Ponedeljak, 07.09.2009.

10:18

Francuzi bez treninga u Beogradu

Reprezentacija Francuske bez treninga u Beogradu, do utakmice sa Srbijom.

Izvor: B92

Francuzi bez treninga u Beogradu IMAGE SOURCE
IMAGE DESCRIPTION

69 Komentari

Sortiraj po:

SAMO HRABRO

pre 14 godina

Sad neka nasi izbuse teren na treningu. Pa neka lopta ne moze da se krece po terenu. Odnosno bolje je da ih odvedu onda na neku livadu, s obzirom da ih u Srbiji ima na pretek. Ko im je kriv kada nisu hteli da treniraju na njemu i vide u kakvom je stanju teren.

SRBIJAAAAAAAA

Darko

pre 14 godina

sra reci anri i svasta oni mozda su zvezde ali mi smo SRBINI i to sa srcum ce da pobedimo oni ne igrafu za njihnu istinku zemlju zato ce Srpska snaga de ih potrpa da ih vratimo zajam SAMO NAPRED SRBIJOOOOOOOOOO!!!!!!!!!

Ja sam pravi Ja, a ne onaj ja

pre 14 godina

Francuzi nece da vidimo sta spremaju. Verovatno ce na zadnjem treningu u Parizu uvezbavati penale. Dok se Platini pita, nema zime za Francuze. Zato ih treba napasti i od pocetka izgurati od naseg sesnaesterca. Zaista strepim za ishod ove utakmice znajuci mentalitet nasih igraca... A voleo bih da jednom vidim da mi napadnemo jaceg protivnika, pa kad im damo prvi, sami sto brze vratimo loptu na centar. E tad cemo postati velika ekipa, a mladi igraci koji budu odrastali u takvoj ekipi ce postati vrhunski igraci bez kompleksa manje vrednosti prema bilo kome i tek onda ce moci da u potpunosti razviju svoj talenat.

FeboBG

pre 14 godina

Da ovaj Domenek nije neki Srbin poreklom? Prvo, sa onakvim asovima bori se samo za drugo mesto u objektivno nejakoj kvalifikacionoj grupi, a sad i ovaj potpuno nerazuman potez kojim će naštetiti samo svojim igračima. Treće, sa onim "krajišnik" obrvama čak i liči na neke od nas...

Darko

pre 14 godina

citao sam da gurkuf kazao" Mi ne se plasimo od njih sto nemaju ekipu i jos manje opasnu publiku idemo tamo da ih smirimo i da ih pobedimo kod kuce"! Samo ti dodji da vidis sta je SRBIJAAAAAA

LaneNS

pre 14 godina

Kapiten fudbalske reprezentacije Francuske Tijeri Anri otvoreno je nakon nerešenog rezultatima sa Rumunijom iskritikovao metode rada njihovog selektora Rejmonda Domeneka tvrdeći da on ne ume da ih vodi na terenu ali i van njega. Anri je u izjavi za francuske medije priznao da se još u petak, pre meča sa Rumunima, na treningu obratio selektoru u ime svih igrača jer je, kako kaže "nešto morao da preduzme".
"Tada sam mu rekao: 'Selektore, imam nešto da ti kažem u ime svih igrača. Dosađujemo se na tvojim treninzima. Za ovih 12 godina koliko sam u reprezentaciji, ovo nijednom nisam doživeo. Mi ne znamo kako da igramo, koje su nam pozicije i uloge na terenu, a ni kako da se ogranizujemo. Ne znamo šta da radimo na terenu. Nemamo stil, nemamo uputstva. Ovako ne ide'", otkrio je Anri.
Igrač Barselone je dodao da su svi u reprezentaciji razočarani što ne postoji nikakva taktika, a meč sa Srbijom je za samo dva dana. Anri je istakao i kako su igrači svesni da ukoliko izgube u Beogradu, a Austrija savlada Rumuniju, da će im i drugo mesto u grupi biti ugroženo.

delija

pre 14 godina

Au pa ja ne verujem sta je ovaj lik gore napisao.Pa kakva ti je to verzija marsa na Drini???Kao prvo pesma je nastala mnogo pre 1964!kao drugo,kakav crni Tito u pesmi o Cerskoj bitci???Kao trece,''popularni'' deo ne glasi tako!Onaj sporni deo koji niko ne peva je: ''...CER DA CUJE STROJ,CER DA VIDI BOJ...''nadam se da ce ovo procitati sto vise ljudi

vlada

pre 14 godina

oni nas malo pocenjuju jer sve reprezentacije iz evrop.unije stavljaju politiku ispred sporta.zato srbijo pokazi se da si sportska nacija oni neka se bave politikom a mi cemo osvajati medalje i titule.a sto se tice njihove himne treba je oslusati kao naj dosadniju operu(prespavati).orlovi pokazite ovim prepotentim i uobrazenim francuzima koje zemlja svetskih i evropskih prvaka.orlovi poletite a micemo za vama!!!!

shonez

pre 14 godina

Kada pogledamo pojedince u rep. Francuske stvarno se mozemo zabrinuti,ali sreca sto imaju selektora koji kao da ne zeli da ih odvede na SP. Ipak sa Anticem i ekipom sreca nam mozda ni ne treba. Dovoljno je da daju 110% i ocitaju lekciju francuzima.

Dr Separator

pre 14 godina

Vidim ovde je raspolozenje kao da igramo protiv Malte. Mozda Francuzi imaju debila za selektora ali zato imaju i fantasticne pojedince, tako da u sredu moze svasta da se dogodi.
Samo se nadam da su u nasoj reprezentaciji mnogo ozbiljniji i realniji od velike vecine komentara ovde.

Србислав

pre 14 godina

Сад се види и зашто — играчи му се досађују на тренингу, па рече да и нема потребе за тренингом. Ово може бити и добро, али може бити и лоше за нас, ако им играчи реше да се доказују.

Kaneli

pre 14 godina

Odakle ovom Domeneku ovolio poverenje kod francuza, unakazio ih je na zadnjem evropskom prvenstvu, sad i dalje ima kredita da izvodi cirkus, ovaj ima izgleda neki zesci uticaj kod francuza.

realno

pre 14 godina

..dobice francuzi.. mnogo ste euforicni..budite realni..pocistili su nas lagano 2;1 u francuskoj..dali smo gol..tacnije ivanovic je 'na silu" loptu ugurao u mrezu pri kraju utakmice..volio bih da stavite iste nickove kad budete pljuvali reprezentaciju posle mecha ;D

iggy pop

pre 14 godina

Znam ja te fore : kao , mi smo francuzi , ali hajde da se pravimo englezi jer oni igraju dobro i prvi su u svojoj grupi ... pa ćemo možda i mi tako...pa ću možda i ja biti Kapelo ... Jeste , kao što sam i ja Iggy Pop - kralj punka.

navijac

pre 14 godina

FRANCUZI VEROVATNO PRIPREMAJU "TAJNO ORUZJE" PROTIV SRBIJE ZATO NE RIZIKUJU DA VEZBAJU NA MARAKANI. SUMNJAM DA CE IZNENADITI ANTICA NA TAJ NACIN JER ANTIC JE VELIKI STRUCNJAK.

