Subota, 18.07.2009.

23:37

Kastiljo ponovo na 'Marakani'?

Crvena zvezda bi mogla ovih dana da dobije, potpuno neočekivano, veliko pojačanje - Alehandra Segunda Kastilja.

Izvor: B92

Kastiljo ponovo na 'Marakani'? IMAGE SOURCE
IMAGE DESCRIPTION

150 Komentari

Sortiraj po:

sonja

pre 14 godina

vrlo vazno da udemo u ligu uefa sa ili bez kastila.bez piksija prvaci evrope podrska delija najbitnija.svi na marakanu protiv rudara koljena ce da im se tresu mi smo sampioni

Milos

pre 14 godina

E sad da demantujem ove kao Delije jer je Kastiljo sigurno najbolji stranac kaji je dosao u Zvezdu a pre smo ga uzdizali u nebesa a sad je izdajnik, kao ne treba nam vise ali ni Bogdanovic ni Savio nisu zadnji vezni vec samo Issah a Kastiljo nikako ne moze da bude visak u ovoj ekipi.

sumadinac fr

pre 14 godina

Ovaj se izgleda malo ugojio,pa je resio da pravi malo rezim (mislim da gladuje)da bi oslabeo,a u Zvezdi je to praksa da igraci nemaju redovan obrok,da si pametan ti to nebi uradio ....

Marko Vozdovac

pre 14 godina

Za dve sezone u Zvezdi covek je bio sjajan! Ali... Ali zbog nacina na koji je otisao iz naseg kluba, najblize sto moze da pridje travi naseg stadiona bi trebala da bude ograda zapadne tribine!!! Pa Juve je suspendovao jednog Davidsa i drzao ga na tribinama zato sto je bio bezobrazan! Kastiljo bi u ovom trenutku bio ogromno pojacanje za ovako kriminalnu ekipu kakvu sad imamo, ali mislim da bi, ako uprava ima makar malo postovanja prema klubu koji vodi, morala da odbije njegovu ideju o "odradjivanju" sezone u Zvezdi! Pa kad shvati da ce sezonu da provede na tribinama umesto na terenu i tako upropasti sebe kao igraca, brzo ce predloziti raskid ugovora.

Mio

pre 14 godina

Ovde mora da je posredi neka greska, koliko ja znam, sto se nase zemlje tice, oni koji znaju da igraju pravi fudbal odlaze u Partizan, zatim oni koji su makar jedanput videli loptu u zivotu imaju sanse da se oprobaju u nekim od ostalih nasih superligasa, sve ispod toga odlazi u Zvezdu. :-D

goran

pre 14 godina

al je ljudima kratko pamcenje. isah nije los fudbvaler, ali nema nimalo kreativnosti, takticki je potpuno neobucen, ne zna kada treba da iznese loptu, da povuce napred, a zadnji vezni to mora da radi. dobar jeu defanzivi, srcan i zustar, ali mora mnogo da radi. kastiljo je kompletan fudbaler, opasan i po gol jer se odlicno ubacuje, igra glavom, u ovom jadnom timu bio bi sigurno pojacanje. verovao sam lukicu, ali priznajem da otimizam polako bledi. pogledajte samo adziceve konferencije za stampu, kao da je jos u pljevljima.

T

pre 14 godina

Ne treba nam ovaj u Zvezdi, neka nadje drugi klub.Zvezda je i previse veliki klub, da bi spala na nivo Kastilja, kojeg nece nijedan klub, dok je Zvezdu ponizio u svojim izjavama.Kad je toliko veliki, neka nadje klub!
Uprava, pamet u glavu, inace...

miko

pre 14 godina

kad citam ovako neke komentare...sad kad ga niko nece onnda oce da se vrati..netreba nam...imamo dosta veznih igraca..zvezda je preveliki klub da se tako ponasa.....i tako dalje.

pa situacija je za sad takva (losa) moramo bit sretni ako hoce da se vrati covjek,takav dobar igrac je nama potreban!

Nema veze sta je prije bilo.

Pozdrav

Grobar-S

pre 14 godina

Bolje mu je da lize sapun i da nosi sombrero od ljutog luka nego da se vrati u Zvezdu kojoj ce Partizan do oktombra meseca bezati 15 bodova.

gani,gani,ajmo svi u glas,sevojno,sevojno bolje je od nas

pre 14 godina

Lille - Sevojno (ovde cu podrzati francuze, ipak tamo igra milivoje, a STA su ovi drugi, KO su oni, misssim)

Momak oni koji su vas unistili,dodjite opet i opet cete biti ponizeni..Eto stali smo u red za ponizavanje Zvezdane i docekali..

Kastiljo mora da je dosao da ostavi srce za Zvezdu, proklinje dan kad je sklopio taj ugovor koji sad mora da odradjuje hahaaa

PFC

pre 14 godina

zlezdi ne bi pomoglo ni 10 Castilja,zato slobodno ga dovedite...kako ste krenuli sa pojacanjima i otpustanjima igraca koji nesto znaju uspijecete izboriti opstanak,tj. 14 mesto koje ostavlja u ligi...zivi bili pa videli

Никос

pre 14 godina

Да комшиница има новца за његову плату не би га ни дала на позајмицу. мислите о томе

predragal@gmail.com

pre 14 godina

Kastiljo....prvo pojacanje u Crvenoj Zvezdi...on je covek klasa za ostala,nazovi,pojacanja...a pre svega treba da promenimo trenera...jer dok god Pizon bude forsirao,nase klince,zajedno sa trapavim Lekicem,necemo nista uraditi!!!! treba da igramo ofanzivnije,a ne defanzivni futbal koji forsira pizon!!!!!

delija NP

pre 14 godina

Mislim da je ovo najbolji stranac koji je ikada igrao u Zvezdi,svaka mu cast !!!
(delija, 18. jul 2009 23:50)

Ne samo u Zvezdi nego i u celoj Srbiji

duhoviti...grobar

pre 14 godina

Стаменковић

Нинков Туторић Ђорђевић Игњат

Кастиљо Исах

Лазетић … Јефтић

Бурзановић

… Перовић


Замене: Павловић, Савић, Цветковић, Савио, Богдановић, Каду, Лекић

ТИМ КОЈИ У СЕЗОНИ 2009-2010 ОСВАЈА ПРВО МЕСТО У ЈЕЛЕН СУПЕРЛИГИ, СА 9 БОДОВА ПРЕДНОСТИ У ОДНОСУ НА ДРУГОПЛАСИРАНУ ВОЈВОДИНУ И 12 НА ТРЕЋЕПЛАСИРАНИ ЈАВОР!!!
(ФК Црвена Звезда Београд, 19. jul 2009 00:26)

hahahha. stvarno zanimljiva izjava

Cvele Maglic

pre 14 godina

Kastiljo je bio sjajan dok je bio u Zvezdi,sad ne znam u kakvoj je formi ali mislim da ne zasluzuje da se vrati i igra jer svi znamo na kakav je nacin otisao iz Zvezde!!!Bio mi je miljenik ali posle onakvog nepostovanja mislim da ne treba da se vrati,plus sto imamo Savija koji je odlican igrac...Bogdanovic i Isah su blago receno smesni!!!

komsija

pre 14 godina

E ja ga nebih primio pa nije Crvena Zvezda javna kuca udjes igras se malo postanes slobodan igrac pa ajde malo preko grane da vidim kako je tamo pa tako stalno.Crvena Zvezda je fudbalski klub,sportsko drustvo a ne zeleznicka stanica.
(Ortodox, 19. jul 2009 00:08)

Xexe,pa vise ste zadnjih 2-3 godine licili na zeleznicku stanicu,nego na fudbalski klub-)))

VUJA GROBAR

pre 14 godina

Dzabe vam i on...
bice i ove godine...
titula titula slavice se titula,partizan je sampion,peva cela SRBIJAAAAAAA..
pa vama i da c.ronaldo dodje ne biste mogli nista...:P

Marakana_Sever

pre 14 godina

Ne treba ga pustiti nazad, jer treba uigrati i afirmisati igrace na kojima Zvezda moze da zaradi, i vraca dugove, umesto da izlazi u susret nekom Latino Amerikancu, koga nece nijedan klub i da on postavlja Zvezdi neke uslove.Moze da potpise novi cetvorogodisnji ugovor, ili neka ne dolazi i zauzima mesto Saviju, Isahu i ostalima.Ako menadzer njegov misli da moze da ubaci neki dinar u dzep trenera i otvori mu mesto u timu, vara se, jer ce navijaci bojkotovati Kastilja i novu Upravu u slucaju takvog poteza.
To ste mogli ranije da radite, vise ne, jer ce biti ostrih reakcija sa Severa!
Kastiljo, potpisi novi ugovor, ili se ne pojavljuju, treca varijanta ne postoji.

Jesper

pre 14 godina

polako ljudi jeste Kastiljo ekstra igrac, ali imamo dobre igrace na toj poziciji Isah i Savio(covek je kontrolisao sredinu u Velenju sam znaci odusevljen sam njime...ka bi da ga prodamo za manju cenu da uzmemo love posto nam je preko potrebna a i pre cesto se izjasnjavao da ne bi zelio da se vrati

mimout_czv

pre 14 godina

Hmm , ne znam kako li se Savio snalazi na mestu stopera, jer visinom odgovara za tu poziciju, a da Kastiljo zauzme njegovo mesto u veznom redu! Mogao bi Pizon nesto ovako da proba:

GK Stamenkovic ( Pavlovic )
RB Ninkov
CB Tutoric
CB Savio ( Djordjevic )
LB Ignjatijevic ( Pejovic, ako dodje )
CM Kastiljo
CM Isah
LAM Obric ( Burzanovic )
RAM Lazetic ( Lazovic )
CF Perovic ( Abu )
CF Lekic ( Jevtic )

Mika NS

pre 14 godina

To je svakako dobra vest,za nas fudbal uopste.
Uz Moreiru i Dijaru,Kastiljo je najbolji stranac koji je igrao za nase klubove.Iako navijam za suprotnu stranu,Segundo je klasa igrac i lepo je gledati kako igra.

GROBAR 008

pre 14 godina

@ 20.Стаменковић

Нинков Туторић Ђорђевић Игњат

Кастиљо Исах

Лазетић … Јефтић

Бурзановић

… Перовић


Замене: Павловић, Савић, Цветковић, Савио, Богдановић, Каду, Лекић

ТИМ КОЈИ У СЕЗОНИ 2009-2010 ОСВАЈА ПРВО МЕСТО У ЈЕЛЕН СУПЕРЛИГИ, СА 9 БОДОВА ПРЕДНОСТИ У ОДНОСУ НА ДРУГОПЛАСИРАНУ ВОЈВОДИНУ И 12 НА ТРЕЋЕПЛАСИРАНИ ЈАВОР!!!
(ФК Црвена Звезда Београд, 19. jul 2009 00:26)

Dobro dečko i šta je onda bilo kad si se probudio?!...počeo si verovatno da cmizdriš jer si shvatio da je to sve bio samo san!

Vlada

pre 14 godina

Vreme je za titulu, a onda uigravanje tima za ligu šampiona. Žao mi je što neki igrači kao što je Kleo uvek odu na pogrešnu stranu. Bio je s nama dok je bilo loše, a sada je otišao da igra za budućeg vicešampiona.

Gaja

pre 14 godina

Prvo da naglasim da sam grobar. Ne mogu da verujem da ga svi hvale. Jeste on dobar igrac, ali da li se secate kako je otisao, sta je sve uradio zvezdi. Da sam na vasem mestu, mada bolje sto nisam, ja bi mu dao da prvo greje klupu, pa da se bori za mesto u prvom timu.

Q

pre 14 godina

Primiti ga nazad samo uz produzetak ugovora, ili neka sedi u nekom kaficu, kada ga vec niko nece.
Moraju da se znaju neka pravila igre, ili sistem ide u aut!

Јокић-Гробар

pre 14 godina

Није спорно да је он добар играч, али чињеница да би дошао само да отаља уговор до краја ми се ни мало не допада! Топаловићи сигурно већ рачунају како да га се докопају кад му истекне тај уговор...
(бјанкоросонероазуриитд..., 18. jul 2009 23:58)

Е брате такви нам нетребају прејаки смо на тој позицији,па ми смо Жуку поклонили Ла Коруњи.А само погледајте ваше коментаре па какви сте ви то навијачи.Зашто пљујете по својим играчима зар то неби требао да буде наш посао.Вјероватно од повратка Кастиља неће бити ништа,а погледајте како пишете о Богдановићу и осталима.А после ако којим случајем направе неки успјех дићи ће те их у небеса.Погледајте само ваш однос према Короману.Ја изузетно цјеним његове фудбалске квалитете и могао је направити велику фудбалску каријеру само да је утакмице играо са фластером на устима.Па ви бољег играча од њега нисте имали у последњих 7-8 година.Тек сада ће те да осјетите како је кад нема играча који сам може рјешити утакмицу а то је много пута урадио.Нек вам је срећно.

А овај што је већ направио табелу, е па ти ниси нормалан.
Само једно мораш да схватиш Партизан ће да буде први а остали нек се поређају како хоће,иза нас има мјеста за још 15 екипа.

Scepan Scepa Scepe Scepova

pre 14 godina

Iako je Kastiljo odlican fudbaler i sigurno bi predstavljao pojacanje, za Zvezdu je bolje da ga prodaju, jer im je u ovom momentu vaznije vracanje nagomilanog duga nego jacanje konkurencije na poziciji koja je ponajmanje problematicna u Zvezdi sto se tice kvaliteta igrackog kadra. Steta sto je tako, voleo bih da vidim ponovo Kastilja u Zvezdinom dresu, ali je spasavanje kluba u ovom momentu pod 1! A nije za ocekivati da Zvezda napravi nesto veliko u Evropi pa da se odjednom svi otimaju za Kastilja, a ugovor mu polako istice. Prodaja i nista drugo.

shurda

pre 14 godina

relno tesko da ce kastiljo da se vrati a ako se vrati ko zna kako cce da igra...cuo sam da se vraca jagos vukovic sto je odlicno da zameni jednog od ona dva dzaka krompira tutorica ili djordjevica...treba nam i desni bek jer onaj ninkov nema pojma...

