Utorak, 04.08.2009.

15:53

Partizan - APOEL (20.45h)

Fudbaleri Partizana dočekuju u sredu kiparski APOEL (20.45h), u revanš utakmici trećeg kola kvalifikacija za Ligu šampiona.

Izvor: B92

Partizan - APOEL (20.45h) IMAGE SOURCE
IMAGE DESCRIPTION

137 Komentari

Sortiraj po:

velimir trojancevic

pre 14 godina

komentar je suvisan, kad nismo izbacili one budjave kiprane, sta ima da trazimo u ligi sampiona, puno srece u nastavku sezone.

Zvezdas

pre 14 godina

Moram da kazem da sam vatreni zvezdas. Ali i da priznam da cu veceras da navijam za Partizan. Sto da ne probamo da imamo predstavnika??? Bio to Partizan ili Zvezda!!!!
Z V E Z D A

joca

pre 14 godina

* 27 Mladen Božović
* 4 Nenad Djordjević
* 7 Tomić
* 8 Petrović
* 9 Cléo
* 10 Moreira
* 22 Ljajić
* 24 Knežević
* 26 Diarra
* 37 Obradović
* 52 Gavranč
ako je tacno na uefa sajtu

Јокић

pre 14 godina

:DDDD heheh neznam sta da kazem pa zar ne vidite kolko je ovaj partizan smesan...oni da idu u ligu sampiona da nas brukaju samo, pa to je ko kad bi sevojno poslo u ligu evrope
(rale77, 5. avgust 2009 17:30)

Еј па прије ће Севојно у лигу европе него звезда.А да ли ти стварно мислиш или се само зезаш да сте ви бољи од Севојна???

iskreno

pre 14 godina

Prvi put se javljam na vest o partizanu,veliki sam navijac Zvezde ali vam najiskrenije zelim puno srece i prolaz dalje jer sinoc kad sam gledao dinamo zg i pjevanje "srbe na vrbe" i velicanje zlocina u "oluji" pa dosta je sto nas svi mrze jos samo treba da se izmedju sebe mrzimo!!!srecno PARTIZANE,srecno ZVEZDO,srecno SRBI!!!

butagabanga

pre 14 godina

Sad su extra uslovi za igru,ma i da je jos gore nego u prvoj moraju ostaviti srce na terenu!Ljudi,kakva bre taktika!Ovu tekmu dobija SRCE!!!NAPRED PARTIZAN!!!

rale77

pre 14 godina

:DDDD heheh neznam sta da kazem pa zar ne vidite kolko je ovaj partizan smesan...oni da idu u ligu sampiona da nas brukaju samo, pa to je ko kad bi sevojno poslo u ligu evrope

Mnogo smo jaki!!

pre 14 godina

BEOGRAD , 05.08.2009.

PRESSONLINE
Čavić i vaterpolisti uz fudbalere Partizana

Veliku podršku u nastojanju da pobede Apoel i plasiraju se u naredno kolo kvalifikacija za Ligu šampiona fudbaleri Partizana imaće večeras na stadionu u Humskoj od Milorada Čavića i vaterposta koji su se iz RIma vratili sa zlatom

Počasni gosti će večeras u 20.30 sići na teren da pozdrave navijače, daju podršku i prenesu "pobednički" pelcer fudbalerima koji 15 minuta kasnije moraju da nadoknade 0:2 iz prvog meča na Kipru.
Nije potrebno napominjati da je Čavić veliki "Grobar", koji ne izostaje sa utakmica "crno-belih" u svim sportovima kada je u Beogradu. Takođe, ne treba zaboraviti ni da je cela vaterpolo reprezentacija Srbije, zajedno sa stručnim štabom, sastavljena samo od igrača Partizana, sadašnjih ili bivših.

Marko Delija

pre 14 godina

Ajde bre zgazite ih,necemo vise da brukamo i ovako dovoljno jadan nas fudbal!I Partizan i Zvezda i Vojvodina srce na teren,ako sad ne prodjete onda ste svi amateri i vrece mesa!Gazi,vuci,trci i na kraju pobedi!Dosta je vise neuspeha,muka je celoj naciji od zadovoljavanja nasim kilavim prvenstvom,hocemo borbu i vatru na terenu,ostalo je nista.....!!!!!!!!!

Иван-Ниш

pre 14 godina

Молим све које себе сматрају за Србе и поштоваоце српског језика да се ману грешака типа "србски" и "Српски" усред реченице јер таквих израза није било ни у првобитном Вуковом речнику када је уписано сијасет архаичних речи из народног говора.
Партизану желим много среће и памети вечерас.

WWW.PARTIZAN.RS

pre 14 godina

SVETSKI ŠAMPIONI VEČERAS NA CENTRU

Svetski šampioni u vaterpolu sa nedavno završenog prvenstva sveta u Rimu, kao i zlatni i srebrni plivač sa istog prvenstva, Milorad Čavić (50m i 100m leptir), večeras su počasni gosti crno-belih na utakmici protiv Apoela. Oni će oko 20.30h sići na teren da pozdrave navijače i daju podršku i „pelcer“ igračima Partizana u nastojanju da pobede i plasiraju se u naredno kolo kvalifikacija za Ligu šampiona.

Nije ni potrebno napominjati da je Čavić osvedočeni Partizanovac, koji inače gleda sve Partizanove utakmice kada je u Beogradu, a vaterpolo reprezentacija je u stvari cela sastavljena, zajedno sa stručnim štabom, samo od igrača Partizana (sadašnjih i bivših).

Eto jedinstvene prilike da i mi pozdravimo naše asove i zahvalimo im za sve radosti, koje su nam priredili proteklih dana!

AJMO CRNO-BELI!!!!!!

LICANIN

pre 14 godina

Bilo bih mi drago da na juznoj tribini veceras vidim transparent posvecen svim neduzno stradalim ljudima u zlocinackoj akciji "oluja".
Pozdrav od vatrenih grobara iz Like koji ce uz total tv bodriti crno bele do lige sampiona

Delije sever Pizon forever

pre 14 godina

E samo jos da vas nasa kiparska braca razvale veceras sa 5 komata i da mi srce bude na mesto. Pozdrav za sve Delije i kiparske i srbske!

Crveni karton

pre 14 godina

Sudi Italijan, opasno je biti nervozan u igri, mozda ne bi trebalo da igra ozaloscen igrac ? Razmislite.........da posle.........ne bude kasno ?

zoran-rs

pre 14 godina

partizan veceras sretno . Mada sam zvezdas al veceras ce vam trebati znanje i sreca da bez trenera pobjedite jednu veliku ekipu .zaista jokanovic i pizon su dva izgubljena trenera. volio bih da me demantuju al , dabogda. jos jednom grobari zelim vam mnogo srece jer ce vam biti potrebna kao i onim mojim jadnicima

TB87

pre 14 godina

Smrt Moreirine majke , koliko je tragicna za njega toliko moze biti dobra za Partizan kad je vec odlucio da ostane u BG - setite se kako je Lampard odigrao protiv Liverpula nakon smrti majke , najblaze receno decko je ginuo na terenu i dao je gol iz penala .
Ja sam neutralan sto se tice Zvezde i Partizana , ali mislim da veceras Partizan prolazi za razliku od Zvezde i Vojvodine sutra , Sevojno da i ne spominjem ...

SLOBO

pre 14 godina

Vecina kritikuje Jokanovica i njegovu izjavo o mirnoci u igri iu u pravu su jer takva terminologija se moze primeniti u pokeru.Drugi biser Jovanovic se nece braniti,sta je sad to,dali cemo gledati fudbal ili nesto drugo pitam se pitam.To je samo baljezganje, a posle prvog zvizduka sudije cemo videti ko sta moze.Nadam se da ce Partizan proci ali se bojim golmana i pacereskog gola, svez primer Dinamo.

Napred CRNO-BELI i hrabro !!!

buzz

pre 14 godina

Jokanović je čak otišao korak dalje i istakao da veruje u plasman „parnog valjka" čak i ako Mladen Božović bude savladan na svom terenu !!!

georgije

pre 14 godina

Dakle!

Fudbalske terene zaorati.
Pola iskopati i napraviti bazene.
Četvrtinu izravnati i napraviti teniske centre!
A, ostalo dati na korišćenje ''jadnim i sirotim'' fudbalerčićima! Motike u ruke i sadite, krompir kupus, cveklu, boraniju ... ... Zdrava hrana, batkeeeee !!!
STIDITE SE!!!

P.S. I šta se palite, bre!? Otpadate svi!!!

Nox

pre 14 godina

Imam 29 godina i veliki sam navijac Zvezde. Priznajem da nikada u zivotu nisam navijao za Partizan u evropskim takmicenjima (osim za vaterpoliste, oni su mi nekako bili uvek extra momci a i ne nose crno bele dresove tj. kapice).
Medjutim, sva ova sreca koja nas je zadesila proslog vikenda, sve ove zlatne medalje nasih sportista izazvale su buru osecanja patriotizma i privrzenosti ovoj zemlji i ljudima koji je u Evropi i svetu predstavljaju.
Srbija je suvise mala i slaba da bismo je mi svojom medjusobnom mrznjom dalje razbijali.
Dobro sam razmislio o svojim postupcima i shvatio koliku sam glupost napravio sto sam bio tako ostrascen.
Ovo je poziv da se vise ne delimo u navijacke grupe, da svi uvek navijamo za sve nase klubove, makar u Evropi, da se ujedinimo kad je najteze i da usmerimo pozitivnu energiju kada god neki nas klub brani boje Srbije, da se vise ne radujemo tudjim porazima, jer su oni porazi svih nas!
Hajde da veceras svi navijamo za Partizan, sutra za Zvezdu, Vojvodinu i Sevojno i dace Bog da bar 3 nasa kluba prodju.
Nikakvu korist nemamo od slavljenja i likovanja zbog tudjih poraza, a steta je velika.
Ostrascenost ostavimo za domaca takmicenja, ima i tu mnogo drazi!

puf Pomozite eSrbiji: http://www.erepublik.com/en/referrer/ivicaSR

pre 14 godina

@(Problem je u tome što ne vidiš problem!, 5. avgust 2009 10:27)
Ili Milutin Milankovic, ili Mihajlo Pupin, ili Rudjer Boskovic:))) Ima ih koliko hoces :) Sto se tice tansparenata "Kosovo je Srbija" za njih se slazem da budu na utakmicama, jer to nije samo politicki stav, ali za Radovana se ne slazem...
Pozdrav

SLOBO

pre 14 godina

Vecina kritikuje Jokanovica i njegovu izjavo o mirnoci u igri iu u pravu su jer takva terminologija se moze primeniti u pokeru.Drugi biser Jovanovic se nece braniti,sta je sad to,dali cemo gledati fudbal ili nesto drugo pitam se pitam.To je samo baljezganje, a posle prvog zvizduka sudije cemo videti ko sta moze.Nadam se da ce Partizan proci ali se bojim golmana i pacereskog gola, svez primer Dinamo.

Napred CRNO-BELI i hrabro !!!

Knjaz Milos

pre 14 godina

Sto se tice doceka kiparskih navijaca, voleo bih da vas podsetim na ovo http://www.youtube.com/watch?v=JO6P4lSLDL0&feature=related

boki

pre 14 godina

(Vladjak, 5. avgust 2009 10:41)

pa nisu sigurno navijači to radili
komentar ti je na pogrešno mjestu

a da smo prijateljski - jesmo.

veljko

pre 14 godina

Neka se raduje veceras JNA, a sutra Marakana i Novi Sad, za Sevojno je nemoguce al ko zna. Bolje da budemo patriote u ovakvim utakmicama nego klupski ostrasceni jer smo i onako na dnu.

neki lik

pre 14 godina

Partizan nema sanse da prodje u LS sa ovim deficitom,setimo se onaj put kad su prosli pod kormilom Mateusa dali su 1 gol u dvomecu i na penale prosli dalje tj. sa cvrstom odbranom.
Pogotovo sto sad nemaju Mateusa nego ovog umisljenog smokljana koji misli da je neki strucnjak,bio je suvi prosek fudbaler a definitivno nije za trenera..

genije, suvi genije!

pre 14 godina

Ama dosta vise o jokanovicu, pa nece on igrati veceras. Slazem se da je trener koji je jednostavno nedorastao nasem PARTIZANU,ali tih jedanaest momaka koji veceras istrce ne treba da razmisljaju o jokanu, nega da ginu na terenu. JA vjerujem u njih, ja vjerujem u PARTIZAN!!!!!!!!NAPRED CRNO-BELI!!!!!!

ps.potez doktora Mo - no comment. Jos jednom je pokazao velicinu

Sergej Kisljak

pre 14 godina

@(pravi grobar, 5. avgust 2009 03:08)

kritikujem iskljucivo jokanovica, jer smatram da je slab trener, igra partizana je totalna nula. nisam bio na mnogo utakmica prosle sezone, oko deset, svaku tekmu koju sam gledo, to je bilo mucenje da sam zazalio sto sam dosao!!! osvojio je 2 duple krune bez konkurencije!!! i 3 ce ako ostane posle ovih kvalifikacija,jer zvezda fakticki ne postoji, ipak se realna slika stice u evropi..(sem 2 tekme protiv rila i 30 minuta protiv fenera, sve ostalo u evropi je bilo smesno.)...ne velicam djukica kao coveka, jer se nije pokazao najbolje,(mada sam mu oprostio jer je otiso da vodi srbiju a ne dinamo zagreb, plus je ostavio tim iza sebe, jokan nije kao on kretao od nule...) vec tvrdim da je za klasu bolji trener od jokana!!!igra je bila izrazito napadacka, 9 igraca sem 2 stopera su trcali u napad, stvarali po 20 sansi na tekmi, ja se ne secam ni u tumbino vreme kratkih pasova da smo igrali lepse....zivi bili, ispraticemo im karijere pa cemo da vidimo ko ce biti uspesniji trener....djuka ili jokan...i pored svega ovoga svu srecu mu zelim da se plasiramo u ligu sampiona...volim partizan a ne jokanovica!!!!!!!!!!!!!
price kako svi danas igraju fudbal ne bih komentarisao, to su samo izgovori za neuspeh...

Van Der Berg

pre 14 godina

a pazi ovo jokane : mohamed al de-deayea, golman saudijske arabije, ima 181 nastup za reprezentaciju. slijedeci tvoj tok misli, ispada da bi man utd sad trebao da otpusti fergusona i dovede njega za trenera.

kakvim ti svojim trofejima i nastupima mases, kad nisi igrao ni u jednom velikom klubu? igrao si u pred-abramovicevom celziju, koji je bio prosjecan engleski klub, u deportivu, koji je titulu, kako se sjecam, osvojio tek kad si ti otisao. a o reprezentaciji da i ne govorimo. igrao si sa onakvom generacijom, i maksimalan uspjeh vam je bio nastup na jednom evropskom i jednom svjetskom prvenstvu.

bio si prosjecan igrac. tuzno je to sto si ipak bio mnogo bolji igrac nego sto si sad trener

Harry Vrazdanen

pre 14 godina

stvarno nisam zeleo da ostavljam komentar ali tonight we di(n)e in hell... no comment

ali da se drzim teme, sve se da stici ... :)

Smiri hormone

pre 14 godina

@
Za one koji ne znaju sutra protiv apoela partizan ce biti oslabljen neigranjem Moreire,kojem je umrla majka...Saucesce najboljem igracu lige od velikog delije
(DudaSrbin, 5. avgust 2009 01:42):

Dobro je što ti sve znaš. Nekad je pametnije ćutati i ne pisati ništa nego pisati gluposti.

http://www.partizan.rs/vest.php?Jezik=sr&IDV=580&akcija=&prikaz1=2009&prikaz2=8&sec=2

DOKTOR dakle i pored smrti majke ostaje da odigra utakmicu, pa tek onda ide za Portugaliju! E, to se zove GROMADA OD ČOVEKA! I srce će da mi iskoči od ponosa i sreće što on takav igra za MOJ PARTIZAN!

fudbal je jednostavna igra!

pre 14 godina

Kao Zvezdaš, želim da pružim podršku našim timovima!

Rezultati su takvi da primoravaju oba naša tima da igraju napadački.
Potrebno je imati izvesnu dozu sreće (ne treba puno, samo da ne uđu neke gluposti u gol domaćina).
Trčanje i trud sigurno neće izostati.
Strah i kukavičluk su besmisleni.

Da su oba rezultata bila, recimo, 1:0 za domaćine, ili 0:0, mislim da bi gledali katastrofu od fudbala u Beogradu (čitaj: SMARANJE "fudbalskih stručnjaka").
(Inače, mislim da fudbal kao struka ne postoji. Dokaz za to je "naš" Ljupko Petrović 1991. godine, ni kriv ni dužan ušao u istoriju. Dovoljno je 11 igrača koji hoće i vole da igraju, od toga tri, četiri koja odskaču znanjem).

