Sreda, 21.10.2009.

23:59

Zvezda otpustila Dvejna Džonsa

Dvejn Džons više nije centar Crvene zvezde, pošto je klub rešio da ga otpusti zbog, kako je navedeno na zvaničnom sajtu, "privatnih problema".

Izvor: B92

Zvezda otpustila Dvejna Džonsa IMAGE SOURCE
IMAGE DESCRIPTION

164 Komentari

Sortiraj po:

pnbb

pre 14 godina

cika neso, koju si ti kosarku gledao kad su ti zizic i rastko ista generacija? a narocito , kad ti je rastko dominantna petica? da nisi mislio jna caleta?

marko beograd

pre 14 godina

gledao sam ga protiv vizure i razmisljao sam kako je zvezda mozda i pogresila.
nije bio fizicki dominantan, bacanja slabo, tehnika isto losa...
ipak opaca zna bolje, srecom.

Неша србин

pre 14 godina

Коначно мало смисла у последњем потезу управе. А сад чика Неша сад мало да да пар савета оном ко селектује тим: Највећи резултати не могу да се постигну без доминантне ПЕТИЦЕ која ће обезбедити предност у скоку! То нисмо имали још од генерације Жижића и Растка Цеветковића када смо и последњи пут освојили титулу. А од онда имамо разне Станојевиће, Лекиће, Раичевиће, Антиће итд.. И велика је грешка кад је Сагадин отерао Вранеша! Данас је време доминатних центара као што су у Партизану у последње време били Крстић, Перовић па и Пековић. Ни Шпанија не би била најбоља да на месту петице нема свог најбољег играча Гасола. Зато сад смогните снаге и свега осталог и сад стварно доведите играча на месту број пет за коначну титулу. Моли вас чика Неша и армија Звездиних навијача. Напред Ѕвезда

Dzonke

pre 14 godina

Nasa draga komsinica se raspada! KK Next Season je u gadnim problemima. Taman su se ponadali drugom mestu! Bice ovo grcevita borba za opstanak!

Dzontra Volta

pre 14 godina

Alo zvezdasi odgovorite mi samo na jedno pitanje:
Da li postoji sportsko drustvo bilo gde u svetu da im je pobeglo vise sportista od vas?
Pa bre vi morate nekog i na aerodromu da angazujete da hvata ove odbegle,to bi vam bilo najace pojacanje za sledecu sezonu

voja , BC Partizan fan

pre 14 godina

@
Pa morali su! Slagao je Opacu i Press da je visok 211, a on kraci 3 cm, a i Opaca je vec sve dogovorio sa Miletom Lisicom!

Ne može Lisica, igra danas u našoj ekipi amatersku ligu.
Zvao je Opača, kontakata je bilo, ali Lisica je ozbiljan čovek.

Nikola

pre 14 godina

Da nije tragicno,bilo bi da covek pukne od smeha...ovo ni Hichkok ne bi mogao bolje da rezira!!!Ovako, na veliku zalost navijaca Crvene zvezde i svih pravih ljubitelja kosarke jos jednom je potvrdjeno ono sto sam vec ranije rekao.Crvena zvezda NEMA HARIZMATICNOG COVEKA u sportskom delu uprave,za razliku od nekih drugih klubova!!!!Kada vec ne zele da vode racuna o svojim legendama (za razliku od Partizana i FMP-a),jedino pravo resenje koje preostaje, ako neko uopste zeli da poslusa glas navijaca i ljubitelja kosarke je sledece:
VRATITE SVETISLAVA PESICA U KLUB NA MESTO SPORTSKOG DIREKTORA (kada to vec gospodin Maljkovic ne zeli) ili na mesto SAVETNIKA Aci Pertovicu (kao sto je to nekada bio prof.Nikolic nasim sadasnjim trenerskim velikanima)!!!Ne zbog samog Ace Petrovica (jer je covek dobar trener i moze da vodi ekipu i samostalno),vec zbog toga sto je Zvezdi potreban neko ko ce da privuce igrace i da ne dozvoli da se ovakve gluposti ikada vise ponove!!!!Prosle godine dokle je Kari vodio i selektirao ekipu,takve gluposti u selekciji se nisu desavale-naprotiv.Menadzeri su se sami utrkivali da dovedu i ponude Kariju sto kvalitetnije mlade igrace (Stefan Markovic,Samardzijski,Ilic...).Steta samo sto Karija niko nije znao da isprati.Gospodin Vucicevic nije sve mogao sam pored ovakve grupe "STRUCNJAKA_!!!!POSTAVITE PRAVE LJUDE NA PRAVO MESTO....!!!!!

zoran

pre 14 godina

Sta je Zvezdi i Partizanu sa dovodjenjem ovih ,nazovi, igraca iz Amerike. Pa pojma nemaju.Da valjaju igrali bi u USA. Ima nase dece koja su veoma talentovana. Batalite krsh iz Amerike.

Ivan

pre 14 godina

Meni i dalje nije jasno šta će Zvezdi centar? Ima Kikanovića, Štimca, Stevića, Dragićevića, i Bjelica bi mogao (i trebao) da igra četvorku... Kao da se mora imati neki džin superteškaš za tu poziciju. Adut Zvezde ove godine trebala je biti brzina.

Unknown 19G70

pre 14 godina

video covek da su vitrine od trofeja puni paucine jer ih nisu otvarali 11 god i decko skontao, bolje da ja odem odavde dok nisam postao cook br.2 :D
(Unknown 19G70, 22. oktobar 2009 01:24)

A sta je to falilo cook-u u Zvezdi? Covek otisao posle da igra najjacu ligu u evropi i Evroligu.
(xxx, 22. oktobar 2009 08:28)

falili su mu trofeji, falili su mu pobede protiv partizana itd itd. nabili smo mu komplex jer covek jos nema pobedu protiv Partizana, evo nocas jos jedne prilike..

"heroj" sloba vucicevic

pre 14 godina

Aco Petrović: Džons je ono što nam treba

MONDO
(Subota, 17. oktobar 2009. 22:48)

A Opaca i Aco su tako lepo govorilo o njemu na press konferenciji...rodjeni burazer ga tako ne bi ishvalio!?

Gde ja stukoh 4 milke evra prosle godine, majko mila?

ag003

pre 14 godina

Sezonac ima čistu peticu iz logike.
Ovo je najverovatniji scenario.
Na pitanje kada će biti plaćena moja prva plata dobio je odgovor ,, kada izaberemo predsednika,, .
Razmislio je , i pobeže glavom bez obzira.
Naravno Opača je usvojio njegove privatne razloge.

Cedomir

pre 14 godina

Milojevic je doso u Partizan odradio 2-3 treninga i batalio kosarku, Palacio se cak nije ni pojavio na treningu a najurili su ga, a opet na vijest o Dzonsu i Zvezdi od 109 komentara 102 jugoslovenska, hm , kompleksi, ne oupste.

Na zalost nisam bio u prilici da gledam utakmicu Partizan Cibona, koju su gosti dobili lagano 15-ak razlike, kao i mnogi drugi i ja sam bio iznenadjen.
Pomislih stigli neki novi klinci, talentovani, jer osim Tomasa, Rozica, Bagarica i Andrica za ostale nisam cuo. Tako sam rijesio da Cibonu pogledam na djelu, da vidim te talente koji su poslije toliko godina lagano trijumfovali u Pioniru. Imo sam juce sta vidjeti, za 40 minuta 40 poena a primili 85, jeste da su igrali protiv jake Siene ali ti igraci ne umiju ni loptu da prenesu , za tri su pucali 3/25 i dozivjeli najtezi poraz u istoriji kluba,a ponavljam lagano dobili Partizan u Beogradu. Onda sam shvatio da nije Cibona dobila Partizan jer je mnogo dobra ekipa, vec je dobila jer je Partizan, za razliku od ranije ima jako los tim ove godine. Poslije svega ovoga ja razumijem potrebu navijaca jugoslovenskog kluba da se u tolikom broju javljaju na vijest o Zvezdi, ali ipak im porucujem da bi bolje bilo da vise gledaju u svoje dvoriste.

PS nadam se da ce veceras dokazati da ipak nisu tako losa ekipa.

Franky 'Four Fingers'

pre 14 godina

Treba sad delije da dolaze na kosarkaske utakmice i da oteraju ovu upravu kao i u fudbalu.I da dodje nova uprava koja ce fuzionisati klub sa FMP-om.A time dobijamo:
1)Igrace FMP-a (Labović,Raduljica,Musli..)
2)sve hale FMP-a
3)košarkašku školu FMP-a koja je najbolja u Evropi.
(Ćomi, 22. oktobar 2009 02:14)

pa kako te(vas) nije sramota..tezite da vas Covic kupi,da da svoje igrace i halu i sve ostalo..sta ,i to ce onda biti zvezda..ako se tome radujete poprilicno ste jadni(mada ste to uvek i bili)

red@white

pre 14 godina

Prevaranta americkog trebalo mu je uzeti avans.On umislio da je dosao u divlju zemlju.Bravo za uprvausto ga je oterala.Misli cvekda ce svakih nedelju dana da skokne do amerike da se vidi sa ribom i prijateljima. Cudno mi je bilo od uprave da ga je uzela kada su znali da se i u Turskoj zadrzao nedelju dana

Ne trebajau nam takvi prevaranti pamakar i nemali centra

grossod

pre 14 godina

Pa neko duze ostane u kafani nego ovaj u Zvezdi :)
A sada ozbiljno- ova prica da je imao privatnih problema je malo suplja. Pa nisu mu se ti problemi javili juce ,vec ako je imao problema oni su postojali i ranije tako da ne znam zasto bi ga i uzeli u tim. A ako su znal da ima probleme oji su ozbiljni i ipak potpisali ugovor sa njim,onda o toj kompletnoj ekipi zaduzenoj za pregovore,skauting i ostale stvari vezane za dovodjenje igraca ne treba vise trositi reci. Valjda ce mu platiti putne troskove i racun za telefon-red bi bio...

