Utorak, 18.08.2009.

09:47

Dašić na korak od Partizana?

Posle dosta spekulacija, krilo Budućnosti Vladimir Dašić nalazi se na korak od potpisa ugovora sa Partizanom, piše ’Sportski žurnal’.

Izvor: B92

Dašiæ na korak od Partizana? IMAGE SOURCE
IMAGE DESCRIPTION

82 Komentari

Sortiraj po:

enjoy the silent

pre 14 godina

Navijaci zvezde da vam kazem nesto,nemate pravo da kazete sta mislite sta cemo mi da uradimo ove sezone i da nam zelite srecu jer su nam otisli najbolji igraci.Svake godine ista prica,Partizanu odu najbolji igraci i odmah vi kao : "Ma sad ste kese,svi ce da vas resetaju",i svake sezone isti sampion (ne moram da imenujem jer se zna)...tako da....pssssst...
Zna Dr Dulex sta radi !!!
Pozz svim navijacima Partizana

Picotakis

pre 14 godina

@Plikuscht

O cemu se radi prijatelju moj,sto te je to iznerviralo???Sve sto ti je momak nabrojao je tacno,a to sto ti ne ide na vodenicu to je druga stvar(nije davno bilo kad su navijaci Partizana ulijecali na teren da dobiju Buducnost kad vec njihovi igraci to godinama nisu uspijevali)...Pa sto ako je od Milovih odnosno drzavnih para???KK Buducnost je bila drzavni projekat i sto je tu lose,tvoja prica je otprilike kao:Milo je dao pare i onda se to ne racuna!?Stvarno ne mogu da te skapiram...Znaci,Buducnost je jedan od nosilaca i potpisnika projekta sadasnje evro lige,znaci jedan od OSNIVACA,takodje POKRETAC ideje za Jadransku ligu,koju je tvoj klub prinudjen da igra i to od te iste Evrolige!Vidim i diskreditujes neke igrace sa spiska,i to prvo pa musko Vukcevic,covjek je bio na spisku reprezentacije koja je sampion svijeta,eee!!!,pa on je poznat bio po ubitacnoj trojci i po tome sto je bas Partizanu davao u prosjeku po 28 koseva u karijeri!Druge necu ni da nabrajam jer su zestoko zaduzili i vase klubove koliko i Buducnost ali si se ti nasao da ih pljujes.Dalje,ostale igrace sa spiska si preskocio jer znas da su svjetske klase,i to jos momak odozgo nije nebrojao cini mi se ni Paspalja,Caparkapu,Ivanovica...mogu jos kad bih malo zastao...dalje Buducnost je jedne sezone poslala 3 igraca u NBA ligu,ne sjecam se da je jos neki klub u Evropi imao taj slucaj...Nego Partizan i Buducnost su prijateljski klubovi(u kosarci),i mislim da ce se ovaj slucaj Dasic u tom pravcu i zavrsiti jer da ga oce Barsa vec bi ga uzela,mada nikad se ne zna sa tim bogatim klubovima,mozda daju te pare za njega i proslijede ga Partizanu pa ako valja dovesti ga a ako ne onda ce bit koga briga,pokusali smo,moze nam se...
pOzdrav iz PG-a...

OPALALALALA

pre 14 godina

Dolazi i Djekic iz FMp najtalentovaniji igrac na ovim prostorima placeno je 150 000 eur za njega. STA TU NIJE JASNO????

TI PRICAS O NEKIM KLINCIMA KOJI SU MLADJI OD NJEGA PO 5 GOD.....BRKAS GODISTA, I KATEGORIJE...IMAS KADETE , JUNIORE, SENIORE.....JEL JASN O????

ja sam rekao da je Djekic najelntovaniji na ovim prostorima a ti mi pominjes neke osvajace bronzane medalje koji su jedva prosli kvalifikacije...

ovaj decko je rodjen 1991 god a ti pricas o nekim klincima rodjenim par godina kasnije....decko je krilni centar 205 visok a ti poredis neke plejmejkere mladje od njega Cvetkovica i co.....

JEL SADA JASNO ??? ajd sada do sledece sezone odmori tastaturu....

OPALALALALA

pre 14 godina

BRANISLAV DJEKIC BRILJIRAO NA JUNIORSKOM TURNIRU EVROLIGE

Zavrsen je 2. kvalifikacioni juniorski turnir Evrolige, koji je igran u spanskom L Hospitaletu. Igrac koji je obelezio turnir je svakako krilni centar FMPa, BRANISLAV DJEKIC (1991 206). Djekic je na 4 utakmice igrao prosecno 35 minuta, i postizao 26,5 poena po mecu uz 9,1 skokova (3,3 ofanzivna). Djekic je imao 2,5 blokade i 1,3 ukradene lopte po mecu. Sjajan sut za 3 poena od 50 procenata (9/18), je takodje zasluzan za sjajni prosecni index od 27,0 mvp poena po mecu. FMP je izgubio prvi mec protiv Huventuda, da bi potom nanizao 3 pobede, protiv Cajasola, Real Madrida i hrvatskog Zadra.

grobar nis

pre 14 godina

Juce,od objavljivanja ove vesti do negde 16h objavljivali ste sve komentare-prepucavanja izmedju dve strane navijaca.Posle 16h do kraja veceri su objavljivane samo prozivke navijaca Zvezde, dok sa druge strane u istom tom periodu nije objavljen ni jedan komentar navijaca Partizana kao odgovor na te prozivke.Garantujem,s obzirom na prirodu prozivki, da je bilo bar 20 komentara kao odgovora na te prozivki koje niste objavili(meni licno niste objavili 3-4 komentara).
Ili objavljujte svima komentare-prepucavanja (naravno,koji su u granicama tolerantnosti) ili nemojte objavljivati nikom ,cim u komentaru prozove drugi tim,a ne da objavljivanje komentara zavisi od toga ciji je simpatizer moderator.
Hvala i dovidjenja.

Plikuscht

pre 14 godina

@ (stefan, 18. avgust 2009 12:27):

Decko ... navijaj ti i misli sta hoces, ali daj zaobidji nas tim svojim nebulozama u koje ni sam ne verujes.
Ta tvoja KK Buducnost, da nije onih svercerskih Milovih para koje su pokrile ugovore za tih par sezona kada ste satro pravili 'super tim', vi u zivotu iz osrednjosti izasli ne bi.

O cemu ti pises!?
- '3 puta prvak,3 puta osvajac kupa SRJ' ... Milov kes. Obaska - to je kao neki uspeh!?
- 'ucesnik i jedan od osnivaca EVROLIGE' ... da, vazi ... ona ista liga koju svi iz kluba mogu samo da gledaju na TVu posle treninga.
- 'u buducnosti su igrali ...' i onda navodis likove kao sto su 'vukcevic, marjanovic, pajovic, radonjic, topalovic, jestratijevic, marko pekovic' ... da, pa!? To su mozda sve neka impresivna imena evropske kosarke!?

Dakle, veruj ti cemu zelis. Tvoje pravo. Ali mani nas tog ubedjivanja argumentacije nivoa djaka prvaka.

Banovo hill

pre 14 godina

@OIPALALALA

Decko nesto si pobrkao Cvetkovicje play i igrac je Zvezde i Radosavljevic u omladinskoj je igrac Zvezde a u kadetskoj ima jos i Milosavljevic. nauci nesto pre neko sto se hvatas tastataure

OPALALALALA

pre 14 godina

1. Dule je najbolji trener proglasen od Uleba i svih trenera evropskih ekipa koje igraju najelitnije takmicenje.
2.Partizan je za vas institucija koju necete nikada dostici po ugledu, broju Nba igraca i rez u Evropi.
3.Djekic je najtalntovaniji igrac zajedno sa Muslijem o koga se otima cela Evropa .

toliko o kosarci prijatno I do vidjenja a za rome LAKU NOC..jer im se vec smrklo kada su videli kako ce izgledati tim za novu sezonu

gravedigger-ex-Uzaludno cekajuci Tripkovica

pre 14 godina

Odakle vama 500.000. da li ce nacitani da trciod grada do republike i javnih preduzeca. Ili mozda Marfin banka ukine dug i ponovo pozajmi lovi.Sa njim ili bez njega ste bivsi klub.A sta je sa 4 stranca.Lobi radi da se to ne usvoji
(Banovo hill, 18. avgust 2009 11:01)

Ne lupetaj,ne placamo ga mi nego jedan strani klub,verovatno Barsa! Naravno da ne uzimamo pare za prodaju,ali zato i ne dajemo dinara za 1 sezonu igranja jednog vrhunskog talenta sa odlicnim fizickim predispozicijama!
Malo li je,...bolje ti gledaj sta vi radite i koga dovodite....nesrecnici?!

PAZI,VALJAK GAZI!!!

OPALALALALA

pre 14 godina

@Opalala

Decko dva najbolja igraca sa sada zavrsenog prvenstva Evrope su Cvetkovic i KMilosavljevic sa omladinskog prvenstva Radosavljevic i jos jedan zaboravio samime. To sto ti pricas uopste nije tacno. Izmislio si. Idi na sajt FIBA Europe i pronadji mladje kategorije pa ce ti biti sve jasno. POgledaj sastav Zvezde 10 reprezentativaca. Koliko ih vi imate.Jurite Andjusica iz Hemofarma ali ljudi pametni pa ne daju pa onda njegovog brata. Stalno pisete nebuloze a ja po treci put pozivam "znalce" kosarke i to "pametne" grobare da ovde uporedo napisu po pozicijama igrace i jednog i drugog tima

DA POJASNIM ZA DJEKICA >


Juniori FMP-a prv

Nikola Vucinic

pre 14 godina

Bice ovo teska sezona za Partizan jer ove godine ste prodali kostur tima koji je stvaran u poslednjih 3-5 godina.A sto se tice Dasica,njega Buducnost prodaje poslednje dve godine i svaki put mu cena sve niza i niza,a od drafta je odustao jer nije visoko kotirao,da ga Barsa i Makabi traze,i doveli bi ga.Znaci objektivni pokazatelji mu ne idu u korist.Mislim da Dule to dobro zna i da je ovo samo neka igra Miska Raznatovica da u poslednji cas uzme neku paru na Dasicu.

Nikola grobar

pre 14 godina

Ako je kojim sliucajem neko od vas gledao proslog ponedeljka emisiju SOS kos Todorovic je rekao da dolazi jedan povratnik,jedan stranac Amerikanac i mozda ali mozda jeda stranac iz Evrope i naglasio da nam ipak 3 igraca nisu neophodna i da mozda dodju samo 2 a da je play prioritet.
U slucaju da dodje Dasic ja mislim da bi dosli kao povratnici Kecman ili Vujanic(a mislim da ce doci Vujanic,sve mi tako mirise).Mislim da Partizan po ovoj izjavi Todorica nece mnogo pokusavati da dovede jos 3 igraca vec ce dovesti 2 zbog velikog broja igraca.Ako je doso Dasic mislim da se odustalo od stranca Amerikanca,a Todoric je izrazito navodio da nam hcvali play-igrac koji ima dobar sut.Po logici stvari to bi bio povratnik a po mojoj logici vrlo verovatno je to VUJANIC.
VIDECEMO.

A za Dasica,ne bih bio toliko siguran da ce doci samo na godinu dana.

djole

pre 14 godina

Odlično bi bilo. Nemojte da se zavaravate sa Milojevićem, to više nije igrač koji je bio, i Patrizanu je neophodan još jedan dobar igrač na toj poziciji, a Sava Lešić to nije. Dašić je odlično rešenje jer može da igra i 3 i 4. Razlog za njegovo dovođenje, pa makar na godinu dana, je taj što dečko daje veće šanse Partizanu da dobija utakmice u EL nego Strahinja Milošević. Na krilnim pozicijama Dule će rotirati Veselog, Dašića i Milojevića, uz centre Vraneša, Matića i Rakočevića to je odlična popunjenost na pozicijama 3, 4 i 5. Još uvek fale kvaliteni 1 i 2, mislim da su Rašić i Božić preslabi za EL. S druge strane Sinovec, Mitrović i Đekić (ako je istina da je popisao) su odlična perspektiva Partizana, ali ne treba od njih previše očekivati ove sezone, posebno ne u EL. Prosto momci su igrali u suviše slabim takmičenjima. Jadranska liga je odlična prilika ove godine za njih da stiču iskustvo.

Lok

pre 14 godina

Bolje je ne komentarisati ove spekulacije!Svaki dan nesto novo,na kraju ce osvanuti clanak da ce i Danilovic zaigrati...Bolje sacekati,pa komentarisati proverene informacije!!!

Novica_Velickovic

pre 14 godina

Ko je taj Đekić iz Fmp-a? Partizan je napravio grešku možda tu! Mladen Jeremić je po mom mišljenju igrač koji treba Partizanu!

goran

pre 14 godina

kako volim da procitam ovo najbolji trener u evropi:)
pa covek jedino u partizanu i moze da bude trener! na vrhuncu karijere trenirao je tim u trecoj italijanskoj ligi!!

Jo

pre 14 godina

Kockice su sklopljene ...

Tim ce biti sastavljen od 3 iskusna igraca (Milojevic, Kecman i Bozic), 3 srednjih godina (Maric, Rasic, Rakocevic ) i 6 mladih (Vessely, Dasic, Sinovec, Lesic, Mitrovic, Djekic).

