Nedelja, 30.08.2009.

15:30

Trijumf Raikonena u Belgiji

Vozač Ferarija Kimi Raikonen pobednik je 12. trke u ovogodišnjem šampionatu Formule 1, Velike nagrade Belgije, na stazi "Spa Frankošamp".

Izvor: Jelena Trajkoviæ

Trijumf Raikonena u Belgiji IMAGE SOURCE
IMAGE DESCRIPTION

38 Komentari

Sortiraj po:

Realno

pre 14 godina

Kimi se vraca u McLaren.
Posto ga u Ferariju ne zele mi ga cekamo rasirenih ruku.:-)
Kakav ce to tandem da bude,Luis i Kimi,jedva cekam.

dragan

pre 14 godina

aj sta ti lupetas pod odgovorom 34,sta se...?
Malo se priseti ko je imao kakve bolide prosle godine,koja je razlika i ove godine izmedju renoa i ferarija,i kao poslednje ko je ucinio vise.S obzirom da je kimi imao bolji bolid ne bi rekao da je ekstra sta uradio ove sezone,po meni je vise uradio alonso sa slabijim bolidom.Jasi ti mulu a ja konja pa da vidimo ko je brzi.Da je kimi zadnji vi bi ga svi pljuvali.Zato nemoj da seres nego budi malo realan!!!!!

Brzi Boza

pre 14 godina

Trka je u globalu bila dosta zanimljiva ,za razlikku od nekih predjasnjih ali mi se cini da je Kimi na startu izleteo sa staze i vise rivala pretekao neregularno-van staze.Prisetite se da je prosle godine za slicne situacije Hamilton bio kaznjavan oduzimanjem bodova.Molim za komentar jer i A.Babic konstatuje da je Kimi "malo" izasao sa staze.

Denny

pre 14 godina

@Brzi Boza
Poredis Hamiltona sa ovom situacijom? Pa Hamilton je presekao sikanu i time dobio prednost na pravcu i onda prestigao. Dok je ovo start, i Kimi je mogao ili da udari u Trulija ili da ode tamo. Pa nije samo on otisao otisla su jos 2-3 bolida . Tamo je KERS pomogao, jer inace tamo gde je izasao je prljavo mnogo prasine i mnogo manje gripa nego na idealnoj putanji. Tako da ja ne vidim nista sporno.

mika

pre 14 godina

zanimljiva trka,ne ka prosle godine ali opet zanimljiva.cestitke za kimija,fizija i seba.sto se tice drugog vozaca ferarija sramota da sam vozio juga bolje bi prosao.steta za batona,luisa i fernanda verujem da bi bilo jos zanimljivije da su ostali u trci

Dejan Djukic

pre 14 godina

Bravo Kimi! Bravo Fiziko! ..kad bi kojim slucajem \"postojao\" stari, dobri Williams, pa da Kimi predje iduce godine...i kao nekad sa Keke-om naprave cudo!...ali, pusti snovi :( Go,Kimi,Go!

Dejan Djukic

pre 14 godina

Bravo Kimi! Bravo Fiziko! ..kad bi kojim slucajem "postojao" stari, dobri Williams, pa da Kimi predje iduce godine...i kao nekad sa Keke-om naprave cudo!...ali, pusti snovi :( Go,Kimi,Go!

todos

pre 14 godina

Postqale su dosadne vtrke. Ko u prvoj krivini bude na prvom mestu, ostade tamo do kraja. ostali ako se ne izlupaju ostaju na svojim mestima. No dobro takve su danas trke. bravo za Indijce, a naročito BMW da se bar časno oprosti od sezone i uopšte trka. Ali opet da ne bude sve monotono potrudio se Badoer. svaka čast majstore. tebi treba dati Šatl discaveri,da bi bio eventualno treći. bar me je čovek nasmejao.

Qkies

pre 14 godina

BMW strikes back!Bravo za Raikonena i za fenomenalnog Fizik-a!Mladjani Vetel je jos jednom dokazao da je sazreo za sampionski lovor.Rubinjo i on su najveci pretendenti po meni za sampiona,bez obzira na Butona koji ima neznatnu prednost u odnosu na njih.