Josif Semjanov

pre 14 godina

Ukoliko je tacno da Kastiljo zeli da se vrati u Zvezdi i zeli da igra u Zvezdi pod finansijskim uslovima koji su u skladu sa mogucnostima Zvezde onda ga treba dovesti bez obzira sto imamo igrace na tim pozicijama jer je sezona duga.Mislim da bi Kastiljo bio odlican tandem sa Isahom a sem toga i Pizon voli da forsira igru sa dva zadnja vezna onda bolji tandem od Isah-Kastiljo nema niko a za Savija ce se naci mesto jer ga je Pizin tokom priprema isprobavao i kao stopera.Pozz.MKD

Ljutica Bogdan

pre 14 godina

Svaka ptica se svom jatu vraca. Tako ce biti i sa Parkerom jer cese nasedeti u Tventeu dok dobije dozvolu FIFA da igra a to nece biti skoro

M...

pre 14 godina

Mislim da bi bilo lepo da se vrati, ali i Savio je dobar igrač, bio je odličan protiv Rudara. Ipak, Kastiljo je bio jedan od glavnih igrača kad smo osvojili duplu krunu.
Ako je Zvezda u mogućnosti, lepo bi bilo da ga dovede.

Aleksandar Aca Jovovic-delija

pre 14 godina

Ako je ovo istina da castillo zeli da se vrati na nasu marakanu, onda vladane lukicu izvuci iz dzepova i dovedi najboljeg igraca kojeg smo imali u proteklih pet godina.castillu cestitam na zeljama da se vrati i kazem mu da su vrata marakane za njega uvek otvorena.

castillo vrati se!!!

VladaBrada

pre 14 godina

Proverena informacija.
Imam Drugara Ekvadorca koji mu je komsija i kaze da se Kastiljo 100% vraca u Crvenu Zvedu. Sreo ga je ovih dana u marketu i video da Kastiljo sa kevom kupuje gomilu konzervirane hrane , sardine i mesne nareske , ma sigurno se vraca u Zvezdu nema druge. :-)

Zare

pre 14 godina

Pa možda i ne bi bilo loše da dodje i odradi jednu celu sezonu, ako je to moguće jer i ovako izgleda da mu je ugovor takav da Zvezda od njegovog transfera ne može dobiti ni evrića. Iako nam se u timu malo gomilaju zadnji vezni mislim da bi neki od njih mogao da igra i kao klasičan veznjak i neko bi mogao da odigra i kao krilo-bek. Mislim da bi ako se slučajno Kastiljo vrati on bio prvi izbor za zaista "zadnjeg veznog" jer je vrlo dobar u defanzivi, agresivan i oduzme mnogo lopti, uz to je vrlo skočan a i retko, vrlo retko greši u predaji lopte. Mislim da bi Isah bez problema odigrao na sredini terena kao "centralni vezni" a na utakmici protiv Rudara sam primetio da Bogdanović vrlo solidno obavlja ofanzivne zadatke . Tu je naravno i ovaj novi Savio koji mi se čini kao vrlo univerzalan igrač koji može da odigra sve pozicije u odbrani a onako krakat prilično se dobro uključuje napred i vrlo brzo iznosi loptu... Na kraju ono što je većina primetila je da nam nedostaje igrač na terenu koji će da promišlja igru, daje precizne pasove, dribla...rekao bih da imamo tim od radnika ali nam hvali bar jedan umetnik. I to je ono što nas muči čini mi se već duže vreme jer smo kao navijači Zvezde navikli na tim u kome igraju Piksi-Deja-Prosinečki i drugi... tj. tim u kome ima daleko više umetnika nego radnika.
Na žalost nismo uspeli da zadržimo Parkera a on bi u ovom timu bio motor. Tu su nam sad Kadu, Burza i Obrić ali iako su njihovi kvaliteti pod znakom pitanja izgleda da neće baš ni dobijati šansu kod Pižona. Zato će nam igra biti ovako ružna kao protiv Rudara ali možda budemo i znatno uspešniji nego zadnje dve sezone. Ipak... pitanje je šta očekuje prosečni navijač Zvezde...ja lično volim da gledam lep fudbal pa makar i izgubili, više od ovog mrcvarenja.

Danačić

pre 14 godina

Čovek dolazi "da odradi ugovor". Zašto se sve u sportu "odrađuje"? Od treninga do utakmice. "Odradili smo trening kvalitetno". Taj se jezik više ne može podneti. Ugovori se, inače, ispunjavaju.

Marko_bgd

pre 14 godina

dobar igrac...i odlicno je igrao dok je bio u Zvezdi,ali gde si sada ti prijatelju???nece te niko,pa bi da se vratis.dok si bio u zvezdi,odlucio si da odes,da se ne pojavljujes u klubu,kao prerastato si sredinu,nadmasio si srpsku ligu..odjednom ti je marakana dobra...e pa ne moze..ako smo veliki klub,onda ne treba da se ponizavamo..i da vracamo nekog tamo koji ce da nas naduva kad mu istekne ugovor,uzeleo si se spkinja sponzorusa i nasih diskoteka.da se ja pitam,u kazakstan bih ga sada posalao..objavite ovaj komentar..nemojte se ustrucavati..

Vs

pre 14 godina

Daj boze da dodje Castilo da pojacamo jos prostor izmedju sredine i odbrane,a eto nam i kreatora igre.Eto nas na prolece u Ligi Evrope!!!

Milan Cvetkovic

pre 14 godina

Pazite ovako...sa Kasitljom bi smo dobili jak skok i borbenost na sredini......znaci Pavlovic...Ignjatijevic.....Djordjeciv...Tutoric....Ninkov...Isah...Kastiljo.......Burzanovic...Kadu...Lazetic.....Perovic ili Abu...ako je to tacno sto pisu...znaci imaali bi dodatnu sigurnost i bobernost i skok na sredini.....tako da bi ovo bio solidan tim....

outsider

pre 14 godina

...ne treba nam!!! iako je dobar igrac,taj isti je toliko zeleo da napusti klub onda kad je bio svetinja u klubu...sad ne mora da se vrace,ne zelimo izdajice u timu...

AnonimusFM

pre 14 godina

U PLAY OFFU(4.kolo) za Europa Ligu ce nas cekati 26 klubova. To je sigurno. Imamo 16 od 26 bolje rankiranih koji ce nas cekati Play Off-u, znaci bolji smo od njih 10. E sad, da bi ova simulacija bila uspesna, ja sam postavio nekoliko pretpostavki, tj samo jednu a to je da prodjemo i Rudar i Dinamo Tbilisi. Onda sam izvukao sve najverovatnije parove 3. kola kval. za EL, ima ih ukupno 35, od tih 35 - timovi koji imaju bolji koeficijenat od nas nalaze se u sledecim parovima:

---…-- ukupno 14---…--
Rosenborg - Honka (mozda ne prodje rosenborg 2. kolo igrao 0-0 kuci sa nekim indusima)
Bazel - KR/Larisa (mozda prodje larisa)
Gorica - Club Bruge (uzdajmo se u bracu slovence)
Liberec - Falkirk/vaduz (liberec je za 0.1 bolji od nas)
Braga - Elfsborge (uvek jaki elfsborg)
Roma - Naftan/Gent
Metalist karkif - Rijeka (uzdajmo se u dobru atmosferu na poljudu)
Hamburg - Randers
Kosice - Alborg/Slavija sarajevo (alborg)
Steaua - Fljamuntari (neko voli bari neko fljamuntari)
Odense - Crusaders/Rabotnicki (uzdajmo se u bracu makenodnce)
Psv - Cerno more (kad bi braca bugari zabriljirali uffff)
Lille - Sevojno (ovde cu podrzati francuze, ipak tamo igra milivoje, a STA su ovi drugi, KO su oni, misssim)
Macabi netanya - Galata
---…--

Mi ovde navijamo da prodju ovi losije rankirani, tako da u plej of udju indijanci. Od ovih potencijalnih 14 boljih, po pravilu ce otpasti recimo... 4-5 mozda i vise... znaci neka bude 10.

16 + 10 = 26;

PLUS 15 otpadnika iz 3 kola za CL (10 sampiona + 5 nesampiona)

Od tih 15 nisam pravio analizu ali neka bude da su bolji 13. Npr sigurno nije bolji Apolon sa kipra, protivu kojega igraju ONI (a koji je, gle koincidencije NAS izbacio prosle god) To ce znaciti bukvalno da ce nam ici na vodenicu da ONI prodju, znaci katastrofa. Sledi Suma:
Ustvari ispravka, uradih analizu : dueli 5 nonchampiona su poznati. nama igraju sledece tekme (please note da sad navijamo da bolje rankirani prodje dalje, tako da nama ostane indijanac):

Shakhtar Donetsk - Timiºoara (uzdamo se u Shahtjor)
Celtic - Dynamo Moscow (uzdamo se u Celtic jer smo bolji od rusa)
Anderlecht - Sivasspor (uzdamo se u anderleht)

Ostala 2 para su bolji. Znaci, vratimo se na sigurnu racunicu:

16 + 2 = 18;

Pamtimo 14 tekmi odozgo, i plus 3 ovih. Idemo dalje, od 10 duela sampiona u 3. kolu kval. za CL, nama igraju sledeci matchevi :

FC Salzburg - Dinamo (navijamo za Dinamo, od beclija smo bolji)
Zrinjski - Olimpijakos (navijamo za olimpijakos)
Cirih - Maribor (uzdamo se u Cirih)
partizan - Apoel (uzdamo se u njih ni manje ni vise)
Serif - Slavia Prag (cesi delju)
Maccabi Haifa - Aktobe (jevreji delju)
Levski - Ekranas (bije levski)
Ventspils - bate borisov (BOLJI SMO OD OBA HAHA)
Visla/Levadia - Debrecen/Kalmar (Bolji smo od svih 4 haha)
Kopenhagen - Tirana/Stabek (Znaci navijamo za dance)

Dakle, ako ovde ne bude nikakvih iznenadjenja, to ce biti e x t r a. Jedino iznenadjenje bi mogao da vude Apoel, ali bez zaebancije. ja bih vise voleo da ONI ZNA SE KOJI ispadnu u plehj offu i tako udju u EL a ne u CL, nego da ispadnu sad i da im se padne neki indijanac i da odu u EL, a nama smanje sansu da budemo seedovani (osemenjeni). A da, i najverovatnije da ce salzbuurg da izbaci Dinamo sto nije dobro za nas takodje. Nece valjda i maribor da iznenadi. Tako da ovde racunaj da cemo biti bolji od svih 10. tako da ostajemo na sledecem;

18 - sigurno boljih koji nas cekaju;
14 - iz 3. kola kvalifikacija za EL KOJI NISU NUZNO bolje rankirani (NADAMO SE IZNENADJENJIMA)
3 - non-champions iz 3. kola za CL (NE NADAMO SE IZNENADJENJIMA)
10 - championa iz 3. kola za Cl (NE NADAMO SE IZNENADJENJIMA)

Uzmimo sada najgori slucaj, dakle da svih 14 potencijalno boljih iz 3. kola prodju, i pretpostavimo da od onih 10 bude 2 iznenadjenja a od onih 3 bude jedno iznenadjenjce. Znaci :

18 + 14 + 2 + 1 = 35 (znaci mi bismo bili 36.)

Uzmimo sada da realno od onih 14 bude 4 inenadjenjca a ovamo od 13 ukupno 2, znaci:

18 + 10 + 2 = 30 (mi bismo bili 31.)

A MAGICNA CIFRA JE 38!!!!!!(jer imamo 76 ekipa, da bismo bili seedovani moramo biti u prvih 38) prema tome, sanse da budemo povlasceni u PLAY OFFU (4.kolo) kolu su DOBRE, i time SIGURNO izbegnemo sledece klubove:

Everton
Villarreal
Zenit St. Petersburg
Benfica
Valencia
Ajax
Werder Bremen
Heerenveen
Lazio
Hertha BSC
Dinamo Bucureºti
AEK Athens
Aston Villa
Toulouse

kao i jos 20al slicnih. eto to ti je to.

Zvezda_u_srcu

pre 14 godina

Boze,svasta....Sta ce nama jedan Kastiljo pored Savia i Bogdanovica...Pa taj Savio je novi Pirlo,a Bogdanovic je novi Gatuzo...Fudbalskog menadzera i zivotne nerealnosti mi.......A i Kastiljo bi se dobro uklopio u Pizonovu formaciju sa 4 zadnja vezna...

Za ostalo MASTER card, oduzmi ženi!

pre 14 godina

Kažem ja sebi, Segundo,
ovo je prava sredina,
ovde se možda malo više jede sardina,
ali ovo što se sprema, u smislu duhovne hrane,
toga nema nigde!

Zvezda nije život, ali...
...Zvezda nije ni sitnica!

Biće ova sezona do JA*A!

