Ponedeljak, 12.10.2009.

16:31

EP U21: Hrvatska - Srbija

Mladu reprezentaciju Srbije u utorak od 17.30 časova u Varaždinu očekuje najvažniji meč kvalifikacija za Evropsko prvenstvo 2011. godine sa Hrvatskom.

Izvor: B92

EP U21: Hrvatska - Srbija IMAGE SOURCE
IMAGE DESCRIPTION

96 Komentari

Sortiraj po:

St. Dejan

pre 14 godina

Gulan, Stevanović, Jovanović, Fejsa, Tomić, Bosančić, Sulejmani, Ljajić...Fali samo još Raća Petrović da utisak bude kompletan. A tu je negde i Danijela Aleksić. Da ne bi Duleta Tadića ovi "kreativci" ne bi dali gol ni da su tri dana igrali.

Markoni

pre 14 godina

Ko je gledao prvo poluvreme, znace kako se osecam!
Ono nije igra, ono je ringispil!
Bruka und sramota!
Mnoooogo sam vise ocekivao od nasih!

Miloš

pre 14 godina

Brukamo se u Hrvatskoj dobro da ne igramo u Zagrebu ili splitu nego u ovakvom mirnom gradicu Ljajic je trebao da igra od pocetka

zemun_grad

pre 14 godina

manekencici ne znaju gde se nalaze , koliko su prethodne generacije bile kvalitetnije to je neverovatno , povedose 2-0 a sasvim su skromna ekipa

nislija

pre 14 godina

dujkovicu odlazi...gde igra gulan i koja mu je prirodna pozicija? kad je jovanovic odigrao za partizan zadnji put? tomic je u katastrofalnoj formi,a treba li komentarisati fejsu? stevanovic igra a ima toliko igraca na toj poziciji ccc muka mi je da gledam ovakav fudbal gde nismo dali gol iz igre u 4 utakmice! matic je jos u fazi rehabilitacije! ovi igraci nemaju volje nemaju buducnost...nista! bruka i sramota srbije

gogara

pre 14 godina

Pa sta Tomic trazi na terenu??? Neverovatno, bez ikakvog smisla igra vec 60 minuta. Izgubi loptu svojim glupim driblanjem i odma dobijemo gol. A o prvom poluvremenu ni da ne spominjem. A i Dujkovic mi nije jasan sa ovim jednim poluspicom. Jedna rec - ocajno

red@white

pre 14 godina

Evo vec 1:0 za kockaste.To je kada 70% igraca cine igraci"najbolje fudbalske skole u Evropi".Kada smo mi koji ne predstavljamo nista igrali bili smo drugi u Evropi a reprezentacija se plasirala na SP.Ali citavo poluvreme da najbolji ucenici jos nesto poprave protiv jadne kockaste ekipe

Petar

pre 14 godina

Smeniti Ratomira Dujkovica pod hitno. Kod njega se ne zna ko gde igra niti kako bi igra uopste trebala da izgleda. Forsira igrace koji pre svega ne igraju kao ekipa vec kao grupa rekreativaca. Na klupi ima mnogo bolje igrace a ne pruza im sansu.

srđan

pre 14 godina

Kako mi ide na živce ovaj Dujković. Moraju od početka igrati Tadić, Aleksić i Ljaić.

A ovog Tomića napolje više. Kritičan je, i on i Sulejmani

DAJ BRE STA JE OVO?

pre 14 godina

Napad nam je ubojit kao pistolj na vodu! Daj onu dvojicu sto se svadjaju -Ljajica i Aleksica- pa da vidimo ko je bolji i ko ima petlju da preokrene protiv kockastih!!! Osim ako nisu jaki samo na papiru i recima...

comi

pre 14 godina

evo vec 2-0, ovoje sramota kako igraju nasi. zar trener ne vidi da su fejsa i bosancic velike rupe u veznom redu. napad je odsecen. kakav bre sulejmani taj se jos nije ni video na terenu. ja neznam sta dujkovic vidi u tim igracima. zasto ne igra tadic?

Alexandro

pre 14 godina

Ovo je strasno gledati!!!!
Fejsa, Tomic, Ljajic...Zalutali!!!!Setite se samo kako nas je ona generacija sa Sasom Ilicem obrukala, 6-2 u Bgd protiv Hrvata!!!!
Jokanova skola!!!!

haha

pre 14 godina

Srbija do Tokija, Crna Gora kao nokija.. Napred crveni orlovi!!! Dujkovic je bolji selektor od Antica... Budite uvereni da ce Srbija da pobedi Hrvatsku!
(Filip, 12. oktobar 2009 17:44)





hahaha dujkovic bolji od antica...hahaha...



dobijamo hrvate

Fibonacije

pre 14 godina

Mislim da bi bilo previse da i ovo dobijemo... U zadnjih 7 dana previse su se iskompleksirali zbog nasih sportista.

Mada tako nije lose! Nedajte se ORLOVI!

ForeverSRB

pre 14 godina

FOREVER? Mozes li reci koji ti televizor imas, pa ti si skoro sva natjecanja gledao na svom velikon ekranu, kako mi igramo. Fotelja ti je pohrdala.
(Goran, 13. oktobar 2009 15:26)


Prvo,nije FOREVER?.nego ForeverSRB,koliko god ti bilo teshko da to napishesh....

A,drugo,ja koliko znam,"natjecanja",kako ih ti zovesh,ja sam uzivo gledao 98,2000-te(KAD SMO VAS IZBACILI),posle toga 6 god pauze,pa evo sad vec 2 svetsko za redom...Ja ti lepo kazem da mi je zao shto se vi niste plasirali,ZA RAZLIKU OD NAS,a ti meni tako...:))))

PS...
Bice teshko,bice teshko,bice 0-3!!!

tezga

pre 14 godina

iz rep srpske sam tako da pratim i htv i rts samim tim i igrace obe repke srbija je daleko jaca po igracima nema hrvatska ni blizo pojedince kao mi al mi nesto ne stima u rep srbije ove prethodne utakmice nece biti ni malo lako

Tomo

pre 14 godina

Ma ima i boljih stvari za kladu odo dvojke na ovoj tekmi, znam da naboj radi, ali realno vo je egal utakmica. Preporuka za klađenje je hokej, ebek liga(austrija), austrijanci protiv hravata i slovenaca, razlika u kvaliteti je očita, gledam medveščak doma i vidi se da su austirjanci ipak za klasu bolji, a medvjedi redovno tuku slovence, pa zakljućite sami, a možete i pogledati statistiku. Danas su odlični parovi, tri austrijanca doma, protiv janeza i nas i evo vam kvote preko dva, pravim kladiteljima i previše.

Goran

pre 14 godina

FOREVER? Mozes li reci koji ti televizor imas, pa ti si skoro sva natjecanja gledao na svom velikon ekranu, kako mi igramo. Fotelja ti je pohrdala.

Zlatko

pre 14 godina

Momci samo hrabro! Ne dajte da vas ususkaju pricama da smo favoriti nego na terenu im pokazite ko ste i sta ste! Bio sam na mecu protiv Kipra u Novom Sadu i jos sam pod utiskom tenzije koju sam vidio izmedju Ljajica i Aleksica od kako su usli u igru, a koju niko nije pomenuo, kao ni to da jedino Ljajic nije cestitao Aleksicu postizanje gola! Nadam se ce selektor povesti racuna o tome i skrenuti svim igracima paznju na to da budu prvo tim pa tek onda individualci! Kapa dolje ovim momcima na tehnickoj potkovanosti u koju sam se uvjerio gledajuci ih na zagrijavanju, ali bez timskog duha to nam nece donijeti nista dobro! Dakle hrabro, slozno i dace Bog da slavimo svi zajedno! Pozdrav iz bratske Crne Gore!
(Savo, 12. oktobar 2009 19:32)

To sam i ja napisao nakon utakmice i dobio 30 (za) i 20 (ne). Verovatno od onih koji nisu bili na stadionu.

Biće teško, biće 0:3

pre 14 godina

Novinar: Jel se plašite?
Slavko Perović: Da li se bilo koga plašimo? Ne plašimo se, i oni treba da dođu u Beograd.
NEPROCENJIVO!

realni

pre 14 godina

E moji dragi susjedi srbi , sta ste se napuhali kao purani ? Ja rek kada vidi slike iz Beograda da ste osvojili SP ili EP kao Grci tada , a vi samo kvalifikacije i nakon dugo vremena ste na velikom turniru , pazite da to nije samo vatrica koja se brzo izgasi , za kontinujitet treba vise od jedne kvalifikacije , a osobno milim da nemate vi to ..

A sta se tice mlade repke onda ste danas favoriti , ali budemo vidjeli .....

Avol

pre 14 godina

Nije mi jasno sto ste se svi toliko uziveli. Hrvatska je sasvim repsektabilna reprezentacija, ima 2-3 odlicna fudbalera, Srbija ih ima mozda par vise, jos neki i ne igraju, ali fudbal je timska igra. Ovo je pogotovu nama jasno jer iako imamo odlicne pojedince, igra u poslednje tri utakmice je ravna nuli. Slobodno mogu reci da ako igramo kao protiv Kipra, gubimo sigurno. To nije smak sveta, jer je normalno da se po koja utakmica izgubi, a oni tek trebaju doci nama. Premao tome opusteno i uzivajte u fudbalu.

1950

pre 14 godina

Ove rasprave prije utakmice tko je bolji i kvalitetniji stvarno nemaju smisla. Čisto sumnjam da je netko iz Srbije ikad čuo za bilo kojeg igrača Hrvatske, a i u Hrvatskoj nema nitko pojma, niti je ikad gledao te momke koji sjede na tribinama Chelseaja, Manchestera i ko zna gdje. Osobno znam da je Sulejmani super igrač, a Ljajića sam gledao samo na utakmici Partizan-Žilina. I ako ga je Sir Alex uzeo zbog izvođenja kornera, Unitedu se loše piše u sljedećih deset godina...