Mladim igracima (Sinovec, Lesic, Mitrovic, Djekic) ove godine treba omoguciti vecu minutazu u NLB ligi, cak i po cenu loseg rezultata, i svakako manju u euro-ligi. Preostalih 8 iskusnijih igraca je dovoljno za uspesno igranje u euro-ligi ...

U opisanoj koncepciji za ovu godinu nema mesta za: Aleksica, Milosevica, Lucica, Jaramaza, Riznica, Balabana i Besovica.

Koliko sam upoznat, Vranes je najavio odlazak.

Jedino sto se moze promeniti je da umesto Kecmana (ukoliko nadje extra povoljan angazman) bude angazovan neki Amer na mestu play-a, a Rasic se pomeri na poziciju 2 ...


1 Rasic (25) Bozic (30)
2 Kecman (30) Sinovec (20) Mitrovic (19)
3 Vessely (19) Dasic (21)
4 Milojevic (32) Lesic (21) Djekic (18)
5 Maric (25) Rakocevic (25)

darkoni

pre 14 godina

Dosao bi na 1 godinu kao pozajmljeni kosarkas,sto znaci da cete moci racunati na njega godinu dana i necete dobiti ni dinar od transfera.Sa srecom komsije ali tako se ne gradi tim na duze staze.
(roman empire, 18. avgust 2009 10:06)


vi cete da nas ucite kako se pravi tim na duze vreme, da nije smesno bilo bi tuzno

markan

pre 14 godina

ja i dalje ne vidim beka u ekipi, niti s eo tome prica. Otisli su tepic i tripkovic, tako da bi nam trebala dva igrac, ili jedan za obe. Mada ovo postaje sapunica u maniru zvezde i pesica. Dovedite micova i omara kuka :)

BANE KUMANOVO

pre 14 godina

Pozdrav svim GROBARIMA koji zadnjih 10godina uzivaju u igri PARTIZANA a ne kao neki koji se secaju 1950g kad je basket bio veci od kosa.Mislim da je Dasic veliki talenat i da treba PARTIZANU.Ako doge na 1g. nece PARTIZAN placati nikakvo obestecenje vec samo platu.Dule je reko pravi se tim za 2/3g. ali on je covek koji ne pusta nikome tose videlo prosle godine kad nije pustio Pesicu koji da je uzeo titulu uzeo bi velike pare tako da i ove godine DULE dovodi Milojevica i Dasica samo da uzme opet sve titule.Dosta vise dali je PARTIZAN crnogorski tim.PARTIZAN JE EVROPSKI TIM.Tako mora i da se ponasa.Pogledajte samo Montepaski,Olimpijakos, Makabi,Cibonu koliko stranaca imaju.Pozdrav za PARTIZAN navijaju ljudi koji drze do sebe.

Damir

pre 14 godina

To je ta klasicna tuzna prica Duleta Vujosevica. Partizan uvek ima najmanje para, najmanji budzet a uvek dovede tri ili cetiri ekstra skupa igraca .

Kad Gal popije čarobni napitak,dešava se.........

pre 14 godina

Dosao bi na 1 godinu kao pozajmljeni kosarkas,sto znaci da cete moci racunati na njega godinu dana i necete dobiti ni dinar od transfera.Sa srecom komsije ali tako se ne gradi tim na duze staze.
(roman empire, 18. avgust 2009 10:06)

Veseli,Riznić,Lučić,Jaramaz,Đekić(daće Bog),Mitrović,Sinovec,Lešić,Basta...

U pravu si ,ne gradimo tim ..........
razmisli sledeći put kad rešiš nešto da napišeš.a uostaom,čućeš za njih,kao što si čuo svojevreeno i za nekog tamo Novicu kada vas je ukucavao za +40.

legolas

pre 14 godina

(ko dan, 18.avgust 2009 12:45)



Pa procitaj ponovo sta si napisao i prebroj igrace koje si napisao.Hajde sa ne racunamo one u zagradi (Kecmana i Dasica)i da ne racinamo ono tvoje ? dobices vec 12 igraca ili moja matematika nije prava.A pritom si vec otkacio ostale igrace...kako god da saberes nesto je tu viska...voleo bih da Aleksic ode,ali budi siguran da ce ostati i jos jedno moje misljenje.Na petici imamo Vranesa i Marica,Besovica ne racunam za ovu sezonu.Na cetvorci imamo Milojevica,Rakocevica i Veselog.Neka mi neka
objasni sta ce nam jos jedna cetvorka pa cak i ako je Dasic u pitanju.Nama treba trojka posto tu trenutno imamo samo Milosevica i Veselog koji ce morati da cesto igra tu poziciju.Ostali su suvise mladi za evroligu.Opet se vracamo na Kecmana i pleja koji nam je neophodan...kako god saberes ima nas previse!!!

Banovo hill

pre 14 godina

@Opalala

Decko dva najbolja igraca sa sada zavrsenog prvenstva Evrope su Cvetkovic i KMilosavljevic sa omladinskog prvenstva Radosavljevic i jos jedan zaboravio samime. To sto ti pricas uopste nije tacno. Izmislio si. Idi na sajt FIBA Europe i pronadji mladje kategorije pa ce ti biti sve jasno. POgledaj sastav Zvezde 10 reprezentativaca. Koliko ih vi imate.Jurite Andjusica iz Hemofarma ali ljudi pametni pa ne daju pa onda njegovog brata. Stalno pisete nebuloze a ja po treci put pzivam "znalce" kosarke i to "pametne" grobare da ovde uporedo napisu po pozicijama igrace i jednog i drugog tima

Grobar

pre 14 godina

Dosao bi na 1 godinu kao pozajmljeni kosarkas,sto znaci da cete moci racunati na njega godinu dana i necete dobiti ni dinar od transfera.Sa srecom komsije ali tako se ne gradi tim na duze staze.
(roman empire, 18. avgust 2009 10:06)

Sva sreća pa vi nešto sve na duže staze gradite! Evo već 8 godina gradite, stvarate tim!
Stvarno si lupio i ostao živ, kaži mi jedan klub u Srbiji koji gradi na duže staze?

Bgboy

pre 14 godina

Pa ako Dasic, koji dolazi iz kluba koji sa malo uspeha igra ULEB cup, vredi preko 500 000E na koju foru onda Novica vredi 300 000? Ova nasa uprava je ili totalno nesposobna ili kvarna do srzi?!
(Boki, 18. avgust 2009 10:36)

E moj Boki, nesreco jedna! Ako tek sad kapiras da je ova uprava kvarna do srzi...

Slucajni_prolaznik

pre 14 godina

Citam ove glupe komentare... Pa Dasic je mozda i najperspektivniji igrac evrope... Ne bi Barselona dala tolike pare za njega da nije TOP igrac... Starsno...

Grobar Ni

pre 14 godina

Sa srecom komsije ali tako se ne gradi tim na duze staze.
(roman empire, 18. avgust 2009 10:06)

Joj, kako to jadno i tragično zvuči kada navijač jednog propalog klubića, koji iz sezone u sezonu bukački a totalno neargumentovano nagoveštava bum i svoj „veliki povratak“ na košarkašku scenu, koji time samo zavarava sve one koji navijaju za njega i koji nema strategiju svog opstanka, košarkaškoj instituciji evropskih razmera KKP ukazuje i pokušava da drži lekciju o strategiji razvoja i pravljenja tima. Smešno.

Ko je taj? neka dodje, mi jedva cekamo,dzaba vam sve grobari... ove godine C Zvezda je sampion! Ove godine mozemo i protiv vas i sudija i saveza i svega. Zvezda sampion
(desetar cokulic, 18. avgust 2009 10:16)

Pogledaj napred moj komentar o obećanjima vaših čelnika i o vašoj strategiji. Ona se sastoji jedino u vašem papagajskom ponavljanju gluposti kao što su: „mozemo i protiv vas i sudija i saveza i svega“. Vas treba negovati, jer nam služite za razonodu.

Odakle vama 500.000. da li ce nacitani da trciod grada do republike i javnih preduzeca. Ili mozda Marfin banka ukine dug i ponovo pozajmi lovi.Sa njim ili bez njega ste bivsi klub.A sta je sa 4 stranca.Lobi radi da se to ne usvoji
(Banovo hill, 18. avgust 2009 11:01)

Hill, hill, smiri se. Tvoja Red star ima više stranaca, pa zato ne halabuči. A ko je bivši klub pokazuju rezultati. Po tom pokazatelju tvoj klubić je nula.

stefan

pre 14 godina

buducnost i dasic su prilikom pravljenja ugovora pokusali da nadju najbolje resenje i za partizan(koji nema novca da ga dovede) i za dasica (koji hoce da igra u pioniru)...primecujem da ovde postoje eksperti koji potcenjuju dasica a ja cu samo reci jedno - na EP za mlade kosarkase prosle godine bio je najbolji strelac i drugi skakac turnira i clan idealne petorke,a za njega se otimaju najveci evropski klubovi od njegove 16.godine(boza maljkovic je hteo da ga dovede u real pre 5 godina ali je obestecenje bilo ogromno)...a to da je buducnost mali klub to je nonsens,3 puta prvak,3 puta osvajac kupa SRJ,ucesnik i jedan od osnivaca EVROLIGE,pre nego lupis glupost...uostalom u partizanu su trenutno rakocevic,vranes,dasic...u buducnosti su igrali tomasevic,scepanovic,topic,milojevic,sasa obradovic,igor rakocevic,kuzmanovic,vesa petrovic,dragan vukcevic,marjanovic,pajovic,radonjic,topalovic, jestratijevic,marko pekovic,goran radonjic itd...treneri su bili muta nikolic,bogdan tanjevic,dusko vujosevic,vlado djurovic,zoran martic,poli bojanic,milovan stepandic...mali klub!?! hahahahahaahahah :))

grbovic

pre 14 godina

Dosao bi na 1 godinu kao pozajmljeni kosarkas,sto znaci da cete moci racunati na njega godinu dana i necete dobiti ni dinar od transfera.Sa srecom komsije ali tako se ne gradi tim na duze staze.
(roman empire, 18. avgust 2009 10:06)

E svasta!! ko je nama nasao da daje savete!!

O okrutni svete, zasto si tako okrurtan prema ovakvim likovima kao sto je ovaj Roman

ko dan

pre 14 godina

(legolas, 18. avgust 2009 11:35)

ne znam šta ti nije jasno

1. Bozic, Rasic, ?
2. Sinovec, Mitrovic, Lucic,
3. Milosevic,Veseli,(Kecman)
4. Rakoč, Milojević, Lešić,(Dašić)
5. Marić, Vraneš

Neko od sledećih će ostati a neko neće: Aleksić, Riznić, Bešović, Balaban

Za Kecmana se vjerovatno čeka da se vidi hoće li ići na Evropsko, a ako ode onda vjerovatno opet čekamo hoće li ga neko drugi primjetiti.
Ovom timu nedostaje jedan pouzdan trojkaš, ako bi taj stranac na pleju mogao i trojke malo bolje od Palacia da šutira onda bi bilo super

boki

pre 14 godina

čim se traži još jedno krilo pored Dašića očigledno je da se na Miloševića ne računa ozbiljno
Ja sam već prošle sezone očekivao mnogo više od njega odlaskom Kecmana, ali neko drugi je iskoristio tu šansu(Vesely)
Uz prvi tim će vjerovatno ostati Riznić ili Lučić a Aleksić, Balaban, Bešović, vjerovatno idu na pozajmicu.
Nemojte zaboraviti kakvu smo grupu izvuklil, što više kvalitetnih igrača to bolje
Po meni Olimpijakos i Efes imaju jače timove od nas unikaha i lijetvos nikako nisu za potcjenjivanje i još vjerovatno beneton...
Biće mnogo teško

strucni saradnik

pre 14 godina

Partizan je postao trening kamp crnogorske reprezentacije.
(Eeeee, 18. avgust 2009 11:22)
Za razliku od srpskog brenda koji je postao trening kamp Bosanske reprezentacije. Vama od tri reprezentativca, dva igraju za Bosnu!!!

legolas

pre 14 godina

1.Sad i mi imamo spansku seriju...drugim recima pratimo trendove
2.Ako dodje dzabe onda je dobro dosao,posto bi inace bio stranac koji nam uvek i dolaze na jednu sezonu Palasio,Lazme,Kamings,House,Braun,Step...retko ko je ostao duze!!!
3.ja sam se iskreno nadao dolasku Kecmana i nekog crnog pleja,ali ovo verovatno mnogo menja stvari
4.verujem da je ovo nova novinarska patka.
5.trenutno imamo gomilu igraca i ne znam gde da ih uklope Bozic, Rasic, Aleksic, Riznic, Lucic, Sinovec, Mitrovic, Milosevic, Veseli, Milojevic, Rakocevic, Maric, Vranes, Balaban, Besovic,moguce da sam nekog i zaboravio...i kad dodas joj 2 planirana igraca dobijes 17 igraca.Naravno da ce neki na kaljenje,ali ne mozes vecito da kalis Lucica i Riznica bez vazmijih utakmica.Znam,Dule uvek zna sta radi,ali mi ovog puta bas nije jasnije koji je plan...
5.Da li je moguce da cigosi opet prete,pa to vec postaje parodija i vec vise puta snimljena epizoda.Dajte neki novi scenario tipa,resili smo da promenimo boje dresova da nas teze prepoznaju na terenu...probajte tako sanse ce vam biti vece,mada...

marko

pre 14 godina

Ne znam bas... sta je onda sa povratkom Kecmana???