Ovako, zbog 2:0 u prvoj utakmici, eto onoga zbog čega volim fudbal:
Tenzija, atmosfera, pun Grad navijača 2 sata pre tekme, puni stadioni, na terenu puno kretanja i sa i bez lopte, puno dobrih i hrabrih poteza, nema valjana pri svakom kontaktu, odmah se ustaje i izvodi faul,...
..., posle utakmice trk da se uz pivo, na miru, odgleda reportaža.

Ne zavisi tu mnogo od Jokana i Pižona, samo nek puste igrače da igraju, pa nisu oni gluplji od svojih trenera.

Samo MNOGO više samopouzdanja i kod igrača i kod navijača, a i kod trenera i eto uspeha. A treneri valjda znaju da na ovakvim utakmicama nastaju Igrači, a i Timovi.

Zato HRABRO i puno sreće i Vama i nama!!!
...

Problem je u tome što ne vidiš problem!

pre 14 godina

PARTIZAN JE SRBSKI KLUB A RADOVAN JE SRBIN NE VIDIM PROBLEM...za politicke stranke se slazem
(dovla, 4. avgust 2009 23:42)

Radovan jeste Srbin, ali nema nikakve veze sa fudbalskim utakmicama, koje navijači, koji nose zastave sa njegovim likom posećuju.
Ili, misliš da je utakmica prikladna za slanje političkih poruka?
Ili ne razumeš da nisu svi Srbi, a ni Partizanovci, sledbenici Radovanovi?
Možeš li da zamisliš da neko razvije zastavu sa likom, recimo, Nikole Tesle, pošto je i on Srbin, i to mnogo značajniji od Radovana?
Zar se ne bi pitao:"Kakve ovo ima veze sa utakmicom?"

Vladjak

pre 14 godina

I kako to lepo zvuci, "trdicionalno prijateljski odnosi izmedju naseg i Kiparskog naroda", pa da, zajednickim snagama pljackali nasu drzavu, a potom punili banke po Kipru i placali maglu Kiparskim firmama a sve nasim parama, jos jedno prijateljsvo ovekoveceno "kanalom" ispod Sredozemnog mora, mozda je ovo taj 179-ti avion koji nije uzleteo, i dok oni brane svoje granice van svojih, a nama uvek prave sr**e u svom dvoristu, KAKVO PRIJATELJSTVO!

Krle

pre 14 godina

http://www.partizan.rs/vest.php?Jezik=sr&IDV=580&akcija=&prikaz1=2009&prikaz2=8&sec=2

Iskreno saucesce i neizmerno divljenje!!!
Hvala...!!!

vladan-ch

pre 14 godina

ja sam veliki zvezdas,ali kada nasi klubovi igraju u evropskim takmicenjima naravno da cu podrzavati nase pa makar.bez obzira na los rezultat iz prve utakmice smatram da partizan moze do prolaza dalje,nemaju sta da izgube neka ih napadnu od prvog minuta samo hrabro i dosta sa pluvanjima situacija i u zvezdi i u partizanu a i u nasem fudbalu je dramaticna bez privatnog kapitala tesko da cemo nesto postici.
HAJMO DANAS I SUTRA I PARTIZANOVCI I ZVEZDASI,NOVOSADJANI I SEVOJNO DAJTE MAKSIMUM A MI SRBI MA GDE BILI PODRZIMO IH ZAJEDNO.NAPRED NASI

code47

pre 14 godina

evo vam pesmica da naucite...
trebace vam...JEDNOM

Ceux sont les meilleurs equipes,
Es sind die aller besten Mannschaften, the main event.
Die Meister, die Besten, les meilleurs equipes, the champions.
Les grandes et les meilleurs!
Eine grosse stattliche Veranstaltung, the main event:
These are the men,
Sie sind die Besten,
These are the champions!
Die Meister, die Besten, les meilleurs equipes, the champions.
Die Meister, die Besten, les meilleurs equipes, the champions.

Ministar

pre 14 godina

Posle lose utakmice protiv Intera iz Bakua, svi smo pljuvali Jokanovica, a kada su posle pocele dobre igre govorili smo da je kralj. Ja vjerujem u njega i Partizan i mislim da ce proci dalje, samo nemojte da se javljate posle i da ga hvalite!!!
ZIVEO PARTIZAN I MAJKA SRBIJA!!!

:(

pre 14 godina

Moreiri umrla majka. :( Ali on ostaje (svojevoljno) da odigra utakmicu, pa tek onda ide kuci... Za takav gest je svaki komentar suvisan. Ostaje nam da mu se zahvalimo onako kako zasluzuje.

Makaveli

pre 14 godina

Koliko samo trenerskih magova ovde ima. Svi sve znaju, pljuju i talasaju.
Iskulirajte malo.
Veceras je samo pobeda i prolazak dalje ono sto je bitno.

NUSKNVP

Bože me sačuvaj samozvanih stručnjaka

pre 14 godina

Opet ovaj pominje 2 gola!? Baksuze koji si nas podsetio na svoju karijeru (koja opet nema veze sa trenerskom), ZA PROLAZ NAM TREBAJU najmanje 3, sa 2 gola je lutrija!!!

Pedja_CZ

pre 14 godina

Kad se igra u Evropi, za mene nema razlike izmedju Partizana i Zvezde, to su klubovi kojima treba da pruzimo svu podrsku. Medjutim, to su takodje nepredvidljivi klubovi koji mogu da pobede jace od sebe i da izgube od slabijih, pa bih savetovao kladionicarima da ih preskoce! Partizan veceras moze da pobedi 4:0, moze da odigra 1:1, moze da izgubi 4:0, svi su rezultati apsolutno realni. Nazalost.

Puno srece!

roze poze

pre 14 godina

Videli smo sinoć gde je stigao Dinamo sa "mirnoćom", a Jokanovićevog "nadmudrivanja" je svima dosta, nadam se i njemu samom.
Večeras nam treba fudbal sa mudima, pa šta bude...

BOJANPFC

pre 14 godina

Dok citam vest o smrti Moreirine majke, placem! Placem od tuge jer je umrla osoba koja je rodila fudbalskog genija, najveceg koji je ikada dosao u nasu Srbiju!Placem i od radosti jer je istog samo Bog poslao u nas voljeni klub!Hvala ti majstore na svemu a najvise na tome sto uprkos svom velikom bolu igras veceras i znam da ces dati sve od sebe da PARTIZAN posaljes u Ligu Sampiona!Sta god bude veceras znaj da si zasluzio spomenik na ulazu u stadion!MO JE IKONA! R E S P E CT !!!Dok citam vest o smrti Moreirine majke, placem! Placem od tuge jer je umrla osoba koja je rodila fudbalskog genija, najveceg koji je ikada dosao u nasu Srbiju!Placem i od radosti jer je istog samo Bog poslao u nas voljeni klub!Hvala ti majstore na svemu a najvise na tome sto uprkos svom velikom bolu igras veceras i znam da ces dati sve od sebe da PARTIZAN posaljes u Ligu Sampiona!MO JE IKONA!

dule grobar

pre 14 godina

iznanadjuje me oboliki respect od strane Apoela da bar mi tako pametno odreagujemo posle svake pobede....samo je jednom pomenuli da ce ici na pobedu i to je to,mozda i ne pobede al sa takvim stavom imaju veliku sansu da prodju,zato punom parom Valjak na njih......NADAM SE NAJBOLJEM

Tipster

pre 14 godina

A za one koji se klade trebali bi da imaju na umu da je za ovaj mec [URL=http://www.tipovi.rs/tip-za-utakmicu-Partizan-APOEL-2419.htm]3+ umesto keca mnogo bolja opcija[/URL]

Vs

pre 14 godina

Ne shvatam zasto pljujete jokana covek je svoj na mestu dobar trener zna da prepozna talente...zelim mu sve najbolje u predstojecoj karijeri i partizanu da prodje apoel iako sam zvezdas ali sam na prvom mestu srbin!!!budimo ljudi iako smo srbi!!!

pravi grobar

pre 14 godina

kako me nerviraju ovakvi likovi koji sve znaju o fudbalu a imaju dve leve noge..iskljucite menadzera i shvatite da danas svi igraju fudbal..svi ulazu,svi se bore i svi zele da osvoje ls..pljujete jokanovica kako je los trener,a covek uzeo 2 duple krune prvi put u istoriji..ejjj..velicate djukica cigana..partizan mu je bio odskocna daska,cim je dobio vecu kintu ostavio je tim u sred sezone..ne mogu da verujem da postoje takvi ljudi,bolje predjite da navijate za zvezdu..oni su oterali bajevica,najboljeg njihovog trenera posle 5 utakmica..srecno igracima i jokanu,samo napred,a rezultati ce doci..dominiramo!!!

Juzna Stoka

pre 14 godina

nazalost sutra putujem,ali molim sve koji ostaju da pruze neizmernu podrsku Partizanu,koji to,istini za volju,zasluzuje.
Samo hrabro,GROBARI!

familija

pre 14 godina

PORUKA ZA JOKANA:
Kad se igraci probude i doruckuju,samo jeddno treba da uradis-da im pustis ceo snimak utakmice MAKABI-AKTOBE!!!!!
U 15min bilo je 0:3!!!
U 62min bilo je 4:3!!!!!!
MISLIM DA SAM DOVOLJNO REKAO.......

puf Pomozite eSrbiji: http://www.erepublik.com/en/referrer/ivicaSR

pre 14 godina

Ajd pa sa srecom. A onda i Zvezda da dobije one salabajzere, pa da i Vosa prodje, i naravno Sevojno... Zamislite Sevojno u finalu:) Kako bi to bilo mocno...
Pozdrav i napred SRBIJA!!!

Mare

pre 14 godina

PROVERENA INFORMACIJA !!!

Utakmica prodata, ide iz X - 1
(APIS, 29. jul 2009 10:56)

RASPADA NAM SE KLUB

mobilizacija braco grobari

vas brat , CLAN UPRAVE
(APIS, 29. jul 2009 20:45)

A sutra?

Kokorayko

pre 14 godina

Znam samo jedno sutra ispadate vi a prekosutra oni nesrećnici preko puta vas.Jedni i drugi ne vredite dve pišljive pare.
Dok se ne napravi neka Balkanska ili Jadranska liga ne pratim domaći klupski fudbal.

Doctor

pre 14 godina

Partizan will rise again!
Partizan ce opet uskrsnuti!
P.S Vracali smo se iz mrtvih nekoliko puta(Kvins Park Rendzers,Njukastl,itd.)!Zasto ne bi i sad?

DudaSrbin

pre 14 godina

Za one koji ne znaju sutra protiv apoela partizan ce biti oslabljen neigranjem Moreire,kojem je umrla majka...Saucesce najboljem igracu lige od velikog delije

BojanPFC

pre 14 godina

Zelim momcima da daju sve od sebe na terenu a mi cemo dati sve od sebe na tribinama!Puno srece i hocu da znate da svi verujemo u vas!NAPRED PARTIZAN!

Davida

pre 14 godina

Sta svi vredjate Jokanovica zato sto je izgubio, svima to moze da se desi. Pokazace on ko je danas u revansu. Partizan - Apoel 3:0

kuzma doboj

pre 14 godina

sto se tice ovog pozivanja da ne izbacuju loptu ...molim suzdrzite se od komentara kako je to nefer i takvih gluposti ...to je muronjo 2 godine pre njega rekao jos dok je bio u Celziju i niko ga nije upozorio da takvo nesto ne smije da radi ...to je stvar od ekipe do ekipe ...pozdrav

sta reci

pre 14 godina

Partizan je srpski tim,a Radovan je iz Crne Gore...Biti Srbin samo po sebi ne znaci da si svetac...Zakon ne poznaje etnicku pripadnost,boju kozu,religuju...Tom coveku se na teret stavljaju strasne stvari...

ivan

pre 14 godina

samo vratite mateusa za trenera tim je ok samo treba neko da ih usmeri i da im komanduje da nebude glume po terenu ni na jednoj utakmici jer samo rad i upornost prolaze a ko tako ne misli neka seta knez mihajlovom i splavovima.MATEUSA ZA TRENERA

Neshar

pre 14 godina

Zao mi je samo sto su isti ovi ljudi koji sada pljuju i teraju Jokanovica, do pre 7 dana terali Udovicica, a danas mu klicu i dizu ga u zvezde! Nisam procitao nista lose u Jokanovicevoj izjavi. Fudbal se ne igra tako sto 10 igraca kao muve bez glave po terenu lete zeleci da daju gol. Da je tako, fudbal bi mogao da igra svako... Fudbal je ipak malo drugacija igra...
I voleo bih da Partizan sutra prodje i voleo bih da udje u Ligu sampiona, jer sam grobar od prvog dana svog zivota, ali bih voleo i zbog ovih koji su pametniji od svih, a u zivotu nikad nista nisu uradili!
Iako ispadnemo, Jokan ce verovatno otici i to upravo zbog vas, zbog kojih nece imati podrsku i koji cete mu vikati "Jokane odlazi", ali upamtite, pravicemo ga od blata!
NAPRED PARTIZAN!
NAPRED JOKANE!
Bice 4:0!

dovla

pre 14 godina

Prijateljski je to sto i jedni i drugi traze "slobodu za Radovana"...Nikad vise na jug na kojem se viori zastava SRS-a,Radovana Karadzica,spaljuju zastave DS-a i LDP-a...Zar da budem deo takvog juga...?
(Grobar, 4. avgust 2009 22:10)

PARTIZAN JE SRBSKI KLUB A RADOVAN JE SRBIN NE VIDIM PROBLEM...za politicke stranke se slazem

Marko PFC

pre 14 godina

Pusti te vi Jokana.Niti ga volim,niti ga mrzim,on je samo figura.Vazniji su fudbaleri i ono sto se nalazi u njhovim glavama!Jer ako su njima glava i srce prazni,mozemo mi da navijamo do prekosutra... Srecno nam bilo u prvom poluvremenu,jer posle moze da bude kasno...Cucemo se na zrebu za 4.kolo!

cvele pfc beograd

pre 14 godina

E pa Jokane ovako - to tvoje treba igrati mirno NE MOZE da prodje NIKAKO jer ce to znaciti da se nasi igraci dodaju u mestu cekajuci drugo poluvreme...kad dodje to drugo poluvreme mozda i daju gol al posle vise NECE BITI VREMENA!!!A onda u zadnjih 10 min krenu u ofanzivu i iz kontre NAM GA UVALE I ZDRAVO!!!ZATO JOKANE PAMET U GLAVU I OFANZIVA OD PRVOG MINUTA PA NEK BUDE 4-1 ILI 3-0!!! IZ MOJIH USTA U BOZJE USI!!! LJUDI,VERUJ TE MI DA SAM U PRAVU !!! NAPRED CRNO-BELI,MOZEMO MI TO!!!!!

Ivan

pre 14 godina

Jes da se mi Zvezdasi stalno prepucavamo sa Grobarima ali ipak kada se radi o ugledu srpskog fudbala treba svi da smo slozni. Tako da i ja kao Zvezdas od srca zelim pobedu Partizana sutra. Recimo: 3:1...

Savetnik

pre 14 godina

Ne očekujem ništa dobro.Posle onako sramotne igre u prvoj utakmici,protiv jedne slabe ekipe,čemu se nadati?Da li neko iz kluba već smišlja opravdanja za sutra uveče:nismo imali sreće,okrenimo se Ligi UEFA.
Voleo bih da grešim ali...

draza

pre 14 godina

Takvih igrača(half-lutalica) kakav si ti Jokane bio, ima u skoro svakom selu Srbije. Samo se tebi posrećilo ili te neko pogurao(da igraš u PFC-u, potom u Španiji...) ko što te očito sada neko gura kao trenera.

Georgije

pre 14 godina

Dakle!

Fudbalske teren zaorati.
Pola iskopati i napraviti bazene.
Četvrtinu izravnati i napraviti teniske centre!
A, ostalo dati na korišćenje ''jadnim i sirotim'' fudbalerčićima! Motike u ruke i sadite, krompir kupus, cveklu, boraniju ... ... Zdrava hrana, batkeeeee !!!
STIDITE SE!!!

P.S. I šta se palite, bre!? Otpadate svi!!!

Delija

pre 14 godina

Zelim svu srecu partizanu i nadam se da cete i vi nama.I voleo bih da ne bude prepucavanja jer znamo kako smo prosli zbog toga mi se svadjamo medjusobno a smejenam se cela evropa.

Grobar

pre 14 godina

Prijateljski je to sto i jedni i drugi traze "slobodu za Radovana"...Nikad vise na jug na kojem se viori zastava SRS-a,Radovana Karadzica,spaljuju zastave DS-a i LDP-a...Zar da budem deo takvog juga...?

ponos!

pre 14 godina

Te noci posle 2:0 sa Kipra nisam oka sklopio...tesio me je ujak sutradan i prepricavao kako smo nekada prosli QPR posle 6:2 i 4:0,o Mancetovom prelepom golu u Engleskoj o dupke punom stadionu JNA o nezaboravnoj atmosferi o VELIKOJ POBEDI...
Voleo bih samo da se pogledate u oci i ako sebi priznate da je Apoel BOLJI klub sa BOLJIM igracima na pozicijama koje igrate sa VECOM zeljom za pobedom...onda vam sve oprastam.
P.S pamte se velike pobede i veliki igraci,nadam se da cemo i vas pamtiti i prepricavati jednoga dana...