Pretorija

pre 14 godina

Selektor Francuske, predpostavljam, trazi nacin da pokrene ekipu i cinjenica da ne zeli da izvede tim na stadion 24h pre pocetka utakmice mi govori da u detaljima pokusava da nadje katalizator koji ce dovesti do pozitivne promene. (Takvih je primera puno u sportu i videcemo da li ce ovoga puta takav pristup doneti sta dobro Francuzima.)

Nadam se da zamisljeno nece doneti pozitivnih rezultata, ali da ce u Beogradu igrati pozitivan fudbal, za gol vise.

Moje nadanje, lepote i uzbudjenja radi, je da cemo igrati 4-3-1-2 ili barem 4-5-1 sto se rotira u 4-3-3 kada napadamo.

Isto tako, nadam se da:

1. Nece biti zvizdanja Marseljezi i da francuski igraci africkih korena nece biti provocirani ni na koji nacin.

2. Da nece biti zvizdanja nasim igracima do kraja utakmice, pa makar igrali i anti fudbal. (Ipak se igra i za rezultati i treba postovati nase i ako se odluce za neku manje atraktivnu varijantu.)

3. Da ce "pljuvanje" posle utakmice biti razumno, hladne glave i uz dozu odmerenosti.

sive ćelije moć

pre 14 godina

ja se plašim jedne stvari, a to je da francuzi napuste teren kada čuju zviždanje himni.. a onda će UEFA, uuh, sa slašću uzavrelog čina vođenja ljubavi, da trenira strogoću i za primer drugima primeni opet nešto grozno po nas...

Mecklejn

pre 14 godina

Ovaj Domenek je genijalan,bez trenimga na marakani?Upoznace se sa stadionom tek na utakmici?Pa ako ih sada ne pobedimo nikada necemo!

roki

pre 14 godina

Ovaj Domenek je stvarno udaren mokrom carapom...Ajde sto sastavlja tim uz pomoc natalnih karti i horoskopa ali sto nece odraditi nijedan trening u bg...Kakav lik!Utakmica u Beogradu ce mu biti poslednja na klupi reprezentacije Francuske.

mališa

pre 14 godina

Sreća naša je što imaju Domeneka, koji je loš taktičar, tako da bi Antić trebalo da ga iznenadi kao u Parizu u I poluvremenu, kada je to već uspeo u subotu Rumunski prosečan selektor početnik.Napred Srbija

nevijac

pre 14 godina

Ne zvizdi himni. Ne pokazujes na taj nacin ni podrsku svojoj reprezentaciji, ni nezadovoljstvo politikom te zemlje prema Srbiji, niti pomazes svom timu, vec samo jos vise doprinosis slanju lose slike o Srbiji u svetu i Srbima kao divljacima i primitivcima. Pokazi da to nismo !!!!!

Preko Gazele do Južne Afrike!

pre 14 godina

Ma, najbolje da dolete u sredu u 19:30, pa da zbog gužve na Gazeli zakasne na tekmu, a mi svi se pokupimo i odemo u Grad da slavimo plasman na svetsko prvenstvo!

krasic

pre 14 godina

ko se boji domeneka jos tri za gros,domeneka se ne bojim ja tra la la la.ne pomazu tu ni magije ni lazne vesti,ni taktike.U PAKLU MARAKANE NEMA IZLAZA

Joao

pre 14 godina

Francuzi ce mozda i odigrati dobro protiv nas, otici na SP, ali to ne menja cinjenicu da je njihov selektor problematicnog kvaliteta. Ono sto odrzava Francuze jos u trci je njihov nesporan igracki kvalitet. Kad se samo setim da covek bira tim prema horoskopskim znacima...

Matunović Miomir Miki

pre 14 godina

Pazi FRANCUZU !!!
Ideš u SRBIJU,nemaš
trening,nemaš publiku, navijači ti zvižde,znaš da ćeš da utakmicu izgubiš,znaš da se ORAO hrani PETLOVIMA, znaš da ih vodi jedan RADOMIR ANTIĆ (ALFA I OMEGA FUDBALA XX veka, a' i XXI -DOKAZANO !!!).Prema tome, kupi malo vazelina,trebaće ti PETLIĆU,PETLIĆU MALI TIĆU.!!!
Čujem da RADOMIR ANTIĆ hrani svoje ORLOVE samo sa PILETINOM ?!,Francuzi da izgube u Beogradu ako LAŽEM !!!Haaaahaahaaaaaaaaa !!!
VOLIMO VAS ORLOVI VOLIKO !!!!
08.09.2009. Meni je RODJENDAN !!! Neću ništa za rodjendan, SAMO DA IH RAZVALIMO U SREDU; KADA ĆU DA SLAVIM SEBI RODJENDAN !!! ŽIVELA SRBIJA I HVALA ZA POKLON 09.09.2009 !!!Matunović Miomir Miki

JA original

pre 14 godina

Ma pametan covek, sta da zamara ekipu u BG-u kad mu nema vajde. Treba je cuvati za vaznije meceva, treba obezbediti baraz u poslednja dva meca :)

Draza

pre 14 godina

Izjava Anrija da se ne plasi marakane da je vec igrao pred punim stadionom je smesna ,jer u francuskoj je bilo 80.000 "navijaca" niko se nije cuo , ali zato ce u SRBIJI biti 55.000 NAVIJACA I IMA DA GRMI CELA SRBIJA !!! SRBIJA 2:0 francuska ...

