potreban!!!!Ja licno idem u pionir!!Bice atmosfera do j....POzz od brace iz REPUBLIKE SRPSKE

miracle...

pre 14 godina

Diarra 1-0 za Partizan izmedju 10 i 20min. ... Briz 1-1 pred kraj prvog plouvremena ... a onda... washington 2-1 90+3 min. glavom posle centarsuta S.Stevanovica ... HUK SE CUJE CAK DO PIONIRA igraci Briza i navijaci zvezde u soku i neverici...

Igracima Tuluza klecaju slabasna koljena...Briz gubi nadu za dalji prolaz...igraci Sahtjor mole Boga da padne sneg pa da izvucu bod...

psihijatar

pre 14 godina

Bice sve po starom: Stevanovic izvodi sastav za 0:0 (jer i sam kaze da mu je bod uspeh), medjutim Partizan opet prima 3-4 gola, a naravno, ne daje ni jedan. Iz 1 u 3 (mislim, Partizan u 1. poluvremenu prima 1 gol, u drugom jos 2). Tuga...

Jovan

pre 14 godina

@Samo jedna informacija mi je potrebna:s kim sutra igra Zvezda kada je nema u ponudi kladonice?...
E kad toliko bas navaljujes..je cu da ti kazem. NE IGRA ZVEZDA OVE GODINE U EVROPI! I sta sad? Za sto ste vi bolji od nas? Zato sto vi igrate? sluzite bre kao topovsko meso svima..sluzite za poprabljanje gol razlike..brukate sprsku fudbal. A znas zasto nema Zvezde? Nema zato sto je Zvezdu ZAMALO izbacila ekipa koja je vama u jesen 2002. dala 5 (pet) KOMADA!!! Da ne pominjem jos koliko ste puta obrukali Srbiju svojim petrdama..pogotovu u Zagrebu. I da jos nesto.. sa kim igra Flamurtati (iii tako nesto)

Hogar

pre 14 godina

@Milosh

samo se vi nadajte pobedi u Tuluzu.kada vas tamo docekaju na noz.Drugo odakle si siguran da ce shaktar dadobije Tuluz .Moze i nereseno da izvuce i opet visite posto nemate sansi ni bod da izvucete ovde od Shaktara.samose vi nadajte. Prezimite u Evropi i onda napravite cudo sa sasom ilicem i ostalim penzosima.Nemojte dakvarite prosek nula bodova za dve sezone.sansa vam je barem negde da udjete u istoriju

Drazo

pre 14 godina

@Vladimir

Brate sto kaze covek ispod mene na cemu si ti??? Vidis i sam da sluzite u Evropi da drugim ekipama dignete samopouzdanje i gol razliku!

Tito

pre 14 godina

Vidim u Novostima je vec ispisan sastav Partizana sa Lomicem na krilu.Dakle bice opet sa 5 stopera i Lomicem na krilu, ja stvarno ne vidim kako mozemo da dobijemo.Sutra ko god da ima pare nek stavi na Briz jer lepa je kvota i siguran dobitak,iako sam Grobar sa ovim amaterom od trenera ne mozemo nikog da dobijemo jedva cekam decembar i ledja da vidim ovom Palvom Stevanovicu i mars iz Partizana k..u jedan.Joj kako sam nervozan kad vidim da igramo ovako kukavicki sa 5 stopera.Tumbo vrati se ko boga te molim sve ti je oprosteno.

divac

pre 14 godina

gospodine PLAVI, ne pobedis li veceras a pre svega ne pokaze li ekipa napredak u igri slobodno, ali slobodno kupi stvari i sa Petkom pravo u Kinu... nema bre vise zajebancije

deki

pre 14 godina

a jel neko čuo stevanovića da spominje navijače, da kaže da ima i košarkaški meč
ja sam čuo ko jeste
čovjek koji voli Partizan i koji bukvalno brine o KK
a ne ovi epizodisti što su došli tu da se isprobaju i onda pobjegnu u inostrasntvo.