Edd

pre 14 godina

Cestitke Ferrari'u, Force India Mercedes'u, BMW Sauber'u i S. Vettel'u. Ipak, steta za L. Hamilton'a, covek je ne svojom greskom ostao bez prilike da pokusa nastaviti dobar niz rezultata. I pored manje konkurentnosti na ovoj trci kao i treningu koji ju je predhodio (mada mozda je to samo relativno, Silver Arrows su bile teze od mnogih na startu...), dobra strategija bi L. Hamilton'a mozda mogla dovesti do bodova, bas kao sto je to bio slucaj sa njegovim timskim kolegom. Do sledece trke onda...

mishale

pre 14 godina

Fizikelaaaaa!! Bio bih zadovoljan i da je bio u prvih 5, a on je bio fenomenalan! Kao Rajkonen! Ma i bolji od njega, Djankarklo vozi onaj krs od bolida...

gavrosaurus

pre 14 godina

Одмах ћу на старту напоменути да је Спа Франкоршамп моја омиљена трка, уз некадашњу А1 у Аустрији – мој ултимативни фаворит. Оно што такође волим је Кимијева победа, знамо да воли ову стазу (као и Шумахер, својевремено), 6. место у квалификацијама ми је било помало горко али то, евидентно не значи много. Кими каквим га дуго нисмо видели, Кими – без иједне грешке, Кими сконцентрисан и жилав - савршена вожња али морам признати да је и Физикела возио тек једва слабије али довољно да га то кошта победе. Барикело: упоран и то ми се јако допада, човек са толико хиљада километара иза себе – ЖЕЉАН! Такмичи се! Сјајно! Мислим, тотални респект за човека и тотални дисреспект за Батона. Све у свему, трку обележили, бар по мом мишљењу: Кими, Физикела и Барикело. Е сад, морам да дам једну можда тешку и чудну напомену: Чини ми се и надам се да је само до мене, да се нешто наопако спрема Алонсу. Звучаће безвезе али заиста га, заиста ценим и – бринем се за њега. Ово све иде ка неком удесу и некој наопакој ситуацији.

marko-nbg

pre 14 godina

Kakva trka!!! Konacno jedan crveni auto na vrhu!!!! Skoro da se ostvarilo sve ono sto sam prizeljkivao i pre trke! Ferari i Kimi na vrhu, Fizikela medju osvajacima bodova i Barikelo medju osam najboljih! Zao mi je zbog Rubensa i njegovog loseg starta, mislim da je mogao mnogo danas, ali ako se sve uzme u obzir dva boda koje je uspeo da izvuce su odlicni! Takodje sam odusevljen zbog Fizikele i Fors Indije koji su se toliko mucili da dodju do makar jednog boda, sad podijum! Zaista veliki uspeh! Kao sto sam vec rekao konacno jedan Ferari na prvom mestu! Svaka cast Kimiju, konacno je licio na sampiona od pre neku godinu! Badoer.... dovoljno je pogledati njegov zaostatak za predposlednjim i sve je jasno! Iskreno se nadam da ce u Monci Fiziko biti u Ferariju Br3!!!
Za kraj sta reci! Prava staza, prava trka! Bilo je preticanja, gurkanja, cukanja, greski, dima, vatre na kraju!! Ma sve ono sto cini F1 tako uzbudljivom! Spa je prava staza!
Napred Felipe!!!! Napred Ferari!!!!

CECI

pre 14 godina

Madjarska 2
Valensija 3
Belgija 1
Jel to slucajnost sto kimi pravi dobre rezultate od kada mase nema ili je ferariju ostao jedan vozac kome hteli ili ne moraju da pruze maksimalnu podrsku.

zoran

pre 14 godina

Bravi Kimi,zna se koje najbolji pilot kada pozeli i kada ferari napokon odluci dasa njim nesto izgradi.Najtalentovaniji pilot je gospodin "osmeh" Kimi Raikonen!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!

rib

pre 14 godina

bravo, bravo, ali ljubitelji auto-moto sporta moraju priznati da je ipak bilo bolje danas na Beranovcu kraj Kraljeva gde su vozene trke za sampionat Srbije na kruznim stazama...