Vladika

pre 14 godina

Mislim da ovim zalutalim grobarima treba da je zao sto je ovaj otiso. Mislim da se i po slici vidi da je prosecan igrac. Nekako deluje bled i nesiguran. A i protiv vizure je bio slab... Koga god da dovedu SIGURNO ce biti bolji od ovog nesretnika.

Omni

pre 14 godina

Pre par dana je objavljena informacija da jos nismo dobili predsednika ali jesmo strucni savet sa sve Zeravicom, Maljkovicem, Fincem, Kovacevicem, Opacom...

Sad mene, kao obicnog navijaca, interesuje kako to da pored "trusta mozgova" prave ovakvu glupost. Ili se mozda niko od njih nista i ne pita, vec igrace bira generalni - Opaca - menadzer na osnovu svog vrhunskog poznavanja igraca kao i kolicine i kvaliteta tetovaza kod istih.

I posle se cudimo i ljutimo sto nam se svekolika sportska javnost podsmeva.
Dok ne pocistimo u svojoj kuci i treba.

Alen Ajverson

pre 14 godina

To je dobar igrac! Nisu mu dali sansu! jedna utakmica,prosek od 9 poena i pregrst skokova.. Za par utakmica bi sigurnio bio mnogo bolji! Opacic je sigurno ocekivao Hauarda,NBA zvezdu.. Strasno.. Pa jel Palasio imao neki zavidan ucinak u NBA ligi.. Palasiov prosek je takodje bio mizeran, a u Srbiji i Evroligi je igrao kao zmaj! Nijedan stranac koji je dosao u Zvezdu i Partizan iz NBA nije imao veci prosek od 3 poena! Pa da je Dzons imao vise poena ostao bi u NBA ligi!!!

Many-jAk

pre 14 godina

E smucili ste mi se vise sa tim PREdosadnim komentarima cirkus se nastavlja, spanska serija se nastavlja, kleo se kleo itd i jedni i drugi, kad naletim na takav komentar, smuci mi se. Zvijezda napravi los potez, odma' eto milion grobara da komentarise, Partizan pukne u Evropi eto milion delija da popljuvaju sve, strasno, samo se zapitajte na sekund koliki ste bolesnici, radujte se uspjesima svog kluba, druge ne dirajte, kad vasem klubu ne ide i dalje uz njega, jos jace nego kad mu dobro ide, dajte vise dozovite se, ko djeca ste neka, od 5-6 god max

simatovic

pre 14 godina

Turista iz Amerike, se vratio kuci... A mozda komsinici dolazi Ilgauskas on je najavio povlacenje iz NBA pa mozda i on navrati da vidi desavanja u KKss

xxx

pre 14 godina

video covek da su vitrine od trofeja puni paucine jer ih nisu otvarali 11 god i decko skontao, bolje da ja odem odavde dok nisam postao cook br.2 :D
(Unknown 19G70, 22. oktobar 2009 01:24)

A sta je to falilo cook-u u Zvezdi? Covek otisao posle da igra najjacu ligu u evropi i Evroligu.

makelele

pre 14 godina

Kao sto rece jedan prethodnik ovo stvarno vise nije smesno. Ovako nesto nam nije potrebno posle dobrog prikaza na EP i pocetka vracanja imidza nasoj kosarci. Zar nema dovoljno nasih klinaca koje treba gurnuti u 'vatru' da igraju jednu vrlo kvalitetnu ligu kao sto je ova regionalna. U poslednih nekoliko godina osvojili smo sijaset medalja (vecinom zlatnih) i ovakve blamaze u nasoj kosarci su stvarno nedopustive. Nisam gledao ovog momka ali pretpostavljam da je kvaliteta americke i kanadske summer league koju mogu da igraju nasi basketasi sa Ade!! Zasto je potrebno imati amerikanca u timu nikada mi nece biti jasno. Nemojmo se spustati na nivo poljaka ili madjara nego dovedimo, ako nikog, neke nase starije/iskusnije igrace iz inostranstva koji ce svojim stavom i prisustvom pomoci ovim mladima da se razviju u dobre kosarkase.

misa tumbas, 40+

pre 14 godina

@(veza u upravi, 22. oktobar 2009 00:16)


A DA TI DRUZE PREDLOZIS SVOJOJ VEZI I OSTALIMA DA NE DANGUBE, VEC NADJU LJUDE EMOTION PRODUKCIJI, PA OPRAVITE JEDAN RIALITI SOU O POSLOVANJU UPRAVE KKSS. NEVIDJENE PARE BI UZELI, JER ZA RAZLIKU OD POSTOJECIH EMISIJA TOGA TIPA, KOD VAS NIKADA NIJE DOSADNO, PREPUNI STE HICKOKOVSKIH ZAPLETA I VELEOBRTA. VODITELJ BI MOGAO BITI KALINIC.

Dart Vader

pre 14 godina

Iskren cu biti.. Jesam Grobar i gledao sam doticnog protiv Vizure.. Covek je kao pao sa Marsa,izgledao je kao da je sisao ispred zgrade da igra basket,, Dugo pratim kosarku i prosto ne mogu da verujem da je neko odobrio dolazak onakvog neandertalca.. Zvezda stvarno pocinje da vredja inteligenciju njenih navijaca..

Kokorayko

pre 14 godina

Ah vise pun mi je ovih neradnika i emotivnih!
Daj ga kod mene u butik da vidis kako ce da radi za 30 evra i da pita ima li jos posla!!!
NERADNICI BRE!!!
(Marko, 22. oktobar 2009 01:38)

A meni je pun ..... vas što što plaćate radnike 30 eura.

Ćomi

pre 14 godina

Treba sad delije da dolaze na kosarkaske utakmice i da oteraju ovu upravu kao i u fudbalu.I da dodje nova uprava koja ce fuzionisati klub sa FMP-om.A time dobijamo:
1)Igrace FMP-a (Labović,Raduljica,Musli..)
2)sve hale FMP-a
3)košarkašku školu FMP-a koja je najbolja u Evropi.

Kad si bio dete malo..

pre 14 godina

Vidim mnogo "duhovitih" komentara sa crne strane....
Ok, ajde da vidimo cemu se oni smeju?
Prodali su skoro celu prvu petorku a doveli krseve i zale se da nemaju pare?!
Cirkus!
Doveli su igraca pre dva dana (Roberts(copy-paste)) a i Zvezda ce verovatno dovesti centra za dva-tri dana...znaci razlika je u par dana a oni nam se smeju??
Zar oni nisu ostali bez Palasija i Milojevica?
Cirkus!
Zvezda ove godine ima dosta bolji tim od njih!!! Osim centra, koga, dakle, treba da odvedemo!!
Imamo odlicne Bjelicu, Keselja, Tadiju, Stimca, Kikanovica, Videnova, solidne Vuka, Bakica, Stevica, talentovane Rondovica, Radosavljevica i ostale koji su svi prosli sve reprezentativne u mladjim kategorijama i bili sampioni drzave takodje u mladjim kategorijama. Tim, koji uz adekvatno pojacanje na poziciji 5 moze da osvoji titulu. Imamo trenera koji je bio Dudin pomocnik na EP, a Duda ne bira svakoga.
Oni imaju Veselog i nikog vise vrednog pomena!!
Voleo bih da vidim Duletove trenerske kvalitete sada, bez generacije koja je otisla a koja je bila odlicna u poslednje 2-3 godine ali i bez uticaja saveza!!
Sve u svemu, ceracemo se ali ja garantujem da imamo bolji tim od njih, jer smo po prvi put sacuvali okosnicu ekipe.
A broj njihovih "duhovitih" komentara na vest o Zvezdi (99%) dovoljno govori o kompleksima navijaca kluba koji igra euroleague, NBA itd....a non-stop vise na vestima o "maloj" Zvezdi...
A o bauku zvanom CIBONA da i ne pricam....cemu se vi nadate.......

gospodo malo ste se....

pre 14 godina

Najkraci boravak u nekom klubu u istoriji srpske kosarke : ))
(nz, 22. oktobar 2009 00:57)


E nije bogOmi...Milton Palasio,kolko se zadrzao u patizanu pre nekoliko nedelja??? :))

turbonegro

pre 14 godina

Sta li vi radite svojim igracima na treninzima, kad svi do jednog kad odu iz KKSS postanu jos gori igraci... ode decko pravo u pemziju.

Nebo i zemlja

pre 14 godina

-Zvezda predstavila Džonsa | 19. oktobar 2009.

-KK Zvezda i dalje bez predsednika | 19. oktobar 2009.

-Zvezda deklasirala Megu - 96:61 | 20. oktobar 2009.

-Stević: "Zvezda je klub mog života" | 21. oktobar 2009.

-Zvezda otpustila Dvejna Džonsa 21. oktobar 2009. |






-Danilović: "Rad se uvek isplati" 19. oktobar 2009. |

-U sredu karte za Partizan - Unikaha 20. oktobar 2009. |

-Evroliga, sezona 2009/2010 20. oktobar 2009. |

-Aito: "Sa problemima na Partizan" 21. oktobar 2009. |

-Lorens Roberts u Partizanu 21. oktobar 2009. |

-Vujošević: "Idemo na pobedu" 21. oktobar 2009. |


Mi smo PARTIZAN,a vi?

Unknown 19G70

pre 14 godina

Iskren da budem, nisam video ono sto sam ocekivao od novog pojacanja iz Amerike, petice Dzonsa....ili je rano suditi tek po jednoj utakmici !
(Y/Kv, 21. oktobar 2009 00:13)

ili kasno za drugu utakmicu :D

DORCOL DOWNTOWN

pre 14 godina

Prava istina je da Zvezda dovodi mnogo boljeg centra od Dzonsa, a cucemo sutra ili prekosutra i kog. Znam samo da je zvucno ime i da je igrao u NBA. Dzonsu su dali nesto para samo da bi raskinuo ugovor, a novi centar je vec na putu za BG! U svakom slucaju pametan potez uprave!
(veza u upravi, 22. oktobar 2009 00:16)

Jao Ming,Hauard,O'Nil,
Gasol,Dankan...

