Nedelja, 12.07.2009.

19:16

DK: Češka i Hrvatska u polufinalu

Reprezentacije Češke, Hrvatske i Španije pridružile su se Izraelu u polufinalu Dejvis kupa.

Izvor: B92

DK: Èeška i Hrvatska u polufinalu IMAGE SOURCE
IMAGE DESCRIPTION

57 Komentari

Sortiraj po:

Lobel

pre 14 godina

Novi DAVIS CUP poredak izgleda ovako:

1 Spain 29,970.31
2 USA 23,682.50
3 Russia 23,625.00
4 Argentina 18,676.25
5 Croatia 10,187.50
6 Israel 9,334.06
7 Czech Republic 9,296.25
8 Germany 7,904.38
9 Sweden 6,143.75
10 France 3,500.00

ZG

pre 14 godina

Hej susjedi dobiti Amere 2005. sa Agassijem,Roddickom i braćom Brayan to je kao neko finale u nekom drugom loptačkom sportu.A kako su nas samo potcijenili.Pa i sada,neslužbeno, bilo je provokacija u hotelu kada su ispitivali jadnu sobaricu da li mi ovdje peremo rublje u vešmašini ili ? Ili da li ste čuli za New York.To je strašno.Ali isprašili smo ih po turu.Neslužbeno pak bili su oduševljeni sa prekrasnim Porečom samo izprve nisu to htjeli priznati.Sada postaviti opet zemlju protiv Čeha,ili Split (prekrasna Spaladium arena) ili opet Poreč.Radek je slabiji na zemlji,jer često igra srvis-volej.A Španjolcima staviti super brzu podlogu sa Zagreb opena.Ne bi se niti snašli.Tu se vidi naša kvaliteta da možemo igrati na svim podlogama (kada bi se barem mogla postaviti trava).Međuti trebali bi se oporaviti barem jedan, ili Ljubičić ili Ančić i to samo za parove, jer pojedimačne mečeve su osigurali i Karlović i Čilić.

Vlada

pre 14 godina

febo zg

Čilić je 5 godina mlađi od Đokovića ??? Prvo se informiši, a onda pisi komentare. Đoković je sa 20 godina postao 3. igrač sveta, a trenutno je 4. na svetu. Čilić ima 21 godinu i trenutno je valjda 15. igrač sveta. Dakle Đoković je imao jednu godinu8 manje od sada Čilića kada je usao u sam svetski vrh. Čilić do sada nikada nije pobedio Đokovića, niti je na iole jačem turniru , poput mastersa ili gren slema, stigao do zavrsnice. Trebace mu mnogo rada da bi uopste usao među prvih 10, a kamo li da bude bilji od Đokovića. Lično mislim da je Čilić veoma limitiran igrać i da je Aničić bio daleko talentovaniji od njega

Djedmedjed

pre 14 godina

Neki su se na ovom (vrlo dobrom) forumu malo previse napalili. Treba sagledati stvari realno; Srbija ima u ovom trenutku odgovarajucu koncentraciju kvalitete, no hrvatski su tenisaci u usponu. Od Cilica mozemo u slijedece dvije sezone ocekivati velike stvari.
Djokovic je evidentna klasa, ali vidljiv je pad u igri, osobito na psiholoskom planu (sindrom Ivanisevic); s druge strane, Cilic je u Wimbledonu do 1/4-finala igrao skoro svako kolo pet setova. Nekoliko se puta vracao iz ponora. Taj igrac tek stupa na scenu. Sto se zenskog tenisa tice, tu je Srbija trenutno daleko jaca, no i vase cure su u vidljivom padu. Nije prosla ni godina dana, a bile su prva i druga igracica svijeta.
Netko je nabrojao hrvatsku tradiciju.
Ne zaboravimo pritom Josipa Paladu i Franju Punceca, koji je igrao 30-tih dva predratna finala Wimbledona

FeboZg

pre 14 godina

Pa Ovi hrvati i njihove lepe ne izlaze od 10 meceva devet su igrali kod kuce .A taj jedan na strani i odmah su ispali iz a grupe . Ko odlucuje ko je domacin mi svaku igramo na strani .
(roki, 13. jul 2009 14:39)

Ma naravno Roki..kriv je ždrijeb,Papa i Nato..a i oni iz Lena nisu bez grijeha jel tako.xa xa xa Roki sine...knjigu u ruke i učenje ti ne gine..Hrvati su gazili Amere dok se tenis u Srbiji nije ni igrao na profesionalnom nivou..ako ne računamo "klase" ko Bobu i Armenulića koji su skupljali loptice Generalima JNA...Pa SPlit u jednoj ulici ima Pilića,Franulovića,Ivaniševića,Ančića...alooo jedan kvart...jedna ulica...jedan GRAD..SPLIT...koji Nole koji bakrači..pa ionako mu geni vuku na majčinu stranu što se tiče tenisa....pa nije valjda na Tatu ili Strica????Bravo za B92 i njegov sportski sajt..ali su mu čitatelji iz srbije uglavnom neinformirani...čast iznimkama koji prepoznaju važnost pobjede u Davis Cupu..i još nešto...nema trofeja koji je vrijedan u tenisu a da ga Hrvati nisu osvojili...i koja je razlika btw između Noleta koji je 4 i Čilića koji je 15 i mlađi 5 godina....pa di mi je kraj za koju godinu komšije..Nole će biti 47 a Mali Čila u vrhu...

sokre

pre 14 godina

Ovo je naš veliki uspjeh i ne treba se sada prepucavati čiji tenis je bolji. Naravno da onaj tko ima Djokovića, Tipsarevića, Anu i Jelenu (za koje uvijek navijam)spada u među tri najjače teniske nacije a mi trenutno nemamo dobrih cura. Svaka vam čast na tome, samo naprijed!

_________

pre 14 godina

1,Monika je Amerikanka,to je valjda objasnila svima kada je uzela njihovo državljanstvo a i prije toga je bila Mađarica koja je živjela u Jugi.

(torca du, 12. jul 2009 22:42)

U pravu si, ali si zaboravio da je do atentata 1993. nosila zastavu SRJ nakon raspada SFRJ, za nju - kao pojedinačnog sportistu - nisu važile sankcije. Npr. Australian Open je uzela 1993. kao takmičar SRJ - lako je proveriti.

roki

pre 14 godina

Pa Ovi hrvati i njihove lepe ne izlaze od 10 meceva devet su igrali kod kuce .A taj jedan na strani i odmah su ispali iz a grupe . Ko odlucuje ko je domacin mi svaku igramo na strani .

pre 14 godina

Prvo bih htio istaknuti da Hrvati dolaze na ove stranice jer je teniski forum B92 najbolji na području bivše zajedničke države!

Drugo, tekst iz čeških novina, iako se odnosi na jučerašnji susret u Davisovu kupu, pokazuje kakav je Federer zapravo čovjek!

Prije dvije godine Roger Federer napao je Štìpáneka da je u Davisovu kupu glumio ozlijeđenoga tenisača.

A jučer... "Ozlijeđeni tenisač ne trči tako po igralištu", istaknuo je nakon susreta Radeka i Mónaca argentinski selektor Vásquez (Baskes) i dodao da su Česi imali dobar plan!!!