Novisti...Brze od svih!!

pre 14 godina

NASLOV NA b92 SUTRA U 22,45 BRUKA SRPSKOG SAMPIONA U daljem tekstu:Partizan ne samo da nije uspeo da nadoknadi minus od dva gola,nego je uspeo da jos jednom obruka i sebe i Srpski fudbal jos jednim porazom od kiprana i to na svom stadionu na JNA!! Posle 0:2 na kipru,veceras PARTIZAN-APOEL 1:2!! Sve partizanove nade su otisle u nepovrat vec posle 17minuta igre kada je su Kiprani iz jedne kontre postigli gol sa kojim su prakticno nase gsampiona izbacili iz Evrope.da sudbina bude jos crnja,gol je OPET postigao partizanov igrac Mirosavljevic.....

Panto

pre 14 godina

Jokane,ako ti budes strepeo od ovakvog Apoela i cuvao rezultat i neckao se da li da ga napadnes ili racionalno igrati,pa strpljivo,pa nesto zavuceno,zavijeno,onda prijatelju od tebe nema nista.Sta to igrate igru ko neke zenice,koji ti rezultat hoces da steknes,brate napadni iz svih sredstava pa sta ti bog da,ane da se plasis,od koga ....Apoela.

Nox

pre 14 godina

Cak ni nadobudni Murinjo i ser Alex nikada ne bi govorili o sebi sa ovolikom dozom arogancije, sujete i prepotencije.
Pa jel on dosao na konferenciju za stampu sebe da nahvali ili da kaze nesto pametno u vezi utakmice.
A "najpametnije" sto je rekao, a sto niste preneli je da je zabranio svim igracima da u slucaju povrede protivnickog igraca izbace loptu u aut (da bi kao sprecio zadrzavanje vremena)jer on nije studirao medicinu!!!??? Ovakvo otvoreno pozivanje na nefer play je za svaku osudu i prezir.
E moj Partizane, kakvog ti "strucnjaka" i "pedagoga" imas!

tom P.F.C.

pre 14 godina

Можемо до победе само нападачком игром,немам намеру да Јокановића омаловажавам као стручњака али мора бити свестан да је од љубави до мржње тако мало,и подсетио бих га да неиграмо против Реала већ против мени драгих Кипрана од којих нисмо смели да стрепимо,зато јуриш јуначки до победе.

Kun Aguero

pre 14 godina

mislim da sam upravo dao soma dinara za jug kod tapkarosa,da bi dosao i video da on xoce da igra mirno i polako....NIJE MI ZAO,DAO BI JOS SOMA ZA KARTU SAMO DA IX PRODJEMO....

Dzoni

pre 14 godina

Lik u prvom komentaru je napisao da je maradona bolji za nijansu od jokanovica...a chovjek je proglashen za najgoreg igracha chelzija svih vremena....
(daka, 4. avgust 2009 17:38)


A gde si to procitao molim te da je on najgori u istoriji celzija...Od kad se to dodeljuje majke ti..Boze ko sve pise ovde

red@white

pre 14 godina

Covek fa ne poveruje. Slusao sam celu konferenciju za stampu Jokanovica i taj deo je emitovan na RTS-u gde on kaze da on nije medicinar i da ce zabraniti svojim igracima da izbacuju loptu van terena prilikom povrede igraca Apoela.Znaci preko leseva do uspeha.Da li ce Jokanovic da bude miran i kada dodsje do povrede igraca Partizaana a igraci Apoela ne izbaceloptu u aut i nastave akciju i ne daj boze daju gol. E moj Jokane da li si tako mislio i kada si kako si napomenuo kada si igrao u Spaniji , Engleskoj

Valjak

pre 14 godina

Izuzetno je mala šansa da ne primimo go za 90 minuta, zato moramo da igramo na 3 razlike i da uopšte ne razmišljamo o 2:0 i 3:0 već da se grize od prvog do poslednjeg minuta. Mnogo sreće sutra!

pravda

pre 14 godina

Kakvom bre mirnoćom, presing i kidanje.Šta da se čeka svaki minut hjima u korist.Tomiću ajde dosta je nađi bre boljeg trenera,tumbaković,antić......

Petar-PFC

pre 14 godina

Ljudi najvaznije je da prodjemo,ali hocu da vidim borbenost,i to fanaticnu....pa da smo u Nikoziji ginuli za svaku loptu i da smo izgubili,ne bi mi bilo krivo verujte...Kad se neko trudi to mu se i vrati!!!

partizan ispred svega

pre 14 godina

a gde je sad "jokan 003" "bice jokan ko dule 008" i slicna velicanja, jedan poraz pa drvlje i kamenje,a ako prodjemo, sto cemo naravno i uraditi, bice "jokane genije", "jokan za selektora" i slicno, braco grobari ne valja to... Na kraju necu reci srecno, jer nam i ne treba, znanja imamo dovoljno, vidimo se u LS

CCCCrbin

pre 14 godina

ovaj jokanovic je najveca bruka za klub partizan.mozda se nesecaju mladjih od vas ali se ja zato secam kako je on kao igrac napustio partizan.imao je vazeci ugovor jos godinu dana,hteo ga je neki klub iz spanije a on je bas hteo da napusti partizan.tada je pricao da on sigurno odlazi u spaniju,da se vise nikada nece da bude igrac partizan.i ako je tada partizan obavestio uefu i uefa potvrdila da je partizan upravu on je ipak odbijao da igra za partizan.a sada mu je partizan dobar da se uci trenerski poso jer ga nijedan drugi bolji klub nece za trenera.

crno-bela toyota

pre 14 godina

Pozdrav svima,;itam ove komentare ko zna čijih navijača,ali bez obzira kažem samo polako ljudi,čekajte da vidimo kako će da se završi pa da onda sudimo,sada nam najmanje treba napadi na trenera,činjenica je da je APOEL ima 100% efikasnost u Nikoziji,priznaće te da se to retko ponavlja,ja verijem u Jokana i nadam se da će on pronaći neko rešenja za sutra,bio je on u treškim situacijama prethodnih godina pa ih je rešavao,neka pobedi fudbal,odigrajmo dobar meč pa šta bude,pozz.

Maverick PFC

pre 14 godina

Jokane danasnji dan prespavaj, odmori, gledaj b92, citaj neku knjigu ( koja nema veze sa fudbalom ) i iskuliraj...
Opterecen si suvise...
Stavi Diara i Vasington u napad, neka Ilic i Tomic probijaju sa strane a na centru Moreira i neka mu pomaze Petrovic ili Ljajic jer ce njega pokrivat sa 2 do 3 igraca pa neka mu neko od ove dvojice ( pitaj pravog trenera ko je u boljoj formi ) pomogne...
Odbranu 15min pre utakmice da nasamaras da se malo razbude i uz pun JNA 3 : 0 i da se ne brukamo vise...
Ajd uzdravlje

dr. b

pre 14 godina

Slazem se da ne treba srljati i biti nervozan,ali kakva bre mirnoca,covece!!! Od prve sekunde ima da se leti,da se grize do koske,da krv kljuca...tako mozete i primiti gol ali ce te dati 4-5 komada...Ovo je klasicna utakmica koju odlucuje PSIHOLOSKA PRIPREMA!!!A ako vas Jokan zarazi svojom "mirnocom",tu 'leba nema!!!

Milorad Krusica

pre 14 godina

Jokanovic gleda kako ce da nadmudri novinare na konferenciji za stampu,a da li ce da nadmudri protivnickog trenera...bas ga briga!
Tacno je da je bio veliki igrac i da je imao blistavu karijeru. Zbog toga bi i trebao da prestane da se blamira kao trener!

daka

pre 14 godina

Lik u prvom komentaru je napisao da je maradona bolji za nijansu od jokanovica...a chovjek je proglashen za najgoreg igracha chelzija svih vremena....

http://excentric7.mybrute.com/cellule

pre 14 godina

Meni je od te mirnoće muka.

Daj bre akciju, ludilo, sve da pršti, da se pamti, da letimo po krilu, da trpamo, da ginemo za naš Partizan!!!

Koja bre mirnoća...

Meni će dlanovi izgoreti sutra, grlo ću oderati a vi kako hoćete... samo nemoj mirno

dejan

pre 14 godina

Samo na uuuuaaa mozemo ih pobediti. Pa kom obojci kom opanci. Kaki mirno:):):) Semsan si Jokane, odjednom si postao Napoleon:) Mirno je trebalo da igras dok nismo primili dva komada...

ivan grozni

pre 14 godina

samo nesto da kazem veliki sam delija a patrizna niti volim niti mrzim ali moram da kazem da goreg trenera niste imali od Jokana. On je tu zbog lose moje Zvezde i niceg drugog. Izjave za medije mu uopste nisu na nivou bilo kog strucnjaka. Kad je sleteo na Kipar rekao je u nazovi sali igracemo bunker ha ha ha , pa bolje i da je igrao bunker bolje bi prosli.
Partizan moze da prodje ovaj Apoel samo ako rastereti Moreiru i pritisne sa svih strana. Jer logicno je da ce dvojica cuvati Moreiru pa bi trebalo da Partizan ima drugog plejmerkera kako bi zbunio protivnika. Ne ocekujte mnogo od Clea on je igrac za nase prvenstvo a za vece utakmice nije.
Vi morate da prodjete iz vise faktora jer porazom ispadate iz lige sampiona i dobijate tezeg protivnika u kvalifikacijama z ligu Evrope.
Sa druge strane kod moje Zvezde Pizon se hvali da za 5000 eura ne bi nikoga trenirao osim Zvezde ako ne prodje Gruzijce cisto tesko ce ga neko platiti vise od 5000 eura posto ce imati odlican CV.
Stvarno mislim da Partizan i Zvezda nisu imali nikad gore trenere samo kod Zvezde mi smo imali Kosana(formacija bez napadaca) i sad pizona(3 defanzivna vezNa). Zamislite kad bi oni izdali knjigu o fudbalu, ja bi kupio prvih 100 knjiga cisto da se smejem.
Sve u svemu mislim da ce jedna ekipa proci ili Zvezda ili Partizan mada bi voleo da zajedno prodjemo ali imam takav osecaj.
Srecno.

Sergej Kisljak

pre 14 godina

Želim ponovo da vam se predstavim. Igrao sam sedam godina u Srbiji, sedam ipo u Španiji, zabeležio 51 nastup za Čelsi, 64 nastupa za reprezentaciju po čemu sam osmi igrač sa ovih prostora i osvojio sam devet trofeja u karijeri. Učestvovao sam na Svetskom i Evropskom prvenstvu i ceo život se bavim fudbalom. Možda su neki od vas zaboravili na to, pa je ovo dobra prilika da vas podsetim. Možda je srpski fudbal manje potreban meni, nego ja njemu", odgovorio je Jokanović na ponovljeno pitanje novinara o greškama iz prvog meča.
SEFE ti si promasio temu....bitno je kakav si trener a ne gde si igrao i za koga (maradona je slozices se bio bar za nijansu bolji igrac od tebe pa se za sada pokazao kao slab trener)....a ni ti se nisi pokazao nista bolje...nasledio si uigranu ekipu od djuke, dobio jos par pojacanja, osvajo si domace trofeje u smesnoj konkurenciji, a u evropi su ti delili packe....promeni profesiju, ili bar idi iz partizana...
p.s. nemas razloga da budes arogantan kako murinjo...jos uvek si daleko od njega...

Sergej Kisljak

pre 14 godina

Želim ponovo da vam se predstavim. Igrao sam sedam godina u Srbiji, sedam ipo u Španiji, zabeležio 51 nastup za Čelsi, 64 nastupa za reprezentaciju po čemu sam osmi igrač sa ovih prostora i osvojio sam devet trofeja u karijeri. Učestvovao sam na Svetskom i Evropskom prvenstvu i ceo život se bavim fudbalom. Možda su neki od vas zaboravili na to, pa je ovo dobra prilika da vas podsetim. Možda je srpski fudbal manje potreban meni, nego ja njemu", odgovorio je Jokanović na ponovljeno pitanje novinara o greškama iz prvog meča.
SEFE ti si promasio temu....bitno je kakav si trener a ne gde si igrao i za koga (maradona je slozices se bio bar za nijansu bolji igrac od tebe pa se za sada pokazao kao slab trener)....a ni ti se nisi pokazao nista bolje...nasledio si uigranu ekipu od djuke, dobio jos par pojacanja, osvajo si domace trofeje u smesnoj konkurenciji, a u evropi su ti delili packe....promeni profesiju, ili bar idi iz partizana...
p.s. nemas razloga da budes arogantan kako murinjo...jos uvek si daleko od njega...

ivan grozni

pre 14 godina

samo nesto da kazem veliki sam delija a patrizna niti volim niti mrzim ali moram da kazem da goreg trenera niste imali od Jokana. On je tu zbog lose moje Zvezde i niceg drugog. Izjave za medije mu uopste nisu na nivou bilo kog strucnjaka. Kad je sleteo na Kipar rekao je u nazovi sali igracemo bunker ha ha ha , pa bolje i da je igrao bunker bolje bi prosli.
Partizan moze da prodje ovaj Apoel samo ako rastereti Moreiru i pritisne sa svih strana. Jer logicno je da ce dvojica cuvati Moreiru pa bi trebalo da Partizan ima drugog plejmerkera kako bi zbunio protivnika. Ne ocekujte mnogo od Clea on je igrac za nase prvenstvo a za vece utakmice nije.
Vi morate da prodjete iz vise faktora jer porazom ispadate iz lige sampiona i dobijate tezeg protivnika u kvalifikacijama z ligu Evrope.
Sa druge strane kod moje Zvezde Pizon se hvali da za 5000 eura ne bi nikoga trenirao osim Zvezde ako ne prodje Gruzijce cisto tesko ce ga neko platiti vise od 5000 eura posto ce imati odlican CV.
Stvarno mislim da Partizan i Zvezda nisu imali nikad gore trenere samo kod Zvezde mi smo imali Kosana(formacija bez napadaca) i sad pizona(3 defanzivna vezNa). Zamislite kad bi oni izdali knjigu o fudbalu, ja bi kupio prvih 100 knjiga cisto da se smejem.
Sve u svemu mislim da ce jedna ekipa proci ili Zvezda ili Partizan mada bi voleo da zajedno prodjemo ali imam takav osecaj.
Srecno.

Maverick PFC

pre 14 godina

Jokane danasnji dan prespavaj, odmori, gledaj b92, citaj neku knjigu ( koja nema veze sa fudbalom ) i iskuliraj...
Opterecen si suvise...
Stavi Diara i Vasington u napad, neka Ilic i Tomic probijaju sa strane a na centru Moreira i neka mu pomaze Petrovic ili Ljajic jer ce njega pokrivat sa 2 do 3 igraca pa neka mu neko od ove dvojice ( pitaj pravog trenera ko je u boljoj formi ) pomogne...
Odbranu 15min pre utakmice da nasamaras da se malo razbude i uz pun JNA 3 : 0 i da se ne brukamo vise...
Ajd uzdravlje

http://excentric7.mybrute.com/cellule

pre 14 godina

Meni je od te mirnoće muka.

Daj bre akciju, ludilo, sve da pršti, da se pamti, da letimo po krilu, da trpamo, da ginemo za naš Partizan!!!

Koja bre mirnoća...

Meni će dlanovi izgoreti sutra, grlo ću oderati a vi kako hoćete... samo nemoj mirno

dejan

pre 14 godina

Samo na uuuuaaa mozemo ih pobediti. Pa kom obojci kom opanci. Kaki mirno:):):) Semsan si Jokane, odjednom si postao Napoleon:) Mirno je trebalo da igras dok nismo primili dva komada...

