Nedelja, 30.08.2009.

22:39

Pobeda Partizana, remi Zvezde

Fudbaleri Partizana i OFK Beograda zabeležili su pobede u mečevima trećeg kola Jelen Superlige, dok su u Kruševcu Zvezda i Napredak remizirali.

Izvor: B92

Pobeda Partizana, remi Zvezde IMAGE SOURCE
IMAGE DESCRIPTION

83 Komentari

Sortiraj po:

alo bre!!!

pre 14 godina

"Zvezda iskreno nije ni zasluzila da pobedi u Krusevcu, ali ono sto su zadnjih 15 minuta radili Carapani, nije u duhu sportske igre...padali su redom kao da ih neko strelja, toliko su odugovlacili tako da cetvrti sudija morao da produzi utakmicu 15minuta, i opet ne kazem da bi Zvezda dala toliko zeljeni pogodak, ali ne kazem da ni Carapani ne bi se i tih petnaest minuta ponasali kako su se ponasali citav mec!
Takvo ponasanje u zivotu nisam video!"

JA SAM VIDEO JOS GORE PONASANJE U DERBIJU KADA STE VODILI 1:0 CELU TEKMU, PA VAS JE MOREIRA KAZNIO U 93-EM MINUTU!!!

Miskokv

pre 14 godina

Gde su oni grobari sto su govorili da je pobeda zvezde u Krusevcu unapred dogovorena???Da nije bilo one smejurije od gola ni remi ne bismo izvukli,a sto se vas tice smesni ste ni vi ne umete da date gol dok ga protivnik sam sebi ne da...toliko,daj boze da ove godine titulu osvoji neko treci bilo bi bolje i za vas i nas.

Sa ljubaljvu....Vaš Šejić

pre 14 godina

Onom Punoševcu niko nije javio da treba da bude iz 2 u 2 ?!

Brukaaaa ! I to pred kamerama valja loptu u mrežu. Dokle bre ovako Zvezdo !? I biće opet pojeo vuk magarca,i biće opet Tole namešta titule...

kicOne

pre 14 godina

Dekicar, 31. avgust 2009 00:10) POTPUNO se slazem s tobom,tako da nema razloga da ponavljam...odbrana nam je tragikomicna,jadna,uprkos tome sto igramo sa gomilom defanzivaca,sredina,ako to uopste postoji u taktickim zamislima naseg strucnjaka,bedna,bezidejna,letargicna...a napad,blago receno,smesan. A onaj Blazic ima pregled igre otprilike kao Filip Visnjic....PIZON NAPOLJE....FCRS

RENE ARTOA

pre 14 godina

Ne znam samo šta čeka naša ministarka sporta zašto odmah ne uplati jedno 10 miliona eura zvezdi i partizanu kao pomoć našim "stubovima srpstva" , a skupština i vlada bi mogli da zasedaju o krizi u ovim klubovima , a u savezu bi mogao da napravi stepiju neku aferu tipa nameštanje utakmice u jesen sedamdeset i neke ili nevraćanje flaša od piva u samoposlugu osamdesettreće ( kao što su ono nameštanje sa Lučanima napakovali ) !

Prestati

pre 14 godina

Jednostavno treba prestati gledati ovaj anti-fudbal kojim se bave nasi fudbalski "profesionalci" u nasoj zemlji. Pa kada nema ispred koga da igraju i kada bivse fudbalske zvezde nema kome da uvaljuju svoje netalentovane sinove, menadzeri svoje unikatno netalentovane fudbalere mozda stvari i pocnu da se dovode u red.

drug clan biblioteke

pre 14 godina

Treba snimiti gol igraca Mote iz Intera protiv Milana i pustati nasim igracima do besvesti da shvate vaznost kretanja bez lopte i igre sa malo dodira...Neko bi rekao da je to akcija iz udzbenika... Izgleda da su ovi nasi fudbaleri onda preskocili celu osnovnu fudbalsku skolu...ccc
http://www.youtube.com/watch?v=Ezl_6zvuvm8

Paskval

pre 14 godina

Ova veciti drzavni mezimci,promenili taktiku. Sada ne idu preko sudija,vec toboze greskama protivnickih igraca i autogolovima.I lepo im ide. Bez njih bi bili pri dnu. I to rade sve mastovitije i mastovitije,da ne kazem groteksnije. Samo ne znam kako ce kad ispucaju repertoar toboznjih gresaka,pa pocnu da se ponavljaju,ice se ne njihove utakamice da se ljudi posteno nasmeju.

toliko o fudbalu

pre 14 godina

Kakve golove su "dali" poluveciti pa to je za istragu! Ono je za krvne delikte, sad je jasno valjda celoj Srbiji ko nas najvise sramoti, to su "Titovi blizanci". Tesko ce moja Vosa do titule ove sezone, jer koliko vidimo ovo nema smisla vise igrati...

Propast taktika sakri se

pre 14 godina

Moze mnogi da misle o Piksiju sta hoce, ali taj Piksi je najboljeg prijatelja (Djurovskog)koji je sada sa njim u Japanu smenio za dobro Zvezde. Platio je iz svog dzepa hotel i Milanu i shvatio posle toga da mora da se prodaju igraci da bi Zvezda funkcionisala ekonomski. Ali on je i dovodio igrace. Koromana, Milijasa, Molinu, Kastilja i sve ostale sto su nesto vredeli. Ja nisam jos video da neko drugi smeni prijatelja kao Piksi Djurovskog. Zasto ovo pisem, LUKICU AKO ZELIS DOBRO ZVEZDI SMENJUJ PIZONA! Razumem da je tim nov, ma sve razumem ali nikada necu razumeti 3 zadnja vezna i defanziva UVEK.

KG boy

pre 14 godina

dakle, kolko se vidi iz pocetka sezone, ove godine u kvalifikacije za Ligu SAMPIONA ce ici Vojvodina, a zvezda i partizan da se bore za ligu evrope...mozda je tako i bolje za srpski fudbal, a ni ofk beograd nije naivno poceo sezonu!

Bohemians Nis

pre 14 godina

Vojvodina da osvoji.
Bilo bi jako dobro i zdravo za nas mucenicki fudbal.
U stvari, bilo ko pa i OFK, sve samo ne titova deca.

medo

pre 14 godina

Stvarno NE razumem tzv navijce Partizana. Pa Jokanovic je zlato naseg Partizana, a vi ga terate. Covek ima rezultate, nema igru. Setite se Grcke na evropskom u Portugalu. Bez igre su imali rezultate i uzeli zlato. Jokane imas moju podrsku kao pravi grobar zelim ti sve najbolje i da sa tobom uzmemo jos jednu duplu krunu.

Hogar

pre 14 godina

@Stefan grobar

A kakve je daala? Covek uz idu sa rukama gore kao da igra srednjeg blokera u odbojci. Drugi gol. Da li ti poznajes pravila da golman moze samo sest koraka da napravi sa loptom u rukama i ne vise od deset sekundi. Ovaj drzao trideset i setao se kao na korzu.Bio si mali pa se ne secas daje na derbiju Hristov slican gol dao. To se vazi a ovo ne vazi.Da vasa filijala Hajduk-Dzomba nije pomogla ne bi vi ni ovu utakmicu pobedili

SOSko

pre 14 godina

Nismo šansu napravili za 90 minuta. Kakav gol smo dali ... no commenta. Da li je moguće da se onakav golman profesionalno bavi fudbalom? Ono se ne bi dogodilo ni Pavloviću.
Ova tekma je bila lepa prilika da odmorimo "nosioce igre" od napornih igara u Evropi i konačno vidimo na terenu neke bučno najavljivane letošnje akvizicije. Stalno se povlači priča o tome kako Obrić nije spreman. Ja ne znam koliko to treba da bude nespreman profesionalni fudbaler kad nije u stanju ni u našoj ligi da igra? Ako je slabiji od Kadua, onda mi stvarno nije jasno zašto smo ga uopšte potpisivali (pa još tako bučno najavljivali) Dalje, imamo na klupi Darka Lazovića, koji je barem dokazao da može igrati u našoj ligi. Čak i Srećković je bolje rešenje od Blažića - ako ništa mlađi je tri godine, igra levom nogom i, na kraju krajeva, on je stvarno "naše dete". Igrati protiv Napretka (bez vređanja) pa makar u gostima, sa dva zadnja vezna, beskorisnim Blažićem i Lazetićem kao jedinim produktivnim igračem - pa šta se uopšte očekuje od takve utakmice? Jedan zadnji vezni (Isah ili Savio po potrebi) jedan igrač iza dva špica (Kadu) pa čak i žrtvovati Lazetića da bi se rešila leva strana, a na desnom krilu forsirati Lazovića. Nemamo šta da izgubimo pa zašto se onda štekamo? Neće me niko ubediti da - i ovakvi kakvi smo - nismo jači od 80% timova u ligi, bar toliko da nametnemo ritam i napadamo. Pa neka opet budemo treći, neka izgubimo sve derbije i "derbije" ali da sve ostale ošurimo. Ne može se igrati fudbal bez prodornih i kreativnih igrača na krilima. Ne može se igrač tek tako šetati na pozicije koje mu nisu prirodne (Blažić u manevar, Bogdanović iza napadača ...) Nije mi jasno čemu toliki nedostatak muda?! Pa zar nismo odavno konstatovali da nam je liga najslabija u Evropi, a sad se štekamo protiv Rada i Napretka? Možda nije toliko slaba liga koliko nam je slab trener i koliko nam je loša uprava (dovođenje nesposobnih, nespremnih, povređenih igrača isl)- pa bolje da su zadržali samo Gvozdenovića, umesto što su doveli i Obrića i Kadua i Lazovića (na pozajmicu)?! Ne verujem da je bio skuplji. Na žalost, šteta će se videti tek kad i ovoj upravi vidimo leđa. Pa onda - ponovo vatanje za gušu na skupštinama, ponovo seča vena i pokazivanje "crveno-bele krvi", pa malo Murta da zajaši i tako ukrug do potpunog obesmišljenja.

realno

pre 14 godina

Partizan je vec poceo da premira igrace protivnickog tima Vojvodine, vidi se da je Vojvodina glavni kandidat za titulu. Ok je to da premira igrace ALI PREKINITE DA PREMIRATE SUDIJE. PA ova tri kola to je strasno sudjenje protiv Vojvodine takoreci KRIMINALNO. Zasto se igra fudbal u Srbiji ako se zna ko treba i mora da bude sampion? Ceo FSS napolje!!!

