Nedelja, 04.10.2009.

16:57

Partizanu samo bod u Subotici

Fudbaleri Spartaka Zlatibor vode i Partizana odigrali su u Subotici 1:1, u pretposlednjoj utakmici sedmog kola Jelen Superlige.

Izvor: B92

Partizanu samo bod u Subotici IMAGE SOURCE
IMAGE DESCRIPTION

326 Komentari

Sortiraj po:

čika Velja

pre 14 godina

S R A M O T A !
Zaista ne mrzim nikoga koji obuče "svetinju", ali po ko zna koji put moram da kažem da pojedincima nije mesto na terenu! Fejsa-igrač manje, Đorđević-naj veća rupa u Partizanu i ne zasluženo jedini izvođač slobodnjaka, Tomić-još jedan igrač manje, Petrović-mora da se spusti na zemlju da bi učestvovao u igri(znači još jedan igrač manje) i dojučerašnji idol Dijara- iz samo njemu znanih razloga ne želi više da igra sa istim žarom(treba ga pustiti da ide uz veliko HVALA na svemu)! Znači, po mom računu(iako sam naveo petoricu) Partizan igra sa tri igrača manje(i još vele trener ostavi Branu na klupi),a sa takvim "manjkom" je nemoguće pružati bolje partije! I pitanje za Grobare, da li se bar malo kajete zbog učešća u sramnom teranju Jokanovića?!

A vi u cetvrtak s kim?

pre 14 godina

Zar ne vidite vise da sam u pravu kada kazem da je vas(zvezdin)najveci uspeh,nas neuspeh!
Obratite paznju na broj komentara koji ste ostavili na ovoj vesti,pa sami kazite ko je ovde mali,i ko ima komplekse!

fudbal?

pre 14 godina

Prvenstvena utakmica: Misli su nam bile okrenute ka Evropi, pa samo odigrali lose.

Evropska utakmica: Bili smo umorni od prethodne prvenstvene utakmice,pa smo odigrali lose.

Prvenstvena utakmica: Igranje u Evropi uzima danak, umorni smo od prethodne evropske utakmice, pa smo odigrali lose.

I tako u krug. Zacarani? Ne, demagoski.

Milan Subotica

pre 14 godina

Sta je sad Tole nije namestio utakmicu?! kad Partizan izvuce deblji kraj onda Tole ne namesta,samo kad su musavi u pitanju ?....inace bio je Tole u lozi ne brinite

princ Valijant

pre 14 godina

Partizan nema kvalitetan igrački kadar, dobrog trenera, sposobnu upravu a ni pristojan budžet. Zato će ove sezone teško do nekog domaćeg trofeja, a u Evropi će se blamaže nastaviti, ne samo ove godine nego do daljnjeg.

dejan

pre 14 godina

Mladen Božović!
Ubedljivo najbolji golman lige.
Dve godine brani izvaredno sa rekordom države,
Bezbroj puta je sačuvan rezultat njegovom zaslugom.
Golman je ozbiljan, profesionalac.
Nije mi jasno da trener „pomoćnik“tako surovo deluje popravljajući igru tima smenom najboljeg.
Kakve je greške pravio Van der Sar?
Golmanu se sve greške vide i Mladen je imao ali svakako nebi trebalo porediti trećeg i prvog golmana.
Gledao sam i slušao na jednoj TV stanici stručnjake gde je analiziran Mladem Božović.
Po tome Stevanović i Pandurović su smešni i ovo je ozbuljan pokazatelj kako se radi i zašto je Partizan ovakav kakav je.
Nije ovo klub za početnike.

Sasa

pre 14 godina

Redovno pratim komentare na B92, ali sada osecam veliku potrebu da se i ja oglasim, a sve u vezi poslednjih desavanja u i oko srpskog fudbala. Rodjen sam 1965. u Nisu. Navijac sam Partizana od kada znam za sebe, fudbal pamtim jos od SP u Nemackoj 1974. Utakmice Radnickog nisam propustao sve do 1991. Vise nikada nisam otisao na fudbalski stadion, a i ne verujem da cu ikada. Fudbal pratim i danas ali samo preko TV-a. Nekada sam isao i na utakmice Niske zone, i odgovorno tvrdim da se bolji fudbal igrao u istoj nego li danas u tzv. Superligi Srbije. Ono sto sam juce video poslednjih 30-ak minuta me je ucvrstilo u odluci da do daljnjeg vise ne pratim domaci fudbal, pa makar i onako usput. A jos dogadjanja oko terena, na tribinama, u upravama klubova... Nemam reci da opisem to stanje koje traje vec dve decenije i koje se iz dana u dan rapidno pogorsava. Ili da porucim danasnjoj generaciji koliko sam srecan a u isto vreme i tuzan sto sam bio deo spektakla zvanog Fudbalsko prvenstvo SFRJ a koji oni nikada nece doziveti. Pozdrav svim iskrenim navijacima i ljubiteljima fudbala u Srbiji.

PFC_BGD

pre 14 godina

Partizan dve duple krune za redom ... Ponizenje!
(partizan_sampion, 4. oktobar 2009 20:25)

Duplo manje trofeja!PONIZENJE MISLI I O TOME...
(HVALA TI KLEO STO SI OTISO!, 4. oktobar 2009 21:41)

Partizan prvak drzave: 21
Pobednik kupa: 11

Zvezda prvak drzave: 25
Pobednik kupa: 22

Duplo vise titula?!?!?!? Mislis duplo vise kupova ...

I zanima me zbog cega na zvezdinom sajtu pod "istorija" pise "zvezda 1945-2007" ... Sta bi sa 2008 i 2009 ?

Sloba

pre 14 godina

"I za sam kraj vidim da su cigani srecni ali mogu samo da kazem da ce i njima leteti perije u Subotici naravno da sam mislio da nece uzeti 3 boda.
(Live, 4. oktobar 2009 23:32)"
Nece nama leteti "Perije" nego ce se tociti Dom Perinjon :-)

Srdjan - SU

pre 14 godina

dobra (više borbena) igra Spartaka - a partizan očajan...
Suđenje katastrofalno!!! Ovo je bilo već treće po redu katastrofalno vođenje utakmica od strane naših sudija u Subotici kada je Spartak domaćin (1. protiv OFK nedosuđen penal za Spartak, 2. protiv Kule Džomba pored aut linije govori sudiji kako treba da sudi, a ovaj dopušta mizernoj Kuli da im se igrači izležavaju po terenu, secka igru Spartaka i sudi na štetu Spartaka i na kraju 3. protiv Partizana neverovatno je ponašanje glavnog i pomoćnog sudije ispod zapadne tribine - sve odluke na štetu Spartaka, Misimi dobije udarac u lice a sudija mu daje žuti karton, zatim, bek partizana rukama skida Ubiparipa pomoćniku ispred nosa a ovaj nevidi ;) hehehe - što ne ide kod lekara).
Sve u svemu bravo Spale!!! Srčano i borbeno do kraja - OSTAJEMO U SUPERLIGI uprkos sudijskim krađama!

MADAFAKA

pre 14 godina

Pronadji uljeza:
1. Aleks Ferguson
2. Zose Murinjo
3. Beli Stevanovic
4. Fabio Kapelo

p.s. E nije pod 3. Tacan odgovor je pod 1. Samo on ima titulu Sir.

Vladan R

pre 14 godina

pp samo vi nama dajte desetak bodova for onda cete moci da nas uhvatite da ti ne kazem za sta tj stici cete nas u limburgu mesecu. I o kakvi desetak bodova pricas za sezonu 2007/2008 kad ste tada do kraja tj poslednjeg kola drhtali jer ste imali svega tri boda prednosti odnosno kada ste u poslednjem derbiju srecno na nekih desetak kola do kraja izvukli bod i zadrzali prednost od 5 bobova koja je vec u narednom pala na 3.

Svarce Neger

pre 14 godina

I ko sad priča o kompleksima??

Od 230 komentara 200 su od komšinice !!!

Toliko o tome, ali nema vez7e i pred vašoj kapiji će zaigrati mečka kad se oformi komisija u UEFI za oko 10-ak tužbi protiv vas ! I rupu da prodate nećete poplaćati sve te dugove, a onda se vidimo na ovim stranicama!!!

Do skorog viđenja !!!!
(mix, 4. oktobar 2009 20:36)
Bogami prijatelju, grdno gresis. Mecka je presla u komsiluk!

Meraklije 1989

pre 14 godina

Braćo grobari,dokle ćemo trpeti ove neznalice u upravi.Dali ćemo čekati da padnemo kao komšinica?Oni su državna mezimica pa im država pomaže.MI moramo sami,zato uprava napolje
(grobari, 4. oktobar 2009 22:55)

Nisam mogao a da se ne nasmejem,sve ste ludji i ludji...:)))

Grobar

pre 14 godina

Partizan se namerno urusava!
Kao da nekome ne ide u prilog da bude skuplji klub, kako bi ga jeftinije neko od nasih "bizmismena" kupio!
Otpustiti trenera (Jokana) koji je dve utakmice izgubio?!?
Svi Zvezdasi, koje poznajem, ne mogu da se nacude potezu uprave da oteraju Jokanovica!!!
Izgleda da neko odlucuje i igra se sa klubovima, Dupla Kruna je izgleda moguca samo dve godine za redom.
Tim kao sto je Partizan bio u trenutku Jokanovicevog odlaska, je realno, mogao i morao, sve timove srpske lige lagano da pobebdjuje, a ne da se muci i sramoti.

Ogorcens sam!!!

Mislim da spremaju privatizaciju klubova...

Kladžo

pre 14 godina

Kladža.Kako je onaj mali što je dao gol za Partizan stajao sam kod izjednačenja.Oni svi uzimaju lovu a vi pišete te o formi te o klupskom raspadu ali odakle...

Trotter

pre 14 godina

Kako mogu ovako nemilosrdno da lazu
-ceo zapad je bio pun
-ceo istok je biopun
-jug solidno popunjen
-sever poluprazan
Kapacitet 25000 gledalaca
znaci bilo je najmanje 20000 gledalaca od toga 80% navijalo za SPARTAK!!poz iz SUBOTICE!!
(gledalac, 4. oktobar 2009 23:22)

Kapacitet stadiona u Subotici je 13.00 mesta....Nekad je bio 25.000 :)

Pozdrav!

m.i.k.i.p.f.c.

pre 14 godina

Grobari koji kukaju da se zvezdi svira vise penala mislim da vam je posle ove utakmice jasno zasto... DA BI VAM SVIRALI PENAL MORATE DA UDJETE U KAZNENI PROSTOR!!!
(keni, 4. oktobar 2009 17:07)

Tacno tako, burazere, vi samo udjete u 16, i ostalo je istorija, nekad ne morate ni u 16, moze i faul na 20 da bude penal, u to smo se uverili ;)

Vladan R

pre 14 godina

@ volim partizan

Tek da znas i CZ je u sezoni 2007/2008 bila neporazena i to u celom sampionatu. Ipak zbog 12 remija u 33 kola od kojih 10 u prva 22, je bila tek druga.Preostala dva remija su jedan protiv Partizana a drugi u poslednjem kolu kada je prakticno sve bilo odluceno. Istovremeno je tada bila i vlasnik dvostruke duple krune iz prethodne dve sezone. Misli malo o tome.

podrska

pre 14 godina

Evo par detalja sa utakmice i da kazem da od malena navijam za Partizan ali volim i klub iz svog grada a to je Spartak pa su mi emocije malo bile pomesane. I ako je bio prenos neverujem da ste imali prilike da cujete da je prilikom odavanje poste minutom cutanja nastradalom Francuzu na stadionu je bio muk ali ne i na delu tribina de su bili navijaci Partizana. Moglo se cuti smejanje i cavrljanje. Treba da ih je sramota. Druga stvar utakmica je proglasena za utakmicu visokog rizika a na stadionu se tocio alkohol na hektolitre. A kad je Javor gostovao zabranjeno bilo tocenje alkohola?!!??! I za sam kraj vidim da su ***ani srecni ali mogu samo da kazem da ce i njima leteti perije u Subotici naravno da sam mislio da nece uzeti 3 boda.


Ajde policijo i drzavo nemojte stati samona jednom ili dva slucaja i za one baklje kazne treba odmah biti ... dost aje bilo divljanja i divljaka...

machka

pre 14 godina

Koliko samo odvratnih komentara na racun jedinog reprezentativca,Race Petrovica,ovih dana.Neupucen bi mogao da pomisli da je to dete krivac za sve Partizanove muke od vremena Bobeka do danas!Raca je sjajan fudbaler i jos bolji momak,a danasnja utakmica je jos jednom pokazala da su uzroci Partizanove krize mnogo dublje prirode.Sram vas bilo Grobari zbog hajke na svog najtalentovanijeg fudbalera i momka koji iskreno voli Partizan.

pp

pre 14 godina

*igani jel se radujete,cemu se nadate?
To vam mi damo 10 fore da se ponadate a onda vas obrisemo kao gumicom,jer drugacije nije zanimljivo prvenstvo.Vec dve godine zaostajete za nama po desetak boda a prosle godine ste bili treci! Misli te o tome!!

Cemu se nadate...
PFC Paracin

Vladan R

pre 14 godina

Kada je Partizan usao u Ligu Evrope a CZ nije postavio sam isto pitanje ovde na sajtu kao i mojim drugovima navijaca Partizana a ono glasi:"Lepo je sto ste usli u LE i sto vas to raduje ali me intresuje zasto se radujete spadanju CZ kada je to stetno po vas?". Konstataciju sam obrazlozio time da ce CZ biti skoncetrisana samo na sampionat a Partizan opterecen i LE ce sigurno u bar cetiri utakmice u prvenstvu ,bilo pre bilo posle meca u pomentoj LE, sigurno kiksnuti i tako omoguciti CZ da napravi solidnu razliku i da ako ves kojim slucajem operemo u derbiju(tradicija je cudo) i udjemo sa nekih recimo +7 na prolece, a s obzirom na razvodnjenost lige na 16 klubova i posto se igra jos samo jedan derbi na prolece, prakticno ce u tom slucaju prvenstvo biti odluceno. Dane govorim o tome da zbog rejtinga celukupnog Srpskog fudbala pa i samog Partizana ne bi bilo lose da i CZ osvoji jos po koji bod u Evro utakmicama. Pomenuti drugari su mi vec priznali da sam u dobroj meri bar u prvom delu prognoze bio u pravu. Neki danas a neki vec posle prethodnog Partizanovog kiksa.

Mecklejn

pre 14 godina

Zamolio bih sve dušebrižnike, navijače FK/KK Sledeća sezona da gledaju svoj klub koji je posvećen domaćem prvenstvu, s obzirom na to da je završio takmičenje u Evropi za ovu godinu.

Još uvek smo vlasnici uzastopne duple krune i još uvek smo neporaženi, samo lagano dugačka je sezona...

NAPRED PARTIZAN!
(Volim Partizan, 4. oktobar 2009 19:36)

A vi jos niste zavrsili sezonu u Evropi?Nesto Stevanovic(znas,onaj vas trener) pricao juce,kako se treba okrenuti prvenstvu,pa ja pitam zbog toga!

Live

pre 14 godina

Evo par detalja sa utakmice i da kazem da od malena navijam za Partizan ali volim i klub iz svog grada a to je Spartak pa su mi emocije malo bile pomesane. I ako je bio prenos neverujem da ste imali prilike da cujete da je prilikom odavanje poste minutom cutanja nastradalom Francuzu na stadionu je bio muk ali ne i na delu tribina de su bili navijaci Partizana. Moglo se cuti smejanje i cavrljanje. Treba da ih je sramota. Druga stvar utakmica je proglasena za utakmicu visokog rizika a na stadionu se tocio alkohol na hektolitre. A kad je Javor gostovao zabranjeno bilo tocenje alkohola?!!??! I za sam kraj vidim da su cigani srecni ali mogu samo da kazem da ce i njima leteti perije u Subotici naravno da sam mislio da nece uzeti 3 boda.

nikola grobar

pre 14 godina

nije lepo sto mi kratite poruku,svako ima pravo na slobodu misljenja,rekao sam da vrate jokanovica zato sto je bolji od plavog sa kojim ne mozemo da zabelezimo ni jednu pobedu,a ne zato sto je on dobar trener vec je samo bolji od ovog!

gledalac

pre 14 godina

Kako mogu ovako nemilosrdno da lazu
-ceo zapad je bio pun
-ceo istok je biopun
-jug solidno popunjen
-sever poluprazan
Kapacitet 25000 gledalaca
znaci bilo je najmanje 20000 gledalaca od toga 80% navijalo za SPARTAK!!poz iz SUBOTICE!!

vladan20

pre 14 godina

imas duplo manji stadion.....(PASNJAK).....
manje titula....
derbi STRASNA razlika.....
EVRO KUP za tebe je SAN.....
ti si ipak samo mali partizan....

ilija

pre 14 godina

Ma nema veze bitno da je otisao Jokanovic!I el ste sad srecni sto ste ga oterali fudbalski znalci?Vidi se odmah da igramo bolje!Evropa je bitna nije bitno prvenstvo el tako?Muka mi je od vas koji nikad niste zadovoljni,prosle godine smo u ovo vreme imali 6 bodova vise od Zvezde i Vojvodine,a vidite sad a da i napravili smo rekordan broj bodova vise od komsinica,ali nema veze izgubili smo 3 utakmice u Evropi,to je bitno!!!Videcu sad vas sta cete da pricate kad ne budemo mogli(ne daj Boze)na kraju ni da igramo kvalifikacije za LS,onda cete opet svi traziti novog trenera i tako u krug.Lepo ste stvorili krizu ni iz cega,zbog par utakmica,hvala vam puno svima!!!

VOLIM PARTIZAN

delija

pre 14 godina

Kada ima brdo nasih komentara na los rezultat Zvezde to je navijacko rivalstvo i prepucavanje ali kada topalovici komentarisu dobre rezultate zvezde i osporavaju ih to su KOMPLEKSI.

Robot

pre 14 godina

Ovakvi rezultati Partizana nisu iznenadjenje. Jos protiv Rhila se vidilo da ne mogu dati gol iz kontre, amaterima!?! Jesu oni njih napunili, al sve nesto na silu,na slucajnost, bez prave akcije, uigranoisti... Kako su igrali u daljim utakmicama, mislio sam da ce popit petardu u Donjecku. Nije bilo daleko, ali prema igri, moglo je i gore.
Da se razumemo, nije ni Zvezda puno bolja, al se bar trude i zalazu, pa i neki rezultat dolazi na temelju toga.
Naravno treneri imaju najvecu odgovornost za sve, ali kad vidim da igracu dolazi protivnik s ledja i uzima mu loptu, meni padne mrak na oci. Pa zar nema tamo niko od saigraca da mu vikne "ledja!"
Ova kritika nije zlonamerna, da bi ja sad nekog pljuvao, nego da bi se neke elementarne stvari u fudbalu naucile. Dok se ne opametimo, ima da nas pune u evropi kad god stignu, a mi cemo i dalje da se tesimo domacim titulama posle kojih ce pola tima ici negde preko (za male pare) da pokazu svoj talenat i potencijal.
Propasce nam fudbal sa takvom taktikom.
Spartaku svaka cast, nasa Zvezda prvak ponovo!

komsija iz detinjstva

pre 14 godina

logicno da ima vise Zvezdinih komentara kad ste se sakrili u rupe i malo vas zezamo,moze nam se...pogledajte link sa Zvezda-Apoel od 1000 komentara 900 grobarcici likuju...to je sve normalno,zato nazad u rupe...

Braca Karamazovi

pre 14 godina

srecan rodjendan malom partizanu zele braca Stojanovici sa Novog Beograda,sa zeljom da im svaka utakmica bude ovakva,dok postoje..

georg

pre 14 godina

pa gde ste sada veliki strucnjaci,pljuvaci Race Petrovica,vajni navijaci Partizana.Evo sada Raca nije igrao ni minut.I sta sad.U 4 najvece blamaze u ovoj sezoni,Cuka,Zilina u Beogradu,Spartak i Sahtjor, Raca je odigrao samo jedno poluvreme!Treba da vas je sramota!Pored takvih navijaca Partizanu neprijatelji nisu potrebni.

messi

pre 14 godina

u dnevniku u sportu ona voditeljka kaze: I sad prelazimo na sport,kakvi su danas rezultati? a ova druga:Pa Partizan je ponovo razocarao svoje navijace! ova prva:Pa sto? a vod.sporta onako tuzno: Paa opet nije pobedio!

Nemanja

pre 14 godina

Cekam da objavite vest a vi nikako,cccc. Srecan rodjendan malom klubu od Velikog komsije,da vam sve tekme budu kao u donjecku i subotici. Zar nije tole sredio da bude penal za vas?Jel on bese iz subotice ili? Koji ste na tabeli?
(Rambo, 4. oktobar 2009 17:18) Prijatelju navijas za klub koji je zenskog roda

Ognjen Strahinjić

pre 14 godina

Kako je ovaj naš narod pogan... Strašno... Ovi što kao navijaju za Zvezdu odma brže bolje plju-plju po Partizanu. Nadam se da su to klinci, 15 - 18 godina max. Ja navijam za Zvezdu, pa mi nije toliko interesantno šta je Partizan uradio. Pa šta ako su kiksnuli? I Zvezda će danas-sutra. I sad tako uvek posle nečijeg kiksa mora želudac da mi se prevrće od ludila koje čitam... Stvarno najgori je srpski bezobrazluk. Užasan je. Laku noć, sutra mi počinje faks.

Frache

pre 14 godina

@partizan_sampion
Vi kao da zaboravljate da je pre dve uzastopne Partizanove duple krune to isto i Zvezda uradila,i to neposredno pre.

Boki

pre 14 godina

Vi nikako ne kapirate,sad kao vidi koliko ima poruka od zvezdasa,pa naravno da ima kada ste izgubili bodove.Da ste pobedili bilo bi par komentara sa nase strane i to je to.A VI kako god zvezda da odigra 70% komentara je od vas,juce sam se smejao koliko komentara ima na temu nije bio penal protiv ofk-e,cist penal,vuce ga za dres uklizao nije dodirnuo loptu i to je to,sta treba da ga pljune i isutira pa kao ajde jeste penal.Da ne skrecem sa teme,uvek ste bili zavisni i gledali kako da napakostite zvezdi.Meni je iskreno zao sto partizan lose igra,tj da je zvezda prva sa timom koji je 7 puta jeftiniji nego prosle godine.Tako da nemojte da pricate kako zvezdasi pljuju kada ste tu igru vi smislili

Igor

pre 14 godina

delije, nemojte se spustati na njihov nivo..batalite komentare njihovih utakmica. treba da vam bude bitno samo sta se desava u zvezdi. komplekse prepustite onima koji su ih uvek imali.

grobari

pre 14 godina

Braćo grobari,dokle ćemo trpeti ove neznalice u upravi.Dali ćemo čekati da padnemo kao komšinica?Oni su državna mezimica pa im država pomaže.MI moramo sami,zato uprava napolje

Boba

pre 14 godina

Partizanovci moji, nezanosite se Stepijem. Ipak je on igrao u ofk Bgd-u. i kod komsija.Sto se "vas" ganera tice ,dugo je prvenstvo.Mi jos uvek igramo ligu Evrope,a vi ?

