Nedelja, 04.10.2009.

20:02

Gol Žigića, prvi poraz Reala

Hetafe, Sporting, Valensija i Sevilja zabeležili su pobede u mečevima šestog kola španske Primere, a preostala tri meča završena su nerešenim rezultatom.

Izvor: B92

Gol Žigiæa, prvi poraz Reala IMAGE SOURCE
IMAGE DESCRIPTION

59 Komentari

Sortiraj po:

nellinho

pre 14 godina

(string, 5. oktobar 2009 02:42)
Mislis na Arsenal, jel tako? :)

(pitam samo, 5. oktobar 2009 07:29)
U zivotu postoji nesto sto se zove odanost, postenje, ljubav, iskrenost... sto nikakav novac na svetu ne moze da kupi!

Mes que un club

pre 14 godina

Koliko sam bio tuzan sto Real nije primio gol, toliko sam bio srecan sto je Kasiljas odbranio. Mrzim Real, ali je Kasiljas najbolji golman i covek na svetu. Zao mi je sto nije u Barsi.

kaka

pre 14 godina

sve ćestitke sevili,kakva igra kakav tempo kakve akcije a onaj navas nemam rjeći za njega fenomenalan,a kad pogledam zadnju nedelju ta sevilla dao 4 gola usred atletik bilbao 4 kom uvalili renđersima usred škotske(vrući tereni) i nije strašno što realu uvalili 2 gola,jer pored takve sevile što sam ih gledao sinoć ne bi imala ni jedna evropska momćad šanse a komoli barca bez mesija i jaja turea(ronaldo,diarra)primer sam uzeo barcu zato što barca bez mesija je ko auto bez volana!!!a ako prićamo za real mogu vam reć da dugo nisu imali jak tim zašto to kažem?jer kad je došao perez na vlast većina su se pitali ko je taj perez?a taj perez pred kanpanju je rekao da će uložit 250.mil za pojaćanja i rekao da bolje uložit za jednu god. nego za tri, došla je nova uprava došao je novi trener 8 novih igraća i onaj ko se razume u futbal ekipa se ne gradi za jedan mjesec(ko kuća za jedan mjesec)nego to treba vremena jer u 8 službena utakmica 7 pobjeda i jedan poraz golveraž 25-7 mislim da nije loše za mjesec dana,a biće i bolje!!!ljep pozdrav za ljude dobre volje i ćestitke sevili na zasluženu pobjedu!!!

bobcha

pre 14 godina

I vreme je da mu se da sansa da igra malo fudbal, sramota je da takav igrac sedi na klupi. Poruka za sve u klubu Valensija, ako hocete u vrh tabele dajte mu sansu da igra, ako hocete sredinu posaljite ga u Rasing ili ga prodajte. Za mene je to igrac koji mora da bude u 11 u svakoj ekipi, jer je strasno koristan i u odbrani i u napadu

info

pre 14 godina

primera se prenosi na arenasport-u..imaju tri kanala i za sada idu jedino na kds kablovskoj,koliko ja znam...zovite vase kablovske pa pitajte ih zasto ih nemaju u ponudi..

FcB4E

pre 14 godina

-Ma kakv zigic??? Trebalo mu je samo da takne loptu, a on i to za malo promasi... I zigic ovo i zigic ono... Ma kad ima villu matu i silvu lako je bilo kom da da gol...

-Pa gde su te realove "zvezdice" od 300 miliona??? Gde?????????? Nije ovo ni tenerife ni xerez, nego sevilla, a to sto vam je izgovor nema ronalda, nema nikakve veze....... Niko npr ne pominje casillasa koji je 80% ekipe!!! Ali niko!!!!!! Nije to bila bas ona sevilla koja je ubojita sa adrianom i kanuuteom! Jesus Navas je iscasio kukove onom marselu isto kao sto je messi! Ajd da vidimo jos taj el clasico pa da se pozdravimo!!!!!!!!!!!!!!!

Jowana

pre 14 godina

Zar je moguce da CR ovoliko nedostaje Realu???...Pa on ovoiliko nije nedostajao Man Utd-u, gdje je igrao 6 godina, a ne ovdje 3 mjeseca nema....
Sevilja.....svaka cast, odlicno su odigrali...

