Četvrtak, 02.07.2009.

20:23

Zvezda verovatno na Rudar

Fudbaleri slovenačkog Rudara iz Velenja pobedili su estonskog predstavnika Trans Narvu u Talinu 3:0, u prvoj utakmici prvog kola kvalfikacija za Evropa ligu.

Izvor: B92

Zvezda verovatno na Rudar IMAGE SOURCE
IMAGE DESCRIPTION

48 Komentari

Sortiraj po:

red od dead

pre 14 godina

razlika je u tome sto glodara na -18 nebi ni bilo na jugu,a nas na severu ima vise nego kod njih na proslavi titule.mislim da sam sve rekao...

nebojsa

pre 14 godina

Upravu si brate,kod nas nista novo standardno pobeda,pobeda,trofej,pobeda,pobeda,pobeda,trofej,pa opet pobeda,pobeda, pa jos jedna pobeda pa onda 4:1,9:2,4:1,pa pobeda,pobeda pa liga sampiona.....itd.I to druze postaje dosadno(slatko dosadno),e vidis zato ste vi tu.Mi smo ko mala deca kad dodje cirkus,svi bi da vide cirkus i cirkusnte,a na nasu srecu cirkus je tu blizu odma preko brda.A onda mi komentarisemo svaku cirkusku tacku u vasem cirkusu fk spremite katanac,logicno meni je licno dosadilo da komentarisem nase vesti u stilu"bravo majstori,to tomicu legendo,napred partizan najbolji smo,sampioni....itd".Jer sve vesti vezane za partizan su pobeda,dobra igra,dobar potez uprave,dobro navijanje,odlican trener i sve tako u krug tako da se mi nesekiramo da cemo cuti neku losu vest o nasem PARTIZANU.A sto se tice barija evo ja 1000000000% orginalni GROBAR(po tati,dedi,pradedi..)javno na ovom sajtu svestan izjavljujem"MI IMAMO KOMSIJE FK SPREMITE KATANAC KOJI IMAJU BARI I TOKIO"jel vam je sad srce na mestu,to imate od pre 20 godina a dal se pitate sta cete imati za 20 godina.E sad ce Mile da vam kaze:imacete bari i tokio koji sta osvojili pre 40 godina,imacete bunare i radionicu sveca jer su vam pre 20 godina iskljucili struju i vodu,imacete Koromana kao najvecu senzaciju prelaznog roka unazad 20 godina koji je presao u neki Bruce lee United,imacete dug koji ce se meriti u stotinamna miliona,imacete derbi protiv BSK Batajnica,imacete budni nadzor KATANCA(srecka) i najvaznije komsiju koji ce imati 40 titula prvaka srbije,koji ce imati trideset i kusur titula pobednika kupa srbije,koji ce biti standardni ucesnik lige sampiona,koji ce imati KNEZA Slavisu Jokanovica i komsiju koji ce biti Manchester United istocne evrope.
(grobari hrvatska, 2. jul 2009 23:50) Decko covece sta si vec i cemu ti pisesi sta pises pominjes BSK iz Batajnice pa ti su vas pre ne znam koliko godina izbacili iz kupa ti da pricas o Bariju i Tokiju da li je moguce da o tome pisete pisite o Kroaciji,Tikvi,Rapidi,Fljarmurtariju i Timoku a ne dirajte Bari i Tokijo jer na onom usatom peharu koji je Brselona Podigla pre dva meseca pise Red Star u prevodu CRVENA ZVEZDA

grobari hrvatska

pre 14 godina

# @grobari hrvatska

"pobeda, pobeda, pobeda..."???
Koliko Pertizanovih pobeda u Evropi u takmicnjima, priuceni gospodine?
Da ti kaze cigan koji voli cirkus - jedna, Egaleo.
Ti ces da mi pricas o Evropi?
0 0 4 1:8
Idi na sajt Partizana i proveri o cemu je najvise pisano u proteklih deset godina - o finalu 66 (ili 68 ne mogu da se setim kad). Je l' to bilo juce? Bari je istorija, ali Real 1:2 je bilo juce? Grobar = licemer!
(Milos, Srbija, 3. jul 2009

Jedno pitanje gospodine Milose

Dali je taj toliko spominjani istorijski BARI vredan buduceg KATANCA. Da li cete za jedno 5 godina vi gospodine reci, ja sam bivsi navijac kluba koji vise ne postoji ali ima BARI I TOKIO. A mi mali grobari tad cemo ici uzvisene glave, i pricati ponosno kako smo navijaci PARTIZANA koji nema nekakve tokije i barije koji je casno i borbeno izgubio one tamo davne 66 (znate vi gospodine dobro koje je tacna godina jer vas je to bolelo 35 godina) pa i ne tako davno od slavnog Reala. Izgubili ali casno se boreci, napadali, golove davali a ne ko neki bari osvojen sa bunkerom, parkiranim autobusom u 16 metara i loptom koja u 120 minuta prelazi centar jedino kad je uvazeni Dika Stojanovic ispuca.
Hvala ti oce sto si me odgojio da volim CRNO-BELO

Hvala na razumevanju

Psssssttt

pre 14 godina

Sta je sa crnogorcima???.... Jel to ta liga koja je "jaca od srpske"?... ajde sad tisina, dok mi odigramo ove kvalifikacije do kojih vi ne mozete ni da stignete...

Milos, Srbija

pre 14 godina

@grobari hrvatska

"pobeda, pobeda, pobeda..."???
Koliko Pertizanovih pobeda u Evropi u takmicnjima, priuceni gospodine?
Da ti kaze cigan koji voli cirkus - jedna, Egaleo.
Ti ces da mi pricas o Evropi?
0 0 4 1:8
Idi na sajt Partizana i proveri o cemu je najvise pisano u proteklih deset godina - o finalu 66 (ili 68 ne mogu da se setim kad). Je l' to bilo juce? Bari je istorija, ali Real 1:2 je bilo juce? Grobar = licemer!

Blazo, Nk

pre 14 godina

Prvo je potrebno da jedan tim za fudbalsku utakmicu sakupi 11 igraca.Za zvezdu ce za ovu utakmicu to biti sigurno najveci evropski domet.

8 ili 10, ajde dogovorite se

pre 14 godina

• Prvih 8 komentara: groblje. Jadni ste vi navijači.....
(Morpheus, 2. jul 2009 21:51)

• Prvih 10 komentara i sve grobarski.He he,moji grobarcici…
(delij@, 2. jul 2009 21:55)

Inace kao Grobar, SVE najbolje Zvezdi !!!

Anonimus

pre 14 godina

Nije toliko bitno, ali Randers se ne izgovara kao "Renders" vec Ranas ('d' i drugo 'r' bezvucni, dok se 'e'izgovara kao a). Uvek je lepo cuti kada stranci korektno izgovaraju nasa imena, pa bi zato trebalo postovati i njihova. Treba se samo raspitati, nije tesko.