Ti se bori,SEVER ce da gori ...

pre 14 godina

Prebrojte zvezdaske komentare .......Samo prebrojte...Hvala....i posle pricaju nesto ...licemei po defaultu
(da da, 4. oktobar 2009 20:54)

Procitaj uputstvo i videces da nigde ne pise da je Delijama zabranjeno komentarisanje vesti Partizana!TI SI SAMO MALI PARTIZAN

goran

pre 14 godina

E moj mali partizanu pa zar niste mogli da pobedite ni na vasem rodjendanu,sigurno ste se napili zlatiborske vode i opile vas miris ruza koje ste dobili za rodjendan.Kakve ste vi to titule osvojili,gde ste bili od 1945 do 1992 kada ste od velike cetvorke uvek bili cetvrtiÿ(prva Zvezda,drugi Dinamo,treci Hajduk).U Evropi nemate nista osvojeno;i kad igrate u ligi Evrope vas prosek vam je 0 boda od 4 utakmica koje se igrale prosle godine a od ove godine i da ne pricamo(0 boda od 2 utakmice koje ste igrali).Preporucujem vam da ostanete jos malo na zlatiboru da pijete Zlatiborsku vodu i jedete prsutu,jer vi niste za fudbal (i zbog navijaca i zbog fudbala)

GioRdano Karvaljo

pre 14 godina

Sto ste trazili to ste i dobili!
Bogomi zvacete Jokanovica da se vrati, ali kasno!
Ko god ga je otjerao treba da se stidi! Sad da vas vidim znalci!
Dvije duple krune ko da osvoji? Stevanovic? Sa njegovim srcanim problemima?
volio bih to da vidim! Nema sanse! Svaka "cast" upravi! Odose Bata, Petric, Jokanovic,a Mijatovic nije ni imao sansu da dodje! Kome to ide u korist? Djuricu, hoces da privatizujes klub???
Ima li ovdje ljudi koji stvarno vole Partizan???
Sramota i bruka!

Момо

pre 14 godina

Жао ми је што у управи Партизана не постоји неки Мамић (ма колико тај лик био крајње несимпатичан) који би јавно саопштио играчима ко су они у ствари и фино им објаснио да овако више не може, да не могу брукати велики клуб за који играју и да су ѕахваљујући свом крајње непоштеном односу према дресу који носе, остали без премија, награда и чак шта више, да их драстично новчано каѕни. Удрите их по џепу, има да трче и да се труде к'о никад у животу.

evilmind

pre 14 godina

Imam samo 3 konstatacije:

1- Ferguson je sigurno najbolji trener jer samo on uvidja toliki talenat kod Ljajica.Ja se trudim ali stvarno ne mogu da vidim nista posebno kod njega.Decko pruza ispodprosecne i prosecne igre u Partizanu a kamoli u MU sta ce tek biti...Cak i Tosic je igrao neuporedivo bolje od njega a u MU nije ni na klupi.

2- Anticev "talenat" koji je pozvan u reprezentaciju,Radosav Petrovic je danas odigrao jednu od najboljih utakmica u zivotu!! Sedeo je na klupi,nije ulazio u igru,dakle to je bio do sad najbolji doprinos igri Partizana od strane mladog Petrovica.Samo tako nastavi momce!!

3- Trener je posebna prica.On je bio prvi asistent treneru koji se proslavio na SP cuvenom taktikom 4-6-1 i desilo se sta se desilo.Sta drugo ocekivati od asistenta takvog trenera.I posle se pitamo zasto i kako smo dobili sesticu od Argentine tada.

Gost

pre 14 godina

Sta je Crveni? Odjedared ste zaboravili na Toleta? Vise ga ne napadate? Da je hteo sigurno je ovu utakmicu mogao da namesti. Pa Subotica mu je baza. Uzivaj te dok moze te. Nece te dugo!!!

Zato nepratim prvu ligu ! Mnogo bolji i posteniji fudbal se igra u nizim ligama!

pre 14 godina

Neznam zasto se raduju navijaci Zvezde kad Partizan je izgubio samo dva boda! Ko jos ima snage da prati Nas fudbal! Mnogo smo jadni i Partizan i Zvezda i Vojvodina i cela liga mnogo! Al to je nasa stvarnost da se sladimo (ne sa nasim pobedama Ofk 2:1) sa tudjim neuspesima!

Delija

pre 14 godina

Kleo se prejeo!Znam kako mu je trazi utehu u hrani ipak je on legenda CZ koji je doso u mali Partizan samo da bi igro LS,ali zeznuli ga!

HVALA TI KLEO STO SI OTISO!

pre 14 godina

Partizan dve duple krune za redom ... Ponizenje!
(partizan_sampion, 4. oktobar 2009 20:25)

Duplo manje trofeja!PONIZENJE MISLI I O TOME...

Punili vas najbolji timovi sa Pancevom pa ce i najgori sa Lekicem!

pre 14 godina

Navijaci cz se raduju Partizanovom remiju kao da su usli u LS i tamo pobedili Barselonu!E,zbog toga to ce vam biti san! A...sto se tice Partizana...ja tu nista ne bi dirao! Ako;Krstajic,Moreira,Diarra,Djordjevic,Gavrancic...i sami,bez trenera,dozvole da najgori tim u istoriji cz bude shampion oni su se pozdravili sa mozgom,moralom i sa svim sto uz to ide!
(avalon, 4. oktobar 2009 19:16)

Upravu si najgori tim CZ ce biti sampion to je razlika izmedju nas!ZASTO CUTITE ...

plavi, plavi

pre 14 godina

mora da je opet onaj Petrovic bio kriv? Evo vam pljuvaci koga cete sad da pljujete. Mislim da bi trebali malo ovog plavog, jer je covek koji nema pojma sa zivotom, autoritet je nula. Ko zna ko nam ovo sve kuva????

bubnjar

pre 14 godina

Mrzim Partizan crnobele boje,mrzim partizan kao oci svoje.Srecan rodjendan grobarcici.I dalje se vucete bez poraza,ali vazno je da ne pobedjujete.Jedva cekam 28.11.2009.kada cemo vas rasturiti na marakani.Zvezda je za vas institucija.

partizan_sampion

pre 14 godina

Crvena zvezda 7 6 1 0 14:2 19

Dominacija!!!
(dominacija, 4. oktobar 2009 18:36)


Partizan dve duple krune za redom ... Ponizenje!

ADLER

pre 14 godina

Bas mi je drago sto je i zvezda posle dugog perioda osetila slast prvog mesta.U partizanu nesto smrdi,to znaju svi.Izaci ce to narednih dana.Igraci nece da igraju,mozda plate niszu dobili,ko zna.Nije fer od zvezdasa da pljuju po kleu,pa on im je bio idol.Dobar je on igrac.Mislim da ce se sve ubrzo srediti,a svi vi znate da partizan ima za nase prilike dosta dobre igrace.E onda se cuvaj zvezdice,a sed se malo sladi,davno nisi.Pa kad te stignu partizani,ti bezi,ako stanes izgubices titulu koju dugo cekas.

žoJse

pre 14 godina

sta je grobari!nemozete drugoligasa pobediti,mani te se vi titule,bolje se borite sa vojvodinom za drugo mesto.pozdrav iz novog becheja
(Lalash, 4. oktobar 2009 18:01)

...koliko sam ja upućen u dešavanja u domaćem fudbalu, danas se u Subotici igralo 7 kolo Super lige Srbije, što znači da je Spartak Zlatibor voda superligaš, a ne drugoligaš prijatelju ili su možda ujedinili Super ligu i Prvu ligu Srbije, pa sada igra svako sa svakim?!

...izveštaj sa utakmice totalno ne komletan. Pola bitnih detalja nisu stavili u izveštaj, a jedan od bitniji je i šansa koju je Spartak Z.v. imao pred sam kraj meca, kada je mali Nosković imao šansu da postigne pogotak ali je njegov šut odbranio Radosavljević i odbio loptu u korner, a to je samo jedna od prilika koju je Spartak imao u drugom poluvremenu. Ko je gledao tekmu, zna o čemu pričam.
Partizan duplo više imao loptu u posedu ali igrači Spartaka neuporedivo bolji i tačno su znali šta hoće. Sada pitam ja vas, jel moguće da svaka ekipa u ligi ima boljeg trenera od nas i da svi postave bolje ekipu od Partizana?! Nemojte samo molim vas da kažete kako je lakše postaviti ekipu koja se brani, te klišeo već i mala deca znaju. Partizan se nije branio ni kada su bili tu Tumba, Mateus, Djuka, pa je odvaljivao sve barem po ovim našim livadama (mada stadion u Subotici za svaku pohvalu)i koliko toliko igrao atraktivan fudbal... MISLITE O TOME!

mix

pre 14 godina

I ko sad priča o kompleksima??

Od 230 komentara 200 su od komšinice !!!

Toliko o tome, ali nema vez7e i pred vašoj kapiji će zaigrati mečka kad se oformi komisija u UEFI za oko 10-ak tužbi protiv vas ! I rupu da prodate nećete poplaćati sve te dugove, a onda se vidimo na ovim stranicama!!!

Do skorog viđenja !!!!

Partizan sampion,a ko bi drugi !?

pre 14 godina

Bravo za momke,bolje posteno,nego da nam sviraju penale.Samo je cudno shto sada oni ne spominju Toleta.Iskreno imamo -4 oni su prvi,ja mislim da je ovo najpostenije prvenstvo u poslednjih 57,5 godina :)))

Sve u svemu bice zanimljivo danas su svi bili oke,mada bih vishe voleo da je na levom beku Brezancic,a u sredini Knezevic i Djordjevic ! Ja ne znam stvarno shta ocekujete od Klea,on je decko razbijac,a Diarra svaku tekmu skoro daje gol,tako da,opusteno ima josh 23 kola do kraja.

Montoya

pre 14 godina

Mozda sam dosadan, ali bolje da pitam: Da li se onaj caj (proslogodisnji grobarski recept) za CUKU od dva lista JAVORA u koji se cedi limun sa KIPRA kuva sa ZLATIBOR VODOM?
Unapred hvala.
(anti franjevac, 4. oktobar 2009 18:23)


xaxaxaxa o bozeeeeeeeeeeeee al si me nasmejao eee daaaaaaa sretan rodjus xaxaxaxax

dax

pre 14 godina

partizan ponovo samion u fudbalu,kosarci,vaterpolu,rukometu,najtrofejnije spor.drustvo,6 puta prvaci evrope u vaterpolu,jednom u kosarci,u 5 ekipna sporta partizan 76 titula,a jadna zvazda 56,da ne pricamo o atlrtica,o tenisu,djokovic,ivanovic,cavic

živke

pre 14 godina

Nikad nije bilo ociglednije da je namesteno da zvezda uzme titulu...
(realan!, 4. oktobar 2009 17:08)
ма ај то,него што је никад очигледнија намештаљка да Партизан ни Лигу Европе не освоји.
(., 4. oktobar 2009 18:13)

ma aj i to.mego što je patlidžanu namešteno da izvuče bod protiv čuke i spartaka.

adje

pre 14 godina

crvena zvezda ti je kao reprezentacija srbije,moze svakog da iznenadi i pobedi,a partizan ti je kao reprezentacija francuske,moze u svakom trenutku da napravi kiks i izgubi.mozda je ova igra partizana bojkot sto su oterali najbolje rukovodstvo i trenera,mislim na zorana mirkovica i jokanovica a drugi napolje.sve u svemu vazno je da nasa jelen super liga sve i svakim danom gore i gore igra a da prva liga srbije svakim danom sve bolje igra i dok se ne uzdruze jelen i prva liga srbije i formira se jedna liga nema nista od naseg fudbala.

avalon

pre 14 godina

Navijaci cz se raduju Partizanovom remiju kao da su usli u LS i tamo pobedili Barselonu!E,zbog toga to ce vam biti san! A...sto se tice Partizana...ja tu nista ne bi dirao! Ako;Krstajic,Moreira,Diarra,Djordjevic,Gavrancic...i sami,bez trenera,dozvole da najgori tim u istoriji cz bude shampion oni su se pozdravili sa mozgom,moralom i sa svim sto uz to ide!

Volim Partizan

pre 14 godina

Zamolio bih sve dušebrižnike, navijače FK/KK Sledeća sezona da gledaju svoj klub koji je posvećen domaćem prvenstvu, s obzirom na to da je završio takmičenje u Evropi za ovu godinu.

Još uvek smo vlasnici uzastopne duple krune i još uvek smo neporaženi, samo lagano dugačka je sezona...

NAPRED PARTIZAN!

dujo

pre 14 godina

ljudi zar ne vidite da Plavi nema nikakav autoritet,sa njima je dve godine i nije uveo nikakav napredak,treba nam iskusan strucnjak a to je STEPANOVIC

redstarfun

pre 14 godina

E grobari, zamislite se malo.

Kada vam na jesen odu Diera i Moreira, a na kraju sezone penzioneri Gavrancic, Krstajic i Djordjevic, pa mali Ljajic u MU, a vi bez para jer ste pukli sve na trenere i Klea. Bod u Subotici ce biti samo san.

miros

pre 14 godina

Rezultat je realan,mada ekipa spartaka treba vise da zali zbog dva izgubljena boda. Takticki,Zoran Milinkovic trener Spartaka je razbio Druga Plavog. Igraci Spartaka su sve vreme meca stajali u formaciji kako ih je trener uputio,a njihov centarfor Ubiparip je odigrao utakmicu za udzbenike kad je u pitanju igra u dubinu I sirinu. Pravio je vremesne odbrambene igrace Partizana smesnima. S druge strane,formacijski Partizana je licio na ekipu s poljanceta stomacic,delom se najbolje videlo kodak vodeceg gola kada su Igraci Spartaka iz treceg pokusaja u istom napadu dali gol. Drug Plavi je za srpsku ligu,realno!

veerghoen

pre 14 godina

Pa ja neznam kako ocekujete da Gavrancic,Krstaja i Djordjevic postuju trenera koji je par godina stariji od njih,mozda su neki i igrali sa njim.Nerealno je ocekivati neki autoritet.Ocigledno je da igraci ne daju svoj maksimum.Nikakav se napredak ne vidi od kada je Jokan otisao,sve je isto,cak i gore.Pa zamislite sta igraci misle dok im Plavi prica?Boli njih uvo.Zekane,tako im nedostajes.Kad ce taj derbi vise,da vidimo ko je jaci! Svake noci sanjam ja!!

Milan

pre 14 godina

Smejali ste se prosle sezone, najavljivali "katanac" i tome slicno. Niste videli dalje od svog nosa, jer ono sto se desavalo ZVEZDI sada se desava partizanu-UNISTAVANJE KLUBA KAO PRIPREMA ZA KUPOVINU.
Medjutim ZVEZDA se izvukla iz zamke, videcemo kako to mislite vi da uradite. Igraci se prodaju para nema? Mislite o tome!!! U upravnom odboru malo malo pa neki politicar vise a bivsi fudbaler manje.
MISLITE O TOME!!!
I naravno srecan rodjendan JSD-u

Mance

pre 14 godina

Cuj Hogare,odavno ovde nema(mozda nekad kao kada Zvezda pobedi protiv Artmedije,Apoela i sl)
1.Uliex
2.Del Piero(eh,kako je on falio Barkosa i salasa a smejao se Moreiri)
3.Muzickog saradnika
4.Nelsona Munitza

brate,osvojismo 67 trofeja zadnjih nekoliko godina a ipak mislim da ce mo se i ove godine smejati umaju

Komsija iz detinjstva...

pre 14 godina

Nakon vatrometa priredjenog u cast rodjendana JSD "Patlidzan" u Donjecku i darova americkih prijatelja iz Denvera, stiglo je i novo iznenadjenje od poklonika fudbalske igre iz Subotice. Ipak, centralni deo proslave bice odrzan 28. novembra, na nasem najvecem stadionu, kada ce dragim komsijama biti priredjen pravi spektakl. Ocekuju se posetioci iz citave nase zemlje, a i sire. Igrace se, veseliti i slaviti, a, bogami, pucace i petarde. Ziveli!

dare

pre 14 godina

bleda senka partizana od prosle sezone,opet ponavljam plavi(stevanovic) nje resenje za klupu partizana.dzaba vam liga evrope kad ste zadnji ubedljivo,dzaba bilo sve...
promena trenera je resenje definitivno.neka dodje mateus,tumba... mislim da je ipak prevelik zalogaj za stevanovica biti prvi trener partizana.toliko

Ilija Cvorovic

pre 14 godina

Ma ljudi ovaj kleo je maler covek. Gde god on dodje taj klub je pred raspadom. Pocinjem da sumnjam da je on ubacen od strane stranih sluzbi sa namerom da se unisti fenomenalni srpski klupski fubal. Buahahahaha..

Delija 88

pre 14 godina

Partizan jedva pobedio Bsk prosle nedelje a Vojvodina ih razbila 4-0,e a mi smo pobedili Vosu 1-0.Po vasoj filizofiji sta to treba da znaci?Eto tako ste vi tumacili pobedu Lila nad Slavijom i sramnog poraza vaseg Partizana od Sahtjora.Koji za sad igra 2-2 sa Dniprom...Zvezda mi je sve,Zvezda zivot je!!!

Gogi

pre 14 godina

U tekstu pise da je Partizan izgubio dva boda, sto je apsolutno netacno, Spartak je bio taj koji je vodio, i koji je izgubio bodove...
Vise srece u Humskoj, plavi!

Hogar

pre 14 godina

Gde su ovi

ex gravedigger
Partizan sampion ko bi drugi
Grobari Ni
Manda Pfc
Munze Konza

Oni samo gledaju kosarku. Fudbal ih ne interesuje. Slepacki sport.Prvenstvo namesteno. Drzava stala iza Zvezde.Zato su Ruzica doveli da spasava projekat evropski Partizan.Tole nije mogao da se odluci za koga ce.Ali nema veze. Oprosteno vam je jer vam je rodjendan uz zelju da tako nastavite
Utihnuli topalovici .Prebacili se na vesti o Zvezdi i pobedi kosarkasa nad galatasarajem. Kao sto rekoh fudbal ih ne interesuje. Oni igraju sa NBA timovima. A i rukomet ih vise ne interesuje. Mislim da i kosarka vise nece da ih interesuje

blam me

pre 14 godina

posle svake utakmice slusamo iste price novog nam trenera o manama tj problemima koje imamo u igri (to je dodatno cudno jer je on tu vec godina a ne od juce pa kao mora da upoznaje ekipu jos).

E sad, to sto onikoriste kao izgovore mislim da vide i deca od 5 godina. Voleo bih da neki novinar koji ima cohones da postavi pitanje treneru, STA ON PLANIRA da uradi pa da resi te nedostatke?

Neka lepo navede uradicemo to to to i to, pa cemo mi sami da procenimo da li je on to i uspeo ili nije, i ako nije neka kaze zasto nije (nekada moze biti problem i do igraca)
Ajde da bar jednom budemo "transparentni"

.

pre 14 godina

Nikad nije bilo ociglednije da je namesteno da zvezda uzme titulu...
(realan!, 4. oktobar 2009 17:08)
ма ај то,него што је никад очигледнија намештаљка да Партизан ни Лигу Европе не освоји.

mix

pre 14 godina

Ja stvarno ne mogu da verujem šta se to događa!!!
Trener nula !
Igra nula !
Zalaganje na terenu nula !
Trčanje nula !
Tomić, LJajić Duple nule !

Očigledno je da nešto smrdi u svim strukturama u klubu. A zna se kako se kaže, riba smrdi od glave !!! Još ova farsa sa Ružićem!

Užas,užas !

Zvezda će biti prva sa ovim timom koji je smešan, a to je tek žalosno!!!

Napolje svi iz kluba.
Savu za predsednika pod hitno !!

Ti si samo mali Partizan!

pre 14 godina

Spartaku samo bod protiv Partizana..Pih..Srecan rodjendan,komsije,uz zelju da vam svaka utakmica bude kao ova danas..Zvezda je za vas institucija bre!Ti si samo mali Partizan!

anti franjevac

pre 14 godina

Mozda sam dosadan, ali bolje da pitam: Da li se onaj caj (proslogodisnji grobarski recept) za CUKU od dva lista JAVORA u koji se cedi limun sa KIPRA kuva sa ZLATIBOR VODOM?
Unapred hvala.

Pfc rules

pre 14 godina

Svi napolje iz kluba,svi!!!
Dosta je bilo popustanja,igrate kao zene,necete da se borite,da trcite,da pobedjujete,zato kazem svi napolje-DOSTA JE BILO!

Bushner

pre 14 godina

Plavi..........pakuj se !
Predsednice, za vreme pauze angazujte trenera koji odgovara renomeu kluba, da svojim znanjem promeni kod igraca "filozofiju" !
Ovo sto je danas Plavi vodio ekipu je nedopustvo za "SEFA" struke, za klub kakav je Partizan!

red@white

pre 14 godina

E ja cu opet dasaljem komentar


Kakvu ste srecu imali vojnici.Iscupali ste bod.Nista ne znate.Ali vi igrate Evropu. I vec drugu sezonu se brukate. Nula bodoova. Ajde sto brukate sebe nego brukate srpski fudbal. Ali vi igrate sa NBA timovima.Ha Ha Ha. Zvezdobog te blagoslovio sto si im uvalila Klea. Igracina. Dao gol zivota protiv Rila. Do kraja jesenjeg dela ce biti 10 razlike. Srecan vam rodjendan

t. karadzic

pre 14 godina

Prodajem valjak,rashodovan ali dobro nasminkan,mnogo brekce i mnogo trosi,radi samo rikverc. Moze i zamena za karton zlatibor vode ili kilo pecenja.

Lalash

pre 14 godina

sta je grobari!nemozete drugoligasa pobediti,mani te se vi titule,bolje se borite sa vojvodinom za drugo mesto.pozdrav iz novog becheja

Sima Rob...ovaj, Srbija

pre 14 godina

Kakva sramota! Kleo je bar tri puta pao na pet metara od šesnaesterca, a onaj jad od sudije ni jedan penal da dosudi. I prekida utakmicu u 94. minutu, zar on ne zna da naše utakmice traju između 98. i 100. minuta ili dok ne damo gol. A i golman Spartaka je trebao da dobije crveni zato što je branio svaki šut, a i gol bi odbranio da onaj nije skrenuo u mrežu. A šta reći o sramotnim igračima Spartaka koji su napadali i nisu nam dali da uđemo u šesnesterac, gde bi Dijara pao kao da ga je udario kamion desetotonac ako bi mu neko prišao. Zaista sramotno, ali mi smo osvojili dve duple krune zaredom i ne zanima nas sada ova slepačka liga, treba se okrenuti Evropi i videti kako primiti manje od tri gola po utakmici. Sramota!

Rodny

pre 14 godina

Jel neko analizirao rad naseg dragog sportskog direktora Tomica???
Taj covek je samo u prvim nedeljama svog mandata obavio dobar posao ( ne znam kako mu je poslo za rukom ) i doveo Diaru, Moreiru i Jucu.
Posle toga:
Brazilac Hugo - napadac koji je odigrao 180 minuta maximalno i to u kup utakmicama.
Dragan Cadikovski - koji je takodje pokazao sav svoj raskosni talenat.
Dvojac iz Zete - Stjepanovic, Cetkovic - ovaj prvi igra u Vojvodini, a ovaj drugi ko zna gde je.
Portugalac Ednilson na polusezoni - najavljivan kao extra pojacanje ( ne za domacu ligu, vec za LS).
Stameni stoper Milan Vjestica - tako dobro je igrao da nismo mogli da izdrzimo pred naletom zainteresovanih klubova, te smo morali da ga prodamo.
Ngambi - najavljivan kao veliko pojacanje za LS, kao i Zaim koji se nakon pola sezone vratio u Tunis, mada ne znam da li i tamo moze da igra.
Covek koji je placen milion eura - Fejsa ( decko koji je uvek kriv za sve, cak i kad ne igra :).
Zadnji vezni iz Napretka - Jovanovic.
Fantasticni napadac iz Brazila - Cleo, prosto neuhvatljiv za protivnicke odbrane.
Verovatno sam nekoga propustio...
Sad, svestan sam ja da covek nema na raspolaganju neki veliki budzet, ali da je svakog igraca kog je doveo promasaj, to ne mogu da verujem.