Denilson

pre 14 godina

Kvota na Briz 2,60, jos bolja gosti daju dva gola 2,80. Idealno, brza lova. Stevanovic kralj kakvog nema, 100 defanzivaca i jedan zadnji vezni, hahahahahaha. A predvodi ih Gavrancic, hahahahaha.

PFCzauvek

pre 14 godina

Sa "strucnjakom" kakav je Stevanovic, mozemo samo da prekinemo da se takmicimo u Evropi, koja crna serija, samo nam ljudi pokazuju gde smo mi a gde oni...sto se fudbala tice.
Trazis smenu jednog GOREG, oni ti dovedu JOS GOREG...kao kad smo smakli Milosketa, a zamisli doso' nam Staljin...huh!

bezbrižni sanjar

pre 14 godina

partizan ima ogromne šanse da prođe dalje samo treba da pokaže svoju igru i dobiće sve do kraja što je i više nego dovoljno...ali opet neće da prezimi u evropi jer će uefa da izbaci iz takmičenja zbog čuvene tekme sa makabijem kad se otvore najavljena otkrivena nameštanja
al šta sad da se radi....

Dragan 1975

pre 14 godina

Pa sta je ovo. Obratite paznju na prvu recenicu teksta. Prvo, zar su "fudbaleri Parizana.." pravi fudbaleri?
"...u odlicnom raspolozenju.."- kontam da su ipak dovoljno glupi da mogu biti raspolozeni u situaciji u kakvoj se nalaze:-)
"...odlucujuci mec..."- ovo je jos najbolje:-) Odlucujuci mec za sta? U nastavku u zagradi stoji- "... za OZBILJNIJE EVROPSKE ambicije..."
O ovom zadnjem sami razmislite:-)
Pozdrav za sve Grobare koji uskoro, ako imaju imalo samopostovanja, treba da prestanu da idu na utakmice:-) Ili bar da se ubiju:-)

Delija 88

pre 14 godina

Za sve grobare http://www.youtube.com/watch?v=s93nbULBZAM
:))))) sanjajte ligu sampiona ligu uefa nasu ligu a i kup,kao i pobedu veceras

BonaFides

pre 14 godina

Kad ce vec jednom da odu i Moriera i Diara. Pustite klince da igraju, stvarajte tim vec jednom. Prodaju nase klince, a dovode i placaju polovne i istrosene igrace. Moriera uzdanica!? Covjek usporava igru. Taj fudbal se ne igra vec 30 godina. Diara sa svojih 35 kila uopste ne lici na spica ili napadaca. Pozadi imamo tri polovna odbrambrena igraca koji nisu ni zainteresovani za fudbal. Pravi igraci, Tomic, Fejsa, Knezevic, Bogunovic, Petrovic i drugi potisnuti su u drugi plan. Mocu Vukotica za trenera!!!

riality

pre 14 godina

Dva osnovna uslova vas vode do jednog boda[o tri nema govora]1.da veceras imate vise od 1500 navijaca i oko2500 nemih posmatraca.2.Da neko-nekog podseti zasto je u sportskoj opremi izasao na teren i da pokaze na koju stranu treba da se "tera" lopta.Ajd sad grobarcici,u HRAM na moolitvu jer bez dragog nam GOSPODA ova dva uslova NE VREDE.

Zorz Vea

pre 14 godina

Ajd neka nam je sa srecom i dajte ljudi malo igre,jer nije ovo samo posao!!!Sto kazu Montenigersi:"90% pos'a,10% show,nema ljubavi bate,e to ti je to!!!" Svi u napad...

Zivela Srbija i napred Partizan

Unknown19G70

pre 14 godina

samo motka i po dzepu pa cu da igraju.. ovu da odigramo kako valja da ne budemo na O-li, i da se okrenemo prvenstvu i zvezdi mnogo je digla nos i mi smo krivi jer smo joj to dopustili..

Peca BGD

pre 14 godina

(vladimir, 4. novembar 2009 19:46)

Zaboravio si da kazes da sledece godine silaze vanzemaljci na Zemlju, osnivaju fudbalski klub, vi ih dobijate 6:0 i postajete intergalakticki planetarni svevasionski prvaci univerzuma!

