Petak, 10.07.2009.

20:50

Dijara: Nezadovoljan sam ali igram

Senegalac Lamine Dijara, najbolji strelac JSL, nekoliko puta je priznao da je nezadovoljan odlukom uprave ali je istakao da će uvek pružati maksimum na terenu.

Izvor: B92

Dijara: Nezadovoljan sam ali igram IMAGE SOURCE
IMAGE DESCRIPTION

83 Komentari

Sortiraj po:

KRASIC

pre 14 godina

Jeste je dobar ali nije partizan zasluzio da ovako radi sa nijim zato sto ga je partizan napravio igracem trebo bi to da ispostuje i da cuti.....

Bobek

pre 14 godina

Bar je covek iskren,ne laze da mu se ide,a ja mu verujem kad kaze da nece kvariti atmosferu...Ma dajte bre ljudi,pa to je nas Mamba!
Samo tebi odani!

rainman

pre 14 godina

Za razliku od tebe, ja sam zadovoljan što ne igram!

Više volim da gledam kako se kaljate!

Samo kiša da nastavi kako je počela!

Bargrro

pre 14 godina

Dijara je potpuno u pravu sto trazi vise novca,golgeter koji je zaredom 2 godine prvi strelac mora imati vecu platu od sadasnje,mnogi GROBARI imaju veoma kratko pamcenje,prvo ga opjevavamo zatim pljujemo po njemu,a on je samo iskren,zasto takve gluposti ne pisete o ovim nasim balavcima koji iz pelena grebu samo da odu za parama u druge klubove a kao veliki su GROBARI.Dijara,ma gdje bio,zivio nam dugo i HVALA TI ZA SVE GOLOVE.

Vuki

pre 14 godina

Maverick PFC

oho,evo ga gradjanin "metropole",javio se :)
ne shvatljivo se pise zajedno,i ne kaze se na svakih dva meseca,nego na svaka dva meseca..prvo nauci da pises, pa onda komentarisi nas iz "karton sitija"..

shaft_pfc

pre 14 godina

Uvjek sam se pitao zasto je kapitenska traka data prije Moreiri! Mislim, Dijara zna srpski i to, ali sad mi je jasno zasto. Dijara od kako je dos'o, prica samo o profesionalizmu i kako je on samo radnik, a Partizan poslodavac i slicno. Procjenili ljudi, pokazalo se tacno, da sa njim nema saradnje i nekog zblizavanja! Lik je navalio da se proda, pa to ti je! Treba ga liferovati sto prije, bez obzira sto ima ugovor jos 3 godine, ovakav nikome ne treba, pogotovo nervoznim navijacima, s kojima je vec im'o problema!

CIVAS

pre 14 godina

Daj grobari sta se provaljujete pa KLEO nikad nece biti bolji od DIARE!On i Moreira vas cine 40% jacom ekipom,kad bi njih dvojica otisli onda bi i Zvezda i Vosa imali sanse za titulu!

MatijaPFC

pre 14 godina

@JUG
Skoro kao u Zlezdi ? :D

sedi, jedan !

ostali, smesno je ko god moze da stane na stranu Diarre iz prostog razloga jer ovde niko nikog ne zajebava, vec se samo postuje ugovor na koje su stavile potpis obe strane !
Bilo bi krajnje smesno u fudbalu , kad bi svako kome se "digne" pozeleo da prekrsi potpisani ugovor i za to krivio klub !
Klub potpisuje ugovor sa igracem bas iz tog razloga, da bi mogao da planira buducnost, a ne da reguje na svako dizanje one stvari njegovih igraca !
Partizan iznad svih !

Esp

pre 14 godina

(Bojan Jankovic, 11. jul 2009 01:23)
Zamisli da nema Partizana ili Zvezde, jel' bi ti bilo zanimljivo ? Aman covece koji kompleksi,i zasto se stalno misli na komplekse !? To su najobicnija peckanja koja postoje od nastanka ta dva kluba. Cim se ne zna sta da se napise, odmah se pise " Kompleksi"... Ovo pisem i za jednu i za drugu stranu.
I nemojte vise da pisete " Kompleksi ", kad ne znate ni sta znaci.

A sto se tice Dijare - pa prodajte ga Zvezdi. On je jos i bio normalan dok je razmisljao kao " Bosanac " .

RAS KASS

pre 14 godina

Partizan treba da izadje u susret Dijari i da ga proda.Ima 26 godina i vreme mu je da mazne neku jacu lovu.Nama je izgleda u redu da odlaze nasi klinci sa 19, 20 godina ali je sramota kada to zeli stranac koji ima 26.Plus ovako mrzovoljan moze samo da steti ekipi.Od tih 3 miliona izdvojiti milion i dovesti napadaca koji ima dobru realizaciju.Svi hvale nas napad,a niko ne vidi da im treba 10 sansi da bi dali jedan gol.Kleo na 1 gol ima 7 promasenih zicera,Bogunovic operisan od davanja golova,Vasington drvo a i mamba ima los procenat realizacije.Mi smo sa odlaskom Jovetica izgubili mnogo,jer je jedini znao sam sebi da stvori priliku i da gol.A druga je stvar sto Tomic ne zeli da proda Dijaru,jer ne moze da nadje nista jeftinije od njega pa ga sad drzi ovako nemotivisanog i nezadovoljnog u ekipi.

Srb-in

pre 14 godina

Znaci, ovaj Diara je stvarno poceo da smara! Ali, iskreno. Jel SAM TRAZIO povecanje plate prosle polusezone?! Jeste! Jel su mu ponudili uslove koje je SAM TRAZIO?! Jeste! Jel prihvatio uslove koje je SAM TRAZIO?! Jeste! I sta je tu problem?! Sad bi on ponovo hteo da mu se poveca plata! Sta bi onda trebao Moreira da trazi? Da mu se plata poveca 10 puta? Bogunovic? Obradovic? Djordjevic? Hvala Diari za sve sto je uradio za Partizan, ali ga stvarno treba smiriti malo! Ako njemu sad povecaju platu, onda svaki igrac Partizana SA PUNIM PRAVOM treba da izadje i da intervju u svim novinama kako je nezadovoljan i hoce vecu platu! Vise mi je muka od njega, iskrneo! Zaista mislim da bi trebali da ga posalju u Teleoptik dok traju kvalifikacije! Pa ce i svi ostali da se nauce pameti i da ne laju previse, kao sto Diara laje sad...

igor

pre 14 godina

Ne treba nam igrac koji stvara losu atmosferu u ekipi.. postujem dijaru i to sta je on uradio za partizan, ali ne mora po svaku cenu da se gura.. Brana ilic je eksplodirao, mozemo i bez dijare. Nije se on za dzabe posvadjao sa Krstajicem, ne treba nam to!

Andrya

pre 14 godina

Ma ides ti u Real sigurno,bice to strasan tandem sa Benzemom,ha ha,nemas ti bre veze uostalom kao i ceo tim Partizana,to ce se tek videti u drugom,trecem kolu KLS!!!
Zvezda sampion!!!

realno

pre 14 godina

hiljadu preporuka za com. No 54!
gledam ovo i place mi se
mislim da je nezahvalno sa njegove strane, ali boze moj...otisao kristijano iz mancestera pa ce preziveti
ail ove svadje tuce pljuvanja i gluposti stvarno podsecaju na zeljkovu repku na kosarkaskom prvenstvu evrope kod nas
povraca mi se od ove situacije
realno ni kleo ni bogunovic a pooogotovo onaj stub nisu ni blizu dijari
ako ima para bolje da mu se daju a ako se situacija vec tooloiko otrgla kontroli bolje ga pustiti...
juca gde li si sad da vidis ovu tugu...

Lars

pre 14 godina

Nema dana a da Dijara ne progovori neku budalestinu.Nezadovoljan a igra?!Ne znam sta Partizan ceka.Zbog ovakvih izjava u javnosti mnogi klubovi ovde u Nemackoj papreno kaznjavaju svoje igrace.Partizan je izuzetno korektan i placa ga redovno po slovu ugovora koji je potpisao pre jednu godinu.Inteligencija nije Dijari jaca strana.Umesto da se strpi jos sest meseci i pokusa da izbori ucesce u LS gde bi mu automatski cena drasticno porasla on se razbacuje glupostima i pokazuje koliko je u sustini uskogrudan i pohlepan covek.Partizan mu je sve dao od NO NAME je postao neko o kome se prica,o kome navijaci pevaju.Druze Dijara nije to lepo.Ti ne odgovaras mojoj slici o pravom navijackom idolu.Mnogo si nas razocarao Mr.Nezahvalni.

TKEMI

pre 14 godina

sudbina u evropi hahahahaha
sada ce se pose ove utakmice pojaviti neki klub koji hoce njega i oticice vam kao jovetic pa ce te onda zaliti za kvalitetnim golgeterom kog ste oterali. naravno mislim na sikimica hahahahahaha

Krle

pre 14 godina

Vec vidim Krstajica kako se na treningu bije sa Moreirom...to je isto g kao i Mihajlovic svojevremeno,ista je to sorta....
(veerghoen, 10. jul 2009 22:00)


Sto prvo nisi procitao razlog zbog kojeg je krenula svadja, pa onda pricao o necemu? Vidim ja koliko ti pratis Partizan, ako uopste navijas za njega. Krstajica svi redom izdvajaju kao odlicnog momka, izuzetnog profesionalca i kolegu. Ako te bas zanima sto se zakacio sa ovom Zalosnom Sovom, mogu ja da ti objasnim. Sve se desilo na treningu kada su igrali na dva gola, Krstajic i Zalosna Sova su bili u istoj ekipi i u jednom trenutku Krstajic je prebacio Zalosnoj Sovi da se ne zalaze dovoljno i da bi mogao malo da se mrdne, posto se ovaj vukao po terenu. Onda je Zalosna Sova odma uzela da psuje i da vredja Krstajica, pa ga je iz tog razloga Jokanovic izveo iz ekipe da se hladi. Kad ti neko sa 35 godina kaze da se vuces, a da pritom on odradjuje maksimalno ceo trening, treba dobrano da se zapitas gde gresis. Pritom i sam Krstajic naglasava da nije dosao da soli pamet i da mu to nije namera, vec pokusava svoje steceno iskustvo da prenese na mladje. Zato te molim da ne pljujes ljude koje ni ne znas kakvi su, taj Miha je oduvao zvezdu zbog porodice u Italiji, a Krstajic je svoje ostavio u Nemackoj i dosao da igra u Partizanu za mnogo manje pare nego sto je mogao da dobije u Nemackoj ili Holandiji. Uostalom da si pratio sajt Partizana, koji momci rade sa toliko entuzijazma i koji je po meni u samom vrhu u Evropi, sto po brzini informacija, sto po detaljnim objasnjenjima... znao bi ovo o cemu ti ja pisem. Krstajic nije doveden samo zbog svojih igrackih kvaliteta, vec i ljudskih, kako bi pomogao mladjima svojim iskustvom, autoritetom i uticao na njih na pravi nacin. Sve to u cilju da nas ne oduva svaka jaca evropska ekipa i naravno da Partizan ove godine izbori ucesce u Ligi Sampiona. Veliki pozdrav za sve Grobare! :)

dusan knezic

pre 14 godina

Gde si ti sinko igrao pre Partizana? Senegal, pa cuveni Zrinjski,pa Beira mar, portugalski "gigant". Za koje pare si ograo, SRAM TE BILO! Treba ga prodati pod hitno da se zna red, da se samo s obrazom moze igrati u Partizanu
(Kuka)

Zic

pre 14 godina

Lukicu reaguj!
(CZBG, 10. jul 2009 23:21)

Ha ha ha pa vi **gani nemate za leba a ne za Dijaru,da li normalni ste???
Joj egipcani bas ste smesni

nenad73

pre 14 godina

Mislim da Dijara nije izabrao pravi nacin da izrazi svoje nezadovoljstvo ali isto tako ne razumem ni Tomica.Prvo su Prodali Zuku a sada im je tesko da Dijari poprave ugovor iako su sa njim potpisali jos tri godine i ako od pre tog roka dobice obestecenje???Zar je nekoliko desetina hiljada evra vredno lose atmosfere, gubitka jednog sjajnog golgetera u ovom trenutku i ne igranja u Ligi sampiona?
Daj Tomicu uozbilji se da se ne ponovi Petrzalka kada zbog para koje nisu hteli da daju Savi Milosevicu a bile su simbolicne nismo mogli da drugu godinu za redom udjemo u LS!!!