Nox

pre 14 godina

Obicno je tako: Ko ce kome ako ne svoj svome! Ispao je Ziga car, manje se radovao samo Batistuta kada je Fiorentini dao gol za Romu (odmah se rasplakao)!
Real je jos jednom pokazao da ne ume da igra protiv ofanzivnih ekipa. Stos je samo napasti ih. Odbrana im je nevidjeno trula, meni zaista nije jasno zasto tolike pare daju na napadace a ne kupe nekog vrhunskog centralnog beka koji bi drzao celu odbranu i znacio bi pola tima. Pa ne moze napad da da toliko golova koliko odbrana moze da primi. A zamislite je samo bez Kasiljasa. Dve odbrane koje je Kasiljas imao, a narocito ona pocetkom drugog poluvremena, su najneverovatnije odbrane koje sam video u zivotu. Jos jednom je pokazao da je ubedljivo najbolji golman na svetu. Ja vec godinama pricam da bi Real svih ovih poslednjih nekoliko sezona bio 7-8 na tabeli da njega nema na golu, covek je imao zaista mnogo vrhunskih odbrana, a odbrana Reala je godinama na nivou odbrane npr. Majorke ili Valjadolida, dakle prosecnih klubova Primere.
Sve pohvale Hesusu Navasu koji je polomio Marsela toliko puta na ovoj utakmici, da tako nesto do sada nisam video cak ni od Mesija, C. Ronalda ili Ronaldinja u najboljim danima.
Ali najneverovatnije od svega je da kod nas NIKO ne prenosi PRIMERU a ona nikad jaca. Sramota!

simone=

pre 14 godina

ne moze real da igra odbranu sa serhiom ramosom kojeg smo zanima ofanziva i marselom koji je visok metar ipo...plus nesigurni albiol....tolike pare bacene a nije dovedena odbrana,veliki propust reala koji bi mogao mnogo da ih kosta....sad su sav pritisak sa barselone prenjeli na sebe...umesto barca da brani 3iplu krunu real brani 300 miliona....

pitam samo

pre 14 godina

Da li igrac postize gol za ekipu koju igra ili protiv ekipe koje igra?

Zasto je "smekerski", "lafovski" ili kako je vec sve nazivan taj potez ne proslaviti gol koji si postigao za SVOJ tim koji te placa i za navijace koji te bodre?

Hvala na objasnjenju

string

pre 14 godina

Real izgubio od Sevilje!!!!! Kako bre??? Zar on nije nepobediv?!:)))))
P.S. Sve cestitke Zigicu!
(Darko, 4. oktobar 2009 23:10)

Uuu, kakav si sad baja...jedva si cekao 3 meseca da Real izgubi da bi do mogao da kazes...ccc, pa 'ajde reci mi jedan tim koji je u sezoni osvojio 108 bodova(sto je mislim maksimum) i ostvario sve pobede u sezoni...to ne postoji...a valjda si prateci fudbal naucio da svakoj seriji dodje kraj...

Rafael

pre 14 godina

Bravo za Žigu, stvarno, ovo je pre svega sjajno za njega, jer će konačno dobijati više vremena za igru, a sjajno je i za nas jer će i u reprezentaciji biti mnogo uigraniji! Ja sam verni navijač Partizana, ali spadam u malu većinu ljudi u ovoj zemlji koji ne dele baš sve na Zvezdu i Partizan! Ako je igrač Srbin, briga mene baš gde je igrao, šta to znači, da onda ne treba ni Stankovića da gotivim, Vidića...? Narošito što su svi zaista OK momci, pravi uzor... Evo, videli smo i potez Žigića koji je, čini mi se, više tugovao što je dao gol nego što se radovao, ipak mu je taj Santande pružio mnogo više nego Valencia, korektno s njegove strane, nema šta... Poz

Valencia Forever

pre 14 godina

Pa sta je tu cudno sto nije proslavio gol dat bivsem klubu.Pa to Vilja redovno radi,kad god da gol Sportingu iz Hihona neslavi pogodke,a dao im je pre koju nedelju 2.I cak u tim utakmicama igra izuzetno lose,maltene da trazi da neigra protiv njih.Takodje i Hoakin kad da gol Betisu neslavi.To je nesto najnormalnije.Inace utakmica je bila neverovatno losa,osim tog gola ama bas nijedna situacija vredna pomena.I videlo se da sa 2 klasicna napadaca neide.A pobeda Sevilje mnogo znaci za svetski fudbal,da se pokaze da nema nepobedivih timova,pa makar imali budzet od zilion eura.

aaaaaa

pre 14 godina

Ne mogu da verujem kako igra dobro Sevilja.
Ne mogu da verujem da je Marselo tolika rupa.
Ne mogu da verujem da je Zigic dao gol Rasingu.
Ne mogu da verujem da niko ne prenosi Primeru
(Maskerano, 4. oktobar 2009 23:34)

prenosi, ali ti nemas odgovarajucu kablovsku :) nasa televizija u pitanju, prenosi seriu a, primeru, grcku, brazilsku, argentinsku, libertadores, LS i LE... :)))

ljubo

pre 14 godina

Realova odbrana je suplja kao nas drzavni budzet a Zigicu svaka cast,svaki minut na terenu iskoristi.Viljareal me izuzetno razocarao ove sezone...