Alexandra

pre 14 godina

Svaka cat Kimi!Odlicna trka....
Ono sto mi tu nedostaje je Massa jer verujem da bi se i on trenutno borio za pobedu.
Inace stvarno je tuzno gledati Ferrari u trenutnom stanju sa Badoerom.Mislim da bi cak bolje bilo da zaposle bilo kog drugog vozaca, Burdea na primer....tada bi bar mogli da se nadaju boljem mestu od poslednjeg.Gore od ovoga ne moze!
Takodje sve pohvale za Fors Indiju i Fizikelu.
Sva sreca da umesto Fizikele nije bio Sutil jer verujem da bi se Kimi namerno ili slucajno opet tu umesao.... :D i Fors Idnija bi opet ostala bez bodova, sala na stranu zaista odlicna trka.

Danijel

pre 14 godina

Kimi i Fiziko heroji sezone.Kao sto sam o ranije najavio da ce Kimi prvi doneti poene,prvi doneti podijum i prvi doneti pobedu Ferariju ove godine,to se i desilo.Uopste ga ne shvataju u Ferariju,tretirali su ga kao drugog vozace,a evo sta radi kad mu se tim posveti.Jos jednom,bravo Kimi i Fiziko.

stark

pre 14 godina

U pravu su bili komentatori sa amer. TV kad su rekli da ce Kimi lako preci Fizika a ovaj mu nece zadavati muke u toku trke jer ocekuje poziv Ferarija da vozi za njih umesto Badoera!

ergi88

pre 14 godina

bravo za Kimija i Fetela.A od sledece trke pa do kraja sampionata Fizikela bi mogao da provede u Ferariju umesto ovog slepca Badoera

Mickey

pre 14 godina

Dobar rezultat BMWa, nadam se da ce nastaviti u istom tempu do kraja, za častan odlazak.
Čestitke Kimiju, veoma dobra trka za njega. Jel provalio neko kako je stari alkoholičar, dok su se Fiziko i Fetel prskali, koristio svaku priliku da nategne sampanjac :-) Ne kraju su oni svoj sampanjac spustili timu, a Kimi je svoj odneo sa sobom hihihihi...

sekyyy

pre 14 godina

eh da je vise ovakvih staza, nekad se zavrsavalo sa 8 bolida na kraj.. a sada ako ne padne kisa..dosada, nista se ne desava sve monotono od pocetka do kraja trke...

cestitam kimiju

AcA

pre 14 godina

Go Kimi Go !!!!
Konacno pobeda za Ferrari,nadam se da ce nastaviti sa uspesima a sledece sezone dominacija,voleo bih da neko pokusa da predje Buttona.
Bilo bi mnogo glupo da on osvoji titulu jer ima dosta boljih vozaca od njega

ZastavaGP

pre 14 godina

Dosta dobra trka, bilo je puno preticanja. Svaka cast Kimiju, dosta je ucinio za Ferari ove sezone. Za Fizikelu sve pohvale, napravio je senzaciju. Fetel je uradio koliko je mogao.
Sve u svemu, ja sam zadovoljan. Jedva cekam da vidim ko ce da vozi uz Kimija do kraja sezone.

Kimi Shabac

pre 14 godina

Jea,krenem sa 6.,posle prve krivine dodjem do 3.,onda pohasam Kubicu za predjelo,malo me omete safety car da rucam Fizika...Sve u svemu ni komentator mi nije mogao nista.Tako se to radi.Ziveli

CECI

pre 14 godina

Madjarska 2
Valensija 3
Belgija 1
Jel to slucajnost sto kimi pravi dobre rezultate od kada mase nema ili je ferariju ostao jedan vozac kome hteli ili ne moraju da pruze maksimalnu podrsku.

Kimi Shabac

pre 14 godina

Jea,krenem sa 6.,posle prve krivine dodjem do 3.,onda pohasam Kubicu za predjelo,malo me omete safety car da rucam Fizika...Sve u svemu ni komentator mi nije mogao nista.Tako se to radi.Ziveli

Mickey

pre 14 godina

Dobar rezultat BMWa, nadam se da ce nastaviti u istom tempu do kraja, za častan odlazak.
Čestitke Kimiju, veoma dobra trka za njega. Jel provalio neko kako je stari alkoholičar, dok su se Fiziko i Fetel prskali, koristio svaku priliku da nategne sampanjac :-) Ne kraju su oni svoj sampanjac spustili timu, a Kimi je svoj odneo sa sobom hihihihi...