Pozdarvb!

bbb zagreb

pre 14 godina

Komšije ne brinite se, neće sve biti tako lako,kako vi mislite. Pazite kako ćete izaći iz grada,ako budete nekulturni na tribini. Jedan dio nas dolazi i upravo krećemo u Varaćdin,to je nama na 45min od metropole. Vidimo se,p.s. 2-1 za Hrvatsku.

1 - 2

pre 14 godina

Dynco Srbija ima dobre igrace,malo smo tanji u spicu ali daleko od toga da smo bezopasni po gol. A ako mislis da selektori donose prevagu seti se kako je igrala Gana na SP u Nemackoj sa Dujkovicem na klupi.

joe

pre 14 godina

ne znam jel srbija ima bolje igrace...tu su negdje po kvaliteti...samo sto su ovi mladi vec presli u malo vece klubove..ali ako pogledate badelja ili recimo kramarica vidjet cete da su to jako kvalitetni igraci...no u jednoj kladioici da sad ne reklamiram je kvota na hrvatsku 1.80 a ne srbiju 4.00..tako da ne razumijem po cemu je srbija tako velik favorit...hrvatskoj u ovoj utakmici treba pobjeda..vjerujem da ce bit x..pozdrav svima

ForeverSRB

pre 14 godina

"Pozdrav hrvatska",mi odosmo na svetsko u Juznu Afriku,pishemo vam kad stignemo... :):)
Mozda bi i vi otishli da ne naletsete na tako "teshku"grupu...Ali,shta da se radi,mi smo dali 5 komada Rumunima,kao lekciju i ostalim komshijskim zemljama...:):)

P.S, Nabavite svi TV u boji,trebace vam za direktne prenose!!! :):)

S'ljubavlju,vash verni komshija...:))


Sa jedne od mojih razglednica ...:))

Mladi su za nijansu loshiji od njihovog prvog tima,samo se plashim da im ne skochi adrenalin(komplex),pa ne uspeju da postignu taj dugo chekani gol!!! :))

SRBIJA DO JOHANESBURGA!!!

roko prc

pre 14 godina

Jedni i drugi pustimo te mlade sportiste da se u miru nadmecu i naka pobedi ko je bolji i srecniji toga dana i casa.Politickim tenzijama ovde nema mesta, ne zelim bratstvo i jedinstvo vise, boze sacuvaj , jer sam i sam dobro oseti mrznju ni kriv ni duzan.Neka deca odigraju i odu na veceru na zagorske brege a i Zagorje nije ono sto mislite, pitom je to kraj.Nadam se pobedi nasih Orlica , sasvim navijacki!!!

igor

pre 14 godina

Ja sam u kladionici igrao dvojku ko vrata. Kvota je super, igrajte i vi. Dolazi sigurno, nemaju Hrvati kvalitet da nam se suprostave, pa nih je i Kipar dobio usred HRVATSKE.

Hr

pre 14 godina

@Dirty

Od vremena nadalje sve si pogriješio.. Gledaj na TV-u pa češ se uvjeriti...
Pozdrav iz sunčanog, vjetrovitog i hladnog Varaždina!

Goran

pre 14 godina

Ma Srbi? pustite ti onog Miralem Sulejmana. Pa ljudi u Nizozemskoj ga vide kao najvecu pogresku Ajaxa ikad. Platiti 16 miljuna za igraca, koji u 2 godine, nista nije pokazao za Ajax. Udebljao se, i ljudi mu se smije. Da ne govorim o Marku Pantelicu! Ajme meni, kako se njemu smiju na ovim nogometnim razgovorima(ponedjelja) Pustaju snimke Pantelica kako se zapetljaje i Rene van der Gijp crkaje od smijeha, zar je ovo nogometas?

Marco van Basten kad gleda Ajax, i vidi kako Marko Pantelic igra, od muke odmah ode iz stadiona. E to vam je klase vaseg ''Albanca'' Sulejmanija, i Pantelica kod Ajaxa

hr

pre 14 godina

halo, smarate vise sa tim vasima sto sjede na klupama clelsea-ija i MUNU-a... vjerujem da su svi oni jako kvalitetni za njihove godine ali ne kenjajte toliko prije utakmice jer se ona ne igra na papiru...dodjite u varazdin, razvalite nas ako ste tako dobri pa da vam stisnemo sapu i cestitamo...a do tada "silencio", hvala!!!

SRBIJA!

pre 14 godina

(from_HR, 13. oktobar 2009 08:50)


Ko kaze da mi nemamo jaku skolu fudbala?Partizanova skola fudbala je zvanicno medju najacima u Evropi!Evo ako neko moze da napise zadnji uspeh njih na nekom turniru posto se ja ne secam?Kolko znam dobili su Real tako nesto...Sto se utakmice normalno da smo favoriti,jer nasi mladi igraju u Manchesteru(Ljajic),Chelseu(Matic),Ajaxova 10-tka(Sulejmani) i ostali momci koji su veoma talentovani i praceni na Evropskom trzistu...

Danijel Aleksic

pre 14 godina

Samo pogledajte moje supertalentovano ime, nema boljeg mladog napadaca u evropi sa takvim osecajem za gol, a tek na balkanu da ne pricam... On ce da vam presudi!

croato

pre 14 godina

ajde sta ste toliko npaljeni i jedni i drugi...pustite decke nek ne tereneu pokazu tko je bolji!i u jednoj i u drugoj reprezentaciji igraju kvalitetni igraci i veliki talenti

tricky

pre 14 godina

Veliki respekt za srpsku reprezentaciju, znamo dobro tko su Rajković, Subotić, Matić, Sulejmani, Ljajić, Aleksić..., ali ćete večeras svi imati prilike upoznati Tomečaka, Badelja, Barbarića, Školnika, Jajala, Perišića i posebno Kramarića. Dečko ima tek 17 godina, za mene najveći talenat na ovim prostorima (čast svima) i za dvije-tri godine sigurno odlazi u veliki klub. Obratite pozornost i na Badelja, tehnički besprijekoran igrač, standardan prvotimac Dinama, već sada najbolji veznjak u HNL-u.
Nemojte se lagati kada mislite da je Srbija favorit, šanse su 50-50, bit će odlična utakmica. Jedina srpska prednost nije u igračkoj kvaliteti već u izborniku, Ladić definitivno nije dobar izbor, budući mu najbolji igrači već godinama otkazuju nastupe. Izravan prijenos na HRT 2.

Dynco,SB,CRO

pre 14 godina

ajmo ekipa sad realno,ne poznajem vašu repku nešt predobro,ali je u našim kladionicama nerealno visok koef na srbiju,a pošto ne cijenim ladića kao trenera,da li se isplati igrat dvojku?

Dirty

pre 14 godina

Varazdin zanimljiv palanacki grad, stadion (gledao prosle godine Dylana na istom)provinciskog kluba koji uveseljava lokalnu maladez i dokonjake. Vreme; vlazno, tekma prava prvenstvena, Srbija znatno bolja te je favorita sa "hartije" prenela i na teren? Publika se malo komesala, pohapseni desetak BBB koji su posle lakse obrade u miliciskoj postaji pusteni kuci. NSH napustili; predsednik i treneri A i mladog tima. Vreme vlazno...

from_HR

pre 14 godina

Komsije, apsolutno se slazem da su vasi mladi nogometasi u boljim klubovima. Ali nesmijete zanemarit jednu stvar, a to je, da su dinamovi mladi igraci na svakom turniru redovito bolji od vrsnjaka iz velikih klubova Italije, Engleske, Njemacke. Istina je da su u Dinamu, al to nije dokaz njihove nekvalitete, vec politike kluba da se igraci uigraju, daju doprinos klubu i prodaju se za velike pare. Uglavnom, vama dajem prednost u danasnjoj utakmici, ali to je samo na papiru. To sto je npr. neko vas u Celsea-u, ne znaci da je bolji od npr. nekog dinamovca kojeg Mamic ne zeli prodati za male novce dok se jos vise ne dokaze. Pozdrav

gd73

pre 14 godina

bio sam u varazdinu vise puta tolerantni su bolje tu neg negdje drugdje nece biti lako sto se meca tice napalili su se hrvati kyalitet je na nasoj strani to je ocito verujem u pobedu rs je uz srbiju

Marko

pre 14 godina

Ako neko posle svake svoje recenice reaguje sa xaxaxaxax to je zabrinjavajuce...po zdravlje.A te price da je taj mali dobio vece pare od bilo kog od ovih igraca koji imaju ime i prezime u svetu fudbala govore o tvom karakteru.

ja

pre 14 godina

(FeboZg, 12. oktobar 2009 23:36)

Ne znam koliko imas godina ali komentari su ti na nivou 5-ogodisnjaka. Ti bre nikad ali nikad nisi bio realan, ispade da tvoji Kramarici i ostala boranija vredi vise nego Ljajic kojeg je licno Ser Aleks Ferguson proglasio za jednog od najvecih evropskih talenata i platio ga 10 miliona evra (a decko ima 17 godina)

Ti si brate iskompleksiran do bola, stalnoo ostavljas komentare gde lupas gluposti i uvek svaki put glupost je sve veca i veca. I sad se postavlja pitanje - dal namerno glumis sarlatana da bi pridobio paznju ili si stvarno toliko iskompleksiran. Ti zivis u nekom svom svetu gde je hrvatska bolja od Srbije u fudbalu, vaterpolu, kosarci, tenisu ali nemoj nas da smaras tim tvojim sanjarenjem.

Марко

pre 14 godina

Sulejmani (Ajaks)
Ljajic (Mancester Junajted)
Matic (Celzi)
Rajkovic (Celzi)


xa xa xa komšija..pa nama golman Inkera iz Zaprešića Delač potpiso ugovor sa Chealseaom da boli glava..golman..17 godina i jači ugovor od ovih tvojih šatro srba zajedno...Pa Maminjo plaća malog Kramarića i Kelavu suho zlato..i prodat će ih za 20 mil svakog..a ovi Vaši Ljajići i Sulejmaniji će završit u Sivojnu xa xa xa pa koga ti farbaš komšija....imaju ti jaku minutažu tvoji nema šta..svi zajedno 3 minute xa xa xa..i još se hvali sa njima..xa xa
(FeboZg, 12. oktobar 2009 23:36)

Јао, јао, како ћемо сутра да вас растуримо има горко да се смејеш !