MADRIDISTA

pre 14 godina

Pa sta ako je Real izgubio? I Liv'pool je izgubio, ManUtd igrao nereseno kod kuce, Juve izgubio.. itd itd. - Ima "samo" jos 32 utakmice da se igra, hejteri, javljate se samo kad Real izgubi jednom u set meseci..Bolje gledaj te vase klubove, a ne sitite se tudjem porazu.

Mr. Black

pre 14 godina

Svaka cast majstore, pravi si smeker jeste da si se dogovorio sa ortakom iz Racinga da ti dobaci loptu;)Al ga barem nisi proslavio, pravi si sportista uz malo srece( Vilja se povredio) , ima da igras jos vise...
Nasim reprezentativcima sve najbolje. Stanke je sinoc opet objasnio ko je i sta je u Interu...
Baja je zavalio evrogolcinu...
Bane sa Terijem stavio Toresa i drugare u dzep... Jos malo pa Mundijal

Maskerano

pre 14 godina

Ne mogu da verujem kako igra dobro Sevilja.
Ne mogu da verujem da je Marselo tolika rupa.
Ne mogu da verujem da je Zigic dao gol Rasingu.
Ne mogu da verujem da niko ne prenosi Primeru

gile_sampion

pre 14 godina

HALA MADRID!!!
Al ona bosanska :))

Morali su i oni primiti gutu...a kasiljas sta reci-najbolji golman trenutno. Kakve odbrane ovog momka.U dva-tri maha je spasio Real jos veceg poraza!!

Dr.Pelegrini

pre 14 godina

Navijam za Real,ali ovo sto je uradio Navas veceras Marcelu je smesno :((. Moj Perez bolje da si uzeo Ivanovica, bolji je od cele odbrane Reala :))

iker

pre 14 godina

Prvi jaci protivnik i odma' poraz galaktikosa II! Doduse i sevilja bas obozava poslednjih sezona da dere real! :)
Ovaj real ima uzasnu formaciju i nema uopste odbranu! Da im nema onog kralja Kasiljasa na golu rezultat bi bio jedno 4:1!

patriota PARTIZANOVAC

pre 14 godina

Svaka cast Ziga...nema radovanja nakon lijepog vremena provedenog u Rasingu. Onaj Mirosavljevic ti nije do koljena...zna se ko je ljudina.

bojic

pre 14 godina

Tako gubi real od ekipe koja igra napadacki fudbal.A sta ce da bude na NOU CAMPU.Kad ih doceka MOCNA BARSA.Ne smijem ni pomisliti.kasillas je spasao real od katastrofe.BARSA IZNAD SVIH.BARSA SAMPION

nemanja

pre 14 godina

Ovaj zaboravio da ser Zile ne igra u Rasingu:). Bravo Zile, vidi se kakva je ljudina, jer nije hteo da se raduje golu! Samo napred majstore!

Milan Nedeljkovic

pre 14 godina

ja pisao da treba da igra a on pusta mikua taj je antitalenat za fudbal.dkazao si da reba da igras u prvom timu,trcao si,borio se za svaku loptu.svaka cast....

macak

pre 14 godina

iako mu ovaj gol dosta znaci da se konacno dokaze u Valensiji i postane redovan starter, Nikola se nije radovao posle njega i pokazao kakav je covek. Svaka cast!

Maskerano

pre 14 godina

Ne mogu da verujem kako igra dobro Sevilja.
Ne mogu da verujem da je Marselo tolika rupa.
Ne mogu da verujem da je Zigic dao gol Rasingu.
Ne mogu da verujem da niko ne prenosi Primeru

nemanja

pre 14 godina

Ovaj zaboravio da ser Zile ne igra u Rasingu:). Bravo Zile, vidi se kakva je ljudina, jer nije hteo da se raduje golu! Samo napred majstore!

patriota PARTIZANOVAC

pre 14 godina

Svaka cast Ziga...nema radovanja nakon lijepog vremena provedenog u Rasingu. Onaj Mirosavljevic ti nije do koljena...zna se ko je ljudina.

macak

pre 14 godina

iako mu ovaj gol dosta znaci da se konacno dokaze u Valensiji i postane redovan starter, Nikola se nije radovao posle njega i pokazao kakav je covek. Svaka cast!