Partizan sampion,a ko bi drugi !?

pre 14 godina

Majko mila, sve grobarski komentari!!!
KOMPLEKSI SU CUDO!!!!!!!
(Duka, 2. jul 2009 21:37)

Ајде пошто ви волите нон стоп да набијате на главу свима реч комплекс, молим вас да ми је дефинишете? Како неко од вас може да ми прича о неким компексима, шта хоћете да кажете да треба да волим и црвену звезду и Партизан? Па да немам те ваше назови комплексе! То је исто као да ми кажете да навијач Боке поштује навијача Ривера, да навијач Роме поштује навијача Лациа! Наравно да волим Партизан и наравно да вам желим нови Апоел и наравно да вам желим све најгоре, ја желим све вама што ви желите мени! И маните ме са тим комплексима више,јер и сами незнате да дефинишете ту реч!

Ајмо Рудар, очитај им вакелу !

MILOSH

pre 14 godina

@ dekicar
da rudar je u rangu partizana,a to znaci da ce da vas odere gore od zivodera.tako da dekicare predstoje ti teski dani ovde neiskompleksirani momce.

grobar_brisel

pre 14 godina

U Sloveniji se prica da Fk Rudar ozbiljno shvata mec sa c zvezdom... prica se da ce zvezda primiti 3 komada u Sloveniji vrlo zanimljivo !!!

marko polo

pre 14 godina

e sad nesto da vam kazem svima....ovo sto vi radite i jedni i drugi .... nema veze s mozgom!!!! prvo, hvalite se uspesima u nasoj "banana republic" ligi a uspeha tamo gde je najvaznije EVROPA nema nigde...tako da iskreno koga zanima ko je sampion drzave kad dalje od toga ni jedni ni drugi ne mogu da mrdnu....a to je jos tragicnije cinjenicom da recimo partizan ne grca u dugovima cak stavise finansijski dobro stoji...dobro organizovan klub...itd...a u EVROPSKIM TAKMICENJIMA rezultata ni na pomolu...a nece ih ni biti...jer ste realno MALI klub , klub bez tradicije dobrih rezultata u EVROPI, klub koji sanja da postane veliki i gleda u crvenu zvezdu kao u starijeg brata...IDOLA. ali IDOL vam je trenutno mnogo los .... i na zalost nece biti nista bolji koliko god se oni trudili...NASTAVAK U SLEDECEM BROJU!!!

veerghoen

pre 14 godina

Molim vas samo obratite paznju na par Dinamo Minsk-Renova...utakmica je odigrana juce i klasika iz dvojke u keca..inace,Renova je albanski tim iz Tetova(grad u Makedoniji),njen vlasnik je neki sumnjivi albanac..jos jednom se pokazalo i dokazalo pravilo da ekipe s'ovih prostora jedva cekaju izlazak na evropsku scenu samo da bi izmanipulisali sa kladionicama..a jutros sam otisao u kladionicu da odigram iz dvojke u keca,ali nije moglo da se odigra..bez nikakve dojave,bio sam ubedjen da ce se tako zavrsiti...KLASIKA.inace pre samo mesec dana Prilepska Pobeda je diskvalifikovana na 8 godina zbog namestaljki,i evo opet se nisu dozvali pameti.preporucujem vam da i revans odigrate iz keca u dvojke,ovog puta..pozdrav iz Skoplja

mirotvorac

pre 14 godina

LJUDI MOJI PA JA NISAM NIKADA VIDEO LIKA KOJI VISE MRZI PARTIZAN OD DEKICARA!!Pa on nema nijedan komentar gde ne pominje PARTIZAN,pretrazite arhivu i bice vam sve jasno.DEKICAR smiri se covece,pa ti i kad spavas sanjas PARTIZAN...Ako si punoletan uz sve to pa stvarno sramota je brate...

E!?

pre 14 godina

Za sve zvezdase internet huligane: vest da zvezsa treba da strahuje od prve utakmice u Evropi zasluzuje da se komentarise, prosle sezone ste ispali u prvoj rundi kvalifikacija, a i ove cete! Cak i drugoligas Sevojno ima vece sanse od vas!

gravedigger-ex-Uzaludno cekajuci Tripkovica

pre 14 godina

Ne bojte se, strelac treceg gola za Rudar je TriFkovic,a ne TriPkovic-hahahaha.....
Rudar je Zvezdina nocna mora!

PAZI,VALJAK GAZI!!!

bokiBGD

pre 14 godina

Svaki protivnik treba da se shvati ozbiljno narocito u evropi svima je to odskocna daska.Pozeleo bih Zvezdi puno srece i uspeha ove godine u domacem prvenstvu kupu i narocito u evropi ipak to svet najvise gleda.Sto se tice komentara danima citam brdo partizanovih komentara na vesti o zvezdi i samo mogu reci da mi nije jasno kakva su to zadovoljstva komentarisati drugi klub a ne svoj? Dali oni zaista misle da su bolji od Zvezde? Na cemu se temelje ta misljenja? Zaista ako zele da preskoce Zvezdu moraju da osvoje nesto u evropi a ne da sanjaju o tome. Pozdrav svim pravim navijacima CZ i poruka popunite stadion u sto vecem broju momcima treba podrska vise nego ikada..

grobari hrvatska

pre 14 godina

# 10 komentara i sve grobarski.He he,moji grobarcici,tuzni ste vi kad vas vise zanima nasa Zvezda od vaseg klupcica,jer ste toliko iskomplesirani.Mada nije ni cudo,jer vam je trebalo 8 godina da nas dobijete na jna.Al ble vas brige kad vi imate komsije koje imaju bari. :]
(delij@, 2. jul 2009 21:55)

Upravu si brate,kod nas nista novo standardno pobeda,pobeda,trofej,pobeda,pobeda,pobeda,trofej,pa opet pobeda,pobeda, pa jos jedna pobeda pa onda 4:1,9:2,4:1,pa pobeda,pobeda pa liga sampiona.....itd.I to druze postaje dosadno(slatko dosadno),e vidis zato ste vi tu.Mi smo ko mala deca kad dodje cirkus,svi bi da vide cirkus i cirkusnte,a na nasu srecu cirkus je tu blizu odma preko brda.A onda mi komentarisemo svaku cirkusku tacku u vasem cirkusu fk spremite katanac,logicno meni je licno dosadilo da komentarisem nase vesti u stilu"bravo majstori,to tomicu legendo,napred partizan najbolji smo,sampioni....itd".Jer sve vesti vezane za partizan su pobeda,dobra igra,dobar potez uprave,dobro navijanje,odlican trener i sve tako u krug tako da se mi nesekiramo da cemo cuti neku losu vest o nasem PARTIZANU.A sto se tice barija evo ja 1000000000% orginalni GROBAR(po tati,dedi,pradedi..)javno na ovom sajtu svestan izjavljujem"MI IMAMO KOMSIJE FK SPREMITE KATANAC KOJI IMAJU BARI I TOKIO"jel vam je sad srce na mestu,to imate od pre 20 godina a dal se pitate sta cete imati za 20 godina.E sad ce Mile da vam kaze:imacete bari i tokio koji sta osvojili pre 40 godina,imacete bunare i radionicu sveca jer su vam pre 20 godina iskljucili struju i vodu,imacete Koromana kao najvecu senzaciju prelaznog roka unazad 20 godina koji je presao u neki Bruce lee United,imacete dug koji ce se meriti u stotinamna miliona,imacete derbi protiv BSK Batajnica,imacete budni nadzor KATANCA(srecka) i najvaznije komsiju koji ce imati 40 titula prvaka srbije,koji ce imati trideset i kusur titula pobednika kupa srbije,koji ce biti standardni ucesnik lige sampiona,koji ce imati KNEZA Slavisu Jokanovica i komsiju koji ce biti Manchester United istocne evrope.