FeboZg

pre 14 godina

Sulejmani (Ajaks)
Ljajic (Mancester Junajted)
Matic (Celzi)
Rajkovic (Celzi)


xa xa xa komšija..pa nama golman Inkera iz Zaprešića Delač potpiso ugovor sa Chealseaom da boli glava..golman..17 godina i jači ugovor od ovih tvojih šatro srba zajedno...Pa Maminjo plaća malog Kramarića i Kelavu suho zlato..i prodat će ih za 20 mil svakog..a ovi Vaši Ljajići i Sulejmaniji će završit u Sivojnu xa xa xa pa koga ti farbaš komšija....imaju ti jaku minutažu tvoji nema šta..svi zajedno 3 minute xa xa xa..i još se hvali sa njima..xa xa

ljubisa

pre 14 godina

(Fica, 12. oktobar 2009 22:08)


alo bre? kako samo neko moze da pomisli takvo nesto...pa sram te bilo bre...MIRALEM SULEJMANI je nas bre,svi ljudi koji zive u srbiji su srbi(ne etnicki srbi) ...decko gine za srbiju i on je vodja mlade ekipe,on ce da ide na sp 2010,jer zasluzio je...MIRALEME BRATE...samo napred

pfc

pre 14 godina

Lovren > Subotić
Tomečak > Ljajić (tko je taj uopće???)
Kramarić >> Aleksić
Badelj = Sulejmani
(erazem_slo, 12. oktobar 2009 22:38)

Evo i ja da dodam:

Moj ortak iz kraja koji u zivotu nije sutnuo loptu >> Luka Modric

To ti dodje isto kao ovo sto si ti napisao

veerghoen

pre 14 godina

Ostaje zao sto B92 nije preuzeo prava o prenosima jer mi u Dijaspori smo osudjeni na Zikinu Sarenicu. Momci samo hrabro,daleko smo kvalitetniji i dobijamo! Srbi iz Dijaspore su uz vas..Ljajic i Sulejmani pogadjaju,sasvim sam sigurn

Lukan

pre 14 godina

Atmosfera u gradu je mirna, čuj ti to. A kakva bi trebala biti? Ratno stanje lol

A ovaj Zemunac je kralj sa svojim komentarom. Hardcore nacionalistički grad Varaždin looool
Grad u kojem je Miroslav Aksentijević trener odbojkaške momčadi i u kojem je Đole bio u vojski. Grad u kojem su srpski vaterpolisti već nekoliko puta imali pripreme...
To je Varaždin, nije to Zemun di su na vlasti bili radikali.

Kao što sam jednom već napisao, a nisu mi pustili komentar, igranje u Varaždinu je privilegija. Nikako kazna. Malo potražite fotke tog grada na netu za one koji ne znaju kako izgleda.

hijena1

pre 14 godina

Moje je misljenje da se ova ekipa nece plasirati na EP. Nikad vise u bilo kojoj reprezentaciji osim mozda u onoj kosarkaskoj sa EP2005 ima nabedjenih zvezda i manekena koje su raznorazni menadzeri i novinari ubedili da su neki strasni igraci. Naravno ima tu i dobrih momaka, koji su pravi profesionalci i pre svega kulturni mladi ljudi ali su oni u ogromnoj manjini i od ovih prvih oni ne mogu doc do izrazaja. Pre svega atmosferu i taj odnos prema grbu kvare Partizanovi igraci, neki sadasnji, neki bivsi a moja je zelja da sto pre svi budi samo bivsi Partizanovi igraci. Sve Partizanove utakmice u ovoj sezoni kao i sve utakmice reprezentacije potvrdjuju moje reci. Tim momcima nista nije bitnije od ogromnih para koje misle da mogu da uzmu na zapadu, a nisu ni svesni kolko malo vrede upravo na tom zapadu. Zato u ekipu samo one koji ce da poginu za dres i grb koji nose pa i neka izgube i niko im nista nece reci. Do tada nama ostaje da se molimo da mozda i izvucemo jos neku pobedu.
Pozdrav svim ljubiteljima fudbala.

Mare

pre 14 godina

Plus Milanović(Lokomotiva MOskva) i Gulan(Fiorentina),a Aleksić će uskoro u Mančester Siti.
Znači ove reprezentacije nisu ni za poređenje,jedino me brine defanzivna taktika Dujkovića i forsiranje pojedinih igrača Partizana(ne svih).

kvaliteta na strani SRBIJE

pre 14 godina

Srbija:

Sulejmani (Ajaks)
Ljajic (Mancester Junajted)
Matic (Celzi)
Rajkovic (Celzi)

hrvatska:

tomecak (dinamo zagreb)

ahahahahahahahahaha

Savo

pre 14 godina

Momci samo hrabro! Ne dajte da vas ususkaju pricama da smo favoriti nego na terenu im pokazite ko ste i sta ste! Bio sam na mecu protiv Kipra u Novom Sadu i jos sam pod utiskom tenzije koju sam vidio izmedju Ljajica i Aleksica od kako su usli u igru, a koju niko nije pomenuo, kao ni to da jedino Ljajic nije cestitao Aleksicu postizanje gola! Nadam se ce selektor povesti racuna o tome i skrenuti svim igracima paznju na to da budu prvo tim pa tek onda individualci! Kapa dolje ovim momcima na tehnickoj potkovanosti u koju sam se uvjerio gledajuci ih na zagrijavanju, ali bez timskog duha to nam nece donijeti nista dobro! Dakle hrabro, slozno i dace Bog da slavimo svi zajedno! Pozdrav iz bratske Crne Gore!

Bojan#####

pre 14 godina

Kelava je dobar golman opasni su Badelj, Tomescak koji je jaaako ofanzivan kao i internacionalci Jajalo i Perisic... ipak realno je da Miki i drugovi pocepaju mrezu Kelave...

Hrvoje

pre 14 godina

U Hrvatskoj je opće poznata stvar da je Varaždin uz Rijeku najtolerantniji grad u zemlji. Tako da ti komentar nije baš pogodio u bit.
P.S. Nisam iz Varaždina

Pozdrav svim ljudima dobre volje. Ma gdje god bili.

zemun_grad

pre 14 godina

jel to mlada reprezentacija rvatske igra cesto u Varazdinu ili to samo nas salju tamo , u Vinkovce i u Zadar , Bosnjaci u Zenicu i jako cesto tamo gde su hardcore nacionalisti ?

Filip

pre 14 godina

Srbija do Tokija, Crna Gora kao nokija.. Napred crveni orlovi!!! Dujkovic je bolji selektor od Antica... Budite uvereni da ce Srbija da pobedi Hrvatsku!

slavko

pre 14 godina

zivimo u 2009oj godini, sad se svi druze sa svakome, svi su kulturni, ove ostale sitnici su dj, znate sami koji nestaju za par godina!!

druzite se slobodno srbi hrvati i bosnjaci!

Hrvoje

pre 14 godina

U Hrvatskoj je opće poznata stvar da je Varaždin uz Rijeku najtolerantniji grad u zemlji. Tako da ti komentar nije baš pogodio u bit.
P.S. Nisam iz Varaždina

Pozdrav svim ljudima dobre volje. Ma gdje god bili.

pfc

pre 14 godina

Lovren > Subotić
Tomečak > Ljajić (tko je taj uopće???)
Kramarić >> Aleksić
Badelj = Sulejmani
(erazem_slo, 12. oktobar 2009 22:38)

Evo i ja da dodam:

Moj ortak iz kraja koji u zivotu nije sutnuo loptu >> Luka Modric

To ti dodje isto kao ovo sto si ti napisao

kvaliteta na strani SRBIJE

pre 14 godina

Srbija:

Sulejmani (Ajaks)
Ljajic (Mancester Junajted)
Matic (Celzi)
Rajkovic (Celzi)

hrvatska:

tomecak (dinamo zagreb)

ahahahahahahahahaha

ljubisa

pre 14 godina

(Fica, 12. oktobar 2009 22:08)


alo bre? kako samo neko moze da pomisli takvo nesto...pa sram te bilo bre...MIRALEM SULEJMANI je nas bre,svi ljudi koji zive u srbiji su srbi(ne etnicki srbi) ...decko gine za srbiju i on je vodja mlade ekipe,on ce da ide na sp 2010,jer zasluzio je...MIRALEME BRATE...samo napred

Savo

pre 14 godina

Momci samo hrabro! Ne dajte da vas ususkaju pricama da smo favoriti nego na terenu im pokazite ko ste i sta ste! Bio sam na mecu protiv Kipra u Novom Sadu i jos sam pod utiskom tenzije koju sam vidio izmedju Ljajica i Aleksica od kako su usli u igru, a koju niko nije pomenuo, kao ni to da jedino Ljajic nije cestitao Aleksicu postizanje gola! Nadam se ce selektor povesti racuna o tome i skrenuti svim igracima paznju na to da budu prvo tim pa tek onda individualci! Kapa dolje ovim momcima na tehnickoj potkovanosti u koju sam se uvjerio gledajuci ih na zagrijavanju, ali bez timskog duha to nam nece donijeti nista dobro! Dakle hrabro, slozno i dace Bog da slavimo svi zajedno! Pozdrav iz bratske Crne Gore!

slavko

pre 14 godina

zivimo u 2009oj godini, sad se svi druze sa svakome, svi su kulturni, ove ostale sitnici su dj, znate sami koji nestaju za par godina!!

druzite se slobodno srbi hrvati i bosnjaci!

zemun_grad

pre 14 godina

jel to mlada reprezentacija rvatske igra cesto u Varazdinu ili to samo nas salju tamo , u Vinkovce i u Zadar , Bosnjaci u Zenicu i jako cesto tamo gde su hardcore nacionalisti ?