Bozji poslusnik i izvrsitelj - Trajan Krecu - Tigar

pre 14 godina

Daleko sam od Beograda, jedno 7000 km , ali ce mi srce biti uz Partizan i u '' Hramu fudbala '' , i u ....Pioniru ! Vreme je da nas obraduju i fudbaleri , i kosarkasi ! Kvalitet imaju i jedni i drugi , samo da daju .....sve od sebe, i imat cemo 2 pobede u cetvrtak navece ! Navijajte i podrzavate ih , sad im je najteze , ako ne mogu ja , onda moci cete.....vi - pravi partizanovci ! Bog voli hrabre , verne i postene !

Razocaran navijac

pre 14 godina

Vise mi je muka da gledam ove nase kako se blamiraju po evropi. Sutra bi bilo bolje da se i ne pojavljuju na terenu. Imam neki los predosecaj kao kada su igrali protiv Sahtjora....Trener NAPOLJE !!!!!!!

Caki

pre 14 godina

Grobari, lepo je to što možete da gledate svoj tim u Ligi Evrope. I ja bih voleo da je Zvezda prošla, zbog toga sam izgubio glas protiv Slavije i Dinama.
Samo mi nije jasno zbog čega NE GLEDATE utakmice?
Protiv Žiline 14000, protiv Tuluza još manje.
Više gledalaca je bilo na tekmi Zvezda-Rad.
Da je Zvezda u Ligi bilo bi po 40-50000 ljudi.

Nisam upucen

pre 14 godina

Jel neko uopste gleda domacu ligu ili jos gore placa da bih gledao?
p.s.
Cuvajte se gripa, od njega se umire a od ovih se ne zivi.

boki

pre 14 godina

(Tito, 4. novembar 2009 23:52)

samo ti vjeruje novostima
oni su prvi objavili kako ćemo biti izbačeni zbog onog francuza

na njihovu žalost senzacija se pretvorila u veliku sramotu za te novine koje ja više ne uzimam u ruke.

Nadam se da ćemo imati malo sreće večeras da konačno pobjedimo.

Иван ПФК Смедерево

pre 14 godina

Благо навијачима Звезде, пребринули све бриге о Европи у свим спортовима и вечерас лепо седе кући у топлом, док ми не знам где ћемо у Пионир или у фудбалски храм Драган Манце.

Babin_zub

pre 14 godina

"Posle Rila rekao sam da sigurno igramo u LS i da prolazimo minimum u osminu finala.Ocekivao sam da prezimimo u LS ali nismo imali srece namerili smo se na jake Kiprane.Sta da se radi.Samo zbog toga pocela je kriza.Ali ja verujem u ovaj tim.Ima da pobedimo sve tri preostale utakmice i prezimicemo u Ligi Evrope.Zivi bili pa videli.Im amo sjajan tim.U derbiju ce biti:C.Zvezda-Partizan 0:4.Uzimamo jesenju titulu i u maju bezimo katastrofalnoj Zvezdi bar 15 bodova.Od sutra krece da melje Parni Valjak.
(vladimir, 4. novembar 2009 19:46)"

Matori,daj i nama malo toga na cemu si.

MIRACLE...

pre 14 godina

Diarra 1-0 za Partizan izmedju 10 i 20min. Partizan igra brzo, borbeno, Briz se sabio u 16m... Briz 1-1 pred kraj prvog plouvremena iz kontre i jedine sanse ...Partizan masi nekoliko 100% sansi, ritam igre opada Briz preuzima kontrolu na utakmicom i stvara velike sanse ali je sreca na strani parnog valjka...a onda, zadnjim atomom snage i cuda sa neba...Washington 2-1 90+3 min. glavom posle centarsuta S.Stevanovica ... HUK SE CUJE CAK DO PIONIRA igraci Briza i navijaci zvezde u soku i neverici...