Bar, što se publike tiče!

elphant man

pre 14 godina

kad moze mancester siti da igra sa 5 spiceva i vise,mozemo i mi sa 5 zadnjih veznih(to bi nam bilo i pametnije)...
dodji i objasni ekvadorski makelele

Реп Српска

pre 14 godina

Понос је нешто што је одлика великих људи...Ево прилике да му покажемо за какав клуб је играо...Послати му одбијеницу и рећи да нема мјеста за кукавице и нафуране "звијезде"...Делија_Требиње

FkpCascais

pre 14 godina

Evo jos jedan primer lose strategije CZ. Imate Bogdanovica, doveli ste Issaha,pa jos i Savija, a imali ste mundijalistu premijerligasa. Zbog ovakvih glupavih kupovina stranaca je izasao ovaj primitivni zakon FSSa o ogranicavanju stranaca. Sa ovakvom strategijom i trebali bi da propadnete, ali kao Grobaru i Srbinu, ipak mi je zao...

A!

pre 14 godina

Klub treba da pokaze integritet i da iskulira prepotentnog Kastilja. Hteo je da ide, izvolte nema nazad.
Decko bi ako moze da se vrati ,da mu placamo njegova mogu misliti primanja , da mu poraste cena na trzistu i onda da ode bez obestecenja u neki evropski klub. Njemu sve - a nama nemotivisani , prepotentni igrac koji jeste ruku na srce klassa za nasu ligu , ali samo za nasu..+ da ne dobijemo pare od njegovog transfera. Lukicu prosledi dalje nesrecu.

hektor

pre 14 godina

Bogdanovic na kaljenje u Sopot (decko samo trci i to je to), Savio pedala (nista sto vec nismo videli,brazilski prosek) i onda nek se Isah i Kastiljo bore za mesto u timu, mada mozda i mogu da se uklope zajedno. Kad Moze Isah, Bogdanovic i Savio u prvoj postavi onda ima mesta i za Kastilja... Kapiram da je to ok!?

djole_bg

pre 14 godina

E sad i ne zelim da se vratis.. Realno i ne trebas nam, jel iamamo dosta dobrih igraca na toj poziciji (iako si bolji od svih njih, ja te ne bi vratio). Izneverio si klub, mozda ne ti licno, koliko tvoj menadzer koji verovatno o svemu odlucuje.. Sve u svemu vise bi nam znacio koji milion od tvoje prodaje, nego tvoj povratak.. DS89

Zadnji vezni

pre 14 godina

Imamo gomilu zadnjih veznih. Isaha, Bogdanovica, Savia, Nikolica, Cvetkovica (prinudno desni bek). I iskreno samo je Isah bolji od Kastilja.

Bata Djora Sr.

pre 14 godina

Odlicna vest, narocito za Pizona, posto prema onome sto sam cuo u evropskim ustakmicama kada su gostovanja u pitanju namera mu je da ide na nulu, a u Beogradu sta se uradi. Zbog taktike koju je izabrao u Sloveniji mnogi u klubu su kivni na njega, a ni igraci nisu zadovoljni nacinom na koji radi. Jedan od njih rekao je da je Zvezdin tim upola slabiji nego onaj koji je okoncao sezonu. Sto u prevodu znaci da navijace Zvezde verovatno ocekuje jos jedna dugacka i mucna sezona. Znaci, ako crveno beli prodju Rudar, na sledecem evro gostovanju umesto Lazetica neka zaigra Kastiljo, mada moze on i u napadu, pokazao se kao dobar u skoku.

Escobar

pre 14 godina

Ne treba nam...Ne mislim na to da je los igrac,naprotiv on je extra igrac za nase uslove...Al mislim da ne moze on ovako da se zeza sa nama,niko ga nece pa ajde eto mene u Zvezdi...Ej bre pa za sta nas snatras???

elfenomeno

pre 14 godina

ma bolje ga prodajte, sledece sezone dinara necete uzeti za njega, a imate vec solidne igrace na toj poziciji, pogotovo savio koji se pokazao bas dobro u Sloveniji

Pantelija

pre 14 godina

Naravno, treba videti i kakvi su planovi čelnika crveno-belih (odnosno finansijske mogućnosti) s obzirom da na toj poziciji već imaju Isaha, novajliju Savija, Bogdanovića...Pa ako ga ne vrate mogu i onu odmah da idu.

zulu warriors

pre 14 godina

чудно успео сам пре топаловића да поставим коментар!!нико није испред кастиља питајте топаловиће какав има скор са њима?!

Пижон, ал играч

pre 14 godina

Ево мог јучерашњег коментара на Бурзину вест где се спомиње Кастиљо.
"Сјајна вест за Пижона што се тиче Кастиља. Сада ће моћи уместо 3 задња везна играча да стави 4. Јој среће за њега. Па још кад се дода и Цветковић који је задњи везни али је на беку јер немају никог другог осим Нинкова, моћи ће Жонпи и једног нападача на клупу па да играмо са 5 задњих везних, још среће за Пижона.
Па ми смо га и отерали пре пар година зато што смо играли кукавички фудбал, малтене без нападача. Само Јовичић,ако не рачунаш Перицу који није био класичан шпиц.
А у Велењу смо победили срећно, да се не лажемо. Одбрану ће да напуни иоле неки јачи клуб, играли су катастрофално, једно три пута је после корнера њихов играч остајао сам, ал људи немају појма са фудбалом па смо добро прошли. Цела одбрана нам треба, десни и леви бек и два центархалфа."

ForeverSRB

pre 14 godina

Shto bi nash narod rekao:"KAd te niko nece,ti se vrati kuci..."
E,pa ne morash se nishta vracati,zahvalni smo ti na svemu shto si uradio,ali,poshto smo videli koliko "volish" Zvezdu,slobodno ostani u toj domovini,ili shta ti je vec...Ne kazem ja da bi ti trebao da ginesh za nash klub,jer do pre 2 god nisi ni znao shta je Zvezda,ali posle izjava koje si dao,ovde nemash shta da trazish...
Isah,Savio,Bogdanovic,i kompanija ne trebaju da izgube mesto zbog nekoga poput Kastilja,ako hocemo da uigravamo tim,to moramo da radimo sa igrachima od poverenja,a ne sa pticama selicama,pa kako vetar du'ne...Ae pa tako...

Milan

pre 14 godina

Prvo je zbrisao, pa se nesto bunio a sad hoce da se vrati. Pa nismo mi zadnja rupa na svirali. Treba i Zvezda da pokaze dostojanstvo i ponos.

vladan

pre 14 godina

Naravno, treba videti i kakvi su planovi čelnika crveno-belih (odnosno finansijske mogućnosti) s obzirom da na toj poziciji već imaju Isaha, novajliju Savija, Bogdanovića...

Ma kastiljo je za 3 klase bolji igrac od ovih.Ovaj isah ajde nije los,savio treba da se dokaze a bogdanovic-lik je pogresio profesiju,veze nema

ФК Црвена Звезда Београд

pre 14 godina

Стаменковић

Нинков Туторић Ђорђевић Игњат

Кастиљо Исах

Лазетић Јефтић

Бурзановић

Перовић


Замене: Павловић, Савић, Цветковић, Савио, Богдановић, Каду, Лекић

ТИМ КОЈИ У СЕЗОНИ 2009-2010 ОСВАЈА ПРВО МЕСТО У ЈЕЛЕН СУПЕРЛИГИ, СА 9 БОДОВА ПРЕДНОСТИ У ОДНОСУ НА ДРУГОПЛАСИРАНУ ВОЈВОДИНУ И 12 НА ТРЕЋЕПЛАСИРАНИ ЈАВОР!!!

MILANINI

pre 14 godina

Ponovo i po ko zna koji put se sire glasine o "ovom igracu".Pizonu u njegovoj koncepciji,on(castillo} nema sta da trazi. POZDRAV SVIM ZVEZDASIMA.

Bane

pre 14 godina

Zvezdo, ovde nema sta da se ceka!!! Bogdanovic moze da pauzira, ne bi mu bio prvi put.....dva zadnja vezna, Isah i Kastiljo.....eh kad bi bilo

CZV*7*FOREVER

pre 14 godina

Za Kastilja mora da bude mjesta...Bas me zanima kako bi to bilo da igramo sa dva zadnja vezna Issah-Kastiljo,bio bi to strasan tandem!?:D

Sitna boranija

pre 14 godina

Sjajna vest, po meni najbolji stranac u Zvezdi ikada (uz Molinu koga su amateri iz tadasnje uprave pustili za sicu a sada je glavni igrac Santosa :-( )

Pa kada VP bude zeleo da igra "tvdo", kao u Velenju, sredina Isa, Kastiljo, SAvio i Kadu deluje superiorno, tu bi se i Barkos (znaci, i Lekic.. :-) ) nadavao golova ...

Pozz.

Ortodox

pre 14 godina

E ja ga nebih primio pa nije Crvena Zvezda javna kuca udjes igras se malo postanes slobodan igrac pa ajde malo preko grane da vidim kako je tamo pa tako stalno.Crvena Zvezda je fudbalski klub,sportsko drustvo a ne zeleznicka stanica.

бјанкоросонероазуриитд...

pre 14 godina

Није спорно да је он добар играч, али чињеница да би дошао само да отаља уговор до краја ми се ни мало не допада! Топаловићи сигурно већ рачунају како да га се докопају кад му истекне тај уговор...

Ivan, Vladan & naša matora deca

pre 14 godina

Nije "naše dete" od 29 leta, zna sa loptom, ne pravi višak, pristojno se ponaša... koj' ćeš nam bRe? Ti si fudbaler. Nama tak'i nesu potrebni.

Nikola (Grobar)

pre 14 godina

1. grobar sam
2. ako ga dovedete, realno imate 2 strasna igraca u veznom redu (castillo, isaah)... medjutim ostatak tima je u najboljem slucaju prosecan
3. sta bi sa purovicem??????

Ivan, Vladan & naša matora deca

pre 14 godina

Nije "naše dete" od 29 leta, zna sa loptom, ne pravi višak, pristojno se ponaša... koj' ćeš nam bRe? Ti si fudbaler. Nama tak'i nesu potrebni.

Nikola (Grobar)

pre 14 godina

1. grobar sam
2. ako ga dovedete, realno imate 2 strasna igraca u veznom redu (castillo, isaah)... medjutim ostatak tima je u najboljem slucaju prosecan
3. sta bi sa purovicem??????

ФК Црвена Звезда Београд

pre 14 godina

Стаменковић

Нинков Туторић Ђорђевић Игњат

Кастиљо Исах

Лазетић Јефтић

Бурзановић

Перовић


Замене: Павловић, Савић, Цветковић, Савио, Богдановић, Каду, Лекић

ТИМ КОЈИ У СЕЗОНИ 2009-2010 ОСВАЈА ПРВО МЕСТО У ЈЕЛЕН СУПЕРЛИГИ, СА 9 БОДОВА ПРЕДНОСТИ У ОДНОСУ НА ДРУГОПЛАСИРАНУ ВОЈВОДИНУ И 12 НА ТРЕЋЕПЛАСИРАНИ ЈАВОР!!!

бјанкоросонероазуриитд...

pre 14 godina

Није спорно да је он добар играч, али чињеница да би дошао само да отаља уговор до краја ми се ни мало не допада! Топаловићи сигурно већ рачунају како да га се докопају кад му истекне тај уговор...

AnonimusFM

pre 14 godina

U PLAY OFFU(4.kolo) za Europa Ligu ce nas cekati 26 klubova. To je sigurno. Imamo 16 od 26 bolje rankiranih koji ce nas cekati Play Off-u, znaci bolji smo od njih 10. E sad, da bi ova simulacija bila uspesna, ja sam postavio nekoliko pretpostavki, tj samo jednu a to je da prodjemo i Rudar i Dinamo Tbilisi. Onda sam izvukao sve najverovatnije parove 3. kola kval. za EL, ima ih ukupno 35, od tih 35 - timovi koji imaju bolji koeficijenat od nas nalaze se u sledecim parovima:

---…-- ukupno 14---…--
Rosenborg - Honka (mozda ne prodje rosenborg 2. kolo igrao 0-0 kuci sa nekim indusima)
Bazel - KR/Larisa (mozda prodje larisa)
Gorica - Club Bruge (uzdajmo se u bracu slovence)
Liberec - Falkirk/vaduz (liberec je za 0.1 bolji od nas)
Braga - Elfsborge (uvek jaki elfsborg)
Roma - Naftan/Gent
Metalist karkif - Rijeka (uzdajmo se u dobru atmosferu na poljudu)
Hamburg - Randers
Kosice - Alborg/Slavija sarajevo (alborg)
Steaua - Fljamuntari (neko voli bari neko fljamuntari)
Odense - Crusaders/Rabotnicki (uzdajmo se u bracu makenodnce)
Psv - Cerno more (kad bi braca bugari zabriljirali uffff)
Lille - Sevojno (ovde cu podrzati francuze, ipak tamo igra milivoje, a STA su ovi drugi, KO su oni, misssim)
Macabi netanya - Galata
---…--

Mi ovde navijamo da prodju ovi losije rankirani, tako da u plej of udju indijanci. Od ovih potencijalnih 14 boljih, po pravilu ce otpasti recimo... 4-5 mozda i vise... znaci neka bude 10.