Rastko Cvetkovic,Tica,
Jao Mile...

Mislim da vam ne gine robusni Elmedin na 5.

Kakvi ste-za bolje i niste.

Unknown 19G70

pre 14 godina

video covek da su vitrine od trofeja puni paucine jer ih nisu otvarali 11 god i decko skontao, bolje da ja odem odavde dok nisam postao cook br.2 :D

Marko

pre 14 godina

Ah vise pun mi je ovih neradnika i emotivnih!
Daj ga kod mene u butik da vidis kako ce da radi za 30 evra i da pita ima li jos posla!!!
NERADNICI BRE!!!

Joca

pre 14 godina

Steta, Velika igracina, mnogo je doprineo Crvenoj Zvezdi... treba da bude medju pet zvezdinih zvezda u kosarci, doista se retko vidja ovakav talenat i zalaganje za klub...

focus

pre 14 godina

tako je to kad se ne zna ni ko nam je predsednik, a pogotovu kad se u zadnji cas dovede polu kosarkas...dajte bre nekog normalnog centra...

Svidja mi se kako razmislja

pre 14 godina

Vidi se da ovaj centar zna sta radi. Odigrao jednu pripremnu utakmicu, video s kim ima posla i spakovao stvari na vreme.
Sto da coveku propadne sezona!
Bolje dzabe da lezi nego dzabe da radi!

ima li kraja agoniji

pre 14 godina

Što kaže moja baba "Ko je vas kleo nije dangubio"

Ovo uopšte više nije smešno, ovo je da se ubiješ od plača, kako li je tek navijačima KKCZ-SS mogu da zamislim (odnosno ne mogu, mašta mi nije dovoljno razigrana)
Daj bre rsformirajte se kad ste već toliki baksuzi.

sekyyy

pre 14 godina

hahahaha... NoN-StOp bio na vezi sa Amerikom, on je igrao sa bluetooth slusalicom protiv mege, i to ga je sprecilo da napravi tribl-dabl ucinak koji se od njega ocekivao.. :))))))))

Igoor

pre 14 godina

A zasto sada Zvezda ne dovede nekog bivseg centra Partizana? Pekovica na primer?? Jasno je da igraci iz Partizana odlaze u jace klubove (PAO,Real...) Isto tako vazi i za Zvezdu...njni igraci napreduju dolaskom u Partizan

Toliko o tome...

pre 14 godina

Pa video covek u koji je klub dosao :D Ijaaao,gde sam ja dosao,pa ovi bre nemaju ni predsednika :D Bezi odavde koliko te noge nose...

E moji gani :D C C C :D

Michael Scofield

pre 14 godina

Pa morali su! Slagao je Opacu i Press da je visok 211, a on kraci 3 cm, a i Opaca je vec sve dogovorio sa Miletom Lisicom!
Kakav tim, strasno smesan tim!

Milosh1976

pre 14 godina

Au koji ste bre vi nesrecnici...Sada mi vas je stvarno zao...Hajde sada pocnite sa njakanjem i kukanjem na Partizan i nas Grobare da smo mi krivi...

prle

pre 14 godina

Ljudi nemojte da verujete opacicu. Zvezda je igrala prijateljsku tekmu protiv Vizure. I decko je pokazao da veze nema. Iako sam grobar, on stvarno nije igrac zvezdinog kalibra. Neko od skauta ili menadzera ih je zesce ispalio... pozdrav svima!!

m

pre 14 godina

Nema dana a da ja nisam zahvalan sto Zvezda postoji.I kad mi je tesko,cesto uvece naletim na vesti o Zvezdi i sit se ismejem i sve mi padne lakse...

mythbaster

pre 14 godina

Smejati se a pritom plakati...to je priznacete retkost u danasnjem vremenu. E, a meni se bas to desilo zahvaljujuci ovoj neponovljivoj druzini kozera i humorista zvanoj KK Sledeca sezona:-))

nikola

pre 14 godina

ahahahahahaha....svaka cast na izboru. Mada sad` sledeceg igraca pitajte jel` sve ok sa njim da ne ode za dan-dva zbog "privatnih" problema :) Mada...mozda covek kada je video saigrace rekao :"Pa ovi su smesni...`ajmo odavde,bolje da sam dosao kod crno-belog komsije".


ko zna...mozda i on jednog dana dogura do partizana...naravno,kada se popravi :) poz grobarima

kkss

pre 14 godina

Pohvale za zvezdinu upravu,posle

-napustam zvezdu, jer hocu da zavrsim skolu
-napustam zvezdu, jer je umro otac moje majke
-napustam, jer bla bla

najzad normalnije saopstenje

Zvezda je cirkus, sve drugo su sitnice

Stoka ce opet da nabija

pre 14 godina

Video covek gde je dosao,pa brze bolje pobegao!!!Bar se na vreme dozvao pameti da ne trpi teror od strane Duletovih vojnika...

Djole Pirot

pre 14 godina

sta????vec otisao..?steta,a bas se naigrao protiv Mege,covek zamalo da upise rekord karijere:-)))))))))))a dobro,bar je na vreme shvatio da je dosao u KKss,da ne gubi covek vreme za dzabe kad treba da ceka na titule svake "Sledece sezone"!!!:-))))))))))

Loshmi

pre 14 godina

Non-stop zvao Ameriku da svojim ortacima kaze :

" E, opet ja! Ne mogu da verujem da ce ovi potpisati ugovor sa mnom, ja nemam pojma, Popovich me iz San Antonija lopatom isterao napolje!"

" E opet ja, ovi mi dali ugovor i prestavili kao najvece pojacanje, njihov skauting je nagori na svetu!"

" E , opet ja! Nemam srca da ih foliram cele sezone, vraticu se nazad u U.S. A i ovde se prica da ovi ionako ne placaju igrace tako da nema sanse da im izvucem pare!"

veza u upravi

pre 14 godina

Prava istina je da Zvezda dovodi mnogo boljeg centra od Dzonsa, a cucemo sutra ili prekosutra i kog. Znam samo da je zvucno ime i da je igrao u NBA. Dzonsu su dali nesto para samo da bi raskinuo ugovor, a novi centar je vec na putu za BG! U svakom slucaju pametan potez uprave!

Pedja Zemun

pre 14 godina

E ovo je smesno...!!!!!!! Prvo je bio extra a sad je nemotivisan,,,:__??? Pa koga lazu vise. IStina je da decko NEMA VEZE- Sinoc sam ga uzivo gledao..SRamota je ovakvo OBAVESTENJE..OPacicu stidi se...!!!!

kkss

pre 14 godina

Pohvale za zvezdinu upravu,posle

-napustam zvezdu, jer hocu da zavrsim skolu
-napustam zvezdu, jer je umro otac moje majke
-napustam, jer bla bla

najzad normalnije saopstenje

Zvezda je cirkus, sve drugo su sitnice

m

pre 14 godina

Nema dana a da ja nisam zahvalan sto Zvezda postoji.I kad mi je tesko,cesto uvece naletim na vesti o Zvezdi i sit se ismejem i sve mi padne lakse...

DORCOL DOWNTOWN

pre 14 godina

Prava istina je da Zvezda dovodi mnogo boljeg centra od Dzonsa, a cucemo sutra ili prekosutra i kog. Znam samo da je zvucno ime i da je igrao u NBA. Dzonsu su dali nesto para samo da bi raskinuo ugovor, a novi centar je vec na putu za BG! U svakom slucaju pametan potez uprave!
(veza u upravi, 22. oktobar 2009 00:16)

Jao Ming,Hauard,O'Nil,
Gasol,Dankan...

Rastko Cvetkovic,Tica,
Jao Mile...

Mislim da vam ne gine robusni Elmedin na 5.

Kakvi ste-za bolje i niste.

Michael Scofield

pre 14 godina

Pa morali su! Slagao je Opacu i Press da je visok 211, a on kraci 3 cm, a i Opaca je vec sve dogovorio sa Miletom Lisicom!
Kakav tim, strasno smesan tim!

Loshmi

pre 14 godina

Non-stop zvao Ameriku da svojim ortacima kaze :

" E, opet ja! Ne mogu da verujem da ce ovi potpisati ugovor sa mnom, ja nemam pojma, Popovich me iz San Antonija lopatom isterao napolje!"

" E opet ja, ovi mi dali ugovor i prestavili kao najvece pojacanje, njihov skauting je nagori na svetu!"

" E , opet ja! Nemam srca da ih foliram cele sezone, vraticu se nazad u U.S. A i ovde se prica da ovi ionako ne placaju igrace tako da nema sanse da im izvucem pare!"

Unknown 19G70

pre 14 godina

Iskren da budem, nisam video ono sto sam ocekivao od novog pojacanja iz Amerike, petice Dzonsa....ili je rano suditi tek po jednoj utakmici !
(Y/Kv, 21. oktobar 2009 00:13)

ili kasno za drugu utakmicu :D

Nebo i zemlja

pre 14 godina

-Zvezda predstavila Džonsa | 19. oktobar 2009.

-KK Zvezda i dalje bez predsednika | 19. oktobar 2009.

-Zvezda deklasirala Megu - 96:61 | 20. oktobar 2009.

-Stević: "Zvezda je klub mog života" | 21. oktobar 2009.