kom@

pre 14 godina

Odradiće trening u sredu uveče. He he, šalim se.
Iako izuzetno jaka po imenima, Francuska godinama već nema dobru igru. Ni u ovim kvalifikacijama nisu oduševili, naprotiv, provlačili su se. Nije za očekivati, da će posle kontinuiranog lošeg niza igara sada odjednom zablistati. To se retko dešava nekoj ekipi.
Ipak, jaki pojedinačni kvaliteti čine tu reprezentaciju uvek favoritom.
Problem za Francuze je da su im vrlo slabe šanse da će biti prvi u grupi, čak iako pobede u Beogradu. Srbija u tom slučaju treba da dobije oba poslednja duela sa Rumunijom i Litvanijom. Uostalom, po dosadašnjim igrama, Srbija je zasluženo ubedljivo prva u grupi.
Francuska, ako nastavi sa ovakvom igrom pod Domenequom, imaće vrlo velikih problema i u baražu. Možda će se tek onda uvideti njihova slabost kao ekipe.

bagi arapin

pre 14 godina

PRVI PUT !!! Uvek postoji prvi put.Kako se sve odavija pred ovaj meč kako se slažu kockice mozaika,dosta stvari već sad ukazuje da će to biti utakmica o kojoj će biti priče u najmanju ruku do sledećih kvalifikacija.GALI koji padaju i ORLOVI koji uzleću.Ovakav potez gosn.Domenika ukazuje da je izgubio totalno kompas pa se predao sujeverju.Gospodine Domenik prinuđen sam konstatovati da je gospodin Antić NAPOLEON iako je Srbin.

Preko Gazele do Južne Afrike!

pre 14 godina

Ma, najbolje da dolete u sredu u 19:30, pa da zbog gužve na Gazeli zakasne na tekmu, a mi svi se pokupimo i odemo u Grad da slavimo plasman na svetsko prvenstvo!

Aca

pre 14 godina

Следи у целини текст "Марша на Дрину" који је 1964. године написао, на музику Станислава Биничког, Милоје Поповић.

Марш на Дрину

Тихо, спуштала се летња ноћ
На Цер, на ту горду планину.
Чак и дивља звер губила је смер
Због чудног страха -
Да ће сметат' четама што крећу се без даха.

Дрини, Сави, свуда где је плач,
Тамо хита бритак, српски мач,
Само лаки бат
Нико никог зват' те ноћи неће
Док се војска пропланцима и брдима креће.

Сред тог мрака
Преко обронака
Сваког срце мори
Сваком ватра у грудима гори
Да се одмах бори.

У тој земљи гуња, опанка
Где су зоре вечно црвене
Никад бој не спи
А кад жито зри
Тад без престанка
Свуда се чује песма танка, песма од уранка.

Један рат тек што је прошао
Други је са летом дошао
Туђин је за трен
Као нека сен из мрклог мрака
Прекинуо летину и песму девојака.

Није тешко
За сељака, ђака
За правог јунака
Из весеља, кола девојака
Латит' се пушака.

Борац сваки нема пушку, не
Али носи срце планине.
Борче, држи стег
Туђин ће у бег се брзо дати
Поново ће сунце Шумадију обасјати.

Зов јунака с бојне Дрине те
Све се ори, све до даљине.
Свуда, сваки пук
Пушке, трубе звук и јуриш прави
Певала се песма рата, слободи и слави.

Пуцај, момче
Мајка ти не плака
Јер је кућа свака
Дала Церу по једног јунака
Оца, сина, брата.

На Цер, пођите са снагом свом
Знајте, ви браните род и дом
Свуд' је поклич, зов
Тај витешки ков старца, момака
То је огањ што га носе од својих предака

У бој, крените јунаци сви
Крен'те и не жал'те живот свој
Цер да чује твој, Цер нек види бој
Река Дрина - славу, храброст
И јуначку руку српског сина.

Напред борче
Брани своју земљу
Не дај, никад не дај
За њу живот увек радо предај
Али је ником не дај!


Пој, пој, Дрино, водо хладна ти
Памти приче кад су падали
Памти храбри строј
Који је пун огња, силне снаге
Протерао туђина са реке наше драге.

Пој, пој Дрино, причај роду ми
Како смо се храбро борили
Певао је строј, војево се бој крај хладне воде
Крв је текла
Крв се лила Дрином због слободе.

*Подвучене су стихови који се појављују у популарној "верзији".

Da se ne blamiramo na stadionu.

Svaka mu čast, al` nas je zezn`o!

pre 14 godina

Već se sada može konstatovati, da nas je sve, selektor Francuske fudbalske reprezentacije, TAKTIČKI IZNENADIO!

...

blek stena

pre 14 godina

Kako istrčali tako i otrčali. Ovo je neviđeno potcenjivanje protivnika i nepotrebno šepurenje.
Antiću i momcima dovoljno veliki stimulans. Napred orlovi!!!

AJZAKLIJA

pre 14 godina

Imam ja livadu u selu...
Vuk mi na lancu a lovim za večeru,mogu trčkaraju ceo dan!Niko neće ih dira + svež vazduh!Domenek javi mi se!

nevijac

pre 14 godina

Ne zvizdi himni. Ne pokazujes na taj nacin ni podrsku svojoj reprezentaciji, ni nezadovoljstvo politikom te zemlje prema Srbiji, niti pomazes svom timu, vec samo jos vise doprinosis slanju lose slike o Srbiji u svetu i Srbima kao divljacima i primitivcima. Pokazi da to nismo !!!!!

Aca

pre 14 godina

Следи у целини текст "Марша на Дрину" који је 1964. године написао, на музику Станислава Биничког, Милоје Поповић.

Марш на Дрину

Тихо, спуштала се летња ноћ
На Цер, на ту горду планину.
Чак и дивља звер губила је смер
Због чудног страха -
Да ће сметат' четама што крећу се без даха.

Дрини, Сави, свуда где је плач,
Тамо хита бритак, српски мач,
Само лаки бат
Нико никог зват' те ноћи неће
Док се војска пропланцима и брдима креће.

Сред тог мрака
Преко обронака
Сваког срце мори
Сваком ватра у грудима гори
Да се одмах бори.

У тој земљи гуња, опанка
Где су зоре вечно црвене
Никад бој не спи
А кад жито зри
Тад без престанка
Свуда се чује песма танка, песма од уранка.

Један рат тек што је прошао
Други је са летом дошао
Туђин је за трен
Као нека сен из мрклог мрака
Прекинуо летину и песму девојака.

Није тешко
За сељака, ђака
За правог јунака
Из весеља, кола девојака
Латит' се пушака.

Борац сваки нема пушку, не
Али носи срце планине.
Борче, држи стег
Туђин ће у бег се брзо дати
Поново ће сунце Шумадију обасјати.

Зов јунака с бојне Дрине те
Све се ори, све до даљине.
Свуда, сваки пук
Пушке, трубе звук и јуриш прави
Певала се песма рата, слободи и слави.

Пуцај, момче
Мајка ти не плака
Јер је кућа свака
Дала Церу по једног јунака
Оца, сина, брата.