SRBPFC

pre 14 godina

ajde bre sta ste ga svi ispljuvali!decko je samo iskren.120 000 je malo za decka kakav je on,a on je samo iskren!200 000 po sezoni i on bi bio zadovoljan,odradio bi ugovor do kraja i tpao golove svima.eto o tome se radi.mislim da mnogo losiji igraci od njega imaju bolje plate,a on je PARTIZANU mnogo dao.do juce ste se kunuli u njega a sad orkestrirano pljuvanje!!!! AMAN BRE!!!niko te nikad voleti nece ko sto te volim jaaaaa....DIARAAAAA....DIARAAAAA ubico gubertaaaaa

SHEARER

pre 14 godina

Treba se setiti Boje kojeg je Nenad Bjekovic zbog ovakvih komentara poslao da trenira sa Teloptikom i usput odbio 2 miliona tada evra od Njukasla samo da bi mu pokazao koliko vredi PARTIZANOVO IME...Vrati se u Zrinjski cujem da su dobili novu kelnericu na stadionu pa se bavi onim zbog cega si i dosao u Evopu.

misho_pg

pre 14 godina

nije ti bre ovo zrinjski,dosao si u instituciju,ima li bre u tom ugovoru zabrana da ovako pricas u medijima,pokazi malo profesionalizma,kad budes na prolece igrao protiv milana ili barse drugacije ces da pricas.

Шоне

pre 14 godina

Ја сам фудбалер и не могу да схватим да неки професионалац толико више воли паре од фудбала. Па човјече уживаш ли ти у фудбалу уопште. Ако уживаш имаћеш паре које толико желиш. Зар не схваташ да ћеш уласком у лигу шампиона са Партизаном себи дићи цену ....

Konan

pre 14 godina

Alo deco,sta vam je...Dijara trazio da ode,ipak ostao,ima ugovor na jos 3 god,sad ce da cuti,igra i cepa ko uvek!A to sto nije najzadovoljniji,Boze moj,covek je iskren,toga ima kolko hoces i u mnogo boljim i renomiranijim klubovima od naseg Partizana.Dzeko hteo iz Volfzburga,prvaka Nemacke,ovi ga nisu pustili i sta sad...Kristijano hteo iz Mancestera,Benzema iz Liona,Riberi iz Bajerna...Manje lozenja!Nego:NIKO TE NIKAD VOLETI NECE...

Maverick PFC

pre 14 godina

@
i vi se nama nesto smejete za Parkera,kao rob ovo-ono..prvi napadac vam proziva upravu mesec dana,prica kako je nezadovoljan,i kako zeli da ide,a vi zivite u nekom paralelnom svetu gde svi vole partizan,a pogotovo stranci..evo ubise se od ljubavi..i jos na sve to,drzite igraca u klubu protiv svoje volje..moderno ropstvo rekao bih..mozete da ne preporucite komentar koliko god zelite ali znate da je ovo istina ;)
(Vuki, 10. jul 2009 21:59)

Joj sto volim kad se ovako neki gradjanin karton sitija nadje pametan pa komentarise nesto o cemu pojma nema...
Parker i Zvezda?
Pa decko mora da vas tuzi kad nema leba da jede, moze da vas voli koliko hoce ali kad ga deca uhvate za rukav on mora da im da da jedu!
Sto se tice Diare, "moderno robstvo" ??? alo rodjace njemu je u interesu bilo da potpise sto veci ugovor koji donosi vise para, niko ga nije primoravao na to ali razumem da je to tebi i takvim ljudima kao sto si ti ne shvatljivo jer kod vas se ugovori potpisuju na svakih dva meseca a ne godine kao u bilo kom drugom klubu...
Cutaj malo ostale intervjue pa ces da skontas sta u stvari Diara hoce da kaze ovom izjavom...
E moje delije e moje delije...

Djomla

pre 14 godina

Ma brate bre seeeedi tu i cuti... vidis da si naaajbolji strelac..imas zacementirano mesto u prvom timu.. ok ti je svee.. igraces i ligu sampiona.. iduce go mozes samo bolje da se prodas. ne gubis nista....POZ GROBARI

Lanejovanovic

pre 14 godina

Kaze da ce da daje maksimum na svakoj utakmici i pored toga sto jedva ceka da ode iz kluba. Od toga nema nista. Fudbaler mora biti 100% posvecen svom klubu da bi taj klub od njega imao koristi...
I jos se svadja sa Krstajicem... nece taj vise nikada u Partizanu igrati u staroj formi. Bolje je da ga prodaju kome god da ne zavadi ekipu...
E moj Dijaro!

JUG

pre 14 godina

Ljudi nemojte me shvatiti pogresno,ali vo nece biti dobro!!!! Ne znam samo zasto ovo treba partizanu.Ono sto nas vec dve godine krasi jeste jedna porodica,jedno srce,svi su kao jedan a sada je ovo nesto sto nam je najmanje trebalo i to bas kada imamo istorijsku sansu za ISTORIJU!!! Ne podrzavam ni jednu stranu,ali ako vec nece da ga puste para toliko ima ne trazi on milione,zasto mu ne povecaju primanja,kazite vi sta hocete,ali Dijara je to zasluzio.Ljudi,ovo nije sala,cim on vec javno prica o tome,onda mozemo da zamislimo kakvo je stanje unutar kluba i kakvi su odnosi!!!na jednom sportskom sajtu,necu da ga imenujem,moze se lako naci,necu jer je za mene B92 neprikosnoven pa necu da reklamiram neke male sajtove je naslov:Dijara ne ceni Klea i u nastavku pise,sve jedno je da li cu igrati sa Kleom,Branom....SVAKAKO CU BITI NE ZADOVOLJAN,a za Klea u fazonu,nisu ga doveli meni,nego partizanu i nemam sta da kazem za njega....sa Krstajicem se posvadjao skoro da se potukao,i bilo je cak i kontakta ovo vam pisem jer sto posto znam,Sa Kleom isto nije u dobrim odnosima,opet zbog primanja plate,jednostavno situacija je katastrofalna.Par igraca je na strani Dijare,ostali su sa Krstajicem,Kleom i kompanijom i cini mi se da stvaraju dva klana i da je situacija iz dana u dan sve gora,sto nam govori i ovaj njegov intervju gde javno kaze da je NEZADOVOLJAN,pitam se sta je sledece i sta cemo sledece procitati,ko se posvadjao,potukao i ko ce opet da iskoci sa ovakvim intervjuom? Braco grobari,jednom recju:NIJE DOBRO,a verujte mi ne znate ni polovinu sta se desava,kakva je atmosvera i ko sa kim kontaktira,ko koga izbegava i sa kakvim problemima se suocavaju ljudi u partizanu!! Ako su vec doveli Klea,koji po meni,a videcete vreme ce pokazati nije igrac za velika dela,za velike utakmice i nije Dijari ni do ......imamo jos par dobrih napadaca,zasto im ovo sve treba? zasto treba svima nama? zar je taj jedan JBNI milon preci od Lige sampiona,od nase sloge,jedinstva OD SVEGA??? zasto ga niste bar pustili da ode,ljudi on nas vec javno proziva,prica na samo par dana od kvalifikacija za ligu sampiona!!! Samo molim Boga da se ne izblamiramo,da ne dozivimo bruku ili da se ne kvalifikujemo u ligu sampiona pa da onda odu i Dijara i Obradovic i jos par fudbalera,pa da ne pocnu naslovi tipa:BILO JE SVADJE,TUCE U SVLAIONICI,NIKO SE SA NIKIM NIJE DRUZIO,NIKO NI SA KIM NIJE HTEO DA SARADJUJE NA TERENU.....Voljeni nasi iz Partizana,razmislite dobro jos jednom:Da li nam ovo sve treba,svadje izmedju igraca na treningu,ne zadovoljstvo igraca,javno pricanje o svemu tome? da li nam treba sve ovo posle svega sto smo osvojili i pre ovoga sto cekamo? razmislite jer nece Dijara biti najveci krivac sve ovo,decko vas je molio,razgovarao,pokusavao...Najveci krivci ce te biti VI,VI koji silom hocete nesto,a svesni ste i vidite da rusite sve sto nas je krasilo!

imamo komplexe?

pre 14 godina

Vidim da opet ovde krecu price kao npr. Idi ne trebas nam,igraces u Teleoptiku itd.I nije mi jasno zasto.Pa zar vi koji to pisete imate toliko lose pamcenje da se ne secate onog perioda kad smo bili u krizi kao i sad komsinica?(samo sto nismo ni tad bili 3. sa 21. bodom zaostatka)I onda je u nas kljub dosao neki Diara za (samo 60.000e)i jos dvojica o kojima necu da pricam posto to nije tema ovde.Pa zar tako lako zaboravljamo sta je on sve uradio za nas od tog trenutka?Koliko golova je dao u prvenstvu,kupu,evropi,svaki \'\'stub srpstva\'\' je naucio zasto ga zovemo ubica cigana i osvojio(naravno uspomoc ostalih igraca koji su podjednako zasluzni kao i on)dve duple krune.A sad posle jedne izjave svi ga vec mrze,teraju iz kluba,govore kako je Cleo bolji???Ma koji Cleo on jos treba da se dokazuje ovde.El\' smo nekad Cleu pevali neku pesmu?Nije mi jasno kako neko ko sebe naziva navijacem Partizana moze da izjavi tako nesto.Diara gde god i kad god budes otisao pamticemo te zauvek.Hvala ti za svaki minut u crno-belom dresu(i odigrani i onaj koji ces tek da odigras)a posebno za svaki gol komsinici.Jedan je ubica ***ana.

Niko te nikad voleti nece...

Bojan Jankovic

pre 14 godina

Grobari da li ste primetili kako navijaci Zvezde uopste ne ostavljaju komentare na ovu temu iako jako lici na temu oko Parkera na koju ste vi ostavljali vise od pola poruka.

Jako nezgodan kompleks.

nikola

pre 14 godina

Zaigrala mecka i pred grobljem....
Svadjaju se i biju na svakom treningu, atmosfera im je NULA!!!
ISpasce od Rila!! Setite se tikve..sve je moguce
(Kad si bio dete malo.., 10. jul 2009 22:38)

Doslo verovatno do neke rasprave na treningu, koje se svuda u svakom klubu desavaju, i tebi to bilo dovoljno da napises "Svadjaju se i biju na svakom treningu...". Ajde odmori malo. Da se biju svaki dan opet ce razvaliti onaj vas raspali tim u svakom derbiju. Bolje ti razmisljaj sta ces ti sa tvojom Zvezdom. Sa onim timom vi cete realno biti u sredini tabele u nasoj ligi, a o prolasku Rudara da ne pricam(pobedili su i Dinamo(Z) 2:1 u pripremnoj utakmici,a puni su para , mogu da vas kupe sa sve stadionom).

A nije mi jasno zasto je Diara potpisao prosle godine ugovor do 2012. ako mu je cilj bio da ode cim odigra jednu dobru sezonu. Partizan je od njega napravio igraca. Dosao je kod nas za male pare kao anonimus, a sad vredi 3-4 miliona i traze ga mnogi klubovi.Gde bi sad bio on da da nije bilo Partizana. Neka pokaze malo zahvalnosti, a to znaci da cuti i ne kuka medijima.

FkpCascais

pre 14 godina

Isto kao sto sam rekao da zvezda mora da isplati Parkera ma koja god situacija bila, tako isto kazem da Dijara nema pravo da kuka i da i on mora da ispuni ugovor koji ima sa FCP. Ovo sto govori mu je itekako upropastilo imidz. To stvarno nisam ocekivao od tebe Lamine! Zivim u Portugalu i kad ga se setim u Beira-Maru u drugoj ligi... pa i nisi bio nista specijalan. Ovog Meseca je najbolji casopis Worldsoccer napisao par reci o tebi, al ne zaboravi da je to zato sto si u Partizanu. I moj klub ima da zaradi na tebi kolko smatra da treba, a ti se onda vrati u portugalsku drugu ligu ako hoces...

bokiBGD

pre 14 godina

Ali da se okrenem situaciji nemogu da nekazem da mi je za trenutak i draga vest o vasoj najvecoj zvezdi u koju se kunete bijete pesnicama u prsa.. decko video da nam je liga trulac i hoce preko misli tamo ce se nekog specijalnog hleba najesti a partizan je jos jaci sanjari da ako udje u ligu sampiona diara ima da se proda za 20 milki.. a ja cu vam reci sve su to patke da dalje nema kao i obradovih boze partizan trazio 6 mil a dobijao 5 ili slicno koga bre ovde ko laze pozdrav i zanosite se vasim vestima ostavite crveno bele makar na jedan dan na miru pozdrav...

Grobar_KG

pre 14 godina

hvalati za sve sto si ucinio za klub hvalati za sve golove i radosti ali ako si nezadovoljan dovidjenja nikad jedan igrac nije cinio partizan plus sad je tu cleo

Parni valjak

pre 14 godina

Dijara jeste malo preterao, ali kakva je to nezahvalnost. Pa reč je brzom,spretnom, prodornom napadaču, sa fantastičnim osećajem za gol, kakvog nismo imali još od Peđe Mijatovića. Pa 2-3 miliona da damo ne bismo našli boljeg. Od kad on igra ja za realizaciju uopšte ne brinem, nadavao se golova, a cigane totalno raskrinkao. I posle svega Kleo bolji. Pa taj tek treba da se dokazuje.