Lukan

pre 14 godina

Atmosfera u gradu je mirna, čuj ti to. A kakva bi trebala biti? Ratno stanje lol

A ovaj Zemunac je kralj sa svojim komentarom. Hardcore nacionalistički grad Varaždin looool
Grad u kojem je Miroslav Aksentijević trener odbojkaške momčadi i u kojem je Đole bio u vojski. Grad u kojem su srpski vaterpolisti već nekoliko puta imali pripreme...
To je Varaždin, nije to Zemun di su na vlasti bili radikali.

Kao što sam jednom već napisao, a nisu mi pustili komentar, igranje u Varaždinu je privilegija. Nikako kazna. Malo potražite fotke tog grada na netu za one koji ne znaju kako izgleda.

Bojan#####

pre 14 godina

Kelava je dobar golman opasni su Badelj, Tomescak koji je jaaako ofanzivan kao i internacionalci Jajalo i Perisic... ipak realno je da Miki i drugovi pocepaju mrezu Kelave...

hijena1

pre 14 godina

Moje je misljenje da se ova ekipa nece plasirati na EP. Nikad vise u bilo kojoj reprezentaciji osim mozda u onoj kosarkaskoj sa EP2005 ima nabedjenih zvezda i manekena koje su raznorazni menadzeri i novinari ubedili da su neki strasni igraci. Naravno ima tu i dobrih momaka, koji su pravi profesionalci i pre svega kulturni mladi ljudi ali su oni u ogromnoj manjini i od ovih prvih oni ne mogu doc do izrazaja. Pre svega atmosferu i taj odnos prema grbu kvare Partizanovi igraci, neki sadasnji, neki bivsi a moja je zelja da sto pre svi budi samo bivsi Partizanovi igraci. Sve Partizanove utakmice u ovoj sezoni kao i sve utakmice reprezentacije potvrdjuju moje reci. Tim momcima nista nije bitnije od ogromnih para koje misle da mogu da uzmu na zapadu, a nisu ni svesni kolko malo vrede upravo na tom zapadu. Zato u ekipu samo one koji ce da poginu za dres i grb koji nose pa i neka izgube i niko im nista nece reci. Do tada nama ostaje da se molimo da mozda i izvucemo jos neku pobedu.
Pozdrav svim ljubiteljima fudbala.

Filip

pre 14 godina

Srbija do Tokija, Crna Gora kao nokija.. Napred crveni orlovi!!! Dujkovic je bolji selektor od Antica... Budite uvereni da ce Srbija da pobedi Hrvatsku!

from_HR

pre 14 godina

Komsije, apsolutno se slazem da su vasi mladi nogometasi u boljim klubovima. Ali nesmijete zanemarit jednu stvar, a to je, da su dinamovi mladi igraci na svakom turniru redovito bolji od vrsnjaka iz velikih klubova Italije, Engleske, Njemacke. Istina je da su u Dinamu, al to nije dokaz njihove nekvalitete, vec politike kluba da se igraci uigraju, daju doprinos klubu i prodaju se za velike pare. Uglavnom, vama dajem prednost u danasnjoj utakmici, ali to je samo na papiru. To sto je npr. neko vas u Celsea-u, ne znaci da je bolji od npr. nekog dinamovca kojeg Mamic ne zeli prodati za male novce dok se jos vise ne dokaze. Pozdrav

ja

pre 14 godina

(FeboZg, 12. oktobar 2009 23:36)

Ne znam koliko imas godina ali komentari su ti na nivou 5-ogodisnjaka. Ti bre nikad ali nikad nisi bio realan, ispade da tvoji Kramarici i ostala boranija vredi vise nego Ljajic kojeg je licno Ser Aleks Ferguson proglasio za jednog od najvecih evropskih talenata i platio ga 10 miliona evra (a decko ima 17 godina)

Ti si brate iskompleksiran do bola, stalnoo ostavljas komentare gde lupas gluposti i uvek svaki put glupost je sve veca i veca. I sad se postavlja pitanje - dal namerno glumis sarlatana da bi pridobio paznju ili si stvarno toliko iskompleksiran. Ti zivis u nekom svom svetu gde je hrvatska bolja od Srbije u fudbalu, vaterpolu, kosarci, tenisu ali nemoj nas da smaras tim tvojim sanjarenjem.

veerghoen

pre 14 godina

Ostaje zao sto B92 nije preuzeo prava o prenosima jer mi u Dijaspori smo osudjeni na Zikinu Sarenicu. Momci samo hrabro,daleko smo kvalitetniji i dobijamo! Srbi iz Dijaspore su uz vas..Ljajic i Sulejmani pogadjaju,sasvim sam sigurn

tricky

pre 14 godina

Veliki respekt za srpsku reprezentaciju, znamo dobro tko su Rajković, Subotić, Matić, Sulejmani, Ljajić, Aleksić..., ali ćete večeras svi imati prilike upoznati Tomečaka, Badelja, Barbarića, Školnika, Jajala, Perišića i posebno Kramarića. Dečko ima tek 17 godina, za mene najveći talenat na ovim prostorima (čast svima) i za dvije-tri godine sigurno odlazi u veliki klub. Obratite pozornost i na Badelja, tehnički besprijekoran igrač, standardan prvotimac Dinama, već sada najbolji veznjak u HNL-u.
Nemojte se lagati kada mislite da je Srbija favorit, šanse su 50-50, bit će odlična utakmica. Jedina srpska prednost nije u igračkoj kvaliteti već u izborniku, Ladić definitivno nije dobar izbor, budući mu najbolji igrači već godinama otkazuju nastupe. Izravan prijenos na HRT 2.

Mare

pre 14 godina

Plus Milanović(Lokomotiva MOskva) i Gulan(Fiorentina),a Aleksić će uskoro u Mančester Siti.
Znači ove reprezentacije nisu ni za poređenje,jedino me brine defanzivna taktika Dujkovića i forsiranje pojedinih igrača Partizana(ne svih).

croato

pre 14 godina

ajde sta ste toliko npaljeni i jedni i drugi...pustite decke nek ne tereneu pokazu tko je bolji!i u jednoj i u drugoj reprezentaciji igraju kvalitetni igraci i veliki talenti

Марко

pre 14 godina

Sulejmani (Ajaks)
Ljajic (Mancester Junajted)
Matic (Celzi)
Rajkovic (Celzi)


xa xa xa komšija..pa nama golman Inkera iz Zaprešića Delač potpiso ugovor sa Chealseaom da boli glava..golman..17 godina i jači ugovor od ovih tvojih šatro srba zajedno...Pa Maminjo plaća malog Kramarića i Kelavu suho zlato..i prodat će ih za 20 mil svakog..a ovi Vaši Ljajići i Sulejmaniji će završit u Sivojnu xa xa xa pa koga ti farbaš komšija....imaju ti jaku minutažu tvoji nema šta..svi zajedno 3 minute xa xa xa..i još se hvali sa njima..xa xa
(FeboZg, 12. oktobar 2009 23:36)

Јао, јао, како ћемо сутра да вас растуримо има горко да се смејеш !

hr

pre 14 godina

halo, smarate vise sa tim vasima sto sjede na klupama clelsea-ija i MUNU-a... vjerujem da su svi oni jako kvalitetni za njihove godine ali ne kenjajte toliko prije utakmice jer se ona ne igra na papiru...dodjite u varazdin, razvalite nas ako ste tako dobri pa da vam stisnemo sapu i cestitamo...a do tada "silencio", hvala!!!

Danijel Aleksic

pre 14 godina

Samo pogledajte moje supertalentovano ime, nema boljeg mladog napadaca u evropi sa takvim osecajem za gol, a tek na balkanu da ne pricam... On ce da vam presudi!

Dynco,SB,CRO

pre 14 godina

ajmo ekipa sad realno,ne poznajem vašu repku nešt predobro,ali je u našim kladionicama nerealno visok koef na srbiju,a pošto ne cijenim ladića kao trenera,da li se isplati igrat dvojku?

FeboZg

pre 14 godina

Sulejmani (Ajaks)
Ljajic (Mancester Junajted)
Matic (Celzi)
Rajkovic (Celzi)


xa xa xa komšija..pa nama golman Inkera iz Zaprešića Delač potpiso ugovor sa Chealseaom da boli glava..golman..17 godina i jači ugovor od ovih tvojih šatro srba zajedno...Pa Maminjo plaća malog Kramarića i Kelavu suho zlato..i prodat će ih za 20 mil svakog..a ovi Vaši Ljajići i Sulejmaniji će završit u Sivojnu xa xa xa pa koga ti farbaš komšija....imaju ti jaku minutažu tvoji nema šta..svi zajedno 3 minute xa xa xa..i još se hvali sa njima..xa xa

gd73

pre 14 godina

bio sam u varazdinu vise puta tolerantni su bolje tu neg negdje drugdje nece biti lako sto se meca tice napalili su se hrvati kyalitet je na nasoj strani to je ocito verujem u pobedu rs je uz srbiju

Biće teško, biće 0:3

pre 14 godina

Novinar: Jel se plašite?
Slavko Perović: Da li se bilo koga plašimo? Ne plašimo se, i oni treba da dođu u Beograd.
NEPROCENJIVO!

SRBIJA!

pre 14 godina

(from_HR, 13. oktobar 2009 08:50)


Ko kaze da mi nemamo jaku skolu fudbala?Partizanova skola fudbala je zvanicno medju najacima u Evropi!Evo ako neko moze da napise zadnji uspeh njih na nekom turniru posto se ja ne secam?Kolko znam dobili su Real tako nesto...Sto se utakmice normalno da smo favoriti,jer nasi mladi igraju u Manchesteru(Ljajic),Chelseu(Matic),Ajaxova 10-tka(Sulejmani) i ostali momci koji su veoma talentovani i praceni na Evropskom trzistu...

igor

pre 14 godina

Ja sam u kladionici igrao dvojku ko vrata. Kvota je super, igrajte i vi. Dolazi sigurno, nemaju Hrvati kvalitet da nam se suprostave, pa nih je i Kipar dobio usred HRVATSKE.