На Цер, пођите са снагом свом
Знајте, ви браните род и дом
Свуд' је поклич, зов
Тај витешки ков старца, момака
То је огањ што га носе од својих предака

У бој, крените јунаци сви
Крен'те и не жал'те живот свој
Цер да чује твој, Цер нек види бој
Река Дрина - славу, храброст
И јуначку руку српског сина.

Напред борче
Брани своју земљу
Не дај, никад не дај
За њу живот увек радо предај
Али је ником не дај!


Пој, пој, Дрино, водо хладна ти
Памти приче кад су падали
Памти храбри строј
Који је пун огња, силне снаге
Протерао туђина са реке наше драге.

Пој, пој Дрино, причај роду ми
Како смо се храбро борили
Певао је строј, војево се бој крај хладне воде
Крв је текла
Крв се лила Дрином због слободе.

*Подвучене су стихови који се појављују у популарној "верзији".

Da se ne blamiramo na stadionu.

Preko Gazele do Južne Afrike!

pre 14 godina

Ma, najbolje da dolete u sredu u 19:30, pa da zbog gužve na Gazeli zakasne na tekmu, a mi svi se pokupimo i odemo u Grad da slavimo plasman na svetsko prvenstvo!

blek stena

pre 14 godina

Kako istrčali tako i otrčali. Ovo je neviđeno potcenjivanje protivnika i nepotrebno šepurenje.
Antiću i momcima dovoljno veliki stimulans. Napred orlovi!!!

Svaka mu čast, al` nas je zezn`o!

pre 14 godina

Već se sada može konstatovati, da nas je sve, selektor Francuske fudbalske reprezentacije, TAKTIČKI IZNENADIO!

...

Matunović Miomir Miki

pre 14 godina

Pazi FRANCUZU !!!
Ideš u SRBIJU,nemaš
trening,nemaš publiku, navijači ti zvižde,znaš da ćeš da utakmicu izgubiš,znaš da se ORAO hrani PETLOVIMA, znaš da ih vodi jedan RADOMIR ANTIĆ (ALFA I OMEGA FUDBALA XX veka, a' i XXI -DOKAZANO !!!).Prema tome, kupi malo vazelina,trebaće ti PETLIĆU,PETLIĆU MALI TIĆU.!!!
Čujem da RADOMIR ANTIĆ hrani svoje ORLOVE samo sa PILETINOM ?!,Francuzi da izgube u Beogradu ako LAŽEM !!!Haaaahaahaaaaaaaaa !!!
VOLIMO VAS ORLOVI VOLIKO !!!!
08.09.2009. Meni je RODJENDAN !!! Neću ništa za rodjendan, SAMO DA IH RAZVALIMO U SREDU; KADA ĆU DA SLAVIM SEBI RODJENDAN !!! ŽIVELA SRBIJA I HVALA ZA POKLON 09.09.2009 !!!Matunović Miomir Miki

Pretorija

pre 14 godina

Selektor Francuske, predpostavljam, trazi nacin da pokrene ekipu i cinjenica da ne zeli da izvede tim na stadion 24h pre pocetka utakmice mi govori da u detaljima pokusava da nadje katalizator koji ce dovesti do pozitivne promene. (Takvih je primera puno u sportu i videcemo da li ce ovoga puta takav pristup doneti sta dobro Francuzima.)

Nadam se da zamisljeno nece doneti pozitivnih rezultata, ali da ce u Beogradu igrati pozitivan fudbal, za gol vise.

Moje nadanje, lepote i uzbudjenja radi, je da cemo igrati 4-3-1-2 ili barem 4-5-1 sto se rotira u 4-3-3 kada napadamo.

Isto tako, nadam se da:

1. Nece biti zvizdanja Marseljezi i da francuski igraci africkih korena nece biti provocirani ni na koji nacin.

2. Da nece biti zvizdanja nasim igracima do kraja utakmice, pa makar igrali i anti fudbal. (Ipak se igra i za rezultati i treba postovati nase i ako se odluce za neku manje atraktivnu varijantu.)

3. Da ce "pljuvanje" posle utakmice biti razumno, hladne glave i uz dozu odmerenosti.

AJZAKLIJA

pre 14 godina

Imam ja livadu u selu...
Vuk mi na lancu a lovim za večeru,mogu trčkaraju ceo dan!Niko neće ih dira + svež vazduh!Domenek javi mi se!

JA original

pre 14 godina

Ma pametan covek, sta da zamara ekipu u BG-u kad mu nema vajde. Treba je cuvati za vaznije meceva, treba obezbediti baraz u poslednja dva meca :)

sive ćelije moć

pre 14 godina

ja se plašim jedne stvari, a to je da francuzi napuste teren kada čuju zviždanje himni.. a onda će UEFA, uuh, sa slašću uzavrelog čina vođenja ljubavi, da trenira strogoću i za primer drugima primeni opet nešto grozno po nas...

Joao

pre 14 godina

Francuzi ce mozda i odigrati dobro protiv nas, otici na SP, ali to ne menja cinjenicu da je njihov selektor problematicnog kvaliteta. Ono sto odrzava Francuze jos u trci je njihov nesporan igracki kvalitet. Kad se samo setim da covek bira tim prema horoskopskim znacima...

Draza

pre 14 godina

Izjava Anrija da se ne plasi marakane da je vec igrao pred punim stadionom je smesna ,jer u francuskoj je bilo 80.000 "navijaca" niko se nije cuo , ali zato ce u SRBIJI biti 55.000 NAVIJACA I IMA DA GRMI CELA SRBIJA !!! SRBIJA 2:0 francuska ...

kom@

pre 14 godina

Odradiće trening u sredu uveče. He he, šalim se.
Iako izuzetno jaka po imenima, Francuska godinama već nema dobru igru. Ni u ovim kvalifikacijama nisu oduševili, naprotiv, provlačili su se. Nije za očekivati, da će posle kontinuiranog lošeg niza igara sada odjednom zablistati. To se retko dešava nekoj ekipi.
Ipak, jaki pojedinačni kvaliteti čine tu reprezentaciju uvek favoritom.
Problem za Francuze je da su im vrlo slabe šanse da će biti prvi u grupi, čak iako pobede u Beogradu. Srbija u tom slučaju treba da dobije oba poslednja duela sa Rumunijom i Litvanijom. Uostalom, po dosadašnjim igrama, Srbija je zasluženo ubedljivo prva u grupi.
Francuska, ako nastavi sa ovakvom igrom pod Domenequom, imaće vrlo velikih problema i u baražu. Možda će se tek onda uvideti njihova slabost kao ekipe.

roki

pre 14 godina

Ovaj Domenek je stvarno udaren mokrom carapom...Ajde sto sastavlja tim uz pomoc natalnih karti i horoskopa ali sto nece odraditi nijedan trening u bg...Kakav lik!Utakmica u Beogradu ce mu biti poslednja na klupi reprezentacije Francuske.