mimi

pre 14 godina

Uopste ne zelim da se zezam sa zvezdom,tema mog komentara je nacin na koji se obavlja zrebanje.Kako je moguce da se osrednjem Rudaru bez nikakvih medjunarodnih uspeha,i naravno niskog koeficijenta na uefinoj rang-listi,padnu smesne ekipe u prva dva kola?

Dekicar

pre 14 godina

Leeelee, koliko kompleksasa,,,,,
Pa ljudi vest je o ZVEZDI!!!
A, da zaboravio sam da je vama Zvezda u srcu...grba...:)
Ovi Slovenci se moraju sasvim ozbiljno shvatiti!!
Uopste nisu naivna ekipa, naprotiv!! Mislim da su u rangu, poredjenja radi, kao kod nas Borac, OFK, Partizan ili Javor! Sto znaci da nisu nimalo lak protivnik, bez obzira sto nisu neki zvucan klub. Samo ozbiljno i disciplinovano, bez potcenjivanja i nema problema.
KIDAJ ZVEZDO!!

bgd

pre 14 godina

# Bice isti rezultat kad budu gostovali na stadionu crvene zlezde! XD
(E!?, 2. jul 2009 20:48)
Vaš glas je zabeležen - hvala na trudu.
# Ma nema problema. Rudar je otprilike tu negde na nivou našeg Sevojna...
(Triput, 2. jul 2009 20:58)
Vaš glas je zabeležen - hvala na trudu.
# Sto mesto u kvalifikacijama niste prepustili Javoru koji je to zasluzio, ovako cete samo da nas blamirate..
(Nikola, 2. jul 2009 21:03)
Vaš glas je zabeležen - hvala na trudu.
# Ako Rudar izvuce zvezdu iskopali su ZLATO...
(Maverick PFC, 2. jul 2009 20:58)
Vaš glas je zabeležen - hvala na trudu.
# Napred Rudar!!!
(sale, 2. jul 2009 20:46)
Vaš glas je zabeležen - hvala na trudu.
# Veća je blamaža Sevojno nego Rudar.Ipak je Rudar "evropska" ekipa.
(777, 2. jul 2009 20:35)
Vaš glas je zabeležen - hvala na trudu.
# Vise bi joj prijali estonci.jbg
(Pedja, 2. jul 2009 20:45)
Vaš glas je zabeležen - hvala na trudu.
# Ovi slovenci su izgleda jači od SEVOJNA.
(MILE, 2. jul 2009 20:33)

Za vas ipak nema leka...

delij@

pre 14 godina

10 komentara i sve grobarski.He he,moji grobarcici,tuzni ste vi kad vas vise zanima nasa Zvezda od vaseg klupcica,jer ste toliko iskomplesirani.Mada nije ni cudo,jer vam je trebalo 8 godina da nas dobijete na jna.Al ble vas brige kad vi imate komsije koje imaju bari. :]

Mile grobar

pre 14 godina

A ko se to smejao dinamu....komsinice......komsinice vi ste na redu.Taj rudar se pretplatio izgleda na propale drzavne projekte tipa dinamo,trans,fk spremite katanac.....itd

Nebojsa_NS

pre 14 godina

E stvarno .... Kako odakle vam zelja vise ? Zar je moguce da toliko nemate sta u zivotu da radite, nego samo ceate neku vest o Zvezdi kako bi brze-bolje prokomentarisali nesto na "smesno" na racun zvazde, da pokusat nekog da spustite i slicno.... Zvezdas sam naravno i stvarno nemam nista protiv partizana niti partizanovaca, ali dajte bar malo se kontrolisite i bar ponekad prokomentarisite nesto sto je normalno, onako REALNO! Inace, nas protivnih u petak je u rangu Rudara, tako da cemo taman videti bar otprilike gde stojimo, onoliko koliko se to moze u prijateljskoj utakmici!

Nebojsa_NS

pre 14 godina

E stvarno .... Kako odakle vam zelja vise ? Zar je moguce da toliko nemate sta u zivotu da radite, nego samo ceate neku vest o Zvezdi kako bi brze-bolje prokomentarisali nesto na "smesno" na racun zvazde, da pokusat nekog da spustite i slicno.... Zvezdas sam naravno i stvarno nemam nista protiv partizana niti partizanovaca, ali dajte bar malo se kontrolisite i bar ponekad prokomentarisite nesto sto je normalno, onako REALNO! Inace, nas protivnih u petak je u rangu Rudara, tako da cemo taman videti bar otprilike gde stojimo, onoliko koliko se to moze u prijateljskoj utakmici!

bgd

pre 14 godina

# Bice isti rezultat kad budu gostovali na stadionu crvene zlezde! XD
(E!?, 2. jul 2009 20:48)
Vaš glas je zabeležen - hvala na trudu.
# Ma nema problema. Rudar je otprilike tu negde na nivou našeg Sevojna...
(Triput, 2. jul 2009 20:58)
Vaš glas je zabeležen - hvala na trudu.
# Sto mesto u kvalifikacijama niste prepustili Javoru koji je to zasluzio, ovako cete samo da nas blamirate..
(Nikola, 2. jul 2009 21:03)
Vaš glas je zabeležen - hvala na trudu.
# Ako Rudar izvuce zvezdu iskopali su ZLATO...
(Maverick PFC, 2. jul 2009 20:58)
Vaš glas je zabeležen - hvala na trudu.
# Napred Rudar!!!
(sale, 2. jul 2009 20:46)
Vaš glas je zabeležen - hvala na trudu.
# Veća je blamaža Sevojno nego Rudar.Ipak je Rudar "evropska" ekipa.
(777, 2. jul 2009 20:35)
Vaš glas je zabeležen - hvala na trudu.
# Vise bi joj prijali estonci.jbg
(Pedja, 2. jul 2009 20:45)
Vaš glas je zabeležen - hvala na trudu.
# Ovi slovenci su izgleda jači od SEVOJNA.
(MILE, 2. jul 2009 20:33)

Za vas ipak nema leka...