16 + 10 = 26;

PLUS 15 otpadnika iz 3 kola za CL (10 sampiona + 5 nesampiona)

Od tih 15 nisam pravio analizu ali neka bude da su bolji 13. Npr sigurno nije bolji Apolon sa kipra, protivu kojega igraju ONI (a koji je, gle koincidencije NAS izbacio prosle god) To ce znaciti bukvalno da ce nam ici na vodenicu da ONI prodju, znaci katastrofa. Sledi Suma:
Ustvari ispravka, uradih analizu : dueli 5 nonchampiona su poznati. nama igraju sledece tekme (please note da sad navijamo da bolje rankirani prodje dalje, tako da nama ostane indijanac):

Shakhtar Donetsk - Timiºoara (uzdamo se u Shahtjor)
Celtic - Dynamo Moscow (uzdamo se u Celtic jer smo bolji od rusa)
Anderlecht - Sivasspor (uzdamo se u anderleht)

Ostala 2 para su bolji. Znaci, vratimo se na sigurnu racunicu:

16 + 2 = 18;

Pamtimo 14 tekmi odozgo, i plus 3 ovih. Idemo dalje, od 10 duela sampiona u 3. kolu kval. za CL, nama igraju sledeci matchevi :

FC Salzburg - Dinamo (navijamo za Dinamo, od beclija smo bolji)
Zrinjski - Olimpijakos (navijamo za olimpijakos)
Cirih - Maribor (uzdamo se u Cirih)
partizan - Apoel (uzdamo se u njih ni manje ni vise)
Serif - Slavia Prag (cesi delju)
Maccabi Haifa - Aktobe (jevreji delju)
Levski - Ekranas (bije levski)
Ventspils - bate borisov (BOLJI SMO OD OBA HAHA)
Visla/Levadia - Debrecen/Kalmar (Bolji smo od svih 4 haha)
Kopenhagen - Tirana/Stabek (Znaci navijamo za dance)

Dakle, ako ovde ne bude nikakvih iznenadjenja, to ce biti e x t r a. Jedino iznenadjenje bi mogao da vude Apoel, ali bez zaebancije. ja bih vise voleo da ONI ZNA SE KOJI ispadnu u plehj offu i tako udju u EL a ne u CL, nego da ispadnu sad i da im se padne neki indijanac i da odu u EL, a nama smanje sansu da budemo seedovani (osemenjeni). A da, i najverovatnije da ce salzbuurg da izbaci Dinamo sto nije dobro za nas takodje. Nece valjda i maribor da iznenadi. Tako da ovde racunaj da cemo biti bolji od svih 10. tako da ostajemo na sledecem;

18 - sigurno boljih koji nas cekaju;
14 - iz 3. kola kvalifikacija za EL KOJI NISU NUZNO bolje rankirani (NADAMO SE IZNENADJENJIMA)
3 - non-champions iz 3. kola za CL (NE NADAMO SE IZNENADJENJIMA)
10 - championa iz 3. kola za Cl (NE NADAMO SE IZNENADJENJIMA)

Uzmimo sada najgori slucaj, dakle da svih 14 potencijalno boljih iz 3. kola prodju, i pretpostavimo da od onih 10 bude 2 iznenadjenja a od onih 3 bude jedno iznenadjenjce. Znaci :

18 + 14 + 2 + 1 = 35 (znaci mi bismo bili 36.)

Uzmimo sada da realno od onih 14 bude 4 inenadjenjca a ovamo od 13 ukupno 2, znaci:

18 + 10 + 2 = 30 (mi bismo bili 31.)

A MAGICNA CIFRA JE 38!!!!!!(jer imamo 76 ekipa, da bismo bili seedovani moramo biti u prvih 38) prema tome, sanse da budemo povlasceni u PLAY OFFU (4.kolo) kolu su DOBRE, i time SIGURNO izbegnemo sledece klubove:

Everton
Villarreal
Zenit St. Petersburg
Benfica
Valencia
Ajax
Werder Bremen
Heerenveen
Lazio
Hertha BSC
Dinamo Bucureºti
AEK Athens
Aston Villa
Toulouse

kao i jos 20al slicnih. eto to ti je to.

Milan

pre 14 godina

Prvo je zbrisao, pa se nesto bunio a sad hoce da se vrati. Pa nismo mi zadnja rupa na svirali. Treba i Zvezda da pokaze dostojanstvo i ponos.

Ortodox

pre 14 godina

E ja ga nebih primio pa nije Crvena Zvezda javna kuca udjes igras se malo postanes slobodan igrac pa ajde malo preko grane da vidim kako je tamo pa tako stalno.Crvena Zvezda je fudbalski klub,sportsko drustvo a ne zeleznicka stanica.

Sitna boranija

pre 14 godina

Sjajna vest, po meni najbolji stranac u Zvezdi ikada (uz Molinu koga su amateri iz tadasnje uprave pustili za sicu a sada je glavni igrac Santosa :-( )

Pa kada VP bude zeleo da igra "tvdo", kao u Velenju, sredina Isa, Kastiljo, SAvio i Kadu deluje superiorno, tu bi se i Barkos (znaci, i Lekic.. :-) ) nadavao golova ...

Pozz.

VladaBrada

pre 14 godina

Proverena informacija.
Imam Drugara Ekvadorca koji mu je komsija i kaze da se Kastiljo 100% vraca u Crvenu Zvedu. Sreo ga je ovih dana u marketu i video da Kastiljo sa kevom kupuje gomilu konzervirane hrane , sardine i mesne nareske , ma sigurno se vraca u Zvezdu nema druge. :-)

GROBAR 008

pre 14 godina

@ 20.Стаменковић

Нинков Туторић Ђорђевић Игњат

Кастиљо Исах

Лазетић … Јефтић

Бурзановић

… Перовић


Замене: Павловић, Савић, Цветковић, Савио, Богдановић, Каду, Лекић

ТИМ КОЈИ У СЕЗОНИ 2009-2010 ОСВАЈА ПРВО МЕСТО У ЈЕЛЕН СУПЕРЛИГИ, СА 9 БОДОВА ПРЕДНОСТИ У ОДНОСУ НА ДРУГОПЛАСИРАНУ ВОЈВОДИНУ И 12 НА ТРЕЋЕПЛАСИРАНИ ЈАВОР!!!
(ФК Црвена Звезда Београд, 19. jul 2009 00:26)

Dobro dečko i šta je onda bilo kad si se probudio?!...počeo si verovatno da cmizdriš jer si shvatio da je to sve bio samo san!

vladan

pre 14 godina

Naravno, treba videti i kakvi su planovi čelnika crveno-belih (odnosno finansijske mogućnosti) s obzirom da na toj poziciji već imaju Isaha, novajliju Savija, Bogdanovića...

Ma kastiljo je za 3 klase bolji igrac od ovih.Ovaj isah ajde nije los,savio treba da se dokaze a bogdanovic-lik je pogresio profesiju,veze nema

CZV*7*FOREVER

pre 14 godina

Za Kastilja mora da bude mjesta...Bas me zanima kako bi to bilo da igramo sa dva zadnja vezna Issah-Kastiljo,bio bi to strasan tandem!?:D

Пижон, ал играч

pre 14 godina

Ево мог јучерашњег коментара на Бурзину вест где се спомиње Кастиљо.
"Сјајна вест за Пижона што се тиче Кастиља. Сада ће моћи уместо 3 задња везна играча да стави 4. Јој среће за њега. Па још кад се дода и Цветковић који је задњи везни али је на беку јер немају никог другог осим Нинкова, моћи ће Жонпи и једног нападача на клупу па да играмо са 5 задњих везних, још среће за Пижона.
Па ми смо га и отерали пре пар година зато што смо играли кукавички фудбал, малтене без нападача. Само Јовичић,ако не рачунаш Перицу који није био класичан шпиц.
А у Велењу смо победили срећно, да се не лажемо. Одбрану ће да напуни иоле неки јачи клуб, играли су катастрофално, једно три пута је после корнера њихов играч остајао сам, ал људи немају појма са фудбалом па смо добро прошли. Цела одбрана нам треба, десни и леви бек и два центархалфа."

Pantelija

pre 14 godina

Naravno, treba videti i kakvi su planovi čelnika crveno-belih (odnosno finansijske mogućnosti) s obzirom da na toj poziciji već imaju Isaha, novajliju Savija, Bogdanovića...Pa ako ga ne vrate mogu i onu odmah da idu.

Јокић-Гробар

pre 14 godina

Није спорно да је он добар играч, али чињеница да би дошао само да отаља уговор до краја ми се ни мало не допада! Топаловићи сигурно већ рачунају како да га се докопају кад му истекне тај уговор...
(бјанкоросонероазуриитд..., 18. jul 2009 23:58)

Е брате такви нам нетребају прејаки смо на тој позицији,па ми смо Жуку поклонили Ла Коруњи.А само погледајте ваше коментаре па какви сте ви то навијачи.Зашто пљујете по својим играчима зар то неби требао да буде наш посао.Вјероватно од повратка Кастиља неће бити ништа,а погледајте како пишете о Богдановићу и осталима.А после ако којим случајем направе неки успјех дићи ће те их у небеса.Погледајте само ваш однос према Короману.Ја изузетно цјеним његове фудбалске квалитете и могао је направити велику фудбалску каријеру само да је утакмице играо са фластером на устима.Па ви бољег играча од њега нисте имали у последњих 7-8 година.Тек сада ће те да осјетите како је кад нема играча који сам може рјешити утакмицу а то је много пута урадио.Нек вам је срећно.

А овај што је већ направио табелу, е па ти ниси нормалан.
Само једно мораш да схватиш Партизан ће да буде први а остали нек се поређају како хоће,иза нас има мјеста за још 15 екипа.

zulu warriors

pre 14 godina

чудно успео сам пре топаловића да поставим коментар!!нико није испред кастиља питајте топаловиће какав има скор са њима?!

Bane

pre 14 godina

Zvezdo, ovde nema sta da se ceka!!! Bogdanovic moze da pauzira, ne bi mu bio prvi put.....dva zadnja vezna, Isah i Kastiljo.....eh kad bi bilo

Za ostalo MASTER card, oduzmi ženi!

pre 14 godina

Kažem ja sebi, Segundo,
ovo je prava sredina,
ovde se možda malo više jede sardina,
ali ovo što se sprema, u smislu duhovne hrane,
toga nema nigde!

Zvezda nije život, ali...
...Zvezda nije ni sitnica!

Biće ova sezona do JA*A!

Bar, što se publike tiče!

Реп Српска

pre 14 godina

Понос је нешто што је одлика великих људи...Ево прилике да му покажемо за какав клуб је играо...Послати му одбијеницу и рећи да нема мјеста за кукавице и нафуране "звијезде"...Делија_Требиње

elfenomeno

pre 14 godina

ma bolje ga prodajte, sledece sezone dinara necete uzeti za njega, a imate vec solidne igrace na toj poziciji, pogotovo savio koji se pokazao bas dobro u Sloveniji

Zadnji vezni

pre 14 godina

Imamo gomilu zadnjih veznih. Isaha, Bogdanovica, Savia, Nikolica, Cvetkovica (prinudno desni bek). I iskreno samo je Isah bolji od Kastilja.

hektor

pre 14 godina

Bogdanovic na kaljenje u Sopot (decko samo trci i to je to), Savio pedala (nista sto vec nismo videli,brazilski prosek) i onda nek se Isah i Kastiljo bore za mesto u timu, mada mozda i mogu da se uklope zajedno. Kad Moze Isah, Bogdanovic i Savio u prvoj postavi onda ima mesta i za Kastilja... Kapiram da je to ok!?

duhoviti...grobar

pre 14 godina

Стаменковић

Нинков Туторић Ђорђевић Игњат

Кастиљо Исах

Лазетић … Јефтић

Бурзановић

… Перовић


Замене: Павловић, Савић, Цветковић, Савио, Богдановић, Каду, Лекић

ТИМ КОЈИ У СЕЗОНИ 2009-2010 ОСВАЈА ПРВО МЕСТО У ЈЕЛЕН СУПЕРЛИГИ, СА 9 БОДОВА ПРЕДНОСТИ У ОДНОСУ НА ДРУГОПЛАСИРАНУ ВОЈВОДИНУ И 12 НА ТРЕЋЕПЛАСИРАНИ ЈАВОР!!!
(ФК Црвена Звезда Београд, 19. jul 2009 00:26)

hahahha. stvarno zanimljiva izjava

elphant man

pre 14 godina

kad moze mancester siti da igra sa 5 spiceva i vise,mozemo i mi sa 5 zadnjih veznih(to bi nam bilo i pametnije)...
dodji i objasni ekvadorski makelele

djole_bg

pre 14 godina

E sad i ne zelim da se vratis.. Realno i ne trebas nam, jel iamamo dosta dobrih igraca na toj poziciji (iako si bolji od svih njih, ja te ne bi vratio). Izneverio si klub, mozda ne ti licno, koliko tvoj menadzer koji verovatno o svemu odlucuje.. Sve u svemu vise bi nam znacio koji milion od tvoje prodaje, nego tvoj povratak.. DS89

delija NP

pre 14 godina

Mislim da je ovo najbolji stranac koji je ikada igrao u Zvezdi,svaka mu cast !!!
(delija, 18. jul 2009 23:50)

Ne samo u Zvezdi nego i u celoj Srbiji

Mika NS

pre 14 godina

To je svakako dobra vest,za nas fudbal uopste.
Uz Moreiru i Dijaru,Kastiljo je najbolji stranac koji je igrao za nase klubove.Iako navijam za suprotnu stranu,Segundo je klasa igrac i lepo je gledati kako igra.

MILANINI

pre 14 godina

Ponovo i po ko zna koji put se sire glasine o "ovom igracu".Pizonu u njegovoj koncepciji,on(castillo} nema sta da trazi. POZDRAV SVIM ZVEZDASIMA.

Escobar

pre 14 godina

Ne treba nam...Ne mislim na to da je los igrac,naprotiv on je extra igrac za nase uslove...Al mislim da ne moze on ovako da se zeza sa nama,niko ga nece pa ajde eto mene u Zvezdi...Ej bre pa za sta nas snatras???

Bata Djora Sr.

pre 14 godina

Odlicna vest, narocito za Pizona, posto prema onome sto sam cuo u evropskim ustakmicama kada su gostovanja u pitanju namera mu je da ide na nulu, a u Beogradu sta se uradi. Zbog taktike koju je izabrao u Sloveniji mnogi u klubu su kivni na njega, a ni igraci nisu zadovoljni nacinom na koji radi. Jedan od njih rekao je da je Zvezdin tim upola slabiji nego onaj koji je okoncao sezonu. Sto u prevodu znaci da navijace Zvezde verovatno ocekuje jos jedna dugacka i mucna sezona. Znaci, ako crveno beli prodju Rudar, na sledecem evro gostovanju umesto Lazetica neka zaigra Kastiljo, mada moze on i u napadu, pokazao se kao dobar u skoku.