Iako te svi kradu VOJVODINO FIRMA JE UZ TEBE!!!

Kun Aguero

pre 14 godina

jedan je tole karadzic...hahahahahahahahah!!! placite,kukajte,prosite....kad vam toliko smeta,red je da mi grobari priznamo da nam Tole pomaze,kupuje tekme...nazalost tako ce biti jos 10ak godina :-))))))))hahahahhahahahahahah

ZNAISHA

pre 14 godina

Kakva liga,kakvi "profesionalci",kakve "strategije"...jezivo! Ubise i ono malo volje da pratis ovaj sport! Jedino sto rade u zivotu je da jedu,spavaju i treniraju,a ne mogu da nauce elementarne stvari fudbala...to,bre,sve ima mozak kao kolibri!!!

Vlada XXL

pre 14 godina

Sa utakmice u Krusevcu ostace mi u secanju sledece:

-divan ambijent;
-retko vidjen autogol golmana;
-cestitanje igraca Zvezde Lekicu ka "strelcu" i njegovo "skromno" prihvatanje cestitki;
-sjajan gol iz slobodnog udarca;
-skandiradnje delija na kraju utakmice "hocemo titulu" iako i je slepcu jasno da je ovaj tim daleko od sampionskog, bez obzira na pomak koji je napravljen.

čika Velja

pre 14 godina

Bio sam na utaknici sa Hajdukom i mišljenja da Jokanović nije kriv što niko od veznih igrača(Ljajić,Tomić,Fejsa, Petrović...) ne zna da centrira!Uz to pokretljivost navedenih igrača(osim Ljajića) je vrlo sporna. Fejsu i Tomića ne vidim na terenu, a Petrovića vidim zato što udavi onu loptu. Jokanović ne može biti kriv ni za situacije kada igrač(sinoć Ljajić dva puta) ne pogodi okvir gola sa 10m! Priznaćete, ovo su detalji u igri, koji protiv formacije 10-0(što je sinoć igrao Hajduk) moraju mnogo bolje da funkcionišu, a za to nije kriv Jokanović! Sve u svemu, čini mi se da su dani odbrojani za Jokana, jer čovek neće moći sam protiv svih. I još jednom, kritika za sve navijače koji sinoć nisu došli na stadion, jer i ovakav kakav je OVO JE NAŠ PARTIZAN i moramo biti uz njega i kad ne ide!

dex

pre 14 godina

Ljudi,shvatite da današnji fudbal zahtev školovanog trenera i diplomu o završenom obrazovanju.Danas je to postala čitava nauka.Naša praksa je da stare fudbalske legende dovodimo za trenere kako bi im obezbedili egzistenciju a oni pojma nemaju o fudbalu, ili im se shvatanja fudbala razlikuju od nekadašnjih,kada su oni bili fudbaleri, i današnjih.Oni za dva-tri meseca kupe diplome i licence i misle da su treneri a u stvari pojma nemaju(Jokan i Pižon).Ne može jedan čovek da bude i trener ekipe u pogledu taktike i fizičke spreme.Čitav tim mora da radi na pripremama ekipe.Jedan je zadužen za fizičke pripreme,Drugi za psihičke a Pižon za taktiku i izbor tima. Ljudi to je u današnje vreme nauka.

Y/Kv

pre 14 godina

Zvezda iskreno nije ni zasluzila da pobedi u Krusevcu, ali ono sto su zadnjih 15 minuta radili Carapani, nije u duhu sportske igre...padali su redom kao da ih neko strelja, toliko su odugovlacili tako da cetvrti sudija morao da produzi utakmicu 15minuta, i opet ne kazem da bi Zvezda dala toliko zeljeni pogodak, ali ne kazem da ni Carapani ne bi se i tih petnaest minuta ponasali kako su se ponasali citav mec!
Takvo ponasanje u zivotu nisam video!

dejan

pre 14 godina

Vreme je da se uprava Zvezde pozabavi pitanjem trenera dok nije kasno i dok se bodovna razlika nije povećala. I slepac vidi da tu nešto ne štima.Oprostili smo mu izjave da smo neiskusni za Evropu. Šta je sad u pitanju? Nismo valjda neiskusni i za domaće prvenstvo. Bolje je na vreme napraviti rez.Ne ide pa ne ide.

Bunker bre samo bunker

pre 14 godina

Pizone jesi Zvezdina legenda ali sto je mnogo mnogo je. U 90 minuta nijednu sansu nismo stvorili. Napretkov golman je sam sebi dao gol i sreca nasa sto jedini nacin za slab Napredak bio da daju gol iz prekida(svaka cast, evrogol). Pune tribine a dva tima koja nisu ni sansu stvorile osim dva gola. Isah gusi loptu jos malo pa ce je udaviti. Tecne igre nema, pleja nema, Blazic davi loptu. Mi levu stranu i nemamo, pa svaki protivnik vec sada nas je procitao. Igracima svaka cast na borbenosti ali izgleda da ih tvoja taktika zaustavlja da IGRAJU.

JEDAN JE SLAVOLJUB MUSLIN

Јокић

pre 14 godina

JOKANE ODLAZI !!!!

Partizan igra najruzniji fudbal u svojoj istoriji, stvarno - uzas.
(ivan, 30. avgust 2009 22:14)

Ош да врнемо Ребера...???

Ovo ne lici na sportiste nego na babe

pre 14 godina

Razocaran sam Zvezdinom igrom i Pizonom koji nikada nece otici sa klupe (neki osecaj). Ali svi nasi klubovi sto igraju protiv Zvezde i Partizana osim Vojvodine cim imaju 1 bod pocinje odugovlacenje, padanje u nesvest i ostalo. PA ZAR VAMA NIJE STALO DO POBEDE? A sudija je Lazeticu trebao dozivotnu za onaj karate skok a ne crveni. Da manji klubovi imaju malo hrabrosti mogli bi i do 3 boda.

Nemanja Obric

pre 14 godina

Dokle visheee,dokle ce Obric i Lazovic da greju klupu???? Pa oni bi po stranama razbijalii!!!Ajd da shvatim za Lazovica,mlad je,ali obric,zasto danas nije igrao umesto Blazica koji samo gubi lopte?Vasiljevic decko dodje i odma debituje,Vilotic isto...a "najjace predstavljeno mozda pojacanje" u vidu Obrica,koji je i bio jedan od najboljih na pripremama,greje klupu,a nekad cak i tribine...zaboga! Delije moraju da reaguju..kada su delije pocele da "pljuju" Pavlovica i Tutorica od tad oni ne igraju...sada ce to slucaj biti sa Savicem...Pa daj onda da sugerisemo nekako...nemoguce je da ti momci igraju losije od nekih na terenu koji konstantno dobijaju sanse koje po meni ne koriste!!!

vranjanac!pfc

pre 14 godina

zvezda je cak i odlicno prosla sa ovim bodom! a onaj napretkov golman je smehotres! svakom moze da se desi ono,ali nije lako biti toliki baksuz da se bas tebi desi! ne mogu da se setim kad je zvezda zadnji put dala gol a da to nije za rubriku 'verovali ili ne'... a kad sam video onog Lekica,kako se raduje zbog gola,pa jos digo prst visoko gore,a ostali igraci skacu na njega...verujem da su se mnoooogo obradovali! pa ljudi nisu uopste ni ocekivali da ce da mrdnu od nule na ovoj utakmici... zvezda ne moze da napravi povoljan rezultat ni kad je ovooooliko sreca prati kao protiv slavije i napretka...sta li ce da bude kad im sreca okrene ledja!? bice "DRUUUGA LIGA!!!"...

crni

pre 14 godina

e molim vas nemojte da velicate zvezdu i partizan,i slepi vide gde nam je liga...boze koliko smesno sve izgleda ne moze zvezda da napravi napad partizan gusi igru...ne znam oni na terenu treba da se uzdizu a ne navijaci da prave iluziju...nema partizana i zvezde na evropskoj mapi,zasto?milion razloga:katastrofalna infrastruktura kao da igramo u nekom selu(javoru itd) zamislite kad borca igra super ligu a radnicki nis fenjeras u drugoj,vi se ne secate reala sa nisave e to je bilo vreme...i dok se ne privatizuje sve nemojte se zanositi jakom zvezdom i jakim partizanom,cesto ostavljam komentare(nikada ozbiljne) jer meni je ovo smesno kako biti ozbiljan,kad je liga cirkus :)

A vi to nikako??

pre 14 godina

Pa nadam se da si video "zvezdin" prvi gol pre svog komentara. Ako nisi obavezno pogledaj pa prepravi sam svoj komentar.

Zlatko

pre 14 godina

MU-Arsenal 3+ :)
Real M-Deportivo 4-6 :)
Milan-Inter 3+ :)
Braga-Belenenses 1 :)
Napredak-Zvezda 2 :(
Fiorentina-Paler. 1 :)
Kjevo-Lacio 2 :)

Na 100 din eventualni dobitak 10.000. Ne mogu da verujem da Zvezda nije dobila u Krusevcu. :(

ofk

pre 14 godina

Vojvodina i OFK za promenu klubovi kraljevskog ''smeka''ovo ostalo je trikotaza neki vele-mucenik Pizon i glumac-umetnik-filozof Jokan-a bio je samo stoper

Dejan S.

pre 14 godina

Ovo je najmanje ličilo na fudbal. Da Zvezda za 90 minuta napravi jednu jedinu šansu, mnogi, da ne kažem skoro svi, nisu znali loptu da prime, a povezivanje tri pasa je misaona imenica. Kad god ih stisnu na sredini ovi ne znaju šta će sa loptom a u obrnutoj situaciji, kada protivnik napada, dopušta mu se da igra i dođe do 16.