Je to dva roky, co Roger Federer napadl po Davis Cupu Radka Štìpánka z pøihrávání zranìní.

„Dneska bìhal po celém kurtu, takhle nehraje zranìný tenista,“ pøisadil si po nedìlním utkání argentinský kapitán Tito Vazquez a významnì dodal. „Češi mìli velmi dobrý plán...“

Jasno, istina je sasvim drugačija jer je Radek ovih dana primio više injekcija nego poljubaca svoje drage! Tekst je zanimljiv jer se još jedanput pokazalo kakav je Roger Federer. Đokovića i Štìpáneka optužuje da glume ozljede, Karlovićevu igru ne smatra tenisom, tvrdi da Toni pomaže Nadalu za vrijeme susreta...

torca du

pre 14 godina

to nisam ja,to je moja shauma

nekaže se prakrički nego parktićki,a da li če Ivanovićeva da osvoji to jedino dragi bog zna(a čini mi se da neće),a sigurno je jedino da svi moramo umrijeti,adioooo

Linux

pre 14 godina

Bravo "susedi", cestitam na velikoj pobedi protiv USA iskreno, stvarno su vasi momci dali sve od sebe i njihova je pobeda zasluzena.

Ali cemu likovanje, pa i zluradost, na srpskom sajtu, i to na sajtu, gde vecina komentatora poseduje odredjeni nivo tolerancije i teniske kulture, a Boga mi i nacina izrazavanja? Vi na kraju samo znate da sve pokvarite.

Pljujte i vi iz Srbije zajedno sa bracom Hrvatima na portalima, gde je to dozvoljeno. Ostavite b92tenis nama, koji stvarno volimo ovu igru.

Pozz

DEJO

pre 14 godina

Pa dobro Hrvati šta se palite ovdje zar nemate neki svoj forum za vaše budalaštine!?
Pa koga uopšte briga koji čete biti na kraju(prvi sigurno nečete).
Nadam se da čete od Čeha dobiti kantu,onda sigurno nečete dolaziti na naše forume.

Š.B.

pre 14 godina

U Hrvatskoj se Dejvis kup slavi kao neko veliko takmicenje sto naravno nije slucaj.Po tezini je manje znacajno od olimpijske medalje u tenisu.Lepo zvuci,malo vredi.
(Timer, 12. jul 2009 23:11)


pa imamo mi i Olimpijskih jedno 4-5 tako da i tu "nismo loši.."

DEKIČAR

pre 14 godina

Ma da vi ste velesila u tenisu da kako da ne. Pa koji bre Ameri (pa ne igra im više Sampras i Agasi šta vam je).
A mi smo ispali zbog toga što nemamo sreče sa žrebom odmah smo išli na Špance,pa sada u FED cupu na Rusinje.Da ste vi igrom slučaja na našem mestu nebi sada bilo ovakvog masovnog navaljivanja hrvata na naše forume i vjerojatno se nebi pisale ovakve gluposti koje može čovjek samo od vas čuti.

VUJO

pre 14 godina

Znači finale Davis cupa igrajo Česi i Španci.Uff biče teško ali mislim da če na kraju slaviti Španci.Bilo bi smiješno pomisliti da bi koja druga repezentacija mogla igrati u finalu.

Linux

pre 14 godina

@21: Imali smo mi...Ivaniševića...kojem svi vaši mogu gledati u leđa. A i Ljubičić je bio na Đokovićevoj razini.

Srpski tenis je zaživjeo u zadnjih par godina, gdje ste bili od 95-2005???
(IvanZG, 12. jul 2009 22:50)

U banani. Sad smo tamo zajedno svi :)))

Timer

pre 14 godina

U Hrvatskoj se Dejvis kup slavi kao neko veliko takmicenje sto naravno nije slucaj.Po tezini je manje znacajno od olimpijske medalje u tenisu.Lepo zvuci,malo vredi.

To nisam ja, to je moja shauma

pre 14 godina

@Srijem

Ja sam samo izneo cinjenice i dao primer zbog komsija koji su se previse uzdigli zbog jedne pobede u Davis Cupu...

To nisam ja, to je moja shauma

pre 14 godina

@torca du

Pre svega, ne pise se i ne kaže se Ivanovičeva, već Ivanovićeva...
I kao drugo, ne možeš porediti Ivu Majoli i NAŠU Anu Ivanović, jer je prakrički sigurno da će Ana osvojiti najmanje još jedan Grend Slem u ovakvoj konkurenciji...
Toliko od mene...
Pozdrav...

coach

pre 14 godina

neverovatno da je cilic u top 20 kad momak ima slab bekhend.to samo pokazuje koliko ima rupa u svetskom vrhu.ocekujem da uskoro krene njegov rejting dole.kad se samo setim sta je sve promasivao protiv noleta u dubaiu,izgledao je kao pocetnik.znam da ne zna gde gresi jer su ga tako naucili treneri iz stare skole tenisa.

izbavitelj

pre 14 godina

E moj Leksa... al ga nalupa. Hrvatska je Svjetski kup već osvojila, kao i muški Wimbledon, ženski Roland Garros, Davis Cup i još podosta velikih svjetskih turnira. Vi ste još daaaaaaaleko od nas kao i vaš Djoković (kojega cijenim) od Ivaniševića. A nazvati Davis Cup - najmasovnije klupsko natjecanje u svijetu za koji se krvavo bore najveće teniske nacije - "nekim privatnim lokalnim kupom" može samo totalna neznalica.

IvanZG

pre 14 godina

@21: Imali smo mi...Ivaniševića...kojem svi vaši mogu gledati u leđa. A i Ljubičić je bio na Đokovićevoj razini.

Srpski tenis je zaživjeo u zadnjih par godina, gdje ste bili od 95-2005???

Srijem

pre 14 godina

Kom 21

-Kad se vec ponosis Amerikankom madjarskih korijena,ja cu se ponositi recimo Samprasem,Amerikancem grckog porijekla.

AJMO SAMPRAS HRVATINO!!

torca du

pre 14 godina

1,Monika je Amerikanka,to je valjda objasnila svima kada je uzela njihovo državljanstvo a i prije toga je bila Mađarica koja je živjela u Jugi.
2.Ivanovičeva je osvojila grand slemova isto koiliko Iva Majoli,dakle jedan
3.Svjetsku ligu smo osvojili i mi ali prije vas+davis cup
4.imate Đokovića koji je 4, bio je 3 i taj neče dalje od toga,mi smo imali Ivaniševića 2,Ljubičića 3,Ančića 7,Čilića 13,Karlovića 15,s tim da Čilić do kraja godine ulazi među deset.
5.Pilića,Franulovića,Jovanovića i ostale neću spominjati jer vi tada još niste igrali tenis pa ih se nemožete sječati,
6.mi skoro pa u finalu a vi i dalje tvrdite kako ste sa jednim igračem velesila u tenisu,
adioooooooo

hrco

pre 14 godina

(Marin Karlović, 12. jul 2009 20:20)

ne trebamo se mi osvetit nikom i to za nekog trećeg nego igrat za sebe i pobijedit


čestitke našim nek čilić i karlović igraju singlove a ljubo i ančić parove jer njih dvojica se već znaju i odlično igraju zajedno a pošto nisu baš u top formi u pojedinačnoj igri ovako u parovima će se nadopunjavat i mora bit ok i da ostave mjesta za odmor karloviću i čiliću zamisli to ljubo ančić čilić i karlović

Plamen

pre 14 godina

Ne tako davno na ovim stranicama se pljuvalo po hrvatskim tenisačima, zamislite, uspoređivali su neki Tipsarevića i Troickog (uz dužno poštovanje) s Čilićem, Ančićem i Ljubičićem, kao da su u istoj klasi, što nikako nije slučaj. Neki će me vjerojatno popljuvat, ali tvrdim da Ančića nije sprječila bolest i danas bi mu Djoković gledao u ledja! Bravo dečki, idemo do kraja.