ForeverSRB

pre 14 godina

"Pozdrav hrvatska",mi odosmo na svetsko u Juznu Afriku,pishemo vam kad stignemo... :):)
Mozda bi i vi otishli da ne naletsete na tako "teshku"grupu...Ali,shta da se radi,mi smo dali 5 komada Rumunima,kao lekciju i ostalim komshijskim zemljama...:):)

P.S, Nabavite svi TV u boji,trebace vam za direktne prenose!!! :):)

S'ljubavlju,vash verni komshija...:))


Sa jedne od mojih razglednica ...:))

Mladi su za nijansu loshiji od njihovog prvog tima,samo se plashim da im ne skochi adrenalin(komplex),pa ne uspeju da postignu taj dugo chekani gol!!! :))

SRBIJA DO JOHANESBURGA!!!

Markoni

pre 14 godina

Ko je gledao prvo poluvreme, znace kako se osecam!
Ono nije igra, ono je ringispil!
Bruka und sramota!
Mnoooogo sam vise ocekivao od nasih!

roko prc

pre 14 godina

Jedni i drugi pustimo te mlade sportiste da se u miru nadmecu i naka pobedi ko je bolji i srecniji toga dana i casa.Politickim tenzijama ovde nema mesta, ne zelim bratstvo i jedinstvo vise, boze sacuvaj , jer sam i sam dobro oseti mrznju ni kriv ni duzan.Neka deca odigraju i odu na veceru na zagorske brege a i Zagorje nije ono sto mislite, pitom je to kraj.Nadam se pobedi nasih Orlica , sasvim navijacki!!!

tezga

pre 14 godina

iz rep srpske sam tako da pratim i htv i rts samim tim i igrace obe repke srbija je daleko jaca po igracima nema hrvatska ni blizo pojedince kao mi al mi nesto ne stima u rep srbije ove prethodne utakmice nece biti ni malo lako

Avol

pre 14 godina

Nije mi jasno sto ste se svi toliko uziveli. Hrvatska je sasvim repsektabilna reprezentacija, ima 2-3 odlicna fudbalera, Srbija ih ima mozda par vise, jos neki i ne igraju, ali fudbal je timska igra. Ovo je pogotovu nama jasno jer iako imamo odlicne pojedince, igra u poslednje tri utakmice je ravna nuli. Slobodno mogu reci da ako igramo kao protiv Kipra, gubimo sigurno. To nije smak sveta, jer je normalno da se po koja utakmica izgubi, a oni tek trebaju doci nama. Premao tome opusteno i uzivajte u fudbalu.

red@white

pre 14 godina

Evo vec 1:0 za kockaste.To je kada 70% igraca cine igraci"najbolje fudbalske skole u Evropi".Kada smo mi koji ne predstavljamo nista igrali bili smo drugi u Evropi a reprezentacija se plasirala na SP.Ali citavo poluvreme da najbolji ucenici jos nesto poprave protiv jadne kockaste ekipe

Marko

pre 14 godina

Ako neko posle svake svoje recenice reaguje sa xaxaxaxax to je zabrinjavajuce...po zdravlje.A te price da je taj mali dobio vece pare od bilo kog od ovih igraca koji imaju ime i prezime u svetu fudbala govore o tvom karakteru.

Petar

pre 14 godina

Smeniti Ratomira Dujkovica pod hitno. Kod njega se ne zna ko gde igra niti kako bi igra uopste trebala da izgleda. Forsira igrace koji pre svega ne igraju kao ekipa vec kao grupa rekreativaca. Na klupi ima mnogo bolje igrace a ne pruza im sansu.

Dirty

pre 14 godina

Varazdin zanimljiv palanacki grad, stadion (gledao prosle godine Dylana na istom)provinciskog kluba koji uveseljava lokalnu maladez i dokonjake. Vreme; vlazno, tekma prava prvenstvena, Srbija znatno bolja te je favorita sa "hartije" prenela i na teren? Publika se malo komesala, pohapseni desetak BBB koji su posle lakse obrade u miliciskoj postaji pusteni kuci. NSH napustili; predsednik i treneri A i mladog tima. Vreme vlazno...

Goran

pre 14 godina

Ma Srbi? pustite ti onog Miralem Sulejmana. Pa ljudi u Nizozemskoj ga vide kao najvecu pogresku Ajaxa ikad. Platiti 16 miljuna za igraca, koji u 2 godine, nista nije pokazao za Ajax. Udebljao se, i ljudi mu se smije. Da ne govorim o Marku Pantelicu! Ajme meni, kako se njemu smiju na ovim nogometnim razgovorima(ponedjelja) Pustaju snimke Pantelica kako se zapetljaje i Rene van der Gijp crkaje od smijeha, zar je ovo nogometas?

Marco van Basten kad gleda Ajax, i vidi kako Marko Pantelic igra, od muke odmah ode iz stadiona. E to vam je klase vaseg ''Albanca'' Sulejmanija, i Pantelica kod Ajaxa

srđan

pre 14 godina

Kako mi ide na živce ovaj Dujković. Moraju od početka igrati Tadić, Aleksić i Ljaić.

A ovog Tomića napolje više. Kritičan je, i on i Sulejmani

DAJ BRE STA JE OVO?

pre 14 godina

Napad nam je ubojit kao pistolj na vodu! Daj onu dvojicu sto se svadjaju -Ljajica i Aleksica- pa da vidimo ko je bolji i ko ima petlju da preokrene protiv kockastih!!! Osim ako nisu jaki samo na papiru i recima...

Hr

pre 14 godina

@Dirty

Od vremena nadalje sve si pogriješio.. Gledaj na TV-u pa češ se uvjeriti...
Pozdrav iz sunčanog, vjetrovitog i hladnog Varaždina!

1950

pre 14 godina

Ove rasprave prije utakmice tko je bolji i kvalitetniji stvarno nemaju smisla. Čisto sumnjam da je netko iz Srbije ikad čuo za bilo kojeg igrača Hrvatske, a i u Hrvatskoj nema nitko pojma, niti je ikad gledao te momke koji sjede na tribinama Chelseaja, Manchestera i ko zna gdje. Osobno znam da je Sulejmani super igrač, a Ljajića sam gledao samo na utakmici Partizan-Žilina. I ako ga je Sir Alex uzeo zbog izvođenja kornera, Unitedu se loše piše u sljedećih deset godina...

Pozdarvb!

bbb zagreb

pre 14 godina

Komšije ne brinite se, neće sve biti tako lako,kako vi mislite. Pazite kako ćete izaći iz grada,ako budete nekulturni na tribini. Jedan dio nas dolazi i upravo krećemo u Varaćdin,to je nama na 45min od metropole. Vidimo se,p.s. 2-1 za Hrvatsku.

Zlatko

pre 14 godina

Momci samo hrabro! Ne dajte da vas ususkaju pricama da smo favoriti nego na terenu im pokazite ko ste i sta ste! Bio sam na mecu protiv Kipra u Novom Sadu i jos sam pod utiskom tenzije koju sam vidio izmedju Ljajica i Aleksica od kako su usli u igru, a koju niko nije pomenuo, kao ni to da jedino Ljajic nije cestitao Aleksicu postizanje gola! Nadam se ce selektor povesti racuna o tome i skrenuti svim igracima paznju na to da budu prvo tim pa tek onda individualci! Kapa dolje ovim momcima na tehnickoj potkovanosti u koju sam se uvjerio gledajuci ih na zagrijavanju, ali bez timskog duha to nam nece donijeti nista dobro! Dakle hrabro, slozno i dace Bog da slavimo svi zajedno! Pozdrav iz bratske Crne Gore!
(Savo, 12. oktobar 2009 19:32)

To sam i ja napisao nakon utakmice i dobio 30 (za) i 20 (ne). Verovatno od onih koji nisu bili na stadionu.

realni

pre 14 godina

E moji dragi susjedi srbi , sta ste se napuhali kao purani ? Ja rek kada vidi slike iz Beograda da ste osvojili SP ili EP kao Grci tada , a vi samo kvalifikacije i nakon dugo vremena ste na velikom turniru , pazite da to nije samo vatrica koja se brzo izgasi , za kontinujitet treba vise od jedne kvalifikacije , a osobno milim da nemate vi to ..

A sta se tice mlade repke onda ste danas favoriti , ali budemo vidjeli .....

haha

pre 14 godina

Srbija do Tokija, Crna Gora kao nokija.. Napred crveni orlovi!!! Dujkovic je bolji selektor od Antica... Budite uvereni da ce Srbija da pobedi Hrvatsku!
(Filip, 12. oktobar 2009 17:44)





hahaha dujkovic bolji od antica...hahaha...



dobijamo hrvate

Fibonacije

pre 14 godina

Mislim da bi bilo previse da i ovo dobijemo... U zadnjih 7 dana previse su se iskompleksirali zbog nasih sportista.

Mada tako nije lose! Nedajte se ORLOVI!

joe

pre 14 godina

ne znam jel srbija ima bolje igrace...tu su negdje po kvaliteti...samo sto su ovi mladi vec presli u malo vece klubove..ali ako pogledate badelja ili recimo kramarica vidjet cete da su to jako kvalitetni igraci...no u jednoj kladioici da sad ne reklamiram je kvota na hrvatsku 1.80 a ne srbiju 4.00..tako da ne razumijem po cemu je srbija tako velik favorit...hrvatskoj u ovoj utakmici treba pobjeda..vjerujem da ce bit x..pozdrav svima

Tomo

pre 14 godina

Ma ima i boljih stvari za kladu odo dvojke na ovoj tekmi, znam da naboj radi, ali realno vo je egal utakmica. Preporuka za klađenje je hokej, ebek liga(austrija), austrijanci protiv hravata i slovenaca, razlika u kvaliteti je očita, gledam medveščak doma i vidi se da su austirjanci ipak za klasu bolji, a medvjedi redovno tuku slovence, pa zakljućite sami, a možete i pogledati statistiku. Danas su odlični parovi, tri austrijanca doma, protiv janeza i nas i evo vam kvote preko dva, pravim kladiteljima i previše.

