Nedelja, 27.09.2009.

17:50

Pobeda Crvene zvezde u Novom Sadu

Fudbaleri Crvene zvezde pobedili su u Novom Sadu Vojvodinu sa 1:0 (0:0) u derbiju 6. kola Jelen Super lige.

Izvor: B92

Pobeda Crvene zvezde u Novom Sadu IMAGE SOURCE
IMAGE DESCRIPTION

238 Komentari

Sortiraj po:

Горан

pre 14 godina

Гробари,мало достојанства,знам да вам је тешко,али бар мало достојанства.Шта сте се толико испрепадали? Навијајте за свој мали клуб и баш вас брига.

Јастребов

pre 14 godina

Јој, када видим ове наше плаве дресове, мука ми припадне! Каква плава гарнитура!? Мењајте то људи, боље и Пиксијево наранџасто него то! Изгледамо као неки Жељо или Динамо ЗГ далеко било.
Ко је за промену ове ogavne комбинације (у било коју другу) - нека препоручи!

Leti,leti.....

pre 14 godina

ns pfc posle dve godine smo prvi na tabeli? mi poleteli? Mozda,ali koliko ste onda vi poleteli kada ste nas posle 8 godina dobili na JNA? koliko ste tek vi poleteli kada ste posle devet godina osvojili duplu? Jos nesto?

Lepotica Daca

pre 14 godina

@Ofk (ali ovaj drugi bez ijekavice)

Matori strasno mi je zao sto tvoj policijski klub u istoriji nije mogao ni da primirise da osvoji prvenstvo a isto policijski klub (Milorad Lisanin, Tomas Tomasevic, Srdan Andrejevic, Paja Marinovic itd).Navijaj i dalje za klonfere i budi sretnik medju 500 simpatizera. Video si Vojvodinu juce. Nikozivi u Novom sad i Vojvodini ne na vija za Vojvodinu. Tako i tvoj Ofk

Misha

pre 14 godina

Nikad nisam komentarisao ni jednu Zvezdinu pobedu nad Partizanom i kada je ponekad bilo ocigledno da nesto smrdi. Svaki put sam rekao: Ko nam je kriv, sto im nismo dali gol vise. Pitam sve zvezdase koji su juce gledali utakmicu: Da li je iko od njih u stanju pa cak i oni koji nikad nisu igrali fudbal, da kao MRDJA pet puta prebace gol sa pet metara. Mrdja - reprezentativac. Inace, zasluzena pobeda Zvezde. Ako budete bolji celo prvenstvo, budite prvaci, nije problem. A posle nam je svima Evropa merilo, a tu smo gde smo. Mi opet u Ligi Evrope a Vi opet nigde.

ZVEZDASICA

pre 14 godina

Kazes da znas da ja volim da mi grobari budu iza ledja,ali da je ovde rec o fudbalu? Znam decko,ja sam i pisala o fudbalu (pogledaj tabelu),a da sam hteo da pisem o onome na sta ti ciljas ja bih napisala ovako:grobari su mi iza ledja,vec dve nedelje jer ne mozemo da pronadjemo mikroskop,a bez toga ni...

anelka 39

pre 14 godina

nasa zvezda gazi ali se bojim grobara i sudjenja treba uvesti zakon ne moze jedan ljajic i dacic koji su na vrhu vlasti da su u upravi partizana normalno da ce se namestati grobarima kad njih dvojica pozovu fss....

ofk

pre 14 godina

malo me strah za nashu utakmici protiv Zvijezde na njihovom stadionu.posto je sviran penal za Partizan sad je red na Zvijezdu i tako u krug.Moj OFK ima bolju ekipu od Zvijezde ali sta to vredi..idemo da se borimo i ponecemo maske za grip

Stefan

pre 14 godina

@(IZ REPUBLIKE SRPSKE), molim te brate mozes li mi poslati internet adresu gdje su objavljeni ti rezultati ispitivanja javnog mjenja u kojem je rezultovano da za Zvezdu navija 80% stanovnistva Republike Srpske.
ZVEZDA JE ZIVOT, A OSTALO SU SITNICE! evo ti moj meil sa posla: paname_batiment@orange.fr
Pozdrav iz Pariza!

ofk

pre 14 godina

kako grozan klub ta Zvezda..samo se nesto loze,siluju ,pobedjuju,napadaju ljude u grupama,osvajaju lazirana prvenstva zajedno sa svojim blizancem Partizanom...uzas

Srbija do Johanezburga

pre 14 godina

Nakon utakmice, nekoliko navijaca Zvezde, sa zapadne tribine, izvredjalo je najvulgarnije predednika FSS Karadzica i niko nije reagovao?! Sramota, posle svega sto je covek uradio?! Videcemo svetsko prvenstvo posle toliko godina, a kako mu vracamo?!

Grobarche

pre 14 godina

Ja sam okoreli Partizanovac,ali moram da priznam da je Zvezda u ovom trenutku najbolja ekipa na nasim teritorijama..Pa zar moze da joj parira Partizan sa Krstajicem,Gavrancicem i Djordjevicem u odbrani?!?Ta odbrana je protiv Argentine 2006 primila 6 komada..A realno ZVEZDA je bolja u ovom trenutku!Skidam kapu..pozz hvala

Srafciger

pre 14 godina

Sta ste svi napali komentatora? Prvi put se desilo da komentator ne navija otvoreno za Zvezdu ili Partizan i svima je to odmah neobicno i bode oci, a inace nista ne primecujete.

Lepotica Daca

pre 14 godina

@Avol

Je li ti to ozbiljno mislis.Kako to mislis bila bolja a izgubila.Vojvodina je bila bolja samo prvih 20 minuta i to je sve. Ostalo vreme Zvezda kontrolisala igru i tada dala gol.Prvi penal koji nije sviran zaZvezdu na 0:0 isti slucaj kao Partizan Borca.Igrac se nasao u sendvicu. Drugi penal takodje na 0:0 cistt kao suza.Izgleda da je i sudija igrao po direktivi na nula nula.Drugo kako mislis da ce Partizan u derbiju da dobije Zvezdu.Pa vi igrate najslabiji fudbal u ligi. Nema te ni srca ni duse a nemate i tim.Losa atmosfera u klubu i u timu. Mi mo svvesni koliko vredimo ali dajemo na terenu 120%. Sada vam je liga slaba i ne valja aprosle sezone kadaje bila jos slabija niko da napise rec da je slaba.I u takvoj slaboj ligi ste kukurikal i uzeli duplu krunu. Ove godine malo morgen

hahahahaha

pre 14 godina

(Ni Ko, 28. septembar 2009 00:46)

Isah??? Onaj sto je oduzeo loptu i povukao kontru kod gola? Taj Isah? Ti se bas razumes u fudbal jel da, ko moja baba u kvantnu fiziku.

Grom

pre 14 godina

@(FKV forever, 27. septembar 2009 23:53)
Decko, fudbal se igra za golove a ne za sanse. A ti si realan kao ona dva komentatora, koji na drugi korner za Vojvodinu, Zvezda do tada izvela 5, mrtav ladan kaze "mislim da je i sto se tice kornera Vojvodina apsolutno dominantna"...
A sto se tice Delija, sama cinjenica da ih je bilo vise na vasem stadionu od vasih navijaca je dovoljna da se poklopis i cutis o tome.

veteran

pre 14 godina

Sramota nad sramotama. Pocelo je lepo jer se u petak u Beogradu mogle da kupe karte za nedeljnu utakmicu VOJVODINA -CRVENA ZVEZDA. Gest paznje vredan. Prodavao se samo ISTOK. Stizemo na stadion i prilikom ulaska redari osim pretresa traze da svaki gledalac skine cipele. Ne mogu verovati. Sta traze? Osim metalnog novca u cipelu ne vidim sta moze jos da se stavi. Zovemo mobilnim telefonom drugare koji su usli na ZAPAD i od njih cujemo da se tamo ulazi bez skidanja cipela. Cepamo tri karte i odlazimo na blagajnu i kupujemo ZAPAD. Napominjem da nas trojica imamo po 54 godine i osim vise od 400 gostovanja van Beograda od toga i oko 20 utakmica CRVENE ZVEZDE u inostranstvu nismo nikada doziveli takav pokusaj ponizenja.

Јастребов

pre 14 godina

Ако желите да покварите неки спортски пренос, дајте ТВ Војводини да га преноси. Чувени "темпераментни" водитељи ове ТВ већ деценијама успављују народ и уништавају шта год да преносе. Г-дин Лазо Бакмаз и његов "стручни" консултант Тањга су Војводину прогласили победником већ у првом полувремену, потцењивали Звезду, лупали о "снази" Војводине као да је Звезда јуче играла са Барселоном, а не са ипак скромном и, као и увек, малом Војводином. Звезда и даље није екипа која је уиграна, јака за Европу али ови хвалисавци, "фаворити" за ово првенство и даље ће, колико год их то болело, нам гледати у леђа.
Мада Воша сада многима гледа у леђа :)

Hogar

pre 14 godina

Sta ste napali golmana Kesica/.Pa kakav gol je primio protiv partizana. Covek seo na travu a lopta mu pored ruke prosla. Sta kukate grobari.Pa vi ste u losijoj utakmici pobedili istu tu Vojvodinu a da ne govorim o BSK gde su ljudi sami sebe pobedili. sansu niste imali. I vi sada nesto ovde lupetate. nadali ste se porazu Zvezde ali cete tesko to docekati je mi imamo i srce i mu... a vi samo tim koji ste dve godine spremali sa LS a danas ni tima ni LS vecsamo bruka u Ligi Evrope

fudbal

pre 14 godina

Sve je to lepo. Pobeda, 1. na tabeli. Ali, osim Slavka Perovica i mozda Lazovica, koje ce igrace u buducnosti Zvezda prodati da bi stala na noge? Jesu li Djordjevic, Blazic, Vasiljevic, Tutoric, ti mladi igraci? Gde ce stasavati 18-ogodisjni klinci, ako im se ne pruzi sansa? Tim mora da bude iskusniji, ali mesta za forsiranje bar cetvorice mladih igraca ima, sigurno. Gde drugde, ako ne u ovoj nasoj slabasnoj ligi.

goxx

pre 14 godina

Pa vi niste normalni, samo kukate MRDJA zvezdas zato nije dao gol zvezdi.A sto ga ne dade Partizanu?Da je on toliki golgeter ne bi danas igrao u Vojvodini.

PFC 4 EVER

pre 14 godina

Cestitam komsijama na pobedi .

Vosa ko Vosa , nikako neki derbi da dobije .. a znam da je dobar tim .

Spartak me prijatno iznenadio , samo napred .

Rad je po meni najvece razocarenje .. daj momci zivnite malo .

Liga i dalje slaba , ali za nijansu bolja od predhodne godine ..

Ajmo Crno Beli , imate gotovo sve , verovatno najjaci tim .. samo malo tu igru i pas da popravite i nema zime ..

ma očigledno je!

pre 14 godina

Čestitke Zvezdi i Delijama, prelep ambijent na istoku, kao što neko reče, kao da se na Marakani igralo.
Ne znam da li ste primetili detalj posle završetka utakmice kad su se igrači međusobno pozdravljali, Slavko Perović i Kizito su se izgrlili kao da su rođena braća iliti igrači istog tima. Inače Kizito je "kasnio" kod gola Perovića :)

Vlade

pre 14 godina

Vi sto pricate da je Mrdja namerno igrao lose i slicne halucinacije treba da se lecite.

Zvezdina pobeda je cista kao i suza. Momcima svaka cast.Sada protiv ofk-e mora da nas bude 20 000.

Mecklejn

pre 14 godina

Auuu,pa grobara vise ima na ovom forumu (na zvezdine textove),nego na stadionu armije!ja bih,po procitanom rekao,da crni cak vise prate nas klub,nego njihov!Pa pogledajte te strucne analize meca!Neko rece da ce nam dati 3 gola!?A kome ste dali 3 gola,sem amaterima iz Velsa?!

ps.Priznajte da molite boga da ne dozivite katastrofu protiv sahtjora?

Bata iz Banata

pre 14 godina

Tole izjavio da igrom nije zadovoljan a sve ostalo je za desetku.Stariji je čovek, zaboravio je da kaže da nije zadovoljan i rezultatom.

balada

pre 14 godina

Viđenje utakmice sa stadiona jer ja već 30 i kusur godina gledam Vošu na Karađorđu i ponekad u Beogradu.
Utakmica solidna sa desetak šansi i polušansi. Borbenost za pohvalu (naročito igrača Zvezde, mislim da su zbog toga i pobedili). Navijanje za 10 (pogotovo Delija - drugi razlog zašto su pobedili). Na kraju utakmice mi malo smetalo što su neki oko mene navijači Voše (prvi put ih vidim možda su i Grobari) pljuvali po Mrđi ... a nemaju pojma kakav je on i igrač i čovek i šta znači za Vošu.
Da dodam još nešto Za moju Vošu:
Treba da se spustimo na zemlju. Slabiji smo u odnosu na zadnje 3-4 sezone. Treba da se oslobodimo pritiska (najverovatnije nekog menadžera) što se tiče malog Danijela jer nemože on da igra umesto Tadića. U igru bi trebalo uvesti veću disciplinu - temelj koji je udario Rajevac. I na kraju za Batu - šteta što si na kraju predprošle sezone oterao Brzića.
Jedna jedina moja VOŠA.
Vaš Balada

Milan

pre 14 godina

Svaka cast Delijama, izbegli su incidente koji su im vec bili pripremljeni i svaku utakmicu ih je sve vise i vise u inat svima. Sto se Zvezde tice, ona jos nije primila gol iz igre a ako se uz to doda da je najefikasniji tim u sampionatu, prvo mesto je logicno.

Budi Novosadjanin, navijaj za Vojvodinu!

pre 14 godina

A oni koji komentarisu koliko je bilo delija neka malo pogledaju snimak i videce ono sto se zna, da je vecina njih dosla sa strane (Nis, Cacak, Kac, Vrsac itd.) a da je Novi Sad definitivno postao firmaski grad.

igor

pre 14 godina

mladjo sa neimara nemoj da trujes ljude sa svoim glupim komentarima molim te.. to sto ti mrzis partizan ne daje ti za pravo da pricas nebuloze ako nemas nesto pametno da kazes bolje cuti..

Aleksandar

pre 14 godina

Znaci, kakvo skandalozno sudjenje juce! Pa ljudi dva cista penala Zvezdi nisu svirana, jer ako je ono u subotu penal za Partizan (a pri tom Borchi nije sudjen chist), sta reci za dva penala u Novom Sadu! Iskreno posle je bila kompenzacija kada nad Mrdjom nije sviran....A sta reci na komentare, tog nazovi komentatora i Tanjge! To Vam je kao kada Strajinic sa RTSa prenosi utakmice Partizana a svi znaju koliki je Grobar!
Rezime: Grobari! Nisu Vam dovoljni: ni sudije,ni Karadzic, ni javni servis!Jer Vi cete uvek ostati drugi klub u nasoj Srbiji!

Zlatko

pre 14 godina

Prvi mi komentar nije bio objavljen. Rekao sam da se sa istocne tribine stekao utisak da je Vosa imala konkretnije sanse. Posto sam procitao vecinu komentara pazljivije sam gledao snimak. Ja bar, ali to je naravno samo moje misljenje (neko ce reci drugacije sto je naravno ok), nisam stekao utisak o navijanju komentatora, sem onog "gubimo 1:0". Isto tako, po odgledanom snimku, smatram da utakmica nije bilo toliko losa koliko mnogi isticu. Jeste mozda slabija ako se ima u vidu da je derbi, ali mislim da je zasluzila prelaznu ocenu. Neko je spomenuo i kartone. Taj jedan karton samo goovri o korektnosti. Mislim da finis utakmice bio malo losiji (poslednjih 10-ak). Atmosfera na stadionu je bila odlicna. I jedna provokacija za kraj. Firmasi tvrde da je Novi Sad njihov grad, a nije ih bilo ni za polovinu tribine. :) :)

Može se!

pre 14 godina

Iz činjenice da je Zvezda, sa ovakvim "Š" timom, na prvom mestu, uz ubedljivu gol razliku, se može zaključiti mnogo toga. Na primer, da nam je klupski fudbal u buli, da su Partizan i Voša još slabiji, da je... ovo- ono...

No, meni lično je od svega najvažnije ovo: očigledno, i sa ovako limitiranim igračima se može puno postići kada se nedostatak talenta i znanja nadoknadjuje velikim zalaganjem i požrtvovanošću!

Iskreno rečeno, ja se ne sećam da sam ikada gledao neki Zvezdin tim da je manje talentovan, a da igra ovako srčano i disciplinovano! Naravno, greše puno - ali, od ovakvih "svetskih imena" mi i nemamo pravo da očekujemo/zahtevamo bezgrešnost i totalnu dominaciju nad svakim protivnikom. Dakle, sasvim nam je jasno koliko (ne) mogu jedan Bogdanović, Savio, Ignjatijević, Djordjević (beše kapiten danas?), Jevtić, itd... itd... Mi tu iluzija nemamo.
ALI, ja sam sasvim zadovoljan, jer ovi momci zaista ostavljaju "srce na terenu". Plus, maksimalno se trude da disciplinovano odigraju ono što im je trener zadao.
Na kraju, Pižon. Nije on Murinjo; u gostima igra neku poluzatvorenu taktiku koja se navijačima Zvezde nimalo ne svidja. Ali, uspeo je da zavede potpuni red u svlačionici. Nema u timu nikakvih zvezda, svi ga poštuju i maksimalno se trude da zadobiju njegovo poverenje. Tako i treba da bude.

Kad se samo setim u kojoj smo buli bili pre samo 6 meseci... ovo je fenomenalno!

eko

pre 14 godina

Au groblje ala je vama krivo, dok ste uzimali namestene titule likovali ste, dok ste bili prvi zbog toga sto Zvezda prosle godine nije mogla da se prepozna likovali ste, a sada kada jedva dobijate BSK i to iz mozete i sami da kazete iz nepostojeceg penala onda vama tu nesto nevalja. Ajde bezite i gledajte vas tzv klub i shvatite da su vasi ljudi u savezu i da vi namestate meceve misevi. 1.CZB 2.FKV 3.BSK 4.OFK/pfc budite zadovoljni to je vasa realnost (bez spasica,karadzica...)

Avol

pre 14 godina

Gledao sam utakmicu, i uopste mi nije jasno gde je to Zvezda ostecena za 2 jedanaesterca? Zvezda medjutim jeste ostecena za 1, kao sto je i Vojvodina. Takodje mi nije jasno po cemu je to Zvezda zasluzila pobedu? Bolje igrala ona nije, a Vojvodina je imala i veci posed lopte, i konkretnije je igrala, a stvorila je najmanje 5-6 odlicnih gol sansi. Medjutim, to sto Mrdja nije sposoban da postigne gol, ili jednostavno nece, je druga prica. Imam utisak da ja Partizan u dobroj formi ovu Zvezdu bi razmontirao jos grdje nego na proslom derbiju, ali na moju veliku zalost Partizanovi fudbaleri nisu fizicki spremni, i zapravo jedino u tome vidim Zvezdinu sansu da izvuce minimalan poraz ili eventualno, ali eventualno neresen rezultat na sledecem derbiju. Toliko za sada.

Vesko

pre 14 godina

Bio sam na utakmici bas lep fudbalski ambijent na zapadnoj tribini sibica nije mogla da padne koliko je ljudi bilo na istoku takodje utakmica na momente kvalitetna ali i puno gresaka u igi i bezvezni napucavanja lopti ali to je nasa liga kakva takva, tuga je sto nema nekog pravog majstora fudbala da predribla da proigra da zadivi publiku a i da ima taj bi vec bio preko u nekom bogatijem klubu od Zvezde i Vose tako da to nam je sto nam je. Na mene su ostavili pozitivan utisak tri igraca, Medojevic iz Vojvodine iako je pogresio kod vodeceg gola gostiju, zatim Jevtic i naravno Pavle Ninkov, mozda bih mogao tu da ubacim i Kizita koji je dosta zahvalan igrac. Nisam poznavalac pa ako neko moze objasniti da li se teren prska vodom pre utakmice kao sto je to danas bio slucaj pa da se igraci klizu po terenu, jer upravo je greska Medojevica bila sto se okliznuo a takodje i stoper Zvezde kada je hteo da izbije loptu pa Mrdja potom sam ostao sa golmanom? Dodao bih jos iako sam zvezdas da Vojvodini je najpotrebnija titula i uspesi da se mladji narastaji u Novom Sadu i okolini opredeljuju vise da navijaju za nju jer ovo danas na zapadnoj tribini bilo smesno 80 posto zvezdini navijaci a upravo treba da bude obrnuto ako Vojvodina zeli da bude to sto su planirali jer njeni navijaci treba da budu u vecini na domacem terenu na derbiju i da nose bodrenjem svoje igrace.

umislio-mis-da-je-macka

pre 14 godina

Kad macke (Partizana) nema misevi (Zvezda) kolo vode

Samo da se konsolidujemo i vracamo se na prvo mesto gde i pripadamo


Sta reci???Da nije mozda ta vasa "macka" kolo vodila, dok "miseva" nije bilo.

ns pfc

pre 14 godina

Ajde bre guberi na spavanje.vi pricate o sreci a zaboravlajte kako vi dajete golove.Protiv Javora golman mora da polomi nogu,protiv Hajduka autogol a o onom sinoc je iluzorno pricati.Sve u svemu igrcu 2 u cetvrtak na kladzi cuo sam da je hendikep +4 za Partizan valjda nece da vam daju 5 gola.Aj nemoj me izneverite verujem ja u vas.
(soni, 27. septembar 2009 18:55)

sine,a sa kim ono vi igrate u cetvrtak ??
posle 2 godine ste prvi na tabeli i to 6 kola i vec ste dobili krila..do derbija i to je to...na spavanje ...

mladja s neimara

pre 14 godina

sve ovo je lepo, ali meni ne izlazi iz glave jucerasnji "penal" za partizan i sudjenje u celini na toj i na utakmici u novom sadu. da li se to "toletova masina" opet razmahala? spasic, mazic, karadzic, stankovic i jos neki vestacki odrzavaju partizan blizu vrha tabele, tamo gde mu nije mesto. bsk iz borce je jaci tim od njih. ko je bio juce na vojnom objektu mogao je to lako da zakljuci.

Ti se bori,SEVER ce da gori ...

pre 14 godina

Zao mi je sto nisam bio na utakmici,ali zaista nisam bio u mogucnosti.Cestitam i Delijama i Firmasima na super atmosveri i lepom navijanju.U par navrata Firmasi su pokusali da izprovociraju Delije na povicima cia*ni,ci*ani,ali Delije kulturno ne osvrcu se nego nastavljaju da pevaju sto je za svaku pohvalu.Pre meca zeleo bi da prokomentarisem komentatora.Da li komentator koji komentarise mec za RTS(Ne TV Vojvodinu) treba da bukvalno navija za Vojvodinu dok komentarise?Stalno hvaljenje Vojvodine je bilo pocelo da nervira.(Verujem ne samo mene,nego mnogo Delija)Njeve greske samo u prenosu meca mogu da nabrajam do sutra,a i samo komentarisanje je nerviralo.Potenciranje price kako Vojvodine ima skupe igrace je smorilo,jer su tu temu zapocinjali 2-3 puta,a pohvale na racun Zvezde stigle su tek kad je bilo jasno da Zvezda nosi bodove kuci.Hvala vam na prenosu,a komentatoru dajte da radi za Televiziju Vojvodine!Jednom recju komentator UZAS!
Sto se tice igre Zvezda svesno prepustila inicijativu Vojvodini(sto pokazuje i posed lopte 57%),jer i sami znamo da Zvezda nema neke briljantne igrace u veznom redu sto se tice ofanzive.Vojvodina je imala lepe sanse,ali i Zvezda nije bila bez sansi.Najbolja prilika je bila kad je Vilotic sutiro,a neko od Vosinih igraca izbacio loptu sa gol linije uz sansu Perovica kada je bilo samo da pogodi gol on lose zahvata levom nogom uz jos par lepih pokusaja.Najbolju sansu Vojvodine bih uzeo kad je Djurovski prasan gol promasio glavom posle visoke lopte uz jos par lepih sansi Mrdje koji je svaki put sutiro van gola.Inace na obe strane nije sviran po jedan penal!Stim sto su Vojvodini poklonjeni par prekrsaja i faulova.Da li je to bilo zato sto je domacin ili neki drugi razlog ne znam,ali 5-6 napada je dobila Vojovidna bas preko tih faulova.Onaj faul u 16-ercu u prvom poluvremenu kada je srusen jedan igrac Zvezde je cist penal,stoper Vojvodine ga je vuko za dres ,a onda ga agresivno rusi.Takodje cist penal nije sviran Vojvodini kada je Ninkov u zelji da izbije loptu udario Mrdju po nogama posle cega Mrdja pada.Sudija gleda i okrece sto pokazuje da nema hraborsti da ujednom takvom derbiju dosudi ocigledne penale i da bude u centru paznje.Sto se tice dva mlada igraca Aleksica i Lazovica potpuno ispravno Stepi i Pizon postpupaju sa njima,jer tako mlad igrac ne treba da ima teret na ledjima kakav ima Ljajic.Igrac sa tolko godina treba da ulazi sa klupe i da polako dobija priliku,a ne da igra prvi sastav i da se od njega ocekuje puno kad on ima samo 18 godina.Inace Zvezda je uz malo i srece i jednom lepom kontrom pobedila.Ovom timu videlo se da ne dostaje kapiten Lazetic pravi lider ove ekipe.Takodje videlo se da hvali i Lekic i njegova uigranost sa Perovicem.POZZZ SVIM DELIJAMA,SAD SAMO DA NAM IGRACI SE NE UZDIGNU I DA POMISLE DA SU SAMPIONI NEGO DA SVATE SVAKI SLEDECI MEC KAO FINALE,JER JOS PUNO IMA DA SE IGRA DO POLUSEZONE.JA VERUJEM OVIM MOMCIMA I MISLIM DA CE ONI NASTAVITI DA SE BORE I DA OSTAVLJAJU SRCE NA TERENU,A I NE VIDIM ZASTO BI SE UZDIGLI,MI NEMAMO ZVEZDU U EKIPI NEMAMO 10-ku,IGRAMO TIMSKI I NADAMO SE DA CEMO NASTAVITI POBEDNICKI NIZ...

Buca Krtalić

pre 14 godina

Da vidimo...
....lik iz vojvodine se kliza,gubi loptu na sredini terena....otvara se kontra protivnika...igrač sa krila šalje loptu u kazneni prostor...lopta prolazi golmanu ispod ruku...na loptu natrčava protivnički igrač i postiže gol! Meni je ceo ovaj napad sumnjiv...
realan sam.........

Goran

pre 14 godina

Mogu da shvatim da neko promasi jednu 100%tnu sansu ali 5 puta...U najmanju ruku reci cu samo vrlo cudno,mislite o tome,ali i prosle godine su gani namestali ali ni to im nije pomoglo!

Aleksandar

pre 14 godina

Bio sam danas na stadionu tako da ne znam kako su vodili utakmicu komentator i konsultant.Nikad zvezdasa nije bilo na "Karadjordju" kao danas...istok pun,prakticno do poslednjeg mesta...veci deo zapada.Stekao se utisak kao da se igra na "Marakani" a ne u N.S.Vojvodina je ove godine slabija nego prosle sezone i osvanjem trceg mesta mogu biti presrecni.Jos je 24 kola do kraja...ako ovako nasatve Zvezdinim fudbalerima se smesi nova titula!!!

Komar

pre 14 godina

@Sramota je da neki klub koji je pre pola godine dugovao 23M evra sad prica o nekoj pobedi u Novom Sadu, koliki dug imaju tek sad pa to je toliko da je sramota objaviti u novinama! Ti si samo jedna mala zvezda, a svakim danom postajes sve manja i PROSLO JE VREME LAZNIH POBDNIKA! Ni sudija Babarogic ni Dzajic vam nece pomoci u nedelju na Karadjordju gde ce vas Vojvodina isprasiti sa petardom, i pokazati vam ko ste i sta ste u srpskom fudbalu! Delije vama ce samo ostati posle tekme da se pokrijete usima i placete za Barijem i namestenim titulama za vreme Tita i Slobe... Vojvodina jedna jedina pola bela pola crvena!

Verovatno ce se prepoznati autor ovog teksta koji je objavio dan pre utakmice Vojvodina - Zvezda.Kazes sramota nas je da pricamo o "nekoj" pobedi u Novom sadu,a sta to bi?Kazes da postajemo sve manji,a kako to?jer tako sto smo vas dobili u sred NS?Proslo je vreme laznih pobednika???hahahahahahaha.Nama nije pomaga danas ni babarogic ni niko,ali ne znam ko je vama pomogao da nam se ne sviraju dva cista penala???Koga ce Vojvodina isprasiti petardom na Karadjordju?koga?Zvezdu?e da te podstetim Vosa-Zvezda 0:1,ne vidim ja da ste vi tu i jedan gol postigli a kamoli tamo neku petardu...Pokazali smo vam ko smo u srpskom fudbalu...Hmmm,ostaje nam da se pokrijemo usima???Bojim se da nisam imao potrebu da se posle utakmice pokrivam usima jer smo vas pobedili,a evo posto vidim da cak i tebe slaninara to boli,ponucu ti BARI 1991!!!sad sam ti sigurno dosuo so na ranu,kad kazem na ranu,mislim na danasnji poraz tvoje Vose na vasem stadionu...e pa decace,mislim da si iz ovoga naucio da ne treba da "lajes" pre tekme,veoma si nisko pao,kao i tvoja Vosa,i nemoj da te neko cuje da pricas o nekakvim titulama.Pokazali smo ko je od danasnja dva rivala mali a ko veliki klub,a ti pre vecim klubom ima da cutis jer znas...e i treba da shvatis da u Novom Sadu ima vise Delija nego Firmasa...jer NOVI SAD JE NAAAAAS...dalje znas,necu javno da se eksponiram :-DDDD

cristiano ronaldo

pre 14 godina

Odlicno zalaganje i zasluzena pobeda. Zao mi je Vose, opet su pokazali da imaju kompleks malog tima, a realno su odlicna ekipa - za nase prvenstvo. Protiv Austrije u Novom Sadu su pruzili najbolju igru od svih nasih ekipa u Evropi ove godine ali, boj ne bije ljuto oruzije, vec boj bije srce u junaka. PAVLE NINKOV U REPREZENTACIJU, RED STAR 4EVER
(LordRed, 27. septembar 2009 18:25)

pa ja koliko se secam Vojvodina je igrala na Marakani...a ne u Novom Sadu...
a sto se tice utakmice...bolja ekipa je pobedila...toliko...