Leksa

pre 14 godina

E moji Hrvati, mi smo ove godine osvojili Svetski kup u tenisu u Nemackoj(i to bez Djokovica), a vi ste tek u polufinalu nekog privatnog lokalnog kupa strike Dejvisa. A radujete se ko mala deca! A i tu vam je poslednja stanica, jer ce vas razbiti moji sadasnji sugradjani Cesi!
Leksa (Prag)

To nisam ja, to je moja shauma

pre 14 godina

@mancilo

A vi samo mozete sanjati da cete imati tenisera kao sto je Djokovic...
Daleko je sunce...
A da ne zaboravim na Moniku, Ivanovicevu (sve Grend Slem sampionke)...
Ah, da...
Vi imate Karolinu Sprem, Karanusica...
Hahahah..xD
p.s. Molim vas objavite moj komentar!

gile bl

pre 14 godina

a sto ste se vi hrvati digli,kao igramo bez najboljih igraca,bolje reci amerika igra bez najboljeg igraca,rodika,a vasi ljubicic i ancic nisu ni u prvih 50!!!kad neko od tih vasih igraca osvoji gren slem onda nesto pricajte!sto se tice sile u tenisu,pokazale su vama nase teniserke ko je sila...

Dely

pre 14 godina

Sa Nadalom Spaniju pobjediti na bilo kojoj podlozi je stvarno malo vjerovatno ili nemoguce.Zato kao neutralac posto je moja zemlja ispala mislim da spaniju ne moze niko zaustaviti.

Лео

pre 14 godina

Када је Америка спала на Фиша може да је бије ко год хоће па и Хрватска, која одавно нема играча, мислим више година, у првих десет на АТП листи.

sef

pre 14 godina

http://vinovo.magnify.net/video/Davis-Cup-Hrvatska-vs-SAD

Snimak sa meca Cilic - Blejk, na pocetku se vidi kako jedan "srpski" glumac sjedi medju hrvatskim navijacima i navija za Cilica

Finale ESP - CRO

Lobel

pre 14 godina

Nevjerojatno je da imamo 100% učinak protiv SAD-a! Slijedi Češka, koju očekujemo doma i tu smo sigurno favoriti, no nevjerujem da će biti baš lagan plijen. No finale nam se smješi, vjerojatno protiv susjedima omražene Španjolske, heh! Ali prvo Radek & Co.
Uđemo li u finale možda se i Ljubičić vrati i Ančić, uf to bi bila reprezentacija snova!

Pavle Nezbit

pre 14 godina

Nakon što su pobedili stare mušterije Amerikance, Hrvati sad imaju otvoren put u finale, jer u polufinalu dočekuju Češku.

A u finalu je sve moguće, pa i da ponovo osvoje Dejvis kup. Već znaju kako se to radi ...

pre 14 godina

Ameri su dobro znali s kim imaju posla...

Croatia is the only country the United States has not beaten and also the only country to have a winning record against the U.S., which has 32 Davis Cup titles.

http://www.antenazagreb.hr/news.php?newsId=13144

FeboZg

pre 14 godina

Bravo Hrvatska...zgazili smo velesilu Ameriku i to bez dva najjača igrača...glatko i uvjerljivo..i uz lošiju igru Čilića u drugom meču Blake nije imao ni grama šanse...Navijanje fantazija.organizacija još bolja...sada vidimo zašto smo velesila u Tenisu..a sada Česi u polufinalu..u Hrvatskoj..U Splitu..do nove pobjede u slavu našeg sporta i Tenisa..Komšijama pozdrav i neka pogledaju kako se igra tenis na vrhunskoj razini..iaako oslabljeni i jedni i drugi....doboto Amere nije mala stvar nikada..Bravo Naši..Nema Predaje

mancilo

pre 14 godina

Bravo nasi, samo da kazem da u polufinalu opet igramo u hrvatskoj sa Ceskom i u finalu opet u hrvatskoj sa Spanjolcima.
Sada se lijepo prisjetiti sprskih komentara od prije nekoliko tjedana u vezi ovog susreta sa SAD-om.
Steta sto vi imate samo Djokovica, pa mozete samo sanjati ovakve rezultate.

torca du

pre 14 godina

1,Monika je Amerikanka,to je valjda objasnila svima kada je uzela njihovo državljanstvo a i prije toga je bila Mađarica koja je živjela u Jugi.
2.Ivanovičeva je osvojila grand slemova isto koiliko Iva Majoli,dakle jedan
3.Svjetsku ligu smo osvojili i mi ali prije vas+davis cup
4.imate Đokovića koji je 4, bio je 3 i taj neče dalje od toga,mi smo imali Ivaniševića 2,Ljubičića 3,Ančića 7,Čilića 13,Karlovića 15,s tim da Čilić do kraja godine ulazi među deset.
5.Pilića,Franulovića,Jovanovića i ostale neću spominjati jer vi tada još niste igrali tenis pa ih se nemožete sječati,
6.mi skoro pa u finalu a vi i dalje tvrdite kako ste sa jednim igračem velesila u tenisu,
adioooooooo

izbavitelj

pre 14 godina

E moj Leksa... al ga nalupa. Hrvatska je Svjetski kup već osvojila, kao i muški Wimbledon, ženski Roland Garros, Davis Cup i još podosta velikih svjetskih turnira. Vi ste još daaaaaaaleko od nas kao i vaš Djoković (kojega cijenim) od Ivaniševića. A nazvati Davis Cup - najmasovnije klupsko natjecanje u svijetu za koji se krvavo bore najveće teniske nacije - "nekim privatnim lokalnim kupom" može samo totalna neznalica.

Pavle Nezbit

pre 14 godina

Nakon što su pobedili stare mušterije Amerikance, Hrvati sad imaju otvoren put u finale, jer u polufinalu dočekuju Češku.

A u finalu je sve moguće, pa i da ponovo osvoje Dejvis kup. Već znaju kako se to radi ...