ZastavaGP

pre 14 godina

Dosta dobra trka, bilo je puno preticanja. Svaka cast Kimiju, dosta je ucinio za Ferari ove sezone. Za Fizikelu sve pohvale, napravio je senzaciju. Fetel je uradio koliko je mogao.
Sve u svemu, ja sam zadovoljan. Jedva cekam da vidim ko ce da vozi uz Kimija do kraja sezone.

ergi88

pre 14 godina

bravo za Kimija i Fetela.A od sledece trke pa do kraja sampionata Fizikela bi mogao da provede u Ferariju umesto ovog slepca Badoera

zoran

pre 14 godina

Bravi Kimi,zna se koje najbolji pilot kada pozeli i kada ferari napokon odluci dasa njim nesto izgradi.Najtalentovaniji pilot je gospodin "osmeh" Kimi Raikonen!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!

AcA

pre 14 godina

Go Kimi Go !!!!
Konacno pobeda za Ferrari,nadam se da ce nastaviti sa uspesima a sledece sezone dominacija,voleo bih da neko pokusa da predje Buttona.
Bilo bi mnogo glupo da on osvoji titulu jer ima dosta boljih vozaca od njega

Danijel

pre 14 godina

Kimi i Fiziko heroji sezone.Kao sto sam o ranije najavio da ce Kimi prvi doneti poene,prvi doneti podijum i prvi doneti pobedu Ferariju ove godine,to se i desilo.Uopste ga ne shvataju u Ferariju,tretirali su ga kao drugog vozace,a evo sta radi kad mu se tim posveti.Jos jednom,bravo Kimi i Fiziko.

sekyyy

pre 14 godina

eh da je vise ovakvih staza, nekad se zavrsavalo sa 8 bolida na kraj.. a sada ako ne padne kisa..dosada, nista se ne desava sve monotono od pocetka do kraja trke...

cestitam kimiju

stark

pre 14 godina

U pravu su bili komentatori sa amer. TV kad su rekli da ce Kimi lako preci Fizika a ovaj mu nece zadavati muke u toku trke jer ocekuje poziv Ferarija da vozi za njih umesto Badoera!

Denny

pre 14 godina

@Brzi Boza
Poredis Hamiltona sa ovom situacijom? Pa Hamilton je presekao sikanu i time dobio prednost na pravcu i onda prestigao. Dok je ovo start, i Kimi je mogao ili da udari u Trulija ili da ode tamo. Pa nije samo on otisao otisla su jos 2-3 bolida . Tamo je KERS pomogao, jer inace tamo gde je izasao je prljavo mnogo prasine i mnogo manje gripa nego na idealnoj putanji. Tako da ja ne vidim nista sporno.

gavrosaurus

pre 14 godina

Одмах ћу на старту напоменути да је Спа Франкоршамп моја омиљена трка, уз некадашњу А1 у Аустрији – мој ултимативни фаворит. Оно што такође волим је Кимијева победа, знамо да воли ову стазу (као и Шумахер, својевремено), 6. место у квалификацијама ми је било помало горко али то, евидентно не значи много. Кими каквим га дуго нисмо видели, Кими – без иједне грешке, Кими сконцентрисан и жилав - савршена вожња али морам признати да је и Физикела возио тек једва слабије али довољно да га то кошта победе. Барикело: упоран и то ми се јако допада, човек са толико хиљада километара иза себе – ЖЕЉАН! Такмичи се! Сјајно! Мислим, тотални респект за човека и тотални дисреспект за Батона. Све у свему, трку обележили, бар по мом мишљењу: Кими, Физикела и Барикело. Е сад, морам да дам једну можда тешку и чудну напомену: Чини ми се и надам се да је само до мене, да се нешто наопако спрема Алонсу. Звучаће безвезе али заиста га, заиста ценим и – бринем се за њега. Ово све иде ка неком удесу и некој наопакој ситуацији.