Zaključak-GOLUBE ODLAZI, GOLUBE ODLAZI, GOLUBE ODLAZI!!!!!

mikibg

pre 14 godina

Navijam za Zvezdu i ne mogu da verujem koliko smo ocajni. Odgledao sam celu utakmicu, ni jednu sansu nismo stvorili. Pizon opet zakasnele izmene. Sve u svemu bice ovo jos jedna protracena sezona. Sada se vidi da su momci igrali samo za evropu, trebalo bi da im neko objasni da isto tako treba srce na teren i kada se igra domace prvenstvo. Odbrana veoma dobra ali sve ostalo ocajno...Lekic ne zna da ustopuje loptu kao ni vecina igraca Zvezde. Komsije necu da komentarisem, ali mislim da dovoljno govori kako su igrali da su pobedili auto golom i ako se jos zna sa kime su igrali sve je jasno.

BOND

pre 14 godina

Mislim da je vreme da Vosa uzme titulu,jer ako je ne uzme sada nece nikad.Imaju dobrog trenera za nese uslove solidnu ekipu po igracima bolju od zvezde ali losiju od Partizana,e sad prednos im je to sto Jokan iako je osvojio dve duple krune i drao gane nemoze da sastavi Partizan ovog proleca jednostavno igramo mnogo lose mnogo.Jokane brate volim te ko velikog Grobara likcina si ali molim te idi jer nam je igra katastrofa idi ko covek dok je ova pauza molim te dok nismo poceli da te vredjamo sa tribina jer nasim ljudima malo hvali da bi poceli da vredjaju nekog.Koga dovesti za trenera pitanje je:Mateusa ne bi voleo jedino Antic moze da nas digne iz pepela ali to je nemoguce na zalost.Volim Partizan.

Dekicar

pre 14 godina

Blazic, Bogdanovic, Savio, Pavlovic, Tutoric,Ignjatijevic i Nikolic a pre svih PIZON, NAPOLJE IZ ZVEZDE!!!!
Pizone, sram te bilo!!!!
Od pocetka smo znali da si neznalica (tipa Djora i Kosan) ali smo ti dali podrsku.
Sad si preterao sa kukavickom igrom i je*ena 3 zadnja vezna!!!
Gde ti je Abu, neznalico??
Gde ti je LAzovic??
Gde ti je Vranjes??
Gde ti je Obric??
Cadu??
Gubi se iz Zvezde i ti i vec pomenuti Bogdanovic, BLAZIC, Savio, Tutoric, Pavlovic i njihovi menadzeri!@!!
Lukicu, oteraj ga!!!!
Bitno je da zna da bude drzak i bezobrazan(nevaspitan) prema novinarima, na konferencijama, a ne razlikuje JEL i JER, GOL i GO itd.....
Tipican LJAKSE kao i kosan!
Oterajte ga !!!!

Ogorceni delija

pre 14 godina

Pizon je NAJGORI trener u poslednjih 20 godina!!! Covek se zadovoljava sa golom... Ne napravimo nijednu sansu za 90 min!!! I, naravno, stigne kazna!!! Dokle, Vladimire Petrovicu? Dokle? Protiv Rada, sreca, Slavija je kaznila isto, sad Napredak.. Ej, covece, u nasoj ligi hocemo da napadamo, i kad je 0:0, i kad vodimo 4:0... Koja je ovo igra??? Realno, Zvezdu vode DELIJE!!! Ali onda covece idi, ne trebas nam!

babaroga

pre 14 godina

Sta je blizanci???nema tu bruka ovo,ono,dosta je bilo vise sudija na vasoj strani,sviraju se nepostojeci penali i sl...svi igraju fudbal,samo nisu mogli da se iskazu i pokazu pored VAS....

sloba

pre 14 godina

Gledam komentare na izvestajima sa Partizanove i Zvezdine utakmice ,i naravno (bas kao i svake godine)navijaci vecito treceg kluba ostavljaju svoje komentare tipa...Vojvodina sampion. Ja Vam naj iskrenije zelim da ostanete na tom putu ,ali po ko zna koji put cete posle 3,4 kola da padnete i da se vucete kao prebijeni. Tuzno je to sto ni u ovako raspaloj ligi vi nemozete iznad treceg mesta !!!REALNO!

Goran

pre 14 godina

Dobro ljudi, smarate VISE za Jokana ! Pustite coveka nek vodi Partizan. Pa gledajte ovog Pizona. Realno, vodi Zvezdu 5 puta gore nego Jokan partizan, al ne vidim da ga cesto stavljate u usta. Zvezda je trebala realno da ispadne iz kvalifikacija za Ligu Evrope pre duela sa Slavijom. Tako da malo iskulirajte Jokana i predjite na trenera komsija, stvarno preterujete vise.

alex

pre 14 godina

e ovo je vec nevidjeno do sada....


Sramota bre, da Zvezda dodje do boda, a Partizan i pobedi, a da im je u oba slucaja bodove doneo protivnicki igrac autogolom...ccc

StefanGrobar

pre 14 godina

A kakve je golove Zvezda dala Slaviji i sad ovaj protiv Napretka?Jokane molim te idi,jer Partizan sa ovim amaterskim trenerom nece nista uraditi...

grobar zemun

pre 14 godina

Partizan se muchi, jednostavno sa ovakvom igrom nemamo sta da trazimo ni u nasem prvenstvu a kamoli u Evropi. Opet smo pevali JOKANE ODLAZI posto nas ne zadovoljavaju pobede VEC POBEDE I DOBRA IGRA.

Plasim se da cemo se opet obrukati na evropskoj sceni

Nesha_Krusevac

pre 14 godina

Mogao je Napredak da savlada slabu Zvezdu koja bez Ninkova ne vredi nista......Partizane mora to bolje...brawo za Krusevac koji je pokazao da je fudbalski grad.....Partizan Sampion....

Radnicki Nis

pre 14 godina

Nadao sam se da ce doci vreme u nasem fudbalu kada prva dva mesta nisu zagarantovana za Partizan i Zvezdu. E pa izgleda da su dosla, ali ipak ne onako kako sam se nadao...

budućnost srpskog fudbala

pre 14 godina

Ma ne zna se ko je "bolji" od "večitih komšija". Nešto mi se čini da će treneri brzo da stradaju. Da probamo sa anketom, ko prvi ide sa klupe:

1) Jokan (Preporučujem)
2) Pižon (Ne preporučujem)

Zaslužila su obojica nego da vidimo samo ko će prvi...

Milos

pre 14 godina

E kad bi pizon stavio na levo krilo kadua,na desno trickovskog,a isaha kao defanzivnog veznog pa Bog da ih vidi.Krila trebaju da budu eksplozivna i brza,krila trebaju da budu trickovski i kadu...Odbrana je ok,golman ok,napad mislim da mnogo forsiraju ovog lekica,da je jevtic kvalitetnije ali napad je ok

messi

pre 14 godina

xaxaxa kakva liga,ljudi u kladionicu svi i samo singlirajte golove,0-2, i nema brige...nema ko da daje,eventualno golman sam sebi ili neki autogol...strasno!

budućnost srpskog fudbala

pre 14 godina

Ma ne zna se ko je "bolji" od "večitih komšija". Nešto mi se čini da će treneri brzo da stradaju. Da probamo sa anketom, ko prvi ide sa klupe:

1) Jokan (Preporučujem)
2) Pižon (Ne preporučujem)

Zaslužila su obojica nego da vidimo samo ko će prvi...

messi

pre 14 godina

xaxaxa kakva liga,ljudi u kladionicu svi i samo singlirajte golove,0-2, i nema brige...nema ko da daje,eventualno golman sam sebi ili neki autogol...strasno!

grobar zemun

pre 14 godina

Partizan se muchi, jednostavno sa ovakvom igrom nemamo sta da trazimo ni u nasem prvenstvu a kamoli u Evropi. Opet smo pevali JOKANE ODLAZI posto nas ne zadovoljavaju pobede VEC POBEDE I DOBRA IGRA.

Plasim se da cemo se opet obrukati na evropskoj sceni

Nesha_Krusevac

pre 14 godina

Mogao je Napredak da savlada slabu Zvezdu koja bez Ninkova ne vredi nista......Partizane mora to bolje...brawo za Krusevac koji je pokazao da je fudbalski grad.....Partizan Sampion....

StefanGrobar

pre 14 godina

A kakve je golove Zvezda dala Slaviji i sad ovaj protiv Napretka?Jokane molim te idi,jer Partizan sa ovim amaterskim trenerom nece nista uraditi...

Radnicki Nis

pre 14 godina

Nadao sam se da ce doci vreme u nasem fudbalu kada prva dva mesta nisu zagarantovana za Partizan i Zvezdu. E pa izgleda da su dosla, ali ipak ne onako kako sam se nadao...

Dekicar

pre 14 godina

Blazic, Bogdanovic, Savio, Pavlovic, Tutoric,Ignjatijevic i Nikolic a pre svih PIZON, NAPOLJE IZ ZVEZDE!!!!
Pizone, sram te bilo!!!!
Od pocetka smo znali da si neznalica (tipa Djora i Kosan) ali smo ti dali podrsku.
Sad si preterao sa kukavickom igrom i je*ena 3 zadnja vezna!!!
Gde ti je Abu, neznalico??
Gde ti je LAzovic??
Gde ti je Vranjes??
Gde ti je Obric??
Cadu??
Gubi se iz Zvezde i ti i vec pomenuti Bogdanovic, BLAZIC, Savio, Tutoric, Pavlovic i njihovi menadzeri!@!!
Lukicu, oteraj ga!!!!
Bitno je da zna da bude drzak i bezobrazan(nevaspitan) prema novinarima, na konferencijama, a ne razlikuje JEL i JER, GOL i GO itd.....
Tipican LJAKSE kao i kosan!
Oterajte ga !!!!

Vlada XXL

pre 14 godina

Sa utakmice u Krusevcu ostace mi u secanju sledece:

-divan ambijent;
-retko vidjen autogol golmana;
-cestitanje igraca Zvezde Lekicu ka "strelcu" i njegovo "skromno" prihvatanje cestitki;
-sjajan gol iz slobodnog udarca;
-skandiradnje delija na kraju utakmice "hocemo titulu" iako i je slepcu jasno da je ovaj tim daleko od sampionskog, bez obzira na pomak koji je napravljen.