Vlada

pre 14 godina

Vreme je za titulu, a onda uigravanje tima za ligu šampiona. Žao mi je što neki igrači kao što je Kleo uvek odu na pogrešnu stranu. Bio je s nama dok je bilo loše, a sada je otišao da igra za budućeg vicešampiona.

Milan Cvetkovic

pre 14 godina

Pazite ovako...sa Kasitljom bi smo dobili jak skok i borbenost na sredini......znaci Pavlovic...Ignjatijevic.....Djordjeciv...Tutoric....Ninkov...Isah...Kastiljo.......Burzanovic...Kadu...Lazetic.....Perovic ili Abu...ako je to tacno sto pisu...znaci imaali bi dodatnu sigurnost i bobernost i skok na sredini.....tako da bi ovo bio solidan tim....

Josif Semjanov

pre 14 godina

Ukoliko je tacno da Kastiljo zeli da se vrati u Zvezdi i zeli da igra u Zvezdi pod finansijskim uslovima koji su u skladu sa mogucnostima Zvezde onda ga treba dovesti bez obzira sto imamo igrace na tim pozicijama jer je sezona duga.Mislim da bi Kastiljo bio odlican tandem sa Isahom a sem toga i Pizon voli da forsira igru sa dva zadnja vezna onda bolji tandem od Isah-Kastiljo nema niko a za Savija ce se naci mesto jer ga je Pizin tokom priprema isprobavao i kao stopera.Pozz.MKD

Grobar-S

pre 14 godina

Bolje mu je da lize sapun i da nosi sombrero od ljutog luka nego da se vrati u Zvezdu kojoj ce Partizan do oktombra meseca bezati 15 bodova.

A!

pre 14 godina

Klub treba da pokaze integritet i da iskulira prepotentnog Kastilja. Hteo je da ide, izvolte nema nazad.
Decko bi ako moze da se vrati ,da mu placamo njegova mogu misliti primanja , da mu poraste cena na trzistu i onda da ode bez obestecenja u neki evropski klub. Njemu sve - a nama nemotivisani , prepotentni igrac koji jeste ruku na srce klassa za nasu ligu , ali samo za nasu..+ da ne dobijemo pare od njegovog transfera. Lukicu prosledi dalje nesrecu.

outsider

pre 14 godina

...ne treba nam!!! iako je dobar igrac,taj isti je toliko zeleo da napusti klub onda kad je bio svetinja u klubu...sad ne mora da se vrace,ne zelimo izdajice u timu...

gani,gani,ajmo svi u glas,sevojno,sevojno bolje je od nas

pre 14 godina

Lille - Sevojno (ovde cu podrzati francuze, ipak tamo igra milivoje, a STA su ovi drugi, KO su oni, misssim)

Momak oni koji su vas unistili,dodjite opet i opet cete biti ponizeni..Eto stali smo u red za ponizavanje Zvezdane i docekali..

Kastiljo mora da je dosao da ostavi srce za Zvezdu, proklinje dan kad je sklopio taj ugovor koji sad mora da odradjuje hahaaa

ForeverSRB

pre 14 godina

Shto bi nash narod rekao:"KAd te niko nece,ti se vrati kuci..."
E,pa ne morash se nishta vracati,zahvalni smo ti na svemu shto si uradio,ali,poshto smo videli koliko "volish" Zvezdu,slobodno ostani u toj domovini,ili shta ti je vec...Ne kazem ja da bi ti trebao da ginesh za nash klub,jer do pre 2 god nisi ni znao shta je Zvezda,ali posle izjava koje si dao,ovde nemash shta da trazish...
Isah,Savio,Bogdanovic,i kompanija ne trebaju da izgube mesto zbog nekoga poput Kastilja,ako hocemo da uigravamo tim,to moramo da radimo sa igrachima od poverenja,a ne sa pticama selicama,pa kako vetar du'ne...Ae pa tako...

VUJA GROBAR

pre 14 godina

Dzabe vam i on...
bice i ove godine...
titula titula slavice se titula,partizan je sampion,peva cela SRBIJAAAAAAA..
pa vama i da c.ronaldo dodje ne biste mogli nista...:P

komsija

pre 14 godina

E ja ga nebih primio pa nije Crvena Zvezda javna kuca udjes igras se malo postanes slobodan igrac pa ajde malo preko grane da vidim kako je tamo pa tako stalno.Crvena Zvezda je fudbalski klub,sportsko drustvo a ne zeleznicka stanica.
(Ortodox, 19. jul 2009 00:08)

Xexe,pa vise ste zadnjih 2-3 godine licili na zeleznicku stanicu,nego na fudbalski klub-)))

Zvezda_u_srcu

pre 14 godina

Boze,svasta....Sta ce nama jedan Kastiljo pored Savia i Bogdanovica...Pa taj Savio je novi Pirlo,a Bogdanovic je novi Gatuzo...Fudbalskog menadzera i zivotne nerealnosti mi.......A i Kastiljo bi se dobro uklopio u Pizonovu formaciju sa 4 zadnja vezna...

Marko_bgd

pre 14 godina

dobar igrac...i odlicno je igrao dok je bio u Zvezdi,ali gde si sada ti prijatelju???nece te niko,pa bi da se vratis.dok si bio u zvezdi,odlucio si da odes,da se ne pojavljujes u klubu,kao prerastato si sredinu,nadmasio si srpsku ligu..odjednom ti je marakana dobra...e pa ne moze..ako smo veliki klub,onda ne treba da se ponizavamo..i da vracamo nekog tamo koji ce da nas naduva kad mu istekne ugovor,uzeleo si se spkinja sponzorusa i nasih diskoteka.da se ja pitam,u kazakstan bih ga sada posalao..objavite ovaj komentar..nemojte se ustrucavati..

Danačić

pre 14 godina

Čovek dolazi "da odradi ugovor". Zašto se sve u sportu "odrađuje"? Od treninga do utakmice. "Odradili smo trening kvalitetno". Taj se jezik više ne može podneti. Ugovori se, inače, ispunjavaju.

T

pre 14 godina

Ne treba nam ovaj u Zvezdi, neka nadje drugi klub.Zvezda je i previse veliki klub, da bi spala na nivo Kastilja, kojeg nece nijedan klub, dok je Zvezdu ponizio u svojim izjavama.Kad je toliko veliki, neka nadje klub!
Uprava, pamet u glavu, inace...

Vs

pre 14 godina

Daj boze da dodje Castilo da pojacamo jos prostor izmedju sredine i odbrane,a eto nam i kreatora igre.Eto nas na prolece u Ligi Evrope!!!

Q

pre 14 godina

Primiti ga nazad samo uz produzetak ugovora, ili neka sedi u nekom kaficu, kada ga vec niko nece.
Moraju da se znaju neka pravila igre, ili sistem ide u aut!

mimout_czv

pre 14 godina

Hmm , ne znam kako li se Savio snalazi na mestu stopera, jer visinom odgovara za tu poziciju, a da Kastiljo zauzme njegovo mesto u veznom redu! Mogao bi Pizon nesto ovako da proba:

GK Stamenkovic ( Pavlovic )
RB Ninkov
CB Tutoric
CB Savio ( Djordjevic )
LB Ignjatijevic ( Pejovic, ako dodje )
CM Kastiljo
CM Isah
LAM Obric ( Burzanovic )
RAM Lazetic ( Lazovic )
CF Perovic ( Abu )
CF Lekic ( Jevtic )

FkpCascais

pre 14 godina

Evo jos jedan primer lose strategije CZ. Imate Bogdanovica, doveli ste Issaha,pa jos i Savija, a imali ste mundijalistu premijerligasa. Zbog ovakvih glupavih kupovina stranaca je izasao ovaj primitivni zakon FSSa o ogranicavanju stranaca. Sa ovakvom strategijom i trebali bi da propadnete, ali kao Grobaru i Srbinu, ipak mi je zao...

Zare

pre 14 godina

Pa možda i ne bi bilo loše da dodje i odradi jednu celu sezonu, ako je to moguće jer i ovako izgleda da mu je ugovor takav da Zvezda od njegovog transfera ne može dobiti ni evrića. Iako nam se u timu malo gomilaju zadnji vezni mislim da bi neki od njih mogao da igra i kao klasičan veznjak i neko bi mogao da odigra i kao krilo-bek. Mislim da bi ako se slučajno Kastiljo vrati on bio prvi izbor za zaista "zadnjeg veznog" jer je vrlo dobar u defanzivi, agresivan i oduzme mnogo lopti, uz to je vrlo skočan a i retko, vrlo retko greši u predaji lopte. Mislim da bi Isah bez problema odigrao na sredini terena kao "centralni vezni" a na utakmici protiv Rudara sam primetio da Bogdanović vrlo solidno obavlja ofanzivne zadatke . Tu je naravno i ovaj novi Savio koji mi se čini kao vrlo univerzalan igrač koji može da odigra sve pozicije u odbrani a onako krakat prilično se dobro uključuje napred i vrlo brzo iznosi loptu... Na kraju ono što je većina primetila je da nam nedostaje igrač na terenu koji će da promišlja igru, daje precizne pasove, dribla...rekao bih da imamo tim od radnika ali nam hvali bar jedan umetnik. I to je ono što nas muči čini mi se već duže vreme jer smo kao navijači Zvezde navikli na tim u kome igraju Piksi-Deja-Prosinečki i drugi... tj. tim u kome ima daleko više umetnika nego radnika.
Na žalost nismo uspeli da zadržimo Parkera a on bi u ovom timu bio motor. Tu su nam sad Kadu, Burza i Obrić ali iako su njihovi kvaliteti pod znakom pitanja izgleda da neće baš ni dobijati šansu kod Pižona. Zato će nam igra biti ovako ružna kao protiv Rudara ali možda budemo i znatno uspešniji nego zadnje dve sezone. Ipak... pitanje je šta očekuje prosečni navijač Zvezde...ja lično volim da gledam lep fudbal pa makar i izgubili, više od ovog mrcvarenja.

Jesper

pre 14 godina

polako ljudi jeste Kastiljo ekstra igrac, ali imamo dobre igrace na toj poziciji Isah i Savio(covek je kontrolisao sredinu u Velenju sam znaci odusevljen sam njime...ka bi da ga prodamo za manju cenu da uzmemo love posto nam je preko potrebna a i pre cesto se izjasnjavao da ne bi zelio da se vrati

M...

pre 14 godina

Mislim da bi bilo lepo da se vrati, ali i Savio je dobar igrač, bio je odličan protiv Rudara. Ipak, Kastiljo je bio jedan od glavnih igrača kad smo osvojili duplu krunu.
Ako je Zvezda u mogućnosti, lepo bi bilo da ga dovede.

Scepan Scepa Scepe Scepova

pre 14 godina

Iako je Kastiljo odlican fudbaler i sigurno bi predstavljao pojacanje, za Zvezdu je bolje da ga prodaju, jer im je u ovom momentu vaznije vracanje nagomilanog duga nego jacanje konkurencije na poziciji koja je ponajmanje problematicna u Zvezdi sto se tice kvaliteta igrackog kadra. Steta sto je tako, voleo bih da vidim ponovo Kastilja u Zvezdinom dresu, ali je spasavanje kluba u ovom momentu pod 1! A nije za ocekivati da Zvezda napravi nesto veliko u Evropi pa da se odjednom svi otimaju za Kastilja, a ugovor mu polako istice. Prodaja i nista drugo.

Gaja

pre 14 godina

Prvo da naglasim da sam grobar. Ne mogu da verujem da ga svi hvale. Jeste on dobar igrac, ali da li se secate kako je otisao, sta je sve uradio zvezdi. Da sam na vasem mestu, mada bolje sto nisam, ja bi mu dao da prvo greje klupu, pa da se bori za mesto u prvom timu.

Cvele Maglic

pre 14 godina

Kastiljo je bio sjajan dok je bio u Zvezdi,sad ne znam u kakvoj je formi ali mislim da ne zasluzuje da se vrati i igra jer svi znamo na kakav je nacin otisao iz Zvezde!!!Bio mi je miljenik ali posle onakvog nepostovanja mislim da ne treba da se vrati,plus sto imamo Savija koji je odlican igrac...Bogdanovic i Isah su blago receno smesni!!!

Aleksandar Aca Jovovic-delija

pre 14 godina

Ako je ovo istina da castillo zeli da se vrati na nasu marakanu, onda vladane lukicu izvuci iz dzepova i dovedi najboljeg igraca kojeg smo imali u proteklih pet godina.castillu cestitam na zeljama da se vrati i kazem mu da su vrata marakane za njega uvek otvorena.

castillo vrati se!!!

shurda

pre 14 godina

relno tesko da ce kastiljo da se vrati a ako se vrati ko zna kako cce da igra...cuo sam da se vraca jagos vukovic sto je odlicno da zameni jednog od ona dva dzaka krompira tutorica ili djordjevica...treba nam i desni bek jer onaj ninkov nema pojma...

predragal@gmail.com

pre 14 godina

Kastiljo....prvo pojacanje u Crvenoj Zvezdi...on je covek klasa za ostala,nazovi,pojacanja...a pre svega treba da promenimo trenera...jer dok god Pizon bude forsirao,nase klince,zajedno sa trapavim Lekicem,necemo nista uraditi!!!! treba da igramo ofanzivnije,a ne defanzivni futbal koji forsira pizon!!!!!

goran

pre 14 godina

al je ljudima kratko pamcenje. isah nije los fudbvaler, ali nema nimalo kreativnosti, takticki je potpuno neobucen, ne zna kada treba da iznese loptu, da povuce napred, a zadnji vezni to mora da radi. dobar jeu defanzivi, srcan i zustar, ali mora mnogo da radi. kastiljo je kompletan fudbaler, opasan i po gol jer se odlicno ubacuje, igra glavom, u ovom jadnom timu bio bi sigurno pojacanje. verovao sam lukicu, ali priznajem da otimizam polako bledi. pogledajte samo adziceve konferencije za stampu, kao da je jos u pljevljima.