marko-nbg

pre 14 godina

Kakva trka!!! Konacno jedan crveni auto na vrhu!!!! Skoro da se ostvarilo sve ono sto sam prizeljkivao i pre trke! Ferari i Kimi na vrhu, Fizikela medju osvajacima bodova i Barikelo medju osam najboljih! Zao mi je zbog Rubensa i njegovog loseg starta, mislim da je mogao mnogo danas, ali ako se sve uzme u obzir dva boda koje je uspeo da izvuce su odlicni! Takodje sam odusevljen zbog Fizikele i Fors Indije koji su se toliko mucili da dodju do makar jednog boda, sad podijum! Zaista veliki uspeh! Kao sto sam vec rekao konacno jedan Ferari na prvom mestu! Svaka cast Kimiju, konacno je licio na sampiona od pre neku godinu! Badoer.... dovoljno je pogledati njegov zaostatak za predposlednjim i sve je jasno! Iskreno se nadam da ce u Monci Fiziko biti u Ferariju Br3!!!
Za kraj sta reci! Prava staza, prava trka! Bilo je preticanja, gurkanja, cukanja, greski, dima, vatre na kraju!! Ma sve ono sto cini F1 tako uzbudljivom! Spa je prava staza!
Napred Felipe!!!! Napred Ferari!!!!

mishale

pre 14 godina

Fizikelaaaaa!! Bio bih zadovoljan i da je bio u prvih 5, a on je bio fenomenalan! Kao Rajkonen! Ma i bolji od njega, Djankarklo vozi onaj krs od bolida...

Brzi Boza

pre 14 godina

Trka je u globalu bila dosta zanimljiva ,za razlikku od nekih predjasnjih ali mi se cini da je Kimi na startu izleteo sa staze i vise rivala pretekao neregularno-van staze.Prisetite se da je prosle godine za slicne situacije Hamilton bio kaznjavan oduzimanjem bodova.Molim za komentar jer i A.Babic konstatuje da je Kimi "malo" izasao sa staze.

Edd

pre 14 godina

Cestitke Ferrari'u, Force India Mercedes'u, BMW Sauber'u i S. Vettel'u. Ipak, steta za L. Hamilton'a, covek je ne svojom greskom ostao bez prilike da pokusa nastaviti dobar niz rezultata. I pored manje konkurentnosti na ovoj trci kao i treningu koji ju je predhodio (mada mozda je to samo relativno, Silver Arrows su bile teze od mnogih na startu...), dobra strategija bi L. Hamilton'a mozda mogla dovesti do bodova, bas kao sto je to bio slucaj sa njegovim timskim kolegom. Do sledece trke onda...

Realno

pre 14 godina

Kimi se vraca u McLaren.
Posto ga u Ferariju ne zele mi ga cekamo rasirenih ruku.:-)
Kakav ce to tandem da bude,Luis i Kimi,jedva cekam.

Alexandra

pre 14 godina

Svaka cat Kimi!Odlicna trka....
Ono sto mi tu nedostaje je Massa jer verujem da bi se i on trenutno borio za pobedu.
Inace stvarno je tuzno gledati Ferrari u trenutnom stanju sa Badoerom.Mislim da bi cak bolje bilo da zaposle bilo kog drugog vozaca, Burdea na primer....tada bi bar mogli da se nadaju boljem mestu od poslednjeg.Gore od ovoga ne moze!
Takodje sve pohvale za Fors Indiju i Fizikelu.
Sva sreca da umesto Fizikele nije bio Sutil jer verujem da bi se Kimi namerno ili slucajno opet tu umesao.... :D i Fors Idnija bi opet ostala bez bodova, sala na stranu zaista odlicna trka.

Dejan Djukic

pre 14 godina

Bravo Kimi! Bravo Fiziko! ..kad bi kojim slucajem "postojao" stari, dobri Williams, pa da Kimi predje iduce godine...i kao nekad sa Keke-om naprave cudo!...ali, pusti snovi :( Go,Kimi,Go!

Qkies

pre 14 godina

BMW strikes back!Bravo za Raikonena i za fenomenalnog Fizik-a!Mladjani Vetel je jos jednom dokazao da je sazreo za sampionski lovor.Rubinjo i on su najveci pretendenti po meni za sampiona,bez obzira na Butona koji ima neznatnu prednost u odnosu na njih.

todos

pre 14 godina

Postqale su dosadne vtrke. Ko u prvoj krivini bude na prvom mestu, ostade tamo do kraja. ostali ako se ne izlupaju ostaju na svojim mestima. No dobro takve su danas trke. bravo za Indijce, a naročito BMW da se bar časno oprosti od sezone i uopšte trka. Ali opet da ne bude sve monotono potrudio se Badoer. svaka čast majstore. tebi treba dati Šatl discaveri,da bi bio eventualno treći. bar me je čovek nasmejao.