Mr. Black

pre 14 godina

Svaka cast majstore, pravi si smeker jeste da si se dogovorio sa ortakom iz Racinga da ti dobaci loptu;)Al ga barem nisi proslavio, pravi si sportista uz malo srece( Vilja se povredio) , ima da igras jos vise...
Nasim reprezentativcima sve najbolje. Stanke je sinoc opet objasnio ko je i sta je u Interu...
Baja je zavalio evrogolcinu...
Bane sa Terijem stavio Toresa i drugare u dzep... Jos malo pa Mundijal

Dr.Pelegrini

pre 14 godina

Navijam za Real,ali ovo sto je uradio Navas veceras Marcelu je smesno :((. Moj Perez bolje da si uzeo Ivanovica, bolji je od cele odbrane Reala :))

iker

pre 14 godina

Prvi jaci protivnik i odma' poraz galaktikosa II! Doduse i sevilja bas obozava poslednjih sezona da dere real! :)
Ovaj real ima uzasnu formaciju i nema uopste odbranu! Da im nema onog kralja Kasiljasa na golu rezultat bi bio jedno 4:1!

bojic

pre 14 godina

Tako gubi real od ekipe koja igra napadacki fudbal.A sta ce da bude na NOU CAMPU.Kad ih doceka MOCNA BARSA.Ne smijem ni pomisliti.kasillas je spasao real od katastrofe.BARSA IZNAD SVIH.BARSA SAMPION

gile_sampion

pre 14 godina

HALA MADRID!!!
Al ona bosanska :))

Morali su i oni primiti gutu...a kasiljas sta reci-najbolji golman trenutno. Kakve odbrane ovog momka.U dva-tri maha je spasio Real jos veceg poraza!!

Nox

pre 14 godina

Obicno je tako: Ko ce kome ako ne svoj svome! Ispao je Ziga car, manje se radovao samo Batistuta kada je Fiorentini dao gol za Romu (odmah se rasplakao)!
Real je jos jednom pokazao da ne ume da igra protiv ofanzivnih ekipa. Stos je samo napasti ih. Odbrana im je nevidjeno trula, meni zaista nije jasno zasto tolike pare daju na napadace a ne kupe nekog vrhunskog centralnog beka koji bi drzao celu odbranu i znacio bi pola tima. Pa ne moze napad da da toliko golova koliko odbrana moze da primi. A zamislite je samo bez Kasiljasa. Dve odbrane koje je Kasiljas imao, a narocito ona pocetkom drugog poluvremena, su najneverovatnije odbrane koje sam video u zivotu. Jos jednom je pokazao da je ubedljivo najbolji golman na svetu. Ja vec godinama pricam da bi Real svih ovih poslednjih nekoliko sezona bio 7-8 na tabeli da njega nema na golu, covek je imao zaista mnogo vrhunskih odbrana, a odbrana Reala je godinama na nivou odbrane npr. Majorke ili Valjadolida, dakle prosecnih klubova Primere.
Sve pohvale Hesusu Navasu koji je polomio Marsela toliko puta na ovoj utakmici, da tako nesto do sada nisam video cak ni od Mesija, C. Ronalda ili Ronaldinja u najboljim danima.
Ali najneverovatnije od svega je da kod nas NIKO ne prenosi PRIMERU a ona nikad jaca. Sramota!

Milan Nedeljkovic

pre 14 godina

ja pisao da treba da igra a on pusta mikua taj je antitalenat za fudbal.dkazao si da reba da igras u prvom timu,trcao si,borio se za svaku loptu.svaka cast....

simone=

pre 14 godina

ne moze real da igra odbranu sa serhiom ramosom kojeg smo zanima ofanziva i marselom koji je visok metar ipo...plus nesigurni albiol....tolike pare bacene a nije dovedena odbrana,veliki propust reala koji bi mogao mnogo da ih kosta....sad su sav pritisak sa barselone prenjeli na sebe...umesto barca da brani 3iplu krunu real brani 300 miliona....

Rafael

pre 14 godina

Bravo za Žigu, stvarno, ovo je pre svega sjajno za njega, jer će konačno dobijati više vremena za igru, a sjajno je i za nas jer će i u reprezentaciji biti mnogo uigraniji! Ja sam verni navijač Partizana, ali spadam u malu većinu ljudi u ovoj zemlji koji ne dele baš sve na Zvezdu i Partizan! Ako je igrač Srbin, briga mene baš gde je igrao, šta to znači, da onda ne treba ni Stankovića da gotivim, Vidića...? Narošito što su svi zaista OK momci, pravi uzor... Evo, videli smo i potez Žigića koji je, čini mi se, više tugovao što je dao gol nego što se radovao, ipak mu je taj Santande pružio mnogo više nego Valencia, korektno s njegove strane, nema šta... Poz

Jowana

pre 14 godina

Zar je moguce da CR ovoliko nedostaje Realu???...Pa on ovoiliko nije nedostajao Man Utd-u, gdje je igrao 6 godina, a ne ovdje 3 mjeseca nema....
Sevilja.....svaka cast, odlicno su odigrali...