Mecklejn

pre 14 godina

Ovaj Domenek je genijalan,bez trenimga na marakani?Upoznace se sa stadionom tek na utakmici?Pa ako ih sada ne pobedimo nikada necemo!

bagi arapin

pre 14 godina

PRVI PUT !!! Uvek postoji prvi put.Kako se sve odavija pred ovaj meč kako se slažu kockice mozaika,dosta stvari već sad ukazuje da će to biti utakmica o kojoj će biti priče u najmanju ruku do sledećih kvalifikacija.GALI koji padaju i ORLOVI koji uzleću.Ovakav potez gosn.Domenika ukazuje da je izgubio totalno kompas pa se predao sujeverju.Gospodine Domenik prinuđen sam konstatovati da je gospodin Antić NAPOLEON iako je Srbin.

Preko Gazele do Južne Afrike!

pre 14 godina

Ma, najbolje da dolete u sredu u 19:30, pa da zbog gužve na Gazeli zakasne na tekmu, a mi svi se pokupimo i odemo u Grad da slavimo plasman na svetsko prvenstvo!

krasic

pre 14 godina

ko se boji domeneka jos tri za gros,domeneka se ne bojim ja tra la la la.ne pomazu tu ni magije ni lazne vesti,ni taktike.U PAKLU MARAKANE NEMA IZLAZA

Dr Separator

pre 14 godina

Vidim ovde je raspolozenje kao da igramo protiv Malte. Mozda Francuzi imaju debila za selektora ali zato imaju i fantasticne pojedince, tako da u sredu moze svasta da se dogodi.
Samo se nadam da su u nasoj reprezentaciji mnogo ozbiljniji i realniji od velike vecine komentara ovde.

navijac

pre 14 godina

FRANCUZI VEROVATNO PRIPREMAJU "TAJNO ORUZJE" PROTIV SRBIJE ZATO NE RIZIKUJU DA VEZBAJU NA MARAKANI. SUMNJAM DA CE IZNENADITI ANTICA NA TAJ NACIN JER ANTIC JE VELIKI STRUCNJAK.

mališa

pre 14 godina

Sreća naša je što imaju Domeneka, koji je loš taktičar, tako da bi Antić trebalo da ga iznenadi kao u Parizu u I poluvremenu, kada je to već uspeo u subotu Rumunski prosečan selektor početnik.Napred Srbija

Darko

pre 14 godina

citao sam da gurkuf kazao" Mi ne se plasimo od njih sto nemaju ekipu i jos manje opasnu publiku idemo tamo da ih smirimo i da ih pobedimo kod kuce"! Samo ti dodji da vidis sta je SRBIJAAAAAA

iggy pop

pre 14 godina

Znam ja te fore : kao , mi smo francuzi , ali hajde da se pravimo englezi jer oni igraju dobro i prvi su u svojoj grupi ... pa ćemo možda i mi tako...pa ću možda i ja biti Kapelo ... Jeste , kao što sam i ja Iggy Pop - kralj punka.

Kaneli

pre 14 godina

Odakle ovom Domeneku ovolio poverenje kod francuza, unakazio ih je na zadnjem evropskom prvenstvu, sad i dalje ima kredita da izvodi cirkus, ovaj ima izgleda neki zesci uticaj kod francuza.

delija

pre 14 godina

Au pa ja ne verujem sta je ovaj lik gore napisao.Pa kakva ti je to verzija marsa na Drini???Kao prvo pesma je nastala mnogo pre 1964!kao drugo,kakav crni Tito u pesmi o Cerskoj bitci???Kao trece,''popularni'' deo ne glasi tako!Onaj sporni deo koji niko ne peva je: ''...CER DA CUJE STROJ,CER DA VIDI BOJ...''nadam se da ce ovo procitati sto vise ljudi

Ja sam pravi Ja, a ne onaj ja

pre 14 godina

Francuzi nece da vidimo sta spremaju. Verovatno ce na zadnjem treningu u Parizu uvezbavati penale. Dok se Platini pita, nema zime za Francuze. Zato ih treba napasti i od pocetka izgurati od naseg sesnaesterca. Zaista strepim za ishod ove utakmice znajuci mentalitet nasih igraca... A voleo bih da jednom vidim da mi napadnemo jaceg protivnika, pa kad im damo prvi, sami sto brze vratimo loptu na centar. E tad cemo postati velika ekipa, a mladi igraci koji budu odrastali u takvoj ekipi ce postati vrhunski igraci bez kompleksa manje vrednosti prema bilo kome i tek onda ce moci da u potpunosti razviju svoj talenat.

LaneNS

pre 14 godina

Kapiten fudbalske reprezentacije Francuske Tijeri Anri otvoreno je nakon nerešenog rezultatima sa Rumunijom iskritikovao metode rada njihovog selektora Rejmonda Domeneka tvrdeći da on ne ume da ih vodi na terenu ali i van njega. Anri je u izjavi za francuske medije priznao da se još u petak, pre meča sa Rumunima, na treningu obratio selektoru u ime svih igrača jer je, kako kaže "nešto morao da preduzme".
"Tada sam mu rekao: 'Selektore, imam nešto da ti kažem u ime svih igrača. Dosađujemo se na tvojim treninzima. Za ovih 12 godina koliko sam u reprezentaciji, ovo nijednom nisam doživeo. Mi ne znamo kako da igramo, koje su nam pozicije i uloge na terenu, a ni kako da se ogranizujemo. Ne znamo šta da radimo na terenu. Nemamo stil, nemamo uputstva. Ovako ne ide'", otkrio je Anri.
Igrač Barselone je dodao da su svi u reprezentaciji razočarani što ne postoji nikakva taktika, a meč sa Srbijom je za samo dva dana. Anri je istakao i kako su igrači svesni da ukoliko izgube u Beogradu, a Austrija savlada Rumuniju, da će im i drugo mesto u grupi biti ugroženo.