Mio

pre 14 godina

Ovde mora da je posredi neka greska, koliko ja znam, sto se nase zemlje tice, oni koji znaju da igraju pravi fudbal odlaze u Partizan, zatim oni koji su makar jedanput videli loptu u zivotu imaju sanse da se oprobaju u nekim od ostalih nasih superligasa, sve ispod toga odlazi u Zvezdu. :-D

Marakana_Sever

pre 14 godina

Ne treba ga pustiti nazad, jer treba uigrati i afirmisati igrace na kojima Zvezda moze da zaradi, i vraca dugove, umesto da izlazi u susret nekom Latino Amerikancu, koga nece nijedan klub i da on postavlja Zvezdi neke uslove.Moze da potpise novi cetvorogodisnji ugovor, ili neka ne dolazi i zauzima mesto Saviju, Isahu i ostalima.Ako menadzer njegov misli da moze da ubaci neki dinar u dzep trenera i otvori mu mesto u timu, vara se, jer ce navijaci bojkotovati Kastilja i novu Upravu u slucaju takvog poteza.
To ste mogli ranije da radite, vise ne, jer ce biti ostrih reakcija sa Severa!
Kastiljo, potpisi novi ugovor, ili se ne pojavljuju, treca varijanta ne postoji.

Никос

pre 14 godina

Да комшиница има новца за његову плату не би га ни дала на позајмицу. мислите о томе

PFC

pre 14 godina

zlezdi ne bi pomoglo ni 10 Castilja,zato slobodno ga dovedite...kako ste krenuli sa pojacanjima i otpustanjima igraca koji nesto znaju uspijecete izboriti opstanak,tj. 14 mesto koje ostavlja u ligi...zivi bili pa videli

miko

pre 14 godina

kad citam ovako neke komentare...sad kad ga niko nece onnda oce da se vrati..netreba nam...imamo dosta veznih igraca..zvezda je preveliki klub da se tako ponasa.....i tako dalje.

pa situacija je za sad takva (losa) moramo bit sretni ako hoce da se vrati covjek,takav dobar igrac je nama potreban!

Nema veze sta je prije bilo.

Pozdrav

Ljutica Bogdan

pre 14 godina

Svaka ptica se svom jatu vraca. Tako ce biti i sa Parkerom jer cese nasedeti u Tventeu dok dobije dozvolu FIFA da igra a to nece biti skoro

Marko Vozdovac

pre 14 godina

Za dve sezone u Zvezdi covek je bio sjajan! Ali... Ali zbog nacina na koji je otisao iz naseg kluba, najblize sto moze da pridje travi naseg stadiona bi trebala da bude ograda zapadne tribine!!! Pa Juve je suspendovao jednog Davidsa i drzao ga na tribinama zato sto je bio bezobrazan! Kastiljo bi u ovom trenutku bio ogromno pojacanje za ovako kriminalnu ekipu kakvu sad imamo, ali mislim da bi, ako uprava ima makar malo postovanja prema klubu koji vodi, morala da odbije njegovu ideju o "odradjivanju" sezone u Zvezdi! Pa kad shvati da ce sezonu da provede na tribinama umesto na terenu i tako upropasti sebe kao igraca, brzo ce predloziti raskid ugovora.

sumadinac fr

pre 14 godina

Ovaj se izgleda malo ugojio,pa je resio da pravi malo rezim (mislim da gladuje)da bi oslabeo,a u Zvezdi je to praksa da igraci nemaju redovan obrok,da si pametan ti to nebi uradio ....

Milos

pre 14 godina

E sad da demantujem ove kao Delije jer je Kastiljo sigurno najbolji stranac kaji je dosao u Zvezdu a pre smo ga uzdizali u nebesa a sad je izdajnik, kao ne treba nam vise ali ni Bogdanovic ni Savio nisu zadnji vezni vec samo Issah a Kastiljo nikako ne moze da bude visak u ovoj ekipi.

sonja

pre 14 godina

vrlo vazno da udemo u ligu uefa sa ili bez kastila.bez piksija prvaci evrope podrska delija najbitnija.svi na marakanu protiv rudara koljena ce da im se tresu mi smo sampioni

ФК Црвена Звезда Београд

pre 14 godina

Стаменковић

Нинков Туторић Ђорђевић Игњат

Кастиљо Исах

Лазетић Јефтић

Бурзановић

Перовић


Замене: Павловић, Савић, Цветковић, Савио, Богдановић, Каду, Лекић

ТИМ КОЈИ У СЕЗОНИ 2009-2010 ОСВАЈА ПРВО МЕСТО У ЈЕЛЕН СУПЕРЛИГИ, СА 9 БОДОВА ПРЕДНОСТИ У ОДНОСУ НА ДРУГОПЛАСИРАНУ ВОЈВОДИНУ И 12 НА ТРЕЋЕПЛАСИРАНИ ЈАВОР!!!

Ivan, Vladan & naša matora deca

pre 14 godina

Nije "naše dete" od 29 leta, zna sa loptom, ne pravi višak, pristojno se ponaša... koj' ćeš nam bRe? Ti si fudbaler. Nama tak'i nesu potrebni.

Milan

pre 14 godina

Prvo je zbrisao, pa se nesto bunio a sad hoce da se vrati. Pa nismo mi zadnja rupa na svirali. Treba i Zvezda da pokaze dostojanstvo i ponos.

GROBAR 008

pre 14 godina

@ 20.Стаменковић

Нинков Туторић Ђорђевић Игњат

Кастиљо Исах

Лазетић … Јефтић

Бурзановић

… Перовић


Замене: Павловић, Савић, Цветковић, Савио, Богдановић, Каду, Лекић

ТИМ КОЈИ У СЕЗОНИ 2009-2010 ОСВАЈА ПРВО МЕСТО У ЈЕЛЕН СУПЕРЛИГИ, СА 9 БОДОВА ПРЕДНОСТИ У ОДНОСУ НА ДРУГОПЛАСИРАНУ ВОЈВОДИНУ И 12 НА ТРЕЋЕПЛАСИРАНИ ЈАВОР!!!
(ФК Црвена Звезда Београд, 19. jul 2009 00:26)

Dobro dečko i šta je onda bilo kad si se probudio?!...počeo si verovatno da cmizdriš jer si shvatio da je to sve bio samo san!

Nikola (Grobar)

pre 14 godina

1. grobar sam
2. ako ga dovedete, realno imate 2 strasna igraca u veznom redu (castillo, isaah)... medjutim ostatak tima je u najboljem slucaju prosecan
3. sta bi sa purovicem??????

Ortodox

pre 14 godina

E ja ga nebih primio pa nije Crvena Zvezda javna kuca udjes igras se malo postanes slobodan igrac pa ajde malo preko grane da vidim kako je tamo pa tako stalno.Crvena Zvezda je fudbalski klub,sportsko drustvo a ne zeleznicka stanica.

Јокић-Гробар

pre 14 godina

Није спорно да је он добар играч, али чињеница да би дошао само да отаља уговор до краја ми се ни мало не допада! Топаловићи сигурно већ рачунају како да га се докопају кад му истекне тај уговор...
(бјанкоросонероазуриитд..., 18. jul 2009 23:58)

Е брате такви нам нетребају прејаки смо на тој позицији,па ми смо Жуку поклонили Ла Коруњи.А само погледајте ваше коментаре па какви сте ви то навијачи.Зашто пљујете по својим играчима зар то неби требао да буде наш посао.Вјероватно од повратка Кастиља неће бити ништа,а погледајте како пишете о Богдановићу и осталима.А после ако којим случајем направе неки успјех дићи ће те их у небеса.Погледајте само ваш однос према Короману.Ја изузетно цјеним његове фудбалске квалитете и могао је направити велику фудбалску каријеру само да је утакмице играо са фластером на устима.Па ви бољег играча од њега нисте имали у последњих 7-8 година.Тек сада ће те да осјетите како је кад нема играча који сам може рјешити утакмицу а то је много пута урадио.Нек вам је срећно.

А овај што је већ направио табелу, е па ти ниси нормалан.
Само једно мораш да схватиш Партизан ће да буде први а остали нек се поређају како хоће,иза нас има мјеста за још 15 екипа.

AnonimusFM

pre 14 godina

U PLAY OFFU(4.kolo) za Europa Ligu ce nas cekati 26 klubova. To je sigurno. Imamo 16 od 26 bolje rankiranih koji ce nas cekati Play Off-u, znaci bolji smo od njih 10. E sad, da bi ova simulacija bila uspesna, ja sam postavio nekoliko pretpostavki, tj samo jednu a to je da prodjemo i Rudar i Dinamo Tbilisi. Onda sam izvukao sve najverovatnije parove 3. kola kval. za EL, ima ih ukupno 35, od tih 35 - timovi koji imaju bolji koeficijenat od nas nalaze se u sledecim parovima:

---…-- ukupno 14---…--
Rosenborg - Honka (mozda ne prodje rosenborg 2. kolo igrao 0-0 kuci sa nekim indusima)
Bazel - KR/Larisa (mozda prodje larisa)
Gorica - Club Bruge (uzdajmo se u bracu slovence)
Liberec - Falkirk/vaduz (liberec je za 0.1 bolji od nas)
Braga - Elfsborge (uvek jaki elfsborg)
Roma - Naftan/Gent
Metalist karkif - Rijeka (uzdajmo se u dobru atmosferu na poljudu)
Hamburg - Randers
Kosice - Alborg/Slavija sarajevo (alborg)
Steaua - Fljamuntari (neko voli bari neko fljamuntari)
Odense - Crusaders/Rabotnicki (uzdajmo se u bracu makenodnce)
Psv - Cerno more (kad bi braca bugari zabriljirali uffff)
Lille - Sevojno (ovde cu podrzati francuze, ipak tamo igra milivoje, a STA su ovi drugi, KO su oni, misssim)
Macabi netanya - Galata
---…--

Mi ovde navijamo da prodju ovi losije rankirani, tako da u plej of udju indijanci. Od ovih potencijalnih 14 boljih, po pravilu ce otpasti recimo... 4-5 mozda i vise... znaci neka bude 10.

16 + 10 = 26;

PLUS 15 otpadnika iz 3 kola za CL (10 sampiona + 5 nesampiona)

Od tih 15 nisam pravio analizu ali neka bude da su bolji 13. Npr sigurno nije bolji Apolon sa kipra, protivu kojega igraju ONI (a koji je, gle koincidencije NAS izbacio prosle god) To ce znaciti bukvalno da ce nam ici na vodenicu da ONI prodju, znaci katastrofa. Sledi Suma:
Ustvari ispravka, uradih analizu : dueli 5 nonchampiona su poznati. nama igraju sledece tekme (please note da sad navijamo da bolje rankirani prodje dalje, tako da nama ostane indijanac):

Shakhtar Donetsk - Timiºoara (uzdamo se u Shahtjor)
Celtic - Dynamo Moscow (uzdamo se u Celtic jer smo bolji od rusa)
Anderlecht - Sivasspor (uzdamo se u anderleht)

Ostala 2 para su bolji. Znaci, vratimo se na sigurnu racunicu:

16 + 2 = 18;

Pamtimo 14 tekmi odozgo, i plus 3 ovih. Idemo dalje, od 10 duela sampiona u 3. kolu kval. za CL, nama igraju sledeci matchevi :

FC Salzburg - Dinamo (navijamo za Dinamo, od beclija smo bolji)
Zrinjski - Olimpijakos (navijamo za olimpijakos)
Cirih - Maribor (uzdamo se u Cirih)
partizan - Apoel (uzdamo se u njih ni manje ni vise)
Serif - Slavia Prag (cesi delju)
Maccabi Haifa - Aktobe (jevreji delju)
Levski - Ekranas (bije levski)
Ventspils - bate borisov (BOLJI SMO OD OBA HAHA)
Visla/Levadia - Debrecen/Kalmar (Bolji smo od svih 4 haha)
Kopenhagen - Tirana/Stabek (Znaci navijamo za dance)

Dakle, ako ovde ne bude nikakvih iznenadjenja, to ce biti e x t r a. Jedino iznenadjenje bi mogao da vude Apoel, ali bez zaebancije. ja bih vise voleo da ONI ZNA SE KOJI ispadnu u plehj offu i tako udju u EL a ne u CL, nego da ispadnu sad i da im se padne neki indijanac i da odu u EL, a nama smanje sansu da budemo seedovani (osemenjeni). A da, i najverovatnije da ce salzbuurg da izbaci Dinamo sto nije dobro za nas takodje. Nece valjda i maribor da iznenadi. Tako da ovde racunaj da cemo biti bolji od svih 10. tako da ostajemo na sledecem;

18 - sigurno boljih koji nas cekaju;
14 - iz 3. kola kvalifikacija za EL KOJI NISU NUZNO bolje rankirani (NADAMO SE IZNENADJENJIMA)
3 - non-champions iz 3. kola za CL (NE NADAMO SE IZNENADJENJIMA)
10 - championa iz 3. kola za Cl (NE NADAMO SE IZNENADJENJIMA)

Uzmimo sada najgori slucaj, dakle da svih 14 potencijalno boljih iz 3. kola prodju, i pretpostavimo da od onih 10 bude 2 iznenadjenja a od onih 3 bude jedno iznenadjenjce. Znaci :

18 + 14 + 2 + 1 = 35 (znaci mi bismo bili 36.)