Igracima Tuluza klecaju slabasna koljena...Briz gubi nadu za dalji prolaz...igraci Sahtjora mole Boga da padne sneg pa da izvuku bod...

vladimir

pre 14 godina

Posle Rila rekao sam da sigurno igramo u LS i da prolazimo minimum u osminu finala.Ocekivao sam da prezimimo u LS ali nismo imali srece namerili smo se na jake Kiprane.Sta da se radi.Samo zbog toga pocela je kriza.Ali ja verujem u ovaj tim.Ima da pobedimo sve tri preostale utakmice i prezimicemo u Ligi Evrope.Zivi bili pa videli.Im amo sjajan tim.U derbiju ce biti:C.Zvezda-Partizan 0:4.Uzimamo jesenju titulu i u maju bezimo katastrofalnoj Zvezdi bar 15 bodova.Od sutra krece da melje Parni Valjak.

optimista

pre 14 godina

Dobijamo Briz, a Sahtjor ce da pobedi Tuluz...i onda je sve opet otvoreno!!! Zivi bili pa videli...tako da je bolje da Grobari idu na fudbal!

riality

pre 14 godina

Dva osnovna uslova vas vode do jednog boda[o tri nema govora]1.da veceras imate vise od 1500 navijaca i oko2500 nemih posmatraca.2.Da neko-nekog podseti zasto je u sportskoj opremi izasao na teren i da pokaze na koju stranu treba da se "tera" lopta.Ajd sad grobarcici,u HRAM na moolitvu jer bez dragog nam GOSPODA ova dva uslova NE VREDE.

Sasa

pre 14 godina

Stevanovicu poslusaj me molim te. M.Bozovic, Stevanovic, Knezevic, Krstajic, Lomic, B. Jovanovic(Fejsa), Moreira, Ljajic, Bogunovic (Vujovic), Ilic (Vasington), Dijara
Ko je za igru sa jednim zadnjim veznim i sa dva spica neka potvrdi.

Milan

pre 14 godina

Ne verujem da Partizan moze vise od neresenog sa Brizom, a i to bi bilo mnogo. Bicu na stadionu ali ne ocekujem nista. A ovome sto pita s kim igra Fljamurtari hocu da kazem da je Fljamurtari u grupi Y sa Zvezdom. U kupu Lilijane Roketi.

miracle...

pre 14 godina

Diarra 1-0 za Partizan izmedju 10 i 20min. ... Briz 1-1 pred kraj prvog plouvremena ... a onda... washington 2-1 90+3 min. glavom posle centarsuta S.Stevanovica ... HUK SE CUJE CAK DO PIONIRA igraci Briza i navijaci zvezde u soku i neverici...

Igracima Tuluza klecaju slabasna koljena...Briz gubi nadu za dalji prolaz...igraci Sahtjor mole Boga da padne sneg pa da izvucu bod...

Dragan 1975

pre 14 godina

Pa sta je ovo. Obratite paznju na prvu recenicu teksta. Prvo, zar su "fudbaleri Parizana.." pravi fudbaleri?
"...u odlicnom raspolozenju.."- kontam da su ipak dovoljno glupi da mogu biti raspolozeni u situaciji u kakvoj se nalaze:-)
"...odlucujuci mec..."- ovo je jos najbolje:-) Odlucujuci mec za sta? U nastavku u zagradi stoji- "... za OZBILJNIJE EVROPSKE ambicije..."
O ovom zadnjem sami razmislite:-)
Pozdrav za sve Grobare koji uskoro, ako imaju imalo samopostovanja, treba da prestanu da idu na utakmice:-) Ili bar da se ubiju:-)

BonaFides

pre 14 godina

Kad ce vec jednom da odu i Moriera i Diara. Pustite klince da igraju, stvarajte tim vec jednom. Prodaju nase klince, a dovode i placaju polovne i istrosene igrace. Moriera uzdanica!? Covjek usporava igru. Taj fudbal se ne igra vec 30 godina. Diara sa svojih 35 kila uopste ne lici na spica ili napadaca. Pozadi imamo tri polovna odbrambrena igraca koji nisu ni zainteresovani za fudbal. Pravi igraci, Tomic, Fejsa, Knezevic, Bogunovic, Petrovic i drugi potisnuti su u drugi plan. Mocu Vukotica za trenera!!!