rib

pre 14 godina

bravo, bravo, ali ljubitelji auto-moto sporta moraju priznati da je ipak bilo bolje danas na Beranovcu kraj Kraljeva gde su vozene trke za sampionat Srbije na kruznim stazama...

mika

pre 14 godina

zanimljiva trka,ne ka prosle godine ali opet zanimljiva.cestitke za kimija,fizija i seba.sto se tice drugog vozaca ferarija sramota da sam vozio juga bolje bi prosao.steta za batona,luisa i fernanda verujem da bi bilo jos zanimljivije da su ostali u trci

dragan

pre 14 godina

aj sta ti lupetas pod odgovorom 34,sta se...?
Malo se priseti ko je imao kakve bolide prosle godine,koja je razlika i ove godine izmedju renoa i ferarija,i kao poslednje ko je ucinio vise.S obzirom da je kimi imao bolji bolid ne bi rekao da je ekstra sta uradio ove sezone,po meni je vise uradio alonso sa slabijim bolidom.Jasi ti mulu a ja konja pa da vidimo ko je brzi.Da je kimi zadnji vi bi ga svi pljuvali.Zato nemoj da seres nego budi malo realan!!!!!

Dejan Djukic

pre 14 godina

Bravo Kimi! Bravo Fiziko! ..kad bi kojim slucajem \"postojao\" stari, dobri Williams, pa da Kimi predje iduce godine...i kao nekad sa Keke-om naprave cudo!...ali, pusti snovi :( Go,Kimi,Go!

stark

pre 14 godina

U pravu su bili komentatori sa amer. TV kad su rekli da ce Kimi lako preci Fizika a ovaj mu nece zadavati muke u toku trke jer ocekuje poziv Ferarija da vozi za njih umesto Badoera!

rib

pre 14 godina

bravo, bravo, ali ljubitelji auto-moto sporta moraju priznati da je ipak bilo bolje danas na Beranovcu kraj Kraljeva gde su vozene trke za sampionat Srbije na kruznim stazama...

Brzi Boza

pre 14 godina

Trka je u globalu bila dosta zanimljiva ,za razlikku od nekih predjasnjih ali mi se cini da je Kimi na startu izleteo sa staze i vise rivala pretekao neregularno-van staze.Prisetite se da je prosle godine za slicne situacije Hamilton bio kaznjavan oduzimanjem bodova.Molim za komentar jer i A.Babic konstatuje da je Kimi "malo" izasao sa staze.

dragan

pre 14 godina

aj sta ti lupetas pod odgovorom 34,sta se...?
Malo se priseti ko je imao kakve bolide prosle godine,koja je razlika i ove godine izmedju renoa i ferarija,i kao poslednje ko je ucinio vise.S obzirom da je kimi imao bolji bolid ne bi rekao da je ekstra sta uradio ove sezone,po meni je vise uradio alonso sa slabijim bolidom.Jasi ti mulu a ja konja pa da vidimo ko je brzi.Da je kimi zadnji vi bi ga svi pljuvali.Zato nemoj da seres nego budi malo realan!!!!!

Denny

pre 14 godina

@Brzi Boza
Poredis Hamiltona sa ovom situacijom? Pa Hamilton je presekao sikanu i time dobio prednost na pravcu i onda prestigao. Dok je ovo start, i Kimi je mogao ili da udari u Trulija ili da ode tamo. Pa nije samo on otisao otisla su jos 2-3 bolida . Tamo je KERS pomogao, jer inace tamo gde je izasao je prljavo mnogo prasine i mnogo manje gripa nego na idealnoj putanji. Tako da ja ne vidim nista sporno.