ljubo

pre 14 godina

Realova odbrana je suplja kao nas drzavni budzet a Zigicu svaka cast,svaki minut na terenu iskoristi.Viljareal me izuzetno razocarao ove sezone...

string

pre 14 godina

Real izgubio od Sevilje!!!!! Kako bre??? Zar on nije nepobediv?!:)))))
P.S. Sve cestitke Zigicu!
(Darko, 4. oktobar 2009 23:10)

Uuu, kakav si sad baja...jedva si cekao 3 meseca da Real izgubi da bi do mogao da kazes...ccc, pa 'ajde reci mi jedan tim koji je u sezoni osvojio 108 bodova(sto je mislim maksimum) i ostvario sve pobede u sezoni...to ne postoji...a valjda si prateci fudbal naucio da svakoj seriji dodje kraj...

MADRIDISTA

pre 14 godina

Pa sta ako je Real izgubio? I Liv'pool je izgubio, ManUtd igrao nereseno kod kuce, Juve izgubio.. itd itd. - Ima "samo" jos 32 utakmice da se igra, hejteri, javljate se samo kad Real izgubi jednom u set meseci..Bolje gledaj te vase klubove, a ne sitite se tudjem porazu.

Valencia Forever

pre 14 godina

Pa sta je tu cudno sto nije proslavio gol dat bivsem klubu.Pa to Vilja redovno radi,kad god da gol Sportingu iz Hihona neslavi pogodke,a dao im je pre koju nedelju 2.I cak u tim utakmicama igra izuzetno lose,maltene da trazi da neigra protiv njih.Takodje i Hoakin kad da gol Betisu neslavi.To je nesto najnormalnije.Inace utakmica je bila neverovatno losa,osim tog gola ama bas nijedna situacija vredna pomena.I videlo se da sa 2 klasicna napadaca neide.A pobeda Sevilje mnogo znaci za svetski fudbal,da se pokaze da nema nepobedivih timova,pa makar imali budzet od zilion eura.

nellinho

pre 14 godina

(string, 5. oktobar 2009 02:42)
Mislis na Arsenal, jel tako? :)

(pitam samo, 5. oktobar 2009 07:29)
U zivotu postoji nesto sto se zove odanost, postenje, ljubav, iskrenost... sto nikakav novac na svetu ne moze da kupi!

Mes que un club

pre 14 godina

Koliko sam bio tuzan sto Real nije primio gol, toliko sam bio srecan sto je Kasiljas odbranio. Mrzim Real, ali je Kasiljas najbolji golman i covek na svetu. Zao mi je sto nije u Barsi.

aaaaaa

pre 14 godina

Ne mogu da verujem kako igra dobro Sevilja.
Ne mogu da verujem da je Marselo tolika rupa.
Ne mogu da verujem da je Zigic dao gol Rasingu.
Ne mogu da verujem da niko ne prenosi Primeru
(Maskerano, 4. oktobar 2009 23:34)

prenosi, ali ti nemas odgovarajucu kablovsku :) nasa televizija u pitanju, prenosi seriu a, primeru, grcku, brazilsku, argentinsku, libertadores, LS i LE... :)))

bobcha

pre 14 godina

I vreme je da mu se da sansa da igra malo fudbal, sramota je da takav igrac sedi na klupi. Poruka za sve u klubu Valensija, ako hocete u vrh tabele dajte mu sansu da igra, ako hocete sredinu posaljite ga u Rasing ili ga prodajte. Za mene je to igrac koji mora da bude u 11 u svakoj ekipi, jer je strasno koristan i u odbrani i u napadu

FcB4E

pre 14 godina

-Ma kakv zigic??? Trebalo mu je samo da takne loptu, a on i to za malo promasi... I zigic ovo i zigic ono... Ma kad ima villu matu i silvu lako je bilo kom da da gol...

-Pa gde su te realove "zvezdice" od 300 miliona??? Gde?????????? Nije ovo ni tenerife ni xerez, nego sevilla, a to sto vam je izgovor nema ronalda, nema nikakve veze....... Niko npr ne pominje casillasa koji je 80% ekipe!!! Ali niko!!!!!! Nije to bila bas ona sevilla koja je ubojita sa adrianom i kanuuteom! Jesus Navas je iscasio kukove onom marselu isto kao sto je messi! Ajd da vidimo jos taj el clasico pa da se pozdravimo!!!!!!!!!!!!!!!