-Zvezda otpustila Dvejna Džonsa 21. oktobar 2009. |






-Danilović: "Rad se uvek isplati" 19. oktobar 2009. |

-U sredu karte za Partizan - Unikaha 20. oktobar 2009. |

-Evroliga, sezona 2009/2010 20. oktobar 2009. |

-Aito: "Sa problemima na Partizan" 21. oktobar 2009. |

-Lorens Roberts u Partizanu 21. oktobar 2009. |

-Vujošević: "Idemo na pobedu" 21. oktobar 2009. |


Mi smo PARTIZAN,a vi?

Kokorayko

pre 14 godina

Ah vise pun mi je ovih neradnika i emotivnih!
Daj ga kod mene u butik da vidis kako ce da radi za 30 evra i da pita ima li jos posla!!!
NERADNICI BRE!!!
(Marko, 22. oktobar 2009 01:38)

A meni je pun ..... vas što što plaćate radnike 30 eura.

Igoor

pre 14 godina

A zasto sada Zvezda ne dovede nekog bivseg centra Partizana? Pekovica na primer?? Jasno je da igraci iz Partizana odlaze u jace klubove (PAO,Real...) Isto tako vazi i za Zvezdu...njni igraci napreduju dolaskom u Partizan

ima li kraja agoniji

pre 14 godina

Što kaže moja baba "Ko je vas kleo nije dangubio"

Ovo uopšte više nije smešno, ovo je da se ubiješ od plača, kako li je tek navijačima KKCZ-SS mogu da zamislim (odnosno ne mogu, mašta mi nije dovoljno razigrana)
Daj bre rsformirajte se kad ste već toliki baksuzi.

Milosh1976

pre 14 godina

Au koji ste bre vi nesrecnici...Sada mi vas je stvarno zao...Hajde sada pocnite sa njakanjem i kukanjem na Partizan i nas Grobare da smo mi krivi...

sekyyy

pre 14 godina

hahahaha... NoN-StOp bio na vezi sa Amerikom, on je igrao sa bluetooth slusalicom protiv mege, i to ga je sprecilo da napravi tribl-dabl ucinak koji se od njega ocekivao.. :))))))))

prle

pre 14 godina

Ljudi nemojte da verujete opacicu. Zvezda je igrala prijateljsku tekmu protiv Vizure. I decko je pokazao da veze nema. Iako sam grobar, on stvarno nije igrac zvezdinog kalibra. Neko od skauta ili menadzera ih je zesce ispalio... pozdrav svima!!

Unknown 19G70

pre 14 godina

video covek da su vitrine od trofeja puni paucine jer ih nisu otvarali 11 god i decko skontao, bolje da ja odem odavde dok nisam postao cook br.2 :D

misa tumbas, 40+

pre 14 godina

@(veza u upravi, 22. oktobar 2009 00:16)


A DA TI DRUZE PREDLOZIS SVOJOJ VEZI I OSTALIMA DA NE DANGUBE, VEC NADJU LJUDE EMOTION PRODUKCIJI, PA OPRAVITE JEDAN RIALITI SOU O POSLOVANJU UPRAVE KKSS. NEVIDJENE PARE BI UZELI, JER ZA RAZLIKU OD POSTOJECIH EMISIJA TOGA TIPA, KOD VAS NIKADA NIJE DOSADNO, PREPUNI STE HICKOKOVSKIH ZAPLETA I VELEOBRTA. VODITELJ BI MOGAO BITI KALINIC.

mythbaster

pre 14 godina

Smejati se a pritom plakati...to je priznacete retkost u danasnjem vremenu. E, a meni se bas to desilo zahvaljujuci ovoj neponovljivoj druzini kozera i humorista zvanoj KK Sledeca sezona:-))

Joca

pre 14 godina

Steta, Velika igracina, mnogo je doprineo Crvenoj Zvezdi... treba da bude medju pet zvezdinih zvezda u kosarci, doista se retko vidja ovakav talenat i zalaganje za klub...

Pedja Zemun

pre 14 godina

E ovo je smesno...!!!!!!! Prvo je bio extra a sad je nemotivisan,,,:__??? Pa koga lazu vise. IStina je da decko NEMA VEZE- Sinoc sam ga uzivo gledao..SRamota je ovakvo OBAVESTENJE..OPacicu stidi se...!!!!

Svidja mi se kako razmislja

pre 14 godina

Vidi se da ovaj centar zna sta radi. Odigrao jednu pripremnu utakmicu, video s kim ima posla i spakovao stvari na vreme.
Sto da coveku propadne sezona!
Bolje dzabe da lezi nego dzabe da radi!

Franky 'Four Fingers'

pre 14 godina

Treba sad delije da dolaze na kosarkaske utakmice i da oteraju ovu upravu kao i u fudbalu.I da dodje nova uprava koja ce fuzionisati klub sa FMP-om.A time dobijamo:
1)Igrace FMP-a (Labović,Raduljica,Musli..)
2)sve hale FMP-a
3)košarkašku školu FMP-a koja je najbolja u Evropi.
(Ćomi, 22. oktobar 2009 02:14)

pa kako te(vas) nije sramota..tezite da vas Covic kupi,da da svoje igrace i halu i sve ostalo..sta ,i to ce onda biti zvezda..ako se tome radujete poprilicno ste jadni(mada ste to uvek i bili)

Djole Pirot

pre 14 godina

sta????vec otisao..?steta,a bas se naigrao protiv Mege,covek zamalo da upise rekord karijere:-)))))))))))a dobro,bar je na vreme shvatio da je dosao u KKss,da ne gubi covek vreme za dzabe kad treba da ceka na titule svake "Sledece sezone"!!!:-))))))))))

Dart Vader

pre 14 godina

Iskren cu biti.. Jesam Grobar i gledao sam doticnog protiv Vizure.. Covek je kao pao sa Marsa,izgledao je kao da je sisao ispred zgrade da igra basket,, Dugo pratim kosarku i prosto ne mogu da verujem da je neko odobrio dolazak onakvog neandertalca.. Zvezda stvarno pocinje da vredja inteligenciju njenih navijaca..

Unknown 19G70

pre 14 godina

video covek da su vitrine od trofeja puni paucine jer ih nisu otvarali 11 god i decko skontao, bolje da ja odem odavde dok nisam postao cook br.2 :D
(Unknown 19G70, 22. oktobar 2009 01:24)

A sta je to falilo cook-u u Zvezdi? Covek otisao posle da igra najjacu ligu u evropi i Evroligu.
(xxx, 22. oktobar 2009 08:28)

falili su mu trofeji, falili su mu pobede protiv partizana itd itd. nabili smo mu komplex jer covek jos nema pobedu protiv Partizana, evo nocas jos jedne prilike..

Kad si bio dete malo..

pre 14 godina

Vidim mnogo "duhovitih" komentara sa crne strane....
Ok, ajde da vidimo cemu se oni smeju?
Prodali su skoro celu prvu petorku a doveli krseve i zale se da nemaju pare?!
Cirkus!
Doveli su igraca pre dva dana (Roberts(copy-paste)) a i Zvezda ce verovatno dovesti centra za dva-tri dana...znaci razlika je u par dana a oni nam se smeju??
Zar oni nisu ostali bez Palasija i Milojevica?
Cirkus!
Zvezda ove godine ima dosta bolji tim od njih!!! Osim centra, koga, dakle, treba da odvedemo!!
Imamo odlicne Bjelicu, Keselja, Tadiju, Stimca, Kikanovica, Videnova, solidne Vuka, Bakica, Stevica, talentovane Rondovica, Radosavljevica i ostale koji su svi prosli sve reprezentativne u mladjim kategorijama i bili sampioni drzave takodje u mladjim kategorijama. Tim, koji uz adekvatno pojacanje na poziciji 5 moze da osvoji titulu. Imamo trenera koji je bio Dudin pomocnik na EP, a Duda ne bira svakoga.
Oni imaju Veselog i nikog vise vrednog pomena!!
Voleo bih da vidim Duletove trenerske kvalitete sada, bez generacije koja je otisla a koja je bila odlicna u poslednje 2-3 godine ali i bez uticaja saveza!!
Sve u svemu, ceracemo se ali ja garantujem da imamo bolji tim od njih, jer smo po prvi put sacuvali okosnicu ekipe.
A broj njihovih "duhovitih" komentara na vest o Zvezdi (99%) dovoljno govori o kompleksima navijaca kluba koji igra euroleague, NBA itd....a non-stop vise na vestima o "maloj" Zvezdi...
A o bauku zvanom CIBONA da i ne pricam....cemu se vi nadate.......

Stoka ce opet da nabija

pre 14 godina

Video covek gde je dosao,pa brze bolje pobegao!!!Bar se na vreme dozvao pameti da ne trpi teror od strane Duletovih vojnika...

veza u upravi

pre 14 godina

Prava istina je da Zvezda dovodi mnogo boljeg centra od Dzonsa, a cucemo sutra ili prekosutra i kog. Znam samo da je zvucno ime i da je igrao u NBA. Dzonsu su dali nesto para samo da bi raskinuo ugovor, a novi centar je vec na putu za BG! U svakom slucaju pametan potez uprave!

nikola

pre 14 godina

ahahahahahaha....svaka cast na izboru. Mada sad` sledeceg igraca pitajte jel` sve ok sa njim da ne ode za dan-dva zbog "privatnih" problema :) Mada...mozda covek kada je video saigrace rekao :"Pa ovi su smesni...`ajmo odavde,bolje da sam dosao kod crno-belog komsije".


ko zna...mozda i on jednog dana dogura do partizana...naravno,kada se popravi :) poz grobarima

Toliko o tome...

pre 14 godina

Pa video covek u koji je klub dosao :D Ijaaao,gde sam ja dosao,pa ovi bre nemaju ni predsednika :D Bezi odavde koliko te noge nose...

E moji gani :D C C C :D

ag003

pre 14 godina

Sezonac ima čistu peticu iz logike.
Ovo je najverovatniji scenario.
Na pitanje kada će biti plaćena moja prva plata dobio je odgovor ,, kada izaberemo predsednika,, .
Razmislio je , i pobeže glavom bez obzira.
Naravno Opača je usvojio njegove privatne razloge.