Dasic je dobar igrac, ali ako bih morao da biram izmedju njih dvojice (obojica bi dosla na jednu sezonu, obojica krilni igraci), radije bih video Kecmana... Ipak bi se brze uklopio, nas je igrac, legenda po meni, navijaci ga obozavaju, a i on voli Partizan....
(Sasa The Grobar, 18. avgust 2009 10:11)
A odkad je Kecman krilni centar?! Mislim da covjek u zivotu nije igrao 4.
Sto se tice dolaska Dasica to je dobra stvar...Jer pored Dasica koji ce u Partizanu najvjerovatnije biti godinu dana (mada jos nije iskljuceno da potpise ugovor sa partizanom tako da bude igrac partizana a da uz sada nesto novca buducnost dobije i procenat od narednog transfe)u partizan bi trebalo da dodje i iz fmp-a mislim lesic.On ne moze odmah mnogo da uradi ali za godinu dvije ce biti extra igrac.

ZlaYa

pre 14 godina

Dovesti ga na jednu sezonu bi bio jedan od glupljih poteza u poslednjih par godina,dok bi sa druge strane potpis na 2 ili vishe bio jedan od najboljih..eto koliko znachi jedna sezona :D

Shalu na stranu njegovo dovodjenje bi ugushilo neke mlade igrache,pre svega Jana koji bash u ovoj sezoni treba da pokazhe kakav je igrach,naravno uz pravu minutazhu...tako da-JA SAM PROTIV!!!

Timon

pre 14 godina

Najsmesnije je sto se gani brinu da ne pravimo tim na duze staze...
A ovaj sto kaze da je Dasic los igrac je veliki poznavalac kosarke. Barselona bas trazi lose igrace po Evropi...

ajde tišina

pre 14 godina

Našao ko će da nas uči kako se pravi dobar tim! A obeštećenje ne plaća šampion regiona nego klub za koji Dašić potpiše.

Banovo hill

pre 14 godina

Odakle vama 500.000. da li ce nacitani da trciod grada do republike i javnih preduzeca. Ili mozda Marfin banka ukine dug i ponovo pozajmi lovi.Sa njim ili bez njega ste bivsi klub.A sta je sa 4 stranca.Lobi radi da se to ne usvoji

kocka po kocka

pre 14 godina

Pa dobro, nije tako grdno, još Kecman, Dule dovodi Kuka sa priprema CG reprezentacije i to bi više manje bilo to. A ovo da je stigao na samo godinu dana i nije neko čudo. Partizan već godinama igra po sistemu, nova sezona-nova ekipa i da vidiš čuda ne ide mu loše.

Za likove koji još uvek nisu sigurni ni ko će da ih trenira dogodine ni ko im je predsednik preporučio bih malo manje optimizma i malo manje prozivki da im ne bi preselo kasnije

kompleksas vise vrednosti

pre 14 godina

(roman empire, 18. avgust 2009 10:06) ko sve danas ne daje sebi za pravo da komentarise poteze jednog od najvecih klubova evrope i najboljeg trenera evrope...hvala na brizi,ali ne hvala...dobrodosao vladimire u instituciju.

Jedan od 22567.

pre 14 godina

Ja bi se slozio sa ovim transferom kada bi Dasic uplatio na Partizanov racun 300.000 eurosa.
Lepo decko spremi 200.000 E za Duletovu jegodisnju skolu i 100.000E za privilegiju igranja pred najboljim navijacima Evrope.
Tako i nikako drugacije !!

branem

pre 14 godina

Uz svo dužno poštovanje prema Duletu i Todoriću, ovo je loš potez kada se sagledaju sve činjenice...
Imamo Miloja koji će da "podučava" mlade, a Dašić će da "upija" znanje, troši naše vreme, pare za platu, zauzima mesto nekom našem klincu i na kraju posle samo jedne godine ode...bogatiji za igranje u Partizanu (kao i EL) i školu koju mu retko ko može obezbediti...
Ne treba baš uvek i po svaku cenu uzimati "zvezde i zvezdice", imamo taman vremena i prostora ove 2-3 godine da razvijamo naše verne i vredne omladince a ne neku polu-umišljenu zvezdu!!
I taj zalizani što je u svakoj čorbi mirođija...
Verujte, ovo nema nikakve veze što je Dašić "stranac", da neko to ne protumači na taj način...
Srećno nam bilo...

roman empire

pre 14 godina

Dosao bi na 1 godinu kao pozajmljeni kosarkas,sto znaci da cete moci racunati na njega godinu dana i necete dobiti ni dinar od transfera.Sa srecom komsije ali tako se ne gradi tim na duze staze.

OPALALALA

pre 14 godina

Sjajno.Ubedljivo najbolja 3/4 ka posle Novice Velickovica.
Ulaz, sut za dva , tri, dribling, skok, visinu 206.Fantazija.
Najtrazenije je igrac posle Garbahose i novice Velickovica u \evropi, takozvani univerzalac.
posluzicre ove godine dok ne stasaju jos neki mladji igraci jer se pravi dream team za sledecu sezonu i onu narednu tamo jer se sprema ozbiljan tim za El .

Sada je nebitno neka se dece uigravaju a titula i kup sa Nlb se podrazumeva tu su sjajni Miloje, Maric je vrhunski centar videcete, Rakocevic za odbranu Rasic da prelomi, Veseli da uveseljava zakucavanjima, Vranes da seje strah i trepet u reketu bananama,Bozic da trpa trojke, a Milosevic da nas zadivi ova sezone ce biti njegova definitivno videcete.

Dolazi i Djekic iz FMp najtalentovaniji igrac na ovim prostorima placeno je 150 000 eur za njega.

Dream team azi i dalje redom .

A IMAMO I NAJBOLJEG TRENERA ZVANICNO U EVROPI.

ganci MOZDA SLEDECE SEZONE....

desetar cokulic

pre 14 godina

Ko je taj? neka dodje, mi jedva cekamo,dzaba vam sve grobari... ove godine C Zvezda je sampion! Ove godine mozemo i protiv vas i sudija i saveza i svega. Zvezda sampion

Boki

pre 14 godina

Pa ako Dasic, koji dolazi iz kluba koji sa malo uspeha igra ULEB cup, vredi preko 500 000E na koju foru onda Novica vredi 300 000? Ova nasa uprava je ili totalno nesposobna ili kvarna do srzi?!

nly

pre 14 godina

Najzad pravo pojacanje. Nadam se da ce transfer da se ostvari, onda sigurno uzimam sezonsku kartu (nisam iz BG-a, da jesam ne bih razmisljao). Ne znam samo da li bi dolazak Dasica uticao na povratakak Duleta Kecmana. Idealno bi bilo da dodju obojica. Uz Njih dvojicu, Miloja, Rasica, Peru, Veselog, Rakocevica punu afirmaciju Sinoveca i jedno strano pojacanje na bekovskoj poziciji, bice opet setnja kroz Nlb, i lepa sezona u Euroligi. Ostaje samo Vranes da nam kida zivce, nadam se da ce Dule da ucini nesto i sa njim.

boki

pre 14 godina

Iako će mnogi reći ne treba nam igrač na jednu godinu,
ali radi se o super igraču i Partizan pored primarnog cilja - stvaranja tima koji će da dostigne vrhunac za dvije godine - i ove sezone treba da se nosi sa evropskim velikanima a računajte i nba epizodu, ipak ne smijemo ni tamo da se brukamo
ako se ja pitam ekstra igrač za džabe na godinu dana što da ne...
dečko ima sve skok šut za dva, tri...
dobrošao Dašiću

Miomir

pre 14 godina

Opet pišu ovi bezobrazne novine, pa Dule mora da seče pripreme reprezentacije...

Baš me zanima čemu(kome) će da posluži ovaj državni projekat Srbije & Crne Gore.

PRIVATIZACIJA !!!

KK Sledeca Sezona

pre 14 godina

Dosao bi na 1 godinu kao pozajmljeni kosarkas,sto znaci da cete moci racunati na njega godinu dana i necete dobiti ni dinar od transfera.Sa srecom komsije ali tako se ne gradi tim na duze staze.
(roman empire, 18. avgust 2009 10:06)

Ti ce da nam kazes :D :D :D

Sasa The Grobar

pre 14 godina

Ne znam bas... sta je onda sa povratkom Kecmana???

Dasic je dobar igrac, ali ako bih morao da biram izmedju njih dvojice (obojica bi dosla na jednu sezonu, obojica krilni igraci), radije bih video Kecmana... Ipak bi se brze uklopio, nas je igrac, legenda po meni, navijaci ga obozavaju, a i on voli Partizan....

ALCATRAZ

pre 14 godina

Titula,titula slaviće se titula Partizan je šampion peva cela SRBIJA,idemo ponovo,fudbal,košarka,rukomet ,vaterpolo sve ćemo to osvojiti kao i prošle godine!

Sasa The Grobar

pre 14 godina

Ne znam bas... sta je onda sa povratkom Kecmana???

Dasic je dobar igrac, ali ako bih morao da biram izmedju njih dvojice (obojica bi dosla na jednu sezonu, obojica krilni igraci), radije bih video Kecmana... Ipak bi se brze uklopio, nas je igrac, legenda po meni, navijaci ga obozavaju, a i on voli Partizan....

ALCATRAZ

pre 14 godina

Titula,titula slaviće se titula Partizan je šampion peva cela SRBIJA,idemo ponovo,fudbal,košarka,rukomet ,vaterpolo sve ćemo to osvojiti kao i prošle godine!

KK Sledeca Sezona

pre 14 godina

Dosao bi na 1 godinu kao pozajmljeni kosarkas,sto znaci da cete moci racunati na njega godinu dana i necete dobiti ni dinar od transfera.Sa srecom komsije ali tako se ne gradi tim na duze staze.
(roman empire, 18. avgust 2009 10:06)

Ti ce da nam kazes :D :D :D

OPALALALA

pre 14 godina

Sjajno.Ubedljivo najbolja 3/4 ka posle Novice Velickovica.
Ulaz, sut za dva , tri, dribling, skok, visinu 206.Fantazija.
Najtrazenije je igrac posle Garbahose i novice Velickovica u \evropi, takozvani univerzalac.
posluzicre ove godine dok ne stasaju jos neki mladji igraci jer se pravi dream team za sledecu sezonu i onu narednu tamo jer se sprema ozbiljan tim za El .

Sada je nebitno neka se dece uigravaju a titula i kup sa Nlb se podrazumeva tu su sjajni Miloje, Maric je vrhunski centar videcete, Rakocevic za odbranu Rasic da prelomi, Veseli da uveseljava zakucavanjima, Vranes da seje strah i trepet u reketu bananama,Bozic da trpa trojke, a Milosevic da nas zadivi ova sezone ce biti njegova definitivno videcete.

Dolazi i Djekic iz FMp najtalentovaniji igrac na ovim prostorima placeno je 150 000 eur za njega.

Dream team azi i dalje redom .

A IMAMO I NAJBOLJEG TRENERA ZVANICNO U EVROPI.

ganci MOZDA SLEDECE SEZONE....

branem

pre 14 godina

Uz svo dužno poštovanje prema Duletu i Todoriću, ovo je loš potez kada se sagledaju sve činjenice...
Imamo Miloja koji će da "podučava" mlade, a Dašić će da "upija" znanje, troši naše vreme, pare za platu, zauzima mesto nekom našem klincu i na kraju posle samo jedne godine ode...bogatiji za igranje u Partizanu (kao i EL) i školu koju mu retko ko može obezbediti...
Ne treba baš uvek i po svaku cenu uzimati "zvezde i zvezdice", imamo taman vremena i prostora ove 2-3 godine da razvijamo naše verne i vredne omladince a ne neku polu-umišljenu zvezdu!!
I taj zalizani što je u svakoj čorbi mirođija...
Verujte, ovo nema nikakve veze što je Dašić "stranac", da neko to ne protumači na taj način...
Srećno nam bilo...

Boki

pre 14 godina

Pa ako Dasic, koji dolazi iz kluba koji sa malo uspeha igra ULEB cup, vredi preko 500 000E na koju foru onda Novica vredi 300 000? Ova nasa uprava je ili totalno nesposobna ili kvarna do srzi?!

roman empire

pre 14 godina

Dosao bi na 1 godinu kao pozajmljeni kosarkas,sto znaci da cete moci racunati na njega godinu dana i necete dobiti ni dinar od transfera.Sa srecom komsije ali tako se ne gradi tim na duze staze.

kocka po kocka

pre 14 godina

Pa dobro, nije tako grdno, još Kecman, Dule dovodi Kuka sa priprema CG reprezentacije i to bi više manje bilo to. A ovo da je stigao na samo godinu dana i nije neko čudo. Partizan već godinama igra po sistemu, nova sezona-nova ekipa i da vidiš čuda ne ide mu loše.