Sawa

pre 14 godina

Mars iz Partizana nezahvalnice!!!! Za koru 'leba si dosao i sad ti nije dosta!!! Jao, 3 godine bi mi sedeo na klupi taman da je Cristiano Ronaldo!!!

Abraxas

pre 14 godina

Nikada u timu ne trebas imati nezadovoljne igrace.Dijara kaze da ce pruzati maksimum,U sta ja cisto sumnjam.Uvek ce mu u podsvesti biti ta licna borba koju pokusava potisnuti u nesvesno,mejutim covek hoce pare,nema tu vise ljubavi prema Partizanu kao sto je verovatno nikada nije ni bilo...
Covek je surovi profesionalac i apsolutno nista vise od toga.Zato ga treba prodati sada i pruziti sansu nekome drugom

BOND

pre 14 godina

Daj bre ne mlati nego igraj daj golove i prodaces se dobro.Mada upravu je donekl eza povecanje plate moglu su malo da mu pojacaju novcanik Tomic i drustvo i svi zadovoljni.Ajde Mamba probudi se vreme je da ujedas .

rr

pre 14 godina

Nije sve u parama ni u obrocima a ni u kiriji.Sve mu to dajete ali čovek je video vašu malenkost pa bi da pobegne što pre.Ne bi da mu kvarite reputaciju.A liga šampiona ništa ne znači ako ne možete da je osvojite ni ovog milenijuma.Mi smo taj pehar već držali u rukama.Ali brzo će sledeći milenijum ,nadajte se.

srdjan

pre 14 godina

daj bre covece odlazi vise,dosta nam je tvog nezadovoljstva!hvala ti za sve sto si ucinio za partizan ali takav nam ne trebas,a i mnogo pricas brate!tomicu reaguj!!!nemoj jedan igrac da upropasti sve.nezadovoljan nece pruzati ni 50% onoga sto moze.imamo mi boguna,branu i washa koji ostavljaju srce na terenu,sta ce nam u zadnje vreme previse lenji dijara koji jedva hoda po terenu a kamoli da trci!!!

Kad si bio dete malo..

pre 14 godina

Zaigrala mecka i pred grobljem....
Svadjaju se i biju na svakom treningu, atmosfera im je NULA!!!
ISpasce od Rila!! Setite se tikve..sve je moguce

matejasale

pre 14 godina

Nije mi jasno zasto ga neprodaju.Pa sta ce nama igrac koji nije zadovoljan,on moze samo da remeti dobru atmosferu.Svaka cast Dijari za ove 2 godine,ali vec godinu dana provocira po medijima kako je nezadovoljan,pa nek ide u Zvezdu ako hoce tamo nemaju da mu daju ni da jede.Salim se.Idi Diki i pronadji srecu na nekom drugom mestu ako je ima,a mi imamo Branu i Boguna i onog krakatog Vasingtona i snacicemo se bez tebe nekako,ali znaj gde god da odes tamo nema DR>MOa da te kljuka loptama i vrlo brzo ces traziti da se vratis.U svakom slucaju hvala ti za svaki gol koji si dao u Partizanu posebno one komsinici

GROBAR JUG

pre 14 godina

Da se ja pitam ja bi tebe poslao u Teleoptik da se dozoves pameti pa bi posle igrao trazio da igras i bez para... Neki ljudi nezasluzuju dres Partizana...

смешно

pre 14 godina

Ма седи ту ди си, јер ни за ди си ниси!
Партизан мислио ће узме паре за њега, ха

Golf

pre 14 godina

Trebalo ga je prodati dok su ga htjeli, kao i Obradovica. Sto su duze tu, sve manje vrede, najbolji primer je Cirkovic koga vise niko ziv nece, a Marsej nudio cini mi se 3 miliona. Ovaj Diara je u Mostaru igrao za tri obroka i platu od hiljadu evra, a u Partizanu dobio deset puta vise i malo mu.

mitrovcanin

pre 14 godina

Lamine ja te jako postujem ali mislim da smo te trebali prodati ovog leta jer kao sto sam kazes ova sezona i nece biti dobra sto se tice tebe jaka konkurencija.Tu su Kleo koji je uz svo postovanje mnogo bolji igrac od tebe ne trebamo zaboraviti ni Bogunovica koji je po meni za prvih 11 i naravno Wasingtona koji ce ove sezone igrati jako dobro imam takav osecaj.Tako da ja mislim da smo te trebali prodati dok smo mogli dobiti neku paru za tebe jer posle ove sezone uveren sam sam sebi pokvariti imidz.Inace za te pare smo mogli dovesti mnogo boljeg spica od tebe.Nadam se da gresim oko mog misljenja o tebi a tebi ostaje samo to da dokazes:)

ddd

pre 14 godina

Taj milion koji smo dobili prodajom Stevanovica neka potrose na Dijarin ugovor da bi covek mogao da ostane u Partizanu jos 3 godine jer realno od 120.000eura godisnje za fudbalera njegovog kvaliteta je nista a Partizan ce isto biti zadovoljan jer boljeg napadaca nece dobiti za te pare.

sedy

pre 14 godina

idi bre DIA....jbt..samo nemoj da klukash...strpi se josh mesec dana..pa krunishi karijeru ulaskom u ligu shampiona....onda cesh shvatoiti sta je partizan...jer ti je ovo mozda poslednaj prilika da nesto uradish ....uzmi koju kintu,premije..i onda furaj preko...samo nema kukanja.....i sve je oki....ne sme tim da se remeti u ovakvim turbulentnim vremenima.......ajmo gorbariiiiiiiiiiiiiii

prolaznik

pre 14 godina

Cuti i igraj.
Igras pod ugovorom na kojem stoji tvoj potpis, uz povisicu koju si sam trazio.
Liga sampiona nije izazov za tebe?
Miljenik si navijaca i vracas im svojom kuknjavom za novcem?
Kako te nije sramota?
Nesumljivo je da imas kvalitet, ali sve ima svoju cenu. Ti si je upravo prekoracio.

Bez obzira na sve, zelim ti sve najbolje u zivotu.

Busner

pre 14 godina

Najmanje sam se nadao da ce Diara biti nezadovoljan ali se nadam da se nece atmosfera poremetiti i da cemo uci u LS, sada kada imamo solidan tim !? A........mozda, preventivno treba angazovati zamenu ? .......ili ga prodati posle kvalifikacija i sacuvati Obradovica ?

lolika

pre 14 godina

pfff...ugledaj se malo na moreiru,doktora,cak je kupio sezonsku i kako kaze velika je konkurencija pa mozda nema mesta u prvoj,osmeh od uva do uva i to je to...pa ti si u partizanu procvetao i da ti nije ovaj tim bog zna gde bi bio...ko se slaze neka preporuci:))

institucija 1945

pre 14 godina

Dijara mora da se disciplinuje.

Momak se previse ne buni jer je i sam svestan da postoji mogucnost da se udje u LS shto bi bio dzek pot za njega.

Partizan mu je dao sansu, placao ga redovno, i dao mu sve uslove za rad i napredak. Partizan je bio krajnje korektan. Dobio je Partizan ponude za njega, kojima nije zadovoljan, i odlucio je da ga zadrzi - nesto sasvim prirodno.

Nije Partizan ambar, da se tu dodje i izadje kako se kome svidi. Momak ima ugovor na jos 3 godine, ako stigne prava ponuda za njega moze da ide, ako ne on mora da igra. Ako je nezadovoljan sredinom, momku mora da se pokaze da ni on, ni niko drugi nije veci od Partizana kao institucije.

Partizan, nije Moreira, Dijara, Dule Vujosevic, Divac ili milioni navijaca iza njega. Svi mi cinimo Partizan time shto je, i mora momak da se disciplinuje pre nego shto pokvari atmosferu u timu. Verujem da bi mesec dana u Teleoptiku uspelo da ovog momka koji izigrava shto kaze nas narod "uskopisceno magare koje je selo na sred druma" vrati u red.

Ortodox

pre 14 godina

Hmmm pitanje je dali sme da se jednom igracu koji je jedva cekao da ode iz Partizana i jos koji javno izjavljuje da je nezadovoljan sme dati sudbina Partizana u Evropi!?!?

Vuki

pre 14 godina

i vi se nama nesto smejete za Parkera,kao rob ovo-ono..prvi napadac vam proziva upravu mesec dana,prica kako je nezadovoljan,i kako zeli da ide,a vi zivite u nekom paralelnom svetu gde svi vole partizan,a pogotovo stranci..evo ubise se od ljubavi..i jos na sve to,drzite igraca u klubu protiv svoje volje..moderno ropstvo rekao bih..mozete da ne preporucite komentar koliko god zelite ali znate da je ovo istina ;)

_Radoslav_

pre 14 godina

Ja volim dijaru,dao je toliko golova igra 2 god za partizan....ali brate preteruje,pa cuti i strpi se jos nekoliko meseci pa idi za tim PARAMA,a i pre mesec dana je govorio da....MA NE BITNO POZDRAV

lolika

pre 14 godina

pfff...ugledaj se malo na moreiru,doktora,cak je kupio sezonsku i kako kaze velika je konkurencija pa mozda nema mesta u prvoj,osmeh od uva do uva i to je to...pa ti si u partizanu procvetao i da ti nije ovaj tim bog zna gde bi bio...ko se slaze neka preporuci:))

institucija 1945

pre 14 godina

Dijara mora da se disciplinuje.

Momak se previse ne buni jer je i sam svestan da postoji mogucnost da se udje u LS shto bi bio dzek pot za njega.

Partizan mu je dao sansu, placao ga redovno, i dao mu sve uslove za rad i napredak. Partizan je bio krajnje korektan. Dobio je Partizan ponude za njega, kojima nije zadovoljan, i odlucio je da ga zadrzi - nesto sasvim prirodno.

Nije Partizan ambar, da se tu dodje i izadje kako se kome svidi. Momak ima ugovor na jos 3 godine, ako stigne prava ponuda za njega moze da ide, ako ne on mora da igra. Ako je nezadovoljan sredinom, momku mora da se pokaze da ni on, ni niko drugi nije veci od Partizana kao institucije.

Partizan, nije Moreira, Dijara, Dule Vujosevic, Divac ili milioni navijaca iza njega. Svi mi cinimo Partizan time shto je, i mora momak da se disciplinuje pre nego shto pokvari atmosferu u timu. Verujem da bi mesec dana u Teleoptiku uspelo da ovog momka koji izigrava shto kaze nas narod "uskopisceno magare koje je selo na sred druma" vrati u red.

Ortodox

pre 14 godina

Hmmm pitanje je dali sme da se jednom igracu koji je jedva cekao da ode iz Partizana i jos koji javno izjavljuje da je nezadovoljan sme dati sudbina Partizana u Evropi!?!?

prolaznik

pre 14 godina

Cuti i igraj.
Igras pod ugovorom na kojem stoji tvoj potpis, uz povisicu koju si sam trazio.
Liga sampiona nije izazov za tebe?
Miljenik si navijaca i vracas im svojom kuknjavom za novcem?
Kako te nije sramota?
Nesumljivo je da imas kvalitet, ali sve ima svoju cenu. Ti si je upravo prekoracio.

Bez obzira na sve, zelim ti sve najbolje u zivotu.

_Radoslav_

pre 14 godina

Ja volim dijaru,dao je toliko golova igra 2 god za partizan....ali brate preteruje,pa cuti i strpi se jos nekoliko meseci pa idi za tim PARAMA,a i pre mesec dana je govorio da....MA NE BITNO POZDRAV

Golf

pre 14 godina

Trebalo ga je prodati dok su ga htjeli, kao i Obradovica. Sto su duze tu, sve manje vrede, najbolji primer je Cirkovic koga vise niko ziv nece, a Marsej nudio cini mi se 3 miliona. Ovaj Diara je u Mostaru igrao za tri obroka i platu od hiljadu evra, a u Partizanu dobio deset puta vise i malo mu.

sedy

pre 14 godina

idi bre DIA....jbt..samo nemoj da klukash...strpi se josh mesec dana..pa krunishi karijeru ulaskom u ligu shampiona....onda cesh shvatoiti sta je partizan...jer ti je ovo mozda poslednaj prilika da nesto uradish ....uzmi koju kintu,premije..i onda furaj preko...samo nema kukanja.....i sve je oki....ne sme tim da se remeti u ovakvim turbulentnim vremenima.......ajmo gorbariiiiiiiiiiiiiii

Sawa

pre 14 godina

Mars iz Partizana nezahvalnice!!!! Za koru 'leba si dosao i sad ti nije dosta!!! Jao, 3 godine bi mi sedeo na klupi taman da je Cristiano Ronaldo!!!

ddd

pre 14 godina

Taj milion koji smo dobili prodajom Stevanovica neka potrose na Dijarin ugovor da bi covek mogao da ostane u Partizanu jos 3 godine jer realno od 120.000eura godisnje za fudbalera njegovog kvaliteta je nista a Partizan ce isto biti zadovoljan jer boljeg napadaca nece dobiti za te pare.