Milos

pre 14 godina

E kad bi pizon stavio na levo krilo kadua,na desno trickovskog,a isaha kao defanzivnog veznog pa Bog da ih vidi.Krila trebaju da budu eksplozivna i brza,krila trebaju da budu trickovski i kadu...Odbrana je ok,golman ok,napad mislim da mnogo forsiraju ovog lekica,da je jevtic kvalitetnije ali napad je ok

Ogorceni delija

pre 14 godina

Pizon je NAJGORI trener u poslednjih 20 godina!!! Covek se zadovoljava sa golom... Ne napravimo nijednu sansu za 90 min!!! I, naravno, stigne kazna!!! Dokle, Vladimire Petrovicu? Dokle? Protiv Rada, sreca, Slavija je kaznila isto, sad Napredak.. Ej, covece, u nasoj ligi hocemo da napadamo, i kad je 0:0, i kad vodimo 4:0... Koja je ovo igra??? Realno, Zvezdu vode DELIJE!!! Ali onda covece idi, ne trebas nam!

sloba

pre 14 godina

Gledam komentare na izvestajima sa Partizanove i Zvezdine utakmice ,i naravno (bas kao i svake godine)navijaci vecito treceg kluba ostavljaju svoje komentare tipa...Vojvodina sampion. Ja Vam naj iskrenije zelim da ostanete na tom putu ,ali po ko zna koji put cete posle 3,4 kola da padnete i da se vucete kao prebijeni. Tuzno je to sto ni u ovako raspaloj ligi vi nemozete iznad treceg mesta !!!REALNO!

Goran

pre 14 godina

Dobro ljudi, smarate VISE za Jokana ! Pustite coveka nek vodi Partizan. Pa gledajte ovog Pizona. Realno, vodi Zvezdu 5 puta gore nego Jokan partizan, al ne vidim da ga cesto stavljate u usta. Zvezda je trebala realno da ispadne iz kvalifikacija za Ligu Evrope pre duela sa Slavijom. Tako da malo iskulirajte Jokana i predjite na trenera komsija, stvarno preterujete vise.

čika Velja

pre 14 godina

Bio sam na utaknici sa Hajdukom i mišljenja da Jokanović nije kriv što niko od veznih igrača(Ljajić,Tomić,Fejsa, Petrović...) ne zna da centrira!Uz to pokretljivost navedenih igrača(osim Ljajića) je vrlo sporna. Fejsu i Tomića ne vidim na terenu, a Petrovića vidim zato što udavi onu loptu. Jokanović ne može biti kriv ni za situacije kada igrač(sinoć Ljajić dva puta) ne pogodi okvir gola sa 10m! Priznaćete, ovo su detalji u igri, koji protiv formacije 10-0(što je sinoć igrao Hajduk) moraju mnogo bolje da funkcionišu, a za to nije kriv Jokanović! Sve u svemu, čini mi se da su dani odbrojani za Jokana, jer čovek neće moći sam protiv svih. I još jednom, kritika za sve navijače koji sinoć nisu došli na stadion, jer i ovakav kakav je OVO JE NAŠ PARTIZAN i moramo biti uz njega i kad ne ide!

drug clan biblioteke

pre 14 godina

Treba snimiti gol igraca Mote iz Intera protiv Milana i pustati nasim igracima do besvesti da shvate vaznost kretanja bez lopte i igre sa malo dodira...Neko bi rekao da je to akcija iz udzbenika... Izgleda da su ovi nasi fudbaleri onda preskocili celu osnovnu fudbalsku skolu...ccc
http://www.youtube.com/watch?v=Ezl_6zvuvm8

alex

pre 14 godina

e ovo je vec nevidjeno do sada....


Sramota bre, da Zvezda dodje do boda, a Partizan i pobedi, a da im je u oba slucaja bodove doneo protivnicki igrac autogolom...ccc

Dejan S.

pre 14 godina

Ovo je najmanje ličilo na fudbal. Da Zvezda za 90 minuta napravi jednu jedinu šansu, mnogi, da ne kažem skoro svi, nisu znali loptu da prime, a povezivanje tri pasa je misaona imenica. Kad god ih stisnu na sredini ovi ne znaju šta će sa loptom a u obrnutoj situaciji, kada protivnik napada, dopušta mu se da igra i dođe do 16.


Zaključak-GOLUBE ODLAZI, GOLUBE ODLAZI, GOLUBE ODLAZI!!!!!

vranjanac!pfc

pre 14 godina

zvezda je cak i odlicno prosla sa ovim bodom! a onaj napretkov golman je smehotres! svakom moze da se desi ono,ali nije lako biti toliki baksuz da se bas tebi desi! ne mogu da se setim kad je zvezda zadnji put dala gol a da to nije za rubriku 'verovali ili ne'... a kad sam video onog Lekica,kako se raduje zbog gola,pa jos digo prst visoko gore,a ostali igraci skacu na njega...verujem da su se mnoooogo obradovali! pa ljudi nisu uopste ni ocekivali da ce da mrdnu od nule na ovoj utakmici... zvezda ne moze da napravi povoljan rezultat ni kad je ovooooliko sreca prati kao protiv slavije i napretka...sta li ce da bude kad im sreca okrene ledja!? bice "DRUUUGA LIGA!!!"...

Prestati

pre 14 godina

Jednostavno treba prestati gledati ovaj anti-fudbal kojim se bave nasi fudbalski "profesionalci" u nasoj zemlji. Pa kada nema ispred koga da igraju i kada bivse fudbalske zvezde nema kome da uvaljuju svoje netalentovane sinove, menadzeri svoje unikatno netalentovane fudbalere mozda stvari i pocnu da se dovode u red.

crni

pre 14 godina

e molim vas nemojte da velicate zvezdu i partizan,i slepi vide gde nam je liga...boze koliko smesno sve izgleda ne moze zvezda da napravi napad partizan gusi igru...ne znam oni na terenu treba da se uzdizu a ne navijaci da prave iluziju...nema partizana i zvezde na evropskoj mapi,zasto?milion razloga:katastrofalna infrastruktura kao da igramo u nekom selu(javoru itd) zamislite kad borca igra super ligu a radnicki nis fenjeras u drugoj,vi se ne secate reala sa nisave e to je bilo vreme...i dok se ne privatizuje sve nemojte se zanositi jakom zvezdom i jakim partizanom,cesto ostavljam komentare(nikada ozbiljne) jer meni je ovo smesno kako biti ozbiljan,kad je liga cirkus :)

realno

pre 14 godina

Partizan je vec poceo da premira igrace protivnickog tima Vojvodine, vidi se da je Vojvodina glavni kandidat za titulu. Ok je to da premira igrace ALI PREKINITE DA PREMIRATE SUDIJE. PA ova tri kola to je strasno sudjenje protiv Vojvodine takoreci KRIMINALNO. Zasto se igra fudbal u Srbiji ako se zna ko treba i mora da bude sampion? Ceo FSS napolje!!!

Iako te svi kradu VOJVODINO FIRMA JE UZ TEBE!!!

babaroga

pre 14 godina

Sta je blizanci???nema tu bruka ovo,ono,dosta je bilo vise sudija na vasoj strani,sviraju se nepostojeci penali i sl...svi igraju fudbal,samo nisu mogli da se iskazu i pokazu pored VAS....

ofk

pre 14 godina

Vojvodina i OFK za promenu klubovi kraljevskog ''smeka''ovo ostalo je trikotaza neki vele-mucenik Pizon i glumac-umetnik-filozof Jokan-a bio je samo stoper

Ovo ne lici na sportiste nego na babe

pre 14 godina

Razocaran sam Zvezdinom igrom i Pizonom koji nikada nece otici sa klupe (neki osecaj). Ali svi nasi klubovi sto igraju protiv Zvezde i Partizana osim Vojvodine cim imaju 1 bod pocinje odugovlacenje, padanje u nesvest i ostalo. PA ZAR VAMA NIJE STALO DO POBEDE? A sudija je Lazeticu trebao dozivotnu za onaj karate skok a ne crveni. Da manji klubovi imaju malo hrabrosti mogli bi i do 3 boda.

Bohemians Nis

pre 14 godina

Vojvodina da osvoji.
Bilo bi jako dobro i zdravo za nas mucenicki fudbal.
U stvari, bilo ko pa i OFK, sve samo ne titova deca.

medo

pre 14 godina

Stvarno NE razumem tzv navijce Partizana. Pa Jokanovic je zlato naseg Partizana, a vi ga terate. Covek ima rezultate, nema igru. Setite se Grcke na evropskom u Portugalu. Bez igre su imali rezultate i uzeli zlato. Jokane imas moju podrsku kao pravi grobar zelim ti sve najbolje i da sa tobom uzmemo jos jednu duplu krunu.

Kun Aguero

pre 14 godina

jedan je tole karadzic...hahahahahahahahah!!! placite,kukajte,prosite....kad vam toliko smeta,red je da mi grobari priznamo da nam Tole pomaze,kupuje tekme...nazalost tako ce biti jos 10ak godina :-))))))))hahahahhahahahahahah

toliko o fudbalu

pre 14 godina

Kakve golove su "dali" poluveciti pa to je za istragu! Ono je za krvne delikte, sad je jasno valjda celoj Srbiji ko nas najvise sramoti, to su "Titovi blizanci". Tesko ce moja Vosa do titule ove sezone, jer koliko vidimo ovo nema smisla vise igrati...

Nemanja Obric

pre 14 godina

Dokle visheee,dokle ce Obric i Lazovic da greju klupu???? Pa oni bi po stranama razbijalii!!!Ajd da shvatim za Lazovica,mlad je,ali obric,zasto danas nije igrao umesto Blazica koji samo gubi lopte?Vasiljevic decko dodje i odma debituje,Vilotic isto...a "najjace predstavljeno mozda pojacanje" u vidu Obrica,koji je i bio jedan od najboljih na pripremama,greje klupu,a nekad cak i tribine...zaboga! Delije moraju da reaguju..kada su delije pocele da "pljuju" Pavlovica i Tutorica od tad oni ne igraju...sada ce to slucaj biti sa Savicem...Pa daj onda da sugerisemo nekako...nemoguce je da ti momci igraju losije od nekih na terenu koji konstantno dobijaju sanse koje po meni ne koriste!!!

