Debitanti o sebi: Piter Vindzor, USF1

Šezdeseto Svetsko prvenstvo Formule 1 još uvek nije završeno, ali su najbitnije odluke pale pre poslednje runde takmičenja. Povoljan je čas da bacimo pogled na aktivnosti nekih od ekipa koje su letos stekle vizu za ulazak u društvo trinaest odabranih i koje očekujemo na startu u Bahreinu 2010. Sa povelikom skepsom gleda se na sposobnost pridošlica da ogroman tehnički i operativni posao blagovremeno privedu kraju, a tim USF1 neretko se posmatra kao najranjiviji. Tako ne misli jedan od njegovih osnivača, Piter Vindzor. Govoreći za sajt 422race.com on ne ostavlja prostor za dileme - novajlije iz Šarlota biće na svom mestu kad dođe čas.

Pošaljite komentar
 1. A niko da pomene da komsija Mladen Jergovic sedi u jednoj od vodecih fotelja u ovom timu.
  (Themacor, 1. decembar 2009 19:26)

  # Link komentara

 2. Pa evo im Skot Spid,on je Amerikanac a ima iskustvo u Formuli 1.
  (HamiltonovFan, 3. novembar 2009 20:59)

  # Link komentara

 3. Mislim da su prvila za sledecu sezonu krajnje glupa i da ce unazaditi Formulu 1,tako da ce novi timovi lako stici na zeljeni nivo.
  Uvode samo nove gluposti,i ne slusaju vozace ili publiku sta bi zeleli da promene nego sponzore i FIA politicare. Krajnje ne ozbiljno...
  (doktor, 29. oktobar 2009 15:51)

  # Link komentara

 4. Uskoro krece susni period Formule 1.
  Sampion je odlucen, ostaje jos da se odveze jedna trka. A potom pet meseci zatisja do prve trke sezone 2010.
  Nadam se da ce nas Babic u tokom predstojece pauze i dalje redovno obskrbljavati zanimljivim informacijama iz sveta Formule 1.
  (Mijo, 27. oktobar 2009 21:41)

  # Link komentara

 5. Po meni USGP je jedini trenutno ozbiljan tim od ovih novih.Nadam se da ce imati odlicnu postavu vozaca kako bi priblizili F1 fanovima u Americi.Da sam na mestu Peter Windsora ubacio bih mladog Andretija i iskusnog Montoju...mada je gotovo izvesno da Juana necemo vise videti u F1.U tom slucaju Villneuve bi bio odlican za show :)
  (veljko vasic, 27. oktobar 2009 15:58)

  # Link komentara