Dekicar

pre 14 godina

Leeelee, koliko kompleksasa,,,,,
Pa ljudi vest je o ZVEZDI!!!
A, da zaboravio sam da je vama Zvezda u srcu...grba...:)
Ovi Slovenci se moraju sasvim ozbiljno shvatiti!!
Uopste nisu naivna ekipa, naprotiv!! Mislim da su u rangu, poredjenja radi, kao kod nas Borac, OFK, Partizan ili Javor! Sto znaci da nisu nimalo lak protivnik, bez obzira sto nisu neki zvucan klub. Samo ozbiljno i disciplinovano, bez potcenjivanja i nema problema.
KIDAJ ZVEZDO!!

delij@

pre 14 godina

10 komentara i sve grobarski.He he,moji grobarcici,tuzni ste vi kad vas vise zanima nasa Zvezda od vaseg klupcica,jer ste toliko iskomplesirani.Mada nije ni cudo,jer vam je trebalo 8 godina da nas dobijete na jna.Al ble vas brige kad vi imate komsije koje imaju bari. :]

veerghoen

pre 14 godina

Molim vas samo obratite paznju na par Dinamo Minsk-Renova...utakmica je odigrana juce i klasika iz dvojke u keca..inace,Renova je albanski tim iz Tetova(grad u Makedoniji),njen vlasnik je neki sumnjivi albanac..jos jednom se pokazalo i dokazalo pravilo da ekipe s'ovih prostora jedva cekaju izlazak na evropsku scenu samo da bi izmanipulisali sa kladionicama..a jutros sam otisao u kladionicu da odigram iz dvojke u keca,ali nije moglo da se odigra..bez nikakve dojave,bio sam ubedjen da ce se tako zavrsiti...KLASIKA.inace pre samo mesec dana Prilepska Pobeda je diskvalifikovana na 8 godina zbog namestaljki,i evo opet se nisu dozvali pameti.preporucujem vam da i revans odigrate iz keca u dvojke,ovog puta..pozdrav iz Skoplja

grobari hrvatska

pre 14 godina

# 10 komentara i sve grobarski.He he,moji grobarcici,tuzni ste vi kad vas vise zanima nasa Zvezda od vaseg klupcica,jer ste toliko iskomplesirani.Mada nije ni cudo,jer vam je trebalo 8 godina da nas dobijete na jna.Al ble vas brige kad vi imate komsije koje imaju bari. :]
(delij@, 2. jul 2009 21:55)

Upravu si brate,kod nas nista novo standardno pobeda,pobeda,trofej,pobeda,pobeda,pobeda,trofej,pa opet pobeda,pobeda, pa jos jedna pobeda pa onda 4:1,9:2,4:1,pa pobeda,pobeda pa liga sampiona.....itd.I to druze postaje dosadno(slatko dosadno),e vidis zato ste vi tu.Mi smo ko mala deca kad dodje cirkus,svi bi da vide cirkus i cirkusnte,a na nasu srecu cirkus je tu blizu odma preko brda.A onda mi komentarisemo svaku cirkusku tacku u vasem cirkusu fk spremite katanac,logicno meni je licno dosadilo da komentarisem nase vesti u stilu"bravo majstori,to tomicu legendo,napred partizan najbolji smo,sampioni....itd".Jer sve vesti vezane za partizan su pobeda,dobra igra,dobar potez uprave,dobro navijanje,odlican trener i sve tako u krug tako da se mi nesekiramo da cemo cuti neku losu vest o nasem PARTIZANU.A sto se tice barija evo ja 1000000000% orginalni GROBAR(po tati,dedi,pradedi..)javno na ovom sajtu svestan izjavljujem"MI IMAMO KOMSIJE FK SPREMITE KATANAC KOJI IMAJU BARI I TOKIO"jel vam je sad srce na mestu,to imate od pre 20 godina a dal se pitate sta cete imati za 20 godina.E sad ce Mile da vam kaze:imacete bari i tokio koji sta osvojili pre 40 godina,imacete bunare i radionicu sveca jer su vam pre 20 godina iskljucili struju i vodu,imacete Koromana kao najvecu senzaciju prelaznog roka unazad 20 godina koji je presao u neki Bruce lee United,imacete dug koji ce se meriti u stotinamna miliona,imacete derbi protiv BSK Batajnica,imacete budni nadzor KATANCA(srecka) i najvaznije komsiju koji ce imati 40 titula prvaka srbije,koji ce imati trideset i kusur titula pobednika kupa srbije,koji ce biti standardni ucesnik lige sampiona,koji ce imati KNEZA Slavisu Jokanovica i komsiju koji ce biti Manchester United istocne evrope.

gravedigger-ex-Uzaludno cekajuci Tripkovica

pre 14 godina

Ne bojte se, strelac treceg gola za Rudar je TriFkovic,a ne TriPkovic-hahahaha.....
Rudar je Zvezdina nocna mora!

PAZI,VALJAK GAZI!!!

bokiBGD

pre 14 godina

Svaki protivnik treba da se shvati ozbiljno narocito u evropi svima je to odskocna daska.Pozeleo bih Zvezdi puno srece i uspeha ove godine u domacem prvenstvu kupu i narocito u evropi ipak to svet najvise gleda.Sto se tice komentara danima citam brdo partizanovih komentara na vesti o zvezdi i samo mogu reci da mi nije jasno kakva su to zadovoljstva komentarisati drugi klub a ne svoj? Dali oni zaista misle da su bolji od Zvezde? Na cemu se temelje ta misljenja? Zaista ako zele da preskoce Zvezdu moraju da osvoje nesto u evropi a ne da sanjaju o tome. Pozdrav svim pravim navijacima CZ i poruka popunite stadion u sto vecem broju momcima treba podrska vise nego ikada..

mirotvorac

pre 14 godina

LJUDI MOJI PA JA NISAM NIKADA VIDEO LIKA KOJI VISE MRZI PARTIZAN OD DEKICARA!!Pa on nema nijedan komentar gde ne pominje PARTIZAN,pretrazite arhivu i bice vam sve jasno.DEKICAR smiri se covece,pa ti i kad spavas sanjas PARTIZAN...Ako si punoletan uz sve to pa stvarno sramota je brate...

E!?

pre 14 godina

Za sve zvezdase internet huligane: vest da zvezsa treba da strahuje od prve utakmice u Evropi zasluzuje da se komentarise, prosle sezone ste ispali u prvoj rundi kvalifikacija, a i ove cete! Cak i drugoligas Sevojno ima vece sanse od vas!