Propast taktika sakri se

pre 14 godina

Moze mnogi da misle o Piksiju sta hoce, ali taj Piksi je najboljeg prijatelja (Djurovskog)koji je sada sa njim u Japanu smenio za dobro Zvezde. Platio je iz svog dzepa hotel i Milanu i shvatio posle toga da mora da se prodaju igraci da bi Zvezda funkcionisala ekonomski. Ali on je i dovodio igrace. Koromana, Milijasa, Molinu, Kastilja i sve ostale sto su nesto vredeli. Ja nisam jos video da neko drugi smeni prijatelja kao Piksi Djurovskog. Zasto ovo pisem, LUKICU AKO ZELIS DOBRO ZVEZDI SMENJUJ PIZONA! Razumem da je tim nov, ma sve razumem ali nikada necu razumeti 3 zadnja vezna i defanziva UVEK.

BOND

pre 14 godina

Mislim da je vreme da Vosa uzme titulu,jer ako je ne uzme sada nece nikad.Imaju dobrog trenera za nese uslove solidnu ekipu po igracima bolju od zvezde ali losiju od Partizana,e sad prednos im je to sto Jokan iako je osvojio dve duple krune i drao gane nemoze da sastavi Partizan ovog proleca jednostavno igramo mnogo lose mnogo.Jokane brate volim te ko velikog Grobara likcina si ali molim te idi jer nam je igra katastrofa idi ko covek dok je ova pauza molim te dok nismo poceli da te vredjamo sa tribina jer nasim ljudima malo hvali da bi poceli da vredjaju nekog.Koga dovesti za trenera pitanje je:Mateusa ne bi voleo jedino Antic moze da nas digne iz pepela ali to je nemoguce na zalost.Volim Partizan.

Miskokv

pre 14 godina

Gde su oni grobari sto su govorili da je pobeda zvezde u Krusevcu unapred dogovorena???Da nije bilo one smejurije od gola ni remi ne bismo izvukli,a sto se vas tice smesni ste ni vi ne umete da date gol dok ga protivnik sam sebi ne da...toliko,daj boze da ove godine titulu osvoji neko treci bilo bi bolje i za vas i nas.

mikibg

pre 14 godina

Navijam za Zvezdu i ne mogu da verujem koliko smo ocajni. Odgledao sam celu utakmicu, ni jednu sansu nismo stvorili. Pizon opet zakasnele izmene. Sve u svemu bice ovo jos jedna protracena sezona. Sada se vidi da su momci igrali samo za evropu, trebalo bi da im neko objasni da isto tako treba srce na teren i kada se igra domace prvenstvo. Odbrana veoma dobra ali sve ostalo ocajno...Lekic ne zna da ustopuje loptu kao ni vecina igraca Zvezde. Komsije necu da komentarisem, ali mislim da dovoljno govori kako su igrali da su pobedili auto golom i ako se jos zna sa kime su igrali sve je jasno.

Јокић

pre 14 godina

JOKANE ODLAZI !!!!

Partizan igra najruzniji fudbal u svojoj istoriji, stvarno - uzas.
(ivan, 30. avgust 2009 22:14)

Ош да врнемо Ребера...???

dex

pre 14 godina

Ljudi,shvatite da današnji fudbal zahtev školovanog trenera i diplomu o završenom obrazovanju.Danas je to postala čitava nauka.Naša praksa je da stare fudbalske legende dovodimo za trenere kako bi im obezbedili egzistenciju a oni pojma nemaju o fudbalu, ili im se shvatanja fudbala razlikuju od nekadašnjih,kada su oni bili fudbaleri, i današnjih.Oni za dva-tri meseca kupe diplome i licence i misle da su treneri a u stvari pojma nemaju(Jokan i Pižon).Ne može jedan čovek da bude i trener ekipe u pogledu taktike i fizičke spreme.Čitav tim mora da radi na pripremama ekipe.Jedan je zadužen za fizičke pripreme,Drugi za psihičke a Pižon za taktiku i izbor tima. Ljudi to je u današnje vreme nauka.

SOSko

pre 14 godina

Nismo šansu napravili za 90 minuta. Kakav gol smo dali ... no commenta. Da li je moguće da se onakav golman profesionalno bavi fudbalom? Ono se ne bi dogodilo ni Pavloviću.
Ova tekma je bila lepa prilika da odmorimo "nosioce igre" od napornih igara u Evropi i konačno vidimo na terenu neke bučno najavljivane letošnje akvizicije. Stalno se povlači priča o tome kako Obrić nije spreman. Ja ne znam koliko to treba da bude nespreman profesionalni fudbaler kad nije u stanju ni u našoj ligi da igra? Ako je slabiji od Kadua, onda mi stvarno nije jasno zašto smo ga uopšte potpisivali (pa još tako bučno najavljivali) Dalje, imamo na klupi Darka Lazovića, koji je barem dokazao da može igrati u našoj ligi. Čak i Srećković je bolje rešenje od Blažića - ako ništa mlađi je tri godine, igra levom nogom i, na kraju krajeva, on je stvarno "naše dete". Igrati protiv Napretka (bez vređanja) pa makar u gostima, sa dva zadnja vezna, beskorisnim Blažićem i Lazetićem kao jedinim produktivnim igračem - pa šta se uopšte očekuje od takve utakmice? Jedan zadnji vezni (Isah ili Savio po potrebi) jedan igrač iza dva špica (Kadu) pa čak i žrtvovati Lazetića da bi se rešila leva strana, a na desnom krilu forsirati Lazovića. Nemamo šta da izgubimo pa zašto se onda štekamo? Neće me niko ubediti da - i ovakvi kakvi smo - nismo jači od 80% timova u ligi, bar toliko da nametnemo ritam i napadamo. Pa neka opet budemo treći, neka izgubimo sve derbije i "derbije" ali da sve ostale ošurimo. Ne može se igrati fudbal bez prodornih i kreativnih igrača na krilima. Ne može se igrač tek tako šetati na pozicije koje mu nisu prirodne (Blažić u manevar, Bogdanović iza napadača ...) Nije mi jasno čemu toliki nedostatak muda?! Pa zar nismo odavno konstatovali da nam je liga najslabija u Evropi, a sad se štekamo protiv Rada i Napretka? Možda nije toliko slaba liga koliko nam je slab trener i koliko nam je loša uprava (dovođenje nesposobnih, nespremnih, povređenih igrača isl)- pa bolje da su zadržali samo Gvozdenovića, umesto što su doveli i Obrića i Kadua i Lazovića (na pozajmicu)?! Ne verujem da je bio skuplji. Na žalost, šteta će se videti tek kad i ovoj upravi vidimo leđa. Pa onda - ponovo vatanje za gušu na skupštinama, ponovo seča vena i pokazivanje "crveno-bele krvi", pa malo Murta da zajaši i tako ukrug do potpunog obesmišljenja.

alo bre!!!

pre 14 godina

"Zvezda iskreno nije ni zasluzila da pobedi u Krusevcu, ali ono sto su zadnjih 15 minuta radili Carapani, nije u duhu sportske igre...padali su redom kao da ih neko strelja, toliko su odugovlacili tako da cetvrti sudija morao da produzi utakmicu 15minuta, i opet ne kazem da bi Zvezda dala toliko zeljeni pogodak, ali ne kazem da ni Carapani ne bi se i tih petnaest minuta ponasali kako su se ponasali citav mec!
Takvo ponasanje u zivotu nisam video!"

JA SAM VIDEO JOS GORE PONASANJE U DERBIJU KADA STE VODILI 1:0 CELU TEKMU, PA VAS JE MOREIRA KAZNIO U 93-EM MINUTU!!!

Zlatko

pre 14 godina

MU-Arsenal 3+ :)
Real M-Deportivo 4-6 :)
Milan-Inter 3+ :)
Braga-Belenenses 1 :)
Napredak-Zvezda 2 :(
Fiorentina-Paler. 1 :)
Kjevo-Lacio 2 :)

Na 100 din eventualni dobitak 10.000. Ne mogu da verujem da Zvezda nije dobila u Krusevcu. :(

A vi to nikako??

pre 14 godina

Pa nadam se da si video "zvezdin" prvi gol pre svog komentara. Ako nisi obavezno pogledaj pa prepravi sam svoj komentar.

kicOne

pre 14 godina

Dekicar, 31. avgust 2009 00:10) POTPUNO se slazem s tobom,tako da nema razloga da ponavljam...odbrana nam je tragikomicna,jadna,uprkos tome sto igramo sa gomilom defanzivaca,sredina,ako to uopste postoji u taktickim zamislima naseg strucnjaka,bedna,bezidejna,letargicna...a napad,blago receno,smesan. A onaj Blazic ima pregled igre otprilike kao Filip Visnjic....PIZON NAPOLJE....FCRS

Bunker bre samo bunker

pre 14 godina

Pizone jesi Zvezdina legenda ali sto je mnogo mnogo je. U 90 minuta nijednu sansu nismo stvorili. Napretkov golman je sam sebi dao gol i sreca nasa sto jedini nacin za slab Napredak bio da daju gol iz prekida(svaka cast, evrogol). Pune tribine a dva tima koja nisu ni sansu stvorile osim dva gola. Isah gusi loptu jos malo pa ce je udaviti. Tecne igre nema, pleja nema, Blazic davi loptu. Mi levu stranu i nemamo, pa svaki protivnik vec sada nas je procitao. Igracima svaka cast na borbenosti ali izgleda da ih tvoja taktika zaustavlja da IGRAJU.