kaka

pre 14 godina

sve ćestitke sevili,kakva igra kakav tempo kakve akcije a onaj navas nemam rjeći za njega fenomenalan,a kad pogledam zadnju nedelju ta sevilla dao 4 gola usred atletik bilbao 4 kom uvalili renđersima usred škotske(vrući tereni) i nije strašno što realu uvalili 2 gola,jer pored takve sevile što sam ih gledao sinoć ne bi imala ni jedna evropska momćad šanse a komoli barca bez mesija i jaja turea(ronaldo,diarra)primer sam uzeo barcu zato što barca bez mesija je ko auto bez volana!!!a ako prićamo za real mogu vam reć da dugo nisu imali jak tim zašto to kažem?jer kad je došao perez na vlast većina su se pitali ko je taj perez?a taj perez pred kanpanju je rekao da će uložit 250.mil za pojaćanja i rekao da bolje uložit za jednu god. nego za tri, došla je nova uprava došao je novi trener 8 novih igraća i onaj ko se razume u futbal ekipa se ne gradi za jedan mjesec(ko kuća za jedan mjesec)nego to treba vremena jer u 8 službena utakmica 7 pobjeda i jedan poraz golveraž 25-7 mislim da nije loše za mjesec dana,a biće i bolje!!!ljep pozdrav za ljude dobre volje i ćestitke sevili na zasluženu pobjedu!!!

info

pre 14 godina

primera se prenosi na arenasport-u..imaju tri kanala i za sada idu jedino na kds kablovskoj,koliko ja znam...zovite vase kablovske pa pitajte ih zasto ih nemaju u ponudi..

pitam samo

pre 14 godina

Da li igrac postize gol za ekipu koju igra ili protiv ekipe koje igra?

Zasto je "smekerski", "lafovski" ili kako je vec sve nazivan taj potez ne proslaviti gol koji si postigao za SVOJ tim koji te placa i za navijace koji te bodre?

Hvala na objasnjenju

bojic

pre 14 godina

Tako gubi real od ekipe koja igra napadacki fudbal.A sta ce da bude na NOU CAMPU.Kad ih doceka MOCNA BARSA.Ne smijem ni pomisliti.kasillas je spasao real od katastrofe.BARSA IZNAD SVIH.BARSA SAMPION

pitam samo

pre 14 godina

Da li igrac postize gol za ekipu koju igra ili protiv ekipe koje igra?

Zasto je "smekerski", "lafovski" ili kako je vec sve nazivan taj potez ne proslaviti gol koji si postigao za SVOJ tim koji te placa i za navijace koji te bodre?

Hvala na objasnjenju

string

pre 14 godina

Real izgubio od Sevilje!!!!! Kako bre??? Zar on nije nepobediv?!:)))))
P.S. Sve cestitke Zigicu!
(Darko, 4. oktobar 2009 23:10)

Uuu, kakav si sad baja...jedva si cekao 3 meseca da Real izgubi da bi do mogao da kazes...ccc, pa 'ajde reci mi jedan tim koji je u sezoni osvojio 108 bodova(sto je mislim maksimum) i ostvario sve pobede u sezoni...to ne postoji...a valjda si prateci fudbal naucio da svakoj seriji dodje kraj...

MADRIDISTA

pre 14 godina

Pa sta ako je Real izgubio? I Liv'pool je izgubio, ManUtd igrao nereseno kod kuce, Juve izgubio.. itd itd. - Ima "samo" jos 32 utakmice da se igra, hejteri, javljate se samo kad Real izgubi jednom u set meseci..Bolje gledaj te vase klubove, a ne sitite se tudjem porazu.

aaaaaa

pre 14 godina

Ne mogu da verujem kako igra dobro Sevilja.
Ne mogu da verujem da je Marselo tolika rupa.
Ne mogu da verujem da je Zigic dao gol Rasingu.
Ne mogu da verujem da niko ne prenosi Primeru
(Maskerano, 4. oktobar 2009 23:34)

prenosi, ali ti nemas odgovarajucu kablovsku :) nasa televizija u pitanju, prenosi seriu a, primeru, grcku, brazilsku, argentinsku, libertadores, LS i LE... :)))

FcB4E

pre 14 godina

-Ma kakv zigic??? Trebalo mu je samo da takne loptu, a on i to za malo promasi... I zigic ovo i zigic ono... Ma kad ima villu matu i silvu lako je bilo kom da da gol...

-Pa gde su te realove "zvezdice" od 300 miliona??? Gde?????????? Nije ovo ni tenerife ni xerez, nego sevilla, a to sto vam je izgovor nema ronalda, nema nikakve veze....... Niko npr ne pominje casillasa koji je 80% ekipe!!! Ali niko!!!!!! Nije to bila bas ona sevilla koja je ubojita sa adrianom i kanuuteom! Jesus Navas je iscasio kukove onom marselu isto kao sto je messi! Ajd da vidimo jos taj el clasico pa da se pozdravimo!!!!!!!!!!!!!!!