Vuki

pre 14 godina

i vi se nama nesto smejete za Parkera,kao rob ovo-ono..prvi napadac vam proziva upravu mesec dana,prica kako je nezadovoljan,i kako zeli da ide,a vi zivite u nekom paralelnom svetu gde svi vole partizan,a pogotovo stranci..evo ubise se od ljubavi..i jos na sve to,drzite igraca u klubu protiv svoje volje..moderno ropstvo rekao bih..mozete da ne preporucite komentar koliko god zelite ali znate da je ovo istina ;)

mitrovcanin

pre 14 godina

Lamine ja te jako postujem ali mislim da smo te trebali prodati ovog leta jer kao sto sam kazes ova sezona i nece biti dobra sto se tice tebe jaka konkurencija.Tu su Kleo koji je uz svo postovanje mnogo bolji igrac od tebe ne trebamo zaboraviti ni Bogunovica koji je po meni za prvih 11 i naravno Wasingtona koji ce ove sezone igrati jako dobro imam takav osecaj.Tako da ja mislim da smo te trebali prodati dok smo mogli dobiti neku paru za tebe jer posle ove sezone uveren sam sam sebi pokvariti imidz.Inace za te pare smo mogli dovesti mnogo boljeg spica od tebe.Nadam se da gresim oko mog misljenja o tebi a tebi ostaje samo to da dokazes:)

matejasale

pre 14 godina

Nije mi jasno zasto ga neprodaju.Pa sta ce nama igrac koji nije zadovoljan,on moze samo da remeti dobru atmosferu.Svaka cast Dijari za ove 2 godine,ali vec godinu dana provocira po medijima kako je nezadovoljan,pa nek ide u Zvezdu ako hoce tamo nemaju da mu daju ni da jede.Salim se.Idi Diki i pronadji srecu na nekom drugom mestu ako je ima,a mi imamo Branu i Boguna i onog krakatog Vasingtona i snacicemo se bez tebe nekako,ali znaj gde god da odes tamo nema DR>MOa da te kljuka loptama i vrlo brzo ces traziti da se vratis.U svakom slucaju hvala ti za svaki gol koji si dao u Partizanu posebno one komsinici

GROBAR JUG

pre 14 godina

Da se ja pitam ja bi tebe poslao u Teleoptik da se dozoves pameti pa bi posle igrao trazio da igras i bez para... Neki ljudi nezasluzuju dres Partizana...

Busner

pre 14 godina

Najmanje sam se nadao da ce Diara biti nezadovoljan ali se nadam da se nece atmosfera poremetiti i da cemo uci u LS, sada kada imamo solidan tim !? A........mozda, preventivno treba angazovati zamenu ? .......ili ga prodati posle kvalifikacija i sacuvati Obradovica ?

Krle

pre 14 godina

Vec vidim Krstajica kako se na treningu bije sa Moreirom...to je isto g kao i Mihajlovic svojevremeno,ista je to sorta....
(veerghoen, 10. jul 2009 22:00)


Sto prvo nisi procitao razlog zbog kojeg je krenula svadja, pa onda pricao o necemu? Vidim ja koliko ti pratis Partizan, ako uopste navijas za njega. Krstajica svi redom izdvajaju kao odlicnog momka, izuzetnog profesionalca i kolegu. Ako te bas zanima sto se zakacio sa ovom Zalosnom Sovom, mogu ja da ti objasnim. Sve se desilo na treningu kada su igrali na dva gola, Krstajic i Zalosna Sova su bili u istoj ekipi i u jednom trenutku Krstajic je prebacio Zalosnoj Sovi da se ne zalaze dovoljno i da bi mogao malo da se mrdne, posto se ovaj vukao po terenu. Onda je Zalosna Sova odma uzela da psuje i da vredja Krstajica, pa ga je iz tog razloga Jokanovic izveo iz ekipe da se hladi. Kad ti neko sa 35 godina kaze da se vuces, a da pritom on odradjuje maksimalno ceo trening, treba dobrano da se zapitas gde gresis. Pritom i sam Krstajic naglasava da nije dosao da soli pamet i da mu to nije namera, vec pokusava svoje steceno iskustvo da prenese na mladje. Zato te molim da ne pljujes ljude koje ni ne znas kakvi su, taj Miha je oduvao zvezdu zbog porodice u Italiji, a Krstajic je svoje ostavio u Nemackoj i dosao da igra u Partizanu za mnogo manje pare nego sto je mogao da dobije u Nemackoj ili Holandiji. Uostalom da si pratio sajt Partizana, koji momci rade sa toliko entuzijazma i koji je po meni u samom vrhu u Evropi, sto po brzini informacija, sto po detaljnim objasnjenjima... znao bi ovo o cemu ti ja pisem. Krstajic nije doveden samo zbog svojih igrackih kvaliteta, vec i ljudskih, kako bi pomogao mladjima svojim iskustvom, autoritetom i uticao na njih na pravi nacin. Sve to u cilju da nas ne oduva svaka jaca evropska ekipa i naravno da Partizan ove godine izbori ucesce u Ligi Sampiona. Veliki pozdrav za sve Grobare! :)

srdjan

pre 14 godina

daj bre covece odlazi vise,dosta nam je tvog nezadovoljstva!hvala ti za sve sto si ucinio za partizan ali takav nam ne trebas,a i mnogo pricas brate!tomicu reaguj!!!nemoj jedan igrac da upropasti sve.nezadovoljan nece pruzati ni 50% onoga sto moze.imamo mi boguna,branu i washa koji ostavljaju srce na terenu,sta ce nam u zadnje vreme previse lenji dijara koji jedva hoda po terenu a kamoli da trci!!!

Grobar_KG

pre 14 godina

hvalati za sve sto si ucinio za klub hvalati za sve golove i radosti ali ako si nezadovoljan dovidjenja nikad jedan igrac nije cinio partizan plus sad je tu cleo

Kad si bio dete malo..

pre 14 godina

Zaigrala mecka i pred grobljem....
Svadjaju se i biju na svakom treningu, atmosfera im je NULA!!!
ISpasce od Rila!! Setite se tikve..sve je moguce

Parni valjak

pre 14 godina

Dijara jeste malo preterao, ali kakva je to nezahvalnost. Pa reč je brzom,spretnom, prodornom napadaču, sa fantastičnim osećajem za gol, kakvog nismo imali još od Peđe Mijatovića. Pa 2-3 miliona da damo ne bismo našli boljeg. Od kad on igra ja za realizaciju uopšte ne brinem, nadavao se golova, a cigane totalno raskrinkao. I posle svega Kleo bolji. Pa taj tek treba da se dokazuje.

Abraxas

pre 14 godina

Nikada u timu ne trebas imati nezadovoljne igrace.Dijara kaze da ce pruzati maksimum,U sta ja cisto sumnjam.Uvek ce mu u podsvesti biti ta licna borba koju pokusava potisnuti u nesvesno,mejutim covek hoce pare,nema tu vise ljubavi prema Partizanu kao sto je verovatno nikada nije ni bilo...
Covek je surovi profesionalac i apsolutno nista vise od toga.Zato ga treba prodati sada i pruziti sansu nekome drugom

BOND

pre 14 godina

Daj bre ne mlati nego igraj daj golove i prodaces se dobro.Mada upravu je donekl eza povecanje plate moglu su malo da mu pojacaju novcanik Tomic i drustvo i svi zadovoljni.Ajde Mamba probudi se vreme je da ujedas .

Zic

pre 14 godina

Lukicu reaguj!
(CZBG, 10. jul 2009 23:21)

Ha ha ha pa vi **gani nemate za leba a ne za Dijaru,da li normalni ste???
Joj egipcani bas ste smesni

imamo komplexe?

pre 14 godina

Vidim da opet ovde krecu price kao npr. Idi ne trebas nam,igraces u Teleoptiku itd.I nije mi jasno zasto.Pa zar vi koji to pisete imate toliko lose pamcenje da se ne secate onog perioda kad smo bili u krizi kao i sad komsinica?(samo sto nismo ni tad bili 3. sa 21. bodom zaostatka)I onda je u nas kljub dosao neki Diara za (samo 60.000e)i jos dvojica o kojima necu da pricam posto to nije tema ovde.Pa zar tako lako zaboravljamo sta je on sve uradio za nas od tog trenutka?Koliko golova je dao u prvenstvu,kupu,evropi,svaki \'\'stub srpstva\'\' je naucio zasto ga zovemo ubica cigana i osvojio(naravno uspomoc ostalih igraca koji su podjednako zasluzni kao i on)dve duple krune.A sad posle jedne izjave svi ga vec mrze,teraju iz kluba,govore kako je Cleo bolji???Ma koji Cleo on jos treba da se dokazuje ovde.El\' smo nekad Cleu pevali neku pesmu?Nije mi jasno kako neko ko sebe naziva navijacem Partizana moze da izjavi tako nesto.Diara gde god i kad god budes otisao pamticemo te zauvek.Hvala ti za svaki minut u crno-belom dresu(i odigrani i onaj koji ces tek da odigras)a posebno za svaki gol komsinici.Jedan je ubica ***ana.

Niko te nikad voleti nece...

Шоне

pre 14 godina

Ја сам фудбалер и не могу да схватим да неки професионалац толико више воли паре од фудбала. Па човјече уживаш ли ти у фудбалу уопште. Ако уживаш имаћеш паре које толико желиш. Зар не схваташ да ћеш уласком у лигу шампиона са Партизаном себи дићи цену ....

смешно

pre 14 godina

Ма седи ту ди си, јер ни за ди си ниси!
Партизан мислио ће узме паре за њега, ха

FkpCascais

pre 14 godina

Isto kao sto sam rekao da zvezda mora da isplati Parkera ma koja god situacija bila, tako isto kazem da Dijara nema pravo da kuka i da i on mora da ispuni ugovor koji ima sa FCP. Ovo sto govori mu je itekako upropastilo imidz. To stvarno nisam ocekivao od tebe Lamine! Zivim u Portugalu i kad ga se setim u Beira-Maru u drugoj ligi... pa i nisi bio nista specijalan. Ovog Meseca je najbolji casopis Worldsoccer napisao par reci o tebi, al ne zaboravi da je to zato sto si u Partizanu. I moj klub ima da zaradi na tebi kolko smatra da treba, a ti se onda vrati u portugalsku drugu ligu ako hoces...

Maverick PFC

pre 14 godina

@
i vi se nama nesto smejete za Parkera,kao rob ovo-ono..prvi napadac vam proziva upravu mesec dana,prica kako je nezadovoljan,i kako zeli da ide,a vi zivite u nekom paralelnom svetu gde svi vole partizan,a pogotovo stranci..evo ubise se od ljubavi..i jos na sve to,drzite igraca u klubu protiv svoje volje..moderno ropstvo rekao bih..mozete da ne preporucite komentar koliko god zelite ali znate da je ovo istina ;)
(Vuki, 10. jul 2009 21:59)

Joj sto volim kad se ovako neki gradjanin karton sitija nadje pametan pa komentarise nesto o cemu pojma nema...
Parker i Zvezda?
Pa decko mora da vas tuzi kad nema leba da jede, moze da vas voli koliko hoce ali kad ga deca uhvate za rukav on mora da im da da jedu!
Sto se tice Diare, "moderno robstvo" ??? alo rodjace njemu je u interesu bilo da potpise sto veci ugovor koji donosi vise para, niko ga nije primoravao na to ali razumem da je to tebi i takvim ljudima kao sto si ti ne shvatljivo jer kod vas se ugovori potpisuju na svakih dva meseca a ne godine kao u bilo kom drugom klubu...
Cutaj malo ostale intervjue pa ces da skontas sta u stvari Diara hoce da kaze ovom izjavom...
E moje delije e moje delije...