FKV forever

pre 14 godina

Od svega je najtuznije da ove delije cak i misle da su danas bili bolji.
Niti na terenu sem gola i 2-3 polusanse nisu nista pokazali, niti na tribinama nisu pokazali koliko su bolji(u odnosu na to koliko ih je bilo).
Da smo imali dobrog i raspolozenog napadaca a ne onog zvezdasa Mrdju ne bi bio ovaj rezultat.
Pa vas ce Partizan da pokida najstrasnije.

njanjanjanja

pre 14 godina

Hahahahahahah,namestili smo utakmicu njanjanjanja,mrdja prodao,njanjanjanja,kesic rupa njanjanjanja...placite slaninari i grobari,samo kukajte...svaka zvezdina pobeda je za vas namestena,to je zato sto ste kompleksasi...umrite od tuge,pobeda je bila cista ko suza!stvarno je neverovatno da grobari imaju obraza da komentarisu,a juce su dobili nepostojeci penal da bi izjednacili,pa nama danas dva cista penala nisu svirana i vi pricate kako smo namestili utakici?!to sto je mrdja vrljav pa promasuje vise nego sto daje,to je njegov problem.gledajte ostale utakmice Vose,na svakoj se ispromasuje!a zaboravili ste da nam je dao gol prosle sezone na marakani taj isti mrdja,tada nije bio zvedas,a sada odjednom jeste....mnogo ste bre jadni,samo kukumacivte...GROBARI VI STE SMEJURIJA!!!

ChargerNS

pre 14 godina

Stvarno mi nisu jasni ovi navijaci kako se nazivaju grobarima. Vecina njih posto su sada u ranim dvadesetima,je poslednji put do pre godinu dana, poslednji put videlo da je partizan pobedio Zvezdu na svom stadionu(Marakanu i da ne spominjemo) otprilike kad su bili djaci prvaci. Uzeli su dve titule samo zbog rasula i najgore dve godine u istoriji Zvezde i niko zivi sad ne moze da opstane od njih. E pa poruka za ove male grobarcice koji su prvaci a i za ove sad u dvadesetim. Vidimo se tamo do pred penziju da se opet radujete na DERBIJIMA.

Gledalac

pre 14 godina

70cm je sirina otvora izmedju ograda gde je trebalo da prodje 4000 ljudi danas da bi uslo na istocnu tribinu. Nit sam huligan nit sam pristrasan al je sreca sto danas nije bilo mrtvih. Na 70 cm prolaza se guralo hiljade ljudi ne znajuci kako drugacije da dodju do ulaza. To je bio punkt, napravljen ispred istocne tribine. 4 povredjenih je bilan te "pametne" odluke policije!Jel to pojacana bezbednost oko stadiona? Jeste vi bre normalni, danas je vise nego ikad bilo na granici incidenta? Sat vremena pred utakmicu pa do poluvremena se ulazilo na stadion. I da, morali smo da se izuvamo na ulazu...

ljubitelj jsl

pre 14 godina

tako lep grad, dobar klub, lep stadion, dobar tim, sve imaju a oni svoje "srce" drugom daju!?
kako vosa da dobije nekog kad ceo stadion navija protiv njih, kod kuce?!

E bas si ubo

pre 14 godina

kao navijacu sampiona drzave nije mi drago sto je zvezda dobila,ali ako bi izdvojio nesto dobro iz zvezdine pobede je to sto je vojvodina ponovo postavljena na svoje(citaj vecito trece mesto)....majke mi muka mi je bilo od njihovih sampionskih ambicija i njihovih prozivki da smo titovi blizanci i lazni pobednici...2 derbija 2 poraza...slaninari tisina,kao i uvek samo beogradjani igraju fudbal.
(Mitar Miric, 27. septembar 2009 18:16)

A koji to Beogradjani?Nabroj mi bar 3 igraca ova dva kluba koji su rodom iz Beograda.

velja

pre 14 godina

ja navijam za vojvodinu, iz novog sada sam ali stvarno nikako ne razumem onog komentatora i ne vidim opravdanje za onakvo njegovo lupetanje u prvom poluvremenu. u redu sto navija za vojvodinu i ja isto navijam ali nisam slep i znam da brojim, a on posle 4 solidne akcije zvezde i dalje nabraja neke napade vojvodine i vice kako je zvezda imala 1 sansu. uzas. inace mrdju u hag pod hitno!

mikibg

pre 14 godina

Ja ne znam kako nije sramota ova grobare da se javljaju posle onako dosudjenog penala juce??? Znaci oni pricaju o nekom namestanju i o mrdji a zvezdi se ne sviraju dva cista penala. Mrdja je oduvek bio kiksara i u zvezdi je promasivao ovakve sanse. A kako se niste setili kako nam je prosle godine dao taj isti mrdja gol??? Dakle smesni ste!!! Jedan primljen gol i 16 bodova iz 9 utakmica dovoljno govore...Navijanje, nemam reci!!!! Od 12000 navijaca 10000 delije. Pa i gorbari ne mozete ni 5000 da sakupite protiv te iste vojvodine u vasoj rupi od stadiona...komentar rts...vise nego smesno!!!

,ц,ц,ц,ц,ц,

pre 14 godina

ма добро, битно да је утакмица просла без инцидената, које су жељно сви ишчекивали, тако да мног је битно то да смо показали шта смо и ко смо на националном сервису, тако да би сада могли мало да одморе са дизанјем тензије... а нови викенд, нова утакмица, ноба победа!!!!!!!!

Vernik

pre 14 godina

Ovo vise nije iznenadjenje..Sad protiv Ofk-e jedno 15 000 (petnaest hiljada-da razumeju kompleksi) gledalaca i da nastavimo zapoceto.. MOBILIZACIJA TRAJE!!! Severna Armija uvek je uz vas!

zvezda se vratila!!!!!!

pre 14 godina

Sada laganice na Marakani pred OPET 10000 DELIJA pa da ste na rdu vi,grobari,partizanovci da vas ODEREMO NA MARAKANI i da lagano uzmemo jesenju titulu!!! Svaka cast mojoj Crvenoj zvezdi,svaka cast momcima na jos jednoj fanaticnoj borbi!!!

represijom protiv piva

pre 14 godina

0-1 rodjaci.Aj zdravo do neke druge prilike.Jednostavno bili ste i ostali-luzeri,i tu vam niko drugi nije kriv do vas samih.
Dragi foteljasi i zagovornici represije nad navijacima-dodjete me 30000 koje sam dao drugaru za kaznu.Ljudi su privodjeni bez razloga,na veliku radost citave javnosti.Inace u ovoj drzavi je sve sjajno sami neki tamo navijaci prave nikad vece probleme,koje treba resiti po principu koga uhvatimo-njega ne zalimo.To sto placam ulaznicu,kartu u vozu,a tretiraju me kao zivotinju,nikom nista.Tako mi i treba zato sto sam navijac.Za lose stanje u fudbalu su krivi takodje navijaci,nikako FSS,nikako menadzeri lopovi,nikakako drzava koja poradja zakon o privatizaciju u sportu punih 9godina.E na koju vi propagandu se primate....
Topalovici skinite se sa foruma i malo na stadion cesce i brojnije da dolazite,brukate se.
Bravo za nase igrace,ljubav prema klubu i fanatizam smo im usadili u glave.To je razlika izmedju nas i ostalih u ovoj ligi.Borbeno do titule-FCRS

Firma

pre 14 godina

Ovo je toliko providno da nemam reči.Mrđa,ako nećeš da daš gol zvezdici lepo izađi, ili izmisli da si bolestan. Sramota šta radiš publici koja te je lepo prihvatila od prvog dana.Hvala svima koji su danas bili na Severu i Zapadu i navijali za Vošu. Stepi ne odustaj,ima još dosta da se igra.

Bozidar Peric

pre 14 godina

Zvezdini igraci igraju maksimalno u odnosu na svoje mogucnosti i zato im svaka cast. Ipak, Koliko god je to maksimalno opet nije na nivou na kome Vojvodina moze da ogra sa ovim sastavom. Gledao sam utakmicu i tvrdim da su Mrdja i Djurovski namerno igrali ispod svojih mogucnosti. Po meni se to moglo videti iz aviona. Necu da navodim primere ali ima ih barem desetak i kod jednog i kod drugog igraca. Morace se gazda koji ih placa zapitati koga je on to zaposlio i kakvi su to radnici kada svoj posao ne zele da rade a platu uredno primaju.

Zoki

pre 14 godina

kao sto sam i juce rekao lepa utakmica cista 2 na tiketu i naravno 1 mesto za CRVENU ZVEZDU do kraja pozdrav svim Delijama strasni ste najbolji Zoki Austrija

serbus

pre 14 godina

Hvala Bogu da je RTS prenosio ovu utakmicu.Navijam za zvezdu i nemam ništa protiv vojvodine i nije mi smetalo da komentator otvoreno navija za vojvodinu.Smetalo mi je to da mu je to navijanje tako zamaglilo pogled na događanje na terenu da je počeo lupati gluposti.zvezda je bila podređena na početku utakmice i to je to.crvena zvezda i vojvodina su imale svoje šanse zvezda je svoju iskoristila.nemožete reći da zvezda nije zaslužila pobedu.

ANTIROM

pre 14 godina

jos jedna odigrana utakmica izmedju dva bratska(cka) kluba!!!Neznani fudbaler vose na sredini terena dodaje igracu zlezde loptu u noge u trenutku kada su skoro svi njegovi saigraci na polovini zlezde, i odjednom na radost svih prisutnih na stadionu stvara kontra napad za zlezdu , u nastavku akcije NN igrac zlezde ubacuje loptu u peterac a golman navodno bio kratak(lopta prosla od golmana na 1m , takoreci po zemlji kroz usi) i na krju 0:1!!! par minuta kasnije Mrdja ulazi u sesnajesterac sa loptom trci prema golu a igrac bracke mu zlezde cinimi se Ninkov umesto lopte udara SLUCAJNO Mrdju po nogama a gospon sudija odmahuje rukom(da igra u zlezdi svirali bi penal 100% a i nije ga udario jako po kolenu hahahah, trebao je nogu da mu slomi). E MOJI VI!!! Jos uzivajte ali vam se u derbiju lose pise , PARTIZAN u bilo kom sastavu da igra protiv ovakve zlezde mora da joj da minimum 3(tri )komada , zivi bili pa videli

Delija 88

pre 14 godina

Molim Grobarcine da ne komentarisu Zvezdu jer svi znamo kako su pobedili smesnu ekipu Borche.Iz nepostojeceg penala i sudije koji je bio dobar isto kao i ovaj danas na utakmici Zvezda-Vosa.I nije mi jasno kako je onaj komentator zakljucio da Vojvodina ima najbolju ekipu a u njoj sve igraci koji su najureni iz Zvezde i Partizana.Mrdja,Stjepanovic,Lekic,Djurovski,Tadic (omlad.Zvezde),Pekaric itd itd.Komentator treba da bude profesionalac da ne pokazuje emocije u toku utakmice a on je bio najveci i najbucniji :) navijac Vose.Sramota.Zbog toga mislim da nasu ligu pod hitno treba da prenosi B92 ili neka druga televizija.Poz

nikola

pre 14 godina

Komentator: GOSPODIN? Ratko Buturovic, koji je udario temelje ovom timu
Pa onda i krupan kadar doticnog
Ja mislio gospodin Brzi se vratio na scenu nikad jaci

ANTIROM

pre 14 godina

jos jedna odigrana utakmica izmedju dva bratska(cka) kluba!!!Neznani fudbaler vose na sredini terena dodaje igracu zlezde loptu u noge u trenutku kada su skoro svi njegovi saigraci na polovini zlezde, i odjednom na radost svih prisutnih na stadionu stvara kontra napad za zlezdu , u nastavku akcije NN igrac zlezde ubacuje loptu u peterac a golman navodno bio kratak(lopta prosla od golmana na 1m , takoreci po zemlji kroz usi) i na krju 0:1!!! par minuta kasnije Mrdja ulazi u sesnajesterac sa loptom trci prema golu a igrac bracke mu zlezde cinimi se Ninkov umesto lopte udara SLUCAJNO Mrdju po nogama a gospon sudija odmahuje rukom(da igra u zlezdi svirali bi penal 100% a i nije ga udario jako po kolenu hahahah, trebao je nogu da mu slomi). E MOJI VI!!! Jos uzivajte ali vam se u derbiju lose pise , PARTIZAN u bilo kom sastavu da igra protiv ovakve zlezde mora da joj da minimum 3(tri )komada , zivi bili pa videli

Gost

pre 14 godina

Koja namestaljka. A najbolji je golman kod gola. Baca se parelelno ka golu a preseca loptu. Hajde lepo nas obavesti te da je ove godine na redu da Crveni budu prvi pa da ne moramo mi ostali da se nerviramo. Ovi nasi ni namestati ne znaju.

greška

pre 14 godina

delije,bice kao i uvek,dzabe ste se ponadali,ima jos dosta do kraja prvenstva,u derbiju cemo vas poniziti.opet se nadate necemu....ccc

PxFxC
(Airmax, 27. septembar 2009 18:35)

Mislim da si pomešao sa basketom...

Milan CL

pre 14 godina

Navijam za Voshu ali daleko smo od titule, opet izgleda nista, jednostavno u derbijima nas nema nigde. Zvezda bolja za taj gol, i za komentatore ste u pravu. Samo nemojte da slavite titulu, rano je jos, jako rano

nikola

pre 14 godina

sta ocekivati od komentatora koji jos uvek pominje jugoslaviju i nasu ligu kao jugoslovensku, na sve to ga drugi komentator ispravlja, mislite srpska liga... druze, odavno smo se raspali... izadji iz svog stana ili bar gledaj tv...

Dusan

pre 14 godina

@antifudbal

Po tvojoj poruci vidi se da si 'antifudbal'i da nemas veze sa istim.Zvezda je imala 2-3 odlicne sanse,plus 2 cista penala,i nije igrala kukavicki,nego vecim delom meca napadala.Ako Partizan koji se muci svako kolo,pobedjuje jedva treba da osvoji titulu onda je ovo stvarno antifudbal.

Cofi

pre 14 godina

(Sumljivo, 27. septembar 2009 19:20)

A je li majke ti,jel 'sumljivo' ili je sumnjivo?Hahahaha,sto mi je lepo da citam komentare crnih,ponadali se mukice,pa sad pate kao i Vojvodjani.Sto se utakmice tice,sasvim solidan mec,igra pala tek zadnjih deset minuta.Do dvadesetog minuta Vojvodina je bila dosta bolja,od tada pa do kraja na terenu je igru vodila Crvena Zvezda.Kakav gol,sjajan gol!Sjajna kontra,prava fudbalska!Najlepsi gol od pocetka prvenstva sto se mene tice,gol iz udzbenika.Navijanje i navijaci vrhunsko i za svaku pohvalu,sa obe strane,atmosfera definitivno iznad prikazane igre,ali dobro,navikli smo.

Od rodjenja mog,nije proslo bez imena tvog,ni dan,ni godina,Zvezdo Crvena!

Samo s' tobom ja,bicu uvek,Zvezdo Crvena,s' tobom bicu ja,Zvezdo Crvena!

cvele pfc beograd

pre 14 godina

Jesam navijac Partizana ali ona 2 komentatora sa VojVodjanske TV navijali su za Vojvodinu kao da su vodje navijaca Vojvodine,strasno,tolika naklonjenost jednom timu,pa nije Vojvodina reprezentacija pa da toliko komentarisu protiv Zvezde.Zasluzena pobeda Zvezde,pametno su cekali sansu i docekali,u inat komentatorima!!!

Pampi

pre 14 godina

Имам 32 године, дуго гледам наш шампионат и ништа се није променило у последњих 15-18 година кад Звезда гостује у Н.Саду. Полу пријатељска утакмица, Војводина без крви,снаге, жеље ,неће да да гол(1 жути картон на дербију!!!). Док кад ПФЦ дође то је рат. Прошле године на +14 кад гостовасмо 6 кола пре краја првенства играју као да је судњи дан,хаос, крађа Толе...

posmatrac

pre 14 godina

Prvenstvo je dugo.Zvazda ne blista, ali pobedjuje. A tim je jedva skrpljen. To znaci da Pizon radi dobro.

Partizan blista jos manje, a manje i pobedjuje.Iako ima mnogo bolji tim. Ali od dva losa trenera zadrzao je samo jednog...

ale zvezda lleeeeee

pre 14 godina

ej grobari sta ste docekali....da navijate za mrdju SVIM SRCEM..hahahhahaahh ..za okorelog zvezdasa..kompleksi su cudo...

a ponadali ste se.a? a? a? priznajte...ali ga slavko lepo zavario..bravo slavko , bravo zvezdo..jeste da ne simpatisem igru sa toliko zadnjih vezni, ali bice bolje vec u zimskom prelaznom roku..za partizane i vojvodinare i ovaki' kaki smo dovoljni..

bez potcenjivanja protivnika i samo napred..

a ne kao ovi sto ponizavaju zvedu..2 godine namernog urusavanja kluba i partizani digli dreku..

kad napravit bari i tokio, tad se javite

ZVEZDASICA

pre 14 godina

Lepo sam ja vama sinoc rekla,uzivajte veceras,sutra se vracate tamo gde vam je i mesto,IZA LEDJA CRVENOJ ZVEZDI!!!!!! Srce na teren.....Ponosna ZZVEZDASICA!!

goran

pre 14 godina

Necu o utakmici kao utakmici jer je bila niskog kvaliteta ,prepuna gresaka i neznanja kako igraca tako i sudija. Svaka eventualna prilika za gol je posledica iskljucivo grube greske nekog igraca ili jedne ili druge ekipe. Komentator , apsolutni amater , zlurad , nestrucan zasluzio momentalni otkaz sa televizije jer verujem da vecina gledalaca nece da daju pare za njegovu platu. Covek koji ne zna sta je penal , koji ne vidi statistiku meca (broj kornera,broj suteva na gol), potpuno neosnovano tendeciozno komentarisanje i vredjanje igraca jednog tima , velicanje nekih samo njemu i njegovom "strucnom " komentatoru poznatih igraca (neki Aleksic koji je usput igrao drugo poluvreme i loptu nije pipnuo) mi je najvise licilo na ispoljavanje nekih kompleksa nize vrednosti koje sam jos video samo na televiziji crne gore i hrvatske. Jedno je navijati za klub , pa makar bio i komentator a drugo je tendenciozno iritirati gledaoce u celoj zemlji krajnje nesuvislim komentarima kao da nemamo oci . Sanse Vojvodine (realno bila je jedna 100%) a bilo ih je 2-3 su bile iskljucivo kardinalne greske zvezdine odbrane (neznanja i nekvaliteta) kao i Zvezdine sanse (opet pored gola jedna 100%) kojih je bilo 3-4 .
Kvalitet fudbala ako izuzmemo mozda nekoliko poteza , kombinacija koje su izveli zvezdini fudbaleri je ravan nuli. Medjutim komentator nije ni nula vec neocenjen jer nula je ipak ocena tj vrednosni sud da je ipak neko nesto radio ali smo krajnje nezadovoljni tim sto je radio. Neocenjen znaci da je covek potpuno zalutao i da vise cuvari na ulazima tv Novi sad ne bi trebali slucajne prolaznike pustati da komentarise utakmice.

Sve u crveno belom

pre 14 godina

@Gde vam je obraz

DEcko ti si mlad pa se ne secas gola koji je dao Bjekovic u Ljubljani u 101 minutu. Igralo se dok se ne postigne gol jer je ta pobeda donela titulu (sudija Maksimovic). Drugo pominjes Babarogica. On nije clan UO i on je gradjanin u zajednici prvoligasa. Ne predstavlja nikoga. A sada vam liga ne valja. Te slaba te ovakva te onakva. Kada ste vi slabi onda nista ne valja. A prosle godine ne secam se da je iko od vas napisao da je liga slaba. Zato vas je Apoel i sada Tuluz a u cetvrtak Sahtjor izuo i skinuo vam gace.Mi barem igramo srcem a vi umorni posle 13 utakmica. Nadali ste se Zvezdinom porazu. E pa bato ne ide to tako lako. A vi osvajajte u ovako jadnoj ligi titula koliko hocete jer jedino vam je to ostalo

dr. b

pre 14 godina

Za sve one sa kratkim pamcenjem koji prozivaju "strucnost i znanje"konsultanta,Miroslav Tanjga je bivsi igrac Vojvodine i Crvene Zvezde.E,sad dal' mu je to u zivotu bio plus i koliko se razume u fudbal,prosudite sami.

nikola

pre 14 godina

Prosle sezone zvezda dala 11 golova iz penala! PARTIZAN 0 (slovima: NULA)!
Zar ste se vec uplasili, pa ste krenuli: tole gepekovanje sudije drobnjak aut njanjanjaanajja...
P.S. Valjda cete mi pustiti jedan komentar, prosli niste, kad tad mora da se zna da PARTIZAN nije dao ni jedan go iz penala prosle godine a zvezda 11

Bakmaz&Tanjga PR agency

pre 14 godina

Ko би рек'о Воша
да 'вако је лоша
јер је много мрсила
а опет изгубила.

Џаба Тадић, Алексић
џаба милиони
Перовић је погодио
Воша сузе рони.

Џаба Сити, џаба Ајакс
џаба Трансфермаркт
од Звезде вас неће спасит'
ни сам НАТО пакт

"Ми смо бољи, много јачи"
на сав глас би вика
ајде Вошо сада плачи
права је прилика.

Josif Semjanov

pre 14 godina

Zasluzena pobeda Zvezde,sramotno komentarisanje utakmice kao na neku lokalnu novosadsku televiziju a ne na javni servis i sramotno sudjenje cak tendenciozno na stetu Zvezde uz dva nedosudjena penala i bezbroj skracenih kornera i slobodnih udaraca pred kazneni prostor Zvezde.Izgleda da niko jos ne shvata da ovaj novi Zvezdin tim koji je skrpljen kako neki kazu na brzinu ali na njihovu zalost sasvim solidno uklopljen moze da se umesa u borbi za trofeje pa sudijska kuhinja proradila ali se Zvezda izdigla iznad toga i ako tako nastavi na dobrom je putu.Pozz.MAKEDONIJA UVEK UZ TEBE.

Goran

pre 14 godina

Utakmica ko utakmica, za nase uslove jos i dobra, ali komentar na RTS-u, odnosno komentator RTV-a, mislim da je Lazo Bakmaz. SRAMOTA. Posle ovoga komentara utakmice (bolje reci komentara stanja i vizije FK Vojvodine) ostaje pitanje: Da li takav covek vise sme da sedne u stolicu komentatora? Po meni treba ga udaljiti sa televizije, jer ono sto je on uradio danas nema veze sa profesijom, on neka ide i nek radi na nekoj privatnoj televiziji i neka prica sta hoce, a da na drzavnoj televiziji bude poltron nekome tamo Buturovicu ili ko zna kome, mislim da ne bi to smelo.

Misko-kv

pre 14 godina

Kakva žalosna i kukavička igra Zvezde,jedna šansa jedan gol iz ničega.Vojvodina takođe slabo odigrala,a realizacija je nula!Iz svega ovoga jedino Partizan može i treba da bude šampion!
(antifudbal, 27. septembar 2009 18:04)
Ovaj tvoj komentar treba da se odnosi na jucerasnju utakmicu gde ste zajedno sa sudijom pobedili veliki bsk 2-1 ako je ova utakmica danas bila jadna sta reci za vase igre od pocetka sezone...razmisli malo o tome.

DA

pre 14 godina

mrdja 5 puta sa 3 metra sutira preko gola . providna namestaljka
(rc, 27. septembar 2009 18:05)

Nije namestaljka...nego Mrdja ne zna lopru da sutne...

gde vam je obraz

pre 14 godina

Meni samo nije jasno odakle vam pravo da vi nekoga prozivate za penale?Ili kako Tole nama namesta?Vec ste zaboravili one vase utakmice u Cacku,Kuli,Smederevu koje ste igrali do treceg dnevnika u sezonama kad ste imali i preko 10 penala,kad vam se sviralo i po 2 po utakmici(ako zatreba) ili kad vam je i faul na 20 metara sviran kao penal(Zigic protiv Smedereva)To je bilo u sezonama kad je predesenik saveza bio Pixi,a komesar za sudjenje Babarogic,koji je danas clan vaseg UO.I dan danas kukate za onaj gol Milijasa,a nas su 10 puta vise ostetili(ponisten gol Ilieva,pa ona fora sa kupa kad je pomocni digao ofsajd,pa spustio iako su nasi igraci stali,pa gol Bogunovica koji nije priznat...) al mi smo nastavili da igramo a ne da kukamo.E tu je razlika izmedju vas i nas

antirakar

pre 14 godina

1. groblje se ponadalo mada im je 21 sat dosta da budu na prvom mestu jer to(le) ne zasluzuju
2. komentator i strucni konsultant mega losi
3. zvezdo bravo odlicna taktika i zasluzena pobeda. Samo napred
4. DELIJE kao i uvek ekstra

alcatraz

pre 14 godina

Al se radujete sto ste opet prvi na tabeli ko dete kad mu daju zvecku...al razumem ja vas jer PARTIZAN je bio vise od 2g na prvom mestu i imao najvise datih i najmanje primljenih golova mora da vas je mnooogooo bolelo.
A ovo ste dobili uz dosta srece, videcemo sta ce biti u maju!
Partizan je siguran sampion a ostali neka se poredaju kako im je volja!!!

Zokipfc

pre 14 godina

Evo da se i ja javim ;)

Dobro prvo poluvreme, dosta prilika na obe strane, iako je Vosa bila veoma dominantna u prvih 20 minuta, nakon toga je utakmica bila totalno ravnopravna , Mrdja previse promasio i onda sledi kazna, naravno.

Druge Poluvreme dosta slabo, Vosa nije pokazala borbenost da se vrati u utakmicu i tek je u zadnjih 10 minuta forsirala prilike.

Svaka cast Zvezdi, bice ovo tesno, veoma tesno :)

pogledajte snimak

pre 14 godina

Posle ove utakmice treba ozbiljno da se razmisli o suđenju u našoj ligi. Zar je moguće da su sve sporne situacije suđene u korist Vojvodine a o pogrešno dosuđenim faulima, autovima da i ne govorim. Kada se još uzme u obzir i penal juče dosuđen za partizan kao i čist penal koji nije dosuđen protiv istih onda se treba staviti prst na čelo. Al' to valjda tako može u toletovoj ligi!

Cofi

pre 14 godina

Solidna utakmica,odlicno navijanje!Dobar fudbal osamdeset minuta,zadnjih deset malo slabije.Vojvodina dosta bolja u prvih dvadeset minuta,a od tada pa do kraja utakmice Crvena Zvezda je bila tim koji vodi igru.Kontra fenomenalna,najlepsi gol od pocetka prvenstva,sjajno!Cestitam igracima Zvezde na ogromnom zalaganju,svaka im cast!Iako nemaju bog zna koliki kvalitet,sve to uspevaju da nadomeste svojim pristupom igri i samo uz takav pristup do kraja se i moze do titule.Drago mi je zbog ove pobede i zbog Zvezde,da i nas krene!Zasluzujemo to jer svoj tim volimo najvise na svetu i podrzavamo ga i u dobru i u zlu,bez mnogo osvrtanja na druge,pogotovu na one koji nama ne zele dobro,a i zasto bi kad to samo po sebi vec dovoljno govori o njima.

Od rodjenja mog,nije proslo bez imena tvog,ni dan,ni godina,Zvezdo Crvena!

Samo s tobom ja,bicu uvek,Zvezdo Crvena,s tobom bicu ja,Zvezdo Crvena!

trsic

pre 14 godina

Ne mogu da verujem da se dozvoli ovako tendeciozno komentarisanje na tzv,nacionalnoj televiziji.Napravili su od zvezde nizeraredni klub iz banata ili srema koji je igrom slucaja uzeo bodove protiv sampionske i faforizovane vojvodine.Svi su danas znali da je vojvodina faforit sem samih igraca.Ovi mladi igraci zvezde sasluzuju vise postovanja i respekta.Mozde nece uzeti titulu ove godine,ali sigurno nisu tim koji je skupljen s koca i konopca kako komentarise strucnjak,pomocnik strucnjaku komentatoru.Covek jos izgleda zivi u Jugoslaviji.Treba ga podsetiti da je na njegovu zalost u Srbiji..

UTD MKD

pre 14 godina

Vojvodina bolja, Zvezda spretnija.Lično ne znam što je uopšte bitno što slaba i smiješna Zvezda dobija još goru Vojvodinu.
sasa.r, 27. septembar 2009 18:44)

:))Sta je pisac hteo da kaze?Odluci se Sasa,jeli Vojvodina bolja ili gora od zvezde.

Sumljivo

pre 14 godina

Utakmica jadna!
Mrdja NECE da dadne gol svojoj zvezdi,golman Vojvodine jadan,protiv Partizana covek najbolji a protiv zvezde zvjerla negde nema pojma,mogao je da ispruzi ruku jos.Zadnjih 10 minuta Vosa stala,ne zeli da napada.

Statut!

pre 14 godina

Bruka i sramota. Borba za vrh? Zato nas i buse razni Kiprani i Maltezani. Vojvodina na tri utakmice iz 15 sansi jedva da 1 gol (Smederevu). Zvezda kao hoce titulu a brani se celu utakmicu. Provincijski fudbal nekadasnjih "velikana". Vojvodino sramim se sto "navijam" za tebe!

Cadu

pre 14 godina

Tadic...2,5 miliona....Aleksic 1,8 miliona....Pera,Mika ,Laza.....sto miliona.....kakvi carevi ova dvojica komentatora...Gospodo pa samo nas Tutoric vredi toliko...a ove ostale da i ne pominjem....Bravo Zvezdo...u subotu opet ista slika 15000 ljudi protiv OFK-e,Napred Zvezdo!