FeboZg

pre 14 godina

Bravo Hrvatska...zgazili smo velesilu Ameriku i to bez dva najjača igrača...glatko i uvjerljivo..i uz lošiju igru Čilića u drugom meču Blake nije imao ni grama šanse...Navijanje fantazija.organizacija još bolja...sada vidimo zašto smo velesila u Tenisu..a sada Česi u polufinalu..u Hrvatskoj..U Splitu..do nove pobjede u slavu našeg sporta i Tenisa..Komšijama pozdrav i neka pogledaju kako se igra tenis na vrhunskoj razini..iaako oslabljeni i jedni i drugi....doboto Amere nije mala stvar nikada..Bravo Naši..Nema Predaje

Srijem

pre 14 godina

Kom 21

-Kad se vec ponosis Amerikankom madjarskih korijena,ja cu se ponositi recimo Samprasem,Amerikancem grckog porijekla.

AJMO SAMPRAS HRVATINO!!

Plamen

pre 14 godina

Ne tako davno na ovim stranicama se pljuvalo po hrvatskim tenisačima, zamislite, uspoređivali su neki Tipsarevića i Troickog (uz dužno poštovanje) s Čilićem, Ančićem i Ljubičićem, kao da su u istoj klasi, što nikako nije slučaj. Neki će me vjerojatno popljuvat, ali tvrdim da Ančića nije sprječila bolest i danas bi mu Djoković gledao u ledja! Bravo dečki, idemo do kraja.

mancilo

pre 14 godina

Bravo nasi, samo da kazem da u polufinalu opet igramo u hrvatskoj sa Ceskom i u finalu opet u hrvatskoj sa Spanjolcima.
Sada se lijepo prisjetiti sprskih komentara od prije nekoliko tjedana u vezi ovog susreta sa SAD-om.
Steta sto vi imate samo Djokovica, pa mozete samo sanjati ovakve rezultate.

Linux

pre 14 godina

Bravo "susedi", cestitam na velikoj pobedi protiv USA iskreno, stvarno su vasi momci dali sve od sebe i njihova je pobeda zasluzena.

Ali cemu likovanje, pa i zluradost, na srpskom sajtu, i to na sajtu, gde vecina komentatora poseduje odredjeni nivo tolerancije i teniske kulture, a Boga mi i nacina izrazavanja? Vi na kraju samo znate da sve pokvarite.

Pljujte i vi iz Srbije zajedno sa bracom Hrvatima na portalima, gde je to dozvoljeno. Ostavite b92tenis nama, koji stvarno volimo ovu igru.

Pozz

pre 14 godina

Ameri su dobro znali s kim imaju posla...

Croatia is the only country the United States has not beaten and also the only country to have a winning record against the U.S., which has 32 Davis Cup titles.

http://www.antenazagreb.hr/news.php?newsId=13144

Linux

pre 14 godina

@21: Imali smo mi...Ivaniševića...kojem svi vaši mogu gledati u leđa. A i Ljubičić je bio na Đokovićevoj razini.

Srpski tenis je zaživjeo u zadnjih par godina, gdje ste bili od 95-2005???
(IvanZG, 12. jul 2009 22:50)

U banani. Sad smo tamo zajedno svi :)))

IvanZG

pre 14 godina

@21: Imali smo mi...Ivaniševića...kojem svi vaši mogu gledati u leđa. A i Ljubičić je bio na Đokovićevoj razini.

Srpski tenis je zaživjeo u zadnjih par godina, gdje ste bili od 95-2005???

Š.B.

pre 14 godina

U Hrvatskoj se Dejvis kup slavi kao neko veliko takmicenje sto naravno nije slucaj.Po tezini je manje znacajno od olimpijske medalje u tenisu.Lepo zvuci,malo vredi.
(Timer, 12. jul 2009 23:11)


pa imamo mi i Olimpijskih jedno 4-5 tako da i tu "nismo loši.."

sef

pre 14 godina

http://vinovo.magnify.net/video/Davis-Cup-Hrvatska-vs-SAD

Snimak sa meca Cilic - Blejk, na pocetku se vidi kako jedan "srpski" glumac sjedi medju hrvatskim navijacima i navija za Cilica

Finale ESP - CRO

Leksa

pre 14 godina

E moji Hrvati, mi smo ove godine osvojili Svetski kup u tenisu u Nemackoj(i to bez Djokovica), a vi ste tek u polufinalu nekog privatnog lokalnog kupa strike Dejvisa. A radujete se ko mala deca! A i tu vam je poslednja stanica, jer ce vas razbiti moji sadasnji sugradjani Cesi!
Leksa (Prag)

Lobel

pre 14 godina

Nevjerojatno je da imamo 100% učinak protiv SAD-a! Slijedi Češka, koju očekujemo doma i tu smo sigurno favoriti, no nevjerujem da će biti baš lagan plijen. No finale nam se smješi, vjerojatno protiv susjedima omražene Španjolske, heh! Ali prvo Radek & Co.
Uđemo li u finale možda se i Ljubičić vrati i Ančić, uf to bi bila reprezentacija snova!

To nisam ja, to je moja shauma

pre 14 godina

@mancilo

A vi samo mozete sanjati da cete imati tenisera kao sto je Djokovic...
Daleko je sunce...
A da ne zaboravim na Moniku, Ivanovicevu (sve Grend Slem sampionke)...
Ah, da...
Vi imate Karolinu Sprem, Karanusica...
Hahahah..xD
p.s. Molim vas objavite moj komentar!

gile bl

pre 14 godina

a sto ste se vi hrvati digli,kao igramo bez najboljih igraca,bolje reci amerika igra bez najboljeg igraca,rodika,a vasi ljubicic i ancic nisu ni u prvih 50!!!kad neko od tih vasih igraca osvoji gren slem onda nesto pricajte!sto se tice sile u tenisu,pokazale su vama nase teniserke ko je sila...

Лео

pre 14 godina

Када је Америка спала на Фиша може да је бије ко год хоће па и Хрватска, која одавно нема играча, мислим више година, у првих десет на АТП листи.

sokre

pre 14 godina

Ovo je naš veliki uspjeh i ne treba se sada prepucavati čiji tenis je bolji. Naravno da onaj tko ima Djokovića, Tipsarevića, Anu i Jelenu (za koje uvijek navijam)spada u među tri najjače teniske nacije a mi trenutno nemamo dobrih cura. Svaka vam čast na tome, samo naprijed!

Dely

pre 14 godina

Sa Nadalom Spaniju pobjediti na bilo kojoj podlozi je stvarno malo vjerovatno ili nemoguce.Zato kao neutralac posto je moja zemlja ispala mislim da spaniju ne moze niko zaustaviti.

hrco

pre 14 godina

(Marin Karlović, 12. jul 2009 20:20)

ne trebamo se mi osvetit nikom i to za nekog trećeg nego igrat za sebe i pobijedit


čestitke našim nek čilić i karlović igraju singlove a ljubo i ančić parove jer njih dvojica se već znaju i odlično igraju zajedno a pošto nisu baš u top formi u pojedinačnoj igri ovako u parovima će se nadopunjavat i mora bit ok i da ostave mjesta za odmor karloviću i čiliću zamisli to ljubo ančić čilić i karlović

pre 14 godina

Prvo bih htio istaknuti da Hrvati dolaze na ove stranice jer je teniski forum B92 najbolji na području bivše zajedničke države!

Drugo, tekst iz čeških novina, iako se odnosi na jučerašnji susret u Davisovu kupu, pokazuje kakav je Federer zapravo čovjek!