Za likove koji još uvek nisu sigurni ni ko će da ih trenira dogodine ni ko im je predsednik preporučio bih malo manje optimizma i malo manje prozivki da im ne bi preselo kasnije

strucni saradnik

pre 14 godina

Partizan je postao trening kamp crnogorske reprezentacije.
(Eeeee, 18. avgust 2009 11:22)
Za razliku od srpskog brenda koji je postao trening kamp Bosanske reprezentacije. Vama od tri reprezentativca, dva igraju za Bosnu!!!

kompleksas vise vrednosti

pre 14 godina

(roman empire, 18. avgust 2009 10:06) ko sve danas ne daje sebi za pravo da komentarise poteze jednog od najvecih klubova evrope i najboljeg trenera evrope...hvala na brizi,ali ne hvala...dobrodosao vladimire u instituciju.

Jedan od 22567.

pre 14 godina

Ja bi se slozio sa ovim transferom kada bi Dasic uplatio na Partizanov racun 300.000 eurosa.
Lepo decko spremi 200.000 E za Duletovu jegodisnju skolu i 100.000E za privilegiju igranja pred najboljim navijacima Evrope.
Tako i nikako drugacije !!

legolas

pre 14 godina

1.Sad i mi imamo spansku seriju...drugim recima pratimo trendove
2.Ako dodje dzabe onda je dobro dosao,posto bi inace bio stranac koji nam uvek i dolaze na jednu sezonu Palasio,Lazme,Kamings,House,Braun,Step...retko ko je ostao duze!!!
3.ja sam se iskreno nadao dolasku Kecmana i nekog crnog pleja,ali ovo verovatno mnogo menja stvari
4.verujem da je ovo nova novinarska patka.
5.trenutno imamo gomilu igraca i ne znam gde da ih uklope Bozic, Rasic, Aleksic, Riznic, Lucic, Sinovec, Mitrovic, Milosevic, Veseli, Milojevic, Rakocevic, Maric, Vranes, Balaban, Besovic,moguce da sam nekog i zaboravio...i kad dodas joj 2 planirana igraca dobijes 17 igraca.Naravno da ce neki na kaljenje,ali ne mozes vecito da kalis Lucica i Riznica bez vazmijih utakmica.Znam,Dule uvek zna sta radi,ali mi ovog puta bas nije jasnije koji je plan...
5.Da li je moguce da cigosi opet prete,pa to vec postaje parodija i vec vise puta snimljena epizoda.Dajte neki novi scenario tipa,resili smo da promenimo boje dresova da nas teze prepoznaju na terenu...probajte tako sanse ce vam biti vece,mada...

BANE KUMANOVO

pre 14 godina

Pozdrav svim GROBARIMA koji zadnjih 10godina uzivaju u igri PARTIZANA a ne kao neki koji se secaju 1950g kad je basket bio veci od kosa.Mislim da je Dasic veliki talenat i da treba PARTIZANU.Ako doge na 1g. nece PARTIZAN placati nikakvo obestecenje vec samo platu.Dule je reko pravi se tim za 2/3g. ali on je covek koji ne pusta nikome tose videlo prosle godine kad nije pustio Pesicu koji da je uzeo titulu uzeo bi velike pare tako da i ove godine DULE dovodi Milojevica i Dasica samo da uzme opet sve titule.Dosta vise dali je PARTIZAN crnogorski tim.PARTIZAN JE EVROPSKI TIM.Tako mora i da se ponasa.Pogledajte samo Montepaski,Olimpijakos, Makabi,Cibonu koliko stranaca imaju.Pozdrav za PARTIZAN navijaju ljudi koji drze do sebe.

boki

pre 14 godina

Iako će mnogi reći ne treba nam igrač na jednu godinu,
ali radi se o super igraču i Partizan pored primarnog cilja - stvaranja tima koji će da dostigne vrhunac za dvije godine - i ove sezone treba da se nosi sa evropskim velikanima a računajte i nba epizodu, ipak ne smijemo ni tamo da se brukamo
ako se ja pitam ekstra igrač za džabe na godinu dana što da ne...
dečko ima sve skok šut za dva, tri...
dobrošao Dašiću

desetar cokulic

pre 14 godina

Ko je taj? neka dodje, mi jedva cekamo,dzaba vam sve grobari... ove godine C Zvezda je sampion! Ove godine mozemo i protiv vas i sudija i saveza i svega. Zvezda sampion

Kad Gal popije čarobni napitak,dešava se.........

pre 14 godina

Dosao bi na 1 godinu kao pozajmljeni kosarkas,sto znaci da cete moci racunati na njega godinu dana i necete dobiti ni dinar od transfera.Sa srecom komsije ali tako se ne gradi tim na duze staze.
(roman empire, 18. avgust 2009 10:06)

Veseli,Riznić,Lučić,Jaramaz,Đekić(daće Bog),Mitrović,Sinovec,Lešić,Basta...

U pravu si ,ne gradimo tim ..........
razmisli sledeći put kad rešiš nešto da napišeš.a uostaom,čućeš za njih,kao što si čuo svojevreeno i za nekog tamo Novicu kada vas je ukucavao za +40.

Grobar Ni

pre 14 godina

Sa srecom komsije ali tako se ne gradi tim na duze staze.
(roman empire, 18. avgust 2009 10:06)

Joj, kako to jadno i tragično zvuči kada navijač jednog propalog klubića, koji iz sezone u sezonu bukački a totalno neargumentovano nagoveštava bum i svoj „veliki povratak“ na košarkašku scenu, koji time samo zavarava sve one koji navijaju za njega i koji nema strategiju svog opstanka, košarkaškoj instituciji evropskih razmera KKP ukazuje i pokušava da drži lekciju o strategiji razvoja i pravljenja tima. Smešno.

Ko je taj? neka dodje, mi jedva cekamo,dzaba vam sve grobari... ove godine C Zvezda je sampion! Ove godine mozemo i protiv vas i sudija i saveza i svega. Zvezda sampion
(desetar cokulic, 18. avgust 2009 10:16)

Pogledaj napred moj komentar o obećanjima vaših čelnika i o vašoj strategiji. Ona se sastoji jedino u vašem papagajskom ponavljanju gluposti kao što su: „mozemo i protiv vas i sudija i saveza i svega“. Vas treba negovati, jer nam služite za razonodu.

Odakle vama 500.000. da li ce nacitani da trciod grada do republike i javnih preduzeca. Ili mozda Marfin banka ukine dug i ponovo pozajmi lovi.Sa njim ili bez njega ste bivsi klub.A sta je sa 4 stranca.Lobi radi da se to ne usvoji
(Banovo hill, 18. avgust 2009 11:01)

Hill, hill, smiri se. Tvoja Red star ima više stranaca, pa zato ne halabuči. A ko je bivši klub pokazuju rezultati. Po tom pokazatelju tvoj klubić je nula.

grbovic

pre 14 godina

Dosao bi na 1 godinu kao pozajmljeni kosarkas,sto znaci da cete moci racunati na njega godinu dana i necete dobiti ni dinar od transfera.Sa srecom komsije ali tako se ne gradi tim na duze staze.
(roman empire, 18. avgust 2009 10:06)

E svasta!! ko je nama nasao da daje savete!!

O okrutni svete, zasto si tako okrurtan prema ovakvim likovima kao sto je ovaj Roman

Timon

pre 14 godina

Najsmesnije je sto se gani brinu da ne pravimo tim na duze staze...
A ovaj sto kaze da je Dasic los igrac je veliki poznavalac kosarke. Barselona bas trazi lose igrace po Evropi...

nly

pre 14 godina

Najzad pravo pojacanje. Nadam se da ce transfer da se ostvari, onda sigurno uzimam sezonsku kartu (nisam iz BG-a, da jesam ne bih razmisljao). Ne znam samo da li bi dolazak Dasica uticao na povratakak Duleta Kecmana. Idealno bi bilo da dodju obojica. Uz Njih dvojicu, Miloja, Rasica, Peru, Veselog, Rakocevica punu afirmaciju Sinoveca i jedno strano pojacanje na bekovskoj poziciji, bice opet setnja kroz Nlb, i lepa sezona u Euroligi. Ostaje samo Vranes da nam kida zivce, nadam se da ce Dule da ucini nesto i sa njim.

stefan

pre 14 godina

buducnost i dasic su prilikom pravljenja ugovora pokusali da nadju najbolje resenje i za partizan(koji nema novca da ga dovede) i za dasica (koji hoce da igra u pioniru)...primecujem da ovde postoje eksperti koji potcenjuju dasica a ja cu samo reci jedno - na EP za mlade kosarkase prosle godine bio je najbolji strelac i drugi skakac turnira i clan idealne petorke,a za njega se otimaju najveci evropski klubovi od njegove 16.godine(boza maljkovic je hteo da ga dovede u real pre 5 godina ali je obestecenje bilo ogromno)...a to da je buducnost mali klub to je nonsens,3 puta prvak,3 puta osvajac kupa SRJ,ucesnik i jedan od osnivaca EVROLIGE,pre nego lupis glupost...uostalom u partizanu su trenutno rakocevic,vranes,dasic...u buducnosti su igrali tomasevic,scepanovic,topic,milojevic,sasa obradovic,igor rakocevic,kuzmanovic,vesa petrovic,dragan vukcevic,marjanovic,pajovic,radonjic,topalovic, jestratijevic,marko pekovic,goran radonjic itd...treneri su bili muta nikolic,bogdan tanjevic,dusko vujosevic,vlado djurovic,zoran martic,poli bojanic,milovan stepandic...mali klub!?! hahahahahaahahah :))

Grobar

pre 14 godina

Dosao bi na 1 godinu kao pozajmljeni kosarkas,sto znaci da cete moci racunati na njega godinu dana i necete dobiti ni dinar od transfera.Sa srecom komsije ali tako se ne gradi tim na duze staze.
(roman empire, 18. avgust 2009 10:06)

Sva sreća pa vi nešto sve na duže staze gradite! Evo već 8 godina gradite, stvarate tim!
Stvarno si lupio i ostao živ, kaži mi jedan klub u Srbiji koji gradi na duže staze?

darkoni

pre 14 godina

Dosao bi na 1 godinu kao pozajmljeni kosarkas,sto znaci da cete moci racunati na njega godinu dana i necete dobiti ni dinar od transfera.Sa srecom komsije ali tako se ne gradi tim na duze staze.
(roman empire, 18. avgust 2009 10:06)


vi cete da nas ucite kako se pravi tim na duze vreme, da nije smesno bilo bi tuzno

Miomir

pre 14 godina

Opet pišu ovi bezobrazne novine, pa Dule mora da seče pripreme reprezentacije...

Baš me zanima čemu(kome) će da posluži ovaj državni projekat Srbije & Crne Gore.

PRIVATIZACIJA !!!

Slucajni_prolaznik

pre 14 godina

Citam ove glupe komentare... Pa Dasic je mozda i najperspektivniji igrac evrope... Ne bi Barselona dala tolike pare za njega da nije TOP igrac... Starsno...

ZlaYa

pre 14 godina

Dovesti ga na jednu sezonu bi bio jedan od glupljih poteza u poslednjih par godina,dok bi sa druge strane potpis na 2 ili vishe bio jedan od najboljih..eto koliko znachi jedna sezona :D

Shalu na stranu njegovo dovodjenje bi ugushilo neke mlade igrache,pre svega Jana koji bash u ovoj sezoni treba da pokazhe kakav je igrach,naravno uz pravu minutazhu...tako da-JA SAM PROTIV!!!

ajde tišina

pre 14 godina

Našao ko će da nas uči kako se pravi dobar tim! A obeštećenje ne plaća šampion regiona nego klub za koji Dašić potpiše.