JEDAN JE SLAVOLJUB MUSLIN

Paskval

pre 14 godina

Ova veciti drzavni mezimci,promenili taktiku. Sada ne idu preko sudija,vec toboze greskama protivnickih igraca i autogolovima.I lepo im ide. Bez njih bi bili pri dnu. I to rade sve mastovitije i mastovitije,da ne kazem groteksnije. Samo ne znam kako ce kad ispucaju repertoar toboznjih gresaka,pa pocnu da se ponavljaju,ice se ne njihove utakamice da se ljudi posteno nasmeju.

dejan

pre 14 godina

Vreme je da se uprava Zvezde pozabavi pitanjem trenera dok nije kasno i dok se bodovna razlika nije povećala. I slepac vidi da tu nešto ne štima.Oprostili smo mu izjave da smo neiskusni za Evropu. Šta je sad u pitanju? Nismo valjda neiskusni i za domaće prvenstvo. Bolje je na vreme napraviti rez.Ne ide pa ne ide.

KG boy

pre 14 godina

dakle, kolko se vidi iz pocetka sezone, ove godine u kvalifikacije za Ligu SAMPIONA ce ici Vojvodina, a zvezda i partizan da se bore za ligu evrope...mozda je tako i bolje za srpski fudbal, a ni ofk beograd nije naivno poceo sezonu!

RENE ARTOA

pre 14 godina

Ne znam samo šta čeka naša ministarka sporta zašto odmah ne uplati jedno 10 miliona eura zvezdi i partizanu kao pomoć našim "stubovima srpstva" , a skupština i vlada bi mogli da zasedaju o krizi u ovim klubovima , a u savezu bi mogao da napravi stepiju neku aferu tipa nameštanje utakmice u jesen sedamdeset i neke ili nevraćanje flaša od piva u samoposlugu osamdesettreće ( kao što su ono nameštanje sa Lučanima napakovali ) !

Sa ljubaljvu....Vaš Šejić

pre 14 godina

Onom Punoševcu niko nije javio da treba da bude iz 2 u 2 ?!

Brukaaaa ! I to pred kamerama valja loptu u mrežu. Dokle bre ovako Zvezdo !? I biće opet pojeo vuk magarca,i biće opet Tole namešta titule...

Y/Kv

pre 14 godina

Zvezda iskreno nije ni zasluzila da pobedi u Krusevcu, ali ono sto su zadnjih 15 minuta radili Carapani, nije u duhu sportske igre...padali su redom kao da ih neko strelja, toliko su odugovlacili tako da cetvrti sudija morao da produzi utakmicu 15minuta, i opet ne kazem da bi Zvezda dala toliko zeljeni pogodak, ali ne kazem da ni Carapani ne bi se i tih petnaest minuta ponasali kako su se ponasali citav mec!
Takvo ponasanje u zivotu nisam video!

ZNAISHA

pre 14 godina

Kakva liga,kakvi "profesionalci",kakve "strategije"...jezivo! Ubise i ono malo volje da pratis ovaj sport! Jedino sto rade u zivotu je da jedu,spavaju i treniraju,a ne mogu da nauce elementarne stvari fudbala...to,bre,sve ima mozak kao kolibri!!!

Hogar

pre 14 godina

@Stefan grobar

A kakve je daala? Covek uz idu sa rukama gore kao da igra srednjeg blokera u odbojci. Drugi gol. Da li ti poznajes pravila da golman moze samo sest koraka da napravi sa loptom u rukama i ne vise od deset sekundi. Ovaj drzao trideset i setao se kao na korzu.Bio si mali pa se ne secas daje na derbiju Hristov slican gol dao. To se vazi a ovo ne vazi.Da vasa filijala Hajduk-Dzomba nije pomogla ne bi vi ni ovu utakmicu pobedili

budućnost srpskog fudbala

pre 14 godina

Ma ne zna se ko je "bolji" od "večitih komšija". Nešto mi se čini da će treneri brzo da stradaju. Da probamo sa anketom, ko prvi ide sa klupe:

1) Jokan (Preporučujem)
2) Pižon (Ne preporučujem)

Zaslužila su obojica nego da vidimo samo ko će prvi...

Milos

pre 14 godina

E kad bi pizon stavio na levo krilo kadua,na desno trickovskog,a isaha kao defanzivnog veznog pa Bog da ih vidi.Krila trebaju da budu eksplozivna i brza,krila trebaju da budu trickovski i kadu...Odbrana je ok,golman ok,napad mislim da mnogo forsiraju ovog lekica,da je jevtic kvalitetnije ali napad je ok

grobar zemun

pre 14 godina

Partizan se muchi, jednostavno sa ovakvom igrom nemamo sta da trazimo ni u nasem prvenstvu a kamoli u Evropi. Opet smo pevali JOKANE ODLAZI posto nas ne zadovoljavaju pobede VEC POBEDE I DOBRA IGRA.

Plasim se da cemo se opet obrukati na evropskoj sceni

Nesha_Krusevac

pre 14 godina

Mogao je Napredak da savlada slabu Zvezdu koja bez Ninkova ne vredi nista......Partizane mora to bolje...brawo za Krusevac koji je pokazao da je fudbalski grad.....Partizan Sampion....

StefanGrobar

pre 14 godina

A kakve je golove Zvezda dala Slaviji i sad ovaj protiv Napretka?Jokane molim te idi,jer Partizan sa ovim amaterskim trenerom nece nista uraditi...

Radnicki Nis

pre 14 godina

Nadao sam se da ce doci vreme u nasem fudbalu kada prva dva mesta nisu zagarantovana za Partizan i Zvezdu. E pa izgleda da su dosla, ali ipak ne onako kako sam se nadao...

messi

pre 14 godina

xaxaxa kakva liga,ljudi u kladionicu svi i samo singlirajte golove,0-2, i nema brige...nema ko da daje,eventualno golman sam sebi ili neki autogol...strasno!

medo

pre 14 godina

Stvarno NE razumem tzv navijce Partizana. Pa Jokanovic je zlato naseg Partizana, a vi ga terate. Covek ima rezultate, nema igru. Setite se Grcke na evropskom u Portugalu. Bez igre su imali rezultate i uzeli zlato. Jokane imas moju podrsku kao pravi grobar zelim ti sve najbolje i da sa tobom uzmemo jos jednu duplu krunu.

sloba

pre 14 godina

Gledam komentare na izvestajima sa Partizanove i Zvezdine utakmice ,i naravno (bas kao i svake godine)navijaci vecito treceg kluba ostavljaju svoje komentare tipa...Vojvodina sampion. Ja Vam naj iskrenije zelim da ostanete na tom putu ,ali po ko zna koji put cete posle 3,4 kola da padnete i da se vucete kao prebijeni. Tuzno je to sto ni u ovako raspaloj ligi vi nemozete iznad treceg mesta !!!REALNO!

babaroga

pre 14 godina

Sta je blizanci???nema tu bruka ovo,ono,dosta je bilo vise sudija na vasoj strani,sviraju se nepostojeci penali i sl...svi igraju fudbal,samo nisu mogli da se iskazu i pokazu pored VAS....

Јокић

pre 14 godina

JOKANE ODLAZI !!!!

Partizan igra najruzniji fudbal u svojoj istoriji, stvarno - uzas.
(ivan, 30. avgust 2009 22:14)

Ош да врнемо Ребера...???

KG boy

pre 14 godina

dakle, kolko se vidi iz pocetka sezone, ove godine u kvalifikacije za Ligu SAMPIONA ce ici Vojvodina, a zvezda i partizan da se bore za ligu evrope...mozda je tako i bolje za srpski fudbal, a ni ofk beograd nije naivno poceo sezonu!

realno

pre 14 godina

Partizan je vec poceo da premira igrace protivnickog tima Vojvodine, vidi se da je Vojvodina glavni kandidat za titulu. Ok je to da premira igrace ALI PREKINITE DA PREMIRATE SUDIJE. PA ova tri kola to je strasno sudjenje protiv Vojvodine takoreci KRIMINALNO. Zasto se igra fudbal u Srbiji ako se zna ko treba i mora da bude sampion? Ceo FSS napolje!!!

Iako te svi kradu VOJVODINO FIRMA JE UZ TEBE!!!

Dekicar

pre 14 godina

Blazic, Bogdanovic, Savio, Pavlovic, Tutoric,Ignjatijevic i Nikolic a pre svih PIZON, NAPOLJE IZ ZVEZDE!!!!
Pizone, sram te bilo!!!!
Od pocetka smo znali da si neznalica (tipa Djora i Kosan) ali smo ti dali podrsku.
Sad si preterao sa kukavickom igrom i je*ena 3 zadnja vezna!!!
Gde ti je Abu, neznalico??
Gde ti je LAzovic??
Gde ti je Vranjes??
Gde ti je Obric??
Cadu??
Gubi se iz Zvezde i ti i vec pomenuti Bogdanovic, BLAZIC, Savio, Tutoric, Pavlovic i njihovi menadzeri!@!!
Lukicu, oteraj ga!!!!
Bitno je da zna da bude drzak i bezobrazan(nevaspitan) prema novinarima, na konferencijama, a ne razlikuje JEL i JER, GOL i GO itd.....
Tipican LJAKSE kao i kosan!
Oterajte ga !!!!

Goran

pre 14 godina

Dobro ljudi, smarate VISE za Jokana ! Pustite coveka nek vodi Partizan. Pa gledajte ovog Pizona. Realno, vodi Zvezdu 5 puta gore nego Jokan partizan, al ne vidim da ga cesto stavljate u usta. Zvezda je trebala realno da ispadne iz kvalifikacija za Ligu Evrope pre duela sa Slavijom. Tako da malo iskulirajte Jokana i predjite na trenera komsija, stvarno preterujete vise.