Bojan pfc

pre 14 godina

necu da citiram komentare "navijaca" Vojvodine koji su omalovazavali i vredjali i Zvezdu kao klub i navijace Crvene Zvezde.necu da navodim ni komentare navijaca Partizana koji su se nadali da ce od ovog kola biti prvi na tabeli.Ono sto smo imali da kazemo rekli smo na terenu i tribinama.Sada cu ja Vama svima reci zasto je Zvezda prva:
1.Ima najveci broj pobeda
2.Ima jedan jedini primljen gol i to iz prekida
3.Ima uz sebe DELIJE
4.Ima BARI
5.Ima TOKIO
Ima...ma mogu ja tako do sutra ali ostavljam svima Vama da malo razmisljate o tome.
ZVEZDA JE ZIVOT OSTALO SU SITNICE.

Decko koliko si godina imao kad je Zvezda osvojila Bari i Tokijo!?!?
alo pa tek je krenulo prvenstvo, boze kako ste se vi ponadali pa to je strasno...
a gde je evropa zvezo alo bre?!?!?!!??! gde je, nema je nigde. ova nasa smesna liga, da ne moze biti smesnija vi se time hvalite!!!
pevacemo mi ko u kosarci za titule, za sada ide 003...

ole

pre 14 godina

Zar svi navijaci zvezde uvek misle da su najbolji,a ovu utakmicu su dobili iskljucivo zbog srece a ne zato sto je bila bolja od Vojvodine ali to su navijaci zvezde misle da su najbolji.Kad ne osvoje titulu onda je namestena a kada osvoje onda je sve u redu. Kako mozete da budete takvi.....

VladaV

pre 14 godina

Ne znam zasto se toliko kirtikuje komentator utakmice. Vojvodina zaista ima bolji tim. To sto nije iskoristila one 200% sanse je cista slucajnost. Zvezda je zaista vecinu utakmice bila podredjena

Djole

pre 14 godina

Sad ce grobari kao i posle svake pobede zvezde da komentarishu kako je to bio ochajan fudbal, i kako nam je liga katastrofa... Kompleksi su chudo !!!!!!

soni

pre 14 godina

Ajde bre guberi na spavanje.vi pricate o sreci a zaboravlajte kako vi dajete golove.Protiv Javora golman mora da polomi nogu,protiv Hajduka autogol a o onom sinoc je iluzorno pricati.Sve u svemu igrcu 2 u cetvrtak na kladzi cuo sam da je hendikep +4 za Partizan valjda nece da vam daju 5 gola.Aj nemoj me izneverite verujem ja u vas.

IZ REPUBLIKE SRPSKE

pre 14 godina

Iskren da budem nisam ni dovodio pitanje pobjednika na ovom mecu ,samo sam se amlo razocarao sto se tice rezultata jer sam ocekivao da cemo ih pobjediti sa vecom razlikom.U svakom slucaju momci hvala vam i idemo dalje .inace jedna mala informacija po zadnjem istrazivanju za Crvenu Zvezdu navija oko 80 % stanovnika Republike Srpske ..Veliki poz svima ..

reds

pre 14 godina

Kakav smešan izgovor za fudbal.Jadni navijači na stadionu,jadni svi mi koji mislimo da ce nesto da se promeni...I onda me pitaju kako navijas za strane klubove...

Airmax

pre 14 godina

delije,bice kao i uvek,dzabe ste se ponadali,ima jos dosta do kraja prvenstva,u derbiju cemo vas poniziti.opet se nadate necemu....ccc

PxFxC

Many-jAk

pre 14 godina

jedan komentar posle jucerasnje pobjede partizana glasi ovako

od sutra i zvanicno prvi do kraja prvenstva.
(uvjek prvi uvjek ispred svih, 26. septembar 2009 21:11)

sta bi rekao Djenka iz "maratonaca" Partizanu

I ti ces ovako, ali sutra

vosa

pre 14 godina

Vojvodini nije sudjen cist penal,kao i zvezdi...znaci nije tacno da je samo zvezda ostecena.
Druga stvar koja se mora prokomentarisati je komentator rtv koji je navijao za vojvodinu...ali zato cela plejada novinara sa rts navija za zvezda i kad oni prenose utakmicu to njima onda ne smeta,a sada se zale.
Treca stvar vojvodina jeste bila bolja,imala je vise od igre,milion sansi,veci posed lopte.Ja ne znam ni sam kako je zvezda dala gol.

teo

pre 14 godina

bravo momci.pobeda bez lazetica i lekica,lepo odradjen kontranapad. znam da nema veze ali herta gubi od hofenhajma u 25. minutu 3:0 ibisevic dao 3 gola. bezi gojko bilo gde

sasa.r

pre 14 godina

Utakmica veoma slaba.Vojvodina bolja, Zvezda spretnija.Lično ne znam što je uopšte bitno što slaba i smiješna Zvezda dobija još goru Vojvodinu.
Nivo fudbala ove lige je tako nizak da titule osvojene u njoj su potpuno nebitne.Pravi kvalitet se gleda u Evropi a on ne postoji.
Zvezda je jedan nižerazredan tim sa velikom prošlošću koji slavi pobjedu u Novom Sadu.Tuga živa.
Naša reprezentacija nam je jedina nada i ponos, sve ostalo je amaterizam...

Y/Kv

pre 14 godina

Mislim da je na taktickom planu Crvena Zvezda odigrala odlicno, ali malo neorganizovanosti u odbrani bi trebali otkloniti, recimo Djordjevic par puta kasni, ne skace i ne prati igraca....Tanjga je komentarisao utakmicu s navijackog ugla, i Vosu prestavio tako da je po njegovom za klasu ispred svih, ali svi ti komentari su pali u vodu posle meca.
Sudija je po meni propustio da sudi cista dva jedanaesterca za Crvenu Zvezdu i jedan za Vosu pred kraj meca posle starta cini mi se Ninkova.
U svakom slucaju zasluzena pobeda Crvene Zvezde koja ce iz kola u kolo biti sve bolja i bolja!

DoktorHaus

pre 14 godina

Gde su sad oni "Voša šampion" i "Pazi, Voša gazi" zajedno sa navijačima "umornog" tima, koji su bili ubeđeni da neće silaziti sa prvog mesta. Doduše, da je sudio onaj koji je njima sudio utakmicu protiv BSK-a, ovde bi bilo bar devet penala...

BoJaN-rs

pre 14 godina

To Zvezdo, samo gazi....
Ja samo molim ove sa RTS-a da naprave neki konkurs za sportskog komentatora, kao što su radili za Evroviziju...Pa ovo stvarno nema smisla, ovaj što je danas prenosio iz NS ne zasluzuje ni da ga komentarisem...Dajte nekog covjeka koji se razume u fudbal, i koji zna podici atmosferu...
Kaže NJEMAČKI TRANS MART hahahahahahahahahahahaha

Pera Lozac

pre 14 godina

Sa neba se videlo da je utakmica namestena.Onakvi smesni promasaji praznog gola igraca Vojvodine,reakcija golmana kod gola,nezalaganje igraca posle gola..."Zvezdino prolece" je ove godine pocelo ranije.

Mirko

pre 14 godina

necu da citiram komentare "navijaca" Vojvodine koji su omalovazavali i vredjali i Zvezdu kao klub i navijace Crvene Zvezde.necu da navodim ni komentare navijaca Partizana koji su se nadali da ce od ovog kola biti prvi na tabeli.Ono sto smo imali da kazemo rekli smo na terenu i tribinama.Sada cu ja Vama svima reci zasto je Zvezda prva:
1.Ima najveci broj pobeda
2.Ima jedan jedini primljen gol i to iz prekida
3.Ima uz sebe DELIJE
4.Ima BARI
5.Ima TOKIO
Ima...ma mogu ja tako do sutra ali ostavljam svima Vama da malo razmisljate o tome.
ZVEZDA JE ZIVOT OSTALO SU SITNICE.

Mark van Red Star

pre 14 godina

:))) "...kao da ih je presekao onaj vodeci gol Zvezde,izgubili su kreativnost,smisao za igru...smisao postojanja uopste!" :D legendaran prenos! a tek diskretno ubedjivanje Tanjge,da se utakmica ne igra u Jugoslaviji,vec u Srbiji! :)

Joca

pre 14 godina

svaka cast svima od predsednika lukica, trenera petrovica i igraca do navijaca. preporodili su klub, doneli neku pozitivnu energiju i od luzera u kratkom vremenu napravili pobednike. kad se samo setim tane, ivica i onog janevskog, makedonca, koji je dosao da se uci na zvezdi?? samo tako nastavite i vraticete klub na staze stare slave.

grobar höxter

pre 14 godina

sramota sta je Mrdja promasivao.Ovako nesto podmuklo nikad u zivotu nisam video.E upravo zbog vasih namestaljki bice opet:PARTIZAN SAMPION!!!!!

antifudbal

pre 14 godina

Kakva žalosna i kukavička igra Zvezde,jedna šansa jedan gol iz ničega.Vojvodina takođe slabo odigrala,a realizacija je nula!Iz svega ovoga jedino Partizan može i treba da bude šampion!

Partizan sampion,a ko bi drugi !?

pre 14 godina

Vishe srece nego pameti.Pozitivna euforija koja traje,a do kada videcemo.

A za Vosu i Firmashe 2,3 reci.Jednostavno nosite breme prosecnog kluba i to vam nedaje za pravo da pricate o titulama,sve se svodi na Partizan i komsinicu,bar dok ne dodje do privatizacije i do neke jadranske lige.

Pozdrav

Ninoslav

pre 14 godina

Ovo sto sam ja video je za svaku kritiku komentator RT Vojvodine i onaj njegov sagovornik su jako jako jako ponizavali zvezdu vojvodina je skuplja bolja brza kvalitetnija bolji fudbal igra te ovako te onako konstantno cjelu utakmicu... znaci BRUKA, a druga stvar videlo se da nesto ne stima nekome zvezda smeta i ovakav tim koji srcem igra nema zvezdu u timu nekome smeta konstantno nam je sudija uzimao loptu konstantno su svirani prekrsaji ne postojeci za vojvodinu umesto za zvezdu neko hoce da sroza zvezdu do dna i da je jeftino kupi e pa ne moze svaka cast momci SVAKA CAST LUKICU i celoj upravi samo tako nastavite dolaze bolji dani za nas.. !!!!!!

gojko

pre 14 godina

Bravo Zvezdo!!!
Novosadski komentator i njegov "strucni" konsultant su pokazali da ne znaju sta je profesionalizam, a takodje i vemo slabo poznavanje fudbala... Vojvodina je osrednja ekipa...

Lemi

pre 14 godina

Pravo niotkuda na celo tabele, uprkos omalovazavanju celokupne sportske javnosti i svih u fudbalu, mi i dalje guramo hrabro, borbeno i odvazno iz kola u kolo. Samo napred!

Hogar

pre 14 godina

Prvo izbili smo iz glava ovima sto tepaju svom timu iz Novog Sada i imaju nekakvu firmu da ce biti sampioni. kako da budu sampioni sa 1500 simpatizera i polupraznim stadionom u njihovom derbiju.Za Zvezdu to nije derbi. A ovi Topalovici neki pisu kakav smesan gol. A kakav su oni dali toj istoj Vojvodini. Komentator i sukomentator od pocetka utakmice velicali Vojvodinu i otvoreno navijali za nju. Sudija isto igrao na nereseno jer na 0:0 ne svira jedan sumnjiv penal i jeda cistt za Zvezdu. Ali to nije uradio zbog prisutnog Toleta i svih grobara koji bi opet rekli "Opet penal za Zvezdu"

volim fudbal

pre 14 godina

Samo jedno: Zvezda ima vise srece nego pameti.
Ok, svaka cast na trudu, ali sreca je tu presudna.
Ne mislim samo na glupu kontru u kojoj su dali gol, kako golman nije reagovao dobro, nego kako je samo Vojvodina promasila onolike sanse, to je strasno.
Mrdja kao da nije hteo da postigne pogodak. Steta za Vosu, bili su bolji, njima sve najbolje, a Zvezdi zelim da je konacno napusti ta ogromna sreca.
Ja sam partizanovac, Partizan sada ne blista... i mogu samo da kazem da bih bio srecan kada bi imali ovoliko sansi na utakmici kao Vojvodina.
Pozdrav svim ljubiteljima dobrog fudbala.

kompleksas vise vrednosti

pre 14 godina

mogu da zamislim kako je bilo vama zvezdasima,kada su mene ovi kvazi komentatori izveli iz takta onakvim mlacenjem prazne slame...odavno nisam cuo vece gluposti na tvu...vosa ovo,vosa ono,a oni tuga...cestitke komsije na vise nego zasluzenoj pobedi,bore se momci nema sta.ceracemo se....

dovlagija

pre 14 godina

Jao sta se to desava sa mojom Vojvodinom,zbog Mrdje cu osedeti a golman nam je zesca rupa,Brikicu oporavi se sto pre...Stepo svima po danglu u svlacionici.Cestitam Zvezdi na pobedi,ali ima jos mnogo da se igra tako da...

samo napred Vojvodina

Milan USA

pre 14 godina

Nikad do sada nisam ostavljao komentare, utakmice uvek gledam kad mogu jer sam breko bare, ali se slazem da je ovo bio jedan od najgorih komentara koji sam do sada imao priliku da slusam, pricali su o Vojvodini kao da je Real Madrid !!

che

pre 14 godina

kako je jadno slusati navijace vojvodine koji znaju da pevaju samo tri stiha, pa ih ponavljaju unedogled... predlazem da se menadzment obrati Garavom Sokaku i da ih zamoli da im komponuju jednu pristojnu navijacku pesmu, pravu vojvodjansku.

LordRed

pre 14 godina

Odlicno zalaganje i zasluzena pobeda. Zao mi je Vose, opet su pokazali da imaju kompleks malog tima, a realno su odlicna ekipa - za nase prvenstvo. Protiv Austrije u Novom Sadu su pruzili najbolju igru od svih nasih ekipa u Evropi ove godine ali, boj ne bije ljuto oruzije, vec boj bije srce u junaka. PAVLE NINKOV U REPREZENTACIJU, RED STAR 4EVER

MilanForza

pre 14 godina

Mislim da je ovo kraj NADUVANIH ambicija Vojvodine za titulu ove godine.
Izgubili su od Parrizana,sada odmah od Zvezde...tako se titula ne osvaja,bar ne u nasem prvenstvu.
Drago mi je zbog pobede Zvezde,ali sam ipak ocekivao da cemo imati i treci tim koji moze OZBILJNO da konkurise za titulu do poslednjeg kola,ali sam se prevario. Daleko je Vosa od titule...MOZDA za 5-6 godina,ako nastave dobro da treniraju.

о

pre 14 godina

Добро знај да увек ту сам ја,
добро знај да нећу никада,
да те оставим, да те заборавим,
добро знај да увек ту сам ЈА

Нови Сад - Звездин град

pre 14 godina

Да не тражим сад коментар на вест, али лепо сам рекао да Воша не може да победи. Чак и оваква Звезда је за класу боља од Војводине. Воша јесте убедљиво јача од свих тимова лиге осим вечитих и то се и сад показало. Имају пар добрих играча који би у Звезди и Партизану ротирали или седели на клупи, један велики таленат и сјајан стручњак на клупи, који је и најзаслужнији што је Воша ту где је. Толико о томе.

Табела на крају:
1. Звезда
2. Партизан
3. Војводина
...

Реално.

hybridCZ

pre 14 godina

Vosa prvo treba da se pozabavi svojom infrastrukturom i ulozi pare u reflektore, a tek onda da prica o tituli! Sramota da se derbi igra zadnjih 10 min u polumraku! Zvezda mi je sve!!!!

N-E-O

pre 14 godina

Moram da napisem ovaj komentar iz prostog razloga sto ovakvo zalaganje i borbu ja nisam video u zivotu.....Dalio su 200% svojih mogucnosti,svaki igrac je dao 2005 od sebe,svaka im cast........A Lazo Bakmaz i Tanjga su prica za sebe........

Petar

pre 14 godina

tuga od "fudbala" toliko gresaka,mucenje... Ako je ovo jedan od derbija naseg fudbala dugo dugoo ce nama trebati da budemo na nivou srednjih klubova u jacim ligama!

Dejan S.

pre 14 godina

Nismo mi Penaltizan pa da nam sviraju penale(i to dva očigledna), a i ne treba nam. Čika Tole nije očekivao da će Zvezda dati gol iz igre, ali malo se z...bao.

Nego penaltizanovci, ko je opet na čelu tabele?

Branko

pre 14 godina

Ovo je jedna od najsumljivijih utakmica u poslednje dve sezone. Takvi promasaji Vojvodine, a narocito golmana koji je kod gola mogao da ispruzi jos pola metra da je hteo. Totalna anemicnost Vojvodine.

AGNI - Nikšić

pre 14 godina

ale ale ale oooo ajde ZVEZDO sad na gooo ale ale ale oooo svake noci sanjam ja marakana prepuna pevaju ti svi ko poludeli...
konacno i pizon malo da osvezi tim i popusti malo,nema savica,lazovic ulazi cesce, vilotic i djordjevic standardni,spicevi se rotiraju i svi imaju sansu samo jos abua da vratimo i vranjes da malo zaigra i bice sve pod konac!

czbgd

pre 14 godina

Komentarisanje na tv prenosu katastrofalno. Totalno favorizovanje Vojvodine bez ikakvog osnova.
Najupečatljiviji momenat tokom izvođenja kornera, komentator: "Još jedan korner za Novosađane, koji i u tome imaju osetnu prednost". Tokom sledećeg kornera za Zvezdu, iskače prozorčić sa statistikom korneri 2:6 u korist Zvezde.
Zvezda je bila daleko bolja na terenu, Vojvodina je svoje šanse nalazila u greškama Zvezde, a ne iz izgrađenih akcija.

Partizan FC BG

pre 14 godina

Iako se mnogi, od samog vrha do medija, trude da nas unište, mi smo iz kola u kolo sve jači.
(Srbija Beograd Crvena Zvezda, 27. septembar 2009 17:56)

Toliko ste jaki da ste dva puta sutnuli na gol,a najbolji igrac vam je Mrdja koji od 5 metra sutira lopte nebu pod oblake.Toliko je bilo providno da je bilo smesno gledati.Da ne zaboravim da je utakmica stala posle 0-1.Vi ste bruka Srbije.

Mitar Miric

pre 14 godina

kao navijacu sampiona drzave nije mi drago sto je zvezda dobila,ali ako bi izdvojio nesto dobro iz zvezdine pobede je to sto je vojvodina ponovo postavljena na svoje(citaj vecito trece mesto)....majke mi muka mi je bilo od njihovih sampionskih ambicija i njihovih prozivki da smo titovi blizanci i lazni pobednici...2 derbija 2 poraza...slaninari tisina,kao i uvek samo beogradjani igraju fudbal.

Shadow

pre 14 godina

Vrlo dobra Zvezda... U nekim momentima i odlična. Pristup igri i zalaganje za desetku! A pre svega ZASLUŽENA pobeda uz nedosuđen čist penal za Zvezdu u drugom poluvremenu. Naglašavam to ZASLUŽENA pošto je u direktnom prenosu bilo očigledno favorizovanje Vojvodine od samog starta utakmice. Ali nema veze,pobeda i tri boda se računaju... Nema tog komentatora i konsultanta koji mogu da pokvare sliku koju smo svi mogli da gledamo. :)

smejurija

pre 14 godina

Kakva Vojvodina Boze moj... pa kad vidim jos tim Zvezde i na to da je primila samo jedan gol do sada(mislim da je bio iz slobodan udarac) znaci nije iz igre, a je prva na tabeli uz ovakvoj ocajnoj igri nada se na sampionsku krunu!? jadna nam "super"liga...

lepo sam vam rekao...

pre 14 godina

Grobari, slaninari, ofkovci i ostali, zaboravite titule od sad pa na duže!
I opet ono što sam rekao pre oko mesec-dva: Bravo Lukiću, bravo Pižon!
(Zvezda!, 20. septembar 2009 18:08)

nenadn22

pre 14 godina

"Strucni" konsultant Tanjga govori o Vojvodini kao da je Barselona, Mrdja je Ibrahimovic a Tadic koji je najskuplji fudbaler bla bla bla Leo Mesi.

AcA

pre 14 godina

Ko se slaze nek preporuci da nikad nije cuo gore komentarisanje utakmice nase lige!
Nemam reci,a Zvezda gazi!
Svaki mec kao da je odlucujuci,ovakvim pristupom igri osvojicemo titulu..

AcA

pre 14 godina

Ko se slaze nek preporuci da nikad nije cuo gore komentarisanje utakmice nase lige!
Nemam reci,a Zvezda gazi!
Svaki mec kao da je odlucujuci,ovakvim pristupom igri osvojicemo titulu..

nenadn22

pre 14 godina

"Strucni" konsultant Tanjga govori o Vojvodini kao da je Barselona, Mrdja je Ibrahimovic a Tadic koji je najskuplji fudbaler bla bla bla Leo Mesi.

czbgd

pre 14 godina

Komentarisanje na tv prenosu katastrofalno. Totalno favorizovanje Vojvodine bez ikakvog osnova.
Najupečatljiviji momenat tokom izvođenja kornera, komentator: "Još jedan korner za Novosađane, koji i u tome imaju osetnu prednost". Tokom sledećeg kornera za Zvezdu, iskače prozorčić sa statistikom korneri 2:6 u korist Zvezde.
Zvezda je bila daleko bolja na terenu, Vojvodina je svoje šanse nalazila u greškama Zvezde, a ne iz izgrađenih akcija.

Нови Сад - Звездин град

pre 14 godina

Да не тражим сад коментар на вест, али лепо сам рекао да Воша не може да победи. Чак и оваква Звезда је за класу боља од Војводине. Воша јесте убедљиво јача од свих тимова лиге осим вечитих и то се и сад показало. Имају пар добрих играча који би у Звезди и Партизану ротирали или седели на клупи, један велики таленат и сјајан стручњак на клупи, који је и најзаслужнији што је Воша ту где је. Толико о томе.

Табела на крају:
1. Звезда
2. Партизан
3. Војводина
...

Реално.

Mirko

pre 14 godina

necu da citiram komentare "navijaca" Vojvodine koji su omalovazavali i vredjali i Zvezdu kao klub i navijace Crvene Zvezde.necu da navodim ni komentare navijaca Partizana koji su se nadali da ce od ovog kola biti prvi na tabeli.Ono sto smo imali da kazemo rekli smo na terenu i tribinama.Sada cu ja Vama svima reci zasto je Zvezda prva:
1.Ima najveci broj pobeda
2.Ima jedan jedini primljen gol i to iz prekida
3.Ima uz sebe DELIJE
4.Ima BARI
5.Ima TOKIO
Ima...ma mogu ja tako do sutra ali ostavljam svima Vama da malo razmisljate o tome.
ZVEZDA JE ZIVOT OSTALO SU SITNICE.

Ninoslav

pre 14 godina

Ovo sto sam ja video je za svaku kritiku komentator RT Vojvodine i onaj njegov sagovornik su jako jako jako ponizavali zvezdu vojvodina je skuplja bolja brza kvalitetnija bolji fudbal igra te ovako te onako konstantno cjelu utakmicu... znaci BRUKA, a druga stvar videlo se da nesto ne stima nekome zvezda smeta i ovakav tim koji srcem igra nema zvezdu u timu nekome smeta konstantno nam je sudija uzimao loptu konstantno su svirani prekrsaji ne postojeci za vojvodinu umesto za zvezdu neko hoce da sroza zvezdu do dna i da je jeftino kupi e pa ne moze svaka cast momci SVAKA CAST LUKICU i celoj upravi samo tako nastavite dolaze bolji dani za nas.. !!!!!!

Bakmaz&Tanjga PR agency

pre 14 godina

Ko би рек'о Воша
да 'вако је лоша
јер је много мрсила
а опет изгубила.

Џаба Тадић, Алексић
џаба милиони
Перовић је погодио
Воша сузе рони.

Џаба Сити, џаба Ајакс
џаба Трансфермаркт
од Звезде вас неће спасит'
ни сам НАТО пакт

"Ми смо бољи, много јачи"
на сав глас би вика
ајде Вошо сада плачи
права је прилика.

BoJaN-rs

pre 14 godina

To Zvezdo, samo gazi....
Ja samo molim ove sa RTS-a da naprave neki konkurs za sportskog komentatora, kao što su radili za Evroviziju...Pa ovo stvarno nema smisla, ovaj što je danas prenosio iz NS ne zasluzuje ni da ga komentarisem...Dajte nekog covjeka koji se razume u fudbal, i koji zna podici atmosferu...
Kaže NJEMAČKI TRANS MART hahahahahahahahahahahaha

Many-jAk

pre 14 godina

jedan komentar posle jucerasnje pobjede partizana glasi ovako

od sutra i zvanicno prvi do kraja prvenstva.
(uvjek prvi uvjek ispred svih, 26. septembar 2009 21:11)

sta bi rekao Djenka iz "maratonaca" Partizanu

I ti ces ovako, ali sutra

kompleksas vise vrednosti

pre 14 godina

mogu da zamislim kako je bilo vama zvezdasima,kada su mene ovi kvazi komentatori izveli iz takta onakvim mlacenjem prazne slame...odavno nisam cuo vece gluposti na tvu...vosa ovo,vosa ono,a oni tuga...cestitke komsije na vise nego zasluzenoj pobedi,bore se momci nema sta.ceracemo se....

IZ REPUBLIKE SRPSKE

pre 14 godina

Iskren da budem nisam ni dovodio pitanje pobjednika na ovom mecu ,samo sam se amlo razocarao sto se tice rezultata jer sam ocekivao da cemo ih pobjediti sa vecom razlikom.U svakom slucaju momci hvala vam i idemo dalje .inace jedna mala informacija po zadnjem istrazivanju za Crvenu Zvezdu navija oko 80 % stanovnika Republike Srpske ..Veliki poz svima ..

gojko

pre 14 godina

Bravo Zvezdo!!!
Novosadski komentator i njegov "strucni" konsultant su pokazali da ne znaju sta je profesionalizam, a takodje i vemo slabo poznavanje fudbala... Vojvodina je osrednja ekipa...

Shadow

pre 14 godina

Vrlo dobra Zvezda... U nekim momentima i odlična. Pristup igri i zalaganje za desetku! A pre svega ZASLUŽENA pobeda uz nedosuđen čist penal za Zvezdu u drugom poluvremenu. Naglašavam to ZASLUŽENA pošto je u direktnom prenosu bilo očigledno favorizovanje Vojvodine od samog starta utakmice. Ali nema veze,pobeda i tri boda se računaju... Nema tog komentatora i konsultanta koji mogu da pokvare sliku koju smo svi mogli da gledamo. :)

Dejan S.

pre 14 godina

Nismo mi Penaltizan pa da nam sviraju penale(i to dva očigledna), a i ne treba nam. Čika Tole nije očekivao da će Zvezda dati gol iz igre, ali malo se z...bao.

Nego penaltizanovci, ko je opet na čelu tabele?

lepo sam vam rekao...

pre 14 godina

Grobari, slaninari, ofkovci i ostali, zaboravite titule od sad pa na duže!
I opet ono što sam rekao pre oko mesec-dva: Bravo Lukiću, bravo Pižon!
(Zvezda!, 20. septembar 2009 18:08)

Milan USA

pre 14 godina

Nikad do sada nisam ostavljao komentare, utakmice uvek gledam kad mogu jer sam breko bare, ali se slazem da je ovo bio jedan od najgorih komentara koji sam do sada imao priliku da slusam, pricali su o Vojvodini kao da je Real Madrid !!

DA

pre 14 godina

mrdja 5 puta sa 3 metra sutira preko gola . providna namestaljka
(rc, 27. septembar 2009 18:05)

Nije namestaljka...nego Mrdja ne zna lopru da sutne...

N-E-O

pre 14 godina

Moram da napisem ovaj komentar iz prostog razloga sto ovakvo zalaganje i borbu ja nisam video u zivotu.....Dalio su 200% svojih mogucnosti,svaki igrac je dao 2005 od sebe,svaka im cast........A Lazo Bakmaz i Tanjga su prica za sebe........

serbus

pre 14 godina

Hvala Bogu da je RTS prenosio ovu utakmicu.Navijam za zvezdu i nemam ništa protiv vojvodine i nije mi smetalo da komentator otvoreno navija za vojvodinu.Smetalo mi je to da mu je to navijanje tako zamaglilo pogled na događanje na terenu da je počeo lupati gluposti.zvezda je bila podređena na početku utakmice i to je to.crvena zvezda i vojvodina su imale svoje šanse zvezda je svoju iskoristila.nemožete reći da zvezda nije zaslužila pobedu.

mladja s neimara

pre 14 godina

sve ovo je lepo, ali meni ne izlazi iz glave jucerasnji "penal" za partizan i sudjenje u celini na toj i na utakmici u novom sadu. da li se to "toletova masina" opet razmahala? spasic, mazic, karadzic, stankovic i jos neki vestacki odrzavaju partizan blizu vrha tabele, tamo gde mu nije mesto. bsk iz borce je jaci tim od njih. ko je bio juce na vojnom objektu mogao je to lako da zakljuci.

Misko-kv

pre 14 godina

Kakva žalosna i kukavička igra Zvezde,jedna šansa jedan gol iz ničega.Vojvodina takođe slabo odigrala,a realizacija je nula!Iz svega ovoga jedino Partizan može i treba da bude šampion!
(antifudbal, 27. septembar 2009 18:04)
Ovaj tvoj komentar treba da se odnosi na jucerasnju utakmicu gde ste zajedno sa sudijom pobedili veliki bsk 2-1 ako je ova utakmica danas bila jadna sta reci za vase igre od pocetka sezone...razmisli malo o tome.

hybridCZ

pre 14 godina

Vosa prvo treba da se pozabavi svojom infrastrukturom i ulozi pare u reflektore, a tek onda da prica o tituli! Sramota da se derbi igra zadnjih 10 min u polumraku! Zvezda mi je sve!!!!