Dzoni

pre 14 godina

Lik u prvom komentaru je napisao da je maradona bolji za nijansu od jokanovica...a chovjek je proglashen za najgoreg igracha chelzija svih vremena....
(daka, 4. avgust 2009 17:38)


A gde si to procitao molim te da je on najgori u istoriji celzija...Od kad se to dodeljuje majke ti..Boze ko sve pise ovde

Milorad Krusica

pre 14 godina

Jokanovic gleda kako ce da nadmudri novinare na konferenciji za stampu,a da li ce da nadmudri protivnickog trenera...bas ga briga!
Tacno je da je bio veliki igrac i da je imao blistavu karijeru. Zbog toga bi i trebao da prestane da se blamira kao trener!

ponos!

pre 14 godina

Te noci posle 2:0 sa Kipra nisam oka sklopio...tesio me je ujak sutradan i prepricavao kako smo nekada prosli QPR posle 6:2 i 4:0,o Mancetovom prelepom golu u Engleskoj o dupke punom stadionu JNA o nezaboravnoj atmosferi o VELIKOJ POBEDI...
Voleo bih samo da se pogledate u oci i ako sebi priznate da je Apoel BOLJI klub sa BOLJIM igracima na pozicijama koje igrate sa VECOM zeljom za pobedom...onda vam sve oprastam.
P.S pamte se velike pobede i veliki igraci,nadam se da cemo i vas pamtiti i prepricavati jednoga dana...

dr. b

pre 14 godina

Slazem se da ne treba srljati i biti nervozan,ali kakva bre mirnoca,covece!!! Od prve sekunde ima da se leti,da se grize do koske,da krv kljuca...tako mozete i primiti gol ali ce te dati 4-5 komada...Ovo je klasicna utakmica koju odlucuje PSIHOLOSKA PRIPREMA!!!A ako vas Jokan zarazi svojom "mirnocom",tu 'leba nema!!!

partizan ispred svega

pre 14 godina

a gde je sad "jokan 003" "bice jokan ko dule 008" i slicna velicanja, jedan poraz pa drvlje i kamenje,a ako prodjemo, sto cemo naravno i uraditi, bice "jokane genije", "jokan za selektora" i slicno, braco grobari ne valja to... Na kraju necu reci srecno, jer nam i ne treba, znanja imamo dovoljno, vidimo se u LS

Grobar

pre 14 godina

Prijateljski je to sto i jedni i drugi traze "slobodu za Radovana"...Nikad vise na jug na kojem se viori zastava SRS-a,Radovana Karadzica,spaljuju zastave DS-a i LDP-a...Zar da budem deo takvog juga...?

Nox

pre 14 godina

Cak ni nadobudni Murinjo i ser Alex nikada ne bi govorili o sebi sa ovolikom dozom arogancije, sujete i prepotencije.
Pa jel on dosao na konferenciju za stampu sebe da nahvali ili da kaze nesto pametno u vezi utakmice.
A "najpametnije" sto je rekao, a sto niste preneli je da je zabranio svim igracima da u slucaju povrede protivnickog igraca izbace loptu u aut (da bi kao sprecio zadrzavanje vremena)jer on nije studirao medicinu!!!??? Ovakvo otvoreno pozivanje na nefer play je za svaku osudu i prezir.
E moj Partizane, kakvog ti "strucnjaka" i "pedagoga" imas!

crno-bela toyota

pre 14 godina

Pozdrav svima,;itam ove komentare ko zna čijih navijača,ali bez obzira kažem samo polako ljudi,čekajte da vidimo kako će da se završi pa da onda sudimo,sada nam najmanje treba napadi na trenera,činjenica je da je APOEL ima 100% efikasnost u Nikoziji,priznaće te da se to retko ponavlja,ja verijem u Jokana i nadam se da će on pronaći neko rešenja za sutra,bio je on u treškim situacijama prethodnih godina pa ih je rešavao,neka pobedi fudbal,odigrajmo dobar meč pa šta bude,pozz.

CCCCrbin

pre 14 godina

ovaj jokanovic je najveca bruka za klub partizan.mozda se nesecaju mladjih od vas ali se ja zato secam kako je on kao igrac napustio partizan.imao je vazeci ugovor jos godinu dana,hteo ga je neki klub iz spanije a on je bas hteo da napusti partizan.tada je pricao da on sigurno odlazi u spaniju,da se vise nikada nece da bude igrac partizan.i ako je tada partizan obavestio uefu i uefa potvrdila da je partizan upravu on je ipak odbijao da igra za partizan.a sada mu je partizan dobar da se uci trenerski poso jer ga nijedan drugi bolji klub nece za trenera.

Valjak

pre 14 godina

Izuzetno je mala šansa da ne primimo go za 90 minuta, zato moramo da igramo na 3 razlike i da uopšte ne razmišljamo o 2:0 i 3:0 već da se grize od prvog do poslednjeg minuta. Mnogo sreće sutra!

Kun Aguero

pre 14 godina

mislim da sam upravo dao soma dinara za jug kod tapkarosa,da bi dosao i video da on xoce da igra mirno i polako....NIJE MI ZAO,DAO BI JOS SOMA ZA KARTU SAMO DA IX PRODJEMO....

pravda

pre 14 godina

Kakvom bre mirnoćom, presing i kidanje.Šta da se čeka svaki minut hjima u korist.Tomiću ajde dosta je nađi bre boljeg trenera,tumbaković,antić......

red@white

pre 14 godina

Covek fa ne poveruje. Slusao sam celu konferenciju za stampu Jokanovica i taj deo je emitovan na RTS-u gde on kaze da on nije medicinar i da ce zabraniti svojim igracima da izbacuju loptu van terena prilikom povrede igraca Apoela.Znaci preko leseva do uspeha.Da li ce Jokanovic da bude miran i kada dodsje do povrede igraca Partizaana a igraci Apoela ne izbaceloptu u aut i nastave akciju i ne daj boze daju gol. E moj Jokane da li si tako mislio i kada si kako si napomenuo kada si igrao u Spaniji , Engleskoj

Petar-PFC

pre 14 godina

Ljudi najvaznije je da prodjemo,ali hocu da vidim borbenost,i to fanaticnu....pa da smo u Nikoziji ginuli za svaku loptu i da smo izgubili,ne bi mi bilo krivo verujte...Kad se neko trudi to mu se i vrati!!!

Problem je u tome što ne vidiš problem!

pre 14 godina

PARTIZAN JE SRBSKI KLUB A RADOVAN JE SRBIN NE VIDIM PROBLEM...za politicke stranke se slazem
(dovla, 4. avgust 2009 23:42)

Radovan jeste Srbin, ali nema nikakve veze sa fudbalskim utakmicama, koje navijači, koji nose zastave sa njegovim likom posećuju.
Ili, misliš da je utakmica prikladna za slanje političkih poruka?
Ili ne razumeš da nisu svi Srbi, a ni Partizanovci, sledbenici Radovanovi?
Možeš li da zamisliš da neko razvije zastavu sa likom, recimo, Nikole Tesle, pošto je i on Srbin, i to mnogo značajniji od Radovana?
Zar se ne bi pitao:"Kakve ovo ima veze sa utakmicom?"

tom P.F.C.

pre 14 godina

Можемо до победе само нападачком игром,немам намеру да Јокановића омаловажавам као стручњака али мора бити свестан да је од љубави до мржње тако мало,и подсетио бих га да неиграмо против Реала већ против мени драгих Кипрана од којих нисмо смели да стрепимо,зато јуриш јуначки до победе.

Georgije

pre 14 godina

Dakle!

Fudbalske teren zaorati.
Pola iskopati i napraviti bazene.
Četvrtinu izravnati i napraviti teniske centre!
A, ostalo dati na korišćenje ''jadnim i sirotim'' fudbalerčićima! Motike u ruke i sadite, krompir kupus, cveklu, boraniju ... ... Zdrava hrana, batkeeeee !!!
STIDITE SE!!!

P.S. I šta se palite, bre!? Otpadate svi!!!

Novisti...Brze od svih!!

pre 14 godina

NASLOV NA b92 SUTRA U 22,45 BRUKA SRPSKOG SAMPIONA U daljem tekstu:Partizan ne samo da nije uspeo da nadoknadi minus od dva gola,nego je uspeo da jos jednom obruka i sebe i Srpski fudbal jos jednim porazom od kiprana i to na svom stadionu na JNA!! Posle 0:2 na kipru,veceras PARTIZAN-APOEL 1:2!! Sve partizanove nade su otisle u nepovrat vec posle 17minuta igre kada je su Kiprani iz jedne kontre postigli gol sa kojim su prakticno nase gsampiona izbacili iz Evrope.da sudbina bude jos crnja,gol je OPET postigao partizanov igrac Mirosavljevic.....

Ivan

pre 14 godina

Jes da se mi Zvezdasi stalno prepucavamo sa Grobarima ali ipak kada se radi o ugledu srpskog fudbala treba svi da smo slozni. Tako da i ja kao Zvezdas od srca zelim pobedu Partizana sutra. Recimo: 3:1...

Neshar

pre 14 godina

Zao mi je samo sto su isti ovi ljudi koji sada pljuju i teraju Jokanovica, do pre 7 dana terali Udovicica, a danas mu klicu i dizu ga u zvezde! Nisam procitao nista lose u Jokanovicevoj izjavi. Fudbal se ne igra tako sto 10 igraca kao muve bez glave po terenu lete zeleci da daju gol. Da je tako, fudbal bi mogao da igra svako... Fudbal je ipak malo drugacija igra...
I voleo bih da Partizan sutra prodje i voleo bih da udje u Ligu sampiona, jer sam grobar od prvog dana svog zivota, ali bih voleo i zbog ovih koji su pametniji od svih, a u zivotu nikad nista nisu uradili!
Iako ispadnemo, Jokan ce verovatno otici i to upravo zbog vas, zbog kojih nece imati podrsku i koji cete mu vikati "Jokane odlazi", ali upamtite, pravicemo ga od blata!
NAPRED PARTIZAN!
NAPRED JOKANE!
Bice 4:0!

cvele pfc beograd

pre 14 godina

E pa Jokane ovako - to tvoje treba igrati mirno NE MOZE da prodje NIKAKO jer ce to znaciti da se nasi igraci dodaju u mestu cekajuci drugo poluvreme...kad dodje to drugo poluvreme mozda i daju gol al posle vise NECE BITI VREMENA!!!A onda u zadnjih 10 min krenu u ofanzivu i iz kontre NAM GA UVALE I ZDRAVO!!!ZATO JOKANE PAMET U GLAVU I OFANZIVA OD PRVOG MINUTA PA NEK BUDE 4-1 ILI 3-0!!! IZ MOJIH USTA U BOZJE USI!!! LJUDI,VERUJ TE MI DA SAM U PRAVU !!! NAPRED CRNO-BELI,MOZEMO MI TO!!!!!

dovla

pre 14 godina

Prijateljski je to sto i jedni i drugi traze "slobodu za Radovana"...Nikad vise na jug na kojem se viori zastava SRS-a,Radovana Karadzica,spaljuju zastave DS-a i LDP-a...Zar da budem deo takvog juga...?
(Grobar, 4. avgust 2009 22:10)

PARTIZAN JE SRBSKI KLUB A RADOVAN JE SRBIN NE VIDIM PROBLEM...za politicke stranke se slazem

Delija

pre 14 godina

Zelim svu srecu partizanu i nadam se da cete i vi nama.I voleo bih da ne bude prepucavanja jer znamo kako smo prosli zbog toga mi se svadjamo medjusobno a smejenam se cela evropa.

daka

pre 14 godina

Lik u prvom komentaru je napisao da je maradona bolji za nijansu od jokanovica...a chovjek je proglashen za najgoreg igracha chelzija svih vremena....

fudbal je jednostavna igra!

pre 14 godina

Kao Zvezdaš, želim da pružim podršku našim timovima!

Rezultati su takvi da primoravaju oba naša tima da igraju napadački.
Potrebno je imati izvesnu dozu sreće (ne treba puno, samo da ne uđu neke gluposti u gol domaćina).
Trčanje i trud sigurno neće izostati.
Strah i kukavičluk su besmisleni.

Da su oba rezultata bila, recimo, 1:0 za domaćine, ili 0:0, mislim da bi gledali katastrofu od fudbala u Beogradu (čitaj: SMARANJE "fudbalskih stručnjaka").
(Inače, mislim da fudbal kao struka ne postoji. Dokaz za to je "naš" Ljupko Petrović 1991. godine, ni kriv ni dužan ušao u istoriju. Dovoljno je 11 igrača koji hoće i vole da igraju, od toga tri, četiri koja odskaču znanjem).

Ovako, zbog 2:0 u prvoj utakmici, eto onoga zbog čega volim fudbal:
Tenzija, atmosfera, pun Grad navijača 2 sata pre tekme, puni stadioni, na terenu puno kretanja i sa i bez lopte, puno dobrih i hrabrih poteza, nema valjana pri svakom kontaktu, odmah se ustaje i izvodi faul,...
..., posle utakmice trk da se uz pivo, na miru, odgleda reportaža.

Ne zavisi tu mnogo od Jokana i Pižona, samo nek puste igrače da igraju, pa nisu oni gluplji od svojih trenera.

Samo MNOGO više samopouzdanja i kod igrača i kod navijača, a i kod trenera i eto uspeha. A treneri valjda znaju da na ovakvim utakmicama nastaju Igrači, a i Timovi.

Zato HRABRO i puno sreće i Vama i nama!!!
...

Panto

pre 14 godina

Jokane,ako ti budes strepeo od ovakvog Apoela i cuvao rezultat i neckao se da li da ga napadnes ili racionalno igrati,pa strpljivo,pa nesto zavuceno,zavijeno,onda prijatelju od tebe nema nista.Sta to igrate igru ko neke zenice,koji ti rezultat hoces da steknes,brate napadni iz svih sredstava pa sta ti bog da,ane da se plasis,od koga ....Apoela.

Marko PFC

pre 14 godina

Pusti te vi Jokana.Niti ga volim,niti ga mrzim,on je samo figura.Vazniji su fudbaleri i ono sto se nalazi u njhovim glavama!Jer ako su njima glava i srce prazni,mozemo mi da navijamo do prekosutra... Srecno nam bilo u prvom poluvremenu,jer posle moze da bude kasno...Cucemo se na zrebu za 4.kolo!

sta reci

pre 14 godina

Partizan je srpski tim,a Radovan je iz Crne Gore...Biti Srbin samo po sebi ne znaci da si svetac...Zakon ne poznaje etnicku pripadnost,boju kozu,religuju...Tom coveku se na teret stavljaju strasne stvari...

:(

pre 14 godina

Moreiri umrla majka. :( Ali on ostaje (svojevoljno) da odigra utakmicu, pa tek onda ide kuci... Za takav gest je svaki komentar suvisan. Ostaje nam da mu se zahvalimo onako kako zasluzuje.

Nox

pre 14 godina

Imam 29 godina i veliki sam navijac Zvezde. Priznajem da nikada u zivotu nisam navijao za Partizan u evropskim takmicenjima (osim za vaterpoliste, oni su mi nekako bili uvek extra momci a i ne nose crno bele dresove tj. kapice).
Medjutim, sva ova sreca koja nas je zadesila proslog vikenda, sve ove zlatne medalje nasih sportista izazvale su buru osecanja patriotizma i privrzenosti ovoj zemlji i ljudima koji je u Evropi i svetu predstavljaju.
Srbija je suvise mala i slaba da bismo je mi svojom medjusobnom mrznjom dalje razbijali.
Dobro sam razmislio o svojim postupcima i shvatio koliku sam glupost napravio sto sam bio tako ostrascen.
Ovo je poziv da se vise ne delimo u navijacke grupe, da svi uvek navijamo za sve nase klubove, makar u Evropi, da se ujedinimo kad je najteze i da usmerimo pozitivnu energiju kada god neki nas klub brani boje Srbije, da se vise ne radujemo tudjim porazima, jer su oni porazi svih nas!
Hajde da veceras svi navijamo za Partizan, sutra za Zvezdu, Vojvodinu i Sevojno i dace Bog da bar 3 nasa kluba prodju.
Nikakvu korist nemamo od slavljenja i likovanja zbog tudjih poraza, a steta je velika.
Ostrascenost ostavimo za domaca takmicenja, ima i tu mnogo drazi!

Krle

pre 14 godina

http://www.partizan.rs/vest.php?Jezik=sr&IDV=580&akcija=&prikaz1=2009&prikaz2=8&sec=2

Iskreno saucesce i neizmerno divljenje!!!
Hvala...!!!

BOJANPFC

pre 14 godina

Dok citam vest o smrti Moreirine majke, placem! Placem od tuge jer je umrla osoba koja je rodila fudbalskog genija, najveceg koji je ikada dosao u nasu Srbiju!Placem i od radosti jer je istog samo Bog poslao u nas voljeni klub!Hvala ti majstore na svemu a najvise na tome sto uprkos svom velikom bolu igras veceras i znam da ces dati sve od sebe da PARTIZAN posaljes u Ligu Sampiona!Sta god bude veceras znaj da si zasluzio spomenik na ulazu u stadion!MO JE IKONA! R E S P E CT !!!Dok citam vest o smrti Moreirine majke, placem! Placem od tuge jer je umrla osoba koja je rodila fudbalskog genija, najveceg koji je ikada dosao u nasu Srbiju!Placem i od radosti jer je istog samo Bog poslao u nas voljeni klub!Hvala ti majstore na svemu a najvise na tome sto uprkos svom velikom bolu igras veceras i znam da ces dati sve od sebe da PARTIZAN posaljes u Ligu Sampiona!MO JE IKONA!