Prije dvije godine Roger Federer napao je Štìpáneka da je u Davisovu kupu glumio ozlijeđenoga tenisača.

A jučer... "Ozlijeđeni tenisač ne trči tako po igralištu", istaknuo je nakon susreta Radeka i Mónaca argentinski selektor Vásquez (Baskes) i dodao da su Česi imali dobar plan!!!

Je to dva roky, co Roger Federer napadl po Davis Cupu Radka Štìpánka z pøihrávání zranìní.

„Dneska bìhal po celém kurtu, takhle nehraje zranìný tenista,“ pøisadil si po nedìlním utkání argentinský kapitán Tito Vazquez a významnì dodal. „Češi mìli velmi dobrý plán...“

Jasno, istina je sasvim drugačija jer je Radek ovih dana primio više injekcija nego poljubaca svoje drage! Tekst je zanimljiv jer se još jedanput pokazalo kakav je Roger Federer. Đokovića i Štìpáneka optužuje da glume ozljede, Karlovićevu igru ne smatra tenisom, tvrdi da Toni pomaže Nadalu za vrijeme susreta...

DEJO

pre 14 godina

Pa dobro Hrvati šta se palite ovdje zar nemate neki svoj forum za vaše budalaštine!?
Pa koga uopšte briga koji čete biti na kraju(prvi sigurno nečete).
Nadam se da čete od Čeha dobiti kantu,onda sigurno nečete dolaziti na naše forume.

VUJO

pre 14 godina

Znači finale Davis cupa igrajo Česi i Španci.Uff biče teško ali mislim da če na kraju slaviti Španci.Bilo bi smiješno pomisliti da bi koja druga repezentacija mogla igrati u finalu.

DEKIČAR

pre 14 godina

Ma da vi ste velesila u tenisu da kako da ne. Pa koji bre Ameri (pa ne igra im više Sampras i Agasi šta vam je).
A mi smo ispali zbog toga što nemamo sreče sa žrebom odmah smo išli na Špance,pa sada u FED cupu na Rusinje.Da ste vi igrom slučaja na našem mestu nebi sada bilo ovakvog masovnog navaljivanja hrvata na naše forume i vjerojatno se nebi pisale ovakve gluposti koje može čovjek samo od vas čuti.

_________

pre 14 godina

1,Monika je Amerikanka,to je valjda objasnila svima kada je uzela njihovo državljanstvo a i prije toga je bila Mađarica koja je živjela u Jugi.

(torca du, 12. jul 2009 22:42)

U pravu si, ali si zaboravio da je do atentata 1993. nosila zastavu SRJ nakon raspada SFRJ, za nju - kao pojedinačnog sportistu - nisu važile sankcije. Npr. Australian Open je uzela 1993. kao takmičar SRJ - lako je proveriti.

FeboZg

pre 14 godina

Pa Ovi hrvati i njihove lepe ne izlaze od 10 meceva devet su igrali kod kuce .A taj jedan na strani i odmah su ispali iz a grupe . Ko odlucuje ko je domacin mi svaku igramo na strani .
(roki, 13. jul 2009 14:39)

Ma naravno Roki..kriv je ždrijeb,Papa i Nato..a i oni iz Lena nisu bez grijeha jel tako.xa xa xa Roki sine...knjigu u ruke i učenje ti ne gine..Hrvati su gazili Amere dok se tenis u Srbiji nije ni igrao na profesionalnom nivou..ako ne računamo "klase" ko Bobu i Armenulića koji su skupljali loptice Generalima JNA...Pa SPlit u jednoj ulici ima Pilića,Franulovića,Ivaniševića,Ančića...alooo jedan kvart...jedna ulica...jedan GRAD..SPLIT...koji Nole koji bakrači..pa ionako mu geni vuku na majčinu stranu što se tiče tenisa....pa nije valjda na Tatu ili Strica????Bravo za B92 i njegov sportski sajt..ali su mu čitatelji iz srbije uglavnom neinformirani...čast iznimkama koji prepoznaju važnost pobjede u Davis Cupu..i još nešto...nema trofeja koji je vrijedan u tenisu a da ga Hrvati nisu osvojili...i koja je razlika btw između Noleta koji je 4 i Čilića koji je 15 i mlađi 5 godina....pa di mi je kraj za koju godinu komšije..Nole će biti 47 a Mali Čila u vrhu...

Djedmedjed

pre 14 godina

Neki su se na ovom (vrlo dobrom) forumu malo previse napalili. Treba sagledati stvari realno; Srbija ima u ovom trenutku odgovarajucu koncentraciju kvalitete, no hrvatski su tenisaci u usponu. Od Cilica mozemo u slijedece dvije sezone ocekivati velike stvari.
Djokovic je evidentna klasa, ali vidljiv je pad u igri, osobito na psiholoskom planu (sindrom Ivanisevic); s druge strane, Cilic je u Wimbledonu do 1/4-finala igrao skoro svako kolo pet setova. Nekoliko se puta vracao iz ponora. Taj igrac tek stupa na scenu. Sto se zenskog tenisa tice, tu je Srbija trenutno daleko jaca, no i vase cure su u vidljivom padu. Nije prosla ni godina dana, a bile su prva i druga igracica svijeta.
Netko je nabrojao hrvatsku tradiciju.
Ne zaboravimo pritom Josipa Paladu i Franju Punceca, koji je igrao 30-tih dva predratna finala Wimbledona

coach

pre 14 godina

neverovatno da je cilic u top 20 kad momak ima slab bekhend.to samo pokazuje koliko ima rupa u svetskom vrhu.ocekujem da uskoro krene njegov rejting dole.kad se samo setim sta je sve promasivao protiv noleta u dubaiu,izgledao je kao pocetnik.znam da ne zna gde gresi jer su ga tako naucili treneri iz stare skole tenisa.

Timer

pre 14 godina

U Hrvatskoj se Dejvis kup slavi kao neko veliko takmicenje sto naravno nije slucaj.Po tezini je manje znacajno od olimpijske medalje u tenisu.Lepo zvuci,malo vredi.

roki

pre 14 godina

Pa Ovi hrvati i njihove lepe ne izlaze od 10 meceva devet su igrali kod kuce .A taj jedan na strani i odmah su ispali iz a grupe . Ko odlucuje ko je domacin mi svaku igramo na strani .

To nisam ja, to je moja shauma

pre 14 godina

@torca du

Pre svega, ne pise se i ne kaže se Ivanovičeva, već Ivanovićeva...
I kao drugo, ne možeš porediti Ivu Majoli i NAŠU Anu Ivanović, jer je prakrički sigurno da će Ana osvojiti najmanje još jedan Grend Slem u ovakvoj konkurenciji...
Toliko od mene...
Pozdrav...