Zlatko

pre 14 godina

MU-Arsenal 3+ :)
Real M-Deportivo 4-6 :)
Milan-Inter 3+ :)
Braga-Belenenses 1 :)
Napredak-Zvezda 2 :(
Fiorentina-Paler. 1 :)
Kjevo-Lacio 2 :)

Na 100 din eventualni dobitak 10.000. Ne mogu da verujem da Zvezda nije dobila u Krusevcu. :(

Hogar

pre 14 godina

@Stefan grobar

A kakve je daala? Covek uz idu sa rukama gore kao da igra srednjeg blokera u odbojci. Drugi gol. Da li ti poznajes pravila da golman moze samo sest koraka da napravi sa loptom u rukama i ne vise od deset sekundi. Ovaj drzao trideset i setao se kao na korzu.Bio si mali pa se ne secas daje na derbiju Hristov slican gol dao. To se vazi a ovo ne vazi.Da vasa filijala Hajduk-Dzomba nije pomogla ne bi vi ni ovu utakmicu pobedili

Sa ljubaljvu....Vaš Šejić

pre 14 godina

Onom Punoševcu niko nije javio da treba da bude iz 2 u 2 ?!

Brukaaaa ! I to pred kamerama valja loptu u mrežu. Dokle bre ovako Zvezdo !? I biće opet pojeo vuk magarca,i biće opet Tole namešta titule...

Y/Kv

pre 14 godina

Zvezda iskreno nije ni zasluzila da pobedi u Krusevcu, ali ono sto su zadnjih 15 minuta radili Carapani, nije u duhu sportske igre...padali su redom kao da ih neko strelja, toliko su odugovlacili tako da cetvrti sudija morao da produzi utakmicu 15minuta, i opet ne kazem da bi Zvezda dala toliko zeljeni pogodak, ali ne kazem da ni Carapani ne bi se i tih petnaest minuta ponasali kako su se ponasali citav mec!
Takvo ponasanje u zivotu nisam video!

toliko o fudbalu

pre 14 godina

Kakve golove su "dali" poluveciti pa to je za istragu! Ono je za krvne delikte, sad je jasno valjda celoj Srbiji ko nas najvise sramoti, to su "Titovi blizanci". Tesko ce moja Vosa do titule ove sezone, jer koliko vidimo ovo nema smisla vise igrati...

alex

pre 14 godina

e ovo je vec nevidjeno do sada....


Sramota bre, da Zvezda dodje do boda, a Partizan i pobedi, a da im je u oba slucaja bodove doneo protivnicki igrac autogolom...ccc

ofk

pre 14 godina

Vojvodina i OFK za promenu klubovi kraljevskog ''smeka''ovo ostalo je trikotaza neki vele-mucenik Pizon i glumac-umetnik-filozof Jokan-a bio je samo stoper

vranjanac!pfc

pre 14 godina

zvezda je cak i odlicno prosla sa ovim bodom! a onaj napretkov golman je smehotres! svakom moze da se desi ono,ali nije lako biti toliki baksuz da se bas tebi desi! ne mogu da se setim kad je zvezda zadnji put dala gol a da to nije za rubriku 'verovali ili ne'... a kad sam video onog Lekica,kako se raduje zbog gola,pa jos digo prst visoko gore,a ostali igraci skacu na njega...verujem da su se mnoooogo obradovali! pa ljudi nisu uopste ni ocekivali da ce da mrdnu od nule na ovoj utakmici... zvezda ne moze da napravi povoljan rezultat ni kad je ovooooliko sreca prati kao protiv slavije i napretka...sta li ce da bude kad im sreca okrene ledja!? bice "DRUUUGA LIGA!!!"...

čika Velja

pre 14 godina

Bio sam na utaknici sa Hajdukom i mišljenja da Jokanović nije kriv što niko od veznih igrača(Ljajić,Tomić,Fejsa, Petrović...) ne zna da centrira!Uz to pokretljivost navedenih igrača(osim Ljajića) je vrlo sporna. Fejsu i Tomića ne vidim na terenu, a Petrovića vidim zato što udavi onu loptu. Jokanović ne može biti kriv ni za situacije kada igrač(sinoć Ljajić dva puta) ne pogodi okvir gola sa 10m! Priznaćete, ovo su detalji u igri, koji protiv formacije 10-0(što je sinoć igrao Hajduk) moraju mnogo bolje da funkcionišu, a za to nije kriv Jokanović! Sve u svemu, čini mi se da su dani odbrojani za Jokana, jer čovek neće moći sam protiv svih. I još jednom, kritika za sve navijače koji sinoć nisu došli na stadion, jer i ovakav kakav je OVO JE NAŠ PARTIZAN i moramo biti uz njega i kad ne ide!

Miskokv

pre 14 godina

Gde su oni grobari sto su govorili da je pobeda zvezde u Krusevcu unapred dogovorena???Da nije bilo one smejurije od gola ni remi ne bismo izvukli,a sto se vas tice smesni ste ni vi ne umete da date gol dok ga protivnik sam sebi ne da...toliko,daj boze da ove godine titulu osvoji neko treci bilo bi bolje i za vas i nas.

alo bre!!!

pre 14 godina

"Zvezda iskreno nije ni zasluzila da pobedi u Krusevcu, ali ono sto su zadnjih 15 minuta radili Carapani, nije u duhu sportske igre...padali su redom kao da ih neko strelja, toliko su odugovlacili tako da cetvrti sudija morao da produzi utakmicu 15minuta, i opet ne kazem da bi Zvezda dala toliko zeljeni pogodak, ali ne kazem da ni Carapani ne bi se i tih petnaest minuta ponasali kako su se ponasali citav mec!
Takvo ponasanje u zivotu nisam video!"

JA SAM VIDEO JOS GORE PONASANJE U DERBIJU KADA STE VODILI 1:0 CELU TEKMU, PA VAS JE MOREIRA KAZNIO U 93-EM MINUTU!!!

Ogorceni delija

pre 14 godina

Pizon je NAJGORI trener u poslednjih 20 godina!!! Covek se zadovoljava sa golom... Ne napravimo nijednu sansu za 90 min!!! I, naravno, stigne kazna!!! Dokle, Vladimire Petrovicu? Dokle? Protiv Rada, sreca, Slavija je kaznila isto, sad Napredak.. Ej, covece, u nasoj ligi hocemo da napadamo, i kad je 0:0, i kad vodimo 4:0... Koja je ovo igra??? Realno, Zvezdu vode DELIJE!!! Ali onda covece idi, ne trebas nam!

BOND

pre 14 godina

Mislim da je vreme da Vosa uzme titulu,jer ako je ne uzme sada nece nikad.Imaju dobrog trenera za nese uslove solidnu ekipu po igracima bolju od zvezde ali losiju od Partizana,e sad prednos im je to sto Jokan iako je osvojio dve duple krune i drao gane nemoze da sastavi Partizan ovog proleca jednostavno igramo mnogo lose mnogo.Jokane brate volim te ko velikog Grobara likcina si ali molim te idi jer nam je igra katastrofa idi ko covek dok je ova pauza molim te dok nismo poceli da te vredjamo sa tribina jer nasim ljudima malo hvali da bi poceli da vredjaju nekog.Koga dovesti za trenera pitanje je:Mateusa ne bi voleo jedino Antic moze da nas digne iz pepela ali to je nemoguce na zalost.Volim Partizan.

Bunker bre samo bunker

pre 14 godina

Pizone jesi Zvezdina legenda ali sto je mnogo mnogo je. U 90 minuta nijednu sansu nismo stvorili. Napretkov golman je sam sebi dao gol i sreca nasa sto jedini nacin za slab Napredak bio da daju gol iz prekida(svaka cast, evrogol). Pune tribine a dva tima koja nisu ni sansu stvorile osim dva gola. Isah gusi loptu jos malo pa ce je udaviti. Tecne igre nema, pleja nema, Blazic davi loptu. Mi levu stranu i nemamo, pa svaki protivnik vec sada nas je procitao. Igracima svaka cast na borbenosti ali izgleda da ih tvoja taktika zaustavlja da IGRAJU.

JEDAN JE SLAVOLJUB MUSLIN

Dejan S.

pre 14 godina

Ovo je najmanje ličilo na fudbal. Da Zvezda za 90 minuta napravi jednu jedinu šansu, mnogi, da ne kažem skoro svi, nisu znali loptu da prime, a povezivanje tri pasa je misaona imenica. Kad god ih stisnu na sredini ovi ne znaju šta će sa loptom a u obrnutoj situaciji, kada protivnik napada, dopušta mu se da igra i dođe do 16.


Zaključak-GOLUBE ODLAZI, GOLUBE ODLAZI, GOLUBE ODLAZI!!!!!

mikibg

pre 14 godina

Navijam za Zvezdu i ne mogu da verujem koliko smo ocajni. Odgledao sam celu utakmicu, ni jednu sansu nismo stvorili. Pizon opet zakasnele izmene. Sve u svemu bice ovo jos jedna protracena sezona. Sada se vidi da su momci igrali samo za evropu, trebalo bi da im neko objasni da isto tako treba srce na teren i kada se igra domace prvenstvo. Odbrana veoma dobra ali sve ostalo ocajno...Lekic ne zna da ustopuje loptu kao ni vecina igraca Zvezde. Komsije necu da komentarisem, ali mislim da dovoljno govori kako su igrali da su pobedili auto golom i ako se jos zna sa kime su igrali sve je jasno.