JUG

pre 14 godina

Ljudi nemojte me shvatiti pogresno,ali vo nece biti dobro!!!! Ne znam samo zasto ovo treba partizanu.Ono sto nas vec dve godine krasi jeste jedna porodica,jedno srce,svi su kao jedan a sada je ovo nesto sto nam je najmanje trebalo i to bas kada imamo istorijsku sansu za ISTORIJU!!! Ne podrzavam ni jednu stranu,ali ako vec nece da ga puste para toliko ima ne trazi on milione,zasto mu ne povecaju primanja,kazite vi sta hocete,ali Dijara je to zasluzio.Ljudi,ovo nije sala,cim on vec javno prica o tome,onda mozemo da zamislimo kakvo je stanje unutar kluba i kakvi su odnosi!!!na jednom sportskom sajtu,necu da ga imenujem,moze se lako naci,necu jer je za mene B92 neprikosnoven pa necu da reklamiram neke male sajtove je naslov:Dijara ne ceni Klea i u nastavku pise,sve jedno je da li cu igrati sa Kleom,Branom....SVAKAKO CU BITI NE ZADOVOLJAN,a za Klea u fazonu,nisu ga doveli meni,nego partizanu i nemam sta da kazem za njega....sa Krstajicem se posvadjao skoro da se potukao,i bilo je cak i kontakta ovo vam pisem jer sto posto znam,Sa Kleom isto nije u dobrim odnosima,opet zbog primanja plate,jednostavno situacija je katastrofalna.Par igraca je na strani Dijare,ostali su sa Krstajicem,Kleom i kompanijom i cini mi se da stvaraju dva klana i da je situacija iz dana u dan sve gora,sto nam govori i ovaj njegov intervju gde javno kaze da je NEZADOVOLJAN,pitam se sta je sledece i sta cemo sledece procitati,ko se posvadjao,potukao i ko ce opet da iskoci sa ovakvim intervjuom? Braco grobari,jednom recju:NIJE DOBRO,a verujte mi ne znate ni polovinu sta se desava,kakva je atmosvera i ko sa kim kontaktira,ko koga izbegava i sa kakvim problemima se suocavaju ljudi u partizanu!! Ako su vec doveli Klea,koji po meni,a videcete vreme ce pokazati nije igrac za velika dela,za velike utakmice i nije Dijari ni do ......imamo jos par dobrih napadaca,zasto im ovo sve treba? zasto treba svima nama? zar je taj jedan JBNI milon preci od Lige sampiona,od nase sloge,jedinstva OD SVEGA??? zasto ga niste bar pustili da ode,ljudi on nas vec javno proziva,prica na samo par dana od kvalifikacija za ligu sampiona!!! Samo molim Boga da se ne izblamiramo,da ne dozivimo bruku ili da se ne kvalifikujemo u ligu sampiona pa da onda odu i Dijara i Obradovic i jos par fudbalera,pa da ne pocnu naslovi tipa:BILO JE SVADJE,TUCE U SVLAIONICI,NIKO SE SA NIKIM NIJE DRUZIO,NIKO NI SA KIM NIJE HTEO DA SARADJUJE NA TERENU.....Voljeni nasi iz Partizana,razmislite dobro jos jednom:Da li nam ovo sve treba,svadje izmedju igraca na treningu,ne zadovoljstvo igraca,javno pricanje o svemu tome? da li nam treba sve ovo posle svega sto smo osvojili i pre ovoga sto cekamo? razmislite jer nece Dijara biti najveci krivac sve ovo,decko vas je molio,razgovarao,pokusavao...Najveci krivci ce te biti VI,VI koji silom hocete nesto,a svesni ste i vidite da rusite sve sto nas je krasilo!

nikola

pre 14 godina

Zaigrala mecka i pred grobljem....
Svadjaju se i biju na svakom treningu, atmosfera im je NULA!!!
ISpasce od Rila!! Setite se tikve..sve je moguce
(Kad si bio dete malo.., 10. jul 2009 22:38)

Doslo verovatno do neke rasprave na treningu, koje se svuda u svakom klubu desavaju, i tebi to bilo dovoljno da napises "Svadjaju se i biju na svakom treningu...". Ajde odmori malo. Da se biju svaki dan opet ce razvaliti onaj vas raspali tim u svakom derbiju. Bolje ti razmisljaj sta ces ti sa tvojom Zvezdom. Sa onim timom vi cete realno biti u sredini tabele u nasoj ligi, a o prolasku Rudara da ne pricam(pobedili su i Dinamo(Z) 2:1 u pripremnoj utakmici,a puni su para , mogu da vas kupe sa sve stadionom).

A nije mi jasno zasto je Diara potpisao prosle godine ugovor do 2012. ako mu je cilj bio da ode cim odigra jednu dobru sezonu. Partizan je od njega napravio igraca. Dosao je kod nas za male pare kao anonimus, a sad vredi 3-4 miliona i traze ga mnogi klubovi.Gde bi sad bio on da da nije bilo Partizana. Neka pokaze malo zahvalnosti, a to znaci da cuti i ne kuka medijima.

rr

pre 14 godina

Nije sve u parama ni u obrocima a ni u kiriji.Sve mu to dajete ali čovek je video vašu malenkost pa bi da pobegne što pre.Ne bi da mu kvarite reputaciju.A liga šampiona ništa ne znači ako ne možete da je osvojite ni ovog milenijuma.Mi smo taj pehar već držali u rukama.Ali brzo će sledeći milenijum ,nadajte se.

Lanejovanovic

pre 14 godina

Kaze da ce da daje maksimum na svakoj utakmici i pored toga sto jedva ceka da ode iz kluba. Od toga nema nista. Fudbaler mora biti 100% posvecen svom klubu da bi taj klub od njega imao koristi...
I jos se svadja sa Krstajicem... nece taj vise nikada u Partizanu igrati u staroj formi. Bolje je da ga prodaju kome god da ne zavadi ekipu...
E moj Dijaro!

Konan

pre 14 godina

Alo deco,sta vam je...Dijara trazio da ode,ipak ostao,ima ugovor na jos 3 god,sad ce da cuti,igra i cepa ko uvek!A to sto nije najzadovoljniji,Boze moj,covek je iskren,toga ima kolko hoces i u mnogo boljim i renomiranijim klubovima od naseg Partizana.Dzeko hteo iz Volfzburga,prvaka Nemacke,ovi ga nisu pustili i sta sad...Kristijano hteo iz Mancestera,Benzema iz Liona,Riberi iz Bajerna...Manje lozenja!Nego:NIKO TE NIKAD VOLETI NECE...

Lars

pre 14 godina

Nema dana a da Dijara ne progovori neku budalestinu.Nezadovoljan a igra?!Ne znam sta Partizan ceka.Zbog ovakvih izjava u javnosti mnogi klubovi ovde u Nemackoj papreno kaznjavaju svoje igrace.Partizan je izuzetno korektan i placa ga redovno po slovu ugovora koji je potpisao pre jednu godinu.Inteligencija nije Dijari jaca strana.Umesto da se strpi jos sest meseci i pokusa da izbori ucesce u LS gde bi mu automatski cena drasticno porasla on se razbacuje glupostima i pokazuje koliko je u sustini uskogrudan i pohlepan covek.Partizan mu je sve dao od NO NAME je postao neko o kome se prica,o kome navijaci pevaju.Druze Dijara nije to lepo.Ti ne odgovaras mojoj slici o pravom navijackom idolu.Mnogo si nas razocarao Mr.Nezahvalni.

Bojan Jankovic

pre 14 godina

Grobari da li ste primetili kako navijaci Zvezde uopste ne ostavljaju komentare na ovu temu iako jako lici na temu oko Parkera na koju ste vi ostavljali vise od pola poruka.

Jako nezgodan kompleks.

misho_pg

pre 14 godina

nije ti bre ovo zrinjski,dosao si u instituciju,ima li bre u tom ugovoru zabrana da ovako pricas u medijima,pokazi malo profesionalizma,kad budes na prolece igrao protiv milana ili barse drugacije ces da pricas.

SHEARER

pre 14 godina

Treba se setiti Boje kojeg je Nenad Bjekovic zbog ovakvih komentara poslao da trenira sa Teloptikom i usput odbio 2 miliona tada evra od Njukasla samo da bi mu pokazao koliko vredi PARTIZANOVO IME...Vrati se u Zrinjski cujem da su dobili novu kelnericu na stadionu pa se bavi onim zbog cega si i dosao u Evopu.

dusan knezic

pre 14 godina

Gde si ti sinko igrao pre Partizana? Senegal, pa cuveni Zrinjski,pa Beira mar, portugalski "gigant". Za koje pare si ograo, SRAM TE BILO! Treba ga prodati pod hitno da se zna red, da se samo s obrazom moze igrati u Partizanu
(Kuka)

Srb-in

pre 14 godina

Znaci, ovaj Diara je stvarno poceo da smara! Ali, iskreno. Jel SAM TRAZIO povecanje plate prosle polusezone?! Jeste! Jel su mu ponudili uslove koje je SAM TRAZIO?! Jeste! Jel prihvatio uslove koje je SAM TRAZIO?! Jeste! I sta je tu problem?! Sad bi on ponovo hteo da mu se poveca plata! Sta bi onda trebao Moreira da trazi? Da mu se plata poveca 10 puta? Bogunovic? Obradovic? Djordjevic? Hvala Diari za sve sto je uradio za Partizan, ali ga stvarno treba smiriti malo! Ako njemu sad povecaju platu, onda svaki igrac Partizana SA PUNIM PRAVOM treba da izadje i da intervju u svim novinama kako je nezadovoljan i hoce vecu platu! Vise mi je muka od njega, iskrneo! Zaista mislim da bi trebali da ga posalju u Teleoptik dok traju kvalifikacije! Pa ce i svi ostali da se nauce pameti i da ne laju previse, kao sto Diara laje sad...

nenad73

pre 14 godina

Mislim da Dijara nije izabrao pravi nacin da izrazi svoje nezadovoljstvo ali isto tako ne razumem ni Tomica.Prvo su Prodali Zuku a sada im je tesko da Dijari poprave ugovor iako su sa njim potpisali jos tri godine i ako od pre tog roka dobice obestecenje???Zar je nekoliko desetina hiljada evra vredno lose atmosfere, gubitka jednog sjajnog golgetera u ovom trenutku i ne igranja u Ligi sampiona?
Daj Tomicu uozbilji se da se ne ponovi Petrzalka kada zbog para koje nisu hteli da daju Savi Milosevicu a bile su simbolicne nismo mogli da drugu godinu za redom udjemo u LS!!!

SRBPFC

pre 14 godina

ajde bre sta ste ga svi ispljuvali!decko je samo iskren.120 000 je malo za decka kakav je on,a on je samo iskren!200 000 po sezoni i on bi bio zadovoljan,odradio bi ugovor do kraja i tpao golove svima.eto o tome se radi.mislim da mnogo losiji igraci od njega imaju bolje plate,a on je PARTIZANU mnogo dao.do juce ste se kunuli u njega a sad orkestrirano pljuvanje!!!! AMAN BRE!!!niko te nikad voleti nece ko sto te volim jaaaaa....DIARAAAAA....DIARAAAAA ubico gubertaaaaa

MatijaPFC

pre 14 godina

@JUG
Skoro kao u Zlezdi ? :D

sedi, jedan !

ostali, smesno je ko god moze da stane na stranu Diarre iz prostog razloga jer ovde niko nikog ne zajebava, vec se samo postuje ugovor na koje su stavile potpis obe strane !
Bilo bi krajnje smesno u fudbalu , kad bi svako kome se "digne" pozeleo da prekrsi potpisani ugovor i za to krivio klub !
Klub potpisuje ugovor sa igracem bas iz tog razloga, da bi mogao da planira buducnost, a ne da reguje na svako dizanje one stvari njegovih igraca !
Partizan iznad svih !

bokiBGD

pre 14 godina

Ali da se okrenem situaciji nemogu da nekazem da mi je za trenutak i draga vest o vasoj najvecoj zvezdi u koju se kunete bijete pesnicama u prsa.. decko video da nam je liga trulac i hoce preko misli tamo ce se nekog specijalnog hleba najesti a partizan je jos jaci sanjari da ako udje u ligu sampiona diara ima da se proda za 20 milki.. a ja cu vam reci sve su to patke da dalje nema kao i obradovih boze partizan trazio 6 mil a dobijao 5 ili slicno koga bre ovde ko laze pozdrav i zanosite se vasim vestima ostavite crveno bele makar na jedan dan na miru pozdrav...

Djomla

pre 14 godina

Ma brate bre seeeedi tu i cuti... vidis da si naaajbolji strelac..imas zacementirano mesto u prvom timu.. ok ti je svee.. igraces i ligu sampiona.. iduce go mozes samo bolje da se prodas. ne gubis nista....POZ GROBARI

Andrya

pre 14 godina

Ma ides ti u Real sigurno,bice to strasan tandem sa Benzemom,ha ha,nemas ti bre veze uostalom kao i ceo tim Partizana,to ce se tek videti u drugom,trecem kolu KLS!!!
Zvezda sampion!!!

igor

pre 14 godina

Ne treba nam igrac koji stvara losu atmosferu u ekipi.. postujem dijaru i to sta je on uradio za partizan, ali ne mora po svaku cenu da se gura.. Brana ilic je eksplodirao, mozemo i bez dijare. Nije se on za dzabe posvadjao sa Krstajicem, ne treba nam to!

realno

pre 14 godina

hiljadu preporuka za com. No 54!
gledam ovo i place mi se
mislim da je nezahvalno sa njegove strane, ali boze moj...otisao kristijano iz mancestera pa ce preziveti
ail ove svadje tuce pljuvanja i gluposti stvarno podsecaju na zeljkovu repku na kosarkaskom prvenstvu evrope kod nas
povraca mi se od ove situacije
realno ni kleo ni bogunovic a pooogotovo onaj stub nisu ni blizu dijari
ako ima para bolje da mu se daju a ako se situacija vec tooloiko otrgla kontroli bolje ga pustiti...
juca gde li si sad da vidis ovu tugu...