ForeverSRB

pre 14 godina

FOREVER? Mozes li reci koji ti televizor imas, pa ti si skoro sva natjecanja gledao na svom velikon ekranu, kako mi igramo. Fotelja ti je pohrdala.
(Goran, 13. oktobar 2009 15:26)


Prvo,nije FOREVER?.nego ForeverSRB,koliko god ti bilo teshko da to napishesh....

A,drugo,ja koliko znam,"natjecanja",kako ih ti zovesh,ja sam uzivo gledao 98,2000-te(KAD SMO VAS IZBACILI),posle toga 6 god pauze,pa evo sad vec 2 svetsko za redom...Ja ti lepo kazem da mi je zao shto se vi niste plasirali,ZA RAZLIKU OD NAS,a ti meni tako...:))))

PS...
Bice teshko,bice teshko,bice 0-3!!!

Miloš

pre 14 godina

Brukamo se u Hrvatskoj dobro da ne igramo u Zagrebu ili splitu nego u ovakvom mirnom gradicu Ljajic je trebao da igra od pocetka

Alexandro

pre 14 godina

Ovo je strasno gledati!!!!
Fejsa, Tomic, Ljajic...Zalutali!!!!Setite se samo kako nas je ona generacija sa Sasom Ilicem obrukala, 6-2 u Bgd protiv Hrvata!!!!
Jokanova skola!!!!

1 - 2

pre 14 godina

Dynco Srbija ima dobre igrace,malo smo tanji u spicu ali daleko od toga da smo bezopasni po gol. A ako mislis da selektori donose prevagu seti se kako je igrala Gana na SP u Nemackoj sa Dujkovicem na klupi.

nislija

pre 14 godina

dujkovicu odlazi...gde igra gulan i koja mu je prirodna pozicija? kad je jovanovic odigrao za partizan zadnji put? tomic je u katastrofalnoj formi,a treba li komentarisati fejsu? stevanovic igra a ima toliko igraca na toj poziciji ccc muka mi je da gledam ovakav fudbal gde nismo dali gol iz igre u 4 utakmice! matic je jos u fazi rehabilitacije! ovi igraci nemaju volje nemaju buducnost...nista! bruka i sramota srbije

Goran

pre 14 godina

FOREVER? Mozes li reci koji ti televizor imas, pa ti si skoro sva natjecanja gledao na svom velikon ekranu, kako mi igramo. Fotelja ti je pohrdala.

comi

pre 14 godina

evo vec 2-0, ovoje sramota kako igraju nasi. zar trener ne vidi da su fejsa i bosancic velike rupe u veznom redu. napad je odsecen. kakav bre sulejmani taj se jos nije ni video na terenu. ja neznam sta dujkovic vidi u tim igracima. zasto ne igra tadic?

zemun_grad

pre 14 godina

manekencici ne znaju gde se nalaze , koliko su prethodne generacije bile kvalitetnije to je neverovatno , povedose 2-0 a sasvim su skromna ekipa

gogara

pre 14 godina

Pa sta Tomic trazi na terenu??? Neverovatno, bez ikakvog smisla igra vec 60 minuta. Izgubi loptu svojim glupim driblanjem i odma dobijemo gol. A o prvom poluvremenu ni da ne spominjem. A i Dujkovic mi nije jasan sa ovim jednim poluspicom. Jedna rec - ocajno

St. Dejan

pre 14 godina

Gulan, Stevanović, Jovanović, Fejsa, Tomić, Bosančić, Sulejmani, Ljajić...Fali samo još Raća Petrović da utisak bude kompletan. A tu je negde i Danijela Aleksić. Da ne bi Duleta Tadića ovi "kreativci" ne bi dali gol ni da su tri dana igrali.

FeboZg

pre 14 godina

Sulejmani (Ajaks)
Ljajic (Mancester Junajted)
Matic (Celzi)
Rajkovic (Celzi)


xa xa xa komšija..pa nama golman Inkera iz Zaprešića Delač potpiso ugovor sa Chealseaom da boli glava..golman..17 godina i jači ugovor od ovih tvojih šatro srba zajedno...Pa Maminjo plaća malog Kramarića i Kelavu suho zlato..i prodat će ih za 20 mil svakog..a ovi Vaši Ljajići i Sulejmaniji će završit u Sivojnu xa xa xa pa koga ti farbaš komšija....imaju ti jaku minutažu tvoji nema šta..svi zajedno 3 minute xa xa xa..i još se hvali sa njima..xa xa

Filip

pre 14 godina

Srbija do Tokija, Crna Gora kao nokija.. Napred crveni orlovi!!! Dujkovic je bolji selektor od Antica... Budite uvereni da ce Srbija da pobedi Hrvatsku!

slavko

pre 14 godina

zivimo u 2009oj godini, sad se svi druze sa svakome, svi su kulturni, ove ostale sitnici su dj, znate sami koji nestaju za par godina!!

druzite se slobodno srbi hrvati i bosnjaci!

Goran

pre 14 godina

Ma Srbi? pustite ti onog Miralem Sulejmana. Pa ljudi u Nizozemskoj ga vide kao najvecu pogresku Ajaxa ikad. Platiti 16 miljuna za igraca, koji u 2 godine, nista nije pokazao za Ajax. Udebljao se, i ljudi mu se smije. Da ne govorim o Marku Pantelicu! Ajme meni, kako se njemu smiju na ovim nogometnim razgovorima(ponedjelja) Pustaju snimke Pantelica kako se zapetljaje i Rene van der Gijp crkaje od smijeha, zar je ovo nogometas?

Marco van Basten kad gleda Ajax, i vidi kako Marko Pantelic igra, od muke odmah ode iz stadiona. E to vam je klase vaseg ''Albanca'' Sulejmanija, i Pantelica kod Ajaxa

zemun_grad

pre 14 godina

jel to mlada reprezentacija rvatske igra cesto u Varazdinu ili to samo nas salju tamo , u Vinkovce i u Zadar , Bosnjaci u Zenicu i jako cesto tamo gde su hardcore nacionalisti ?

hijena1

pre 14 godina

Moje je misljenje da se ova ekipa nece plasirati na EP. Nikad vise u bilo kojoj reprezentaciji osim mozda u onoj kosarkaskoj sa EP2005 ima nabedjenih zvezda i manekena koje su raznorazni menadzeri i novinari ubedili da su neki strasni igraci. Naravno ima tu i dobrih momaka, koji su pravi profesionalci i pre svega kulturni mladi ljudi ali su oni u ogromnoj manjini i od ovih prvih oni ne mogu doc do izrazaja. Pre svega atmosferu i taj odnos prema grbu kvare Partizanovi igraci, neki sadasnji, neki bivsi a moja je zelja da sto pre svi budi samo bivsi Partizanovi igraci. Sve Partizanove utakmice u ovoj sezoni kao i sve utakmice reprezentacije potvrdjuju moje reci. Tim momcima nista nije bitnije od ogromnih para koje misle da mogu da uzmu na zapadu, a nisu ni svesni kolko malo vrede upravo na tom zapadu. Zato u ekipu samo one koji ce da poginu za dres i grb koji nose pa i neka izgube i niko im nista nece reci. Do tada nama ostaje da se molimo da mozda i izvucemo jos neku pobedu.
Pozdrav svim ljubiteljima fudbala.

realni

pre 14 godina

E moji dragi susjedi srbi , sta ste se napuhali kao purani ? Ja rek kada vidi slike iz Beograda da ste osvojili SP ili EP kao Grci tada , a vi samo kvalifikacije i nakon dugo vremena ste na velikom turniru , pazite da to nije samo vatrica koja se brzo izgasi , za kontinujitet treba vise od jedne kvalifikacije , a osobno milim da nemate vi to ..

A sta se tice mlade repke onda ste danas favoriti , ali budemo vidjeli .....

bbb zagreb

pre 14 godina

Komšije ne brinite se, neće sve biti tako lako,kako vi mislite. Pazite kako ćete izaći iz grada,ako budete nekulturni na tribini. Jedan dio nas dolazi i upravo krećemo u Varaćdin,to je nama na 45min od metropole. Vidimo se,p.s. 2-1 za Hrvatsku.

ForeverSRB

pre 14 godina

"Pozdrav hrvatska",mi odosmo na svetsko u Juznu Afriku,pishemo vam kad stignemo... :):)
Mozda bi i vi otishli da ne naletsete na tako "teshku"grupu...Ali,shta da se radi,mi smo dali 5 komada Rumunima,kao lekciju i ostalim komshijskim zemljama...:):)

P.S, Nabavite svi TV u boji,trebace vam za direktne prenose!!! :):)

S'ljubavlju,vash verni komshija...:))


Sa jedne od mojih razglednica ...:))

Mladi su za nijansu loshiji od njihovog prvog tima,samo se plashim da im ne skochi adrenalin(komplex),pa ne uspeju da postignu taj dugo chekani gol!!! :))

SRBIJA DO JOHANESBURGA!!!

hr

pre 14 godina

halo, smarate vise sa tim vasima sto sjede na klupama clelsea-ija i MUNU-a... vjerujem da su svi oni jako kvalitetni za njihove godine ali ne kenjajte toliko prije utakmice jer se ona ne igra na papiru...dodjite u varazdin, razvalite nas ako ste tako dobri pa da vam stisnemo sapu i cestitamo...a do tada "silencio", hvala!!!

kvaliteta na strani SRBIJE

pre 14 godina

Srbija:

Sulejmani (Ajaks)
Ljajic (Mancester Junajted)
Matic (Celzi)
Rajkovic (Celzi)

hrvatska:

tomecak (dinamo zagreb)

ahahahahahahahahaha

Dirty

pre 14 godina

Varazdin zanimljiv palanacki grad, stadion (gledao prosle godine Dylana na istom)provinciskog kluba koji uveseljava lokalnu maladez i dokonjake. Vreme; vlazno, tekma prava prvenstvena, Srbija znatno bolja te je favorita sa "hartije" prenela i na teren? Publika se malo komesala, pohapseni desetak BBB koji su posle lakse obrade u miliciskoj postaji pusteni kuci. NSH napustili; predsednik i treneri A i mladog tima. Vreme vlazno...