Cedomir

pre 14 godina

Milojevic je doso u Partizan odradio 2-3 treninga i batalio kosarku, Palacio se cak nije ni pojavio na treningu a najurili su ga, a opet na vijest o Dzonsu i Zvezdi od 109 komentara 102 jugoslovenska, hm , kompleksi, ne oupste.

Na zalost nisam bio u prilici da gledam utakmicu Partizan Cibona, koju su gosti dobili lagano 15-ak razlike, kao i mnogi drugi i ja sam bio iznenadjen.
Pomislih stigli neki novi klinci, talentovani, jer osim Tomasa, Rozica, Bagarica i Andrica za ostale nisam cuo. Tako sam rijesio da Cibonu pogledam na djelu, da vidim te talente koji su poslije toliko godina lagano trijumfovali u Pioniru. Imo sam juce sta vidjeti, za 40 minuta 40 poena a primili 85, jeste da su igrali protiv jake Siene ali ti igraci ne umiju ni loptu da prenesu , za tri su pucali 3/25 i dozivjeli najtezi poraz u istoriji kluba,a ponavljam lagano dobili Partizan u Beogradu. Onda sam shvatio da nije Cibona dobila Partizan jer je mnogo dobra ekipa, vec je dobila jer je Partizan, za razliku od ranije ima jako los tim ove godine. Poslije svega ovoga ja razumijem potrebu navijaca jugoslovenskog kluba da se u tolikom broju javljaju na vijest o Zvezdi, ali ipak im porucujem da bi bolje bilo da vise gledaju u svoje dvoriste.

PS nadam se da ce veceras dokazati da ipak nisu tako losa ekipa.

Dzontra Volta

pre 14 godina

Alo zvezdasi odgovorite mi samo na jedno pitanje:
Da li postoji sportsko drustvo bilo gde u svetu da im je pobeglo vise sportista od vas?
Pa bre vi morate nekog i na aerodromu da angazujete da hvata ove odbegle,to bi vam bilo najace pojacanje za sledecu sezonu

Many-jAk

pre 14 godina

E smucili ste mi se vise sa tim PREdosadnim komentarima cirkus se nastavlja, spanska serija se nastavlja, kleo se kleo itd i jedni i drugi, kad naletim na takav komentar, smuci mi se. Zvijezda napravi los potez, odma' eto milion grobara da komentarise, Partizan pukne u Evropi eto milion delija da popljuvaju sve, strasno, samo se zapitajte na sekund koliki ste bolesnici, radujte se uspjesima svog kluba, druge ne dirajte, kad vasem klubu ne ide i dalje uz njega, jos jace nego kad mu dobro ide, dajte vise dozovite se, ko djeca ste neka, od 5-6 god max

makelele

pre 14 godina

Kao sto rece jedan prethodnik ovo stvarno vise nije smesno. Ovako nesto nam nije potrebno posle dobrog prikaza na EP i pocetka vracanja imidza nasoj kosarci. Zar nema dovoljno nasih klinaca koje treba gurnuti u 'vatru' da igraju jednu vrlo kvalitetnu ligu kao sto je ova regionalna. U poslednih nekoliko godina osvojili smo sijaset medalja (vecinom zlatnih) i ovakve blamaze u nasoj kosarci su stvarno nedopustive. Nisam gledao ovog momka ali pretpostavljam da je kvaliteta americke i kanadske summer league koju mogu da igraju nasi basketasi sa Ade!! Zasto je potrebno imati amerikanca u timu nikada mi nece biti jasno. Nemojmo se spustati na nivo poljaka ili madjara nego dovedimo, ako nikog, neke nase starije/iskusnije igrace iz inostranstva koji ce svojim stavom i prisustvom pomoci ovim mladima da se razviju u dobre kosarkase.

voja , BC Partizan fan

pre 14 godina

@
Pa morali su! Slagao je Opacu i Press da je visok 211, a on kraci 3 cm, a i Opaca je vec sve dogovorio sa Miletom Lisicom!

Ne može Lisica, igra danas u našoj ekipi amatersku ligu.
Zvao je Opača, kontakata je bilo, ali Lisica je ozbiljan čovek.

gospodo malo ste se....

pre 14 godina

Najkraci boravak u nekom klubu u istoriji srpske kosarke : ))
(nz, 22. oktobar 2009 00:57)


E nije bogOmi...Milton Palasio,kolko se zadrzao u patizanu pre nekoliko nedelja??? :))

focus

pre 14 godina

tako je to kad se ne zna ni ko nam je predsednik, a pogotovu kad se u zadnji cas dovede polu kosarkas...dajte bre nekog normalnog centra...

Nikola

pre 14 godina

Da nije tragicno,bilo bi da covek pukne od smeha...ovo ni Hichkok ne bi mogao bolje da rezira!!!Ovako, na veliku zalost navijaca Crvene zvezde i svih pravih ljubitelja kosarke jos jednom je potvrdjeno ono sto sam vec ranije rekao.Crvena zvezda NEMA HARIZMATICNOG COVEKA u sportskom delu uprave,za razliku od nekih drugih klubova!!!!Kada vec ne zele da vode racuna o svojim legendama (za razliku od Partizana i FMP-a),jedino pravo resenje koje preostaje, ako neko uopste zeli da poslusa glas navijaca i ljubitelja kosarke je sledece:
VRATITE SVETISLAVA PESICA U KLUB NA MESTO SPORTSKOG DIREKTORA (kada to vec gospodin Maljkovic ne zeli) ili na mesto SAVETNIKA Aci Pertovicu (kao sto je to nekada bio prof.Nikolic nasim sadasnjim trenerskim velikanima)!!!Ne zbog samog Ace Petrovica (jer je covek dobar trener i moze da vodi ekipu i samostalno),vec zbog toga sto je Zvezdi potreban neko ko ce da privuce igrace i da ne dozvoli da se ovakve gluposti ikada vise ponove!!!!Prosle godine dokle je Kari vodio i selektirao ekipu,takve gluposti u selekciji se nisu desavale-naprotiv.Menadzeri su se sami utrkivali da dovedu i ponude Kariju sto kvalitetnije mlade igrace (Stefan Markovic,Samardzijski,Ilic...).Steta samo sto Karija niko nije znao da isprati.Gospodin Vucicevic nije sve mogao sam pored ovakve grupe "STRUCNJAKA_!!!!POSTAVITE PRAVE LJUDE NA PRAVO MESTO....!!!!!

Marko

pre 14 godina

Ah vise pun mi je ovih neradnika i emotivnih!
Daj ga kod mene u butik da vidis kako ce da radi za 30 evra i da pita ima li jos posla!!!
NERADNICI BRE!!!

"heroj" sloba vucicevic

pre 14 godina

Aco Petrović: Džons je ono što nam treba

MONDO
(Subota, 17. oktobar 2009. 22:48)

A Opaca i Aco su tako lepo govorilo o njemu na press konferenciji...rodjeni burazer ga tako ne bi ishvalio!?

Gde ja stukoh 4 milke evra prosle godine, majko mila?

turbonegro

pre 14 godina

Sta li vi radite svojim igracima na treninzima, kad svi do jednog kad odu iz KKSS postanu jos gori igraci... ode decko pravo u pemziju.

Ćomi

pre 14 godina

Treba sad delije da dolaze na kosarkaske utakmice i da oteraju ovu upravu kao i u fudbalu.I da dodje nova uprava koja ce fuzionisati klub sa FMP-om.A time dobijamo:
1)Igrace FMP-a (Labović,Raduljica,Musli..)
2)sve hale FMP-a
3)košarkašku školu FMP-a koja je najbolja u Evropi.

xxx

pre 14 godina

video covek da su vitrine od trofeja puni paucine jer ih nisu otvarali 11 god i decko skontao, bolje da ja odem odavde dok nisam postao cook br.2 :D
(Unknown 19G70, 22. oktobar 2009 01:24)

A sta je to falilo cook-u u Zvezdi? Covek otisao posle da igra najjacu ligu u evropi i Evroligu.

simatovic

pre 14 godina

Turista iz Amerike, se vratio kuci... A mozda komsinici dolazi Ilgauskas on je najavio povlacenje iz NBA pa mozda i on navrati da vidi desavanja u KKss

Omni

pre 14 godina

Pre par dana je objavljena informacija da jos nismo dobili predsednika ali jesmo strucni savet sa sve Zeravicom, Maljkovicem, Fincem, Kovacevicem, Opacom...

Sad mene, kao obicnog navijaca, interesuje kako to da pored "trusta mozgova" prave ovakvu glupost. Ili se mozda niko od njih nista i ne pita, vec igrace bira generalni - Opaca - menadzer na osnovu svog vrhunskog poznavanja igraca kao i kolicine i kvaliteta tetovaza kod istih.

I posle se cudimo i ljutimo sto nam se svekolika sportska javnost podsmeva.
Dok ne pocistimo u svojoj kuci i treba.

Alen Ajverson

pre 14 godina

To je dobar igrac! Nisu mu dali sansu! jedna utakmica,prosek od 9 poena i pregrst skokova.. Za par utakmica bi sigurnio bio mnogo bolji! Opacic je sigurno ocekivao Hauarda,NBA zvezdu.. Strasno.. Pa jel Palasio imao neki zavidan ucinak u NBA ligi.. Palasiov prosek je takodje bio mizeran, a u Srbiji i Evroligi je igrao kao zmaj! Nijedan stranac koji je dosao u Zvezdu i Partizan iz NBA nije imao veci prosek od 3 poena! Pa da je Dzons imao vise poena ostao bi u NBA ligi!!!

red@white

pre 14 godina

Prevaranta americkog trebalo mu je uzeti avans.On umislio da je dosao u divlju zemlju.Bravo za uprvausto ga je oterala.Misli cvekda ce svakih nedelju dana da skokne do amerike da se vidi sa ribom i prijateljima. Cudno mi je bilo od uprave da ga je uzela kada su znali da se i u Turskoj zadrzao nedelju dana

Ne trebajau nam takvi prevaranti pamakar i nemali centra

zoran

pre 14 godina

Sta je Zvezdi i Partizanu sa dovodjenjem ovih ,nazovi, igraca iz Amerike. Pa pojma nemaju.Da valjaju igrali bi u USA. Ima nase dece koja su veoma talentovana. Batalite krsh iz Amerike.