ZVEZDASICA

pre 14 godina

GROBARI umsto sto konstantno visite u nase dvoriste,umesto sto konstantno komentarisete nase utakmice,pogledajte vas jadan i bedan partizan,pogledajte i tek onda podignite dva prsta!!! ali sta vas briga,bogatiji ste za jos jednog politicara za jos jednog SPS-ovca,okacite katanac na taj vas mali klub i na istom mestu otvorite SKUPSTINU!!!!

GrobaR

pre 14 godina

Cestitam Zvezdi titulu i zelim joj sve najbolje u kvalifikacijama za Ligu sampiona. Nalozeni ste ,dobra vam je atmosfera , posecenost vam je odlicna, ko moj Partizan prosle i predprosle sezone. Zato sam 100% siguran da cete osvojiti titulu, samo se nadam da cete dovesti neka pojacanja jer sa ovakvim timom imate da nastavite niz brukanja srpskog fudbala

Ajd dajte vise tu privatizaciju i spasavajte ovo fudbala sto je ostalo. Ranije su iz Partizana odlazili sa 22-23 god a sada sa 17-18 Sulejmani , Tosic, Jovetic. Ako se nastavi ovakav trend odlazice sa 16 god

Katanac patlidzanima

pre 14 godina

Pored navijaca FK Patlidzan treba i fudbalerima udariti zabranu. I jedni i drugi se konstantno brukaju i blate ugled Srbije i Srpskog fudbala

Dr.Grudge

pre 14 godina

Ljudi, napravio sam masinu za kloniranje!!! Evo upravo kloniram Moreiru na jos 10 njih!

PS.Salim se naravno(ali bih voleo da je tako)

Miki

pre 14 godina

Agoniju treba prekinuti i oterati sve koji vode Partizan poslednje 2-3 godine, od kada se temeljno i sistematski uništava Partizan. Ova ekipa oko Tomića je katastrofa. Jokanović i Stevanović su bili samo fudbaleri, nisu oni za trenere.

Vasa Omiljena Komsinica

pre 14 godina

Izvinite komšije,nisam stigla ništa da vam kupim za rodjendan,bila sam na buvljaku u SUBOTICI.Eto srela sam i čika Toleta i kaže i on da ništa nije uspeo da kupi a nudio je dosta!

Taribo West

pre 14 godina

Savu Milosevica za predsednika,jer Djuric rastera kako je doso sve sto vredi,jos se Tomic nekako i drzi,ali ovo je bruka,pa Djukic je sa neuigranijim timom imao prosek tri data gola po utakmici,igraci su mnogo brze razmisljali,bili pokretljiviji,a ovo je mucenje,toliko su svi usporeni da nije ni cudo sto su ispali smesni protiv Sahtjora.Pa gde su tolike pare od prodaje Tosica,Smiljanica i ostalih,plus igraju u ligi evrope??Jel je Gavrancic pojacanje,pa bar pet puta je Duljaj kvalitetniji igrac od njega ako ste vec hteli iskusnog igraca.Dosta mi je kojekakvih Djurica i njemu slicnih.Ako je mogo Lukic u Zvezdi siguran sam da bi i Savo bar sto puta bolje upravljao Partizanom.Daj ostavku Djuricu ko sto je Den Tana u Zvezdi.

anti franjevac

pre 14 godina

Kud ces lepsi poklon za rodjendan? Izvukli bod na gostovanju, Ruzic novi potpredsednik. Jos da za predsednika dodje Krkobabic radi Krleta, Gavrana, Djoleta i ostalih pa da vas Bog vidi.

Ruzan san

pre 14 godina

"Nema se vise vremena, 45:38...ali evo sansa...Branko Ruzic prodire kroz sredinu, sjajno uposljava Mirka Marjanovica na desnom krilu, Mirko centrira i gooooool, Zarko Zecevic je strelac."
Kakvi smo mi jadnici postali, nemam reci, jos samo da nam se Zarko vrati..."jer nema ko drugi", i da formira krizni stab ko za vreme bombardovanja...on gen. sek. i on formira krizni stab, smejurija!!!

ariolio dilu

pre 14 godina

Od svega se moze sakriti, ali istina je samo jedna. Niste vredni dresa koji nosite, ali krivi su oni koji su vas u te crno bele boje i obukli. Jedan je Zuka

Grb

pre 14 godina

Osim nekolicine igraca na cijim grudima stojim,svi ostali,a ne bih sada poimence,i ne znaju da sam tu,da postojim.Kada bih noge imao sam bih za sebe i grobare ginuo,tuzni su ovi dani moji kad na tudjim grudima stojim.Kada bih pak govorio,sa tribina bih navijaca pozvao,znam on bi se bar za mene borio...

red@white

pre 14 godina

kako ste se provukli.Da covek ne zatrese svoju mrezu ostali bi i bez tog boda. Nista ne znate.Ali vi igrate Evropu i to sa uspehom. Steta sto je sada pauza dve nedelje da se odmaknemo jos vise. Ali nema veze za dve nedelje ni djak u skoli tesko moze keca da popravi. Kleo majstore. Hvala ti sto si otisao od nas u gori klub

Rambo

pre 14 godina

Cekam da objavite vest a vi nikako,cccc. Srecan rodjendan malom klubu od Velikog komsije,da vam sve tekme budu kao u donjecku i subotici. Zar nije tole sredio da bude penal za vas?Jel on bese iz subotice ili? Koji ste na tabeli?

024

pre 14 godina

Bravo Spale!!! Partizanu je dosta i ovaj bod, mogli su i izgubiti. Utisak dana "nash je ceo stadion". Drago mi je da je cela Srbija mogla da vidi kako ceo stadion navija za svoj klub. Na zapadu tek pokoji sramezljivi glodar (klinci i penzioneri). Jos jednom bravo momci, svaka vam cast!!!

HA-HA-HA!!! :P

pre 14 godina

Eto..imate vi gde da lecite komlplekse "dragi" grobari!
Spartak vas je nadigrao,ko je gleda utakmicu zna...steta samo sto su dali taj auto-gol...MI bar zaradimo penal pa ga iskoristimo kao svaki veliki klub,a vi...za vas moraju drugi da daju gol...haha igrate ko babe...
A vi kako te??

Nepismen

pre 14 godina

Sram da vas bude. Drugoligasi igraju bolje nego vi. Zar nemate ni malo obraz.

Ovo je bilo ocigledno bojkot igraca. Nisu zeleli da rade zbog cega su placeni. Svima treba oduzeti platu.

Jer niko nije lud da im veruje da su igrali onako kako znaju i umeju. Nisu hteli da igraju fudbal. Nego su brukali Grobare i celu Srbiju.

I oni bili sampioni Srbije u cega pitam se? Sigurno ne u fudbalu nego u unistavanje fudbala u Srbiju.

Sram da vas bude oterati to sve iz Partizana.

Zelim da Zvezda postane prvak jer posle ovakve utkamice mi nismo zazluzili da igramo sa njima u istom rangu.

4 posle 7, 16+ posle 30?

pre 14 godina

Da li je partizan osvojio veliki bod zato sto:
1. Fudbaleri Spartaka nisu bili dovoljno skoncentrisani kod tri stopostotne prilike?
2. Cuveni golman Radosavljevic ima magnet u rukama?
3. Je sudija sudio faul i kada protivnik dune za vrat stamenim igracima patlidzana?
4. Fudbaleri Spartaka nisu hteli da daju gol jer su se sazalili posle Donjecka da ne padne jos jedna cetvorcica?
Dovoljna su 4 boda iza ledja na tabeli.
Odgovor je pod __ ? Cmok

Dimi

pre 14 godina

Jesam grobar, ali mislim da u partizanu nesto ne stima... I mislim da se desava isto kao i zvezdi prosle godine. Ceste smene trenera i rusenje partizana u temelju ne doprinosi boljitku srpskog fudbala! Zato molim sve one koji se bave rusenjem ovog srpskog velikana da odmah prestanu to da rade jer u protivnom ce ih stici KAZNA! A vi igraci igrjte fudbal i samo o tome razmisljajte!

Kaktus

pre 14 godina

PARTIZAN EVROPSKI

U predivnoj atmosferi, pred nekoliko desetina svojih vatrenih navijaca na stadionu u Subotici, fudbaleri Partizana su uspeli da nacine senzaciju i izbore neresen rezultat protiv favorizovane ekipe domaceg Spartaka. Ovim osvojenim bodom, ponovo ostvarenim uz odlicnu i borbenu igru, te odlicno sudjenje, fudbaleri Partizana su potvrdili svoje sampionske ambicije i jasno dali do znanja Evropi da mora ozbiljno racunati na njih. Po ko zna koji put, Kleo, letosnje pojacanje iz Crvene Zvezde je pokazao da je jedan od najboljih evropskih strelaca i da je Partizan njegovim dovodjenjem napravio odlican posao. :))))

Eeee moj Spartache, pa zar ni ovu boraniju ne mozes da pregazis?!

2012

pre 14 godina

Posto su strucni stab i uprava nesposobni da trgnu ovu bagru koja se bezvoljno seta po terenu,treba poslati navijace na trening da isamara pojedince i objasni im kako se bori za klub!!! SRAM VAS BILO MANIKENI!!!

keni

pre 14 godina

Grobari koji kukaju da se zvezdi svira vise penala mislim da vam je posle ove utakmice jasno zasto... DA BI VAM SVIRALI PENAL MORATE DA UDJETE U KAZNENI PROSTOR!!!

Roko Sifredi

pre 14 godina

Rekao bih fudbalerima Partizana SRAMOTA, ali posto ocigledno ne znaju sta je to, ne vredi.
Jedan od igraca iz Teleoptika mi je upravo prepricao razgovor sa igracem iz prvih 11 od juce. Probola mi je usi recenica: "BICE TESKO U SUBOTICI, MNOGO SMO UMORNI".
Ja se samo pitam OD CEGA SU UMORNI? U Ukraini nisu 75 min izasli iz 16- erca.
Definitivno imaju snage kao neki rekreativci ili veterani. Da covek ne poveruje.

MijaPFC

pre 14 godina

Ej,bre..neka neko uradi nesto na vreme,ovo ne lici ni na sta...da li je moguce da guraju malog Tomica ovoliko,pa on je stvarno toliko indisponirano-indolentan da vec pocinje da mi bud muka od njega..neznam..ne ide na dobro..

hg

pre 14 godina

Sramota ko postavi ovog coveka kao trenera! I njegove smesne vizije igre...pa mi samo primamo golove od kako je on dosao i stavio radosavljevica na gol!
E moj Jokane...dzabe ti 2 duple krune...

grk

pre 14 godina

Gde su sada vodje navijaca da ponovo dovedu novog trenera smetao im Jokan samo glup ne vidi da je ocigledan bojkot pojedinih igraca.Nisam siguran ali u ovde se nece pominjati Tole sigurno dok drugi osvajaju bodove bez znoja Partizan placa dugove vodja navijaca.

Uzicki Delija

pre 14 godina

partizan nije pobedio ali za svaku pohvalu je hrabrost druga plavog koji je igrao sa mnogo juniora:krstajic,djordjevic,gavrancic,dr mo,crna mamba di i kleo se kleo.Selektor Antic ne mora da misli na buducnost Srpskog fudbala jer su drugovi partizani vec spremili zamene za Vidica i ostale u liku gore navedenih junosa.

NAVIJAČ iz SLOVENIJE

pre 14 godina

e moja Subotica,
nisam znao da imate SAMO JEDNU LOPTU,...
GOLMAN mora da trči za loptom,
MO.preskaće ogradu da bih što pre izveli AUT...
P.S. ne znam šta je bilo DOSADNIJE fudbal ili komentator

mirko

pre 14 godina

Svaka cast za Suboticane, od 7000 gledalaca, preko 6000 je sigurno navijalo Spartak, samo jedna mala grupica za mali Partizan! Tako se voli svoj grad!

bobi334

pre 14 godina

"Igrači Spartaka pre utakmice poklonili su ruže svojim kolegama iz Partizana, pošto beogradski klub danas slavi 64. rođendan."

Hahahahahahahahahahahahaha

milos

pre 14 godina

ova utakmica nije regularna, i treba da se ponovi, partizanu nije sviran niti jedan penal, a i produzeno je samo 3 minuta, a mrak nije bio blizu-vise nego neregularni uslovi...

heheheheheheh

pre 14 godina

Bravo Gorane Stevanovicu.imas obraz kao djon.nemoj slucajno podneti ostavku ti si vrhunski strucnjak,uspeo si da uzmes bod protiv velikih evropskih giganata spartaka i cukarickog,i da pobedis evropskog sampiona Bsk!bravo strucnjace....heheheheh ovo je vec smesno postalo...koliko ovi iz uprave vuku za nos navijace sa ovim trenerima tzv "strucnjacima".hahaha.....

Vickasti

pre 14 godina

Srecan rodjendan, grobari. Imali ste srece i osvojili bod protiv uvek nezgodnog Spartaka.
Kleo opet najbolji napadac na utakmici.

NIks

pre 14 godina

CCC Spartak nije znao da je JSD Partizan rodjendan....
Nego zasto li ovaj Moreira nosi onaj zavoj oko ruke vec godinu dana.Jel to neki modni Trend?
Da ne zaboravim
HAHHAHAHAAHAHAH

Nidzi_15

pre 14 godina

Sta je sada grobari , sinoc ste mogli svi da pisete za Zvezdu svasta .. Mi makar dobijamo i to zasluzeno , a vama se smeje cela Srbija .. Jesu vas dobili barem Marince u navijanju haha ! Zvezda sampion !

vladulns

pre 14 godina

Svaka cast igracima Spartaka, bili su egal, posteno se borili i zasluzili bar bod protiv Partizana. Takodje, svaka cast navijacima Spartaka na stadionu koji su dosli u velikom broju i pokazali da postoje gradovi u Srbiji gde navijaci prate klubove iz svog grada, nije im problem da navijaju za nizerazredne klubove i vecno osudjene da nikada ne budu prvaci, pored ovakvih Partizana i Zvezde, koji su drzavni ljubimci i "prirodno" predodredjeni za te pozicije. Dakle ljudi po Srbiji, nije sramota navijati za klubove iz svojih gradova!!!! Ziveli

estavella

pre 14 godina

A gde su crne mambe,zmajevi,mali djavoli,el grande jokani,Hramovi fudbala,lige sampiona i ostale lazi i prevare...srce igra na terenu,a ne zmije i zmajevi...a sps ponovo kod kuce...

mister

pre 14 godina

da se razumemo svi mi koji smo gledali utakmicu zakljucili smo da nije samo partizan ostao bez 2 boda i spartak je takodje i to moze za bodovima da zali vise nego partizan.

realni grobar

pre 14 godina

2003 partizan u ls zvezda uzela titulu
2004/5 partizan uzeo titulu
2005/6 i 2006/7 zvezda uzela duplu krunu
2007/8 i 2008/9 partizn uzeo duplu krunu

nesto mi govori da dolazi zvezdin period,a vama?

ko osvaja titulu duplu krunu?
preporucujem-zvezda
nepreporucujem-partizan

Alves

pre 14 godina

Toliko o tome da je Sparatak nasa filijala...

Dosta je vise SPLAVAROSA i POZERA u ekipi,za PARTIZANOV dres mora da se grize,a ne da se igra bez volje,zelje i snage...Stevanovic ako ne moze to da utuvi u glavu igracima slobodno neka ide...

Ćobi Alonso

pre 14 godina

Dupla Kruna.....Je nasa....jer ti si samo mali Partizan......jbg trebali su da vam daju penal na poklon ipak vam je danas 64 rodjendan....xaxaxa..

realni grobar

pre 14 godina

2003 partizan u ls zvezda uzela titulu
2004/5 partizan uzeo titulu
2005/6 i 2006/7 zvezda uzela duplu krunu
2007/8 i 2008/9 partizn uzeo duplu krunu

nesto mi govori da dolazi zvezdin period,a vama?

ko osvaja titulu duplu krunu?
preporucujem-zvezda
nepreporucujem-partizan

Kaktus

pre 14 godina

PARTIZAN EVROPSKI

U predivnoj atmosferi, pred nekoliko desetina svojih vatrenih navijaca na stadionu u Subotici, fudbaleri Partizana su uspeli da nacine senzaciju i izbore neresen rezultat protiv favorizovane ekipe domaceg Spartaka. Ovim osvojenim bodom, ponovo ostvarenim uz odlicnu i borbenu igru, te odlicno sudjenje, fudbaleri Partizana su potvrdili svoje sampionske ambicije i jasno dali do znanja Evropi da mora ozbiljno racunati na njih. Po ko zna koji put, Kleo, letosnje pojacanje iz Crvene Zvezde je pokazao da je jedan od najboljih evropskih strelaca i da je Partizan njegovim dovodjenjem napravio odlican posao. :))))

Eeee moj Spartache, pa zar ni ovu boraniju ne mozes da pregazis?!

keni

pre 14 godina

Grobari koji kukaju da se zvezdi svira vise penala mislim da vam je posle ove utakmice jasno zasto... DA BI VAM SVIRALI PENAL MORATE DA UDJETE U KAZNENI PROSTOR!!!

anti franjevac

pre 14 godina

Mozda sam dosadan, ali bolje da pitam: Da li se onaj caj (proslogodisnji grobarski recept) za CUKU od dva lista JAVORA u koji se cedi limun sa KIPRA kuva sa ZLATIBOR VODOM?
Unapred hvala.

estavella

pre 14 godina

A gde su crne mambe,zmajevi,mali djavoli,el grande jokani,Hramovi fudbala,lige sampiona i ostale lazi i prevare...srce igra na terenu,a ne zmije i zmajevi...a sps ponovo kod kuce...

Sima Rob...ovaj, Srbija

pre 14 godina

Kakva sramota! Kleo je bar tri puta pao na pet metara od šesnaesterca, a onaj jad od sudije ni jedan penal da dosudi. I prekida utakmicu u 94. minutu, zar on ne zna da naše utakmice traju između 98. i 100. minuta ili dok ne damo gol. A i golman Spartaka je trebao da dobije crveni zato što je branio svaki šut, a i gol bi odbranio da onaj nije skrenuo u mrežu. A šta reći o sramotnim igračima Spartaka koji su napadali i nisu nam dali da uđemo u šesnesterac, gde bi Dijara pao kao da ga je udario kamion desetotonac ako bi mu neko prišao. Zaista sramotno, ali mi smo osvojili dve duple krune zaredom i ne zanima nas sada ova slepačka liga, treba se okrenuti Evropi i videti kako primiti manje od tri gola po utakmici. Sramota!

.

pre 14 godina

Nikad nije bilo ociglednije da je namesteno da zvezda uzme titulu...
(realan!, 4. oktobar 2009 17:08)
ма ај то,него што је никад очигледнија намештаљка да Партизан ни Лигу Европе не освоји.

Nepismen

pre 14 godina

Sram da vas bude. Drugoligasi igraju bolje nego vi. Zar nemate ni malo obraz.

Ovo je bilo ocigledno bojkot igraca. Nisu zeleli da rade zbog cega su placeni. Svima treba oduzeti platu.

Jer niko nije lud da im veruje da su igrali onako kako znaju i umeju. Nisu hteli da igraju fudbal. Nego su brukali Grobare i celu Srbiju.

I oni bili sampioni Srbije u cega pitam se? Sigurno ne u fudbalu nego u unistavanje fudbala u Srbiju.

Sram da vas bude oterati to sve iz Partizana.

Zelim da Zvezda postane prvak jer posle ovakve utkamice mi nismo zazluzili da igramo sa njima u istom rangu.

t. karadzic

pre 14 godina

Prodajem valjak,rashodovan ali dobro nasminkan,mnogo brekce i mnogo trosi,radi samo rikverc. Moze i zamena za karton zlatibor vode ili kilo pecenja.

Montoya

pre 14 godina

Mozda sam dosadan, ali bolje da pitam: Da li se onaj caj (proslogodisnji grobarski recept) za CUKU od dva lista JAVORA u koji se cedi limun sa KIPRA kuva sa ZLATIBOR VODOM?
Unapred hvala.
(anti franjevac, 4. oktobar 2009 18:23)


xaxaxaxa o bozeeeeeeeeeeeee al si me nasmejao eee daaaaaaa sretan rodjus xaxaxaxax

NAVIJAČ iz SLOVENIJE

pre 14 godina

e moja Subotica,
nisam znao da imate SAMO JEDNU LOPTU,...
GOLMAN mora da trči za loptom,
MO.preskaće ogradu da bih što pre izveli AUT...
P.S. ne znam šta je bilo DOSADNIJE fudbal ili komentator

Rambo

pre 14 godina

Cekam da objavite vest a vi nikako,cccc. Srecan rodjendan malom klubu od Velikog komsije,da vam sve tekme budu kao u donjecku i subotici. Zar nije tole sredio da bude penal za vas?Jel on bese iz subotice ili? Koji ste na tabeli?

red@white

pre 14 godina

E ja cu opet dasaljem komentar


Kakvu ste srecu imali vojnici.Iscupali ste bod.Nista ne znate.Ali vi igrate Evropu. I vec drugu sezonu se brukate. Nula bodoova. Ajde sto brukate sebe nego brukate srpski fudbal. Ali vi igrate sa NBA timovima.Ha Ha Ha. Zvezdobog te blagoslovio sto si im uvalila Klea. Igracina. Dao gol zivota protiv Rila. Do kraja jesenjeg dela ce biti 10 razlike. Srecan vam rodjendan

Gogi

pre 14 godina

U tekstu pise da je Partizan izgubio dva boda, sto je apsolutno netacno, Spartak je bio taj koji je vodio, i koji je izgubio bodove...
Vise srece u Humskoj, plavi!

mirko

pre 14 godina

Svaka cast za Suboticane, od 7000 gledalaca, preko 6000 je sigurno navijalo Spartak, samo jedna mala grupica za mali Partizan! Tako se voli svoj grad!

Katanac patlidzanima

pre 14 godina

Pored navijaca FK Patlidzan treba i fudbalerima udariti zabranu. I jedni i drugi se konstantno brukaju i blate ugled Srbije i Srpskog fudbala

redstarfun

pre 14 godina

E grobari, zamislite se malo.

Kada vam na jesen odu Diera i Moreira, a na kraju sezone penzioneri Gavrancic, Krstajic i Djordjevic, pa mali Ljajic u MU, a vi bez para jer ste pukli sve na trenere i Klea. Bod u Subotici ce biti samo san.

Komsija iz detinjstva...

pre 14 godina

Nakon vatrometa priredjenog u cast rodjendana JSD "Patlidzan" u Donjecku i darova americkih prijatelja iz Denvera, stiglo je i novo iznenadjenje od poklonika fudbalske igre iz Subotice. Ipak, centralni deo proslave bice odrzan 28. novembra, na nasem najvecem stadionu, kada ce dragim komsijama biti priredjen pravi spektakl. Ocekuju se posetioci iz citave nase zemlje, a i sire. Igrace se, veseliti i slaviti, a, bogami, pucace i petarde. Ziveli!