Србислав

pre 14 godina

Сад се види и зашто — играчи му се досађују на тренингу, па рече да и нема потребе за тренингом. Ово може бити и добро, али може бити и лоше за нас, ако им играчи реше да се доказују.

realno

pre 14 godina

..dobice francuzi.. mnogo ste euforicni..budite realni..pocistili su nas lagano 2;1 u francuskoj..dali smo gol..tacnije ivanovic je 'na silu" loptu ugurao u mrezu pri kraju utakmice..volio bih da stavite iste nickove kad budete pljuvali reprezentaciju posle mecha ;D

shonez

pre 14 godina

Kada pogledamo pojedince u rep. Francuske stvarno se mozemo zabrinuti,ali sreca sto imaju selektora koji kao da ne zeli da ih odvede na SP. Ipak sa Anticem i ekipom sreca nam mozda ni ne treba. Dovoljno je da daju 110% i ocitaju lekciju francuzima.

vlada

pre 14 godina

oni nas malo pocenjuju jer sve reprezentacije iz evrop.unije stavljaju politiku ispred sporta.zato srbijo pokazi se da si sportska nacija oni neka se bave politikom a mi cemo osvajati medalje i titule.a sto se tice njihove himne treba je oslusati kao naj dosadniju operu(prespavati).orlovi pokazite ovim prepotentim i uobrazenim francuzima koje zemlja svetskih i evropskih prvaka.orlovi poletite a micemo za vama!!!!

FeboBG

pre 14 godina

Da ovaj Domenek nije neki Srbin poreklom? Prvo, sa onakvim asovima bori se samo za drugo mesto u objektivno nejakoj kvalifikacionoj grupi, a sad i ovaj potpuno nerazuman potez kojim će naštetiti samo svojim igračima. Treće, sa onim "krajišnik" obrvama čak i liči na neke od nas...

Darko

pre 14 godina

sra reci anri i svasta oni mozda su zvezde ali mi smo SRBINI i to sa srcum ce da pobedimo oni ne igrafu za njihnu istinku zemlju zato ce Srpska snaga de ih potrpa da ih vratimo zajam SAMO NAPRED SRBIJOOOOOOOOOO!!!!!!!!!

SAMO HRABRO

pre 14 godina

Sad neka nasi izbuse teren na treningu. Pa neka lopta ne moze da se krece po terenu. Odnosno bolje je da ih odvedu onda na neku livadu, s obzirom da ih u Srbiji ima na pretek. Ko im je kriv kada nisu hteli da treniraju na njemu i vide u kakvom je stanju teren.

SRBIJAAAAAAAA

realno

pre 14 godina

..dobice francuzi.. mnogo ste euforicni..budite realni..pocistili su nas lagano 2;1 u francuskoj..dali smo gol..tacnije ivanovic je 'na silu" loptu ugurao u mrezu pri kraju utakmice..volio bih da stavite iste nickove kad budete pljuvali reprezentaciju posle mecha ;D

Aca

pre 14 godina

Следи у целини текст "Марша на Дрину" који је 1964. године написао, на музику Станислава Биничког, Милоје Поповић.

Марш на Дрину

Тихо, спуштала се летња ноћ
На Цер, на ту горду планину.
Чак и дивља звер губила је смер
Због чудног страха -
Да ће сметат' четама што крећу се без даха.

Дрини, Сави, свуда где је плач,
Тамо хита бритак, српски мач,
Само лаки бат
Нико никог зват' те ноћи неће
Док се војска пропланцима и брдима креће.

Сред тог мрака
Преко обронака
Сваког срце мори
Сваком ватра у грудима гори
Да се одмах бори.

У тој земљи гуња, опанка
Где су зоре вечно црвене
Никад бој не спи
А кад жито зри
Тад без престанка
Свуда се чује песма танка, песма од уранка.

Један рат тек што је прошао
Други је са летом дошао
Туђин је за трен
Као нека сен из мрклог мрака
Прекинуо летину и песму девојака.

Није тешко
За сељака, ђака
За правог јунака
Из весеља, кола девојака
Латит' се пушака.

Борац сваки нема пушку, не
Али носи срце планине.
Борче, држи стег
Туђин ће у бег се брзо дати
Поново ће сунце Шумадију обасјати.

Зов јунака с бојне Дрине те
Све се ори, све до даљине.
Свуда, сваки пук
Пушке, трубе звук и јуриш прави
Певала се песма рата, слободи и слави.

Пуцај, момче
Мајка ти не плака
Јер је кућа свака
Дала Церу по једног јунака
Оца, сина, брата.

На Цер, пођите са снагом свом
Знајте, ви браните род и дом
Свуд' је поклич, зов
Тај витешки ков старца, момака
То је огањ што га носе од својих предака

У бој, крените јунаци сви
Крен'те и не жал'те живот свој
Цер да чује твој, Цер нек види бој
Река Дрина - славу, храброст
И јуначку руку српског сина.

Напред борче
Брани своју земљу
Не дај, никад не дај
За њу живот увек радо предај
Али је ником не дај!


Пој, пој, Дрино, водо хладна ти
Памти приче кад су падали
Памти храбри строј
Који је пун огња, силне снаге
Протерао туђина са реке наше драге.

Пој, пој Дрино, причај роду ми
Како смо се храбро борили
Певао је строј, војево се бој крај хладне воде
Крв је текла
Крв се лила Дрином због слободе.

*Подвучене су стихови који се појављују у популарној "верзији".

Da se ne blamiramo na stadionu.

nevijac

pre 14 godina

Ne zvizdi himni. Ne pokazujes na taj nacin ni podrsku svojoj reprezentaciji, ni nezadovoljstvo politikom te zemlje prema Srbiji, niti pomazes svom timu, vec samo jos vise doprinosis slanju lose slike o Srbiji u svetu i Srbima kao divljacima i primitivcima. Pokazi da to nismo !!!!!

Matunović Miomir Miki

pre 14 godina

Pazi FRANCUZU !!!
Ideš u SRBIJU,nemaš
trening,nemaš publiku, navijači ti zvižde,znaš da ćeš da utakmicu izgubiš,znaš da se ORAO hrani PETLOVIMA, znaš da ih vodi jedan RADOMIR ANTIĆ (ALFA I OMEGA FUDBALA XX veka, a' i XXI -DOKAZANO !!!).Prema tome, kupi malo vazelina,trebaće ti PETLIĆU,PETLIĆU MALI TIĆU.!!!
Čujem da RADOMIR ANTIĆ hrani svoje ORLOVE samo sa PILETINOM ?!,Francuzi da izgube u Beogradu ako LAŽEM !!!Haaaahaahaaaaaaaaa !!!
VOLIMO VAS ORLOVI VOLIKO !!!!
08.09.2009. Meni je RODJENDAN !!! Neću ništa za rodjendan, SAMO DA IH RAZVALIMO U SREDU; KADA ĆU DA SLAVIM SEBI RODJENDAN !!! ŽIVELA SRBIJA I HVALA ZA POKLON 09.09.2009 !!!Matunović Miomir Miki

FeboBG

pre 14 godina

Da ovaj Domenek nije neki Srbin poreklom? Prvo, sa onakvim asovima bori se samo za drugo mesto u objektivno nejakoj kvalifikacionoj grupi, a sad i ovaj potpuno nerazuman potez kojim će naštetiti samo svojim igračima. Treće, sa onim "krajišnik" obrvama čak i liči na neke od nas...