Smiri hormone

pre 14 godina

@
Za one koji ne znaju sutra protiv apoela partizan ce biti oslabljen neigranjem Moreire,kojem je umrla majka...Saucesce najboljem igracu lige od velikog delije
(DudaSrbin, 5. avgust 2009 01:42):

Dobro je što ti sve znaš. Nekad je pametnije ćutati i ne pisati ništa nego pisati gluposti.

http://www.partizan.rs/vest.php?Jezik=sr&IDV=580&akcija=&prikaz1=2009&prikaz2=8&sec=2

DOKTOR dakle i pored smrti majke ostaje da odigra utakmicu, pa tek onda ide za Portugaliju! E, to se zove GROMADA OD ČOVEKA! I srce će da mi iskoči od ponosa i sreće što on takav igra za MOJ PARTIZAN!

vladan-ch

pre 14 godina

ja sam veliki zvezdas,ali kada nasi klubovi igraju u evropskim takmicenjima naravno da cu podrzavati nase pa makar.bez obzira na los rezultat iz prve utakmice smatram da partizan moze do prolaza dalje,nemaju sta da izgube neka ih napadnu od prvog minuta samo hrabro i dosta sa pluvanjima situacija i u zvezdi i u partizanu a i u nasem fudbalu je dramaticna bez privatnog kapitala tesko da cemo nesto postici.
HAJMO DANAS I SUTRA I PARTIZANOVCI I ZVEZDASI,NOVOSADJANI I SEVOJNO DAJTE MAKSIMUM A MI SRBI MA GDE BILI PODRZIMO IH ZAJEDNO.NAPRED NASI

Sergej Kisljak

pre 14 godina

@(pravi grobar, 5. avgust 2009 03:08)

kritikujem iskljucivo jokanovica, jer smatram da je slab trener, igra partizana je totalna nula. nisam bio na mnogo utakmica prosle sezone, oko deset, svaku tekmu koju sam gledo, to je bilo mucenje da sam zazalio sto sam dosao!!! osvojio je 2 duple krune bez konkurencije!!! i 3 ce ako ostane posle ovih kvalifikacija,jer zvezda fakticki ne postoji, ipak se realna slika stice u evropi..(sem 2 tekme protiv rila i 30 minuta protiv fenera, sve ostalo u evropi je bilo smesno.)...ne velicam djukica kao coveka, jer se nije pokazao najbolje,(mada sam mu oprostio jer je otiso da vodi srbiju a ne dinamo zagreb, plus je ostavio tim iza sebe, jokan nije kao on kretao od nule...) vec tvrdim da je za klasu bolji trener od jokana!!!igra je bila izrazito napadacka, 9 igraca sem 2 stopera su trcali u napad, stvarali po 20 sansi na tekmi, ja se ne secam ni u tumbino vreme kratkih pasova da smo igrali lepse....zivi bili, ispraticemo im karijere pa cemo da vidimo ko ce biti uspesniji trener....djuka ili jokan...i pored svega ovoga svu srecu mu zelim da se plasiramo u ligu sampiona...volim partizan a ne jokanovica!!!!!!!!!!!!!
price kako svi danas igraju fudbal ne bih komentarisao, to su samo izgovori za neuspeh...

Pedja_CZ

pre 14 godina

Kad se igra u Evropi, za mene nema razlike izmedju Partizana i Zvezde, to su klubovi kojima treba da pruzimo svu podrsku. Medjutim, to su takodje nepredvidljivi klubovi koji mogu da pobede jace od sebe i da izgube od slabijih, pa bih savetovao kladionicarima da ih preskoce! Partizan veceras moze da pobedi 4:0, moze da odigra 1:1, moze da izgubi 4:0, svi su rezultati apsolutno realni. Nazalost.

Puno srece!

DudaSrbin

pre 14 godina

Za one koji ne znaju sutra protiv apoela partizan ce biti oslabljen neigranjem Moreire,kojem je umrla majka...Saucesce najboljem igracu lige od velikog delije

roze poze

pre 14 godina

Videli smo sinoć gde je stigao Dinamo sa "mirnoćom", a Jokanovićevog "nadmudrivanja" je svima dosta, nadam se i njemu samom.
Večeras nam treba fudbal sa mudima, pa šta bude...

draza

pre 14 godina

Takvih igrača(half-lutalica) kakav si ti Jokane bio, ima u skoro svakom selu Srbije. Samo se tebi posrećilo ili te neko pogurao(da igraš u PFC-u, potom u Španiji...) ko što te očito sada neko gura kao trenera.

pravi grobar

pre 14 godina

kako me nerviraju ovakvi likovi koji sve znaju o fudbalu a imaju dve leve noge..iskljucite menadzera i shvatite da danas svi igraju fudbal..svi ulazu,svi se bore i svi zele da osvoje ls..pljujete jokanovica kako je los trener,a covek uzeo 2 duple krune prvi put u istoriji..ejjj..velicate djukica cigana..partizan mu je bio odskocna daska,cim je dobio vecu kintu ostavio je tim u sred sezone..ne mogu da verujem da postoje takvi ljudi,bolje predjite da navijate za zvezdu..oni su oterali bajevica,najboljeg njihovog trenera posle 5 utakmica..srecno igracima i jokanu,samo napred,a rezultati ce doci..dominiramo!!!

Mare

pre 14 godina

PROVERENA INFORMACIJA !!!

Utakmica prodata, ide iz X - 1
(APIS, 29. jul 2009 10:56)

RASPADA NAM SE KLUB

mobilizacija braco grobari

vas brat , CLAN UPRAVE
(APIS, 29. jul 2009 20:45)

A sutra?

ivan

pre 14 godina

samo vratite mateusa za trenera tim je ok samo treba neko da ih usmeri i da im komanduje da nebude glume po terenu ni na jednoj utakmici jer samo rad i upornost prolaze a ko tako ne misli neka seta knez mihajlovom i splavovima.MATEUSA ZA TRENERA

Kokorayko

pre 14 godina

Znam samo jedno sutra ispadate vi a prekosutra oni nesrećnici preko puta vas.Jedni i drugi ne vredite dve pišljive pare.
Dok se ne napravi neka Balkanska ili Jadranska liga ne pratim domaći klupski fudbal.

Ministar

pre 14 godina

Posle lose utakmice protiv Intera iz Bakua, svi smo pljuvali Jokanovica, a kada su posle pocele dobre igre govorili smo da je kralj. Ja vjerujem u njega i Partizan i mislim da ce proci dalje, samo nemojte da se javljate posle i da ga hvalite!!!
ZIVEO PARTIZAN I MAJKA SRBIJA!!!

Vladjak

pre 14 godina

I kako to lepo zvuci, "trdicionalno prijateljski odnosi izmedju naseg i Kiparskog naroda", pa da, zajednickim snagama pljackali nasu drzavu, a potom punili banke po Kipru i placali maglu Kiparskim firmama a sve nasim parama, jos jedno prijateljsvo ovekoveceno "kanalom" ispod Sredozemnog mora, mozda je ovo taj 179-ti avion koji nije uzleteo, i dok oni brane svoje granice van svojih, a nama uvek prave sr**e u svom dvoristu, KAKVO PRIJATELJSTVO!

Van Der Berg

pre 14 godina

a pazi ovo jokane : mohamed al de-deayea, golman saudijske arabije, ima 181 nastup za reprezentaciju. slijedeci tvoj tok misli, ispada da bi man utd sad trebao da otpusti fergusona i dovede njega za trenera.

kakvim ti svojim trofejima i nastupima mases, kad nisi igrao ni u jednom velikom klubu? igrao si u pred-abramovicevom celziju, koji je bio prosjecan engleski klub, u deportivu, koji je titulu, kako se sjecam, osvojio tek kad si ti otisao. a o reprezentaciji da i ne govorimo. igrao si sa onakvom generacijom, i maksimalan uspjeh vam je bio nastup na jednom evropskom i jednom svjetskom prvenstvu.

bio si prosjecan igrac. tuzno je to sto si ipak bio mnogo bolji igrac nego sto si sad trener

familija

pre 14 godina

PORUKA ZA JOKANA:
Kad se igraci probude i doruckuju,samo jeddno treba da uradis-da im pustis ceo snimak utakmice MAKABI-AKTOBE!!!!!
U 15min bilo je 0:3!!!
U 62min bilo je 4:3!!!!!!
MISLIM DA SAM DOVOLJNO REKAO.......

Vs

pre 14 godina

Ne shvatam zasto pljujete jokana covek je svoj na mestu dobar trener zna da prepozna talente...zelim mu sve najbolje u predstojecoj karijeri i partizanu da prodje apoel iako sam zvezdas ali sam na prvom mestu srbin!!!budimo ljudi iako smo srbi!!!

LICANIN

pre 14 godina

Bilo bih mi drago da na juznoj tribini veceras vidim transparent posvecen svim neduzno stradalim ljudima u zlocinackoj akciji "oluja".
Pozdrav od vatrenih grobara iz Like koji ce uz total tv bodriti crno bele do lige sampiona

Иван-Ниш

pre 14 godina

Молим све које себе сматрају за Србе и поштоваоце српског језика да се ману грешака типа "србски" и "Српски" усред реченице јер таквих израза није било ни у првобитном Вуковом речнику када је уписано сијасет архаичних речи из народног говора.
Партизану желим много среће и памети вечерас.

Savetnik

pre 14 godina

Ne očekujem ništa dobro.Posle onako sramotne igre u prvoj utakmici,protiv jedne slabe ekipe,čemu se nadati?Da li neko iz kluba već smišlja opravdanja za sutra uveče:nismo imali sreće,okrenimo se Ligi UEFA.
Voleo bih da grešim ali...

Harry Vrazdanen

pre 14 godina

stvarno nisam zeleo da ostavljam komentar ali tonight we di(n)e in hell... no comment

ali da se drzim teme, sve se da stici ... :)

TB87

pre 14 godina

Smrt Moreirine majke , koliko je tragicna za njega toliko moze biti dobra za Partizan kad je vec odlucio da ostane u BG - setite se kako je Lampard odigrao protiv Liverpula nakon smrti majke , najblaze receno decko je ginuo na terenu i dao je gol iz penala .
Ja sam neutralan sto se tice Zvezde i Partizana , ali mislim da veceras Partizan prolazi za razliku od Zvezde i Vojvodine sutra , Sevojno da i ne spominjem ...

butagabanga

pre 14 godina

Sad su extra uslovi za igru,ma i da je jos gore nego u prvoj moraju ostaviti srce na terenu!Ljudi,kakva bre taktika!Ovu tekmu dobija SRCE!!!NAPRED PARTIZAN!!!

puf Pomozite eSrbiji: http://www.erepublik.com/en/referrer/ivicaSR

pre 14 godina

Ajd pa sa srecom. A onda i Zvezda da dobije one salabajzere, pa da i Vosa prodje, i naravno Sevojno... Zamislite Sevojno u finalu:) Kako bi to bilo mocno...
Pozdrav i napred SRBIJA!!!

Juzna Stoka

pre 14 godina

nazalost sutra putujem,ali molim sve koji ostaju da pruze neizmernu podrsku Partizanu,koji to,istini za volju,zasluzuje.
Samo hrabro,GROBARI!

puf Pomozite eSrbiji: http://www.erepublik.com/en/referrer/ivicaSR

pre 14 godina

@(Problem je u tome što ne vidiš problem!, 5. avgust 2009 10:27)
Ili Milutin Milankovic, ili Mihajlo Pupin, ili Rudjer Boskovic:))) Ima ih koliko hoces :) Sto se tice tansparenata "Kosovo je Srbija" za njih se slazem da budu na utakmicama, jer to nije samo politicki stav, ali za Radovana se ne slazem...
Pozdrav

Mnogo smo jaki!!

pre 14 godina

BEOGRAD , 05.08.2009.

PRESSONLINE
Čavić i vaterpolisti uz fudbalere Partizana

Veliku podršku u nastojanju da pobede Apoel i plasiraju se u naredno kolo kvalifikacija za Ligu šampiona fudbaleri Partizana imaće večeras na stadionu u Humskoj od Milorada Čavića i vaterposta koji su se iz RIma vratili sa zlatom

Počasni gosti će večeras u 20.30 sići na teren da pozdrave navijače, daju podršku i prenesu "pobednički" pelcer fudbalerima koji 15 minuta kasnije moraju da nadoknade 0:2 iz prvog meča na Kipru.
Nije potrebno napominjati da je Čavić veliki "Grobar", koji ne izostaje sa utakmica "crno-belih" u svim sportovima kada je u Beogradu. Takođe, ne treba zaboraviti ni da je cela vaterpolo reprezentacija Srbije, zajedno sa stručnim štabom, sastavljena samo od igrača Partizana, sadašnjih ili bivših.

iskreno

pre 14 godina

Prvi put se javljam na vest o partizanu,veliki sam navijac Zvezde ali vam najiskrenije zelim puno srece i prolaz dalje jer sinoc kad sam gledao dinamo zg i pjevanje "srbe na vrbe" i velicanje zlocina u "oluji" pa dosta je sto nas svi mrze jos samo treba da se izmedju sebe mrzimo!!!srecno PARTIZANE,srecno ZVEZDO,srecno SRBI!!!

Doctor

pre 14 godina

Partizan will rise again!
Partizan ce opet uskrsnuti!
P.S Vracali smo se iz mrtvih nekoliko puta(Kvins Park Rendzers,Njukastl,itd.)!Zasto ne bi i sad?

veljko

pre 14 godina

Neka se raduje veceras JNA, a sutra Marakana i Novi Sad, za Sevojno je nemoguce al ko zna. Bolje da budemo patriote u ovakvim utakmicama nego klupski ostrasceni jer smo i onako na dnu.

WWW.PARTIZAN.RS

pre 14 godina

SVETSKI ŠAMPIONI VEČERAS NA CENTRU

Svetski šampioni u vaterpolu sa nedavno završenog prvenstva sveta u Rimu, kao i zlatni i srebrni plivač sa istog prvenstva, Milorad Čavić (50m i 100m leptir), večeras su počasni gosti crno-belih na utakmici protiv Apoela. Oni će oko 20.30h sići na teren da pozdrave navijače i daju podršku i „pelcer“ igračima Partizana u nastojanju da pobede i plasiraju se u naredno kolo kvalifikacija za Ligu šampiona.

Nije ni potrebno napominjati da je Čavić osvedočeni Partizanovac, koji inače gleda sve Partizanove utakmice kada je u Beogradu, a vaterpolo reprezentacija je u stvari cela sastavljena, zajedno sa stručnim štabom, samo od igrača Partizana (sadašnjih i bivših).

Eto jedinstvene prilike da i mi pozdravimo naše asove i zahvalimo im za sve radosti, koje su nam priredili proteklih dana!

AJMO CRNO-BELI!!!!!!

Bože me sačuvaj samozvanih stručnjaka

pre 14 godina

Opet ovaj pominje 2 gola!? Baksuze koji si nas podsetio na svoju karijeru (koja opet nema veze sa trenerskom), ZA PROLAZ NAM TREBAJU najmanje 3, sa 2 gola je lutrija!!!

genije, suvi genije!

pre 14 godina

Ama dosta vise o jokanovicu, pa nece on igrati veceras. Slazem se da je trener koji je jednostavno nedorastao nasem PARTIZANU,ali tih jedanaest momaka koji veceras istrce ne treba da razmisljaju o jokanu, nega da ginu na terenu. JA vjerujem u njih, ja vjerujem u PARTIZAN!!!!!!!!NAPRED CRNO-BELI!!!!!!

ps.potez doktora Mo - no comment. Jos jednom je pokazao velicinu

code47

pre 14 godina

evo vam pesmica da naucite...
trebace vam...JEDNOM

Ceux sont les meilleurs equipes,
Es sind die aller besten Mannschaften, the main event.
Die Meister, die Besten, les meilleurs equipes, the champions.
Les grandes et les meilleurs!
Eine grosse stattliche Veranstaltung, the main event:
These are the men,
Sie sind die Besten,
These are the champions!
Die Meister, die Besten, les meilleurs equipes, the champions.
Die Meister, die Besten, les meilleurs equipes, the champions.

Delije sever Pizon forever

pre 14 godina

E samo jos da vas nasa kiparska braca razvale veceras sa 5 komata i da mi srce bude na mesto. Pozdrav za sve Delije i kiparske i srbske!

dule grobar

pre 14 godina

iznanadjuje me oboliki respect od strane Apoela da bar mi tako pametno odreagujemo posle svake pobede....samo je jednom pomenuli da ce ici na pobedu i to je to,mozda i ne pobede al sa takvim stavom imaju veliku sansu da prodju,zato punom parom Valjak na njih......NADAM SE NAJBOLJEM

neki lik

pre 14 godina

Partizan nema sanse da prodje u LS sa ovim deficitom,setimo se onaj put kad su prosli pod kormilom Mateusa dali su 1 gol u dvomecu i na penale prosli dalje tj. sa cvrstom odbranom.
Pogotovo sto sad nemaju Mateusa nego ovog umisljenog smokljana koji misli da je neki strucnjak,bio je suvi prosek fudbaler a definitivno nije za trenera..