Uzmimo sada da realno od onih 14 bude 4 inenadjenjca a ovamo od 13 ukupno 2, znaci:

18 + 10 + 2 = 30 (mi bismo bili 31.)

A MAGICNA CIFRA JE 38!!!!!!(jer imamo 76 ekipa, da bismo bili seedovani moramo biti u prvih 38) prema tome, sanse da budemo povlasceni u PLAY OFFU (4.kolo) kolu su DOBRE, i time SIGURNO izbegnemo sledece klubove:

Everton
Villarreal
Zenit St. Petersburg
Benfica
Valencia
Ajax
Werder Bremen
Heerenveen
Lazio
Hertha BSC
Dinamo Bucureºti
AEK Athens
Aston Villa
Toulouse

kao i jos 20al slicnih. eto to ti je to.

бјанкоросонероазуриитд...

pre 14 godina

Није спорно да је он добар играч, али чињеница да би дошао само да отаља уговор до краја ми се ни мало не допада! Топаловићи сигурно већ рачунају како да га се докопају кад му истекне тај уговор...

duhoviti...grobar

pre 14 godina

Стаменковић

Нинков Туторић Ђорђевић Игњат

Кастиљо Исах

Лазетић … Јефтић

Бурзановић

… Перовић


Замене: Павловић, Савић, Цветковић, Савио, Богдановић, Каду, Лекић

ТИМ КОЈИ У СЕЗОНИ 2009-2010 ОСВАЈА ПРВО МЕСТО У ЈЕЛЕН СУПЕРЛИГИ, СА 9 БОДОВА ПРЕДНОСТИ У ОДНОСУ НА ДРУГОПЛАСИРАНУ ВОЈВОДИНУ И 12 НА ТРЕЋЕПЛАСИРАНИ ЈАВОР!!!
(ФК Црвена Звезда Београд, 19. jul 2009 00:26)

hahahha. stvarno zanimljiva izjava

VUJA GROBAR

pre 14 godina

Dzabe vam i on...
bice i ove godine...
titula titula slavice se titula,partizan je sampion,peva cela SRBIJAAAAAAA..
pa vama i da c.ronaldo dodje ne biste mogli nista...:P

VladaBrada

pre 14 godina

Proverena informacija.
Imam Drugara Ekvadorca koji mu je komsija i kaze da se Kastiljo 100% vraca u Crvenu Zvedu. Sreo ga je ovih dana u marketu i video da Kastiljo sa kevom kupuje gomilu konzervirane hrane , sardine i mesne nareske , ma sigurno se vraca u Zvezdu nema druge. :-)

Grobar-S

pre 14 godina

Bolje mu je da lize sapun i da nosi sombrero od ljutog luka nego da se vrati u Zvezdu kojoj ce Partizan do oktombra meseca bezati 15 bodova.

Mio

pre 14 godina

Ovde mora da je posredi neka greska, koliko ja znam, sto se nase zemlje tice, oni koji znaju da igraju pravi fudbal odlaze u Partizan, zatim oni koji su makar jedanput videli loptu u zivotu imaju sanse da se oprobaju u nekim od ostalih nasih superligasa, sve ispod toga odlazi u Zvezdu. :-D

Zvezda_u_srcu

pre 14 godina

Boze,svasta....Sta ce nama jedan Kastiljo pored Savia i Bogdanovica...Pa taj Savio je novi Pirlo,a Bogdanovic je novi Gatuzo...Fudbalskog menadzera i zivotne nerealnosti mi.......A i Kastiljo bi se dobro uklopio u Pizonovu formaciju sa 4 zadnja vezna...

Пижон, ал играч

pre 14 godina

Ево мог јучерашњег коментара на Бурзину вест где се спомиње Кастиљо.
"Сјајна вест за Пижона што се тиче Кастиља. Сада ће моћи уместо 3 задња везна играча да стави 4. Јој среће за њега. Па још кад се дода и Цветковић који је задњи везни али је на беку јер немају никог другог осим Нинкова, моћи ће Жонпи и једног нападача на клупу па да играмо са 5 задњих везних, још среће за Пижона.
Па ми смо га и отерали пре пар година зато што смо играли кукавички фудбал, малтене без нападача. Само Јовичић,ако не рачунаш Перицу који није био класичан шпиц.
А у Велењу смо победили срећно, да се не лажемо. Одбрану ће да напуни иоле неки јачи клуб, играли су катастрофално, једно три пута је после корнера њихов играч остајао сам, ал људи немају појма са фудбалом па смо добро прошли. Цела одбрана нам треба, десни и леви бек и два центархалфа."

Vlada

pre 14 godina

Vreme je za titulu, a onda uigravanje tima za ligu šampiona. Žao mi je što neki igrači kao što je Kleo uvek odu na pogrešnu stranu. Bio je s nama dok je bilo loše, a sada je otišao da igra za budućeg vicešampiona.

Sitna boranija

pre 14 godina

Sjajna vest, po meni najbolji stranac u Zvezdi ikada (uz Molinu koga su amateri iz tadasnje uprave pustili za sicu a sada je glavni igrac Santosa :-( )

Pa kada VP bude zeleo da igra "tvdo", kao u Velenju, sredina Isa, Kastiljo, SAvio i Kadu deluje superiorno, tu bi se i Barkos (znaci, i Lekic.. :-) ) nadavao golova ...

Pozz.

zulu warriors

pre 14 godina

чудно успео сам пре топаловића да поставим коментар!!нико није испред кастиља питајте топаловиће какав има скор са њима?!

Milan Cvetkovic

pre 14 godina

Pazite ovako...sa Kasitljom bi smo dobili jak skok i borbenost na sredini......znaci Pavlovic...Ignjatijevic.....Djordjeciv...Tutoric....Ninkov...Isah...Kastiljo.......Burzanovic...Kadu...Lazetic.....Perovic ili Abu...ako je to tacno sto pisu...znaci imaali bi dodatnu sigurnost i bobernost i skok na sredini.....tako da bi ovo bio solidan tim....

FkpCascais

pre 14 godina

Evo jos jedan primer lose strategije CZ. Imate Bogdanovica, doveli ste Issaha,pa jos i Savija, a imali ste mundijalistu premijerligasa. Zbog ovakvih glupavih kupovina stranaca je izasao ovaj primitivni zakon FSSa o ogranicavanju stranaca. Sa ovakvom strategijom i trebali bi da propadnete, ali kao Grobaru i Srbinu, ipak mi je zao...

delija NP

pre 14 godina

Mislim da je ovo najbolji stranac koji je ikada igrao u Zvezdi,svaka mu cast !!!
(delija, 18. jul 2009 23:50)

Ne samo u Zvezdi nego i u celoj Srbiji

T

pre 14 godina

Ne treba nam ovaj u Zvezdi, neka nadje drugi klub.Zvezda je i previse veliki klub, da bi spala na nivo Kastilja, kojeg nece nijedan klub, dok je Zvezdu ponizio u svojim izjavama.Kad je toliko veliki, neka nadje klub!
Uprava, pamet u glavu, inace...

Bata Djora Sr.

pre 14 godina

Odlicna vest, narocito za Pizona, posto prema onome sto sam cuo u evropskim ustakmicama kada su gostovanja u pitanju namera mu je da ide na nulu, a u Beogradu sta se uradi. Zbog taktike koju je izabrao u Sloveniji mnogi u klubu su kivni na njega, a ni igraci nisu zadovoljni nacinom na koji radi. Jedan od njih rekao je da je Zvezdin tim upola slabiji nego onaj koji je okoncao sezonu. Sto u prevodu znaci da navijace Zvezde verovatno ocekuje jos jedna dugacka i mucna sezona. Znaci, ako crveno beli prodju Rudar, na sledecem evro gostovanju umesto Lazetica neka zaigra Kastiljo, mada moze on i u napadu, pokazao se kao dobar u skoku.

ForeverSRB

pre 14 godina

Shto bi nash narod rekao:"KAd te niko nece,ti se vrati kuci..."
E,pa ne morash se nishta vracati,zahvalni smo ti na svemu shto si uradio,ali,poshto smo videli koliko "volish" Zvezdu,slobodno ostani u toj domovini,ili shta ti je vec...Ne kazem ja da bi ti trebao da ginesh za nash klub,jer do pre 2 god nisi ni znao shta je Zvezda,ali posle izjava koje si dao,ovde nemash shta da trazish...
Isah,Savio,Bogdanovic,i kompanija ne trebaju da izgube mesto zbog nekoga poput Kastilja,ako hocemo da uigravamo tim,to moramo da radimo sa igrachima od poverenja,a ne sa pticama selicama,pa kako vetar du'ne...Ae pa tako...

komsija

pre 14 godina

E ja ga nebih primio pa nije Crvena Zvezda javna kuca udjes igras se malo postanes slobodan igrac pa ajde malo preko grane da vidim kako je tamo pa tako stalno.Crvena Zvezda je fudbalski klub,sportsko drustvo a ne zeleznicka stanica.
(Ortodox, 19. jul 2009 00:08)

Xexe,pa vise ste zadnjih 2-3 godine licili na zeleznicku stanicu,nego na fudbalski klub-)))

predragal@gmail.com

pre 14 godina

Kastiljo....prvo pojacanje u Crvenoj Zvezdi...on je covek klasa za ostala,nazovi,pojacanja...a pre svega treba da promenimo trenera...jer dok god Pizon bude forsirao,nase klince,zajedno sa trapavim Lekicem,necemo nista uraditi!!!! treba da igramo ofanzivnije,a ne defanzivni futbal koji forsira pizon!!!!!

PFC

pre 14 godina

zlezdi ne bi pomoglo ni 10 Castilja,zato slobodno ga dovedite...kako ste krenuli sa pojacanjima i otpustanjima igraca koji nesto znaju uspijecete izboriti opstanak,tj. 14 mesto koje ostavlja u ligi...zivi bili pa videli

vladan

pre 14 godina

Naravno, treba videti i kakvi su planovi čelnika crveno-belih (odnosno finansijske mogućnosti) s obzirom da na toj poziciji već imaju Isaha, novajliju Savija, Bogdanovića...

Ma kastiljo je za 3 klase bolji igrac od ovih.Ovaj isah ajde nije los,savio treba da se dokaze a bogdanovic-lik je pogresio profesiju,veze nema

outsider

pre 14 godina

...ne treba nam!!! iako je dobar igrac,taj isti je toliko zeleo da napusti klub onda kad je bio svetinja u klubu...sad ne mora da se vrace,ne zelimo izdajice u timu...

sumadinac fr

pre 14 godina

Ovaj se izgleda malo ugojio,pa je resio da pravi malo rezim (mislim da gladuje)da bi oslabeo,a u Zvezdi je to praksa da igraci nemaju redovan obrok,da si pametan ti to nebi uradio ....

Escobar

pre 14 godina

Ne treba nam...Ne mislim na to da je los igrac,naprotiv on je extra igrac za nase uslove...Al mislim da ne moze on ovako da se zeza sa nama,niko ga nece pa ajde eto mene u Zvezdi...Ej bre pa za sta nas snatras???

Cvele Maglic

pre 14 godina

Kastiljo je bio sjajan dok je bio u Zvezdi,sad ne znam u kakvoj je formi ali mislim da ne zasluzuje da se vrati i igra jer svi znamo na kakav je nacin otisao iz Zvezde!!!Bio mi je miljenik ali posle onakvog nepostovanja mislim da ne treba da se vrati,plus sto imamo Savija koji je odlican igrac...Bogdanovic i Isah su blago receno smesni!!!

gani,gani,ajmo svi u glas,sevojno,sevojno bolje je od nas

pre 14 godina

Lille - Sevojno (ovde cu podrzati francuze, ipak tamo igra milivoje, a STA su ovi drugi, KO su oni, misssim)

Momak oni koji su vas unistili,dodjite opet i opet cete biti ponizeni..Eto stali smo u red za ponizavanje Zvezdane i docekali..

Kastiljo mora da je dosao da ostavi srce za Zvezdu, proklinje dan kad je sklopio taj ugovor koji sad mora da odradjuje hahaaa

elfenomeno

pre 14 godina

ma bolje ga prodajte, sledece sezone dinara necete uzeti za njega, a imate vec solidne igrace na toj poziciji, pogotovo savio koji se pokazao bas dobro u Sloveniji

Реп Српска

pre 14 godina

Понос је нешто што је одлика великих људи...Ево прилике да му покажемо за какав клуб је играо...Послати му одбијеницу и рећи да нема мјеста за кукавице и нафуране "звијезде"...Делија_Требиње

hektor

pre 14 godina

Bogdanovic na kaljenje u Sopot (decko samo trci i to je to), Savio pedala (nista sto vec nismo videli,brazilski prosek) i onda nek se Isah i Kastiljo bore za mesto u timu, mada mozda i mogu da se uklope zajedno. Kad Moze Isah, Bogdanovic i Savio u prvoj postavi onda ima mesta i za Kastilja... Kapiram da je to ok!?

Никос

pre 14 godina

Да комшиница има новца за његову плату не би га ни дала на позајмицу. мислите о томе

MILANINI

pre 14 godina

Ponovo i po ko zna koji put se sire glasine o "ovom igracu".Pizonu u njegovoj koncepciji,on(castillo} nema sta da trazi. POZDRAV SVIM ZVEZDASIMA.