Mile grobar

pre 14 godina

A ko se to smejao dinamu....komsinice......komsinice vi ste na redu.Taj rudar se pretplatio izgleda na propale drzavne projekte tipa dinamo,trans,fk spremite katanac.....itd

mimi

pre 14 godina

Uopste ne zelim da se zezam sa zvezdom,tema mog komentara je nacin na koji se obavlja zrebanje.Kako je moguce da se osrednjem Rudaru bez nikakvih medjunarodnih uspeha,i naravno niskog koeficijenta na uefinoj rang-listi,padnu smesne ekipe u prva dva kola?

Partizan sampion,a ko bi drugi !?

pre 14 godina

Majko mila, sve grobarski komentari!!!
KOMPLEKSI SU CUDO!!!!!!!
(Duka, 2. jul 2009 21:37)

Ајде пошто ви волите нон стоп да набијате на главу свима реч комплекс, молим вас да ми је дефинишете? Како неко од вас може да ми прича о неким компексима, шта хоћете да кажете да треба да волим и црвену звезду и Партизан? Па да немам те ваше назови комплексе! То је исто као да ми кажете да навијач Боке поштује навијача Ривера, да навијач Роме поштује навијача Лациа! Наравно да волим Партизан и наравно да вам желим нови Апоел и наравно да вам желим све најгоре, ја желим све вама што ви желите мени! И маните ме са тим комплексима више,јер и сами незнате да дефинишете ту реч!

Ајмо Рудар, очитај им вакелу !

8 ili 10, ajde dogovorite se

pre 14 godina

• Prvih 8 komentara: groblje. Jadni ste vi navijači.....
(Morpheus, 2. jul 2009 21:51)

• Prvih 10 komentara i sve grobarski.He he,moji grobarcici…
(delij@, 2. jul 2009 21:55)

Inace kao Grobar, SVE najbolje Zvezdi !!!

MILOSH

pre 14 godina

@ dekicar
da rudar je u rangu partizana,a to znaci da ce da vas odere gore od zivodera.tako da dekicare predstoje ti teski dani ovde neiskompleksirani momce.

Anonimus

pre 14 godina

Nije toliko bitno, ali Randers se ne izgovara kao "Renders" vec Ranas ('d' i drugo 'r' bezvucni, dok se 'e'izgovara kao a). Uvek je lepo cuti kada stranci korektno izgovaraju nasa imena, pa bi zato trebalo postovati i njihova. Treba se samo raspitati, nije tesko.

grobari hrvatska

pre 14 godina

# @grobari hrvatska

"pobeda, pobeda, pobeda..."???
Koliko Pertizanovih pobeda u Evropi u takmicnjima, priuceni gospodine?
Da ti kaze cigan koji voli cirkus - jedna, Egaleo.
Ti ces da mi pricas o Evropi?
0 0 4 1:8
Idi na sajt Partizana i proveri o cemu je najvise pisano u proteklih deset godina - o finalu 66 (ili 68 ne mogu da se setim kad). Je l' to bilo juce? Bari je istorija, ali Real 1:2 je bilo juce? Grobar = licemer!
(Milos, Srbija, 3. jul 2009

Jedno pitanje gospodine Milose

Dali je taj toliko spominjani istorijski BARI vredan buduceg KATANCA. Da li cete za jedno 5 godina vi gospodine reci, ja sam bivsi navijac kluba koji vise ne postoji ali ima BARI I TOKIO. A mi mali grobari tad cemo ici uzvisene glave, i pricati ponosno kako smo navijaci PARTIZANA koji nema nekakve tokije i barije koji je casno i borbeno izgubio one tamo davne 66 (znate vi gospodine dobro koje je tacna godina jer vas je to bolelo 35 godina) pa i ne tako davno od slavnog Reala. Izgubili ali casno se boreci, napadali, golove davali a ne ko neki bari osvojen sa bunkerom, parkiranim autobusom u 16 metara i loptom koja u 120 minuta prelazi centar jedino kad je uvazeni Dika Stojanovic ispuca.
Hvala ti oce sto si me odgojio da volim CRNO-BELO

Hvala na razumevanju

grobar_brisel

pre 14 godina

U Sloveniji se prica da Fk Rudar ozbiljno shvata mec sa c zvezdom... prica se da ce zvezda primiti 3 komada u Sloveniji vrlo zanimljivo !!!

marko polo

pre 14 godina

e sad nesto da vam kazem svima....ovo sto vi radite i jedni i drugi .... nema veze s mozgom!!!! prvo, hvalite se uspesima u nasoj "banana republic" ligi a uspeha tamo gde je najvaznije EVROPA nema nigde...tako da iskreno koga zanima ko je sampion drzave kad dalje od toga ni jedni ni drugi ne mogu da mrdnu....a to je jos tragicnije cinjenicom da recimo partizan ne grca u dugovima cak stavise finansijski dobro stoji...dobro organizovan klub...itd...a u EVROPSKIM TAKMICENJIMA rezultata ni na pomolu...a nece ih ni biti...jer ste realno MALI klub , klub bez tradicije dobrih rezultata u EVROPI, klub koji sanja da postane veliki i gleda u crvenu zvezdu kao u starijeg brata...IDOLA. ali IDOL vam je trenutno mnogo los .... i na zalost nece biti nista bolji koliko god se oni trudili...NASTAVAK U SLEDECEM BROJU!!!

Blazo, Nk

pre 14 godina

Prvo je potrebno da jedan tim za fudbalsku utakmicu sakupi 11 igraca.Za zvezdu ce za ovu utakmicu to biti sigurno najveci evropski domet.

Milos, Srbija

pre 14 godina

@grobari hrvatska

"pobeda, pobeda, pobeda..."???
Koliko Pertizanovih pobeda u Evropi u takmicnjima, priuceni gospodine?
Da ti kaze cigan koji voli cirkus - jedna, Egaleo.
Ti ces da mi pricas o Evropi?
0 0 4 1:8
Idi na sajt Partizana i proveri o cemu je najvise pisano u proteklih deset godina - o finalu 66 (ili 68 ne mogu da se setim kad). Je l' to bilo juce? Bari je istorija, ali Real 1:2 je bilo juce? Grobar = licemer!