Knjaz Milos

pre 14 godina

Sto se tice doceka kiparskih navijaca, voleo bih da vas podsetim na ovo http://www.youtube.com/watch?v=JO6P4lSLDL0&feature=related

zoran-rs

pre 14 godina

partizan veceras sretno . Mada sam zvezdas al veceras ce vam trebati znanje i sreca da bez trenera pobjedite jednu veliku ekipu .zaista jokanovic i pizon su dva izgubljena trenera. volio bih da me demantuju al , dabogda. jos jednom grobari zelim vam mnogo srece jer ce vam biti potrebna kao i onim mojim jadnicima

Marko Delija

pre 14 godina

Ajde bre zgazite ih,necemo vise da brukamo i ovako dovoljno jadan nas fudbal!I Partizan i Zvezda i Vojvodina srce na teren,ako sad ne prodjete onda ste svi amateri i vrece mesa!Gazi,vuci,trci i na kraju pobedi!Dosta je vise neuspeha,muka je celoj naciji od zadovoljavanja nasim kilavim prvenstvom,hocemo borbu i vatru na terenu,ostalo je nista.....!!!!!!!!!

Davida

pre 14 godina

Sta svi vredjate Jokanovica zato sto je izgubio, svima to moze da se desi. Pokazace on ko je danas u revansu. Partizan - Apoel 3:0

georgije

pre 14 godina

Dakle!

Fudbalske terene zaorati.
Pola iskopati i napraviti bazene.
Četvrtinu izravnati i napraviti teniske centre!
A, ostalo dati na korišćenje ''jadnim i sirotim'' fudbalerčićima! Motike u ruke i sadite, krompir kupus, cveklu, boraniju ... ... Zdrava hrana, batkeeeee !!!
STIDITE SE!!!

P.S. I šta se palite, bre!? Otpadate svi!!!

SLOBO

pre 14 godina

Vecina kritikuje Jokanovica i njegovu izjavo o mirnoci u igri iu u pravu su jer takva terminologija se moze primeniti u pokeru.Drugi biser Jovanovic se nece braniti,sta je sad to,dali cemo gledati fudbal ili nesto drugo pitam se pitam.To je samo baljezganje, a posle prvog zvizduka sudije cemo videti ko sta moze.Nadam se da ce Partizan proci ali se bojim golmana i pacereskog gola, svez primer Dinamo.

Napred CRNO-BELI i hrabro !!!

kuzma doboj

pre 14 godina

sto se tice ovog pozivanja da ne izbacuju loptu ...molim suzdrzite se od komentara kako je to nefer i takvih gluposti ...to je muronjo 2 godine pre njega rekao jos dok je bio u Celziju i niko ga nije upozorio da takvo nesto ne smije da radi ...to je stvar od ekipe do ekipe ...pozdrav

boki

pre 14 godina

(Vladjak, 5. avgust 2009 10:41)

pa nisu sigurno navijači to radili
komentar ti je na pogrešno mjestu

a da smo prijateljski - jesmo.

BojanPFC

pre 14 godina

Zelim momcima da daju sve od sebe na terenu a mi cemo dati sve od sebe na tribinama!Puno srece i hocu da znate da svi verujemo u vas!NAPRED PARTIZAN!

Tipster

pre 14 godina

A za one koji se klade trebali bi da imaju na umu da je za ovaj mec [URL=http://www.tipovi.rs/tip-za-utakmicu-Partizan-APOEL-2419.htm]3+ umesto keca mnogo bolja opcija[/URL]

Јокић

pre 14 godina

:DDDD heheh neznam sta da kazem pa zar ne vidite kolko je ovaj partizan smesan...oni da idu u ligu sampiona da nas brukaju samo, pa to je ko kad bi sevojno poslo u ligu evrope
(rale77, 5. avgust 2009 17:30)

Еј па прије ће Севојно у лигу европе него звезда.А да ли ти стварно мислиш или се само зезаш да сте ви бољи од Севојна???

SLOBO

pre 14 godina

Vecina kritikuje Jokanovica i njegovu izjavo o mirnoci u igri iu u pravu su jer takva terminologija se moze primeniti u pokeru.Drugi biser Jovanovic se nece braniti,sta je sad to,dali cemo gledati fudbal ili nesto drugo pitam se pitam.To je samo baljezganje, a posle prvog zvizduka sudije cemo videti ko sta moze.Nadam se da ce Partizan proci ali se bojim golmana i pacereskog gola, svez primer Dinamo.

Napred CRNO-BELI i hrabro !!!

rale77

pre 14 godina

:DDDD heheh neznam sta da kazem pa zar ne vidite kolko je ovaj partizan smesan...oni da idu u ligu sampiona da nas brukaju samo, pa to je ko kad bi sevojno poslo u ligu evrope

buzz

pre 14 godina

Jokanović je čak otišao korak dalje i istakao da veruje u plasman „parnog valjka" čak i ako Mladen Božović bude savladan na svom terenu !!!

Crveni karton

pre 14 godina

Sudi Italijan, opasno je biti nervozan u igri, mozda ne bi trebalo da igra ozaloscen igrac ? Razmislite.........da posle.........ne bude kasno ?

Zvezdas

pre 14 godina

Moram da kazem da sam vatreni zvezdas. Ali i da priznam da cu veceras da navijam za Partizan. Sto da ne probamo da imamo predstavnika??? Bio to Partizan ili Zvezda!!!!
Z V E Z D A

Makaveli

pre 14 godina

Koliko samo trenerskih magova ovde ima. Svi sve znaju, pljuju i talasaju.
Iskulirajte malo.
Veceras je samo pobeda i prolazak dalje ono sto je bitno.

NUSKNVP

joca

pre 14 godina

* 27 Mladen Božović
* 4 Nenad Djordjević
* 7 Tomić
* 8 Petrović
* 9 Cléo
* 10 Moreira
* 22 Ljajić
* 24 Knežević
* 26 Diarra
* 37 Obradović
* 52 Gavranč
ako je tacno na uefa sajtu

velimir trojancevic

pre 14 godina

komentar je suvisan, kad nismo izbacili one budjave kiprane, sta ima da trazimo u ligi sampiona, puno srece u nastavku sezone.

Sergej Kisljak

pre 14 godina

Želim ponovo da vam se predstavim. Igrao sam sedam godina u Srbiji, sedam ipo u Španiji, zabeležio 51 nastup za Čelsi, 64 nastupa za reprezentaciju po čemu sam osmi igrač sa ovih prostora i osvojio sam devet trofeja u karijeri. Učestvovao sam na Svetskom i Evropskom prvenstvu i ceo život se bavim fudbalom. Možda su neki od vas zaboravili na to, pa je ovo dobra prilika da vas podsetim. Možda je srpski fudbal manje potreban meni, nego ja njemu", odgovorio je Jokanović na ponovljeno pitanje novinara o greškama iz prvog meča.
SEFE ti si promasio temu....bitno je kakav si trener a ne gde si igrao i za koga (maradona je slozices se bio bar za nijansu bolji igrac od tebe pa se za sada pokazao kao slab trener)....a ni ti se nisi pokazao nista bolje...nasledio si uigranu ekipu od djuke, dobio jos par pojacanja, osvajo si domace trofeje u smesnoj konkurenciji, a u evropi su ti delili packe....promeni profesiju, ili bar idi iz partizana...
p.s. nemas razloga da budes arogantan kako murinjo...jos uvek si daleko od njega...

daka

pre 14 godina

Lik u prvom komentaru je napisao da je maradona bolji za nijansu od jokanovica...a chovjek je proglashen za najgoreg igracha chelzija svih vremena....

Novisti...Brze od svih!!

pre 14 godina

NASLOV NA b92 SUTRA U 22,45 BRUKA SRPSKOG SAMPIONA U daljem tekstu:Partizan ne samo da nije uspeo da nadoknadi minus od dva gola,nego je uspeo da jos jednom obruka i sebe i Srpski fudbal jos jednim porazom od kiprana i to na svom stadionu na JNA!! Posle 0:2 na kipru,veceras PARTIZAN-APOEL 1:2!! Sve partizanove nade su otisle u nepovrat vec posle 17minuta igre kada je su Kiprani iz jedne kontre postigli gol sa kojim su prakticno nase gsampiona izbacili iz Evrope.da sudbina bude jos crnja,gol je OPET postigao partizanov igrac Mirosavljevic.....

dovla

pre 14 godina

Prijateljski je to sto i jedni i drugi traze "slobodu za Radovana"...Nikad vise na jug na kojem se viori zastava SRS-a,Radovana Karadzica,spaljuju zastave DS-a i LDP-a...Zar da budem deo takvog juga...?
(Grobar, 4. avgust 2009 22:10)

PARTIZAN JE SRBSKI KLUB A RADOVAN JE SRBIN NE VIDIM PROBLEM...za politicke stranke se slazem

Nox

pre 14 godina

Cak ni nadobudni Murinjo i ser Alex nikada ne bi govorili o sebi sa ovolikom dozom arogancije, sujete i prepotencije.
Pa jel on dosao na konferenciju za stampu sebe da nahvali ili da kaze nesto pametno u vezi utakmice.
A "najpametnije" sto je rekao, a sto niste preneli je da je zabranio svim igracima da u slucaju povrede protivnickog igraca izbace loptu u aut (da bi kao sprecio zadrzavanje vremena)jer on nije studirao medicinu!!!??? Ovakvo otvoreno pozivanje na nefer play je za svaku osudu i prezir.
E moj Partizane, kakvog ti "strucnjaka" i "pedagoga" imas!

Ivan

pre 14 godina

Jes da se mi Zvezdasi stalno prepucavamo sa Grobarima ali ipak kada se radi o ugledu srpskog fudbala treba svi da smo slozni. Tako da i ja kao Zvezdas od srca zelim pobedu Partizana sutra. Recimo: 3:1...

red@white

pre 14 godina

Covek fa ne poveruje. Slusao sam celu konferenciju za stampu Jokanovica i taj deo je emitovan na RTS-u gde on kaze da on nije medicinar i da ce zabraniti svojim igracima da izbacuju loptu van terena prilikom povrede igraca Apoela.Znaci preko leseva do uspeha.Da li ce Jokanovic da bude miran i kada dodsje do povrede igraca Partizaana a igraci Apoela ne izbaceloptu u aut i nastave akciju i ne daj boze daju gol. E moj Jokane da li si tako mislio i kada si kako si napomenuo kada si igrao u Spaniji , Engleskoj

Grobar

pre 14 godina

Prijateljski je to sto i jedni i drugi traze "slobodu za Radovana"...Nikad vise na jug na kojem se viori zastava SRS-a,Radovana Karadzica,spaljuju zastave DS-a i LDP-a...Zar da budem deo takvog juga...?

ivan grozni

pre 14 godina

samo nesto da kazem veliki sam delija a patrizna niti volim niti mrzim ali moram da kazem da goreg trenera niste imali od Jokana. On je tu zbog lose moje Zvezde i niceg drugog. Izjave za medije mu uopste nisu na nivou bilo kog strucnjaka. Kad je sleteo na Kipar rekao je u nazovi sali igracemo bunker ha ha ha , pa bolje i da je igrao bunker bolje bi prosli.
Partizan moze da prodje ovaj Apoel samo ako rastereti Moreiru i pritisne sa svih strana. Jer logicno je da ce dvojica cuvati Moreiru pa bi trebalo da Partizan ima drugog plejmerkera kako bi zbunio protivnika. Ne ocekujte mnogo od Clea on je igrac za nase prvenstvo a za vece utakmice nije.
Vi morate da prodjete iz vise faktora jer porazom ispadate iz lige sampiona i dobijate tezeg protivnika u kvalifikacijama z ligu Evrope.
Sa druge strane kod moje Zvezde Pizon se hvali da za 5000 eura ne bi nikoga trenirao osim Zvezde ako ne prodje Gruzijce cisto tesko ce ga neko platiti vise od 5000 eura posto ce imati odlican CV.
Stvarno mislim da Partizan i Zvezda nisu imali nikad gore trenere samo kod Zvezde mi smo imali Kosana(formacija bez napadaca) i sad pizona(3 defanzivna vezNa). Zamislite kad bi oni izdali knjigu o fudbalu, ja bi kupio prvih 100 knjiga cisto da se smejem.
Sve u svemu mislim da ce jedna ekipa proci ili Zvezda ili Partizan mada bi voleo da zajedno prodjemo ali imam takav osecaj.
Srecno.

Georgije

pre 14 godina

Dakle!

Fudbalske teren zaorati.
Pola iskopati i napraviti bazene.
Četvrtinu izravnati i napraviti teniske centre!
A, ostalo dati na korišćenje ''jadnim i sirotim'' fudbalerčićima! Motike u ruke i sadite, krompir kupus, cveklu, boraniju ... ... Zdrava hrana, batkeeeee !!!
STIDITE SE!!!

P.S. I šta se palite, bre!? Otpadate svi!!!

Delije sever Pizon forever

pre 14 godina

E samo jos da vas nasa kiparska braca razvale veceras sa 5 komata i da mi srce bude na mesto. Pozdrav za sve Delije i kiparske i srbske!

draza

pre 14 godina

Takvih igrača(half-lutalica) kakav si ti Jokane bio, ima u skoro svakom selu Srbije. Samo se tebi posrećilo ili te neko pogurao(da igraš u PFC-u, potom u Španiji...) ko što te očito sada neko gura kao trenera.

rale77

pre 14 godina

:DDDD heheh neznam sta da kazem pa zar ne vidite kolko je ovaj partizan smesan...oni da idu u ligu sampiona da nas brukaju samo, pa to je ko kad bi sevojno poslo u ligu evrope

dejan

pre 14 godina

Samo na uuuuaaa mozemo ih pobediti. Pa kom obojci kom opanci. Kaki mirno:):):) Semsan si Jokane, odjednom si postao Napoleon:) Mirno je trebalo da igras dok nismo primili dva komada...

Savetnik

pre 14 godina

Ne očekujem ništa dobro.Posle onako sramotne igre u prvoj utakmici,protiv jedne slabe ekipe,čemu se nadati?Da li neko iz kluba već smišlja opravdanja za sutra uveče:nismo imali sreće,okrenimo se Ligi UEFA.
Voleo bih da grešim ali...

partizan ispred svega

pre 14 godina

a gde je sad "jokan 003" "bice jokan ko dule 008" i slicna velicanja, jedan poraz pa drvlje i kamenje,a ako prodjemo, sto cemo naravno i uraditi, bice "jokane genije", "jokan za selektora" i slicno, braco grobari ne valja to... Na kraju necu reci srecno, jer nam i ne treba, znanja imamo dovoljno, vidimo se u LS

CCCCrbin

pre 14 godina

ovaj jokanovic je najveca bruka za klub partizan.mozda se nesecaju mladjih od vas ali se ja zato secam kako je on kao igrac napustio partizan.imao je vazeci ugovor jos godinu dana,hteo ga je neki klub iz spanije a on je bas hteo da napusti partizan.tada je pricao da on sigurno odlazi u spaniju,da se vise nikada nece da bude igrac partizan.i ako je tada partizan obavestio uefu i uefa potvrdila da je partizan upravu on je ipak odbijao da igra za partizan.a sada mu je partizan dobar da se uci trenerski poso jer ga nijedan drugi bolji klub nece za trenera.

Neshar

pre 14 godina

Zao mi je samo sto su isti ovi ljudi koji sada pljuju i teraju Jokanovica, do pre 7 dana terali Udovicica, a danas mu klicu i dizu ga u zvezde! Nisam procitao nista lose u Jokanovicevoj izjavi. Fudbal se ne igra tako sto 10 igraca kao muve bez glave po terenu lete zeleci da daju gol. Da je tako, fudbal bi mogao da igra svako... Fudbal je ipak malo drugacija igra...
I voleo bih da Partizan sutra prodje i voleo bih da udje u Ligu sampiona, jer sam grobar od prvog dana svog zivota, ali bih voleo i zbog ovih koji su pametniji od svih, a u zivotu nikad nista nisu uradili!
Iako ispadnemo, Jokan ce verovatno otici i to upravo zbog vas, zbog kojih nece imati podrsku i koji cete mu vikati "Jokane odlazi", ali upamtite, pravicemo ga od blata!
NAPRED PARTIZAN!
NAPRED JOKANE!
Bice 4:0!

crno-bela toyota

pre 14 godina

Pozdrav svima,;itam ove komentare ko zna čijih navijača,ali bez obzira kažem samo polako ljudi,čekajte da vidimo kako će da se završi pa da onda sudimo,sada nam najmanje treba napadi na trenera,činjenica je da je APOEL ima 100% efikasnost u Nikoziji,priznaće te da se to retko ponavlja,ja verijem u Jokana i nadam se da će on pronaći neko rešenja za sutra,bio je on u treškim situacijama prethodnih godina pa ih je rešavao,neka pobedi fudbal,odigrajmo dobar meč pa šta bude,pozz.