Drazo

pre 14 godina

@Vladimir

Brate sto kaze covek ispod mene na cemu si ti??? Vidis i sam da sluzite u Evropi da drugim ekipama dignete samopouzdanje i gol razliku!

Hogar

pre 14 godina

@Milosh

samo se vi nadajte pobedi u Tuluzu.kada vas tamo docekaju na noz.Drugo odakle si siguran da ce shaktar dadobije Tuluz .Moze i nereseno da izvuce i opet visite posto nemate sansi ni bod da izvucete ovde od Shaktara.samose vi nadajte. Prezimite u Evropi i onda napravite cudo sa sasom ilicem i ostalim penzosima.Nemojte dakvarite prosek nula bodova za dve sezone.sansa vam je barem negde da udjete u istoriju

Delija 88

pre 14 godina

Za sve grobare http://www.youtube.com/watch?v=s93nbULBZAM
:))))) sanjajte ligu sampiona ligu uefa nasu ligu a i kup,kao i pobedu veceras

Jovan

pre 14 godina

@Samo jedna informacija mi je potrebna:s kim sutra igra Zvezda kada je nema u ponudi kladonice?...
E kad toliko bas navaljujes..je cu da ti kazem. NE IGRA ZVEZDA OVE GODINE U EVROPI! I sta sad? Za sto ste vi bolji od nas? Zato sto vi igrate? sluzite bre kao topovsko meso svima..sluzite za poprabljanje gol razlike..brukate sprsku fudbal. A znas zasto nema Zvezde? Nema zato sto je Zvezdu ZAMALO izbacila ekipa koja je vama u jesen 2002. dala 5 (pet) KOMADA!!! Da ne pominjem jos koliko ste puta obrukali Srbiju svojim petrdama..pogotovu u Zagrebu. I da jos nesto.. sa kim igra Flamurtati (iii tako nesto)

Borbeno!!!

pre 14 godina

Samo vi ostavite srce na terenu i za promenu nemojte da igrate ko kukavice i umisljenje zvezde i ja sam zadovoljan! A rezultat ce sam doci, pre ili kasnije...

bezbrižni sanjar

pre 14 godina

partizan ima ogromne šanse da prođe dalje samo treba da pokaže svoju igru i dobiće sve do kraja što je i više nego dovoljno...ali opet neće da prezimi u evropi jer će uefa da izbaci iz takmičenja zbog čuvene tekme sa makabijem kad se otvore najavljena otkrivena nameštanja
al šta sad da se radi....

Denilson

pre 14 godina

Kvota na Briz 2,60, jos bolja gosti daju dva gola 2,80. Idealno, brza lova. Stevanovic kralj kakvog nema, 100 defanzivaca i jedan zadnji vezni, hahahahahaha. A predvodi ih Gavrancic, hahahahaha.

DJONE

pre 14 godina

Nadam se da gresim ali ne vidim kako Partizan moze da pobedi,mada se u fudbalu nikad ne zna,ali obicno se to desava da ekipa koja nema kvalitet igra na kartu borbenosti i srcanosti i onda se dese iznenadjenja ali kad vidim kako su nase babe beskrvne i bez one stvari a uz to imamo potpunog amatera na klupi onda stvarno ne vidim kako mozemo da pobedimo i na cemu se zasniva optimizam i cemu da se nadamo

PFC Dejan RS

pre 14 godina

LJudi znam ko hoce da gleda pfc u humskoj neka ide tamo potreban je!!Ko hoce da ide u pionir i tamo je potreban!!!!Ja licno idem u pionir!!Bice atmosfera do j....POzz od brace iz REPUBLIKE SRPSKE

GrobarBA

pre 14 godina

Ipak je lijepo:kada ja putujem i razmišljam na koju ću "evropsku" utakmicu da idem,kada znam da će svi mediji da pišu o utakmicama koje igra moj voljeni klub,kada idem na sajt b92 i znam da su tamo udarne vijesti o mom klubu,kada iskompleksirani komšije,nemajući o čemu drugom pišu komentare o Partizanu.Zato Grobari: Ko u Pionir,ko u hram,pokažimo im ko je mali a ko igra u Evropi a oni neka uz čips i pivo ugase kanale na kojima su direktni prenosi i prebace na SOS,tamo mogu da gledaju "SEĆANJA" i neka žale što su imali 3,5,7 ili 12 godina kada je njihov mali klub nešto predstavljao u fudbalu ili osvojio zadnju titulu u košarci.