Joao

pre 14 godina

Francuzi ce mozda i odigrati dobro protiv nas, otici na SP, ali to ne menja cinjenicu da je njihov selektor problematicnog kvaliteta. Ono sto odrzava Francuze jos u trci je njihov nesporan igracki kvalitet. Kad se samo setim da covek bira tim prema horoskopskim znacima...

Draza

pre 14 godina

Izjava Anrija da se ne plasi marakane da je vec igrao pred punim stadionom je smesna ,jer u francuskoj je bilo 80.000 "navijaca" niko se nije cuo , ali zato ce u SRBIJI biti 55.000 NAVIJACA I IMA DA GRMI CELA SRBIJA !!! SRBIJA 2:0 francuska ...

Preko Gazele do Južne Afrike!

pre 14 godina

Ma, najbolje da dolete u sredu u 19:30, pa da zbog gužve na Gazeli zakasne na tekmu, a mi svi se pokupimo i odemo u Grad da slavimo plasman na svetsko prvenstvo!

AJZAKLIJA

pre 14 godina

Imam ja livadu u selu...
Vuk mi na lancu a lovim za večeru,mogu trčkaraju ceo dan!Niko neće ih dira + svež vazduh!Domenek javi mi se!

krasic

pre 14 godina

ko se boji domeneka jos tri za gros,domeneka se ne bojim ja tra la la la.ne pomazu tu ni magije ni lazne vesti,ni taktike.U PAKLU MARAKANE NEMA IZLAZA

Pretorija

pre 14 godina

Selektor Francuske, predpostavljam, trazi nacin da pokrene ekipu i cinjenica da ne zeli da izvede tim na stadion 24h pre pocetka utakmice mi govori da u detaljima pokusava da nadje katalizator koji ce dovesti do pozitivne promene. (Takvih je primera puno u sportu i videcemo da li ce ovoga puta takav pristup doneti sta dobro Francuzima.)

Nadam se da zamisljeno nece doneti pozitivnih rezultata, ali da ce u Beogradu igrati pozitivan fudbal, za gol vise.

Moje nadanje, lepote i uzbudjenja radi, je da cemo igrati 4-3-1-2 ili barem 4-5-1 sto se rotira u 4-3-3 kada napadamo.

Isto tako, nadam se da:

1. Nece biti zvizdanja Marseljezi i da francuski igraci africkih korena nece biti provocirani ni na koji nacin.

2. Da nece biti zvizdanja nasim igracima do kraja utakmice, pa makar igrali i anti fudbal. (Ipak se igra i za rezultati i treba postovati nase i ako se odluce za neku manje atraktivnu varijantu.)

3. Da ce "pljuvanje" posle utakmice biti razumno, hladne glave i uz dozu odmerenosti.

sive ćelije moć

pre 14 godina

ja se plašim jedne stvari, a to je da francuzi napuste teren kada čuju zviždanje himni.. a onda će UEFA, uuh, sa slašću uzavrelog čina vođenja ljubavi, da trenira strogoću i za primer drugima primeni opet nešto grozno po nas...

Darko

pre 14 godina

sra reci anri i svasta oni mozda su zvezde ali mi smo SRBINI i to sa srcum ce da pobedimo oni ne igrafu za njihnu istinku zemlju zato ce Srpska snaga de ih potrpa da ih vratimo zajam SAMO NAPRED SRBIJOOOOOOOOOO!!!!!!!!!

blek stena

pre 14 godina

Kako istrčali tako i otrčali. Ovo je neviđeno potcenjivanje protivnika i nepotrebno šepurenje.
Antiću i momcima dovoljno veliki stimulans. Napred orlovi!!!

delija

pre 14 godina

Au pa ja ne verujem sta je ovaj lik gore napisao.Pa kakva ti je to verzija marsa na Drini???Kao prvo pesma je nastala mnogo pre 1964!kao drugo,kakav crni Tito u pesmi o Cerskoj bitci???Kao trece,''popularni'' deo ne glasi tako!Onaj sporni deo koji niko ne peva je: ''...CER DA CUJE STROJ,CER DA VIDI BOJ...''nadam se da ce ovo procitati sto vise ljudi

Preko Gazele do Južne Afrike!

pre 14 godina

Ma, najbolje da dolete u sredu u 19:30, pa da zbog gužve na Gazeli zakasne na tekmu, a mi svi se pokupimo i odemo u Grad da slavimo plasman na svetsko prvenstvo!

vlada

pre 14 godina

oni nas malo pocenjuju jer sve reprezentacije iz evrop.unije stavljaju politiku ispred sporta.zato srbijo pokazi se da si sportska nacija oni neka se bave politikom a mi cemo osvajati medalje i titule.a sto se tice njihove himne treba je oslusati kao naj dosadniju operu(prespavati).orlovi pokazite ovim prepotentim i uobrazenim francuzima koje zemlja svetskih i evropskih prvaka.orlovi poletite a micemo za vama!!!!

JA original

pre 14 godina

Ma pametan covek, sta da zamara ekipu u BG-u kad mu nema vajde. Treba je cuvati za vaznije meceva, treba obezbediti baraz u poslednja dva meca :)

Dr Separator

pre 14 godina

Vidim ovde je raspolozenje kao da igramo protiv Malte. Mozda Francuzi imaju debila za selektora ali zato imaju i fantasticne pojedince, tako da u sredu moze svasta da se dogodi.
Samo se nadam da su u nasoj reprezentaciji mnogo ozbiljniji i realniji od velike vecine komentara ovde.

mališa

pre 14 godina

Sreća naša je što imaju Domeneka, koji je loš taktičar, tako da bi Antić trebalo da ga iznenadi kao u Parizu u I poluvremenu, kada je to već uspeo u subotu Rumunski prosečan selektor početnik.Napred Srbija

Svaka mu čast, al` nas je zezn`o!

pre 14 godina

Već se sada može konstatovati, da nas je sve, selektor Francuske fudbalske reprezentacije, TAKTIČKI IZNENADIO!