Djole

pre 14 godina

Sad ce grobari kao i posle svake pobede zvezde da komentarishu kako je to bio ochajan fudbal, i kako nam je liga katastrofa... Kompleksi su chudo !!!!!!

cvele pfc beograd

pre 14 godina

Jesam navijac Partizana ali ona 2 komentatora sa VojVodjanske TV navijali su za Vojvodinu kao da su vodje navijaca Vojvodine,strasno,tolika naklonjenost jednom timu,pa nije Vojvodina reprezentacija pa da toliko komentarisu protiv Zvezde.Zasluzena pobeda Zvezde,pametno su cekali sansu i docekali,u inat komentatorima!!!

antifudbal

pre 14 godina

Kakva žalosna i kukavička igra Zvezde,jedna šansa jedan gol iz ničega.Vojvodina takođe slabo odigrala,a realizacija je nula!Iz svega ovoga jedino Partizan može i treba da bude šampion!

о

pre 14 godina

Добро знај да увек ту сам ја,
добро знај да нећу никада,
да те оставим, да те заборавим,
добро знај да увек ту сам ЈА

velja

pre 14 godina

ja navijam za vojvodinu, iz novog sada sam ali stvarno nikako ne razumem onog komentatora i ne vidim opravdanje za onakvo njegovo lupetanje u prvom poluvremenu. u redu sto navija za vojvodinu i ja isto navijam ali nisam slep i znam da brojim, a on posle 4 solidne akcije zvezde i dalje nabraja neke napade vojvodine i vice kako je zvezda imala 1 sansu. uzas. inace mrdju u hag pod hitno!

Mark van Red Star

pre 14 godina

:))) "...kao da ih je presekao onaj vodeci gol Zvezde,izgubili su kreativnost,smisao za igru...smisao postojanja uopste!" :D legendaran prenos! a tek diskretno ubedjivanje Tanjge,da se utakmica ne igra u Jugoslaviji,vec u Srbiji! :)

mikibg

pre 14 godina

Ja ne znam kako nije sramota ova grobare da se javljaju posle onako dosudjenog penala juce??? Znaci oni pricaju o nekom namestanju i o mrdji a zvezdi se ne sviraju dva cista penala. Mrdja je oduvek bio kiksara i u zvezdi je promasivao ovakve sanse. A kako se niste setili kako nam je prosle godine dao taj isti mrdja gol??? Dakle smesni ste!!! Jedan primljen gol i 16 bodova iz 9 utakmica dovoljno govore...Navijanje, nemam reci!!!! Od 12000 navijaca 10000 delije. Pa i gorbari ne mozete ni 5000 da sakupite protiv te iste vojvodine u vasoj rupi od stadiona...komentar rts...vise nego smesno!!!

teo

pre 14 godina

bravo momci.pobeda bez lazetica i lekica,lepo odradjen kontranapad. znam da nema veze ali herta gubi od hofenhajma u 25. minutu 3:0 ibisevic dao 3 gola. bezi gojko bilo gde

Sve u crveno belom

pre 14 godina

@Gde vam je obraz

DEcko ti si mlad pa se ne secas gola koji je dao Bjekovic u Ljubljani u 101 minutu. Igralo se dok se ne postigne gol jer je ta pobeda donela titulu (sudija Maksimovic). Drugo pominjes Babarogica. On nije clan UO i on je gradjanin u zajednici prvoligasa. Ne predstavlja nikoga. A sada vam liga ne valja. Te slaba te ovakva te onakva. Kada ste vi slabi onda nista ne valja. A prosle godine ne secam se da je iko od vas napisao da je liga slaba. Zato vas je Apoel i sada Tuluz a u cetvrtak Sahtjor izuo i skinuo vam gace.Mi barem igramo srcem a vi umorni posle 13 utakmica. Nadali ste se Zvezdinom porazu. E pa bato ne ide to tako lako. A vi osvajajte u ovako jadnoj ligi titula koliko hocete jer jedino vam je to ostalo

DoktorHaus

pre 14 godina

Gde su sad oni "Voša šampion" i "Pazi, Voša gazi" zajedno sa navijačima "umornog" tima, koji su bili ubeđeni da neće silaziti sa prvog mesta. Doduše, da je sudio onaj koji je njima sudio utakmicu protiv BSK-a, ovde bi bilo bar devet penala...

ZVEZDASICA

pre 14 godina

Lepo sam ja vama sinoc rekla,uzivajte veceras,sutra se vracate tamo gde vam je i mesto,IZA LEDJA CRVENOJ ZVEZDI!!!!!! Srce na teren.....Ponosna ZZVEZDASICA!!

che

pre 14 godina

kako je jadno slusati navijace vojvodine koji znaju da pevaju samo tri stiha, pa ih ponavljaju unedogled... predlazem da se menadzment obrati Garavom Sokaku i da ih zamoli da im komponuju jednu pristojnu navijacku pesmu, pravu vojvodjansku.

Joca

pre 14 godina

svaka cast svima od predsednika lukica, trenera petrovica i igraca do navijaca. preporodili su klub, doneli neku pozitivnu energiju i od luzera u kratkom vremenu napravili pobednike. kad se samo setim tane, ivica i onog janevskog, makedonca, koji je dosao da se uci na zvezdi?? samo tako nastavite i vraticete klub na staze stare slave.

Y/Kv

pre 14 godina

Mislim da je na taktickom planu Crvena Zvezda odigrala odlicno, ali malo neorganizovanosti u odbrani bi trebali otkloniti, recimo Djordjevic par puta kasni, ne skace i ne prati igraca....Tanjga je komentarisao utakmicu s navijackog ugla, i Vosu prestavio tako da je po njegovom za klasu ispred svih, ali svi ti komentari su pali u vodu posle meca.
Sudija je po meni propustio da sudi cista dva jedanaesterca za Crvenu Zvezdu i jedan za Vosu pred kraj meca posle starta cini mi se Ninkova.
U svakom slucaju zasluzena pobeda Crvene Zvezde koja ce iz kola u kolo biti sve bolja i bolja!

Cadu

pre 14 godina

Tadic...2,5 miliona....Aleksic 1,8 miliona....Pera,Mika ,Laza.....sto miliona.....kakvi carevi ova dvojica komentatora...Gospodo pa samo nas Tutoric vredi toliko...a ove ostale da i ne pominjem....Bravo Zvezdo...u subotu opet ista slika 15000 ljudi protiv OFK-e,Napred Zvezdo!

ljubitelj jsl

pre 14 godina

tako lep grad, dobar klub, lep stadion, dobar tim, sve imaju a oni svoje "srce" drugom daju!?
kako vosa da dobije nekog kad ceo stadion navija protiv njih, kod kuce?!

Gledalac

pre 14 godina

70cm je sirina otvora izmedju ograda gde je trebalo da prodje 4000 ljudi danas da bi uslo na istocnu tribinu. Nit sam huligan nit sam pristrasan al je sreca sto danas nije bilo mrtvih. Na 70 cm prolaza se guralo hiljade ljudi ne znajuci kako drugacije da dodju do ulaza. To je bio punkt, napravljen ispred istocne tribine. 4 povredjenih je bilan te "pametne" odluke policije!Jel to pojacana bezbednost oko stadiona? Jeste vi bre normalni, danas je vise nego ikad bilo na granici incidenta? Sat vremena pred utakmicu pa do poluvremena se ulazilo na stadion. I da, morali smo da se izuvamo na ulazu...

Mitar Miric

pre 14 godina

kao navijacu sampiona drzave nije mi drago sto je zvezda dobila,ali ako bi izdvojio nesto dobro iz zvezdine pobede je to sto je vojvodina ponovo postavljena na svoje(citaj vecito trece mesto)....majke mi muka mi je bilo od njihovih sampionskih ambicija i njihovih prozivki da smo titovi blizanci i lazni pobednici...2 derbija 2 poraza...slaninari tisina,kao i uvek samo beogradjani igraju fudbal.

njanjanjanja

pre 14 godina

Hahahahahahah,namestili smo utakmicu njanjanjanja,mrdja prodao,njanjanjanja,kesic rupa njanjanjanja...placite slaninari i grobari,samo kukajte...svaka zvezdina pobeda je za vas namestena,to je zato sto ste kompleksasi...umrite od tuge,pobeda je bila cista ko suza!stvarno je neverovatno da grobari imaju obraza da komentarisu,a juce su dobili nepostojeci penal da bi izjednacili,pa nama danas dva cista penala nisu svirana i vi pricate kako smo namestili utakici?!to sto je mrdja vrljav pa promasuje vise nego sto daje,to je njegov problem.gledajte ostale utakmice Vose,na svakoj se ispromasuje!a zaboravili ste da nam je dao gol prosle sezone na marakani taj isti mrdja,tada nije bio zvedas,a sada odjednom jeste....mnogo ste bre jadni,samo kukumacivte...GROBARI VI STE SMEJURIJA!!!

antirakar

pre 14 godina

1. groblje se ponadalo mada im je 21 sat dosta da budu na prvom mestu jer to(le) ne zasluzuju
2. komentator i strucni konsultant mega losi
3. zvezdo bravo odlicna taktika i zasluzena pobeda. Samo napred
4. DELIJE kao i uvek ekstra

UTD MKD

pre 14 godina

Vojvodina bolja, Zvezda spretnija.Lično ne znam što je uopšte bitno što slaba i smiješna Zvezda dobija još goru Vojvodinu.
sasa.r, 27. septembar 2009 18:44)

:))Sta je pisac hteo da kaze?Odluci se Sasa,jeli Vojvodina bolja ili gora od zvezde.

Vernik

pre 14 godina

Ovo vise nije iznenadjenje..Sad protiv Ofk-e jedno 15 000 (petnaest hiljada-da razumeju kompleksi) gledalaca i da nastavimo zapoceto.. MOBILIZACIJA TRAJE!!! Severna Armija uvek je uz vas!

ChargerNS

pre 14 godina

Stvarno mi nisu jasni ovi navijaci kako se nazivaju grobarima. Vecina njih posto su sada u ranim dvadesetima,je poslednji put do pre godinu dana, poslednji put videlo da je partizan pobedio Zvezdu na svom stadionu(Marakanu i da ne spominjemo) otprilike kad su bili djaci prvaci. Uzeli su dve titule samo zbog rasula i najgore dve godine u istoriji Zvezde i niko zivi sad ne moze da opstane od njih. E pa poruka za ove male grobarcice koji su prvaci a i za ove sad u dvadesetim. Vidimo se tamo do pred penziju da se opet radujete na DERBIJIMA.

represijom protiv piva

pre 14 godina

0-1 rodjaci.Aj zdravo do neke druge prilike.Jednostavno bili ste i ostali-luzeri,i tu vam niko drugi nije kriv do vas samih.
Dragi foteljasi i zagovornici represije nad navijacima-dodjete me 30000 koje sam dao drugaru za kaznu.Ljudi su privodjeni bez razloga,na veliku radost citave javnosti.Inace u ovoj drzavi je sve sjajno sami neki tamo navijaci prave nikad vece probleme,koje treba resiti po principu koga uhvatimo-njega ne zalimo.To sto placam ulaznicu,kartu u vozu,a tretiraju me kao zivotinju,nikom nista.Tako mi i treba zato sto sam navijac.Za lose stanje u fudbalu su krivi takodje navijaci,nikako FSS,nikako menadzeri lopovi,nikakako drzava koja poradja zakon o privatizaciju u sportu punih 9godina.E na koju vi propagandu se primate....
Topalovici skinite se sa foruma i malo na stadion cesce i brojnije da dolazite,brukate se.
Bravo za nase igrace,ljubav prema klubu i fanatizam smo im usadili u glave.To je razlika izmedju nas i ostalih u ovoj ligi.Borbeno do titule-FCRS

trsic

pre 14 godina

Ne mogu da verujem da se dozvoli ovako tendeciozno komentarisanje na tzv,nacionalnoj televiziji.Napravili su od zvezde nizeraredni klub iz banata ili srema koji je igrom slucaja uzeo bodove protiv sampionske i faforizovane vojvodine.Svi su danas znali da je vojvodina faforit sem samih igraca.Ovi mladi igraci zvezde sasluzuju vise postovanja i respekta.Mozde nece uzeti titulu ove godine,ali sigurno nisu tim koji je skupljen s koca i konopca kako komentarise strucnjak,pomocnik strucnjaku komentatoru.Covek jos izgleda zivi u Jugoslaviji.Treba ga podsetiti da je na njegovu zalost u Srbiji..

nikola

pre 14 godina

Komentator: GOSPODIN? Ratko Buturovic, koji je udario temelje ovom timu
Pa onda i krupan kadar doticnog
Ja mislio gospodin Brzi se vratio na scenu nikad jaci

goran

pre 14 godina

Necu o utakmici kao utakmici jer je bila niskog kvaliteta ,prepuna gresaka i neznanja kako igraca tako i sudija. Svaka eventualna prilika za gol je posledica iskljucivo grube greske nekog igraca ili jedne ili druge ekipe. Komentator , apsolutni amater , zlurad , nestrucan zasluzio momentalni otkaz sa televizije jer verujem da vecina gledalaca nece da daju pare za njegovu platu. Covek koji ne zna sta je penal , koji ne vidi statistiku meca (broj kornera,broj suteva na gol), potpuno neosnovano tendeciozno komentarisanje i vredjanje igraca jednog tima , velicanje nekih samo njemu i njegovom "strucnom " komentatoru poznatih igraca (neki Aleksic koji je usput igrao drugo poluvreme i loptu nije pipnuo) mi je najvise licilo na ispoljavanje nekih kompleksa nize vrednosti koje sam jos video samo na televiziji crne gore i hrvatske. Jedno je navijati za klub , pa makar bio i komentator a drugo je tendenciozno iritirati gledaoce u celoj zemlji krajnje nesuvislim komentarima kao da nemamo oci . Sanse Vojvodine (realno bila je jedna 100%) a bilo ih je 2-3 su bile iskljucivo kardinalne greske zvezdine odbrane (neznanja i nekvaliteta) kao i Zvezdine sanse (opet pored gola jedna 100%) kojih je bilo 3-4 .
Kvalitet fudbala ako izuzmemo mozda nekoliko poteza , kombinacija koje su izveli zvezdini fudbaleri je ravan nuli. Medjutim komentator nije ni nula vec neocenjen jer nula je ipak ocena tj vrednosni sud da je ipak neko nesto radio ali smo krajnje nezadovoljni tim sto je radio. Neocenjen znaci da je covek potpuno zalutao i da vise cuvari na ulazima tv Novi sad ne bi trebali slucajne prolaznike pustati da komentarise utakmice.

ale zvezda lleeeeee

pre 14 godina

ej grobari sta ste docekali....da navijate za mrdju SVIM SRCEM..hahahhahaahh ..za okorelog zvezdasa..kompleksi su cudo...

a ponadali ste se.a? a? a? priznajte...ali ga slavko lepo zavario..bravo slavko , bravo zvezdo..jeste da ne simpatisem igru sa toliko zadnjih vezni, ali bice bolje vec u zimskom prelaznom roku..za partizane i vojvodinare i ovaki' kaki smo dovoljni..

bez potcenjivanja protivnika i samo napred..

a ne kao ovi sto ponizavaju zvedu..2 godine namernog urusavanja kluba i partizani digli dreku..

kad napravit bari i tokio, tad se javite

MilanForza

pre 14 godina

Mislim da je ovo kraj NADUVANIH ambicija Vojvodine za titulu ove godine.
Izgubili su od Parrizana,sada odmah od Zvezde...tako se titula ne osvaja,bar ne u nasem prvenstvu.
Drago mi je zbog pobede Zvezde,ali sam ipak ocekivao da cemo imati i treci tim koji moze OZBILJNO da konkurise za titulu do poslednjeg kola,ali sam se prevario. Daleko je Vosa od titule...MOZDA za 5-6 godina,ako nastave dobro da treniraju.

nikola

pre 14 godina

sta ocekivati od komentatora koji jos uvek pominje jugoslaviju i nasu ligu kao jugoslovensku, na sve to ga drugi komentator ispravlja, mislite srpska liga... druze, odavno smo se raspali... izadji iz svog stana ili bar gledaj tv...

sasa.r

pre 14 godina

Utakmica veoma slaba.Vojvodina bolja, Zvezda spretnija.Lično ne znam što je uopšte bitno što slaba i smiješna Zvezda dobija još goru Vojvodinu.
Nivo fudbala ove lige je tako nizak da titule osvojene u njoj su potpuno nebitne.Pravi kvalitet se gleda u Evropi a on ne postoji.
Zvezda je jedan nižerazredan tim sa velikom prošlošću koji slavi pobjedu u Novom Sadu.Tuga živa.
Naša reprezentacija nam je jedina nada i ponos, sve ostalo je amaterizam...

Cofi

pre 14 godina

(Sumljivo, 27. septembar 2009 19:20)

A je li majke ti,jel 'sumljivo' ili je sumnjivo?Hahahaha,sto mi je lepo da citam komentare crnih,ponadali se mukice,pa sad pate kao i Vojvodjani.Sto se utakmice tice,sasvim solidan mec,igra pala tek zadnjih deset minuta.Do dvadesetog minuta Vojvodina je bila dosta bolja,od tada pa do kraja na terenu je igru vodila Crvena Zvezda.Kakav gol,sjajan gol!Sjajna kontra,prava fudbalska!Najlepsi gol od pocetka prvenstva sto se mene tice,gol iz udzbenika.Navijanje i navijaci vrhunsko i za svaku pohvalu,sa obe strane,atmosfera definitivno iznad prikazane igre,ali dobro,navikli smo.

Od rodjenja mog,nije proslo bez imena tvog,ni dan,ni godina,Zvezdo Crvena!

Samo s' tobom ja,bicu uvek,Zvezdo Crvena,s' tobom bicu ja,Zvezdo Crvena!

LordRed

pre 14 godina

Odlicno zalaganje i zasluzena pobeda. Zao mi je Vose, opet su pokazali da imaju kompleks malog tima, a realno su odlicna ekipa - za nase prvenstvo. Protiv Austrije u Novom Sadu su pruzili najbolju igru od svih nasih ekipa u Evropi ove godine ali, boj ne bije ljuto oruzije, vec boj bije srce u junaka. PAVLE NINKOV U REPREZENTACIJU, RED STAR 4EVER

Milan CL

pre 14 godina

Navijam za Voshu ali daleko smo od titule, opet izgleda nista, jednostavno u derbijima nas nema nigde. Zvezda bolja za taj gol, i za komentatore ste u pravu. Samo nemojte da slavite titulu, rano je jos, jako rano

soni

pre 14 godina

Ajde bre guberi na spavanje.vi pricate o sreci a zaboravlajte kako vi dajete golove.Protiv Javora golman mora da polomi nogu,protiv Hajduka autogol a o onom sinoc je iluzorno pricati.Sve u svemu igrcu 2 u cetvrtak na kladzi cuo sam da je hendikep +4 za Partizan valjda nece da vam daju 5 gola.Aj nemoj me izneverite verujem ja u vas.

Lemi

pre 14 godina

Pravo niotkuda na celo tabele, uprkos omalovazavanju celokupne sportske javnosti i svih u fudbalu, mi i dalje guramo hrabro, borbeno i odvazno iz kola u kolo. Samo napred!

dovlagija

pre 14 godina

Jao sta se to desava sa mojom Vojvodinom,zbog Mrdje cu osedeti a golman nam je zesca rupa,Brikicu oporavi se sto pre...Stepo svima po danglu u svlacionici.Cestitam Zvezdi na pobedi,ali ima jos mnogo da se igra tako da...

samo napred Vojvodina

Aleksandar

pre 14 godina

Bio sam danas na stadionu tako da ne znam kako su vodili utakmicu komentator i konsultant.Nikad zvezdasa nije bilo na "Karadjordju" kao danas...istok pun,prakticno do poslednjeg mesta...veci deo zapada.Stekao se utisak kao da se igra na "Marakani" a ne u N.S.Vojvodina je ove godine slabija nego prosle sezone i osvanjem trceg mesta mogu biti presrecni.Jos je 24 kola do kraja...ako ovako nasatve Zvezdinim fudbalerima se smesi nova titula!!!

VladaV

pre 14 godina

Ne znam zasto se toliko kirtikuje komentator utakmice. Vojvodina zaista ima bolji tim. To sto nije iskoristila one 200% sanse je cista slucajnost. Zvezda je zaista vecinu utakmice bila podredjena

greška

pre 14 godina

delije,bice kao i uvek,dzabe ste se ponadali,ima jos dosta do kraja prvenstva,u derbiju cemo vas poniziti.opet se nadate necemu....ccc

PxFxC
(Airmax, 27. septembar 2009 18:35)

Mislim da si pomešao sa basketom...

gde vam je obraz

pre 14 godina

Meni samo nije jasno odakle vam pravo da vi nekoga prozivate za penale?Ili kako Tole nama namesta?Vec ste zaboravili one vase utakmice u Cacku,Kuli,Smederevu koje ste igrali do treceg dnevnika u sezonama kad ste imali i preko 10 penala,kad vam se sviralo i po 2 po utakmici(ako zatreba) ili kad vam je i faul na 20 metara sviran kao penal(Zigic protiv Smedereva)To je bilo u sezonama kad je predesenik saveza bio Pixi,a komesar za sudjenje Babarogic,koji je danas clan vaseg UO.I dan danas kukate za onaj gol Milijasa,a nas su 10 puta vise ostetili(ponisten gol Ilieva,pa ona fora sa kupa kad je pomocni digao ofsajd,pa spustio iako su nasi igraci stali,pa gol Bogunovica koji nije priznat...) al mi smo nastavili da igramo a ne da kukamo.E tu je razlika izmedju vas i nas

volim fudbal

pre 14 godina

Samo jedno: Zvezda ima vise srece nego pameti.
Ok, svaka cast na trudu, ali sreca je tu presudna.
Ne mislim samo na glupu kontru u kojoj su dali gol, kako golman nije reagovao dobro, nego kako je samo Vojvodina promasila onolike sanse, to je strasno.
Mrdja kao da nije hteo da postigne pogodak. Steta za Vosu, bili su bolji, njima sve najbolje, a Zvezdi zelim da je konacno napusti ta ogromna sreca.
Ja sam partizanovac, Partizan sada ne blista... i mogu samo da kazem da bih bio srecan kada bi imali ovoliko sansi na utakmici kao Vojvodina.
Pozdrav svim ljubiteljima dobrog fudbala.

AGNI - Nikšić

pre 14 godina

ale ale ale oooo ajde ZVEZDO sad na gooo ale ale ale oooo svake noci sanjam ja marakana prepuna pevaju ti svi ko poludeli...
konacno i pizon malo da osvezi tim i popusti malo,nema savica,lazovic ulazi cesce, vilotic i djordjevic standardni,spicevi se rotiraju i svi imaju sansu samo jos abua da vratimo i vranjes da malo zaigra i bice sve pod konac!

smejurija

pre 14 godina

Kakva Vojvodina Boze moj... pa kad vidim jos tim Zvezde i na to da je primila samo jedan gol do sada(mislim da je bio iz slobodan udarac) znaci nije iz igre, a je prva na tabeli uz ovakvoj ocajnoj igri nada se na sampionsku krunu!? jadna nam "super"liga...

Hogar

pre 14 godina

Prvo izbili smo iz glava ovima sto tepaju svom timu iz Novog Sada i imaju nekakvu firmu da ce biti sampioni. kako da budu sampioni sa 1500 simpatizera i polupraznim stadionom u njihovom derbiju.Za Zvezdu to nije derbi. A ovi Topalovici neki pisu kakav smesan gol. A kakav su oni dali toj istoj Vojvodini. Komentator i sukomentator od pocetka utakmice velicali Vojvodinu i otvoreno navijali za nju. Sudija isto igrao na nereseno jer na 0:0 ne svira jedan sumnjiv penal i jeda cistt za Zvezdu. Ali to nije uradio zbog prisutnog Toleta i svih grobara koji bi opet rekli "Opet penal za Zvezdu"

Goran

pre 14 godina

Utakmica ko utakmica, za nase uslove jos i dobra, ali komentar na RTS-u, odnosno komentator RTV-a, mislim da je Lazo Bakmaz. SRAMOTA. Posle ovoga komentara utakmice (bolje reci komentara stanja i vizije FK Vojvodine) ostaje pitanje: Da li takav covek vise sme da sedne u stolicu komentatora? Po meni treba ga udaljiti sa televizije, jer ono sto je on uradio danas nema veze sa profesijom, on neka ide i nek radi na nekoj privatnoj televiziji i neka prica sta hoce, a da na drzavnoj televiziji bude poltron nekome tamo Buturovicu ili ko zna kome, mislim da ne bi to smelo.

Josif Semjanov

pre 14 godina

Zasluzena pobeda Zvezde,sramotno komentarisanje utakmice kao na neku lokalnu novosadsku televiziju a ne na javni servis i sramotno sudjenje cak tendenciozno na stetu Zvezde uz dva nedosudjena penala i bezbroj skracenih kornera i slobodnih udaraca pred kazneni prostor Zvezde.Izgleda da niko jos ne shvata da ovaj novi Zvezdin tim koji je skrpljen kako neki kazu na brzinu ali na njihovu zalost sasvim solidno uklopljen moze da se umesa u borbi za trofeje pa sudijska kuhinja proradila ali se Zvezda izdigla iznad toga i ako tako nastavi na dobrom je putu.Pozz.MAKEDONIJA UVEK UZ TEBE.

Delija 88

pre 14 godina

Molim Grobarcine da ne komentarisu Zvezdu jer svi znamo kako su pobedili smesnu ekipu Borche.Iz nepostojeceg penala i sudije koji je bio dobar isto kao i ovaj danas na utakmici Zvezda-Vosa.I nije mi jasno kako je onaj komentator zakljucio da Vojvodina ima najbolju ekipu a u njoj sve igraci koji su najureni iz Zvezde i Partizana.Mrdja,Stjepanovic,Lekic,Djurovski,Tadic (omlad.Zvezde),Pekaric itd itd.Komentator treba da bude profesionalac da ne pokazuje emocije u toku utakmice a on je bio najveci i najbucniji :) navijac Vose.Sramota.Zbog toga mislim da nasu ligu pod hitno treba da prenosi B92 ili neka druga televizija.Poz

Zoki

pre 14 godina

kao sto sam i juce rekao lepa utakmica cista 2 na tiketu i naravno 1 mesto za CRVENU ZVEZDU do kraja pozdrav svim Delijama strasni ste najbolji Zoki Austrija

zvezda se vratila!!!!!!

pre 14 godina

Sada laganice na Marakani pred OPET 10000 DELIJA pa da ste na rdu vi,grobari,partizanovci da vas ODEREMO NA MARAKANI i da lagano uzmemo jesenju titulu!!! Svaka cast mojoj Crvenoj zvezdi,svaka cast momcima na jos jednoj fanaticnoj borbi!!!

Dusan

pre 14 godina

@antifudbal

Po tvojoj poruci vidi se da si 'antifudbal'i da nemas veze sa istim.Zvezda je imala 2-3 odlicne sanse,plus 2 cista penala,i nije igrala kukavicki,nego vecim delom meca napadala.Ako Partizan koji se muci svako kolo,pobedjuje jedva treba da osvoji titulu onda je ovo stvarno antifudbal.

Cofi

pre 14 godina

Solidna utakmica,odlicno navijanje!Dobar fudbal osamdeset minuta,zadnjih deset malo slabije.Vojvodina dosta bolja u prvih dvadeset minuta,a od tada pa do kraja utakmice Crvena Zvezda je bila tim koji vodi igru.Kontra fenomenalna,najlepsi gol od pocetka prvenstva,sjajno!Cestitam igracima Zvezde na ogromnom zalaganju,svaka im cast!Iako nemaju bog zna koliki kvalitet,sve to uspevaju da nadomeste svojim pristupom igri i samo uz takav pristup do kraja se i moze do titule.Drago mi je zbog ove pobede i zbog Zvezde,da i nas krene!Zasluzujemo to jer svoj tim volimo najvise na svetu i podrzavamo ga i u dobru i u zlu,bez mnogo osvrtanja na druge,pogotovu na one koji nama ne zele dobro,a i zasto bi kad to samo po sebi vec dovoljno govori o njima.

Od rodjenja mog,nije proslo bez imena tvog,ni dan,ni godina,Zvezdo Crvena!

Samo s tobom ja,bicu uvek,Zvezdo Crvena,s tobom bicu ja,Zvezdo Crvena!

Mecklejn

pre 14 godina

Auuu,pa grobara vise ima na ovom forumu (na zvezdine textove),nego na stadionu armije!ja bih,po procitanom rekao,da crni cak vise prate nas klub,nego njihov!Pa pogledajte te strucne analize meca!Neko rece da ce nam dati 3 gola!?A kome ste dali 3 gola,sem amaterima iz Velsa?!

ps.Priznajte da molite boga da ne dozivite katastrofu protiv sahtjora?

Firma

pre 14 godina

Ovo je toliko providno da nemam reči.Mrđa,ako nećeš da daš gol zvezdici lepo izađi, ili izmisli da si bolestan. Sramota šta radiš publici koja te je lepo prihvatila od prvog dana.Hvala svima koji su danas bili na Severu i Zapadu i navijali za Vošu. Stepi ne odustaj,ima još dosta da se igra.

veteran

pre 14 godina

Sramota nad sramotama. Pocelo je lepo jer se u petak u Beogradu mogle da kupe karte za nedeljnu utakmicu VOJVODINA -CRVENA ZVEZDA. Gest paznje vredan. Prodavao se samo ISTOK. Stizemo na stadion i prilikom ulaska redari osim pretresa traze da svaki gledalac skine cipele. Ne mogu verovati. Sta traze? Osim metalnog novca u cipelu ne vidim sta moze jos da se stavi. Zovemo mobilnim telefonom drugare koji su usli na ZAPAD i od njih cujemo da se tamo ulazi bez skidanja cipela. Cepamo tri karte i odlazimo na blagajnu i kupujemo ZAPAD. Napominjem da nas trojica imamo po 54 godine i osim vise od 400 gostovanja van Beograda od toga i oko 20 utakmica CRVENE ZVEZDE u inostranstvu nismo nikada doziveli takav pokusaj ponizenja.