Vule

pre 14 godina

Hajde jednom odigrajte muski sa trcanjem svih 90 min i brzom igrom sa malo dodira. Dosta manekenisanja! Dosta mi je da slusam o crnoj seriji! Hocemo pobedu! Grobari s tobom sve do pobede!!!!!

Zorz Vea

pre 14 godina

Ajd neka nam je sa srecom i dajte ljudi malo igre,jer nije ovo samo posao!!!Sto kazu Montenigersi:"90% pos'a,10% show,nema ljubavi bate,e to ti je to!!!" Svi u napad...

Zivela Srbija i napred Partizan

Peca BGD

pre 14 godina

(vladimir, 4. novembar 2009 19:46)

Zaboravio si da kazes da sledece godine silaze vanzemaljci na Zemlju, osnivaju fudbalski klub, vi ih dobijate 6:0 i postajete intergalakticki planetarni svevasionski prvaci univerzuma!

gunner

pre 14 godina

Cim najavljuju pobedu slobodno igrajte x2...
Jos nesto...neka nasim fudbalerima treneri pustaju utakmice Arsenala da vide kako se igra fudbal. Mada, to je ipak nesto vise od fudbala. To je magija!

Иван ПФК Смедерево

pre 14 godina

Благо навијачима Звезде, пребринули све бриге о Европи у свим спортовима и вечерас лепо седе кући у топлом, док ми не знам где ћемо у Пионир или у фудбалски храм Драган Манце.

Tito

pre 14 godina

Vidim u Novostima je vec ispisan sastav Partizana sa Lomicem na krilu.Dakle bice opet sa 5 stopera i Lomicem na krilu, ja stvarno ne vidim kako mozemo da dobijemo.Sutra ko god da ima pare nek stavi na Briz jer lepa je kvota i siguran dobitak,iako sam Grobar sa ovim amaterom od trenera ne mozemo nikog da dobijemo jedva cekam decembar i ledja da vidim ovom Palvom Stevanovicu i mars iz Partizana k..u jedan.Joj kako sam nervozan kad vidim da igramo ovako kukavicki sa 5 stopera.Tumbo vrati se ko boga te molim sve ti je oprosteno.

Bozji poslusnik i izvrsitelj - Trajan Krecu - Tigar

pre 14 godina

Daleko sam od Beograda, jedno 7000 km , ali ce mi srce biti uz Partizan i u '' Hramu fudbala '' , i u ....Pioniru ! Vreme je da nas obraduju i fudbaleri , i kosarkasi ! Kvalitet imaju i jedni i drugi , samo da daju .....sve od sebe, i imat cemo 2 pobede u cetvrtak navece ! Navijajte i podrzavate ih , sad im je najteze , ako ne mogu ja , onda moci cete.....vi - pravi partizanovci ! Bog voli hrabre , verne i postene !

Unknown19G70

pre 14 godina

samo motka i po dzepu pa cu da igraju.. ovu da odigramo kako valja da ne budemo na O-li, i da se okrenemo prvenstvu i zvezdi mnogo je digla nos i mi smo krivi jer smo joj to dopustili..

Zemun

pre 14 godina

Volim Partizan,zelim da dodjem sutra na jug da podrzim crno bele sada kada je kriza i kad ce biti malo ljudi na stadionu ali procitah Lomicevu izjavu u novinama,kaze covek da bi bio zadovoljan neresenim ishodom.Sta reci na ovo i ne zaplakati?

psihijatar

pre 14 godina

Bice sve po starom: Stevanovic izvodi sastav za 0:0 (jer i sam kaze da mu je bod uspeh), medjutim Partizan opet prima 3-4 gola, a naravno, ne daje ni jedan. Iz 1 u 3 (mislim, Partizan u 1. poluvremenu prima 1 gol, u drugom jos 2). Tuga...