Psssssttt

pre 14 godina

Sta je sa crnogorcima???.... Jel to ta liga koja je "jaca od srpske"?... ajde sad tisina, dok mi odigramo ove kvalifikacije do kojih vi ne mozete ni da stignete...

nebojsa

pre 14 godina

Upravu si brate,kod nas nista novo standardno pobeda,pobeda,trofej,pobeda,pobeda,pobeda,trofej,pa opet pobeda,pobeda, pa jos jedna pobeda pa onda 4:1,9:2,4:1,pa pobeda,pobeda pa liga sampiona.....itd.I to druze postaje dosadno(slatko dosadno),e vidis zato ste vi tu.Mi smo ko mala deca kad dodje cirkus,svi bi da vide cirkus i cirkusnte,a na nasu srecu cirkus je tu blizu odma preko brda.A onda mi komentarisemo svaku cirkusku tacku u vasem cirkusu fk spremite katanac,logicno meni je licno dosadilo da komentarisem nase vesti u stilu"bravo majstori,to tomicu legendo,napred partizan najbolji smo,sampioni....itd".Jer sve vesti vezane za partizan su pobeda,dobra igra,dobar potez uprave,dobro navijanje,odlican trener i sve tako u krug tako da se mi nesekiramo da cemo cuti neku losu vest o nasem PARTIZANU.A sto se tice barija evo ja 1000000000% orginalni GROBAR(po tati,dedi,pradedi..)javno na ovom sajtu svestan izjavljujem"MI IMAMO KOMSIJE FK SPREMITE KATANAC KOJI IMAJU BARI I TOKIO"jel vam je sad srce na mestu,to imate od pre 20 godina a dal se pitate sta cete imati za 20 godina.E sad ce Mile da vam kaze:imacete bari i tokio koji sta osvojili pre 40 godina,imacete bunare i radionicu sveca jer su vam pre 20 godina iskljucili struju i vodu,imacete Koromana kao najvecu senzaciju prelaznog roka unazad 20 godina koji je presao u neki Bruce lee United,imacete dug koji ce se meriti u stotinamna miliona,imacete derbi protiv BSK Batajnica,imacete budni nadzor KATANCA(srecka) i najvaznije komsiju koji ce imati 40 titula prvaka srbije,koji ce imati trideset i kusur titula pobednika kupa srbije,koji ce biti standardni ucesnik lige sampiona,koji ce imati KNEZA Slavisu Jokanovica i komsiju koji ce biti Manchester United istocne evrope.
(grobari hrvatska, 2. jul 2009 23:50) Decko covece sta si vec i cemu ti pisesi sta pises pominjes BSK iz Batajnice pa ti su vas pre ne znam koliko godina izbacili iz kupa ti da pricas o Bariju i Tokiju da li je moguce da o tome pisete pisite o Kroaciji,Tikvi,Rapidi,Fljarmurtariju i Timoku a ne dirajte Bari i Tokijo jer na onom usatom peharu koji je Brselona Podigla pre dva meseca pise Red Star u prevodu CRVENA ZVEZDA

red od dead

pre 14 godina

razlika je u tome sto glodara na -18 nebi ni bilo na jugu,a nas na severu ima vise nego kod njih na proslavi titule.mislim da sam sve rekao...

grobari hrvatska

pre 14 godina

# 10 komentara i sve grobarski.He he,moji grobarcici,tuzni ste vi kad vas vise zanima nasa Zvezda od vaseg klupcica,jer ste toliko iskomplesirani.Mada nije ni cudo,jer vam je trebalo 8 godina da nas dobijete na jna.Al ble vas brige kad vi imate komsije koje imaju bari. :]
(delij@, 2. jul 2009 21:55)

Upravu si brate,kod nas nista novo standardno pobeda,pobeda,trofej,pobeda,pobeda,pobeda,trofej,pa opet pobeda,pobeda, pa jos jedna pobeda pa onda 4:1,9:2,4:1,pa pobeda,pobeda pa liga sampiona.....itd.I to druze postaje dosadno(slatko dosadno),e vidis zato ste vi tu.Mi smo ko mala deca kad dodje cirkus,svi bi da vide cirkus i cirkusnte,a na nasu srecu cirkus je tu blizu odma preko brda.A onda mi komentarisemo svaku cirkusku tacku u vasem cirkusu fk spremite katanac,logicno meni je licno dosadilo da komentarisem nase vesti u stilu"bravo majstori,to tomicu legendo,napred partizan najbolji smo,sampioni....itd".Jer sve vesti vezane za partizan su pobeda,dobra igra,dobar potez uprave,dobro navijanje,odlican trener i sve tako u krug tako da se mi nesekiramo da cemo cuti neku losu vest o nasem PARTIZANU.A sto se tice barija evo ja 1000000000% orginalni GROBAR(po tati,dedi,pradedi..)javno na ovom sajtu svestan izjavljujem"MI IMAMO KOMSIJE FK SPREMITE KATANAC KOJI IMAJU BARI I TOKIO"jel vam je sad srce na mestu,to imate od pre 20 godina a dal se pitate sta cete imati za 20 godina.E sad ce Mile da vam kaze:imacete bari i tokio koji sta osvojili pre 40 godina,imacete bunare i radionicu sveca jer su vam pre 20 godina iskljucili struju i vodu,imacete Koromana kao najvecu senzaciju prelaznog roka unazad 20 godina koji je presao u neki Bruce lee United,imacete dug koji ce se meriti u stotinamna miliona,imacete derbi protiv BSK Batajnica,imacete budni nadzor KATANCA(srecka) i najvaznije komsiju koji ce imati 40 titula prvaka srbije,koji ce imati trideset i kusur titula pobednika kupa srbije,koji ce biti standardni ucesnik lige sampiona,koji ce imati KNEZA Slavisu Jokanovica i komsiju koji ce biti Manchester United istocne evrope.

Mile grobar

pre 14 godina

A ko se to smejao dinamu....komsinice......komsinice vi ste na redu.Taj rudar se pretplatio izgleda na propale drzavne projekte tipa dinamo,trans,fk spremite katanac.....itd

Nebojsa_NS

pre 14 godina

E stvarno .... Kako odakle vam zelja vise ? Zar je moguce da toliko nemate sta u zivotu da radite, nego samo ceate neku vest o Zvezdi kako bi brze-bolje prokomentarisali nesto na "smesno" na racun zvazde, da pokusat nekog da spustite i slicno.... Zvezdas sam naravno i stvarno nemam nista protiv partizana niti partizanovaca, ali dajte bar malo se kontrolisite i bar ponekad prokomentarisite nesto sto je normalno, onako REALNO! Inace, nas protivnih u petak je u rangu Rudara, tako da cemo taman videti bar otprilike gde stojimo, onoliko koliko se to moze u prijateljskoj utakmici!

bgd

pre 14 godina

# Bice isti rezultat kad budu gostovali na stadionu crvene zlezde! XD
(E!?, 2. jul 2009 20:48)
Vaš glas je zabeležen - hvala na trudu.
# Ma nema problema. Rudar je otprilike tu negde na nivou našeg Sevojna...
(Triput, 2. jul 2009 20:58)
Vaš glas je zabeležen - hvala na trudu.
# Sto mesto u kvalifikacijama niste prepustili Javoru koji je to zasluzio, ovako cete samo da nas blamirate..
(Nikola, 2. jul 2009 21:03)
Vaš glas je zabeležen - hvala na trudu.
# Ako Rudar izvuce zvezdu iskopali su ZLATO...
(Maverick PFC, 2. jul 2009 20:58)
Vaš glas je zabeležen - hvala na trudu.
# Napred Rudar!!!
(sale, 2. jul 2009 20:46)
Vaš glas je zabeležen - hvala na trudu.
# Veća je blamaža Sevojno nego Rudar.Ipak je Rudar "evropska" ekipa.
(777, 2. jul 2009 20:35)
Vaš glas je zabeležen - hvala na trudu.
# Vise bi joj prijali estonci.jbg
(Pedja, 2. jul 2009 20:45)
Vaš glas je zabeležen - hvala na trudu.
# Ovi slovenci su izgleda jači od SEVOJNA.
(MILE, 2. jul 2009 20:33)

Za vas ipak nema leka...

gravedigger-ex-Uzaludno cekajuci Tripkovica

pre 14 godina

Ne bojte se, strelac treceg gola za Rudar je TriFkovic,a ne TriPkovic-hahahaha.....
Rudar je Zvezdina nocna mora!