Grobarche

pre 14 godina

Ja sam okoreli Partizanovac,ali moram da priznam da je Zvezda u ovom trenutku najbolja ekipa na nasim teritorijama..Pa zar moze da joj parira Partizan sa Krstajicem,Gavrancicem i Djordjevicem u odbrani?!?Ta odbrana je protiv Argentine 2006 primila 6 komada..A realno ZVEZDA je bolja u ovom trenutku!Skidam kapu..pozz hvala

Јастребов

pre 14 godina

Ако желите да покварите неки спортски пренос, дајте ТВ Војводини да га преноси. Чувени "темпераментни" водитељи ове ТВ већ деценијама успављују народ и уништавају шта год да преносе. Г-дин Лазо Бакмаз и његов "стручни" консултант Тањга су Војводину прогласили победником већ у првом полувремену, потцењивали Звезду, лупали о "снази" Војводине као да је Звезда јуче играла са Барселоном, а не са ипак скромном и, као и увек, малом Војводином. Звезда и даље није екипа која је уиграна, јака за Европу али ови хвалисавци, "фаворити" за ово првенство и даље ће, колико год их то болело, нам гледати у леђа.
Мада Воша сада многима гледа у леђа :)

Grom

pre 14 godina

@(FKV forever, 27. septembar 2009 23:53)
Decko, fudbal se igra za golove a ne za sanse. A ti si realan kao ona dva komentatora, koji na drugi korner za Vojvodinu, Zvezda do tada izvela 5, mrtav ladan kaze "mislim da je i sto se tice kornera Vojvodina apsolutno dominantna"...
A sto se tice Delija, sama cinjenica da ih je bilo vise na vasem stadionu od vasih navijaca je dovoljna da se poklopis i cutis o tome.

Petar

pre 14 godina

tuga od "fudbala" toliko gresaka,mucenje... Ako je ovo jedan od derbija naseg fudbala dugo dugoo ce nama trebati da budemo na nivou srednjih klubova u jacim ligama!

FKV forever

pre 14 godina

Od svega je najtuznije da ove delije cak i misle da su danas bili bolji.
Niti na terenu sem gola i 2-3 polusanse nisu nista pokazali, niti na tribinama nisu pokazali koliko su bolji(u odnosu na to koliko ih je bilo).
Da smo imali dobrog i raspolozenog napadaca a ne onog zvezdasa Mrdju ne bi bio ovaj rezultat.
Pa vas ce Partizan da pokida najstrasnije.

Zokipfc

pre 14 godina

Evo da se i ja javim ;)

Dobro prvo poluvreme, dosta prilika na obe strane, iako je Vosa bila veoma dominantna u prvih 20 minuta, nakon toga je utakmica bila totalno ravnopravna , Mrdja previse promasio i onda sledi kazna, naravno.

Druge Poluvreme dosta slabo, Vosa nije pokazala borbenost da se vrati u utakmicu i tek je u zadnjih 10 minuta forsirala prilike.

Svaka cast Zvezdi, bice ovo tesno, veoma tesno :)

pogledajte snimak

pre 14 godina

Posle ove utakmice treba ozbiljno da se razmisli o suđenju u našoj ligi. Zar je moguće da su sve sporne situacije suđene u korist Vojvodine a o pogrešno dosuđenim faulima, autovima da i ne govorim. Kada se još uzme u obzir i penal juče dosuđen za partizan kao i čist penal koji nije dosuđen protiv istih onda se treba staviti prst na čelo. Al' to valjda tako može u toletovoj ligi!

Partizan FC BG

pre 14 godina

Iako se mnogi, od samog vrha do medija, trude da nas unište, mi smo iz kola u kolo sve jači.
(Srbija Beograd Crvena Zvezda, 27. septembar 2009 17:56)

Toliko ste jaki da ste dva puta sutnuli na gol,a najbolji igrac vam je Mrdja koji od 5 metra sutira lopte nebu pod oblake.Toliko je bilo providno da je bilo smesno gledati.Da ne zaboravim da je utakmica stala posle 0-1.Vi ste bruka Srbije.

Pera Lozac

pre 14 godina

Sa neba se videlo da je utakmica namestena.Onakvi smesni promasaji praznog gola igraca Vojvodine,reakcija golmana kod gola,nezalaganje igraca posle gola..."Zvezdino prolece" je ove godine pocelo ranije.

Branko

pre 14 godina

Ovo je jedna od najsumljivijih utakmica u poslednje dve sezone. Takvi promasaji Vojvodine, a narocito golmana koji je kod gola mogao da ispruzi jos pola metra da je hteo. Totalna anemicnost Vojvodine.

Može se!

pre 14 godina

Iz činjenice da je Zvezda, sa ovakvim "Š" timom, na prvom mestu, uz ubedljivu gol razliku, se može zaključiti mnogo toga. Na primer, da nam je klupski fudbal u buli, da su Partizan i Voša još slabiji, da je... ovo- ono...

No, meni lično je od svega najvažnije ovo: očigledno, i sa ovako limitiranim igračima se može puno postići kada se nedostatak talenta i znanja nadoknadjuje velikim zalaganjem i požrtvovanošću!

Iskreno rečeno, ja se ne sećam da sam ikada gledao neki Zvezdin tim da je manje talentovan, a da igra ovako srčano i disciplinovano! Naravno, greše puno - ali, od ovakvih "svetskih imena" mi i nemamo pravo da očekujemo/zahtevamo bezgrešnost i totalnu dominaciju nad svakim protivnikom. Dakle, sasvim nam je jasno koliko (ne) mogu jedan Bogdanović, Savio, Ignjatijević, Djordjević (beše kapiten danas?), Jevtić, itd... itd... Mi tu iluzija nemamo.
ALI, ja sam sasvim zadovoljan, jer ovi momci zaista ostavljaju "srce na terenu". Plus, maksimalno se trude da disciplinovano odigraju ono što im je trener zadao.
Na kraju, Pižon. Nije on Murinjo; u gostima igra neku poluzatvorenu taktiku koja se navijačima Zvezde nimalo ne svidja. Ali, uspeo je da zavede potpuni red u svlačionici. Nema u timu nikakvih zvezda, svi ga poštuju i maksimalno se trude da zadobiju njegovo poverenje. Tako i treba da bude.

Kad se samo setim u kojoj smo buli bili pre samo 6 meseci... ovo je fenomenalno!

Pampi

pre 14 godina

Имам 32 године, дуго гледам наш шампионат и ништа се није променило у последњих 15-18 година кад Звезда гостује у Н.Саду. Полу пријатељска утакмица, Војводина без крви,снаге, жеље ,неће да да гол(1 жути картон на дербију!!!). Док кад ПФЦ дође то је рат. Прошле године на +14 кад гостовасмо 6 кола пре краја првенства играју као да је судњи дан,хаос, крађа Толе...

Sumljivo

pre 14 godina

Utakmica jadna!
Mrdja NECE da dadne gol svojoj zvezdi,golman Vojvodine jadan,protiv Partizana covek najbolji a protiv zvezde zvjerla negde nema pojma,mogao je da ispruzi ruku jos.Zadnjih 10 minuta Vosa stala,ne zeli da napada.

ole

pre 14 godina

Zar svi navijaci zvezde uvek misle da su najbolji,a ovu utakmicu su dobili iskljucivo zbog srece a ne zato sto je bila bolja od Vojvodine ali to su navijaci zvezde misle da su najbolji.Kad ne osvoje titulu onda je namestena a kada osvoje onda je sve u redu. Kako mozete da budete takvi.....

,ц,ц,ц,ц,ц,

pre 14 godina

ма добро, битно да је утакмица просла без инцидената, које су жељно сви ишчекивали, тако да мног је битно то да смо показали шта смо и ко смо на националном сервису, тако да би сада могли мало да одморе са дизанјем тензије... а нови викенд, нова утакмица, ноба победа!!!!!!!!

dr. b

pre 14 godina

Za sve one sa kratkim pamcenjem koji prozivaju "strucnost i znanje"konsultanta,Miroslav Tanjga je bivsi igrac Vojvodine i Crvene Zvezde.E,sad dal' mu je to u zivotu bio plus i koliko se razume u fudbal,prosudite sami.

Partizan sampion,a ko bi drugi !?

pre 14 godina

Vishe srece nego pameti.Pozitivna euforija koja traje,a do kada videcemo.

A za Vosu i Firmashe 2,3 reci.Jednostavno nosite breme prosecnog kluba i to vam nedaje za pravo da pricate o titulama,sve se svodi na Partizan i komsinicu,bar dok ne dodje do privatizacije i do neke jadranske lige.

Pozdrav

E bas si ubo

pre 14 godina

kao navijacu sampiona drzave nije mi drago sto je zvezda dobila,ali ako bi izdvojio nesto dobro iz zvezdine pobede je to sto je vojvodina ponovo postavljena na svoje(citaj vecito trece mesto)....majke mi muka mi je bilo od njihovih sampionskih ambicija i njihovih prozivki da smo titovi blizanci i lazni pobednici...2 derbija 2 poraza...slaninari tisina,kao i uvek samo beogradjani igraju fudbal.
(Mitar Miric, 27. septembar 2009 18:16)

A koji to Beogradjani?Nabroj mi bar 3 igraca ova dva kluba koji su rodom iz Beograda.

Bozidar Peric

pre 14 godina

Zvezdini igraci igraju maksimalno u odnosu na svoje mogucnosti i zato im svaka cast. Ipak, Koliko god je to maksimalno opet nije na nivou na kome Vojvodina moze da ogra sa ovim sastavom. Gledao sam utakmicu i tvrdim da su Mrdja i Djurovski namerno igrali ispod svojih mogucnosti. Po meni se to moglo videti iz aviona. Necu da navodim primere ali ima ih barem desetak i kod jednog i kod drugog igraca. Morace se gazda koji ih placa zapitati koga je on to zaposlio i kakvi su to radnici kada svoj posao ne zele da rade a platu uredno primaju.

nikola

pre 14 godina

Prosle sezone zvezda dala 11 golova iz penala! PARTIZAN 0 (slovima: NULA)!
Zar ste se vec uplasili, pa ste krenuli: tole gepekovanje sudije drobnjak aut njanjanjaanajja...
P.S. Valjda cete mi pustiti jedan komentar, prosli niste, kad tad mora da se zna da PARTIZAN nije dao ni jedan go iz penala prosle godine a zvezda 11

ANTIROM

pre 14 godina

jos jedna odigrana utakmica izmedju dva bratska(cka) kluba!!!Neznani fudbaler vose na sredini terena dodaje igracu zlezde loptu u noge u trenutku kada su skoro svi njegovi saigraci na polovini zlezde, i odjednom na radost svih prisutnih na stadionu stvara kontra napad za zlezdu , u nastavku akcije NN igrac zlezde ubacuje loptu u peterac a golman navodno bio kratak(lopta prosla od golmana na 1m , takoreci po zemlji kroz usi) i na krju 0:1!!! par minuta kasnije Mrdja ulazi u sesnajesterac sa loptom trci prema golu a igrac bracke mu zlezde cinimi se Ninkov umesto lopte udara SLUCAJNO Mrdju po nogama a gospon sudija odmahuje rukom(da igra u zlezdi svirali bi penal 100% a i nije ga udario jako po kolenu hahahah, trebao je nogu da mu slomi). E MOJI VI!!! Jos uzivajte ali vam se u derbiju lose pise , PARTIZAN u bilo kom sastavu da igra protiv ovakve zlezde mora da joj da minimum 3(tri )komada , zivi bili pa videli

vosa

pre 14 godina

Vojvodini nije sudjen cist penal,kao i zvezdi...znaci nije tacno da je samo zvezda ostecena.
Druga stvar koja se mora prokomentarisati je komentator rtv koji je navijao za vojvodinu...ali zato cela plejada novinara sa rts navija za zvezda i kad oni prenose utakmicu to njima onda ne smeta,a sada se zale.
Treca stvar vojvodina jeste bila bolja,imala je vise od igre,milion sansi,veci posed lopte.Ja ne znam ni sam kako je zvezda dala gol.

Gost

pre 14 godina

Koja namestaljka. A najbolji je golman kod gola. Baca se parelelno ka golu a preseca loptu. Hajde lepo nas obavesti te da je ove godine na redu da Crveni budu prvi pa da ne moramo mi ostali da se nerviramo. Ovi nasi ni namestati ne znaju.

Bojan pfc

pre 14 godina

necu da citiram komentare "navijaca" Vojvodine koji su omalovazavali i vredjali i Zvezdu kao klub i navijace Crvene Zvezde.necu da navodim ni komentare navijaca Partizana koji su se nadali da ce od ovog kola biti prvi na tabeli.Ono sto smo imali da kazemo rekli smo na terenu i tribinama.Sada cu ja Vama svima reci zasto je Zvezda prva:
1.Ima najveci broj pobeda
2.Ima jedan jedini primljen gol i to iz prekida
3.Ima uz sebe DELIJE
4.Ima BARI
5.Ima TOKIO
Ima...ma mogu ja tako do sutra ali ostavljam svima Vama da malo razmisljate o tome.
ZVEZDA JE ZIVOT OSTALO SU SITNICE.

Decko koliko si godina imao kad je Zvezda osvojila Bari i Tokijo!?!?
alo pa tek je krenulo prvenstvo, boze kako ste se vi ponadali pa to je strasno...
a gde je evropa zvezo alo bre?!?!?!!??! gde je, nema je nigde. ova nasa smesna liga, da ne moze biti smesnija vi se time hvalite!!!
pevacemo mi ko u kosarci za titule, za sada ide 003...

Vlade

pre 14 godina

Vi sto pricate da je Mrdja namerno igrao lose i slicne halucinacije treba da se lecite.

Zvezdina pobeda je cista kao i suza. Momcima svaka cast.Sada protiv ofk-e mora da nas bude 20 000.

Hogar

pre 14 godina

Sta ste napali golmana Kesica/.Pa kakav gol je primio protiv partizana. Covek seo na travu a lopta mu pored ruke prosla. Sta kukate grobari.Pa vi ste u losijoj utakmici pobedili istu tu Vojvodinu a da ne govorim o BSK gde su ljudi sami sebe pobedili. sansu niste imali. I vi sada nesto ovde lupetate. nadali ste se porazu Zvezde ali cete tesko to docekati je mi imamo i srce i mu... a vi samo tim koji ste dve godine spremali sa LS a danas ni tima ni LS vecsamo bruka u Ligi Evrope

goxx

pre 14 godina

Pa vi niste normalni, samo kukate MRDJA zvezdas zato nije dao gol zvezdi.A sto ga ne dade Partizanu?Da je on toliki golgeter ne bi danas igrao u Vojvodini.

Milan

pre 14 godina

Svaka cast Delijama, izbegli su incidente koji su im vec bili pripremljeni i svaku utakmicu ih je sve vise i vise u inat svima. Sto se Zvezde tice, ona jos nije primila gol iz igre a ako se uz to doda da je najefikasniji tim u sampionatu, prvo mesto je logicno.

balada

pre 14 godina

Viđenje utakmice sa stadiona jer ja već 30 i kusur godina gledam Vošu na Karađorđu i ponekad u Beogradu.
Utakmica solidna sa desetak šansi i polušansi. Borbenost za pohvalu (naročito igrača Zvezde, mislim da su zbog toga i pobedili). Navijanje za 10 (pogotovo Delija - drugi razlog zašto su pobedili). Na kraju utakmice mi malo smetalo što su neki oko mene navijači Voše (prvi put ih vidim možda su i Grobari) pljuvali po Mrđi ... a nemaju pojma kakav je on i igrač i čovek i šta znači za Vošu.
Da dodam još nešto Za moju Vošu:
Treba da se spustimo na zemlju. Slabiji smo u odnosu na zadnje 3-4 sezone. Treba da se oslobodimo pritiska (najverovatnije nekog menadžera) što se tiče malog Danijela jer nemože on da igra umesto Tadića. U igru bi trebalo uvesti veću disciplinu - temelj koji je udario Rajevac. I na kraju za Batu - šteta što si na kraju predprošle sezone oterao Brzića.
Jedna jedina moja VOŠA.
Vaš Balada

hahahahaha

pre 14 godina

(Ni Ko, 28. septembar 2009 00:46)

Isah??? Onaj sto je oduzeo loptu i povukao kontru kod gola? Taj Isah? Ti se bas razumes u fudbal jel da, ko moja baba u kvantnu fiziku.

Airmax

pre 14 godina

delije,bice kao i uvek,dzabe ste se ponadali,ima jos dosta do kraja prvenstva,u derbiju cemo vas poniziti.opet se nadate necemu....ccc

PxFxC

Statut!

pre 14 godina

Bruka i sramota. Borba za vrh? Zato nas i buse razni Kiprani i Maltezani. Vojvodina na tri utakmice iz 15 sansi jedva da 1 gol (Smederevu). Zvezda kao hoce titulu a brani se celu utakmicu. Provincijski fudbal nekadasnjih "velikana". Vojvodino sramim se sto "navijam" za tebe!

Aleksandar

pre 14 godina

Znaci, kakvo skandalozno sudjenje juce! Pa ljudi dva cista penala Zvezdi nisu svirana, jer ako je ono u subotu penal za Partizan (a pri tom Borchi nije sudjen chist), sta reci za dva penala u Novom Sadu! Iskreno posle je bila kompenzacija kada nad Mrdjom nije sviran....A sta reci na komentare, tog nazovi komentatora i Tanjge! To Vam je kao kada Strajinic sa RTSa prenosi utakmice Partizana a svi znaju koliki je Grobar!
Rezime: Grobari! Nisu Vam dovoljni: ni sudije,ni Karadzic, ni javni servis!Jer Vi cete uvek ostati drugi klub u nasoj Srbiji!

posmatrac

pre 14 godina

Prvenstvo je dugo.Zvazda ne blista, ali pobedjuje. A tim je jedva skrpljen. To znaci da Pizon radi dobro.

Partizan blista jos manje, a manje i pobedjuje.Iako ima mnogo bolji tim. Ali od dva losa trenera zadrzao je samo jednog...

Komar

pre 14 godina

@Sramota je da neki klub koji je pre pola godine dugovao 23M evra sad prica o nekoj pobedi u Novom Sadu, koliki dug imaju tek sad pa to je toliko da je sramota objaviti u novinama! Ti si samo jedna mala zvezda, a svakim danom postajes sve manja i PROSLO JE VREME LAZNIH POBDNIKA! Ni sudija Babarogic ni Dzajic vam nece pomoci u nedelju na Karadjordju gde ce vas Vojvodina isprasiti sa petardom, i pokazati vam ko ste i sta ste u srpskom fudbalu! Delije vama ce samo ostati posle tekme da se pokrijete usima i placete za Barijem i namestenim titulama za vreme Tita i Slobe... Vojvodina jedna jedina pola bela pola crvena!

Verovatno ce se prepoznati autor ovog teksta koji je objavio dan pre utakmice Vojvodina - Zvezda.Kazes sramota nas je da pricamo o "nekoj" pobedi u Novom sadu,a sta to bi?Kazes da postajemo sve manji,a kako to?jer tako sto smo vas dobili u sred NS?Proslo je vreme laznih pobednika???hahahahahahaha.Nama nije pomaga danas ni babarogic ni niko,ali ne znam ko je vama pomogao da nam se ne sviraju dva cista penala???Koga ce Vojvodina isprasiti petardom na Karadjordju?koga?Zvezdu?e da te podstetim Vosa-Zvezda 0:1,ne vidim ja da ste vi tu i jedan gol postigli a kamoli tamo neku petardu...Pokazali smo vam ko smo u srpskom fudbalu...Hmmm,ostaje nam da se pokrijemo usima???Bojim se da nisam imao potrebu da se posle utakmice pokrivam usima jer smo vas pobedili,a evo posto vidim da cak i tebe slaninara to boli,ponucu ti BARI 1991!!!sad sam ti sigurno dosuo so na ranu,kad kazem na ranu,mislim na danasnji poraz tvoje Vose na vasem stadionu...e pa decace,mislim da si iz ovoga naucio da ne treba da "lajes" pre tekme,veoma si nisko pao,kao i tvoja Vosa,i nemoj da te neko cuje da pricas o nekakvim titulama.Pokazali smo ko je od danasnja dva rivala mali a ko veliki klub,a ti pre vecim klubom ima da cutis jer znas...e i treba da shvatis da u Novom Sadu ima vise Delija nego Firmasa...jer NOVI SAD JE NAAAAAS...dalje znas,necu javno da se eksponiram :-DDDD

cristiano ronaldo

pre 14 godina

Odlicno zalaganje i zasluzena pobeda. Zao mi je Vose, opet su pokazali da imaju kompleks malog tima, a realno su odlicna ekipa - za nase prvenstvo. Protiv Austrije u Novom Sadu su pruzili najbolju igru od svih nasih ekipa u Evropi ove godine ali, boj ne bije ljuto oruzije, vec boj bije srce u junaka. PAVLE NINKOV U REPREZENTACIJU, RED STAR 4EVER
(LordRed, 27. septembar 2009 18:25)

pa ja koliko se secam Vojvodina je igrala na Marakani...a ne u Novom Sadu...
a sto se tice utakmice...bolja ekipa je pobedila...toliko...

Bata iz Banata

pre 14 godina

Tole izjavio da igrom nije zadovoljan a sve ostalo je za desetku.Stariji je čovek, zaboravio je da kaže da nije zadovoljan i rezultatom.

umislio-mis-da-je-macka

pre 14 godina

Kad macke (Partizana) nema misevi (Zvezda) kolo vode

Samo da se konsolidujemo i vracamo se na prvo mesto gde i pripadamo


Sta reci???Da nije mozda ta vasa "macka" kolo vodila, dok "miseva" nije bilo.

alcatraz

pre 14 godina

Al se radujete sto ste opet prvi na tabeli ko dete kad mu daju zvecku...al razumem ja vas jer PARTIZAN je bio vise od 2g na prvom mestu i imao najvise datih i najmanje primljenih golova mora da vas je mnooogooo bolelo.
A ovo ste dobili uz dosta srece, videcemo sta ce biti u maju!
Partizan je siguran sampion a ostali neka se poredaju kako im je volja!!!

Ti se bori,SEVER ce da gori ...

pre 14 godina

Zao mi je sto nisam bio na utakmici,ali zaista nisam bio u mogucnosti.Cestitam i Delijama i Firmasima na super atmosveri i lepom navijanju.U par navrata Firmasi su pokusali da izprovociraju Delije na povicima cia*ni,ci*ani,ali Delije kulturno ne osvrcu se nego nastavljaju da pevaju sto je za svaku pohvalu.Pre meca zeleo bi da prokomentarisem komentatora.Da li komentator koji komentarise mec za RTS(Ne TV Vojvodinu) treba da bukvalno navija za Vojvodinu dok komentarise?Stalno hvaljenje Vojvodine je bilo pocelo da nervira.(Verujem ne samo mene,nego mnogo Delija)Njeve greske samo u prenosu meca mogu da nabrajam do sutra,a i samo komentarisanje je nerviralo.Potenciranje price kako Vojvodine ima skupe igrace je smorilo,jer su tu temu zapocinjali 2-3 puta,a pohvale na racun Zvezde stigle su tek kad je bilo jasno da Zvezda nosi bodove kuci.Hvala vam na prenosu,a komentatoru dajte da radi za Televiziju Vojvodine!Jednom recju komentator UZAS!
Sto se tice igre Zvezda svesno prepustila inicijativu Vojvodini(sto pokazuje i posed lopte 57%),jer i sami znamo da Zvezda nema neke briljantne igrace u veznom redu sto se tice ofanzive.Vojvodina je imala lepe sanse,ali i Zvezda nije bila bez sansi.Najbolja prilika je bila kad je Vilotic sutiro,a neko od Vosinih igraca izbacio loptu sa gol linije uz sansu Perovica kada je bilo samo da pogodi gol on lose zahvata levom nogom uz jos par lepih pokusaja.Najbolju sansu Vojvodine bih uzeo kad je Djurovski prasan gol promasio glavom posle visoke lopte uz jos par lepih sansi Mrdje koji je svaki put sutiro van gola.Inace na obe strane nije sviran po jedan penal!Stim sto su Vojvodini poklonjeni par prekrsaja i faulova.Da li je to bilo zato sto je domacin ili neki drugi razlog ne znam,ali 5-6 napada je dobila Vojovidna bas preko tih faulova.Onaj faul u 16-ercu u prvom poluvremenu kada je srusen jedan igrac Zvezde je cist penal,stoper Vojvodine ga je vuko za dres ,a onda ga agresivno rusi.Takodje cist penal nije sviran Vojvodini kada je Ninkov u zelji da izbije loptu udario Mrdju po nogama posle cega Mrdja pada.Sudija gleda i okrece sto pokazuje da nema hraborsti da ujednom takvom derbiju dosudi ocigledne penale i da bude u centru paznje.Sto se tice dva mlada igraca Aleksica i Lazovica potpuno ispravno Stepi i Pizon postpupaju sa njima,jer tako mlad igrac ne treba da ima teret na ledjima kakav ima Ljajic.Igrac sa tolko godina treba da ulazi sa klupe i da polako dobija priliku,a ne da igra prvi sastav i da se od njega ocekuje puno kad on ima samo 18 godina.Inace Zvezda je uz malo i srece i jednom lepom kontrom pobedila.Ovom timu videlo se da ne dostaje kapiten Lazetic pravi lider ove ekipe.Takodje videlo se da hvali i Lekic i njegova uigranost sa Perovicem.POZZZ SVIM DELIJAMA,SAD SAMO DA NAM IGRACI SE NE UZDIGNU I DA POMISLE DA SU SAMPIONI NEGO DA SVATE SVAKI SLEDECI MEC KAO FINALE,JER JOS PUNO IMA DA SE IGRA DO POLUSEZONE.JA VERUJEM OVIM MOMCIMA I MISLIM DA CE ONI NASTAVITI DA SE BORE I DA OSTAVLJAJU SRCE NA TERENU,A I NE VIDIM ZASTO BI SE UZDIGLI,MI NEMAMO ZVEZDU U EKIPI NEMAMO 10-ku,IGRAMO TIMSKI I NADAMO SE DA CEMO NASTAVITI POBEDNICKI NIZ...

grobar höxter

pre 14 godina

sramota sta je Mrdja promasivao.Ovako nesto podmuklo nikad u zivotu nisam video.E upravo zbog vasih namestaljki bice opet:PARTIZAN SAMPION!!!!!

ANTIROM

pre 14 godina

jos jedna odigrana utakmica izmedju dva bratska(cka) kluba!!!Neznani fudbaler vose na sredini terena dodaje igracu zlezde loptu u noge u trenutku kada su skoro svi njegovi saigraci na polovini zlezde, i odjednom na radost svih prisutnih na stadionu stvara kontra napad za zlezdu , u nastavku akcije NN igrac zlezde ubacuje loptu u peterac a golman navodno bio kratak(lopta prosla od golmana na 1m , takoreci po zemlji kroz usi) i na krju 0:1!!! par minuta kasnije Mrdja ulazi u sesnajesterac sa loptom trci prema golu a igrac bracke mu zlezde cinimi se Ninkov umesto lopte udara SLUCAJNO Mrdju po nogama a gospon sudija odmahuje rukom(da igra u zlezdi svirali bi penal 100% a i nije ga udario jako po kolenu hahahah, trebao je nogu da mu slomi). E MOJI VI!!! Jos uzivajte ali vam se u derbiju lose pise , PARTIZAN u bilo kom sastavu da igra protiv ovakve zlezde mora da joj da minimum 3(tri )komada , zivi bili pa videli

Lepotica Daca

pre 14 godina

@Avol

Je li ti to ozbiljno mislis.Kako to mislis bila bolja a izgubila.Vojvodina je bila bolja samo prvih 20 minuta i to je sve. Ostalo vreme Zvezda kontrolisala igru i tada dala gol.Prvi penal koji nije sviran zaZvezdu na 0:0 isti slucaj kao Partizan Borca.Igrac se nasao u sendvicu. Drugi penal takodje na 0:0 cistt kao suza.Izgleda da je i sudija igrao po direktivi na nula nula.Drugo kako mislis da ce Partizan u derbiju da dobije Zvezdu.Pa vi igrate najslabiji fudbal u ligi. Nema te ni srca ni duse a nemate i tim.Losa atmosfera u klubu i u timu. Mi mo svvesni koliko vredimo ali dajemo na terenu 120%. Sada vam je liga slaba i ne valja aprosle sezone kadaje bila jos slabija niko da napise rec da je slaba.I u takvoj slaboj ligi ste kukurikal i uzeli duplu krunu. Ove godine malo morgen

reds

pre 14 godina

Kakav smešan izgovor za fudbal.Jadni navijači na stadionu,jadni svi mi koji mislimo da ce nesto da se promeni...I onda me pitaju kako navijas za strane klubove...

eko

pre 14 godina

Au groblje ala je vama krivo, dok ste uzimali namestene titule likovali ste, dok ste bili prvi zbog toga sto Zvezda prosle godine nije mogla da se prepozna likovali ste, a sada kada jedva dobijate BSK i to iz mozete i sami da kazete iz nepostojeceg penala onda vama tu nesto nevalja. Ajde bezite i gledajte vas tzv klub i shvatite da su vasi ljudi u savezu i da vi namestate meceve misevi. 1.CZB 2.FKV 3.BSK 4.OFK/pfc budite zadovoljni to je vasa realnost (bez spasica,karadzica...)

Leti,leti.....

pre 14 godina

ns pfc posle dve godine smo prvi na tabeli? mi poleteli? Mozda,ali koliko ste onda vi poleteli kada ste nas posle 8 godina dobili na JNA? koliko ste tek vi poleteli kada ste posle devet godina osvojili duplu? Jos nesto?

Stefan

pre 14 godina

@(IZ REPUBLIKE SRPSKE), molim te brate mozes li mi poslati internet adresu gdje su objavljeni ti rezultati ispitivanja javnog mjenja u kojem je rezultovano da za Zvezdu navija 80% stanovnistva Republike Srpske.
ZVEZDA JE ZIVOT, A OSTALO SU SITNICE! evo ti moj meil sa posla: paname_batiment@orange.fr
Pozdrav iz Pariza!