GrobaR

pre 14 godina

Cestitam Zvezdi titulu i zelim joj sve najbolje u kvalifikacijama za Ligu sampiona. Nalozeni ste ,dobra vam je atmosfera , posecenost vam je odlicna, ko moj Partizan prosle i predprosle sezone. Zato sam 100% siguran da cete osvojiti titulu, samo se nadam da cete dovesti neka pojacanja jer sa ovakvim timom imate da nastavite niz brukanja srpskog fudbala

Ajd dajte vise tu privatizaciju i spasavajte ovo fudbala sto je ostalo. Ranije su iz Partizana odlazili sa 22-23 god a sada sa 17-18 Sulejmani , Tosic, Jovetic. Ako se nastavi ovakav trend odlazice sa 16 god

Ilija Cvorovic

pre 14 godina

Ma ljudi ovaj kleo je maler covek. Gde god on dodje taj klub je pred raspadom. Pocinjem da sumnjam da je on ubacen od strane stranih sluzbi sa namerom da se unisti fenomenalni srpski klupski fubal. Buahahahaha..

mix

pre 14 godina

Ja stvarno ne mogu da verujem šta se to događa!!!
Trener nula !
Igra nula !
Zalaganje na terenu nula !
Trčanje nula !
Tomić, LJajić Duple nule !

Očigledno je da nešto smrdi u svim strukturama u klubu. A zna se kako se kaže, riba smrdi od glave !!! Još ova farsa sa Ružićem!

Užas,užas !

Zvezda će biti prva sa ovim timom koji je smešan, a to je tek žalosno!!!

Napolje svi iz kluba.
Savu za predsednika pod hitno !!

HA-HA-HA!!! :P

pre 14 godina

Eto..imate vi gde da lecite komlplekse "dragi" grobari!
Spartak vas je nadigrao,ko je gleda utakmicu zna...steta samo sto su dali taj auto-gol...MI bar zaradimo penal pa ga iskoristimo kao svaki veliki klub,a vi...za vas moraju drugi da daju gol...haha igrate ko babe...
A vi kako te??

heheheheheheh

pre 14 godina

Bravo Gorane Stevanovicu.imas obraz kao djon.nemoj slucajno podneti ostavku ti si vrhunski strucnjak,uspeo si da uzmes bod protiv velikih evropskih giganata spartaka i cukarickog,i da pobedis evropskog sampiona Bsk!bravo strucnjace....heheheheh ovo je vec smesno postalo...koliko ovi iz uprave vuku za nos navijace sa ovim trenerima tzv "strucnjacima".hahaha.....

vladan20

pre 14 godina

imas duplo manji stadion.....(PASNJAK).....
manje titula....
derbi STRASNA razlika.....
EVRO KUP za tebe je SAN.....
ti si ipak samo mali partizan....

messi

pre 14 godina

u dnevniku u sportu ona voditeljka kaze: I sad prelazimo na sport,kakvi su danas rezultati? a ova druga:Pa Partizan je ponovo razocarao svoje navijace! ova prva:Pa sto? a vod.sporta onako tuzno: Paa opet nije pobedio!

Vasa Omiljena Komsinica

pre 14 godina

Izvinite komšije,nisam stigla ništa da vam kupim za rodjendan,bila sam na buvljaku u SUBOTICI.Eto srela sam i čika Toleta i kaže i on da ništa nije uspeo da kupi a nudio je dosta!

vladulns

pre 14 godina

Svaka cast igracima Spartaka, bili su egal, posteno se borili i zasluzili bar bod protiv Partizana. Takodje, svaka cast navijacima Spartaka na stadionu koji su dosli u velikom broju i pokazali da postoje gradovi u Srbiji gde navijaci prate klubove iz svog grada, nije im problem da navijaju za nizerazredne klubove i vecno osudjene da nikada ne budu prvaci, pored ovakvih Partizana i Zvezde, koji su drzavni ljubimci i "prirodno" predodredjeni za te pozicije. Dakle ljudi po Srbiji, nije sramota navijati za klubove iz svojih gradova!!!! Ziveli

Uzicki Delija

pre 14 godina

partizan nije pobedio ali za svaku pohvalu je hrabrost druga plavog koji je igrao sa mnogo juniora:krstajic,djordjevic,gavrancic,dr mo,crna mamba di i kleo se kleo.Selektor Antic ne mora da misli na buducnost Srpskog fudbala jer su drugovi partizani vec spremili zamene za Vidica i ostale u liku gore navedenih junosa.

Delija 88

pre 14 godina

Partizan jedva pobedio Bsk prosle nedelje a Vojvodina ih razbila 4-0,e a mi smo pobedili Vosu 1-0.Po vasoj filizofiji sta to treba da znaci?Eto tako ste vi tumacili pobedu Lila nad Slavijom i sramnog poraza vaseg Partizana od Sahtjora.Koji za sad igra 2-2 sa Dniprom...Zvezda mi je sve,Zvezda zivot je!!!

Milan

pre 14 godina

Smejali ste se prosle sezone, najavljivali "katanac" i tome slicno. Niste videli dalje od svog nosa, jer ono sto se desavalo ZVEZDI sada se desava partizanu-UNISTAVANJE KLUBA KAO PRIPREMA ZA KUPOVINU.
Medjutim ZVEZDA se izvukla iz zamke, videcemo kako to mislite vi da uradite. Igraci se prodaju para nema? Mislite o tome!!! U upravnom odboru malo malo pa neki politicar vise a bivsi fudbaler manje.
MISLITE O TOME!!!
I naravno srecan rodjendan JSD-u

Rodny

pre 14 godina

Jel neko analizirao rad naseg dragog sportskog direktora Tomica???
Taj covek je samo u prvim nedeljama svog mandata obavio dobar posao ( ne znam kako mu je poslo za rukom ) i doveo Diaru, Moreiru i Jucu.
Posle toga:
Brazilac Hugo - napadac koji je odigrao 180 minuta maximalno i to u kup utakmicama.
Dragan Cadikovski - koji je takodje pokazao sav svoj raskosni talenat.
Dvojac iz Zete - Stjepanovic, Cetkovic - ovaj prvi igra u Vojvodini, a ovaj drugi ko zna gde je.
Portugalac Ednilson na polusezoni - najavljivan kao extra pojacanje ( ne za domacu ligu, vec za LS).
Stameni stoper Milan Vjestica - tako dobro je igrao da nismo mogli da izdrzimo pred naletom zainteresovanih klubova, te smo morali da ga prodamo.
Ngambi - najavljivan kao veliko pojacanje za LS, kao i Zaim koji se nakon pola sezone vratio u Tunis, mada ne znam da li i tamo moze da igra.
Covek koji je placen milion eura - Fejsa ( decko koji je uvek kriv za sve, cak i kad ne igra :).
Zadnji vezni iz Napretka - Jovanovic.
Fantasticni napadac iz Brazila - Cleo, prosto neuhvatljiv za protivnicke odbrane.
Verovatno sam nekoga propustio...
Sad, svestan sam ja da covek nema na raspolaganju neki veliki budzet, ali da je svakog igraca kog je doveo promasaj, to ne mogu da verujem.

Punili vas najbolji timovi sa Pancevom pa ce i najgori sa Lekicem!

pre 14 godina

Navijaci cz se raduju Partizanovom remiju kao da su usli u LS i tamo pobedili Barselonu!E,zbog toga to ce vam biti san! A...sto se tice Partizana...ja tu nista ne bi dirao! Ako;Krstajic,Moreira,Diarra,Djordjevic,Gavrancic...i sami,bez trenera,dozvole da najgori tim u istoriji cz bude shampion oni su se pozdravili sa mozgom,moralom i sa svim sto uz to ide!
(avalon, 4. oktobar 2009 19:16)

Upravu si najgori tim CZ ce biti sampion to je razlika izmedju nas!ZASTO CUTITE ...

NIks

pre 14 godina

CCC Spartak nije znao da je JSD Partizan rodjendan....
Nego zasto li ovaj Moreira nosi onaj zavoj oko ruke vec godinu dana.Jel to neki modni Trend?
Da ne zaboravim
HAHHAHAHAAHAHAH

Mecklejn

pre 14 godina

Zamolio bih sve dušebrižnike, navijače FK/KK Sledeća sezona da gledaju svoj klub koji je posvećen domaćem prvenstvu, s obzirom na to da je završio takmičenje u Evropi za ovu godinu.

Još uvek smo vlasnici uzastopne duple krune i još uvek smo neporaženi, samo lagano dugačka je sezona...

NAPRED PARTIZAN!
(Volim Partizan, 4. oktobar 2009 19:36)

A vi jos niste zavrsili sezonu u Evropi?Nesto Stevanovic(znas,onaj vas trener) pricao juce,kako se treba okrenuti prvenstvu,pa ja pitam zbog toga!

bobi334

pre 14 godina

"Igrači Spartaka pre utakmice poklonili su ruže svojim kolegama iz Partizana, pošto beogradski klub danas slavi 64. rođendan."

Hahahahahahahahahahahahaha

Ti si samo mali Partizan!

pre 14 godina

Spartaku samo bod protiv Partizana..Pih..Srecan rodjendan,komsije,uz zelju da vam svaka utakmica bude kao ova danas..Zvezda je za vas institucija bre!Ti si samo mali Partizan!

milos

pre 14 godina

ova utakmica nije regularna, i treba da se ponovi, partizanu nije sviran niti jedan penal, a i produzeno je samo 3 minuta, a mrak nije bio blizu-vise nego neregularni uslovi...

Ruzan san

pre 14 godina

"Nema se vise vremena, 45:38...ali evo sansa...Branko Ruzic prodire kroz sredinu, sjajno uposljava Mirka Marjanovica na desnom krilu, Mirko centrira i gooooool, Zarko Zecevic je strelac."
Kakvi smo mi jadnici postali, nemam reci, jos samo da nam se Zarko vrati..."jer nema ko drugi", i da formira krizni stab ko za vreme bombardovanja...on gen. sek. i on formira krizni stab, smejurija!!!

živke

pre 14 godina

Nikad nije bilo ociglednije da je namesteno da zvezda uzme titulu...
(realan!, 4. oktobar 2009 17:08)
ма ај то,него што је никад очигледнија намештаљка да Партизан ни Лигу Европе не освоји.
(., 4. oktobar 2009 18:13)

ma aj i to.mego što je patlidžanu namešteno da izvuče bod protiv čuke i spartaka.

Roko Sifredi

pre 14 godina

Rekao bih fudbalerima Partizana SRAMOTA, ali posto ocigledno ne znaju sta je to, ne vredi.
Jedan od igraca iz Teleoptika mi je upravo prepricao razgovor sa igracem iz prvih 11 od juce. Probola mi je usi recenica: "BICE TESKO U SUBOTICI, MNOGO SMO UMORNI".
Ja se samo pitam OD CEGA SU UMORNI? U Ukraini nisu 75 min izasli iz 16- erca.
Definitivno imaju snage kao neki rekreativci ili veterani. Da covek ne poveruje.

Delija

pre 14 godina

Kleo se prejeo!Znam kako mu je trazi utehu u hrani ipak je on legenda CZ koji je doso u mali Partizan samo da bi igro LS,ali zeznuli ga!

4 posle 7, 16+ posle 30?

pre 14 godina

Da li je partizan osvojio veliki bod zato sto:
1. Fudbaleri Spartaka nisu bili dovoljno skoncentrisani kod tri stopostotne prilike?
2. Cuveni golman Radosavljevic ima magnet u rukama?
3. Je sudija sudio faul i kada protivnik dune za vrat stamenim igracima patlidzana?
4. Fudbaleri Spartaka nisu hteli da daju gol jer su se sazalili posle Donjecka da ne padne jos jedna cetvorcica?
Dovoljna su 4 boda iza ledja na tabeli.
Odgovor je pod __ ? Cmok

Igor

pre 14 godina

delije, nemojte se spustati na njihov nivo..batalite komentare njihovih utakmica. treba da vam bude bitno samo sta se desava u zvezdi. komplekse prepustite onima koji su ih uvek imali.

Nidzi_15

pre 14 godina

Sta je sada grobari , sinoc ste mogli svi da pisete za Zvezdu svasta .. Mi makar dobijamo i to zasluzeno , a vama se smeje cela Srbija .. Jesu vas dobili barem Marince u navijanju haha ! Zvezda sampion !

Hogar

pre 14 godina

Gde su ovi

ex gravedigger
Partizan sampion ko bi drugi
Grobari Ni
Manda Pfc
Munze Konza

Oni samo gledaju kosarku. Fudbal ih ne interesuje. Slepacki sport.Prvenstvo namesteno. Drzava stala iza Zvezde.Zato su Ruzica doveli da spasava projekat evropski Partizan.Tole nije mogao da se odluci za koga ce.Ali nema veze. Oprosteno vam je jer vam je rodjendan uz zelju da tako nastavite
Utihnuli topalovici .Prebacili se na vesti o Zvezdi i pobedi kosarkasa nad galatasarajem. Kao sto rekoh fudbal ih ne interesuje. Oni igraju sa NBA timovima. A i rukomet ih vise ne interesuje. Mislim da i kosarka vise nece da ih interesuje

HVALA TI KLEO STO SI OTISO!

pre 14 godina

Partizan dve duple krune za redom ... Ponizenje!
(partizan_sampion, 4. oktobar 2009 20:25)

Duplo manje trofeja!PONIZENJE MISLI I O TOME...

2012

pre 14 godina

Posto su strucni stab i uprava nesposobni da trgnu ovu bagru koja se bezvoljno seta po terenu,treba poslati navijace na trening da isamara pojedince i objasni im kako se bori za klub!!! SRAM VAS BILO MANIKENI!!!

komsija iz detinjstva

pre 14 godina

logicno da ima vise Zvezdinih komentara kad ste se sakrili u rupe i malo vas zezamo,moze nam se...pogledajte link sa Zvezda-Apoel od 1000 komentara 900 grobarcici likuju...to je sve normalno,zato nazad u rupe...

Dr.Grudge

pre 14 godina

Ljudi, napravio sam masinu za kloniranje!!! Evo upravo kloniram Moreiru na jos 10 njih!

PS.Salim se naravno(ali bih voleo da je tako)

anti franjevac

pre 14 godina

Kud ces lepsi poklon za rodjendan? Izvukli bod na gostovanju, Ruzic novi potpredsednik. Jos da za predsednika dodje Krkobabic radi Krleta, Gavrana, Djoleta i ostalih pa da vas Bog vidi.

bubnjar

pre 14 godina

Mrzim Partizan crnobele boje,mrzim partizan kao oci svoje.Srecan rodjendan grobarcici.I dalje se vucete bez poraza,ali vazno je da ne pobedjujete.Jedva cekam 28.11.2009.kada cemo vas rasturiti na marakani.Zvezda je za vas institucija.

evilmind

pre 14 godina

Imam samo 3 konstatacije:

1- Ferguson je sigurno najbolji trener jer samo on uvidja toliki talenat kod Ljajica.Ja se trudim ali stvarno ne mogu da vidim nista posebno kod njega.Decko pruza ispodprosecne i prosecne igre u Partizanu a kamoli u MU sta ce tek biti...Cak i Tosic je igrao neuporedivo bolje od njega a u MU nije ni na klupi.

2- Anticev "talenat" koji je pozvan u reprezentaciju,Radosav Petrovic je danas odigrao jednu od najboljih utakmica u zivotu!! Sedeo je na klupi,nije ulazio u igru,dakle to je bio do sad najbolji doprinos igri Partizana od strane mladog Petrovica.Samo tako nastavi momce!!

3- Trener je posebna prica.On je bio prvi asistent treneru koji se proslavio na SP cuvenom taktikom 4-6-1 i desilo se sta se desilo.Sta drugo ocekivati od asistenta takvog trenera.I posle se pitamo zasto i kako smo dobili sesticu od Argentine tada.

MADAFAKA

pre 14 godina

Pronadji uljeza:
1. Aleks Ferguson
2. Zose Murinjo
3. Beli Stevanovic
4. Fabio Kapelo

p.s. E nije pod 3. Tacan odgovor je pod 1. Samo on ima titulu Sir.

ZVEZDASICA

pre 14 godina

GROBARI umsto sto konstantno visite u nase dvoriste,umesto sto konstantno komentarisete nase utakmice,pogledajte vas jadan i bedan partizan,pogledajte i tek onda podignite dva prsta!!! ali sta vas briga,bogatiji ste za jos jednog politicara za jos jednog SPS-ovca,okacite katanac na taj vas mali klub i na istom mestu otvorite SKUPSTINU!!!!

Ti se bori,SEVER ce da gori ...

pre 14 godina

Prebrojte zvezdaske komentare .......Samo prebrojte...Hvala....i posle pricaju nesto ...licemei po defaultu
(da da, 4. oktobar 2009 20:54)

Procitaj uputstvo i videces da nigde ne pise da je Delijama zabranjeno komentarisanje vesti Partizana!TI SI SAMO MALI PARTIZAN

Frache

pre 14 godina

@partizan_sampion
Vi kao da zaboravljate da je pre dve uzastopne Partizanove duple krune to isto i Zvezda uradila,i to neposredno pre.

mister

pre 14 godina

da se razumemo svi mi koji smo gledali utakmicu zakljucili smo da nije samo partizan ostao bez 2 boda i spartak je takodje i to moze za bodovima da zali vise nego partizan.

red@white

pre 14 godina

kako ste se provukli.Da covek ne zatrese svoju mrezu ostali bi i bez tog boda. Nista ne znate.Ali vi igrate Evropu i to sa uspehom. Steta sto je sada pauza dve nedelje da se odmaknemo jos vise. Ali nema veze za dve nedelje ni djak u skoli tesko moze keca da popravi. Kleo majstore. Hvala ti sto si otisao od nas u gori klub

024

pre 14 godina

Bravo Spale!!! Partizanu je dosta i ovaj bod, mogli su i izgubiti. Utisak dana "nash je ceo stadion". Drago mi je da je cela Srbija mogla da vidi kako ceo stadion navija za svoj klub. Na zapadu tek pokoji sramezljivi glodar (klinci i penzioneri). Jos jednom bravo momci, svaka vam cast!!!

Robot

pre 14 godina

Ovakvi rezultati Partizana nisu iznenadjenje. Jos protiv Rhila se vidilo da ne mogu dati gol iz kontre, amaterima!?! Jesu oni njih napunili, al sve nesto na silu,na slucajnost, bez prave akcije, uigranoisti... Kako su igrali u daljim utakmicama, mislio sam da ce popit petardu u Donjecku. Nije bilo daleko, ali prema igri, moglo je i gore.
Da se razumemo, nije ni Zvezda puno bolja, al se bar trude i zalazu, pa i neki rezultat dolazi na temelju toga.
Naravno treneri imaju najvecu odgovornost za sve, ali kad vidim da igracu dolazi protivnik s ledja i uzima mu loptu, meni padne mrak na oci. Pa zar nema tamo niko od saigraca da mu vikne "ledja!"
Ova kritika nije zlonamerna, da bi ja sad nekog pljuvao, nego da bi se neke elementarne stvari u fudbalu naucile. Dok se ne opametimo, ima da nas pune u evropi kad god stignu, a mi cemo i dalje da se tesimo domacim titulama posle kojih ce pola tima ici negde preko (za male pare) da pokazu svoj talenat i potencijal.
Propasce nam fudbal sa takvom taktikom.
Spartaku svaka cast, nasa Zvezda prvak ponovo!

Vladan R

pre 14 godina

Kada je Partizan usao u Ligu Evrope a CZ nije postavio sam isto pitanje ovde na sajtu kao i mojim drugovima navijaca Partizana a ono glasi:"Lepo je sto ste usli u LE i sto vas to raduje ali me intresuje zasto se radujete spadanju CZ kada je to stetno po vas?". Konstataciju sam obrazlozio time da ce CZ biti skoncetrisana samo na sampionat a Partizan opterecen i LE ce sigurno u bar cetiri utakmice u prvenstvu ,bilo pre bilo posle meca u pomentoj LE, sigurno kiksnuti i tako omoguciti CZ da napravi solidnu razliku i da ako ves kojim slucajem operemo u derbiju(tradicija je cudo) i udjemo sa nekih recimo +7 na prolece, a s obzirom na razvodnjenost lige na 16 klubova i posto se igra jos samo jedan derbi na prolece, prakticno ce u tom slucaju prvenstvo biti odluceno. Dane govorim o tome da zbog rejtinga celukupnog Srpskog fudbala pa i samog Partizana ne bi bilo lose da i CZ osvoji jos po koji bod u Evro utakmicama. Pomenuti drugari su mi vec priznali da sam u dobroj meri bar u prvom delu prognoze bio u pravu. Neki danas a neki vec posle prethodnog Partizanovog kiksa.

delija

pre 14 godina

Kada ima brdo nasih komentara na los rezultat Zvezde to je navijacko rivalstvo i prepucavanje ali kada topalovici komentarisu dobre rezultate zvezde i osporavaju ih to su KOMPLEKSI.

mix

pre 14 godina

I ko sad priča o kompleksima??

Od 230 komentara 200 su od komšinice !!!

Toliko o tome, ali nema vez7e i pred vašoj kapiji će zaigrati mečka kad se oformi komisija u UEFI za oko 10-ak tužbi protiv vas ! I rupu da prodate nećete poplaćati sve te dugove, a onda se vidimo na ovim stranicama!!!

Do skorog viđenja !!!!

Miki

pre 14 godina

Agoniju treba prekinuti i oterati sve koji vode Partizan poslednje 2-3 godine, od kada se temeljno i sistematski uništava Partizan. Ova ekipa oko Tomića je katastrofa. Jokanović i Stevanović su bili samo fudbaleri, nisu oni za trenere.

miros

pre 14 godina

Rezultat je realan,mada ekipa spartaka treba vise da zali zbog dva izgubljena boda. Takticki,Zoran Milinkovic trener Spartaka je razbio Druga Plavog. Igraci Spartaka su sve vreme meca stajali u formaciji kako ih je trener uputio,a njihov centarfor Ubiparip je odigrao utakmicu za udzbenike kad je u pitanju igra u dubinu I sirinu. Pravio je vremesne odbrambene igrace Partizana smesnima. S druge strane,formacijski Partizana je licio na ekipu s poljanceta stomacic,delom se najbolje videlo kodak vodeceg gola kada su Igraci Spartaka iz treceg pokusaja u istom napadu dali gol. Drug Plavi je za srpsku ligu,realno!

Live

pre 14 godina

Evo par detalja sa utakmice i da kazem da od malena navijam za Partizan ali volim i klub iz svog grada a to je Spartak pa su mi emocije malo bile pomesane. I ako je bio prenos neverujem da ste imali prilike da cujete da je prilikom odavanje poste minutom cutanja nastradalom Francuzu na stadionu je bio muk ali ne i na delu tribina de su bili navijaci Partizana. Moglo se cuti smejanje i cavrljanje. Treba da ih je sramota. Druga stvar utakmica je proglasena za utakmicu visokog rizika a na stadionu se tocio alkohol na hektolitre. A kad je Javor gostovao zabranjeno bilo tocenje alkohola?!!??! I za sam kraj vidim da su cigani srecni ali mogu samo da kazem da ce i njima leteti perije u Subotici naravno da sam mislio da nece uzeti 3 boda.

grk

pre 14 godina

Gde su sada vodje navijaca da ponovo dovedu novog trenera smetao im Jokan samo glup ne vidi da je ocigledan bojkot pojedinih igraca.Nisam siguran ali u ovde se nece pominjati Tole sigurno dok drugi osvajaju bodove bez znoja Partizan placa dugove vodja navijaca.