Bobek

pre 14 godina

Bar je covek iskren,ne laze da mu se ide,a ja mu verujem kad kaze da nece kvariti atmosferu...Ma dajte bre ljudi,pa to je nas Mamba!
Samo tebi odani!

Bargrro

pre 14 godina

Dijara je potpuno u pravu sto trazi vise novca,golgeter koji je zaredom 2 godine prvi strelac mora imati vecu platu od sadasnje,mnogi GROBARI imaju veoma kratko pamcenje,prvo ga opjevavamo zatim pljujemo po njemu,a on je samo iskren,zasto takve gluposti ne pisete o ovim nasim balavcima koji iz pelena grebu samo da odu za parama u druge klubove a kao veliki su GROBARI.Dijara,ma gdje bio,zivio nam dugo i HVALA TI ZA SVE GOLOVE.

shaft_pfc

pre 14 godina

Uvjek sam se pitao zasto je kapitenska traka data prije Moreiri! Mislim, Dijara zna srpski i to, ali sad mi je jasno zasto. Dijara od kako je dos'o, prica samo o profesionalizmu i kako je on samo radnik, a Partizan poslodavac i slicno. Procjenili ljudi, pokazalo se tacno, da sa njim nema saradnje i nekog zblizavanja! Lik je navalio da se proda, pa to ti je! Treba ga liferovati sto prije, bez obzira sto ima ugovor jos 3 godine, ovakav nikome ne treba, pogotovo nervoznim navijacima, s kojima je vec im'o problema!

CIVAS

pre 14 godina

Daj grobari sta se provaljujete pa KLEO nikad nece biti bolji od DIARE!On i Moreira vas cine 40% jacom ekipom,kad bi njih dvojica otisli onda bi i Zvezda i Vosa imali sanse za titulu!

RAS KASS

pre 14 godina

Partizan treba da izadje u susret Dijari i da ga proda.Ima 26 godina i vreme mu je da mazne neku jacu lovu.Nama je izgleda u redu da odlaze nasi klinci sa 19, 20 godina ali je sramota kada to zeli stranac koji ima 26.Plus ovako mrzovoljan moze samo da steti ekipi.Od tih 3 miliona izdvojiti milion i dovesti napadaca koji ima dobru realizaciju.Svi hvale nas napad,a niko ne vidi da im treba 10 sansi da bi dali jedan gol.Kleo na 1 gol ima 7 promasenih zicera,Bogunovic operisan od davanja golova,Vasington drvo a i mamba ima los procenat realizacije.Mi smo sa odlaskom Jovetica izgubili mnogo,jer je jedini znao sam sebi da stvori priliku i da gol.A druga je stvar sto Tomic ne zeli da proda Dijaru,jer ne moze da nadje nista jeftinije od njega pa ga sad drzi ovako nemotivisanog i nezadovoljnog u ekipi.

KRASIC

pre 14 godina

Jeste je dobar ali nije partizan zasluzio da ovako radi sa nijim zato sto ga je partizan napravio igracem trebo bi to da ispostuje i da cuti.....

TKEMI

pre 14 godina

sudbina u evropi hahahahaha
sada ce se pose ove utakmice pojaviti neki klub koji hoce njega i oticice vam kao jovetic pa ce te onda zaliti za kvalitetnim golgeterom kog ste oterali. naravno mislim na sikimica hahahahahaha

Esp

pre 14 godina

(Bojan Jankovic, 11. jul 2009 01:23)
Zamisli da nema Partizana ili Zvezde, jel' bi ti bilo zanimljivo ? Aman covece koji kompleksi,i zasto se stalno misli na komplekse !? To su najobicnija peckanja koja postoje od nastanka ta dva kluba. Cim se ne zna sta da se napise, odmah se pise " Kompleksi"... Ovo pisem i za jednu i za drugu stranu.
I nemojte vise da pisete " Kompleksi ", kad ne znate ni sta znaci.

A sto se tice Dijare - pa prodajte ga Zvezdi. On je jos i bio normalan dok je razmisljao kao " Bosanac " .

Vuki

pre 14 godina

Maverick PFC

oho,evo ga gradjanin "metropole",javio se :)
ne shvatljivo se pise zajedno,i ne kaze se na svakih dva meseca,nego na svaka dva meseca..prvo nauci da pises, pa onda komentarisi nas iz "karton sitija"..

rainman

pre 14 godina

Za razliku od tebe, ja sam zadovoljan što ne igram!

Više volim da gledam kako se kaljate!

Samo kiša da nastavi kako je počela!

Vuki

pre 14 godina

i vi se nama nesto smejete za Parkera,kao rob ovo-ono..prvi napadac vam proziva upravu mesec dana,prica kako je nezadovoljan,i kako zeli da ide,a vi zivite u nekom paralelnom svetu gde svi vole partizan,a pogotovo stranci..evo ubise se od ljubavi..i jos na sve to,drzite igraca u klubu protiv svoje volje..moderno ropstvo rekao bih..mozete da ne preporucite komentar koliko god zelite ali znate da je ovo istina ;)

Kad si bio dete malo..

pre 14 godina

Zaigrala mecka i pred grobljem....
Svadjaju se i biju na svakom treningu, atmosfera im je NULA!!!
ISpasce od Rila!! Setite se tikve..sve je moguce

ddd

pre 14 godina

Taj milion koji smo dobili prodajom Stevanovica neka potrose na Dijarin ugovor da bi covek mogao da ostane u Partizanu jos 3 godine jer realno od 120.000eura godisnje za fudbalera njegovog kvaliteta je nista a Partizan ce isto biti zadovoljan jer boljeg napadaca nece dobiti za te pare.

rr

pre 14 godina

Nije sve u parama ni u obrocima a ni u kiriji.Sve mu to dajete ali čovek je video vašu malenkost pa bi da pobegne što pre.Ne bi da mu kvarite reputaciju.A liga šampiona ništa ne znači ako ne možete da je osvojite ni ovog milenijuma.Mi smo taj pehar već držali u rukama.Ali brzo će sledeći milenijum ,nadajte se.

lolika

pre 14 godina

pfff...ugledaj se malo na moreiru,doktora,cak je kupio sezonsku i kako kaze velika je konkurencija pa mozda nema mesta u prvoj,osmeh od uva do uva i to je to...pa ti si u partizanu procvetao i da ti nije ovaj tim bog zna gde bi bio...ko se slaze neka preporuci:))

Ortodox

pre 14 godina

Hmmm pitanje je dali sme da se jednom igracu koji je jedva cekao da ode iz Partizana i jos koji javno izjavljuje da je nezadovoljan sme dati sudbina Partizana u Evropi!?!?

mitrovcanin

pre 14 godina

Lamine ja te jako postujem ali mislim da smo te trebali prodati ovog leta jer kao sto sam kazes ova sezona i nece biti dobra sto se tice tebe jaka konkurencija.Tu su Kleo koji je uz svo postovanje mnogo bolji igrac od tebe ne trebamo zaboraviti ni Bogunovica koji je po meni za prvih 11 i naravno Wasingtona koji ce ove sezone igrati jako dobro imam takav osecaj.Tako da ja mislim da smo te trebali prodati dok smo mogli dobiti neku paru za tebe jer posle ove sezone uveren sam sam sebi pokvariti imidz.Inace za te pare smo mogli dovesti mnogo boljeg spica od tebe.Nadam se da gresim oko mog misljenja o tebi a tebi ostaje samo to da dokazes:)

_Radoslav_

pre 14 godina

Ja volim dijaru,dao je toliko golova igra 2 god za partizan....ali brate preteruje,pa cuti i strpi se jos nekoliko meseci pa idi za tim PARAMA,a i pre mesec dana je govorio da....MA NE BITNO POZDRAV

Bojan Jankovic

pre 14 godina

Grobari da li ste primetili kako navijaci Zvezde uopste ne ostavljaju komentare na ovu temu iako jako lici na temu oko Parkera na koju ste vi ostavljali vise od pola poruka.

Jako nezgodan kompleks.

sedy

pre 14 godina

idi bre DIA....jbt..samo nemoj da klukash...strpi se josh mesec dana..pa krunishi karijeru ulaskom u ligu shampiona....onda cesh shvatoiti sta je partizan...jer ti je ovo mozda poslednaj prilika da nesto uradish ....uzmi koju kintu,premije..i onda furaj preko...samo nema kukanja.....i sve je oki....ne sme tim da se remeti u ovakvim turbulentnim vremenima.......ajmo gorbariiiiiiiiiiiiiii

Andrya

pre 14 godina

Ma ides ti u Real sigurno,bice to strasan tandem sa Benzemom,ha ha,nemas ti bre veze uostalom kao i ceo tim Partizana,to ce se tek videti u drugom,trecem kolu KLS!!!
Zvezda sampion!!!

Golf

pre 14 godina

Trebalo ga je prodati dok su ga htjeli, kao i Obradovica. Sto su duze tu, sve manje vrede, najbolji primer je Cirkovic koga vise niko ziv nece, a Marsej nudio cini mi se 3 miliona. Ovaj Diara je u Mostaru igrao za tri obroka i platu od hiljadu evra, a u Partizanu dobio deset puta vise i malo mu.

смешно

pre 14 godina

Ма седи ту ди си, јер ни за ди си ниси!
Партизан мислио ће узме паре за њега, ха

bokiBGD

pre 14 godina

Ali da se okrenem situaciji nemogu da nekazem da mi je za trenutak i draga vest o vasoj najvecoj zvezdi u koju se kunete bijete pesnicama u prsa.. decko video da nam je liga trulac i hoce preko misli tamo ce se nekog specijalnog hleba najesti a partizan je jos jaci sanjari da ako udje u ligu sampiona diara ima da se proda za 20 milki.. a ja cu vam reci sve su to patke da dalje nema kao i obradovih boze partizan trazio 6 mil a dobijao 5 ili slicno koga bre ovde ko laze pozdrav i zanosite se vasim vestima ostavite crveno bele makar na jedan dan na miru pozdrav...

TKEMI

pre 14 godina

sudbina u evropi hahahahaha
sada ce se pose ove utakmice pojaviti neki klub koji hoce njega i oticice vam kao jovetic pa ce te onda zaliti za kvalitetnim golgeterom kog ste oterali. naravno mislim na sikimica hahahahahaha

institucija 1945

pre 14 godina

Dijara mora da se disciplinuje.

Momak se previse ne buni jer je i sam svestan da postoji mogucnost da se udje u LS shto bi bio dzek pot za njega.

Partizan mu je dao sansu, placao ga redovno, i dao mu sve uslove za rad i napredak. Partizan je bio krajnje korektan. Dobio je Partizan ponude za njega, kojima nije zadovoljan, i odlucio je da ga zadrzi - nesto sasvim prirodno.

Nije Partizan ambar, da se tu dodje i izadje kako se kome svidi. Momak ima ugovor na jos 3 godine, ako stigne prava ponuda za njega moze da ide, ako ne on mora da igra. Ako je nezadovoljan sredinom, momku mora da se pokaze da ni on, ni niko drugi nije veci od Partizana kao institucije.

Partizan, nije Moreira, Dijara, Dule Vujosevic, Divac ili milioni navijaca iza njega. Svi mi cinimo Partizan time shto je, i mora momak da se disciplinuje pre nego shto pokvari atmosferu u timu. Verujem da bi mesec dana u Teleoptiku uspelo da ovog momka koji izigrava shto kaze nas narod "uskopisceno magare koje je selo na sred druma" vrati u red.

prolaznik

pre 14 godina

Cuti i igraj.
Igras pod ugovorom na kojem stoji tvoj potpis, uz povisicu koju si sam trazio.
Liga sampiona nije izazov za tebe?
Miljenik si navijaca i vracas im svojom kuknjavom za novcem?
Kako te nije sramota?
Nesumljivo je da imas kvalitet, ali sve ima svoju cenu. Ti si je upravo prekoracio.

Bez obzira na sve, zelim ti sve najbolje u zivotu.

Parni valjak

pre 14 godina

Dijara jeste malo preterao, ali kakva je to nezahvalnost. Pa reč je brzom,spretnom, prodornom napadaču, sa fantastičnim osećajem za gol, kakvog nismo imali još od Peđe Mijatovića. Pa 2-3 miliona da damo ne bismo našli boljeg. Od kad on igra ja za realizaciju uopšte ne brinem, nadavao se golova, a cigane totalno raskrinkao. I posle svega Kleo bolji. Pa taj tek treba da se dokazuje.