ZVEZDASICA

pre 14 godina

Kazes da znas da ja volim da mi grobari budu iza ledja,ali da je ovde rec o fudbalu? Znam decko,ja sam i pisala o fudbalu (pogledaj tabelu),a da sam hteo da pisem o onome na sta ti ciljas ja bih napisala ovako:grobari su mi iza ledja,vec dve nedelje jer ne mozemo da pronadjemo mikroskop,a bez toga ni...

anelka 39

pre 14 godina

nasa zvezda gazi ali se bojim grobara i sudjenja treba uvesti zakon ne moze jedan ljajic i dacic koji su na vrhu vlasti da su u upravi partizana normalno da ce se namestati grobarima kad njih dvojica pozovu fss....

ma očigledno je!

pre 14 godina

Čestitke Zvezdi i Delijama, prelep ambijent na istoku, kao što neko reče, kao da se na Marakani igralo.
Ne znam da li ste primetili detalj posle završetka utakmice kad su se igrači međusobno pozdravljali, Slavko Perović i Kizito su se izgrlili kao da su rođena braća iliti igrači istog tima. Inače Kizito je "kasnio" kod gola Perovića :)

Zlatko

pre 14 godina

Prvi mi komentar nije bio objavljen. Rekao sam da se sa istocne tribine stekao utisak da je Vosa imala konkretnije sanse. Posto sam procitao vecinu komentara pazljivije sam gledao snimak. Ja bar, ali to je naravno samo moje misljenje (neko ce reci drugacije sto je naravno ok), nisam stekao utisak o navijanju komentatora, sem onog "gubimo 1:0". Isto tako, po odgledanom snimku, smatram da utakmica nije bilo toliko losa koliko mnogi isticu. Jeste mozda slabija ako se ima u vidu da je derbi, ali mislim da je zasluzila prelaznu ocenu. Neko je spomenuo i kartone. Taj jedan karton samo goovri o korektnosti. Mislim da finis utakmice bio malo losiji (poslednjih 10-ak). Atmosfera na stadionu je bila odlicna. I jedna provokacija za kraj. Firmasi tvrde da je Novi Sad njihov grad, a nije ih bilo ni za polovinu tribine. :) :)

Vesko

pre 14 godina

Bio sam na utakmici bas lep fudbalski ambijent na zapadnoj tribini sibica nije mogla da padne koliko je ljudi bilo na istoku takodje utakmica na momente kvalitetna ali i puno gresaka u igi i bezvezni napucavanja lopti ali to je nasa liga kakva takva, tuga je sto nema nekog pravog majstora fudbala da predribla da proigra da zadivi publiku a i da ima taj bi vec bio preko u nekom bogatijem klubu od Zvezde i Vose tako da to nam je sto nam je. Na mene su ostavili pozitivan utisak tri igraca, Medojevic iz Vojvodine iako je pogresio kod vodeceg gola gostiju, zatim Jevtic i naravno Pavle Ninkov, mozda bih mogao tu da ubacim i Kizita koji je dosta zahvalan igrac. Nisam poznavalac pa ako neko moze objasniti da li se teren prska vodom pre utakmice kao sto je to danas bio slucaj pa da se igraci klizu po terenu, jer upravo je greska Medojevica bila sto se okliznuo a takodje i stoper Zvezde kada je hteo da izbije loptu pa Mrdja potom sam ostao sa golmanom? Dodao bih jos iako sam zvezdas da Vojvodini je najpotrebnija titula i uspesi da se mladji narastaji u Novom Sadu i okolini opredeljuju vise da navijaju za nju jer ovo danas na zapadnoj tribini bilo smesno 80 posto zvezdini navijaci a upravo treba da bude obrnuto ako Vojvodina zeli da bude to sto su planirali jer njeni navijaci treba da budu u vecini na domacem terenu na derbiju i da nose bodrenjem svoje igrace.

Јастребов

pre 14 godina

Јој, када видим ове наше плаве дресове, мука ми припадне! Каква плава гарнитура!? Мењајте то људи, боље и Пиксијево наранџасто него то! Изгледамо као неки Жељо или Динамо ЗГ далеко било.
Ко је за промену ове ogavne комбинације (у било коју другу) - нека препоручи!

Srafciger

pre 14 godina

Sta ste svi napali komentatora? Prvi put se desilo da komentator ne navija otvoreno za Zvezdu ili Partizan i svima je to odmah neobicno i bode oci, a inace nista ne primecujete.

Buca Krtalić

pre 14 godina

Da vidimo...
....lik iz vojvodine se kliza,gubi loptu na sredini terena....otvara se kontra protivnika...igrač sa krila šalje loptu u kazneni prostor...lopta prolazi golmanu ispod ruku...na loptu natrčava protivnički igrač i postiže gol! Meni je ceo ovaj napad sumnjiv...
realan sam.........

Lepotica Daca

pre 14 godina

@Ofk (ali ovaj drugi bez ijekavice)

Matori strasno mi je zao sto tvoj policijski klub u istoriji nije mogao ni da primirise da osvoji prvenstvo a isto policijski klub (Milorad Lisanin, Tomas Tomasevic, Srdan Andrejevic, Paja Marinovic itd).Navijaj i dalje za klonfere i budi sretnik medju 500 simpatizera. Video si Vojvodinu juce. Nikozivi u Novom sad i Vojvodini ne na vija za Vojvodinu. Tako i tvoj Ofk

Budi Novosadjanin, navijaj za Vojvodinu!

pre 14 godina

A oni koji komentarisu koliko je bilo delija neka malo pogledaju snimak i videce ono sto se zna, da je vecina njih dosla sa strane (Nis, Cacak, Kac, Vrsac itd.) a da je Novi Sad definitivno postao firmaski grad.

PFC 4 EVER

pre 14 godina

Cestitam komsijama na pobedi .

Vosa ko Vosa , nikako neki derbi da dobije .. a znam da je dobar tim .

Spartak me prijatno iznenadio , samo napred .

Rad je po meni najvece razocarenje .. daj momci zivnite malo .

Liga i dalje slaba , ali za nijansu bolja od predhodne godine ..

Ajmo Crno Beli , imate gotovo sve , verovatno najjaci tim .. samo malo tu igru i pas da popravite i nema zime ..

Avol

pre 14 godina

Gledao sam utakmicu, i uopste mi nije jasno gde je to Zvezda ostecena za 2 jedanaesterca? Zvezda medjutim jeste ostecena za 1, kao sto je i Vojvodina. Takodje mi nije jasno po cemu je to Zvezda zasluzila pobedu? Bolje igrala ona nije, a Vojvodina je imala i veci posed lopte, i konkretnije je igrala, a stvorila je najmanje 5-6 odlicnih gol sansi. Medjutim, to sto Mrdja nije sposoban da postigne gol, ili jednostavno nece, je druga prica. Imam utisak da ja Partizan u dobroj formi ovu Zvezdu bi razmontirao jos grdje nego na proslom derbiju, ali na moju veliku zalost Partizanovi fudbaleri nisu fizicki spremni, i zapravo jedino u tome vidim Zvezdinu sansu da izvuce minimalan poraz ili eventualno, ali eventualno neresen rezultat na sledecem derbiju. Toliko za sada.

igor

pre 14 godina

mladjo sa neimara nemoj da trujes ljude sa svoim glupim komentarima molim te.. to sto ti mrzis partizan ne daje ti za pravo da pricas nebuloze ako nemas nesto pametno da kazes bolje cuti..

Горан

pre 14 godina

Гробари,мало достојанства,знам да вам је тешко,али бар мало достојанства.Шта сте се толико испрепадали? Навијајте за свој мали клуб и баш вас брига.

ns pfc

pre 14 godina

Ajde bre guberi na spavanje.vi pricate o sreci a zaboravlajte kako vi dajete golove.Protiv Javora golman mora da polomi nogu,protiv Hajduka autogol a o onom sinoc je iluzorno pricati.Sve u svemu igrcu 2 u cetvrtak na kladzi cuo sam da je hendikep +4 za Partizan valjda nece da vam daju 5 gola.Aj nemoj me izneverite verujem ja u vas.
(soni, 27. septembar 2009 18:55)

sine,a sa kim ono vi igrate u cetvrtak ??
posle 2 godine ste prvi na tabeli i to 6 kola i vec ste dobili krila..do derbija i to je to...na spavanje ...

fudbal

pre 14 godina

Sve je to lepo. Pobeda, 1. na tabeli. Ali, osim Slavka Perovica i mozda Lazovica, koje ce igrace u buducnosti Zvezda prodati da bi stala na noge? Jesu li Djordjevic, Blazic, Vasiljevic, Tutoric, ti mladi igraci? Gde ce stasavati 18-ogodisjni klinci, ako im se ne pruzi sansa? Tim mora da bude iskusniji, ali mesta za forsiranje bar cetvorice mladih igraca ima, sigurno. Gde drugde, ako ne u ovoj nasoj slabasnoj ligi.

Srbija do Johanezburga

pre 14 godina

Nakon utakmice, nekoliko navijaca Zvezde, sa zapadne tribine, izvredjalo je najvulgarnije predednika FSS Karadzica i niko nije reagovao?! Sramota, posle svega sto je covek uradio?! Videcemo svetsko prvenstvo posle toliko godina, a kako mu vracamo?!

ofk

pre 14 godina

kako grozan klub ta Zvezda..samo se nesto loze,siluju ,pobedjuju,napadaju ljude u grupama,osvajaju lazirana prvenstva zajedno sa svojim blizancem Partizanom...uzas

Misha

pre 14 godina

Nikad nisam komentarisao ni jednu Zvezdinu pobedu nad Partizanom i kada je ponekad bilo ocigledno da nesto smrdi. Svaki put sam rekao: Ko nam je kriv, sto im nismo dali gol vise. Pitam sve zvezdase koji su juce gledali utakmicu: Da li je iko od njih u stanju pa cak i oni koji nikad nisu igrali fudbal, da kao MRDJA pet puta prebace gol sa pet metara. Mrdja - reprezentativac. Inace, zasluzena pobeda Zvezde. Ako budete bolji celo prvenstvo, budite prvaci, nije problem. A posle nam je svima Evropa merilo, a tu smo gde smo. Mi opet u Ligi Evrope a Vi opet nigde.

Goran

pre 14 godina

Mogu da shvatim da neko promasi jednu 100%tnu sansu ali 5 puta...U najmanju ruku reci cu samo vrlo cudno,mislite o tome,ali i prosle godine su gani namestali ali ni to im nije pomoglo!

ofk

pre 14 godina

malo me strah za nashu utakmici protiv Zvijezde na njihovom stadionu.posto je sviran penal za Partizan sad je red na Zvijezdu i tako u krug.Moj OFK ima bolju ekipu od Zvijezde ali sta to vredi..idemo da se borimo i ponecemo maske za grip

antifudbal

pre 14 godina

Kakva žalosna i kukavička igra Zvezde,jedna šansa jedan gol iz ničega.Vojvodina takođe slabo odigrala,a realizacija je nula!Iz svega ovoga jedino Partizan može i treba da bude šampion!

VladaV

pre 14 godina

Ne znam zasto se toliko kirtikuje komentator utakmice. Vojvodina zaista ima bolji tim. To sto nije iskoristila one 200% sanse je cista slucajnost. Zvezda je zaista vecinu utakmice bila podredjena

volim fudbal

pre 14 godina

Samo jedno: Zvezda ima vise srece nego pameti.
Ok, svaka cast na trudu, ali sreca je tu presudna.
Ne mislim samo na glupu kontru u kojoj su dali gol, kako golman nije reagovao dobro, nego kako je samo Vojvodina promasila onolike sanse, to je strasno.
Mrdja kao da nije hteo da postigne pogodak. Steta za Vosu, bili su bolji, njima sve najbolje, a Zvezdi zelim da je konacno napusti ta ogromna sreca.
Ja sam partizanovac, Partizan sada ne blista... i mogu samo da kazem da bih bio srecan kada bi imali ovoliko sansi na utakmici kao Vojvodina.
Pozdrav svim ljubiteljima dobrog fudbala.

Airmax

pre 14 godina

delije,bice kao i uvek,dzabe ste se ponadali,ima jos dosta do kraja prvenstva,u derbiju cemo vas poniziti.opet se nadate necemu....ccc

PxFxC

sasa.r

pre 14 godina

Utakmica veoma slaba.Vojvodina bolja, Zvezda spretnija.Lično ne znam što je uopšte bitno što slaba i smiješna Zvezda dobija još goru Vojvodinu.
Nivo fudbala ove lige je tako nizak da titule osvojene u njoj su potpuno nebitne.Pravi kvalitet se gleda u Evropi a on ne postoji.
Zvezda je jedan nižerazredan tim sa velikom prošlošću koji slavi pobjedu u Novom Sadu.Tuga živa.
Naša reprezentacija nam je jedina nada i ponos, sve ostalo je amaterizam...

AcA

pre 14 godina

Ko se slaze nek preporuci da nikad nije cuo gore komentarisanje utakmice nase lige!
Nemam reci,a Zvezda gazi!
Svaki mec kao da je odlucujuci,ovakvim pristupom igri osvojicemo titulu..

Нови Сад - Звездин град

pre 14 godina

Да не тражим сад коментар на вест, али лепо сам рекао да Воша не може да победи. Чак и оваква Звезда је за класу боља од Војводине. Воша јесте убедљиво јача од свих тимова лиге осим вечитих и то се и сад показало. Имају пар добрих играча који би у Звезди и Партизану ротирали или седели на клупи, један велики таленат и сјајан стручњак на клупи, који је и најзаслужнији што је Воша ту где је. Толико о томе.

Табела на крају:
1. Звезда
2. Партизан
3. Војводина
...

Реално.

gde vam je obraz

pre 14 godina

Meni samo nije jasno odakle vam pravo da vi nekoga prozivate za penale?Ili kako Tole nama namesta?Vec ste zaboravili one vase utakmice u Cacku,Kuli,Smederevu koje ste igrali do treceg dnevnika u sezonama kad ste imali i preko 10 penala,kad vam se sviralo i po 2 po utakmici(ako zatreba) ili kad vam je i faul na 20 metara sviran kao penal(Zigic protiv Smedereva)To je bilo u sezonama kad je predesenik saveza bio Pixi,a komesar za sudjenje Babarogic,koji je danas clan vaseg UO.I dan danas kukate za onaj gol Milijasa,a nas su 10 puta vise ostetili(ponisten gol Ilieva,pa ona fora sa kupa kad je pomocni digao ofsajd,pa spustio iako su nasi igraci stali,pa gol Bogunovica koji nije priznat...) al mi smo nastavili da igramo a ne da kukamo.E tu je razlika izmedju vas i nas

FKV forever

pre 14 godina

Od svega je najtuznije da ove delije cak i misle da su danas bili bolji.
Niti na terenu sem gola i 2-3 polusanse nisu nista pokazali, niti na tribinama nisu pokazali koliko su bolji(u odnosu na to koliko ih je bilo).
Da smo imali dobrog i raspolozenog napadaca a ne onog zvezdasa Mrdju ne bi bio ovaj rezultat.
Pa vas ce Partizan da pokida najstrasnije.

Pera Lozac

pre 14 godina

Sa neba se videlo da je utakmica namestena.Onakvi smesni promasaji praznog gola igraca Vojvodine,reakcija golmana kod gola,nezalaganje igraca posle gola..."Zvezdino prolece" je ove godine pocelo ranije.

smejurija

pre 14 godina

Kakva Vojvodina Boze moj... pa kad vidim jos tim Zvezde i na to da je primila samo jedan gol do sada(mislim da je bio iz slobodan udarac) znaci nije iz igre, a je prva na tabeli uz ovakvoj ocajnoj igri nada se na sampionsku krunu!? jadna nam "super"liga...

reds

pre 14 godina

Kakav smešan izgovor za fudbal.Jadni navijači na stadionu,jadni svi mi koji mislimo da ce nesto da se promeni...I onda me pitaju kako navijas za strane klubove...

Bojan pfc

pre 14 godina

necu da citiram komentare "navijaca" Vojvodine koji su omalovazavali i vredjali i Zvezdu kao klub i navijace Crvene Zvezde.necu da navodim ni komentare navijaca Partizana koji su se nadali da ce od ovog kola biti prvi na tabeli.Ono sto smo imali da kazemo rekli smo na terenu i tribinama.Sada cu ja Vama svima reci zasto je Zvezda prva:
1.Ima najveci broj pobeda
2.Ima jedan jedini primljen gol i to iz prekida
3.Ima uz sebe DELIJE
4.Ima BARI
5.Ima TOKIO
Ima...ma mogu ja tako do sutra ali ostavljam svima Vama da malo razmisljate o tome.
ZVEZDA JE ZIVOT OSTALO SU SITNICE.

Decko koliko si godina imao kad je Zvezda osvojila Bari i Tokijo!?!?
alo pa tek je krenulo prvenstvo, boze kako ste se vi ponadali pa to je strasno...
a gde je evropa zvezo alo bre?!?!?!!??! gde je, nema je nigde. ova nasa smesna liga, da ne moze biti smesnija vi se time hvalite!!!
pevacemo mi ko u kosarci za titule, za sada ide 003...

Partizan FC BG

pre 14 godina

Iako se mnogi, od samog vrha do medija, trude da nas unište, mi smo iz kola u kolo sve jači.
(Srbija Beograd Crvena Zvezda, 27. septembar 2009 17:56)

Toliko ste jaki da ste dva puta sutnuli na gol,a najbolji igrac vam je Mrdja koji od 5 metra sutira lopte nebu pod oblake.Toliko je bilo providno da je bilo smesno gledati.Da ne zaboravim da je utakmica stala posle 0-1.Vi ste bruka Srbije.

ANTIROM

pre 14 godina

jos jedna odigrana utakmica izmedju dva bratska(cka) kluba!!!Neznani fudbaler vose na sredini terena dodaje igracu zlezde loptu u noge u trenutku kada su skoro svi njegovi saigraci na polovini zlezde, i odjednom na radost svih prisutnih na stadionu stvara kontra napad za zlezdu , u nastavku akcije NN igrac zlezde ubacuje loptu u peterac a golman navodno bio kratak(lopta prosla od golmana na 1m , takoreci po zemlji kroz usi) i na krju 0:1!!! par minuta kasnije Mrdja ulazi u sesnajesterac sa loptom trci prema golu a igrac bracke mu zlezde cinimi se Ninkov umesto lopte udara SLUCAJNO Mrdju po nogama a gospon sudija odmahuje rukom(da igra u zlezdi svirali bi penal 100% a i nije ga udario jako po kolenu hahahah, trebao je nogu da mu slomi). E MOJI VI!!! Jos uzivajte ali vam se u derbiju lose pise , PARTIZAN u bilo kom sastavu da igra protiv ovakve zlezde mora da joj da minimum 3(tri )komada , zivi bili pa videli

Branko

pre 14 godina

Ovo je jedna od najsumljivijih utakmica u poslednje dve sezone. Takvi promasaji Vojvodine, a narocito golmana koji je kod gola mogao da ispruzi jos pola metra da je hteo. Totalna anemicnost Vojvodine.

ole

pre 14 godina

Zar svi navijaci zvezde uvek misle da su najbolji,a ovu utakmicu su dobili iskljucivo zbog srece a ne zato sto je bila bolja od Vojvodine ali to su navijaci zvezde misle da su najbolji.Kad ne osvoje titulu onda je namestena a kada osvoje onda je sve u redu. Kako mozete da budete takvi.....

Partizan sampion,a ko bi drugi !?

pre 14 godina

Vishe srece nego pameti.Pozitivna euforija koja traje,a do kada videcemo.

A za Vosu i Firmashe 2,3 reci.Jednostavno nosite breme prosecnog kluba i to vam nedaje za pravo da pricate o titulama,sve se svodi na Partizan i komsinicu,bar dok ne dodje do privatizacije i do neke jadranske lige.

Pozdrav

alcatraz

pre 14 godina

Al se radujete sto ste opet prvi na tabeli ko dete kad mu daju zvecku...al razumem ja vas jer PARTIZAN je bio vise od 2g na prvom mestu i imao najvise datih i najmanje primljenih golova mora da vas je mnooogooo bolelo.
A ovo ste dobili uz dosta srece, videcemo sta ce biti u maju!
Partizan je siguran sampion a ostali neka se poredaju kako im je volja!!!

Firma

pre 14 godina

Ovo je toliko providno da nemam reči.Mrđa,ako nećeš da daš gol zvezdici lepo izađi, ili izmisli da si bolestan. Sramota šta radiš publici koja te je lepo prihvatila od prvog dana.Hvala svima koji su danas bili na Severu i Zapadu i navijali za Vošu. Stepi ne odustaj,ima još dosta da se igra.

Mirko

pre 14 godina

necu da citiram komentare "navijaca" Vojvodine koji su omalovazavali i vredjali i Zvezdu kao klub i navijace Crvene Zvezde.necu da navodim ni komentare navijaca Partizana koji su se nadali da ce od ovog kola biti prvi na tabeli.Ono sto smo imali da kazemo rekli smo na terenu i tribinama.Sada cu ja Vama svima reci zasto je Zvezda prva:
1.Ima najveci broj pobeda
2.Ima jedan jedini primljen gol i to iz prekida
3.Ima uz sebe DELIJE
4.Ima BARI
5.Ima TOKIO
Ima...ma mogu ja tako do sutra ali ostavljam svima Vama da malo razmisljate o tome.
ZVEZDA JE ZIVOT OSTALO SU SITNICE.

nikola

pre 14 godina

Prosle sezone zvezda dala 11 golova iz penala! PARTIZAN 0 (slovima: NULA)!
Zar ste se vec uplasili, pa ste krenuli: tole gepekovanje sudije drobnjak aut njanjanjaanajja...
P.S. Valjda cete mi pustiti jedan komentar, prosli niste, kad tad mora da se zna da PARTIZAN nije dao ni jedan go iz penala prosle godine a zvezda 11

vosa

pre 14 godina

Vojvodini nije sudjen cist penal,kao i zvezdi...znaci nije tacno da je samo zvezda ostecena.
Druga stvar koja se mora prokomentarisati je komentator rtv koji je navijao za vojvodinu...ali zato cela plejada novinara sa rts navija za zvezda i kad oni prenose utakmicu to njima onda ne smeta,a sada se zale.
Treca stvar vojvodina jeste bila bolja,imala je vise od igre,milion sansi,veci posed lopte.Ja ne znam ni sam kako je zvezda dala gol.

grobar höxter

pre 14 godina

sramota sta je Mrdja promasivao.Ovako nesto podmuklo nikad u zivotu nisam video.E upravo zbog vasih namestaljki bice opet:PARTIZAN SAMPION!!!!!

Sumljivo

pre 14 godina

Utakmica jadna!
Mrdja NECE da dadne gol svojoj zvezdi,golman Vojvodine jadan,protiv Partizana covek najbolji a protiv zvezde zvjerla negde nema pojma,mogao je da ispruzi ruku jos.Zadnjih 10 minuta Vosa stala,ne zeli da napada.

ANTIROM

pre 14 godina

jos jedna odigrana utakmica izmedju dva bratska(cka) kluba!!!Neznani fudbaler vose na sredini terena dodaje igracu zlezde loptu u noge u trenutku kada su skoro svi njegovi saigraci na polovini zlezde, i odjednom na radost svih prisutnih na stadionu stvara kontra napad za zlezdu , u nastavku akcije NN igrac zlezde ubacuje loptu u peterac a golman navodno bio kratak(lopta prosla od golmana na 1m , takoreci po zemlji kroz usi) i na krju 0:1!!! par minuta kasnije Mrdja ulazi u sesnajesterac sa loptom trci prema golu a igrac bracke mu zlezde cinimi se Ninkov umesto lopte udara SLUCAJNO Mrdju po nogama a gospon sudija odmahuje rukom(da igra u zlezdi svirali bi penal 100% a i nije ga udario jako po kolenu hahahah, trebao je nogu da mu slomi). E MOJI VI!!! Jos uzivajte ali vam se u derbiju lose pise , PARTIZAN u bilo kom sastavu da igra protiv ovakve zlezde mora da joj da minimum 3(tri )komada , zivi bili pa videli

Gost

pre 14 godina

Koja namestaljka. A najbolji je golman kod gola. Baca se parelelno ka golu a preseca loptu. Hajde lepo nas obavesti te da je ove godine na redu da Crveni budu prvi pa da ne moramo mi ostali da se nerviramo. Ovi nasi ni namestati ne znaju.

Pampi

pre 14 godina

Имам 32 године, дуго гледам наш шампионат и ништа се није променило у последњих 15-18 година кад Звезда гостује у Н.Саду. Полу пријатељска утакмица, Војводина без крви,снаге, жеље ,неће да да гол(1 жути картон на дербију!!!). Док кад ПФЦ дође то је рат. Прошле године на +14 кад гостовасмо 6 кола пре краја првенства играју као да је судњи дан,хаос, крађа Толе...

lepo sam vam rekao...

pre 14 godina

Grobari, slaninari, ofkovci i ostali, zaboravite titule od sad pa na duže!
I opet ono što sam rekao pre oko mesec-dva: Bravo Lukiću, bravo Pižon!
(Zvezda!, 20. septembar 2009 18:08)

nenadn22

pre 14 godina

"Strucni" konsultant Tanjga govori o Vojvodini kao da je Barselona, Mrdja je Ibrahimovic a Tadic koji je najskuplji fudbaler bla bla bla Leo Mesi.

czbgd

pre 14 godina

Komentarisanje na tv prenosu katastrofalno. Totalno favorizovanje Vojvodine bez ikakvog osnova.
Najupečatljiviji momenat tokom izvođenja kornera, komentator: "Još jedan korner za Novosađane, koji i u tome imaju osetnu prednost". Tokom sledećeg kornera za Zvezdu, iskače prozorčić sa statistikom korneri 2:6 u korist Zvezde.
Zvezda je bila daleko bolja na terenu, Vojvodina je svoje šanse nalazila u greškama Zvezde, a ne iz izgrađenih akcija.

Bozidar Peric

pre 14 godina

Zvezdini igraci igraju maksimalno u odnosu na svoje mogucnosti i zato im svaka cast. Ipak, Koliko god je to maksimalno opet nije na nivou na kome Vojvodina moze da ogra sa ovim sastavom. Gledao sam utakmicu i tvrdim da su Mrdja i Djurovski namerno igrali ispod svojih mogucnosti. Po meni se to moglo videti iz aviona. Necu da navodim primere ali ima ih barem desetak i kod jednog i kod drugog igraca. Morace se gazda koji ih placa zapitati koga je on to zaposlio i kakvi su to radnici kada svoj posao ne zele da rade a platu uredno primaju.

mladja s neimara

pre 14 godina

sve ovo je lepo, ali meni ne izlazi iz glave jucerasnji "penal" za partizan i sudjenje u celini na toj i na utakmici u novom sadu. da li se to "toletova masina" opet razmahala? spasic, mazic, karadzic, stankovic i jos neki vestacki odrzavaju partizan blizu vrha tabele, tamo gde mu nije mesto. bsk iz borce je jaci tim od njih. ko je bio juce na vojnom objektu mogao je to lako da zakljuci.

Petar

pre 14 godina

tuga od "fudbala" toliko gresaka,mucenje... Ako je ovo jedan od derbija naseg fudbala dugo dugoo ce nama trebati da budemo na nivou srednjih klubova u jacim ligama!

Bakmaz&Tanjga PR agency

pre 14 godina

Ko би рек'о Воша
да 'вако је лоша
јер је много мрсила
а опет изгубила.

Џаба Тадић, Алексић
џаба милиони
Перовић је погодио
Воша сузе рони.

Џаба Сити, џаба Ајакс
џаба Трансфермаркт
од Звезде вас неће спасит'
ни сам НАТО пакт

"Ми смо бољи, много јачи"
на сав глас би вика
ајде Вошо сада плачи
права је прилика.

Ninoslav

pre 14 godina

Ovo sto sam ja video je za svaku kritiku komentator RT Vojvodine i onaj njegov sagovornik su jako jako jako ponizavali zvezdu vojvodina je skuplja bolja brza kvalitetnija bolji fudbal igra te ovako te onako konstantno cjelu utakmicu... znaci BRUKA, a druga stvar videlo se da nesto ne stima nekome zvezda smeta i ovakav tim koji srcem igra nema zvezdu u timu nekome smeta konstantno nam je sudija uzimao loptu konstantno su svirani prekrsaji ne postojeci za vojvodinu umesto za zvezdu neko hoce da sroza zvezdu do dna i da je jeftino kupi e pa ne moze svaka cast momci SVAKA CAST LUKICU i celoj upravi samo tako nastavite dolaze bolji dani za nas.. !!!!!!

Mitar Miric

pre 14 godina

kao navijacu sampiona drzave nije mi drago sto je zvezda dobila,ali ako bi izdvojio nesto dobro iz zvezdine pobede je to sto je vojvodina ponovo postavljena na svoje(citaj vecito trece mesto)....majke mi muka mi je bilo od njihovih sampionskih ambicija i njihovih prozivki da smo titovi blizanci i lazni pobednici...2 derbija 2 poraza...slaninari tisina,kao i uvek samo beogradjani igraju fudbal.

Dejan S.

pre 14 godina

Nismo mi Penaltizan pa da nam sviraju penale(i to dva očigledna), a i ne treba nam. Čika Tole nije očekivao da će Zvezda dati gol iz igre, ali malo se z...bao.

Nego penaltizanovci, ko je opet na čelu tabele?

Srbija do Johanezburga

pre 14 godina

Nakon utakmice, nekoliko navijaca Zvezde, sa zapadne tribine, izvredjalo je najvulgarnije predednika FSS Karadzica i niko nije reagovao?! Sramota, posle svega sto je covek uradio?! Videcemo svetsko prvenstvo posle toliko godina, a kako mu vracamo?!

Budi Novosadjanin, navijaj za Vojvodinu!

pre 14 godina

A oni koji komentarisu koliko je bilo delija neka malo pogledaju snimak i videce ono sto se zna, da je vecina njih dosla sa strane (Nis, Cacak, Kac, Vrsac itd.) a da je Novi Sad definitivno postao firmaski grad.

ofk

pre 14 godina

kako grozan klub ta Zvezda..samo se nesto loze,siluju ,pobedjuju,napadaju ljude u grupama,osvajaju lazirana prvenstva zajedno sa svojim blizancem Partizanom...uzas

Statut!

pre 14 godina

Bruka i sramota. Borba za vrh? Zato nas i buse razni Kiprani i Maltezani. Vojvodina na tri utakmice iz 15 sansi jedva da 1 gol (Smederevu). Zvezda kao hoce titulu a brani se celu utakmicu. Provincijski fudbal nekadasnjih "velikana". Vojvodino sramim se sto "navijam" za tebe!