Ivan

pre 14 godina

Meni i dalje nije jasno šta će Zvezdi centar? Ima Kikanovića, Štimca, Stevića, Dragićevića, i Bjelica bi mogao (i trebao) da igra četvorku... Kao da se mora imati neki džin superteškaš za tu poziciju. Adut Zvezde ove godine trebala je biti brzina.

Dzonke

pre 14 godina

Nasa draga komsinica se raspada! KK Next Season je u gadnim problemima. Taman su se ponadali drugom mestu! Bice ovo grcevita borba za opstanak!

grossod

pre 14 godina

Pa neko duze ostane u kafani nego ovaj u Zvezdi :)
A sada ozbiljno- ova prica da je imao privatnih problema je malo suplja. Pa nisu mu se ti problemi javili juce ,vec ako je imao problema oni su postojali i ranije tako da ne znam zasto bi ga i uzeli u tim. A ako su znal da ima probleme oji su ozbiljni i ipak potpisali ugovor sa njim,onda o toj kompletnoj ekipi zaduzenoj za pregovore,skauting i ostale stvari vezane za dovodjenje igraca ne treba vise trositi reci. Valjda ce mu platiti putne troskove i racun za telefon-red bi bio...

Vladika

pre 14 godina

Mislim da ovim zalutalim grobarima treba da je zao sto je ovaj otiso. Mislim da se i po slici vidi da je prosecan igrac. Nekako deluje bled i nesiguran. A i protiv vizure je bio slab... Koga god da dovedu SIGURNO ce biti bolji od ovog nesretnika.

Неша србин

pre 14 godina

Коначно мало смисла у последњем потезу управе. А сад чика Неша сад мало да да пар савета оном ко селектује тим: Највећи резултати не могу да се постигну без доминантне ПЕТИЦЕ која ће обезбедити предност у скоку! То нисмо имали још од генерације Жижића и Растка Цеветковића када смо и последњи пут освојили титулу. А од онда имамо разне Станојевиће, Лекиће, Раичевиће, Антиће итд.. И велика је грешка кад је Сагадин отерао Вранеша! Данас је време доминатних центара као што су у Партизану у последње време били Крстић, Перовић па и Пековић. Ни Шпанија не би била најбоља да на месту петице нема свог најбољег играча Гасола. Зато сад смогните снаге и свега осталог и сад стварно доведите играча на месту број пет за коначну титулу. Моли вас чика Неша и армија Звездиних навијача. Напред Ѕвезда

marko beograd

pre 14 godina

gledao sam ga protiv vizure i razmisljao sam kako je zvezda mozda i pogresila.
nije bio fizicki dominantan, bacanja slabo, tehnika isto losa...
ipak opaca zna bolje, srecom.

pnbb

pre 14 godina

cika neso, koju si ti kosarku gledao kad su ti zizic i rastko ista generacija? a narocito , kad ti je rastko dominantna petica? da nisi mislio jna caleta?

veza u upravi

pre 14 godina

Prava istina je da Zvezda dovodi mnogo boljeg centra od Dzonsa, a cucemo sutra ili prekosutra i kog. Znam samo da je zvucno ime i da je igrao u NBA. Dzonsu su dali nesto para samo da bi raskinuo ugovor, a novi centar je vec na putu za BG! U svakom slucaju pametan potez uprave!

Kad si bio dete malo..

pre 14 godina

Vidim mnogo "duhovitih" komentara sa crne strane....
Ok, ajde da vidimo cemu se oni smeju?
Prodali su skoro celu prvu petorku a doveli krseve i zale se da nemaju pare?!
Cirkus!
Doveli su igraca pre dva dana (Roberts(copy-paste)) a i Zvezda ce verovatno dovesti centra za dva-tri dana...znaci razlika je u par dana a oni nam se smeju??
Zar oni nisu ostali bez Palasija i Milojevica?
Cirkus!
Zvezda ove godine ima dosta bolji tim od njih!!! Osim centra, koga, dakle, treba da odvedemo!!
Imamo odlicne Bjelicu, Keselja, Tadiju, Stimca, Kikanovica, Videnova, solidne Vuka, Bakica, Stevica, talentovane Rondovica, Radosavljevica i ostale koji su svi prosli sve reprezentativne u mladjim kategorijama i bili sampioni drzave takodje u mladjim kategorijama. Tim, koji uz adekvatno pojacanje na poziciji 5 moze da osvoji titulu. Imamo trenera koji je bio Dudin pomocnik na EP, a Duda ne bira svakoga.
Oni imaju Veselog i nikog vise vrednog pomena!!
Voleo bih da vidim Duletove trenerske kvalitete sada, bez generacije koja je otisla a koja je bila odlicna u poslednje 2-3 godine ali i bez uticaja saveza!!
Sve u svemu, ceracemo se ali ja garantujem da imamo bolji tim od njih, jer smo po prvi put sacuvali okosnicu ekipe.
A broj njihovih "duhovitih" komentara na vest o Zvezdi (99%) dovoljno govori o kompleksima navijaca kluba koji igra euroleague, NBA itd....a non-stop vise na vestima o "maloj" Zvezdi...
A o bauku zvanom CIBONA da i ne pricam....cemu se vi nadate.......

kkss

pre 14 godina

Pohvale za zvezdinu upravu,posle

-napustam zvezdu, jer hocu da zavrsim skolu
-napustam zvezdu, jer je umro otac moje majke
-napustam, jer bla bla

najzad normalnije saopstenje

Zvezda je cirkus, sve drugo su sitnice

DORCOL DOWNTOWN

pre 14 godina

Prava istina je da Zvezda dovodi mnogo boljeg centra od Dzonsa, a cucemo sutra ili prekosutra i kog. Znam samo da je zvucno ime i da je igrao u NBA. Dzonsu su dali nesto para samo da bi raskinuo ugovor, a novi centar je vec na putu za BG! U svakom slucaju pametan potez uprave!
(veza u upravi, 22. oktobar 2009 00:16)

Jao Ming,Hauard,O'Nil,
Gasol,Dankan...

Rastko Cvetkovic,Tica,
Jao Mile...

Mislim da vam ne gine robusni Elmedin na 5.

Kakvi ste-za bolje i niste.

gospodo malo ste se....

pre 14 godina

Najkraci boravak u nekom klubu u istoriji srpske kosarke : ))
(nz, 22. oktobar 2009 00:57)


E nije bogOmi...Milton Palasio,kolko se zadrzao u patizanu pre nekoliko nedelja??? :))

Igoor

pre 14 godina

A zasto sada Zvezda ne dovede nekog bivseg centra Partizana? Pekovica na primer?? Jasno je da igraci iz Partizana odlaze u jace klubove (PAO,Real...) Isto tako vazi i za Zvezdu...njni igraci napreduju dolaskom u Partizan

Cedomir

pre 14 godina

Milojevic je doso u Partizan odradio 2-3 treninga i batalio kosarku, Palacio se cak nije ni pojavio na treningu a najurili su ga, a opet na vijest o Dzonsu i Zvezdi od 109 komentara 102 jugoslovenska, hm , kompleksi, ne oupste.

Na zalost nisam bio u prilici da gledam utakmicu Partizan Cibona, koju su gosti dobili lagano 15-ak razlike, kao i mnogi drugi i ja sam bio iznenadjen.
Pomislih stigli neki novi klinci, talentovani, jer osim Tomasa, Rozica, Bagarica i Andrica za ostale nisam cuo. Tako sam rijesio da Cibonu pogledam na djelu, da vidim te talente koji su poslije toliko godina lagano trijumfovali u Pioniru. Imo sam juce sta vidjeti, za 40 minuta 40 poena a primili 85, jeste da su igrali protiv jake Siene ali ti igraci ne umiju ni loptu da prenesu , za tri su pucali 3/25 i dozivjeli najtezi poraz u istoriji kluba,a ponavljam lagano dobili Partizan u Beogradu. Onda sam shvatio da nije Cibona dobila Partizan jer je mnogo dobra ekipa, vec je dobila jer je Partizan, za razliku od ranije ima jako los tim ove godine. Poslije svega ovoga ja razumijem potrebu navijaca jugoslovenskog kluba da se u tolikom broju javljaju na vijest o Zvezdi, ali ipak im porucujem da bi bolje bilo da vise gledaju u svoje dvoriste.

PS nadam se da ce veceras dokazati da ipak nisu tako losa ekipa.

Nebo i zemlja

pre 14 godina

-Zvezda predstavila Džonsa | 19. oktobar 2009.

-KK Zvezda i dalje bez predsednika | 19. oktobar 2009.

-Zvezda deklasirala Megu - 96:61 | 20. oktobar 2009.

-Stević: "Zvezda je klub mog života" | 21. oktobar 2009.

-Zvezda otpustila Dvejna Džonsa 21. oktobar 2009. |






-Danilović: "Rad se uvek isplati" 19. oktobar 2009. |

-U sredu karte za Partizan - Unikaha 20. oktobar 2009. |

-Evroliga, sezona 2009/2010 20. oktobar 2009. |

-Aito: "Sa problemima na Partizan" 21. oktobar 2009. |

-Lorens Roberts u Partizanu 21. oktobar 2009. |

-Vujošević: "Idemo na pobedu" 21. oktobar 2009. |


Mi smo PARTIZAN,a vi?