Vlada

pre 14 godina

febo zg

Čilić je 5 godina mlađi od Đokovića ??? Prvo se informiši, a onda pisi komentare. Đoković je sa 20 godina postao 3. igrač sveta, a trenutno je 4. na svetu. Čilić ima 21 godinu i trenutno je valjda 15. igrač sveta. Dakle Đoković je imao jednu godinu8 manje od sada Čilića kada je usao u sam svetski vrh. Čilić do sada nikada nije pobedio Đokovića, niti je na iole jačem turniru , poput mastersa ili gren slema, stigao do zavrsnice. Trebace mu mnogo rada da bi uopste usao među prvih 10, a kamo li da bude bilji od Đokovića. Lično mislim da je Čilić veoma limitiran igrać i da je Aničić bio daleko talentovaniji od njega

torca du

pre 14 godina

to nisam ja,to je moja shauma

nekaže se prakrički nego parktićki,a da li če Ivanovićeva da osvoji to jedino dragi bog zna(a čini mi se da neće),a sigurno je jedino da svi moramo umrijeti,adioooo

To nisam ja, to je moja shauma

pre 14 godina

@Srijem

Ja sam samo izneo cinjenice i dao primer zbog komsija koji su se previse uzdigli zbog jedne pobede u Davis Cupu...

ZG

pre 14 godina

Hej susjedi dobiti Amere 2005. sa Agassijem,Roddickom i braćom Brayan to je kao neko finale u nekom drugom loptačkom sportu.A kako su nas samo potcijenili.Pa i sada,neslužbeno, bilo je provokacija u hotelu kada su ispitivali jadnu sobaricu da li mi ovdje peremo rublje u vešmašini ili ? Ili da li ste čuli za New York.To je strašno.Ali isprašili smo ih po turu.Neslužbeno pak bili su oduševljeni sa prekrasnim Porečom samo izprve nisu to htjeli priznati.Sada postaviti opet zemlju protiv Čeha,ili Split (prekrasna Spaladium arena) ili opet Poreč.Radek je slabiji na zemlji,jer često igra srvis-volej.A Španjolcima staviti super brzu podlogu sa Zagreb opena.Ne bi se niti snašli.Tu se vidi naša kvaliteta da možemo igrati na svim podlogama (kada bi se barem mogla postaviti trava).Međuti trebali bi se oporaviti barem jedan, ili Ljubičić ili Ančić i to samo za parove, jer pojedimačne mečeve su osigurali i Karlović i Čilić.

Lobel

pre 14 godina

Novi DAVIS CUP poredak izgleda ovako:

1 Spain 29,970.31
2 USA 23,682.50
3 Russia 23,625.00
4 Argentina 18,676.25
5 Croatia 10,187.50
6 Israel 9,334.06
7 Czech Republic 9,296.25
8 Germany 7,904.38
9 Sweden 6,143.75
10 France 3,500.00

Leksa

pre 14 godina

E moji Hrvati, mi smo ove godine osvojili Svetski kup u tenisu u Nemackoj(i to bez Djokovica), a vi ste tek u polufinalu nekog privatnog lokalnog kupa strike Dejvisa. A radujete se ko mala deca! A i tu vam je poslednja stanica, jer ce vas razbiti moji sadasnji sugradjani Cesi!
Leksa (Prag)

gile bl

pre 14 godina

a sto ste se vi hrvati digli,kao igramo bez najboljih igraca,bolje reci amerika igra bez najboljeg igraca,rodika,a vasi ljubicic i ancic nisu ni u prvih 50!!!kad neko od tih vasih igraca osvoji gren slem onda nesto pricajte!sto se tice sile u tenisu,pokazale su vama nase teniserke ko je sila...

To nisam ja, to je moja shauma

pre 14 godina

@mancilo

A vi samo mozete sanjati da cete imati tenisera kao sto je Djokovic...
Daleko je sunce...
A da ne zaboravim na Moniku, Ivanovicevu (sve Grend Slem sampionke)...
Ah, da...
Vi imate Karolinu Sprem, Karanusica...
Hahahah..xD
p.s. Molim vas objavite moj komentar!

mancilo

pre 14 godina

Bravo nasi, samo da kazem da u polufinalu opet igramo u hrvatskoj sa Ceskom i u finalu opet u hrvatskoj sa Spanjolcima.
Sada se lijepo prisjetiti sprskih komentara od prije nekoliko tjedana u vezi ovog susreta sa SAD-om.
Steta sto vi imate samo Djokovica, pa mozete samo sanjati ovakve rezultate.

Timer

pre 14 godina

U Hrvatskoj se Dejvis kup slavi kao neko veliko takmicenje sto naravno nije slucaj.Po tezini je manje znacajno od olimpijske medalje u tenisu.Lepo zvuci,malo vredi.

FeboZg

pre 14 godina

Bravo Hrvatska...zgazili smo velesilu Ameriku i to bez dva najjača igrača...glatko i uvjerljivo..i uz lošiju igru Čilića u drugom meču Blake nije imao ni grama šanse...Navijanje fantazija.organizacija još bolja...sada vidimo zašto smo velesila u Tenisu..a sada Česi u polufinalu..u Hrvatskoj..U Splitu..do nove pobjede u slavu našeg sporta i Tenisa..Komšijama pozdrav i neka pogledaju kako se igra tenis na vrhunskoj razini..iaako oslabljeni i jedni i drugi....doboto Amere nije mala stvar nikada..Bravo Naši..Nema Predaje

torca du

pre 14 godina

1,Monika je Amerikanka,to je valjda objasnila svima kada je uzela njihovo državljanstvo a i prije toga je bila Mađarica koja je živjela u Jugi.
2.Ivanovičeva je osvojila grand slemova isto koiliko Iva Majoli,dakle jedan
3.Svjetsku ligu smo osvojili i mi ali prije vas+davis cup
4.imate Đokovića koji je 4, bio je 3 i taj neče dalje od toga,mi smo imali Ivaniševića 2,Ljubičića 3,Ančića 7,Čilića 13,Karlovića 15,s tim da Čilić do kraja godine ulazi među deset.
5.Pilića,Franulovića,Jovanovića i ostale neću spominjati jer vi tada još niste igrali tenis pa ih se nemožete sječati,
6.mi skoro pa u finalu a vi i dalje tvrdite kako ste sa jednim igračem velesila u tenisu,
adioooooooo

coach

pre 14 godina

neverovatno da je cilic u top 20 kad momak ima slab bekhend.to samo pokazuje koliko ima rupa u svetskom vrhu.ocekujem da uskoro krene njegov rejting dole.kad se samo setim sta je sve promasivao protiv noleta u dubaiu,izgledao je kao pocetnik.znam da ne zna gde gresi jer su ga tako naucili treneri iz stare skole tenisa.

DEJO

pre 14 godina

Pa dobro Hrvati šta se palite ovdje zar nemate neki svoj forum za vaše budalaštine!?
Pa koga uopšte briga koji čete biti na kraju(prvi sigurno nečete).
Nadam se da čete od Čeha dobiti kantu,onda sigurno nečete dolaziti na naše forume.

DEKIČAR

pre 14 godina

Ma da vi ste velesila u tenisu da kako da ne. Pa koji bre Ameri (pa ne igra im više Sampras i Agasi šta vam je).
A mi smo ispali zbog toga što nemamo sreče sa žrebom odmah smo išli na Špance,pa sada u FED cupu na Rusinje.Da ste vi igrom slučaja na našem mestu nebi sada bilo ovakvog masovnog navaljivanja hrvata na naše forume i vjerojatno se nebi pisale ovakve gluposti koje može čovjek samo od vas čuti.