Maskerano

pre 14 godina

Ne mogu da verujem kako igra dobro Sevilja.
Ne mogu da verujem da je Marselo tolika rupa.
Ne mogu da verujem da je Zigic dao gol Rasingu.
Ne mogu da verujem da niko ne prenosi Primeru

Mr. Black

pre 14 godina

Svaka cast majstore, pravi si smeker jeste da si se dogovorio sa ortakom iz Racinga da ti dobaci loptu;)Al ga barem nisi proslavio, pravi si sportista uz malo srece( Vilja se povredio) , ima da igras jos vise...
Nasim reprezentativcima sve najbolje. Stanke je sinoc opet objasnio ko je i sta je u Interu...
Baja je zavalio evrogolcinu...
Bane sa Terijem stavio Toresa i drugare u dzep... Jos malo pa Mundijal

iker

pre 14 godina

Prvi jaci protivnik i odma' poraz galaktikosa II! Doduse i sevilja bas obozava poslednjih sezona da dere real! :)
Ovaj real ima uzasnu formaciju i nema uopste odbranu! Da im nema onog kralja Kasiljasa na golu rezultat bi bio jedno 4:1!

Jowana

pre 14 godina

Zar je moguce da CR ovoliko nedostaje Realu???...Pa on ovoiliko nije nedostajao Man Utd-u, gdje je igrao 6 godina, a ne ovdje 3 mjeseca nema....
Sevilja.....svaka cast, odlicno su odigrali...

patriota PARTIZANOVAC

pre 14 godina

Svaka cast Ziga...nema radovanja nakon lijepog vremena provedenog u Rasingu. Onaj Mirosavljevic ti nije do koljena...zna se ko je ljudina.

gile_sampion

pre 14 godina

HALA MADRID!!!
Al ona bosanska :))

Morali su i oni primiti gutu...a kasiljas sta reci-najbolji golman trenutno. Kakve odbrane ovog momka.U dva-tri maha je spasio Real jos veceg poraza!!

kaka

pre 14 godina

sve ćestitke sevili,kakva igra kakav tempo kakve akcije a onaj navas nemam rjeći za njega fenomenalan,a kad pogledam zadnju nedelju ta sevilla dao 4 gola usred atletik bilbao 4 kom uvalili renđersima usred škotske(vrući tereni) i nije strašno što realu uvalili 2 gola,jer pored takve sevile što sam ih gledao sinoć ne bi imala ni jedna evropska momćad šanse a komoli barca bez mesija i jaja turea(ronaldo,diarra)primer sam uzeo barcu zato što barca bez mesija je ko auto bez volana!!!a ako prićamo za real mogu vam reć da dugo nisu imali jak tim zašto to kažem?jer kad je došao perez na vlast većina su se pitali ko je taj perez?a taj perez pred kanpanju je rekao da će uložit 250.mil za pojaćanja i rekao da bolje uložit za jednu god. nego za tri, došla je nova uprava došao je novi trener 8 novih igraća i onaj ko se razume u futbal ekipa se ne gradi za jedan mjesec(ko kuća za jedan mjesec)nego to treba vremena jer u 8 službena utakmica 7 pobjeda i jedan poraz golveraž 25-7 mislim da nije loše za mjesec dana,a biće i bolje!!!ljep pozdrav za ljude dobre volje i ćestitke sevili na zasluženu pobjedu!!!

Valencia Forever

pre 14 godina

Pa sta je tu cudno sto nije proslavio gol dat bivsem klubu.Pa to Vilja redovno radi,kad god da gol Sportingu iz Hihona neslavi pogodke,a dao im je pre koju nedelju 2.I cak u tim utakmicama igra izuzetno lose,maltene da trazi da neigra protiv njih.Takodje i Hoakin kad da gol Betisu neslavi.To je nesto najnormalnije.Inace utakmica je bila neverovatno losa,osim tog gola ama bas nijedna situacija vredna pomena.I videlo se da sa 2 klasicna napadaca neide.A pobeda Sevilje mnogo znaci za svetski fudbal,da se pokaze da nema nepobedivih timova,pa makar imali budzet od zilion eura.

nemanja

pre 14 godina

Ovaj zaboravio da ser Zile ne igra u Rasingu:). Bravo Zile, vidi se kakva je ljudina, jer nije hteo da se raduje golu! Samo napred majstore!

Dr.Pelegrini

pre 14 godina

Navijam za Real,ali ovo sto je uradio Navas veceras Marcelu je smesno :((. Moj Perez bolje da si uzeo Ivanovica, bolji je od cele odbrane Reala :))

Mes que un club

pre 14 godina

Koliko sam bio tuzan sto Real nije primio gol, toliko sam bio srecan sto je Kasiljas odbranio. Mrzim Real, ali je Kasiljas najbolji golman i covek na svetu. Zao mi je sto nije u Barsi.