Banovo hill

pre 14 godina

Odakle vama 500.000. da li ce nacitani da trciod grada do republike i javnih preduzeca. Ili mozda Marfin banka ukine dug i ponovo pozajmi lovi.Sa njim ili bez njega ste bivsi klub.A sta je sa 4 stranca.Lobi radi da se to ne usvoji

OPALALALALA

pre 14 godina

BRANISLAV DJEKIC BRILJIRAO NA JUNIORSKOM TURNIRU EVROLIGE

Zavrsen je 2. kvalifikacioni juniorski turnir Evrolige, koji je igran u spanskom L Hospitaletu. Igrac koji je obelezio turnir je svakako krilni centar FMPa, BRANISLAV DJEKIC (1991 206). Djekic je na 4 utakmice igrao prosecno 35 minuta, i postizao 26,5 poena po mecu uz 9,1 skokova (3,3 ofanzivna). Djekic je imao 2,5 blokade i 1,3 ukradene lopte po mecu. Sjajan sut za 3 poena od 50 procenata (9/18), je takodje zasluzan za sjajni prosecni index od 27,0 mvp poena po mecu. FMP je izgubio prvi mec protiv Huventuda, da bi potom nanizao 3 pobede, protiv Cajasola, Real Madrida i hrvatskog Zadra.

boki

pre 14 godina

čim se traži još jedno krilo pored Dašića očigledno je da se na Miloševića ne računa ozbiljno
Ja sam već prošle sezone očekivao mnogo više od njega odlaskom Kecmana, ali neko drugi je iskoristio tu šansu(Vesely)
Uz prvi tim će vjerovatno ostati Riznić ili Lučić a Aleksić, Balaban, Bešović, vjerovatno idu na pozajmicu.
Nemojte zaboraviti kakvu smo grupu izvuklil, što više kvalitetnih igrača to bolje
Po meni Olimpijakos i Efes imaju jače timove od nas unikaha i lijetvos nikako nisu za potcjenjivanje i još vjerovatno beneton...
Biće mnogo teško

ko dan

pre 14 godina

(legolas, 18. avgust 2009 11:35)

ne znam šta ti nije jasno

1. Bozic, Rasic, ?
2. Sinovec, Mitrovic, Lucic,
3. Milosevic,Veseli,(Kecman)
4. Rakoč, Milojević, Lešić,(Dašić)
5. Marić, Vraneš

Neko od sledećih će ostati a neko neće: Aleksić, Riznić, Bešović, Balaban

Za Kecmana se vjerovatno čeka da se vidi hoće li ići na Evropsko, a ako ode onda vjerovatno opet čekamo hoće li ga neko drugi primjetiti.
Ovom timu nedostaje jedan pouzdan trojkaš, ako bi taj stranac na pleju mogao i trojke malo bolje od Palacia da šutira onda bi bilo super

grobar nis

pre 14 godina

Juce,od objavljivanja ove vesti do negde 16h objavljivali ste sve komentare-prepucavanja izmedju dve strane navijaca.Posle 16h do kraja veceri su objavljivane samo prozivke navijaca Zvezde, dok sa druge strane u istom tom periodu nije objavljen ni jedan komentar navijaca Partizana kao odgovor na te prozivke.Garantujem,s obzirom na prirodu prozivki, da je bilo bar 20 komentara kao odgovora na te prozivki koje niste objavili(meni licno niste objavili 3-4 komentara).
Ili objavljujte svima komentare-prepucavanja (naravno,koji su u granicama tolerantnosti) ili nemojte objavljivati nikom ,cim u komentaru prozove drugi tim,a ne da objavljivanje komentara zavisi od toga ciji je simpatizer moderator.
Hvala i dovidjenja.

OPALALALALA

pre 14 godina

1. Dule je najbolji trener proglasen od Uleba i svih trenera evropskih ekipa koje igraju najelitnije takmicenje.
2.Partizan je za vas institucija koju necete nikada dostici po ugledu, broju Nba igraca i rez u Evropi.
3.Djekic je najtalntovaniji igrac zajedno sa Muslijem o koga se otima cela Evropa .

toliko o kosarci prijatno I do vidjenja a za rome LAKU NOC..jer im se vec smrklo kada su videli kako ce izgledati tim za novu sezonu

Lok

pre 14 godina

Bolje je ne komentarisati ove spekulacije!Svaki dan nesto novo,na kraju ce osvanuti clanak da ce i Danilovic zaigrati...Bolje sacekati,pa komentarisati proverene informacije!!!

gravedigger-ex-Uzaludno cekajuci Tripkovica

pre 14 godina

Odakle vama 500.000. da li ce nacitani da trciod grada do republike i javnih preduzeca. Ili mozda Marfin banka ukine dug i ponovo pozajmi lovi.Sa njim ili bez njega ste bivsi klub.A sta je sa 4 stranca.Lobi radi da se to ne usvoji
(Banovo hill, 18. avgust 2009 11:01)

Ne lupetaj,ne placamo ga mi nego jedan strani klub,verovatno Barsa! Naravno da ne uzimamo pare za prodaju,ali zato i ne dajemo dinara za 1 sezonu igranja jednog vrhunskog talenta sa odlicnim fizickim predispozicijama!
Malo li je,...bolje ti gledaj sta vi radite i koga dovodite....nesrecnici?!

PAZI,VALJAK GAZI!!!

Plikuscht

pre 14 godina

@ (stefan, 18. avgust 2009 12:27):

Decko ... navijaj ti i misli sta hoces, ali daj zaobidji nas tim svojim nebulozama u koje ni sam ne verujes.
Ta tvoja KK Buducnost, da nije onih svercerskih Milovih para koje su pokrile ugovore za tih par sezona kada ste satro pravili 'super tim', vi u zivotu iz osrednjosti izasli ne bi.

O cemu ti pises!?
- '3 puta prvak,3 puta osvajac kupa SRJ' ... Milov kes. Obaska - to je kao neki uspeh!?
- 'ucesnik i jedan od osnivaca EVROLIGE' ... da, vazi ... ona ista liga koju svi iz kluba mogu samo da gledaju na TVu posle treninga.
- 'u buducnosti su igrali ...' i onda navodis likove kao sto su 'vukcevic, marjanovic, pajovic, radonjic, topalovic, jestratijevic, marko pekovic' ... da, pa!? To su mozda sve neka impresivna imena evropske kosarke!?

Dakle, veruj ti cemu zelis. Tvoje pravo. Ali mani nas tog ubedjivanja argumentacije nivoa djaka prvaka.

OPALALALALA

pre 14 godina

Dolazi i Djekic iz FMp najtalentovaniji igrac na ovim prostorima placeno je 150 000 eur za njega. STA TU NIJE JASNO????

TI PRICAS O NEKIM KLINCIMA KOJI SU MLADJI OD NJEGA PO 5 GOD.....BRKAS GODISTA, I KATEGORIJE...IMAS KADETE , JUNIORE, SENIORE.....JEL JASN O????

ja sam rekao da je Djekic najelntovaniji na ovim prostorima a ti mi pominjes neke osvajace bronzane medalje koji su jedva prosli kvalifikacije...

ovaj decko je rodjen 1991 god a ti pricas o nekim klincima rodjenim par godina kasnije....decko je krilni centar 205 visok a ti poredis neke plejmejkere mladje od njega Cvetkovica i co.....

JEL SADA JASNO ??? ajd sada do sledece sezone odmori tastaturu....

Nikola grobar

pre 14 godina

Ako je kojim sliucajem neko od vas gledao proslog ponedeljka emisiju SOS kos Todorovic je rekao da dolazi jedan povratnik,jedan stranac Amerikanac i mozda ali mozda jeda stranac iz Evrope i naglasio da nam ipak 3 igraca nisu neophodna i da mozda dodju samo 2 a da je play prioritet.
U slucaju da dodje Dasic ja mislim da bi dosli kao povratnici Kecman ili Vujanic(a mislim da ce doci Vujanic,sve mi tako mirise).Mislim da Partizan po ovoj izjavi Todorica nece mnogo pokusavati da dovede jos 3 igraca vec ce dovesti 2 zbog velikog broja igraca.Ako je doso Dasic mislim da se odustalo od stranca Amerikanca,a Todoric je izrazito navodio da nam hcvali play-igrac koji ima dobar sut.Po logici stvari to bi bio povratnik a po mojoj logici vrlo verovatno je to VUJANIC.
VIDECEMO.

A za Dasica,ne bih bio toliko siguran da ce doci samo na godinu dana.

Damir

pre 14 godina

To je ta klasicna tuzna prica Duleta Vujosevica. Partizan uvek ima najmanje para, najmanji budzet a uvek dovede tri ili cetiri ekstra skupa igraca .

marko

pre 14 godina

Ne znam bas... sta je onda sa povratkom Kecmana???

Dasic je dobar igrac, ali ako bih morao da biram izmedju njih dvojice (obojica bi dosla na jednu sezonu, obojica krilni igraci), radije bih video Kecmana... Ipak bi se brze uklopio, nas je igrac, legenda po meni, navijaci ga obozavaju, a i on voli Partizan....
(Sasa The Grobar, 18. avgust 2009 10:11)
A odkad je Kecman krilni centar?! Mislim da covjek u zivotu nije igrao 4.
Sto se tice dolaska Dasica to je dobra stvar...Jer pored Dasica koji ce u Partizanu najvjerovatnije biti godinu dana (mada jos nije iskljuceno da potpise ugovor sa partizanom tako da bude igrac partizana a da uz sada nesto novca buducnost dobije i procenat od narednog transfe)u partizan bi trebalo da dodje i iz fmp-a mislim lesic.On ne moze odmah mnogo da uradi ali za godinu dvije ce biti extra igrac.

Jo

pre 14 godina

Kockice su sklopljene ...

Tim ce biti sastavljen od 3 iskusna igraca (Milojevic, Kecman i Bozic), 3 srednjih godina (Maric, Rasic, Rakocevic ) i 6 mladih (Vessely, Dasic, Sinovec, Lesic, Mitrovic, Djekic).

Mladim igracima (Sinovec, Lesic, Mitrovic, Djekic) ove godine treba omoguciti vecu minutazu u NLB ligi, cak i po cenu loseg rezultata, i svakako manju u euro-ligi. Preostalih 8 iskusnijih igraca je dovoljno za uspesno igranje u euro-ligi ...

U opisanoj koncepciji za ovu godinu nema mesta za: Aleksica, Milosevica, Lucica, Jaramaza, Riznica, Balabana i Besovica.

Koliko sam upoznat, Vranes je najavio odlazak.

Jedino sto se moze promeniti je da umesto Kecmana (ukoliko nadje extra povoljan angazman) bude angazovan neki Amer na mestu play-a, a Rasic se pomeri na poziciju 2 ...


1 Rasic (25) Bozic (30)
2 Kecman (30) Sinovec (20) Mitrovic (19)
3 Vessely (19) Dasic (21)
4 Milojevic (32) Lesic (21) Djekic (18)
5 Maric (25) Rakocevic (25)

djole

pre 14 godina

Odlično bi bilo. Nemojte da se zavaravate sa Milojevićem, to više nije igrač koji je bio, i Patrizanu je neophodan još jedan dobar igrač na toj poziciji, a Sava Lešić to nije. Dašić je odlično rešenje jer može da igra i 3 i 4. Razlog za njegovo dovođenje, pa makar na godinu dana, je taj što dečko daje veće šanse Partizanu da dobija utakmice u EL nego Strahinja Milošević. Na krilnim pozicijama Dule će rotirati Veselog, Dašića i Milojevića, uz centre Vraneša, Matića i Rakočevića to je odlična popunjenost na pozicijama 3, 4 i 5. Još uvek fale kvaliteni 1 i 2, mislim da su Rašić i Božić preslabi za EL. S druge strane Sinovec, Mitrović i Đekić (ako je istina da je popisao) su odlična perspektiva Partizana, ali ne treba od njih previše očekivati ove sezone, posebno ne u EL. Prosto momci su igrali u suviše slabim takmičenjima. Jadranska liga je odlična prilika ove godine za njih da stiču iskustvo.

legolas

pre 14 godina

(ko dan, 18.avgust 2009 12:45)



Pa procitaj ponovo sta si napisao i prebroj igrace koje si napisao.Hajde sa ne racunamo one u zagradi (Kecmana i Dasica)i da ne racinamo ono tvoje ? dobices vec 12 igraca ili moja matematika nije prava.A pritom si vec otkacio ostale igrace...kako god da saberes nesto je tu viska...voleo bih da Aleksic ode,ali budi siguran da ce ostati i jos jedno moje misljenje.Na petici imamo Vranesa i Marica,Besovica ne racunam za ovu sezonu.Na cetvorci imamo Milojevica,Rakocevica i Veselog.Neka mi neka
objasni sta ce nam jos jedna cetvorka pa cak i ako je Dasic u pitanju.Nama treba trojka posto tu trenutno imamo samo Milosevica i Veselog koji ce morati da cesto igra tu poziciju.Ostali su suvise mladi za evroligu.Opet se vracamo na Kecmana i pleja koji nam je neophodan...kako god saberes ima nas previse!!!

Picotakis

pre 14 godina

@Plikuscht

O cemu se radi prijatelju moj,sto te je to iznerviralo???Sve sto ti je momak nabrojao je tacno,a to sto ti ne ide na vodenicu to je druga stvar(nije davno bilo kad su navijaci Partizana ulijecali na teren da dobiju Buducnost kad vec njihovi igraci to godinama nisu uspijevali)...Pa sto ako je od Milovih odnosno drzavnih para???KK Buducnost je bila drzavni projekat i sto je tu lose,tvoja prica je otprilike kao:Milo je dao pare i onda se to ne racuna!?Stvarno ne mogu da te skapiram...Znaci,Buducnost je jedan od nosilaca i potpisnika projekta sadasnje evro lige,znaci jedan od OSNIVACA,takodje POKRETAC ideje za Jadransku ligu,koju je tvoj klub prinudjen da igra i to od te iste Evrolige!Vidim i diskreditujes neke igrace sa spiska,i to prvo pa musko Vukcevic,covjek je bio na spisku reprezentacije koja je sampion svijeta,eee!!!,pa on je poznat bio po ubitacnoj trojci i po tome sto je bas Partizanu davao u prosjeku po 28 koseva u karijeri!Druge necu ni da nabrajam jer su zestoko zaduzili i vase klubove koliko i Buducnost ali si se ti nasao da ih pljujes.Dalje,ostale igrace sa spiska si preskocio jer znas da su svjetske klase,i to jos momak odozgo nije nebrojao cini mi se ni Paspalja,Caparkapu,Ivanovica...mogu jos kad bih malo zastao...dalje Buducnost je jedne sezone poslala 3 igraca u NBA ligu,ne sjecam se da je jos neki klub u Evropi imao taj slucaj...Nego Partizan i Buducnost su prijateljski klubovi(u kosarci),i mislim da ce se ovaj slucaj Dasic u tom pravcu i zavrsiti jer da ga oce Barsa vec bi ga uzela,mada nikad se ne zna sa tim bogatim klubovima,mozda daju te pare za njega i proslijede ga Partizanu pa ako valja dovesti ga a ako ne onda ce bit koga briga,pokusali smo,moze nam se...
pOzdrav iz PG-a...