A vi to nikako??

pre 14 godina

Pa nadam se da si video "zvezdin" prvi gol pre svog komentara. Ako nisi obavezno pogledaj pa prepravi sam svoj komentar.

crni

pre 14 godina

e molim vas nemojte da velicate zvezdu i partizan,i slepi vide gde nam je liga...boze koliko smesno sve izgleda ne moze zvezda da napravi napad partizan gusi igru...ne znam oni na terenu treba da se uzdizu a ne navijaci da prave iluziju...nema partizana i zvezde na evropskoj mapi,zasto?milion razloga:katastrofalna infrastruktura kao da igramo u nekom selu(javoru itd) zamislite kad borca igra super ligu a radnicki nis fenjeras u drugoj,vi se ne secate reala sa nisave e to je bilo vreme...i dok se ne privatizuje sve nemojte se zanositi jakom zvezdom i jakim partizanom,cesto ostavljam komentare(nikada ozbiljne) jer meni je ovo smesno kako biti ozbiljan,kad je liga cirkus :)

Nemanja Obric

pre 14 godina

Dokle visheee,dokle ce Obric i Lazovic da greju klupu???? Pa oni bi po stranama razbijalii!!!Ajd da shvatim za Lazovica,mlad je,ali obric,zasto danas nije igrao umesto Blazica koji samo gubi lopte?Vasiljevic decko dodje i odma debituje,Vilotic isto...a "najjace predstavljeno mozda pojacanje" u vidu Obrica,koji je i bio jedan od najboljih na pripremama,greje klupu,a nekad cak i tribine...zaboga! Delije moraju da reaguju..kada su delije pocele da "pljuju" Pavlovica i Tutorica od tad oni ne igraju...sada ce to slucaj biti sa Savicem...Pa daj onda da sugerisemo nekako...nemoguce je da ti momci igraju losije od nekih na terenu koji konstantno dobijaju sanse koje po meni ne koriste!!!

dejan

pre 14 godina

Vreme je da se uprava Zvezde pozabavi pitanjem trenera dok nije kasno i dok se bodovna razlika nije povećala. I slepac vidi da tu nešto ne štima.Oprostili smo mu izjave da smo neiskusni za Evropu. Šta je sad u pitanju? Nismo valjda neiskusni i za domaće prvenstvo. Bolje je na vreme napraviti rez.Ne ide pa ne ide.

dex

pre 14 godina

Ljudi,shvatite da današnji fudbal zahtev školovanog trenera i diplomu o završenom obrazovanju.Danas je to postala čitava nauka.Naša praksa je da stare fudbalske legende dovodimo za trenere kako bi im obezbedili egzistenciju a oni pojma nemaju o fudbalu, ili im se shvatanja fudbala razlikuju od nekadašnjih,kada su oni bili fudbaleri, i današnjih.Oni za dva-tri meseca kupe diplome i licence i misle da su treneri a u stvari pojma nemaju(Jokan i Pižon).Ne može jedan čovek da bude i trener ekipe u pogledu taktike i fizičke spreme.Čitav tim mora da radi na pripremama ekipe.Jedan je zadužen za fizičke pripreme,Drugi za psihičke a Pižon za taktiku i izbor tima. Ljudi to je u današnje vreme nauka.

Bohemians Nis

pre 14 godina

Vojvodina da osvoji.
Bilo bi jako dobro i zdravo za nas mucenicki fudbal.
U stvari, bilo ko pa i OFK, sve samo ne titova deca.

Propast taktika sakri se

pre 14 godina

Moze mnogi da misle o Piksiju sta hoce, ali taj Piksi je najboljeg prijatelja (Djurovskog)koji je sada sa njim u Japanu smenio za dobro Zvezde. Platio je iz svog dzepa hotel i Milanu i shvatio posle toga da mora da se prodaju igraci da bi Zvezda funkcionisala ekonomski. Ali on je i dovodio igrace. Koromana, Milijasa, Molinu, Kastilja i sve ostale sto su nesto vredeli. Ja nisam jos video da neko drugi smeni prijatelja kao Piksi Djurovskog. Zasto ovo pisem, LUKICU AKO ZELIS DOBRO ZVEZDI SMENJUJ PIZONA! Razumem da je tim nov, ma sve razumem ali nikada necu razumeti 3 zadnja vezna i defanziva UVEK.

SOSko

pre 14 godina

Nismo šansu napravili za 90 minuta. Kakav gol smo dali ... no commenta. Da li je moguće da se onakav golman profesionalno bavi fudbalom? Ono se ne bi dogodilo ni Pavloviću.
Ova tekma je bila lepa prilika da odmorimo "nosioce igre" od napornih igara u Evropi i konačno vidimo na terenu neke bučno najavljivane letošnje akvizicije. Stalno se povlači priča o tome kako Obrić nije spreman. Ja ne znam koliko to treba da bude nespreman profesionalni fudbaler kad nije u stanju ni u našoj ligi da igra? Ako je slabiji od Kadua, onda mi stvarno nije jasno zašto smo ga uopšte potpisivali (pa još tako bučno najavljivali) Dalje, imamo na klupi Darka Lazovića, koji je barem dokazao da može igrati u našoj ligi. Čak i Srećković je bolje rešenje od Blažića - ako ništa mlađi je tri godine, igra levom nogom i, na kraju krajeva, on je stvarno "naše dete". Igrati protiv Napretka (bez vređanja) pa makar u gostima, sa dva zadnja vezna, beskorisnim Blažićem i Lazetićem kao jedinim produktivnim igračem - pa šta se uopšte očekuje od takve utakmice? Jedan zadnji vezni (Isah ili Savio po potrebi) jedan igrač iza dva špica (Kadu) pa čak i žrtvovati Lazetića da bi se rešila leva strana, a na desnom krilu forsirati Lazovića. Nemamo šta da izgubimo pa zašto se onda štekamo? Neće me niko ubediti da - i ovakvi kakvi smo - nismo jači od 80% timova u ligi, bar toliko da nametnemo ritam i napadamo. Pa neka opet budemo treći, neka izgubimo sve derbije i "derbije" ali da sve ostale ošurimo. Ne može se igrati fudbal bez prodornih i kreativnih igrača na krilima. Ne može se igrač tek tako šetati na pozicije koje mu nisu prirodne (Blažić u manevar, Bogdanović iza napadača ...) Nije mi jasno čemu toliki nedostatak muda?! Pa zar nismo odavno konstatovali da nam je liga najslabija u Evropi, a sad se štekamo protiv Rada i Napretka? Možda nije toliko slaba liga koliko nam je slab trener i koliko nam je loša uprava (dovođenje nesposobnih, nespremnih, povređenih igrača isl)- pa bolje da su zadržali samo Gvozdenovića, umesto što su doveli i Obrića i Kadua i Lazovića (na pozajmicu)?! Ne verujem da je bio skuplji. Na žalost, šteta će se videti tek kad i ovoj upravi vidimo leđa. Pa onda - ponovo vatanje za gušu na skupštinama, ponovo seča vena i pokazivanje "crveno-bele krvi", pa malo Murta da zajaši i tako ukrug do potpunog obesmišljenja.

RENE ARTOA

pre 14 godina

Ne znam samo šta čeka naša ministarka sporta zašto odmah ne uplati jedno 10 miliona eura zvezdi i partizanu kao pomoć našim "stubovima srpstva" , a skupština i vlada bi mogli da zasedaju o krizi u ovim klubovima , a u savezu bi mogao da napravi stepiju neku aferu tipa nameštanje utakmice u jesen sedamdeset i neke ili nevraćanje flaša od piva u samoposlugu osamdesettreće ( kao što su ono nameštanje sa Lučanima napakovali ) !

Ovo ne lici na sportiste nego na babe

pre 14 godina

Razocaran sam Zvezdinom igrom i Pizonom koji nikada nece otici sa klupe (neki osecaj). Ali svi nasi klubovi sto igraju protiv Zvezde i Partizana osim Vojvodine cim imaju 1 bod pocinje odugovlacenje, padanje u nesvest i ostalo. PA ZAR VAMA NIJE STALO DO POBEDE? A sudija je Lazeticu trebao dozivotnu za onaj karate skok a ne crveni. Da manji klubovi imaju malo hrabrosti mogli bi i do 3 boda.

Vlada XXL

pre 14 godina

Sa utakmice u Krusevcu ostace mi u secanju sledece:

-divan ambijent;
-retko vidjen autogol golmana;
-cestitanje igraca Zvezde Lekicu ka "strelcu" i njegovo "skromno" prihvatanje cestitki;
-sjajan gol iz slobodnog udarca;
-skandiradnje delija na kraju utakmice "hocemo titulu" iako i je slepcu jasno da je ovaj tim daleko od sampionskog, bez obzira na pomak koji je napravljen.

Kun Aguero

pre 14 godina

jedan je tole karadzic...hahahahahahahahah!!! placite,kukajte,prosite....kad vam toliko smeta,red je da mi grobari priznamo da nam Tole pomaze,kupuje tekme...nazalost tako ce biti jos 10ak godina :-))))))))hahahahhahahahahahah

ZNAISHA

pre 14 godina

Kakva liga,kakvi "profesionalci",kakve "strategije"...jezivo! Ubise i ono malo volje da pratis ovaj sport! Jedino sto rade u zivotu je da jedu,spavaju i treniraju,a ne mogu da nauce elementarne stvari fudbala...to,bre,sve ima mozak kao kolibri!!!

Paskval

pre 14 godina

Ova veciti drzavni mezimci,promenili taktiku. Sada ne idu preko sudija,vec toboze greskama protivnickih igraca i autogolovima.I lepo im ide. Bez njih bi bili pri dnu. I to rade sve mastovitije i mastovitije,da ne kazem groteksnije. Samo ne znam kako ce kad ispucaju repertoar toboznjih gresaka,pa pocnu da se ponavljaju,ice se ne njihove utakamice da se ljudi posteno nasmeju.

Prestati

pre 14 godina

Jednostavno treba prestati gledati ovaj anti-fudbal kojim se bave nasi fudbalski "profesionalci" u nasoj zemlji. Pa kada nema ispred koga da igraju i kada bivse fudbalske zvezde nema kome da uvaljuju svoje netalentovane sinove, menadzeri svoje unikatno netalentovane fudbalere mozda stvari i pocnu da se dovode u red.

drug clan biblioteke

pre 14 godina

Treba snimiti gol igraca Mote iz Intera protiv Milana i pustati nasim igracima do besvesti da shvate vaznost kretanja bez lopte i igre sa malo dodira...Neko bi rekao da je to akcija iz udzbenika... Izgleda da su ovi nasi fudbaleri onda preskocili celu osnovnu fudbalsku skolu...ccc
http://www.youtube.com/watch?v=Ezl_6zvuvm8

kicOne

pre 14 godina

Dekicar, 31. avgust 2009 00:10) POTPUNO se slazem s tobom,tako da nema razloga da ponavljam...odbrana nam je tragikomicna,jadna,uprkos tome sto igramo sa gomilom defanzivaca,sredina,ako to uopste postoji u taktickim zamislima naseg strucnjaka,bedna,bezidejna,letargicna...a napad,blago receno,smesan. A onaj Blazic ima pregled igre otprilike kao Filip Visnjic....PIZON NAPOLJE....FCRS