VUJO

pre 14 godina

Znači finale Davis cupa igrajo Česi i Španci.Uff biče teško ali mislim da če na kraju slaviti Španci.Bilo bi smiješno pomisliti da bi koja druga repezentacija mogla igrati u finalu.

Лео

pre 14 godina

Када је Америка спала на Фиша може да је бије ко год хоће па и Хрватска, која одавно нема играча, мислим више година, у првих десет на АТП листи.

To nisam ja, to je moja shauma

pre 14 godina

@torca du

Pre svega, ne pise se i ne kaže se Ivanovičeva, već Ivanovićeva...
I kao drugo, ne možeš porediti Ivu Majoli i NAŠU Anu Ivanović, jer je prakrički sigurno da će Ana osvojiti najmanje još jedan Grend Slem u ovakvoj konkurenciji...
Toliko od mene...
Pozdrav...

Plamen

pre 14 godina

Ne tako davno na ovim stranicama se pljuvalo po hrvatskim tenisačima, zamislite, uspoređivali su neki Tipsarevića i Troickog (uz dužno poštovanje) s Čilićem, Ančićem i Ljubičićem, kao da su u istoj klasi, što nikako nije slučaj. Neki će me vjerojatno popljuvat, ali tvrdim da Ančića nije sprječila bolest i danas bi mu Djoković gledao u ledja! Bravo dečki, idemo do kraja.

To nisam ja, to je moja shauma

pre 14 godina

@Srijem

Ja sam samo izneo cinjenice i dao primer zbog komsija koji su se previse uzdigli zbog jedne pobede u Davis Cupu...

Pavle Nezbit

pre 14 godina

Nakon što su pobedili stare mušterije Amerikance, Hrvati sad imaju otvoren put u finale, jer u polufinalu dočekuju Češku.

A u finalu je sve moguće, pa i da ponovo osvoje Dejvis kup. Već znaju kako se to radi ...

Srijem

pre 14 godina

Kom 21

-Kad se vec ponosis Amerikankom madjarskih korijena,ja cu se ponositi recimo Samprasem,Amerikancem grckog porijekla.

AJMO SAMPRAS HRVATINO!!

izbavitelj

pre 14 godina

E moj Leksa... al ga nalupa. Hrvatska je Svjetski kup već osvojila, kao i muški Wimbledon, ženski Roland Garros, Davis Cup i još podosta velikih svjetskih turnira. Vi ste još daaaaaaaleko od nas kao i vaš Djoković (kojega cijenim) od Ivaniševića. A nazvati Davis Cup - najmasovnije klupsko natjecanje u svijetu za koji se krvavo bore najveće teniske nacije - "nekim privatnim lokalnim kupom" može samo totalna neznalica.

IvanZG

pre 14 godina

@21: Imali smo mi...Ivaniševića...kojem svi vaši mogu gledati u leđa. A i Ljubičić je bio na Đokovićevoj razini.

Srpski tenis je zaživjeo u zadnjih par godina, gdje ste bili od 95-2005???

pre 14 godina

Ameri su dobro znali s kim imaju posla...

Croatia is the only country the United States has not beaten and also the only country to have a winning record against the U.S., which has 32 Davis Cup titles.

http://www.antenazagreb.hr/news.php?newsId=13144

FeboZg

pre 14 godina

Pa Ovi hrvati i njihove lepe ne izlaze od 10 meceva devet su igrali kod kuce .A taj jedan na strani i odmah su ispali iz a grupe . Ko odlucuje ko je domacin mi svaku igramo na strani .
(roki, 13. jul 2009 14:39)

Ma naravno Roki..kriv je ždrijeb,Papa i Nato..a i oni iz Lena nisu bez grijeha jel tako.xa xa xa Roki sine...knjigu u ruke i učenje ti ne gine..Hrvati su gazili Amere dok se tenis u Srbiji nije ni igrao na profesionalnom nivou..ako ne računamo "klase" ko Bobu i Armenulića koji su skupljali loptice Generalima JNA...Pa SPlit u jednoj ulici ima Pilića,Franulovića,Ivaniševića,Ančića...alooo jedan kvart...jedna ulica...jedan GRAD..SPLIT...koji Nole koji bakrači..pa ionako mu geni vuku na majčinu stranu što se tiče tenisa....pa nije valjda na Tatu ili Strica????Bravo za B92 i njegov sportski sajt..ali su mu čitatelji iz srbije uglavnom neinformirani...čast iznimkama koji prepoznaju važnost pobjede u Davis Cupu..i još nešto...nema trofeja koji je vrijedan u tenisu a da ga Hrvati nisu osvojili...i koja je razlika btw između Noleta koji je 4 i Čilića koji je 15 i mlađi 5 godina....pa di mi je kraj za koju godinu komšije..Nole će biti 47 a Mali Čila u vrhu...

roki

pre 14 godina

Pa Ovi hrvati i njihove lepe ne izlaze od 10 meceva devet su igrali kod kuce .A taj jedan na strani i odmah su ispali iz a grupe . Ko odlucuje ko je domacin mi svaku igramo na strani .

Dely

pre 14 godina

Sa Nadalom Spaniju pobjediti na bilo kojoj podlozi je stvarno malo vjerovatno ili nemoguce.Zato kao neutralac posto je moja zemlja ispala mislim da spaniju ne moze niko zaustaviti.

Vlada

pre 14 godina

febo zg

Čilić je 5 godina mlađi od Đokovića ??? Prvo se informiši, a onda pisi komentare. Đoković je sa 20 godina postao 3. igrač sveta, a trenutno je 4. na svetu. Čilić ima 21 godinu i trenutno je valjda 15. igrač sveta. Dakle Đoković je imao jednu godinu8 manje od sada Čilića kada je usao u sam svetski vrh. Čilić do sada nikada nije pobedio Đokovića, niti je na iole jačem turniru , poput mastersa ili gren slema, stigao do zavrsnice. Trebace mu mnogo rada da bi uopste usao među prvih 10, a kamo li da bude bilji od Đokovića. Lično mislim da je Čilić veoma limitiran igrać i da je Aničić bio daleko talentovaniji od njega

torca du

pre 14 godina

to nisam ja,to je moja shauma

nekaže se prakrički nego parktićki,a da li če Ivanovićeva da osvoji to jedino dragi bog zna(a čini mi se da neće),a sigurno je jedino da svi moramo umrijeti,adioooo

_________

pre 14 godina

1,Monika je Amerikanka,to je valjda objasnila svima kada je uzela njihovo državljanstvo a i prije toga je bila Mađarica koja je živjela u Jugi.