JUG

pre 14 godina

Ljudi nemojte me shvatiti pogresno,ali vo nece biti dobro!!!! Ne znam samo zasto ovo treba partizanu.Ono sto nas vec dve godine krasi jeste jedna porodica,jedno srce,svi su kao jedan a sada je ovo nesto sto nam je najmanje trebalo i to bas kada imamo istorijsku sansu za ISTORIJU!!! Ne podrzavam ni jednu stranu,ali ako vec nece da ga puste para toliko ima ne trazi on milione,zasto mu ne povecaju primanja,kazite vi sta hocete,ali Dijara je to zasluzio.Ljudi,ovo nije sala,cim on vec javno prica o tome,onda mozemo da zamislimo kakvo je stanje unutar kluba i kakvi su odnosi!!!na jednom sportskom sajtu,necu da ga imenujem,moze se lako naci,necu jer je za mene B92 neprikosnoven pa necu da reklamiram neke male sajtove je naslov:Dijara ne ceni Klea i u nastavku pise,sve jedno je da li cu igrati sa Kleom,Branom....SVAKAKO CU BITI NE ZADOVOLJAN,a za Klea u fazonu,nisu ga doveli meni,nego partizanu i nemam sta da kazem za njega....sa Krstajicem se posvadjao skoro da se potukao,i bilo je cak i kontakta ovo vam pisem jer sto posto znam,Sa Kleom isto nije u dobrim odnosima,opet zbog primanja plate,jednostavno situacija je katastrofalna.Par igraca je na strani Dijare,ostali su sa Krstajicem,Kleom i kompanijom i cini mi se da stvaraju dva klana i da je situacija iz dana u dan sve gora,sto nam govori i ovaj njegov intervju gde javno kaze da je NEZADOVOLJAN,pitam se sta je sledece i sta cemo sledece procitati,ko se posvadjao,potukao i ko ce opet da iskoci sa ovakvim intervjuom? Braco grobari,jednom recju:NIJE DOBRO,a verujte mi ne znate ni polovinu sta se desava,kakva je atmosvera i ko sa kim kontaktira,ko koga izbegava i sa kakvim problemima se suocavaju ljudi u partizanu!! Ako su vec doveli Klea,koji po meni,a videcete vreme ce pokazati nije igrac za velika dela,za velike utakmice i nije Dijari ni do ......imamo jos par dobrih napadaca,zasto im ovo sve treba? zasto treba svima nama? zar je taj jedan JBNI milon preci od Lige sampiona,od nase sloge,jedinstva OD SVEGA??? zasto ga niste bar pustili da ode,ljudi on nas vec javno proziva,prica na samo par dana od kvalifikacija za ligu sampiona!!! Samo molim Boga da se ne izblamiramo,da ne dozivimo bruku ili da se ne kvalifikujemo u ligu sampiona pa da onda odu i Dijara i Obradovic i jos par fudbalera,pa da ne pocnu naslovi tipa:BILO JE SVADJE,TUCE U SVLAIONICI,NIKO SE SA NIKIM NIJE DRUZIO,NIKO NI SA KIM NIJE HTEO DA SARADJUJE NA TERENU.....Voljeni nasi iz Partizana,razmislite dobro jos jednom:Da li nam ovo sve treba,svadje izmedju igraca na treningu,ne zadovoljstvo igraca,javno pricanje o svemu tome? da li nam treba sve ovo posle svega sto smo osvojili i pre ovoga sto cekamo? razmislite jer nece Dijara biti najveci krivac sve ovo,decko vas je molio,razgovarao,pokusavao...Najveci krivci ce te biti VI,VI koji silom hocete nesto,a svesni ste i vidite da rusite sve sto nas je krasilo!

Maverick PFC

pre 14 godina

@
i vi se nama nesto smejete za Parkera,kao rob ovo-ono..prvi napadac vam proziva upravu mesec dana,prica kako je nezadovoljan,i kako zeli da ide,a vi zivite u nekom paralelnom svetu gde svi vole partizan,a pogotovo stranci..evo ubise se od ljubavi..i jos na sve to,drzite igraca u klubu protiv svoje volje..moderno ropstvo rekao bih..mozete da ne preporucite komentar koliko god zelite ali znate da je ovo istina ;)
(Vuki, 10. jul 2009 21:59)

Joj sto volim kad se ovako neki gradjanin karton sitija nadje pametan pa komentarise nesto o cemu pojma nema...
Parker i Zvezda?
Pa decko mora da vas tuzi kad nema leba da jede, moze da vas voli koliko hoce ali kad ga deca uhvate za rukav on mora da im da da jedu!
Sto se tice Diare, "moderno robstvo" ??? alo rodjace njemu je u interesu bilo da potpise sto veci ugovor koji donosi vise para, niko ga nije primoravao na to ali razumem da je to tebi i takvim ljudima kao sto si ti ne shvatljivo jer kod vas se ugovori potpisuju na svakih dva meseca a ne godine kao u bilo kom drugom klubu...
Cutaj malo ostale intervjue pa ces da skontas sta u stvari Diara hoce da kaze ovom izjavom...
E moje delije e moje delije...

Vuki

pre 14 godina

Maverick PFC

oho,evo ga gradjanin "metropole",javio se :)
ne shvatljivo se pise zajedno,i ne kaze se na svakih dva meseca,nego na svaka dva meseca..prvo nauci da pises, pa onda komentarisi nas iz "karton sitija"..

Sawa

pre 14 godina

Mars iz Partizana nezahvalnice!!!! Za koru 'leba si dosao i sad ti nije dosta!!! Jao, 3 godine bi mi sedeo na klupi taman da je Cristiano Ronaldo!!!

Krle

pre 14 godina

Vec vidim Krstajica kako se na treningu bije sa Moreirom...to je isto g kao i Mihajlovic svojevremeno,ista je to sorta....
(veerghoen, 10. jul 2009 22:00)


Sto prvo nisi procitao razlog zbog kojeg je krenula svadja, pa onda pricao o necemu? Vidim ja koliko ti pratis Partizan, ako uopste navijas za njega. Krstajica svi redom izdvajaju kao odlicnog momka, izuzetnog profesionalca i kolegu. Ako te bas zanima sto se zakacio sa ovom Zalosnom Sovom, mogu ja da ti objasnim. Sve se desilo na treningu kada su igrali na dva gola, Krstajic i Zalosna Sova su bili u istoj ekipi i u jednom trenutku Krstajic je prebacio Zalosnoj Sovi da se ne zalaze dovoljno i da bi mogao malo da se mrdne, posto se ovaj vukao po terenu. Onda je Zalosna Sova odma uzela da psuje i da vredja Krstajica, pa ga je iz tog razloga Jokanovic izveo iz ekipe da se hladi. Kad ti neko sa 35 godina kaze da se vuces, a da pritom on odradjuje maksimalno ceo trening, treba dobrano da se zapitas gde gresis. Pritom i sam Krstajic naglasava da nije dosao da soli pamet i da mu to nije namera, vec pokusava svoje steceno iskustvo da prenese na mladje. Zato te molim da ne pljujes ljude koje ni ne znas kakvi su, taj Miha je oduvao zvezdu zbog porodice u Italiji, a Krstajic je svoje ostavio u Nemackoj i dosao da igra u Partizanu za mnogo manje pare nego sto je mogao da dobije u Nemackoj ili Holandiji. Uostalom da si pratio sajt Partizana, koji momci rade sa toliko entuzijazma i koji je po meni u samom vrhu u Evropi, sto po brzini informacija, sto po detaljnim objasnjenjima... znao bi ovo o cemu ti ja pisem. Krstajic nije doveden samo zbog svojih igrackih kvaliteta, vec i ljudskih, kako bi pomogao mladjima svojim iskustvom, autoritetom i uticao na njih na pravi nacin. Sve to u cilju da nas ne oduva svaka jaca evropska ekipa i naravno da Partizan ove godine izbori ucesce u Ligi Sampiona. Veliki pozdrav za sve Grobare! :)

nikola

pre 14 godina

Zaigrala mecka i pred grobljem....
Svadjaju se i biju na svakom treningu, atmosfera im je NULA!!!
ISpasce od Rila!! Setite se tikve..sve je moguce
(Kad si bio dete malo.., 10. jul 2009 22:38)

Doslo verovatno do neke rasprave na treningu, koje se svuda u svakom klubu desavaju, i tebi to bilo dovoljno da napises "Svadjaju se i biju na svakom treningu...". Ajde odmori malo. Da se biju svaki dan opet ce razvaliti onaj vas raspali tim u svakom derbiju. Bolje ti razmisljaj sta ces ti sa tvojom Zvezdom. Sa onim timom vi cete realno biti u sredini tabele u nasoj ligi, a o prolasku Rudara da ne pricam(pobedili su i Dinamo(Z) 2:1 u pripremnoj utakmici,a puni su para , mogu da vas kupe sa sve stadionom).

A nije mi jasno zasto je Diara potpisao prosle godine ugovor do 2012. ako mu je cilj bio da ode cim odigra jednu dobru sezonu. Partizan je od njega napravio igraca. Dosao je kod nas za male pare kao anonimus, a sad vredi 3-4 miliona i traze ga mnogi klubovi.Gde bi sad bio on da da nije bilo Partizana. Neka pokaze malo zahvalnosti, a to znaci da cuti i ne kuka medijima.

CIVAS

pre 14 godina

Daj grobari sta se provaljujete pa KLEO nikad nece biti bolji od DIARE!On i Moreira vas cine 40% jacom ekipom,kad bi njih dvojica otisli onda bi i Zvezda i Vosa imali sanse za titulu!

BOND

pre 14 godina

Daj bre ne mlati nego igraj daj golove i prodaces se dobro.Mada upravu je donekl eza povecanje plate moglu su malo da mu pojacaju novcanik Tomic i drustvo i svi zadovoljni.Ajde Mamba probudi se vreme je da ujedas .

Busner

pre 14 godina

Najmanje sam se nadao da ce Diara biti nezadovoljan ali se nadam da se nece atmosfera poremetiti i da cemo uci u LS, sada kada imamo solidan tim !? A........mozda, preventivno treba angazovati zamenu ? .......ili ga prodati posle kvalifikacija i sacuvati Obradovica ?

Esp

pre 14 godina

(Bojan Jankovic, 11. jul 2009 01:23)
Zamisli da nema Partizana ili Zvezde, jel' bi ti bilo zanimljivo ? Aman covece koji kompleksi,i zasto se stalno misli na komplekse !? To su najobicnija peckanja koja postoje od nastanka ta dva kluba. Cim se ne zna sta da se napise, odmah se pise " Kompleksi"... Ovo pisem i za jednu i za drugu stranu.
I nemojte vise da pisete " Kompleksi ", kad ne znate ni sta znaci.

A sto se tice Dijare - pa prodajte ga Zvezdi. On je jos i bio normalan dok je razmisljao kao " Bosanac " .

dusan knezic

pre 14 godina

Gde si ti sinko igrao pre Partizana? Senegal, pa cuveni Zrinjski,pa Beira mar, portugalski "gigant". Za koje pare si ograo, SRAM TE BILO! Treba ga prodati pod hitno da se zna red, da se samo s obrazom moze igrati u Partizanu
(Kuka)

imamo komplexe?

pre 14 godina

Vidim da opet ovde krecu price kao npr. Idi ne trebas nam,igraces u Teleoptiku itd.I nije mi jasno zasto.Pa zar vi koji to pisete imate toliko lose pamcenje da se ne secate onog perioda kad smo bili u krizi kao i sad komsinica?(samo sto nismo ni tad bili 3. sa 21. bodom zaostatka)I onda je u nas kljub dosao neki Diara za (samo 60.000e)i jos dvojica o kojima necu da pricam posto to nije tema ovde.Pa zar tako lako zaboravljamo sta je on sve uradio za nas od tog trenutka?Koliko golova je dao u prvenstvu,kupu,evropi,svaki \'\'stub srpstva\'\' je naucio zasto ga zovemo ubica cigana i osvojio(naravno uspomoc ostalih igraca koji su podjednako zasluzni kao i on)dve duple krune.A sad posle jedne izjave svi ga vec mrze,teraju iz kluba,govore kako je Cleo bolji???Ma koji Cleo on jos treba da se dokazuje ovde.El\' smo nekad Cleu pevali neku pesmu?Nije mi jasno kako neko ko sebe naziva navijacem Partizana moze da izjavi tako nesto.Diara gde god i kad god budes otisao pamticemo te zauvek.Hvala ti za svaki minut u crno-belom dresu(i odigrani i onaj koji ces tek da odigras)a posebno za svaki gol komsinici.Jedan je ubica ***ana.

Niko te nikad voleti nece...

GROBAR JUG

pre 14 godina

Da se ja pitam ja bi tebe poslao u Teleoptik da se dozoves pameti pa bi posle igrao trazio da igras i bez para... Neki ljudi nezasluzuju dres Partizana...

misho_pg

pre 14 godina

nije ti bre ovo zrinjski,dosao si u instituciju,ima li bre u tom ugovoru zabrana da ovako pricas u medijima,pokazi malo profesionalizma,kad budes na prolece igrao protiv milana ili barse drugacije ces da pricas.