Ćobi Alonso

pre 14 godina

Dupla Kruna.....Je nasa....jer ti si samo mali Partizan......jbg trebali su da vam daju penal na poklon ipak vam je danas 64 rodjendan....xaxaxa..

Lalash

pre 14 godina

sta je grobari!nemozete drugoligasa pobediti,mani te se vi titule,bolje se borite sa vojvodinom za drugo mesto.pozdrav iz novog becheja

Vickasti

pre 14 godina

Srecan rodjendan, grobari. Imali ste srece i osvojili bod protiv uvek nezgodnog Spartaka.
Kleo opet najbolji napadac na utakmici.

veerghoen

pre 14 godina

Pa ja neznam kako ocekujete da Gavrancic,Krstaja i Djordjevic postuju trenera koji je par godina stariji od njih,mozda su neki i igrali sa njim.Nerealno je ocekivati neki autoritet.Ocigledno je da igraci ne daju svoj maksimum.Nikakav se napredak ne vidi od kada je Jokan otisao,sve je isto,cak i gore.Pa zamislite sta igraci misle dok im Plavi prica?Boli njih uvo.Zekane,tako im nedostajes.Kad ce taj derbi vise,da vidimo ko je jaci! Svake noci sanjam ja!!

gledalac

pre 14 godina

Kako mogu ovako nemilosrdno da lazu
-ceo zapad je bio pun
-ceo istok je biopun
-jug solidno popunjen
-sever poluprazan
Kapacitet 25000 gledalaca
znaci bilo je najmanje 20000 gledalaca od toga 80% navijalo za SPARTAK!!poz iz SUBOTICE!!

avalon

pre 14 godina

Navijaci cz se raduju Partizanovom remiju kao da su usli u LS i tamo pobedili Barselonu!E,zbog toga to ce vam biti san! A...sto se tice Partizana...ja tu nista ne bi dirao! Ako;Krstajic,Moreira,Diarra,Djordjevic,Gavrancic...i sami,bez trenera,dozvole da najgori tim u istoriji cz bude shampion oni su se pozdravili sa mozgom,moralom i sa svim sto uz to ide!

Volim Partizan

pre 14 godina

Zamolio bih sve dušebrižnike, navijače FK/KK Sledeća sezona da gledaju svoj klub koji je posvećen domaćem prvenstvu, s obzirom na to da je završio takmičenje u Evropi za ovu godinu.

Još uvek smo vlasnici uzastopne duple krune i još uvek smo neporaženi, samo lagano dugačka je sezona...

NAPRED PARTIZAN!

partizan_sampion

pre 14 godina

Crvena zvezda 7 6 1 0 14:2 19

Dominacija!!!
(dominacija, 4. oktobar 2009 18:36)


Partizan dve duple krune za redom ... Ponizenje!

Sloba

pre 14 godina

"I za sam kraj vidim da su cigani srecni ali mogu samo da kazem da ce i njima leteti perije u Subotici naravno da sam mislio da nece uzeti 3 boda.
(Live, 4. oktobar 2009 23:32)"
Nece nama leteti "Perije" nego ce se tociti Dom Perinjon :-)

Braca Karamazovi

pre 14 godina

srecan rodjendan malom partizanu zele braca Stojanovici sa Novog Beograda,sa zeljom da im svaka utakmica bude ovakva,dok postoje..

Grb

pre 14 godina

Osim nekolicine igraca na cijim grudima stojim,svi ostali,a ne bih sada poimence,i ne znaju da sam tu,da postojim.Kada bih noge imao sam bih za sebe i grobare ginuo,tuzni su ovi dani moji kad na tudjim grudima stojim.Kada bih pak govorio,sa tribina bih navijaca pozvao,znam on bi se bar za mene borio...

goran

pre 14 godina

E moj mali partizanu pa zar niste mogli da pobedite ni na vasem rodjendanu,sigurno ste se napili zlatiborske vode i opile vas miris ruza koje ste dobili za rodjendan.Kakve ste vi to titule osvojili,gde ste bili od 1945 do 1992 kada ste od velike cetvorke uvek bili cetvrtiÿ(prva Zvezda,drugi Dinamo,treci Hajduk).U Evropi nemate nista osvojeno;i kad igrate u ligi Evrope vas prosek vam je 0 boda od 4 utakmica koje se igrale prosle godine a od ove godine i da ne pricamo(0 boda od 2 utakmice koje ste igrali).Preporucujem vam da ostanete jos malo na zlatiboru da pijete Zlatiborsku vodu i jedete prsutu,jer vi niste za fudbal (i zbog navijaca i zbog fudbala)

Alves

pre 14 godina

Toliko o tome da je Sparatak nasa filijala...

Dosta je vise SPLAVAROSA i POZERA u ekipi,za PARTIZANOV dres mora da se grize,a ne da se igra bez volje,zelje i snage...Stevanovic ako ne moze to da utuvi u glavu igracima slobodno neka ide...

Taribo West

pre 14 godina

Savu Milosevica za predsednika,jer Djuric rastera kako je doso sve sto vredi,jos se Tomic nekako i drzi,ali ovo je bruka,pa Djukic je sa neuigranijim timom imao prosek tri data gola po utakmici,igraci su mnogo brze razmisljali,bili pokretljiviji,a ovo je mucenje,toliko su svi usporeni da nije ni cudo sto su ispali smesni protiv Sahtjora.Pa gde su tolike pare od prodaje Tosica,Smiljanica i ostalih,plus igraju u ligi evrope??Jel je Gavrancic pojacanje,pa bar pet puta je Duljaj kvalitetniji igrac od njega ako ste vec hteli iskusnog igraca.Dosta mi je kojekakvih Djurica i njemu slicnih.Ako je mogo Lukic u Zvezdi siguran sam da bi i Savo bar sto puta bolje upravljao Partizanom.Daj ostavku Djuricu ko sto je Den Tana u Zvezdi.

Bushner

pre 14 godina

Plavi..........pakuj se !
Predsednice, za vreme pauze angazujte trenera koji odgovara renomeu kluba, da svojim znanjem promeni kod igraca "filozofiju" !
Ovo sto je danas Plavi vodio ekipu je nedopustvo za "SEFA" struke, za klub kakav je Partizan!

žoJse

pre 14 godina

sta je grobari!nemozete drugoligasa pobediti,mani te se vi titule,bolje se borite sa vojvodinom za drugo mesto.pozdrav iz novog becheja
(Lalash, 4. oktobar 2009 18:01)

...koliko sam ja upućen u dešavanja u domaćem fudbalu, danas se u Subotici igralo 7 kolo Super lige Srbije, što znači da je Spartak Zlatibor voda superligaš, a ne drugoligaš prijatelju ili su možda ujedinili Super ligu i Prvu ligu Srbije, pa sada igra svako sa svakim?!

...izveštaj sa utakmice totalno ne komletan. Pola bitnih detalja nisu stavili u izveštaj, a jedan od bitniji je i šansa koju je Spartak Z.v. imao pred sam kraj meca, kada je mali Nosković imao šansu da postigne pogotak ali je njegov šut odbranio Radosavljević i odbio loptu u korner, a to je samo jedna od prilika koju je Spartak imao u drugom poluvremenu. Ko je gledao tekmu, zna o čemu pričam.
Partizan duplo više imao loptu u posedu ali igrači Spartaka neuporedivo bolji i tačno su znali šta hoće. Sada pitam ja vas, jel moguće da svaka ekipa u ligi ima boljeg trenera od nas i da svi postave bolje ekipu od Partizana?! Nemojte samo molim vas da kažete kako je lakše postaviti ekipu koja se brani, te klišeo već i mala deca znaju. Partizan se nije branio ni kada su bili tu Tumba, Mateus, Djuka, pa je odvaljivao sve barem po ovim našim livadama (mada stadion u Subotici za svaku pohvalu)i koliko toliko igrao atraktivan fudbal... MISLITE O TOME!

MijaPFC

pre 14 godina

Ej,bre..neka neko uradi nesto na vreme,ovo ne lici ni na sta...da li je moguce da guraju malog Tomica ovoliko,pa on je stvarno toliko indisponirano-indolentan da vec pocinje da mi bud muka od njega..neznam..ne ide na dobro..

fudbal?

pre 14 godina

Prvenstvena utakmica: Misli su nam bile okrenute ka Evropi, pa samo odigrali lose.

Evropska utakmica: Bili smo umorni od prethodne prvenstvene utakmice,pa smo odigrali lose.

Prvenstvena utakmica: Igranje u Evropi uzima danak, umorni smo od prethodne evropske utakmice, pa smo odigrali lose.

I tako u krug. Zacarani? Ne, demagoski.

Boki

pre 14 godina

Vi nikako ne kapirate,sad kao vidi koliko ima poruka od zvezdasa,pa naravno da ima kada ste izgubili bodove.Da ste pobedili bilo bi par komentara sa nase strane i to je to.A VI kako god zvezda da odigra 70% komentara je od vas,juce sam se smejao koliko komentara ima na temu nije bio penal protiv ofk-e,cist penal,vuce ga za dres uklizao nije dodirnuo loptu i to je to,sta treba da ga pljune i isutira pa kao ajde jeste penal.Da ne skrecem sa teme,uvek ste bili zavisni i gledali kako da napakostite zvezdi.Meni je iskreno zao sto partizan lose igra,tj da je zvezda prva sa timom koji je 7 puta jeftiniji nego prosle godine.Tako da nemojte da pricate kako zvezdasi pljuju kada ste tu igru vi smislili

Sasa

pre 14 godina

Redovno pratim komentare na B92, ali sada osecam veliku potrebu da se i ja oglasim, a sve u vezi poslednjih desavanja u i oko srpskog fudbala. Rodjen sam 1965. u Nisu. Navijac sam Partizana od kada znam za sebe, fudbal pamtim jos od SP u Nemackoj 1974. Utakmice Radnickog nisam propustao sve do 1991. Vise nikada nisam otisao na fudbalski stadion, a i ne verujem da cu ikada. Fudbal pratim i danas ali samo preko TV-a. Nekada sam isao i na utakmice Niske zone, i odgovorno tvrdim da se bolji fudbal igrao u istoj nego li danas u tzv. Superligi Srbije. Ono sto sam juce video poslednjih 30-ak minuta me je ucvrstilo u odluci da do daljnjeg vise ne pratim domaci fudbal, pa makar i onako usput. A jos dogadjanja oko terena, na tribinama, u upravama klubova... Nemam reci da opisem to stanje koje traje vec dve decenije i koje se iz dana u dan rapidno pogorsava. Ili da porucim danasnjoj generaciji koliko sam srecan a u isto vreme i tuzan sto sam bio deo spektakla zvanog Fudbalsko prvenstvo SFRJ a koji oni nikada nece doziveti. Pozdrav svim iskrenim navijacima i ljubiteljima fudbala u Srbiji.

blam me

pre 14 godina

posle svake utakmice slusamo iste price novog nam trenera o manama tj problemima koje imamo u igri (to je dodatno cudno jer je on tu vec godina a ne od juce pa kao mora da upoznaje ekipu jos).

E sad, to sto onikoriste kao izgovore mislim da vide i deca od 5 godina. Voleo bih da neki novinar koji ima cohones da postavi pitanje treneru, STA ON PLANIRA da uradi pa da resi te nedostatke?

Neka lepo navede uradicemo to to to i to, pa cemo mi sami da procenimo da li je on to i uspeo ili nije, i ako nije neka kaze zasto nije (nekada moze biti problem i do igraca)
Ajde da bar jednom budemo "transparentni"

Svarce Neger

pre 14 godina

I ko sad priča o kompleksima??

Od 230 komentara 200 su od komšinice !!!

Toliko o tome, ali nema vez7e i pred vašoj kapiji će zaigrati mečka kad se oformi komisija u UEFI za oko 10-ak tužbi protiv vas ! I rupu da prodate nećete poplaćati sve te dugove, a onda se vidimo na ovim stranicama!!!

Do skorog viđenja !!!!
(mix, 4. oktobar 2009 20:36)
Bogami prijatelju, grdno gresis. Mecka je presla u komsiluk!

hg

pre 14 godina

Sramota ko postavi ovog coveka kao trenera! I njegove smesne vizije igre...pa mi samo primamo golove od kako je on dosao i stavio radosavljevica na gol!
E moj Jokane...dzabe ti 2 duple krune...

Pfc rules

pre 14 godina

Svi napolje iz kluba,svi!!!
Dosta je bilo popustanja,igrate kao zene,necete da se borite,da trcite,da pobedjujete,zato kazem svi napolje-DOSTA JE BILO!

Момо

pre 14 godina

Жао ми је што у управи Партизана не постоји неки Мамић (ма колико тај лик био крајње несимпатичан) који би јавно саопштио играчима ко су они у ствари и фино им објаснио да овако више не може, да не могу брукати велики клуб за који играју и да су ѕахваљујући свом крајње непоштеном односу према дресу који носе, остали без премија, награда и чак шта више, да их драстично новчано каѕни. Удрите их по џепу, има да трче и да се труде к'о никад у животу.

nikola grobar

pre 14 godina

nije lepo sto mi kratite poruku,svako ima pravo na slobodu misljenja,rekao sam da vrate jokanovica zato sto je bolji od plavog sa kojim ne mozemo da zabelezimo ni jednu pobedu,a ne zato sto je on dobar trener vec je samo bolji od ovog!

Dimi

pre 14 godina

Jesam grobar, ali mislim da u partizanu nesto ne stima... I mislim da se desava isto kao i zvezdi prosle godine. Ceste smene trenera i rusenje partizana u temelju ne doprinosi boljitku srpskog fudbala! Zato molim sve one koji se bave rusenjem ovog srpskog velikana da odmah prestanu to da rade jer u protivnom ce ih stici KAZNA! A vi igraci igrjte fudbal i samo o tome razmisljajte!

dare

pre 14 godina

bleda senka partizana od prosle sezone,opet ponavljam plavi(stevanovic) nje resenje za klupu partizana.dzaba vam liga evrope kad ste zadnji ubedljivo,dzaba bilo sve...
promena trenera je resenje definitivno.neka dodje mateus,tumba... mislim da je ipak prevelik zalogaj za stevanovica biti prvi trener partizana.toliko

ilija

pre 14 godina

Ma nema veze bitno da je otisao Jokanovic!I el ste sad srecni sto ste ga oterali fudbalski znalci?Vidi se odmah da igramo bolje!Evropa je bitna nije bitno prvenstvo el tako?Muka mi je od vas koji nikad niste zadovoljni,prosle godine smo u ovo vreme imali 6 bodova vise od Zvezde i Vojvodine,a vidite sad a da i napravili smo rekordan broj bodova vise od komsinica,ali nema veze izgubili smo 3 utakmice u Evropi,to je bitno!!!Videcu sad vas sta cete da pricate kad ne budemo mogli(ne daj Boze)na kraju ni da igramo kvalifikacije za LS,onda cete opet svi traziti novog trenera i tako u krug.Lepo ste stvorili krizu ni iz cega,zbog par utakmica,hvala vam puno svima!!!

VOLIM PARTIZAN

Ognjen Strahinjić

pre 14 godina

Kako je ovaj naš narod pogan... Strašno... Ovi što kao navijaju za Zvezdu odma brže bolje plju-plju po Partizanu. Nadam se da su to klinci, 15 - 18 godina max. Ja navijam za Zvezdu, pa mi nije toliko interesantno šta je Partizan uradio. Pa šta ako su kiksnuli? I Zvezda će danas-sutra. I sad tako uvek posle nečijeg kiksa mora želudac da mi se prevrće od ludila koje čitam... Stvarno najgori je srpski bezobrazluk. Užasan je. Laku noć, sutra mi počinje faks.

GioRdano Karvaljo

pre 14 godina

Sto ste trazili to ste i dobili!
Bogomi zvacete Jokanovica da se vrati, ali kasno!
Ko god ga je otjerao treba da se stidi! Sad da vas vidim znalci!
Dvije duple krune ko da osvoji? Stevanovic? Sa njegovim srcanim problemima?
volio bih to da vidim! Nema sanse! Svaka "cast" upravi! Odose Bata, Petric, Jokanovic,a Mijatovic nije ni imao sansu da dodje! Kome to ide u korist? Djuricu, hoces da privatizujes klub???
Ima li ovdje ljudi koji stvarno vole Partizan???
Sramota i bruka!

Vladan R

pre 14 godina

@ volim partizan

Tek da znas i CZ je u sezoni 2007/2008 bila neporazena i to u celom sampionatu. Ipak zbog 12 remija u 33 kola od kojih 10 u prva 22, je bila tek druga.Preostala dva remija su jedan protiv Partizana a drugi u poslednjem kolu kada je prakticno sve bilo odluceno. Istovremeno je tada bila i vlasnik dvostruke duple krune iz prethodne dve sezone. Misli malo o tome.

Trotter

pre 14 godina

Kako mogu ovako nemilosrdno da lazu
-ceo zapad je bio pun
-ceo istok je biopun
-jug solidno popunjen
-sever poluprazan
Kapacitet 25000 gledalaca
znaci bilo je najmanje 20000 gledalaca od toga 80% navijalo za SPARTAK!!poz iz SUBOTICE!!
(gledalac, 4. oktobar 2009 23:22)

Kapacitet stadiona u Subotici je 13.00 mesta....Nekad je bio 25.000 :)

Pozdrav!

dax

pre 14 godina

partizan ponovo samion u fudbalu,kosarci,vaterpolu,rukometu,najtrofejnije spor.drustvo,6 puta prvaci evrope u vaterpolu,jednom u kosarci,u 5 ekipna sporta partizan 76 titula,a jadna zvazda 56,da ne pricamo o atlrtica,o tenisu,djokovic,ivanovic,cavic

m.i.k.i.p.f.c.

pre 14 godina

Grobari koji kukaju da se zvezdi svira vise penala mislim da vam je posle ove utakmice jasno zasto... DA BI VAM SVIRALI PENAL MORATE DA UDJETE U KAZNENI PROSTOR!!!
(keni, 4. oktobar 2009 17:07)

Tacno tako, burazere, vi samo udjete u 16, i ostalo je istorija, nekad ne morate ni u 16, moze i faul na 20 da bude penal, u to smo se uverili ;)

Srdjan - SU

pre 14 godina

dobra (više borbena) igra Spartaka - a partizan očajan...
Suđenje katastrofalno!!! Ovo je bilo već treće po redu katastrofalno vođenje utakmica od strane naših sudija u Subotici kada je Spartak domaćin (1. protiv OFK nedosuđen penal za Spartak, 2. protiv Kule Džomba pored aut linije govori sudiji kako treba da sudi, a ovaj dopušta mizernoj Kuli da im se igrači izležavaju po terenu, secka igru Spartaka i sudi na štetu Spartaka i na kraju 3. protiv Partizana neverovatno je ponašanje glavnog i pomoćnog sudije ispod zapadne tribine - sve odluke na štetu Spartaka, Misimi dobije udarac u lice a sudija mu daje žuti karton, zatim, bek partizana rukama skida Ubiparipa pomoćniku ispred nosa a ovaj nevidi ;) hehehe - što ne ide kod lekara).
Sve u svemu bravo Spale!!! Srčano i borbeno do kraja - OSTAJEMO U SUPERLIGI uprkos sudijskim krađama!

dujo

pre 14 godina

ljudi zar ne vidite da Plavi nema nikakav autoritet,sa njima je dve godine i nije uveo nikakav napredak,treba nam iskusan strucnjak a to je STEPANOVIC

plavi, plavi

pre 14 godina

mora da je opet onaj Petrovic bio kriv? Evo vam pljuvaci koga cete sad da pljujete. Mislim da bi trebali malo ovog plavog, jer je covek koji nema pojma sa zivotom, autoritet je nula. Ko zna ko nam ovo sve kuva????

ariolio dilu

pre 14 godina

Od svega se moze sakriti, ali istina je samo jedna. Niste vredni dresa koji nosite, ali krivi su oni koji su vas u te crno bele boje i obukli. Jedan je Zuka

Meraklije 1989

pre 14 godina

Braćo grobari,dokle ćemo trpeti ove neznalice u upravi.Dali ćemo čekati da padnemo kao komšinica?Oni su državna mezimica pa im država pomaže.MI moramo sami,zato uprava napolje
(grobari, 4. oktobar 2009 22:55)

Nisam mogao a da se ne nasmejem,sve ste ludji i ludji...:)))

Mance

pre 14 godina

Cuj Hogare,odavno ovde nema(mozda nekad kao kada Zvezda pobedi protiv Artmedije,Apoela i sl)
1.Uliex
2.Del Piero(eh,kako je on falio Barkosa i salasa a smejao se Moreiri)
3.Muzickog saradnika
4.Nelsona Munitza

brate,osvojismo 67 trofeja zadnjih nekoliko godina a ipak mislim da ce mo se i ove godine smejati umaju

PFC_BGD

pre 14 godina

Partizan dve duple krune za redom ... Ponizenje!
(partizan_sampion, 4. oktobar 2009 20:25)

Duplo manje trofeja!PONIZENJE MISLI I O TOME...
(HVALA TI KLEO STO SI OTISO!, 4. oktobar 2009 21:41)

Partizan prvak drzave: 21
Pobednik kupa: 11

Zvezda prvak drzave: 25
Pobednik kupa: 22

Duplo vise titula?!?!?!? Mislis duplo vise kupova ...

I zanima me zbog cega na zvezdinom sajtu pod "istorija" pise "zvezda 1945-2007" ... Sta bi sa 2008 i 2009 ?

dejan

pre 14 godina

Mladen Božović!
Ubedljivo najbolji golman lige.
Dve godine brani izvaredno sa rekordom države,
Bezbroj puta je sačuvan rezultat njegovom zaslugom.
Golman je ozbiljan, profesionalac.
Nije mi jasno da trener „pomoćnik“tako surovo deluje popravljajući igru tima smenom najboljeg.
Kakve je greške pravio Van der Sar?
Golmanu se sve greške vide i Mladen je imao ali svakako nebi trebalo porediti trećeg i prvog golmana.
Gledao sam i slušao na jednoj TV stanici stručnjake gde je analiziran Mladem Božović.
Po tome Stevanović i Pandurović su smešni i ovo je ozbuljan pokazatelj kako se radi i zašto je Partizan ovakav kakav je.
Nije ovo klub za početnike.

ADLER

pre 14 godina

Bas mi je drago sto je i zvezda posle dugog perioda osetila slast prvog mesta.U partizanu nesto smrdi,to znaju svi.Izaci ce to narednih dana.Igraci nece da igraju,mozda plate niszu dobili,ko zna.Nije fer od zvezdasa da pljuju po kleu,pa on im je bio idol.Dobar je on igrac.Mislim da ce se sve ubrzo srediti,a svi vi znate da partizan ima za nase prilike dosta dobre igrace.E onda se cuvaj zvezdice,a sed se malo sladi,davno nisi.Pa kad te stignu partizani,ti bezi,ako stanes izgubices titulu koju dugo cekas.

georg

pre 14 godina

pa gde ste sada veliki strucnjaci,pljuvaci Race Petrovica,vajni navijaci Partizana.Evo sada Raca nije igrao ni minut.I sta sad.U 4 najvece blamaze u ovoj sezoni,Cuka,Zilina u Beogradu,Spartak i Sahtjor, Raca je odigrao samo jedno poluvreme!Treba da vas je sramota!Pored takvih navijaca Partizanu neprijatelji nisu potrebni.