Milan Nedeljkovic

pre 14 godina

ja pisao da treba da igra a on pusta mikua taj je antitalenat za fudbal.dkazao si da reba da igras u prvom timu,trcao si,borio se za svaku loptu.svaka cast....

bobcha

pre 14 godina

I vreme je da mu se da sansa da igra malo fudbal, sramota je da takav igrac sedi na klupi. Poruka za sve u klubu Valensija, ako hocete u vrh tabele dajte mu sansu da igra, ako hocete sredinu posaljite ga u Rasing ili ga prodajte. Za mene je to igrac koji mora da bude u 11 u svakoj ekipi, jer je strasno koristan i u odbrani i u napadu

macak

pre 14 godina

iako mu ovaj gol dosta znaci da se konacno dokaze u Valensiji i postane redovan starter, Nikola se nije radovao posle njega i pokazao kakav je covek. Svaka cast!

simone=

pre 14 godina

ne moze real da igra odbranu sa serhiom ramosom kojeg smo zanima ofanziva i marselom koji je visok metar ipo...plus nesigurni albiol....tolike pare bacene a nije dovedena odbrana,veliki propust reala koji bi mogao mnogo da ih kosta....sad su sav pritisak sa barselone prenjeli na sebe...umesto barca da brani 3iplu krunu real brani 300 miliona....

ljubo

pre 14 godina

Realova odbrana je suplja kao nas drzavni budzet a Zigicu svaka cast,svaki minut na terenu iskoristi.Viljareal me izuzetno razocarao ove sezone...

Rafael

pre 14 godina

Bravo za Žigu, stvarno, ovo je pre svega sjajno za njega, jer će konačno dobijati više vremena za igru, a sjajno je i za nas jer će i u reprezentaciji biti mnogo uigraniji! Ja sam verni navijač Partizana, ali spadam u malu većinu ljudi u ovoj zemlji koji ne dele baš sve na Zvezdu i Partizan! Ako je igrač Srbin, briga mene baš gde je igrao, šta to znači, da onda ne treba ni Stankovića da gotivim, Vidića...? Narošito što su svi zaista OK momci, pravi uzor... Evo, videli smo i potez Žigića koji je, čini mi se, više tugovao što je dao gol nego što se radovao, ipak mu je taj Santande pružio mnogo više nego Valencia, korektno s njegove strane, nema šta... Poz

Nox

pre 14 godina

Obicno je tako: Ko ce kome ako ne svoj svome! Ispao je Ziga car, manje se radovao samo Batistuta kada je Fiorentini dao gol za Romu (odmah se rasplakao)!
Real je jos jednom pokazao da ne ume da igra protiv ofanzivnih ekipa. Stos je samo napasti ih. Odbrana im je nevidjeno trula, meni zaista nije jasno zasto tolike pare daju na napadace a ne kupe nekog vrhunskog centralnog beka koji bi drzao celu odbranu i znacio bi pola tima. Pa ne moze napad da da toliko golova koliko odbrana moze da primi. A zamislite je samo bez Kasiljasa. Dve odbrane koje je Kasiljas imao, a narocito ona pocetkom drugog poluvremena, su najneverovatnije odbrane koje sam video u zivotu. Jos jednom je pokazao da je ubedljivo najbolji golman na svetu. Ja vec godinama pricam da bi Real svih ovih poslednjih nekoliko sezona bio 7-8 na tabeli da njega nema na golu, covek je imao zaista mnogo vrhunskih odbrana, a odbrana Reala je godinama na nivou odbrane npr. Majorke ili Valjadolida, dakle prosecnih klubova Primere.
Sve pohvale Hesusu Navasu koji je polomio Marsela toliko puta na ovoj utakmici, da tako nesto do sada nisam video cak ni od Mesija, C. Ronalda ili Ronaldinja u najboljim danima.
Ali najneverovatnije od svega je da kod nas NIKO ne prenosi PRIMERU a ona nikad jaca. Sramota!

info

pre 14 godina

primera se prenosi na arenasport-u..imaju tri kanala i za sada idu jedino na kds kablovskoj,koliko ja znam...zovite vase kablovske pa pitajte ih zasto ih nemaju u ponudi..

nellinho

pre 14 godina

(string, 5. oktobar 2009 02:42)
Mislis na Arsenal, jel tako? :)

(pitam samo, 5. oktobar 2009 07:29)
U zivotu postoji nesto sto se zove odanost, postenje, ljubav, iskrenost... sto nikakav novac na svetu ne moze da kupi!