PAZI,VALJAK GAZI!!!

E!?

pre 14 godina

Za sve zvezdase internet huligane: vest da zvezsa treba da strahuje od prve utakmice u Evropi zasluzuje da se komentarise, prosle sezone ste ispali u prvoj rundi kvalifikacija, a i ove cete! Cak i drugoligas Sevojno ima vece sanse od vas!

mimi

pre 14 godina

Uopste ne zelim da se zezam sa zvezdom,tema mog komentara je nacin na koji se obavlja zrebanje.Kako je moguce da se osrednjem Rudaru bez nikakvih medjunarodnih uspeha,i naravno niskog koeficijenta na uefinoj rang-listi,padnu smesne ekipe u prva dva kola?

Dekicar

pre 14 godina

Leeelee, koliko kompleksasa,,,,,
Pa ljudi vest je o ZVEZDI!!!
A, da zaboravio sam da je vama Zvezda u srcu...grba...:)
Ovi Slovenci se moraju sasvim ozbiljno shvatiti!!
Uopste nisu naivna ekipa, naprotiv!! Mislim da su u rangu, poredjenja radi, kao kod nas Borac, OFK, Partizan ili Javor! Sto znaci da nisu nimalo lak protivnik, bez obzira sto nisu neki zvucan klub. Samo ozbiljno i disciplinovano, bez potcenjivanja i nema problema.
KIDAJ ZVEZDO!!

mirotvorac

pre 14 godina

LJUDI MOJI PA JA NISAM NIKADA VIDEO LIKA KOJI VISE MRZI PARTIZAN OD DEKICARA!!Pa on nema nijedan komentar gde ne pominje PARTIZAN,pretrazite arhivu i bice vam sve jasno.DEKICAR smiri se covece,pa ti i kad spavas sanjas PARTIZAN...Ako si punoletan uz sve to pa stvarno sramota je brate...

delij@

pre 14 godina

10 komentara i sve grobarski.He he,moji grobarcici,tuzni ste vi kad vas vise zanima nasa Zvezda od vaseg klupcica,jer ste toliko iskomplesirani.Mada nije ni cudo,jer vam je trebalo 8 godina da nas dobijete na jna.Al ble vas brige kad vi imate komsije koje imaju bari. :]

Partizan sampion,a ko bi drugi !?

pre 14 godina

Majko mila, sve grobarski komentari!!!
KOMPLEKSI SU CUDO!!!!!!!
(Duka, 2. jul 2009 21:37)

Ајде пошто ви волите нон стоп да набијате на главу свима реч комплекс, молим вас да ми је дефинишете? Како неко од вас може да ми прича о неким компексима, шта хоћете да кажете да треба да волим и црвену звезду и Партизан? Па да немам те ваше назови комплексе! То је исто као да ми кажете да навијач Боке поштује навијача Ривера, да навијач Роме поштује навијача Лациа! Наравно да волим Партизан и наравно да вам желим нови Апоел и наравно да вам желим све најгоре, ја желим све вама што ви желите мени! И маните ме са тим комплексима више,јер и сами незнате да дефинишете ту реч!

Ајмо Рудар, очитај им вакелу !

grobar_brisel

pre 14 godina

U Sloveniji se prica da Fk Rudar ozbiljno shvata mec sa c zvezdom... prica se da ce zvezda primiti 3 komada u Sloveniji vrlo zanimljivo !!!

marko polo

pre 14 godina

e sad nesto da vam kazem svima....ovo sto vi radite i jedni i drugi .... nema veze s mozgom!!!! prvo, hvalite se uspesima u nasoj "banana republic" ligi a uspeha tamo gde je najvaznije EVROPA nema nigde...tako da iskreno koga zanima ko je sampion drzave kad dalje od toga ni jedni ni drugi ne mogu da mrdnu....a to je jos tragicnije cinjenicom da recimo partizan ne grca u dugovima cak stavise finansijski dobro stoji...dobro organizovan klub...itd...a u EVROPSKIM TAKMICENJIMA rezultata ni na pomolu...a nece ih ni biti...jer ste realno MALI klub , klub bez tradicije dobrih rezultata u EVROPI, klub koji sanja da postane veliki i gleda u crvenu zvezdu kao u starijeg brata...IDOLA. ali IDOL vam je trenutno mnogo los .... i na zalost nece biti nista bolji koliko god se oni trudili...NASTAVAK U SLEDECEM BROJU!!!

MILOSH

pre 14 godina

@ dekicar
da rudar je u rangu partizana,a to znaci da ce da vas odere gore od zivodera.tako da dekicare predstoje ti teski dani ovde neiskompleksirani momce.

red od dead

pre 14 godina

razlika je u tome sto glodara na -18 nebi ni bilo na jugu,a nas na severu ima vise nego kod njih na proslavi titule.mislim da sam sve rekao...

8 ili 10, ajde dogovorite se

pre 14 godina

• Prvih 8 komentara: groblje. Jadni ste vi navijači.....
(Morpheus, 2. jul 2009 21:51)

• Prvih 10 komentara i sve grobarski.He he,moji grobarcici…
(delij@, 2. jul 2009 21:55)

Inace kao Grobar, SVE najbolje Zvezdi !!!