Gost

pre 14 godina

Sta je Crveni? Odjedared ste zaboravili na Toleta? Vise ga ne napadate? Da je hteo sigurno je ovu utakmicu mogao da namesti. Pa Subotica mu je baza. Uzivaj te dok moze te. Nece te dugo!!!

princ Valijant

pre 14 godina

Partizan nema kvalitetan igrački kadar, dobrog trenera, sposobnu upravu a ni pristojan budžet. Zato će ove sezone teško do nekog domaćeg trofeja, a u Evropi će se blamaže nastaviti, ne samo ove godine nego do daljnjeg.

Zato nepratim prvu ligu ! Mnogo bolji i posteniji fudbal se igra u nizim ligama!

pre 14 godina

Neznam zasto se raduju navijaci Zvezde kad Partizan je izgubio samo dva boda! Ko jos ima snage da prati Nas fudbal! Mnogo smo jadni i Partizan i Zvezda i Vojvodina i cela liga mnogo! Al to je nasa stvarnost da se sladimo (ne sa nasim pobedama Ofk 2:1) sa tudjim neuspesima!

Nemanja

pre 14 godina

Cekam da objavite vest a vi nikako,cccc. Srecan rodjendan malom klubu od Velikog komsije,da vam sve tekme budu kao u donjecku i subotici. Zar nije tole sredio da bude penal za vas?Jel on bese iz subotice ili? Koji ste na tabeli?
(Rambo, 4. oktobar 2009 17:18) Prijatelju navijas za klub koji je zenskog roda

grobari

pre 14 godina

Braćo grobari,dokle ćemo trpeti ove neznalice u upravi.Dali ćemo čekati da padnemo kao komšinica?Oni su državna mezimica pa im država pomaže.MI moramo sami,zato uprava napolje

podrska

pre 14 godina

Evo par detalja sa utakmice i da kazem da od malena navijam za Partizan ali volim i klub iz svog grada a to je Spartak pa su mi emocije malo bile pomesane. I ako je bio prenos neverujem da ste imali prilike da cujete da je prilikom odavanje poste minutom cutanja nastradalom Francuzu na stadionu je bio muk ali ne i na delu tribina de su bili navijaci Partizana. Moglo se cuti smejanje i cavrljanje. Treba da ih je sramota. Druga stvar utakmica je proglasena za utakmicu visokog rizika a na stadionu se tocio alkohol na hektolitre. A kad je Javor gostovao zabranjeno bilo tocenje alkohola?!!??! I za sam kraj vidim da su ***ani srecni ali mogu samo da kazem da ce i njima leteti perije u Subotici naravno da sam mislio da nece uzeti 3 boda.


Ajde policijo i drzavo nemojte stati samona jednom ili dva slucaja i za one baklje kazne treba odmah biti ... dost aje bilo divljanja i divljaka...

pp

pre 14 godina

*igani jel se radujete,cemu se nadate?
To vam mi damo 10 fore da se ponadate a onda vas obrisemo kao gumicom,jer drugacije nije zanimljivo prvenstvo.Vec dve godine zaostajete za nama po desetak boda a prosle godine ste bili treci! Misli te o tome!!

Cemu se nadate...
PFC Paracin

Grobar

pre 14 godina

Partizan se namerno urusava!
Kao da nekome ne ide u prilog da bude skuplji klub, kako bi ga jeftinije neko od nasih "bizmismena" kupio!
Otpustiti trenera (Jokana) koji je dve utakmice izgubio?!?
Svi Zvezdasi, koje poznajem, ne mogu da se nacude potezu uprave da oteraju Jokanovica!!!
Izgleda da neko odlucuje i igra se sa klubovima, Dupla Kruna je izgleda moguca samo dve godine za redom.
Tim kao sto je Partizan bio u trenutku Jokanovicevog odlaska, je realno, mogao i morao, sve timove srpske lige lagano da pobebdjuje, a ne da se muci i sramoti.

Ogorcens sam!!!

Mislim da spremaju privatizaciju klubova...

machka

pre 14 godina

Koliko samo odvratnih komentara na racun jedinog reprezentativca,Race Petrovica,ovih dana.Neupucen bi mogao da pomisli da je to dete krivac za sve Partizanove muke od vremena Bobeka do danas!Raca je sjajan fudbaler i jos bolji momak,a danasnja utakmica je jos jednom pokazala da su uzroci Partizanove krize mnogo dublje prirode.Sram vas bilo Grobari zbog hajke na svog najtalentovanijeg fudbalera i momka koji iskreno voli Partizan.

Vladan R

pre 14 godina

pp samo vi nama dajte desetak bodova for onda cete moci da nas uhvatite da ti ne kazem za sta tj stici cete nas u limburgu mesecu. I o kakvi desetak bodova pricas za sezonu 2007/2008 kad ste tada do kraja tj poslednjeg kola drhtali jer ste imali svega tri boda prednosti odnosno kada ste u poslednjem derbiju srecno na nekih desetak kola do kraja izvukli bod i zadrzali prednost od 5 bobova koja je vec u narednom pala na 3.

Partizan sampion,a ko bi drugi !?

pre 14 godina

Bravo za momke,bolje posteno,nego da nam sviraju penale.Samo je cudno shto sada oni ne spominju Toleta.Iskreno imamo -4 oni su prvi,ja mislim da je ovo najpostenije prvenstvo u poslednjih 57,5 godina :)))

Sve u svemu bice zanimljivo danas su svi bili oke,mada bih vishe voleo da je na levom beku Brezancic,a u sredini Knezevic i Djordjevic ! Ja ne znam stvarno shta ocekujete od Klea,on je decko razbijac,a Diarra svaku tekmu skoro daje gol,tako da,opusteno ima josh 23 kola do kraja.

Kladžo

pre 14 godina

Kladža.Kako je onaj mali što je dao gol za Partizan stajao sam kod izjednačenja.Oni svi uzimaju lovu a vi pišete te o formi te o klupskom raspadu ali odakle...

čika Velja

pre 14 godina

S R A M O T A !
Zaista ne mrzim nikoga koji obuče "svetinju", ali po ko zna koji put moram da kažem da pojedincima nije mesto na terenu! Fejsa-igrač manje, Đorđević-naj veća rupa u Partizanu i ne zasluženo jedini izvođač slobodnjaka, Tomić-još jedan igrač manje, Petrović-mora da se spusti na zemlju da bi učestvovao u igri(znači još jedan igrač manje) i dojučerašnji idol Dijara- iz samo njemu znanih razloga ne želi više da igra sa istim žarom(treba ga pustiti da ide uz veliko HVALA na svemu)! Znači, po mom računu(iako sam naveo petoricu) Partizan igra sa tri igrača manje(i još vele trener ostavi Branu na klupi),a sa takvim "manjkom" je nemoguće pružati bolje partije! I pitanje za Grobare, da li se bar malo kajete zbog učešća u sramnom teranju Jokanovića?!

Milan Subotica

pre 14 godina

Sta je sad Tole nije namestio utakmicu?! kad Partizan izvuce deblji kraj onda Tole ne namesta,samo kad su musavi u pitanju ?....inace bio je Tole u lozi ne brinite

adje

pre 14 godina

crvena zvezda ti je kao reprezentacija srbije,moze svakog da iznenadi i pobedi,a partizan ti je kao reprezentacija francuske,moze u svakom trenutku da napravi kiks i izgubi.mozda je ova igra partizana bojkot sto su oterali najbolje rukovodstvo i trenera,mislim na zorana mirkovica i jokanovica a drugi napolje.sve u svemu vazno je da nasa jelen super liga sve i svakim danom gore i gore igra a da prva liga srbije svakim danom sve bolje igra i dok se ne uzdruze jelen i prva liga srbije i formira se jedna liga nema nista od naseg fudbala.

Boba

pre 14 godina

Partizanovci moji, nezanosite se Stepijem. Ipak je on igrao u ofk Bgd-u. i kod komsija.Sto se "vas" ganera tice ,dugo je prvenstvo.Mi jos uvek igramo ligu Evrope,a vi ?

A vi u cetvrtak s kim?

pre 14 godina

Zar ne vidite vise da sam u pravu kada kazem da je vas(zvezdin)najveci uspeh,nas neuspeh!
Obratite paznju na broj komentara koji ste ostavili na ovoj vesti,pa sami kazite ko je ovde mali,i ko ima komplekse!

realni grobar

pre 14 godina

2003 partizan u ls zvezda uzela titulu
2004/5 partizan uzeo titulu
2005/6 i 2006/7 zvezda uzela duplu krunu
2007/8 i 2008/9 partizn uzeo duplu krunu

nesto mi govori da dolazi zvezdin period,a vama?

ko osvaja titulu duplu krunu?
preporucujem-zvezda
nepreporucujem-partizan

Kaktus

pre 14 godina

PARTIZAN EVROPSKI

U predivnoj atmosferi, pred nekoliko desetina svojih vatrenih navijaca na stadionu u Subotici, fudbaleri Partizana su uspeli da nacine senzaciju i izbore neresen rezultat protiv favorizovane ekipe domaceg Spartaka. Ovim osvojenim bodom, ponovo ostvarenim uz odlicnu i borbenu igru, te odlicno sudjenje, fudbaleri Partizana su potvrdili svoje sampionske ambicije i jasno dali do znanja Evropi da mora ozbiljno racunati na njih. Po ko zna koji put, Kleo, letosnje pojacanje iz Crvene Zvezde je pokazao da je jedan od najboljih evropskih strelaca i da je Partizan njegovim dovodjenjem napravio odlican posao. :))))

Eeee moj Spartache, pa zar ni ovu boraniju ne mozes da pregazis?!

NAVIJAČ iz SLOVENIJE

pre 14 godina

e moja Subotica,
nisam znao da imate SAMO JEDNU LOPTU,...
GOLMAN mora da trči za loptom,
MO.preskaće ogradu da bih što pre izveli AUT...
P.S. ne znam šta je bilo DOSADNIJE fudbal ili komentator

Volim Partizan

pre 14 godina

Zamolio bih sve dušebrižnike, navijače FK/KK Sledeća sezona da gledaju svoj klub koji je posvećen domaćem prvenstvu, s obzirom na to da je završio takmičenje u Evropi za ovu godinu.

Još uvek smo vlasnici uzastopne duple krune i još uvek smo neporaženi, samo lagano dugačka je sezona...

NAPRED PARTIZAN!

dax

pre 14 godina

partizan ponovo samion u fudbalu,kosarci,vaterpolu,rukometu,najtrofejnije spor.drustvo,6 puta prvaci evrope u vaterpolu,jednom u kosarci,u 5 ekipna sporta partizan 76 titula,a jadna zvazda 56,da ne pricamo o atlrtica,o tenisu,djokovic,ivanovic,cavic

anti franjevac

pre 14 godina

Mozda sam dosadan, ali bolje da pitam: Da li se onaj caj (proslogodisnji grobarski recept) za CUKU od dva lista JAVORA u koji se cedi limun sa KIPRA kuva sa ZLATIBOR VODOM?
Unapred hvala.

partizan_sampion

pre 14 godina

Crvena zvezda 7 6 1 0 14:2 19

Dominacija!!!
(dominacija, 4. oktobar 2009 18:36)


Partizan dve duple krune za redom ... Ponizenje!

Mance

pre 14 godina

Cuj Hogare,odavno ovde nema(mozda nekad kao kada Zvezda pobedi protiv Artmedije,Apoela i sl)
1.Uliex
2.Del Piero(eh,kako je on falio Barkosa i salasa a smejao se Moreiri)
3.Muzickog saradnika
4.Nelsona Munitza

brate,osvojismo 67 trofeja zadnjih nekoliko godina a ipak mislim da ce mo se i ove godine smejati umaju

keni

pre 14 godina

Grobari koji kukaju da se zvezdi svira vise penala mislim da vam je posle ove utakmice jasno zasto... DA BI VAM SVIRALI PENAL MORATE DA UDJETE U KAZNENI PROSTOR!!!

mix

pre 14 godina

I ko sad priča o kompleksima??

Od 230 komentara 200 su od komšinice !!!

Toliko o tome, ali nema vez7e i pred vašoj kapiji će zaigrati mečka kad se oformi komisija u UEFI za oko 10-ak tužbi protiv vas ! I rupu da prodate nećete poplaćati sve te dugove, a onda se vidimo na ovim stranicama!!!

Do skorog viđenja !!!!

avalon

pre 14 godina

Navijaci cz se raduju Partizanovom remiju kao da su usli u LS i tamo pobedili Barselonu!E,zbog toga to ce vam biti san! A...sto se tice Partizana...ja tu nista ne bi dirao! Ako;Krstajic,Moreira,Diarra,Djordjevic,Gavrancic...i sami,bez trenera,dozvole da najgori tim u istoriji cz bude shampion oni su se pozdravili sa mozgom,moralom i sa svim sto uz to ide!

pp

pre 14 godina

*igani jel se radujete,cemu se nadate?
To vam mi damo 10 fore da se ponadate a onda vas obrisemo kao gumicom,jer drugacije nije zanimljivo prvenstvo.Vec dve godine zaostajete za nama po desetak boda a prosle godine ste bili treci! Misli te o tome!!

Cemu se nadate...
PFC Paracin

Nemanja

pre 14 godina

Cekam da objavite vest a vi nikako,cccc. Srecan rodjendan malom klubu od Velikog komsije,da vam sve tekme budu kao u donjecku i subotici. Zar nije tole sredio da bude penal za vas?Jel on bese iz subotice ili? Koji ste na tabeli?
(Rambo, 4. oktobar 2009 17:18) Prijatelju navijas za klub koji je zenskog roda

Boba

pre 14 godina

Partizanovci moji, nezanosite se Stepijem. Ipak je on igrao u ofk Bgd-u. i kod komsija.Sto se "vas" ganera tice ,dugo je prvenstvo.Mi jos uvek igramo ligu Evrope,a vi ?

bubnjar

pre 14 godina

Mrzim Partizan crnobele boje,mrzim partizan kao oci svoje.Srecan rodjendan grobarcici.I dalje se vucete bez poraza,ali vazno je da ne pobedjujete.Jedva cekam 28.11.2009.kada cemo vas rasturiti na marakani.Zvezda je za vas institucija.

Gost

pre 14 godina

Sta je Crveni? Odjedared ste zaboravili na Toleta? Vise ga ne napadate? Da je hteo sigurno je ovu utakmicu mogao da namesti. Pa Subotica mu je baza. Uzivaj te dok moze te. Nece te dugo!!!

red@white

pre 14 godina

E ja cu opet dasaljem komentar


Kakvu ste srecu imali vojnici.Iscupali ste bod.Nista ne znate.Ali vi igrate Evropu. I vec drugu sezonu se brukate. Nula bodoova. Ajde sto brukate sebe nego brukate srpski fudbal. Ali vi igrate sa NBA timovima.Ha Ha Ha. Zvezdobog te blagoslovio sto si im uvalila Klea. Igracina. Dao gol zivota protiv Rila. Do kraja jesenjeg dela ce biti 10 razlike. Srecan vam rodjendan

grobari

pre 14 godina

Braćo grobari,dokle ćemo trpeti ove neznalice u upravi.Dali ćemo čekati da padnemo kao komšinica?Oni su državna mezimica pa im država pomaže.MI moramo sami,zato uprava napolje

estavella

pre 14 godina

A gde su crne mambe,zmajevi,mali djavoli,el grande jokani,Hramovi fudbala,lige sampiona i ostale lazi i prevare...srce igra na terenu,a ne zmije i zmajevi...a sps ponovo kod kuce...

Rambo

pre 14 godina

Cekam da objavite vest a vi nikako,cccc. Srecan rodjendan malom klubu od Velikog komsije,da vam sve tekme budu kao u donjecku i subotici. Zar nije tole sredio da bude penal za vas?Jel on bese iz subotice ili? Koji ste na tabeli?

Sima Rob...ovaj, Srbija

pre 14 godina

Kakva sramota! Kleo je bar tri puta pao na pet metara od šesnaesterca, a onaj jad od sudije ni jedan penal da dosudi. I prekida utakmicu u 94. minutu, zar on ne zna da naše utakmice traju između 98. i 100. minuta ili dok ne damo gol. A i golman Spartaka je trebao da dobije crveni zato što je branio svaki šut, a i gol bi odbranio da onaj nije skrenuo u mrežu. A šta reći o sramotnim igračima Spartaka koji su napadali i nisu nam dali da uđemo u šesnesterac, gde bi Dijara pao kao da ga je udario kamion desetotonac ako bi mu neko prišao. Zaista sramotno, ali mi smo osvojili dve duple krune zaredom i ne zanima nas sada ova slepačka liga, treba se okrenuti Evropi i videti kako primiti manje od tri gola po utakmici. Sramota!

Live

pre 14 godina

Evo par detalja sa utakmice i da kazem da od malena navijam za Partizan ali volim i klub iz svog grada a to je Spartak pa su mi emocije malo bile pomesane. I ako je bio prenos neverujem da ste imali prilike da cujete da je prilikom odavanje poste minutom cutanja nastradalom Francuzu na stadionu je bio muk ali ne i na delu tribina de su bili navijaci Partizana. Moglo se cuti smejanje i cavrljanje. Treba da ih je sramota. Druga stvar utakmica je proglasena za utakmicu visokog rizika a na stadionu se tocio alkohol na hektolitre. A kad je Javor gostovao zabranjeno bilo tocenje alkohola?!!??! I za sam kraj vidim da su cigani srecni ali mogu samo da kazem da ce i njima leteti perije u Subotici naravno da sam mislio da nece uzeti 3 boda.

Dr.Grudge

pre 14 godina

Ljudi, napravio sam masinu za kloniranje!!! Evo upravo kloniram Moreiru na jos 10 njih!

PS.Salim se naravno(ali bih voleo da je tako)

mix

pre 14 godina

Ja stvarno ne mogu da verujem šta se to događa!!!
Trener nula !
Igra nula !
Zalaganje na terenu nula !
Trčanje nula !
Tomić, LJajić Duple nule !

Očigledno je da nešto smrdi u svim strukturama u klubu. A zna se kako se kaže, riba smrdi od glave !!! Još ova farsa sa Ružićem!

Užas,užas !

Zvezda će biti prva sa ovim timom koji je smešan, a to je tek žalosno!!!

Napolje svi iz kluba.
Savu za predsednika pod hitno !!

Partizan sampion,a ko bi drugi !?

pre 14 godina

Bravo za momke,bolje posteno,nego da nam sviraju penale.Samo je cudno shto sada oni ne spominju Toleta.Iskreno imamo -4 oni su prvi,ja mislim da je ovo najpostenije prvenstvo u poslednjih 57,5 godina :)))

Sve u svemu bice zanimljivo danas su svi bili oke,mada bih vishe voleo da je na levom beku Brezancic,a u sredini Knezevic i Djordjevic ! Ja ne znam stvarno shta ocekujete od Klea,on je decko razbijac,a Diarra svaku tekmu skoro daje gol,tako da,opusteno ima josh 23 kola do kraja.

Ognjen Strahinjić

pre 14 godina

Kako je ovaj naš narod pogan... Strašno... Ovi što kao navijaju za Zvezdu odma brže bolje plju-plju po Partizanu. Nadam se da su to klinci, 15 - 18 godina max. Ja navijam za Zvezdu, pa mi nije toliko interesantno šta je Partizan uradio. Pa šta ako su kiksnuli? I Zvezda će danas-sutra. I sad tako uvek posle nečijeg kiksa mora želudac da mi se prevrće od ludila koje čitam... Stvarno najgori je srpski bezobrazluk. Užasan je. Laku noć, sutra mi počinje faks.

Katanac patlidzanima

pre 14 godina

Pored navijaca FK Patlidzan treba i fudbalerima udariti zabranu. I jedni i drugi se konstantno brukaju i blate ugled Srbije i Srpskog fudbala

Zato nepratim prvu ligu ! Mnogo bolji i posteniji fudbal se igra u nizim ligama!

pre 14 godina

Neznam zasto se raduju navijaci Zvezde kad Partizan je izgubio samo dva boda! Ko jos ima snage da prati Nas fudbal! Mnogo smo jadni i Partizan i Zvezda i Vojvodina i cela liga mnogo! Al to je nasa stvarnost da se sladimo (ne sa nasim pobedama Ofk 2:1) sa tudjim neuspesima!

ZVEZDASICA

pre 14 godina

GROBARI umsto sto konstantno visite u nase dvoriste,umesto sto konstantno komentarisete nase utakmice,pogledajte vas jadan i bedan partizan,pogledajte i tek onda podignite dva prsta!!! ali sta vas briga,bogatiji ste za jos jednog politicara za jos jednog SPS-ovca,okacite katanac na taj vas mali klub i na istom mestu otvorite SKUPSTINU!!!!

vladan20

pre 14 godina

imas duplo manji stadion.....(PASNJAK).....
manje titula....
derbi STRASNA razlika.....
EVRO KUP za tebe je SAN.....
ti si ipak samo mali partizan....

2012

pre 14 godina

Posto su strucni stab i uprava nesposobni da trgnu ovu bagru koja se bezvoljno seta po terenu,treba poslati navijace na trening da isamara pojedince i objasni im kako se bori za klub!!! SRAM VAS BILO MANIKENI!!!

Ti se bori,SEVER ce da gori ...

pre 14 godina

Prebrojte zvezdaske komentare .......Samo prebrojte...Hvala....i posle pricaju nesto ...licemei po defaultu
(da da, 4. oktobar 2009 20:54)

Procitaj uputstvo i videces da nigde ne pise da je Delijama zabranjeno komentarisanje vesti Partizana!TI SI SAMO MALI PARTIZAN

PFC_BGD

pre 14 godina

Partizan dve duple krune za redom ... Ponizenje!
(partizan_sampion, 4. oktobar 2009 20:25)

Duplo manje trofeja!PONIZENJE MISLI I O TOME...
(HVALA TI KLEO STO SI OTISO!, 4. oktobar 2009 21:41)

Partizan prvak drzave: 21
Pobednik kupa: 11

Zvezda prvak drzave: 25
Pobednik kupa: 22

Duplo vise titula?!?!?!? Mislis duplo vise kupova ...

I zanima me zbog cega na zvezdinom sajtu pod "istorija" pise "zvezda 1945-2007" ... Sta bi sa 2008 i 2009 ?

adje

pre 14 godina

crvena zvezda ti je kao reprezentacija srbije,moze svakog da iznenadi i pobedi,a partizan ti je kao reprezentacija francuske,moze u svakom trenutku da napravi kiks i izgubi.mozda je ova igra partizana bojkot sto su oterali najbolje rukovodstvo i trenera,mislim na zorana mirkovica i jokanovica a drugi napolje.sve u svemu vazno je da nasa jelen super liga sve i svakim danom gore i gore igra a da prva liga srbije svakim danom sve bolje igra i dok se ne uzdruze jelen i prva liga srbije i formira se jedna liga nema nista od naseg fudbala.

Komsija iz detinjstva...

pre 14 godina

Nakon vatrometa priredjenog u cast rodjendana JSD "Patlidzan" u Donjecku i darova americkih prijatelja iz Denvera, stiglo je i novo iznenadjenje od poklonika fudbalske igre iz Subotice. Ipak, centralni deo proslave bice odrzan 28. novembra, na nasem najvecem stadionu, kada ce dragim komsijama biti priredjen pravi spektakl. Ocekuju se posetioci iz citave nase zemlje, a i sire. Igrace se, veseliti i slaviti, a, bogami, pucace i petarde. Ziveli!