SRBPFC

pre 14 godina

ajde bre sta ste ga svi ispljuvali!decko je samo iskren.120 000 je malo za decka kakav je on,a on je samo iskren!200 000 po sezoni i on bi bio zadovoljan,odradio bi ugovor do kraja i tpao golove svima.eto o tome se radi.mislim da mnogo losiji igraci od njega imaju bolje plate,a on je PARTIZANU mnogo dao.do juce ste se kunuli u njega a sad orkestrirano pljuvanje!!!! AMAN BRE!!!niko te nikad voleti nece ko sto te volim jaaaaa....DIARAAAAA....DIARAAAAA ubico gubertaaaaa

rainman

pre 14 godina

Za razliku od tebe, ja sam zadovoljan što ne igram!

Više volim da gledam kako se kaljate!

Samo kiša da nastavi kako je počela!

srdjan

pre 14 godina

daj bre covece odlazi vise,dosta nam je tvog nezadovoljstva!hvala ti za sve sto si ucinio za partizan ali takav nam ne trebas,a i mnogo pricas brate!tomicu reaguj!!!nemoj jedan igrac da upropasti sve.nezadovoljan nece pruzati ni 50% onoga sto moze.imamo mi boguna,branu i washa koji ostavljaju srce na terenu,sta ce nam u zadnje vreme previse lenji dijara koji jedva hoda po terenu a kamoli da trci!!!

matejasale

pre 14 godina

Nije mi jasno zasto ga neprodaju.Pa sta ce nama igrac koji nije zadovoljan,on moze samo da remeti dobru atmosferu.Svaka cast Dijari za ove 2 godine,ali vec godinu dana provocira po medijima kako je nezadovoljan,pa nek ide u Zvezdu ako hoce tamo nemaju da mu daju ni da jede.Salim se.Idi Diki i pronadji srecu na nekom drugom mestu ako je ima,a mi imamo Branu i Boguna i onog krakatog Vasingtona i snacicemo se bez tebe nekako,ali znaj gde god da odes tamo nema DR>MOa da te kljuka loptama i vrlo brzo ces traziti da se vratis.U svakom slucaju hvala ti za svaki gol koji si dao u Partizanu posebno one komsinici

Abraxas

pre 14 godina

Nikada u timu ne trebas imati nezadovoljne igrace.Dijara kaze da ce pruzati maksimum,U sta ja cisto sumnjam.Uvek ce mu u podsvesti biti ta licna borba koju pokusava potisnuti u nesvesno,mejutim covek hoce pare,nema tu vise ljubavi prema Partizanu kao sto je verovatno nikada nije ni bilo...
Covek je surovi profesionalac i apsolutno nista vise od toga.Zato ga treba prodati sada i pruziti sansu nekome drugom

nenad73

pre 14 godina

Mislim da Dijara nije izabrao pravi nacin da izrazi svoje nezadovoljstvo ali isto tako ne razumem ni Tomica.Prvo su Prodali Zuku a sada im je tesko da Dijari poprave ugovor iako su sa njim potpisali jos tri godine i ako od pre tog roka dobice obestecenje???Zar je nekoliko desetina hiljada evra vredno lose atmosfere, gubitka jednog sjajnog golgetera u ovom trenutku i ne igranja u Ligi sampiona?
Daj Tomicu uozbilji se da se ne ponovi Petrzalka kada zbog para koje nisu hteli da daju Savi Milosevicu a bile su simbolicne nismo mogli da drugu godinu za redom udjemo u LS!!!

Srb-in

pre 14 godina

Znaci, ovaj Diara je stvarno poceo da smara! Ali, iskreno. Jel SAM TRAZIO povecanje plate prosle polusezone?! Jeste! Jel su mu ponudili uslove koje je SAM TRAZIO?! Jeste! Jel prihvatio uslove koje je SAM TRAZIO?! Jeste! I sta je tu problem?! Sad bi on ponovo hteo da mu se poveca plata! Sta bi onda trebao Moreira da trazi? Da mu se plata poveca 10 puta? Bogunovic? Obradovic? Djordjevic? Hvala Diari za sve sto je uradio za Partizan, ali ga stvarno treba smiriti malo! Ako njemu sad povecaju platu, onda svaki igrac Partizana SA PUNIM PRAVOM treba da izadje i da intervju u svim novinama kako je nezadovoljan i hoce vecu platu! Vise mi je muka od njega, iskrneo! Zaista mislim da bi trebali da ga posalju u Teleoptik dok traju kvalifikacije! Pa ce i svi ostali da se nauce pameti i da ne laju previse, kao sto Diara laje sad...

igor

pre 14 godina

Ne treba nam igrac koji stvara losu atmosferu u ekipi.. postujem dijaru i to sta je on uradio za partizan, ali ne mora po svaku cenu da se gura.. Brana ilic je eksplodirao, mozemo i bez dijare. Nije se on za dzabe posvadjao sa Krstajicem, ne treba nam to!

Djomla

pre 14 godina

Ma brate bre seeeedi tu i cuti... vidis da si naaajbolji strelac..imas zacementirano mesto u prvom timu.. ok ti je svee.. igraces i ligu sampiona.. iduce go mozes samo bolje da se prodas. ne gubis nista....POZ GROBARI

Konan

pre 14 godina

Alo deco,sta vam je...Dijara trazio da ode,ipak ostao,ima ugovor na jos 3 god,sad ce da cuti,igra i cepa ko uvek!A to sto nije najzadovoljniji,Boze moj,covek je iskren,toga ima kolko hoces i u mnogo boljim i renomiranijim klubovima od naseg Partizana.Dzeko hteo iz Volfzburga,prvaka Nemacke,ovi ga nisu pustili i sta sad...Kristijano hteo iz Mancestera,Benzema iz Liona,Riberi iz Bajerna...Manje lozenja!Nego:NIKO TE NIKAD VOLETI NECE...

SHEARER

pre 14 godina

Treba se setiti Boje kojeg je Nenad Bjekovic zbog ovakvih komentara poslao da trenira sa Teloptikom i usput odbio 2 miliona tada evra od Njukasla samo da bi mu pokazao koliko vredi PARTIZANOVO IME...Vrati se u Zrinjski cujem da su dobili novu kelnericu na stadionu pa se bavi onim zbog cega si i dosao u Evopu.

Lars

pre 14 godina

Nema dana a da Dijara ne progovori neku budalestinu.Nezadovoljan a igra?!Ne znam sta Partizan ceka.Zbog ovakvih izjava u javnosti mnogi klubovi ovde u Nemackoj papreno kaznjavaju svoje igrace.Partizan je izuzetno korektan i placa ga redovno po slovu ugovora koji je potpisao pre jednu godinu.Inteligencija nije Dijari jaca strana.Umesto da se strpi jos sest meseci i pokusa da izbori ucesce u LS gde bi mu automatski cena drasticno porasla on se razbacuje glupostima i pokazuje koliko je u sustini uskogrudan i pohlepan covek.Partizan mu je sve dao od NO NAME je postao neko o kome se prica,o kome navijaci pevaju.Druze Dijara nije to lepo.Ti ne odgovaras mojoj slici o pravom navijackom idolu.Mnogo si nas razocarao Mr.Nezahvalni.

realno

pre 14 godina

hiljadu preporuka za com. No 54!
gledam ovo i place mi se
mislim da je nezahvalno sa njegove strane, ali boze moj...otisao kristijano iz mancestera pa ce preziveti
ail ove svadje tuce pljuvanja i gluposti stvarno podsecaju na zeljkovu repku na kosarkaskom prvenstvu evrope kod nas
povraca mi se od ove situacije
realno ni kleo ni bogunovic a pooogotovo onaj stub nisu ni blizu dijari
ako ima para bolje da mu se daju a ako se situacija vec tooloiko otrgla kontroli bolje ga pustiti...
juca gde li si sad da vidis ovu tugu...

shaft_pfc

pre 14 godina

Uvjek sam se pitao zasto je kapitenska traka data prije Moreiri! Mislim, Dijara zna srpski i to, ali sad mi je jasno zasto. Dijara od kako je dos'o, prica samo o profesionalizmu i kako je on samo radnik, a Partizan poslodavac i slicno. Procjenili ljudi, pokazalo se tacno, da sa njim nema saradnje i nekog zblizavanja! Lik je navalio da se proda, pa to ti je! Treba ga liferovati sto prije, bez obzira sto ima ugovor jos 3 godine, ovakav nikome ne treba, pogotovo nervoznim navijacima, s kojima je vec im'o problema!

Шоне

pre 14 godina

Ја сам фудбалер и не могу да схватим да неки професионалац толико више воли паре од фудбала. Па човјече уживаш ли ти у фудбалу уопште. Ако уживаш имаћеш паре које толико желиш. Зар не схваташ да ћеш уласком у лигу шампиона са Партизаном себи дићи цену ....

Zic

pre 14 godina

Lukicu reaguj!
(CZBG, 10. jul 2009 23:21)

Ha ha ha pa vi **gani nemate za leba a ne za Dijaru,da li normalni ste???
Joj egipcani bas ste smesni

MatijaPFC

pre 14 godina

@JUG
Skoro kao u Zlezdi ? :D

sedi, jedan !

ostali, smesno je ko god moze da stane na stranu Diarre iz prostog razloga jer ovde niko nikog ne zajebava, vec se samo postuje ugovor na koje su stavile potpis obe strane !
Bilo bi krajnje smesno u fudbalu , kad bi svako kome se "digne" pozeleo da prekrsi potpisani ugovor i za to krivio klub !
Klub potpisuje ugovor sa igracem bas iz tog razloga, da bi mogao da planira buducnost, a ne da reguje na svako dizanje one stvari njegovih igraca !
Partizan iznad svih !

Bargrro

pre 14 godina

Dijara je potpuno u pravu sto trazi vise novca,golgeter koji je zaredom 2 godine prvi strelac mora imati vecu platu od sadasnje,mnogi GROBARI imaju veoma kratko pamcenje,prvo ga opjevavamo zatim pljujemo po njemu,a on je samo iskren,zasto takve gluposti ne pisete o ovim nasim balavcima koji iz pelena grebu samo da odu za parama u druge klubove a kao veliki su GROBARI.Dijara,ma gdje bio,zivio nam dugo i HVALA TI ZA SVE GOLOVE.

Grobar_KG

pre 14 godina

hvalati za sve sto si ucinio za klub hvalati za sve golove i radosti ali ako si nezadovoljan dovidjenja nikad jedan igrac nije cinio partizan plus sad je tu cleo

FkpCascais

pre 14 godina

Isto kao sto sam rekao da zvezda mora da isplati Parkera ma koja god situacija bila, tako isto kazem da Dijara nema pravo da kuka i da i on mora da ispuni ugovor koji ima sa FCP. Ovo sto govori mu je itekako upropastilo imidz. To stvarno nisam ocekivao od tebe Lamine! Zivim u Portugalu i kad ga se setim u Beira-Maru u drugoj ligi... pa i nisi bio nista specijalan. Ovog Meseca je najbolji casopis Worldsoccer napisao par reci o tebi, al ne zaboravi da je to zato sto si u Partizanu. I moj klub ima da zaradi na tebi kolko smatra da treba, a ti se onda vrati u portugalsku drugu ligu ako hoces...

RAS KASS

pre 14 godina

Partizan treba da izadje u susret Dijari i da ga proda.Ima 26 godina i vreme mu je da mazne neku jacu lovu.Nama je izgleda u redu da odlaze nasi klinci sa 19, 20 godina ali je sramota kada to zeli stranac koji ima 26.Plus ovako mrzovoljan moze samo da steti ekipi.Od tih 3 miliona izdvojiti milion i dovesti napadaca koji ima dobru realizaciju.Svi hvale nas napad,a niko ne vidi da im treba 10 sansi da bi dali jedan gol.Kleo na 1 gol ima 7 promasenih zicera,Bogunovic operisan od davanja golova,Vasington drvo a i mamba ima los procenat realizacije.Mi smo sa odlaskom Jovetica izgubili mnogo,jer je jedini znao sam sebi da stvori priliku i da gol.A druga je stvar sto Tomic ne zeli da proda Dijaru,jer ne moze da nadje nista jeftinije od njega pa ga sad drzi ovako nemotivisanog i nezadovoljnog u ekipi.

KRASIC

pre 14 godina

Jeste je dobar ali nije partizan zasluzio da ovako radi sa nijim zato sto ga je partizan napravio igracem trebo bi to da ispostuje i da cuti.....

Lanejovanovic

pre 14 godina

Kaze da ce da daje maksimum na svakoj utakmici i pored toga sto jedva ceka da ode iz kluba. Od toga nema nista. Fudbaler mora biti 100% posvecen svom klubu da bi taj klub od njega imao koristi...
I jos se svadja sa Krstajicem... nece taj vise nikada u Partizanu igrati u staroj formi. Bolje je da ga prodaju kome god da ne zavadi ekipu...
E moj Dijaro!

Bobek

pre 14 godina

Bar je covek iskren,ne laze da mu se ide,a ja mu verujem kad kaze da nece kvariti atmosferu...Ma dajte bre ljudi,pa to je nas Mamba!
Samo tebi odani!