Buca Krtalić

pre 14 godina

Da vidimo...
....lik iz vojvodine se kliza,gubi loptu na sredini terena....otvara se kontra protivnika...igrač sa krila šalje loptu u kazneni prostor...lopta prolazi golmanu ispod ruku...na loptu natrčava protivnički igrač i postiže gol! Meni je ceo ovaj napad sumnjiv...
realan sam.........

IZ REPUBLIKE SRPSKE

pre 14 godina

Iskren da budem nisam ni dovodio pitanje pobjednika na ovom mecu ,samo sam se amlo razocarao sto se tice rezultata jer sam ocekivao da cemo ih pobjediti sa vecom razlikom.U svakom slucaju momci hvala vam i idemo dalje .inace jedna mala informacija po zadnjem istrazivanju za Crvenu Zvezdu navija oko 80 % stanovnika Republike Srpske ..Veliki poz svima ..

gojko

pre 14 godina

Bravo Zvezdo!!!
Novosadski komentator i njegov "strucni" konsultant su pokazali da ne znaju sta je profesionalizam, a takodje i vemo slabo poznavanje fudbala... Vojvodina je osrednja ekipa...

Djole

pre 14 godina

Sad ce grobari kao i posle svake pobede zvezde da komentarishu kako je to bio ochajan fudbal, i kako nam je liga katastrofa... Kompleksi su chudo !!!!!!

ns pfc

pre 14 godina

Ajde bre guberi na spavanje.vi pricate o sreci a zaboravlajte kako vi dajete golove.Protiv Javora golman mora da polomi nogu,protiv Hajduka autogol a o onom sinoc je iluzorno pricati.Sve u svemu igrcu 2 u cetvrtak na kladzi cuo sam da je hendikep +4 za Partizan valjda nece da vam daju 5 gola.Aj nemoj me izneverite verujem ja u vas.
(soni, 27. septembar 2009 18:55)

sine,a sa kim ono vi igrate u cetvrtak ??
posle 2 godine ste prvi na tabeli i to 6 kola i vec ste dobili krila..do derbija i to je to...na spavanje ...

Avol

pre 14 godina

Gledao sam utakmicu, i uopste mi nije jasno gde je to Zvezda ostecena za 2 jedanaesterca? Zvezda medjutim jeste ostecena za 1, kao sto je i Vojvodina. Takodje mi nije jasno po cemu je to Zvezda zasluzila pobedu? Bolje igrala ona nije, a Vojvodina je imala i veci posed lopte, i konkretnije je igrala, a stvorila je najmanje 5-6 odlicnih gol sansi. Medjutim, to sto Mrdja nije sposoban da postigne gol, ili jednostavno nece, je druga prica. Imam utisak da ja Partizan u dobroj formi ovu Zvezdu bi razmontirao jos grdje nego na proslom derbiju, ali na moju veliku zalost Partizanovi fudbaleri nisu fizicki spremni, i zapravo jedino u tome vidim Zvezdinu sansu da izvuce minimalan poraz ili eventualno, ali eventualno neresen rezultat na sledecem derbiju. Toliko za sada.

Shadow

pre 14 godina

Vrlo dobra Zvezda... U nekim momentima i odlična. Pristup igri i zalaganje za desetku! A pre svega ZASLUŽENA pobeda uz nedosuđen čist penal za Zvezdu u drugom poluvremenu. Naglašavam to ZASLUŽENA pošto je u direktnom prenosu bilo očigledno favorizovanje Vojvodine od samog starta utakmice. Ali nema veze,pobeda i tri boda se računaju... Nema tog komentatora i konsultanta koji mogu da pokvare sliku koju smo svi mogli da gledamo. :)

Cadu

pre 14 godina

Tadic...2,5 miliona....Aleksic 1,8 miliona....Pera,Mika ,Laza.....sto miliona.....kakvi carevi ova dvojica komentatora...Gospodo pa samo nas Tutoric vredi toliko...a ove ostale da i ne pominjem....Bravo Zvezdo...u subotu opet ista slika 15000 ljudi protiv OFK-e,Napred Zvezdo!

dovlagija

pre 14 godina

Jao sta se to desava sa mojom Vojvodinom,zbog Mrdje cu osedeti a golman nam je zesca rupa,Brikicu oporavi se sto pre...Stepo svima po danglu u svlacionici.Cestitam Zvezdi na pobedi,ali ima jos mnogo da se igra tako da...

samo napred Vojvodina

ZVEZDASICA

pre 14 godina

Lepo sam ja vama sinoc rekla,uzivajte veceras,sutra se vracate tamo gde vam je i mesto,IZA LEDJA CRVENOJ ZVEZDI!!!!!! Srce na teren.....Ponosna ZZVEZDASICA!!

Sve u crveno belom

pre 14 godina

@Gde vam je obraz

DEcko ti si mlad pa se ne secas gola koji je dao Bjekovic u Ljubljani u 101 minutu. Igralo se dok se ne postigne gol jer je ta pobeda donela titulu (sudija Maksimovic). Drugo pominjes Babarogica. On nije clan UO i on je gradjanin u zajednici prvoligasa. Ne predstavlja nikoga. A sada vam liga ne valja. Te slaba te ovakva te onakva. Kada ste vi slabi onda nista ne valja. A prosle godine ne secam se da je iko od vas napisao da je liga slaba. Zato vas je Apoel i sada Tuluz a u cetvrtak Sahtjor izuo i skinuo vam gace.Mi barem igramo srcem a vi umorni posle 13 utakmica. Nadali ste se Zvezdinom porazu. E pa bato ne ide to tako lako. A vi osvajajte u ovako jadnoj ligi titula koliko hocete jer jedino vam je to ostalo

E bas si ubo

pre 14 godina

kao navijacu sampiona drzave nije mi drago sto je zvezda dobila,ali ako bi izdvojio nesto dobro iz zvezdine pobede je to sto je vojvodina ponovo postavljena na svoje(citaj vecito trece mesto)....majke mi muka mi je bilo od njihovih sampionskih ambicija i njihovih prozivki da smo titovi blizanci i lazni pobednici...2 derbija 2 poraza...slaninari tisina,kao i uvek samo beogradjani igraju fudbal.
(Mitar Miric, 27. septembar 2009 18:16)

A koji to Beogradjani?Nabroj mi bar 3 igraca ova dva kluba koji su rodom iz Beograda.

ofk

pre 14 godina

malo me strah za nashu utakmici protiv Zvijezde na njihovom stadionu.posto je sviran penal za Partizan sad je red na Zvijezdu i tako u krug.Moj OFK ima bolju ekipu od Zvijezde ali sta to vredi..idemo da se borimo i ponecemo maske za grip

ma očigledno je!

pre 14 godina

Čestitke Zvezdi i Delijama, prelep ambijent na istoku, kao što neko reče, kao da se na Marakani igralo.
Ne znam da li ste primetili detalj posle završetka utakmice kad su se igrači međusobno pozdravljali, Slavko Perović i Kizito su se izgrlili kao da su rođena braća iliti igrači istog tima. Inače Kizito je "kasnio" kod gola Perovića :)

Misko-kv

pre 14 godina

Kakva žalosna i kukavička igra Zvezde,jedna šansa jedan gol iz ničega.Vojvodina takođe slabo odigrala,a realizacija je nula!Iz svega ovoga jedino Partizan može i treba da bude šampion!
(antifudbal, 27. septembar 2009 18:04)
Ovaj tvoj komentar treba da se odnosi na jucerasnju utakmicu gde ste zajedno sa sudijom pobedili veliki bsk 2-1 ako je ova utakmica danas bila jadna sta reci za vase igre od pocetka sezone...razmisli malo o tome.

hybridCZ

pre 14 godina

Vosa prvo treba da se pozabavi svojom infrastrukturom i ulozi pare u reflektore, a tek onda da prica o tituli! Sramota da se derbi igra zadnjih 10 min u polumraku! Zvezda mi je sve!!!!

Јастребов

pre 14 godina

Јој, када видим ове наше плаве дресове, мука ми припадне! Каква плава гарнитура!? Мењајте то људи, боље и Пиксијево наранџасто него то! Изгледамо као неки Жељо или Динамо ЗГ далеко било.
Ко је за промену ове ogavne комбинације (у било коју другу) - нека препоручи!

Srafciger

pre 14 godina

Sta ste svi napali komentatora? Prvi put se desilo da komentator ne navija otvoreno za Zvezdu ili Partizan i svima je to odmah neobicno i bode oci, a inace nista ne primecujete.

greška

pre 14 godina

delije,bice kao i uvek,dzabe ste se ponadali,ima jos dosta do kraja prvenstva,u derbiju cemo vas poniziti.opet se nadate necemu....ccc

PxFxC
(Airmax, 27. septembar 2009 18:35)

Mislim da si pomešao sa basketom...

ChargerNS

pre 14 godina

Stvarno mi nisu jasni ovi navijaci kako se nazivaju grobarima. Vecina njih posto su sada u ranim dvadesetima,je poslednji put do pre godinu dana, poslednji put videlo da je partizan pobedio Zvezdu na svom stadionu(Marakanu i da ne spominjemo) otprilike kad su bili djaci prvaci. Uzeli su dve titule samo zbog rasula i najgore dve godine u istoriji Zvezde i niko zivi sad ne moze da opstane od njih. E pa poruka za ove male grobarcice koji su prvaci a i za ove sad u dvadesetim. Vidimo se tamo do pred penziju da se opet radujete na DERBIJIMA.

DoktorHaus

pre 14 godina

Gde su sad oni "Voša šampion" i "Pazi, Voša gazi" zajedno sa navijačima "umornog" tima, koji su bili ubeđeni da neće silaziti sa prvog mesta. Doduše, da je sudio onaj koji je njima sudio utakmicu protiv BSK-a, ovde bi bilo bar devet penala...

UTD MKD

pre 14 godina

Vojvodina bolja, Zvezda spretnija.Lično ne znam što je uopšte bitno što slaba i smiješna Zvezda dobija još goru Vojvodinu.
sasa.r, 27. septembar 2009 18:44)

:))Sta je pisac hteo da kaze?Odluci se Sasa,jeli Vojvodina bolja ili gora od zvezde.

Many-jAk

pre 14 godina

jedan komentar posle jucerasnje pobjede partizana glasi ovako

od sutra i zvanicno prvi do kraja prvenstva.
(uvjek prvi uvjek ispred svih, 26. septembar 2009 21:11)

sta bi rekao Djenka iz "maratonaca" Partizanu

I ti ces ovako, ali sutra

represijom protiv piva

pre 14 godina

0-1 rodjaci.Aj zdravo do neke druge prilike.Jednostavno bili ste i ostali-luzeri,i tu vam niko drugi nije kriv do vas samih.
Dragi foteljasi i zagovornici represije nad navijacima-dodjete me 30000 koje sam dao drugaru za kaznu.Ljudi su privodjeni bez razloga,na veliku radost citave javnosti.Inace u ovoj drzavi je sve sjajno sami neki tamo navijaci prave nikad vece probleme,koje treba resiti po principu koga uhvatimo-njega ne zalimo.To sto placam ulaznicu,kartu u vozu,a tretiraju me kao zivotinju,nikom nista.Tako mi i treba zato sto sam navijac.Za lose stanje u fudbalu su krivi takodje navijaci,nikako FSS,nikako menadzeri lopovi,nikakako drzava koja poradja zakon o privatizaciju u sportu punih 9godina.E na koju vi propagandu se primate....
Topalovici skinite se sa foruma i malo na stadion cesce i brojnije da dolazite,brukate se.
Bravo za nase igrace,ljubav prema klubu i fanatizam smo im usadili u glave.To je razlika izmedju nas i ostalih u ovoj ligi.Borbeno do titule-FCRS

N-E-O

pre 14 godina

Moram da napisem ovaj komentar iz prostog razloga sto ovakvo zalaganje i borbu ja nisam video u zivotu.....Dalio su 200% svojih mogucnosti,svaki igrac je dao 2005 od sebe,svaka im cast........A Lazo Bakmaz i Tanjga su prica za sebe........

njanjanjanja

pre 14 godina

Hahahahahahah,namestili smo utakmicu njanjanjanja,mrdja prodao,njanjanjanja,kesic rupa njanjanjanja...placite slaninari i grobari,samo kukajte...svaka zvezdina pobeda je za vas namestena,to je zato sto ste kompleksasi...umrite od tuge,pobeda je bila cista ko suza!stvarno je neverovatno da grobari imaju obraza da komentarisu,a juce su dobili nepostojeci penal da bi izjednacili,pa nama danas dva cista penala nisu svirana i vi pricate kako smo namestili utakici?!to sto je mrdja vrljav pa promasuje vise nego sto daje,to je njegov problem.gledajte ostale utakmice Vose,na svakoj se ispromasuje!a zaboravili ste da nam je dao gol prosle sezone na marakani taj isti mrdja,tada nije bio zvedas,a sada odjednom jeste....mnogo ste bre jadni,samo kukumacivte...GROBARI VI STE SMEJURIJA!!!

Goran

pre 14 godina

Mogu da shvatim da neko promasi jednu 100%tnu sansu ali 5 puta...U najmanju ruku reci cu samo vrlo cudno,mislite o tome,ali i prosle godine su gani namestali ali ni to im nije pomoglo!

LordRed

pre 14 godina

Odlicno zalaganje i zasluzena pobeda. Zao mi je Vose, opet su pokazali da imaju kompleks malog tima, a realno su odlicna ekipa - za nase prvenstvo. Protiv Austrije u Novom Sadu su pruzili najbolju igru od svih nasih ekipa u Evropi ove godine ali, boj ne bije ljuto oruzije, vec boj bije srce u junaka. PAVLE NINKOV U REPREZENTACIJU, RED STAR 4EVER

Vernik

pre 14 godina

Ovo vise nije iznenadjenje..Sad protiv Ofk-e jedno 15 000 (petnaest hiljada-da razumeju kompleksi) gledalaca i da nastavimo zapoceto.. MOBILIZACIJA TRAJE!!! Severna Armija uvek je uz vas!

о

pre 14 godina

Добро знај да увек ту сам ја,
добро знај да нећу никада,
да те оставим, да те заборавим,
добро знај да увек ту сам ЈА

Delija 88

pre 14 godina

Molim Grobarcine da ne komentarisu Zvezdu jer svi znamo kako su pobedili smesnu ekipu Borche.Iz nepostojeceg penala i sudije koji je bio dobar isto kao i ovaj danas na utakmici Zvezda-Vosa.I nije mi jasno kako je onaj komentator zakljucio da Vojvodina ima najbolju ekipu a u njoj sve igraci koji su najureni iz Zvezde i Partizana.Mrdja,Stjepanovic,Lekic,Djurovski,Tadic (omlad.Zvezde),Pekaric itd itd.Komentator treba da bude profesionalac da ne pokazuje emocije u toku utakmice a on je bio najveci i najbucniji :) navijac Vose.Sramota.Zbog toga mislim da nasu ligu pod hitno treba da prenosi B92 ili neka druga televizija.Poz

ale zvezda lleeeeee

pre 14 godina

ej grobari sta ste docekali....da navijate za mrdju SVIM SRCEM..hahahhahaahh ..za okorelog zvezdasa..kompleksi su cudo...

a ponadali ste se.a? a? a? priznajte...ali ga slavko lepo zavario..bravo slavko , bravo zvezdo..jeste da ne simpatisem igru sa toliko zadnjih vezni, ali bice bolje vec u zimskom prelaznom roku..za partizane i vojvodinare i ovaki' kaki smo dovoljni..

bez potcenjivanja protivnika i samo napred..

a ne kao ovi sto ponizavaju zvedu..2 godine namernog urusavanja kluba i partizani digli dreku..

kad napravit bari i tokio, tad se javite

BoJaN-rs

pre 14 godina

To Zvezdo, samo gazi....
Ja samo molim ove sa RTS-a da naprave neki konkurs za sportskog komentatora, kao što su radili za Evroviziju...Pa ovo stvarno nema smisla, ovaj što je danas prenosio iz NS ne zasluzuje ni da ga komentarisem...Dajte nekog covjeka koji se razume u fudbal, i koji zna podici atmosferu...
Kaže NJEMAČKI TRANS MART hahahahahahahahahahahaha

Cofi

pre 14 godina

(Sumljivo, 27. septembar 2009 19:20)

A je li majke ti,jel 'sumljivo' ili je sumnjivo?Hahahaha,sto mi je lepo da citam komentare crnih,ponadali se mukice,pa sad pate kao i Vojvodjani.Sto se utakmice tice,sasvim solidan mec,igra pala tek zadnjih deset minuta.Do dvadesetog minuta Vojvodina je bila dosta bolja,od tada pa do kraja na terenu je igru vodila Crvena Zvezda.Kakav gol,sjajan gol!Sjajna kontra,prava fudbalska!Najlepsi gol od pocetka prvenstva sto se mene tice,gol iz udzbenika.Navijanje i navijaci vrhunsko i za svaku pohvalu,sa obe strane,atmosfera definitivno iznad prikazane igre,ali dobro,navikli smo.

Od rodjenja mog,nije proslo bez imena tvog,ni dan,ni godina,Zvezdo Crvena!

Samo s' tobom ja,bicu uvek,Zvezdo Crvena,s' tobom bicu ja,Zvezdo Crvena!

pogledajte snimak

pre 14 godina

Posle ove utakmice treba ozbiljno da se razmisli o suđenju u našoj ligi. Zar je moguće da su sve sporne situacije suđene u korist Vojvodine a o pogrešno dosuđenim faulima, autovima da i ne govorim. Kada se još uzme u obzir i penal juče dosuđen za partizan kao i čist penal koji nije dosuđen protiv istih onda se treba staviti prst na čelo. Al' to valjda tako može u toletovoj ligi!

Misha

pre 14 godina

Nikad nisam komentarisao ni jednu Zvezdinu pobedu nad Partizanom i kada je ponekad bilo ocigledno da nesto smrdi. Svaki put sam rekao: Ko nam je kriv, sto im nismo dali gol vise. Pitam sve zvezdase koji su juce gledali utakmicu: Da li je iko od njih u stanju pa cak i oni koji nikad nisu igrali fudbal, da kao MRDJA pet puta prebace gol sa pet metara. Mrdja - reprezentativac. Inace, zasluzena pobeda Zvezde. Ako budete bolji celo prvenstvo, budite prvaci, nije problem. A posle nam je svima Evropa merilo, a tu smo gde smo. Mi opet u Ligi Evrope a Vi opet nigde.

antirakar

pre 14 godina

1. groblje se ponadalo mada im je 21 sat dosta da budu na prvom mestu jer to(le) ne zasluzuju
2. komentator i strucni konsultant mega losi
3. zvezdo bravo odlicna taktika i zasluzena pobeda. Samo napred
4. DELIJE kao i uvek ekstra

Zokipfc

pre 14 godina

Evo da se i ja javim ;)

Dobro prvo poluvreme, dosta prilika na obe strane, iako je Vosa bila veoma dominantna u prvih 20 minuta, nakon toga je utakmica bila totalno ravnopravna , Mrdja previse promasio i onda sledi kazna, naravno.

Druge Poluvreme dosta slabo, Vosa nije pokazala borbenost da se vrati u utakmicu i tek je u zadnjih 10 minuta forsirala prilike.

Svaka cast Zvezdi, bice ovo tesno, veoma tesno :)

Y/Kv

pre 14 godina

Mislim da je na taktickom planu Crvena Zvezda odigrala odlicno, ali malo neorganizovanosti u odbrani bi trebali otkloniti, recimo Djordjevic par puta kasni, ne skace i ne prati igraca....Tanjga je komentarisao utakmicu s navijackog ugla, i Vosu prestavio tako da je po njegovom za klasu ispred svih, ali svi ti komentari su pali u vodu posle meca.
Sudija je po meni propustio da sudi cista dva jedanaesterca za Crvenu Zvezdu i jedan za Vosu pred kraj meca posle starta cini mi se Ninkova.
U svakom slucaju zasluzena pobeda Crvene Zvezde koja ce iz kola u kolo biti sve bolja i bolja!

AGNI - Nikšić

pre 14 godina

ale ale ale oooo ajde ZVEZDO sad na gooo ale ale ale oooo svake noci sanjam ja marakana prepuna pevaju ti svi ko poludeli...
konacno i pizon malo da osvezi tim i popusti malo,nema savica,lazovic ulazi cesce, vilotic i djordjevic standardni,spicevi se rotiraju i svi imaju sansu samo jos abua da vratimo i vranjes da malo zaigra i bice sve pod konac!

Zoki

pre 14 godina

kao sto sam i juce rekao lepa utakmica cista 2 na tiketu i naravno 1 mesto za CRVENU ZVEZDU do kraja pozdrav svim Delijama strasni ste najbolji Zoki Austrija

mikibg

pre 14 godina

Ja ne znam kako nije sramota ova grobare da se javljaju posle onako dosudjenog penala juce??? Znaci oni pricaju o nekom namestanju i o mrdji a zvezdi se ne sviraju dva cista penala. Mrdja je oduvek bio kiksara i u zvezdi je promasivao ovakve sanse. A kako se niste setili kako nam je prosle godine dao taj isti mrdja gol??? Dakle smesni ste!!! Jedan primljen gol i 16 bodova iz 9 utakmica dovoljno govore...Navijanje, nemam reci!!!! Od 12000 navijaca 10000 delije. Pa i gorbari ne mozete ni 5000 da sakupite protiv te iste vojvodine u vasoj rupi od stadiona...komentar rts...vise nego smesno!!!

Aleksandar

pre 14 godina

Bio sam danas na stadionu tako da ne znam kako su vodili utakmicu komentator i konsultant.Nikad zvezdasa nije bilo na "Karadjordju" kao danas...istok pun,prakticno do poslednjeg mesta...veci deo zapada.Stekao se utisak kao da se igra na "Marakani" a ne u N.S.Vojvodina je ove godine slabija nego prosle sezone i osvanjem trceg mesta mogu biti presrecni.Jos je 24 kola do kraja...ako ovako nasatve Zvezdinim fudbalerima se smesi nova titula!!!

cristiano ronaldo

pre 14 godina

Odlicno zalaganje i zasluzena pobeda. Zao mi je Vose, opet su pokazali da imaju kompleks malog tima, a realno su odlicna ekipa - za nase prvenstvo. Protiv Austrije u Novom Sadu su pruzili najbolju igru od svih nasih ekipa u Evropi ove godine ali, boj ne bije ljuto oruzije, vec boj bije srce u junaka. PAVLE NINKOV U REPREZENTACIJU, RED STAR 4EVER
(LordRed, 27. septembar 2009 18:25)

pa ja koliko se secam Vojvodina je igrala na Marakani...a ne u Novom Sadu...
a sto se tice utakmice...bolja ekipa je pobedila...toliko...

PFC 4 EVER

pre 14 godina

Cestitam komsijama na pobedi .

Vosa ko Vosa , nikako neki derbi da dobije .. a znam da je dobar tim .

Spartak me prijatno iznenadio , samo napred .

Rad je po meni najvece razocarenje .. daj momci zivnite malo .

Liga i dalje slaba , ali za nijansu bolja od predhodne godine ..

Ajmo Crno Beli , imate gotovo sve , verovatno najjaci tim .. samo malo tu igru i pas da popravite i nema zime ..

trsic

pre 14 godina

Ne mogu da verujem da se dozvoli ovako tendeciozno komentarisanje na tzv,nacionalnoj televiziji.Napravili su od zvezde nizeraredni klub iz banata ili srema koji je igrom slucaja uzeo bodove protiv sampionske i faforizovane vojvodine.Svi su danas znali da je vojvodina faforit sem samih igraca.Ovi mladi igraci zvezde sasluzuju vise postovanja i respekta.Mozde nece uzeti titulu ove godine,ali sigurno nisu tim koji je skupljen s koca i konopca kako komentarise strucnjak,pomocnik strucnjaku komentatoru.Covek jos izgleda zivi u Jugoslaviji.Treba ga podsetiti da je na njegovu zalost u Srbiji..

DA

pre 14 godina

mrdja 5 puta sa 3 metra sutira preko gola . providna namestaljka
(rc, 27. septembar 2009 18:05)

Nije namestaljka...nego Mrdja ne zna lopru da sutne...

Josif Semjanov

pre 14 godina

Zasluzena pobeda Zvezde,sramotno komentarisanje utakmice kao na neku lokalnu novosadsku televiziju a ne na javni servis i sramotno sudjenje cak tendenciozno na stetu Zvezde uz dva nedosudjena penala i bezbroj skracenih kornera i slobodnih udaraca pred kazneni prostor Zvezde.Izgleda da niko jos ne shvata da ovaj novi Zvezdin tim koji je skrpljen kako neki kazu na brzinu ali na njihovu zalost sasvim solidno uklopljen moze da se umesa u borbi za trofeje pa sudijska kuhinja proradila ali se Zvezda izdigla iznad toga i ako tako nastavi na dobrom je putu.Pozz.MAKEDONIJA UVEK UZ TEBE.

fudbal

pre 14 godina

Sve je to lepo. Pobeda, 1. na tabeli. Ali, osim Slavka Perovica i mozda Lazovica, koje ce igrace u buducnosti Zvezda prodati da bi stala na noge? Jesu li Djordjevic, Blazic, Vasiljevic, Tutoric, ti mladi igraci? Gde ce stasavati 18-ogodisjni klinci, ako im se ne pruzi sansa? Tim mora da bude iskusniji, ali mesta za forsiranje bar cetvorice mladih igraca ima, sigurno. Gde drugde, ako ne u ovoj nasoj slabasnoj ligi.

soni

pre 14 godina

Ajde bre guberi na spavanje.vi pricate o sreci a zaboravlajte kako vi dajete golove.Protiv Javora golman mora da polomi nogu,protiv Hajduka autogol a o onom sinoc je iluzorno pricati.Sve u svemu igrcu 2 u cetvrtak na kladzi cuo sam da je hendikep +4 za Partizan valjda nece da vam daju 5 gola.Aj nemoj me izneverite verujem ja u vas.

Dusan

pre 14 godina

@antifudbal

Po tvojoj poruci vidi se da si 'antifudbal'i da nemas veze sa istim.Zvezda je imala 2-3 odlicne sanse,plus 2 cista penala,i nije igrala kukavicki,nego vecim delom meca napadala.Ako Partizan koji se muci svako kolo,pobedjuje jedva treba da osvoji titulu onda je ovo stvarno antifudbal.

serbus

pre 14 godina

Hvala Bogu da je RTS prenosio ovu utakmicu.Navijam za zvezdu i nemam ništa protiv vojvodine i nije mi smetalo da komentator otvoreno navija za vojvodinu.Smetalo mi je to da mu je to navijanje tako zamaglilo pogled na događanje na terenu da je počeo lupati gluposti.zvezda je bila podređena na početku utakmice i to je to.crvena zvezda i vojvodina su imale svoje šanse zvezda je svoju iskoristila.nemožete reći da zvezda nije zaslužila pobedu.

Zlatko

pre 14 godina

Prvi mi komentar nije bio objavljen. Rekao sam da se sa istocne tribine stekao utisak da je Vosa imala konkretnije sanse. Posto sam procitao vecinu komentara pazljivije sam gledao snimak. Ja bar, ali to je naravno samo moje misljenje (neko ce reci drugacije sto je naravno ok), nisam stekao utisak o navijanju komentatora, sem onog "gubimo 1:0". Isto tako, po odgledanom snimku, smatram da utakmica nije bilo toliko losa koliko mnogi isticu. Jeste mozda slabija ako se ima u vidu da je derbi, ali mislim da je zasluzila prelaznu ocenu. Neko je spomenuo i kartone. Taj jedan karton samo goovri o korektnosti. Mislim da finis utakmice bio malo losiji (poslednjih 10-ak). Atmosfera na stadionu je bila odlicna. I jedna provokacija za kraj. Firmasi tvrde da je Novi Sad njihov grad, a nije ih bilo ni za polovinu tribine. :) :)

Joca

pre 14 godina

svaka cast svima od predsednika lukica, trenera petrovica i igraca do navijaca. preporodili su klub, doneli neku pozitivnu energiju i od luzera u kratkom vremenu napravili pobednike. kad se samo setim tane, ivica i onog janevskog, makedonca, koji je dosao da se uci na zvezdi?? samo tako nastavite i vraticete klub na staze stare slave.

Hogar

pre 14 godina

Prvo izbili smo iz glava ovima sto tepaju svom timu iz Novog Sada i imaju nekakvu firmu da ce biti sampioni. kako da budu sampioni sa 1500 simpatizera i polupraznim stadionom u njihovom derbiju.Za Zvezdu to nije derbi. A ovi Topalovici neki pisu kakav smesan gol. A kakav su oni dali toj istoj Vojvodini. Komentator i sukomentator od pocetka utakmice velicali Vojvodinu i otvoreno navijali za nju. Sudija isto igrao na nereseno jer na 0:0 ne svira jedan sumnjiv penal i jeda cistt za Zvezdu. Ali to nije uradio zbog prisutnog Toleta i svih grobara koji bi opet rekli "Opet penal za Zvezdu"

zvezda se vratila!!!!!!

pre 14 godina

Sada laganice na Marakani pred OPET 10000 DELIJA pa da ste na rdu vi,grobari,partizanovci da vas ODEREMO NA MARAKANI i da lagano uzmemo jesenju titulu!!! Svaka cast mojoj Crvenoj zvezdi,svaka cast momcima na jos jednoj fanaticnoj borbi!!!

teo

pre 14 godina

bravo momci.pobeda bez lazetica i lekica,lepo odradjen kontranapad. znam da nema veze ali herta gubi od hofenhajma u 25. minutu 3:0 ibisevic dao 3 gola. bezi gojko bilo gde

MilanForza

pre 14 godina

Mislim da je ovo kraj NADUVANIH ambicija Vojvodine za titulu ove godine.
Izgubili su od Parrizana,sada odmah od Zvezde...tako se titula ne osvaja,bar ne u nasem prvenstvu.
Drago mi je zbog pobede Zvezde,ali sam ipak ocekivao da cemo imati i treci tim koji moze OZBILJNO da konkurise za titulu do poslednjeg kola,ali sam se prevario. Daleko je Vosa od titule...MOZDA za 5-6 godina,ako nastave dobro da treniraju.

cvele pfc beograd

pre 14 godina

Jesam navijac Partizana ali ona 2 komentatora sa VojVodjanske TV navijali su za Vojvodinu kao da su vodje navijaca Vojvodine,strasno,tolika naklonjenost jednom timu,pa nije Vojvodina reprezentacija pa da toliko komentarisu protiv Zvezde.Zasluzena pobeda Zvezde,pametno su cekali sansu i docekali,u inat komentatorima!!!

