Gasol: "Prvi meč je uvek bitan"

Španija u ponedeljak igra sa Srbijom u 1. kolu grupe 'C', a Gasol bi u Varšavi mogao da odigra prvi meč još od finala NBA lige u junu, pošto je u međuvremenu pauzirao zbog povrede prsta. "Moramo da pokažemo u svakom meču da zaslužujemo status tima kojeg se svi plaše, ali bez potcenjivanja bilo kog protivnika. Moramo da pružimo maksimum na svakom meču ukoliko želimo zlato", kaže Gasol.

Izvor:
Pošaljite komentar
 1. Ne razumem zašto se sad stvara atmosfera nekog uštrojenog navijanja, punog predostrožnosti i kao nekog anti baksuziranja: ako se slozimo da je ovo našoj reprezentaciji prvenstveno jedno odlično iskustvo i da niko od njih ne očekuje da bilo šta brane, već samo da igraju najbolje što mogu, onda valjda i mi možemo da se opustimo i navijamo punog srca, a ne da smo svi u fazonu: "ćut! Nemoj da ih izbaksuziramo", valjda da se ne uobraze, ovo, ono. Oni su profesionalni sportisti, ne neke vudu lutke. MiloEu pesniku svaka čast, a Gasol bi mogao i bez przničkog nba stava.
  (Bojan, 8. septembar 2009 11:39)

  # Link komentara

 2. Ma Pau ce da vas razbije .koga je briga za prst ima glava da boli onog egoistu Dudu
  (ofk, 7. septembar 2009 01:34)

  Ma ti si kralj,majke mi.Znam da ovo namereno radis i provociras likove.Mada izvaljen si postao.Mogao bi nekada da das cisto normalan komentar,ovako si provaljen!
  (Mecklejn, 7. septembar 2009 12:21)

  # Link komentara

 3. Ma Pau ce da vas razbije .koga je briga za prst ima glava da boli onog egoistu Dudu
  (ofk, 7. septembar 2009 01:34)

  # Link komentara

 4. Pau Gasol osetice bol
  - u prstu -
  kada vidi Krstu
  ajmo Spanci
  *ebu vas Britanci
  S E R B I A
  (Miloe, 6. septembar 2009 19:51)

  # Link komentara