Maverick PFC

pre 14 godina

Jokane danasnji dan prespavaj, odmori, gledaj b92, citaj neku knjigu ( koja nema veze sa fudbalom ) i iskuliraj...
Opterecen si suvise...
Stavi Diara i Vasington u napad, neka Ilic i Tomic probijaju sa strane a na centru Moreira i neka mu pomaze Petrovic ili Ljajic jer ce njega pokrivat sa 2 do 3 igraca pa neka mu neko od ove dvojice ( pitaj pravog trenera ko je u boljoj formi ) pomogne...
Odbranu 15min pre utakmice da nasamaras da se malo razbude i uz pun JNA 3 : 0 i da se ne brukamo vise...
Ajd uzdravlje

BOJANPFC

pre 14 godina

Dok citam vest o smrti Moreirine majke, placem! Placem od tuge jer je umrla osoba koja je rodila fudbalskog genija, najveceg koji je ikada dosao u nasu Srbiju!Placem i od radosti jer je istog samo Bog poslao u nas voljeni klub!Hvala ti majstore na svemu a najvise na tome sto uprkos svom velikom bolu igras veceras i znam da ces dati sve od sebe da PARTIZAN posaljes u Ligu Sampiona!Sta god bude veceras znaj da si zasluzio spomenik na ulazu u stadion!MO JE IKONA! R E S P E CT !!!Dok citam vest o smrti Moreirine majke, placem! Placem od tuge jer je umrla osoba koja je rodila fudbalskog genija, najveceg koji je ikada dosao u nasu Srbiju!Placem i od radosti jer je istog samo Bog poslao u nas voljeni klub!Hvala ti majstore na svemu a najvise na tome sto uprkos svom velikom bolu igras veceras i znam da ces dati sve od sebe da PARTIZAN posaljes u Ligu Sampiona!MO JE IKONA!

Kokorayko

pre 14 godina

Znam samo jedno sutra ispadate vi a prekosutra oni nesrećnici preko puta vas.Jedni i drugi ne vredite dve pišljive pare.
Dok se ne napravi neka Balkanska ili Jadranska liga ne pratim domaći klupski fudbal.

Vladjak

pre 14 godina

I kako to lepo zvuci, "trdicionalno prijateljski odnosi izmedju naseg i Kiparskog naroda", pa da, zajednickim snagama pljackali nasu drzavu, a potom punili banke po Kipru i placali maglu Kiparskim firmama a sve nasim parama, jos jedno prijateljsvo ovekoveceno "kanalom" ispod Sredozemnog mora, mozda je ovo taj 179-ti avion koji nije uzleteo, i dok oni brane svoje granice van svojih, a nama uvek prave sr**e u svom dvoristu, KAKVO PRIJATELJSTVO!

Milorad Krusica

pre 14 godina

Jokanovic gleda kako ce da nadmudri novinare na konferenciji za stampu,a da li ce da nadmudri protivnickog trenera...bas ga briga!
Tacno je da je bio veliki igrac i da je imao blistavu karijeru. Zbog toga bi i trebao da prestane da se blamira kao trener!

georgije

pre 14 godina

Dakle!

Fudbalske terene zaorati.
Pola iskopati i napraviti bazene.
Četvrtinu izravnati i napraviti teniske centre!
A, ostalo dati na korišćenje ''jadnim i sirotim'' fudbalerčićima! Motike u ruke i sadite, krompir kupus, cveklu, boraniju ... ... Zdrava hrana, batkeeeee !!!
STIDITE SE!!!

P.S. I šta se palite, bre!? Otpadate svi!!!

Van Der Berg

pre 14 godina

a pazi ovo jokane : mohamed al de-deayea, golman saudijske arabije, ima 181 nastup za reprezentaciju. slijedeci tvoj tok misli, ispada da bi man utd sad trebao da otpusti fergusona i dovede njega za trenera.

kakvim ti svojim trofejima i nastupima mases, kad nisi igrao ni u jednom velikom klubu? igrao si u pred-abramovicevom celziju, koji je bio prosjecan engleski klub, u deportivu, koji je titulu, kako se sjecam, osvojio tek kad si ti otisao. a o reprezentaciji da i ne govorimo. igrao si sa onakvom generacijom, i maksimalan uspjeh vam je bio nastup na jednom evropskom i jednom svjetskom prvenstvu.

bio si prosjecan igrac. tuzno je to sto si ipak bio mnogo bolji igrac nego sto si sad trener

http://excentric7.mybrute.com/cellule

pre 14 godina

Meni je od te mirnoće muka.

Daj bre akciju, ludilo, sve da pršti, da se pamti, da letimo po krilu, da trpamo, da ginemo za naš Partizan!!!

Koja bre mirnoća...

Meni će dlanovi izgoreti sutra, grlo ću oderati a vi kako hoćete... samo nemoj mirno

pravda

pre 14 godina

Kakvom bre mirnoćom, presing i kidanje.Šta da se čeka svaki minut hjima u korist.Tomiću ajde dosta je nađi bre boljeg trenera,tumbaković,antić......

Dzoni

pre 14 godina

Lik u prvom komentaru je napisao da je maradona bolji za nijansu od jokanovica...a chovjek je proglashen za najgoreg igracha chelzija svih vremena....
(daka, 4. avgust 2009 17:38)


A gde si to procitao molim te da je on najgori u istoriji celzija...Od kad se to dodeljuje majke ti..Boze ko sve pise ovde

kuzma doboj

pre 14 godina

sto se tice ovog pozivanja da ne izbacuju loptu ...molim suzdrzite se od komentara kako je to nefer i takvih gluposti ...to je muronjo 2 godine pre njega rekao jos dok je bio u Celziju i niko ga nije upozorio da takvo nesto ne smije da radi ...to je stvar od ekipe do ekipe ...pozdrav

Sergej Kisljak

pre 14 godina

@(pravi grobar, 5. avgust 2009 03:08)

kritikujem iskljucivo jokanovica, jer smatram da je slab trener, igra partizana je totalna nula. nisam bio na mnogo utakmica prosle sezone, oko deset, svaku tekmu koju sam gledo, to je bilo mucenje da sam zazalio sto sam dosao!!! osvojio je 2 duple krune bez konkurencije!!! i 3 ce ako ostane posle ovih kvalifikacija,jer zvezda fakticki ne postoji, ipak se realna slika stice u evropi..(sem 2 tekme protiv rila i 30 minuta protiv fenera, sve ostalo u evropi je bilo smesno.)...ne velicam djukica kao coveka, jer se nije pokazao najbolje,(mada sam mu oprostio jer je otiso da vodi srbiju a ne dinamo zagreb, plus je ostavio tim iza sebe, jokan nije kao on kretao od nule...) vec tvrdim da je za klasu bolji trener od jokana!!!igra je bila izrazito napadacka, 9 igraca sem 2 stopera su trcali u napad, stvarali po 20 sansi na tekmi, ja se ne secam ni u tumbino vreme kratkih pasova da smo igrali lepse....zivi bili, ispraticemo im karijere pa cemo da vidimo ko ce biti uspesniji trener....djuka ili jokan...i pored svega ovoga svu srecu mu zelim da se plasiramo u ligu sampiona...volim partizan a ne jokanovica!!!!!!!!!!!!!
price kako svi danas igraju fudbal ne bih komentarisao, to su samo izgovori za neuspeh...

cvele pfc beograd

pre 14 godina

E pa Jokane ovako - to tvoje treba igrati mirno NE MOZE da prodje NIKAKO jer ce to znaciti da se nasi igraci dodaju u mestu cekajuci drugo poluvreme...kad dodje to drugo poluvreme mozda i daju gol al posle vise NECE BITI VREMENA!!!A onda u zadnjih 10 min krenu u ofanzivu i iz kontre NAM GA UVALE I ZDRAVO!!!ZATO JOKANE PAMET U GLAVU I OFANZIVA OD PRVOG MINUTA PA NEK BUDE 4-1 ILI 3-0!!! IZ MOJIH USTA U BOZJE USI!!! LJUDI,VERUJ TE MI DA SAM U PRAVU !!! NAPRED CRNO-BELI,MOZEMO MI TO!!!!!

roze poze

pre 14 godina

Videli smo sinoć gde je stigao Dinamo sa "mirnoćom", a Jokanovićevog "nadmudrivanja" je svima dosta, nadam se i njemu samom.
Večeras nam treba fudbal sa mudima, pa šta bude...

Bože me sačuvaj samozvanih stručnjaka

pre 14 godina

Opet ovaj pominje 2 gola!? Baksuze koji si nas podsetio na svoju karijeru (koja opet nema veze sa trenerskom), ZA PROLAZ NAM TREBAJU najmanje 3, sa 2 gola je lutrija!!!

code47

pre 14 godina

evo vam pesmica da naucite...
trebace vam...JEDNOM

Ceux sont les meilleurs equipes,
Es sind die aller besten Mannschaften, the main event.
Die Meister, die Besten, les meilleurs equipes, the champions.
Les grandes et les meilleurs!
Eine grosse stattliche Veranstaltung, the main event:
These are the men,
Sie sind die Besten,
These are the champions!
Die Meister, die Besten, les meilleurs equipes, the champions.
Die Meister, die Besten, les meilleurs equipes, the champions.

Smiri hormone

pre 14 godina

@
Za one koji ne znaju sutra protiv apoela partizan ce biti oslabljen neigranjem Moreire,kojem je umrla majka...Saucesce najboljem igracu lige od velikog delije
(DudaSrbin, 5. avgust 2009 01:42):

Dobro je što ti sve znaš. Nekad je pametnije ćutati i ne pisati ništa nego pisati gluposti.

http://www.partizan.rs/vest.php?Jezik=sr&IDV=580&akcija=&prikaz1=2009&prikaz2=8&sec=2

DOKTOR dakle i pored smrti majke ostaje da odigra utakmicu, pa tek onda ide za Portugaliju! E, to se zove GROMADA OD ČOVEKA! I srce će da mi iskoči od ponosa i sreće što on takav igra za MOJ PARTIZAN!

Јокић

pre 14 godina

:DDDD heheh neznam sta da kazem pa zar ne vidite kolko je ovaj partizan smesan...oni da idu u ligu sampiona da nas brukaju samo, pa to je ko kad bi sevojno poslo u ligu evrope
(rale77, 5. avgust 2009 17:30)

Еј па прије ће Севојно у лигу европе него звезда.А да ли ти стварно мислиш или се само зезаш да сте ви бољи од Севојна???

sta reci

pre 14 godina

Partizan je srpski tim,a Radovan je iz Crne Gore...Biti Srbin samo po sebi ne znaci da si svetac...Zakon ne poznaje etnicku pripadnost,boju kozu,religuju...Tom coveku se na teret stavljaju strasne stvari...

DudaSrbin

pre 14 godina

Za one koji ne znaju sutra protiv apoela partizan ce biti oslabljen neigranjem Moreire,kojem je umrla majka...Saucesce najboljem igracu lige od velikog delije

neki lik

pre 14 godina

Partizan nema sanse da prodje u LS sa ovim deficitom,setimo se onaj put kad su prosli pod kormilom Mateusa dali su 1 gol u dvomecu i na penale prosli dalje tj. sa cvrstom odbranom.
Pogotovo sto sad nemaju Mateusa nego ovog umisljenog smokljana koji misli da je neki strucnjak,bio je suvi prosek fudbaler a definitivno nije za trenera..

Valjak

pre 14 godina

Izuzetno je mala šansa da ne primimo go za 90 minuta, zato moramo da igramo na 3 razlike i da uopšte ne razmišljamo o 2:0 i 3:0 već da se grize od prvog do poslednjeg minuta. Mnogo sreće sutra!

Ministar

pre 14 godina

Posle lose utakmice protiv Intera iz Bakua, svi smo pljuvali Jokanovica, a kada su posle pocele dobre igre govorili smo da je kralj. Ja vjerujem u njega i Partizan i mislim da ce proci dalje, samo nemojte da se javljate posle i da ga hvalite!!!
ZIVEO PARTIZAN I MAJKA SRBIJA!!!

Problem je u tome što ne vidiš problem!

pre 14 godina

PARTIZAN JE SRBSKI KLUB A RADOVAN JE SRBIN NE VIDIM PROBLEM...za politicke stranke se slazem
(dovla, 4. avgust 2009 23:42)

Radovan jeste Srbin, ali nema nikakve veze sa fudbalskim utakmicama, koje navijači, koji nose zastave sa njegovim likom posećuju.
Ili, misliš da je utakmica prikladna za slanje političkih poruka?
Ili ne razumeš da nisu svi Srbi, a ni Partizanovci, sledbenici Radovanovi?
Možeš li da zamisliš da neko razvije zastavu sa likom, recimo, Nikole Tesle, pošto je i on Srbin, i to mnogo značajniji od Radovana?
Zar se ne bi pitao:"Kakve ovo ima veze sa utakmicom?"

Crveni karton

pre 14 godina

Sudi Italijan, opasno je biti nervozan u igri, mozda ne bi trebalo da igra ozaloscen igrac ? Razmislite.........da posle.........ne bude kasno ?

TB87

pre 14 godina

Smrt Moreirine majke , koliko je tragicna za njega toliko moze biti dobra za Partizan kad je vec odlucio da ostane u BG - setite se kako je Lampard odigrao protiv Liverpula nakon smrti majke , najblaze receno decko je ginuo na terenu i dao je gol iz penala .
Ja sam neutralan sto se tice Zvezde i Partizana , ali mislim da veceras Partizan prolazi za razliku od Zvezde i Vojvodine sutra , Sevojno da i ne spominjem ...

dr. b

pre 14 godina

Slazem se da ne treba srljati i biti nervozan,ali kakva bre mirnoca,covece!!! Od prve sekunde ima da se leti,da se grize do koske,da krv kljuca...tako mozete i primiti gol ali ce te dati 4-5 komada...Ovo je klasicna utakmica koju odlucuje PSIHOLOSKA PRIPREMA!!!A ako vas Jokan zarazi svojom "mirnocom",tu 'leba nema!!!

Petar-PFC

pre 14 godina

Ljudi najvaznije je da prodjemo,ali hocu da vidim borbenost,i to fanaticnu....pa da smo u Nikoziji ginuli za svaku loptu i da smo izgubili,ne bi mi bilo krivo verujte...Kad se neko trudi to mu se i vrati!!!

Kun Aguero

pre 14 godina

mislim da sam upravo dao soma dinara za jug kod tapkarosa,da bi dosao i video da on xoce da igra mirno i polako....NIJE MI ZAO,DAO BI JOS SOMA ZA KARTU SAMO DA IX PRODJEMO....

Marko PFC

pre 14 godina

Pusti te vi Jokana.Niti ga volim,niti ga mrzim,on je samo figura.Vazniji su fudbaleri i ono sto se nalazi u njhovim glavama!Jer ako su njima glava i srce prazni,mozemo mi da navijamo do prekosutra... Srecno nam bilo u prvom poluvremenu,jer posle moze da bude kasno...Cucemo se na zrebu za 4.kolo!

Juzna Stoka

pre 14 godina

nazalost sutra putujem,ali molim sve koji ostaju da pruze neizmernu podrsku Partizanu,koji to,istini za volju,zasluzuje.
Samo hrabro,GROBARI!

Vs

pre 14 godina

Ne shvatam zasto pljujete jokana covek je svoj na mestu dobar trener zna da prepozna talente...zelim mu sve najbolje u predstojecoj karijeri i partizanu da prodje apoel iako sam zvezdas ali sam na prvom mestu srbin!!!budimo ljudi iako smo srbi!!!

iskreno

pre 14 godina

Prvi put se javljam na vest o partizanu,veliki sam navijac Zvezde ali vam najiskrenije zelim puno srece i prolaz dalje jer sinoc kad sam gledao dinamo zg i pjevanje "srbe na vrbe" i velicanje zlocina u "oluji" pa dosta je sto nas svi mrze jos samo treba da se izmedju sebe mrzimo!!!srecno PARTIZANE,srecno ZVEZDO,srecno SRBI!!!

ponos!

pre 14 godina

Te noci posle 2:0 sa Kipra nisam oka sklopio...tesio me je ujak sutradan i prepricavao kako smo nekada prosli QPR posle 6:2 i 4:0,o Mancetovom prelepom golu u Engleskoj o dupke punom stadionu JNA o nezaboravnoj atmosferi o VELIKOJ POBEDI...
Voleo bih samo da se pogledate u oci i ako sebi priznate da je Apoel BOLJI klub sa BOLJIM igracima na pozicijama koje igrate sa VECOM zeljom za pobedom...onda vam sve oprastam.
P.S pamte se velike pobede i veliki igraci,nadam se da cemo i vas pamtiti i prepricavati jednoga dana...