Banovo hill

pre 14 godina

@Opalala

Decko dva najbolja igraca sa sada zavrsenog prvenstva Evrope su Cvetkovic i KMilosavljevic sa omladinskog prvenstva Radosavljevic i jos jedan zaboravio samime. To sto ti pricas uopste nije tacno. Izmislio si. Idi na sajt FIBA Europe i pronadji mladje kategorije pa ce ti biti sve jasno. POgledaj sastav Zvezde 10 reprezentativaca. Koliko ih vi imate.Jurite Andjusica iz Hemofarma ali ljudi pametni pa ne daju pa onda njegovog brata. Stalno pisete nebuloze a ja po treci put pzivam "znalce" kosarke i to "pametne" grobare da ovde uporedo napisu po pozicijama igrace i jednog i drugog tima

Nikola Vucinic

pre 14 godina

Bice ovo teska sezona za Partizan jer ove godine ste prodali kostur tima koji je stvaran u poslednjih 3-5 godina.A sto se tice Dasica,njega Buducnost prodaje poslednje dve godine i svaki put mu cena sve niza i niza,a od drafta je odustao jer nije visoko kotirao,da ga Barsa i Makabi traze,i doveli bi ga.Znaci objektivni pokazatelji mu ne idu u korist.Mislim da Dule to dobro zna i da je ovo samo neka igra Miska Raznatovica da u poslednji cas uzme neku paru na Dasicu.

goran

pre 14 godina

kako volim da procitam ovo najbolji trener u evropi:)
pa covek jedino u partizanu i moze da bude trener! na vrhuncu karijere trenirao je tim u trecoj italijanskoj ligi!!

Novica_Velickovic

pre 14 godina

Ko je taj Đekić iz Fmp-a? Partizan je napravio grešku možda tu! Mladen Jeremić je po mom mišljenju igrač koji treba Partizanu!

enjoy the silent

pre 14 godina

Navijaci zvezde da vam kazem nesto,nemate pravo da kazete sta mislite sta cemo mi da uradimo ove sezone i da nam zelite srecu jer su nam otisli najbolji igraci.Svake godine ista prica,Partizanu odu najbolji igraci i odmah vi kao : "Ma sad ste kese,svi ce da vas resetaju",i svake sezone isti sampion (ne moram da imenujem jer se zna)...tako da....pssssst...
Zna Dr Dulex sta radi !!!
Pozz svim navijacima Partizana

markan

pre 14 godina

ja i dalje ne vidim beka u ekipi, niti s eo tome prica. Otisli su tepic i tripkovic, tako da bi nam trebala dva igrac, ili jedan za obe. Mada ovo postaje sapunica u maniru zvezde i pesica. Dovedite micova i omara kuka :)

OPALALALALA

pre 14 godina

@Opalala

Decko dva najbolja igraca sa sada zavrsenog prvenstva Evrope su Cvetkovic i KMilosavljevic sa omladinskog prvenstva Radosavljevic i jos jedan zaboravio samime. To sto ti pricas uopste nije tacno. Izmislio si. Idi na sajt FIBA Europe i pronadji mladje kategorije pa ce ti biti sve jasno. POgledaj sastav Zvezde 10 reprezentativaca. Koliko ih vi imate.Jurite Andjusica iz Hemofarma ali ljudi pametni pa ne daju pa onda njegovog brata. Stalno pisete nebuloze a ja po treci put pozivam "znalce" kosarke i to "pametne" grobare da ovde uporedo napisu po pozicijama igrace i jednog i drugog tima

DA POJASNIM ZA DJEKICA >


Juniori FMP-a prv

Bgboy

pre 14 godina

Pa ako Dasic, koji dolazi iz kluba koji sa malo uspeha igra ULEB cup, vredi preko 500 000E na koju foru onda Novica vredi 300 000? Ova nasa uprava je ili totalno nesposobna ili kvarna do srzi?!
(Boki, 18. avgust 2009 10:36)

E moj Boki, nesreco jedna! Ako tek sad kapiras da je ova uprava kvarna do srzi...

Banovo hill

pre 14 godina

@OIPALALALA

Decko nesto si pobrkao Cvetkovicje play i igrac je Zvezde i Radosavljevic u omladinskoj je igrac Zvezde a u kadetskoj ima jos i Milosavljevic. nauci nesto pre neko sto se hvatas tastataure

desetar cokulic

pre 14 godina

Ko je taj? neka dodje, mi jedva cekamo,dzaba vam sve grobari... ove godine C Zvezda je sampion! Ove godine mozemo i protiv vas i sudija i saveza i svega. Zvezda sampion

roman empire

pre 14 godina

Dosao bi na 1 godinu kao pozajmljeni kosarkas,sto znaci da cete moci racunati na njega godinu dana i necete dobiti ni dinar od transfera.Sa srecom komsije ali tako se ne gradi tim na duze staze.

Banovo hill

pre 14 godina

Odakle vama 500.000. da li ce nacitani da trciod grada do republike i javnih preduzeca. Ili mozda Marfin banka ukine dug i ponovo pozajmi lovi.Sa njim ili bez njega ste bivsi klub.A sta je sa 4 stranca.Lobi radi da se to ne usvoji

ALCATRAZ

pre 14 godina

Titula,titula slaviće se titula Partizan je šampion peva cela SRBIJA,idemo ponovo,fudbal,košarka,rukomet ,vaterpolo sve ćemo to osvojiti kao i prošle godine!

Miomir

pre 14 godina

Opet pišu ovi bezobrazne novine, pa Dule mora da seče pripreme reprezentacije...

Baš me zanima čemu(kome) će da posluži ovaj državni projekat Srbije & Crne Gore.

PRIVATIZACIJA !!!

goran

pre 14 godina

kako volim da procitam ovo najbolji trener u evropi:)
pa covek jedino u partizanu i moze da bude trener! na vrhuncu karijere trenirao je tim u trecoj italijanskoj ligi!!

Boki

pre 14 godina

Pa ako Dasic, koji dolazi iz kluba koji sa malo uspeha igra ULEB cup, vredi preko 500 000E na koju foru onda Novica vredi 300 000? Ova nasa uprava je ili totalno nesposobna ili kvarna do srzi?!

Novica_Velickovic

pre 14 godina

Ko je taj Đekić iz Fmp-a? Partizan je napravio grešku možda tu! Mladen Jeremić je po mom mišljenju igrač koji treba Partizanu!

Banovo hill

pre 14 godina

@Opalala

Decko dva najbolja igraca sa sada zavrsenog prvenstva Evrope su Cvetkovic i KMilosavljevic sa omladinskog prvenstva Radosavljevic i jos jedan zaboravio samime. To sto ti pricas uopste nije tacno. Izmislio si. Idi na sajt FIBA Europe i pronadji mladje kategorije pa ce ti biti sve jasno. POgledaj sastav Zvezde 10 reprezentativaca. Koliko ih vi imate.Jurite Andjusica iz Hemofarma ali ljudi pametni pa ne daju pa onda njegovog brata. Stalno pisete nebuloze a ja po treci put pzivam "znalce" kosarke i to "pametne" grobare da ovde uporedo napisu po pozicijama igrace i jednog i drugog tima

ZlaYa

pre 14 godina

Dovesti ga na jednu sezonu bi bio jedan od glupljih poteza u poslednjih par godina,dok bi sa druge strane potpis na 2 ili vishe bio jedan od najboljih..eto koliko znachi jedna sezona :D

Shalu na stranu njegovo dovodjenje bi ugushilo neke mlade igrache,pre svega Jana koji bash u ovoj sezoni treba da pokazhe kakav je igrach,naravno uz pravu minutazhu...tako da-JA SAM PROTIV!!!

OPALALALA

pre 14 godina

Sjajno.Ubedljivo najbolja 3/4 ka posle Novice Velickovica.
Ulaz, sut za dva , tri, dribling, skok, visinu 206.Fantazija.
Najtrazenije je igrac posle Garbahose i novice Velickovica u \evropi, takozvani univerzalac.
posluzicre ove godine dok ne stasaju jos neki mladji igraci jer se pravi dream team za sledecu sezonu i onu narednu tamo jer se sprema ozbiljan tim za El .

Sada je nebitno neka se dece uigravaju a titula i kup sa Nlb se podrazumeva tu su sjajni Miloje, Maric je vrhunski centar videcete, Rakocevic za odbranu Rasic da prelomi, Veseli da uveseljava zakucavanjima, Vranes da seje strah i trepet u reketu bananama,Bozic da trpa trojke, a Milosevic da nas zadivi ova sezone ce biti njegova definitivno videcete.

Dolazi i Djekic iz FMp najtalentovaniji igrac na ovim prostorima placeno je 150 000 eur za njega.

Dream team azi i dalje redom .

A IMAMO I NAJBOLJEG TRENERA ZVANICNO U EVROPI.

ganci MOZDA SLEDECE SEZONE....

Sasa The Grobar

pre 14 godina

Ne znam bas... sta je onda sa povratkom Kecmana???

Dasic je dobar igrac, ali ako bih morao da biram izmedju njih dvojice (obojica bi dosla na jednu sezonu, obojica krilni igraci), radije bih video Kecmana... Ipak bi se brze uklopio, nas je igrac, legenda po meni, navijaci ga obozavaju, a i on voli Partizan....

Damir

pre 14 godina

To je ta klasicna tuzna prica Duleta Vujosevica. Partizan uvek ima najmanje para, najmanji budzet a uvek dovede tri ili cetiri ekstra skupa igraca .

Bgboy

pre 14 godina

Pa ako Dasic, koji dolazi iz kluba koji sa malo uspeha igra ULEB cup, vredi preko 500 000E na koju foru onda Novica vredi 300 000? Ova nasa uprava je ili totalno nesposobna ili kvarna do srzi?!
(Boki, 18. avgust 2009 10:36)

E moj Boki, nesreco jedna! Ako tek sad kapiras da je ova uprava kvarna do srzi...

KK Sledeca Sezona

pre 14 godina

Dosao bi na 1 godinu kao pozajmljeni kosarkas,sto znaci da cete moci racunati na njega godinu dana i necete dobiti ni dinar od transfera.Sa srecom komsije ali tako se ne gradi tim na duze staze.
(roman empire, 18. avgust 2009 10:06)

Ti ce da nam kazes :D :D :D

branem

pre 14 godina

Uz svo dužno poštovanje prema Duletu i Todoriću, ovo je loš potez kada se sagledaju sve činjenice...
Imamo Miloja koji će da "podučava" mlade, a Dašić će da "upija" znanje, troši naše vreme, pare za platu, zauzima mesto nekom našem klincu i na kraju posle samo jedne godine ode...bogatiji za igranje u Partizanu (kao i EL) i školu koju mu retko ko može obezbediti...
Ne treba baš uvek i po svaku cenu uzimati "zvezde i zvezdice", imamo taman vremena i prostora ove 2-3 godine da razvijamo naše verne i vredne omladince a ne neku polu-umišljenu zvezdu!!
I taj zalizani što je u svakoj čorbi mirođija...
Verujte, ovo nema nikakve veze što je Dašić "stranac", da neko to ne protumači na taj način...
Srećno nam bilo...

marko

pre 14 godina

Ne znam bas... sta je onda sa povratkom Kecmana???

Dasic je dobar igrac, ali ako bih morao da biram izmedju njih dvojice (obojica bi dosla na jednu sezonu, obojica krilni igraci), radije bih video Kecmana... Ipak bi se brze uklopio, nas je igrac, legenda po meni, navijaci ga obozavaju, a i on voli Partizan....
(Sasa The Grobar, 18. avgust 2009 10:11)
A odkad je Kecman krilni centar?! Mislim da covjek u zivotu nije igrao 4.
Sto se tice dolaska Dasica to je dobra stvar...Jer pored Dasica koji ce u Partizanu najvjerovatnije biti godinu dana (mada jos nije iskljuceno da potpise ugovor sa partizanom tako da bude igrac partizana a da uz sada nesto novca buducnost dobije i procenat od narednog transfe)u partizan bi trebalo da dodje i iz fmp-a mislim lesic.On ne moze odmah mnogo da uradi ali za godinu dvije ce biti extra igrac.

Nikola Vucinic

pre 14 godina

Bice ovo teska sezona za Partizan jer ove godine ste prodali kostur tima koji je stvaran u poslednjih 3-5 godina.A sto se tice Dasica,njega Buducnost prodaje poslednje dve godine i svaki put mu cena sve niza i niza,a od drafta je odustao jer nije visoko kotirao,da ga Barsa i Makabi traze,i doveli bi ga.Znaci objektivni pokazatelji mu ne idu u korist.Mislim da Dule to dobro zna i da je ovo samo neka igra Miska Raznatovica da u poslednji cas uzme neku paru na Dasicu.

Jo

pre 14 godina

Kockice su sklopljene ...

Tim ce biti sastavljen od 3 iskusna igraca (Milojevic, Kecman i Bozic), 3 srednjih godina (Maric, Rasic, Rakocevic ) i 6 mladih (Vessely, Dasic, Sinovec, Lesic, Mitrovic, Djekic).