Lukan

pre 14 godina

Atmosfera u gradu je mirna, čuj ti to. A kakva bi trebala biti? Ratno stanje lol

A ovaj Zemunac je kralj sa svojim komentarom. Hardcore nacionalistički grad Varaždin looool
Grad u kojem je Miroslav Aksentijević trener odbojkaške momčadi i u kojem je Đole bio u vojski. Grad u kojem su srpski vaterpolisti već nekoliko puta imali pripreme...
To je Varaždin, nije to Zemun di su na vlasti bili radikali.

Kao što sam jednom već napisao, a nisu mi pustili komentar, igranje u Varaždinu je privilegija. Nikako kazna. Malo potražite fotke tog grada na netu za one koji ne znaju kako izgleda.

veerghoen

pre 14 godina

Ostaje zao sto B92 nije preuzeo prava o prenosima jer mi u Dijaspori smo osudjeni na Zikinu Sarenicu. Momci samo hrabro,daleko smo kvalitetniji i dobijamo! Srbi iz Dijaspore su uz vas..Ljajic i Sulejmani pogadjaju,sasvim sam sigurn

SRBIJA!

pre 14 godina

(from_HR, 13. oktobar 2009 08:50)


Ko kaze da mi nemamo jaku skolu fudbala?Partizanova skola fudbala je zvanicno medju najacima u Evropi!Evo ako neko moze da napise zadnji uspeh njih na nekom turniru posto se ja ne secam?Kolko znam dobili su Real tako nesto...Sto se utakmice normalno da smo favoriti,jer nasi mladi igraju u Manchesteru(Ljajic),Chelseu(Matic),Ajaxova 10-tka(Sulejmani) i ostali momci koji su veoma talentovani i praceni na Evropskom trzistu...

Hr

pre 14 godina

@Dirty

Od vremena nadalje sve si pogriješio.. Gledaj na TV-u pa češ se uvjeriti...
Pozdrav iz sunčanog, vjetrovitog i hladnog Varaždina!

Hrvoje

pre 14 godina

U Hrvatskoj je opće poznata stvar da je Varaždin uz Rijeku najtolerantniji grad u zemlji. Tako da ti komentar nije baš pogodio u bit.
P.S. Nisam iz Varaždina

Pozdrav svim ljudima dobre volje. Ma gdje god bili.

igor

pre 14 godina

Ja sam u kladionici igrao dvojku ko vrata. Kvota je super, igrajte i vi. Dolazi sigurno, nemaju Hrvati kvalitet da nam se suprostave, pa nih je i Kipar dobio usred HRVATSKE.

haha

pre 14 godina

Srbija do Tokija, Crna Gora kao nokija.. Napred crveni orlovi!!! Dujkovic je bolji selektor od Antica... Budite uvereni da ce Srbija da pobedi Hrvatsku!
(Filip, 12. oktobar 2009 17:44)





hahaha dujkovic bolji od antica...hahaha...



dobijamo hrvate

ljubisa

pre 14 godina

(Fica, 12. oktobar 2009 22:08)


alo bre? kako samo neko moze da pomisli takvo nesto...pa sram te bilo bre...MIRALEM SULEJMANI je nas bre,svi ljudi koji zive u srbiji su srbi(ne etnicki srbi) ...decko gine za srbiju i on je vodja mlade ekipe,on ce da ide na sp 2010,jer zasluzio je...MIRALEME BRATE...samo napred

ja

pre 14 godina

(FeboZg, 12. oktobar 2009 23:36)

Ne znam koliko imas godina ali komentari su ti na nivou 5-ogodisnjaka. Ti bre nikad ali nikad nisi bio realan, ispade da tvoji Kramarici i ostala boranija vredi vise nego Ljajic kojeg je licno Ser Aleks Ferguson proglasio za jednog od najvecih evropskih talenata i platio ga 10 miliona evra (a decko ima 17 godina)

Ti si brate iskompleksiran do bola, stalnoo ostavljas komentare gde lupas gluposti i uvek svaki put glupost je sve veca i veca. I sad se postavlja pitanje - dal namerno glumis sarlatana da bi pridobio paznju ili si stvarno toliko iskompleksiran. Ti zivis u nekom svom svetu gde je hrvatska bolja od Srbije u fudbalu, vaterpolu, kosarci, tenisu ali nemoj nas da smaras tim tvojim sanjarenjem.

Mare

pre 14 godina

Plus Milanović(Lokomotiva MOskva) i Gulan(Fiorentina),a Aleksić će uskoro u Mančester Siti.
Znači ove reprezentacije nisu ni za poređenje,jedino me brine defanzivna taktika Dujkovića i forsiranje pojedinih igrača Partizana(ne svih).

tricky

pre 14 godina

Veliki respekt za srpsku reprezentaciju, znamo dobro tko su Rajković, Subotić, Matić, Sulejmani, Ljajić, Aleksić..., ali ćete večeras svi imati prilike upoznati Tomečaka, Badelja, Barbarića, Školnika, Jajala, Perišića i posebno Kramarića. Dečko ima tek 17 godina, za mene najveći talenat na ovim prostorima (čast svima) i za dvije-tri godine sigurno odlazi u veliki klub. Obratite pozornost i na Badelja, tehnički besprijekoran igrač, standardan prvotimac Dinama, već sada najbolji veznjak u HNL-u.
Nemojte se lagati kada mislite da je Srbija favorit, šanse su 50-50, bit će odlična utakmica. Jedina srpska prednost nije u igračkoj kvaliteti već u izborniku, Ladić definitivno nije dobar izbor, budući mu najbolji igrači već godinama otkazuju nastupe. Izravan prijenos na HRT 2.

from_HR

pre 14 godina

Komsije, apsolutno se slazem da su vasi mladi nogometasi u boljim klubovima. Ali nesmijete zanemarit jednu stvar, a to je, da su dinamovi mladi igraci na svakom turniru redovito bolji od vrsnjaka iz velikih klubova Italije, Engleske, Njemacke. Istina je da su u Dinamu, al to nije dokaz njihove nekvalitete, vec politike kluba da se igraci uigraju, daju doprinos klubu i prodaju se za velike pare. Uglavnom, vama dajem prednost u danasnjoj utakmici, ali to je samo na papiru. To sto je npr. neko vas u Celsea-u, ne znaci da je bolji od npr. nekog dinamovca kojeg Mamic ne zeli prodati za male novce dok se jos vise ne dokaze. Pozdrav

pfc

pre 14 godina

Lovren > Subotić
Tomečak > Ljajić (tko je taj uopće???)
Kramarić >> Aleksić
Badelj = Sulejmani
(erazem_slo, 12. oktobar 2009 22:38)

Evo i ja da dodam:

Moj ortak iz kraja koji u zivotu nije sutnuo loptu >> Luka Modric

To ti dodje isto kao ovo sto si ti napisao

Марко

pre 14 godina

Sulejmani (Ajaks)
Ljajic (Mancester Junajted)
Matic (Celzi)
Rajkovic (Celzi)


xa xa xa komšija..pa nama golman Inkera iz Zaprešića Delač potpiso ugovor sa Chealseaom da boli glava..golman..17 godina i jači ugovor od ovih tvojih šatro srba zajedno...Pa Maminjo plaća malog Kramarića i Kelavu suho zlato..i prodat će ih za 20 mil svakog..a ovi Vaši Ljajići i Sulejmaniji će završit u Sivojnu xa xa xa pa koga ti farbaš komšija....imaju ti jaku minutažu tvoji nema šta..svi zajedno 3 minute xa xa xa..i još se hvali sa njima..xa xa
(FeboZg, 12. oktobar 2009 23:36)

Јао, јао, како ћемо сутра да вас растуримо има горко да се смејеш !

1950

pre 14 godina

Ove rasprave prije utakmice tko je bolji i kvalitetniji stvarno nemaju smisla. Čisto sumnjam da je netko iz Srbije ikad čuo za bilo kojeg igrača Hrvatske, a i u Hrvatskoj nema nitko pojma, niti je ikad gledao te momke koji sjede na tribinama Chelseaja, Manchestera i ko zna gdje. Osobno znam da je Sulejmani super igrač, a Ljajića sam gledao samo na utakmici Partizan-Žilina. I ako ga je Sir Alex uzeo zbog izvođenja kornera, Unitedu se loše piše u sljedećih deset godina...

Pozdarvb!

red@white

pre 14 godina

Evo vec 1:0 za kockaste.To je kada 70% igraca cine igraci"najbolje fudbalske skole u Evropi".Kada smo mi koji ne predstavljamo nista igrali bili smo drugi u Evropi a reprezentacija se plasirala na SP.Ali citavo poluvreme da najbolji ucenici jos nesto poprave protiv jadne kockaste ekipe

Bojan#####

pre 14 godina

Kelava je dobar golman opasni su Badelj, Tomescak koji je jaaako ofanzivan kao i internacionalci Jajalo i Perisic... ipak realno je da Miki i drugovi pocepaju mrezu Kelave...