Grobarche

pre 14 godina

Ja sam okoreli Partizanovac,ali moram da priznam da je Zvezda u ovom trenutku najbolja ekipa na nasim teritorijama..Pa zar moze da joj parira Partizan sa Krstajicem,Gavrancicem i Djordjevicem u odbrani?!?Ta odbrana je protiv Argentine 2006 primila 6 komada..A realno ZVEZDA je bolja u ovom trenutku!Skidam kapu..pozz hvala

che

pre 14 godina

kako je jadno slusati navijace vojvodine koji znaju da pevaju samo tri stiha, pa ih ponavljaju unedogled... predlazem da se menadzment obrati Garavom Sokaku i da ih zamoli da im komponuju jednu pristojnu navijacku pesmu, pravu vojvodjansku.

Milan USA

pre 14 godina

Nikad do sada nisam ostavljao komentare, utakmice uvek gledam kad mogu jer sam breko bare, ali se slazem da je ovo bio jedan od najgorih komentara koji sam do sada imao priliku da slusam, pricali su o Vojvodini kao da je Real Madrid !!

Gledalac

pre 14 godina

70cm je sirina otvora izmedju ograda gde je trebalo da prodje 4000 ljudi danas da bi uslo na istocnu tribinu. Nit sam huligan nit sam pristrasan al je sreca sto danas nije bilo mrtvih. Na 70 cm prolaza se guralo hiljade ljudi ne znajuci kako drugacije da dodju do ulaza. To je bio punkt, napravljen ispred istocne tribine. 4 povredjenih je bilan te "pametne" odluke policije!Jel to pojacana bezbednost oko stadiona? Jeste vi bre normalni, danas je vise nego ikad bilo na granici incidenta? Sat vremena pred utakmicu pa do poluvremena se ulazilo na stadion. I da, morali smo da se izuvamo na ulazu...

igor

pre 14 godina

mladjo sa neimara nemoj da trujes ljude sa svoim glupim komentarima molim te.. to sto ti mrzis partizan ne daje ti za pravo da pricas nebuloze ako nemas nesto pametno da kazes bolje cuti..

Lemi

pre 14 godina

Pravo niotkuda na celo tabele, uprkos omalovazavanju celokupne sportske javnosti i svih u fudbalu, mi i dalje guramo hrabro, borbeno i odvazno iz kola u kolo. Samo napred!

goran

pre 14 godina

Necu o utakmici kao utakmici jer je bila niskog kvaliteta ,prepuna gresaka i neznanja kako igraca tako i sudija. Svaka eventualna prilika za gol je posledica iskljucivo grube greske nekog igraca ili jedne ili druge ekipe. Komentator , apsolutni amater , zlurad , nestrucan zasluzio momentalni otkaz sa televizije jer verujem da vecina gledalaca nece da daju pare za njegovu platu. Covek koji ne zna sta je penal , koji ne vidi statistiku meca (broj kornera,broj suteva na gol), potpuno neosnovano tendeciozno komentarisanje i vredjanje igraca jednog tima , velicanje nekih samo njemu i njegovom "strucnom " komentatoru poznatih igraca (neki Aleksic koji je usput igrao drugo poluvreme i loptu nije pipnuo) mi je najvise licilo na ispoljavanje nekih kompleksa nize vrednosti koje sam jos video samo na televiziji crne gore i hrvatske. Jedno je navijati za klub , pa makar bio i komentator a drugo je tendenciozno iritirati gledaoce u celoj zemlji krajnje nesuvislim komentarima kao da nemamo oci . Sanse Vojvodine (realno bila je jedna 100%) a bilo ih je 2-3 su bile iskljucivo kardinalne greske zvezdine odbrane (neznanja i nekvaliteta) kao i Zvezdine sanse (opet pored gola jedna 100%) kojih je bilo 3-4 .
Kvalitet fudbala ako izuzmemo mozda nekoliko poteza , kombinacija koje su izveli zvezdini fudbaleri je ravan nuli. Medjutim komentator nije ni nula vec neocenjen jer nula je ipak ocena tj vrednosni sud da je ipak neko nesto radio ali smo krajnje nezadovoljni tim sto je radio. Neocenjen znaci da je covek potpuno zalutao i da vise cuvari na ulazima tv Novi sad ne bi trebali slucajne prolaznike pustati da komentarise utakmice.

dr. b

pre 14 godina

Za sve one sa kratkim pamcenjem koji prozivaju "strucnost i znanje"konsultanta,Miroslav Tanjga je bivsi igrac Vojvodine i Crvene Zvezde.E,sad dal' mu je to u zivotu bio plus i koliko se razume u fudbal,prosudite sami.

kompleksas vise vrednosti

pre 14 godina

mogu da zamislim kako je bilo vama zvezdasima,kada su mene ovi kvazi komentatori izveli iz takta onakvim mlacenjem prazne slame...odavno nisam cuo vece gluposti na tvu...vosa ovo,vosa ono,a oni tuga...cestitke komsije na vise nego zasluzenoj pobedi,bore se momci nema sta.ceracemo se....

umislio-mis-da-je-macka

pre 14 godina

Kad macke (Partizana) nema misevi (Zvezda) kolo vode

Samo da se konsolidujemo i vracamo se na prvo mesto gde i pripadamo


Sta reci???Da nije mozda ta vasa "macka" kolo vodila, dok "miseva" nije bilo.

Lepotica Daca

pre 14 godina

@Ofk (ali ovaj drugi bez ijekavice)

Matori strasno mi je zao sto tvoj policijski klub u istoriji nije mogao ni da primirise da osvoji prvenstvo a isto policijski klub (Milorad Lisanin, Tomas Tomasevic, Srdan Andrejevic, Paja Marinovic itd).Navijaj i dalje za klonfere i budi sretnik medju 500 simpatizera. Video si Vojvodinu juce. Nikozivi u Novom sad i Vojvodini ne na vija za Vojvodinu. Tako i tvoj Ofk

Goran

pre 14 godina

Utakmica ko utakmica, za nase uslove jos i dobra, ali komentar na RTS-u, odnosno komentator RTV-a, mislim da je Lazo Bakmaz. SRAMOTA. Posle ovoga komentara utakmice (bolje reci komentara stanja i vizije FK Vojvodine) ostaje pitanje: Da li takav covek vise sme da sedne u stolicu komentatora? Po meni treba ga udaljiti sa televizije, jer ono sto je on uradio danas nema veze sa profesijom, on neka ide i nek radi na nekoj privatnoj televiziji i neka prica sta hoce, a da na drzavnoj televiziji bude poltron nekome tamo Buturovicu ili ko zna kome, mislim da ne bi to smelo.

posmatrac

pre 14 godina

Prvenstvo je dugo.Zvazda ne blista, ali pobedjuje. A tim je jedva skrpljen. To znaci da Pizon radi dobro.

Partizan blista jos manje, a manje i pobedjuje.Iako ima mnogo bolji tim. Ali od dva losa trenera zadrzao je samo jednog...

nikola

pre 14 godina

sta ocekivati od komentatora koji jos uvek pominje jugoslaviju i nasu ligu kao jugoslovensku, na sve to ga drugi komentator ispravlja, mislite srpska liga... druze, odavno smo se raspali... izadji iz svog stana ili bar gledaj tv...

Hogar

pre 14 godina

Sta ste napali golmana Kesica/.Pa kakav gol je primio protiv partizana. Covek seo na travu a lopta mu pored ruke prosla. Sta kukate grobari.Pa vi ste u losijoj utakmici pobedili istu tu Vojvodinu a da ne govorim o BSK gde su ljudi sami sebe pobedili. sansu niste imali. I vi sada nesto ovde lupetate. nadali ste se porazu Zvezde ali cete tesko to docekati je mi imamo i srce i mu... a vi samo tim koji ste dve godine spremali sa LS a danas ni tima ni LS vecsamo bruka u Ligi Evrope

veteran

pre 14 godina

Sramota nad sramotama. Pocelo je lepo jer se u petak u Beogradu mogle da kupe karte za nedeljnu utakmicu VOJVODINA -CRVENA ZVEZDA. Gest paznje vredan. Prodavao se samo ISTOK. Stizemo na stadion i prilikom ulaska redari osim pretresa traze da svaki gledalac skine cipele. Ne mogu verovati. Sta traze? Osim metalnog novca u cipelu ne vidim sta moze jos da se stavi. Zovemo mobilnim telefonom drugare koji su usli na ZAPAD i od njih cujemo da se tamo ulazi bez skidanja cipela. Cepamo tri karte i odlazimo na blagajnu i kupujemo ZAPAD. Napominjem da nas trojica imamo po 54 godine i osim vise od 400 gostovanja van Beograda od toga i oko 20 utakmica CRVENE ZVEZDE u inostranstvu nismo nikada doziveli takav pokusaj ponizenja.

Горан

pre 14 godina

Гробари,мало достојанства,знам да вам је тешко,али бар мало достојанства.Шта сте се толико испрепадали? Навијајте за свој мали клуб и баш вас брига.

Mark van Red Star

pre 14 godina

:))) "...kao da ih je presekao onaj vodeci gol Zvezde,izgubili su kreativnost,smisao za igru...smisao postojanja uopste!" :D legendaran prenos! a tek diskretno ubedjivanje Tanjge,da se utakmica ne igra u Jugoslaviji,vec u Srbiji! :)

Mecklejn

pre 14 godina

Auuu,pa grobara vise ima na ovom forumu (na zvezdine textove),nego na stadionu armije!ja bih,po procitanom rekao,da crni cak vise prate nas klub,nego njihov!Pa pogledajte te strucne analize meca!Neko rece da ce nam dati 3 gola!?A kome ste dali 3 gola,sem amaterima iz Velsa?!

ps.Priznajte da molite boga da ne dozivite katastrofu protiv sahtjora?

Cofi

pre 14 godina

Solidna utakmica,odlicno navijanje!Dobar fudbal osamdeset minuta,zadnjih deset malo slabije.Vojvodina dosta bolja u prvih dvadeset minuta,a od tada pa do kraja utakmice Crvena Zvezda je bila tim koji vodi igru.Kontra fenomenalna,najlepsi gol od pocetka prvenstva,sjajno!Cestitam igracima Zvezde na ogromnom zalaganju,svaka im cast!Iako nemaju bog zna koliki kvalitet,sve to uspevaju da nadomeste svojim pristupom igri i samo uz takav pristup do kraja se i moze do titule.Drago mi je zbog ove pobede i zbog Zvezde,da i nas krene!Zasluzujemo to jer svoj tim volimo najvise na svetu i podrzavamo ga i u dobru i u zlu,bez mnogo osvrtanja na druge,pogotovu na one koji nama ne zele dobro,a i zasto bi kad to samo po sebi vec dovoljno govori o njima.

Od rodjenja mog,nije proslo bez imena tvog,ni dan,ni godina,Zvezdo Crvena!

Samo s tobom ja,bicu uvek,Zvezdo Crvena,s tobom bicu ja,Zvezdo Crvena!

Aleksandar

pre 14 godina

Znaci, kakvo skandalozno sudjenje juce! Pa ljudi dva cista penala Zvezdi nisu svirana, jer ako je ono u subotu penal za Partizan (a pri tom Borchi nije sudjen chist), sta reci za dva penala u Novom Sadu! Iskreno posle je bila kompenzacija kada nad Mrdjom nije sviran....A sta reci na komentare, tog nazovi komentatora i Tanjge! To Vam je kao kada Strajinic sa RTSa prenosi utakmice Partizana a svi znaju koliki je Grobar!
Rezime: Grobari! Nisu Vam dovoljni: ni sudije,ni Karadzic, ni javni servis!Jer Vi cete uvek ostati drugi klub u nasoj Srbiji!

Grom

pre 14 godina

@(FKV forever, 27. septembar 2009 23:53)
Decko, fudbal se igra za golove a ne za sanse. A ti si realan kao ona dva komentatora, koji na drugi korner za Vojvodinu, Zvezda do tada izvela 5, mrtav ladan kaze "mislim da je i sto se tice kornera Vojvodina apsolutno dominantna"...
A sto se tice Delija, sama cinjenica da ih je bilo vise na vasem stadionu od vasih navijaca je dovoljna da se poklopis i cutis o tome.

Stefan

pre 14 godina

@(IZ REPUBLIKE SRPSKE), molim te brate mozes li mi poslati internet adresu gdje su objavljeni ti rezultati ispitivanja javnog mjenja u kojem je rezultovano da za Zvezdu navija 80% stanovnistva Republike Srpske.
ZVEZDA JE ZIVOT, A OSTALO SU SITNICE! evo ti moj meil sa posla: paname_batiment@orange.fr
Pozdrav iz Pariza!

ljubitelj jsl

pre 14 godina

tako lep grad, dobar klub, lep stadion, dobar tim, sve imaju a oni svoje "srce" drugom daju!?
kako vosa da dobije nekog kad ceo stadion navija protiv njih, kod kuce?!

balada

pre 14 godina

Viđenje utakmice sa stadiona jer ja već 30 i kusur godina gledam Vošu na Karađorđu i ponekad u Beogradu.
Utakmica solidna sa desetak šansi i polušansi. Borbenost za pohvalu (naročito igrača Zvezde, mislim da su zbog toga i pobedili). Navijanje za 10 (pogotovo Delija - drugi razlog zašto su pobedili). Na kraju utakmice mi malo smetalo što su neki oko mene navijači Voše (prvi put ih vidim možda su i Grobari) pljuvali po Mrđi ... a nemaju pojma kakav je on i igrač i čovek i šta znači za Vošu.
Da dodam još nešto Za moju Vošu:
Treba da se spustimo na zemlju. Slabiji smo u odnosu na zadnje 3-4 sezone. Treba da se oslobodimo pritiska (najverovatnije nekog menadžera) što se tiče malog Danijela jer nemože on da igra umesto Tadića. U igru bi trebalo uvesti veću disciplinu - temelj koji je udario Rajevac. I na kraju za Batu - šteta što si na kraju predprošle sezone oterao Brzića.
Jedna jedina moja VOŠA.
Vaš Balada

velja

pre 14 godina

ja navijam za vojvodinu, iz novog sada sam ali stvarno nikako ne razumem onog komentatora i ne vidim opravdanje za onakvo njegovo lupetanje u prvom poluvremenu. u redu sto navija za vojvodinu i ja isto navijam ali nisam slep i znam da brojim, a on posle 4 solidne akcije zvezde i dalje nabraja neke napade vojvodine i vice kako je zvezda imala 1 sansu. uzas. inace mrdju u hag pod hitno!

Može se!

pre 14 godina

Iz činjenice da je Zvezda, sa ovakvim "Š" timom, na prvom mestu, uz ubedljivu gol razliku, se može zaključiti mnogo toga. Na primer, da nam je klupski fudbal u buli, da su Partizan i Voša još slabiji, da je... ovo- ono...

No, meni lično je od svega najvažnije ovo: očigledno, i sa ovako limitiranim igračima se može puno postići kada se nedostatak talenta i znanja nadoknadjuje velikim zalaganjem i požrtvovanošću!

Iskreno rečeno, ja se ne sećam da sam ikada gledao neki Zvezdin tim da je manje talentovan, a da igra ovako srčano i disciplinovano! Naravno, greše puno - ali, od ovakvih "svetskih imena" mi i nemamo pravo da očekujemo/zahtevamo bezgrešnost i totalnu dominaciju nad svakim protivnikom. Dakle, sasvim nam je jasno koliko (ne) mogu jedan Bogdanović, Savio, Ignjatijević, Djordjević (beše kapiten danas?), Jevtić, itd... itd... Mi tu iluzija nemamo.
ALI, ja sam sasvim zadovoljan, jer ovi momci zaista ostavljaju "srce na terenu". Plus, maksimalno se trude da disciplinovano odigraju ono što im je trener zadao.
Na kraju, Pižon. Nije on Murinjo; u gostima igra neku poluzatvorenu taktiku koja se navijačima Zvezde nimalo ne svidja. Ali, uspeo je da zavede potpuni red u svlačionici. Nema u timu nikakvih zvezda, svi ga poštuju i maksimalno se trude da zadobiju njegovo poverenje. Tako i treba da bude.

Kad se samo setim u kojoj smo buli bili pre samo 6 meseci... ovo je fenomenalno!

Milan

pre 14 godina

Svaka cast Delijama, izbegli su incidente koji su im vec bili pripremljeni i svaku utakmicu ih je sve vise i vise u inat svima. Sto se Zvezde tice, ona jos nije primila gol iz igre a ako se uz to doda da je najefikasniji tim u sampionatu, prvo mesto je logicno.

Јастребов

pre 14 godina

Ако желите да покварите неки спортски пренос, дајте ТВ Војводини да га преноси. Чувени "темпераментни" водитељи ове ТВ већ деценијама успављују народ и уништавају шта год да преносе. Г-дин Лазо Бакмаз и његов "стручни" консултант Тањга су Војводину прогласили победником већ у првом полувремену, потцењивали Звезду, лупали о "снази" Војводине као да је Звезда јуче играла са Барселоном, а не са ипак скромном и, као и увек, малом Војводином. Звезда и даље није екипа која је уиграна, јака за Европу али ови хвалисавци, "фаворити" за ово првенство и даље ће, колико год их то болело, нам гледати у леђа.
Мада Воша сада многима гледа у леђа :)

anelka 39

pre 14 godina

nasa zvezda gazi ali se bojim grobara i sudjenja treba uvesti zakon ne moze jedan ljajic i dacic koji su na vrhu vlasti da su u upravi partizana normalno da ce se namestati grobarima kad njih dvojica pozovu fss....

Milan CL

pre 14 godina

Navijam za Voshu ali daleko smo od titule, opet izgleda nista, jednostavno u derbijima nas nema nigde. Zvezda bolja za taj gol, i za komentatore ste u pravu. Samo nemojte da slavite titulu, rano je jos, jako rano

nikola

pre 14 godina

Komentator: GOSPODIN? Ratko Buturovic, koji je udario temelje ovom timu
Pa onda i krupan kadar doticnog
Ja mislio gospodin Brzi se vratio na scenu nikad jaci

,ц,ц,ц,ц,ц,

pre 14 godina

ма добро, битно да је утакмица просла без инцидената, које су жељно сви ишчекивали, тако да мног је битно то да смо показали шта смо и ко смо на националном сервису, тако да би сада могли мало да одморе са дизанјем тензије... а нови викенд, нова утакмица, ноба победа!!!!!!!!

goxx

pre 14 godina

Pa vi niste normalni, samo kukate MRDJA zvezdas zato nije dao gol zvezdi.A sto ga ne dade Partizanu?Da je on toliki golgeter ne bi danas igrao u Vojvodini.

Lepotica Daca

pre 14 godina

@Avol

Je li ti to ozbiljno mislis.Kako to mislis bila bolja a izgubila.Vojvodina je bila bolja samo prvih 20 minuta i to je sve. Ostalo vreme Zvezda kontrolisala igru i tada dala gol.Prvi penal koji nije sviran zaZvezdu na 0:0 isti slucaj kao Partizan Borca.Igrac se nasao u sendvicu. Drugi penal takodje na 0:0 cistt kao suza.Izgleda da je i sudija igrao po direktivi na nula nula.Drugo kako mislis da ce Partizan u derbiju da dobije Zvezdu.Pa vi igrate najslabiji fudbal u ligi. Nema te ni srca ni duse a nemate i tim.Losa atmosfera u klubu i u timu. Mi mo svvesni koliko vredimo ali dajemo na terenu 120%. Sada vam je liga slaba i ne valja aprosle sezone kadaje bila jos slabija niko da napise rec da je slaba.I u takvoj slaboj ligi ste kukurikal i uzeli duplu krunu. Ove godine malo morgen

Ti se bori,SEVER ce da gori ...

pre 14 godina

Zao mi je sto nisam bio na utakmici,ali zaista nisam bio u mogucnosti.Cestitam i Delijama i Firmasima na super atmosveri i lepom navijanju.U par navrata Firmasi su pokusali da izprovociraju Delije na povicima cia*ni,ci*ani,ali Delije kulturno ne osvrcu se nego nastavljaju da pevaju sto je za svaku pohvalu.Pre meca zeleo bi da prokomentarisem komentatora.Da li komentator koji komentarise mec za RTS(Ne TV Vojvodinu) treba da bukvalno navija za Vojvodinu dok komentarise?Stalno hvaljenje Vojvodine je bilo pocelo da nervira.(Verujem ne samo mene,nego mnogo Delija)Njeve greske samo u prenosu meca mogu da nabrajam do sutra,a i samo komentarisanje je nerviralo.Potenciranje price kako Vojvodine ima skupe igrace je smorilo,jer su tu temu zapocinjali 2-3 puta,a pohvale na racun Zvezde stigle su tek kad je bilo jasno da Zvezda nosi bodove kuci.Hvala vam na prenosu,a komentatoru dajte da radi za Televiziju Vojvodine!Jednom recju komentator UZAS!
Sto se tice igre Zvezda svesno prepustila inicijativu Vojvodini(sto pokazuje i posed lopte 57%),jer i sami znamo da Zvezda nema neke briljantne igrace u veznom redu sto se tice ofanzive.Vojvodina je imala lepe sanse,ali i Zvezda nije bila bez sansi.Najbolja prilika je bila kad je Vilotic sutiro,a neko od Vosinih igraca izbacio loptu sa gol linije uz sansu Perovica kada je bilo samo da pogodi gol on lose zahvata levom nogom uz jos par lepih pokusaja.Najbolju sansu Vojvodine bih uzeo kad je Djurovski prasan gol promasio glavom posle visoke lopte uz jos par lepih sansi Mrdje koji je svaki put sutiro van gola.Inace na obe strane nije sviran po jedan penal!Stim sto su Vojvodini poklonjeni par prekrsaja i faulova.Da li je to bilo zato sto je domacin ili neki drugi razlog ne znam,ali 5-6 napada je dobila Vojovidna bas preko tih faulova.Onaj faul u 16-ercu u prvom poluvremenu kada je srusen jedan igrac Zvezde je cist penal,stoper Vojvodine ga je vuko za dres ,a onda ga agresivno rusi.Takodje cist penal nije sviran Vojvodini kada je Ninkov u zelji da izbije loptu udario Mrdju po nogama posle cega Mrdja pada.Sudija gleda i okrece sto pokazuje da nema hraborsti da ujednom takvom derbiju dosudi ocigledne penale i da bude u centru paznje.Sto se tice dva mlada igraca Aleksica i Lazovica potpuno ispravno Stepi i Pizon postpupaju sa njima,jer tako mlad igrac ne treba da ima teret na ledjima kakav ima Ljajic.Igrac sa tolko godina treba da ulazi sa klupe i da polako dobija priliku,a ne da igra prvi sastav i da se od njega ocekuje puno kad on ima samo 18 godina.Inace Zvezda je uz malo i srece i jednom lepom kontrom pobedila.Ovom timu videlo se da ne dostaje kapiten Lazetic pravi lider ove ekipe.Takodje videlo se da hvali i Lekic i njegova uigranost sa Perovicem.POZZZ SVIM DELIJAMA,SAD SAMO DA NAM IGRACI SE NE UZDIGNU I DA POMISLE DA SU SAMPIONI NEGO DA SVATE SVAKI SLEDECI MEC KAO FINALE,JER JOS PUNO IMA DA SE IGRA DO POLUSEZONE.JA VERUJEM OVIM MOMCIMA I MISLIM DA CE ONI NASTAVITI DA SE BORE I DA OSTAVLJAJU SRCE NA TERENU,A I NE VIDIM ZASTO BI SE UZDIGLI,MI NEMAMO ZVEZDU U EKIPI NEMAMO 10-ku,IGRAMO TIMSKI I NADAMO SE DA CEMO NASTAVITI POBEDNICKI NIZ...

Vlade

pre 14 godina

Vi sto pricate da je Mrdja namerno igrao lose i slicne halucinacije treba da se lecite.

Zvezdina pobeda je cista kao i suza. Momcima svaka cast.Sada protiv ofk-e mora da nas bude 20 000.

Leti,leti.....

pre 14 godina

ns pfc posle dve godine smo prvi na tabeli? mi poleteli? Mozda,ali koliko ste onda vi poleteli kada ste nas posle 8 godina dobili na JNA? koliko ste tek vi poleteli kada ste posle devet godina osvojili duplu? Jos nesto?

Komar

pre 14 godina

@Sramota je da neki klub koji je pre pola godine dugovao 23M evra sad prica o nekoj pobedi u Novom Sadu, koliki dug imaju tek sad pa to je toliko da je sramota objaviti u novinama! Ti si samo jedna mala zvezda, a svakim danom postajes sve manja i PROSLO JE VREME LAZNIH POBDNIKA! Ni sudija Babarogic ni Dzajic vam nece pomoci u nedelju na Karadjordju gde ce vas Vojvodina isprasiti sa petardom, i pokazati vam ko ste i sta ste u srpskom fudbalu! Delije vama ce samo ostati posle tekme da se pokrijete usima i placete za Barijem i namestenim titulama za vreme Tita i Slobe... Vojvodina jedna jedina pola bela pola crvena!

Verovatno ce se prepoznati autor ovog teksta koji je objavio dan pre utakmice Vojvodina - Zvezda.Kazes sramota nas je da pricamo o "nekoj" pobedi u Novom sadu,a sta to bi?Kazes da postajemo sve manji,a kako to?jer tako sto smo vas dobili u sred NS?Proslo je vreme laznih pobednika???hahahahahahaha.Nama nije pomaga danas ni babarogic ni niko,ali ne znam ko je vama pomogao da nam se ne sviraju dva cista penala???Koga ce Vojvodina isprasiti petardom na Karadjordju?koga?Zvezdu?e da te podstetim Vosa-Zvezda 0:1,ne vidim ja da ste vi tu i jedan gol postigli a kamoli tamo neku petardu...Pokazali smo vam ko smo u srpskom fudbalu...Hmmm,ostaje nam da se pokrijemo usima???Bojim se da nisam imao potrebu da se posle utakmice pokrivam usima jer smo vas pobedili,a evo posto vidim da cak i tebe slaninara to boli,ponucu ti BARI 1991!!!sad sam ti sigurno dosuo so na ranu,kad kazem na ranu,mislim na danasnji poraz tvoje Vose na vasem stadionu...e pa decace,mislim da si iz ovoga naucio da ne treba da "lajes" pre tekme,veoma si nisko pao,kao i tvoja Vosa,i nemoj da te neko cuje da pricas o nekakvim titulama.Pokazali smo ko je od danasnja dva rivala mali a ko veliki klub,a ti pre vecim klubom ima da cutis jer znas...e i treba da shvatis da u Novom Sadu ima vise Delija nego Firmasa...jer NOVI SAD JE NAAAAAS...dalje znas,necu javno da se eksponiram :-DDDD

ZVEZDASICA

pre 14 godina

Kazes da znas da ja volim da mi grobari budu iza ledja,ali da je ovde rec o fudbalu? Znam decko,ja sam i pisala o fudbalu (pogledaj tabelu),a da sam hteo da pisem o onome na sta ti ciljas ja bih napisala ovako:grobari su mi iza ledja,vec dve nedelje jer ne mozemo da pronadjemo mikroskop,a bez toga ni...

Vesko

pre 14 godina

Bio sam na utakmici bas lep fudbalski ambijent na zapadnoj tribini sibica nije mogla da padne koliko je ljudi bilo na istoku takodje utakmica na momente kvalitetna ali i puno gresaka u igi i bezvezni napucavanja lopti ali to je nasa liga kakva takva, tuga je sto nema nekog pravog majstora fudbala da predribla da proigra da zadivi publiku a i da ima taj bi vec bio preko u nekom bogatijem klubu od Zvezde i Vose tako da to nam je sto nam je. Na mene su ostavili pozitivan utisak tri igraca, Medojevic iz Vojvodine iako je pogresio kod vodeceg gola gostiju, zatim Jevtic i naravno Pavle Ninkov, mozda bih mogao tu da ubacim i Kizita koji je dosta zahvalan igrac. Nisam poznavalac pa ako neko moze objasniti da li se teren prska vodom pre utakmice kao sto je to danas bio slucaj pa da se igraci klizu po terenu, jer upravo je greska Medojevica bila sto se okliznuo a takodje i stoper Zvezde kada je hteo da izbije loptu pa Mrdja potom sam ostao sa golmanom? Dodao bih jos iako sam zvezdas da Vojvodini je najpotrebnija titula i uspesi da se mladji narastaji u Novom Sadu i okolini opredeljuju vise da navijaju za nju jer ovo danas na zapadnoj tribini bilo smesno 80 posto zvezdini navijaci a upravo treba da bude obrnuto ako Vojvodina zeli da bude to sto su planirali jer njeni navijaci treba da budu u vecini na domacem terenu na derbiju i da nose bodrenjem svoje igrace.

eko

pre 14 godina

Au groblje ala je vama krivo, dok ste uzimali namestene titule likovali ste, dok ste bili prvi zbog toga sto Zvezda prosle godine nije mogla da se prepozna likovali ste, a sada kada jedva dobijate BSK i to iz mozete i sami da kazete iz nepostojeceg penala onda vama tu nesto nevalja. Ajde bezite i gledajte vas tzv klub i shvatite da su vasi ljudi u savezu i da vi namestate meceve misevi. 1.CZB 2.FKV 3.BSK 4.OFK/pfc budite zadovoljni to je vasa realnost (bez spasica,karadzica...)

Bata iz Banata

pre 14 godina

Tole izjavio da igrom nije zadovoljan a sve ostalo je za desetku.Stariji je čovek, zaboravio je da kaže da nije zadovoljan i rezultatom.

hahahahaha

pre 14 godina

(Ni Ko, 28. septembar 2009 00:46)

Isah??? Onaj sto je oduzeo loptu i povukao kontru kod gola? Taj Isah? Ti se bas razumes u fudbal jel da, ko moja baba u kvantnu fiziku.