ADLER

pre 14 godina

Bas mi je drago sto je i zvezda posle dugog perioda osetila slast prvog mesta.U partizanu nesto smrdi,to znaju svi.Izaci ce to narednih dana.Igraci nece da igraju,mozda plate niszu dobili,ko zna.Nije fer od zvezdasa da pljuju po kleu,pa on im je bio idol.Dobar je on igrac.Mislim da ce se sve ubrzo srediti,a svi vi znate da partizan ima za nase prilike dosta dobre igrace.E onda se cuvaj zvezdice,a sed se malo sladi,davno nisi.Pa kad te stignu partizani,ti bezi,ako stanes izgubices titulu koju dugo cekas.

m.i.k.i.p.f.c.

pre 14 godina

Grobari koji kukaju da se zvezdi svira vise penala mislim da vam je posle ove utakmice jasno zasto... DA BI VAM SVIRALI PENAL MORATE DA UDJETE U KAZNENI PROSTOR!!!
(keni, 4. oktobar 2009 17:07)

Tacno tako, burazere, vi samo udjete u 16, i ostalo je istorija, nekad ne morate ni u 16, moze i faul na 20 da bude penal, u to smo se uverili ;)

Miki

pre 14 godina

Agoniju treba prekinuti i oterati sve koji vode Partizan poslednje 2-3 godine, od kada se temeljno i sistematski uništava Partizan. Ova ekipa oko Tomića je katastrofa. Jokanović i Stevanović su bili samo fudbaleri, nisu oni za trenere.

georg

pre 14 godina

pa gde ste sada veliki strucnjaci,pljuvaci Race Petrovica,vajni navijaci Partizana.Evo sada Raca nije igrao ni minut.I sta sad.U 4 najvece blamaze u ovoj sezoni,Cuka,Zilina u Beogradu,Spartak i Sahtjor, Raca je odigrao samo jedno poluvreme!Treba da vas je sramota!Pored takvih navijaca Partizanu neprijatelji nisu potrebni.

gledalac

pre 14 godina

Kako mogu ovako nemilosrdno da lazu
-ceo zapad je bio pun
-ceo istok je biopun
-jug solidno popunjen
-sever poluprazan
Kapacitet 25000 gledalaca
znaci bilo je najmanje 20000 gledalaca od toga 80% navijalo za SPARTAK!!poz iz SUBOTICE!!

Nepismen

pre 14 godina

Sram da vas bude. Drugoligasi igraju bolje nego vi. Zar nemate ni malo obraz.

Ovo je bilo ocigledno bojkot igraca. Nisu zeleli da rade zbog cega su placeni. Svima treba oduzeti platu.

Jer niko nije lud da im veruje da su igrali onako kako znaju i umeju. Nisu hteli da igraju fudbal. Nego su brukali Grobare i celu Srbiju.

I oni bili sampioni Srbije u cega pitam se? Sigurno ne u fudbalu nego u unistavanje fudbala u Srbiju.

Sram da vas bude oterati to sve iz Partizana.

Zelim da Zvezda postane prvak jer posle ovakve utkamice mi nismo zazluzili da igramo sa njima u istom rangu.

Delija 88

pre 14 godina

Partizan jedva pobedio Bsk prosle nedelje a Vojvodina ih razbila 4-0,e a mi smo pobedili Vosu 1-0.Po vasoj filizofiji sta to treba da znaci?Eto tako ste vi tumacili pobedu Lila nad Slavijom i sramnog poraza vaseg Partizana od Sahtjora.Koji za sad igra 2-2 sa Dniprom...Zvezda mi je sve,Zvezda zivot je!!!

živke

pre 14 godina

Nikad nije bilo ociglednije da je namesteno da zvezda uzme titulu...
(realan!, 4. oktobar 2009 17:08)
ма ај то,него што је никад очигледнија намештаљка да Партизан ни Лигу Европе не освоји.
(., 4. oktobar 2009 18:13)

ma aj i to.mego što je patlidžanu namešteno da izvuče bod protiv čuke i spartaka.

t. karadzic

pre 14 godina

Prodajem valjak,rashodovan ali dobro nasminkan,mnogo brekce i mnogo trosi,radi samo rikverc. Moze i zamena za karton zlatibor vode ili kilo pecenja.

dujo

pre 14 godina

ljudi zar ne vidite da Plavi nema nikakav autoritet,sa njima je dve godine i nije uveo nikakav napredak,treba nam iskusan strucnjak a to je STEPANOVIC

Dimi

pre 14 godina

Jesam grobar, ali mislim da u partizanu nesto ne stima... I mislim da se desava isto kao i zvezdi prosle godine. Ceste smene trenera i rusenje partizana u temelju ne doprinosi boljitku srpskog fudbala! Zato molim sve one koji se bave rusenjem ovog srpskog velikana da odmah prestanu to da rade jer u protivnom ce ih stici KAZNA! A vi igraci igrjte fudbal i samo o tome razmisljajte!

Ti si samo mali Partizan!

pre 14 godina

Spartaku samo bod protiv Partizana..Pih..Srecan rodjendan,komsije,uz zelju da vam svaka utakmica bude kao ova danas..Zvezda je za vas institucija bre!Ti si samo mali Partizan!

Hogar

pre 14 godina

Gde su ovi

ex gravedigger
Partizan sampion ko bi drugi
Grobari Ni
Manda Pfc
Munze Konza

Oni samo gledaju kosarku. Fudbal ih ne interesuje. Slepacki sport.Prvenstvo namesteno. Drzava stala iza Zvezde.Zato su Ruzica doveli da spasava projekat evropski Partizan.Tole nije mogao da se odluci za koga ce.Ali nema veze. Oprosteno vam je jer vam je rodjendan uz zelju da tako nastavite
Utihnuli topalovici .Prebacili se na vesti o Zvezdi i pobedi kosarkasa nad galatasarajem. Kao sto rekoh fudbal ih ne interesuje. Oni igraju sa NBA timovima. A i rukomet ih vise ne interesuje. Mislim da i kosarka vise nece da ih interesuje

redstarfun

pre 14 godina

E grobari, zamislite se malo.

Kada vam na jesen odu Diera i Moreira, a na kraju sezone penzioneri Gavrancic, Krstajic i Djordjevic, pa mali Ljajic u MU, a vi bez para jer ste pukli sve na trenere i Klea. Bod u Subotici ce biti samo san.

HA-HA-HA!!! :P

pre 14 godina

Eto..imate vi gde da lecite komlplekse "dragi" grobari!
Spartak vas je nadigrao,ko je gleda utakmicu zna...steta samo sto su dali taj auto-gol...MI bar zaradimo penal pa ga iskoristimo kao svaki veliki klub,a vi...za vas moraju drugi da daju gol...haha igrate ko babe...
A vi kako te??

.

pre 14 godina

Nikad nije bilo ociglednije da je namesteno da zvezda uzme titulu...
(realan!, 4. oktobar 2009 17:08)
ма ај то,него што је никад очигледнија намештаљка да Партизан ни Лигу Европе не освоји.

Bushner

pre 14 godina

Plavi..........pakuj se !
Predsednice, za vreme pauze angazujte trenera koji odgovara renomeu kluba, da svojim znanjem promeni kod igraca "filozofiju" !
Ovo sto je danas Plavi vodio ekipu je nedopustvo za "SEFA" struke, za klub kakav je Partizan!

machka

pre 14 godina

Koliko samo odvratnih komentara na racun jedinog reprezentativca,Race Petrovica,ovih dana.Neupucen bi mogao da pomisli da je to dete krivac za sve Partizanove muke od vremena Bobeka do danas!Raca je sjajan fudbaler i jos bolji momak,a danasnja utakmica je jos jednom pokazala da su uzroci Partizanove krize mnogo dublje prirode.Sram vas bilo Grobari zbog hajke na svog najtalentovanijeg fudbalera i momka koji iskreno voli Partizan.

Grb

pre 14 godina

Osim nekolicine igraca na cijim grudima stojim,svi ostali,a ne bih sada poimence,i ne znaju da sam tu,da postojim.Kada bih noge imao sam bih za sebe i grobare ginuo,tuzni su ovi dani moji kad na tudjim grudima stojim.Kada bih pak govorio,sa tribina bih navijaca pozvao,znam on bi se bar za mene borio...

Taribo West

pre 14 godina

Savu Milosevica za predsednika,jer Djuric rastera kako je doso sve sto vredi,jos se Tomic nekako i drzi,ali ovo je bruka,pa Djukic je sa neuigranijim timom imao prosek tri data gola po utakmici,igraci su mnogo brze razmisljali,bili pokretljiviji,a ovo je mucenje,toliko su svi usporeni da nije ni cudo sto su ispali smesni protiv Sahtjora.Pa gde su tolike pare od prodaje Tosica,Smiljanica i ostalih,plus igraju u ligi evrope??Jel je Gavrancic pojacanje,pa bar pet puta je Duljaj kvalitetniji igrac od njega ako ste vec hteli iskusnog igraca.Dosta mi je kojekakvih Djurica i njemu slicnih.Ako je mogo Lukic u Zvezdi siguran sam da bi i Savo bar sto puta bolje upravljao Partizanom.Daj ostavku Djuricu ko sto je Den Tana u Zvezdi.

HVALA TI KLEO STO SI OTISO!

pre 14 godina

Partizan dve duple krune za redom ... Ponizenje!
(partizan_sampion, 4. oktobar 2009 20:25)

Duplo manje trofeja!PONIZENJE MISLI I O TOME...

NIks

pre 14 godina

CCC Spartak nije znao da je JSD Partizan rodjendan....
Nego zasto li ovaj Moreira nosi onaj zavoj oko ruke vec godinu dana.Jel to neki modni Trend?
Da ne zaboravim
HAHHAHAHAAHAHAH

goran

pre 14 godina

E moj mali partizanu pa zar niste mogli da pobedite ni na vasem rodjendanu,sigurno ste se napili zlatiborske vode i opile vas miris ruza koje ste dobili za rodjendan.Kakve ste vi to titule osvojili,gde ste bili od 1945 do 1992 kada ste od velike cetvorke uvek bili cetvrtiÿ(prva Zvezda,drugi Dinamo,treci Hajduk).U Evropi nemate nista osvojeno;i kad igrate u ligi Evrope vas prosek vam je 0 boda od 4 utakmica koje se igrale prosle godine a od ove godine i da ne pricamo(0 boda od 2 utakmice koje ste igrali).Preporucujem vam da ostanete jos malo na zlatiboru da pijete Zlatiborsku vodu i jedete prsutu,jer vi niste za fudbal (i zbog navijaca i zbog fudbala)

Delija

pre 14 godina

Kleo se prejeo!Znam kako mu je trazi utehu u hrani ipak je on legenda CZ koji je doso u mali Partizan samo da bi igro LS,ali zeznuli ga!

Lalash

pre 14 godina

sta je grobari!nemozete drugoligasa pobediti,mani te se vi titule,bolje se borite sa vojvodinom za drugo mesto.pozdrav iz novog becheja

Pfc rules

pre 14 godina

Svi napolje iz kluba,svi!!!
Dosta je bilo popustanja,igrate kao zene,necete da se borite,da trcite,da pobedjujete,zato kazem svi napolje-DOSTA JE BILO!

Montoya

pre 14 godina

Mozda sam dosadan, ali bolje da pitam: Da li se onaj caj (proslogodisnji grobarski recept) za CUKU od dva lista JAVORA u koji se cedi limun sa KIPRA kuva sa ZLATIBOR VODOM?
Unapred hvala.
(anti franjevac, 4. oktobar 2009 18:23)


xaxaxaxa o bozeeeeeeeeeeeee al si me nasmejao eee daaaaaaa sretan rodjus xaxaxaxax

Igor

pre 14 godina

delije, nemojte se spustati na njihov nivo..batalite komentare njihovih utakmica. treba da vam bude bitno samo sta se desava u zvezdi. komplekse prepustite onima koji su ih uvek imali.

veerghoen

pre 14 godina

Pa ja neznam kako ocekujete da Gavrancic,Krstaja i Djordjevic postuju trenera koji je par godina stariji od njih,mozda su neki i igrali sa njim.Nerealno je ocekivati neki autoritet.Ocigledno je da igraci ne daju svoj maksimum.Nikakav se napredak ne vidi od kada je Jokan otisao,sve je isto,cak i gore.Pa zamislite sta igraci misle dok im Plavi prica?Boli njih uvo.Zekane,tako im nedostajes.Kad ce taj derbi vise,da vidimo ko je jaci! Svake noci sanjam ja!!

žoJse

pre 14 godina

sta je grobari!nemozete drugoligasa pobediti,mani te se vi titule,bolje se borite sa vojvodinom za drugo mesto.pozdrav iz novog becheja
(Lalash, 4. oktobar 2009 18:01)

...koliko sam ja upućen u dešavanja u domaćem fudbalu, danas se u Subotici igralo 7 kolo Super lige Srbije, što znači da je Spartak Zlatibor voda superligaš, a ne drugoligaš prijatelju ili su možda ujedinili Super ligu i Prvu ligu Srbije, pa sada igra svako sa svakim?!

...izveštaj sa utakmice totalno ne komletan. Pola bitnih detalja nisu stavili u izveštaj, a jedan od bitniji je i šansa koju je Spartak Z.v. imao pred sam kraj meca, kada je mali Nosković imao šansu da postigne pogotak ali je njegov šut odbranio Radosavljević i odbio loptu u korner, a to je samo jedna od prilika koju je Spartak imao u drugom poluvremenu. Ko je gledao tekmu, zna o čemu pričam.
Partizan duplo više imao loptu u posedu ali igrači Spartaka neuporedivo bolji i tačno su znali šta hoće. Sada pitam ja vas, jel moguće da svaka ekipa u ligi ima boljeg trenera od nas i da svi postave bolje ekipu od Partizana?! Nemojte samo molim vas da kažete kako je lakše postaviti ekipu koja se brani, te klišeo već i mala deca znaju. Partizan se nije branio ni kada su bili tu Tumba, Mateus, Djuka, pa je odvaljivao sve barem po ovim našim livadama (mada stadion u Subotici za svaku pohvalu)i koliko toliko igrao atraktivan fudbal... MISLITE O TOME!

Mecklejn

pre 14 godina

Zamolio bih sve dušebrižnike, navijače FK/KK Sledeća sezona da gledaju svoj klub koji je posvećen domaćem prvenstvu, s obzirom na to da je završio takmičenje u Evropi za ovu godinu.

Još uvek smo vlasnici uzastopne duple krune i još uvek smo neporaženi, samo lagano dugačka je sezona...

NAPRED PARTIZAN!
(Volim Partizan, 4. oktobar 2009 19:36)

A vi jos niste zavrsili sezonu u Evropi?Nesto Stevanovic(znas,onaj vas trener) pricao juce,kako se treba okrenuti prvenstvu,pa ja pitam zbog toga!

A vi u cetvrtak s kim?

pre 14 godina

Zar ne vidite vise da sam u pravu kada kazem da je vas(zvezdin)najveci uspeh,nas neuspeh!
Obratite paznju na broj komentara koji ste ostavili na ovoj vesti,pa sami kazite ko je ovde mali,i ko ima komplekse!

Alves

pre 14 godina

Toliko o tome da je Sparatak nasa filijala...

Dosta je vise SPLAVAROSA i POZERA u ekipi,za PARTIZANOV dres mora da se grize,a ne da se igra bez volje,zelje i snage...Stevanovic ako ne moze to da utuvi u glavu igracima slobodno neka ide...

4 posle 7, 16+ posle 30?

pre 14 godina

Da li je partizan osvojio veliki bod zato sto:
1. Fudbaleri Spartaka nisu bili dovoljno skoncentrisani kod tri stopostotne prilike?
2. Cuveni golman Radosavljevic ima magnet u rukama?
3. Je sudija sudio faul i kada protivnik dune za vrat stamenim igracima patlidzana?
4. Fudbaleri Spartaka nisu hteli da daju gol jer su se sazalili posle Donjecka da ne padne jos jedna cetvorcica?
Dovoljna su 4 boda iza ledja na tabeli.
Odgovor je pod __ ? Cmok

Meraklije 1989

pre 14 godina

Braćo grobari,dokle ćemo trpeti ove neznalice u upravi.Dali ćemo čekati da padnemo kao komšinica?Oni su državna mezimica pa im država pomaže.MI moramo sami,zato uprava napolje
(grobari, 4. oktobar 2009 22:55)

Nisam mogao a da se ne nasmejem,sve ste ludji i ludji...:)))

Svarce Neger

pre 14 godina

I ko sad priča o kompleksima??

Od 230 komentara 200 su od komšinice !!!

Toliko o tome, ali nema vez7e i pred vašoj kapiji će zaigrati mečka kad se oformi komisija u UEFI za oko 10-ak tužbi protiv vas ! I rupu da prodate nećete poplaćati sve te dugove, a onda se vidimo na ovim stranicama!!!

Do skorog viđenja !!!!
(mix, 4. oktobar 2009 20:36)
Bogami prijatelju, grdno gresis. Mecka je presla u komsiluk!

heheheheheheh

pre 14 godina

Bravo Gorane Stevanovicu.imas obraz kao djon.nemoj slucajno podneti ostavku ti si vrhunski strucnjak,uspeo si da uzmes bod protiv velikih evropskih giganata spartaka i cukarickog,i da pobedis evropskog sampiona Bsk!bravo strucnjace....heheheheh ovo je vec smesno postalo...koliko ovi iz uprave vuku za nos navijace sa ovim trenerima tzv "strucnjacima".hahaha.....

Nidzi_15

pre 14 godina

Sta je sada grobari , sinoc ste mogli svi da pisete za Zvezdu svasta .. Mi makar dobijamo i to zasluzeno , a vama se smeje cela Srbija .. Jesu vas dobili barem Marince u navijanju haha ! Zvezda sampion !

grk

pre 14 godina

Gde su sada vodje navijaca da ponovo dovedu novog trenera smetao im Jokan samo glup ne vidi da je ocigledan bojkot pojedinih igraca.Nisam siguran ali u ovde se nece pominjati Tole sigurno dok drugi osvajaju bodove bez znoja Partizan placa dugove vodja navijaca.

GrobaR

pre 14 godina

Cestitam Zvezdi titulu i zelim joj sve najbolje u kvalifikacijama za Ligu sampiona. Nalozeni ste ,dobra vam je atmosfera , posecenost vam je odlicna, ko moj Partizan prosle i predprosle sezone. Zato sam 100% siguran da cete osvojiti titulu, samo se nadam da cete dovesti neka pojacanja jer sa ovakvim timom imate da nastavite niz brukanja srpskog fudbala

Ajd dajte vise tu privatizaciju i spasavajte ovo fudbala sto je ostalo. Ranije su iz Partizana odlazili sa 22-23 god a sada sa 17-18 Sulejmani , Tosic, Jovetic. Ako se nastavi ovakav trend odlazice sa 16 god

Ilija Cvorovic

pre 14 godina

Ma ljudi ovaj kleo je maler covek. Gde god on dodje taj klub je pred raspadom. Pocinjem da sumnjam da je on ubacen od strane stranih sluzbi sa namerom da se unisti fenomenalni srpski klupski fubal. Buahahahaha..

Milan

pre 14 godina

Smejali ste se prosle sezone, najavljivali "katanac" i tome slicno. Niste videli dalje od svog nosa, jer ono sto se desavalo ZVEZDI sada se desava partizanu-UNISTAVANJE KLUBA KAO PRIPREMA ZA KUPOVINU.
Medjutim ZVEZDA se izvukla iz zamke, videcemo kako to mislite vi da uradite. Igraci se prodaju para nema? Mislite o tome!!! U upravnom odboru malo malo pa neki politicar vise a bivsi fudbaler manje.
MISLITE O TOME!!!
I naravno srecan rodjendan JSD-u

Punili vas najbolji timovi sa Pancevom pa ce i najgori sa Lekicem!

pre 14 godina

Navijaci cz se raduju Partizanovom remiju kao da su usli u LS i tamo pobedili Barselonu!E,zbog toga to ce vam biti san! A...sto se tice Partizana...ja tu nista ne bi dirao! Ako;Krstajic,Moreira,Diarra,Djordjevic,Gavrancic...i sami,bez trenera,dozvole da najgori tim u istoriji cz bude shampion oni su se pozdravili sa mozgom,moralom i sa svim sto uz to ide!
(avalon, 4. oktobar 2009 19:16)

Upravu si najgori tim CZ ce biti sampion to je razlika izmedju nas!ZASTO CUTITE ...

Vladan R

pre 14 godina

Kada je Partizan usao u Ligu Evrope a CZ nije postavio sam isto pitanje ovde na sajtu kao i mojim drugovima navijaca Partizana a ono glasi:"Lepo je sto ste usli u LE i sto vas to raduje ali me intresuje zasto se radujete spadanju CZ kada je to stetno po vas?". Konstataciju sam obrazlozio time da ce CZ biti skoncetrisana samo na sampionat a Partizan opterecen i LE ce sigurno u bar cetiri utakmice u prvenstvu ,bilo pre bilo posle meca u pomentoj LE, sigurno kiksnuti i tako omoguciti CZ da napravi solidnu razliku i da ako ves kojim slucajem operemo u derbiju(tradicija je cudo) i udjemo sa nekih recimo +7 na prolece, a s obzirom na razvodnjenost lige na 16 klubova i posto se igra jos samo jedan derbi na prolece, prakticno ce u tom slucaju prvenstvo biti odluceno. Dane govorim o tome da zbog rejtinga celukupnog Srpskog fudbala pa i samog Partizana ne bi bilo lose da i CZ osvoji jos po koji bod u Evro utakmicama. Pomenuti drugari su mi vec priznali da sam u dobroj meri bar u prvom delu prognoze bio u pravu. Neki danas a neki vec posle prethodnog Partizanovog kiksa.

Uzicki Delija

pre 14 godina

partizan nije pobedio ali za svaku pohvalu je hrabrost druga plavog koji je igrao sa mnogo juniora:krstajic,djordjevic,gavrancic,dr mo,crna mamba di i kleo se kleo.Selektor Antic ne mora da misli na buducnost Srpskog fudbala jer su drugovi partizani vec spremili zamene za Vidica i ostale u liku gore navedenih junosa.

Ćobi Alonso

pre 14 godina

Dupla Kruna.....Je nasa....jer ti si samo mali Partizan......jbg trebali su da vam daju penal na poklon ipak vam je danas 64 rodjendan....xaxaxa..

mirko

pre 14 godina

Svaka cast za Suboticane, od 7000 gledalaca, preko 6000 je sigurno navijalo Spartak, samo jedna mala grupica za mali Partizan! Tako se voli svoj grad!

delija

pre 14 godina

Kada ima brdo nasih komentara na los rezultat Zvezde to je navijacko rivalstvo i prepucavanje ali kada topalovici komentarisu dobre rezultate zvezde i osporavaju ih to su KOMPLEKSI.

ilija

pre 14 godina

Ma nema veze bitno da je otisao Jokanovic!I el ste sad srecni sto ste ga oterali fudbalski znalci?Vidi se odmah da igramo bolje!Evropa je bitna nije bitno prvenstvo el tako?Muka mi je od vas koji nikad niste zadovoljni,prosle godine smo u ovo vreme imali 6 bodova vise od Zvezde i Vojvodine,a vidite sad a da i napravili smo rekordan broj bodova vise od komsinica,ali nema veze izgubili smo 3 utakmice u Evropi,to je bitno!!!Videcu sad vas sta cete da pricate kad ne budemo mogli(ne daj Boze)na kraju ni da igramo kvalifikacije za LS,onda cete opet svi traziti novog trenera i tako u krug.Lepo ste stvorili krizu ni iz cega,zbog par utakmica,hvala vam puno svima!!!