Bane

pre 14 godina

Zvezdo, ovde nema sta da se ceka!!! Bogdanovic moze da pauzira, ne bi mu bio prvi put.....dva zadnja vezna, Isah i Kastiljo.....eh kad bi bilo

Za ostalo MASTER card, oduzmi ženi!

pre 14 godina

Kažem ja sebi, Segundo,
ovo je prava sredina,
ovde se možda malo više jede sardina,
ali ovo što se sprema, u smislu duhovne hrane,
toga nema nigde!

Zvezda nije život, ali...
...Zvezda nije ni sitnica!

Biće ova sezona do JA*A!

Bar, što se publike tiče!

mimout_czv

pre 14 godina

Hmm , ne znam kako li se Savio snalazi na mestu stopera, jer visinom odgovara za tu poziciju, a da Kastiljo zauzme njegovo mesto u veznom redu! Mogao bi Pizon nesto ovako da proba:

GK Stamenkovic ( Pavlovic )
RB Ninkov
CB Tutoric
CB Savio ( Djordjevic )
LB Ignjatijevic ( Pejovic, ako dodje )
CM Kastiljo
CM Isah
LAM Obric ( Burzanovic )
RAM Lazetic ( Lazovic )
CF Perovic ( Abu )
CF Lekic ( Jevtic )

djole_bg

pre 14 godina

E sad i ne zelim da se vratis.. Realno i ne trebas nam, jel iamamo dosta dobrih igraca na toj poziciji (iako si bolji od svih njih, ja te ne bi vratio). Izneverio si klub, mozda ne ti licno, koliko tvoj menadzer koji verovatno o svemu odlucuje.. Sve u svemu vise bi nam znacio koji milion od tvoje prodaje, nego tvoj povratak.. DS89

A!

pre 14 godina

Klub treba da pokaze integritet i da iskulira prepotentnog Kastilja. Hteo je da ide, izvolte nema nazad.
Decko bi ako moze da se vrati ,da mu placamo njegova mogu misliti primanja , da mu poraste cena na trzistu i onda da ode bez obestecenja u neki evropski klub. Njemu sve - a nama nemotivisani , prepotentni igrac koji jeste ruku na srce klassa za nasu ligu , ali samo za nasu..+ da ne dobijemo pare od njegovog transfera. Lukicu prosledi dalje nesrecu.

Vs

pre 14 godina

Daj boze da dodje Castilo da pojacamo jos prostor izmedju sredine i odbrane,a eto nam i kreatora igre.Eto nas na prolece u Ligi Evrope!!!

Scepan Scepa Scepe Scepova

pre 14 godina

Iako je Kastiljo odlican fudbaler i sigurno bi predstavljao pojacanje, za Zvezdu je bolje da ga prodaju, jer im je u ovom momentu vaznije vracanje nagomilanog duga nego jacanje konkurencije na poziciji koja je ponajmanje problematicna u Zvezdi sto se tice kvaliteta igrackog kadra. Steta sto je tako, voleo bih da vidim ponovo Kastilja u Zvezdinom dresu, ali je spasavanje kluba u ovom momentu pod 1! A nije za ocekivati da Zvezda napravi nesto veliko u Evropi pa da se odjednom svi otimaju za Kastilja, a ugovor mu polako istice. Prodaja i nista drugo.

CZV*7*FOREVER

pre 14 godina

Za Kastilja mora da bude mjesta...Bas me zanima kako bi to bilo da igramo sa dva zadnja vezna Issah-Kastiljo,bio bi to strasan tandem!?:D

Zare

pre 14 godina

Pa možda i ne bi bilo loše da dodje i odradi jednu celu sezonu, ako je to moguće jer i ovako izgleda da mu je ugovor takav da Zvezda od njegovog transfera ne može dobiti ni evrića. Iako nam se u timu malo gomilaju zadnji vezni mislim da bi neki od njih mogao da igra i kao klasičan veznjak i neko bi mogao da odigra i kao krilo-bek. Mislim da bi ako se slučajno Kastiljo vrati on bio prvi izbor za zaista "zadnjeg veznog" jer je vrlo dobar u defanzivi, agresivan i oduzme mnogo lopti, uz to je vrlo skočan a i retko, vrlo retko greši u predaji lopte. Mislim da bi Isah bez problema odigrao na sredini terena kao "centralni vezni" a na utakmici protiv Rudara sam primetio da Bogdanović vrlo solidno obavlja ofanzivne zadatke . Tu je naravno i ovaj novi Savio koji mi se čini kao vrlo univerzalan igrač koji može da odigra sve pozicije u odbrani a onako krakat prilično se dobro uključuje napred i vrlo brzo iznosi loptu... Na kraju ono što je većina primetila je da nam nedostaje igrač na terenu koji će da promišlja igru, daje precizne pasove, dribla...rekao bih da imamo tim od radnika ali nam hvali bar jedan umetnik. I to je ono što nas muči čini mi se već duže vreme jer smo kao navijači Zvezde navikli na tim u kome igraju Piksi-Deja-Prosinečki i drugi... tj. tim u kome ima daleko više umetnika nego radnika.
Na žalost nismo uspeli da zadržimo Parkera a on bi u ovom timu bio motor. Tu su nam sad Kadu, Burza i Obrić ali iako su njihovi kvaliteti pod znakom pitanja izgleda da neće baš ni dobijati šansu kod Pižona. Zato će nam igra biti ovako ružna kao protiv Rudara ali možda budemo i znatno uspešniji nego zadnje dve sezone. Ipak... pitanje je šta očekuje prosečni navijač Zvezde...ja lično volim da gledam lep fudbal pa makar i izgubili, više od ovog mrcvarenja.

Aleksandar Aca Jovovic-delija

pre 14 godina

Ako je ovo istina da castillo zeli da se vrati na nasu marakanu, onda vladane lukicu izvuci iz dzepova i dovedi najboljeg igraca kojeg smo imali u proteklih pet godina.castillu cestitam na zeljama da se vrati i kazem mu da su vrata marakane za njega uvek otvorena.

castillo vrati se!!!

Gaja

pre 14 godina

Prvo da naglasim da sam grobar. Ne mogu da verujem da ga svi hvale. Jeste on dobar igrac, ali da li se secate kako je otisao, sta je sve uradio zvezdi. Da sam na vasem mestu, mada bolje sto nisam, ja bi mu dao da prvo greje klupu, pa da se bori za mesto u prvom timu.

Pantelija

pre 14 godina

Naravno, treba videti i kakvi su planovi čelnika crveno-belih (odnosno finansijske mogućnosti) s obzirom da na toj poziciji već imaju Isaha, novajliju Savija, Bogdanovića...Pa ako ga ne vrate mogu i onu odmah da idu.

elphant man

pre 14 godina

kad moze mancester siti da igra sa 5 spiceva i vise,mozemo i mi sa 5 zadnjih veznih(to bi nam bilo i pametnije)...
dodji i objasni ekvadorski makelele

Marko_bgd

pre 14 godina

dobar igrac...i odlicno je igrao dok je bio u Zvezdi,ali gde si sada ti prijatelju???nece te niko,pa bi da se vratis.dok si bio u zvezdi,odlucio si da odes,da se ne pojavljujes u klubu,kao prerastato si sredinu,nadmasio si srpsku ligu..odjednom ti je marakana dobra...e pa ne moze..ako smo veliki klub,onda ne treba da se ponizavamo..i da vracamo nekog tamo koji ce da nas naduva kad mu istekne ugovor,uzeleo si se spkinja sponzorusa i nasih diskoteka.da se ja pitam,u kazakstan bih ga sada posalao..objavite ovaj komentar..nemojte se ustrucavati..

Ljutica Bogdan

pre 14 godina

Svaka ptica se svom jatu vraca. Tako ce biti i sa Parkerom jer cese nasedeti u Tventeu dok dobije dozvolu FIFA da igra a to nece biti skoro

Mika NS

pre 14 godina

To je svakako dobra vest,za nas fudbal uopste.
Uz Moreiru i Dijaru,Kastiljo je najbolji stranac koji je igrao za nase klubove.Iako navijam za suprotnu stranu,Segundo je klasa igrac i lepo je gledati kako igra.

Marakana_Sever

pre 14 godina

Ne treba ga pustiti nazad, jer treba uigrati i afirmisati igrace na kojima Zvezda moze da zaradi, i vraca dugove, umesto da izlazi u susret nekom Latino Amerikancu, koga nece nijedan klub i da on postavlja Zvezdi neke uslove.Moze da potpise novi cetvorogodisnji ugovor, ili neka ne dolazi i zauzima mesto Saviju, Isahu i ostalima.Ako menadzer njegov misli da moze da ubaci neki dinar u dzep trenera i otvori mu mesto u timu, vara se, jer ce navijaci bojkotovati Kastilja i novu Upravu u slucaju takvog poteza.
To ste mogli ranije da radite, vise ne, jer ce biti ostrih reakcija sa Severa!
Kastiljo, potpisi novi ugovor, ili se ne pojavljuju, treca varijanta ne postoji.

miko

pre 14 godina

kad citam ovako neke komentare...sad kad ga niko nece onnda oce da se vrati..netreba nam...imamo dosta veznih igraca..zvezda je preveliki klub da se tako ponasa.....i tako dalje.

pa situacija je za sad takva (losa) moramo bit sretni ako hoce da se vrati covjek,takav dobar igrac je nama potreban!

Nema veze sta je prije bilo.

Pozdrav

Josif Semjanov

pre 14 godina

Ukoliko je tacno da Kastiljo zeli da se vrati u Zvezdi i zeli da igra u Zvezdi pod finansijskim uslovima koji su u skladu sa mogucnostima Zvezde onda ga treba dovesti bez obzira sto imamo igrace na tim pozicijama jer je sezona duga.Mislim da bi Kastiljo bio odlican tandem sa Isahom a sem toga i Pizon voli da forsira igru sa dva zadnja vezna onda bolji tandem od Isah-Kastiljo nema niko a za Savija ce se naci mesto jer ga je Pizin tokom priprema isprobavao i kao stopera.Pozz.MKD

Zadnji vezni

pre 14 godina

Imamo gomilu zadnjih veznih. Isaha, Bogdanovica, Savia, Nikolica, Cvetkovica (prinudno desni bek). I iskreno samo je Isah bolji od Kastilja.

M...

pre 14 godina

Mislim da bi bilo lepo da se vrati, ali i Savio je dobar igrač, bio je odličan protiv Rudara. Ipak, Kastiljo je bio jedan od glavnih igrača kad smo osvojili duplu krunu.
Ako je Zvezda u mogućnosti, lepo bi bilo da ga dovede.

shurda

pre 14 godina

relno tesko da ce kastiljo da se vrati a ako se vrati ko zna kako cce da igra...cuo sam da se vraca jagos vukovic sto je odlicno da zameni jednog od ona dva dzaka krompira tutorica ili djordjevica...treba nam i desni bek jer onaj ninkov nema pojma...

Q

pre 14 godina

Primiti ga nazad samo uz produzetak ugovora, ili neka sedi u nekom kaficu, kada ga vec niko nece.
Moraju da se znaju neka pravila igre, ili sistem ide u aut!

goran

pre 14 godina

al je ljudima kratko pamcenje. isah nije los fudbvaler, ali nema nimalo kreativnosti, takticki je potpuno neobucen, ne zna kada treba da iznese loptu, da povuce napred, a zadnji vezni to mora da radi. dobar jeu defanzivi, srcan i zustar, ali mora mnogo da radi. kastiljo je kompletan fudbaler, opasan i po gol jer se odlicno ubacuje, igra glavom, u ovom jadnom timu bio bi sigurno pojacanje. verovao sam lukicu, ali priznajem da otimizam polako bledi. pogledajte samo adziceve konferencije za stampu, kao da je jos u pljevljima.

Marko Vozdovac

pre 14 godina

Za dve sezone u Zvezdi covek je bio sjajan! Ali... Ali zbog nacina na koji je otisao iz naseg kluba, najblize sto moze da pridje travi naseg stadiona bi trebala da bude ograda zapadne tribine!!! Pa Juve je suspendovao jednog Davidsa i drzao ga na tribinama zato sto je bio bezobrazan! Kastiljo bi u ovom trenutku bio ogromno pojacanje za ovako kriminalnu ekipu kakvu sad imamo, ali mislim da bi, ako uprava ima makar malo postovanja prema klubu koji vodi, morala da odbije njegovu ideju o "odradjivanju" sezone u Zvezdi! Pa kad shvati da ce sezonu da provede na tribinama umesto na terenu i tako upropasti sebe kao igraca, brzo ce predloziti raskid ugovora.

Milos

pre 14 godina

E sad da demantujem ove kao Delije jer je Kastiljo sigurno najbolji stranac kaji je dosao u Zvezdu a pre smo ga uzdizali u nebesa a sad je izdajnik, kao ne treba nam vise ali ni Bogdanovic ni Savio nisu zadnji vezni vec samo Issah a Kastiljo nikako ne moze da bude visak u ovoj ekipi.

Danačić

pre 14 godina

Čovek dolazi "da odradi ugovor". Zašto se sve u sportu "odrađuje"? Od treninga do utakmice. "Odradili smo trening kvalitetno". Taj se jezik više ne može podneti. Ugovori se, inače, ispunjavaju.

Jesper

pre 14 godina

polako ljudi jeste Kastiljo ekstra igrac, ali imamo dobre igrace na toj poziciji Isah i Savio(covek je kontrolisao sredinu u Velenju sam znaci odusevljen sam njime...ka bi da ga prodamo za manju cenu da uzmemo love posto nam je preko potrebna a i pre cesto se izjasnjavao da ne bi zelio da se vrati

sonja

pre 14 godina

vrlo vazno da udemo u ligu uefa sa ili bez kastila.bez piksija prvaci evrope podrska delija najbitnija.svi na marakanu protiv rudara koljena ce da im se tresu mi smo sampioni