Kimi Shabac

pre 14 godina

Jea,krenem sa 6.,posle prve krivine dodjem do 3.,onda pohasam Kubicu za predjelo,malo me omete safety car da rucam Fizika...Sve u svemu ni komentator mi nije mogao nista.Tako se to radi.Ziveli

gavrosaurus

pre 14 godina

Одмах ћу на старту напоменути да је Спа Франкоршамп моја омиљена трка, уз некадашњу А1 у Аустрији – мој ултимативни фаворит. Оно што такође волим је Кимијева победа, знамо да воли ову стазу (као и Шумахер, својевремено), 6. место у квалификацијама ми је било помало горко али то, евидентно не значи много. Кими каквим га дуго нисмо видели, Кими – без иједне грешке, Кими сконцентрисан и жилав - савршена вожња али морам признати да је и Физикела возио тек једва слабије али довољно да га то кошта победе. Барикело: упоран и то ми се јако допада, човек са толико хиљада километара иза себе – ЖЕЉАН! Такмичи се! Сјајно! Мислим, тотални респект за човека и тотални дисреспект за Батона. Све у свему, трку обележили, бар по мом мишљењу: Кими, Физикела и Барикело. Е сад, морам да дам једну можда тешку и чудну напомену: Чини ми се и надам се да је само до мене, да се нешто наопако спрема Алонсу. Звучаће безвезе али заиста га, заиста ценим и – бринем се за њега. Ово све иде ка неком удесу и некој наопакој ситуацији.

marko-nbg

pre 14 godina

Kakva trka!!! Konacno jedan crveni auto na vrhu!!!! Skoro da se ostvarilo sve ono sto sam prizeljkivao i pre trke! Ferari i Kimi na vrhu, Fizikela medju osvajacima bodova i Barikelo medju osam najboljih! Zao mi je zbog Rubensa i njegovog loseg starta, mislim da je mogao mnogo danas, ali ako se sve uzme u obzir dva boda koje je uspeo da izvuce su odlicni! Takodje sam odusevljen zbog Fizikele i Fors Indije koji su se toliko mucili da dodju do makar jednog boda, sad podijum! Zaista veliki uspeh! Kao sto sam vec rekao konacno jedan Ferari na prvom mestu! Svaka cast Kimiju, konacno je licio na sampiona od pre neku godinu! Badoer.... dovoljno je pogledati njegov zaostatak za predposlednjim i sve je jasno! Iskreno se nadam da ce u Monci Fiziko biti u Ferariju Br3!!!
Za kraj sta reci! Prava staza, prava trka! Bilo je preticanja, gurkanja, cukanja, greski, dima, vatre na kraju!! Ma sve ono sto cini F1 tako uzbudljivom! Spa je prava staza!
Napred Felipe!!!! Napred Ferari!!!!

AcA

pre 14 godina

Go Kimi Go !!!!
Konacno pobeda za Ferrari,nadam se da ce nastaviti sa uspesima a sledece sezone dominacija,voleo bih da neko pokusa da predje Buttona.
Bilo bi mnogo glupo da on osvoji titulu jer ima dosta boljih vozaca od njega

Edd

pre 14 godina

Cestitke Ferrari'u, Force India Mercedes'u, BMW Sauber'u i S. Vettel'u. Ipak, steta za L. Hamilton'a, covek je ne svojom greskom ostao bez prilike da pokusa nastaviti dobar niz rezultata. I pored manje konkurentnosti na ovoj trci kao i treningu koji ju je predhodio (mada mozda je to samo relativno, Silver Arrows su bile teze od mnogih na startu...), dobra strategija bi L. Hamilton'a mozda mogla dovesti do bodova, bas kao sto je to bio slucaj sa njegovim timskim kolegom. Do sledece trke onda...

todos

pre 14 godina

Postqale su dosadne vtrke. Ko u prvoj krivini bude na prvom mestu, ostade tamo do kraja. ostali ako se ne izlupaju ostaju na svojim mestima. No dobro takve su danas trke. bravo za Indijce, a naročito BMW da se bar časno oprosti od sezone i uopšte trka. Ali opet da ne bude sve monotono potrudio se Badoer. svaka čast majstore. tebi treba dati Šatl discaveri,da bi bio eventualno treći. bar me je čovek nasmejao.

CECI

pre 14 godina

Madjarska 2
Valensija 3
Belgija 1
Jel to slucajnost sto kimi pravi dobre rezultate od kada mase nema ili je ferariju ostao jedan vozac kome hteli ili ne moraju da pruze maksimalnu podrsku.

sekyyy

pre 14 godina

eh da je vise ovakvih staza, nekad se zavrsavalo sa 8 bolida na kraj.. a sada ako ne padne kisa..dosada, nista se ne desava sve monotono od pocetka do kraja trke...

cestitam kimiju

ergi88

pre 14 godina

bravo za Kimija i Fetela.A od sledece trke pa do kraja sampionata Fizikela bi mogao da provede u Ferariju umesto ovog slepca Badoera

zoran

pre 14 godina

Bravi Kimi,zna se koje najbolji pilot kada pozeli i kada ferari napokon odluci dasa njim nesto izgradi.Najtalentovaniji pilot je gospodin "osmeh" Kimi Raikonen!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!