MIRACLE...

pre 14 godina

Diarra 1-0 za Partizan izmedju 10 i 20min. Partizan igra brzo, borbeno, Briz se sabio u 16m... Briz 1-1 pred kraj prvog plouvremena iz kontre i jedine sanse ...Partizan masi nekoliko 100% sansi, ritam igre opada Briz preuzima kontrolu na utakmicom i stvara velike sanse ali je sreca na strani parnog valjka...a onda, zadnjim atomom snage i cuda sa neba...Washington 2-1 90+3 min. glavom posle centarsuta S.Stevanovica ... HUK SE CUJE CAK DO PIONIRA igraci Briza i navijaci zvezde u soku i neverici...

Igracima Tuluza klecaju slabasna koljena...Briz gubi nadu za dalji prolaz...igraci Sahtjora mole Boga da padne sneg pa da izvuku bod...

divac

pre 14 godina

gospodine PLAVI, ne pobedis li veceras a pre svega ne pokaze li ekipa napredak u igri slobodno, ali slobodno kupi stvari i sa Petkom pravo u Kinu... nema bre vise zajebancije

deki

pre 14 godina

a jel neko čuo stevanovića da spominje navijače, da kaže da ima i košarkaški meč
ja sam čuo ko jeste
čovjek koji voli Partizan i koji bukvalno brine o KK
a ne ovi epizodisti što su došli tu da se isprobaju i onda pobjegnu u inostrasntvo.

PFCzauvek

pre 14 godina

Sa "strucnjakom" kakav je Stevanovic, mozemo samo da prekinemo da se takmicimo u Evropi, koja crna serija, samo nam ljudi pokazuju gde smo mi a gde oni...sto se fudbala tice.
Trazis smenu jednog GOREG, oni ti dovedu JOS GOREG...kao kad smo smakli Milosketa, a zamisli doso' nam Staljin...huh!

Razocaran navijac

pre 14 godina

Vise mi je muka da gledam ove nase kako se blamiraju po evropi. Sutra bi bilo bolje da se i ne pojavljuju na terenu. Imam neki los predosecaj kao kada su igrali protiv Sahtjora....Trener NAPOLJE !!!!!!!

Nisam upucen

pre 14 godina

Jel neko uopste gleda domacu ligu ili jos gore placa da bih gledao?
p.s.
Cuvajte se gripa, od njega se umire a od ovih se ne zivi.

boki

pre 14 godina

(Tito, 4. novembar 2009 23:52)

samo ti vjeruje novostima
oni su prvi objavili kako ćemo biti izbačeni zbog onog francuza

na njihovu žalost senzacija se pretvorila u veliku sramotu za te novine koje ja više ne uzimam u ruke.

Nadam se da ćemo imati malo sreće večeras da konačno pobjedimo.

Caki

pre 14 godina

Grobari, lepo je to što možete da gledate svoj tim u Ligi Evrope. I ja bih voleo da je Zvezda prošla, zbog toga sam izgubio glas protiv Slavije i Dinama.
Samo mi nije jasno zbog čega NE GLEDATE utakmice?
Protiv Žiline 14000, protiv Tuluza još manje.
Više gledalaca je bilo na tekmi Zvezda-Rad.
Da je Zvezda u Ligi bilo bi po 40-50000 ljudi.

Babin_zub

pre 14 godina

"Posle Rila rekao sam da sigurno igramo u LS i da prolazimo minimum u osminu finala.Ocekivao sam da prezimimo u LS ali nismo imali srece namerili smo se na jake Kiprane.Sta da se radi.Samo zbog toga pocela je kriza.Ali ja verujem u ovaj tim.Ima da pobedimo sve tri preostale utakmice i prezimicemo u Ligi Evrope.Zivi bili pa videli.Im amo sjajan tim.U derbiju ce biti:C.Zvezda-Partizan 0:4.Uzimamo jesenju titulu i u maju bezimo katastrofalnoj Zvezdi bar 15 bodova.Od sutra krece da melje Parni Valjak.
(vladimir, 4. novembar 2009 19:46)"

Matori,daj i nama malo toga na cemu si.