Mladim igracima (Sinovec, Lesic, Mitrovic, Djekic) ove godine treba omoguciti vecu minutazu u NLB ligi, cak i po cenu loseg rezultata, i svakako manju u euro-ligi. Preostalih 8 iskusnijih igraca je dovoljno za uspesno igranje u euro-ligi ...

U opisanoj koncepciji za ovu godinu nema mesta za: Aleksica, Milosevica, Lucica, Jaramaza, Riznica, Balabana i Besovica.

Koliko sam upoznat, Vranes je najavio odlazak.

Jedino sto se moze promeniti je da umesto Kecmana (ukoliko nadje extra povoljan angazman) bude angazovan neki Amer na mestu play-a, a Rasic se pomeri na poziciju 2 ...


1 Rasic (25) Bozic (30)
2 Kecman (30) Sinovec (20) Mitrovic (19)
3 Vessely (19) Dasic (21)
4 Milojevic (32) Lesic (21) Djekic (18)
5 Maric (25) Rakocevic (25)

nly

pre 14 godina

Najzad pravo pojacanje. Nadam se da ce transfer da se ostvari, onda sigurno uzimam sezonsku kartu (nisam iz BG-a, da jesam ne bih razmisljao). Ne znam samo da li bi dolazak Dasica uticao na povratakak Duleta Kecmana. Idealno bi bilo da dodju obojica. Uz Njih dvojicu, Miloja, Rasica, Peru, Veselog, Rakocevica punu afirmaciju Sinoveca i jedno strano pojacanje na bekovskoj poziciji, bice opet setnja kroz Nlb, i lepa sezona u Euroligi. Ostaje samo Vranes da nam kida zivce, nadam se da ce Dule da ucini nesto i sa njim.

kompleksas vise vrednosti

pre 14 godina

(roman empire, 18. avgust 2009 10:06) ko sve danas ne daje sebi za pravo da komentarise poteze jednog od najvecih klubova evrope i najboljeg trenera evrope...hvala na brizi,ali ne hvala...dobrodosao vladimire u instituciju.

markan

pre 14 godina

ja i dalje ne vidim beka u ekipi, niti s eo tome prica. Otisli su tepic i tripkovic, tako da bi nam trebala dva igrac, ili jedan za obe. Mada ovo postaje sapunica u maniru zvezde i pesica. Dovedite micova i omara kuka :)

OPALALALALA

pre 14 godina

@Opalala

Decko dva najbolja igraca sa sada zavrsenog prvenstva Evrope su Cvetkovic i KMilosavljevic sa omladinskog prvenstva Radosavljevic i jos jedan zaboravio samime. To sto ti pricas uopste nije tacno. Izmislio si. Idi na sajt FIBA Europe i pronadji mladje kategorije pa ce ti biti sve jasno. POgledaj sastav Zvezde 10 reprezentativaca. Koliko ih vi imate.Jurite Andjusica iz Hemofarma ali ljudi pametni pa ne daju pa onda njegovog brata. Stalno pisete nebuloze a ja po treci put pozivam "znalce" kosarke i to "pametne" grobare da ovde uporedo napisu po pozicijama igrace i jednog i drugog tima

DA POJASNIM ZA DJEKICA >


Juniori FMP-a prv

Banovo hill

pre 14 godina

@OIPALALALA

Decko nesto si pobrkao Cvetkovicje play i igrac je Zvezde i Radosavljevic u omladinskoj je igrac Zvezde a u kadetskoj ima jos i Milosavljevic. nauci nesto pre neko sto se hvatas tastataure

legolas

pre 14 godina

1.Sad i mi imamo spansku seriju...drugim recima pratimo trendove
2.Ako dodje dzabe onda je dobro dosao,posto bi inace bio stranac koji nam uvek i dolaze na jednu sezonu Palasio,Lazme,Kamings,House,Braun,Step...retko ko je ostao duze!!!
3.ja sam se iskreno nadao dolasku Kecmana i nekog crnog pleja,ali ovo verovatno mnogo menja stvari
4.verujem da je ovo nova novinarska patka.
5.trenutno imamo gomilu igraca i ne znam gde da ih uklope Bozic, Rasic, Aleksic, Riznic, Lucic, Sinovec, Mitrovic, Milosevic, Veseli, Milojevic, Rakocevic, Maric, Vranes, Balaban, Besovic,moguce da sam nekog i zaboravio...i kad dodas joj 2 planirana igraca dobijes 17 igraca.Naravno da ce neki na kaljenje,ali ne mozes vecito da kalis Lucica i Riznica bez vazmijih utakmica.Znam,Dule uvek zna sta radi,ali mi ovog puta bas nije jasnije koji je plan...
5.Da li je moguce da cigosi opet prete,pa to vec postaje parodija i vec vise puta snimljena epizoda.Dajte neki novi scenario tipa,resili smo da promenimo boje dresova da nas teze prepoznaju na terenu...probajte tako sanse ce vam biti vece,mada...

strucni saradnik

pre 14 godina

Partizan je postao trening kamp crnogorske reprezentacije.
(Eeeee, 18. avgust 2009 11:22)
Za razliku od srpskog brenda koji je postao trening kamp Bosanske reprezentacije. Vama od tri reprezentativca, dva igraju za Bosnu!!!

Jedan od 22567.

pre 14 godina

Ja bi se slozio sa ovim transferom kada bi Dasic uplatio na Partizanov racun 300.000 eurosa.
Lepo decko spremi 200.000 E za Duletovu jegodisnju skolu i 100.000E za privilegiju igranja pred najboljim navijacima Evrope.
Tako i nikako drugacije !!

legolas

pre 14 godina

(ko dan, 18.avgust 2009 12:45)



Pa procitaj ponovo sta si napisao i prebroj igrace koje si napisao.Hajde sa ne racunamo one u zagradi (Kecmana i Dasica)i da ne racinamo ono tvoje ? dobices vec 12 igraca ili moja matematika nije prava.A pritom si vec otkacio ostale igrace...kako god da saberes nesto je tu viska...voleo bih da Aleksic ode,ali budi siguran da ce ostati i jos jedno moje misljenje.Na petici imamo Vranesa i Marica,Besovica ne racunam za ovu sezonu.Na cetvorci imamo Milojevica,Rakocevica i Veselog.Neka mi neka
objasni sta ce nam jos jedna cetvorka pa cak i ako je Dasic u pitanju.Nama treba trojka posto tu trenutno imamo samo Milosevica i Veselog koji ce morati da cesto igra tu poziciju.Ostali su suvise mladi za evroligu.Opet se vracamo na Kecmana i pleja koji nam je neophodan...kako god saberes ima nas previse!!!

kocka po kocka

pre 14 godina

Pa dobro, nije tako grdno, još Kecman, Dule dovodi Kuka sa priprema CG reprezentacije i to bi više manje bilo to. A ovo da je stigao na samo godinu dana i nije neko čudo. Partizan već godinama igra po sistemu, nova sezona-nova ekipa i da vidiš čuda ne ide mu loše.

Za likove koji još uvek nisu sigurni ni ko će da ih trenira dogodine ni ko im je predsednik preporučio bih malo manje optimizma i malo manje prozivki da im ne bi preselo kasnije

boki

pre 14 godina

Iako će mnogi reći ne treba nam igrač na jednu godinu,
ali radi se o super igraču i Partizan pored primarnog cilja - stvaranja tima koji će da dostigne vrhunac za dvije godine - i ove sezone treba da se nosi sa evropskim velikanima a računajte i nba epizodu, ipak ne smijemo ni tamo da se brukamo
ako se ja pitam ekstra igrač za džabe na godinu dana što da ne...
dečko ima sve skok šut za dva, tri...
dobrošao Dašiću

stefan

pre 14 godina

buducnost i dasic su prilikom pravljenja ugovora pokusali da nadju najbolje resenje i za partizan(koji nema novca da ga dovede) i za dasica (koji hoce da igra u pioniru)...primecujem da ovde postoje eksperti koji potcenjuju dasica a ja cu samo reci jedno - na EP za mlade kosarkase prosle godine bio je najbolji strelac i drugi skakac turnira i clan idealne petorke,a za njega se otimaju najveci evropski klubovi od njegove 16.godine(boza maljkovic je hteo da ga dovede u real pre 5 godina ali je obestecenje bilo ogromno)...a to da je buducnost mali klub to je nonsens,3 puta prvak,3 puta osvajac kupa SRJ,ucesnik i jedan od osnivaca EVROLIGE,pre nego lupis glupost...uostalom u partizanu su trenutno rakocevic,vranes,dasic...u buducnosti su igrali tomasevic,scepanovic,topic,milojevic,sasa obradovic,igor rakocevic,kuzmanovic,vesa petrovic,dragan vukcevic,marjanovic,pajovic,radonjic,topalovic, jestratijevic,marko pekovic,goran radonjic itd...treneri su bili muta nikolic,bogdan tanjevic,dusko vujosevic,vlado djurovic,zoran martic,poli bojanic,milovan stepandic...mali klub!?! hahahahahaahahah :))

ko dan

pre 14 godina

(legolas, 18. avgust 2009 11:35)

ne znam šta ti nije jasno

1. Bozic, Rasic, ?
2. Sinovec, Mitrovic, Lucic,
3. Milosevic,Veseli,(Kecman)
4. Rakoč, Milojević, Lešić,(Dašić)
5. Marić, Vraneš

Neko od sledećih će ostati a neko neće: Aleksić, Riznić, Bešović, Balaban

Za Kecmana se vjerovatno čeka da se vidi hoće li ići na Evropsko, a ako ode onda vjerovatno opet čekamo hoće li ga neko drugi primjetiti.
Ovom timu nedostaje jedan pouzdan trojkaš, ako bi taj stranac na pleju mogao i trojke malo bolje od Palacia da šutira onda bi bilo super

Grobar Ni

pre 14 godina

Sa srecom komsije ali tako se ne gradi tim na duze staze.
(roman empire, 18. avgust 2009 10:06)

Joj, kako to jadno i tragično zvuči kada navijač jednog propalog klubića, koji iz sezone u sezonu bukački a totalno neargumentovano nagoveštava bum i svoj „veliki povratak“ na košarkašku scenu, koji time samo zavarava sve one koji navijaju za njega i koji nema strategiju svog opstanka, košarkaškoj instituciji evropskih razmera KKP ukazuje i pokušava da drži lekciju o strategiji razvoja i pravljenja tima. Smešno.

Ko je taj? neka dodje, mi jedva cekamo,dzaba vam sve grobari... ove godine C Zvezda je sampion! Ove godine mozemo i protiv vas i sudija i saveza i svega. Zvezda sampion
(desetar cokulic, 18. avgust 2009 10:16)

Pogledaj napred moj komentar o obećanjima vaših čelnika i o vašoj strategiji. Ona se sastoji jedino u vašem papagajskom ponavljanju gluposti kao što su: „mozemo i protiv vas i sudija i saveza i svega“. Vas treba negovati, jer nam služite za razonodu.

Odakle vama 500.000. da li ce nacitani da trciod grada do republike i javnih preduzeca. Ili mozda Marfin banka ukine dug i ponovo pozajmi lovi.Sa njim ili bez njega ste bivsi klub.A sta je sa 4 stranca.Lobi radi da se to ne usvoji
(Banovo hill, 18. avgust 2009 11:01)

Hill, hill, smiri se. Tvoja Red star ima više stranaca, pa zato ne halabuči. A ko je bivši klub pokazuju rezultati. Po tom pokazatelju tvoj klubić je nula.

BANE KUMANOVO

pre 14 godina

Pozdrav svim GROBARIMA koji zadnjih 10godina uzivaju u igri PARTIZANA a ne kao neki koji se secaju 1950g kad je basket bio veci od kosa.Mislim da je Dasic veliki talenat i da treba PARTIZANU.Ako doge na 1g. nece PARTIZAN placati nikakvo obestecenje vec samo platu.Dule je reko pravi se tim za 2/3g. ali on je covek koji ne pusta nikome tose videlo prosle godine kad nije pustio Pesicu koji da je uzeo titulu uzeo bi velike pare tako da i ove godine DULE dovodi Milojevica i Dasica samo da uzme opet sve titule.Dosta vise dali je PARTIZAN crnogorski tim.PARTIZAN JE EVROPSKI TIM.Tako mora i da se ponasa.Pogledajte samo Montepaski,Olimpijakos, Makabi,Cibonu koliko stranaca imaju.Pozdrav za PARTIZAN navijaju ljudi koji drze do sebe.

grbovic

pre 14 godina

Dosao bi na 1 godinu kao pozajmljeni kosarkas,sto znaci da cete moci racunati na njega godinu dana i necete dobiti ni dinar od transfera.Sa srecom komsije ali tako se ne gradi tim na duze staze.
(roman empire, 18. avgust 2009 10:06)

E svasta!! ko je nama nasao da daje savete!!

O okrutni svete, zasto si tako okrurtan prema ovakvim likovima kao sto je ovaj Roman

Kad Gal popije čarobni napitak,dešava se.........

pre 14 godina

Dosao bi na 1 godinu kao pozajmljeni kosarkas,sto znaci da cete moci racunati na njega godinu dana i necete dobiti ni dinar od transfera.Sa srecom komsije ali tako se ne gradi tim na duze staze.
(roman empire, 18. avgust 2009 10:06)

Veseli,Riznić,Lučić,Jaramaz,Đekić(daće Bog),Mitrović,Sinovec,Lešić,Basta...