Dejan Djukic

pre 14 godina

Bravo Kimi! Bravo Fiziko! ..kad bi kojim slucajem "postojao" stari, dobri Williams, pa da Kimi predje iduce godine...i kao nekad sa Keke-om naprave cudo!...ali, pusti snovi :( Go,Kimi,Go!

Alexandra

pre 14 godina

Svaka cat Kimi!Odlicna trka....
Ono sto mi tu nedostaje je Massa jer verujem da bi se i on trenutno borio za pobedu.
Inace stvarno je tuzno gledati Ferrari u trenutnom stanju sa Badoerom.Mislim da bi cak bolje bilo da zaposle bilo kog drugog vozaca, Burdea na primer....tada bi bar mogli da se nadaju boljem mestu od poslednjeg.Gore od ovoga ne moze!
Takodje sve pohvale za Fors Indiju i Fizikelu.
Sva sreca da umesto Fizikele nije bio Sutil jer verujem da bi se Kimi namerno ili slucajno opet tu umesao.... :D i Fors Idnija bi opet ostala bez bodova, sala na stranu zaista odlicna trka.

Mickey

pre 14 godina

Dobar rezultat BMWa, nadam se da ce nastaviti u istom tempu do kraja, za častan odlazak.
Čestitke Kimiju, veoma dobra trka za njega. Jel provalio neko kako je stari alkoholičar, dok su se Fiziko i Fetel prskali, koristio svaku priliku da nategne sampanjac :-) Ne kraju su oni svoj sampanjac spustili timu, a Kimi je svoj odneo sa sobom hihihihi...

mishale

pre 14 godina

Fizikelaaaaa!! Bio bih zadovoljan i da je bio u prvih 5, a on je bio fenomenalan! Kao Rajkonen! Ma i bolji od njega, Djankarklo vozi onaj krs od bolida...

Qkies

pre 14 godina

BMW strikes back!Bravo za Raikonena i za fenomenalnog Fizik-a!Mladjani Vetel je jos jednom dokazao da je sazreo za sampionski lovor.Rubinjo i on su najveci pretendenti po meni za sampiona,bez obzira na Butona koji ima neznatnu prednost u odnosu na njih.

Dejan Djukic

pre 14 godina

Bravo Kimi! Bravo Fiziko! ..kad bi kojim slucajem \"postojao\" stari, dobri Williams, pa da Kimi predje iduce godine...i kao nekad sa Keke-om naprave cudo!...ali, pusti snovi :( Go,Kimi,Go!

Realno

pre 14 godina

Kimi se vraca u McLaren.
Posto ga u Ferariju ne zele mi ga cekamo rasirenih ruku.:-)
Kakav ce to tandem da bude,Luis i Kimi,jedva cekam.

Danijel

pre 14 godina

Kimi i Fiziko heroji sezone.Kao sto sam o ranije najavio da ce Kimi prvi doneti poene,prvi doneti podijum i prvi doneti pobedu Ferariju ove godine,to se i desilo.Uopste ga ne shvataju u Ferariju,tretirali su ga kao drugog vozace,a evo sta radi kad mu se tim posveti.Jos jednom,bravo Kimi i Fiziko.

mika

pre 14 godina

zanimljiva trka,ne ka prosle godine ali opet zanimljiva.cestitke za kimija,fizija i seba.sto se tice drugog vozaca ferarija sramota da sam vozio juga bolje bi prosao.steta za batona,luisa i fernanda verujem da bi bilo jos zanimljivije da su ostali u trci

ZastavaGP

pre 14 godina

Dosta dobra trka, bilo je puno preticanja. Svaka cast Kimiju, dosta je ucinio za Ferari ove sezone. Za Fizikelu sve pohvale, napravio je senzaciju. Fetel je uradio koliko je mogao.
Sve u svemu, ja sam zadovoljan. Jedva cekam da vidim ko ce da vozi uz Kimija do kraja sezone.