...

kom@

pre 14 godina

Odradiće trening u sredu uveče. He he, šalim se.
Iako izuzetno jaka po imenima, Francuska godinama već nema dobru igru. Ni u ovim kvalifikacijama nisu oduševili, naprotiv, provlačili su se. Nije za očekivati, da će posle kontinuiranog lošeg niza igara sada odjednom zablistati. To se retko dešava nekoj ekipi.
Ipak, jaki pojedinačni kvaliteti čine tu reprezentaciju uvek favoritom.
Problem za Francuze je da su im vrlo slabe šanse da će biti prvi u grupi, čak iako pobede u Beogradu. Srbija u tom slučaju treba da dobije oba poslednja duela sa Rumunijom i Litvanijom. Uostalom, po dosadašnjim igrama, Srbija je zasluženo ubedljivo prva u grupi.
Francuska, ako nastavi sa ovakvom igrom pod Domenequom, imaće vrlo velikih problema i u baražu. Možda će se tek onda uvideti njihova slabost kao ekipe.

bagi arapin

pre 14 godina

PRVI PUT !!! Uvek postoji prvi put.Kako se sve odavija pred ovaj meč kako se slažu kockice mozaika,dosta stvari već sad ukazuje da će to biti utakmica o kojoj će biti priče u najmanju ruku do sledećih kvalifikacija.GALI koji padaju i ORLOVI koji uzleću.Ovakav potez gosn.Domenika ukazuje da je izgubio totalno kompas pa se predao sujeverju.Gospodine Domenik prinuđen sam konstatovati da je gospodin Antić NAPOLEON iako je Srbin.

roki

pre 14 godina

Ovaj Domenek je stvarno udaren mokrom carapom...Ajde sto sastavlja tim uz pomoc natalnih karti i horoskopa ali sto nece odraditi nijedan trening u bg...Kakav lik!Utakmica u Beogradu ce mu biti poslednja na klupi reprezentacije Francuske.

Mecklejn

pre 14 godina

Ovaj Domenek je genijalan,bez trenimga na marakani?Upoznace se sa stadionom tek na utakmici?Pa ako ih sada ne pobedimo nikada necemo!

navijac

pre 14 godina

FRANCUZI VEROVATNO PRIPREMAJU "TAJNO ORUZJE" PROTIV SRBIJE ZATO NE RIZIKUJU DA VEZBAJU NA MARAKANI. SUMNJAM DA CE IZNENADITI ANTICA NA TAJ NACIN JER ANTIC JE VELIKI STRUCNJAK.

iggy pop

pre 14 godina

Znam ja te fore : kao , mi smo francuzi , ali hajde da se pravimo englezi jer oni igraju dobro i prvi su u svojoj grupi ... pa ćemo možda i mi tako...pa ću možda i ja biti Kapelo ... Jeste , kao što sam i ja Iggy Pop - kralj punka.

Kaneli

pre 14 godina

Odakle ovom Domeneku ovolio poverenje kod francuza, unakazio ih je na zadnjem evropskom prvenstvu, sad i dalje ima kredita da izvodi cirkus, ovaj ima izgleda neki zesci uticaj kod francuza.

shonez

pre 14 godina

Kada pogledamo pojedince u rep. Francuske stvarno se mozemo zabrinuti,ali sreca sto imaju selektora koji kao da ne zeli da ih odvede na SP. Ipak sa Anticem i ekipom sreca nam mozda ni ne treba. Dovoljno je da daju 110% i ocitaju lekciju francuzima.

Србислав

pre 14 godina

Сад се види и зашто — играчи му се досађују на тренингу, па рече да и нема потребе за тренингом. Ово може бити и добро, али може бити и лоше за нас, ако им играчи реше да се доказују.

LaneNS

pre 14 godina

Kapiten fudbalske reprezentacije Francuske Tijeri Anri otvoreno je nakon nerešenog rezultatima sa Rumunijom iskritikovao metode rada njihovog selektora Rejmonda Domeneka tvrdeći da on ne ume da ih vodi na terenu ali i van njega. Anri je u izjavi za francuske medije priznao da se još u petak, pre meča sa Rumunima, na treningu obratio selektoru u ime svih igrača jer je, kako kaže "nešto morao da preduzme".
"Tada sam mu rekao: 'Selektore, imam nešto da ti kažem u ime svih igrača. Dosađujemo se na tvojim treninzima. Za ovih 12 godina koliko sam u reprezentaciji, ovo nijednom nisam doživeo. Mi ne znamo kako da igramo, koje su nam pozicije i uloge na terenu, a ni kako da se ogranizujemo. Ne znamo šta da radimo na terenu. Nemamo stil, nemamo uputstva. Ovako ne ide'", otkrio je Anri.
Igrač Barselone je dodao da su svi u reprezentaciji razočarani što ne postoji nikakva taktika, a meč sa Srbijom je za samo dva dana. Anri je istakao i kako su igrači svesni da ukoliko izgube u Beogradu, a Austrija savlada Rumuniju, da će im i drugo mesto u grupi biti ugroženo.

Darko

pre 14 godina

citao sam da gurkuf kazao" Mi ne se plasimo od njih sto nemaju ekipu i jos manje opasnu publiku idemo tamo da ih smirimo i da ih pobedimo kod kuce"! Samo ti dodji da vidis sta je SRBIJAAAAAA

Ja sam pravi Ja, a ne onaj ja

pre 14 godina

Francuzi nece da vidimo sta spremaju. Verovatno ce na zadnjem treningu u Parizu uvezbavati penale. Dok se Platini pita, nema zime za Francuze. Zato ih treba napasti i od pocetka izgurati od naseg sesnaesterca. Zaista strepim za ishod ove utakmice znajuci mentalitet nasih igraca... A voleo bih da jednom vidim da mi napadnemo jaceg protivnika, pa kad im damo prvi, sami sto brze vratimo loptu na centar. E tad cemo postati velika ekipa, a mladi igraci koji budu odrastali u takvoj ekipi ce postati vrhunski igraci bez kompleksa manje vrednosti prema bilo kome i tek onda ce moci da u potpunosti razviju svoj talenat.

SAMO HRABRO

pre 14 godina

Sad neka nasi izbuse teren na treningu. Pa neka lopta ne moze da se krece po terenu. Odnosno bolje je da ih odvedu onda na neku livadu, s obzirom da ih u Srbiji ima na pretek. Ko im je kriv kada nisu hteli da treniraju na njemu i vide u kakvom je stanju teren.

SRBIJAAAAAAAA