VOLIM PARTIZAN

Braca Karamazovi

pre 14 godina

srecan rodjendan malom partizanu zele braca Stojanovici sa Novog Beograda,sa zeljom da im svaka utakmica bude ovakva,dok postoje..

komsija iz detinjstva

pre 14 godina

logicno da ima vise Zvezdinih komentara kad ste se sakrili u rupe i malo vas zezamo,moze nam se...pogledajte link sa Zvezda-Apoel od 1000 komentara 900 grobarcici likuju...to je sve normalno,zato nazad u rupe...

nikola grobar

pre 14 godina

nije lepo sto mi kratite poruku,svako ima pravo na slobodu misljenja,rekao sam da vrate jokanovica zato sto je bolji od plavog sa kojim ne mozemo da zabelezimo ni jednu pobedu,a ne zato sto je on dobar trener vec je samo bolji od ovog!

dejan

pre 14 godina

Mladen Božović!
Ubedljivo najbolji golman lige.
Dve godine brani izvaredno sa rekordom države,
Bezbroj puta je sačuvan rezultat njegovom zaslugom.
Golman je ozbiljan, profesionalac.
Nije mi jasno da trener „pomoćnik“tako surovo deluje popravljajući igru tima smenom najboljeg.
Kakve je greške pravio Van der Sar?
Golmanu se sve greške vide i Mladen je imao ali svakako nebi trebalo porediti trećeg i prvog golmana.
Gledao sam i slušao na jednoj TV stanici stručnjake gde je analiziran Mladem Božović.
Po tome Stevanović i Pandurović su smešni i ovo je ozbuljan pokazatelj kako se radi i zašto je Partizan ovakav kakav je.
Nije ovo klub za početnike.

hg

pre 14 godina

Sramota ko postavi ovog coveka kao trenera! I njegove smesne vizije igre...pa mi samo primamo golove od kako je on dosao i stavio radosavljevica na gol!
E moj Jokane...dzabe ti 2 duple krune...

Gogi

pre 14 godina

U tekstu pise da je Partizan izgubio dva boda, sto je apsolutno netacno, Spartak je bio taj koji je vodio, i koji je izgubio bodove...
Vise srece u Humskoj, plavi!

dare

pre 14 godina

bleda senka partizana od prosle sezone,opet ponavljam plavi(stevanovic) nje resenje za klupu partizana.dzaba vam liga evrope kad ste zadnji ubedljivo,dzaba bilo sve...
promena trenera je resenje definitivno.neka dodje mateus,tumba... mislim da je ipak prevelik zalogaj za stevanovica biti prvi trener partizana.toliko

evilmind

pre 14 godina

Imam samo 3 konstatacije:

1- Ferguson je sigurno najbolji trener jer samo on uvidja toliki talenat kod Ljajica.Ja se trudim ali stvarno ne mogu da vidim nista posebno kod njega.Decko pruza ispodprosecne i prosecne igre u Partizanu a kamoli u MU sta ce tek biti...Cak i Tosic je igrao neuporedivo bolje od njega a u MU nije ni na klupi.

2- Anticev "talenat" koji je pozvan u reprezentaciju,Radosav Petrovic je danas odigrao jednu od najboljih utakmica u zivotu!! Sedeo je na klupi,nije ulazio u igru,dakle to je bio do sad najbolji doprinos igri Partizana od strane mladog Petrovica.Samo tako nastavi momce!!

3- Trener je posebna prica.On je bio prvi asistent treneru koji se proslavio na SP cuvenom taktikom 4-6-1 i desilo se sta se desilo.Sta drugo ocekivati od asistenta takvog trenera.I posle se pitamo zasto i kako smo dobili sesticu od Argentine tada.

podrska

pre 14 godina

Evo par detalja sa utakmice i da kazem da od malena navijam za Partizan ali volim i klub iz svog grada a to je Spartak pa su mi emocije malo bile pomesane. I ako je bio prenos neverujem da ste imali prilike da cujete da je prilikom odavanje poste minutom cutanja nastradalom Francuzu na stadionu je bio muk ali ne i na delu tribina de su bili navijaci Partizana. Moglo se cuti smejanje i cavrljanje. Treba da ih je sramota. Druga stvar utakmica je proglasena za utakmicu visokog rizika a na stadionu se tocio alkohol na hektolitre. A kad je Javor gostovao zabranjeno bilo tocenje alkohola?!!??! I za sam kraj vidim da su ***ani srecni ali mogu samo da kazem da ce i njima leteti perije u Subotici naravno da sam mislio da nece uzeti 3 boda.


Ajde policijo i drzavo nemojte stati samona jednom ili dva slucaja i za one baklje kazne treba odmah biti ... dost aje bilo divljanja i divljaka...

Sloba

pre 14 godina

"I za sam kraj vidim da su cigani srecni ali mogu samo da kazem da ce i njima leteti perije u Subotici naravno da sam mislio da nece uzeti 3 boda.
(Live, 4. oktobar 2009 23:32)"
Nece nama leteti "Perije" nego ce se tociti Dom Perinjon :-)

vladulns

pre 14 godina

Svaka cast igracima Spartaka, bili su egal, posteno se borili i zasluzili bar bod protiv Partizana. Takodje, svaka cast navijacima Spartaka na stadionu koji su dosli u velikom broju i pokazali da postoje gradovi u Srbiji gde navijaci prate klubove iz svog grada, nije im problem da navijaju za nizerazredne klubove i vecno osudjene da nikada ne budu prvaci, pored ovakvih Partizana i Zvezde, koji su drzavni ljubimci i "prirodno" predodredjeni za te pozicije. Dakle ljudi po Srbiji, nije sramota navijati za klubove iz svojih gradova!!!! Ziveli

MijaPFC

pre 14 godina

Ej,bre..neka neko uradi nesto na vreme,ovo ne lici ni na sta...da li je moguce da guraju malog Tomica ovoliko,pa on je stvarno toliko indisponirano-indolentan da vec pocinje da mi bud muka od njega..neznam..ne ide na dobro..

anti franjevac

pre 14 godina

Kud ces lepsi poklon za rodjendan? Izvukli bod na gostovanju, Ruzic novi potpredsednik. Jos da za predsednika dodje Krkobabic radi Krleta, Gavrana, Djoleta i ostalih pa da vas Bog vidi.

plavi, plavi

pre 14 godina

mora da je opet onaj Petrovic bio kriv? Evo vam pljuvaci koga cete sad da pljujete. Mislim da bi trebali malo ovog plavog, jer je covek koji nema pojma sa zivotom, autoritet je nula. Ko zna ko nam ovo sve kuva????

Srdjan - SU

pre 14 godina

dobra (više borbena) igra Spartaka - a partizan očajan...
Suđenje katastrofalno!!! Ovo je bilo već treće po redu katastrofalno vođenje utakmica od strane naših sudija u Subotici kada je Spartak domaćin (1. protiv OFK nedosuđen penal za Spartak, 2. protiv Kule Džomba pored aut linije govori sudiji kako treba da sudi, a ovaj dopušta mizernoj Kuli da im se igrači izležavaju po terenu, secka igru Spartaka i sudi na štetu Spartaka i na kraju 3. protiv Partizana neverovatno je ponašanje glavnog i pomoćnog sudije ispod zapadne tribine - sve odluke na štetu Spartaka, Misimi dobije udarac u lice a sudija mu daje žuti karton, zatim, bek partizana rukama skida Ubiparipa pomoćniku ispred nosa a ovaj nevidi ;) hehehe - što ne ide kod lekara).
Sve u svemu bravo Spale!!! Srčano i borbeno do kraja - OSTAJEMO U SUPERLIGI uprkos sudijskim krađama!

Milan Subotica

pre 14 godina

Sta je sad Tole nije namestio utakmicu?! kad Partizan izvuce deblji kraj onda Tole ne namesta,samo kad su musavi u pitanju ?....inace bio je Tole u lozi ne brinite

red@white

pre 14 godina

kako ste se provukli.Da covek ne zatrese svoju mrezu ostali bi i bez tog boda. Nista ne znate.Ali vi igrate Evropu i to sa uspehom. Steta sto je sada pauza dve nedelje da se odmaknemo jos vise. Ali nema veze za dve nedelje ni djak u skoli tesko moze keca da popravi. Kleo majstore. Hvala ti sto si otisao od nas u gori klub

Ruzan san

pre 14 godina

"Nema se vise vremena, 45:38...ali evo sansa...Branko Ruzic prodire kroz sredinu, sjajno uposljava Mirka Marjanovica na desnom krilu, Mirko centrira i gooooool, Zarko Zecevic je strelac."
Kakvi smo mi jadnici postali, nemam reci, jos samo da nam se Zarko vrati..."jer nema ko drugi", i da formira krizni stab ko za vreme bombardovanja...on gen. sek. i on formira krizni stab, smejurija!!!

Roko Sifredi

pre 14 godina

Rekao bih fudbalerima Partizana SRAMOTA, ali posto ocigledno ne znaju sta je to, ne vredi.
Jedan od igraca iz Teleoptika mi je upravo prepricao razgovor sa igracem iz prvih 11 od juce. Probola mi je usi recenica: "BICE TESKO U SUBOTICI, MNOGO SMO UMORNI".
Ja se samo pitam OD CEGA SU UMORNI? U Ukraini nisu 75 min izasli iz 16- erca.
Definitivno imaju snage kao neki rekreativci ili veterani. Da covek ne poveruje.

miros

pre 14 godina

Rezultat je realan,mada ekipa spartaka treba vise da zali zbog dva izgubljena boda. Takticki,Zoran Milinkovic trener Spartaka je razbio Druga Plavog. Igraci Spartaka su sve vreme meca stajali u formaciji kako ih je trener uputio,a njihov centarfor Ubiparip je odigrao utakmicu za udzbenike kad je u pitanju igra u dubinu I sirinu. Pravio je vremesne odbrambene igrace Partizana smesnima. S druge strane,formacijski Partizana je licio na ekipu s poljanceta stomacic,delom se najbolje videlo kodak vodeceg gola kada su Igraci Spartaka iz treceg pokusaja u istom napadu dali gol. Drug Plavi je za srpsku ligu,realno!

GioRdano Karvaljo

pre 14 godina

Sto ste trazili to ste i dobili!
Bogomi zvacete Jokanovica da se vrati, ali kasno!
Ko god ga je otjerao treba da se stidi! Sad da vas vidim znalci!
Dvije duple krune ko da osvoji? Stevanovic? Sa njegovim srcanim problemima?
volio bih to da vidim! Nema sanse! Svaka "cast" upravi! Odose Bata, Petric, Jokanovic,a Mijatovic nije ni imao sansu da dodje! Kome to ide u korist? Djuricu, hoces da privatizujes klub???
Ima li ovdje ljudi koji stvarno vole Partizan???
Sramota i bruka!

messi

pre 14 godina

u dnevniku u sportu ona voditeljka kaze: I sad prelazimo na sport,kakvi su danas rezultati? a ova druga:Pa Partizan je ponovo razocarao svoje navijace! ova prva:Pa sto? a vod.sporta onako tuzno: Paa opet nije pobedio!

Robot

pre 14 godina

Ovakvi rezultati Partizana nisu iznenadjenje. Jos protiv Rhila se vidilo da ne mogu dati gol iz kontre, amaterima!?! Jesu oni njih napunili, al sve nesto na silu,na slucajnost, bez prave akcije, uigranoisti... Kako su igrali u daljim utakmicama, mislio sam da ce popit petardu u Donjecku. Nije bilo daleko, ali prema igri, moglo je i gore.
Da se razumemo, nije ni Zvezda puno bolja, al se bar trude i zalazu, pa i neki rezultat dolazi na temelju toga.
Naravno treneri imaju najvecu odgovornost za sve, ali kad vidim da igracu dolazi protivnik s ledja i uzima mu loptu, meni padne mrak na oci. Pa zar nema tamo niko od saigraca da mu vikne "ledja!"
Ova kritika nije zlonamerna, da bi ja sad nekog pljuvao, nego da bi se neke elementarne stvari u fudbalu naucile. Dok se ne opametimo, ima da nas pune u evropi kad god stignu, a mi cemo i dalje da se tesimo domacim titulama posle kojih ce pola tima ici negde preko (za male pare) da pokazu svoj talenat i potencijal.
Propasce nam fudbal sa takvom taktikom.
Spartaku svaka cast, nasa Zvezda prvak ponovo!

Grobar

pre 14 godina

Partizan se namerno urusava!
Kao da nekome ne ide u prilog da bude skuplji klub, kako bi ga jeftinije neko od nasih "bizmismena" kupio!
Otpustiti trenera (Jokana) koji je dve utakmice izgubio?!?
Svi Zvezdasi, koje poznajem, ne mogu da se nacude potezu uprave da oteraju Jokanovica!!!
Izgleda da neko odlucuje i igra se sa klubovima, Dupla Kruna je izgleda moguca samo dve godine za redom.
Tim kao sto je Partizan bio u trenutku Jokanovicevog odlaska, je realno, mogao i morao, sve timove srpske lige lagano da pobebdjuje, a ne da se muci i sramoti.

Ogorcens sam!!!

Mislim da spremaju privatizaciju klubova...

princ Valijant

pre 14 godina

Partizan nema kvalitetan igrački kadar, dobrog trenera, sposobnu upravu a ni pristojan budžet. Zato će ove sezone teško do nekog domaćeg trofeja, a u Evropi će se blamaže nastaviti, ne samo ove godine nego do daljnjeg.

milos

pre 14 godina

ova utakmica nije regularna, i treba da se ponovi, partizanu nije sviran niti jedan penal, a i produzeno je samo 3 minuta, a mrak nije bio blizu-vise nego neregularni uslovi...

blam me

pre 14 godina

posle svake utakmice slusamo iste price novog nam trenera o manama tj problemima koje imamo u igri (to je dodatno cudno jer je on tu vec godina a ne od juce pa kao mora da upoznaje ekipu jos).

E sad, to sto onikoriste kao izgovore mislim da vide i deca od 5 godina. Voleo bih da neki novinar koji ima cohones da postavi pitanje treneru, STA ON PLANIRA da uradi pa da resi te nedostatke?

Neka lepo navede uradicemo to to to i to, pa cemo mi sami da procenimo da li je on to i uspeo ili nije, i ako nije neka kaze zasto nije (nekada moze biti problem i do igraca)
Ajde da bar jednom budemo "transparentni"

Момо

pre 14 godina

Жао ми је што у управи Партизана не постоји неки Мамић (ма колико тај лик био крајње несимпатичан) који би јавно саопштио играчима ко су они у ствари и фино им објаснио да овако више не може, да не могу брукати велики клуб за који играју и да су ѕахваљујући свом крајње непоштеном односу према дресу који носе, остали без премија, награда и чак шта више, да их драстично новчано каѕни. Удрите их по џепу, има да трче и да се труде к'о никад у животу.

Frache

pre 14 godina

@partizan_sampion
Vi kao da zaboravljate da je pre dve uzastopne Partizanove duple krune to isto i Zvezda uradila,i to neposredno pre.

Vasa Omiljena Komsinica

pre 14 godina

Izvinite komšije,nisam stigla ništa da vam kupim za rodjendan,bila sam na buvljaku u SUBOTICI.Eto srela sam i čika Toleta i kaže i on da ništa nije uspeo da kupi a nudio je dosta!

Vickasti

pre 14 godina

Srecan rodjendan, grobari. Imali ste srece i osvojili bod protiv uvek nezgodnog Spartaka.
Kleo opet najbolji napadac na utakmici.

024

pre 14 godina

Bravo Spale!!! Partizanu je dosta i ovaj bod, mogli su i izgubiti. Utisak dana "nash je ceo stadion". Drago mi je da je cela Srbija mogla da vidi kako ceo stadion navija za svoj klub. Na zapadu tek pokoji sramezljivi glodar (klinci i penzioneri). Jos jednom bravo momci, svaka vam cast!!!

Rodny

pre 14 godina

Jel neko analizirao rad naseg dragog sportskog direktora Tomica???
Taj covek je samo u prvim nedeljama svog mandata obavio dobar posao ( ne znam kako mu je poslo za rukom ) i doveo Diaru, Moreiru i Jucu.
Posle toga:
Brazilac Hugo - napadac koji je odigrao 180 minuta maximalno i to u kup utakmicama.
Dragan Cadikovski - koji je takodje pokazao sav svoj raskosni talenat.
Dvojac iz Zete - Stjepanovic, Cetkovic - ovaj prvi igra u Vojvodini, a ovaj drugi ko zna gde je.
Portugalac Ednilson na polusezoni - najavljivan kao extra pojacanje ( ne za domacu ligu, vec za LS).
Stameni stoper Milan Vjestica - tako dobro je igrao da nismo mogli da izdrzimo pred naletom zainteresovanih klubova, te smo morali da ga prodamo.
Ngambi - najavljivan kao veliko pojacanje za LS, kao i Zaim koji se nakon pola sezone vratio u Tunis, mada ne znam da li i tamo moze da igra.
Covek koji je placen milion eura - Fejsa ( decko koji je uvek kriv za sve, cak i kad ne igra :).
Zadnji vezni iz Napretka - Jovanovic.
Fantasticni napadac iz Brazila - Cleo, prosto neuhvatljiv za protivnicke odbrane.
Verovatno sam nekoga propustio...
Sad, svestan sam ja da covek nema na raspolaganju neki veliki budzet, ali da je svakog igraca kog je doveo promasaj, to ne mogu da verujem.

Boki

pre 14 godina

Vi nikako ne kapirate,sad kao vidi koliko ima poruka od zvezdasa,pa naravno da ima kada ste izgubili bodove.Da ste pobedili bilo bi par komentara sa nase strane i to je to.A VI kako god zvezda da odigra 70% komentara je od vas,juce sam se smejao koliko komentara ima na temu nije bio penal protiv ofk-e,cist penal,vuce ga za dres uklizao nije dodirnuo loptu i to je to,sta treba da ga pljune i isutira pa kao ajde jeste penal.Da ne skrecem sa teme,uvek ste bili zavisni i gledali kako da napakostite zvezdi.Meni je iskreno zao sto partizan lose igra,tj da je zvezda prva sa timom koji je 7 puta jeftiniji nego prosle godine.Tako da nemojte da pricate kako zvezdasi pljuju kada ste tu igru vi smislili

Kladžo

pre 14 godina

Kladža.Kako je onaj mali što je dao gol za Partizan stajao sam kod izjednačenja.Oni svi uzimaju lovu a vi pišete te o formi te o klupskom raspadu ali odakle...

ariolio dilu

pre 14 godina

Od svega se moze sakriti, ali istina je samo jedna. Niste vredni dresa koji nosite, ali krivi su oni koji su vas u te crno bele boje i obukli. Jedan je Zuka

bobi334

pre 14 godina

"Igrači Spartaka pre utakmice poklonili su ruže svojim kolegama iz Partizana, pošto beogradski klub danas slavi 64. rođendan."

Hahahahahahahahahahahahaha

Vladan R

pre 14 godina

pp samo vi nama dajte desetak bodova for onda cete moci da nas uhvatite da ti ne kazem za sta tj stici cete nas u limburgu mesecu. I o kakvi desetak bodova pricas za sezonu 2007/2008 kad ste tada do kraja tj poslednjeg kola drhtali jer ste imali svega tri boda prednosti odnosno kada ste u poslednjem derbiju srecno na nekih desetak kola do kraja izvukli bod i zadrzali prednost od 5 bobova koja je vec u narednom pala na 3.

MADAFAKA

pre 14 godina

Pronadji uljeza:
1. Aleks Ferguson
2. Zose Murinjo
3. Beli Stevanovic
4. Fabio Kapelo

p.s. E nije pod 3. Tacan odgovor je pod 1. Samo on ima titulu Sir.

čika Velja

pre 14 godina

S R A M O T A !
Zaista ne mrzim nikoga koji obuče "svetinju", ali po ko zna koji put moram da kažem da pojedincima nije mesto na terenu! Fejsa-igrač manje, Đorđević-naj veća rupa u Partizanu i ne zasluženo jedini izvođač slobodnjaka, Tomić-još jedan igrač manje, Petrović-mora da se spusti na zemlju da bi učestvovao u igri(znači još jedan igrač manje) i dojučerašnji idol Dijara- iz samo njemu znanih razloga ne želi više da igra sa istim žarom(treba ga pustiti da ide uz veliko HVALA na svemu)! Znači, po mom računu(iako sam naveo petoricu) Partizan igra sa tri igrača manje(i još vele trener ostavi Branu na klupi),a sa takvim "manjkom" je nemoguće pružati bolje partije! I pitanje za Grobare, da li se bar malo kajete zbog učešća u sramnom teranju Jokanovića?!

mister

pre 14 godina

da se razumemo svi mi koji smo gledali utakmicu zakljucili smo da nije samo partizan ostao bez 2 boda i spartak je takodje i to moze za bodovima da zali vise nego partizan.

Sasa

pre 14 godina

Redovno pratim komentare na B92, ali sada osecam veliku potrebu da se i ja oglasim, a sve u vezi poslednjih desavanja u i oko srpskog fudbala. Rodjen sam 1965. u Nisu. Navijac sam Partizana od kada znam za sebe, fudbal pamtim jos od SP u Nemackoj 1974. Utakmice Radnickog nisam propustao sve do 1991. Vise nikada nisam otisao na fudbalski stadion, a i ne verujem da cu ikada. Fudbal pratim i danas ali samo preko TV-a. Nekada sam isao i na utakmice Niske zone, i odgovorno tvrdim da se bolji fudbal igrao u istoj nego li danas u tzv. Superligi Srbije. Ono sto sam juce video poslednjih 30-ak minuta me je ucvrstilo u odluci da do daljnjeg vise ne pratim domaci fudbal, pa makar i onako usput. A jos dogadjanja oko terena, na tribinama, u upravama klubova... Nemam reci da opisem to stanje koje traje vec dve decenije i koje se iz dana u dan rapidno pogorsava. Ili da porucim danasnjoj generaciji koliko sam srecan a u isto vreme i tuzan sto sam bio deo spektakla zvanog Fudbalsko prvenstvo SFRJ a koji oni nikada nece doziveti. Pozdrav svim iskrenim navijacima i ljubiteljima fudbala u Srbiji.

Vladan R

pre 14 godina

@ volim partizan

Tek da znas i CZ je u sezoni 2007/2008 bila neporazena i to u celom sampionatu. Ipak zbog 12 remija u 33 kola od kojih 10 u prva 22, je bila tek druga.Preostala dva remija su jedan protiv Partizana a drugi u poslednjem kolu kada je prakticno sve bilo odluceno. Istovremeno je tada bila i vlasnik dvostruke duple krune iz prethodne dve sezone. Misli malo o tome.

Trotter

pre 14 godina

Kako mogu ovako nemilosrdno da lazu
-ceo zapad je bio pun
-ceo istok je biopun
-jug solidno popunjen
-sever poluprazan
Kapacitet 25000 gledalaca
znaci bilo je najmanje 20000 gledalaca od toga 80% navijalo za SPARTAK!!poz iz SUBOTICE!!
(gledalac, 4. oktobar 2009 23:22)

Kapacitet stadiona u Subotici je 13.00 mesta....Nekad je bio 25.000 :)

Pozdrav!

fudbal?

pre 14 godina

Prvenstvena utakmica: Misli su nam bile okrenute ka Evropi, pa samo odigrali lose.

Evropska utakmica: Bili smo umorni od prethodne prvenstvene utakmice,pa smo odigrali lose.

Prvenstvena utakmica: Igranje u Evropi uzima danak, umorni smo od prethodne evropske utakmice, pa smo odigrali lose.

I tako u krug. Zacarani? Ne, demagoski.