U pravu si ,ne gradimo tim ..........
razmisli sledeći put kad rešiš nešto da napišeš.a uostaom,čućeš za njih,kao što si čuo svojevreeno i za nekog tamo Novicu kada vas je ukucavao za +40.

darkoni

pre 14 godina

Dosao bi na 1 godinu kao pozajmljeni kosarkas,sto znaci da cete moci racunati na njega godinu dana i necete dobiti ni dinar od transfera.Sa srecom komsije ali tako se ne gradi tim na duze staze.
(roman empire, 18. avgust 2009 10:06)


vi cete da nas ucite kako se pravi tim na duze vreme, da nije smesno bilo bi tuzno

Nikola grobar

pre 14 godina

Ako je kojim sliucajem neko od vas gledao proslog ponedeljka emisiju SOS kos Todorovic je rekao da dolazi jedan povratnik,jedan stranac Amerikanac i mozda ali mozda jeda stranac iz Evrope i naglasio da nam ipak 3 igraca nisu neophodna i da mozda dodju samo 2 a da je play prioritet.
U slucaju da dodje Dasic ja mislim da bi dosli kao povratnici Kecman ili Vujanic(a mislim da ce doci Vujanic,sve mi tako mirise).Mislim da Partizan po ovoj izjavi Todorica nece mnogo pokusavati da dovede jos 3 igraca vec ce dovesti 2 zbog velikog broja igraca.Ako je doso Dasic mislim da se odustalo od stranca Amerikanca,a Todoric je izrazito navodio da nam hcvali play-igrac koji ima dobar sut.Po logici stvari to bi bio povratnik a po mojoj logici vrlo verovatno je to VUJANIC.
VIDECEMO.

A za Dasica,ne bih bio toliko siguran da ce doci samo na godinu dana.

Plikuscht

pre 14 godina

@ (stefan, 18. avgust 2009 12:27):

Decko ... navijaj ti i misli sta hoces, ali daj zaobidji nas tim svojim nebulozama u koje ni sam ne verujes.
Ta tvoja KK Buducnost, da nije onih svercerskih Milovih para koje su pokrile ugovore za tih par sezona kada ste satro pravili 'super tim', vi u zivotu iz osrednjosti izasli ne bi.

O cemu ti pises!?
- '3 puta prvak,3 puta osvajac kupa SRJ' ... Milov kes. Obaska - to je kao neki uspeh!?
- 'ucesnik i jedan od osnivaca EVROLIGE' ... da, vazi ... ona ista liga koju svi iz kluba mogu samo da gledaju na TVu posle treninga.
- 'u buducnosti su igrali ...' i onda navodis likove kao sto su 'vukcevic, marjanovic, pajovic, radonjic, topalovic, jestratijevic, marko pekovic' ... da, pa!? To su mozda sve neka impresivna imena evropske kosarke!?

Dakle, veruj ti cemu zelis. Tvoje pravo. Ali mani nas tog ubedjivanja argumentacije nivoa djaka prvaka.

Picotakis

pre 14 godina

@Plikuscht

O cemu se radi prijatelju moj,sto te je to iznerviralo???Sve sto ti je momak nabrojao je tacno,a to sto ti ne ide na vodenicu to je druga stvar(nije davno bilo kad su navijaci Partizana ulijecali na teren da dobiju Buducnost kad vec njihovi igraci to godinama nisu uspijevali)...Pa sto ako je od Milovih odnosno drzavnih para???KK Buducnost je bila drzavni projekat i sto je tu lose,tvoja prica je otprilike kao:Milo je dao pare i onda se to ne racuna!?Stvarno ne mogu da te skapiram...Znaci,Buducnost je jedan od nosilaca i potpisnika projekta sadasnje evro lige,znaci jedan od OSNIVACA,takodje POKRETAC ideje za Jadransku ligu,koju je tvoj klub prinudjen da igra i to od te iste Evrolige!Vidim i diskreditujes neke igrace sa spiska,i to prvo pa musko Vukcevic,covjek je bio na spisku reprezentacije koja je sampion svijeta,eee!!!,pa on je poznat bio po ubitacnoj trojci i po tome sto je bas Partizanu davao u prosjeku po 28 koseva u karijeri!Druge necu ni da nabrajam jer su zestoko zaduzili i vase klubove koliko i Buducnost ali si se ti nasao da ih pljujes.Dalje,ostale igrace sa spiska si preskocio jer znas da su svjetske klase,i to jos momak odozgo nije nebrojao cini mi se ni Paspalja,Caparkapu,Ivanovica...mogu jos kad bih malo zastao...dalje Buducnost je jedne sezone poslala 3 igraca u NBA ligu,ne sjecam se da je jos neki klub u Evropi imao taj slucaj...Nego Partizan i Buducnost su prijateljski klubovi(u kosarci),i mislim da ce se ovaj slucaj Dasic u tom pravcu i zavrsiti jer da ga oce Barsa vec bi ga uzela,mada nikad se ne zna sa tim bogatim klubovima,mozda daju te pare za njega i proslijede ga Partizanu pa ako valja dovesti ga a ako ne onda ce bit koga briga,pokusali smo,moze nam se...
pOzdrav iz PG-a...

Timon

pre 14 godina

Najsmesnije je sto se gani brinu da ne pravimo tim na duze staze...
A ovaj sto kaze da je Dasic los igrac je veliki poznavalac kosarke. Barselona bas trazi lose igrace po Evropi...

Slucajni_prolaznik

pre 14 godina

Citam ove glupe komentare... Pa Dasic je mozda i najperspektivniji igrac evrope... Ne bi Barselona dala tolike pare za njega da nije TOP igrac... Starsno...

Lok

pre 14 godina

Bolje je ne komentarisati ove spekulacije!Svaki dan nesto novo,na kraju ce osvanuti clanak da ce i Danilovic zaigrati...Bolje sacekati,pa komentarisati proverene informacije!!!

ajde tišina

pre 14 godina

Našao ko će da nas uči kako se pravi dobar tim! A obeštećenje ne plaća šampion regiona nego klub za koji Dašić potpiše.

djole

pre 14 godina

Odlično bi bilo. Nemojte da se zavaravate sa Milojevićem, to više nije igrač koji je bio, i Patrizanu je neophodan još jedan dobar igrač na toj poziciji, a Sava Lešić to nije. Dašić je odlično rešenje jer može da igra i 3 i 4. Razlog za njegovo dovođenje, pa makar na godinu dana, je taj što dečko daje veće šanse Partizanu da dobija utakmice u EL nego Strahinja Milošević. Na krilnim pozicijama Dule će rotirati Veselog, Dašića i Milojevića, uz centre Vraneša, Matića i Rakočevića to je odlična popunjenost na pozicijama 3, 4 i 5. Još uvek fale kvaliteni 1 i 2, mislim da su Rašić i Božić preslabi za EL. S druge strane Sinovec, Mitrović i Đekić (ako je istina da je popisao) su odlična perspektiva Partizana, ali ne treba od njih previše očekivati ove sezone, posebno ne u EL. Prosto momci su igrali u suviše slabim takmičenjima. Jadranska liga je odlična prilika ove godine za njih da stiču iskustvo.

gravedigger-ex-Uzaludno cekajuci Tripkovica

pre 14 godina

Odakle vama 500.000. da li ce nacitani da trciod grada do republike i javnih preduzeca. Ili mozda Marfin banka ukine dug i ponovo pozajmi lovi.Sa njim ili bez njega ste bivsi klub.A sta je sa 4 stranca.Lobi radi da se to ne usvoji
(Banovo hill, 18. avgust 2009 11:01)

Ne lupetaj,ne placamo ga mi nego jedan strani klub,verovatno Barsa! Naravno da ne uzimamo pare za prodaju,ali zato i ne dajemo dinara za 1 sezonu igranja jednog vrhunskog talenta sa odlicnim fizickim predispozicijama!
Malo li je,...bolje ti gledaj sta vi radite i koga dovodite....nesrecnici?!

PAZI,VALJAK GAZI!!!

grobar nis

pre 14 godina

Juce,od objavljivanja ove vesti do negde 16h objavljivali ste sve komentare-prepucavanja izmedju dve strane navijaca.Posle 16h do kraja veceri su objavljivane samo prozivke navijaca Zvezde, dok sa druge strane u istom tom periodu nije objavljen ni jedan komentar navijaca Partizana kao odgovor na te prozivke.Garantujem,s obzirom na prirodu prozivki, da je bilo bar 20 komentara kao odgovora na te prozivki koje niste objavili(meni licno niste objavili 3-4 komentara).
Ili objavljujte svima komentare-prepucavanja (naravno,koji su u granicama tolerantnosti) ili nemojte objavljivati nikom ,cim u komentaru prozove drugi tim,a ne da objavljivanje komentara zavisi od toga ciji je simpatizer moderator.
Hvala i dovidjenja.

OPALALALALA

pre 14 godina

Dolazi i Djekic iz FMp najtalentovaniji igrac na ovim prostorima placeno je 150 000 eur za njega. STA TU NIJE JASNO????

TI PRICAS O NEKIM KLINCIMA KOJI SU MLADJI OD NJEGA PO 5 GOD.....BRKAS GODISTA, I KATEGORIJE...IMAS KADETE , JUNIORE, SENIORE.....JEL JASN O????

ja sam rekao da je Djekic najelntovaniji na ovim prostorima a ti mi pominjes neke osvajace bronzane medalje koji su jedva prosli kvalifikacije...

ovaj decko je rodjen 1991 god a ti pricas o nekim klincima rodjenim par godina kasnije....decko je krilni centar 205 visok a ti poredis neke plejmejkere mladje od njega Cvetkovica i co.....

JEL SADA JASNO ??? ajd sada do sledece sezone odmori tastaturu....

boki

pre 14 godina

čim se traži još jedno krilo pored Dašića očigledno je da se na Miloševića ne računa ozbiljno
Ja sam već prošle sezone očekivao mnogo više od njega odlaskom Kecmana, ali neko drugi je iskoristio tu šansu(Vesely)
Uz prvi tim će vjerovatno ostati Riznić ili Lučić a Aleksić, Balaban, Bešović, vjerovatno idu na pozajmicu.
Nemojte zaboraviti kakvu smo grupu izvuklil, što više kvalitetnih igrača to bolje
Po meni Olimpijakos i Efes imaju jače timove od nas unikaha i lijetvos nikako nisu za potcjenjivanje i još vjerovatno beneton...
Biće mnogo teško

Grobar

pre 14 godina

Dosao bi na 1 godinu kao pozajmljeni kosarkas,sto znaci da cete moci racunati na njega godinu dana i necete dobiti ni dinar od transfera.Sa srecom komsije ali tako se ne gradi tim na duze staze.
(roman empire, 18. avgust 2009 10:06)

Sva sreća pa vi nešto sve na duže staze gradite! Evo već 8 godina gradite, stvarate tim!
Stvarno si lupio i ostao živ, kaži mi jedan klub u Srbiji koji gradi na duže staze?

OPALALALALA

pre 14 godina

1. Dule je najbolji trener proglasen od Uleba i svih trenera evropskih ekipa koje igraju najelitnije takmicenje.
2.Partizan je za vas institucija koju necete nikada dostici po ugledu, broju Nba igraca i rez u Evropi.
3.Djekic je najtalntovaniji igrac zajedno sa Muslijem o koga se otima cela Evropa .

toliko o kosarci prijatno I do vidjenja a za rome LAKU NOC..jer im se vec smrklo kada su videli kako ce izgledati tim za novu sezonu

OPALALALALA

pre 14 godina

BRANISLAV DJEKIC BRILJIRAO NA JUNIORSKOM TURNIRU EVROLIGE

Zavrsen je 2. kvalifikacioni juniorski turnir Evrolige, koji je igran u spanskom L Hospitaletu. Igrac koji je obelezio turnir je svakako krilni centar FMPa, BRANISLAV DJEKIC (1991 206). Djekic je na 4 utakmice igrao prosecno 35 minuta, i postizao 26,5 poena po mecu uz 9,1 skokova (3,3 ofanzivna). Djekic je imao 2,5 blokade i 1,3 ukradene lopte po mecu. Sjajan sut za 3 poena od 50 procenata (9/18), je takodje zasluzan za sjajni prosecni index od 27,0 mvp poena po mecu. FMP je izgubio prvi mec protiv Huventuda, da bi potom nanizao 3 pobede, protiv Cajasola, Real Madrida i hrvatskog Zadra.

enjoy the silent

pre 14 godina

Navijaci zvezde da vam kazem nesto,nemate pravo da kazete sta mislite sta cemo mi da uradimo ove sezone i da nam zelite srecu jer su nam otisli najbolji igraci.Svake godine ista prica,Partizanu odu najbolji igraci i odmah vi kao : "Ma sad ste kese,svi ce da vas resetaju",i svake sezone isti sampion (ne moram da imenujem jer se zna)...tako da....pssssst...
Zna Dr Dulex sta radi !!!
Pozz svim navijacima Partizana