Marko

pre 14 godina

Ah vise pun mi je ovih neradnika i emotivnih!
Daj ga kod mene u butik da vidis kako ce da radi za 30 evra i da pita ima li jos posla!!!
NERADNICI BRE!!!

m

pre 14 godina

Nema dana a da ja nisam zahvalan sto Zvezda postoji.I kad mi je tesko,cesto uvece naletim na vesti o Zvezdi i sit se ismejem i sve mi padne lakse...

Ćomi

pre 14 godina

Treba sad delije da dolaze na kosarkaske utakmice i da oteraju ovu upravu kao i u fudbalu.I da dodje nova uprava koja ce fuzionisati klub sa FMP-om.A time dobijamo:
1)Igrace FMP-a (Labović,Raduljica,Musli..)
2)sve hale FMP-a
3)košarkašku školu FMP-a koja je najbolja u Evropi.

Michael Scofield

pre 14 godina

Pa morali su! Slagao je Opacu i Press da je visok 211, a on kraci 3 cm, a i Opaca je vec sve dogovorio sa Miletom Lisicom!
Kakav tim, strasno smesan tim!

Unknown 19G70

pre 14 godina

video covek da su vitrine od trofeja puni paucine jer ih nisu otvarali 11 god i decko skontao, bolje da ja odem odavde dok nisam postao cook br.2 :D

ima li kraja agoniji

pre 14 godina

Što kaže moja baba "Ko je vas kleo nije dangubio"

Ovo uopšte više nije smešno, ovo je da se ubiješ od plača, kako li je tek navijačima KKCZ-SS mogu da zamislim (odnosno ne mogu, mašta mi nije dovoljno razigrana)
Daj bre rsformirajte se kad ste već toliki baksuzi.

Ivan

pre 14 godina

Meni i dalje nije jasno šta će Zvezdi centar? Ima Kikanovića, Štimca, Stevića, Dragićevića, i Bjelica bi mogao (i trebao) da igra četvorku... Kao da se mora imati neki džin superteškaš za tu poziciju. Adut Zvezde ove godine trebala je biti brzina.

Milosh1976

pre 14 godina

Au koji ste bre vi nesrecnici...Sada mi vas je stvarno zao...Hajde sada pocnite sa njakanjem i kukanjem na Partizan i nas Grobare da smo mi krivi...

zoran

pre 14 godina

Sta je Zvezdi i Partizanu sa dovodjenjem ovih ,nazovi, igraca iz Amerike. Pa pojma nemaju.Da valjaju igrali bi u USA. Ima nase dece koja su veoma talentovana. Batalite krsh iz Amerike.

Loshmi

pre 14 godina

Non-stop zvao Ameriku da svojim ortacima kaze :

" E, opet ja! Ne mogu da verujem da ce ovi potpisati ugovor sa mnom, ja nemam pojma, Popovich me iz San Antonija lopatom isterao napolje!"

" E opet ja, ovi mi dali ugovor i prestavili kao najvece pojacanje, njihov skauting je nagori na svetu!"

" E , opet ja! Nemam srca da ih foliram cele sezone, vraticu se nazad u U.S. A i ovde se prica da ovi ionako ne placaju igrace tako da nema sanse da im izvucem pare!"

Djole Pirot

pre 14 godina

sta????vec otisao..?steta,a bas se naigrao protiv Mege,covek zamalo da upise rekord karijere:-)))))))))))a dobro,bar je na vreme shvatio da je dosao u KKss,da ne gubi covek vreme za dzabe kad treba da ceka na titule svake "Sledece sezone"!!!:-))))))))))

mythbaster

pre 14 godina

Smejati se a pritom plakati...to je priznacete retkost u danasnjem vremenu. E, a meni se bas to desilo zahvaljujuci ovoj neponovljivoj druzini kozera i humorista zvanoj KK Sledeca sezona:-))

xxx

pre 14 godina

video covek da su vitrine od trofeja puni paucine jer ih nisu otvarali 11 god i decko skontao, bolje da ja odem odavde dok nisam postao cook br.2 :D
(Unknown 19G70, 22. oktobar 2009 01:24)

A sta je to falilo cook-u u Zvezdi? Covek otisao posle da igra najjacu ligu u evropi i Evroligu.

Svidja mi se kako razmislja

pre 14 godina

Vidi se da ovaj centar zna sta radi. Odigrao jednu pripremnu utakmicu, video s kim ima posla i spakovao stvari na vreme.
Sto da coveku propadne sezona!
Bolje dzabe da lezi nego dzabe da radi!

sekyyy

pre 14 godina

hahahaha... NoN-StOp bio na vezi sa Amerikom, on je igrao sa bluetooth slusalicom protiv mege, i to ga je sprecilo da napravi tribl-dabl ucinak koji se od njega ocekivao.. :))))))))

nikola

pre 14 godina

ahahahahahaha....svaka cast na izboru. Mada sad` sledeceg igraca pitajte jel` sve ok sa njim da ne ode za dan-dva zbog "privatnih" problema :) Mada...mozda covek kada je video saigrace rekao :"Pa ovi su smesni...`ajmo odavde,bolje da sam dosao kod crno-belog komsije".


ko zna...mozda i on jednog dana dogura do partizana...naravno,kada se popravi :) poz grobarima

Stoka ce opet da nabija

pre 14 godina

Video covek gde je dosao,pa brze bolje pobegao!!!Bar se na vreme dozvao pameti da ne trpi teror od strane Duletovih vojnika...

Joca

pre 14 godina

Steta, Velika igracina, mnogo je doprineo Crvenoj Zvezdi... treba da bude medju pet zvezdinih zvezda u kosarci, doista se retko vidja ovakav talenat i zalaganje za klub...

Franky 'Four Fingers'

pre 14 godina

Treba sad delije da dolaze na kosarkaske utakmice i da oteraju ovu upravu kao i u fudbalu.I da dodje nova uprava koja ce fuzionisati klub sa FMP-om.A time dobijamo:
1)Igrace FMP-a (Labović,Raduljica,Musli..)
2)sve hale FMP-a
3)košarkašku školu FMP-a koja je najbolja u Evropi.
(Ćomi, 22. oktobar 2009 02:14)

pa kako te(vas) nije sramota..tezite da vas Covic kupi,da da svoje igrace i halu i sve ostalo..sta ,i to ce onda biti zvezda..ako se tome radujete poprilicno ste jadni(mada ste to uvek i bili)

misa tumbas, 40+

pre 14 godina

@(veza u upravi, 22. oktobar 2009 00:16)


A DA TI DRUZE PREDLOZIS SVOJOJ VEZI I OSTALIMA DA NE DANGUBE, VEC NADJU LJUDE EMOTION PRODUKCIJI, PA OPRAVITE JEDAN RIALITI SOU O POSLOVANJU UPRAVE KKSS. NEVIDJENE PARE BI UZELI, JER ZA RAZLIKU OD POSTOJECIH EMISIJA TOGA TIPA, KOD VAS NIKADA NIJE DOSADNO, PREPUNI STE HICKOKOVSKIH ZAPLETA I VELEOBRTA. VODITELJ BI MOGAO BITI KALINIC.

Unknown 19G70

pre 14 godina

video covek da su vitrine od trofeja puni paucine jer ih nisu otvarali 11 god i decko skontao, bolje da ja odem odavde dok nisam postao cook br.2 :D
(Unknown 19G70, 22. oktobar 2009 01:24)

A sta je to falilo cook-u u Zvezdi? Covek otisao posle da igra najjacu ligu u evropi i Evroligu.
(xxx, 22. oktobar 2009 08:28)

falili su mu trofeji, falili su mu pobede protiv partizana itd itd. nabili smo mu komplex jer covek jos nema pobedu protiv Partizana, evo nocas jos jedne prilike..

prle

pre 14 godina

Ljudi nemojte da verujete opacicu. Zvezda je igrala prijateljsku tekmu protiv Vizure. I decko je pokazao da veze nema. Iako sam grobar, on stvarno nije igrac zvezdinog kalibra. Neko od skauta ili menadzera ih je zesce ispalio... pozdrav svima!!

Vladika

pre 14 godina

Mislim da ovim zalutalim grobarima treba da je zao sto je ovaj otiso. Mislim da se i po slici vidi da je prosecan igrac. Nekako deluje bled i nesiguran. A i protiv vizure je bio slab... Koga god da dovedu SIGURNO ce biti bolji od ovog nesretnika.

Dzonke

pre 14 godina

Nasa draga komsinica se raspada! KK Next Season je u gadnim problemima. Taman su se ponadali drugom mestu! Bice ovo grcevita borba za opstanak!

Toliko o tome...

pre 14 godina

Pa video covek u koji je klub dosao :D Ijaaao,gde sam ja dosao,pa ovi bre nemaju ni predsednika :D Bezi odavde koliko te noge nose...

E moji gani :D C C C :D

red@white

pre 14 godina

Prevaranta americkog trebalo mu je uzeti avans.On umislio da je dosao u divlju zemlju.Bravo za uprvausto ga je oterala.Misli cvekda ce svakih nedelju dana da skokne do amerike da se vidi sa ribom i prijateljima. Cudno mi je bilo od uprave da ga je uzela kada su znali da se i u Turskoj zadrzao nedelju dana

Ne trebajau nam takvi prevaranti pamakar i nemali centra

Unknown 19G70

pre 14 godina

Iskren da budem, nisam video ono sto sam ocekivao od novog pojacanja iz Amerike, petice Dzonsa....ili je rano suditi tek po jednoj utakmici !
(Y/Kv, 21. oktobar 2009 00:13)

ili kasno za drugu utakmicu :D

voja , BC Partizan fan

pre 14 godina

@
Pa morali su! Slagao je Opacu i Press da je visok 211, a on kraci 3 cm, a i Opaca je vec sve dogovorio sa Miletom Lisicom!