Davida

pre 14 godina

Sta svi vredjate Jokanovica zato sto je izgubio, svima to moze da se desi. Pokazace on ko je danas u revansu. Partizan - Apoel 3:0

Doctor

pre 14 godina

Partizan will rise again!
Partizan ce opet uskrsnuti!
P.S Vracali smo se iz mrtvih nekoliko puta(Kvins Park Rendzers,Njukastl,itd.)!Zasto ne bi i sad?

puf Pomozite eSrbiji: http://www.erepublik.com/en/referrer/ivicaSR

pre 14 godina

Ajd pa sa srecom. A onda i Zvezda da dobije one salabajzere, pa da i Vosa prodje, i naravno Sevojno... Zamislite Sevojno u finalu:) Kako bi to bilo mocno...
Pozdrav i napred SRBIJA!!!

pravi grobar

pre 14 godina

kako me nerviraju ovakvi likovi koji sve znaju o fudbalu a imaju dve leve noge..iskljucite menadzera i shvatite da danas svi igraju fudbal..svi ulazu,svi se bore i svi zele da osvoje ls..pljujete jokanovica kako je los trener,a covek uzeo 2 duple krune prvi put u istoriji..ejjj..velicate djukica cigana..partizan mu je bio odskocna daska,cim je dobio vecu kintu ostavio je tim u sred sezone..ne mogu da verujem da postoje takvi ljudi,bolje predjite da navijate za zvezdu..oni su oterali bajevica,najboljeg njihovog trenera posle 5 utakmica..srecno igracima i jokanu,samo napred,a rezultati ce doci..dominiramo!!!

genije, suvi genije!

pre 14 godina

Ama dosta vise o jokanovicu, pa nece on igrati veceras. Slazem se da je trener koji je jednostavno nedorastao nasem PARTIZANU,ali tih jedanaest momaka koji veceras istrce ne treba da razmisljaju o jokanu, nega da ginu na terenu. JA vjerujem u njih, ja vjerujem u PARTIZAN!!!!!!!!NAPRED CRNO-BELI!!!!!!

ps.potez doktora Mo - no comment. Jos jednom je pokazao velicinu

Knjaz Milos

pre 14 godina

Sto se tice doceka kiparskih navijaca, voleo bih da vas podsetim na ovo http://www.youtube.com/watch?v=JO6P4lSLDL0&feature=related

LICANIN

pre 14 godina

Bilo bih mi drago da na juznoj tribini veceras vidim transparent posvecen svim neduzno stradalim ljudima u zlocinackoj akciji "oluja".
Pozdrav od vatrenih grobara iz Like koji ce uz total tv bodriti crno bele do lige sampiona

Иван-Ниш

pre 14 godina

Молим све које себе сматрају за Србе и поштоваоце српског језика да се ману грешака типа "србски" и "Српски" усред реченице јер таквих израза није било ни у првобитном Вуковом речнику када је уписано сијасет архаичних речи из народног говора.
Партизану желим много среће и памети вечерас.

WWW.PARTIZAN.RS

pre 14 godina

SVETSKI ŠAMPIONI VEČERAS NA CENTRU

Svetski šampioni u vaterpolu sa nedavno završenog prvenstva sveta u Rimu, kao i zlatni i srebrni plivač sa istog prvenstva, Milorad Čavić (50m i 100m leptir), večeras su počasni gosti crno-belih na utakmici protiv Apoela. Oni će oko 20.30h sići na teren da pozdrave navijače i daju podršku i „pelcer“ igračima Partizana u nastojanju da pobede i plasiraju se u naredno kolo kvalifikacija za Ligu šampiona.

Nije ni potrebno napominjati da je Čavić osvedočeni Partizanovac, koji inače gleda sve Partizanove utakmice kada je u Beogradu, a vaterpolo reprezentacija je u stvari cela sastavljena, zajedno sa stručnim štabom, samo od igrača Partizana (sadašnjih i bivših).

Eto jedinstvene prilike da i mi pozdravimo naše asove i zahvalimo im za sve radosti, koje su nam priredili proteklih dana!

AJMO CRNO-BELI!!!!!!

tom P.F.C.

pre 14 godina

Можемо до победе само нападачком игром,немам намеру да Јокановића омаловажавам као стручњака али мора бити свестан да је од љубави до мржње тако мало,и подсетио бих га да неиграмо против Реала већ против мени драгих Кипрана од којих нисмо смели да стрепимо,зато јуриш јуначки до победе.

Panto

pre 14 godina

Jokane,ako ti budes strepeo od ovakvog Apoela i cuvao rezultat i neckao se da li da ga napadnes ili racionalno igrati,pa strpljivo,pa nesto zavuceno,zavijeno,onda prijatelju od tebe nema nista.Sta to igrate igru ko neke zenice,koji ti rezultat hoces da steknes,brate napadni iz svih sredstava pa sta ti bog da,ane da se plasis,od koga ....Apoela.

Delija

pre 14 godina

Zelim svu srecu partizanu i nadam se da cete i vi nama.I voleo bih da ne bude prepucavanja jer znamo kako smo prosli zbog toga mi se svadjamo medjusobno a smejenam se cela evropa.

Nox

pre 14 godina

Imam 29 godina i veliki sam navijac Zvezde. Priznajem da nikada u zivotu nisam navijao za Partizan u evropskim takmicenjima (osim za vaterpoliste, oni su mi nekako bili uvek extra momci a i ne nose crno bele dresove tj. kapice).
Medjutim, sva ova sreca koja nas je zadesila proslog vikenda, sve ove zlatne medalje nasih sportista izazvale su buru osecanja patriotizma i privrzenosti ovoj zemlji i ljudima koji je u Evropi i svetu predstavljaju.
Srbija je suvise mala i slaba da bismo je mi svojom medjusobnom mrznjom dalje razbijali.
Dobro sam razmislio o svojim postupcima i shvatio koliku sam glupost napravio sto sam bio tako ostrascen.
Ovo je poziv da se vise ne delimo u navijacke grupe, da svi uvek navijamo za sve nase klubove, makar u Evropi, da se ujedinimo kad je najteze i da usmerimo pozitivnu energiju kada god neki nas klub brani boje Srbije, da se vise ne radujemo tudjim porazima, jer su oni porazi svih nas!
Hajde da veceras svi navijamo za Partizan, sutra za Zvezdu, Vojvodinu i Sevojno i dace Bog da bar 3 nasa kluba prodju.
Nikakvu korist nemamo od slavljenja i likovanja zbog tudjih poraza, a steta je velika.
Ostrascenost ostavimo za domaca takmicenja, ima i tu mnogo drazi!

familija

pre 14 godina

PORUKA ZA JOKANA:
Kad se igraci probude i doruckuju,samo jeddno treba da uradis-da im pustis ceo snimak utakmice MAKABI-AKTOBE!!!!!
U 15min bilo je 0:3!!!
U 62min bilo je 4:3!!!!!!
MISLIM DA SAM DOVOLJNO REKAO.......

Tipster

pre 14 godina

A za one koji se klade trebali bi da imaju na umu da je za ovaj mec [URL=http://www.tipovi.rs/tip-za-utakmicu-Partizan-APOEL-2419.htm]3+ umesto keca mnogo bolja opcija[/URL]

fudbal je jednostavna igra!

pre 14 godina

Kao Zvezdaš, želim da pružim podršku našim timovima!

Rezultati su takvi da primoravaju oba naša tima da igraju napadački.
Potrebno je imati izvesnu dozu sreće (ne treba puno, samo da ne uđu neke gluposti u gol domaćina).
Trčanje i trud sigurno neće izostati.
Strah i kukavičluk su besmisleni.

Da su oba rezultata bila, recimo, 1:0 za domaćine, ili 0:0, mislim da bi gledali katastrofu od fudbala u Beogradu (čitaj: SMARANJE "fudbalskih stručnjaka").
(Inače, mislim da fudbal kao struka ne postoji. Dokaz za to je "naš" Ljupko Petrović 1991. godine, ni kriv ni dužan ušao u istoriju. Dovoljno je 11 igrača koji hoće i vole da igraju, od toga tri, četiri koja odskaču znanjem).

Ovako, zbog 2:0 u prvoj utakmici, eto onoga zbog čega volim fudbal:
Tenzija, atmosfera, pun Grad navijača 2 sata pre tekme, puni stadioni, na terenu puno kretanja i sa i bez lopte, puno dobrih i hrabrih poteza, nema valjana pri svakom kontaktu, odmah se ustaje i izvodi faul,...
..., posle utakmice trk da se uz pivo, na miru, odgleda reportaža.

Ne zavisi tu mnogo od Jokana i Pižona, samo nek puste igrače da igraju, pa nisu oni gluplji od svojih trenera.

Samo MNOGO više samopouzdanja i kod igrača i kod navijača, a i kod trenera i eto uspeha. A treneri valjda znaju da na ovakvim utakmicama nastaju Igrači, a i Timovi.

Zato HRABRO i puno sreće i Vama i nama!!!
...

boki

pre 14 godina

(Vladjak, 5. avgust 2009 10:41)

pa nisu sigurno navijači to radili
komentar ti je na pogrešno mjestu

a da smo prijateljski - jesmo.

buzz

pre 14 godina

Jokanović je čak otišao korak dalje i istakao da veruje u plasman „parnog valjka" čak i ako Mladen Božović bude savladan na svom terenu !!!

SLOBO

pre 14 godina

Vecina kritikuje Jokanovica i njegovu izjavo o mirnoci u igri iu u pravu su jer takva terminologija se moze primeniti u pokeru.Drugi biser Jovanovic se nece braniti,sta je sad to,dali cemo gledati fudbal ili nesto drugo pitam se pitam.To je samo baljezganje, a posle prvog zvizduka sudije cemo videti ko sta moze.Nadam se da ce Partizan proci ali se bojim golmana i pacereskog gola, svez primer Dinamo.

Napred CRNO-BELI i hrabro !!!

ivan

pre 14 godina

samo vratite mateusa za trenera tim je ok samo treba neko da ih usmeri i da im komanduje da nebude glume po terenu ni na jednoj utakmici jer samo rad i upornost prolaze a ko tako ne misli neka seta knez mihajlovom i splavovima.MATEUSA ZA TRENERA

Mare

pre 14 godina

PROVERENA INFORMACIJA !!!

Utakmica prodata, ide iz X - 1
(APIS, 29. jul 2009 10:56)

RASPADA NAM SE KLUB

mobilizacija braco grobari

vas brat , CLAN UPRAVE
(APIS, 29. jul 2009 20:45)

A sutra?

veljko

pre 14 godina

Neka se raduje veceras JNA, a sutra Marakana i Novi Sad, za Sevojno je nemoguce al ko zna. Bolje da budemo patriote u ovakvim utakmicama nego klupski ostrasceni jer smo i onako na dnu.

Mnogo smo jaki!!

pre 14 godina

BEOGRAD , 05.08.2009.

PRESSONLINE
Čavić i vaterpolisti uz fudbalere Partizana

Veliku podršku u nastojanju da pobede Apoel i plasiraju se u naredno kolo kvalifikacija za Ligu šampiona fudbaleri Partizana imaće večeras na stadionu u Humskoj od Milorada Čavića i vaterposta koji su se iz RIma vratili sa zlatom

Počasni gosti će večeras u 20.30 sići na teren da pozdrave navijače, daju podršku i prenesu "pobednički" pelcer fudbalerima koji 15 minuta kasnije moraju da nadoknade 0:2 iz prvog meča na Kipru.
Nije potrebno napominjati da je Čavić veliki "Grobar", koji ne izostaje sa utakmica "crno-belih" u svim sportovima kada je u Beogradu. Takođe, ne treba zaboraviti ni da je cela vaterpolo reprezentacija Srbije, zajedno sa stručnim štabom, sastavljena samo od igrača Partizana, sadašnjih ili bivših.

butagabanga

pre 14 godina

Sad su extra uslovi za igru,ma i da je jos gore nego u prvoj moraju ostaviti srce na terenu!Ljudi,kakva bre taktika!Ovu tekmu dobija SRCE!!!NAPRED PARTIZAN!!!

velimir trojancevic

pre 14 godina

komentar je suvisan, kad nismo izbacili one budjave kiprane, sta ima da trazimo u ligi sampiona, puno srece u nastavku sezone.

BojanPFC

pre 14 godina

Zelim momcima da daju sve od sebe na terenu a mi cemo dati sve od sebe na tribinama!Puno srece i hocu da znate da svi verujemo u vas!NAPRED PARTIZAN!

dule grobar

pre 14 godina

iznanadjuje me oboliki respect od strane Apoela da bar mi tako pametno odreagujemo posle svake pobede....samo je jednom pomenuli da ce ici na pobedu i to je to,mozda i ne pobede al sa takvim stavom imaju veliku sansu da prodju,zato punom parom Valjak na njih......NADAM SE NAJBOLJEM

Pedja_CZ

pre 14 godina

Kad se igra u Evropi, za mene nema razlike izmedju Partizana i Zvezde, to su klubovi kojima treba da pruzimo svu podrsku. Medjutim, to su takodje nepredvidljivi klubovi koji mogu da pobede jace od sebe i da izgube od slabijih, pa bih savetovao kladionicarima da ih preskoce! Partizan veceras moze da pobedi 4:0, moze da odigra 1:1, moze da izgubi 4:0, svi su rezultati apsolutno realni. Nazalost.

Puno srece!

Makaveli

pre 14 godina

Koliko samo trenerskih magova ovde ima. Svi sve znaju, pljuju i talasaju.
Iskulirajte malo.
Veceras je samo pobeda i prolazak dalje ono sto je bitno.

NUSKNVP

:(

pre 14 godina

Moreiri umrla majka. :( Ali on ostaje (svojevoljno) da odigra utakmicu, pa tek onda ide kuci... Za takav gest je svaki komentar suvisan. Ostaje nam da mu se zahvalimo onako kako zasluzuje.

vladan-ch

pre 14 godina

ja sam veliki zvezdas,ali kada nasi klubovi igraju u evropskim takmicenjima naravno da cu podrzavati nase pa makar.bez obzira na los rezultat iz prve utakmice smatram da partizan moze do prolaza dalje,nemaju sta da izgube neka ih napadnu od prvog minuta samo hrabro i dosta sa pluvanjima situacija i u zvezdi i u partizanu a i u nasem fudbalu je dramaticna bez privatnog kapitala tesko da cemo nesto postici.
HAJMO DANAS I SUTRA I PARTIZANOVCI I ZVEZDASI,NOVOSADJANI I SEVOJNO DAJTE MAKSIMUM A MI SRBI MA GDE BILI PODRZIMO IH ZAJEDNO.NAPRED NASI

Krle

pre 14 godina

http://www.partizan.rs/vest.php?Jezik=sr&IDV=580&akcija=&prikaz1=2009&prikaz2=8&sec=2

Iskreno saucesce i neizmerno divljenje!!!
Hvala...!!!

Harry Vrazdanen

pre 14 godina

stvarno nisam zeleo da ostavljam komentar ali tonight we di(n)e in hell... no comment

ali da se drzim teme, sve se da stici ... :)

puf Pomozite eSrbiji: http://www.erepublik.com/en/referrer/ivicaSR

pre 14 godina

@(Problem je u tome što ne vidiš problem!, 5. avgust 2009 10:27)
Ili Milutin Milankovic, ili Mihajlo Pupin, ili Rudjer Boskovic:))) Ima ih koliko hoces :) Sto se tice tansparenata "Kosovo je Srbija" za njih se slazem da budu na utakmicama, jer to nije samo politicki stav, ali za Radovana se ne slazem...
Pozdrav

SLOBO

pre 14 godina

Vecina kritikuje Jokanovica i njegovu izjavo o mirnoci u igri iu u pravu su jer takva terminologija se moze primeniti u pokeru.Drugi biser Jovanovic se nece braniti,sta je sad to,dali cemo gledati fudbal ili nesto drugo pitam se pitam.To je samo baljezganje, a posle prvog zvizduka sudije cemo videti ko sta moze.Nadam se da ce Partizan proci ali se bojim golmana i pacereskog gola, svez primer Dinamo.

Napred CRNO-BELI i hrabro !!!

zoran-rs

pre 14 godina

partizan veceras sretno . Mada sam zvezdas al veceras ce vam trebati znanje i sreca da bez trenera pobjedite jednu veliku ekipu .zaista jokanovic i pizon su dva izgubljena trenera. volio bih da me demantuju al , dabogda. jos jednom grobari zelim vam mnogo srece jer ce vam biti potrebna kao i onim mojim jadnicima

Marko Delija

pre 14 godina

Ajde bre zgazite ih,necemo vise da brukamo i ovako dovoljno jadan nas fudbal!I Partizan i Zvezda i Vojvodina srce na teren,ako sad ne prodjete onda ste svi amateri i vrece mesa!Gazi,vuci,trci i na kraju pobedi!Dosta je vise neuspeha,muka je celoj naciji od zadovoljavanja nasim kilavim prvenstvom,hocemo borbu i vatru na terenu,ostalo je nista.....!!!!!!!!!

Zvezdas

pre 14 godina

Moram da kazem da sam vatreni zvezdas. Ali i da priznam da cu veceras da navijam za Partizan. Sto da ne probamo da imamo predstavnika??? Bio to Partizan ili Zvezda!!!!
Z V E Z D A

joca

pre 14 godina

* 27 Mladen Božović
* 4 Nenad Djordjević
* 7 Tomić
* 8 Petrović
* 9 Cléo
* 10 Moreira
* 22 Ljajić
* 24 Knežević
* 26 Diarra
* 37 Obradović
* 52 Gavranč
ako je tacno na uefa sajtu