nebojsa

pre 14 godina

Upravu si brate,kod nas nista novo standardno pobeda,pobeda,trofej,pobeda,pobeda,pobeda,trofej,pa opet pobeda,pobeda, pa jos jedna pobeda pa onda 4:1,9:2,4:1,pa pobeda,pobeda pa liga sampiona.....itd.I to druze postaje dosadno(slatko dosadno),e vidis zato ste vi tu.Mi smo ko mala deca kad dodje cirkus,svi bi da vide cirkus i cirkusnte,a na nasu srecu cirkus je tu blizu odma preko brda.A onda mi komentarisemo svaku cirkusku tacku u vasem cirkusu fk spremite katanac,logicno meni je licno dosadilo da komentarisem nase vesti u stilu"bravo majstori,to tomicu legendo,napred partizan najbolji smo,sampioni....itd".Jer sve vesti vezane za partizan su pobeda,dobra igra,dobar potez uprave,dobro navijanje,odlican trener i sve tako u krug tako da se mi nesekiramo da cemo cuti neku losu vest o nasem PARTIZANU.A sto se tice barija evo ja 1000000000% orginalni GROBAR(po tati,dedi,pradedi..)javno na ovom sajtu svestan izjavljujem"MI IMAMO KOMSIJE FK SPREMITE KATANAC KOJI IMAJU BARI I TOKIO"jel vam je sad srce na mestu,to imate od pre 20 godina a dal se pitate sta cete imati za 20 godina.E sad ce Mile da vam kaze:imacete bari i tokio koji sta osvojili pre 40 godina,imacete bunare i radionicu sveca jer su vam pre 20 godina iskljucili struju i vodu,imacete Koromana kao najvecu senzaciju prelaznog roka unazad 20 godina koji je presao u neki Bruce lee United,imacete dug koji ce se meriti u stotinamna miliona,imacete derbi protiv BSK Batajnica,imacete budni nadzor KATANCA(srecka) i najvaznije komsiju koji ce imati 40 titula prvaka srbije,koji ce imati trideset i kusur titula pobednika kupa srbije,koji ce biti standardni ucesnik lige sampiona,koji ce imati KNEZA Slavisu Jokanovica i komsiju koji ce biti Manchester United istocne evrope.
(grobari hrvatska, 2. jul 2009 23:50) Decko covece sta si vec i cemu ti pisesi sta pises pominjes BSK iz Batajnice pa ti su vas pre ne znam koliko godina izbacili iz kupa ti da pricas o Bariju i Tokiju da li je moguce da o tome pisete pisite o Kroaciji,Tikvi,Rapidi,Fljarmurtariju i Timoku a ne dirajte Bari i Tokijo jer na onom usatom peharu koji je Brselona Podigla pre dva meseca pise Red Star u prevodu CRVENA ZVEZDA

grobari hrvatska

pre 14 godina

# @grobari hrvatska

"pobeda, pobeda, pobeda..."???
Koliko Pertizanovih pobeda u Evropi u takmicnjima, priuceni gospodine?
Da ti kaze cigan koji voli cirkus - jedna, Egaleo.
Ti ces da mi pricas o Evropi?
0 0 4 1:8
Idi na sajt Partizana i proveri o cemu je najvise pisano u proteklih deset godina - o finalu 66 (ili 68 ne mogu da se setim kad). Je l' to bilo juce? Bari je istorija, ali Real 1:2 je bilo juce? Grobar = licemer!
(Milos, Srbija, 3. jul 2009

Jedno pitanje gospodine Milose

Dali je taj toliko spominjani istorijski BARI vredan buduceg KATANCA. Da li cete za jedno 5 godina vi gospodine reci, ja sam bivsi navijac kluba koji vise ne postoji ali ima BARI I TOKIO. A mi mali grobari tad cemo ici uzvisene glave, i pricati ponosno kako smo navijaci PARTIZANA koji nema nekakve tokije i barije koji je casno i borbeno izgubio one tamo davne 66 (znate vi gospodine dobro koje je tacna godina jer vas je to bolelo 35 godina) pa i ne tako davno od slavnog Reala. Izgubili ali casno se boreci, napadali, golove davali a ne ko neki bari osvojen sa bunkerom, parkiranim autobusom u 16 metara i loptom koja u 120 minuta prelazi centar jedino kad je uvazeni Dika Stojanovic ispuca.
Hvala ti oce sto si me odgojio da volim CRNO-BELO

Hvala na razumevanju

bokiBGD

pre 14 godina

Svaki protivnik treba da se shvati ozbiljno narocito u evropi svima je to odskocna daska.Pozeleo bih Zvezdi puno srece i uspeha ove godine u domacem prvenstvu kupu i narocito u evropi ipak to svet najvise gleda.Sto se tice komentara danima citam brdo partizanovih komentara na vesti o zvezdi i samo mogu reci da mi nije jasno kakva su to zadovoljstva komentarisati drugi klub a ne svoj? Dali oni zaista misle da su bolji od Zvezde? Na cemu se temelje ta misljenja? Zaista ako zele da preskoce Zvezdu moraju da osvoje nesto u evropi a ne da sanjaju o tome. Pozdrav svim pravim navijacima CZ i poruka popunite stadion u sto vecem broju momcima treba podrska vise nego ikada..

Anonimus

pre 14 godina

Nije toliko bitno, ali Randers se ne izgovara kao "Renders" vec Ranas ('d' i drugo 'r' bezvucni, dok se 'e'izgovara kao a). Uvek je lepo cuti kada stranci korektno izgovaraju nasa imena, pa bi zato trebalo postovati i njihova. Treba se samo raspitati, nije tesko.

Milos, Srbija

pre 14 godina

@grobari hrvatska

"pobeda, pobeda, pobeda..."???
Koliko Pertizanovih pobeda u Evropi u takmicnjima, priuceni gospodine?
Da ti kaze cigan koji voli cirkus - jedna, Egaleo.
Ti ces da mi pricas o Evropi?
0 0 4 1:8
Idi na sajt Partizana i proveri o cemu je najvise pisano u proteklih deset godina - o finalu 66 (ili 68 ne mogu da se setim kad). Je l' to bilo juce? Bari je istorija, ali Real 1:2 je bilo juce? Grobar = licemer!

veerghoen

pre 14 godina

Molim vas samo obratite paznju na par Dinamo Minsk-Renova...utakmica je odigrana juce i klasika iz dvojke u keca..inace,Renova je albanski tim iz Tetova(grad u Makedoniji),njen vlasnik je neki sumnjivi albanac..jos jednom se pokazalo i dokazalo pravilo da ekipe s'ovih prostora jedva cekaju izlazak na evropsku scenu samo da bi izmanipulisali sa kladionicama..a jutros sam otisao u kladionicu da odigram iz dvojke u keca,ali nije moglo da se odigra..bez nikakve dojave,bio sam ubedjen da ce se tako zavrsiti...KLASIKA.inace pre samo mesec dana Prilepska Pobeda je diskvalifikovana na 8 godina zbog namestaljki,i evo opet se nisu dozvali pameti.preporucujem vam da i revans odigrate iz keca u dvojke,ovog puta..pozdrav iz Skoplja

Psssssttt

pre 14 godina

Sta je sa crnogorcima???.... Jel to ta liga koja je "jaca od srpske"?... ajde sad tisina, dok mi odigramo ove kvalifikacije do kojih vi ne mozete ni da stignete...

Blazo, Nk

pre 14 godina

Prvo je potrebno da jedan tim za fudbalsku utakmicu sakupi 11 igraca.Za zvezdu ce za ovu utakmicu to biti sigurno najveci evropski domet.