Ne može Lisica, igra danas u našoj ekipi amatersku ligu.
Zvao je Opača, kontakata je bilo, ali Lisica je ozbiljan čovek.

Nikola

pre 14 godina

Da nije tragicno,bilo bi da covek pukne od smeha...ovo ni Hichkok ne bi mogao bolje da rezira!!!Ovako, na veliku zalost navijaca Crvene zvezde i svih pravih ljubitelja kosarke jos jednom je potvrdjeno ono sto sam vec ranije rekao.Crvena zvezda NEMA HARIZMATICNOG COVEKA u sportskom delu uprave,za razliku od nekih drugih klubova!!!!Kada vec ne zele da vode racuna o svojim legendama (za razliku od Partizana i FMP-a),jedino pravo resenje koje preostaje, ako neko uopste zeli da poslusa glas navijaca i ljubitelja kosarke je sledece:
VRATITE SVETISLAVA PESICA U KLUB NA MESTO SPORTSKOG DIREKTORA (kada to vec gospodin Maljkovic ne zeli) ili na mesto SAVETNIKA Aci Pertovicu (kao sto je to nekada bio prof.Nikolic nasim sadasnjim trenerskim velikanima)!!!Ne zbog samog Ace Petrovica (jer je covek dobar trener i moze da vodi ekipu i samostalno),vec zbog toga sto je Zvezdi potreban neko ko ce da privuce igrace i da ne dozvoli da se ovakve gluposti ikada vise ponove!!!!Prosle godine dokle je Kari vodio i selektirao ekipu,takve gluposti u selekciji se nisu desavale-naprotiv.Menadzeri su se sami utrkivali da dovedu i ponude Kariju sto kvalitetnije mlade igrace (Stefan Markovic,Samardzijski,Ilic...).Steta samo sto Karija niko nije znao da isprati.Gospodin Vucicevic nije sve mogao sam pored ovakve grupe "STRUCNJAKA_!!!!POSTAVITE PRAVE LJUDE NA PRAVO MESTO....!!!!!

Неша србин

pre 14 godina

Коначно мало смисла у последњем потезу управе. А сад чика Неша сад мало да да пар савета оном ко селектује тим: Највећи резултати не могу да се постигну без доминантне ПЕТИЦЕ која ће обезбедити предност у скоку! То нисмо имали још од генерације Жижића и Растка Цеветковића када смо и последњи пут освојили титулу. А од онда имамо разне Станојевиће, Лекиће, Раичевиће, Антиће итд.. И велика је грешка кад је Сагадин отерао Вранеша! Данас је време доминатних центара као што су у Партизану у последње време били Крстић, Перовић па и Пековић. Ни Шпанија не би била најбоља да на месту петице нема свог најбољег играча Гасола. Зато сад смогните снаге и свега осталог и сад стварно доведите играча на месту број пет за коначну титулу. Моли вас чика Неша и армија Звездиних навијача. Напред Ѕвезда

Many-jAk

pre 14 godina

E smucili ste mi se vise sa tim PREdosadnim komentarima cirkus se nastavlja, spanska serija se nastavlja, kleo se kleo itd i jedni i drugi, kad naletim na takav komentar, smuci mi se. Zvijezda napravi los potez, odma' eto milion grobara da komentarise, Partizan pukne u Evropi eto milion delija da popljuvaju sve, strasno, samo se zapitajte na sekund koliki ste bolesnici, radujte se uspjesima svog kluba, druge ne dirajte, kad vasem klubu ne ide i dalje uz njega, jos jace nego kad mu dobro ide, dajte vise dozovite se, ko djeca ste neka, od 5-6 god max

ag003

pre 14 godina

Sezonac ima čistu peticu iz logike.
Ovo je najverovatniji scenario.
Na pitanje kada će biti plaćena moja prva plata dobio je odgovor ,, kada izaberemo predsednika,, .
Razmislio je , i pobeže glavom bez obzira.
Naravno Opača je usvojio njegove privatne razloge.

focus

pre 14 godina

tako je to kad se ne zna ni ko nam je predsednik, a pogotovu kad se u zadnji cas dovede polu kosarkas...dajte bre nekog normalnog centra...

simatovic

pre 14 godina

Turista iz Amerike, se vratio kuci... A mozda komsinici dolazi Ilgauskas on je najavio povlacenje iz NBA pa mozda i on navrati da vidi desavanja u KKss

Dzontra Volta

pre 14 godina

Alo zvezdasi odgovorite mi samo na jedno pitanje:
Da li postoji sportsko drustvo bilo gde u svetu da im je pobeglo vise sportista od vas?
Pa bre vi morate nekog i na aerodromu da angazujete da hvata ove odbegle,to bi vam bilo najace pojacanje za sledecu sezonu

turbonegro

pre 14 godina

Sta li vi radite svojim igracima na treninzima, kad svi do jednog kad odu iz KKSS postanu jos gori igraci... ode decko pravo u pemziju.

Kokorayko

pre 14 godina

Ah vise pun mi je ovih neradnika i emotivnih!
Daj ga kod mene u butik da vidis kako ce da radi za 30 evra i da pita ima li jos posla!!!
NERADNICI BRE!!!
(Marko, 22. oktobar 2009 01:38)

A meni je pun ..... vas što što plaćate radnike 30 eura.

Alen Ajverson

pre 14 godina

To je dobar igrac! Nisu mu dali sansu! jedna utakmica,prosek od 9 poena i pregrst skokova.. Za par utakmica bi sigurnio bio mnogo bolji! Opacic je sigurno ocekivao Hauarda,NBA zvezdu.. Strasno.. Pa jel Palasio imao neki zavidan ucinak u NBA ligi.. Palasiov prosek je takodje bio mizeran, a u Srbiji i Evroligi je igrao kao zmaj! Nijedan stranac koji je dosao u Zvezdu i Partizan iz NBA nije imao veci prosek od 3 poena! Pa da je Dzons imao vise poena ostao bi u NBA ligi!!!

"heroj" sloba vucicevic

pre 14 godina

Aco Petrović: Džons je ono što nam treba

MONDO
(Subota, 17. oktobar 2009. 22:48)

A Opaca i Aco su tako lepo govorilo o njemu na press konferenciji...rodjeni burazer ga tako ne bi ishvalio!?

Gde ja stukoh 4 milke evra prosle godine, majko mila?

Pedja Zemun

pre 14 godina

E ovo je smesno...!!!!!!! Prvo je bio extra a sad je nemotivisan,,,:__??? Pa koga lazu vise. IStina je da decko NEMA VEZE- Sinoc sam ga uzivo gledao..SRamota je ovakvo OBAVESTENJE..OPacicu stidi se...!!!!

Dart Vader

pre 14 godina

Iskren cu biti.. Jesam Grobar i gledao sam doticnog protiv Vizure.. Covek je kao pao sa Marsa,izgledao je kao da je sisao ispred zgrade da igra basket,, Dugo pratim kosarku i prosto ne mogu da verujem da je neko odobrio dolazak onakvog neandertalca.. Zvezda stvarno pocinje da vredja inteligenciju njenih navijaca..

grossod

pre 14 godina

Pa neko duze ostane u kafani nego ovaj u Zvezdi :)
A sada ozbiljno- ova prica da je imao privatnih problema je malo suplja. Pa nisu mu se ti problemi javili juce ,vec ako je imao problema oni su postojali i ranije tako da ne znam zasto bi ga i uzeli u tim. A ako su znal da ima probleme oji su ozbiljni i ipak potpisali ugovor sa njim,onda o toj kompletnoj ekipi zaduzenoj za pregovore,skauting i ostale stvari vezane za dovodjenje igraca ne treba vise trositi reci. Valjda ce mu platiti putne troskove i racun za telefon-red bi bio...

Omni

pre 14 godina

Pre par dana je objavljena informacija da jos nismo dobili predsednika ali jesmo strucni savet sa sve Zeravicom, Maljkovicem, Fincem, Kovacevicem, Opacom...

Sad mene, kao obicnog navijaca, interesuje kako to da pored "trusta mozgova" prave ovakvu glupost. Ili se mozda niko od njih nista i ne pita, vec igrace bira generalni - Opaca - menadzer na osnovu svog vrhunskog poznavanja igraca kao i kolicine i kvaliteta tetovaza kod istih.

I posle se cudimo i ljutimo sto nam se svekolika sportska javnost podsmeva.
Dok ne pocistimo u svojoj kuci i treba.

makelele

pre 14 godina

Kao sto rece jedan prethodnik ovo stvarno vise nije smesno. Ovako nesto nam nije potrebno posle dobrog prikaza na EP i pocetka vracanja imidza nasoj kosarci. Zar nema dovoljno nasih klinaca koje treba gurnuti u 'vatru' da igraju jednu vrlo kvalitetnu ligu kao sto je ova regionalna. U poslednih nekoliko godina osvojili smo sijaset medalja (vecinom zlatnih) i ovakve blamaze u nasoj kosarci su stvarno nedopustive. Nisam gledao ovog momka ali pretpostavljam da je kvaliteta americke i kanadske summer league koju mogu da igraju nasi basketasi sa Ade!! Zasto je potrebno imati amerikanca u timu nikada mi nece biti jasno. Nemojmo se spustati na nivo poljaka ili madjara nego dovedimo, ako nikog, neke nase starije/iskusnije igrace iz inostranstva koji ce svojim stavom i prisustvom pomoci ovim mladima da se razviju u dobre kosarkase.

marko beograd

pre 14 godina

gledao sam ga protiv vizure i razmisljao sam kako je zvezda mozda i pogresila.
nije bio fizicki dominantan, bacanja slabo, tehnika isto losa...
ipak opaca zna bolje, srecom.

pnbb

pre 14 godina

cika neso, koju si ti kosarku gledao kad su ti zizic i rastko ista generacija? a narocito , kad ti je rastko dominantna petica? da nisi mislio jna caleta?