(torca du, 12. jul 2009 22:42)

U pravu si, ali si zaboravio da je do atentata 1993. nosila zastavu SRJ nakon raspada SFRJ, za nju - kao pojedinačnog sportistu - nisu važile sankcije. Npr. Australian Open je uzela 1993. kao takmičar SRJ - lako je proveriti.

hrco

pre 14 godina

(Marin Karlović, 12. jul 2009 20:20)

ne trebamo se mi osvetit nikom i to za nekog trećeg nego igrat za sebe i pobijedit


čestitke našim nek čilić i karlović igraju singlove a ljubo i ančić parove jer njih dvojica se već znaju i odlično igraju zajedno a pošto nisu baš u top formi u pojedinačnoj igri ovako u parovima će se nadopunjavat i mora bit ok i da ostave mjesta za odmor karloviću i čiliću zamisli to ljubo ančić čilić i karlović

sef

pre 14 godina

http://vinovo.magnify.net/video/Davis-Cup-Hrvatska-vs-SAD

Snimak sa meca Cilic - Blejk, na pocetku se vidi kako jedan "srpski" glumac sjedi medju hrvatskim navijacima i navija za Cilica

Finale ESP - CRO

Linux

pre 14 godina

Bravo "susedi", cestitam na velikoj pobedi protiv USA iskreno, stvarno su vasi momci dali sve od sebe i njihova je pobeda zasluzena.

Ali cemu likovanje, pa i zluradost, na srpskom sajtu, i to na sajtu, gde vecina komentatora poseduje odredjeni nivo tolerancije i teniske kulture, a Boga mi i nacina izrazavanja? Vi na kraju samo znate da sve pokvarite.

Pljujte i vi iz Srbije zajedno sa bracom Hrvatima na portalima, gde je to dozvoljeno. Ostavite b92tenis nama, koji stvarno volimo ovu igru.

Pozz

Š.B.

pre 14 godina

U Hrvatskoj se Dejvis kup slavi kao neko veliko takmicenje sto naravno nije slucaj.Po tezini je manje znacajno od olimpijske medalje u tenisu.Lepo zvuci,malo vredi.
(Timer, 12. jul 2009 23:11)


pa imamo mi i Olimpijskih jedno 4-5 tako da i tu "nismo loši.."

Lobel

pre 14 godina

Nevjerojatno je da imamo 100% učinak protiv SAD-a! Slijedi Češka, koju očekujemo doma i tu smo sigurno favoriti, no nevjerujem da će biti baš lagan plijen. No finale nam se smješi, vjerojatno protiv susjedima omražene Španjolske, heh! Ali prvo Radek & Co.
Uđemo li u finale možda se i Ljubičić vrati i Ančić, uf to bi bila reprezentacija snova!

sokre

pre 14 godina

Ovo je naš veliki uspjeh i ne treba se sada prepucavati čiji tenis je bolji. Naravno da onaj tko ima Djokovića, Tipsarevića, Anu i Jelenu (za koje uvijek navijam)spada u među tri najjače teniske nacije a mi trenutno nemamo dobrih cura. Svaka vam čast na tome, samo naprijed!

pre 14 godina

Prvo bih htio istaknuti da Hrvati dolaze na ove stranice jer je teniski forum B92 najbolji na području bivše zajedničke države!

Drugo, tekst iz čeških novina, iako se odnosi na jučerašnji susret u Davisovu kupu, pokazuje kakav je Federer zapravo čovjek!

Prije dvije godine Roger Federer napao je Štìpáneka da je u Davisovu kupu glumio ozlijeđenoga tenisača.

A jučer... "Ozlijeđeni tenisač ne trči tako po igralištu", istaknuo je nakon susreta Radeka i Mónaca argentinski selektor Vásquez (Baskes) i dodao da su Česi imali dobar plan!!!

Je to dva roky, co Roger Federer napadl po Davis Cupu Radka Štìpánka z pøihrávání zranìní.

„Dneska bìhal po celém kurtu, takhle nehraje zranìný tenista,“ pøisadil si po nedìlním utkání argentinský kapitán Tito Vazquez a významnì dodal. „Češi mìli velmi dobrý plán...“

Jasno, istina je sasvim drugačija jer je Radek ovih dana primio više injekcija nego poljubaca svoje drage! Tekst je zanimljiv jer se još jedanput pokazalo kakav je Roger Federer. Đokovića i Štìpáneka optužuje da glume ozljede, Karlovićevu igru ne smatra tenisom, tvrdi da Toni pomaže Nadalu za vrijeme susreta...

ZG

pre 14 godina

Hej susjedi dobiti Amere 2005. sa Agassijem,Roddickom i braćom Brayan to je kao neko finale u nekom drugom loptačkom sportu.A kako su nas samo potcijenili.Pa i sada,neslužbeno, bilo je provokacija u hotelu kada su ispitivali jadnu sobaricu da li mi ovdje peremo rublje u vešmašini ili ? Ili da li ste čuli za New York.To je strašno.Ali isprašili smo ih po turu.Neslužbeno pak bili su oduševljeni sa prekrasnim Porečom samo izprve nisu to htjeli priznati.Sada postaviti opet zemlju protiv Čeha,ili Split (prekrasna Spaladium arena) ili opet Poreč.Radek je slabiji na zemlji,jer često igra srvis-volej.A Španjolcima staviti super brzu podlogu sa Zagreb opena.Ne bi se niti snašli.Tu se vidi naša kvaliteta da možemo igrati na svim podlogama (kada bi se barem mogla postaviti trava).Međuti trebali bi se oporaviti barem jedan, ili Ljubičić ili Ančić i to samo za parove, jer pojedimačne mečeve su osigurali i Karlović i Čilić.

Linux

pre 14 godina

@21: Imali smo mi...Ivaniševića...kojem svi vaši mogu gledati u leđa. A i Ljubičić je bio na Đokovićevoj razini.

Srpski tenis je zaživjeo u zadnjih par godina, gdje ste bili od 95-2005???
(IvanZG, 12. jul 2009 22:50)

U banani. Sad smo tamo zajedno svi :)))

Djedmedjed

pre 14 godina

Neki su se na ovom (vrlo dobrom) forumu malo previse napalili. Treba sagledati stvari realno; Srbija ima u ovom trenutku odgovarajucu koncentraciju kvalitete, no hrvatski su tenisaci u usponu. Od Cilica mozemo u slijedece dvije sezone ocekivati velike stvari.
Djokovic je evidentna klasa, ali vidljiv je pad u igri, osobito na psiholoskom planu (sindrom Ivanisevic); s druge strane, Cilic je u Wimbledonu do 1/4-finala igrao skoro svako kolo pet setova. Nekoliko se puta vracao iz ponora. Taj igrac tek stupa na scenu. Sto se zenskog tenisa tice, tu je Srbija trenutno daleko jaca, no i vase cure su u vidljivom padu. Nije prosla ni godina dana, a bile su prva i druga igracica svijeta.
Netko je nabrojao hrvatsku tradiciju.
Ne zaboravimo pritom Josipa Paladu i Franju Punceca, koji je igrao 30-tih dva predratna finala Wimbledona

Lobel

pre 14 godina

Novi DAVIS CUP poredak izgleda ovako:

1 Spain 29,970.31
2 USA 23,682.50
3 Russia 23,625.00
4 Argentina 18,676.25
5 Croatia 10,187.50
6 Israel 9,334.06
7 Czech Republic 9,296.25
8 Germany 7,904.38
9 Sweden 6,143.75
10 France 3,500.00