Goran

pre 14 godina

FOREVER? Mozes li reci koji ti televizor imas, pa ti si skoro sva natjecanja gledao na svom velikon ekranu, kako mi igramo. Fotelja ti je pohrdala.

tezga

pre 14 godina

iz rep srpske sam tako da pratim i htv i rts samim tim i igrace obe repke srbija je daleko jaca po igracima nema hrvatska ni blizo pojedince kao mi al mi nesto ne stima u rep srbije ove prethodne utakmice nece biti ni malo lako

gd73

pre 14 godina

bio sam u varazdinu vise puta tolerantni su bolje tu neg negdje drugdje nece biti lako sto se meca tice napalili su se hrvati kyalitet je na nasoj strani to je ocito verujem u pobedu rs je uz srbiju

Savo

pre 14 godina

Momci samo hrabro! Ne dajte da vas ususkaju pricama da smo favoriti nego na terenu im pokazite ko ste i sta ste! Bio sam na mecu protiv Kipra u Novom Sadu i jos sam pod utiskom tenzije koju sam vidio izmedju Ljajica i Aleksica od kako su usli u igru, a koju niko nije pomenuo, kao ni to da jedino Ljajic nije cestitao Aleksicu postizanje gola! Nadam se ce selektor povesti racuna o tome i skrenuti svim igracima paznju na to da budu prvo tim pa tek onda individualci! Kapa dolje ovim momcima na tehnickoj potkovanosti u koju sam se uvjerio gledajuci ih na zagrijavanju, ali bez timskog duha to nam nece donijeti nista dobro! Dakle hrabro, slozno i dace Bog da slavimo svi zajedno! Pozdrav iz bratske Crne Gore!

roko prc

pre 14 godina

Jedni i drugi pustimo te mlade sportiste da se u miru nadmecu i naka pobedi ko je bolji i srecniji toga dana i casa.Politickim tenzijama ovde nema mesta, ne zelim bratstvo i jedinstvo vise, boze sacuvaj , jer sam i sam dobro oseti mrznju ni kriv ni duzan.Neka deca odigraju i odu na veceru na zagorske brege a i Zagorje nije ono sto mislite, pitom je to kraj.Nadam se pobedi nasih Orlica , sasvim navijacki!!!

joe

pre 14 godina

ne znam jel srbija ima bolje igrace...tu su negdje po kvaliteti...samo sto su ovi mladi vec presli u malo vece klubove..ali ako pogledate badelja ili recimo kramarica vidjet cete da su to jako kvalitetni igraci...no u jednoj kladioici da sad ne reklamiram je kvota na hrvatsku 1.80 a ne srbiju 4.00..tako da ne razumijem po cemu je srbija tako velik favorit...hrvatskoj u ovoj utakmici treba pobjeda..vjerujem da ce bit x..pozdrav svima

Danijel Aleksic

pre 14 godina

Samo pogledajte moje supertalentovano ime, nema boljeg mladog napadaca u evropi sa takvim osecajem za gol, a tek na balkanu da ne pricam... On ce da vam presudi!

Zlatko

pre 14 godina

Momci samo hrabro! Ne dajte da vas ususkaju pricama da smo favoriti nego na terenu im pokazite ko ste i sta ste! Bio sam na mecu protiv Kipra u Novom Sadu i jos sam pod utiskom tenzije koju sam vidio izmedju Ljajica i Aleksica od kako su usli u igru, a koju niko nije pomenuo, kao ni to da jedino Ljajic nije cestitao Aleksicu postizanje gola! Nadam se ce selektor povesti racuna o tome i skrenuti svim igracima paznju na to da budu prvo tim pa tek onda individualci! Kapa dolje ovim momcima na tehnickoj potkovanosti u koju sam se uvjerio gledajuci ih na zagrijavanju, ali bez timskog duha to nam nece donijeti nista dobro! Dakle hrabro, slozno i dace Bog da slavimo svi zajedno! Pozdrav iz bratske Crne Gore!
(Savo, 12. oktobar 2009 19:32)

To sam i ja napisao nakon utakmice i dobio 30 (za) i 20 (ne). Verovatno od onih koji nisu bili na stadionu.

ForeverSRB

pre 14 godina

FOREVER? Mozes li reci koji ti televizor imas, pa ti si skoro sva natjecanja gledao na svom velikon ekranu, kako mi igramo. Fotelja ti je pohrdala.
(Goran, 13. oktobar 2009 15:26)


Prvo,nije FOREVER?.nego ForeverSRB,koliko god ti bilo teshko da to napishesh....

A,drugo,ja koliko znam,"natjecanja",kako ih ti zovesh,ja sam uzivo gledao 98,2000-te(KAD SMO VAS IZBACILI),posle toga 6 god pauze,pa evo sad vec 2 svetsko za redom...Ja ti lepo kazem da mi je zao shto se vi niste plasirali,ZA RAZLIKU OD NAS,a ti meni tako...:))))

PS...
Bice teshko,bice teshko,bice 0-3!!!

Fibonacije

pre 14 godina

Mislim da bi bilo previse da i ovo dobijemo... U zadnjih 7 dana previse su se iskompleksirali zbog nasih sportista.

Mada tako nije lose! Nedajte se ORLOVI!

srđan

pre 14 godina

Kako mi ide na živce ovaj Dujković. Moraju od početka igrati Tadić, Aleksić i Ljaić.

A ovog Tomića napolje više. Kritičan je, i on i Sulejmani

St. Dejan

pre 14 godina

Gulan, Stevanović, Jovanović, Fejsa, Tomić, Bosančić, Sulejmani, Ljajić...Fali samo još Raća Petrović da utisak bude kompletan. A tu je negde i Danijela Aleksić. Da ne bi Duleta Tadića ovi "kreativci" ne bi dali gol ni da su tri dana igrali.

Tomo

pre 14 godina

Ma ima i boljih stvari za kladu odo dvojke na ovoj tekmi, znam da naboj radi, ali realno vo je egal utakmica. Preporuka za klađenje je hokej, ebek liga(austrija), austrijanci protiv hravata i slovenaca, razlika u kvaliteti je očita, gledam medveščak doma i vidi se da su austirjanci ipak za klasu bolji, a medvjedi redovno tuku slovence, pa zakljućite sami, a možete i pogledati statistiku. Danas su odlični parovi, tri austrijanca doma, protiv janeza i nas i evo vam kvote preko dva, pravim kladiteljima i previše.

Biće teško, biće 0:3

pre 14 godina

Novinar: Jel se plašite?
Slavko Perović: Da li se bilo koga plašimo? Ne plašimo se, i oni treba da dođu u Beograd.
NEPROCENJIVO!

Avol

pre 14 godina

Nije mi jasno sto ste se svi toliko uziveli. Hrvatska je sasvim repsektabilna reprezentacija, ima 2-3 odlicna fudbalera, Srbija ih ima mozda par vise, jos neki i ne igraju, ali fudbal je timska igra. Ovo je pogotovu nama jasno jer iako imamo odlicne pojedince, igra u poslednje tri utakmice je ravna nuli. Slobodno mogu reci da ako igramo kao protiv Kipra, gubimo sigurno. To nije smak sveta, jer je normalno da se po koja utakmica izgubi, a oni tek trebaju doci nama. Premao tome opusteno i uzivajte u fudbalu.

Marko

pre 14 godina

Ako neko posle svake svoje recenice reaguje sa xaxaxaxax to je zabrinjavajuce...po zdravlje.A te price da je taj mali dobio vece pare od bilo kog od ovih igraca koji imaju ime i prezime u svetu fudbala govore o tvom karakteru.

croato

pre 14 godina

ajde sta ste toliko npaljeni i jedni i drugi...pustite decke nek ne tereneu pokazu tko je bolji!i u jednoj i u drugoj reprezentaciji igraju kvalitetni igraci i veliki talenti

Dynco,SB,CRO

pre 14 godina

ajmo ekipa sad realno,ne poznajem vašu repku nešt predobro,ali je u našim kladionicama nerealno visok koef na srbiju,a pošto ne cijenim ladića kao trenera,da li se isplati igrat dvojku?

Markoni

pre 14 godina

Ko je gledao prvo poluvreme, znace kako se osecam!
Ono nije igra, ono je ringispil!
Bruka und sramota!
Mnoooogo sam vise ocekivao od nasih!

gogara

pre 14 godina

Pa sta Tomic trazi na terenu??? Neverovatno, bez ikakvog smisla igra vec 60 minuta. Izgubi loptu svojim glupim driblanjem i odma dobijemo gol. A o prvom poluvremenu ni da ne spominjem. A i Dujkovic mi nije jasan sa ovim jednim poluspicom. Jedna rec - ocajno

Alexandro

pre 14 godina

Ovo je strasno gledati!!!!
Fejsa, Tomic, Ljajic...Zalutali!!!!Setite se samo kako nas je ona generacija sa Sasom Ilicem obrukala, 6-2 u Bgd protiv Hrvata!!!!
Jokanova skola!!!!

1 - 2

pre 14 godina

Dynco Srbija ima dobre igrace,malo smo tanji u spicu ali daleko od toga da smo bezopasni po gol. A ako mislis da selektori donose prevagu seti se kako je igrala Gana na SP u Nemackoj sa Dujkovicem na klupi.

Petar

pre 14 godina

Smeniti Ratomira Dujkovica pod hitno. Kod njega se ne zna ko gde igra niti kako bi igra uopste trebala da izgleda. Forsira igrace koji pre svega ne igraju kao ekipa vec kao grupa rekreativaca. Na klupi ima mnogo bolje igrace a ne pruza im sansu.

DAJ BRE STA JE OVO?

pre 14 godina

Napad nam je ubojit kao pistolj na vodu! Daj onu dvojicu sto se svadjaju -Ljajica i Aleksica- pa da vidimo ko je bolji i ko ima petlju da preokrene protiv kockastih!!! Osim ako nisu jaki samo na papiru i recima...

zemun_grad

pre 14 godina

manekencici ne znaju gde se nalaze , koliko su prethodne generacije bile kvalitetnije to je neverovatno , povedose 2-0 a sasvim su skromna ekipa

Miloš

pre 14 godina

Brukamo se u Hrvatskoj dobro da ne igramo u Zagrebu ili splitu nego u ovakvom mirnom gradicu Ljajic je trebao da igra od pocetka

comi

pre 14 godina

evo vec 2-0, ovoje sramota kako igraju nasi. zar trener ne vidi da su fejsa i bosancic velike rupe u veznom redu. napad je odsecen. kakav bre sulejmani taj se jos nije ni video na terenu. ja neznam sta dujkovic vidi u tim igracima. zasto ne igra tadic?

nislija

pre 14 godina

dujkovicu odlazi...gde igra gulan i koja mu je prirodna pozicija? kad je jovanovic odigrao za partizan zadnji put? tomic je u katastrofalnoj formi,a treba li komentarisati fejsu? stevanovic igra a ima toliko igraca na toj poziciji ccc muka mi je da gledam ovakav fudbal gde nismo dali gol iz igre u 4 utakmice! matic je jos u fazi rehabilitacije! ovi igraci nemaju volje nemaju buducnost...nista! bruka i sramota srbije